Ponedeljak, 20.03.2017.

08:32

Bobi samo osetio parket, Irving i Lilard 46+

Boban Marjanović je na parketu proveo dva minuta, postigao četiri poena i upisao jednu asistenciju u pobedi Detroita nad Finiksom.

Izvor: S. R.

Bobi samo osetio parket, Irving i Lilard 46+ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Bezimeni

pre 7 godina

"Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boston, 20. mart 2017 15:29) # Link komentara"

Nekako i Portlandu podje na bolje od kada su dobili Nurkica... Sta bi Jokic radio u Portlandu? Vjerovatno bi imao 5-6 blokova po utakmici?!?

Boston

pre 7 godina

Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.

Slatko

pre 7 godina

Kakva je ovo smijurija stotinu poena dzejms irving lov pa jel se igra odbrana u americi osecam da bi nas Lazo isprepadao irvinga ne bi do 20 dobacio a i Kuzma vitez bi ustopova ovog lova ne bi 10 poena vidio

BLA

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.
(Mr_Melbourne, 20. mart 2017 09:30)
nurkic nece nikoga nigde oterati, to mogu lilard ili mccollum. nurkicu odgovara da igra sa vrhunskim plejem, kao i svakome drugom, dok je Jokicu to ocigledno nije potrebno.

Jim Beam

pre 7 godina

Portland je tim koji, posle Klivlenda, izdvaja najviše novca na plate igrača. Ima tu i promašaja, poput Kraba kome daju cca 18 miliona po sezone (Bobi je mala beba za njega), ali generalno to je jedan odlično popunjen tim na svim pozicijama. Sa druge strane, Denver je u top3 ekipe koje najmanje daju za plate. Naravno, nije to presudno, ali dosta toga govori i verovatno je stvar koja će presuditi na kraju ko će u plejof.

vince carter

pre 7 godina

"Lebron nikada nije odigrao losu utakmicu" 8 poena u mecu broj 4 protiv Dalasa u finalu,sta dalje reci? Od toga dva sa linije slobodnih bacanja.

luther

pre 7 godina

Svi pricaju za Bobija kako ne igra a pored sebe ima Drumonda i Bejnsa i to u Nba...a niko ne prica da Raduljica igra 10 min i ima 2 poena..mozda je to sto obojca nemaju veze ili mozda im.treneri ne daju vise...

barbarez

pre 7 godina

Portland odličnu košarku igra, Lilard odlično koristi blokove Nurkića koji inače igra strašnu odbranu od kako je napustio Denver. Naredne sezone očekujem Portland među prva tri mjesta na Zapadu s obzirom da im ide u prilog što se BiH nije kvalifikovala na euro tako da ce Nurk imati dovoljno prostora da popravi igru u napadu prvenstveno slobodna bacanja i šut iz daljine.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.
(don tom, 20. mart 2017 09:15)ajde ne lupaj sa tim indeksima,čovjek gotovo svaku zadnju četvrtinu kada se lomi ima 10+ poena i to je najbolji pokazatelj,Rudež i Bobi su stalno u plus indeksima a timovi im gube 30 razlike....garbage time sinko

Don Vito

pre 7 godina

Kralj nikad nece odigrati losu utakmicu. Najbolji kosarkas, ako se objektivno pogleda kasarkasko znanje, svim vremena! Clev do titule.

vince carter

pre 7 godina

A "Durantulaokc" je i dalje "okc" :)) zato verovatno i ne pise toliko komentara ali bitno da je napisao "Jordan ne moze da dokaze da bi dobio Lebrona 1na1,Lebron je bolji mnogo od Brajanta a bolji je i od Jordana" dakle Jordan ne moze da dokaze ali Durantula komentator zna,mislim da reci igraca koji su igrali protiv sve trojice najbolje pokazuju pogotovo Ron Artesta koji je igrao samo protiv Jordana iz Wizardsa,Mislim da likovi koji nikad nisi igrali basket mogu to da tvrde,to je ono tipa "ovaj je veci i iso bi na ulaz",shaq nije mogao nista rodmanu,a Mj je jedan od najboljih defanzivaca ikad i koji je kao wizards pucao preko prajm garneta jednog od najboljih odbrambenih.Durantula okc inace ne voli brajanta jer kaze gledao ga je na olimpijadi 2012te..wtf. Cinjenica je da bi Ameri izgubili od spanije 2008 bez kobea,koji ih je odrzavao u egalu i pogadjao sve kljucne suteve,do 2 min pre kraha je bilo egal,posle je otislo na 11 najvise slobodnim bacanjima.Lebron ima bolji skor protiv brajanta ali u duelima 1 na 1,kobe ga je skolovao vecinom,cinjenica. Takodje u pleyofu se nisu sreli.

veljko

pre 7 godina

stalno cujemo igrao minut, dva-tri, a dao 2-6 koseva.

verujem da je bobi u top 5 u nba, u statistici kosevi/minuti :)

detroit ima ocajnog trenera i gm-a. dramond je drvo, koje nista ne doprinosi. najgora varijanta. skupo kosta, moze samo da zakuca i skoci. ne zna da sutne, asistira, vodi loptu, iskoristi bacanja. kosta previse.

da imaju imalo pameti, zavale njega i bejnsa, a bobi bude zamena sa solidnom minutazom, nekom modernom centru. za ovu dvojicu, mogu da uzmu maltene svakog igraca...

najbitnije, otpustiti "kouča" :)

M10

pre 7 godina

Gledao sam Portland sinoc i mogu reci da ne pamtim da sam video nekoga ko sa onakvom lakocom postize 50-ak poena, uzeo je samo 21 sut !? Kako bilo, tesko ce Denver zadrzati 8. mesto, Lilard je u strasnoj formi kao i u ostalom ceo tim Portlanda...
Da li se neko seca kad je Stiv Ker izjavio nakon Lilardovih 50+ protiv GSW-a "zaista me podseca na Karija" hahaha, realno Lilard je kompletniji igrac od Karija !
Pozz drustvo !

Bojan

pre 7 godina

polako LBJ stize Sheka
prosto mi neverovatno da se to desava, secam se kako je Shek delovao istroseno u fazi karijere kada je imao ovoliko poena
polako se vidi i da Lebron popusta, videcemo kako ce to izgledati u plejofu.
realno je da ove sezone zasedne na prvo mesto po broju poena u plejofu.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Šarić je preporodio Philu,sa Embiidom i Simmonson tim koji igra PO sljedeće sezone i nitko ga ne želi za protivnika,Portland i Denver kako stvari stoje borba do zadnjeg kola za PO,Lilard čudesan 9-12 za 3 i 12-12 penali,čovjek koji nije igrao all star....kompletni Cleveland okrenuo veliki minus za pobjedu sa LAL,morati će to puno bolje za obranu naslova.

blef

pre 7 godina

Gledao sam ga sinoc ta dva minuta i zaista deluje da moze Bobi da odigra ,jednostavno nije mi jasno da ne moze da dobije bar 7 do 10 minuta po utakmici

pn

pre 7 godina

Teško će Denver do plejofa. Jednostavno Portland je u boljoj formi i ima poprilično lakši raspored. Imaju samo 3 utakmice u gostima i to protiv Lejkersa i Minesote. Dok je kod Denvera obrnuta situacija, oni 3-4 utakmice kući imaju i to protiv Kavsa i Oklahome.

Davidoff

pre 7 godina

Jusuf Nurkić je došao u odigrao odličnih 7 utakmica, i onda je protiv Pelikana odigrao loše i JPR23 i ostali stručnjaci kažu je li vidite zašto je Nurkić otišao iz Denvera, početna sreća i glavna lako je protiv Filadelfije zabijati... Preksinoc protiv Dvajte Hauarda 16 poena i 9 skokova ekipa pobjedila... 18 sati poslije tog meča igra se protiv Hasana Vajtsajda, Hasan postiže prvih 10 poena uz šut 5-5, rastavlja Nurkića na proste faktore, ali trener Stots ništa ne mijenja... Do kraja poluvremena Hasan ima 16 poena, Jusuf 6... E onda u drugom Jusuf dominir na obje strane, Hasan postiže samo jedan poen iz bacanja, a Jusuf 13 poena u zadnjoj četvrtini od toga 2 puta faul-koš, 2 blokade i 2 ukradene... Jesu li Hauard i Vajtsajd mjerilo?

savan_mali

pre 7 godina

Dame se pokazuje kao istinski lider ekipe, gori za PO treba povuci, on igra fenomenalno. U AA centru rijetko ko izvuce pobjedu, ali kad igrac ubaci 49poena uz sut za 3 9/12 to je siguran pokazatelj da si na dobrom putu ne samo u toj tekmi vec i u borbi za PO. Naprijed RiP city

Milos

pre 7 godina

Koliko bi bilo lepo da u plejofu ukrstaju ekipe zapada i istoka, tipa prvi zapad-8i istok. Prosle bi mozda 2 ekipe sa istoka u sledeci krug i bilo bi mnogo pravedniji plejof.

Mile

pre 7 godina

Kad su pavijani ovi iz Detroita.

Boban na 36 minuta prosek - 21 poen, 16.5 skokova, 1.4 asistencije, 1.8 blokada

Onaj bilmez Dramond, u koga se kunu, ima prosek na 36 minuta - 17.3 poena, 16.5 skokova, 1.2 asistencije, 1.3 blokade

Da ne poredimo tek sa onom bukovinom Bejnsom, na 36 minuta - 11.3 poena, 10.2 skoka, 0.9 asistencija, 1.1 blokada

I jos uracunajte da je Bobi generalno lose igrao sa (za njega neshvatljivih) manje od 50% suta iz igre

master

pre 7 godina

ovaj majami u seriji 28 utakmica 23 pobede sto je neverovatno u nba s obzirom na ritam utakmica, a sad kad treba za nas da na svom parketu pregaze portland oni naravno izgube. da nama, tj denveru(jokicu) nisu potrebni porazi portlanda majami bi ih pregazio 15+ danas

drago

pre 7 godina

Kao i u petak opet odlicna vecer hrvatskih mladih centara: Saric najbolji igrac protiv drugog tima Istoka. 23+6+4. Zadnjih 18 meceva drzi prosjek od 20 koseva, 8 skokova i 4 asista.
Zizic takodjer nakbolji strijelac i igrac u pobjedi. 18 koseva uz sut 7/7, 4/5 sa penala za svega 20 minuta.
Zubac prva petorka, 10+6 sa 7 suteva i 19 minuta u tijesnom porazu od prvaka. Cudno tako malo minuta i lopti inace bi opet bilo 20+10. Nema veze, i ovo je dobro za pocetnika.
Veceras opet nastupa Dario plus Bogdanovic i Hezonja.

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.

maca

pre 7 godina

ajd nek mi neko objasni..dal je bolje sklopiti ugovor a ne igrati ili otici u klub u kojem ces imati solidnu minutazu za malo manje para? tu odmah vidis kolika je necija strast prema sportu

don tom

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.

petarczv

pre 7 godina

Saric vervatno rookie godine. Dok su igrali u evropi mislio sam da ce hezonja biti mnogo bolji u nba od sarica ali se decko totalno pogubio dok saric pruza izvanredne partije...

Valderama

pre 7 godina

Kakva sprdnja s'Bobijem- sramota.

Covek izvodi dva bacanja a publika skandira MVP. Igraci na klupi gledaju smeju se kao da su u cirkusu. Tuga , jeste da je uzeo lovu ali dzaba kad od njega prave klovna.

oklagija

pre 7 godina

Saric odlicno koristi priliku koja mu se ukazala. Otkad je starter ima nekih 20ak poena uz raznovrsnu statistiku, nemojte se iznenaditi ako uskoro vidimo i neki triple double. Po meni prvi favorit za rookie of the year.

Milan

pre 7 godina

Gledao sam sinoć Portland, jako ozbiljna ekipa koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Uz Mekaluma i Lilarda koji mogu sebi da iskreiraju poziciju i da sami nose ekipu bukvalno do trijumfa. Lilard sabija život kako igra. Nurkić odličan, za Plamlija je i tata i mama. Ne vidim način na koji će Denver da ostane ispred njih iako bih to voleo. Zapravo je jedina misterija kako su oni uopšte dospeli u situaciju da se bore za plej of.

Valderama

pre 7 godina

Kakva sprdnja s'Bobijem- sramota.

Covek izvodi dva bacanja a publika skandira MVP. Igraci na klupi gledaju smeju se kao da su u cirkusu. Tuga , jeste da je uzeo lovu ali dzaba kad od njega prave klovna.

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.

petarczv

pre 7 godina

Saric vervatno rookie godine. Dok su igrali u evropi mislio sam da ce hezonja biti mnogo bolji u nba od sarica ali se decko totalno pogubio dok saric pruza izvanredne partije...

Milan

pre 7 godina

Gledao sam sinoć Portland, jako ozbiljna ekipa koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Uz Mekaluma i Lilarda koji mogu sebi da iskreiraju poziciju i da sami nose ekipu bukvalno do trijumfa. Lilard sabija život kako igra. Nurkić odličan, za Plamlija je i tata i mama. Ne vidim način na koji će Denver da ostane ispred njih iako bih to voleo. Zapravo je jedina misterija kako su oni uopšte dospeli u situaciju da se bore za plej of.

M10

pre 7 godina

Gledao sam Portland sinoc i mogu reci da ne pamtim da sam video nekoga ko sa onakvom lakocom postize 50-ak poena, uzeo je samo 21 sut !? Kako bilo, tesko ce Denver zadrzati 8. mesto, Lilard je u strasnoj formi kao i u ostalom ceo tim Portlanda...
Da li se neko seca kad je Stiv Ker izjavio nakon Lilardovih 50+ protiv GSW-a "zaista me podseca na Karija" hahaha, realno Lilard je kompletniji igrac od Karija !
Pozz drustvo !

oklagija

pre 7 godina

Saric odlicno koristi priliku koja mu se ukazala. Otkad je starter ima nekih 20ak poena uz raznovrsnu statistiku, nemojte se iznenaditi ako uskoro vidimo i neki triple double. Po meni prvi favorit za rookie of the year.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.
(don tom, 20. mart 2017 09:15)ajde ne lupaj sa tim indeksima,čovjek gotovo svaku zadnju četvrtinu kada se lomi ima 10+ poena i to je najbolji pokazatelj,Rudež i Bobi su stalno u plus indeksima a timovi im gube 30 razlike....garbage time sinko

Davidoff

pre 7 godina

Jusuf Nurkić je došao u odigrao odličnih 7 utakmica, i onda je protiv Pelikana odigrao loše i JPR23 i ostali stručnjaci kažu je li vidite zašto je Nurkić otišao iz Denvera, početna sreća i glavna lako je protiv Filadelfije zabijati... Preksinoc protiv Dvajte Hauarda 16 poena i 9 skokova ekipa pobjedila... 18 sati poslije tog meča igra se protiv Hasana Vajtsajda, Hasan postiže prvih 10 poena uz šut 5-5, rastavlja Nurkića na proste faktore, ali trener Stots ništa ne mijenja... Do kraja poluvremena Hasan ima 16 poena, Jusuf 6... E onda u drugom Jusuf dominir na obje strane, Hasan postiže samo jedan poen iz bacanja, a Jusuf 13 poena u zadnjoj četvrtini od toga 2 puta faul-koš, 2 blokade i 2 ukradene... Jesu li Hauard i Vajtsajd mjerilo?

maca

pre 7 godina

ajd nek mi neko objasni..dal je bolje sklopiti ugovor a ne igrati ili otici u klub u kojem ces imati solidnu minutazu za malo manje para? tu odmah vidis kolika je necija strast prema sportu

Milos

pre 7 godina

Koliko bi bilo lepo da u plejofu ukrstaju ekipe zapada i istoka, tipa prvi zapad-8i istok. Prosle bi mozda 2 ekipe sa istoka u sledeci krug i bilo bi mnogo pravedniji plejof.

luther

pre 7 godina

Svi pricaju za Bobija kako ne igra a pored sebe ima Drumonda i Bejnsa i to u Nba...a niko ne prica da Raduljica igra 10 min i ima 2 poena..mozda je to sto obojca nemaju veze ili mozda im.treneri ne daju vise...

Rocky Balboa

pre 7 godina

Šarić je preporodio Philu,sa Embiidom i Simmonson tim koji igra PO sljedeće sezone i nitko ga ne želi za protivnika,Portland i Denver kako stvari stoje borba do zadnjeg kola za PO,Lilard čudesan 9-12 za 3 i 12-12 penali,čovjek koji nije igrao all star....kompletni Cleveland okrenuo veliki minus za pobjedu sa LAL,morati će to puno bolje za obranu naslova.

blef

pre 7 godina

Gledao sam ga sinoc ta dva minuta i zaista deluje da moze Bobi da odigra ,jednostavno nije mi jasno da ne moze da dobije bar 7 do 10 minuta po utakmici

pn

pre 7 godina

Teško će Denver do plejofa. Jednostavno Portland je u boljoj formi i ima poprilično lakši raspored. Imaju samo 3 utakmice u gostima i to protiv Lejkersa i Minesote. Dok je kod Denvera obrnuta situacija, oni 3-4 utakmice kući imaju i to protiv Kavsa i Oklahome.

barbarez

pre 7 godina

Portland odličnu košarku igra, Lilard odlično koristi blokove Nurkića koji inače igra strašnu odbranu od kako je napustio Denver. Naredne sezone očekujem Portland među prva tri mjesta na Zapadu s obzirom da im ide u prilog što se BiH nije kvalifikovala na euro tako da ce Nurk imati dovoljno prostora da popravi igru u napadu prvenstveno slobodna bacanja i šut iz daljine.

Don Vito

pre 7 godina

Kralj nikad nece odigrati losu utakmicu. Najbolji kosarkas, ako se objektivno pogleda kasarkasko znanje, svim vremena! Clev do titule.

drago

pre 7 godina

Kao i u petak opet odlicna vecer hrvatskih mladih centara: Saric najbolji igrac protiv drugog tima Istoka. 23+6+4. Zadnjih 18 meceva drzi prosjek od 20 koseva, 8 skokova i 4 asista.
Zizic takodjer nakbolji strijelac i igrac u pobjedi. 18 koseva uz sut 7/7, 4/5 sa penala za svega 20 minuta.
Zubac prva petorka, 10+6 sa 7 suteva i 19 minuta u tijesnom porazu od prvaka. Cudno tako malo minuta i lopti inace bi opet bilo 20+10. Nema veze, i ovo je dobro za pocetnika.
Veceras opet nastupa Dario plus Bogdanovic i Hezonja.

BLA

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.
(Mr_Melbourne, 20. mart 2017 09:30)
nurkic nece nikoga nigde oterati, to mogu lilard ili mccollum. nurkicu odgovara da igra sa vrhunskim plejem, kao i svakome drugom, dok je Jokicu to ocigledno nije potrebno.

Jim Beam

pre 7 godina

Portland je tim koji, posle Klivlenda, izdvaja najviše novca na plate igrača. Ima tu i promašaja, poput Kraba kome daju cca 18 miliona po sezone (Bobi je mala beba za njega), ali generalno to je jedan odlično popunjen tim na svim pozicijama. Sa druge strane, Denver je u top3 ekipe koje najmanje daju za plate. Naravno, nije to presudno, ali dosta toga govori i verovatno je stvar koja će presuditi na kraju ko će u plejof.

Boston

pre 7 godina

Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.

vince carter

pre 7 godina

"Lebron nikada nije odigrao losu utakmicu" 8 poena u mecu broj 4 protiv Dalasa u finalu,sta dalje reci? Od toga dva sa linije slobodnih bacanja.

savan_mali

pre 7 godina

Dame se pokazuje kao istinski lider ekipe, gori za PO treba povuci, on igra fenomenalno. U AA centru rijetko ko izvuce pobjedu, ali kad igrac ubaci 49poena uz sut za 3 9/12 to je siguran pokazatelj da si na dobrom putu ne samo u toj tekmi vec i u borbi za PO. Naprijed RiP city

veljko

pre 7 godina

stalno cujemo igrao minut, dva-tri, a dao 2-6 koseva.

verujem da je bobi u top 5 u nba, u statistici kosevi/minuti :)

detroit ima ocajnog trenera i gm-a. dramond je drvo, koje nista ne doprinosi. najgora varijanta. skupo kosta, moze samo da zakuca i skoci. ne zna da sutne, asistira, vodi loptu, iskoristi bacanja. kosta previse.

da imaju imalo pameti, zavale njega i bejnsa, a bobi bude zamena sa solidnom minutazom, nekom modernom centru. za ovu dvojicu, mogu da uzmu maltene svakog igraca...

najbitnije, otpustiti "kouča" :)

vince carter

pre 7 godina

A "Durantulaokc" je i dalje "okc" :)) zato verovatno i ne pise toliko komentara ali bitno da je napisao "Jordan ne moze da dokaze da bi dobio Lebrona 1na1,Lebron je bolji mnogo od Brajanta a bolji je i od Jordana" dakle Jordan ne moze da dokaze ali Durantula komentator zna,mislim da reci igraca koji su igrali protiv sve trojice najbolje pokazuju pogotovo Ron Artesta koji je igrao samo protiv Jordana iz Wizardsa,Mislim da likovi koji nikad nisi igrali basket mogu to da tvrde,to je ono tipa "ovaj je veci i iso bi na ulaz",shaq nije mogao nista rodmanu,a Mj je jedan od najboljih defanzivaca ikad i koji je kao wizards pucao preko prajm garneta jednog od najboljih odbrambenih.Durantula okc inace ne voli brajanta jer kaze gledao ga je na olimpijadi 2012te..wtf. Cinjenica je da bi Ameri izgubili od spanije 2008 bez kobea,koji ih je odrzavao u egalu i pogadjao sve kljucne suteve,do 2 min pre kraha je bilo egal,posle je otislo na 11 najvise slobodnim bacanjima.Lebron ima bolji skor protiv brajanta ali u duelima 1 na 1,kobe ga je skolovao vecinom,cinjenica. Takodje u pleyofu se nisu sreli.

Mile

pre 7 godina

Kad su pavijani ovi iz Detroita.

Boban na 36 minuta prosek - 21 poen, 16.5 skokova, 1.4 asistencije, 1.8 blokada

Onaj bilmez Dramond, u koga se kunu, ima prosek na 36 minuta - 17.3 poena, 16.5 skokova, 1.2 asistencije, 1.3 blokade

Da ne poredimo tek sa onom bukovinom Bejnsom, na 36 minuta - 11.3 poena, 10.2 skoka, 0.9 asistencija, 1.1 blokada

I jos uracunajte da je Bobi generalno lose igrao sa (za njega neshvatljivih) manje od 50% suta iz igre

master

pre 7 godina

ovaj majami u seriji 28 utakmica 23 pobede sto je neverovatno u nba s obzirom na ritam utakmica, a sad kad treba za nas da na svom parketu pregaze portland oni naravno izgube. da nama, tj denveru(jokicu) nisu potrebni porazi portlanda majami bi ih pregazio 15+ danas

don tom

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.

Bojan

pre 7 godina

polako LBJ stize Sheka
prosto mi neverovatno da se to desava, secam se kako je Shek delovao istroseno u fazi karijere kada je imao ovoliko poena
polako se vidi i da Lebron popusta, videcemo kako ce to izgledati u plejofu.
realno je da ove sezone zasedne na prvo mesto po broju poena u plejofu.

Slatko

pre 7 godina

Kakva je ovo smijurija stotinu poena dzejms irving lov pa jel se igra odbrana u americi osecam da bi nas Lazo isprepadao irvinga ne bi do 20 dobacio a i Kuzma vitez bi ustopova ovog lova ne bi 10 poena vidio

Bezimeni

pre 7 godina

"Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boston, 20. mart 2017 15:29) # Link komentara"

Nekako i Portlandu podje na bolje od kada su dobili Nurkica... Sta bi Jokic radio u Portlandu? Vjerovatno bi imao 5-6 blokova po utakmici?!?

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.

drago

pre 7 godina

Kao i u petak opet odlicna vecer hrvatskih mladih centara: Saric najbolji igrac protiv drugog tima Istoka. 23+6+4. Zadnjih 18 meceva drzi prosjek od 20 koseva, 8 skokova i 4 asista.
Zizic takodjer nakbolji strijelac i igrac u pobjedi. 18 koseva uz sut 7/7, 4/5 sa penala za svega 20 minuta.
Zubac prva petorka, 10+6 sa 7 suteva i 19 minuta u tijesnom porazu od prvaka. Cudno tako malo minuta i lopti inace bi opet bilo 20+10. Nema veze, i ovo je dobro za pocetnika.
Veceras opet nastupa Dario plus Bogdanovic i Hezonja.

don tom

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.

Don Vito

pre 7 godina

Kralj nikad nece odigrati losu utakmicu. Najbolji kosarkas, ako se objektivno pogleda kasarkasko znanje, svim vremena! Clev do titule.

Mile

pre 7 godina

Kad su pavijani ovi iz Detroita.

Boban na 36 minuta prosek - 21 poen, 16.5 skokova, 1.4 asistencije, 1.8 blokada

Onaj bilmez Dramond, u koga se kunu, ima prosek na 36 minuta - 17.3 poena, 16.5 skokova, 1.2 asistencije, 1.3 blokade

Da ne poredimo tek sa onom bukovinom Bejnsom, na 36 minuta - 11.3 poena, 10.2 skoka, 0.9 asistencija, 1.1 blokada

I jos uracunajte da je Bobi generalno lose igrao sa (za njega neshvatljivih) manje od 50% suta iz igre

Slatko

pre 7 godina

Kakva je ovo smijurija stotinu poena dzejms irving lov pa jel se igra odbrana u americi osecam da bi nas Lazo isprepadao irvinga ne bi do 20 dobacio a i Kuzma vitez bi ustopova ovog lova ne bi 10 poena vidio

vince carter

pre 7 godina

A "Durantulaokc" je i dalje "okc" :)) zato verovatno i ne pise toliko komentara ali bitno da je napisao "Jordan ne moze da dokaze da bi dobio Lebrona 1na1,Lebron je bolji mnogo od Brajanta a bolji je i od Jordana" dakle Jordan ne moze da dokaze ali Durantula komentator zna,mislim da reci igraca koji su igrali protiv sve trojice najbolje pokazuju pogotovo Ron Artesta koji je igrao samo protiv Jordana iz Wizardsa,Mislim da likovi koji nikad nisi igrali basket mogu to da tvrde,to je ono tipa "ovaj je veci i iso bi na ulaz",shaq nije mogao nista rodmanu,a Mj je jedan od najboljih defanzivaca ikad i koji je kao wizards pucao preko prajm garneta jednog od najboljih odbrambenih.Durantula okc inace ne voli brajanta jer kaze gledao ga je na olimpijadi 2012te..wtf. Cinjenica je da bi Ameri izgubili od spanije 2008 bez kobea,koji ih je odrzavao u egalu i pogadjao sve kljucne suteve,do 2 min pre kraha je bilo egal,posle je otislo na 11 najvise slobodnim bacanjima.Lebron ima bolji skor protiv brajanta ali u duelima 1 na 1,kobe ga je skolovao vecinom,cinjenica. Takodje u pleyofu se nisu sreli.

Bojan

pre 7 godina

polako LBJ stize Sheka
prosto mi neverovatno da se to desava, secam se kako je Shek delovao istroseno u fazi karijere kada je imao ovoliko poena
polako se vidi i da Lebron popusta, videcemo kako ce to izgledati u plejofu.
realno je da ove sezone zasedne na prvo mesto po broju poena u plejofu.

Davidoff

pre 7 godina

Jusuf Nurkić je došao u odigrao odličnih 7 utakmica, i onda je protiv Pelikana odigrao loše i JPR23 i ostali stručnjaci kažu je li vidite zašto je Nurkić otišao iz Denvera, početna sreća i glavna lako je protiv Filadelfije zabijati... Preksinoc protiv Dvajte Hauarda 16 poena i 9 skokova ekipa pobjedila... 18 sati poslije tog meča igra se protiv Hasana Vajtsajda, Hasan postiže prvih 10 poena uz šut 5-5, rastavlja Nurkića na proste faktore, ali trener Stots ništa ne mijenja... Do kraja poluvremena Hasan ima 16 poena, Jusuf 6... E onda u drugom Jusuf dominir na obje strane, Hasan postiže samo jedan poen iz bacanja, a Jusuf 13 poena u zadnjoj četvrtini od toga 2 puta faul-koš, 2 blokade i 2 ukradene... Jesu li Hauard i Vajtsajd mjerilo?

vince carter

pre 7 godina

"Lebron nikada nije odigrao losu utakmicu" 8 poena u mecu broj 4 protiv Dalasa u finalu,sta dalje reci? Od toga dva sa linije slobodnih bacanja.

master

pre 7 godina

ovaj majami u seriji 28 utakmica 23 pobede sto je neverovatno u nba s obzirom na ritam utakmica, a sad kad treba za nas da na svom parketu pregaze portland oni naravno izgube. da nama, tj denveru(jokicu) nisu potrebni porazi portlanda majami bi ih pregazio 15+ danas

Boston

pre 7 godina

Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.

barbarez

pre 7 godina

Portland odličnu košarku igra, Lilard odlično koristi blokove Nurkića koji inače igra strašnu odbranu od kako je napustio Denver. Naredne sezone očekujem Portland među prva tri mjesta na Zapadu s obzirom da im ide u prilog što se BiH nije kvalifikovala na euro tako da ce Nurk imati dovoljno prostora da popravi igru u napadu prvenstveno slobodna bacanja i šut iz daljine.

veljko

pre 7 godina

stalno cujemo igrao minut, dva-tri, a dao 2-6 koseva.

verujem da je bobi u top 5 u nba, u statistici kosevi/minuti :)

detroit ima ocajnog trenera i gm-a. dramond je drvo, koje nista ne doprinosi. najgora varijanta. skupo kosta, moze samo da zakuca i skoci. ne zna da sutne, asistira, vodi loptu, iskoristi bacanja. kosta previse.

da imaju imalo pameti, zavale njega i bejnsa, a bobi bude zamena sa solidnom minutazom, nekom modernom centru. za ovu dvojicu, mogu da uzmu maltene svakog igraca...

najbitnije, otpustiti "kouča" :)

BLA

pre 7 godina

Realno Portland je bolja ekipa od Denvera, njima je falio centar da igra u oba pravca. Nurkic im je dosao ko budali samar. Sad imaju 3 igraca koji svaku noc mogu da zabiju 70-80 koseva. A ovde su uglavnom ljudi pisali kako je Jokic poslao Nurkica u aba ligu. A izgleda da ce Nurkic Jokica ( koji je divan decko i dobar kosarkas) da posalje na ljetnji odmor u Srbiju da gleda playof na tv.
(Mr_Melbourne, 20. mart 2017 09:30)
nurkic nece nikoga nigde oterati, to mogu lilard ili mccollum. nurkicu odgovara da igra sa vrhunskim plejem, kao i svakome drugom, dok je Jokicu to ocigledno nije potrebno.

maca

pre 7 godina

ajd nek mi neko objasni..dal je bolje sklopiti ugovor a ne igrati ili otici u klub u kojem ces imati solidnu minutazu za malo manje para? tu odmah vidis kolika je necija strast prema sportu

Rocky Balboa

pre 7 godina

Saric mozda jeste postigao poene u presudnom trenutku, ali njegov indeks od -13 govori da steti svojoj ekipi dok je na terenu. U jednom trenutku je indeks bio -23.
(don tom, 20. mart 2017 09:15)ajde ne lupaj sa tim indeksima,čovjek gotovo svaku zadnju četvrtinu kada se lomi ima 10+ poena i to je najbolji pokazatelj,Rudež i Bobi su stalno u plus indeksima a timovi im gube 30 razlike....garbage time sinko

Milos

pre 7 godina

Koliko bi bilo lepo da u plejofu ukrstaju ekipe zapada i istoka, tipa prvi zapad-8i istok. Prosle bi mozda 2 ekipe sa istoka u sledeci krug i bilo bi mnogo pravedniji plejof.

petarczv

pre 7 godina

Saric vervatno rookie godine. Dok su igrali u evropi mislio sam da ce hezonja biti mnogo bolji u nba od sarica ali se decko totalno pogubio dok saric pruza izvanredne partije...

M10

pre 7 godina

Gledao sam Portland sinoc i mogu reci da ne pamtim da sam video nekoga ko sa onakvom lakocom postize 50-ak poena, uzeo je samo 21 sut !? Kako bilo, tesko ce Denver zadrzati 8. mesto, Lilard je u strasnoj formi kao i u ostalom ceo tim Portlanda...
Da li se neko seca kad je Stiv Ker izjavio nakon Lilardovih 50+ protiv GSW-a "zaista me podseca na Karija" hahaha, realno Lilard je kompletniji igrac od Karija !
Pozz drustvo !

Jim Beam

pre 7 godina

Portland je tim koji, posle Klivlenda, izdvaja najviše novca na plate igrača. Ima tu i promašaja, poput Kraba kome daju cca 18 miliona po sezone (Bobi je mala beba za njega), ali generalno to je jedan odlično popunjen tim na svim pozicijama. Sa druge strane, Denver je u top3 ekipe koje najmanje daju za plate. Naravno, nije to presudno, ali dosta toga govori i verovatno je stvar koja će presuditi na kraju ko će u plejof.

Milan

pre 7 godina

Gledao sam sinoć Portland, jako ozbiljna ekipa koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Uz Mekaluma i Lilarda koji mogu sebi da iskreiraju poziciju i da sami nose ekipu bukvalno do trijumfa. Lilard sabija život kako igra. Nurkić odličan, za Plamlija je i tata i mama. Ne vidim način na koji će Denver da ostane ispred njih iako bih to voleo. Zapravo je jedina misterija kako su oni uopšte dospeli u situaciju da se bore za plej of.

pn

pre 7 godina

Teško će Denver do plejofa. Jednostavno Portland je u boljoj formi i ima poprilično lakši raspored. Imaju samo 3 utakmice u gostima i to protiv Lejkersa i Minesote. Dok je kod Denvera obrnuta situacija, oni 3-4 utakmice kući imaju i to protiv Kavsa i Oklahome.

oklagija

pre 7 godina

Saric odlicno koristi priliku koja mu se ukazala. Otkad je starter ima nekih 20ak poena uz raznovrsnu statistiku, nemojte se iznenaditi ako uskoro vidimo i neki triple double. Po meni prvi favorit za rookie of the year.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Šarić je preporodio Philu,sa Embiidom i Simmonson tim koji igra PO sljedeće sezone i nitko ga ne želi za protivnika,Portland i Denver kako stvari stoje borba do zadnjeg kola za PO,Lilard čudesan 9-12 za 3 i 12-12 penali,čovjek koji nije igrao all star....kompletni Cleveland okrenuo veliki minus za pobjedu sa LAL,morati će to puno bolje za obranu naslova.

luther

pre 7 godina

Svi pricaju za Bobija kako ne igra a pored sebe ima Drumonda i Bejnsa i to u Nba...a niko ne prica da Raduljica igra 10 min i ima 2 poena..mozda je to sto obojca nemaju veze ili mozda im.treneri ne daju vise...

blef

pre 7 godina

Gledao sam ga sinoc ta dva minuta i zaista deluje da moze Bobi da odigra ,jednostavno nije mi jasno da ne moze da dobije bar 7 do 10 minuta po utakmici

savan_mali

pre 7 godina

Dame se pokazuje kao istinski lider ekipe, gori za PO treba povuci, on igra fenomenalno. U AA centru rijetko ko izvuce pobjedu, ali kad igrac ubaci 49poena uz sut za 3 9/12 to je siguran pokazatelj da si na dobrom putu ne samo u toj tekmi vec i u borbi za PO. Naprijed RiP city

Valderama

pre 7 godina

Kakva sprdnja s'Bobijem- sramota.

Covek izvodi dva bacanja a publika skandira MVP. Igraci na klupi gledaju smeju se kao da su u cirkusu. Tuga , jeste da je uzeo lovu ali dzaba kad od njega prave klovna.

Bezimeni

pre 7 godina

"Vidi ovih sto velicaju Nurkica hahaha. Pa on igra sa 2 igraca koji mogu kada ih ide da daju 50,60poena. Sta bi tek radio Jokic u Portlandu ? Nurkic dok je igrao prvog centra za Denver nisu mogli nikog da pobede. Serija pobeda i borbe za plejof je dosla tek kada se Nurkic preselio na klupu a Jokic na prvog centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boston, 20. mart 2017 15:29) # Link komentara"

Nekako i Portlandu podje na bolje od kada su dobili Nurkica... Sta bi Jokic radio u Portlandu? Vjerovatno bi imao 5-6 blokova po utakmici?!?