Petak, 05.05.2017.

10:15

Mbape rekao "da" Real Madridu

Kilijan Mbape, najtraženiji mladi fudbaler u Evropi, izabrao je da pređe u madridski Real, prenosi španska "Marka".

Izvor: ÐN

Mbape rekao "da" Real Madridu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

mare

pre 6 godina

Real verovatno moze da ga kupi sa kesom na racunu, ali ce standardno prodati igrace koje ne koristi za neke nenormalne cifre i pokriti ceo transfer. Ove godine nismo gledali ni Jamesa ni Moratu, igrace koji do juce nisu imali cenu na trzistu, sada ce otici za bar 80m.

nista o nicemu

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..
(Madridista, 05. maj 2017 15:20)

Rekao si da je razlika u tome sto ce jedan biti u top3 nadaca, a drugi nece.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ovako razbacivanje para nema ni u Fudbalskom menadžeru 2017.
(xyz, 05. maj 2017 14:42)

Čak i ja na fm15, iako je to sve virtuelno, stiskam i nika preko 70mil ne dadoh na igrača, užas je ovo koliko je novac uništio fudbal

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pogba i Mbape vrede 100 miliona a Toni Kroos je presao u real za 25. Ne razumem...
(Reflex, 05. maj 2017 16:06)

Kroos nije hteo da produzi ugovor, ostalo mu samo godinu dana, za 6 meseci bi potpisao za Real a Bayern bi dobio nula evra. Pa i Lewadovski je presao besplatno a vredi i danas barem 60-70m.

Djura sa cetvrtog sprata

pre 6 godina

"Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri"

Ako (!!!) sazri, druze.
1. Da bi kvalitetno sazreo, morao bi da igra. Zaista verujes da ce se naigrati u prvoj postavi Reala?
2. Zidan daje sansu mladjim igracima, ali koji je to trener Reala ostao na klupi istog duze od 3 nevezana neuspeha?
3. Sve i da bude igrao konstantno u prvoj postvi, morace sve lopte da dodaje Ronaldu, time se od napadaca pretvara u vodonosu.

Ali realno, sta njega uopste briga da li ce se naigrati ili ne: kad dobije dobar ugovor, ne mora ni da igra, zaradio je koliko ja i moja cela ulica necemo nikad.

Madridista

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..

Madridista

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.

nista o nicemu

pre 6 godina

vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.
(don, 05. maj 2017 11:54)

Igrao se zbog para, samo su manje pare bile u igri, i uzmi u obzir inflaciju.

nista o nicemu

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.
(Madridista, 05. maj 2017 14:14)

Pogba nece biti bolji napadac od Mbapea, znas zasto? Pogba nije napadac.

Markic

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

Nije to brate plastika. Real nije u vlasnistvu naftasa seika, milijardera i slicnih, Real je u vlasnistvu navijaca tzv. sociosa. Oni biraju predsednika pod uslovima koji moraju biti ispunjeni itd itd tako funkcionisu. Pare za igrace dobijaju od jakih sponzora, enormne prodaje dresova, raznih takmicenja i sl. gde utvrdjuju budzet za dovodjenje igraca itd. Ja bih iskreno voleo i da je moja zvezda toliko velika i da igra u najjacim takmicenjima i dovodi da joj grb brane najtalentovaniji igraci na svetu, sto je najgore mozda je i mogla da bude nesto tako danas da nije bila u pogresnim rukama od Barija pa sve do danas. Daleko su Real, Barsa, Benfika i slicni koji su u vlasnistvu navijaca od plasticnih klubova!

izuzetno ce biti leto

pre 6 godina

Mnogi klubovi su podigli budzete i ove sezone renoviraju timove i to traze bas zvezde poput Grizmana,Mbapea,ovih iz Arsenala,Obamejanga,Veratija,Dibale i jos malo njih.Bajern je spremio preko 100 miliona i u obavezi je da ih potrosi zbog Robena,Levandovskog i Riberija,Inter takodje zbog novog vlasnika i zelje da naredne sezone obavezno udje u LS,Celzi isto se sprema kao i Mancester i Real.Vrlo malo je igraca koji mogu da obuku dres velikih klubova bice borbe na krv zbog Kine koja pocinje da uzima zvezde poput Hulka,Oskara,Vitsela ili kao sto je bilo sa Tevezom.Najbolje trenere je Kina uzela Skolarija i Lipija koji su uz Fergusona bili jedina imena.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.
(Kako ko, pa ja, 05. maj 2017 10:50)

Umetnicka sloboda da se nazovem kako hocu. Na kraju te recenice u nicku ne ide zarez, nego tacka, ali vidis ja ne hvatam na te forice.

Mikii

pre 6 godina

Jos jedan u nizu prenaduvanih igraca. Dokazao se gde, u mocnoj francuskoj ligi? Gde je bio protiv Juventusa? Real ga uzima iskljucivo zbog fame koja se podigla oko njega i zaradice fino na njegovim dresovima. A vi zapamtite ovaj datum i neka vam ne bude izgovor taj da Real upropascava talentovane igrace. Svi koji su bili kvalitet, imali su prilike da igraju. Ovaj lik NEMA kvalitet za Real, njegov nivo je Arsenal, npr.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Bas od svih klubova na svijetu nebi isao u Real da sam on. Tamo jesi ili nisi to je kraljevski klub, klub ultimativnih zvijezda i instant rezultata. Pa tamo James dodje kao najskuplji transfer na svijetu i eto ga grije klupu. Igraš dobijes par šansi, ne uklapaš se, eno ti je klupa. Dok se ne ocelici i ne odradi par sezona i nametne kao nekakav novi Henry bolje mu je bilo gdje drugdje. Al dobro to su pare i sta dečko od 18 godina zna. Nek mu je sa srećom.

don

pre 6 godina

Mali je dobar u to nema sumnje, ali na primer Zuba Ronaldo je sa 18 godina u PSV-u dao preko 30 golova, sa 17 je vec bio pozvan na svetsko prvenstvo, a sa 20 godina je već bio najbolji igrač na svetu. On bi u današnje vreme vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.

Filozof

pre 6 godina

Zar Real ne dovodi i Aubamejanga, Dele Alija, Azara, Dibalu, Levandovskog... a da oni vise nisu u modi pojavio se Mbape, najodvratniji klub na svetu ubedljivo!

Jaran

pre 6 godina

bojaaan
2000-2007 je igrao fenomenalno, 2008. je poceo da se glupira i da stavlja fudbal u drugi plan.

Ronaldo je sa 18 godina bio mnogo bolji od Mbapea, a u svom prajmu (vrhuncu) verovatno bi danas vredeo 300 miliona. Najmanje.

mile

pre 6 godina

komentarisete, gledate utakmice - znaci i vi placate ove fudbalere bez da nabavite dres ili idete na utakmice. tako da ne placite stalno.

coofi

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

don tom

pre 6 godina

@bojaaan
Ronaldinjo je osvojio sve što je moga da osvoji. Nije se više trudio, a mogao je još dugo da se šali sa protivnicima da je htio.

chemistry

pre 6 godina

Ne razumem sto pisete uvek da je to nerealan novac i da je fudbal otisao u aut itd? Jednostavno takvo je trziste fudbala koje ne odredjuje ni Real ni Mbappe ni Mancester Junajted. Biznis u fudbalu je sve veci iz dana u dan, a za to je zasluzna jedino publika koja ga prati u sve vecem broju. Recimo, od prodatih karata za jedan mec, top klubovi dobiju vise od 2 miliona evra, i sta sad, plata igraca u klubu treba da bude 1000 evra, ne razumem? Ili da kupe buducu zvezdu za 2 miliona, odnosno za prihod od karata za jedan mec? Ja mislim da je Mbappeu realna cena 100 miliona, s obzirom na trziste. Decko je ogroman talenat i za svoje godine nimalo se ne plasi velikih utakmica tako da ce sigurno biti top napadac. A vi sto kukate zbog silnih milionac, shvatite da postoji uprava kluba koja dobro analizira svako ulaganje i koja zna posao bolje od vas, tako da ce im se Mbappe brzo isplatiti.

Lukas

pre 6 godina

I onda kazu Siti i Celsi plasticni, izracunajte koliko para je Real potrosio od 2000. do danas, ko ustvari navija za taj klub, ja ne poznajem stariju osobu od 15 godina, koliko novca trose i kako uvek najbolje igrace dovode prosto je jadno i smesno da su osvojili dva prvenstva za 10 poslednjih sezona. Odvratan klub!

Merenges.

pre 6 godina

Pa Realno...Ko bi rekao od profesionalnih igraca "ne" Realu...Dzaba...Zna se ko ke tata svih klubova sveta...Sa srecom decko i dao Bog da budes blizu kao Ronaldo i da uzivamo u jos jednoj eri fudbala

Milojko Pantić

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.
(kangrga, 05. maj 2017 10:22)

Možeš biti ironičan koliko hoćeš, ali vremena se menjaju.
On ima malo godina i veliki potencijal.

chao

pre 6 godina

Da je pametan ostao bi u Monaku još koju godinu i onda birao gde će sa garantovanim mestom u prvoj postavi. Nije da igra u nekom slabom timu bez ambicija pa da ga razumem nego u timu koji igra polufinale LS..verovatno osvaja prvenstvo i po mom mišljenju igra najlepši fudbal trenutno.

Deki

pre 6 godina

Naravno, neće valjda u Barsu da se dodaje u nesvest na 5 metara? Statičan fudbal koji ubija u mozak. Kad Injijesta i Mesi odu u penziju, raspade se tika-taka. Evo, već sa odlaskom Ćavija, godine Injijeste i Mesija čine da Barsa više nije ona sa Gvardiolom.

Miki28

pre 6 godina

Mbappe je buduca svetska zvezda i ako zeli da predje u Real drago mi je zbog njega... Samim tim "njegovim prelaskom" u Real dolazi do mnogo pomjeranja na trzistu jer ce onda vjerovatno Real prodati Rodrigeza, Benzemu ili Bejla i ako je Bejl u prici tu treba Utd da se ukljuci a ne za Rodrigeza koji je odlican igrac ali misljenja sam da je Bejl pravi igrac za Utd i PL... Bice ludilo ovo ljeto sa razbacivanjem para

bojaaan

pre 6 godina

Koliko bi danas vredeli pravi Ronaldo ili Ronaldinjo? Koje je ovo frljanje sa ciframa... Strahota
(NemanjaBB, 05. maj 2017 10:37)

Mozda bi Ronaldinjo vredio dosta vise ali to bi bile bacene pare jer je covek igrao 3 godine vrhunski fudbal.

kangrga

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.
(nista o nicemu, 05. maj 2017 10:36)

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.

nista o nicemu

pre 6 godina

Covece odakle Juajtedu toliko para, uvek je u nekim kombinacijama da daje oko 100 milki za igraca. Pogba im nije bio dovoljan
(goran, 05. maj 2017 10:33)

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.

Robin Hood

pre 6 godina

Ko god kaze da ce da propadne je lud! Zidan voli mlade igrace i to dokazuje iz kola u kolo kada daje sansu momcima iz Castile da igraju za prvi tim. Ulazak Asensia protim Madrida u LS umesto Dzejmsa sve govori. Mbape ako ode tamo on ce igrati i imace minute, samo uvek stoji ona da bi mozda bilo bolje da ostane u Monaku ili nekom drugom klubu gde bi mogao da napreduje. Mbape ima odlicnu radnu etiku i zeljan je fudbala u Spaniji se igra dosta brz fudbal i prelazak u Spaniju je za njega bolji od PL ili ostanka u Francuskoj koju je prerastao vec sa 18. Mozemo samo da zamisljamo gde mu je kraj u mogucnosti davanja golova pored Modrica Krosa Ronalda Iska i druzine...
Mali je paklen talenat i od svih igraca koje su poredili sa Anrijem on je nesto najblize njemu iako ako se ne nikada ne bi trebalo traziti. Neverovatna gracioznost prilikom trcanja kontrola lopte inteligencija... Zver!

kangrga

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.

Miki28

pre 6 godina

Mbappe je buduca svetska zvezda i ako zeli da predje u Real drago mi je zbog njega... Samim tim "njegovim prelaskom" u Real dolazi do mnogo pomjeranja na trzistu jer ce onda vjerovatno Real prodati Rodrigeza, Benzemu ili Bejla i ako je Bejl u prici tu treba Utd da se ukljuci a ne za Rodrigeza koji je odlican igrac ali misljenja sam da je Bejl pravi igrac za Utd i PL... Bice ludilo ovo ljeto sa razbacivanjem para

nista o nicemu

pre 6 godina

Covece odakle Juajtedu toliko para, uvek je u nekim kombinacijama da daje oko 100 milki za igraca. Pogba im nije bio dovoljan
(goran, 05. maj 2017 10:33)

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.

Deki

pre 6 godina

Naravno, neće valjda u Barsu da se dodaje u nesvest na 5 metara? Statičan fudbal koji ubija u mozak. Kad Injijesta i Mesi odu u penziju, raspade se tika-taka. Evo, već sa odlaskom Ćavija, godine Injijeste i Mesija čine da Barsa više nije ona sa Gvardiolom.

Robin Hood

pre 6 godina

Ko god kaze da ce da propadne je lud! Zidan voli mlade igrace i to dokazuje iz kola u kolo kada daje sansu momcima iz Castile da igraju za prvi tim. Ulazak Asensia protim Madrida u LS umesto Dzejmsa sve govori. Mbape ako ode tamo on ce igrati i imace minute, samo uvek stoji ona da bi mozda bilo bolje da ostane u Monaku ili nekom drugom klubu gde bi mogao da napreduje. Mbape ima odlicnu radnu etiku i zeljan je fudbala u Spaniji se igra dosta brz fudbal i prelazak u Spaniju je za njega bolji od PL ili ostanka u Francuskoj koju je prerastao vec sa 18. Mozemo samo da zamisljamo gde mu je kraj u mogucnosti davanja golova pored Modrica Krosa Ronalda Iska i druzine...
Mali je paklen talenat i od svih igraca koje su poredili sa Anrijem on je nesto najblize njemu iako ako se ne nikada ne bi trebalo traziti. Neverovatna gracioznost prilikom trcanja kontrola lopte inteligencija... Zver!

chemistry

pre 6 godina

Ne razumem sto pisete uvek da je to nerealan novac i da je fudbal otisao u aut itd? Jednostavno takvo je trziste fudbala koje ne odredjuje ni Real ni Mbappe ni Mancester Junajted. Biznis u fudbalu je sve veci iz dana u dan, a za to je zasluzna jedino publika koja ga prati u sve vecem broju. Recimo, od prodatih karata za jedan mec, top klubovi dobiju vise od 2 miliona evra, i sta sad, plata igraca u klubu treba da bude 1000 evra, ne razumem? Ili da kupe buducu zvezdu za 2 miliona, odnosno za prihod od karata za jedan mec? Ja mislim da je Mbappeu realna cena 100 miliona, s obzirom na trziste. Decko je ogroman talenat i za svoje godine nimalo se ne plasi velikih utakmica tako da ce sigurno biti top napadac. A vi sto kukate zbog silnih milionac, shvatite da postoji uprava kluba koja dobro analizira svako ulaganje i koja zna posao bolje od vas, tako da ce im se Mbappe brzo isplatiti.

Filozof

pre 6 godina

Zar Real ne dovodi i Aubamejanga, Dele Alija, Azara, Dibalu, Levandovskog... a da oni vise nisu u modi pojavio se Mbape, najodvratniji klub na svetu ubedljivo!

coofi

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

don

pre 6 godina

Mali je dobar u to nema sumnje, ali na primer Zuba Ronaldo je sa 18 godina u PSV-u dao preko 30 golova, sa 17 je vec bio pozvan na svetsko prvenstvo, a sa 20 godina je već bio najbolji igrač na svetu. On bi u današnje vreme vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.

Lukas

pre 6 godina

I onda kazu Siti i Celsi plasticni, izracunajte koliko para je Real potrosio od 2000. do danas, ko ustvari navija za taj klub, ja ne poznajem stariju osobu od 15 godina, koliko novca trose i kako uvek najbolje igrace dovode prosto je jadno i smesno da su osvojili dva prvenstva za 10 poslednjih sezona. Odvratan klub!

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.
(nista o nicemu, 05. maj 2017 10:36)

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.

Mikii

pre 6 godina

Jos jedan u nizu prenaduvanih igraca. Dokazao se gde, u mocnoj francuskoj ligi? Gde je bio protiv Juventusa? Real ga uzima iskljucivo zbog fame koja se podigla oko njega i zaradice fino na njegovim dresovima. A vi zapamtite ovaj datum i neka vam ne bude izgovor taj da Real upropascava talentovane igrace. Svi koji su bili kvalitet, imali su prilike da igraju. Ovaj lik NEMA kvalitet za Real, njegov nivo je Arsenal, npr.

Markic

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

Nije to brate plastika. Real nije u vlasnistvu naftasa seika, milijardera i slicnih, Real je u vlasnistvu navijaca tzv. sociosa. Oni biraju predsednika pod uslovima koji moraju biti ispunjeni itd itd tako funkcionisu. Pare za igrace dobijaju od jakih sponzora, enormne prodaje dresova, raznih takmicenja i sl. gde utvrdjuju budzet za dovodjenje igraca itd. Ja bih iskreno voleo i da je moja zvezda toliko velika i da igra u najjacim takmicenjima i dovodi da joj grb brane najtalentovaniji igraci na svetu, sto je najgore mozda je i mogla da bude nesto tako danas da nije bila u pogresnim rukama od Barija pa sve do danas. Daleko su Real, Barsa, Benfika i slicni koji su u vlasnistvu navijaca od plasticnih klubova!

Jaran

pre 6 godina

bojaaan
2000-2007 je igrao fenomenalno, 2008. je poceo da se glupira i da stavlja fudbal u drugi plan.

Ronaldo je sa 18 godina bio mnogo bolji od Mbapea, a u svom prajmu (vrhuncu) verovatno bi danas vredeo 300 miliona. Najmanje.

mile

pre 6 godina

komentarisete, gledate utakmice - znaci i vi placate ove fudbalere bez da nabavite dres ili idete na utakmice. tako da ne placite stalno.

don tom

pre 6 godina

@bojaaan
Ronaldinjo je osvojio sve što je moga da osvoji. Nije se više trudio, a mogao je još dugo da se šali sa protivnicima da je htio.

Merenges.

pre 6 godina

Pa Realno...Ko bi rekao od profesionalnih igraca "ne" Realu...Dzaba...Zna se ko ke tata svih klubova sveta...Sa srecom decko i dao Bog da budes blizu kao Ronaldo i da uzivamo u jos jednoj eri fudbala

nista o nicemu

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.
(Madridista, 05. maj 2017 14:14)

Pogba nece biti bolji napadac od Mbapea, znas zasto? Pogba nije napadac.

bojaaan

pre 6 godina

Koliko bi danas vredeli pravi Ronaldo ili Ronaldinjo? Koje je ovo frljanje sa ciframa... Strahota
(NemanjaBB, 05. maj 2017 10:37)

Mozda bi Ronaldinjo vredio dosta vise ali to bi bile bacene pare jer je covek igrao 3 godine vrhunski fudbal.

chao

pre 6 godina

Da je pametan ostao bi u Monaku još koju godinu i onda birao gde će sa garantovanim mestom u prvoj postavi. Nije da igra u nekom slabom timu bez ambicija pa da ga razumem nego u timu koji igra polufinale LS..verovatno osvaja prvenstvo i po mom mišljenju igra najlepši fudbal trenutno.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Bas od svih klubova na svijetu nebi isao u Real da sam on. Tamo jesi ili nisi to je kraljevski klub, klub ultimativnih zvijezda i instant rezultata. Pa tamo James dodje kao najskuplji transfer na svijetu i eto ga grije klupu. Igraš dobijes par šansi, ne uklapaš se, eno ti je klupa. Dok se ne ocelici i ne odradi par sezona i nametne kao nekakav novi Henry bolje mu je bilo gdje drugdje. Al dobro to su pare i sta dečko od 18 godina zna. Nek mu je sa srećom.

izuzetno ce biti leto

pre 6 godina

Mnogi klubovi su podigli budzete i ove sezone renoviraju timove i to traze bas zvezde poput Grizmana,Mbapea,ovih iz Arsenala,Obamejanga,Veratija,Dibale i jos malo njih.Bajern je spremio preko 100 miliona i u obavezi je da ih potrosi zbog Robena,Levandovskog i Riberija,Inter takodje zbog novog vlasnika i zelje da naredne sezone obavezno udje u LS,Celzi isto se sprema kao i Mancester i Real.Vrlo malo je igraca koji mogu da obuku dres velikih klubova bice borbe na krv zbog Kine koja pocinje da uzima zvezde poput Hulka,Oskara,Vitsela ili kao sto je bilo sa Tevezom.Najbolje trenere je Kina uzela Skolarija i Lipija koji su uz Fergusona bili jedina imena.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pogba i Mbape vrede 100 miliona a Toni Kroos je presao u real za 25. Ne razumem...
(Reflex, 05. maj 2017 16:06)

Kroos nije hteo da produzi ugovor, ostalo mu samo godinu dana, za 6 meseci bi potpisao za Real a Bayern bi dobio nula evra. Pa i Lewadovski je presao besplatno a vredi i danas barem 60-70m.

Djura sa cetvrtog sprata

pre 6 godina

"Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri"

Ako (!!!) sazri, druze.
1. Da bi kvalitetno sazreo, morao bi da igra. Zaista verujes da ce se naigrati u prvoj postavi Reala?
2. Zidan daje sansu mladjim igracima, ali koji je to trener Reala ostao na klupi istog duze od 3 nevezana neuspeha?
3. Sve i da bude igrao konstantno u prvoj postvi, morace sve lopte da dodaje Ronaldu, time se od napadaca pretvara u vodonosu.

Ali realno, sta njega uopste briga da li ce se naigrati ili ne: kad dobije dobar ugovor, ne mora ni da igra, zaradio je koliko ja i moja cela ulica necemo nikad.

Milojko Pantić

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.
(kangrga, 05. maj 2017 10:22)

Možeš biti ironičan koliko hoćeš, ali vremena se menjaju.
On ima malo godina i veliki potencijal.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ovako razbacivanje para nema ni u Fudbalskom menadžeru 2017.
(xyz, 05. maj 2017 14:42)

Čak i ja na fm15, iako je to sve virtuelno, stiskam i nika preko 70mil ne dadoh na igrača, užas je ovo koliko je novac uništio fudbal

nista o nicemu

pre 6 godina

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.
(Kako ko, pa ja, 05. maj 2017 10:50)

Umetnicka sloboda da se nazovem kako hocu. Na kraju te recenice u nicku ne ide zarez, nego tacka, ali vidis ja ne hvatam na te forice.

nista o nicemu

pre 6 godina

vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.
(don, 05. maj 2017 11:54)

Igrao se zbog para, samo su manje pare bile u igri, i uzmi u obzir inflaciju.

Madridista

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.

Madridista

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..

nista o nicemu

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..
(Madridista, 05. maj 2017 15:20)

Rekao si da je razlika u tome sto ce jedan biti u top3 nadaca, a drugi nece.

mare

pre 6 godina

Real verovatno moze da ga kupi sa kesom na racunu, ali ce standardno prodati igrace koje ne koristi za neke nenormalne cifre i pokriti ceo transfer. Ove godine nismo gledali ni Jamesa ni Moratu, igrace koji do juce nisu imali cenu na trzistu, sada ce otici za bar 80m.

Milojko Pantić

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.
(kangrga, 05. maj 2017 10:22)

Možeš biti ironičan koliko hoćeš, ali vremena se menjaju.
On ima malo godina i veliki potencijal.

bojaaan

pre 6 godina

Koliko bi danas vredeli pravi Ronaldo ili Ronaldinjo? Koje je ovo frljanje sa ciframa... Strahota
(NemanjaBB, 05. maj 2017 10:37)

Mozda bi Ronaldinjo vredio dosta vise ali to bi bile bacene pare jer je covek igrao 3 godine vrhunski fudbal.

coofi

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

Lukas

pre 6 godina

I onda kazu Siti i Celsi plasticni, izracunajte koliko para je Real potrosio od 2000. do danas, ko ustvari navija za taj klub, ja ne poznajem stariju osobu od 15 godina, koliko novca trose i kako uvek najbolje igrace dovode prosto je jadno i smesno da su osvojili dva prvenstva za 10 poslednjih sezona. Odvratan klub!

Merenges.

pre 6 godina

Pa Realno...Ko bi rekao od profesionalnih igraca "ne" Realu...Dzaba...Zna se ko ke tata svih klubova sveta...Sa srecom decko i dao Bog da budes blizu kao Ronaldo i da uzivamo u jos jednoj eri fudbala

Deki

pre 6 godina

Naravno, neće valjda u Barsu da se dodaje u nesvest na 5 metara? Statičan fudbal koji ubija u mozak. Kad Injijesta i Mesi odu u penziju, raspade se tika-taka. Evo, već sa odlaskom Ćavija, godine Injijeste i Mesija čine da Barsa više nije ona sa Gvardiolom.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.
(nista o nicemu, 05. maj 2017 10:36)

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.

Mikii

pre 6 godina

Jos jedan u nizu prenaduvanih igraca. Dokazao se gde, u mocnoj francuskoj ligi? Gde je bio protiv Juventusa? Real ga uzima iskljucivo zbog fame koja se podigla oko njega i zaradice fino na njegovim dresovima. A vi zapamtite ovaj datum i neka vam ne bude izgovor taj da Real upropascava talentovane igrace. Svi koji su bili kvalitet, imali su prilike da igraju. Ovaj lik NEMA kvalitet za Real, njegov nivo je Arsenal, npr.

Filozof

pre 6 godina

Zar Real ne dovodi i Aubamejanga, Dele Alija, Azara, Dibalu, Levandovskog... a da oni vise nisu u modi pojavio se Mbape, najodvratniji klub na svetu ubedljivo!

nista o nicemu

pre 6 godina

Covece odakle Juajtedu toliko para, uvek je u nekim kombinacijama da daje oko 100 milki za igraca. Pogba im nije bio dovoljan
(goran, 05. maj 2017 10:33)

Pored Reala je najpoznatiji klub na svetu. Eto odakle im para.

Madridista

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nista ni o cemu... Promeni nick, upoznaj srpski jezik i knjizevnost.
(Kako ko, pa ja, 05. maj 2017 10:50)

Umetnicka sloboda da se nazovem kako hocu. Na kraju te recenice u nicku ne ide zarez, nego tacka, ali vidis ja ne hvatam na te forice.

kangrga

pre 6 godina

Dečko realno vredi 300 miliona evra.
Po mom mišljenju, treba podići cenu fudbalskih karata na 1000 evra i dresove na 750 evra.
Nije fudbal za sirotinju.

Miki28

pre 6 godina

Mbappe je buduca svetska zvezda i ako zeli da predje u Real drago mi je zbog njega... Samim tim "njegovim prelaskom" u Real dolazi do mnogo pomjeranja na trzistu jer ce onda vjerovatno Real prodati Rodrigeza, Benzemu ili Bejla i ako je Bejl u prici tu treba Utd da se ukljuci a ne za Rodrigeza koji je odlican igrac ali misljenja sam da je Bejl pravi igrac za Utd i PL... Bice ludilo ovo ljeto sa razbacivanjem para

chemistry

pre 6 godina

Ne razumem sto pisete uvek da je to nerealan novac i da je fudbal otisao u aut itd? Jednostavno takvo je trziste fudbala koje ne odredjuje ni Real ni Mbappe ni Mancester Junajted. Biznis u fudbalu je sve veci iz dana u dan, a za to je zasluzna jedino publika koja ga prati u sve vecem broju. Recimo, od prodatih karata za jedan mec, top klubovi dobiju vise od 2 miliona evra, i sta sad, plata igraca u klubu treba da bude 1000 evra, ne razumem? Ili da kupe buducu zvezdu za 2 miliona, odnosno za prihod od karata za jedan mec? Ja mislim da je Mbappeu realna cena 100 miliona, s obzirom na trziste. Decko je ogroman talenat i za svoje godine nimalo se ne plasi velikih utakmica tako da ce sigurno biti top napadac. A vi sto kukate zbog silnih milionac, shvatite da postoji uprava kluba koja dobro analizira svako ulaganje i koja zna posao bolje od vas, tako da ce im se Mbappe brzo isplatiti.

chao

pre 6 godina

Da je pametan ostao bi u Monaku još koju godinu i onda birao gde će sa garantovanim mestom u prvoj postavi. Nije da igra u nekom slabom timu bez ambicija pa da ga razumem nego u timu koji igra polufinale LS..verovatno osvaja prvenstvo i po mom mišljenju igra najlepši fudbal trenutno.

Robin Hood

pre 6 godina

Ko god kaze da ce da propadne je lud! Zidan voli mlade igrace i to dokazuje iz kola u kolo kada daje sansu momcima iz Castile da igraju za prvi tim. Ulazak Asensia protim Madrida u LS umesto Dzejmsa sve govori. Mbape ako ode tamo on ce igrati i imace minute, samo uvek stoji ona da bi mozda bilo bolje da ostane u Monaku ili nekom drugom klubu gde bi mogao da napreduje. Mbape ima odlicnu radnu etiku i zeljan je fudbala u Spaniji se igra dosta brz fudbal i prelazak u Spaniju je za njega bolji od PL ili ostanka u Francuskoj koju je prerastao vec sa 18. Mozemo samo da zamisljamo gde mu je kraj u mogucnosti davanja golova pored Modrica Krosa Ronalda Iska i druzine...
Mali je paklen talenat i od svih igraca koje su poredili sa Anrijem on je nesto najblize njemu iako ako se ne nikada ne bi trebalo traziti. Neverovatna gracioznost prilikom trcanja kontrola lopte inteligencija... Zver!

nista o nicemu

pre 6 godina

Strasno je vidjet kad neko poredi Mbapea i Pogbu,Pogba je prevara vijeka,sto rece Kasano prije neki dan,imao je srecu da mu je Rajola menadzer..Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri.
(Madridista, 05. maj 2017 14:14)

Pogba nece biti bolji napadac od Mbapea, znas zasto? Pogba nije napadac.

don

pre 6 godina

Mali je dobar u to nema sumnje, ali na primer Zuba Ronaldo je sa 18 godina u PSV-u dao preko 30 golova, sa 17 je vec bio pozvan na svetsko prvenstvo, a sa 20 godina je već bio najbolji igrač na svetu. On bi u današnje vreme vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.

Markic

pre 6 godina

Ne volim real iz prostog razloga zato sto celog zivota pokupuju sve sto valja...Samo pare cine taj klub...
Sto bi ja rekao plasticna ekipa...

Nije to brate plastika. Real nije u vlasnistvu naftasa seika, milijardera i slicnih, Real je u vlasnistvu navijaca tzv. sociosa. Oni biraju predsednika pod uslovima koji moraju biti ispunjeni itd itd tako funkcionisu. Pare za igrace dobijaju od jakih sponzora, enormne prodaje dresova, raznih takmicenja i sl. gde utvrdjuju budzet za dovodjenje igraca itd. Ja bih iskreno voleo i da je moja zvezda toliko velika i da igra u najjacim takmicenjima i dovodi da joj grb brane najtalentovaniji igraci na svetu, sto je najgore mozda je i mogla da bude nesto tako danas da nije bila u pogresnim rukama od Barija pa sve do danas. Daleko su Real, Barsa, Benfika i slicni koji su u vlasnistvu navijaca od plasticnih klubova!

Jaran

pre 6 godina

bojaaan
2000-2007 je igrao fenomenalno, 2008. je poceo da se glupira i da stavlja fudbal u drugi plan.

Ronaldo je sa 18 godina bio mnogo bolji od Mbapea, a u svom prajmu (vrhuncu) verovatno bi danas vredeo 300 miliona. Najmanje.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Bas od svih klubova na svijetu nebi isao u Real da sam on. Tamo jesi ili nisi to je kraljevski klub, klub ultimativnih zvijezda i instant rezultata. Pa tamo James dodje kao najskuplji transfer na svijetu i eto ga grije klupu. Igraš dobijes par šansi, ne uklapaš se, eno ti je klupa. Dok se ne ocelici i ne odradi par sezona i nametne kao nekakav novi Henry bolje mu je bilo gdje drugdje. Al dobro to su pare i sta dečko od 18 godina zna. Nek mu je sa srećom.

izuzetno ce biti leto

pre 6 godina

Mnogi klubovi su podigli budzete i ove sezone renoviraju timove i to traze bas zvezde poput Grizmana,Mbapea,ovih iz Arsenala,Obamejanga,Veratija,Dibale i jos malo njih.Bajern je spremio preko 100 miliona i u obavezi je da ih potrosi zbog Robena,Levandovskog i Riberija,Inter takodje zbog novog vlasnika i zelje da naredne sezone obavezno udje u LS,Celzi isto se sprema kao i Mancester i Real.Vrlo malo je igraca koji mogu da obuku dres velikih klubova bice borbe na krv zbog Kine koja pocinje da uzima zvezde poput Hulka,Oskara,Vitsela ili kao sto je bilo sa Tevezom.Najbolje trenere je Kina uzela Skolarija i Lipija koji su uz Fergusona bili jedina imena.

mile

pre 6 godina

komentarisete, gledate utakmice - znaci i vi placate ove fudbalere bez da nabavite dres ili idete na utakmice. tako da ne placite stalno.

don tom

pre 6 godina

@bojaaan
Ronaldinjo je osvojio sve što je moga da osvoji. Nije se više trudio, a mogao je još dugo da se šali sa protivnicima da je htio.

Madridista

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..

nista o nicemu

pre 6 godina

vredeo minimum 500 miliona, a on je u Inter presao za oko 20 Miliona eura, ali dobro tada je fudbal imao neki smisao i nije se igrao samo zbog para.
(don, 05. maj 2017 11:54)

Igrao se zbog para, samo su manje pare bile u igri, i uzmi u obzir inflaciju.

Djura sa cetvrtog sprata

pre 6 godina

"Mbape ce biti u top 3 napadaca za 2,3 godine,dok malo sazri"

Ako (!!!) sazri, druze.
1. Da bi kvalitetno sazreo, morao bi da igra. Zaista verujes da ce se naigrati u prvoj postavi Reala?
2. Zidan daje sansu mladjim igracima, ali koji je to trener Reala ostao na klupi istog duze od 3 nevezana neuspeha?
3. Sve i da bude igrao konstantno u prvoj postvi, morace sve lopte da dodaje Ronaldu, time se od napadaca pretvara u vodonosu.

Ali realno, sta njega uopste briga da li ce se naigrati ili ne: kad dobije dobar ugovor, ne mora ni da igra, zaradio je koliko ja i moja cela ulica necemo nikad.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ovako razbacivanje para nema ni u Fudbalskom menadžeru 2017.
(xyz, 05. maj 2017 14:42)

Čak i ja na fm15, iako je to sve virtuelno, stiskam i nika preko 70mil ne dadoh na igrača, užas je ovo koliko je novac uništio fudbal

nista o nicemu

pre 6 godina

@Nista o nicemu

Brao legendo,filozofe.. Aj da ti "nacrtam" posto sam ne umijes shvatit'
Poenta price su pare koje ce se dati za Mbapea,preko 100m,s obzirom da je Pogba placen koliko je placen uporedio sam ih kao igrace i totalno je nebitno koju poziciju igraju..
(Madridista, 05. maj 2017 15:20)

Rekao si da je razlika u tome sto ce jedan biti u top3 nadaca, a drugi nece.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pogba i Mbape vrede 100 miliona a Toni Kroos je presao u real za 25. Ne razumem...
(Reflex, 05. maj 2017 16:06)

Kroos nije hteo da produzi ugovor, ostalo mu samo godinu dana, za 6 meseci bi potpisao za Real a Bayern bi dobio nula evra. Pa i Lewadovski je presao besplatno a vredi i danas barem 60-70m.

mare

pre 6 godina

Real verovatno moze da ga kupi sa kesom na racunu, ali ce standardno prodati igrace koje ne koristi za neke nenormalne cifre i pokriti ceo transfer. Ove godine nismo gledali ni Jamesa ni Moratu, igrace koji do juce nisu imali cenu na trzistu, sada ce otici za bar 80m.