Petak, 05.05.2017.

13:52

Božović: Svi znaju šta se radilo od 1992. do danas

Miodrag Božović, trener fudbalera Crvene zvezde, ne želi da komentariše napade iz Partizana.

Izvor: B92

Božoviæ: Svi znaju šta se radilo od 1992. do danas IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

shone

pre 6 godina

Ovo je postalo veoma zabrinjavajuce! Niko u Zvezdi ne spori da otimaju titulu i da kradu. Svi, ali svi od reda to pravdaju necim sto je bilo ranije. Kada neko nesto ukrade, na sudu mu olaksavajuca okolnost nije to sto je krao i neko drugi...

Petar

pre 6 godina

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

Par odlicnih sezona isto onako kao sto je i Pero Antic vas junior kako si napisao na jednoj kosarkaskoj vesti?..Iskreno veliki si analfabet za sport..bolje komentarisi nesto drugo jer ovo ti ocigledno ne ide...

Svi ste vi pomalo socijalisti Petra Škundrića

pre 6 godina

Može li neko ko drži do logike i zdrave pameti da kaže - kako to da je u Jugoslaviji jedan jugoslovenski klub bio manje uspešan od srpskog kluba i kako to da se posle raspada Jugoslavije jugoslovenski klub podigao a srpski nije? Gde je tu logika? Ovako: nikada generali, a Partizan je vojni bio do pedesete, nisu bili jači od političara, a zvezdaši su bili Krcun, Dedijer, Draža Marković... Istina je da je general Tempo hteo Mitića u Partizan, ali to nije dozvolio Vladimir Dedijer, prvi predsednik FSJ, i veliki zvezdaš. Nije tačno da je vlasnik Partizanovog stadiona vojska, poništena je presuda kojom je stadion oduzet JSD Partizan, vlasnik je do pravosnažne i dalje Partizan, a ni vlada, ni vojska nisu vlasnici ničega, postoje samo privatna i državna svojina. Država je vlasnik svega što je vojno, a vojska ima pravo korišćenja. Ne znate vi to, ne postoji vladin avion, i taj kojim je Božović vazduplohovio državni je, nije vladin.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Koja sam ja budala pa ne cuvam mamine platne liste od pre 60 god. Ai to da je vojska dala stadion ''voljenom klubu'' Partizanu nije tacno,ne zaludjuj ovu decu. Partizan je dobio stadion na koriscenje i svaki mesec je placao zakup. To je i dan danas vlasnistvo vojske. Samo ne placate zakup zato sto vojsku vise izadje odrzavanje stadiona nego zakup pa ga besplatno koristite. Prekidam svaku dalju polemiku zato sto zaobilazis istinu...

hmm...

pre 6 godina

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto... 
(Petar, 05. maj 2017 19:12) 

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

sta pricas ti, sve je tacno napisao, nije samo Zvezda igrala van Bg, igrao je i Partizan, pa je osvojio evropsku titulu. Dva puta ste usli u grupnu fazu lige uefa, posle Barija prvi i poslednji put igrali ligu sampiona, i yo je to od "slavnog" kluba. Stvarno si haos, cisto onako kazem.

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Bolje da ne nadješ liste,razočaraćeš se.
A oko stadiona.Pa ti baš,ništa ne razumeš.Partizan nije te '48 bio 'voljeni klub' vojske,on je bio deo vojske,tj. vojska!! Igrači partizana,bili su vojnici ili vojni službenici.Vojska nije mogla,dati svoj stadion sama sebi!!?

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Naravno da se ne sećam 1960 čoveče.Imam očeve i dedine platne liste iz tih godina!A naučio sam da čitam negde 64 god.Tada,pa do sedamdesetih se pisalo o izgradnji tog stadiona.
Nisam bio rodjen ni 1948,pa je ovo što sam napisao o izgradnji stadiona JNA tačno!!

dejo majstore

pre 6 godina

Najveći grobar među filmskim rediteljima Gorčin Stojanović rekao je pre par godina za b92, citiram - Zvezda ne postoji od 1992 godine. Božović je još bio blag. KKCz je zalagao grb da bi opstao a FKCZ se finansirao iz kredita. Partizanovci kukaju na premijera. Ja bih im ukinuo sponzore pa nek oni zalažu grb da vidimo koliko će da uzmu za njega. Možda 200 dinara..

crni_redstar

pre 6 godina

niko ne spori da je zvezda u ex yu bila najveci klub i brend, pro srpski klub i ogledalo srbije i beograda. to sto se rodio klub kao kontra fk srbiji ili fk jugoslaviji, a kasnije fk czv u vidu partizana nije uopste slucajno. vojska je tada bila izuzetno jaka i moglo im se. nema veze sto je osnovan u zagrebu, bitno je sta je taj klub danas! jsd! ej i igraju na jna. oni ne zele da se odreknu hrvatske. partizan je i danas jako popularan u hrvatskoj, kao sto je hajduk bio popularan u srbiji. hajduk-samo ime govori ko su. partizan-takodje. potpuno je suludo da iko ki je srbin i poznaje istoriju navija za partizan. ali komunizam je ucinio svoje. otrov je posejan i uzeo je maha. iako je zvezda posle socijalista i zutih drasticno ponizena i unistena-snagom velike ljubavi ona traje i opire se. da nema nas koji su svih ovih mracnih 20 god. bili uz nju svakoga dana-ona bi nestala, ali nisu uspeli i sad je treba uzdizati i ne obazirati se na ove uplakane. nas su gurali u blato i nisu nas stedeli, mi smo cutke trpeli i gledali kako nam gase vaterpolo,kosarku i rukomet, kako unistavaju fudbalski klub, a sada gospodo cigani pocnite da uzivate, jer doslo je nase vreme.

Underground

pre 6 godina

Evo ja ne znam na šta se to odnosi i šta ste mislili gospodine Božoviću. Ono što zasigurno znam je da je Partizan u tom periodu igrao dva puta Ligu Šampiona i 7 ili 8 puta Ligu Evrope, a tu ne "pomaže Tole"; takođe znam da je u ligaškom delu takmičenja mnogo više penala svirano za Zvezdu; takođe znam podosta spornih situacija i to sve na štetu Partizana, osim jednog nepriznatog gola Zvezdi ali u Kup utakmici;takođe znam da je Partizan rešavao prvenstva u međusobnim susretima i pobedama nad Zvezdom; znam da je Zvezda dovodila zvučnija i skuplja strana pojačanja, pa Partizan je svog najboljeg igrača doveo upravo iz Zvezde pošto je proglašen njenom "pogrešnom investicijom"! A sad SVI dobro znamo: 11 penala za Zvezdu, od toga 8 pri nerešenom rezultatu;znamo da se sudije koje upropaste Partizan u derbiju,delegiraju da sude utakmice "pod lupom" pa naprave još veće "greške"; znamo takođe da zvezdini protivnici ne smeju da se "rastrče"... Na kraju, svi dobro znamo da će Zvezda pobediti sve do kraja,bilo prijateljskim utakmicama, bilo uz pomoć 13-og igrača(ne publika naravno). Sve i svi to znamo,dobro znamo a Vas bih samo upitao: kako i zašto to znamo???

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
"...mogao si napisati pametnom dosta,vrati se u skolu..."
Poslije ovog sto si napisao,ja stvarno nemam sta dodati.Bistar si i pametan,zelim ti puno srece u zivotu ...

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

DUSAN imas 59 godina a pamtis kolika je plata bila 1960 i kako se gradio stadion. Ti si cudo i ja imam 59 godina i ne secam se plata i gradnje stadiona sta mislis zasto? Pa imao sam 2 godine kao i ti covece koji pamtis...

Dušan

pre 6 godina

@Onaj koji zna
Šta to pričaš čoveče!?Kakve fantazije serviraš ovoj deci?(meni je 59).
Kakva donacija tvog oca?Kakav izmišljeni broj 'potvrde'?
Inače te 1960,živelo se teško,reforme.Prosečna plata iznosila je 11-13.000 din.A tvoj tata dao "donaciju" od 65.000!!? Sam pojam i vid donacije,tada nije ni postojao!! Navijači su pomagali tako,što su kupovali bonove (tzv.'ciglice') u vrednosti od 20 dinara.Za sve pare koje su oni skupili,nije mogao ni semafor da se postavi!! Sve istalo su zahvaljujući Bugarčiću,Ćosiću,Kiki Popoviću i drugim društveno-političkim radnicima iz Zvezdine uprave,platile tadašnje državne firme!! I to je jedina istina.Pusti bajke.
P.S.
Stadion JNA,nije gradjen za potrebe Partizana,nego za Balkansko-srednjeevropsko prvenstvo u atletici 1948.Ali obzirom da je Staljin zabranio učešće svih sportista tadašnjeg Istočnog bloka,gradnja je upola prekinuta.Tada je vojska rešila da ga ipak završi,i normalno dala ga svom vojnom klubu,Partizanu!!
Tako sinko stoje stvari.Dobro proveri.

*

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
(ZokiZr, 05. maj 2017 14:09)

Upravo je covek rekao da ste sve to ostvarili zahvaljujuci urusavanju Zvezde.
Umesto vica, moze pesma:
"zato sto ste vi verovali slepo
da ste najbolji, lagao vas neko..."
i zato .... .....

3vw2tyd

pre 6 godina

Ja bih kao partizanovac stavio sliku Grofa na dres Partizana. Prvo zbog Skuletica i njegovog visemilionskog transfera, pa onda zbog Djurdjevica i njegovog transfera. Covek je najveci sponzor Partizana, za jednu sezonu ko 10 godina Telekoma.

Nek grmi jako

pre 6 godina

A bogami i sedmica.... 
Partizan 7:1 crvena zvezda !! 
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !! 
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....
(antiDebil, 05. maj 2017 18:25)

Dzajina generacija vas je tukla 6:1.
Jos jednom samo za tebe i iskompleksiranog xxx

Vise titula
Vise kupova
Vise duplih kruna
Vise pobeda u derbiju
Bolja gol razlika
Vise navijaca
Zvezdino ime na peharu lige sampiona

Mozete samo da patite i mrzite nas kao onaj vas Pantic. Vase plakanje me cini srecnim

Nek grmi jako

pre 6 godina

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...
(xxx, 05. maj 2017 18:53)

Ne znam kako mu se zvao deda, ali on se zvao Franjo Tudjman i najveci je zlotvor srpskog naroda i vas predsednik cijim bojama pevate.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija... 

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...
(Petar, 05. maj 2017 19:12)

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona

belgrado

pre 6 godina

BELGRADO Radi malo na gramatici i pravilnom pisanju
(Mandovi Honduras, 05. maj 2017 17:32)

sto stavljas honduras?
valjda sever :d

ps. kod tebe u skoli se sad pisu proste recenice,sledece godine ces uciti i prostoprosirene...
kapiram da nisi razumeo ceo tekst...:d

antiDebil

pre 6 godina

antidebil@
Lotar Mateus te slusa i samo se smjeska...
(krajisnik, 5. maj 2017 19:10)

Jeli tako?
Sta na to kaze Andjusov citat, Arkanovo obracanje predsedniku crvene zvezde 1998. godine ,,pa vi namestate od 1945''...lepa prica !
Vidim da sam pogodio sustinu, ostao si bez price. Mogao si da napises ,,vrati se u skolu'', ,,pametnom dosta'', ,,skloni ovo anti'', heheheheeh eheheheheh eheee....Fino je to sto si sve potvrdio, plus za tebe panteru !

Sergio

pre 6 godina

Zna se. Zna se i ko je šta radio pre '92. Udba i Bugarčić, 22 godine je cela država radila za Zvezdu. a i posle '92. Čini mi se da su Piksi, pa Zvezdan Terzić bili predsednici FSS 2000-ih? Tada je bilo sve u redu, čim je došao Tole, svi počeli da kukaju.

grobari=TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.
Pa vi sada nemate para, a ne onda u eri najvece krize i glupavih sankcija. Nemoj da si naivan,izgradio vam je cika Mirko zlatnu koku...

jaja

pre 6 godina

a sta,oni jos igraju fudbal..ja nisam primetio...bolji bi bili u bacanju kamena s ramena.smesno a smesniji ste vi koji jos kao pratite pomenute jer im dajete na znacaju.RESTART nam treba

neko iz mase

pre 6 godina

Epizoda druga...medjusobni susreti u eri Miljana Miljanica...46 derbija...17 pobeda Zvezda....14 Partizana....gol razlika 64-55...Cudna era....samo tri pobede vise...a vi sad opet po minusima...kao sto rekoh...u lazi su kratke noge...

Petar

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija...

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...

Sah- mat

pre 6 godina

Lotar Mateus te slusa i samo se smijeska
@krajisnik

Sta je rekao lotar panteru? Da znas ne bi ga pominjao.
Lotar je rekao da mu je sumnjivo zalaganje igraca Partizana protiv Rada.Dakle, sumnja da su igraci Partizana pustili da pobedi Rad.
Alo decko Partizan izgubio. Kapiras?
Sah-mat.

Samuraj

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? (NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07) 

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.(ipsilon, 05. maj 2017 17:49)

Taj čika je pustio i gol rukom. Na tom smeču mu pozavideo i Ivan Miljković. A na poslednjem derbiju, čika nije dao crveni za udaranje igrača od strane Leonarda, kao i na utakmici protiv Vojvodine! U normalnim ligama bi dobio crveni i suspenziju. Ovo je istina, proveri.

Um Caruje

pre 6 godina

Znamo.Do tad je i sudjen neki penal Partizanu u derbiju a od 1995. do danas ni jedan.Zamislite da je obrnuto.Pa ni za 6 godina vladavine Toleta nije sviran penal..Inace,on je izmislio uslovnu licencu da bi se vi takmicili.

zekan17

pre 6 godina

Radilo se to da kod nas u sportu Zvezda krade 10,pa se Partizan javi kako vlast podrzava Zvezdu. Pa nakon toga Partizan krade 10,pa se Zvezda buni. I tako u krug. Ne lipsi magarce. Sram vas bilo i jedne i druge

antiDebil, 5. maj 2017 16:55)

pre 6 godina

spominjete MILJANICA,a pojma nemate da su isti broj titula osvojili i ZVEZDA i partizan, mislim da su osvojili po osam titula

Dušan

pre 6 godina

@neka grmi jako
Prvi fudbaler iz Srbije koji je 'osvojio Evropu',tj. postao šampion Evrope je
Velibor Vasović- Partizanova 'beba'!
I to kao kapiten Ajaksa (pa i Krojfu)!?

Sah mat

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.

antiDebil

pre 6 godina

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!
(PETartizan, 5. maj 2017 17:33)

A bogami i sedmica....
Partizan 7:1 crvena zvezda !!
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !!
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....

Bojan

pre 6 godina

U poslednjih 10 godina iz ovih top pet liga Evrope pobediliste samo Augzburg i to vam je sa kamatom vratio na jna.Zasto se hvalite titulama u drzavnom prvenstvu kada je ovo dokaz da igrate ili da ste igrali unapred dobijene utakmice,nazalost.

neko iz mase

pre 6 godina

Miljan Miljanic na celu saveza proveo 19. sezona...od kraja 82. do maja 2001. Crvena Zvezda 8 titula....Partizan....pa, da li je moguce???....Isto toliko....Hm...Miljanova era....edukacije nikada dosta.....sledeca objava o Kupu i medjusobnom skoru....Do tada...mislite o tome...

Dušan

pre 6 godina

@multifunkcionalnost
Mirko Marjanović,NIKADA nije bio istovremeno predsednik Vlade i Partizana!! Kada je postao predsednik Vlade,podneo je ostavku u Partizanu! Nemoj lagati.
Inače je pre toga 20 godina bio u klubu,Skupština,IO,UO....i sl.

antiDebil

pre 6 godina

Krajisnik

Nisam siguran panteru da sam nipodastavao Prosineckog, vec sam samo pitao da li je to onaj sto mu je majka iz Cacka, a sada sto si ti to shvatio kao nipodastavanje, rekao bih da to dosta govori o tebi !!
Ajde kada vec toliko postujes i volis gospodina Roberta iz Cacka prokomenarisi mi ovu njegovu izjavu ,,nije Partizan sampion zbog Toleta vec zato sto su bolji'' !??

bachi

pre 6 godina

A ti si iz vladinog aviona video šta se dešavalo u Srbiji?! Doveden si vladinim avionom i lično ti je vodja garantovao isplatu dogovorene plate a glumiš neko poštenje a da ti nije garantovao ne bi ni prihvatio posao ali sad glumiš velikog zvezdasa! Imaš ukraden bod iz tri derbija ove sezone i pričaš o drugima! Za 16 godina si promenio 17 klubova i ovo ti je jedini u kom si ostao duže od leta!Pokazao si ti u evropi ko si i šta si i to sa odresenim rukama za dovođenje po 12 igrača na svakom prelaznom roku! Da imaš iole obraza bar bi rekao bilo je grešaka u našu korist ali to se dešava svuda, diplomatlski ako ništa drugo ali ti ni to ne možeš da prevalis preko usta jer se ne stidiš ukradene titule! Čak i da je Partizan ukrao sve titule u istoriji, što vi i pokušavate da ubedite sebe, to uopšte ne opravdava tvoju ukradenu titulu jer ćeš ti ostati upamćen po njoj a ne neko drugi. A te dečije fore tipa "i vi ste to isto radili" nisu opravdanje nego priznanje da radiš isto to što drugome spočitavaš.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Krajisnik 
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman... 
Hoces jos delijo?
(Duka, 05. maj 2017 16:47)

Ali stavio si SAVU MILOŠEVIĆA I KEŽMANA među ove klase koje sigurno nisi ni gledao sem na yt možeš, pa hahahahahhahahahahah

Milutin

pre 6 godina

Kolika ti je plata ? Da li je primaš preko računa ? Da li nešto primaš na ruke ? Da li su tačne glasine da uzimaš novac od igrača da bi bili u postavi ? (Ovo je Babunski pričao) ... Na ova pitanja odgovori ...

kralj ibi

pre 6 godina

Sta mislite sto se ne dobacuju raznoraznim saopstenjima i uvredama bokserske, rvacke, odbojkaske, atletske, plivacke, streljacke, veslacke ... sekcije ta dva sportska drustva? Nema love tu dovoljno da se kojekakavi skupe. Dok u gore pomenutim sekcijama sa nikakvim budzetom i pred gasenjem stasaju olimpijci na koje smo ponosni mi se raspravljamo cija je fudbalska i kosarkaska uprava veci lopov. Mene su ucili da uopste nije dobro biti lopov ni mali ni veliki.

grobari =TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.

Sah mat

pre 6 godina

Mirko Marjanovic omiljeni lik zvezdasa.
8 god premijer
Partizan 4 titule 2 duple krune
Zvezdaspor 3 titule 2 duple krune
Obilic 1 titula

xxx

pre 6 godina

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
ni sam ne vjerujes u to sto pises,ali dobro...Sto se tice Prosineckog:
svi zvezdasi su ponosni sto su imali takvog igraca i covjeka u svom timu.Najbolji mladi igrac SP u Cileu.Navijaci Partizana ga dobro pamte,ako znas na sta mislim?Nipodastavas Vidica,a velicas Mijatovica?Mijatoviceve bijele kopacke pamtim,kosu punu ulja i veliku radost koju nam je donio u reprezentaciji,a posebno brilijantan je bio u Francuskoj gdje je kao prvi napadac tima dao predivnu precku i 0 golova.To vam je najbolji u proteklih 30 godina?Pa o tome vam i pricam

Nek grmi jako

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu

smogovac iz Humske

pre 6 godina

Gde je onaj što kaže da je Galic najbolji fudbaler ?
Deco ne citajte te gluposti , citajte Mateusa i izjave date MUP u Srbije a na osnovu kojih nije pokrenut nijedan postupak .
Dalje deco obratite pažnju na sl :
Verano potpisuje ugovor za nabavku vozila policije i sponzoriše, koga ?
Eps i Aerodrom su firme kojima treba reklama kao budali pesnica , sponzorišu koga ?
Marjanovic je premijer i u isto vreme predsednik , koga ?
Isti čika formira najjači sponzorski pul koji je ovde postojao ( c market , pekabeta , progres , dunav , bk , ...) , za koga ?
Pošta daje 10 hotlajn linija, kome ?
U UO , Skupštini sede ili sedeli najmanje 8 predsednika ili vlasnika drugih klubova istog ranga takmičenja, u kom klubu ?
Bivši predsednici i sadašnji su po raznim osnovama ucesnici u više tema u Insajderu .

belgrado

pre 6 godina

znamo svi da je 1992 nestala sfrj,
a sa njom i zvezda.
drzavne firme propale,
pa dzajA i cvele nisu vise dobijali kofere pune para za kupovinu igraca.

grofe,svi znamo sta je bilo pre 1992!
...i miljana i zvezdinih proleca u reziji babarogica i drzavnih novina u promovisanju samo zvezde.

sto bi rekao vas tirke
"favorizovanjem zvezde od drzave 70-ih i 80-ih ,dobili ste armiju navijca do smrti odanih partizanu"

antiDebil

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???

ipsilon

pre 6 godina

Namestaju i jedni i drugi,sudije sviraju i za jedne i druge ali nikad to nije bilo tako ocito kao ove sezone.Kakvu sezonu igra Zvezda pokazuje i najava utakmice Javor Partizan gde domacini kazu da se ocekuje dobar fudbal jer oba kluba igraju rastereceno i da Partizan nema sanse za prvo mesto,pricajte vi Delije sta hocete al svi vide sta radi Zvezda.Od 92 do danas Partizan je bolje organizovan klub i bolji tim od Zvezde,to dokazuju prodati igraci u tom vremenskom intervalu.A sto se tice Tola,uzmite od te famozne 92 do danas pa izracunajte ciji ljudi su bili duze na celu saveza i videcete da su Zvezdini bili dva puta duze.Pametnom dosta.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...

PETartizan

pre 6 godina

@Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!
(MikiAutokomanda, 5. maj 2017 14:26)

Auuuuuu, pa u kakvom vi paralelnom svetu ili crnoj rupi obitavate????

Bilo je vise dobrih sezona??????

Pa kazi mi bar jednu? Mozda ona kada je Zeka od svog prijatelja dobio jedinu evropsku pobedu na poklon?

Crni sinko, NikolaSrb je bio fin pa ti nije nabrojao ni 1/10 vasih blamiranja:

Aek
Apoel
Samrok
Rapid 5
Tikva 5
Kroacija 5
Slavija 5
Bilbao 5

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!

Nagai Nagayoshi

pre 6 godina

@smogovac iz humske
ako te ne mrzi pogledaj ko je tih godina osvajao titule i koliko ih je osvojio....vas pad sledi posle %. oktobra iako su vam svi zahvaljivali na pobedi...neke vodje su vam i plakete dobile....sve firme su trpale pare u rupu bez dna...ali ne ,uvek je bolje da je neko drugi kriv...drz' te lopova...

Za pet godina propali fudbal potpuno je uništen, kad je ovaj ušao u klub posle ponoći

pre 6 godina

@Multi
Kažem ti, prokišnjava ti plafon meni na glavu a ti se vadiš da ja imam psa. Ne mislim da je Mirko trebalo da bude predsednik kluba, ali kad je već bio mogao je da ulazi u svlačionicu, a Vučič je ušao posle ponoći, srušio upravu i doveo aboliranog, Čovića i Kokezu, koji i danas vladaju srpskim fudbalom i košarkom. Da li ti shvataš da je Mirko imao prava da uđe a Vučič ni u snu, bio je to čin nezapamćen u istoriji našeg fudbala.

antiDebil

pre 6 godina

(Nek grmi jako, 5. maj 2017 16:51

Sto da ne pominjem hrvatsku ?? SD zvezda je dobila hrvata predsednika pre osnivanja Partizana, za 6 mesecii je to uspela da postigne. Ko je to rekao da smo nastali u hrvatskoj, Artur Takac ?
Kakve veze Robi ima sa hrvatskom, njemu je keva iz Cacka ! Sta tebi smeta to sto je Franja bio predsednik TK Partizan ? Pa iz tog kluba je potekao jedan Novak Djokovic...
Sta da pitam izbegle Srbe iz Krajine ? Kakve veze Franja iz Partizana ima sa Srbima iz Krajine ???

Sta mislis, jel bilo takvih na stadionu koji su zvizdali Robertu zbog njegovog specificnog odnosa sa Franjom ??
To koliki smo mi, to nije tvoje da ocenjujes. Dovoljno smo veliki da vas svakodnevno biju kompleksi od Partizana.
Niko od nasih nikada nista nine osvojio, a kamoli evropu....Moguce da je Mijatovic veliki navijac Hajduka ali Dejo Savicevic je veliki navijac Partizana ,zamisli tek tu bruku i sramotu ?
Nego ti meni objasni kakve sve ovo ima veze sa ovim lopovlukom u nedelju, sa ovom kradjom koja se ocekuje do kraja sezone i sa ovom celom sezonom koju namestate i gde ste vec poslali Obilic u zaborav, sto se tice namestanja i lopovluka ???

ipsilon

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07)

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 17:22)

Pitas me kakve veze ima vas predsednik Franja sa prognanim i ubijenim Srbima tokom oluje?
Ne zelim vise nista sa tobom da raspravljam, sve si upravu, povlacim se pred tobom. Pokusao sam da razumem ono sto si napisao, ali izgleda da nisam dovoljno pametan.

Abolirani Aboridžini

pre 6 godina

Nema 1992, postoji 1994, tada je Mirko postao predsednik vlade, ministar sporta Cvele košarkaš, a Petar Škundrić, kao generalni sekretar SPS, država je partijska, ministar energetike (Rusi, kao i gasovod do stadiona u Bogdana Ljutice, i danas Gasprom gura energiju), samo vam Krcun fali, a sad imate jačeg navijača i od Krcuna. Niko neće da kaže koliko je Vučič, lično on, dao love Terziću za svoj klub kome je oktroisao upravu posle ponoći, ali saznaćemo i to.

the stooges

pre 6 godina

Savo Milosevic i Kezman hahaha, ne blamirajte se ljudi. Budimo iskreni, jedini Crvena-zvezda-level igrac iz partizana od 86e je Pedja Mijatovic a ostali su klasa Liua i Djiua i ekipe. Pozdrav

Ko vam je ušao u klub posle ponoći i doveo aboliranog?

pre 6 godina

Od dana formiranja Partizan je bio na budžetu vojske SFRJ pa do smrti Mirka Marjanovića.
(Milan, 5. maj 2017 16:52)
Kad je 1945. Partizan formiran tada nije postojala država sa imenom SFRJ.

belgrado

pre 6 godina

onda grof sa dobrim pamcenjem sigurno zna kad je sudija svirao zadnji penal za partizan?
mi tako "mocni" sa mirkom,toletom,dacicem,tadicem ne mozemo nekog jadnog sudiju da nadjemo da svira bar 1 penal,
da razbijemo maler :d

ps.pre ce biti da ste vi bili raspad sistema i zadnji krsten igrac je bio vidic,danas penzioner,pa vi racunajte koliko godina pojma nemate :d

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 16:55)

Vise od muke i mrznje ne znas sta pises, ni gde bijes. Pa ti ni sebe ne mozes da ubedis da ste vi po necemu bolji od Zvezde, ali nastavi da se trudis

Derion

pre 6 godina

Samo da mi je znati gde su se bas partizanovci pronasli u jednoj obicnoj recenici,u kojoj se uopste ne pominju,a jos gore da prozivaju nekoga tipa "kako te nije sramota" i slicno,narocito posle onog ludila na njihovoj tzv TV,i njihove bezgranicne podrske tom ludilu.

Istoricar

pre 6 godina

Bravo Grofe.Cim se oglasis podignes adrenalin partizanovcima.Ali deca ne znaju.Za vreme vlasti SPS/JUL i premijerskog mesta Mirka Marjanovica koji je bio i predsednik Partizana u periodu 1992-2000 godina FK Partizan 5 titula, Zvezda dve i Obilic jedna.Pametnom dosta.Pocetkom devedesetih krenulo je stvaranje najveceg sportskog drusrtva na svetu i sire.Unistavanje konkurencije.Ni jedan jedini klub nije ugasen

Duka

pre 6 godina

Navedute tri igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom Dejom Piksijem Sekularcom Vidicem Prosineckim
@Krajisnik
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman...
Hoces jos delijo?

Nek grmi jako

pre 6 godina

antiDebil, 05. maj 2017 16:32)

Nemoj da pominjes Robija, jer vam nije pametno da pominjete Hrvatsku. Neki kazu da ste tamo nastali. Ono sto je sigurno, Robi je bio veliki igrac i legenda Zvezde, a po cemu je poznat Tudjman osim sto je bio vas predsednik i dao vam boje? Ako ne znas, pitaj izbegle Srbe iz Hrvatske. Imali smo generaciju koja je osvojila Evropu, imali smo zlatnu kopacku Evrope Panceva. Jugovic jos sa Juveom, Dejo sa Milanom, Vidic sa Mancesterom, Stankovic sa Interom... Ko je od vasih osvojio Evropu osim Mijata, velikog navijaca Hajduka? Blamiras se, pokusavas da potcenis jednog Dzajica?
Bili ste i ostali mali. Ne postoji parametar u kom ste bolji od Zvezde. Sve sto se racuna, titule, kupovi, duple krune, derbiji... I zvezdino ime na peharu lige sampiona.

dr. Haos

pre 6 godina

Znamo Grofe sta se radilo...radilo se na edukovanju kadrova koji danas stavljaju nadgrobnu plocu na ovaj narod...a gle cuda, vecina ih je sa vase strane brda. Terzici, Covici i ostali...sve cine da se u Srbiji lepse zivi...a kao sto vidimo, polako se svetlo gasi... No, za tebe mi je lako...i ja bi za 50 soma mesecno pricao ovo sto ti danas pricas...nema sta.

multifunkcionalnost

pre 6 godina

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom. 
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12) 
Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.
(Da li je Vučič posle ponoći doveo..., 05. maj 2017 16:18

Tebi problem sto je Vucic ulazio u klub a nije bio predsednik kluba, vec samo predsednik vlade Srbije, a nije problem sto je Mirko Marjanovic u isto vreme bio predsednik Partizana i vlade Srbije, pa da li je bilo gde u svetu postojao takav slucaj?

Da li je Vučič posle ponoći doveo...

pre 6 godina

Pa pazi, političar koji uđe u prostorije nekog kluba da smeni upravu tog kluba je u najmanju ruku saučesnik u svemu što je sumnjivo u vezi istog kluba.
(Ivan, 3. maj 2017 22:12)

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom.
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12)

Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.

antiDebil

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.
(ziko, 5. maj 2017 16:40)

Pa evo sam si napisao da je zvezda drzavni projekat. Da je u ovom periodu bilo iole regularnije takmicenje Partizan bi osvojio 20 a zvezdana 3 titule ,ali bilo je neregularno ,doduse ne kao danas. Ko je bio predsednik FSS pre Toleta ? Neki Japanci ,Kinezi, Marsovci a mozda je i Tole prvi predsednik ? Jel bio tu neki Terzic, neki Lekovic, neki Stojkovic ,neki Miljanic ??
Transfer Suzukija u zvezdu objasnjava dosta toga, za tog tipa je placeno obestecenje od 3,5 miliona evraa a on je uspeo da odigra 5 utakmica, dalje ne treba trositi reci !
Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu da vam se oduzmu sva druga i treca mesta koja ste pokrali za vreme Toleta, i naravno da se ispitaju vremena Miljanica, Terzica, Stojkovica, Lekovica i slicnih !!

antiDebil

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 5. maj 2017 15:54)

Ma nema bre nijedan, kakvih crnih 3, sto si mi se potresao toliko ?!!
Prosinecki, jel to onaj sto mu majka iz Cacka ?
Titulu svjetskog prvaka nemate, nazalost...
Vidic ? Njega gledas kroz prizmu zvezdane ili manchestera ?
Sta ce Vidic na pozajmici u Spartaku, nije bilo mesta u zvezdani ? Ostaje cinjenica da je to verovatno najgori igrac u istoriji reprezentacije Srbije, Jugoslavije, SCG, kako god se zvala !
Niko kao Dzaja, neko ode u Ajaks pa kao kapiten podigne pehar u kupu sampiona a neko ode na Korziku...
Nemoj da si mi toliko nervozan !

ziko

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.

ej bre

pre 6 godina

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Znaci osmina finala LE je malo za ove nase uslove?

cinik

pre 6 godina

Za neinformisanog Božovića evo nekoliko istina. 1987.godine CK KPS doneo je petogodišnji plan ostavrivanja uspeha Zvezde u Evropi te je Zvezda 1991.godine postala Prvak Evrope. Hvala Državi. Od 1992.godine do 1999.godine Zvezda je imala veliku pomoć od države i tadašnjeg premijera Mirka Marjanovića u čijoj Vladi je Ministar sporta bio Vladimir Cvetković a što je sve sam i priznao u svom intervju objavljenom u svim listovima 2015.godine. Ko ne veruje nek pročita. Hvala državi. Od 2000.godine do 2004.godine na čelu FSS bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezda je dva puta bila prvak. Hvala državi. Od 2004.godine do 2006.godine Predsednik Zvezde bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezuda je osvojila dve titule. Hvala državi. Od 2006.godine do 2008.godine na čelu FSS-a bio je Zvezdan Terzić dok nije uhapšen. Hvala Državi. Od 2006.godine do 2012.godine na čelu Zvezde bili su Dan Tana, Toplica Spasojević i Vladan Lukić i u tom periodu po priznanju Aleksandra Vučića Zvezda je u odnosu na Partizan dobila 15 do 20 puta više novca od Partizana od države ali nije znala da doevde prave igrače. Hvala Državi. Od 2011.godine pa nadalje sponzor Zvezde zahvaljući državi je " Gasprom" koji svake godine daje po 50000000 Eura. Hvala Državi. I sada od kada je na čelu države Aleksanadar Vučić Zvezda na besraman način, ucenama, sudijama, osvaja titule. Hvala državi, Hvala Vladi i hvala, HVALA Aleksandru Vučiću. To je istina Božoviću i bolje ti je da ćutiš i da se ne javaljaš.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara 

Pa pogledaj sta je Zvezda uradila između 92-ge i 2000-te u Evropi a šta vi primera radi, prekinite spinovati

delija von brdo

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tolle, 5. maj 2017 16:12

Taj nije dovoljan.Vrati snimak Milan Barsa na finae LSu Atini.Dejov gol. Dzaja zvanicnoproglasen za najboljeg igraca sa ovih prosora. Vidic kapiten MU. O Sekiju ne treba trositi reci.SPu Cileu

Tops

pre 6 godina

U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Mi smo tukli Augsburg i AZ Alkmar.

Voip

pre 6 godina

A lepo vam čovek kaže a vi se opet prepucavate i osećate se važnim. Ubi ih nebitnost, samo ignorisati, zna se šta ne treba čačkati.

info

pre 6 godina

Od 1992. do danas je proslo 25 godina. Na celu saveza covek iz cz je bio 19 godina a iz Partizana 6 godina. Tu svaka prica o postenju i donekle zdravom razumu, pada u vodu. Da dodam samo da sem tih 6 godina nikada od 50-ih proslog veka pa do danas savez nije vodio partizanov covek. Iz Hajduka/Dinama ukupno 7. Sve ostalo pogodite iz kog kluba?
Npr. od 2007 do danas cz je svirano 67 a Partizanu 48 penala. Svaki dalji komentar je suvisan.

Lazarus

pre 6 godina

A jel postojalo nešto pre te 1992. godine i jel se tada kralo? Kako vi potkisujete smišljeno vreme vladavine Miljanića kad ste se dobrano nakrali. Svako vreme ima svog Šipku!

Onaj koji zna

pre 6 godina

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 5. maj 2017 15:15)

Vama vojska nije gradila stadion jer da je za vas gradila vi bi danas bili vlasnici stadiona. Stadion i dalje vlasnistvo vojske Srbije. Stadin Zvezde je gradjen donacijom navijaca.Posedujem i dan danas potvrdu koja glasi na mog oca . Tadasnjih 65 hiljada dinara.Broj potvrde 18785 od 15 Jula 1960.Sto se tice igraca FK Partizan je po nalogu vojske sakupljao igrace iz cele FNRJ. Stadion JNA je u pocetku bio namenjen BSK (Danasnji OFK ) koji je trebalo da se gradi na mestu danasnjeg Tehnickog fakulteta, da bi se preselio na Topcidesrko brdo i namenjen fizickoj kulturi vojske JNA

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

Znači ne verujem šta čitam od strane zvezdaša?!!!!ej bre država vam ubacila 60miliona eura!!!!!,a vi ni LE ne možete da igrate,o LŠ ni da pričam!nego ti grofe,to što ti kanga ne igra,nikakve veze nema,važno je da se suduja ne povredi!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom

Tor

pre 6 godina

sta prica ova prezrela glava? zvezda osvojika kup sampiona i od tad bas od tad se sve sve sve namesta za partizan?? auu koja glavaaaa...ccc

Tolle

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..

Pfc

pre 6 godina

Cini mi se da nema sanse da mi dobijemo Vojvodinu u kupu jer mislim da se ovima iz Fss i zvezde ne bi nimalo isplatilo da igraju Finale kupa sa Partizanom ...to bi bio slag na tortu i ponizavanje crveno bele komsinice

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Samo znam da je Partizan poslednjih 20ak godina znatno jaci rival od Zvezde, da je u tom periodu bilo pregrst derbija, na kojima je Zvezda jedva sutirala na gol(pa cak i kad je pobedjivala) i bivala sabijena da se brani.
Da za tih 20 godina vise puta defanzivnijoj ekipi sviran olako penal, dok napadackom Partizanu NIJEDNOM - kako!? Objasni ti to fudbalski radnice???

х

pre 6 godina

Ако је некада неко крао, то није разлог да сада неко други краде. Лопов је и онај и овај. И не чини мање лоповом овог другог. Бивши навијач црвене звезде, сада навијач сваког другог клуба против кога играју и звезда и партизан.

Milan Ub

pre 6 godina

Boza se malo zaneo.nije od 1992.godine nego od 1995.godine za partizan nije sviran penal u derbiju.toliko o tome koga su sudije gurale u zadnjih 25 godina...

Tole

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara

Dzabe tebi ove cinjenice kada ce sad neko od njih da spomene fsajd Milijasa u Kupu pre 10 godina

sedi jedan

pre 6 godina

@idi begaj pogledaj bivse igrace partizana u kojim klubovima evrope igraju.
(djoka, 5. maj 2017 15:28)

Kao prvo ne igraju nigde!!!

Sem Mijatovica i donekle Mirkovica i Milosevica ni jedan nije ostavio ama bas nikakav trag u timu, a uglavnom su se posle jedne ili dve neuspesne sezone vracali u Partizan, jer nigde vise i nisu mogli da igraju zbog svojih (NE)kvaliteta i po tome ste apsolutni sampioni Evrope!!

A ovi su bili nosioci igre iosvajali prvenstva i Evrolige:

Savicevic
Jugovic
Prosinecki
Belodedic
Stankovic
Vidic
Pantelic
........
........

mnogi drugi nisu bili bas toliko uspesni ali su po 10 godina IGRALI u inostranstvu!!!!

Mica

pre 6 godina

Razlika izmedju zvezde i partizana je ta sto je partizan siguran da nemoze izgubiti utakmicu jer boljih nema u ligi a zvezda zna da nemoze jer ce uvek biti neka kombinacija penal ,crveni.

PAOK

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39)

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.

realnost

pre 6 godina

Zacudo taj klub u kojem radis se sve vise i vise karakterise kao veciti buntovnicki, i nikad potpomognut od strane drzave od kada je osnovan 1945. godine, sto po meni veze nema sa zivotom jer je klub drzavni i u vreme njegovih najvecih uspeha (svaka cast za to) deljeno mu je i sakom i kapom... Poenta moje price je sledeca: I Crvena zvezda i Partizan treba da se skinu sa drzavne dojke, jer ionako i jedni i drugi namestaju od svog osnivanja, posto im je to fin prihod da lepo gradjani koji odvajaju iz svog dzepa za porez, da taj procenat ode za obnovu skola, bolnica itd...

црна овца друштва

pre 6 godina

А чекајте људи, је л' стварно нисте навикли на овакве ствари из њиховог табора? Нападају без једног једног доказа, једне једине чињенице, само причају а иза тих прича не стоји ништа, само једна велика рупа...и онда кад им дође неко са доказима и виду папира, видео снимака са конференција или снимака дешавања са терена све то оправдавају са том празном причом иза које стоји велика црна рупа

krajisnik

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

U centar! 16 pobeda više u prvenstvenim derbijima a samo jednu titulu više. Mateus i Dmitrovic znaju zašto!!!

Dragutinov sin

pre 6 godina

ANTIDEBIL Jesi uporan ,ne znam kada stignes da odremas kazes jedini argumen nam je taj pehar iz devedesetih HA HA HA ...kraj citata. Prijatelju to nije ''taj pehar Ha Ha Ha...'' To je pehar Kupa Sampiona koji se i sada svake godine daje pobedniku Luge Sampiona. E vi ste dva puta teskom mukom usli u to takmicenje u grupnu fazu i ispali i to slavite i nama nabijate na nos... nama koji smo okrenuli tu igricu... Sem sto smo ga osvojili 56,71 i 92 smo igrali Polufinale...za cetvrt finala bi me ruka bolela da kucam.

MMilos

pre 6 godina

Pa dobro, sve ovo sto radite, a to je jedno veliko nista, vi nastavite da pravdate uspjehom iz 91... Kako vam se sta pomene, potegnete taj pehar. Samokritike i objektivnosti ni u tragovima.

ojsa

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te?? [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39) 
A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 05. maj 2017 15:15)

Vojska vam pravila stadion, a ko je finansirao vojsku? Ko je BSK-u uzeo stadion...

Nikola

pre 6 godina

(MikiAutokomanda, 05. maj 2017 14:26)

Nemogu ljubitelji Pantica da nekome kazu da spinuje, A cinjenica govori prvi put kada niste igrali Evropu sa prvog mesta ispali ste od Zaglebja...A pre toga dva puta ispali od Ludogoreca...

misko

pre 6 godina

1.Tačno je to što govori Božović a dokaz su odnosi titula i susreta pre 1992. Partizana i Zvezde,neuporedivo u korist Zvezde.
2.Navijač sam Zvezde preko 50 godina i duboko sam razočaran današnjom igrom voljenog tima,jednom rečju katastrofa.
3.Srpski fudbal je najnižeg kvaliteta u Evropi i na globalnom planu dovedeni smo kao gledaoci da navijamo za klubove Engleske ili Španske lige a sa nekim nostalgičnim simpatijama gledamo na Partizan i Zvezdu.
4.Ne zavređuju pažnju ni Partizan ni Zvezda,naprotiv zavređuju češljanje dokumentacije i tužilaštvo.

vase ime upisite

pre 6 godina

U redu je da se napada Crvena zvezda za sumnjive utakmice, ali nije u redu da se ne napada Partizan i ostali klubovi. Najmanje je u redu da Partizan proziva Zvezdu.

Dexim

pre 6 godina

ne razumem ko je sta radio...arcio drzavne pare godinama po 30miliona posle kupa evropskih sampiona bez ijednog pokrica za to???
(muamua, 05. maj 2017 13:55)

Kakvih 30 miliona?? Sta ti buncas???

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? 
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07) 

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ??? 
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti ! 
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !
(antiDebil, 05. maj 2017 14:28)

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Gospodo pustite ih neka broje te koeficijente i bodove sto su zaradili u poslednjih 10 godina.Neka sakupljaju te mrvice iz kvalifilacija i neka se dice time. Gospodo mi ne moramo nikada ni jedan bod osvojiti mi imamo na nasoj Marakani Veliki Usati Pehar eto njima te mrvice sto skupljaju sto otpadne od kolaca sto ga dele veliki klubovi medju koje smo MI upisani... Ignorisimo ih neka pate. ps. ovu titulu im ne treba dati iz inata!

Nikola

pre 6 godina

Nije te sramota,da se javljaš!?
(Dušan, 05. maj 2017 13:58)

Sto bi trebalo da ga bude sramota??? Ovo je konferencija za stampu bolje ti je da cutis...

Matori

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!
(kolee, 05. maj 2017 14:24)

Jel znate da je vas Partizan dva puta ispao od Ludogoreca???

antiDebil

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07)

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ???
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti !
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !

NikolaSrb

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Daj, bre, veliki vodjo tu privatizaciju vise, da ne slusamo vise zvanicna saopstenje na mesec dana. Hajde, nesto barem uradi za nesretni narod: daj barem igara, kad vec nema hleba.

Grofe legendo

pre 6 godina

Ako bi mogao da ne ignorises cinjenicu da "kreator" igre, koji je bio iskljucivo tvoja zelja, zna samo da sutne sa 20 metara i da nabija u napred... Da resis to kako znas i umes... Da progutas svoj ego i da se ratosiljamo bede, jer on igra ovde vec pola godine, a nijednu utakmicu nije bljesnuo, nije napravio razliku, na svakoj bitnoj, ili nije postojao na terenu ili je napravio neko *ranje... Napred Zvezdo, samo napred!

MikiAutokomanda

pre 6 godina

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?

kolee

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!

ZokiZr

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.

Марко

pre 6 godina

Звезда је била шампион Европе 1991. године, а Партизану се правио спонзорски пул, поклањао стадион, додељивале титуле из осамдесетих. То су биле те деведесете, Звезда је била кажњена за титулу првака Европе. Још увек не могу Гробари да је преболе.

petar

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.

Teren je merilo

pre 6 godina

Kolika ti je plata,i zasto je primas na ruke? Jesi ti trener ili menadzer pa uzimas procente od igraca? E sad,reci nam sta je i ko radio od 92 do danas? Reci nam koju si ekipu dobio a da to nisu Javor,Mladost,Vojvodina,Metalac i ostale "velesile"? Kakav si ti to strucnjak kad te i tvoji navijaci prozivaju da jedva dobijas utakmice?

ZokiZr

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.

petar

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.

Teren je merilo

pre 6 godina

Kolika ti je plata,i zasto je primas na ruke? Jesi ti trener ili menadzer pa uzimas procente od igraca? E sad,reci nam sta je i ko radio od 92 do danas? Reci nam koju si ekipu dobio a da to nisu Javor,Mladost,Vojvodina,Metalac i ostale "velesile"? Kakav si ti to strucnjak kad te i tvoji navijaci prozivaju da jedva dobijas utakmice?

MikiAutokomanda

pre 6 godina

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?

antiDebil

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07)

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ???
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti !
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !

kolee

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!

cinik

pre 6 godina

Za neinformisanog Božovića evo nekoliko istina. 1987.godine CK KPS doneo je petogodišnji plan ostavrivanja uspeha Zvezde u Evropi te je Zvezda 1991.godine postala Prvak Evrope. Hvala Državi. Od 1992.godine do 1999.godine Zvezda je imala veliku pomoć od države i tadašnjeg premijera Mirka Marjanovića u čijoj Vladi je Ministar sporta bio Vladimir Cvetković a što je sve sam i priznao u svom intervju objavljenom u svim listovima 2015.godine. Ko ne veruje nek pročita. Hvala državi. Od 2000.godine do 2004.godine na čelu FSS bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezda je dva puta bila prvak. Hvala državi. Od 2004.godine do 2006.godine Predsednik Zvezde bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezuda je osvojila dve titule. Hvala državi. Od 2006.godine do 2008.godine na čelu FSS-a bio je Zvezdan Terzić dok nije uhapšen. Hvala Državi. Od 2006.godine do 2012.godine na čelu Zvezde bili su Dan Tana, Toplica Spasojević i Vladan Lukić i u tom periodu po priznanju Aleksandra Vučića Zvezda je u odnosu na Partizan dobila 15 do 20 puta više novca od Partizana od države ali nije znala da doevde prave igrače. Hvala Državi. Od 2011.godine pa nadalje sponzor Zvezde zahvaljući državi je " Gasprom" koji svake godine daje po 50000000 Eura. Hvala Državi. I sada od kada je na čelu države Aleksanadar Vučić Zvezda na besraman način, ucenama, sudijama, osvaja titule. Hvala državi, Hvala Vladi i hvala, HVALA Aleksandru Vučiću. To je istina Božoviću i bolje ti je da ćutiš i da se ne javaljaš.

misko

pre 6 godina

1.Tačno je to što govori Božović a dokaz su odnosi titula i susreta pre 1992. Partizana i Zvezde,neuporedivo u korist Zvezde.
2.Navijač sam Zvezde preko 50 godina i duboko sam razočaran današnjom igrom voljenog tima,jednom rečju katastrofa.
3.Srpski fudbal je najnižeg kvaliteta u Evropi i na globalnom planu dovedeni smo kao gledaoci da navijamo za klubove Engleske ili Španske lige a sa nekim nostalgičnim simpatijama gledamo na Partizan i Zvezdu.
4.Ne zavređuju pažnju ni Partizan ni Zvezda,naprotiv zavređuju češljanje dokumentacije i tužilaštvo.

NikolaSrb

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??

Mica

pre 6 godina

Razlika izmedju zvezde i partizana je ta sto je partizan siguran da nemoze izgubiti utakmicu jer boljih nema u ligi a zvezda zna da nemoze jer ce uvek biti neka kombinacija penal ,crveni.

Nikola

pre 6 godina

Nije te sramota,da se javljaš!?
(Dušan, 05. maj 2017 13:58)

Sto bi trebalo da ga bude sramota??? Ovo je konferencija za stampu bolje ti je da cutis...

info

pre 6 godina

Od 1992. do danas je proslo 25 godina. Na celu saveza covek iz cz je bio 19 godina a iz Partizana 6 godina. Tu svaka prica o postenju i donekle zdravom razumu, pada u vodu. Da dodam samo da sem tih 6 godina nikada od 50-ih proslog veka pa do danas savez nije vodio partizanov covek. Iz Hajduka/Dinama ukupno 7. Sve ostalo pogodite iz kog kluba?
Npr. od 2007 do danas cz je svirano 67 a Partizanu 48 penala. Svaki dalji komentar je suvisan.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Daj, bre, veliki vodjo tu privatizaciju vise, da ne slusamo vise zvanicna saopstenje na mesec dana. Hajde, nesto barem uradi za nesretni narod: daj barem igara, kad vec nema hleba.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Gospodo pustite ih neka broje te koeficijente i bodove sto su zaradili u poslednjih 10 godina.Neka sakupljaju te mrvice iz kvalifilacija i neka se dice time. Gospodo mi ne moramo nikada ni jedan bod osvojiti mi imamo na nasoj Marakani Veliki Usati Pehar eto njima te mrvice sto skupljaju sto otpadne od kolaca sto ga dele veliki klubovi medju koje smo MI upisani... Ignorisimo ih neka pate. ps. ovu titulu im ne treba dati iz inata!

Underground

pre 6 godina

Evo ja ne znam na šta se to odnosi i šta ste mislili gospodine Božoviću. Ono što zasigurno znam je da je Partizan u tom periodu igrao dva puta Ligu Šampiona i 7 ili 8 puta Ligu Evrope, a tu ne "pomaže Tole"; takođe znam da je u ligaškom delu takmičenja mnogo više penala svirano za Zvezdu; takođe znam podosta spornih situacija i to sve na štetu Partizana, osim jednog nepriznatog gola Zvezdi ali u Kup utakmici;takođe znam da je Partizan rešavao prvenstva u međusobnim susretima i pobedama nad Zvezdom; znam da je Zvezda dovodila zvučnija i skuplja strana pojačanja, pa Partizan je svog najboljeg igrača doveo upravo iz Zvezde pošto je proglašen njenom "pogrešnom investicijom"! A sad SVI dobro znamo: 11 penala za Zvezdu, od toga 8 pri nerešenom rezultatu;znamo da se sudije koje upropaste Partizan u derbiju,delegiraju da sude utakmice "pod lupom" pa naprave još veće "greške"; znamo takođe da zvezdini protivnici ne smeju da se "rastrče"... Na kraju, svi dobro znamo da će Zvezda pobediti sve do kraja,bilo prijateljskim utakmicama, bilo uz pomoć 13-og igrača(ne publika naravno). Sve i svi to znamo,dobro znamo a Vas bih samo upitao: kako i zašto to znamo???

Марко

pre 6 godina

Звезда је била шампион Европе 1991. године, а Партизану се правио спонзорски пул, поклањао стадион, додељивале титуле из осамдесетих. То су биле те деведесете, Звезда је била кажњена за титулу првака Европе. Још увек не могу Гробари да је преболе.

PAOK

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39)

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.

Svi ste vi pomalo socijalisti Petra Škundrića

pre 6 godina

Može li neko ko drži do logike i zdrave pameti da kaže - kako to da je u Jugoslaviji jedan jugoslovenski klub bio manje uspešan od srpskog kluba i kako to da se posle raspada Jugoslavije jugoslovenski klub podigao a srpski nije? Gde je tu logika? Ovako: nikada generali, a Partizan je vojni bio do pedesete, nisu bili jači od političara, a zvezdaši su bili Krcun, Dedijer, Draža Marković... Istina je da je general Tempo hteo Mitića u Partizan, ali to nije dozvolio Vladimir Dedijer, prvi predsednik FSJ, i veliki zvezdaš. Nije tačno da je vlasnik Partizanovog stadiona vojska, poništena je presuda kojom je stadion oduzet JSD Partizan, vlasnik je do pravosnažne i dalje Partizan, a ni vlada, ni vojska nisu vlasnici ničega, postoje samo privatna i državna svojina. Država je vlasnik svega što je vojno, a vojska ima pravo korišćenja. Ne znate vi to, ne postoji vladin avion, i taj kojim je Božović vazduplohovio državni je, nije vladin.

Grofe legendo

pre 6 godina

Ako bi mogao da ne ignorises cinjenicu da "kreator" igre, koji je bio iskljucivo tvoja zelja, zna samo da sutne sa 20 metara i da nabija u napred... Da resis to kako znas i umes... Da progutas svoj ego i da se ratosiljamo bede, jer on igra ovde vec pola godine, a nijednu utakmicu nije bljesnuo, nije napravio razliku, na svakoj bitnoj, ili nije postojao na terenu ili je napravio neko *ranje... Napred Zvezdo, samo napred!

bachi

pre 6 godina

A ti si iz vladinog aviona video šta se dešavalo u Srbiji?! Doveden si vladinim avionom i lično ti je vodja garantovao isplatu dogovorene plate a glumiš neko poštenje a da ti nije garantovao ne bi ni prihvatio posao ali sad glumiš velikog zvezdasa! Imaš ukraden bod iz tri derbija ove sezone i pričaš o drugima! Za 16 godina si promenio 17 klubova i ovo ti je jedini u kom si ostao duže od leta!Pokazao si ti u evropi ko si i šta si i to sa odresenim rukama za dovođenje po 12 igrača na svakom prelaznom roku! Da imaš iole obraza bar bi rekao bilo je grešaka u našu korist ali to se dešava svuda, diplomatlski ako ništa drugo ali ti ni to ne možeš da prevalis preko usta jer se ne stidiš ukradene titule! Čak i da je Partizan ukrao sve titule u istoriji, što vi i pokušavate da ubedite sebe, to uopšte ne opravdava tvoju ukradenu titulu jer ćeš ti ostati upamćen po njoj a ne neko drugi. A te dečije fore tipa "i vi ste to isto radili" nisu opravdanje nego priznanje da radiš isto to što drugome spočitavaš.

vase ime upisite

pre 6 godina

U redu je da se napada Crvena zvezda za sumnjive utakmice, ali nije u redu da se ne napada Partizan i ostali klubovi. Najmanje je u redu da Partizan proziva Zvezdu.

Matori

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!
(kolee, 05. maj 2017 14:24)

Jel znate da je vas Partizan dva puta ispao od Ludogoreca???

Nikola

pre 6 godina

(MikiAutokomanda, 05. maj 2017 14:26)

Nemogu ljubitelji Pantica da nekome kazu da spinuje, A cinjenica govori prvi put kada niste igrali Evropu sa prvog mesta ispali ste od Zaglebja...A pre toga dva puta ispali od Ludogoreca...

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? 
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07) 

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ??? 
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti ! 
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !
(antiDebil, 05. maj 2017 14:28)

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??

Milan Ub

pre 6 godina

Boza se malo zaneo.nije od 1992.godine nego od 1995.godine za partizan nije sviran penal u derbiju.toliko o tome koga su sudije gurale u zadnjih 25 godina...

Dragutinov sin

pre 6 godina

ANTIDEBIL Jesi uporan ,ne znam kada stignes da odremas kazes jedini argumen nam je taj pehar iz devedesetih HA HA HA ...kraj citata. Prijatelju to nije ''taj pehar Ha Ha Ha...'' To je pehar Kupa Sampiona koji se i sada svake godine daje pobedniku Luge Sampiona. E vi ste dva puta teskom mukom usli u to takmicenje u grupnu fazu i ispali i to slavite i nama nabijate na nos... nama koji smo okrenuli tu igricu... Sem sto smo ga osvojili 56,71 i 92 smo igrali Polufinale...za cetvrt finala bi me ruka bolela da kucam.

Tolle

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..

Dexim

pre 6 godina

ne razumem ko je sta radio...arcio drzavne pare godinama po 30miliona posle kupa evropskih sampiona bez ijednog pokrica za to???
(muamua, 05. maj 2017 13:55)

Kakvih 30 miliona?? Sta ti buncas???

antiDebil

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.
(ziko, 5. maj 2017 16:40)

Pa evo sam si napisao da je zvezda drzavni projekat. Da je u ovom periodu bilo iole regularnije takmicenje Partizan bi osvojio 20 a zvezdana 3 titule ,ali bilo je neregularno ,doduse ne kao danas. Ko je bio predsednik FSS pre Toleta ? Neki Japanci ,Kinezi, Marsovci a mozda je i Tole prvi predsednik ? Jel bio tu neki Terzic, neki Lekovic, neki Stojkovic ,neki Miljanic ??
Transfer Suzukija u zvezdu objasnjava dosta toga, za tog tipa je placeno obestecenje od 3,5 miliona evraa a on je uspeo da odigra 5 utakmica, dalje ne treba trositi reci !
Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu da vam se oduzmu sva druga i treca mesta koja ste pokrali za vreme Toleta, i naravno da se ispitaju vremena Miljanica, Terzica, Stojkovica, Lekovica i slicnih !!

MMilos

pre 6 godina

Pa dobro, sve ovo sto radite, a to je jedno veliko nista, vi nastavite da pravdate uspjehom iz 91... Kako vam se sta pomene, potegnete taj pehar. Samokritike i objektivnosti ni u tragovima.

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

Znači ne verujem šta čitam od strane zvezdaša?!!!!ej bre država vam ubacila 60miliona eura!!!!!,a vi ni LE ne možete da igrate,o LŠ ni da pričam!nego ti grofe,to što ti kanga ne igra,nikakve veze nema,važno je da se suduja ne povredi!

belgrado

pre 6 godina

znamo svi da je 1992 nestala sfrj,
a sa njom i zvezda.
drzavne firme propale,
pa dzajA i cvele nisu vise dobijali kofere pune para za kupovinu igraca.

grofe,svi znamo sta je bilo pre 1992!
...i miljana i zvezdinih proleca u reziji babarogica i drzavnih novina u promovisanju samo zvezde.

sto bi rekao vas tirke
"favorizovanjem zvezde od drzave 70-ih i 80-ih ,dobili ste armiju navijca do smrti odanih partizanu"

3vw2tyd

pre 6 godina

Ja bih kao partizanovac stavio sliku Grofa na dres Partizana. Prvo zbog Skuletica i njegovog visemilionskog transfera, pa onda zbog Djurdjevica i njegovog transfera. Covek je najveci sponzor Partizana, za jednu sezonu ko 10 godina Telekoma.

Dušan

pre 6 godina

@Onaj koji zna
Šta to pričaš čoveče!?Kakve fantazije serviraš ovoj deci?(meni je 59).
Kakva donacija tvog oca?Kakav izmišljeni broj 'potvrde'?
Inače te 1960,živelo se teško,reforme.Prosečna plata iznosila je 11-13.000 din.A tvoj tata dao "donaciju" od 65.000!!? Sam pojam i vid donacije,tada nije ni postojao!! Navijači su pomagali tako,što su kupovali bonove (tzv.'ciglice') u vrednosti od 20 dinara.Za sve pare koje su oni skupili,nije mogao ni semafor da se postavi!! Sve istalo su zahvaljujući Bugarčiću,Ćosiću,Kiki Popoviću i drugim društveno-političkim radnicima iz Zvezdine uprave,platile tadašnje državne firme!! I to je jedina istina.Pusti bajke.
P.S.
Stadion JNA,nije gradjen za potrebe Partizana,nego za Balkansko-srednjeevropsko prvenstvo u atletici 1948.Ali obzirom da je Staljin zabranio učešće svih sportista tadašnjeg Istočnog bloka,gradnja je upola prekinuta.Tada je vojska rešila da ga ipak završi,i normalno dala ga svom vojnom klubu,Partizanu!!
Tako sinko stoje stvari.Dobro proveri.

shone

pre 6 godina

Ovo je postalo veoma zabrinjavajuce! Niko u Zvezdi ne spori da otimaju titulu i da kradu. Svi, ali svi od reda to pravdaju necim sto je bilo ranije. Kada neko nesto ukrade, na sudu mu olaksavajuca okolnost nije to sto je krao i neko drugi...

Tole

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara

Dzabe tebi ove cinjenice kada ce sad neko od njih da spomene fsajd Milijasa u Kupu pre 10 godina

Duka

pre 6 godina

Navedute tri igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom Dejom Piksijem Sekularcom Vidicem Prosineckim
@Krajisnik
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman...
Hoces jos delijo?

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Bolje da ne nadješ liste,razočaraćeš se.
A oko stadiona.Pa ti baš,ništa ne razumeš.Partizan nije te '48 bio 'voljeni klub' vojske,on je bio deo vojske,tj. vojska!! Igrači partizana,bili su vojnici ili vojni službenici.Vojska nije mogla,dati svoj stadion sama sebi!!?

Pfc

pre 6 godina

Cini mi se da nema sanse da mi dobijemo Vojvodinu u kupu jer mislim da se ovima iz Fss i zvezde ne bi nimalo isplatilo da igraju Finale kupa sa Partizanom ...to bi bio slag na tortu i ponizavanje crveno bele komsinice

antiDebil

pre 6 godina

(Nek grmi jako, 5. maj 2017 16:51

Sto da ne pominjem hrvatsku ?? SD zvezda je dobila hrvata predsednika pre osnivanja Partizana, za 6 mesecii je to uspela da postigne. Ko je to rekao da smo nastali u hrvatskoj, Artur Takac ?
Kakve veze Robi ima sa hrvatskom, njemu je keva iz Cacka ! Sta tebi smeta to sto je Franja bio predsednik TK Partizan ? Pa iz tog kluba je potekao jedan Novak Djokovic...
Sta da pitam izbegle Srbe iz Krajine ? Kakve veze Franja iz Partizana ima sa Srbima iz Krajine ???

Sta mislis, jel bilo takvih na stadionu koji su zvizdali Robertu zbog njegovog specificnog odnosa sa Franjom ??
To koliki smo mi, to nije tvoje da ocenjujes. Dovoljno smo veliki da vas svakodnevno biju kompleksi od Partizana.
Niko od nasih nikada nista nine osvojio, a kamoli evropu....Moguce da je Mijatovic veliki navijac Hajduka ali Dejo Savicevic je veliki navijac Partizana ,zamisli tek tu bruku i sramotu ?
Nego ti meni objasni kakve sve ovo ima veze sa ovim lopovlukom u nedelju, sa ovom kradjom koja se ocekuje do kraja sezone i sa ovom celom sezonom koju namestate i gde ste vec poslali Obilic u zaborav, sto se tice namestanja i lopovluka ???

krajisnik

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Samo znam da je Partizan poslednjih 20ak godina znatno jaci rival od Zvezde, da je u tom periodu bilo pregrst derbija, na kojima je Zvezda jedva sutirala na gol(pa cak i kad je pobedjivala) i bivala sabijena da se brani.
Da za tih 20 godina vise puta defanzivnijoj ekipi sviran olako penal, dok napadackom Partizanu NIJEDNOM - kako!? Objasni ti to fudbalski radnice???

Onaj koji zna

pre 6 godina

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 5. maj 2017 15:15)

Vama vojska nije gradila stadion jer da je za vas gradila vi bi danas bili vlasnici stadiona. Stadion i dalje vlasnistvo vojske Srbije. Stadin Zvezde je gradjen donacijom navijaca.Posedujem i dan danas potvrdu koja glasi na mog oca . Tadasnjih 65 hiljada dinara.Broj potvrde 18785 od 15 Jula 1960.Sto se tice igraca FK Partizan je po nalogu vojske sakupljao igrace iz cele FNRJ. Stadion JNA je u pocetku bio namenjen BSK (Danasnji OFK ) koji je trebalo da se gradi na mestu danasnjeg Tehnickog fakulteta, da bi se preselio na Topcidesrko brdo i namenjen fizickoj kulturi vojske JNA

Nek grmi jako

pre 6 godina

antiDebil, 05. maj 2017 16:32)

Nemoj da pominjes Robija, jer vam nije pametno da pominjete Hrvatsku. Neki kazu da ste tamo nastali. Ono sto je sigurno, Robi je bio veliki igrac i legenda Zvezde, a po cemu je poznat Tudjman osim sto je bio vas predsednik i dao vam boje? Ako ne znas, pitaj izbegle Srbe iz Hrvatske. Imali smo generaciju koja je osvojila Evropu, imali smo zlatnu kopacku Evrope Panceva. Jugovic jos sa Juveom, Dejo sa Milanom, Vidic sa Mancesterom, Stankovic sa Interom... Ko je od vasih osvojio Evropu osim Mijata, velikog navijaca Hajduka? Blamiras se, pokusavas da potcenis jednog Dzajica?
Bili ste i ostali mali. Ne postoji parametar u kom ste bolji od Zvezde. Sve sto se racuna, titule, kupovi, duple krune, derbiji... I zvezdino ime na peharu lige sampiona.

the stooges

pre 6 godina

Savo Milosevic i Kezman hahaha, ne blamirajte se ljudi. Budimo iskreni, jedini Crvena-zvezda-level igrac iz partizana od 86e je Pedja Mijatovic a ostali su klasa Liua i Djiua i ekipe. Pozdrav

Sergio

pre 6 godina

Zna se. Zna se i ko je šta radio pre '92. Udba i Bugarčić, 22 godine je cela država radila za Zvezdu. a i posle '92. Čini mi se da su Piksi, pa Zvezdan Terzić bili predsednici FSS 2000-ih? Tada je bilo sve u redu, čim je došao Tole, svi počeli da kukaju.

Tops

pre 6 godina

U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Mi smo tukli Augsburg i AZ Alkmar.

Lazarus

pre 6 godina

A jel postojalo nešto pre te 1992. godine i jel se tada kralo? Kako vi potkisujete smišljeno vreme vladavine Miljanića kad ste se dobrano nakrali. Svako vreme ima svog Šipku!

antiDebil

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 5. maj 2017 15:54)

Ma nema bre nijedan, kakvih crnih 3, sto si mi se potresao toliko ?!!
Prosinecki, jel to onaj sto mu majka iz Cacka ?
Titulu svjetskog prvaka nemate, nazalost...
Vidic ? Njega gledas kroz prizmu zvezdane ili manchestera ?
Sta ce Vidic na pozajmici u Spartaku, nije bilo mesta u zvezdani ? Ostaje cinjenica da je to verovatno najgori igrac u istoriji reprezentacije Srbije, Jugoslavije, SCG, kako god se zvala !
Niko kao Dzaja, neko ode u Ajaks pa kao kapiten podigne pehar u kupu sampiona a neko ode na Korziku...
Nemoj da si mi toliko nervozan !

PETartizan

pre 6 godina

@Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!
(MikiAutokomanda, 5. maj 2017 14:26)

Auuuuuu, pa u kakvom vi paralelnom svetu ili crnoj rupi obitavate????

Bilo je vise dobrih sezona??????

Pa kazi mi bar jednu? Mozda ona kada je Zeka od svog prijatelja dobio jedinu evropsku pobedu na poklon?

Crni sinko, NikolaSrb je bio fin pa ti nije nabrojao ni 1/10 vasih blamiranja:

Aek
Apoel
Samrok
Rapid 5
Tikva 5
Kroacija 5
Slavija 5
Bilbao 5

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!

crni_redstar

pre 6 godina

niko ne spori da je zvezda u ex yu bila najveci klub i brend, pro srpski klub i ogledalo srbije i beograda. to sto se rodio klub kao kontra fk srbiji ili fk jugoslaviji, a kasnije fk czv u vidu partizana nije uopste slucajno. vojska je tada bila izuzetno jaka i moglo im se. nema veze sto je osnovan u zagrebu, bitno je sta je taj klub danas! jsd! ej i igraju na jna. oni ne zele da se odreknu hrvatske. partizan je i danas jako popularan u hrvatskoj, kao sto je hajduk bio popularan u srbiji. hajduk-samo ime govori ko su. partizan-takodje. potpuno je suludo da iko ki je srbin i poznaje istoriju navija za partizan. ali komunizam je ucinio svoje. otrov je posejan i uzeo je maha. iako je zvezda posle socijalista i zutih drasticno ponizena i unistena-snagom velike ljubavi ona traje i opire se. da nema nas koji su svih ovih mracnih 20 god. bili uz nju svakoga dana-ona bi nestala, ali nisu uspeli i sad je treba uzdizati i ne obazirati se na ove uplakane. nas su gurali u blato i nisu nas stedeli, mi smo cutke trpeli i gledali kako nam gase vaterpolo,kosarku i rukomet, kako unistavaju fudbalski klub, a sada gospodo cigani pocnite da uzivate, jer doslo je nase vreme.

dr. Haos

pre 6 godina

Znamo Grofe sta se radilo...radilo se na edukovanju kadrova koji danas stavljaju nadgrobnu plocu na ovaj narod...a gle cuda, vecina ih je sa vase strane brda. Terzici, Covici i ostali...sve cine da se u Srbiji lepse zivi...a kao sto vidimo, polako se svetlo gasi... No, za tebe mi je lako...i ja bi za 50 soma mesecno pricao ovo sto ti danas pricas...nema sta.

smogovac iz Humske

pre 6 godina

Gde je onaj što kaže da je Galic najbolji fudbaler ?
Deco ne citajte te gluposti , citajte Mateusa i izjave date MUP u Srbije a na osnovu kojih nije pokrenut nijedan postupak .
Dalje deco obratite pažnju na sl :
Verano potpisuje ugovor za nabavku vozila policije i sponzoriše, koga ?
Eps i Aerodrom su firme kojima treba reklama kao budali pesnica , sponzorišu koga ?
Marjanovic je premijer i u isto vreme predsednik , koga ?
Isti čika formira najjači sponzorski pul koji je ovde postojao ( c market , pekabeta , progres , dunav , bk , ...) , za koga ?
Pošta daje 10 hotlajn linija, kome ?
U UO , Skupštini sede ili sedeli najmanje 8 predsednika ili vlasnika drugih klubova istog ranga takmičenja, u kom klubu ?
Bivši predsednici i sadašnji su po raznim osnovama ucesnici u više tema u Insajderu .

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Koja sam ja budala pa ne cuvam mamine platne liste od pre 60 god. Ai to da je vojska dala stadion ''voljenom klubu'' Partizanu nije tacno,ne zaludjuj ovu decu. Partizan je dobio stadion na koriscenje i svaki mesec je placao zakup. To je i dan danas vlasnistvo vojske. Samo ne placate zakup zato sto vojsku vise izadje odrzavanje stadiona nego zakup pa ga besplatno koristite. Prekidam svaku dalju polemiku zato sto zaobilazis istinu...

ziko

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.

Abolirani Aboridžini

pre 6 godina

Nema 1992, postoji 1994, tada je Mirko postao predsednik vlade, ministar sporta Cvele košarkaš, a Petar Škundrić, kao generalni sekretar SPS, država je partijska, ministar energetike (Rusi, kao i gasovod do stadiona u Bogdana Ljutice, i danas Gasprom gura energiju), samo vam Krcun fali, a sad imate jačeg navijača i od Krcuna. Niko neće da kaže koliko je Vučič, lično on, dao love Terziću za svoj klub kome je oktroisao upravu posle ponoći, ali saznaćemo i to.

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
ni sam ne vjerujes u to sto pises,ali dobro...Sto se tice Prosineckog:
svi zvezdasi su ponosni sto su imali takvog igraca i covjeka u svom timu.Najbolji mladi igrac SP u Cileu.Navijaci Partizana ga dobro pamte,ako znas na sta mislim?Nipodastavas Vidica,a velicas Mijatovica?Mijatoviceve bijele kopacke pamtim,kosu punu ulja i veliku radost koju nam je donio u reprezentaciji,a posebno brilijantan je bio u Francuskoj gdje je kao prvi napadac tima dao predivnu precku i 0 golova.To vam je najbolji u proteklih 30 godina?Pa o tome vam i pricam

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

U centar! 16 pobeda više u prvenstvenim derbijima a samo jednu titulu više. Mateus i Dmitrovic znaju zašto!!!

Voip

pre 6 godina

A lepo vam čovek kaže a vi se opet prepucavate i osećate se važnim. Ubi ih nebitnost, samo ignorisati, zna se šta ne treba čačkati.

Um Caruje

pre 6 godina

Znamo.Do tad je i sudjen neki penal Partizanu u derbiju a od 1995. do danas ni jedan.Zamislite da je obrnuto.Pa ni za 6 godina vladavine Toleta nije sviran penal..Inace,on je izmislio uslovnu licencu da bi se vi takmicili.

Dušan

pre 6 godina

@neka grmi jako
Prvi fudbaler iz Srbije koji je 'osvojio Evropu',tj. postao šampion Evrope je
Velibor Vasović- Partizanova 'beba'!
I to kao kapiten Ajaksa (pa i Krojfu)!?

Dušan

pre 6 godina

@multifunkcionalnost
Mirko Marjanović,NIKADA nije bio istovremeno predsednik Vlade i Partizana!! Kada je postao predsednik Vlade,podneo je ostavku u Partizanu! Nemoj lagati.
Inače je pre toga 20 godina bio u klubu,Skupština,IO,UO....i sl.

antiDebil

pre 6 godina

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!
(PETartizan, 5. maj 2017 17:33)

A bogami i sedmica....
Partizan 7:1 crvena zvezda !!
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !!
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....

antiDebil

pre 6 godina

antidebil@
Lotar Mateus te slusa i samo se smjeska...
(krajisnik, 5. maj 2017 19:10)

Jeli tako?
Sta na to kaze Andjusov citat, Arkanovo obracanje predsedniku crvene zvezde 1998. godine ,,pa vi namestate od 1945''...lepa prica !
Vidim da sam pogodio sustinu, ostao si bez price. Mogao si da napises ,,vrati se u skolu'', ,,pametnom dosta'', ,,skloni ovo anti'', heheheheeh eheheheheh eheee....Fino je to sto si sve potvrdio, plus za tebe panteru !

belgrado

pre 6 godina

onda grof sa dobrim pamcenjem sigurno zna kad je sudija svirao zadnji penal za partizan?
mi tako "mocni" sa mirkom,toletom,dacicem,tadicem ne mozemo nekog jadnog sudiju da nadjemo da svira bar 1 penal,
da razbijemo maler :d

ps.pre ce biti da ste vi bili raspad sistema i zadnji krsten igrac je bio vidic,danas penzioner,pa vi racunajte koliko godina pojma nemate :d

Sah- mat

pre 6 godina

Lotar Mateus te slusa i samo se smijeska
@krajisnik

Sta je rekao lotar panteru? Da znas ne bi ga pominjao.
Lotar je rekao da mu je sumnjivo zalaganje igraca Partizana protiv Rada.Dakle, sumnja da su igraci Partizana pustili da pobedi Rad.
Alo decko Partizan izgubio. Kapiras?
Sah-mat.

црна овца друштва

pre 6 godina

А чекајте људи, је л' стварно нисте навикли на овакве ствари из њиховог табора? Нападају без једног једног доказа, једне једине чињенице, само причају а иза тих прича не стоји ништа, само једна велика рупа...и онда кад им дође неко са доказима и виду папира, видео снимака са конференција или снимака дешавања са терена све то оправдавају са том празном причом иза које стоји велика црна рупа

Da li je Vučič posle ponoći doveo...

pre 6 godina

Pa pazi, političar koji uđe u prostorije nekog kluba da smeni upravu tog kluba je u najmanju ruku saučesnik u svemu što je sumnjivo u vezi istog kluba.
(Ivan, 3. maj 2017 22:12)

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom.
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12)

Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 16:55)

Vise od muke i mrznje ne znas sta pises, ni gde bijes. Pa ti ni sebe ne mozes da ubedis da ste vi po necemu bolji od Zvezde, ali nastavi da se trudis

Ko vam je ušao u klub posle ponoći i doveo aboliranog?

pre 6 godina

Od dana formiranja Partizan je bio na budžetu vojske SFRJ pa do smrti Mirka Marjanovića.
(Milan, 5. maj 2017 16:52)
Kad je 1945. Partizan formiran tada nije postojala država sa imenom SFRJ.

Milutin

pre 6 godina

Kolika ti je plata ? Da li je primaš preko računa ? Da li nešto primaš na ruke ? Da li su tačne glasine da uzimaš novac od igrača da bi bili u postavi ? (Ovo je Babunski pričao) ... Na ova pitanja odgovori ...

Sah mat

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.

Nek grmi jako

pre 6 godina

A bogami i sedmica.... 
Partizan 7:1 crvena zvezda !! 
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !! 
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....
(antiDebil, 05. maj 2017 18:25)

Dzajina generacija vas je tukla 6:1.
Jos jednom samo za tebe i iskompleksiranog xxx

Vise titula
Vise kupova
Vise duplih kruna
Vise pobeda u derbiju
Bolja gol razlika
Vise navijaca
Zvezdino ime na peharu lige sampiona

Mozete samo da patite i mrzite nas kao onaj vas Pantic. Vase plakanje me cini srecnim

hmm...

pre 6 godina

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto... 
(Petar, 05. maj 2017 19:12) 

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

sta pricas ti, sve je tacno napisao, nije samo Zvezda igrala van Bg, igrao je i Partizan, pa je osvojio evropsku titulu. Dva puta ste usli u grupnu fazu lige uefa, posle Barija prvi i poslednji put igrali ligu sampiona, i yo je to od "slavnog" kluba. Stvarno si haos, cisto onako kazem.

neko iz mase

pre 6 godina

Miljan Miljanic na celu saveza proveo 19. sezona...od kraja 82. do maja 2001. Crvena Zvezda 8 titula....Partizan....pa, da li je moguce???....Isto toliko....Hm...Miljanova era....edukacije nikada dosta.....sledeca objava o Kupu i medjusobnom skoru....Do tada...mislite o tome...

Nek grmi jako

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu

Samuraj

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? (NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07) 

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.(ipsilon, 05. maj 2017 17:49)

Taj čika je pustio i gol rukom. Na tom smeču mu pozavideo i Ivan Miljković. A na poslednjem derbiju, čika nije dao crveni za udaranje igrača od strane Leonarda, kao i na utakmici protiv Vojvodine! U normalnim ligama bi dobio crveni i suspenziju. Ovo je istina, proveri.

sedi jedan

pre 6 godina

@idi begaj pogledaj bivse igrace partizana u kojim klubovima evrope igraju.
(djoka, 5. maj 2017 15:28)

Kao prvo ne igraju nigde!!!

Sem Mijatovica i donekle Mirkovica i Milosevica ni jedan nije ostavio ama bas nikakav trag u timu, a uglavnom su se posle jedne ili dve neuspesne sezone vracali u Partizan, jer nigde vise i nisu mogli da igraju zbog svojih (NE)kvaliteta i po tome ste apsolutni sampioni Evrope!!

A ovi su bili nosioci igre iosvajali prvenstva i Evrolige:

Savicevic
Jugovic
Prosinecki
Belodedic
Stankovic
Vidic
Pantelic
........
........

mnogi drugi nisu bili bas toliko uspesni ali su po 10 godina IGRALI u inostranstvu!!!!

multifunkcionalnost

pre 6 godina

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom. 
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12) 
Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.
(Da li je Vučič posle ponoći doveo..., 05. maj 2017 16:18

Tebi problem sto je Vucic ulazio u klub a nije bio predsednik kluba, vec samo predsednik vlade Srbije, a nije problem sto je Mirko Marjanovic u isto vreme bio predsednik Partizana i vlade Srbije, pa da li je bilo gde u svetu postojao takav slucaj?

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...

ej bre

pre 6 godina

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Znaci osmina finala LE je malo za ove nase uslove?

ipsilon

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07)

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.

antiDebil

pre 6 godina

Krajisnik

Nisam siguran panteru da sam nipodastavao Prosineckog, vec sam samo pitao da li je to onaj sto mu je majka iz Cacka, a sada sto si ti to shvatio kao nipodastavanje, rekao bih da to dosta govori o tebi !!
Ajde kada vec toliko postujes i volis gospodina Roberta iz Cacka prokomenarisi mi ovu njegovu izjavu ,,nije Partizan sampion zbog Toleta vec zato sto su bolji'' !??

dejo majstore

pre 6 godina

Najveći grobar među filmskim rediteljima Gorčin Stojanović rekao je pre par godina za b92, citiram - Zvezda ne postoji od 1992 godine. Božović je još bio blag. KKCz je zalagao grb da bi opstao a FKCZ se finansirao iz kredita. Partizanovci kukaju na premijera. Ja bih im ukinuo sponzore pa nek oni zalažu grb da vidimo koliko će da uzmu za njega. Možda 200 dinara..

ojsa

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te?? [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39) 
A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 05. maj 2017 15:15)

Vojska vam pravila stadion, a ko je finansirao vojsku? Ko je BSK-u uzeo stadion...

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 17:22)

Pitas me kakve veze ima vas predsednik Franja sa prognanim i ubijenim Srbima tokom oluje?
Ne zelim vise nista sa tobom da raspravljam, sve si upravu, povlacim se pred tobom. Pokusao sam da razumem ono sto si napisao, ali izgleda da nisam dovoljno pametan.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom

delija von brdo

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tolle, 5. maj 2017 16:12

Taj nije dovoljan.Vrati snimak Milan Barsa na finae LSu Atini.Dejov gol. Dzaja zvanicnoproglasen za najboljeg igraca sa ovih prosora. Vidic kapiten MU. O Sekiju ne treba trositi reci.SPu Cileu

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Krajisnik 
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman... 
Hoces jos delijo?
(Duka, 05. maj 2017 16:47)

Ali stavio si SAVU MILOŠEVIĆA I KEŽMANA među ove klase koje sigurno nisi ni gledao sem na yt možeš, pa hahahahahhahahahahah

Tor

pre 6 godina

sta prica ova prezrela glava? zvezda osvojika kup sampiona i od tad bas od tad se sve sve sve namesta za partizan?? auu koja glavaaaa...ccc

Derion

pre 6 godina

Samo da mi je znati gde su se bas partizanovci pronasli u jednoj obicnoj recenici,u kojoj se uopste ne pominju,a jos gore da prozivaju nekoga tipa "kako te nije sramota" i slicno,narocito posle onog ludila na njihovoj tzv TV,i njihove bezgranicne podrske tom ludilu.

Za pet godina propali fudbal potpuno je uništen, kad je ovaj ušao u klub posle ponoći

pre 6 godina

@Multi
Kažem ti, prokišnjava ti plafon meni na glavu a ti se vadiš da ja imam psa. Ne mislim da je Mirko trebalo da bude predsednik kluba, ali kad je već bio mogao je da ulazi u svlačionicu, a Vučič je ušao posle ponoći, srušio upravu i doveo aboliranog, Čovića i Kokezu, koji i danas vladaju srpskim fudbalom i košarkom. Da li ti shvataš da je Mirko imao prava da uđe a Vučič ni u snu, bio je to čin nezapamćen u istoriji našeg fudbala.

ipsilon

pre 6 godina

Namestaju i jedni i drugi,sudije sviraju i za jedne i druge ali nikad to nije bilo tako ocito kao ove sezone.Kakvu sezonu igra Zvezda pokazuje i najava utakmice Javor Partizan gde domacini kazu da se ocekuje dobar fudbal jer oba kluba igraju rastereceno i da Partizan nema sanse za prvo mesto,pricajte vi Delije sta hocete al svi vide sta radi Zvezda.Od 92 do danas Partizan je bolje organizovan klub i bolji tim od Zvezde,to dokazuju prodati igraci u tom vremenskom intervalu.A sto se tice Tola,uzmite od te famozne 92 do danas pa izracunajte ciji ljudi su bili duze na celu saveza i videcete da su Zvezdini bili dva puta duze.Pametnom dosta.

Sah mat

pre 6 godina

Mirko Marjanovic omiljeni lik zvezdasa.
8 god premijer
Partizan 4 titule 2 duple krune
Zvezdaspor 3 titule 2 duple krune
Obilic 1 titula

Bojan

pre 6 godina

U poslednjih 10 godina iz ovih top pet liga Evrope pobediliste samo Augzburg i to vam je sa kamatom vratio na jna.Zasto se hvalite titulama u drzavnom prvenstvu kada je ovo dokaz da igrate ili da ste igrali unapred dobijene utakmice,nazalost.

*

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
(ZokiZr, 05. maj 2017 14:09)

Upravo je covek rekao da ste sve to ostvarili zahvaljujuci urusavanju Zvezde.
Umesto vica, moze pesma:
"zato sto ste vi verovali slepo
da ste najbolji, lagao vas neko..."
i zato .... .....

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara 

Pa pogledaj sta je Zvezda uradila između 92-ge i 2000-te u Evropi a šta vi primera radi, prekinite spinovati

kralj ibi

pre 6 godina

Sta mislite sto se ne dobacuju raznoraznim saopstenjima i uvredama bokserske, rvacke, odbojkaske, atletske, plivacke, streljacke, veslacke ... sekcije ta dva sportska drustva? Nema love tu dovoljno da se kojekakavi skupe. Dok u gore pomenutim sekcijama sa nikakvim budzetom i pred gasenjem stasaju olimpijci na koje smo ponosni mi se raspravljamo cija je fudbalska i kosarkaska uprava veci lopov. Mene su ucili da uopste nije dobro biti lopov ni mali ni veliki.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

DUSAN imas 59 godina a pamtis kolika je plata bila 1960 i kako se gradio stadion. Ti si cudo i ja imam 59 godina i ne secam se plata i gradnje stadiona sta mislis zasto? Pa imao sam 2 godine kao i ti covece koji pamtis...

realnost

pre 6 godina

Zacudo taj klub u kojem radis se sve vise i vise karakterise kao veciti buntovnicki, i nikad potpomognut od strane drzave od kada je osnovan 1945. godine, sto po meni veze nema sa zivotom jer je klub drzavni i u vreme njegovih najvecih uspeha (svaka cast za to) deljeno mu je i sakom i kapom... Poenta moje price je sledeca: I Crvena zvezda i Partizan treba da se skinu sa drzavne dojke, jer ionako i jedni i drugi namestaju od svog osnivanja, posto im je to fin prihod da lepo gradjani koji odvajaju iz svog dzepa za porez, da taj procenat ode za obnovu skola, bolnica itd...

neko iz mase

pre 6 godina

Epizoda druga...medjusobni susreti u eri Miljana Miljanica...46 derbija...17 pobeda Zvezda....14 Partizana....gol razlika 64-55...Cudna era....samo tri pobede vise...a vi sad opet po minusima...kao sto rekoh...u lazi su kratke noge...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija... 

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...
(Petar, 05. maj 2017 19:12)

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona

Istoricar

pre 6 godina

Bravo Grofe.Cim se oglasis podignes adrenalin partizanovcima.Ali deca ne znaju.Za vreme vlasti SPS/JUL i premijerskog mesta Mirka Marjanovica koji je bio i predsednik Partizana u periodu 1992-2000 godina FK Partizan 5 titula, Zvezda dve i Obilic jedna.Pametnom dosta.Pocetkom devedesetih krenulo je stvaranje najveceg sportskog drusrtva na svetu i sire.Unistavanje konkurencije.Ni jedan jedini klub nije ugasen

antiDebil

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???

grobari =TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.

xxx

pre 6 godina

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...

Nek grmi jako

pre 6 godina

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...
(xxx, 05. maj 2017 18:53)

Ne znam kako mu se zvao deda, ali on se zvao Franjo Tudjman i najveci je zlotvor srpskog naroda i vas predsednik cijim bojama pevate.

grobari=TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.
Pa vi sada nemate para, a ne onda u eri najvece krize i glupavih sankcija. Nemoj da si naivan,izgradio vam je cika Mirko zlatnu koku...

х

pre 6 godina

Ако је некада неко крао, то није разлог да сада неко други краде. Лопов је и онај и овај. И не чини мање лоповом овог другог. Бивши навијач црвене звезде, сада навијач сваког другог клуба против кога играју и звезда и партизан.

antiDebil, 5. maj 2017 16:55)

pre 6 godina

spominjete MILJANICA,a pojma nemate da su isti broj titula osvojili i ZVEZDA i partizan, mislim da su osvojili po osam titula

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Naravno da se ne sećam 1960 čoveče.Imam očeve i dedine platne liste iz tih godina!A naučio sam da čitam negde 64 god.Tada,pa do sedamdesetih se pisalo o izgradnji tog stadiona.
Nisam bio rodjen ni 1948,pa je ovo što sam napisao o izgradnji stadiona JNA tačno!!

jaja

pre 6 godina

a sta,oni jos igraju fudbal..ja nisam primetio...bolji bi bili u bacanju kamena s ramena.smesno a smesniji ste vi koji jos kao pratite pomenute jer im dajete na znacaju.RESTART nam treba

Nagai Nagayoshi

pre 6 godina

@smogovac iz humske
ako te ne mrzi pogledaj ko je tih godina osvajao titule i koliko ih je osvojio....vas pad sledi posle %. oktobra iako su vam svi zahvaljivali na pobedi...neke vodje su vam i plakete dobile....sve firme su trpale pare u rupu bez dna...ali ne ,uvek je bolje da je neko drugi kriv...drz' te lopova...

zekan17

pre 6 godina

Radilo se to da kod nas u sportu Zvezda krade 10,pa se Partizan javi kako vlast podrzava Zvezdu. Pa nakon toga Partizan krade 10,pa se Zvezda buni. I tako u krug. Ne lipsi magarce. Sram vas bilo i jedne i druge

Petar

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija...

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
"...mogao si napisati pametnom dosta,vrati se u skolu..."
Poslije ovog sto si napisao,ja stvarno nemam sta dodati.Bistar si i pametan,zelim ti puno srece u zivotu ...

belgrado

pre 6 godina

BELGRADO Radi malo na gramatici i pravilnom pisanju
(Mandovi Honduras, 05. maj 2017 17:32)

sto stavljas honduras?
valjda sever :d

ps. kod tebe u skoli se sad pisu proste recenice,sledece godine ces uciti i prostoprosirene...
kapiram da nisi razumeo ceo tekst...:d

Petar

pre 6 godina

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

Par odlicnih sezona isto onako kao sto je i Pero Antic vas junior kako si napisao na jednoj kosarkaskoj vesti?..Iskreno veliki si analfabet za sport..bolje komentarisi nesto drugo jer ovo ti ocigledno ne ide...

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?

NikolaSrb

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??

petar

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.

ZokiZr

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.

Nikola

pre 6 godina

Nije te sramota,da se javljaš!?
(Dušan, 05. maj 2017 13:58)

Sto bi trebalo da ga bude sramota??? Ovo je konferencija za stampu bolje ti je da cutis...

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Gospodo pustite ih neka broje te koeficijente i bodove sto su zaradili u poslednjih 10 godina.Neka sakupljaju te mrvice iz kvalifilacija i neka se dice time. Gospodo mi ne moramo nikada ni jedan bod osvojiti mi imamo na nasoj Marakani Veliki Usati Pehar eto njima te mrvice sto skupljaju sto otpadne od kolaca sto ga dele veliki klubovi medju koje smo MI upisani... Ignorisimo ih neka pate. ps. ovu titulu im ne treba dati iz inata!

Марко

pre 6 godina

Звезда је била шампион Европе 1991. године, а Партизану се правио спонзорски пул, поклањао стадион, додељивале титуле из осамдесетих. То су биле те деведесете, Звезда је била кажњена за титулу првака Европе. Још увек не могу Гробари да је преболе.

Nikola

pre 6 godina

(MikiAutokomanda, 05. maj 2017 14:26)

Nemogu ljubitelji Pantica da nekome kazu da spinuje, A cinjenica govori prvi put kada niste igrali Evropu sa prvog mesta ispali ste od Zaglebja...A pre toga dva puta ispali od Ludogoreca...

NikolaSrb

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? 
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07) 

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ??? 
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti ! 
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !
(antiDebil, 05. maj 2017 14:28)

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??

Matori

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!
(kolee, 05. maj 2017 14:24)

Jel znate da je vas Partizan dva puta ispao od Ludogoreca???

vase ime upisite

pre 6 godina

U redu je da se napada Crvena zvezda za sumnjive utakmice, ali nije u redu da se ne napada Partizan i ostali klubovi. Najmanje je u redu da Partizan proziva Zvezdu.

Dexim

pre 6 godina

ne razumem ko je sta radio...arcio drzavne pare godinama po 30miliona posle kupa evropskih sampiona bez ijednog pokrica za to???
(muamua, 05. maj 2017 13:55)

Kakvih 30 miliona?? Sta ti buncas???

crni_redstar

pre 6 godina

niko ne spori da je zvezda u ex yu bila najveci klub i brend, pro srpski klub i ogledalo srbije i beograda. to sto se rodio klub kao kontra fk srbiji ili fk jugoslaviji, a kasnije fk czv u vidu partizana nije uopste slucajno. vojska je tada bila izuzetno jaka i moglo im se. nema veze sto je osnovan u zagrebu, bitno je sta je taj klub danas! jsd! ej i igraju na jna. oni ne zele da se odreknu hrvatske. partizan je i danas jako popularan u hrvatskoj, kao sto je hajduk bio popularan u srbiji. hajduk-samo ime govori ko su. partizan-takodje. potpuno je suludo da iko ki je srbin i poznaje istoriju navija za partizan. ali komunizam je ucinio svoje. otrov je posejan i uzeo je maha. iako je zvezda posle socijalista i zutih drasticno ponizena i unistena-snagom velike ljubavi ona traje i opire se. da nema nas koji su svih ovih mracnih 20 god. bili uz nju svakoga dana-ona bi nestala, ali nisu uspeli i sad je treba uzdizati i ne obazirati se na ove uplakane. nas su gurali u blato i nisu nas stedeli, mi smo cutke trpeli i gledali kako nam gase vaterpolo,kosarku i rukomet, kako unistavaju fudbalski klub, a sada gospodo cigani pocnite da uzivate, jer doslo je nase vreme.

antiDebil

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 5. maj 2017 14:07)

Ko je ostvario najveci uspeh u istoriji kluba sa najvecim budzetom u istoriji bivse Jugoslavije bas za vreme tih mracnih, bednih 90-tih ???
Jedini argument u nekoj raspravi vam je pehar iz tih 90tih.....hahaha ahaahahah ahahahahahah....neka Grof ne brine, nista se nece zaboraviti !
Veca je beda bila u vreme izgradnje Rajka koji je 100% finansiran od grada Beograda i koji je barem 100 puta skuplji od Zemunela, nego za vreme gradnje Zemunela koju je vecinom finansirao FK Partizan !

Dragutinov sin

pre 6 godina

ANTIDEBIL Jesi uporan ,ne znam kada stignes da odremas kazes jedini argumen nam je taj pehar iz devedesetih HA HA HA ...kraj citata. Prijatelju to nije ''taj pehar Ha Ha Ha...'' To je pehar Kupa Sampiona koji se i sada svake godine daje pobedniku Luge Sampiona. E vi ste dva puta teskom mukom usli u to takmicenje u grupnu fazu i ispali i to slavite i nama nabijate na nos... nama koji smo okrenuli tu igricu... Sem sto smo ga osvojili 56,71 i 92 smo igrali Polufinale...za cetvrt finala bi me ruka bolela da kucam.

krajisnik

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka

MikiAutokomanda

pre 6 godina

Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 6 godina

U centar! 16 pobeda više u prvenstvenim derbijima a samo jednu titulu više. Mateus i Dmitrovic znaju zašto!!!

cinik

pre 6 godina

Za neinformisanog Božovića evo nekoliko istina. 1987.godine CK KPS doneo je petogodišnji plan ostavrivanja uspeha Zvezde u Evropi te je Zvezda 1991.godine postala Prvak Evrope. Hvala Državi. Od 1992.godine do 1999.godine Zvezda je imala veliku pomoć od države i tadašnjeg premijera Mirka Marjanovića u čijoj Vladi je Ministar sporta bio Vladimir Cvetković a što je sve sam i priznao u svom intervju objavljenom u svim listovima 2015.godine. Ko ne veruje nek pročita. Hvala državi. Od 2000.godine do 2004.godine na čelu FSS bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezda je dva puta bila prvak. Hvala državi. Od 2004.godine do 2006.godine Predsednik Zvezde bio je Dragan Stojković Piksi i Zvezuda je osvojila dve titule. Hvala državi. Od 2006.godine do 2008.godine na čelu FSS-a bio je Zvezdan Terzić dok nije uhapšen. Hvala Državi. Od 2006.godine do 2012.godine na čelu Zvezde bili su Dan Tana, Toplica Spasojević i Vladan Lukić i u tom periodu po priznanju Aleksandra Vučića Zvezda je u odnosu na Partizan dobila 15 do 20 puta više novca od Partizana od države ali nije znala da doevde prave igrače. Hvala Državi. Od 2011.godine pa nadalje sponzor Zvezde zahvaljući državi je " Gasprom" koji svake godine daje po 50000000 Eura. Hvala Državi. I sada od kada je na čelu države Aleksanadar Vučić Zvezda na besraman način, ucenama, sudijama, osvaja titule. Hvala državi, Hvala Vladi i hvala, HVALA Aleksandru Vučiću. To je istina Božoviću i bolje ti je da ćutiš i da se ne javaljaš.

Teren je merilo

pre 6 godina

Kolika ti je plata,i zasto je primas na ruke? Jesi ti trener ili menadzer pa uzimas procente od igraca? E sad,reci nam sta je i ko radio od 92 do danas? Reci nam koju si ekipu dobio a da to nisu Javor,Mladost,Vojvodina,Metalac i ostale "velesile"? Kakav si ti to strucnjak kad te i tvoji navijaci prozivaju da jedva dobijas utakmice?

Duka

pre 6 godina

Navedute tri igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom Dejom Piksijem Sekularcom Vidicem Prosineckim
@Krajisnik
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman...
Hoces jos delijo?

Nek grmi jako

pre 6 godina

A bogami i sedmica.... 
Partizan 7:1 crvena zvezda !! 
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !! 
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....
(antiDebil, 05. maj 2017 18:25)

Dzajina generacija vas je tukla 6:1.
Jos jednom samo za tebe i iskompleksiranog xxx

Vise titula
Vise kupova
Vise duplih kruna
Vise pobeda u derbiju
Bolja gol razlika
Vise navijaca
Zvezdino ime na peharu lige sampiona

Mozete samo da patite i mrzite nas kao onaj vas Pantic. Vase plakanje me cini srecnim

Samuraj

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima? (NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07) 

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.(ipsilon, 05. maj 2017 17:49)

Taj čika je pustio i gol rukom. Na tom smeču mu pozavideo i Ivan Miljković. A na poslednjem derbiju, čika nije dao crveni za udaranje igrača od strane Leonarda, kao i na utakmici protiv Vojvodine! U normalnim ligama bi dobio crveni i suspenziju. Ovo je istina, proveri.

dejo majstore

pre 6 godina

Najveći grobar među filmskim rediteljima Gorčin Stojanović rekao je pre par godina za b92, citiram - Zvezda ne postoji od 1992 godine. Božović je još bio blag. KKCz je zalagao grb da bi opstao a FKCZ se finansirao iz kredita. Partizanovci kukaju na premijera. Ja bih im ukinuo sponzore pa nek oni zalažu grb da vidimo koliko će da uzmu za njega. Možda 200 dinara..

sedi jedan

pre 6 godina

@idi begaj pogledaj bivse igrace partizana u kojim klubovima evrope igraju.
(djoka, 5. maj 2017 15:28)

Kao prvo ne igraju nigde!!!

Sem Mijatovica i donekle Mirkovica i Milosevica ni jedan nije ostavio ama bas nikakav trag u timu, a uglavnom su se posle jedne ili dve neuspesne sezone vracali u Partizan, jer nigde vise i nisu mogli da igraju zbog svojih (NE)kvaliteta i po tome ste apsolutni sampioni Evrope!!

A ovi su bili nosioci igre iosvajali prvenstva i Evrolige:

Savicevic
Jugovic
Prosinecki
Belodedic
Stankovic
Vidic
Pantelic
........
........

mnogi drugi nisu bili bas toliko uspesni ali su po 10 godina IGRALI u inostranstvu!!!!

misko

pre 6 godina

1.Tačno je to što govori Božović a dokaz su odnosi titula i susreta pre 1992. Partizana i Zvezde,neuporedivo u korist Zvezde.
2.Navijač sam Zvezde preko 50 godina i duboko sam razočaran današnjom igrom voljenog tima,jednom rečju katastrofa.
3.Srpski fudbal je najnižeg kvaliteta u Evropi i na globalnom planu dovedeni smo kao gledaoci da navijamo za klubove Engleske ili Španske lige a sa nekim nostalgičnim simpatijama gledamo na Partizan i Zvezdu.
4.Ne zavređuju pažnju ni Partizan ni Zvezda,naprotiv zavređuju češljanje dokumentacije i tužilaštvo.

Mica

pre 6 godina

Razlika izmedju zvezde i partizana je ta sto je partizan siguran da nemoze izgubiti utakmicu jer boljih nema u ligi a zvezda zna da nemoze jer ce uvek biti neka kombinacija penal ,crveni.

antiDebil

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 5. maj 2017 15:54)

Ma nema bre nijedan, kakvih crnih 3, sto si mi se potresao toliko ?!!
Prosinecki, jel to onaj sto mu majka iz Cacka ?
Titulu svjetskog prvaka nemate, nazalost...
Vidic ? Njega gledas kroz prizmu zvezdane ili manchestera ?
Sta ce Vidic na pozajmici u Spartaku, nije bilo mesta u zvezdani ? Ostaje cinjenica da je to verovatno najgori igrac u istoriji reprezentacije Srbije, Jugoslavije, SCG, kako god se zvala !
Niko kao Dzaja, neko ode u Ajaks pa kao kapiten podigne pehar u kupu sampiona a neko ode na Korziku...
Nemoj da si mi toliko nervozan !

antiDebil

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.
(ziko, 5. maj 2017 16:40)

Pa evo sam si napisao da je zvezda drzavni projekat. Da je u ovom periodu bilo iole regularnije takmicenje Partizan bi osvojio 20 a zvezdana 3 titule ,ali bilo je neregularno ,doduse ne kao danas. Ko je bio predsednik FSS pre Toleta ? Neki Japanci ,Kinezi, Marsovci a mozda je i Tole prvi predsednik ? Jel bio tu neki Terzic, neki Lekovic, neki Stojkovic ,neki Miljanic ??
Transfer Suzukija u zvezdu objasnjava dosta toga, za tog tipa je placeno obestecenje od 3,5 miliona evraa a on je uspeo da odigra 5 utakmica, dalje ne treba trositi reci !
Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu da vam se oduzmu sva druga i treca mesta koja ste pokrali za vreme Toleta, i naravno da se ispitaju vremena Miljanica, Terzica, Stojkovica, Lekovica i slicnih !!

kolee

pre 6 godina

Jaki su mi ovi treneri sa rekordnim nizovima, pa dodju kvalifikacije i onda ne sutiras na gol bugarskim, rumunskim i ostalim velesilama u fudbalu! Smesni ste!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

hiljadu puta ponovljena laz ipak ostaje laz nabedjeni treneru.drali smo vas svih tih godina,igrali po evropi ,pravili igrace i sacuvali kakav-takav ugled srpskog fudbala,a sta ste uradili vi,bruke.
(petar, 05. maj 2017 14:08)

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom

PETartizan

pre 6 godina

@Vi branili ugled?? Jel preko Samroka i Tikve prosle godine Zaglebja??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:10)

Klasicna zamena teza i spinovanje. Sad si ti kao to nabrojao i eto nekakvog dokaza. Jeste, bilo je losih sezona. Ali mnogo vise onih dobrih i liga sampiona i ko zna koliko LE i cinjenica da je Partizan doneo Srbiji 2/3 bodova. I o ugledu pricate vi koji 10 godina sezonu kupanja ne mozete da pregurate. I jos imate obraza da nesto da prebacujete Partizanu za Evropu. Ali nista cudno, to ste jednostavno vi-majstori spina!
(MikiAutokomanda, 5. maj 2017 14:26)

Auuuuuu, pa u kakvom vi paralelnom svetu ili crnoj rupi obitavate????

Bilo je vise dobrih sezona??????

Pa kazi mi bar jednu? Mozda ona kada je Zeka od svog prijatelja dobio jedinu evropsku pobedu na poklon?

Crni sinko, NikolaSrb je bio fin pa ti nije nabrojao ni 1/10 vasih blamiranja:

Aek
Apoel
Samrok
Rapid 5
Tikva 5
Kroacija 5
Slavija 5
Bilbao 5

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!

*

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
(ZokiZr, 05. maj 2017 14:09)

Upravo je covek rekao da ste sve to ostvarili zahvaljujuci urusavanju Zvezde.
Umesto vica, moze pesma:
"zato sto ste vi verovali slepo
da ste najbolji, lagao vas neko..."
i zato .... .....

PAOK

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39)

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.

antiDebil

pre 6 godina

(Nek grmi jako, 5. maj 2017 16:51

Sto da ne pominjem hrvatsku ?? SD zvezda je dobila hrvata predsednika pre osnivanja Partizana, za 6 mesecii je to uspela da postigne. Ko je to rekao da smo nastali u hrvatskoj, Artur Takac ?
Kakve veze Robi ima sa hrvatskom, njemu je keva iz Cacka ! Sta tebi smeta to sto je Franja bio predsednik TK Partizan ? Pa iz tog kluba je potekao jedan Novak Djokovic...
Sta da pitam izbegle Srbe iz Krajine ? Kakve veze Franja iz Partizana ima sa Srbima iz Krajine ???

Sta mislis, jel bilo takvih na stadionu koji su zvizdali Robertu zbog njegovog specificnog odnosa sa Franjom ??
To koliki smo mi, to nije tvoje da ocenjujes. Dovoljno smo veliki da vas svakodnevno biju kompleksi od Partizana.
Niko od nasih nikada nista nine osvojio, a kamoli evropu....Moguce da je Mijatovic veliki navijac Hajduka ali Dejo Savicevic je veliki navijac Partizana ,zamisli tek tu bruku i sramotu ?
Nego ti meni objasni kakve sve ovo ima veze sa ovim lopovlukom u nedelju, sa ovom kradjom koja se ocekuje do kraja sezone i sa ovom celom sezonom koju namestate i gde ste vec poslali Obilic u zaborav, sto se tice namestanja i lopovluka ???

Sah- mat

pre 6 godina

Lotar Mateus te slusa i samo se smijeska
@krajisnik

Sta je rekao lotar panteru? Da znas ne bi ga pominjao.
Lotar je rekao da mu je sumnjivo zalaganje igraca Partizana protiv Rada.Dakle, sumnja da su igraci Partizana pustili da pobedi Rad.
Alo decko Partizan izgubio. Kapiras?
Sah-mat.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara 

Pa pogledaj sta je Zvezda uradila između 92-ge i 2000-te u Evropi a šta vi primera radi, prekinite spinovati

Tolle

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..

MUFTIJA DELIJA

pre 6 godina

Znači ne verujem šta čitam od strane zvezdaša?!!!!ej bre država vam ubacila 60miliona eura!!!!!,a vi ni LE ne možete da igrate,o LŠ ni da pričam!nego ti grofe,to što ti kanga ne igra,nikakve veze nema,važno je da se suduja ne povredi!

belgrado

pre 6 godina

znamo svi da je 1992 nestala sfrj,
a sa njom i zvezda.
drzavne firme propale,
pa dzajA i cvele nisu vise dobijali kofere pune para za kupovinu igraca.

grofe,svi znamo sta je bilo pre 1992!
...i miljana i zvezdinih proleca u reziji babarogica i drzavnih novina u promovisanju samo zvezde.

sto bi rekao vas tirke
"favorizovanjem zvezde od drzave 70-ih i 80-ih ,dobili ste armiju navijca do smrti odanih partizanu"

Istoricar

pre 6 godina

Bravo Grofe.Cim se oglasis podignes adrenalin partizanovcima.Ali deca ne znaju.Za vreme vlasti SPS/JUL i premijerskog mesta Mirka Marjanovica koji je bio i predsednik Partizana u periodu 1992-2000 godina FK Partizan 5 titula, Zvezda dve i Obilic jedna.Pametnom dosta.Pocetkom devedesetih krenulo je stvaranje najveceg sportskog drusrtva na svetu i sire.Unistavanje konkurencije.Ni jedan jedini klub nije ugasen

Onaj koji zna

pre 6 godina

A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 5. maj 2017 15:15)

Vama vojska nije gradila stadion jer da je za vas gradila vi bi danas bili vlasnici stadiona. Stadion i dalje vlasnistvo vojske Srbije. Stadin Zvezde je gradjen donacijom navijaca.Posedujem i dan danas potvrdu koja glasi na mog oca . Tadasnjih 65 hiljada dinara.Broj potvrde 18785 od 15 Jula 1960.Sto se tice igraca FK Partizan je po nalogu vojske sakupljao igrace iz cele FNRJ. Stadion JNA je u pocetku bio namenjen BSK (Danasnji OFK ) koji je trebalo da se gradi na mestu danasnjeg Tehnickog fakulteta, da bi se preselio na Topcidesrko brdo i namenjen fizickoj kulturi vojske JNA

Underground

pre 6 godina

Evo ja ne znam na šta se to odnosi i šta ste mislili gospodine Božoviću. Ono što zasigurno znam je da je Partizan u tom periodu igrao dva puta Ligu Šampiona i 7 ili 8 puta Ligu Evrope, a tu ne "pomaže Tole"; takođe znam da je u ligaškom delu takmičenja mnogo više penala svirano za Zvezdu; takođe znam podosta spornih situacija i to sve na štetu Partizana, osim jednog nepriznatog gola Zvezdi ali u Kup utakmici;takođe znam da je Partizan rešavao prvenstva u međusobnim susretima i pobedama nad Zvezdom; znam da je Zvezda dovodila zvučnija i skuplja strana pojačanja, pa Partizan je svog najboljeg igrača doveo upravo iz Zvezde pošto je proglašen njenom "pogrešnom investicijom"! A sad SVI dobro znamo: 11 penala za Zvezdu, od toga 8 pri nerešenom rezultatu;znamo da se sudije koje upropaste Partizan u derbiju,delegiraju da sude utakmice "pod lupom" pa naprave još veće "greške"; znamo takođe da zvezdini protivnici ne smeju da se "rastrče"... Na kraju, svi dobro znamo da će Zvezda pobediti sve do kraja,bilo prijateljskim utakmicama, bilo uz pomoć 13-og igrača(ne publika naravno). Sve i svi to znamo,dobro znamo a Vas bih samo upitao: kako i zašto to znamo???

delija von brdo

pre 6 godina

navedite 3 igraca Partizana koji mogu da se mjere sa Dzajom,Dejom,Piksijem,Sekularcom,Vidicem,Prosineckim ....?E zato smo najveci klub na ovim prostorima,zato imamo pehar evropskog i svjetskog prvaka
(krajisnik, 05. maj 2017 15:54)

Dovoljan je jedan koji je predvodio REAL MADRID do titule prvaka Evrope posle 30 godina..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tolle, 5. maj 2017 16:12

Taj nije dovoljan.Vrati snimak Milan Barsa na finae LSu Atini.Dejov gol. Dzaja zvanicnoproglasen za najboljeg igraca sa ovih prosora. Vidic kapiten MU. O Sekiju ne treba trositi reci.SPu Cileu

smogovac iz Humske

pre 6 godina

Gde je onaj što kaže da je Galic najbolji fudbaler ?
Deco ne citajte te gluposti , citajte Mateusa i izjave date MUP u Srbije a na osnovu kojih nije pokrenut nijedan postupak .
Dalje deco obratite pažnju na sl :
Verano potpisuje ugovor za nabavku vozila policije i sponzoriše, koga ?
Eps i Aerodrom su firme kojima treba reklama kao budali pesnica , sponzorišu koga ?
Marjanovic je premijer i u isto vreme predsednik , koga ?
Isti čika formira najjači sponzorski pul koji je ovde postojao ( c market , pekabeta , progres , dunav , bk , ...) , za koga ?
Pošta daje 10 hotlajn linija, kome ?
U UO , Skupštini sede ili sedeli najmanje 8 predsednika ili vlasnika drugih klubova istog ranga takmičenja, u kom klubu ?
Bivši predsednici i sadašnji su po raznim osnovama ucesnici u više tema u Insajderu .

ipsilon

pre 6 godina

Ko je 90' najvise titula osvojio , ko je gradio 90' Zemunelo u doba najvece bede? Ko je osvojio najvise titula za vreme Premijera/Predsednika Marjanovica, Ko je najvise titula(cak 8) osvojio bez i jedne pobede u derbijima?
(NikolaSrb, 05. maj 2017 14:07)

Nikada do ove godine nijedan klub nije osvojio titulu a da nije u derbiju uzeo makar bod te sezone.Vi ste ove godine izgubili dva derbija a i treci bi da onaj cika iza gola taj dan nije imao napad slepila.Ovo je istina,proveri.

xxx

pre 6 godina

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...

Nek grmi jako

pre 6 godina

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nek grmi jako, 5. maj 2017 18:31) Šta je čovek loše rekao? Deda sa očeve strane vaše četvrte zvezde se zvao Alojzije...
(xxx, 05. maj 2017 18:53)

Ne znam kako mu se zvao deda, ali on se zvao Franjo Tudjman i najveci je zlotvor srpskog naroda i vas predsednik cijim bojama pevate.

hmm...

pre 6 godina

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto... 
(Petar, 05. maj 2017 19:12) 

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

sta pricas ti, sve je tacno napisao, nije samo Zvezda igrala van Bg, igrao je i Partizan, pa je osvojio evropsku titulu. Dva puta ste usli u grupnu fazu lige uefa, posle Barija prvi i poslednji put igrali ligu sampiona, i yo je to od "slavnog" kluba. Stvarno si haos, cisto onako kazem.

ojsa

pre 6 godina

91' nije bila mracna misli se na vas period kada ste "dominirali" i Zvezda tad nije veliki budzet jer su svi bili domavi igraci. Rajko je izgradjen, samo ko je sagradio JNA koji je vama poklonjen?? Drevni vanzemaljci???Objasni nam molim te?? [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 5. maj 2017 14:39) 
A gde ste igrali pre Marakane?Na stadionu FK Jugoslavije.Odakle vama novac za Marakanu?Nama je stadion pravila vojska i vojnici su ucestvovali.Pogledaj koliko ste igraca uzeli iz FK Jugoslavije i BSK-a,plusa stadion.Mi za razlku od vas nismo dosli na gotovo.Zato smo mi i skupljali igrace iz drugih republika.Inace kad se prica o 90-im verovatno sto od nista dovodili igrace.
(PAOK, 05. maj 2017 15:15)

Vojska vam pravila stadion, a ko je finansirao vojsku? Ko je BSK-u uzeo stadion...

ziko

pre 6 godina

u SR Jugoslaviji Partizan 7, Zvezda 3 titule, u SiCg Partizan jednu, Zvezda dve titule, u Srbiji Partizan 7, Zvezda 3 titule. ukupno Partizan 15, Zvezda 8 i Obilic jednu titulu i posle spinuju Zvezda drzavni projekat.

Nek grmi jako

pre 6 godina

antiDebil, 05. maj 2017 16:32)

Nemoj da pominjes Robija, jer vam nije pametno da pominjete Hrvatsku. Neki kazu da ste tamo nastali. Ono sto je sigurno, Robi je bio veliki igrac i legenda Zvezde, a po cemu je poznat Tudjman osim sto je bio vas predsednik i dao vam boje? Ako ne znas, pitaj izbegle Srbe iz Hrvatske. Imali smo generaciju koja je osvojila Evropu, imali smo zlatnu kopacku Evrope Panceva. Jugovic jos sa Juveom, Dejo sa Milanom, Vidic sa Mancesterom, Stankovic sa Interom... Ko je od vasih osvojio Evropu osim Mijata, velikog navijaca Hajduka? Blamiras se, pokusavas da potcenis jednog Dzajica?
Bili ste i ostali mali. Ne postoji parametar u kom ste bolji od Zvezde. Sve sto se racuna, titule, kupovi, duple krune, derbiji... I zvezdino ime na peharu lige sampiona.

Abolirani Aboridžini

pre 6 godina

Nema 1992, postoji 1994, tada je Mirko postao predsednik vlade, ministar sporta Cvele košarkaš, a Petar Škundrić, kao generalni sekretar SPS, država je partijska, ministar energetike (Rusi, kao i gasovod do stadiona u Bogdana Ljutice, i danas Gasprom gura energiju), samo vam Krcun fali, a sad imate jačeg navijača i od Krcuna. Niko neće da kaže koliko je Vučič, lično on, dao love Terziću za svoj klub kome je oktroisao upravu posle ponoći, ali saznaćemo i to.

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
ni sam ne vjerujes u to sto pises,ali dobro...Sto se tice Prosineckog:
svi zvezdasi su ponosni sto su imali takvog igraca i covjeka u svom timu.Najbolji mladi igrac SP u Cileu.Navijaci Partizana ga dobro pamte,ako znas na sta mislim?Nipodastavas Vidica,a velicas Mijatovica?Mijatoviceve bijele kopacke pamtim,kosu punu ulja i veliku radost koju nam je donio u reprezentaciji,a posebno brilijantan je bio u Francuskoj gdje je kao prvi napadac tima dao predivnu precku i 0 golova.To vam je najbolji u proteklih 30 godina?Pa o tome vam i pricam

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija... 

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...
(Petar, 05. maj 2017 19:12)

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona

Svi ste vi pomalo socijalisti Petra Škundrića

pre 6 godina

Može li neko ko drži do logike i zdrave pameti da kaže - kako to da je u Jugoslaviji jedan jugoslovenski klub bio manje uspešan od srpskog kluba i kako to da se posle raspada Jugoslavije jugoslovenski klub podigao a srpski nije? Gde je tu logika? Ovako: nikada generali, a Partizan je vojni bio do pedesete, nisu bili jači od političara, a zvezdaši su bili Krcun, Dedijer, Draža Marković... Istina je da je general Tempo hteo Mitića u Partizan, ali to nije dozvolio Vladimir Dedijer, prvi predsednik FSJ, i veliki zvezdaš. Nije tačno da je vlasnik Partizanovog stadiona vojska, poništena je presuda kojom je stadion oduzet JSD Partizan, vlasnik je do pravosnažne i dalje Partizan, a ni vlada, ni vojska nisu vlasnici ničega, postoje samo privatna i državna svojina. Država je vlasnik svega što je vojno, a vojska ima pravo korišćenja. Ne znate vi to, ne postoji vladin avion, i taj kojim je Božović vazduplohovio državni je, nije vladin.

црна овца друштва

pre 6 godina

А чекајте људи, је л' стварно нисте навикли на овакве ствари из њиховог табора? Нападају без једног једног доказа, једне једине чињенице, само причају а иза тих прича не стоји ништа, само једна велика рупа...и онда кад им дође неко са доказима и виду папира, видео снимака са конференција или снимака дешавања са терена све то оправдавају са том празном причом иза које стоји велика црна рупа

Derion

pre 6 godina

Samo da mi je znati gde su se bas partizanovci pronasli u jednoj obicnoj recenici,u kojoj se uopste ne pominju,a jos gore da prozivaju nekoga tipa "kako te nije sramota" i slicno,narocito posle onog ludila na njihovoj tzv TV,i njihove bezgranicne podrske tom ludilu.

grobari=TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.
Pa vi sada nemate para, a ne onda u eri najvece krize i glupavih sankcija. Nemoj da si naivan,izgradio vam je cika Mirko zlatnu koku...

antiDebil

pre 6 godina

antidebil@
Lotar Mateus te slusa i samo se smjeska...
(krajisnik, 5. maj 2017 19:10)

Jeli tako?
Sta na to kaze Andjusov citat, Arkanovo obracanje predsedniku crvene zvezde 1998. godine ,,pa vi namestate od 1945''...lepa prica !
Vidim da sam pogodio sustinu, ostao si bez price. Mogao si da napises ,,vrati se u skolu'', ,,pametnom dosta'', ,,skloni ovo anti'', heheheheeh eheheheheh eheee....Fino je to sto si sve potvrdio, plus za tebe panteru !

MMilos

pre 6 godina

Pa dobro, sve ovo sto radite, a to je jedno veliko nista, vi nastavite da pravdate uspjehom iz 91... Kako vam se sta pomene, potegnete taj pehar. Samokritike i objektivnosti ni u tragovima.

the stooges

pre 6 godina

Savo Milosevic i Kezman hahaha, ne blamirajte se ljudi. Budimo iskreni, jedini Crvena-zvezda-level igrac iz partizana od 86e je Pedja Mijatovic a ostali su klasa Liua i Djiua i ekipe. Pozdrav

Bojan

pre 6 godina

U poslednjih 10 godina iz ovih top pet liga Evrope pobediliste samo Augzburg i to vam je sa kamatom vratio na jna.Zasto se hvalite titulama u drzavnom prvenstvu kada je ovo dokaz da igrate ili da ste igrali unapred dobijene utakmice,nazalost.

antiDebil

pre 6 godina

Krajisnik

Nisam siguran panteru da sam nipodastavao Prosineckog, vec sam samo pitao da li je to onaj sto mu je majka iz Cacka, a sada sto si ti to shvatio kao nipodastavanje, rekao bih da to dosta govori o tebi !!
Ajde kada vec toliko postujes i volis gospodina Roberta iz Cacka prokomenarisi mi ovu njegovu izjavu ,,nije Partizan sampion zbog Toleta vec zato sto su bolji'' !??

Milan Ub

pre 6 godina

Boza se malo zaneo.nije od 1992.godine nego od 1995.godine za partizan nije sviran penal u derbiju.toliko o tome koga su sudije gurale u zadnjih 25 godina...

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 17:22)

Pitas me kakve veze ima vas predsednik Franja sa prognanim i ubijenim Srbima tokom oluje?
Ne zelim vise nista sa tobom da raspravljam, sve si upravu, povlacim se pred tobom. Pokusao sam da razumem ono sto si napisao, ali izgleda da nisam dovoljno pametan.

antiDebil

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???

grobari =TOCILO

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Krajisnik 
Stjepan Bobek, Milutin Soskic,Milos Milutinovic,Vladica Kovacevic, Velibor Vasovic,Dragan Mance, Moca Vukotic,Ljuba Radanovic, Pedja Mijatovic, Savo Milosevic, Mateja Kezman... 
Hoces jos delijo?
(Duka, 05. maj 2017 16:47)

Ali stavio si SAVU MILOŠEVIĆA I KEŽMANA među ove klase koje sigurno nisi ni gledao sem na yt možeš, pa hahahahahhahahahahah

info

pre 6 godina

Od 1992. do danas je proslo 25 godina. Na celu saveza covek iz cz je bio 19 godina a iz Partizana 6 godina. Tu svaka prica o postenju i donekle zdravom razumu, pada u vodu. Da dodam samo da sem tih 6 godina nikada od 50-ih proslog veka pa do danas savez nije vodio partizanov covek. Iz Hajduka/Dinama ukupno 7. Sve ostalo pogodite iz kog kluba?
Npr. od 2007 do danas cz je svirano 67 a Partizanu 48 penala. Svaki dalji komentar je suvisan.

Lazarus

pre 6 godina

A jel postojalo nešto pre te 1992. godine i jel se tada kralo? Kako vi potkisujete smišljeno vreme vladavine Miljanića kad ste se dobrano nakrali. Svako vreme ima svog Šipku!

multifunkcionalnost

pre 6 godina

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom. 
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12) 
Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.
(Da li je Vučič posle ponoći doveo..., 05. maj 2017 16:18

Tebi problem sto je Vucic ulazio u klub a nije bio predsednik kluba, vec samo predsednik vlade Srbije, a nije problem sto je Mirko Marjanovic u isto vreme bio predsednik Partizana i vlade Srbije, pa da li je bilo gde u svetu postojao takav slucaj?

neko iz mase

pre 6 godina

Miljan Miljanic na celu saveza proveo 19. sezona...od kraja 82. do maja 2001. Crvena Zvezda 8 titula....Partizan....pa, da li je moguce???....Isto toliko....Hm...Miljanova era....edukacije nikada dosta.....sledeca objava o Kupu i medjusobnom skoru....Do tada...mislite o tome...

Sah mat

pre 6 godina

Sah mat, 5. maj 2017 18:07)
Da Zemunelo.Poligon za sve ostale tutule koji ste dobili gratis, u vremenu najvece bede za srpski narod, to si malko zaboravio.
(grobari =TOCILO, 5. maj 2017 18:27) # Link komentara

Zemunelo je izgradjen sopstvenim parama.Jedino je pomogao ondasnji Nebojsa dr Covic oko gradjevinske dozvole.
Sah-mat,opet.

Pfc

pre 6 godina

Cini mi se da nema sanse da mi dobijemo Vojvodinu u kupu jer mislim da se ovima iz Fss i zvezde ne bi nimalo isplatilo da igraju Finale kupa sa Partizanom ...to bi bio slag na tortu i ponizavanje crveno bele komsinice

Tor

pre 6 godina

sta prica ova prezrela glava? zvezda osvojika kup sampiona i od tad bas od tad se sve sve sve namesta za partizan?? auu koja glavaaaa...ccc

Ko vam je ušao u klub posle ponoći i doveo aboliranog?

pre 6 godina

Od dana formiranja Partizan je bio na budžetu vojske SFRJ pa do smrti Mirka Marjanovića.
(Milan, 5. maj 2017 16:52)
Kad je 1945. Partizan formiran tada nije postojala država sa imenom SFRJ.

Dušan

pre 6 godina

@neka grmi jako
Prvi fudbaler iz Srbije koji je 'osvojio Evropu',tj. postao šampion Evrope je
Velibor Vasović- Partizanova 'beba'!
I to kao kapiten Ajaksa (pa i Krojfu)!?

antiDebil

pre 6 godina

pored ti je obelezeno od koga ste sve primili po 5 komada, bilo ih je jos u vasoj respektabilnoj istoriji, a bogami i sestica!

Zato SEDI JEDAN i sledeci put iskoristi priliku da ne kazes nista!
(PETartizan, 5. maj 2017 17:33)

A bogami i sedmica....
Partizan 7:1 crvena zvezda !!
Da se zna od koga ste dobili sedmicu po turu, znas ono 7 praseta, 7 patuljaka, 7 velicanstvenih, 7 mladih, 7 gola u mrezi zvezdane !!
Nema keca za tebe, ponavljas razred hahahaha ahahahah ahahahaa.....

Nek grmi jako

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...
(Bio u Bariju sam platio, 5. maj 2017 17:04)

Neces da brojis krvna zrnca, interesantno. Evo sada smo saznali koliko su daleko od civilizacija 99% zvezdaninih navijaca, koji prvo broje krvna zrnca pa onda pogledaju koliko je sati. Mozemo da brojimo krvna zrnca i da uzmemo vase kriterijume za merenje kolicine serBstva. Nisam bas siguran da cemo u zvezdi zateci previse igraca koji ce proci tu strogu zvezdaninu kontrolu serBstva ,ali naravno mozemo da probamo ?
Mozemo da pocnemo od cetvrte zvezdine zvezde, sta ti mislis ???
(antiDebil, 05. maj 2017 17:56)

Molim te ne blamiraj se vise, idi u skolu, nemoj da bezis sa casova, slusaj mamu

Tole

pre 6 godina

Ne ignorises ti nikoga preposteni Grofe vec na licemeran nacin spinujes. Najbolji pokazatelj ko je sta i kako radio jesu rezultati u Evropi u tom periodu. A oni kazu da je Partizan igrao 2 puta ligu sampiona i 8 puta ligu evrope i jedini je klub iz ex yu koji je u ovom veku prezimeo u Evropi. Po transferima je u top 15 na svetu a trenutno ima duplo bolji uefa koeficijent od tvog kluba od kojeg je bolja i Vojvodina. A o 50 miliona duga i celoj deceniji bez Evrope suvisno je pricati. A sad daj neki vic, odavno nisi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZokiZr, 5. maj 2017 14:09) # Link komentara

Dzabe tebi ove cinjenice kada ce sad neko od njih da spomene fsajd Milijasa u Kupu pre 10 godina

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Samo znam da je Partizan poslednjih 20ak godina znatno jaci rival od Zvezde, da je u tom periodu bilo pregrst derbija, na kojima je Zvezda jedva sutirala na gol(pa cak i kad je pobedjivala) i bivala sabijena da se brani.
Da za tih 20 godina vise puta defanzivnijoj ekipi sviran olako penal, dok napadackom Partizanu NIJEDNOM - kako!? Objasni ti to fudbalski radnice???

belgrado

pre 6 godina

onda grof sa dobrim pamcenjem sigurno zna kad je sudija svirao zadnji penal za partizan?
mi tako "mocni" sa mirkom,toletom,dacicem,tadicem ne mozemo nekog jadnog sudiju da nadjemo da svira bar 1 penal,
da razbijemo maler :d

ps.pre ce biti da ste vi bili raspad sistema i zadnji krsten igrac je bio vidic,danas penzioner,pa vi racunajte koliko godina pojma nemate :d

Um Caruje

pre 6 godina

Znamo.Do tad je i sudjen neki penal Partizanu u derbiju a od 1995. do danas ni jedan.Zamislite da je obrnuto.Pa ni za 6 godina vladavine Toleta nije sviran penal..Inace,on je izmislio uslovnu licencu da bi se vi takmicili.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

Koja sam ja budala pa ne cuvam mamine platne liste od pre 60 god. Ai to da je vojska dala stadion ''voljenom klubu'' Partizanu nije tacno,ne zaludjuj ovu decu. Partizan je dobio stadion na koriscenje i svaki mesec je placao zakup. To je i dan danas vlasnistvo vojske. Samo ne placate zakup zato sto vojsku vise izadje odrzavanje stadiona nego zakup pa ga besplatno koristite. Prekidam svaku dalju polemiku zato sto zaobilazis istinu...

Da li je Vučič posle ponoći doveo...

pre 6 godina

Pa pazi, političar koji uđe u prostorije nekog kluba da smeni upravu tog kluba je u najmanju ruku saučesnik u svemu što je sumnjivo u vezi istog kluba.
(Ivan, 3. maj 2017 22:12)

Bitno da se Mirko svojevremeno drzao samo svlacionice te uterivao malom Djaniju stra' s dvadesetoricom. Uprava je bila, naravno, potpuno nezavisna, na celu sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom.
(Toto-ko-tunjo-evocirajuci-zagrebacka-secanja, 4. maj 2017 09:12)

Ovo gani zamenjuje teze. Toto, Mirko je bio predsednik kluba i mogao je da ulazi u svlačionicu. Vučič nije bio predsednik kluba i zamisli, ušao je u klub da ruši, posle ponoći! Kakva vam je to praksa da kad neko nešto napiše vi samo znate - "a Mirko je...", kao moj komšija: curi mu plafon a kad mu kažem on meni odgovara - a vi imate psa u stanu.

Voip

pre 6 godina

A lepo vam čovek kaže a vi se opet prepucavate i osećate se važnim. Ubi ih nebitnost, samo ignorisati, zna se šta ne treba čačkati.

Nek grmi jako

pre 6 godina

(antiDebil, 05. maj 2017 16:55)

Vise od muke i mrznje ne znas sta pises, ni gde bijes. Pa ti ni sebe ne mozes da ubedis da ste vi po necemu bolji od Zvezde, ali nastavi da se trudis

Sergio

pre 6 godina

Zna se. Zna se i ko je šta radio pre '92. Udba i Bugarčić, 22 godine je cela država radila za Zvezdu. a i posle '92. Čini mi se da su Piksi, pa Zvezdan Terzić bili predsednici FSS 2000-ih? Tada je bilo sve u redu, čim je došao Tole, svi počeli da kukaju.

ej bre

pre 6 godina

Ma o kakvom ugledu ti. jel ste vi svesni, da, sem dve LŠ, svaki put, SVAKI put kada ste igrali LE, ISPADALI STE JEDNOM, da je taj sistem bio u vreme kada smo mi igrali sa Milanom koji kasnije osvaja LŠ i Glazgovom, ima li bi i mi onda učešće u LE, presmesno je koliko dizete te ULASKE u grupnu fazu U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Znaci osmina finala LE je malo za ove nase uslove?

Nagai Nagayoshi

pre 6 godina

@smogovac iz humske
ako te ne mrzi pogledaj ko je tih godina osvajao titule i koliko ih je osvojio....vas pad sledi posle %. oktobra iako su vam svi zahvaljivali na pobedi...neke vodje su vam i plakete dobile....sve firme su trpale pare u rupu bez dna...ali ne ,uvek je bolje da je neko drugi kriv...drz' te lopova...

bachi

pre 6 godina

A ti si iz vladinog aviona video šta se dešavalo u Srbiji?! Doveden si vladinim avionom i lično ti je vodja garantovao isplatu dogovorene plate a glumiš neko poštenje a da ti nije garantovao ne bi ni prihvatio posao ali sad glumiš velikog zvezdasa! Imaš ukraden bod iz tri derbija ove sezone i pričaš o drugima! Za 16 godina si promenio 17 klubova i ovo ti je jedini u kom si ostao duže od leta!Pokazao si ti u evropi ko si i šta si i to sa odresenim rukama za dovođenje po 12 igrača na svakom prelaznom roku! Da imaš iole obraza bar bi rekao bilo je grešaka u našu korist ali to se dešava svuda, diplomatlski ako ništa drugo ali ti ni to ne možeš da prevalis preko usta jer se ne stidiš ukradene titule! Čak i da je Partizan ukrao sve titule u istoriji, što vi i pokušavate da ubedite sebe, to uopšte ne opravdava tvoju ukradenu titulu jer ćeš ti ostati upamćen po njoj a ne neko drugi. A te dečije fore tipa "i vi ste to isto radili" nisu opravdanje nego priznanje da radiš isto to što drugome spočitavaš.

Dušan

pre 6 godina

@Onaj koji zna
Šta to pričaš čoveče!?Kakve fantazije serviraš ovoj deci?(meni je 59).
Kakva donacija tvog oca?Kakav izmišljeni broj 'potvrde'?
Inače te 1960,živelo se teško,reforme.Prosečna plata iznosila je 11-13.000 din.A tvoj tata dao "donaciju" od 65.000!!? Sam pojam i vid donacije,tada nije ni postojao!! Navijači su pomagali tako,što su kupovali bonove (tzv.'ciglice') u vrednosti od 20 dinara.Za sve pare koje su oni skupili,nije mogao ni semafor da se postavi!! Sve istalo su zahvaljujući Bugarčiću,Ćosiću,Kiki Popoviću i drugim društveno-političkim radnicima iz Zvezdine uprave,platile tadašnje državne firme!! I to je jedina istina.Pusti bajke.
P.S.
Stadion JNA,nije gradjen za potrebe Partizana,nego za Balkansko-srednjeevropsko prvenstvo u atletici 1948.Ali obzirom da je Staljin zabranio učešće svih sportista tadašnjeg Istočnog bloka,gradnja je upola prekinuta.Tada je vojska rešila da ga ipak završi,i normalno dala ga svom vojnom klubu,Partizanu!!
Tako sinko stoje stvari.Dobro proveri.

Grofe legendo

pre 6 godina

Ako bi mogao da ne ignorises cinjenicu da "kreator" igre, koji je bio iskljucivo tvoja zelja, zna samo da sutne sa 20 metara i da nabija u napred... Da resis to kako znas i umes... Da progutas svoj ego i da se ratosiljamo bede, jer on igra ovde vec pola godine, a nijednu utakmicu nije bljesnuo, nije napravio razliku, na svakoj bitnoj, ili nije postojao na terenu ili je napravio neko *ranje... Napred Zvezdo, samo napred!

dr. Haos

pre 6 godina

Znamo Grofe sta se radilo...radilo se na edukovanju kadrova koji danas stavljaju nadgrobnu plocu na ovaj narod...a gle cuda, vecina ih je sa vase strane brda. Terzici, Covici i ostali...sve cine da se u Srbiji lepse zivi...a kao sto vidimo, polako se svetlo gasi... No, za tebe mi je lako...i ja bi za 50 soma mesecno pricao ovo sto ti danas pricas...nema sta.

ipsilon

pre 6 godina

Namestaju i jedni i drugi,sudije sviraju i za jedne i druge ali nikad to nije bilo tako ocito kao ove sezone.Kakvu sezonu igra Zvezda pokazuje i najava utakmice Javor Partizan gde domacini kazu da se ocekuje dobar fudbal jer oba kluba igraju rastereceno i da Partizan nema sanse za prvo mesto,pricajte vi Delije sta hocete al svi vide sta radi Zvezda.Od 92 do danas Partizan je bolje organizovan klub i bolji tim od Zvezde,to dokazuju prodati igraci u tom vremenskom intervalu.A sto se tice Tola,uzmite od te famozne 92 do danas pa izracunajte ciji ljudi su bili duze na celu saveza i videcete da su Zvezdini bili dva puta duze.Pametnom dosta.

Dušan

pre 6 godina

@multifunkcionalnost
Mirko Marjanović,NIKADA nije bio istovremeno predsednik Vlade i Partizana!! Kada je postao predsednik Vlade,podneo je ostavku u Partizanu! Nemoj lagati.
Inače je pre toga 20 godina bio u klubu,Skupština,IO,UO....i sl.

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

DUSAN imas 59 godina a pamtis kolika je plata bila 1960 i kako se gradio stadion. Ti si cudo i ja imam 59 godina i ne secam se plata i gradnje stadiona sta mislis zasto? Pa imao sam 2 godine kao i ti covece koji pamtis...

Milutin

pre 6 godina

Kolika ti je plata ? Da li je primaš preko računa ? Da li nešto primaš na ruke ? Da li su tačne glasine da uzimaš novac od igrača da bi bili u postavi ? (Ovo je Babunski pričao) ... Na ova pitanja odgovori ...

neko iz mase

pre 6 godina

Epizoda druga...medjusobni susreti u eri Miljana Miljanica...46 derbija...17 pobeda Zvezda....14 Partizana....gol razlika 64-55...Cudna era....samo tri pobede vise...a vi sad opet po minusima...kao sto rekoh...u lazi su kratke noge...

х

pre 6 godina

Ако је некада неко крао, то није разлог да сада неко други краде. Лопов је и онај и овај. И не чини мање лоповом овог другог. Бивши навијач црвене звезде, сада навијач сваког другог клуба против кога играју и звезда и партизан.

Za pet godina propali fudbal potpuno je uništen, kad je ovaj ušao u klub posle ponoći

pre 6 godina

@Multi
Kažem ti, prokišnjava ti plafon meni na glavu a ti se vadiš da ja imam psa. Ne mislim da je Mirko trebalo da bude predsednik kluba, ali kad je već bio mogao je da ulazi u svlačionicu, a Vučič je ušao posle ponoći, srušio upravu i doveo aboliranog, Čovića i Kokezu, koji i danas vladaju srpskim fudbalom i košarkom. Da li ti shvataš da je Mirko imao prava da uđe a Vučič ni u snu, bio je to čin nezapamćen u istoriji našeg fudbala.

shone

pre 6 godina

Ovo je postalo veoma zabrinjavajuce! Niko u Zvezdi ne spori da otimaju titulu i da kradu. Svi, ali svi od reda to pravdaju necim sto je bilo ranije. Kada neko nesto ukrade, na sudu mu olaksavajuca okolnost nije to sto je krao i neko drugi...

Tops

pre 6 godina

U KOJIMA NIŠTA ne uradite sem one bruke sa Augzburgom
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 16:15)

Mi smo tukli Augsburg i AZ Alkmar.

zekan17

pre 6 godina

Radilo se to da kod nas u sportu Zvezda krade 10,pa se Partizan javi kako vlast podrzava Zvezdu. Pa nakon toga Partizan krade 10,pa se Zvezda buni. I tako u krug. Ne lipsi magarce. Sram vas bilo i jedne i druge

Petar

pre 6 godina

Od 92' pa do predhodne sezone C.Zvezda je posle ispadanja iz prve sezone LS od Sampdorije igrala uglavnom u kvalifikacijama za Evrokupove ili stizala eventualno do 3 kola dok se jos igralo po kup sistemu..i dva puta ulazila u grupnu fazu LE od cega je jednom uspela da bude na korak od plasmana u narednu fazu dok je drugi put bila poslednja bez ijednog jedinog boda sa samo dva postignuta gola i to najjacem klubu u grupi Bajernu iz Minhena..Toliko o njenom uspehu u evropi nakon Barija i Tokija...

Mislim da je klub upravo pojeo taj uspeh u Bariju jer su se onda umesale mnoge ruke i usle u klub kojima tu nije mesto...

3vw2tyd

pre 6 godina

Ja bih kao partizanovac stavio sliku Grofa na dres Partizana. Prvo zbog Skuletica i njegovog visemilionskog transfera, pa onda zbog Djurdjevica i njegovog transfera. Covek je najveci sponzor Partizana, za jednu sezonu ko 10 godina Telekoma.

Sah mat

pre 6 godina

Mirko Marjanovic omiljeni lik zvezdasa.
8 god premijer
Partizan 4 titule 2 duple krune
Zvezdaspor 3 titule 2 duple krune
Obilic 1 titula

realnost

pre 6 godina

Zacudo taj klub u kojem radis se sve vise i vise karakterise kao veciti buntovnicki, i nikad potpomognut od strane drzave od kada je osnovan 1945. godine, sto po meni veze nema sa zivotom jer je klub drzavni i u vreme njegovih najvecih uspeha (svaka cast za to) deljeno mu je i sakom i kapom... Poenta moje price je sledeca: I Crvena zvezda i Partizan treba da se skinu sa drzavne dojke, jer ionako i jedni i drugi namestaju od svog osnivanja, posto im je to fin prihod da lepo gradjani koji odvajaju iz svog dzepa za porez, da taj procenat ode za obnovu skola, bolnica itd...

antiDebil, 5. maj 2017 16:55)

pre 6 godina

spominjete MILJANICA,a pojma nemate da su isti broj titula osvojili i ZVEZDA i partizan, mislim da su osvojili po osam titula

Bio u Bariju sam platio

pre 6 godina

ANTI DEBIL Pitas dal je Prosineckom majka iz Cacka? Ne bih da prebrojavam krvna zrnca igraca malo je Ispod civilizacijskog nivoa normalnog coveka ali ako insistiras moze i to...

belgrado

pre 6 godina

BELGRADO Radi malo na gramatici i pravilnom pisanju
(Mandovi Honduras, 05. maj 2017 17:32)

sto stavljas honduras?
valjda sever :d

ps. kod tebe u skoli se sad pisu proste recenice,sledece godine ces uciti i prostoprosirene...
kapiram da nisi razumeo ceo tekst...:d

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Naravno da se ne sećam 1960 čoveče.Imam očeve i dedine platne liste iz tih godina!A naučio sam da čitam negde 64 god.Tada,pa do sedamdesetih se pisalo o izgradnji tog stadiona.
Nisam bio rodjen ni 1948,pa je ovo što sam napisao o izgradnji stadiona JNA tačno!!

krajisnik

pre 6 godina

antidebil@
"...mogao si napisati pametnom dosta,vrati se u skolu..."
Poslije ovog sto si napisao,ja stvarno nemam sta dodati.Bistar si i pametan,zelim ti puno srece u zivotu ...

Dušan

pre 6 godina

@Bio u Bariju sam platio
Bolje da ne nadješ liste,razočaraćeš se.
A oko stadiona.Pa ti baš,ništa ne razumeš.Partizan nije te '48 bio 'voljeni klub' vojske,on je bio deo vojske,tj. vojska!! Igrači partizana,bili su vojnici ili vojni službenici.Vojska nije mogla,dati svoj stadion sama sebi!!?

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Daj, bre, veliki vodjo tu privatizaciju vise, da ne slusamo vise zvanicna saopstenje na mesec dana. Hajde, nesto barem uradi za nesretni narod: daj barem igara, kad vec nema hleba.

kralj ibi

pre 6 godina

Sta mislite sto se ne dobacuju raznoraznim saopstenjima i uvredama bokserske, rvacke, odbojkaske, atletske, plivacke, streljacke, veslacke ... sekcije ta dva sportska drustva? Nema love tu dovoljno da se kojekakavi skupe. Dok u gore pomenutim sekcijama sa nikakvim budzetom i pred gasenjem stasaju olimpijci na koje smo ponosni mi se raspravljamo cija je fudbalska i kosarkaska uprava veci lopov. Mene su ucili da uopste nije dobro biti lopov ni mali ni veliki.

jaja

pre 6 godina

a sta,oni jos igraju fudbal..ja nisam primetio...bolji bi bili u bacanju kamena s ramena.smesno a smesniji ste vi koji jos kao pratite pomenute jer im dajete na znacaju.RESTART nam treba

Petar

pre 6 godina

Nije ti ovo tačno skroz, proveri malo bolje posle osvajanja LŠ šta je Zvezda radila a i kako se Uefa ophodila prema njoj, ima svako internet danas, nije teško proveriti, imala je Zvezda još par odličnih sezona
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 05. maj 2017 19:28)

Par odlicnih sezona isto onako kao sto je i Pero Antic vas junior kako si napisao na jednoj kosarkaskoj vesti?..Iskreno veliki si analfabet za sport..bolje komentarisi nesto drugo jer ovo ti ocigledno ne ide...