Petak, 05.05.2017.

19:50

Đurđević za pobedu u Ivanjici i prvo mesto

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Javora u Ivanjici u meču 34. kola Superlige Srbije – 2:1 (0:0).

Izvor: SM

Ðurðeviæ za pobedu u Ivanjici i prvo mesto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

svi lazu

pre 6 godina

propast fudbala u našoj zemlji.. bežanje odavde.. propadaju talenti, a oni u dilu sa svojim menadzerima kroje ligu i reprezentaciju.. zna se ko mora da igra da bi se prodao ali ne da zaradi klub nego pojedinci iz kluba.. najgore što se to prenelo i na decu od 13..14 godina.. ko će ići u selekciju a ko neće.. nije bitno ko je bolji i veći talenat, nego ko je u dilu a ko nije.. čiji roditelji voze dobra kola ti su u selekciji, a možda zaluta i neko dete siromaha, naravno, pod pokroviteljstvom silnih menadžera.. toliko o istini

mladi ja

pre 6 godina

Најјача фора 6 отетих титула...а већину од тих 6 Партизан директно у дуелу са Звездом осваја...Просинечки и Пижон ( кога сте ви сменили и Партизану дали титулу) рекоше да је Партизан у 6 година био бољи. А и Европа чини ми се довољно говори. Ваља поменути и Јокана, Ђукару и Станоја, ако су њихови тимови морали да намештају...ја стварно не знам

alex

pre 6 godina

Bolesnici uvek nalaze zaveru kad igra Partizan. Za razliku od utakmice Zvezde protiv Vojvodine u ovoj nije bilo nista sporno, osim nedosudjenog penala za Partizan (nad Djurdjevicem). Naravno i tvrdnje da je Partizan samo jedan dan na prvom mestu su tacne, jer delije znaju da je sve unapred rezirano i da Vozdovac mora pasti po svaku cenu - posteno ili neposteno.

Montoya

pre 6 godina

32 utakmice bez poraza, od toga 29 pobeda I opet ne mozes da budes sampion drzave iz koje svi timovi ispadnu u pretkvalifikacijama Evrope, eto to nam je trenutno stanje fudbala!

urmur

pre 6 godina

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kme, 5. maj
@@@
Za razliku od vas nas treba da ubede u igri,zalaganju,postovanje dresa.Mi spontano idemo na utakmice kada ovo vidimo i osetimo,u bilo kojem sportu da se radi..Razlog vise je bio i besplatan ulaz,ali pre svega je ono sto sam napisako prvo.Ja sam primetio da vas ubija kada je Partizanov stadion pun,ili dobro popunjen....e to ne mozete da podnesete,jer od svega sto
ima veze sa sportom- vama je ostalo da ste poseceniji.....i to je vas najveeci uspeh....ako ste time zadvoljni -mi smo jos vise.Nismo isti !i,bice nas jos vise....videces !

Marko

pre 6 godina

Ne bitno je da li navijas za ovaj ili onaj klub ! Ovo je borba dobra i zla !!!
Na jednoj strani 5 000 000 evra godisnje para gradjana ove zemlje uludo potrosenih jer eto ON navija za zvezdu ( namerno malo slovo ) , podrska drzave , fudbalskog saveza, sudiske organizacije itd .... a na drugoj strani borba da se uz pomoc talenata iz omladinskog pogona na ovaj ili onaj nacin prezivi !!!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 6 godina

Konacno da bude pravedno ocenjivanje komentara.Udjem na poluvremenu da procitam iste,kad ono sevaju plusevi na komentare iz komsiluka a minusi na komentare grobara.Neprocenjivo.Na trenutak sam pomislio da Zvezda igra.
Elem solidno smo igrali u Ivanjici,s obzirom na stanje terena bolje i nije moglo.Za sudjenje sta reci?Sudije uvek propuste da nesto dosude,ne mogu ni oni da sude idealno.Gol Javora nije gol Javora nego fakticki autogol golmana Stevanovica koji ne sme vise sebi da dozvoli da pravi takve greske.Mozda je to radio i u dresu Cukarickog,ali vise ne brani za Cuku.Umalo da donese bod Ivanjicanima.

insajder provajder

pre 6 godina

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.
(Neko Iz Mase, 05. maj 2017 23:49)
Da, taj Obradović koji nije pokazao crveni karton Leonardu u derbiju i nije video ruku Djurdjevića kod gola.
I ispravka - Antić a ne Lazić. Lazić je Branko, znaš ga sigurno :-)))))

neutralni felsh

pre 6 godina

I dalje radite za 300 evra.
(Dox, 05. maj 2017 23:45)


izvini, ali sta te briga ko za koliko radi? ovde smo svi isti, to se ne nosi na celu nego u dzepu. licno, oko 700-800 mesecno onda kad me mrzi da zapinjem s poslom, a mrzi me cesto haha... ali ne mislim da sam zato bolji od nekog ko prima 300 (nazalost i manje) ili gori od nekog ko radi za 2000 i vise. svakom svoje i svoja posla. ako nikad nisi radio za 300 eura, onda si ili negde daleko ili nikad zaista nisi radio i upoznao zadovoljstvo penjanja na ekonomskoj pa i tzv. drustvenoj lestvici (zbog takvih koji gledaju kao ti haha) od samog pocetka, use i u svoje kljuse. toplo ti predlazem da probas tako nesto, cisto da bi bolje gledao na zivot i ljude. a bogami i sebe ;)

Sad se zove lane...

pre 6 godina

Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.
(GRS, 05. maj 2017 22:10)

Onaj sto vas je doveo do prosjackog stapa i ubedio vas da je vas heroj? Prepametan!

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Izvinjavam se 12 bodova partizanu sledece sezone,nisam računao i playofee,naravno od jujaj javore ali puknu grane jednom.Sportski pozdrav.

Sad se zove lane...

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 05. maj 2017 20:40)

Svi smo ludi i blesavi, ne secamo se sest otetih titula, ponistenih golova, finala kupa protiv Vojvodine i jos nebrojano sitnih kradja na racun protivnika velikog, prepostenog Partizana! Otima Zvezda, otimali ste i vi, zato nemojte glumiti kalimera, jer ste u isto vreme smesni i zalosni. Pevali ste Toletu do juce, barjak sa njegovim likom imate! Koji je to nivo licemerja?!

dzivdzan

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?

Zoran

pre 6 godina

Iiiiiii ljubilarni 10 penal Partizana ove sezone, cestitke!

Nije 10 nego sedmi i opet pri vodjstvu i dominaciji.Bio je i osmi nad Djurdjevicem.Ali je rezultat bio 0:0 pa sudija nije smeo da svira.Ali je za to tvoj tim premasio taj jubilej.11 penala od toga 8 pri rezultatu 0:0.Znaci sudije su 8 puta prelomile mec u vasu korist.Da nepricam golu iz auta koji je prelomio celo prvenstvo.

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Brate Borate,ovako!!!Imam ja jos dece!!!U njihovo ime kažem da ce partizan svaki put da pobedi javor gde god igrali i bilo koje godine i to je i sledece sezone čistih 6 bodova osim da Zvezda bezi svetlosnu godinu,shvatiš!?

DURSLUK

pre 6 godina

Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
@@@A,
A,sta radimo sa Velezom 61 god,a?Tek sa Slobodom i Vardadom 69-te?a? ccc...ne mogu da verujem....pa da, Pantic je bio skroz u pravu kad kaze da ste ovakvi-nikakvi.

okidač

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa? (Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48.
Kako lepo izgleda ovo ,,ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA" iznad tvog komentara...

fenomen

pre 6 godina

Nije lako Muslinu. Da li da pozove u A tim Djurdjevica ili zlatnu kopacku CZ Sddjana Obradovica? Sta vi zvezdasi mislite od koga bi imali vecu vajdu? Poz.

neutralni felsh

pre 6 godina

dosta prepucavanja. izuzetno zanimljivo prvenstvo. prvo je zvezda imala inicijativu, ali partizan im je moral poljuljao u derbijima, sustigao i sad on ima tzv. moment... a trka jos traje, evo ide finish.
jesam grobar, voleo bih da partizanen uzmu titulu, ali ko god da osvoji, nece biti nezasluzeno. frka do samog kraja.
i steta sto npr. vojvodina nije tu negde blizu na bod dva tri iza pa da bude skroz ludnica do kraja, a licno bih voleo da nekada ugledni radnicki naisus bude negde cetvrti, peti, da se u celoj srbiji dobro tripuje na lokal fudbal
prepucavanja su stetna, jer jeste da nam je liga na nizim granama (kao i svima na balkanu, btw), ali kad krene lavina ponizavanja po komentarima, javnost sve unizi jos vise. to nam zadnje treba.
ok za medjusobno zezanje kad onaj drugi kiksira, ili licno naj volim da zezam zvezdase kad krenu da se loze da su naj-naj (ili kad pevaju kafanske pesme pred sausolo haha) ili kad oni nas zezaju za malobrojnost i insistiranje na tzv. posebnosti (ako smo mi grobosi posebni, onda neposebnih nema haha), ali suvise se insistira na ruganju prvenstvu i osporavanju titula, to mnogo nervira. isto kao i ovi cudaci sto se raspravljaju ko je kako osnovan (krcun i tito, udba i jna i sl. komendije) a ne vide koliko su slicni po nastanku.
ko god uzme ligu, pravo dokazivanje kvaliteta tek sledi na leto u zrebu za evropu. ako se mora bira, vise sam za varijantu bez titule pod uslovom da sacuvas tim i das gas za ligu evrope, tri dobra pojacanja (ilijeve "bombe" ha), i sledece sezone cepanje na dva fronta uz dobru atmosferu. a ne da uzmes titulu, prodas najbolje, pa potones u evropi jos u leto. sta ce mi takva titula? to je za lozane sa digitronom. ajde da se igra fudbal.
leonardo je zmaj, ima se napad, i zadnja veza, malo odbrana i to je to. jes puko u derbiju, ali milinkov partizan se nije obrukao u evropi, cepao je redom uz lepu igru. potop je dosao posle smene. ljubinko, nista licno ;)

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta

ccc

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta.

Ne , mislio je na utakmicu gde se gotovo pola sata cekalo da autobusi sa navijacima dodju, cekalo se i sa pocetkom TV prenosa. Da li je to ta utakmica? Ili sam ja pogresio pa je to bilo u spanskom prvenstvu? U stvari...nisam siguran da je to po pravilima i da to moze? Sta ti mislis, da li se jos negde tako ceka, u nekoj drugoj zemlji osim u Hondurasu?

okidač

pre 6 godina

Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!
(anica, 05. maj 2017 22:40)
On PISE a ti se nerviras...moras malo da se relaksiras..opustenooo...

ktitor

pre 6 godina

Statistika kaze da je u ovom prvenstvu za Zvezdu svîrano osam penala a za Partizan sest
Evo veceras i sedmog tako da dzaba vam kuknjava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tika, 5. maj @@@
11 ..druze 11 jedanaesterca za vas....

antiDebil

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija
Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 5. maj 2017 22:48)

Na ovaj kup mislis ???
https://www.youtube.com/watch?v=bdXOC7sxqWE

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!
(nemke, 05. maj 2017 22:15)....Nema to veze sa bogom,dace vam fss i vase sudije

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?
(dzivdzan, 5. maj 2017 23:11)

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. maj 2017 22:07)

Hvala ti Želimire što nam praviš društvo na b92. Velika je sramota da nismo prepoznali tvoj style.

zex

pre 6 godina

(Sve_je_smesno, 5. maj 2017 21:56)
Samo da ti objasnim neke cinjenice. prosle godine Zvezda ispada od tamo nekog Sasoula 16mesto u italiji cija je vrednost 102 mil. Partiznan ispada od Zaglebja koji vredi7mil. To su cinjenice, zasto zaboravljamo ko se bruka u evropi. Pa koju igru je demonstrirao Partizan veceras hajde recite.

Patrick

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.

hmm...

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

hahahahaaaa....zaboravio si da dodas i gol iz auta hahahahaaaa... jel si to ime napisao velikim slovom?

kme

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter 
### 
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.
(Helingen, 05. maj 2017 22:35)

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus

kole

pre 6 godina

Bravo crno-beli. Nastavljen je niz nepobedivosti, ovi momci su sjajni.
Stevanovic je kriv za primljan gol ali se iskupio onom odbranom slobodnjaka koji je vrlo lako mogao da bude pogodak.
Solidna utakmica, mogli smo i bolje. Grobari, koji idu na meceve i nose transparente da bi nekoga vredjali i prekidali utakmice bolje da ostanu kod kuce. Ovako nikome ne pomazu, pogotovo ne igracima.
Cestitke igracima Javora, igrali su jako i do samog kraja, bilo je neizvesnosti pogotovo nakon gola i kod slobodnog udarca koji je zgresio Ilic. Mislim da je 1:2 fer rezultat koji oslikava utakmicu. Partizan jeste ostecen za penal ali sta sad. Idemo dalje!

Dekart

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)
A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 5. maj 2017 22:14)
Ma važi..ti si naš idol,ajde sada idi, radimo!

veliki strumf

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!

Patrick

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.

xxx

pre 6 godina

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 22:00). Vidim ko nije shvatio...

Muftija delija

pre 6 godina

Bravo crno beli!niko vas ne moze spreciti da date sve od sebe na terenu i pobedite zasluzeno,i pre svega posteno!naravno da bih voleo da czv kiksne,al bojim se..... one parole....

Davor

pre 6 godina

Kad bi Javor , Radnik ili Mladost iz Lucana imali 5 000 000 evra godisnje pomoci kao drzavni projekat , bez problema bi osvojili prvenstvo !!!!
Ovima ni politicka podrska , ni podrska fudbalskog saveza , ni sudije nisu dovoljni da okoncaju ovo mucenje !!!

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

@samo je šljaka iznad nas
Auuu dečko koliko si neinteligentan,pa napisao ti je da nećete videti titulu ni u hokeju a ti se sam sebi skačes u usta da je titulu osvojila ekipa Beograda. Pa to ti je on i napisao samo što je teško da ti to skapiras.

Patrick

pre 6 godina

U nastavku utakmice Javor stisao kao da se bore za titulu.Bas da vidim da li ce i Vozdovac sutra tako igrati makar i 15 minuta i to bez PET standardnih igraca.

bane

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 22:02)

e vidis to se zove spin, inace na jugu nas na marakani zadnji mec bilo isto koliko vas na severu.

kao drugo, cesto tvoj klub na onako skraceni jug nepusti ceo kapacitet skracene tribine ali to je zbog tebe i tebi slicnih da se osetis mocno misleci da vas ima bas toliko vise... ako nas ima manje zasto se ne cujete na svom stadionu ???? uvek je razmer 35000 protiv nas 10000 i opet vas utisavamo u vasoj rupi......

navijac

pre 6 godina

@Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.
(aaaaa, 05. maj 2017 21:23)

A znas sta je jos cudnije!? Sto ekipa koja ima 31 utakmicu bez poraza, od cega 28 pobeda, nece biti sampion! E to moze samo u ovakvoj ligi!

kme

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

Jesi li dobro sine?
Jel ti zvezda unistila zivot?
Opusti se, sve je namesteno, bzvz kmecis. Zasto se uporno nadate i uporno pricate da se sve zna?

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako sudjenje bude posteno i posle sutrasnjih utakmica ostajemo prvi.Ah daa,Vozdovac ce igrati bez 5 igraca.
(Patrick, 05. maj 2017 22:00)

Idi izadji malo napolje...

NikolaSrb

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali. 
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07) 

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 05. maj 2017 22:10)

Ahahah ti nekome kazes da nauci gramatiku? Pa ti nisi ni osnovnu zavrsio.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Bravo momci ! Jako i do kraja,pa ako na kraju budemo drugi znacemo da je nezasluzeno.U kupu jos veca energija da ove opet dobijemo onako lagano i bez muke !

Helingen

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter
###
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.

Patrick

pre 6 godina

kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja??? 
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....
(Strela, 05. maj 2017 21:37)

Vojvodina da nas dobije?! Reci mi da se salis.Kad ste vi tako slabi i jadni dobili prosli vikend i mi cemo,mi koji smo i tvoju Zvezdicu ocetkali to si onako sucajno zaboravio.

nemke

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra !
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 5. maj 2017 22:03)

- Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!

Savatiye

pre 6 godina

Kakva rapsodija šampionske ekipe Partizana. Zaista ako je neko sumnjao u njih, večeras je razuveren. Bilo ih je milina gledati. Prosto je sva lepota fudbala viđena u ovih 90 minuta.
Ali ako ćemo iskreno, jedina Partizanova prednost u odnosu na Zvezdu je njihov polu-trener, koji je Murinjo za ovog našeg ziheraša. I to je to. Tuga, jad i beda na sceni dok se mi glođemo oko njih, oni i dalje primaju velike pare. Naše pare...
A šta tek reći za uprave!?

skupimo pare Patrcku za bukvar

pre 6 godina

@Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 5. maj 2017 22:10)

Majko moja, cega se sramis i o kakvoj gramatici pricas????

Decko, u 5 recenica, prosto najprostijih, uspeo si da napravis 7 gramatickih gresaka i ti nekome pricas o pismenosti? Cestitamo, to ne uspevaju ni oni koji se vode kao polupismeni.

Nepismenost nosi crno-beli dres, to se odavno zna, u stvari znaju oni koji ne navijaju za pomenute, a samim tim nisu ni u svadji sa Vukom! Ostalima zivot prodje u neznanju, a da toga nisu ni svesni i iluziji da navijaju za instituciju i veliki klub!

Sasvim sam siguran da je na tebe mislio kada je stavio nick ciju sustinu shvata svako ko je bar bukvar savladao i ima IQ bar malkice veci od broja cipela!

mare

pre 6 godina

Penaltizan nastavlja po starom..Gde je sada hajka za ovaj penal?Jedva se i pominje
(DD, 05. maj 2017 22:16)

Za razliku od zvezdinih penala ovaj ti je cist kao suza i sviran pri rezultatu 1:0 za partizan. Jedan cist pre toga nije sviran. Vama sudija svira penal kad shvati da drugacije gol ne mozete da date.

Yarilo

pre 6 godina

I naravno videcemo opet naslov Partizan ostecen. Ljudi 2 penala kao kuca nisu svirali. Ovaj sto su morali je jednostavno video i slep covek.

arigo

pre 6 godina

Igrač Javora gazi Đurđevića po stajnoj nozi, a sudiju uhvatio Obradovićevski virus slepila. Bravo Partizane, za još jednu pobedu u nizu, čistu kao suza.

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)
Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!

Хумска

pre 6 godina

Рутинска победа Партизана, уз, сада већ уобичајене судијске грешке на штету црно-белих (пенал над Ђурђевићем и слично). Јавор је одиграо мушки, на ивици фаула, а џомбаст терен итекако је утицао на игру обе екипе. Ивањичани су дали све од себе, али Партизан је једноставно бољи. Иако је првенство већ одлучено, сматрам да Партизан треба да настави да се бори и уиграва за предстојеће квалификације у Лиги Европе. С те стране је добро што играмо сваку утакмицу у нашој лиги на нож, док наш највећи ривал игра пријатељске мечеве и на неки начин чини себи медвеђу услугу (неће мћи да процени своју праву снагу!). Честитке Марку и момцима!

Sta to uradi Krcune?

pre 6 godina

Na kladionici sutra - 1,15 kvota, na
c./crveni i z./zvezdanesterac/ protiv Vozdovca.
Stvarno poklon, treba to iskoristiti.

Patrick

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...
(xxx, 05. maj 2017 21:49)

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio

Sah-mat

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)

Ti rece ovaj sajt te vise nece videti. Aj sad pali na informer.

analiza

pre 6 godina

Praviti poredjenje izmedju dva penala je smesno.Prvo,jedan je dosudjen,ekipi u crveno belim dresovima,a drugi nije,ekipi u crno belim dresovima.Razlika je i u napadacima,jedan je stranac,drugi je domaci.Dalje,razlika je i u nozi nad kojom je pravljen faul,jednom stajna noga,drugom ona kojom je krenuo na sut.Jedina slicnost je rezultat,0:0,pri kojem se ove situacije odvijaju.A,da,razlika je i u SUDIJI.Nego,gol Javora spada u kategoriju"Kuda ,Simovicu?".Mada,dopada mi se sto je golman nastavio da brani kao da se nista nije desilo-hrabro,nije se pogubio.

kme

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je. 
(Predrag, 05. maj 2017 22:09) 

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 05. maj 2017 22:14)

Pa cekaj kako, zar nije namesteno, premijerova liga i ostale teorije zavere?
Nego, kako je u Americi?

GRS

pre 6 godina

I sve utakmice u prvenstvu da je Partizan namestio,a nije, ne moze da se ponisti cinjenica da smo u 3 derbija ove sezone bili za svetlosnu godinu bolji od zvezde. I da im nije pomoci sudija i u tim derbijima, ova sezona bi bila upamcena kao sezona u kojoj bi bili sruseni mnogi rekordi jer su realni rezultati trebali da budu 6-0, 5-1...za Partizan. Ovaj tim zvezde je najgori i najnekvalitetniji od kad ovaj klub postoji, a ima ogromnu konkurenciju u timovima u zadnjih 25 godina. Kako to da ce biti prvak? Pa naredjenje odozgo, i to je to. Boli ih sto znaju da je to istina pa ih je sramota i sebe samih.
Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.

Wix

pre 6 godina

Pazi sada
Stalno cviljenje
Koja je ovo utakmica po redu gde se resava pobednik u prvim minutima prvog poluvremena ili pocetak drugog.Protiv Vojvodine reseno u tridesetoj sekundi.Tamo gde je prvo poluvreme zavrseno vodjstvom protivnika u par minuta drugog sve se okrene.Takvih utakmica tri. I evo sada. Cirkus gol i penal da ne bude iznenadjenje

domacin

pre 6 godina

vaaaau nesto.cudno ??? najbolji strijelac partizana sam sa loptom na santimetar od gola ? hahahha dokle ce bre vise da se dopusta partizanu ovo da radi ? Pa mi smo mala djeca za njih... haha sprdnja

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.

Lokeren, antverpen 55

pre 6 godina

84 minut. Đurđeviću ide lopta u noge i umesto da je prihvati i krene ka golu protiv jednog igrača Javora on loptu propušta istome. Da je protiv Zvezde bio bi pred golom začas.

DVE KESE

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017
@@@
kakav bedan komentar......

Strela

pre 6 godina

@Patrick,
kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja???
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....

xxx

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...

aaaaa

pre 6 godina

Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.

duledudule

pre 6 godina

protiv vose prvi minut.napredak prvi minut drugog pol.javor prvi minut drugog pol.sta rade 15 minuta na pauzi?crtaju akciju partizanu za gol.treba sutra opet da nam sviraju penal,pa placete jos vise.vi preposteni

NS

pre 6 godina

32 mec bez poraza fantasticna serija!! A prosle godine kada je Zvezda obarala rekorde utakmice su bile namestene?!?! Ovo je sve regularno?!?

veliki strumf

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...
(xxx, 05. maj 2017 21:28)

Ko se smeje zlo ne misli ;)

holdne

pre 6 godina

hahaah, jecaj pantera ce biti duuuug
(dostojevski

zasto? Pa mi cemo namestiti titulu svakako... Vi izgleda vrtite plocu kako vama odgovara

mare

pre 6 godina

E to je razlika izmedju partizana i zvezde ove sezone. Partizanu se sviraju penali kad imaju prednost i kontrolisu utakmicu, a zvezdi kad gubi ili je 0:0 odnosno kad se lomi rezultat. Jos nije sviran cist Penal nad Djurdjevicem u prvom poluvremenu.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.

Borky

pre 6 godina

Naci kad se nagazi igrac Partizana onda je penal al kad se nagazi igrac Zvezde onda je namjestaljka?Jel.mozete vi biti bar u necemu dosledni i da drzite jedan kriterijum?Ja licno mislim da je penal kao sto je bio i na Boaciju jer svaki kontakt na nogu igraca je za mene penal al isto tako ostaje i sudiska procjena a nisu sve sudije iste .Neki su laksi na penalima i katzonima neki pustaju grublju igru itd.Tako je svagdje u svjetu.

xxx

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...

Kanta

pre 6 godina

Sram te bilo Eliomar, ko ti je dozvolio da das gol?
Sad sudija mora opet da svira penal, da se ne omakne opet neki biser golamana Partizana!

Kmecavac

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale

SN

pre 6 godina

6 penala je dosudjeno ove sezone za Partizan, 8 crvenih kartona za njihove protivnike! Od toga se isticu utakmice protiv Radnika i Napredka! Protiv Backe iskljucen igrac zbog "simuliranja" ali ipak nisu uspeli da postignu gol. Protiv Borca Maslac se i dan danas cudi zasto je dobio drugi zuti, Mihajlov (ex igrac partizana) u obe utakmice dobija crveni karton slucajno?!?! Tako da gledajte svoja posle i ne optuzujte druge da rade nesto sto je kod Vas ocigledno!! Uz napomenu da je Zvezda postigla 10 golova iz penala!

Aleksej

pre 6 godina

Nedosudjen penal za sada, pitam se sta je sledece...
(grobar kg, 05. maj 2017 20:55)Primate gol u 90. minutu.I plac do neba ce se cuti.

Patrick

pre 6 godina

Samo 113 komentara?Come on zvezdasi mozete vi to i bolje.I posle zasto ih ima 300 na tribinama.Broj komentara i ocenjivanje istih sve govori.

insajder provajder

pre 6 godina

Hahahahahaha....i naravno odmah na pocetku drugog poluvremena gol, da ne bude neizvesnosti.
Ali opet cete napraviti neki spin kako samo vi umete i ubedite sebe da je to istina!

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 6 godina

Gde je penal, Vasicu? Cist penal. Partizan ostecen.
(HT3LG, 5. maj 2017 20:41)

Gle gadljive na penal kako mu klicu... Ostecen, al' za identitet od nastanka.

Sah-mat

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017 21:00) # Link komentara

Bole vojni nego pandurski.
Sah-mat

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)


U fudbalu uzimamo jedan od dva trofeja sigurno,u hokeju titulu je uzeo H.K Beograd .No sta vi znate o sportu kada pratite jedne godine kosarku pa fudbal,hokej,odbojku,sah....Kako gde blesnete tako se dicite i pevate,komedija od kluba i navijaca.Pri tome ste najveca sramota Srbije.

Labud

pre 6 godina

Slane panterske suze. Danima internet sekcija stvara prostor za komentarisanje. Sada sudije prekidaju igru zbog vređanja fss. Oduzmi Partizanu 3 boda.

mix

pre 6 godina

Evo vec na mozzart-u, telegrafu i ostalim portalima bliskim jsp kukaju na cist panal koji nije sviran u korist istog! A nikom od novinara i portala ne pada na pamet da pomene dve sporne situacije na stetu javora a u korist partizana!
Start sa ledja na centru u kontri povlacenjel sa obe ruke za vrat i rame sto je direkran crveni karton a naravno igrac partizana nedobije ni zuti jer za nijh vaze neka druga pravila za razliku od drugih. I lazni ofsajd javora. Te konstantno simuliranje i padanje bez kontakta igraca partizan iz utakmice u utakmicu ostaje nekaznjeno za razliku od drugih! Ipak takav kriterijum je stvaran decenijama u nazad a i sudije!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.
(BurazengijaPFC, 05. maj 2017 21:35)

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi

Steva

pre 6 godina

10 igraca Javora se pomeri da Djurdjevic sa dva metra ubaci u gol...sad mi i drago sto je Zvezda zatvorila sve utakmice do kraja...jer da je partizan u Zvezdinoj poziciji isto bi uradio...

Nikola

pre 6 godina

Naravno nema penala nad Djurdjevicem. Nismo mi Zvezda pa da nam sviraju "minimalan kontakt - treba verovati arbitru".
(Ocekivano, 5. maj 2017 20:49)

Kontakt kod te situacije nad Đurđevićem je itekako penal, jer mu je stao na nogu kojom je hteo da šutira. Po meni minimalan kontakt nad Jankovićem nije za penal, bar ga ja kao Grobar ne bih sudio. Ali moje mišljenje je da je bio penal nad Đurđevićem.

Del Piero#10

pre 6 godina

pa zar NE MOZE bez penala ili bez crvenog kartona? ?????????????????????????????????
(g...a, 05. maj 2017 21:38) Najbolje da za onaj start golmana nije svirao penal. Nekima se penali i igrač više daje za mrki pogled protivničkog igrača.

Aleksej

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno
(Nemanja, 05. maj 2017 20:57)Hahahah neko je sa druge planete sisao juce u Srbiju.

insajder provajder

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.
(mikicar, 05. maj 2017 20:57)

Kvota na pobedu Partizana je bila 1,15.
Zaista neizvesno xaxaxaxa

gpro

pre 6 godina

Ja sam mislio da se penali samo Zvezdi sviraju.. Ako nam se navlaci ta titula, koja budimo realni nema nikakav smisao jer ni jedni ni drugi Evropu videti nece, ne znam kako je onda dopusteno da se svira penal za Partizan

Sve_je_smesno

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete navijaci obe ekipe ali sve je ovo tuzno i smesno. Ne zna se ko vise namesta,ekipe poput Javora(koji pritom igra plej of) su jako tuzne i smesne,onda se Zvezda ili Partizan prosetaju ligom i dodje neka 16 Italijanska ekipa i utrpa 5 za 2 meca i pitaju se ljudi kako. Kod nas je 70% meceva sklanjanje Zvezdi i Part,a ovde se prepiru i loze kao da je pitanje egzistencije i zivota ili smrti. Kakva drzava takav i fudbal,tuga.

belgrado

pre 6 godina

bez penala nema bodova
(zorce, 05. maj 2017 21:40)

zvezda igra sutra.
poranio si,polako,mozda bude crveni prvo ili
ga sudija zakuca glavom :d

ksenija

pre 6 godina

Kako su se lepo sklonili igraci Javora, Djurdjevic sam kao duh na metar od gola da slucajno ne promasi! Dzabe vam se sklanjaju kad se zna ko je sampion!!! Jos i penal vam sviraju da se sve osigura!!!

xxx

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jeri smo tako u mo gucnosti, 5. maj 2017 21:07) Pa devedeset posto komentara ovde je vas zvezdasa što kmečite...

xxx

pre 6 godina

Ko se smeje zlo ne misli ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:45) Ne bih rekao...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I, šta bi, penal praktično odluči da ne odigrate nerešeno, šta ćemo sad?
Hahhaha, ovo obrnuto da se desilo, vi bi kuke i motike

Ivan

pre 6 godina

Ako sudija svira nepostojeci penal,promasite namerno! Nismo mi ONI !
(Veteran PFCN1, 5. maj 2017 20:10)

Ahahahahaha!!! Padali u 16 kao cunjevi celo prvo poluvreme, normalno da ce prihvatiti bilo koji penal. Ti ces u necije ime da pises...

Nemanja

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno

MidRange

pre 6 godina

(Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Jeste i svi vi junaci volite to da kazete jer tako je i najlakse..Pre pocetka napisete da je utakmica namestena i ako Partizan vi jos ispadnete i prorok sunce mu a ako Partizan izgubi vrlo brzo se zaborave ti komentari i prelazi se na drugaciji sablon, one originalne fore..

koshke

pre 6 godina

dzabe mu objasnjavas Anice.za njega je Beograd centar sveta a mi svi ostali iz drugih gradova,opstina,sela mi smo tamo neki koji pune kasu tih istih "beogradjana" da oni ne bi nista radili vec da lupkaju po telefonima ili tastaturama za sendvice

mikicar

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.

Cojstvo i junastvo

pre 6 godina

Sta ce sad prejaki i preposteni Partizan posle 0:0 na poluvremenu?
Igre nigde, sansi bez, al' se zato pada cim se udje u 16m :)))
Dobice ovo "institucija", ali ce morati da se pripomogne...

rrrr333

pre 6 godina

U 36.m. bio je penal nad Đurđevićem. Sličan penal kao na C.Zvezda -Vojvodina. Ovaj sudija jednom nije svirao penal za Zvezdu kada je golman kao poslednji igrač oborio Vijeiru, loš sudija koji procenjuje da nešto mora da bude po obrascu za penal.

anica

pre 6 godina

@sah 88
Ivanjica je grad pod Golijom, mecka nije prosetala kroz Ivanjicu vec selo, to je valjda normalno ili ti ocekujes iguanu? Sneg grad, mali grad al pun topline i srcanosti, odakle si ti sa takvom jezicinom?

vlajko

pre 6 godina

Ovaj prekršaj nas Jankovićem je bio tri puta veći penal od onog nad Boaćijem.A nije bio,i mnogo mi je drago što ga nije svirao. Ako pobedimo,neka to bude pošteno,a ne iz izmišljenih penala.

Del Piero#10

pre 6 godina

Da je Zvezda u pitanju već bi dva penala svirao. Nad Jankovićem ono i ajde ali za još blaži kontakt nad Plavišćem protiv Napretka Zvezda je dobila penal. Ono nad Đurđevićem čist penal, protivnički igrač mu stao na šutersku nogu u izglednoj šansi, ali sudija se pravi lud. Ovo je toliko bezobrazno koliko se navlači za Zvezdu da nemam reči.

Mare

pre 6 godina

Kako igra Partizan! Baš se vidi taj spektakularan kvalitet.

Nego, svaki šut pod prečku Partizanovog gola biće gol. Ovaj golman to ne može da dohvati. Elmer ga je izabrao tako da ne bude viši od njega i da nema više kose.

delbinijaK

pre 6 godina

kontra napad Javora, igrac Partizana sa ledja ga vata rukama za rame i za vrat, baca ga na zemlju prekida kontru nema zutog kartona.... sledeca scena kontra Javora, stvorili sansu za gol i naravno sta drugo da radi sudija bez da svira nepostojeci ofsajd... nije ni 20min proslo a vec je komicno....

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 6 godina

grobari sredili javoru tu jedinu pobedu u Nisu da bi upali u playoff,3 sigurna boda plus potencijalna mina Zvezdi,ali nece moci

tertenton

pre 6 godina

Ako Partizan kiksne vcrs a verovatno hoce, kiksa i zvezda sutra i to sudijskom greskom u korist vozdovca. Tako da se pravi balans disbalans kol'ko tol'ko zbog silnih nepostojecih penala u korist petokrake.

Бобан

pre 6 godina

Само један странац у првом тиму и то најбољи играч лиге. Драго ми је што навијам за такав тим

Lionac

pre 6 godina

Ne i teresuje me kako ce Partizan igrati ali smesno je koliko se bavite penalom ili ne. Kada ste bili 6g prvaci zaboravili ste penale u 90tom 93min pa produzetke do 97minuta.. Halo Srbija i saka jada od fudbala, isto sad i za Zvezdu se navlaci. Prelazi kod obe ekipe. Liga nam je smesna, fudbal na dnu a vi ko manje krade. Odemo u evropu operu nas za 5min. Tuga.

m.

pre 6 godina

Strasno bitna vest. Ja sam iz mkd i toliko sam se uzbudio kao navijac nekoga da to nije normalno, Evo zena mi daje nekakve plave apove + maru koja nam odnekud raste u komsiskoj njivi. Molim bratski nam srBski narod da mi olaksaju. Pozz iz juzne vam nam drzave-pokraJine.Love ya !

Gogsi

pre 6 godina

Sramotno sudjenje u korist partizana.Nepostojeci ofsajd,igrac Javora je isao sam prema golu i postigao bi gol.Sta se sve radi da bi odrzali korak za Zvezdom ali ima boga Zvezda ce biti sampion

anica

pre 6 godina

@sah 88
Izvoli dodji na leto...pokazacu ti je. Nije veliki grad ali srcan i pun topline, hrana odlicna,ako hoces posle mozemo do Kovilja. Inace sela su u opstini Ivanjica, Golija, logicno je da ces videti mecku a ne iguanu.

vlada

pre 6 godina

@delbinijak Druze, jesi ti video usporen snimak te situacije kad je dosudjen ofsajd? Ako ista moze da se zakljuci iz onog snimka to je da je cist ofsajd, iako se ne vidi Milenkovic u zamrznutom kadru, dve sek nakon pustanja snimka po zakonu fizike je nemoguce da je stajao blize golu od igraca Javora. A sto se tice zutog kartona Jevtovicu, od kad pratis fudbal, kad se dobija zuti u prvih deset minuta??? Eventualno ako je bas grub klizeci start. P.S. Penal nad Urosem kao kuca.

zoran

pre 6 godina

Od ovog Jevtovica i Kosovica apsolutno nikakva korist. Totalni alibi igraci. Kreativnosti ni od traga..jedino znaju da dodaju prvom do sebe i to u shirinu ili nazad...za Evropu ova dvojica nemaju sta da traze.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!

Amaterasu

pre 6 godina

ova utakmica je rijesena jos odavno.... Ne znam sto odma ne upisu bodove partizanu no da se bezveze umaraju momci... (Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Pa ono, tom logikom i prvenstvo je trebalo prekinuti negde u novembru, dodeliti titulu Zvezdi i pauza do juna, da se ne povredjuju igraci bez veze.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!

vlajko

pre 6 godina

Ovaj prekršaj nas Jankovićem je bio tri puta veći penal od onog nad Boaćijem.A nije bio,i mnogo mi je drago što ga nije svirao. Ako pobedimo,neka to bude pošteno,a ne iz izmišljenih penala.

MidRange

pre 6 godina

(Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Jeste i svi vi junaci volite to da kazete jer tako je i najlakse..Pre pocetka napisete da je utakmica namestena i ako Partizan vi jos ispadnete i prorok sunce mu a ako Partizan izgubi vrlo brzo se zaborave ti komentari i prelazi se na drugaciji sablon, one originalne fore..

mare

pre 6 godina

Penaltizan nastavlja po starom..Gde je sada hajka za ovaj penal?Jedva se i pominje
(DD, 05. maj 2017 22:16)

Za razliku od zvezdinih penala ovaj ti je cist kao suza i sviran pri rezultatu 1:0 za partizan. Jedan cist pre toga nije sviran. Vama sudija svira penal kad shvati da drugacije gol ne mozete da date.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?
(dzivdzan, 5. maj 2017 23:11)

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.

anica

pre 6 godina

@sah 88
Izvoli dodji na leto...pokazacu ti je. Nije veliki grad ali srcan i pun topline, hrana odlicna,ako hoces posle mozemo do Kovilja. Inace sela su u opstini Ivanjica, Golija, logicno je da ces videti mecku a ne iguanu.

Бобан

pre 6 godina

Само један странац у првом тиму и то најбољи играч лиге. Драго ми је што навијам за такав тим

mare

pre 6 godina

E to je razlika izmedju partizana i zvezde ove sezone. Partizanu se sviraju penali kad imaju prednost i kontrolisu utakmicu, a zvezdi kad gubi ili je 0:0 odnosno kad se lomi rezultat. Jos nije sviran cist Penal nad Djurdjevicem u prvom poluvremenu.

fenomen

pre 6 godina

Nije lako Muslinu. Da li da pozove u A tim Djurdjevica ili zlatnu kopacku CZ Sddjana Obradovica? Sta vi zvezdasi mislite od koga bi imali vecu vajdu? Poz.

Zoran

pre 6 godina

Iiiiiii ljubilarni 10 penal Partizana ove sezone, cestitke!

Nije 10 nego sedmi i opet pri vodjstvu i dominaciji.Bio je i osmi nad Djurdjevicem.Ali je rezultat bio 0:0 pa sudija nije smeo da svira.Ali je za to tvoj tim premasio taj jubilej.11 penala od toga 8 pri rezultatu 0:0.Znaci sudije su 8 puta prelomile mec u vasu korist.Da nepricam golu iz auta koji je prelomio celo prvenstvo.

Хумска

pre 6 godina

Рутинска победа Партизана, уз, сада већ уобичајене судијске грешке на штету црно-белих (пенал над Ђурђевићем и слично). Јавор је одиграо мушки, на ивици фаула, а џомбаст терен итекако је утицао на игру обе екипе. Ивањичани су дали све од себе, али Партизан је једноставно бољи. Иако је првенство већ одлучено, сматрам да Партизан треба да настави да се бори и уиграва за предстојеће квалификације у Лиги Европе. С те стране је добро што играмо сваку утакмицу у нашој лиги на нож, док наш највећи ривал игра пријатељске мечеве и на неки начин чини себи медвеђу услугу (неће мћи да процени своју праву снагу!). Честитке Марку и момцима!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.
(BurazengijaPFC, 05. maj 2017 21:35)

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi

GRS

pre 6 godina

I sve utakmice u prvenstvu da je Partizan namestio,a nije, ne moze da se ponisti cinjenica da smo u 3 derbija ove sezone bili za svetlosnu godinu bolji od zvezde. I da im nije pomoci sudija i u tim derbijima, ova sezona bi bila upamcena kao sezona u kojoj bi bili sruseni mnogi rekordi jer su realni rezultati trebali da budu 6-0, 5-1...za Partizan. Ovaj tim zvezde je najgori i najnekvalitetniji od kad ovaj klub postoji, a ima ogromnu konkurenciju u timovima u zadnjih 25 godina. Kako to da ce biti prvak? Pa naredjenje odozgo, i to je to. Boli ih sto znaju da je to istina pa ih je sramota i sebe samih.
Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.

Sad se zove lane...

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 05. maj 2017 20:40)

Svi smo ludi i blesavi, ne secamo se sest otetih titula, ponistenih golova, finala kupa protiv Vojvodine i jos nebrojano sitnih kradja na racun protivnika velikog, prepostenog Partizana! Otima Zvezda, otimali ste i vi, zato nemojte glumiti kalimera, jer ste u isto vreme smesni i zalosni. Pevali ste Toletu do juce, barjak sa njegovim likom imate! Koji je to nivo licemerja?!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)


U fudbalu uzimamo jedan od dva trofeja sigurno,u hokeju titulu je uzeo H.K Beograd .No sta vi znate o sportu kada pratite jedne godine kosarku pa fudbal,hokej,odbojku,sah....Kako gde blesnete tako se dicite i pevate,komedija od kluba i navijaca.Pri tome ste najveca sramota Srbije.

Muftija delija

pre 6 godina

Bravo crno beli!niko vas ne moze spreciti da date sve od sebe na terenu i pobedite zasluzeno,i pre svega posteno!naravno da bih voleo da czv kiksne,al bojim se..... one parole....

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima

arigo

pre 6 godina

Igrač Javora gazi Đurđevića po stajnoj nozi, a sudiju uhvatio Obradovićevski virus slepila. Bravo Partizane, za još jednu pobedu u nizu, čistu kao suza.

Del Piero#10

pre 6 godina

pa zar NE MOZE bez penala ili bez crvenog kartona? ?????????????????????????????????
(g...a, 05. maj 2017 21:38) Najbolje da za onaj start golmana nije svirao penal. Nekima se penali i igrač više daje za mrki pogled protivničkog igrača.

Sah-mat

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)

Ti rece ovaj sajt te vise nece videti. Aj sad pali na informer.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta

Patrick

pre 6 godina

U nastavku utakmice Javor stisao kao da se bore za titulu.Bas da vidim da li ce i Vozdovac sutra tako igrati makar i 15 minuta i to bez PET standardnih igraca.

dzivdzan

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?

belgrado

pre 6 godina

bez penala nema bodova
(zorce, 05. maj 2017 21:40)

zvezda igra sutra.
poranio si,polako,mozda bude crveni prvo ili
ga sudija zakuca glavom :d

Patrick

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Brate Borate,ovako!!!Imam ja jos dece!!!U njihovo ime kažem da ce partizan svaki put da pobedi javor gde god igrali i bilo koje godine i to je i sledece sezone čistih 6 bodova osim da Zvezda bezi svetlosnu godinu,shvatiš!?

ccc

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta.

Ne , mislio je na utakmicu gde se gotovo pola sata cekalo da autobusi sa navijacima dodju, cekalo se i sa pocetkom TV prenosa. Da li je to ta utakmica? Ili sam ja pogresio pa je to bilo u spanskom prvenstvu? U stvari...nisam siguran da je to po pravilima i da to moze? Sta ti mislis, da li se jos negde tako ceka, u nekoj drugoj zemlji osim u Hondurasu?

ktitor

pre 6 godina

Statistika kaze da je u ovom prvenstvu za Zvezdu svîrano osam penala a za Partizan sest
Evo veceras i sedmog tako da dzaba vam kuknjava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tika, 5. maj @@@
11 ..druze 11 jedanaesterca za vas....

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!
(nemke, 05. maj 2017 22:15)....Nema to veze sa bogom,dace vam fss i vase sudije

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.

neutralni felsh

pre 6 godina

dosta prepucavanja. izuzetno zanimljivo prvenstvo. prvo je zvezda imala inicijativu, ali partizan im je moral poljuljao u derbijima, sustigao i sad on ima tzv. moment... a trka jos traje, evo ide finish.
jesam grobar, voleo bih da partizanen uzmu titulu, ali ko god da osvoji, nece biti nezasluzeno. frka do samog kraja.
i steta sto npr. vojvodina nije tu negde blizu na bod dva tri iza pa da bude skroz ludnica do kraja, a licno bih voleo da nekada ugledni radnicki naisus bude negde cetvrti, peti, da se u celoj srbiji dobro tripuje na lokal fudbal
prepucavanja su stetna, jer jeste da nam je liga na nizim granama (kao i svima na balkanu, btw), ali kad krene lavina ponizavanja po komentarima, javnost sve unizi jos vise. to nam zadnje treba.
ok za medjusobno zezanje kad onaj drugi kiksira, ili licno naj volim da zezam zvezdase kad krenu da se loze da su naj-naj (ili kad pevaju kafanske pesme pred sausolo haha) ili kad oni nas zezaju za malobrojnost i insistiranje na tzv. posebnosti (ako smo mi grobosi posebni, onda neposebnih nema haha), ali suvise se insistira na ruganju prvenstvu i osporavanju titula, to mnogo nervira. isto kao i ovi cudaci sto se raspravljaju ko je kako osnovan (krcun i tito, udba i jna i sl. komendije) a ne vide koliko su slicni po nastanku.
ko god uzme ligu, pravo dokazivanje kvaliteta tek sledi na leto u zrebu za evropu. ako se mora bira, vise sam za varijantu bez titule pod uslovom da sacuvas tim i das gas za ligu evrope, tri dobra pojacanja (ilijeve "bombe" ha), i sledece sezone cepanje na dva fronta uz dobru atmosferu. a ne da uzmes titulu, prodas najbolje, pa potones u evropi jos u leto. sta ce mi takva titula? to je za lozane sa digitronom. ajde da se igra fudbal.
leonardo je zmaj, ima se napad, i zadnja veza, malo odbrana i to je to. jes puko u derbiju, ali milinkov partizan se nije obrukao u evropi, cepao je redom uz lepu igru. potop je dosao posle smene. ljubinko, nista licno ;)

kme

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

Jesi li dobro sine?
Jel ti zvezda unistila zivot?
Opusti se, sve je namesteno, bzvz kmecis. Zasto se uporno nadate i uporno pricate da se sve zna?

anica

pre 6 godina

@sah 88
Ivanjica je grad pod Golijom, mecka nije prosetala kroz Ivanjicu vec selo, to je valjda normalno ili ti ocekujes iguanu? Sneg grad, mali grad al pun topline i srcanosti, odakle si ti sa takvom jezicinom?

hmm...

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

hahahahaaaa....zaboravio si da dodas i gol iz auta hahahahaaaa... jel si to ime napisao velikim slovom?

okidač

pre 6 godina

Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!
(anica, 05. maj 2017 22:40)
On PISE a ti se nerviras...moras malo da se relaksiras..opustenooo...

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)
Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!

kme

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter 
### 
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.
(Helingen, 05. maj 2017 22:35)

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus

xxx

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jeri smo tako u mo gucnosti, 5. maj 2017 21:07) Pa devedeset posto komentara ovde je vas zvezdasa što kmečite...

Labud

pre 6 godina

Slane panterske suze. Danima internet sekcija stvara prostor za komentarisanje. Sada sudije prekidaju igru zbog vređanja fss. Oduzmi Partizanu 3 boda.

Kanta

pre 6 godina

Sram te bilo Eliomar, ko ti je dozvolio da das gol?
Sad sudija mora opet da svira penal, da se ne omakne opet neki biser golamana Partizana!

Yarilo

pre 6 godina

I naravno videcemo opet naslov Partizan ostecen. Ljudi 2 penala kao kuca nisu svirali. Ovaj sto su morali je jednostavno video i slep covek.

bane

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 22:02)

e vidis to se zove spin, inace na jugu nas na marakani zadnji mec bilo isto koliko vas na severu.

kao drugo, cesto tvoj klub na onako skraceni jug nepusti ceo kapacitet skracene tribine ali to je zbog tebe i tebi slicnih da se osetis mocno misleci da vas ima bas toliko vise... ako nas ima manje zasto se ne cujete na svom stadionu ???? uvek je razmer 35000 protiv nas 10000 i opet vas utisavamo u vasoj rupi......

kme

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je. 
(Predrag, 05. maj 2017 22:09) 

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 05. maj 2017 22:14)

Pa cekaj kako, zar nije namesteno, premijerova liga i ostale teorije zavere?
Nego, kako je u Americi?

navijac

pre 6 godina

@Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.
(aaaaa, 05. maj 2017 21:23)

A znas sta je jos cudnije!? Sto ekipa koja ima 31 utakmicu bez poraza, od cega 28 pobeda, nece biti sampion! E to moze samo u ovakvoj ligi!

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Bravo momci ! Jako i do kraja,pa ako na kraju budemo drugi znacemo da je nezasluzeno.U kupu jos veca energija da ove opet dobijemo onako lagano i bez muke !

Del Piero#10

pre 6 godina

Da je Zvezda u pitanju već bi dva penala svirao. Nad Jankovićem ono i ajde ali za još blaži kontakt nad Plavišćem protiv Napretka Zvezda je dobila penal. Ono nad Đurđevićem čist penal, protivnički igrač mu stao na šutersku nogu u izglednoj šansi, ali sudija se pravi lud. Ovo je toliko bezobrazno koliko se navlači za Zvezdu da nemam reči.

Patrick

pre 6 godina

kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja??? 
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....
(Strela, 05. maj 2017 21:37)

Vojvodina da nas dobije?! Reci mi da se salis.Kad ste vi tako slabi i jadni dobili prosli vikend i mi cemo,mi koji smo i tvoju Zvezdicu ocetkali to si onako sucajno zaboravio.

DURSLUK

pre 6 godina

Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
@@@A,
A,sta radimo sa Velezom 61 god,a?Tek sa Slobodom i Vardadom 69-te?a? ccc...ne mogu da verujem....pa da, Pantic je bio skroz u pravu kad kaze da ste ovakvi-nikakvi.

Amaterasu

pre 6 godina

ova utakmica je rijesena jos odavno.... Ne znam sto odma ne upisu bodove partizanu no da se bezveze umaraju momci... (Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Pa ono, tom logikom i prvenstvo je trebalo prekinuti negde u novembru, dodeliti titulu Zvezdi i pauza do juna, da se ne povredjuju igraci bez veze.

Nikola

pre 6 godina

Naravno nema penala nad Djurdjevicem. Nismo mi Zvezda pa da nam sviraju "minimalan kontakt - treba verovati arbitru".
(Ocekivano, 5. maj 2017 20:49)

Kontakt kod te situacije nad Đurđevićem je itekako penal, jer mu je stao na nogu kojom je hteo da šutira. Po meni minimalan kontakt nad Jankovićem nije za penal, bar ga ja kao Grobar ne bih sudio. Ali moje mišljenje je da je bio penal nad Đurđevićem.

Dekart

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)
A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 5. maj 2017 22:14)
Ma važi..ti si naš idol,ajde sada idi, radimo!

Patrick

pre 6 godina

Samo 113 komentara?Come on zvezdasi mozete vi to i bolje.I posle zasto ih ima 300 na tribinama.Broj komentara i ocenjivanje istih sve govori.

delbinijaK

pre 6 godina

kontra napad Javora, igrac Partizana sa ledja ga vata rukama za rame i za vrat, baca ga na zemlju prekida kontru nema zutog kartona.... sledeca scena kontra Javora, stvorili sansu za gol i naravno sta drugo da radi sudija bez da svira nepostojeci ofsajd... nije ni 20min proslo a vec je komicno....

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako sudjenje bude posteno i posle sutrasnjih utakmica ostajemo prvi.Ah daa,Vozdovac ce igrati bez 5 igraca.
(Patrick, 05. maj 2017 22:00)

Idi izadji malo napolje...

Sta to uradi Krcune?

pre 6 godina

Na kladionici sutra - 1,15 kvota, na
c./crveni i z./zvezdanesterac/ protiv Vozdovca.
Stvarno poklon, treba to iskoristiti.

Sah-mat

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017 21:00) # Link komentara

Bole vojni nego pandurski.
Sah-mat

Strela

pre 6 godina

@Patrick,
kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja???
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....

Patrick

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.

mikicar

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.

analiza

pre 6 godina

Praviti poredjenje izmedju dva penala je smesno.Prvo,jedan je dosudjen,ekipi u crveno belim dresovima,a drugi nije,ekipi u crno belim dresovima.Razlika je i u napadacima,jedan je stranac,drugi je domaci.Dalje,razlika je i u nozi nad kojom je pravljen faul,jednom stajna noga,drugom ona kojom je krenuo na sut.Jedina slicnost je rezultat,0:0,pri kojem se ove situacije odvijaju.A,da,razlika je i u SUDIJI.Nego,gol Javora spada u kategoriju"Kuda ,Simovicu?".Mada,dopada mi se sto je golman nastavio da brani kao da se nista nije desilo-hrabro,nije se pogubio.

okidač

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa? (Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48.
Kako lepo izgleda ovo ,,ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA" iznad tvog komentara...

holdne

pre 6 godina

hahaah, jecaj pantera ce biti duuuug
(dostojevski

zasto? Pa mi cemo namestiti titulu svakako... Vi izgleda vrtite plocu kako vama odgovara

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.

mladi ja

pre 6 godina

Најјача фора 6 отетих титула...а већину од тих 6 Партизан директно у дуелу са Звездом осваја...Просинечки и Пижон ( кога сте ви сменили и Партизану дали титулу) рекоше да је Партизан у 6 година био бољи. А и Европа чини ми се довољно говори. Ваља поменути и Јокана, Ђукару и Станоја, ако су њихови тимови морали да намештају...ја стварно не знам

DVE KESE

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017
@@@
kakav bedan komentar......

Helingen

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter
###
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.

xxx

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...

nemke

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra !
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 5. maj 2017 22:03)

- Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!

Davor

pre 6 godina

Kad bi Javor , Radnik ili Mladost iz Lucana imali 5 000 000 evra godisnje pomoci kao drzavni projekat , bez problema bi osvojili prvenstvo !!!!
Ovima ni politicka podrska , ni podrska fudbalskog saveza , ni sudije nisu dovoljni da okoncaju ovo mucenje !!!

Gogsi

pre 6 godina

Sramotno sudjenje u korist partizana.Nepostojeci ofsajd,igrac Javora je isao sam prema golu i postigao bi gol.Sta se sve radi da bi odrzali korak za Zvezdom ali ima boga Zvezda ce biti sampion

Mare

pre 6 godina

Kako igra Partizan! Baš se vidi taj spektakularan kvalitet.

Nego, svaki šut pod prečku Partizanovog gola biće gol. Ovaj golman to ne može da dohvati. Elmer ga je izabrao tako da ne bude viši od njega i da nema više kose.

Kmecavac

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale

skupimo pare Patrcku za bukvar

pre 6 godina

@Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 5. maj 2017 22:10)

Majko moja, cega se sramis i o kakvoj gramatici pricas????

Decko, u 5 recenica, prosto najprostijih, uspeo si da napravis 7 gramatickih gresaka i ti nekome pricas o pismenosti? Cestitamo, to ne uspevaju ni oni koji se vode kao polupismeni.

Nepismenost nosi crno-beli dres, to se odavno zna, u stvari znaju oni koji ne navijaju za pomenute, a samim tim nisu ni u svadji sa Vukom! Ostalima zivot prodje u neznanju, a da toga nisu ni svesni i iluziji da navijaju za instituciju i veliki klub!

Sasvim sam siguran da je na tebe mislio kada je stavio nick ciju sustinu shvata svako ko je bar bukvar savladao i ima IQ bar malkice veci od broja cipela!

Savatiye

pre 6 godina

Kakva rapsodija šampionske ekipe Partizana. Zaista ako je neko sumnjao u njih, večeras je razuveren. Bilo ih je milina gledati. Prosto je sva lepota fudbala viđena u ovih 90 minuta.
Ali ako ćemo iskreno, jedina Partizanova prednost u odnosu na Zvezdu je njihov polu-trener, koji je Murinjo za ovog našeg ziheraša. I to je to. Tuga, jad i beda na sceni dok se mi glođemo oko njih, oni i dalje primaju velike pare. Naše pare...
A šta tek reći za uprave!?

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 6 godina

grobari sredili javoru tu jedinu pobedu u Nisu da bi upali u playoff,3 sigurna boda plus potencijalna mina Zvezdi,ali nece moci

Borky

pre 6 godina

Naci kad se nagazi igrac Partizana onda je penal al kad se nagazi igrac Zvezde onda je namjestaljka?Jel.mozete vi biti bar u necemu dosledni i da drzite jedan kriterijum?Ja licno mislim da je penal kao sto je bio i na Boaciju jer svaki kontakt na nogu igraca je za mene penal al isto tako ostaje i sudiska procjena a nisu sve sudije iste .Neki su laksi na penalima i katzonima neki pustaju grublju igru itd.Tako je svagdje u svjetu.

Wix

pre 6 godina

Pazi sada
Stalno cviljenje
Koja je ovo utakmica po redu gde se resava pobednik u prvim minutima prvog poluvremena ili pocetak drugog.Protiv Vojvodine reseno u tridesetoj sekundi.Tamo gde je prvo poluvreme zavrseno vodjstvom protivnika u par minuta drugog sve se okrene.Takvih utakmica tri. I evo sada. Cirkus gol i penal da ne bude iznenadjenje

Sve_je_smesno

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete navijaci obe ekipe ali sve je ovo tuzno i smesno. Ne zna se ko vise namesta,ekipe poput Javora(koji pritom igra plej of) su jako tuzne i smesne,onda se Zvezda ili Partizan prosetaju ligom i dodje neka 16 Italijanska ekipa i utrpa 5 za 2 meca i pitaju se ljudi kako. Kod nas je 70% meceva sklanjanje Zvezdi i Part,a ovde se prepiru i loze kao da je pitanje egzistencije i zivota ili smrti. Kakva drzava takav i fudbal,tuga.

Ivan

pre 6 godina

Ako sudija svira nepostojeci penal,promasite namerno! Nismo mi ONI !
(Veteran PFCN1, 5. maj 2017 20:10)

Ahahahahaha!!! Padali u 16 kao cunjevi celo prvo poluvreme, normalno da ce prihvatiti bilo koji penal. Ti ces u necije ime da pises...

tertenton

pre 6 godina

Ako Partizan kiksne vcrs a verovatno hoce, kiksa i zvezda sutra i to sudijskom greskom u korist vozdovca. Tako da se pravi balans disbalans kol'ko tol'ko zbog silnih nepostojecih penala u korist petokrake.

Lionac

pre 6 godina

Ne i teresuje me kako ce Partizan igrati ali smesno je koliko se bavite penalom ili ne. Kada ste bili 6g prvaci zaboravili ste penale u 90tom 93min pa produzetke do 97minuta.. Halo Srbija i saka jada od fudbala, isto sad i za Zvezdu se navlaci. Prelazi kod obe ekipe. Liga nam je smesna, fudbal na dnu a vi ko manje krade. Odemo u evropu operu nas za 5min. Tuga.

mix

pre 6 godina

Evo vec na mozzart-u, telegrafu i ostalim portalima bliskim jsp kukaju na cist panal koji nije sviran u korist istog! A nikom od novinara i portala ne pada na pamet da pomene dve sporne situacije na stetu javora a u korist partizana!
Start sa ledja na centru u kontri povlacenjel sa obe ruke za vrat i rame sto je direkran crveni karton a naravno igrac partizana nedobije ni zuti jer za nijh vaze neka druga pravila za razliku od drugih. I lazni ofsajd javora. Te konstantno simuliranje i padanje bez kontakta igraca partizan iz utakmice u utakmicu ostaje nekaznjeno za razliku od drugih! Ipak takav kriterijum je stvaran decenijama u nazad a i sudije!

insajder provajder

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.
(mikicar, 05. maj 2017 20:57)

Kvota na pobedu Partizana je bila 1,15.
Zaista neizvesno xaxaxaxa

zex

pre 6 godina

(Sve_je_smesno, 5. maj 2017 21:56)
Samo da ti objasnim neke cinjenice. prosle godine Zvezda ispada od tamo nekog Sasoula 16mesto u italiji cija je vrednost 102 mil. Partiznan ispada od Zaglebja koji vredi7mil. To su cinjenice, zasto zaboravljamo ko se bruka u evropi. Pa koju igru je demonstrirao Partizan veceras hajde recite.

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 6 godina

Gde je penal, Vasicu? Cist penal. Partizan ostecen.
(HT3LG, 5. maj 2017 20:41)

Gle gadljive na penal kako mu klicu... Ostecen, al' za identitet od nastanka.

veliki strumf

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. maj 2017 22:07)

Hvala ti Želimire što nam praviš društvo na b92. Velika je sramota da nismo prepoznali tvoj style.

duledudule

pre 6 godina

protiv vose prvi minut.napredak prvi minut drugog pol.javor prvi minut drugog pol.sta rade 15 minuta na pauzi?crtaju akciju partizanu za gol.treba sutra opet da nam sviraju penal,pa placete jos vise.vi preposteni

NikolaSrb

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali. 
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07) 

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 05. maj 2017 22:10)

Ahahah ti nekome kazes da nauci gramatiku? Pa ti nisi ni osnovnu zavrsio.

antiDebil

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija
Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 5. maj 2017 22:48)

Na ovaj kup mislis ???
https://www.youtube.com/watch?v=bdXOC7sxqWE

Nemanja

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno

aaaaa

pre 6 godina

Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.

gpro

pre 6 godina

Ja sam mislio da se penali samo Zvezdi sviraju.. Ako nam se navlaci ta titula, koja budimo realni nema nikakav smisao jer ni jedni ni drugi Evropu videti nece, ne znam kako je onda dopusteno da se svira penal za Partizan

kole

pre 6 godina

Bravo crno-beli. Nastavljen je niz nepobedivosti, ovi momci su sjajni.
Stevanovic je kriv za primljan gol ali se iskupio onom odbranom slobodnjaka koji je vrlo lako mogao da bude pogodak.
Solidna utakmica, mogli smo i bolje. Grobari, koji idu na meceve i nose transparente da bi nekoga vredjali i prekidali utakmice bolje da ostanu kod kuce. Ovako nikome ne pomazu, pogotovo ne igracima.
Cestitke igracima Javora, igrali su jako i do samog kraja, bilo je neizvesnosti pogotovo nakon gola i kod slobodnog udarca koji je zgresio Ilic. Mislim da je 1:2 fer rezultat koji oslikava utakmicu. Partizan jeste ostecen za penal ali sta sad. Idemo dalje!

koshke

pre 6 godina

dzabe mu objasnjavas Anice.za njega je Beograd centar sveta a mi svi ostali iz drugih gradova,opstina,sela mi smo tamo neki koji pune kasu tih istih "beogradjana" da oni ne bi nista radili vec da lupkaju po telefonima ili tastaturama za sendvice

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I, šta bi, penal praktično odluči da ne odigrate nerešeno, šta ćemo sad?
Hahhaha, ovo obrnuto da se desilo, vi bi kuke i motike

Aleksej

pre 6 godina

Nedosudjen penal za sada, pitam se sta je sledece...
(grobar kg, 05. maj 2017 20:55)Primate gol u 90. minutu.I plac do neba ce se cuti.

insajder provajder

pre 6 godina

Hahahahahaha....i naravno odmah na pocetku drugog poluvremena gol, da ne bude neizvesnosti.
Ali opet cete napraviti neki spin kako samo vi umete i ubedite sebe da je to istina!

Patrick

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.

Cojstvo i junastvo

pre 6 godina

Sta ce sad prejaki i preposteni Partizan posle 0:0 na poluvremenu?
Igre nigde, sansi bez, al' se zato pada cim se udje u 16m :)))
Dobice ovo "institucija", ali ce morati da se pripomogne...

Steva

pre 6 godina

10 igraca Javora se pomeri da Djurdjevic sa dva metra ubaci u gol...sad mi i drago sto je Zvezda zatvorila sve utakmice do kraja...jer da je partizan u Zvezdinoj poziciji isto bi uradio...

NS

pre 6 godina

32 mec bez poraza fantasticna serija!! A prosle godine kada je Zvezda obarala rekorde utakmice su bile namestene?!?! Ovo je sve regularno?!?

vlada

pre 6 godina

@delbinijak Druze, jesi ti video usporen snimak te situacije kad je dosudjen ofsajd? Ako ista moze da se zakljuci iz onog snimka to je da je cist ofsajd, iako se ne vidi Milenkovic u zamrznutom kadru, dve sek nakon pustanja snimka po zakonu fizike je nemoguce da je stajao blize golu od igraca Javora. A sto se tice zutog kartona Jevtovicu, od kad pratis fudbal, kad se dobija zuti u prvih deset minuta??? Eventualno ako je bas grub klizeci start. P.S. Penal nad Urosem kao kuca.

ksenija

pre 6 godina

Kako su se lepo sklonili igraci Javora, Djurdjevic sam kao duh na metar od gola da slucajno ne promasi! Dzabe vam se sklanjaju kad se zna ko je sampion!!! Jos i penal vam sviraju da se sve osigura!!!

domacin

pre 6 godina

vaaaau nesto.cudno ??? najbolji strijelac partizana sam sa loptom na santimetar od gola ? hahahha dokle ce bre vise da se dopusta partizanu ovo da radi ? Pa mi smo mala djeca za njih... haha sprdnja

zoran

pre 6 godina

Od ovog Jevtovica i Kosovica apsolutno nikakva korist. Totalni alibi igraci. Kreativnosti ni od traga..jedino znaju da dodaju prvom do sebe i to u shirinu ili nazad...za Evropu ova dvojica nemaju sta da traze.

veliki strumf

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.

Aleksej

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno
(Nemanja, 05. maj 2017 20:57)Hahahah neko je sa druge planete sisao juce u Srbiju.

SN

pre 6 godina

6 penala je dosudjeno ove sezone za Partizan, 8 crvenih kartona za njihove protivnike! Od toga se isticu utakmice protiv Radnika i Napredka! Protiv Backe iskljucen igrac zbog "simuliranja" ali ipak nisu uspeli da postignu gol. Protiv Borca Maslac se i dan danas cudi zasto je dobio drugi zuti, Mihajlov (ex igrac partizana) u obe utakmice dobija crveni karton slucajno?!?! Tako da gledajte svoja posle i ne optuzujte druge da rade nesto sto je kod Vas ocigledno!! Uz napomenu da je Zvezda postigla 10 golova iz penala!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...
(xxx, 05. maj 2017 21:28)

Ko se smeje zlo ne misli ;)

rrrr333

pre 6 godina

U 36.m. bio je penal nad Đurđevićem. Sličan penal kao na C.Zvezda -Vojvodina. Ovaj sudija jednom nije svirao penal za Zvezdu kada je golman kao poslednji igrač oborio Vijeiru, loš sudija koji procenjuje da nešto mora da bude po obrascu za penal.

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

@samo je šljaka iznad nas
Auuu dečko koliko si neinteligentan,pa napisao ti je da nećete videti titulu ni u hokeju a ti se sam sebi skačes u usta da je titulu osvojila ekipa Beograda. Pa to ti je on i napisao samo što je teško da ti to skapiras.

xxx

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...

xxx

pre 6 godina

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 22:00). Vidim ko nije shvatio...

urmur

pre 6 godina

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kme, 5. maj
@@@
Za razliku od vas nas treba da ubede u igri,zalaganju,postovanje dresa.Mi spontano idemo na utakmice kada ovo vidimo i osetimo,u bilo kojem sportu da se radi..Razlog vise je bio i besplatan ulaz,ali pre svega je ono sto sam napisako prvo.Ja sam primetio da vas ubija kada je Partizanov stadion pun,ili dobro popunjen....e to ne mozete da podnesete,jer od svega sto
ima veze sa sportom- vama je ostalo da ste poseceniji.....i to je vas najveeci uspeh....ako ste time zadvoljni -mi smo jos vise.Nismo isti !i,bice nas jos vise....videces !

m.

pre 6 godina

Strasno bitna vest. Ja sam iz mkd i toliko sam se uzbudio kao navijac nekoga da to nije normalno, Evo zena mi daje nekakve plave apove + maru koja nam odnekud raste u komsiskoj njivi. Molim bratski nam srBski narod da mi olaksaju. Pozz iz juzne vam nam drzave-pokraJine.Love ya !

Lokeren, antverpen 55

pre 6 godina

84 minut. Đurđeviću ide lopta u noge i umesto da je prihvati i krene ka golu protiv jednog igrača Javora on loptu propušta istome. Da je protiv Zvezde bio bi pred golom začas.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...
(xxx, 05. maj 2017 21:49)

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio

xxx

pre 6 godina

Ko se smeje zlo ne misli ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:45) Ne bih rekao...

Marko

pre 6 godina

Ne bitno je da li navijas za ovaj ili onaj klub ! Ovo je borba dobra i zla !!!
Na jednoj strani 5 000 000 evra godisnje para gradjana ove zemlje uludo potrosenih jer eto ON navija za zvezdu ( namerno malo slovo ) , podrska drzave , fudbalskog saveza, sudiske organizacije itd .... a na drugoj strani borba da se uz pomoc talenata iz omladinskog pogona na ovaj ili onaj nacin prezivi !!!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 6 godina

Konacno da bude pravedno ocenjivanje komentara.Udjem na poluvremenu da procitam iste,kad ono sevaju plusevi na komentare iz komsiluka a minusi na komentare grobara.Neprocenjivo.Na trenutak sam pomislio da Zvezda igra.
Elem solidno smo igrali u Ivanjici,s obzirom na stanje terena bolje i nije moglo.Za sudjenje sta reci?Sudije uvek propuste da nesto dosude,ne mogu ni oni da sude idealno.Gol Javora nije gol Javora nego fakticki autogol golmana Stevanovica koji ne sme vise sebi da dozvoli da pravi takve greske.Mozda je to radio i u dresu Cukarickog,ali vise ne brani za Cuku.Umalo da donese bod Ivanjicanima.

neutralni felsh

pre 6 godina

I dalje radite za 300 evra.
(Dox, 05. maj 2017 23:45)


izvini, ali sta te briga ko za koliko radi? ovde smo svi isti, to se ne nosi na celu nego u dzepu. licno, oko 700-800 mesecno onda kad me mrzi da zapinjem s poslom, a mrzi me cesto haha... ali ne mislim da sam zato bolji od nekog ko prima 300 (nazalost i manje) ili gori od nekog ko radi za 2000 i vise. svakom svoje i svoja posla. ako nikad nisi radio za 300 eura, onda si ili negde daleko ili nikad zaista nisi radio i upoznao zadovoljstvo penjanja na ekonomskoj pa i tzv. drustvenoj lestvici (zbog takvih koji gledaju kao ti haha) od samog pocetka, use i u svoje kljuse. toplo ti predlazem da probas tako nesto, cisto da bi bolje gledao na zivot i ljude. a bogami i sebe ;)

Sad se zove lane...

pre 6 godina

Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.
(GRS, 05. maj 2017 22:10)

Onaj sto vas je doveo do prosjackog stapa i ubedio vas da je vas heroj? Prepametan!

alex

pre 6 godina

Bolesnici uvek nalaze zaveru kad igra Partizan. Za razliku od utakmice Zvezde protiv Vojvodine u ovoj nije bilo nista sporno, osim nedosudjenog penala za Partizan (nad Djurdjevicem). Naravno i tvrdnje da je Partizan samo jedan dan na prvom mestu su tacne, jer delije znaju da je sve unapred rezirano i da Vozdovac mora pasti po svaku cenu - posteno ili neposteno.

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Izvinjavam se 12 bodova partizanu sledece sezone,nisam računao i playofee,naravno od jujaj javore ali puknu grane jednom.Sportski pozdrav.

insajder provajder

pre 6 godina

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.
(Neko Iz Mase, 05. maj 2017 23:49)
Da, taj Obradović koji nije pokazao crveni karton Leonardu u derbiju i nije video ruku Djurdjevića kod gola.
I ispravka - Antić a ne Lazić. Lazić je Branko, znaš ga sigurno :-)))))

Montoya

pre 6 godina

32 utakmice bez poraza, od toga 29 pobeda I opet ne mozes da budes sampion drzave iz koje svi timovi ispadnu u pretkvalifikacijama Evrope, eto to nam je trenutno stanje fudbala!

svi lazu

pre 6 godina

propast fudbala u našoj zemlji.. bežanje odavde.. propadaju talenti, a oni u dilu sa svojim menadzerima kroje ligu i reprezentaciju.. zna se ko mora da igra da bi se prodao ali ne da zaradi klub nego pojedinci iz kluba.. najgore što se to prenelo i na decu od 13..14 godina.. ko će ići u selekciju a ko neće.. nije bitno ko je bolji i veći talenat, nego ko je u dilu a ko nije.. čiji roditelji voze dobra kola ti su u selekciji, a možda zaluta i neko dete siromaha, naravno, pod pokroviteljstvom silnih menadžera.. toliko o istini

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.
(BurazengijaPFC, 05. maj 2017 21:35)

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi

Sad se zove lane...

pre 6 godina

36. minut igrac Javora gazi Djurdjevica u sesnaestercu i naravno da nece biti penal... Za neke ekipe bi ovo bio penal i direktan crveni, mozda 2... Glavu gore crno beli izdrzite i ovu nepravdu!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 05. maj 2017 20:40)

Svi smo ludi i blesavi, ne secamo se sest otetih titula, ponistenih golova, finala kupa protiv Vojvodine i jos nebrojano sitnih kradja na racun protivnika velikog, prepostenog Partizana! Otima Zvezda, otimali ste i vi, zato nemojte glumiti kalimera, jer ste u isto vreme smesni i zalosni. Pevali ste Toletu do juce, barjak sa njegovim likom imate! Koji je to nivo licemerja?!

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.

vlajko

pre 6 godina

Ovaj prekršaj nas Jankovićem je bio tri puta veći penal od onog nad Boaćijem.A nije bio,i mnogo mi je drago što ga nije svirao. Ako pobedimo,neka to bude pošteno,a ne iz izmišljenih penala.

dzivdzan

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?

delbinijaK

pre 6 godina

kontra napad Javora, igrac Partizana sa ledja ga vata rukama za rame i za vrat, baca ga na zemlju prekida kontru nema zutog kartona.... sledeca scena kontra Javora, stvorili sansu za gol i naravno sta drugo da radi sudija bez da svira nepostojeci ofsajd... nije ni 20min proslo a vec je komicno....

Neko Iz Mase

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)
....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima
(Borat iz predgradja, 5. maj 2017 23:01)

Obradovic, to onaj sto je iskljucio dva igraca Radniku iz Surdulice uz penal za Partizan? Onaj sto nije ni trebao da sudi derbi, dok to Partizan nije trazio?
(dzivdzan, 5. maj 2017 23:11)

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.

Kanta

pre 6 godina

Sram te bilo Eliomar, ko ti je dozvolio da das gol?
Sad sudija mora opet da svira penal, da se ne omakne opet neki biser golamana Partizana!

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Zvezdasi mogu da placu.Sem one utakmice protiv Radnika iz Surdulice nemaju za sta da se uhvate.Sad im smeta kada se odigra i iz iksa u dvojku i ako je sve potpuno cisto kao i 99% utakmica Partizana ove sezone.

GRS

pre 6 godina

I sve utakmice u prvenstvu da je Partizan namestio,a nije, ne moze da se ponisti cinjenica da smo u 3 derbija ove sezone bili za svetlosnu godinu bolji od zvezde. I da im nije pomoci sudija i u tim derbijima, ova sezona bi bila upamcena kao sezona u kojoj bi bili sruseni mnogi rekordi jer su realni rezultati trebali da budu 6-0, 5-1...za Partizan. Ovaj tim zvezde je najgori i najnekvalitetniji od kad ovaj klub postoji, a ima ogromnu konkurenciju u timovima u zadnjih 25 godina. Kako to da ce biti prvak? Pa naredjenje odozgo, i to je to. Boli ih sto znaju da je to istina pa ih je sramota i sebe samih.
Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.

MidRange

pre 6 godina

(Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Jeste i svi vi junaci volite to da kazete jer tako je i najlakse..Pre pocetka napisete da je utakmica namestena i ako Partizan vi jos ispadnete i prorok sunce mu a ako Partizan izgubi vrlo brzo se zaborave ti komentari i prelazi se na drugaciji sablon, one originalne fore..

Patrick

pre 6 godina

U nastavku utakmice Javor stisao kao da se bore za titulu.Bas da vidim da li ce i Vozdovac sutra tako igrati makar i 15 minuta i to bez PET standardnih igraca.

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Brate Borate,ovako!!!Imam ja jos dece!!!U njihovo ime kažem da ce partizan svaki put da pobedi javor gde god igrali i bilo koje godine i to je i sledece sezone čistih 6 bodova osim da Zvezda bezi svetlosnu godinu,shvatiš!?

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)
Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!

Kmecavac

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale

Aleksej

pre 6 godina

Nedosudjen penal za sada, pitam se sta je sledece...
(grobar kg, 05. maj 2017 20:55)Primate gol u 90. minutu.I plac do neba ce se cuti.

Wix

pre 6 godina

Pazi sada
Stalno cviljenje
Koja je ovo utakmica po redu gde se resava pobednik u prvim minutima prvog poluvremena ili pocetak drugog.Protiv Vojvodine reseno u tridesetoj sekundi.Tamo gde je prvo poluvreme zavrseno vodjstvom protivnika u par minuta drugog sve se okrene.Takvih utakmica tri. I evo sada. Cirkus gol i penal da ne bude iznenadjenje

mare

pre 6 godina

E to je razlika izmedju partizana i zvezde ove sezone. Partizanu se sviraju penali kad imaju prednost i kontrolisu utakmicu, a zvezdi kad gubi ili je 0:0 odnosno kad se lomi rezultat. Jos nije sviran cist Penal nad Djurdjevicem u prvom poluvremenu.

skupimo pare Patrcku za bukvar

pre 6 godina

@Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 5. maj 2017 22:10)

Majko moja, cega se sramis i o kakvoj gramatici pricas????

Decko, u 5 recenica, prosto najprostijih, uspeo si da napravis 7 gramatickih gresaka i ti nekome pricas o pismenosti? Cestitamo, to ne uspevaju ni oni koji se vode kao polupismeni.

Nepismenost nosi crno-beli dres, to se odavno zna, u stvari znaju oni koji ne navijaju za pomenute, a samim tim nisu ni u svadji sa Vukom! Ostalima zivot prodje u neznanju, a da toga nisu ni svesni i iluziji da navijaju za instituciju i veliki klub!

Sasvim sam siguran da je na tebe mislio kada je stavio nick ciju sustinu shvata svako ko je bar bukvar savladao i ima IQ bar malkice veci od broja cipela!

fenomen

pre 6 godina

Nije lako Muslinu. Da li da pozove u A tim Djurdjevica ili zlatnu kopacku CZ Sddjana Obradovica? Sta vi zvezdasi mislite od koga bi imali vecu vajdu? Poz.

Muftija delija

pre 6 godina

Bravo crno beli!niko vas ne moze spreciti da date sve od sebe na terenu i pobedite zasluzeno,i pre svega posteno!naravno da bih voleo da czv kiksne,al bojim se..... one parole....

Хумска

pre 6 godina

Рутинска победа Партизана, уз, сада већ уобичајене судијске грешке на штету црно-белих (пенал над Ђурђевићем и слично). Јавор је одиграо мушки, на ивици фаула, а џомбаст терен итекако је утицао на игру обе екипе. Ивањичани су дали све од себе, али Партизан је једноставно бољи. Иако је првенство већ одлучено, сматрам да Партизан треба да настави да се бори и уиграва за предстојеће квалификације у Лиги Европе. С те стране је добро што играмо сваку утакмицу у нашој лиги на нож, док наш највећи ривал игра пријатељске мечеве и на неки начин чини себи медвеђу услугу (неће мћи да процени своју праву снагу!). Честитке Марку и момцима!

Gogsi

pre 6 godina

Sramotno sudjenje u korist partizana.Nepostojeci ofsajd,igrac Javora je isao sam prema golu i postigao bi gol.Sta se sve radi da bi odrzali korak za Zvezdom ali ima boga Zvezda ce biti sampion

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.

kme

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter 
### 
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.
(Helingen, 05. maj 2017 22:35)

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 6 godina

grobari sredili javoru tu jedinu pobedu u Nisu da bi upali u playoff,3 sigurna boda plus potencijalna mina Zvezdi,ali nece moci

zex

pre 6 godina

(Sve_je_smesno, 5. maj 2017 21:56)
Samo da ti objasnim neke cinjenice. prosle godine Zvezda ispada od tamo nekog Sasoula 16mesto u italiji cija je vrednost 102 mil. Partiznan ispada od Zaglebja koji vredi7mil. To su cinjenice, zasto zaboravljamo ko se bruka u evropi. Pa koju igru je demonstrirao Partizan veceras hajde recite.

Zoran

pre 6 godina

Iiiiiii ljubilarni 10 penal Partizana ove sezone, cestitke!

Nije 10 nego sedmi i opet pri vodjstvu i dominaciji.Bio je i osmi nad Djurdjevicem.Ali je rezultat bio 0:0 pa sudija nije smeo da svira.Ali je za to tvoj tim premasio taj jubilej.11 penala od toga 8 pri rezultatu 0:0.Znaci sudije su 8 puta prelomile mec u vasu korist.Da nepricam golu iz auta koji je prelomio celo prvenstvo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I, šta bi, penal praktično odluči da ne odigrate nerešeno, šta ćemo sad?
Hahhaha, ovo obrnuto da se desilo, vi bi kuke i motike

kme

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

Jesi li dobro sine?
Jel ti zvezda unistila zivot?
Opusti se, sve je namesteno, bzvz kmecis. Zasto se uporno nadate i uporno pricate da se sve zna?

mare

pre 6 godina

Penaltizan nastavlja po starom..Gde je sada hajka za ovaj penal?Jedva se i pominje
(DD, 05. maj 2017 22:16)

Za razliku od zvezdinih penala ovaj ti je cist kao suza i sviran pri rezultatu 1:0 za partizan. Jedan cist pre toga nije sviran. Vama sudija svira penal kad shvati da drugacije gol ne mozete da date.

Strela

pre 6 godina

@Patrick,
kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja???
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)


U fudbalu uzimamo jedan od dva trofeja sigurno,u hokeju titulu je uzeo H.K Beograd .No sta vi znate o sportu kada pratite jedne godine kosarku pa fudbal,hokej,odbojku,sah....Kako gde blesnete tako se dicite i pevate,komedija od kluba i navijaca.Pri tome ste najveca sramota Srbije.

Patrick

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07)

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.

Бобан

pre 6 godina

Само један странац у првом тиму и то најбољи играч лиге. Драго ми је што навијам за такав тим

Toto-ko-tunjo-zagrebacki-hronicar

pre 6 godina

Gde je penal, Vasicu? Cist penal. Partizan ostecen.
(HT3LG, 5. maj 2017 20:41)

Gle gadljive na penal kako mu klicu... Ostecen, al' za identitet od nastanka.

Cojstvo i junastvo

pre 6 godina

Sta ce sad prejaki i preposteni Partizan posle 0:0 na poluvremenu?
Igre nigde, sansi bez, al' se zato pada cim se udje u 16m :)))
Dobice ovo "institucija", ali ce morati da se pripomogne...

Borky

pre 6 godina

Naci kad se nagazi igrac Partizana onda je penal al kad se nagazi igrac Zvezde onda je namjestaljka?Jel.mozete vi biti bar u necemu dosledni i da drzite jedan kriterijum?Ja licno mislim da je penal kao sto je bio i na Boaciju jer svaki kontakt na nogu igraca je za mene penal al isto tako ostaje i sudiska procjena a nisu sve sudije iste .Neki su laksi na penalima i katzonima neki pustaju grublju igru itd.Tako je svagdje u svjetu.

xxx

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jeri smo tako u mo gucnosti, 5. maj 2017 21:07) Pa devedeset posto komentara ovde je vas zvezdasa što kmečite...

veliki strumf

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!

mix

pre 6 godina

Evo vec na mozzart-u, telegrafu i ostalim portalima bliskim jsp kukaju na cist panal koji nije sviran u korist istog! A nikom od novinara i portala ne pada na pamet da pomene dve sporne situacije na stetu javora a u korist partizana!
Start sa ledja na centru u kontri povlacenjel sa obe ruke za vrat i rame sto je direkran crveni karton a naravno igrac partizana nedobije ni zuti jer za nijh vaze neka druga pravila za razliku od drugih. I lazni ofsajd javora. Te konstantno simuliranje i padanje bez kontakta igraca partizan iz utakmice u utakmicu ostaje nekaznjeno za razliku od drugih! Ipak takav kriterijum je stvaran decenijama u nazad a i sudije!

Labud

pre 6 godina

Slane panterske suze. Danima internet sekcija stvara prostor za komentarisanje. Sada sudije prekidaju igru zbog vređanja fss. Oduzmi Partizanu 3 boda.

bane

pre 6 godina

Vazda vas je bilo vise u komentarima, nego na stadionu! Koja ste vi sila kad ni trecinu juga na Marakani ne mozete da napunite, a u Ivanjici ste se svi zgurali iza gola, u duzini od cigla 7 metara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 5. maj 2017 22:02)

e vidis to se zove spin, inace na jugu nas na marakani zadnji mec bilo isto koliko vas na severu.

kao drugo, cesto tvoj klub na onako skraceni jug nepusti ceo kapacitet skracene tribine ali to je zbog tebe i tebi slicnih da se osetis mocno misleci da vas ima bas toliko vise... ako nas ima manje zasto se ne cujete na svom stadionu ???? uvek je razmer 35000 protiv nas 10000 i opet vas utisavamo u vasoj rupi......

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Rodjenom sinu sam rekao:"Sine,cim počne drugo poluvreme Partizan vodi 2:0!Ako mi do sada neke stvari nije verovao,sada vjeruje sve!Sportski pozdrav.
(koprivnakoprivna, 05. maj 2017 22:49)....Jesi li mu rekao par reci i o srdjanu obradovicu,red je da dete upozna i zlatnu kopacku svog tima

Dekart

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)
A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 5. maj 2017 22:14)
Ma važi..ti si naš idol,ajde sada idi, radimo!

NikolaSrb

pre 6 godina

Ako sudjenje bude posteno i posle sutrasnjih utakmica ostajemo prvi.Ah daa,Vozdovac ce igrati bez 5 igraca.
(Patrick, 05. maj 2017 22:00)

Idi izadji malo napolje...

Sah-mat

pre 6 godina

sada mi je titula jos sladja! necete videti ni u hokeju titulu zapamtite!
(crni_redstar, 05. maj 2017 21:36)

Ti rece ovaj sajt te vise nece videti. Aj sad pali na informer.

BurazengijaPFC

pre 6 godina

Bravo momci ! Jako i do kraja,pa ako na kraju budemo drugi znacemo da je nezasluzeno.U kupu jos veca energija da ove opet dobijemo onako lagano i bez muke !

Sah-mat

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017 21:00) # Link komentara

Bole vojni nego pandurski.
Sah-mat

aaaaa

pre 6 godina

Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

@samo je šljaka iznad nas
Auuu dečko koliko si neinteligentan,pa napisao ti je da nećete videti titulu ni u hokeju a ti se sam sebi skačes u usta da je titulu osvojila ekipa Beograda. Pa to ti je on i napisao samo što je teško da ti to skapiras.

arigo

pre 6 godina

Igrač Javora gazi Đurđevića po stajnoj nozi, a sudiju uhvatio Obradovićevski virus slepila. Bravo Partizane, za još jednu pobedu u nizu, čistu kao suza.

okidač

pre 6 godina

Moras da se relaksiras, vidis koliki je problem. Tvoj tim igra, pobedjuje Javor pod Javorom, bez Javora, jedva...ali pobedjuje, a ti? Pises o Zvezdi Zvezdani, Zvezdanaestercu, i tako pises i pises, o korneru, penalu, ofsajdu, i prodje ti zivot u zvezdanaestercu, Zelezniku, FMP, Idei, Covicu, cipsu, i ti i dalje pises, a tvoj tim pobedjuje, bori se...neshvatljivo! Da li ti vise mrzis Zvezdu nego sto volis Patizan?!
(anica, 05. maj 2017 22:40)
On PISE a ti se nerviras...moras malo da se relaksiras..opustenooo...

ktitor

pre 6 godina

Statistika kaze da je u ovom prvenstvu za Zvezdu svîrano osam penala a za Partizan sest
Evo veceras i sedmog tako da dzaba vam kuknjava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tika, 5. maj @@@
11 ..druze 11 jedanaesterca za vas....

kme

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je. 
(Predrag, 05. maj 2017 22:09) 

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.
(Patrick, 05. maj 2017 22:14)

Pa cekaj kako, zar nije namesteno, premijerova liga i ostale teorije zavere?
Nego, kako je u Americi?

Ivan

pre 6 godina

Ako sudija svira nepostojeci penal,promasite namerno! Nismo mi ONI !
(Veteran PFCN1, 5. maj 2017 20:10)

Ahahahahaha!!! Padali u 16 kao cunjevi celo prvo poluvreme, normalno da ce prihvatiti bilo koji penal. Ti ces u necije ime da pises...

Patrick

pre 6 godina

Samo 113 komentara?Come on zvezdasi mozete vi to i bolje.I posle zasto ih ima 300 na tribinama.Broj komentara i ocenjivanje istih sve govori.

Patrick

pre 6 godina

kaži mi,majke ti,kako ćeš ti i slični tebi da podnesete ako Zvezda pobedi sve utakmice do kraja??? 
A još ako vas i Vojvodina dobije u Kupu....
(Strela, 05. maj 2017 21:37)

Vojvodina da nas dobije?! Reci mi da se salis.Kad ste vi tako slabi i jadni dobili prosli vikend i mi cemo,mi koji smo i tvoju Zvezdicu ocetkali to si onako sucajno zaboravio.

Helingen

pre 6 godina

Partizanovaca jedva toliko da rašire transparent...komedijaši...hahh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carter
###
Na poslednje 2 utakmice Partizana na negovom terenu je bilo blizu 30 000 gledalaca.....Publika zna da prepozna kvalitet i borbenost.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta

antiDebil

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija
Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 5. maj 2017 22:48)

Na ovaj kup mislis ???
https://www.youtube.com/watch?v=bdXOC7sxqWE

NS

pre 6 godina

32 mec bez poraza fantasticna serija!! A prosle godine kada je Zvezda obarala rekorde utakmice su bile namestene?!?! Ovo je sve regularno?!?

nemke

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra !
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 5. maj 2017 22:03)

- Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!

hmm...

pre 6 godina

Hocu penal za zvezdu ! Hocu igraca vise za zvezdu ! Hocu golove iz ofsajda za zvezdu ! I sve to hocu sutra ! 
Penal za zvezdu...
(antiDebil, 05. maj 2017 22:03)

hahahahaaaa....zaboravio si da dodas i gol iz auta hahahahaaaa... jel si to ime napisao velikim slovom?

Lionac

pre 6 godina

Ne i teresuje me kako ce Partizan igrati ali smesno je koliko se bavite penalom ili ne. Kada ste bili 6g prvaci zaboravili ste penale u 90tom 93min pa produzetke do 97minuta.. Halo Srbija i saka jada od fudbala, isto sad i za Zvezdu se navlaci. Prelazi kod obe ekipe. Liga nam je smesna, fudbal na dnu a vi ko manje krade. Odemo u evropu operu nas za 5min. Tuga.

Patrick

pre 6 godina

Partizanovci, uzivajte na prvom mestu do sutra. Dosta vam je.
(Predrag, 05. maj 2017 22:09)

A ko ti garantuje da necemo i OD sutra biti prvi?Terza madjija?Ti vec otpisao Vozdovac,je to zbog toga sto im ne igra 5 igraca?Uzivacemo na prvom mestu do kraja ove sezone i od pocetka nove.

NikolaSrb

pre 6 godina

Igra partizan a vi u komentarima pisete o Zvezdi. Uvek ces biti samo komsija mali. 
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 05. maj 2017 21:07) 

Igra Partizan a od 137 komentara vi zvezdasi ostavili bar 90 (?!).Zauvek ces biti mali navijac malog kluba iz Ljutice Bogdana.I nauci gramatiku vec jednom,kao sto ti neki citalac danas lepo rekao.Mene bi bilo sramota.Evo ja se posramljujem umesto tebe.
(Patrick, 05. maj 2017 22:10)

Ahahah ti nekome kazes da nauci gramatiku? Pa ti nisi ni osnovnu zavrsio.

Savatiye

pre 6 godina

Kakva rapsodija šampionske ekipe Partizana. Zaista ako je neko sumnjao u njih, večeras je razuveren. Bilo ih je milina gledati. Prosto je sva lepota fudbala viđena u ovih 90 minuta.
Ali ako ćemo iskreno, jedina Partizanova prednost u odnosu na Zvezdu je njihov polu-trener, koji je Murinjo za ovog našeg ziheraša. I to je to. Tuga, jad i beda na sceni dok se mi glođemo oko njih, oni i dalje primaju velike pare. Naše pare...
A šta tek reći za uprave!?

DVE KESE

pre 6 godina

Navijaci vojnog tima kmece.I to jz nedelje u nedelju.I dalje se nadaju.Zvezda regularni deo zavrsila sa 6 bodova razlike. Pametnom dosta. Ko o cemu deca o penalima. I protiv Zaglebja ste izgubili na penale
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kmecavac, 5. maj 2017
@@@
kakav bedan komentar......

ksenija

pre 6 godina

Kako su se lepo sklonili igraci Javora, Djurdjevic sam kao duh na metar od gola da slucajno ne promasi! Dzabe vam se sklanjaju kad se zna ko je sampion!!! Jos i penal vam sviraju da se sve osigura!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...
(xxx, 05. maj 2017 21:28)

Ko se smeje zlo ne misli ;)

Lokeren, antverpen 55

pre 6 godina

84 minut. Đurđeviću ide lopta u noge i umesto da je prihvati i krene ka golu protiv jednog igrača Javora on loptu propušta istome. Da je protiv Zvezde bio bi pred golom začas.

Patrick

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.

Jozo daj vode

pre 6 godina

Gol za 0-1 komedija, evo Javor daje gol isto komedija. UEFA treba da reaguje ili da se preko Željka Pantića pošalje video materijal na Kanski festival.
(Jozo daj vode, 05. maj 2017 21:22)

Sta mislis da i utakmice Radnik-Czv,Vojvodina-Czv,Czv-Vojvodina prosledimo Uefa?Federbet je zakon.A pritom i odlicno se sluzim engleskim jezikom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 5. maj 2017 22:07)

Hvala ti Želimire što nam praviš društvo na b92. Velika je sramota da nismo prepoznali tvoj style.

Davor

pre 6 godina

Kad bi Javor , Radnik ili Mladost iz Lucana imali 5 000 000 evra godisnje pomoci kao drzavni projekat , bez problema bi osvojili prvenstvo !!!!
Ovima ni politicka podrska , ni podrska fudbalskog saveza , ni sudije nisu dovoljni da okoncaju ovo mucenje !!!

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Dace Bog, da sve do kraja da dobijemo preko najstoze kazne!
(nemke, 05. maj 2017 22:15)....Nema to veze sa bogom,dace vam fss i vase sudije

domacin

pre 6 godina

vaaaau nesto.cudno ??? najbolji strijelac partizana sam sa loptom na santimetar od gola ? hahahha dokle ce bre vise da se dopusta partizanu ovo da radi ? Pa mi smo mala djeca za njih... haha sprdnja

insajder provajder

pre 6 godina

Hahahahahaha....i naravno odmah na pocetku drugog poluvremena gol, da ne bude neizvesnosti.
Ali opet cete napraviti neki spin kako samo vi umete i ubedite sebe da je to istina!

SN

pre 6 godina

6 penala je dosudjeno ove sezone za Partizan, 8 crvenih kartona za njihove protivnike! Od toga se isticu utakmice protiv Radnika i Napredka! Protiv Backe iskljucen igrac zbog "simuliranja" ali ipak nisu uspeli da postignu gol. Protiv Borca Maslac se i dan danas cudi zasto je dobio drugi zuti, Mihajlov (ex igrac partizana) u obe utakmice dobija crveni karton slucajno?!?! Tako da gledajte svoja posle i ne optuzujte druge da rade nesto sto je kod Vas ocigledno!! Uz napomenu da je Zvezda postigla 10 golova iz penala!

okidač

pre 6 godina

@Ziveo Partizan i majka Srbija Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa? (Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48.
Kako lepo izgleda ovo ,,ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA" iznad tvog komentara...

Mare

pre 6 godina

Kako igra Partizan! Baš se vidi taj spektakularan kvalitet.

Nego, svaki šut pod prečku Partizanovog gola biće gol. Ovaj golman to ne može da dohvati. Elmer ga je izabrao tako da ne bude viši od njega i da nema više kose.

rrrr333

pre 6 godina

U 36.m. bio je penal nad Đurđevićem. Sličan penal kao na C.Zvezda -Vojvodina. Ovaj sudija jednom nije svirao penal za Zvezdu kada je golman kao poslednji igrač oborio Vijeiru, loš sudija koji procenjuje da nešto mora da bude po obrascu za penal.

Sta to uradi Krcune?

pre 6 godina

Na kladionici sutra - 1,15 kvota, na
c./crveni i z./zvezdanesterac/ protiv Vozdovca.
Stvarno poklon, treba to iskoristiti.

Steva

pre 6 godina

10 igraca Javora se pomeri da Djurdjevic sa dva metra ubaci u gol...sad mi i drago sto je Zvezda zatvorila sve utakmice do kraja...jer da je partizan u Zvezdinoj poziciji isto bi uradio...

xxx

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...

ccc

pre 6 godina

Ziveo Partizan i majka SrbijaMislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
(Dag Kristi, 05. maj 2017 22:48)....Ne,mislio je na gol iz gol auta.

Ne , mislio je na utakmicu gde se gotovo pola sata cekalo da autobusi sa navijacima dodju, cekalo se i sa pocetkom TV prenosa. Da li je to ta utakmica? Ili sam ja pogresio pa je to bilo u spanskom prvenstvu? U stvari...nisam siguran da je to po pravilima i da to moze? Sta ti mislis, da li se jos negde tako ceka, u nekoj drugoj zemlji osim u Hondurasu?

Del Piero#10

pre 6 godina

Da je Zvezda u pitanju već bi dva penala svirao. Nad Jankovićem ono i ajde ali za još blaži kontakt nad Plavišćem protiv Napretka Zvezda je dobila penal. Ono nad Đurđevićem čist penal, protivnički igrač mu stao na šutersku nogu u izglednoj šansi, ali sudija se pravi lud. Ovo je toliko bezobrazno koliko se navlači za Zvezdu da nemam reči.

holdne

pre 6 godina

hahaah, jecaj pantera ce biti duuuug
(dostojevski

zasto? Pa mi cemo namestiti titulu svakako... Vi izgleda vrtite plocu kako vama odgovara

Yarilo

pre 6 godina

I naravno videcemo opet naslov Partizan ostecen. Ljudi 2 penala kao kuca nisu svirali. Ovaj sto su morali je jednostavno video i slep covek.

navijac

pre 6 godina

@Srbija jedina zemlja na svetu gde u jednoj ligi promeni se trener i njegova ekipa zaredja 31 utakmicu bez poraza. Cudno. I zato cemo do kraja sve da dobijemo da bi to cudo bilo anulirano.
(aaaaa, 05. maj 2017 21:23)

A znas sta je jos cudnije!? Sto ekipa koja ima 31 utakmicu bez poraza, od cega 28 pobeda, nece biti sampion! E to moze samo u ovakvoj ligi!

DURSLUK

pre 6 godina

Mislis li na nepravdu slicnu onoj,kada je Vojvodina napustila teren u finalu kupa?
@@@A,
A,sta radimo sa Velezom 61 god,a?Tek sa Slobodom i Vardadom 69-te?a? ccc...ne mogu da verujem....pa da, Pantic je bio skroz u pravu kad kaze da ste ovakvi-nikakvi.

m.

pre 6 godina

Strasno bitna vest. Ja sam iz mkd i toliko sam se uzbudio kao navijac nekoga da to nije normalno, Evo zena mi daje nekakve plave apove + maru koja nam odnekud raste u komsiskoj njivi. Molim bratski nam srBski narod da mi olaksaju. Pozz iz juzne vam nam drzave-pokraJine.Love ya !

Aleksej

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno
(Nemanja, 05. maj 2017 20:57)Hahahah neko je sa druge planete sisao juce u Srbiju.

veliki strumf

pre 6 godina

Klasika, odmah posle poluvremena gol, po vec oprobanom obicaju. Nemoj slucajno da ostane nereseno do 75-80. min pa bi bilo providno. Dzaba vam, zna se ko uzima titulu.

kole

pre 6 godina

Bravo crno-beli. Nastavljen je niz nepobedivosti, ovi momci su sjajni.
Stevanovic je kriv za primljan gol ali se iskupio onom odbranom slobodnjaka koji je vrlo lako mogao da bude pogodak.
Solidna utakmica, mogli smo i bolje. Grobari, koji idu na meceve i nose transparente da bi nekoga vredjali i prekidali utakmice bolje da ostanu kod kuce. Ovako nikome ne pomazu, pogotovo ne igracima.
Cestitke igracima Javora, igrali su jako i do samog kraja, bilo je neizvesnosti pogotovo nakon gola i kod slobodnog udarca koji je zgresio Ilic. Mislim da je 1:2 fer rezultat koji oslikava utakmicu. Partizan jeste ostecen za penal ali sta sad. Idemo dalje!

neutralni felsh

pre 6 godina

dosta prepucavanja. izuzetno zanimljivo prvenstvo. prvo je zvezda imala inicijativu, ali partizan im je moral poljuljao u derbijima, sustigao i sad on ima tzv. moment... a trka jos traje, evo ide finish.
jesam grobar, voleo bih da partizanen uzmu titulu, ali ko god da osvoji, nece biti nezasluzeno. frka do samog kraja.
i steta sto npr. vojvodina nije tu negde blizu na bod dva tri iza pa da bude skroz ludnica do kraja, a licno bih voleo da nekada ugledni radnicki naisus bude negde cetvrti, peti, da se u celoj srbiji dobro tripuje na lokal fudbal
prepucavanja su stetna, jer jeste da nam je liga na nizim granama (kao i svima na balkanu, btw), ali kad krene lavina ponizavanja po komentarima, javnost sve unizi jos vise. to nam zadnje treba.
ok za medjusobno zezanje kad onaj drugi kiksira, ili licno naj volim da zezam zvezdase kad krenu da se loze da su naj-naj (ili kad pevaju kafanske pesme pred sausolo haha) ili kad oni nas zezaju za malobrojnost i insistiranje na tzv. posebnosti (ako smo mi grobosi posebni, onda neposebnih nema haha), ali suvise se insistira na ruganju prvenstvu i osporavanju titula, to mnogo nervira. isto kao i ovi cudaci sto se raspravljaju ko je kako osnovan (krcun i tito, udba i jna i sl. komendije) a ne vide koliko su slicni po nastanku.
ko god uzme ligu, pravo dokazivanje kvaliteta tek sledi na leto u zrebu za evropu. ako se mora bira, vise sam za varijantu bez titule pod uslovom da sacuvas tim i das gas za ligu evrope, tri dobra pojacanja (ilijeve "bombe" ha), i sledece sezone cepanje na dva fronta uz dobru atmosferu. a ne da uzmes titulu, prodas najbolje, pa potones u evropi jos u leto. sta ce mi takva titula? to je za lozane sa digitronom. ajde da se igra fudbal.
leonardo je zmaj, ima se napad, i zadnja veza, malo odbrana i to je to. jes puko u derbiju, ali milinkov partizan se nije obrukao u evropi, cepao je redom uz lepu igru. potop je dosao posle smene. ljubinko, nista licno ;)

tertenton

pre 6 godina

Ako Partizan kiksne vcrs a verovatno hoce, kiksa i zvezda sutra i to sudijskom greskom u korist vozdovca. Tako da se pravi balans disbalans kol'ko tol'ko zbog silnih nepostojecih penala u korist petokrake.

duledudule

pre 6 godina

protiv vose prvi minut.napredak prvi minut drugog pol.javor prvi minut drugog pol.sta rade 15 minuta na pauzi?crtaju akciju partizanu za gol.treba sutra opet da nam sviraju penal,pa placete jos vise.vi preposteni

insajder provajder

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.
(mikicar, 05. maj 2017 20:57)

Kvota na pobedu Partizana je bila 1,15.
Zaista neizvesno xaxaxaxa

mikicar

pre 6 godina

Pih, pa da igra CZ protiv Javora veceras za one startove bi bilo vec 2 penala za CZ i 3 crvena za Javor.

A za ove sto govore da je mec namesten, kad ste takve baje i znalci, slobodno prodajte sve sto imate i stavite na dvojku i bez brige, posto sigurno dolazi :p.
Kad to uradite lepo postavite sliku tiketa ovde i ja vam skidam kapu.

gpro

pre 6 godina

Ja sam mislio da se penali samo Zvezdi sviraju.. Ako nam se navlaci ta titula, koja budimo realni nema nikakav smisao jer ni jedni ni drugi Evropu videti nece, ne znam kako je onda dopusteno da se svira penal za Partizan

Del Piero#10

pre 6 godina

pa zar NE MOZE bez penala ili bez crvenog kartona? ?????????????????????????????????
(g...a, 05. maj 2017 21:38) Najbolje da za onaj start golmana nije svirao penal. Nekima se penali i igrač više daje za mrki pogled protivničkog igrača.

belgrado

pre 6 godina

bez penala nema bodova
(zorce, 05. maj 2017 21:40)

zvezda igra sutra.
poranio si,polako,mozda bude crveni prvo ili
ga sudija zakuca glavom :d

analiza

pre 6 godina

Praviti poredjenje izmedju dva penala je smesno.Prvo,jedan je dosudjen,ekipi u crveno belim dresovima,a drugi nije,ekipi u crno belim dresovima.Razlika je i u napadacima,jedan je stranac,drugi je domaci.Dalje,razlika je i u nozi nad kojom je pravljen faul,jednom stajna noga,drugom ona kojom je krenuo na sut.Jedina slicnost je rezultat,0:0,pri kojem se ove situacije odvijaju.A,da,razlika je i u SUDIJI.Nego,gol Javora spada u kategoriju"Kuda ,Simovicu?".Mada,dopada mi se sto je golman nastavio da brani kao da se nista nije desilo-hrabro,nije se pogubio.

mladi ja

pre 6 godina

Најјача фора 6 отетих титула...а већину од тих 6 Партизан директно у дуелу са Звездом осваја...Просинечки и Пижон ( кога сте ви сменили и Партизану дали титулу) рекоше да је Партизан у 6 година био бољи. А и Европа чини ми се довољно говори. Ваља поменути и Јокана, Ђукару и Станоја, ако су њихови тимови морали да намештају...ја стварно не знам

Amaterasu

pre 6 godina

ova utakmica je rijesena jos odavno.... Ne znam sto odma ne upisu bodove partizanu no da se bezveze umaraju momci... (Slavko_Pg, 05. maj 2017 19:51)

Pa ono, tom logikom i prvenstvo je trebalo prekinuti negde u novembru, dodeliti titulu Zvezdi i pauza do juna, da se ne povredjuju igraci bez veze.

Sve_je_smesno

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete navijaci obe ekipe ali sve je ovo tuzno i smesno. Ne zna se ko vise namesta,ekipe poput Javora(koji pritom igra plej of) su jako tuzne i smesne,onda se Zvezda ili Partizan prosetaju ligom i dodje neka 16 Italijanska ekipa i utrpa 5 za 2 meca i pitaju se ljudi kako. Kod nas je 70% meceva sklanjanje Zvezdi i Part,a ovde se prepiru i loze kao da je pitanje egzistencije i zivota ili smrti. Kakva drzava takav i fudbal,tuga.

xxx

pre 6 godina

Hahahahahhahahahhahahagagga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:16) Sad mi je jasna ona poslovica''smeje se kao lud na brašno''...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ma, bre, vi ste pošteni, ne bi vi 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:43) Rugala se šerpa loncu...
(xxx, 05. maj 2017 21:49)

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio

vlada

pre 6 godina

@delbinijak Druze, jesi ti video usporen snimak te situacije kad je dosudjen ofsajd? Ako ista moze da se zakljuci iz onog snimka to je da je cist ofsajd, iako se ne vidi Milenkovic u zamrznutom kadru, dve sek nakon pustanja snimka po zakonu fizike je nemoguce da je stajao blize golu od igraca Javora. A sto se tice zutog kartona Jevtovicu, od kad pratis fudbal, kad se dobija zuti u prvih deset minuta??? Eventualno ako je bas grub klizeci start. P.S. Penal nad Urosem kao kuca.

Nikola

pre 6 godina

Naravno nema penala nad Djurdjevicem. Nismo mi Zvezda pa da nam sviraju "minimalan kontakt - treba verovati arbitru".
(Ocekivano, 5. maj 2017 20:49)

Kontakt kod te situacije nad Đurđevićem je itekako penal, jer mu je stao na nogu kojom je hteo da šutira. Po meni minimalan kontakt nad Jankovićem nije za penal, bar ga ja kao Grobar ne bih sudio. Ali moje mišljenje je da je bio penal nad Đurđevićem.

xxx

pre 6 godina

Da si mi shvatio komentar, ne bi ovo odgovorio
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 22:00). Vidim ko nije shvatio...

Nemanja

pre 6 godina

Bio je penal nije svirao idemo dalje, ali mene brine igra Javora. Oni momci umesto da se dokazuju i da napreduju u karijeri njih 10 se brane od fudbala nista. Sramno

anica

pre 6 godina

@sah 88
Izvoli dodji na leto...pokazacu ti je. Nije veliki grad ali srcan i pun topline, hrana odlicna,ako hoces posle mozemo do Kovilja. Inace sela su u opstini Ivanjica, Golija, logicno je da ces videti mecku a ne iguanu.

xxx

pre 6 godina

Ko se smeje zlo ne misli ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 5. maj 2017 21:45) Ne bih rekao...

insajder provajder

pre 6 godina

Обрадовић, то је онај што није видео да је лопта пола метра ван игралишта након чега је Звезда повела 1:0 у дербију ( лаж је да је његово суђење тражио Партизан), онај што је чуо да га је Лазић опсовао иако је био најмање 20 метара (добар слух и поред буке коју стварају Делије) далеко, онај што је свирао пенал кад се Боаћи поклизне и коме се и сам Боаћи смеје.
(Neko Iz Mase, 05. maj 2017 23:49)
Da, taj Obradović koji nije pokazao crveni karton Leonardu u derbiju i nije video ruku Djurdjevića kod gola.
I ispravka - Antić a ne Lazić. Lazić je Branko, znaš ga sigurno :-)))))

anica

pre 6 godina

@sah 88
Ivanjica je grad pod Golijom, mecka nije prosetala kroz Ivanjicu vec selo, to je valjda normalno ili ti ocekujes iguanu? Sneg grad, mali grad al pun topline i srcanosti, odakle si ti sa takvom jezicinom?

koshke

pre 6 godina

dzabe mu objasnjavas Anice.za njega je Beograd centar sveta a mi svi ostali iz drugih gradova,opstina,sela mi smo tamo neki koji pune kasu tih istih "beogradjana" da oni ne bi nista radili vec da lupkaju po telefonima ili tastaturama za sendvice

zoran

pre 6 godina

Od ovog Jevtovica i Kosovica apsolutno nikakva korist. Totalni alibi igraci. Kreativnosti ni od traga..jedino znaju da dodaju prvom do sebe i to u shirinu ili nazad...za Evropu ova dvojica nemaju sta da traze.

svi lazu

pre 6 godina

propast fudbala u našoj zemlji.. bežanje odavde.. propadaju talenti, a oni u dilu sa svojim menadzerima kroje ligu i reprezentaciju.. zna se ko mora da igra da bi se prodao ali ne da zaradi klub nego pojedinci iz kluba.. najgore što se to prenelo i na decu od 13..14 godina.. ko će ići u selekciju a ko neće.. nije bitno ko je bolji i veći talenat, nego ko je u dilu a ko nije.. čiji roditelji voze dobra kola ti su u selekciji, a možda zaluta i neko dete siromaha, naravno, pod pokroviteljstvom silnih menadžera.. toliko o istini

koprivnakoprivna

pre 6 godina

Izvinjavam se 12 bodova partizanu sledece sezone,nisam računao i playofee,naravno od jujaj javore ali puknu grane jednom.Sportski pozdrav.

Sad se zove lane...

pre 6 godina

Sve ce se ovo jednom lane zvati...rekao je jedan pametan covek.
(GRS, 05. maj 2017 22:10)

Onaj sto vas je doveo do prosjackog stapa i ubedio vas da je vas heroj? Prepametan!

neutralni felsh

pre 6 godina

I dalje radite za 300 evra.
(Dox, 05. maj 2017 23:45)


izvini, ali sta te briga ko za koliko radi? ovde smo svi isti, to se ne nosi na celu nego u dzepu. licno, oko 700-800 mesecno onda kad me mrzi da zapinjem s poslom, a mrzi me cesto haha... ali ne mislim da sam zato bolji od nekog ko prima 300 (nazalost i manje) ili gori od nekog ko radi za 2000 i vise. svakom svoje i svoja posla. ako nikad nisi radio za 300 eura, onda si ili negde daleko ili nikad zaista nisi radio i upoznao zadovoljstvo penjanja na ekonomskoj pa i tzv. drustvenoj lestvici (zbog takvih koji gledaju kao ti haha) od samog pocetka, use i u svoje kljuse. toplo ti predlazem da probas tako nesto, cisto da bi bolje gledao na zivot i ljude. a bogami i sebe ;)

Struja neuspesni brejkdenser

pre 6 godina

Konacno da bude pravedno ocenjivanje komentara.Udjem na poluvremenu da procitam iste,kad ono sevaju plusevi na komentare iz komsiluka a minusi na komentare grobara.Neprocenjivo.Na trenutak sam pomislio da Zvezda igra.
Elem solidno smo igrali u Ivanjici,s obzirom na stanje terena bolje i nije moglo.Za sudjenje sta reci?Sudije uvek propuste da nesto dosude,ne mogu ni oni da sude idealno.Gol Javora nije gol Javora nego fakticki autogol golmana Stevanovica koji ne sme vise sebi da dozvoli da pravi takve greske.Mozda je to radio i u dresu Cukarickog,ali vise ne brani za Cuku.Umalo da donese bod Ivanjicanima.

Marko

pre 6 godina

Ne bitno je da li navijas za ovaj ili onaj klub ! Ovo je borba dobra i zla !!!
Na jednoj strani 5 000 000 evra godisnje para gradjana ove zemlje uludo potrosenih jer eto ON navija za zvezdu ( namerno malo slovo ) , podrska drzave , fudbalskog saveza, sudiske organizacije itd .... a na drugoj strani borba da se uz pomoc talenata iz omladinskog pogona na ovaj ili onaj nacin prezivi !!!

urmur

pre 6 godina

Hahaha, proslo 30 kola i onda vi u zadnja 2 kola prepoznali kvalitet?
Cirkus
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kme, 5. maj
@@@
Za razliku od vas nas treba da ubede u igri,zalaganju,postovanje dresa.Mi spontano idemo na utakmice kada ovo vidimo i osetimo,u bilo kojem sportu da se radi..Razlog vise je bio i besplatan ulaz,ali pre svega je ono sto sam napisako prvo.Ja sam primetio da vas ubija kada je Partizanov stadion pun,ili dobro popunjen....e to ne mozete da podnesete,jer od svega sto
ima veze sa sportom- vama je ostalo da ste poseceniji.....i to je vas najveeci uspeh....ako ste time zadvoljni -mi smo jos vise.Nismo isti !i,bice nas jos vise....videces !

Montoya

pre 6 godina

32 utakmice bez poraza, od toga 29 pobeda I opet ne mozes da budes sampion drzave iz koje svi timovi ispadnu u pretkvalifikacijama Evrope, eto to nam je trenutno stanje fudbala!

alex

pre 6 godina

Bolesnici uvek nalaze zaveru kad igra Partizan. Za razliku od utakmice Zvezde protiv Vojvodine u ovoj nije bilo nista sporno, osim nedosudjenog penala za Partizan (nad Djurdjevicem). Naravno i tvrdnje da je Partizan samo jedan dan na prvom mestu su tacne, jer delije znaju da je sve unapred rezirano i da Vozdovac mora pasti po svaku cenu - posteno ili neposteno.