Petak, 07.04.2017.

10:00

Zvezdin "Dan D" u Istanbulu

Košarkaši Crvene zvezde igraju od 19 časova u Istanbulu odlučujući meč za plasman u Top 8 Evrolige, a protivnik je Darušafaka.

Izvor: ÐN

Zvezdin "Dan D" u Istanbulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 7 godina

Realno, nemamo tim za velika dela! To sam rekao onomad kada smo MORALI da dobijemo u BGDu ali ko od igrača ove Zvezde može da reši meč, kao nekada npr. Bodiroga?
Unapred se znalo da gubimo u Istambulu!

otakz

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija. 
(anica, 7. april 2017 17:46) 

Simon i Gudura kosarkaski magovi. ahahahaahahahahhahhhha

Cherez

pre 7 godina

Sa ovakvim timom i budzetom, uz povrede i sudjenje na nasu stetu, ovo je maksimum. Treba biti zadovoljan. Znalo se da cemo ovo da izgubimo. Darusafaka ima tim za F4.

PRINTEZIS

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.
(anica, 7. april 2017 17:46)

Igracine...
Koga ti podrzavas, sunovrat mu ne gine!

Zlatko

pre 7 godina

"Nemamo sta da trazimo protiv Reala." Ako se napravi paralela i ako se tako razmislja- super sto smo ispali od Ludogoreca jer nemamo sta da trazimo protiv Reala. Doduse, taj isti Real u kosarci i mozemo da dobijemo, dok bi nam u fudbalu dali onoliko golova koliko im treba. Ali opet, ako se tako razmislja, zasto se onda takmicimo? Pa takmicimo se da bismo igrali protiv tog Reala. Ako pobedimo veceras, nisam od onih kojih kazu "nemamo sta da trazimo protiv Reala." Naravno da je Real ogroman favorit na tri dobijene utakmice, i nece biti sramota ako nas dobiju 3:0 u seriji, ali imamo pravo na nadu. To niko ne moze da nam oduzme. A igrati protiv Reala moze da bude samo cast nikako gubitnicki stav da tu nemammo sta da trazimo. Dakle, kad bih mogao da biram, "pobediti veceras i igrati protiv Reala" ili "izgubiti jer protiv Reala nemamo sta da trazimo" naravno da bih uvek izabrao opciju broj jedan. A imam utisak da cemo pobediti veceras bas zato sto nam se daju minimalne sanse, bas zato sto cela Evropa ocekuje pobedu Darusafake.

anica

pre 7 godina

nex, 7. april 2017 17:06)
Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.

nex

pre 7 godina

Svirace sve,bitni ce da dobiju rano faulove,Radonja ce da popizdi,dobice tehnicku,pa to isto i nki igrac,i to je to.
Jedina,a li jedina sansa su nam trojke,da ludacki krenu da sudije ne stignu da odrade stvar.
ABA prioritet prioriteta!

RRO

pre 7 godina

grobar sam i navijam da zvezda ispadne.
mnogo ste poleteli. veceras vam sledi spustanje na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hladan tus, 7. april 2017 11:13)
Bolje na zemlju,nego 3m ispod ko vi.

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@Labud
Za utakmicu ne znam , nadam se pobedi Zvezde , ali u tvojoj patnji uživam ne moram da čekam veče.
Hvala Ti ulepšao si mi dan , uvek sam ekstra kad Vi patite.

Džoni

pre 7 godina

Napuniće Lazu, Dangubu i Đenku faulima u prvih 5 minuta. Posle će odbrana biti mnogo mekša i to će im biti dovoljno da se razigraju i pobede. Ne treba padati u bedak ako se ne dobije ovo jer je nama najbitnije finale ABA pa bi nam mečevi sa Realom ili CSKA samo još otežali borbu za trofej ABA od čega se realno živi jer odlučuje o sudbini tima za sl. sezonu. Mi nemamo taj luksuz kao ostali timovi iz EL sa A licencom.

Najdrazi

pre 7 godina

(Batko,
Ma gde bio i sta radio, svaki komentar ti je doktorsi. Bravo majstore citam te i slatko se nasmejem.
Ps. moji komentari bi bili suvisni.

Vuk

pre 7 godina

Najvise na svetu...
(anica, 07. april 2017 10:13)

P R I N T E Z I I I S
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica gibanica, 7. april 2017 14:49)

Bolje i Printezis nego

M U S A A A A A A

Džoni

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Kad si već svestan kakva su vremena došla da si pametan ćutao bi, da si fukara obogatio bi se a ti "progovaraš"...

Zasto nas ponizavas Marko Tomase?

pre 7 godina

Oce li navijaci partizaia navijat za mene ponizavatelja u finalnoj seriji ili za Zvezdu ne sad mi zaista nista nije jasno?

Coldplayer

pre 7 godina

@devlinjo
Ako si tako pametan,baba Vango,sto gledas uopste?I jel si uopste tada prognozirao Zvezdi sve ove pobede.E moj ti.Idi spavaj a nas batali.

Aлександар

pre 7 godina

Иако сам Гробар моја подршка вечерас! Хајде да будемо Срби, да се не радујемо некаквој победи Дарушафаке од које ни Партизан ни српска кошарка немају никакву корист. Не би у случају пораза Звезде мој Ратквица научио да се не додаје иза леђа када јуриш резултат, не би тиме ни Копривица научио да направи блок без фаула, нити би Бирча због тога боље сконтао како да не прави 2+1 за противника, не би ни неки други лакше научили како је једноставно уместо солирања направити блок и потом се отворити ка пику... Не би након тога брже нестала потреба да Џиле на свакој утакмици виче - No stupid fouls... no stupid fouls. Не би то помогло ни да се коначно селектује прави тим са мањим бројем али играчки јачим странцима, уместо окупљања гомиле просека и испод свих просека који немају где, па дођу код нас. На страну да ли је ово ФМП и да ли је први човек тог клуба морална громада, на страну то што ја ни у једној варијанти не могу за тај клуб да навијм али искрено им желим победу против турског клуба. На страну да ли држава форсира Звезду, постоји толико тога што можемо да урадимо а не радимо. Дакле, неће нам услед било чијег неуспеха бити боље јер јадно би било ако је то концепција повратка на славно доба Партизана. Због свега што сам рекао и обазложио, желим победу Звезде над Турцима.

Batko

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Tvoj nik te jako lepo opisao...budala progovorila !

NastyB

pre 7 godina

Možda je ovo Zvezdin „dan D“ ali su MNOGO bitniji „DANI C“, tačnije utakmice sa Cedevitom. Treba Cedevitu pobediti, osvojiti ABA ligu i time obezbediti učešće u Evroligi i sledeće sezone i to je najbitniji cilj. Mislim da su i u Zvezdi svesni da se milioni uloženi u Darufašaku (klub „Doguša“ koji je glavni sponzor Evrolige) neće tek tako „proćerdati“ pa sam mišljenja da nemamo šta da tražimo protiv njih, sudija i Bartolomeua. Na stranu to što u poslednje vreme Zvezda igra mnogo lošije nego cele sezone. A ako i nekim (nemogućim) čudom i prođemo dalje čeka nas Real protiv kojeg nemamo ni promil šanse. Tako da glavni cilj Radonjića i tima treba da bude ABA liga, a sa „madafakom“ neka bude šta bude, opušteno uz što veću minutažu sa Dobrića, Simanića i Rakićevića.
O, da, lepo bi bilo opet videti Real u Beogradu, ali ako isceđeni igrači posle finala sa Cedevitom (koju možemo i da izgubimo, pu, pu, pu, daleko bilo...) budu psihički slomljeni, ne bih voleo da gledam kako nas „Madriđani“ kidaju na froncle. Niti bilo ko ko navija za Zvezdu.

Labud

pre 7 godina

Labud se nada da cete izubiti jer će naći nisko i prilično bedno zadovoljstvo u slanim suzama panterskim, a danas kada mere štednje utiču i na Labudova zadovoljstva, ovakvo jedno će prilično dobro doći.

Labud, naravno, bi uvek podržao naše košarkaše i poželeo bi im uspeh, ali jednostavno kada zna ko vodi taj klub, i ko za nj navija, iz tih razloga Labud jednostavno ne može da navija za te momke, i zapravo im želi da izgube u poslednjim sekundama iz izmišljenog faula. Plač će u tom slučaju biti glasniji, a Labudovo zadovoljstvo veće.

zdravkors

pre 7 godina

Sve pocelo je jako davno,prvi put na severu,kad zakleli smo se na vernost da živimo samo za nju.
Te crveno-bele su boje za koje se borimo mi,u srcu te nosimo ZVEZDO do kraja smo ti odani

bRAJKO

pre 7 godina

.... e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 7. april 2017 13:35)

Radonjic je krivac ? Za sta ? Za 16 pobjeda ? Sram te bilo, tebe i sve druge koji imaju nesto da `zamjere` Radonjicu...

Larry

pre 7 godina

98. godine smo izbacili Darusafaku na putu do finala Kupa Radivoja Koraća, nadam se sličnom ishodu. Večeras na pobedu. Idemo Zvezdo!

herc

pre 7 godina

Dan D ce biti eventualna "majstorica" sa Cedevitom!Realno gledano,tesko da ista mozemo u cetvrtfinalu sa Realom,kao ni Turci!samo bi bilo bolje za budzet kluba. Ali je pitanje,koliko bi ti mecevi odvlacili koncentraciju i energiju za Cedevitu

Batko

pre 7 godina

sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 07. april 2017 13:35)

Ja gluplji komentar nisam skoro video !!!
dete, suvise igras Sony...dobiti utakmicu na znanje, a ne na igrace ?!! Mislis, Radonjic i Perasovic izadju na teren pa resavaju neke testove znanja ???
Zbog tebe i tebi slicnih me sramota sto "navijate" za Zvezdu !!! Klasican "fudbalski" navijac. Veze ti sa kosarkom nemas, ali nikakve

gospodin Čovek

pre 7 godina

@veliki strumf
Sve ste lepo izanalizirali, g. Strumfe, ali kažite mi, molim Vas, kako zamišljate to da naša ekipa dominira u sudaru čvrstih odbrana, ako sudije sviraju i kad ih ispratiš sa rukama iza leđa na ulaz. A to ćemo gledati. Svi bekovi će imati po dve ili tri lične u ranoj fazi meča, a ako i ne bude tako, u poslednjih tri minuta će svirati SVE! I šta onda taktički da preduzme ekipa koja se sa tim suočava?

bravo

pre 7 godina

Realno momci svaka vam cast na ovoj sezoni i ne treba vam bas nista zameriti, ocekujem sudjenje kakvo nam ne odgovara a to je da se svaki kontakt svira, realno jednostavno oni moraju proci i to je tako danas je sport novac, e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom

Dag Kristi

pre 7 godina

Ako se desi da ispadnemo ne daj Boze,prvo ce mi kroz glavu proci promasen zicer Mitrovica u prvom kolu,na 40-ak sekundi pre kraja,na 70:69 za Zvezdu...

dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.

qqq

pre 7 godina

I da izgubimo necu rec reci,onu seriju od 7 pobeda u nizu niko nemoze da nam oduzme.Da je Jovic bio zdrav bila bi druga situacija isli bi u Tursku kao turisti.Najbitnije je da se obezbedi igranje i sledece sezone u EL.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na nama a i generalno aba liga je mnogo vaznija od evrolige cak i da kojim slucajem zvezda udje u top 8 u sledecoj utakmici bi je cekali ili real ili csk sto bi bio prevelik napor za zvezdu tako sta bude bice i samo opusteno bez pritiska.Za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi

Dare

pre 7 godina

Ne brinite panteri, ako izgubite vi recute da je izgubio fmp.
(Panterce, 07. april 2017 10:27)

Mislis kao vi sto pricate?
Nismo isti, shvatire.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na zvezdi.Zvezda nema sta da izgubi i tako da mogu da igraju rastereceno bez pritiska jer ipak je aba liga mnogo bitnija od evro lige a i kad bi kojim slucajem prosli darusavaku u sledecoj utakmici bi nas cekali ili cska ili real tako da bi to bio veliki napor za zvezdu tako da samo opusteno pa sta bude jer za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi.

GM

pre 7 godina

Bas se potrafilo kada ce da igraju, ne mogu da se opustim ni za rodjendan...
Sta da se radi, kada sam primoran da planiram prvo oko tekme, a onda dalje.

Danilo

pre 7 godina

Samo nemojte večeras, posle utakmice, da kukate na sudije, na Radonju i na Mitrovića, to je već neukusno, čak i za vaše standarde?

Darko Milošević

pre 7 godina

Ajmo pa šta bude, ova sezona je za pamćenje. Zamoli bi samo da u slucaju poraza ne počne pljuvanje. Pokažimo veličinu. A ako bog da eto nas u areni još dva puta. Napred zvezdo.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Srećno komšije. Rivalstvo skolimo na stranu i cela Srbija da podrži ove momke večeras!
Protiv finansijskog giganta i sudija do pobede!

Ђенерал

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.

Leni

pre 7 godina

Pa nije ni njima svejedno, osećaju i oni veliki pritisak,jer i za njih je biti ili ne biti, još igraju pred svojom publikom koja očekuje ''sigurnu'' pobedu, što je dodatno opterećenje. To je Zvezdina šansa, a posle - šta Bog da. Srećno od navijača Partizana.

zvezdas

pre 7 godina

Ako je neko zasluzio ove sezone,onda su to ovi momci u crveno-belom.Veceras ce biti tesko,trebace nam neko da organizuje i neko ko ce da odigra utakmicu sezone.
Djenka i Mitre...vodite u pobedu !

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@uip
Pa i treba da te podseća, da ne zaboraviš da si krenuo sa 1:29 , 2 :28 . . .
Pogledaj Vaše komentare, pošto Vas nije sramota, čovek misli da treba da te podseti.
Nije sramota reći da ovaj tim Zvezde je autsajder , to ne znači da će se predati.

Nighthawk

pre 7 godina

Šta god da uradite ponosan sam na vas. Sjajnu sezonu ste odigrali, doneli nam mnoge radosti, tako da samo hrabro, pa šta bude !!!

Nebojsa

pre 7 godina

Zapravo, ne postoji nikakvo opterecenje, jer ako Zvezda i prodje u plej-of evrolige, tamo ce verovatno odmah ispasti od Reala ili CSKA. Zvezdi je neuporedivo vaznija serija protiv Cedevite, jer se tu odredjuje sudbina cele ove i naredne sezone. Dakle, ja bih u Istanbulu igrao sa Simanicem, Rakicevicem i Dobricem, a glavne igrace bih odmarao za Cedevitu.

КК Цз

pre 7 godina

Апсолутно верујем у кошаркашку институцију Цз,толико су нам момци донели радости, остварили великих 16 тријумфа, да шта год ураде ја сам задовољан.Свакако биће тешко, са Јовићем би било много лакше, овако скоро па чудо нам треба. Мислим да са Кузмићем је немогуће издоминирати на центрима, где би могли имати предност, једноставно човек нема ту жустрину, харизму,доста трапав играч, и то се јасно видело против Барселоне у гостима, Уникса у Београду...Томпсон је сушта супротност, али уместо да му је тренер повећавао минуте, он га закуцао за клупу, грешка! Вероватно га кажњава за неке пропусте, тако ја думам. Момци, за светињу!!!

IvanD

pre 7 godina

Ma kakav dan d, nama su dani d sa Cedevitom, ovo treba odigrati sportski ali bez nekog preteranog cimanja, zbog krajnje bolesnog rasporeda nama nikako ne odgovaraju još bar tri utakmice u evroligi i još jedno putovanje od 1000+ kilometara u par dana.
Ajmo Zvezdo do nove titule ABA i Srbije.

ss

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.


bot bot.bot

Bogdanovic iz svlacionice

pre 7 godina

Bravo Radonja, zelim da uvek nadmadis ocekivanja cele Evrope sa Zvezdom kao i sad(predvidjali par pobeda, a vi 15ak) da Delije budu ponosne, ali isto tako zelim da uvek ispadnete u zadnjem kolu kao i danas.

Ciganin

pre 7 godina

Hvala Vam za sve!!! Sta god da bude veceras DUBOK NAKLON doktoru Radonji i igracima za sve radosti koje su nam priredili ove sezone. Samo napred momci i borba do kraja za nas grb, nasu CRVENU ZVEZDU.

devlinjo

pre 7 godina

(veliki strumf, 07. april 2017 10:09)

nemoj da lupas. Čak i ako budemo blizu, pokrasće nas sudije i tačka. Zvezda je top 8 izgubila u prvom kolu i to sam još tada rekao.

veliki strumf

pre 7 godina

Zvezda je TIM, i u odbrani i u napadu, dok je Darusafaka zbir(stina) odlicnih pojedinaca, i tako kao prost zbir igraca igraju i napred i nazad. Pojedinci svakako mogu da rese ovakve meceve, ali po pravilu - dobija ih TIM! Takodje, ovakve utakmice najcesce dobija bolja odbrana - a to je segment gde smo sigurno dominantni. Samo odigrati sa puno energije u odbrani, dati sve od sebe... Nasa sansa je prvo poluvreme i tu treba pokusati da se napravi razlika, jer ga Dacka cesto prespava. U drugom se bude, stegnu odbranu, a 80% lopti ide na Vonamejkera i Klejburna. Narocito je Klejburn opasan - treba ga udvajati cim primi loptu i ne dozvoliti mu ulaze jer je tu najjaci. Neka sutira slobodno sa (polu)distance - nije on neki suter, ali zato na ulaz sve ubacuje. Vonamejkera vec ima ko da cuva. Paziti i na Moermana i na Vilbekina, ali samo ako se raspuca. U napadu mirno i mudro, 80% utakmice ne igraju neku odbranu, bice dosta slobodnih suteva. Momci, samo OPUSTENO! Mnogi su vas prezalili, a tada ste najopasniji! I nema prilagodjavanja njihovoj igri i petorci - Blat nas je dobio tako sto je spustio petorku, pa smo to uradili i mi. Vratis tada Kuzmu - on ih ugurava u kos i servisira rezultat! Ne ponoviti tu gresku!

MALI KALEMEGDAN BR.2

pre 7 godina

Momci o vama i vasim igrama ce se pricati vecno. Srusili ste sve ispred sebe sto je bilo do vas vi ste uradilu. Protiv Javora i novca se ne moze. Odigrajte koliko mozete i mi smo zadovoljni...

Misa

pre 7 godina

Једноставно је. Неће нам дозволити да играмо нашу одбрану, Лазића и Ђенку ће напунити врло брзо фаулима, а њих кад нема на паркету одбрана нам је на нивоу Бруклин Нетса...

Јабучило

pre 7 godina

Како неко јуче-прекјуче написа, Д-фака је код куће тукла и Реал и ЦСКА, а у гостима је тукла и вас.
Видећемо да ли ће вас добити на квалитет или на судије, или вас уопште неће добити. Шта год да буде, Цедевита вам је неупоредиво битнија од овога.

vuchkomili cigan skroz

pre 7 godina

Hrabro, odvazno i da se vratite zdravi! Sta god da bude mi vas cekamo da vas bodrimo i da budemo uz vas! Srecno momci! UVEK UZ TEBE!!!

Ђенерал

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.

Leni

pre 7 godina

Pa nije ni njima svejedno, osećaju i oni veliki pritisak,jer i za njih je biti ili ne biti, još igraju pred svojom publikom koja očekuje ''sigurnu'' pobedu, što je dodatno opterećenje. To je Zvezdina šansa, a posle - šta Bog da. Srećno od navijača Partizana.

veliki strumf

pre 7 godina

Zvezda je TIM, i u odbrani i u napadu, dok je Darusafaka zbir(stina) odlicnih pojedinaca, i tako kao prost zbir igraca igraju i napred i nazad. Pojedinci svakako mogu da rese ovakve meceve, ali po pravilu - dobija ih TIM! Takodje, ovakve utakmice najcesce dobija bolja odbrana - a to je segment gde smo sigurno dominantni. Samo odigrati sa puno energije u odbrani, dati sve od sebe... Nasa sansa je prvo poluvreme i tu treba pokusati da se napravi razlika, jer ga Dacka cesto prespava. U drugom se bude, stegnu odbranu, a 80% lopti ide na Vonamejkera i Klejburna. Narocito je Klejburn opasan - treba ga udvajati cim primi loptu i ne dozvoliti mu ulaze jer je tu najjaci. Neka sutira slobodno sa (polu)distance - nije on neki suter, ali zato na ulaz sve ubacuje. Vonamejkera vec ima ko da cuva. Paziti i na Moermana i na Vilbekina, ali samo ako se raspuca. U napadu mirno i mudro, 80% utakmice ne igraju neku odbranu, bice dosta slobodnih suteva. Momci, samo OPUSTENO! Mnogi su vas prezalili, a tada ste najopasniji! I nema prilagodjavanja njihovoj igri i petorci - Blat nas je dobio tako sto je spustio petorku, pa smo to uradili i mi. Vratis tada Kuzmu - on ih ugurava u kos i servisira rezultat! Ne ponoviti tu gresku!

Darko Milošević

pre 7 godina

Ajmo pa šta bude, ova sezona je za pamćenje. Zamoli bi samo da u slucaju poraza ne počne pljuvanje. Pokažimo veličinu. A ako bog da eto nas u areni još dva puta. Napred zvezdo.

vuchkomili cigan skroz

pre 7 godina

Hrabro, odvazno i da se vratite zdravi! Sta god da bude mi vas cekamo da vas bodrimo i da budemo uz vas! Srecno momci! UVEK UZ TEBE!!!

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Srećno komšije. Rivalstvo skolimo na stranu i cela Srbija da podrži ove momke večeras!
Protiv finansijskog giganta i sudija do pobede!

Јабучило

pre 7 godina

Како неко јуче-прекјуче написа, Д-фака је код куће тукла и Реал и ЦСКА, а у гостима је тукла и вас.
Видећемо да ли ће вас добити на квалитет или на судије, или вас уопште неће добити. Шта год да буде, Цедевита вам је неупоредиво битнија од овога.

Misa

pre 7 godina

Једноставно је. Неће нам дозволити да играмо нашу одбрану, Лазића и Ђенку ће напунити врло брзо фаулима, а њих кад нема на паркету одбрана нам је на нивоу Бруклин Нетса...

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@uip
Pa i treba da te podseća, da ne zaboraviš da si krenuo sa 1:29 , 2 :28 . . .
Pogledaj Vaše komentare, pošto Vas nije sramota, čovek misli da treba da te podseti.
Nije sramota reći da ovaj tim Zvezde je autsajder , to ne znači da će se predati.

Nebojsa

pre 7 godina

Zapravo, ne postoji nikakvo opterecenje, jer ako Zvezda i prodje u plej-of evrolige, tamo ce verovatno odmah ispasti od Reala ili CSKA. Zvezdi je neuporedivo vaznija serija protiv Cedevite, jer se tu odredjuje sudbina cele ove i naredne sezone. Dakle, ja bih u Istanbulu igrao sa Simanicem, Rakicevicem i Dobricem, a glavne igrace bih odmarao za Cedevitu.

zvezdas

pre 7 godina

Ako je neko zasluzio ove sezone,onda su to ovi momci u crveno-belom.Veceras ce biti tesko,trebace nam neko da organizuje i neko ko ce da odigra utakmicu sezone.
Djenka i Mitre...vodite u pobedu !

IvanD

pre 7 godina

Ma kakav dan d, nama su dani d sa Cedevitom, ovo treba odigrati sportski ali bez nekog preteranog cimanja, zbog krajnje bolesnog rasporeda nama nikako ne odgovaraju još bar tri utakmice u evroligi i još jedno putovanje od 1000+ kilometara u par dana.
Ajmo Zvezdo do nove titule ABA i Srbije.

MALI KALEMEGDAN BR.2

pre 7 godina

Momci o vama i vasim igrama ce se pricati vecno. Srusili ste sve ispred sebe sto je bilo do vas vi ste uradilu. Protiv Javora i novca se ne moze. Odigrajte koliko mozete i mi smo zadovoljni...

КК Цз

pre 7 godina

Апсолутно верујем у кошаркашку институцију Цз,толико су нам момци донели радости, остварили великих 16 тријумфа, да шта год ураде ја сам задовољан.Свакако биће тешко, са Јовићем би било много лакше, овако скоро па чудо нам треба. Мислим да са Кузмићем је немогуће издоминирати на центрима, где би могли имати предност, једноставно човек нема ту жустрину, харизму,доста трапав играч, и то се јасно видело против Барселоне у гостима, Уникса у Београду...Томпсон је сушта супротност, али уместо да му је тренер повећавао минуте, он га закуцао за клупу, грешка! Вероватно га кажњава за неке пропусте, тако ја думам. Момци, за светињу!!!

ss

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.


bot bot.bot

Aлександар

pre 7 godina

Иако сам Гробар моја подршка вечерас! Хајде да будемо Срби, да се не радујемо некаквој победи Дарушафаке од које ни Партизан ни српска кошарка немају никакву корист. Не би у случају пораза Звезде мој Ратквица научио да се не додаје иза леђа када јуриш резултат, не би тиме ни Копривица научио да направи блок без фаула, нити би Бирча због тога боље сконтао како да не прави 2+1 за противника, не би ни неки други лакше научили како је једноставно уместо солирања направити блок и потом се отворити ка пику... Не би након тога брже нестала потреба да Џиле на свакој утакмици виче - No stupid fouls... no stupid fouls. Не би то помогло ни да се коначно селектује прави тим са мањим бројем али играчки јачим странцима, уместо окупљања гомиле просека и испод свих просека који немају где, па дођу код нас. На страну да ли је ово ФМП и да ли је први човек тог клуба морална громада, на страну то што ја ни у једној варијанти не могу за тај клуб да навијм али искрено им желим победу против турског клуба. На страну да ли држава форсира Звезду, постоји толико тога што можемо да урадимо а не радимо. Дакле, неће нам услед било чијег неуспеха бити боље јер јадно би било ако је то концепција повратка на славно доба Партизана. Због свега што сам рекао и обазложио, желим победу Звезде над Турцима.

qqq

pre 7 godina

I da izgubimo necu rec reci,onu seriju od 7 pobeda u nizu niko nemoze da nam oduzme.Da je Jovic bio zdrav bila bi druga situacija isli bi u Tursku kao turisti.Najbitnije je da se obezbedi igranje i sledece sezone u EL.

Batko

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Tvoj nik te jako lepo opisao...budala progovorila !

Vuk

pre 7 godina

Najvise na svetu...
(anica, 07. april 2017 10:13)

P R I N T E Z I I I S
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica gibanica, 7. april 2017 14:49)

Bolje i Printezis nego

M U S A A A A A A

bravo

pre 7 godina

Realno momci svaka vam cast na ovoj sezoni i ne treba vam bas nista zameriti, ocekujem sudjenje kakvo nam ne odgovara a to je da se svaki kontakt svira, realno jednostavno oni moraju proci i to je tako danas je sport novac, e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom

Bogdanovic iz svlacionice

pre 7 godina

Bravo Radonja, zelim da uvek nadmadis ocekivanja cele Evrope sa Zvezdom kao i sad(predvidjali par pobeda, a vi 15ak) da Delije budu ponosne, ali isto tako zelim da uvek ispadnete u zadnjem kolu kao i danas.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na nama a i generalno aba liga je mnogo vaznija od evrolige cak i da kojim slucajem zvezda udje u top 8 u sledecoj utakmici bi je cekali ili real ili csk sto bi bio prevelik napor za zvezdu tako sta bude bice i samo opusteno bez pritiska.Za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi

dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.

Batko

pre 7 godina

sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 07. april 2017 13:35)

Ja gluplji komentar nisam skoro video !!!
dete, suvise igras Sony...dobiti utakmicu na znanje, a ne na igrace ?!! Mislis, Radonjic i Perasovic izadju na teren pa resavaju neke testove znanja ???
Zbog tebe i tebi slicnih me sramota sto "navijate" za Zvezdu !!! Klasican "fudbalski" navijac. Veze ti sa kosarkom nemas, ali nikakve

Džoni

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Kad si već svestan kakva su vremena došla da si pametan ćutao bi, da si fukara obogatio bi se a ti "progovaraš"...

Dare

pre 7 godina

Ne brinite panteri, ako izgubite vi recute da je izgubio fmp.
(Panterce, 07. april 2017 10:27)

Mislis kao vi sto pricate?
Nismo isti, shvatire.

anica

pre 7 godina

nex, 7. april 2017 17:06)
Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.

RRO

pre 7 godina

grobar sam i navijam da zvezda ispadne.
mnogo ste poleteli. veceras vam sledi spustanje na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hladan tus, 7. april 2017 11:13)
Bolje na zemlju,nego 3m ispod ko vi.

Zlatko

pre 7 godina

"Nemamo sta da trazimo protiv Reala." Ako se napravi paralela i ako se tako razmislja- super sto smo ispali od Ludogoreca jer nemamo sta da trazimo protiv Reala. Doduse, taj isti Real u kosarci i mozemo da dobijemo, dok bi nam u fudbalu dali onoliko golova koliko im treba. Ali opet, ako se tako razmislja, zasto se onda takmicimo? Pa takmicimo se da bismo igrali protiv tog Reala. Ako pobedimo veceras, nisam od onih kojih kazu "nemamo sta da trazimo protiv Reala." Naravno da je Real ogroman favorit na tri dobijene utakmice, i nece biti sramota ako nas dobiju 3:0 u seriji, ali imamo pravo na nadu. To niko ne moze da nam oduzme. A igrati protiv Reala moze da bude samo cast nikako gubitnicki stav da tu nemammo sta da trazimo. Dakle, kad bih mogao da biram, "pobediti veceras i igrati protiv Reala" ili "izgubiti jer protiv Reala nemamo sta da trazimo" naravno da bih uvek izabrao opciju broj jedan. A imam utisak da cemo pobediti veceras bas zato sto nam se daju minimalne sanse, bas zato sto cela Evropa ocekuje pobedu Darusafake.

devlinjo

pre 7 godina

(veliki strumf, 07. april 2017 10:09)

nemoj da lupas. Čak i ako budemo blizu, pokrasće nas sudije i tačka. Zvezda je top 8 izgubila u prvom kolu i to sam još tada rekao.

Danilo

pre 7 godina

Samo nemojte večeras, posle utakmice, da kukate na sudije, na Radonju i na Mitrovića, to je već neukusno, čak i za vaše standarde?

Dag Kristi

pre 7 godina

Ako se desi da ispadnemo ne daj Boze,prvo ce mi kroz glavu proci promasen zicer Mitrovica u prvom kolu,na 40-ak sekundi pre kraja,na 70:69 za Zvezdu...

Džoni

pre 7 godina

Napuniće Lazu, Dangubu i Đenku faulima u prvih 5 minuta. Posle će odbrana biti mnogo mekša i to će im biti dovoljno da se razigraju i pobede. Ne treba padati u bedak ako se ne dobije ovo jer je nama najbitnije finale ABA pa bi nam mečevi sa Realom ili CSKA samo još otežali borbu za trofej ABA od čega se realno živi jer odlučuje o sudbini tima za sl. sezonu. Mi nemamo taj luksuz kao ostali timovi iz EL sa A licencom.

Ciganin

pre 7 godina

Hvala Vam za sve!!! Sta god da bude veceras DUBOK NAKLON doktoru Radonji i igracima za sve radosti koje su nam priredili ove sezone. Samo napred momci i borba do kraja za nas grb, nasu CRVENU ZVEZDU.

nex

pre 7 godina

Svirace sve,bitni ce da dobiju rano faulove,Radonja ce da popizdi,dobice tehnicku,pa to isto i nki igrac,i to je to.
Jedina,a li jedina sansa su nam trojke,da ludacki krenu da sudije ne stignu da odrade stvar.
ABA prioritet prioriteta!

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@Labud
Za utakmicu ne znam , nadam se pobedi Zvezde , ali u tvojoj patnji uživam ne moram da čekam veče.
Hvala Ti ulepšao si mi dan , uvek sam ekstra kad Vi patite.

GM

pre 7 godina

Bas se potrafilo kada ce da igraju, ne mogu da se opustim ni za rodjendan...
Sta da se radi, kada sam primoran da planiram prvo oko tekme, a onda dalje.

bRAJKO

pre 7 godina

.... e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 7. april 2017 13:35)

Radonjic je krivac ? Za sta ? Za 16 pobjeda ? Sram te bilo, tebe i sve druge koji imaju nesto da `zamjere` Radonjicu...

Zasto nas ponizavas Marko Tomase?

pre 7 godina

Oce li navijaci partizaia navijat za mene ponizavatelja u finalnoj seriji ili za Zvezdu ne sad mi zaista nista nije jasno?

Nighthawk

pre 7 godina

Šta god da uradite ponosan sam na vas. Sjajnu sezonu ste odigrali, doneli nam mnoge radosti, tako da samo hrabro, pa šta bude !!!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na zvezdi.Zvezda nema sta da izgubi i tako da mogu da igraju rastereceno bez pritiska jer ipak je aba liga mnogo bitnija od evro lige a i kad bi kojim slucajem prosli darusavaku u sledecoj utakmici bi nas cekali ili cska ili real tako da bi to bio veliki napor za zvezdu tako da samo opusteno pa sta bude jer za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi.

Larry

pre 7 godina

98. godine smo izbacili Darusafaku na putu do finala Kupa Radivoja Koraća, nadam se sličnom ishodu. Večeras na pobedu. Idemo Zvezdo!

Coldplayer

pre 7 godina

@devlinjo
Ako si tako pametan,baba Vango,sto gledas uopste?I jel si uopste tada prognozirao Zvezdi sve ove pobede.E moj ti.Idi spavaj a nas batali.

Labud

pre 7 godina

Labud se nada da cete izubiti jer će naći nisko i prilično bedno zadovoljstvo u slanim suzama panterskim, a danas kada mere štednje utiču i na Labudova zadovoljstva, ovakvo jedno će prilično dobro doći.

Labud, naravno, bi uvek podržao naše košarkaše i poželeo bi im uspeh, ali jednostavno kada zna ko vodi taj klub, i ko za nj navija, iz tih razloga Labud jednostavno ne može da navija za te momke, i zapravo im želi da izgube u poslednjim sekundama iz izmišljenog faula. Plač će u tom slučaju biti glasniji, a Labudovo zadovoljstvo veće.

Najdrazi

pre 7 godina

(Batko,
Ma gde bio i sta radio, svaki komentar ti je doktorsi. Bravo majstore citam te i slatko se nasmejem.
Ps. moji komentari bi bili suvisni.

PRINTEZIS

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.
(anica, 7. april 2017 17:46)

Igracine...
Koga ti podrzavas, sunovrat mu ne gine!

herc

pre 7 godina

Dan D ce biti eventualna "majstorica" sa Cedevitom!Realno gledano,tesko da ista mozemo u cetvrtfinalu sa Realom,kao ni Turci!samo bi bilo bolje za budzet kluba. Ali je pitanje,koliko bi ti mecevi odvlacili koncentraciju i energiju za Cedevitu

gospodin Čovek

pre 7 godina

@veliki strumf
Sve ste lepo izanalizirali, g. Strumfe, ali kažite mi, molim Vas, kako zamišljate to da naša ekipa dominira u sudaru čvrstih odbrana, ako sudije sviraju i kad ih ispratiš sa rukama iza leđa na ulaz. A to ćemo gledati. Svi bekovi će imati po dve ili tri lične u ranoj fazi meča, a ako i ne bude tako, u poslednjih tri minuta će svirati SVE! I šta onda taktički da preduzme ekipa koja se sa tim suočava?

NastyB

pre 7 godina

Možda je ovo Zvezdin „dan D“ ali su MNOGO bitniji „DANI C“, tačnije utakmice sa Cedevitom. Treba Cedevitu pobediti, osvojiti ABA ligu i time obezbediti učešće u Evroligi i sledeće sezone i to je najbitniji cilj. Mislim da su i u Zvezdi svesni da se milioni uloženi u Darufašaku (klub „Doguša“ koji je glavni sponzor Evrolige) neće tek tako „proćerdati“ pa sam mišljenja da nemamo šta da tražimo protiv njih, sudija i Bartolomeua. Na stranu to što u poslednje vreme Zvezda igra mnogo lošije nego cele sezone. A ako i nekim (nemogućim) čudom i prođemo dalje čeka nas Real protiv kojeg nemamo ni promil šanse. Tako da glavni cilj Radonjića i tima treba da bude ABA liga, a sa „madafakom“ neka bude šta bude, opušteno uz što veću minutažu sa Dobrića, Simanića i Rakićevića.
O, da, lepo bi bilo opet videti Real u Beogradu, ali ako isceđeni igrači posle finala sa Cedevitom (koju možemo i da izgubimo, pu, pu, pu, daleko bilo...) budu psihički slomljeni, ne bih voleo da gledam kako nas „Madriđani“ kidaju na froncle. Niti bilo ko ko navija za Zvezdu.

zdravkors

pre 7 godina

Sve pocelo je jako davno,prvi put na severu,kad zakleli smo se na vernost da živimo samo za nju.
Te crveno-bele su boje za koje se borimo mi,u srcu te nosimo ZVEZDO do kraja smo ti odani

otakz

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija. 
(anica, 7. april 2017 17:46) 

Simon i Gudura kosarkaski magovi. ahahahaahahahahhahhhha

Cherez

pre 7 godina

Sa ovakvim timom i budzetom, uz povrede i sudjenje na nasu stetu, ovo je maksimum. Treba biti zadovoljan. Znalo se da cemo ovo da izgubimo. Darusafaka ima tim za F4.

nikola

pre 7 godina

Realno, nemamo tim za velika dela! To sam rekao onomad kada smo MORALI da dobijemo u BGDu ali ko od igrača ove Zvezde može da reši meč, kao nekada npr. Bodiroga?
Unapred se znalo da gubimo u Istambulu!

Bogdanovic iz svlacionice

pre 7 godina

Bravo Radonja, zelim da uvek nadmadis ocekivanja cele Evrope sa Zvezdom kao i sad(predvidjali par pobeda, a vi 15ak) da Delije budu ponosne, ali isto tako zelim da uvek ispadnete u zadnjem kolu kao i danas.

Nebojsa

pre 7 godina

Zapravo, ne postoji nikakvo opterecenje, jer ako Zvezda i prodje u plej-of evrolige, tamo ce verovatno odmah ispasti od Reala ili CSKA. Zvezdi je neuporedivo vaznija serija protiv Cedevite, jer se tu odredjuje sudbina cele ove i naredne sezone. Dakle, ja bih u Istanbulu igrao sa Simanicem, Rakicevicem i Dobricem, a glavne igrace bih odmarao za Cedevitu.

devlinjo

pre 7 godina

(veliki strumf, 07. april 2017 10:09)

nemoj da lupas. Čak i ako budemo blizu, pokrasće nas sudije i tačka. Zvezda je top 8 izgubila u prvom kolu i to sam još tada rekao.

Ђенерал

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.

dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.

veliki strumf

pre 7 godina

Zvezda je TIM, i u odbrani i u napadu, dok je Darusafaka zbir(stina) odlicnih pojedinaca, i tako kao prost zbir igraca igraju i napred i nazad. Pojedinci svakako mogu da rese ovakve meceve, ali po pravilu - dobija ih TIM! Takodje, ovakve utakmice najcesce dobija bolja odbrana - a to je segment gde smo sigurno dominantni. Samo odigrati sa puno energije u odbrani, dati sve od sebe... Nasa sansa je prvo poluvreme i tu treba pokusati da se napravi razlika, jer ga Dacka cesto prespava. U drugom se bude, stegnu odbranu, a 80% lopti ide na Vonamejkera i Klejburna. Narocito je Klejburn opasan - treba ga udvajati cim primi loptu i ne dozvoliti mu ulaze jer je tu najjaci. Neka sutira slobodno sa (polu)distance - nije on neki suter, ali zato na ulaz sve ubacuje. Vonamejkera vec ima ko da cuva. Paziti i na Moermana i na Vilbekina, ali samo ako se raspuca. U napadu mirno i mudro, 80% utakmice ne igraju neku odbranu, bice dosta slobodnih suteva. Momci, samo OPUSTENO! Mnogi su vas prezalili, a tada ste najopasniji! I nema prilagodjavanja njihovoj igri i petorci - Blat nas je dobio tako sto je spustio petorku, pa smo to uradili i mi. Vratis tada Kuzmu - on ih ugurava u kos i servisira rezultat! Ne ponoviti tu gresku!

ss

pre 7 godina

Срећно Звездо жели ти један Пртизановац, криво ће ми бити ако у оваквој сезони не прођете у Топ 8, а још кривље ако испаднете од Турака због пораза од браће Грка.


bot bot.bot

Leni

pre 7 godina

Pa nije ni njima svejedno, osećaju i oni veliki pritisak,jer i za njih je biti ili ne biti, još igraju pred svojom publikom koja očekuje ''sigurnu'' pobedu, što je dodatno opterećenje. To je Zvezdina šansa, a posle - šta Bog da. Srećno od navijača Partizana.

bravo

pre 7 godina

Realno momci svaka vam cast na ovoj sezoni i ne treba vam bas nista zameriti, ocekujem sudjenje kakvo nam ne odgovara a to je da se svaki kontakt svira, realno jednostavno oni moraju proci i to je tako danas je sport novac, e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom

КК Цз

pre 7 godina

Апсолутно верујем у кошаркашку институцију Цз,толико су нам момци донели радости, остварили великих 16 тријумфа, да шта год ураде ја сам задовољан.Свакако биће тешко, са Јовићем би било много лакше, овако скоро па чудо нам треба. Мислим да са Кузмићем је немогуће издоминирати на центрима, где би могли имати предност, једноставно човек нема ту жустрину, харизму,доста трапав играч, и то се јасно видело против Барселоне у гостима, Уникса у Београду...Томпсон је сушта супротност, али уместо да му је тренер повећавао минуте, он га закуцао за клупу, грешка! Вероватно га кажњава за неке пропусте, тако ја думам. Момци, за светињу!!!

Misa

pre 7 godina

Једноставно је. Неће нам дозволити да играмо нашу одбрану, Лазића и Ђенку ће напунити врло брзо фаулима, а њих кад нема на паркету одбрана нам је на нивоу Бруклин Нетса...

vuchkomili cigan skroz

pre 7 godina

Hrabro, odvazno i da se vratite zdravi! Sta god da bude mi vas cekamo da vas bodrimo i da budemo uz vas! Srecno momci! UVEK UZ TEBE!!!

PRINTEZIS

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.
(anica, 7. april 2017 17:46)

Igracine...
Koga ti podrzavas, sunovrat mu ne gine!

RRO

pre 7 godina

grobar sam i navijam da zvezda ispadne.
mnogo ste poleteli. veceras vam sledi spustanje na zemlju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hladan tus, 7. april 2017 11:13)
Bolje na zemlju,nego 3m ispod ko vi.

Labud

pre 7 godina

Labud se nada da cete izubiti jer će naći nisko i prilično bedno zadovoljstvo u slanim suzama panterskim, a danas kada mere štednje utiču i na Labudova zadovoljstva, ovakvo jedno će prilično dobro doći.

Labud, naravno, bi uvek podržao naše košarkaše i poželeo bi im uspeh, ali jednostavno kada zna ko vodi taj klub, i ko za nj navija, iz tih razloga Labud jednostavno ne može da navija za te momke, i zapravo im želi da izgube u poslednjim sekundama iz izmišljenog faula. Plač će u tom slučaju biti glasniji, a Labudovo zadovoljstvo veće.

Batko

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Tvoj nik te jako lepo opisao...budala progovorila !

Darko Milošević

pre 7 godina

Ajmo pa šta bude, ova sezona je za pamćenje. Zamoli bi samo da u slucaju poraza ne počne pljuvanje. Pokažimo veličinu. A ako bog da eto nas u areni još dva puta. Napred zvezdo.

Dag Kristi

pre 7 godina

Ako se desi da ispadnemo ne daj Boze,prvo ce mi kroz glavu proci promasen zicer Mitrovica u prvom kolu,na 40-ak sekundi pre kraja,na 70:69 za Zvezdu...

qqq

pre 7 godina

I da izgubimo necu rec reci,onu seriju od 7 pobeda u nizu niko nemoze da nam oduzme.Da je Jovic bio zdrav bila bi druga situacija isli bi u Tursku kao turisti.Najbitnije je da se obezbedi igranje i sledece sezone u EL.

MALI KALEMEGDAN BR.2

pre 7 godina

Momci o vama i vasim igrama ce se pricati vecno. Srusili ste sve ispred sebe sto je bilo do vas vi ste uradilu. Protiv Javora i novca se ne moze. Odigrajte koliko mozete i mi smo zadovoljni...

Јабучило

pre 7 godina

Како неко јуче-прекјуче написа, Д-фака је код куће тукла и Реал и ЦСКА, а у гостима је тукла и вас.
Видећемо да ли ће вас добити на квалитет или на судије, или вас уопште неће добити. Шта год да буде, Цедевита вам је неупоредиво битнија од овога.

Dare

pre 7 godina

Ne brinite panteri, ako izgubite vi recute da je izgubio fmp.
(Panterce, 07. april 2017 10:27)

Mislis kao vi sto pricate?
Nismo isti, shvatire.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na nama a i generalno aba liga je mnogo vaznija od evrolige cak i da kojim slucajem zvezda udje u top 8 u sledecoj utakmici bi je cekali ili real ili csk sto bi bio prevelik napor za zvezdu tako sta bude bice i samo opusteno bez pritiska.Za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi

IvanD

pre 7 godina

Ma kakav dan d, nama su dani d sa Cedevitom, ovo treba odigrati sportski ali bez nekog preteranog cimanja, zbog krajnje bolesnog rasporeda nama nikako ne odgovaraju još bar tri utakmice u evroligi i još jedno putovanje od 1000+ kilometara u par dana.
Ajmo Zvezdo do nove titule ABA i Srbije.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Srećno komšije. Rivalstvo skolimo na stranu i cela Srbija da podrži ove momke večeras!
Protiv finansijskog giganta i sudija do pobede!

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@uip
Pa i treba da te podseća, da ne zaboraviš da si krenuo sa 1:29 , 2 :28 . . .
Pogledaj Vaše komentare, pošto Vas nije sramota, čovek misli da treba da te podseti.
Nije sramota reći da ovaj tim Zvezde je autsajder , to ne znači da će se predati.

Džoni

pre 7 godina

Bice ovo duel dva velikana evropskoazijske kosarke, dva kluba sa velikom tradicijom, dve velike skole kosarke, dva kluba koja su do takmicenja stigla bez ikakve pomoci drzave i prljavog kapitala.
(dodju vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati, 07. april 2017 12:36)

Kad si već svestan kakva su vremena došla da si pametan ćutao bi, da si fukara obogatio bi se a ti "progovaraš"...

Zasto nas ponizavas Marko Tomase?

pre 7 godina

Oce li navijaci partizaia navijat za mene ponizavatelja u finalnoj seriji ili za Zvezdu ne sad mi zaista nista nije jasno?

Batko

pre 7 godina

sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 07. april 2017 13:35)

Ja gluplji komentar nisam skoro video !!!
dete, suvise igras Sony...dobiti utakmicu na znanje, a ne na igrace ?!! Mislis, Radonjic i Perasovic izadju na teren pa resavaju neke testove znanja ???
Zbog tebe i tebi slicnih me sramota sto "navijate" za Zvezdu !!! Klasican "fudbalski" navijac. Veze ti sa kosarkom nemas, ali nikakve

Vuk

pre 7 godina

Najvise na svetu...
(anica, 07. april 2017 10:13)

P R I N T E Z I I I S
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica gibanica, 7. april 2017 14:49)

Bolje i Printezis nego

M U S A A A A A A

Najdrazi

pre 7 godina

(Batko,
Ma gde bio i sta radio, svaki komentar ti je doktorsi. Bravo majstore citam te i slatko se nasmejem.
Ps. moji komentari bi bili suvisni.

kompanija sa Prokletija

pre 7 godina

@Labud
Za utakmicu ne znam , nadam se pobedi Zvezde , ali u tvojoj patnji uživam ne moram da čekam veče.
Hvala Ti ulepšao si mi dan , uvek sam ekstra kad Vi patite.

Ciganin

pre 7 godina

Hvala Vam za sve!!! Sta god da bude veceras DUBOK NAKLON doktoru Radonji i igracima za sve radosti koje su nam priredili ove sezone. Samo napred momci i borba do kraja za nas grb, nasu CRVENU ZVEZDU.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Na njima je pritisak a ne na zvezdi.Zvezda nema sta da izgubi i tako da mogu da igraju rastereceno bez pritiska jer ipak je aba liga mnogo bitnija od evro lige a i kad bi kojim slucajem prosli darusavaku u sledecoj utakmici bi nas cekali ili cska ili real tako da bi to bio veliki napor za zvezdu tako da samo opusteno pa sta bude jer za mene ste vi sampioni ma sta god da se desi.

Džoni

pre 7 godina

Napuniće Lazu, Dangubu i Đenku faulima u prvih 5 minuta. Posle će odbrana biti mnogo mekša i to će im biti dovoljno da se razigraju i pobede. Ne treba padati u bedak ako se ne dobije ovo jer je nama najbitnije finale ABA pa bi nam mečevi sa Realom ili CSKA samo još otežali borbu za trofej ABA od čega se realno živi jer odlučuje o sudbini tima za sl. sezonu. Mi nemamo taj luksuz kao ostali timovi iz EL sa A licencom.

zvezdas

pre 7 godina

Ako je neko zasluzio ove sezone,onda su to ovi momci u crveno-belom.Veceras ce biti tesko,trebace nam neko da organizuje i neko ko ce da odigra utakmicu sezone.
Djenka i Mitre...vodite u pobedu !

Danilo

pre 7 godina

Samo nemojte večeras, posle utakmice, da kukate na sudije, na Radonju i na Mitrovića, to je već neukusno, čak i za vaše standarde?

NastyB

pre 7 godina

Možda je ovo Zvezdin „dan D“ ali su MNOGO bitniji „DANI C“, tačnije utakmice sa Cedevitom. Treba Cedevitu pobediti, osvojiti ABA ligu i time obezbediti učešće u Evroligi i sledeće sezone i to je najbitniji cilj. Mislim da su i u Zvezdi svesni da se milioni uloženi u Darufašaku (klub „Doguša“ koji je glavni sponzor Evrolige) neće tek tako „proćerdati“ pa sam mišljenja da nemamo šta da tražimo protiv njih, sudija i Bartolomeua. Na stranu to što u poslednje vreme Zvezda igra mnogo lošije nego cele sezone. A ako i nekim (nemogućim) čudom i prođemo dalje čeka nas Real protiv kojeg nemamo ni promil šanse. Tako da glavni cilj Radonjića i tima treba da bude ABA liga, a sa „madafakom“ neka bude šta bude, opušteno uz što veću minutažu sa Dobrića, Simanića i Rakićevića.
O, da, lepo bi bilo opet videti Real u Beogradu, ali ako isceđeni igrači posle finala sa Cedevitom (koju možemo i da izgubimo, pu, pu, pu, daleko bilo...) budu psihički slomljeni, ne bih voleo da gledam kako nas „Madriđani“ kidaju na froncle. Niti bilo ko ko navija za Zvezdu.

nex

pre 7 godina

Svirace sve,bitni ce da dobiju rano faulove,Radonja ce da popizdi,dobice tehnicku,pa to isto i nki igrac,i to je to.
Jedina,a li jedina sansa su nam trojke,da ludacki krenu da sudije ne stignu da odrade stvar.
ABA prioritet prioriteta!

anica

pre 7 godina

nex, 7. april 2017 17:06)
Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija.

zdravkors

pre 7 godina

Sve pocelo je jako davno,prvi put na severu,kad zakleli smo se na vernost da živimo samo za nju.
Te crveno-bele su boje za koje se borimo mi,u srcu te nosimo ZVEZDO do kraja smo ti odani

Larry

pre 7 godina

98. godine smo izbacili Darusafaku na putu do finala Kupa Radivoja Koraća, nadam se sličnom ishodu. Večeras na pobedu. Idemo Zvezdo!

gospodin Čovek

pre 7 godina

@veliki strumf
Sve ste lepo izanalizirali, g. Strumfe, ali kažite mi, molim Vas, kako zamišljate to da naša ekipa dominira u sudaru čvrstih odbrana, ako sudije sviraju i kad ih ispratiš sa rukama iza leđa na ulaz. A to ćemo gledati. Svi bekovi će imati po dve ili tri lične u ranoj fazi meča, a ako i ne bude tako, u poslednjih tri minuta će svirati SVE! I šta onda taktički da preduzme ekipa koja se sa tim suočava?

Aлександар

pre 7 godina

Иако сам Гробар моја подршка вечерас! Хајде да будемо Срби, да се не радујемо некаквој победи Дарушафаке од које ни Партизан ни српска кошарка немају никакву корист. Не би у случају пораза Звезде мој Ратквица научио да се не додаје иза леђа када јуриш резултат, не би тиме ни Копривица научио да направи блок без фаула, нити би Бирча због тога боље сконтао како да не прави 2+1 за противника, не би ни неки други лакше научили како је једноставно уместо солирања направити блок и потом се отворити ка пику... Не би након тога брже нестала потреба да Џиле на свакој утакмици виче - No stupid fouls... no stupid fouls. Не би то помогло ни да се коначно селектује прави тим са мањим бројем али играчки јачим странцима, уместо окупљања гомиле просека и испод свих просека који немају где, па дођу код нас. На страну да ли је ово ФМП и да ли је први човек тог клуба морална громада, на страну то што ја ни у једној варијанти не могу за тај клуб да навијм али искрено им желим победу против турског клуба. На страну да ли држава форсира Звезду, постоји толико тога што можемо да урадимо а не радимо. Дакле, неће нам услед било чијег неуспеха бити боље јер јадно би било ако је то концепција повратка на славно доба Партизана. Због свега што сам рекао и обазложио, желим победу Звезде над Турцима.

Coldplayer

pre 7 godina

@devlinjo
Ako si tako pametan,baba Vango,sto gledas uopste?I jel si uopste tada prognozirao Zvezdi sve ove pobede.E moj ti.Idi spavaj a nas batali.

Zlatko

pre 7 godina

"Nemamo sta da trazimo protiv Reala." Ako se napravi paralela i ako se tako razmislja- super sto smo ispali od Ludogoreca jer nemamo sta da trazimo protiv Reala. Doduse, taj isti Real u kosarci i mozemo da dobijemo, dok bi nam u fudbalu dali onoliko golova koliko im treba. Ali opet, ako se tako razmislja, zasto se onda takmicimo? Pa takmicimo se da bismo igrali protiv tog Reala. Ako pobedimo veceras, nisam od onih kojih kazu "nemamo sta da trazimo protiv Reala." Naravno da je Real ogroman favorit na tri dobijene utakmice, i nece biti sramota ako nas dobiju 3:0 u seriji, ali imamo pravo na nadu. To niko ne moze da nam oduzme. A igrati protiv Reala moze da bude samo cast nikako gubitnicki stav da tu nemammo sta da trazimo. Dakle, kad bih mogao da biram, "pobediti veceras i igrati protiv Reala" ili "izgubiti jer protiv Reala nemamo sta da trazimo" naravno da bih uvek izabrao opciju broj jedan. A imam utisak da cemo pobediti veceras bas zato sto nam se daju minimalne sanse, bas zato sto cela Evropa ocekuje pobedu Darusafake.

Nighthawk

pre 7 godina

Šta god da uradite ponosan sam na vas. Sjajnu sezonu ste odigrali, doneli nam mnoge radosti, tako da samo hrabro, pa šta bude !!!

bRAJKO

pre 7 godina

.... e sad ako cemo traziti krivca onda je to samo Radonjic jer u utakmicama kada je trebalo dobiti na trenerovo znanje a ne na igrace i enrgiju onda mi to nisamo uradili a to je bilo u utakmicama sa Efesom, Olimpijakosom i Barsom
(bravo, 7. april 2017 13:35)

Radonjic je krivac ? Za sta ? Za 16 pobjeda ? Sram te bilo, tebe i sve druge koji imaju nesto da `zamjere` Radonjicu...

GM

pre 7 godina

Bas se potrafilo kada ce da igraju, ne mogu da se opustim ni za rodjendan...
Sta da se radi, kada sam primoran da planiram prvo oko tekme, a onda dalje.

Cherez

pre 7 godina

Sa ovakvim timom i budzetom, uz povrede i sudjenje na nasu stetu, ovo je maksimum. Treba biti zadovoljan. Znalo se da cemo ovo da izgubimo. Darusafaka ima tim za F4.

herc

pre 7 godina

Dan D ce biti eventualna "majstorica" sa Cedevitom!Realno gledano,tesko da ista mozemo u cetvrtfinalu sa Realom,kao ni Turci!samo bi bilo bolje za budzet kluba. Ali je pitanje,koliko bi ti mecevi odvlacili koncentraciju i energiju za Cedevitu

otakz

pre 7 godina

Da li ti stvarno mislis da ovo mozemo da izgubimo pored Simonovica i Gudurica u napadu? Dovoljne su po dve njihove trojke, ajde ajde, malo vise optimizma komsija. 
(anica, 7. april 2017 17:46) 

Simon i Gudura kosarkaski magovi. ahahahaahahahahhahhhha

nikola

pre 7 godina

Realno, nemamo tim za velika dela! To sam rekao onomad kada smo MORALI da dobijemo u BGDu ali ko od igrača ove Zvezde može da reši meč, kao nekada npr. Bodiroga?
Unapred se znalo da gubimo u Istambulu!