Četvrtak, 13.04.2017.

23:28

Čović: Zaslužili smo da postanemo državni projekat

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović smatra da je njegov klub rezultatima zaslužio da postane državni projekat.

Izvor: B92

Èoviæ: Zaslužili smo da postanemo državni projekat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

294 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 7 godina

u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.
(Pera Magic Mitic, 14. april 2017 14:07)

------------
Cista laz !!
Od EL se nista ne vraca...EL nije profitabilno takmicenje , tamo igraju samo oni koji imaju para, drzvani projekti kao sto ste vi i klubovi koji su svake godine prodavali najbolje igrace i dovodili neke neafirmisane da bi opstali a to smo mi KK Partizan i zato su se nama divili svi po evropi jer smo bez dinara dosli do F4 !!!!

analiza

pre 7 godina

Postovanje za sportski deo KKCZ.Sto se drzavnog projekta CZ tice,on vec postoji.Ne desava se direktno,tj drzavne firme ne daju lovu klubu na racun(kao onu crkavicu Par-taman da vrati za porez,kad nisu pametni da primene UPPR kao neko u komsiluku),ali su privatne firme STIMULISANE da ulazu samo u jedan klub,jer ako ne stimulisu taj jedan klub...Da je postena utakmica Par -CZ,onda bi jednima bio sponzor Pepsi,a drugima Coca Cola,ili jednima Banka Inteza,drugima Societe G .,ili jednima BMW drugima...Tada bi odlucivali treneri i igracki kadar,a ne nesto drugo.Da je Par trazio podrsku da se organizuje fajnal for u Bg,one godine kad je za jednu loptu ostao bez finala,pa to bi izazvalo demonstracije na ulicama.(pri cemu je tada bio prvak zemlje i ABA lige nekih 6-7 puta vec).

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FKCZV je pobedila u FUDBALU, a drzava svih Srba se RASPALA.
Istorija se sada ponavlja, ali sa KKCZV. Doduse, prohtevi su se smanjili-nekada smo propadali zbog fudbalskog A1, danas propadamo zbog kosarkaskog TOP 9. Fubal je ipak postao preskup, za srpsku sirotinju.

Parni valjak

pre 7 godina

Da bi ova Zvezda postala državni projekat prvo bi država morala da je otkupi od tebe privatnika za tu neku tržišnu vrednost koju ima, a zatim da uloži još para u taj neki novi projekat jačanja tima. Mnogo je lakše da uloži pare u neki klub koji je već u državnom vlasništvu, a ne da guši sopstvenu imovinu.

Delija u Srcu ?

pre 7 godina

Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a! 
Kako? 
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica. 
Eto, "realno merilo"
(Samo Napredno Sramno, 14. april 2017 12:02)
samo sto mi u tih devet utakmica nismo izgubili a vi u tih dvanaest niste nikoga pobedili

nesa80

pre 7 godina

mogu da se mrze i jedni i drugi koliko hoce ali partizan i zvezda su jedini pravi potrebni brendovi u srbiju i tu dalje rasprave nema,drzava i treba da sponzorise oba kluba ali ne od narodnih para nego dobrovoljnim sponzorima ali da se bukvalno podeli jednako svima u 1euro sa svom dokumentacijom na uvid.pa da vidimo ko ima sposobniju upravu i sta ce da uradi sa tim parama i koga da dovede,naravno da se ulaze i u druge klubove bar za osnovni opstanak....gledajuci sad izumreli su nam svi sportski kolektivi jer se sve svelo na zvezdu u kosarci i fudbalu i tom im je malo,pritom ovaj covek je opterecen da se partizan ugasi

antiromy

pre 7 godina

Kako da ne... Ja mislim da ste zaslužili da ukinu pomoć bilo kome, i porodiljama i iznemoglima i sve da se da tebi da raspolažeš kako hoćeš... Srpski junaci!! Pa niko više ove godine nije zaslužio od vas, ni u sportu ni van sporta, pa vi ste ponos države! Sad što su drugi više postizali i dalje odlazili to nije važno, morali su da se uguše da bi vi oživeli...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

(PV, 13. april 2017 23:53)
Spinujes, majstore. Vi ste sve to postigli KADA STE POSTALI drzavni projekat- kada je cika Mirko resio da od kluba, koji je do tada osvojio 4 titule prvaka drzave napravi dominantan klub. Kapa dole za Saletovu generaciju, tako se kockice poklope jednom u zivotu, isto kao sa FKCZ '91. Na sve ostalo najveci uticaj ima projekat da se sve pare ulivaju samo u jedan klub i da svi talenti iz Srbije (cak i Zvezdini) zavrse tamo. Seti se reklame "Partizanovog pula sponzora", koja je isla pre svake utalmice u EL: sve najvece drzavne firme. 12 njih. A Zvezdi...kikiriki...pa, se snalazite. Ako slucajno izbacite neke Tomasevice, Vujanice, Bogdanovice, Stanojevice...ajd odmah u KKP.
Sada nije bas ista situacija. Zvezda ima MTS kao sponzora, a Partizan Telekom, NIS i Aerodrom. IDEA se raspada, za nastavak uspeha koji su napravili i koji je neosporan (nositi se sa 16 najjacih timova Evrope u 30 utakmica sa ekipom baziranom na domacim igracima) potrebna su sredstva, koje je Zvezda i dalje nema. Ovaj poceo i po Kini da ide i trazi sponzore. Vi kad ste zakukali dobili ste pomoc NIS-a momentalno...posle toga i ovih drugih.
Ipak, kukanje na drzavu za sponzorima nije, po meni resenje...treba kukati da se uradi privatizacija oba kluba, pa neka kojekakvi Kinezi, seici , Rusi ili ko vec ulaze pare...u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.

Rimtutituki

pre 7 godina

Partizanovci a jel može da ne računamo i one titule s krpenim loptama kada su vas Mitić i Šekularac vozali po terenu? Mislim da ne bi to trebalo racunati jer su oni ipak vladali mnogo bolje od vas tim krpenim loptama.. smejurija s vama

Dos presao u sns-generacija sa falkuteta saradjuje sa Djilasom?!

pre 7 godina

[link]
Odgledajte ovaj link i vidite ko je bio drzavni projekat. I dan danas je.
 (Popokatepetl, 14. april 2017 12:42)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-cu-ja-u-propalim-firmama/qvx945f
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2015&mm=04&dd=23&nav_id=983922
http://www.kurir.rs/dilas-ocajnik-zika-pauk-novi-sekretar-ds-clanak-1209063
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=15&nav_id=417825
http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
http://www.istinomer.rs/akter/451/Goran-Vesic/
http://www.svedok.rs/index.asp?show=68406
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
http://mondo.rs/a212280/Sport/Kosarka/Otkazana-Skupstina-KK-Crvena-zvezda.html
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:498222-Skupstina-KK-Crvena-zvezda-Radonjic-ostao-Vucic-i-Mali-otisli
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=16&nav_category=12&nav_id=660764
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038

Matori cigan

pre 7 godina

DR NEBOJSA COVICU ti si SVETAC za nas Zvezdase. Covece sta radis komsiji pa to je pomeranje mozga... Ima ona pesma...ugasila si me...

Voip

pre 7 godina

Pojma vi nemate. Mislite da je Čović naivan, mislite da je kompletan dug vraćen? E pa nije samo je vešto sakriven kako bi klub nastavio da funkcioniše a uz njegovo znanje za upravljanjem velikim kolektivima funkcioniše fenomenalno. On ovo traži iz nužde jer postoje problemi i dug je težak balast za napredak kluba. Samo stranci primaju redovno a ovi naši su možda primili oko tri plate. Dug i dalje postoji i mora da se vraća samo što je druga firma isti preuzela a u slučaju da neko poželi da skine Čovića eto duga opet nazad i klub ode opet na dno. Da bi se napravio iskorak pare su nam preko potrebne i ovo nema veze sa provokacijom.

babe i žabe

pre 7 godina

Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 14. april 2017 11:43)

Ne možeš da diskredituješ nečije titule, kada ste i vi igrali za te titule (3 puta smo vas preslišali u finalima). DA ste ih osvojili i vi biste ih brojili, druga priča bi bila da niste učestvovali.

Nemojmo da pominjemo vaše titule od 2002 do 2014, prebijanje, gepekovanje, otimanje, sudijske organizacije, kumovske veze, budžeti .....

Naše titule su poštenije osvojene nego vaše

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!
(raskucin, 13. april 2017 23:53)
Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a!
Kako?
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica.
Eto, "realno merilo"

miško

pre 7 godina

Titule sa šljake,šta to znači pa da nije bilo tih sa šljake ne bi bilo ni Partizana,ni titula. Dr.Aca Nikolić i Žeravica su Vas stvorili.Pre njih ste bili četvrti klub u BGD u,Zvezda,OKK Beograd,Radnički pa tek Partizan niko i ništa sve do osamdesetih godina.

Cordel

pre 7 godina

Provocira kada nema ko da mu odgovori. 
Ali dobro, proci ce aparhejd kad tad.
(Djalma, 14. april 2017 10:59)

E ako ce aparhejd proci onda dobro. Navijaci Partizana imaju cudnu naviku da govore o odredjenim stvarima a da ne znaju sta znace a ni kako se pisu. A kada Covic da izjavu tada izadju iz rupa u kojima su vec dugo dugo.

santa justa

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.Politicki preletac, demagog i karijerista.
(my separate reality, 14. april 2017 11:53)
E ne lupaj kad ne znas. Ja sam diplomirao na masincu '93. Covic mi je bio asistent. Mozda je on sve ostalo ali "lazni" dr nije.

my separate reality

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.

Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.
Politicki preletac, demagog i karijerista.

santa justa

pre 7 godina

Auuuuu ala ce Paloma, Zewa, Perfex i slicni zaraditi para ovih dana. Mnogo ce se papirnih maramica potrositi. Sto bi rekao Danilo Uplakansi :)

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Ako se dobija od države, Zvezda mora uvek da dobija više nego Partizan, jer nas ima više, ili da svi klubovi dobijaju isto, što je malo. A niko ne brani JSD da nađe privatne sponzore.

Branko,Belgija

pre 7 godina

Drzava da se stvarno otvori za narednu sezonu koliko god treba.Nista polovicno.Za napad na F 4,a zasto ne i na titulu ne treba previse,10-15 miliona Eura.Za drzavu kap u moru,realno.Pod obavezno vrhunski plej(Jovic je neizvestan zbog zdravstvenih problema)i njegov zamenik.Volters ako ostaje prebaciti ga na rezervnu dvojku.Isto tako neophodno je dovesti beka sutera na poziciji 2.Jos jedan vrhuski igrac na 5,uz ostanak Lazica,Gudurica,Dangubica,Dzenkinsa,mozda i Simonovica.Radonjica zadrzati i ponuditi mu visegodisnji ugovor i znacajno povecanje plate.Ovo ako bi se ispunilo,mozemo ocekivati ozbiljan juris na evropsku titulu.A ne treba mnogo,samo pametna organizacija kao i do sada,i malo vise novca.Bice to sve OK,ubedjen sam

Sasa

pre 7 godina

Pusti price , objasni zasto se napravio ogroman dug a trazis jos ? Vise sile su izgleda ovde kod nas kada preko noci nestaju milioni i dugovi .

Sasa

pre 7 godina

Upravo sam zbog tih "visih sila" i smatrao da nam Olimpijakos vise nikad ne moze biti bratski klub! Imaju iskustvo igranja u Evroligi i znali su da ce klub iz Turske namjestiti meceve do kraja i nisu nas pustili iako su vec bili obezbijedili prolazak dalje. Borili su se protiv Zvezde i radovali kao mala djeca, a pritom i obezbijedili prolazak turskom klubu. A svima onima koji smatraju drugacije, samo bih postavio pitanje: Da je Zvezde vec prosla, a da su se za prolaz borili Olimpijakos i neka Kosova iz Pristine, da li bi pustili da ih dobije Olimpijakos (jer uprapo Darusafaka to i jeste za jedan grcki klub)?

muamua

pre 7 godina

@terenac kako se moglo sa negativnim skorom ici dalje...???? racunaju se pobede na tabeli ne porazi...ako je partizan imao dve pobede to znaci da je ovaj iza njega mozda imao jednu...tako da je partizan trebao da ide dalje...ako ides tom tvojom logikom igrali ste aba ligu umesto cibone i igokee koliko se secam....da je partizan usao sa vama u finale i da vas je pobedio opet bi vi igrali evroligu...

...

pre 7 godina

@A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.
(TheSrbinBg, 14. april 2017 10:56) Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.

Delija Fontana

pre 7 godina

Ja stvarno ne znam zašto im ovaj covek ovo radi periodično. Namerno da ovakvu izjavu da ih isprovocira. To je očigledno. I pored toga što je to toliko očigledno, oni se primaju. Ne mogu da se nacudim tolikoj ljudskoj gluposti i naivnosti. Mogu tek da zamislimo koliko to njega zabavlja i raduje.

DavorBulik

pre 7 godina

nemam ništa protiv...ova sledeća sezona je lepa šansa,jer smo domaćini f4. e sad,pitanje...zašto niko nije čuo iz državnog vrha recimo reči duleta vujoševića,koji je svake godine morao da pravi novu ekipu,jer da bi opstao,morao je prodavati najbolje...to je javno iznosio svake sezone,uzalud. čak i kada je skoro uspeo da stigne do vrha (i to sa skoro potpuno novom ekipom sastavljenom pred početak te sezone),plasiravši se u f4 pre 7 god,molio je da država pomogne da se sačuva ekipa...niko prstom nije mrdnuo...
zato je malo bezobrazno to što dotični traži,tj i više nego malo. već sada zvezda ima ono što partizan nije nikada - srž ekipe koja je na okupu već 4-5 sezona. isti stranci se redovno zadržavaju po nekoliko sezona... pa se zapitajte koje bi uspehe tek partizan pravio da su recimo marić,mekeleb,roberts,gist,džerels ostajali po par sezona. izuzetak je samo veseli...
mislim da se već sada i previše pomoglo čovićevom klubu,i da je stvarno bezobrazluk prve klase da ovako izađe u javnost pomenutom pričom. mada me lično od njega ništa više ne čudi.

anđusizam ludovan živomanija

pre 7 godina

Бити промијеров председников пројекат је далеко важније него бити државни,јер држава то је ОН.

Zorz Vea

pre 7 godina

Čestitam na uspesima zasluženim na sportskom terenu, uživajte jer ste zaslužili kao najbolji košarkaški tim. Malodušnost i cinizam u ovakvim saopštenjima nisu potrebna zato, ali valjda tako mora jer sve što je bilo ili će biti u srpskoj košarci Partizan mu je naredan jer sve što se uradi u budućnosti, za sada, biće samo repriza. Slušam često "nismo isti" ali što smo više različiti i što više se širi jaz između nas sve smo manje različiti a sve više isti. Dokle to ne shvatimo da smo u našem stradanju često najviše sami krivi imaćemo na primer državu bez Hristovog blagoslova, rat bez borbe, stradanje bez primera, slobodu bez radosti pa naposletku i uspeh bez poštovanja. Zato ćemo se i u raju osećati kao u tuđini. Košarka je nešto najsvetlije što je bilo u sumornim 90tim i ima moj naklon zauvek pa zato se i prema njoj treba ophoditi kao sa svetinjom. Ne usuđujem se da ostavljam često komentare na košarkaške vesti jer nikad ništa ne bih učinio nešto da naudim ovom sportu pa makar i komentarom. Put kojim Zvezda ide i u EL i domaćim i regionalnim takmičenjima je put koji je utabao Partizan pa ako Čović Nebojša to ne želi da prizna ja ću za njega, ne iz zlurade nego iz dragosti jer vidim i u Zvezdinim uspesima Partizanov udeo. Svako dobro vam želim

Živela Srbija i napred njena predivna košarka

Terenac

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?
(Danilo, 14. april 2017 09:31)

Cinjenica da se sa pozitivnim skorom pobeda ne prolazi dalje dovoljno govori o jacini Evrolige, nisu to vise ona vremena Prokoma, Marusija i Nantera, sezone kad se sa negativnim skorom islo dalje a pobede u gostima protiv istih predstavljale kao istorijski uspesi.
Isto tako, cinjenica je da crno-beli klub u periodu kad izigrava opoziciju ima vise drzavnih sponzora (NIS, Telekom, Aerodrom) nego u periodu kad im je predsednik drzave sedeo u lozi.

Ja

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.
(bobo mk, 14. april 2017 09:04)
Sve je to lepo slazem se sa tobom iako sam grobar samo što to niste ranije pričali kad je Vujošević to govorio pljuvali ste ga zar drzavi nije bilo bolje da oprosti Partizanu ta tri miliona duga za porez i već uspešan sistem nastavi sa radom i velikim uspesima a bilo ih je nego da tvojoj propaloj zvezdi šesnaest ili sedamnaest miliona kako bi opstala i bez garancije za uspeh zato mozete da se iz petnih zila protezete kako vi niste drzavni projekat jeste i tačka i to najveći koji je postojao i koji postoji jedini koji vam je sličan jeste vaš vaterpolo klub

Pera Lozac

pre 7 godina

Ja mislio da ste vi obrnuli igricu kad vam je drzava oprostila 20 miliona duga i nije vas ugasila. Od toga nema dalje u lokalnim okvirima. Sad je vreme da vam pare daju evropski fond za razvoj, MMF i svetska banka, mozda i traziti od uneska da vas prizna kao svetsku bastinu. Kakav Macu Picu, piramide, kineki zid...Zeleznik Arena batice moj.

TheSrbinBg

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Način na koji se Čović obraća javnosti ne razlikuje se od načina na koji nam se obraća Vučić i njegovi. Ustvari ima mala razlika, Vučić se razmeće nekakvim procentima i relativnim ciframa izbegavajući da priča o dugu Srbije koji galopirajuće raste dok se Čović služi excel tabelama i raznim adresama svog privatnog kluba da bi nam objasnio da je to ustvari KK Crvena Zvezda koja je vratila desetine miliona duga u par godina. Oni očigledno znaju da su vrane ovom napaćenom narodu odavno popile mozak pa mogu da nam serviraju šta god im padne na pamet...

Ja

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!
(pixi10, 14. april 2017 08:37)
Ja bih rekao ko vas nezna skupo bi vas platio.

Muftija delija

pre 7 godina

Ovo n8je nista cudno,tzv.czv i fkcz nisu nista drugo do politicki kolektiv,u sluzbi dnevne politike!i tako od osnivanja,ko je na vlasti,odma uz njh,sfrj,srj,scg,srb!samo se pitam,kakvi bi bili,i da li bi bili,rezltati reprezentacije da nije bilo fkp i kkp?o ostalim sportovima da na govorim,vk,rk,ok.....evo vam cist primer tzv.czv,koliko imaju svojih igraca u timu?odvratno politicko drustvo!

Ja

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.(Luke Babbitt gravedigger)pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno
(Beli65, 14. april 2017 09:32)
Dala je ona vama mnogo više znate vi to dobro spasla vas je gašenja samo se pravite ludi kad zavrne slavinu kukaćete prošle godine krenuli sa jednim timom izgubili nekoliko utakmica ej Sofoa doveli i onda menjaj u hodu sve strance budi iskren i reci kad je Partizan sebi tako nešto mogao da priušti pa čak ni onda kad je bio po vama najveći drzavni projekat e baš zbog tog vašeg ponašanja zelim vam opet gašenje samo ovog puta i da se sahrana obavi a ne da vas dizu iz mrtvih

Ja

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!
(navijac, 14. april 2017 10:06)

Pa drzava ga je i postavila tu ispran vam je mozak. drzava vam je vratila milione duga i još tu nešto pišete vi mislite da smo mi sisali vesla još malo će ispasti da ste vi navijači sami skupljali pare pa vratili dug. sto puta ponovljena laz postaje istina činjenica je da odkako je sns na vlasti vama dobro ide

Sirijac

pre 7 godina

Srbija, očito treba da se zove "Crvena Zvezda", pa tako ceo državni budžet treba da bude na raspolaganju istoj. Ludilu nikad kraja i pitam se KUDA PLOVI OVAJ BROD?

navijac

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!

Samo kažem...

pre 7 godina

...a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera...
(PV, 13. april 2017 23:53) 

Izvukao sam ovu rečenicu kao primer licemerja... pa ko je oterao upravu i trenera???
Na mesto predsednika došao je bivši igrač partizana od koga je kako kažete Dule napravio igrača, pa ga posle vrbovao za reprezentaciju CG, pa je taj novi predsednik oterao tog trenera zaslužnog za njegovu karijeru, a na njegovo mesto je pristao da dođe njegov dotadašnji pomoćni trener i takođe igrač na čiju je karijeru Dule dosta uticao Pera Božić.. a posle njega čovek od koga je dule napravio trenera Džikić... pa ti ljudi da imaju iole poštovanja ne bi pristali na to... i kakve tu sad veze ima država ili bilo ko drugi sa tim a pogotovo Aleksandar Vučić... dovoljni se ste sami sebi ne treba vam niko drugi da vas uništava ili ponižava...

Sone

pre 7 godina

Pa i jeste zasluzili...Za klub kakav je Crvena Zvezda ovo je stvarno veliki uspeh. E sad, sto u komsiluku postoji klub koji je rutinski isao stepenicu vise (top-8) i sto su navijaci tog kluba uglavnom bili razocarani kada se ne prodje ta stepenica vise i ne ode na final-four, to je druga stvar!

Beli65

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.
(Luke Babbitt gravedigger)
pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno

RED *

pre 7 godina

Sto se tice sponzorisanja, ono MORA biti srazmerno BROJU NAVIJACA (citaj PORESKIH OBVEZNIKA). Uostalom kada bi se glasalo tako bi izglasali. Kakve veze imaju TRENUTNI rezultati sa visinom sponzorstva nekom klubu, jel to znaci ko jednom uzme titulu vise nikad ga niko nece pobediti?

Bojan

pre 7 godina

'Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", Sve vreme samo mudro cutimo, dok neki sve vreme samo laju.. zato i propadaju!

Danilo

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.
 (bananamen, 14. april 2017 03:33)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://informer.rs/sport/fudbal/18488/PORESKA-UPRAVA-Zvezdin-dug-naprasno-20-puta-manji
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Svaka cast majstore ovo za licemerje!Ovoj drzavi treba vise ljudi kao sto si ti!Mislim postenih i koji se secaju istorije i ljudi...

Milan

pre 7 godina

Uvek preposteni ....Da vas isteraju iz hale pred odlucujucu utakmicu(protiv Buducnosti) bilo bi samo takvih teorija zavere al posto su Zvezdu onda se smejete.Licemerje i to veliko.Bili ste i vi drzavni projekat a sto ne moze Zvezda?

zvezdas

pre 7 godina

Kako li se uvek neko nadje da pokvari sve. I to niko drugi nego, nego predsednik kluba.
U ovoj drzavi kao da se svi trude da stvaraju stalne tenzije,arogantni su do krajnjih granica.
Jedan od njih, na najvecem polozaju, otvoreno se hvali svojom "vecinom", smiruje "svoje" zbog protesta, jer su oni tamo neka manjina i to su neki "drugi" kojima zeli sto duze setnje.Sve skupa potroseno vreme cekajuci neku normalnu i uredjenu Srbiju u kojoj je prvi clan ustava postovanje.
A redovi za izlazne vize mladih ljudi sve veci...

bobo mk

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.
Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.
Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.
Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.
Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Partizan sa cetiri fajnal fora i titulom prvaka Evrope nije zasluzio a FMP iz zamrzivaca je zasluzio. Covic je uvek hteo da njegov privatni klub postane drzavni projekat bez ikakvih rezultata iza sebe. To je Srbija danas.

pixi10

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!

Novosadjanin.

pre 7 godina

loshmi,

vi ste u prvih 6 sezona Evrolige bili kanta za napucavanje. A kada ste prolazili dalje to je bilo sa 2-3 pobede. To je to. Ono u jednoj sezoni je bilo strasno. Fener jak kao zemlja gubi kuci od Partizana, Zoc se ni jednom ne zacrveni, a onda taj isti Fener razmontira francuze na strani. Nemam nista protiv, ali ne poredi babe i zabe. Zvezda je u prvve 4 godine igranja uradila mnogo vise.

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Svaka čast na svemu. Mi koji smo upućeniji dobro znamo da su igrači primili samo tri plate i pored toga su izginuli na terenu. Svaka im čast na tome a državu treba da bude sramota sto ovakve momke ne finansira nego onu rupu bez dna koja nas bruka i gubi od hrvata.

Parter B

pre 7 godina

Bravo Gazda Chovo,jos draze bi mi bilo da si objavio sta su sve "drzava" ,tj.braca radila da nas onemoguce da ostvarimo ovakve rezultate ove sezone...
Jedan pravi drzavni sponzor koji ni ne isplacuje svoje ugovorne obaveze,momci i strucni stab koji je od pocetka sezone dobio samo 3-4 plate,i to da bi se namirio klub KK Naprednjak...
Dosta cutanja,ovi hoce na silu i ucenama u klub,ali ne ide to tako braco...

reziel

pre 7 godina

buaaaa,dajte nam parice mi smo državni projekat... buaaa.... nismo sposobni da sami zaradimo pare nego da nam ova beda i sirotinja od naroda daju kroz poreze... buaaa... pa i košarka je važna ne samo škole i bolnice... buaaa... evo predsedniče posveticemo titulu vama...

dr Dr

pre 7 godina

Tako je.
I jos jedna stvar. Posto drzava daje novac prikupljen od poreskih obveznika, normalno i jedino pravedno je da najvise dobija onaj ko ima najvise navijaca.
I tacka na tu pricu.

milooraad

pre 7 godina

Vidi ih sto pjene u komentarima, Zvezda zasluzuje da se rasipaju pare dzakovima kao u Partizan, za mnogo kraci period je napravila puno toga sto histori klub nije za svih tih 13 godina, a i svakako uvjek govorite da smo `MI` drzavni projekat, sto je sad problem da budemo ? :)

Cinik

pre 7 godina

Ako sam ja dobro razumeo Čovića on traži da se sav novac preusmeri u Zvezdu, da se Partizan ponovo suspenduje ukoliko namerava da igra Evrokup, da se zabrani igračima da dolaze u Partizan. Ako sam ja još bolje razumeo Čovića, on sada poručuje Vučiću " Gospidne Vučiću, vi ste sve ove izbore dobili ne zato što vas narod hoće već zato što su vas navijači Zvezde glasali a vi ste im obećali da će biti prvi u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, nemojte to da zaboravite Vučiću i još ste im obećali da ćete uništiti Partizan. Držite se dogovora, nedajte pare Partizanu ako hoćete glasove". Zvezda je i dosada bila državni projekat i to svi znamo ali šta će biti sa mladim igračima, naši mladi igrači u košarci su 11, 12, 13 u Evropi a to je sve zahavljući projektu velike Zvezde. Plašim da će na kraju biti - Velika Zvezda u Srbiji, mala Srbija u Evropi. Ako je to cilj gospodina Vučića onda je u redu.

GNS

pre 7 godina

KK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
16 miliona € i drzavu da oprosti !!!
FK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
55 miliona € i drzavu da oprosti !!
Mts,nis,gazprom,idea,aik banka..

I posle toga daj jos i jos i jos i jos..
Imate li stida ?!?!?!

alex

pre 7 godina

Čestitke KK Crvena zvezda na osvojenoj tituli šampiona ABA lige.

Što se tiče Čovića, čovek je bolesno zavidan Partizanu i najradije bi izbrisao njegovu istoriju. Ne treba kvariti uspek Zvezde ovakvim izjavama. Stvarno se ponaša kaO slon u staklarskoj radnji.
Kad imaš pare i možeš da okupiš kvalitetne igrače nije teško ostvariti uspeh u regionalnom takmičenju i u Srbiji, ali u Evropi je to "malo" teže "gospodine" Čoviću. Znači AV nije obezbedio dovoljno para pa sad treba da postanete državni projekat. Ne znam šta ste do sada bili.

Kopernik

pre 7 godina

Citajuci izmedju redova, meni se cini da je pukla tikva izmedju Covica i Vucica. Pa moli na ovaj nacin za pomoc. Sad, da li ce mu Vucko oprostiti sto je otjerao Andreja i uzurpirao klub za sebe, vidjecemo...

A izjave tipa "visa sila nas sprijecila za f8" su nebuloze. Nisu vas sprijecile pobjede Darussafake, nego vasi porazi protiv Oly i propale Barce

Kastro@

pre 7 godina

Hahaha,koji bre to uspeh si napravio.Zvezda u svojoj istoriji ima jedan top-8.Sta je trebalo da bude Partizan Svetski projekat,po uspesima.

loshmi

pre 7 godina

Tek jednu godinu igras evroligu zato sto si zasluzio (prethodne dve znamo svi za Igokeu i Cibonu) i tek drugi put za redom osvajas ABA. Sacekaj malo, odigraj jedno 15 godina EL, pa nekoliko top 8, pa final 4, pa nek ti uzmu sve sponzore i tako u krug. Jeftina provokacija. Meni si smesan.

belodedic

pre 7 godina

"I ove godine smo moralno i košarkaški zašlužili da budemo u Top 8. Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu"
Sve lepo objasnio u 2 recenice, Chovke car:-)

ovo je srbija

pre 7 godina

nisam za davanje državnih(naših) para u sportske klubove,ali bih hteo da pitam ove navijače partizana,dali oni stvarno misle da su svoje uspehe,koje uporno nabrajaju,postigli bez tog istog novca koji se sada,navodno,daje zvezdi,a ako jesu zasto i sada nisu najbolji

Partizan f4, Pariz.

pre 7 godina

Drzavni projekat Srbije, sa Kosovom ili bez?
Vise sile? Kod nas su se umesale prije 5 godina.
NEBOJSA KADA CES NA F4? Ne moze se u evroligi silom, ne ide!

banja luka

pre 7 godina

Ne trebamo ni mi ni partizan biti drzavni projekat jer drzava ne treba da daje novac u profesionalni sport. Samo sponzori, ulaznice, tv prava...a za sportski dio se slazem

HEPO kockice!

pre 7 godina

Prvo što sam pomislio, nakon što sam pročitao Čovićevu izjavu, bilo je, pa neće li valjda ovo da shvate OZBILJNO? Odn., zar im nije jasno šta je čovek hteo da kaže???

Kad ono, ne samo da su baš tako shvatili, nego su se još napalili!!

Dakle, svaka čast, Dr. Nebojša!
U ova smutna vremena humor nam je i te kako potreban. Posebno kad je ovako vrhunski umotan u "ozbiljno saopštenje".

devotion

pre 7 godina

a koliko vam je "visa sila" poslala poruku najbolje vam je pokazao Printezis i Turci koji su vas odrali u zadnjoj utakmici a to sto bi vi hteli da vam Bamberg omoguci prolaz pokazuje da ste mali klub i da ste navikli da otimate (Igokeino mesto u EL) i poklonjeno mesto od hrvata pa bi sad i da vam Bamberg pokloni f8 a kad treba sami da zaigrate i zasluzite odigrate kao misevi, mali klub ostaje mali klub :)

radnik

pre 7 godina

dal ste fmp il zvezda , to je (ne)bitno i da je dug od 16 milki nestao i to je (ne)bitno... da vas ( najsrbskije) sponzorise idea i to je (ne)bitno... da vam je budzet ubedlljivo najveci u ligi i to je (ne)bitno....i jos mnogo toga nije bitno ... razumem da ste srecni i to je ok i treba da budete ponosni na momke....ali da vam je Ovaj legenda i da se ponosite sa njim....e to je zalosno i jadno....e zato nismo isti...

djuro

pre 7 godina

@Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)


Partizan je bio državni projekat Jugoslavije u to vrijeme.. kakav takav, imao je svoje rezultate, lijepe igre i momente, dobre igrače. komunisti gurali, ulagali... neka, bilo pa prošlo...
Medjutim, ovde se priča o rezultatima Crvene Zvezde i državnom projektu Srbije!!!
Ne znam što vas to boli i što se gurate tamo dje vam nije mjesto!???
čak ste zagazili u EL 2015?

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

@PV

Ko vam bre blokira sponzore?? Imate od države 2,2 miliona od NIS-a, MTS-a, Aerodroma i Komercijalne banke a Zvezda kao prvak samo MTS sa 700k! Kako vas nije sramota da pominjete sponzore? A Zvezdi niko nije obrisao dug nego ponudio potpuno isti reprogram i Zvezdi i partizanu. Zvezda prihvatila a partizan odbio uz javno priznanje Vujoševića na konferenciji "nismo prihvatili jer smo očekivali da neće ni tražiti da platimo porez. Do sad nismo nikad plaćali i niko nas nije dirao pa smo očekivali isto i sad. Sad se kajem što nismo pristali i mi". Vi ste mrtvi ladni rekli da ste toliko navikli da ste iznad zakona da niste hteli da platite dug ni kroz reprogram.

A trenera vam je oterao vaš "mesija" Peković jer nije uspeo da se plasira u EL dve godine uzastopno sa najjačim timom u regionu.

A lepo bar što si se setio da pomeneš tih 13 titula kad ne samo da ste bili definicija državnog projekta nego ste uništili i sve klubove u Srbiji jer možete da pobeđujete samo bez konkurencije.

I dalje ne mogu da shvatim kako uspevaju toliko sami sebe da lažu i da čak ne veruju ni svojim očima nego ponavljaju da nemaju sponzore dok nemaju gde ni grb da stave od reklama za sponzore. Vaš jedini problem je što ste navikli da morate da budete prvaci čak i kad je neko drugi bolji i što ne želite da vidite koliko dobro radi Radonjić i kako ginu igrači bez plate dok vašima ne kasni plata ni dan. Strašno je koliko nemate srama.

Ispran mozak

pre 7 godina

Ispiranje mozga se, na srecu po nas, prelilo u sve sfere zivota. Na dobrom smo putu da lobotomija bude zastupljena kako u krugu dvojke, tako i u onim krajevima gde imamo manjak stomatologa. Sve cestitke i samo napred u reforme mozga. Siri dalje.

Grof ll od Čukaričkog

pre 7 godina

(pn, 13. april 2017 23:46)

16 pobeda x40 000 evra = 640 000

taman da plate kazne, i jedva dvojicu stranaca. A Jović i ostali nisu primili platu mesecima.

Zoran

pre 7 godina

Zasluzili ste stecaj i beton ligu! Politicki ste progonili politicki klub koji je imao 3 puta bolje uspehe sa 3 puta manje para, dok mu niste ugasili sponzore i prodali ga Misku Raznatovicu. Partizan je institucija, vi ste samo losa kopija, koja nazalost ne zna ni da prihvati poraz, ni realnost!

Marko Niš

pre 7 godina

Kad budete državni klub možete i projekat :-D. Ma šalim se, možete šta hoćete i intergalaktički, mislim u narednih pet godina sigurno ;-)

Dragan Mitic

pre 7 godina

Tako je Covke samo napred imas podrsku! Pusti iskompleksirane! Oni da su normalni radovali bi se uspesima Zvezde kao sto sam se ja radovao uspesima Partizana!

JVMS

pre 7 godina

Drzavni projekat drugim recima : daj i nama da krademo drzavne pare pa neka narod sve to plati a mi cemo se lako dogovoriti nikada to nije bio problem, zar nije tako???

loznica

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.
(pn, 13. april 2017 23:46)

Pa čemu onda kukanje, gde je lova, što se duguje igračima, šta će pomoć države? Vidi se da nemaš pojma o zaradi koju daje EL.

cz

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Ima u tome istine. Ali sami ste krivi, i vama je u isto vreme nudjen isti paket "konsolidacije". Vas voljeni mag je to sa prezirom odbio jer bi u tom slucaju morao da otpise klubu nekoliko stotina hijada evra dugovanja njemu licno. Dakle zapelo je na konfliktu interesa. Sto se mene tice drzavne pare se moraju dati ili svim klubovima jednako ili nikome.

Mirko Pantic

pre 7 godina

Zasto bi Zvezda ili bilo koji klub bili drzavni projekat?
Drzavni projekat je reprezentacija,dok klubovi moraju biti privatizovani i moraju da funkcionisu po ekonomskom modelu,tj. da sami sebe izdrzavaju ili da propadaju.
Zvezda,Partizan i slicni klubovi ne bi smeli da dobiju stadione koje je gradila drzava,vec bi morali da ih koriste uz zakup, ili da sami sagrade svoje.
Takodje,veoma je bitno resiti pitanje navijaca,koji su rak rana naseg sporta,jer se pod "navijacima", podrazumeva sljam koji samo pravi probleme i losu sliku o nasem sportu.Ni druge zemlje nisu u boljoj poziciji,ali su mnoge donele veoma restriktivne zakone,kojih se striktno pridrzavaju,tako da odlazak na utakmicu izgleda kao piknik u prirodi.
Ono sto Covic zaboravlja je to da ako Zvezda postane drzavni projekat,igraci mogu da imaju plate koje su drzavni prosek,a ne da zaradjuju hiljade evra za trcaranje i zezanje po terenu,posto je idiotski da profesionalni sportisti,koji se bave najnepotrebnijom stvari na svetu,budu placeni kao pevaljke ,a to znaci vise od policajaca,hirurga i svih onih drugih zanimanja koja su bitna i neophodna.

veli

pre 7 godina

D@ Neko te je opasno slagao,proverena informacija je da svi koji imaju minutazu neku primaju redovno plate a ovi sto redje igraju ili uopste ne igraju ne znam,cak je bilo i premija i to dobrih.Niko se ne bi onoliko kidao iz ljubavi i spavao na stolicama ali maniri svih nasih sportskih radnika je konstantna kuknjava i zahvaljivanje premijeru na datom novcu i pomoci.

Ddd

pre 7 godina

Bolje nam odmah recite sta je dogovor sa drzavom i koliko je to para....ovi uvodi vredjaju inteligenciju....veliki uspeh je osvojiti ABA ligu?...biti 9. U Evropi?....cirkus....

marko_bgd

pre 7 godina

pa naravno da treba da se ulozi vise para...sa ovim budzetom koji je ubedljivo najsmesniji u evroligi nema sta da trazimo,pa bamberg ima skoro duplo veci budzet od zvezde,armani 19 miliona,zvezda 6,od toga oko 3 miliona na plate igraca i trenera...ovo sto smo se do zadnjeg kola borili za top 8 je ogroman rezultat s obzirom da evroligu igraju finansijski najmocniji klubovi...treba veci budzet da bi se zadrzala ova ekipa i doveli stranci koji ce da naprave razliku,i da bi klub najnormalnije funckionisao

prosečni grobar

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)
Takoreći država ugasila jedan projekat i započela drugi... I sad ovom prvom nije jasno kako to da im je do pre par godina sve bilo dozvoljeno a sad više nema... Ona stara "dabogda imao pa nemao"

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Koliko ima iskompleksiranih dečica sa oba strane brda..Lako je popalit ovu masu koja ne razmišlja glavom svojom već sluša šta mu drugi govore..O Čoviću neću da pričam jer taj čovek odavno nema obraza za mnoge stvari a Boga mi nemaju ni plaćenici sa severa koji mu se dive..

bananamen

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupeas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)

Hoćeš da kažeš da KK Partizan nije državni klub bio sve te godine, a i sad?????????????

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ti si već četiri godine državni projekat i znaš to veoma dobro jer kada nije bilo toga u prošlosti u ovoj meri tvoja zvezda se borila za opstanak a fmp propao.Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.

saucesnik

pre 7 godina

Ta visa sila o kojoj prica je uzela organizaciju sldeceg F 4,upravo iz tog razloga.Ovaj produhovljeni privatnik sad samo daje nastavak toj prici da Srbija treba da zalegne za prvenstveno njegov privatni klub a onda za sve ostalo.Dugo se ovo krckalo i evo priznanja svega onoga o cemu se pricalo i znalo.Lepo i podesen tajming,samo jos veverice da poveruju o tvojim projektima skovanim sa Malim i Velikim.Isli ste naopako prvo postali drzavni projekat pa klub.

agassi

pre 7 godina

@PV
Pa valjda si nešto i prihodovao za tih 13 godina , da ne budeš toliko zavidan . Ako si iole normalan, shvataš da je novac cureo iz KKP , jednostavno je nemoguće sa svim sredstvima da još duguje . A o toj zasluzi da se dogovorimo da ničija nije gorela do zore , ni vaša, neće ni naša budi siguran .
Ta dominacija je imala svu podršku države ( verovatno sa pravom kao Evrpskom prvaku ) , ali ne može uvek, nije ovo Izrael . Zn da Vi na košarku gledate kao na svojinu , ali nije tako . Uz svo poštovanje za sve razultate nekad morate i da izgubite . Nauci da to prihvatis dostojanstveno . Do sledeće prilike , vidimo se na parketu , svako dobro i neka bolji pobedi .

Stefan

pre 7 godina

Decu lecimo sms-ovima skole i bolnice su nam nikakve, u vecini mesta u Srbiji nemamo ni bazene a ovaj hoce da drzava finansira sportski klub da bi on pobedjivao u nekoj nebitnoj ligi koju i da Zvezda osvoji mi nemamo nikakv korist. A sto je najgore vecina ljudi raspravlja o tome jel kako je Zvezda dosla do titule, totalni poremecaj prioriteta.

aragorn

pre 7 godina

Aman zar ti nije dosta drzavnih para covece boziji. Navijac zvezde kojem se smucila ista zbog eto takvih stvari. Uzgred vec jeste drzavna jer je finansira mts drzavni. Drzavni projekti bolnice skole skole i obrazovanje a ne trcanje za loptom.

Sasa

pre 7 godina

Zasto na danasnji dan, mene memorija sluzi malo vise od 2012 god, ko je postao prvak Evrope na danasnji dan. Da bas na danasnji dan.

grada

pre 7 godina

Partizan kada je igrao F4 imao je 8 godina igranja u EL i gomile ostvarenih transfera i pored toga na tom turnru u Parizu je imao jednog reprezentativca i strance pridosle iz Mersina,Granade,Zvezde i Geoplin Slovana i tek sledece sezone je prvi put imao nesto skuplji tim(a opet je prodao celu petorku da bi imao novce za to).Zvezda je vec prve godine fuzije imala drim tim sa Morisonom,Rakocem,bez ikakvih realnih zarada je konstantno dovodila skupa pojacanja,plus vracala dugove,danas imaju tim sa sestoricom reprezentivaca,strancima iz Efesa,Galate,Besiktasa i Armanija i ne mogu ni u top 8.A za te pare ulozene u klub proteklih godina da se rasporedilo ravnomerno na npr.12 klubova mogli smo imati sasvim pristojnu domacu ligu.Ovako smo svesno unistili klubsku kosarku zarad jednog kluba i sta smo dobili,koji uspeh u Evropi,kog igraca za reprezentaciju?Jedino od navijaca kao zahvalnost mrznju koja se najvise manifestovala letos kroz pokusaj miniranja reprezentacije i linca jednog Djordjevica,a i gazda im ne miruje u sirenju otrova,toliko o tome da je Dule generator lose atmosfere.Ali vazno je da je veliki vodja koji je sve i zamutio sada srecan,i Partizan je napravio po njegovoj i Zvezdinoj meri,marionete ce mu se zahvaljivati na Potu i Krahodzicu,dok ce drugi dovoditi amere koji vrede kao komplet srpska superliga gde klubovi nemaju 200 evra za kombi prevoz.Samo pitanje za delije,zar vas nije bar malo sramota da se kolektivno prodate politicarima i napravite ljagu celom tifo pokretu?

REALNOST

pre 7 godina

Tolika odsutnost za realnost vremena u kome zivimo da je to strasno.Ulice pune,kriza sve veca on razmislja kako da otme pare za svoje privatne klubove i ambicije.A ko ti gazda Covicu garantuje da ce te biti na vlasti sledece godine??????

Јабучило

pre 7 godina

Запели 16 победа, па 16 победа... А нико да каже да је то у постоцима 53% успешности. Да се разумемо, то није мало (ко то потцењује није у праву) али је и даље много далеко од епохалног успеха. Што се треће АБА титуле тиче, слично важи. Никако за потцењивање, али никако ни за еуфорију. Човић прецењује учињено.

Mirko

pre 7 godina

(D, 13. april 2017 23:58)

Verujem da je tako, sve cenim i poštujem, a posebno konstruktivan razgovor.
Nije sporno to što kažeš, ali vidi ovako: kao "ne-državni" projekat vi dobijate od države duplo više od nas koji smo uradili najmanje duplo više nego vi i to pričam samo za ovu godinu, znači ako računamo matematički dobijate najmanje četiri puta više od nas u odnosu na ono što ste postigli.
Ali hajde, da se ne prepiremo oko toga, nije ni to poenta priče, prava poenta je u tome da je Zvezda proglašavana od strane tvojih navijača za državni projekat a pri tome dobija duplo manje para od vas - dakle sad nadodaj i ono od malopre, pa će ti biti jasno na koga i na šta smo kivni. Mislim da je Čović prvo to imao na umu kada je ovo rekao, a druga je realnost u kojoj gotovo nijedan od ovih velikih klubova a još manje mi "mali u evropskim okvirima" - nema zaokruženu finansijsku konstrukciju već se dobrim delom održava od nekih donacija,ili makar sponzora.

Eto ti, pogledaj naprimer Makabi - koliko je para dao ove godine, a šta je zaradio i koliko? Realno, pitanje je i da li su na nuli - ja mislim da su u minusu, a neko je to morao da zakrpi, dal vlasnik dal država dal neka firma. Tako možeš da analiziraš i ostale tipa Darušafaka, CSKA, Barselona, itd. Koji su njihovi izvori i da li je njima zaokružena f.konstrukcija?
Mislim da nema više od 2-3 veća evropska tima gde se klub finansira od svoje zarade.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Imate vise drzavnih sponzora od Zvezde, drzava dala pare da ne propadnete a vi jos tako pricate... Umesto da se ugledate na Pekmena i da se zahvalite vodji na pomoci vi pljujete... Nikada od vas pristojni ljudi...

Projektor

pre 7 godina

Samo ti pricaj, a setaci ce da dodaju jos jedan zahtev, mozda za drzavu najbezbolniji, da se drzava povuce iz sporta pogotovo fudbala, ni dinar vise. Zasto se ovo ne ubaci u zahteve? zatim da se pohapse huligani koji mirno setaju ulicama? jel nekoga od setaca strah da tako nesto kaze da ne bi izazvao navijace ili sta? Ljudi moramo da ih se resimo, ne bi vlast dala da navijaci ugrozavaju mirne gradjane koji protestuju. Stavite to kao zahtev!!!

Valjak

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.
(mare, 13. april 2017 23:51)

Berić je čitavu karijeru u KKP igrao za kikiriki, a taj ugovor je dobio u povratničkoj sezoni 2000-2001 kada je na čelo KKP stao Ivica Dačić. To stanje je trajalo vrlo kratko, do 5. oktobra nakon čega su klub preuzeli Divac i Danilović i taj ugovor je sporazumno smanjen.

Ejsi Lo je možda imao toliki godišnji ugovor, ali je pred novu godinu pobegao kući pa u Olimpijakos (s kojim je osvojio 2 titule) i čak smo dobili obeštećenje za njega tako da nas nije koštao skoro ništa, eventualno 1 ili 2 plate.

Pominješ Sagadina, vama su samo Zmago i Pešić za par sezona uzeli više para nego naš Dulence za čitavu karijeru u KKP. Što se tiče trošenja para, bio je "Utisak nedelje" gde je Dule izneo papire da je KKP dobio više para od države samo u 2 sezone Vlade Jovanovića (nakon plasmana na F4 zasluženo) a da je svih drugih godina Zvezda dobijala više para iako nije igrala EL a mi jesmo. Mi smo stvarali i prodavali igrače i od toga živeli.

Luka_Laban

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Pre ce biti da sam ja nuklearni fizicar, nego sto je ovaj DR.
Ko god je jednom prosao pored masinskog fakulteta recice Vam ISTO!

Slobinator

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)
https://www.youtube.com/watch?v=gLHWAm82m3g Toliko o tome da niste imali 100 sponzora uglavnom državnih.A imati 16 pobeda u ovakvoj evro ligi veći je uspeh nego uzeti titulu prvaka u konkurenciji mađara,holanđana I belgijanaca,što je tamo nekim pre 25 godina pošlo za rukom.Najzad ovde neki rekoše da će prvak uvek biti onaj za koga navija premijer.Ajde što navija,ali tek kad je premijer i predsednik kluba kao što su opet tamo nekima bili svojevremeno Marjanović i Dačić...

Bley

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

Da.

Arso

pre 7 godina

Grobari molim vas zaobidjite komentar samo zvezdini navijaci molim vas.Cesto upadam u diskusiju gde mi dosta zvezdinih navijaca kazu da glasaju za Vucica samo zbog zvezde.Istina + laz - bar vi komentatori pa da vidimo da li je ovo samo mit ili ima neceg.Niste glasali,zaobidjite molim vas.Ja ne mogu da poverujem u ovo

FrunzeBG

pre 7 godina

Znaci nedostaje lova. On bi hteo da sacuva jezgro tima. To moze da se obezbedi pod nekim sumanutim okolnostima. Igraci nisu uopste mladi, a nisu nesto ni zaradili, pa se postavlja pitanje sta ce odluciti.Imaju, sa jedne strane, mogucnost nekih trogodisnjih ugovora sa evroligasima, ili zvezdin san u narednih 365 dana. Videcemo sta ce da odluce. Na stranu navijacke emocije, jasno je da ce Makabi, Barsa i turci da odrese kesu, nece dozvoliti da budu druga liga u EL. Samim tim, sledeca EL ce biti mnogo vise kompetitivna.

Ukratko, ova sezona je bila sansa za iznenadjenje, ama bas isto kao sto su 92,98 i 2010 bile prilika za KKP. Nije se odradilo, i to je to. Ubedjen sam da bi KKCZ usla u F4 da je dobijena Barsa u gostima, ili OLI kuci. Sledeca sezona EL nije prilika.

Lose za nas basket, jedina dobra okolnost je cinjenica da ce KKP ostati jedini srpski klub koji je osvojio EL. Grobarcina sam, preko 40 godina

Dejan

pre 7 godina

Zvezda vec sad ma vise pobeda u Evroligi nego Partizan za 14 godina,toliko o uspesima Partizana,a za ovo je Covic u pravu,pare iz neuspelih projekata kk i fk Partizan usmeriti ka Zvezdi.

Sale

pre 7 godina

@raskucin Isplivao kompleks.Znaci ti ne priznajes ni jednog prvaka Evrope,jer je bilo manje meceva?Sto Zvezda nije igrala kad je bilo lako?Partizan je izbacio Panatinaikosa iz top 16 koji je bio aktuelni sampion Evrope i Makabija iz top 8.Na F-4 nije izgubio mec u regularnom toku.Cestitke zvezdi na tituli.

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Optuzivao Vujosevica za sirenje netrpeljivosti medju navijacima a sada on potpiruje vatru nazalost dok i njega neko ne smeni nece tu biti sporta i podnosljivog odnosa medju navijacima cestitam igracima Zvezde bili su ove godine najbolji ali sta se on tu siri

Djordje

pre 7 godina

Covic moze da bude simppatican ili ne ali sve receno je istina. Ja sam naravno Zvezdas ali svaki normalan ljubitelj sporta moze samo da voli ovu Zvezdu . Bas kao sto sam ja skako od srece kad je Sale Nacionale dao onu slavnu trojku Huventudu!

Bane

pre 7 godina

Možda bi svi kompletno mogli da se sklonite sa državne grbače pa da vidimo ko će šta ostvariti. Neravnopravno razdeljivanje sredstava gde onaj koji ima najviše "prijatelja" bliskih vlasti taj najviše i profitira. I onda jedan Metalac propade i ostane 2 i 3 koji služi kao shop za prodaju igrača jednog čoveka. Lepo privatizujte klubove i da pričamo ovako samo kukate kako ništa ne dobijate.

Parket

pre 7 godina

Hahaha, umešale se više sile! Jedino možda karma..

Ako ste vi zaslužili da budete državni projekat, šta je tek zaslužio Partizan!?

One night in May

pre 7 godina

(Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", rekao je prvi čovek kluba.)

Kljuc!!!
Milos Obrenovic!!!

Mogao si da talasas pred Turcima, da im izbacis klub glavnog sponzora i nikad vise ne vidis Evroligu, a samim tim i da zaboravis na neku ozibljnu kintu.

Ili da iskuliras, pravis se da nista nisi video, igras Evroligu narednih 50 godina garantovano i redovno dobijas kintu, racunajuci da trofej uzimas, kad napravis tim za trofej, a ne za cetvrtfinale.

Karadjordje je digao narod, probudio svest i stvorio nadu - ali je drzavu napravio Milos.

I ponovicu jos jednom - na Masinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu moze da doktorira samo genije. Tamo nema foliranja i provlacenja - ili spavas max 4 sata dnevno u periodu od 10-15 godina ili doktorsku disertaciju Masinskog fakulteta nikad neces imati.

brat 89-o

pre 7 godina

U privatnoj drzavi sve je moguce, kako se vodji cefne jelte. e sad jedina falinka u svemu je sto ovaj prica kao da vec nisu drzavni projekat. ovo je kao monti pajtonovce da gledam ili top listu nadrealista.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Na kulturan nacin, dize pritisak 18% populacije u Srbiji koja navija za Partizan :)


Utisak veceri : Dejan Radonjic kada se izderao na Luku Mitrovica.


Radonjizam!!!!

Misa Tumbas

pre 7 godina

Kaze doticni da su se vise sile umesale?!
Tako isto mogu da kazu i Cibona i Igokea?!
Odavno znam da nema stida i srama,nista novo
i ovo je smisljena provokacija kao i sve sto doticni radi
Ali ja se kao Grobar ne brinem
Ne treba vama neprijatelj
Samo sebi ste dovoljnj
Drzavni projekat ste GODINAMA ali sada hocete jos
Koliko god para dobili u oba sporta,vama nikad dosta i uvek jos
Zasto kazem ne treba neprijatelj?!
Zato sto cete sami sebe da unistite
U kosarci ste jednom vec ugaseni
Pitanje je godine kada ce se nesto u drzavi Srbiji promeniti
A onda kada dodje neka vlast koju jednostavno sport ne zanima,pa zavrne slavinu,a vi u neverovatnim dugovima (a moram napomenuti,da i pored uppr-a i brisanja duga od 15mil ,vi ste opet u povecem dugu u kk,vas Jakovljevic to izjavio)
Polako samo
Sami cete sebe unistiti bahacenjem i ovim ponasanjem
Sportski pozdrav

ss

pre 7 godina

Ima love u Zvezdi. Dovode se igrači iz Panate, Galate, zadržava se Jović, dovode se najbolji mladi igrači - draftovani Danguba, Mitar, vraća se Đenka iz Milana, dovodi se bivši NBA igrač Voltets iz Bešiktaša, a Bjelica isto evroligaški igrač.
Tu je i Simon vice šampion sveta.
Pa Simanić koji ne ulazi u igru ima platu oko 90k€.
Da se ne lažemo, ima se love i ima se dobrih igrača.

NikolaSrb

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Da bas smo jaki drzavni projekat sa jednim drzavnim sponzorima i igracima kojima se duguje po nekoliko godina a ove sezone vec 6 meseci plate... Covic vas troluje a vi se upecali, zna se ko vrsi propagandu da je zvezda drzavni projekat

raskucin

pre 7 godina

@The Driver...Pa ni jedan klub zadnjih 25 godina nije postao veliki sam od sebe!Pa od petog oktobra se politicki drzava opredelila da se mora skinuti Buducnost sa trona jer je vezala tri titule za redom.Evo sad Partizan dokazuje moju teoriju....njegovi navijaci paraju grlo,pocepase dlanove...casovi...ma dvocasi ljubavi sa sve dopunskim i dodatnim casovima i ne moze!Ne moze i gotovo....od deset utakmica sa Cedevitom,Zvezdom i Buducnosti samo dve pobede...limit..rampa..dzabe.Vi realno cekate da ode ova vlast da bi dosla druga koja ce vam dati drzavne pare!Zasto to ne priznate??Pa jel mislis da ste sad tu gde jeste zato sto lose navijate??Zato jer vas malo na utakmicama?Zato jer ste mali klub??Zato sto vam krs trener???Pa ne nego vam fale upravo drzavne pare!!!A kad ih dobijete pocecete da pobedjujete ali necemo vam dati da farbate narod sto pobedjujete!!!Tu ste pricu jednom pokusali da prodate vise nema.

bosko

pre 7 godina

Majko mila, momci se nisu ni istusirali i doveli u red posle zasluzene ubedljive pobede u finalu, a on vec daje saopštenje.
Navijam za Partizan, ali mi je krivo sto zvezdini momci imaju ovakvog čoveka kao šefa kluba.
Pozdrav

miško

pre 7 godina

Gospodine Čoviću,čestitam Vam na svim višegodišnjim uspesima.Ne obraćajte pažnju na ove gubitnike.Idemo dalje u nove uspehe. Sve što ste radili sve ste "pozlatili".Dobar stručnjak,dobar predsednik KKS, gradonačelnik i najbolji predsednik u Crvenoj Zvezdi svih vremena.Pod tvojim nadzorom već dugo niču najbolji košarkaši u Srbiji i rasuti po čitavom svetu. Sve ovo znaju i oni kojima ne odgovaraš a ja koristim priliku da ih podsetim.Sve najbolje Vama i Vašoj familiji.

i jos jednom ha,ha,ha

pre 7 godina

covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi
(raskucin, 13. april 2017 23:53)

ha,ha,ha

antiDebil

pre 7 godina

Tako je legendo, za vreme zutih ste bili evropski projekat a sada bi samo da budete drzavni ?? Nemoj toliko da si skroman. Inace budzet zvezda IDEE za prethodnih par godina je obezbedila fabrika metalnih proizvoda iz Zeleznika, potrosilo se pa daj drzava da uleti da spasava. Ljubi te veliki vodja, sledece godine ce biti barem 10 miliona evra, mozda zaokruzimo i na 15 ionako sve preliva u budzetu !!

petar

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)

Nema Borisa Tadica nema partizaia :)

Bora

pre 7 godina

Postoji jedan lep izraz za ovo što Čova radi crno-belima, ali kad bih ga napisao komentar mi ne bi objavili.

Ako, samo nastavi, zaslužili su!

Nema više otimanja igrača, nema davljenja sudija, nema povlašćenog položaja u državi i naravno nema ni rezultata. Navikavajte se što pre na ovo, biće vam lakše.

Rale

pre 7 godina

Auuu kakvo plakanje i kmecanje...pa odavno nisam vidio da ovoliko kukaju!!! Sta je to Covic lose rekao,red je stvarno vise da malo sad mi budemo drzavni projekat!! Dakle ona 2 miliona evra sto drzava baca na Partizan hitno preusmeriti u Zvezdu i videcete jos bolje rezultate,usudio bih se cak reci i napad na evrotitulu!!! A ima li boljeg ishoda i promocije od toga za srpsku kosarku?

marsal

pre 7 godina

Jeste zasluzili. Ako su komsije to bile od raspada Jugoslavije i Mirka Progres Marjanovica a imaju duplo manje navijaca, red je da ova drzava pomaze najveci srpski klub.

Nikola

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:)

A kad smo to postali drzavni projekat reci nam? koje to sponzore imamo?

bachi

pre 7 godina

Državni si ti projekat otkada je nestao dug od 15 miliona a za to vreme si pričao da niko fmp-u ne može da zabrani kako će da se zove. Ako je čak i odrađen taj uppr onda tim kreće iz početka a ne da za vreme dok je zamrznut njegovo ime nosi drugi klub pa onda zvezda iz zamrzivača umesto njih igra aba i euroligu. Kako je moguće da neko ko je bio zamrznut izbori učešće u nekom od takmičenja? Ali u zemlji Stradiji sve je moguće. Nijedan sportski klub nije uradio taj uppr jer nije mogao da za to vreme ima duplikat kluba na drugoj adresi. Ali frustracije su bile ogromne pa su uprava i navijači zvezde ili fmp-a naprasno od najpravdoljubivijih Srba postali makijavelisti(čak su jednom i pehar ukrali na kratko).

djinping

pre 7 godina

ova vlast na sve nacine pokusava da razjedini i zavadi ovaj preostali napaceni narod koji jos uvek nije pobegao iz Srbije.
ne dajte se ljudi.

miško

pre 7 godina

Koliko mučenika, na izjavu gospodina Čovića,piše gluposti. Čovek je sa svojim saradnicima stvorio sve što vredi u našoj košarci, uz par izuzetaka, a plaćenici ovako reaguju.

to ti je cela istina

pre 7 godina

raskucin, 13. april 2017 23:53)

Prijatelju, ta tadasnja Cibona i Olimpija nemaju dodirnih tacaka sa ovim ekipama sada. Pogledaj tadasnje sastave tih timova, pa ce ti biti jasno da bi 80% ovih evroligasa te ekipe drale sa desetak poena razlike.Znaci, ako vec nemate veze sa zivotom, uzdrzite se od komentarisanja. Ovogodisnja EL je najobicniji putujuci cirkus gde je vecina ekipa kalkulisala jer imaju jaka prvenstva. Samo zahvaljujuci tome i ocajnom Makabiju i Barsi je Zvezda imala neke sanse da se domogne top 8. Zvezda je ubedljivo najnetalentovanija ekipa ove godine u EL. Dvanaest batinasa koji su imali srece da im se tolerise to batinanje.Svaka cast Jovicu samo, ovo ostalo...

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

bravo MAJSTORE!
DOKTORE.
Stavio si tačku na crno bIJeli svet.
Otpočeo dominaciju.
.Zvezda zauvek.
a groblje na aparatima.

Divos

pre 7 godina

Овај лик, који воли да се прави мутав, а воли и мало да покаже вишак малициозности (добро сад, јаче је то од њега), се бори за клуб који води. На свој начин. Поштено.

И углавном добије оно што жели. Мало непосредно, мало преко државних спонзора. Поштено.

И држава може да улаже у спорт. Свакако и треба, посебно у кошарку. На начине разне. Звезда јесте у евро-лиги презентовала српску кошарку на најбољи начин. Заслужује сва честитке. И подршку.
Ова АБА је опет посебна прича. Зарад ње медијски је запостављена, урушавана и сатирана национална лига. Тренутно једина вајда од те и такве АБА је што даје прогодност у УЛЕБ ЕЛ. Видећемо до када.

Е сад, мало ми је глупо да неко кани постати државни пројект (читај већ јесу мезимче оних који се питају) а не ****, и не играју националну лигу. А без националне лиге нема ни српске кошарке. То овај лик, Небојша, и не може схватити, но то је тако.

Како год, Звезди пуно среће и да што боље наредне сезоне представља српску кошарку.

reno

pre 7 godina

covic dao dijagnozu srpskog sporta - klubovi da bi opstali i uradili nesto, potrebno je da budu zakaceni na drzavnu pipu. sto implicira da jos dugo ovde nece biti privatizacije. katanac i na zvezdu i na partizan i na sve ostale pijavice koje posluju tako da im je drzava glavni sponzor. pa dosta ste je bilo javasluka, izvolite izadjite na trziste, napravite pare pa onda igrajte kupove, evrolige i ostalo sa parama koje ste sami napravili.

insajder provajder

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Kme kme....šmrc šmrc....
Btw, trenera ti je oterao trenutni predšednik, a stari predsjednik ti je sada predsednik kss.

011

pre 7 godina

Kako je lepo gledati da se uzme titula bez i jedne mrlje!

Bez gepeka, sudijskih svlacionica, koseva iz auta.....da ti niko nije ni do kolena, a da ne moras da im ucenis i uzmes pola tima! Da ti juniori svake godine igraju finale Evrope, a ne da ti najmladji bude 20+ i to tako sto ga drugi naprave!

Godinu dana smo u nemilosti vlasti, a niko nije pomenuo budzet i to sto neko ima 3x vise bez ikakvih rezultata! Gospotski!

Ma jos jedno veliko hvala roditeljima sto su me lepo vaspitali da ne navijam za Partizan i hvala Nebojsi sto je napravio klub kojim se ponosi cela Srbija, pardon, ne ponose se samo oni koji ponos i nemaju!!!

Hvla vam roditelji!!!

mufljuz

pre 7 godina

Gomila gluposti!!!!Krenem da citam komentare,ranije sam nailazio na pregrst duhovitih,ironicnih,pametnih,zanimljivih.Sad vise ne znam dal je gluplja vest ili komentar koji je prati.

my way

pre 7 godina

Велики сам звездаш, али нико не заслужује да буде државни пројекат, поготово нико од АБА клубова који већ имају монопол због уништења домаћег првенства које уоште није било нужно и које је десетковало нашу базу кошаркаша. Да се ја питам нико од њих од Србије и Београда ни динара не би добио, па на шта то личи?! Где су им спонзори које им АБА доноси, зар не би томе то приватно, комерцијално такмичење требало да служи? Ако је оно само изговор да се униште сви други, да се разори база, онда наздравље. О резултатима у млађим категоријама се више и не пише, сувише је мучно ваљда то што је годинама успех изборити пласман на наредно ЕП, док се о медаљама више ни не сања. За то време толико омаловажавана ЈСЛ створила генерације телентованих фудбалера, шампионе Европе, света, еј! Кошаркашки систем хитно мора да се мења!

veliki strumf

pre 7 godina

Kao sto je interes Turske da na F4 EL u Istanbulu igra bar 1, a verovatno i 2 turska kluba (sto je interes i Evrolige, zbog love i sponzora), tako je i INTERES SRPSKE KOSARKE da Zvezda sledece godine u Beogradu igra F4 Evrolige! Crno-belima to ne vredi objasnjavati, oni to jednostavno ne mogu da shvate - njihova mrznja nadjacava racio. A sta pa ima i da im objasnjavamo, pa oni su punih 71 i po godinu drzavni projekat - vojni klub koji je uvek bio na grbaci drzave i naroda, dok je Zvezda osnovana i uvek bila narodni klub, klub koji vole siroke narodne mase! I dan danas igraju na tudjem stadionu, za koji nikad nista platili nisu, iako nije njihovo... Oni to nikad ne mogu da razumeju... Kosarka bila Partizan, kao sto onaj profa napisa, ali samo dok drzava sipala sakom i kapom - cim je drzava trazila da se plati porez NA ONO STO JE SAMA DALA (kako drzavu nije sramota da trazi porez??) odmah su propali, iako se i dalje sipa i sakom i kapom. U inat svima, sledece godine pravimo mocan tim i igramo F4 u Beogradu!

Milko Đurovski

pre 7 godina

E doktore, doktore budi kao Partizan pa svake godine sa novom ekipom niži uspehe i u takvim uslovima istrpi prozivke i nipodaštavanja. Dule je poceo da plače posle 10-te godine, ti vec posle 2-ge. Slabašan si nešto.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Aj pogledaj još jednom vaš sponzorski pul od početka kukanja Vujoševića 2012 do danas pa onda pričaj ove spin priče.
Drugo, niste 7 puta osvojili aba ligu, od kada ti pratiš košarku?

ruud

pre 7 godina

Pa to da, rekli ljudi ne mozete ove god. u top 8,moraju ovi... zato sledece u BG i vi prolazite isto, naravno ako budu kao otprilike ove god..

Radonjic prevara trener

pre 7 godina

Dzaba i da si osvojio EL, partizai igokea bi ostala drzavni projekat, to je jednostavno njihova jedina tradicija, drzavni klub od nastanka pa do dana danasnjeg...

mare

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.

The-Driver

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...

KGB

pre 7 godina

Mora se priznati da pametno zbori. Puna podrska, tako se radi na duge staze. Najbitnije da ostane okosnica tima i mislim da nema brige i da cemo gledati jos lepsu kosarku naredne godine.

Sportski pozdrav

loshmi

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.

asdf

pre 7 godina

Dosta je drzavnih projekata u sportu, ljudi su gladni bre, o cemu vi govorite? Da zanemarimo cinjenicu da bezobrazno naglasava da do sad kao nije bila Zvezda drzavni projekat. Isto kao sto je i Partizan bio. Muka mi je bre i od jednih i od drugih

PV

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.

Mali od Bg

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.

e pa sta

pre 7 godina

ha ha ha, vickast neki covek. Pa vi ste odavno drzavni projekat.
Ma niste, ti to samo dobro znas da raspolazes sa parama, naravno drzavnim, nasim.

AVe

pre 7 godina

Ne zelim da od svoje bedne plate odvajam ni za Zvezdu ni za Partizan! Da smo uredjena zemlja i da imam normalnu platu, da znam da te paree nece otici raznim lopovima na vlasti ne bih imao nista protiv da deo mog poreza ide na sport.

Ovako...neka hvala...al' nazalost nista se ja tu ne pitam.

delijaponacionalnosti

pre 7 godina

drzava da obezbedi strane sponzore,(npr. Crvena Zvezda INTESSA (banca), Partizan Kombank, i po par milki, pa da vidis 2 evroligasa, bankama je po 3-4 miliona kusur za zvake !!!

pn

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.

D

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

raskucin

pre 7 godina

@Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!

PV

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.

The-Driver

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...

AVe

pre 7 godina

Ne zelim da od svoje bedne plate odvajam ni za Zvezdu ni za Partizan! Da smo uredjena zemlja i da imam normalnu platu, da znam da te paree nece otici raznim lopovima na vlasti ne bih imao nista protiv da deo mog poreza ide na sport.

Ovako...neka hvala...al' nazalost nista se ja tu ne pitam.

loshmi

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.

Mali od Bg

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.

raskucin

pre 7 godina

@Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!

Radonjic prevara trener

pre 7 godina

Dzaba i da si osvojio EL, partizai igokea bi ostala drzavni projekat, to je jednostavno njihova jedina tradicija, drzavni klub od nastanka pa do dana danasnjeg...

D

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

asdf

pre 7 godina

Dosta je drzavnih projekata u sportu, ljudi su gladni bre, o cemu vi govorite? Da zanemarimo cinjenicu da bezobrazno naglasava da do sad kao nije bila Zvezda drzavni projekat. Isto kao sto je i Partizan bio. Muka mi je bre i od jednih i od drugih

e pa sta

pre 7 godina

ha ha ha, vickast neki covek. Pa vi ste odavno drzavni projekat.
Ma niste, ti to samo dobro znas da raspolazes sa parama, naravno drzavnim, nasim.

mare

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.

pn

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.

KGB

pre 7 godina

Mora se priznati da pametno zbori. Puna podrska, tako se radi na duge staze. Najbitnije da ostane okosnica tima i mislim da nema brige i da cemo gledati jos lepsu kosarku naredne godine.

Sportski pozdrav

delijaponacionalnosti

pre 7 godina

drzava da obezbedi strane sponzore,(npr. Crvena Zvezda INTESSA (banca), Partizan Kombank, i po par milki, pa da vidis 2 evroligasa, bankama je po 3-4 miliona kusur za zvake !!!

GNS

pre 7 godina

KK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
16 miliona € i drzavu da oprosti !!!
FK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
55 miliona € i drzavu da oprosti !!
Mts,nis,gazprom,idea,aik banka..

I posle toga daj jos i jos i jos i jos..
Imate li stida ?!?!?!

pixi10

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Svaka čast na svemu. Mi koji smo upućeniji dobro znamo da su igrači primili samo tri plate i pored toga su izginuli na terenu. Svaka im čast na tome a državu treba da bude sramota sto ovakve momke ne finansira nego onu rupu bez dna koja nas bruka i gubi od hrvata.

bobo mk

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.
Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.
Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.
Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.
Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.

Novosadjanin.

pre 7 godina

loshmi,

vi ste u prvih 6 sezona Evrolige bili kanta za napucavanje. A kada ste prolazili dalje to je bilo sa 2-3 pobede. To je to. Ono u jednoj sezoni je bilo strasno. Fener jak kao zemlja gubi kuci od Partizana, Zoc se ni jednom ne zacrveni, a onda taj isti Fener razmontira francuze na strani. Nemam nista protiv, ali ne poredi babe i zabe. Zvezda je u prvve 4 godine igranja uradila mnogo vise.

TheSrbinBg

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.

Cinik

pre 7 godina

Ako sam ja dobro razumeo Čovića on traži da se sav novac preusmeri u Zvezdu, da se Partizan ponovo suspenduje ukoliko namerava da igra Evrokup, da se zabrani igračima da dolaze u Partizan. Ako sam ja još bolje razumeo Čovića, on sada poručuje Vučiću " Gospidne Vučiću, vi ste sve ove izbore dobili ne zato što vas narod hoće već zato što su vas navijači Zvezde glasali a vi ste im obećali da će biti prvi u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, nemojte to da zaboravite Vučiću i još ste im obećali da ćete uništiti Partizan. Držite se dogovora, nedajte pare Partizanu ako hoćete glasove". Zvezda je i dosada bila državni projekat i to svi znamo ali šta će biti sa mladim igračima, naši mladi igrači u košarci su 11, 12, 13 u Evropi a to je sve zahavljući projektu velike Zvezde. Plašim da će na kraju biti - Velika Zvezda u Srbiji, mala Srbija u Evropi. Ako je to cilj gospodina Vučića onda je u redu.

radnik

pre 7 godina

dal ste fmp il zvezda , to je (ne)bitno i da je dug od 16 milki nestao i to je (ne)bitno... da vas ( najsrbskije) sponzorise idea i to je (ne)bitno... da vam je budzet ubedlljivo najveci u ligi i to je (ne)bitno....i jos mnogo toga nije bitno ... razumem da ste srecni i to je ok i treba da budete ponosni na momke....ali da vam je Ovaj legenda i da se ponosite sa njim....e to je zalosno i jadno....e zato nismo isti...

santa justa

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.Politicki preletac, demagog i karijerista.
(my separate reality, 14. april 2017 11:53)
E ne lupaj kad ne znas. Ja sam diplomirao na masincu '93. Covic mi je bio asistent. Mozda je on sve ostalo ali "lazni" dr nije.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.
 (bananamen, 14. april 2017 03:33)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://informer.rs/sport/fudbal/18488/PORESKA-UPRAVA-Zvezdin-dug-naprasno-20-puta-manji
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Svaka cast majstore ovo za licemerje!Ovoj drzavi treba vise ljudi kao sto si ti!Mislim postenih i koji se secaju istorije i ljudi...

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Način na koji se Čović obraća javnosti ne razlikuje se od načina na koji nam se obraća Vučić i njegovi. Ustvari ima mala razlika, Vučić se razmeće nekakvim procentima i relativnim ciframa izbegavajući da priča o dugu Srbije koji galopirajuće raste dok se Čović služi excel tabelama i raznim adresama svog privatnog kluba da bi nam objasnio da je to ustvari KK Crvena Zvezda koja je vratila desetine miliona duga u par godina. Oni očigledno znaju da su vrane ovom napaćenom narodu odavno popile mozak pa mogu da nam serviraju šta god im padne na pamet...

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Partizan sa cetiri fajnal fora i titulom prvaka Evrope nije zasluzio a FMP iz zamrzivaca je zasluzio. Covic je uvek hteo da njegov privatni klub postane drzavni projekat bez ikakvih rezultata iza sebe. To je Srbija danas.

Pera Lozac

pre 7 godina

Ja mislio da ste vi obrnuli igricu kad vam je drzava oprostila 20 miliona duga i nije vas ugasila. Od toga nema dalje u lokalnim okvirima. Sad je vreme da vam pare daju evropski fond za razvoj, MMF i svetska banka, mozda i traziti od uneska da vas prizna kao svetsku bastinu. Kakav Macu Picu, piramide, kineki zid...Zeleznik Arena batice moj.

011

pre 7 godina

Kako je lepo gledati da se uzme titula bez i jedne mrlje!

Bez gepeka, sudijskih svlacionica, koseva iz auta.....da ti niko nije ni do kolena, a da ne moras da im ucenis i uzmes pola tima! Da ti juniori svake godine igraju finale Evrope, a ne da ti najmladji bude 20+ i to tako sto ga drugi naprave!

Godinu dana smo u nemilosti vlasti, a niko nije pomenuo budzet i to sto neko ima 3x vise bez ikakvih rezultata! Gospotski!

Ma jos jedno veliko hvala roditeljima sto su me lepo vaspitali da ne navijam za Partizan i hvala Nebojsi sto je napravio klub kojim se ponosi cela Srbija, pardon, ne ponose se samo oni koji ponos i nemaju!!!

Hvla vam roditelji!!!

zvezdas

pre 7 godina

Kako li se uvek neko nadje da pokvari sve. I to niko drugi nego, nego predsednik kluba.
U ovoj drzavi kao da se svi trude da stvaraju stalne tenzije,arogantni su do krajnjih granica.
Jedan od njih, na najvecem polozaju, otvoreno se hvali svojom "vecinom", smiruje "svoje" zbog protesta, jer su oni tamo neka manjina i to su neki "drugi" kojima zeli sto duze setnje.Sve skupa potroseno vreme cekajuci neku normalnu i uredjenu Srbiju u kojoj je prvi clan ustava postovanje.
A redovi za izlazne vize mladih ljudi sve veci...

Sone

pre 7 godina

Pa i jeste zasluzili...Za klub kakav je Crvena Zvezda ovo je stvarno veliki uspeh. E sad, sto u komsiluku postoji klub koji je rutinski isao stepenicu vise (top-8) i sto su navijaci tog kluba uglavnom bili razocarani kada se ne prodje ta stepenica vise i ne ode na final-four, to je druga stvar!

alex

pre 7 godina

Čestitke KK Crvena zvezda na osvojenoj tituli šampiona ABA lige.

Što se tiče Čovića, čovek je bolesno zavidan Partizanu i najradije bi izbrisao njegovu istoriju. Ne treba kvariti uspek Zvezde ovakvim izjavama. Stvarno se ponaša kaO slon u staklarskoj radnji.
Kad imaš pare i možeš da okupiš kvalitetne igrače nije teško ostvariti uspeh u regionalnom takmičenju i u Srbiji, ali u Evropi je to "malo" teže "gospodine" Čoviću. Znači AV nije obezbedio dovoljno para pa sad treba da postanete državni projekat. Ne znam šta ste do sada bili.

loshmi

pre 7 godina

Tek jednu godinu igras evroligu zato sto si zasluzio (prethodne dve znamo svi za Igokeu i Cibonu) i tek drugi put za redom osvajas ABA. Sacekaj malo, odigraj jedno 15 godina EL, pa nekoliko top 8, pa final 4, pa nek ti uzmu sve sponzore i tako u krug. Jeftina provokacija. Meni si smesan.

Parter B

pre 7 godina

Bravo Gazda Chovo,jos draze bi mi bilo da si objavio sta su sve "drzava" ,tj.braca radila da nas onemoguce da ostvarimo ovakve rezultate ove sezone...
Jedan pravi drzavni sponzor koji ni ne isplacuje svoje ugovorne obaveze,momci i strucni stab koji je od pocetka sezone dobio samo 3-4 plate,i to da bi se namirio klub KK Naprednjak...
Dosta cutanja,ovi hoce na silu i ucenama u klub,ali ne ide to tako braco...

Delija Fontana

pre 7 godina

Ja stvarno ne znam zašto im ovaj covek ovo radi periodično. Namerno da ovakvu izjavu da ih isprovocira. To je očigledno. I pored toga što je to toliko očigledno, oni se primaju. Ne mogu da se nacudim tolikoj ljudskoj gluposti i naivnosti. Mogu tek da zamislimo koliko to njega zabavlja i raduje.

devotion

pre 7 godina

a koliko vam je "visa sila" poslala poruku najbolje vam je pokazao Printezis i Turci koji su vas odrali u zadnjoj utakmici a to sto bi vi hteli da vam Bamberg omoguci prolaz pokazuje da ste mali klub i da ste navikli da otimate (Igokeino mesto u EL) i poklonjeno mesto od hrvata pa bi sad i da vam Bamberg pokloni f8 a kad treba sami da zaigrate i zasluzite odigrate kao misevi, mali klub ostaje mali klub :)

DavorBulik

pre 7 godina

nemam ništa protiv...ova sledeća sezona je lepa šansa,jer smo domaćini f4. e sad,pitanje...zašto niko nije čuo iz državnog vrha recimo reči duleta vujoševića,koji je svake godine morao da pravi novu ekipu,jer da bi opstao,morao je prodavati najbolje...to je javno iznosio svake sezone,uzalud. čak i kada je skoro uspeo da stigne do vrha (i to sa skoro potpuno novom ekipom sastavljenom pred početak te sezone),plasiravši se u f4 pre 7 god,molio je da država pomogne da se sačuva ekipa...niko prstom nije mrdnuo...
zato je malo bezobrazno to što dotični traži,tj i više nego malo. već sada zvezda ima ono što partizan nije nikada - srž ekipe koja je na okupu već 4-5 sezona. isti stranci se redovno zadržavaju po nekoliko sezona... pa se zapitajte koje bi uspehe tek partizan pravio da su recimo marić,mekeleb,roberts,gist,džerels ostajali po par sezona. izuzetak je samo veseli...
mislim da se već sada i previše pomoglo čovićevom klubu,i da je stvarno bezobrazluk prve klase da ovako izađe u javnost pomenutom pričom. mada me lično od njega ništa više ne čudi.

Sasa

pre 7 godina

Upravo sam zbog tih "visih sila" i smatrao da nam Olimpijakos vise nikad ne moze biti bratski klub! Imaju iskustvo igranja u Evroligi i znali su da ce klub iz Turske namjestiti meceve do kraja i nisu nas pustili iako su vec bili obezbijedili prolazak dalje. Borili su se protiv Zvezde i radovali kao mala djeca, a pritom i obezbijedili prolazak turskom klubu. A svima onima koji smatraju drugacije, samo bih postavio pitanje: Da je Zvezde vec prosla, a da su se za prolaz borili Olimpijakos i neka Kosova iz Pristine, da li bi pustili da ih dobije Olimpijakos (jer uprapo Darusafaka to i jeste za jedan grcki klub)?

antiromy

pre 7 godina

Kako da ne... Ja mislim da ste zaslužili da ukinu pomoć bilo kome, i porodiljama i iznemoglima i sve da se da tebi da raspolažeš kako hoćeš... Srpski junaci!! Pa niko više ove godine nije zaslužio od vas, ni u sportu ni van sporta, pa vi ste ponos države! Sad što su drugi više postizali i dalje odlazili to nije važno, morali su da se uguše da bi vi oživeli...

dr Dr

pre 7 godina

Tako je.
I jos jedna stvar. Posto drzava daje novac prikupljen od poreskih obveznika, normalno i jedino pravedno je da najvise dobija onaj ko ima najvise navijaca.
I tacka na tu pricu.

bosko

pre 7 godina

Majko mila, momci se nisu ni istusirali i doveli u red posle zasluzene ubedljive pobede u finalu, a on vec daje saopštenje.
Navijam za Partizan, ali mi je krivo sto zvezdini momci imaju ovakvog čoveka kao šefa kluba.
Pozdrav

Zoran

pre 7 godina

Zasluzili ste stecaj i beton ligu! Politicki ste progonili politicki klub koji je imao 3 puta bolje uspehe sa 3 puta manje para, dok mu niste ugasili sponzore i prodali ga Misku Raznatovicu. Partizan je institucija, vi ste samo losa kopija, koja nazalost ne zna ni da prihvati poraz, ni realnost!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

@PV

Ko vam bre blokira sponzore?? Imate od države 2,2 miliona od NIS-a, MTS-a, Aerodroma i Komercijalne banke a Zvezda kao prvak samo MTS sa 700k! Kako vas nije sramota da pominjete sponzore? A Zvezdi niko nije obrisao dug nego ponudio potpuno isti reprogram i Zvezdi i partizanu. Zvezda prihvatila a partizan odbio uz javno priznanje Vujoševića na konferenciji "nismo prihvatili jer smo očekivali da neće ni tražiti da platimo porez. Do sad nismo nikad plaćali i niko nas nije dirao pa smo očekivali isto i sad. Sad se kajem što nismo pristali i mi". Vi ste mrtvi ladni rekli da ste toliko navikli da ste iznad zakona da niste hteli da platite dug ni kroz reprogram.

A trenera vam je oterao vaš "mesija" Peković jer nije uspeo da se plasira u EL dve godine uzastopno sa najjačim timom u regionu.

A lepo bar što si se setio da pomeneš tih 13 titula kad ne samo da ste bili definicija državnog projekta nego ste uništili i sve klubove u Srbiji jer možete da pobeđujete samo bez konkurencije.

I dalje ne mogu da shvatim kako uspevaju toliko sami sebe da lažu i da čak ne veruju ni svojim očima nego ponavljaju da nemaju sponzore dok nemaju gde ni grb da stave od reklama za sponzore. Vaš jedini problem je što ste navikli da morate da budete prvaci čak i kad je neko drugi bolji i što ne želite da vidite koliko dobro radi Radonjić i kako ginu igrači bez plate dok vašima ne kasni plata ni dan. Strašno je koliko nemate srama.

milooraad

pre 7 godina

Vidi ih sto pjene u komentarima, Zvezda zasluzuje da se rasipaju pare dzakovima kao u Partizan, za mnogo kraci period je napravila puno toga sto histori klub nije za svih tih 13 godina, a i svakako uvjek govorite da smo `MI` drzavni projekat, sto je sad problem da budemo ? :)

Samo kažem...

pre 7 godina

...a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera...
(PV, 13. april 2017 23:53) 

Izvukao sam ovu rečenicu kao primer licemerja... pa ko je oterao upravu i trenera???
Na mesto predsednika došao je bivši igrač partizana od koga je kako kažete Dule napravio igrača, pa ga posle vrbovao za reprezentaciju CG, pa je taj novi predsednik oterao tog trenera zaslužnog za njegovu karijeru, a na njegovo mesto je pristao da dođe njegov dotadašnji pomoćni trener i takođe igrač na čiju je karijeru Dule dosta uticao Pera Božić.. a posle njega čovek od koga je dule napravio trenera Džikić... pa ti ljudi da imaju iole poštovanja ne bi pristali na to... i kakve tu sad veze ima država ili bilo ko drugi sa tim a pogotovo Aleksandar Vučić... dovoljni se ste sami sebi ne treba vam niko drugi da vas uništava ili ponižava...

Danilo

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?

Sirijac

pre 7 godina

Srbija, očito treba da se zove "Crvena Zvezda", pa tako ceo državni budžet treba da bude na raspolaganju istoj. Ludilu nikad kraja i pitam se KUDA PLOVI OVAJ BROD?

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Ako se dobija od države, Zvezda mora uvek da dobija više nego Partizan, jer nas ima više, ili da svi klubovi dobijaju isto, što je malo. A niko ne brani JSD da nađe privatne sponzore.

Parni valjak

pre 7 godina

Da bi ova Zvezda postala državni projekat prvo bi država morala da je otkupi od tebe privatnika za tu neku tržišnu vrednost koju ima, a zatim da uloži još para u taj neki novi projekat jačanja tima. Mnogo je lakše da uloži pare u neki klub koji je već u državnom vlasništvu, a ne da guši sopstvenu imovinu.

Milko Đurovski

pre 7 godina

E doktore, doktore budi kao Partizan pa svake godine sa novom ekipom niži uspehe i u takvim uslovima istrpi prozivke i nipodaštavanja. Dule je poceo da plače posle 10-te godine, ti vec posle 2-ge. Slabašan si nešto.

antiDebil

pre 7 godina

Tako je legendo, za vreme zutih ste bili evropski projekat a sada bi samo da budete drzavni ?? Nemoj toliko da si skroman. Inace budzet zvezda IDEE za prethodnih par godina je obezbedila fabrika metalnih proizvoda iz Zeleznika, potrosilo se pa daj drzava da uleti da spasava. Ljubi te veliki vodja, sledece godine ce biti barem 10 miliona evra, mozda zaokruzimo i na 15 ionako sve preliva u budzetu !!

Ja

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.
(bobo mk, 14. april 2017 09:04)
Sve je to lepo slazem se sa tobom iako sam grobar samo što to niste ranije pričali kad je Vujošević to govorio pljuvali ste ga zar drzavi nije bilo bolje da oprosti Partizanu ta tri miliona duga za porez i već uspešan sistem nastavi sa radom i velikim uspesima a bilo ih je nego da tvojoj propaloj zvezdi šesnaest ili sedamnaest miliona kako bi opstala i bez garancije za uspeh zato mozete da se iz petnih zila protezete kako vi niste drzavni projekat jeste i tačka i to najveći koji je postojao i koji postoji jedini koji vam je sličan jeste vaš vaterpolo klub

Dos presao u sns-generacija sa falkuteta saradjuje sa Djilasom?!

pre 7 godina

[link]
Odgledajte ovaj link i vidite ko je bio drzavni projekat. I dan danas je.
 (Popokatepetl, 14. april 2017 12:42)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-cu-ja-u-propalim-firmama/qvx945f
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2015&mm=04&dd=23&nav_id=983922
http://www.kurir.rs/dilas-ocajnik-zika-pauk-novi-sekretar-ds-clanak-1209063
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=15&nav_id=417825
http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
http://www.istinomer.rs/akter/451/Goran-Vesic/
http://www.svedok.rs/index.asp?show=68406
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
http://mondo.rs/a212280/Sport/Kosarka/Otkazana-Skupstina-KK-Crvena-zvezda.html
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:498222-Skupstina-KK-Crvena-zvezda-Radonjic-ostao-Vucic-i-Mali-otisli
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=16&nav_category=12&nav_id=660764
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038

babe i žabe

pre 7 godina

Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 14. april 2017 11:43)

Ne možeš da diskredituješ nečije titule, kada ste i vi igrali za te titule (3 puta smo vas preslišali u finalima). DA ste ih osvojili i vi biste ih brojili, druga priča bi bila da niste učestvovali.

Nemojmo da pominjemo vaše titule od 2002 do 2014, prebijanje, gepekovanje, otimanje, sudijske organizacije, kumovske veze, budžeti .....

Naše titule su poštenije osvojene nego vaše

bachi

pre 7 godina

Državni si ti projekat otkada je nestao dug od 15 miliona a za to vreme si pričao da niko fmp-u ne može da zabrani kako će da se zove. Ako je čak i odrađen taj uppr onda tim kreće iz početka a ne da za vreme dok je zamrznut njegovo ime nosi drugi klub pa onda zvezda iz zamrzivača umesto njih igra aba i euroligu. Kako je moguće da neko ko je bio zamrznut izbori učešće u nekom od takmičenja? Ali u zemlji Stradiji sve je moguće. Nijedan sportski klub nije uradio taj uppr jer nije mogao da za to vreme ima duplikat kluba na drugoj adresi. Ali frustracije su bile ogromne pa su uprava i navijači zvezde ili fmp-a naprasno od najpravdoljubivijih Srba postali makijavelisti(čak su jednom i pehar ukrali na kratko).

reziel

pre 7 godina

buaaaa,dajte nam parice mi smo državni projekat... buaaa.... nismo sposobni da sami zaradimo pare nego da nam ova beda i sirotinja od naroda daju kroz poreze... buaaa... pa i košarka je važna ne samo škole i bolnice... buaaa... evo predsedniče posveticemo titulu vama...

Ja

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!
(navijac, 14. april 2017 10:06)

Pa drzava ga je i postavila tu ispran vam je mozak. drzava vam je vratila milione duga i još tu nešto pišete vi mislite da smo mi sisali vesla još malo će ispasti da ste vi navijači sami skupljali pare pa vratili dug. sto puta ponovljena laz postaje istina činjenica je da odkako je sns na vlasti vama dobro ide

Cordel

pre 7 godina

Provocira kada nema ko da mu odgovori. 
Ali dobro, proci ce aparhejd kad tad.
(Djalma, 14. april 2017 10:59)

E ako ce aparhejd proci onda dobro. Navijaci Partizana imaju cudnu naviku da govore o odredjenim stvarima a da ne znaju sta znace a ni kako se pisu. A kada Covic da izjavu tada izadju iz rupa u kojima su vec dugo dugo.

Matori cigan

pre 7 godina

DR NEBOJSA COVICU ti si SVETAC za nas Zvezdase. Covece sta radis komsiji pa to je pomeranje mozga... Ima ona pesma...ugasila si me...

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

bravo MAJSTORE!
DOKTORE.
Stavio si tačku na crno bIJeli svet.
Otpočeo dominaciju.
.Zvezda zauvek.
a groblje na aparatima.

anđusizam ludovan živomanija

pre 7 godina

Бити промијеров председников пројекат је далеко важније него бити државни,јер држава то је ОН.

Sasa

pre 7 godina

Pusti price , objasni zasto se napravio ogroman dug a trazis jos ? Vise sile su izgleda ovde kod nas kada preko noci nestaju milioni i dugovi .

marsal

pre 7 godina

Jeste zasluzili. Ako su komsije to bile od raspada Jugoslavije i Mirka Progres Marjanovica a imaju duplo manje navijaca, red je da ova drzava pomaze najveci srpski klub.

santa justa

pre 7 godina

Auuuuu ala ce Paloma, Zewa, Perfex i slicni zaraditi para ovih dana. Mnogo ce se papirnih maramica potrositi. Sto bi rekao Danilo Uplakansi :)

belodedic

pre 7 godina

"I ove godine smo moralno i košarkaški zašlužili da budemo u Top 8. Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu"
Sve lepo objasnio u 2 recenice, Chovke car:-)

Zorz Vea

pre 7 godina

Čestitam na uspesima zasluženim na sportskom terenu, uživajte jer ste zaslužili kao najbolji košarkaški tim. Malodušnost i cinizam u ovakvim saopštenjima nisu potrebna zato, ali valjda tako mora jer sve što je bilo ili će biti u srpskoj košarci Partizan mu je naredan jer sve što se uradi u budućnosti, za sada, biće samo repriza. Slušam često "nismo isti" ali što smo više različiti i što više se širi jaz između nas sve smo manje različiti a sve više isti. Dokle to ne shvatimo da smo u našem stradanju često najviše sami krivi imaćemo na primer državu bez Hristovog blagoslova, rat bez borbe, stradanje bez primera, slobodu bez radosti pa naposletku i uspeh bez poštovanja. Zato ćemo se i u raju osećati kao u tuđini. Košarka je nešto najsvetlije što je bilo u sumornim 90tim i ima moj naklon zauvek pa zato se i prema njoj treba ophoditi kao sa svetinjom. Ne usuđujem se da ostavljam često komentare na košarkaške vesti jer nikad ništa ne bih učinio nešto da naudim ovom sportu pa makar i komentarom. Put kojim Zvezda ide i u EL i domaćim i regionalnim takmičenjima je put koji je utabao Partizan pa ako Čović Nebojša to ne želi da prizna ja ću za njega, ne iz zlurade nego iz dragosti jer vidim i u Zvezdinim uspesima Partizanov udeo. Svako dobro vam želim

Živela Srbija i napred njena predivna košarka

Partizan f4, Pariz.

pre 7 godina

Drzavni projekat Srbije, sa Kosovom ili bez?
Vise sile? Kod nas su se umesale prije 5 godina.
NEBOJSA KADA CES NA F4? Ne moze se u evroligi silom, ne ide!

Kopernik

pre 7 godina

Citajuci izmedju redova, meni se cini da je pukla tikva izmedju Covica i Vucica. Pa moli na ovaj nacin za pomoc. Sad, da li ce mu Vucko oprostiti sto je otjerao Andreja i uzurpirao klub za sebe, vidjecemo...

A izjave tipa "visa sila nas sprijecila za f8" su nebuloze. Nisu vas sprijecile pobjede Darussafake, nego vasi porazi protiv Oly i propale Barce

Ja

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.(Luke Babbitt gravedigger)pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno
(Beli65, 14. april 2017 09:32)
Dala je ona vama mnogo više znate vi to dobro spasla vas je gašenja samo se pravite ludi kad zavrne slavinu kukaćete prošle godine krenuli sa jednim timom izgubili nekoliko utakmica ej Sofoa doveli i onda menjaj u hodu sve strance budi iskren i reci kad je Partizan sebi tako nešto mogao da priušti pa čak ni onda kad je bio po vama najveći drzavni projekat e baš zbog tog vašeg ponašanja zelim vam opet gašenje samo ovog puta i da se sahrana obavi a ne da vas dizu iz mrtvih

Terenac

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?
(Danilo, 14. april 2017 09:31)

Cinjenica da se sa pozitivnim skorom pobeda ne prolazi dalje dovoljno govori o jacini Evrolige, nisu to vise ona vremena Prokoma, Marusija i Nantera, sezone kad se sa negativnim skorom islo dalje a pobede u gostima protiv istih predstavljale kao istorijski uspesi.
Isto tako, cinjenica je da crno-beli klub u periodu kad izigrava opoziciju ima vise drzavnih sponzora (NIS, Telekom, Aerodrom) nego u periodu kad im je predsednik drzave sedeo u lozi.

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!
(raskucin, 13. april 2017 23:53)
Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a!
Kako?
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica.
Eto, "realno merilo"

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

(PV, 13. april 2017 23:53)
Spinujes, majstore. Vi ste sve to postigli KADA STE POSTALI drzavni projekat- kada je cika Mirko resio da od kluba, koji je do tada osvojio 4 titule prvaka drzave napravi dominantan klub. Kapa dole za Saletovu generaciju, tako se kockice poklope jednom u zivotu, isto kao sa FKCZ '91. Na sve ostalo najveci uticaj ima projekat da se sve pare ulivaju samo u jedan klub i da svi talenti iz Srbije (cak i Zvezdini) zavrse tamo. Seti se reklame "Partizanovog pula sponzora", koja je isla pre svake utalmice u EL: sve najvece drzavne firme. 12 njih. A Zvezdi...kikiriki...pa, se snalazite. Ako slucajno izbacite neke Tomasevice, Vujanice, Bogdanovice, Stanojevice...ajd odmah u KKP.
Sada nije bas ista situacija. Zvezda ima MTS kao sponzora, a Partizan Telekom, NIS i Aerodrom. IDEA se raspada, za nastavak uspeha koji su napravili i koji je neosporan (nositi se sa 16 najjacih timova Evrope u 30 utakmica sa ekipom baziranom na domacim igracima) potrebna su sredstva, koje je Zvezda i dalje nema. Ovaj poceo i po Kini da ide i trazi sponzore. Vi kad ste zakukali dobili ste pomoc NIS-a momentalno...posle toga i ovih drugih.
Ipak, kukanje na drzavu za sponzorima nije, po meni resenje...treba kukati da se uradi privatizacija oba kluba, pa neka kojekakvi Kinezi, seici , Rusi ili ko vec ulaze pare...u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.

Misa Tumbas

pre 7 godina

Kaze doticni da su se vise sile umesale?!
Tako isto mogu da kazu i Cibona i Igokea?!
Odavno znam da nema stida i srama,nista novo
i ovo je smisljena provokacija kao i sve sto doticni radi
Ali ja se kao Grobar ne brinem
Ne treba vama neprijatelj
Samo sebi ste dovoljnj
Drzavni projekat ste GODINAMA ali sada hocete jos
Koliko god para dobili u oba sporta,vama nikad dosta i uvek jos
Zasto kazem ne treba neprijatelj?!
Zato sto cete sami sebe da unistite
U kosarci ste jednom vec ugaseni
Pitanje je godine kada ce se nesto u drzavi Srbiji promeniti
A onda kada dodje neka vlast koju jednostavno sport ne zanima,pa zavrne slavinu,a vi u neverovatnim dugovima (a moram napomenuti,da i pored uppr-a i brisanja duga od 15mil ,vi ste opet u povecem dugu u kk,vas Jakovljevic to izjavio)
Polako samo
Sami cete sebe unistiti bahacenjem i ovim ponasanjem
Sportski pozdrav

Kastro@

pre 7 godina

Hahaha,koji bre to uspeh si napravio.Zvezda u svojoj istoriji ima jedan top-8.Sta je trebalo da bude Partizan Svetski projekat,po uspesima.

miško

pre 7 godina

Titule sa šljake,šta to znači pa da nije bilo tih sa šljake ne bi bilo ni Partizana,ni titula. Dr.Aca Nikolić i Žeravica su Vas stvorili.Pre njih ste bili četvrti klub u BGD u,Zvezda,OKK Beograd,Radnički pa tek Partizan niko i ništa sve do osamdesetih godina.

brat 89-o

pre 7 godina

U privatnoj drzavi sve je moguce, kako se vodji cefne jelte. e sad jedina falinka u svemu je sto ovaj prica kao da vec nisu drzavni projekat. ovo je kao monti pajtonovce da gledam ili top listu nadrealista.

to ti je cela istina

pre 7 godina

raskucin, 13. april 2017 23:53)

Prijatelju, ta tadasnja Cibona i Olimpija nemaju dodirnih tacaka sa ovim ekipama sada. Pogledaj tadasnje sastave tih timova, pa ce ti biti jasno da bi 80% ovih evroligasa te ekipe drale sa desetak poena razlike.Znaci, ako vec nemate veze sa zivotom, uzdrzite se od komentarisanja. Ovogodisnja EL je najobicniji putujuci cirkus gde je vecina ekipa kalkulisala jer imaju jaka prvenstva. Samo zahvaljujuci tome i ocajnom Makabiju i Barsi je Zvezda imala neke sanse da se domogne top 8. Zvezda je ubedljivo najnetalentovanija ekipa ove godine u EL. Dvanaest batinasa koji su imali srece da im se tolerise to batinanje.Svaka cast Jovicu samo, ovo ostalo...

Delija u Srcu ?

pre 7 godina

Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a! 
Kako? 
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica. 
Eto, "realno merilo"
(Samo Napredno Sramno, 14. april 2017 12:02)
samo sto mi u tih devet utakmica nismo izgubili a vi u tih dvanaest niste nikoga pobedili

analiza

pre 7 godina

Postovanje za sportski deo KKCZ.Sto se drzavnog projekta CZ tice,on vec postoji.Ne desava se direktno,tj drzavne firme ne daju lovu klubu na racun(kao onu crkavicu Par-taman da vrati za porez,kad nisu pametni da primene UPPR kao neko u komsiluku),ali su privatne firme STIMULISANE da ulazu samo u jedan klub,jer ako ne stimulisu taj jedan klub...Da je postena utakmica Par -CZ,onda bi jednima bio sponzor Pepsi,a drugima Coca Cola,ili jednima Banka Inteza,drugima Societe G .,ili jednima BMW drugima...Tada bi odlucivali treneri i igracki kadar,a ne nesto drugo.Da je Par trazio podrsku da se organizuje fajnal for u Bg,one godine kad je za jednu loptu ostao bez finala,pa to bi izazvalo demonstracije na ulicama.(pri cemu je tada bio prvak zemlje i ABA lige nekih 6-7 puta vec).

Muftija delija

pre 7 godina

Ovo n8je nista cudno,tzv.czv i fkcz nisu nista drugo do politicki kolektiv,u sluzbi dnevne politike!i tako od osnivanja,ko je na vlasti,odma uz njh,sfrj,srj,scg,srb!samo se pitam,kakvi bi bili,i da li bi bili,rezltati reprezentacije da nije bilo fkp i kkp?o ostalim sportovima da na govorim,vk,rk,ok.....evo vam cist primer tzv.czv,koliko imaju svojih igraca u timu?odvratno politicko drustvo!

One night in May

pre 7 godina

(Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", rekao je prvi čovek kluba.)

Kljuc!!!
Milos Obrenovic!!!

Mogao si da talasas pred Turcima, da im izbacis klub glavnog sponzora i nikad vise ne vidis Evroligu, a samim tim i da zaboravis na neku ozibljnu kintu.

Ili da iskuliras, pravis se da nista nisi video, igras Evroligu narednih 50 godina garantovano i redovno dobijas kintu, racunajuci da trofej uzimas, kad napravis tim za trofej, a ne za cetvrtfinale.

Karadjordje je digao narod, probudio svest i stvorio nadu - ali je drzavu napravio Milos.

I ponovicu jos jednom - na Masinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu moze da doktorira samo genije. Tamo nema foliranja i provlacenja - ili spavas max 4 sata dnevno u periodu od 10-15 godina ili doktorsku disertaciju Masinskog fakulteta nikad neces imati.

loznica

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.
(pn, 13. april 2017 23:46)

Pa čemu onda kukanje, gde je lova, što se duguje igračima, šta će pomoć države? Vidi se da nemaš pojma o zaradi koju daje EL.

Grof ll od Čukaričkog

pre 7 godina

(pn, 13. april 2017 23:46)

16 pobeda x40 000 evra = 640 000

taman da plate kazne, i jedva dvojicu stranaca. A Jović i ostali nisu primili platu mesecima.

Beli65

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.
(Luke Babbitt gravedigger)
pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno

Branko,Belgija

pre 7 godina

Drzava da se stvarno otvori za narednu sezonu koliko god treba.Nista polovicno.Za napad na F 4,a zasto ne i na titulu ne treba previse,10-15 miliona Eura.Za drzavu kap u moru,realno.Pod obavezno vrhunski plej(Jovic je neizvestan zbog zdravstvenih problema)i njegov zamenik.Volters ako ostaje prebaciti ga na rezervnu dvojku.Isto tako neophodno je dovesti beka sutera na poziciji 2.Jos jedan vrhuski igrac na 5,uz ostanak Lazica,Gudurica,Dangubica,Dzenkinsa,mozda i Simonovica.Radonjica zadrzati i ponuditi mu visegodisnji ugovor i znacajno povecanje plate.Ovo ako bi se ispunilo,mozemo ocekivati ozbiljan juris na evropsku titulu.A ne treba mnogo,samo pametna organizacija kao i do sada,i malo vise novca.Bice to sve OK,ubedjen sam

my separate reality

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.

Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.
Politicki preletac, demagog i karijerista.

ss

pre 7 godina

Ima love u Zvezdi. Dovode se igrači iz Panate, Galate, zadržava se Jović, dovode se najbolji mladi igrači - draftovani Danguba, Mitar, vraća se Đenka iz Milana, dovodi se bivši NBA igrač Voltets iz Bešiktaša, a Bjelica isto evroligaški igrač.
Tu je i Simon vice šampion sveta.
Pa Simanić koji ne ulazi u igru ima platu oko 90k€.
Da se ne lažemo, ima se love i ima se dobrih igrača.

veliki strumf

pre 7 godina

Kao sto je interes Turske da na F4 EL u Istanbulu igra bar 1, a verovatno i 2 turska kluba (sto je interes i Evrolige, zbog love i sponzora), tako je i INTERES SRPSKE KOSARKE da Zvezda sledece godine u Beogradu igra F4 Evrolige! Crno-belima to ne vredi objasnjavati, oni to jednostavno ne mogu da shvate - njihova mrznja nadjacava racio. A sta pa ima i da im objasnjavamo, pa oni su punih 71 i po godinu drzavni projekat - vojni klub koji je uvek bio na grbaci drzave i naroda, dok je Zvezda osnovana i uvek bila narodni klub, klub koji vole siroke narodne mase! I dan danas igraju na tudjem stadionu, za koji nikad nista platili nisu, iako nije njihovo... Oni to nikad ne mogu da razumeju... Kosarka bila Partizan, kao sto onaj profa napisa, ali samo dok drzava sipala sakom i kapom - cim je drzava trazila da se plati porez NA ONO STO JE SAMA DALA (kako drzavu nije sramota da trazi porez??) odmah su propali, iako se i dalje sipa i sakom i kapom. U inat svima, sledece godine pravimo mocan tim i igramo F4 u Beogradu!

cz

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Ima u tome istine. Ali sami ste krivi, i vama je u isto vreme nudjen isti paket "konsolidacije". Vas voljeni mag je to sa prezirom odbio jer bi u tom slucaju morao da otpise klubu nekoliko stotina hijada evra dugovanja njemu licno. Dakle zapelo je na konfliktu interesa. Sto se mene tice drzavne pare se moraju dati ili svim klubovima jednako ili nikome.

Mirko Pantic

pre 7 godina

Zasto bi Zvezda ili bilo koji klub bili drzavni projekat?
Drzavni projekat je reprezentacija,dok klubovi moraju biti privatizovani i moraju da funkcionisu po ekonomskom modelu,tj. da sami sebe izdrzavaju ili da propadaju.
Zvezda,Partizan i slicni klubovi ne bi smeli da dobiju stadione koje je gradila drzava,vec bi morali da ih koriste uz zakup, ili da sami sagrade svoje.
Takodje,veoma je bitno resiti pitanje navijaca,koji su rak rana naseg sporta,jer se pod "navijacima", podrazumeva sljam koji samo pravi probleme i losu sliku o nasem sportu.Ni druge zemlje nisu u boljoj poziciji,ali su mnoge donele veoma restriktivne zakone,kojih se striktno pridrzavaju,tako da odlazak na utakmicu izgleda kao piknik u prirodi.
Ono sto Covic zaboravlja je to da ako Zvezda postane drzavni projekat,igraci mogu da imaju plate koje su drzavni prosek,a ne da zaradjuju hiljade evra za trcaranje i zezanje po terenu,posto je idiotski da profesionalni sportisti,koji se bave najnepotrebnijom stvari na svetu,budu placeni kao pevaljke ,a to znaci vise od policajaca,hirurga i svih onih drugih zanimanja koja su bitna i neophodna.

ovo je srbija

pre 7 godina

nisam za davanje državnih(naših) para u sportske klubove,ali bih hteo da pitam ove navijače partizana,dali oni stvarno misle da su svoje uspehe,koje uporno nabrajaju,postigli bez tog istog novca koji se sada,navodno,daje zvezdi,a ako jesu zasto i sada nisu najbolji

...

pre 7 godina

@A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.
(TheSrbinBg, 14. april 2017 10:56) Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.

Rimtutituki

pre 7 godina

Partizanovci a jel može da ne računamo i one titule s krpenim loptama kada su vas Mitić i Šekularac vozali po terenu? Mislim da ne bi to trebalo racunati jer su oni ipak vladali mnogo bolje od vas tim krpenim loptama.. smejurija s vama

Nikola

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:)

A kad smo to postali drzavni projekat reci nam? koje to sponzore imamo?

grada

pre 7 godina

Partizan kada je igrao F4 imao je 8 godina igranja u EL i gomile ostvarenih transfera i pored toga na tom turnru u Parizu je imao jednog reprezentativca i strance pridosle iz Mersina,Granade,Zvezde i Geoplin Slovana i tek sledece sezone je prvi put imao nesto skuplji tim(a opet je prodao celu petorku da bi imao novce za to).Zvezda je vec prve godine fuzije imala drim tim sa Morisonom,Rakocem,bez ikakvih realnih zarada je konstantno dovodila skupa pojacanja,plus vracala dugove,danas imaju tim sa sestoricom reprezentivaca,strancima iz Efesa,Galate,Besiktasa i Armanija i ne mogu ni u top 8.A za te pare ulozene u klub proteklih godina da se rasporedilo ravnomerno na npr.12 klubova mogli smo imati sasvim pristojnu domacu ligu.Ovako smo svesno unistili klubsku kosarku zarad jednog kluba i sta smo dobili,koji uspeh u Evropi,kog igraca za reprezentaciju?Jedino od navijaca kao zahvalnost mrznju koja se najvise manifestovala letos kroz pokusaj miniranja reprezentacije i linca jednog Djordjevica,a i gazda im ne miruje u sirenju otrova,toliko o tome da je Dule generator lose atmosfere.Ali vazno je da je veliki vodja koji je sve i zamutio sada srecan,i Partizan je napravio po njegovoj i Zvezdinoj meri,marionete ce mu se zahvaljivati na Potu i Krahodzicu,dok ce drugi dovoditi amere koji vrede kao komplet srpska superliga gde klubovi nemaju 200 evra za kombi prevoz.Samo pitanje za delije,zar vas nije bar malo sramota da se kolektivno prodate politicarima i napravite ljagu celom tifo pokretu?

navijac

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FKCZV je pobedila u FUDBALU, a drzava svih Srba se RASPALA.
Istorija se sada ponavlja, ali sa KKCZV. Doduse, prohtevi su se smanjili-nekada smo propadali zbog fudbalskog A1, danas propadamo zbog kosarkaskog TOP 9. Fubal je ipak postao preskup, za srpsku sirotinju.

miško

pre 7 godina

Koliko mučenika, na izjavu gospodina Čovića,piše gluposti. Čovek je sa svojim saradnicima stvorio sve što vredi u našoj košarci, uz par izuzetaka, a plaćenici ovako reaguju.

Bora

pre 7 godina

Postoji jedan lep izraz za ovo što Čova radi crno-belima, ali kad bih ga napisao komentar mi ne bi objavili.

Ako, samo nastavi, zaslužili su!

Nema više otimanja igrača, nema davljenja sudija, nema povlašćenog položaja u državi i naravno nema ni rezultata. Navikavajte se što pre na ovo, biće vam lakše.

petar

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)

Nema Borisa Tadica nema partizaia :)

prosečni grobar

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)
Takoreći država ugasila jedan projekat i započela drugi... I sad ovom prvom nije jasno kako to da im je do pre par godina sve bilo dozvoljeno a sad više nema... Ona stara "dabogda imao pa nemao"

RED *

pre 7 godina

Sto se tice sponzorisanja, ono MORA biti srazmerno BROJU NAVIJACA (citaj PORESKIH OBVEZNIKA). Uostalom kada bi se glasalo tako bi izglasali. Kakve veze imaju TRENUTNI rezultati sa visinom sponzorstva nekom klubu, jel to znaci ko jednom uzme titulu vise nikad ga niko nece pobediti?

Voip

pre 7 godina

Pojma vi nemate. Mislite da je Čović naivan, mislite da je kompletan dug vraćen? E pa nije samo je vešto sakriven kako bi klub nastavio da funkcioniše a uz njegovo znanje za upravljanjem velikim kolektivima funkcioniše fenomenalno. On ovo traži iz nužde jer postoje problemi i dug je težak balast za napredak kluba. Samo stranci primaju redovno a ovi naši su možda primili oko tri plate. Dug i dalje postoji i mora da se vraća samo što je druga firma isti preuzela a u slučaju da neko poželi da skine Čovića eto duga opet nazad i klub ode opet na dno. Da bi se napravio iskorak pare su nam preko potrebne i ovo nema veze sa provokacijom.

djinping

pre 7 godina

ova vlast na sve nacine pokusava da razjedini i zavadi ovaj preostali napaceni narod koji jos uvek nije pobegao iz Srbije.
ne dajte se ljudi.

miško

pre 7 godina

Gospodine Čoviću,čestitam Vam na svim višegodišnjim uspesima.Ne obraćajte pažnju na ove gubitnike.Idemo dalje u nove uspehe. Sve što ste radili sve ste "pozlatili".Dobar stručnjak,dobar predsednik KKS, gradonačelnik i najbolji predsednik u Crvenoj Zvezdi svih vremena.Pod tvojim nadzorom već dugo niču najbolji košarkaši u Srbiji i rasuti po čitavom svetu. Sve ovo znaju i oni kojima ne odgovaraš a ja koristim priliku da ih podsetim.Sve najbolje Vama i Vašoj familiji.

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Koliko ima iskompleksiranih dečica sa oba strane brda..Lako je popalit ovu masu koja ne razmišlja glavom svojom već sluša šta mu drugi govore..O Čoviću neću da pričam jer taj čovek odavno nema obraza za mnoge stvari a Boga mi nemaju ni plaćenici sa severa koji mu se dive..

Ddd

pre 7 godina

Bolje nam odmah recite sta je dogovor sa drzavom i koliko je to para....ovi uvodi vredjaju inteligenciju....veliki uspeh je osvojiti ABA ligu?...biti 9. U Evropi?....cirkus....

Milan

pre 7 godina

Uvek preposteni ....Da vas isteraju iz hale pred odlucujucu utakmicu(protiv Buducnosti) bilo bi samo takvih teorija zavere al posto su Zvezdu onda se smejete.Licemerje i to veliko.Bili ste i vi drzavni projekat a sto ne moze Zvezda?

Ja

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!
(pixi10, 14. april 2017 08:37)
Ja bih rekao ko vas nezna skupo bi vas platio.

Valjak

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.
(mare, 13. april 2017 23:51)

Berić je čitavu karijeru u KKP igrao za kikiriki, a taj ugovor je dobio u povratničkoj sezoni 2000-2001 kada je na čelo KKP stao Ivica Dačić. To stanje je trajalo vrlo kratko, do 5. oktobra nakon čega su klub preuzeli Divac i Danilović i taj ugovor je sporazumno smanjen.

Ejsi Lo je možda imao toliki godišnji ugovor, ali je pred novu godinu pobegao kući pa u Olimpijakos (s kojim je osvojio 2 titule) i čak smo dobili obeštećenje za njega tako da nas nije koštao skoro ništa, eventualno 1 ili 2 plate.

Pominješ Sagadina, vama su samo Zmago i Pešić za par sezona uzeli više para nego naš Dulence za čitavu karijeru u KKP. Što se tiče trošenja para, bio je "Utisak nedelje" gde je Dule izneo papire da je KKP dobio više para od države samo u 2 sezone Vlade Jovanovića (nakon plasmana na F4 zasluženo) a da je svih drugih godina Zvezda dobijala više para iako nije igrala EL a mi jesmo. Mi smo stvarali i prodavali igrače i od toga živeli.

HEPO kockice!

pre 7 godina

Prvo što sam pomislio, nakon što sam pročitao Čovićevu izjavu, bilo je, pa neće li valjda ovo da shvate OZBILJNO? Odn., zar im nije jasno šta je čovek hteo da kaže???

Kad ono, ne samo da su baš tako shvatili, nego su se još napalili!!

Dakle, svaka čast, Dr. Nebojša!
U ova smutna vremena humor nam je i te kako potreban. Posebno kad je ovako vrhunski umotan u "ozbiljno saopštenje".

Bojan

pre 7 godina

'Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", Sve vreme samo mudro cutimo, dok neki sve vreme samo laju.. zato i propadaju!

my way

pre 7 godina

Велики сам звездаш, али нико не заслужује да буде државни пројекат, поготово нико од АБА клубова који већ имају монопол због уништења домаћег првенства које уоште није било нужно и које је десетковало нашу базу кошаркаша. Да се ја питам нико од њих од Србије и Београда ни динара не би добио, па на шта то личи?! Где су им спонзори које им АБА доноси, зар не би томе то приватно, комерцијално такмичење требало да служи? Ако је оно само изговор да се униште сви други, да се разори база, онда наздравље. О резултатима у млађим категоријама се више и не пише, сувише је мучно ваљда то што је годинама успех изборити пласман на наредно ЕП, док се о медаљама више ни не сања. За то време толико омаловажавана ЈСЛ створила генерације телентованих фудбалера, шампионе Европе, света, еј! Кошаркашки систем хитно мора да се мења!

Sale

pre 7 godina

@raskucin Isplivao kompleks.Znaci ti ne priznajes ni jednog prvaka Evrope,jer je bilo manje meceva?Sto Zvezda nije igrala kad je bilo lako?Partizan je izbacio Panatinaikosa iz top 16 koji je bio aktuelni sampion Evrope i Makabija iz top 8.Na F-4 nije izgubio mec u regularnom toku.Cestitke zvezdi na tituli.

aragorn

pre 7 godina

Aman zar ti nije dosta drzavnih para covece boziji. Navijac zvezde kojem se smucila ista zbog eto takvih stvari. Uzgred vec jeste drzavna jer je finansira mts drzavni. Drzavni projekti bolnice skole skole i obrazovanje a ne trcanje za loptom.

saucesnik

pre 7 godina

Ta visa sila o kojoj prica je uzela organizaciju sldeceg F 4,upravo iz tog razloga.Ovaj produhovljeni privatnik sad samo daje nastavak toj prici da Srbija treba da zalegne za prvenstveno njegov privatni klub a onda za sve ostalo.Dugo se ovo krckalo i evo priznanja svega onoga o cemu se pricalo i znalo.Lepo i podesen tajming,samo jos veverice da poveruju o tvojim projektima skovanim sa Malim i Velikim.Isli ste naopako prvo postali drzavni projekat pa klub.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ti si već četiri godine državni projekat i znaš to veoma dobro jer kada nije bilo toga u prošlosti u ovoj meri tvoja zvezda se borila za opstanak a fmp propao.Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.

banja luka

pre 7 godina

Ne trebamo ni mi ni partizan biti drzavni projekat jer drzava ne treba da daje novac u profesionalni sport. Samo sponzori, ulaznice, tv prava...a za sportski dio se slazem

raskucin

pre 7 godina

@The Driver...Pa ni jedan klub zadnjih 25 godina nije postao veliki sam od sebe!Pa od petog oktobra se politicki drzava opredelila da se mora skinuti Buducnost sa trona jer je vezala tri titule za redom.Evo sad Partizan dokazuje moju teoriju....njegovi navijaci paraju grlo,pocepase dlanove...casovi...ma dvocasi ljubavi sa sve dopunskim i dodatnim casovima i ne moze!Ne moze i gotovo....od deset utakmica sa Cedevitom,Zvezdom i Buducnosti samo dve pobede...limit..rampa..dzabe.Vi realno cekate da ode ova vlast da bi dosla druga koja ce vam dati drzavne pare!Zasto to ne priznate??Pa jel mislis da ste sad tu gde jeste zato sto lose navijate??Zato jer vas malo na utakmicama?Zato jer ste mali klub??Zato sto vam krs trener???Pa ne nego vam fale upravo drzavne pare!!!A kad ih dobijete pocecete da pobedjujete ali necemo vam dati da farbate narod sto pobedjujete!!!Tu ste pricu jednom pokusali da prodate vise nema.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Aj pogledaj još jednom vaš sponzorski pul od početka kukanja Vujoševića 2012 do danas pa onda pričaj ove spin priče.
Drugo, niste 7 puta osvojili aba ligu, od kada ti pratiš košarku?

reno

pre 7 godina

covic dao dijagnozu srpskog sporta - klubovi da bi opstali i uradili nesto, potrebno je da budu zakaceni na drzavnu pipu. sto implicira da jos dugo ovde nece biti privatizacije. katanac i na zvezdu i na partizan i na sve ostale pijavice koje posluju tako da im je drzava glavni sponzor. pa dosta ste je bilo javasluka, izvolite izadjite na trziste, napravite pare pa onda igrajte kupove, evrolige i ostalo sa parama koje ste sami napravili.

insajder provajder

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Kme kme....šmrc šmrc....
Btw, trenera ti je oterao trenutni predšednik, a stari predsjednik ti je sada predsednik kss.

Divos

pre 7 godina

Овај лик, који воли да се прави мутав, а воли и мало да покаже вишак малициозности (добро сад, јаче је то од њега), се бори за клуб који води. На свој начин. Поштено.

И углавном добије оно што жели. Мало непосредно, мало преко државних спонзора. Поштено.

И држава може да улаже у спорт. Свакако и треба, посебно у кошарку. На начине разне. Звезда јесте у евро-лиги презентовала српску кошарку на најбољи начин. Заслужује сва честитке. И подршку.
Ова АБА је опет посебна прича. Зарад ње медијски је запостављена, урушавана и сатирана национална лига. Тренутно једина вајда од те и такве АБА је што даје прогодност у УЛЕБ ЕЛ. Видећемо до када.

Е сад, мало ми је глупо да неко кани постати државни пројект (читај већ јесу мезимче оних који се питају) а не ****, и не играју националну лигу. А без националне лиге нема ни српске кошарке. То овај лик, Небојша, и не може схватити, но то је тако.

Како год, Звезди пуно среће и да што боље наредне сезоне представља српску кошарку.

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Optuzivao Vujosevica za sirenje netrpeljivosti medju navijacima a sada on potpiruje vatru nazalost dok i njega neko ne smeni nece tu biti sporta i podnosljivog odnosa medju navijacima cestitam igracima Zvezde bili su ove godine najbolji ali sta se on tu siri

bananamen

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.

Rale

pre 7 godina

Auuu kakvo plakanje i kmecanje...pa odavno nisam vidio da ovoliko kukaju!!! Sta je to Covic lose rekao,red je stvarno vise da malo sad mi budemo drzavni projekat!! Dakle ona 2 miliona evra sto drzava baca na Partizan hitno preusmeriti u Zvezdu i videcete jos bolje rezultate,usudio bih se cak reci i napad na evrotitulu!!! A ima li boljeg ishoda i promocije od toga za srpsku kosarku?

Djordje

pre 7 godina

Covic moze da bude simppatican ili ne ali sve receno je istina. Ja sam naravno Zvezdas ali svaki normalan ljubitelj sporta moze samo da voli ovu Zvezdu . Bas kao sto sam ja skako od srece kad je Sale Nacionale dao onu slavnu trojku Huventudu!

Slobinator

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)
https://www.youtube.com/watch?v=gLHWAm82m3g Toliko o tome da niste imali 100 sponzora uglavnom državnih.A imati 16 pobeda u ovakvoj evro ligi veći je uspeh nego uzeti titulu prvaka u konkurenciji mađara,holanđana I belgijanaca,što je tamo nekim pre 25 godina pošlo za rukom.Najzad ovde neki rekoše da će prvak uvek biti onaj za koga navija premijer.Ajde što navija,ali tek kad je premijer i predsednik kluba kao što su opet tamo nekima bili svojevremeno Marjanović i Dačić...

Stefan

pre 7 godina

Decu lecimo sms-ovima skole i bolnice su nam nikakve, u vecini mesta u Srbiji nemamo ni bazene a ovaj hoce da drzava finansira sportski klub da bi on pobedjivao u nekoj nebitnoj ligi koju i da Zvezda osvoji mi nemamo nikakv korist. A sto je najgore vecina ljudi raspravlja o tome jel kako je Zvezda dosla do titule, totalni poremecaj prioriteta.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupeas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)

Hoćeš da kažeš da KK Partizan nije državni klub bio sve te godine, a i sad?????????????

Ispran mozak

pre 7 godina

Ispiranje mozga se, na srecu po nas, prelilo u sve sfere zivota. Na dobrom smo putu da lobotomija bude zastupljena kako u krugu dvojke, tako i u onim krajevima gde imamo manjak stomatologa. Sve cestitke i samo napred u reforme mozga. Siri dalje.

Dejan

pre 7 godina

Zvezda vec sad ma vise pobeda u Evroligi nego Partizan za 14 godina,toliko o uspesima Partizana,a za ovo je Covic u pravu,pare iz neuspelih projekata kk i fk Partizan usmeriti ka Zvezdi.

Dragan Mitic

pre 7 godina

Tako je Covke samo napred imas podrsku! Pusti iskompleksirane! Oni da su normalni radovali bi se uspesima Zvezde kao sto sam se ja radovao uspesima Partizana!

Luka_Laban

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Pre ce biti da sam ja nuklearni fizicar, nego sto je ovaj DR.
Ko god je jednom prosao pored masinskog fakulteta recice Vam ISTO!

Novosadjanin.

pre 7 godina

Na kulturan nacin, dize pritisak 18% populacije u Srbiji koja navija za Partizan :)


Utisak veceri : Dejan Radonjic kada se izderao na Luku Mitrovica.


Radonjizam!!!!

Parket

pre 7 godina

Hahaha, umešale se više sile! Jedino možda karma..

Ako ste vi zaslužili da budete državni projekat, šta je tek zaslužio Partizan!?

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Imate vise drzavnih sponzora od Zvezde, drzava dala pare da ne propadnete a vi jos tako pricate... Umesto da se ugledate na Pekmena i da se zahvalite vodji na pomoci vi pljujete... Nikada od vas pristojni ljudi...

REALNOST

pre 7 godina

Tolika odsutnost za realnost vremena u kome zivimo da je to strasno.Ulice pune,kriza sve veca on razmislja kako da otme pare za svoje privatne klubove i ambicije.A ko ti gazda Covicu garantuje da ce te biti na vlasti sledece godine??????

NikolaSrb

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Da bas smo jaki drzavni projekat sa jednim drzavnim sponzorima i igracima kojima se duguje po nekoliko godina a ove sezone vec 6 meseci plate... Covic vas troluje a vi se upecali, zna se ko vrsi propagandu da je zvezda drzavni projekat

JVMS

pre 7 godina

Drzavni projekat drugim recima : daj i nama da krademo drzavne pare pa neka narod sve to plati a mi cemo se lako dogovoriti nikada to nije bio problem, zar nije tako???

Marko Niš

pre 7 godina

Kad budete državni klub možete i projekat :-D. Ma šalim se, možete šta hoćete i intergalaktički, mislim u narednih pet godina sigurno ;-)

djuro

pre 7 godina

@Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)


Partizan je bio državni projekat Jugoslavije u to vrijeme.. kakav takav, imao je svoje rezultate, lijepe igre i momente, dobre igrače. komunisti gurali, ulagali... neka, bilo pa prošlo...
Medjutim, ovde se priča o rezultatima Crvene Zvezde i državnom projektu Srbije!!!
Ne znam što vas to boli i što se gurate tamo dje vam nije mjesto!???
čak ste zagazili u EL 2015?

Mirko

pre 7 godina

(D, 13. april 2017 23:58)

Verujem da je tako, sve cenim i poštujem, a posebno konstruktivan razgovor.
Nije sporno to što kažeš, ali vidi ovako: kao "ne-državni" projekat vi dobijate od države duplo više od nas koji smo uradili najmanje duplo više nego vi i to pričam samo za ovu godinu, znači ako računamo matematički dobijate najmanje četiri puta više od nas u odnosu na ono što ste postigli.
Ali hajde, da se ne prepiremo oko toga, nije ni to poenta priče, prava poenta je u tome da je Zvezda proglašavana od strane tvojih navijača za državni projekat a pri tome dobija duplo manje para od vas - dakle sad nadodaj i ono od malopre, pa će ti biti jasno na koga i na šta smo kivni. Mislim da je Čović prvo to imao na umu kada je ovo rekao, a druga je realnost u kojoj gotovo nijedan od ovih velikih klubova a još manje mi "mali u evropskim okvirima" - nema zaokruženu finansijsku konstrukciju već se dobrim delom održava od nekih donacija,ili makar sponzora.

Eto ti, pogledaj naprimer Makabi - koliko je para dao ove godine, a šta je zaradio i koliko? Realno, pitanje je i da li su na nuli - ja mislim da su u minusu, a neko je to morao da zakrpi, dal vlasnik dal država dal neka firma. Tako možeš da analiziraš i ostale tipa Darušafaka, CSKA, Barselona, itd. Koji su njihovi izvori i da li je njima zaokružena f.konstrukcija?
Mislim da nema više od 2-3 veća evropska tima gde se klub finansira od svoje zarade.

Projektor

pre 7 godina

Samo ti pricaj, a setaci ce da dodaju jos jedan zahtev, mozda za drzavu najbezbolniji, da se drzava povuce iz sporta pogotovo fudbala, ni dinar vise. Zasto se ovo ne ubaci u zahteve? zatim da se pohapse huligani koji mirno setaju ulicama? jel nekoga od setaca strah da tako nesto kaze da ne bi izazvao navijace ili sta? Ljudi moramo da ih se resimo, ne bi vlast dala da navijaci ugrozavaju mirne gradjane koji protestuju. Stavite to kao zahtev!!!

agassi

pre 7 godina

@PV
Pa valjda si nešto i prihodovao za tih 13 godina , da ne budeš toliko zavidan . Ako si iole normalan, shvataš da je novac cureo iz KKP , jednostavno je nemoguće sa svim sredstvima da još duguje . A o toj zasluzi da se dogovorimo da ničija nije gorela do zore , ni vaša, neće ni naša budi siguran .
Ta dominacija je imala svu podršku države ( verovatno sa pravom kao Evrpskom prvaku ) , ali ne može uvek, nije ovo Izrael . Zn da Vi na košarku gledate kao na svojinu , ali nije tako . Uz svo poštovanje za sve razultate nekad morate i da izgubite . Nauci da to prihvatis dostojanstveno . Do sledeće prilike , vidimo se na parketu , svako dobro i neka bolji pobedi .

nesa80

pre 7 godina

mogu da se mrze i jedni i drugi koliko hoce ali partizan i zvezda su jedini pravi potrebni brendovi u srbiju i tu dalje rasprave nema,drzava i treba da sponzorise oba kluba ali ne od narodnih para nego dobrovoljnim sponzorima ali da se bukvalno podeli jednako svima u 1euro sa svom dokumentacijom na uvid.pa da vidimo ko ima sposobniju upravu i sta ce da uradi sa tim parama i koga da dovede,naravno da se ulaze i u druge klubove bar za osnovni opstanak....gledajuci sad izumreli su nam svi sportski kolektivi jer se sve svelo na zvezdu u kosarci i fudbalu i tom im je malo,pritom ovaj covek je opterecen da se partizan ugasi

i jos jednom ha,ha,ha

pre 7 godina

covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi
(raskucin, 13. april 2017 23:53)

ha,ha,ha

marko_bgd

pre 7 godina

pa naravno da treba da se ulozi vise para...sa ovim budzetom koji je ubedljivo najsmesniji u evroligi nema sta da trazimo,pa bamberg ima skoro duplo veci budzet od zvezde,armani 19 miliona,zvezda 6,od toga oko 3 miliona na plate igraca i trenera...ovo sto smo se do zadnjeg kola borili za top 8 je ogroman rezultat s obzirom da evroligu igraju finansijski najmocniji klubovi...treba veci budzet da bi se zadrzala ova ekipa i doveli stranci koji ce da naprave razliku,i da bi klub najnormalnije funckionisao

muamua

pre 7 godina

@terenac kako se moglo sa negativnim skorom ici dalje...???? racunaju se pobede na tabeli ne porazi...ako je partizan imao dve pobede to znaci da je ovaj iza njega mozda imao jednu...tako da je partizan trebao da ide dalje...ako ides tom tvojom logikom igrali ste aba ligu umesto cibone i igokee koliko se secam....da je partizan usao sa vama u finale i da vas je pobedio opet bi vi igrali evroligu...

Mirko

pre 7 godina

u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.
(Pera Magic Mitic, 14. april 2017 14:07)

------------
Cista laz !!
Od EL se nista ne vraca...EL nije profitabilno takmicenje , tamo igraju samo oni koji imaju para, drzvani projekti kao sto ste vi i klubovi koji su svake godine prodavali najbolje igrace i dovodili neke neafirmisane da bi opstali a to smo mi KK Partizan i zato su se nama divili svi po evropi jer smo bez dinara dosli do F4 !!!!

Bane

pre 7 godina

Možda bi svi kompletno mogli da se sklonite sa državne grbače pa da vidimo ko će šta ostvariti. Neravnopravno razdeljivanje sredstava gde onaj koji ima najviše "prijatelja" bliskih vlasti taj najviše i profitira. I onda jedan Metalac propade i ostane 2 i 3 koji služi kao shop za prodaju igrača jednog čoveka. Lepo privatizujte klubove i da pričamo ovako samo kukate kako ništa ne dobijate.

ruud

pre 7 godina

Pa to da, rekli ljudi ne mozete ove god. u top 8,moraju ovi... zato sledece u BG i vi prolazite isto, naravno ako budu kao otprilike ove god..

mufljuz

pre 7 godina

Gomila gluposti!!!!Krenem da citam komentare,ranije sam nailazio na pregrst duhovitih,ironicnih,pametnih,zanimljivih.Sad vise ne znam dal je gluplja vest ili komentar koji je prati.

FrunzeBG

pre 7 godina

Znaci nedostaje lova. On bi hteo da sacuva jezgro tima. To moze da se obezbedi pod nekim sumanutim okolnostima. Igraci nisu uopste mladi, a nisu nesto ni zaradili, pa se postavlja pitanje sta ce odluciti.Imaju, sa jedne strane, mogucnost nekih trogodisnjih ugovora sa evroligasima, ili zvezdin san u narednih 365 dana. Videcemo sta ce da odluce. Na stranu navijacke emocije, jasno je da ce Makabi, Barsa i turci da odrese kesu, nece dozvoliti da budu druga liga u EL. Samim tim, sledeca EL ce biti mnogo vise kompetitivna.

Ukratko, ova sezona je bila sansa za iznenadjenje, ama bas isto kao sto su 92,98 i 2010 bile prilika za KKP. Nije se odradilo, i to je to. Ubedjen sam da bi KKCZ usla u F4 da je dobijena Barsa u gostima, ili OLI kuci. Sledeca sezona EL nije prilika.

Lose za nas basket, jedina dobra okolnost je cinjenica da ce KKP ostati jedini srpski klub koji je osvojio EL. Grobarcina sam, preko 40 godina

Bley

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

Da.

Јабучило

pre 7 godina

Запели 16 победа, па 16 победа... А нико да каже да је то у постоцима 53% успешности. Да се разумемо, то није мало (ко то потцењује није у праву) али је и даље много далеко од епохалног успеха. Што се треће АБА титуле тиче, слично важи. Никако за потцењивање, али никако ни за еуфорију. Човић прецењује учињено.

Arso

pre 7 godina

Grobari molim vas zaobidjite komentar samo zvezdini navijaci molim vas.Cesto upadam u diskusiju gde mi dosta zvezdinih navijaca kazu da glasaju za Vucica samo zbog zvezde.Istina + laz - bar vi komentatori pa da vidimo da li je ovo samo mit ili ima neceg.Niste glasali,zaobidjite molim vas.Ja ne mogu da poverujem u ovo

Sasa

pre 7 godina

Zasto na danasnji dan, mene memorija sluzi malo vise od 2012 god, ko je postao prvak Evrope na danasnji dan. Da bas na danasnji dan.

veli

pre 7 godina

D@ Neko te je opasno slagao,proverena informacija je da svi koji imaju minutazu neku primaju redovno plate a ovi sto redje igraju ili uopste ne igraju ne znam,cak je bilo i premija i to dobrih.Niko se ne bi onoliko kidao iz ljubavi i spavao na stolicama ali maniri svih nasih sportskih radnika je konstantna kuknjava i zahvaljivanje premijeru na datom novcu i pomoci.

The-Driver

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...

PV

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.

Radonjic prevara trener

pre 7 godina

Dzaba i da si osvojio EL, partizai igokea bi ostala drzavni projekat, to je jednostavno njihova jedina tradicija, drzavni klub od nastanka pa do dana danasnjeg...

Mali od Bg

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.

loshmi

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.

raskucin

pre 7 godina

@Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!

mare

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.

e pa sta

pre 7 godina

ha ha ha, vickast neki covek. Pa vi ste odavno drzavni projekat.
Ma niste, ti to samo dobro znas da raspolazes sa parama, naravno drzavnim, nasim.

KGB

pre 7 godina

Mora se priznati da pametno zbori. Puna podrska, tako se radi na duge staze. Najbitnije da ostane okosnica tima i mislim da nema brige i da cemo gledati jos lepsu kosarku naredne godine.

Sportski pozdrav

pn

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.

D

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

asdf

pre 7 godina

Dosta je drzavnih projekata u sportu, ljudi su gladni bre, o cemu vi govorite? Da zanemarimo cinjenicu da bezobrazno naglasava da do sad kao nije bila Zvezda drzavni projekat. Isto kao sto je i Partizan bio. Muka mi je bre i od jednih i od drugih

AVe

pre 7 godina

Ne zelim da od svoje bedne plate odvajam ni za Zvezdu ni za Partizan! Da smo uredjena zemlja i da imam normalnu platu, da znam da te paree nece otici raznim lopovima na vlasti ne bih imao nista protiv da deo mog poreza ide na sport.

Ovako...neka hvala...al' nazalost nista se ja tu ne pitam.

bobo mk

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.
Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.
Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.
Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.
Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.

GNS

pre 7 godina

KK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
16 miliona € i drzavu da oprosti !!!
FK Crvena zvezda
Niko nema zvezdo to sto imas ti..
55 miliona € i drzavu da oprosti !!
Mts,nis,gazprom,idea,aik banka..

I posle toga daj jos i jos i jos i jos..
Imate li stida ?!?!?!

pixi10

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!

Tomas ponižava a Musa dere jarca

pre 7 godina

Svaka čast na svemu. Mi koji smo upućeniji dobro znamo da su igrači primili samo tri plate i pored toga su izginuli na terenu. Svaka im čast na tome a državu treba da bude sramota sto ovakve momke ne finansira nego onu rupu bez dna koja nas bruka i gubi od hrvata.

dr Dr

pre 7 godina

Tako je.
I jos jedna stvar. Posto drzava daje novac prikupljen od poreskih obveznika, normalno i jedino pravedno je da najvise dobija onaj ko ima najvise navijaca.
I tacka na tu pricu.

delijaponacionalnosti

pre 7 godina

drzava da obezbedi strane sponzore,(npr. Crvena Zvezda INTESSA (banca), Partizan Kombank, i po par milki, pa da vidis 2 evroligasa, bankama je po 3-4 miliona kusur za zvake !!!

Cinik

pre 7 godina

Ako sam ja dobro razumeo Čovića on traži da se sav novac preusmeri u Zvezdu, da se Partizan ponovo suspenduje ukoliko namerava da igra Evrokup, da se zabrani igračima da dolaze u Partizan. Ako sam ja još bolje razumeo Čovića, on sada poručuje Vučiću " Gospidne Vučiću, vi ste sve ove izbore dobili ne zato što vas narod hoće već zato što su vas navijači Zvezde glasali a vi ste im obećali da će biti prvi u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, nemojte to da zaboravite Vučiću i još ste im obećali da ćete uništiti Partizan. Držite se dogovora, nedajte pare Partizanu ako hoćete glasove". Zvezda je i dosada bila državni projekat i to svi znamo ali šta će biti sa mladim igračima, naši mladi igrači u košarci su 11, 12, 13 u Evropi a to je sve zahavljući projektu velike Zvezde. Plašim da će na kraju biti - Velika Zvezda u Srbiji, mala Srbija u Evropi. Ako je to cilj gospodina Vučića onda je u redu.

milooraad

pre 7 godina

Vidi ih sto pjene u komentarima, Zvezda zasluzuje da se rasipaju pare dzakovima kao u Partizan, za mnogo kraci period je napravila puno toga sto histori klub nije za svih tih 13 godina, a i svakako uvjek govorite da smo `MI` drzavni projekat, sto je sad problem da budemo ? :)

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

@PV

Ko vam bre blokira sponzore?? Imate od države 2,2 miliona od NIS-a, MTS-a, Aerodroma i Komercijalne banke a Zvezda kao prvak samo MTS sa 700k! Kako vas nije sramota da pominjete sponzore? A Zvezdi niko nije obrisao dug nego ponudio potpuno isti reprogram i Zvezdi i partizanu. Zvezda prihvatila a partizan odbio uz javno priznanje Vujoševića na konferenciji "nismo prihvatili jer smo očekivali da neće ni tražiti da platimo porez. Do sad nismo nikad plaćali i niko nas nije dirao pa smo očekivali isto i sad. Sad se kajem što nismo pristali i mi". Vi ste mrtvi ladni rekli da ste toliko navikli da ste iznad zakona da niste hteli da platite dug ni kroz reprogram.

A trenera vam je oterao vaš "mesija" Peković jer nije uspeo da se plasira u EL dve godine uzastopno sa najjačim timom u regionu.

A lepo bar što si se setio da pomeneš tih 13 titula kad ne samo da ste bili definicija državnog projekta nego ste uništili i sve klubove u Srbiji jer možete da pobeđujete samo bez konkurencije.

I dalje ne mogu da shvatim kako uspevaju toliko sami sebe da lažu i da čak ne veruju ni svojim očima nego ponavljaju da nemaju sponzore dok nemaju gde ni grb da stave od reklama za sponzore. Vaš jedini problem je što ste navikli da morate da budete prvaci čak i kad je neko drugi bolji i što ne želite da vidite koliko dobro radi Radonjić i kako ginu igrači bez plate dok vašima ne kasni plata ni dan. Strašno je koliko nemate srama.

Branko,Belgija

pre 7 godina

Drzava da se stvarno otvori za narednu sezonu koliko god treba.Nista polovicno.Za napad na F 4,a zasto ne i na titulu ne treba previse,10-15 miliona Eura.Za drzavu kap u moru,realno.Pod obavezno vrhunski plej(Jovic je neizvestan zbog zdravstvenih problema)i njegov zamenik.Volters ako ostaje prebaciti ga na rezervnu dvojku.Isto tako neophodno je dovesti beka sutera na poziciji 2.Jos jedan vrhuski igrac na 5,uz ostanak Lazica,Gudurica,Dangubica,Dzenkinsa,mozda i Simonovica.Radonjica zadrzati i ponuditi mu visegodisnji ugovor i znacajno povecanje plate.Ovo ako bi se ispunilo,mozemo ocekivati ozbiljan juris na evropsku titulu.A ne treba mnogo,samo pametna organizacija kao i do sada,i malo vise novca.Bice to sve OK,ubedjen sam

...

pre 7 godina

@A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.
(TheSrbinBg, 14. april 2017 10:56) Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.

Matori cigan

pre 7 godina

DR NEBOJSA COVICU ti si SVETAC za nas Zvezdase. Covece sta radis komsiji pa to je pomeranje mozga... Ima ona pesma...ugasila si me...

to ti je cela istina

pre 7 godina

raskucin, 13. april 2017 23:53)

Prijatelju, ta tadasnja Cibona i Olimpija nemaju dodirnih tacaka sa ovim ekipama sada. Pogledaj tadasnje sastave tih timova, pa ce ti biti jasno da bi 80% ovih evroligasa te ekipe drale sa desetak poena razlike.Znaci, ako vec nemate veze sa zivotom, uzdrzite se od komentarisanja. Ovogodisnja EL je najobicniji putujuci cirkus gde je vecina ekipa kalkulisala jer imaju jaka prvenstva. Samo zahvaljujuci tome i ocajnom Makabiju i Barsi je Zvezda imala neke sanse da se domogne top 8. Zvezda je ubedljivo najnetalentovanija ekipa ove godine u EL. Dvanaest batinasa koji su imali srece da im se tolerise to batinanje.Svaka cast Jovicu samo, ovo ostalo...

Sone

pre 7 godina

Pa i jeste zasluzili...Za klub kakav je Crvena Zvezda ovo je stvarno veliki uspeh. E sad, sto u komsiluku postoji klub koji je rutinski isao stepenicu vise (top-8) i sto su navijaci tog kluba uglavnom bili razocarani kada se ne prodje ta stepenica vise i ne ode na final-four, to je druga stvar!

babe i žabe

pre 7 godina

Druže ne računajući titule na šljaci pod otvorenim nebom, do raspada SFRJ ste imali jednu titulu. Nepopravljivi ste.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 14. april 2017 11:43)

Ne možeš da diskredituješ nečije titule, kada ste i vi igrali za te titule (3 puta smo vas preslišali u finalima). DA ste ih osvojili i vi biste ih brojili, druga priča bi bila da niste učestvovali.

Nemojmo da pominjemo vaše titule od 2002 do 2014, prebijanje, gepekovanje, otimanje, sudijske organizacije, kumovske veze, budžeti .....

Naše titule su poštenije osvojene nego vaše

my separate reality

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.

Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.
Politicki preletac, demagog i karijerista.

011

pre 7 godina

Kako je lepo gledati da se uzme titula bez i jedne mrlje!

Bez gepeka, sudijskih svlacionica, koseva iz auta.....da ti niko nije ni do kolena, a da ne moras da im ucenis i uzmes pola tima! Da ti juniori svake godine igraju finale Evrope, a ne da ti najmladji bude 20+ i to tako sto ga drugi naprave!

Godinu dana smo u nemilosti vlasti, a niko nije pomenuo budzet i to sto neko ima 3x vise bez ikakvih rezultata! Gospotski!

Ma jos jedno veliko hvala roditeljima sto su me lepo vaspitali da ne navijam za Partizan i hvala Nebojsi sto je napravio klub kojim se ponosi cela Srbija, pardon, ne ponose se samo oni koji ponos i nemaju!!!

Hvla vam roditelji!!!

TheSrbinBg

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A zamisli da do raspada SFRJ Crvena zvezda ima skoro 3 puta vise titula od Partizana i najvise u toj najjacoj evropskoj ligi. I zamisli da nakon raspada drzave taj klub bude ostavljen na milost, a Partizan pocne svoju dominaciju. Sport se u Srbiji igra i pre 1991. godine.

Novosadjanin.

pre 7 godina

loshmi,

vi ste u prvih 6 sezona Evrolige bili kanta za napucavanje. A kada ste prolazili dalje to je bilo sa 2-3 pobede. To je to. Ono u jednoj sezoni je bilo strasno. Fener jak kao zemlja gubi kuci od Partizana, Zoc se ni jednom ne zacrveni, a onda taj isti Fener razmontira francuze na strani. Nemam nista protiv, ali ne poredi babe i zabe. Zvezda je u prvve 4 godine igranja uradila mnogo vise.

miško

pre 7 godina

Koliko mučenika, na izjavu gospodina Čovića,piše gluposti. Čovek je sa svojim saradnicima stvorio sve što vredi u našoj košarci, uz par izuzetaka, a plaćenici ovako reaguju.

Ja

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.(PV, 13. april 2017 23:53) A u tih 13 god sponzori ti budu Mobtel, ICN galenika, Kom banka, Telekom, NIS.... samaras sudije, dajes trojke iz auta, otimas igrace, pretis ne igranjem za reprezentaciju ako ti se ne dosudi 55 bacanja u seriji.... ko vas ne zna skupo bi vas platio!!!
(pixi10, 14. april 2017 08:37)
Ja bih rekao ko vas nezna skupo bi vas platio.

veliki strumf

pre 7 godina

Kao sto je interes Turske da na F4 EL u Istanbulu igra bar 1, a verovatno i 2 turska kluba (sto je interes i Evrolige, zbog love i sponzora), tako je i INTERES SRPSKE KOSARKE da Zvezda sledece godine u Beogradu igra F4 Evrolige! Crno-belima to ne vredi objasnjavati, oni to jednostavno ne mogu da shvate - njihova mrznja nadjacava racio. A sta pa ima i da im objasnjavamo, pa oni su punih 71 i po godinu drzavni projekat - vojni klub koji je uvek bio na grbaci drzave i naroda, dok je Zvezda osnovana i uvek bila narodni klub, klub koji vole siroke narodne mase! I dan danas igraju na tudjem stadionu, za koji nikad nista platili nisu, iako nije njihovo... Oni to nikad ne mogu da razumeju... Kosarka bila Partizan, kao sto onaj profa napisa, ali samo dok drzava sipala sakom i kapom - cim je drzava trazila da se plati porez NA ONO STO JE SAMA DALA (kako drzavu nije sramota da trazi porez??) odmah su propali, iako se i dalje sipa i sakom i kapom. U inat svima, sledece godine pravimo mocan tim i igramo F4 u Beogradu!

marsal

pre 7 godina

Jeste zasluzili. Ako su komsije to bile od raspada Jugoslavije i Mirka Progres Marjanovica a imaju duplo manje navijaca, red je da ova drzava pomaze najveci srpski klub.

devotion

pre 7 godina

a koliko vam je "visa sila" poslala poruku najbolje vam je pokazao Printezis i Turci koji su vas odrali u zadnjoj utakmici a to sto bi vi hteli da vam Bamberg omoguci prolaz pokazuje da ste mali klub i da ste navikli da otimate (Igokeino mesto u EL) i poklonjeno mesto od hrvata pa bi sad i da vam Bamberg pokloni f8 a kad treba sami da zaigrate i zasluzite odigrate kao misevi, mali klub ostaje mali klub :)

Samo kažem...

pre 7 godina

...a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera...
(PV, 13. april 2017 23:53) 

Izvukao sam ovu rečenicu kao primer licemerja... pa ko je oterao upravu i trenera???
Na mesto predsednika došao je bivši igrač partizana od koga je kako kažete Dule napravio igrača, pa ga posle vrbovao za reprezentaciju CG, pa je taj novi predsednik oterao tog trenera zaslužnog za njegovu karijeru, a na njegovo mesto je pristao da dođe njegov dotadašnji pomoćni trener i takođe igrač na čiju je karijeru Dule dosta uticao Pera Božić.. a posle njega čovek od koga je dule napravio trenera Džikić... pa ti ljudi da imaju iole poštovanja ne bi pristali na to... i kakve tu sad veze ima država ili bilo ko drugi sa tim a pogotovo Aleksandar Vučić... dovoljni se ste sami sebi ne treba vam niko drugi da vas uništava ili ponižava...

Terenac

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?
(Danilo, 14. april 2017 09:31)

Cinjenica da se sa pozitivnim skorom pobeda ne prolazi dalje dovoljno govori o jacini Evrolige, nisu to vise ona vremena Prokoma, Marusija i Nantera, sezone kad se sa negativnim skorom islo dalje a pobede u gostima protiv istih predstavljale kao istorijski uspesi.
Isto tako, cinjenica je da crno-beli klub u periodu kad izigrava opoziciju ima vise drzavnih sponzora (NIS, Telekom, Aerodrom) nego u periodu kad im je predsednik drzave sedeo u lozi.

Sasa

pre 7 godina

Pusti price , objasni zasto se napravio ogroman dug a trazis jos ? Vise sile su izgleda ovde kod nas kada preko noci nestaju milioni i dugovi .

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 7 godina

Ako se dobija od države, Zvezda mora uvek da dobija više nego Partizan, jer nas ima više, ili da svi klubovi dobijaju isto, što je malo. A niko ne brani JSD da nađe privatne sponzore.

bosko

pre 7 godina

Majko mila, momci se nisu ni istusirali i doveli u red posle zasluzene ubedljive pobede u finalu, a on vec daje saopštenje.
Navijam za Partizan, ali mi je krivo sto zvezdini momci imaju ovakvog čoveka kao šefa kluba.
Pozdrav

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Partizan sa cetiri fajnal fora i titulom prvaka Evrope nije zasluzio a FMP iz zamrzivaca je zasluzio. Covic je uvek hteo da njegov privatni klub postane drzavni projekat bez ikakvih rezultata iza sebe. To je Srbija danas.

Danilo

pre 7 godina

Zahtev Gazde da poluprivatna, združena ekipa kojoj je oprošteno 17 miliona evra a nakon 3 titule ABA i bez plasmana u 8 najboljih nikad slabije EL, jeste samo zakasnela prvoaprliska šala i podbadanje navijača najvećeg tima ovih prostora.
Svi mi znamo da su oni projekat premijera a to je mnogo bitnije od državnog projekta?

Čini mi se da me gitara ne sluša

pre 7 godina

Način na koji se Čović obraća javnosti ne razlikuje se od načina na koji nam se obraća Vučić i njegovi. Ustvari ima mala razlika, Vučić se razmeće nekakvim procentima i relativnim ciframa izbegavajući da priča o dugu Srbije koji galopirajuće raste dok se Čović služi excel tabelama i raznim adresama svog privatnog kluba da bi nam objasnio da je to ustvari KK Crvena Zvezda koja je vratila desetine miliona duga u par godina. Oni očigledno znaju da su vrane ovom napaćenom narodu odavno popile mozak pa mogu da nam serviraju šta god im padne na pamet...

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

bravo MAJSTORE!
DOKTORE.
Stavio si tačku na crno bIJeli svet.
Otpočeo dominaciju.
.Zvezda zauvek.
a groblje na aparatima.

loshmi

pre 7 godina

Tek jednu godinu igras evroligu zato sto si zasluzio (prethodne dve znamo svi za Igokeu i Cibonu) i tek drugi put za redom osvajas ABA. Sacekaj malo, odigraj jedno 15 godina EL, pa nekoliko top 8, pa final 4, pa nek ti uzmu sve sponzore i tako u krug. Jeftina provokacija. Meni si smesan.

Muftija delija

pre 7 godina

Ovo n8je nista cudno,tzv.czv i fkcz nisu nista drugo do politicki kolektiv,u sluzbi dnevne politike!i tako od osnivanja,ko je na vlasti,odma uz njh,sfrj,srj,scg,srb!samo se pitam,kakvi bi bili,i da li bi bili,rezltati reprezentacije da nije bilo fkp i kkp?o ostalim sportovima da na govorim,vk,rk,ok.....evo vam cist primer tzv.czv,koliko imaju svojih igraca u timu?odvratno politicko drustvo!

Misa Tumbas

pre 7 godina

Kaze doticni da su se vise sile umesale?!
Tako isto mogu da kazu i Cibona i Igokea?!
Odavno znam da nema stida i srama,nista novo
i ovo je smisljena provokacija kao i sve sto doticni radi
Ali ja se kao Grobar ne brinem
Ne treba vama neprijatelj
Samo sebi ste dovoljnj
Drzavni projekat ste GODINAMA ali sada hocete jos
Koliko god para dobili u oba sporta,vama nikad dosta i uvek jos
Zasto kazem ne treba neprijatelj?!
Zato sto cete sami sebe da unistite
U kosarci ste jednom vec ugaseni
Pitanje je godine kada ce se nesto u drzavi Srbiji promeniti
A onda kada dodje neka vlast koju jednostavno sport ne zanima,pa zavrne slavinu,a vi u neverovatnim dugovima (a moram napomenuti,da i pored uppr-a i brisanja duga od 15mil ,vi ste opet u povecem dugu u kk,vas Jakovljevic to izjavio)
Polako samo
Sami cete sebe unistiti bahacenjem i ovim ponasanjem
Sportski pozdrav

belodedic

pre 7 godina

"I ove godine smo moralno i košarkaški zašlužili da budemo u Top 8. Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu"
Sve lepo objasnio u 2 recenice, Chovke car:-)

Parter B

pre 7 godina

Bravo Gazda Chovo,jos draze bi mi bilo da si objavio sta su sve "drzava" ,tj.braca radila da nas onemoguce da ostvarimo ovakve rezultate ove sezone...
Jedan pravi drzavni sponzor koji ni ne isplacuje svoje ugovorne obaveze,momci i strucni stab koji je od pocetka sezone dobio samo 3-4 plate,i to da bi se namirio klub KK Naprednjak...
Dosta cutanja,ovi hoce na silu i ucenama u klub,ali ne ide to tako braco...

Sirijac

pre 7 godina

Srbija, očito treba da se zove "Crvena Zvezda", pa tako ceo državni budžet treba da bude na raspolaganju istoj. Ludilu nikad kraja i pitam se KUDA PLOVI OVAJ BROD?

Ja

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.(Luke Babbitt gravedigger)pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno
(Beli65, 14. april 2017 09:32)
Dala je ona vama mnogo više znate vi to dobro spasla vas je gašenja samo se pravite ludi kad zavrne slavinu kukaćete prošle godine krenuli sa jednim timom izgubili nekoliko utakmica ej Sofoa doveli i onda menjaj u hodu sve strance budi iskren i reci kad je Partizan sebi tako nešto mogao da priušti pa čak ni onda kad je bio po vama najveći drzavni projekat e baš zbog tog vašeg ponašanja zelim vam opet gašenje samo ovog puta i da se sahrana obavi a ne da vas dizu iz mrtvih

Cordel

pre 7 godina

Provocira kada nema ko da mu odgovori. 
Ali dobro, proci ce aparhejd kad tad.
(Djalma, 14. april 2017 10:59)

E ako ce aparhejd proci onda dobro. Navijaci Partizana imaju cudnu naviku da govore o odredjenim stvarima a da ne znaju sta znace a ni kako se pisu. A kada Covic da izjavu tada izadju iz rupa u kojima su vec dugo dugo.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

(PV, 13. april 2017 23:53)
Spinujes, majstore. Vi ste sve to postigli KADA STE POSTALI drzavni projekat- kada je cika Mirko resio da od kluba, koji je do tada osvojio 4 titule prvaka drzave napravi dominantan klub. Kapa dole za Saletovu generaciju, tako se kockice poklope jednom u zivotu, isto kao sa FKCZ '91. Na sve ostalo najveci uticaj ima projekat da se sve pare ulivaju samo u jedan klub i da svi talenti iz Srbije (cak i Zvezdini) zavrse tamo. Seti se reklame "Partizanovog pula sponzora", koja je isla pre svake utalmice u EL: sve najvece drzavne firme. 12 njih. A Zvezdi...kikiriki...pa, se snalazite. Ako slucajno izbacite neke Tomasevice, Vujanice, Bogdanovice, Stanojevice...ajd odmah u KKP.
Sada nije bas ista situacija. Zvezda ima MTS kao sponzora, a Partizan Telekom, NIS i Aerodrom. IDEA se raspada, za nastavak uspeha koji su napravili i koji je neosporan (nositi se sa 16 najjacih timova Evrope u 30 utakmica sa ekipom baziranom na domacim igracima) potrebna su sredstva, koje je Zvezda i dalje nema. Ovaj poceo i po Kini da ide i trazi sponzore. Vi kad ste zakukali dobili ste pomoc NIS-a momentalno...posle toga i ovih drugih.
Ipak, kukanje na drzavu za sponzorima nije, po meni resenje...treba kukati da se uradi privatizacija oba kluba, pa neka kojekakvi Kinezi, seici , Rusi ili ko vec ulaze pare...u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.

prosečni grobar

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)
Takoreći država ugasila jedan projekat i započela drugi... I sad ovom prvom nije jasno kako to da im je do pre par godina sve bilo dozvoljeno a sad više nema... Ona stara "dabogda imao pa nemao"

Rimtutituki

pre 7 godina

Partizanovci a jel može da ne računamo i one titule s krpenim loptama kada su vas Mitić i Šekularac vozali po terenu? Mislim da ne bi to trebalo racunati jer su oni ipak vladali mnogo bolje od vas tim krpenim loptama.. smejurija s vama

Milko Đurovski

pre 7 godina

E doktore, doktore budi kao Partizan pa svake godine sa novom ekipom niži uspehe i u takvim uslovima istrpi prozivke i nipodaštavanja. Dule je poceo da plače posle 10-te godine, ti vec posle 2-ge. Slabašan si nešto.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.
 (bananamen, 14. april 2017 03:33)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://informer.rs/sport/fudbal/18488/PORESKA-UPRAVA-Zvezdin-dug-naprasno-20-puta-manji
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
Svaka cast majstore ovo za licemerje!Ovoj drzavi treba vise ljudi kao sto si ti!Mislim postenih i koji se secaju istorije i ljudi...

muamua

pre 7 godina

@terenac kako se moglo sa negativnim skorom ici dalje...???? racunaju se pobede na tabeli ne porazi...ako je partizan imao dve pobede to znaci da je ovaj iza njega mozda imao jednu...tako da je partizan trebao da ide dalje...ako ides tom tvojom logikom igrali ste aba ligu umesto cibone i igokee koliko se secam....da je partizan usao sa vama u finale i da vas je pobedio opet bi vi igrali evroligu...

Delija u Srcu ?

pre 7 godina

Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a! 
Kako? 
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica. 
Eto, "realno merilo"
(Samo Napredno Sramno, 14. april 2017 12:02)
samo sto mi u tih devet utakmica nismo izgubili a vi u tih dvanaest niste nikoga pobedili

petar

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)

Nema Borisa Tadica nema partizaia :)

Dejan

pre 7 godina

Zvezda vec sad ma vise pobeda u Evroligi nego Partizan za 14 godina,toliko o uspesima Partizana,a za ovo je Covic u pravu,pare iz neuspelih projekata kk i fk Partizan usmeriti ka Zvezdi.

ovo je srbija

pre 7 godina

nisam za davanje državnih(naših) para u sportske klubove,ali bih hteo da pitam ove navijače partizana,dali oni stvarno misle da su svoje uspehe,koje uporno nabrajaju,postigli bez tog istog novca koji se sada,navodno,daje zvezdi,a ako jesu zasto i sada nisu najbolji

Milan

pre 7 godina

Uvek preposteni ....Da vas isteraju iz hale pred odlucujucu utakmicu(protiv Buducnosti) bilo bi samo takvih teorija zavere al posto su Zvezdu onda se smejete.Licemerje i to veliko.Bili ste i vi drzavni projekat a sto ne moze Zvezda?

Nikola

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:)

A kad smo to postali drzavni projekat reci nam? koje to sponzore imamo?

Rale

pre 7 godina

Auuu kakvo plakanje i kmecanje...pa odavno nisam vidio da ovoliko kukaju!!! Sta je to Covic lose rekao,red je stvarno vise da malo sad mi budemo drzavni projekat!! Dakle ona 2 miliona evra sto drzava baca na Partizan hitno preusmeriti u Zvezdu i videcete jos bolje rezultate,usudio bih se cak reci i napad na evrotitulu!!! A ima li boljeg ishoda i promocije od toga za srpsku kosarku?

Delija Fontana

pre 7 godina

Ja stvarno ne znam zašto im ovaj covek ovo radi periodično. Namerno da ovakvu izjavu da ih isprovocira. To je očigledno. I pored toga što je to toliko očigledno, oni se primaju. Ne mogu da se nacudim tolikoj ljudskoj gluposti i naivnosti. Mogu tek da zamislimo koliko to njega zabavlja i raduje.

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

Bozza apsolutno uspeh!!!Dobiti poslednja tri prvaka Evrope u dve nedelje sa preko 10 razlike..imati uspesnost preko 50% ,vezati sedam pobeda je ogroman uspeh!!!A to sto Bartomeu se igra sa formatom takmicenja je njegov problem.Neko je sa desetak pobeda otisao na final-four u sezoni u kojoj su igrali CibonaOlimpija Marusi,Ritas,Orlean,Asvel....a neko ostvari 16 pobeda u ligi gde su najgore ekipe Armani Uniks i Galata...ekipe za 10-15 koseva bolje od te Cibone i nabrojanih...i ne udje ni u osam...Bartomeu sledece godine moze da kaze igra 16 ekipa ligu,nema posle takmicenja vec je prvak Evrope onaj ko je prvi posle 30 kola i sta cemo onda!!????Onda uspesnu sezonu ima samo prvak!Budes cetvrti dzabe...final-four ne postoji....budes sedmi dzabe....ne postoji Top 8.Dakle igranje sa formatom je jedna varka..ne treba na to padati da bi dao KVALITATIVAN SUD...realno merilo je koga si i kako pobedio!Ovo sto je Zvezda uradila je vrh vrhova!Sa Zalgirisom najmanji budzet a tolike pobede....covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi.Svaka im cast!Ponos postovanje do poda!!
(raskucin, 13. april 2017 23:53)
Tvojom logikom majstore, ja mogu da kazem i da je FK Partizan napravio veci uspeh ucescem u LŠ nego Czv osvajanjem KEŠ-a!
Kako?
Pa zato sto je FK Czv do osvajanja titule odigrao ukupno 9 utakmica, a FKP je u sezoni kad je ucestvovao LŠ odigrao ukupno 12 utakmica.
Eto, "realno merilo"

radnik

pre 7 godina

dal ste fmp il zvezda , to je (ne)bitno i da je dug od 16 milki nestao i to je (ne)bitno... da vas ( najsrbskije) sponzorise idea i to je (ne)bitno... da vam je budzet ubedlljivo najveci u ligi i to je (ne)bitno....i jos mnogo toga nije bitno ... razumem da ste srecni i to je ok i treba da budete ponosni na momke....ali da vam je Ovaj legenda i da se ponosite sa njim....e to je zalosno i jadno....e zato nismo isti...

RED *

pre 7 godina

Sto se tice sponzorisanja, ono MORA biti srazmerno BROJU NAVIJACA (citaj PORESKIH OBVEZNIKA). Uostalom kada bi se glasalo tako bi izglasali. Kakve veze imaju TRENUTNI rezultati sa visinom sponzorstva nekom klubu, jel to znaci ko jednom uzme titulu vise nikad ga niko nece pobediti?

DavorBulik

pre 7 godina

nemam ništa protiv...ova sledeća sezona je lepa šansa,jer smo domaćini f4. e sad,pitanje...zašto niko nije čuo iz državnog vrha recimo reči duleta vujoševića,koji je svake godine morao da pravi novu ekipu,jer da bi opstao,morao je prodavati najbolje...to je javno iznosio svake sezone,uzalud. čak i kada je skoro uspeo da stigne do vrha (i to sa skoro potpuno novom ekipom sastavljenom pred početak te sezone),plasiravši se u f4 pre 7 god,molio je da država pomogne da se sačuva ekipa...niko prstom nije mrdnuo...
zato je malo bezobrazno to što dotični traži,tj i više nego malo. već sada zvezda ima ono što partizan nije nikada - srž ekipe koja je na okupu već 4-5 sezona. isti stranci se redovno zadržavaju po nekoliko sezona... pa se zapitajte koje bi uspehe tek partizan pravio da su recimo marić,mekeleb,roberts,gist,džerels ostajali po par sezona. izuzetak je samo veseli...
mislim da se već sada i previše pomoglo čovićevom klubu,i da je stvarno bezobrazluk prve klase da ovako izađe u javnost pomenutom pričom. mada me lično od njega ništa više ne čudi.

Pera Lozac

pre 7 godina

Ja mislio da ste vi obrnuli igricu kad vam je drzava oprostila 20 miliona duga i nije vas ugasila. Od toga nema dalje u lokalnim okvirima. Sad je vreme da vam pare daju evropski fond za razvoj, MMF i svetska banka, mozda i traziti od uneska da vas prizna kao svetsku bastinu. Kakav Macu Picu, piramide, kineki zid...Zeleznik Arena batice moj.

santa justa

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA(Matori cigan, 13. april 2017 23:36)Isto kao i DR. NEBOJSA STEFANOVIC LEGENDA.Znas li koliko vremena i truda treba za doktorat na masincu. Sve mislim da je ovaj uz bavljenje politikom u Slobinom SPS-u i uz funkciju gradonacelnika Beograda imao dovoljno vremena da i brani doktorat. Da, i direktor DRZAVNOG FMP-a uz sve to.Politicki preletac, demagog i karijerista.
(my separate reality, 14. april 2017 11:53)
E ne lupaj kad ne znas. Ja sam diplomirao na masincu '93. Covic mi je bio asistent. Mozda je on sve ostalo ali "lazni" dr nije.

Djordje

pre 7 godina

Covic moze da bude simppatican ili ne ali sve receno je istina. Ja sam naravno Zvezdas ali svaki normalan ljubitelj sporta moze samo da voli ovu Zvezdu . Bas kao sto sam ja skako od srece kad je Sale Nacionale dao onu slavnu trojku Huventudu!

HEPO kockice!

pre 7 godina

Prvo što sam pomislio, nakon što sam pročitao Čovićevu izjavu, bilo je, pa neće li valjda ovo da shvate OZBILJNO? Odn., zar im nije jasno šta je čovek hteo da kaže???

Kad ono, ne samo da su baš tako shvatili, nego su se još napalili!!

Dakle, svaka čast, Dr. Nebojša!
U ova smutna vremena humor nam je i te kako potreban. Posebno kad je ovako vrhunski umotan u "ozbiljno saopštenje".

Zoran

pre 7 godina

Zasluzili ste stecaj i beton ligu! Politicki ste progonili politicki klub koji je imao 3 puta bolje uspehe sa 3 puta manje para, dok mu niste ugasili sponzore i prodali ga Misku Raznatovicu. Partizan je institucija, vi ste samo losa kopija, koja nazalost ne zna ni da prihvati poraz, ni realnost!

Partizan f4, Pariz.

pre 7 godina

Drzavni projekat Srbije, sa Kosovom ili bez?
Vise sile? Kod nas su se umesale prije 5 godina.
NEBOJSA KADA CES NA F4? Ne moze se u evroligi silom, ne ide!

Beli65

pre 7 godina

Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.
(Luke Babbitt gravedigger)
pa vidi,mi bi smo bili zadovoljni da nam drzava da te mrvice kao i vama jel posteno

miško

pre 7 godina

Titule sa šljake,šta to znači pa da nije bilo tih sa šljake ne bi bilo ni Partizana,ni titula. Dr.Aca Nikolić i Žeravica su Vas stvorili.Pre njih ste bili četvrti klub u BGD u,Zvezda,OKK Beograd,Radnički pa tek Partizan niko i ništa sve do osamdesetih godina.

djuro

pre 7 godina

@Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupetas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)


Partizan je bio državni projekat Jugoslavije u to vrijeme.. kakav takav, imao je svoje rezultate, lijepe igre i momente, dobre igrače. komunisti gurali, ulagali... neka, bilo pa prošlo...
Medjutim, ovde se priča o rezultatima Crvene Zvezde i državnom projektu Srbije!!!
Ne znam što vas to boli i što se gurate tamo dje vam nije mjesto!???
čak ste zagazili u EL 2015?

reziel

pre 7 godina

buaaaa,dajte nam parice mi smo državni projekat... buaaa.... nismo sposobni da sami zaradimo pare nego da nam ova beda i sirotinja od naroda daju kroz poreze... buaaa... pa i košarka je važna ne samo škole i bolnice... buaaa... evo predsedniče posveticemo titulu vama...

Bora

pre 7 godina

Postoji jedan lep izraz za ovo što Čova radi crno-belima, ali kad bih ga napisao komentar mi ne bi objavili.

Ako, samo nastavi, zaslužili su!

Nema više otimanja igrača, nema davljenja sudija, nema povlašćenog položaja u državi i naravno nema ni rezultata. Navikavajte se što pre na ovo, biće vam lakše.

Najbolja je Vojvodjanska domacica koja lepi prste

pre 7 godina

Optuzivao Vujosevica za sirenje netrpeljivosti medju navijacima a sada on potpiruje vatru nazalost dok i njega neko ne smeni nece tu biti sporta i podnosljivog odnosa medju navijacima cestitam igracima Zvezde bili su ove godine najbolji ali sta se on tu siri

grada

pre 7 godina

Partizan kada je igrao F4 imao je 8 godina igranja u EL i gomile ostvarenih transfera i pored toga na tom turnru u Parizu je imao jednog reprezentativca i strance pridosle iz Mersina,Granade,Zvezde i Geoplin Slovana i tek sledece sezone je prvi put imao nesto skuplji tim(a opet je prodao celu petorku da bi imao novce za to).Zvezda je vec prve godine fuzije imala drim tim sa Morisonom,Rakocem,bez ikakvih realnih zarada je konstantno dovodila skupa pojacanja,plus vracala dugove,danas imaju tim sa sestoricom reprezentivaca,strancima iz Efesa,Galate,Besiktasa i Armanija i ne mogu ni u top 8.A za te pare ulozene u klub proteklih godina da se rasporedilo ravnomerno na npr.12 klubova mogli smo imati sasvim pristojnu domacu ligu.Ovako smo svesno unistili klubsku kosarku zarad jednog kluba i sta smo dobili,koji uspeh u Evropi,kog igraca za reprezentaciju?Jedino od navijaca kao zahvalnost mrznju koja se najvise manifestovala letos kroz pokusaj miniranja reprezentacije i linca jednog Djordjevica,a i gazda im ne miruje u sirenju otrova,toliko o tome da je Dule generator lose atmosfere.Ali vazno je da je veliki vodja koji je sve i zamutio sada srecan,i Partizan je napravio po njegovoj i Zvezdinoj meri,marionete ce mu se zahvaljivati na Potu i Krahodzicu,dok ce drugi dovoditi amere koji vrede kao komplet srpska superliga gde klubovi nemaju 200 evra za kombi prevoz.Samo pitanje za delije,zar vas nije bar malo sramota da se kolektivno prodate politicarima i napravite ljagu celom tifo pokretu?

Dragan Mitic

pre 7 godina

Tako je Covke samo napred imas podrsku! Pusti iskompleksirane! Oni da su normalni radovali bi se uspesima Zvezde kao sto sam se ja radovao uspesima Partizana!

Kopernik

pre 7 godina

Citajuci izmedju redova, meni se cini da je pukla tikva izmedju Covica i Vucica. Pa moli na ovaj nacin za pomoc. Sad, da li ce mu Vucko oprostiti sto je otjerao Andreja i uzurpirao klub za sebe, vidjecemo...

A izjave tipa "visa sila nas sprijecila za f8" su nebuloze. Nisu vas sprijecile pobjede Darussafake, nego vasi porazi protiv Oly i propale Barce

Ja

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!
(navijac, 14. april 2017 10:06)

Pa drzava ga je i postavila tu ispran vam je mozak. drzava vam je vratila milione duga i još tu nešto pišete vi mislite da smo mi sisali vesla još malo će ispasti da ste vi navijači sami skupljali pare pa vratili dug. sto puta ponovljena laz postaje istina činjenica je da odkako je sns na vlasti vama dobro ide

antiDebil

pre 7 godina

Tako je legendo, za vreme zutih ste bili evropski projekat a sada bi samo da budete drzavni ?? Nemoj toliko da si skroman. Inace budzet zvezda IDEE za prethodnih par godina je obezbedila fabrika metalnih proizvoda iz Zeleznika, potrosilo se pa daj drzava da uleti da spasava. Ljubi te veliki vodja, sledece godine ce biti barem 10 miliona evra, mozda zaokruzimo i na 15 ionako sve preliva u budzetu !!

alex

pre 7 godina

Čestitke KK Crvena zvezda na osvojenoj tituli šampiona ABA lige.

Što se tiče Čovića, čovek je bolesno zavidan Partizanu i najradije bi izbrisao njegovu istoriju. Ne treba kvariti uspek Zvezde ovakvim izjavama. Stvarno se ponaša kaO slon u staklarskoj radnji.
Kad imaš pare i možeš da okupiš kvalitetne igrače nije teško ostvariti uspeh u regionalnom takmičenju i u Srbiji, ali u Evropi je to "malo" teže "gospodine" Čoviću. Znači AV nije obezbedio dovoljno para pa sad treba da postanete državni projekat. Ne znam šta ste do sada bili.

Ja

pre 7 godina

U sezoni kada se f4 igra na domaći teren, svako normalan bi maksimalno finansirao svoju najbolju ekipu.Ne vidim razlog zašto bi ekipa koja poslednjih 5-6 godina rezultatima ne opravdava uložena sredstva sa strane "državnih" sponzora, i dalje uzimala najviše novaca od strane istih, samo radi nekih davno zaboravljenih uspeha.Potrebno je donošenje pravilnika načina isplate sredstava, odnosno rangiranja evropskih kupova, po kvalitetu istih, količinu odigranih utakmica, broju pobeda i slično.Ne može ekipa koja igra neku tamo ligu bivših šampiona da uzima više novaca od ekipe koja igra daleko kvalitetniji Evrokup i ekipe koja sa uspehom igra 30 utakmica u Evro ligi zajedno.Vidi se da čelnici Partizana nisu opravdali uložena sredstva. Poslednjih godina dovođenjem skupih igrača, trošili su novce nemilosrdno i nerezonski. Sada je pravo vreme da se okrenu svojoj "školi" ukoliko postoji.
(bobo mk, 14. april 2017 09:04)
Sve je to lepo slazem se sa tobom iako sam grobar samo što to niste ranije pričali kad je Vujošević to govorio pljuvali ste ga zar drzavi nije bilo bolje da oprosti Partizanu ta tri miliona duga za porez i već uspešan sistem nastavi sa radom i velikim uspesima a bilo ih je nego da tvojoj propaloj zvezdi šesnaest ili sedamnaest miliona kako bi opstala i bez garancije za uspeh zato mozete da se iz petnih zila protezete kako vi niste drzavni projekat jeste i tačka i to najveći koji je postojao i koji postoji jedini koji vam je sličan jeste vaš vaterpolo klub

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Aj pogledaj još jednom vaš sponzorski pul od početka kukanja Vujoševića 2012 do danas pa onda pričaj ove spin priče.
Drugo, niste 7 puta osvojili aba ligu, od kada ti pratiš košarku?

miško

pre 7 godina

Gospodine Čoviću,čestitam Vam na svim višegodišnjim uspesima.Ne obraćajte pažnju na ove gubitnike.Idemo dalje u nove uspehe. Sve što ste radili sve ste "pozlatili".Dobar stručnjak,dobar predsednik KKS, gradonačelnik i najbolji predsednik u Crvenoj Zvezdi svih vremena.Pod tvojim nadzorom već dugo niču najbolji košarkaši u Srbiji i rasuti po čitavom svetu. Sve ovo znaju i oni kojima ne odgovaraš a ja koristim priliku da ih podsetim.Sve najbolje Vama i Vašoj familiji.

bachi

pre 7 godina

Državni si ti projekat otkada je nestao dug od 15 miliona a za to vreme si pričao da niko fmp-u ne može da zabrani kako će da se zove. Ako je čak i odrađen taj uppr onda tim kreće iz početka a ne da za vreme dok je zamrznut njegovo ime nosi drugi klub pa onda zvezda iz zamrzivača umesto njih igra aba i euroligu. Kako je moguće da neko ko je bio zamrznut izbori učešće u nekom od takmičenja? Ali u zemlji Stradiji sve je moguće. Nijedan sportski klub nije uradio taj uppr jer nije mogao da za to vreme ima duplikat kluba na drugoj adresi. Ali frustracije su bile ogromne pa su uprava i navijači zvezde ili fmp-a naprasno od najpravdoljubivijih Srba postali makijavelisti(čak su jednom i pehar ukrali na kratko).

Valjak

pre 7 godina

Zvezda nikad nije bila državni projekat, čak i onaj projekat Evropska Zvezda je kuburila sa dobrim igračima, polovni Ameri, igrači iz Sloge, Lovćena kao Jeretin , onda Dozet, Tica, mladjani Bjelica...
I trener Zmago Sagadin, nadjite rostere pa vidite da tu nije bilo krštena 2 igrača. A to se stalno potencira kao neko veliko trošenje.
Ali se zna dobro da je Berić imao 800.000 maraka u KKP, a Ejsi Lo 500.000 izvor ESPN.
(mare, 13. april 2017 23:51)

Berić je čitavu karijeru u KKP igrao za kikiriki, a taj ugovor je dobio u povratničkoj sezoni 2000-2001 kada je na čelo KKP stao Ivica Dačić. To stanje je trajalo vrlo kratko, do 5. oktobra nakon čega su klub preuzeli Divac i Danilović i taj ugovor je sporazumno smanjen.

Ejsi Lo je možda imao toliki godišnji ugovor, ali je pred novu godinu pobegao kući pa u Olimpijakos (s kojim je osvojio 2 titule) i čak smo dobili obeštećenje za njega tako da nas nije koštao skoro ništa, eventualno 1 ili 2 plate.

Pominješ Sagadina, vama su samo Zmago i Pešić za par sezona uzeli više para nego naš Dulence za čitavu karijeru u KKP. Što se tiče trošenja para, bio je "Utisak nedelje" gde je Dule izneo papire da je KKP dobio više para od države samo u 2 sezone Vlade Jovanovića (nakon plasmana na F4 zasluženo) a da je svih drugih godina Zvezda dobijala više para iako nije igrala EL a mi jesmo. Mi smo stvarali i prodavali igrače i od toga živeli.

Slobinator

pre 7 godina

Kompleksi dugi 13 godina su isplivali. Gospodine, kad budede igrali F4 EL, bez 100 sponzora, sa necovekom kakav si ti za vratom, onda se javi.
(Mali od Bg, 13. april 2017 23:52)
https://www.youtube.com/watch?v=gLHWAm82m3g Toliko o tome da niste imali 100 sponzora uglavnom državnih.A imati 16 pobeda u ovakvoj evro ligi veći je uspeh nego uzeti titulu prvaka u konkurenciji mađara,holanđana I belgijanaca,što je tamo nekim pre 25 godina pošlo za rukom.Najzad ovde neki rekoše da će prvak uvek biti onaj za koga navija premijer.Ajde što navija,ali tek kad je premijer i predsednik kluba kao što su opet tamo nekima bili svojevremeno Marjanović i Dačić...

Luka_Laban

pre 7 godina

DR.NEBOJSA COVIC LEGENDA
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matori cigan, 13. april 2017 23:36)

Pre ce biti da sam ja nuklearni fizicar, nego sto je ovaj DR.
Ko god je jednom prosao pored masinskog fakulteta recice Vam ISTO!

santa justa

pre 7 godina

Auuuuu ala ce Paloma, Zewa, Perfex i slicni zaraditi para ovih dana. Mnogo ce se papirnih maramica potrositi. Sto bi rekao Danilo Uplakansi :)

Zorz Vea

pre 7 godina

Čestitam na uspesima zasluženim na sportskom terenu, uživajte jer ste zaslužili kao najbolji košarkaški tim. Malodušnost i cinizam u ovakvim saopštenjima nisu potrebna zato, ali valjda tako mora jer sve što je bilo ili će biti u srpskoj košarci Partizan mu je naredan jer sve što se uradi u budućnosti, za sada, biće samo repriza. Slušam često "nismo isti" ali što smo više različiti i što više se širi jaz između nas sve smo manje različiti a sve više isti. Dokle to ne shvatimo da smo u našem stradanju često najviše sami krivi imaćemo na primer državu bez Hristovog blagoslova, rat bez borbe, stradanje bez primera, slobodu bez radosti pa naposletku i uspeh bez poštovanja. Zato ćemo se i u raju osećati kao u tuđini. Košarka je nešto najsvetlije što je bilo u sumornim 90tim i ima moj naklon zauvek pa zato se i prema njoj treba ophoditi kao sa svetinjom. Ne usuđujem se da ostavljam često komentare na košarkaške vesti jer nikad ništa ne bih učinio nešto da naudim ovom sportu pa makar i komentarom. Put kojim Zvezda ide i u EL i domaćim i regionalnim takmičenjima je put koji je utabao Partizan pa ako Čović Nebojša to ne želi da prizna ja ću za njega, ne iz zlurade nego iz dragosti jer vidim i u Zvezdinim uspesima Partizanov udeo. Svako dobro vam želim

Živela Srbija i napred njena predivna košarka

Novosadjanin.

pre 7 godina

Na kulturan nacin, dize pritisak 18% populacije u Srbiji koja navija za Partizan :)


Utisak veceri : Dejan Radonjic kada se izderao na Luku Mitrovica.


Radonjizam!!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ako si gledao EL od 2001-2015 trebao bi da se zapitas zasto Partizan nije postao to sto ti lupeas, posle svih onih uspeha. Udjite nekoliko puta za redom u top 8, ili uhvatite bar jednom final 4,to je vekiji uspeh i neka onda postanete drzavni klub iako ste privatni, tj. tvoj. Nema potrebe za ovakvim izjavama, ne prilice ozbiljnom coveku. A nema potrebe ni da neko pljuje vase uspehe , imali ste nekoliko velikih pobeda, ali na kraju nije vas htelo.
(loshmi, 13. april 2017 23:58)

Hoćeš da kažeš da KK Partizan nije državni klub bio sve te godine, a i sad?????????????

bananamen

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

A ti gledaš svoj KK Partizan sa NIS-MTS sponzorima i još povrh svega Vučela zakuka i država uleti sa milionima evra u FK pre manje od godinu dana. Molio bih da stanemo na put licemerju.

Kastro@

pre 7 godina

Hahaha,koji bre to uspeh si napravio.Zvezda u svojoj istoriji ima jedan top-8.Sta je trebalo da bude Partizan Svetski projekat,po uspesima.

zvezdas

pre 7 godina

Kako li se uvek neko nadje da pokvari sve. I to niko drugi nego, nego predsednik kluba.
U ovoj drzavi kao da se svi trude da stvaraju stalne tenzije,arogantni su do krajnjih granica.
Jedan od njih, na najvecem polozaju, otvoreno se hvali svojom "vecinom", smiruje "svoje" zbog protesta, jer su oni tamo neka manjina i to su neki "drugi" kojima zeli sto duze setnje.Sve skupa potroseno vreme cekajuci neku normalnu i uredjenu Srbiju u kojoj je prvi clan ustava postovanje.
A redovi za izlazne vize mladih ljudi sve veci...

Јабучило

pre 7 godina

Запели 16 победа, па 16 победа... А нико да каже да је то у постоцима 53% успешности. Да се разумемо, то није мало (ко то потцењује није у праву) али је и даље много далеко од епохалног успеха. Што се треће АБА титуле тиче, слично важи. Никако за потцењивање, али никако ни за еуфорију. Човић прецењује учињено.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Imate vise drzavnih sponzora od Zvezde, drzava dala pare da ne propadnete a vi jos tako pricate... Umesto da se ugledate na Pekmena i da se zahvalite vodji na pomoci vi pljujete... Nikada od vas pristojni ljudi...

aragorn

pre 7 godina

Aman zar ti nije dosta drzavnih para covece boziji. Navijac zvezde kojem se smucila ista zbog eto takvih stvari. Uzgred vec jeste drzavna jer je finansira mts drzavni. Drzavni projekti bolnice skole skole i obrazovanje a ne trcanje za loptom.

anđusizam ludovan živomanija

pre 7 godina

Бити промијеров председников пројекат је далеко важније него бити државни,јер држава то је ОН.

Sasa

pre 7 godina

Upravo sam zbog tih "visih sila" i smatrao da nam Olimpijakos vise nikad ne moze biti bratski klub! Imaju iskustvo igranja u Evroligi i znali su da ce klub iz Turske namjestiti meceve do kraja i nisu nas pustili iako su vec bili obezbijedili prolazak dalje. Borili su se protiv Zvezde i radovali kao mala djeca, a pritom i obezbijedili prolazak turskom klubu. A svima onima koji smatraju drugacije, samo bih postavio pitanje: Da je Zvezde vec prosla, a da su se za prolaz borili Olimpijakos i neka Kosova iz Pristine, da li bi pustili da ih dobije Olimpijakos (jer uprapo Darusafaka to i jeste za jedan grcki klub)?

Dos presao u sns-generacija sa falkuteta saradjuje sa Djilasom?!

pre 7 godina

[link]
Odgledajte ovaj link i vidite ko je bio drzavni projekat. I dan danas je.
 (Popokatepetl, 14. april 2017 12:42)
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-cu-ja-u-propalim-firmama/qvx945f
http://www.kurir.rs/dodiku-dres-crvene-zvezde-clanak-122731
http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2015&mm=04&dd=23&nav_id=983922
http://www.kurir.rs/dilas-ocajnik-zika-pauk-novi-sekretar-ds-clanak-1209063
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=15&nav_id=417825
http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
http://www.istinomer.rs/akter/451/Goran-Vesic/
http://www.svedok.rs/index.asp?show=68406
http://www.czbgtv.com/2015/01/25/od-carlsa-smita-do-markusa-vilijamsa-zvezdini-ameri/
http://mondo.rs/a212280/Sport/Kosarka/Otkazana-Skupstina-KK-Crvena-zvezda.html
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:498222-Skupstina-KK-Crvena-zvezda-Radonjic-ostao-Vucic-i-Mali-otisli
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=16&nav_category=12&nav_id=660764
http://www.alo.rs/dzaja-usao-u-glavni-odbor-sns/57038

antiromy

pre 7 godina

Kako da ne... Ja mislim da ste zaslužili da ukinu pomoć bilo kome, i porodiljama i iznemoglima i sve da se da tebi da raspolažeš kako hoćeš... Srpski junaci!! Pa niko više ove godine nije zaslužio od vas, ni u sportu ni van sporta, pa vi ste ponos države! Sad što su drugi više postizali i dalje odlazili to nije važno, morali su da se uguše da bi vi oživeli...

nesa80

pre 7 godina

mogu da se mrze i jedni i drugi koliko hoce ali partizan i zvezda su jedini pravi potrebni brendovi u srbiju i tu dalje rasprave nema,drzava i treba da sponzorise oba kluba ali ne od narodnih para nego dobrovoljnim sponzorima ali da se bukvalno podeli jednako svima u 1euro sa svom dokumentacijom na uvid.pa da vidimo ko ima sposobniju upravu i sta ce da uradi sa tim parama i koga da dovede,naravno da se ulaze i u druge klubove bar za osnovni opstanak....gledajuci sad izumreli su nam svi sportski kolektivi jer se sve svelo na zvezdu u kosarci i fudbalu i tom im je malo,pritom ovaj covek je opterecen da se partizan ugasi

brat 89-o

pre 7 godina

U privatnoj drzavi sve je moguce, kako se vodji cefne jelte. e sad jedina falinka u svemu je sto ovaj prica kao da vec nisu drzavni projekat. ovo je kao monti pajtonovce da gledam ili top listu nadrealista.

One night in May

pre 7 godina

(Onda su se umešale više sile i prenele poruku. Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", rekao je prvi čovek kluba.)

Kljuc!!!
Milos Obrenovic!!!

Mogao si da talasas pred Turcima, da im izbacis klub glavnog sponzora i nikad vise ne vidis Evroligu, a samim tim i da zaboravis na neku ozibljnu kintu.

Ili da iskuliras, pravis se da nista nisi video, igras Evroligu narednih 50 godina garantovano i redovno dobijas kintu, racunajuci da trofej uzimas, kad napravis tim za trofej, a ne za cetvrtfinale.

Karadjordje je digao narod, probudio svest i stvorio nadu - ali je drzavu napravio Milos.

I ponovicu jos jednom - na Masinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu moze da doktorira samo genije. Tamo nema foliranja i provlacenja - ili spavas max 4 sata dnevno u periodu od 10-15 godina ili doktorsku disertaciju Masinskog fakulteta nikad neces imati.

Projektor

pre 7 godina

Samo ti pricaj, a setaci ce da dodaju jos jedan zahtev, mozda za drzavu najbezbolniji, da se drzava povuce iz sporta pogotovo fudbala, ni dinar vise. Zasto se ovo ne ubaci u zahteve? zatim da se pohapse huligani koji mirno setaju ulicama? jel nekoga od setaca strah da tako nesto kaze da ne bi izazvao navijace ili sta? Ljudi moramo da ih se resimo, ne bi vlast dala da navijaci ugrozavaju mirne gradjane koji protestuju. Stavite to kao zahtev!!!

marko_bgd

pre 7 godina

pa naravno da treba da se ulozi vise para...sa ovim budzetom koji je ubedljivo najsmesniji u evroligi nema sta da trazimo,pa bamberg ima skoro duplo veci budzet od zvezde,armani 19 miliona,zvezda 6,od toga oko 3 miliona na plate igraca i trenera...ovo sto smo se do zadnjeg kola borili za top 8 je ogroman rezultat s obzirom da evroligu igraju finansijski najmocniji klubovi...treba veci budzet da bi se zadrzala ova ekipa i doveli stranci koji ce da naprave razliku,i da bi klub najnormalnije funckionisao

analiza

pre 7 godina

Postovanje za sportski deo KKCZ.Sto se drzavnog projekta CZ tice,on vec postoji.Ne desava se direktno,tj drzavne firme ne daju lovu klubu na racun(kao onu crkavicu Par-taman da vrati za porez,kad nisu pametni da primene UPPR kao neko u komsiluku),ali su privatne firme STIMULISANE da ulazu samo u jedan klub,jer ako ne stimulisu taj jedan klub...Da je postena utakmica Par -CZ,onda bi jednima bio sponzor Pepsi,a drugima Coca Cola,ili jednima Banka Inteza,drugima Societe G .,ili jednima BMW drugima...Tada bi odlucivali treneri i igracki kadar,a ne nesto drugo.Da je Par trazio podrsku da se organizuje fajnal for u Bg,one godine kad je za jednu loptu ostao bez finala,pa to bi izazvalo demonstracije na ulicama.(pri cemu je tada bio prvak zemlje i ABA lige nekih 6-7 puta vec).

ss

pre 7 godina

Ima love u Zvezdi. Dovode se igrači iz Panate, Galate, zadržava se Jović, dovode se najbolji mladi igrači - draftovani Danguba, Mitar, vraća se Đenka iz Milana, dovodi se bivši NBA igrač Voltets iz Bešiktaša, a Bjelica isto evroligaški igrač.
Tu je i Simon vice šampion sveta.
Pa Simanić koji ne ulazi u igru ima platu oko 90k€.
Da se ne lažemo, ima se love i ima se dobrih igrača.

insajder provajder

pre 7 godina

Kažeš zaslužili ste da postanete državni projekat. A zamisli sada da osvojiš domaće prvenstvo 13 puta, jadransku ligu jedno 7 puta, odeš na Final four, a država ti onda blokira sponzore, otera upravu i trenera, a nekom rasipničkom klubu sanira dugove i zatrpava ga kešom svake godine. Ko je tu onda šta zaslužio.
(PV, 13. april 2017 23:53)

Kme kme....šmrc šmrc....
Btw, trenera ti je oterao trenutni predšednik, a stari predsjednik ti je sada predsednik kss.

NikolaSrb

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Da bas smo jaki drzavni projekat sa jednim drzavnim sponzorima i igracima kojima se duguje po nekoliko godina a ove sezone vec 6 meseci plate... Covic vas troluje a vi se upecali, zna se ko vrsi propagandu da je zvezda drzavni projekat

FrunzeBG

pre 7 godina

Znaci nedostaje lova. On bi hteo da sacuva jezgro tima. To moze da se obezbedi pod nekim sumanutim okolnostima. Igraci nisu uopste mladi, a nisu nesto ni zaradili, pa se postavlja pitanje sta ce odluciti.Imaju, sa jedne strane, mogucnost nekih trogodisnjih ugovora sa evroligasima, ili zvezdin san u narednih 365 dana. Videcemo sta ce da odluce. Na stranu navijacke emocije, jasno je da ce Makabi, Barsa i turci da odrese kesu, nece dozvoliti da budu druga liga u EL. Samim tim, sledeca EL ce biti mnogo vise kompetitivna.

Ukratko, ova sezona je bila sansa za iznenadjenje, ama bas isto kao sto su 92,98 i 2010 bile prilika za KKP. Nije se odradilo, i to je to. Ubedjen sam da bi KKCZ usla u F4 da je dobijena Barsa u gostima, ili OLI kuci. Sledeca sezona EL nije prilika.

Lose za nas basket, jedina dobra okolnost je cinjenica da ce KKP ostati jedini srpski klub koji je osvojio EL. Grobarcina sam, preko 40 godina

Parket

pre 7 godina

Hahaha, umešale se više sile! Jedino možda karma..

Ako ste vi zaslužili da budete državni projekat, šta je tek zaslužio Partizan!?

saucesnik

pre 7 godina

Ta visa sila o kojoj prica je uzela organizaciju sldeceg F 4,upravo iz tog razloga.Ovaj produhovljeni privatnik sad samo daje nastavak toj prici da Srbija treba da zalegne za prvenstveno njegov privatni klub a onda za sve ostalo.Dugo se ovo krckalo i evo priznanja svega onoga o cemu se pricalo i znalo.Lepo i podesen tajming,samo jos veverice da poveruju o tvojim projektima skovanim sa Malim i Velikim.Isli ste naopako prvo postali drzavni projekat pa klub.

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Koliko ima iskompleksiranih dečica sa oba strane brda..Lako je popalit ovu masu koja ne razmišlja glavom svojom već sluša šta mu drugi govore..O Čoviću neću da pričam jer taj čovek odavno nema obraza za mnoge stvari a Boga mi nemaju ni plaćenici sa severa koji mu se dive..

cz

pre 7 godina

Prijatelju, niste vi postali najbolji kljub pa ste zaslužili da budete državni projekat, nego ste postali državni projekat pa ste postali najbolji tim...
(The-Driver, 13. april 2017 23:35)

Ima u tome istine. Ali sami ste krivi, i vama je u isto vreme nudjen isti paket "konsolidacije". Vas voljeni mag je to sa prezirom odbio jer bi u tom slucaju morao da otpise klubu nekoliko stotina hijada evra dugovanja njemu licno. Dakle zapelo je na konfliktu interesa. Sto se mene tice drzavne pare se moraju dati ili svim klubovima jednako ili nikome.

Ddd

pre 7 godina

Bolje nam odmah recite sta je dogovor sa drzavom i koliko je to para....ovi uvodi vredjaju inteligenciju....veliki uspeh je osvojiti ABA ligu?...biti 9. U Evropi?....cirkus....

loznica

pre 7 godina

Bozza- 16 pobeda u EL, i debela kinta zarađena od EL (računaj 16 pobeda pa proguglaj koliko se nagrađuje 1 pobeba, pa prenosi, karte...) to je uspeh. A do godine ćeš gledati Zvezdu na F4 i to u sred Srbije.
(pn, 13. april 2017 23:46)

Pa čemu onda kukanje, gde je lova, što se duguje igračima, šta će pomoć države? Vidi se da nemaš pojma o zaradi koju daje EL.

Divos

pre 7 godina

Овај лик, који воли да се прави мутав, а воли и мало да покаже вишак малициозности (добро сад, јаче је то од њега), се бори за клуб који води. На свој начин. Поштено.

И углавном добије оно што жели. Мало непосредно, мало преко државних спонзора. Поштено.

И држава може да улаже у спорт. Свакако и треба, посебно у кошарку. На начине разне. Звезда јесте у евро-лиги презентовала српску кошарку на најбољи начин. Заслужује сва честитке. И подршку.
Ова АБА је опет посебна прича. Зарад ње медијски је запостављена, урушавана и сатирана национална лига. Тренутно једина вајда од те и такве АБА је што даје прогодност у УЛЕБ ЕЛ. Видећемо до када.

Е сад, мало ми је глупо да неко кани постати државни пројект (читај већ јесу мезимче оних који се питају) а не ****, и не играју националну лигу. А без националне лиге нема ни српске кошарке. То овај лик, Небојша, и не може схватити, но то је тако.

Како год, Звезди пуно среће и да што боље наредне сезоне представља српску кошарку.

i jos jednom ha,ha,ha

pre 7 godina

covece mi smo u prvom poluvremenu u decembru ili januaru vodili 16 razlike protiv CSK!?!?Znas sta je to...ma idi
(raskucin, 13. april 2017 23:53)

ha,ha,ha

Bojan

pre 7 godina

'Vi morate da budete mudri da shvatite tu poruku onako kakva jeste i da se spremite za sledeću sezonu", Sve vreme samo mudro cutimo, dok neki sve vreme samo laju.. zato i propadaju!

Voip

pre 7 godina

Pojma vi nemate. Mislite da je Čović naivan, mislite da je kompletan dug vraćen? E pa nije samo je vešto sakriven kako bi klub nastavio da funkcioniše a uz njegovo znanje za upravljanjem velikim kolektivima funkcioniše fenomenalno. On ovo traži iz nužde jer postoje problemi i dug je težak balast za napredak kluba. Samo stranci primaju redovno a ovi naši su možda primili oko tri plate. Dug i dalje postoji i mora da se vraća samo što je druga firma isti preuzela a u slučaju da neko poželi da skine Čovića eto duga opet nazad i klub ode opet na dno. Da bi se napravio iskorak pare su nam preko potrebne i ovo nema veze sa provokacijom.

Parni valjak

pre 7 godina

Da bi ova Zvezda postala državni projekat prvo bi država morala da je otkupi od tebe privatnika za tu neku tržišnu vrednost koju ima, a zatim da uloži još para u taj neki novi projekat jačanja tima. Mnogo je lakše da uloži pare u neki klub koji je već u državnom vlasništvu, a ne da guši sopstvenu imovinu.

raskucin

pre 7 godina

@The Driver...Pa ni jedan klub zadnjih 25 godina nije postao veliki sam od sebe!Pa od petog oktobra se politicki drzava opredelila da se mora skinuti Buducnost sa trona jer je vezala tri titule za redom.Evo sad Partizan dokazuje moju teoriju....njegovi navijaci paraju grlo,pocepase dlanove...casovi...ma dvocasi ljubavi sa sve dopunskim i dodatnim casovima i ne moze!Ne moze i gotovo....od deset utakmica sa Cedevitom,Zvezdom i Buducnosti samo dve pobede...limit..rampa..dzabe.Vi realno cekate da ode ova vlast da bi dosla druga koja ce vam dati drzavne pare!Zasto to ne priznate??Pa jel mislis da ste sad tu gde jeste zato sto lose navijate??Zato jer vas malo na utakmicama?Zato jer ste mali klub??Zato sto vam krs trener???Pa ne nego vam fale upravo drzavne pare!!!A kad ih dobijete pocecete da pobedjujete ali necemo vam dati da farbate narod sto pobedjujete!!!Tu ste pricu jednom pokusali da prodate vise nema.

Stefan

pre 7 godina

Decu lecimo sms-ovima skole i bolnice su nam nikakve, u vecini mesta u Srbiji nemamo ni bazene a ovaj hoce da drzava finansira sportski klub da bi on pobedjivao u nekoj nebitnoj ligi koju i da Zvezda osvoji mi nemamo nikakv korist. A sto je najgore vecina ljudi raspravlja o tome jel kako je Zvezda dosla do titule, totalni poremecaj prioriteta.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ti si već četiri godine državni projekat i znaš to veoma dobro jer kada nije bilo toga u prošlosti u ovoj meri tvoja zvezda se borila za opstanak a fmp propao.Sad kad imaš milione a svi ostali mrvice hvališ se titulama i kukaš za još para.

veli

pre 7 godina

D@ Neko te je opasno slagao,proverena informacija je da svi koji imaju minutazu neku primaju redovno plate a ovi sto redje igraju ili uopste ne igraju ne znam,cak je bilo i premija i to dobrih.Niko se ne bi onoliko kidao iz ljubavi i spavao na stolicama ali maniri svih nasih sportskih radnika je konstantna kuknjava i zahvaljivanje premijeru na datom novcu i pomoci.

Mirko Pantic

pre 7 godina

Zasto bi Zvezda ili bilo koji klub bili drzavni projekat?
Drzavni projekat je reprezentacija,dok klubovi moraju biti privatizovani i moraju da funkcionisu po ekonomskom modelu,tj. da sami sebe izdrzavaju ili da propadaju.
Zvezda,Partizan i slicni klubovi ne bi smeli da dobiju stadione koje je gradila drzava,vec bi morali da ih koriste uz zakup, ili da sami sagrade svoje.
Takodje,veoma je bitno resiti pitanje navijaca,koji su rak rana naseg sporta,jer se pod "navijacima", podrazumeva sljam koji samo pravi probleme i losu sliku o nasem sportu.Ni druge zemlje nisu u boljoj poziciji,ali su mnoge donele veoma restriktivne zakone,kojih se striktno pridrzavaju,tako da odlazak na utakmicu izgleda kao piknik u prirodi.
Ono sto Covic zaboravlja je to da ako Zvezda postane drzavni projekat,igraci mogu da imaju plate koje su drzavni prosek,a ne da zaradjuju hiljade evra za trcaranje i zezanje po terenu,posto je idiotski da profesionalni sportisti,koji se bave najnepotrebnijom stvari na svetu,budu placeni kao pevaljke ,a to znaci vise od policajaca,hirurga i svih onih drugih zanimanja koja su bitna i neophodna.

Ispran mozak

pre 7 godina

Ispiranje mozga se, na srecu po nas, prelilo u sve sfere zivota. Na dobrom smo putu da lobotomija bude zastupljena kako u krugu dvojke, tako i u onim krajevima gde imamo manjak stomatologa. Sve cestitke i samo napred u reforme mozga. Siri dalje.

Grof ll od Čukaričkog

pre 7 godina

(pn, 13. april 2017 23:46)

16 pobeda x40 000 evra = 640 000

taman da plate kazne, i jedva dvojicu stranaca. A Jović i ostali nisu primili platu mesecima.

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FKCZV je pobedila u FUDBALU, a drzava svih Srba se RASPALA.
Istorija se sada ponavlja, ali sa KKCZV. Doduse, prohtevi su se smanjili-nekada smo propadali zbog fudbalskog A1, danas propadamo zbog kosarkaskog TOP 9. Fubal je ipak postao preskup, za srpsku sirotinju.

Mirko

pre 7 godina

u EL se ulozeno vraca. A drzavne pare mogu da idu i za decije bolnice i mnoge stvari, kojima je pomoc neophodnija.
Srecan Uskrs.
(Pera Magic Mitic, 14. april 2017 14:07)

------------
Cista laz !!
Od EL se nista ne vraca...EL nije profitabilno takmicenje , tamo igraju samo oni koji imaju para, drzvani projekti kao sto ste vi i klubovi koji su svake godine prodavali najbolje igrace i dovodili neke neafirmisane da bi opstali a to smo mi KK Partizan i zato su se nama divili svi po evropi jer smo bez dinara dosli do F4 !!!!

REALNOST

pre 7 godina

Tolika odsutnost za realnost vremena u kome zivimo da je to strasno.Ulice pune,kriza sve veca on razmislja kako da otme pare za svoje privatne klubove i ambicije.A ko ti gazda Covicu garantuje da ce te biti na vlasti sledece godine??????

Sasa

pre 7 godina

Zasto na danasnji dan, mene memorija sluzi malo vise od 2012 god, ko je postao prvak Evrope na danasnji dan. Da bas na danasnji dan.

navijac

pre 7 godina

Ako zoves drzavu-letis. Drzava ako dođe,postavice svoju upravu. Zato,ako zelis da ovo radis i dalje,pravi projekat sam i trazi sponzore!

ruud

pre 7 godina

Pa to da, rekli ljudi ne mozete ove god. u top 8,moraju ovi... zato sledece u BG i vi prolazite isto, naravno ako budu kao otprilike ove god..

Bley

pre 7 godina

Molim ljude koji svasta pisu, da znaju da u KK samo stranci primaju redovnu platu, dok su ostali jedva primili 3 ove sezone. Ovo je proverena informacija. Jel to drzavni projekat?

Da.

Sale

pre 7 godina

@raskucin Isplivao kompleks.Znaci ti ne priznajes ni jednog prvaka Evrope,jer je bilo manje meceva?Sto Zvezda nije igrala kad je bilo lako?Partizan je izbacio Panatinaikosa iz top 16 koji je bio aktuelni sampion Evrope i Makabija iz top 8.Na F-4 nije izgubio mec u regularnom toku.Cestitke zvezdi na tituli.

Arso

pre 7 godina

Grobari molim vas zaobidjite komentar samo zvezdini navijaci molim vas.Cesto upadam u diskusiju gde mi dosta zvezdinih navijaca kazu da glasaju za Vucica samo zbog zvezde.Istina + laz - bar vi komentatori pa da vidimo da li je ovo samo mit ili ima neceg.Niste glasali,zaobidjite molim vas.Ja ne mogu da poverujem u ovo

JVMS

pre 7 godina

Drzavni projekat drugim recima : daj i nama da krademo drzavne pare pa neka narod sve to plati a mi cemo se lako dogovoriti nikada to nije bio problem, zar nije tako???

djinping

pre 7 godina

ova vlast na sve nacine pokusava da razjedini i zavadi ovaj preostali napaceni narod koji jos uvek nije pobegao iz Srbije.
ne dajte se ljudi.

reno

pre 7 godina

covic dao dijagnozu srpskog sporta - klubovi da bi opstali i uradili nesto, potrebno je da budu zakaceni na drzavnu pipu. sto implicira da jos dugo ovde nece biti privatizacije. katanac i na zvezdu i na partizan i na sve ostale pijavice koje posluju tako da im je drzava glavni sponzor. pa dosta ste je bilo javasluka, izvolite izadjite na trziste, napravite pare pa onda igrajte kupove, evrolige i ostalo sa parama koje ste sami napravili.

my way

pre 7 godina

Велики сам звездаш, али нико не заслужује да буде државни пројекат, поготово нико од АБА клубова који већ имају монопол због уништења домаћег првенства које уоште није било нужно и које је десетковало нашу базу кошаркаша. Да се ја питам нико од њих од Србије и Београда ни динара не би добио, па на шта то личи?! Где су им спонзори које им АБА доноси, зар не би томе то приватно, комерцијално такмичење требало да служи? Ако је оно само изговор да се униште сви други, да се разори база, онда наздравље. О резултатима у млађим категоријама се више и не пише, сувише је мучно ваљда то што је годинама успех изборити пласман на наредно ЕП, док се о медаљама више ни не сања. За то време толико омаловажавана ЈСЛ створила генерације телентованих фудбалера, шампионе Европе, света, еј! Кошаркашки систем хитно мора да се мења!

Mirko

pre 7 godina

(D, 13. april 2017 23:58)

Verujem da je tako, sve cenim i poštujem, a posebno konstruktivan razgovor.
Nije sporno to što kažeš, ali vidi ovako: kao "ne-državni" projekat vi dobijate od države duplo više od nas koji smo uradili najmanje duplo više nego vi i to pričam samo za ovu godinu, znači ako računamo matematički dobijate najmanje četiri puta više od nas u odnosu na ono što ste postigli.
Ali hajde, da se ne prepiremo oko toga, nije ni to poenta priče, prava poenta je u tome da je Zvezda proglašavana od strane tvojih navijača za državni projekat a pri tome dobija duplo manje para od vas - dakle sad nadodaj i ono od malopre, pa će ti biti jasno na koga i na šta smo kivni. Mislim da je Čović prvo to imao na umu kada je ovo rekao, a druga je realnost u kojoj gotovo nijedan od ovih velikih klubova a još manje mi "mali u evropskim okvirima" - nema zaokruženu finansijsku konstrukciju već se dobrim delom održava od nekih donacija,ili makar sponzora.

Eto ti, pogledaj naprimer Makabi - koliko je para dao ove godine, a šta je zaradio i koliko? Realno, pitanje je i da li su na nuli - ja mislim da su u minusu, a neko je to morao da zakrpi, dal vlasnik dal država dal neka firma. Tako možeš da analiziraš i ostale tipa Darušafaka, CSKA, Barselona, itd. Koji su njihovi izvori i da li je njima zaokružena f.konstrukcija?
Mislim da nema više od 2-3 veća evropska tima gde se klub finansira od svoje zarade.

Marko Niš

pre 7 godina

Kad budete državni klub možete i projekat :-D. Ma šalim se, možete šta hoćete i intergalaktički, mislim u narednih pet godina sigurno ;-)

banja luka

pre 7 godina

Ne trebamo ni mi ni partizan biti drzavni projekat jer drzava ne treba da daje novac u profesionalni sport. Samo sponzori, ulaznice, tv prava...a za sportski dio se slazem

mufljuz

pre 7 godina

Gomila gluposti!!!!Krenem da citam komentare,ranije sam nailazio na pregrst duhovitih,ironicnih,pametnih,zanimljivih.Sad vise ne znam dal je gluplja vest ili komentar koji je prati.

Bane

pre 7 godina

Možda bi svi kompletno mogli da se sklonite sa državne grbače pa da vidimo ko će šta ostvariti. Neravnopravno razdeljivanje sredstava gde onaj koji ima najviše "prijatelja" bliskih vlasti taj najviše i profitira. I onda jedan Metalac propade i ostane 2 i 3 koji služi kao shop za prodaju igrača jednog čoveka. Lepo privatizujte klubove i da pričamo ovako samo kukate kako ništa ne dobijate.

agassi

pre 7 godina

@PV
Pa valjda si nešto i prihodovao za tih 13 godina , da ne budeš toliko zavidan . Ako si iole normalan, shvataš da je novac cureo iz KKP , jednostavno je nemoguće sa svim sredstvima da još duguje . A o toj zasluzi da se dogovorimo da ničija nije gorela do zore , ni vaša, neće ni naša budi siguran .
Ta dominacija je imala svu podršku države ( verovatno sa pravom kao Evrpskom prvaku ) , ali ne može uvek, nije ovo Izrael . Zn da Vi na košarku gledate kao na svojinu , ali nije tako . Uz svo poštovanje za sve razultate nekad morate i da izgubite . Nauci da to prihvatis dostojanstveno . Do sledeće prilike , vidimo se na parketu , svako dobro i neka bolji pobedi .