Nedelja, 02.04.2017.

18:27

Partizan opet bez finala ABA, opet kobna Cedevita!

Košarkaši Partizana ni četvrtu godinu u nizu nisu uspeli da se plasiraju u finale ABA lige, treći put ih je u polufinaluzaustavila Cedevita.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan opet bez finala ABA, opet kobna Cedevita! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

426 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 7 godina

(Legend, 3. april 2017 09:34)
sve u svemu neubedljiva ti je replika.leta imam dovoljno (47) sport sam počeo pratiti kad je Zvezda harala Evropom 1979.godine I zaljubio se u crveno-bele boje.to što je kako kažeš te godine kad ste uzeli tu fiba ligu bilo dozvoljeno da igraju samo po dva stranca dokaz je kako je tada bilo neuporedivo lakše doći do evropske titule nego sada kada je polovina timova sastavljena od nba igrača.zaboravio sam reći da pored toga što ste igrali protiv mađara,belgijanaca,holanđana I izbegli real,barsu,oli I pao,cska I žalgiris,cibonu I jugoplastiku niste igrali ni protiv tih godina moćnog makabija.a o snazi arisa u kojima su igrali galis I janakis dovoljno govori podatak da je jugoslavija 1989 grčku predvođenu tom dvojicom igrača tukla sa 50 razlike u finalu prvenstva evrope u zagrebu.u redu titula se piše.niste je ukrali zasluženo ste je osvojili te 1992 jer vam se sve otvorilo,ali prestanite sebe zbog toga smatrati vanzemaljcima.jugoslovenska košarka je do raspada sfrj bila među najjačima u evropi.pre vas je tri titule prvaka uzela jugoplastika,dve cibona I jednu bosna,a čak je I ta zvezda koju omalovažavate uzela kup kupova,igrala dva polufinala kupa šampiona i dva finala kupa koraća

BBRS

pre 7 godina

Razbice ih Budućnost u finalu...hehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okidač, 3. april 2017 00:34)
ТИПИЧАН ПРИМЕР НАЗОВИ ЧОВЕКА УСТВАРИ КЛИНЦА, КОЈИ САМО ПРАТИ ЗВЕЗДУ, А ВЕРОВАТНО ЈОШ НИЈЕ ЧУО ДА МУ ЈЕ ЊЕГОВ ПАРТИЗАН ИСПАО И ТО ОД ЦЕДЕВИТЕ!

BBRS

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)
Па тужни патриче, у свашта си БАШ ТИ веровао ове године!
Кад се само присетим твојих коментара!
Чак си помињао како Вучић губи изборе глат, па онда као Звезда неће имати пара итд..
Чекај мало, па и ово си прогнозирао лаганом победом партизана, зар не?

BBRS

pre 7 godina

Овде се углавном прича о поразу партизана од Цедевите, али промиче нам оно битно, а то је, шта ће бити са партизаном следеће године?!
Вучић поново победио, Звезда ће лагано да освоји АБА лигу што је битније и од дарушафаке, односно ТОП 8, али ми и даље имамо шансе и ту да се пласирамо!
До суботе сте причали како Вучић губи изборе, како партизан добија и Цедевиту па Звезду или Будућност у финалу, е сад кад вам се почиње обијати о главу, сад ће те кукати Вучићу за паре или можете ставити катанац на КК, јер нема више ни досадашњих спонзора, што је потпуно разумљиво, јер ко бих финансирао клуб који једва да је достојан овог четвртог места у лиги, а у европи се бламира на сваком кораку!
КАТАНАЦ ПРИЈАТЕЉИ, ГОТОВИ СТЕ, УГАШЕНИ СТЕ САМО ЈОШ ТО НЕ ВИДИТЕ!

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

Fenerluku stati na put

pre 7 godina

Kako je bilo pre desetak dana?
Ljuljaj Javore , jel tako?
E sad ljulja ko stigne kantu od tima i još se sprda sa Vama sa loptom na 2 sec.
Sve se vraća sve se plaća.

BBRS

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 2. april 2017 23:41)
Ајд сад лепо реци оно што и сам знаш!
Немој да лупеташ кад и сам знаш да смо две класе испред вас!
Па само замисли ову екипу партизана у ЕЛ, нпр, против Реала, Фенера, Олија, ЦСКА, Дарушафаке, итд...
Какав би тек тад циркус настао!

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

Coldplayer

pre 7 godina

@samo jako
Kakve budalastine.Samo si rekao da sa toliko godina nisi nikada sazreo.Volim zvezdu,a ostale ko...Navijam u Evropi za sve nase od tog partizana pa do sloge.Ljubav prema svom klubu se ne iskazuje mrznjom prema rivalu.Ako to nisi shvatio te '76 sad sigurno neces.

Sasa

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)

Ono kada Srbin slavi pobedu, turskog ili španskog kluba...

Beca

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 3. april 2017 01:16)


Kako lepo tepate vašim ljubimcima... Šta ćemo uraditi sa "Darom" ne znam, a za Budućnost se ne sekirajte.

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.
(Gonzales, 2. april 2017 21:32)

A ti,zvezdaš li si ?

antifranjevci

pre 7 godina

Nije sve tako crno,sada makar imate predsednika kome se stalno zahvaljujete pa će on da trpa pare u raspali klub kk Hvala premijeru.

Realno

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 3. april 2017 01:15)

Ti izgleda još nisi svestan koliko si prso,varničiš od zlobe i pakosti da ne znaš gde biješ.Čini mi se da si lupetao kako će i Vučić da izgubi na izborima a on je vaš spasilac.Da vam nije pomagao i u fudbalu a pogotovo u košarci,bili bi već ugašeni.Toliko ste se zahvaljivali premijeru da ste smešni i sami sebi.Sad po drugim portalima prizivaš nove izbore,nadajući se nečemu.Ajde u rupu i navijaj svakog četvrtka ili petka za neki novi klub,to ti jedino preostaje i tako će biti još dugi niz godina.

Legend

pre 7 godina

@slobinator Dečko, očigledno je da ili imaš malo godina pa ne poznaješ evropsku košarku iz 90-tih ili si počeo da pratiš ovaj sport pre tri godine. Izneo si niz budalastina u svom komentaru kako bi umanjio uspeh Partizana koji je osvojio Evropu. Kažeš Kinder imao samo dva stranca i to Zdovca i "nekog Kanađanina". Prvo bi trebao da znaš da je tada postojalo ograničenje broja stranaca i da nije bilo dozvoljeno kao danas imati tim sastavljen od stranih igrača. Taj Zdovc je bio igračina koja je igrala za reprezentaciju Jugoslavije, a "neki Kanađanin" je bio Bil Venington koji je u Kinder došao nakon par sezona u Čikago Bulsima gde je igrao sa MJ-em i Skoti Pipenom. Nakon Kindera, gled čuda, taj Kanađanin je ponovo igrao u NBA, a to je bilo vreme kada nije bilo lako doći do NBA-a. Morao bi takođe da znaš da je u to vreme Aris bio najjači klub u Grčkoj u kome je igrao strašan tandem Galis-Janakis, a PAO i Oly su bili njihove redovne mušterije. Huventud je u to vreme bio jako kvalitetan tim, toliko kvalitetan da ih je naredne godine Željko Obradović odveo do evropske titule. Prema tome, informiši se malo pre nego što olako minimiziraš titulu Partizana.

Realno

pre 7 godina

Sad moram da navijam za zvezdu :/
(xMADx, 3. april 2017 08:55)

Morao si to od rođenja ali nikad nije kasno da se ispravi sramota iz detinjstva i onih koji su te pogrešno usmerili.

mick

pre 7 godina

kad cele sezone znas da ti treba centar a kao pojacanje dovedes raspalog gordona koji ne moze ni da hoda sta drugo mozes i da ocekujes?

miško

pre 7 godina

Največa bruka košarkaša Partizana je sam kraj utakmice.Sve rešeno oni udvajaju Ciboninog igrača koji namerava da "izdribla" loptu do kraja,kako Edo kaže i napraviše incident baš nepotrebno u i nekulturno.Zlo naše košarke.Sva loša dešavanja su na Partizanovim utakmicama.

deky

pre 7 godina

partizan je pokisao grebanjem i podmuklim udarqnjem da dobije cedevitu , malo je jadno to kada rqcunas na takve stvari da sudija nece svirati makar svaki drugi faul i da na foru prodju dalje ! to im je uspelo protiv zvezde ove god jos su uspeli da iznervoraju zvezdine igrace i da naprave dosta tehnickih i da tako pobede bez trunke sporta !
ne prolazi to bas svaki put !!!
ima i pravde na ovom svetu ponekad !!!

Batko

pre 7 godina

Voleo bih da Cedevita ovo osvoji...naravno i ovo finale igraju vestacke tvorevine...pa biram ovu prirodniju varijantu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 3. april 2017 07:37)

Pola osam , jutro...a tebe zloba ubija ??? Daj bre, lep sunčan dan...znam da ti je krivo, ali pusti to...život moze biti lep i bez tolike zlobe i mrznje...ta zloba škodi...

ponedeljak

pre 7 godina

Ne treba se zaliti i kritikovati Partizan jer je ovo i vise nego sto ovaj tim vredi. Partizan ima 1 IGRACA koji je za neka veca dela a to je Hecer. Velickovic je daleko od onoga sto je bio, Bircevic je neuspeli "biznis" na relaciji reprezentacija-partizan, ostali ispod proseka. Da je Cibona ostala kompletna pitanje da li bi partizan ili buducnost prosli medju 4.Cedevita ima Bilana(po meni mozda i najbolji igrac u Aba), ima Boltrajta, i nekoliko stvarno kvalitetnih igraca. Da imaju boljeg trenera bili bi u ravni sa zvezdom. U takvoj konkurenciji partizan nema sta da trazi, moze da otkine neku ligasku pobedu, ali na 2 ili 3 pobede u doigravanju nema sansi

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Ovaj tim Partizana ima 3 i po krstena igraca. Necer, polovni Novica, Bircevic i Lukovic (onih 0.5). Ulazak u plejof je maksimum. Cedevita je realno bolja na svakoj poziciji, ukljucujuci klupu.
Dzikic jeste majstor svog posla ali ne moze da izmisli igrace. Na dusu mu stavljam jedino beskorisnog Robinsona. Sa ovako skrpljenim timom drugi trener bi se borio za opstanak u ABA.

WillyWonka

pre 7 godina

A šta je Tomasu bilo, nisam vidio ništa što bi opravdalo njegovo ponašanje. Nisam navijač ni Partizana ni Cedevite, pa mislim da objektivno mogu reći - čovjeku je očito potrebna stručna pomoć.

загор

pre 7 godina


да. управу си. мислим да је то та разлика између обичних људи који плаћају своје карте (навијачи цедевите) и организованих навијачких група, које неко финансира са стране, а чине их деликвенти (звезда, партизан, задар, цибона...)

TEDZG

pre 7 godina

Partizan veliki košarkaški klub prvak Europe toliko velikih igrača i onda onako sramno ponašanje i traženje kavge sa igračima cedevite na koje je nasjeo Tomas a nije trebao.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nema veze,s obziromda su nam trovali igrace i ovo je visok domet.
(Patrick, 02. april 2017 21:41)

S obzirom ko ste, ni ovo niste zasluzili.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost isprasi!!
(Grobar, 02. april 2017 20:39)

Malo? Mi se ove sezone radovali u EL koliko vi niste za pet godina.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)

Ti mene toliko nasmejes...

slobinator

pre 7 godina

(Petronije, 2. april 2017 23:20)
svaka cast za komentar.pa ovo ni ja nisam znao.grobari su uzeli titulu 1992 u konkurenciji mađara,holanđana,belgijanaca,arisa,estudijantesa I huventuda I kindera iz bolonje kome su jedini stranci bili zdovc I neki kanađanin.nisu igrali ni protiv barse I reala,olia I paoa.cska ni žalgirisa,ni protiv cibone ili jugoplastike.nije bilo prebogatih turaka koji sponzorišu ligu.šta su oni uopšte osvojili? lažni šampioni.

Patrick

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.

Patrick

pre 7 godina

(Istina, 02. april 2017 23:13)

Ti pricas o licemerstvu?Ti koji si navijao u LS za Sarlrou,Ludvig,Paok,Aek...Panteru nemoj da nam prodajes te kvazi price.U petak svim srcem uz Daru ali pre toga podrska Podgoricanima!!

Cika Slave

pre 7 godina

Polako, prosle godine niste bili ni medju prve 4 ekipe. Mada ako Pekovic nastavi da se zahvaljuje premijeru, sada vec predsedniku... nebo je vasa granica. Ali od sledece sezone. Sve mogu da vas razumem, navijali ste na sve Zvezdine protivnike, u Abi vam nismo dali razlog za slavlje, predvidjali ste nam 1/29 u EL, pa ni tu niste imali mnogo razloga za srecu. Ali nikad necu razumeti da ste navijali na Galatasaraj, klub ciji su navijaci ubili srpskog mladica, hvalili se sa tim, a njihov trener izjavio da je on srpski terorista...

Patrick

pre 7 godina

Postoje doktori koji to lece
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 22:41)

Pa onda im se obrati,nije sramota potraziti pomoc.Ne ustrucavaj se.

Patrick

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.

saks

pre 7 godina

Ne volim da komentarisem odluke trenera(jer se ne razumem u kosarku,bavim se profesionalno drugim sportom),ali cu ovaj put napraviti izuzetak.Kako je moguce da Dzile drzi u igri Koprivicu koji pravi dva faula u napadu u bloku,pa uzima par vaznih suteva kad se mec lomio,da bi vrhunac bili koraci pri zakucavanju,a on sam kao duh..Nazalost ako Hecer nesto ne izmisli,Partizan u napadu nema sta da trazi..takav je bar moj utisak..

Delije Čikago

pre 7 godina

Navijao sam za Cedevitu, ne zato što su jaki, već što mrzim partizan i sve u vezi s'njim, nebitno je protiv koga igra, to je od rođenja tako i doviđenja...

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Da to jeste smešno. A možda ih zove da kaže smirite se i sportski pozdravite.

S druge strane veliki mag Radonjić protiv Barse izvede Kuzmića i prilagodi se ekipi koja je hendikepirana nemanjem centra.

Na hulite ljudi izgubićete od Budućnosti. Ne hulite i ne navlačite lošu karmu.

Nikola

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.
(Ivan, 02. april 2017 23:41)

Apsolutno! Samo sto mnogi zvezdasi nisu svesni ...

ja

pre 7 godina

(загор, 02. april 2017 22:07),očigledno iskomplesirano dete misli da su partizanovi igrači bili nekorektni, ko da nije gledao kraj utakmice

Samo Jako

pre 7 godina

ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Ja sam prvi put na Marakani bio 1976. god. Uvek sam navijao za Zvezdu, ali nisam Delija. Vec obican Zvezdas ili po staroslovenskom Ciganin. Nikoga nikada nisam mrzeo, ali osim Zvezde ni ne navijam ni za koga drugog, u bilo kom kontekstu. Ta kvazi bratstva sa Olimpijakosom (koji nam je najverovatnije obezbedio ispadanje iz F8) ili Spartakom iz Moskve su budalastine izmisljene tada kada si ti poceo da gledas Zvezdu 1992. godine. Grobare takodje ne mrzim, realno bas me briga za njih kao navijace, ali uvek navijam protiv njih. Skroz nebitno da li igaju protiv "bratskog" Olimpijakosa ili mrske Cedevite.
A svima kojima je do srbovanja, savetujem da lepo odu na guslarsko vece, u dresovima svojih klubova i zapiju se posle zagrljeni. Samo to sa Zvezdom ni sportom veze nema. I dok se tako razmislja (navijam za Zvezdu ali se radujem uspehu Partizana?!?!), Zvezda ce biti mali lokalni klub koji ce igrati pretkvalifikacije kvalifikacija. A mi smo pravljeni da budemo globalni.

Cestitke Cedeviti za zasluzenu pobedu. Trebali su da ih dobiju i u Beogradu, ali se Grobari izvukose za pola kosa.

miki

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona [link], a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

I protiv Huventuda, protiv Milanskog Filipsa danasnjeg Armanija. Na primer...

Petar

pre 7 godina

(Petronije, 02. april 2017)

Hoces da kazes da ni Real nema 10 titula u EL nego samo jednu? Ostale su FIBA kup sampiona zar ne?..Format takmicenja se menja kao i sam njegov naziv ali naziv pobednika je uvek isti a on glasi "Sampion Evrope". To je Partizan bio bez obzira na format i ime takmicenja..isto kao i vi u fudbalu..Crvena Zvezda je bila "Sampion Evrope" i to niko ne moze da ospori..kao sto ce ime KK Partizan uvek stajati uz Makabi..CSKA..Real..Barselonu..PAO..Olimpijakos itd..tako ce i ime C.Zvezde vecno stajati uz Bajern..Olimpik..Real..Mancester..Celsi..Barselonu itd...

Mazzare

pre 7 godina

Lazicu, Simonovicu, Guduricu... navijacu za vas kao kada navijam za Partizan, samo ih oducite od kosarke! Mora da se zna ko su Srbi u kosarci!

Matori

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ali uvek su tu da odgovore takvim grobarima? Nema ih...Licemeri

Ivan

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.

Wllaxy

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 02. april 2017 23:41)

Šteta samo što ćeš morati da nastaviš da sanjaš šta bi bilo i da se prisećaš davne (h)istorije jer vam je realnost ovakva kakva je - sumorna i nikakva sa morem mediokriteta bez trunke kvaliteta, dovoljna samo za jedva prolaz u polufinale ABA i kroz grupe nikad jače lige šampinjona. I takva će da bude još duuuugo vremena a ti ćeš da se prisećaš, nadaš i plačeš...

Petronije

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona http://www.fibaeurope.com/compID_,Uz02qBnJiADOq5VntEf53.season_1992.roundID_2563.teamID_2047.html, a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

D

pre 7 godina

Moj utisak je publika Cedevite. Ljudi - gospoda. Posle siruacije pre dve godine, kada su samoinicijativno odrzali minut cutanja za ubijenog navijaca Zvezde, danas su me opet iznenadili. Nakon frke na parketu pred kraj, niko ne zvizdi, ne pljuje Srbe, vec svi glasno navijaju "Cedevita". Za mene je to utisak godine, a ne meca. Zamislite kakve salve uvreda bi dobili od Zvezdinih navijaca, Partizanovih, da je obrnuta situacija. Ista situacija je i sa Cibonom, Zadrom kad je mrznja u pitanju. Cedevito, svaka cast!!!

miško

pre 7 godina

Partizan je ove sezone najobičnija prevara.Svaki malo bolji trener odlučio bi se pre za FMP koji je skup mladih igrača iz Srbije, uz po jednog, sa dva kontinenta.Kada se analizira kako je došao do CEDEVITE, dolazi se do poražavajućeg saznanja.Pobede kao u fudbalu, puštanje,sudije i pritisak navijača na domaćem terenu.Prljava igra, da se pobijemo,da poginemo, makar metaforično,često je bilo jedino što su radili.Jedan gospodin grobar napisa isto što i ja pre desetak dana.Partizan nema Quick trenera,nema igrače ni organizaciju,a čovek već 30 godina gledam utakmice Partizana uživo.Ja duže gledam Partizan i Zvezdu (od CVELETA, MOKE,KAPONJE I VELIKOG DUCIJA DO PRAJE,KIĆE,SALETA,GRBE.....) i tvrdim da je i tim koji je ispadao iz prve lige bio bolji id ovog jer je imao jaču konkurenciju.Radnički,OKK Beograd,Zvezda,Zadar,Split, Lokomotiva,Olimpija, su bili timovi koji su izazvali respekt u Evropi.To se pomalo zaboravlja kao da su svi budući prvaci pali s'neba.Moj savet je da treba postepeno raditi baš kako Zvezda radi uz bazu mladih igrača i za godinu dve doći do stabilnog tima.Tako je u Partizanu radio pokojni Ranko Žeravica koji je udario čiste temelje za uspehe koji su sledili. Pozdrav za sve prave navijače.

Istina

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ,gde su su tu da odgovore takvim pakosnim grobarima? Nema ih...Licemeri

analiza

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...
(BBRS, 2. april 2017 21:49) # Link komentara
Ok,BBRS hajde ponovo procitaj tekst tvog kolege Delije,potpisanog kao Prosecan grobar.I malo dete kapira da se zezao na racun mladih igraca u Par(kojih?!),na racun uspeha u NIKAD JACOJ Ligi Sampiona(21 meso!).Osim ako se i ti ne zezas,a ja ne kapiram salu,jer ono sto je tzv Prosecni grobar napisao ,nikad ne bi napisao pravi Grobar.Ali zato,zahvaljujuci tebi, kapiram zasto su rezultati izbora takvi kakvi jesu.Mislim,ipak ima vise navijaca CZ:)

istina

pre 7 godina

@Guduric sa 10 metara iz koraka.Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.

NoName

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee 
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59) 

Jel ima i trece poluvreme ?
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 21:23)

Nego sta. I Lovernj stize na cetvrta...

Laki

pre 7 godina

Ni rijeci u tekstu o Bircevicu kojeg su i komenattori na Areni okarakterisali kao "seljacinu koja ne zna da podnese poraz". Provociranje domacih kosarkasa od strane gostiju je bilo odvratno. A u tekstu onda citamo kako je Tomas izgubio zivce. tendenciozno i pristrasno od srpskih medija.
Pozz iz CG

svaka cast

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Pridruzujem se. Iako mi se nikako ne svidja to sto Vuciceva ekipa radi sa Partizanom navijam da Zvezda pobedi Cedevitu, a narocito Darufasuku. Uspesi srpske kosarke su ono sto ce se pamtiti, a politicari ce se smenjivati, jednog dana ce Partizan biti privilegovan a Zvezda nece... to je tako vec decenijama u nasem sportu.

Oslo

pre 7 godina

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.
(Patrick, 02. april 2017 21:43)

Vidi, nismo najbolji u Evropi ali smo najmanje 9-i.....sto je za razliku od vas neka druga dimenzija...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Ne znam šta da vam kažem, braćo sa druge strane brda tj. sa druge strane zida na Kališu. Realno, Cedevita ima bolje igrače, ali i takvi su bili spremni da izgube danas, nudili su se na kraju. Finale niste očekivali, a opet mogli ste. Šta je bilo, bilo, vidimo se sledeće godine.

Što se nas tiče, da dobijemo u utorak, a u petak šta bude...

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

Prosecan grobar(40 godina)

pre 7 godina

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.
(Tintilic, 2. april 2017 22:28)

Ma sta ti znas...mi grobari pratimo kosarku 40 godine,niko drugi ne prati kosarku.Svi kosarku prate od juce,a mi grobari evo vec 40 godina.Ja imam 38 godina,al 40 godina vec pratim kosarku.Kako ? eto tako... ahhaha :D

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Ne znam....,ne volim ih ali mi nekako žao....čime je Luković zaslužio ono poniženje,dečko nije bezobrazan,igra srcem,trudi se....to se u sportu ceni.Bezobrazluk Tomasa je dosad neviđen,zato Zvezda treba da slomi i Budućnost i Cedevitu i to u Zagrebu,da Laza baci zadnju loptu Tomasu...

qqq

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

komentar dana

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

загор

pre 7 godina

да ли сте опет морали да испаднете неспортска стока и да правите тучу и сцену кад испадате?!
е зато увек навијам против партизана. нећу такве утакмице са мржњом, сељачењем, спортском некултуром, насиљем...
браво за цедевиту.

Tintilic

pre 7 godina

(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.

Zvezda to je kosarka

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ranko, 2. april 2017 21:37)

Pa Cedevita je veca od partizana.Partizan ne postoji vise u kosarci sto pre svatite to lakse ce vam biti.Mnogo ste prljavo radili u proslosti i sada vam se to sve vraca

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

dalje pokusavam da shvatim Dziletovu logiku vodjenja tima 
Partizanu ne treba prosek 
Dzile odlazi
(Dr.mabuzo, 02. april 2017 21:13)

Prosek će za KKP uskoro biti nedostižan san...

zvezdas

pre 7 godina

Ajde ne pricajte svasta.Partizanu i Dzikicu treba cestitati na ovoj sezoni.Borili su se koliko su mogli,cak i preko svojih mogucnosti i ovo je zaista uspeh.
Jos jednom, cestitke komsijama.

Sad se zove lane

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Pogledaj opet... Koja to godina bese?

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
(lalada, 02. april 2017 20:42)

Ko god ode u finale nema sanse protiv gana
(velicanstveni, 02. april 2017 20:24)

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....
(Kum, 02. april 2017 20:54)

E ljudi ove komentare i slicne obozavam da citam. Kada se, bar na kratko, makar zbog jednog ispada nekog igraca, bar po komentarima, podrzavamo. Kad vidim da neko kaze "Ganci razbijte Cedevitu za nas" meni je srce puno... Samo zelim zdravo rivalstvo, i naravno da pocistimo sokice u sve tri sa po 20 razlike...

mikica

pre 7 godina

Zvezdas sam ali nije nam u interesu prozivati nebitan klub, ipak mi ovo treba da osvojimo i da ne malerisemo. Zna da se vrati. Poz za sve Delije sirom sveta pa i kod nas.

Zoran

pre 7 godina

Limitirana ekipa došla je do kraja. Postigla je više od svog realnog maksimuma. Domaća liga će biti mučenje u kome se već zna pobednik a nema nikakvu takmičarsku težinu osim da se stavi recka koliko trofeja je ko uzeo

neutralan navijač

pre 7 godina

Nisam gledao meč!!! Ali jedna stvar siguran da Partzian nije razmišljao kad je trebalo dok je dominirao u košarci počevši od uprave do odabira trenera i igrača. A za ovog što priča da će zvezda dominirati sledećih 10 godina i uživaj u košarci gledajući njih..Polako nije to baš tako lako kao što vi mislite na rečima da je.

Patrick

pre 7 godina

Partizan namerno izgubio . Ne zele da se brukaju protiv Zvezde
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 21:24)

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.

Igor Pg

pre 7 godina

Kakav si ti car! Kao nama je bitno sto su oni povrijedili Cedeviti dva igraca.. Cedeviti sto smo ih dobili 10 puta zaredom lagano! Mi mozemo bez pola tima da igramo protiv koga god hoces u finalu ove ligi i bice 3-0. Nego da trpnemo mi Faku pa da bude Diznilend ;)

BBRS

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)
Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

sklek

pre 7 godina

Vidi, Dzile..molim te idi i pusti da neko drugi vodi nesretni partizan. Neka krenu od pocetka sa mladima...makar bili 8 taman da ne ispadnu iz ABA lige...ali ove dede ne mogu vise da se gledaju. Pa tu nema jednog talenta...kupusijada sklepana od onih koji nemaju gde i onih koji su odavno u penziji po spremnosti!!!
Gledam ovo polufinale i place mi se...cedevita i zvezda su za 50%losoji timovi nego sto su bili pre dve godine!!! Ovo je uzas!!! Dzikicu, ovo je stvarno lose gledati....ovo vise nema smisla....Pa ovo lici na cirkus a ne na jedan iole organizovan tim. Tu se ne zna ko zove napad niti ko preuzima u odbrani...
Ko iole razume kosarku muka mu je da gleda ovu pricu!!! Idi ko boga te molim i prodavaj dorcolske fore u sloveniji ili pravi sokove u NBAu

Delija Momak

pre 7 godina

Meni je malo zao Lukovica kako ga je Tomas ponizio....prvo ga ponizio a potom ga i pljunuo....Ovo je motiv vise za nas...Ugazicemo Cedevitu kao i prosle sezone.A mi kad ih ugazimo,raspadne im se 90% ekipe,ostane samo Miro Bilan od njih,veciti talenat inace.

Što načini Jorgose braći u sebe

pre 7 godina

Hvala lepo Dzikicu i povedi
Ratkovicu, Majstorovica, Karahodzica, Pota, Robinsona, Vrabca, Bircevica, Andrica i naravno Koprivicu.
Hecer, Vanja, Lukovic i Novica sa sporednom ulogom neka ostanu (Tanaskovic i Jovanovic su buducnost) i cekaju Canka ili Miloja.

Laku noc.

Borkes

pre 7 godina

Realno smo dostigli maksimum. Ne mozemo pobedjivati sa Koprivicom, Ratkovicom, Vrapcem ili Robinsonom. Za sledecu sezonu ostaviti Velickovica, Lukovica, Hecera, Bircevica i Marinkovica. Canak za trenera

Bob

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.

Rade

pre 7 godina

Očajni Džikić, izgubljen i u taktici i u sastavu ekipe. Cedevita se sve vreme nudila, ali sa druge strane nije imala ni prosečnu ekipu. Od svih igrača Partizana jedino Hečer, Marinković i bolji nego večeras Veličković bi mogli da budu rezerve u nekoj drugoj ekipi crno-belih. Svi ostali su za nižerazrednu košarku. Večeras najgori Ratkovica koji igra bez mozga i Koprivica koji je promašio sport. Naravno, mesto u ekipi Partizana ima i Pot, ali zašto večeras nije igrao zna samo Džikić...

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.

Patrick

pre 7 godina

Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!
(BBRS, 02. april 2017 21:10)

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam labrnje.Idemo Podgoriccaa!!!

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59)

Jel ima i trece poluvreme ?

Игор Гробар

pre 7 godina

Сви играчи су вечерас максимално борили против екпе Цедевите али шта је ту је. Волим Партизан

Rep.Srpska

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje Maccabija,medjutim,desio se Vujosevic sa svojim ispadima paranoje,dosta toga pokvario u mojim osjecajima,ali ipak sam veceras navijao za Prtizan i uvek cu kad,naravno,ne igra protiv moje Zvezde.molim,objavite komentar,vrlo rijetko to radite iako stalno ostavljam iste.

Slobodan

pre 7 godina

Ovo je stvarno bilo lose, ima Partizan igraca da odigra bolje i bilo je utakmica gde su dobro igrali, mislim da u ovakvim utakmicama neki igraci ne trebaju da imaju minute tipa Ratkovica, Koprivica ili Majstorovic ... vise su stete doneli nego sto su pomogli, ako i moraju da igraju to mora biti minimalno i sa preciznim zadatkom a ne da pokazuju svoj raskosni NEtalenat ...
Moralo je ovo dosta bolje i agresivnije ...

Vlado

pre 7 godina

Barem Pekovic, Todoric i Grbovic mogu biti sretni jer je njihov sef pobedio. KASD Dule ponovo preuzme komandu pocistice te neznalice i neradnike.

BBRS

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...

raxi

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 02. april 2017 20:42)

Ne lupetaj!

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

Toni

pre 7 godina

ni jednu krstenu akciju nismo imali.ipak je Dule covek koji treba Partizanu,treba mu da dise,treba mu ko lebac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 2. april 2017 20:37)

A šta ćete kad se Dule penzioniše? Da se zatvarate? Ili će da vas trenira do svog poslednjeg daha? Kakva je to plitka filozofija...

Grobar

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

djraki

pre 7 godina

Sad krecu klinacka prepucavanja iskompleksirenih grobara i delija koji vise mrze tudji nego sto vole svoj klub ! Na svu srecu nisam jedan od njih, pozdrav za prave navijace jednih i drugih... a sto se tice utakmice sad se vidi tek koliko je znacila prednost domaceg terena koju je Partizan izgubio porazom od Olimpije u gostima!

Leonida

pre 7 godina

Realno su bolji ali ovo veceras je Dzikicev poraz!U poslednjih 4-5 min zajedno na parketu tandem Ratkovica-Marinkovic dok Gordon sedi na klupi!!!Kako pobediti kad ove dve stetocine u isto vreme igraju?
Nemoguce!!!

ranko

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.

BBRS

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)
Dobiće oni od nas to je sigurno!
Svi smo mi već odavno znali da će u finalu biti Zvezda-Cedevita i da Zvezda dobija, lagano!
Gledaj Zvezdu i uzivaćeš u košarci narednih desetina godina.

Aleksandar

pre 7 godina

Cedevita opravdala ulogu favorita.Bolji su od nas na svakoj poziciji.Dzikic je iz ovih igraca izvuko maksimum i treba mu pruziti podrsku.

Preko vode do slobode

pre 7 godina

Bili smo na utakmici i nažalost potvrdilo se staro pravilo da se samo šutem za tri poena, a bez pravih centara i bez prave obrane ne može se dobiti utakmica,a bez obzira na 14 ofanzivnih skokova.Šta je tu je.Za sledeću sezonu pod obavezno dovesti bar dva kvalitetna igrača na poziciji centra,forsirati mlade igrače poput Pota,ali i zahvaliti se sa podosta igrača iz prvog tima, tu mislimo i na strance.Mnogo uspeha našem PARTIZANU sledeće godine u Evrokupu, te pozdrav za sve grobarke i grobare,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zageba.NAPRED PARTIZAN.

Toni

pre 7 godina

Znaci, ja sam pod utiskom, neverovatno kako nonšalantna igra Partizanovih igrača u ovako bitnoj utakmica, gotovo pa utakmici sezone, bez imalo odgovornosti, zelje, borbe, stvarno sam u šoku, jer makar to sam očekivao danas...
Napad je bio bezidejan, bez ikakve akcije, ikakvog pika, samo šutiranje do iznemoglosti za tri, umesto da udju pod kos, zarade neki faul, odu na bacanja...
Odbrana je bila tragikomična, nije se znalo ko gde bije, na skoro svaki njihov napad ispadaju, svoje igrače ostavljaju same, oni, biraju, da li ce pod kos, ili ce da sutnu trojku...
Na 73-70, umesto da stegnu u odbrani, Birčević daje prostor od 2 metara Shurni koji to naravno pogadja, a posle toga, 5, 6 napada mi ne mozemo da damo kos, svaki napad sutiramo za tri, ne pokusavamo nikakvu akciju da postavimo, a da ne racunam pre toga onog Koprivicu, napravi korake kad je sam pred kosem, ej pa gde to ima, ko li nam ga dao...
Dzikic ni da reaguje, da ih upita da li su normalni sto sutiraju tako k'o muve bez glave, samo cuti i gleda kako utakmica ide u propast...
Stvarno sam blago je reci razocaran ovom utakmicom, a moze se reci i celom sezonom... Radije bih da nam igraju deca, nego da nam neki polovnjaci poput Koprivice, Majstorovica, operisanog Gordona i Robinsona, pa djene djene i Ratkovice, Vrapca...
Tezak trenutak, ali uz Partizan budi i kad gubi! Napred Partizan!

Branko

pre 7 godina

E moj Dzile ti umesto da das Potu Ratkovicinu minutazu ti ga cak nisi ni poveo totalni promasaj.Ako je tebi bolji Ratkovica od njega onda svaka ti cast!!!

prosečni grobar

pre 7 godina

Cedevita je jednostavno brutalna ekipa... Partizanov roster nije pun i nije mogao da parira moćnoj cedeviti... Mislim da je povreda pleja cedevite bio veliki hendikep za partizan jer je džile kao veliki stručnjak verovatno bazirao strategiju na odbrani njega, međutim kad je on izašao momci nisu znali koga da čuvaju... Novica se malo zbunio jer se igralo u zagrebu pa nije znao jel to domaći teren pa je onda malo igrao za njih malo za nas... Mislim on bi se busao u grudi ali nije bio siguran kad treba da se busa... Sve u svemu sjajan rezultat jednog mladog tima fabrike igrača, srpskih seltiksa, doći do trećeg mesta skoro bez stranaca u rosteru je veliki uspeh... Budžet je mali, ali želja velika

Gonzales

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.

Kafa

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)

Па пише да сте изгубили??? Ако не играте у финалу, како Звезда да вам да кафу?

Aco

pre 7 godina

Covece sve im se otvorilo (Boutrajt ispade odmah) i Cede i nije nista specijalno odigrala ali ovo je jako lose pripremljena utakmica Partizana. Pre mlako su ovo odigrali a moglo se dobiti. I Zvezda mora biti jako oprezna sa Buducnosti jer im je gazda kluba Bokan obecao neverovatne bonuse za pobedu.

Srđan

pre 7 godina

Sram te bilo Dzikiću, ti si doveo Gordona i samo si ti kriv sto imas u timu antikosarkase poput njega,Koprivice,Ratkovice,Majstorovica.
A sad lepo i ti i oni put pod noge sa sve Pekovicem.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Onaj Tomas jadnik, ali bili su bolji od nas celu utakmicu... kakav ke bio početak godine nije loše još naša liga pa da podvlačimo crtu

Big pizza

pre 7 godina

To je to,obzirom na okolnosti i preko limita.ako gledamo realno ovo je najlosiji tim u poslefnjih 30ak godina,tako da ovo se moze smatrati uspehom,e sad da je moglo u finale,moglo je.panteri,recite hvala za boutrajta i arapovica,put vam je otvoren.

pedja 71

pre 7 godina

Ostace upisan fascinantan podatak da je grupa veoma netalentovanih momaka osvojila trece mesto u regularnom delu i odigrala tri utakmice u polufinalu. Svaka cast.

smarate sektasi

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Nista gore od loseg trola.

idemoooooo

pre 7 godina

ahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahha mali klub.... doviđenja..... papaaaaaaaaa

rašomon

pre 7 godina

Ne znam šta vam je Džile skrivio? Kakve igrače ima dobro smo i prošli.
Za sledeću sezonu obavezno zadržati Hečera! Pored njega mogu ostati Vanja, Birča i urke. Ostali napolje.
Ako uspemo dovesti Jaramaza i Kabu, uz dva dobra amera to bi bilo to. Ako ne Jaramaz, možda razmisliti o povratku Miljenovića.

Prosečni grobar (40 godina)

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.

Coldplayer

pre 7 godina

E ljudi moji.Otvaraju vam se sve vreme ali nikako da ih ubijete.Onaj Koprivica je obicno tele.Ne shvatam kako on moze uopste da igra za vas.Druga stvar je sto na kraju sutirate trojke sa pogresnim igracima.Umesto da Vanja sutira kojem ide ono Novica samo bije ili Hecer.Cak i Andric treba ore ove dvojice.Ako ovo ne dobijete necete nikad.

zoran

pre 7 godina

Onaj Koprivica jos nije naucio da hoda, a igra kosarku...!! KAKO ???
Zamislite coveka koji trenira ovu igru skoro 10 godina, a jos nije naucio blok da napravi...!!? PA, sta taj trazi od ove igre, a tek sta reci za trenera koji ga tu drzi...????

dženkins

pre 7 godina

ŠTO BI REKO DŽILE NAMA JE LEPO OVDE!!! OSTAĆE TAMO JER U SRBIJI NEMA ŠTA A TRAŽE VIŠE!!!!
TAMO MOŽETE OANOVATI NEKI NOVI POČETAK!!!

Coldplayer

pre 7 godina

Kako ovo niste dobili nije mi jasno.Navijao sam za derbi u finalu ali ne vredi.Nemate krstenog centra pa to ti je.A ove cemo da ubijemo pa ce posle da se ovako smeju i da slave.

smehotres@mail.com

pre 7 godina

Cedevita treba pravog trenera. Da su pametni zahvalili bi se Mršiću i doveli Džikića koji košarku ima u malom prstu. Bez problema bi osvojili ABA ligu. Oni su imali para da dovedu jednog Božu Maljkovića, a nakon Bože su spali na totalnog dibidusa Mršića. A Džikić je pravi čudotvorac kada je sa ovako limitiranom ekipom došao do polufinala. Što se samog kvaliteta utakmice tiče deco moja ovo je nula od košarke. Za nas matorce koji su gledali uživo Dražena, Divca, Saleta, Kukoča, Rađu, Grbovića i kompaniju ovo je čista smejurija. Živeli!

shame boner

pre 7 godina

Ovo je uzas. Cak i bez Boutrajta su mnogo bolji,eventualno nas neki rafal trojki cupa u drugom. Igramo bez centra, jer ona dva panja niti mogu poentirati niti pokupiti loptu. Nijedan ne zna izaci iz pika Heceru. U timu dva invalida-Velickovic i Gordon. Potpuno rasulo u odbrani,bez ideje u napadu.

karma koma

pre 7 godina

Puno mi je srce. Neka ne ide Zvezda u plejof EL, ma neka ni ne osvoji ABA ali meni je srce ko Mont Everest, e samo zato što su izgubili ovi što se cele godine naslađuju na našim porazima. Uspešna sezona što se mene tiče.

lakivg

pre 7 godina

Jesam grobar, al stvarno ne znam kako smo mi mislili sa ovom grupom maloumnika nekog da dobijemo. Stvarno je strasno njihovo razmisljanje

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

XXX

pre 7 godina

U Partizanu dva relativno normalna igrača, naglašavam ovo relativno, a to su Hečer i Uroš Lurč Luković. Ovo sve drugo sačuvaj Bože. Cedevita sa igračima koje ima i sa budžetom sa kojem raspolažu morali bi se prošetat do prvaka ABA lige. Mršić operisan od košarke, čovek neznalica kompletna.

Zorz Veag

pre 7 godina

Zasluzilu su i cestitam im. Previse sansi smo imali za pobedu ali od pet meceva sa Cedevitom izgubili smo 4. Bolji tim ide dalje. Partizan u momentima dekoncetrisan i sa manjkom znanja.

Zivela Srbija i napred Partizan

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...

Stari zvezdas

pre 7 godina

Овај Џикић појма нема.Сигуран сам да је Чанак водио екипу да би наш Партизан победио.Давати ужасном антиталенту да шутира одлучујуће шутеве са полудистанце је трагедија и тотална дискредитација Џикића,Тодорића.Штета за српску кошарку,а све је могло и морало бити боље.

Marko PFC

pre 7 godina

Da ne pricamo o budzetima jer je Cedevita igrala bez najboljeg igraca, OVO JE SRAMOTA !!!!!!!!
Dule bi sa ovom ekipom igrao F8 Evrolige, alo bre momci, Gordon, Hacer, Novica, srebreni Birca, veciti talenti Andric i Vanja, Lukovic ...
Dzikicu da se ne pozdravljamo, ok si lik slusas dobru muziku ali ti si trener za Krku, u Partizanu mozes biti pomocni trener, u pravu je Dule ti si obican lesinar ...

Delija Momak

pre 7 godina

Cedevita nastavlja da unazadjuje partizan.Svake godine ih maltretiraju.Bez brige mali grobarcici,osveticemo vas u finalu,zgazicemo ih u finalu,metla ce da radi!

Kum

pre 7 godina

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....

Ant

pre 7 godina

Partizan bi morao da iskoristi prednost domaćeg terena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 2. april 2017 18:58) # Link komentara

Ti bi trebao da iskoristis sistematski pregled...

КК

pre 7 godina

Копривица је сад главни кривац за пораз. Он је промашио 2 лопте а после тога још су промашили 7-8 напада али то није битно.

dirigent

pre 7 godina

da se partizanu na utakmicu povrijede ovako dva bitna igraca komentatori sa arene bi pjenili o tome citavo vrijeme, a ovako kad je cedevita u pitanju ne osvrcu se nesto na to, na kraju ako pobijedi partizan bice cudo i alhemija

hello

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

nije dzikic trazio tajmaut, nego mrsic

libero

pre 7 godina

auh šta je stručnjaka i stratega ovde, da ne poveruješ. jedino realno je, da nije realno da je ovakav partizan sa ovakvim igračima u rosteru i ovoliko daleko dogurao. sve ostalo su klinačka naklapanja i zlurada prepucavanja

drinska divizija

pre 7 godina

Ovoliku kolicinu neznanja i netalenta kao kod Koprivice nikad nisam video. Ako je on uspeo da postane igrac, onda svako moze da uspe.

analiza

pre 7 godina

S obzirom na sastav Par,sve sto su ove godine uradili je cist bonus.Za mene je najvazniji mec bio zadnje kolo koje smo lagano izgubili,umesto da grizemo,pa se onda cekalo da drugi odradi posao za nas.Dakle,moglo je da se krene sa druge pozicije,da imas prednost domaceg terena i publiku,ali ti odigras bedan zadnji mec.Dalje,da li trener moze da objasni Koprivici kako da ne pravi faulove u napadu-mlad je,mozda nesto i nauci,jer za Majstorovica je to po malo kasno.Takodje,nije mi jasna taktika forsiranja Ratkovice i ne davanje sanse Potu,osim kad su bas svi van stroja.Andric nikad nije imao petlju da uradi nesto korisno kad je vazno.Vanja se jos i trudi.Ali,povremena neinteligencia Velickovica me izludjuje.Cemu sluzi Vrabac,da sedi na klupi?Gordona nema na kraju kad je vazno,a on voli takve situacije.Lukovic dise na skrge,ali,sta on ume da ne ubaci u kos,joj.Ced je definitivno bolja,misli,otkud se pojavi ovaj Musa?!Birca se kliza gore od Noleta.Ali,ok,borili su se,ne uvek najinteligentnije,ali do kraja.

Dejan

pre 7 godina

Jedina utakmica Partizana koju sam odgledao ove sezone je prosla protiv Cedevite, koju su dobili, ali sam stekao utisak da se radi o mekanoj ekipi, bez dubine, bez unutrasnje igre, oslanjaju se na sut spolja i prodor, nemaju centra... Voleo bih da dobiju veceras, zbog renomea srpske kosarke, mada, mislim da su im sanse male. Zvezda je za bar dve klase igracki jaca, u skripcu je malo sada, ali je ipak realno da osvoji. Usput, ne znam zasto modovi na ovom portalu ne sprece ovo zagadjivanje od strane dece koja se besomucno i besmisleno prepucavaju?! Citanje komentara jednostavno postaje besmisleno. Otvorite im neku temu na kojoj ce slati ovakve komentare 24/7 ako zele, a na sportskim vestima ostavite mesta za komentare ljudi koje zaista zanima sport. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Aлександар

pre 7 godina

Време је да оде Пековић и да се створи отбиљнији тим. Странци попут Робинсна и Гордона никада више не треба да играју у клубу као што је Партизан. Реално, шупљи смо на свим позицијама. Уколико не буде циљ освајање АБА лиге онда треба играти с јуниорима и бити 10. Не видим било шта корисно у томе што смо ту негде међу 4 у АБА ако немамо тим способан да освоји АБА лигу.

ovangarda

pre 7 godina

A gledate cigani, vidim onako zdusno. O takvoj tituli mozete samo da sanjate. Vama je daleko i F-4 a ne titula Evrope
(Boba, 02. april 2017 19:54)
Podjednako kao za mali partizan titula u ABA ligi !!!

Delija Momak

pre 7 godina

Pa grobosi hvala vam sto ste im povredili dva igraca ,jako lepo od vas.A i bio je red da vi nesto ucinite za nas,ipak vas pustamo u derbiju kad god vam gori pod nogama.

Grobarchina

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Cedevite, bolji su, zaslužili su finale.

Imaju veći budžet i to je to.

Ostaje da se nadamo da će u finalu Podgoričani da nas osvete.

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Ne može 2017. da se igra hrkljus, otišla košarka dalje , a Vi zamrznuti u 1/2finalu playoff-a . Sada će Tegi da objasni da je ovo veliki uspeh, a Vi već u sezoni 2017/2018. Pa sad do kraja za Fener, a prvo sutra za Budućnost, to ne smete da propustite.

Amaterasu

pre 7 godina

Jel se Novica busao u grudi???Nemam arenu a veoma mi je bitno (busadjija, 02. april 2017 20:42)

Bitnije je za pocetak da naucis sva slova, lako cemo za Novicu.

Igor

pre 7 godina

Imali ste sanse, ali su Majstorovic, Ratkovica i Koprivica igraci koju su unistili partizan veceras. To su amateri koji mogu da igraju samo protiv konstantina. Majstorovic je u prvoj cetvrtini pravio takve gluposti da je licno on odgovoran za prednost koju je stekla cedevita, a kad je trebalo napraviti preokret tu su bili Koprivica i Ratkovica da sprece taj preokret. To treba izmarsirati iz kluba.

uzi

pre 7 godina

Kako jadno igra Partizan u utakmici sezone.Ajde da šut neide to nekako i mogu shvatiti,ali da ništa ne možemo odbraniti to mi nije jasno.Nadam se da će Partizan doživeti veliku rekonstrukciju tima i uprave.Pozdrav od ljubitelja košarke.

1312

pre 7 godina

Dobra sezona u odnosu na ono kakav smo tim imali.Nadam se da ce od sadasnje ekipe ostati samo Hecer i da cemo dovesti 12 novih igraca.

Saša

pre 7 godina

Imali smo sanse da ih stignemo..nismo odigrali najpametnije kad je to trebalo i to je to. Ponasanje Cedevitinih igraca ne bih komentarisao. Zvezdi zelim srecu u finalu, ovaj Partizanovac ce biti na vasoj strani.

Petronije

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39) # Link komentara

Zato vam tako i ide. Mesto da gledate u svoje propalo dvorište, vama je važnija komšijska krava. Zato mogu da ti kažem samo, pati.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)


ono kad svrhu života ne nalaziš u sebi samom, već u mržnji prema boljem od sebe - grobar...

Zdravce

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod

Max

pre 7 godina

Sledece sezone resiti se Ratkovice,Andrica,Koprivice,Gordona,Robinsona,Majstorovica. Dovesti Jaramaza,dva solidna amera i ubaciti dva-tri mlada igraca

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Kako smo igrali nismo ni zasluzili da pobedimo samo mi se gadi ona reakcija TOMASA pobedio si dodajes loptu igracu Partizana i provociras a utakmica nije bila prljava

dženkins

pre 7 godina

LUDILO VEČERAS MOJOJ SREĆI KRAJA NEMA!!!
NE MOŽE UČENIK DA BUDE BOLJI OD SVOGA UČITELJA!!!
PA VI POJMA NEMATE PA VI NI U KACU NE BI UBOLI!!!
KOLIKO NE ZNATE A NE RADITE NIŠTA IGRATE JEDNOM U DESET DANA!!!
BRUKATE NAM NACIJU!!!
DERIBRE ZVEZDO!!!
HRVATSKI KOMENTATOR KAŽE PUSTITE SELJAKA ZA BIRČEVIĆA PA JA UMIREM LJUDI OD SREĆE ŠTA JE OVO,
OVAKVO PONIŽENJE!!!
JOŠ DVA GLAVNA IGRAČA CEDEVITI POVREĐENA!!!

nikola

pre 7 godina

zamolio bih ratkovicu, koprivicu, majstorovica, vrabca, robinsona, gordona, novicu, bircevica, i dzikica da se kolektivno povuku i odu iz partizana... za dobrobit kosarke bilo bi dobro da prestanu da se bave istom.... ova cetvorica koju nisam nabrojao mogu da igraju kosarku u nekom mornaru ili tako nesto uz cast izuzetka hecera! dzikic nijednu akciju nema nego se samo forsira sut i ako udje uslo je! zelim mu svu srecu u americi a partizan ili nek dovede profesionalne kosarkase a ne da gledam ovu anti kosarku ili neka puste klince da igraju jer ovo nema poentu imas ekipu koja je stvarno kraj a prosek godina 30 uzas stvarno nemam reci....

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

Rastko

pre 7 godina

Nije sramota sto smo izgubili, sramota je sto se nismo borili, najborbeniji igrac nam amerikanac!Kroz reket nam se seta kako ko hoce.
Sramota je sto smo se usrali i od ono malo sanse sto smo dobili.

Nikola

pre 7 godina

Ponovicu. Neverovatno.

Kako damo kos (a tesko damo), tako primimo trojku. Sedam ako se ne varam za drugu cetvrtinu. Kakva je to odbrana? Uzas jedan. Ne volim da kritikujem niti sam to ikada cinio, ali covece. Mec za finale. Ne sme da sutira tek tako.

Cedevitu dobijas ili ako sutiras ludacki ili ako stisnes odbranu na maksimum. Mi nemamo ni jedno ni drugo. 15-ak razlike na kraju. Ali avaj. Neka ih barem Zvezda opegla.

црна овца друштва

pre 7 godina

Измислили нам 2 фаула у нападу, фаул Гордону кад је добио лакат од Билана, пуштају им доста грубљу игру него нама, нама уопште не допуштају коннтакт, сваки је фаул...чак им дозвољавају и фудбал да играју....уз њихов усерски шут у првом полувремену, добро је што смо уопште и на ових -11

Hell

pre 7 godina

Ovo lagano gubimo 10-15 razlike. Sa gracima poput Ratkovice,Majstorovica,Lukovica,Gordona i ovo do sad je cudo (znak koliko je aba slaba). A i Dzikic kao gledalac,prva cetvrtina nijedan tajm aut gledao kao statista,nedopustivo

Coldplayer

pre 7 godina

Nadam se pobedi lopatara.Ipak bih voleo derbi u finalu,pre nego duel sa dosadnom cedevitom.Klinci od.ebite sa ovih vesti.Idite igrajte malo lastiz.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

црна овца друштва

pre 7 godina

Šta to uradi Džanane Muso?
(Šta to uradi Nolan Smite?, 02. april 2017 19:44)

Што наби овол'ке комплексе Вујошевићу Дуле?

zoran

pre 7 godina

Ne secam se da u istoriji Partizana se pojavio manje inteligentan i manje talentovan igrac no ovaj Majstorovic. Ovo se dva puta ne pojavljuje. Bukvalno sve sto uradi to je pogresno. On je 6. igrac protivnickog tima. Na stranu sto je ovo , bez hecera, najgora ekipa u istoriji kluba. Ovo skupiti na jednom mestu je "umetnost". Bravo za direktora Pekovica. Moj predsednik kucnog saveta ne bi goru ekipu sastavio od ove koju moramo gledati.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Само храбро и до победе играчи Партизана.Обездедите радост свим љубитељима кошарке у Србији.

Ilija

pre 7 godina

Ljudi moji,koji smo mi pajseri. Pa to je strasno. Uzas. Ovo sto mi igramo,pa tu nema ni k od kosarke. A trener!!?
Sta reci za coveka koji sve nemo posmatra. Nema ni time auta,ni nista. I treba da izgubimo. Dovidjenja,prijatno. Najgori smo.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

Zg

pre 7 godina

Beograđani, uz dužno poštovanje zaista mi nije jasno kako ste stigli dovde?

Negada ste bili ozbiljan tim, doduše uvek uz malo gurkanje sudaca, jezivog pritiska na iste, a i moglo vam se da uzmete koga poželite, ali ovo sada je komedija, a kako stvari stoje bićete još gori.

Izgleda je vrag došao po svoje!

9

pre 7 godina

Lepo je videti da su ovi botovi i pored botovanja za izbore uspeli da odvoje par minuta da ostave komentar na vesti o Partizanu.
Nadam se da ce igra biti na nivou, posebno mislim na Novicu, i onda mozemo da se nadamo pobedi.
Napred Partizan.

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali bas mi je drago sto ce partizan izgubiti da vise negledam ove teletabise u ekipi,dosta mi je za jednu godinu majstorovica,robinsona,koprivice,vrapca,pota,ratkovice,lukovica....ima ih na pretek muka mi i da ih nabrajam,pa i dzikica mi je vise dosta,kraj sezone i razlaz svi osim 2-3 igraca.ovakav partizan mi ne treba pa ni da osvoji aba ligu.partizan je uvek bio sinonim za kvalitet,srcanost a ovde ko da su se skupili svi levatori

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Nikola

pre 7 godina

Neverovatno.

Imamo vise skokova (13-7), od cega cak 6 u napadu. No i pored toga je bilo 20:12 za Cedevitu. Katastrofalan sut. Nula asistencija.

Mi ako ovo dobijemo bice iskljucivo na ime odbrane. Ako udjemo u trku i sutiranje cao, zdravo. Stisnuti odbranu jer drugacije nema.pobede.

nek crkne krava

pre 7 godina

A što će mi biti žao ako Partizan ovo izgubi, biće mi žao taman koliko će žaliti grobari kad nas turkiš evroliga opljačka protiv Daruše sledeće nedelje ...

MidRange

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

Bas kao sto je nas apsolutno briga za tvoj bespotrebni komentar.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

zoran

pre 7 godina

Igraju o pozorisnoj atmosferi; u nekoj sali srednje skole. Cedevita bez najboljeg njihovog igraca i verovatno najboljeg igraca ABA lige, ali vezare sa druge strane moze dobiti i juniorska ekipe Cedevite.
No, sve ovo pokazuje koliko je kvalitet u ABA ligi jadan, kada ekipa kao Partizan igra u zavrsnici. U staroj Jugi ovaj tim bi maksimalno igrao srpsku ligu na betonu.
Gledam Ratkovicu koji pokusava da iza ledja doda loptu Gordonu..!!! Ako je ono Kicanovic video mora da mu se smuchilo u trenutku. Pa, ona lopta je promasila Gordona par metara. Kakav anti-talenat majko mila.

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Vukk

pre 7 godina

Nevezano za rezultat,navijacke strasti..Sportski i normalno samo..Prosle godine sam se cudio zasto tako iskusan igrac kao Teletovic nasrce na ovog malog musu,ali sad ga razumijem.Da li ste obratili paznju na ponasanje malog posle 2 i 3 ce trojke..Zato ce mu limit biti unikaha,decko teski kompleksas i maloumnik

pero

pre 7 godina

džikiću sramoto,ti lično nisi hteo da dovedeš centra,neznalico jedna,zbog tebe smo ostali bez ijednog trofeja,dabogda se nikad ne vratio iz amerike

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

ZA OVAJ MEC TI VERUJEM DA TE BAS BRIGA KO CE POBEDITI JER STE NAJJACI I NAJSKUPLJI DOBICETE BILO KOGA U FINALU,
ALI STO SE IZBORA TICE TRESU TI SE GACE PANTERU

hmm

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Znaci ipak zivite u proslosti...

matori

pre 7 godina

Nas pad je poceo povratkom Ratkovice. Pot je morao da igra ovu seriju jer jedini ume da smiri igru i diktira ritam ekipe. Mozda ovo i prodjemo ali tuzno ih je gledati ovakve. Mozda oni i zele ali to se jednostavno ne vidi! Haos i napred i nazad. Ne zna se ni ko koga cuva ni ko se na koju stranu otvara. Gordon pokusava da unese energiju ali .... Ostali tuga

Patrick

pre 7 godina

Napred Partizan a krcuniji ce se vratiti za ovo sto "podrzavaju" bracu Cedevitu.Vratilo im se protiv Barse a vratice se i protiv Buducnosti i Darusafake.Jedva cekam.Samo jako!!

Duka

pre 7 godina

Sta god bilo vi ste nasi idoli u ovom vremenu aparhejda. Institucija se ne brise potezom olovke, bila i ostace.
Naped Partizan, napred institucijo.

D

pre 7 godina

Moj utisak je publika Cedevite. Ljudi - gospoda. Posle siruacije pre dve godine, kada su samoinicijativno odrzali minut cutanja za ubijenog navijaca Zvezde, danas su me opet iznenadili. Nakon frke na parketu pred kraj, niko ne zvizdi, ne pljuje Srbe, vec svi glasno navijaju "Cedevita". Za mene je to utisak godine, a ne meca. Zamislite kakve salve uvreda bi dobili od Zvezdinih navijaca, Partizanovih, da je obrnuta situacija. Ista situacija je i sa Cibonom, Zadrom kad je mrznja u pitanju. Cedevito, svaka cast!!!

Dejan

pre 7 godina

Jedina utakmica Partizana koju sam odgledao ove sezone je prosla protiv Cedevite, koju su dobili, ali sam stekao utisak da se radi o mekanoj ekipi, bez dubine, bez unutrasnje igre, oslanjaju se na sut spolja i prodor, nemaju centra... Voleo bih da dobiju veceras, zbog renomea srpske kosarke, mada, mislim da su im sanse male. Zvezda je za bar dve klase igracki jaca, u skripcu je malo sada, ali je ipak realno da osvoji. Usput, ne znam zasto modovi na ovom portalu ne sprece ovo zagadjivanje od strane dece koja se besomucno i besmisleno prepucavaju?! Citanje komentara jednostavno postaje besmisleno. Otvorite im neku temu na kojoj ce slati ovakve komentare 24/7 ako zele, a na sportskim vestima ostavite mesta za komentare ljudi koje zaista zanima sport. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Ivan

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.

Coldplayer

pre 7 godina

Nadam se pobedi lopatara.Ipak bih voleo derbi u finalu,pre nego duel sa dosadnom cedevitom.Klinci od.ebite sa ovih vesti.Idite igrajte malo lastiz.

Wllaxy

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 02. april 2017 23:41)

Šteta samo što ćeš morati da nastaviš da sanjaš šta bi bilo i da se prisećaš davne (h)istorije jer vam je realnost ovakva kakva je - sumorna i nikakva sa morem mediokriteta bez trunke kvaliteta, dovoljna samo za jedva prolaz u polufinale ABA i kroz grupe nikad jače lige šampinjona. I takva će da bude još duuuugo vremena a ti ćeš da se prisećaš, nadaš i plačeš...

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Ne može 2017. da se igra hrkljus, otišla košarka dalje , a Vi zamrznuti u 1/2finalu playoff-a . Sada će Tegi da objasni da je ovo veliki uspeh, a Vi već u sezoni 2017/2018. Pa sad do kraja za Fener, a prvo sutra za Budućnost, to ne smete da propustite.

Rep.Srpska

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje Maccabija,medjutim,desio se Vujosevic sa svojim ispadima paranoje,dosta toga pokvario u mojim osjecajima,ali ipak sam veceras navijao za Prtizan i uvek cu kad,naravno,ne igra protiv moje Zvezde.molim,objavite komentar,vrlo rijetko to radite iako stalno ostavljam iste.

lakivg

pre 7 godina

Jesam grobar, al stvarno ne znam kako smo mi mislili sa ovom grupom maloumnika nekog da dobijemo. Stvarno je strasno njihovo razmisljanje

Delija Momak

pre 7 godina

Meni je malo zao Lukovica kako ga je Tomas ponizio....prvo ga ponizio a potom ga i pljunuo....Ovo je motiv vise za nas...Ugazicemo Cedevitu kao i prosle sezone.A mi kad ih ugazimo,raspadne im se 90% ekipe,ostane samo Miro Bilan od njih,veciti talenat inace.

prosečni grobar

pre 7 godina

Cedevita je jednostavno brutalna ekipa... Partizanov roster nije pun i nije mogao da parira moćnoj cedeviti... Mislim da je povreda pleja cedevite bio veliki hendikep za partizan jer je džile kao veliki stručnjak verovatno bazirao strategiju na odbrani njega, međutim kad je on izašao momci nisu znali koga da čuvaju... Novica se malo zbunio jer se igralo u zagrebu pa nije znao jel to domaći teren pa je onda malo igrao za njih malo za nas... Mislim on bi se busao u grudi ali nije bio siguran kad treba da se busa... Sve u svemu sjajan rezultat jednog mladog tima fabrike igrača, srpskih seltiksa, doći do trećeg mesta skoro bez stranaca u rosteru je veliki uspeh... Budžet je mali, ali želja velika

Mazzare

pre 7 godina

Lazicu, Simonovicu, Guduricu... navijacu za vas kao kada navijam za Partizan, samo ih oducite od kosarke! Mora da se zna ko su Srbi u kosarci!

NoName

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee 
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59) 

Jel ima i trece poluvreme ?
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 21:23)

Nego sta. I Lovernj stize na cetvrta...

Vukk

pre 7 godina

Nevezano za rezultat,navijacke strasti..Sportski i normalno samo..Prosle godine sam se cudio zasto tako iskusan igrac kao Teletovic nasrce na ovog malog musu,ali sad ga razumijem.Da li ste obratili paznju na ponasanje malog posle 2 i 3 ce trojke..Zato ce mu limit biti unikaha,decko teski kompleksas i maloumnik

qqq

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

komentar dana

Zvezda to je kosarka

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ranko, 2. april 2017 21:37)

Pa Cedevita je veca od partizana.Partizan ne postoji vise u kosarci sto pre svatite to lakse ce vam biti.Mnogo ste prljavo radili u proslosti i sada vam se to sve vraca

Zdravce

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod

загор

pre 7 godina

да ли сте опет морали да испаднете неспортска стока и да правите тучу и сцену кад испадате?!
е зато увек навијам против партизана. нећу такве утакмице са мржњом, сељачењем, спортском некултуром, насиљем...
браво за цедевиту.

Petronije

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona http://www.fibaeurope.com/compID_,Uz02qBnJiADOq5VntEf53.season_1992.roundID_2563.teamID_2047.html, a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

Gonzales

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Ne znam....,ne volim ih ali mi nekako žao....čime je Luković zaslužio ono poniženje,dečko nije bezobrazan,igra srcem,trudi se....to se u sportu ceni.Bezobrazluk Tomasa je dosad neviđen,zato Zvezda treba da slomi i Budućnost i Cedevitu i to u Zagrebu,da Laza baci zadnju loptu Tomasu...

miško

pre 7 godina

Partizan je ove sezone najobičnija prevara.Svaki malo bolji trener odlučio bi se pre za FMP koji je skup mladih igrača iz Srbije, uz po jednog, sa dva kontinenta.Kada se analizira kako je došao do CEDEVITE, dolazi se do poražavajućeg saznanja.Pobede kao u fudbalu, puštanje,sudije i pritisak navijača na domaćem terenu.Prljava igra, da se pobijemo,da poginemo, makar metaforično,često je bilo jedino što su radili.Jedan gospodin grobar napisa isto što i ja pre desetak dana.Partizan nema Quick trenera,nema igrače ni organizaciju,a čovek već 30 godina gledam utakmice Partizana uživo.Ja duže gledam Partizan i Zvezdu (od CVELETA, MOKE,KAPONJE I VELIKOG DUCIJA DO PRAJE,KIĆE,SALETA,GRBE.....) i tvrdim da je i tim koji je ispadao iz prve lige bio bolji id ovog jer je imao jaču konkurenciju.Radnički,OKK Beograd,Zvezda,Zadar,Split, Lokomotiva,Olimpija, su bili timovi koji su izazvali respekt u Evropi.To se pomalo zaboravlja kao da su svi budući prvaci pali s'neba.Moj savet je da treba postepeno raditi baš kako Zvezda radi uz bazu mladih igrača i za godinu dve doći do stabilnog tima.Tako je u Partizanu radio pokojni Ranko Žeravica koji je udario čiste temelje za uspehe koji su sledili. Pozdrav za sve prave navijače.

Delija Momak

pre 7 godina

Pa grobosi hvala vam sto ste im povredili dva igraca ,jako lepo od vas.A i bio je red da vi nesto ucinite za nas,ipak vas pustamo u derbiju kad god vam gori pod nogama.

Oslo

pre 7 godina

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.
(Patrick, 02. april 2017 21:43)

Vidi, nismo najbolji u Evropi ali smo najmanje 9-i.....sto je za razliku od vas neka druga dimenzija...

Istina

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ,gde su su tu da odgovore takvim pakosnim grobarima? Nema ih...Licemeri

Prosecan grobar(40 godina)

pre 7 godina

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.
(Tintilic, 2. april 2017 22:28)

Ma sta ti znas...mi grobari pratimo kosarku 40 godine,niko drugi ne prati kosarku.Svi kosarku prate od juce,a mi grobari evo vec 40 godina.Ja imam 38 godina,al 40 godina vec pratim kosarku.Kako ? eto tako... ahhaha :D

svaka cast

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Pridruzujem se. Iako mi se nikako ne svidja to sto Vuciceva ekipa radi sa Partizanom navijam da Zvezda pobedi Cedevitu, a narocito Darufasuku. Uspesi srpske kosarke su ono sto ce se pamtiti, a politicari ce se smenjivati, jednog dana ce Partizan biti privilegovan a Zvezda nece... to je tako vec decenijama u nasem sportu.

Rastko

pre 7 godina

Nije sramota sto smo izgubili, sramota je sto se nismo borili, najborbeniji igrac nam amerikanac!Kroz reket nam se seta kako ko hoce.
Sramota je sto smo se usrali i od ono malo sanse sto smo dobili.

Grobar

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

dalje pokusavam da shvatim Dziletovu logiku vodjenja tima 
Partizanu ne treba prosek 
Dzile odlazi
(Dr.mabuzo, 02. april 2017 21:13)

Prosek će za KKP uskoro biti nedostižan san...

Matori

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ali uvek su tu da odgovore takvim grobarima? Nema ih...Licemeri

BBRS

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)
Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!

hmm

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Znaci ipak zivite u proslosti...

Petronije

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39) # Link komentara

Zato vam tako i ide. Mesto da gledate u svoje propalo dvorište, vama je važnija komšijska krava. Zato mogu da ti kažem samo, pati.

Delija Momak

pre 7 godina

Cedevita nastavlja da unazadjuje partizan.Svake godine ih maltretiraju.Bez brige mali grobarcici,osveticemo vas u finalu,zgazicemo ih u finalu,metla ce da radi!

Rade

pre 7 godina

Očajni Džikić, izgubljen i u taktici i u sastavu ekipe. Cedevita se sve vreme nudila, ali sa druge strane nije imala ni prosečnu ekipu. Od svih igrača Partizana jedino Hečer, Marinković i bolji nego večeras Veličković bi mogli da budu rezerve u nekoj drugoj ekipi crno-belih. Svi ostali su za nižerazrednu košarku. Večeras najgori Ratkovica koji igra bez mozga i Koprivica koji je promašio sport. Naravno, mesto u ekipi Partizana ima i Pot, ali zašto večeras nije igrao zna samo Džikić...

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
(lalada, 02. april 2017 20:42)

Ko god ode u finale nema sanse protiv gana
(velicanstveni, 02. april 2017 20:24)

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....
(Kum, 02. april 2017 20:54)

E ljudi ove komentare i slicne obozavam da citam. Kada se, bar na kratko, makar zbog jednog ispada nekog igraca, bar po komentarima, podrzavamo. Kad vidim da neko kaze "Ganci razbijte Cedevitu za nas" meni je srce puno... Samo zelim zdravo rivalstvo, i naravno da pocistimo sokice u sve tri sa po 20 razlike...

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59)

Jel ima i trece poluvreme ?

zoran

pre 7 godina

Ne secam se da u istoriji Partizana se pojavio manje inteligentan i manje talentovan igrac no ovaj Majstorovic. Ovo se dva puta ne pojavljuje. Bukvalno sve sto uradi to je pogresno. On je 6. igrac protivnickog tima. Na stranu sto je ovo , bez hecera, najgora ekipa u istoriji kluba. Ovo skupiti na jednom mestu je "umetnost". Bravo za direktora Pekovica. Moj predsednik kucnog saveta ne bi goru ekipu sastavio od ove koju moramo gledati.

drinska divizija

pre 7 godina

Ovoliku kolicinu neznanja i netalenta kao kod Koprivice nikad nisam video. Ako je on uspeo da postane igrac, onda svako moze da uspe.

Zoran

pre 7 godina

Limitirana ekipa došla je do kraja. Postigla je više od svog realnog maksimuma. Domaća liga će biti mučenje u kome se već zna pobednik a nema nikakvu takmičarsku težinu osim da se stavi recka koliko trofeja je ko uzeo

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)


ono kad svrhu života ne nalaziš u sebi samom, već u mržnji prema boljem od sebe - grobar...

mikica

pre 7 godina

Zvezdas sam ali nije nam u interesu prozivati nebitan klub, ipak mi ovo treba da osvojimo i da ne malerisemo. Zna da se vrati. Poz za sve Delije sirom sveta pa i kod nas.

sklek

pre 7 godina

Vidi, Dzile..molim te idi i pusti da neko drugi vodi nesretni partizan. Neka krenu od pocetka sa mladima...makar bili 8 taman da ne ispadnu iz ABA lige...ali ove dede ne mogu vise da se gledaju. Pa tu nema jednog talenta...kupusijada sklepana od onih koji nemaju gde i onih koji su odavno u penziji po spremnosti!!!
Gledam ovo polufinale i place mi se...cedevita i zvezda su za 50%losoji timovi nego sto su bili pre dve godine!!! Ovo je uzas!!! Dzikicu, ovo je stvarno lose gledati....ovo vise nema smisla....Pa ovo lici na cirkus a ne na jedan iole organizovan tim. Tu se ne zna ko zove napad niti ko preuzima u odbrani...
Ko iole razume kosarku muka mu je da gleda ovu pricu!!! Idi ko boga te molim i prodavaj dorcolske fore u sloveniji ili pravi sokove u NBAu

Tintilic

pre 7 godina

(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.

dženkins

pre 7 godina

ŠTO BI REKO DŽILE NAMA JE LEPO OVDE!!! OSTAĆE TAMO JER U SRBIJI NEMA ŠTA A TRAŽE VIŠE!!!!
TAMO MOŽETE OANOVATI NEKI NOVI POČETAK!!!

Laki

pre 7 godina

Ni rijeci u tekstu o Bircevicu kojeg su i komenattori na Areni okarakterisali kao "seljacinu koja ne zna da podnese poraz". Provociranje domacih kosarkasa od strane gostiju je bilo odvratno. A u tekstu onda citamo kako je Tomas izgubio zivce. tendenciozno i pristrasno od srpskih medija.
Pozz iz CG

Sad se zove lane

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Pogledaj opet... Koja to godina bese?

Zg

pre 7 godina

Beograđani, uz dužno poštovanje zaista mi nije jasno kako ste stigli dovde?

Negada ste bili ozbiljan tim, doduše uvek uz malo gurkanje sudaca, jezivog pritiska na iste, a i moglo vam se da uzmete koga poželite, ali ovo sada je komedija, a kako stvari stoje bićete još gori.

Izgleda je vrag došao po svoje!

Coldplayer

pre 7 godina

Kako ovo niste dobili nije mi jasno.Navijao sam za derbi u finalu ali ne vredi.Nemate krstenog centra pa to ti je.A ove cemo da ubijemo pa ce posle da se ovako smeju i da slave.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Ne znam šta da vam kažem, braćo sa druge strane brda tj. sa druge strane zida na Kališu. Realno, Cedevita ima bolje igrače, ali i takvi su bili spremni da izgube danas, nudili su se na kraju. Finale niste očekivali, a opet mogli ste. Šta je bilo, bilo, vidimo se sledeće godine.

Što se nas tiče, da dobijemo u utorak, a u petak šta bude...

analiza

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...
(BBRS, 2. april 2017 21:49) # Link komentara
Ok,BBRS hajde ponovo procitaj tekst tvog kolege Delije,potpisanog kao Prosecan grobar.I malo dete kapira da se zezao na racun mladih igraca u Par(kojih?!),na racun uspeha u NIKAD JACOJ Ligi Sampiona(21 meso!).Osim ako se i ti ne zezas,a ja ne kapiram salu,jer ono sto je tzv Prosecni grobar napisao ,nikad ne bi napisao pravi Grobar.Ali zato,zahvaljujuci tebi, kapiram zasto su rezultati izbora takvi kakvi jesu.Mislim,ipak ima vise navijaca CZ:)

Coldplayer

pre 7 godina

E ljudi moji.Otvaraju vam se sve vreme ali nikako da ih ubijete.Onaj Koprivica je obicno tele.Ne shvatam kako on moze uopste da igra za vas.Druga stvar je sto na kraju sutirate trojke sa pogresnim igracima.Umesto da Vanja sutira kojem ide ono Novica samo bije ili Hecer.Cak i Andric treba ore ove dvojice.Ako ovo ne dobijete necete nikad.

nikola

pre 7 godina

zamolio bih ratkovicu, koprivicu, majstorovica, vrabca, robinsona, gordona, novicu, bircevica, i dzikica da se kolektivno povuku i odu iz partizana... za dobrobit kosarke bilo bi dobro da prestanu da se bave istom.... ova cetvorica koju nisam nabrojao mogu da igraju kosarku u nekom mornaru ili tako nesto uz cast izuzetka hecera! dzikic nijednu akciju nema nego se samo forsira sut i ako udje uslo je! zelim mu svu srecu u americi a partizan ili nek dovede profesionalne kosarkase a ne da gledam ovu anti kosarku ili neka puste klince da igraju jer ovo nema poentu imas ekipu koja je stvarno kraj a prosek godina 30 uzas stvarno nemam reci....

Toni

pre 7 godina

ni jednu krstenu akciju nismo imali.ipak je Dule covek koji treba Partizanu,treba mu da dise,treba mu ko lebac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 2. april 2017 20:37)

A šta ćete kad se Dule penzioniše? Da se zatvarate? Ili će da vas trenira do svog poslednjeg daha? Kakva je to plitka filozofija...

Branko

pre 7 godina

E moj Dzile ti umesto da das Potu Ratkovicinu minutazu ti ga cak nisi ni poveo totalni promasaj.Ako je tebi bolji Ratkovica od njega onda svaka ti cast!!!

Kum

pre 7 godina

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....

Aco

pre 7 godina

Covece sve im se otvorilo (Boutrajt ispade odmah) i Cede i nije nista specijalno odigrala ali ovo je jako lose pripremljena utakmica Partizana. Pre mlako su ovo odigrali a moglo se dobiti. I Zvezda mora biti jako oprezna sa Buducnosti jer im je gazda kluba Bokan obecao neverovatne bonuse za pobedu.

Aleksandar

pre 7 godina

Cedevita opravdala ulogu favorita.Bolji su od nas na svakoj poziciji.Dzikic je iz ovih igraca izvuko maksimum i treba mu pruziti podrsku.

Toni

pre 7 godina

Znaci, ja sam pod utiskom, neverovatno kako nonšalantna igra Partizanovih igrača u ovako bitnoj utakmica, gotovo pa utakmici sezone, bez imalo odgovornosti, zelje, borbe, stvarno sam u šoku, jer makar to sam očekivao danas...
Napad je bio bezidejan, bez ikakve akcije, ikakvog pika, samo šutiranje do iznemoglosti za tri, umesto da udju pod kos, zarade neki faul, odu na bacanja...
Odbrana je bila tragikomična, nije se znalo ko gde bije, na skoro svaki njihov napad ispadaju, svoje igrače ostavljaju same, oni, biraju, da li ce pod kos, ili ce da sutnu trojku...
Na 73-70, umesto da stegnu u odbrani, Birčević daje prostor od 2 metara Shurni koji to naravno pogadja, a posle toga, 5, 6 napada mi ne mozemo da damo kos, svaki napad sutiramo za tri, ne pokusavamo nikakvu akciju da postavimo, a da ne racunam pre toga onog Koprivicu, napravi korake kad je sam pred kosem, ej pa gde to ima, ko li nam ga dao...
Dzikic ni da reaguje, da ih upita da li su normalni sto sutiraju tako k'o muve bez glave, samo cuti i gleda kako utakmica ide u propast...
Stvarno sam blago je reci razocaran ovom utakmicom, a moze se reci i celom sezonom... Radije bih da nam igraju deca, nego da nam neki polovnjaci poput Koprivice, Majstorovica, operisanog Gordona i Robinsona, pa djene djene i Ratkovice, Vrapca...
Tezak trenutak, ali uz Partizan budi i kad gubi! Napred Partizan!

idemoooooo

pre 7 godina

ahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahha mali klub.... doviđenja..... papaaaaaaaaa

BBRS

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)
Dobiće oni od nas to je sigurno!
Svi smo mi već odavno znali da će u finalu biti Zvezda-Cedevita i da Zvezda dobija, lagano!
Gledaj Zvezdu i uzivaćeš u košarci narednih desetina godina.

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

raxi

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 02. april 2017 20:42)

Ne lupetaj!

Leonida

pre 7 godina

Realno su bolji ali ovo veceras je Dzikicev poraz!U poslednjih 4-5 min zajedno na parketu tandem Ratkovica-Marinkovic dok Gordon sedi na klupi!!!Kako pobediti kad ove dve stetocine u isto vreme igraju?
Nemoguce!!!

Saša

pre 7 godina

Imali smo sanse da ih stignemo..nismo odigrali najpametnije kad je to trebalo i to je to. Ponasanje Cedevitinih igraca ne bih komentarisao. Zvezdi zelim srecu u finalu, ovaj Partizanovac ce biti na vasoj strani.

zvezdas

pre 7 godina

Ajde ne pricajte svasta.Partizanu i Dzikicu treba cestitati na ovoj sezoni.Borili su se koliko su mogli,cak i preko svojih mogucnosti i ovo je zaista uspeh.
Jos jednom, cestitke komsijama.

dženkins

pre 7 godina

LUDILO VEČERAS MOJOJ SREĆI KRAJA NEMA!!!
NE MOŽE UČENIK DA BUDE BOLJI OD SVOGA UČITELJA!!!
PA VI POJMA NEMATE PA VI NI U KACU NE BI UBOLI!!!
KOLIKO NE ZNATE A NE RADITE NIŠTA IGRATE JEDNOM U DESET DANA!!!
BRUKATE NAM NACIJU!!!
DERIBRE ZVEZDO!!!
HRVATSKI KOMENTATOR KAŽE PUSTITE SELJAKA ZA BIRČEVIĆA PA JA UMIREM LJUDI OD SREĆE ŠTA JE OVO,
OVAKVO PONIŽENJE!!!
JOŠ DVA GLAVNA IGRAČA CEDEVITI POVREĐENA!!!

Batko

pre 7 godina

Voleo bih da Cedevita ovo osvoji...naravno i ovo finale igraju vestacke tvorevine...pa biram ovu prirodniju varijantu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 3. april 2017 07:37)

Pola osam , jutro...a tebe zloba ubija ??? Daj bre, lep sunčan dan...znam da ti je krivo, ali pusti to...život moze biti lep i bez tolike zlobe i mrznje...ta zloba škodi...

nek crkne krava

pre 7 godina

A što će mi biti žao ako Partizan ovo izgubi, biće mi žao taman koliko će žaliti grobari kad nas turkiš evroliga opljačka protiv Daruše sledeće nedelje ...

pedja 71

pre 7 godina

Ostace upisan fascinantan podatak da je grupa veoma netalentovanih momaka osvojila trece mesto u regularnom delu i odigrala tri utakmice u polufinalu. Svaka cast.

ovangarda

pre 7 godina

A gledate cigani, vidim onako zdusno. O takvoj tituli mozete samo da sanjate. Vama je daleko i F-4 a ne titula Evrope
(Boba, 02. april 2017 19:54)
Podjednako kao za mali partizan titula u ABA ligi !!!

smarate sektasi

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Nista gore od loseg trola.

dirigent

pre 7 godina

da se partizanu na utakmicu povrijede ovako dva bitna igraca komentatori sa arene bi pjenili o tome citavo vrijeme, a ovako kad je cedevita u pitanju ne osvrcu se nesto na to, na kraju ako pobijedi partizan bice cudo i alhemija

Borkes

pre 7 godina

Realno smo dostigli maksimum. Ne mozemo pobedjivati sa Koprivicom, Ratkovicom, Vrapcem ili Robinsonom. Za sledecu sezonu ostaviti Velickovica, Lukovica, Hecera, Bircevica i Marinkovica. Canak za trenera

Marko PFC

pre 7 godina

Da ne pricamo o budzetima jer je Cedevita igrala bez najboljeg igraca, OVO JE SRAMOTA !!!!!!!!
Dule bi sa ovom ekipom igrao F8 Evrolige, alo bre momci, Gordon, Hacer, Novica, srebreni Birca, veciti talenti Andric i Vanja, Lukovic ...
Dzikicu da se ne pozdravljamo, ok si lik slusas dobru muziku ali ti si trener za Krku, u Partizanu mozes biti pomocni trener, u pravu je Dule ti si obican lesinar ...

Igor Pg

pre 7 godina

Kakav si ti car! Kao nama je bitno sto su oni povrijedili Cedeviti dva igraca.. Cedeviti sto smo ih dobili 10 puta zaredom lagano! Mi mozemo bez pola tima da igramo protiv koga god hoces u finalu ove ligi i bice 3-0. Nego da trpnemo mi Faku pa da bude Diznilend ;)

zoran

pre 7 godina

Igraju o pozorisnoj atmosferi; u nekoj sali srednje skole. Cedevita bez najboljeg njihovog igraca i verovatno najboljeg igraca ABA lige, ali vezare sa druge strane moze dobiti i juniorska ekipe Cedevite.
No, sve ovo pokazuje koliko je kvalitet u ABA ligi jadan, kada ekipa kao Partizan igra u zavrsnici. U staroj Jugi ovaj tim bi maksimalno igrao srpsku ligu na betonu.
Gledam Ratkovicu koji pokusava da iza ledja doda loptu Gordonu..!!! Ako je ono Kicanovic video mora da mu se smuchilo u trenutku. Pa, ona lopta je promasila Gordona par metara. Kakav anti-talenat majko mila.

djraki

pre 7 godina

Sad krecu klinacka prepucavanja iskompleksirenih grobara i delija koji vise mrze tudji nego sto vole svoj klub ! Na svu srecu nisam jedan od njih, pozdrav za prave navijace jednih i drugih... a sto se tice utakmice sad se vidi tek koliko je znacila prednost domaceg terena koju je Partizan izgubio porazom od Olimpije u gostima!

Igor

pre 7 godina

Imali ste sanse, ali su Majstorovic, Ratkovica i Koprivica igraci koju su unistili partizan veceras. To su amateri koji mogu da igraju samo protiv konstantina. Majstorovic je u prvoj cetvrtini pravio takve gluposti da je licno on odgovoran za prednost koju je stekla cedevita, a kad je trebalo napraviti preokret tu su bili Koprivica i Ratkovica da sprece taj preokret. To treba izmarsirati iz kluba.

Srđan

pre 7 godina

Sram te bilo Dzikiću, ti si doveo Gordona i samo si ti kriv sto imas u timu antikosarkase poput njega,Koprivice,Ratkovice,Majstorovica.
A sad lepo i ti i oni put pod noge sa sve Pekovicem.

karma koma

pre 7 godina

Puno mi je srce. Neka ne ide Zvezda u plejof EL, ma neka ni ne osvoji ABA ali meni je srce ko Mont Everest, e samo zato što su izgubili ovi što se cele godine naslađuju na našim porazima. Uspešna sezona što se mene tiče.

КК

pre 7 godina

Копривица је сад главни кривац за пораз. Он је промашио 2 лопте а после тога још су промашили 7-8 напада али то није битно.

XXX

pre 7 godina

U Partizanu dva relativno normalna igrača, naglašavam ovo relativno, a to su Hečer i Uroš Lurč Luković. Ovo sve drugo sačuvaj Bože. Cedevita sa igračima koje ima i sa budžetom sa kojem raspolažu morali bi se prošetat do prvaka ABA lige. Mršić operisan od košarke, čovek neznalica kompletna.

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

uzi

pre 7 godina

Kako jadno igra Partizan u utakmici sezone.Ajde da šut neide to nekako i mogu shvatiti,ali da ništa ne možemo odbraniti to mi nije jasno.Nadam se da će Partizan doživeti veliku rekonstrukciju tima i uprave.Pozdrav od ljubitelja košarke.

Realno

pre 7 godina

Sad moram da navijam za zvezdu :/
(xMADx, 3. april 2017 08:55)

Morao si to od rođenja ali nikad nije kasno da se ispravi sramota iz detinjstva i onih koji su te pogrešno usmerili.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Овај Џикић појма нема.Сигуран сам да је Чанак водио екипу да би наш Партизан победио.Давати ужасном антиталенту да шутира одлучујуће шутеве са полудистанце је трагедија и тотална дискредитација Џикића,Тодорића.Штета за српску кошарку,а све је могло и морало бити боље.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost isprasi!!
(Grobar, 02. april 2017 20:39)

Malo? Mi se ove sezone radovali u EL koliko vi niste za pet godina.

Slobodan

pre 7 godina

Ovo je stvarno bilo lose, ima Partizan igraca da odigra bolje i bilo je utakmica gde su dobro igrali, mislim da u ovakvim utakmicama neki igraci ne trebaju da imaju minute tipa Ratkovica, Koprivica ili Majstorovic ... vise su stete doneli nego sto su pomogli, ako i moraju da igraju to mora biti minimalno i sa preciznim zadatkom a ne da pokazuju svoj raskosni NEtalenat ...
Moralo je ovo dosta bolje i agresivnije ...

miško

pre 7 godina

Največa bruka košarkaša Partizana je sam kraj utakmice.Sve rešeno oni udvajaju Ciboninog igrača koji namerava da "izdribla" loptu do kraja,kako Edo kaže i napraviše incident baš nepotrebno u i nekulturno.Zlo naše košarke.Sva loša dešavanja su na Partizanovim utakmicama.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

Ant

pre 7 godina

Partizan bi morao da iskoristi prednost domaćeg terena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 2. april 2017 18:58) # Link komentara

Ti bi trebao da iskoristis sistematski pregled...

Kafa

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)

Па пише да сте изгубили??? Ако не играте у финалу, како Звезда да вам да кафу?

Duka

pre 7 godina

Sta god bilo vi ste nasi idoli u ovom vremenu aparhejda. Institucija se ne brise potezom olovke, bila i ostace.
Naped Partizan, napred institucijo.

Hell

pre 7 godina

Ovo lagano gubimo 10-15 razlike. Sa gracima poput Ratkovice,Majstorovica,Lukovica,Gordona i ovo do sad je cudo (znak koliko je aba slaba). A i Dzikic kao gledalac,prva cetvrtina nijedan tajm aut gledao kao statista,nedopustivo

Cika Slave

pre 7 godina

Polako, prosle godine niste bili ni medju prve 4 ekipe. Mada ako Pekovic nastavi da se zahvaljuje premijeru, sada vec predsedniku... nebo je vasa granica. Ali od sledece sezone. Sve mogu da vas razumem, navijali ste na sve Zvezdine protivnike, u Abi vam nismo dali razlog za slavlje, predvidjali ste nam 1/29 u EL, pa ni tu niste imali mnogo razloga za srecu. Ali nikad necu razumeti da ste navijali na Galatasaraj, klub ciji su navijaci ubili srpskog mladica, hvalili se sa tim, a njihov trener izjavio da je on srpski terorista...

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Kako smo igrali nismo ni zasluzili da pobedimo samo mi se gadi ona reakcija TOMASA pobedio si dodajes loptu igracu Partizana i provociras a utakmica nije bila prljava

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali bas mi je drago sto ce partizan izgubiti da vise negledam ove teletabise u ekipi,dosta mi je za jednu godinu majstorovica,robinsona,koprivice,vrapca,pota,ratkovice,lukovica....ima ih na pretek muka mi i da ih nabrajam,pa i dzikica mi je vise dosta,kraj sezone i razlaz svi osim 2-3 igraca.ovakav partizan mi ne treba pa ni da osvoji aba ligu.partizan je uvek bio sinonim za kvalitet,srcanost a ovde ko da su se skupili svi levatori

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nema veze,s obziromda su nam trovali igrace i ovo je visok domet.
(Patrick, 02. april 2017 21:41)

S obzirom ko ste, ni ovo niste zasluzili.

shame boner

pre 7 godina

Ovo je uzas. Cak i bez Boutrajta su mnogo bolji,eventualno nas neki rafal trojki cupa u drugom. Igramo bez centra, jer ona dva panja niti mogu poentirati niti pokupiti loptu. Nijedan ne zna izaci iz pika Heceru. U timu dva invalida-Velickovic i Gordon. Potpuno rasulo u odbrani,bez ideje u napadu.

hello

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

nije dzikic trazio tajmaut, nego mrsic

smehotres@mail.com

pre 7 godina

Cedevita treba pravog trenera. Da su pametni zahvalili bi se Mršiću i doveli Džikića koji košarku ima u malom prstu. Bez problema bi osvojili ABA ligu. Oni su imali para da dovedu jednog Božu Maljkovića, a nakon Bože su spali na totalnog dibidusa Mršića. A Džikić je pravi čudotvorac kada je sa ovako limitiranom ekipom došao do polufinala. Što se samog kvaliteta utakmice tiče deco moja ovo je nula od košarke. Za nas matorce koji su gledali uživo Dražena, Divca, Saleta, Kukoča, Rađu, Grbovića i kompaniju ovo je čista smejurija. Živeli!

BBRS

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...

Fenerluku stati na put

pre 7 godina

Kako je bilo pre desetak dana?
Ljuljaj Javore , jel tako?
E sad ljulja ko stigne kantu od tima i još se sprda sa Vama sa loptom na 2 sec.
Sve se vraća sve se plaća.

zoran

pre 7 godina

Onaj Koprivica jos nije naucio da hoda, a igra kosarku...!! KAKO ???
Zamislite coveka koji trenira ovu igru skoro 10 godina, a jos nije naucio blok da napravi...!!? PA, sta taj trazi od ove igre, a tek sta reci za trenera koji ga tu drzi...????

Bob

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.

Sad se zove lane

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)

Ti mene toliko nasmejes...

mick

pre 7 godina

kad cele sezone znas da ti treba centar a kao pojacanje dovedes raspalog gordona koji ne moze ni da hoda sta drugo mozes i da ocekujes?

Beca

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 3. april 2017 01:16)


Kako lepo tepate vašim ljubimcima... Šta ćemo uraditi sa "Darom" ne znam, a za Budućnost se ne sekirajte.

Prosečni grobar (40 godina)

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.

Što načini Jorgose braći u sebe

pre 7 godina

Hvala lepo Dzikicu i povedi
Ratkovicu, Majstorovica, Karahodzica, Pota, Robinsona, Vrabca, Bircevica, Andrica i naravno Koprivicu.
Hecer, Vanja, Lukovic i Novica sa sporednom ulogom neka ostanu (Tanaskovic i Jovanovic su buducnost) i cekaju Canka ili Miloja.

Laku noc.

BBRS

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)
Па тужни патриче, у свашта си БАШ ТИ веровао ове године!
Кад се само присетим твојих коментара!
Чак си помињао како Вучић губи изборе глат, па онда као Звезда неће имати пара итд..
Чекај мало, па и ово си прогнозирао лаганом победом партизана, зар не?

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

slobinator

pre 7 godina

(Petronije, 2. april 2017 23:20)
svaka cast za komentar.pa ovo ni ja nisam znao.grobari su uzeli titulu 1992 u konkurenciji mađara,holanđana,belgijanaca,arisa,estudijantesa I huventuda I kindera iz bolonje kome su jedini stranci bili zdovc I neki kanađanin.nisu igrali ni protiv barse I reala,olia I paoa.cska ni žalgirisa,ni protiv cibone ili jugoplastike.nije bilo prebogatih turaka koji sponzorišu ligu.šta su oni uopšte osvojili? lažni šampioni.

Max

pre 7 godina

Sledece sezone resiti se Ratkovice,Andrica,Koprivice,Gordona,Robinsona,Majstorovica. Dovesti Jaramaza,dva solidna amera i ubaciti dva-tri mlada igraca

Aлександар

pre 7 godina

Време је да оде Пековић и да се створи отбиљнији тим. Странци попут Робинсна и Гордона никада више не треба да играју у клубу као што је Партизан. Реално, шупљи смо на свим позицијама. Уколико не буде циљ освајање АБА лиге онда треба играти с јуниорима и бити 10. Не видим било шта корисно у томе што смо ту негде међу 4 у АБА ако немамо тим способан да освоји АБА лигу.

Zorz Veag

pre 7 godina

Zasluzilu su i cestitam im. Previse sansi smo imali za pobedu ali od pet meceva sa Cedevitom izgubili smo 4. Bolji tim ide dalje. Partizan u momentima dekoncetrisan i sa manjkom znanja.

Zivela Srbija i napred Partizan

Ilija

pre 7 godina

Ljudi moji,koji smo mi pajseri. Pa to je strasno. Uzas. Ovo sto mi igramo,pa tu nema ni k od kosarke. A trener!!?
Sta reci za coveka koji sve nemo posmatra. Nema ni time auta,ni nista. I treba da izgubimo. Dovidjenja,prijatno. Najgori smo.

Samo Jako

pre 7 godina

ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Ja sam prvi put na Marakani bio 1976. god. Uvek sam navijao za Zvezdu, ali nisam Delija. Vec obican Zvezdas ili po staroslovenskom Ciganin. Nikoga nikada nisam mrzeo, ali osim Zvezde ni ne navijam ni za koga drugog, u bilo kom kontekstu. Ta kvazi bratstva sa Olimpijakosom (koji nam je najverovatnije obezbedio ispadanje iz F8) ili Spartakom iz Moskve su budalastine izmisljene tada kada si ti poceo da gledas Zvezdu 1992. godine. Grobare takodje ne mrzim, realno bas me briga za njih kao navijace, ali uvek navijam protiv njih. Skroz nebitno da li igaju protiv "bratskog" Olimpijakosa ili mrske Cedevite.
A svima kojima je do srbovanja, savetujem da lepo odu na guslarsko vece, u dresovima svojih klubova i zapiju se posle zagrljeni. Samo to sa Zvezdom ni sportom veze nema. I dok se tako razmislja (navijam za Zvezdu ali se radujem uspehu Partizana?!?!), Zvezda ce biti mali lokalni klub koji ce igrati pretkvalifikacije kvalifikacija. A mi smo pravljeni da budemo globalni.

Cestitke Cedeviti za zasluzenu pobedu. Trebali su da ih dobiju i u Beogradu, ali se Grobari izvukose za pola kosa.

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

libero

pre 7 godina

auh šta je stručnjaka i stratega ovde, da ne poveruješ. jedino realno je, da nije realno da je ovakav partizan sa ovakvim igračima u rosteru i ovoliko daleko dogurao. sve ostalo su klinačka naklapanja i zlurada prepucavanja

ponedeljak

pre 7 godina

Ne treba se zaliti i kritikovati Partizan jer je ovo i vise nego sto ovaj tim vredi. Partizan ima 1 IGRACA koji je za neka veca dela a to je Hecer. Velickovic je daleko od onoga sto je bio, Bircevic je neuspeli "biznis" na relaciji reprezentacija-partizan, ostali ispod proseka. Da je Cibona ostala kompletna pitanje da li bi partizan ili buducnost prosli medju 4.Cedevita ima Bilana(po meni mozda i najbolji igrac u Aba), ima Boltrajta, i nekoliko stvarno kvalitetnih igraca. Da imaju boljeg trenera bili bi u ravni sa zvezdom. U takvoj konkurenciji partizan nema sta da trazi, moze da otkine neku ligasku pobedu, ali na 2 ili 3 pobede u doigravanju nema sansi

1312

pre 7 godina

Dobra sezona u odnosu na ono kakav smo tim imali.Nadam se da ce od sadasnje ekipe ostati samo Hecer i da cemo dovesti 12 novih igraca.

Sasa

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)

Ono kada Srbin slavi pobedu, turskog ili španskog kluba...

istina

pre 7 godina

@Guduric sa 10 metara iz koraka.Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.

BBRS

pre 7 godina

Овде се углавном прича о поразу партизана од Цедевите, али промиче нам оно битно, а то је, шта ће бити са партизаном следеће године?!
Вучић поново победио, Звезда ће лагано да освоји АБА лигу што је битније и од дарушафаке, односно ТОП 8, али ми и даље имамо шансе и ту да се пласирамо!
До суботе сте причали како Вучић губи изборе, како партизан добија и Цедевиту па Звезду или Будућност у финалу, е сад кад вам се почиње обијати о главу, сад ће те кукати Вучићу за паре или можете ставити катанац на КК, јер нема више ни досадашњих спонзора, што је потпуно разумљиво, јер ко бих финансирао клуб који једва да је достојан овог четвртог места у лиги, а у европи се бламира на сваком кораку!
КАТАНАЦ ПРИЈАТЕЉИ, ГОТОВИ СТЕ, УГАШЕНИ СТЕ САМО ЈОШ ТО НЕ ВИДИТЕ!

9

pre 7 godina

Lepo je videti da su ovi botovi i pored botovanja za izbore uspeli da odvoje par minuta da ostave komentar na vesti o Partizanu.
Nadam se da ce igra biti na nivou, posebno mislim na Novicu, i onda mozemo da se nadamo pobedi.
Napred Partizan.

Preko vode do slobode

pre 7 godina

Bili smo na utakmici i nažalost potvrdilo se staro pravilo da se samo šutem za tri poena, a bez pravih centara i bez prave obrane ne može se dobiti utakmica,a bez obzira na 14 ofanzivnih skokova.Šta je tu je.Za sledeću sezonu pod obavezno dovesti bar dva kvalitetna igrača na poziciji centra,forsirati mlade igrače poput Pota,ali i zahvaliti se sa podosta igrača iz prvog tima, tu mislimo i na strance.Mnogo uspeha našem PARTIZANU sledeće godine u Evrokupu, te pozdrav za sve grobarke i grobare,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zageba.NAPRED PARTIZAN.

Vlado

pre 7 godina

Barem Pekovic, Todoric i Grbovic mogu biti sretni jer je njihov sef pobedio. KASD Dule ponovo preuzme komandu pocistice te neznalice i neradnike.

ranko

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.

Nikola

pre 7 godina

Ponovicu. Neverovatno.

Kako damo kos (a tesko damo), tako primimo trojku. Sedam ako se ne varam za drugu cetvrtinu. Kakva je to odbrana? Uzas jedan. Ne volim da kritikujem niti sam to ikada cinio, ali covece. Mec za finale. Ne sme da sutira tek tako.

Cedevitu dobijas ili ako sutiras ludacki ili ako stisnes odbranu na maksimum. Mi nemamo ni jedno ni drugo. 15-ak razlike na kraju. Ali avaj. Neka ih barem Zvezda opegla.

deky

pre 7 godina

partizan je pokisao grebanjem i podmuklim udarqnjem da dobije cedevitu , malo je jadno to kada rqcunas na takve stvari da sudija nece svirati makar svaki drugi faul i da na foru prodju dalje ! to im je uspelo protiv zvezde ove god jos su uspeli da iznervoraju zvezdine igrace i da naprave dosta tehnickih i da tako pobede bez trunke sporta !
ne prolazi to bas svaki put !!!
ima i pravde na ovom svetu ponekad !!!

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

BBRS

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 2. april 2017 23:41)
Ајд сад лепо реци оно што и сам знаш!
Немој да лупеташ кад и сам знаш да смо две класе испред вас!
Па само замисли ову екипу партизана у ЕЛ, нпр, против Реала, Фенера, Олија, ЦСКА, Дарушафаке, итд...
Какав би тек тад циркус настао!

pero

pre 7 godina

džikiću sramoto,ti lično nisi hteo da dovedeš centra,neznalico jedna,zbog tebe smo ostali bez ijednog trofeja,dabogda se nikad ne vratio iz amerike

BBRS

pre 7 godina

Razbice ih Budućnost u finalu...hehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okidač, 3. april 2017 00:34)
ТИПИЧАН ПРИМЕР НАЗОВИ ЧОВЕКА УСТВАРИ КЛИНЦА, КОЈИ САМО ПРАТИ ЗВЕЗДУ, А ВЕРОВАТНО ЈОШ НИЈЕ ЧУО ДА МУ ЈЕ ЊЕГОВ ПАРТИЗАН ИСПАО И ТО ОД ЦЕДЕВИТЕ!

analiza

pre 7 godina

S obzirom na sastav Par,sve sto su ove godine uradili je cist bonus.Za mene je najvazniji mec bio zadnje kolo koje smo lagano izgubili,umesto da grizemo,pa se onda cekalo da drugi odradi posao za nas.Dakle,moglo je da se krene sa druge pozicije,da imas prednost domaceg terena i publiku,ali ti odigras bedan zadnji mec.Dalje,da li trener moze da objasni Koprivici kako da ne pravi faulove u napadu-mlad je,mozda nesto i nauci,jer za Majstorovica je to po malo kasno.Takodje,nije mi jasna taktika forsiranja Ratkovice i ne davanje sanse Potu,osim kad su bas svi van stroja.Andric nikad nije imao petlju da uradi nesto korisno kad je vazno.Vanja se jos i trudi.Ali,povremena neinteligencia Velickovica me izludjuje.Cemu sluzi Vrabac,da sedi na klupi?Gordona nema na kraju kad je vazno,a on voli takve situacije.Lukovic dise na skrge,ali,sta on ume da ne ubaci u kos,joj.Ced je definitivno bolja,misli,otkud se pojavi ovaj Musa?!Birca se kliza gore od Noleta.Ali,ok,borili su se,ne uvek najinteligentnije,ali do kraja.

antifranjevci

pre 7 godina

Nije sve tako crno,sada makar imate predsednika kome se stalno zahvaljujete pa će on da trpa pare u raspali klub kk Hvala premijeru.

Legend

pre 7 godina

@slobinator Dečko, očigledno je da ili imaš malo godina pa ne poznaješ evropsku košarku iz 90-tih ili si počeo da pratiš ovaj sport pre tri godine. Izneo si niz budalastina u svom komentaru kako bi umanjio uspeh Partizana koji je osvojio Evropu. Kažeš Kinder imao samo dva stranca i to Zdovca i "nekog Kanađanina". Prvo bi trebao da znaš da je tada postojalo ograničenje broja stranaca i da nije bilo dozvoljeno kao danas imati tim sastavljen od stranih igrača. Taj Zdovc je bio igračina koja je igrala za reprezentaciju Jugoslavije, a "neki Kanađanin" je bio Bil Venington koji je u Kinder došao nakon par sezona u Čikago Bulsima gde je igrao sa MJ-em i Skoti Pipenom. Nakon Kindera, gled čuda, taj Kanađanin je ponovo igrao u NBA, a to je bilo vreme kada nije bilo lako doći do NBA-a. Morao bi takođe da znaš da je u to vreme Aris bio najjači klub u Grčkoj u kome je igrao strašan tandem Galis-Janakis, a PAO i Oly su bili njihove redovne mušterije. Huventud je u to vreme bio jako kvalitetan tim, toliko kvalitetan da ih je naredne godine Željko Obradović odveo do evropske titule. Prema tome, informiši se malo pre nego što olako minimiziraš titulu Partizana.

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

ZA OVAJ MEC TI VERUJEM DA TE BAS BRIGA KO CE POBEDITI JER STE NAJJACI I NAJSKUPLJI DOBICETE BILO KOGA U FINALU,
ALI STO SE IZBORA TICE TRESU TI SE GACE PANTERU

saks

pre 7 godina

Ne volim da komentarisem odluke trenera(jer se ne razumem u kosarku,bavim se profesionalno drugim sportom),ali cu ovaj put napraviti izuzetak.Kako je moguce da Dzile drzi u igri Koprivicu koji pravi dva faula u napadu u bloku,pa uzima par vaznih suteva kad se mec lomio,da bi vrhunac bili koraci pri zakucavanju,a on sam kao duh..Nazalost ako Hecer nesto ne izmisli,Partizan u napadu nema sta da trazi..takav je bar moj utisak..

Patrick

pre 7 godina

Napred Partizan a krcuniji ce se vratiti za ovo sto "podrzavaju" bracu Cedevitu.Vratilo im se protiv Barse a vratice se i protiv Buducnosti i Darusafake.Jedva cekam.Samo jako!!

slobinator

pre 7 godina

(Legend, 3. april 2017 09:34)
sve u svemu neubedljiva ti je replika.leta imam dovoljno (47) sport sam počeo pratiti kad je Zvezda harala Evropom 1979.godine I zaljubio se u crveno-bele boje.to što je kako kažeš te godine kad ste uzeli tu fiba ligu bilo dozvoljeno da igraju samo po dva stranca dokaz je kako je tada bilo neuporedivo lakše doći do evropske titule nego sada kada je polovina timova sastavljena od nba igrača.zaboravio sam reći da pored toga što ste igrali protiv mađara,belgijanaca,holanđana I izbegli real,barsu,oli I pao,cska I žalgiris,cibonu I jugoplastiku niste igrali ni protiv tih godina moćnog makabija.a o snazi arisa u kojima su igrali galis I janakis dovoljno govori podatak da je jugoslavija 1989 grčku predvođenu tom dvojicom igrača tukla sa 50 razlike u finalu prvenstva evrope u zagrebu.u redu titula se piše.niste je ukrali zasluženo ste je osvojili te 1992 jer vam se sve otvorilo,ali prestanite sebe zbog toga smatrati vanzemaljcima.jugoslovenska košarka je do raspada sfrj bila među najjačima u evropi.pre vas je tri titule prvaka uzela jugoplastika,dve cibona I jednu bosna,a čak je I ta zvezda koju omalovažavate uzela kup kupova,igrala dva polufinala kupa šampiona i dva finala kupa koraća

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.

Patrick

pre 7 godina

Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!
(BBRS, 02. april 2017 21:10)

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam labrnje.Idemo Podgoriccaa!!!

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

TEDZG

pre 7 godina

Partizan veliki košarkaški klub prvak Europe toliko velikih igrača i onda onako sramno ponašanje i traženje kavge sa igračima cedevite na koje je nasjeo Tomas a nije trebao.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Само храбро и до победе играчи Партизана.Обездедите радост свим љубитељима кошарке у Србији.

Nikola

pre 7 godina

Neverovatno.

Imamo vise skokova (13-7), od cega cak 6 u napadu. No i pored toga je bilo 20:12 za Cedevitu. Katastrofalan sut. Nula asistencija.

Mi ako ovo dobijemo bice iskljucivo na ime odbrane. Ako udjemo u trku i sutiranje cao, zdravo. Stisnuti odbranu jer drugacije nema.pobede.

MidRange

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

Bas kao sto je nas apsolutno briga za tvoj bespotrebni komentar.

matori

pre 7 godina

Nas pad je poceo povratkom Ratkovice. Pot je morao da igra ovu seriju jer jedini ume da smiri igru i diktira ritam ekipe. Mozda ovo i prodjemo ali tuzno ih je gledati ovakve. Mozda oni i zele ali to se jednostavno ne vidi! Haos i napred i nazad. Ne zna se ni ko koga cuva ni ko se na koju stranu otvara. Gordon pokusava da unese energiju ali .... Ostali tuga

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

Delije Čikago

pre 7 godina

Navijao sam za Cedevitu, ne zato što su jaki, već što mrzim partizan i sve u vezi s'njim, nebitno je protiv koga igra, to je od rođenja tako i doviđenja...

Big pizza

pre 7 godina

To je to,obzirom na okolnosti i preko limita.ako gledamo realno ovo je najlosiji tim u poslefnjih 30ak godina,tako da ovo se moze smatrati uspehom,e sad da je moglo u finale,moglo je.panteri,recite hvala za boutrajta i arapovica,put vam je otvoren.

Nikola

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.
(Ivan, 02. april 2017 23:41)

Apsolutno! Samo sto mnogi zvezdasi nisu svesni ...

црна овца друштва

pre 7 godina

Šta to uradi Džanane Muso?
(Šta to uradi Nolan Smite?, 02. april 2017 19:44)

Што наби овол'ке комплексе Вујошевићу Дуле?

neutralan navijač

pre 7 godina

Nisam gledao meč!!! Ali jedna stvar siguran da Partzian nije razmišljao kad je trebalo dok je dominirao u košarci počevši od uprave do odabira trenera i igrača. A za ovog što priča da će zvezda dominirati sledećih 10 godina i uživaj u košarci gledajući njih..Polako nije to baš tako lako kao što vi mislite na rečima da je.

загор

pre 7 godina


да. управу си. мислим да је то та разлика између обичних људи који плаћају своје карте (навијачи цедевите) и организованих навијачких група, које неко финансира са стране, а чине их деликвенти (звезда, партизан, задар, цибона...)

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Onaj Tomas jadnik, ali bili su bolji od nas celu utakmicu... kakav ke bio početak godine nije loše još naša liga pa da podvlačimo crtu

Patrick

pre 7 godina

Partizan namerno izgubio . Ne zele da se brukaju protiv Zvezde
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 21:24)

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.

Coldplayer

pre 7 godina

@samo jako
Kakve budalastine.Samo si rekao da sa toliko godina nisi nikada sazreo.Volim zvezdu,a ostale ko...Navijam u Evropi za sve nase od tog partizana pa do sloge.Ljubav prema svom klubu se ne iskazuje mrznjom prema rivalu.Ako to nisi shvatio te '76 sad sigurno neces.

Amaterasu

pre 7 godina

Jel se Novica busao u grudi???Nemam arenu a veoma mi je bitno (busadjija, 02. april 2017 20:42)

Bitnije je za pocetak da naucis sva slova, lako cemo za Novicu.

Petar

pre 7 godina

(Petronije, 02. april 2017)

Hoces da kazes da ni Real nema 10 titula u EL nego samo jednu? Ostale su FIBA kup sampiona zar ne?..Format takmicenja se menja kao i sam njegov naziv ali naziv pobednika je uvek isti a on glasi "Sampion Evrope". To je Partizan bio bez obzira na format i ime takmicenja..isto kao i vi u fudbalu..Crvena Zvezda je bila "Sampion Evrope" i to niko ne moze da ospori..kao sto ce ime KK Partizan uvek stajati uz Makabi..CSKA..Real..Barselonu..PAO..Olimpijakos itd..tako ce i ime C.Zvezde vecno stajati uz Bajern..Olimpik..Real..Mancester..Celsi..Barselonu itd...

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Ovaj tim Partizana ima 3 i po krstena igraca. Necer, polovni Novica, Bircevic i Lukovic (onih 0.5). Ulazak u plejof je maksimum. Cedevita je realno bolja na svakoj poziciji, ukljucujuci klupu.
Dzikic jeste majstor svog posla ali ne moze da izmisli igrace. Na dusu mu stavljam jedino beskorisnog Robinsona. Sa ovako skrpljenim timom drugi trener bi se borio za opstanak u ABA.

Игор Гробар

pre 7 godina

Сви играчи су вечерас максимално борили против екпе Цедевите али шта је ту је. Волим Партизан

Grobarchina

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Cedevite, bolji su, zaslužili su finale.

Imaju veći budžet i to je to.

Ostaje da se nadamo da će u finalu Podgoričani da nas osvete.

rašomon

pre 7 godina

Ne znam šta vam je Džile skrivio? Kakve igrače ima dobro smo i prošli.
Za sledeću sezonu obavezno zadržati Hečera! Pored njega mogu ostati Vanja, Birča i urke. Ostali napolje.
Ako uspemo dovesti Jaramaza i Kabu, uz dva dobra amera to bi bilo to. Ako ne Jaramaz, možda razmisliti o povratku Miljenovića.

WillyWonka

pre 7 godina

A šta je Tomasu bilo, nisam vidio ništa što bi opravdalo njegovo ponašanje. Nisam navijač ni Partizana ni Cedevite, pa mislim da objektivno mogu reći - čovjeku je očito potrebna stručna pomoć.

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.
(Gonzales, 2. april 2017 21:32)

A ti,zvezdaš li si ?

miki

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona [link], a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

I protiv Huventuda, protiv Milanskog Filipsa danasnjeg Armanija. Na primer...

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Da to jeste smešno. A možda ih zove da kaže smirite se i sportski pozdravite.

S druge strane veliki mag Radonjić protiv Barse izvede Kuzmića i prilagodi se ekipi koja je hendikepirana nemanjem centra.

Na hulite ljudi izgubićete od Budućnosti. Ne hulite i ne navlačite lošu karmu.

Patrick

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.

црна овца друштва

pre 7 godina

Измислили нам 2 фаула у нападу, фаул Гордону кад је добио лакат од Билана, пуштају им доста грубљу игру него нама, нама уопште не допуштају коннтакт, сваки је фаул...чак им дозвољавају и фудбал да играју....уз њихов усерски шут у првом полувремену, добро је што смо уопште и на ових -11

ja

pre 7 godina

(загор, 02. april 2017 22:07),očigledno iskomplesirano dete misli da su partizanovi igrači bili nekorektni, ko da nije gledao kraj utakmice

Patrick

pre 7 godina

Postoje doktori koji to lece
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 22:41)

Pa onda im se obrati,nije sramota potraziti pomoc.Ne ustrucavaj se.

Patrick

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.

Patrick

pre 7 godina

(Istina, 02. april 2017 23:13)

Ti pricas o licemerstvu?Ti koji si navijao u LS za Sarlrou,Ludvig,Paok,Aek...Panteru nemoj da nam prodajes te kvazi price.U petak svim srcem uz Daru ali pre toga podrska Podgoricanima!!

Realno

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 3. april 2017 01:15)

Ti izgleda još nisi svestan koliko si prso,varničiš od zlobe i pakosti da ne znaš gde biješ.Čini mi se da si lupetao kako će i Vučić da izgubi na izborima a on je vaš spasilac.Da vam nije pomagao i u fudbalu a pogotovo u košarci,bili bi već ugašeni.Toliko ste se zahvaljivali premijeru da ste smešni i sami sebi.Sad po drugim portalima prizivaš nove izbore,nadajući se nečemu.Ajde u rupu i navijaj svakog četvrtka ili petka za neki novi klub,to ti jedino preostaje i tako će biti još dugi niz godina.

istina

pre 7 godina

@Guduric sa 10 metara iz koraka.Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.

Patrick

pre 7 godina

Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!
(BBRS, 02. april 2017 21:10)

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam labrnje.Idemo Podgoriccaa!!!

Patrick

pre 7 godina

Partizan namerno izgubio . Ne zele da se brukaju protiv Zvezde
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 21:24)

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.

ranko

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.

Laki

pre 7 godina

Ni rijeci u tekstu o Bircevicu kojeg su i komenattori na Areni okarakterisali kao "seljacinu koja ne zna da podnese poraz". Provociranje domacih kosarkasa od strane gostiju je bilo odvratno. A u tekstu onda citamo kako je Tomas izgubio zivce. tendenciozno i pristrasno od srpskih medija.
Pozz iz CG

Duka

pre 7 godina

Sta god bilo vi ste nasi idoli u ovom vremenu aparhejda. Institucija se ne brise potezom olovke, bila i ostace.
Naped Partizan, napred institucijo.

Grobarchina

pre 7 godina

Zaslužena pobeda Cedevite, bolji su, zaslužili su finale.

Imaju veći budžet i to je to.

Ostaje da se nadamo da će u finalu Podgoričani da nas osvete.

Patrick

pre 7 godina

Napred Partizan a krcuniji ce se vratiti za ovo sto "podrzavaju" bracu Cedevitu.Vratilo im se protiv Barse a vratice se i protiv Buducnosti i Darusafake.Jedva cekam.Samo jako!!

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

ZA OVAJ MEC TI VERUJEM DA TE BAS BRIGA KO CE POBEDITI JER STE NAJJACI I NAJSKUPLJI DOBICETE BILO KOGA U FINALU,
ALI STO SE IZBORA TICE TRESU TI SE GACE PANTERU

Ivan

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.

BBRS

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...

Игор Гробар

pre 7 godina

Сви играчи су вечерас максимално борили против екпе Цедевите али шта је ту је. Волим Партизан

Amaterasu

pre 7 godina

Jel se Novica busao u grudi???Nemam arenu a veoma mi je bitno (busadjija, 02. april 2017 20:42)

Bitnije je za pocetak da naucis sva slova, lako cemo za Novicu.

Ant

pre 7 godina

Partizan bi morao da iskoristi prednost domaćeg terena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan, 2. april 2017 18:58) # Link komentara

Ti bi trebao da iskoristis sistematski pregled...

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.

загор

pre 7 godina

да ли сте опет морали да испаднете неспортска стока и да правите тучу и сцену кад испадате?!
е зато увек навијам против партизана. нећу такве утакмице са мржњом, сељачењем, спортском некултуром, насиљем...
браво за цедевиту.

neutralan navijač

pre 7 godina

Nisam gledao meč!!! Ali jedna stvar siguran da Partzian nije razmišljao kad je trebalo dok je dominirao u košarci počevši od uprave do odabira trenera i igrača. A za ovog što priča da će zvezda dominirati sledećih 10 godina i uživaj u košarci gledajući njih..Polako nije to baš tako lako kao što vi mislite na rečima da je.

Big pizza

pre 7 godina

To je to,obzirom na okolnosti i preko limita.ako gledamo realno ovo je najlosiji tim u poslefnjih 30ak godina,tako da ovo se moze smatrati uspehom,e sad da je moglo u finale,moglo je.panteri,recite hvala za boutrajta i arapovica,put vam je otvoren.

smehotres@mail.com

pre 7 godina

Cedevita treba pravog trenera. Da su pametni zahvalili bi se Mršiću i doveli Džikića koji košarku ima u malom prstu. Bez problema bi osvojili ABA ligu. Oni su imali para da dovedu jednog Božu Maljkovića, a nakon Bože su spali na totalnog dibidusa Mršića. A Džikić je pravi čudotvorac kada je sa ovako limitiranom ekipom došao do polufinala. Što se samog kvaliteta utakmice tiče deco moja ovo je nula od košarke. Za nas matorce koji su gledali uživo Dražena, Divca, Saleta, Kukoča, Rađu, Grbovića i kompaniju ovo je čista smejurija. Živeli!

црна овца друштва

pre 7 godina

Šta to uradi Džanane Muso?
(Šta to uradi Nolan Smite?, 02. april 2017 19:44)

Што наби овол'ке комплексе Вујошевићу Дуле?

Vlado

pre 7 godina

Barem Pekovic, Todoric i Grbovic mogu biti sretni jer je njihov sef pobedio. KASD Dule ponovo preuzme komandu pocistice te neznalice i neradnike.

Zvezda to je kosarka

pre 7 godina

Sada je jasno zasto su neki klubovi mali uprkos rezultatu i budzetu.Ne znaju ni da pobede a da ne pokusaju da ponize vece od sebe.Na nasu srecu najzad kraj sezone i mucenja sa ovim sastavom Partizana.Mutanti neka rese u finalu ciji je gazda veci Dzek na Balkanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ranko, 2. april 2017 21:37)

Pa Cedevita je veca od partizana.Partizan ne postoji vise u kosarci sto pre svatite to lakse ce vam biti.Mnogo ste prljavo radili u proslosti i sada vam se to sve vraca

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

dženkins

pre 7 godina

LUDILO VEČERAS MOJOJ SREĆI KRAJA NEMA!!!
NE MOŽE UČENIK DA BUDE BOLJI OD SVOGA UČITELJA!!!
PA VI POJMA NEMATE PA VI NI U KACU NE BI UBOLI!!!
KOLIKO NE ZNATE A NE RADITE NIŠTA IGRATE JEDNOM U DESET DANA!!!
BRUKATE NAM NACIJU!!!
DERIBRE ZVEZDO!!!
HRVATSKI KOMENTATOR KAŽE PUSTITE SELJAKA ZA BIRČEVIĆA PA JA UMIREM LJUDI OD SREĆE ŠTA JE OVO,
OVAKVO PONIŽENJE!!!
JOŠ DVA GLAVNA IGRAČA CEDEVITI POVREĐENA!!!

smarate sektasi

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Nista gore od loseg trola.

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

црна овца друштва

pre 7 godina

Измислили нам 2 фаула у нападу, фаул Гордону кад је добио лакат од Билана, пуштају им доста грубљу игру него нама, нама уопште не допуштају коннтакт, сваки је фаул...чак им дозвољавају и фудбал да играју....уз њихов усерски шут у првом полувремену, добро је што смо уопште и на ових -11

Rep.Srpska

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje Maccabija,medjutim,desio se Vujosevic sa svojim ispadima paranoje,dosta toga pokvario u mojim osjecajima,ali ipak sam veceras navijao za Prtizan i uvek cu kad,naravno,ne igra protiv moje Zvezde.molim,objavite komentar,vrlo rijetko to radite iako stalno ostavljam iste.

Istina

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ,gde su su tu da odgovore takvim pakosnim grobarima? Nema ih...Licemeri

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Ne može 2017. da se igra hrkljus, otišla košarka dalje , a Vi zamrznuti u 1/2finalu playoff-a . Sada će Tegi da objasni da je ovo veliki uspeh, a Vi već u sezoni 2017/2018. Pa sad do kraja za Fener, a prvo sutra za Budućnost, to ne smete da propustite.

Coldplayer

pre 7 godina

Nadam se pobedi lopatara.Ipak bih voleo derbi u finalu,pre nego duel sa dosadnom cedevitom.Klinci od.ebite sa ovih vesti.Idite igrajte malo lastiz.

9

pre 7 godina

Lepo je videti da su ovi botovi i pored botovanja za izbore uspeli da odvoje par minuta da ostave komentar na vesti o Partizanu.
Nadam se da ce igra biti na nivou, posebno mislim na Novicu, i onda mozemo da se nadamo pobedi.
Napred Partizan.

Patrick

pre 7 godina

(Istina, 02. april 2017 23:13)

Ti pricas o licemerstvu?Ti koji si navijao u LS za Sarlrou,Ludvig,Paok,Aek...Panteru nemoj da nam prodajes te kvazi price.U petak svim srcem uz Daru ali pre toga podrska Podgoricanima!!

Wllaxy

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 02. april 2017 23:41)

Šteta samo što ćeš morati da nastaviš da sanjaš šta bi bilo i da se prisećaš davne (h)istorije jer vam je realnost ovakva kakva je - sumorna i nikakva sa morem mediokriteta bez trunke kvaliteta, dovoljna samo za jedva prolaz u polufinale ABA i kroz grupe nikad jače lige šampinjona. I takva će da bude još duuuugo vremena a ti ćeš da se prisećaš, nadaš i plačeš...

Preko vode do slobode

pre 7 godina

Bili smo na utakmici i nažalost potvrdilo se staro pravilo da se samo šutem za tri poena, a bez pravih centara i bez prave obrane ne može se dobiti utakmica,a bez obzira na 14 ofanzivnih skokova.Šta je tu je.Za sledeću sezonu pod obavezno dovesti bar dva kvalitetna igrača na poziciji centra,forsirati mlade igrače poput Pota,ali i zahvaliti se sa podosta igrača iz prvog tima, tu mislimo i na strance.Mnogo uspeha našem PARTIZANU sledeće godine u Evrokupu, te pozdrav za sve grobarke i grobare,želi grupa navijača PARTIZANA iz Zageba.NAPRED PARTIZAN.

raxi

pre 7 godina

Braco Grobari, zbog ovog poteza Tomasa moramo da ih dobijemo 3 0 u finalu ako prodjemo... Kakav klinac balavi, nisam nikad mislio da cu da kazem ovo, ali dobijamo ovo zbog vas i zbog nas! Steta sto nije Srpsko finale...
(Jeri smo tako u mo gucnosti, 02. april 2017 20:42)

Ne lupetaj!

Aleksandar

pre 7 godina

Cedevita opravdala ulogu favorita.Bolji su od nas na svakoj poziciji.Dzikic je iz ovih igraca izvuko maksimum i treba mu pruziti podrsku.

Prosečni grobar (40 godina)

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.

zvezdas

pre 7 godina

Ajde ne pricajte svasta.Partizanu i Dzikicu treba cestitati na ovoj sezoni.Borili su se koliko su mogli,cak i preko svojih mogucnosti i ovo je zaista uspeh.
Jos jednom, cestitke komsijama.

Mazzare

pre 7 godina

Lazicu, Simonovicu, Guduricu... navijacu za vas kao kada navijam za Partizan, samo ih oducite od kosarke! Mora da se zna ko su Srbi u kosarci!

Patrick

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.

rašomon

pre 7 godina

Ne znam šta vam je Džile skrivio? Kakve igrače ima dobro smo i prošli.
Za sledeću sezonu obavezno zadržati Hečera! Pored njega mogu ostati Vanja, Birča i urke. Ostali napolje.
Ako uspemo dovesti Jaramaza i Kabu, uz dva dobra amera to bi bilo to. Ako ne Jaramaz, možda razmisliti o povratku Miljenovića.

Gudurić sa 10 metara iz koraka

pre 7 godina

Te godine je raspala Barsa zavrsila sezonu sa jednim porazom,ej pa za njih tad igrao neki Lorbek i Jaka Lakovic..Kad se jedna ekipa proseta do trofeja to znaci da je nikad slabija evroliga.A Barselonin tim te godine je jak koliko i ovaj tim sto sad imaju.Ajde malo objektivnosti i realnosti.Olimpijakos je te godine dovodio igrace kao Makabi ove.A vidite kako je sad prosla takva divlja ekipa ? Treci od pozadi.Zato je ove sezone nikad jaca evroliga.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Само храбро и до победе играчи Партизана.Обездедите радост свим љубитељима кошарке у Србији.

prosečni grobar

pre 7 godina

Cedevita je jednostavno brutalna ekipa... Partizanov roster nije pun i nije mogao da parira moćnoj cedeviti... Mislim da je povreda pleja cedevite bio veliki hendikep za partizan jer je džile kao veliki stručnjak verovatno bazirao strategiju na odbrani njega, međutim kad je on izašao momci nisu znali koga da čuvaju... Novica se malo zbunio jer se igralo u zagrebu pa nije znao jel to domaći teren pa je onda malo igrao za njih malo za nas... Mislim on bi se busao u grudi ali nije bio siguran kad treba da se busa... Sve u svemu sjajan rezultat jednog mladog tima fabrike igrača, srpskih seltiksa, doći do trećeg mesta skoro bez stranaca u rosteru je veliki uspeh... Budžet je mali, ali želja velika

Petronije

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona http://www.fibaeurope.com/compID_,Uz02qBnJiADOq5VntEf53.season_1992.roundID_2563.teamID_2047.html, a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

Legend

pre 7 godina

@slobinator Dečko, očigledno je da ili imaš malo godina pa ne poznaješ evropsku košarku iz 90-tih ili si počeo da pratiš ovaj sport pre tri godine. Izneo si niz budalastina u svom komentaru kako bi umanjio uspeh Partizana koji je osvojio Evropu. Kažeš Kinder imao samo dva stranca i to Zdovca i "nekog Kanađanina". Prvo bi trebao da znaš da je tada postojalo ograničenje broja stranaca i da nije bilo dozvoljeno kao danas imati tim sastavljen od stranih igrača. Taj Zdovc je bio igračina koja je igrala za reprezentaciju Jugoslavije, a "neki Kanađanin" je bio Bil Venington koji je u Kinder došao nakon par sezona u Čikago Bulsima gde je igrao sa MJ-em i Skoti Pipenom. Nakon Kindera, gled čuda, taj Kanađanin je ponovo igrao u NBA, a to je bilo vreme kada nije bilo lako doći do NBA-a. Morao bi takođe da znaš da je u to vreme Aris bio najjači klub u Grčkoj u kome je igrao strašan tandem Galis-Janakis, a PAO i Oly su bili njihove redovne mušterije. Huventud je u to vreme bio jako kvalitetan tim, toliko kvalitetan da ih je naredne godine Željko Obradović odveo do evropske titule. Prema tome, informiši se malo pre nego što olako minimiziraš titulu Partizana.

Marko PFC

pre 7 godina

Da ne pricamo o budzetima jer je Cedevita igrala bez najboljeg igraca, OVO JE SRAMOTA !!!!!!!!
Dule bi sa ovom ekipom igrao F8 Evrolige, alo bre momci, Gordon, Hacer, Novica, srebreni Birca, veciti talenti Andric i Vanja, Lukovic ...
Dzikicu da se ne pozdravljamo, ok si lik slusas dobru muziku ali ti si trener za Krku, u Partizanu mozes biti pomocni trener, u pravu je Dule ti si obican lesinar ...

Istina

pre 7 godina

Sto volim ove zvezdase sto vole partizan a kada zvezda izgubi nema ih nigde vec samo vidis grobarske komentare i pakost....I nigde tih zvezdasa da odgovore tim grobarima Lazni Zvezdasi lazne patriote

karma koma

pre 7 godina

Puno mi je srce. Neka ne ide Zvezda u plejof EL, ma neka ni ne osvoji ABA ali meni je srce ko Mont Everest, e samo zato što su izgubili ovi što se cele godine naslađuju na našim porazima. Uspešna sezona što se mene tiče.

Matori

pre 7 godina

Ne znam za vas ali mene kao velikom navijacu Zvezde se gadi kako neki "zvezdasi" navijaju za Partizan protiv Cedevite kao oni su patriote dal su svi zaboravili radost Grobara posle onog zvezdinog poraza u Areni od Cibone dal ste zaboravili onakvu pakost ili posle svake zvezdinog poraza? Gde su ti "navijaci" da ostave komentar na vesti zvezde ali uvek su tu da odgovore takvim grobarima? Nema ih...Licemeri

D

pre 7 godina

Moj utisak je publika Cedevite. Ljudi - gospoda. Posle siruacije pre dve godine, kada su samoinicijativno odrzali minut cutanja za ubijenog navijaca Zvezde, danas su me opet iznenadili. Nakon frke na parketu pred kraj, niko ne zvizdi, ne pljuje Srbe, vec svi glasno navijaju "Cedevita". Za mene je to utisak godine, a ne meca. Zamislite kakve salve uvreda bi dobili od Zvezdinih navijaca, Partizanovih, da je obrnuta situacija. Ista situacija je i sa Cibonom, Zadrom kad je mrznja u pitanju. Cedevito, svaka cast!!!

Grobar

pre 7 godina

Noć.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gažen.Ćošak sobe.Fetus položaj.Plačem....plačem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Gonzales

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.

Prosecan grobar(40 godina)

pre 7 godina

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.
(Tintilic, 2. april 2017 22:28)

Ma sta ti znas...mi grobari pratimo kosarku 40 godine,niko drugi ne prati kosarku.Svi kosarku prate od juce,a mi grobari evo vec 40 godina.Ja imam 38 godina,al 40 godina vec pratim kosarku.Kako ? eto tako... ahhaha :D

hmm

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Znaci ipak zivite u proslosti...

pero

pre 7 godina

džikiću sramoto,ti lično nisi hteo da dovedeš centra,neznalico jedna,zbog tebe smo ostali bez ijednog trofeja,dabogda se nikad ne vratio iz amerike

dženkins

pre 7 godina

ŠTO BI REKO DŽILE NAMA JE LEPO OVDE!!! OSTAĆE TAMO JER U SRBIJI NEMA ŠTA A TRAŽE VIŠE!!!!
TAMO MOŽETE OANOVATI NEKI NOVI POČETAK!!!

Kafa

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)

Па пише да сте изгубили??? Ако не играте у финалу, како Звезда да вам да кафу?

Bob

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.

Tintilic

pre 7 godina

(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)

Znam da je u pitanju sprdnja i cinizam sa tvoje strane ali u stvari ova sezona je zalosna i porazavajuca za Partizan. Cinjenica da su imali najvise stranaca u ABA ligi ( 5 kom, Hecer,Gordon,Robinson, Vrabac i Karahodzic). Od toga cetvorica od pocetka sezone dok je na primer Zvrzda krenula sa Dzenkinsom i Bjelicom ako racunamo i njega koji je ponikao u Zvezdi i ma nase drzavljanstvo. S tolikim strancima neuspeh je biti treci u ABA ligi i biti finalista kupa Srbije a verovatno i biti drugi ili treci u KSL. Pa bolje da su stvarno razvijali mlade igrace i zauzeli 10-tu poziciju, tada bi ta deseta pozicija bila uspeh ovako dzaba vam novci moji sinovci i pomoc Vucica. Pa zamislite sta bi Zvezda uradila da je imala pare za 4 stranca na pocetku sezone. Ali bolje je je ovako 16 pobeda u Evroligu = 640000 EUR plus sponzori i tv prava rekao bih da je sezona vise nego uspesna i isplacena. BTW Zvezda ove sezone imala 6 gostujucih pobeda. A koliko je Partizan dobio utakmica van Beograda u 10 godina Evrolige ? Kada vide tablu BG gace padaju same a to se videlo i veceras , Cedevita bi dobila i da su igrali Franjo Arapovic i Veljko Mrsic koji su za nijansu stariji od Partizanovih mladih igraca Hecera i Gordona.

miško

pre 7 godina

Partizan je ove sezone najobičnija prevara.Svaki malo bolji trener odlučio bi se pre za FMP koji je skup mladih igrača iz Srbije, uz po jednog, sa dva kontinenta.Kada se analizira kako je došao do CEDEVITE, dolazi se do poražavajućeg saznanja.Pobede kao u fudbalu, puštanje,sudije i pritisak navijača na domaćem terenu.Prljava igra, da se pobijemo,da poginemo, makar metaforično,često je bilo jedino što su radili.Jedan gospodin grobar napisa isto što i ja pre desetak dana.Partizan nema Quick trenera,nema igrače ni organizaciju,a čovek već 30 godina gledam utakmice Partizana uživo.Ja duže gledam Partizan i Zvezdu (od CVELETA, MOKE,KAPONJE I VELIKOG DUCIJA DO PRAJE,KIĆE,SALETA,GRBE.....) i tvrdim da je i tim koji je ispadao iz prve lige bio bolji id ovog jer je imao jaču konkurenciju.Radnički,OKK Beograd,Zvezda,Zadar,Split, Lokomotiva,Olimpija, su bili timovi koji su izazvali respekt u Evropi.To se pomalo zaboravlja kao da su svi budući prvaci pali s'neba.Moj savet je da treba postepeno raditi baš kako Zvezda radi uz bazu mladih igrača i za godinu dve doći do stabilnog tima.Tako je u Partizanu radio pokojni Ranko Žeravica koji je udario čiste temelje za uspehe koji su sledili. Pozdrav za sve prave navijače.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

Zdravce

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

dalje pokusavam da shvatim Dziletovu logiku vodjenja tima 
Partizanu ne treba prosek 
Dzile odlazi
(Dr.mabuzo, 02. april 2017 21:13)

Prosek će za KKP uskoro biti nedostižan san...

analiza

pre 7 godina

Pored toga sto 40 godina prstim kosarku imam jos da dodam da je ovo bila sjajna sezona partizana.Ovu sezonu smo rizikovali sa domacim mladim igracima i napravili smo sjajne rezultate.Trece mesto u ABA ligi i 21 mesto u veoma jakoj(nikad jacoj) Ligi Sampiona.Sjajan uspeh domacih mladih igraca koji su nosili igru partizana ove sezone.I jos nesto da vam kazem...Ja 40 godina pratim košarku.A mozda i 41,nisam bas siguran.
(Prosečni grobar (40 godina), 2. april 2017 20:05)
O kakvom uspehu ti ovde pričaš?!
Tebi je uspeh što ste jedva došli i do ovog polu finala?!
Ono u evropi ti kažeš 21 mesto, kao super?!
Ništa, OK.Da Bog da, da vi svake godine budete ovako srećni kao večeras i sutra i prekosutra itd...
(BBRS, 2. april 2017 21:49) # Link komentara
Ok,BBRS hajde ponovo procitaj tekst tvog kolege Delije,potpisanog kao Prosecan grobar.I malo dete kapira da se zezao na racun mladih igraca u Par(kojih?!),na racun uspeha u NIKAD JACOJ Ligi Sampiona(21 meso!).Osim ako se i ti ne zezas,a ja ne kapiram salu,jer ono sto je tzv Prosecni grobar napisao ,nikad ne bi napisao pravi Grobar.Ali zato,zahvaljujuci tebi, kapiram zasto su rezultati izbora takvi kakvi jesu.Mislim,ipak ima vise navijaca CZ:)

Patrick

pre 7 godina

Postoje doktori koji to lece
(Mijat Splitski bili, 02. april 2017 22:41)

Pa onda im se obrati,nije sramota potraziti pomoc.Ne ustrucavaj se.

Realno

pre 7 godina

Sad moram da navijam za zvezdu :/
(xMADx, 3. april 2017 08:55)

Morao si to od rođenja ali nikad nije kasno da se ispravi sramota iz detinjstva i onih koji su te pogrešno usmerili.

Vukk

pre 7 godina

Nevezano za rezultat,navijacke strasti..Sportski i normalno samo..Prosle godine sam se cudio zasto tako iskusan igrac kao Teletovic nasrce na ovog malog musu,ali sad ga razumijem.Da li ste obratili paznju na ponasanje malog posle 2 i 3 ce trojke..Zato ce mu limit biti unikaha,decko teski kompleksas i maloumnik

Max

pre 7 godina

Sledece sezone resiti se Ratkovice,Andrica,Koprivice,Gordona,Robinsona,Majstorovica. Dovesti Jaramaza,dva solidna amera i ubaciti dva-tri mlada igraca

svaka cast

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Zvezdu cele sezone (Grobar sam) toliko ocekujem da Zvezda zbrise ove cobane u finalu, njihovo ponasanje je bedno, napred Zvezda.
Nemojte ljudi da navijamo za neke klubove za koje ne treba, isti smo narod
(Zdravce, 2. april 2017 20:47)
ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Pridruzujem se. Iako mi se nikako ne svidja to sto Vuciceva ekipa radi sa Partizanom navijam da Zvezda pobedi Cedevitu, a narocito Darufasuku. Uspesi srpske kosarke su ono sto ce se pamtiti, a politicari ce se smenjivati, jednog dana ce Partizan biti privilegovan a Zvezda nece... to je tako vec decenijama u nasem sportu.

Patrick

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.

Što načini Jorgose braći u sebe

pre 7 godina

Hvala lepo Dzikicu i povedi
Ratkovicu, Majstorovica, Karahodzica, Pota, Robinsona, Vrabca, Bircevica, Andrica i naravno Koprivicu.
Hecer, Vanja, Lukovic i Novica sa sporednom ulogom neka ostanu (Tanaskovic i Jovanovic su buducnost) i cekaju Canka ili Miloja.

Laku noc.

djraki

pre 7 godina

Sad krecu klinacka prepucavanja iskompleksirenih grobara i delija koji vise mrze tudji nego sto vole svoj klub ! Na svu srecu nisam jedan od njih, pozdrav za prave navijace jednih i drugih... a sto se tice utakmice sad se vidi tek koliko je znacila prednost domaceg terena koju je Partizan izgubio porazom od Olimpije u gostima!

nek crkne krava

pre 7 godina

A što će mi biti žao ako Partizan ovo izgubi, biće mi žao taman koliko će žaliti grobari kad nas turkiš evroliga opljačka protiv Daruše sledeće nedelje ...

Zorz Veag

pre 7 godina

Zasluzilu su i cestitam im. Previse sansi smo imali za pobedu ali od pet meceva sa Cedevitom izgubili smo 4. Bolji tim ide dalje. Partizan u momentima dekoncetrisan i sa manjkom znanja.

Zivela Srbija i napred Partizan

BBRS

pre 7 godina

Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lalada, 2. april 2017 20:42)
Dobiće oni od nas to je sigurno!
Svi smo mi već odavno znali da će u finalu biti Zvezda-Cedevita i da Zvezda dobija, lagano!
Gledaj Zvezdu i uzivaćeš u košarci narednih desetina godina.

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

Delija Momak

pre 7 godina

Pa grobosi hvala vam sto ste im povredili dva igraca ,jako lepo od vas.A i bio je red da vi nesto ucinite za nas,ipak vas pustamo u derbiju kad god vam gori pod nogama.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Ne znam....,ne volim ih ali mi nekako žao....čime je Luković zaslužio ono poniženje,dečko nije bezobrazan,igra srcem,trudi se....to se u sportu ceni.Bezobrazluk Tomasa je dosad neviđen,zato Zvezda treba da slomi i Budućnost i Cedevitu i to u Zagrebu,da Laza baci zadnju loptu Tomasu...

neutralan nenavijac

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Da to jeste smešno. A možda ih zove da kaže smirite se i sportski pozdravite.

S druge strane veliki mag Radonjić protiv Barse izvede Kuzmića i prilagodi se ekipi koja je hendikepirana nemanjem centra.

Na hulite ljudi izgubićete od Budućnosti. Ne hulite i ne navlačite lošu karmu.

idemoooooo

pre 7 godina

ahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahha mali klub.... doviđenja..... papaaaaaaaaa

Delija Momak

pre 7 godina

Cedevita nastavlja da unazadjuje partizan.Svake godine ih maltretiraju.Bez brige mali grobarcici,osveticemo vas u finalu,zgazicemo ih u finalu,metla ce da radi!

hello

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

nije dzikic trazio tajmaut, nego mrsic

Toni

pre 7 godina

ni jednu krstenu akciju nismo imali.ipak je Dule covek koji treba Partizanu,treba mu da dise,treba mu ko lebac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 2. april 2017 20:37)

A šta ćete kad se Dule penzioniše? Da se zatvarate? Ili će da vas trenira do svog poslednjeg daha? Kakva je to plitka filozofija...

Delija Momak

pre 7 godina

Meni je malo zao Lukovica kako ga je Tomas ponizio....prvo ga ponizio a potom ga i pljunuo....Ovo je motiv vise za nas...Ugazicemo Cedevitu kao i prosle sezone.A mi kad ih ugazimo,raspadne im se 90% ekipe,ostane samo Miro Bilan od njih,veciti talenat inace.

Toni

pre 7 godina

Znaci, ja sam pod utiskom, neverovatno kako nonšalantna igra Partizanovih igrača u ovako bitnoj utakmica, gotovo pa utakmici sezone, bez imalo odgovornosti, zelje, borbe, stvarno sam u šoku, jer makar to sam očekivao danas...
Napad je bio bezidejan, bez ikakve akcije, ikakvog pika, samo šutiranje do iznemoglosti za tri, umesto da udju pod kos, zarade neki faul, odu na bacanja...
Odbrana je bila tragikomična, nije se znalo ko gde bije, na skoro svaki njihov napad ispadaju, svoje igrače ostavljaju same, oni, biraju, da li ce pod kos, ili ce da sutnu trojku...
Na 73-70, umesto da stegnu u odbrani, Birčević daje prostor od 2 metara Shurni koji to naravno pogadja, a posle toga, 5, 6 napada mi ne mozemo da damo kos, svaki napad sutiramo za tri, ne pokusavamo nikakvu akciju da postavimo, a da ne racunam pre toga onog Koprivicu, napravi korake kad je sam pred kosem, ej pa gde to ima, ko li nam ga dao...
Dzikic ni da reaguje, da ih upita da li su normalni sto sutiraju tako k'o muve bez glave, samo cuti i gleda kako utakmica ide u propast...
Stvarno sam blago je reci razocaran ovom utakmicom, a moze se reci i celom sezonom... Radije bih da nam igraju deca, nego da nam neki polovnjaci poput Koprivice, Majstorovica, operisanog Gordona i Robinsona, pa djene djene i Ratkovice, Vrapca...
Tezak trenutak, ali uz Partizan budi i kad gubi! Napred Partizan!

NoName

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee 
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59) 

Jel ima i trece poluvreme ?
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 21:23)

Nego sta. I Lovernj stize na cetvrta...

mikica

pre 7 godina

Zvezdas sam ali nije nam u interesu prozivati nebitan klub, ipak mi ovo treba da osvojimo i da ne malerisemo. Zna da se vrati. Poz za sve Delije sirom sveta pa i kod nas.

Zg

pre 7 godina

Beograđani, uz dužno poštovanje zaista mi nije jasno kako ste stigli dovde?

Negada ste bili ozbiljan tim, doduše uvek uz malo gurkanje sudaca, jezivog pritiska na iste, a i moglo vam se da uzmete koga poželite, ali ovo sada je komedija, a kako stvari stoje bićete još gori.

Izgleda je vrag došao po svoje!

Igor Pg

pre 7 godina

Kakav si ti car! Kao nama je bitno sto su oni povrijedili Cedeviti dva igraca.. Cedeviti sto smo ih dobili 10 puta zaredom lagano! Mi mozemo bez pola tima da igramo protiv koga god hoces u finalu ove ligi i bice 3-0. Nego da trpnemo mi Faku pa da bude Diznilend ;)

Oslo

pre 7 godina

Mislis kao 5 februara?Ne zele da se brukaju protiv Zvezde? Uuu izvini silo vi ste posle Barse,i Olimpijakosa najjaci u Evropi jer Printezis,Papapetru i Papanikolau znaju zasto hahaha.Ja nisa. verovao da Splicani navijaju za Zvezdu tj. Zvezdu Idea.
(Patrick, 02. april 2017 21:43)

Vidi, nismo najbolji u Evropi ali smo najmanje 9-i.....sto je za razliku od vas neka druga dimenzija...

MidRange

pre 7 godina

Zvezdaš sam i apsulutno me briga ko ce pobediti ovde,bas kao sto me briga za izbore.
(Zvezdan Terzić iz keca u dvojku, 02. april 2017 19:39)

Bas kao sto je nas apsolutno briga za tvoj bespotrebni komentar.

sklek

pre 7 godina

Vidi, Dzile..molim te idi i pusti da neko drugi vodi nesretni partizan. Neka krenu od pocetka sa mladima...makar bili 8 taman da ne ispadnu iz ABA lige...ali ove dede ne mogu vise da se gledaju. Pa tu nema jednog talenta...kupusijada sklepana od onih koji nemaju gde i onih koji su odavno u penziji po spremnosti!!!
Gledam ovo polufinale i place mi se...cedevita i zvezda su za 50%losoji timovi nego sto su bili pre dve godine!!! Ovo je uzas!!! Dzikicu, ovo je stvarno lose gledati....ovo vise nema smisla....Pa ovo lici na cirkus a ne na jedan iole organizovan tim. Tu se ne zna ko zove napad niti ko preuzima u odbrani...
Ko iole razume kosarku muka mu je da gleda ovu pricu!!! Idi ko boga te molim i prodavaj dorcolske fore u sloveniji ili pravi sokove u NBAu

Leonida

pre 7 godina

Realno su bolji ali ovo veceras je Dzikicev poraz!U poslednjih 4-5 min zajedno na parketu tandem Ratkovica-Marinkovic dok Gordon sedi na klupi!!!Kako pobediti kad ove dve stetocine u isto vreme igraju?
Nemoguce!!!

qqq

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

komentar dana

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@Zvezdo, daj kave ovim ustasama u finalu...Kakav bexobrazluk..
(lalada, 02. april 2017 20:42)

Ko god ode u finale nema sanse protiv gana
(velicanstveni, 02. april 2017 20:24)

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....
(Kum, 02. april 2017 20:54)

E ljudi ove komentare i slicne obozavam da citam. Kada se, bar na kratko, makar zbog jednog ispada nekog igraca, bar po komentarima, podrzavamo. Kad vidim da neko kaze "Ganci razbijte Cedevitu za nas" meni je srce puno... Samo zelim zdravo rivalstvo, i naravno da pocistimo sokice u sve tri sa po 20 razlike...

zoran

pre 7 godina

Ne secam se da u istoriji Partizana se pojavio manje inteligentan i manje talentovan igrac no ovaj Majstorovic. Ovo se dva puta ne pojavljuje. Bukvalno sve sto uradi to je pogresno. On je 6. igrac protivnickog tima. Na stranu sto je ovo , bez hecera, najgora ekipa u istoriji kluba. Ovo skupiti na jednom mestu je "umetnost". Bravo za direktora Pekovica. Moj predsednik kucnog saveta ne bi goru ekipu sastavio od ove koju moramo gledati.

Zvezdan Terzić iz keca u dvojku

pre 7 godina

Imam jedno pitanje za mutavce.Ovako...Ove sezone ste pobegli iz evrokupa jer niste imali konkurentan tim za tako jako takmicanje.A sta cete sledece sezone? Morate igrati,nema bezanja.A sa kojim timom ??? Vrabac i Pot produzili ugovore...ko ce jos doci kod vas ?Ko god da dodje ,to ce biti nova i neuigrana ekipa.Cedevita i Buducnost su bili bukvalno kante za kos razliku u evrokupu.Vama se crno pise.Ali bice dosta smejanja,to sigurno.A jos se nadate i evroligi hahaha.Jel ste svesni da cete gubiti po 20 razlike u proseku ? Nema bezanja.

Dejan

pre 7 godina

Jedina utakmica Partizana koju sam odgledao ove sezone je prosla protiv Cedevite, koju su dobili, ali sam stekao utisak da se radi o mekanoj ekipi, bez dubine, bez unutrasnje igre, oslanjaju se na sut spolja i prodor, nemaju centra... Voleo bih da dobiju veceras, zbog renomea srpske kosarke, mada, mislim da su im sanse male. Zvezda je za bar dve klase igracki jaca, u skripcu je malo sada, ali je ipak realno da osvoji. Usput, ne znam zasto modovi na ovom portalu ne sprece ovo zagadjivanje od strane dece koja se besomucno i besmisleno prepucavaju?! Citanje komentara jednostavno postaje besmisleno. Otvorite im neku temu na kojoj ce slati ovakve komentare 24/7 ako zele, a na sportskim vestima ostavite mesta za komentare ljudi koje zaista zanima sport. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

BBRS

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)
Ono, kad pričaš nešto, a ni sam ne veruješ u to!

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Bravo panteri,samo polako ima i drugo poluvreme!oni nisu nista,ide ih sut,mi smo katadtrofa,nema predaje ajde breee
(Muftija delija, 2. april 2017 19:59)

Jel ima i trece poluvreme ?

Delija Momak

pre 7 godina

Hahahaha tacno se vidi da je Dzile ucenik Duloa,trazi tajm aut na dve sekunde do kraja na -10.Crta akciju za 11 poena.To su magovi
(Delija Momak, 02. april 2017 20:42)

Nisi pratio. Tomas je dobio tehnicku i pocelo je koskanje na terenu i Mrsic je trazio tajmaut da bi smirio situaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bob, 2. april 2017 21:33)

I tek kako sam pratio situaciju i znam da je trener Cedevite trazio tajm aut nego zbijam sale sa nasim dobrim drugarima grobarima :)

Aлександар

pre 7 godina

Време је да оде Пековић и да се створи отбиљнији тим. Странци попут Робинсна и Гордона никада више не треба да играју у клубу као што је Партизан. Реално, шупљи смо на свим позицијама. Уколико не буде циљ освајање АБА лиге онда треба играти с јуниорима и бити 10. Не видим било шта корисно у томе што смо ту негде међу 4 у АБА ако немамо тим способан да освоји АБА лигу.

libero

pre 7 godina

auh šta je stručnjaka i stratega ovde, da ne poveruješ. jedino realno je, da nije realno da je ovakav partizan sa ovakvim igračima u rosteru i ovoliko daleko dogurao. sve ostalo su klinačka naklapanja i zlurada prepucavanja

Borkes

pre 7 godina

Realno smo dostigli maksimum. Ne mozemo pobedjivati sa Koprivicom, Ratkovicom, Vrapcem ili Robinsonom. Za sledecu sezonu ostaviti Velickovica, Lukovica, Hecera, Bircevica i Marinkovica. Canak za trenera

TEDZG

pre 7 godina

Partizan veliki košarkaški klub prvak Europe toliko velikih igrača i onda onako sramno ponašanje i traženje kavge sa igračima cedevite na koje je nasjeo Tomas a nije trebao.

miško

pre 7 godina

Največa bruka košarkaša Partizana je sam kraj utakmice.Sve rešeno oni udvajaju Ciboninog igrača koji namerava da "izdribla" loptu do kraja,kako Edo kaže i napraviše incident baš nepotrebno u i nekulturno.Zlo naše košarke.Sva loša dešavanja su na Partizanovim utakmicama.

ovangarda

pre 7 godina

A gledate cigani, vidim onako zdusno. O takvoj tituli mozete samo da sanjate. Vama je daleko i F-4 a ne titula Evrope
(Boba, 02. april 2017 19:54)
Podjednako kao za mali partizan titula u ABA ligi !!!

XXX

pre 7 godina

U Partizanu dva relativno normalna igrača, naglašavam ovo relativno, a to su Hečer i Uroš Lurč Luković. Ovo sve drugo sačuvaj Bože. Cedevita sa igračima koje ima i sa budžetom sa kojem raspolažu morali bi se prošetat do prvaka ABA lige. Mršić operisan od košarke, čovek neznalica kompletna.

Rade

pre 7 godina

Očajni Džikić, izgubljen i u taktici i u sastavu ekipe. Cedevita se sve vreme nudila, ali sa druge strane nije imala ni prosečnu ekipu. Od svih igrača Partizana jedino Hečer, Marinković i bolji nego večeras Veličković bi mogli da budu rezerve u nekoj drugoj ekipi crno-belih. Svi ostali su za nižerazrednu košarku. Večeras najgori Ratkovica koji igra bez mozga i Koprivica koji je promašio sport. Naravno, mesto u ekipi Partizana ima i Pot, ali zašto večeras nije igrao zna samo Džikić...

Milanče

pre 7 godina

Da je bio Dule Vujošević Partizan bi ovo lako pobedio. Igrački kvalitet je svakako dovoljan za maga, ne bi bilo ovako opušteno: sudije, igrači svi bi bili pod Duletovom komandom.
(Milanče, 2. april 2017 21:02)
Taj vam je i zapržio čorbu...ovi su barem pokušavali nešto, makar na silu i foru.Pokušavali ste i vi forum grobari da napravite atmosferu propasti Zvezde i procvata Partizana,vi ste svesno tipkanjem, obrtali situaciju u svoju korist.Ali za trofeje se ne bori tastaturom, nego suvim kvalitetom na terenu, koji vi očigledno nemate.
(Gonzales, 2. april 2017 21:32)

A ti,zvezdaš li si ?

BBRS

pre 7 godina

Овде се углавном прича о поразу партизана од Цедевите, али промиче нам оно битно, а то је, шта ће бити са партизаном следеће године?!
Вучић поново победио, Звезда ће лагано да освоји АБА лигу што је битније и од дарушафаке, односно ТОП 8, али ми и даље имамо шансе и ту да се пласирамо!
До суботе сте причали како Вучић губи изборе, како партизан добија и Цедевиту па Звезду или Будућност у финалу, е сад кад вам се почиње обијати о главу, сад ће те кукати Вучићу за паре или можете ставити катанац на КК, јер нема више ни досадашњих спонзора, што је потпуно разумљиво, јер ко бих финансирао клуб који једва да је достојан овог четвртог места у лиги, а у европи се бламира на сваком кораку!
КАТАНАЦ ПРИЈАТЕЉИ, ГОТОВИ СТЕ, УГАШЕНИ СТЕ САМО ЈОШ ТО НЕ ВИДИТЕ!

Hell

pre 7 godina

Ovo lagano gubimo 10-15 razlike. Sa gracima poput Ratkovice,Majstorovica,Lukovica,Gordona i ovo do sad je cudo (znak koliko je aba slaba). A i Dzikic kao gledalac,prva cetvrtina nijedan tajm aut gledao kao statista,nedopustivo

dirigent

pre 7 godina

da se partizanu na utakmicu povrijede ovako dva bitna igraca komentatori sa arene bi pjenili o tome citavo vrijeme, a ovako kad je cedevita u pitanju ne osvrcu se nesto na to, na kraju ako pobijedi partizan bice cudo i alhemija

analiza

pre 7 godina

S obzirom na sastav Par,sve sto su ove godine uradili je cist bonus.Za mene je najvazniji mec bio zadnje kolo koje smo lagano izgubili,umesto da grizemo,pa se onda cekalo da drugi odradi posao za nas.Dakle,moglo je da se krene sa druge pozicije,da imas prednost domaceg terena i publiku,ali ti odigras bedan zadnji mec.Dalje,da li trener moze da objasni Koprivici kako da ne pravi faulove u napadu-mlad je,mozda nesto i nauci,jer za Majstorovica je to po malo kasno.Takodje,nije mi jasna taktika forsiranja Ratkovice i ne davanje sanse Potu,osim kad su bas svi van stroja.Andric nikad nije imao petlju da uradi nesto korisno kad je vazno.Vanja se jos i trudi.Ali,povremena neinteligencia Velickovica me izludjuje.Cemu sluzi Vrabac,da sedi na klupi?Gordona nema na kraju kad je vazno,a on voli takve situacije.Lukovic dise na skrge,ali,sta on ume da ne ubaci u kos,joj.Ced je definitivno bolja,misli,otkud se pojavi ovaj Musa?!Birca se kliza gore od Noleta.Ali,ok,borili su se,ne uvek najinteligentnije,ali do kraja.

Bugarski grafolog

pre 7 godina

Ovaj tim Partizana ima 3 i po krstena igraca. Necer, polovni Novica, Bircevic i Lukovic (onih 0.5). Ulazak u plejof je maksimum. Cedevita je realno bolja na svakoj poziciji, ukljucujuci klupu.
Dzikic jeste majstor svog posla ali ne moze da izmisli igrace. Na dusu mu stavljam jedino beskorisnog Robinsona. Sa ovako skrpljenim timom drugi trener bi se borio za opstanak u ABA.

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

BBRS

pre 7 godina

Razbice ih Budućnost u finalu...hehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okidač, 3. april 2017 00:34)
ТИПИЧАН ПРИМЕР НАЗОВИ ЧОВЕКА УСТВАРИ КЛИНЦА, КОЈИ САМО ПРАТИ ЗВЕЗДУ, А ВЕРОВАТНО ЈОШ НИЈЕ ЧУО ДА МУ ЈЕ ЊЕГОВ ПАРТИЗАН ИСПАО И ТО ОД ЦЕДЕВИТЕ!

lakivg

pre 7 godina

Jesam grobar, al stvarno ne znam kako smo mi mislili sa ovom grupom maloumnika nekog da dobijemo. Stvarno je strasno njihovo razmisljanje

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Onaj Tomas jadnik, ali bili su bolji od nas celu utakmicu... kakav ke bio početak godine nije loše još naša liga pa da podvlačimo crtu

BBRS

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)
Па тужни патриче, у свашта си БАШ ТИ веровао ове године!
Кад се само присетим твојих коментара!
Чак си помињао како Вучић губи изборе глат, па онда као Звезда неће имати пара итд..
Чекај мало, па и ово си прогнозирао лаганом победом партизана, зар не?

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

Coldplayer

pre 7 godina

Kako ovo niste dobili nije mi jasno.Navijao sam za derbi u finalu ali ne vredi.Nemate krstenog centra pa to ti je.A ove cemo da ubijemo pa ce posle da se ovako smeju i da slave.

Rastko

pre 7 godina

Nije sramota sto smo izgubili, sramota je sto se nismo borili, najborbeniji igrac nam amerikanac!Kroz reket nam se seta kako ko hoce.
Sramota je sto smo se usrali i od ono malo sanse sto smo dobili.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Овај Џикић појма нема.Сигуран сам да је Чанак водио екипу да би наш Партизан победио.Давати ужасном антиталенту да шутира одлучујуће шутеве са полудистанце је трагедија и тотална дискредитација Џикића,Тодорића.Штета за српску кошарку,а све је могло и морало бити боље.

Petronije

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39) # Link komentara

Zato vam tako i ide. Mesto da gledate u svoje propalo dvorište, vama je važnija komšijska krava. Zato mogu da ti kažem samo, pati.

WillyWonka

pre 7 godina

A šta je Tomasu bilo, nisam vidio ništa što bi opravdalo njegovo ponašanje. Nisam navijač ni Partizana ni Cedevite, pa mislim da objektivno mogu reći - čovjeku je očito potrebna stručna pomoć.

deky

pre 7 godina

partizan je pokisao grebanjem i podmuklim udarqnjem da dobije cedevitu , malo je jadno to kada rqcunas na takve stvari da sudija nece svirati makar svaki drugi faul i da na foru prodju dalje ! to im je uspelo protiv zvezde ove god jos su uspeli da iznervoraju zvezdine igrace i da naprave dosta tehnickih i da tako pobede bez trunke sporta !
ne prolazi to bas svaki put !!!
ima i pravde na ovom svetu ponekad !!!

matori

pre 7 godina

Nas pad je poceo povratkom Ratkovice. Pot je morao da igra ovu seriju jer jedini ume da smiri igru i diktira ritam ekipe. Mozda ovo i prodjemo ali tuzno ih je gledati ovakve. Mozda oni i zele ali to se jednostavno ne vidi! Haos i napred i nazad. Ne zna se ni ko koga cuva ni ko se na koju stranu otvara. Gordon pokusava da unese energiju ali .... Ostali tuga

nikola

pre 7 godina

zamolio bih ratkovicu, koprivicu, majstorovica, vrabca, robinsona, gordona, novicu, bircevica, i dzikica da se kolektivno povuku i odu iz partizana... za dobrobit kosarke bilo bi dobro da prestanu da se bave istom.... ova cetvorica koju nisam nabrojao mogu da igraju kosarku u nekom mornaru ili tako nesto uz cast izuzetka hecera! dzikic nijednu akciju nema nego se samo forsira sut i ako udje uslo je! zelim mu svu srecu u americi a partizan ili nek dovede profesionalne kosarkase a ne da gledam ovu anti kosarku ili neka puste klince da igraju jer ovo nema poentu imas ekipu koja je stvarno kraj a prosek godina 30 uzas stvarno nemam reci....

Kum

pre 7 godina

Komsije, lose, bas lose. Kako i zasto, u to se ne mesam.

Nadam se da cemo mi uci u finale, ako nista drugo, onda da Laza, Djenka i kompanija propuste Tomasa kroz prste i laktove. Lukovic je trebao da mu zabije loptu u....

Aco

pre 7 godina

Covece sve im se otvorilo (Boutrajt ispade odmah) i Cede i nije nista specijalno odigrala ali ovo je jako lose pripremljena utakmica Partizana. Pre mlako su ovo odigrali a moglo se dobiti. I Zvezda mora biti jako oprezna sa Buducnosti jer im je gazda kluba Bokan obecao neverovatne bonuse za pobedu.

Sad se zove lane

pre 7 godina

izgubili ili dobili, mene je ona slika i video od juce protiv makabia ispunila srce. gazi cedevitu...
(psiho, 02. april 2017 18:58)

Pogledaj opet... Koja to godina bese?

Batko

pre 7 godina

Voleo bih da Cedevita ovo osvoji...naravno i ovo finale igraju vestacke tvorevine...pa biram ovu prirodniju varijantu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 3. april 2017 07:37)

Pola osam , jutro...a tebe zloba ubija ??? Daj bre, lep sunčan dan...znam da ti je krivo, ali pusti to...život moze biti lep i bez tolike zlobe i mrznje...ta zloba škodi...

Zoran

pre 7 godina

Limitirana ekipa došla je do kraja. Postigla je više od svog realnog maksimuma. Domaća liga će biti mučenje u kome se već zna pobednik a nema nikakvu takmičarsku težinu osim da se stavi recka koliko trofeja je ko uzeo

Samo Jako

pre 7 godina

ovaj komentar je pobjedio...svaka ti cast,brate...samo ovi klinci to nekontaju i nikad i nece.iako sam na Severu bio od '92,uvjek ali bas uvjek sam podrzavao Partizan kad je igrao u evropi,a pogotovo protiv hrv klubova.to mi je izgledalo tako prirodno.uzivao uz Djordjevicevu trojku,Kecmanovu trojku,Cirkovicev penal,razbijanje
(Rep.Srpska, 2. april 2017 21:42)

Ja sam prvi put na Marakani bio 1976. god. Uvek sam navijao za Zvezdu, ali nisam Delija. Vec obican Zvezdas ili po staroslovenskom Ciganin. Nikoga nikada nisam mrzeo, ali osim Zvezde ni ne navijam ni za koga drugog, u bilo kom kontekstu. Ta kvazi bratstva sa Olimpijakosom (koji nam je najverovatnije obezbedio ispadanje iz F8) ili Spartakom iz Moskve su budalastine izmisljene tada kada si ti poceo da gledas Zvezdu 1992. godine. Grobare takodje ne mrzim, realno bas me briga za njih kao navijace, ali uvek navijam protiv njih. Skroz nebitno da li igaju protiv "bratskog" Olimpijakosa ili mrske Cedevite.
A svima kojima je do srbovanja, savetujem da lepo odu na guslarsko vece, u dresovima svojih klubova i zapiju se posle zagrljeni. Samo to sa Zvezdom ni sportom veze nema. I dok se tako razmislja (navijam za Zvezdu ali se radujem uspehu Partizana?!?!), Zvezda ce biti mali lokalni klub koji ce igrati pretkvalifikacije kvalifikacija. A mi smo pravljeni da budemo globalni.

Cestitke Cedeviti za zasluzenu pobedu. Trebali su da ih dobiju i u Beogradu, ali se Grobari izvukose za pola kosa.

Beca

pre 7 godina

Arapovic zavrsio sezonu a Boutrajt 2 nedelje van terena.Pa hvala vam grobari,ali mi bi ih tukli u svakom slucaju.
(Guduric sa 9 metara, 02. april 2017 22:00)

Najpre "potucite" Buducnost i Daru.Nemojte preko reda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrick, 3. april 2017 01:16)


Kako lepo tepate vašim ljubimcima... Šta ćemo uraditi sa "Darom" ne znam, a za Budućnost se ne sekirajte.

antifranjevci

pre 7 godina

Nije sve tako crno,sada makar imate predsednika kome se stalno zahvaljujete pa će on da trpa pare u raspali klub kk Hvala premijeru.

Nikola

pre 7 godina

Neverovatno.

Imamo vise skokova (13-7), od cega cak 6 u napadu. No i pored toga je bilo 20:12 za Cedevitu. Katastrofalan sut. Nula asistencija.

Mi ako ovo dobijemo bice iskljucivo na ime odbrane. Ako udjemo u trku i sutiranje cao, zdravo. Stisnuti odbranu jer drugacije nema.pobede.

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali bas mi je drago sto ce partizan izgubiti da vise negledam ove teletabise u ekipi,dosta mi je za jednu godinu majstorovica,robinsona,koprivice,vrapca,pota,ratkovice,lukovica....ima ih na pretek muka mi i da ih nabrajam,pa i dzikica mi je vise dosta,kraj sezone i razlaz svi osim 2-3 igraca.ovakav partizan mi ne treba pa ni da osvoji aba ligu.partizan je uvek bio sinonim za kvalitet,srcanost a ovde ko da su se skupili svi levatori

zoran

pre 7 godina

Igraju o pozorisnoj atmosferi; u nekoj sali srednje skole. Cedevita bez najboljeg njihovog igraca i verovatno najboljeg igraca ABA lige, ali vezare sa druge strane moze dobiti i juniorska ekipe Cedevite.
No, sve ovo pokazuje koliko je kvalitet u ABA ligi jadan, kada ekipa kao Partizan igra u zavrsnici. U staroj Jugi ovaj tim bi maksimalno igrao srpsku ligu na betonu.
Gledam Ratkovicu koji pokusava da iza ledja doda loptu Gordonu..!!! Ako je ono Kicanovic video mora da mu se smuchilo u trenutku. Pa, ona lopta je promasila Gordona par metara. Kakav anti-talenat majko mila.

1312

pre 7 godina

Dobra sezona u odnosu na ono kakav smo tim imali.Nadam se da ce od sadasnje ekipe ostati samo Hecer i da cemo dovesti 12 novih igraca.

pedja 71

pre 7 godina

Ostace upisan fascinantan podatak da je grupa veoma netalentovanih momaka osvojila trece mesto u regularnom delu i odigrala tri utakmice u polufinalu. Svaka cast.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Kako smo igrali nismo ni zasluzili da pobedimo samo mi se gadi ona reakcija TOMASA pobedio si dodajes loptu igracu Partizana i provociras a utakmica nije bila prljava

Saša

pre 7 godina

Imali smo sanse da ih stignemo..nismo odigrali najpametnije kad je to trebalo i to je to. Ponasanje Cedevitinih igraca ne bih komentarisao. Zvezdi zelim srecu u finalu, ovaj Partizanovac ce biti na vasoj strani.

Branko

pre 7 godina

E moj Dzile ti umesto da das Potu Ratkovicinu minutazu ti ga cak nisi ni poveo totalni promasaj.Ako je tebi bolji Ratkovica od njega onda svaka ti cast!!!

slobinator

pre 7 godina

(Petronije, 2. april 2017 23:20)
svaka cast za komentar.pa ovo ni ja nisam znao.grobari su uzeli titulu 1992 u konkurenciji mađara,holanđana,belgijanaca,arisa,estudijantesa I huventuda I kindera iz bolonje kome su jedini stranci bili zdovc I neki kanađanin.nisu igrali ni protiv barse I reala,olia I paoa.cska ni žalgirisa,ni protiv cibone ili jugoplastike.nije bilo prebogatih turaka koji sponzorišu ligu.šta su oni uopšte osvojili? lažni šampioni.

Sasa

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)

Ono kada Srbin slavi pobedu, turskog ili španskog kluba...

Coldplayer

pre 7 godina

@samo jako
Kakve budalastine.Samo si rekao da sa toliko godina nisi nikada sazreo.Volim zvezdu,a ostale ko...Navijam u Evropi za sve nase od tog partizana pa do sloge.Ljubav prema svom klubu se ne iskazuje mrznjom prema rivalu.Ako to nisi shvatio te '76 sad sigurno neces.

BBRS

pre 7 godina

Ono kada Srbin slavi pobedu hrvatskog kluba...
(Komsija Mile, 3. april 2017 09:27)
Није тачно.
Ми се овде смејемо и ругамо вама!!!
И видећеш како ће проћи цедевита против нас!!!

Ilija

pre 7 godina

Ljudi moji,koji smo mi pajseri. Pa to je strasno. Uzas. Ovo sto mi igramo,pa tu nema ni k od kosarke. A trener!!?
Sta reci za coveka koji sve nemo posmatra. Nema ni time auta,ni nista. I treba da izgubimo. Dovidjenja,prijatno. Najgori smo.

shame boner

pre 7 godina

Ovo je uzas. Cak i bez Boutrajta su mnogo bolji,eventualno nas neki rafal trojki cupa u drugom. Igramo bez centra, jer ona dva panja niti mogu poentirati niti pokupiti loptu. Nijedan ne zna izaci iz pika Heceru. U timu dva invalida-Velickovic i Gordon. Potpuno rasulo u odbrani,bez ideje u napadu.

uzi

pre 7 godina

Kako jadno igra Partizan u utakmici sezone.Ajde da šut neide to nekako i mogu shvatiti,ali da ništa ne možemo odbraniti to mi nije jasno.Nadam se da će Partizan doživeti veliku rekonstrukciju tima i uprave.Pozdrav od ljubitelja košarke.

drinska divizija

pre 7 godina

Ovoliku kolicinu neznanja i netalenta kao kod Koprivice nikad nisam video. Ako je on uspeo da postane igrac, onda svako moze da uspe.

Coldplayer

pre 7 godina

E ljudi moji.Otvaraju vam se sve vreme ali nikako da ih ubijete.Onaj Koprivica je obicno tele.Ne shvatam kako on moze uopste da igra za vas.Druga stvar je sto na kraju sutirate trojke sa pogresnim igracima.Umesto da Vanja sutira kojem ide ono Novica samo bije ili Hecer.Cak i Andric treba ore ove dvojice.Ako ovo ne dobijete necete nikad.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost oprasi!!
(Grobar, 2. april 2017 20:39)


ono kad svrhu života ne nalaziš u sebi samom, već u mržnji prema boljem od sebe - grobar...

Slobodan

pre 7 godina

Ovo je stvarno bilo lose, ima Partizan igraca da odigra bolje i bilo je utakmica gde su dobro igrali, mislim da u ovakvim utakmicama neki igraci ne trebaju da imaju minute tipa Ratkovica, Koprivica ili Majstorovic ... vise su stete doneli nego sto su pomogli, ako i moraju da igraju to mora biti minimalno i sa preciznim zadatkom a ne da pokazuju svoj raskosni NEtalenat ...
Moralo je ovo dosta bolje i agresivnije ...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Ne znam šta da vam kažem, braćo sa druge strane brda tj. sa druge strane zida na Kališu. Realno, Cedevita ima bolje igrače, ali i takvi su bili spremni da izgube danas, nudili su se na kraju. Finale niste očekivali, a opet mogli ste. Šta je bilo, bilo, vidimo se sledeće godine.

Što se nas tiče, da dobijemo u utorak, a u petak šta bude...

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nema veze,s obziromda su nam trovali igrace i ovo je visok domet.
(Patrick, 02. april 2017 21:41)

S obzirom ko ste, ni ovo niste zasluzili.

Fenerluku stati na put

pre 7 godina

Kako je bilo pre desetak dana?
Ljuljaj Javore , jel tako?
E sad ljulja ko stigne kantu od tima i još se sprda sa Vama sa loptom na 2 sec.
Sve se vraća sve se plaća.

BBRS

pre 7 godina

Znam samo da bi taj Partizan dobio ovu Zvezdu sa dvadesetak razlike,posto je onu ugasenu ugazio sa 40 razlike.
(istina, 2. april 2017 23:41)
Ајд сад лепо реци оно што и сам знаш!
Немој да лупеташ кад и сам знаш да смо две класе испред вас!
Па само замисли ову екипу партизана у ЕЛ, нпр, против Реала, Фенера, Олија, ЦСКА, Дарушафаке, итд...
Какав би тек тад циркус настао!

КК

pre 7 godina

Копривица је сад главни кривац за пораз. Он је промашио 2 лопте а после тога још су промашили 7-8 напада али то није битно.

Cika Slave

pre 7 godina

Polako, prosle godine niste bili ni medju prve 4 ekipe. Mada ako Pekovic nastavi da se zahvaljuje premijeru, sada vec predsedniku... nebo je vasa granica. Ali od sledece sezone. Sve mogu da vas razumem, navijali ste na sve Zvezdine protivnike, u Abi vam nismo dali razlog za slavlje, predvidjali ste nam 1/29 u EL, pa ni tu niste imali mnogo razloga za srecu. Ali nikad necu razumeti da ste navijali na Galatasaraj, klub ciji su navijaci ubili srpskog mladica, hvalili se sa tim, a njihov trener izjavio da je on srpski terorista...

Sad se zove lane

pre 7 godina

Ja bogami verujem,ja sam siguran da ce vas Gordi i Sehovici zatrpati i zapusiti vam usta.Idemo Podgoriccaa!!!
(Patrick, 02. april 2017 21:48)

Ti mene toliko nasmejes...

Sad se zove lane

pre 7 godina

Nek se raduju panteri malo!!Videcemo koliko ce se radovati u utorak kad ih Buducnost isprasi!!
(Grobar, 02. april 2017 20:39)

Malo? Mi se ove sezone radovali u EL koliko vi niste za pet godina.

загор

pre 7 godina


да. управу си. мислим да је то та разлика између обичних људи који плаћају своје карте (навијачи цедевите) и организованих навијачких група, које неко финансира са стране, а чине их деликвенти (звезда, партизан, задар, цибона...)

slobinator

pre 7 godina

(Legend, 3. april 2017 09:34)
sve u svemu neubedljiva ti je replika.leta imam dovoljno (47) sport sam počeo pratiti kad je Zvezda harala Evropom 1979.godine I zaljubio se u crveno-bele boje.to što je kako kažeš te godine kad ste uzeli tu fiba ligu bilo dozvoljeno da igraju samo po dva stranca dokaz je kako je tada bilo neuporedivo lakše doći do evropske titule nego sada kada je polovina timova sastavljena od nba igrača.zaboravio sam reći da pored toga što ste igrali protiv mađara,belgijanaca,holanđana I izbegli real,barsu,oli I pao,cska I žalgiris,cibonu I jugoplastiku niste igrali ni protiv tih godina moćnog makabija.a o snazi arisa u kojima su igrali galis I janakis dovoljno govori podatak da je jugoslavija 1989 grčku predvođenu tom dvojicom igrača tukla sa 50 razlike u finalu prvenstva evrope u zagrebu.u redu titula se piše.niste je ukrali zasluženo ste je osvojili te 1992 jer vam se sve otvorilo,ali prestanite sebe zbog toga smatrati vanzemaljcima.jugoslovenska košarka je do raspada sfrj bila među najjačima u evropi.pre vas je tri titule prvaka uzela jugoplastika,dve cibona I jednu bosna,a čak je I ta zvezda koju omalovažavate uzela kup kupova,igrala dva polufinala kupa šampiona i dva finala kupa koraća

Muftija delija

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim dzikica,ratkovica,koprivica,majstorovic index minus!!sta radis covece,pravi prostor heceru jedino tako nesto mozemo....neverovatno...

Srđan

pre 7 godina

Sram te bilo Dzikiću, ti si doveo Gordona i samo si ti kriv sto imas u timu antikosarkase poput njega,Koprivice,Ratkovice,Majstorovica.
A sad lepo i ti i oni put pod noge sa sve Pekovicem.

Igor

pre 7 godina

Imali ste sanse, ali su Majstorovic, Ratkovica i Koprivica igraci koju su unistili partizan veceras. To su amateri koji mogu da igraju samo protiv konstantina. Majstorovic je u prvoj cetvrtini pravio takve gluposti da je licno on odgovoran za prednost koju je stekla cedevita, a kad je trebalo napraviti preokret tu su bili Koprivica i Ratkovica da sprece taj preokret. To treba izmarsirati iz kluba.

miki

pre 7 godina

@Vidoje kad ste poslednji put osvojili evroligu?
(Sta uradi Hecere Vilijame!?, 2. april 2017 22:06) # Link komentara

Čoveče, a kad ste vi osvojili Evroligu? Bez ikakve želje da nipodaštavam vaš uspeh (kao što vi radite sa našom titulom u fudbalu), vi ste osvojili FIBA Kup Šampiona [link], a ne Evroligu, u kom ste igrali protiv Solnoka, Komodora iz Holandije i VATKA iz Antverpena.

I protiv Huventuda, protiv Milanskog Filipsa danasnjeg Armanija. Na primer...

Nikola

pre 7 godina

Kazu neki, kako mozete da navijate za hrvate protiv srpskog kluba? Slazem se u normalnim okolnostima se ne bi postavljalo pitanje, ali u ovom slucaju ne osecam da treba da podrzim Partizan pogotovo u kosarci. Toliko zla pakosti, zavisti, mrznje iz tog kluba od tih navijaca da ne znam koju rec vise da pronadjem. Vujosevic je cak jednom otvoreno pozvao na krvoprolice ispred stadiona partizana, ima snimak. Neki kazu to je samo sport, ali i sami ste svesni koliko je tu svega i svacega sto nema dodirnih tacaka sa sportom, za sta je zasluzno iskljucivo sportsko drustvo partizan.
(Ivan, 02. april 2017 23:41)

Apsolutno! Samo sto mnogi zvezdasi nisu svesni ...

Delije Čikago

pre 7 godina

Navijao sam za Cedevitu, ne zato što su jaki, već što mrzim partizan i sve u vezi s'njim, nebitno je protiv koga igra, to je od rođenja tako i doviđenja...

Petar

pre 7 godina

(Petronije, 02. april 2017)

Hoces da kazes da ni Real nema 10 titula u EL nego samo jednu? Ostale su FIBA kup sampiona zar ne?..Format takmicenja se menja kao i sam njegov naziv ali naziv pobednika je uvek isti a on glasi "Sampion Evrope". To je Partizan bio bez obzira na format i ime takmicenja..isto kao i vi u fudbalu..Crvena Zvezda je bila "Sampion Evrope" i to niko ne moze da ospori..kao sto ce ime KK Partizan uvek stajati uz Makabi..CSKA..Real..Barselonu..PAO..Olimpijakos itd..tako ce i ime C.Zvezde vecno stajati uz Bajern..Olimpik..Real..Mancester..Celsi..Barselonu itd...

ja

pre 7 godina

(загор, 02. april 2017 22:07),očigledno iskomplesirano dete misli da su partizanovi igrači bili nekorektni, ko da nije gledao kraj utakmice

Nikola

pre 7 godina

Ponovicu. Neverovatno.

Kako damo kos (a tesko damo), tako primimo trojku. Sedam ako se ne varam za drugu cetvrtinu. Kakva je to odbrana? Uzas jedan. Ne volim da kritikujem niti sam to ikada cinio, ali covece. Mec za finale. Ne sme da sutira tek tako.

Cedevitu dobijas ili ako sutiras ludacki ili ako stisnes odbranu na maksimum. Mi nemamo ni jedno ni drugo. 15-ak razlike na kraju. Ali avaj. Neka ih barem Zvezda opegla.

zoran

pre 7 godina

Onaj Koprivica jos nije naucio da hoda, a igra kosarku...!! KAKO ???
Zamislite coveka koji trenira ovu igru skoro 10 godina, a jos nije naucio blok da napravi...!!? PA, sta taj trazi od ove igre, a tek sta reci za trenera koji ga tu drzi...????

saks

pre 7 godina

Ne volim da komentarisem odluke trenera(jer se ne razumem u kosarku,bavim se profesionalno drugim sportom),ali cu ovaj put napraviti izuzetak.Kako je moguce da Dzile drzi u igri Koprivicu koji pravi dva faula u napadu u bloku,pa uzima par vaznih suteva kad se mec lomio,da bi vrhunac bili koraci pri zakucavanju,a on sam kao duh..Nazalost ako Hecer nesto ne izmisli,Partizan u napadu nema sta da trazi..takav je bar moj utisak..

ponedeljak

pre 7 godina

Ne treba se zaliti i kritikovati Partizan jer je ovo i vise nego sto ovaj tim vredi. Partizan ima 1 IGRACA koji je za neka veca dela a to je Hecer. Velickovic je daleko od onoga sto je bio, Bircevic je neuspeli "biznis" na relaciji reprezentacija-partizan, ostali ispod proseka. Da je Cibona ostala kompletna pitanje da li bi partizan ili buducnost prosli medju 4.Cedevita ima Bilana(po meni mozda i najbolji igrac u Aba), ima Boltrajta, i nekoliko stvarno kvalitetnih igraca. Da imaju boljeg trenera bili bi u ravni sa zvezdom. U takvoj konkurenciji partizan nema sta da trazi, moze da otkine neku ligasku pobedu, ali na 2 ili 3 pobede u doigravanju nema sansi

mick

pre 7 godina

kad cele sezone znas da ti treba centar a kao pojacanje dovedes raspalog gordona koji ne moze ni da hoda sta drugo mozes i da ocekujes?

Realno

pre 7 godina

Kako cu da koristim copy-paste u utorak i petak,krcunovci nisu ni svesni.Bice ukupno bar 400 komentara na vest o njihovoj utakmici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 3. april 2017 01:15)

Ti izgleda još nisi svestan koliko si prso,varničiš od zlobe i pakosti da ne znaš gde biješ.Čini mi se da si lupetao kako će i Vučić da izgubi na izborima a on je vaš spasilac.Da vam nije pomagao i u fudbalu a pogotovo u košarci,bili bi već ugašeni.Toliko ste se zahvaljivali premijeru da ste smešni i sami sebi.Sad po drugim portalima prizivaš nove izbore,nadajući se nečemu.Ajde u rupu i navijaj svakog četvrtka ili petka za neki novi klub,to ti jedino preostaje i tako će biti još dugi niz godina.