Četvrtak, 16.03.2017.

20:40

Zvezda na krilima navijača slavila u Milanu!

Crvena zvezda napravila je novi veliki korak ka plasmanu u četvrtinu finala Evrolige, pobedivši Armani u Milanu u 26. kolu elitnog takmičenja – 78:71 (43:31)

Izvor:

Zvezda na krilima navijaèa slavila u Milanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

260 Komentari

Sortiraj po:

Педро

pre 7 godina

Ево ово се зове алхемија (15-11). Ово је машина за млевење људи која се одавно упалила. Права институција се вратила на место које јој припада, а не лажна, Тадић-Дачић-свлачионица-гепек-штипање-репресија титуле. Са играчима из неке Мега Визуре, ФМП-а, Радничког из КГ, Звездине школе. Све европски великани и играчи око којих се цела Европа отимала. А ови из Загреба нека наставе да се надају из недеље у недељу и чупају косу. Децо волите Црвену Звезду!

Оги

pre 7 godina

Дангубић такву штету прави сваки пут када уђе да је то нестварно.Још се свађа са Радоњићем када га овај изводи.Очигледно је менаџерска прича да морају да га продају што пре.Дајте га некоме и за џабе само да га не гледамо више.Невероватно је како нема шут , нема дриблинг , не зна да игра 1 на 1 или 2 на 2.Једино што је скочан али то није играчки квалитет.Зато му се треба захвалити и дати шансу Добрићу.

Jadna srpska košarka

pre 7 godina

Idete u osam, bili ste i prošle godine, nema u toj EL više od desetak klubova, ostali su prosek. Jedan klub iz cele bivše Jugoslavije, jer se ovde košarka polako gasi. Odakle ideja ovom vašem Vartolomeju da bi EL mogla da ima 18 ili 20 klubova, u kojima igraju trećeklasni Ameri, koji u NBA nemaju mesta. Da bi CZ mogla da igra u EL, moraće da kupuje ove polovnjake, i samo ona u Srbiji ima para (zna se kako mi zašto), drugi se gase, a u našoj ligi mladih talentovanih igrača nema, jer nema ni klubova ni lige.

BBRS

pre 7 godina

Nikad jači srpski klub u ovom sistemu takmičenja!
Bravo momci, Bravo Radonjiću i naravno BRAVO za najjače evropske navijače, DELIJE!!!

Darko04

pre 7 godina

Ja ne verujem kakako organizovano igramo,jednostavno po pobedu,bez pravila ko ce do iste da nas nosi,ovaj put KUZMIC u poslednjoj cetvr.kapa dole

sever do istoka

pre 7 godina

Nisam neki veliki poznavaoc kosarke,ali vrlo dobro se vidi koliko fali Jovic.Pa jos i Djenka brzo nakupio licne,i onda imamo veliki problem u napadu,Ovo smo dobili odbranom,to stvarno dobro igramo.Bitno je da smo pobedili i dalje smo u igri.Sve je ovo super ali aba liga je najbitnija.

Zvezdinho

pre 7 godina

Jedan od jacih utisaka kad neko sutira za tri, loptu hvata Bjelica a komentator vice Macvan, Macva a ovaj drugi mu sapuce, to je Bjelica ???

goran

pre 7 godina

Komentatori na sportklubu su za svaku osudu i zabranio bih da se bave tim poslom. Prenose, skoro najvazniju utakmicu bez emocije, umislili da su neki strucnjaci, ma nevjerovatno.5

Dr.mabuzo

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo kako je moglo
Utakmicu izneli Kuzmic,Guduric I Lazic(ovog zadnjeg ne volim-Forest Gump,al kapa dole)
Wolters prelazna.Jenkins mozda igrac u najboljoj formi ali isecen ranim faulovima.
Ovo ostalo sacuvaj boze.Bolje da je pustio Borisu,Rakicevica I posebmo Dobrica.
Danguba I Mitrovic nemam reci.Nece se oni 'leba najesti od kosarke
Svakako vazna pobeda ,ali puno slabosti
(Navijam za Partizan al' gledam kosarku)

nikola

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)
A sta je 2 aprila???Posto vidim da mutavci samo o tom datumu pricaju.Jel igramo nesto protiv njih???

Milan

pre 7 godina

(NbgDeki, 16. mart 2017 22:13) # Link komentara


Ja neverujem da si ti navijac Zvezde(ovo kazem jer je pisao da navija za Zvezdu)...Toliko kritikovanja i smejanja pojedinjim igracima Zvezde je neverovatno!

Alek

pre 7 godina

Danas smo se provukli, ali protiv Olimpijakosa u sledećem kolu će nam očajninčki trebati Jović. Bez organizatora se ne može igrati...
NAPRED ZVEZDO!!!

slobinator

pre 7 godina

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..
(Istina samo, 16. mart 2017 21:13)
na žalost možda I hoće jer im je bivša vlast dala čitav pul od 13 sponzora.realno da je ostao tadić koji im je skakao na tribinama kao kakav huligan,sad bi imali budžet od sto milki I a licencu,a ni jedan drugi klub u srbiji ne bi postojao,tako da razumem gnev grobara

Рајко Четник

pre 7 godina

Ух били су нас стисли али уз мало среће која прати храбре одбили смо напад. Браво мајстори!

Samuraj

pre 7 godina

Ajmo armani ispostuj molim te, ne zelim nocas da se nerviraaaam, a ovo je nista nas je u pariz bilo duplo vise, jos se tripuju dolazi im spartak na prijateljsku zato armani pobijedi i ispuni mi srce i noc a njima pokvari slavlje !(Novica Ubica, 16. mart 2017 20:37)


Bensedin, dupla doza za noćas, ako misliš da bar malo dremneš! :-)

slet samo na JNA

pre 7 godina

15-ta pobeda , svaka čast. Znam neke koji su igrali f4 sa 11-11. Opusteno zadnja 4 kola, iako nema Nimburga , Nantera ( jel ima još na N ) , Prokoma , Sopota , Marusi ( e oni su bili za**bani) , Orteza i uvek neugodni Budjevelnik. Samo JAKO crveno beli.

ajka

pre 7 godina

cestitke zvezdi.
pozdrav iz milana u kome smo jutros na piazza del duomo gledali raspomamljene delije uzrasta 30+ kako jure golubove, hrane ih kukuruzom i objasnjavaju talijanima da je armani 'caput'.
koja blamcina za srbiju je svaki raspojasani navijac sa pivskom stomacinom koji vileni po inostranstvu.
hoce li im iko ikad objasniti koliko nam brukaju zemlju?

Pletikos

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem šta čitam...
Jel moguće da ljudi uživaju da kritikuju i proteruju igrače iz kluba?
Jbt, Zvezda nam dobi jednu bitnu utakmicu u Euroligi, a indijanci samo pominju Dangubića, Bjelicu i naravno MItrovića.
Nosite se hejteri, bre, alo bre u tri lepe!!! :D

Bari1991

pre 7 godina

Svaka cast momcima na zalaganju i pobedi,definitivno su je zasluzili.A pokedincima da porucim,stanite sa pljuvanjem,u ovom timu to niko ne zasluzuje.Danga se tek vratio posle povrede,ko se bavio sportom zna koliko je to tesko.Mitrovica kritikujete za svaku sitnicu,i kad treba i kad ne treba,a igra sasvim solidno.A Guduric je danas,uz Lazica,bio mozda i najbolji.Puna podrska za sve njih jer su pravi!!!

veliki strumf

pre 7 godina

Nije mi jasno kako strucni stab ne vidi u koliki problem imamo u igri kada se upare Mitrovic i Bjelica na 4 i 5. U odbrani tada ne branimo reket nikako, kucaju nam i polazu, ne mogu da iskontrolisu ofanzivni skok jer nemaju masu, lose grade, a nisu ni skocni. To je ogroman problem. U napadu je takodje veliki problem: lopta se precesto spusta Bjelici koji cesto igra 1na1, ali promasuje gomilu zicera (kao i veceras). Jeste ubacio onu jako bitnu trojku, ali sustinski mnogo vise steti i u napadu, a narocito u odbrani. Mnogo fali Jovic za igru u piku sa Kuzmicem - to nam je glavno napadacko oruzje i bez njega Kuzma nema sa kim da igra pick and roll - veceras nije odigrao nijedan jedini.

tatadragan

pre 7 godina

Gospodo grobari,imam jedno pitanje za vas....da li se ispravo kaže "nova pobeda Zvezde u Evroligi" ili pak "nova pobeda Zvezde u evrolizi"...nama ciganima i Mačvanu je svejedno...mi u playoff,on u penziju.

sever

pre 7 godina

Mitrovic igrao 17 minuta, 0 koseva i 3 izgubljene lopte. Kapiten? U redu imao je tesku povredu, korektan momak...ali igrac koji apsolutno nema napredka u igri. Sada sta je tu je ne vredi nista dok se sezona ne zavrsi.

Sacuvati kostur Jovic, Dzenkins, Lazic, Kuzmic, Guduric, Dangubic, Simonovic...analiza ucinka Voltersa i Tompsona. Jedno je sigurno da Bjelica i Mitrovic nisu taj kvalitet za Zvezdi i realno sansu treba da dobiju mladji i mnogo bolji - Simanic i Bolden.

Postovanje Radonjicu, zahvalnost publici, igraci su dali i vise od maksimuma, ali jedno je istina - mi smo ove godine hit u Evroligi jer imamo kostur tima (Jovic, Lazic, Guduric, Dzenkins, Dangubic, Mitrovic) i trenera koji su zajedno 3-4 godine.

Svake sezone promeniti maksimalno 3 igraca od koji najmanje jedan mora biti mladi talenat i uspeh je zagarantovan.

Goran

pre 7 godina

Armani je igrao sa silnom zeljom, sto me je s'obzirom na njihovu poziciju na tabeli i nedostatak pola tima bas iznenadilo. Ali ova ekipa Zvezde je spremna da se "potuce" sa svakim i to daje rezultata. Jos pobeda i mislim da smo sigurni. Buducnost je sad vazna, to je po meni mec sezone, plasi me ta serija na dve pobede...

kris

pre 7 godina

I bas moraju i Efes i Pao da pobede.Kakvi smo baksuzi,sutra ce i Dogus i Baskonija pobediti!Vise se ni u Real ne mozes pouzdati.Prvo izgubise od Darusafake,sad od Panatinaikosa.

fancy

pre 7 godina

Evo ovako, Walters se jadan ubi, trudi se. ali on je bek suter koji davi loptu neko mu sapnuo da je play!? Radonja, kad je on u igri iskljucivo izolacija za igru jedan na jedan sut ili flouter nema razigravanja nema.nista! Danguba ce biti stari taman se povredio kad je kidao. Od Mitra nema leba. Bjelica u padu forme al objasnio mirnocom. Gudura play u telu dvojke odlican. Simon ko Simon. Jedino se plasim Djenka sw mnogo trosi on ce nam najvise trebati samo da odrzi igru. Sve u svemu dobro je

ja

pre 7 godina

Loša igra oba tima, ekipa iz Milana je pokazala za nijansu bolju košarku, međutim Zvezda je dobila meč, zahvaljujući dobrom šutu u prvom poluvremenu i srećno odbijenim loptama u drugom.

Mladen 85

pre 7 godina

Ovo je najvažnija pobjeda u ovoj sezoni Evrolige! Bez ,, alfa i omege ", Stefana Jovića, uz veoma snažan pritisak od cjelokupne javnosti, hrabra četa Dejana Radonjića je pokazala da je sposobna za velika djela! Bravo momci, bravo Dejane! Zaista je večeras bila privilegija navijati za Crvenu Zvezdu iz čuvene milanske hale! Svaka čast ,, Delijama"!

Samuraj

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju. (Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30) 


Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad(Ja, 16. mart 2017 22:03)

Ma da, pametan si za celo selo! Sva sreća pa Dačić, Ljajić, Toma Nikolić, Ružić i još mnogi nisu na vlasti sada!

Zagor

pre 7 godina

Мачван и радуљица криминални. Ако они буду играли за репрезентацију, ја немам речи.

tesko je biti navijac P......

pre 7 godina

@ Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi
(Ja neznam, 16. mart 2017 21:29)

@ Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.
(Delija RO, 16. mart 2017 21:30)


Delijo moj,

Kada se vec lazno predstavljas probaj da sakrijes ime i prezime, a to je "Nepismen Skroz", ili nemoj bar da saljes komentare jedan za drugim!

Znam da ti je tesko ali bolje poradi na bukvaru! Sa romingom imate problem, to znamo odavno, ali glupo je da ne radite i u lokalu!

Mukice, pa svaki od ovih sto ga ti i tebi slicni pljujete bolji je od citavog tima "institucije"! To ste se uverili i steta je sto ca Cedevita spreciti da se uverite ponovo!

Pustite ovo, da decku pomognemo da se vise ne sramoti i bruka klub za koji stvarno navija! ;-)

pakito

pre 7 godina

jovic je bez konkurencije najbolji zvezdin igrač. možda ima slabiji sut sta god da ga osporavaju ali kad je Nisekspres u igri sve konce on drži.

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: pohvatao sam beleške o navijanju iz milana - dobro će mi to doći za nikad neizvesniju "slagalicu"!

veliki strumf

pre 7 godina

Jel citav ovaj Dangubic? Sredinom 3/4 uzima 3 uzastopna suta za 3 poena a nijedan nije bio ni blizu! Ko njemu daje da uzima takve suteve u periodu kada se lomi rezultat... Pali smo u 3/4 zbog nekih bezveznih (i nepostojecih faulova), drzi nas Volters za sada, ali igramo bez ikakve ideje trenutno. Nadam se da cemo pregurati ovaj tezak period...

Batko

pre 7 godina

Ma ovo nije bitna utakmica kao ni 1/2 Aba lige...ma ni protiv Olimpijakosa nije bitno...bitno je da igraci ginu na utakmici poslednjeg kola Aba lige gde smo ubedljivo prvi, e to je najvaznija utakmica...
E moj Radonjicu opasan si mi strucnjak kad u najjebitnijoj tekmi ne odmaras nikog...

Ja

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.
(Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30)
Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad

Milan

pre 7 godina

(anica, 16. mart 2017 22:14) # Link komentara


Stvarno coveka(Dangubica) koji je pre par kola zaigrao posle izlaska od vrlo nezgodne povrede da prozivas?Srami se!

Бане

pre 7 godina

Ау цигани каква доминација у граду моде. Песма просто није престала. Грмљавина 40 минута. Браво цигани браво!

Batko

pre 7 godina

Radonjic je kriv sto gubimo ovo sto forsira Jovica na nebitnim utakmicama gde se i povredio i sad ne moze da pomogne.

Sve dobro sto naprave upropasti njegov sin Mitrovic koji igra protiv Zvezde stalno 35 min.

Batko

pre 7 godina

Cigani, jel' znate da Agrokor puca? Ostajete bez sponzora uskoro.
(Čovek iz senke, 16. mart 2017 21:15)

Ono kada 6 meseci navijas za sve moguce klubove EL, kada pričaš o 1/29 , pa 2/28 ...kada vidis da Zvezda ide u Top 8, a ti onda od muke ne znaš više šta da napišeš...Pati molim te, ali lagano...

veliki strumf

pre 7 godina

Od 60-50, posle nezagradjivanja kosa Bjelice i Mitrovica (koji kad igraju u paru dozvole bezbrlagano a da maltene nismo zaoj skokova pod nasim kosem) primamo kos, pa Mitrovic prodaje loptu... Za 2 minuta nam prave 8-0 a Radonja drema na klupi i ne trazi tajm aut. Naravno, stigose nas 3 minuta sutnuli na kos.

Crni_redstar

pre 7 godina

Ocekujem jos dve pobede protiv uniksa i darusafake. Barsa je u formi oli je jak tako da se treba fokusirati na ova dva protivnika.

Patrick

pre 7 godina

na na na nananana na naaa, na na na na na na na na na naaaa, ale, Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le, Zvezda le ale, Zvezda le, Zvezda le, Zvezda leee, na naaa...

Gypsy forever

pre 7 godina

Pogledajte tabelu ispod nas. Pogledajte, i procitajte dobro imena klubova ispod nas. Sad opet dobro razmislite ko su oni a ko mi, koliko su oni para ulozili a koliko mi, i koliki je podvig sada skoro izvestan plasman medju 8 najboljih Evrope. Uzivajte u ovoj magiji, narode.

agassi

pre 7 godina

Teško ovo sve ide bez Jovića , realno , sreća i Armani ima dosta povreda. Rezultat je bitan. Kvari samo sramna igra Reala , inače je sve ok . Ista meta isto odstojanje.
Vreme je da padne Oly

milooraad

pre 7 godina

Mitrovicu ubijas me iz utakmice u utakmicu, trpim evo citavu sezonu necu da govorim podrzavam da nisi vise za Zvezdu ali dobro .... uhhhh... nego bravo momci, bravo Radonja... mnogo bitna pobjeda... Volters dao bitnih poena, Simon naravno, Kuzma nas izvukao kad je bilo najteze...

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 2

Moja zvezda danas igra,
Omladina juri karte,
Dok u srcu tinja plamen,

Jedno srce sva su nasa,
Evo ide moj drug Pera,

Pera nosi gajbu piva,
Emociju on ne krije,
Da nam svima zivi Zvezda,
Evroligu da pokori,
Radni narod da veseli!

rodrigez

pre 7 godina

ja ne znam svrhu mitrovica i dangubica...ok sad cete svi da osujete po meni kako sam pljuvac itd al ajd navedite mi mesec dana uzastopnih dobrih igra njih ...ma sta mesec nekoliko utakmica

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Gledam nesto tabelu..Turska,jedina zemlja sa cak cetiri predstavnika u evrologi a NIKAD nista osvojila nije,kosarkaski patuljak!
Tema nije za ovu utakmicu, ali steta sto sa ovih prostora ima mesta samo za jedan tim.. Ex Yu je
Stvorila tu evropsku kosarku a pogledajte gde se nalazimo trenutno.. decurlija se obara po netu ko je institucija a ko je iz predgradja, ako svadjajte se a Turci 4 kluba! Najvise bih voleo da nijedan nas trener/igrac ne ode kod njih !

Stari zvezdas

pre 7 godina

Много нерезонских поступака и грешака наших играча.Највише ме нервирају млаки и траљави Бјелица и Волтерс који је пресликани Мекел од прошле године.Већ после 2 утакмице написах да Волтерс није никакав (лош) организатор игре и добих од наших звездаша гомилу минуса.На нашу жалост,ја испадох у праву.Сви који причају да Јовић није одличан плеј а нису препуцавачи,ваљда после неколико утакмица без њега схватају да смо без Јовића сенка од екипе са њим.

Beograd

pre 7 godina

Bravo crveno beli. Svaka cast momci odlicna partija i veliki trijumf u Milanu. Kontrolisali su celu utakmicu vodili od pocetka do kraja i sasvim zasluzeno priveli kraju uz pobedu. Bez Jovica uspeh za svaku pohvalu. Veoma vazna pobeda da vas cujemo mutavci sta ima da kazete?

Tihi komentator

pre 7 godina

Ono kad san polako postaje java! Idemo ka top 8, van svake pameti. Podrška u Milanu fantastična, baš lepo videti, ali toliko je nepotrebno skandirati Mačvani da je to neverovatno. Korektan dečko, uvek daje sve od sebe, ali eto, igrao za komšije. Bože moj.

Major

pre 7 godina

@SS, Decko ima diskus-herniju, povreda koju vuce vec duzi period, zahteva strogo mirovanje u smislu fizicke aktivnosti...A odigrao je 2-3 meca pod injekcijama i nije pomoglo. Mislim da je za njega ova sezona zavrsena, nazalost...

Istina samo

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Šuluburić

pre 7 godina

Molio bih nekog ko je informatički pismen da napravi klip s promašenim zicerima Milka Bjelice. Mislim da može konkurisati za Ginisa.

Ja neznam

pre 7 godina

Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.

red

pre 7 godina

kakav hrkljus od kosarke zvezda udara u odbrani i ako nije kontra nema kosa, aArmani gubi od takve Zvezde 20 razlike uzas i onda prebacis na SK3 Pao - Rmd lepota gledati...

Delija RO

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

FALI JOVIC LJUDI FALIIIII....
Nenormalno.
Vidite da nema pick n rolla uopste!!!!
Volters nije uopste plej, dodaje na liniji za tri, vise je prosjecni bek. Tu smo omanuli sa njim...
Daj Boze da ovo nekako dobijemo i da se Stef vrati jer bez njega je i ABA upitna, jer Cedevita je ozbiljan tim, pa cak i Buducnost....

Pisem na poluvremenu...

Nenad

pre 7 godina

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??
(Dexim, 16. mart 2017 21:01)

Partizan NIS MTS rece navijac Crvene Zvezde MTS Telekom

neutralni navijac

pre 7 godina

Sta reci nakon prvog poluvremena?? Ocajan Armani a Zvezda solidna. A sto se tice navijaca frustruranih pa to je postala uobicajna bolest za koju nema leka. Pisem za jedne i druge jer ste isti uprkos sto pokusavate cvecke da glumite vecito.

20kinte

pre 7 godina

gledam na sk sa hrvatskim komentatorom. Nije čoveku dobro, otvoreno navija za Milano i pominje kako su im igrači simpatični??? Esi video ti Mačvana rodjače?

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Gde smo svi bili mi zbog nje
Sta sve radili mi zbog tebe
Koliko noci i dana i jos gostovanja sa nama
ostace
Nek sreca prati te ,
nasa pesma nek vodi te
jurisaj sad ti se bori i nikad ne kloni sever je uz tebe..

Zvezdas

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

20kinte

pre 7 godina

gledam na sk sa hrvatskim komentatorom. Nije čoveku dobro, otvoreno navija za Milano i pominje kako su im igrači simpatični??? Esi video ti Mačvana rodjače?

kris

pre 7 godina

I bas moraju i Efes i Pao da pobede.Kakvi smo baksuzi,sutra ce i Dogus i Baskonija pobediti!Vise se ni u Real ne mozes pouzdati.Prvo izgubise od Darusafake,sad od Panatinaikosa.

slet samo na JNA

pre 7 godina

15-ta pobeda , svaka čast. Znam neke koji su igrali f4 sa 11-11. Opusteno zadnja 4 kola, iako nema Nimburga , Nantera ( jel ima još na N ) , Prokoma , Sopota , Marusi ( e oni su bili za**bani) , Orteza i uvek neugodni Budjevelnik. Samo JAKO crveno beli.

Mladen 85

pre 7 godina

Ovo je najvažnija pobjeda u ovoj sezoni Evrolige! Bez ,, alfa i omege ", Stefana Jovića, uz veoma snažan pritisak od cjelokupne javnosti, hrabra četa Dejana Radonjića je pokazala da je sposobna za velika djela! Bravo momci, bravo Dejane! Zaista je večeras bila privilegija navijati za Crvenu Zvezdu iz čuvene milanske hale! Svaka čast ,, Delijama"!

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Goran

pre 7 godina

Armani je igrao sa silnom zeljom, sto me je s'obzirom na njihovu poziciju na tabeli i nedostatak pola tima bas iznenadilo. Ali ova ekipa Zvezde je spremna da se "potuce" sa svakim i to daje rezultata. Jos pobeda i mislim da smo sigurni. Buducnost je sad vazna, to je po meni mec sezone, plasi me ta serija na dve pobede...

Bari1991

pre 7 godina

Svaka cast momcima na zalaganju i pobedi,definitivno su je zasluzili.A pokedincima da porucim,stanite sa pljuvanjem,u ovom timu to niko ne zasluzuje.Danga se tek vratio posle povrede,ko se bavio sportom zna koliko je to tesko.Mitrovica kritikujete za svaku sitnicu,i kad treba i kad ne treba,a igra sasvim solidno.A Guduric je danas,uz Lazica,bio mozda i najbolji.Puna podrska za sve njih jer su pravi!!!

Samuraj

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju. (Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30) 


Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad(Ja, 16. mart 2017 22:03)

Ma da, pametan si za celo selo! Sva sreća pa Dačić, Ljajić, Toma Nikolić, Ružić i još mnogi nisu na vlasti sada!

Patrick

pre 7 godina

na na na nananana na naaa, na na na na na na na na na naaaa, ale, Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le, Zvezda le ale, Zvezda le, Zvezda le, Zvezda leee, na naaa...

pakito

pre 7 godina

jovic je bez konkurencije najbolji zvezdin igrač. možda ima slabiji sut sta god da ga osporavaju ali kad je Nisekspres u igri sve konce on drži.

Samuraj

pre 7 godina

Ajmo armani ispostuj molim te, ne zelim nocas da se nerviraaaam, a ovo je nista nas je u pariz bilo duplo vise, jos se tripuju dolazi im spartak na prijateljsku zato armani pobijedi i ispuni mi srce i noc a njima pokvari slavlje !(Novica Ubica, 16. mart 2017 20:37)


Bensedin, dupla doza za noćas, ako misliš da bar malo dremneš! :-)

Zagor

pre 7 godina

Мачван и радуљица криминални. Ако они буду играли за репрезентацију, ја немам речи.

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

nikola

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)
A sta je 2 aprila???Posto vidim da mutavci samo o tom datumu pricaju.Jel igramo nesto protiv njih???

veliki strumf

pre 7 godina

Jel citav ovaj Dangubic? Sredinom 3/4 uzima 3 uzastopna suta za 3 poena a nijedan nije bio ni blizu! Ko njemu daje da uzima takve suteve u periodu kada se lomi rezultat... Pali smo u 3/4 zbog nekih bezveznih (i nepostojecih faulova), drzi nas Volters za sada, ali igramo bez ikakve ideje trenutno. Nadam se da cemo pregurati ovaj tezak period...

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.

slobinator

pre 7 godina

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..
(Istina samo, 16. mart 2017 21:13)
na žalost možda I hoće jer im je bivša vlast dala čitav pul od 13 sponzora.realno da je ostao tadić koji im je skakao na tribinama kao kakav huligan,sad bi imali budžet od sto milki I a licencu,a ni jedan drugi klub u srbiji ne bi postojao,tako da razumem gnev grobara

Zvezdas

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

tesko je biti navijac P......

pre 7 godina

@ Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi
(Ja neznam, 16. mart 2017 21:29)

@ Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.
(Delija RO, 16. mart 2017 21:30)


Delijo moj,

Kada se vec lazno predstavljas probaj da sakrijes ime i prezime, a to je "Nepismen Skroz", ili nemoj bar da saljes komentare jedan za drugim!

Znam da ti je tesko ali bolje poradi na bukvaru! Sa romingom imate problem, to znamo odavno, ali glupo je da ne radite i u lokalu!

Mukice, pa svaki od ovih sto ga ti i tebi slicni pljujete bolji je od citavog tima "institucije"! To ste se uverili i steta je sto ca Cedevita spreciti da se uverite ponovo!

Pustite ovo, da decku pomognemo da se vise ne sramoti i bruka klub za koji stvarno navija! ;-)

Alek

pre 7 godina

Danas smo se provukli, ali protiv Olimpijakosa u sledećem kolu će nam očajninčki trebati Jović. Bez organizatora se ne može igrati...
NAPRED ZVEZDO!!!

Pletikos

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem šta čitam...
Jel moguće da ljudi uživaju da kritikuju i proteruju igrače iz kluba?
Jbt, Zvezda nam dobi jednu bitnu utakmicu u Euroligi, a indijanci samo pominju Dangubića, Bjelicu i naravno MItrovića.
Nosite se hejteri, bre, alo bre u tri lepe!!! :D

veliki strumf

pre 7 godina

Nije mi jasno kako strucni stab ne vidi u koliki problem imamo u igri kada se upare Mitrovic i Bjelica na 4 i 5. U odbrani tada ne branimo reket nikako, kucaju nam i polazu, ne mogu da iskontrolisu ofanzivni skok jer nemaju masu, lose grade, a nisu ni skocni. To je ogroman problem. U napadu je takodje veliki problem: lopta se precesto spusta Bjelici koji cesto igra 1na1, ali promasuje gomilu zicera (kao i veceras). Jeste ubacio onu jako bitnu trojku, ali sustinski mnogo vise steti i u napadu, a narocito u odbrani. Mnogo fali Jovic za igru u piku sa Kuzmicem - to nam je glavno napadacko oruzje i bez njega Kuzma nema sa kim da igra pick and roll - veceras nije odigrao nijedan jedini.

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Šuluburić

pre 7 godina

Molio bih nekog ko je informatički pismen da napravi klip s promašenim zicerima Milka Bjelice. Mislim da može konkurisati za Ginisa.

goran

pre 7 godina

Komentatori na sportklubu su za svaku osudu i zabranio bih da se bave tim poslom. Prenose, skoro najvazniju utakmicu bez emocije, umislili da su neki strucnjaci, ma nevjerovatno.5

tatadragan

pre 7 godina

Gospodo grobari,imam jedno pitanje za vas....da li se ispravo kaže "nova pobeda Zvezde u Evroligi" ili pak "nova pobeda Zvezde u evrolizi"...nama ciganima i Mačvanu je svejedno...mi u playoff,on u penziju.

sever

pre 7 godina

Mitrovic igrao 17 minuta, 0 koseva i 3 izgubljene lopte. Kapiten? U redu imao je tesku povredu, korektan momak...ali igrac koji apsolutno nema napredka u igri. Sada sta je tu je ne vredi nista dok se sezona ne zavrsi.

Sacuvati kostur Jovic, Dzenkins, Lazic, Kuzmic, Guduric, Dangubic, Simonovic...analiza ucinka Voltersa i Tompsona. Jedno je sigurno da Bjelica i Mitrovic nisu taj kvalitet za Zvezdi i realno sansu treba da dobiju mladji i mnogo bolji - Simanic i Bolden.

Postovanje Radonjicu, zahvalnost publici, igraci su dali i vise od maksimuma, ali jedno je istina - mi smo ove godine hit u Evroligi jer imamo kostur tima (Jovic, Lazic, Guduric, Dzenkins, Dangubic, Mitrovic) i trenera koji su zajedno 3-4 godine.

Svake sezone promeniti maksimalno 3 igraca od koji najmanje jedan mora biti mladi talenat i uspeh je zagarantovan.

fancy

pre 7 godina

Evo ovako, Walters se jadan ubi, trudi se. ali on je bek suter koji davi loptu neko mu sapnuo da je play!? Radonja, kad je on u igri iskljucivo izolacija za igru jedan na jedan sut ili flouter nema razigravanja nema.nista! Danguba ce biti stari taman se povredio kad je kidao. Od Mitra nema leba. Bjelica u padu forme al objasnio mirnocom. Gudura play u telu dvojke odlican. Simon ko Simon. Jedino se plasim Djenka sw mnogo trosi on ce nam najvise trebati samo da odrzi igru. Sve u svemu dobro je

rodrigez

pre 7 godina

ja ne znam svrhu mitrovica i dangubica...ok sad cete svi da osujete po meni kako sam pljuvac itd al ajd navedite mi mesec dana uzastopnih dobrih igra njih ...ma sta mesec nekoliko utakmica

Batko

pre 7 godina

Cigani, jel' znate da Agrokor puca? Ostajete bez sponzora uskoro.
(Čovek iz senke, 16. mart 2017 21:15)

Ono kada 6 meseci navijas za sve moguce klubove EL, kada pričaš o 1/29 , pa 2/28 ...kada vidis da Zvezda ide u Top 8, a ti onda od muke ne znaš više šta da napišeš...Pati molim te, ali lagano...

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

FALI JOVIC LJUDI FALIIIII....
Nenormalno.
Vidite da nema pick n rolla uopste!!!!
Volters nije uopste plej, dodaje na liniji za tri, vise je prosjecni bek. Tu smo omanuli sa njim...
Daj Boze da ovo nekako dobijemo i da se Stef vrati jer bez njega je i ABA upitna, jer Cedevita je ozbiljan tim, pa cak i Buducnost....

Pisem na poluvremenu...

Milan

pre 7 godina

(NbgDeki, 16. mart 2017 22:13) # Link komentara


Ja neverujem da si ti navijac Zvezde(ovo kazem jer je pisao da navija za Zvezdu)...Toliko kritikovanja i smejanja pojedinjim igracima Zvezde je neverovatno!

Gypsy forever

pre 7 godina

Pogledajte tabelu ispod nas. Pogledajte, i procitajte dobro imena klubova ispod nas. Sad opet dobro razmislite ko su oni a ko mi, koliko su oni para ulozili a koliko mi, i koliki je podvig sada skoro izvestan plasman medju 8 najboljih Evrope. Uzivajte u ovoj magiji, narode.

Tihi komentator

pre 7 godina

Ono kad san polako postaje java! Idemo ka top 8, van svake pameti. Podrška u Milanu fantastična, baš lepo videti, ali toliko je nepotrebno skandirati Mačvani da je to neverovatno. Korektan dečko, uvek daje sve od sebe, ali eto, igrao za komšije. Bože moj.

agassi

pre 7 godina

Teško ovo sve ide bez Jovića , realno , sreća i Armani ima dosta povreda. Rezultat je bitan. Kvari samo sramna igra Reala , inače je sve ok . Ista meta isto odstojanje.
Vreme je da padne Oly

Zvezdinho

pre 7 godina

Jedan od jacih utisaka kad neko sutira za tri, loptu hvata Bjelica a komentator vice Macvan, Macva a ovaj drugi mu sapuce, to je Bjelica ???

BBRS

pre 7 godina

Nikad jači srpski klub u ovom sistemu takmičenja!
Bravo momci, Bravo Radonjiću i naravno BRAVO za najjače evropske navijače, DELIJE!!!

Бане

pre 7 godina

Ау цигани каква доминација у граду моде. Песма просто није престала. Грмљавина 40 минута. Браво цигани браво!

neutralni navijac

pre 7 godina

Sta reci nakon prvog poluvremena?? Ocajan Armani a Zvezda solidna. A sto se tice navijaca frustruranih pa to je postala uobicajna bolest za koju nema leka. Pisem za jedne i druge jer ste isti uprkos sto pokusavate cvecke da glumite vecito.

milooraad

pre 7 godina

Mitrovicu ubijas me iz utakmice u utakmicu, trpim evo citavu sezonu necu da govorim podrzavam da nisi vise za Zvezdu ali dobro .... uhhhh... nego bravo momci, bravo Radonja... mnogo bitna pobjeda... Volters dao bitnih poena, Simon naravno, Kuzma nas izvukao kad je bilo najteze...

Istina samo

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

sever do istoka

pre 7 godina

Nisam neki veliki poznavaoc kosarke,ali vrlo dobro se vidi koliko fali Jovic.Pa jos i Djenka brzo nakupio licne,i onda imamo veliki problem u napadu,Ovo smo dobili odbranom,to stvarno dobro igramo.Bitno je da smo pobedili i dalje smo u igri.Sve je ovo super ali aba liga je najbitnija.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Gde smo svi bili mi zbog nje
Sta sve radili mi zbog tebe
Koliko noci i dana i jos gostovanja sa nama
ostace
Nek sreca prati te ,
nasa pesma nek vodi te
jurisaj sad ti se bori i nikad ne kloni sever je uz tebe..

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Gledam nesto tabelu..Turska,jedina zemlja sa cak cetiri predstavnika u evrologi a NIKAD nista osvojila nije,kosarkaski patuljak!
Tema nije za ovu utakmicu, ali steta sto sa ovih prostora ima mesta samo za jedan tim.. Ex Yu je
Stvorila tu evropsku kosarku a pogledajte gde se nalazimo trenutno.. decurlija se obara po netu ko je institucija a ko je iz predgradja, ako svadjajte se a Turci 4 kluba! Najvise bih voleo da nijedan nas trener/igrac ne ode kod njih !

Рајко Четник

pre 7 godina

Ух били су нас стисли али уз мало среће која прати храбре одбили смо напад. Браво мајстори!

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

Darko04

pre 7 godina

Ja ne verujem kakako organizovano igramo,jednostavno po pobedu,bez pravila ko ce do iste da nas nosi,ovaj put KUZMIC u poslednjoj cetvr.kapa dole

Dr.mabuzo

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo kako je moglo
Utakmicu izneli Kuzmic,Guduric I Lazic(ovog zadnjeg ne volim-Forest Gump,al kapa dole)
Wolters prelazna.Jenkins mozda igrac u najboljoj formi ali isecen ranim faulovima.
Ovo ostalo sacuvaj boze.Bolje da je pustio Borisu,Rakicevica I posebmo Dobrica.
Danguba I Mitrovic nemam reci.Nece se oni 'leba najesti od kosarke
Svakako vazna pobeda ,ali puno slabosti
(Navijam za Partizan al' gledam kosarku)

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: pohvatao sam beleške o navijanju iz milana - dobro će mi to doći za nikad neizvesniju "slagalicu"!

Beograd

pre 7 godina

Bravo crveno beli. Svaka cast momci odlicna partija i veliki trijumf u Milanu. Kontrolisali su celu utakmicu vodili od pocetka do kraja i sasvim zasluzeno priveli kraju uz pobedu. Bez Jovica uspeh za svaku pohvalu. Veoma vazna pobeda da vas cujemo mutavci sta ima da kazete?

Milan

pre 7 godina

(anica, 16. mart 2017 22:14) # Link komentara


Stvarno coveka(Dangubica) koji je pre par kola zaigrao posle izlaska od vrlo nezgodne povrede da prozivas?Srami se!

Crni_redstar

pre 7 godina

Ocekujem jos dve pobede protiv uniksa i darusafake. Barsa je u formi oli je jak tako da se treba fokusirati na ova dva protivnika.

ajka

pre 7 godina

cestitke zvezdi.
pozdrav iz milana u kome smo jutros na piazza del duomo gledali raspomamljene delije uzrasta 30+ kako jure golubove, hrane ih kukuruzom i objasnjavaju talijanima da je armani 'caput'.
koja blamcina za srbiju je svaki raspojasani navijac sa pivskom stomacinom koji vileni po inostranstvu.
hoce li im iko ikad objasniti koliko nam brukaju zemlju?

Batko

pre 7 godina

Ma ovo nije bitna utakmica kao ni 1/2 Aba lige...ma ni protiv Olimpijakosa nije bitno...bitno je da igraci ginu na utakmici poslednjeg kola Aba lige gde smo ubedljivo prvi, e to je najvaznija utakmica...
E moj Radonjicu opasan si mi strucnjak kad u najjebitnijoj tekmi ne odmaras nikog...

Ja neznam

pre 7 godina

Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi

Delija RO

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.

ja

pre 7 godina

Loša igra oba tima, ekipa iz Milana je pokazala za nijansu bolju košarku, međutim Zvezda je dobila meč, zahvaljujući dobrom šutu u prvom poluvremenu i srećno odbijenim loptama u drugom.

Major

pre 7 godina

@SS, Decko ima diskus-herniju, povreda koju vuce vec duzi period, zahteva strogo mirovanje u smislu fizicke aktivnosti...A odigrao je 2-3 meca pod injekcijama i nije pomoglo. Mislim da je za njega ova sezona zavrsena, nazalost...

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 2

Moja zvezda danas igra,
Omladina juri karte,
Dok u srcu tinja plamen,

Jedno srce sva su nasa,
Evo ide moj drug Pera,

Pera nosi gajbu piva,
Emociju on ne krije,
Da nam svima zivi Zvezda,
Evroligu da pokori,
Radni narod da veseli!

Stari zvezdas

pre 7 godina

Много нерезонских поступака и грешака наших играча.Највише ме нервирају млаки и траљави Бјелица и Волтерс који је пресликани Мекел од прошле године.Већ после 2 утакмице написах да Волтерс није никакав (лош) организатор игре и добих од наших звездаша гомилу минуса.На нашу жалост,ја испадох у праву.Сви који причају да Јовић није одличан плеј а нису препуцавачи,ваљда после неколико утакмица без њега схватају да смо без Јовића сенка од екипе са њим.

Ja

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.
(Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30)
Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad

Педро

pre 7 godina

Ево ово се зове алхемија (15-11). Ово је машина за млевење људи која се одавно упалила. Права институција се вратила на место које јој припада, а не лажна, Тадић-Дачић-свлачионица-гепек-штипање-репресија титуле. Са играчима из неке Мега Визуре, ФМП-а, Радничког из КГ, Звездине школе. Све европски великани и играчи око којих се цела Европа отимала. А ови из Загреба нека наставе да се надају из недеље у недељу и чупају косу. Децо волите Црвену Звезду!

Оги

pre 7 godina

Дангубић такву штету прави сваки пут када уђе да је то нестварно.Још се свађа са Радоњићем када га овај изводи.Очигледно је менаџерска прича да морају да га продају што пре.Дајте га некоме и за џабе само да га не гледамо више.Невероватно је како нема шут , нема дриблинг , не зна да игра 1 на 1 или 2 на 2.Једино што је скочан али то није играчки квалитет.Зато му се треба захвалити и дати шансу Добрићу.

Nenad

pre 7 godina

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??
(Dexim, 16. mart 2017 21:01)

Partizan NIS MTS rece navijac Crvene Zvezde MTS Telekom

Batko

pre 7 godina

Radonjic je kriv sto gubimo ovo sto forsira Jovica na nebitnim utakmicama gde se i povredio i sad ne moze da pomogne.

Sve dobro sto naprave upropasti njegov sin Mitrovic koji igra protiv Zvezde stalno 35 min.

veliki strumf

pre 7 godina

Od 60-50, posle nezagradjivanja kosa Bjelice i Mitrovica (koji kad igraju u paru dozvole bezbrlagano a da maltene nismo zaoj skokova pod nasim kosem) primamo kos, pa Mitrovic prodaje loptu... Za 2 minuta nam prave 8-0 a Radonja drema na klupi i ne trazi tajm aut. Naravno, stigose nas 3 minuta sutnuli na kos.

red

pre 7 godina

kakav hrkljus od kosarke zvezda udara u odbrani i ako nije kontra nema kosa, aArmani gubi od takve Zvezde 20 razlike uzas i onda prebacis na SK3 Pao - Rmd lepota gledati...

Jadna srpska košarka

pre 7 godina

Idete u osam, bili ste i prošle godine, nema u toj EL više od desetak klubova, ostali su prosek. Jedan klub iz cele bivše Jugoslavije, jer se ovde košarka polako gasi. Odakle ideja ovom vašem Vartolomeju da bi EL mogla da ima 18 ili 20 klubova, u kojima igraju trećeklasni Ameri, koji u NBA nemaju mesta. Da bi CZ mogla da igra u EL, moraće da kupuje ove polovnjake, i samo ona u Srbiji ima para (zna se kako mi zašto), drugi se gase, a u našoj ligi mladih talentovanih igrača nema, jer nema ni klubova ni lige.

ja

pre 7 godina

Loša igra oba tima, ekipa iz Milana je pokazala za nijansu bolju košarku, međutim Zvezda je dobila meč, zahvaljujući dobrom šutu u prvom poluvremenu i srećno odbijenim loptama u drugom.

Batko

pre 7 godina

Ma ovo nije bitna utakmica kao ni 1/2 Aba lige...ma ni protiv Olimpijakosa nije bitno...bitno je da igraci ginu na utakmici poslednjeg kola Aba lige gde smo ubedljivo prvi, e to je najvaznija utakmica...
E moj Radonjicu opasan si mi strucnjak kad u najjebitnijoj tekmi ne odmaras nikog...

Ja

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.
(Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30)
Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad

Dr.mabuzo

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo kako je moglo
Utakmicu izneli Kuzmic,Guduric I Lazic(ovog zadnjeg ne volim-Forest Gump,al kapa dole)
Wolters prelazna.Jenkins mozda igrac u najboljoj formi ali isecen ranim faulovima.
Ovo ostalo sacuvaj boze.Bolje da je pustio Borisu,Rakicevica I posebmo Dobrica.
Danguba I Mitrovic nemam reci.Nece se oni 'leba najesti od kosarke
Svakako vazna pobeda ,ali puno slabosti
(Navijam za Partizan al' gledam kosarku)

Delija RO

pre 7 godina

Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.

red

pre 7 godina

kakav hrkljus od kosarke zvezda udara u odbrani i ako nije kontra nema kosa, aArmani gubi od takve Zvezde 20 razlike uzas i onda prebacis na SK3 Pao - Rmd lepota gledati...

ajka

pre 7 godina

cestitke zvezdi.
pozdrav iz milana u kome smo jutros na piazza del duomo gledali raspomamljene delije uzrasta 30+ kako jure golubove, hrane ih kukuruzom i objasnjavaju talijanima da je armani 'caput'.
koja blamcina za srbiju je svaki raspojasani navijac sa pivskom stomacinom koji vileni po inostranstvu.
hoce li im iko ikad objasniti koliko nam brukaju zemlju?

Jadna srpska košarka

pre 7 godina

Idete u osam, bili ste i prošle godine, nema u toj EL više od desetak klubova, ostali su prosek. Jedan klub iz cele bivše Jugoslavije, jer se ovde košarka polako gasi. Odakle ideja ovom vašem Vartolomeju da bi EL mogla da ima 18 ili 20 klubova, u kojima igraju trećeklasni Ameri, koji u NBA nemaju mesta. Da bi CZ mogla da igra u EL, moraće da kupuje ove polovnjake, i samo ona u Srbiji ima para (zna se kako mi zašto), drugi se gase, a u našoj ligi mladih talentovanih igrača nema, jer nema ni klubova ni lige.

Nenad

pre 7 godina

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??
(Dexim, 16. mart 2017 21:01)

Partizan NIS MTS rece navijac Crvene Zvezde MTS Telekom

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

Оги

pre 7 godina

Дангубић такву штету прави сваки пут када уђе да је то нестварно.Још се свађа са Радоњићем када га овај изводи.Очигледно је менаџерска прича да морају да га продају што пре.Дајте га некоме и за џабе само да га не гледамо више.Невероватно је како нема шут , нема дриблинг , не зна да игра 1 на 1 или 2 на 2.Једино што је скочан али то није играчки квалитет.Зато му се треба захвалити и дати шансу Добрићу.

rodrigez

pre 7 godina

ja ne znam svrhu mitrovica i dangubica...ok sad cete svi da osujete po meni kako sam pljuvac itd al ajd navedite mi mesec dana uzastopnih dobrih igra njih ...ma sta mesec nekoliko utakmica

Ja neznam

pre 7 godina

Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi

goran

pre 7 godina

Komentatori na sportklubu su za svaku osudu i zabranio bih da se bave tim poslom. Prenose, skoro najvazniju utakmicu bez emocije, umislili da su neki strucnjaci, ma nevjerovatno.5

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Zagor

pre 7 godina

Мачван и радуљица криминални. Ако они буду играли за репрезентацију, ја немам речи.

veliki strumf

pre 7 godina

Jel citav ovaj Dangubic? Sredinom 3/4 uzima 3 uzastopna suta za 3 poena a nijedan nije bio ni blizu! Ko njemu daje da uzima takve suteve u periodu kada se lomi rezultat... Pali smo u 3/4 zbog nekih bezveznih (i nepostojecih faulova), drzi nas Volters za sada, ali igramo bez ikakve ideje trenutno. Nadam se da cemo pregurati ovaj tezak period...

Batko

pre 7 godina

Radonjic je kriv sto gubimo ovo sto forsira Jovica na nebitnim utakmicama gde se i povredio i sad ne moze da pomogne.

Sve dobro sto naprave upropasti njegov sin Mitrovic koji igra protiv Zvezde stalno 35 min.

Stari zvezdas

pre 7 godina

Много нерезонских поступака и грешака наших играча.Највише ме нервирају млаки и траљави Бјелица и Волтерс који је пресликани Мекел од прошле године.Већ после 2 утакмице написах да Волтерс није никакав (лош) организатор игре и добих од наших звездаша гомилу минуса.На нашу жалост,ја испадох у праву.Сви који причају да Јовић није одличан плеј а нису препуцавачи,ваљда после неколико утакмица без њега схватају да смо без Јовића сенка од екипе са њим.

veliki strumf

pre 7 godina

Nije mi jasno kako strucni stab ne vidi u koliki problem imamo u igri kada se upare Mitrovic i Bjelica na 4 i 5. U odbrani tada ne branimo reket nikako, kucaju nam i polazu, ne mogu da iskontrolisu ofanzivni skok jer nemaju masu, lose grade, a nisu ni skocni. To je ogroman problem. U napadu je takodje veliki problem: lopta se precesto spusta Bjelici koji cesto igra 1na1, ali promasuje gomilu zicera (kao i veceras). Jeste ubacio onu jako bitnu trojku, ali sustinski mnogo vise steti i u napadu, a narocito u odbrani. Mnogo fali Jovic za igru u piku sa Kuzmicem - to nam je glavno napadacko oruzje i bez njega Kuzma nema sa kim da igra pick and roll - veceras nije odigrao nijedan jedini.

Patrick

pre 7 godina

na na na nananana na naaa, na na na na na na na na na naaaa, ale, Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le, Zvezda le ale, Zvezda le, Zvezda le, Zvezda leee, na naaa...

Goran

pre 7 godina

Armani je igrao sa silnom zeljom, sto me je s'obzirom na njihovu poziciju na tabeli i nedostatak pola tima bas iznenadilo. Ali ova ekipa Zvezde je spremna da se "potuce" sa svakim i to daje rezultata. Jos pobeda i mislim da smo sigurni. Buducnost je sad vazna, to je po meni mec sezone, plasi me ta serija na dve pobede...

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

FALI JOVIC LJUDI FALIIIII....
Nenormalno.
Vidite da nema pick n rolla uopste!!!!
Volters nije uopste plej, dodaje na liniji za tri, vise je prosjecni bek. Tu smo omanuli sa njim...
Daj Boze da ovo nekako dobijemo i da se Stef vrati jer bez njega je i ABA upitna, jer Cedevita je ozbiljan tim, pa cak i Buducnost....

Pisem na poluvremenu...

20kinte

pre 7 godina

gledam na sk sa hrvatskim komentatorom. Nije čoveku dobro, otvoreno navija za Milano i pominje kako su im igrači simpatični??? Esi video ti Mačvana rodjače?

slet samo na JNA

pre 7 godina

15-ta pobeda , svaka čast. Znam neke koji su igrali f4 sa 11-11. Opusteno zadnja 4 kola, iako nema Nimburga , Nantera ( jel ima još na N ) , Prokoma , Sopota , Marusi ( e oni su bili za**bani) , Orteza i uvek neugodni Budjevelnik. Samo JAKO crveno beli.

tesko je biti navijac P......

pre 7 godina

@ Zapeli oslabljeni bez Dangubića,haha pa taj može da se kaže da je veliko odjačanje a ne pojačanje.Pa čovek dva napada za redom upropasti,a za Mitrovića da i ne pričam.Ali će ipak Zvezda da pobedi
(Ja neznam, 16. mart 2017 21:29)

@ Veliki sam Zvezdas od malena. Ali se ponekad upitam da li su Dangubic, Mitrovic i Guduric stvarno dovoljno dobri igraci za ovakav nivo??? Neznam... nekad stvarno sumnjam. Kao da im nesto fali.
(Delija RO, 16. mart 2017 21:30)


Delijo moj,

Kada se vec lazno predstavljas probaj da sakrijes ime i prezime, a to je "Nepismen Skroz", ili nemoj bar da saljes komentare jedan za drugim!

Znam da ti je tesko ali bolje poradi na bukvaru! Sa romingom imate problem, to znamo odavno, ali glupo je da ne radite i u lokalu!

Mukice, pa svaki od ovih sto ga ti i tebi slicni pljujete bolji je od citavog tima "institucije"! To ste se uverili i steta je sto ca Cedevita spreciti da se uverite ponovo!

Pustite ovo, da decku pomognemo da se vise ne sramoti i bruka klub za koji stvarno navija! ;-)

veliki strumf

pre 7 godina

Od 60-50, posle nezagradjivanja kosa Bjelice i Mitrovica (koji kad igraju u paru dozvole bezbrlagano a da maltene nismo zaoj skokova pod nasim kosem) primamo kos, pa Mitrovic prodaje loptu... Za 2 minuta nam prave 8-0 a Radonja drema na klupi i ne trazi tajm aut. Naravno, stigose nas 3 minuta sutnuli na kos.

sever

pre 7 godina

Mitrovic igrao 17 minuta, 0 koseva i 3 izgubljene lopte. Kapiten? U redu imao je tesku povredu, korektan momak...ali igrac koji apsolutno nema napredka u igri. Sada sta je tu je ne vredi nista dok se sezona ne zavrsi.

Sacuvati kostur Jovic, Dzenkins, Lazic, Kuzmic, Guduric, Dangubic, Simonovic...analiza ucinka Voltersa i Tompsona. Jedno je sigurno da Bjelica i Mitrovic nisu taj kvalitet za Zvezdi i realno sansu treba da dobiju mladji i mnogo bolji - Simanic i Bolden.

Postovanje Radonjicu, zahvalnost publici, igraci su dali i vise od maksimuma, ali jedno je istina - mi smo ove godine hit u Evroligi jer imamo kostur tima (Jovic, Lazic, Guduric, Dzenkins, Dangubic, Mitrovic) i trenera koji su zajedno 3-4 godine.

Svake sezone promeniti maksimalno 3 igraca od koji najmanje jedan mora biti mladi talenat i uspeh je zagarantovan.

Pletikos

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem šta čitam...
Jel moguće da ljudi uživaju da kritikuju i proteruju igrače iz kluba?
Jbt, Zvezda nam dobi jednu bitnu utakmicu u Euroligi, a indijanci samo pominju Dangubića, Bjelicu i naravno MItrovića.
Nosite se hejteri, bre, alo bre u tri lepe!!! :D

Šuluburić

pre 7 godina

Molio bih nekog ko je informatički pismen da napravi klip s promašenim zicerima Milka Bjelice. Mislim da može konkurisati za Ginisa.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju.

fancy

pre 7 godina

Evo ovako, Walters se jadan ubi, trudi se. ali on je bek suter koji davi loptu neko mu sapnuo da je play!? Radonja, kad je on u igri iskljucivo izolacija za igru jedan na jedan sut ili flouter nema razigravanja nema.nista! Danguba ce biti stari taman se povredio kad je kidao. Od Mitra nema leba. Bjelica u padu forme al objasnio mirnocom. Gudura play u telu dvojke odlican. Simon ko Simon. Jedino se plasim Djenka sw mnogo trosi on ce nam najvise trebati samo da odrzi igru. Sve u svemu dobro je

Samuraj

pre 7 godina

Ono kad grobari žive isključivo od Vučićević para a kažu Zvezdi da će izgubiti dominaciju ako ovaj ode... Kamo sreće da ode i da postanemo normalna država jer bi onda država davala pare klubu koji igra Evroligu, pravi reprezentaciju i ima najuspešniji skor u EL u istoriji Srbije, a ne klubu koji nema nikakve rezultate, 0 napravljenih igrača, ali se zahvaljuje vlastima za medalju. (Zvezda ponos Srbije, 16. mart 2017 21:30) 


Vaša dominacija je i počela dolaskom dragog vam vodje na vlast to je činjenica panteru a naša dominacija je trajala i kada su premijeri bili osvedočeni zvezdaši pokojni Djindjić i Koštunica i jedini partizanovac Tadić šta ćemo sad(Ja, 16. mart 2017 22:03)

Ma da, pametan si za celo selo! Sva sreća pa Dačić, Ljajić, Toma Nikolić, Ružić i još mnogi nisu na vlasti sada!

kris

pre 7 godina

I bas moraju i Efes i Pao da pobede.Kakvi smo baksuzi,sutra ce i Dogus i Baskonija pobediti!Vise se ni u Real ne mozes pouzdati.Prvo izgubise od Darusafake,sad od Panatinaikosa.

Tihi komentator

pre 7 godina

Ono kad san polako postaje java! Idemo ka top 8, van svake pameti. Podrška u Milanu fantastična, baš lepo videti, ali toliko je nepotrebno skandirati Mačvani da je to neverovatno. Korektan dečko, uvek daje sve od sebe, ali eto, igrao za komšije. Bože moj.

Mladen 85

pre 7 godina

Ovo je najvažnija pobjeda u ovoj sezoni Evrolige! Bez ,, alfa i omege ", Stefana Jovića, uz veoma snažan pritisak od cjelokupne javnosti, hrabra četa Dejana Radonjića je pokazala da je sposobna za velika djela! Bravo momci, bravo Dejane! Zaista je večeras bila privilegija navijati za Crvenu Zvezdu iz čuvene milanske hale! Svaka čast ,, Delijama"!

Major

pre 7 godina

@SS, Decko ima diskus-herniju, povreda koju vuce vec duzi period, zahteva strogo mirovanje u smislu fizicke aktivnosti...A odigrao je 2-3 meca pod injekcijama i nije pomoglo. Mislim da je za njega ova sezona zavrsena, nazalost...

Bari1991

pre 7 godina

Svaka cast momcima na zalaganju i pobedi,definitivno su je zasluzili.A pokedincima da porucim,stanite sa pljuvanjem,u ovom timu to niko ne zasluzuje.Danga se tek vratio posle povrede,ko se bavio sportom zna koliko je to tesko.Mitrovica kritikujete za svaku sitnicu,i kad treba i kad ne treba,a igra sasvim solidno.A Guduric je danas,uz Lazica,bio mozda i najbolji.Puna podrska za sve njih jer su pravi!!!

Grobarko mutavko

pre 7 godina

Dobro veče. Pored toga sto pratim kosarku 40 godina,imam jos da dodam da je ova sezona veliki uspeh za partizan.Ovu sezonu smo rizikovali i odigrali sa domacim mladim igracima (prosek godina negde oko 20 ako ne i 16) i ostvarili smo neverovatne rezultate! Od sledece sezone krecemo u napad za mesto u evroligi ali pod uslovom da dobijemo jos 3 velika drzavna sponzora.. A mozda rizikujemo i sledecu sezonu sa domacim mladim igracima jer to radimo vec 3-4 godine.Stize mladi Krle i jos mladji Djuro Ostojic.Pozdrav,40 godina pratim kosarku.

Tres romantizam

pre 7 godina

POEMA ZVEZDI 2

Moja zvezda danas igra,
Omladina juri karte,
Dok u srcu tinja plamen,

Jedno srce sva su nasa,
Evo ide moj drug Pera,

Pera nosi gajbu piva,
Emociju on ne krije,
Da nam svima zivi Zvezda,
Evroligu da pokori,
Radni narod da veseli!

slobinator

pre 7 godina

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..
(Istina samo, 16. mart 2017 21:13)
na žalost možda I hoće jer im je bivša vlast dala čitav pul od 13 sponzora.realno da je ostao tadić koji im je skakao na tribinama kao kakav huligan,sad bi imali budžet od sto milki I a licencu,a ni jedan drugi klub u srbiji ne bi postojao,tako da razumem gnev grobara

neutralni navijac

pre 7 godina

Sta reci nakon prvog poluvremena?? Ocajan Armani a Zvezda solidna. A sto se tice navijaca frustruranih pa to je postala uobicajna bolest za koju nema leka. Pisem za jedne i druge jer ste isti uprkos sto pokusavate cvecke da glumite vecito.

Milan

pre 7 godina

(anica, 16. mart 2017 22:14) # Link komentara


Stvarno coveka(Dangubica) koji je pre par kola zaigrao posle izlaska od vrlo nezgodne povrede da prozivas?Srami se!

nikola

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)
A sta je 2 aprila???Posto vidim da mutavci samo o tom datumu pricaju.Jel igramo nesto protiv njih???

Zvezdas

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

Dexim

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Mislis prekida se vase finasiranje ih bankomata zar ne navijacu Partizan nis mts??

Milan

pre 7 godina

(NbgDeki, 16. mart 2017 22:13) # Link komentara


Ja neverujem da si ti navijac Zvezde(ovo kazem jer je pisao da navija za Zvezdu)...Toliko kritikovanja i smejanja pojedinjim igracima Zvezde je neverovatno!

Crni_redstar

pre 7 godina

Ocekujem jos dve pobede protiv uniksa i darusafake. Barsa je u formi oli je jak tako da se treba fokusirati na ova dva protivnika.

Samuraj

pre 7 godina

Ajmo armani ispostuj molim te, ne zelim nocas da se nerviraaaam, a ovo je nista nas je u pariz bilo duplo vise, jos se tripuju dolazi im spartak na prijateljsku zato armani pobijedi i ispuni mi srce i noc a njima pokvari slavlje !(Novica Ubica, 16. mart 2017 20:37)


Bensedin, dupla doza za noćas, ako misliš da bar malo dremneš! :-)

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Gde smo svi bili mi zbog nje
Sta sve radili mi zbog tebe
Koliko noci i dana i jos gostovanja sa nama
ostace
Nek sreca prati te ,
nasa pesma nek vodi te
jurisaj sad ti se bori i nikad ne kloni sever je uz tebe..

milooraad

pre 7 godina

Mitrovicu ubijas me iz utakmice u utakmicu, trpim evo citavu sezonu necu da govorim podrzavam da nisi vise za Zvezdu ali dobro .... uhhhh... nego bravo momci, bravo Radonja... mnogo bitna pobjeda... Volters dao bitnih poena, Simon naravno, Kuzma nas izvukao kad je bilo najteze...

Alek

pre 7 godina

Danas smo se provukli, ali protiv Olimpijakosa u sledećem kolu će nam očajninčki trebati Jović. Bez organizatora se ne može igrati...
NAPRED ZVEZDO!!!

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Gledam nesto tabelu..Turska,jedina zemlja sa cak cetiri predstavnika u evrologi a NIKAD nista osvojila nije,kosarkaski patuljak!
Tema nije za ovu utakmicu, ali steta sto sa ovih prostora ima mesta samo za jedan tim.. Ex Yu je
Stvorila tu evropsku kosarku a pogledajte gde se nalazimo trenutno.. decurlija se obara po netu ko je institucija a ko je iz predgradja, ako svadjajte se a Turci 4 kluba! Najvise bih voleo da nijedan nas trener/igrac ne ode kod njih !

tatadragan

pre 7 godina

Gospodo grobari,imam jedno pitanje za vas....da li se ispravo kaže "nova pobeda Zvezde u Evroligi" ili pak "nova pobeda Zvezde u evrolizi"...nama ciganima i Mačvanu je svejedno...mi u playoff,on u penziju.

pakito

pre 7 godina

jovic je bez konkurencije najbolji zvezdin igrač. možda ima slabiji sut sta god da ga osporavaju ali kad je Nisekspres u igri sve konce on drži.

Рајко Четник

pre 7 godina

Ух били су нас стисли али уз мало среће која прати храбре одбили смо напад. Браво мајстори!

sever do istoka

pre 7 godina

Nisam neki veliki poznavaoc kosarke,ali vrlo dobro se vidi koliko fali Jovic.Pa jos i Djenka brzo nakupio licne,i onda imamo veliki problem u napadu,Ovo smo dobili odbranom,to stvarno dobro igramo.Bitno je da smo pobedili i dalje smo u igri.Sve je ovo super ali aba liga je najbitnija.

Zvezdinho

pre 7 godina

Jedan od jacih utisaka kad neko sutira za tri, loptu hvata Bjelica a komentator vice Macvan, Macva a ovaj drugi mu sapuce, to je Bjelica ???

Istina samo

pre 7 godina

Sto ste dominirali dominirali ste!!2 aprila se prekida vasa dominacija!!
(Grobar, 16. mart 2017 20:45)

Spinivanja isfustriranih grobara...Sami dobro znate kako ste se oparili od ove drzave i vlasti..Ne znam dal ce naredna vlast da vam da 3 drzavna sponzora kao ova..

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: pohvatao sam beleške o navijanju iz milana - dobro će mi to doći za nikad neizvesniju "slagalicu"!

Gypsy forever

pre 7 godina

Pogledajte tabelu ispod nas. Pogledajte, i procitajte dobro imena klubova ispod nas. Sad opet dobro razmislite ko su oni a ko mi, koliko su oni para ulozili a koliko mi, i koliki je podvig sada skoro izvestan plasman medju 8 najboljih Evrope. Uzivajte u ovoj magiji, narode.

agassi

pre 7 godina

Teško ovo sve ide bez Jovića , realno , sreća i Armani ima dosta povreda. Rezultat je bitan. Kvari samo sramna igra Reala , inače je sve ok . Ista meta isto odstojanje.
Vreme je da padne Oly

BBRS

pre 7 godina

Nikad jači srpski klub u ovom sistemu takmičenja!
Bravo momci, Bravo Radonjiću i naravno BRAVO za najjače evropske navijače, DELIJE!!!

Педро

pre 7 godina

Ево ово се зове алхемија (15-11). Ово је машина за млевење људи која се одавно упалила. Права институција се вратила на место које јој припада, а не лажна, Тадић-Дачић-свлачионица-гепек-штипање-репресија титуле. Са играчима из неке Мега Визуре, ФМП-а, Радничког из КГ, Звездине школе. Све европски великани и играчи око којих се цела Европа отимала. А ови из Загреба нека наставе да се надају из недеље у недељу и чупају косу. Децо волите Црвену Звезду!

Beograd

pre 7 godina

Bravo crveno beli. Svaka cast momci odlicna partija i veliki trijumf u Milanu. Kontrolisali su celu utakmicu vodili od pocetka do kraja i sasvim zasluzeno priveli kraju uz pobedu. Bez Jovica uspeh za svaku pohvalu. Veoma vazna pobeda da vas cujemo mutavci sta ima da kazete?

Бане

pre 7 godina

Ау цигани каква доминација у граду моде. Песма просто није престала. Грмљавина 40 минута. Браво цигани браво!

Batko

pre 7 godina

Cigani, jel' znate da Agrokor puca? Ostajete bez sponzora uskoro.
(Čovek iz senke, 16. mart 2017 21:15)

Ono kada 6 meseci navijas za sve moguce klubove EL, kada pričaš o 1/29 , pa 2/28 ...kada vidis da Zvezda ide u Top 8, a ti onda od muke ne znaš više šta da napišeš...Pati molim te, ali lagano...

Darko04

pre 7 godina

Ja ne verujem kakako organizovano igramo,jednostavno po pobedu,bez pravila ko ce do iste da nas nosi,ovaj put KUZMIC u poslednjoj cetvr.kapa dole