Utorak, 18.04.2017.

20:45

Madriđani u polufinalu, Real pogurale i sudije!

Fudbaleri Reala i Atletika plasirali su još jednu godinu u polufinale Lige šampiona, eliminisavši Bajern Minhen, odnosno Lester Siti.

Izvor: AK

Madriðani u polufinalu, Real pogurale i sudije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

554 Komentari

Sortiraj po:

placeni sudija

pre 6 godina

Svaka cast sudiji dva gola iz ofsajda i crveni karton i ako je video sta se desilo cak me nebi cudilo da je dao penal ustvari logicno sto nije posto bi bio previse providan pozdrav za sudiju.

Stara kuka

pre 6 godina

@Juventus najviše zaslužuje pehar.
(petar, 19. april 2017 09:17)
Kako Srbi brzo zaboravljaju.PS nisam navijac Intera,Milana...

Jašim

pre 6 godina

(Ujmemeni, 18. april 2017 23:58)

Ali bukvalno. Svojevremeno sam znao sastav Levskog ili Visle a sad ne znam ko gde u Primeri ili Premiershipu igra. Niti me interesuje.

dominus

pre 6 godina

@ No Name

I šta veliš! Da sam licemerni navijač Reala? Jeste ofsajd gol Ronalda za 2-2, ali nije taj gol direktno odlučio utakmicu. Sudija je pokvario meč kod penala za Bajern. Sve ostale greške su posledica te prve. Bukvalno je upropastio utakmicu i na štetu Bajerna i na štetu Reala.
Real nije bio razbijen od strane Bajerna (kao što je slučaj Barse sa PSGom u Parizu i dobrim delom u utorak protiv Juventusa). Da nije bilo nesrećne situacije kod drugog gola Bajerna, verovatno bi se završilo nerešeno. I bez sudijskih grešaka, Real bi prošao.

dm

pre 6 godina

bajern je ostecen za gol iz ofsajda to je ociglendo,ali dajte malo objektivnosti u vezi drugog zutog za vidala,pa to je bio cist faul maltene ista situacija kao kod penala za bajern. ako kazete da je penal bio cist a ovaj drugi zuti nije onda jednostavno niste objektivni ljudi. Ovo pisem kao neko ko ne voli nesto narocito ni jedne ni druge,samo sam gledao utakmicu. Jos jedna stvar,sudije grese i to ne tako retko,ali kad se radi o realu i mozda celziju ovakvu ostrascenost vidim,a gresi se i na racun barse i bajerna,bilo je ranijih godina koliko volite,ne opravdavam ovo od sinoc daleko od toga,samo gde su ovoliki silni komentari kada se napravi greska u gorist kluba za koji vi navijate tad se cuti.

danilo gugeš

pre 6 godina

niata sudije nisu krive već anćelotti koji nije izvadio vidala na vreme ... prvu zutu je popio u 5 min i posle toga i dalje igrao kao da je na ratištu ... rizikovali su , desilo se ono najgore , sve ostalo su posledice toga . Ps : anceloti prima millione a moj mali rodjak 9 god je vec pola sata pre crvenog kartona rekao: ako ne izvadi vidala dobiće crveni ... ne treba biti genije da to shvatis a anceloti ko da je ucinio uslugu starom klubu

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.
(Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna, 19. april 2017 08:12) E obožavam vas gastose koji ste pobegli tamo da uživate u standardu, sređenoj socijalnoj i pravnoj državi, ali glumite odatle nekakav patriotizam...I kakve veze ima ako Srbin navija za Bajern? Sportski gledano, ja uvek navijam za onoga koji juri rezultat, osim ako ga ne juri protiv našeg kluba.

f

pre 6 godina

Ovo je tuga. Baš tuga. Neko ovde reče nije bio penal. Pogledaj bolje, Roben je nagazen na nogu, ne zakacen, dobro mu nije otkinuo stopalo. O kartonima sve receno. Niko ni ne pominje drugi Ronaldov gol. Ofsajd i to dva metra jedno i ruka pri prijemu. Treći gol je bio minimalni ofsajd, ali ajde to je diskutabilno. Samo prvi i četvrti po meni čisti.

AtamanCG

pre 6 godina

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno
(Anonimna, 18. april 2017 23:48)

Ima nas, nažalost, mnogo koji se sjećamo Toma Heningsa Evreba i njegove verzije fudbala. Nikad prežaljeno, novo finale sa Unitedom, a da je Didije iskoristio barem jedan od, čini mi se tri zicera, ne bi nam ni sudija ništa mogao ... Ali sramota tog suđenja će se pamtiti decenijama.

BgHQ

pre 6 godina

Ne razumem komentare da je bolji tim prosao jer treba imati u vidu da je bolji tim od 210 min imao igraca vise oko 70 min.Da budemo posteni iskljucenje u Minhenu je bilo zasluzeno ali ovo u Madridu....nikako.Bolji tim daje sinoc drugi gol iz cistog ofsajda.Da je bilo bolje sudjenje ko zna koji bi tim bio bolji.U svakom sluc ovo je bilo finale pre finala a Real je po milioniti put poguran od strane sudija sto slucajno sto namerno.

wlado

pre 6 godina

naravn navijam za real ali sudjenje je bilo sramno. na ovaj nacin osvojena eventualna titula ne vredi mnogo. izgleda da je problem fudbala veliki -sudjenje.

ceo tok meca je vodio sudija svojim greskama, kao i krajnji ishod.

pre meca sam procenio da ce biti produzetaka, prosto jednako su jake ekipe, madrid jeste imao vise fizicki snage u produzetku videlo se, ali crveni kartoni, ofsajd od metra...

drago

pre 6 godina

Modric jos jednom pokazao da je najbolji veznjak u Realu. Jednostavno, brze misli, brze dodaje, njegove lopte su okomite, probijaju linije. To su pasovi od 20-30 metara kroz srce obrane u milimetar precizni. I to igra najbolje kad je najbitnije.
Zbog "boljeg" Kroosa je Real mogao dobiti par golova u zavrsnici regularnog dijela. Umorio se, a kako je i inace spor tada je bio prespor u reakcijama kod bi mu dosla lopta. Njega i Re je spasila pauza. Sa druge strane Modric bas ima tu eksplozivnost.
I tako, Luka koji nije medju najbitnijima u Realu, petu godinu zaredom ulazi u polufinale cime je postao jedini sa prostora ex-Yu sa 5 polufinala (racunajuci i Ibrahimovica), uz to u (puno) manje sezoba u LP od drugih. Da ne govorim o tome da niko nikad nije igrao ovoliko dugo ovako dobro u ovakvom klubu. U zadnjih 5 godina uz Ronalda najbolji u Realu. Najbolji igrac sa ovih podrucja ikad (naravno ne racunajuci Ibrahimovica, on je iz Svedske). I Kovacic je zaigrao u ovakvoj utakmici sto je dokaz koliko ga cijene.

Sad za utakmicu. Nevjerovatna utakmica, sadrzaja za 3 obicne, najbolja u zadnjih XY godina. Sudac je grijesio na sve strane. Isto nevjetovatno jer je Madjar godinama najbolji sudac svijeta, uvijek je sudio perfektno.
Ono sto je Bayern zeznulo je to da su mijenjli Alonsa i ostali bez Vidala, tu se znalo da ce ih Real razvaliti u produzecima.
Ronaldu svaka cast. Stvarno je bio pao u formi zadnjih sezonu, dvije ali u ovom dvomecu 5 golova, nevjerovatno.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену). 

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ. 

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 00:34)


iju, sva drhtim i treperim ;)

mostarac

pre 6 godina

navijam za barsu od vremena stoickova i bio sam veliki fan fudbala. sada gledam samo barsine utakmice i ok bude poguranaca u ligi prvaka al treba da vidite kako ih masakriraju u la ligi sudije. ne mogu ni sa zamislim sta ce na el klasiku da bude tek. ligu prvaka il ti ga perez cl i la perez ligu sigurno necu gledati.
pratio sam meceve khl ( hokej ) i to je sport za muskarce.
da hoce monako osvojit lp niko sretniji od mn nebi bio ljudi igraju fudbal !

Vule

pre 6 godina

Ovoj postavi sudija bi trajno zabranio da sude jer su primili velike pare i sproveo ih bi u zatvor kada bi im ispitao poreklo imovine svima!Uveo bi video sudijske odluke kao u drugim sportovima da se zaustavi mec sudija vrati snimak uveri se i ponisti gol iz ofsajda kao ovaj Ronalda a ako je regularan na centar lopta!Oni nece ovo da uvedu zbog muvanja..

zki

pre 6 godina

Po gol iz ofsajda za oba kluba, Vidal je trebao ranije da bude iskljucen pa je onda dobio drugi zuti ni za sta, neiskljucenje Kasemira, nepostojeci penal za Bayern u prvom mecu... Uz to i nepostojeci penal za Atletiko od prosle nedelje. Nije ovde bilo guranja, vec je ocajno sudjenje generalno. Opet, mislim da je Real ipak vise pokazao u ovom dvomecu. Marselo fantastican, Modric klasa, Ronaldo vrlo dobar. Sa druge strane, Nojer je sve ucinio da rezultat ne bude jos ubedljiviji.

Saobracajac

pre 6 godina

Pogurale su i Bajern prošle godine protiv Juventusa, a ako ćemo realno, bolji tim je prošao, po pokazanom na terenu, Bajernu da nije Nojera, napunili bi ih do vrha

Obelix

pre 6 godina

Jedina ozbiljna greska sudije je gol iz ofsajda za 2:2, sve ostalo je jako tesko za proceniti. Drugi gol iz ofsajda jeste neregularan, ali to je toliko minimalan ofsajd. Tu je veca greska uzasna pozicija sudije, bar 2 metra iza Ronalda. Tako i da je hteo, nije ni mogao ispravno da proceni. Meni je smesno kada se simpatizeri Reala, Barse, Bajerna, Juvea bune na sudije i njihove greske. Cinjenica je da je Real poguran na vecerasnjoj utakmici, ali generalno je bio bolji u dvomecu. Ko je kriv Bajernu sto je Martinez zaradio dva zuta u prvoj utakmici. Gde su bili ti isti navijaci Bajerna prosle godine protiv Juvea?! Gde su bili navijaci Barse protiv PSG? Dva smesna penala, plus ne sviran penal Maskerna. To je manja kradja od ove sinocnje?! Iskulirajte ljudi, gledajte fudbal. Ovoga je bili i bice.

milos

pre 6 godina

Sudija je bio los za obje ekipe da budemo realni. Mekan penal, ofsajd kod auto gola, ofsajd kod Ronaldovog gola... Ali sve u svemu kad se sagleda Bajern je ima dva suta??? Real je prosto bio vise gladan. Sportski pozdrav

Djordje NS

pre 6 godina

Visim da su Barsini moralisti brzo zaboravili onaj masakr nad PSG-om na Nou Kampu od strane sudija. E, to je krađa veka. Po vama bi bilo pošteno bilo šta samo da je ishod ispadanje Reala. Jel hoćete da kažete da je ispao bolji klub? Klub koji je imao aktivan rezultat zbog sumnjivog penala i autogola Ramosa je po vama zaslužio prolaz a klub koji ih je razvalio u obe utakmice ismevate. Zato sledi kazna...

Fedorov Sergei

pre 6 godina

Ljudi predjite na NHL ovo se tamo ne desava.Finale se igra i niko ne vidi gol zbog brzine paka,a i sirena iza gola se nije oglasila.Pocinje druga trecina i sudije sviraju pogodak posle odgledanog snimka.Niko se ne buni jer je gol regularan.Ko to ne zeli da se desi sa fudbalom?

Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.

Aleksandar

pre 6 godina

Ne bih da se pravim pametan ma da ce ova analiza otprilike tako zvucati...Dragi prijatelji,nije ovde rec niti o Realu,Bajernu,Barsi...marsovcima...jedina i iskljuciva konstanta danasnjeg fudbala je novac i samo to i tacka!Veliki mnogo ulazu,UEFA im to nekad naizgled otme pa opet vrati i tako ukrug...ogroman uticaj sponzora,te cuveno rivalstvo Messi-Ronaldo,opet ogroman novac u igri itd...nece danasnje haj-tek generacije da gledaju LS bez Mesija,Ronalda i sl...zar mislite da ce iko na dalekom istoku ili u SAD ili na nekoj drugoj da tako kazem ne-fudbalskoj strani planete gledati tamo neki Atletiko,Monako,Novi Pazar u zavrsnici LS bez npr Reala,Barse...Mesija,Ronalda...(srecom jos nema po neki kineski fudbaler u doticnim ekipama...) NECE i ode ogroman profit za sve koji su umrezeni oko UEFE...fudbal je pre svega biznis od koga mnogi zive izuzetno lepo i ta strast o kojoj mi obicni gledaoci pricamo,te postenje,moral,vitestvo i sl...umrlo je jos sa Maradonom,mozda i pre njega jer i on je pored sve svoje genijalnosti bio mozda i prva globalna zvezda kojoj je sve manje vise dozvoljeno a kad ne ide neko je to vec pogurao da ipak ide...posle je naravno kao vec istrosen igrac toboze kaznjen i sl...gluposti...uzdravlje !

uefa

pre 6 godina

da li ste vi koji napadate sudije da su samo sudili u korist reala uopste gledali utakmicu ili samo citate i pisete komenare bez zive veze.
1. penal u minhenu - smjesan, igra se ramenom
2. penal u madridu - smjesan, kontakta je bilo ali ne u tolikoj mjeri koliko se robben bacio/skocio ko zaklan
3. 2. gol bayerna miller u ofsajdu
4. faul vidala nije bio za zuti ali je trebao ranije nad faulom nad kazemirom dobit crveni
5. isto tako vazi za kazemira (kolicina faulova je bila za drugi zuti)
6. ako je nad robbenom bijo penal onda se mora i onaj suditi kad je boateng pokupio kazemira
7. oba gola ronalda jesu ofsajd

dino cam

pre 6 godina

Vi koji kritikuju Real pojma nemate i nećete da kometarisete tačno...Sta je Bajern uradijo u dvije utakmice dao dva gola iz penala i jedan auto gol...da je sudija grešio jeste ali da je Real bolji bolji je bio mnogo i Bajern je proso opet dobro kad nije primio 10 komada u mrežu. A sto se tice Kristijana Ronalda ljudi ne mrzite čoveka on je rođen za golove da daje majstor kako svet više neće imati...

milan

pre 6 godina

Tako im i treba,imali su u Minhenu sve u svojim rukama i ona colupina posalje penal u kosmos,da ga dao Bajern bi ih pocepali do kraja i ja bi imao 10 crvene u dzep,tako da mi sada bas drago sto su ispali ovako...

nista o nicemu

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.
(Marko, 19. april 2017 00:08)

Jesi uporedio najboljeg na svetu i Nikoliju upravo? Ma, bravo

stosone

pre 6 godina

Najluđe je kad navijači Barselone komentarišu suđenje, neprocenjivo. Nije mi drag Real, daleko od toga ali simpatizeri kluba u čijim su mečevima sudije donosile toliko sumnjivih i tendecioznih odluka koje su direktno uticale na rezultat zaista ne treba da komentarišu suđenje.

CJ

pre 6 godina

Na 1-2 sam od muke isključio posle onog smehotresnog autogola. I bolje, da ne gledam ovo što se dešavalo.
Ali samo jedna napomena za ove što brane Vidala...čovek je još u 49 minuti trebao da dobije drugi žuti jer je već do tada imao karton i 2-3 faula.
I budimo realni, ne kukaju ovde Bajernovi navijači već zna se čiji...imaju obraza da pričaju o suđenju posle onoga što se desilo pre manje od mesec dana.

Bosanac

pre 6 godina

Pomogle sudije Barceloni a sad pogurale i Real...Kako god, Real je bio bolji i imao veću želju da prođe dalje...Kome se ne sviđa nek prebaci kanal i nek gleda nešto drugo...

Valerij

pre 6 godina

Mene svi napadaju kad napišem da u fudbalu treba da se naprave korenite promene, pre svega u vidu uvođenja video tehnologije za svaku spornu situaciju, merenje vremena ne baš kao u košarci ali slično.
Pre 25-30 godina kada sam napokon počeo da shvatam fudbal kao igru na pravi način, zamrzeo sam Italijane zbog simuliranja penala, faulova, ležanja po terenu kad god im rezultat odgovara, negde u eri Ronaldinja sam zamrzeo Barselonu zbog onih otimanja protiv Čelzija što se nastavilo do dana današnjeg a kulimiralo je protiv PSZ-a, poslednjih par godina zamrzeo Nemce,Belgijance i Holanđane zato što 90% utakmica u svim ligama nameštaju.Sad im se opasno približavaju i Englezi u svih 7 liga koje pratim.
Danas je Bajernu sviran čist penal, Ronaldo je bio u ofsajdu bar pola metra, Marselo je odigrao fenomenalno, ko kaže da nije bilo tako on je gledao neku drugu utakmicu ali Real je zaslužio da prođe dalje po svemu prikazanom.
Generalno fudbal postaje sprdnja, sve se namešta, neki fudbaleri koji gotovo ne znaju da hodaju dobijaju milione.
Sve je bre namešteno od utakmice Livepul-Milan 3:3, pa dve godine kasnije Milan prvak, preko Bayern-Čelzi kad je Čelzi postao prvak na penale a ovi ih pregazili, pa Bayern prvak par godina kasnije itd.,itd.,itd.....

Iskreno

pre 6 godina

Ipak je Real Madrid jedan od najvecih timova na svetu.Niko lepsi fudbal trenutno na svetu ne igra bolje od njih.Realu nije posao da se mesa u sudijske greske.Realovi svi igraci su fantasticni i veliki profesionalci.Veceras je najbolji igrac ubedljivo bio Marcelo ali stvarno bez obzira sto je ronaldo dao 3 gola. Nikad lepsi fudbal nisu igrali..nemam reci jednostavno Zinedin Zidan je stvoren da vodi ovaj tim.Kapa do poda Zizu!!!

kokoda

pre 6 godina

Kratko i jasno... 2 gola iz ofsajda Penalda , 1 otet gol Lewandowskom kada su mu svirali nepostojeci ofsajd a bio je isao sam na golmana (isto kao u prvoj utakmici Milleru) i lazno ne dat crveni Kazemiru... A sto se tice Vidala, zasluzio je crveni sa jednim dosta grubim startom jos pocetkom drugog poluv. i Anceloti je trebao da ga izmeni ranije a ne Lewandowskog. Sramotno sudjenje do u svakom smislu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!
(Oliver, 18. april 2017 23:42)


zanimljivo koliko su mnogi ovde vikali zbog gresaka barsa-psg, u kriticnim momentima meca, a mnogi nece ipak primetiti koliko je u ovom mecu bilo konstantnog odlucivanja, sa skoro jasnom namerom uticanja na rezultat.

Sljivovica brale

pre 6 godina

Izgleda da ovi sto navijaju za ronalda i pljuju mesija uglavnom piju neke lekove za smirenje,vidi se po ovim njihovim nadimcima,ako ako samo napred,ja popijem rakijicu i uzivam u fudblu,a izgleda nekome mesi bas unistio zivot.

uros-silni

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.


Ono kad covek ne poveruje sta neko moze napisat nakon ovakvog skandaloznog sudjenja ,ali u korist drugog kluba...decko, preispitaj se sta nije u redu s tobom ...il je ipak citav svet u zabludi,a ti u pravu...

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma logicno za Srbiju ustvari 90% ljudi koji prati fudbal ivde razmislja isto kao moja devojka koja gleda fudbal kad mora zbog mene. Pa vecina ljudi ovde bi volela Lester u polufinalu... to sve govorri s kim se objasnjavam ja ovde.

Miljan Vš

pre 6 godina

Al imate pamćenje ko kolibri... Šta se desilo u prvom meču? Kolko su sudije navlačile za Bayern, ali džabe Ronaldo> ceo Bayern. Btw Marcelo igračina, da Real ima boljeg golmana, ne bi ih niko mogao zaustaviti.

Owen

pre 6 godina

Šta reći sudija rešio utakmicu
Casimiro ne dobija crveni
Levandovski ide 1 na 1 sudija dize nepostojeći ofsajd
Vidal dobija drugi zuti a nije bio ni faul
Ronaldo za 2:2 iz ofsajda pa još i rukom prima loptu
Ronaldo za 3:2 iz ofsajda
Penal nad Robenom čist
I nemojte pominjati barselonu oni nikako ne idu u koš sa realom, barsa gotovo uvek nadigra svoje protivnike za razliku od reala, takođe barsa je i ispadala zbog sudija prošle godine penal ruka Gabija pa inter 2010, nekad i njih sudije poguraju to je tačno ali je činjenica da su oni najbolji tim poslednjih desetak godina da imaju najveće majstore i sistem sa oko 70odsto lopte u nogama a to sa realom nije slučaj real samo krade.

Mario

pre 6 godina

Bicu pinudjen da navijam za Barselonu u El Clasicu sto sam mislio da se nece nikad desiti, ali posle ovog veceras, vise necu govoriti da ne volim Real nego da ih mrzim

fidelio

pre 6 godina

Vidal- Najvise si se radovao kada ste izbacili Juve prosle god..Protiv kluba koji te doveo gde si..nimalo postovanja.Drago mi je zbog tebe.

pedja

pre 6 godina

Neka malo i Svabe osjete nepravdu ,uopste mi ih nije zao!Zao mi je samo nas samih sto vidim da se lozimo ko ludi da za prava jednog Bajerna,a pljujemo jednog Novaka zbog par poraza.

NoName

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije. 
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.
(dominus, 18. april 2017 23:33

Kazes da je Ronaldov drugi gol VEROVATNO ofsajd? Pa kako te nije sramota da kod ofsajda od minimum 1-1,5 metar stavis rec VEROVATNO? ... Treci gol JESTE ofsajd...Ali i ja sam glup, ocekujem da navijac Reala ima obraz? To dvoje ne idu zajedno...Cujes njega, verovatno ofsajd.

Zizu

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)
Ne spominjes dva penala u dva meca za Bajern, oba su bila nepostojeca, pogotovo je onaj u prvom mecu bio smesan. Pa i ovaj vcrs, Roben se baca napred, kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio. A sto se tice crvenih, oba su zasluzena. Kod Martineza nema dileme, dva puta zaustavlja opasnu kontru. Vidal je vcrs zasluzio drugi zuti mnogo pre, kod prekrsaja nad Marselom, bukvalno ga je odneo, na ivici sesnesterca. Sa druge strane Kazemiro je zasluzio drugi zuti, nema dileme, verovatno je kompenzovao sa penalom koji je sudio a nije ga bilo. Mada po mom misljenju je trebalo da mu pokaze drugi zuti, ali ne zbog penala, jer nije postojao prekrsaj, vec zbog situacije nakon toga i prekrsaja takodje nad Robenom. I da kod ofsajda nema dileme, cist ofsajd. Prema tome greske su bile na obe strane u ova dva meca, za nijansu su vise ostetili Real, sa dva penala. Ali realno gledano Bajern nije ni zasluzio da prodje, samo su jedad gol postigli posteno, gol Vidala iz korne. Ovaj traljavi autogol i penal, to je vec smesno. Nisu zasluzili da prodju. I treba napomenuti da je Nojer ludak, kako brani, uz Ronalda najbolji igrac ovog dvomeca.

Avramesku

pre 6 godina

Večerašnjim ispadanjem Lestera završila se verovatno najveća fudbalska bajka svih vremena. :-( Svaka vam čast, Lisice, pokazali ste da i u današnjem tužnom svetu David još itekako može da pobedi mnoge Golijate.

Ringo Star

pre 6 godina

Ma nije sudija grubonigrao nego Vidal. M9gao je da to ne radi. Sta ste navalili na sudiju, 3 zuta za 90min covek pravi.. Pa sta, treba da mu se oprasta uvek....

kopernik

pre 6 godina

Mislim da bas dugo,dugo nisam gledao,ako sam uopste i gledao ovako lose sudjenje u jednoj utakmici,tj tendeciono sudjenje na strani jedne strane. Opsti je utisak da je fudbalu ocajno potrebna video tehnologija, ali i da je fudbal ,pa hajmo slobodno reci i umro... Jer kako drugacije objasniti ovako sramno navlacenje na jednu stranu i to pred ocima citavog sveta. 3 ili 4 kardinalne greske su bile na stetu Bayerna i protiv toga se jednostavno ne moze. Zar se toliki novac vrti da se jednostavno taj Real morao pogurati za radi sponzora !? Bas kao i Barcelona .Ali katalonci su bar znali rasarafit protivnike i bez sudijske pomoci,trpali su i tom Realu i pola Evrope kako su hteli,al madridjani nemaju tu dominaciju i ocigledno cim nalete na jace moraju se sudije umestati.Jesu Barsa i Real toliko mocni da je ostatak evrope nebitan !? pa nije Bayern bilo ko,vec jedan od 5 najvecih klubova sveta i da se tako sramno ponesu prema njima veceras ,nije mi jasno. Ovo zaista vredja inteligenciju kao sto neko napisa ovde. Ostao sam zgrozen jer su ove greske sve vece i ucestalije i onda nam prosipaju pricu o nekakvom velikom cristianu ronaldu koji da je bilo pravde veceras ne bi ni prismdrio zavrsnici,a eto,sad ga velicaju,zabio stotinu golova iako na ocigled i vanzemaljaca iz ofajda cak 2 ,al eto ,vazna je prica. U sta se pretvorio fudbal, degutantno je postalo i raspravljat,da ne pricam o gledanju.

Ivan21

pre 6 godina

Usporite snimak na Youtube, jeste Levandovski bio ispred igraca Reala ali je zato Miler bio ispred Levandovskog tako da ni govora o ofsajdu.

Vidic

pre 6 godina

Sudije grese a kad je Real u pitanju te greske se nazivaju kradja, oprostis dva kartona ocigledna a na suprotnoj strani jedva docekas da iskljucis igraca, onda sudija kao ne vidi ofsajd od celog metra.

Pedja

pre 6 godina

Čitam i neverujem šta čitam. Nepostojeci penal za Bayern? Casemiro je stao na vrh stopala Robenu, nakon što je Roben gurnuo napred, pogledajte malo bolje, kontakt postoji, i ti kakav. Nek vama stane neko na vrh stopala, pa probajte da se pokrenete, samo ćete pasti. Isti taj Casemiro pravi faul, ne znam sada nad kojim tačno igračem, za drugi žuti, sudija ostaje nem. A faul je bio u istom rangu sa Vidalovim. Na početku meča, Bayern izvodi slobodan udarac, Humels i Ronaldo u duelu, Ronaldo oseti kontakt i baca se, sudija pokazuje faul?! A kontakt je bio kao kada na mene baba stavi ruku. Sve u svemu, brza i disciplinovana igra Bavaraca, i sramna igra šampiona.

Ringo Star

pre 6 godina

Real prebio veceras. sve ukpno bolji tim. dva penala za bajern, nije to bilo dovoljno da se spreci mocna ekipa. O cemu ovde vi pricate, zasluzeno ide Real dalje. Sudija pokusao da izbaci Real a ne da ga pogura...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.
(Oliver, 19. april 2017 00:07)

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену).

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ.

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.

Forza Juve

pre 6 godina

Prvi put u zivotu da mi sudije naprave da ne gledam celu utakmicu cetvrtfinala LS . Pa ljudi ovo nije druga liga Srbije... Bayernu ejjjjjj...Pa ovo je otimanje !!!

Alejandro

pre 6 godina

Adrijano Galijani - sam protiv svih, da li iko vise cita sta on pise lol
 (Komedija lik, 19. april 2017 00:01)

To se u mom selu kaze: kontras!
Lik je samo zeljan paznje, a paznju najbolje privlacis kad lupas gluposti.
Ne uzimaj mu za zlo... nije jedniji. Puna ih je Srbija. Ionako su sve to neki anonimusi, koji se kriju iza monitora.

Oliver

pre 6 godina

@zizu
"kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio". Mera nije bitna.Kad pretrcis igraca i sklonis loptu,vise ne smes da ga pipnes,to je penal.Robben je pretrcao Kazemira i tu vise nema price.Penal cist kao suza.Svako ko poredi ovaj penal sa onim u prvoj utakmici,nema veze sa zivotom.To sto navijas za Real,ne znaci da treba da lupetas kao sto je tvoja izjava da je Real ukupno vise ostecen nego Bayern.A Bayernu dvaput igrac iskljucen,drugi put totalno izmisljeno,nije bio uopste faul,a kamoli drugi zuti.I onda jos ofsajd od metar Ronalda u kljucnom momentu kad je rezultat 2:1 za Bayern koji ga vodi do penala.I jos su svirali jedan ofsajd Lewandowskom iako je Marcelo bio poslednji igrac,kao i Muelleru u prvoj utakmici sto su svirali neopravdan ofsajd.A to su bile dve ciste situacije jedan na jedan sa golmanom.Dakle,Bayern nije ostecen,nego brutalno pokraden.Autogol Ramosa se ne moze staviti u isti kos sa sudijskim greskama kao sto ti cinis.To sto je neko glup ili smesan,je njegova krivica,to nema veze sa sudijom.Zali se na smesnog Ramosa.Ne postoji u fudbalu zasluzeno ili nezasluzeno.To je potpuno nebitno,jer je fudbal jedini sport u kome moze nezasluzeno da se pobedi.Bitno je jedino da li se posteno pobedjuje,a ne zasluzeno.Real nije prosao posteno.

momo dobri

pre 6 godina

Ako ih bude sacekao Juve polomice ih(bez crvenih kartona i penala),zapamtite moje reci.Srecno su prosli Nemce,ali Italijane jer znaju za jadac nece tvrdim nema sanse.A sad zabelezite ovaj komentar ako se kojim slucajem sastanu u narednim rundama.Bajern je jak kao zemlja,prosli su,a Juventus je isto tako jak samo sto znaju za fore,e tu lezi zec ;) Spanci protiv Italijana ali ovi drugi su majstori svega da bi pobedili,pazite ubice ih u pojam!!!

Marko

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.

Ali

pre 6 godina

Sve na stranu ali Real je potuno zasluzeno prosao. Odavlio je Bajern u ova dva meca, oba crvena su bila potpuno zasluzena. Bajern je imao srece sto u Minhenu nije ubedljivije porazen. Toliko.

NoName

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti! 
Real je najveća prevara futbala! 
(Bavarac, 18. april 2017 22:58) 

OFSAJD. 
CETE. 
FUDBAL. 

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.
(heh, 18. april 2017 23:29)

Inače, građanine, piše se ćete, sa slovom ć. Ne postoji reč CETE u srpskom jeziku, osim ako nije skraćenica. Kad već voliš da pametuješ, građanine....

Bjorn Kuipers zapamtite tog sudiju

pre 6 godina

Sutra ce Kuipers "masakrirati" Juventus. Dva crvena za igrace Juventusa Mandzukic-Higuian i dva penala za Barcelonu. Namjesta se finale Barca-Real.

Oliver

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона"
O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.

soros

pre 6 godina

Potpuno zasluzen prolaz Reala. Ofsajd Levandovskog kod koji je prethodio autogolu Ramosa. Koji niko ne spominje, po jedan neregularan gol na obe strane. I jako sumnjiv penal i crveni karton. Sve u svemu zasluzen prolaz Reala, sve cestitke navijacima Reala. Nama je Anceloti najveci krivac, oba puta gresi sa izvodjenjem Alonsa, tad nam se igra potpuno raspala i kod crvenog kartona, bolje da izbacio Milera nego Levu, bez obzira sto je ovaj tek usao. Miler je u ocajnoj formi, ova dva meca se nije video bukvalno. Verujem da je LS sledece godine nasa, sa podmadjenim sastavom, pojedine igrace su pregazile godine. Sve u svemu cestitke Realu na zasluzenoj pobedi.

Toby Wong

pre 6 godina

Mozda i najveca pljacka ikada. Ovde cak i nema 50:50 situacija, sve je cisto.
3. gol 2 metra ofsajd, 4. isto ofsajd.
Vidal dobija crveni za start koji nije ni prekrsaj.
Sa druge strane Casemiru oprosteno nekoliko zutih.
Nepostojeci ofsajd Levandovskog.
Jos je i jedna ruka u 16 oprostena Realu.

Mik

pre 6 godina

Farca prode kvarno protiv PSG,Atletiko dobija poklon penal,Real danas guraju sudije-zasto uopste postoji liga sampiona?Spanske ekipe proglasti odmah pobednike i kraj a ne traciti novac i vreme na LS?

ciro

pre 6 godina

posle ovakve utakmice uvek se setim kako je RM tamo neke 80 i neke izbacio Rijeku...u I utakmici 3 0 za Rijeku, a moglo je da bude i 6 0 ...ali u Madridu 4 0 za Real, uz dva isključena igrača Rijeke...da je bilo potrebno isklučili bi oni i trećeg...ali ako stavimo sudjenje na stranu glavni krivac za poraz Bajerna je njihov trener Anćeloti. Morao je da stavi dva flastera na Marsela, inače u zadnjih godinu dana više nego smešnog, koji je videlo se to u startu, izgleda pre utakmice pojeo spanać ili bananu ili šta već...bez njega Real ne bi večeras uradio ništa, ama baš ništa...čudi me to za Anćelotija, koji obično takve stvari zna da reši...

Milanche

pre 6 godina

Nije mi bas najjasnije zasto preovladjuje misljenje da je sudija uz vec diskutabilan penal za Bajern trebao jos i crveni karton da da. Zar nije penal sam po sebi dovoljna kazna za prekrsaj u kaznenom prostoru, zasto bi za taj prekrsaj sudija morao i karton da pokaze. To u fudbalskim pravilima nema.
Vidal je crveni zasluzio mnogo pre poslednjeg starta, prost zbir grubih prekrsaja.
Realno je velika greska sudija drugi gol Reala iz ofsajda, ali je veceras prosla ekipa koja je vise pokazala.

Патас

pre 6 godina

Да сам на мјесту овог Галијанија покрио би се ушима. Милан у суботу даде у 97ој минути гол за 2:2 а судијска надокнада 5 минута.

Djordje NS

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 5:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 18. april 2017 23:23)

UEFADRID ! Ako ima boga pobedice Bayern!
(Kragujevcanin, 18. april 2017 22:38)

Nema, pređi u ateiste...

(Djordje NS, 18. april 2017 23:20)

Zaključak je da nema boga pa samim tim ni nikakvog Messija.

takkar

pre 6 godina

Zbaoravio sam da ''pohvalim'' Vidala u mecu protiv Srbije svojevremeno, kad je od pozadi tako krvnici startovao na Racu Petrovica da sam se uplasio za coveka. Bije bre taj kao lud, kuckajte na You Tube njegovu arhivu startova. Bije ne prasta. A i u Minhenu je tukao kao lud, sad ga jes stiglo. Inteligencija mu je slaba strana.

NP

pre 6 godina

Sta se palite na Real toliko? Jel Ronaldo kriv sto je zabio iz zaleđa i gol mu je priznat? Nije,jel Casemiro kriv što nije dobio drugi žuti? Nije. Jel Bayern zabio iz penala i tjt da nije bilo Ramosa nebi bilo ni drugog gola. ''Penaldo'' je zabio 100 golova u LP i treba mu skinit kapu. Kao i Messiu jer su obojica vrh svaki na svoj način. Navijam za Real i suđenje nije bilo na nivou ovakve utakmice i to je to. Bayern je oštečen ali tu je kriv čovjek koji sudi utakmicu. Ne Ronaldo.

takkar

pre 6 godina

Moje vidjenje ovog dvomeca... Prvo,opasno dobra igra i Reala i Bajerna.Puno dobrih kratkih pasova i jednih i drugih, dobri driblinzi, atraktivno skroz.Nalazili se dugim loptama kako su hteli, pre svega mislim na Realove igrace. Zao mi je sto mahac nije video ofsajd od pola metara, ne znam kako je to propustio, prosto neverovatno.Konacan rezultat i pored neregularnog gola Ronalda iz ofsajda, tu nema govora, je ipak realan. I to bas ovako sa 4 komada,jer, setite se kakvom je genijalnoscu Nojer spasavao svoj tim u Minhenu, pa i veceras isto. Komican autogol Ramosa je i doneo Bjarnu nadu da igraju dalje.Pukom srece su i stigli do produzetaka.Realno je bilo 1-1, sto svakako vodi Real dalje.Crveni je na mestu, Vidal je toliko grub igrac da prosto ne znam kako Anceloti dopusta takvu igru, on treba da bude kreativni majstor a ne da krlja.Pa nadobijao se taj crvenih i u Bundes i u reprezenataciji. Situacija kod Marsela i Ronalda je bila linija. Ne mogu da opisem igru Marsela, nema te reci u vokabularu. On ima caroban stapic, spasava golove sa linije, trci kao pas, neumoran.Tehnika najbolja ikada u bekovskim nogama, i ne samo bekovskim. Lopta ga slusa bespogovorno. Asensio opet sjajan, i Zidan opet pogadja izmenu sa njim. Majstorski radi Zidan, pokazuje stalno da ume da razmislja. Za kraj o Ronaldu. Jednostavno mu se mora cestitati. Dati Bajernu 5 komada u dva meca ,ma nebitno da li sa igracem manje ili vise, to ne moze ni na FIFI kad podesite tezinu 'beginner''.

95

pre 6 godina

Barselona krade ali na malo, neprimetno, sumnjivi penali, a ovo sto Real radi je najblaze receno očaj! Ja ne znam kako bi se osecao da navijam za Real, sve u svemu spanci su beda!

Melenci

pre 6 godina

ja citam sa najvecom mogucom paznjom sve sto napise Adriano Galiani kad covek zna znanje i jos na sve to navija za Real.Sad ste okomili na njega ne zbog pravednosti i cistote fudbala nego zato sto ste besni jer je Real prosao dalje.Greske su bile i bice,hajde cuvajte energiju za sutra jer igraju "najposteniji"na svetu.Da vidimo Mesija da da gol eto neka bude i iz ofsajda i drugi neka opet bude iz ofsajda pa da razgovaramo.Postujem Bajern ne mogu reci nista lose,ali kao i u prvoj utakmicipadaju mentalno sto nije svojstveno Bajernu.Zao mi je,vise bih volela da su se sastali u finalu.Adriano samo pisi,bolji si od velike vecine!

menjam tri Real slicice za jednu Bajernovu

pre 6 godina

Navijam za Arsenal i Real a posle ove sezone moracu da pronadjem drugi klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marijan, 18. april 2017 23:59)

Poslednjih godina sam navijao za Real i Atletiko Madrid, pre svega jer je Barselona bila toliko forsirana od medija (ne sporim njen ogroman kvalitet i igru poslednjih 10 godina)... medjutim, veceras sam od iskljucenja Vidala navijao za Bajern... Real definitivno otpada sa moje liste, Atletiko (za sada) ostaje, a videcu koga da dodam... iduce godine ce to definitivno biti Bajern

gevara

pre 6 godina

Penal sramota za Robena, drugi gol Bajerna a Miller u ofsajdu, drugi gol reala ofsiad a sto se vidala tice trebao je biti iskljucen u 50 minuti kad je zgazio casemira.gledajte jos jednom sve i komentarisite.I ne zaboravite penall u Minhenu

don

pre 6 godina

Mislim da zrela osoba koja istinski voli fudbal ne moze navijati za Real i Barselonu. Njihovi navijaci se preko foruma prepucavaju oko sudija, a i jedni i drugi su zasticeni kao beli medvedi. Ja se godinama dvoumim koji mi se klub vise gadi i nikad se ne mogu odluciti. Veceras je Bajern ostecen u 3-4 situacije koje direktno uticu na mec. Prvo nepostojeci ofsajd Leve kada bi isao sam na golmana. Drugo cist start na loptu Vidala koji nije ni faul, a ne zuti. Trece ofsajd od barem pola metra. Pravda je spora, ali ce kad tad doci.

Merenges.

pre 6 godina

O cemu pricate ljudi? Bajern je imao dva suta u gol...Od toga Levandovski iz penala...Skroz bezopasni...Igra macke i misa...Bajern je mali klub za Real.I po igracima i po svemu.Asensio i Vaskez pokazali kakvi da su igraci svjetske klase i da bi se Bejl trebao staviti na transfer listu.Sta reci o Marselu? Najbolji lijevi bek u istoriji fudbala, uz Roberta Karlosa, svakako.Ubjedljivo i zasluzeno Real, kako dolikuje najboljem klubu u istoriji sporta

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Надам се да ће Реал Мадрид омиљеним оружјем УЕФАлоне до трофеја - судијским крађама! Да виде мало како је нама осталима било док су они отимали уз помоћ судије!

stefan

pre 6 godina

razumem ja da sudije ponekad pogrese, ali ovo... nemam komentara... znaci Casemiro zasluzeni crveni, Vidalu crveni bezpotrebno, dva ofsajd gola ronalda... covece :O

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.

slv5

pre 6 godina

ostecene su obe ekipe nema sta,ali ukoliko zaboravimo greske sudija(ne postoji ci penal,ofsajd igraca bajerna I gol ronalda iz ofsajda,a po mom misljenju vidal je trebalo biti jos ranije iskljucen) real bi opet prosao...

Markic

pre 6 godina

Pa dajte nekog normalnog sudiju Bayernu. Ovo je vise sramota.

Onog od prosle nedelje da im opet svira nepostojeci penal.. a da i ovaj veceras im svirao nepostojeci penal. Ne znam sto toliko placete kad ih je Real unistio u dve utakmice, da im nije bilo Nojera dvomec bi bio resen u prvih 45 min u Minhenu. Jedino sporno je Ronaldov gol iz ofsajda veceras. Nek idu Nemci lepo kuci pa kad budu mogli da ponude nesto vise od penala i autogola tad ce proci dalje, mozete da kukate na sudije koliko hocete. 11 na 11, 11 na 10 kako god Real ih je ispeglao dobro u ova dva meca.

vladablok9a

pre 6 godina

KAo i obicno u zavrsnicama spancima uvek sudi njihova legenda Kasai. Bilo da je real ili barsa u pitanju pogurace ih taj uvek, ko sto je i do sada radio.

Inace ove sezone, bruka od sudjenja barsa:psz, onda atletiko dobija penal sto ni simeone ne bi svirao i na kraju ova vecerasnja bruka, sutra ko zna sta ce juve sve doziveti, i tako iz godine u godinu ista prica...

Presheva

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...
(extremesportist, 18. april 2017 23:15)

Sve stoji goll iz ofsaid stoji da casemiro zasluzio crveni

Al ako vidal nije veceras zasluzio crveni onda ne znam ko pa vidal najmanje pre penala za bayern gde je bilo vise roben simulirao nego sto bilo faul a vidal najmanje 10 min pre penala za bayern zasluzio crveni a ti tu pametujes glupost u obe utakmice real zasluzeno ide dalje

Magiko

pre 6 godina

Ajde bre Galiani ako vec glumis neku pamet bar budi dosledan u onome sto pricas posle svake utakmice Barselone. Da se Barsi desila ista tekma svaki drugi komentar ovde bi bilo tvoje moralisanje. I kako mozete da kazete da nije bio penal ...pricajte kako jeste. Crveni smesan u momentima kad Bajern dominira, ofsajd od metar i po kod odlucujuceg gola i to je to...al to je danasnji fudbal. Real, Barselona i sudije. Niko vise ne igra.

Boyan

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR!

brufen_od_400

pre 6 godina

Đe vam "penaldo"?
Đe vam "kristina"?
Đe vam "igrač za male utakmice"?

5 golova Bajernu KRISTIANOOOOOOO
Najbolji igrač svih vremena KRISTIANOOOOOOO
5 zlatna lopta KRISTIANOOOOOOOOOOO

A uefalona botovi MUK.

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.

Melenci

pre 6 godina

niko na svetu ne moze pobediti mocni Bajern,osim Reala!Niko,ali niko ne moze dati mocnom Bajernu cetiri gola osim Ronalda.Da ne pricam puno o golu Asensia.Idemo Real,borili su se kao lavovi.Svaka cast i Bajernu,ali nije moglo dalje!

perica22

pre 6 godina

Real Madrid - Bajern ukupno 6:3

Sporne stvari u dvomecu, ovo pisem kao simpatizer Real Madrida.

Prvi mec:

Nepostojeci penal za Bajern.
Nepostojeci ofsajd Bajernu (gol sansa)
2 ponistena gola Reala, opravdano
Crveni karton za Martineza, ispravno, 2x prekida kontru Reala, glupavi su faulovi ali su oba za zuti karton.
Crveni karton za Vidala:
Udara Modrica 3 puta, nakon toga kontakt sa Rodrigezom i onda udarac nogom i odgurivanje rukom Modrica, apsolutno zasluzeni crveni karton.

Drugi mec:

Nepostojeci penal za Bajern. Roben zuti, simulacija. S obzirom da je dobio u produzecima zuti sami konstatujte...

Neopravdan crveni za Vidala. Prvi zuti DA , drugi apsoluno NE.
2 gola Reala iz ofsajda (drugi je jako tesko videti jer su isli u makazice, igrac Reala i Bajerna, treci gol, opet ofsajd ali nije ni za pola koraka).

Suma sumarum

2 nepostojeca penala za Bajern.
2 gola Reala iz ofsajda.
Klapa na klapu to mu dodje na 0.

Vidal crveni u prvom mecu, dobio ga u drugom, s tim sto revans ne bi ni igrao. S obzirom da je Vidal veoma vazan za Bajern, samim njegovim igranjem Real Madrid je ostecen.
Ali klapa na klapu opet 0.

Na kraju kad se sve sabere, Bajern je ostecen za ofsajd?!?

Sab

pre 6 godina

Sta uradise sudije Bajernu veceras. Najveca kradja u istoriji fudbala. Prvo svira nepostojeci ofsajd nad Levandovskim, posle toga Vidal dobija zuti karton, pre toga Kazemiro dva puta treba da bude iskljucen, i na kraju Ronaldo lagano daje dva gola iz ofsajda.

Ip-Man

pre 6 godina

Ovo je strasno, kraj je drugog produzetka, a do sada je Kazemiro zasluzio bar 5 zutih kartona 4 zbog prekrsaja i jedan zbog simulacije, a dobio je samo jedan, s druge strane Vidal je iskljucen ni kriv ni duzan uz to je i ovaj drugi gol Reala dat iz cistog ofsajda, ocekujem da i sutra sudije pokradu Juventus, nekom je izglda u interesu da finala igraju samo spanski klubovi i to tako godinama unazad.

veliki strumf

pre 6 godina

I drugi, ali i TRECI gol Ronalda iz ofsajda! A pomocni stoji 5 metara iza, naravno da sanse nema da vidi. Uzas. Postoje slike na netu.

Strasnoooo

pre 6 godina

UPRAVO SMO GLEDALI NAJVECU KRADJU U ISTORIJI FUDBALA...PA DA LI JE OVO MOGUCE DA SE RADI U OVAKVOM TAKMICENJU....STRASNOOOOOOOOOOOO

djuxx

pre 6 godina

Jedna rec
S T R A S N O
1. penal za Bajern drugi zuti Casemiru
2. Nedosudjen penal za Bajern ,igranje rukom u sesneastercu
3. Vidal nepravedno iskljucen
4. Gol Ronalda iz ofsajda (mozda i drugi)
PS.
Nisam navijac ni jedni ni drugi
Voleo bih ove godine finale Juve-Atletiko M. Pa ko bolji

nekatamo

pre 6 godina

Pa mislim ovo je potpuno nepravedno. Vec cujem ljude sutra koji ce samo videti rezultat (zasad 4:2) i reci da je Real razbio Bajern... Nisam navijala ni za koga narocito, ali ovo je frustrirajuce za gledanje.

chemistry

pre 6 godina

Ok vama je sve namesteno i uvek kujete neke teorije zavere... Opustite se ljudi, Real je bio puno bolji u ovom dvomecu. Istina, bilo je nekih situacija koje su isle protiv Bayerna ali to su sitni detalji. Da je Bayern bolji, ne bi uopste ni dozvolio da bilo kakva greska sudije utice na utakmicu. Ipak Real ima Ronalda, koji je na kraju udario pecat za prolazak Reala.

fcb

pre 6 godina

Ja sam inace stalozena i mirna osoba,spremna na fair play,ali vecerasnje sudjenje u korist reala me je iznerviralo kao nikad,prvo nije trebao da dobije crveni vidal,drugo kasemiro koji je nevidjeni mesar trebao da dobije 5 zutih kartona,gol ronalda iz ofsajda sto je poremetilo dalji tok utakmice...Sve u svemu u nastavku takmicenja svim srcem protiv reala,i da ne zaboravim sutrasnju utakmicu isto svim srcem uz juve!

Патас

pre 6 godina

Криминално суђење! Чист офсајд Роналда код 3:2 јбт 5 судија има на терену и нико не види. Ако је већ Видал добио црвени требао је и Касемиро ако ћемо поштено. Жалосно је да Реал на овакав начин прође јест да су били бољи и да је Бајерн срећно дошао до 2:1 али Бајерн је оштећен и то је чињеница. 5 судија на терену и нико ништа не види, ко да су их покупили на некој ливади и довели да суде ЛШ.

carlito

pre 6 godina

kolko je bajern smesna ekipa kad ih real bez ikakve igre u dve utakmice izbaci. anceloti radi sjajan posao samo mu zameram sto nije poterao komana i sanceza i na njihova mesta doveo ambrozinija i gigsa .

Adriano_Galliani

pre 6 godina

УЕФАлонци на апаратима, вечерас ће коментари горети :) Већ видим по гласовима. Свако ко каже да је био пенал за Бајерн једноставно је залуђени фанбој УЕФАлоне.

SR

pre 6 godina

Bajern nije dao ljudski gol-dva penala i autogol,plus sto su napunili arsenal na istu foru al to je kao silni bajern sudije se onda ne racunaju.

Djordje NS

pre 6 godina

Cristiano Ronaldo izbacio Bayern iz daljeg takmičenja i o istom trošku Noyera i Riberija (bio nekad konkurent) iz konkurencije za zlatnu loptu. Sad Juventus izbacuje Mesija a tačku stavlja Real i na Primeru u nedelju.

CR7

dembelijanac

pre 6 godina

Gol iz ofsajda Ramosa protiv Altetika prosle godine u finalu, pre toga gol Ramosa u nadoknadi koja je istekla i tu je Real osvojio nakon produzetaka, crveni karton Ardi Turanu kad su izbacili Altetiko u cetvrtfinalu, sad jos i ovo. Bolest!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.
(Nikola, 18. april 2017 23:12)

Само што је у питању 2006. а не 2009, али драго ми је да неко разуме шта се овде дешава.

Ево шта су тада у 1/2 финалу поништили Милану.

https://www.dailymotion.com/video/x37civx

Markoni

pre 6 godina

Ovo je zaista nevjerovatno.Sudija ako vec svira penal morao bi dati drugi zuti karton,umjesto toga on daje crveni Vidalu.Svira ofsajd Lewy a na drugoj strani onaj metar u ofsajdu reakcije nema.Momcima se moze cestitati na borbenosti dali su maksimum ali vise uz ovakve okolnosti nije moglo.Samo me zanima da li je i treci gol bio iz ofsajda?Nadao sam se da ce Lam i Xabi imati ljepsi kraj u ls ali nazalost nista.Preostaje nam borba za kup i prvenstvo.

AFC

pre 6 godina

Veceras je pobedio Koscelni.
Svaka cast.
Omaz, odmazda, karma.

Remplovanje Koscelnog, penal i crveni karton.
Neka ste ispali, da vidite malo kako je, kad vam je remplovanje penal i crveni.

Kome smeta jak Bajern?
Neko hoce da unisti jaku klupu Bajerna!
Nekome smeta Anceloti kao strateg!
Da se nisu Blater i Platimi povampirili?
Ili Infantino radi isto sto i nasi politicari, obecavajuci bolje, jace , brze a samo kopiraja stari sistem!

Spavate li mirno navijaci Arsenala???
Dajte Vengeru novi ugovor, da nas vodi kao Alek!

Hames Rodriges

pre 6 godina

Jedina stvar gora od ove kradje su ovi subjektivni komentatori kojima ista ne smeta dok je u njihovu korist, a cim je protiv njih onda laju na sve strane o nepravdi.

Marko

pre 6 godina

Ovaj Real niko ne moze da zaustavi, jedino Atletiko. Oni imaju veliki motiv da im se revansiraju za dva izgubljena finala, mislim da stvarno mnogu da ih dobiju. Niko drugi, ni Juve. Real je fenomenalan, greske sudija su usrale mec ali jbg. Steta za Bajern, bili su blizu i da nisu bili osteceni mislim da su mogli da ih dobiju. Neka osvoji bilo ko samo ne Real.

Евроталибан

pre 6 godina

Koliko UEFA gura ove spanske klubove, pa to nije normalno. Ja sam svim srcem protiv spanskih klubova u Evropi.
(mile rizik, 18. april 2017 22:45)

Хахахаха што је тешко признати да су Шпанци јачи од Енглеза, и зашто ви као Срби све то толико лично доживљавате, још ће овде избити грађански рат због тога која је лига јача.

djomla

pre 6 godina

Pa gledajte..da je na prvoj utakmici Vidal zabio za 2-0 iz nepostojeceg penala ko zna sta bi bilo, a tako niko ne prica o tom nepostojecem penalu jer nije zabio..Real je tamo trebao da jim uvali 4 komada. I danas je Real stvorio vise sansi sve do penala na Robbenu (60-40 nije penal).Nakon toga je bajern dobio krila i trazio 2.gol. Nesretni gol Ramosa je vratio Bajern u igru. Vidal nije trebao da dobije crveni, sta je je.Ofsajd Ronalda evidentan, ma da je to jako tesko odluciti u 0,01 sekunde. Sudackih gresaka je uvek bilo, i bice ih jos mnogo. To je fudbal, nema vremena za prepucavanja, sve u svemu gledali smo atomski fudbal i ovo je trebalo da bude finale. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Vlada

pre 6 godina

Da li je bilo vece kradje od ove pobede Reala u istoriji fudbala. Pa Ronaldo daje dva gola za redom iz beskonacnog ofsajda. Nema poente gledati fudbal sve dok kompjuteri ne zamene sudije!

Педро

pre 6 godina

Робена одмах у Барселону, да тамо настави да прави пируете као балерина са Неимаром и компанијом.
А одавно нисам слушао неког коментара да оволико навија против једног тима. Човек буквално почео да плаче од среће кад је Бајерн повео 2:1.

Xsx

pre 6 godina

Sramota!
Nadam se da je ova sudijska pljačka dovoljna i da se sutra Barseloni neće poklanjati penali i crveni kartoni. UEFA je i definitivno pala na najniže moguće grane.

qq

pre 6 godina

Partizan, sudije, Real Madrid, sudije... zvezdasima sirom sveta danas nista nije bilo na ruku. Pogotvu ne sudije. Ni Partizan. A ni Real Madrid. A ni sudije. Jesam rekao sudije? :D

diablo

pre 6 godina

Spanski komentator je urlao kod izjednacenja, mozda necete verovati ali od gola Ronalda iz onog ofsajda covek je cutao, mislio sam da su spanci bestidnici ali i oni znaju za sramotu.

Hunter

pre 6 godina

Ono kad ti je muka posle utakmice i pokajes se uveliko sto si je gledao uopste. Kakvo sikaniranje Bayerna veceras pred ocima citavog sveta. Pa jel moguce takve kardinalne greske napravit. Cak 3 ogromne ,fatalne greske su bile veceras na stetu bavaraca. Prvo Casemiro je trebao dobiti drugi zuti u 2 ili 3 navrata , prosto neverovatno da mu je progledao kroz prste.Zatim neverovatan drugi zuti ovom Vidalu i na sve to gol iz ofsajda sa Marsa vidljiv.Cak moguce da je i ovaj 3 gol reala iz ofsajda.Penal nad Casemirom je decija prica,cak ga i komentator ismijavao.Frajer se bacio i isao u kontakt, dok je penal nad Robenom cist kao suza iako se Roben malo i tetrealno bacio.Dakle Real apsolutno nigde nije ostecen. Necu uopste gledat zavrsnicu. PSG je pokraden za onaj penal,al oni su i zasluzili ispasti kakvi su bili,al ovo veceras je neprevazidjeno,jos je Bayern bio konkurentan,igrao je.Masakriro je sudija nemce i ocigledno je da je Real morao proci.FUdbal je umro odavno.Ziveo Calco, Forza Inter !

dominus

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije.
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.

nick

pre 6 godina

"neutralni navijac Barselone"
2 penala protiv Pariza, cisto.
Start Maskerana sa ledja nad Di Marijom, nema kontakta?!
2 penala Bajerna protiv Reala, cisto.
2 crvena, neopravdana.
I ne samo to, Barseloni nisu sudili jos 2 penala a i igrac Pariza i Juventusa su zasluzili crveni karton?
Svi penali za Barsu, sve cisto.
Svi penali za Real, kradja.
Svi crveni kod Barse cisto.
Svi crveni kod Reala, kradja.
Plus, u svakoj utakmici sudija ne stigne da dosudi barem jedan penal za Barselonu (uglavnom, nekad traze 2 i vise) i u svakoj utakmici ne stigne da dosudi penal ili crveni protiv Reala.
Mislim ljudi, da li vi stvarno verujete u ovo ili se salite.
Ako stvarno verujete ja nemam vise sta da dodam, odnosno imam:

Hitno kod Vodje u stranku, tako radi njegov kadar, mislim ako do sad niste, gubite mnogo novaca!!!

Bruka i sramota, Bajern je zasluzio da prodje dalje!

pre 6 godina

Crveni karton Vidalu zbog ciste igre?
Samo 1 zuti karton Kasemiru?
Dva gola Reala iz ofsajda! Pritom je Kristijano osim sto je bio u ofsajdu, jos je i rukom smirio loptu i dao neregularan gol i sudija priznaje gol?
Plus igrac vise za Real i u Minhenu!
Formacija Reala veceras: 4-3-3-3.
Rezultat: Viktor Kasai i pomocnici 4-2 Bajern.
Najveca kradja u istoriji LS!!!

Baloteli

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.
 (hahaha, 18. april 2017 22:37)

Komentar nekog lika ciji IQ nije iznad 83-85.
Sad on cita ovo i prepoznaje se, ali misli: 'Dobro je, ovo je anonimno, niko me ne zna.'

Mare

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.
(veliki strumf, 18. april 2017 23:13)

Bajern u prvom poluvremenu nije imao udarac u okvir gola, a Real 4 komada. Kako je to Bajern bolji sa 11 vs 11 ? Idi gledaj 2 penala i jos kradje protiv PSŽ-a

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dva crvena kartona i dva gola iz ofsajda Reala,sta je sledece
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 18. april 2017 23:04)

Два непостојећа пенала за Бајерн.

Goran

pre 6 godina

Veceras sto su sudeje uradile Bajernu je druga velika sramota za kratko vreme,iskljucili Vidala a on prvo startovao na loptu a ovaj se sapleo o njegovi nogu,kampovanje Ronalda u ofsajdu kao nekad Inzagi iz kog se aktivira i daje gol,ma dajte pre nepunih mesec dana navlacenje da Barsa prodje, veceras ovima iz Madrida a nebi me zacudilo da sutra protiv Juveta bude ista situacija,posle ovoga namestanje ove beton lige kod nas je decija igra,jos dve situacije sa meca sudija za simulaciju Realovog igraca u sesnajstercu nije dao zuti a Robeni za prigovor je dao.Bajernu svaka cast momci su sa 10 igraca igrali fudbal,borili se kao lavovi,KAPA DOLE MAJSTORI!!!

samo jako!

pre 6 godina

Crveni nezasluzeno, drugi gol reala iz ofsajda... Sto se bajerna tice, sumnjiv penal, ne bih rekao ocigledno da nije bio, a za autogol nisam siguran... Sudija upropastio tekmu, to sam siguran... Ali bajern bas dominantno bolji do iskljucenja...

Džoni

pre 6 godina

Na čega dođe ovaj fudbal? Skoro da nema utakmice da se ne dese kardinalne greške koje itekako utiču na rezultat pa evo i na celokupne sezone! Ovo je bila takva brljotina da se postavlja pitanje regularnosti LŠ! Pod hitno ako im je u interesu opstanak fudbala kao igre uvođenje video tehnologije da bi se ovakve neregularnosti svele na minimum minimuma. I ranije je bilo sudijskih grešaka ali ovo u zadnje vreme prelazi sve granice.

Miloš

pre 6 godina

Bacim pogled i prvo šta vidim je kvarcinjo kako ulazi u ofsajd i odmah pada a zatim širi ruke prema sucima...
I prebacim na drugi kanal.
Fuj.

Dno

pre 6 godina

Ovo je mnogo lose za Real, ceo svet ce ih pljuvati a jos ce ispasti u polufinalu, jer sa ovakvom kradjom sigurno nece osvojiti ligu sampiona

Don

pre 6 godina

Fuj! Užas! Katastrofa! Sramota! Ja od danas više ne gledam ovogodišnju ligu šampiona, kunem vam se životom! Ovo suđenje je velika bruka!

Mikii

pre 6 godina

Sta bi sa onim da čim Lesteru dodje ozbiljnija ekipa, napunice ih 10-0? Svaka im cast, nema šta.(CENTURION, 18. april 2017 22:31)

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poy

uefa mafia

pre 6 godina

Sramota.Na pocetku casemiro je dobio zuti a kasnije nije sankcionisan crvenim kartonom. Crveni karton Vidalu je vrh jer sa 11 igraca Bayern niko ne moze da pobedi a setite se i prve utakmice kada su igrali sa10 igraca. U produzetku oba gola Ronaldo daje uz ofsajda. Mislim da nema svrhe vise gledati ligu sampiona.

Ujmemeni

pre 6 godina

Tko još gleda ovaj sport? Sa 15 sam znao prvu postavu Kaiserslauterna, sad ne znam prvu Bayerna.. Bogati, suci i šarlatani uništiše nogomet..

GB11

pre 6 godina

Barsi niste stavljali u naslovu da su ih pogurale sudije , a realno je gore sudjenje , Vidal nije zasluzio crveni za taj faul ali je nekih 15-ak min pre toga napravio faul za crveni , dok je i Kazemiro trebao da bude iskljucen , ofsajd i ne moze uvek da se vidi , ali uglavnom i dalje je vise pomaganja bilo na utakmici PSZ-Barsa

cock_sparrer

pre 6 godina

Jednostavno nije gledljivo . 4 greske,4 ubitacne greske na stetu nemaca. Crveni nije dao Casemiru,pa onda greskom iskljuci Vidala,pa onda 1 gol iz ofsajda,pa drugi...Ovo jos nisam video. 1 od ovih gresaka je dovoljna da utice direktno na rezultat,ali 4 !! HEJ ? Pa jel ova gospoda iz uefe,fife misle da mi sisamo vesla !? Ne kapiram kako imaju obraza ovako nesto napravit. 1 ovakva greska i oke,ajde moze se desiti,pogresi i sudija,covek je,al 4!!! Pa jel oni nama vredjaju inteligenciju, jel misle da smo ovce il sta ? Kako bi se zgadio ovaj fudbal to je neverovatno.Iako ne volim svabe,imali su i oni poguranaca kroz istoriju,al ovako ih pokrasti vredja mene kao gledaoca, nas sve ! Odvratno !

Car

pre 6 godina

Voleo bih da do kraja svog zivota prisustvujem utakmici na kojoj ce Real biti ostecen, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti. Iako ih ostete, do kraja utakmice im sudije vrate troduplo.

Vladan R

pre 6 godina

Da bi vrhunski fudbal zadrzao makar i malo integriteta, pothitno vec od juce treba uvesti celendz ili pregledanje tv snimka. Od poslednjih desetak i kusur LS, vise od pola je odluceno tako sto su potonji pobednici, u jednom trnutku bili zestoko pogurani od sudija. Najsveziji primer gol Ramosa iz ofsjada, istina malog ali ipak ofsajda, u finalu LS protiv Atletika. Pre toga dva puta pogurana Braselona. Protiv Celzija, ne svirana u revansu minimum dva-tri penala Celziju. Istine radi i Barsa je ostecena za penal u prvom mecu kao domacin. Nesto ranije ostecen Milan, ponisten cist gol Sevcenku za prolaz. Zatim u sezoni kada je Inter osvojio LS, poguran u polufinalu, protiv bas Barselone. Priznat im gol iz ofsajda za 3:1 u prvom mecu, a zatim Barsi ponisten cist gol u zaustavnom za 2:0 i prolaz. Zatim u sezoni kada je Porto osvojio LS poguran protiv MU kada je Skolsu ponisten gol zbog "ofsjada", koji je donekle uporediv sa onim Milijasevim. Ima i iskljucenje igraca MU bas protiv Reala, mada ne znam da li je te sezone Real osviojio titulu. Sve ovo na prvu ruku bez isuvise prisecanja. Da dodamo i SP. Recimo nepriznat gol Engleza a lopta pola metra u golu, ili olako dosudjen penal za Italiju protiv Australije, bas na SP koje su mislim osvojili. Dovoljno, da ne nabrajam vise. Ovo vecears je pravi kriminal. Tri zestoke greske. Neopravdan crveni Vidalu, nepostojeci ofsjad Levandovskog, isao 1 na 1 sa golmanom i gol Ronalda iz ofsajda koji definitivno prelama dvomec( a isti pomocnik).

Madridista

pre 6 godina

Oce kantalonci da preuvelicaju dogadjaj,pa ono kako vi kradete i kako vas sudije guraju ne guraju nikog !
Sto se utakmice tice - gol iz ofsajda i crveni koji to nije bio
Sve u svemu,Real zasluzeno prosao dalje,i nocas i u proslom mecu( posebno) mnogo vise prikazali.
HALA MADRID !!!

mne_bp_dz.b

pre 6 godina

sta su ovi navijači reala navalili sa pricom nepostojeci penal? u prvoj utakmici da,i to je vidal promasio tako da nije uticalo na rezultat,a u drugoj utakmici cist penal za bajern tu nema dileme,ali u dvomecu 2 crvena sto je mnogo mnogo je i jos gol iz ofsajda ma daj,bruka

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Роналдо пет комада Бајерну! Не Бајеру из Леверкузена, Бајерну! Најбољи икада - Криштијано Роналдооооо!

Штета што је судија упропастио блиставу партију шампмиона Европе са својим поносним народом, Португалијом!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Gledam na francuskoj tw mec,uhvatili oni nekako snimak kako Zidan hoce Ronalda da zamjeni a ovaj mu u fazonu "necu da izadjem"...i izbaci Zidan Krossa cccc

napred

pre 6 godina

Ja se potpuno slazem sa vama.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je postigao 3 gola, od toga jedan posle faula nad Nacom iz kornera, jedan iz nepostojeceg penala, jedan autogol. Imali su 2 nepostojeca penala.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je u dvomecu sa produzecima za oko 225 minuta igre imao 2 suta u okvir gola, ako izuzmemo penal i gol iz faula!!!

Real Madrid 25 suteva u okvir gola, 6 golova.
Bajern 4 suta u okvir gola, 3 gola.
O cemu pricate, o sudijama?...hahha pa to je stvarno smesno.
Da nije svirao penal za Bajern, ne bi ni bilo produzetaka. Real bi prosao u 90 minuta. Ovako, ovo je cista instant karma. 2 nepostojeca penala, crveni i gol iz ofsajda, posteno.

Mada mozeti vi i spinovati pa reci da su svi penali za Real greske, da su svi penali protiv Reala opravdani, da su svi crveni za protivnika opet greske, a svi crveni Realu opravdani!
Eto moze i tako.
Opet, ja se slazem sa tim stavom, mislim svaka cast ko tako gleda fudbal!!!

Bruka

pre 6 godina

Ovo traje već dugo.. Rijeka je 80tih u kupu uefa dobila Real 3-1 kući i izgubila 3-0 na Bernabeu gdje je drugi žuti i crveni zbog prigovora dobio Desnica. Desnica je gluhonijem.

uuu

pre 6 godina

Neka vide ljudi još jednom kako je igrati La Ligu protiv njih. Još jedna pljačka u nizu... Godinama kradu gdje god stignu... Što je najsmiješnije isti sudija je pomogao ovom Uefinom klubu i 2012 godine isto protiv Bayerna,,, Penal + gol iz ofsajda Ronalda

DoKtoR

pre 6 godina

Treba imati obraza pa nesto reci za ovaj real..
dvije utakmice obje sa igracem vise..plus gol iz ofsajda..
pa ovo je stvarno zalosno sve..

KHR

pre 6 godina

Ovo je kradja veka ! STA SE DESAVA VECERAS !?? Pa jos gol iz ofsajda ,pa majko moja ovo je neverovatno . Bayern ne moze protiv uefe veceras . smorio sam skroz. Ubedjen sam bio da ce Carlito doneti ponovo usatog u Minhen,al ovo je neprevazidjeno !!. Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!

veliki strumf

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.

Sab

pre 6 godina

Ovako je i u Spaniji. Real se gura na svakom mecu. Boli me nepravda. Bajern je ovo mogao da dobije. Ali nemoguce je u oba meca vise od pola sata igrati sa igracem manje.

zekan17

pre 6 godina

Da li je bre ovo realno. Pa ovakvu kradju,nisam video u gradskoj ligi. Kazemiro zasluzio dva crvena,Vidal nije napravio prekrsaj a ne nesto drugo i dva gola iz ofsajda. Pa ovo je neverovatno

ekg

pre 6 godina

Jeste ostetio sudija Bajern veceras, ali budimo realni Real je ukupno bio bolji.A penal za Bajern u Minhenu nije bio a i ovaj veceras isto je veoma diskutabilan

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

U ovoj smo utakmici vidjeli u kojoj je mjeri nepravedan svijet u kojem živimo . Koja je ovo kradja i nepravda da pravedan čovjek poludi od muke . Igram kladionicu al uveliko razmišljam dal ću ikad više na tiket staviti Real i njegove igrače da postižu golove . Znam da oni samo rade svoj posao al zgadili su mi se kao i sudijska organizacija naravno !

musa dembele

pre 6 godina

REAl i BARSA ocigledno UEFAi donose vise para ,jer drugacije ne mogu da objasnim ovakvo GURANJE doticnih... MUka mi je posle svake utakmice LIGE SAMPIONA zbog sudija! Ovo je previse... Bajern je bio spreman za istorijski rezultat veceras

Aleksa

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.

djido mova

pre 6 godina

Das 5 komada Bajernu a ceo svet te pljuje da su 3 iz peterca jedan iz ofsajda a jos jedan na granici neregularnosti. Jadan penaldo kad vidi kakav je gol dao mislim da ce se pojesti ziv.

Cika Velja

pre 6 godina

Neka mi objasni neko na koju foru su sudije pogurale Real? Al iskreno, oba penala za Bajern su bila nepostojeca (da, bilo ih je 2, racunam i onaj promaseni u prvoj utakmici), Vidal je zasluzio crveni cak 15-20 minuta pre nego sto ga je dobio, za onaj ostar start (cini mi se nad Marselom, ne drzite me za rec). Cemu se nadao Bajern sa ovakvom igrom? Ronaldo im je u dvomecu dao 5 golova. Eeeej PET!!! A i da ne pominjem da su imali srecu da Ramos onako da auto gol. Real je zasluzio prolaz.

opo

pre 6 godina

Prosto neverovatno da Bajern nema uticaja, takvo ime a dva crvena u dve utakmice i gol iz ofsajda od pola metra. Realno Real je bio bolji kad se pogledaju obe utakmice, ali igrac vise i poklonjen gol sve menjaju. Kakav je crveni dobio Vidal, neverovatno?! Stvarno, Real i Barselona vise ne mogu ni da se gledaju.

4-3-3-3

pre 6 godina

Ovo je veca kradja nego Barselone protiv Celsija, kriminal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko, 18. april 2017 22:59)

Jedina veca kradja od Celzi-FCB je FCB - PSG.
Sve ostalo je za sad smesno naspram te 2 stvari.

stark

pre 6 godina

Veceras je dragi moji sugradjani i prijatelji, konacno, umro fudbal.
Duci Simonovic je itekako u pravu. Sport je dirigovan.
Kada sam proslih sezona govorio kako NBA sudije guraju San Antonio, svi su me ismevali, braneci se cinjenicom kako oni igraju najlepsu kosarku. Barselona je igrala najlepsi fudbal, ali kada dodje polufinale, pritisak i cvrste odbrane, na scenu ne stupa Ronaldinjo, Mesi, vec sudija.
Crveni kartoni, penali. Sve kako pravila nalazu, sve po zakonu, serifskom zakonu.
I sta se desava kada nastupi nepravda kao veceras? Nista. Zombirani igraci Bajerna cak i ne protestuju. Novac. Oni ce dobiti silan novac i za ovaj poraz.
Ustvari, kad bolje razmislim, pravi fudbal umro je davne 1986god u Meksiku.

kkk

pre 6 godina

Kao sto je momak negdje u komentarima napisao, istupanje i bojkot ovog jadnog takmicenja koje je podredjeno Penal madridu pocev od timova u grupnoj fazi, pa osmini finala, cetvrtfinalu, penalima, crvenim kartonima (ne realu niposto, samo protivnickim igracima), golovima iz ofsajda, penalima za penalda itd itd..

bbrdo

pre 6 godina

Ovo je sramota...
Kukali ste na Barsu protiv PSGa, onde je bar bilo polemike oko sudijskih odluka, a ovo je oružana pljačka!
Šteta bavarci, dobra ekipa...

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma odvalio ih Real. Bayer dve normalne sanse nije imao u dve utakmice... dali golove iz najglupljeg najbezopasnijeg penala nikada koji realu posle mnogo opasniji nije sudjen i iz onog autogola. Smesno. Bas ih pojeo Real u dve tekme i zasluzeno prosao. Ronaldo sipao do cepa.

darko

pre 6 godina

E pa drugari vreme je za VIDEO SUDJENJE inace ova banda iz uefa i FA ce nastaviti da hara fudbalom..KAKO BILO KOJI MEC MOZE DA BUDE FENOMENALAN AKO SUDIJE DRASTICNO OSTETE NEKU EKIPU VREME JE ZA POSTENO SUDJENJE DOSTA LOPOVLUKA DIGNITE SVOJ GLAS,MISLITE I NA SRBIJU U RUSIJI IMA DA NAM SVIRAJU PENALE PO OBICAJU

Argo

pre 6 godina

Ronaldo jos jedan put demonstrirao da je najbolji europski igrac svih vremena,mozda i svijeta,a Modric najbolji veznjak Reala zadnjih 30 godina uz Zidanea i Redonda

StariAs

pre 6 godina

Nepostojeci faul i penal za Bajern i onda glupa kompenzacija Kasaija za Real u vidu crvenog za Vidala. Steta sto je svojim odlukama direktno uticao na utakmicu a moglo je da prsti na sve strane i bude strasan mec :/

CENTURION

pre 6 godina

Kad vidim da neko stavi poz, jasno mi je o cemu se tu radi. Trolovski do kraja.

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 18. april 2017 23:05)

Marko

pre 6 godina

U prvom meču i jeste bio nepostojeci penal.Nazalost,kao navijač Reala priznajem da je Kazemiro načinio prekrsaj za penal.A i Vidal nije trebao za ono da dobije drugi žuti,cistu loptu je skinuo.A i Ronaldo je izjednacujuci gol dao iz ofsajda.I zato mi je krivo sto su na taj način prosli.Jer je bio ocigledan ofsajd,ali ...Isto tako kod Bajernovog drugog gola igrac Bajerna je bio u ofsajdu.Španci su odradili lepu analizu,imate na sajtu As.com

bogoljub

pre 6 godina

Neverovatne greske sudija. Iskreno zelim Realu da ispadne. A mislim da su to i zasluzili. Casemiro je prvi morao da dobije drugi zuti. Vidal nije nacinio prekrsaj. Ofsajd Ronalda za drugi gol je slag na tortu. Nisu se sudije proslavile u ovim cetvrtfinalnim duelima.

Sudijska trojka

pre 6 godina

Ako neko slucajno nije gledao mec nego je pratio livescore, dakle real je igrao sa 14 igraca,11+glavni sudija i dvojica linijskih, a bajern sa 10 zbog nepostojeceg crvenog,kristina uspela da pogodi gol tri puta sa 5 metara.

Anonimna

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22) # Link komentara

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno

Melenci

pre 6 godina

vama jako nije dobro,kao da citam komentare za Noleta!Bajern neobicno cenim i dobili su dva penala,dva u ovakoj fazi takmicenja.Zasto utakmicu nisu resili u prvom poluvremenu kada su toliko bolji od Reala.Dajte ljudi Real je kidao borio se i uspeo.Sudija nije pravio kardinalne greske kao sto pisete,mozda Boateng nije zasluzio iskljucenje,ali iz sudijinog ugla to jeste bio prekrsaj.Ali sve na stranu gledali ste i ceo Real,Ronalda,a gol Asensia,Marsela,cela ekipa je bila na visini zadatka.Idemo Real,sada nam niko nista ne moze!

Mare

pre 6 godina

Kako neko može da kaže da sudija gura Real, a ovamo svira penal za Bajern koji je diskutabilan ? Zasto bi neko ko gura Real svirao penal za Bajern ?

dovla_do

pre 6 godina

setite se superlige nase i uporedite ovo..jel ima slicnosti? pa ima...nemoj te sad da prodajete ovde pricu kako uefa nekog forsira i tako to...to su gluposti...tako se desi nekada i kod nas u ligi..slazem se da puno puta sudije namerno pogrese kod nas ali nekada zaista to urade iz neznanja!

Miodrag

pre 6 godina

@Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:09
Kako tako besramno mozes da tvrdis da nije bio penal kad je Roben prvi stigao do lopte. To je sustina igre, presudno za faul ili ne. Ako odbrana kasni biva kaznjena.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!
(KHR, 18. april 2017 23:00)

То раде од 2006. и првог трофеја УЕФАлоне, али тада сте ћутали! Па је л` ја годинама причам то? УЕФАлона освоји 4 ЛШ на крађама.

То вам је оно:

"Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni."


Где сте господо последњих 10 година, мени ударате минусе када пишем овде да је УЕФА корумпирана?!

Oliver

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!

meraklija

pre 6 godina

Real ne bi osvojio ni pola titula da ga nisu kroz istoriju pomagale sudije i to uvek pa dokle vise kad ovako sude protiv bajerna sta onda da ocekuju ostle ekipe sramota kad ce vec neko da osvoji titulu na posten nacin a ne uz veliku pomoc sudija, sramota, sramota, sramota pa oni obmanjuju celu svetsku fudbalsku javnost, a o namestenim utakmicama da i ne govorimo, znaci novi stari sampion bice Real.

Hala Madrid

pre 6 godina

5 golova u 2 meca, alal vera! Cemu tolika mrznja prema Realu? Odlicni su, Marselo pogotovo. A sto se tice sudija, ako cemo posteno, Bajernu je kod kuce dosudjen nepostojeci penal, a o ovom u Madridu moze da se polemise. Roben je klada za sebe.

extremesportist

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...

Djordje NS

pre 6 godina

Ako vec tako pises onda ide CR7-BAY 5:3
Nemoj mu oduzimati golove molim te.. :D
(kml;, 18. april 2017 23:20)

Kad sam pisao komentar tako je bilo. Nisam očekivao da će ih još trpati. :-)

ja

pre 6 godina

Zamislite da je na derbiju napravljen ovakav sudijski previd. Sporan im je i gol Tavambe, a tek ovo da se desi...ne želim ni da zamišljam...

Bane

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:15)

Ala si ti gari ostrašćen da je to za neverovati. U ligi šampiona podjednako ako ne čak i više Real guraju sudije nego Barselonu. Samo pogledaj broj titula šampiona i sve ti je jasno. Ali kad si ostrašćen obično si i ne objektivan tako da ti pričam kao da pričam vetru.

vlada

pre 6 godina

Atletiko- Lester 1-0. Gol iz penala, iako ke faul bio van 16 metara.
Barca-PSG 6-1. Sudjenje ne treba komentarisati.
Real-Bayern 2-1 i 4-2. U obe tekme Bayernu crveni, a Casemiro biva postedjen.
Sevilla- Liverpool 3-1. Pri vodjstvu Liverpoola 1-0 sudija u tri situacije ne sudi igranje rukom igraca Seville.
Pa dokle da se guraju ovi Spanci?

Shotry

pre 6 godina

Uklizas igracu za penal a ne dobijes karton, jos gori klizeci u nastavku ni tu nema kartona, par minuta kasnije, za start gde nije ni doslo do kontakta iskljucujes igraca. Sta dalje reci, sad citam i dva gola iz ofsajda, dobro je da sam na vreme pustio reprizu Novaka Djokovica.

Majo Vujović

pre 6 godina

Samo čekam komentare Barseloninih navijača (ofsajd, penal, ovo, ono, sudija rešio meč), jer su očigledno zaboravili "regularno" suđenje kolege Ajztekina protiv PSŽ-a.

Navijac Bayerna

pre 6 godina

Vidal glavni krivac -za eliminaciju ,ceo mec nervozan zasluzen crveni
U prvoj utakmici je promasio penal(koji nije bio)
Roben ,Marcelo,Nojer klasa
Casemiro takodje zasluzio crveni
Na kraju trnovit i donekle zasluzen prolaz (spasio je Nojer i u prvoj Bayern 2-3 ciste situacije)Real Madrida
Steta sto su se sreli sada, bar polufinale da je bilo!
Juventus osvaja !

akajea

pre 6 godina

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.
(Adriano_Galliani, 18. april 2017 22:58)

A šta bi navijači "uefalone" tražili na SRPSKOM portalu? Svašta.

Alen

pre 6 godina

Na ovaj nacin su vezali 5 lige sampiona u doba Franka,moze se pronaci dokumentarac na you tube-u,klinci nisi svesni za kakvo zlo navijaju.

Keizuke Nakamura Tuka

pre 6 godina

Vreme je da tehnologija udje u fudbal.
Ljudi,pa ovo vise nema smisla !!
Fifo i Uefo(mafijo mafijska)pa da li ste vi ljudi normalni..??

aca

pre 6 godina

nazalost ni liga sampiona nije vise ono sto je bila..Jednostavno to vise nije taj fudbal sto se igrao! Ne prica se vise o spektakularnim golovima,tekmama,a istina sve ih je redje!Vec samo nazalost o greskama sudija i ko je koga pokrao...Ligo Sampiona dosadna si!!

Magiko

pre 6 godina

Videli ljudi da igrac vise nije dovoljan pa pustili Ronalda da gol iz ofsajda od metar i po :) posle kad ljudi stanu od muke krene gazenje da klinci mogu da kazu da bi svakako dali 4 gola...sve regularno.

lucifet

pre 6 godina

Kako to penal ne utiče na utakmicu a isključenje utice.Penalom daš vetar u leđa Bajernu koji je sa Lewandowskim 30% jači tim..I imali su produžetak gde su bunkerom mogli da sačuvaju rezultat a penali su lutrija.Nije Bajern tim iz Srbije pa da ne mogu da sačuvaju rezultat.U dve utakmice Real bolji

Djole*

pre 6 godina

Odvratni su Realovci! Da se razumijemo, mrzim i Real i Barselonu, ovo bre nije normalno vise koliko ih guraju! Sutra Barsa prolazi Juve, na istu foru sa sudijama...

heh

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)

OFSAJD.
CETE.
FUDBAL.

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.

Gong

pre 6 godina

Hahaha, sudija izblokirao dva odbrabena igrača Bajerna! Nečuveno navlačenje za Real!!! Godinama dobijaju boraniju u doigravanju, a kada dobiju jaču ekipu, sudije navlače za medalju!

Hmm

pre 6 godina

Da je biloSrece ovaj dvomec je mogao biti odlucen jos u Minhenu.
Previse mrzite i pljujete Real i Ronalda,pricate o sudijama kako ih guraju i slicno.Te ovaj treba onda dobije dva zuta a ne ona i tako to.
Najbolji igrac Bajerna,Roben na svakoj utakmici zasluzi iskljucenje jer minimum dva puta simulira faul,tako na prosloj,tako sada a uvek se izvlaci na ime koje ima u svetu fudbala.
Ali,moram i da priznam,sudija je gresio i tu nema dileme.

SIMO

pre 6 godina

kome posle ovoga neke stvari nisu jasne taj odmah na pregled... LŠ definitivno crkla... ja definitivno više to smeće neću da gledam

Kamena s ramena

pre 6 godina

Kazemiro pravi grub faul na igraču koji se u tom trenutku oslobodio lopte i ne dobija drugi žuti iako se situacija jasno vidi iz svih uglova, posle toga Vidal fantastično startuje na loptu i odnosi loptu i dobija drugi žuti karton iako se iz svih uglova vidi da je to bio fenomenalan start na loptu, jer položaj stopala govori glavnom sudiji ako već nije imao komunikaciju sa pomoćnicima da je takvim položajom odneo loptu, ne igrača! Definitivno trenuci koji su po meni odlučili ko će u polufinale, a to je sudija! Ne, Cristiano kojem svaka čast na odigranom dvomeču protiv Bajerma, već sudija! Bajern je imao blagu i psihološku i igračku prednost, jer pri onom rezultatu da su dali gol sledeći imali bi velike šanse da prođu u polufinale, jer teško da bi Real izednačio sa dva gola, al eto sudija svojom greškom lomi utakmicu. Pitanje za Vas: Jel niste i dalje za video tehnologiju u fudbalu? Shvatite ne bi to ubilo draž fudbala kao što nije ubilo ni u tenisu i košarci, ovo ubija draž fudbala! Sramota!

marko

pre 6 godina

Ljudi to je samo igra... Sudije su takodje ljudi, koji imaju pravo na gresku... Kada u sportu uloge sudija bude u potpunosti preuzela tehnologija necete imati priliku za ovakve price. Do tada uzivajte u ogovaranju onih najboljih, zbog toga sto ste samo ljubomorni na njih...

HALA MADRID.....

Ivann27

pre 6 godina

- Crveni karton za Kazemira
- Nepostojeci crveni karton za Vidala
- Drugi gol iz ofsajda Ronalda
- Treci gol iz ofsajda Ronalda

Kraj, Sramota za fudbal i koliko se navlaci za spanske ekipe...

hahaha

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.

gile

pre 6 godina

briga me za sve te strane klubove.nisam ni za jedan nesto zagrijan.ali sto je ovaj real kroz cijelu svoju istoriju sramota za sport takav drugi klub u ni'jedan sport ne postoji...

vlada82

pre 6 godina

Nepravedno?!?! On je bio zreo za crvei karton mnoooogo ranije! Toliko grubih startova i uopste ne moze da se kontrolise. Morao je da razmislja i da shvati da dovodi svoju ekipu u opasnost onakvom igrom.
Neka pobedi bolji u svakom slucaju.

diablo

pre 6 godina

dokle ce sudije da guraju spanske klubove? barca-psg ne treba komentarisati, penal za atletiko protiv lestera, van kaznenog prostora, a o ovoj kradji reala protiv bayerna definitivno treba ubaciti challenge, nije bio ni f od faula vidala a ne zuti karton, a offside ronalda kod drugog gola necu komentarisati....

Barnli

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu

EUFORIJA

pre 6 godina

Kasas obuci realov dres! Kasimiro za napravljeni penal i kasnije oštar start nad Robenom NE dobija drugi žuti karton,a Vidal za start na loptu crveni.SRAMOTA!

veli

pre 6 godina

Volim dobar fudbal i uzivam a bas me briga ko ce da pobedi ali da Real igra protiv Francuza ili Italijana da ne pricam o ovima iz losijih liga pa da im sudije i pomognu ali ljudi igraju protiv Nemaca,najjace drzave i vi govorite ufadrid,znam da navijate i da ne volite Real ili Bajern ali malo smanjite dozivljaj da neko namesta protiv mocnog Bajerna.

Da kazem

pre 6 godina

I posle kažu da sudije, uefa i svi navijaju za Barselonu. .realovci su najglasniji u tome, a sta je ovo, opet igrač manje za Bajern?

Vlada

pre 6 godina

Свака част Бајерну на борби , други жути и гол из офсајда велика срамота фудбала ! Е да је Хумелс играо први меч , нема везе , живот иде даље , али срамота остаје .

Djordi Alba

pre 6 godina

Roben koliko je dobar fudbaler,mislim da je jos toliko bolji glumac.
Na glumackim sposobnostima bi mu pozavideo i jedan Denzel Wasington.

andreas kisser

pre 6 godina

Čudesni Atletiko sa Čolo Simeonom grabi ka još jednom finalu.,treća sreća (Matorko, 18. april 2017 22:00)

za razliku od skoro svih, gledam tu utakmicu i lester ih odvaljuje. atletiko u prvom poluvremenu jos i kako tako, u drugom ne mogu da sastave tri pasa; na stanu sto igraju fomraciju 6-3-1 (moze se reci i 6-4-0). u celom drugom poluvremenu zasad odnos suteva (70. minut) 15:0, tri stopostotne promasene sanse za lester nakon gola. u prvom pluvremenu atletiko iz jedne sanse jedan gol. po svemu sudeci, procice zahvaljujuci poklonjenom penalu u prvoj utakmici (faul pola metra van 16erca) i 'ajde da kazemo iskustvu u ovom takmicenju. sve u svemu, sramotno izdanje u ovom dvomecu za treci najbolji tim spanske lige. P.S. savic fenomenalan, mozda i najbolji u atletiku, sto najbolje govori o njihovoj igri!

nestokao

pre 6 godina

Mislim da posle ovoga nijedan navijac reala ne bi smeo da se javi na mecevima Barselone.Pa Kazemiro ima zuti,pravi penal i jos jedan start za zuti i nista.Vidal ima doduse zuti,ali startuje cisto na loptu i crveni.Tako je i Martinez prosli mec dobio dva zuta za dva starta.Ista prica u oba meca,real do crvenog unisten,posle toga krecu da napadaju.Ronaldo samo neka ceka loptu u petercu,ovo sto on radi isto moze i Piter Krauc da radi,samo da kampuje u petercu i ceka lopte na tacni od svojih saigraca.Srecom po njega,pa su mu saigraci odlicni.

Zizu

pre 6 godina

Vidal je zasluzio crveni mnogo pre, zbog faula nad Marselom, naravno da je i Kazemiro zasluzio, za onaj drugi start nad Robenom, ali daleko od toga da je bio penal. Roben se bukvalno bacio, bez kontakta. Mislim da je sa tim sto nike dao crveni Kazemiru kompenzovao odluku kod penala.

bucko

pre 6 godina

Dokle ce vise sudije gurati real,dje je crveni za casemira,ugazio vas je bajern veceras,sramota da prodje real,bruka!!!auto gollllllll,ajde boze ima li pravde.....aaaaaaaa

mile rizik

pre 6 godina

Ovaj Kazemiro ne dobije drugi zuti za penal, pa ne dobije drugi zuti za prekrsaj nad Robenom, pa ga ne dobije ni za simuliranje penala. Ne da UEFA svoje mezimce.

Delboy_

pre 6 godina

Sudije su totalno unistile extra zanimljivu utakmicu. Penal je bio cist kao suza,tu nema govora,kontakt je postojao i Casemiro je ispao naivan.I on je vec tu trebao dobiti drugi zuti karton,o onom sl startu da ne govorim. I umesto da Bayern ima igraca vise,Real dobije igraca vise 10 ak min kasnije nakon kardinalne greske sudije. Ono uopste nije bio faul. Simpatizer sam Man Utd,al Bayern je mnogo pokraden i ajde kad sudije sitno pogrese i ne uticu toliko na rezultat i igru,al ovo je previse.Ne volim nemce,al zbog ovakve nepravde navijam za njih do kraja.Ovo me podsetilo na onaj sramni crveni Naniju pre nekoliko god takodje u duelu sa Realom. Fudbal ce biti porazen ako Real prodje,a sudije su im umnogome olaksale put..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Barnli, 18. april 2017 22:46)

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.

Dag Kristi

pre 6 godina

Jel realno sta gledam u cetvrtfinalu LS?I ovde se klinci prepucavaju oko sudjenja Zvezdi u Lucanima,ili Partizanu protiv Radnika! Sramota sudija,velika sramota!

Blekky

pre 6 godina

Sudija upropastio utakmicu...
Prvo prestrogo dosuđeni penal za Bajern, a onda ovaj crveni karton koji direktno utiče na rezultat!
Sutra igra Barselona, pa se pitam šta može da se očekuje?

Liverpool Man

pre 6 godina

Kakva smejurija penal alo? Jel ti gledas utakmicu bato. Cist faul. Sto se tice crvenog...vec mu je sudija oprostio crveni ne moze dvaput. Klasicni brdjanin Vidal.

Ter Stegen

pre 6 godina

Sraman penal za Bajern !!
Sraman crveni za Vidala !!
Sve u svemu zakljucak je prost,da nije bilo te dve kardinalne greske,Real bi vec bio u polufinalu !!

Cile

pre 6 godina

Kasemiro je trebao dobiti crveni kod penala a onda i za klizeci start kasnije, to se oprasta a onda Vidal dobija crveni za nepostojeci faul, ovo moze samo Realu da se sudi i nikome vise.

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Neutralan sam, svejedno mi je bilo ko ce proci, ali sramota da Kazemiro nije dobio crveni a mogao je 2x a Vidal (koga ne volim) za start na loptu dobije drugi zuti. Samo zbog ovoga navijam za Bajern veceras.

hahaha

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!
(Dr., 18. april 2017 22:32)

Eto ja mislio ti navijac Burnleya

Djordje NS

pre 6 godina

Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...

the truth

pre 6 godina

Uzas sudjenje, Kazemiro trebao crveni a ne Vidal. Ovi koji kude Ronalda nek prestanu da gledaju fudbal! Kakvo kretanje, instikt, inteligencija. Isto tako ko kudi Mesija. Ipak kad je Roben zdrav ja bih uzeo njega najradije :)

dr MM

pre 6 godina

Hahaha koja smejurija od sudjenja ... Ronaldo u ofsajdu prima rukom i daje gol u produzetku... Dovoljno za prolaz... Nisam previse za kamere i provere snimka, ali ovako vise nema smisla ...

somi

pre 6 godina

Pa da li je MOGUCE da je covek uopste svirao faul Vidala !!! HEJ !!!Umesto da Casemiro dobije drugi zuti 5 min pre,on daje Vidalu ni za sta !!! Ne mogu da verujem kakva kradja!!! Necz vise da gledam fudbal,ovo vise nema smisla

karton

pre 6 godina

Ruka Kasemira u produzetku hahahahah dokle ovo?
(Zvezdas, 18. april 2017 22:43)

ruka mu je bila ispred tela. lopta bi ga svakako pogodila u telo, tako da nema govora o penalu

Magiko

pre 6 godina

Sta reci posle ovoga...decko koji pravi penal ostaje na terenu, decko koji odnosi nikad cistiju loptu iskljucen sa terena. Zasto se navijaci Reala hvataju za Barsu i pomoc sudija kad su isti. Potpuno isti.

Dr.

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!

Gong

pre 6 godina

Nezaboravite nepostojeći ofsajd Levandovskom kad je iskočio 1-1 na golmana! Marselo je bio pola koraka bliži, videlo se po liniji. Evo, slušam Engleze voditelje i zaista lepo komentarišu, nepristrasno i ništa im ne promiče.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Isključi čoveka na pravdi Boga. A pre toga na 0 1, svira ofsajd Levandovskom koji nije postojao, u trenutku kad ovaj ide sam ka golu...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона

Djinobili

pre 6 godina

Ovo je bruka za fudbal,da sam navijac Reala bilo bi me sramota!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije. (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alexia, 18. april 2017 22:28)

A sta cemo za onaj kriminalni penal za Bajern.??
Da nije bilo te dve greske,Real bi se vec prikljucio Atletiku u polufinalu !!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Lagano Real otaljava posao,sve je to rijeseno u Njemackoj.
Razlika je u kvalitetu,nije ovo Ingolstad.
Koliko se sjecam Bajern je u grupi iza Atletica cak zavrsio.
Nije ovo Hejkensov Bajern koji je fkt bio jak,gotovo je ovo bilo i prije ove tekme.
Ali eto,nek se Bajernovci malo jos nadaju.

bam bam

pre 6 godina

neutralan sam,ovo je najbolje sto fudbal moze dat.kakva utakmica a nema golova!mislio sam da ce bayern ic dalje jer nije isto dok igraju varane ili pepe a mora igrat nacho,fali bale,onaj ko kaze da bale nevredi taj ili mrzi real ili stvarno nema blage o fudbalu.bayern dobar ali nema ideje.uglavnom neznam kakvo ce drugo poluvreme da bude ali bit ce fudbala u to sam siguran i to najboljeg.

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Ko nema arenu i ganja stream a koristi mts moze na kliksport za 50din da "kupi" stream. Dobra slika, ne secka. Mada uvek se moze naci dobar i besplatno, koga ne mrzi :)

lisica

pre 6 godina

Pocetak drugog poluvremena i Atletiko vodi 1-0...
Tvrdim da ne da Lester dobija ovaj mec, ne da prolazi dalje, nego uzima titulu Lige sampiona! Stavio sam novce, zivi bili, pa videli!!!

Marko21

pre 6 godina

Bajern totalno bez ideje, previse matorih igraca + previse stranaca. Nema u ekipi vodje poput Efenberga ili Olivera Kana, nema Nemaca pa da igraju do poslednjeg atoma snage...

pp

pre 6 godina

Sudija svaku odluku 50-50 sudi u korist Reala nije ni to problem koliko je problem prevelika protekcija Ronalda, pa na osnovu toga Martinez je dobio crveni karton, a tako će večeras i Vidal jureći plašljivog Ronalda.

WengerOut

pre 6 godina

Bajern previse igraca 30+ god u startnoj postavi. Zidan ozbiljan trener, Real ozbiljna ekipa, dobro postavljena taktika. Jos da Ronaldo nije ovoliko sebican, mogli su i do gola.

the truth

pre 6 godina

Strasne ekipe, dvije najkompletnije. Bez slabe pozicije, sudar strasnih bekovskih linija Marselo - Karvahal, Lam - Boateng. Ko god prodje nece biti nezasluzeno. Real sazrio kao tim, Zidan pokazuje znanje. U svakom slucaju timovi koji mogu da prikazu fudbal kao od prije desetak godina.

Barnli

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu

Magiko

pre 6 godina

Sta reci posle ovoga...decko koji pravi penal ostaje na terenu, decko koji odnosi nikad cistiju loptu iskljucen sa terena. Zasto se navijaci Reala hvataju za Barsu i pomoc sudija kad su isti. Potpuno isti.

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Neutralan sam, svejedno mi je bilo ko ce proci, ali sramota da Kazemiro nije dobio crveni a mogao je 2x a Vidal (koga ne volim) za start na loptu dobije drugi zuti. Samo zbog ovoga navijam za Bajern veceras.

Vidic

pre 6 godina

Sudije grese a kad je Real u pitanju te greske se nazivaju kradja, oprostis dva kartona ocigledna a na suprotnoj strani jedva docekas da iskljucis igraca, onda sudija kao ne vidi ofsajd od celog metra.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Isključi čoveka na pravdi Boga. A pre toga na 0 1, svira ofsajd Levandovskom koji nije postojao, u trenutku kad ovaj ide sam ka golu...

Marko

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.

Forza Juve

pre 6 godina

Prvi put u zivotu da mi sudije naprave da ne gledam celu utakmicu cetvrtfinala LS . Pa ljudi ovo nije druga liga Srbije... Bayernu ejjjjjj...Pa ovo je otimanje !!!

Blekky

pre 6 godina

Sudija upropastio utakmicu...
Prvo prestrogo dosuđeni penal za Bajern, a onda ovaj crveni karton koji direktno utiče na rezultat!
Sutra igra Barselona, pa se pitam šta može da se očekuje?

somi

pre 6 godina

Pa da li je MOGUCE da je covek uopste svirao faul Vidala !!! HEJ !!!Umesto da Casemiro dobije drugi zuti 5 min pre,on daje Vidalu ni za sta !!! Ne mogu da verujem kakva kradja!!! Necz vise da gledam fudbal,ovo vise nema smisla

95

pre 6 godina

Barselona krade ali na malo, neprimetno, sumnjivi penali, a ovo sto Real radi je najblaze receno očaj! Ja ne znam kako bi se osecao da navijam za Real, sve u svemu spanci su beda!

Oliver

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона"
O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.

Ujmemeni

pre 6 godina

Tko još gleda ovaj sport? Sa 15 sam znao prvu postavu Kaiserslauterna, sad ne znam prvu Bayerna.. Bogati, suci i šarlatani uništiše nogomet..

gile

pre 6 godina

briga me za sve te strane klubove.nisam ni za jedan nesto zagrijan.ali sto je ovaj real kroz cijelu svoju istoriju sramota za sport takav drugi klub u ni'jedan sport ne postoji...

takkar

pre 6 godina

Moje vidjenje ovog dvomeca... Prvo,opasno dobra igra i Reala i Bajerna.Puno dobrih kratkih pasova i jednih i drugih, dobri driblinzi, atraktivno skroz.Nalazili se dugim loptama kako su hteli, pre svega mislim na Realove igrace. Zao mi je sto mahac nije video ofsajd od pola metara, ne znam kako je to propustio, prosto neverovatno.Konacan rezultat i pored neregularnog gola Ronalda iz ofsajda, tu nema govora, je ipak realan. I to bas ovako sa 4 komada,jer, setite se kakvom je genijalnoscu Nojer spasavao svoj tim u Minhenu, pa i veceras isto. Komican autogol Ramosa je i doneo Bjarnu nadu da igraju dalje.Pukom srece su i stigli do produzetaka.Realno je bilo 1-1, sto svakako vodi Real dalje.Crveni je na mestu, Vidal je toliko grub igrac da prosto ne znam kako Anceloti dopusta takvu igru, on treba da bude kreativni majstor a ne da krlja.Pa nadobijao se taj crvenih i u Bundes i u reprezenataciji. Situacija kod Marsela i Ronalda je bila linija. Ne mogu da opisem igru Marsela, nema te reci u vokabularu. On ima caroban stapic, spasava golove sa linije, trci kao pas, neumoran.Tehnika najbolja ikada u bekovskim nogama, i ne samo bekovskim. Lopta ga slusa bespogovorno. Asensio opet sjajan, i Zidan opet pogadja izmenu sa njim. Majstorski radi Zidan, pokazuje stalno da ume da razmislja. Za kraj o Ronaldu. Jednostavno mu se mora cestitati. Dati Bajernu 5 komada u dva meca ,ma nebitno da li sa igracem manje ili vise, to ne moze ni na FIFI kad podesite tezinu 'beginner''.

Bruka

pre 6 godina

Ovo traje već dugo.. Rijeka je 80tih u kupu uefa dobila Real 3-1 kući i izgubila 3-0 na Bernabeu gdje je drugi žuti i crveni zbog prigovora dobio Desnica. Desnica je gluhonijem.

Mik

pre 6 godina

Farca prode kvarno protiv PSG,Atletiko dobija poklon penal,Real danas guraju sudije-zasto uopste postoji liga sampiona?Spanske ekipe proglasti odmah pobednike i kraj a ne traciti novac i vreme na LS?

Boyan

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR!

uuu

pre 6 godina

Neka vide ljudi još jednom kako je igrati La Ligu protiv njih. Još jedna pljačka u nizu... Godinama kradu gdje god stignu... Što je najsmiješnije isti sudija je pomogao ovom Uefinom klubu i 2012 godine isto protiv Bayerna,,, Penal + gol iz ofsajda Ronalda

Ter Stegen

pre 6 godina

Sraman penal za Bajern !!
Sraman crveni za Vidala !!
Sve u svemu zakljucak je prost,da nije bilo te dve kardinalne greske,Real bi vec bio u polufinalu !!

Bruka i sramota, Bajern je zasluzio da prodje dalje!

pre 6 godina

Crveni karton Vidalu zbog ciste igre?
Samo 1 zuti karton Kasemiru?
Dva gola Reala iz ofsajda! Pritom je Kristijano osim sto je bio u ofsajdu, jos je i rukom smirio loptu i dao neregularan gol i sudija priznaje gol?
Plus igrac vise za Real i u Minhenu!
Formacija Reala veceras: 4-3-3-3.
Rezultat: Viktor Kasai i pomocnici 4-2 Bajern.
Najveca kradja u istoriji LS!!!

Djordje NS

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 5:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 18. april 2017 23:23)

UEFADRID ! Ako ima boga pobedice Bayern!
(Kragujevcanin, 18. april 2017 22:38)

Nema, pređi u ateiste...

(Djordje NS, 18. april 2017 23:20)

Zaključak je da nema boga pa samim tim ni nikakvog Messija.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Barnli, 18. april 2017 22:46)

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.

mne_bp_dz.b

pre 6 godina

sta su ovi navijači reala navalili sa pricom nepostojeci penal? u prvoj utakmici da,i to je vidal promasio tako da nije uticalo na rezultat,a u drugoj utakmici cist penal za bajern tu nema dileme,ali u dvomecu 2 crvena sto je mnogo mnogo je i jos gol iz ofsajda ma daj,bruka

Delboy_

pre 6 godina

Sudije su totalno unistile extra zanimljivu utakmicu. Penal je bio cist kao suza,tu nema govora,kontakt je postojao i Casemiro je ispao naivan.I on je vec tu trebao dobiti drugi zuti karton,o onom sl startu da ne govorim. I umesto da Bayern ima igraca vise,Real dobije igraca vise 10 ak min kasnije nakon kardinalne greske sudije. Ono uopste nije bio faul. Simpatizer sam Man Utd,al Bayern je mnogo pokraden i ajde kad sudije sitno pogrese i ne uticu toliko na rezultat i igru,al ovo je previse.Ne volim nemce,al zbog ovakve nepravde navijam za njih do kraja.Ovo me podsetilo na onaj sramni crveni Naniju pre nekoliko god takodje u duelu sa Realom. Fudbal ce biti porazen ako Real prodje,a sudije su im umnogome olaksale put..

aca

pre 6 godina

nazalost ni liga sampiona nije vise ono sto je bila..Jednostavno to vise nije taj fudbal sto se igrao! Ne prica se vise o spektakularnim golovima,tekmama,a istina sve ih je redje!Vec samo nazalost o greskama sudija i ko je koga pokrao...Ligo Sampiona dosadna si!!

gevara

pre 6 godina

Penal sramota za Robena, drugi gol Bajerna a Miller u ofsajdu, drugi gol reala ofsiad a sto se vidala tice trebao je biti iskljucen u 50 minuti kad je zgazio casemira.gledajte jos jednom sve i komentarisite.I ne zaboravite penall u Minhenu

nestokao

pre 6 godina

Mislim da posle ovoga nijedan navijac reala ne bi smeo da se javi na mecevima Barselone.Pa Kazemiro ima zuti,pravi penal i jos jedan start za zuti i nista.Vidal ima doduse zuti,ali startuje cisto na loptu i crveni.Tako je i Martinez prosli mec dobio dva zuta za dva starta.Ista prica u oba meca,real do crvenog unisten,posle toga krecu da napadaju.Ronaldo samo neka ceka loptu u petercu,ovo sto on radi isto moze i Piter Krauc da radi,samo da kampuje u petercu i ceka lopte na tacni od svojih saigraca.Srecom po njega,pa su mu saigraci odlicni.

WengerOut

pre 6 godina

Bajern previse igraca 30+ god u startnoj postavi. Zidan ozbiljan trener, Real ozbiljna ekipa, dobro postavljena taktika. Jos da Ronaldo nije ovoliko sebican, mogli su i do gola.

bucko

pre 6 godina

Dokle ce vise sudije gurati real,dje je crveni za casemira,ugazio vas je bajern veceras,sramota da prodje real,bruka!!!auto gollllllll,ajde boze ima li pravde.....aaaaaaaa

diablo

pre 6 godina

dokle ce sudije da guraju spanske klubove? barca-psg ne treba komentarisati, penal za atletiko protiv lestera, van kaznenog prostora, a o ovoj kradji reala protiv bayerna definitivno treba ubaciti challenge, nije bio ni f od faula vidala a ne zuti karton, a offside ronalda kod drugog gola necu komentarisati....

veli

pre 6 godina

Volim dobar fudbal i uzivam a bas me briga ko ce da pobedi ali da Real igra protiv Francuza ili Italijana da ne pricam o ovima iz losijih liga pa da im sudije i pomognu ali ljudi igraju protiv Nemaca,najjace drzave i vi govorite ufadrid,znam da navijate i da ne volite Real ili Bajern ali malo smanjite dozivljaj da neko namesta protiv mocnog Bajerna.

DoKtoR

pre 6 godina

Treba imati obraza pa nesto reci za ovaj real..
dvije utakmice obje sa igracem vise..plus gol iz ofsajda..
pa ovo je stvarno zalosno sve..

diablo

pre 6 godina

Spanski komentator je urlao kod izjednacenja, mozda necete verovati ali od gola Ronalda iz onog ofsajda covek je cutao, mislio sam da su spanci bestidnici ali i oni znaju za sramotu.

fidelio

pre 6 godina

Vidal- Najvise si se radovao kada ste izbacili Juve prosle god..Protiv kluba koji te doveo gde si..nimalo postovanja.Drago mi je zbog tebe.

the truth

pre 6 godina

Uzas sudjenje, Kazemiro trebao crveni a ne Vidal. Ovi koji kude Ronalda nek prestanu da gledaju fudbal! Kakvo kretanje, instikt, inteligencija. Isto tako ko kudi Mesija. Ipak kad je Roben zdrav ja bih uzeo njega najradije :)

Baloteli

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.
 (hahaha, 18. april 2017 22:37)

Komentar nekog lika ciji IQ nije iznad 83-85.
Sad on cita ovo i prepoznaje se, ali misli: 'Dobro je, ovo je anonimno, niko me ne zna.'

Ivann27

pre 6 godina

- Crveni karton za Kazemira
- Nepostojeci crveni karton za Vidala
- Drugi gol iz ofsajda Ronalda
- Treci gol iz ofsajda Ronalda

Kraj, Sramota za fudbal i koliko se navlaci za spanske ekipe...

Vlada

pre 6 godina

Свака част Бајерну на борби , други жути и гол из офсајда велика срамота фудбала ! Е да је Хумелс играо први меч , нема везе , живот иде даље , али срамота остаје .

the truth

pre 6 godina

Strasne ekipe, dvije najkompletnije. Bez slabe pozicije, sudar strasnih bekovskih linija Marselo - Karvahal, Lam - Boateng. Ko god prodje nece biti nezasluzeno. Real sazrio kao tim, Zidan pokazuje znanje. U svakom slucaju timovi koji mogu da prikazu fudbal kao od prije desetak godina.

Gong

pre 6 godina

Nezaboravite nepostojeći ofsajd Levandovskom kad je iskočio 1-1 na golmana! Marselo je bio pola koraka bliži, videlo se po liniji. Evo, slušam Engleze voditelje i zaista lepo komentarišu, nepristrasno i ništa im ne promiče.

Djordje NS

pre 6 godina

Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...

Zizu

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)
Ne spominjes dva penala u dva meca za Bajern, oba su bila nepostojeca, pogotovo je onaj u prvom mecu bio smesan. Pa i ovaj vcrs, Roben se baca napred, kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio. A sto se tice crvenih, oba su zasluzena. Kod Martineza nema dileme, dva puta zaustavlja opasnu kontru. Vidal je vcrs zasluzio drugi zuti mnogo pre, kod prekrsaja nad Marselom, bukvalno ga je odneo, na ivici sesnesterca. Sa druge strane Kazemiro je zasluzio drugi zuti, nema dileme, verovatno je kompenzovao sa penalom koji je sudio a nije ga bilo. Mada po mom misljenju je trebalo da mu pokaze drugi zuti, ali ne zbog penala, jer nije postojao prekrsaj, vec zbog situacije nakon toga i prekrsaja takodje nad Robenom. I da kod ofsajda nema dileme, cist ofsajd. Prema tome greske su bile na obe strane u ova dva meca, za nijansu su vise ostetili Real, sa dva penala. Ali realno gledano Bajern nije ni zasluzio da prodje, samo su jedad gol postigli posteno, gol Vidala iz korne. Ovaj traljavi autogol i penal, to je vec smesno. Nisu zasluzili da prodju. I treba napomenuti da je Nojer ludak, kako brani, uz Ronalda najbolji igrac ovog dvomeca.

KHR

pre 6 godina

Ovo je kradja veka ! STA SE DESAVA VECERAS !?? Pa jos gol iz ofsajda ,pa majko moja ovo je neverovatno . Bayern ne moze protiv uefe veceras . smorio sam skroz. Ubedjen sam bio da ce Carlito doneti ponovo usatog u Minhen,al ovo je neprevazidjeno !!. Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!

Ip-Man

pre 6 godina

Ovo je strasno, kraj je drugog produzetka, a do sada je Kazemiro zasluzio bar 5 zutih kartona 4 zbog prekrsaja i jedan zbog simulacije, a dobio je samo jedan, s druge strane Vidal je iskljucen ni kriv ni duzan uz to je i ovaj drugi gol Reala dat iz cistog ofsajda, ocekujem da i sutra sudije pokradu Juventus, nekom je izglda u interesu da finala igraju samo spanski klubovi i to tako godinama unazad.

Oliver

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!

Vlada

pre 6 godina

Da li je bilo vece kradje od ove pobede Reala u istoriji fudbala. Pa Ronaldo daje dva gola za redom iz beskonacnog ofsajda. Nema poente gledati fudbal sve dok kompjuteri ne zamene sudije!

Sab

pre 6 godina

Ovako je i u Spaniji. Real se gura na svakom mecu. Boli me nepravda. Bajern je ovo mogao da dobije. Ali nemoguce je u oba meca vise od pola sata igrati sa igracem manje.

meraklija

pre 6 godina

Real ne bi osvojio ni pola titula da ga nisu kroz istoriju pomagale sudije i to uvek pa dokle vise kad ovako sude protiv bajerna sta onda da ocekuju ostle ekipe sramota kad ce vec neko da osvoji titulu na posten nacin a ne uz veliku pomoc sudija, sramota, sramota, sramota pa oni obmanjuju celu svetsku fudbalsku javnost, a o namestenim utakmicama da i ne govorimo, znaci novi stari sampion bice Real.

stefan

pre 6 godina

razumem ja da sudije ponekad pogrese, ali ovo... nemam komentara... znaci Casemiro zasluzeni crveni, Vidalu crveni bezpotrebno, dva ofsajd gola ronalda... covece :O

Anonimna

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22) # Link komentara

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno

Don

pre 6 godina

Fuj! Užas! Katastrofa! Sramota! Ja od danas više ne gledam ovogodišnju ligu šampiona, kunem vam se životom! Ovo suđenje je velika bruka!

dr MM

pre 6 godina

Hahaha koja smejurija od sudjenja ... Ronaldo u ofsajdu prima rukom i daje gol u produzetku... Dovoljno za prolaz... Nisam previse za kamere i provere snimka, ali ovako vise nema smisla ...

veliki strumf

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.

Aleksandar

pre 6 godina

Ne bih da se pravim pametan ma da ce ova analiza otprilike tako zvucati...Dragi prijatelji,nije ovde rec niti o Realu,Bajernu,Barsi...marsovcima...jedina i iskljuciva konstanta danasnjeg fudbala je novac i samo to i tacka!Veliki mnogo ulazu,UEFA im to nekad naizgled otme pa opet vrati i tako ukrug...ogroman uticaj sponzora,te cuveno rivalstvo Messi-Ronaldo,opet ogroman novac u igri itd...nece danasnje haj-tek generacije da gledaju LS bez Mesija,Ronalda i sl...zar mislite da ce iko na dalekom istoku ili u SAD ili na nekoj drugoj da tako kazem ne-fudbalskoj strani planete gledati tamo neki Atletiko,Monako,Novi Pazar u zavrsnici LS bez npr Reala,Barse...Mesija,Ronalda...(srecom jos nema po neki kineski fudbaler u doticnim ekipama...) NECE i ode ogroman profit za sve koji su umrezeni oko UEFE...fudbal je pre svega biznis od koga mnogi zive izuzetno lepo i ta strast o kojoj mi obicni gledaoci pricamo,te postenje,moral,vitestvo i sl...umrlo je jos sa Maradonom,mozda i pre njega jer i on je pored sve svoje genijalnosti bio mozda i prva globalna zvezda kojoj je sve manje vise dozvoljeno a kad ne ide neko je to vec pogurao da ipak ide...posle je naravno kao vec istrosen igrac toboze kaznjen i sl...gluposti...uzdravlje !

Dag Kristi

pre 6 godina

Jel realno sta gledam u cetvrtfinalu LS?I ovde se klinci prepucavaju oko sudjenja Zvezdi u Lucanima,ili Partizanu protiv Radnika! Sramota sudija,velika sramota!

EUFORIJA

pre 6 godina

Kasas obuci realov dres! Kasimiro za napravljeni penal i kasnije oštar start nad Robenom NE dobija drugi žuti karton,a Vidal za start na loptu crveni.SRAMOTA!

sarajevo.ba

pre 6 godina

Gledam na francuskoj tw mec,uhvatili oni nekako snimak kako Zidan hoce Ronalda da zamjeni a ovaj mu u fazonu "necu da izadjem"...i izbaci Zidan Krossa cccc

andreas kisser

pre 6 godina

Čudesni Atletiko sa Čolo Simeonom grabi ka još jednom finalu.,treća sreća (Matorko, 18. april 2017 22:00)

za razliku od skoro svih, gledam tu utakmicu i lester ih odvaljuje. atletiko u prvom poluvremenu jos i kako tako, u drugom ne mogu da sastave tri pasa; na stanu sto igraju fomraciju 6-3-1 (moze se reci i 6-4-0). u celom drugom poluvremenu zasad odnos suteva (70. minut) 15:0, tri stopostotne promasene sanse za lester nakon gola. u prvom pluvremenu atletiko iz jedne sanse jedan gol. po svemu sudeci, procice zahvaljujuci poklonjenom penalu u prvoj utakmici (faul pola metra van 16erca) i 'ajde da kazemo iskustvu u ovom takmicenju. sve u svemu, sramotno izdanje u ovom dvomecu za treci najbolji tim spanske lige. P.S. savic fenomenalan, mozda i najbolji u atletiku, sto najbolje govori o njihovoj igri!

hahaha

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!
(Dr., 18. april 2017 22:32)

Eto ja mislio ti navijac Burnleya

opo

pre 6 godina

Prosto neverovatno da Bajern nema uticaja, takvo ime a dva crvena u dve utakmice i gol iz ofsajda od pola metra. Realno Real je bio bolji kad se pogledaju obe utakmice, ali igrac vise i poklonjen gol sve menjaju. Kakav je crveni dobio Vidal, neverovatno?! Stvarno, Real i Barselona vise ne mogu ni da se gledaju.

Dr.

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!

extremesportist

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...

Strasnoooo

pre 6 godina

UPRAVO SMO GLEDALI NAJVECU KRADJU U ISTORIJI FUDBALA...PA DA LI JE OVO MOGUCE DA SE RADI U OVAKVOM TAKMICENJU....STRASNOOOOOOOOOOOO

Aleksa

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

U ovoj smo utakmici vidjeli u kojoj je mjeri nepravedan svijet u kojem živimo . Koja je ovo kradja i nepravda da pravedan čovjek poludi od muke . Igram kladionicu al uveliko razmišljam dal ću ikad više na tiket staviti Real i njegove igrače da postižu golove . Znam da oni samo rade svoj posao al zgadili su mi se kao i sudijska organizacija naravno !

bbrdo

pre 6 godina

Ovo je sramota...
Kukali ste na Barsu protiv PSGa, onde je bar bilo polemike oko sudijskih odluka, a ovo je oružana pljačka!
Šteta bavarci, dobra ekipa...

Car

pre 6 godina

Voleo bih da do kraja svog zivota prisustvujem utakmici na kojoj ce Real biti ostecen, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti. Iako ih ostete, do kraja utakmice im sudije vrate troduplo.

Fedorov Sergei

pre 6 godina

Ljudi predjite na NHL ovo se tamo ne desava.Finale se igra i niko ne vidi gol zbog brzine paka,a i sirena iza gola se nije oglasila.Pocinje druga trecina i sudije sviraju pogodak posle odgledanog snimka.Niko se ne buni jer je gol regularan.Ko to ne zeli da se desi sa fudbalom?

Ivan21

pre 6 godina

Usporite snimak na Youtube, jeste Levandovski bio ispred igraca Reala ali je zato Miler bio ispred Levandovskog tako da ni govora o ofsajdu.

Saobracajac

pre 6 godina

Pogurale su i Bajern prošle godine protiv Juventusa, a ako ćemo realno, bolji tim je prošao, po pokazanom na terenu, Bajernu da nije Nojera, napunili bi ih do vrha

Cile

pre 6 godina

Kasemiro je trebao dobiti crveni kod penala a onda i za klizeci start kasnije, to se oprasta a onda Vidal dobija crveni za nepostojeci faul, ovo moze samo Realu da se sudi i nikome vise.

Gong

pre 6 godina

Hahaha, sudija izblokirao dva odbrabena igrača Bajerna! Nečuveno navlačenje za Real!!! Godinama dobijaju boraniju u doigravanju, a kada dobiju jaču ekipu, sudije navlače za medalju!

Da kazem

pre 6 godina

I posle kažu da sudije, uefa i svi navijaju za Barselonu. .realovci su najglasniji u tome, a sta je ovo, opet igrač manje za Bajern?

Djordje NS

pre 6 godina

Visim da su Barsini moralisti brzo zaboravili onaj masakr nad PSG-om na Nou Kampu od strane sudija. E, to je krađa veka. Po vama bi bilo pošteno bilo šta samo da je ishod ispadanje Reala. Jel hoćete da kažete da je ispao bolji klub? Klub koji je imao aktivan rezultat zbog sumnjivog penala i autogola Ramosa je po vama zaslužio prolaz a klub koji ih je razvalio u obe utakmice ismevate. Zato sledi kazna...

Miloš

pre 6 godina

Bacim pogled i prvo šta vidim je kvarcinjo kako ulazi u ofsajd i odmah pada a zatim širi ruke prema sucima...
I prebacim na drugi kanal.
Fuj.

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.

Zizu

pre 6 godina

Vidal je zasluzio crveni mnogo pre, zbog faula nad Marselom, naravno da je i Kazemiro zasluzio, za onaj drugi start nad Robenom, ali daleko od toga da je bio penal. Roben se bukvalno bacio, bez kontakta. Mislim da je sa tim sto nike dao crveni Kazemiru kompenzovao odluku kod penala.

mile rizik

pre 6 godina

Ovaj Kazemiro ne dobije drugi zuti za penal, pa ne dobije drugi zuti za prekrsaj nad Robenom, pa ga ne dobije ni za simuliranje penala. Ne da UEFA svoje mezimce.

Dno

pre 6 godina

Ovo je mnogo lose za Real, ceo svet ce ih pljuvati a jos ce ispasti u polufinalu, jer sa ovakvom kradjom sigurno nece osvojiti ligu sampiona

Vule

pre 6 godina

Ovoj postavi sudija bi trajno zabranio da sude jer su primili velike pare i sproveo ih bi u zatvor kada bi im ispitao poreklo imovine svima!Uveo bi video sudijske odluke kao u drugim sportovima da se zaustavi mec sudija vrati snimak uveri se i ponisti gol iz ofsajda kao ovaj Ronalda a ako je regularan na centar lopta!Oni nece ovo da uvedu zbog muvanja..

Alen

pre 6 godina

Na ovaj nacin su vezali 5 lige sampiona u doba Franka,moze se pronaci dokumentarac na you tube-u,klinci nisi svesni za kakvo zlo navijaju.

Magiko

pre 6 godina

Videli ljudi da igrac vise nije dovoljan pa pustili Ronalda da gol iz ofsajda od metar i po :) posle kad ljudi stanu od muke krene gazenje da klinci mogu da kazu da bi svakako dali 4 gola...sve regularno.

ja

pre 6 godina

Zamislite da je na derbiju napravljen ovakav sudijski previd. Sporan im je i gol Tavambe, a tek ovo da se desi...ne želim ni da zamišljam...

Argo

pre 6 godina

Ronaldo jos jedan put demonstrirao da je najbolji europski igrac svih vremena,mozda i svijeta,a Modric najbolji veznjak Reala zadnjih 30 godina uz Zidanea i Redonda

pp

pre 6 godina

Sudija svaku odluku 50-50 sudi u korist Reala nije ni to problem koliko je problem prevelika protekcija Ronalda, pa na osnovu toga Martinez je dobio crveni karton, a tako će večeras i Vidal jureći plašljivog Ronalda.

djuxx

pre 6 godina

Jedna rec
S T R A S N O
1. penal za Bajern drugi zuti Casemiru
2. Nedosudjen penal za Bajern ,igranje rukom u sesneastercu
3. Vidal nepravedno iskljucen
4. Gol Ronalda iz ofsajda (mozda i drugi)
PS.
Nisam navijac ni jedni ni drugi
Voleo bih ove godine finale Juve-Atletiko M. Pa ko bolji

bogoljub

pre 6 godina

Neverovatne greske sudija. Iskreno zelim Realu da ispadne. A mislim da su to i zasluzili. Casemiro je prvi morao da dobije drugi zuti. Vidal nije nacinio prekrsaj. Ofsajd Ronalda za drugi gol je slag na tortu. Nisu se sudije proslavile u ovim cetvrtfinalnim duelima.

vlada

pre 6 godina

Atletiko- Lester 1-0. Gol iz penala, iako ke faul bio van 16 metara.
Barca-PSG 6-1. Sudjenje ne treba komentarisati.
Real-Bayern 2-1 i 4-2. U obe tekme Bayernu crveni, a Casemiro biva postedjen.
Sevilla- Liverpool 3-1. Pri vodjstvu Liverpoola 1-0 sudija u tri situacije ne sudi igranje rukom igraca Seville.
Pa dokle da se guraju ovi Spanci?

brufen_od_400

pre 6 godina

Đe vam "penaldo"?
Đe vam "kristina"?
Đe vam "igrač za male utakmice"?

5 golova Bajernu KRISTIANOOOOOOO
Najbolji igrač svih vremena KRISTIANOOOOOOO
5 zlatna lopta KRISTIANOOOOOOOOOOO

A uefalona botovi MUK.

darko

pre 6 godina

E pa drugari vreme je za VIDEO SUDJENJE inace ova banda iz uefa i FA ce nastaviti da hara fudbalom..KAKO BILO KOJI MEC MOZE DA BUDE FENOMENALAN AKO SUDIJE DRASTICNO OSTETE NEKU EKIPU VREME JE ZA POSTENO SUDJENJE DOSTA LOPOVLUKA DIGNITE SVOJ GLAS,MISLITE I NA SRBIJU U RUSIJI IMA DA NAM SVIRAJU PENALE PO OBICAJU

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.
(Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna, 19. april 2017 08:12) E obožavam vas gastose koji ste pobegli tamo da uživate u standardu, sređenoj socijalnoj i pravnoj državi, ali glumite odatle nekakav patriotizam...I kakve veze ima ako Srbin navija za Bajern? Sportski gledano, ja uvek navijam za onoga koji juri rezultat, osim ako ga ne juri protiv našeg kluba.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона

Djordi Alba

pre 6 godina

Roben koliko je dobar fudbaler,mislim da je jos toliko bolji glumac.
Na glumackim sposobnostima bi mu pozavideo i jedan Denzel Wasington.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Роналдо пет комада Бајерну! Не Бајеру из Леверкузена, Бајерну! Најбољи икада - Криштијано Роналдооооо!

Штета што је судија упропастио блиставу партију шампмиона Европе са својим поносним народом, Португалијом!

Sudijska trojka

pre 6 godina

Ako neko slucajno nije gledao mec nego je pratio livescore, dakle real je igrao sa 14 igraca,11+glavni sudija i dvojica linijskih, a bajern sa 10 zbog nepostojeceg crvenog,kristina uspela da pogodi gol tri puta sa 5 metara.

Djinobili

pre 6 godina

Ovo je bruka za fudbal,da sam navijac Reala bilo bi me sramota!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije. (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alexia, 18. april 2017 22:28)

A sta cemo za onaj kriminalni penal za Bajern.??
Da nije bilo te dve greske,Real bi se vec prikljucio Atletiku u polufinalu !!

uefa mafia

pre 6 godina

Sramota.Na pocetku casemiro je dobio zuti a kasnije nije sankcionisan crvenim kartonom. Crveni karton Vidalu je vrh jer sa 11 igraca Bayern niko ne moze da pobedi a setite se i prve utakmice kada su igrali sa10 igraca. U produzetku oba gola Ronaldo daje uz ofsajda. Mislim da nema svrhe vise gledati ligu sampiona.

Magiko

pre 6 godina

Ajde bre Galiani ako vec glumis neku pamet bar budi dosledan u onome sto pricas posle svake utakmice Barselone. Da se Barsi desila ista tekma svaki drugi komentar ovde bi bilo tvoje moralisanje. I kako mozete da kazete da nije bio penal ...pricajte kako jeste. Crveni smesan u momentima kad Bajern dominira, ofsajd od metar i po kod odlucujuceg gola i to je to...al to je danasnji fudbal. Real, Barselona i sudije. Niko vise ne igra.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Lagano Real otaljava posao,sve je to rijeseno u Njemackoj.
Razlika je u kvalitetu,nije ovo Ingolstad.
Koliko se sjecam Bajern je u grupi iza Atletica cak zavrsio.
Nije ovo Hejkensov Bajern koji je fkt bio jak,gotovo je ovo bilo i prije ove tekme.
Ali eto,nek se Bajernovci malo jos nadaju.

musa dembele

pre 6 godina

REAl i BARSA ocigledno UEFAi donose vise para ,jer drugacije ne mogu da objasnim ovakvo GURANJE doticnih... MUka mi je posle svake utakmice LIGE SAMPIONA zbog sudija! Ovo je previse... Bajern je bio spreman za istorijski rezultat veceras

Obelix

pre 6 godina

Jedina ozbiljna greska sudije je gol iz ofsajda za 2:2, sve ostalo je jako tesko za proceniti. Drugi gol iz ofsajda jeste neregularan, ali to je toliko minimalan ofsajd. Tu je veca greska uzasna pozicija sudije, bar 2 metra iza Ronalda. Tako i da je hteo, nije ni mogao ispravno da proceni. Meni je smesno kada se simpatizeri Reala, Barse, Bajerna, Juvea bune na sudije i njihove greske. Cinjenica je da je Real poguran na vecerasnjoj utakmici, ali generalno je bio bolji u dvomecu. Ko je kriv Bajernu sto je Martinez zaradio dva zuta u prvoj utakmici. Gde su bili ti isti navijaci Bajerna prosle godine protiv Juvea?! Gde su bili navijaci Barse protiv PSG? Dva smesna penala, plus ne sviran penal Maskerna. To je manja kradja od ove sinocnje?! Iskulirajte ljudi, gledajte fudbal. Ovoga je bili i bice.

nekatamo

pre 6 godina

Pa mislim ovo je potpuno nepravedno. Vec cujem ljude sutra koji ce samo videti rezultat (zasad 4:2) i reci da je Real razbio Bajern... Nisam navijala ni za koga narocito, ali ovo je frustrirajuce za gledanje.

veliki strumf

pre 6 godina

I drugi, ali i TRECI gol Ronalda iz ofsajda! A pomocni stoji 5 metara iza, naravno da sanse nema da vidi. Uzas. Postoje slike na netu.

GB11

pre 6 godina

Barsi niste stavljali u naslovu da su ih pogurale sudije , a realno je gore sudjenje , Vidal nije zasluzio crveni za taj faul ali je nekih 15-ak min pre toga napravio faul za crveni , dok je i Kazemiro trebao da bude iskljucen , ofsajd i ne moze uvek da se vidi , ali uglavnom i dalje je vise pomaganja bilo na utakmici PSZ-Barsa

heh

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)

OFSAJD.
CETE.
FUDBAL.

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.

cock_sparrer

pre 6 godina

Jednostavno nije gledljivo . 4 greske,4 ubitacne greske na stetu nemaca. Crveni nije dao Casemiru,pa onda greskom iskljuci Vidala,pa onda 1 gol iz ofsajda,pa drugi...Ovo jos nisam video. 1 od ovih gresaka je dovoljna da utice direktno na rezultat,ali 4 !! HEJ ? Pa jel ova gospoda iz uefe,fife misle da mi sisamo vesla !? Ne kapiram kako imaju obraza ovako nesto napravit. 1 ovakva greska i oke,ajde moze se desiti,pogresi i sudija,covek je,al 4!!! Pa jel oni nama vredjaju inteligenciju, jel misle da smo ovce il sta ? Kako bi se zgadio ovaj fudbal to je neverovatno.Iako ne volim svabe,imali su i oni poguranaca kroz istoriju,al ovako ih pokrasti vredja mene kao gledaoca, nas sve ! Odvratno !

Marko

pre 6 godina

Ovaj Real niko ne moze da zaustavi, jedino Atletiko. Oni imaju veliki motiv da im se revansiraju za dva izgubljena finala, mislim da stvarno mnogu da ih dobiju. Niko drugi, ni Juve. Real je fenomenalan, greske sudija su usrale mec ali jbg. Steta za Bajern, bili su blizu i da nisu bili osteceni mislim da su mogli da ih dobiju. Neka osvoji bilo ko samo ne Real.

BgHQ

pre 6 godina

Ne razumem komentare da je bolji tim prosao jer treba imati u vidu da je bolji tim od 210 min imao igraca vise oko 70 min.Da budemo posteni iskljucenje u Minhenu je bilo zasluzeno ali ovo u Madridu....nikako.Bolji tim daje sinoc drugi gol iz cistog ofsajda.Da je bilo bolje sudjenje ko zna koji bi tim bio bolji.U svakom sluc ovo je bilo finale pre finala a Real je po milioniti put poguran od strane sudija sto slucajno sto namerno.

Hames Rodriges

pre 6 godina

Jedina stvar gora od ove kradje su ovi subjektivni komentatori kojima ista ne smeta dok je u njihovu korist, a cim je protiv njih onda laju na sve strane o nepravdi.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma odvalio ih Real. Bayer dve normalne sanse nije imao u dve utakmice... dali golove iz najglupljeg najbezopasnijeg penala nikada koji realu posle mnogo opasniji nije sudjen i iz onog autogola. Smesno. Bas ih pojeo Real u dve tekme i zasluzeno prosao. Ronaldo sipao do cepa.

Sab

pre 6 godina

Sta uradise sudije Bajernu veceras. Najveca kradja u istoriji fudbala. Prvo svira nepostojeci ofsajd nad Levandovskim, posle toga Vidal dobija zuti karton, pre toga Kazemiro dva puta treba da bude iskljucen, i na kraju Ronaldo lagano daje dva gola iz ofsajda.

Mare

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.
(veliki strumf, 18. april 2017 23:13)

Bajern u prvom poluvremenu nije imao udarac u okvir gola, a Real 4 komada. Kako je to Bajern bolji sa 11 vs 11 ? Idi gledaj 2 penala i jos kradje protiv PSŽ-a

Hala Madrid

pre 6 godina

5 golova u 2 meca, alal vera! Cemu tolika mrznja prema Realu? Odlicni su, Marselo pogotovo. A sto se tice sudija, ako cemo posteno, Bajernu je kod kuce dosudjen nepostojeci penal, a o ovom u Madridu moze da se polemise. Roben je klada za sebe.

zki

pre 6 godina

Po gol iz ofsajda za oba kluba, Vidal je trebao ranije da bude iskljucen pa je onda dobio drugi zuti ni za sta, neiskljucenje Kasemira, nepostojeci penal za Bayern u prvom mecu... Uz to i nepostojeci penal za Atletiko od prosle nedelje. Nije ovde bilo guranja, vec je ocajno sudjenje generalno. Opet, mislim da je Real ipak vise pokazao u ovom dvomecu. Marselo fantastican, Modric klasa, Ronaldo vrlo dobar. Sa druge strane, Nojer je sve ucinio da rezultat ne bude jos ubedljiviji.

Vladan R

pre 6 godina

Da bi vrhunski fudbal zadrzao makar i malo integriteta, pothitno vec od juce treba uvesti celendz ili pregledanje tv snimka. Od poslednjih desetak i kusur LS, vise od pola je odluceno tako sto su potonji pobednici, u jednom trnutku bili zestoko pogurani od sudija. Najsveziji primer gol Ramosa iz ofsjada, istina malog ali ipak ofsajda, u finalu LS protiv Atletika. Pre toga dva puta pogurana Braselona. Protiv Celzija, ne svirana u revansu minimum dva-tri penala Celziju. Istine radi i Barsa je ostecena za penal u prvom mecu kao domacin. Nesto ranije ostecen Milan, ponisten cist gol Sevcenku za prolaz. Zatim u sezoni kada je Inter osvojio LS, poguran u polufinalu, protiv bas Barselone. Priznat im gol iz ofsajda za 3:1 u prvom mecu, a zatim Barsi ponisten cist gol u zaustavnom za 2:0 i prolaz. Zatim u sezoni kada je Porto osvojio LS poguran protiv MU kada je Skolsu ponisten gol zbog "ofsjada", koji je donekle uporediv sa onim Milijasevim. Ima i iskljucenje igraca MU bas protiv Reala, mada ne znam da li je te sezone Real osviojio titulu. Sve ovo na prvu ruku bez isuvise prisecanja. Da dodamo i SP. Recimo nepriznat gol Engleza a lopta pola metra u golu, ili olako dosudjen penal za Italiju protiv Australije, bas na SP koje su mislim osvojili. Dovoljno, da ne nabrajam vise. Ovo vecears je pravi kriminal. Tri zestoke greske. Neopravdan crveni Vidalu, nepostojeci ofsjad Levandovskog, isao 1 na 1 sa golmanom i gol Ronalda iz ofsajda koji definitivno prelama dvomec( a isti pomocnik).

Miodrag

pre 6 godina

@Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:09
Kako tako besramno mozes da tvrdis da nije bio penal kad je Roben prvi stigao do lopte. To je sustina igre, presudno za faul ili ne. Ako odbrana kasni biva kaznjena.

AtamanCG

pre 6 godina

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno
(Anonimna, 18. april 2017 23:48)

Ima nas, nažalost, mnogo koji se sjećamo Toma Heningsa Evreba i njegove verzije fudbala. Nikad prežaljeno, novo finale sa Unitedom, a da je Didije iskoristio barem jedan od, čini mi se tri zicera, ne bi nam ni sudija ništa mogao ... Ali sramota tog suđenja će se pamtiti decenijama.

SIMO

pre 6 godina

kome posle ovoga neke stvari nisu jasne taj odmah na pregled... LŠ definitivno crkla... ja definitivno više to smeće neću da gledam

Kamena s ramena

pre 6 godina

Kazemiro pravi grub faul na igraču koji se u tom trenutku oslobodio lopte i ne dobija drugi žuti iako se situacija jasno vidi iz svih uglova, posle toga Vidal fantastično startuje na loptu i odnosi loptu i dobija drugi žuti karton iako se iz svih uglova vidi da je to bio fenomenalan start na loptu, jer položaj stopala govori glavnom sudiji ako već nije imao komunikaciju sa pomoćnicima da je takvim položajom odneo loptu, ne igrača! Definitivno trenuci koji su po meni odlučili ko će u polufinale, a to je sudija! Ne, Cristiano kojem svaka čast na odigranom dvomeču protiv Bajerma, već sudija! Bajern je imao blagu i psihološku i igračku prednost, jer pri onom rezultatu da su dali gol sledeći imali bi velike šanse da prođu u polufinale, jer teško da bi Real izednačio sa dva gola, al eto sudija svojom greškom lomi utakmicu. Pitanje za Vas: Jel niste i dalje za video tehnologiju u fudbalu? Shvatite ne bi to ubilo draž fudbala kao što nije ubilo ni u tenisu i košarci, ovo ubija draž fudbala! Sramota!

Shotry

pre 6 godina

Uklizas igracu za penal a ne dobijes karton, jos gori klizeci u nastavku ni tu nema kartona, par minuta kasnije, za start gde nije ni doslo do kontakta iskljucujes igraca. Sta dalje reci, sad citam i dva gola iz ofsajda, dobro je da sam na vreme pustio reprizu Novaka Djokovica.

Melenci

pre 6 godina

vama jako nije dobro,kao da citam komentare za Noleta!Bajern neobicno cenim i dobili su dva penala,dva u ovakoj fazi takmicenja.Zasto utakmicu nisu resili u prvom poluvremenu kada su toliko bolji od Reala.Dajte ljudi Real je kidao borio se i uspeo.Sudija nije pravio kardinalne greske kao sto pisete,mozda Boateng nije zasluzio iskljucenje,ali iz sudijinog ugla to jeste bio prekrsaj.Ali sve na stranu gledali ste i ceo Real,Ronalda,a gol Asensia,Marsela,cela ekipa je bila na visini zadatka.Idemo Real,sada nam niko nista ne moze!

Marko

pre 6 godina

U prvom meču i jeste bio nepostojeci penal.Nazalost,kao navijač Reala priznajem da je Kazemiro načinio prekrsaj za penal.A i Vidal nije trebao za ono da dobije drugi žuti,cistu loptu je skinuo.A i Ronaldo je izjednacujuci gol dao iz ofsajda.I zato mi je krivo sto su na taj način prosli.Jer je bio ocigledan ofsajd,ali ...Isto tako kod Bajernovog drugog gola igrac Bajerna je bio u ofsajdu.Španci su odradili lepu analizu,imate na sajtu As.com

nista o nicemu

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.
(Marko, 19. april 2017 00:08)

Jesi uporedio najboljeg na svetu i Nikoliju upravo? Ma, bravo

SR

pre 6 godina

Bajern nije dao ljudski gol-dva penala i autogol,plus sto su napunili arsenal na istu foru al to je kao silni bajern sudije se onda ne racunaju.

perica22

pre 6 godina

Real Madrid - Bajern ukupno 6:3

Sporne stvari u dvomecu, ovo pisem kao simpatizer Real Madrida.

Prvi mec:

Nepostojeci penal za Bajern.
Nepostojeci ofsajd Bajernu (gol sansa)
2 ponistena gola Reala, opravdano
Crveni karton za Martineza, ispravno, 2x prekida kontru Reala, glupavi su faulovi ali su oba za zuti karton.
Crveni karton za Vidala:
Udara Modrica 3 puta, nakon toga kontakt sa Rodrigezom i onda udarac nogom i odgurivanje rukom Modrica, apsolutno zasluzeni crveni karton.

Drugi mec:

Nepostojeci penal za Bajern. Roben zuti, simulacija. S obzirom da je dobio u produzecima zuti sami konstatujte...

Neopravdan crveni za Vidala. Prvi zuti DA , drugi apsoluno NE.
2 gola Reala iz ofsajda (drugi je jako tesko videti jer su isli u makazice, igrac Reala i Bajerna, treci gol, opet ofsajd ali nije ni za pola koraka).

Suma sumarum

2 nepostojeca penala za Bajern.
2 gola Reala iz ofsajda.
Klapa na klapu to mu dodje na 0.

Vidal crveni u prvom mecu, dobio ga u drugom, s tim sto revans ne bi ni igrao. S obzirom da je Vidal veoma vazan za Bajern, samim njegovim igranjem Real Madrid je ostecen.
Ali klapa na klapu opet 0.

Na kraju kad se sve sabere, Bajern je ostecen za ofsajd?!?

Hunter

pre 6 godina

Ono kad ti je muka posle utakmice i pokajes se uveliko sto si je gledao uopste. Kakvo sikaniranje Bayerna veceras pred ocima citavog sveta. Pa jel moguce takve kardinalne greske napravit. Cak 3 ogromne ,fatalne greske su bile veceras na stetu bavaraca. Prvo Casemiro je trebao dobiti drugi zuti u 2 ili 3 navrata , prosto neverovatno da mu je progledao kroz prste.Zatim neverovatan drugi zuti ovom Vidalu i na sve to gol iz ofsajda sa Marsa vidljiv.Cak moguce da je i ovaj 3 gol reala iz ofsajda.Penal nad Casemirom je decija prica,cak ga i komentator ismijavao.Frajer se bacio i isao u kontakt, dok je penal nad Robenom cist kao suza iako se Roben malo i tetrealno bacio.Dakle Real apsolutno nigde nije ostecen. Necu uopste gledat zavrsnicu. PSG je pokraden za onaj penal,al oni su i zasluzili ispasti kakvi su bili,al ovo veceras je neprevazidjeno,jos je Bayern bio konkurentan,igrao je.Masakriro je sudija nemce i ocigledno je da je Real morao proci.FUdbal je umro odavno.Ziveo Calco, Forza Inter !

ekg

pre 6 godina

Jeste ostetio sudija Bajern veceras, ali budimo realni Real je ukupno bio bolji.A penal za Bajern u Minhenu nije bio a i ovaj veceras isto je veoma diskutabilan

Xsx

pre 6 godina

Sramota!
Nadam se da je ova sudijska pljačka dovoljna i da se sutra Barseloni neće poklanjati penali i crveni kartoni. UEFA je i definitivno pala na najniže moguće grane.

Djole*

pre 6 godina

Odvratni su Realovci! Da se razumijemo, mrzim i Real i Barselonu, ovo bre nije normalno vise koliko ih guraju! Sutra Barsa prolazi Juve, na istu foru sa sudijama...

Mare

pre 6 godina

Kako neko može da kaže da sudija gura Real, a ovamo svira penal za Bajern koji je diskutabilan ? Zasto bi neko ko gura Real svirao penal za Bajern ?

djido mova

pre 6 godina

Das 5 komada Bajernu a ceo svet te pljuje da su 3 iz peterca jedan iz ofsajda a jos jedan na granici neregularnosti. Jadan penaldo kad vidi kakav je gol dao mislim da ce se pojesti ziv.

stark

pre 6 godina

Veceras je dragi moji sugradjani i prijatelji, konacno, umro fudbal.
Duci Simonovic je itekako u pravu. Sport je dirigovan.
Kada sam proslih sezona govorio kako NBA sudije guraju San Antonio, svi su me ismevali, braneci se cinjenicom kako oni igraju najlepsu kosarku. Barselona je igrala najlepsi fudbal, ali kada dodje polufinale, pritisak i cvrste odbrane, na scenu ne stupa Ronaldinjo, Mesi, vec sudija.
Crveni kartoni, penali. Sve kako pravila nalazu, sve po zakonu, serifskom zakonu.
I sta se desava kada nastupi nepravda kao veceras? Nista. Zombirani igraci Bajerna cak i ne protestuju. Novac. Oni ce dobiti silan novac i za ovaj poraz.
Ustvari, kad bolje razmislim, pravi fudbal umro je davne 1986god u Meksiku.

Džoni

pre 6 godina

Na čega dođe ovaj fudbal? Skoro da nema utakmice da se ne dese kardinalne greške koje itekako utiču na rezultat pa evo i na celokupne sezone! Ovo je bila takva brljotina da se postavlja pitanje regularnosti LŠ! Pod hitno ako im je u interesu opstanak fudbala kao igre uvođenje video tehnologije da bi se ovakve neregularnosti svele na minimum minimuma. I ranije je bilo sudijskih grešaka ali ovo u zadnje vreme prelazi sve granice.

Bane

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:15)

Ala si ti gari ostrašćen da je to za neverovati. U ligi šampiona podjednako ako ne čak i više Real guraju sudije nego Barselonu. Samo pogledaj broj titula šampiona i sve ti je jasno. Ali kad si ostrašćen obično si i ne objektivan tako da ti pričam kao da pričam vetru.

hahaha

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.

dovla_do

pre 6 godina

setite se superlige nase i uporedite ovo..jel ima slicnosti? pa ima...nemoj te sad da prodajete ovde pricu kako uefa nekog forsira i tako to...to su gluposti...tako se desi nekada i kod nas u ligi..slazem se da puno puta sudije namerno pogrese kod nas ali nekada zaista to urade iz neznanja!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

УЕФАлонци на апаратима, вечерас ће коментари горети :) Већ видим по гласовима. Свако ко каже да је био пенал за Бајерн једноставно је залуђени фанбој УЕФАлоне.

lucifet

pre 6 godina

Kako to penal ne utiče na utakmicu a isključenje utice.Penalom daš vetar u leđa Bajernu koji je sa Lewandowskim 30% jači tim..I imali su produžetak gde su bunkerom mogli da sačuvaju rezultat a penali su lutrija.Nije Bajern tim iz Srbije pa da ne mogu da sačuvaju rezultat.U dve utakmice Real bolji

don

pre 6 godina

Mislim da zrela osoba koja istinski voli fudbal ne moze navijati za Real i Barselonu. Njihovi navijaci se preko foruma prepucavaju oko sudija, a i jedni i drugi su zasticeni kao beli medvedi. Ja se godinama dvoumim koji mi se klub vise gadi i nikad se ne mogu odluciti. Veceras je Bajern ostecen u 3-4 situacije koje direktno uticu na mec. Prvo nepostojeci ofsajd Leve kada bi isao sam na golmana. Drugo cist start na loptu Vidala koji nije ni faul, a ne zuti. Trece ofsajd od barem pola metra. Pravda je spora, ali ce kad tad doci.

Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.

bam bam

pre 6 godina

neutralan sam,ovo je najbolje sto fudbal moze dat.kakva utakmica a nema golova!mislio sam da ce bayern ic dalje jer nije isto dok igraju varane ili pepe a mora igrat nacho,fali bale,onaj ko kaze da bale nevredi taj ili mrzi real ili stvarno nema blage o fudbalu.bayern dobar ali nema ideje.uglavnom neznam kakvo ce drugo poluvreme da bude ali bit ce fudbala u to sam siguran i to najboljeg.

4-3-3-3

pre 6 godina

Ovo je veca kradja nego Barselone protiv Celsija, kriminal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko, 18. april 2017 22:59)

Jedina veca kradja od Celzi-FCB je FCB - PSG.
Sve ostalo je za sad smesno naspram te 2 stvari.

fcb

pre 6 godina

Ja sam inace stalozena i mirna osoba,spremna na fair play,ali vecerasnje sudjenje u korist reala me je iznerviralo kao nikad,prvo nije trebao da dobije crveni vidal,drugo kasemiro koji je nevidjeni mesar trebao da dobije 5 zutih kartona,gol ronalda iz ofsajda sto je poremetilo dalji tok utakmice...Sve u svemu u nastavku takmicenja svim srcem protiv reala,i da ne zaboravim sutrasnju utakmicu isto svim srcem uz juve!

samo jako!

pre 6 godina

Crveni nezasluzeno, drugi gol reala iz ofsajda... Sto se bajerna tice, sumnjiv penal, ne bih rekao ocigledno da nije bio, a za autogol nisam siguran... Sudija upropastio tekmu, to sam siguran... Ali bajern bas dominantno bolji do iskljucenja...

Keizuke Nakamura Tuka

pre 6 godina

Vreme je da tehnologija udje u fudbal.
Ljudi,pa ovo vise nema smisla !!
Fifo i Uefo(mafijo mafijska)pa da li ste vi ljudi normalni..??

dembelijanac

pre 6 godina

Gol iz ofsajda Ramosa protiv Altetika prosle godine u finalu, pre toga gol Ramosa u nadoknadi koja je istekla i tu je Real osvojio nakon produzetaka, crveni karton Ardi Turanu kad su izbacili Altetiko u cetvrtfinalu, sad jos i ovo. Bolest!

Mikii

pre 6 godina

Sta bi sa onim da čim Lesteru dodje ozbiljnija ekipa, napunice ih 10-0? Svaka im cast, nema šta.(CENTURION, 18. april 2017 22:31)

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poy

Патас

pre 6 godina

Криминално суђење! Чист офсајд Роналда код 3:2 јбт 5 судија има на терену и нико не види. Ако је већ Видал добио црвени требао је и Касемиро ако ћемо поштено. Жалосно је да Реал на овакав начин прође јест да су били бољи и да је Бајерн срећно дошао до 2:1 али Бајерн је оштећен и то је чињеница. 5 судија на терену и нико ништа не види, ко да су их покупили на некој ливади и довели да суде ЛШ.

uros-silni

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.


Ono kad covek ne poveruje sta neko moze napisat nakon ovakvog skandaloznog sudjenja ,ali u korist drugog kluba...decko, preispitaj se sta nije u redu s tobom ...il je ipak citav svet u zabludi,a ti u pravu...

vlada82

pre 6 godina

Nepravedno?!?! On je bio zreo za crvei karton mnoooogo ranije! Toliko grubih startova i uopste ne moze da se kontrolise. Morao je da razmislja i da shvati da dovodi svoju ekipu u opasnost onakvom igrom.
Neka pobedi bolji u svakom slucaju.

Merenges.

pre 6 godina

O cemu pricate ljudi? Bajern je imao dva suta u gol...Od toga Levandovski iz penala...Skroz bezopasni...Igra macke i misa...Bajern je mali klub za Real.I po igracima i po svemu.Asensio i Vaskez pokazali kakvi da su igraci svjetske klase i da bi se Bejl trebao staviti na transfer listu.Sta reci o Marselu? Najbolji lijevi bek u istoriji fudbala, uz Roberta Karlosa, svakako.Ubjedljivo i zasluzeno Real, kako dolikuje najboljem klubu u istoriji sporta

Markoni

pre 6 godina

Ovo je zaista nevjerovatno.Sudija ako vec svira penal morao bi dati drugi zuti karton,umjesto toga on daje crveni Vidalu.Svira ofsajd Lewy a na drugoj strani onaj metar u ofsajdu reakcije nema.Momcima se moze cestitati na borbenosti dali su maksimum ali vise uz ovakve okolnosti nije moglo.Samo me zanima da li je i treci gol bio iz ofsajda?Nadao sam se da ce Lam i Xabi imati ljepsi kraj u ls ali nazalost nista.Preostaje nam borba za kup i prvenstvo.

stosone

pre 6 godina

Najluđe je kad navijači Barselone komentarišu suđenje, neprocenjivo. Nije mi drag Real, daleko od toga ali simpatizeri kluba u čijim su mečevima sudije donosile toliko sumnjivih i tendecioznih odluka koje su direktno uticale na rezultat zaista ne treba da komentarišu suđenje.

milos

pre 6 godina

Sudija je bio los za obje ekipe da budemo realni. Mekan penal, ofsajd kod auto gola, ofsajd kod Ronaldovog gola... Ali sve u svemu kad se sagleda Bajern je ima dva suta??? Real je prosto bio vise gladan. Sportski pozdrav

danilo gugeš

pre 6 godina

niata sudije nisu krive već anćelotti koji nije izvadio vidala na vreme ... prvu zutu je popio u 5 min i posle toga i dalje igrao kao da je na ratištu ... rizikovali su , desilo se ono najgore , sve ostalo su posledice toga . Ps : anceloti prima millione a moj mali rodjak 9 god je vec pola sata pre crvenog kartona rekao: ako ne izvadi vidala dobiće crveni ... ne treba biti genije da to shvatis a anceloti ko da je ucinio uslugu starom klubu

Majo Vujović

pre 6 godina

Samo čekam komentare Barseloninih navijača (ofsajd, penal, ovo, ono, sudija rešio meč), jer su očigledno zaboravili "regularno" suđenje kolege Ajztekina protiv PSŽ-a.

zekan17

pre 6 godina

Da li je bre ovo realno. Pa ovakvu kradju,nisam video u gradskoj ligi. Kazemiro zasluzio dva crvena,Vidal nije napravio prekrsaj a ne nesto drugo i dva gola iz ofsajda. Pa ovo je neverovatno

kkk

pre 6 godina

Kao sto je momak negdje u komentarima napisao, istupanje i bojkot ovog jadnog takmicenja koje je podredjeno Penal madridu pocev od timova u grupnoj fazi, pa osmini finala, cetvrtfinalu, penalima, crvenim kartonima (ne realu niposto, samo protivnickim igracima), golovima iz ofsajda, penalima za penalda itd itd..

nick

pre 6 godina

"neutralni navijac Barselone"
2 penala protiv Pariza, cisto.
Start Maskerana sa ledja nad Di Marijom, nema kontakta?!
2 penala Bajerna protiv Reala, cisto.
2 crvena, neopravdana.
I ne samo to, Barseloni nisu sudili jos 2 penala a i igrac Pariza i Juventusa su zasluzili crveni karton?
Svi penali za Barsu, sve cisto.
Svi penali za Real, kradja.
Svi crveni kod Barse cisto.
Svi crveni kod Reala, kradja.
Plus, u svakoj utakmici sudija ne stigne da dosudi barem jedan penal za Barselonu (uglavnom, nekad traze 2 i vise) i u svakoj utakmici ne stigne da dosudi penal ili crveni protiv Reala.
Mislim ljudi, da li vi stvarno verujete u ovo ili se salite.
Ako stvarno verujete ja nemam vise sta da dodam, odnosno imam:

Hitno kod Vodje u stranku, tako radi njegov kadar, mislim ako do sad niste, gubite mnogo novaca!!!

Djordje NS

pre 6 godina

Ako vec tako pises onda ide CR7-BAY 5:3
Nemoj mu oduzimati golove molim te.. :D
(kml;, 18. april 2017 23:20)

Kad sam pisao komentar tako je bilo. Nisam očekivao da će ih još trpati. :-)

karton

pre 6 godina

Ruka Kasemira u produzetku hahahahah dokle ovo?
(Zvezdas, 18. april 2017 22:43)

ruka mu je bila ispred tela. lopta bi ga svakako pogodila u telo, tako da nema govora o penalu

carlito

pre 6 godina

kolko je bajern smesna ekipa kad ih real bez ikakve igre u dve utakmice izbaci. anceloti radi sjajan posao samo mu zameram sto nije poterao komana i sanceza i na njihova mesta doveo ambrozinija i gigsa .

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Надам се да ће Реал Мадрид омиљеним оружјем УЕФАлоне до трофеја - судијским крађама! Да виде мало како је нама осталима било док су они отимали уз помоћ судије!

Педро

pre 6 godina

Робена одмах у Барселону, да тамо настави да прави пируете као балерина са Неимаром и компанијом.
А одавно нисам слушао неког коментара да оволико навија против једног тима. Човек буквално почео да плаче од среће кад је Бајерн повео 2:1.

takkar

pre 6 godina

Zbaoravio sam da ''pohvalim'' Vidala u mecu protiv Srbije svojevremeno, kad je od pozadi tako krvnici startovao na Racu Petrovica da sam se uplasio za coveka. Bije bre taj kao lud, kuckajte na You Tube njegovu arhivu startova. Bije ne prasta. A i u Minhenu je tukao kao lud, sad ga jes stiglo. Inteligencija mu je slaba strana.

kopernik

pre 6 godina

Mislim da bas dugo,dugo nisam gledao,ako sam uopste i gledao ovako lose sudjenje u jednoj utakmici,tj tendeciono sudjenje na strani jedne strane. Opsti je utisak da je fudbalu ocajno potrebna video tehnologija, ali i da je fudbal ,pa hajmo slobodno reci i umro... Jer kako drugacije objasniti ovako sramno navlacenje na jednu stranu i to pred ocima citavog sveta. 3 ili 4 kardinalne greske su bile na stetu Bayerna i protiv toga se jednostavno ne moze. Zar se toliki novac vrti da se jednostavno taj Real morao pogurati za radi sponzora !? Bas kao i Barcelona .Ali katalonci su bar znali rasarafit protivnike i bez sudijske pomoci,trpali su i tom Realu i pola Evrope kako su hteli,al madridjani nemaju tu dominaciju i ocigledno cim nalete na jace moraju se sudije umestati.Jesu Barsa i Real toliko mocni da je ostatak evrope nebitan !? pa nije Bayern bilo ko,vec jedan od 5 najvecih klubova sveta i da se tako sramno ponesu prema njima veceras ,nije mi jasno. Ovo zaista vredja inteligenciju kao sto neko napisa ovde. Ostao sam zgrozen jer su ove greske sve vece i ucestalije i onda nam prosipaju pricu o nekakvom velikom cristianu ronaldu koji da je bilo pravde veceras ne bi ni prismdrio zavrsnici,a eto,sad ga velicaju,zabio stotinu golova iako na ocigled i vanzemaljaca iz ofajda cak 2 ,al eto ,vazna je prica. U sta se pretvorio fudbal, degutantno je postalo i raspravljat,da ne pricam o gledanju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!
(Oliver, 18. april 2017 23:42)


zanimljivo koliko su mnogi ovde vikali zbog gresaka barsa-psg, u kriticnim momentima meca, a mnogi nece ipak primetiti koliko je u ovom mecu bilo konstantnog odlucivanja, sa skoro jasnom namerom uticanja na rezultat.

CJ

pre 6 godina

Na 1-2 sam od muke isključio posle onog smehotresnog autogola. I bolje, da ne gledam ovo što se dešavalo.
Ali samo jedna napomena za ove što brane Vidala...čovek je još u 49 minuti trebao da dobije drugi žuti jer je već do tada imao karton i 2-3 faula.
I budimo realni, ne kukaju ovde Bajernovi navijači već zna se čiji...imaju obraza da pričaju o suđenju posle onoga što se desilo pre manje od mesec dana.

dino cam

pre 6 godina

Vi koji kritikuju Real pojma nemate i nećete da kometarisete tačno...Sta je Bajern uradijo u dvije utakmice dao dva gola iz penala i jedan auto gol...da je sudija grešio jeste ali da je Real bolji bolji je bio mnogo i Bajern je proso opet dobro kad nije primio 10 komada u mrežu. A sto se tice Kristijana Ronalda ljudi ne mrzite čoveka on je rođen za golove da daje majstor kako svet više neće imati...

Goran

pre 6 godina

Veceras sto su sudeje uradile Bajernu je druga velika sramota za kratko vreme,iskljucili Vidala a on prvo startovao na loptu a ovaj se sapleo o njegovi nogu,kampovanje Ronalda u ofsajdu kao nekad Inzagi iz kog se aktivira i daje gol,ma dajte pre nepunih mesec dana navlacenje da Barsa prodje, veceras ovima iz Madrida a nebi me zacudilo da sutra protiv Juveta bude ista situacija,posle ovoga namestanje ove beton lige kod nas je decija igra,jos dve situacije sa meca sudija za simulaciju Realovog igraca u sesnajstercu nije dao zuti a Robeni za prigovor je dao.Bajernu svaka cast momci su sa 10 igraca igrali fudbal,borili se kao lavovi,KAPA DOLE MAJSTORI!!!

chemistry

pre 6 godina

Ok vama je sve namesteno i uvek kujete neke teorije zavere... Opustite se ljudi, Real je bio puno bolji u ovom dvomecu. Istina, bilo je nekih situacija koje su isle protiv Bayerna ali to su sitni detalji. Da je Bayern bolji, ne bi uopste ni dozvolio da bilo kakva greska sudije utice na utakmicu. Ipak Real ima Ronalda, koji je na kraju udario pecat za prolazak Reala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dva crvena kartona i dva gola iz ofsajda Reala,sta je sledece
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 18. april 2017 23:04)

Два непостојећа пенала за Бајерн.

Iskreno

pre 6 godina

Ipak je Real Madrid jedan od najvecih timova na svetu.Niko lepsi fudbal trenutno na svetu ne igra bolje od njih.Realu nije posao da se mesa u sudijske greske.Realovi svi igraci su fantasticni i veliki profesionalci.Veceras je najbolji igrac ubedljivo bio Marcelo ali stvarno bez obzira sto je ronaldo dao 3 gola. Nikad lepsi fudbal nisu igrali..nemam reci jednostavno Zinedin Zidan je stvoren da vodi ovaj tim.Kapa do poda Zizu!!!

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.

Djordje NS

pre 6 godina

Cristiano Ronaldo izbacio Bayern iz daljeg takmičenja i o istom trošku Noyera i Riberija (bio nekad konkurent) iz konkurencije za zlatnu loptu. Sad Juventus izbacuje Mesija a tačku stavlja Real i na Primeru u nedelju.

CR7

napred

pre 6 godina

Ja se potpuno slazem sa vama.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je postigao 3 gola, od toga jedan posle faula nad Nacom iz kornera, jedan iz nepostojeceg penala, jedan autogol. Imali su 2 nepostojeca penala.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je u dvomecu sa produzecima za oko 225 minuta igre imao 2 suta u okvir gola, ako izuzmemo penal i gol iz faula!!!

Real Madrid 25 suteva u okvir gola, 6 golova.
Bajern 4 suta u okvir gola, 3 gola.
O cemu pricate, o sudijama?...hahha pa to je stvarno smesno.
Da nije svirao penal za Bajern, ne bi ni bilo produzetaka. Real bi prosao u 90 minuta. Ovako, ovo je cista instant karma. 2 nepostojeca penala, crveni i gol iz ofsajda, posteno.

Mada mozeti vi i spinovati pa reci da su svi penali za Real greske, da su svi penali protiv Reala opravdani, da su svi crveni za protivnika opet greske, a svi crveni Realu opravdani!
Eto moze i tako.
Opet, ja se slazem sa tim stavom, mislim svaka cast ko tako gleda fudbal!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.
(Nikola, 18. april 2017 23:12)

Само што је у питању 2006. а не 2009, али драго ми је да неко разуме шта се овде дешава.

Ево шта су тада у 1/2 финалу поништили Милану.

https://www.dailymotion.com/video/x37civx

soros

pre 6 godina

Potpuno zasluzen prolaz Reala. Ofsajd Levandovskog kod koji je prethodio autogolu Ramosa. Koji niko ne spominje, po jedan neregularan gol na obe strane. I jako sumnjiv penal i crveni karton. Sve u svemu zasluzen prolaz Reala, sve cestitke navijacima Reala. Nama je Anceloti najveci krivac, oba puta gresi sa izvodjenjem Alonsa, tad nam se igra potpuno raspala i kod crvenog kartona, bolje da izbacio Milera nego Levu, bez obzira sto je ovaj tek usao. Miler je u ocajnoj formi, ova dva meca se nije video bukvalno. Verujem da je LS sledece godine nasa, sa podmadjenim sastavom, pojedine igrace su pregazile godine. Sve u svemu cestitke Realu na zasluzenoj pobedi.

Avramesku

pre 6 godina

Večerašnjim ispadanjem Lestera završila se verovatno najveća fudbalska bajka svih vremena. :-( Svaka vam čast, Lisice, pokazali ste da i u današnjem tužnom svetu David još itekako može da pobedi mnoge Golijate.

kokoda

pre 6 godina

Kratko i jasno... 2 gola iz ofsajda Penalda , 1 otet gol Lewandowskom kada su mu svirali nepostojeci ofsajd a bio je isao sam na golmana (isto kao u prvoj utakmici Milleru) i lazno ne dat crveni Kazemiru... A sto se tice Vidala, zasluzio je crveni sa jednim dosta grubim startom jos pocetkom drugog poluv. i Anceloti je trebao da ga izmeni ranije a ne Lewandowskog. Sramotno sudjenje do u svakom smislu.

Bosanac

pre 6 godina

Pomogle sudije Barceloni a sad pogurale i Real...Kako god, Real je bio bolji i imao veću želju da prođe dalje...Kome se ne sviđa nek prebaci kanal i nek gleda nešto drugo...

Jašim

pre 6 godina

(Ujmemeni, 18. april 2017 23:58)

Ali bukvalno. Svojevremeno sam znao sastav Levskog ili Visle a sad ne znam ko gde u Primeri ili Premiershipu igra. Niti me interesuje.

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Ko nema arenu i ganja stream a koristi mts moze na kliksport za 50din da "kupi" stream. Dobra slika, ne secka. Mada uvek se moze naci dobar i besplatno, koga ne mrzi :)

akajea

pre 6 godina

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.
(Adriano_Galliani, 18. april 2017 22:58)

A šta bi navijači "uefalone" tražili na SRPSKOM portalu? Svašta.

vladablok9a

pre 6 godina

KAo i obicno u zavrsnicama spancima uvek sudi njihova legenda Kasai. Bilo da je real ili barsa u pitanju pogurace ih taj uvek, ko sto je i do sada radio.

Inace ove sezone, bruka od sudjenja barsa:psz, onda atletiko dobija penal sto ni simeone ne bi svirao i na kraju ova vecerasnja bruka, sutra ko zna sta ce juve sve doziveti, i tako iz godine u godinu ista prica...

NoName

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti! 
Real je najveća prevara futbala! 
(Bavarac, 18. april 2017 22:58) 

OFSAJD. 
CETE. 
FUDBAL. 

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.
(heh, 18. april 2017 23:29)

Inače, građanine, piše se ćete, sa slovom ć. Ne postoji reč CETE u srpskom jeziku, osim ako nije skraćenica. Kad već voliš da pametuješ, građanine....

Pedja

pre 6 godina

Čitam i neverujem šta čitam. Nepostojeci penal za Bayern? Casemiro je stao na vrh stopala Robenu, nakon što je Roben gurnuo napred, pogledajte malo bolje, kontakt postoji, i ti kakav. Nek vama stane neko na vrh stopala, pa probajte da se pokrenete, samo ćete pasti. Isti taj Casemiro pravi faul, ne znam sada nad kojim tačno igračem, za drugi žuti, sudija ostaje nem. A faul je bio u istom rangu sa Vidalovim. Na početku meča, Bayern izvodi slobodan udarac, Humels i Ronaldo u duelu, Ronaldo oseti kontakt i baca se, sudija pokazuje faul?! A kontakt je bio kao kada na mene baba stavi ruku. Sve u svemu, brza i disciplinovana igra Bavaraca, i sramna igra šampiona.

pedja

pre 6 godina

Neka malo i Svabe osjete nepravdu ,uopste mi ih nije zao!Zao mi je samo nas samih sto vidim da se lozimo ko ludi da za prava jednog Bajerna,a pljujemo jednog Novaka zbog par poraza.

f

pre 6 godina

Ovo je tuga. Baš tuga. Neko ovde reče nije bio penal. Pogledaj bolje, Roben je nagazen na nogu, ne zakacen, dobro mu nije otkinuo stopalo. O kartonima sve receno. Niko ni ne pominje drugi Ronaldov gol. Ofsajd i to dva metra jedno i ruka pri prijemu. Treći gol je bio minimalni ofsajd, ali ajde to je diskutabilno. Samo prvi i četvrti po meni čisti.

drago

pre 6 godina

Modric jos jednom pokazao da je najbolji veznjak u Realu. Jednostavno, brze misli, brze dodaje, njegove lopte su okomite, probijaju linije. To su pasovi od 20-30 metara kroz srce obrane u milimetar precizni. I to igra najbolje kad je najbitnije.
Zbog "boljeg" Kroosa je Real mogao dobiti par golova u zavrsnici regularnog dijela. Umorio se, a kako je i inace spor tada je bio prespor u reakcijama kod bi mu dosla lopta. Njega i Re je spasila pauza. Sa druge strane Modric bas ima tu eksplozivnost.
I tako, Luka koji nije medju najbitnijima u Realu, petu godinu zaredom ulazi u polufinale cime je postao jedini sa prostora ex-Yu sa 5 polufinala (racunajuci i Ibrahimovica), uz to u (puno) manje sezoba u LP od drugih. Da ne govorim o tome da niko nikad nije igrao ovoliko dugo ovako dobro u ovakvom klubu. U zadnjih 5 godina uz Ronalda najbolji u Realu. Najbolji igrac sa ovih podrucja ikad (naravno ne racunajuci Ibrahimovica, on je iz Svedske). I Kovacic je zaigrao u ovakvoj utakmici sto je dokaz koliko ga cijene.

Sad za utakmicu. Nevjerovatna utakmica, sadrzaja za 3 obicne, najbolja u zadnjih XY godina. Sudac je grijesio na sve strane. Isto nevjetovatno jer je Madjar godinama najbolji sudac svijeta, uvijek je sudio perfektno.
Ono sto je Bayern zeznulo je to da su mijenjli Alonsa i ostali bez Vidala, tu se znalo da ce ih Real razvaliti u produzecima.
Ronaldu svaka cast. Stvarno je bio pao u formi zadnjih sezonu, dvije ali u ovom dvomecu 5 golova, nevjerovatno.

Melenci

pre 6 godina

niko na svetu ne moze pobediti mocni Bajern,osim Reala!Niko,ali niko ne moze dati mocnom Bajernu cetiri gola osim Ronalda.Da ne pricam puno o golu Asensia.Idemo Real,borili su se kao lavovi.Svaka cast i Bajernu,ali nije moglo dalje!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!
(KHR, 18. april 2017 23:00)

То раде од 2006. и првог трофеја УЕФАлоне, али тада сте ћутали! Па је л` ја годинама причам то? УЕФАлона освоји 4 ЛШ на крађама.

То вам је оно:

"Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni."


Где сте господо последњих 10 година, мени ударате минусе када пишем овде да је УЕФА корумпирана?!

AFC

pre 6 godina

Veceras je pobedio Koscelni.
Svaka cast.
Omaz, odmazda, karma.

Remplovanje Koscelnog, penal i crveni karton.
Neka ste ispali, da vidite malo kako je, kad vam je remplovanje penal i crveni.

Kome smeta jak Bajern?
Neko hoce da unisti jaku klupu Bajerna!
Nekome smeta Anceloti kao strateg!
Da se nisu Blater i Platimi povampirili?
Ili Infantino radi isto sto i nasi politicari, obecavajuci bolje, jace , brze a samo kopiraja stari sistem!

Spavate li mirno navijaci Arsenala???
Dajte Vengeru novi ugovor, da nas vodi kao Alek!

Melenci

pre 6 godina

ja citam sa najvecom mogucom paznjom sve sto napise Adriano Galiani kad covek zna znanje i jos na sve to navija za Real.Sad ste okomili na njega ne zbog pravednosti i cistote fudbala nego zato sto ste besni jer je Real prosao dalje.Greske su bile i bice,hajde cuvajte energiju za sutra jer igraju "najposteniji"na svetu.Da vidimo Mesija da da gol eto neka bude i iz ofsajda i drugi neka opet bude iz ofsajda pa da razgovaramo.Postujem Bajern ne mogu reci nista lose,ali kao i u prvoj utakmicipadaju mentalno sto nije svojstveno Bajernu.Zao mi je,vise bih volela da su se sastali u finalu.Adriano samo pisi,bolji si od velike vecine!

Owen

pre 6 godina

Šta reći sudija rešio utakmicu
Casimiro ne dobija crveni
Levandovski ide 1 na 1 sudija dize nepostojeći ofsajd
Vidal dobija drugi zuti a nije bio ni faul
Ronaldo za 2:2 iz ofsajda pa još i rukom prima loptu
Ronaldo za 3:2 iz ofsajda
Penal nad Robenom čist
I nemojte pominjati barselonu oni nikako ne idu u koš sa realom, barsa gotovo uvek nadigra svoje protivnike za razliku od reala, takođe barsa je i ispadala zbog sudija prošle godine penal ruka Gabija pa inter 2010, nekad i njih sudije poguraju to je tačno ali je činjenica da su oni najbolji tim poslednjih desetak godina da imaju najveće majstore i sistem sa oko 70odsto lopte u nogama a to sa realom nije slučaj real samo krade.

uefa

pre 6 godina

da li ste vi koji napadate sudije da su samo sudili u korist reala uopste gledali utakmicu ili samo citate i pisete komenare bez zive veze.
1. penal u minhenu - smjesan, igra se ramenom
2. penal u madridu - smjesan, kontakta je bilo ali ne u tolikoj mjeri koliko se robben bacio/skocio ko zaklan
3. 2. gol bayerna miller u ofsajdu
4. faul vidala nije bio za zuti ali je trebao ranije nad faulom nad kazemirom dobit crveni
5. isto tako vazi za kazemira (kolicina faulova je bila za drugi zuti)
6. ako je nad robbenom bijo penal onda se mora i onaj suditi kad je boateng pokupio kazemira
7. oba gola ronalda jesu ofsajd

Marko21

pre 6 godina

Bajern totalno bez ideje, previse matorih igraca + previse stranaca. Nema u ekipi vodje poput Efenberga ili Olivera Kana, nema Nemaca pa da igraju do poslednjeg atoma snage...

djomla

pre 6 godina

Pa gledajte..da je na prvoj utakmici Vidal zabio za 2-0 iz nepostojeceg penala ko zna sta bi bilo, a tako niko ne prica o tom nepostojecem penalu jer nije zabio..Real je tamo trebao da jim uvali 4 komada. I danas je Real stvorio vise sansi sve do penala na Robbenu (60-40 nije penal).Nakon toga je bajern dobio krila i trazio 2.gol. Nesretni gol Ramosa je vratio Bajern u igru. Vidal nije trebao da dobije crveni, sta je je.Ofsajd Ronalda evidentan, ma da je to jako tesko odluciti u 0,01 sekunde. Sudackih gresaka je uvek bilo, i bice ih jos mnogo. To je fudbal, nema vremena za prepucavanja, sve u svemu gledali smo atomski fudbal i ovo je trebalo da bude finale. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

NoName

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije. 
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.
(dominus, 18. april 2017 23:33

Kazes da je Ronaldov drugi gol VEROVATNO ofsajd? Pa kako te nije sramota da kod ofsajda od minimum 1-1,5 metar stavis rec VEROVATNO? ... Treci gol JESTE ofsajd...Ali i ja sam glup, ocekujem da navijac Reala ima obraz? To dvoje ne idu zajedno...Cujes njega, verovatno ofsajd.

Toby Wong

pre 6 godina

Mozda i najveca pljacka ikada. Ovde cak i nema 50:50 situacija, sve je cisto.
3. gol 2 metra ofsajd, 4. isto ofsajd.
Vidal dobija crveni za start koji nije ni prekrsaj.
Sa druge strane Casemiru oprosteno nekoliko zutih.
Nepostojeci ofsajd Levandovskog.
Jos je i jedna ruka u 16 oprostena Realu.

Valerij

pre 6 godina

Mene svi napadaju kad napišem da u fudbalu treba da se naprave korenite promene, pre svega u vidu uvođenja video tehnologije za svaku spornu situaciju, merenje vremena ne baš kao u košarci ali slično.
Pre 25-30 godina kada sam napokon počeo da shvatam fudbal kao igru na pravi način, zamrzeo sam Italijane zbog simuliranja penala, faulova, ležanja po terenu kad god im rezultat odgovara, negde u eri Ronaldinja sam zamrzeo Barselonu zbog onih otimanja protiv Čelzija što se nastavilo do dana današnjeg a kulimiralo je protiv PSZ-a, poslednjih par godina zamrzeo Nemce,Belgijance i Holanđane zato što 90% utakmica u svim ligama nameštaju.Sad im se opasno približavaju i Englezi u svih 7 liga koje pratim.
Danas je Bajernu sviran čist penal, Ronaldo je bio u ofsajdu bar pola metra, Marselo je odigrao fenomenalno, ko kaže da nije bilo tako on je gledao neku drugu utakmicu ali Real je zaslužio da prođe dalje po svemu prikazanom.
Generalno fudbal postaje sprdnja, sve se namešta, neki fudbaleri koji gotovo ne znaju da hodaju dobijaju milione.
Sve je bre namešteno od utakmice Livepul-Milan 3:3, pa dve godine kasnije Milan prvak, preko Bayern-Čelzi kad je Čelzi postao prvak na penale a ovi ih pregazili, pa Bayern prvak par godina kasnije itd.,itd.,itd.....

dm

pre 6 godina

bajern je ostecen za gol iz ofsajda to je ociglendo,ali dajte malo objektivnosti u vezi drugog zutog za vidala,pa to je bio cist faul maltene ista situacija kao kod penala za bajern. ako kazete da je penal bio cist a ovaj drugi zuti nije onda jednostavno niste objektivni ljudi. Ovo pisem kao neko ko ne voli nesto narocito ni jedne ni druge,samo sam gledao utakmicu. Jos jedna stvar,sudije grese i to ne tako retko,ali kad se radi o realu i mozda celziju ovakvu ostrascenost vidim,a gresi se i na racun barse i bajerna,bilo je ranijih godina koliko volite,ne opravdavam ovo od sinoc daleko od toga,samo gde su ovoliki silni komentari kada se napravi greska u gorist kluba za koji vi navijate tad se cuti.

Hmm

pre 6 godina

Da je biloSrece ovaj dvomec je mogao biti odlucen jos u Minhenu.
Previse mrzite i pljujete Real i Ronalda,pricate o sudijama kako ih guraju i slicno.Te ovaj treba onda dobije dva zuta a ne ona i tako to.
Najbolji igrac Bajerna,Roben na svakoj utakmici zasluzi iskljucenje jer minimum dva puta simulira faul,tako na prosloj,tako sada a uvek se izvlaci na ime koje ima u svetu fudbala.
Ali,moram i da priznam,sudija je gresio i tu nema dileme.

Miljan Vš

pre 6 godina

Al imate pamćenje ko kolibri... Šta se desilo u prvom meču? Kolko su sudije navlačile za Bayern, ali džabe Ronaldo> ceo Bayern. Btw Marcelo igračina, da Real ima boljeg golmana, ne bi ih niko mogao zaustaviti.

mostarac

pre 6 godina

navijam za barsu od vremena stoickova i bio sam veliki fan fudbala. sada gledam samo barsine utakmice i ok bude poguranaca u ligi prvaka al treba da vidite kako ih masakriraju u la ligi sudije. ne mogu ni sa zamislim sta ce na el klasiku da bude tek. ligu prvaka il ti ga perez cl i la perez ligu sigurno necu gledati.
pratio sam meceve khl ( hokej ) i to je sport za muskarce.
da hoce monako osvojit lp niko sretniji od mn nebi bio ljudi igraju fudbal !

dominus

pre 6 godina

@ No Name

I šta veliš! Da sam licemerni navijač Reala? Jeste ofsajd gol Ronalda za 2-2, ali nije taj gol direktno odlučio utakmicu. Sudija je pokvario meč kod penala za Bajern. Sve ostale greške su posledica te prve. Bukvalno je upropastio utakmicu i na štetu Bajerna i na štetu Reala.
Real nije bio razbijen od strane Bajerna (kao što je slučaj Barse sa PSGom u Parizu i dobrim delom u utorak protiv Juventusa). Da nije bilo nesrećne situacije kod drugog gola Bajerna, verovatno bi se završilo nerešeno. I bez sudijskih grešaka, Real bi prošao.

slv5

pre 6 godina

ostecene su obe ekipe nema sta,ali ukoliko zaboravimo greske sudija(ne postoji ci penal,ofsajd igraca bajerna I gol ronalda iz ofsajda,a po mom misljenju vidal je trebalo biti jos ranije iskljucen) real bi opet prosao...

qq

pre 6 godina

Partizan, sudije, Real Madrid, sudije... zvezdasima sirom sveta danas nista nije bilo na ruku. Pogotvu ne sudije. Ni Partizan. A ni Real Madrid. A ni sudije. Jesam rekao sudije? :D

Madridista

pre 6 godina

Oce kantalonci da preuvelicaju dogadjaj,pa ono kako vi kradete i kako vas sudije guraju ne guraju nikog !
Sto se utakmice tice - gol iz ofsajda i crveni koji to nije bio
Sve u svemu,Real zasluzeno prosao dalje,i nocas i u proslom mecu( posebno) mnogo vise prikazali.
HALA MADRID !!!

Bjorn Kuipers zapamtite tog sudiju

pre 6 godina

Sutra ce Kuipers "masakrirati" Juventus. Dva crvena za igrace Juventusa Mandzukic-Higuian i dva penala za Barcelonu. Namjesta se finale Barca-Real.

ciro

pre 6 godina

posle ovakve utakmice uvek se setim kako je RM tamo neke 80 i neke izbacio Rijeku...u I utakmici 3 0 za Rijeku, a moglo je da bude i 6 0 ...ali u Madridu 4 0 za Real, uz dva isključena igrača Rijeke...da je bilo potrebno isklučili bi oni i trećeg...ali ako stavimo sudjenje na stranu glavni krivac za poraz Bajerna je njihov trener Anćeloti. Morao je da stavi dva flastera na Marsela, inače u zadnjih godinu dana više nego smešnog, koji je videlo se to u startu, izgleda pre utakmice pojeo spanać ili bananu ili šta već...bez njega Real ne bi večeras uradio ništa, ama baš ništa...čudi me to za Anćelotija, koji obično takve stvari zna da reši...

momo dobri

pre 6 godina

Ako ih bude sacekao Juve polomice ih(bez crvenih kartona i penala),zapamtite moje reci.Srecno su prosli Nemce,ali Italijane jer znaju za jadac nece tvrdim nema sanse.A sad zabelezite ovaj komentar ako se kojim slucajem sastanu u narednim rundama.Bajern je jak kao zemlja,prosli su,a Juventus je isto tako jak samo sto znaju za fore,e tu lezi zec ;) Spanci protiv Italijana ali ovi drugi su majstori svega da bi pobedili,pazite ubice ih u pojam!!!

Sljivovica brale

pre 6 godina

Izgleda da ovi sto navijaju za ronalda i pljuju mesija uglavnom piju neke lekove za smirenje,vidi se po ovim njihovim nadimcima,ako ako samo napred,ja popijem rakijicu i uzivam u fudblu,a izgleda nekome mesi bas unistio zivot.

wlado

pre 6 godina

naravn navijam za real ali sudjenje je bilo sramno. na ovaj nacin osvojena eventualna titula ne vredi mnogo. izgleda da je problem fudbala veliki -sudjenje.

ceo tok meca je vodio sudija svojim greskama, kao i krajnji ishod.

pre meca sam procenio da ce biti produzetaka, prosto jednako su jake ekipe, madrid jeste imao vise fizicki snage u produzetku videlo se, ali crveni kartoni, ofsajd od metra...

lisica

pre 6 godina

Pocetak drugog poluvremena i Atletiko vodi 1-0...
Tvrdim da ne da Lester dobija ovaj mec, ne da prolazi dalje, nego uzima titulu Lige sampiona! Stavio sam novce, zivi bili, pa videli!!!

Liverpool Man

pre 6 godina

Kakva smejurija penal alo? Jel ti gledas utakmicu bato. Cist faul. Sto se tice crvenog...vec mu je sudija oprostio crveni ne moze dvaput. Klasicni brdjanin Vidal.

Евроталибан

pre 6 godina

Koliko UEFA gura ove spanske klubove, pa to nije normalno. Ja sam svim srcem protiv spanskih klubova u Evropi.
(mile rizik, 18. april 2017 22:45)

Хахахаха што је тешко признати да су Шпанци јачи од Енглеза, и зашто ви као Срби све то толико лично доживљавате, још ће овде избити грађански рат због тога која је лига јача.

marko

pre 6 godina

Ljudi to je samo igra... Sudije su takodje ljudi, koji imaju pravo na gresku... Kada u sportu uloge sudija bude u potpunosti preuzela tehnologija necete imati priliku za ovakve price. Do tada uzivajte u ogovaranju onih najboljih, zbog toga sto ste samo ljubomorni na njih...

HALA MADRID.....

Markic

pre 6 godina

Pa dajte nekog normalnog sudiju Bayernu. Ovo je vise sramota.

Onog od prosle nedelje da im opet svira nepostojeci penal.. a da i ovaj veceras im svirao nepostojeci penal. Ne znam sto toliko placete kad ih je Real unistio u dve utakmice, da im nije bilo Nojera dvomec bi bio resen u prvih 45 min u Minhenu. Jedino sporno je Ronaldov gol iz ofsajda veceras. Nek idu Nemci lepo kuci pa kad budu mogli da ponude nesto vise od penala i autogola tad ce proci dalje, mozete da kukate na sudije koliko hocete. 11 na 11, 11 na 10 kako god Real ih je ispeglao dobro u ova dva meca.

Cika Velja

pre 6 godina

Neka mi objasni neko na koju foru su sudije pogurale Real? Al iskreno, oba penala za Bajern su bila nepostojeca (da, bilo ih je 2, racunam i onaj promaseni u prvoj utakmici), Vidal je zasluzio crveni cak 15-20 minuta pre nego sto ga je dobio, za onaj ostar start (cini mi se nad Marselom, ne drzite me za rec). Cemu se nadao Bajern sa ovakvom igrom? Ronaldo im je u dvomecu dao 5 golova. Eeeej PET!!! A i da ne pominjem da su imali srecu da Ramos onako da auto gol. Real je zasluzio prolaz.

CENTURION

pre 6 godina

Kad vidim da neko stavi poz, jasno mi je o cemu se tu radi. Trolovski do kraja.

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 18. april 2017 23:05)

Ali

pre 6 godina

Sve na stranu ali Real je potuno zasluzeno prosao. Odavlio je Bajern u ova dva meca, oba crvena su bila potpuno zasluzena. Bajern je imao srece sto u Minhenu nije ubedljivije porazen. Toliko.

NP

pre 6 godina

Sta se palite na Real toliko? Jel Ronaldo kriv sto je zabio iz zaleđa i gol mu je priznat? Nije,jel Casemiro kriv što nije dobio drugi žuti? Nije. Jel Bayern zabio iz penala i tjt da nije bilo Ramosa nebi bilo ni drugog gola. ''Penaldo'' je zabio 100 golova u LP i treba mu skinit kapu. Kao i Messiu jer su obojica vrh svaki na svoj način. Navijam za Real i suđenje nije bilo na nivou ovakve utakmice i to je to. Bayern je oštečen ali tu je kriv čovjek koji sudi utakmicu. Ne Ronaldo.

menjam tri Real slicice za jednu Bajernovu

pre 6 godina

Navijam za Arsenal i Real a posle ove sezone moracu da pronadjem drugi klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marijan, 18. april 2017 23:59)

Poslednjih godina sam navijao za Real i Atletiko Madrid, pre svega jer je Barselona bila toliko forsirana od medija (ne sporim njen ogroman kvalitet i igru poslednjih 10 godina)... medjutim, veceras sam od iskljucenja Vidala navijao za Bajern... Real definitivno otpada sa moje liste, Atletiko (za sada) ostaje, a videcu koga da dodam... iduce godine ce to definitivno biti Bajern

milan

pre 6 godina

Tako im i treba,imali su u Minhenu sve u svojim rukama i ona colupina posalje penal u kosmos,da ga dao Bajern bi ih pocepali do kraja i ja bi imao 10 crvene u dzep,tako da mi sada bas drago sto su ispali ovako...

placeni sudija

pre 6 godina

Svaka cast sudiji dva gola iz ofsajda i crveni karton i ako je video sta se desilo cak me nebi cudilo da je dao penal ustvari logicno sto nije posto bi bio previse providan pozdrav za sudiju.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.
(Oliver, 19. april 2017 00:07)

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену).

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ.

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.

Presheva

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...
(extremesportist, 18. april 2017 23:15)

Sve stoji goll iz ofsaid stoji da casemiro zasluzio crveni

Al ako vidal nije veceras zasluzio crveni onda ne znam ko pa vidal najmanje pre penala za bayern gde je bilo vise roben simulirao nego sto bilo faul a vidal najmanje 10 min pre penala za bayern zasluzio crveni a ti tu pametujes glupost u obe utakmice real zasluzeno ide dalje

Milanche

pre 6 godina

Nije mi bas najjasnije zasto preovladjuje misljenje da je sudija uz vec diskutabilan penal za Bajern trebao jos i crveni karton da da. Zar nije penal sam po sebi dovoljna kazna za prekrsaj u kaznenom prostoru, zasto bi za taj prekrsaj sudija morao i karton da pokaze. To u fudbalskim pravilima nema.
Vidal je crveni zasluzio mnogo pre poslednjeg starta, prost zbir grubih prekrsaja.
Realno je velika greska sudija drugi gol Reala iz ofsajda, ali je veceras prosla ekipa koja je vise pokazala.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену). 

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ. 

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 00:34)


iju, sva drhtim i treperim ;)

Патас

pre 6 godina

Да сам на мјесту овог Галијанија покрио би се ушима. Милан у суботу даде у 97ој минути гол за 2:2 а судијска надокнада 5 минута.

Ringo Star

pre 6 godina

Real prebio veceras. sve ukpno bolji tim. dva penala za bajern, nije to bilo dovoljno da se spreci mocna ekipa. O cemu ovde vi pricate, zasluzeno ide Real dalje. Sudija pokusao da izbaci Real a ne da ga pogura...

Oliver

pre 6 godina

@zizu
"kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio". Mera nije bitna.Kad pretrcis igraca i sklonis loptu,vise ne smes da ga pipnes,to je penal.Robben je pretrcao Kazemira i tu vise nema price.Penal cist kao suza.Svako ko poredi ovaj penal sa onim u prvoj utakmici,nema veze sa zivotom.To sto navijas za Real,ne znaci da treba da lupetas kao sto je tvoja izjava da je Real ukupno vise ostecen nego Bayern.A Bayernu dvaput igrac iskljucen,drugi put totalno izmisljeno,nije bio uopste faul,a kamoli drugi zuti.I onda jos ofsajd od metar Ronalda u kljucnom momentu kad je rezultat 2:1 za Bayern koji ga vodi do penala.I jos su svirali jedan ofsajd Lewandowskom iako je Marcelo bio poslednji igrac,kao i Muelleru u prvoj utakmici sto su svirali neopravdan ofsajd.A to su bile dve ciste situacije jedan na jedan sa golmanom.Dakle,Bayern nije ostecen,nego brutalno pokraden.Autogol Ramosa se ne moze staviti u isti kos sa sudijskim greskama kao sto ti cinis.To sto je neko glup ili smesan,je njegova krivica,to nema veze sa sudijom.Zali se na smesnog Ramosa.Ne postoji u fudbalu zasluzeno ili nezasluzeno.To je potpuno nebitno,jer je fudbal jedini sport u kome moze nezasluzeno da se pobedi.Bitno je jedino da li se posteno pobedjuje,a ne zasluzeno.Real nije prosao posteno.

Stara kuka

pre 6 godina

@Juventus najviše zaslužuje pehar.
(petar, 19. april 2017 09:17)
Kako Srbi brzo zaboravljaju.PS nisam navijac Intera,Milana...

Navijac Bayerna

pre 6 godina

Vidal glavni krivac -za eliminaciju ,ceo mec nervozan zasluzen crveni
U prvoj utakmici je promasio penal(koji nije bio)
Roben ,Marcelo,Nojer klasa
Casemiro takodje zasluzio crveni
Na kraju trnovit i donekle zasluzen prolaz (spasio je Nojer i u prvoj Bayern 2-3 ciste situacije)Real Madrida
Steta sto su se sreli sada, bar polufinale da je bilo!
Juventus osvaja !

Ringo Star

pre 6 godina

Ma nije sudija grubonigrao nego Vidal. M9gao je da to ne radi. Sta ste navalili na sudiju, 3 zuta za 90min covek pravi.. Pa sta, treba da mu se oprasta uvek....

dominus

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije.
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.

Alejandro

pre 6 godina

Adrijano Galijani - sam protiv svih, da li iko vise cita sta on pise lol
 (Komedija lik, 19. april 2017 00:01)

To se u mom selu kaze: kontras!
Lik je samo zeljan paznje, a paznju najbolje privlacis kad lupas gluposti.
Ne uzimaj mu za zlo... nije jedniji. Puna ih je Srbija. Ionako su sve to neki anonimusi, koji se kriju iza monitora.

Mario

pre 6 godina

Bicu pinudjen da navijam za Barselonu u El Clasicu sto sam mislio da se nece nikad desiti, ali posle ovog veceras, vise necu govoriti da ne volim Real nego da ih mrzim

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma logicno za Srbiju ustvari 90% ljudi koji prati fudbal ivde razmislja isto kao moja devojka koja gleda fudbal kad mora zbog mene. Pa vecina ljudi ovde bi volela Lester u polufinalu... to sve govorri s kim se objasnjavam ja ovde.

StariAs

pre 6 godina

Nepostojeci faul i penal za Bajern i onda glupa kompenzacija Kasaija za Real u vidu crvenog za Vidala. Steta sto je svojim odlukama direktno uticao na utakmicu a moglo je da prsti na sve strane i bude strasan mec :/

Ter Stegen

pre 6 godina

Sraman penal za Bajern !!
Sraman crveni za Vidala !!
Sve u svemu zakljucak je prost,da nije bilo te dve kardinalne greske,Real bi vec bio u polufinalu !!

veli

pre 6 godina

Volim dobar fudbal i uzivam a bas me briga ko ce da pobedi ali da Real igra protiv Francuza ili Italijana da ne pricam o ovima iz losijih liga pa da im sudije i pomognu ali ljudi igraju protiv Nemaca,najjace drzave i vi govorite ufadrid,znam da navijate i da ne volite Real ili Bajern ali malo smanjite dozivljaj da neko namesta protiv mocnog Bajerna.

Barnli

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu

takkar

pre 6 godina

Moje vidjenje ovog dvomeca... Prvo,opasno dobra igra i Reala i Bajerna.Puno dobrih kratkih pasova i jednih i drugih, dobri driblinzi, atraktivno skroz.Nalazili se dugim loptama kako su hteli, pre svega mislim na Realove igrace. Zao mi je sto mahac nije video ofsajd od pola metara, ne znam kako je to propustio, prosto neverovatno.Konacan rezultat i pored neregularnog gola Ronalda iz ofsajda, tu nema govora, je ipak realan. I to bas ovako sa 4 komada,jer, setite se kakvom je genijalnoscu Nojer spasavao svoj tim u Minhenu, pa i veceras isto. Komican autogol Ramosa je i doneo Bjarnu nadu da igraju dalje.Pukom srece su i stigli do produzetaka.Realno je bilo 1-1, sto svakako vodi Real dalje.Crveni je na mestu, Vidal je toliko grub igrac da prosto ne znam kako Anceloti dopusta takvu igru, on treba da bude kreativni majstor a ne da krlja.Pa nadobijao se taj crvenih i u Bundes i u reprezenataciji. Situacija kod Marsela i Ronalda je bila linija. Ne mogu da opisem igru Marsela, nema te reci u vokabularu. On ima caroban stapic, spasava golove sa linije, trci kao pas, neumoran.Tehnika najbolja ikada u bekovskim nogama, i ne samo bekovskim. Lopta ga slusa bespogovorno. Asensio opet sjajan, i Zidan opet pogadja izmenu sa njim. Majstorski radi Zidan, pokazuje stalno da ume da razmislja. Za kraj o Ronaldu. Jednostavno mu se mora cestitati. Dati Bajernu 5 komada u dva meca ,ma nebitno da li sa igracem manje ili vise, to ne moze ni na FIFI kad podesite tezinu 'beginner''.

Argo

pre 6 godina

Ronaldo jos jedan put demonstrirao da je najbolji europski igrac svih vremena,mozda i svijeta,a Modric najbolji veznjak Reala zadnjih 30 godina uz Zidanea i Redonda

gevara

pre 6 godina

Penal sramota za Robena, drugi gol Bajerna a Miller u ofsajdu, drugi gol reala ofsiad a sto se vidala tice trebao je biti iskljucen u 50 minuti kad je zgazio casemira.gledajte jos jednom sve i komentarisite.I ne zaboravite penall u Minhenu

Djordje NS

pre 6 godina

Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Unistio sudija utakmicu, izbacio bi ih Bajern do '90 minuta kada gledam Real osecam takvo gadjenje da to nije normalno, jer znam da ce sudije pokrasti protivnicku ekipu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Barnli, 18. april 2017 22:46)

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.

Djordje NS

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 5:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 18. april 2017 23:23)

UEFADRID ! Ako ima boga pobedice Bayern!
(Kragujevcanin, 18. april 2017 22:38)

Nema, pređi u ateiste...

(Djordje NS, 18. april 2017 23:20)

Zaključak je da nema boga pa samim tim ni nikakvog Messija.

Marko

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.

Magiko

pre 6 godina

Sta reci posle ovoga...decko koji pravi penal ostaje na terenu, decko koji odnosi nikad cistiju loptu iskljucen sa terena. Zasto se navijaci Reala hvataju za Barsu i pomoc sudija kad su isti. Potpuno isti.

Zizu

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)
Ne spominjes dva penala u dva meca za Bajern, oba su bila nepostojeca, pogotovo je onaj u prvom mecu bio smesan. Pa i ovaj vcrs, Roben se baca napred, kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio. A sto se tice crvenih, oba su zasluzena. Kod Martineza nema dileme, dva puta zaustavlja opasnu kontru. Vidal je vcrs zasluzio drugi zuti mnogo pre, kod prekrsaja nad Marselom, bukvalno ga je odneo, na ivici sesnesterca. Sa druge strane Kazemiro je zasluzio drugi zuti, nema dileme, verovatno je kompenzovao sa penalom koji je sudio a nije ga bilo. Mada po mom misljenju je trebalo da mu pokaze drugi zuti, ali ne zbog penala, jer nije postojao prekrsaj, vec zbog situacije nakon toga i prekrsaja takodje nad Robenom. I da kod ofsajda nema dileme, cist ofsajd. Prema tome greske su bile na obe strane u ova dva meca, za nijansu su vise ostetili Real, sa dva penala. Ali realno gledano Bajern nije ni zasluzio da prodje, samo su jedad gol postigli posteno, gol Vidala iz korne. Ovaj traljavi autogol i penal, to je vec smesno. Nisu zasluzili da prodju. I treba napomenuti da je Nojer ludak, kako brani, uz Ronalda najbolji igrac ovog dvomeca.

95

pre 6 godina

Barselona krade ali na malo, neprimetno, sumnjivi penali, a ovo sto Real radi je najblaze receno očaj! Ja ne znam kako bi se osecao da navijam za Real, sve u svemu spanci su beda!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона

Hala Madrid

pre 6 godina

5 golova u 2 meca, alal vera! Cemu tolika mrznja prema Realu? Odlicni su, Marselo pogotovo. A sto se tice sudija, ako cemo posteno, Bajernu je kod kuce dosudjen nepostojeci penal, a o ovom u Madridu moze da se polemise. Roben je klada za sebe.

Oliver

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.

УЕФАлона"
O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.

Djinobili

pre 6 godina

Ovo je bruka za fudbal,da sam navijac Reala bilo bi me sramota!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije. (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alexia, 18. april 2017 22:28)

A sta cemo za onaj kriminalni penal za Bajern.??
Da nije bilo te dve greske,Real bi se vec prikljucio Atletiku u polufinalu !!

Melenci

pre 6 godina

vama jako nije dobro,kao da citam komentare za Noleta!Bajern neobicno cenim i dobili su dva penala,dva u ovakoj fazi takmicenja.Zasto utakmicu nisu resili u prvom poluvremenu kada su toliko bolji od Reala.Dajte ljudi Real je kidao borio se i uspeo.Sudija nije pravio kardinalne greske kao sto pisete,mozda Boateng nije zasluzio iskljucenje,ali iz sudijinog ugla to jeste bio prekrsaj.Ali sve na stranu gledali ste i ceo Real,Ronalda,a gol Asensia,Marsela,cela ekipa je bila na visini zadatka.Idemo Real,sada nam niko nista ne moze!

Zizu

pre 6 godina

Vidal je zasluzio crveni mnogo pre, zbog faula nad Marselom, naravno da je i Kazemiro zasluzio, za onaj drugi start nad Robenom, ali daleko od toga da je bio penal. Roben se bukvalno bacio, bez kontakta. Mislim da je sa tim sto nike dao crveni Kazemiru kompenzovao odluku kod penala.

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Neutralan sam, svejedno mi je bilo ko ce proci, ali sramota da Kazemiro nije dobio crveni a mogao je 2x a Vidal (koga ne volim) za start na loptu dobije drugi zuti. Samo zbog ovoga navijam za Bajern veceras.

brufen_od_400

pre 6 godina

Đe vam "penaldo"?
Đe vam "kristina"?
Đe vam "igrač za male utakmice"?

5 golova Bajernu KRISTIANOOOOOOO
Najbolji igrač svih vremena KRISTIANOOOOOOO
5 zlatna lopta KRISTIANOOOOOOOOOOO

A uefalona botovi MUK.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Роналдо пет комада Бајерну! Не Бајеру из Леверкузена, Бајерну! Најбољи икада - Криштијано Роналдооооо!

Штета што је судија упропастио блиставу партију шампмиона Европе са својим поносним народом, Португалијом!

Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.

Vidic

pre 6 godina

Sudije grese a kad je Real u pitanju te greske se nazivaju kradja, oprostis dva kartona ocigledna a na suprotnoj strani jedva docekas da iskljucis igraca, onda sudija kao ne vidi ofsajd od celog metra.

vlada82

pre 6 godina

Nepravedno?!?! On je bio zreo za crvei karton mnoooogo ranije! Toliko grubih startova i uopste ne moze da se kontrolise. Morao je da razmislja i da shvati da dovodi svoju ekipu u opasnost onakvom igrom.
Neka pobedi bolji u svakom slucaju.

perica22

pre 6 godina

Real Madrid - Bajern ukupno 6:3

Sporne stvari u dvomecu, ovo pisem kao simpatizer Real Madrida.

Prvi mec:

Nepostojeci penal za Bajern.
Nepostojeci ofsajd Bajernu (gol sansa)
2 ponistena gola Reala, opravdano
Crveni karton za Martineza, ispravno, 2x prekida kontru Reala, glupavi su faulovi ali su oba za zuti karton.
Crveni karton za Vidala:
Udara Modrica 3 puta, nakon toga kontakt sa Rodrigezom i onda udarac nogom i odgurivanje rukom Modrica, apsolutno zasluzeni crveni karton.

Drugi mec:

Nepostojeci penal za Bajern. Roben zuti, simulacija. S obzirom da je dobio u produzecima zuti sami konstatujte...

Neopravdan crveni za Vidala. Prvi zuti DA , drugi apsoluno NE.
2 gola Reala iz ofsajda (drugi je jako tesko videti jer su isli u makazice, igrac Reala i Bajerna, treci gol, opet ofsajd ali nije ni za pola koraka).

Suma sumarum

2 nepostojeca penala za Bajern.
2 gola Reala iz ofsajda.
Klapa na klapu to mu dodje na 0.

Vidal crveni u prvom mecu, dobio ga u drugom, s tim sto revans ne bi ni igrao. S obzirom da je Vidal veoma vazan za Bajern, samim njegovim igranjem Real Madrid je ostecen.
Ali klapa na klapu opet 0.

Na kraju kad se sve sabere, Bajern je ostecen za ofsajd?!?

ekg

pre 6 godina

Jeste ostetio sudija Bajern veceras, ali budimo realni Real je ukupno bio bolji.A penal za Bajern u Minhenu nije bio a i ovaj veceras isto je veoma diskutabilan

sarajevo.ba

pre 6 godina

Lagano Real otaljava posao,sve je to rijeseno u Njemackoj.
Razlika je u kvalitetu,nije ovo Ingolstad.
Koliko se sjecam Bajern je u grupi iza Atletica cak zavrsio.
Nije ovo Hejkensov Bajern koji je fkt bio jak,gotovo je ovo bilo i prije ove tekme.
Ali eto,nek se Bajernovci malo jos nadaju.

zki

pre 6 godina

Po gol iz ofsajda za oba kluba, Vidal je trebao ranije da bude iskljucen pa je onda dobio drugi zuti ni za sta, neiskljucenje Kasemira, nepostojeci penal za Bayern u prvom mecu... Uz to i nepostojeci penal za Atletiko od prosle nedelje. Nije ovde bilo guranja, vec je ocajno sudjenje generalno. Opet, mislim da je Real ipak vise pokazao u ovom dvomecu. Marselo fantastican, Modric klasa, Ronaldo vrlo dobar. Sa druge strane, Nojer je sve ucinio da rezultat ne bude jos ubedljiviji.

Forza Juve

pre 6 godina

Prvi put u zivotu da mi sudije naprave da ne gledam celu utakmicu cetvrtfinala LS . Pa ljudi ovo nije druga liga Srbije... Bayernu ejjjjjj...Pa ovo je otimanje !!!

lisica

pre 6 godina

Pocetak drugog poluvremena i Atletiko vodi 1-0...
Tvrdim da ne da Lester dobija ovaj mec, ne da prolazi dalje, nego uzima titulu Lige sampiona! Stavio sam novce, zivi bili, pa videli!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

УЕФАлонци на апаратима, вечерас ће коментари горети :) Већ видим по гласовима. Свако ко каже да је био пенал за Бајерн једноставно је залуђени фанбој УЕФАлоне.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dva crvena kartona i dva gola iz ofsajda Reala,sta je sledece
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 18. april 2017 23:04)

Два непостојећа пенала за Бајерн.

hahaha

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Isključi čoveka na pravdi Boga. A pre toga na 0 1, svira ofsajd Levandovskom koji nije postojao, u trenutku kad ovaj ide sam ka golu...

carlito

pre 6 godina

kolko je bajern smesna ekipa kad ih real bez ikakve igre u dve utakmice izbaci. anceloti radi sjajan posao samo mu zameram sto nije poterao komana i sanceza i na njihova mesta doveo ambrozinija i gigsa .

Presheva

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...
(extremesportist, 18. april 2017 23:15)

Sve stoji goll iz ofsaid stoji da casemiro zasluzio crveni

Al ako vidal nije veceras zasluzio crveni onda ne znam ko pa vidal najmanje pre penala za bayern gde je bilo vise roben simulirao nego sto bilo faul a vidal najmanje 10 min pre penala za bayern zasluzio crveni a ti tu pametujes glupost u obe utakmice real zasluzeno ide dalje

Djordje NS

pre 6 godina

Visim da su Barsini moralisti brzo zaboravili onaj masakr nad PSG-om na Nou Kampu od strane sudija. E, to je krađa veka. Po vama bi bilo pošteno bilo šta samo da je ishod ispadanje Reala. Jel hoćete da kažete da je ispao bolji klub? Klub koji je imao aktivan rezultat zbog sumnjivog penala i autogola Ramosa je po vama zaslužio prolaz a klub koji ih je razvalio u obe utakmice ismevate. Zato sledi kazna...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Надам се да ће Реал Мадрид омиљеним оружјем УЕФАлоне до трофеја - судијским крађама! Да виде мало како је нама осталима било док су они отимали уз помоћ судије!

Marko

pre 6 godina

Ovaj Real niko ne moze da zaustavi, jedino Atletiko. Oni imaju veliki motiv da im se revansiraju za dva izgubljena finala, mislim da stvarno mnogu da ih dobiju. Niko drugi, ni Juve. Real je fenomenalan, greske sudija su usrale mec ali jbg. Steta za Bajern, bili su blizu i da nisu bili osteceni mislim da su mogli da ih dobiju. Neka osvoji bilo ko samo ne Real.

Djordi Alba

pre 6 godina

Roben koliko je dobar fudbaler,mislim da je jos toliko bolji glumac.
Na glumackim sposobnostima bi mu pozavideo i jedan Denzel Wasington.

Liverpool Man

pre 6 godina

Kakva smejurija penal alo? Jel ti gledas utakmicu bato. Cist faul. Sto se tice crvenog...vec mu je sudija oprostio crveni ne moze dvaput. Klasicni brdjanin Vidal.

marko

pre 6 godina

Ljudi to je samo igra... Sudije su takodje ljudi, koji imaju pravo na gresku... Kada u sportu uloge sudija bude u potpunosti preuzela tehnologija necete imati priliku za ovakve price. Do tada uzivajte u ogovaranju onih najboljih, zbog toga sto ste samo ljubomorni na njih...

HALA MADRID.....

GB11

pre 6 godina

Barsi niste stavljali u naslovu da su ih pogurale sudije , a realno je gore sudjenje , Vidal nije zasluzio crveni za taj faul ali je nekih 15-ak min pre toga napravio faul za crveni , dok je i Kazemiro trebao da bude iskljucen , ofsajd i ne moze uvek da se vidi , ali uglavnom i dalje je vise pomaganja bilo na utakmici PSZ-Barsa

somi

pre 6 godina

Pa da li je MOGUCE da je covek uopste svirao faul Vidala !!! HEJ !!!Umesto da Casemiro dobije drugi zuti 5 min pre,on daje Vidalu ni za sta !!! Ne mogu da verujem kakva kradja!!! Necz vise da gledam fudbal,ovo vise nema smisla

Mare

pre 6 godina

Kako neko može da kaže da sudija gura Real, a ovamo svira penal za Bajern koji je diskutabilan ? Zasto bi neko ko gura Real svirao penal za Bajern ?

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma odvalio ih Real. Bayer dve normalne sanse nije imao u dve utakmice... dali golove iz najglupljeg najbezopasnijeg penala nikada koji realu posle mnogo opasniji nije sudjen i iz onog autogola. Smesno. Bas ih pojeo Real u dve tekme i zasluzeno prosao. Ronaldo sipao do cepa.

Merenges.

pre 6 godina

O cemu pricate ljudi? Bajern je imao dva suta u gol...Od toga Levandovski iz penala...Skroz bezopasni...Igra macke i misa...Bajern je mali klub za Real.I po igracima i po svemu.Asensio i Vaskez pokazali kakvi da su igraci svjetske klase i da bi se Bejl trebao staviti na transfer listu.Sta reci o Marselu? Najbolji lijevi bek u istoriji fudbala, uz Roberta Karlosa, svakako.Ubjedljivo i zasluzeno Real, kako dolikuje najboljem klubu u istoriji sporta

Mare

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.
(veliki strumf, 18. april 2017 23:13)

Bajern u prvom poluvremenu nije imao udarac u okvir gola, a Real 4 komada. Kako je to Bajern bolji sa 11 vs 11 ? Idi gledaj 2 penala i jos kradje protiv PSŽ-a

Saobracajac

pre 6 godina

Pogurale su i Bajern prošle godine protiv Juventusa, a ako ćemo realno, bolji tim je prošao, po pokazanom na terenu, Bajernu da nije Nojera, napunili bi ih do vrha

gile

pre 6 godina

briga me za sve te strane klubove.nisam ni za jedan nesto zagrijan.ali sto je ovaj real kroz cijelu svoju istoriju sramota za sport takav drugi klub u ni'jedan sport ne postoji...

SR

pre 6 godina

Bajern nije dao ljudski gol-dva penala i autogol,plus sto su napunili arsenal na istu foru al to je kao silni bajern sudije se onda ne racunaju.

Cika Velja

pre 6 godina

Neka mi objasni neko na koju foru su sudije pogurale Real? Al iskreno, oba penala za Bajern su bila nepostojeca (da, bilo ih je 2, racunam i onaj promaseni u prvoj utakmici), Vidal je zasluzio crveni cak 15-20 minuta pre nego sto ga je dobio, za onaj ostar start (cini mi se nad Marselom, ne drzite me za rec). Cemu se nadao Bajern sa ovakvom igrom? Ronaldo im je u dvomecu dao 5 golova. Eeeej PET!!! A i da ne pominjem da su imali srecu da Ramos onako da auto gol. Real je zasluzio prolaz.

Marko

pre 6 godina

U prvom meču i jeste bio nepostojeci penal.Nazalost,kao navijač Reala priznajem da je Kazemiro načinio prekrsaj za penal.A i Vidal nije trebao za ono da dobije drugi žuti,cistu loptu je skinuo.A i Ronaldo je izjednacujuci gol dao iz ofsajda.I zato mi je krivo sto su na taj način prosli.Jer je bio ocigledan ofsajd,ali ...Isto tako kod Bajernovog drugog gola igrac Bajerna je bio u ofsajdu.Španci su odradili lepu analizu,imate na sajtu As.com

Baloteli

pre 6 godina

De ste barceloncici.
Muka sto ce Real uzet i LP i primeru a?
Ako ako,sutra vam Juve izbacuje vase i do polovine avgusta fudbal je za vas zavrsen.
 (hahaha, 18. april 2017 22:37)

Komentar nekog lika ciji IQ nije iznad 83-85.
Sad on cita ovo i prepoznaje se, ali misli: 'Dobro je, ovo je anonimno, niko me ne zna.'

Melenci

pre 6 godina

niko na svetu ne moze pobediti mocni Bajern,osim Reala!Niko,ali niko ne moze dati mocnom Bajernu cetiri gola osim Ronalda.Da ne pricam puno o golu Asensia.Idemo Real,borili su se kao lavovi.Svaka cast i Bajernu,ali nije moglo dalje!

Madridista

pre 6 godina

Oce kantalonci da preuvelicaju dogadjaj,pa ono kako vi kradete i kako vas sudije guraju ne guraju nikog !
Sto se utakmice tice - gol iz ofsajda i crveni koji to nije bio
Sve u svemu,Real zasluzeno prosao dalje,i nocas i u proslom mecu( posebno) mnogo vise prikazali.
HALA MADRID !!!

Djordje NS

pre 6 godina

Cristiano Ronaldo izbacio Bayern iz daljeg takmičenja i o istom trošku Noyera i Riberija (bio nekad konkurent) iz konkurencije za zlatnu loptu. Sad Juventus izbacuje Mesija a tačku stavlja Real i na Primeru u nedelju.

CR7

Педро

pre 6 godina

Робена одмах у Барселону, да тамо настави да прави пируете као балерина са Неимаром и компанијом.
А одавно нисам слушао неког коментара да оволико навија против једног тима. Човек буквално почео да плаче од среће кад је Бајерн повео 2:1.

nestokao

pre 6 godina

Mislim da posle ovoga nijedan navijac reala ne bi smeo da se javi na mecevima Barselone.Pa Kazemiro ima zuti,pravi penal i jos jedan start za zuti i nista.Vidal ima doduse zuti,ali startuje cisto na loptu i crveni.Tako je i Martinez prosli mec dobio dva zuta za dva starta.Ista prica u oba meca,real do crvenog unisten,posle toga krecu da napadaju.Ronaldo samo neka ceka loptu u petercu,ovo sto on radi isto moze i Piter Krauc da radi,samo da kampuje u petercu i ceka lopte na tacni od svojih saigraca.Srecom po njega,pa su mu saigraci odlicni.

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.

Boyan

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22)

SVAKA CAST ZA KOMENTAR!

NoName

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti! 
Real je najveća prevara futbala! 
(Bavarac, 18. april 2017 22:58) 

OFSAJD. 
CETE. 
FUDBAL. 

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.
(heh, 18. april 2017 23:29)

Inače, građanine, piše se ćete, sa slovom ć. Ne postoji reč CETE u srpskom jeziku, osim ako nije skraćenica. Kad već voliš da pametuješ, građanine....

Obelix

pre 6 godina

Jedina ozbiljna greska sudije je gol iz ofsajda za 2:2, sve ostalo je jako tesko za proceniti. Drugi gol iz ofsajda jeste neregularan, ali to je toliko minimalan ofsajd. Tu je veca greska uzasna pozicija sudije, bar 2 metra iza Ronalda. Tako i da je hteo, nije ni mogao ispravno da proceni. Meni je smesno kada se simpatizeri Reala, Barse, Bajerna, Juvea bune na sudije i njihove greske. Cinjenica je da je Real poguran na vecerasnjoj utakmici, ali generalno je bio bolji u dvomecu. Ko je kriv Bajernu sto je Martinez zaradio dva zuta u prvoj utakmici. Gde su bili ti isti navijaci Bajerna prosle godine protiv Juvea?! Gde su bili navijaci Barse protiv PSG? Dva smesna penala, plus ne sviran penal Maskerna. To je manja kradja od ove sinocnje?! Iskulirajte ljudi, gledajte fudbal. Ovoga je bili i bice.

dovla_do

pre 6 godina

setite se superlige nase i uporedite ovo..jel ima slicnosti? pa ima...nemoj te sad da prodajete ovde pricu kako uefa nekog forsira i tako to...to su gluposti...tako se desi nekada i kod nas u ligi..slazem se da puno puta sudije namerno pogrese kod nas ali nekada zaista to urade iz neznanja!

lucifet

pre 6 godina

Kako to penal ne utiče na utakmicu a isključenje utice.Penalom daš vetar u leđa Bajernu koji je sa Lewandowskim 30% jači tim..I imali su produžetak gde su bunkerom mogli da sačuvaju rezultat a penali su lutrija.Nije Bajern tim iz Srbije pa da ne mogu da sačuvaju rezultat.U dve utakmice Real bolji

Hmm

pre 6 godina

Da je biloSrece ovaj dvomec je mogao biti odlucen jos u Minhenu.
Previse mrzite i pljujete Real i Ronalda,pricate o sudijama kako ih guraju i slicno.Te ovaj treba onda dobije dva zuta a ne ona i tako to.
Najbolji igrac Bajerna,Roben na svakoj utakmici zasluzi iskljucenje jer minimum dva puta simulira faul,tako na prosloj,tako sada a uvek se izvlaci na ime koje ima u svetu fudbala.
Ali,moram i da priznam,sudija je gresio i tu nema dileme.

slv5

pre 6 godina

ostecene su obe ekipe nema sta,ali ukoliko zaboravimo greske sudija(ne postoji ci penal,ofsajd igraca bajerna I gol ronalda iz ofsajda,a po mom misljenju vidal je trebalo biti jos ranije iskljucen) real bi opet prosao...

fidelio

pre 6 godina

Vidal- Najvise si se radovao kada ste izbacili Juve prosle god..Protiv kluba koji te doveo gde si..nimalo postovanja.Drago mi je zbog tebe.

Navijac Bayerna

pre 6 godina

Vidal glavni krivac -za eliminaciju ,ceo mec nervozan zasluzen crveni
U prvoj utakmici je promasio penal(koji nije bio)
Roben ,Marcelo,Nojer klasa
Casemiro takodje zasluzio crveni
Na kraju trnovit i donekle zasluzen prolaz (spasio je Nojer i u prvoj Bayern 2-3 ciste situacije)Real Madrida
Steta sto su se sreli sada, bar polufinale da je bilo!
Juventus osvaja !

chemistry

pre 6 godina

Ok vama je sve namesteno i uvek kujete neke teorije zavere... Opustite se ljudi, Real je bio puno bolji u ovom dvomecu. Istina, bilo je nekih situacija koje su isle protiv Bayerna ali to su sitni detalji. Da je Bayern bolji, ne bi uopste ni dozvolio da bilo kakva greska sudije utice na utakmicu. Ipak Real ima Ronalda, koji je na kraju udario pecat za prolazak Reala.

napred

pre 6 godina

Ja se potpuno slazem sa vama.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je postigao 3 gola, od toga jedan posle faula nad Nacom iz kornera, jedan iz nepostojeceg penala, jedan autogol. Imali su 2 nepostojeca penala.
Trebao je ustvari da prodje Bajern, koji je u dvomecu sa produzecima za oko 225 minuta igre imao 2 suta u okvir gola, ako izuzmemo penal i gol iz faula!!!

Real Madrid 25 suteva u okvir gola, 6 golova.
Bajern 4 suta u okvir gola, 3 gola.
O cemu pricate, o sudijama?...hahha pa to je stvarno smesno.
Da nije svirao penal za Bajern, ne bi ni bilo produzetaka. Real bi prosao u 90 minuta. Ovako, ovo je cista instant karma. 2 nepostojeca penala, crveni i gol iz ofsajda, posteno.

Mada mozeti vi i spinovati pa reci da su svi penali za Real greske, da su svi penali protiv Reala opravdani, da su svi crveni za protivnika opet greske, a svi crveni Realu opravdani!
Eto moze i tako.
Opet, ja se slazem sa tim stavom, mislim svaka cast ko tako gleda fudbal!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!
(KHR, 18. april 2017 23:00)

То раде од 2006. и првог трофеја УЕФАлоне, али тада сте ћутали! Па је л` ја годинама причам то? УЕФАлона освоји 4 ЛШ на крађама.

То вам је оно:

"Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni."


Где сте господо последњих 10 година, мени ударате минусе када пишем овде да је УЕФА корумпирана?!

uefa

pre 6 godina

da li ste vi koji napadate sudije da su samo sudili u korist reala uopste gledali utakmicu ili samo citate i pisete komenare bez zive veze.
1. penal u minhenu - smjesan, igra se ramenom
2. penal u madridu - smjesan, kontakta je bilo ali ne u tolikoj mjeri koliko se robben bacio/skocio ko zaklan
3. 2. gol bayerna miller u ofsajdu
4. faul vidala nije bio za zuti ali je trebao ranije nad faulom nad kazemirom dobit crveni
5. isto tako vazi za kazemira (kolicina faulova je bila za drugi zuti)
6. ako je nad robbenom bijo penal onda se mora i onaj suditi kad je boateng pokupio kazemira
7. oba gola ronalda jesu ofsajd

drago

pre 6 godina

Modric jos jednom pokazao da je najbolji veznjak u Realu. Jednostavno, brze misli, brze dodaje, njegove lopte su okomite, probijaju linije. To su pasovi od 20-30 metara kroz srce obrane u milimetar precizni. I to igra najbolje kad je najbitnije.
Zbog "boljeg" Kroosa je Real mogao dobiti par golova u zavrsnici regularnog dijela. Umorio se, a kako je i inace spor tada je bio prespor u reakcijama kod bi mu dosla lopta. Njega i Re je spasila pauza. Sa druge strane Modric bas ima tu eksplozivnost.
I tako, Luka koji nije medju najbitnijima u Realu, petu godinu zaredom ulazi u polufinale cime je postao jedini sa prostora ex-Yu sa 5 polufinala (racunajuci i Ibrahimovica), uz to u (puno) manje sezoba u LP od drugih. Da ne govorim o tome da niko nikad nije igrao ovoliko dugo ovako dobro u ovakvom klubu. U zadnjih 5 godina uz Ronalda najbolji u Realu. Najbolji igrac sa ovih podrucja ikad (naravno ne racunajuci Ibrahimovica, on je iz Svedske). I Kovacic je zaigrao u ovakvoj utakmici sto je dokaz koliko ga cijene.

Sad za utakmicu. Nevjerovatna utakmica, sadrzaja za 3 obicne, najbolja u zadnjih XY godina. Sudac je grijesio na sve strane. Isto nevjetovatno jer je Madjar godinama najbolji sudac svijeta, uvijek je sudio perfektno.
Ono sto je Bayern zeznulo je to da su mijenjli Alonsa i ostali bez Vidala, tu se znalo da ce ih Real razvaliti u produzecima.
Ronaldu svaka cast. Stvarno je bio pao u formi zadnjih sezonu, dvije ali u ovom dvomecu 5 golova, nevjerovatno.

Marko21

pre 6 godina

Bajern totalno bez ideje, previse matorih igraca + previse stranaca. Nema u ekipi vodje poput Efenberga ili Olivera Kana, nema Nemaca pa da igraju do poslednjeg atoma snage...

Евроталибан

pre 6 godina

Koliko UEFA gura ove spanske klubove, pa to nije normalno. Ja sam svim srcem protiv spanskih klubova u Evropi.
(mile rizik, 18. april 2017 22:45)

Хахахаха што је тешко признати да су Шпанци јачи од Енглеза, и зашто ви као Срби све то толико лично доживљавате, још ће овде избити грађански рат због тога која је лига јача.

Majo Vujović

pre 6 godina

Samo čekam komentare Barseloninih navijača (ofsajd, penal, ovo, ono, sudija rešio meč), jer su očigledno zaboravili "regularno" suđenje kolege Ajztekina protiv PSŽ-a.

Ivan21

pre 6 godina

Usporite snimak na Youtube, jeste Levandovski bio ispred igraca Reala ali je zato Miler bio ispred Levandovskog tako da ni govora o ofsajdu.

Mik

pre 6 godina

Farca prode kvarno protiv PSG,Atletiko dobija poklon penal,Real danas guraju sudije-zasto uopste postoji liga sampiona?Spanske ekipe proglasti odmah pobednike i kraj a ne traciti novac i vreme na LS?

4-3-3-3

pre 6 godina

Ovo je veca kradja nego Barselone protiv Celsija, kriminal.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Acko, 18. april 2017 22:59)

Jedina veca kradja od Celzi-FCB je FCB - PSG.
Sve ostalo je za sad smesno naspram te 2 stvari.

djomla

pre 6 godina

Pa gledajte..da je na prvoj utakmici Vidal zabio za 2-0 iz nepostojeceg penala ko zna sta bi bilo, a tako niko ne prica o tom nepostojecem penalu jer nije zabio..Real je tamo trebao da jim uvali 4 komada. I danas je Real stvorio vise sansi sve do penala na Robbenu (60-40 nije penal).Nakon toga je bajern dobio krila i trazio 2.gol. Nesretni gol Ramosa je vratio Bajern u igru. Vidal nije trebao da dobije crveni, sta je je.Ofsajd Ronalda evidentan, ma da je to jako tesko odluciti u 0,01 sekunde. Sudackih gresaka je uvek bilo, i bice ih jos mnogo. To je fudbal, nema vremena za prepucavanja, sve u svemu gledali smo atomski fudbal i ovo je trebalo da bude finale. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Markic

pre 6 godina

Pa dajte nekog normalnog sudiju Bayernu. Ovo je vise sramota.

Onog od prosle nedelje da im opet svira nepostojeci penal.. a da i ovaj veceras im svirao nepostojeci penal. Ne znam sto toliko placete kad ih je Real unistio u dve utakmice, da im nije bilo Nojera dvomec bi bio resen u prvih 45 min u Minhenu. Jedino sporno je Ronaldov gol iz ofsajda veceras. Nek idu Nemci lepo kuci pa kad budu mogli da ponude nesto vise od penala i autogola tad ce proci dalje, mozete da kukate na sudije koliko hocete. 11 na 11, 11 na 10 kako god Real ih je ispeglao dobro u ova dva meca.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Drago mi je da je Real prosao na ovaj nacin. Jos kada bi osvojili titulu. Na taj nacin bi se dao omaz pobedi Barselone u ovom takmicenju 2009. godine. Te sudbonosne godine, koja je zavila fudbal u crno na evo vec 8 godina. Odlaskom Mesija i Ronalda, zavrsice se ova era, u kojoj su osteceni mnogi klubovi, a sve zarad vestackog stvaranja megalomanskog duela izmedju Barselone i Reala, odnosno dvojice njihovih vodecih protagonista. Takodje ce se okoncati period u kome su mnogi igraci ostali uskraceni za ovacije koje zasluzuju.
(Nikola, 18. april 2017 23:12)

Само што је у питању 2006. а не 2009, али драго ми је да неко разуме шта се овде дешава.

Ево шта су тада у 1/2 финалу поништили Милану.

https://www.dailymotion.com/video/x37civx

WengerOut

pre 6 godina

Bajern previse igraca 30+ god u startnoj postavi. Zidan ozbiljan trener, Real ozbiljna ekipa, dobro postavljena taktika. Jos da Ronaldo nije ovoliko sebican, mogli su i do gola.

bucko

pre 6 godina

Dokle ce vise sudije gurati real,dje je crveni za casemira,ugazio vas je bajern veceras,sramota da prodje real,bruka!!!auto gollllllll,ajde boze ima li pravde.....aaaaaaaa

Vlada

pre 6 godina

Da li je bilo vece kradje od ove pobede Reala u istoriji fudbala. Pa Ronaldo daje dva gola za redom iz beskonacnog ofsajda. Nema poente gledati fudbal sve dok kompjuteri ne zamene sudije!

dino cam

pre 6 godina

Vi koji kritikuju Real pojma nemate i nećete da kometarisete tačno...Sta je Bajern uradijo u dvije utakmice dao dva gola iz penala i jedan auto gol...da je sudija grešio jeste ali da je Real bolji bolji je bio mnogo i Bajern je proso opet dobro kad nije primio 10 komada u mrežu. A sto se tice Kristijana Ronalda ljudi ne mrzite čoveka on je rođen za golove da daje majstor kako svet više neće imati...

dominus

pre 6 godina

@ No Name

I šta veliš! Da sam licemerni navijač Reala? Jeste ofsajd gol Ronalda za 2-2, ali nije taj gol direktno odlučio utakmicu. Sudija je pokvario meč kod penala za Bajern. Sve ostale greške su posledica te prve. Bukvalno je upropastio utakmicu i na štetu Bajerna i na štetu Reala.
Real nije bio razbijen od strane Bajerna (kao što je slučaj Barse sa PSGom u Parizu i dobrim delom u utorak protiv Juventusa). Da nije bilo nesrećne situacije kod drugog gola Bajerna, verovatno bi se završilo nerešeno. I bez sudijskih grešaka, Real bi prošao.

veliki strumf

pre 6 godina

Realovi navijaci posle ovog meca, ako imaju imalo obraza (kad vec nisu zacutali posle gola iz ofsajda u proslogodisnjem finalu LS koji im je i doneo titulu), nikad vise ne bi trebalo da komentarisu druge klubove, a narocito ne Barselonu! Nevidjena, ali nevidjena kradja. Strahota kako su i u proslom mecu i veceras sudije unistile Bajern, koji je daleko bolji tim, sto je i pokazao u oba meca dok je bilo 11 na 11.

Blekky

pre 6 godina

Sudija upropastio utakmicu...
Prvo prestrogo dosuđeni penal za Bajern, a onda ovaj crveni karton koji direktno utiče na rezultat!
Sutra igra Barselona, pa se pitam šta može da se očekuje?

Vlada

pre 6 godina

Свака част Бајерну на борби , други жути и гол из офсајда велика срамота фудбала ! Е да је Хумелс играо први меч , нема везе , живот иде даље , али срамота остаје .

qq

pre 6 godina

Partizan, sudije, Real Madrid, sudije... zvezdasima sirom sveta danas nista nije bilo na ruku. Pogotvu ne sudije. Ni Partizan. A ni Real Madrid. A ni sudije. Jesam rekao sudije? :D

Ujmemeni

pre 6 godina

Tko još gleda ovaj sport? Sa 15 sam znao prvu postavu Kaiserslauterna, sad ne znam prvu Bayerna.. Bogati, suci i šarlatani uništiše nogomet..

uuu

pre 6 godina

Neka vide ljudi još jednom kako je igrati La Ligu protiv njih. Još jedna pljačka u nizu... Godinama kradu gdje god stignu... Što je najsmiješnije isti sudija je pomogao ovom Uefinom klubu i 2012 godine isto protiv Bayerna,,, Penal + gol iz ofsajda Ronalda

Iskreno

pre 6 godina

Ipak je Real Madrid jedan od najvecih timova na svetu.Niko lepsi fudbal trenutno na svetu ne igra bolje od njih.Realu nije posao da se mesa u sudijske greske.Realovi svi igraci su fantasticni i veliki profesionalci.Veceras je najbolji igrac ubedljivo bio Marcelo ali stvarno bez obzira sto je ronaldo dao 3 gola. Nikad lepsi fudbal nisu igrali..nemam reci jednostavno Zinedin Zidan je stvoren da vodi ovaj tim.Kapa do poda Zizu!!!

karton

pre 6 godina

Ruka Kasemira u produzetku hahahahah dokle ovo?
(Zvezdas, 18. april 2017 22:43)

ruka mu je bila ispred tela. lopta bi ga svakako pogodila u telo, tako da nema govora o penalu

Sudijska trojka

pre 6 godina

Ako neko slucajno nije gledao mec nego je pratio livescore, dakle real je igrao sa 14 igraca,11+glavni sudija i dvojica linijskih, a bajern sa 10 zbog nepostojeceg crvenog,kristina uspela da pogodi gol tri puta sa 5 metara.

Bosanac

pre 6 godina

Pomogle sudije Barceloni a sad pogurale i Real...Kako god, Real je bio bolji i imao veću želju da prođe dalje...Kome se ne sviđa nek prebaci kanal i nek gleda nešto drugo...

neutralni felsh

pre 6 godina

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену). 

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ. 

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.
(Adriano_Galliani, 19. april 2017 00:34)


iju, sva drhtim i treperim ;)

Ivann27

pre 6 godina

- Crveni karton za Kazemira
- Nepostojeci crveni karton za Vidala
- Drugi gol iz ofsajda Ronalda
- Treci gol iz ofsajda Ronalda

Kraj, Sramota za fudbal i koliko se navlaci za spanske ekipe...

Bruka i sramota, Bajern je zasluzio da prodje dalje!

pre 6 godina

Crveni karton Vidalu zbog ciste igre?
Samo 1 zuti karton Kasemiru?
Dva gola Reala iz ofsajda! Pritom je Kristijano osim sto je bio u ofsajdu, jos je i rukom smirio loptu i dao neregularan gol i sudija priznaje gol?
Plus igrac vise za Real i u Minhenu!
Formacija Reala veceras: 4-3-3-3.
Rezultat: Viktor Kasai i pomocnici 4-2 Bajern.
Najveca kradja u istoriji LS!!!

Dr.

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!

Owen

pre 6 godina

Šta reći sudija rešio utakmicu
Casimiro ne dobija crveni
Levandovski ide 1 na 1 sudija dize nepostojeći ofsajd
Vidal dobija drugi zuti a nije bio ni faul
Ronaldo za 2:2 iz ofsajda pa još i rukom prima loptu
Ronaldo za 3:2 iz ofsajda
Penal nad Robenom čist
I nemojte pominjati barselonu oni nikako ne idu u koš sa realom, barsa gotovo uvek nadigra svoje protivnike za razliku od reala, takođe barsa je i ispadala zbog sudija prošle godine penal ruka Gabija pa inter 2010, nekad i njih sudije poguraju to je tačno ali je činjenica da su oni najbolji tim poslednjih desetak godina da imaju najveće majstore i sistem sa oko 70odsto lopte u nogama a to sa realom nije slučaj real samo krade.

Delboy_

pre 6 godina

Sudije su totalno unistile extra zanimljivu utakmicu. Penal je bio cist kao suza,tu nema govora,kontakt je postojao i Casemiro je ispao naivan.I on je vec tu trebao dobiti drugi zuti karton,o onom sl startu da ne govorim. I umesto da Bayern ima igraca vise,Real dobije igraca vise 10 ak min kasnije nakon kardinalne greske sudije. Ono uopste nije bio faul. Simpatizer sam Man Utd,al Bayern je mnogo pokraden i ajde kad sudije sitno pogrese i ne uticu toliko na rezultat i igru,al ovo je previse.Ne volim nemce,al zbog ovakve nepravde navijam za njih do kraja.Ovo me podsetilo na onaj sramni crveni Naniju pre nekoliko god takodje u duelu sa Realom. Fudbal ce biti porazen ako Real prodje,a sudije su im umnogome olaksale put..

Da kazem

pre 6 godina

I posle kažu da sudije, uefa i svi navijaju za Barselonu. .realovci su najglasniji u tome, a sta je ovo, opet igrač manje za Bajern?

hahaha

pre 6 godina

Navijac sam Barselone,ali kad vidim nepravdu pada mi mrak na oci.Ovo je bruka i sramota kako guraju sudije real...Casemiro je trebao odavno da bude na klupi ali ne smije se to tek tako.Jad i bijeda!
(Dr., 18. april 2017 22:32)

Eto ja mislio ti navijac Burnleya

mne_bp_dz.b

pre 6 godina

sta su ovi navijači reala navalili sa pricom nepostojeci penal? u prvoj utakmici da,i to je vidal promasio tako da nije uticalo na rezultat,a u drugoj utakmici cist penal za bajern tu nema dileme,ali u dvomecu 2 crvena sto je mnogo mnogo je i jos gol iz ofsajda ma daj,bruka

the truth

pre 6 godina

Strasne ekipe, dvije najkompletnije. Bez slabe pozicije, sudar strasnih bekovskih linija Marselo - Karvahal, Lam - Boateng. Ko god prodje nece biti nezasluzeno. Real sazrio kao tim, Zidan pokazuje znanje. U svakom slucaju timovi koji mogu da prikazu fudbal kao od prije desetak godina.

pp

pre 6 godina

Sudija svaku odluku 50-50 sudi u korist Reala nije ni to problem koliko je problem prevelika protekcija Ronalda, pa na osnovu toga Martinez je dobio crveni karton, a tako će večeras i Vidal jureći plašljivog Ronalda.

diablo

pre 6 godina

dokle ce sudije da guraju spanske klubove? barca-psg ne treba komentarisati, penal za atletiko protiv lestera, van kaznenog prostora, a o ovoj kradji reala protiv bayerna definitivno treba ubaciti challenge, nije bio ni f od faula vidala a ne zuti karton, a offside ronalda kod drugog gola necu komentarisati....

Miloš

pre 6 godina

Bacim pogled i prvo šta vidim je kvarcinjo kako ulazi u ofsajd i odmah pada a zatim širi ruke prema sucima...
I prebacim na drugi kanal.
Fuj.

extremesportist

pre 6 godina

1. Nepostojeći crveni kartom Vidalu
2. Gol iz ofsajda
3. Nekoliko situacija gde je Kazemiro morao napolje
4. Levandovski izlazi 1 na 1, sve čisto, a sviraju ofsajd


Protekcija španskih timova u evropskim takmičenjima je prevršila sve mere poslednjih godina. Tu prvenstveno mislim na Barselonu, ali i Real iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije daleko. U obe utakmice suđenje u koristi Reala.

Najbolja ekipa je ispala večeras i to na kakv način...

djido mova

pre 6 godina

Das 5 komada Bajernu a ceo svet te pljuje da su 3 iz peterca jedan iz ofsajda a jos jedan na granici neregularnosti. Jadan penaldo kad vidi kakav je gol dao mislim da ce se pojesti ziv.

Alen

pre 6 godina

Na ovaj nacin su vezali 5 lige sampiona u doba Franka,moze se pronaci dokumentarac na you tube-u,klinci nisi svesni za kakvo zlo navijaju.

nick

pre 6 godina

"neutralni navijac Barselone"
2 penala protiv Pariza, cisto.
Start Maskerana sa ledja nad Di Marijom, nema kontakta?!
2 penala Bajerna protiv Reala, cisto.
2 crvena, neopravdana.
I ne samo to, Barseloni nisu sudili jos 2 penala a i igrac Pariza i Juventusa su zasluzili crveni karton?
Svi penali za Barsu, sve cisto.
Svi penali za Real, kradja.
Svi crveni kod Barse cisto.
Svi crveni kod Reala, kradja.
Plus, u svakoj utakmici sudija ne stigne da dosudi barem jedan penal za Barselonu (uglavnom, nekad traze 2 i vise) i u svakoj utakmici ne stigne da dosudi penal ili crveni protiv Reala.
Mislim ljudi, da li vi stvarno verujete u ovo ili se salite.
Ako stvarno verujete ja nemam vise sta da dodam, odnosno imam:

Hitno kod Vodje u stranku, tako radi njegov kadar, mislim ako do sad niste, gubite mnogo novaca!!!

Sljivovica brale

pre 6 godina

Izgleda da ovi sto navijaju za ronalda i pljuju mesija uglavnom piju neke lekove za smirenje,vidi se po ovim njihovim nadimcima,ako ako samo napred,ja popijem rakijicu i uzivam u fudblu,a izgleda nekome mesi bas unistio zivot.

CJ

pre 6 godina

Na 1-2 sam od muke isključio posle onog smehotresnog autogola. I bolje, da ne gledam ovo što se dešavalo.
Ali samo jedna napomena za ove što brane Vidala...čovek je još u 49 minuti trebao da dobije drugi žuti jer je već do tada imao karton i 2-3 faula.
I budimo realni, ne kukaju ovde Bajernovi navijači već zna se čiji...imaju obraza da pričaju o suđenju posle onoga što se desilo pre manje od mesec dana.

dm

pre 6 godina

bajern je ostecen za gol iz ofsajda to je ociglendo,ali dajte malo objektivnosti u vezi drugog zutog za vidala,pa to je bio cist faul maltene ista situacija kao kod penala za bajern. ako kazete da je penal bio cist a ovaj drugi zuti nije onda jednostavno niste objektivni ljudi. Ovo pisem kao neko ko ne voli nesto narocito ni jedne ni druge,samo sam gledao utakmicu. Jos jedna stvar,sudije grese i to ne tako retko,ali kad se radi o realu i mozda celziju ovakvu ostrascenost vidim,a gresi se i na racun barse i bajerna,bilo je ranijih godina koliko volite,ne opravdavam ovo od sinoc daleko od toga,samo gde su ovoliki silni komentari kada se napravi greska u gorist kluba za koji vi navijate tad se cuti.

dr MM

pre 6 godina

Hahaha koja smejurija od sudjenja ... Ronaldo u ofsajdu prima rukom i daje gol u produzetku... Dovoljno za prolaz... Nisam previse za kamere i provere snimka, ali ovako vise nema smisla ...

Oliver

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!

Djordje NS

pre 6 godina

Ako vec tako pises onda ide CR7-BAY 5:3
Nemoj mu oduzimati golove molim te.. :D
(kml;, 18. april 2017 23:20)

Kad sam pisao komentar tako je bilo. Nisam očekivao da će ih još trpati. :-)

Ringo Star

pre 6 godina

Real prebio veceras. sve ukpno bolji tim. dva penala za bajern, nije to bilo dovoljno da se spreci mocna ekipa. O cemu ovde vi pricate, zasluzeno ide Real dalje. Sudija pokusao da izbaci Real a ne da ga pogura...

KHR

pre 6 godina

Ovo je kradja veka ! STA SE DESAVA VECERAS !?? Pa jos gol iz ofsajda ,pa majko moja ovo je neverovatno . Bayern ne moze protiv uefe veceras . smorio sam skroz. Ubedjen sam bio da ce Carlito doneti ponovo usatog u Minhen,al ovo je neprevazidjeno !!. Svaka cast gospodo iz Uefe !Unistili ste fudbal ! BRAVO !!

dominus

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije.
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.

Miljan Vš

pre 6 godina

Al imate pamćenje ko kolibri... Šta se desilo u prvom meču? Kolko su sudije navlačile za Bayern, ali džabe Ronaldo> ceo Bayern. Btw Marcelo igračina, da Real ima boljeg golmana, ne bi ih niko mogao zaustaviti.

Dag Kristi

pre 6 godina

Jel realno sta gledam u cetvrtfinalu LS?I ovde se klinci prepucavaju oko sudjenja Zvezdi u Lucanima,ili Partizanu protiv Radnika! Sramota sudija,velika sramota!

Aleksa

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Pa, koliko puta treba da vam napišem da je CRISTIANO RONALDO KRALJ FUDBALA?

CRISTIANO RONALDO : Bayern Munich 4:3

Ajmo deco na spavanje...
(Djordje NS, 18. april 2017 22:58)

Kristijano jeste kralj fudbala, ali je Mesi Bog fudbala.

stark

pre 6 godina

Veceras je dragi moji sugradjani i prijatelji, konacno, umro fudbal.
Duci Simonovic je itekako u pravu. Sport je dirigovan.
Kada sam proslih sezona govorio kako NBA sudije guraju San Antonio, svi su me ismevali, braneci se cinjenicom kako oni igraju najlepsu kosarku. Barselona je igrala najlepsi fudbal, ali kada dodje polufinale, pritisak i cvrste odbrane, na scenu ne stupa Ronaldinjo, Mesi, vec sudija.
Crveni kartoni, penali. Sve kako pravila nalazu, sve po zakonu, serifskom zakonu.
I sta se desava kada nastupi nepravda kao veceras? Nista. Zombirani igraci Bajerna cak i ne protestuju. Novac. Oni ce dobiti silan novac i za ovaj poraz.
Ustvari, kad bolje razmislim, pravi fudbal umro je davne 1986god u Meksiku.

StariAs

pre 6 godina

Nepostojeci faul i penal za Bajern i onda glupa kompenzacija Kasaija za Real u vidu crvenog za Vidala. Steta sto je svojim odlukama direktno uticao na utakmicu a moglo je da prsti na sve strane i bude strasan mec :/

Bane

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:15)

Ala si ti gari ostrašćen da je to za neverovati. U ligi šampiona podjednako ako ne čak i više Real guraju sudije nego Barselonu. Samo pogledaj broj titula šampiona i sve ti je jasno. Ali kad si ostrašćen obično si i ne objektivan tako da ti pričam kao da pričam vetru.

Dno

pre 6 godina

Ovo je mnogo lose za Real, ceo svet ce ih pljuvati a jos ce ispasti u polufinalu, jer sa ovakvom kradjom sigurno nece osvojiti ligu sampiona

Sab

pre 6 godina

Ovako je i u Spaniji. Real se gura na svakom mecu. Boli me nepravda. Bajern je ovo mogao da dobije. Ali nemoguce je u oba meca vise od pola sata igrati sa igracem manje.

AFC

pre 6 godina

Veceras je pobedio Koscelni.
Svaka cast.
Omaz, odmazda, karma.

Remplovanje Koscelnog, penal i crveni karton.
Neka ste ispali, da vidite malo kako je, kad vam je remplovanje penal i crveni.

Kome smeta jak Bajern?
Neko hoce da unisti jaku klupu Bajerna!
Nekome smeta Anceloti kao strateg!
Da se nisu Blater i Platimi povampirili?
Ili Infantino radi isto sto i nasi politicari, obecavajuci bolje, jace , brze a samo kopiraja stari sistem!

Spavate li mirno navijaci Arsenala???
Dajte Vengeru novi ugovor, da nas vodi kao Alek!

meraklija

pre 6 godina

Real ne bi osvojio ni pola titula da ga nisu kroz istoriju pomagale sudije i to uvek pa dokle vise kad ovako sude protiv bajerna sta onda da ocekuju ostle ekipe sramota kad ce vec neko da osvoji titulu na posten nacin a ne uz veliku pomoc sudija, sramota, sramota, sramota pa oni obmanjuju celu svetsku fudbalsku javnost, a o namestenim utakmicama da i ne govorimo, znaci novi stari sampion bice Real.

Melenci

pre 6 godina

ja citam sa najvecom mogucom paznjom sve sto napise Adriano Galiani kad covek zna znanje i jos na sve to navija za Real.Sad ste okomili na njega ne zbog pravednosti i cistote fudbala nego zato sto ste besni jer je Real prosao dalje.Greske su bile i bice,hajde cuvajte energiju za sutra jer igraju "najposteniji"na svetu.Da vidimo Mesija da da gol eto neka bude i iz ofsajda i drugi neka opet bude iz ofsajda pa da razgovaramo.Postujem Bajern ne mogu reci nista lose,ali kao i u prvoj utakmicipadaju mentalno sto nije svojstveno Bajernu.Zao mi je,vise bih volela da su se sastali u finalu.Adriano samo pisi,bolji si od velike vecine!

pedja

pre 6 godina

Neka malo i Svabe osjete nepravdu ,uopste mi ih nije zao!Zao mi je samo nas samih sto vidim da se lozimo ko ludi da za prava jednog Bajerna,a pljujemo jednog Novaka zbog par poraza.

nista o nicemu

pre 6 godina

I sad Ronaldo dao 3 gola i njegova izjava odmah: "STA JE HEJTERI, NE CUJEM VAS?" Ako se pitate sto ga ljudi ne vole, pa eto zato. Kompleksas, egocentrik. To je tipa kao kad je Nikolija snimila pesmu o samoj sebi, u pesmi naravno izdrkava se na hejtere. Jadno, ne podnosim takve ljude koji misle da se sve vrti oko njih.
(Marko, 19. april 2017 00:08)

Jesi uporedio najboljeg na svetu i Nikoliju upravo? Ma, bravo

andreas kisser

pre 6 godina

Čudesni Atletiko sa Čolo Simeonom grabi ka još jednom finalu.,treća sreća (Matorko, 18. april 2017 22:00)

za razliku od skoro svih, gledam tu utakmicu i lester ih odvaljuje. atletiko u prvom poluvremenu jos i kako tako, u drugom ne mogu da sastave tri pasa; na stanu sto igraju fomraciju 6-3-1 (moze se reci i 6-4-0). u celom drugom poluvremenu zasad odnos suteva (70. minut) 15:0, tri stopostotne promasene sanse za lester nakon gola. u prvom pluvremenu atletiko iz jedne sanse jedan gol. po svemu sudeci, procice zahvaljujuci poklonjenom penalu u prvoj utakmici (faul pola metra van 16erca) i 'ajde da kazemo iskustvu u ovom takmicenju. sve u svemu, sramotno izdanje u ovom dvomecu za treci najbolji tim spanske lige. P.S. savic fenomenalan, mozda i najbolji u atletiku, sto najbolje govori o njihovoj igri!

EUFORIJA

pre 6 godina

Kasas obuci realov dres! Kasimiro za napravljeni penal i kasnije oštar start nad Robenom NE dobija drugi žuti karton,a Vidal za start na loptu crveni.SRAMOTA!

DoKtoR

pre 6 godina

Treba imati obraza pa nesto reci za ovaj real..
dvije utakmice obje sa igracem vise..plus gol iz ofsajda..
pa ovo je stvarno zalosno sve..

Ip-Man

pre 6 godina

Ovo je strasno, kraj je drugog produzetka, a do sada je Kazemiro zasluzio bar 5 zutih kartona 4 zbog prekrsaja i jedan zbog simulacije, a dobio je samo jedan, s druge strane Vidal je iskljucen ni kriv ni duzan uz to je i ovaj drugi gol Reala dat iz cistog ofsajda, ocekujem da i sutra sudije pokradu Juventus, nekom je izglda u interesu da finala igraju samo spanski klubovi i to tako godinama unazad.

uefa mafia

pre 6 godina

Sramota.Na pocetku casemiro je dobio zuti a kasnije nije sankcionisan crvenim kartonom. Crveni karton Vidalu je vrh jer sa 11 igraca Bayern niko ne moze da pobedi a setite se i prve utakmice kada su igrali sa10 igraca. U produzetku oba gola Ronaldo daje uz ofsajda. Mislim da nema svrhe vise gledati ligu sampiona.

uros-silni

pre 6 godina

@adriano_galliani
"Други непостојећи пенал за Бајерн у овом двомечу. Све се ради да се избаци Реал Мадрид, да случајно не одбране ЛШ.


Ono kad covek ne poveruje sta neko moze napisat nakon ovakvog skandaloznog sudjenja ,ali u korist drugog kluba...decko, preispitaj se sta nije u redu s tobom ...il je ipak citav svet u zabludi,a ti u pravu...

mostarac

pre 6 godina

navijam za barsu od vremena stoickova i bio sam veliki fan fudbala. sada gledam samo barsine utakmice i ok bude poguranaca u ligi prvaka al treba da vidite kako ih masakriraju u la ligi sudije. ne mogu ni sa zamislim sta ce na el klasiku da bude tek. ligu prvaka il ti ga perez cl i la perez ligu sigurno necu gledati.
pratio sam meceve khl ( hokej ) i to je sport za muskarce.
da hoce monako osvojit lp niko sretniji od mn nebi bio ljudi igraju fudbal !

mile rizik

pre 6 godina

Ovaj Kazemiro ne dobije drugi zuti za penal, pa ne dobije drugi zuti za prekrsaj nad Robenom, pa ga ne dobije ni za simuliranje penala. Ne da UEFA svoje mezimce.

Gong

pre 6 godina

Hahaha, sudija izblokirao dva odbrabena igrača Bajerna! Nečuveno navlačenje za Real!!! Godinama dobijaju boraniju u doigravanju, a kada dobiju jaču ekipu, sudije navlače za medalju!

vlada

pre 6 godina

Atletiko- Lester 1-0. Gol iz penala, iako ke faul bio van 16 metara.
Barca-PSG 6-1. Sudjenje ne treba komentarisati.
Real-Bayern 2-1 i 4-2. U obe tekme Bayernu crveni, a Casemiro biva postedjen.
Sevilla- Liverpool 3-1. Pri vodjstvu Liverpoola 1-0 sudija u tri situacije ne sudi igranje rukom igraca Seville.
Pa dokle da se guraju ovi Spanci?

djuxx

pre 6 godina

Jedna rec
S T R A S N O
1. penal za Bajern drugi zuti Casemiru
2. Nedosudjen penal za Bajern ,igranje rukom u sesneastercu
3. Vidal nepravedno iskljucen
4. Gol Ronalda iz ofsajda (mozda i drugi)
PS.
Nisam navijac ni jedni ni drugi
Voleo bih ove godine finale Juve-Atletiko M. Pa ko bolji

fcb

pre 6 godina

Ja sam inace stalozena i mirna osoba,spremna na fair play,ali vecerasnje sudjenje u korist reala me je iznerviralo kao nikad,prvo nije trebao da dobije crveni vidal,drugo kasemiro koji je nevidjeni mesar trebao da dobije 5 zutih kartona,gol ronalda iz ofsajda sto je poremetilo dalji tok utakmice...Sve u svemu u nastavku takmicenja svim srcem protiv reala,i da ne zaboravim sutrasnju utakmicu isto svim srcem uz juve!

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma logicno za Srbiju ustvari 90% ljudi koji prati fudbal ivde razmislja isto kao moja devojka koja gleda fudbal kad mora zbog mene. Pa vecina ljudi ovde bi volela Lester u polufinalu... to sve govorri s kim se objasnjavam ja ovde.

stosone

pre 6 godina

Najluđe je kad navijači Barselone komentarišu suđenje, neprocenjivo. Nije mi drag Real, daleko od toga ali simpatizeri kluba u čijim su mečevima sudije donosile toliko sumnjivih i tendecioznih odluka koje su direktno uticale na rezultat zaista ne treba da komentarišu suđenje.

milos

pre 6 godina

Sudija je bio los za obje ekipe da budemo realni. Mekan penal, ofsajd kod auto gola, ofsajd kod Ronaldovog gola... Ali sve u svemu kad se sagleda Bajern je ima dva suta??? Real je prosto bio vise gladan. Sportski pozdrav

cinik ovdašnji

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da ima Srba koji navijaju za Nemce. To su neke nove generacije, neke u najmanju ruku cudne generacije.
(Zivim u Minhenu a navijao za Real, tj. uvek protiv Bajerna, 19. april 2017 08:12) E obožavam vas gastose koji ste pobegli tamo da uživate u standardu, sređenoj socijalnoj i pravnoj državi, ali glumite odatle nekakav patriotizam...I kakve veze ima ako Srbin navija za Bajern? Sportski gledano, ja uvek navijam za onoga koji juri rezultat, osim ako ga ne juri protiv našeg kluba.

the truth

pre 6 godina

Uzas sudjenje, Kazemiro trebao crveni a ne Vidal. Ovi koji kude Ronalda nek prestanu da gledaju fudbal! Kakvo kretanje, instikt, inteligencija. Isto tako ko kudi Mesija. Ipak kad je Roben zdrav ja bih uzeo njega najradije :)

Cile

pre 6 godina

Kasemiro je trebao dobiti crveni kod penala a onda i za klizeci start kasnije, to se oprasta a onda Vidal dobija crveni za nepostojeci faul, ovo moze samo Realu da se sudi i nikome vise.

Strasnoooo

pre 6 godina

UPRAVO SMO GLEDALI NAJVECU KRADJU U ISTORIJI FUDBALA...PA DA LI JE OVO MOGUCE DA SE RADI U OVAKVOM TAKMICENJU....STRASNOOOOOOOOOOOO

Hames Rodriges

pre 6 godina

Jedina stvar gora od ove kradje su ovi subjektivni komentatori kojima ista ne smeta dok je u njihovu korist, a cim je protiv njih onda laju na sve strane o nepravdi.

stefan

pre 6 godina

razumem ja da sudije ponekad pogrese, ali ovo... nemam komentara... znaci Casemiro zasluzeni crveni, Vidalu crveni bezpotrebno, dva ofsajd gola ronalda... covece :O

Don

pre 6 godina

Fuj! Užas! Katastrofa! Sramota! Ja od danas više ne gledam ovogodišnju ligu šampiona, kunem vam se životom! Ovo suđenje je velika bruka!

Mario

pre 6 godina

Bicu pinudjen da navijam za Barselonu u El Clasicu sto sam mislio da se nece nikad desiti, ali posle ovog veceras, vise necu govoriti da ne volim Real nego da ih mrzim

Патас

pre 6 godina

Да сам на мјесту овог Галијанија покрио би се ушима. Милан у суботу даде у 97ој минути гол за 2:2 а судијска надокнада 5 минута.

menjam tri Real slicice za jednu Bajernovu

pre 6 godina

Navijam za Arsenal i Real a posle ove sezone moracu da pronadjem drugi klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marijan, 18. april 2017 23:59)

Poslednjih godina sam navijao za Real i Atletiko Madrid, pre svega jer je Barselona bila toliko forsirana od medija (ne sporim njen ogroman kvalitet i igru poslednjih 10 godina)... medjutim, veceras sam od iskljucenja Vidala navijao za Bajern... Real definitivno otpada sa moje liste, Atletiko (za sada) ostaje, a videcu koga da dodam... iduce godine ce to definitivno biti Bajern

Ringo Star

pre 6 godina

Ma nije sudija grubonigrao nego Vidal. M9gao je da to ne radi. Sta ste navalili na sudiju, 3 zuta za 90min covek pravi.. Pa sta, treba da mu se oprasta uvek....

heh

pre 6 godina

Znači gol iz opsajda,dva crvena kartona u dve utamice za Bayern, i videćete opet će te ispasti!
Real je najveća prevara futbala!
(Bavarac, 18. april 2017 22:58)

OFSAJD.
CETE.
FUDBAL.

Nezgodno postane kad internet dodje u svako selo.

aca

pre 6 godina

nazalost ni liga sampiona nije vise ono sto je bila..Jednostavno to vise nije taj fudbal sto se igrao! Ne prica se vise o spektakularnim golovima,tekmama,a istina sve ih je redje!Vec samo nazalost o greskama sudija i ko je koga pokrao...Ligo Sampiona dosadna si!!

NoName

pre 6 godina

Loše suđenje skroz. Oštećeni i Bajern i Real - za nijansu više Bajern. Penal je sumnjiv (ne bi pogrešio i da nije svirao). Kazemiro zaslužio crveni, kao i Vidal (ali ne za onu situaciju). Drugi gol Bajerna je više posledica konfuzije Realovih igrača, nego samih Nemaca. Ronaldov drugi gol, verovatno ofsajd - treći - i jeste i nije. 
Real daleko bolji u prvom poluvremenu, Bajern bolji u drugom. Sve u svemu, ako gledamo ceo dvomeč, Real za nijansu bolji. Ako dobiju Juventus u 1/2 finalu, neće im biti nimalo lako.
(dominus, 18. april 2017 23:33

Kazes da je Ronaldov drugi gol VEROVATNO ofsajd? Pa kako te nije sramota da kod ofsajda od minimum 1-1,5 metar stavis rec VEROVATNO? ... Treci gol JESTE ofsajd...Ali i ja sam glup, ocekujem da navijac Reala ima obraz? To dvoje ne idu zajedno...Cujes njega, verovatno ofsajd.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

O cemu ti pricas covece? Penal cist kao suza.Robben sklonio loptu,odbrambeni igrac kasnio,zakacio Robbena,to sto on teatralno pada vise nema veze.Ne brukaj se vise komentarima,jer oni ostaju zapisani pa te mozemo podsetiti na njih.Bolje uci kineski jezik posto navijas za kineski klub! Ja bar navijam za nemacki.
(Oliver, 19. april 2017 00:07)

Ми се Оливере дуго знамо и не желим да ти сипам со на рану након овакве вечери и још једног скандала у режији УЕФЕ али у овом конкретном случају управо о томе се ради да је Робен театрално пао, није ту било никаквог контакта који би изазвао пад играча, он је намерно ишао на минимални контакт како би могао да падне, ја бих то назвао пре симулацијом, дао бих му и картон за то (Робену).

Ово остало што се дешавало, сви смо видели, још једна срамота УЕФЕ.

Дакле, немој ми замерити на коментарима јер свакако нису упућени навијачима једног таквог клуба као што је Бајерн а поготово нису упућени теби.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ovo je najveca kradja u istoriji fudbala! Moze da se desi jedna kardinalna greska,ali 2 i to u kljucnim momentima utakmice kad je Bayern bio u naletu,to nije slucajno,jer Kasai nije los sudija,naprotiv,on je odlican sudija sto znaci da ovo radi namerno.I nije mu prvi put.DA li se neko seca da je isti Kasai sudio Real-Bayern u Madridu 2012. kad je sudio penal nakon napucavanja Alabe u ruku? I tad su bili produzeci,Bayern otisao na penale.Dakle,Madjar Viktor Kasai je Realov sudija,sudija za specijalne zadatke.Zalosno je da jedan Bayern nema nikakav uticaj u UEFA i da dozvoljava ovakvu bezocnu i nezapamcenu kradju.U svakom slucaju,veoma sam ponosan sto sam dugogodisnji navijac velikog Bayerna,a bila bi me sramota da navijam za prljavi,korumpirani,lopovski Real!
(Oliver, 18. april 2017 23:42)


zanimljivo koliko su mnogi ovde vikali zbog gresaka barsa-psg, u kriticnim momentima meca, a mnogi nece ipak primetiti koliko je u ovom mecu bilo konstantnog odlucivanja, sa skoro jasnom namerom uticanja na rezultat.

nekatamo

pre 6 godina

Pa mislim ovo je potpuno nepravedno. Vec cujem ljude sutra koji ce samo videti rezultat (zasad 4:2) i reci da je Real razbio Bajern... Nisam navijala ni za koga narocito, ali ovo je frustrirajuce za gledanje.

Ali

pre 6 godina

Sve na stranu ali Real je potuno zasluzeno prosao. Odavlio je Bajern u ova dva meca, oba crvena su bila potpuno zasluzena. Bajern je imao srece sto u Minhenu nije ubedljivije porazen. Toliko.

Alejandro

pre 6 godina

Adrijano Galijani - sam protiv svih, da li iko vise cita sta on pise lol
 (Komedija lik, 19. april 2017 00:01)

To se u mom selu kaze: kontras!
Lik je samo zeljan paznje, a paznju najbolje privlacis kad lupas gluposti.
Ne uzimaj mu za zlo... nije jedniji. Puna ih je Srbija. Ionako su sve to neki anonimusi, koji se kriju iza monitora.

Pedja

pre 6 godina

Čitam i neverujem šta čitam. Nepostojeci penal za Bayern? Casemiro je stao na vrh stopala Robenu, nakon što je Roben gurnuo napred, pogledajte malo bolje, kontakt postoji, i ti kakav. Nek vama stane neko na vrh stopala, pa probajte da se pokrenete, samo ćete pasti. Isti taj Casemiro pravi faul, ne znam sada nad kojim tačno igračem, za drugi žuti, sudija ostaje nem. A faul je bio u istom rangu sa Vidalovim. Na početku meča, Bayern izvodi slobodan udarac, Humels i Ronaldo u duelu, Ronaldo oseti kontakt i baca se, sudija pokazuje faul?! A kontakt je bio kao kada na mene baba stavi ruku. Sve u svemu, brza i disciplinovana igra Bavaraca, i sramna igra šampiona.

milan

pre 6 godina

Tako im i treba,imali su u Minhenu sve u svojim rukama i ona colupina posalje penal u kosmos,da ga dao Bajern bi ih pocepali do kraja i ja bi imao 10 crvene u dzep,tako da mi sada bas drago sto su ispali ovako...

AtamanCG

pre 6 godina

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno
(Anonimna, 18. april 2017 23:48)

Ima nas, nažalost, mnogo koji se sjećamo Toma Heningsa Evreba i njegove verzije fudbala. Nikad prežaljeno, novo finale sa Unitedom, a da je Didije iskoristio barem jedan od, čini mi se tri zicera, ne bi nam ni sudija ništa mogao ... Ali sramota tog suđenja će se pamtiti decenijama.

BgHQ

pre 6 godina

Ne razumem komentare da je bolji tim prosao jer treba imati u vidu da je bolji tim od 210 min imao igraca vise oko 70 min.Da budemo posteni iskljucenje u Minhenu je bilo zasluzeno ali ovo u Madridu....nikako.Bolji tim daje sinoc drugi gol iz cistog ofsajda.Da je bilo bolje sudjenje ko zna koji bi tim bio bolji.U svakom sluc ovo je bilo finale pre finala a Real je po milioniti put poguran od strane sudija sto slucajno sto namerno.

Gong

pre 6 godina

Nezaboravite nepostojeći ofsajd Levandovskom kad je iskočio 1-1 na golmana! Marselo je bio pola koraka bliži, videlo se po liniji. Evo, slušam Engleze voditelje i zaista lepo komentarišu, nepristrasno i ništa im ne promiče.

darko

pre 6 godina

E pa drugari vreme je za VIDEO SUDJENJE inace ova banda iz uefa i FA ce nastaviti da hara fudbalom..KAKO BILO KOJI MEC MOZE DA BUDE FENOMENALAN AKO SUDIJE DRASTICNO OSTETE NEKU EKIPU VREME JE ZA POSTENO SUDJENJE DOSTA LOPOVLUKA DIGNITE SVOJ GLAS,MISLITE I NA SRBIJU U RUSIJI IMA DA NAM SVIRAJU PENALE PO OBICAJU

soros

pre 6 godina

Potpuno zasluzen prolaz Reala. Ofsajd Levandovskog kod koji je prethodio autogolu Ramosa. Koji niko ne spominje, po jedan neregularan gol na obe strane. I jako sumnjiv penal i crveni karton. Sve u svemu zasluzen prolaz Reala, sve cestitke navijacima Reala. Nama je Anceloti najveci krivac, oba puta gresi sa izvodjenjem Alonsa, tad nam se igra potpuno raspala i kod crvenog kartona, bolje da izbacio Milera nego Levu, bez obzira sto je ovaj tek usao. Miler je u ocajnoj formi, ova dva meca se nije video bukvalno. Verujem da je LS sledece godine nasa, sa podmadjenim sastavom, pojedine igrace su pregazile godine. Sve u svemu cestitke Realu na zasluzenoj pobedi.

ciro

pre 6 godina

posle ovakve utakmice uvek se setim kako je RM tamo neke 80 i neke izbacio Rijeku...u I utakmici 3 0 za Rijeku, a moglo je da bude i 6 0 ...ali u Madridu 4 0 za Real, uz dva isključena igrača Rijeke...da je bilo potrebno isklučili bi oni i trećeg...ali ako stavimo sudjenje na stranu glavni krivac za poraz Bajerna je njihov trener Anćeloti. Morao je da stavi dva flastera na Marsela, inače u zadnjih godinu dana više nego smešnog, koji je videlo se to u startu, izgleda pre utakmice pojeo spanać ili bananu ili šta već...bez njega Real ne bi večeras uradio ništa, ama baš ništa...čudi me to za Anćelotija, koji obično takve stvari zna da reši...

kokoda

pre 6 godina

Kratko i jasno... 2 gola iz ofsajda Penalda , 1 otet gol Lewandowskom kada su mu svirali nepostojeci ofsajd a bio je isao sam na golmana (isto kao u prvoj utakmici Milleru) i lazno ne dat crveni Kazemiru... A sto se tice Vidala, zasluzio je crveni sa jednim dosta grubim startom jos pocetkom drugog poluv. i Anceloti je trebao da ga izmeni ranije a ne Lewandowskog. Sramotno sudjenje do u svakom smislu.

Vule

pre 6 godina

Ovoj postavi sudija bi trajno zabranio da sude jer su primili velike pare i sproveo ih bi u zatvor kada bi im ispitao poreklo imovine svima!Uveo bi video sudijske odluke kao u drugim sportovima da se zaustavi mec sudija vrati snimak uveri se i ponisti gol iz ofsajda kao ovaj Ronalda a ako je regularan na centar lopta!Oni nece ovo da uvedu zbog muvanja..

zasto ste ubili medjeda?

pre 6 godina

Ko nema arenu i ganja stream a koristi mts moze na kliksport za 50din da "kupi" stream. Dobra slika, ne secka. Mada uvek se moze naci dobar i besplatno, koga ne mrzi :)

Mikii

pre 6 godina

Sta bi sa onim da čim Lesteru dodje ozbiljnija ekipa, napunice ih 10-0? Svaka im cast, nema šta.(CENTURION, 18. april 2017 22:31)

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poy

bogoljub

pre 6 godina

Neverovatne greske sudija. Iskreno zelim Realu da ispadne. A mislim da su to i zasluzili. Casemiro je prvi morao da dobije drugi zuti. Vidal nije nacinio prekrsaj. Ofsajd Ronalda za drugi gol je slag na tortu. Nisu se sudije proslavile u ovim cetvrtfinalnim duelima.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

U ovoj smo utakmici vidjeli u kojoj je mjeri nepravedan svijet u kojem živimo . Koja je ovo kradja i nepravda da pravedan čovjek poludi od muke . Igram kladionicu al uveliko razmišljam dal ću ikad više na tiket staviti Real i njegove igrače da postižu golove . Znam da oni samo rade svoj posao al zgadili su mi se kao i sudijska organizacija naravno !

sarajevo.ba

pre 6 godina

Gledam na francuskoj tw mec,uhvatili oni nekako snimak kako Zidan hoce Ronalda da zamjeni a ovaj mu u fazonu "necu da izadjem"...i izbaci Zidan Krossa cccc

SIMO

pre 6 godina

kome posle ovoga neke stvari nisu jasne taj odmah na pregled... LŠ definitivno crkla... ja definitivno više to smeće neću da gledam

Magiko

pre 6 godina

Videli ljudi da igrac vise nije dovoljan pa pustili Ronalda da gol iz ofsajda od metar i po :) posle kad ljudi stanu od muke krene gazenje da klinci mogu da kazu da bi svakako dali 4 gola...sve regularno.

veliki strumf

pre 6 godina

I drugi, ali i TRECI gol Ronalda iz ofsajda! A pomocni stoji 5 metara iza, naravno da sanse nema da vidi. Uzas. Postoje slike na netu.

bbrdo

pre 6 godina

Ovo je sramota...
Kukali ste na Barsu protiv PSGa, onde je bar bilo polemike oko sudijskih odluka, a ovo je oružana pljačka!
Šteta bavarci, dobra ekipa...

Djole*

pre 6 godina

Odvratni su Realovci! Da se razumijemo, mrzim i Real i Barselonu, ovo bre nije normalno vise koliko ih guraju! Sutra Barsa prolazi Juve, na istu foru sa sudijama...

akajea

pre 6 godina

Бајерн дао два гола, један из непостојећег пенала, други из аутогола којем је претходио офсајд Бајерна.

Али се слажем, катастрофално суђење, грешке на обе стране, продужетка није ни требало да буде.

Навијачи УЕФАлоне да се не јављају.
(Adriano_Galliani, 18. april 2017 22:58)

A šta bi navijači "uefalone" tražili na SRPSKOM portalu? Svašta.

Hunter

pre 6 godina

Ono kad ti je muka posle utakmice i pokajes se uveliko sto si je gledao uopste. Kakvo sikaniranje Bayerna veceras pred ocima citavog sveta. Pa jel moguce takve kardinalne greske napravit. Cak 3 ogromne ,fatalne greske su bile veceras na stetu bavaraca. Prvo Casemiro je trebao dobiti drugi zuti u 2 ili 3 navrata , prosto neverovatno da mu je progledao kroz prste.Zatim neverovatan drugi zuti ovom Vidalu i na sve to gol iz ofsajda sa Marsa vidljiv.Cak moguce da je i ovaj 3 gol reala iz ofsajda.Penal nad Casemirom je decija prica,cak ga i komentator ismijavao.Frajer se bacio i isao u kontakt, dok je penal nad Robenom cist kao suza iako se Roben malo i tetrealno bacio.Dakle Real apsolutno nigde nije ostecen. Necu uopste gledat zavrsnicu. PSG je pokraden za onaj penal,al oni su i zasluzili ispasti kakvi su bili,al ovo veceras je neprevazidjeno,jos je Bayern bio konkurentan,igrao je.Masakriro je sudija nemce i ocigledno je da je Real morao proci.FUdbal je umro odavno.Ziveo Calco, Forza Inter !

samo jako!

pre 6 godina

Crveni nezasluzeno, drugi gol reala iz ofsajda... Sto se bajerna tice, sumnjiv penal, ne bih rekao ocigledno da nije bio, a za autogol nisam siguran... Sudija upropastio tekmu, to sam siguran... Ali bajern bas dominantno bolji do iskljucenja...

cock_sparrer

pre 6 godina

Jednostavno nije gledljivo . 4 greske,4 ubitacne greske na stetu nemaca. Crveni nije dao Casemiru,pa onda greskom iskljuci Vidala,pa onda 1 gol iz ofsajda,pa drugi...Ovo jos nisam video. 1 od ovih gresaka je dovoljna da utice direktno na rezultat,ali 4 !! HEJ ? Pa jel ova gospoda iz uefe,fife misle da mi sisamo vesla !? Ne kapiram kako imaju obraza ovako nesto napravit. 1 ovakva greska i oke,ajde moze se desiti,pogresi i sudija,covek je,al 4!!! Pa jel oni nama vredjaju inteligenciju, jel misle da smo ovce il sta ? Kako bi se zgadio ovaj fudbal to je neverovatno.Iako ne volim svabe,imali su i oni poguranaca kroz istoriju,al ovako ih pokrasti vredja mene kao gledaoca, nas sve ! Odvratno !

Shotry

pre 6 godina

Uklizas igracu za penal a ne dobijes karton, jos gori klizeci u nastavku ni tu nema kartona, par minuta kasnije, za start gde nije ni doslo do kontakta iskljucujes igraca. Sta dalje reci, sad citam i dva gola iz ofsajda, dobro je da sam na vreme pustio reprizu Novaka Djokovica.

ja

pre 6 godina

Zamislite da je na derbiju napravljen ovakav sudijski previd. Sporan im je i gol Tavambe, a tek ovo da se desi...ne želim ni da zamišljam...

Toby Wong

pre 6 godina

Mozda i najveca pljacka ikada. Ovde cak i nema 50:50 situacija, sve je cisto.
3. gol 2 metra ofsajd, 4. isto ofsajd.
Vidal dobija crveni za start koji nije ni prekrsaj.
Sa druge strane Casemiru oprosteno nekoliko zutih.
Nepostojeci ofsajd Levandovskog.
Jos je i jedna ruka u 16 oprostena Realu.

f

pre 6 godina

Ovo je tuga. Baš tuga. Neko ovde reče nije bio penal. Pogledaj bolje, Roben je nagazen na nogu, ne zakacen, dobro mu nije otkinuo stopalo. O kartonima sve receno. Niko ni ne pominje drugi Ronaldov gol. Ofsajd i to dva metra jedno i ruka pri prijemu. Treći gol je bio minimalni ofsajd, ali ajde to je diskutabilno. Samo prvi i četvrti po meni čisti.

wlado

pre 6 godina

naravn navijam za real ali sudjenje je bilo sramno. na ovaj nacin osvojena eventualna titula ne vredi mnogo. izgleda da je problem fudbala veliki -sudjenje.

ceo tok meca je vodio sudija svojim greskama, kao i krajnji ishod.

pre meca sam procenio da ce biti produzetaka, prosto jednako su jake ekipe, madrid jeste imao vise fizicki snage u produzetku videlo se, ali crveni kartoni, ofsajd od metra...

bam bam

pre 6 godina

neutralan sam,ovo je najbolje sto fudbal moze dat.kakva utakmica a nema golova!mislio sam da ce bayern ic dalje jer nije isto dok igraju varane ili pepe a mora igrat nacho,fali bale,onaj ko kaze da bale nevredi taj ili mrzi real ili stvarno nema blage o fudbalu.bayern dobar ali nema ideje.uglavnom neznam kakvo ce drugo poluvreme da bude ali bit ce fudbala u to sam siguran i to najboljeg.

Bruka

pre 6 godina

Ovo traje već dugo.. Rijeka je 80tih u kupu uefa dobila Real 3-1 kući i izgubila 3-0 na Bernabeu gdje je drugi žuti i crveni zbog prigovora dobio Desnica. Desnica je gluhonijem.

don

pre 6 godina

Mislim da zrela osoba koja istinski voli fudbal ne moze navijati za Real i Barselonu. Njihovi navijaci se preko foruma prepucavaju oko sudija, a i jedni i drugi su zasticeni kao beli medvedi. Ja se godinama dvoumim koji mi se klub vise gadi i nikad se ne mogu odluciti. Veceras je Bajern ostecen u 3-4 situacije koje direktno uticu na mec. Prvo nepostojeci ofsajd Leve kada bi isao sam na golmana. Drugo cist start na loptu Vidala koji nije ni faul, a ne zuti. Trece ofsajd od barem pola metra. Pravda je spora, ali ce kad tad doci.

Goran

pre 6 godina

Veceras sto su sudeje uradile Bajernu je druga velika sramota za kratko vreme,iskljucili Vidala a on prvo startovao na loptu a ovaj se sapleo o njegovi nogu,kampovanje Ronalda u ofsajdu kao nekad Inzagi iz kog se aktivira i daje gol,ma dajte pre nepunih mesec dana navlacenje da Barsa prodje, veceras ovima iz Madrida a nebi me zacudilo da sutra protiv Juveta bude ista situacija,posle ovoga namestanje ove beton lige kod nas je decija igra,jos dve situacije sa meca sudija za simulaciju Realovog igraca u sesnajstercu nije dao zuti a Robeni za prigovor je dao.Bajernu svaka cast momci su sa 10 igraca igrali fudbal,borili se kao lavovi,KAPA DOLE MAJSTORI!!!

zekan17

pre 6 godina

Da li je bre ovo realno. Pa ovakvu kradju,nisam video u gradskoj ligi. Kazemiro zasluzio dva crvena,Vidal nije napravio prekrsaj a ne nesto drugo i dva gola iz ofsajda. Pa ovo je neverovatno

Патас

pre 6 godina

Криминално суђење! Чист офсајд Роналда код 3:2 јбт 5 судија има на терену и нико не види. Ако је већ Видал добио црвени требао је и Касемиро ако ћемо поштено. Жалосно је да Реал на овакав начин прође јест да су били бољи и да је Бајерн срећно дошао до 2:1 али Бајерн је оштећен и то је чињеница. 5 судија на терену и нико ништа не види, ко да су их покупили на некој ливади и довели да суде ЛШ.

opo

pre 6 godina

Prosto neverovatno da Bajern nema uticaja, takvo ime a dva crvena u dve utakmice i gol iz ofsajda od pola metra. Realno Real je bio bolji kad se pogledaju obe utakmice, ali igrac vise i poklonjen gol sve menjaju. Kakav je crveni dobio Vidal, neverovatno?! Stvarno, Real i Barselona vise ne mogu ni da se gledaju.

Car

pre 6 godina

Voleo bih da do kraja svog zivota prisustvujem utakmici na kojoj ce Real biti ostecen, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti. Iako ih ostete, do kraja utakmice im sudije vrate troduplo.

Miodrag

pre 6 godina

@Adriano_Galliani, 18. april 2017 23:09
Kako tako besramno mozes da tvrdis da nije bio penal kad je Roben prvi stigao do lopte. To je sustina igre, presudno za faul ili ne. Ako odbrana kasni biva kaznjena.

Milanche

pre 6 godina

Nije mi bas najjasnije zasto preovladjuje misljenje da je sudija uz vec diskutabilan penal za Bajern trebao jos i crveni karton da da. Zar nije penal sam po sebi dovoljna kazna za prekrsaj u kaznenom prostoru, zasto bi za taj prekrsaj sudija morao i karton da pokaze. To u fudbalskim pravilima nema.
Vidal je crveni zasluzio mnogo pre poslednjeg starta, prost zbir grubih prekrsaja.
Realno je velika greska sudija drugi gol Reala iz ofsajda, ali je veceras prosla ekipa koja je vise pokazala.

NP

pre 6 godina

Sta se palite na Real toliko? Jel Ronaldo kriv sto je zabio iz zaleđa i gol mu je priznat? Nije,jel Casemiro kriv što nije dobio drugi žuti? Nije. Jel Bayern zabio iz penala i tjt da nije bilo Ramosa nebi bilo ni drugog gola. ''Penaldo'' je zabio 100 golova u LP i treba mu skinit kapu. Kao i Messiu jer su obojica vrh svaki na svoj način. Navijam za Real i suđenje nije bilo na nivou ovakve utakmice i to je to. Bayern je oštečen ali tu je kriv čovjek koji sudi utakmicu. Ne Ronaldo.

Oliver

pre 6 godina

@zizu
"kontakta nogama nije bilo, bar ne u toj meri u kojoj se Roben bacio". Mera nije bitna.Kad pretrcis igraca i sklonis loptu,vise ne smes da ga pipnes,to je penal.Robben je pretrcao Kazemira i tu vise nema price.Penal cist kao suza.Svako ko poredi ovaj penal sa onim u prvoj utakmici,nema veze sa zivotom.To sto navijas za Real,ne znaci da treba da lupetas kao sto je tvoja izjava da je Real ukupno vise ostecen nego Bayern.A Bayernu dvaput igrac iskljucen,drugi put totalno izmisljeno,nije bio uopste faul,a kamoli drugi zuti.I onda jos ofsajd od metar Ronalda u kljucnom momentu kad je rezultat 2:1 za Bayern koji ga vodi do penala.I jos su svirali jedan ofsajd Lewandowskom iako je Marcelo bio poslednji igrac,kao i Muelleru u prvoj utakmici sto su svirali neopravdan ofsajd.A to su bile dve ciste situacije jedan na jedan sa golmanom.Dakle,Bayern nije ostecen,nego brutalno pokraden.Autogol Ramosa se ne moze staviti u isti kos sa sudijskim greskama kao sto ti cinis.To sto je neko glup ili smesan,je njegova krivica,to nema veze sa sudijom.Zali se na smesnog Ramosa.Ne postoji u fudbalu zasluzeno ili nezasluzeno.To je potpuno nebitno,jer je fudbal jedini sport u kome moze nezasluzeno da se pobedi.Bitno je jedino da li se posteno pobedjuje,a ne zasluzeno.Real nije prosao posteno.

momo dobri

pre 6 godina

Ako ih bude sacekao Juve polomice ih(bez crvenih kartona i penala),zapamtite moje reci.Srecno su prosli Nemce,ali Italijane jer znaju za jadac nece tvrdim nema sanse.A sad zabelezite ovaj komentar ako se kojim slucajem sastanu u narednim rundama.Bajern je jak kao zemlja,prosli su,a Juventus je isto tako jak samo sto znaju za fore,e tu lezi zec ;) Spanci protiv Italijana ali ovi drugi su majstori svega da bi pobedili,pazite ubice ih u pojam!!!

danilo gugeš

pre 6 godina

niata sudije nisu krive već anćelotti koji nije izvadio vidala na vreme ... prvu zutu je popio u 5 min i posle toga i dalje igrao kao da je na ratištu ... rizikovali su , desilo se ono najgore , sve ostalo su posledice toga . Ps : anceloti prima millione a moj mali rodjak 9 god je vec pola sata pre crvenog kartona rekao: ako ne izvadi vidala dobiće crveni ... ne treba biti genije da to shvatis a anceloti ko da je ucinio uslugu starom klubu

Xsx

pre 6 godina

Sramota!
Nadam se da je ova sudijska pljačka dovoljna i da se sutra Barseloni neće poklanjati penali i crveni kartoni. UEFA je i definitivno pala na najniže moguće grane.

musa dembele

pre 6 godina

REAl i BARSA ocigledno UEFAi donose vise para ,jer drugacije ne mogu da objasnim ovakvo GURANJE doticnih... MUka mi je posle svake utakmice LIGE SAMPIONA zbog sudija! Ovo je previse... Bajern je bio spreman za istorijski rezultat veceras

dembelijanac

pre 6 godina

Gol iz ofsajda Ramosa protiv Altetika prosle godine u finalu, pre toga gol Ramosa u nadoknadi koja je istekla i tu je Real osvojio nakon produzetaka, crveni karton Ardi Turanu kad su izbacili Altetiko u cetvrtfinalu, sad jos i ovo. Bolest!

Sab

pre 6 godina

Sta uradise sudije Bajernu veceras. Najveca kradja u istoriji fudbala. Prvo svira nepostojeci ofsajd nad Levandovskim, posle toga Vidal dobija zuti karton, pre toga Kazemiro dva puta treba da bude iskljucen, i na kraju Ronaldo lagano daje dva gola iz ofsajda.

Kamena s ramena

pre 6 godina

Kazemiro pravi grub faul na igraču koji se u tom trenutku oslobodio lopte i ne dobija drugi žuti iako se situacija jasno vidi iz svih uglova, posle toga Vidal fantastično startuje na loptu i odnosi loptu i dobija drugi žuti karton iako se iz svih uglova vidi da je to bio fenomenalan start na loptu, jer položaj stopala govori glavnom sudiji ako već nije imao komunikaciju sa pomoćnicima da je takvim položajom odneo loptu, ne igrača! Definitivno trenuci koji su po meni odlučili ko će u polufinale, a to je sudija! Ne, Cristiano kojem svaka čast na odigranom dvomeču protiv Bajerma, već sudija! Bajern je imao blagu i psihološku i igračku prednost, jer pri onom rezultatu da su dali gol sledeći imali bi velike šanse da prođu u polufinale, jer teško da bi Real izednačio sa dva gola, al eto sudija svojom greškom lomi utakmicu. Pitanje za Vas: Jel niste i dalje za video tehnologiju u fudbalu? Shvatite ne bi to ubilo draž fudbala kao što nije ubilo ni u tenisu i košarci, ovo ubija draž fudbala! Sramota!

kkk

pre 6 godina

Kao sto je momak negdje u komentarima napisao, istupanje i bojkot ovog jadnog takmicenja koje je podredjeno Penal madridu pocev od timova u grupnoj fazi, pa osmini finala, cetvrtfinalu, penalima, crvenim kartonima (ne realu niposto, samo protivnickim igracima), golovima iz ofsajda, penalima za penalda itd itd..

Vladan R

pre 6 godina

Da bi vrhunski fudbal zadrzao makar i malo integriteta, pothitno vec od juce treba uvesti celendz ili pregledanje tv snimka. Od poslednjih desetak i kusur LS, vise od pola je odluceno tako sto su potonji pobednici, u jednom trnutku bili zestoko pogurani od sudija. Najsveziji primer gol Ramosa iz ofsjada, istina malog ali ipak ofsajda, u finalu LS protiv Atletika. Pre toga dva puta pogurana Braselona. Protiv Celzija, ne svirana u revansu minimum dva-tri penala Celziju. Istine radi i Barsa je ostecena za penal u prvom mecu kao domacin. Nesto ranije ostecen Milan, ponisten cist gol Sevcenku za prolaz. Zatim u sezoni kada je Inter osvojio LS, poguran u polufinalu, protiv bas Barselone. Priznat im gol iz ofsajda za 3:1 u prvom mecu, a zatim Barsi ponisten cist gol u zaustavnom za 2:0 i prolaz. Zatim u sezoni kada je Porto osvojio LS poguran protiv MU kada je Skolsu ponisten gol zbog "ofsjada", koji je donekle uporediv sa onim Milijasevim. Ima i iskljucenje igraca MU bas protiv Reala, mada ne znam da li je te sezone Real osviojio titulu. Sve ovo na prvu ruku bez isuvise prisecanja. Da dodamo i SP. Recimo nepriznat gol Engleza a lopta pola metra u golu, ili olako dosudjen penal za Italiju protiv Australije, bas na SP koje su mislim osvojili. Dovoljno, da ne nabrajam vise. Ovo vecears je pravi kriminal. Tri zestoke greske. Neopravdan crveni Vidalu, nepostojeci ofsjad Levandovskog, isao 1 na 1 sa golmanom i gol Ronalda iz ofsajda koji definitivno prelama dvomec( a isti pomocnik).

diablo

pre 6 godina

Spanski komentator je urlao kod izjednacenja, mozda necete verovati ali od gola Ronalda iz onog ofsajda covek je cutao, mislio sam da su spanci bestidnici ali i oni znaju za sramotu.

Anonimna

pre 6 godina

Real je ovim definitivno postao najodvratniji i najomrazeniji klub na svetu, samo kad budu ispali u polufinalu ili finalu, o ovoj pobedi se nece pricati a sramota ostaje za sva vremena.
(Aleksa, 18. april 2017 23:22) # Link komentara

eh, brzo se sudije zaborave, ko se još danas seća one utakmice između Chelsea i Barce i skandala (i na kraju je barca čak pobedila LŠ da bude stavr još gora).

Fudbalu treba tehnologija pod hitno

takkar

pre 6 godina

Zbaoravio sam da ''pohvalim'' Vidala u mecu protiv Srbije svojevremeno, kad je od pozadi tako krvnici startovao na Racu Petrovica da sam se uplasio za coveka. Bije bre taj kao lud, kuckajte na You Tube njegovu arhivu startova. Bije ne prasta. A i u Minhenu je tukao kao lud, sad ga jes stiglo. Inteligencija mu je slaba strana.

Fedorov Sergei

pre 6 godina

Ljudi predjite na NHL ovo se tamo ne desava.Finale se igra i niko ne vidi gol zbog brzine paka,a i sirena iza gola se nije oglasila.Pocinje druga trecina i sudije sviraju pogodak posle odgledanog snimka.Niko se ne buni jer je gol regularan.Ko to ne zeli da se desi sa fudbalom?

Aleksandar

pre 6 godina

Ne bih da se pravim pametan ma da ce ova analiza otprilike tako zvucati...Dragi prijatelji,nije ovde rec niti o Realu,Bajernu,Barsi...marsovcima...jedina i iskljuciva konstanta danasnjeg fudbala je novac i samo to i tacka!Veliki mnogo ulazu,UEFA im to nekad naizgled otme pa opet vrati i tako ukrug...ogroman uticaj sponzora,te cuveno rivalstvo Messi-Ronaldo,opet ogroman novac u igri itd...nece danasnje haj-tek generacije da gledaju LS bez Mesija,Ronalda i sl...zar mislite da ce iko na dalekom istoku ili u SAD ili na nekoj drugoj da tako kazem ne-fudbalskoj strani planete gledati tamo neki Atletiko,Monako,Novi Pazar u zavrsnici LS bez npr Reala,Barse...Mesija,Ronalda...(srecom jos nema po neki kineski fudbaler u doticnim ekipama...) NECE i ode ogroman profit za sve koji su umrezeni oko UEFE...fudbal je pre svega biznis od koga mnogi zive izuzetno lepo i ta strast o kojoj mi obicni gledaoci pricamo,te postenje,moral,vitestvo i sl...umrlo je jos sa Maradonom,mozda i pre njega jer i on je pored sve svoje genijalnosti bio mozda i prva globalna zvezda kojoj je sve manje vise dozvoljeno a kad ne ide neko je to vec pogurao da ipak ide...posle je naravno kao vec istrosen igrac toboze kaznjen i sl...gluposti...uzdravlje !

Stara kuka

pre 6 godina

@Juventus najviše zaslužuje pehar.
(petar, 19. april 2017 09:17)
Kako Srbi brzo zaboravljaju.PS nisam navijac Intera,Milana...

vladablok9a

pre 6 godina

KAo i obicno u zavrsnicama spancima uvek sudi njihova legenda Kasai. Bilo da je real ili barsa u pitanju pogurace ih taj uvek, ko sto je i do sada radio.

Inace ove sezone, bruka od sudjenja barsa:psz, onda atletiko dobija penal sto ni simeone ne bi svirao i na kraju ova vecerasnja bruka, sutra ko zna sta ce juve sve doziveti, i tako iz godine u godinu ista prica...

Markoni

pre 6 godina

Ovo je zaista nevjerovatno.Sudija ako vec svira penal morao bi dati drugi zuti karton,umjesto toga on daje crveni Vidalu.Svira ofsajd Lewy a na drugoj strani onaj metar u ofsajdu reakcije nema.Momcima se moze cestitati na borbenosti dali su maksimum ali vise uz ovakve okolnosti nije moglo.Samo me zanima da li je i treci gol bio iz ofsajda?Nadao sam se da ce Lam i Xabi imati ljepsi kraj u ls ali nazalost nista.Preostaje nam borba za kup i prvenstvo.

Magiko

pre 6 godina

Ajde bre Galiani ako vec glumis neku pamet bar budi dosledan u onome sto pricas posle svake utakmice Barselone. Da se Barsi desila ista tekma svaki drugi komentar ovde bi bilo tvoje moralisanje. I kako mozete da kazete da nije bio penal ...pricajte kako jeste. Crveni smesan u momentima kad Bajern dominira, ofsajd od metar i po kod odlucujuceg gola i to je to...al to je danasnji fudbal. Real, Barselona i sudije. Niko vise ne igra.

Bjorn Kuipers zapamtite tog sudiju

pre 6 godina

Sutra ce Kuipers "masakrirati" Juventus. Dva crvena za igrace Juventusa Mandzukic-Higuian i dva penala za Barcelonu. Namjesta se finale Barca-Real.

Jašim

pre 6 godina

(Ujmemeni, 18. april 2017 23:58)

Ali bukvalno. Svojevremeno sam znao sastav Levskog ili Visle a sad ne znam ko gde u Primeri ili Premiershipu igra. Niti me interesuje.

Džoni

pre 6 godina

Na čega dođe ovaj fudbal? Skoro da nema utakmice da se ne dese kardinalne greške koje itekako utiču na rezultat pa evo i na celokupne sezone! Ovo je bila takva brljotina da se postavlja pitanje regularnosti LŠ! Pod hitno ako im je u interesu opstanak fudbala kao igre uvođenje video tehnologije da bi se ovakve neregularnosti svele na minimum minimuma. I ranije je bilo sudijskih grešaka ali ovo u zadnje vreme prelazi sve granice.

Avramesku

pre 6 godina

Večerašnjim ispadanjem Lestera završila se verovatno najveća fudbalska bajka svih vremena. :-( Svaka vam čast, Lisice, pokazali ste da i u današnjem tužnom svetu David još itekako može da pobedi mnoge Golijate.

kopernik

pre 6 godina

Mislim da bas dugo,dugo nisam gledao,ako sam uopste i gledao ovako lose sudjenje u jednoj utakmici,tj tendeciono sudjenje na strani jedne strane. Opsti je utisak da je fudbalu ocajno potrebna video tehnologija, ali i da je fudbal ,pa hajmo slobodno reci i umro... Jer kako drugacije objasniti ovako sramno navlacenje na jednu stranu i to pred ocima citavog sveta. 3 ili 4 kardinalne greske su bile na stetu Bayerna i protiv toga se jednostavno ne moze. Zar se toliki novac vrti da se jednostavno taj Real morao pogurati za radi sponzora !? Bas kao i Barcelona .Ali katalonci su bar znali rasarafit protivnike i bez sudijske pomoci,trpali su i tom Realu i pola Evrope kako su hteli,al madridjani nemaju tu dominaciju i ocigledno cim nalete na jace moraju se sudije umestati.Jesu Barsa i Real toliko mocni da je ostatak evrope nebitan !? pa nije Bayern bilo ko,vec jedan od 5 najvecih klubova sveta i da se tako sramno ponesu prema njima veceras ,nije mi jasno. Ovo zaista vredja inteligenciju kao sto neko napisa ovde. Ostao sam zgrozen jer su ove greske sve vece i ucestalije i onda nam prosipaju pricu o nekakvom velikom cristianu ronaldu koji da je bilo pravde veceras ne bi ni prismdrio zavrsnici,a eto,sad ga velicaju,zabio stotinu golova iako na ocigled i vanzemaljaca iz ofajda cak 2 ,al eto ,vazna je prica. U sta se pretvorio fudbal, degutantno je postalo i raspravljat,da ne pricam o gledanju.

Valerij

pre 6 godina

Mene svi napadaju kad napišem da u fudbalu treba da se naprave korenite promene, pre svega u vidu uvođenja video tehnologije za svaku spornu situaciju, merenje vremena ne baš kao u košarci ali slično.
Pre 25-30 godina kada sam napokon počeo da shvatam fudbal kao igru na pravi način, zamrzeo sam Italijane zbog simuliranja penala, faulova, ležanja po terenu kad god im rezultat odgovara, negde u eri Ronaldinja sam zamrzeo Barselonu zbog onih otimanja protiv Čelzija što se nastavilo do dana današnjeg a kulimiralo je protiv PSZ-a, poslednjih par godina zamrzeo Nemce,Belgijance i Holanđane zato što 90% utakmica u svim ligama nameštaju.Sad im se opasno približavaju i Englezi u svih 7 liga koje pratim.
Danas je Bajernu sviran čist penal, Ronaldo je bio u ofsajdu bar pola metra, Marselo je odigrao fenomenalno, ko kaže da nije bilo tako on je gledao neku drugu utakmicu ali Real je zaslužio da prođe dalje po svemu prikazanom.
Generalno fudbal postaje sprdnja, sve se namešta, neki fudbaleri koji gotovo ne znaju da hodaju dobijaju milione.
Sve je bre namešteno od utakmice Livepul-Milan 3:3, pa dve godine kasnije Milan prvak, preko Bayern-Čelzi kad je Čelzi postao prvak na penale a ovi ih pregazili, pa Bayern prvak par godina kasnije itd.,itd.,itd.....

placeni sudija

pre 6 godina

Svaka cast sudiji dva gola iz ofsajda i crveni karton i ako je video sta se desilo cak me nebi cudilo da je dao penal ustvari logicno sto nije posto bi bio previse providan pozdrav za sudiju.

Keizuke Nakamura Tuka

pre 6 godina

Vreme je da tehnologija udje u fudbal.
Ljudi,pa ovo vise nema smisla !!
Fifo i Uefo(mafijo mafijska)pa da li ste vi ljudi normalni..??

CENTURION

pre 6 godina

Kad vidim da neko stavi poz, jasno mi je o cemu se tu radi. Trolovski do kraja.

Atletiko da igra protiv Javora, pobedio bi ga 1:0. Najavili smo rutinski prolaz Atletika, to se i desilo. Poz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 18. april 2017 23:05)