Petak, 17.03.2017.

19:35

Kirjos se otrovao, Federer u polufinalu bez borbe

Nik Kirjos bio je prinuđen da preda četvrtfinalni okršaj na Mastersu u Indijan Velsu Rodžeru Federeru jer se otrovao hranom.

Izvor:

Kirjos se otrovao, Federer u polufinalu bez borbe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

278 Komentari

Sortiraj po:

mister No

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!
(Kladioničarka, 17. mart 2017 20:31)

Posto je predao pre pocetka meca,racuna se kvota 1.

udri ga bre

pre 7 godina

Jao, sramota! Zar ovakoo ovom mladom čoveku? Eto, Novak dao da ga pobedi, kako bi Kirjus oprobao svoju snagu i veštine sa revolucionarnim Federerom, a vi ovako! Ovaj mladi i talentovani Australijanac se trudi da bude što bolji i lepo se ponaša, a vi ko uštve! Napadate i njega i Rođera, kome nameštaju stvari iz meča u meč, ne bi li stoposto na kraju bio bigšit! Sram vas bilo, i trebalo bi Novaka da nap'adaate, što izmišlja nove i nove povrede, a u stvari želi da troši teške milione dolara, koje je zaradio uz pomoć pacera što ih je pobedjivo ko od šale. Daklem, uštve jedne, sramota, sramota bre! Ponašate se ko aktivisti-sendvičari, ovih polupimenih. Sramota bre sramota!

gologuzov

pre 7 godina

Kako znam, a i danas sam o tome još više saznao u emisiji SK, na IW su angažovani izuzetno poznati šefovi.
Svi igrači listom kažu da je klopa izvanredna.
Jedino je taj kengur pokvario stomak. ..
Dobro su neki rekli da velika imena donode veliku lovu pa je sve moguće. Mogli su Rolex i Nike baciti mu u šešir novac veći nego što dobija pobednik. A znamo: bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
...a to zna i ovaj mangup.

Bojan

pre 7 godina

(Danica, 18. mart 2017 12:30)
sta je neekonomicno u Noletovom tenisu?
mislis da je kratko trajao?
Novak i dalje traje (on je drugi na listi), ali i da se sada penzionise u top 10 je po broju dobijenih meceva, treci po broju dobijenih slem meceva, prvi po broju masters titula, cetvrti po broju slemova, drugi po broju zavrsnih mastersa. Zatim peti po broju nedelja na prvom mestu, cetvrti po broju nedelja u top3, covek je 10 godina jedan od prva cetiri tenisera sveta, i Federerov niz je trajao toliko pa je poceo da pokazuje znake habanja i sad funkcionise po principu, ako je spreman, doci ce do zavrsnice, ako nije, ispada od raznih levaka.

Novek je vec po trajanju u vrhu teniske istorije. Federer i Konors su ispred, po nekim parametrima i Lendl, ali to je to.

Lule

pre 7 godina

Ne znam zašto IW toliko radi protiv Federera.
Namestili su Federeru užasno tešku polovunu žreba, sve jake su mu tamo nabili, i jos da ako prodje, ima u finalu ili Wawrinku ili Marrya. I podlogu su usporili, valjda da bilje odgovora usporenim Nadalima i Djokovićima.
Meč sa Nadalom su mu namestili po vrućini i sa samo 17 sati pauze od predhodnog meča.
Ali Rodja kao da se ne obazire. Razvaljuje onaj bekhend kako niko nikada nije. A tek ona iskošena serva na obe strane. Razbija. Najbolje igranje tenisa u istoriji.

Danica

pre 7 godina

@VUK

I ti mi dodješ neki apologeta i branilac lika i dela, sve u cilju "Novak je i dalje veliki, Nedodirljiv, ali, eto, i biologija je protiv njega". Pa što nije razvijao ekonomičan tenis kao sto su Federer, Agasi, Sampras? Zašto nikada nije naučio volej? Zašto mu je servis tako nepouzdan? Smeč mu je komedija. Zašto nikada nema plan B? To jest, ima ga - kad mu ne ide, onda primenjuje plan A sa još više trčanja i vraćanja dok protivnik ne padne (ako padne. A sve manje padaju).

anica

pre 7 godina

Federer, ima mana, koje sam eto prebrodila zbog njegovog fiz izgleda, ali sam vremenom uvidela sta je kljuc njegovog uspeha...ta doza hladnoce koju poseduje, a otkud znas kakav je privatno? Zato ovako blista, naravno da je zbog Mirke, na prvom mestu. Voli te majka otac porodica, zena, sta siris ljubav vazduhom i dajes srca, mnogo neozbiljno sa osobu od 30 godina i roditelja. Pored uspesnog muskarca stoji jaka zena, stabilna. On deluje da je hladan, ali iz primera se vidi da ume da balansira zivot...divna supruga(mogu pojedini da joj se podsmevaju koliko hoce, zmaj je), 4 dece, procvetao i pupi kao pupoljak u poznim danima, volja za zivotom tenisom. Je l jede salate, travuljine? Jede naravno, kao prilog. 4 vrste mesa ima na tanjiru, Novak je alergican na gluten, i uvek je imao poseban rezim ishrane, ali ovaj rezim u zadnje vreme nije za coveka koji se bavi sportom. Federer je oduvek imao stomak, i gradjom ne izgleda kao sportista uopste vec kao obican covek iz naroda.

Stameni

pre 7 godina

Zamislite psihičko stanje nolobotova. Toliko su očajni, da žrtvuju i svoj mozak i logiku i pristojnost, pa lažu, izmišljaju, majmunišu se, samo da nekako održavaju i nekako produžavaju iluziju da je njihov Nolo nešto veliko.

Majk

pre 7 godina

(ferplej, 18. mart 2017 04:16)

Nadal kao i ostali španski teniseri su menjali krv dok je to bilo dozvoljeno ili nije bilo regulisano kako treba, sada to više ne može. Novak je rekreativno išao non-stop u hiperbaricnu komoru, sada je to dozvoljeno samo ako imaš povredu.

Tereni se uvek šteluju po igračima ili stilu tenisa koji je profitabilan tako da od 2007/8 kreću sporije podloge koje favorizuju defanzivnu igru da bi teniski mečevi trajali što duže. Indian Wells je stelovao teren po ?okoviću i to nije nikakva tajna, on i Leri su jako dobri prijatelji.

Poenta priče je da su svi igrači u vrhu tenisa u istom sosu i ni jedan nije nevin niti je jadan David koji se bori protiv nekog Golijata. Svi su oni povlašćeni Golijati koji su pre svega zaslužili da budu to što jesu.

VUK

pre 7 godina

@anica..vidim da stručno analiziraš i pratiš Novakovu karijeru. Trebaju mi odgovori: koja ženica je bila uz Novaka od prvog osvojenog trofeja do poslednjeg ovog janura 2017? Da li je i u periodu kada je dominirao svetskim tenisom ,Novak imao kontrolisan režim ishrane? Da li ti pada na pamet možda da defanzivni igrači,oni koji 90% meča provode iza osnovne linije i koji se duplo više kreću,proklizavaju ...duplo više i troše. Takvi igrači imaju kraće karijere.Pogledaj Nadala pre dve godine i danas Novaka.Potpuno ista priča. Analiziraj vreme i potrošnju energije na mečevima Nadala i Novaka u jednoj deceniji. Skoro duplo više vremena su proveli na terenu od Federera koji je 5-7 godina pre njih ušao u svet profi tenisa. Jednostavno potrošili se momci.Mogu da bljesnu na trenutak,ali kontinuitet dobrih mečeva je više teško dostići posle 10-12 godina maratonskih mečev..Isto je i u drugim sportovima..npr. fudbal ..sportski vek golmana je i do 40 godina, bek igra do 35-37god..a napadači maksimum 31-33 god jer imaju više duela,skokova,sprinta...telo nije svemoguće...Lepo nam je bilo da se divimo Novaku kad je imao 25 godina i proklizavao po betonu do besvesti...danas plaća cenu..telo se zamorilo..za njegov stil je neophodna savršena fiz.sprema i mlado telo.Serverima je lako. Nema trčanja,klizanja...i duplo manje su na terenu.Nekome je taj ofanzivni tenis zanimljiv.Poeni sa 4 razmene. Možda je Anice draga uzrok krize kod Novaka ipak sportska realnost njega kao sportiste..ne bobica,ženice i žute štampe..ti beše akademski građanin?

mojmilo

pre 7 godina

hahahahaha kakav lik.
hahahaha kakvi likovi.
u teniju nihe problim ni doping ni namestanje meceva. ne. u tenisu su problem oni koji sve to namerno dozvoljavaju!

Melenci

pre 7 godina

anice,a zasto mislis da su zena krilca i bataci krivi za Noletov mali pad,zastoj u karijeri?Zar mislis da je Nole toliko slabog karaktera da moze bilo ko da ga vrti oko malog prsta?Nole je sa Jelenom sigurno deceniju dakle i u vreme Noletove dominacije,tako da nisi u pravu.Jednostavno zamorila se masina.Nole se vraca budi sigurna u to,samo sto treba vremena i mnogo treninga za ponovni uspon.Sa druge strane jako je ruzno mestati se u bilo ciji privatan zivot.Nole je izabrao,voli je,na nama je da je prihvatimo ili da se okrenemo drugom sportisti.Za ishranu opet nije Jelena "kriva"nego Noletova alergija koja ga je mucila,a pocelo je sve sa glutenom.I tako redom.

ferplej

pre 7 godina

Kao i u svemu danas tako se i u sportu, a time i u tenisu sve radi zbog novca. Zna se da su Federer i Nadal najomiljeniji teniseri i da se za njihove meceve uvek trazi karta vise, znaci na njima je najbolja zarada. Tako da je moje misljenje da se njima pomaze na sve nacine da uspeju, dopustaju im dopinge, prilagodjavaju terene, potplacuju druge tenisere... Za Nadala je prosto javna tajna da se dopingovao, dok se nije oglasila ona francuska novinarka pa su morali malo da stanu sa tim jer se prosirilo u javnost. Iza Federera stoje mnogo jaki ljudi, svi znamo da je on najveca faca tenisa i koji se kes vrti oko njega. Obojica su odlicni teniseri, stvarno jedni od najboljih u istoriji, ali ujedno i oni od kojih se najvise profitira i mislim da ne bi bez svih tih "pomoci" uspeli ono sto su uradili u tenisu. Moze da kaze ko sta hoce, ali ako se u svetu na sitnim stvarima za sitne pare vara i cuti sto onda se to isto ne bi radilo za mnogo vece pare od koga ce svi ti "veliki" ljudi da profitiraju. Tako da ce ovo biti Federerov veliki "comeback" ove godine kao Nadalov 2013. Kao sada je odjednom sa 36 godina onaj stari.

Dike.

pre 7 godina

Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali tenis je postao odvratniji od LŠ po nameštanju!!!! Strašno!!!! Nisam verovao u teorije zavere protiv Novaka i bilo koga iako je bilo mnogo razloga za to. Ali posle ovog AO i sad IW ovo je stvarno smešno!!! Da ne kažem odvratno!!! Kako sramno namešteni prvi GS sezone sa ispadanjem Mareja u trećem kolu i ovde u prvom,odvratno!!! Ajde Novak u slaboj formi,ali Marej....pa on je terminator trenutno...pobedio bi svu trojicu zajedno...a gubi od nekog Borata!!!

zainteresovani

pre 7 godina

Ha-ha onaj Dylan Dog nestao, sakrio se posle onih optimistickih analiza a ovaj lik sto ga je zamenio razbija. Samo napred majstore! Ha-ha

Noleaux ne idi u Majami!!!

Patrick

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako
(Bilja, 17. mart 2017 23:06)

Patrick zna,ima da se ode i to na planetu Namek.Prilicno a opet dovoljno daleko od ove nase planete.Dao sam ti predlog Biljo.A kako?Pokusaj da se ukrcas na neku kapsulu.

Patrick

pre 7 godina

Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su. 
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10) 

Ne znaju/mo,prosvetli nas/ih Oce Pistole Pite.

Beos

pre 7 godina

@Nole mi te volimo
Vidi, ti navijas za Novaka, tako da si pristrasan, sto je logicno. Nije on protiv Del Potra odigrao nikakav narocito dobar mec, odigrao je solidan mec protiv slabog protivnika, sto je tebi kao navijacu delovalo impresivno. Del Potro nije vise jak protivnik, covek prakticno nema bekhend i to je to. Nivo u tom mecu nije nista posebno. Pogledaj malo na kakvom je nivou igrao Federer protiv Nadala, koji je u ovom trenutku u samom vrhu po formi i kvalitetu igre. Te price o odmoru i vrucini su za malu decu. I po vecim vrucinama su teniseri igrali i sa manjim pauzama pa su pobedjivali. Nista strasno. Tebi deluje strasno jer te u to ubedjuju tabloidi. Kao student sam tokom letnjeg raspusta uvek radio na gradjevini. A to je tek posao! Kopas temelje, vuces, guras, nosis od 6-7 ujutru do 19-20h uvece, ceo dan. Przi sunce, temperature ogromne, napor mnogo veci nego udaranje loptice, a nema pauze na svaka 2-3 minuta, nema sokica, nema hladovine, nema masaze posle posla, hladne kupke, lekova protiv bolova itd. I onda spavas jedno 7-8 sati pa opet na fizikalisanje. I nikakvih problema. E onda za sportistu ne bi trebalo da bude toliko tesko da odigra mec posle 18 sati pauze. Tako da nema potrebe da preterujes, Novak je posteno izgubio od u ovom trenutku boljeg rivala i nema tu sta da se prica i da se traze opravdanja.

Dragan

pre 7 godina

Hoce li Nik igrati u Majamiju, ako se otrovao kako ovaj novinar objavi ovo danas.Volio bih da dodje kengur sebi da mu Novak vrati ovaj poraz.Sve je moguce i izvodljivo od ovih danasnjih tenisera.

delboj

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...
(zoran, 17. mart 2017 22:23)

Izgleda da je Novak najpredaniji u tom radu.

Ne znam da li je sve zbog malog krstića, ali od tad pad počinje.

pre 7 godina

Đoković je do svog uspeha stizao preko 7 setova igre, jer toliko su nekad njegove borbe trajale.

Malo šta je osvajao bez borbe i mučenja i sebe, i protivnike, i navijača i svojih i one tuđih.

Taman misliš pobeđen je, a Nole se uzdigne i sledi četkanje. Taman misliš dobio je, a protivnik poludi, ide na sve ili ništa, pa krenu udarci bezumno jaki i precizni, ali Nole strpljivo izvuče snagu poritvniku i očetka.
Borbe, ludila, sati stresa, meč lopte, brejk lopte, spašene, jedva sticane, ali Nole je još davne 2011. zadužio srpski tenis nemerljivo.

Sve posle je san ljubitelja sprota u Srbiji i onih koji taj sport cene, a noćna mora svih koji ga u svom bunilu ne cene.

...Ludila, borbe, stresovi i neprespavane noći i nagrada za sve "Nole slam"! Što su strani mediji ispratili kao da je uzeo čelendž turnir. Ali ako je od germana, to je onda prirodno.

A, prvo se na tron popeo Vimbldonom. Pa se RG konačno uzmima i to u nikad bolji čas, u pomenutom Nole slemu.

I sećam se svega, pa nekako i toga da je mali drveni krstić oko vrata bivao ljubljen, više srcem i umom nego usnama.

A onda kreću gurui, meditacije, čuda neka "moderna", a ako moda i zdrav duh i psiha imaju nešto zajedničko onda i ja imam zajedničko sa armadilom.

Pa Mari uzima tron preko meča koji nije ni igran, predaje mu protivnik. Federer se vraća kao penzioner srećnim žrebanjem i solidnom igrom. Nole par godina samo jedno 1/4 finale, sad mu je uspeh tu doći. Kako ga ko pobedi sledeće kolo bolestan...

Теча

pre 7 godina

Nedugo zatim, reči podrške uputio mu je i Federer.
"Nadam se da ćeš brzo ozdraviti".

...Наравно уз осмех, Роџа је изоставио: "Што се мене тиче, можеш већ сутра!"

milan

pre 7 godina

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.
(Majk, 17. mart 2017 20:56)
Nije tacno , omiljeni igrac Larry Elisona je Rafael Nadal.
Od ove godine direktor turnira je jos uvek aktivni teniser i licni prijatelj Federera -Tommy Haas

Rudy

pre 7 godina

Kada je Federer predao Novaku zbog povrede onda nije bilo namesteno nego se Federer uplasio, sad je kao namesto samo da se Novak Sj.be.

lis

pre 7 godina

Kakav bre del Potro. Covek je imao vise operacija nego titula, forhend je super, ali to nije jedini udarac, zbog tih operacija igra stalno slajs ( odigrao 10-ak puta behend), nikome iz vrha nije vise pretnja osim Djokovicu i Wawrinki koga moze svako da pobedi .

Genije

pre 7 godina

Kako vas nije sramota da pricate o nameatanju, prvo za AO pa onda i za IW.
Prvo, Federer je do finala na AO pobedjivao Berdiha, Nisikorija, Zvereva( trebalo je Mari, ali je izgubio od ovog rekreativca) i Wawrinke, igrace koje sada pljujete, a pre godinu dana su predstavljali zlatna eru tenisa dok ih je Djokovic pobedjivao.
Drugo, Federeru se jednom preda mec, i to je zavera ATP-a, Nike-a itd utd.
Na proslom USO Djokovic je odigrao do finala 2 mozda 3 meca cela, pa vam to nije smetalo.
I dokle cete da "trpate" Marija tamo gde mu nije mesto, covek sluzi da dodje u finale, da bi neko od ove trojice osvojio titulu, o kvalitetu ostalih igraca govori cinjenica da Djokovic skoro godinu gubi od svakoga, a jos uvek je 2. ...

L

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." 

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti? 
(L, 17. mart 2017 20:20) 

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)

Miki druže, svakog dobrog igrača je nekad omlatio neki panj, to je prosto neizbežno. Pričamo o Nadalu, ovogodišnjeg finalistu AO, tako da, ne, nije se Federer "prošetao" dovde.

A drugari ostali koji kukaju oko nameštaljke, Novakovog rasporeda i slično, zaboravljate da je Novak igrao i dubl i da je zato izvisio za normalne termine.

Unjiklo

pre 7 godina

Zamoljava se Rod Lejver pošto je u najboljim godinama da navuče šarene gaćke i zaustavi Federera jer kako kreunuli da se truju da bi starac Rođo dogurao do 20 slemova neće imati više s kim da igra. Jedino ako ovaj Dilan Dog sa sve okeanski račiči i pečena krilca (namerno pišem nepismeno) ne uzme reket u ruke - čisto da imaju trećeg na turu za top 10, a tu će da ubace i Pilića i još nekog pa će da doguraju do 10.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Pa pojeo covek gurmansku pljeskavicu,tako je dobio i onog shabana,kako god se zvase,samo ovaj put je bila nedopecena,inace decko igra vrhunski...Idemo kiriiii...sledeci turnir je tvoj,samo da ti u prvomkolu padne noleaux..

Bernard

pre 7 godina

Haha koja fora, znaci ipak je Federer platio Kirjosa da doktorira i nauci napamet Noletovu igru, da se zreb nepovoljnije po Noleta rezira i da posle Federer bez borbe dobije mec.
Ovo je sve toliko ocigledno, da samo dokazuje da je Federer onaj stari podmukli lisac koji do pobede pokusava da stigne na svaki nacin.

adem

pre 7 godina

ako sam dobro shvatio neke, kada novak pobedjuje, onda je to zato sto je najbolji, a kad drugi pobedjuju, onda je to zato sto je namesteno. znaci nisu hteli ili mogli namestiti ranije kada je novak pobedjivao, a magu sada kada je zaista bleda slika onog od pre par godina. mada i tada je nekoliko titula uzeo na cistu srecu. prestanite biti smesni. niko nije nepobediv, neko traje krace, neko duze, i to su oni pravi majstori svoga sporta.

Bilja

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako

uhhh

pre 7 godina

@Nole mi te volimo Mnogi pljuju Atp sto su stavili Novaka da igra posle 18 sati ali ne razmisljaju da su oni to morali da urade kako bi imao vremena da se odmori za dubl. Ko mu je kriv sto je htio da igra sa Troickim

Anđela

pre 7 godina

Ovim teoretičarima zavere. Pa Nik je bio u dublu sa našim Zimonjićem. Izgleda da je Zimonjić "loše smućkao hranu, napitak" pa je delovao na Nika sa dan zakašnjenja!

fantom

pre 7 godina

Mnogo bolje bi bilo da je Nole igrao sa Federerom, čak i kad izgubi od švajcarskog sajdžije, Nole uvek napravi potez vredan pažnje. Njihovi mečevi su suvo zlato svetskog tenisa. A o Kirjosu ne treba trošiti reči, NIKAD on neće biti kao velika trojka FedDjokNad, ma ni Mareju nije do kolena.

Vladan R

pre 7 godina

Smeta mnogima sto su ove godine ubrzali podlogu na AO. Istovremeno ti im smeta sto se vec desetak godina usporavaju brze podloge. Izmedju ostalog trava na W, je ne bas malo usporena. Dok su te promene isle u korist Novak sve je bilo ok. Kakvi bi samo komentari i kuknjava bila, da je recimo Novak bio umesto Federera u to vreme, pa da sa ovi sa ATP krenuli sa usporavanjem podloga. Sto se nekog setanja kroz turnir i predaje meceva tice, sta ono bese na USO prosle godine. Koji je to igrac prethodnih nekolijko meseci bio u evidentnoj krizi igre i rezultata, da bi u finale stigao uz samo 3 pobede u 6 meceva. Neverovatno koliko je Novakovih poklonika, zaludjeno do bola.

anica

pre 7 godina

(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)
Koliko sam vas rado citala uvek, ali ste nazalost i vi jedan od onih ostrascenih Noletovih fanova koji ga tapsu po ramenu i dok tone, hvala Bogu tu ne spadam, pa i ako se udeli neka losa rec Boze moj, nisam od onih koji su se sklanjali dok je grmelo i htela sam samo da vam se obratim vasim nacinom izrazavanja a vi ste osudili moje postovanje prema istom. Cudite se sto smo izgubili volju i osecamo se prazno, pa eto vas komentar upravo oslikava, da covek treba biti umeren u svemu, ne valja biti 'budak', a ne valja ni preterivati sa mudrostima i foliranjem. Zar je danas zaista tesko biti ono sto jesi? Pogubili ste se malo u svom ovom desavanju, a stvari su kristalno jasne.
Zena...guru...biljcice...davanje srca...oce pileca krilca, al ne moze, oce dobar batak al ga nema, oce da dise al ga stezu za vrat.
Slabo ste se adaptirali na nove uslove, ako ste jos u vremenu pre RG onda ok...inace imate problem sa realnoscu. Znate kad ono udahnete, a onako vam se dijafragma malo podigne pa vam slatko, bez toga nista!
Uzdravlje!

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

RForever

pre 7 godina

Dok Novak igra kako treba i osvaja, onda je to najjaca konkurencija ikad, medjutim sada posto mu ne ide bas najbolje odmah teorije zavere, namestaljke itd. Tipicno srpski.

Nole mi te volimo

pre 7 godina

(Daniel, 17. mart 2017 20:23)

Ako si gledao meč sa Nikom molim pogledaj Novakov meč sa del Potrom, ako je to po tebi loša igra kojoj Federer može da parira onda ja želim da Novak što lošije igra. Naravno da je Novakovo ispadanje u 3.kolu rezultat pada forme ali takođe nije sve crno-bijelo kako mnogi žele da predstave. Nakon meča sa del Potrom koji se završio poslije ponoći Novak je imao 18 sati da se odmori, spremi i izađe na teren na kojem je u jednom trenutku temperatura dostigla 50 stepeni (mjereno na betonu). S druge strane je imao odmornog klinca čiji je drugi servis u par navrata dostizao blizu 200km/h. Ko misli da je sve to nebitno, poručujem da izabere jedan vedar vreli ljetni dan, prethodnu noć odradi kao Novak i onda izađe na teren, podigne reket i pokuša samo da prebaci lopticu preko mreže. Nakon par minuta brzo će shvatiti kolika mu je želja za igrom. Što se tiče H2H Federer-Novak i njihovih međusobnih duela, pa želje i mogućnosti se veoma razlikuju.

Bilja

pre 7 godina

Pravi Gargamele, hvala ti što me ovako nasmeja. Slažem se sa tobom. To čini serije gledanim, i ovi iz ATP-a samo prepisali, je li tako?

NoName

pre 7 godina

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.
(Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam, 17. mart 2017 22:11)

Ne izazivaj....Imas gresku u svom niku, posle placam ide tacka. Ajd' ispravi to.

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

goran

pre 7 godina

pa malo da se pomogne coveku,da ga Nole slucajno ne bi stigao. A ne bih me cudilo ni da se vrse pritisci iz ne sporskih organizacija. Gde jedan Srbin da bude najbolji svih vremena....

sarajevo.ba

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.
(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)

Hahahahhahha jbes mi mater ako si ti normalan.
A tek jucer za Djokovica "Igrao je dobro samo nije se dobro kretao,nije bio dobar u polju i lose je servirao".
Ti si meni IDOL.

STAR

pre 7 godina

Nike je to i zahtev od Orakla da Fed pobedi.
Novak da je bio razuman pa da uzme Nike za sponzora, on sam sebi otezava. Sad je kasno. Nike ima boljih igraca za svoj marketing, ne trebaju im propali teniseri. Molice on Uniklo da ga potpomaze, a Lacoste ima kikiriki da mu ponudi.

zoran

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...

Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.

White fang

pre 7 godina

Šteta to je trebalo da bude dobar meč. ali niko nije neranjiv. "Morski krastavci" hm! To zvuči kao sir od magarca. Sirotanko.

Pass

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?(L, 17. mart 2017 20:20)Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)
Tog istog Nadala, finalistu Austalian Opena. O cemu pricamo?

delboj

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Svaka cast na komentaru. Mnogo je mentalno retardiranih ljudi ovdje sa raznim teorijama zavjere i namjestanja.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Kakvo navlacenje da goat(koza) postane nambr 1 i da postane besmrtan i takav ode u penziju. Pola godine se kljukao hemijom i sad kao on neki drmator,ma idi

Tosha 89

pre 7 godina

Kad god nam nesto ne odgovara-namestaljka..pa dajte ljudi,probudite se vise iz tog sna gde se sve radi protiv nas i gde je sve namesteno i gde je ispravno samo ono sta mi mislimo da jeste..pozdrav

vlasta

pre 7 godina

Ma namestaljka,braco Srbi!
Sve je to namesteno.Jedino kad pobedi nas mega-car Nole,to je na suvi kvalitet.To je pravo,sve ostalo je prevara!

Mikii

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti."

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?
(L, 17. mart 2017 20:20)

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?

Milos

pre 7 godina

Kakva sramota od komentara. Sve je namesteno a dok je Novak harao sve bilo posteno? A sad kad se deda vratio u formu,kad je popravio bekend u 36-oj godini,kad igra kao da ima 25 ,ko gleda njegove meceve ove godine zna o cemu pricam sve je namesteno jel tako? Ja volim Novaka ali volim pre svega tenis kao sport a ko voli tenis mora da postuje rezultate,trud i igru Rodzera Federera a ne svaki njegov uspeh da omalovazava bez obizira za koga navija.

RF

pre 7 godina

Posto ovde pojedinci od AO pricaju o nekim teorijama zavere i namestanjima, da li neko moze da namesti da RF igra tenis kakav igra. Dozvolio bi Nadal namerno da ga Federer sa 36 godina ponizava. Ili Marej sad kad ima priliku da bude deo istorije da ispada sa AO i IW, Mareju hvali IW i Monte Karlo da kompletira sve masterse i da bude prvi koji je to uradio zar mislite da bi propustio tu priliku da moze.Jednostavno Federer je podigao svoj nivo tenisa sad mu treba samo fizicka sprema i bude zdrav i vrv i Vimbldon i US Open su mu ove godine na dohvat ruke.Federer je i 2015 i 2014 bio nadmocan nad svim teniserima osim za Novaka ali i njega je pobedjivao i borbe na Vimbldonu i US openu su bile egal ali je Novak tada imao vise samopouzdanja i mentalno je bio jaci u tom trenutku i iskoristio je to.Federer je napravio pauzu prosle sezona koja mu je ocigledno prijala.

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Ovo ide u smeru spanske serije. Nole poblesavio, Rodja se vraca iz mrtvih posle 5 godina, protivnici se truju hranom, jos samo neko vanracno dete da se pojavi i duh Santa Marije i to je to.

bubuljica

pre 7 godina

oce to kad jedes sa neoprane ruke .ps pisem uvek ne pismeno kako bih iritirao razne profesore srpskog jezika koji umesto da uce nasu decu ,ispravljaju ne pismenost na forumima B92

Donglai Pei

pre 7 godina

Haha to od onog cipsa sto je jeo u dublu?
Ne znam dal ste videli.Kao fora ode do gledaoca i uzme od njega cips iz cinije i pojede ga
(stevix889, 17. mart 2017 19:40)

Jeste videla ja snimak, i to sve jeo prljavim rukama, a temperature samo takve za rast raznoraznih mikroorganizama. Valjda ce se nauciti pameti.

Madjo

pre 7 godina

Da li sada svi vide koliko je providno ovo što se dešava u svetu tenisa od Rolan Garosa na ovamo? Prvo je Nole morao da vrati dug, pa sad Marej. Trenutno je aktuelan Federer, a Rafa će biti glavni tokom sezone na šljaci. Moraju da im poprave renking zbog sponzorske mafije koja diktira uslove. Tek od Vimbldona skidaju rampu Novaku, a onda sledi novi šou i neverovatni niz našeg šampiona!

uhhh

pre 7 godina

Auuuuuuu nemojte.... Srbi na aparatima, Federer ubedljivo prvi na Atp race listi, ima ih 18, blizu titule na Indian Wellsu, a prije 365 su pisali da se razlike trebaju unucima pricat ;)

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

Ana

pre 7 godina

Jel oni stvarno misle da smo svi bez mozga? Ovo su takve namestaljke najka da to nije normalno.Otrovao se? Sto ne postoji mogucnost odlaska na neku drugu planetu...Zemlja je toliko zagadjena lazima, podmetanjima, namestanjima, zlobom...Grozno.

poznavalac

pre 7 godina

Jel moguce da vi zaista verujete da se Federeru dokazano najvecem svih vremena bez polemike bilo sta namesta u karijeri? Otkud vam ljudi ta ideja to su tolike nebuloze. Mnogo je realnije da Nik nije smeo da izadje mocnom Rogeru na crtu posto bi izgubio lagano 2:0.

Boro

pre 7 godina

Pao na doping kontroli , posle meča sa Đoletom , pa sad je elegantnije reći trovanje da se ne stvara afera , i ne ruši imidž tenisa, jer su velike pare u pitanju.

Daniel

pre 7 godina

Ucinio si Djokovicu medvedju uslugu jer bi Novak prosao gore od Nadala.Shvatite, nije Nik igrao sad nekakav strasan tenis i ranije su bili takvi teniseri sa brzim servisima, pa kako ne moze jedan Novak koji je medju najboljima riternerima na svetu, da vrati sve te servise.Jednostavno, Novak ne igra vise onakav tenis kao ranije i tacka.Gledao sam mec i Nik bukvalno dzogira do loptice, prespor je i lenj je.Problem je sto Novak lose igra.Sa ovakvom igrom dobio bi ,,krompir,, od Federera.Jedino steta za Federera sto nije dobio ovakog Djokovica da se izjednace u H2H.

Lule

pre 7 godina

Do sada 64 komentara!

Od toga 58 totalno kretenasti! Kako to uspete? Ko ste vi sto tako komentarisete? Odakle dolazite? Ja takve ne vidjam nigde.

biti normalan

pre 7 godina

Pa stvarno, dajte bar malo korektnosti, kad su Novaku TRI protivnika predala na US open prosle godine, to je bilo ok, a ovo je zavera?

providno

pre 7 godina

Još promenom podloge na AO je počeo ATP & Nike 2017. projekat vraćanja na scenu FEDAL rivalstva i Federera na No.1 poziciju. Verujem da je i Mareju naređeno da prikoči i namerno počne da gubi mečeve. Cilj je da se do kraja karijere RF namontira 20 GS.

Pistol Pit

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.

esi mi nola?

pre 7 godina

Sad nastupa 'suva inteligencija' Nolovih botova u komentarima!!! Hahaha!! A zaboravljaju 3 (TRI) predaje Nolovih protivnika na proslogodisnjem US openu!!

Рајко Четник

pre 7 godina

Ха ха ха бољи од било ког холивудског студија у 2017. за режију је НАЈК *NIKE* студио.

Duck Dodgers

pre 7 godina

Srbi su lkudi najkraće pameti... ko beše igrač kome su predali dva meča na jednom gren slemu prošle godine i opet ga nije osvojio... beše Novak, kako li se preziva....

Kladioničarka

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Ovo je opasno,počeli turniri da se takmiče da Federer osvoji baš njihov posle silnih godina pauze! AO i IW sklanjaju sve pred Mirkinom mazom da bi izjednačio Noletobe rekorde.
Sramno! Budi se Noleeee!

monden

pre 7 godina

Čak se ni u Holivudu više ne režiraju ovako naivni filmovi tipa "Povratak zeke Rodžera".Daj, proglasite ga najboljim svih vremena, platite Nadala i Novaka da to potvrde svojim zvaničnim izjavama, pošaljite Rođu u penziju i vratite tenis tamo gde mu je mesto - sportu.

zvrk

pre 7 godina

Ok....ali ovo je dzentlmenska namestaljka :D Ovaj ga tesi ,ovaj se izvinjava hahahhahah...Eeee da si jeo salatu i travu ne bi se otrovao..

senad

pre 7 godina

Novaku su na us open predala trojica u prva tri kola onda je bilo plasili da izadju a sada kad neko preda Federeru odma zavera i namestaljka.

RF

pre 7 godina

Rodzer ako bude sve kako valja ovo osvaja, a imace i dovoljno snage da pokusa da napravi dobar rezultat u Majamiju i udje u top 4.Sto se tice sljake vrv ce odigrati jedan turnir i RG ali nece se puno opterecivati time i trositi. Onda krece trava kako trenutno igra bice mozda i prvi favorit za osvajanje WIMBLDONA.

Dylan Dog

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.

zuja

pre 7 godina

Pusti priču.Otrovao se u Americi u gradu od 5000 stanovnika i sa hotelima ne manje od 5 zvezdica.U gradu koji živi od tenisa i golfa.
Cirkuzant

Vragolan

pre 7 godina

Steta, bio bi to dobar mec.
Kirjos inace vodi 1-0 u međusobnim duelima, najbolje igra protiv najboljih, Federer fantastičan u mecu protiv Nadala...
Rodžer verovatno protiv Nisikorija u polufinalu a onda Vavrinka u finalu za 25.-tu Masters titulu !

Aloo bree

pre 7 godina

Aloo ljudi, dosta vise bre... Razmislite malo pre nego sto napiste komentar.. "namesta se za Federera" , "svi su protiv Novaka jer je srbin/pravoslavac". Sta je bilo dok je Novak osvajao i pobedjivao prethodnoh par godina... Pa to je prosto neverovatno da ljudi stvarno veruju u takve stvari.

Dragan

pre 7 godina

Kakav je ovo naslov.Nemogu da verujem.Prije dve sedmice posle lude pobede u Acapulcu nad Novakom, gubi sledeci mec.Sada ponovo ista stvar, samo sada predaja.Sta je mogao kengur da pojede u toj pustinji, da bi danas bio nesposoban da igra.To je prica za malu decu.Ovaj grbavi zivi za mec protiv Novala, a sledeci koji god da bude gubi, a evo sada najnovija vjest PREDAJA. Nik sa svojim ponasanjem nikada nece biti ni blizu Novaka, a uostalom glupost ga je porediti sa majstorom Novakom.Imao je veliku srecu, i iskoristio je maxsimalno, jer je Novak stvarno imao tezak zreb, plus dubl, i pored svega los termin za igranje.Novak nije hteo da diskutuje nista za zreb, jer.je to suvisno i namesteno kako bi on izgubio ovaj turnir.Ali nema veze, ima boga sve ce doci na svoje, kad tad.Zivi bili pa videli.Isti slucaj je uradio i Raonic kada je predao mec, a protiv Novaka je bio spreman.Sve su ovo mutne radnje.Nika treba testirati pod hitno, on je vise nego sumnjiv.Pogurenom kenguru netreba nista verovati.Sada je upravo sve rekao.Suvisno je vise o njemu pricati.

Majk

pre 7 godina

Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
(Slavica, 17. mart 2017 19:56

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.

Srdjan

pre 7 godina

Ma namijesta se da Federer osvoji, nisu znali kako da zaustave mocnog Kirjosa koji vec 2 puta dobija najboljeg i najveceg srpskog sina, pa su odlucili da ga otruju. Sram bilo sve Britance, Amerikance i sve one koji nisu Srbi. :D

cia_bia

pre 7 godina

Otrovao ili otrovali nije mnogo velika razlika. Rodja od svoje 31 nije osvoji jadnicko nista i sad kada mu je oprostajna sezona ima da osvoji sveeeeeeee u svoju 37. Nekome se cekanje isplati.

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

Zox

pre 7 godina

Auuuu, tenis smrdi odavno... Federer uzima pehar, logicno...

Izgleda da Djokovici Marej nisu vise podobni. Mozda ih puste u Majamiju, ali posle nece sigurno, mada ne verujem ni u Majami...

djraki

pre 7 godina

E moj Novace, kao tvoj veliki fan ne mogu da verujem da se tebe niko vise ne boji, a do pre samo godinu dana protivnici su gubili vec u svlacionici pri pomisli da igraju protiv tebe... to je cinjenica koja me najvise boli...i nadam se da ce proraditi inat u tebi jer u tim godinama i dalje mozes dominirati u svetu tenisa kao i pre!!!

anica

pre 7 godina

Ti si decko obican pajac, odluci se da li igras tenis zbog tih meceva ili ne volis tenis. Protiv Novaka kao u transu...kao i svako po obicaju.
E moj Nole

knut

pre 7 godina

Mafija spageti
Koliko svi daju maksimum protiv Novaka,jer je pravoslavac.
Ov je ljudi javna tajna,da li se vama ovo svidelo ili ne,ali
tako je!

Why always me?

pre 7 godina

Osvaja Fedex i ovaj IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti,s takvim bekendom i servisom,nevjerovatno ali se covjek opet vratio sa 35 godina i daje lekcije :D

Рајко Четник

pre 7 godina

Ха ха ха бољи од било ког холивудског студија у 2017. за режију је НАЈК *NIKE* студио.

djraki

pre 7 godina

E moj Novace, kao tvoj veliki fan ne mogu da verujem da se tebe niko vise ne boji, a do pre samo godinu dana protivnici su gubili vec u svlacionici pri pomisli da igraju protiv tebe... to je cinjenica koja me najvise boli...i nadam se da ce proraditi inat u tebi jer u tim godinama i dalje mozes dominirati u svetu tenisa kao i pre!!!

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

Pistol Pit

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.

Dylan Dog

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.

Nole mi te volimo

pre 7 godina

(Daniel, 17. mart 2017 20:23)

Ako si gledao meč sa Nikom molim pogledaj Novakov meč sa del Potrom, ako je to po tebi loša igra kojoj Federer može da parira onda ja želim da Novak što lošije igra. Naravno da je Novakovo ispadanje u 3.kolu rezultat pada forme ali takođe nije sve crno-bijelo kako mnogi žele da predstave. Nakon meča sa del Potrom koji se završio poslije ponoći Novak je imao 18 sati da se odmori, spremi i izađe na teren na kojem je u jednom trenutku temperatura dostigla 50 stepeni (mjereno na betonu). S druge strane je imao odmornog klinca čiji je drugi servis u par navrata dostizao blizu 200km/h. Ko misli da je sve to nebitno, poručujem da izabere jedan vedar vreli ljetni dan, prethodnu noć odradi kao Novak i onda izađe na teren, podigne reket i pokuša samo da prebaci lopticu preko mreže. Nakon par minuta brzo će shvatiti kolika mu je želja za igrom. Što se tiče H2H Federer-Novak i njihovih međusobnih duela, pa želje i mogućnosti se veoma razlikuju.

sarajevo.ba

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.
(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)

Hahahahhahha jbes mi mater ako si ti normalan.
A tek jucer za Djokovica "Igrao je dobro samo nije se dobro kretao,nije bio dobar u polju i lose je servirao".
Ti si meni IDOL.

Boro

pre 7 godina

Pao na doping kontroli , posle meča sa Đoletom , pa sad je elegantnije reći trovanje da se ne stvara afera , i ne ruši imidž tenisa, jer su velike pare u pitanju.

Why always me?

pre 7 godina

Osvaja Fedex i ovaj IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti,s takvim bekendom i servisom,nevjerovatno ali se covjek opet vratio sa 35 godina i daje lekcije :D

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Ovo je opasno,počeli turniri da se takmiče da Federer osvoji baš njihov posle silnih godina pauze! AO i IW sklanjaju sve pred Mirkinom mazom da bi izjednačio Noletobe rekorde.
Sramno! Budi se Noleeee!

Srdjan

pre 7 godina

Ma namijesta se da Federer osvoji, nisu znali kako da zaustave mocnog Kirjosa koji vec 2 puta dobija najboljeg i najveceg srpskog sina, pa su odlucili da ga otruju. Sram bilo sve Britance, Amerikance i sve one koji nisu Srbi. :D

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Ovo ide u smeru spanske serije. Nole poblesavio, Rodja se vraca iz mrtvih posle 5 godina, protivnici se truju hranom, jos samo neko vanracno dete da se pojavi i duh Santa Marije i to je to.

vlasta

pre 7 godina

Ma namestaljka,braco Srbi!
Sve je to namesteno.Jedino kad pobedi nas mega-car Nole,to je na suvi kvalitet.To je pravo,sve ostalo je prevara!

zoran

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...

anica

pre 7 godina

Ti si decko obican pajac, odluci se da li igras tenis zbog tih meceva ili ne volis tenis. Protiv Novaka kao u transu...kao i svako po obicaju.
E moj Nole

zvrk

pre 7 godina

Ok....ali ovo je dzentlmenska namestaljka :D Ovaj ga tesi ,ovaj se izvinjava hahahhahah...Eeee da si jeo salatu i travu ne bi se otrovao..

cia_bia

pre 7 godina

Otrovao ili otrovali nije mnogo velika razlika. Rodja od svoje 31 nije osvoji jadnicko nista i sad kada mu je oprostajna sezona ima da osvoji sveeeeeeee u svoju 37. Nekome se cekanje isplati.

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

Milos

pre 7 godina

Kakva sramota od komentara. Sve je namesteno a dok je Novak harao sve bilo posteno? A sad kad se deda vratio u formu,kad je popravio bekend u 36-oj godini,kad igra kao da ima 25 ,ko gleda njegove meceve ove godine zna o cemu pricam sve je namesteno jel tako? Ja volim Novaka ali volim pre svega tenis kao sport a ko voli tenis mora da postuje rezultate,trud i igru Rodzera Federera a ne svaki njegov uspeh da omalovazava bez obizira za koga navija.

Pass

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?(L, 17. mart 2017 20:20)Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)
Tog istog Nadala, finalistu Austalian Opena. O cemu pricamo?

Zox

pre 7 godina

Auuuu, tenis smrdi odavno... Federer uzima pehar, logicno...

Izgleda da Djokovici Marej nisu vise podobni. Mozda ih puste u Majamiju, ali posle nece sigurno, mada ne verujem ni u Majami...

Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.

goran

pre 7 godina

pa malo da se pomogne coveku,da ga Nole slucajno ne bi stigao. A ne bih me cudilo ni da se vrse pritisci iz ne sporskih organizacija. Gde jedan Srbin da bude najbolji svih vremena....

delboj

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Svaka cast na komentaru. Mnogo je mentalno retardiranih ljudi ovdje sa raznim teorijama zavjere i namjestanja.

fantom

pre 7 godina

Mnogo bolje bi bilo da je Nole igrao sa Federerom, čak i kad izgubi od švajcarskog sajdžije, Nole uvek napravi potez vredan pažnje. Njihovi mečevi su suvo zlato svetskog tenisa. A o Kirjosu ne treba trošiti reči, NIKAD on neće biti kao velika trojka FedDjokNad, ma ni Mareju nije do kolena.

anica

pre 7 godina

(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)
Koliko sam vas rado citala uvek, ali ste nazalost i vi jedan od onih ostrascenih Noletovih fanova koji ga tapsu po ramenu i dok tone, hvala Bogu tu ne spadam, pa i ako se udeli neka losa rec Boze moj, nisam od onih koji su se sklanjali dok je grmelo i htela sam samo da vam se obratim vasim nacinom izrazavanja a vi ste osudili moje postovanje prema istom. Cudite se sto smo izgubili volju i osecamo se prazno, pa eto vas komentar upravo oslikava, da covek treba biti umeren u svemu, ne valja biti 'budak', a ne valja ni preterivati sa mudrostima i foliranjem. Zar je danas zaista tesko biti ono sto jesi? Pogubili ste se malo u svom ovom desavanju, a stvari su kristalno jasne.
Zena...guru...biljcice...davanje srca...oce pileca krilca, al ne moze, oce dobar batak al ga nema, oce da dise al ga stezu za vrat.
Slabo ste se adaptirali na nove uslove, ako ste jos u vremenu pre RG onda ok...inace imate problem sa realnoscu. Znate kad ono udahnete, a onako vam se dijafragma malo podigne pa vam slatko, bez toga nista!
Uzdravlje!

VUK

pre 7 godina

@anica..vidim da stručno analiziraš i pratiš Novakovu karijeru. Trebaju mi odgovori: koja ženica je bila uz Novaka od prvog osvojenog trofeja do poslednjeg ovog janura 2017? Da li je i u periodu kada je dominirao svetskim tenisom ,Novak imao kontrolisan režim ishrane? Da li ti pada na pamet možda da defanzivni igrači,oni koji 90% meča provode iza osnovne linije i koji se duplo više kreću,proklizavaju ...duplo više i troše. Takvi igrači imaju kraće karijere.Pogledaj Nadala pre dve godine i danas Novaka.Potpuno ista priča. Analiziraj vreme i potrošnju energije na mečevima Nadala i Novaka u jednoj deceniji. Skoro duplo više vremena su proveli na terenu od Federera koji je 5-7 godina pre njih ušao u svet profi tenisa. Jednostavno potrošili se momci.Mogu da bljesnu na trenutak,ali kontinuitet dobrih mečeva je više teško dostići posle 10-12 godina maratonskih mečev..Isto je i u drugim sportovima..npr. fudbal ..sportski vek golmana je i do 40 godina, bek igra do 35-37god..a napadači maksimum 31-33 god jer imaju više duela,skokova,sprinta...telo nije svemoguće...Lepo nam je bilo da se divimo Novaku kad je imao 25 godina i proklizavao po betonu do besvesti...danas plaća cenu..telo se zamorilo..za njegov stil je neophodna savršena fiz.sprema i mlado telo.Serverima je lako. Nema trčanja,klizanja...i duplo manje su na terenu.Nekome je taj ofanzivni tenis zanimljiv.Poeni sa 4 razmene. Možda je Anice draga uzrok krize kod Novaka ipak sportska realnost njega kao sportiste..ne bobica,ženice i žute štampe..ti beše akademski građanin?

Majk

pre 7 godina

Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
(Slavica, 17. mart 2017 19:56

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.

RF

pre 7 godina

Posto ovde pojedinci od AO pricaju o nekim teorijama zavere i namestanjima, da li neko moze da namesti da RF igra tenis kakav igra. Dozvolio bi Nadal namerno da ga Federer sa 36 godina ponizava. Ili Marej sad kad ima priliku da bude deo istorije da ispada sa AO i IW, Mareju hvali IW i Monte Karlo da kompletira sve masterse i da bude prvi koji je to uradio zar mislite da bi propustio tu priliku da moze.Jednostavno Federer je podigao svoj nivo tenisa sad mu treba samo fizicka sprema i bude zdrav i vrv i Vimbldon i US Open su mu ove godine na dohvat ruke.Federer je i 2015 i 2014 bio nadmocan nad svim teniserima osim za Novaka ali i njega je pobedjivao i borbe na Vimbldonu i US openu su bile egal ali je Novak tada imao vise samopouzdanja i mentalno je bio jaci u tom trenutku i iskoristio je to.Federer je napravio pauzu prosle sezona koja mu je ocigledno prijala.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Kakvo navlacenje da goat(koza) postane nambr 1 i da postane besmrtan i takav ode u penziju. Pola godine se kljukao hemijom i sad kao on neki drmator,ma idi

knut

pre 7 godina

Mafija spageti
Koliko svi daju maksimum protiv Novaka,jer je pravoslavac.
Ov je ljudi javna tajna,da li se vama ovo svidelo ili ne,ali
tako je!

Tosha 89

pre 7 godina

Kad god nam nesto ne odgovara-namestaljka..pa dajte ljudi,probudite se vise iz tog sna gde se sve radi protiv nas i gde je sve namesteno i gde je ispravno samo ono sta mi mislimo da jeste..pozdrav

uhhh

pre 7 godina

Auuuuuuu nemojte.... Srbi na aparatima, Federer ubedljivo prvi na Atp race listi, ima ih 18, blizu titule na Indian Wellsu, a prije 365 su pisali da se razlike trebaju unucima pricat ;)

Dragan

pre 7 godina

Kakav je ovo naslov.Nemogu da verujem.Prije dve sedmice posle lude pobede u Acapulcu nad Novakom, gubi sledeci mec.Sada ponovo ista stvar, samo sada predaja.Sta je mogao kengur da pojede u toj pustinji, da bi danas bio nesposoban da igra.To je prica za malu decu.Ovaj grbavi zivi za mec protiv Novala, a sledeci koji god da bude gubi, a evo sada najnovija vjest PREDAJA. Nik sa svojim ponasanjem nikada nece biti ni blizu Novaka, a uostalom glupost ga je porediti sa majstorom Novakom.Imao je veliku srecu, i iskoristio je maxsimalno, jer je Novak stvarno imao tezak zreb, plus dubl, i pored svega los termin za igranje.Novak nije hteo da diskutuje nista za zreb, jer.je to suvisno i namesteno kako bi on izgubio ovaj turnir.Ali nema veze, ima boga sve ce doci na svoje, kad tad.Zivi bili pa videli.Isti slucaj je uradio i Raonic kada je predao mec, a protiv Novaka je bio spreman.Sve su ovo mutne radnje.Nika treba testirati pod hitno, on je vise nego sumnjiv.Pogurenom kenguru netreba nista verovati.Sada je upravo sve rekao.Suvisno je vise o njemu pricati.

Donglai Pei

pre 7 godina

Haha to od onog cipsa sto je jeo u dublu?
Ne znam dal ste videli.Kao fora ode do gledaoca i uzme od njega cips iz cinije i pojede ga
(stevix889, 17. mart 2017 19:40)

Jeste videla ja snimak, i to sve jeo prljavim rukama, a temperature samo takve za rast raznoraznih mikroorganizama. Valjda ce se nauciti pameti.

poznavalac

pre 7 godina

Jel moguce da vi zaista verujete da se Federeru dokazano najvecem svih vremena bez polemike bilo sta namesta u karijeri? Otkud vam ljudi ta ideja to su tolike nebuloze. Mnogo je realnije da Nik nije smeo da izadje mocnom Rogeru na crtu posto bi izgubio lagano 2:0.

Lule

pre 7 godina

Do sada 64 komentara!

Od toga 58 totalno kretenasti! Kako to uspete? Ko ste vi sto tako komentarisete? Odakle dolazite? Ja takve ne vidjam nigde.

Lule

pre 7 godina

Ne znam zašto IW toliko radi protiv Federera.
Namestili su Federeru užasno tešku polovunu žreba, sve jake su mu tamo nabili, i jos da ako prodje, ima u finalu ili Wawrinku ili Marrya. I podlogu su usporili, valjda da bilje odgovora usporenim Nadalima i Djokovićima.
Meč sa Nadalom su mu namestili po vrućini i sa samo 17 sati pauze od predhodnog meča.
Ali Rodja kao da se ne obazire. Razvaljuje onaj bekhend kako niko nikada nije. A tek ona iskošena serva na obe strane. Razbija. Najbolje igranje tenisa u istoriji.

biti normalan

pre 7 godina

Pa stvarno, dajte bar malo korektnosti, kad su Novaku TRI protivnika predala na US open prosle godine, to je bilo ok, a ovo je zavera?

Duck Dodgers

pre 7 godina

Srbi su lkudi najkraće pameti... ko beše igrač kome su predali dva meča na jednom gren slemu prošle godine i opet ga nije osvojio... beše Novak, kako li se preziva....

Aloo bree

pre 7 godina

Aloo ljudi, dosta vise bre... Razmislite malo pre nego sto napiste komentar.. "namesta se za Federera" , "svi su protiv Novaka jer je srbin/pravoslavac". Sta je bilo dok je Novak osvajao i pobedjivao prethodnoh par godina... Pa to je prosto neverovatno da ljudi stvarno veruju u takve stvari.

esi mi nola?

pre 7 godina

Sad nastupa 'suva inteligencija' Nolovih botova u komentarima!!! Hahaha!! A zaboravljaju 3 (TRI) predaje Nolovih protivnika na proslogodisnjem US openu!!

Mikii

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti."

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?
(L, 17. mart 2017 20:20)

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?

Vragolan

pre 7 godina

Steta, bio bi to dobar mec.
Kirjos inace vodi 1-0 u međusobnim duelima, najbolje igra protiv najboljih, Federer fantastičan u mecu protiv Nadala...
Rodžer verovatno protiv Nisikorija u polufinalu a onda Vavrinka u finalu za 25.-tu Masters titulu !

senad

pre 7 godina

Novaku su na us open predala trojica u prva tri kola onda je bilo plasili da izadju a sada kad neko preda Federeru odma zavera i namestaljka.

zuja

pre 7 godina

Pusti priču.Otrovao se u Americi u gradu od 5000 stanovnika i sa hotelima ne manje od 5 zvezdica.U gradu koji živi od tenisa i golfa.
Cirkuzant

anica

pre 7 godina

Federer, ima mana, koje sam eto prebrodila zbog njegovog fiz izgleda, ali sam vremenom uvidela sta je kljuc njegovog uspeha...ta doza hladnoce koju poseduje, a otkud znas kakav je privatno? Zato ovako blista, naravno da je zbog Mirke, na prvom mestu. Voli te majka otac porodica, zena, sta siris ljubav vazduhom i dajes srca, mnogo neozbiljno sa osobu od 30 godina i roditelja. Pored uspesnog muskarca stoji jaka zena, stabilna. On deluje da je hladan, ali iz primera se vidi da ume da balansira zivot...divna supruga(mogu pojedini da joj se podsmevaju koliko hoce, zmaj je), 4 dece, procvetao i pupi kao pupoljak u poznim danima, volja za zivotom tenisom. Je l jede salate, travuljine? Jede naravno, kao prilog. 4 vrste mesa ima na tanjiru, Novak je alergican na gluten, i uvek je imao poseban rezim ishrane, ali ovaj rezim u zadnje vreme nije za coveka koji se bavi sportom. Federer je oduvek imao stomak, i gradjom ne izgleda kao sportista uopste vec kao obican covek iz naroda.

Daniel

pre 7 godina

Ucinio si Djokovicu medvedju uslugu jer bi Novak prosao gore od Nadala.Shvatite, nije Nik igrao sad nekakav strasan tenis i ranije su bili takvi teniseri sa brzim servisima, pa kako ne moze jedan Novak koji je medju najboljima riternerima na svetu, da vrati sve te servise.Jednostavno, Novak ne igra vise onakav tenis kao ranije i tacka.Gledao sam mec i Nik bukvalno dzogira do loptice, prespor je i lenj je.Problem je sto Novak lose igra.Sa ovakvom igrom dobio bi ,,krompir,, od Federera.Jedino steta za Federera sto nije dobio ovakog Djokovica da se izjednace u H2H.

RF

pre 7 godina

Rodzer ako bude sve kako valja ovo osvaja, a imace i dovoljno snage da pokusa da napravi dobar rezultat u Majamiju i udje u top 4.Sto se tice sljake vrv ce odigrati jedan turnir i RG ali nece se puno opterecivati time i trositi. Onda krece trava kako trenutno igra bice mozda i prvi favorit za osvajanje WIMBLDONA.

monden

pre 7 godina

Čak se ni u Holivudu više ne režiraju ovako naivni filmovi tipa "Povratak zeke Rodžera".Daj, proglasite ga najboljim svih vremena, platite Nadala i Novaka da to potvrde svojim zvaničnim izjavama, pošaljite Rođu u penziju i vratite tenis tamo gde mu je mesto - sportu.

Bilja

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako

Genije

pre 7 godina

Kako vas nije sramota da pricate o nameatanju, prvo za AO pa onda i za IW.
Prvo, Federer je do finala na AO pobedjivao Berdiha, Nisikorija, Zvereva( trebalo je Mari, ali je izgubio od ovog rekreativca) i Wawrinke, igrace koje sada pljujete, a pre godinu dana su predstavljali zlatna eru tenisa dok ih je Djokovic pobedjivao.
Drugo, Federeru se jednom preda mec, i to je zavera ATP-a, Nike-a itd utd.
Na proslom USO Djokovic je odigrao do finala 2 mozda 3 meca cela, pa vam to nije smetalo.
I dokle cete da "trpate" Marija tamo gde mu nije mesto, covek sluzi da dodje u finale, da bi neko od ove trojice osvojio titulu, o kvalitetu ostalih igraca govori cinjenica da Djokovic skoro godinu gubi od svakoga, a jos uvek je 2. ...

Madjo

pre 7 godina

Da li sada svi vide koliko je providno ovo što se dešava u svetu tenisa od Rolan Garosa na ovamo? Prvo je Nole morao da vrati dug, pa sad Marej. Trenutno je aktuelan Federer, a Rafa će biti glavni tokom sezone na šljaci. Moraju da im poprave renking zbog sponzorske mafije koja diktira uslove. Tek od Vimbldona skidaju rampu Novaku, a onda sledi novi šou i neverovatni niz našeg šampiona!

STAR

pre 7 godina

Nike je to i zahtev od Orakla da Fed pobedi.
Novak da je bio razuman pa da uzme Nike za sponzora, on sam sebi otezava. Sad je kasno. Nike ima boljih igraca za svoj marketing, ne trebaju im propali teniseri. Molice on Uniklo da ga potpomaze, a Lacoste ima kikiriki da mu ponudi.

White fang

pre 7 godina

Šteta to je trebalo da bude dobar meč. ali niko nije neranjiv. "Morski krastavci" hm! To zvuči kao sir od magarca. Sirotanko.

delboj

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...
(zoran, 17. mart 2017 22:23)

Izgleda da je Novak najpredaniji u tom radu.

ferplej

pre 7 godina

Kao i u svemu danas tako se i u sportu, a time i u tenisu sve radi zbog novca. Zna se da su Federer i Nadal najomiljeniji teniseri i da se za njihove meceve uvek trazi karta vise, znaci na njima je najbolja zarada. Tako da je moje misljenje da se njima pomaze na sve nacine da uspeju, dopustaju im dopinge, prilagodjavaju terene, potplacuju druge tenisere... Za Nadala je prosto javna tajna da se dopingovao, dok se nije oglasila ona francuska novinarka pa su morali malo da stanu sa tim jer se prosirilo u javnost. Iza Federera stoje mnogo jaki ljudi, svi znamo da je on najveca faca tenisa i koji se kes vrti oko njega. Obojica su odlicni teniseri, stvarno jedni od najboljih u istoriji, ali ujedno i oni od kojih se najvise profitira i mislim da ne bi bez svih tih "pomoci" uspeli ono sto su uradili u tenisu. Moze da kaze ko sta hoce, ali ako se u svetu na sitnim stvarima za sitne pare vara i cuti sto onda se to isto ne bi radilo za mnogo vece pare od koga ce svi ti "veliki" ljudi da profitiraju. Tako da ce ovo biti Federerov veliki "comeback" ove godine kao Nadalov 2013. Kao sada je odjednom sa 36 godina onaj stari.

bubuljica

pre 7 godina

oce to kad jedes sa neoprane ruke .ps pisem uvek ne pismeno kako bih iritirao razne profesore srpskog jezika koji umesto da uce nasu decu ,ispravljaju ne pismenost na forumima B92

Rudy

pre 7 godina

Kada je Federer predao Novaku zbog povrede onda nije bilo namesteno nego se Federer uplasio, sad je kao namesto samo da se Novak Sj.be.

Beos

pre 7 godina

@Nole mi te volimo
Vidi, ti navijas za Novaka, tako da si pristrasan, sto je logicno. Nije on protiv Del Potra odigrao nikakav narocito dobar mec, odigrao je solidan mec protiv slabog protivnika, sto je tebi kao navijacu delovalo impresivno. Del Potro nije vise jak protivnik, covek prakticno nema bekhend i to je to. Nivo u tom mecu nije nista posebno. Pogledaj malo na kakvom je nivou igrao Federer protiv Nadala, koji je u ovom trenutku u samom vrhu po formi i kvalitetu igre. Te price o odmoru i vrucini su za malu decu. I po vecim vrucinama su teniseri igrali i sa manjim pauzama pa su pobedjivali. Nista strasno. Tebi deluje strasno jer te u to ubedjuju tabloidi. Kao student sam tokom letnjeg raspusta uvek radio na gradjevini. A to je tek posao! Kopas temelje, vuces, guras, nosis od 6-7 ujutru do 19-20h uvece, ceo dan. Przi sunce, temperature ogromne, napor mnogo veci nego udaranje loptice, a nema pauze na svaka 2-3 minuta, nema sokica, nema hladovine, nema masaze posle posla, hladne kupke, lekova protiv bolova itd. I onda spavas jedno 7-8 sati pa opet na fizikalisanje. I nikakvih problema. E onda za sportistu ne bi trebalo da bude toliko tesko da odigra mec posle 18 sati pauze. Tako da nema potrebe da preterujes, Novak je posteno izgubio od u ovom trenutku boljeg rivala i nema tu sta da se prica i da se traze opravdanja.

providno

pre 7 godina

Još promenom podloge na AO je počeo ATP & Nike 2017. projekat vraćanja na scenu FEDAL rivalstva i Federera na No.1 poziciju. Verujem da je i Mareju naređeno da prikoči i namerno počne da gubi mečeve. Cilj je da se do kraja karijere RF namontira 20 GS.

adem

pre 7 godina

ako sam dobro shvatio neke, kada novak pobedjuje, onda je to zato sto je najbolji, a kad drugi pobedjuju, onda je to zato sto je namesteno. znaci nisu hteli ili mogli namestiti ranije kada je novak pobedjivao, a magu sada kada je zaista bleda slika onog od pre par godina. mada i tada je nekoliko titula uzeo na cistu srecu. prestanite biti smesni. niko nije nepobediv, neko traje krace, neko duze, i to su oni pravi majstori svoga sporta.

Ana

pre 7 godina

Jel oni stvarno misle da smo svi bez mozga? Ovo su takve namestaljke najka da to nije normalno.Otrovao se? Sto ne postoji mogucnost odlaska na neku drugu planetu...Zemlja je toliko zagadjena lazima, podmetanjima, namestanjima, zlobom...Grozno.

Kladioničarka

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!

Dike.

pre 7 godina

Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali tenis je postao odvratniji od LŠ po nameštanju!!!! Strašno!!!! Nisam verovao u teorije zavere protiv Novaka i bilo koga iako je bilo mnogo razloga za to. Ali posle ovog AO i sad IW ovo je stvarno smešno!!! Da ne kažem odvratno!!! Kako sramno namešteni prvi GS sezone sa ispadanjem Mareja u trećem kolu i ovde u prvom,odvratno!!! Ajde Novak u slaboj formi,ali Marej....pa on je terminator trenutno...pobedio bi svu trojicu zajedno...a gubi od nekog Borata!!!

mojmilo

pre 7 godina

hahahahaha kakav lik.
hahahaha kakvi likovi.
u teniju nihe problim ni doping ni namestanje meceva. ne. u tenisu su problem oni koji sve to namerno dozvoljavaju!

L

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." 

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti? 
(L, 17. mart 2017 20:20) 

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)

Miki druže, svakog dobrog igrača je nekad omlatio neki panj, to je prosto neizbežno. Pričamo o Nadalu, ovogodišnjeg finalistu AO, tako da, ne, nije se Federer "prošetao" dovde.

A drugari ostali koji kukaju oko nameštaljke, Novakovog rasporeda i slično, zaboravljate da je Novak igrao i dubl i da je zato izvisio za normalne termine.

RForever

pre 7 godina

Dok Novak igra kako treba i osvaja, onda je to najjaca konkurencija ikad, medjutim sada posto mu ne ide bas najbolje odmah teorije zavere, namestaljke itd. Tipicno srpski.

Vladan R

pre 7 godina

Smeta mnogima sto su ove godine ubrzali podlogu na AO. Istovremeno ti im smeta sto se vec desetak godina usporavaju brze podloge. Izmedju ostalog trava na W, je ne bas malo usporena. Dok su te promene isle u korist Novak sve je bilo ok. Kakvi bi samo komentari i kuknjava bila, da je recimo Novak bio umesto Federera u to vreme, pa da sa ovi sa ATP krenuli sa usporavanjem podloga. Sto se nekog setanja kroz turnir i predaje meceva tice, sta ono bese na USO prosle godine. Koji je to igrac prethodnih nekolijko meseci bio u evidentnoj krizi igre i rezultata, da bi u finale stigao uz samo 3 pobede u 6 meceva. Neverovatno koliko je Novakovih poklonika, zaludjeno do bola.

Danica

pre 7 godina

@VUK

I ti mi dodješ neki apologeta i branilac lika i dela, sve u cilju "Novak je i dalje veliki, Nedodirljiv, ali, eto, i biologija je protiv njega". Pa što nije razvijao ekonomičan tenis kao sto su Federer, Agasi, Sampras? Zašto nikada nije naučio volej? Zašto mu je servis tako nepouzdan? Smeč mu je komedija. Zašto nikada nema plan B? To jest, ima ga - kad mu ne ide, onda primenjuje plan A sa još više trčanja i vraćanja dok protivnik ne padne (ako padne. A sve manje padaju).

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

lis

pre 7 godina

Kakav bre del Potro. Covek je imao vise operacija nego titula, forhend je super, ali to nije jedini udarac, zbog tih operacija igra stalno slajs ( odigrao 10-ak puta behend), nikome iz vrha nije vise pretnja osim Djokovicu i Wawrinki koga moze svako da pobedi .

milan

pre 7 godina

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.
(Majk, 17. mart 2017 20:56)
Nije tacno , omiljeni igrac Larry Elisona je Rafael Nadal.
Od ove godine direktor turnira je jos uvek aktivni teniser i licni prijatelj Federera -Tommy Haas

Melenci

pre 7 godina

anice,a zasto mislis da su zena krilca i bataci krivi za Noletov mali pad,zastoj u karijeri?Zar mislis da je Nole toliko slabog karaktera da moze bilo ko da ga vrti oko malog prsta?Nole je sa Jelenom sigurno deceniju dakle i u vreme Noletove dominacije,tako da nisi u pravu.Jednostavno zamorila se masina.Nole se vraca budi sigurna u to,samo sto treba vremena i mnogo treninga za ponovni uspon.Sa druge strane jako je ruzno mestati se u bilo ciji privatan zivot.Nole je izabrao,voli je,na nama je da je prihvatimo ili da se okrenemo drugom sportisti.Za ishranu opet nije Jelena "kriva"nego Noletova alergija koja ga je mucila,a pocelo je sve sa glutenom.I tako redom.

NoName

pre 7 godina

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.
(Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam, 17. mart 2017 22:11)

Ne izazivaj....Imas gresku u svom niku, posle placam ide tacka. Ajd' ispravi to.

Majk

pre 7 godina

(ferplej, 18. mart 2017 04:16)

Nadal kao i ostali španski teniseri su menjali krv dok je to bilo dozvoljeno ili nije bilo regulisano kako treba, sada to više ne može. Novak je rekreativno išao non-stop u hiperbaricnu komoru, sada je to dozvoljeno samo ako imaš povredu.

Tereni se uvek šteluju po igračima ili stilu tenisa koji je profitabilan tako da od 2007/8 kreću sporije podloge koje favorizuju defanzivnu igru da bi teniski mečevi trajali što duže. Indian Wells je stelovao teren po ?okoviću i to nije nikakva tajna, on i Leri su jako dobri prijatelji.

Poenta priče je da su svi igrači u vrhu tenisa u istom sosu i ni jedan nije nevin niti je jadan David koji se bori protiv nekog Golijata. Svi su oni povlašćeni Golijati koji su pre svega zaslužili da budu to što jesu.

uhhh

pre 7 godina

@Nole mi te volimo Mnogi pljuju Atp sto su stavili Novaka da igra posle 18 sati ali ne razmisljaju da su oni to morali da urade kako bi imao vremena da se odmori za dubl. Ko mu je kriv sto je htio da igra sa Troickim

Stameni

pre 7 godina

Zamislite psihičko stanje nolobotova. Toliko su očajni, da žrtvuju i svoj mozak i logiku i pristojnost, pa lažu, izmišljaju, majmunišu se, samo da nekako održavaju i nekako produžavaju iluziju da je njihov Nolo nešto veliko.

Anđela

pre 7 godina

Ovim teoretičarima zavere. Pa Nik je bio u dublu sa našim Zimonjićem. Izgleda da je Zimonjić "loše smućkao hranu, napitak" pa je delovao na Nika sa dan zakašnjenja!

Bernard

pre 7 godina

Haha koja fora, znaci ipak je Federer platio Kirjosa da doktorira i nauci napamet Noletovu igru, da se zreb nepovoljnije po Noleta rezira i da posle Federer bez borbe dobije mec.
Ovo je sve toliko ocigledno, da samo dokazuje da je Federer onaj stari podmukli lisac koji do pobede pokusava da stigne na svaki nacin.

Bilja

pre 7 godina

Pravi Gargamele, hvala ti što me ovako nasmeja. Slažem se sa tobom. To čini serije gledanim, i ovi iz ATP-a samo prepisali, je li tako?

Unjiklo

pre 7 godina

Zamoljava se Rod Lejver pošto je u najboljim godinama da navuče šarene gaćke i zaustavi Federera jer kako kreunuli da se truju da bi starac Rođo dogurao do 20 slemova neće imati više s kim da igra. Jedino ako ovaj Dilan Dog sa sve okeanski račiči i pečena krilca (namerno pišem nepismeno) ne uzme reket u ruke - čisto da imaju trećeg na turu za top 10, a tu će da ubace i Pilića i još nekog pa će da doguraju do 10.

zainteresovani

pre 7 godina

Ha-ha onaj Dylan Dog nestao, sakrio se posle onih optimistickih analiza a ovaj lik sto ga je zamenio razbija. Samo napred majstore! Ha-ha

Noleaux ne idi u Majami!!!

Bojan

pre 7 godina

(Danica, 18. mart 2017 12:30)
sta je neekonomicno u Noletovom tenisu?
mislis da je kratko trajao?
Novak i dalje traje (on je drugi na listi), ali i da se sada penzionise u top 10 je po broju dobijenih meceva, treci po broju dobijenih slem meceva, prvi po broju masters titula, cetvrti po broju slemova, drugi po broju zavrsnih mastersa. Zatim peti po broju nedelja na prvom mestu, cetvrti po broju nedelja u top3, covek je 10 godina jedan od prva cetiri tenisera sveta, i Federerov niz je trajao toliko pa je poceo da pokazuje znake habanja i sad funkcionise po principu, ako je spreman, doci ce do zavrsnice, ako nije, ispada od raznih levaka.

Novek je vec po trajanju u vrhu teniske istorije. Federer i Konors su ispred, po nekim parametrima i Lendl, ali to je to.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Pa pojeo covek gurmansku pljeskavicu,tako je dobio i onog shabana,kako god se zvase,samo ovaj put je bila nedopecena,inace decko igra vrhunski...Idemo kiriiii...sledeci turnir je tvoj,samo da ti u prvomkolu padne noleaux..

Теча

pre 7 godina

Nedugo zatim, reči podrške uputio mu je i Federer.
"Nadam se da ćeš brzo ozdraviti".

...Наравно уз осмех, Роџа је изоставио: "Што се мене тиче, можеш већ сутра!"

Dragan

pre 7 godina

Hoce li Nik igrati u Majamiju, ako se otrovao kako ovaj novinar objavi ovo danas.Volio bih da dodje kengur sebi da mu Novak vrati ovaj poraz.Sve je moguce i izvodljivo od ovih danasnjih tenisera.

Ne znam da li je sve zbog malog krstića, ali od tad pad počinje.

pre 7 godina

Đoković je do svog uspeha stizao preko 7 setova igre, jer toliko su nekad njegove borbe trajale.

Malo šta je osvajao bez borbe i mučenja i sebe, i protivnike, i navijača i svojih i one tuđih.

Taman misliš pobeđen je, a Nole se uzdigne i sledi četkanje. Taman misliš dobio je, a protivnik poludi, ide na sve ili ništa, pa krenu udarci bezumno jaki i precizni, ali Nole strpljivo izvuče snagu poritvniku i očetka.
Borbe, ludila, sati stresa, meč lopte, brejk lopte, spašene, jedva sticane, ali Nole je još davne 2011. zadužio srpski tenis nemerljivo.

Sve posle je san ljubitelja sprota u Srbiji i onih koji taj sport cene, a noćna mora svih koji ga u svom bunilu ne cene.

...Ludila, borbe, stresovi i neprespavane noći i nagrada za sve "Nole slam"! Što su strani mediji ispratili kao da je uzeo čelendž turnir. Ali ako je od germana, to je onda prirodno.

A, prvo se na tron popeo Vimbldonom. Pa se RG konačno uzmima i to u nikad bolji čas, u pomenutom Nole slemu.

I sećam se svega, pa nekako i toga da je mali drveni krstić oko vrata bivao ljubljen, više srcem i umom nego usnama.

A onda kreću gurui, meditacije, čuda neka "moderna", a ako moda i zdrav duh i psiha imaju nešto zajedničko onda i ja imam zajedničko sa armadilom.

Pa Mari uzima tron preko meča koji nije ni igran, predaje mu protivnik. Federer se vraća kao penzioner srećnim žrebanjem i solidnom igrom. Nole par godina samo jedno 1/4 finale, sad mu je uspeh tu doći. Kako ga ko pobedi sledeće kolo bolestan...

Patrick

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako
(Bilja, 17. mart 2017 23:06)

Patrick zna,ima da se ode i to na planetu Namek.Prilicno a opet dovoljno daleko od ove nase planete.Dao sam ti predlog Biljo.A kako?Pokusaj da se ukrcas na neku kapsulu.

Patrick

pre 7 godina

Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su. 
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10) 

Ne znaju/mo,prosvetli nas/ih Oce Pistole Pite.

gologuzov

pre 7 godina

Kako znam, a i danas sam o tome još više saznao u emisiji SK, na IW su angažovani izuzetno poznati šefovi.
Svi igrači listom kažu da je klopa izvanredna.
Jedino je taj kengur pokvario stomak. ..
Dobro su neki rekli da velika imena donode veliku lovu pa je sve moguće. Mogli su Rolex i Nike baciti mu u šešir novac veći nego što dobija pobednik. A znamo: bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
...a to zna i ovaj mangup.

udri ga bre

pre 7 godina

Jao, sramota! Zar ovakoo ovom mladom čoveku? Eto, Novak dao da ga pobedi, kako bi Kirjus oprobao svoju snagu i veštine sa revolucionarnim Federerom, a vi ovako! Ovaj mladi i talentovani Australijanac se trudi da bude što bolji i lepo se ponaša, a vi ko uštve! Napadate i njega i Rođera, kome nameštaju stvari iz meča u meč, ne bi li stoposto na kraju bio bigšit! Sram vas bilo, i trebalo bi Novaka da nap'adaate, što izmišlja nove i nove povrede, a u stvari želi da troši teške milione dolara, koje je zaradio uz pomoć pacera što ih je pobedjivo ko od šale. Daklem, uštve jedne, sramota, sramota bre! Ponašate se ko aktivisti-sendvičari, ovih polupimenih. Sramota bre sramota!

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

mister No

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!
(Kladioničarka, 17. mart 2017 20:31)

Posto je predao pre pocetka meca,racuna se kvota 1.

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

Рајко Четник

pre 7 godina

Ха ха ха бољи од било ког холивудског студија у 2017. за режију је НАЈК *NIKE* студио.

Srdjan

pre 7 godina

Ma namijesta se da Federer osvoji, nisu znali kako da zaustave mocnog Kirjosa koji vec 2 puta dobija najboljeg i najveceg srpskog sina, pa su odlucili da ga otruju. Sram bilo sve Britance, Amerikance i sve one koji nisu Srbi. :D

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Ovo je opasno,počeli turniri da se takmiče da Federer osvoji baš njihov posle silnih godina pauze! AO i IW sklanjaju sve pred Mirkinom mazom da bi izjednačio Noletobe rekorde.
Sramno! Budi se Noleeee!

djraki

pre 7 godina

E moj Novace, kao tvoj veliki fan ne mogu da verujem da se tebe niko vise ne boji, a do pre samo godinu dana protivnici su gubili vec u svlacionici pri pomisli da igraju protiv tebe... to je cinjenica koja me najvise boli...i nadam se da ce proraditi inat u tebi jer u tim godinama i dalje mozes dominirati u svetu tenisa kao i pre!!!

goran

pre 7 godina

pa malo da se pomogne coveku,da ga Nole slucajno ne bi stigao. A ne bih me cudilo ni da se vrse pritisci iz ne sporskih organizacija. Gde jedan Srbin da bude najbolji svih vremena....

Dylan Dog

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.

knut

pre 7 godina

Mafija spageti
Koliko svi daju maksimum protiv Novaka,jer je pravoslavac.
Ov je ljudi javna tajna,da li se vama ovo svidelo ili ne,ali
tako je!

zoran

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...

cia_bia

pre 7 godina

Otrovao ili otrovali nije mnogo velika razlika. Rodja od svoje 31 nije osvoji jadnicko nista i sad kada mu je oprostajna sezona ima da osvoji sveeeeeeee u svoju 37. Nekome se cekanje isplati.

Boro

pre 7 godina

Pao na doping kontroli , posle meča sa Đoletom , pa sad je elegantnije reći trovanje da se ne stvara afera , i ne ruši imidž tenisa, jer su velike pare u pitanju.

STAR

pre 7 godina

Nike je to i zahtev od Orakla da Fed pobedi.
Novak da je bio razuman pa da uzme Nike za sponzora, on sam sebi otezava. Sad je kasno. Nike ima boljih igraca za svoj marketing, ne trebaju im propali teniseri. Molice on Uniklo da ga potpomaze, a Lacoste ima kikiriki da mu ponudi.

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

Nole mi te volimo

pre 7 godina

(Daniel, 17. mart 2017 20:23)

Ako si gledao meč sa Nikom molim pogledaj Novakov meč sa del Potrom, ako je to po tebi loša igra kojoj Federer može da parira onda ja želim da Novak što lošije igra. Naravno da je Novakovo ispadanje u 3.kolu rezultat pada forme ali takođe nije sve crno-bijelo kako mnogi žele da predstave. Nakon meča sa del Potrom koji se završio poslije ponoći Novak je imao 18 sati da se odmori, spremi i izađe na teren na kojem je u jednom trenutku temperatura dostigla 50 stepeni (mjereno na betonu). S druge strane je imao odmornog klinca čiji je drugi servis u par navrata dostizao blizu 200km/h. Ko misli da je sve to nebitno, poručujem da izabere jedan vedar vreli ljetni dan, prethodnu noć odradi kao Novak i onda izađe na teren, podigne reket i pokuša samo da prebaci lopticu preko mreže. Nakon par minuta brzo će shvatiti kolika mu je želja za igrom. Što se tiče H2H Federer-Novak i njihovih međusobnih duela, pa želje i mogućnosti se veoma razlikuju.

Mikii

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti."

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?
(L, 17. mart 2017 20:20)

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?

zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Kakvo navlacenje da goat(koza) postane nambr 1 i da postane besmrtan i takav ode u penziju. Pola godine se kljukao hemijom i sad kao on neki drmator,ma idi

fantom

pre 7 godina

Mnogo bolje bi bilo da je Nole igrao sa Federerom, čak i kad izgubi od švajcarskog sajdžije, Nole uvek napravi potez vredan pažnje. Njihovi mečevi su suvo zlato svetskog tenisa. A o Kirjosu ne treba trošiti reči, NIKAD on neće biti kao velika trojka FedDjokNad, ma ni Mareju nije do kolena.

Zox

pre 7 godina

Auuuu, tenis smrdi odavno... Federer uzima pehar, logicno...

Izgleda da Djokovici Marej nisu vise podobni. Mozda ih puste u Majamiju, ali posle nece sigurno, mada ne verujem ni u Majami...

anica

pre 7 godina

(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)
Koliko sam vas rado citala uvek, ali ste nazalost i vi jedan od onih ostrascenih Noletovih fanova koji ga tapsu po ramenu i dok tone, hvala Bogu tu ne spadam, pa i ako se udeli neka losa rec Boze moj, nisam od onih koji su se sklanjali dok je grmelo i htela sam samo da vam se obratim vasim nacinom izrazavanja a vi ste osudili moje postovanje prema istom. Cudite se sto smo izgubili volju i osecamo se prazno, pa eto vas komentar upravo oslikava, da covek treba biti umeren u svemu, ne valja biti 'budak', a ne valja ni preterivati sa mudrostima i foliranjem. Zar je danas zaista tesko biti ono sto jesi? Pogubili ste se malo u svom ovom desavanju, a stvari su kristalno jasne.
Zena...guru...biljcice...davanje srca...oce pileca krilca, al ne moze, oce dobar batak al ga nema, oce da dise al ga stezu za vrat.
Slabo ste se adaptirali na nove uslove, ako ste jos u vremenu pre RG onda ok...inace imate problem sa realnoscu. Znate kad ono udahnete, a onako vam se dijafragma malo podigne pa vam slatko, bez toga nista!
Uzdravlje!

Why always me?

pre 7 godina

Osvaja Fedex i ovaj IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti,s takvim bekendom i servisom,nevjerovatno ali se covjek opet vratio sa 35 godina i daje lekcije :D

Madjo

pre 7 godina

Da li sada svi vide koliko je providno ovo što se dešava u svetu tenisa od Rolan Garosa na ovamo? Prvo je Nole morao da vrati dug, pa sad Marej. Trenutno je aktuelan Federer, a Rafa će biti glavni tokom sezone na šljaci. Moraju da im poprave renking zbog sponzorske mafije koja diktira uslove. Tek od Vimbldona skidaju rampu Novaku, a onda sledi novi šou i neverovatni niz našeg šampiona!

Dragan

pre 7 godina

Kakav je ovo naslov.Nemogu da verujem.Prije dve sedmice posle lude pobede u Acapulcu nad Novakom, gubi sledeci mec.Sada ponovo ista stvar, samo sada predaja.Sta je mogao kengur da pojede u toj pustinji, da bi danas bio nesposoban da igra.To je prica za malu decu.Ovaj grbavi zivi za mec protiv Novala, a sledeci koji god da bude gubi, a evo sada najnovija vjest PREDAJA. Nik sa svojim ponasanjem nikada nece biti ni blizu Novaka, a uostalom glupost ga je porediti sa majstorom Novakom.Imao je veliku srecu, i iskoristio je maxsimalno, jer je Novak stvarno imao tezak zreb, plus dubl, i pored svega los termin za igranje.Novak nije hteo da diskutuje nista za zreb, jer.je to suvisno i namesteno kako bi on izgubio ovaj turnir.Ali nema veze, ima boga sve ce doci na svoje, kad tad.Zivi bili pa videli.Isti slucaj je uradio i Raonic kada je predao mec, a protiv Novaka je bio spreman.Sve su ovo mutne radnje.Nika treba testirati pod hitno, on je vise nego sumnjiv.Pogurenom kenguru netreba nista verovati.Sada je upravo sve rekao.Suvisno je vise o njemu pricati.

zvrk

pre 7 godina

Ok....ali ovo je dzentlmenska namestaljka :D Ovaj ga tesi ,ovaj se izvinjava hahahhahah...Eeee da si jeo salatu i travu ne bi se otrovao..

Slavica

pre 7 godina

Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.

monden

pre 7 godina

Čak se ni u Holivudu više ne režiraju ovako naivni filmovi tipa "Povratak zeke Rodžera".Daj, proglasite ga najboljim svih vremena, platite Nadala i Novaka da to potvrde svojim zvaničnim izjavama, pošaljite Rođu u penziju i vratite tenis tamo gde mu je mesto - sportu.

Pass

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?(L, 17. mart 2017 20:20)Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)
Tog istog Nadala, finalistu Austalian Opena. O cemu pricamo?

providno

pre 7 godina

Još promenom podloge na AO je počeo ATP & Nike 2017. projekat vraćanja na scenu FEDAL rivalstva i Federera na No.1 poziciju. Verujem da je i Mareju naređeno da prikoči i namerno počne da gubi mečeve. Cilj je da se do kraja karijere RF namontira 20 GS.

vlasta

pre 7 godina

Ma namestaljka,braco Srbi!
Sve je to namesteno.Jedino kad pobedi nas mega-car Nole,to je na suvi kvalitet.To je pravo,sve ostalo je prevara!

ferplej

pre 7 godina

Kao i u svemu danas tako se i u sportu, a time i u tenisu sve radi zbog novca. Zna se da su Federer i Nadal najomiljeniji teniseri i da se za njihove meceve uvek trazi karta vise, znaci na njima je najbolja zarada. Tako da je moje misljenje da se njima pomaze na sve nacine da uspeju, dopustaju im dopinge, prilagodjavaju terene, potplacuju druge tenisere... Za Nadala je prosto javna tajna da se dopingovao, dok se nije oglasila ona francuska novinarka pa su morali malo da stanu sa tim jer se prosirilo u javnost. Iza Federera stoje mnogo jaki ljudi, svi znamo da je on najveca faca tenisa i koji se kes vrti oko njega. Obojica su odlicni teniseri, stvarno jedni od najboljih u istoriji, ali ujedno i oni od kojih se najvise profitira i mislim da ne bi bez svih tih "pomoci" uspeli ono sto su uradili u tenisu. Moze da kaze ko sta hoce, ali ako se u svetu na sitnim stvarima za sitne pare vara i cuti sto onda se to isto ne bi radilo za mnogo vece pare od koga ce svi ti "veliki" ljudi da profitiraju. Tako da ce ovo biti Federerov veliki "comeback" ove godine kao Nadalov 2013. Kao sada je odjednom sa 36 godina onaj stari.

uhhh

pre 7 godina

Auuuuuuu nemojte.... Srbi na aparatima, Federer ubedljivo prvi na Atp race listi, ima ih 18, blizu titule na Indian Wellsu, a prije 365 su pisali da se razlike trebaju unucima pricat ;)

Ana

pre 7 godina

Jel oni stvarno misle da smo svi bez mozga? Ovo su takve namestaljke najka da to nije normalno.Otrovao se? Sto ne postoji mogucnost odlaska na neku drugu planetu...Zemlja je toliko zagadjena lazima, podmetanjima, namestanjima, zlobom...Grozno.

poznavalac

pre 7 godina

Jel moguce da vi zaista verujete da se Federeru dokazano najvecem svih vremena bez polemike bilo sta namesta u karijeri? Otkud vam ljudi ta ideja to su tolike nebuloze. Mnogo je realnije da Nik nije smeo da izadje mocnom Rogeru na crtu posto bi izgubio lagano 2:0.

anica

pre 7 godina

Ti si decko obican pajac, odluci se da li igras tenis zbog tih meceva ili ne volis tenis. Protiv Novaka kao u transu...kao i svako po obicaju.
E moj Nole

Dike.

pre 7 godina

Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali tenis je postao odvratniji od LŠ po nameštanju!!!! Strašno!!!! Nisam verovao u teorije zavere protiv Novaka i bilo koga iako je bilo mnogo razloga za to. Ali posle ovog AO i sad IW ovo je stvarno smešno!!! Da ne kažem odvratno!!! Kako sramno namešteni prvi GS sezone sa ispadanjem Mareja u trećem kolu i ovde u prvom,odvratno!!! Ajde Novak u slaboj formi,ali Marej....pa on je terminator trenutno...pobedio bi svu trojicu zajedno...a gubi od nekog Borata!!!

Stameni

pre 7 godina

Zamislite psihičko stanje nolobotova. Toliko su očajni, da žrtvuju i svoj mozak i logiku i pristojnost, pa lažu, izmišljaju, majmunišu se, samo da nekako održavaju i nekako produžavaju iluziju da je njihov Nolo nešto veliko.

Milos

pre 7 godina

Kakva sramota od komentara. Sve je namesteno a dok je Novak harao sve bilo posteno? A sad kad se deda vratio u formu,kad je popravio bekend u 36-oj godini,kad igra kao da ima 25 ,ko gleda njegove meceve ove godine zna o cemu pricam sve je namesteno jel tako? Ja volim Novaka ali volim pre svega tenis kao sport a ko voli tenis mora da postuje rezultate,trud i igru Rodzera Federera a ne svaki njegov uspeh da omalovazava bez obizira za koga navija.

Daniel

pre 7 godina

Ucinio si Djokovicu medvedju uslugu jer bi Novak prosao gore od Nadala.Shvatite, nije Nik igrao sad nekakav strasan tenis i ranije su bili takvi teniseri sa brzim servisima, pa kako ne moze jedan Novak koji je medju najboljima riternerima na svetu, da vrati sve te servise.Jednostavno, Novak ne igra vise onakav tenis kao ranije i tacka.Gledao sam mec i Nik bukvalno dzogira do loptice, prespor je i lenj je.Problem je sto Novak lose igra.Sa ovakvom igrom dobio bi ,,krompir,, od Federera.Jedino steta za Federera sto nije dobio ovakog Djokovica da se izjednace u H2H.

sarajevo.ba

pre 7 godina

Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.
(Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)

Hahahahhahha jbes mi mater ako si ti normalan.
A tek jucer za Djokovica "Igrao je dobro samo nije se dobro kretao,nije bio dobar u polju i lose je servirao".
Ti si meni IDOL.

Nix

pre 7 godina

Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!

Majk

pre 7 godina

Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
(Slavica, 17. mart 2017 19:56

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.

RF

pre 7 godina

Posto ovde pojedinci od AO pricaju o nekim teorijama zavere i namestanjima, da li neko moze da namesti da RF igra tenis kakav igra. Dozvolio bi Nadal namerno da ga Federer sa 36 godina ponizava. Ili Marej sad kad ima priliku da bude deo istorije da ispada sa AO i IW, Mareju hvali IW i Monte Karlo da kompletira sve masterse i da bude prvi koji je to uradio zar mislite da bi propustio tu priliku da moze.Jednostavno Federer je podigao svoj nivo tenisa sad mu treba samo fizicka sprema i bude zdrav i vrv i Vimbldon i US Open su mu ove godine na dohvat ruke.Federer je i 2015 i 2014 bio nadmocan nad svim teniserima osim za Novaka ali i njega je pobedjivao i borbe na Vimbldonu i US openu su bile egal ali je Novak tada imao vise samopouzdanja i mentalno je bio jaci u tom trenutku i iskoristio je to.Federer je napravio pauzu prosle sezona koja mu je ocigledno prijala.

Tosha 89

pre 7 godina

Kad god nam nesto ne odgovara-namestaljka..pa dajte ljudi,probudite se vise iz tog sna gde se sve radi protiv nas i gde je sve namesteno i gde je ispravno samo ono sta mi mislimo da jeste..pozdrav

VUK

pre 7 godina

@anica..vidim da stručno analiziraš i pratiš Novakovu karijeru. Trebaju mi odgovori: koja ženica je bila uz Novaka od prvog osvojenog trofeja do poslednjeg ovog janura 2017? Da li je i u periodu kada je dominirao svetskim tenisom ,Novak imao kontrolisan režim ishrane? Da li ti pada na pamet možda da defanzivni igrači,oni koji 90% meča provode iza osnovne linije i koji se duplo više kreću,proklizavaju ...duplo više i troše. Takvi igrači imaju kraće karijere.Pogledaj Nadala pre dve godine i danas Novaka.Potpuno ista priča. Analiziraj vreme i potrošnju energije na mečevima Nadala i Novaka u jednoj deceniji. Skoro duplo više vremena su proveli na terenu od Federera koji je 5-7 godina pre njih ušao u svet profi tenisa. Jednostavno potrošili se momci.Mogu da bljesnu na trenutak,ali kontinuitet dobrih mečeva je više teško dostići posle 10-12 godina maratonskih mečev..Isto je i u drugim sportovima..npr. fudbal ..sportski vek golmana je i do 40 godina, bek igra do 35-37god..a napadači maksimum 31-33 god jer imaju više duela,skokova,sprinta...telo nije svemoguće...Lepo nam je bilo da se divimo Novaku kad je imao 25 godina i proklizavao po betonu do besvesti...danas plaća cenu..telo se zamorilo..za njegov stil je neophodna savršena fiz.sprema i mlado telo.Serverima je lako. Nema trčanja,klizanja...i duplo manje su na terenu.Nekome je taj ofanzivni tenis zanimljiv.Poeni sa 4 razmene. Možda je Anice draga uzrok krize kod Novaka ipak sportska realnost njega kao sportiste..ne bobica,ženice i žute štampe..ti beše akademski građanin?

zuja

pre 7 godina

Pusti priču.Otrovao se u Americi u gradu od 5000 stanovnika i sa hotelima ne manje od 5 zvezdica.U gradu koji živi od tenisa i golfa.
Cirkuzant

Bernard

pre 7 godina

Haha koja fora, znaci ipak je Federer platio Kirjosa da doktorira i nauci napamet Noletovu igru, da se zreb nepovoljnije po Noleta rezira i da posle Federer bez borbe dobije mec.
Ovo je sve toliko ocigledno, da samo dokazuje da je Federer onaj stari podmukli lisac koji do pobede pokusava da stigne na svaki nacin.

Ne znam da li je sve zbog malog krstića, ali od tad pad počinje.

pre 7 godina

Đoković je do svog uspeha stizao preko 7 setova igre, jer toliko su nekad njegove borbe trajale.

Malo šta je osvajao bez borbe i mučenja i sebe, i protivnike, i navijača i svojih i one tuđih.

Taman misliš pobeđen je, a Nole se uzdigne i sledi četkanje. Taman misliš dobio je, a protivnik poludi, ide na sve ili ništa, pa krenu udarci bezumno jaki i precizni, ali Nole strpljivo izvuče snagu poritvniku i očetka.
Borbe, ludila, sati stresa, meč lopte, brejk lopte, spašene, jedva sticane, ali Nole je još davne 2011. zadužio srpski tenis nemerljivo.

Sve posle je san ljubitelja sprota u Srbiji i onih koji taj sport cene, a noćna mora svih koji ga u svom bunilu ne cene.

...Ludila, borbe, stresovi i neprespavane noći i nagrada za sve "Nole slam"! Što su strani mediji ispratili kao da je uzeo čelendž turnir. Ali ako je od germana, to je onda prirodno.

A, prvo se na tron popeo Vimbldonom. Pa se RG konačno uzmima i to u nikad bolji čas, u pomenutom Nole slemu.

I sećam se svega, pa nekako i toga da je mali drveni krstić oko vrata bivao ljubljen, više srcem i umom nego usnama.

A onda kreću gurui, meditacije, čuda neka "moderna", a ako moda i zdrav duh i psiha imaju nešto zajedničko onda i ja imam zajedničko sa armadilom.

Pa Mari uzima tron preko meča koji nije ni igran, predaje mu protivnik. Federer se vraća kao penzioner srećnim žrebanjem i solidnom igrom. Nole par godina samo jedno 1/4 finale, sad mu je uspeh tu doći. Kako ga ko pobedi sledeće kolo bolestan...

Melenci

pre 7 godina

anice,a zasto mislis da su zena krilca i bataci krivi za Noletov mali pad,zastoj u karijeri?Zar mislis da je Nole toliko slabog karaktera da moze bilo ko da ga vrti oko malog prsta?Nole je sa Jelenom sigurno deceniju dakle i u vreme Noletove dominacije,tako da nisi u pravu.Jednostavno zamorila se masina.Nole se vraca budi sigurna u to,samo sto treba vremena i mnogo treninga za ponovni uspon.Sa druge strane jako je ruzno mestati se u bilo ciji privatan zivot.Nole je izabrao,voli je,na nama je da je prihvatimo ili da se okrenemo drugom sportisti.Za ishranu opet nije Jelena "kriva"nego Noletova alergija koja ga je mucila,a pocelo je sve sa glutenom.I tako redom.

Lule

pre 7 godina

Ne znam zašto IW toliko radi protiv Federera.
Namestili su Federeru užasno tešku polovunu žreba, sve jake su mu tamo nabili, i jos da ako prodje, ima u finalu ili Wawrinku ili Marrya. I podlogu su usporili, valjda da bilje odgovora usporenim Nadalima i Djokovićima.
Meč sa Nadalom su mu namestili po vrućini i sa samo 17 sati pauze od predhodnog meča.
Ali Rodja kao da se ne obazire. Razvaljuje onaj bekhend kako niko nikada nije. A tek ona iskošena serva na obe strane. Razbija. Najbolje igranje tenisa u istoriji.

Pravi Gargamel

pre 7 godina

Ovo ide u smeru spanske serije. Nole poblesavio, Rodja se vraca iz mrtvih posle 5 godina, protivnici se truju hranom, jos samo neko vanracno dete da se pojavi i duh Santa Marije i to je to.

Теча

pre 7 godina

Nedugo zatim, reči podrške uputio mu je i Federer.
"Nadam se da ćeš brzo ozdraviti".

...Наравно уз осмех, Роџа је изоставио: "Што се мене тиче, можеш већ сутра!"

Lule

pre 7 godina

Do sada 64 komentara!

Od toga 58 totalno kretenasti! Kako to uspete? Ko ste vi sto tako komentarisete? Odakle dolazite? Ja takve ne vidjam nigde.

milan

pre 7 godina

Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.
(Majk, 17. mart 2017 20:56)
Nije tacno , omiljeni igrac Larry Elisona je Rafael Nadal.
Od ove godine direktor turnira je jos uvek aktivni teniser i licni prijatelj Federera -Tommy Haas

Donglai Pei

pre 7 godina

Haha to od onog cipsa sto je jeo u dublu?
Ne znam dal ste videli.Kao fora ode do gledaoca i uzme od njega cips iz cinije i pojede ga
(stevix889, 17. mart 2017 19:40)

Jeste videla ja snimak, i to sve jeo prljavim rukama, a temperature samo takve za rast raznoraznih mikroorganizama. Valjda ce se nauciti pameti.

Unjiklo

pre 7 godina

Zamoljava se Rod Lejver pošto je u najboljim godinama da navuče šarene gaćke i zaustavi Federera jer kako kreunuli da se truju da bi starac Rođo dogurao do 20 slemova neće imati više s kim da igra. Jedino ako ovaj Dilan Dog sa sve okeanski račiči i pečena krilca (namerno pišem nepismeno) ne uzme reket u ruke - čisto da imaju trećeg na turu za top 10, a tu će da ubace i Pilića i još nekog pa će da doguraju do 10.

Patrick

pre 7 godina

Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su. 
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10) 

Ne znaju/mo,prosvetli nas/ih Oce Pistole Pite.

Pistol Pit

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.

esi mi nola?

pre 7 godina

Sad nastupa 'suva inteligencija' Nolovih botova u komentarima!!! Hahaha!! A zaboravljaju 3 (TRI) predaje Nolovih protivnika na proslogodisnjem US openu!!

bubuljica

pre 7 godina

oce to kad jedes sa neoprane ruke .ps pisem uvek ne pismeno kako bih iritirao razne profesore srpskog jezika koji umesto da uce nasu decu ,ispravljaju ne pismenost na forumima B92

Dragan

pre 7 godina

Hoce li Nik igrati u Majamiju, ako se otrovao kako ovaj novinar objavi ovo danas.Volio bih da dodje kengur sebi da mu Novak vrati ovaj poraz.Sve je moguce i izvodljivo od ovih danasnjih tenisera.

Vragolan

pre 7 godina

Steta, bio bi to dobar mec.
Kirjos inace vodi 1-0 u međusobnim duelima, najbolje igra protiv najboljih, Federer fantastičan u mecu protiv Nadala...
Rodžer verovatno protiv Nisikorija u polufinalu a onda Vavrinka u finalu za 25.-tu Masters titulu !

Aloo bree

pre 7 godina

Aloo ljudi, dosta vise bre... Razmislite malo pre nego sto napiste komentar.. "namesta se za Federera" , "svi su protiv Novaka jer je srbin/pravoslavac". Sta je bilo dok je Novak osvajao i pobedjivao prethodnoh par godina... Pa to je prosto neverovatno da ljudi stvarno veruju u takve stvari.

delboj

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Svaka cast na komentaru. Mnogo je mentalno retardiranih ljudi ovdje sa raznim teorijama zavjere i namjestanja.

Bilja

pre 7 godina

Pravi Gargamele, hvala ti što me ovako nasmeja. Slažem se sa tobom. To čini serije gledanim, i ovi iz ATP-a samo prepisali, je li tako?

biti normalan

pre 7 godina

Pa stvarno, dajte bar malo korektnosti, kad su Novaku TRI protivnika predala na US open prosle godine, to je bilo ok, a ovo je zavera?

Duck Dodgers

pre 7 godina

Srbi su lkudi najkraće pameti... ko beše igrač kome su predali dva meča na jednom gren slemu prošle godine i opet ga nije osvojio... beše Novak, kako li se preziva....

senad

pre 7 godina

Novaku su na us open predala trojica u prva tri kola onda je bilo plasili da izadju a sada kad neko preda Federeru odma zavera i namestaljka.

RF

pre 7 godina

Rodzer ako bude sve kako valja ovo osvaja, a imace i dovoljno snage da pokusa da napravi dobar rezultat u Majamiju i udje u top 4.Sto se tice sljake vrv ce odigrati jedan turnir i RG ali nece se puno opterecivati time i trositi. Onda krece trava kako trenutno igra bice mozda i prvi favorit za osvajanje WIMBLDONA.

White fang

pre 7 godina

Šteta to je trebalo da bude dobar meč. ali niko nije neranjiv. "Morski krastavci" hm! To zvuči kao sir od magarca. Sirotanko.

NoName

pre 7 godina

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.
(Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam, 17. mart 2017 22:11)

Ne izazivaj....Imas gresku u svom niku, posle placam ide tacka. Ajd' ispravi to.

Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam

pre 7 godina

Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
(Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Pa pojeo covek gurmansku pljeskavicu,tako je dobio i onog shabana,kako god se zvase,samo ovaj put je bila nedopecena,inace decko igra vrhunski...Idemo kiriiii...sledeci turnir je tvoj,samo da ti u prvomkolu padne noleaux..

Beos

pre 7 godina

@Nole mi te volimo
Vidi, ti navijas za Novaka, tako da si pristrasan, sto je logicno. Nije on protiv Del Potra odigrao nikakav narocito dobar mec, odigrao je solidan mec protiv slabog protivnika, sto je tebi kao navijacu delovalo impresivno. Del Potro nije vise jak protivnik, covek prakticno nema bekhend i to je to. Nivo u tom mecu nije nista posebno. Pogledaj malo na kakvom je nivou igrao Federer protiv Nadala, koji je u ovom trenutku u samom vrhu po formi i kvalitetu igre. Te price o odmoru i vrucini su za malu decu. I po vecim vrucinama su teniseri igrali i sa manjim pauzama pa su pobedjivali. Nista strasno. Tebi deluje strasno jer te u to ubedjuju tabloidi. Kao student sam tokom letnjeg raspusta uvek radio na gradjevini. A to je tek posao! Kopas temelje, vuces, guras, nosis od 6-7 ujutru do 19-20h uvece, ceo dan. Przi sunce, temperature ogromne, napor mnogo veci nego udaranje loptice, a nema pauze na svaka 2-3 minuta, nema sokica, nema hladovine, nema masaze posle posla, hladne kupke, lekova protiv bolova itd. I onda spavas jedno 7-8 sati pa opet na fizikalisanje. I nikakvih problema. E onda za sportistu ne bi trebalo da bude toliko tesko da odigra mec posle 18 sati pauze. Tako da nema potrebe da preterujes, Novak je posteno izgubio od u ovom trenutku boljeg rivala i nema tu sta da se prica i da se traze opravdanja.

zainteresovani

pre 7 godina

Ha-ha onaj Dylan Dog nestao, sakrio se posle onih optimistickih analiza a ovaj lik sto ga je zamenio razbija. Samo napred majstore! Ha-ha

Noleaux ne idi u Majami!!!

mojmilo

pre 7 godina

hahahahaha kakav lik.
hahahaha kakvi likovi.
u teniju nihe problim ni doping ni namestanje meceva. ne. u tenisu su problem oni koji sve to namerno dozvoljavaju!

udri ga bre

pre 7 godina

Jao, sramota! Zar ovakoo ovom mladom čoveku? Eto, Novak dao da ga pobedi, kako bi Kirjus oprobao svoju snagu i veštine sa revolucionarnim Federerom, a vi ovako! Ovaj mladi i talentovani Australijanac se trudi da bude što bolji i lepo se ponaša, a vi ko uštve! Napadate i njega i Rođera, kome nameštaju stvari iz meča u meč, ne bi li stoposto na kraju bio bigšit! Sram vas bilo, i trebalo bi Novaka da nap'adaate, što izmišlja nove i nove povrede, a u stvari želi da troši teške milione dolara, koje je zaradio uz pomoć pacera što ih je pobedjivo ko od šale. Daklem, uštve jedne, sramota, sramota bre! Ponašate se ko aktivisti-sendvičari, ovih polupimenih. Sramota bre sramota!

Genije

pre 7 godina

Kako vas nije sramota da pricate o nameatanju, prvo za AO pa onda i za IW.
Prvo, Federer je do finala na AO pobedjivao Berdiha, Nisikorija, Zvereva( trebalo je Mari, ali je izgubio od ovog rekreativca) i Wawrinke, igrace koje sada pljujete, a pre godinu dana su predstavljali zlatna eru tenisa dok ih je Djokovic pobedjivao.
Drugo, Federeru se jednom preda mec, i to je zavera ATP-a, Nike-a itd utd.
Na proslom USO Djokovic je odigrao do finala 2 mozda 3 meca cela, pa vam to nije smetalo.
I dokle cete da "trpate" Marija tamo gde mu nije mesto, covek sluzi da dodje u finale, da bi neko od ove trojice osvojio titulu, o kvalitetu ostalih igraca govori cinjenica da Djokovic skoro godinu gubi od svakoga, a jos uvek je 2. ...

Danica

pre 7 godina

@VUK

I ti mi dodješ neki apologeta i branilac lika i dela, sve u cilju "Novak je i dalje veliki, Nedodirljiv, ali, eto, i biologija je protiv njega". Pa što nije razvijao ekonomičan tenis kao sto su Federer, Agasi, Sampras? Zašto nikada nije naučio volej? Zašto mu je servis tako nepouzdan? Smeč mu je komedija. Zašto nikada nema plan B? To jest, ima ga - kad mu ne ide, onda primenjuje plan A sa još više trčanja i vraćanja dok protivnik ne padne (ako padne. A sve manje padaju).

Bilja

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako

Vladan R

pre 7 godina

Smeta mnogima sto su ove godine ubrzali podlogu na AO. Istovremeno ti im smeta sto se vec desetak godina usporavaju brze podloge. Izmedju ostalog trava na W, je ne bas malo usporena. Dok su te promene isle u korist Novak sve je bilo ok. Kakvi bi samo komentari i kuknjava bila, da je recimo Novak bio umesto Federera u to vreme, pa da sa ovi sa ATP krenuli sa usporavanjem podloga. Sto se nekog setanja kroz turnir i predaje meceva tice, sta ono bese na USO prosle godine. Koji je to igrac prethodnih nekolijko meseci bio u evidentnoj krizi igre i rezultata, da bi u finale stigao uz samo 3 pobede u 6 meceva. Neverovatno koliko je Novakovih poklonika, zaludjeno do bola.

RForever

pre 7 godina

Dok Novak igra kako treba i osvaja, onda je to najjaca konkurencija ikad, medjutim sada posto mu ne ide bas najbolje odmah teorije zavere, namestaljke itd. Tipicno srpski.

adem

pre 7 godina

ako sam dobro shvatio neke, kada novak pobedjuje, onda je to zato sto je najbolji, a kad drugi pobedjuju, onda je to zato sto je namesteno. znaci nisu hteli ili mogli namestiti ranije kada je novak pobedjivao, a magu sada kada je zaista bleda slika onog od pre par godina. mada i tada je nekoliko titula uzeo na cistu srecu. prestanite biti smesni. niko nije nepobediv, neko traje krace, neko duze, i to su oni pravi majstori svoga sporta.

Rudy

pre 7 godina

Kada je Federer predao Novaku zbog povrede onda nije bilo namesteno nego se Federer uplasio, sad je kao namesto samo da se Novak Sj.be.

Patrick

pre 7 godina

Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako
(Bilja, 17. mart 2017 23:06)

Patrick zna,ima da se ode i to na planetu Namek.Prilicno a opet dovoljno daleko od ove nase planete.Dao sam ti predlog Biljo.A kako?Pokusaj da se ukrcas na neku kapsulu.

Bojan

pre 7 godina

(Danica, 18. mart 2017 12:30)
sta je neekonomicno u Noletovom tenisu?
mislis da je kratko trajao?
Novak i dalje traje (on je drugi na listi), ali i da se sada penzionise u top 10 je po broju dobijenih meceva, treci po broju dobijenih slem meceva, prvi po broju masters titula, cetvrti po broju slemova, drugi po broju zavrsnih mastersa. Zatim peti po broju nedelja na prvom mestu, cetvrti po broju nedelja u top3, covek je 10 godina jedan od prva cetiri tenisera sveta, i Federerov niz je trajao toliko pa je poceo da pokazuje znake habanja i sad funkcionise po principu, ako je spreman, doci ce do zavrsnice, ako nije, ispada od raznih levaka.

Novek je vec po trajanju u vrhu teniske istorije. Federer i Konors su ispred, po nekim parametrima i Lendl, ali to je to.

Kladioničarka

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!

uhhh

pre 7 godina

@Nole mi te volimo Mnogi pljuju Atp sto su stavili Novaka da igra posle 18 sati ali ne razmisljaju da su oni to morali da urade kako bi imao vremena da se odmori za dubl. Ko mu je kriv sto je htio da igra sa Troickim

Anđela

pre 7 godina

Ovim teoretičarima zavere. Pa Nik je bio u dublu sa našim Zimonjićem. Izgleda da je Zimonjić "loše smućkao hranu, napitak" pa je delovao na Nika sa dan zakašnjenja!

lis

pre 7 godina

Kakav bre del Potro. Covek je imao vise operacija nego titula, forhend je super, ali to nije jedini udarac, zbog tih operacija igra stalno slajs ( odigrao 10-ak puta behend), nikome iz vrha nije vise pretnja osim Djokovicu i Wawrinki koga moze svako da pobedi .

delboj

pre 7 godina

Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...
(zoran, 17. mart 2017 22:23)

Izgleda da je Novak najpredaniji u tom radu.

Majk

pre 7 godina

(ferplej, 18. mart 2017 04:16)

Nadal kao i ostali španski teniseri su menjali krv dok je to bilo dozvoljeno ili nije bilo regulisano kako treba, sada to više ne može. Novak je rekreativno išao non-stop u hiperbaricnu komoru, sada je to dozvoljeno samo ako imaš povredu.

Tereni se uvek šteluju po igračima ili stilu tenisa koji je profitabilan tako da od 2007/8 kreću sporije podloge koje favorizuju defanzivnu igru da bi teniski mečevi trajali što duže. Indian Wells je stelovao teren po ?okoviću i to nije nikakva tajna, on i Leri su jako dobri prijatelji.

Poenta priče je da su svi igrači u vrhu tenisa u istom sosu i ni jedan nije nevin niti je jadan David koji se bori protiv nekog Golijata. Svi su oni povlašćeni Golijati koji su pre svega zaslužili da budu to što jesu.

gologuzov

pre 7 godina

Kako znam, a i danas sam o tome još više saznao u emisiji SK, na IW su angažovani izuzetno poznati šefovi.
Svi igrači listom kažu da je klopa izvanredna.
Jedino je taj kengur pokvario stomak. ..
Dobro su neki rekli da velika imena donode veliku lovu pa je sve moguće. Mogli su Rolex i Nike baciti mu u šešir novac veći nego što dobija pobednik. A znamo: bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
...a to zna i ovaj mangup.

L

pre 7 godina

Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." 

Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti? 
(L, 17. mart 2017 20:20) 

Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
(Mikii, 17. mart 2017 21:47)

Miki druže, svakog dobrog igrača je nekad omlatio neki panj, to je prosto neizbežno. Pričamo o Nadalu, ovogodišnjeg finalistu AO, tako da, ne, nije se Federer "prošetao" dovde.

A drugari ostali koji kukaju oko nameštaljke, Novakovog rasporeda i slično, zaboravljate da je Novak igrao i dubl i da je zato izvisio za normalne termine.

anica

pre 7 godina

Federer, ima mana, koje sam eto prebrodila zbog njegovog fiz izgleda, ali sam vremenom uvidela sta je kljuc njegovog uspeha...ta doza hladnoce koju poseduje, a otkud znas kakav je privatno? Zato ovako blista, naravno da je zbog Mirke, na prvom mestu. Voli te majka otac porodica, zena, sta siris ljubav vazduhom i dajes srca, mnogo neozbiljno sa osobu od 30 godina i roditelja. Pored uspesnog muskarca stoji jaka zena, stabilna. On deluje da je hladan, ali iz primera se vidi da ume da balansira zivot...divna supruga(mogu pojedini da joj se podsmevaju koliko hoce, zmaj je), 4 dece, procvetao i pupi kao pupoljak u poznim danima, volja za zivotom tenisom. Je l jede salate, travuljine? Jede naravno, kao prilog. 4 vrste mesa ima na tanjiru, Novak je alergican na gluten, i uvek je imao poseban rezim ishrane, ali ovaj rezim u zadnje vreme nije za coveka koji se bavi sportom. Federer je oduvek imao stomak, i gradjom ne izgleda kao sportista uopste vec kao obican covek iz naroda.

mister No

pre 7 godina

Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!
(Kladioničarka, 17. mart 2017 20:31)

Posto je predao pre pocetka meca,racuna se kvota 1.