Subota, 18.03.2017.

22:16

Džikić: Vidimo se za 14 dana u Zagrebu

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je posle poraza od Cedevite da veruje da će se njegova ekipa za dve nedelje vratiti u Zagreb na treći odlučujući meč.

Izvor:

Džikiæ: Vidimo se za 14 dana u Zagrebu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

misko

pre 7 godina

Bucko. Bio si pomocni trener u NBA ekipama. Pa gde si video da najbolji igraci ulaze 10`om minutu ili na 15 razlike za protivnika. Cuo si valjda za startere. a Novica i Hecer su valda to, ili je mozda pocetak sezone pa uigrvas ekipu!

I teško je i nije

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može biti grobar i toliko kritikovati sve što je vezano za Partizan. Ili ga voliš, ili nisi grobar.
Loša igra, slab trener, loša selekcija?! Momci se vraćaju poslije povreda i trovanja, sve je to normalno, ne mogu odmah biti u top formi, trebala im je ovakva utakmica. Džikić je veliki čovjek, trener sa NBA iskustvom i titulom u evropskom takmičenju, i grobar, to je pokazao i dokazao. Ne imitira nikoga, svoj je i poseban, ne treba ga ni uporedjivati ni s kim. Selekcija igrača najmanje zavisi od želje, pored novca ima još dosta razloga zbog kojih u konačnici nekog imaš ili nemaš u ekipi.
Vjerujem u pobjedu u seriji, vjerujem u momke da će ostaviti sve što imaju na terenu. Vjerujem da nas ima dovoljno da vjerujemo da poraz nije opcija.

JSD iz ZG

pre 7 godina

Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo...

Ma nema problema Džile, razumemo mi to... pa svako voli da se vrati kući bar na kratko kad je na privremenom radu u inostranstvu... nostalgija je to...

Deki

pre 7 godina

Ne može se u meč ulaziti protiv individualno jačih blago, meko u odbrani. To ste tek shvatili u drugom poluvremenu? Ne ide tako. Kako je Lester osvojio prvenstvo, a evo dobro gura i u LŠ.

загор

pre 7 godina

@MarcoPolo
па како да не дођемо у секцију коментара на вести о џилоу и дулоу. ту је увек највећи шоу: филозофија, комедија, литература, цитати, политика... да се мало одморимо од кошарке.
ево и ти си ме насмејао и још више ми поправио расположење :D , хвала. недеља и треба да буде дан за опуштање.

bota

pre 7 godina

Neki navijaci Partizana ne znaju sta hoce.Prosle sezone Dzile heroj, ove sezone ne valja.Ne razumem. To su oni koji verovatno kritikuju da bi nesto napisali,ali sreca da u klubu njih nista i ne pitaju.

MarcoPolo

pre 7 godina

pazi ovi železnikovci što su okupirali vest koja nema veze sa njima...
koliko vas bre boli što znate istinu da ste u stvari mali klub iz železnika,da uporno poturate neke nebuloze...samo se više dogovorite,aleksandrovac ili zagreb. jedno je sigurno,oba grada su metropole za železnik. a šta tek reći za beograd,jer koliko god lupetali gluposti,Partizan je iz Beograda.

Beca

pre 7 godina

Kada je bila aktuelna prica o salmoneli i nabrajanju koliko je Prtizan oslabljen, tvrdio sam (kao zvezdas) da se sa tog spiska izbaci Dzikic jer je Canak bolji. Lupajte i jedni i drugi minuse, ali mislim da sam u pravu.

realnost

pre 7 godina

Ako vec i pobedi cedevita i udje u finale moze samo da posmatra utakmicu protiv crvene zvezde i da se moli da ne izgubui preko 30 razlike.

Stole

pre 7 godina

"Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo."....koliko ovaj covek lupeta, kad on daje izjavu niko zivi ne zna sta je hteo reci.Ako voli da dolazi u Zagreb, onda to nije "problem" kako je tu recenicu poceo.Lik je smesan i kao trener,tera Vrapca da pravi faul sa kojim ide u bonus, da bi mogao uzeti tajm aut i reći igracima da igraju bez faulova...njega ne podnose ni najveci grobari,ali pričaju suprotno da ne bi postojecu bruku još više uvećavali!

Krajina

pre 7 godina

Pa dobro ne treba se rugati što je Džile priznao da stvarno vole da se vraćaju u Zagreb, ja recimo isto volim da dođem u mesto gde mi je poreklo.

Dejan 1989

pre 7 godina

Jadan ti kad samo protiv vas protivnici izvode preko 20-30 slobodnih bacanja...Radis to takticki (kukavicki i odvratno) a posle jos prigovaras zbog toga...Nemas ti obraza prevaro... Bruka ste za celu Srbiju...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaniloM

pre 7 godina

Dje je izjava trenera Cedevite sa konferencije ? Dje je odgovorio Dzikicu na ovu `prozivku kao da su nas `spijunirali`... Coek mu lijepo odgovori, da je jedan od njegovih pomocnih trenera svratio na poslednji trening Partizana pet minuta da vidi ko trenira (ko ce igrati) i da je to to... i ostatak je bio zanimljiv isto u vezi toga....

Nego jel neko primijetio sinoc sta je `karma` !? Dzikic koji tokom dana spinuje da Lukovic nece da igra (kao fora da prevari protivnika), a na kraju isti taj Lukovic se povrijedi posle manje od minuta igranja i sad ko zna oce li i sledecu igrati uopste !?!?

Mrki

pre 7 godina

Kralj. Znamo mi da vi volite doći u Zagreb, domaći je to teren i lepo je igrati u njem.
Sa pisuđenim navijačima u BG je puno teže.

vladakg

pre 7 godina

Navijacima Zvezde nijedan trener Partizana ne valja.
Vujosevic dok je godinama osvajao titule, Dzikic
koji ne osvaja im ne valja jer je Vujosevic osvajao.
Najbolje ,da Partizan nema trenera,da ne postoji,
da Srbija promeni ime u Crvena Zvezda.

duh sa sekirom

pre 7 godina

zanimljivi ali ipak ograničeni komentari iz predgradja, njihova želja za nasladjivanjem govori da su kompleksi utkani u gene, a suptilnim pominjanjem Duleta saznajemo i ko im je promenio DNK.

Ranke

pre 7 godina

Nazalost Dzikic ponovo pokazao da nije dorastao da bude trener KK Partizan. Ocajno selektirana ekipa na pocetku sezone.Tesko je naci reci kojima bi se moglo opisati trenutno kosarkasko stanje Gordona, Robinsona i Majstorovica. Epski promasaj Dzikica u slekciji igraca. A da, da ne zaboravim Ratkovicu, ipak se sad visi zasto nije prosao probu kod Duleta Vujosevica. Vreme je da Dzikic ode , i svoju filozofiju kosarke bez plana i bez odbrane , i bez pravog centra ponese u neki petoplasirani klub u Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji. veliko razocarenje za grobare!

Bane

pre 7 godina

Trener Partizana je definitivno izgubio kompas, igra je katastrofa, izmene smešne, pre par meseci je trebao biti smenjen, neinteresantan , dosadan, cirkuzant, koji bezuspešno pokušava da kopira Duleta, a nije mu ni do kolena ni po duhovitosti, inteligenciji, a ponajmanje po znanju košarke što nam je sada najbitnije, a po mom mišljenju najveći domet ove sezone su ove ne znam samo kome zanimljive konferencije. Druže moj, napravi neku igru, bilo kakvu igru sa ovim jadnim timom, pa onda zabavljaj novinare, ili bolje, samo se skloni tamo gde vole takve komedijase... Zagreb ćeš videti ove sezone samo ako te Bog pogleda i navijači te poguraju jer sa svojom igrom, filozofijom, i znanjem ne možeš do Novog Beograda...

Dule

pre 7 godina

Daj ulazi Miško u klub i sa sobom povedi Milojevića za trenera , a oteraj Todorića,Šilobada i ostale parazite da napokon živnemo!!!

загор

pre 7 godina

ма не само што су вам у србији покрали буџет и отровали екипу, не само што вас судије сад краду (јер екипа која је направила више фаулова, та екипа је покрадена, то знамо, од дулоа смо чули), него чак и да све победите, отеће вам право да учествујете у ел.
све кад се сабере, ви сте велики морални победници. сам чин појављивања на терену у дресу паетизана је херојство. и то за које паре - 50 000 до 150 000 евра годишње, евентуално неки апартман на златибору. ма иди. свака част. да ви имате да дате играчима по милион или бар по 800 000 евра (пара зарађних од дроге, албанске мафије и трговине људима и националним интересима - као звезда што ради) или бар да вас не краду, где би вам крај био?!
не, не, не будите скромни. ви сте прави шампиони аба лиге. а ко ће да узме пехар, то је мање битно. нека зликовцима њихов пехар, нек се играју
XD

Ant

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Hvala Bogu napreduje medicina, daj Boze da i za takve pronadju lek, mada ovim tempom ne vidim da ces doziveti, ali se iskreno nadam jbg.... A gde si ti rodjen sa takvim razmisljanjemn - znas onaj vic: Cuti sine ,kakva je zurka bila.....

BBRS

pre 7 godina

Kako te samo nije sramota?!
Zgazili vas ljudi, malo popustili pri kraju i vi odmah mislite da ste bolji!
Shvatite već jednom, vi ste cirkus!!!

velja

pre 7 godina

šaljivdžija.... Ovakvim konferencijama za štampu i takvim monolozima se zamaskiraju odgovori na prava pitanja. Bolje je pričati o bilo čemu drugom nego o lošem šutu, loše spremljenoj ekipi, da se igra na individualni momenat a ne na timski igru.... I onda vi na konferenciju okrenete na špijunažu, CIA, zavere.... i novine pišu o tome a ne o problematičnoj igri

milooraad

pre 7 godina

Dzikic: Ne bih da komentarisem sudjenje ali oni su izveli 20 slobodnih za poluvrijeme, bez obzira sto mi igramo taktiku koju sam ja smislio `napravi faul`, ne bih da komentarisem povredu Lukovica, ali mu je protivnicki igrac uletio klizeci i nagrdio mu nogu, ne bi da komentarisem ali bio je faul, ali ne bi da komentarisem.... Dzikic nista `ne bi da komentarise ali ipak sve iZkomentarise` ? Nego da ti u nekom trenutku nije palo na pamet da je ekipa Cedevite povukla rucnu kad su vidjeli kako vas gaze preko 20 razlike, skoro 60 poena za poluvrijeme ? Ono u sebi pomislili `kakav je ovo protivnik` pa se opustili ? Ne a ? Samo neka si ti ziv i zdrav Dzikicu ali izgleda da Canak ima mnogo veci autoritet kod igraca i da je puno bolji strateg....

libero

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).
I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Tebi treba stručna pomoć. Jak specijalista za mentalno zdravlje. Konzilijum čak.

sava

pre 7 godina

Svako ima pravo na nadu pa čak i Partizan.Jedino što je nada jedno a realnost drugo!Teško da ćeš ti ovaj mesec prelaziti Batrovce još jednom!

poyy

pre 7 godina

Dzikic je isto sto i zvezdin Grof.. Kad su zapoceli svoje poslove u kkp i fkcz bili su mi simpaticni, ali sam skapirao da su teske prevare. Mogu samo da rade (glume) u kursadzijama.

Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.

vuckolfc

pre 7 godina

ovaj Dzikic je najveci demamgog od svih trenera..prvo ,pokusava iz petnih zila da bude duhovit,zanimljiv,vickast ili sta vec ,a nije svestan koliko mu to lose ide..drugo,mesec dana se zna da ce igrat sa Cedevitom i izadju na teren kao da su dosli na ekskurziju,a to je do trenera.moram pomenuti i jedan sindrom za koji sam mislio da je svojstven samo za fudbalere ,a radi se o sledecem;godinama Srbija u fudbalu gubi u prvom poluvremenu 1;0 2:0 3:0 ,nebitno je ..do kraja utalmice damo neki pocasni gol (jako retko) ili ostane rezultat sa poluvremena i posle utakmice trener i igraci kazu u glas da su pokazali u nastavku da mogu igrati s protivnikom..tako i DZile ,kaze bilo na dve lopte..pa prijatelju jel treba da te neko odvali poluvreme 20 i da na kraju bude 40 da bi ti priznao da si jako lose spremio ekipu???

загор

pre 7 godina

само шоу, алхемија и рокенрол! евролига плаче за европским селтиксима - триста милиона људи је потписало петицију да се партизан врати у елиту уз претњу да у супротном неће гледати кошарку. бартомеу је сео у свог сеата ибицу, пустио цд са "игра рокенрол цела југославија" и кренуо за београд да моли тодорића и пековића да се врате у евролигу. пренос његовог ходочашћа у београд је на званичној страни евролиге...
ин д мин тајм у овом нашем универзуму, један озбиљан клуб из загреба је рутински славио против другог загребачког клуба. овај други загребачки клуб је играо са неким половним играчима, јер изгледа крију бисере из своје, најбоље на свету, кошаркашке школе. послали су их у игокеу да се кале и да их миле додик чува под оружјем, од звезде која хоће да их отме, јер нема своје младе играче... ох вејт!

Saca

pre 7 godina

Kada si vec pomenuo Jankovica on je trebao da bude u Partizanu a ne u Olimpiji, ali sada je kasno. Gubite od ekipe koja nema navijace, ima 50 radnika koji imaju besplatne ulaznice i vi ne mozete da se priblizite takvoj ekipi. Da imaju 4000 gledalaca izgubili bi 30 razlike. Uzasna igra, stra trenirate svaki dan nije mi jasno.

miki

pre 7 godina

Jedna velika trenerska prevara, i zabluda nas grobara, kada pogledamo tvoj cv, i vidimo da za 25 godina trenerskog staza tvoj najveci uspjeh je osvajanje jakog slovenackog prvenstva, valjda treba sve da nam bude jasno. Tvoja pojacanja u vidu Robinsona, Majstorovica, Ratkovice su ogledalo tvog rada i znanja, svaku bitnu utakmicu ove sezone si izgubio, imao bih puno toga da kazem, ali nemam zivaca vise TRENERCINO!!!

Lord

pre 7 godina

Bilo je 4-5 situacija, koraci Velickovica, 5i faul Birce. I jos par neshvatljivo dosudjenih prekrsaja za Cedevitu. Cak su i komentatori zanemeli na te sudijske greske, ne pronalazeci elemente da "odbrane te odluke". Bice 1:1 100%, dalje vidicemo.

zoran

pre 7 godina

Opa, Dzilo je malo nervozan. Predstavljao se kao smeker i gospodin ali cim pocne da gubi menja se ploca. Opusteno Dzilo i veruj mi, necete se videti za 14 dana osim ako odes turisticki na pice. Pohvala sto si od Duloa pokupio fore sa najavama igraca koji ne igraju a posle prva petorka.

danilo

pre 7 godina

Najveca 2 promasaja u poslednjih 10ak godina bice Marinkovic i Andric....Andric je jos na pocetku bio kapiten....nikada ali nikada nije odigrao kada treba.....zadnje 2 utakmice je bez poena....zaista tuzno....veceras 4:0 za tri......odigra jednu pa ga nema 5....losa kretnja,uplasen,ne dize se na sut kada treba......a najvise amo se nadali pred pocetak sezone na njega i Marinkovica.....Vanja isto slabo....u svim vaznim utakmica ne postoji....

zoran

pre 7 godina

Opa, Dzilo je malo nervozan. Predstavljao se kao smeker i gospodin ali cim pocne da gubi menja se ploca. Opusteno Dzilo i veruj mi, necete se videti za 14 dana osim ako odes turisticki na pice. Pohvala sto si od Duloa pokupio fore sa najavama igraca koji ne igraju a posle prva petorka.

vuckolfc

pre 7 godina

ovaj Dzikic je najveci demamgog od svih trenera..prvo ,pokusava iz petnih zila da bude duhovit,zanimljiv,vickast ili sta vec ,a nije svestan koliko mu to lose ide..drugo,mesec dana se zna da ce igrat sa Cedevitom i izadju na teren kao da su dosli na ekskurziju,a to je do trenera.moram pomenuti i jedan sindrom za koji sam mislio da je svojstven samo za fudbalere ,a radi se o sledecem;godinama Srbija u fudbalu gubi u prvom poluvremenu 1;0 2:0 3:0 ,nebitno je ..do kraja utalmice damo neki pocasni gol (jako retko) ili ostane rezultat sa poluvremena i posle utakmice trener i igraci kazu u glas da su pokazali u nastavku da mogu igrati s protivnikom..tako i DZile ,kaze bilo na dve lopte..pa prijatelju jel treba da te neko odvali poluvreme 20 i da na kraju bude 40 da bi ti priznao da si jako lose spremio ekipu???

Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.

загор

pre 7 godina

само шоу, алхемија и рокенрол! евролига плаче за европским селтиксима - триста милиона људи је потписало петицију да се партизан врати у елиту уз претњу да у супротном неће гледати кошарку. бартомеу је сео у свог сеата ибицу, пустио цд са "игра рокенрол цела југославија" и кренуо за београд да моли тодорића и пековића да се врате у евролигу. пренос његовог ходочашћа у београд је на званичној страни евролиге...
ин д мин тајм у овом нашем универзуму, један озбиљан клуб из загреба је рутински славио против другог загребачког клуба. овај други загребачки клуб је играо са неким половним играчима, јер изгледа крију бисере из своје, најбоље на свету, кошаркашке школе. послали су их у игокеу да се кале и да их миле додик чува под оружјем, од звезде која хоће да их отме, јер нема своје младе играче... ох вејт!

poyy

pre 7 godina

Dzikic je isto sto i zvezdin Grof.. Kad su zapoceli svoje poslove u kkp i fkcz bili su mi simpaticni, ali sam skapirao da su teske prevare. Mogu samo da rade (glume) u kursadzijama.

danilo

pre 7 godina

Najveca 2 promasaja u poslednjih 10ak godina bice Marinkovic i Andric....Andric je jos na pocetku bio kapiten....nikada ali nikada nije odigrao kada treba.....zadnje 2 utakmice je bez poena....zaista tuzno....veceras 4:0 za tri......odigra jednu pa ga nema 5....losa kretnja,uplasen,ne dize se na sut kada treba......a najvise amo se nadali pred pocetak sezone na njega i Marinkovica.....Vanja isto slabo....u svim vaznim utakmica ne postoji....

miki

pre 7 godina

Jedna velika trenerska prevara, i zabluda nas grobara, kada pogledamo tvoj cv, i vidimo da za 25 godina trenerskog staza tvoj najveci uspjeh je osvajanje jakog slovenackog prvenstva, valjda treba sve da nam bude jasno. Tvoja pojacanja u vidu Robinsona, Majstorovica, Ratkovice su ogledalo tvog rada i znanja, svaku bitnu utakmicu ove sezone si izgubio, imao bih puno toga da kazem, ali nemam zivaca vise TRENERCINO!!!

velja

pre 7 godina

šaljivdžija.... Ovakvim konferencijama za štampu i takvim monolozima se zamaskiraju odgovori na prava pitanja. Bolje je pričati o bilo čemu drugom nego o lošem šutu, loše spremljenoj ekipi, da se igra na individualni momenat a ne na timski igru.... I onda vi na konferenciju okrenete na špijunažu, CIA, zavere.... i novine pišu o tome a ne o problematičnoj igri

Saca

pre 7 godina

Kada si vec pomenuo Jankovica on je trebao da bude u Partizanu a ne u Olimpiji, ali sada je kasno. Gubite od ekipe koja nema navijace, ima 50 radnika koji imaju besplatne ulaznice i vi ne mozete da se priblizite takvoj ekipi. Da imaju 4000 gledalaca izgubili bi 30 razlike. Uzasna igra, stra trenirate svaki dan nije mi jasno.

milooraad

pre 7 godina

Dzikic: Ne bih da komentarisem sudjenje ali oni su izveli 20 slobodnih za poluvrijeme, bez obzira sto mi igramo taktiku koju sam ja smislio `napravi faul`, ne bih da komentarisem povredu Lukovica, ali mu je protivnicki igrac uletio klizeci i nagrdio mu nogu, ne bi da komentarisem ali bio je faul, ali ne bi da komentarisem.... Dzikic nista `ne bi da komentarise ali ipak sve iZkomentarise` ? Nego da ti u nekom trenutku nije palo na pamet da je ekipa Cedevite povukla rucnu kad su vidjeli kako vas gaze preko 20 razlike, skoro 60 poena za poluvrijeme ? Ono u sebi pomislili `kakav je ovo protivnik` pa se opustili ? Ne a ? Samo neka si ti ziv i zdrav Dzikicu ali izgleda da Canak ima mnogo veci autoritet kod igraca i da je puno bolji strateg....

sava

pre 7 godina

Svako ima pravo na nadu pa čak i Partizan.Jedino što je nada jedno a realnost drugo!Teško da ćeš ti ovaj mesec prelaziti Batrovce još jednom!

libero

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).
I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Tebi treba stručna pomoć. Jak specijalista za mentalno zdravlje. Konzilijum čak.

загор

pre 7 godina

ма не само што су вам у србији покрали буџет и отровали екипу, не само што вас судије сад краду (јер екипа која је направила више фаулова, та екипа је покрадена, то знамо, од дулоа смо чули), него чак и да све победите, отеће вам право да учествујете у ел.
све кад се сабере, ви сте велики морални победници. сам чин појављивања на терену у дресу паетизана је херојство. и то за које паре - 50 000 до 150 000 евра годишње, евентуално неки апартман на златибору. ма иди. свака част. да ви имате да дате играчима по милион или бар по 800 000 евра (пара зарађних од дроге, албанске мафије и трговине људима и националним интересима - као звезда што ради) или бар да вас не краду, где би вам крај био?!
не, не, не будите скромни. ви сте прави шампиони аба лиге. а ко ће да узме пехар, то је мање битно. нека зликовцима њихов пехар, нек се играју
XD

Krajina

pre 7 godina

Pa dobro ne treba se rugati što je Džile priznao da stvarno vole da se vraćaju u Zagreb, ja recimo isto volim da dođem u mesto gde mi je poreklo.

DaniloM

pre 7 godina

Dje je izjava trenera Cedevite sa konferencije ? Dje je odgovorio Dzikicu na ovu `prozivku kao da su nas `spijunirali`... Coek mu lijepo odgovori, da je jedan od njegovih pomocnih trenera svratio na poslednji trening Partizana pet minuta da vidi ko trenira (ko ce igrati) i da je to to... i ostatak je bio zanimljiv isto u vezi toga....

Nego jel neko primijetio sinoc sta je `karma` !? Dzikic koji tokom dana spinuje da Lukovic nece da igra (kao fora da prevari protivnika), a na kraju isti taj Lukovic se povrijedi posle manje od minuta igranja i sad ko zna oce li i sledecu igrati uopste !?!?

Lord

pre 7 godina

Bilo je 4-5 situacija, koraci Velickovica, 5i faul Birce. I jos par neshvatljivo dosudjenih prekrsaja za Cedevitu. Cak su i komentatori zanemeli na te sudijske greske, ne pronalazeci elemente da "odbrane te odluke". Bice 1:1 100%, dalje vidicemo.

JSD iz ZG

pre 7 godina

Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo...

Ma nema problema Džile, razumemo mi to... pa svako voli da se vrati kući bar na kratko kad je na privremenom radu u inostranstvu... nostalgija je to...

Dejan 1989

pre 7 godina

Jadan ti kad samo protiv vas protivnici izvode preko 20-30 slobodnih bacanja...Radis to takticki (kukavicki i odvratno) a posle jos prigovaras zbog toga...Nemas ti obraza prevaro... Bruka ste za celu Srbiju...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

загор

pre 7 godina

@MarcoPolo
па како да не дођемо у секцију коментара на вести о џилоу и дулоу. ту је увек највећи шоу: филозофија, комедија, литература, цитати, политика... да се мало одморимо од кошарке.
ево и ти си ме насмејао и још више ми поправио расположење :D , хвала. недеља и треба да буде дан за опуштање.

realnost

pre 7 godina

Ako vec i pobedi cedevita i udje u finale moze samo da posmatra utakmicu protiv crvene zvezde i da se moli da ne izgubui preko 30 razlike.

Beca

pre 7 godina

Kada je bila aktuelna prica o salmoneli i nabrajanju koliko je Prtizan oslabljen, tvrdio sam (kao zvezdas) da se sa tog spiska izbaci Dzikic jer je Canak bolji. Lupajte i jedni i drugi minuse, ali mislim da sam u pravu.

Stole

pre 7 godina

"Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo."....koliko ovaj covek lupeta, kad on daje izjavu niko zivi ne zna sta je hteo reci.Ako voli da dolazi u Zagreb, onda to nije "problem" kako je tu recenicu poceo.Lik je smesan i kao trener,tera Vrapca da pravi faul sa kojim ide u bonus, da bi mogao uzeti tajm aut i reći igracima da igraju bez faulova...njega ne podnose ni najveci grobari,ali pričaju suprotno da ne bi postojecu bruku još više uvećavali!

BBRS

pre 7 godina

Kako te samo nije sramota?!
Zgazili vas ljudi, malo popustili pri kraju i vi odmah mislite da ste bolji!
Shvatite već jednom, vi ste cirkus!!!

Bane

pre 7 godina

Trener Partizana je definitivno izgubio kompas, igra je katastrofa, izmene smešne, pre par meseci je trebao biti smenjen, neinteresantan , dosadan, cirkuzant, koji bezuspešno pokušava da kopira Duleta, a nije mu ni do kolena ni po duhovitosti, inteligenciji, a ponajmanje po znanju košarke što nam je sada najbitnije, a po mom mišljenju najveći domet ove sezone su ove ne znam samo kome zanimljive konferencije. Druže moj, napravi neku igru, bilo kakvu igru sa ovim jadnim timom, pa onda zabavljaj novinare, ili bolje, samo se skloni tamo gde vole takve komedijase... Zagreb ćeš videti ove sezone samo ako te Bog pogleda i navijači te poguraju jer sa svojom igrom, filozofijom, i znanjem ne možeš do Novog Beograda...

Mrki

pre 7 godina

Kralj. Znamo mi da vi volite doći u Zagreb, domaći je to teren i lepo je igrati u njem.
Sa pisuđenim navijačima u BG je puno teže.

Ranke

pre 7 godina

Nazalost Dzikic ponovo pokazao da nije dorastao da bude trener KK Partizan. Ocajno selektirana ekipa na pocetku sezone.Tesko je naci reci kojima bi se moglo opisati trenutno kosarkasko stanje Gordona, Robinsona i Majstorovica. Epski promasaj Dzikica u slekciji igraca. A da, da ne zaboravim Ratkovicu, ipak se sad visi zasto nije prosao probu kod Duleta Vujosevica. Vreme je da Dzikic ode , i svoju filozofiju kosarke bez plana i bez odbrane , i bez pravog centra ponese u neki petoplasirani klub u Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji. veliko razocarenje za grobare!

MarcoPolo

pre 7 godina

pazi ovi železnikovci što su okupirali vest koja nema veze sa njima...
koliko vas bre boli što znate istinu da ste u stvari mali klub iz železnika,da uporno poturate neke nebuloze...samo se više dogovorite,aleksandrovac ili zagreb. jedno je sigurno,oba grada su metropole za železnik. a šta tek reći za beograd,jer koliko god lupetali gluposti,Partizan je iz Beograda.

vladakg

pre 7 godina

Navijacima Zvezde nijedan trener Partizana ne valja.
Vujosevic dok je godinama osvajao titule, Dzikic
koji ne osvaja im ne valja jer je Vujosevic osvajao.
Najbolje ,da Partizan nema trenera,da ne postoji,
da Srbija promeni ime u Crvena Zvezda.

bota

pre 7 godina

Neki navijaci Partizana ne znaju sta hoce.Prosle sezone Dzile heroj, ove sezone ne valja.Ne razumem. To su oni koji verovatno kritikuju da bi nesto napisali,ali sreca da u klubu njih nista i ne pitaju.

I teško je i nije

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može biti grobar i toliko kritikovati sve što je vezano za Partizan. Ili ga voliš, ili nisi grobar.
Loša igra, slab trener, loša selekcija?! Momci se vraćaju poslije povreda i trovanja, sve je to normalno, ne mogu odmah biti u top formi, trebala im je ovakva utakmica. Džikić je veliki čovjek, trener sa NBA iskustvom i titulom u evropskom takmičenju, i grobar, to je pokazao i dokazao. Ne imitira nikoga, svoj je i poseban, ne treba ga ni uporedjivati ni s kim. Selekcija igrača najmanje zavisi od želje, pored novca ima još dosta razloga zbog kojih u konačnici nekog imaš ili nemaš u ekipi.
Vjerujem u pobjedu u seriji, vjerujem u momke da će ostaviti sve što imaju na terenu. Vjerujem da nas ima dovoljno da vjerujemo da poraz nije opcija.

Ant

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Hvala Bogu napreduje medicina, daj Boze da i za takve pronadju lek, mada ovim tempom ne vidim da ces doziveti, ali se iskreno nadam jbg.... A gde si ti rodjen sa takvim razmisljanjemn - znas onaj vic: Cuti sine ,kakva je zurka bila.....

duh sa sekirom

pre 7 godina

zanimljivi ali ipak ograničeni komentari iz predgradja, njihova želja za nasladjivanjem govori da su kompleksi utkani u gene, a suptilnim pominjanjem Duleta saznajemo i ko im je promenio DNK.

misko

pre 7 godina

Bucko. Bio si pomocni trener u NBA ekipama. Pa gde si video da najbolji igraci ulaze 10`om minutu ili na 15 razlike za protivnika. Cuo si valjda za startere. a Novica i Hecer su valda to, ili je mozda pocetak sezone pa uigrvas ekipu!

Dule

pre 7 godina

Daj ulazi Miško u klub i sa sobom povedi Milojevića za trenera , a oteraj Todorića,Šilobada i ostale parazite da napokon živnemo!!!

Deki

pre 7 godina

Ne može se u meč ulaziti protiv individualno jačih blago, meko u odbrani. To ste tek shvatili u drugom poluvremenu? Ne ide tako. Kako je Lester osvojio prvenstvo, a evo dobro gura i u LŠ.

libero

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).
I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Tebi treba stručna pomoć. Jak specijalista za mentalno zdravlje. Konzilijum čak.

Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.

Lord

pre 7 godina

Bilo je 4-5 situacija, koraci Velickovica, 5i faul Birce. I jos par neshvatljivo dosudjenih prekrsaja za Cedevitu. Cak su i komentatori zanemeli na te sudijske greske, ne pronalazeci elemente da "odbrane te odluke". Bice 1:1 100%, dalje vidicemo.

zoran

pre 7 godina

Opa, Dzilo je malo nervozan. Predstavljao se kao smeker i gospodin ali cim pocne da gubi menja se ploca. Opusteno Dzilo i veruj mi, necete se videti za 14 dana osim ako odes turisticki na pice. Pohvala sto si od Duloa pokupio fore sa najavama igraca koji ne igraju a posle prva petorka.

MarcoPolo

pre 7 godina

pazi ovi železnikovci što su okupirali vest koja nema veze sa njima...
koliko vas bre boli što znate istinu da ste u stvari mali klub iz železnika,da uporno poturate neke nebuloze...samo se više dogovorite,aleksandrovac ili zagreb. jedno je sigurno,oba grada su metropole za železnik. a šta tek reći za beograd,jer koliko god lupetali gluposti,Partizan je iz Beograda.

загор

pre 7 godina

само шоу, алхемија и рокенрол! евролига плаче за европским селтиксима - триста милиона људи је потписало петицију да се партизан врати у елиту уз претњу да у супротном неће гледати кошарку. бартомеу је сео у свог сеата ибицу, пустио цд са "игра рокенрол цела југославија" и кренуо за београд да моли тодорића и пековића да се врате у евролигу. пренос његовог ходочашћа у београд је на званичној страни евролиге...
ин д мин тајм у овом нашем универзуму, један озбиљан клуб из загреба је рутински славио против другог загребачког клуба. овај други загребачки клуб је играо са неким половним играчима, јер изгледа крију бисере из своје, најбоље на свету, кошаркашке школе. послали су их у игокеу да се кале и да их миле додик чува под оружјем, од звезде која хоће да их отме, јер нема своје младе играче... ох вејт!

miki

pre 7 godina

Jedna velika trenerska prevara, i zabluda nas grobara, kada pogledamo tvoj cv, i vidimo da za 25 godina trenerskog staza tvoj najveci uspjeh je osvajanje jakog slovenackog prvenstva, valjda treba sve da nam bude jasno. Tvoja pojacanja u vidu Robinsona, Majstorovica, Ratkovice su ogledalo tvog rada i znanja, svaku bitnu utakmicu ove sezone si izgubio, imao bih puno toga da kazem, ali nemam zivaca vise TRENERCINO!!!

vladakg

pre 7 godina

Navijacima Zvezde nijedan trener Partizana ne valja.
Vujosevic dok je godinama osvajao titule, Dzikic
koji ne osvaja im ne valja jer je Vujosevic osvajao.
Najbolje ,da Partizan nema trenera,da ne postoji,
da Srbija promeni ime u Crvena Zvezda.

duh sa sekirom

pre 7 godina

zanimljivi ali ipak ograničeni komentari iz predgradja, njihova želja za nasladjivanjem govori da su kompleksi utkani u gene, a suptilnim pominjanjem Duleta saznajemo i ko im je promenio DNK.

poyy

pre 7 godina

Dzikic je isto sto i zvezdin Grof.. Kad su zapoceli svoje poslove u kkp i fkcz bili su mi simpaticni, ali sam skapirao da su teske prevare. Mogu samo da rade (glume) u kursadzijama.

vuckolfc

pre 7 godina

ovaj Dzikic je najveci demamgog od svih trenera..prvo ,pokusava iz petnih zila da bude duhovit,zanimljiv,vickast ili sta vec ,a nije svestan koliko mu to lose ide..drugo,mesec dana se zna da ce igrat sa Cedevitom i izadju na teren kao da su dosli na ekskurziju,a to je do trenera.moram pomenuti i jedan sindrom za koji sam mislio da je svojstven samo za fudbalere ,a radi se o sledecem;godinama Srbija u fudbalu gubi u prvom poluvremenu 1;0 2:0 3:0 ,nebitno je ..do kraja utalmice damo neki pocasni gol (jako retko) ili ostane rezultat sa poluvremena i posle utakmice trener i igraci kazu u glas da su pokazali u nastavku da mogu igrati s protivnikom..tako i DZile ,kaze bilo na dve lopte..pa prijatelju jel treba da te neko odvali poluvreme 20 i da na kraju bude 40 da bi ti priznao da si jako lose spremio ekipu???

milooraad

pre 7 godina

Dzikic: Ne bih da komentarisem sudjenje ali oni su izveli 20 slobodnih za poluvrijeme, bez obzira sto mi igramo taktiku koju sam ja smislio `napravi faul`, ne bih da komentarisem povredu Lukovica, ali mu je protivnicki igrac uletio klizeci i nagrdio mu nogu, ne bi da komentarisem ali bio je faul, ali ne bi da komentarisem.... Dzikic nista `ne bi da komentarise ali ipak sve iZkomentarise` ? Nego da ti u nekom trenutku nije palo na pamet da je ekipa Cedevite povukla rucnu kad su vidjeli kako vas gaze preko 20 razlike, skoro 60 poena za poluvrijeme ? Ono u sebi pomislili `kakav je ovo protivnik` pa se opustili ? Ne a ? Samo neka si ti ziv i zdrav Dzikicu ali izgleda da Canak ima mnogo veci autoritet kod igraca i da je puno bolji strateg....

I teško je i nije

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može biti grobar i toliko kritikovati sve što je vezano za Partizan. Ili ga voliš, ili nisi grobar.
Loša igra, slab trener, loša selekcija?! Momci se vraćaju poslije povreda i trovanja, sve je to normalno, ne mogu odmah biti u top formi, trebala im je ovakva utakmica. Džikić je veliki čovjek, trener sa NBA iskustvom i titulom u evropskom takmičenju, i grobar, to je pokazao i dokazao. Ne imitira nikoga, svoj je i poseban, ne treba ga ni uporedjivati ni s kim. Selekcija igrača najmanje zavisi od želje, pored novca ima još dosta razloga zbog kojih u konačnici nekog imaš ili nemaš u ekipi.
Vjerujem u pobjedu u seriji, vjerujem u momke da će ostaviti sve što imaju na terenu. Vjerujem da nas ima dovoljno da vjerujemo da poraz nije opcija.

velja

pre 7 godina

šaljivdžija.... Ovakvim konferencijama za štampu i takvim monolozima se zamaskiraju odgovori na prava pitanja. Bolje je pričati o bilo čemu drugom nego o lošem šutu, loše spremljenoj ekipi, da se igra na individualni momenat a ne na timski igru.... I onda vi na konferenciju okrenete na špijunažu, CIA, zavere.... i novine pišu o tome a ne o problematičnoj igri

Ant

pre 7 godina

Naravno, Dzilou, da vam je lepo u zavicaju - tu ste rodjeni, tu vam je dom (za koji ste spremni).

I nama je lepo u Beogradu, u Srbiji - tu smo rodjeni.
(Zvezda sampion, Partizan mars u Zagreb, 18. mart 2017 22:33)

Hvala Bogu napreduje medicina, daj Boze da i za takve pronadju lek, mada ovim tempom ne vidim da ces doziveti, ali se iskreno nadam jbg.... A gde si ti rodjen sa takvim razmisljanjemn - znas onaj vic: Cuti sine ,kakva je zurka bila.....

Saca

pre 7 godina

Kada si vec pomenuo Jankovica on je trebao da bude u Partizanu a ne u Olimpiji, ali sada je kasno. Gubite od ekipe koja nema navijace, ima 50 radnika koji imaju besplatne ulaznice i vi ne mozete da se priblizite takvoj ekipi. Da imaju 4000 gledalaca izgubili bi 30 razlike. Uzasna igra, stra trenirate svaki dan nije mi jasno.

Dule

pre 7 godina

Daj ulazi Miško u klub i sa sobom povedi Milojevića za trenera , a oteraj Todorića,Šilobada i ostale parazite da napokon živnemo!!!

sava

pre 7 godina

Svako ima pravo na nadu pa čak i Partizan.Jedino što je nada jedno a realnost drugo!Teško da ćeš ti ovaj mesec prelaziti Batrovce još jednom!

danilo

pre 7 godina

Najveca 2 promasaja u poslednjih 10ak godina bice Marinkovic i Andric....Andric je jos na pocetku bio kapiten....nikada ali nikada nije odigrao kada treba.....zadnje 2 utakmice je bez poena....zaista tuzno....veceras 4:0 za tri......odigra jednu pa ga nema 5....losa kretnja,uplasen,ne dize se na sut kada treba......a najvise amo se nadali pred pocetak sezone na njega i Marinkovica.....Vanja isto slabo....u svim vaznim utakmica ne postoji....

JSD iz ZG

pre 7 godina

Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo...

Ma nema problema Džile, razumemo mi to... pa svako voli da se vrati kući bar na kratko kad je na privremenom radu u inostranstvu... nostalgija je to...

Stole

pre 7 godina

"Imam jedan problem, a to je što mi stvarno volimo da dođemo ovde, pa ćemo morati da se vratimo. Za 14 dana se vidimo ponovo."....koliko ovaj covek lupeta, kad on daje izjavu niko zivi ne zna sta je hteo reci.Ako voli da dolazi u Zagreb, onda to nije "problem" kako je tu recenicu poceo.Lik je smesan i kao trener,tera Vrapca da pravi faul sa kojim ide u bonus, da bi mogao uzeti tajm aut i reći igracima da igraju bez faulova...njega ne podnose ni najveci grobari,ali pričaju suprotno da ne bi postojecu bruku još više uvećavali!

Mrki

pre 7 godina

Kralj. Znamo mi da vi volite doći u Zagreb, domaći je to teren i lepo je igrati u njem.
Sa pisuđenim navijačima u BG je puno teže.

DaniloM

pre 7 godina

Dje je izjava trenera Cedevite sa konferencije ? Dje je odgovorio Dzikicu na ovu `prozivku kao da su nas `spijunirali`... Coek mu lijepo odgovori, da je jedan od njegovih pomocnih trenera svratio na poslednji trening Partizana pet minuta da vidi ko trenira (ko ce igrati) i da je to to... i ostatak je bio zanimljiv isto u vezi toga....

Nego jel neko primijetio sinoc sta je `karma` !? Dzikic koji tokom dana spinuje da Lukovic nece da igra (kao fora da prevari protivnika), a na kraju isti taj Lukovic se povrijedi posle manje od minuta igranja i sad ko zna oce li i sledecu igrati uopste !?!?

realnost

pre 7 godina

Ako vec i pobedi cedevita i udje u finale moze samo da posmatra utakmicu protiv crvene zvezde i da se moli da ne izgubui preko 30 razlike.

Ranke

pre 7 godina

Nazalost Dzikic ponovo pokazao da nije dorastao da bude trener KK Partizan. Ocajno selektirana ekipa na pocetku sezone.Tesko je naci reci kojima bi se moglo opisati trenutno kosarkasko stanje Gordona, Robinsona i Majstorovica. Epski promasaj Dzikica u slekciji igraca. A da, da ne zaboravim Ratkovicu, ipak se sad visi zasto nije prosao probu kod Duleta Vujosevica. Vreme je da Dzikic ode , i svoju filozofiju kosarke bez plana i bez odbrane , i bez pravog centra ponese u neki petoplasirani klub u Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji. veliko razocarenje za grobare!

Krajina

pre 7 godina

Pa dobro ne treba se rugati što je Džile priznao da stvarno vole da se vraćaju u Zagreb, ja recimo isto volim da dođem u mesto gde mi je poreklo.

bota

pre 7 godina

Neki navijaci Partizana ne znaju sta hoce.Prosle sezone Dzile heroj, ove sezone ne valja.Ne razumem. To su oni koji verovatno kritikuju da bi nesto napisali,ali sreca da u klubu njih nista i ne pitaju.

BBRS

pre 7 godina

Kako te samo nije sramota?!
Zgazili vas ljudi, malo popustili pri kraju i vi odmah mislite da ste bolji!
Shvatite već jednom, vi ste cirkus!!!

загор

pre 7 godina

ма не само што су вам у србији покрали буџет и отровали екипу, не само што вас судије сад краду (јер екипа која је направила више фаулова, та екипа је покрадена, то знамо, од дулоа смо чули), него чак и да све победите, отеће вам право да учествујете у ел.
све кад се сабере, ви сте велики морални победници. сам чин појављивања на терену у дресу паетизана је херојство. и то за које паре - 50 000 до 150 000 евра годишње, евентуално неки апартман на златибору. ма иди. свака част. да ви имате да дате играчима по милион или бар по 800 000 евра (пара зарађних од дроге, албанске мафије и трговине људима и националним интересима - као звезда што ради) или бар да вас не краду, где би вам крај био?!
не, не, не будите скромни. ви сте прави шампиони аба лиге. а ко ће да узме пехар, то је мање битно. нека зликовцима њихов пехар, нек се играју
XD

загор

pre 7 godina

@MarcoPolo
па како да не дођемо у секцију коментара на вести о џилоу и дулоу. ту је увек највећи шоу: филозофија, комедија, литература, цитати, политика... да се мало одморимо од кошарке.
ево и ти си ме насмејао и још више ми поправио расположење :D , хвала. недеља и треба да буде дан за опуштање.

Dejan 1989

pre 7 godina

Jadan ti kad samo protiv vas protivnici izvode preko 20-30 slobodnih bacanja...Radis to takticki (kukavicki i odvratno) a posle jos prigovaras zbog toga...Nemas ti obraza prevaro... Bruka ste za celu Srbiju...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beca

pre 7 godina

Kada je bila aktuelna prica o salmoneli i nabrajanju koliko je Prtizan oslabljen, tvrdio sam (kao zvezdas) da se sa tog spiska izbaci Dzikic jer je Canak bolji. Lupajte i jedni i drugi minuse, ali mislim da sam u pravu.

Bane

pre 7 godina

Trener Partizana je definitivno izgubio kompas, igra je katastrofa, izmene smešne, pre par meseci je trebao biti smenjen, neinteresantan , dosadan, cirkuzant, koji bezuspešno pokušava da kopira Duleta, a nije mu ni do kolena ni po duhovitosti, inteligenciji, a ponajmanje po znanju košarke što nam je sada najbitnije, a po mom mišljenju najveći domet ove sezone su ove ne znam samo kome zanimljive konferencije. Druže moj, napravi neku igru, bilo kakvu igru sa ovim jadnim timom, pa onda zabavljaj novinare, ili bolje, samo se skloni tamo gde vole takve komedijase... Zagreb ćeš videti ove sezone samo ako te Bog pogleda i navijači te poguraju jer sa svojom igrom, filozofijom, i znanjem ne možeš do Novog Beograda...

Deki

pre 7 godina

Ne može se u meč ulaziti protiv individualno jačih blago, meko u odbrani. To ste tek shvatili u drugom poluvremenu? Ne ide tako. Kako je Lester osvojio prvenstvo, a evo dobro gura i u LŠ.

misko

pre 7 godina

Bucko. Bio si pomocni trener u NBA ekipama. Pa gde si video da najbolji igraci ulaze 10`om minutu ili na 15 razlike za protivnika. Cuo si valjda za startere. a Novica i Hecer su valda to, ili je mozda pocetak sezone pa uigrvas ekipu!