Petak, 21.04.2017.

20:25

Đoković: Bilo je nemoguće igrati na toj strani

Novak Đoković nije bio zadovoljan uslovima za igru u Monte Karlu u petak, kad je eliminisan u četvrtfinalu od Davida Gofana sa 2-1 (2:6, 6:3, 5:7)

Izvor: PT

Ðokoviæ: Bilo je nemoguæe igrati na toj strani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

341 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 6 godina

@Nole
Skupljaj snagu za Pariz i pokazi im ko je najbolji teniser na svetu!
Ko igra tenis zna da ima dana kad nece, a jos ako protivnika krene, pa tu moze i 100. na ATP listi dobiti nekog iz top 10.

gari

pre 6 godina

A gde je igrao Gofan, na drugom terenu ?? Daj bre više, ne traži razloge za ispadanje !! Prvo bezglutenska dijeta, vegan dijeta, bez mesa, pa onda meditacija i joga, pa promena trenera(odlazak Bekera), pa uticaj plime i oseke, mesečeve mene... Niko ne misli da će ostati na prvom mestu ATP liste doveka, nivo igre mu je opao a ni psihički nedeluje jak kao ranije. Šta mu se vrti po glavi, to on najbolje zna, valjda ce kriza proći, ako ne bataljuj tenis i uživaj !!! Našu podršku imaš uvek !!!

Milan

pre 6 godina

Svi mi koji volimo Novaka,normalno je da očekujemo uvek samo pobedu,pobedu, ali ne ide.Novak je igrao izjednačeno sa protivnikom,ali on je imao malo više sreće.Apsolutno je tačno da Novakova igra ne liči na onoga staroga i briljantnoga Novaka.Igra promenljivo,neodlučno,mlitavo,bez kondicije,psihički i fizički nepripremljen i stiče se utisak da od svakoga protivnika može da izgubi.Videli ste kako igra Nadal,sreća je velika da Novak nije sa njim igrao,tu bi doživeo veliki poraz,jer Nadal igra muški,snažno,borben je,pravi borac i zna da igra.Kod Novaka je psiha u pitanju,jer užasno promenljivo igra,serve očajne,slabe procene protivnika i igra na sreću i rizik.Komentator meča reče: vidite li gde Jelena sedi, a gde sede Novakovi roditelji,oni su u sukobu.Možda Novak ima tu neke probleme koji se odražavaju na terenu.Meni ga je žao,vidim da ga duša boli zbog poraza,njega novac više ne interesuje,tu se radi o časti i ponosu i ljudskom dostojanstvu.Novak kada reši psihičke probleme,onda će nizati ponovo rezultate i kao čovek ima pravo i na poraz.Ipak,hvala ti Novače na svemu što si nam do sada pokazao, jer sve bude i prođe,takav je život.

patriota

pre 6 godina

Nas najbolji sportista ikada,toliko radosti nam je doneo a sta smo mi ucinili za njega nista , toliko humanitarnih akcija i sada ga brukate pravi ste Srbi.Ajmo Nole vrati se jer ti to mozes ja verujem u tebe.

Drnda

pre 6 godina

Sočiva su izgovor? U, boga ti! A on profesionalac! Pa što ne kupiš polarizaciona sočiva pa nema odsjaja? A? Nisu ti javili za tako nešto?

Коста

pre 6 godina

Сад је ТЕК занимљиво навијати за тебе Ноле! Она доминација до пре годину дана је била већ мало и досадна рутина. Не значи да не желим да достигнеш исте невероватне резултате какве си постизао, али већ сада ти си Принц овог спорта свих времена, уз то ретко прибрано и пристојно биће. Уздравље ти било све што будеш у свом животу одлучио и урадио.

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

arsa

pre 6 godina

@pepe
Jedina svetla tacka?Pa da sve one Olimpijske medalje u Riu nam je doneo klonirani Djokovic,vaterpolo sampione cine 13 Djokovica,omladinci u fudbalu sve Novaci,ostali sportisti ne postoje,sve smo ih samo sanjali,dakle Djokovic i niko drugi

Sale

pre 6 godina

Komentari tipični za naše podneblje. Umesto da se čoveku daje podrška sada kada je teško, većina mu pljuje u lice. Sram vas bilo. Hrist da sidje medju nas ponovo bi ste ga razapeli. Nikada vam neće biti dobro dragi sugrađani dok ne budete davali jedni drugima podršku.

Nicky boy

pre 6 godina

Vidim neki ovde pametuju, Nole treba ovako, Nole treba onako... Luzeri koji ništa postigli nisu u svom životu popili svu pamet ovoga sveta. Daju sebi za pravo da savetuju i kritikuju Novaka!? Koji smo mi narod...

Deki

pre 6 godina

E moj Nole, da nisi igrao one silne dropshotove verovatno ne bi morao da se mučiš na tom suncu. Ali ima li tebi neko da kaže istinu u lice bre? Udarci su ti slabiji 20% nego prošle godine, dovoljno da se protivnici komotno nameste na loptu i pošalju je gde hoće. Nemaš energije u kontinuitetu, ni onaj žar u očima. Ne može vuk da pase travu i posle trči čitav dan...

?

pre 6 godina

@anica
Jeste botino, sociva su kriva. Narocito kriva za ono ponizavanje u prvom setu. Ko ti je rekao da Gofan, Busta i Simon ne nose sociva? A botino? Kmecavac samo trazi opravdanja, a vi zatucani botovi padate na ta kmecanja! Gofan ga razbio kao zvecku! Da nije bilo sunca koje je smetalo Gofanu i da Nolo nije folirao onaj pad otresao bi ga mocni Gofan u dva seta.

rastko

pre 6 godina

Godinama nosim kontaktna sočiva i tvrdim da samo oni koji ih nikada nisu nosili mogu ovakvu sprdnju da prave vezano za njih i sunce. Nepodnošljivo odvratan osećaj je kada ti bije sunce u oči, a imaš sočiva. Inače, smatram da se Novak vraća u formu, a ovaj jučerašnji poraz je samo rezultat spleta nesrećnih okolnosti.

?

pre 6 godina

Hahahahahahaha, pa ovo je neprocenjivo :) Kazu botovi, Sunce se pomeralo i smetalo samo Nolou! Hahahahahahahaha i ono postalo deo zavere! A smeta samo onima koji nose sociva, ostalima nikako! U prvom setu je bas ocigledno bilo kako Sunce skakuce i zauzima pozicije da takticki smeta Nolou. Samo ne znam kako botovi znaju da i Gofan ne nosi sociva!?

Trile

pre 6 godina

Nije mi cilj da branim Novaka, ali kad je Gofan servirao na toj strani, ceo prostor je isijavao od sunca. Gofan je iman narandzastu majicu, on je "narandzast" u licu i kosi kao i teren i moj kineski flat TV je odlepio, prikazivao je samo jednu narandzastu mrlju. Majke mi sam pomislio kako uopste vidi bilo sta. Kad je Nole presao na tu stranu, sunce se pomerili pa je moguce da mu je islo direkt u oci. No to nije bilo kad je gubio od ostalih, tako da nije opravdanje.

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

Kinez

pre 6 godina

"Jedva cekam da dodje Federeru na mejdan @ RForever"
Nema sanse burazeru. On ispada pre cetvrt ili polufinala, pa nema sanse da igra protiv Rodzera. Mozda mu je to i taktika. Tako uvek moze da kaze da ima za jedan susret pozitivan skor sa Rodzerom.:D.

bane

pre 6 godina

Sad ispade i Gofan strasan igrac uz Karenjo Bustu..Smesno.
Novak je igrao previse defanzivno prepustivsi ceo teren protivniku, sa obilje plitkih loptica koje bi svaki krsteni teniser iskoristio. Svaki njegov poraz lici jedan na drugi jer je uvek po ovom obrascu. Novakov problem je u glavi a ne u nogama i dok to ne prizna nema novih titula..
A ono deranje na Grica i Vajdu je stvarno sramota.

Aca Znalac

pre 6 godina

Nisi Nole [to si bio. Nije kriva strana, niti reket, niti sudija, niti protivnik. Ti si u stvari postao lo[ igra;. Nema[ vi[e kura\nosti tj. hrabrosti. Ti si teniser sa po;etka karijere. Nemaš više ni malo mentaliteta koji te je krasio. Finito, Ende, The End. Možda su ti pare udarile u glavu što je 100%. Lova te je unakazila.

Novak fan

pre 6 godina

Novace, ako nisi dosad, onda kupi na Kopaoniku deo sume, pa se lepo setaj po njoj i sakrivaj u sunce. Skupljaj maslacak i grli se sa hrastovima, jelom i bukvama. Carica Jelena neka i dalje vodi svoju fondaciju koju si joj kupio.

NS BOY

pre 6 godina

Mislim da je potrebno udaljiti se od salate. Preci na "normalnu" ishranu koje su deo drugi sportisti jer to organizam trazi.
Zahvalan sam Novaku na svemu sto je uccinio za nasu zemlju kao i sport. Mogao je i moze daleko vise.
Kada dozvoli da ga pobedi jedan prosecan igrac, onda je jasno koliko su besmisleni oni komentari koje pojedinci ostavljaju ovde, a koji kazu da Novak ne igra uopste slabije vec da su drugi igraci ti koji su podigli nivo svoje igre. Navodno mogu da izvedu sada sve ono sto on moze. :)

ZG TOM-šrauba

pre 6 godina

Odličan meč i dramatičan .Ali taj Gofan je najnevjerojatniji igrač na touru,omalen je i manje građe od ostalih igrača i stvarno je čudo kako parira ostalima. Vrlo je jak u glavi i uporan, naravno uz odličnu tehniku svojih udaraca.

Marko

pre 6 godina

Nole trening trening i trening. I resi probleme ako ih imas jer trenutno igras ni 20 posto svojih mogucnosti ne zbog toga sto si zaboravio vec zbog toga sto si se psihicki malo olenjio. Al vratices se ti i ponovo osvajati turnire. Igraj sad malo za tenis fanove i batali jurnjavu za Federerom. Hteli mi to da priznamo ili ne sve i da ga prestignes Federer je Federer. Nesto tipa Mesija u fudbalu Teodosica u kosarci..Veliki si ti i izbori se da budes drugi najveci svih vremena a za to ti fali bar da budes izjednacen sa Rafom u GS. Sampione legendo. I ne shvataj kritike previse ka srcu jer 95 posto je od onih sto ne mogu da prihvate da gubis a vole te. Onaj ko te u Srbiji posle svega ne voli..a ima ih u debeloj manjini..treba da ide kod psihijatra.

AlCapo

pre 6 godina

Realno, Nole je vec po ko zna koji put zakinut u rasporedu, trebalo je da igra poslednji mec iz najmanje tri razloga:

1. najbolje je rangiran od preostalih igraca na turniru,
2. njegov protivnik je bolje rangiran od Rafinog,
3. poslednji je zavrsio prethodni mec.

Sto je mnogo, mnogo je, setite se samo kako su mu smestili na poslednjem Wb.

nikola

pre 6 godina

Brate,samo polako,sve će da dodje na svoje mesto....isto kao ono što smo te čekali celu noć i ti na kraju osvojiš aus,usa itd. Samo polako....ti si ionako naaajveći sportista na svih vremena u Srbiji a i široj okolini....

мука ми је

pre 6 godina

Ето , морам рећи , све приче баци , ипак остајеш велики и поштено се повуци.

Milan Ivankovic

pre 6 godina

Sunce nema isti polozaj, za promenu strane igraca drugaciji polozaj ima, tako da je moguca situacija da jednom igracu bas smeta a drugom nimalo jer menja polozaj u odmosu na igraca!

Mrki

pre 6 godina

Nikada većeg prevaranta u istoriji sporta, u slaboj konkurenciji Federer i Nadal slabo igrali Novak bio najbolji a mi mislili da je nekakav šampin.
Vrati se Ana Schveinschavieger.

Ljuba

pre 6 godina

Ovo pišem iritiran zlonamernim komentarima na Noletov rančun, ali i u prilog poštovanju osnovnih principa i pravila. Neprihvatljiva je filozofija “kako tebi – tako njemu”. Naime, postoji granica posle koje igra prestaje da bude regularna. Gofan se bolje snašao u situaciji kada sunce na zalasku bije pravo u oči, ali to nije više teniska igra, već igra tenisa na slepo. I sam sudija je u toku meča priznao da je zaslepljen i da ne može da prati igru! Ovo je posledica nepravilne orijentacije terena u Monte Karlu, glavni teren je orijentisan skoro u pravcu istok-zapad iako je osnovno pravilo za sve sportske, pa i teniske terene da budu orijentisani u pravcu sever – jug. Ovako nešto ne bi smelo da se toleriše, naročito kod turnira masters serije! Mišljenja sam da bi moralo da se uvede pravilo prekidanja meča u ovako ekstremnoj situaciji, kao i u slučaju kiše ili mraka.
P.S. Mogao je da se izgradi i zid koji bi zaklanjao sunce koje zalazi, ali možda je to i previše da se to očekuje od sredine koja dopušta da opera i kockarnica imaju isti ulaz.

Moljac

pre 6 godina

Trebalo je da proba s jednom fenomenalnom tehnološkom inovacijom, koja apsolutno dokazano pomaže protiv sunca koje ide u oči. Zove se - kačket.

Bez obzira na to, vidi se da se polako vraća. Veoma polako, nažalost, ali vraća se. Biće to OK do USO. Citiraćete me tada.

Uz tebe sam Nole

pre 6 godina

Igram rekreativno, znam da u to doba dana, kad se sunce spusti skoro vodoravno, može da bude vrlo nezgodno. Pritom nemam dioptriju, a govore mi ljudi koji imaju sočiva da smeta još više (znam neke koji ne mogu noću pod reflektorima nikako baš zbog sočiva). A imajte u vidu da je taj servis gem "ka suncu" bio kod rezultata 4:2 kada je David već bio slomljen i nadigran. Nole je poklonio prva dva poena greškama za 0:30,posle toga kreće preokret, da je samo dobio taj servis gem bilo bi 5:2 i ovaj bi digo ruke i danas bismo piskarali o polufinalu sa Rafom. Jbg.

Kukuruma

pre 6 godina

@svima ovima koji kad god Novak izgubi kazu da je protivnik bas taj mec odigrao odlicno:
Istina ponekad boli, ali oslobadja. Novak je neverovatno pao u svojoj igri, zato i ti teniseri mogu da se razmasu i igraju dobro. Bilo je lepo dok je trajalo, pruzio nam je covek mnoge radosti i to treba postovati. Medjutim, imamo ga pravo i dobronamerno kritikovati, kao sto smo imali pravo i da slavimo i radujemo se njegovim uspesima.

@svima koji pisu da osvojimo koliko i on pa da mu onda nesto kazemo:

Svet ne funkcionise tako. Onda ne bi mogli nista da kazemo hirurgu koji napravi kriticnu gresku, jer prvo da zavrsimo specijalizaciju u tom polju, pa onda mozemo da budemo ljuti ako nas je unesrecio.

popokatepetl

pre 6 godina

E Srbijo, jadna li si. Iz CG sam, veliki sam Srbin i uvijek sam isticao kako Srbiju volim svim srcem i navijam za nju protiv svih i u bilo kojem sportu. Ali Srbijance (ne Srbe, samo Srbijance), naravno da ne mrzim, ali ih i ne volim. Upravo zbog konentara o ovom covjeku! A izmedju Srba i Srbijanaca je ogromna razlika. Srbijanci su samo ljudi koji zive u Srbiji i veliki broj njih su nesrecne duse koje ne oodnose da njihov zemljak uspije. Pa njima kada bi sinovac ili nećak postao neko i nesto, oni bi bili svim srcem protiv njega, jer su to narcisi. Pronađite se nesrecne duse ;-) A suprotnost od njih su Srbi, koji ce da podrze i Nola i Lajovica i Krajinovica, pa i Anu dok je igrala! Veliki pozdrav za sve SRBE sirom svijeta! Ima nas dosta!

Istine bez

pre 6 godina

NOVAK DJOKOVIC - MUSKA ANA IVANOVIC

Napisao sam i prolsli put da kako vreme prolazi on sve vise postaje tip Ane Ivanovic. Uvek nesto fali uvek neki izgovori a forma u ociglednom padu.Te price da ga ne treba kritikovati nisu na mestu.Imate pravo da pisete hvalospeve na njegov racun kada je bio pravi Novak ali nemate pravo da kritikujete to sto zbog svoje lenjosti postaje drugorazreni igrac.AKo je zasluzio provalie posle ovakvih igara zasluzuje kritike.Legende se ne ponasaju tako,ne gube na taj nacin,ne koriste glupe izgovore.Pogledaj Nadala koji se muci sa formom vec dve-tri godine ali uprkos tome kada gubi ne trazi izgovore poput Ane Ivanovic,gubi sa stavom,muski.Sam ces biti kriv sto nisi i neces biti najbolji svih vremena,mogao si ali si poceo da meditiras sa Imazom.Zbogom ozbiljnom tenisu.

Tereza plemenita Glembay

pre 6 godina

Puko skroz, uopste ga ne gledam vise...Isto kao i fudbal kad mi igramo.
(Bankar, 22. april 2017 00:17)

Tipičan bankar. Dobar samo sa ljudima koji imaju uspjeha, čim netko počne posustajati bankar okreće leđa i traži nove uspješne.Bio ti zanimljiv dok te hranio svojim uspjesima. Stavi nik Pijavica.

abrakadabra

pre 6 godina

tesko te je covece gledati ili se malo trgni ili penzija, steta da te svi dobijaju koji su mogli da o tome sanjaju, pravdanja tog tipa su glupost svaki sportista to zna..

Josip

pre 6 godina

Ispao je i Andy Murray i Stan Wawrinka.Ovaj Monte Carlo je pun iznenađenja.Valjda ce Nadal potegnuti do kraja..u suprotnom, totalni fijasko najboljih.

Srbin

pre 6 godina

Ne dam bre na Novaka, ostavite coveka na miru, kome se ne svidja neka ne gleda njegove meceve i ne dolazi ovde da komentarise !!! Imamo jednog takvog sportistu i momka bez mane i mrlje a jedva cekamo da izgubi da pljujemo po njemu, kakav smo mi to narod ? Samo napred Nole legendo, nadam se da ne citas ove komentare prava srbija je uz tebe i kad gubis i kad pobedjujes !!!!

Miki

pre 6 godina

Kada neko pomenu Anu,odjednom mi je sinulo.Rolan Garros je izgleda to prokletstvo za srpske tenisere.Čim ga osvoje sve se raspade.Tako je i Ana zaboravila da igra tenis čim ga je osvojila i brukala se sve do kraja svoje karijere.Ana je možda najlepša teniserka,ali joj intelekt baš nije jača strana.Ne mogu da zaboravim njenu izjavu malo posle tog kobnog Garrosa kada je izgubila od igračice iz 3 lige i rekla "nisam očekivala da će ona tako jako da igra".I najsmešnija izjava početkom 2016 godine da će se vratiti na mesto br.1.Još malo kao premijer-predsednik.

Stiv

pre 6 godina

Polako narode sa tim otpisivanjma, Novak je cudo od coveka, ovo sve je ocigledno moralo da mu se desi. Treba vremena da se resetuje, pronadje sebe ponovo.

Alex

pre 6 godina

Pa to je "tvoj" teren! Tu navodno dolaziš biciklom svaki dan i treniraš. Sad odjednom - sunce smeta!Gofana je verovatno "preskočilo" jer je mali. Gluposti.

ninepi

pre 6 godina

Dopunio bih komentar Aleksandra, tenisera rekreativca: Ono sto nema u rekreativnom tenisu su finansije, a Novak sada igra zbog finansijskog momenta. Jos uvek ima dobar ranking i moze da uzme dosta love na turnirima, a sponzorski ugovori su mu jos i jaci nego ranije. Dakle on sad igra za lovu, ne za dominaciju kao ranije. Prihvatite tu cinjenicu i nema nerviranja, cak ponekad nema ni gledanja meceva.

Gordan

pre 6 godina

This so obvious, Novak doesn't train hard enough...he just can't get the lines any more...he still play smart with his head and all he need is more routine...balls are going everywhere atm.

v

pre 6 godina

Ja mislim da on nikakav drugi problem nema osim sto ne zna da gubi. Mnogo se nervira kad gubi, i posle malog pada posle rolan garosa, angazovao je Pepea, ali su kola krenula nizbrdo, i sad kao prica kako mu tenis nije najvazniji da bi sebi dokazao da se ne nervira, ali mu me uspeva...

dr

pre 6 godina

Smejali smo se ljudima koji su pricali da Novak ima psihickih problema. Sada je to tako ocigledno. Covek je u ogromnoj depresiji,samo trazi izgovore. Jos pamtim njegove suze sa Olimpijade,nije to bilo zbog poraza,nesto se krije veliko.

Dragan Torbica

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju
(Jasno, 21. april 2017 23:52)

Zemljače, šta teb' smeta porodca!??? Kolko ono djece imade Feki?

bostanseltiks

pre 6 godina

Mene je stvarno sramota koliko pljujete ovog coveka! Siguran sam da Novak nije gotov u teniskom smislu i da ce se vratiti na onaj nivo a onda cete ponovo da mu pisete hvalospeve i da ga svojatate!
PU BAGRO JEDNA-KAKAV SMO POGAN NAROD DOBRO NAM I IDE!

Dragan Torbica

pre 6 godina

Juče moja stara majka veli: narode moj, a glee gaa, vidi se na njemu da je on gladan! Na to ćaća dodade: vele da jede samo nekve alge! A djeca u smijeh, pa me pitaju: tajo, smijemo l' mi našeg algara od danas zvati Nole? Pitam ih ja: čeljadi moja, ko vam je taj? Vele, pa to je ona ribca u akvarjumu što jede alge.. Pokažu mi ga, vidim stvarno, est najveći u onoj vodurni i velim im: more!!! Eto, imademo sadaj i mi Nola! A vami ljudi moji velim, dovati l' se Nole mesa, pa ima jope da bude nomero uno, ima da da bude gori od pirane!

TurboNator

pre 6 godina

Ne znam da li je neko vec pomenuo ovako nesto pa pitam:

Da li se to meni cini ili je mozda problem u odnosu njegovih roditelja i Jelene (zene)? Ja njih nikada nisam video da sede zajedno, blizu, nikad nisam video neki kontakt izmedju njih?

Mozda je to uzrok Novakovog pada?

Inace Goffin je igrao dobro, ali Nole stvarno ne bi smeo da dozvoli ovakav poraz posle 2:0 u trecem setu i brejk lopti koje je imao za 3:0... Ima li nade da ce ikada da nauci kad da krene na mrezu i da ima 'plan B' ako ne ide, da malo menja taktiku?? Zasto ne koristi slajs vise, takodje treba cesce da 'wrongfoot' protivnike... Svi mu citaju semu, uglavnom znaju gde loptica ide unapred... Goffin je suvise cesto bio 'na lopti', spreman i 'namesten' za udarac.

RADE BOŽIĆ

pre 6 godina

Najveći igrači tačno procene momenat prekida karijere.Nadam se da će i Nole naći taj trenutak da nebi urušio sve ono što je postigao za sebe i SRBIJU.Hvala mu do neba jer je dao Srbiji više nego svi političari zajedno u poslednjih 30 godina.

Sofronije

pre 6 godina

Nisam nikada bio obozavatelj Djokovica ali ovi komentari mi polako idu na nerve, jer ga blate oni koji su ga svojevremeno kovali u zvezde.Doslo se i do saveta za ishranu, a dok je pobedjivao, svaki se srbin zaklinjao u istu, kao dokaz superiornosti domaceg nad onim "zapadnim GMO". Cim je krenuo da gubi krenuli i saveti da li je bolja snicla od klot pasulja.
Aman, covek se zamorio. Osvojio je sve moguce, a novca ima za tri zivota, dakle koliko ljudi moze sebe da motivise da i posle toga trenira nekih 12 sati dnevno, sedam dana u nedelji.A da, zaboravio sam one sportiste u fotelji ispred televizora...

vass iz dasss

pre 6 godina

istinA je bukvalno takva. njemu to smeta. smeta mu i vjetar. sjetite se us open finala i pobjede mareja nad njim. vjetrovit dan bjese veoma.

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Hajde Novace glavu gore! Nisi ga dotukao na kraju drugo seta niti poveo 3:0 u trecem. Sunce Se bas postavilo na tvoju stranu ali idemo dalje. Madrid polufinale, osvojis Rim a posle ponovo na stazama slave. Ne daj se! Samo napred! Ponovo ce Smilica da pise pesme.
Pozdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

Kraj karijere

pre 6 godina

Kolko god mi zeleli da ga vidimo u top formi Novak je osvojio sve i vise nema motiva da se dokazuje zato pozelimo mu lep odlazak u penziju to je i zasluzio posle 4 grend slema cime je dao domaci zadatak novim generacijama.

Adamsin

pre 6 godina

Gledam, ne mogu da verujem, da se takav defetizam i apatija javlja kod naroda Serbskog! Neka nas je sram, braćo napaćena, SRBIJO-SAJONARA!!!

Dragan

pre 6 godina

Novak nemoj da me nerviras sa takvim izjavama.Sva tri meca u startu si izgubio svoj servis.Ovo vise nije za gledanje.Tvoj najveci problem je i dalje servis, servis i samo servis.To nemozes da nikako da usavrsis, zato i gubis toliko meceva.Ovo nije ona tvoja igra koju si pruzao i bio strah i trepet za sviju na turu.Sada je doslo vreme da moze svako da te dobije.Izvini Novace. ali to gledamo vec odavno.Ako nepromenis nista na servi, tesko da ces dobiiti bilo koji turnir.Zao mi je, ali sam ovo morao da kazem.Pozdrav od tvog vernog navijaca, i sretno.

F30

pre 6 godina

Pre neki dan mojoj ćeri kupio bicikl,jedva je naucila da vozi,bila presrećna,opustila se malo i onda pala!
Ko je bio kriv?
Tata sto je kupio takav bicikl i naravno bicikl!!!
Tako i nasem noletu!
Volim ga i uvek cu mavijati za njega,samo nek ne trazi krivce i sve ok!!!

Miloš

pre 6 godina

Novače, ma koji da si na tabeli, mi ćemo uvek da te volimo jer si mnogo uradio za naš sporti i za našu državu! Tvoja karijera je sjajna, sada da odeš u penziju - ima na čemu da ti zavide mnogi!
Mnogi tvoji navijači su kao lažni prijatelji - tu su oko tebe kada si uspešan, nestanu i pokažu svoje pravo lice kada nisi uspešan.
Tenis je kao život, usponi i padovi su sastavni deo toga.
Sve najbolje - junačino!

realista

pre 6 godina

Ljudi, da li ste svesni da je taj isti Novak Đoković dva puta bio proglašavan za najboljeg sportistu planete i sad vi, stručnjaci, dajete sebi za pravo da pljujete po njemu. Da li ste stali ispred ogledala, pogledali se i upitali šta ste u životu uradili i po čemu će neko da vas pamti? Verovatno ste najpovonosniji na komentare koje ostavljate pod pseudonijumom

Istina

pre 6 godina

Najbitnije je da se do kraja godine kotira dvocifreno. Onda će da shvati da mora sve da promeni (čitaj "vrati gde je bilo) ako bi da se bavi tenisom.

Ovo danas je bio zanimljiv meč jer je dugo trajao ali igra je bila trećerazredna, očekivano.

?

pre 6 godina

@Laert
A na kojoj je strani igrao Gofan kada je Nolo napravio brejkove u 2 i 3 setu? Na kojoj je igrao Busta juce kada je izgubio svoj servis i mec? To nije vazno jel?

Skiper

pre 6 godina

Zali boze sto predstavljas ove malodusnke koji se dive tvojim uspesoma a nemaju herca da te podrze kada nije sve Ok.
VOLE TE PRAVI SRBI I ZA NAS SI NAKVECI CAR!!!

Darko,Rijeka

pre 6 godina

Braćo Srbi, ostavite Novaka na miru. Čovek je uzeo sve što je mogao, ima 30 gdoina... Ljudi! Pa nije robot! Dolaze novi moci. Sve ide svojim pute. To bi sad bilo kao pljujemo Bekera, Bjorga ili Samprasa jer ih vise nema... Novak je vama u Srbiji donio gomilu sreće. A bogami i nama u Hrvatskoj jer ga volimo. Nole je ispisao stranice knnige tenisa. Što hoćete više?

realista

pre 6 godina

Novace, volim te kao najrodjenijeg i hvala ti za svu radost koju si mi pružio u zadnjih par godina. Ponosim se
tobom. Protiv Spanca ti je smetalo sunce. Bilo je očigledno. Danas opet ista priča. Zar taj uniklo (sponzor) nije mogao da ti obezbedi kačket da sprečis taj problem. Uzgred, umeo si da igraš i sa kačketom. Uslovi su bili isti i za Gofana, a ti si br2. I dalje verujem u tvoj povratak. Nemoj tražiti opravdanje za današnji poraz. Sve je u tvojoj volji i želji!

777

pre 6 godina

Novak nosi sociva i moguce je da mu je smetao deo terena koji je pola osvetljen a pola u hladu. Gofan ne nosi sociva. Medjutim Novak igra lose i bez tog problema. Ne znam sto nije nosio kacket jer je cesto gestikulirao da mu smeta sunce? Posebno kada je servirao na toj strani i izgubio brejk prednosti a posle je sve krenulo nizbrdo. Posle ovog perioda od pola godine i jace, treba biti realan da Novak nikada vise nece imati rezultate i formu kao ranije. To je cinjenica i realnost. Mozda bljesne na nekom turniru ali neki kontinuitet..u to ne verujem. Jamu zelim sve najbolje ali mrka kapa. I normalno niko ne osporava da je on nasa i svetska teniska legenda. To je zapisano njegovim rekordima i rezultatima. Medjutim shvatam da je to proslost i hvatam sebe kako ne zelim da odgledam mec do kraja kao danas pola treceg seta. Sve mi je jasno i zasto da kidam zivce i nerviram se?

Velikani

pre 6 godina

Iako je po uspesima medju najvecim svih vremena - Novak u buducnosti sasvim sigurno NECE biti smatran velikim teniserom! Nece, jer se nijedan sportski velikan nije strmoglavio kao on, nijedan nije doziveo takav sportski i ljudski brodolom! Pustio se sekti i pokondirenoj zeni, posle velikih uspeha postao najveci gubitnik IKAD! Cestitam, Risticu - sta mogu, i ja ga odsad tako zovem, ova promena imena najbolje ga opisuje! Hteo si da te svi vole - nece te voleti niko!

parabola

pre 6 godina

Aj Novače ne zamajavaj narod pa i Gofan je igrao na toj strani gem poslije pa je odbranio servis. Ali da je ometalo obojicu jeste, pitanje samo kako se ko snašao izborom taktike i udaraca. I tu je ključ pobjede Gofana brzim i kratkim volej udarcima, napadaš i izbjegneš što više dio terena po suncu. Novak je dobro naveo uzrok šta je prelomilo meč ali izbjegao pravi razlog, protivnik ga je nadmudrio dok se zaista vidi poboljšanje u njegovoj igri, imao je meč u ruci najbitnije sa svojom igrom i zato poraz zaboli, da nije bilo tog detalja treći set bi pripao Novaku glat! Ne kritikujem Novakovu izjavu zbog subjektivne ocjene jer bi svi tako reagovali od Nadala, Fekija pogotovo, pa i svi mi a posebno ovi Nolehejteri koji kritikuju i dok spavaju. Samo ukazujem na činjenice uz dobronamjeran savjet da nema potrebe za tim jer jasno da je bolji pobjedio. Igra se vraća to je bitno i to za šljaku na veoma zavidnom nivou a sezona tek otovrena, posebno servis obećava, malo poraditi na taktici...a sreća ponekad prati i hrabre!

gibanica

pre 6 godina

gibanica
Nisam video tu scenu da se ironično obraćao trenerima,kad je to bilo i šta je rekao?
(Holmes & Watson, 21. april 2017 22:10)

Napisao sam, u pauzi pred poslednji gem (mozda i pauza pre te), poceo je pricu, nije se videlo mnogo ni culo jer su bile reklame i na RTS-u i na SportKlub-u, ali Viskovic, komentator SK, prepricao je scenu odmah nakon reklama. Mozes pogledati reprizu. Rekao je Vajdi i Amanovicu "Hvala vam obojici, super ste me pripremili za mec!". Svalio je krivicu. Mozda i jesu krivi, ne znam, ali vec sam tada video da i on sam zna da je gotovo, da je posumnjao u sebe ili vec zakljucio da nije sposoban da dobije taj mec.

Laert

pre 6 godina

Neshvatljivo je koliko su ljudi zlobni. Tačno je da je i Gofan igrao na toj strani, ali u ključnom momentu, kada se prelomio rezultat u trećem setu, Novak je izgubio dva gema na toj strani. Stari Novak ne bi dozvolio da do toga dodje. Ovome je to zaista smetalo!

dr

pre 6 godina

Čovek je očigledno na prekretnici. Povremeno zasija kao u najboljim danima i tad se podsetimo šta je sve do nedavno mogao. A onda se vrati u taj svoj limbo, ko zna i to bučime prouzrokovan de mučno za gledanje. On sam deluje jako nesrećno. Psiha je čudo. Svi se nadamo da će se vratiti u velikom stilu, ali nekako to izgleda sve manje verovatno, nažalost.

goran

pre 6 godina

prosle godine posle dominacije gde uzima sve I konacno rg ( sto ce se ispostaviti kao kraj jedne skoro savrsene karijere I taj rg ga je drzao sve ove godine da svake sledece grize sve jace, kud ga osvoji uopste), posle ispadanja na rg krece sa izjavama kako nije srecan na terenu. pa bre je l si sad srecniji kad te dere ko stigne, samo nam to reci molim te

brank0

pre 6 godina

Zašto bre više ne želiš da igraš? Zašto ti je stalo da se svima dopadaš? Odvlače ti pažnju gluposti(objave šta jedeš, da si promenio prioritete) dolaziš u situaciju da se pravdaš, to je isključivo tvoj život i tvoja odluka.
Znaš da nisi postao šampion preko noći, veština je tu, kondicija je tu, gde je glava?

Melenci

pre 6 godina

zar vas nije sramota da pisete budalastine?Vratice se Nole,ne brinite vi za njega.gledajte svoja posla jer vi se nikada necete popraviti!

Porazi

pre 6 godina

Oprostili bismo mi Novaku sve poraze, patili bismo s njim zbog tih poraza - da se ovde o necemu drugom ne radi. U Srbiji, i na celom Balkanu, a bice i ponegde drugo u svetu, ljudi preziru slabice i mekusce! A Novak se, nazalost, u to pretvorio, slusa jednu pokondirenu, ispijenu zenicu, koja otvoreno kopa jamu pod njim! Zato ce sve vise biti onih koji Novaka preziru - nema to veze sa sportskim porazima, nego sa razlogom tih poraza, a taj razlog nije sportski. Kidao si sve pred sobom, a sad te Risticka unistava, jado, i gubis od svih, da bi ona srecnija bila! A nikad srecna nece biti, jer ima velike ambicije i nikakvo pokrice za njih. Bez tebe bi bila niko - i bila bi, paradoksalno, srecnija, jer ne bi pokusavala da rastura onog u cijoj seni je doskora zivela, dok nije uobrazila da je bolja od njega. Pustio si je, i sad imas to sto imas, pa dokle izdrzis, nema to vise veze sa tenisom samo, zivot tece i nakon tenisa, sa takvom?!

aleks

pre 6 godina

Ma samo je on igrao na toj strani...A u prvom setu kad je sunce bilo mnogo vise, i tu je smetalo?Ma mislim da treba da igra samo u idealnim uslovima, dakle bez vetra, sunca, publike, vlaznost vazduha da bude idealna i sve na dva dana da mogu tih 20-ak kg misica koje ima da se regenerisu.

Aleksandar

pre 6 godina

Novače,ti si naša teniska legenda, ali iz ugla jednog tenisera rekreativca tvoji mečevi sada izgledaju ovako: loše se krećeš, nemaš dovoljno mišićne mase,nemaš preciznost ni jačinu u udarcima, nemaš kreativnost u igri, broj neiznuđenih grešaka ti je na nivou 100 igrača na ATP, tvoju dosadnu sa linije je mučno gledati, a posebno je neprijatno gledati kako na svakom meču koji gubiš kritikuješ svoj tim za lošu igru. Na tebe i je svakako jedna važna odluka. Ili ćemo te zapamtiti po vrhunskoj igri i rezultatima i to tako što ćeš se časno povući jer izgleda da više nemaš motiva, a ni snage da pružaš maksimum, ili ćemo te gledati kako te prosečni igrači šalju kući posle dva tri kola, samo zato što oni sada imaju sve ono što sam pobrojao a što ti na žalost svih ljubitelja tenisa očigledno više nemaš...

Pero

pre 6 godina

Nole, ja sam bio tvoj njavatreniji navijac. Ali kad so dao izjavu da ti Tenis vise nije broj jedan, odmah sam rekao, u tom slucaju zasto odmah ne objesis reket i kazes dosta. Ovako sad uprskavas sve ono sto si uradio. Da si bio povrijedjen covjek bi potpuno razumeo, ali nisi. Bez ikakvog razloga poceo si da izmisljas toplu vodu, te meditacija, te vegeterijanac, te ne mora Boris biti vise u timu. Ono sto ne mogu da shvatim pored toliko svega osvojenog, pa zar nisi naucio osnovnu stvar: Bio si u vrhu jer je tvoj zivot bio tenis. Sad kad si prestao biti tako posvecen tenisu, ocekujes uz par mjeseci treninga da se vratis i budes ono sto si bio? Da ce svi drugi teniseri da se uplase? Pa stvarno? Mislim stvarno?

Jasno

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju

Do kraja sezone bićeš No9o

pre 6 godina

Što lepo ne kažeš da su porodični problemi uticali na pad forme i da si daleko od prave forme kad već i vrapci cvrkuću o problemu između Jelene i ostalih Đokovića, kao i da ne pričaju međusobno već skoro godinu dana.
Bilo bi ti mnogo lakše...

Stefan

pre 6 godina

Ne kapiram ove komentare. Ako neki igrac uvek kaze kako je igrac koji ga je pobedio, zasluzio pobedu, onda je to Novak. Kad god novinari pitaju da li je postojao razlog za poraz, Novak kaze da ne zeli da umanji pobedu protivnika. Uvek pozdravi sjajan udarac protivnika aplauzom i uvek cete videti Novaka koji na mrezi cestita pobedu sa osmehom na licu i zagrli protivnika. To niko osim njega ne radi. Ja ne kazem da je on savrsen, ali ovi komentari u kojima se pljuje Novak na osnovu verovatno nepotpunog intervjua su stvarno licemerni. Ova sezona mu je najgora u karijeri, prolazi kroz tezak period, vidi se da polako popravlja igru. Iskreno mislim da ce u narednih mesec dana doci makar do finala nekog mastersa, ako ne i vise od toga. Hajde da budemo uz svoje igrace i kada situacija nije savrsena, a ne samo kada osvajaju titule!

mile rizik

pre 6 godina

Sta sunce? Pa gde ti je kacket koji si nosio na toliko bitnih i manje bitnih meceva? Pomocu tog kacketa si ih sve redom odvaljivao od tenisa. Pre ce biti da je nesto drugo u pitanju. Mozda semenke i trava u ishrani?

dr rockter

pre 6 godina

Nekad ranije bih se opasno iznervirao oko ovakvog meča, a sad me navikao da ne očekujem previše. Onakva dominacija je teško ponovljiva. Što je donekle dobro jer će mi još draže biti kad ponovo počne pobjeđivati. A hoće, budite sigurni.

Nikola

pre 6 godina

Citam i krstim se,ne mogu da verujem da svi pljujete coveka koji vam je do prosle godine priredjivao najvecu cast i radost u sportu sto ste Srbi,znajte jedno,nikada niko nije, niti ce da bude takva legenda kao sto je Nole,pa sta ako izgubi neki mec,gubili su i Nadal,i Federer,pa ih njihovi fanovi nisu odmah pljuvali,a kamo li stanovnici drzave iz kojih su...

fecalitades

pre 6 godina

alo ljudi oladite. nije to taj nole, to je svima jasno. treba da se vadi iz kanala, tamo nikad nije bio. mora da vidi sta ce kako ce. nije lako, al uspece! a zasto? uspece zbog onog riterna federeru na meč loptu na us openu. uspece zato sto medj nogama ima ono sto mi svi zajedno nemamo. uspece zato sto mi svi sad o njemu mislimo ovako ili onako, ali mislimo. uspece jer moze, jer zna, i jer zeli. uspece, jer je to njegov smisao!

Negativni

pre 6 godina

Nikada nije umeo da pošteno čestita protivniku, već uvek neka opravdanja i loš, loš karakter.
To je razlog zašto nikada neće biti poštovan u odnosu na rezultate koje je postigao. Veliki teniser, mali čovek.

Pere

pre 6 godina

Čovek je živa legenda...ovakvog sportistu nismo i necemo imati...kapa dole za sve...neuspeh je sastavni deo sporta...ne moze se uvek pobedjivati...sto te ne slomi, ojača te...zato napred Noleeee!

bariloche

pre 6 godina

Novak je danas izgubio jer je protivnik bio bolji. Jos uvek nije dostigao zeljenu formu licno mislim da ce to biti tesko. Madrid, Rim, te RG bice sa previse iskusenja. A za ocekivati je da ce i rezultati biti slicni. Zao mi je sto kao navijac ovo moram da napisem ali je tako. Na zalost u modi je federeromanija, a Novak, Rafa, Endi su tome doprineli i jos po nesto naravno.

tex ex

pre 6 godina

Nešto tu unutar porodice ne štima. Grize ga iznutra pa nema volje da igra. A izgleda je osetljiv na te stvari. Neka nesloga je verovatno u pitanju. Verujem da Beker zna pravu istinu a neće o tome da govori. Nole budi jak i prevazidji to ! Srećno !

111

pre 6 godina

Ja sam ocekivao da ce da osvoji ovaj M.Carlo i da ce onda da se povuce dostojanstveno,ovako je tuga da se gleda da ga bije neko koga je isti taj Nolo drao gde je stigao do pre 2 godine...Lose,nema sta da se komentarise,Nolo je bleda senka onog igraca od pre 2 godine,sta mu se to desilo nije mi jasno, a i nije normalno. Kako to da igras godinama kao vanzemljac, a onda odjednom nemas pojma,ne mozes 1/ 4 finala da prodjes?
Taj Gofan ne igra bolje nego sto je do sada igrao,o cemu se kod Nola radi valjda cemo znati za desetak godina kada citamo neke feljtone i sl..

Tromb

pre 6 godina

Nisam komentarisao njegove uspehe pa necu ni neuspehe. On igra zbog sebe tj zbog love. Ne zbog nas. Kada bude ispod 10 komentara posle Novakove pobede ili poraza to ce biti znak da je narod konacno naucio lekciju. Da li Novaka briga sta bilo ko od nas radi i koliko uspesno? Svakako ne. Sto se mene tice tu smo kvit.

Dejan

pre 6 godina

U cemu je problem da Djokovic bude 10, 15-ti igrac na svetu?
Pa Troicki je 30ti ga ga niko ne pljuje.
Da, bio je prvi ali sad mu to nije prioritet.
Nek igra kako hoce i dokle hoce ja cu uvek navijati za njega.

SrbEUin

pre 6 godina

E,moj Nole. Ne mozes vise da uzmes titulu ni u svojoj kuci.
(nenad, 21. april 2017 21:09)


Odavno više ništa ne predstavlja u svojoj kući, kako onda do titule?

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

ned

pre 6 godina

Ej, vidi, sve je ok. Nemoj da se pravdaš za poraze, došlo je tvoje vreme za čišćenje. Prvo je bio Federer koji je odjednom počeo da gubi, pa Nadal (on je glumio povredu kolena pa nije igrao), ti si već 6 meseci na tretmanu skidanja ali kao igraš, ispadneš, pa... bože moj a sad je na redu Marej koji odjednom gubi od annonimusa.. Federer se vraća, Nadal isto, izdržali kaznu, vas dvojica ste na redu. Nema frke, sve je ok. Volimo i mi vas

valjdanormalan

pre 6 godina

Nole, ja ne pratim tenis, čak što više mislim da je to dosadan sport. Kada su te svi obožavali meni je bilo svejedno, malo me nerviralo što stalno pišu o tebi. Sada, kada je krenulo nizbrdo, imaš pmoju veliku ljudsku odršku pa te molim samo jedno... nemoj da postaneš najveći gubitnik u istoriji tenisa...

marsal

pre 6 godina

Glupo opravdanje ali je jos gluplje pljuvati ga sada kada je u teskoj krizi. Taj je covek najbolji sportista u istoriji ovog dela sveta i ucinio je za Srbiju kao niko do sada pa se to ne bi trebalo zaboravljati. Morace sam sa sobom da rascisti zeli li opet na vrh, ako zeli, da se ponovo tome potpuno posveti, ako ne, bolje da prekine odmah.

PedjaRS

pre 6 godina

Zašto ste svi zapeli za tu mišićnu masu? Pa vidi kakav je Andy Murray, mišićav ko Blek Stena, i opet nema kondicije i gubi mečeve. Pa nije ni Federer neki strašan mišićavko pa opet dobija sve redom. Noleta upropasti prva serva, znači to mu je nula, a plus što nema čovjek više motivacije kao prije, pa to je očigledno. Šta će sad da juri Federera bezveze, ili broj jedan na atp listi. Čemu?

Gille

pre 6 godina

Sporo kretanje, posmatranje loptice kao da je u publici a ne na terenu,
fokus na protivnikov uspeh a ne svoju igru, nepostojanje return udaraca, los bekhend, nepotrebno rizicni udarci i kad sve to imas...igra se raspada. Sve je to ljudski i ne treba da cudi, ali cudi da u timu nema ko da mu to kaze.

beli medved

pre 6 godina

Covece pa on ni trece kolo vise ne moze da prodje.
Strasno na sta je spao doskoro neprikosnoveni svetski broj jedan. Sad mu cak i sunce smeta. Da sam na njegovom mestu s mesta bi potrazio cika doktora, onog iz Laze jer ovo nikako nece izaci na dobro da bog kaze.

zex

pre 6 godina

Sta mlatite tu.odakle samo ovoliki idioti na ovom forumu.Novak ima sociva i juce je imao isti problem,jasno se videlo da je sunce razlog brejka kada je Gofan presao na drugu stranu jedva je osvojio gem.tezak mec novak je morao da pobedi ali Gofan je odigrao izuzetno pogadjao je uglove imao je i srece i nije gresio.Novaku je falilo mnogo malo da prodje,par sitnih grasaka to je razlog poraza.Igra je dobra,napreduje fizicki odlican nema zime a vi se zapitajte koga bi ste vi pobedili u bilo cemu u zivotu.Jer vi nemate zivot.

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

Dragan S.

pre 6 godina

Hajmo ovako, neka svako od Noletovih kritičara i razočaranih navijača, stane pred ogledalo, pogleda se i pita sebe šta je i koliko postigao u životu, i na koji način, pa onda neka napiše ponovo iste kritike, ako ima obraza! Kakav čovek treba da bude da bi kritikovao čoveka poput Noleta, a zbog čega, zbog slabije serije, zbog lošije forme?! Pa, 'ebem vam sve, izvagajte njegove uspehe i neuspehe, pa onda kritikujte ako možete, ljigavci od ljudi!!!

novica

pre 6 godina

Marej izgubio. Posle meča je izjavio da je nezadovoljan svojom igrom, da je tokom meča donosio pogrešne odluke i da je sam kriv što je izgubio praktično dobijen meč. Ne spominje ni sunce, ni vlagu, ni more?!

No1e SVETSKI MEGA CAR!

pre 6 godina

Al' su 'rvati navalili da se nasladjuju ovde! Uzivam citati njihove komentare protiv No1eta jer samo potvrdjuju koliki su pacenici. A neki cak pisu i cirilicom. Lepo od njih da znaju nase pismo :)

Bozz

pre 6 godina

Ne razumem zasto ga toliko pljujete, kad je prvi onda vam je najbolji, kada nije onda hajdemo svi po njemu. Zar mora uvek biti prvi, vi nikada niste imali lose periode u zivotu kada vam nije ni do cega a kamoli do posla, a njemu je ovo posao. Uostalom, ako znate bolje, uzmite reket pa izadjite vi na teren.

Nikad nije kasno...

pre 6 godina

Eee, Nole.., Nas dragi Nole.., nemoj se ovoga puta vaditi na sunce i neke druge perefeke , Brate i sve nas a i samog sebe smaras polako sa takvim jeftinim izgovorima jer cinjenica je da na zalost i tvoju licno i na nasu koji smo te uvek obozavali i bodrili i verovali u Tebe.., Ti Sam niti imas vise snage , a niti verujes u samog sebe , sto znaci ako zelis da ponovo budes onaj nas stari pravi dobri , tj. Najbolji Nole , moras da promenis i ponovo vratis Sam sebe u ono prvobitno stanje od pre jedno godinu .., dve , gde jos nisi znao za nikakve poraze , nego samo , i samo za Pobede !!!

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

lara

pre 6 godina

Ne verujem u vile i vestice,ali.....Nole izgleda kao da je izgubio nit, kao da to vise nije on,kao da se i sam muci da ukapira sta se to sa njim desava,......kao da je izgubio svoju carobnu formulu...
Gde su Vajda i Beker?.

kole

pre 6 godina

A da otpustis Pepea, zamolis Bekera da ti oprosti i vrati se, pocnes da jedeš kao sportista i još neke stvari koje si radio do prošle godine ...

Vlada

pre 6 godina

Monte Karlo a teren ocajan. Ma gde to ima?

Em je strana ocajna bila i za tebe i za njega em ti je to domaci teren zato pusti izvlacenje.

Beker ti je lepo rekao ili treniraj ili batali vise ovo mucenje od tenisa koji trenutno prikazujes. Tvoja trenutna forma je za nekih top20 i ako ovako nastavis ispadas iz top 10 veoma brzo.

?

pre 6 godina

Hahahaha, strana terena mu smetala :) Kakav je ovo lik, neverovatno. Gofan naravno nije igrao na toj strani uopste :)
Inace, Gofan mnogo bolji teniser od Noloa, trebao je rutinski da dobije 2-0, ali mu popustila koncentracija u drugom setu, verovatno zbog strane terena na kojoj je igrao, pozicije sunca ili rasporeda zvezda.

Krle

pre 6 godina

Pa što nisi tražio da te malo prebace na onu drugu stranu. Nije fer da ti igras stalno na toj strani. Trebali su malo i tog Gofana da stave na tu stranu, da malo i njemu ide sunce u oči.

Lik

pre 6 godina

A da za promenu jednom kažeš da je protivnik bio bolji? Neće kruna da ti padne. .uvek nešto smeta.. cuj sunce ha ha ha..ccc
(Da kazem, 21. april 2017 21:36)

Ne lupaj, on to uvek kaže i poznat je po korektnosti prema protivnicima.

Ivan

pre 6 godina

Od kada znam za sebe muci se sa fizickom spremom. Deluje mi kao da svi ostali igraci mogu vise da se dobacuju od njega, cim krene neka veca razmena, uvek on prvi trazi nacin da je zavrsi, a posle tog poena zbog iscrpljenosti gubi naredna dva, mozda cak i tri. To je po meni glavni razlog velikog pada ove sezone. I ranije je to bilo prisutno, ali sada je mnogo vise.

Sajmon

pre 6 godina

Mozes ti otici sa Balkana ali Balkan iz tebe nece..takvi su balkanci..uvek je neko drugi ili nesto drugo krivo za neuspeh..iskompleksirani balkanci..

Trenercic

pre 6 godina

Najveci problem je bio i ostao, sto se pokazalo i u ovom mecu, nedostatak koncentracije u kljucnim momentima i gubitak vere u sopstvene sposobnosti. Voditi 4:2, biti na domak 5:2, i onda izgubiti 5 od sledecih 6 gemova nije problem u igri, nego u glavi. OK, mali je odigrao iznad svojih mogucnosti, isao na sve ili nista, ali to ne moze da bude izgovor. Dok se igra da se ne izgubi, umesto da se pobedi, nema nista od titula.

millutin

pre 6 godina

Batalio Nole trening, to je jedini razlog slabih zezultata. Zaboravio na trčanje, zsboravio vožnju bicikla izbrdo, popodne opet,pa opet, pa loptica i reket, pa teretana pa bajk uzbrdo pa opet, opet..
Lakše reći nego uraditi,ali trening nedostaje. Netreba tebe nato upozoravati, jer to znaš. Ako bude treninga, biće pehara. Ovako...neće biti...

v stepanovic

pre 6 godina

Srpska navika da pribegavaju ispredavanju mitova, kada stvarnost postane porazavajuca je legendarna.Zato je duznost teneskih strucnjaka, da objasne siroj publici da je Djokovic No.1, osvajac Grand Slam-ova otisao zauvek. Umesto njega dosao je Djokovic, prosecan igrac, No.15...23...42... zavisi kako se bude osecao tog dana i protiv koga igra, i to je surova realnost. Happy memories!!!

doc

pre 6 godina

Ne znam zasto ove posprdne komentare, Nole je tipican Srbin patrijota, za sve nase neuspehe u bilo kojoj sveri mi nadjemo uvek krivca, Amerika, zapad, Vatikan, voda, sunce, vazduh, Hrvati, Crnogorci, Albanci, da nema Rusije nacisto bi propali.

dex

pre 6 godina

@drakce

Djokovic je bio prvi teniser sveta najverovatnije zahvaljujuci nekim nedozvoljenim sredstvima. Sad se samo vratio na nivo od pre desetak godina.

Pedja

pre 6 godina

Tuzno je to koliko napadate i osujecujete coveka koji je osvojio toliko GS-ova...Usao je u fazu kad mu je ritam opao i nista vise.I Federer i Nadal su prolazili i prolaze kroz isto....

oxydant

pre 6 godina

Princeza na zrnu graška. Pa što si zaboravio kapu da staviš Novače?!
E sad,da li je Novak zaboravio kapu zato što je previše mislio na Rafu u narednom meču ?

Jasminka

pre 6 godina

Zao mi je sto cu ovo reci, ali nemam vise ni volju ni zelju gledati njegove meceve. A toliko smo se nekad radovali kad je on igrao.. a sad, nista.

Kim Jong

pre 6 godina

Evo ga opet. Strana, prasina, urasla dlaka, napukao nokat. Daj covece ne omalovazavaj ljude protiv kojih igras....bolji je od tebe...TACKA! Strane se upravo iz tog razloga i menjaju...i imao si iste uslove kao i on!

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

dusan

pre 6 godina

Da li je moguce da se zaboravlja da je Djokovic najbolji sportista svih vremena ( i proslih i buducih) koje Srbija ima. Pa covek je 6 godina bio prvi ili drugi na svetu i bio dva pura proglasen za najboljeg sportistu sveta u jednoj godini.
Vi koji ga "pljujete" pogledajte se malo u "ogledalo" i zacudicete se na sta licite.

Uzivajte

pre 6 godina

Au, koliko mrzitelja i zlobnika navalilo da se nasladjuje porazom Noleta...ovo im je dusevna hrana i prilika da izbace svu pakost i posteno ispljuju osvajaca 12 grenslemova i 30 mastersa.

Realo

pre 6 godina

Cudan je pad Djokovica u poslednjih godinu dana. Deluje kao neko ko je imao recimo prelom ruke i nije drzao reket 6 meseci, pa se lagano vraca u zivot. Sve ovo traje predugo i neobjasnjivo je racionalno. Ovim tempom ce biti kandidat za osvajanje nekog GS tamo negde 2019.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Videlo se da sunce smeta i Gofanu, ali Noletu više jer nosi SOČIVA i to zna svako ko ih nosi da je sa njima oko osetljivije na svetlost!
Veliki je problem što nije iskoristio svoje šanse koje bi ranije iskoristio ali i to dolazi kroz rad i pobede.
IDEMO NOLE, ne otpisujte cara!

Samo primećujem

pre 6 godina

Djoković jednostavno više nema dovoljno snage da igra jače mečeve, a ni kondicije. Umesto da malo dobije mišićne mase sa godinama, što mu je uvek nedostajalo, on je još smršao. Sa ovakvim mišićima teško da bi mogao uspešno da igra i stoni tenis na nekom višem nivou.

Ivan

pre 6 godina

Hahahahaha ... kakva sprdnja od sportiste ... upala mu trepavica u oko, kriv mu dzojstik ... Svi su mu krivi sem njega samog, blagi uzas i katastrofa. Postao je onaj pravi zajedljivi, "alibi" rekreativac.

mujo

pre 6 godina

Ove godine se neće dopustiti igračima s čela liste da uvećavaju svoj skor. Moći će da ga uvećavaju, dakle i da osvajaju titule samo oni s manje poena (npr. Nadal, ovde). To je stoga da bi se otvarao put Rođi da postane prvi do kraja 2017. Prema ovom ''planu i programu'' i Sten i Marej i Nole će sve turnire ove godine gubiti u prvom ili najdalje trećem meču.

sanja

pre 6 godina

samo napred Nole u dobrom pravcu ideš. neki ljudi prosto ne mogu objektivno da sagledaju sve aspekte i da svi ljudi nisu isti. verujem u tvoj povratak

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Кад се заврши овогодишња сезона на шљаци, више нећеш бити рекордер ни по броју освојених мастерса. Ионако од прошлогодишњег Ролан Гароса играш тенис само због новца (спонзора). Џаба ти сав освојени новац, кад се бламираш на терену. Вамос Рафа! Хауг!

Jovan

pre 6 godina

Kakav narod. Ovde niko ne valja pa cak i jedan Novak Djokovic. Svaka drzava na svetu ne bi pitala koliko para da da pa da ima ovakvog sampiona. Za one koji ne znaju, Novak nosi sociva i sigurno da mu sunce vise smeta nego Gofanu. Ako ste zaboravili in je vodio dok nije dosao na tu stranu i tu je izgubio svoj servis koji bi mu u nirnalnim okolnostima sigurno dineo pobedu. No sta je tu je Nole je izgubio i zuvot ide dalje. Bice bolje na sledecim turnirima. Mene licno najvise zanima Sinsinati, ostalo kralj vec ima po vise puta.

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Sve njemu nesto smeta,jak vetar,glasna publika,sunce...a kao Gofan nije imao muke kad je servirao na toj strani

Goran

pre 6 godina

Pa zar on ne zuvi i trenira u Monacu vec godinama? Kako je tek svim ostalim jadnicima koji ne zive tamo. Temperatura ispod 20 stepeni i njemu smeta. Kako mu nije smetalo svih ovih godina u Australiji gdje temp. Prelazi i 40 stepeni. Na putu je da po glupim izjavama ugrozi i do sada neprikosnovenu Anu Ivanovic.

Niko DU

pre 6 godina

Hahaha, sjecam se prije dosta godina na us openu mec Ivanisevic protiv Gimelstoba ili tako nekako. Uglavnom Gimelstob se vidno nervirao radi putnickih aviona koji su prelijetali. Tapka loptom da servira i onda nesto gestikulira prema nebu dok avion prolijece i stane. Valjao sam se kad je optuzio avione za poraz. Zasto ovo pisem, pa evo od tada nisam cuo gluplje opravdanje za poraz do danas.

pesadinac

pre 6 godina

Druga liga, Berdich nivo, to je Djokovic sada.
Slabije dobije nekako najvise uz puno srece a protiv iole boljih igraca je nemocan.
Resenje, reket o klin zbog ocuvanja kredibiliteta iz proslosti.
Naravoucenije za sve, ne zeni se dok se ozbiljno bavis vrhunskim sportom. Naravno cast retkim izuzecima ali za vecinu, cekaj neces zakasniti sa tim nikad.

nik

pre 6 godina

Nole Pocni da igras tenis da se boris, nisi politicar da sve komentarises i pravdas. necitaj sta drugi pricaju ti si sposoban sportista. Ako ne mozez i imas probleme prestani da igras ne sramotise. NIK

Drakce

pre 6 godina

Krenula su opravdanja,sunce,žuljevi,oči,palac...Djokovic je bio prvi teniser sveta baš zbog agresivnosti i srpskog inata koji ga je terao da grize.Kada je otišao Beker,otišao je i taj Djokovic.Ovaj predstavlja njegovu bledu senku.Trebalo bi da gleda Rokija 1 i 2.

Dejan

pre 6 godina

Ovako vise ne ide, Nole definitivno mora nesto da promeni, tj.ne nesto, nego sve. Vise ne moze nikoga da dobije lako, muci se u svakom mecu i sa svakim protivnikom.

anica

pre 6 godina

Tvoj tenis i nije bio toliko los, jeste sunce smetalo ali si pobedu izgubio pre te strane, kad si dozvolio da ti vrati brejk. Nazalost, propustena sansa. Gofan za svoju konstituciju velika snaga i talenat, evo upravo gledam ovog Svarcmana od 64kg isto protiv Rafe pruza odlican otpor, nema to pravila. Ono sto raduje jeste da deluje ipak da si malo zivnuo, fizicki i psihicki, a poraz je sastavni deo zivota, pa i sporta. Niko ti nikada nece zameriti tenis, jer si ti mnogo dao ovom sportu, potrudi se samo jos neke stvari da dovedes u red i to je to.
Idemo dalje, dobro je da su vezani ovi turniri na sljaci, pa mozda bas proigras kako treba do RG.
Srecno!

xxx7

pre 6 godina

hahah pa i Gofan je igrao na toj strani, na 5:5 je bio na toj stani i dobio svoj gem, aman dosta vise sa izgovorima. Viskovic tokom celog meca nalazi izgovore, te mekan teren, te sunce, te kola turiraju haha
moze li jednom da izgubi, a da niko i nista nije krivo.

Severna Mitrovica

pre 6 godina

Nemoguć je i tvoj pristup sokole, tvoje odricanje od crkve naše i tvoj raspali brak.
Vozdigni se i kreni da pobedjujes, upao sam u tešku depresiju. Pijem lekove kad igraš...

RF GOAT

pre 6 godina

Hahahahhahahhahaha aplauz za Nola, izmislio novi izgovor. I bilo je vreme, loptice, teren, vetar, sunce, vlaga, umor, linije, reket, publika su dosadili.

Dr.Mr.

pre 6 godina

Više smo se mi potresli nego on... Ljudi, nemate za čime da žalite... Svaka čast na svemu, zaista... Mnogo ga poštujem za sve što je uradio do sada, meni lično je najbolji domaći sportista ikada, a moju podršku (za šta ga, naravno svrbi lakat kao i sve ostale) će dobiti kada budem video da mu js stalo do pobede... Do tada.... Sportski pozdrav...

autoBOT

pre 6 godina

kako mu se promenila kultura komentara otkako vise nije ubedljivo prvi... vise nema hvalospeva o igri protivnika, samo svoji problemi...

gibanica

pre 6 godina

Isto je za svakog. Šampion bi trebalo da zna da igra u svim uslovima, a ne da se vadi.

"Imao sam svoje šanse, samo ih nisam iskoristio“

Samo.

Samo si takvima bar 1 set uzimao (skoro) sa nulom, a sada igraš duga 3 seta, pa kome se zalomi da pobedi.

Krivi su mu treneri bili u poslednja 2 gema kada mu je bilo jasno da ne može da pobedi. Zahvalio se ironično obojici kako su ga spremili za meč.
A on jel kriv, koliko (slabo) trenira, koliko (slabo) jede, koliko (puno) ima vanteniskih aktivnosti?

Tuga...

Šteta!

Dusan

pre 6 godina

Pa sto niste menjali strane? A da, menjaju se strane...A prosle godine i 2011 nisi igrao na suncu uopste, secam se, bila ladovina...Uzmi bre krtinu, meso!!! :)

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Sve njemu nesto smeta,jak vetar,glasna publika,sunce...a kao Gofan nije imao muke kad je servirao na toj strani

pesadinac

pre 6 godina

Druga liga, Berdich nivo, to je Djokovic sada.
Slabije dobije nekako najvise uz puno srece a protiv iole boljih igraca je nemocan.
Resenje, reket o klin zbog ocuvanja kredibiliteta iz proslosti.
Naravoucenije za sve, ne zeni se dok se ozbiljno bavis vrhunskim sportom. Naravno cast retkim izuzecima ali za vecinu, cekaj neces zakasniti sa tim nikad.

Niko DU

pre 6 godina

Hahaha, sjecam se prije dosta godina na us openu mec Ivanisevic protiv Gimelstoba ili tako nekako. Uglavnom Gimelstob se vidno nervirao radi putnickih aviona koji su prelijetali. Tapka loptom da servira i onda nesto gestikulira prema nebu dok avion prolijece i stane. Valjao sam se kad je optuzio avione za poraz. Zasto ovo pisem, pa evo od tada nisam cuo gluplje opravdanje za poraz do danas.

Aleksandar

pre 6 godina

Novače,ti si naša teniska legenda, ali iz ugla jednog tenisera rekreativca tvoji mečevi sada izgledaju ovako: loše se krećeš, nemaš dovoljno mišićne mase,nemaš preciznost ni jačinu u udarcima, nemaš kreativnost u igri, broj neiznuđenih grešaka ti je na nivou 100 igrača na ATP, tvoju dosadnu sa linije je mučno gledati, a posebno je neprijatno gledati kako na svakom meču koji gubiš kritikuješ svoj tim za lošu igru. Na tebe i je svakako jedna važna odluka. Ili ćemo te zapamtiti po vrhunskoj igri i rezultatima i to tako što ćeš se časno povući jer izgleda da više nemaš motiva, a ni snage da pružaš maksimum, ili ćemo te gledati kako te prosečni igrači šalju kući posle dva tri kola, samo zato što oni sada imaju sve ono što sam pobrojao a što ti na žalost svih ljubitelja tenisa očigledno više nemaš...

Ivan

pre 6 godina

Hahahahaha ... kakva sprdnja od sportiste ... upala mu trepavica u oko, kriv mu dzojstik ... Svi su mu krivi sem njega samog, blagi uzas i katastrofa. Postao je onaj pravi zajedljivi, "alibi" rekreativac.

dr

pre 6 godina

Čovek je očigledno na prekretnici. Povremeno zasija kao u najboljim danima i tad se podsetimo šta je sve do nedavno mogao. A onda se vrati u taj svoj limbo, ko zna i to bučime prouzrokovan de mučno za gledanje. On sam deluje jako nesrećno. Psiha je čudo. Svi se nadamo da će se vratiti u velikom stilu, ali nekako to izgleda sve manje verovatno, nažalost.

Samo primećujem

pre 6 godina

Djoković jednostavno više nema dovoljno snage da igra jače mečeve, a ni kondicije. Umesto da malo dobije mišićne mase sa godinama, što mu je uvek nedostajalo, on je još smršao. Sa ovakvim mišićima teško da bi mogao uspešno da igra i stoni tenis na nekom višem nivou.

Drakce

pre 6 godina

Krenula su opravdanja,sunce,žuljevi,oči,palac...Djokovic je bio prvi teniser sveta baš zbog agresivnosti i srpskog inata koji ga je terao da grize.Kada je otišao Beker,otišao je i taj Djokovic.Ovaj predstavlja njegovu bledu senku.Trebalo bi da gleda Rokija 1 i 2.

Dejan

pre 6 godina

Ovako vise ne ide, Nole definitivno mora nesto da promeni, tj.ne nesto, nego sve. Vise ne moze nikoga da dobije lako, muci se u svakom mecu i sa svakim protivnikom.

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Кад се заврши овогодишња сезона на шљаци, више нећеш бити рекордер ни по броју освојених мастерса. Ионако од прошлогодишњег Ролан Гароса играш тенис само због новца (спонзора). Џаба ти сав освојени новац, кад се бламираш на терену. Вамос Рафа! Хауг!

gibanica

pre 6 godina

Isto je za svakog. Šampion bi trebalo da zna da igra u svim uslovima, a ne da se vadi.

"Imao sam svoje šanse, samo ih nisam iskoristio“

Samo.

Samo si takvima bar 1 set uzimao (skoro) sa nulom, a sada igraš duga 3 seta, pa kome se zalomi da pobedi.

Krivi su mu treneri bili u poslednja 2 gema kada mu je bilo jasno da ne može da pobedi. Zahvalio se ironično obojici kako su ga spremili za meč.
A on jel kriv, koliko (slabo) trenira, koliko (slabo) jede, koliko (puno) ima vanteniskih aktivnosti?

Tuga...

Šteta!

Dusan

pre 6 godina

Pa sto niste menjali strane? A da, menjaju se strane...A prosle godine i 2011 nisi igrao na suncu uopste, secam se, bila ladovina...Uzmi bre krtinu, meso!!! :)

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Videlo se da sunce smeta i Gofanu, ali Noletu više jer nosi SOČIVA i to zna svako ko ih nosi da je sa njima oko osetljivije na svetlost!
Veliki je problem što nije iskoristio svoje šanse koje bi ranije iskoristio ali i to dolazi kroz rad i pobede.
IDEMO NOLE, ne otpisujte cara!

Dr.Mr.

pre 6 godina

Više smo se mi potresli nego on... Ljudi, nemate za čime da žalite... Svaka čast na svemu, zaista... Mnogo ga poštujem za sve što je uradio do sada, meni lično je najbolji domaći sportista ikada, a moju podršku (za šta ga, naravno svrbi lakat kao i sve ostale) će dobiti kada budem video da mu js stalo do pobede... Do tada.... Sportski pozdrav...

xxx7

pre 6 godina

hahah pa i Gofan je igrao na toj strani, na 5:5 je bio na toj stani i dobio svoj gem, aman dosta vise sa izgovorima. Viskovic tokom celog meca nalazi izgovore, te mekan teren, te sunce, te kola turiraju haha
moze li jednom da izgubi, a da niko i nista nije krivo.

Jasno

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju

anica

pre 6 godina

Tvoj tenis i nije bio toliko los, jeste sunce smetalo ali si pobedu izgubio pre te strane, kad si dozvolio da ti vrati brejk. Nazalost, propustena sansa. Gofan za svoju konstituciju velika snaga i talenat, evo upravo gledam ovog Svarcmana od 64kg isto protiv Rafe pruza odlican otpor, nema to pravila. Ono sto raduje jeste da deluje ipak da si malo zivnuo, fizicki i psihicki, a poraz je sastavni deo zivota, pa i sporta. Niko ti nikada nece zameriti tenis, jer si ti mnogo dao ovom sportu, potrudi se samo jos neke stvari da dovedes u red i to je to.
Idemo dalje, dobro je da su vezani ovi turniri na sljaci, pa mozda bas proigras kako treba do RG.
Srecno!

aleks

pre 6 godina

Ma samo je on igrao na toj strani...A u prvom setu kad je sunce bilo mnogo vise, i tu je smetalo?Ma mislim da treba da igra samo u idealnim uslovima, dakle bez vetra, sunca, publike, vlaznost vazduha da bude idealna i sve na dva dana da mogu tih 20-ak kg misica koje ima da se regenerisu.

Laert

pre 6 godina

Neshvatljivo je koliko su ljudi zlobni. Tačno je da je i Gofan igrao na toj strani, ali u ključnom momentu, kada se prelomio rezultat u trećem setu, Novak je izgubio dva gema na toj strani. Stari Novak ne bi dozvolio da do toga dodje. Ovome je to zaista smetalo!

Dejan

pre 6 godina

U cemu je problem da Djokovic bude 10, 15-ti igrac na svetu?
Pa Troicki je 30ti ga ga niko ne pljuje.
Da, bio je prvi ali sad mu to nije prioritet.
Nek igra kako hoce i dokle hoce ja cu uvek navijati za njega.

dr rockter

pre 6 godina

Nekad ranije bih se opasno iznervirao oko ovakvog meča, a sad me navikao da ne očekujem previše. Onakva dominacija je teško ponovljiva. Što je donekle dobro jer će mi još draže biti kad ponovo počne pobjeđivati. A hoće, budite sigurni.

Nikola

pre 6 godina

Citam i krstim se,ne mogu da verujem da svi pljujete coveka koji vam je do prosle godine priredjivao najvecu cast i radost u sportu sto ste Srbi,znajte jedno,nikada niko nije, niti ce da bude takva legenda kao sto je Nole,pa sta ako izgubi neki mec,gubili su i Nadal,i Federer,pa ih njihovi fanovi nisu odmah pljuvali,a kamo li stanovnici drzave iz kojih su...

mile rizik

pre 6 godina

Sta sunce? Pa gde ti je kacket koji si nosio na toliko bitnih i manje bitnih meceva? Pomocu tog kacketa si ih sve redom odvaljivao od tenisa. Pre ce biti da je nesto drugo u pitanju. Mozda semenke i trava u ishrani?

Tromb

pre 6 godina

Nisam komentarisao njegove uspehe pa necu ni neuspehe. On igra zbog sebe tj zbog love. Ne zbog nas. Kada bude ispod 10 komentara posle Novakove pobede ili poraza to ce biti znak da je narod konacno naucio lekciju. Da li Novaka briga sta bilo ko od nas radi i koliko uspesno? Svakako ne. Sto se mene tice tu smo kvit.

RF GOAT

pre 6 godina

Hahahahhahahhahaha aplauz za Nola, izmislio novi izgovor. I bilo je vreme, loptice, teren, vetar, sunce, vlaga, umor, linije, reket, publika su dosadili.

Stefan

pre 6 godina

Ne kapiram ove komentare. Ako neki igrac uvek kaze kako je igrac koji ga je pobedio, zasluzio pobedu, onda je to Novak. Kad god novinari pitaju da li je postojao razlog za poraz, Novak kaze da ne zeli da umanji pobedu protivnika. Uvek pozdravi sjajan udarac protivnika aplauzom i uvek cete videti Novaka koji na mrezi cestita pobedu sa osmehom na licu i zagrli protivnika. To niko osim njega ne radi. Ja ne kazem da je on savrsen, ali ovi komentari u kojima se pljuje Novak na osnovu verovatno nepotpunog intervjua su stvarno licemerni. Ova sezona mu je najgora u karijeri, prolazi kroz tezak period, vidi se da polako popravlja igru. Iskreno mislim da ce u narednih mesec dana doci makar do finala nekog mastersa, ako ne i vise od toga. Hajde da budemo uz svoje igrace i kada situacija nije savrsena, a ne samo kada osvajaju titule!

111

pre 6 godina

Ja sam ocekivao da ce da osvoji ovaj M.Carlo i da ce onda da se povuce dostojanstveno,ovako je tuga da se gleda da ga bije neko koga je isti taj Nolo drao gde je stigao do pre 2 godine...Lose,nema sta da se komentarise,Nolo je bleda senka onog igraca od pre 2 godine,sta mu se to desilo nije mi jasno, a i nije normalno. Kako to da igras godinama kao vanzemljac, a onda odjednom nemas pojma,ne mozes 1/ 4 finala da prodjes?
Taj Gofan ne igra bolje nego sto je do sada igrao,o cemu se kod Nola radi valjda cemo znati za desetak godina kada citamo neke feljtone i sl..

Negativni

pre 6 godina

Nikada nije umeo da pošteno čestita protivniku, već uvek neka opravdanja i loš, loš karakter.
To je razlog zašto nikada neće biti poštovan u odnosu na rezultate koje je postigao. Veliki teniser, mali čovek.

Sajmon

pre 6 godina

Mozes ti otici sa Balkana ali Balkan iz tebe nece..takvi su balkanci..uvek je neko drugi ili nesto drugo krivo za neuspeh..iskompleksirani balkanci..

Do kraja sezone bićeš No9o

pre 6 godina

Što lepo ne kažeš da su porodični problemi uticali na pad forme i da si daleko od prave forme kad već i vrapci cvrkuću o problemu između Jelene i ostalih Đokovića, kao i da ne pričaju međusobno već skoro godinu dana.
Bilo bi ti mnogo lakše...

ned

pre 6 godina

Ej, vidi, sve je ok. Nemoj da se pravdaš za poraze, došlo je tvoje vreme za čišćenje. Prvo je bio Federer koji je odjednom počeo da gubi, pa Nadal (on je glumio povredu kolena pa nije igrao), ti si već 6 meseci na tretmanu skidanja ali kao igraš, ispadneš, pa... bože moj a sad je na redu Marej koji odjednom gubi od annonimusa.. Federer se vraća, Nadal isto, izdržali kaznu, vas dvojica ste na redu. Nema frke, sve je ok. Volimo i mi vas

Pere

pre 6 godina

Čovek je živa legenda...ovakvog sportistu nismo i necemo imati...kapa dole za sve...neuspeh je sastavni deo sporta...ne moze se uvek pobedjivati...sto te ne slomi, ojača te...zato napred Noleeee!

tex ex

pre 6 godina

Nešto tu unutar porodice ne štima. Grize ga iznutra pa nema volje da igra. A izgleda je osetljiv na te stvari. Neka nesloga je verovatno u pitanju. Verujem da Beker zna pravu istinu a neće o tome da govori. Nole budi jak i prevazidji to ! Srećno !

Jasminka

pre 6 godina

Zao mi je sto cu ovo reci, ali nemam vise ni volju ni zelju gledati njegove meceve. A toliko smo se nekad radovali kad je on igrao.. a sad, nista.

Krle

pre 6 godina

Pa što nisi tražio da te malo prebace na onu drugu stranu. Nije fer da ti igras stalno na toj strani. Trebali su malo i tog Gofana da stave na tu stranu, da malo i njemu ide sunce u oči.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Goran

pre 6 godina

Pa zar on ne zuvi i trenira u Monacu vec godinama? Kako je tek svim ostalim jadnicima koji ne zive tamo. Temperatura ispod 20 stepeni i njemu smeta. Kako mu nije smetalo svih ovih godina u Australiji gdje temp. Prelazi i 40 stepeni. Na putu je da po glupim izjavama ugrozi i do sada neprikosnovenu Anu Ivanovic.

dex

pre 6 godina

@drakce

Djokovic je bio prvi teniser sveta najverovatnije zahvaljujuci nekim nedozvoljenim sredstvima. Sad se samo vratio na nivo od pre desetak godina.

novica

pre 6 godina

Marej izgubio. Posle meča je izjavio da je nezadovoljan svojom igrom, da je tokom meča donosio pogrešne odluke i da je sam kriv što je izgubio praktično dobijen meč. Ne spominje ni sunce, ni vlagu, ni more?!

Pero

pre 6 godina

Nole, ja sam bio tvoj njavatreniji navijac. Ali kad so dao izjavu da ti Tenis vise nije broj jedan, odmah sam rekao, u tom slucaju zasto odmah ne objesis reket i kazes dosta. Ovako sad uprskavas sve ono sto si uradio. Da si bio povrijedjen covjek bi potpuno razumeo, ali nisi. Bez ikakvog razloga poceo si da izmisljas toplu vodu, te meditacija, te vegeterijanac, te ne mora Boris biti vise u timu. Ono sto ne mogu da shvatim pored toliko svega osvojenog, pa zar nisi naucio osnovnu stvar: Bio si u vrhu jer je tvoj zivot bio tenis. Sad kad si prestao biti tako posvecen tenisu, ocekujes uz par mjeseci treninga da se vratis i budes ono sto si bio? Da ce svi drugi teniseri da se uplase? Pa stvarno? Mislim stvarno?

SrbEUin

pre 6 godina

E,moj Nole. Ne mozes vise da uzmes titulu ni u svojoj kuci.
(nenad, 21. april 2017 21:09)


Odavno više ništa ne predstavlja u svojoj kući, kako onda do titule?

Kim Jong

pre 6 godina

Evo ga opet. Strana, prasina, urasla dlaka, napukao nokat. Daj covece ne omalovazavaj ljude protiv kojih igras....bolji je od tebe...TACKA! Strane se upravo iz tog razloga i menjaju...i imao si iste uslove kao i on!

Trenercic

pre 6 godina

Najveci problem je bio i ostao, sto se pokazalo i u ovom mecu, nedostatak koncentracije u kljucnim momentima i gubitak vere u sopstvene sposobnosti. Voditi 4:2, biti na domak 5:2, i onda izgubiti 5 od sledecih 6 gemova nije problem u igri, nego u glavi. OK, mali je odigrao iznad svojih mogucnosti, isao na sve ili nista, ali to ne moze da bude izgovor. Dok se igra da se ne izgubi, umesto da se pobedi, nema nista od titula.

autoBOT

pre 6 godina

kako mu se promenila kultura komentara otkako vise nije ubedljivo prvi... vise nema hvalospeva o igri protivnika, samo svoji problemi...

Bozz

pre 6 godina

Ne razumem zasto ga toliko pljujete, kad je prvi onda vam je najbolji, kada nije onda hajdemo svi po njemu. Zar mora uvek biti prvi, vi nikada niste imali lose periode u zivotu kada vam nije ni do cega a kamoli do posla, a njemu je ovo posao. Uostalom, ako znate bolje, uzmite reket pa izadjite vi na teren.

Vlada

pre 6 godina

Monte Karlo a teren ocajan. Ma gde to ima?

Em je strana ocajna bila i za tebe i za njega em ti je to domaci teren zato pusti izvlacenje.

Beker ti je lepo rekao ili treniraj ili batali vise ovo mucenje od tenisa koji trenutno prikazujes. Tvoja trenutna forma je za nekih top20 i ako ovako nastavis ispadas iz top 10 veoma brzo.

valjdanormalan

pre 6 godina

Nole, ja ne pratim tenis, čak što više mislim da je to dosadan sport. Kada su te svi obožavali meni je bilo svejedno, malo me nerviralo što stalno pišu o tebi. Sada, kada je krenulo nizbrdo, imaš pmoju veliku ljudsku odršku pa te molim samo jedno... nemoj da postaneš najveći gubitnik u istoriji tenisa...

fecalitades

pre 6 godina

alo ljudi oladite. nije to taj nole, to je svima jasno. treba da se vadi iz kanala, tamo nikad nije bio. mora da vidi sta ce kako ce. nije lako, al uspece! a zasto? uspece zbog onog riterna federeru na meč loptu na us openu. uspece zato sto medj nogama ima ono sto mi svi zajedno nemamo. uspece zato sto mi svi sad o njemu mislimo ovako ili onako, ali mislimo. uspece jer moze, jer zna, i jer zeli. uspece, jer je to njegov smisao!

Gille

pre 6 godina

Sporo kretanje, posmatranje loptice kao da je u publici a ne na terenu,
fokus na protivnikov uspeh a ne svoju igru, nepostojanje return udaraca, los bekhend, nepotrebno rizicni udarci i kad sve to imas...igra se raspada. Sve je to ljudski i ne treba da cudi, ali cudi da u timu nema ko da mu to kaze.

kole

pre 6 godina

A da otpustis Pepea, zamolis Bekera da ti oprosti i vrati se, pocnes da jedeš kao sportista i još neke stvari koje si radio do prošle godine ...

doc

pre 6 godina

Ne znam zasto ove posprdne komentare, Nole je tipican Srbin patrijota, za sve nase neuspehe u bilo kojoj sveri mi nadjemo uvek krivca, Amerika, zapad, Vatikan, voda, sunce, vazduh, Hrvati, Crnogorci, Albanci, da nema Rusije nacisto bi propali.

bane

pre 6 godina

Sad ispade i Gofan strasan igrac uz Karenjo Bustu..Smesno.
Novak je igrao previse defanzivno prepustivsi ceo teren protivniku, sa obilje plitkih loptica koje bi svaki krsteni teniser iskoristio. Svaki njegov poraz lici jedan na drugi jer je uvek po ovom obrascu. Novakov problem je u glavi a ne u nogama i dok to ne prizna nema novih titula..
A ono deranje na Grica i Vajdu je stvarno sramota.

v stepanovic

pre 6 godina

Srpska navika da pribegavaju ispredavanju mitova, kada stvarnost postane porazavajuca je legendarna.Zato je duznost teneskih strucnjaka, da objasne siroj publici da je Djokovic No.1, osvajac Grand Slam-ova otisao zauvek. Umesto njega dosao je Djokovic, prosecan igrac, No.15...23...42... zavisi kako se bude osecao tog dana i protiv koga igra, i to je surova realnost. Happy memories!!!

Novak fan

pre 6 godina

Novace, ako nisi dosad, onda kupi na Kopaoniku deo sume, pa se lepo setaj po njoj i sakrivaj u sunce. Skupljaj maslacak i grli se sa hrastovima, jelom i bukvama. Carica Jelena neka i dalje vodi svoju fondaciju koju si joj kupio.

?

pre 6 godina

Hahahaha, strana terena mu smetala :) Kakav je ovo lik, neverovatno. Gofan naravno nije igrao na toj strani uopste :)
Inace, Gofan mnogo bolji teniser od Noloa, trebao je rutinski da dobije 2-0, ali mu popustila koncentracija u drugom setu, verovatno zbog strane terena na kojoj je igrao, pozicije sunca ili rasporeda zvezda.

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

oxydant

pre 6 godina

Princeza na zrnu graška. Pa što si zaboravio kapu da staviš Novače?!
E sad,da li je Novak zaboravio kapu zato što je previše mislio na Rafu u narednom meču ?

millutin

pre 6 godina

Batalio Nole trening, to je jedini razlog slabih zezultata. Zaboravio na trčanje, zsboravio vožnju bicikla izbrdo, popodne opet,pa opet, pa loptica i reket, pa teretana pa bajk uzbrdo pa opet, opet..
Lakše reći nego uraditi,ali trening nedostaje. Netreba tebe nato upozoravati, jer to znaš. Ako bude treninga, biće pehara. Ovako...neće biti...

lara

pre 6 godina

Ne verujem u vile i vestice,ali.....Nole izgleda kao da je izgubio nit, kao da to vise nije on,kao da se i sam muci da ukapira sta se to sa njim desava,......kao da je izgubio svoju carobnu formulu...
Gde su Vajda i Beker?.

bariloche

pre 6 godina

Novak je danas izgubio jer je protivnik bio bolji. Jos uvek nije dostigao zeljenu formu licno mislim da ce to biti tesko. Madrid, Rim, te RG bice sa previse iskusenja. A za ocekivati je da ce i rezultati biti slicni. Zao mi je sto kao navijac ovo moram da napisem ali je tako. Na zalost u modi je federeromanija, a Novak, Rafa, Endi su tome doprineli i jos po nesto naravno.

beli medved

pre 6 godina

Covece pa on ni trece kolo vise ne moze da prodje.
Strasno na sta je spao doskoro neprikosnoveni svetski broj jedan. Sad mu cak i sunce smeta. Da sam na njegovom mestu s mesta bi potrazio cika doktora, onog iz Laze jer ovo nikako nece izaci na dobro da bog kaze.

Dragan S.

pre 6 godina

Hajmo ovako, neka svako od Noletovih kritičara i razočaranih navijača, stane pred ogledalo, pogleda se i pita sebe šta je i koliko postigao u životu, i na koji način, pa onda neka napiše ponovo iste kritike, ako ima obraza! Kakav čovek treba da bude da bi kritikovao čoveka poput Noleta, a zbog čega, zbog slabije serije, zbog lošije forme?! Pa, 'ebem vam sve, izvagajte njegove uspehe i neuspehe, pa onda kritikujte ako možete, ljigavci od ljudi!!!

No1e SVETSKI MEGA CAR!

pre 6 godina

Al' su 'rvati navalili da se nasladjuju ovde! Uzivam citati njihove komentare protiv No1eta jer samo potvrdjuju koliki su pacenici. A neki cak pisu i cirilicom. Lepo od njih da znaju nase pismo :)

Ivan

pre 6 godina

Od kada znam za sebe muci se sa fizickom spremom. Deluje mi kao da svi ostali igraci mogu vise da se dobacuju od njega, cim krene neka veca razmena, uvek on prvi trazi nacin da je zavrsi, a posle tog poena zbog iscrpljenosti gubi naredna dva, mozda cak i tri. To je po meni glavni razlog velikog pada ove sezone. I ranije je to bilo prisutno, ali sada je mnogo vise.

Sale

pre 6 godina

Komentari tipični za naše podneblje. Umesto da se čoveku daje podrška sada kada je teško, većina mu pljuje u lice. Sram vas bilo. Hrist da sidje medju nas ponovo bi ste ga razapeli. Nikada vam neće biti dobro dragi sugrađani dok ne budete davali jedni drugima podršku.

sanja

pre 6 godina

samo napred Nole u dobrom pravcu ideš. neki ljudi prosto ne mogu objektivno da sagledaju sve aspekte i da svi ljudi nisu isti. verujem u tvoj povratak

marsal

pre 6 godina

Glupo opravdanje ali je jos gluplje pljuvati ga sada kada je u teskoj krizi. Taj je covek najbolji sportista u istoriji ovog dela sveta i ucinio je za Srbiju kao niko do sada pa se to ne bi trebalo zaboravljati. Morace sam sa sobom da rascisti zeli li opet na vrh, ako zeli, da se ponovo tome potpuno posveti, ako ne, bolje da prekine odmah.

Kinez

pre 6 godina

"Jedva cekam da dodje Federeru na mejdan @ RForever"
Nema sanse burazeru. On ispada pre cetvrt ili polufinala, pa nema sanse da igra protiv Rodzera. Mozda mu je to i taktika. Tako uvek moze da kaze da ima za jedan susret pozitivan skor sa Rodzerom.:D.

Alex

pre 6 godina

Pa to je "tvoj" teren! Tu navodno dolaziš biciklom svaki dan i treniraš. Sad odjednom - sunce smeta!Gofana je verovatno "preskočilo" jer je mali. Gluposti.

rastko

pre 6 godina

Godinama nosim kontaktna sočiva i tvrdim da samo oni koji ih nikada nisu nosili mogu ovakvu sprdnju da prave vezano za njih i sunce. Nepodnošljivo odvratan osećaj je kada ti bije sunce u oči, a imaš sočiva. Inače, smatram da se Novak vraća u formu, a ovaj jučerašnji poraz je samo rezultat spleta nesrećnih okolnosti.

Uzivajte

pre 6 godina

Au, koliko mrzitelja i zlobnika navalilo da se nasladjuje porazom Noleta...ovo im je dusevna hrana i prilika da izbace svu pakost i posteno ispljuju osvajaca 12 grenslemova i 30 mastersa.

Realo

pre 6 godina

Cudan je pad Djokovica u poslednjih godinu dana. Deluje kao neko ko je imao recimo prelom ruke i nije drzao reket 6 meseci, pa se lagano vraca u zivot. Sve ovo traje predugo i neobjasnjivo je racionalno. Ovim tempom ce biti kandidat za osvajanje nekog GS tamo negde 2019.

Porazi

pre 6 godina

Oprostili bismo mi Novaku sve poraze, patili bismo s njim zbog tih poraza - da se ovde o necemu drugom ne radi. U Srbiji, i na celom Balkanu, a bice i ponegde drugo u svetu, ljudi preziru slabice i mekusce! A Novak se, nazalost, u to pretvorio, slusa jednu pokondirenu, ispijenu zenicu, koja otvoreno kopa jamu pod njim! Zato ce sve vise biti onih koji Novaka preziru - nema to veze sa sportskim porazima, nego sa razlogom tih poraza, a taj razlog nije sportski. Kidao si sve pred sobom, a sad te Risticka unistava, jado, i gubis od svih, da bi ona srecnija bila! A nikad srecna nece biti, jer ima velike ambicije i nikakvo pokrice za njih. Bez tebe bi bila niko - i bila bi, paradoksalno, srecnija, jer ne bi pokusavala da rastura onog u cijoj seni je doskora zivela, dok nije uobrazila da je bolja od njega. Pustio si je, i sad imas to sto imas, pa dokle izdrzis, nema to vise veze sa tenisom samo, zivot tece i nakon tenisa, sa takvom?!

Velikani

pre 6 godina

Iako je po uspesima medju najvecim svih vremena - Novak u buducnosti sasvim sigurno NECE biti smatran velikim teniserom! Nece, jer se nijedan sportski velikan nije strmoglavio kao on, nijedan nije doziveo takav sportski i ljudski brodolom! Pustio se sekti i pokondirenoj zeni, posle velikih uspeha postao najveci gubitnik IKAD! Cestitam, Risticu - sta mogu, i ja ga odsad tako zovem, ova promena imena najbolje ga opisuje! Hteo si da te svi vole - nece te voleti niko!

Istine bez

pre 6 godina

NOVAK DJOKOVIC - MUSKA ANA IVANOVIC

Napisao sam i prolsli put da kako vreme prolazi on sve vise postaje tip Ane Ivanovic. Uvek nesto fali uvek neki izgovori a forma u ociglednom padu.Te price da ga ne treba kritikovati nisu na mestu.Imate pravo da pisete hvalospeve na njegov racun kada je bio pravi Novak ali nemate pravo da kritikujete to sto zbog svoje lenjosti postaje drugorazreni igrac.AKo je zasluzio provalie posle ovakvih igara zasluzuje kritike.Legende se ne ponasaju tako,ne gube na taj nacin,ne koriste glupe izgovore.Pogledaj Nadala koji se muci sa formom vec dve-tri godine ali uprkos tome kada gubi ne trazi izgovore poput Ane Ivanovic,gubi sa stavom,muski.Sam ces biti kriv sto nisi i neces biti najbolji svih vremena,mogao si ali si poceo da meditiras sa Imazom.Zbogom ozbiljnom tenisu.

?

pre 6 godina

Hahahahahahaha, pa ovo je neprocenjivo :) Kazu botovi, Sunce se pomeralo i smetalo samo Nolou! Hahahahahahahaha i ono postalo deo zavere! A smeta samo onima koji nose sociva, ostalima nikako! U prvom setu je bas ocigledno bilo kako Sunce skakuce i zauzima pozicije da takticki smeta Nolou. Samo ne znam kako botovi znaju da i Gofan ne nosi sociva!?

dusan

pre 6 godina

Da li je moguce da se zaboravlja da je Djokovic najbolji sportista svih vremena ( i proslih i buducih) koje Srbija ima. Pa covek je 6 godina bio prvi ili drugi na svetu i bio dva pura proglasen za najboljeg sportistu sveta u jednoj godini.
Vi koji ga "pljujete" pogledajte se malo u "ogledalo" i zacudicete se na sta licite.

Lik

pre 6 godina

A da za promenu jednom kažeš da je protivnik bio bolji? Neće kruna da ti padne. .uvek nešto smeta.. cuj sunce ha ha ha..ccc
(Da kazem, 21. april 2017 21:36)

Ne lupaj, on to uvek kaže i poznat je po korektnosti prema protivnicima.

PedjaRS

pre 6 godina

Zašto ste svi zapeli za tu mišićnu masu? Pa vidi kakav je Andy Murray, mišićav ko Blek Stena, i opet nema kondicije i gubi mečeve. Pa nije ni Federer neki strašan mišićavko pa opet dobija sve redom. Noleta upropasti prva serva, znači to mu je nula, a plus što nema čovjek više motivacije kao prije, pa to je očigledno. Šta će sad da juri Federera bezveze, ili broj jedan na atp listi. Čemu?

gibanica

pre 6 godina

gibanica
Nisam video tu scenu da se ironično obraćao trenerima,kad je to bilo i šta je rekao?
(Holmes & Watson, 21. april 2017 22:10)

Napisao sam, u pauzi pred poslednji gem (mozda i pauza pre te), poceo je pricu, nije se videlo mnogo ni culo jer su bile reklame i na RTS-u i na SportKlub-u, ali Viskovic, komentator SK, prepricao je scenu odmah nakon reklama. Mozes pogledati reprizu. Rekao je Vajdi i Amanovicu "Hvala vam obojici, super ste me pripremili za mec!". Svalio je krivicu. Mozda i jesu krivi, ne znam, ali vec sam tada video da i on sam zna da je gotovo, da je posumnjao u sebe ili vec zakljucio da nije sposoban da dobije taj mec.

Aca Znalac

pre 6 godina

Nisi Nole [to si bio. Nije kriva strana, niti reket, niti sudija, niti protivnik. Ti si u stvari postao lo[ igra;. Nema[ vi[e kura\nosti tj. hrabrosti. Ti si teniser sa po;etka karijere. Nemaš više ni malo mentaliteta koji te je krasio. Finito, Ende, The End. Možda su ti pare udarile u glavu što je 100%. Lova te je unakazila.

arsa

pre 6 godina

@pepe
Jedina svetla tacka?Pa da sve one Olimpijske medalje u Riu nam je doneo klonirani Djokovic,vaterpolo sampione cine 13 Djokovica,omladinci u fudbalu sve Novaci,ostali sportisti ne postoje,sve smo ih samo sanjali,dakle Djokovic i niko drugi

zex

pre 6 godina

Sta mlatite tu.odakle samo ovoliki idioti na ovom forumu.Novak ima sociva i juce je imao isti problem,jasno se videlo da je sunce razlog brejka kada je Gofan presao na drugu stranu jedva je osvojio gem.tezak mec novak je morao da pobedi ali Gofan je odigrao izuzetno pogadjao je uglove imao je i srece i nije gresio.Novaku je falilo mnogo malo da prodje,par sitnih grasaka to je razlog poraza.Igra je dobra,napreduje fizicki odlican nema zime a vi se zapitajte koga bi ste vi pobedili u bilo cemu u zivotu.Jer vi nemate zivot.

Pedja

pre 6 godina

Tuzno je to koliko napadate i osujecujete coveka koji je osvojio toliko GS-ova...Usao je u fazu kad mu je ritam opao i nista vise.I Federer i Nadal su prolazili i prolaze kroz isto....

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

dr

pre 6 godina

Smejali smo se ljudima koji su pricali da Novak ima psihickih problema. Sada je to tako ocigledno. Covek je u ogromnoj depresiji,samo trazi izgovore. Jos pamtim njegove suze sa Olimpijade,nije to bilo zbog poraza,nesto se krije veliko.

Mrki

pre 6 godina

Nikada većeg prevaranta u istoriji sporta, u slaboj konkurenciji Federer i Nadal slabo igrali Novak bio najbolji a mi mislili da je nekakav šampin.
Vrati se Ana Schveinschavieger.

Deki

pre 6 godina

E moj Nole, da nisi igrao one silne dropshotove verovatno ne bi morao da se mučiš na tom suncu. Ali ima li tebi neko da kaže istinu u lice bre? Udarci su ti slabiji 20% nego prošle godine, dovoljno da se protivnici komotno nameste na loptu i pošalju je gde hoće. Nemaš energije u kontinuitetu, ni onaj žar u očima. Ne može vuk da pase travu i posle trči čitav dan...

Drnda

pre 6 godina

Sočiva su izgovor? U, boga ti! A on profesionalac! Pa što ne kupiš polarizaciona sočiva pa nema odsjaja? A? Nisu ti javili za tako nešto?

?

pre 6 godina

@anica
Jeste botino, sociva su kriva. Narocito kriva za ono ponizavanje u prvom setu. Ko ti je rekao da Gofan, Busta i Simon ne nose sociva? A botino? Kmecavac samo trazi opravdanja, a vi zatucani botovi padate na ta kmecanja! Gofan ga razbio kao zvecku! Da nije bilo sunca koje je smetalo Gofanu i da Nolo nije folirao onaj pad otresao bi ga mocni Gofan u dva seta.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Jovan

pre 6 godina

Kakav narod. Ovde niko ne valja pa cak i jedan Novak Djokovic. Svaka drzava na svetu ne bi pitala koliko para da da pa da ima ovakvog sampiona. Za one koji ne znaju, Novak nosi sociva i sigurno da mu sunce vise smeta nego Gofanu. Ako ste zaboravili in je vodio dok nije dosao na tu stranu i tu je izgubio svoj servis koji bi mu u nirnalnim okolnostima sigurno dineo pobedu. No sta je tu je Nole je izgubio i zuvot ide dalje. Bice bolje na sledecim turnirima. Mene licno najvise zanima Sinsinati, ostalo kralj vec ima po vise puta.

Nicky boy

pre 6 godina

Vidim neki ovde pametuju, Nole treba ovako, Nole treba onako... Luzeri koji ništa postigli nisu u svom životu popili svu pamet ovoga sveta. Daju sebi za pravo da savetuju i kritikuju Novaka!? Koji smo mi narod...

Коста

pre 6 godina

Сад је ТЕК занимљиво навијати за тебе Ноле! Она доминација до пре годину дана је била већ мало и досадна рутина. Не значи да не желим да достигнеш исте невероватне резултате какве си постизао, али већ сада ти си Принц овог спорта свих времена, уз то ретко прибрано и пристојно биће. Уздравље ти било све што будеш у свом животу одлучио и урадио.

realista

pre 6 godina

Novace, volim te kao najrodjenijeg i hvala ti za svu radost koju si mi pružio u zadnjih par godina. Ponosim se
tobom. Protiv Spanca ti je smetalo sunce. Bilo je očigledno. Danas opet ista priča. Zar taj uniklo (sponzor) nije mogao da ti obezbedi kačket da sprečis taj problem. Uzgred, umeo si da igraš i sa kačketom. Uslovi su bili isti i za Gofana, a ti si br2. I dalje verujem u tvoj povratak. Nemoj tražiti opravdanje za današnji poraz. Sve je u tvojoj volji i želji!

F30

pre 6 godina

Pre neki dan mojoj ćeri kupio bicikl,jedva je naucila da vozi,bila presrećna,opustila se malo i onda pala!
Ko je bio kriv?
Tata sto je kupio takav bicikl i naravno bicikl!!!
Tako i nasem noletu!
Volim ga i uvek cu mavijati za njega,samo nek ne trazi krivce i sve ok!!!

v

pre 6 godina

Ja mislim da on nikakav drugi problem nema osim sto ne zna da gubi. Mnogo se nervira kad gubi, i posle malog pada posle rolan garosa, angazovao je Pepea, ali su kola krenula nizbrdo, i sad kao prica kako mu tenis nije najvazniji da bi sebi dokazao da se ne nervira, ali mu me uspeva...

Dragan Torbica

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju
(Jasno, 21. april 2017 23:52)

Zemljače, šta teb' smeta porodca!??? Kolko ono djece imade Feki?

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Nikad nije kasno...

pre 6 godina

Eee, Nole.., Nas dragi Nole.., nemoj se ovoga puta vaditi na sunce i neke druge perefeke , Brate i sve nas a i samog sebe smaras polako sa takvim jeftinim izgovorima jer cinjenica je da na zalost i tvoju licno i na nasu koji smo te uvek obozavali i bodrili i verovali u Tebe.., Ti Sam niti imas vise snage , a niti verujes u samog sebe , sto znaci ako zelis da ponovo budes onaj nas stari pravi dobri , tj. Najbolji Nole , moras da promenis i ponovo vratis Sam sebe u ono prvobitno stanje od pre jedno godinu .., dve , gde jos nisi znao za nikakve poraze , nego samo , i samo za Pobede !!!

goran

pre 6 godina

prosle godine posle dominacije gde uzima sve I konacno rg ( sto ce se ispostaviti kao kraj jedne skoro savrsene karijere I taj rg ga je drzao sve ove godine da svake sledece grize sve jace, kud ga osvoji uopste), posle ispadanja na rg krece sa izjavama kako nije srecan na terenu. pa bre je l si sad srecniji kad te dere ko stigne, samo nam to reci molim te

?

pre 6 godina

@Laert
A na kojoj je strani igrao Gofan kada je Nolo napravio brejkove u 2 i 3 setu? Na kojoj je igrao Busta juce kada je izgubio svoj servis i mec? To nije vazno jel?

Darko,Rijeka

pre 6 godina

Braćo Srbi, ostavite Novaka na miru. Čovek je uzeo sve što je mogao, ima 30 gdoina... Ljudi! Pa nije robot! Dolaze novi moci. Sve ide svojim pute. To bi sad bilo kao pljujemo Bekera, Bjorga ili Samprasa jer ih vise nema... Novak je vama u Srbiji donio gomilu sreće. A bogami i nama u Hrvatskoj jer ga volimo. Nole je ispisao stranice knnige tenisa. Što hoćete više?

Miki

pre 6 godina

Kada neko pomenu Anu,odjednom mi je sinulo.Rolan Garros je izgleda to prokletstvo za srpske tenisere.Čim ga osvoje sve se raspade.Tako je i Ana zaboravila da igra tenis čim ga je osvojila i brukala se sve do kraja svoje karijere.Ana je možda najlepša teniserka,ali joj intelekt baš nije jača strana.Ne mogu da zaboravim njenu izjavu malo posle tog kobnog Garrosa kada je izgubila od igračice iz 3 lige i rekla "nisam očekivala da će ona tako jako da igra".I najsmešnija izjava početkom 2016 godine da će se vratiti na mesto br.1.Još malo kao premijer-predsednik.

Tereza plemenita Glembay

pre 6 godina

Puko skroz, uopste ga ne gledam vise...Isto kao i fudbal kad mi igramo.
(Bankar, 22. april 2017 00:17)

Tipičan bankar. Dobar samo sa ljudima koji imaju uspjeha, čim netko počne posustajati bankar okreće leđa i traži nove uspješne.Bio ti zanimljiv dok te hranio svojim uspjesima. Stavi nik Pijavica.

Ljuba

pre 6 godina

Ovo pišem iritiran zlonamernim komentarima na Noletov rančun, ali i u prilog poštovanju osnovnih principa i pravila. Neprihvatljiva je filozofija “kako tebi – tako njemu”. Naime, postoji granica posle koje igra prestaje da bude regularna. Gofan se bolje snašao u situaciji kada sunce na zalasku bije pravo u oči, ali to nije više teniska igra, već igra tenisa na slepo. I sam sudija je u toku meča priznao da je zaslepljen i da ne može da prati igru! Ovo je posledica nepravilne orijentacije terena u Monte Karlu, glavni teren je orijentisan skoro u pravcu istok-zapad iako je osnovno pravilo za sve sportske, pa i teniske terene da budu orijentisani u pravcu sever – jug. Ovako nešto ne bi smelo da se toleriše, naročito kod turnira masters serije! Mišljenja sam da bi moralo da se uvede pravilo prekidanja meča u ovako ekstremnoj situaciji, kao i u slučaju kiše ili mraka.
P.S. Mogao je da se izgradi i zid koji bi zaklanjao sunce koje zalazi, ali možda je to i previše da se to očekuje od sredine koja dopušta da opera i kockarnica imaju isti ulaz.

nik

pre 6 godina

Nole Pocni da igras tenis da se boris, nisi politicar da sve komentarises i pravdas. necitaj sta drugi pricaju ti si sposoban sportista. Ako ne mozez i imas probleme prestani da igras ne sramotise. NIK

popokatepetl

pre 6 godina

E Srbijo, jadna li si. Iz CG sam, veliki sam Srbin i uvijek sam isticao kako Srbiju volim svim srcem i navijam za nju protiv svih i u bilo kojem sportu. Ali Srbijance (ne Srbe, samo Srbijance), naravno da ne mrzim, ali ih i ne volim. Upravo zbog konentara o ovom covjeku! A izmedju Srba i Srbijanaca je ogromna razlika. Srbijanci su samo ljudi koji zive u Srbiji i veliki broj njih su nesrecne duse koje ne oodnose da njihov zemljak uspije. Pa njima kada bi sinovac ili nećak postao neko i nesto, oni bi bili svim srcem protiv njega, jer su to narcisi. Pronađite se nesrecne duse ;-) A suprotnost od njih su Srbi, koji ce da podrze i Nola i Lajovica i Krajinovica, pa i Anu dok je igrala! Veliki pozdrav za sve SRBE sirom svijeta! Ima nas dosta!

AlCapo

pre 6 godina

Realno, Nole je vec po ko zna koji put zakinut u rasporedu, trebalo je da igra poslednji mec iz najmanje tri razloga:

1. najbolje je rangiran od preostalih igraca na turniru,
2. njegov protivnik je bolje rangiran od Rafinog,
3. poslednji je zavrsio prethodni mec.

Sto je mnogo, mnogo je, setite se samo kako su mu smestili na poslednjem Wb.

mujo

pre 6 godina

Ove godine se neće dopustiti igračima s čela liste da uvećavaju svoj skor. Moći će da ga uvećavaju, dakle i da osvajaju titule samo oni s manje poena (npr. Nadal, ovde). To je stoga da bi se otvarao put Rođi da postane prvi do kraja 2017. Prema ovom ''planu i programu'' i Sten i Marej i Nole će sve turnire ove godine gubiti u prvom ili najdalje trećem meču.

Dragan

pre 6 godina

Novak nemoj da me nerviras sa takvim izjavama.Sva tri meca u startu si izgubio svoj servis.Ovo vise nije za gledanje.Tvoj najveci problem je i dalje servis, servis i samo servis.To nemozes da nikako da usavrsis, zato i gubis toliko meceva.Ovo nije ona tvoja igra koju si pruzao i bio strah i trepet za sviju na turu.Sada je doslo vreme da moze svako da te dobije.Izvini Novace. ali to gledamo vec odavno.Ako nepromenis nista na servi, tesko da ces dobiiti bilo koji turnir.Zao mi je, ali sam ovo morao da kazem.Pozdrav od tvog vernog navijaca, i sretno.

nikola

pre 6 godina

Brate,samo polako,sve će da dodje na svoje mesto....isto kao ono što smo te čekali celu noć i ti na kraju osvojiš aus,usa itd. Samo polako....ti si ionako naaajveći sportista na svih vremena u Srbiji a i široj okolini....

TurboNator

pre 6 godina

Ne znam da li je neko vec pomenuo ovako nesto pa pitam:

Da li se to meni cini ili je mozda problem u odnosu njegovih roditelja i Jelene (zene)? Ja njih nikada nisam video da sede zajedno, blizu, nikad nisam video neki kontakt izmedju njih?

Mozda je to uzrok Novakovog pada?

Inace Goffin je igrao dobro, ali Nole stvarno ne bi smeo da dozvoli ovakav poraz posle 2:0 u trecem setu i brejk lopti koje je imao za 3:0... Ima li nade da ce ikada da nauci kad da krene na mrezu i da ima 'plan B' ako ne ide, da malo menja taktiku?? Zasto ne koristi slajs vise, takodje treba cesce da 'wrongfoot' protivnike... Svi mu citaju semu, uglavnom znaju gde loptica ide unapred... Goffin je suvise cesto bio 'na lopti', spreman i 'namesten' za udarac.

Josip

pre 6 godina

Ispao je i Andy Murray i Stan Wawrinka.Ovaj Monte Carlo je pun iznenađenja.Valjda ce Nadal potegnuti do kraja..u suprotnom, totalni fijasko najboljih.

gari

pre 6 godina

A gde je igrao Gofan, na drugom terenu ?? Daj bre više, ne traži razloge za ispadanje !! Prvo bezglutenska dijeta, vegan dijeta, bez mesa, pa onda meditacija i joga, pa promena trenera(odlazak Bekera), pa uticaj plime i oseke, mesečeve mene... Niko ne misli da će ostati na prvom mestu ATP liste doveka, nivo igre mu je opao a ni psihički nedeluje jak kao ranije. Šta mu se vrti po glavi, to on najbolje zna, valjda ce kriza proći, ako ne bataljuj tenis i uživaj !!! Našu podršku imaš uvek !!!

Severna Mitrovica

pre 6 godina

Nemoguć je i tvoj pristup sokole, tvoje odricanje od crkve naše i tvoj raspali brak.
Vozdigni se i kreni da pobedjujes, upao sam u tešku depresiju. Pijem lekove kad igraš...

brank0

pre 6 godina

Zašto bre više ne želiš da igraš? Zašto ti je stalo da se svima dopadaš? Odvlače ti pažnju gluposti(objave šta jedeš, da si promenio prioritete) dolaziš u situaciju da se pravdaš, to je isključivo tvoj život i tvoja odluka.
Znaš da nisi postao šampion preko noći, veština je tu, kondicija je tu, gde je glava?

777

pre 6 godina

Novak nosi sociva i moguce je da mu je smetao deo terena koji je pola osvetljen a pola u hladu. Gofan ne nosi sociva. Medjutim Novak igra lose i bez tog problema. Ne znam sto nije nosio kacket jer je cesto gestikulirao da mu smeta sunce? Posebno kada je servirao na toj strani i izgubio brejk prednosti a posle je sve krenulo nizbrdo. Posle ovog perioda od pola godine i jace, treba biti realan da Novak nikada vise nece imati rezultate i formu kao ranije. To je cinjenica i realnost. Mozda bljesne na nekom turniru ali neki kontinuitet..u to ne verujem. Jamu zelim sve najbolje ali mrka kapa. I normalno niko ne osporava da je on nasa i svetska teniska legenda. To je zapisano njegovim rekordima i rezultatima. Medjutim shvatam da je to proslost i hvatam sebe kako ne zelim da odgledam mec do kraja kao danas pola treceg seta. Sve mi je jasno i zasto da kidam zivce i nerviram se?

Sofronije

pre 6 godina

Nisam nikada bio obozavatelj Djokovica ali ovi komentari mi polako idu na nerve, jer ga blate oni koji su ga svojevremeno kovali u zvezde.Doslo se i do saveta za ishranu, a dok je pobedjivao, svaki se srbin zaklinjao u istu, kao dokaz superiornosti domaceg nad onim "zapadnim GMO". Cim je krenuo da gubi krenuli i saveti da li je bolja snicla od klot pasulja.
Aman, covek se zamorio. Osvojio je sve moguce, a novca ima za tri zivota, dakle koliko ljudi moze sebe da motivise da i posle toga trenira nekih 12 sati dnevno, sedam dana u nedelji.A da, zaboravio sam one sportiste u fotelji ispred televizora...

ninepi

pre 6 godina

Dopunio bih komentar Aleksandra, tenisera rekreativca: Ono sto nema u rekreativnom tenisu su finansije, a Novak sada igra zbog finansijskog momenta. Jos uvek ima dobar ranking i moze da uzme dosta love na turnirima, a sponzorski ugovori su mu jos i jaci nego ranije. Dakle on sad igra za lovu, ne za dominaciju kao ranije. Prihvatite tu cinjenicu i nema nerviranja, cak ponekad nema ni gledanja meceva.

abrakadabra

pre 6 godina

tesko te je covece gledati ili se malo trgni ili penzija, steta da te svi dobijaju koji su mogli da o tome sanjaju, pravdanja tog tipa su glupost svaki sportista to zna..

Marko

pre 6 godina

Nole trening trening i trening. I resi probleme ako ih imas jer trenutno igras ni 20 posto svojih mogucnosti ne zbog toga sto si zaboravio vec zbog toga sto si se psihicki malo olenjio. Al vratices se ti i ponovo osvajati turnire. Igraj sad malo za tenis fanove i batali jurnjavu za Federerom. Hteli mi to da priznamo ili ne sve i da ga prestignes Federer je Federer. Nesto tipa Mesija u fudbalu Teodosica u kosarci..Veliki si ti i izbori se da budes drugi najveci svih vremena a za to ti fali bar da budes izjednacen sa Rafom u GS. Sampione legendo. I ne shvataj kritike previse ka srcu jer 95 posto je od onih sto ne mogu da prihvate da gubis a vole te. Onaj ko te u Srbiji posle svega ne voli..a ima ih u debeloj manjini..treba da ide kod psihijatra.

ZG TOM-šrauba

pre 6 godina

Odličan meč i dramatičan .Ali taj Gofan je najnevjerojatniji igrač na touru,omalen je i manje građe od ostalih igrača i stvarno je čudo kako parira ostalima. Vrlo je jak u glavi i uporan, naravno uz odličnu tehniku svojih udaraca.

realista

pre 6 godina

Ljudi, da li ste svesni da je taj isti Novak Đoković dva puta bio proglašavan za najboljeg sportistu planete i sad vi, stručnjaci, dajete sebi za pravo da pljujete po njemu. Da li ste stali ispred ogledala, pogledali se i upitali šta ste u životu uradili i po čemu će neko da vas pamti? Verovatno ste najpovonosniji na komentare koje ostavljate pod pseudonijumom

Miloš

pre 6 godina

Novače, ma koji da si na tabeli, mi ćemo uvek da te volimo jer si mnogo uradio za naš sporti i za našu državu! Tvoja karijera je sjajna, sada da odeš u penziju - ima na čemu da ti zavide mnogi!
Mnogi tvoji navijači su kao lažni prijatelji - tu su oko tebe kada si uspešan, nestanu i pokažu svoje pravo lice kada nisi uspešan.
Tenis je kao život, usponi i padovi su sastavni deo toga.
Sve najbolje - junačino!

vass iz dasss

pre 6 godina

istinA je bukvalno takva. njemu to smeta. smeta mu i vjetar. sjetite se us open finala i pobjede mareja nad njim. vjetrovit dan bjese veoma.

Trile

pre 6 godina

Nije mi cilj da branim Novaka, ali kad je Gofan servirao na toj strani, ceo prostor je isijavao od sunca. Gofan je iman narandzastu majicu, on je "narandzast" u licu i kosi kao i teren i moj kineski flat TV je odlepio, prikazivao je samo jednu narandzastu mrlju. Majke mi sam pomislio kako uopste vidi bilo sta. Kad je Nole presao na tu stranu, sunce se pomerili pa je moguce da mu je islo direkt u oci. No to nije bilo kad je gubio od ostalih, tako da nije opravdanje.

Moljac

pre 6 godina

Trebalo je da proba s jednom fenomenalnom tehnološkom inovacijom, koja apsolutno dokazano pomaže protiv sunca koje ide u oči. Zove se - kačket.

Bez obzira na to, vidi se da se polako vraća. Veoma polako, nažalost, ali vraća se. Biće to OK do USO. Citiraćete me tada.

NS BOY

pre 6 godina

Mislim da je potrebno udaljiti se od salate. Preci na "normalnu" ishranu koje su deo drugi sportisti jer to organizam trazi.
Zahvalan sam Novaku na svemu sto je uccinio za nasu zemlju kao i sport. Mogao je i moze daleko vise.
Kada dozvoli da ga pobedi jedan prosecan igrac, onda je jasno koliko su besmisleni oni komentari koje pojedinci ostavljaju ovde, a koji kazu da Novak ne igra uopste slabije vec da su drugi igraci ti koji su podigli nivo svoje igre. Navodno mogu da izvedu sada sve ono sto on moze. :)

Istina

pre 6 godina

Najbitnije je da se do kraja godine kotira dvocifreno. Onda će da shvati da mora sve da promeni (čitaj "vrati gde je bilo) ako bi da se bavi tenisom.

Ovo danas je bio zanimljiv meč jer je dugo trajao ali igra je bila trećerazredna, očekivano.

Kukuruma

pre 6 godina

@svima ovima koji kad god Novak izgubi kazu da je protivnik bas taj mec odigrao odlicno:
Istina ponekad boli, ali oslobadja. Novak je neverovatno pao u svojoj igri, zato i ti teniseri mogu da se razmasu i igraju dobro. Bilo je lepo dok je trajalo, pruzio nam je covek mnoge radosti i to treba postovati. Medjutim, imamo ga pravo i dobronamerno kritikovati, kao sto smo imali pravo i da slavimo i radujemo se njegovim uspesima.

@svima koji pisu da osvojimo koliko i on pa da mu onda nesto kazemo:

Svet ne funkcionise tako. Onda ne bi mogli nista da kazemo hirurgu koji napravi kriticnu gresku, jer prvo da zavrsimo specijalizaciju u tom polju, pa onda mozemo da budemo ljuti ako nas je unesrecio.

мука ми је

pre 6 godina

Ето , морам рећи , све приче баци , ипак остајеш велики и поштено се повуци.

patriota

pre 6 godina

Nas najbolji sportista ikada,toliko radosti nam je doneo a sta smo mi ucinili za njega nista , toliko humanitarnih akcija i sada ga brukate pravi ste Srbi.Ajmo Nole vrati se jer ti to mozes ja verujem u tebe.

parabola

pre 6 godina

Aj Novače ne zamajavaj narod pa i Gofan je igrao na toj strani gem poslije pa je odbranio servis. Ali da je ometalo obojicu jeste, pitanje samo kako se ko snašao izborom taktike i udaraca. I tu je ključ pobjede Gofana brzim i kratkim volej udarcima, napadaš i izbjegneš što više dio terena po suncu. Novak je dobro naveo uzrok šta je prelomilo meč ali izbjegao pravi razlog, protivnik ga je nadmudrio dok se zaista vidi poboljšanje u njegovoj igri, imao je meč u ruci najbitnije sa svojom igrom i zato poraz zaboli, da nije bilo tog detalja treći set bi pripao Novaku glat! Ne kritikujem Novakovu izjavu zbog subjektivne ocjene jer bi svi tako reagovali od Nadala, Fekija pogotovo, pa i svi mi a posebno ovi Nolehejteri koji kritikuju i dok spavaju. Samo ukazujem na činjenice uz dobronamjeran savjet da nema potrebe za tim jer jasno da je bolji pobjedio. Igra se vraća to je bitno i to za šljaku na veoma zavidnom nivou a sezona tek otovrena, posebno servis obećava, malo poraditi na taktici...a sreća ponekad prati i hrabre!

Stiv

pre 6 godina

Polako narode sa tim otpisivanjma, Novak je cudo od coveka, ovo sve je ocigledno moralo da mu se desi. Treba vremena da se resetuje, pronadje sebe ponovo.

Milan

pre 6 godina

Svi mi koji volimo Novaka,normalno je da očekujemo uvek samo pobedu,pobedu, ali ne ide.Novak je igrao izjednačeno sa protivnikom,ali on je imao malo više sreće.Apsolutno je tačno da Novakova igra ne liči na onoga staroga i briljantnoga Novaka.Igra promenljivo,neodlučno,mlitavo,bez kondicije,psihički i fizički nepripremljen i stiče se utisak da od svakoga protivnika može da izgubi.Videli ste kako igra Nadal,sreća je velika da Novak nije sa njim igrao,tu bi doživeo veliki poraz,jer Nadal igra muški,snažno,borben je,pravi borac i zna da igra.Kod Novaka je psiha u pitanju,jer užasno promenljivo igra,serve očajne,slabe procene protivnika i igra na sreću i rizik.Komentator meča reče: vidite li gde Jelena sedi, a gde sede Novakovi roditelji,oni su u sukobu.Možda Novak ima tu neke probleme koji se odražavaju na terenu.Meni ga je žao,vidim da ga duša boli zbog poraza,njega novac više ne interesuje,tu se radi o časti i ponosu i ljudskom dostojanstvu.Novak kada reši psihičke probleme,onda će nizati ponovo rezultate i kao čovek ima pravo i na poraz.Ipak,hvala ti Novače na svemu što si nam do sada pokazao, jer sve bude i prođe,takav je život.

Adamsin

pre 6 godina

Gledam, ne mogu da verujem, da se takav defetizam i apatija javlja kod naroda Serbskog! Neka nas je sram, braćo napaćena, SRBIJO-SAJONARA!!!

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Hajde Novace glavu gore! Nisi ga dotukao na kraju drugo seta niti poveo 3:0 u trecem. Sunce Se bas postavilo na tvoju stranu ali idemo dalje. Madrid polufinale, osvojis Rim a posle ponovo na stazama slave. Ne daj se! Samo napred! Ponovo ce Smilica da pise pesme.
Pozdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

Dragan Torbica

pre 6 godina

Juče moja stara majka veli: narode moj, a glee gaa, vidi se na njemu da je on gladan! Na to ćaća dodade: vele da jede samo nekve alge! A djeca u smijeh, pa me pitaju: tajo, smijemo l' mi našeg algara od danas zvati Nole? Pitam ih ja: čeljadi moja, ko vam je taj? Vele, pa to je ona ribca u akvarjumu što jede alge.. Pokažu mi ga, vidim stvarno, est najveći u onoj vodurni i velim im: more!!! Eto, imademo sadaj i mi Nola! A vami ljudi moji velim, dovati l' se Nole mesa, pa ima jope da bude nomero uno, ima da da bude gori od pirane!

bostanseltiks

pre 6 godina

Mene je stvarno sramota koliko pljujete ovog coveka! Siguran sam da Novak nije gotov u teniskom smislu i da ce se vratiti na onaj nivo a onda cete ponovo da mu pisete hvalospeve i da ga svojatate!
PU BAGRO JEDNA-KAKAV SMO POGAN NAROD DOBRO NAM I IDE!

Srbin

pre 6 godina

Ne dam bre na Novaka, ostavite coveka na miru, kome se ne svidja neka ne gleda njegove meceve i ne dolazi ovde da komentarise !!! Imamo jednog takvog sportistu i momka bez mane i mrlje a jedva cekamo da izgubi da pljujemo po njemu, kakav smo mi to narod ? Samo napred Nole legendo, nadam se da ne citas ove komentare prava srbija je uz tebe i kad gubis i kad pobedjujes !!!!

Uz tebe sam Nole

pre 6 godina

Igram rekreativno, znam da u to doba dana, kad se sunce spusti skoro vodoravno, može da bude vrlo nezgodno. Pritom nemam dioptriju, a govore mi ljudi koji imaju sočiva da smeta još više (znam neke koji ne mogu noću pod reflektorima nikako baš zbog sočiva). A imajte u vidu da je taj servis gem "ka suncu" bio kod rezultata 4:2 kada je David već bio slomljen i nadigran. Nole je poklonio prva dva poena greškama za 0:30,posle toga kreće preokret, da je samo dobio taj servis gem bilo bi 5:2 i ovaj bi digo ruke i danas bismo piskarali o polufinalu sa Rafom. Jbg.

Milan Ivankovic

pre 6 godina

Sunce nema isti polozaj, za promenu strane igraca drugaciji polozaj ima, tako da je moguca situacija da jednom igracu bas smeta a drugom nimalo jer menja polozaj u odmosu na igraca!

Melenci

pre 6 godina

zar vas nije sramota da pisete budalastine?Vratice se Nole,ne brinite vi za njega.gledajte svoja posla jer vi se nikada necete popraviti!

RADE BOŽIĆ

pre 6 godina

Najveći igrači tačno procene momenat prekida karijere.Nadam se da će i Nole naći taj trenutak da nebi urušio sve ono što je postigao za sebe i SRBIJU.Hvala mu do neba jer je dao Srbiji više nego svi političari zajedno u poslednjih 30 godina.

Kraj karijere

pre 6 godina

Kolko god mi zeleli da ga vidimo u top formi Novak je osvojio sve i vise nema motiva da se dokazuje zato pozelimo mu lep odlazak u penziju to je i zasluzio posle 4 grend slema cime je dao domaci zadatak novim generacijama.

Gordan

pre 6 godina

This so obvious, Novak doesn't train hard enough...he just can't get the lines any more...he still play smart with his head and all he need is more routine...balls are going everywhere atm.

Skiper

pre 6 godina

Zali boze sto predstavljas ove malodusnke koji se dive tvojim uspesoma a nemaju herca da te podrze kada nije sve Ok.
VOLE TE PRAVI SRBI I ZA NAS SI NAKVECI CAR!!!

Ivan

pre 6 godina

@Nole
Skupljaj snagu za Pariz i pokazi im ko je najbolji teniser na svetu!
Ko igra tenis zna da ima dana kad nece, a jos ako protivnika krene, pa tu moze i 100. na ATP listi dobiti nekog iz top 10.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Videlo se da sunce smeta i Gofanu, ali Noletu više jer nosi SOČIVA i to zna svako ko ih nosi da je sa njima oko osetljivije na svetlost!
Veliki je problem što nije iskoristio svoje šanse koje bi ranije iskoristio ali i to dolazi kroz rad i pobede.
IDEMO NOLE, ne otpisujte cara!

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Кад се заврши овогодишња сезона на шљаци, више нећеш бити рекордер ни по броју освојених мастерса. Ионако од прошлогодишњег Ролан Гароса играш тенис само због новца (спонзора). Џаба ти сав освојени новац, кад се бламираш на терену. Вамос Рафа! Хауг!

pesadinac

pre 6 godina

Druga liga, Berdich nivo, to je Djokovic sada.
Slabije dobije nekako najvise uz puno srece a protiv iole boljih igraca je nemocan.
Resenje, reket o klin zbog ocuvanja kredibiliteta iz proslosti.
Naravoucenije za sve, ne zeni se dok se ozbiljno bavis vrhunskim sportom. Naravno cast retkim izuzecima ali za vecinu, cekaj neces zakasniti sa tim nikad.

Ivan

pre 6 godina

Hahahahaha ... kakva sprdnja od sportiste ... upala mu trepavica u oko, kriv mu dzojstik ... Svi su mu krivi sem njega samog, blagi uzas i katastrofa. Postao je onaj pravi zajedljivi, "alibi" rekreativac.

Laert

pre 6 godina

Neshvatljivo je koliko su ljudi zlobni. Tačno je da je i Gofan igrao na toj strani, ali u ključnom momentu, kada se prelomio rezultat u trećem setu, Novak je izgubio dva gema na toj strani. Stari Novak ne bi dozvolio da do toga dodje. Ovome je to zaista smetalo!

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Sve njemu nesto smeta,jak vetar,glasna publika,sunce...a kao Gofan nije imao muke kad je servirao na toj strani

Nikola

pre 6 godina

Citam i krstim se,ne mogu da verujem da svi pljujete coveka koji vam je do prosle godine priredjivao najvecu cast i radost u sportu sto ste Srbi,znajte jedno,nikada niko nije, niti ce da bude takva legenda kao sto je Nole,pa sta ako izgubi neki mec,gubili su i Nadal,i Federer,pa ih njihovi fanovi nisu odmah pljuvali,a kamo li stanovnici drzave iz kojih su...

Negativni

pre 6 godina

Nikada nije umeo da pošteno čestita protivniku, već uvek neka opravdanja i loš, loš karakter.
To je razlog zašto nikada neće biti poštovan u odnosu na rezultate koje je postigao. Veliki teniser, mali čovek.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Niko DU

pre 6 godina

Hahaha, sjecam se prije dosta godina na us openu mec Ivanisevic protiv Gimelstoba ili tako nekako. Uglavnom Gimelstob se vidno nervirao radi putnickih aviona koji su prelijetali. Tapka loptom da servira i onda nesto gestikulira prema nebu dok avion prolijece i stane. Valjao sam se kad je optuzio avione za poraz. Zasto ovo pisem, pa evo od tada nisam cuo gluplje opravdanje za poraz do danas.

fecalitades

pre 6 godina

alo ljudi oladite. nije to taj nole, to je svima jasno. treba da se vadi iz kanala, tamo nikad nije bio. mora da vidi sta ce kako ce. nije lako, al uspece! a zasto? uspece zbog onog riterna federeru na meč loptu na us openu. uspece zato sto medj nogama ima ono sto mi svi zajedno nemamo. uspece zato sto mi svi sad o njemu mislimo ovako ili onako, ali mislimo. uspece jer moze, jer zna, i jer zeli. uspece, jer je to njegov smisao!

Drakce

pre 6 godina

Krenula su opravdanja,sunce,žuljevi,oči,palac...Djokovic je bio prvi teniser sveta baš zbog agresivnosti i srpskog inata koji ga je terao da grize.Kada je otišao Beker,otišao je i taj Djokovic.Ovaj predstavlja njegovu bledu senku.Trebalo bi da gleda Rokija 1 i 2.

dr rockter

pre 6 godina

Nekad ranije bih se opasno iznervirao oko ovakvog meča, a sad me navikao da ne očekujem previše. Onakva dominacija je teško ponovljiva. Što je donekle dobro jer će mi još draže biti kad ponovo počne pobjeđivati. A hoće, budite sigurni.

dex

pre 6 godina

@drakce

Djokovic je bio prvi teniser sveta najverovatnije zahvaljujuci nekim nedozvoljenim sredstvima. Sad se samo vratio na nivo od pre desetak godina.

Samo primećujem

pre 6 godina

Djoković jednostavno više nema dovoljno snage da igra jače mečeve, a ni kondicije. Umesto da malo dobije mišićne mase sa godinama, što mu je uvek nedostajalo, on je još smršao. Sa ovakvim mišićima teško da bi mogao uspešno da igra i stoni tenis na nekom višem nivou.

Dragan S.

pre 6 godina

Hajmo ovako, neka svako od Noletovih kritičara i razočaranih navijača, stane pred ogledalo, pogleda se i pita sebe šta je i koliko postigao u životu, i na koji način, pa onda neka napiše ponovo iste kritike, ako ima obraza! Kakav čovek treba da bude da bi kritikovao čoveka poput Noleta, a zbog čega, zbog slabije serije, zbog lošije forme?! Pa, 'ebem vam sve, izvagajte njegove uspehe i neuspehe, pa onda kritikujte ako možete, ljigavci od ljudi!!!

Dejan

pre 6 godina

U cemu je problem da Djokovic bude 10, 15-ti igrac na svetu?
Pa Troicki je 30ti ga ga niko ne pljuje.
Da, bio je prvi ali sad mu to nije prioritet.
Nek igra kako hoce i dokle hoce ja cu uvek navijati za njega.

Stefan

pre 6 godina

Ne kapiram ove komentare. Ako neki igrac uvek kaze kako je igrac koji ga je pobedio, zasluzio pobedu, onda je to Novak. Kad god novinari pitaju da li je postojao razlog za poraz, Novak kaze da ne zeli da umanji pobedu protivnika. Uvek pozdravi sjajan udarac protivnika aplauzom i uvek cete videti Novaka koji na mrezi cestita pobedu sa osmehom na licu i zagrli protivnika. To niko osim njega ne radi. Ja ne kazem da je on savrsen, ali ovi komentari u kojima se pljuje Novak na osnovu verovatno nepotpunog intervjua su stvarno licemerni. Ova sezona mu je najgora u karijeri, prolazi kroz tezak period, vidi se da polako popravlja igru. Iskreno mislim da ce u narednih mesec dana doci makar do finala nekog mastersa, ako ne i vise od toga. Hajde da budemo uz svoje igrace i kada situacija nije savrsena, a ne samo kada osvajaju titule!

Severna Mitrovica

pre 6 godina

Nemoguć je i tvoj pristup sokole, tvoje odricanje od crkve naše i tvoj raspali brak.
Vozdigni se i kreni da pobedjujes, upao sam u tešku depresiju. Pijem lekove kad igraš...

Lik

pre 6 godina

A da za promenu jednom kažeš da je protivnik bio bolji? Neće kruna da ti padne. .uvek nešto smeta.. cuj sunce ha ha ha..ccc
(Da kazem, 21. april 2017 21:36)

Ne lupaj, on to uvek kaže i poznat je po korektnosti prema protivnicima.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

Dusan

pre 6 godina

Pa sto niste menjali strane? A da, menjaju se strane...A prosle godine i 2011 nisi igrao na suncu uopste, secam se, bila ladovina...Uzmi bre krtinu, meso!!! :)

111

pre 6 godina

Ja sam ocekivao da ce da osvoji ovaj M.Carlo i da ce onda da se povuce dostojanstveno,ovako je tuga da se gleda da ga bije neko koga je isti taj Nolo drao gde je stigao do pre 2 godine...Lose,nema sta da se komentarise,Nolo je bleda senka onog igraca od pre 2 godine,sta mu se to desilo nije mi jasno, a i nije normalno. Kako to da igras godinama kao vanzemljac, a onda odjednom nemas pojma,ne mozes 1/ 4 finala da prodjes?
Taj Gofan ne igra bolje nego sto je do sada igrao,o cemu se kod Nola radi valjda cemo znati za desetak godina kada citamo neke feljtone i sl..

Bozz

pre 6 godina

Ne razumem zasto ga toliko pljujete, kad je prvi onda vam je najbolji, kada nije onda hajdemo svi po njemu. Zar mora uvek biti prvi, vi nikada niste imali lose periode u zivotu kada vam nije ni do cega a kamoli do posla, a njemu je ovo posao. Uostalom, ako znate bolje, uzmite reket pa izadjite vi na teren.

ned

pre 6 godina

Ej, vidi, sve je ok. Nemoj da se pravdaš za poraze, došlo je tvoje vreme za čišćenje. Prvo je bio Federer koji je odjednom počeo da gubi, pa Nadal (on je glumio povredu kolena pa nije igrao), ti si već 6 meseci na tretmanu skidanja ali kao igraš, ispadneš, pa... bože moj a sad je na redu Marej koji odjednom gubi od annonimusa.. Federer se vraća, Nadal isto, izdržali kaznu, vas dvojica ste na redu. Nema frke, sve je ok. Volimo i mi vas

Pere

pre 6 godina

Čovek je živa legenda...ovakvog sportistu nismo i necemo imati...kapa dole za sve...neuspeh je sastavni deo sporta...ne moze se uvek pobedjivati...sto te ne slomi, ojača te...zato napred Noleeee!

aleks

pre 6 godina

Ma samo je on igrao na toj strani...A u prvom setu kad je sunce bilo mnogo vise, i tu je smetalo?Ma mislim da treba da igra samo u idealnim uslovima, dakle bez vetra, sunca, publike, vlaznost vazduha da bude idealna i sve na dva dana da mogu tih 20-ak kg misica koje ima da se regenerisu.

Aleksandar

pre 6 godina

Novače,ti si naša teniska legenda, ali iz ugla jednog tenisera rekreativca tvoji mečevi sada izgledaju ovako: loše se krećeš, nemaš dovoljno mišićne mase,nemaš preciznost ni jačinu u udarcima, nemaš kreativnost u igri, broj neiznuđenih grešaka ti je na nivou 100 igrača na ATP, tvoju dosadnu sa linije je mučno gledati, a posebno je neprijatno gledati kako na svakom meču koji gubiš kritikuješ svoj tim za lošu igru. Na tebe i je svakako jedna važna odluka. Ili ćemo te zapamtiti po vrhunskoj igri i rezultatima i to tako što ćeš se časno povući jer izgleda da više nemaš motiva, a ni snage da pružaš maksimum, ili ćemo te gledati kako te prosečni igrači šalju kući posle dva tri kola, samo zato što oni sada imaju sve ono što sam pobrojao a što ti na žalost svih ljubitelja tenisa očigledno više nemaš...

Dejan

pre 6 godina

Ovako vise ne ide, Nole definitivno mora nesto da promeni, tj.ne nesto, nego sve. Vise ne moze nikoga da dobije lako, muci se u svakom mecu i sa svakim protivnikom.

anica

pre 6 godina

Tvoj tenis i nije bio toliko los, jeste sunce smetalo ali si pobedu izgubio pre te strane, kad si dozvolio da ti vrati brejk. Nazalost, propustena sansa. Gofan za svoju konstituciju velika snaga i talenat, evo upravo gledam ovog Svarcmana od 64kg isto protiv Rafe pruza odlican otpor, nema to pravila. Ono sto raduje jeste da deluje ipak da si malo zivnuo, fizicki i psihicki, a poraz je sastavni deo zivota, pa i sporta. Niko ti nikada nece zameriti tenis, jer si ti mnogo dao ovom sportu, potrudi se samo jos neke stvari da dovedes u red i to je to.
Idemo dalje, dobro je da su vezani ovi turniri na sljaci, pa mozda bas proigras kako treba do RG.
Srecno!

Uzivajte

pre 6 godina

Au, koliko mrzitelja i zlobnika navalilo da se nasladjuje porazom Noleta...ovo im je dusevna hrana i prilika da izbace svu pakost i posteno ispljuju osvajaca 12 grenslemova i 30 mastersa.

dusan

pre 6 godina

Da li je moguce da se zaboravlja da je Djokovic najbolji sportista svih vremena ( i proslih i buducih) koje Srbija ima. Pa covek je 6 godina bio prvi ili drugi na svetu i bio dva pura proglasen za najboljeg sportistu sveta u jednoj godini.
Vi koji ga "pljujete" pogledajte se malo u "ogledalo" i zacudicete se na sta licite.

No1e SVETSKI MEGA CAR!

pre 6 godina

Al' su 'rvati navalili da se nasladjuju ovde! Uzivam citati njihove komentare protiv No1eta jer samo potvrdjuju koliki su pacenici. A neki cak pisu i cirilicom. Lepo od njih da znaju nase pismo :)

zex

pre 6 godina

Sta mlatite tu.odakle samo ovoliki idioti na ovom forumu.Novak ima sociva i juce je imao isti problem,jasno se videlo da je sunce razlog brejka kada je Gofan presao na drugu stranu jedva je osvojio gem.tezak mec novak je morao da pobedi ali Gofan je odigrao izuzetno pogadjao je uglove imao je i srece i nije gresio.Novaku je falilo mnogo malo da prodje,par sitnih grasaka to je razlog poraza.Igra je dobra,napreduje fizicki odlican nema zime a vi se zapitajte koga bi ste vi pobedili u bilo cemu u zivotu.Jer vi nemate zivot.

AlCapo

pre 6 godina

Realno, Nole je vec po ko zna koji put zakinut u rasporedu, trebalo je da igra poslednji mec iz najmanje tri razloga:

1. najbolje je rangiran od preostalih igraca na turniru,
2. njegov protivnik je bolje rangiran od Rafinog,
3. poslednji je zavrsio prethodni mec.

Sto je mnogo, mnogo je, setite se samo kako su mu smestili na poslednjem Wb.

Tromb

pre 6 godina

Nisam komentarisao njegove uspehe pa necu ni neuspehe. On igra zbog sebe tj zbog love. Ne zbog nas. Kada bude ispod 10 komentara posle Novakove pobede ili poraza to ce biti znak da je narod konacno naucio lekciju. Da li Novaka briga sta bilo ko od nas radi i koliko uspesno? Svakako ne. Sto se mene tice tu smo kvit.

mile rizik

pre 6 godina

Sta sunce? Pa gde ti je kacket koji si nosio na toliko bitnih i manje bitnih meceva? Pomocu tog kacketa si ih sve redom odvaljivao od tenisa. Pre ce biti da je nesto drugo u pitanju. Mozda semenke i trava u ishrani?

Sajmon

pre 6 godina

Mozes ti otici sa Balkana ali Balkan iz tebe nece..takvi su balkanci..uvek je neko drugi ili nesto drugo krivo za neuspeh..iskompleksirani balkanci..

rastko

pre 6 godina

Godinama nosim kontaktna sočiva i tvrdim da samo oni koji ih nikada nisu nosili mogu ovakvu sprdnju da prave vezano za njih i sunce. Nepodnošljivo odvratan osećaj je kada ti bije sunce u oči, a imaš sočiva. Inače, smatram da se Novak vraća u formu, a ovaj jučerašnji poraz je samo rezultat spleta nesrećnih okolnosti.

gibanica

pre 6 godina

Isto je za svakog. Šampion bi trebalo da zna da igra u svim uslovima, a ne da se vadi.

"Imao sam svoje šanse, samo ih nisam iskoristio“

Samo.

Samo si takvima bar 1 set uzimao (skoro) sa nulom, a sada igraš duga 3 seta, pa kome se zalomi da pobedi.

Krivi su mu treneri bili u poslednja 2 gema kada mu je bilo jasno da ne može da pobedi. Zahvalio se ironično obojici kako su ga spremili za meč.
A on jel kriv, koliko (slabo) trenira, koliko (slabo) jede, koliko (puno) ima vanteniskih aktivnosti?

Tuga...

Šteta!

bariloche

pre 6 godina

Novak je danas izgubio jer je protivnik bio bolji. Jos uvek nije dostigao zeljenu formu licno mislim da ce to biti tesko. Madrid, Rim, te RG bice sa previse iskusenja. A za ocekivati je da ce i rezultati biti slicni. Zao mi je sto kao navijac ovo moram da napisem ali je tako. Na zalost u modi je federeromanija, a Novak, Rafa, Endi su tome doprineli i jos po nesto naravno.

xxx7

pre 6 godina

hahah pa i Gofan je igrao na toj strani, na 5:5 je bio na toj stani i dobio svoj gem, aman dosta vise sa izgovorima. Viskovic tokom celog meca nalazi izgovore, te mekan teren, te sunce, te kola turiraju haha
moze li jednom da izgubi, a da niko i nista nije krivo.

mujo

pre 6 godina

Ove godine se neće dopustiti igračima s čela liste da uvećavaju svoj skor. Moći će da ga uvećavaju, dakle i da osvajaju titule samo oni s manje poena (npr. Nadal, ovde). To je stoga da bi se otvarao put Rođi da postane prvi do kraja 2017. Prema ovom ''planu i programu'' i Sten i Marej i Nole će sve turnire ove godine gubiti u prvom ili najdalje trećem meču.

Jasno

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju

dr

pre 6 godina

Čovek je očigledno na prekretnici. Povremeno zasija kao u najboljim danima i tad se podsetimo šta je sve do nedavno mogao. A onda se vrati u taj svoj limbo, ko zna i to bučime prouzrokovan de mučno za gledanje. On sam deluje jako nesrećno. Psiha je čudo. Svi se nadamo da će se vratiti u velikom stilu, ali nekako to izgleda sve manje verovatno, nažalost.

Milan Ivankovic

pre 6 godina

Sunce nema isti polozaj, za promenu strane igraca drugaciji polozaj ima, tako da je moguca situacija da jednom igracu bas smeta a drugom nimalo jer menja polozaj u odmosu na igraca!

PedjaRS

pre 6 godina

Zašto ste svi zapeli za tu mišićnu masu? Pa vidi kakav je Andy Murray, mišićav ko Blek Stena, i opet nema kondicije i gubi mečeve. Pa nije ni Federer neki strašan mišićavko pa opet dobija sve redom. Noleta upropasti prva serva, znači to mu je nula, a plus što nema čovjek više motivacije kao prije, pa to je očigledno. Šta će sad da juri Federera bezveze, ili broj jedan na atp listi. Čemu?

Dr.Mr.

pre 6 godina

Više smo se mi potresli nego on... Ljudi, nemate za čime da žalite... Svaka čast na svemu, zaista... Mnogo ga poštujem za sve što je uradio do sada, meni lično je najbolji domaći sportista ikada, a moju podršku (za šta ga, naravno svrbi lakat kao i sve ostale) će dobiti kada budem video da mu js stalo do pobede... Do tada.... Sportski pozdrav...

Pedja

pre 6 godina

Tuzno je to koliko napadate i osujecujete coveka koji je osvojio toliko GS-ova...Usao je u fazu kad mu je ritam opao i nista vise.I Federer i Nadal su prolazili i prolaze kroz isto....

popokatepetl

pre 6 godina

E Srbijo, jadna li si. Iz CG sam, veliki sam Srbin i uvijek sam isticao kako Srbiju volim svim srcem i navijam za nju protiv svih i u bilo kojem sportu. Ali Srbijance (ne Srbe, samo Srbijance), naravno da ne mrzim, ali ih i ne volim. Upravo zbog konentara o ovom covjeku! A izmedju Srba i Srbijanaca je ogromna razlika. Srbijanci su samo ljudi koji zive u Srbiji i veliki broj njih su nesrecne duse koje ne oodnose da njihov zemljak uspije. Pa njima kada bi sinovac ili nećak postao neko i nesto, oni bi bili svim srcem protiv njega, jer su to narcisi. Pronađite se nesrecne duse ;-) A suprotnost od njih su Srbi, koji ce da podrze i Nola i Lajovica i Krajinovica, pa i Anu dok je igrala! Veliki pozdrav za sve SRBE sirom svijeta! Ima nas dosta!

Jovan

pre 6 godina

Kakav narod. Ovde niko ne valja pa cak i jedan Novak Djokovic. Svaka drzava na svetu ne bi pitala koliko para da da pa da ima ovakvog sampiona. Za one koji ne znaju, Novak nosi sociva i sigurno da mu sunce vise smeta nego Gofanu. Ako ste zaboravili in je vodio dok nije dosao na tu stranu i tu je izgubio svoj servis koji bi mu u nirnalnim okolnostima sigurno dineo pobedu. No sta je tu je Nole je izgubio i zuvot ide dalje. Bice bolje na sledecim turnirima. Mene licno najvise zanima Sinsinati, ostalo kralj vec ima po vise puta.

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

Ljuba

pre 6 godina

Ovo pišem iritiran zlonamernim komentarima na Noletov rančun, ali i u prilog poštovanju osnovnih principa i pravila. Neprihvatljiva je filozofija “kako tebi – tako njemu”. Naime, postoji granica posle koje igra prestaje da bude regularna. Gofan se bolje snašao u situaciji kada sunce na zalasku bije pravo u oči, ali to nije više teniska igra, već igra tenisa na slepo. I sam sudija je u toku meča priznao da je zaslepljen i da ne može da prati igru! Ovo je posledica nepravilne orijentacije terena u Monte Karlu, glavni teren je orijentisan skoro u pravcu istok-zapad iako je osnovno pravilo za sve sportske, pa i teniske terene da budu orijentisani u pravcu sever – jug. Ovako nešto ne bi smelo da se toleriše, naročito kod turnira masters serije! Mišljenja sam da bi moralo da se uvede pravilo prekidanja meča u ovako ekstremnoj situaciji, kao i u slučaju kiše ili mraka.
P.S. Mogao je da se izgradi i zid koji bi zaklanjao sunce koje zalazi, ali možda je to i previše da se to očekuje od sredine koja dopušta da opera i kockarnica imaju isti ulaz.

RF GOAT

pre 6 godina

Hahahahhahahhahaha aplauz za Nola, izmislio novi izgovor. I bilo je vreme, loptice, teren, vetar, sunce, vlaga, umor, linije, reket, publika su dosadili.

Srbin

pre 6 godina

Ne dam bre na Novaka, ostavite coveka na miru, kome se ne svidja neka ne gleda njegove meceve i ne dolazi ovde da komentarise !!! Imamo jednog takvog sportistu i momka bez mane i mrlje a jedva cekamo da izgubi da pljujemo po njemu, kakav smo mi to narod ? Samo napred Nole legendo, nadam se da ne citas ove komentare prava srbija je uz tebe i kad gubis i kad pobedjujes !!!!

pepe

pre 6 godina

Nole prijatelju sam si kriv, godinama si jedina svetla tacka srpskog sporta I navikao si ljude da Im donosis radost I srecu I sad kas si malo pao svi su gnevni. Ne postoji u bilo kom sportu, a posebno individualnom mogucbnost za visegodinje neprekidne vrhinsku rezultate. Ti si bio broj jedan of 2010 do 2016. verovatno najveci uistoriji ovog sporta, ali Nole mi hocemo jos. Jebiga sta da ti radimo kad ostale tvoje kolege sportisti iz Srbije nemogu da nam priuste takvo zadovoljstvo da gledamo kako deru timovi I sportiste koji dolaze iz bogatih I velikih zemalja..... I to godinama.

Adamsin

pre 6 godina

Gledam, ne mogu da verujem, da se takav defetizam i apatija javlja kod naroda Serbskog! Neka nas je sram, braćo napaćena, SRBIJO-SAJONARA!!!

Miloš

pre 6 godina

Novače, ma koji da si na tabeli, mi ćemo uvek da te volimo jer si mnogo uradio za naš sporti i za našu državu! Tvoja karijera je sjajna, sada da odeš u penziju - ima na čemu da ti zavide mnogi!
Mnogi tvoji navijači su kao lažni prijatelji - tu su oko tebe kada si uspešan, nestanu i pokažu svoje pravo lice kada nisi uspešan.
Tenis je kao život, usponi i padovi su sastavni deo toga.
Sve najbolje - junačino!

?

pre 6 godina

@anica
Jeste botino, sociva su kriva. Narocito kriva za ono ponizavanje u prvom setu. Ko ti je rekao da Gofan, Busta i Simon ne nose sociva? A botino? Kmecavac samo trazi opravdanja, a vi zatucani botovi padate na ta kmecanja! Gofan ga razbio kao zvecku! Da nije bilo sunca koje je smetalo Gofanu i da Nolo nije folirao onaj pad otresao bi ga mocni Gofan u dva seta.

Beobrad

pre 6 godina

Pa naravno da mu je sunce smetalo, videlo se!
O cemu pricate, covek nosi sociva, naravno da mu smeta sunce, jos je i pokazao prema boksu da ne vidi nista.
Napravio je duplu servis gresku tada.
Kada je Gofan posle bio na toj strani, sunce je vec skoro zaslo.
Ne opravdavam Novaka, imao je brejk i trebao da povede 3:0 u trecem setu, ali sunce mu je definitivno odmoglo!

doc

pre 6 godina

Ne znam zasto ove posprdne komentare, Nole je tipican Srbin patrijota, za sve nase neuspehe u bilo kojoj sveri mi nadjemo uvek krivca, Amerika, zapad, Vatikan, voda, sunce, vazduh, Hrvati, Crnogorci, Albanci, da nema Rusije nacisto bi propali.

realista

pre 6 godina

Ljudi, da li ste svesni da je taj isti Novak Đoković dva puta bio proglašavan za najboljeg sportistu planete i sad vi, stručnjaci, dajete sebi za pravo da pljujete po njemu. Da li ste stali ispred ogledala, pogledali se i upitali šta ste u životu uradili i po čemu će neko da vas pamti? Verovatno ste najpovonosniji na komentare koje ostavljate pod pseudonijumom

valjdanormalan

pre 6 godina

Nole, ja ne pratim tenis, čak što više mislim da je to dosadan sport. Kada su te svi obožavali meni je bilo svejedno, malo me nerviralo što stalno pišu o tebi. Sada, kada je krenulo nizbrdo, imaš pmoju veliku ljudsku odršku pa te molim samo jedno... nemoj da postaneš najveći gubitnik u istoriji tenisa...

Trile

pre 6 godina

Nije mi cilj da branim Novaka, ali kad je Gofan servirao na toj strani, ceo prostor je isijavao od sunca. Gofan je iman narandzastu majicu, on je "narandzast" u licu i kosi kao i teren i moj kineski flat TV je odlepio, prikazivao je samo jednu narandzastu mrlju. Majke mi sam pomislio kako uopste vidi bilo sta. Kad je Nole presao na tu stranu, sunce se pomerili pa je moguce da mu je islo direkt u oci. No to nije bilo kad je gubio od ostalih, tako da nije opravdanje.

Nicky boy

pre 6 godina

Vidim neki ovde pametuju, Nole treba ovako, Nole treba onako... Luzeri koji ništa postigli nisu u svom životu popili svu pamet ovoga sveta. Daju sebi za pravo da savetuju i kritikuju Novaka!? Koji smo mi narod...

Kim Jong

pre 6 godina

Evo ga opet. Strana, prasina, urasla dlaka, napukao nokat. Daj covece ne omalovazavaj ljude protiv kojih igras....bolji je od tebe...TACKA! Strane se upravo iz tog razloga i menjaju...i imao si iste uslove kao i on!

Jasminka

pre 6 godina

Zao mi je sto cu ovo reci, ali nemam vise ni volju ni zelju gledati njegove meceve. A toliko smo se nekad radovali kad je on igrao.. a sad, nista.

SrbEUin

pre 6 godina

E,moj Nole. Ne mozes vise da uzmes titulu ni u svojoj kuci.
(nenad, 21. april 2017 21:09)


Odavno više ništa ne predstavlja u svojoj kući, kako onda do titule?

Melenci

pre 6 godina

zar vas nije sramota da pisete budalastine?Vratice se Nole,ne brinite vi za njega.gledajte svoja posla jer vi se nikada necete popraviti!

Uz tebe sam Nole

pre 6 godina

Igram rekreativno, znam da u to doba dana, kad se sunce spusti skoro vodoravno, može da bude vrlo nezgodno. Pritom nemam dioptriju, a govore mi ljudi koji imaju sočiva da smeta još više (znam neke koji ne mogu noću pod reflektorima nikako baš zbog sočiva). A imajte u vidu da je taj servis gem "ka suncu" bio kod rezultata 4:2 kada je David već bio slomljen i nadigran. Nole je poklonio prva dva poena greškama za 0:30,posle toga kreće preokret, da je samo dobio taj servis gem bilo bi 5:2 i ovaj bi digo ruke i danas bismo piskarali o polufinalu sa Rafom. Jbg.

Mrki

pre 6 godina

Nikada većeg prevaranta u istoriji sporta, u slaboj konkurenciji Federer i Nadal slabo igrali Novak bio najbolji a mi mislili da je nekakav šampin.
Vrati se Ana Schveinschavieger.

Do kraja sezone bićeš No9o

pre 6 godina

Što lepo ne kažeš da su porodični problemi uticali na pad forme i da si daleko od prave forme kad već i vrapci cvrkuću o problemu između Jelene i ostalih Đokovića, kao i da ne pričaju međusobno već skoro godinu dana.
Bilo bi ti mnogo lakše...

Darko,Rijeka

pre 6 godina

Braćo Srbi, ostavite Novaka na miru. Čovek je uzeo sve što je mogao, ima 30 gdoina... Ljudi! Pa nije robot! Dolaze novi moci. Sve ide svojim pute. To bi sad bilo kao pljujemo Bekera, Bjorga ili Samprasa jer ih vise nema... Novak je vama u Srbiji donio gomilu sreće. A bogami i nama u Hrvatskoj jer ga volimo. Nole je ispisao stranice knnige tenisa. Što hoćete više?

bostanseltiks

pre 6 godina

Mene je stvarno sramota koliko pljujete ovog coveka! Siguran sam da Novak nije gotov u teniskom smislu i da ce se vratiti na onaj nivo a onda cete ponovo da mu pisete hvalospeve i da ga svojatate!
PU BAGRO JEDNA-KAKAV SMO POGAN NAROD DOBRO NAM I IDE!

nikola

pre 6 godina

Brate,samo polako,sve će da dodje na svoje mesto....isto kao ono što smo te čekali celu noć i ti na kraju osvojiš aus,usa itd. Samo polako....ti si ionako naaajveći sportista na svih vremena u Srbiji a i široj okolini....

oxydant

pre 6 godina

Princeza na zrnu graška. Pa što si zaboravio kapu da staviš Novače?!
E sad,da li je Novak zaboravio kapu zato što je previše mislio na Rafu u narednom meču ?

tex ex

pre 6 godina

Nešto tu unutar porodice ne štima. Grize ga iznutra pa nema volje da igra. A izgleda je osetljiv na te stvari. Neka nesloga je verovatno u pitanju. Verujem da Beker zna pravu istinu a neće o tome da govori. Nole budi jak i prevazidji to ! Srećno !

Kinez

pre 6 godina

"Jedva cekam da dodje Federeru na mejdan @ RForever"
Nema sanse burazeru. On ispada pre cetvrt ili polufinala, pa nema sanse da igra protiv Rodzera. Mozda mu je to i taktika. Tako uvek moze da kaze da ima za jedan susret pozitivan skor sa Rodzerom.:D.

sanja

pre 6 godina

samo napred Nole u dobrom pravcu ideš. neki ljudi prosto ne mogu objektivno da sagledaju sve aspekte i da svi ljudi nisu isti. verujem u tvoj povratak

Aca Znalac

pre 6 godina

Nisi Nole [to si bio. Nije kriva strana, niti reket, niti sudija, niti protivnik. Ti si u stvari postao lo[ igra;. Nema[ vi[e kura\nosti tj. hrabrosti. Ti si teniser sa po;etka karijere. Nemaš više ni malo mentaliteta koji te je krasio. Finito, Ende, The End. Možda su ti pare udarile u glavu što je 100%. Lova te je unakazila.

Sale

pre 6 godina

Komentari tipični za naše podneblje. Umesto da se čoveku daje podrška sada kada je teško, većina mu pljuje u lice. Sram vas bilo. Hrist da sidje medju nas ponovo bi ste ga razapeli. Nikada vam neće biti dobro dragi sugrađani dok ne budete davali jedni drugima podršku.

Коста

pre 6 godina

Сад је ТЕК занимљиво навијати за тебе Ноле! Она доминација до пре годину дана је била већ мало и досадна рутина. Не значи да не желим да достигнеш исте невероватне резултате какве си постизао, али већ сада ти си Принц овог спорта свих времена, уз то ретко прибрано и пристојно биће. Уздравље ти било све што будеш у свом животу одлучио и урадио.

beli medved

pre 6 godina

Covece pa on ni trece kolo vise ne moze da prodje.
Strasno na sta je spao doskoro neprikosnoveni svetski broj jedan. Sad mu cak i sunce smeta. Da sam na njegovom mestu s mesta bi potrazio cika doktora, onog iz Laze jer ovo nikako nece izaci na dobro da bog kaze.

Krle

pre 6 godina

Pa što nisi tražio da te malo prebace na onu drugu stranu. Nije fer da ti igras stalno na toj strani. Trebali su malo i tog Gofana da stave na tu stranu, da malo i njemu ide sunce u oči.

Skiper

pre 6 godina

Zali boze sto predstavljas ove malodusnke koji se dive tvojim uspesoma a nemaju herca da te podrze kada nije sve Ok.
VOLE TE PRAVI SRBI I ZA NAS SI NAKVECI CAR!!!

RADE BOŽIĆ

pre 6 godina

Najveći igrači tačno procene momenat prekida karijere.Nadam se da će i Nole naći taj trenutak da nebi urušio sve ono što je postigao za sebe i SRBIJU.Hvala mu do neba jer je dao Srbiji više nego svi političari zajedno u poslednjih 30 godina.

Moljac

pre 6 godina

Trebalo je da proba s jednom fenomenalnom tehnološkom inovacijom, koja apsolutno dokazano pomaže protiv sunca koje ide u oči. Zove se - kačket.

Bez obzira na to, vidi se da se polako vraća. Veoma polako, nažalost, ali vraća se. Biće to OK do USO. Citiraćete me tada.

Stiv

pre 6 godina

Polako narode sa tim otpisivanjma, Novak je cudo od coveka, ovo sve je ocigledno moralo da mu se desi. Treba vremena da se resetuje, pronadje sebe ponovo.

Tereza plemenita Glembay

pre 6 godina

Puko skroz, uopste ga ne gledam vise...Isto kao i fudbal kad mi igramo.
(Bankar, 22. april 2017 00:17)

Tipičan bankar. Dobar samo sa ljudima koji imaju uspjeha, čim netko počne posustajati bankar okreće leđa i traži nove uspješne.Bio ti zanimljiv dok te hranio svojim uspjesima. Stavi nik Pijavica.

nik

pre 6 godina

Nole Pocni da igras tenis da se boris, nisi politicar da sve komentarises i pravdas. necitaj sta drugi pricaju ti si sposoban sportista. Ako ne mozez i imas probleme prestani da igras ne sramotise. NIK

marsal

pre 6 godina

Glupo opravdanje ali je jos gluplje pljuvati ga sada kada je u teskoj krizi. Taj je covek najbolji sportista u istoriji ovog dela sveta i ucinio je za Srbiju kao niko do sada pa se to ne bi trebalo zaboravljati. Morace sam sa sobom da rascisti zeli li opet na vrh, ako zeli, da se ponovo tome potpuno posveti, ako ne, bolje da prekine odmah.

lara

pre 6 godina

Ne verujem u vile i vestice,ali.....Nole izgleda kao da je izgubio nit, kao da to vise nije on,kao da se i sam muci da ukapira sta se to sa njim desava,......kao da je izgubio svoju carobnu formulu...
Gde su Vajda i Beker?.

Gille

pre 6 godina

Sporo kretanje, posmatranje loptice kao da je u publici a ne na terenu,
fokus na protivnikov uspeh a ne svoju igru, nepostojanje return udaraca, los bekhend, nepotrebno rizicni udarci i kad sve to imas...igra se raspada. Sve je to ljudski i ne treba da cudi, ali cudi da u timu nema ko da mu to kaze.

Pero

pre 6 godina

Nole, ja sam bio tvoj njavatreniji navijac. Ali kad so dao izjavu da ti Tenis vise nije broj jedan, odmah sam rekao, u tom slucaju zasto odmah ne objesis reket i kazes dosta. Ovako sad uprskavas sve ono sto si uradio. Da si bio povrijedjen covjek bi potpuno razumeo, ali nisi. Bez ikakvog razloga poceo si da izmisljas toplu vodu, te meditacija, te vegeterijanac, te ne mora Boris biti vise u timu. Ono sto ne mogu da shvatim pored toliko svega osvojenog, pa zar nisi naucio osnovnu stvar: Bio si u vrhu jer je tvoj zivot bio tenis. Sad kad si prestao biti tako posvecen tenisu, ocekujes uz par mjeseci treninga da se vratis i budes ono sto si bio? Da ce svi drugi teniseri da se uplase? Pa stvarno? Mislim stvarno?

Marko

pre 6 godina

Nole trening trening i trening. I resi probleme ako ih imas jer trenutno igras ni 20 posto svojih mogucnosti ne zbog toga sto si zaboravio vec zbog toga sto si se psihicki malo olenjio. Al vratices se ti i ponovo osvajati turnire. Igraj sad malo za tenis fanove i batali jurnjavu za Federerom. Hteli mi to da priznamo ili ne sve i da ga prestignes Federer je Federer. Nesto tipa Mesija u fudbalu Teodosica u kosarci..Veliki si ti i izbori se da budes drugi najveci svih vremena a za to ti fali bar da budes izjednacen sa Rafom u GS. Sampione legendo. I ne shvataj kritike previse ka srcu jer 95 posto je od onih sto ne mogu da prihvate da gubis a vole te. Onaj ko te u Srbiji posle svega ne voli..a ima ih u debeloj manjini..treba da ide kod psihijatra.

NS BOY

pre 6 godina

Mislim da je potrebno udaljiti se od salate. Preci na "normalnu" ishranu koje su deo drugi sportisti jer to organizam trazi.
Zahvalan sam Novaku na svemu sto je uccinio za nasu zemlju kao i sport. Mogao je i moze daleko vise.
Kada dozvoli da ga pobedi jedan prosecan igrac, onda je jasno koliko su besmisleni oni komentari koje pojedinci ostavljaju ovde, a koji kazu da Novak ne igra uopste slabije vec da su drugi igraci ti koji su podigli nivo svoje igre. Navodno mogu da izvedu sada sve ono sto on moze. :)

Drnda

pre 6 godina

Sočiva su izgovor? U, boga ti! A on profesionalac! Pa što ne kupiš polarizaciona sočiva pa nema odsjaja? A? Nisu ti javili za tako nešto?

Nikad nije kasno...

pre 6 godina

Eee, Nole.., Nas dragi Nole.., nemoj se ovoga puta vaditi na sunce i neke druge perefeke , Brate i sve nas a i samog sebe smaras polako sa takvim jeftinim izgovorima jer cinjenica je da na zalost i tvoju licno i na nasu koji smo te uvek obozavali i bodrili i verovali u Tebe.., Ti Sam niti imas vise snage , a niti verujes u samog sebe , sto znaci ako zelis da ponovo budes onaj nas stari pravi dobri , tj. Najbolji Nole , moras da promenis i ponovo vratis Sam sebe u ono prvobitno stanje od pre jedno godinu .., dve , gde jos nisi znao za nikakve poraze , nego samo , i samo za Pobede !!!

patriota

pre 6 godina

Nas najbolji sportista ikada,toliko radosti nam je doneo a sta smo mi ucinili za njega nista , toliko humanitarnih akcija i sada ga brukate pravi ste Srbi.Ajmo Nole vrati se jer ti to mozes ja verujem u tebe.

kole

pre 6 godina

A da otpustis Pepea, zamolis Bekera da ti oprosti i vrati se, pocnes da jedeš kao sportista i još neke stvari koje si radio do prošle godine ...

Ratko Jevtovic

pre 6 godina

Hajde Novace glavu gore! Nisi ga dotukao na kraju drugo seta niti poveo 3:0 u trecem. Sunce Se bas postavilo na tvoju stranu ali idemo dalje. Madrid polufinale, osvojis Rim a posle ponovo na stazama slave. Ne daj se! Samo napred! Ponovo ce Smilica da pise pesme.
Pozdrav od vernog navijaca iz Perta, Australija

Sofronije

pre 6 godina

Nisam nikada bio obozavatelj Djokovica ali ovi komentari mi polako idu na nerve, jer ga blate oni koji su ga svojevremeno kovali u zvezde.Doslo se i do saveta za ishranu, a dok je pobedjivao, svaki se srbin zaklinjao u istu, kao dokaz superiornosti domaceg nad onim "zapadnim GMO". Cim je krenuo da gubi krenuli i saveti da li je bolja snicla od klot pasulja.
Aman, covek se zamorio. Osvojio je sve moguce, a novca ima za tri zivota, dakle koliko ljudi moze sebe da motivise da i posle toga trenira nekih 12 sati dnevno, sedam dana u nedelji.A da, zaboravio sam one sportiste u fotelji ispred televizora...

Realo

pre 6 godina

Cudan je pad Djokovica u poslednjih godinu dana. Deluje kao neko ko je imao recimo prelom ruke i nije drzao reket 6 meseci, pa se lagano vraca u zivot. Sve ovo traje predugo i neobjasnjivo je racionalno. Ovim tempom ce biti kandidat za osvajanje nekog GS tamo negde 2019.

Goran

pre 6 godina

Pa zar on ne zuvi i trenira u Monacu vec godinama? Kako je tek svim ostalim jadnicima koji ne zive tamo. Temperatura ispod 20 stepeni i njemu smeta. Kako mu nije smetalo svih ovih godina u Australiji gdje temp. Prelazi i 40 stepeni. Na putu je da po glupim izjavama ugrozi i do sada neprikosnovenu Anu Ivanovic.

Ivan

pre 6 godina

Od kada znam za sebe muci se sa fizickom spremom. Deluje mi kao da svi ostali igraci mogu vise da se dobacuju od njega, cim krene neka veca razmena, uvek on prvi trazi nacin da je zavrsi, a posle tog poena zbog iscrpljenosti gubi naredna dva, mozda cak i tri. To je po meni glavni razlog velikog pada ove sezone. I ranije je to bilo prisutno, ali sada je mnogo vise.

novica

pre 6 godina

Marej izgubio. Posle meča je izjavio da je nezadovoljan svojom igrom, da je tokom meča donosio pogrešne odluke i da je sam kriv što je izgubio praktično dobijen meč. Ne spominje ni sunce, ni vlagu, ni more?!

?

pre 6 godina

Hahahaha, strana terena mu smetala :) Kakav je ovo lik, neverovatno. Gofan naravno nije igrao na toj strani uopste :)
Inace, Gofan mnogo bolji teniser od Noloa, trebao je rutinski da dobije 2-0, ali mu popustila koncentracija u drugom setu, verovatno zbog strane terena na kojoj je igrao, pozicije sunca ili rasporeda zvezda.

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

v stepanovic

pre 6 godina

Srpska navika da pribegavaju ispredavanju mitova, kada stvarnost postane porazavajuca je legendarna.Zato je duznost teneskih strucnjaka, da objasne siroj publici da je Djokovic No.1, osvajac Grand Slam-ova otisao zauvek. Umesto njega dosao je Djokovic, prosecan igrac, No.15...23...42... zavisi kako se bude osecao tog dana i protiv koga igra, i to je surova realnost. Happy memories!!!

Kraj karijere

pre 6 godina

Kolko god mi zeleli da ga vidimo u top formi Novak je osvojio sve i vise nema motiva da se dokazuje zato pozelimo mu lep odlazak u penziju to je i zasluzio posle 4 grend slema cime je dao domaci zadatak novim generacijama.

Dragan Torbica

pre 6 godina

Juče moja stara majka veli: narode moj, a glee gaa, vidi se na njemu da je on gladan! Na to ćaća dodade: vele da jede samo nekve alge! A djeca u smijeh, pa me pitaju: tajo, smijemo l' mi našeg algara od danas zvati Nole? Pitam ih ja: čeljadi moja, ko vam je taj? Vele, pa to je ona ribca u akvarjumu što jede alge.. Pokažu mi ga, vidim stvarno, est najveći u onoj vodurni i velim im: more!!! Eto, imademo sadaj i mi Nola! A vami ljudi moji velim, dovati l' se Nole mesa, pa ima jope da bude nomero uno, ima da da bude gori od pirane!

Miki

pre 6 godina

Kada neko pomenu Anu,odjednom mi je sinulo.Rolan Garros je izgleda to prokletstvo za srpske tenisere.Čim ga osvoje sve se raspade.Tako je i Ana zaboravila da igra tenis čim ga je osvojila i brukala se sve do kraja svoje karijere.Ana je možda najlepša teniserka,ali joj intelekt baš nije jača strana.Ne mogu da zaboravim njenu izjavu malo posle tog kobnog Garrosa kada je izgubila od igračice iz 3 lige i rekla "nisam očekivala da će ona tako jako da igra".I najsmešnija izjava početkom 2016 godine da će se vratiti na mesto br.1.Još malo kao premijer-predsednik.

Pedja

pre 6 godina

Zasto se prepirete. Onog trenutka kad je otpustio Bekera jasno je bilo da ga borba za titule vise ne zanima. I sam je to u nekom trenutku izjavio. Dovoljno je pogledati race to london. Novak se trenutno nalazi na 25-oj poziciji. Pogadjate na kojoj poziciji ce se nalaziti sledece godine, ako bude igrao.

millutin

pre 6 godina

Batalio Nole trening, to je jedini razlog slabih zezultata. Zaboravio na trčanje, zsboravio vožnju bicikla izbrdo, popodne opet,pa opet, pa loptica i reket, pa teretana pa bajk uzbrdo pa opet, opet..
Lakše reći nego uraditi,ali trening nedostaje. Netreba tebe nato upozoravati, jer to znaš. Ako bude treninga, biće pehara. Ovako...neće biti...

Porazi

pre 6 godina

Oprostili bismo mi Novaku sve poraze, patili bismo s njim zbog tih poraza - da se ovde o necemu drugom ne radi. U Srbiji, i na celom Balkanu, a bice i ponegde drugo u svetu, ljudi preziru slabice i mekusce! A Novak se, nazalost, u to pretvorio, slusa jednu pokondirenu, ispijenu zenicu, koja otvoreno kopa jamu pod njim! Zato ce sve vise biti onih koji Novaka preziru - nema to veze sa sportskim porazima, nego sa razlogom tih poraza, a taj razlog nije sportski. Kidao si sve pred sobom, a sad te Risticka unistava, jado, i gubis od svih, da bi ona srecnija bila! A nikad srecna nece biti, jer ima velike ambicije i nikakvo pokrice za njih. Bez tebe bi bila niko - i bila bi, paradoksalno, srecnija, jer ne bi pokusavala da rastura onog u cijoj seni je doskora zivela, dok nije uobrazila da je bolja od njega. Pustio si je, i sad imas to sto imas, pa dokle izdrzis, nema to vise veze sa tenisom samo, zivot tece i nakon tenisa, sa takvom?!

Gordan

pre 6 godina

This so obvious, Novak doesn't train hard enough...he just can't get the lines any more...he still play smart with his head and all he need is more routine...balls are going everywhere atm.

Istine bez

pre 6 godina

NOVAK DJOKOVIC - MUSKA ANA IVANOVIC

Napisao sam i prolsli put da kako vreme prolazi on sve vise postaje tip Ane Ivanovic. Uvek nesto fali uvek neki izgovori a forma u ociglednom padu.Te price da ga ne treba kritikovati nisu na mestu.Imate pravo da pisete hvalospeve na njegov racun kada je bio pravi Novak ali nemate pravo da kritikujete to sto zbog svoje lenjosti postaje drugorazreni igrac.AKo je zasluzio provalie posle ovakvih igara zasluzuje kritike.Legende se ne ponasaju tako,ne gube na taj nacin,ne koriste glupe izgovore.Pogledaj Nadala koji se muci sa formom vec dve-tri godine ali uprkos tome kada gubi ne trazi izgovore poput Ane Ivanovic,gubi sa stavom,muski.Sam ces biti kriv sto nisi i neces biti najbolji svih vremena,mogao si ali si poceo da meditiras sa Imazom.Zbogom ozbiljnom tenisu.

мука ми је

pre 6 godina

Ето , морам рећи , све приче баци , ипак остајеш велики и поштено се повуци.

?

pre 6 godina

Hahahahahahaha, pa ovo je neprocenjivo :) Kazu botovi, Sunce se pomeralo i smetalo samo Nolou! Hahahahahahahaha i ono postalo deo zavere! A smeta samo onima koji nose sociva, ostalima nikako! U prvom setu je bas ocigledno bilo kako Sunce skakuce i zauzima pozicije da takticki smeta Nolou. Samo ne znam kako botovi znaju da i Gofan ne nosi sociva!?

autoBOT

pre 6 godina

kako mu se promenila kultura komentara otkako vise nije ubedljivo prvi... vise nema hvalospeva o igri protivnika, samo svoji problemi...

Trenercic

pre 6 godina

Najveci problem je bio i ostao, sto se pokazalo i u ovom mecu, nedostatak koncentracije u kljucnim momentima i gubitak vere u sopstvene sposobnosti. Voditi 4:2, biti na domak 5:2, i onda izgubiti 5 od sledecih 6 gemova nije problem u igri, nego u glavi. OK, mali je odigrao iznad svojih mogucnosti, isao na sve ili nista, ali to ne moze da bude izgovor. Dok se igra da se ne izgubi, umesto da se pobedi, nema nista od titula.

Velikani

pre 6 godina

Iako je po uspesima medju najvecim svih vremena - Novak u buducnosti sasvim sigurno NECE biti smatran velikim teniserom! Nece, jer se nijedan sportski velikan nije strmoglavio kao on, nijedan nije doziveo takav sportski i ljudski brodolom! Pustio se sekti i pokondirenoj zeni, posle velikih uspeha postao najveci gubitnik IKAD! Cestitam, Risticu - sta mogu, i ja ga odsad tako zovem, ova promena imena najbolje ga opisuje! Hteo si da te svi vole - nece te voleti niko!

bane

pre 6 godina

Sad ispade i Gofan strasan igrac uz Karenjo Bustu..Smesno.
Novak je igrao previse defanzivno prepustivsi ceo teren protivniku, sa obilje plitkih loptica koje bi svaki krsteni teniser iskoristio. Svaki njegov poraz lici jedan na drugi jer je uvek po ovom obrascu. Novakov problem je u glavi a ne u nogama i dok to ne prizna nema novih titula..
A ono deranje na Grica i Vajdu je stvarno sramota.

gari

pre 6 godina

A gde je igrao Gofan, na drugom terenu ?? Daj bre više, ne traži razloge za ispadanje !! Prvo bezglutenska dijeta, vegan dijeta, bez mesa, pa onda meditacija i joga, pa promena trenera(odlazak Bekera), pa uticaj plime i oseke, mesečeve mene... Niko ne misli da će ostati na prvom mestu ATP liste doveka, nivo igre mu je opao a ni psihički nedeluje jak kao ranije. Šta mu se vrti po glavi, to on najbolje zna, valjda ce kriza proći, ako ne bataljuj tenis i uživaj !!! Našu podršku imaš uvek !!!

Vlada

pre 6 godina

Monte Karlo a teren ocajan. Ma gde to ima?

Em je strana ocajna bila i za tebe i za njega em ti je to domaci teren zato pusti izvlacenje.

Beker ti je lepo rekao ili treniraj ili batali vise ovo mucenje od tenisa koji trenutno prikazujes. Tvoja trenutna forma je za nekih top20 i ako ovako nastavis ispadas iz top 10 veoma brzo.

Dragan

pre 6 godina

Novak nemoj da me nerviras sa takvim izjavama.Sva tri meca u startu si izgubio svoj servis.Ovo vise nije za gledanje.Tvoj najveci problem je i dalje servis, servis i samo servis.To nemozes da nikako da usavrsis, zato i gubis toliko meceva.Ovo nije ona tvoja igra koju si pruzao i bio strah i trepet za sviju na turu.Sada je doslo vreme da moze svako da te dobije.Izvini Novace. ali to gledamo vec odavno.Ako nepromenis nista na servi, tesko da ces dobiiti bilo koji turnir.Zao mi je, ali sam ovo morao da kazem.Pozdrav od tvog vernog navijaca, i sretno.

Alex

pre 6 godina

Pa to je "tvoj" teren! Tu navodno dolaziš biciklom svaki dan i treniraš. Sad odjednom - sunce smeta!Gofana je verovatno "preskočilo" jer je mali. Gluposti.

ZG TOM-šrauba

pre 6 godina

Odličan meč i dramatičan .Ali taj Gofan je najnevjerojatniji igrač na touru,omalen je i manje građe od ostalih igrača i stvarno je čudo kako parira ostalima. Vrlo je jak u glavi i uporan, naravno uz odličnu tehniku svojih udaraca.

arsa

pre 6 godina

@pepe
Jedina svetla tacka?Pa da sve one Olimpijske medalje u Riu nam je doneo klonirani Djokovic,vaterpolo sampione cine 13 Djokovica,omladinci u fudbalu sve Novaci,ostali sportisti ne postoje,sve smo ih samo sanjali,dakle Djokovic i niko drugi

Milan

pre 6 godina

Svi mi koji volimo Novaka,normalno je da očekujemo uvek samo pobedu,pobedu, ali ne ide.Novak je igrao izjednačeno sa protivnikom,ali on je imao malo više sreće.Apsolutno je tačno da Novakova igra ne liči na onoga staroga i briljantnoga Novaka.Igra promenljivo,neodlučno,mlitavo,bez kondicije,psihički i fizički nepripremljen i stiče se utisak da od svakoga protivnika može da izgubi.Videli ste kako igra Nadal,sreća je velika da Novak nije sa njim igrao,tu bi doživeo veliki poraz,jer Nadal igra muški,snažno,borben je,pravi borac i zna da igra.Kod Novaka je psiha u pitanju,jer užasno promenljivo igra,serve očajne,slabe procene protivnika i igra na sreću i rizik.Komentator meča reče: vidite li gde Jelena sedi, a gde sede Novakovi roditelji,oni su u sukobu.Možda Novak ima tu neke probleme koji se odražavaju na terenu.Meni ga je žao,vidim da ga duša boli zbog poraza,njega novac više ne interesuje,tu se radi o časti i ponosu i ljudskom dostojanstvu.Novak kada reši psihičke probleme,onda će nizati ponovo rezultate i kao čovek ima pravo i na poraz.Ipak,hvala ti Novače na svemu što si nam do sada pokazao, jer sve bude i prođe,takav je život.

gibanica

pre 6 godina

gibanica
Nisam video tu scenu da se ironično obraćao trenerima,kad je to bilo i šta je rekao?
(Holmes & Watson, 21. april 2017 22:10)

Napisao sam, u pauzi pred poslednji gem (mozda i pauza pre te), poceo je pricu, nije se videlo mnogo ni culo jer su bile reklame i na RTS-u i na SportKlub-u, ali Viskovic, komentator SK, prepricao je scenu odmah nakon reklama. Mozes pogledati reprizu. Rekao je Vajdi i Amanovicu "Hvala vam obojici, super ste me pripremili za mec!". Svalio je krivicu. Mozda i jesu krivi, ne znam, ali vec sam tada video da i on sam zna da je gotovo, da je posumnjao u sebe ili vec zakljucio da nije sposoban da dobije taj mec.

realista

pre 6 godina

Novace, volim te kao najrodjenijeg i hvala ti za svu radost koju si mi pružio u zadnjih par godina. Ponosim se
tobom. Protiv Spanca ti je smetalo sunce. Bilo je očigledno. Danas opet ista priča. Zar taj uniklo (sponzor) nije mogao da ti obezbedi kačket da sprečis taj problem. Uzgred, umeo si da igraš i sa kačketom. Uslovi su bili isti i za Gofana, a ti si br2. I dalje verujem u tvoj povratak. Nemoj tražiti opravdanje za današnji poraz. Sve je u tvojoj volji i želji!

Kukuruma

pre 6 godina

@svima ovima koji kad god Novak izgubi kazu da je protivnik bas taj mec odigrao odlicno:
Istina ponekad boli, ali oslobadja. Novak je neverovatno pao u svojoj igri, zato i ti teniseri mogu da se razmasu i igraju dobro. Bilo je lepo dok je trajalo, pruzio nam je covek mnoge radosti i to treba postovati. Medjutim, imamo ga pravo i dobronamerno kritikovati, kao sto smo imali pravo i da slavimo i radujemo se njegovim uspesima.

@svima koji pisu da osvojimo koliko i on pa da mu onda nesto kazemo:

Svet ne funkcionise tako. Onda ne bi mogli nista da kazemo hirurgu koji napravi kriticnu gresku, jer prvo da zavrsimo specijalizaciju u tom polju, pa onda mozemo da budemo ljuti ako nas je unesrecio.

Josip

pre 6 godina

Ispao je i Andy Murray i Stan Wawrinka.Ovaj Monte Carlo je pun iznenađenja.Valjda ce Nadal potegnuti do kraja..u suprotnom, totalni fijasko najboljih.

goran

pre 6 godina

prosle godine posle dominacije gde uzima sve I konacno rg ( sto ce se ispostaviti kao kraj jedne skoro savrsene karijere I taj rg ga je drzao sve ove godine da svake sledece grize sve jace, kud ga osvoji uopste), posle ispadanja na rg krece sa izjavama kako nije srecan na terenu. pa bre je l si sad srecniji kad te dere ko stigne, samo nam to reci molim te

parabola

pre 6 godina

Aj Novače ne zamajavaj narod pa i Gofan je igrao na toj strani gem poslije pa je odbranio servis. Ali da je ometalo obojicu jeste, pitanje samo kako se ko snašao izborom taktike i udaraca. I tu je ključ pobjede Gofana brzim i kratkim volej udarcima, napadaš i izbjegneš što više dio terena po suncu. Novak je dobro naveo uzrok šta je prelomilo meč ali izbjegao pravi razlog, protivnik ga je nadmudrio dok se zaista vidi poboljšanje u njegovoj igri, imao je meč u ruci najbitnije sa svojom igrom i zato poraz zaboli, da nije bilo tog detalja treći set bi pripao Novaku glat! Ne kritikujem Novakovu izjavu zbog subjektivne ocjene jer bi svi tako reagovali od Nadala, Fekija pogotovo, pa i svi mi a posebno ovi Nolehejteri koji kritikuju i dok spavaju. Samo ukazujem na činjenice uz dobronamjeran savjet da nema potrebe za tim jer jasno da je bolji pobjedio. Igra se vraća to je bitno i to za šljaku na veoma zavidnom nivou a sezona tek otovrena, posebno servis obećava, malo poraditi na taktici...a sreća ponekad prati i hrabre!

777

pre 6 godina

Novak nosi sociva i moguce je da mu je smetao deo terena koji je pola osvetljen a pola u hladu. Gofan ne nosi sociva. Medjutim Novak igra lose i bez tog problema. Ne znam sto nije nosio kacket jer je cesto gestikulirao da mu smeta sunce? Posebno kada je servirao na toj strani i izgubio brejk prednosti a posle je sve krenulo nizbrdo. Posle ovog perioda od pola godine i jace, treba biti realan da Novak nikada vise nece imati rezultate i formu kao ranije. To je cinjenica i realnost. Mozda bljesne na nekom turniru ali neki kontinuitet..u to ne verujem. Jamu zelim sve najbolje ali mrka kapa. I normalno niko ne osporava da je on nasa i svetska teniska legenda. To je zapisano njegovim rekordima i rezultatima. Medjutim shvatam da je to proslost i hvatam sebe kako ne zelim da odgledam mec do kraja kao danas pola treceg seta. Sve mi je jasno i zasto da kidam zivce i nerviram se?

?

pre 6 godina

@Laert
A na kojoj je strani igrao Gofan kada je Nolo napravio brejkove u 2 i 3 setu? Na kojoj je igrao Busta juce kada je izgubio svoj servis i mec? To nije vazno jel?

F30

pre 6 godina

Pre neki dan mojoj ćeri kupio bicikl,jedva je naucila da vozi,bila presrećna,opustila se malo i onda pala!
Ko je bio kriv?
Tata sto je kupio takav bicikl i naravno bicikl!!!
Tako i nasem noletu!
Volim ga i uvek cu mavijati za njega,samo nek ne trazi krivce i sve ok!!!

vass iz dasss

pre 6 godina

istinA je bukvalno takva. njemu to smeta. smeta mu i vjetar. sjetite se us open finala i pobjede mareja nad njim. vjetrovit dan bjese veoma.

TurboNator

pre 6 godina

Ne znam da li je neko vec pomenuo ovako nesto pa pitam:

Da li se to meni cini ili je mozda problem u odnosu njegovih roditelja i Jelene (zene)? Ja njih nikada nisam video da sede zajedno, blizu, nikad nisam video neki kontakt izmedju njih?

Mozda je to uzrok Novakovog pada?

Inace Goffin je igrao dobro, ali Nole stvarno ne bi smeo da dozvoli ovakav poraz posle 2:0 u trecem setu i brejk lopti koje je imao za 3:0... Ima li nade da ce ikada da nauci kad da krene na mrezu i da ima 'plan B' ako ne ide, da malo menja taktiku?? Zasto ne koristi slajs vise, takodje treba cesce da 'wrongfoot' protivnike... Svi mu citaju semu, uglavnom znaju gde loptica ide unapred... Goffin je suvise cesto bio 'na lopti', spreman i 'namesten' za udarac.

ninepi

pre 6 godina

Dopunio bih komentar Aleksandra, tenisera rekreativca: Ono sto nema u rekreativnom tenisu su finansije, a Novak sada igra zbog finansijskog momenta. Jos uvek ima dobar ranking i moze da uzme dosta love na turnirima, a sponzorski ugovori su mu jos i jaci nego ranije. Dakle on sad igra za lovu, ne za dominaciju kao ranije. Prihvatite tu cinjenicu i nema nerviranja, cak ponekad nema ni gledanja meceva.

dr

pre 6 godina

Smejali smo se ljudima koji su pricali da Novak ima psihickih problema. Sada je to tako ocigledno. Covek je u ogromnoj depresiji,samo trazi izgovore. Jos pamtim njegove suze sa Olimpijade,nije to bilo zbog poraza,nesto se krije veliko.

v

pre 6 godina

Ja mislim da on nikakav drugi problem nema osim sto ne zna da gubi. Mnogo se nervira kad gubi, i posle malog pada posle rolan garosa, angazovao je Pepea, ali su kola krenula nizbrdo, i sad kao prica kako mu tenis nije najvazniji da bi sebi dokazao da se ne nervira, ali mu me uspeva...

Novak fan

pre 6 godina

Novace, ako nisi dosad, onda kupi na Kopaoniku deo sume, pa se lepo setaj po njoj i sakrivaj u sunce. Skupljaj maslacak i grli se sa hrastovima, jelom i bukvama. Carica Jelena neka i dalje vodi svoju fondaciju koju si joj kupio.

brank0

pre 6 godina

Zašto bre više ne želiš da igraš? Zašto ti je stalo da se svima dopadaš? Odvlače ti pažnju gluposti(objave šta jedeš, da si promenio prioritete) dolaziš u situaciju da se pravdaš, to je isključivo tvoj život i tvoja odluka.
Znaš da nisi postao šampion preko noći, veština je tu, kondicija je tu, gde je glava?

Istina

pre 6 godina

Najbitnije je da se do kraja godine kotira dvocifreno. Onda će da shvati da mora sve da promeni (čitaj "vrati gde je bilo) ako bi da se bavi tenisom.

Ovo danas je bio zanimljiv meč jer je dugo trajao ali igra je bila trećerazredna, očekivano.

abrakadabra

pre 6 godina

tesko te je covece gledati ili se malo trgni ili penzija, steta da te svi dobijaju koji su mogli da o tome sanjaju, pravdanja tog tipa su glupost svaki sportista to zna..

Dragan Torbica

pre 6 godina

Cast izuzecima ali zena i deca su za sportiste penzionere. Sta fali Ani sada. Boli je uvo. Zaradila ali stavila tacku na vreme. Njena porodica je sada priritet za nju
(Jasno, 21. april 2017 23:52)

Zemljače, šta teb' smeta porodca!??? Kolko ono djece imade Feki?

Deki

pre 6 godina

E moj Nole, da nisi igrao one silne dropshotove verovatno ne bi morao da se mučiš na tom suncu. Ali ima li tebi neko da kaže istinu u lice bre? Udarci su ti slabiji 20% nego prošle godine, dovoljno da se protivnici komotno nameste na loptu i pošalju je gde hoće. Nemaš energije u kontinuitetu, ni onaj žar u očima. Ne može vuk da pase travu i posle trči čitav dan...

Ivan

pre 6 godina

@Nole
Skupljaj snagu za Pariz i pokazi im ko je najbolji teniser na svetu!
Ko igra tenis zna da ima dana kad nece, a jos ako protivnika krene, pa tu moze i 100. na ATP listi dobiti nekog iz top 10.