Ponedeljak, 20.03.2017.

13:44

Hoće da nas sapletu, treba nam pobeda protiv braće

"Moramo biti mobilisani, jer ima puno onih koji nam ne žele dobro i upotrebiće sve da nas 'sapletu' ka cilju", kaže Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde.

Izvor: B92

Hoæe da nas sapletu, treba nam pobeda protiv braæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

duca

pre 7 godina

To je ta demagogija, napadaju nas, saplicu, oce da nas sruse, jadni mi... a u pozadini samo gazi da Zvezda postane jedini klub. Poznati metodi? Zasto mislite da je u sportu drugacije ako ga vodi politika?

ZLOBEX

pre 7 godina

..."za samo sedam dana odigraće tri teške utakmice...sa Olimpijakosom... protiv Barselone, Budućnosti i Uniksa"...

Al' ga izbroja, svaka ti čast.

Da li cujes mila,mog Macvana kas

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.
(dule, 20. mart 2017 20:56) Tvoj nick stoji u recniku kao objasnjenje reci "demagogija"

Sole

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..
(Samo toliko., 20. mart 2017 23:19)

Pa sta. Navijao sam za Zvezdu kada se borila za "goli zivot" , navijam sada kada je njenih "pet minuta" , a navijacu i kada prestane da bude tako , a necu poceti da pratim iskljucivo utakmice Partizana i navijati za njihove protivnike , da sto vise utakmica izgube...

Samo toliko.

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..

dule

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.

Milan

pre 7 godina

Tako treba! Moraju nasi igraci, a i svi navijaci shvatiti ozbiljno utakmicu sa Olimpijakosom. Ne trebaju nasi da misle: ''Oni su nasa braca, da pobedimo ili ne pobedimo svejedno je.'' Nije svejedno! Trebaju nasi konacno da ih pobede! Braca smo van parketa, a na parketu smo rivali.
Napred Zvezdo!!!

shone

pre 7 godina

Ovaj covek je neunistiv...Kao sto je i navikao, dok je politicki stasavao u SPS-u i sad uspesno nastavlja u novoj vlasti( uz kratak prelet u proslu vlast, cisto onako finansijski). Covece, ne trazi neprijatelje, ne stvaraj tenzije, daj bar jednom neki normalan intervju!Nema Duleta, daleko je...znam da ti trebaju neprijatelji i da drugacije ne umes da radis, ali tenzija je mnogo i bez tih tvojih izmisljenih! Obogatio si se, ostvario, sta ce ti ovo i dalje?

milooraad

pre 7 godina

Ocigledno je sta se radi po medijima protiv FK, a i KK Crvena Zvezda, koliko se umanjuju uspjesi koje pravi kosarkaski klub, a ako se desi neki kiks onda se oko toga dize halabuka i uvecava se to i svakakve vijesti u vezi toga... dok sa druge strane konkretno KK Partizan koji ima par drzavnih sponzora, Velickovica i Bircevica placaju po 10.000 mjesecno, da ne pominjem ostale strance itd su ispali iz Lige Sampiona komicnog takmicenja, a u ABA ligi nece uci ni u finale a mediji pisu kako je to veliki uspjeh i kako je Dzikic `alhemicar` itd itd.. pametnome dosta...

B9

pre 7 godina

Nedaj Zvezdu doktore. Svaka čast!!!
(ZVEZDA, 20. mart 2017 15:05) Ko je lud da daje svoju ličnu imovinu?A toliko se mučio da to stekne...

Shearer

pre 7 godina

Protiv Olimpijskosa jedino trojke mogu da vas izvade i to ako vam Grci dozvole da ih pucate. Ono što će oni pametno raditi jeste da će zatvoriti trojku i to sa svesnošću da su Simonović, Gudurić i Dženkins nestrpljivi pri šutu i puštaće ih da pripale iz nekih nelogičnih pozicija. Na poziciji centra Kuzmić neće biti dominantan pošto ništa nije kvalitetniji od Milutinova a Printezis ima da razbije Mitrovića. Ipak, najveći problem Crvene Zvezde biće igrači kao što su Spanulis, Grin, Mancaris, Lodžeski jer su sva četvorica bila van šuta protiv Galate i sigurno je da takvu partiju neće ponoviti. Ovo kolo PAO overava plasman, možda i Baskonija, dok nešto veće šanse za pobedu ima Efes protiv Žalgirisa nego CZ protiv Olimpijakosa, Darušafaka verovatno gubi od CSKA.

bosko

pre 7 godina

Ovo saopštenje mi nekako deluje poznato.. Kao da sam se vec naslusao istih, doduše vezanih za neke druge oblasti.
Kao da su izašla iz iste kuhinje. Ko zna, možda sam samo umislio sve to zbog kako kažu komšije, ispranog mozga od strane naseg Dula?!
Pozdrav

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Bogu hvala sto navijam za Partizan,pa makar i u beton ligi !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Remontovana limenka !, 20. mart 2017 14:07) # Link komentara

ti, batice, imaš sreću i što se pri kupovini "pametnog" telefona ne rešava ni najednostavniji test inteligencije, a i što će ti bog uslišiti želju...

Cika Slave

pre 7 godina

Kruze price da ga je Radonja Jovica stipao i davio na treningu pa zato ne igra. A drugi pricaju da ga je Covic gepekovao. Treci opet kazu da je proglasen za izdajnika jer trazi pare, neko je Bobi, a neko Jovic. Mada prica da ga je Covic otrovao u paketu sa Hecerom i Koprivicom takodje pije vodu. Prava istina je da se povredio na jednom splavu dok je sa Navarom i Bredom Olesonom proslavljao prelazak u nikad slabiju Barselonu. Grobari pomozite, dajte jos neku teoriju zavere, daj da ubacimo u pricu neku magiju ili alhemiju. Ima li vasoj patnji i idiotizmu kraja?

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Dusmani hoce da nas uniste i da nas sapletu, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju, heeejj,
Na Severu svi, tvoji sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti !!! Svi u Arenu.

Srđan

pre 7 godina

Meni se povraća od tog "bratstva" s navijačima protivničkih timova. Kad je Zvezda bila šampion Evrope u fudbalu niti smo tražili braću, niti nam se neko nudio, niti nam je iko trebao.
Treba poštovati svakog protivnika, navijati sportski, ponašati se korektno, ali hiniti nekakvo bratstvo zbog kojekakvih šovnističkih, parapolitičkih ili gangsterskih veza među navijačkim bandama je glupost neopisiva.

Dragan

pre 7 godina

Tako je, upozorenje na mestu. Kakvo crno bratstvo sa Grcima. To može samo da nas opasno opusti. Oni nas na parketu neće tretirati kao braću, kao što nikad ni nisu. Samo mi Srbi se ložimo na te priče o prijateljstvu i bratstvu sa Grcima, Rusima, itd. A od toga samo oni korist imaju. Znači, nalupati ih prvo sa 10-15 razlike, pa posle možemo da se bratimimo ako baš hoćemo.

Miskec

pre 7 godina

"Premijer je iza vas, ništa se ne sekiraj...
(Sergio, 20. mart 2017 14:56) "

Nisi razumeo, Covic prica o CZ, ne o Partizanu!
Citiram celnike KK Partizan, FK Partizan:"Hvala premijeru na pomoci"!!

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Pao je Mordor. Tačka na crno beli svet.
Ovaj indijanac Vas resetovao ladno , još Vam objašnjava unapred da ne pokušavate kao pre da mešetarite . Na vašem mestu ga ne bi čačkao , možda krene grublje da Vas gasi.

miško

pre 7 godina

Čović car careva za košarku.Čega se dohvati on pozlati.Jedino on i Miško Ražnjatović vrede u našoj košarci.Prvi timovi odlični, Zvezda, Mega,FMP, sa omladinski timovima i dobrim trenerima.Država treba da pomogne oko infrastrukture strukture i da ne brinemo za budućnost naše košarke.Žao mi je što se Partizan raspao ali sami su krivi.Dule ih je uništio.Sada nemaju ni igrače ni trenera ni organizaciju.Navijači ne igraju košarku a to je jedino što imaju.

Komsija

pre 7 godina

Mala bara mnogo krokodila
U ABA ligi tu su Hrvati i Crnogorci mada i History chanel bi da se domogne titule iako ni jedni nemaju kvalitet
U EL Zvezda pobedila konce.Turcima (Efes, Darusafaka) spancima ( Baskonia) a i nosiocu A licence Zalgirisu

duledudule

pre 7 godina

kakva braca.ja ih simpatisem ono kao oly pao,oly paok ali da su mu braca nisu.to su braca po dilu i kombinama.ja cu da budem u hali i da zvizdim kad god su u napadu.aj otpevacu na pocerku kati magiko i to je to...

tata Rodja

pre 7 godina

Da vas sapletu??!!!!Ne daj FMP doktore!Sad su nasli da vas teraju na anti-doping kontrolu.Sto ne sacekase jos malo,bar jos dve nedelje.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Da su i oni nas gledali bratski ko mi njih ne bi ostali jedini tim koga nismo dobili. Dragi su mi i oni i Spartak ali ja sam navijac MOJE ZVEZDE...

Bslo

pre 7 godina

Dok god nema konkretnog navijanja i zvizdanja potpuno je nebitan domaci teren. Sa 'bratskim' navijanjem bolje da igramo na neutralnom terenu. Jednu od glavnih prednosti domaceg terena (glasno navijanje) nam je oduzela 'bratska ljubav'.

sadas

pre 7 godina

Jadni vi,samo šest miliona budzet,samo pola veći nego partizanu 2010.koji je tada već skoro deset godina dominirao balkanom i evropom,stvarno oce da vas sapletu,a braća će vas pustiti to se zna,lake pare na kladzi.

Mayor

pre 7 godina

U bukvalnom prevodu to znaci:"Postujte vi njih i oni nas,ali navijajte bre za nase.Pustite njihove i njihove pesme.Iz sveg grla zvezdine pesme i da grmi a ne grcke.A posle tekme svi na pivo ali sa nasom pobedom a ne njihovom i ovog puta"! Ideeemooooo Zvezdo,sad kad treba "Zgazi ih sve"...

dunda

pre 7 godina

izostanak pravog navijanja je veliki hendikep za nas u ovom mecu. bio sam na utakmici protiv olija pre 2-3 god, puna arena a bez ikakvog pritiska na protivnika, tek su se poslednjih 2 minuta culi zvizduci kada se uslo u neizvesnu zavrsnicu. tako ce biti i sada. s jedne strane ok mi je to i ne mozemo da ih napadamo kao ostale taman posla, a s druge strane nismo bas ni isti, nemam pojma... ko misli da ce nas pustiti nemoj da se zavarava da ce trener grk doci kod svih onih amera, milutinova, printezisa i spanulisa i reci im ej nemojte da zapinjete veceras. pa ne bi mogao u oci sutra da ih pogleda sta je sa vama! dobrodosli braco, napred zvezdo!

Delija Bgd

pre 7 godina

Tako je Čoviću neophodno je biti oprezan!
Moramo ovo nastaviti do trofeja ABA lige i među 8 jer je na pobedu dve!
Inače već sam kupio kartu za Olimpijakos u novom Mercatoru!

Dragan

pre 7 godina

Tako je, upozorenje na mestu. Kakvo crno bratstvo sa Grcima. To može samo da nas opasno opusti. Oni nas na parketu neće tretirati kao braću, kao što nikad ni nisu. Samo mi Srbi se ložimo na te priče o prijateljstvu i bratstvu sa Grcima, Rusima, itd. A od toga samo oni korist imaju. Znači, nalupati ih prvo sa 10-15 razlike, pa posle možemo da se bratimimo ako baš hoćemo.

Srđan

pre 7 godina

Meni se povraća od tog "bratstva" s navijačima protivničkih timova. Kad je Zvezda bila šampion Evrope u fudbalu niti smo tražili braću, niti nam se neko nudio, niti nam je iko trebao.
Treba poštovati svakog protivnika, navijati sportski, ponašati se korektno, ali hiniti nekakvo bratstvo zbog kojekakvih šovnističkih, parapolitičkih ili gangsterskih veza među navijačkim bandama je glupost neopisiva.

Cika Slave

pre 7 godina

Kruze price da ga je Radonja Jovica stipao i davio na treningu pa zato ne igra. A drugi pricaju da ga je Covic gepekovao. Treci opet kazu da je proglasen za izdajnika jer trazi pare, neko je Bobi, a neko Jovic. Mada prica da ga je Covic otrovao u paketu sa Hecerom i Koprivicom takodje pije vodu. Prava istina je da se povredio na jednom splavu dok je sa Navarom i Bredom Olesonom proslavljao prelazak u nikad slabiju Barselonu. Grobari pomozite, dajte jos neku teoriju zavere, daj da ubacimo u pricu neku magiju ili alhemiju. Ima li vasoj patnji i idiotizmu kraja?

Mayor

pre 7 godina

U bukvalnom prevodu to znaci:"Postujte vi njih i oni nas,ali navijajte bre za nase.Pustite njihove i njihove pesme.Iz sveg grla zvezdine pesme i da grmi a ne grcke.A posle tekme svi na pivo ali sa nasom pobedom a ne njihovom i ovog puta"! Ideeemooooo Zvezdo,sad kad treba "Zgazi ih sve"...

milooraad

pre 7 godina

Ocigledno je sta se radi po medijima protiv FK, a i KK Crvena Zvezda, koliko se umanjuju uspjesi koje pravi kosarkaski klub, a ako se desi neki kiks onda se oko toga dize halabuka i uvecava se to i svakakve vijesti u vezi toga... dok sa druge strane konkretno KK Partizan koji ima par drzavnih sponzora, Velickovica i Bircevica placaju po 10.000 mjesecno, da ne pominjem ostale strance itd su ispali iz Lige Sampiona komicnog takmicenja, a u ABA ligi nece uci ni u finale a mediji pisu kako je to veliki uspjeh i kako je Dzikic `alhemicar` itd itd.. pametnome dosta...

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Bogu hvala sto navijam za Partizan,pa makar i u beton ligi !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Remontovana limenka !, 20. mart 2017 14:07) # Link komentara

ti, batice, imaš sreću i što se pri kupovini "pametnog" telefona ne rešava ni najednostavniji test inteligencije, a i što će ti bog uslišiti želju...

Bslo

pre 7 godina

Dok god nema konkretnog navijanja i zvizdanja potpuno je nebitan domaci teren. Sa 'bratskim' navijanjem bolje da igramo na neutralnom terenu. Jednu od glavnih prednosti domaceg terena (glasno navijanje) nam je oduzela 'bratska ljubav'.

dunda

pre 7 godina

izostanak pravog navijanja je veliki hendikep za nas u ovom mecu. bio sam na utakmici protiv olija pre 2-3 god, puna arena a bez ikakvog pritiska na protivnika, tek su se poslednjih 2 minuta culi zvizduci kada se uslo u neizvesnu zavrsnicu. tako ce biti i sada. s jedne strane ok mi je to i ne mozemo da ih napadamo kao ostale taman posla, a s druge strane nismo bas ni isti, nemam pojma... ko misli da ce nas pustiti nemoj da se zavarava da ce trener grk doci kod svih onih amera, milutinova, printezisa i spanulisa i reci im ej nemojte da zapinjete veceras. pa ne bi mogao u oci sutra da ih pogleda sta je sa vama! dobrodosli braco, napred zvezdo!

tata Rodja

pre 7 godina

Da vas sapletu??!!!!Ne daj FMP doktore!Sad su nasli da vas teraju na anti-doping kontrolu.Sto ne sacekase jos malo,bar jos dve nedelje.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Da su i oni nas gledali bratski ko mi njih ne bi ostali jedini tim koga nismo dobili. Dragi su mi i oni i Spartak ali ja sam navijac MOJE ZVEZDE...

sadas

pre 7 godina

Jadni vi,samo šest miliona budzet,samo pola veći nego partizanu 2010.koji je tada već skoro deset godina dominirao balkanom i evropom,stvarno oce da vas sapletu,a braća će vas pustiti to se zna,lake pare na kladzi.

Komsija

pre 7 godina

Mala bara mnogo krokodila
U ABA ligi tu su Hrvati i Crnogorci mada i History chanel bi da se domogne titule iako ni jedni nemaju kvalitet
U EL Zvezda pobedila konce.Turcima (Efes, Darusafaka) spancima ( Baskonia) a i nosiocu A licence Zalgirisu

miško

pre 7 godina

Čović car careva za košarku.Čega se dohvati on pozlati.Jedino on i Miško Ražnjatović vrede u našoj košarci.Prvi timovi odlični, Zvezda, Mega,FMP, sa omladinski timovima i dobrim trenerima.Država treba da pomogne oko infrastrukture strukture i da ne brinemo za budućnost naše košarke.Žao mi je što se Partizan raspao ali sami su krivi.Dule ih je uništio.Sada nemaju ni igrače ni trenera ni organizaciju.Navijači ne igraju košarku a to je jedino što imaju.

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Pao je Mordor. Tačka na crno beli svet.
Ovaj indijanac Vas resetovao ladno , još Vam objašnjava unapred da ne pokušavate kao pre da mešetarite . Na vašem mestu ga ne bi čačkao , možda krene grublje da Vas gasi.

B9

pre 7 godina

Nedaj Zvezdu doktore. Svaka čast!!!
(ZVEZDA, 20. mart 2017 15:05) Ko je lud da daje svoju ličnu imovinu?A toliko se mučio da to stekne...

bosko

pre 7 godina

Ovo saopštenje mi nekako deluje poznato.. Kao da sam se vec naslusao istih, doduše vezanih za neke druge oblasti.
Kao da su izašla iz iste kuhinje. Ko zna, možda sam samo umislio sve to zbog kako kažu komšije, ispranog mozga od strane naseg Dula?!
Pozdrav

Miskec

pre 7 godina

"Premijer je iza vas, ništa se ne sekiraj...
(Sergio, 20. mart 2017 14:56) "

Nisi razumeo, Covic prica o CZ, ne o Partizanu!
Citiram celnike KK Partizan, FK Partizan:"Hvala premijeru na pomoci"!!

shone

pre 7 godina

Ovaj covek je neunistiv...Kao sto je i navikao, dok je politicki stasavao u SPS-u i sad uspesno nastavlja u novoj vlasti( uz kratak prelet u proslu vlast, cisto onako finansijski). Covece, ne trazi neprijatelje, ne stvaraj tenzije, daj bar jednom neki normalan intervju!Nema Duleta, daleko je...znam da ti trebaju neprijatelji i da drugacije ne umes da radis, ali tenzija je mnogo i bez tih tvojih izmisljenih! Obogatio si se, ostvario, sta ce ti ovo i dalje?

Milan

pre 7 godina

Tako treba! Moraju nasi igraci, a i svi navijaci shvatiti ozbiljno utakmicu sa Olimpijakosom. Ne trebaju nasi da misle: ''Oni su nasa braca, da pobedimo ili ne pobedimo svejedno je.'' Nije svejedno! Trebaju nasi konacno da ih pobede! Braca smo van parketa, a na parketu smo rivali.
Napred Zvezdo!!!

duledudule

pre 7 godina

kakva braca.ja ih simpatisem ono kao oly pao,oly paok ali da su mu braca nisu.to su braca po dilu i kombinama.ja cu da budem u hali i da zvizdim kad god su u napadu.aj otpevacu na pocerku kati magiko i to je to...

Delija Bgd

pre 7 godina

Tako je Čoviću neophodno je biti oprezan!
Moramo ovo nastaviti do trofeja ABA lige i među 8 jer je na pobedu dve!
Inače već sam kupio kartu za Olimpijakos u novom Mercatoru!

Shearer

pre 7 godina

Protiv Olimpijskosa jedino trojke mogu da vas izvade i to ako vam Grci dozvole da ih pucate. Ono što će oni pametno raditi jeste da će zatvoriti trojku i to sa svesnošću da su Simonović, Gudurić i Dženkins nestrpljivi pri šutu i puštaće ih da pripale iz nekih nelogičnih pozicija. Na poziciji centra Kuzmić neće biti dominantan pošto ništa nije kvalitetniji od Milutinova a Printezis ima da razbije Mitrovića. Ipak, najveći problem Crvene Zvezde biće igrači kao što su Spanulis, Grin, Mancaris, Lodžeski jer su sva četvorica bila van šuta protiv Galate i sigurno je da takvu partiju neće ponoviti. Ovo kolo PAO overava plasman, možda i Baskonija, dok nešto veće šanse za pobedu ima Efes protiv Žalgirisa nego CZ protiv Olimpijakosa, Darušafaka verovatno gubi od CSKA.

dule

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Dusmani hoce da nas uniste i da nas sapletu, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju, heeejj,
Na Severu svi, tvoji sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti !!! Svi u Arenu.

Samo toliko.

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..

duca

pre 7 godina

To je ta demagogija, napadaju nas, saplicu, oce da nas sruse, jadni mi... a u pozadini samo gazi da Zvezda postane jedini klub. Poznati metodi? Zasto mislite da je u sportu drugacije ako ga vodi politika?

Sole

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..
(Samo toliko., 20. mart 2017 23:19)

Pa sta. Navijao sam za Zvezdu kada se borila za "goli zivot" , navijam sada kada je njenih "pet minuta" , a navijacu i kada prestane da bude tako , a necu poceti da pratim iskljucivo utakmice Partizana i navijati za njihove protivnike , da sto vise utakmica izgube...

Da li cujes mila,mog Macvana kas

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.
(dule, 20. mart 2017 20:56) Tvoj nick stoji u recniku kao objasnjenje reci "demagogija"

ZLOBEX

pre 7 godina

..."za samo sedam dana odigraće tri teške utakmice...sa Olimpijakosom... protiv Barselone, Budućnosti i Uniksa"...

Al' ga izbroja, svaka ti čast.

sadas

pre 7 godina

Jadni vi,samo šest miliona budzet,samo pola veći nego partizanu 2010.koji je tada već skoro deset godina dominirao balkanom i evropom,stvarno oce da vas sapletu,a braća će vas pustiti to se zna,lake pare na kladzi.

milooraad

pre 7 godina

Ocigledno je sta se radi po medijima protiv FK, a i KK Crvena Zvezda, koliko se umanjuju uspjesi koje pravi kosarkaski klub, a ako se desi neki kiks onda se oko toga dize halabuka i uvecava se to i svakakve vijesti u vezi toga... dok sa druge strane konkretno KK Partizan koji ima par drzavnih sponzora, Velickovica i Bircevica placaju po 10.000 mjesecno, da ne pominjem ostale strance itd su ispali iz Lige Sampiona komicnog takmicenja, a u ABA ligi nece uci ni u finale a mediji pisu kako je to veliki uspjeh i kako je Dzikic `alhemicar` itd itd.. pametnome dosta...

tata Rodja

pre 7 godina

Da vas sapletu??!!!!Ne daj FMP doktore!Sad su nasli da vas teraju na anti-doping kontrolu.Sto ne sacekase jos malo,bar jos dve nedelje.

Shearer

pre 7 godina

Protiv Olimpijskosa jedino trojke mogu da vas izvade i to ako vam Grci dozvole da ih pucate. Ono što će oni pametno raditi jeste da će zatvoriti trojku i to sa svesnošću da su Simonović, Gudurić i Dženkins nestrpljivi pri šutu i puštaće ih da pripale iz nekih nelogičnih pozicija. Na poziciji centra Kuzmić neće biti dominantan pošto ništa nije kvalitetniji od Milutinova a Printezis ima da razbije Mitrovića. Ipak, najveći problem Crvene Zvezde biće igrači kao što su Spanulis, Grin, Mancaris, Lodžeski jer su sva četvorica bila van šuta protiv Galate i sigurno je da takvu partiju neće ponoviti. Ovo kolo PAO overava plasman, možda i Baskonija, dok nešto veće šanse za pobedu ima Efes protiv Žalgirisa nego CZ protiv Olimpijakosa, Darušafaka verovatno gubi od CSKA.

mladići borovi, devojke jele

pre 7 godina

Bogu hvala sto navijam za Partizan,pa makar i u beton ligi !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Remontovana limenka !, 20. mart 2017 14:07) # Link komentara

ti, batice, imaš sreću i što se pri kupovini "pametnog" telefona ne rešava ni najednostavniji test inteligencije, a i što će ti bog uslišiti želju...

Cika Slave

pre 7 godina

Kruze price da ga je Radonja Jovica stipao i davio na treningu pa zato ne igra. A drugi pricaju da ga je Covic gepekovao. Treci opet kazu da je proglasen za izdajnika jer trazi pare, neko je Bobi, a neko Jovic. Mada prica da ga je Covic otrovao u paketu sa Hecerom i Koprivicom takodje pije vodu. Prava istina je da se povredio na jednom splavu dok je sa Navarom i Bredom Olesonom proslavljao prelazak u nikad slabiju Barselonu. Grobari pomozite, dajte jos neku teoriju zavere, daj da ubacimo u pricu neku magiju ili alhemiju. Ima li vasoj patnji i idiotizmu kraja?

miško

pre 7 godina

Čović car careva za košarku.Čega se dohvati on pozlati.Jedino on i Miško Ražnjatović vrede u našoj košarci.Prvi timovi odlični, Zvezda, Mega,FMP, sa omladinski timovima i dobrim trenerima.Država treba da pomogne oko infrastrukture strukture i da ne brinemo za budućnost naše košarke.Žao mi je što se Partizan raspao ali sami su krivi.Dule ih je uništio.Sada nemaju ni igrače ni trenera ni organizaciju.Navijači ne igraju košarku a to je jedino što imaju.

smogovac iz Humske

pre 7 godina

Pao je Mordor. Tačka na crno beli svet.
Ovaj indijanac Vas resetovao ladno , još Vam objašnjava unapred da ne pokušavate kao pre da mešetarite . Na vašem mestu ga ne bi čačkao , možda krene grublje da Vas gasi.

Dragan

pre 7 godina

Tako je, upozorenje na mestu. Kakvo crno bratstvo sa Grcima. To može samo da nas opasno opusti. Oni nas na parketu neće tretirati kao braću, kao što nikad ni nisu. Samo mi Srbi se ložimo na te priče o prijateljstvu i bratstvu sa Grcima, Rusima, itd. A od toga samo oni korist imaju. Znači, nalupati ih prvo sa 10-15 razlike, pa posle možemo da se bratimimo ako baš hoćemo.

Mayor

pre 7 godina

U bukvalnom prevodu to znaci:"Postujte vi njih i oni nas,ali navijajte bre za nase.Pustite njihove i njihove pesme.Iz sveg grla zvezdine pesme i da grmi a ne grcke.A posle tekme svi na pivo ali sa nasom pobedom a ne njihovom i ovog puta"! Ideeemooooo Zvezdo,sad kad treba "Zgazi ih sve"...

Miskec

pre 7 godina

"Premijer je iza vas, ništa se ne sekiraj...
(Sergio, 20. mart 2017 14:56) "

Nisi razumeo, Covic prica o CZ, ne o Partizanu!
Citiram celnike KK Partizan, FK Partizan:"Hvala premijeru na pomoci"!!

B9

pre 7 godina

Nedaj Zvezdu doktore. Svaka čast!!!
(ZVEZDA, 20. mart 2017 15:05) Ko je lud da daje svoju ličnu imovinu?A toliko se mučio da to stekne...

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Dusmani hoce da nas uniste i da nas sapletu, ali im nece poci za rukom, jer oni ne znaju, heeejj,
Na Severu svi, tvoji sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu ziveti !!! Svi u Arenu.

Komsija

pre 7 godina

Mala bara mnogo krokodila
U ABA ligi tu su Hrvati i Crnogorci mada i History chanel bi da se domogne titule iako ni jedni nemaju kvalitet
U EL Zvezda pobedila konce.Turcima (Efes, Darusafaka) spancima ( Baskonia) a i nosiocu A licence Zalgirisu

Srđan

pre 7 godina

Meni se povraća od tog "bratstva" s navijačima protivničkih timova. Kad je Zvezda bila šampion Evrope u fudbalu niti smo tražili braću, niti nam se neko nudio, niti nam je iko trebao.
Treba poštovati svakog protivnika, navijati sportski, ponašati se korektno, ali hiniti nekakvo bratstvo zbog kojekakvih šovnističkih, parapolitičkih ili gangsterskih veza među navijačkim bandama je glupost neopisiva.

shone

pre 7 godina

Ovaj covek je neunistiv...Kao sto je i navikao, dok je politicki stasavao u SPS-u i sad uspesno nastavlja u novoj vlasti( uz kratak prelet u proslu vlast, cisto onako finansijski). Covece, ne trazi neprijatelje, ne stvaraj tenzije, daj bar jednom neki normalan intervju!Nema Duleta, daleko je...znam da ti trebaju neprijatelji i da drugacije ne umes da radis, ali tenzija je mnogo i bez tih tvojih izmisljenih! Obogatio si se, ostvario, sta ce ti ovo i dalje?

Milan

pre 7 godina

Tako treba! Moraju nasi igraci, a i svi navijaci shvatiti ozbiljno utakmicu sa Olimpijakosom. Ne trebaju nasi da misle: ''Oni su nasa braca, da pobedimo ili ne pobedimo svejedno je.'' Nije svejedno! Trebaju nasi konacno da ih pobede! Braca smo van parketa, a na parketu smo rivali.
Napred Zvezdo!!!

Samo toliko.

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..

Delija Bgd

pre 7 godina

Tako je Čoviću neophodno je biti oprezan!
Moramo ovo nastaviti do trofeja ABA lige i među 8 jer je na pobedu dve!
Inače već sam kupio kartu za Olimpijakos u novom Mercatoru!

bosko

pre 7 godina

Ovo saopštenje mi nekako deluje poznato.. Kao da sam se vec naslusao istih, doduše vezanih za neke druge oblasti.
Kao da su izašla iz iste kuhinje. Ko zna, možda sam samo umislio sve to zbog kako kažu komšije, ispranog mozga od strane naseg Dula?!
Pozdrav

dule

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.

Dragutinov sin

pre 7 godina

Da su i oni nas gledali bratski ko mi njih ne bi ostali jedini tim koga nismo dobili. Dragi su mi i oni i Spartak ali ja sam navijac MOJE ZVEZDE...

dunda

pre 7 godina

izostanak pravog navijanja je veliki hendikep za nas u ovom mecu. bio sam na utakmici protiv olija pre 2-3 god, puna arena a bez ikakvog pritiska na protivnika, tek su se poslednjih 2 minuta culi zvizduci kada se uslo u neizvesnu zavrsnicu. tako ce biti i sada. s jedne strane ok mi je to i ne mozemo da ih napadamo kao ostale taman posla, a s druge strane nismo bas ni isti, nemam pojma... ko misli da ce nas pustiti nemoj da se zavarava da ce trener grk doci kod svih onih amera, milutinova, printezisa i spanulisa i reci im ej nemojte da zapinjete veceras. pa ne bi mogao u oci sutra da ih pogleda sta je sa vama! dobrodosli braco, napred zvezdo!

Bslo

pre 7 godina

Dok god nema konkretnog navijanja i zvizdanja potpuno je nebitan domaci teren. Sa 'bratskim' navijanjem bolje da igramo na neutralnom terenu. Jednu od glavnih prednosti domaceg terena (glasno navijanje) nam je oduzela 'bratska ljubav'.

duledudule

pre 7 godina

kakva braca.ja ih simpatisem ono kao oly pao,oly paok ali da su mu braca nisu.to su braca po dilu i kombinama.ja cu da budem u hali i da zvizdim kad god su u napadu.aj otpevacu na pocerku kati magiko i to je to...

Sole

pre 7 godina

Ovde ima ispranih umova! Ali jedno sigurno ni Dule Vujošević nije bio večan sa Partizanom prvi a tako će biti sa Čovićem i njihovom crvenom zvezdom..
(Samo toliko., 20. mart 2017 23:19)

Pa sta. Navijao sam za Zvezdu kada se borila za "goli zivot" , navijam sada kada je njenih "pet minuta" , a navijacu i kada prestane da bude tako , a necu poceti da pratim iskljucivo utakmice Partizana i navijati za njihove protivnike , da sto vise utakmica izgube...

ZLOBEX

pre 7 godina

..."za samo sedam dana odigraće tri teške utakmice...sa Olimpijakosom... protiv Barselone, Budućnosti i Uniksa"...

Al' ga izbroja, svaka ti čast.

Da li cujes mila,mog Macvana kas

pre 7 godina

Ma da,nama srbima uvek neko radi o glavi.Dokle vise ta demagogija.Dosta vise te price da nam svi misle lose,daj malo i mi da ucinimo nesto da nam bude bolje i da nas drugi boljim smatraju.
(dule, 20. mart 2017 20:56) Tvoj nick stoji u recniku kao objasnjenje reci "demagogija"

duca

pre 7 godina

To je ta demagogija, napadaju nas, saplicu, oce da nas sruse, jadni mi... a u pozadini samo gazi da Zvezda postane jedini klub. Poznati metodi? Zasto mislite da je u sportu drugacije ako ga vodi politika?