Petak, 07.04.2017.

21:45

Radonjić: Ponosan sam na svoje momke

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Darušafaka zasluženo prošla u četvrtinu finala Evrolige, ali i istakao da je veoma ponosan na svoje momke.

Izvor:

Radonjiæ: Ponosan sam na svoje momke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Bravo i tebi i momcima, majstore, za sjajnu sezonu u Evropi i niz pobeda protiv najacih u koje je malo ko od nas verovao. Sto se tice komentara zagrebackih narikaca koje se maskiraju u sta god treba, po potrebi i u "navijace Zvezde", ne znam da l' su jadniji oni ili ovi nasi sto se loze na to?

anica

pre 7 godina

(Springfield, 8. april 2017 09:29)
Dobro sad, jeste malo...ali su oba kluba "cvrsta"...recimo, CSKA smo ubacili 80...koliko bese vi dali, 52 za ceo mec...meljaza.

cigan

pre 7 godina

Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..
(Springfield, 8. april 2017 09:29)

Ne pominjes Javora?

Batko

pre 7 godina

Sramota me je komentara "navijaca" Zvezde u vezi sa Radonjicem !!!
Evo vam Bozovic sa svojim "foricama" , to je za vas. Da se u Evropi odigra predkvalifikacije-predkvalifikacija i kraj... Ovako, covek sa najmanjim budzetom (mislim da eventualno Zalgiris ima manji) bude 9. u elitnom takmicenju, a najgori ga pljuju... U pravu su grobari kada nas prozivaju zbog toga !

mikson 82

pre 7 godina

Sledeće sezone malo pametnije sa pojačanjima. Ako se dovedu Ostin, Bolden, Štimac, Stefan Marković i jedan kvalitetan bek šuter, a odu Mitrović, Tomson, Volters( i možda Bjelica).... kapiram da ne bi budžet bio znatno veći, a tim bi bio mnogo snažniji, popunjeniji na svim pozicijama i konkurentniji samim tim u EL.

Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Bjelica???, Simanić, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Dobrić, Bek šuter, Marković Stefan, Jović, Rakićević 15-16 igrača, ABA odigrati lagano, ne juriti rekorde i osvojiti na kraju, POdjednako rasporediti minutažu svima ( ovi što se kale i dokazuju da više igraju ABA ligu) i tako napraviti balans istrošenosti tokom sezone koja je u ovom formatu jako naporna.....

Springfield

pre 7 godina

I dalje svi krive Oly za ispadanje a izgubili obe utakmice od direktnog konkurenta, Darusafake. Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..

Milan

pre 7 godina

F8 smo na žalost izgubili u prvom kolu protiv istog tima u pioniru! Izgubiti posle vođstva 17 razlike, izgubiti jedinu pravu četvorku, izgubiti rezervnog pleja ne može da ne ostavi posledice.

Tada smo dobili Kuzmu , dobili smo saznanje da nam treba play ali smo kupili loše.

Nismo iskoristili sezonu da razigramo mlađe igrače. Ako osvojimo ABA i u domacem prvenstvu razigramo nekog mladog igrača biće ekstra uspesna sezona.

nenad

pre 7 godina

Genwralno gledano bilo je lepo gledati zvezdu ove sezone sa ovoliko pobeda u ovakvom formatu e.l. Međutim ipak smo prokockali veliku sansu za mnogo veći uspeh najvise jer smo ostali bez mozda najboljeg igraca i jedinog pravog organizatora igre. E sad zasto je to tako neka se zapita strucni stab i uprava. Sad zna se jedino vazno je da se osvoji aba sto oped neće biti jednostavno jer ekipa ne izgleda najbolje

Lyon Boy

pre 7 godina

Samo je Vujosevic smetao sistemu EUROLEAGUE,zato je i sklonjen uz pomoc izvodjaca radova sa Zeleznika.U euroleague svi nesto pobedjuju,a zna se koji mogu da dobiju.Utom kontekstu Zvezdana ne smeta.

papiga47

pre 7 godina

kakav JOVIC ,druze vas max je to 9. mesto! Uradili ste lepu stvar za Srbiju tj kosarku,ostalo je da igrate i dobijete hrvate, opet zbog Srb,tj vase navijace! ZBOG COVICA - VAS NE VOLIM!!!

bane

pre 7 godina

Sa sastavom koji smo imali na pocetku sezone, da nam je neko ponudio 16 pobeda -svi bi pristali u treptaju oka. E sad, sto nismo naviklina sezonu od 60+ utakmica je druga prica. Umor i povrede uzimaju danak. Bravo Zvezdo!

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

""BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!
(sinisa, 7. april 2017 22:20)"

To uopste nije bila kljucna utakmica za nas.Kljucna je bila ona protiv Barse koju smo izgubili,a bespotrebno se istrosili na CZV-OLY.

Sjajna evroligaska sezona je iza nas i mozemo da samo da budemo ponosni na ono sto smo uradili.

Walden

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na sezoni u EL. Previse smo se mucili sa izostankom Jovica, i u zadnjih par utakmica ishod je bio ocekivan. Momci su dali sve od sebe, i ne sme im se nista zameriti.
Sad po titulu u ABA. Samo hrabro.

Ps. Za vas koji pljujete Olimpijakos-Oly jeste i bice bratski klub. I ne, ne treba niko da nas pusti da pobedimo, ako nismo zasluzili.

Марко

pre 7 godina

Каква је разлика одиграти 33 уместо 30 утакмица? Треба рационално посматрати ситуацију. Важно је да смо остварили 16, а не 5-6 победа.

Ivan

pre 7 godina

Uuu Radonja, pa mozda je i Cedevita zasluzila, neka ih neka se oni sklanjaju Turcima dogodine, a mi da igramo ligu sampiona kao ovi sto navijaju za darusafaku. Mi za ovo takmicenje nemamo para, a i ne vole nas previse, gledaj koliko se neko iscimao samo da ne udjemo u glupi play off.

Milos

pre 7 godina

Radonja, i mi smo ponosni na tebe i momke.Nista strasno, super sezona.Nismo prosli spletom okolnosti sa 16 pobeda.Vratice nam se to negde drugo, opusteno. Sad svim silama na uzimanje ABA lige, pa onda rekreativno kroz KLS.

mare

pre 7 godina

Generalno imamo jedan od gorih napada u EL, ali nas je vadila čelična odbrana i to je to.
Malo koji igrač u Zvezdi ima poene u rukama što se kaže. Simon odigra dobro 3-4 tekme ubaci nemoguće ali posle ga nema nigde, Volters igra na mahove, Danguba, Mitar isto...
Moraš da imaš skorera kao Miler ili Pulen oni izmisle poene, previše je suvog proseka u Zvezdi...

Mladen

pre 7 godina

Momci su uradili vise nego sto je bilo ko od nas ocekivao. Batalite te bratske gluposti, ne zivite u zabludi. Ovo je posao za njih, zasto bi neko gubio utakmice i pare. Tako je kako je, sledece sezone moze mnogo bolje, treba vise igraca iskusnih.

nex

pre 7 godina

@LIQUID
Naveo si me na razmisljanje,iskreno.
Dodao bih da je Zvezda propustila sansu da udje u top 8,koju ne verujem da ce imati sledece godine,ako udjemo u EL.
Nece bogati klubovi kao Makabi,Barsa,Galata,pa i UNIKS dozvoliti da im se ponovi ovakav neuspeh. Besomucno ce se pojacavati,a ovi ostali su vec jaki. Uci iduce god u top 8 bice ravno senzaciji.
Da mi pobedimo Ced prvo...

Arena Zeleznik

pre 7 godina

I ja ssm ponosan na Radonju.Uspeo je da ispusti 3 pobede vise 5 kola pre kraja.Od tih 5 cetiri meca su bila protiv ekipa sa ispod .500,a peta protiv Oly kod kuce.Ali usli ste u top 16.

pan

pre 7 godina

Radonja: trener koji je sa izuzetno iskusnim i za balkanske uslove jako skupim timom, koji je na 28 od 30 utakmica imao blagonaklono suđenje, pa čak i domaće sudije iz ABA lige, bez razigravanja ijednog mladog igrača, igrajući smešnu domaću ligu u kojoj je mogao da odmara sve ključne igrače, uspeo da u ligi od 30 kola bude eliminisan porazom u prvom kolu.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Sta ste zapeli za taj olimpiakos kao da nas je trebao pustiti.Za prave navijace bila bi sramota da prihvate poklonjen mec kao i mene.Posteno treba igrati pa sta bude a ne da se neko pusta jer nista sramotnije kad pobedis poklonjen mec

Lep

pre 7 godina

Brat, zena I drugar pored svega toga neprijatelji ti ne trebaju. Svaka cast Radonjicu bolje nisi mogao ni ti ni ekipa. A dok su nam porodica braca Grci I majka Rusija zivecemo ovako. Ne kazem da su trebali da nas puste, ali sto da ne... sto mi da se ne izvucemo nekad uz pomoc prijatelja. Pamti pa vrati. Partizan-Paok, Zvezda-Oly. Izbacise nas rodjeni, tako?

devlinjo

pre 7 godina

ja tekmu nisam ni gledao. zašto? Zato što sam znao kako će se završiti i zato što sam se bojao da će Zvezda učestvovati u tome! po komentarima vidim da jeste. mislio sam da će nas barem sudije načepiti, ali ono vidiš da i mi moramo pomoći. Za sve koji brane Radonjića imam jedno pitanje, koliko mu treba godina da razigra šestog igrača?

Dragan

pre 7 godina

Po meni, neuspeh, sad kad nismo uspeli, kada ce mo? Olimpijakos bio kljucni mec, a oni u zadnjih pet utakmica izgubili cetiri, samo nas dobili u produzetku. Kljucno je, izuzetno los sut, a to imas ili ne mas.

Leksa

pre 7 godina

Olimpijakosu sledece godine vratiti milo za drago. Da se Jovic nije povredio, uveliko bi bili bar 6. na tabeli. Steta za ovu sezonu ali idemo dalje. Hvala na lepoj evroligaskoj sezoni, uzivali smo gledajuci nasu Zvezdu.

LIQUID

pre 7 godina

Navijam za zvezdu od kada znam za sebe, a to je jaaako dugo :) Igrao sam kosarku mnogo godina i sve sto mogu da zakljucim o vecerasnjoj utakmici je sledece:
Ovo je jedna vrlo jadno dogovorena utakmica, iz ciste nemoci da se uradi bilo sta, bez ocigledne zelje i volje da se pobedi, bez pola igraca koji su nosili igru, a sada sede na klupi, sa Dangubicem celo drugo poluvreme, sa Thompsonom koji nije ukupno skupio minuta u Zvezdi kao danas, bez Bjelice koji je bio najbolji na terenu pre par dana (ubedjen sam da covek nije hteo da se bruka u ovoj farsi, sa toliko godina i pred kraj karijere, pa je zamolio da bude na klupi koliko god moze)... Tesko je namerno promasivati, gledati "silne" ofanzivne skokove protivnika, gubiti od pocetka do kraja i ako protivnik ima DUPLO VISE izgubljenih lopti skoro ceo mec...
O organizaciji napada na -3, -5 ili -6 razlike u 4/4 necemo ni da pricamo, svi stoje i cekaju da neko sutne sa 8 metara u 23. sekundi... znamo mi kako se pobedjuje, a ovo nije to! Jedno je kad igras pa izgubis, a drugo kad gleda zato sto moras!
Da li stvarno neko veruje da je ovo bila "taktika za pobedu"? Ova utakmica je na zalost izgubljena i pre nego sto je pocela! Dogus grupa, generalni sponzor EL, protiv jadne srpske ekipe...
Svaka cast inace, sezona preko svih ocekivanja, ali jadno i nemocno zavrsena. Bojim se da ce nas ova predaja bez borbe kostati mnogo protiv Cedevite. Kada neko jednom nevoljno polozi oruzje, kako ga motivisati da se bori dalje? Daj Boze da gresim!

cukce

pre 7 godina

Svi smo ponosni na momke a i na tebe Radonja! Sad odbrana titule aba lige! Do godine uz dva dobra amera umesto Tompsona i Voltersa napad na F4!

zvezdas

pre 7 godina

Veoma je bitno sticati ugled i drzati se konstantno u evropskoj kosarci.
Teska je bila svaka sezona,Radonjic je uspeo na tri fronta da se bori i izbori za taj status.
Sta je moglo vise!? Moglo se forsirati malo vise mladjih igraca,jel su nas stigle nevolje bas u najgore vreme.
Na nekim utakmicama dati vecu minutazu zvezdinoj mladosti.Sa tezama o bratskom klubu smo zavrsili i neka smo sada nacisto.Posle svega covek moze samo da kaze.
Hvala igracima,hvala treneru.

Pegone

pre 7 godina

Zao mi je komsije :-(((( !!!
Puno srece u narednoj sezoni ,zasluzili ste EL i 17/'18 sezoni.
Zao mi je zbog nekoliko poraza u Beogradu ali glavu gore .Srecnooooooooooo

Cinik

pre 7 godina

I na ovoj utakmici su se desile neke mistične stvari. Gudurić kao da nije igrao, Tompson kao da nije znao da treba da pogodi koš, Volters da treba loptu ponekad i da doda, Lazić da ne treba samo da bije po terenu već i koš da da, Mitrović da igra za Zvezdu. Jasno je da su se ovde umešali neki poznati elemnti koji već dugo ne žele lepo Zvezdi i Srbiji. Ne, nije Partizan već Turska koja je ovde vladala 500 godina.

Danilo

pre 7 godina

Sezona je bila sjajna za naše Uplakanse,možda i najbolja u istoriji združenih klubova.
Sada ste mogli da vidite kako je nama bilo nekoliko decenija. Super je,zar ne?
Mislim da je tim igrao iznad svog igračkog i timskog rejtinga,a više od toga nije moguće.
Čak su 5 igrača igrali najbolju sezonu u karijeri a to se retko dešava u bilo kom sportu ili timu.
To su Jović,Lazić,Simon,Kuzmić i Dženkins.
Radonja se učvrstio kao jedan od boljih evropskih trenera.
Publika je bila brojna i glasna, i vidimo večeras koliko Turci ne znaju da navijaju, posebno kada se porede sa nama.
Loše strane su što je zapostavljen razvoj mladih igrača, pa ih nismo ni videli na terenu.
Loše je to što veliki talenti Gudura,Danguba i Mitrović imaju dosta slabiju sezonu od prošle
Podbacilo se sa pojačanjima, sem Dženkinsa, ali to je uvek i pitanje novca.
Sve u svemu, česttike na fenomenalnoj sezoni, a od sutra nastavljamo sa navijačkim podbadanjem.
Ili, odmah da krenemo:
Radonja, odlazi!

Blagoje Solujic

pre 7 godina

Svaka cast momcima, jedino je problem sto mi definitivno nismo imali dobru zamenu za Jovica i to nas je kostalo prolaza. Od kad nema Jovica nema ni tecne igre u napadu i Kuzmic je pao drasticno (ne veceras ali u nekim predhodnim utakmicama da). Uglavnom svaka cast i nadam se vise srece sledece sezone i jos jedan pristojan plej.

sinisa

pre 7 godina

"BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!

Samo zvezda

pre 7 godina

I mi smo ponosni na vas. Hvala vam za predivnu sezonu i za svaku pobedu. Sad glavu gore i da pobedite cedevitu pa sledeće sezone da napadamo F4. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA. IGRAJ I BORI SE.

molina

pre 7 godina

Radonja hvala tebi i igracima.
A sada na narandzaste. Nije mi jasno ko je potpoisao ovaj kalendar u kome sto si bolji to ti je gore. Malo ljudi shvata koliko to ima uticaja. A sve zbog domace lige i da se grobari ne suse previse posto su se prosle godine bunili kada je Zvezda usla u top16.

severnjača

pre 7 godina

Navijači su ponosni na vas! Samo su 3 ekipe uspele da nas dobiju 2 puta: Efes, Darušafaka i "bratski" Olimpijakos! Svaka cast, Radonja!

drvobradi

pre 7 godina

Sezona odigrana iznad realnih mogućnosti. Nažalost, omasilo se sa 2 poslednja pojačanja i bespotrebno forsiranje u ABA je uzelo danak. U svakom slučaju, treba da smo ponosni na ovaj tim, igrače i trenera. Dosta radosti, pomalo nerviranja, puno borbenosti i želje, možda ne toliko znanja. Na kraju gledano, 2 lopte u prve 2 utakmice su odlučile sezonu.
Sad odmor dan,dva pa uzeti ABA ligu.

anica

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na svemu. Sam pogled na tabelu, eto npr. "braca" imaju tri pobede vise, od toga jedna protiv nas. Koji su sve timovi iza nas. Sledeca sezona ce biti bolja.
Hvala na svim radostima, i na predivnoj kosarci.
ZVEZDA!

anica

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na svemu. Sam pogled na tabelu, eto npr. "braca" imaju tri pobede vise, od toga jedna protiv nas. Koji su sve timovi iza nas. Sledeca sezona ce biti bolja.
Hvala na svim radostima, i na predivnoj kosarci.
ZVEZDA!

sinisa

pre 7 godina

"BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!

Pegone

pre 7 godina

Zao mi je komsije :-(((( !!!
Puno srece u narednoj sezoni ,zasluzili ste EL i 17/'18 sezoni.
Zao mi je zbog nekoliko poraza u Beogradu ali glavu gore .Srecnooooooooooo

Danilo

pre 7 godina

Sezona je bila sjajna za naše Uplakanse,možda i najbolja u istoriji združenih klubova.
Sada ste mogli da vidite kako je nama bilo nekoliko decenija. Super je,zar ne?
Mislim da je tim igrao iznad svog igračkog i timskog rejtinga,a više od toga nije moguće.
Čak su 5 igrača igrali najbolju sezonu u karijeri a to se retko dešava u bilo kom sportu ili timu.
To su Jović,Lazić,Simon,Kuzmić i Dženkins.
Radonja se učvrstio kao jedan od boljih evropskih trenera.
Publika je bila brojna i glasna, i vidimo večeras koliko Turci ne znaju da navijaju, posebno kada se porede sa nama.
Loše strane su što je zapostavljen razvoj mladih igrača, pa ih nismo ni videli na terenu.
Loše je to što veliki talenti Gudura,Danguba i Mitrović imaju dosta slabiju sezonu od prošle
Podbacilo se sa pojačanjima, sem Dženkinsa, ali to je uvek i pitanje novca.
Sve u svemu, česttike na fenomenalnoj sezoni, a od sutra nastavljamo sa navijačkim podbadanjem.
Ili, odmah da krenemo:
Radonja, odlazi!

Leksa

pre 7 godina

Olimpijakosu sledece godine vratiti milo za drago. Da se Jovic nije povredio, uveliko bi bili bar 6. na tabeli. Steta za ovu sezonu ali idemo dalje. Hvala na lepoj evroligaskoj sezoni, uzivali smo gledajuci nasu Zvezdu.

severnjača

pre 7 godina

Navijači su ponosni na vas! Samo su 3 ekipe uspele da nas dobiju 2 puta: Efes, Darušafaka i "bratski" Olimpijakos! Svaka cast, Radonja!

drvobradi

pre 7 godina

Sezona odigrana iznad realnih mogućnosti. Nažalost, omasilo se sa 2 poslednja pojačanja i bespotrebno forsiranje u ABA je uzelo danak. U svakom slučaju, treba da smo ponosni na ovaj tim, igrače i trenera. Dosta radosti, pomalo nerviranja, puno borbenosti i želje, možda ne toliko znanja. Na kraju gledano, 2 lopte u prve 2 utakmice su odlučile sezonu.
Sad odmor dan,dva pa uzeti ABA ligu.

molina

pre 7 godina

Radonja hvala tebi i igracima.
A sada na narandzaste. Nije mi jasno ko je potpoisao ovaj kalendar u kome sto si bolji to ti je gore. Malo ljudi shvata koliko to ima uticaja. A sve zbog domace lige i da se grobari ne suse previse posto su se prosle godine bunili kada je Zvezda usla u top16.

zvezdas

pre 7 godina

Veoma je bitno sticati ugled i drzati se konstantno u evropskoj kosarci.
Teska je bila svaka sezona,Radonjic je uspeo na tri fronta da se bori i izbori za taj status.
Sta je moglo vise!? Moglo se forsirati malo vise mladjih igraca,jel su nas stigle nevolje bas u najgore vreme.
Na nekim utakmicama dati vecu minutazu zvezdinoj mladosti.Sa tezama o bratskom klubu smo zavrsili i neka smo sada nacisto.Posle svega covek moze samo da kaze.
Hvala igracima,hvala treneru.

cukce

pre 7 godina

Svi smo ponosni na momke a i na tebe Radonja! Sad odbrana titule aba lige! Do godine uz dva dobra amera umesto Tompsona i Voltersa napad na F4!

Blagoje Solujic

pre 7 godina

Svaka cast momcima, jedino je problem sto mi definitivno nismo imali dobru zamenu za Jovica i to nas je kostalo prolaza. Od kad nema Jovica nema ni tecne igre u napadu i Kuzmic je pao drasticno (ne veceras ali u nekim predhodnim utakmicama da). Uglavnom svaka cast i nadam se vise srece sledece sezone i jos jedan pristojan plej.

Lep

pre 7 godina

Brat, zena I drugar pored svega toga neprijatelji ti ne trebaju. Svaka cast Radonjicu bolje nisi mogao ni ti ni ekipa. A dok su nam porodica braca Grci I majka Rusija zivecemo ovako. Ne kazem da su trebali da nas puste, ali sto da ne... sto mi da se ne izvucemo nekad uz pomoc prijatelja. Pamti pa vrati. Partizan-Paok, Zvezda-Oly. Izbacise nas rodjeni, tako?

Samo zvezda

pre 7 godina

I mi smo ponosni na vas. Hvala vam za predivnu sezonu i za svaku pobedu. Sad glavu gore i da pobedite cedevitu pa sledeće sezone da napadamo F4. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA. IGRAJ I BORI SE.

devlinjo

pre 7 godina

ja tekmu nisam ni gledao. zašto? Zato što sam znao kako će se završiti i zato što sam se bojao da će Zvezda učestvovati u tome! po komentarima vidim da jeste. mislio sam da će nas barem sudije načepiti, ali ono vidiš da i mi moramo pomoći. Za sve koji brane Radonjića imam jedno pitanje, koliko mu treba godina da razigra šestog igrača?

Dragan

pre 7 godina

Po meni, neuspeh, sad kad nismo uspeli, kada ce mo? Olimpijakos bio kljucni mec, a oni u zadnjih pet utakmica izgubili cetiri, samo nas dobili u produzetku. Kljucno je, izuzetno los sut, a to imas ili ne mas.

LIQUID

pre 7 godina

Navijam za zvezdu od kada znam za sebe, a to je jaaako dugo :) Igrao sam kosarku mnogo godina i sve sto mogu da zakljucim o vecerasnjoj utakmici je sledece:
Ovo je jedna vrlo jadno dogovorena utakmica, iz ciste nemoci da se uradi bilo sta, bez ocigledne zelje i volje da se pobedi, bez pola igraca koji su nosili igru, a sada sede na klupi, sa Dangubicem celo drugo poluvreme, sa Thompsonom koji nije ukupno skupio minuta u Zvezdi kao danas, bez Bjelice koji je bio najbolji na terenu pre par dana (ubedjen sam da covek nije hteo da se bruka u ovoj farsi, sa toliko godina i pred kraj karijere, pa je zamolio da bude na klupi koliko god moze)... Tesko je namerno promasivati, gledati "silne" ofanzivne skokove protivnika, gubiti od pocetka do kraja i ako protivnik ima DUPLO VISE izgubljenih lopti skoro ceo mec...
O organizaciji napada na -3, -5 ili -6 razlike u 4/4 necemo ni da pricamo, svi stoje i cekaju da neko sutne sa 8 metara u 23. sekundi... znamo mi kako se pobedjuje, a ovo nije to! Jedno je kad igras pa izgubis, a drugo kad gleda zato sto moras!
Da li stvarno neko veruje da je ovo bila "taktika za pobedu"? Ova utakmica je na zalost izgubljena i pre nego sto je pocela! Dogus grupa, generalni sponzor EL, protiv jadne srpske ekipe...
Svaka cast inace, sezona preko svih ocekivanja, ali jadno i nemocno zavrsena. Bojim se da ce nas ova predaja bez borbe kostati mnogo protiv Cedevite. Kada neko jednom nevoljno polozi oruzje, kako ga motivisati da se bori dalje? Daj Boze da gresim!

Cinik

pre 7 godina

I na ovoj utakmici su se desile neke mistične stvari. Gudurić kao da nije igrao, Tompson kao da nije znao da treba da pogodi koš, Volters da treba loptu ponekad i da doda, Lazić da ne treba samo da bije po terenu već i koš da da, Mitrović da igra za Zvezdu. Jasno je da su se ovde umešali neki poznati elemnti koji već dugo ne žele lepo Zvezdi i Srbiji. Ne, nije Partizan već Turska koja je ovde vladala 500 godina.

mare

pre 7 godina

Generalno imamo jedan od gorih napada u EL, ali nas je vadila čelična odbrana i to je to.
Malo koji igrač u Zvezdi ima poene u rukama što se kaže. Simon odigra dobro 3-4 tekme ubaci nemoguće ali posle ga nema nigde, Volters igra na mahove, Danguba, Mitar isto...
Moraš da imaš skorera kao Miler ili Pulen oni izmisle poene, previše je suvog proseka u Zvezdi...

papiga47

pre 7 godina

kakav JOVIC ,druze vas max je to 9. mesto! Uradili ste lepu stvar za Srbiju tj kosarku,ostalo je da igrate i dobijete hrvate, opet zbog Srb,tj vase navijace! ZBOG COVICA - VAS NE VOLIM!!!

Milan

pre 7 godina

F8 smo na žalost izgubili u prvom kolu protiv istog tima u pioniru! Izgubiti posle vođstva 17 razlike, izgubiti jedinu pravu četvorku, izgubiti rezervnog pleja ne može da ne ostavi posledice.

Tada smo dobili Kuzmu , dobili smo saznanje da nam treba play ali smo kupili loše.

Nismo iskoristili sezonu da razigramo mlađe igrače. Ako osvojimo ABA i u domacem prvenstvu razigramo nekog mladog igrača biće ekstra uspesna sezona.

Batko

pre 7 godina

Sramota me je komentara "navijaca" Zvezde u vezi sa Radonjicem !!!
Evo vam Bozovic sa svojim "foricama" , to je za vas. Da se u Evropi odigra predkvalifikacije-predkvalifikacija i kraj... Ovako, covek sa najmanjim budzetom (mislim da eventualno Zalgiris ima manji) bude 9. u elitnom takmicenju, a najgori ga pljuju... U pravu su grobari kada nas prozivaju zbog toga !

Марко

pre 7 godina

Каква је разлика одиграти 33 уместо 30 утакмица? Треба рационално посматрати ситуацију. Важно је да смо остварили 16, а не 5-6 победа.

pan

pre 7 godina

Radonja: trener koji je sa izuzetno iskusnim i za balkanske uslove jako skupim timom, koji je na 28 od 30 utakmica imao blagonaklono suđenje, pa čak i domaće sudije iz ABA lige, bez razigravanja ijednog mladog igrača, igrajući smešnu domaću ligu u kojoj je mogao da odmara sve ključne igrače, uspeo da u ligi od 30 kola bude eliminisan porazom u prvom kolu.

bane

pre 7 godina

Sa sastavom koji smo imali na pocetku sezone, da nam je neko ponudio 16 pobeda -svi bi pristali u treptaju oka. E sad, sto nismo naviklina sezonu od 60+ utakmica je druga prica. Umor i povrede uzimaju danak. Bravo Zvezdo!

nex

pre 7 godina

@LIQUID
Naveo si me na razmisljanje,iskreno.
Dodao bih da je Zvezda propustila sansu da udje u top 8,koju ne verujem da ce imati sledece godine,ako udjemo u EL.
Nece bogati klubovi kao Makabi,Barsa,Galata,pa i UNIKS dozvoliti da im se ponovi ovakav neuspeh. Besomucno ce se pojacavati,a ovi ostali su vec jaki. Uci iduce god u top 8 bice ravno senzaciji.
Da mi pobedimo Ced prvo...

Ivan

pre 7 godina

Uuu Radonja, pa mozda je i Cedevita zasluzila, neka ih neka se oni sklanjaju Turcima dogodine, a mi da igramo ligu sampiona kao ovi sto navijaju za darusafaku. Mi za ovo takmicenje nemamo para, a i ne vole nas previse, gledaj koliko se neko iscimao samo da ne udjemo u glupi play off.

Walden

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na sezoni u EL. Previse smo se mucili sa izostankom Jovica, i u zadnjih par utakmica ishod je bio ocekivan. Momci su dali sve od sebe, i ne sme im se nista zameriti.
Sad po titulu u ABA. Samo hrabro.

Ps. Za vas koji pljujete Olimpijakos-Oly jeste i bice bratski klub. I ne, ne treba niko da nas pusti da pobedimo, ako nismo zasluzili.

Lyon Boy

pre 7 godina

Samo je Vujosevic smetao sistemu EUROLEAGUE,zato je i sklonjen uz pomoc izvodjaca radova sa Zeleznika.U euroleague svi nesto pobedjuju,a zna se koji mogu da dobiju.Utom kontekstu Zvezdana ne smeta.

mikson 82

pre 7 godina

Sledeće sezone malo pametnije sa pojačanjima. Ako se dovedu Ostin, Bolden, Štimac, Stefan Marković i jedan kvalitetan bek šuter, a odu Mitrović, Tomson, Volters( i možda Bjelica).... kapiram da ne bi budžet bio znatno veći, a tim bi bio mnogo snažniji, popunjeniji na svim pozicijama i konkurentniji samim tim u EL.

Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Bjelica???, Simanić, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Dobrić, Bek šuter, Marković Stefan, Jović, Rakićević 15-16 igrača, ABA odigrati lagano, ne juriti rekorde i osvojiti na kraju, POdjednako rasporediti minutažu svima ( ovi što se kale i dokazuju da više igraju ABA ligu) i tako napraviti balans istrošenosti tokom sezone koja je u ovom formatu jako naporna.....

nenad

pre 7 godina

Genwralno gledano bilo je lepo gledati zvezdu ove sezone sa ovoliko pobeda u ovakvom formatu e.l. Međutim ipak smo prokockali veliku sansu za mnogo veći uspeh najvise jer smo ostali bez mozda najboljeg igraca i jedinog pravog organizatora igre. E sad zasto je to tako neka se zapita strucni stab i uprava. Sad zna se jedino vazno je da se osvoji aba sto oped neće biti jednostavno jer ekipa ne izgleda najbolje

Springfield

pre 7 godina

I dalje svi krive Oly za ispadanje a izgubili obe utakmice od direktnog konkurenta, Darusafake. Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..

Milos

pre 7 godina

Radonja, i mi smo ponosni na tebe i momke.Nista strasno, super sezona.Nismo prosli spletom okolnosti sa 16 pobeda.Vratice nam se to negde drugo, opusteno. Sad svim silama na uzimanje ABA lige, pa onda rekreativno kroz KLS.

cigan

pre 7 godina

Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..
(Springfield, 8. april 2017 09:29)

Ne pominjes Javora?

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Sta ste zapeli za taj olimpiakos kao da nas je trebao pustiti.Za prave navijace bila bi sramota da prihvate poklonjen mec kao i mene.Posteno treba igrati pa sta bude a ne da se neko pusta jer nista sramotnije kad pobedis poklonjen mec

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

""BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!
(sinisa, 7. april 2017 22:20)"

To uopste nije bila kljucna utakmica za nas.Kljucna je bila ona protiv Barse koju smo izgubili,a bespotrebno se istrosili na CZV-OLY.

Sjajna evroligaska sezona je iza nas i mozemo da samo da budemo ponosni na ono sto smo uradili.

anica

pre 7 godina

(Springfield, 8. april 2017 09:29)
Dobro sad, jeste malo...ali su oba kluba "cvrsta"...recimo, CSKA smo ubacili 80...koliko bese vi dali, 52 za ceo mec...meljaza.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Bravo i tebi i momcima, majstore, za sjajnu sezonu u Evropi i niz pobeda protiv najacih u koje je malo ko od nas verovao. Sto se tice komentara zagrebackih narikaca koje se maskiraju u sta god treba, po potrebi i u "navijace Zvezde", ne znam da l' su jadniji oni ili ovi nasi sto se loze na to?

Arena Zeleznik

pre 7 godina

I ja ssm ponosan na Radonju.Uspeo je da ispusti 3 pobede vise 5 kola pre kraja.Od tih 5 cetiri meca su bila protiv ekipa sa ispod .500,a peta protiv Oly kod kuce.Ali usli ste u top 16.

Mladen

pre 7 godina

Momci su uradili vise nego sto je bilo ko od nas ocekivao. Batalite te bratske gluposti, ne zivite u zabludi. Ovo je posao za njih, zasto bi neko gubio utakmice i pare. Tako je kako je, sledece sezone moze mnogo bolje, treba vise igraca iskusnih.

LIQUID

pre 7 godina

Navijam za zvezdu od kada znam za sebe, a to je jaaako dugo :) Igrao sam kosarku mnogo godina i sve sto mogu da zakljucim o vecerasnjoj utakmici je sledece:
Ovo je jedna vrlo jadno dogovorena utakmica, iz ciste nemoci da se uradi bilo sta, bez ocigledne zelje i volje da se pobedi, bez pola igraca koji su nosili igru, a sada sede na klupi, sa Dangubicem celo drugo poluvreme, sa Thompsonom koji nije ukupno skupio minuta u Zvezdi kao danas, bez Bjelice koji je bio najbolji na terenu pre par dana (ubedjen sam da covek nije hteo da se bruka u ovoj farsi, sa toliko godina i pred kraj karijere, pa je zamolio da bude na klupi koliko god moze)... Tesko je namerno promasivati, gledati "silne" ofanzivne skokove protivnika, gubiti od pocetka do kraja i ako protivnik ima DUPLO VISE izgubljenih lopti skoro ceo mec...
O organizaciji napada na -3, -5 ili -6 razlike u 4/4 necemo ni da pricamo, svi stoje i cekaju da neko sutne sa 8 metara u 23. sekundi... znamo mi kako se pobedjuje, a ovo nije to! Jedno je kad igras pa izgubis, a drugo kad gleda zato sto moras!
Da li stvarno neko veruje da je ovo bila "taktika za pobedu"? Ova utakmica je na zalost izgubljena i pre nego sto je pocela! Dogus grupa, generalni sponzor EL, protiv jadne srpske ekipe...
Svaka cast inace, sezona preko svih ocekivanja, ali jadno i nemocno zavrsena. Bojim se da ce nas ova predaja bez borbe kostati mnogo protiv Cedevite. Kada neko jednom nevoljno polozi oruzje, kako ga motivisati da se bori dalje? Daj Boze da gresim!

Cinik

pre 7 godina

I na ovoj utakmici su se desile neke mistične stvari. Gudurić kao da nije igrao, Tompson kao da nije znao da treba da pogodi koš, Volters da treba loptu ponekad i da doda, Lazić da ne treba samo da bije po terenu već i koš da da, Mitrović da igra za Zvezdu. Jasno je da su se ovde umešali neki poznati elemnti koji već dugo ne žele lepo Zvezdi i Srbiji. Ne, nije Partizan već Turska koja je ovde vladala 500 godina.

devlinjo

pre 7 godina

ja tekmu nisam ni gledao. zašto? Zato što sam znao kako će se završiti i zato što sam se bojao da će Zvezda učestvovati u tome! po komentarima vidim da jeste. mislio sam da će nas barem sudije načepiti, ali ono vidiš da i mi moramo pomoći. Za sve koji brane Radonjića imam jedno pitanje, koliko mu treba godina da razigra šestog igrača?

anica

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na svemu. Sam pogled na tabelu, eto npr. "braca" imaju tri pobede vise, od toga jedna protiv nas. Koji su sve timovi iza nas. Sledeca sezona ce biti bolja.
Hvala na svim radostima, i na predivnoj kosarci.
ZVEZDA!

Dragan

pre 7 godina

Po meni, neuspeh, sad kad nismo uspeli, kada ce mo? Olimpijakos bio kljucni mec, a oni u zadnjih pet utakmica izgubili cetiri, samo nas dobili u produzetku. Kljucno je, izuzetno los sut, a to imas ili ne mas.

Danilo

pre 7 godina

Sezona je bila sjajna za naše Uplakanse,možda i najbolja u istoriji združenih klubova.
Sada ste mogli da vidite kako je nama bilo nekoliko decenija. Super je,zar ne?
Mislim da je tim igrao iznad svog igračkog i timskog rejtinga,a više od toga nije moguće.
Čak su 5 igrača igrali najbolju sezonu u karijeri a to se retko dešava u bilo kom sportu ili timu.
To su Jović,Lazić,Simon,Kuzmić i Dženkins.
Radonja se učvrstio kao jedan od boljih evropskih trenera.
Publika je bila brojna i glasna, i vidimo večeras koliko Turci ne znaju da navijaju, posebno kada se porede sa nama.
Loše strane su što je zapostavljen razvoj mladih igrača, pa ih nismo ni videli na terenu.
Loše je to što veliki talenti Gudura,Danguba i Mitrović imaju dosta slabiju sezonu od prošle
Podbacilo se sa pojačanjima, sem Dženkinsa, ali to je uvek i pitanje novca.
Sve u svemu, česttike na fenomenalnoj sezoni, a od sutra nastavljamo sa navijačkim podbadanjem.
Ili, odmah da krenemo:
Radonja, odlazi!

Pegone

pre 7 godina

Zao mi je komsije :-(((( !!!
Puno srece u narednoj sezoni ,zasluzili ste EL i 17/'18 sezoni.
Zao mi je zbog nekoliko poraza u Beogradu ali glavu gore .Srecnooooooooooo

cukce

pre 7 godina

Svi smo ponosni na momke a i na tebe Radonja! Sad odbrana titule aba lige! Do godine uz dva dobra amera umesto Tompsona i Voltersa napad na F4!

sinisa

pre 7 godina

"BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!

Lyon Boy

pre 7 godina

Samo je Vujosevic smetao sistemu EUROLEAGUE,zato je i sklonjen uz pomoc izvodjaca radova sa Zeleznika.U euroleague svi nesto pobedjuju,a zna se koji mogu da dobiju.Utom kontekstu Zvezdana ne smeta.

molina

pre 7 godina

Radonja hvala tebi i igracima.
A sada na narandzaste. Nije mi jasno ko je potpoisao ovaj kalendar u kome sto si bolji to ti je gore. Malo ljudi shvata koliko to ima uticaja. A sve zbog domace lige i da se grobari ne suse previse posto su se prosle godine bunili kada je Zvezda usla u top16.

Leksa

pre 7 godina

Olimpijakosu sledece godine vratiti milo za drago. Da se Jovic nije povredio, uveliko bi bili bar 6. na tabeli. Steta za ovu sezonu ali idemo dalje. Hvala na lepoj evroligaskoj sezoni, uzivali smo gledajuci nasu Zvezdu.

Lep

pre 7 godina

Brat, zena I drugar pored svega toga neprijatelji ti ne trebaju. Svaka cast Radonjicu bolje nisi mogao ni ti ni ekipa. A dok su nam porodica braca Grci I majka Rusija zivecemo ovako. Ne kazem da su trebali da nas puste, ali sto da ne... sto mi da se ne izvucemo nekad uz pomoc prijatelja. Pamti pa vrati. Partizan-Paok, Zvezda-Oly. Izbacise nas rodjeni, tako?

papiga47

pre 7 godina

kakav JOVIC ,druze vas max je to 9. mesto! Uradili ste lepu stvar za Srbiju tj kosarku,ostalo je da igrate i dobijete hrvate, opet zbog Srb,tj vase navijace! ZBOG COVICA - VAS NE VOLIM!!!

severnjača

pre 7 godina

Navijači su ponosni na vas! Samo su 3 ekipe uspele da nas dobiju 2 puta: Efes, Darušafaka i "bratski" Olimpijakos! Svaka cast, Radonja!

Samo zvezda

pre 7 godina

I mi smo ponosni na vas. Hvala vam za predivnu sezonu i za svaku pobedu. Sad glavu gore i da pobedite cedevitu pa sledeće sezone da napadamo F4. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA. IGRAJ I BORI SE.

Walden

pre 7 godina

Radonja, svaka cast na sezoni u EL. Previse smo se mucili sa izostankom Jovica, i u zadnjih par utakmica ishod je bio ocekivan. Momci su dali sve od sebe, i ne sme im se nista zameriti.
Sad po titulu u ABA. Samo hrabro.

Ps. Za vas koji pljujete Olimpijakos-Oly jeste i bice bratski klub. I ne, ne treba niko da nas pusti da pobedimo, ako nismo zasluzili.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 7 godina

""BRATSKI OLIMPIJAKOS"...E moji navijaci Crvene Zvezde....Braca zabila noz u kljucnoj utakmici,iako njima nista nije trebalo,igrali su kao da ima treba za zivot,pamtite ovo i ne zaboravite!!!
(sinisa, 7. april 2017 22:20)"

To uopste nije bila kljucna utakmica za nas.Kljucna je bila ona protiv Barse koju smo izgubili,a bespotrebno se istrosili na CZV-OLY.

Sjajna evroligaska sezona je iza nas i mozemo da samo da budemo ponosni na ono sto smo uradili.

Springfield

pre 7 godina

I dalje svi krive Oly za ispadanje a izgubili obe utakmice od direktnog konkurenta, Darusafake. Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..

pan

pre 7 godina

Radonja: trener koji je sa izuzetno iskusnim i za balkanske uslove jako skupim timom, koji je na 28 od 30 utakmica imao blagonaklono suđenje, pa čak i domaće sudije iz ABA lige, bez razigravanja ijednog mladog igrača, igrajući smešnu domaću ligu u kojoj je mogao da odmara sve ključne igrače, uspeo da u ligi od 30 kola bude eliminisan porazom u prvom kolu.

zvezdas

pre 7 godina

Veoma je bitno sticati ugled i drzati se konstantno u evropskoj kosarci.
Teska je bila svaka sezona,Radonjic je uspeo na tri fronta da se bori i izbori za taj status.
Sta je moglo vise!? Moglo se forsirati malo vise mladjih igraca,jel su nas stigle nevolje bas u najgore vreme.
Na nekim utakmicama dati vecu minutazu zvezdinoj mladosti.Sa tezama o bratskom klubu smo zavrsili i neka smo sada nacisto.Posle svega covek moze samo da kaze.
Hvala igracima,hvala treneru.

drvobradi

pre 7 godina

Sezona odigrana iznad realnih mogućnosti. Nažalost, omasilo se sa 2 poslednja pojačanja i bespotrebno forsiranje u ABA je uzelo danak. U svakom slučaju, treba da smo ponosni na ovaj tim, igrače i trenera. Dosta radosti, pomalo nerviranja, puno borbenosti i želje, možda ne toliko znanja. Na kraju gledano, 2 lopte u prve 2 utakmice su odlučile sezonu.
Sad odmor dan,dva pa uzeti ABA ligu.

Arena Zeleznik

pre 7 godina

I ja ssm ponosan na Radonju.Uspeo je da ispusti 3 pobede vise 5 kola pre kraja.Od tih 5 cetiri meca su bila protiv ekipa sa ispod .500,a peta protiv Oly kod kuce.Ali usli ste u top 16.

Milan

pre 7 godina

F8 smo na žalost izgubili u prvom kolu protiv istog tima u pioniru! Izgubiti posle vođstva 17 razlike, izgubiti jedinu pravu četvorku, izgubiti rezervnog pleja ne može da ne ostavi posledice.

Tada smo dobili Kuzmu , dobili smo saznanje da nam treba play ali smo kupili loše.

Nismo iskoristili sezonu da razigramo mlađe igrače. Ako osvojimo ABA i u domacem prvenstvu razigramo nekog mladog igrača biće ekstra uspesna sezona.

cigan

pre 7 godina

Vas nisu izbacila braca vec ste se sami izbacili. Za celo poluvreme ste ubacili 17 poena i trazite od 'brace' da vas puste..
(Springfield, 8. april 2017 09:29)

Ne pominjes Javora?

Blagoje Solujic

pre 7 godina

Svaka cast momcima, jedino je problem sto mi definitivno nismo imali dobru zamenu za Jovica i to nas je kostalo prolaza. Od kad nema Jovica nema ni tecne igre u napadu i Kuzmic je pao drasticno (ne veceras ali u nekim predhodnim utakmicama da). Uglavnom svaka cast i nadam se vise srece sledece sezone i jos jedan pristojan plej.

bane

pre 7 godina

Sa sastavom koji smo imali na pocetku sezone, da nam je neko ponudio 16 pobeda -svi bi pristali u treptaju oka. E sad, sto nismo naviklina sezonu od 60+ utakmica je druga prica. Umor i povrede uzimaju danak. Bravo Zvezdo!

Milos

pre 7 godina

Radonja, i mi smo ponosni na tebe i momke.Nista strasno, super sezona.Nismo prosli spletom okolnosti sa 16 pobeda.Vratice nam se to negde drugo, opusteno. Sad svim silama na uzimanje ABA lige, pa onda rekreativno kroz KLS.

Марко

pre 7 godina

Каква је разлика одиграти 33 уместо 30 утакмица? Треба рационално посматрати ситуацију. Важно је да смо остварили 16, а не 5-6 победа.

mikson 82

pre 7 godina

Sledeće sezone malo pametnije sa pojačanjima. Ako se dovedu Ostin, Bolden, Štimac, Stefan Marković i jedan kvalitetan bek šuter, a odu Mitrović, Tomson, Volters( i možda Bjelica).... kapiram da ne bi budžet bio znatno veći, a tim bi bio mnogo snažniji, popunjeniji na svim pozicijama i konkurentniji samim tim u EL.

Kuzmić, Štimac, Ostin, Bolden, Bjelica???, Simanić, Simonović, Dangubić, Gudurić, Lazić, Jenkins, Dobrić, Bek šuter, Marković Stefan, Jović, Rakićević 15-16 igrača, ABA odigrati lagano, ne juriti rekorde i osvojiti na kraju, POdjednako rasporediti minutažu svima ( ovi što se kale i dokazuju da više igraju ABA ligu) i tako napraviti balans istrošenosti tokom sezone koja je u ovom formatu jako naporna.....

Batko

pre 7 godina

Sramota me je komentara "navijaca" Zvezde u vezi sa Radonjicem !!!
Evo vam Bozovic sa svojim "foricama" , to je za vas. Da se u Evropi odigra predkvalifikacije-predkvalifikacija i kraj... Ovako, covek sa najmanjim budzetom (mislim da eventualno Zalgiris ima manji) bude 9. u elitnom takmicenju, a najgori ga pljuju... U pravu su grobari kada nas prozivaju zbog toga !

Ivan

pre 7 godina

Uuu Radonja, pa mozda je i Cedevita zasluzila, neka ih neka se oni sklanjaju Turcima dogodine, a mi da igramo ligu sampiona kao ovi sto navijaju za darusafaku. Mi za ovo takmicenje nemamo para, a i ne vole nas previse, gledaj koliko se neko iscimao samo da ne udjemo u glupi play off.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Sta ste zapeli za taj olimpiakos kao da nas je trebao pustiti.Za prave navijace bila bi sramota da prihvate poklonjen mec kao i mene.Posteno treba igrati pa sta bude a ne da se neko pusta jer nista sramotnije kad pobedis poklonjen mec

nex

pre 7 godina

@LIQUID
Naveo si me na razmisljanje,iskreno.
Dodao bih da je Zvezda propustila sansu da udje u top 8,koju ne verujem da ce imati sledece godine,ako udjemo u EL.
Nece bogati klubovi kao Makabi,Barsa,Galata,pa i UNIKS dozvoliti da im se ponovi ovakav neuspeh. Besomucno ce se pojacavati,a ovi ostali su vec jaki. Uci iduce god u top 8 bice ravno senzaciji.
Da mi pobedimo Ced prvo...

nenad

pre 7 godina

Genwralno gledano bilo je lepo gledati zvezdu ove sezone sa ovoliko pobeda u ovakvom formatu e.l. Međutim ipak smo prokockali veliku sansu za mnogo veći uspeh najvise jer smo ostali bez mozda najboljeg igraca i jedinog pravog organizatora igre. E sad zasto je to tako neka se zapita strucni stab i uprava. Sad zna se jedino vazno je da se osvoji aba sto oped neće biti jednostavno jer ekipa ne izgleda najbolje

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Bravo i tebi i momcima, majstore, za sjajnu sezonu u Evropi i niz pobeda protiv najacih u koje je malo ko od nas verovao. Sto se tice komentara zagrebackih narikaca koje se maskiraju u sta god treba, po potrebi i u "navijace Zvezde", ne znam da l' su jadniji oni ili ovi nasi sto se loze na to?

mare

pre 7 godina

Generalno imamo jedan od gorih napada u EL, ali nas je vadila čelična odbrana i to je to.
Malo koji igrač u Zvezdi ima poene u rukama što se kaže. Simon odigra dobro 3-4 tekme ubaci nemoguće ali posle ga nema nigde, Volters igra na mahove, Danguba, Mitar isto...
Moraš da imaš skorera kao Miler ili Pulen oni izmisle poene, previše je suvog proseka u Zvezdi...

anica

pre 7 godina

(Springfield, 8. april 2017 09:29)
Dobro sad, jeste malo...ali su oba kluba "cvrsta"...recimo, CSKA smo ubacili 80...koliko bese vi dali, 52 za ceo mec...meljaza.

Mladen

pre 7 godina

Momci su uradili vise nego sto je bilo ko od nas ocekivao. Batalite te bratske gluposti, ne zivite u zabludi. Ovo je posao za njih, zasto bi neko gubio utakmice i pare. Tako je kako je, sledece sezone moze mnogo bolje, treba vise igraca iskusnih.