Petak, 10.03.2017.

20:50

Kraljevska partija Reala, Zvezda bez šanse

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Realu u Madridu sa ubedljivih 98:68, u 25. kolu Evrolige.

Izvor: B92

Kraljevska partija Reala, Zvezda bez šanse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

314 Komentari

Sortiraj po:

novica

pre 7 godina

(BBRS)
Nisi shvatio, ne mislim na Dangubu i Guduru, već na Mačvana.
Belaj vam počinje u Milanu, a svršava se u Bg, posle kiksa od Uniksa!

BBRS

pre 7 godina

Sad idete čika Mačvanu na noge, biće belaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 10. mart 2017 23:36)
Јел оном што је залутао у ЕЛ?

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Видим призивају навијачи Звезде карму, као да је то неки човек, који кажу одрадиће своје... прижељкују Фенербахче... Не знам за карму али знам знам шта је правда... а правда није да једни плаћају своје дугове, а другима се брише осамнаест и по милиона преко ноћи, већ да сви своје плаћамо, а ако желе и даље да призивају некакву карму, питам се шта би се десило њиховом клубу у том случају... и да никада нећемо престати да причамо о промени имена и нестанку дуга, јер не бисмо желели да ми на тај начин дођемо до резултата... циљ не оправдава средство!

Јабучило

pre 7 godina

Хајде поштено. Потпуно очекиван пораз. Као што ми нису јасни моји гробари који ликују (да пало 30+ разумео бих), нису ми јасни ни ваши навијачи који су већ унапред били победили у Мадриду. Иако повремено кљакав, ипак је то Реал. Први у лиги и игра код куће.
Све су прилике да улазите у четвртфинале, али да ту и завршавате. Наравно, изненађење је могуће, али није пуно вероватно. Затим следи распродаја екипе, јер сте се добро показали ове сезоне. То није нужно лоше по вас, зависи кога ћете довести за идућу сезону у којој, тако ми делује, хоћете на београдски Ф4. Мислим да је то превелики залогај, али хајде да видимо. Такође сам уверен да бисте, чак и да неким чудом не освојите Абу (а освојићете је), добили позивницу за Евролигу догодине.

Patrick

pre 7 godina

Panteri jel i dalje hocete mec sa GS Voriorsima? Ahahahaha -30 brrr!! Ja mislio da je Real iz Moskve a ne iz Madrida.Mnogo hladno u toj Spaniji.

Јабучило

pre 7 godina

Zasto je na sajtu euroleague.com Baskonia ispred nas? Imamo isti skor a bolju medjusobnu razliku...
(Author, 11. mart 2017 00:02)

Можда сте у мини-кругу (ту је и Панатинаикос) најслабији. Мислим да је неко ваш (можда и Радоњић) пре неки дан причао о томе.

Patrick

pre 7 godina

-30 hahaha.Panteri zaledio vas kralj poput Sub Zera hahaha.Brrr ja sam takodje osetio neku hladnocu kako je Real povecavao prednost.

ja

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks. 
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55)

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...

NoName

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.  
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!! 
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55) 

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...
(ja, 11. mart 2017 09:26)

Naravno da su najavljivali pobedu. Ja u svom zivotu nisam procitao izjavu u kojoj kosarkas kaze dosli smo da izgubimo.

Karma je cudo

pre 7 godina

Samo da budemo kompletni, prizeljkujem Fener u playoff-u i karma ce odraditi svoje ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. mart 2017 23:32) # Link komentara

Mislim da je za vas Cz/Fmp/Ilr ili kako vec najpametnije i najbolje da ne prizivate karmu,jer kad karma bude odradila svoje u vasm slucaju,opet cete ici u zamrzivac.....

Krle

pre 7 godina

Realno,veca sramota izgubiti od 40 milki budzeta u Beogradu,nego 5 milki u Madridu,pa i sa 30.Toliko.
(red machine, 10. mart 2017 23:50)

Da, samo sto njih taj poraz ne boli ni malo a vas ce ovaj mozda mnogo boleti...

aleksandar

pre 7 godina

demonstracija sile veceras.... nemoguce je bilo sta uraditi u ovakvoj igri reala.... onaj ko se razume u kosarku zna sta sam napisao.... prica se da ce u aba neki klub iz pristine e pa onda cu videti za koga ce ova decica sto pisu komentare da navija kada zvezda ili partizan igraju sa njim....

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Uh sto mi je drago, Zvezdi sve najgore.
(Adriano_Galliani, 10. mart 2017 22:44)

Jel' se sad malo bolje i lakse osecas, jesi se ispraznio malo ? Evo mi vama zelimo sve najbolje, jer gori i nesrecniji ne mozete biti, pozdrav ...

xd

pre 7 godina

Spustanje na zemlju...
(Toliko, 10. mart 2017 22:59)

Nije realno to sto si napisao. Pobediti ovakav Real u Madridu je izazov za CSKA a tek za Zvezdu.

momo dobri

pre 7 godina

Ne nasedajte na provokacije intelektualno plitkih navijaca kluba koji se ponosi mrznjom prema ovim momcinama.Ali polako nabijacemo ih tek..Sto se meca tice,nema veze sta sad..Taman da zbiju redove pred najbitnije utakmice.A to svi znaju pocev od Radonje,koji je ovih 3-4 god sakupio dovoljno iskustva,mnogo.Znaju on i igraci da treba udariti na Milano,Uniks,pa mozda i Oly i Barsu.Pri tom,NAJBITNIJE Dangubic se vratio taman pred najbitnije,sto znaci da siri roster,ima veliki uticaj.NAPRED POLOMI IH SVE! ;)

veliki strumf

pre 7 godina

U ovakvim utakmicama se vidi koliko fali Jovic. Prvo, odbrana ne bi toliko pucala kao u pevom poluvremenu. Drugo, stao bi na loptu. Prvo poluvreme smo i mi igrali run 'n' gun, umesto da usporimo ritam. Tu je Jovke majstor - stao bi na loptu, igrao napad 24 sekundi i tako im malo razbio ritam. Iznudio bi neki faul sto bi dodatno usporilo ritam. Trece, Kuzmic kao Kuzmic je bez Jovica beskoristan u napadu. 80% poena koje Kuzmic ubaci su Jovicevi, posle igre iz pika i njegovih lucidnih asistencija. To je 14-16 poena, i to iz kontrolisanog napada. Dobro, treba reci da Real nije realizovao samo 1 posed u 1/4 (kod 2-2 i kradje lopte), a da mi nismo realizovali svega 7-8 napada, ubacili 24 poena a gubili cak sa 14. Mozda Jovic veceras ne bi doneo pobedu, ali bi razlika bila sigurno znacajno manja.

Komsija MIle

pre 7 godina

Otvorite vest o porazu Efesa... ovo nikada nisam video. Zeljko Obradovic namerno gubi utakmice kako bi umanjio Zvezdi sanse za opstanak u TOP8. Ljudi, ovoliku dozu bolestina jos nisam procitao..

Mikii

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi Zvezdasi kad napisu "Ovo je poraz koji ne boli", "Nije bitno", itd. Alo, sinovi, nabila vas stoka 30 razlike, kako ne boli, koga zavaravate?

xxx

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55). Covicev tim gubi najmanje tri meca. P. S. Nisi ti Crvena Zvezda 1913,vec FMP 2011.

Voip

pre 7 godina

I da smo bili kompletni protiv ovakog Reala nismo imali šanse. Sve im je išlo od ruke a i odigrali su čak i pri ogromnoj razlici sa više energije. Samo ne razumem suđenje, razbijaju nas a oni još i navlače. I već 3 ili 4 put se dešava da položimo prvo loptu na tablu a sudije sviraju blokadu, ne razumem nisam čuo da se promenilo pravilo, to je koš. No dobro, očekivan poraz. Nama je bitno pobediti Armani, Barsu i ove dve kući i idemo dalje. Idemo momci dalje.

Censored

pre 7 godina

Ok je, tesko je bilo ocekivati posle onakvog starta Reala i onih trojki da mozemo nesto vise da napravimo.
Ali jednu stvar ne razumem.
Zasto je Bjelica, koji je u velikom bunaru u poslednje vreme, igra i pored toliko gresaka, a Tompsona vadi iz igre posle jedne ili dve losije odluke? Mozda je hteo da ga vrati na pravi kolosek, ne kritikujem, ali nije mi jasno.

Nadam se da ce momci brzo zaboraviti ovo i fokusirati se na bitnije meceve koji slede.
Samo hrabro!

P.S. Zelim samo da nas vidim konacno u punom sastavu i punoj snazi za zavrsnicu sezone. Bice nam od velikog znacaja svaki igrac i njegov maksimum.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Bjelica nece igrati sledece sezone u Zvezdinom dresu, iako ima jos godinu dana ugovora ako bude bilo pameti u upravi Zvezde ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Najbolja i najnapaljenija partija Reala ove sezone ubedljivo, pogotovu se to ocekivalo posle za njih 3 vezana poraza . Ovo je bio NBA Real ...

bobanbg

pre 7 godina

Za ovog naučnika što kaže da niko nikad nije više obrukao Srbiju:

 CSKA Moskva - Partizan 88:46 (2013)

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.

belgrado

pre 7 godina

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.
(bobanbg, 10. mart 

tako funkcionise njihov mozak....
nije smesno.

sever do istoka

pre 7 godina

Jednostavno sve su pogadjali.Da budem iskren Real me je iznenadio kako dobro igra.Sigurno igraju najlepse u ligi.Rezultati ostalih utakmica nam idu na ruku imamo i dalje velikih sansi da prodjemo.

Džoni

pre 7 godina

Ovo je nešto ka ono protiv CSKA u Moskvi. Kreneš utakmicu, oni ubace sve što bace i jasno je odmah da ni ne vredi zapinjati. Bitnije od ove su nam bile ove druge dve večeras koje su došle kako treba. Idemo dalje!

Jug jug javi se

pre 7 godina

Ipak je ovaj vas Radonja gospodin za našeg Duleta... Dobio ili gubio , uvek sa merom. Zbog Duleta i jesmo tu , tri koplja iza zvede. Ostaje nam samo da čekamo bolja vremena i da zavidimo.

novica

pre 7 godina

Koja je to evroligaška ekipa koja prima koševe brzinom 3,8 /min. u prvoj četvrtini?
Utakmica je bila gotova, a da,takoreći, nije ni počela.

Fergi

pre 7 godina

Nikada do sada nisam video da se pre utakmice u EL javi Covic da prica o sudijama, zasto sudi ovaj ili onaj?? Zasto to radi u ABA a u Evropi manji od mahovog zrna?? Cudno...

realno

pre 7 godina

Najbolja odbrana u Evropi primi 63 poena za poluvreme?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. mart 2017 21:44)

Kralju, zatvorio si temu. Toliko... Laku noc.

slobinator

pre 7 godina

U Madridu se za FAUL svira FAUL i prosto i jasno...

Nema rukometa
(Sonny, 10. mart 2017 23:01)
reče navijač kluba koji 20 godina igra hrkljuš sa primesama džiju džice!

*

pre 7 godina

ako.izgubi slucajno u milanu- sve je prosula zvezdana
(apigaacigoti, 10. mart 2017 22:59)

ako si ti napisao SLUCAJNO znaci da smo na pravom putu i da nista ne mozemo prosuti.

Педро

pre 7 godina

Највећи проблем у данашњој утакмици је био однос према игри. Већина играча као на излет да је отишла. Тотално непрофесионалан однос Бјелице. Откад је дошао Томсон као да је љут и незадовољан. А свака част Џенкинсу, пример за све.

fifi

pre 7 godina

sta je odbranom, aloooo sinovci ??
(mag, 10. mart 2017 21:48)

Mislis na rvanje kao u ABA? Radonjić se buni, dobija tehničku a Kuzmić nagazio AUT liniju? To mu navika iz ABA gde sve pustaju?

Zvezdaš

pre 7 godina

Vidite kako igra Real, hoće da samelju i ponize protivnika, a mi i kad za to imamo mogućnosti sažalimo se na njihovu sudbinu.Ovo je surova realnost, tako se igra do zadnjeg napada i zadnje sekunde.

Milan

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 10. mart 2017 21:34) # Link komentara
Ne budi subjektivan .Ovakav smo mi kriterijum imali sve utakmice.Nista nam nisu sudili a ubijali smo sve i u BG i na strani.

zmaku

pre 7 godina

Kazu Kuzmic treba da ide u reprezentaciju. Covjek kojem Hanter uzima 3 skoka u jednom napadu, covjek koji ako ne zakuca ne moze da da kos. Vise sretno nego spretno. Da mu nije Jovuca 2 poena po mecu bi davao.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Hahahahahah 38p za cetvrtinu!!Hahahahahaha!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:20)

Hahahahaha liga sampiona! hahahahahahahahahaha

KORN

pre 7 godina

6,5 poena dali u kladionici za Mitrovica je lepo igram više,on covek da 6 poena Radonja ga izbaci iz igre i više ga ne ubacuje a cekam za lovu.Vaj,vaj Radonja dont giv tu Mitrovic tranzišn ofens,vaj ju dujing tu mi ,vaj?

Крејзи Норт

pre 7 godina

Нисмо имали никакве шансе.Они су све погађали плус су играли јако брзо,у свом ритму а ми смо требали то успорити,играти дуже напада али тешко без мотора Јовића.У скоку су нас разбили на обе стране и генерално енергијом и трчањем уз судијски критеријум јер су Лазићеве личне пресмешне ал добро.Није да нисам очекивао пораз пошто је скоро па немогуће добити Мадрид у гостима,тамо ЦСКА и Олимпијакос имају минималне шансе а камоли неко други.Идемо даље,главу горе.У Милану наредне недеље треба озбиљно гристи и напасти јер је тамо далеко реалније тријумфовати.

П.С.У недељу у 17 часова сви на Маракану,игра Звезда!

Timer

pre 7 godina

Ovo vam je za ona odvratna vredjanja upucena legendi srpske kosarke, doktoru Zelimiru. Boga ima, gleda vase svinjarije i regulise po zasluzi.

Tako kazu

pre 7 godina

Gradom kruzi prica ,koju doduse niko ne moze da potvrdi,da je rkometas "bolji sam od Lebrona" Lazic jednom priznao faul i digao ruku bez prigovora sudiji...

Симић

pre 7 godina

Овде судије краду више и од Кољеншића,Петека и Јовчића за Реал.За шут Реала свака част али за судије брука турске евролиге.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Sramotno koji smo mi navijaci, odigraju jedno lose poluvreme i odma ih pljujete! Pokrite se usima, ovi momci su svojim zalaganjem i trudom stekli ogroman kredit, svako ima pravo na los dan. Plus, vise bi voleo da izgubimo danas, jer su velike sanse da idemo na Real u Top8, a da ih dobijemo 5 puta za jednu sezonu tesko, tako da bolje da sakrijemo neke karte i cuvamo pobede za PO

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Je l' mi se cini ili su pljuvaci izasli iz rupe? Pa dobro, vreme je, docekali su Real u Madridu, to je zicer za njih...

nemanja_drach

pre 7 godina

A dje sa ovakvim kriterijumom i procentom suta ne bi ih dobili CSKA i Oly zajedno, nego nebitno... nama je najbitnije da su nam veceras oba rezultata dosla, pukao i Efes i Darusafaka... Sledece nedelje imamo sansu da preskocimo i Panatu i Baskoniju, mi igramo protiv Armanija, a Panata protiv Reala, a Baskonia protiv CSKA.. ako oni puknu sto bi trebalo, a mi dobijemo Armani ( sto je veoma bitno ) preskacemo ih na tabeli i zauzimamo dobru poziciju....Samo da nam Jovic bude ok do tad, Danguba se vratio vrhunski u igru... bice ovo dobro ...

Leka

pre 7 godina

Da je Bjelica samo zicere pogodio bio bi pristojan poraz.Poraz je bio ocekivan i ne boli.Nema ko stati na loptu. Jovic je pola tima i to se veceras videlo

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Ocekivan poraz, retko ko je verovao o iznenadjenje. Tim oslabljen, znaju da im za top8 ne treba vise ovakvih iznenadjenja, nego pobede protiv rivala za top8 i onih losijih.Ovaj poraz ne boli uopste. Samo napred!

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: zvezda gubi od nikad slabijeg reala, a mi razbijamo nikad jaču slagalicu - koja smo mi institucija!

zoran ivkovic

pre 7 godina

serhio ljuj nas je urnisao i zavrsila se utakmica i ja jos ne znam ko je cuvao tog coveka .ljuj je sve razigrao,protrcavao radio sta je hteo . medjutim igrac veceri za real veceras je bljeica...

EUFORIJA

pre 7 godina

Momci glavu gore,ovo brzi arhivirati i spremiti se za zabare! 2 ili 3 pobede i ulazimo u plej of.Armani ili Barsa,Oli i Uniks su te pobede sto nam trebaju.Dacka gubi od Cska i od Bamberga u Nemackoj,Pao je u problemu(Cska,Real kuci,Baskonja u Spaniji)Baskonji dolaze Cska i Pao,gostuju Bambergu,Efes kuci sa Olijem i Fenerom,gostuju Realu...

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!

Batko

pre 7 godina

Bitno da su Dacka i Efes pukli, tako da ovaj poraz nista ne znaci. Da pokusamo da dobijemo Armani sledece nedelje, ako se to desi onda smo na F8

red machine

pre 7 godina

Nadao sam se bar malo postenom sudjenju danas ali realno,ovde ne bi ni Cleveland pobedio.Prva cetvrtina videli sudije da Real nikako da se odlepi,pa poceli kakiti jednosmerno.Posle kad napravise razliku,spustili i oni kakicu.Bjelici i Voltersu se zahvaliti,Mitrovica u Fmp na kaljenje.
Ipak IDEMO DALJE, F8 JE BLIZU ZVEZDAAAAAAAAAA

gggg

pre 7 godina

Nije ovo u sustini lose kolo,mi i Dacka bi tesko ista,Efes,Pao super,jedino kvari Jakina cestitka za rodjus...Realu veceras kapa dole.

Afram Island

pre 7 godina

Zašto Milko Bjelica igra košarku uopšte, a kamoli u Evroligi? Idi čoveče kući u Crnu Goru, igraj negde, nemoj ovoliko strašno da se blamiraš

Beobrad

pre 7 godina

Jesu nas razbili, nema sta, igrali smo bez odbrane celu utakmicu!
Srecom, idu nam na ruku ostale utakmice, izgubili su oni koji su trebali i pobedili isto tako...!

Zvezdaš

pre 7 godina

Bjelica je stvarno haos od igrača pa ne može da pogodi ni kada rukama poklopi loptu u obruč.Ma nije on ni za FMP.Nula od igrača.Sramota što je u Zvezdi i što ima toliko godina.

KRUNSKA

pre 7 godina

Nema sekiracije! Bez Jovica, ukalkulisan poraz, narocito imajuci u vidu da se Real naostrio za revans (Beograd), i da je velika verovatnoca da ovo upravo bude par u osmini finala. Ovo, i ovakvo sudjenje je antipropaganda Evrolige, pa ko bi dosao u NBA da gleda uopste ovakav kriterijum sudjenja? Znajuci da je najveci adut Zvezdine igre agresivna odbrana, sa ovakvim tendecioznim sudjenjem sve je islo na vodenicu Realovoj brzoj igri... Veoma raduje povratak Dangube, sve ostalo je za sada nevazno, do Milana, a onda...

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ljudi večeras igraju bolje i zasluženo idu prema pobjedi . Budimo realni , tražili smo nemoguće . DOBRO JE ZVEZDO , nema veze .

Ivan

pre 7 godina

Razumem poraz, nije problem, ali zasto ste izasli da bi izgubili utakmicu? Valjda igras kosarku kao sto uvek igras. Bolje da ste ustedeli pare da uopste ne idete tamo u ovakvom raspolozenju.

Milan

pre 7 godina

Zvezdina cuvena granitna "odrana". Cim nema izivljavanja orangutana sa tribina i cim sudije ne duvaju u tom ritmu i ne pustaju prebijanje, odmah sledi polivanje :).

kuku majko

pre 7 godina

Znaci Guduric/ Bjelica kuku majko ko ih sastavi pa ja neverujem koji je njima u zadnje vreme... Generalnobidemo dalje ovo je bilo bolelo zaboraviti i napasti sledece tekme maximalno.. Napred Zvezda

Begbie

pre 7 godina

Nije naravno problem izgubiti, ali ne svidja mi se kad vidim da Lazic i Simonovic hoce da se "biju" a ostali igraci letargicni, malodusni, Bjelica uplasen... Igrajte muski svi, borite se pa izgubite i 50 razlike, samo nemojte da se predajete, nikada!

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ja sam Zvezdaš koji živi u Zagrebu i redovno idem na tekme kad god gostuje ovdje.Jel mi neko može reći jel Gudurić srpski biser? Po meni on nije ni b od bisera,kad god on uđe u igru,to su non stop greške,pogrešna dodavanja,šut očajan i mislim da se dečko previše digao jer je bio na spisku Đorđevića, nešto slično kao Hezonja. Nek više vježba jer mi ga je muka gledati.

Zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno bila katastrofa, ali Real igra do zadnje sekunde i grize da postigne koš i kad vodi 30 razlike.Tako se igra za veliki klub.Svaka čast.

koma

pre 7 godina

Pa dobro, sve je ovo ocekivano. Posle turizma protiv Galate i poraza u Beogradu, za ocekivati je bilo da ce iskaliti sve na nama. Bez Jovica i neuigranim Dangubicem, sta da se radi.
Ne znam sto toliko pljujete Bjelicu, jeste u nesto losijoj formi, ali je on vrlo bitan igrac kao centar moze licem prema kosu i mnogo siri protivnicke odbrane, i jos mnogo nevidljivih doprinosa daje. Tako i jos gore ste Mitrovica, a on se polako vraca i daje sasvim dobar doprinos.
Meni je veci "problem" od njih dvojice Dangubic! Decko igra levo smetalo, i samo gusi u igri Gudurica. Koji je taman proigrao njegovim odsustvom, sad opet treba da mu bude rezerva i da dobija 8-15min, jos Danguba neuigran. Ajde, Dangubic radi pristojan posao u odbrani i skoku, ali to je sve. On mi je vise za neku igru zadatka da cuva nekog beka po potrebi, ako se bude opet forsirao 20+ min moze da poremeti i Lazica i Gudurica koji su odlicni u poslednje vreme.

deki

pre 7 godina

Ovo je bio onaj "upisani "poraz.Odsustvo Jovica se I te kako primetilo, nema pika sa Kuzmicem, Real izuzetno sutersko vece, Kuzmic I Lazic brzo po 3 faula, ocigledno sudije nisu tolerisale Lazicevu odbranu ali daleko od toga da su sudije krive.Srecom pa se Pao, Efes I Darusafaka izgubili, idemo dalje, sami da se Jovic oporavi, za top 8 mi se pitamo ali ABA liga je prioritet

Lucho

pre 7 godina

Strasno ove kad ide ugasio si, ne promasuju. Razlika i nije neki problem desava se i najacima to sam vec govorio jedan Klivlend izgubi 30 razlike ili GS sta onda Zvezdi zameriti vaznije je to sto je Efes izgubio i jos vaznije sto ce Darusafaka uskoro da izg. Idemo dalje.

momo dobri

pre 7 godina

Pa sta?5 ili 30 u ovom trenutku nije bitno(jes da je premnogo 30) ali trebalo je ovo.Sad ce da zbiju redove pred odlucujuce utakmice u ABA i EL.Efes Izgubio,Daska izgubila tako da je bezbolno.Bice ovde u poslednjih pet kola haos.A grobari klinci neki polumozgasi,kao nabili vas 30 hahah..Zamisli da se potresemo zbog poraza u Madridu!!!Polako,doci cete na red kad je najbitnije bas zbog tog smejanja i klosarskog ponasanja,videcete jos trojki sa 10 metara ;)

Nesa

pre 7 godina

Nema Jovica nema učinka Kuzmica. Poraz od pola koša ili 30 razlike ništa ne znači. Izgubio Efes i juče Grci.Ide po po planu.U odnosu na Baskoniju smo u prednosti .Pobeda protiv Uniksa i Armanija zakucava top 8
Najvažnije da svi budu zdravi za ABA finale.

veliki strumf

pre 7 godina

Ista 1/4 kao protiv CSKA u Moskvi. Ne mogu da promase za 3, za 2, za 1. Ma nista. Na nekim utakmicama isti ovaj Real nije mogao da ubode nista, osim onih njihovih frljoki, a u 1/4 ne promasise ama bas nista. Vec 7 trojki odbrana nam ne postoji, mislim da 15 napada uzastopce nismo odbranili uopste (nakon one kradje i vodjstva za 4-2. Jedan jedini napad. Pa ovo je neverovatno. Uz to se napunismo faulovima, sutiraju penale i trojke do mile volje. Mi dali cak 24 poena, a najbolja odbrana EL primi 38 za 1/4. Ovo je totalno ludilo.

GrobarNI

pre 7 godina

Jel ovo Zvezda na nekoj NBA turneji pa prima 66 poena za poluvreme? Možda je ubačena u ligu umesto Bruklina? Molim nekog da mi pojasni...Hvala

ranko

pre 7 godina

Blizi se f4 pocinje da se igra kosarka,sezona rukometne obrane je zavrsena.Toliko o sistemu takmicenja koji ne odgovara slabijim timovima koji cele sezone vredno skupljaju bodove,a najveci mogu i da kalkulisu.Kada dodje vreme prave kosarke,demontaza.

fenomen

pre 7 godina

38 komada za 1/4. Mnogo. Mozda je i rekord evrolige. Treba znati primiti toliko. Jel to znaci da Lazic i Simonovic nisu dobili platu pa ne zapinju u odbrani. Poz.

Miskec

pre 7 godina

"Bice istorijsko ponizavanje Zvezde u Madridu!!Gore nego prosle godine!!
(Grobar, 10. mart 2017 20:53)"
Jedno je sigurno, vi jos dugo godina necete biti ponizeni ni u jednom ozbiljnom kupu!

metall

pre 7 godina

Na tri minuta pre kraja poluvremena Real ima sut iz igre 19/24, neverovatno i nestvarno. Pri tome pogadjaju trojke iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Posle par poraza Realu se moralo negde otvoriti, a na nasu nesrecu izgleda da je to veceras. Uz sve to, sudije su svirale bukvalno svaki kontakt Zvezdi i poprilicno je napunili penalima. Ako nastave ovako sutersko vece, mec ide bez problema na 100+. Sta da se radi, nasa sansa svakako nije ovaj mec, vec ovi sto slede.

Dragan

pre 7 godina

Šta su jeli, majke im? Svaki napad koš, svaki šut ulazi, ovako nešto nisam dugo video...Primićemo 40 poena za četvrtinu ako ovako nastave...

Peca

pre 7 godina

Nije toliko strasno i ako izgubimo, to se negde i ocekivalo.Bitno je da je Efes puko i jos bitnije da Darusafaka trenutno gubi, a po trenutnoj igri Olimpiakosa mislim da ce tako ostati do kraja.

he

pre 7 godina

ovaj sto se potpisuje kao grobar pa on je od sad mojnidol.vise ne navijam za zvezdu navijam samo za njega.Nivo kompleksa je ravan vecerasnjoj igri reala.Grobare obozavam te.Niko nije brukao Srbiju kao Zvezda ove sezone.Bog hahahahha

TecHiFi

pre 7 godina

Nema Radonja ovde hard difense, sviraju faul na mrk pogled. Ali nereaan je i procenat šuta Reala, jbt. 87%! A Zvezda dala četvrt stotke u 1/4 i gubi debelo dvocifreno. U svakom normalnom meču bi vodili ili bar bili egal, ali ovo je...

bar neka korist od vas da bude

pre 7 godina

ako nas real pobedi nemamo pojma, ako izgubimo nikad slabiji real tako da ja ne znam sta treba da radimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he, 10. mart 2017 20:59)

Ja mislim da je najbolje da svirate q.c.

verovatno

pre 7 godina

Tesko da Zvezda moze dobiti Real veceras ali nadamo se cudu, a vi grobari aj odleprsajte sa vasim negativnim komentarima... Sta uopste i pratite Zvezdu odnosno klub koji mrzite, niste realni

Beograd

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.

molina

pre 7 godina

Ne znam da li sudije u poluvremenu mogu malo da pogledaju utakmicu Oli-Darusafaka? Da vide sta je kontakte u odbrani i sta se sudi? Dve utakmice kao dva razlicita sporta.

normalan

pre 7 godina

konacno euforija u redovima sporstkog raspalog drustva iz Zagreba ,neka ih malo zbog njih penzioneri ne mogu do bensedina .Sta bi vam sve porucio ali lepo vaspitanje i cenzura mi to ne dozvoljavaju

Dejan CZ

pre 7 godina

Ovakva napadacka igra i procenat suta koju Real demonstrira moze se usporediti sa utakmicama kada su nas Ameri(mecevi reprezentacija) razbili u oba finalna meca...Nema tu leka,samo ne treba paniciti jer ova utakmica realno tesko da je se mogla dobiti.Raduje povratak napadacke Zvezdine igre i podizanje forne u tom segnentu bez obzira na rezultat za ono sto uskoro sledi...Igra Reala veceras je nerealna u odnosu na ono sto je dosad pruzao i ne moze sluziti kao pokazatelj...

dusan

pre 7 godina

ja sam ovde upisao poraz i pre pocetka. vazno je da se neko ne povredi. a da smo dobili a sa nama i efes i darusa mother fucka, bilo bi nam isto. srecom oni upisuju poraze, steta sto je baskonia sinoc dobila ali imamo sve u nasim rukama i nasem skoku

BBRS

pre 7 godina

Ma nema veze. Bamberg dobio Efes, a naš Olimpijakos trenutno vodi 15 razlike.
Konačno i nama da neki rezultati se nameste kako treba.
Čim nema nameštaljki onog velikog srbina sa malim s, sve kreće na bolje i pored toga što gubimo od reala.

zmaku

pre 7 godina

Opet cu Kuzmica da komentarsem, Zvezdas sam. Nije on za reprezentacije. Svaki njegov kos koji nine zakucavanje je levatski, vise sretno nego spretno. 3 licne vec. Marjanovic je za njega Lebron.

Nando

pre 7 godina

Najbolja odbrana na planeti! Dovoljno je bilo da se desi košarkaško suđenje i spreči ono gansko besomučno kidisanje, udaranje i guranje prsta u uči i da se za dvadeset minuta primi 63 komata.

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jbt ovi Alfu 9ku da sutnu prema kosu u prvoj bi uslo.
Sut je kvarljiva roba, mi samo treba da igramo svoju igru.
Iskreni, vise pratim utakmicu u Atini nego ovu, jer koliko god to zvucalo glupo, ta utakmica je bitnija Zvezdi rezultatski.
Jer pobjeda u Madridu bi bila senzacija

Pedja

pre 7 godina

Ne znam gde nadjose ove sudije....samo jos pogled ne sviraju kao faul...ne sme covek da ih pipne i sut ih ide nestvarno...ovo je bila gotova utakmica posle 5 min....steta.Sudije su usrale utakmicu.Umesto da vidimo nesto od kosarke gledamo revijalnu utakmicu.Ovakve isterati iz evrolige..pazi Zvezda za 20min 63 poena prima...Toliko ne prima ni za celu utakmicu...Sta vise da kazem.Sad glodari grobarski mogu da likuju...ali dalje od cipiripi lige sampiona nece otici

Iron City

pre 7 godina

Ajmo sad, za Zvezdu, za majku Srbiju, za istoriju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (matine termin, 10. mart 2017 20:50)
Ajmo za SNS,Shoneta i Zeleznik.

Dusan

pre 7 godina

Kako vam vise ne dosadi, odakle vam toliko negativne energije? Te umjeti ,vještački , te mezimica, do privatnog kluba koji ima državni bankomat pa neznam ni ja čega sve. Ako nemate sta da napišete o sportu nemojte ni pisati. Čitajući komentare čovjek bi pomislio da odje ništa nevalja , da ništa nije legalno i da je sve namješteno pa čak i euroliga.

Alex London

pre 7 godina

Nek mi samo neko pokaze jedan element igre u kome je Bjelica dobar? Sut nije, odbrana nije skok i igra pod kosem nije. Al zato je proslih sezona grizao protiv nas kad je igrao samo tako...

Oktavijan

pre 7 godina

Katastrofa su nam cetvorke Mitrovic i Bjelica su katastrofa cele sezone Treba ih menjati pod hitno..ocaj zivi..
Sava Lesic je sad slobodan igrac mislim da bi objasnio neke stvari..

molina

pre 7 godina

Ali licna Lazicu na prvom prolasku pored bloka. Druga Lazicu sto je posle bloka pratio Rejesa....Real bi dobio i ovako i onako ali ne na ovaj nacin. Ovako se ne svira ni u Abi.

g

pre 7 godina

-30, ili -2 potpuno je isto sto se tice plej ofa. Najbrza i napadacki najpotentnija ekipa u Evropi koja ima svoje vece i jos ovakvo sudjenje gde se ni jedno kretanje u bloku Ajona, a posebno Hantera ne svira kao faul u napadu i time pravi autoput da se ovaj lamborgini od Ljulja izivljava. I to bi bilo to. To mazenje od sudija koje imaju Real u kosarci i Barselona u fudbalu je odavno vec bljutavo!

Dr. D.R.

pre 7 godina

Ubise nas u prvoj cetvrtini. Napad nam je odlican ali odbrana slabo. Oni prekrsaji na pocetku nas uveli u bonus i onda ne mozemo da igram odbranu agresivno i to je to. Ali ruku na srce ovi ubijaju kako igraju. Atomsku kosarku igraju i jedni i drugi.

veliki strumf

pre 7 godina

Teraj bre vise ovog Bjelicu! Ne mogu ocima da ga vidim! Igra 5 minuta, a napravi 50 gresaka! Uzas od igraca, uzas. Na stranu to sto nam odbrana ne postoji i sto su oni u zoni. Razbice nas bez sumnje.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi sto kao prate Zvezdu, a uvek pitaju gde je prenos. Posto se svako kolo prenosi na nekom drugom kanalu, pa treba da predvidis gde ce biti ovaj put

Batko

pre 7 godina

Kakva bruka!!Ovako niko nije osramotio Srbiju!!Mada vi ste poznati po sramocenju i nemate granica!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:23)

Tvoja frustracija se graniči sa ozbiljnim mentalnim poremecajem...

Srdjan

pre 7 godina

38 poena za cetvrtinu?! A neki rekose kako zele Real u top 8.. Nije Real dzabe prvi na tabeli Eurolige. Ajmo momci, probudite se malo i zaigrajte onu prepoznatljivu odbranu.

Maxi

pre 7 godina

E, sad se lepo vidi koliki je značaj sudija na meču. Ne dozvoljavaju drvosečama iz predgrađa da cepaju protivnike i odmah "najbolja" odbrana popije 60-ak komada za poluvreme.

GM

pre 7 godina

Zvezda u prvoj cetvrtini da na strani 24 poena bez Jovica, ali sudije pogled sviraju za faul i brzinski bonus... uz sr*nje za 3 poena i eto kako se primi 38 poena za 10 minuta.

Bolje da nam sudije sviraju 4 faula u pauzi izmedju cetvrtina, da se starteri onda odmaraju do kraja meca.

x

pre 7 godina

Nije problem da se izgubi.
Ali ubrzavati ritam utakmice sutevima u 5. sekundi napada (Volters, Guduric, Simonovic) i povecavati Realu broj napada je krajnje nodgovorno i nedopustivo! Mirnom i sporom igrom moglo se na - 10 na poluvremenu (i sa ovakvim Realom!), jer Zvezda igra u napadu sasvim solidno, a Real sa manjim brojem napada ne bi imao vremena da stvori ovoliku razliku.

Rep.Srpska

pre 7 godina

nemam obicaj da se pisem komentare u toku utakmice.al bas sam se iznervirao.niko ovdje nije ocekivao pobjedu,pa naravno,ni ja.ali utisak mi je sljedeci.vidim ja da njih ide suta,ajd rekoh,da udjem u euroligin sajt da vidim procente.naravno,u tom momentu na rezultat 45-30,oni imaju jedan promasen sut za 2 i Ljulj promasene dvije trojke.znaci,ne vjerujem u sta gledam.plus tome,sudije sviraju svaki dodir zvezdinih igraca u odbrani.Lazicu vec 3 licne sude,a nije ljudski ni doddirnuo protivnika.uzas uzas uzas od sudjenja.pa njima ne trebaju sudije...alooooo...nemam rijeci.

Mich

pre 7 godina

Malo radosti i za navijace turskih klubova ove sezone, jedan planiran poraz nista strasno, ide nam na ruku i poraz Efesa tako da sve je OK.
Gazi ZVEZDO

Sale@

pre 7 godina

Svaki kontakt nad igračima Reala, sudije sviraju faul...!?!
Profesor Aca Nikolić se prevrće u grobu za ovakvo unakazivanje košarke!?
Više mu dodje ko' balet u stvari, ali ajde...

bg

pre 7 godina

Ne valja, ušli smo u realov ''trči i pucaj'' mod i nema nam spasa.
Zvezda zavisi od jake odbrane pošto nam je napad jedan od gorih u EL jer dajemo 75 poena u proseku.
Ako nam odbrana škipi mi nemao napad da kompenzujemo lošu odbranu.

Tihi komentator

pre 7 godina

Je l' moguće da neko navodi sudije kao argument za ovakav rezultat? Volim samo roditelje više od Zvezde, ali brate moj, zadnjih par meseci je Real najbolja ekipa u ligi a uz to ih je krenuo šut opasno. Zasluženo dominiraju. Mi imamo Bjelicu, oni imaju Ajona. Šta reći? Normalno da mi nije svejedno što smo primili 63 poena, ali Bože moj, Brose i Olimpijakos nam već olakšavaju ovaj poraz. Napred Zvezdo!

he

pre 7 godina

a bre braco grobari, u doba ovakve krize ja stvarno ne znam odakle vam pare da svake nedelje kupujete po dres nekog Evroligaskog kluba.Treba kupiti 15 dresova po sezoni.Svaka cast.

Milovanovic Deja Veliko Gradiste Dunav

pre 7 godina

Ja sam Grobar ali moram da priznam da Zvezda bolje predstavlja Srbiju u kosarci ovih godina nego moj Partizan onih nasih zadnjih 8,9 sezona.

Sve najbolje Zvezdi i da moj Partizan od sledece sezone igra EK.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grobari, prognozirali ste nam 1-29, pa 2-28, pa 3-27, pa poraz od Makabija, pa od Reala, pa od CSKA, pa od Fenera, pa od Panate... Prognozirajte i veceras, PA DA SLAVIMO! NAPRED ZVEZDA!

Miskec

pre 7 godina

"Bice istorijsko ponizavanje Zvezde u Madridu!!Gore nego prosle godine!!
(Grobar, 10. mart 2017 20:53)"
Jedno je sigurno, vi jos dugo godina necete biti ponizeni ni u jednom ozbiljnom kupu!

Beograd

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.

slobinator

pre 7 godina

U Madridu se za FAUL svira FAUL i prosto i jasno...

Nema rukometa
(Sonny, 10. mart 2017 23:01)
reče navijač kluba koji 20 godina igra hrkljuš sa primesama džiju džice!

bobanbg

pre 7 godina

Za ovog naučnika što kaže da niko nikad nije više obrukao Srbiju:

 CSKA Moskva - Partizan 88:46 (2013)

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.

Milovanovic Deja Veliko Gradiste Dunav

pre 7 godina

Ja sam Grobar ali moram da priznam da Zvezda bolje predstavlja Srbiju u kosarci ovih godina nego moj Partizan onih nasih zadnjih 8,9 sezona.

Sve najbolje Zvezdi i da moj Partizan od sledece sezone igra EK.

realno

pre 7 godina

Najbolja odbrana u Evropi primi 63 poena za poluvreme?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. mart 2017 21:44)

Kralju, zatvorio si temu. Toliko... Laku noc.

momo dobri

pre 7 godina

Ne nasedajte na provokacije intelektualno plitkih navijaca kluba koji se ponosi mrznjom prema ovim momcinama.Ali polako nabijacemo ih tek..Sto se meca tice,nema veze sta sad..Taman da zbiju redove pred najbitnije utakmice.A to svi znaju pocev od Radonje,koji je ovih 3-4 god sakupio dovoljno iskustva,mnogo.Znaju on i igraci da treba udariti na Milano,Uniks,pa mozda i Oly i Barsu.Pri tom,NAJBITNIJE Dangubic se vratio taman pred najbitnije,sto znaci da siri roster,ima veliki uticaj.NAPRED POLOMI IH SVE! ;)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Uh sto mi je drago, Zvezdi sve najgore.
(Adriano_Galliani, 10. mart 2017 22:44)

Jel' se sad malo bolje i lakse osecas, jesi se ispraznio malo ? Evo mi vama zelimo sve najbolje, jer gori i nesrecniji ne mozete biti, pozdrav ...

Nesa

pre 7 godina

Nema Jovica nema učinka Kuzmica. Poraz od pola koša ili 30 razlike ništa ne znači. Izgubio Efes i juče Grci.Ide po po planu.U odnosu na Baskoniju smo u prednosti .Pobeda protiv Uniksa i Armanija zakucava top 8
Najvažnije da svi budu zdravi za ABA finale.

sever do istoka

pre 7 godina

Jednostavno sve su pogadjali.Da budem iskren Real me je iznenadio kako dobro igra.Sigurno igraju najlepse u ligi.Rezultati ostalih utakmica nam idu na ruku imamo i dalje velikih sansi da prodjemo.

Jug jug javi se

pre 7 godina

Ipak je ovaj vas Radonja gospodin za našeg Duleta... Dobio ili gubio , uvek sa merom. Zbog Duleta i jesmo tu , tri koplja iza zvede. Ostaje nam samo da čekamo bolja vremena i da zavidimo.

Fergi

pre 7 godina

Nikada do sada nisam video da se pre utakmice u EL javi Covic da prica o sudijama, zasto sudi ovaj ili onaj?? Zasto to radi u ABA a u Evropi manji od mahovog zrna?? Cudno...

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grobari, prognozirali ste nam 1-29, pa 2-28, pa 3-27, pa poraz od Makabija, pa od Reala, pa od CSKA, pa od Fenera, pa od Panate... Prognozirajte i veceras, PA DA SLAVIMO! NAPRED ZVEZDA!

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!

Komsija MIle

pre 7 godina

Otvorite vest o porazu Efesa... ovo nikada nisam video. Zeljko Obradovic namerno gubi utakmice kako bi umanjio Zvezdi sanse za opstanak u TOP8. Ljudi, ovoliku dozu bolestina jos nisam procitao..

Voip

pre 7 godina

I da smo bili kompletni protiv ovakog Reala nismo imali šanse. Sve im je išlo od ruke a i odigrali su čak i pri ogromnoj razlici sa više energije. Samo ne razumem suđenje, razbijaju nas a oni još i navlače. I već 3 ili 4 put se dešava da položimo prvo loptu na tablu a sudije sviraju blokadu, ne razumem nisam čuo da se promenilo pravilo, to je koš. No dobro, očekivan poraz. Nama je bitno pobediti Armani, Barsu i ove dve kući i idemo dalje. Idemo momci dalje.

novica

pre 7 godina

Koja je to evroligaška ekipa koja prima koševe brzinom 3,8 /min. u prvoj četvrtini?
Utakmica je bila gotova, a da,takoreći, nije ni počela.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Bjelica nece igrati sledece sezone u Zvezdinom dresu, iako ima jos godinu dana ugovora ako bude bilo pameti u upravi Zvezde ...

Tako kazu

pre 7 godina

Gradom kruzi prica ,koju doduse niko ne moze da potvrdi,da je rkometas "bolji sam od Lebrona" Lazic jednom priznao faul i digao ruku bez prigovora sudiji...

belgrado

pre 7 godina

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.
(bobanbg, 10. mart 

tako funkcionise njihov mozak....
nije smesno.

Batko

pre 7 godina

Bitno da su Dacka i Efes pukli, tako da ovaj poraz nista ne znaci. Da pokusamo da dobijemo Armani sledece nedelje, ako se to desi onda smo na F8

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Najbolja i najnapaljenija partija Reala ove sezone ubedljivo, pogotovu se to ocekivalo posle za njih 3 vezana poraza . Ovo je bio NBA Real ...

fifi

pre 7 godina

sta je odbranom, aloooo sinovci ??
(mag, 10. mart 2017 21:48)

Mislis na rvanje kao u ABA? Radonjić se buni, dobija tehničku a Kuzmić nagazio AUT liniju? To mu navika iz ABA gde sve pustaju?

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jbt ovi Alfu 9ku da sutnu prema kosu u prvoj bi uslo.
Sut je kvarljiva roba, mi samo treba da igramo svoju igru.
Iskreni, vise pratim utakmicu u Atini nego ovu, jer koliko god to zvucalo glupo, ta utakmica je bitnija Zvezdi rezultatski.
Jer pobjeda u Madridu bi bila senzacija

KORN

pre 7 godina

6,5 poena dali u kladionici za Mitrovica je lepo igram više,on covek da 6 poena Radonja ga izbaci iz igre i više ga ne ubacuje a cekam za lovu.Vaj,vaj Radonja dont giv tu Mitrovic tranzišn ofens,vaj ju dujing tu mi ,vaj?

verovatno

pre 7 godina

Tesko da Zvezda moze dobiti Real veceras ali nadamo se cudu, a vi grobari aj odleprsajte sa vasim negativnim komentarima... Sta uopste i pratite Zvezdu odnosno klub koji mrzite, niste realni

momo dobri

pre 7 godina

Pa sta?5 ili 30 u ovom trenutku nije bitno(jes da je premnogo 30) ali trebalo je ovo.Sad ce da zbiju redove pred odlucujuce utakmice u ABA i EL.Efes Izgubio,Daska izgubila tako da je bezbolno.Bice ovde u poslednjih pet kola haos.A grobari klinci neki polumozgasi,kao nabili vas 30 hahah..Zamisli da se potresemo zbog poraza u Madridu!!!Polako,doci cete na red kad je najbitnije bas zbog tog smejanja i klosarskog ponasanja,videcete jos trojki sa 10 metara ;)

Крејзи Норт

pre 7 godina

Нисмо имали никакве шансе.Они су све погађали плус су играли јако брзо,у свом ритму а ми смо требали то успорити,играти дуже напада али тешко без мотора Јовића.У скоку су нас разбили на обе стране и генерално енергијом и трчањем уз судијски критеријум јер су Лазићеве личне пресмешне ал добро.Није да нисам очекивао пораз пошто је скоро па немогуће добити Мадрид у гостима,тамо ЦСКА и Олимпијакос имају минималне шансе а камоли неко други.Идемо даље,главу горе.У Милану наредне недеље треба озбиљно гристи и напасти јер је тамо далеко реалније тријумфовати.

П.С.У недељу у 17 часова сви на Маракану,игра Звезда!

he

pre 7 godina

a bre braco grobari, u doba ovakve krize ja stvarno ne znam odakle vam pare da svake nedelje kupujete po dres nekog Evroligaskog kluba.Treba kupiti 15 dresova po sezoni.Svaka cast.

veliki strumf

pre 7 godina

Ista 1/4 kao protiv CSKA u Moskvi. Ne mogu da promase za 3, za 2, za 1. Ma nista. Na nekim utakmicama isti ovaj Real nije mogao da ubode nista, osim onih njihovih frljoki, a u 1/4 ne promasise ama bas nista. Vec 7 trojki odbrana nam ne postoji, mislim da 15 napada uzastopce nismo odbranili uopste (nakon one kradje i vodjstva za 4-2. Jedan jedini napad. Pa ovo je neverovatno. Uz to se napunismo faulovima, sutiraju penale i trojke do mile volje. Mi dali cak 24 poena, a najbolja odbrana EL primi 38 za 1/4. Ovo je totalno ludilo.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ja sam Zvezdaš koji živi u Zagrebu i redovno idem na tekme kad god gostuje ovdje.Jel mi neko može reći jel Gudurić srpski biser? Po meni on nije ni b od bisera,kad god on uđe u igru,to su non stop greške,pogrešna dodavanja,šut očajan i mislim da se dečko previše digao jer je bio na spisku Đorđevića, nešto slično kao Hezonja. Nek više vježba jer mi ga je muka gledati.

Milan

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 10. mart 2017 21:34) # Link komentara
Ne budi subjektivan .Ovakav smo mi kriterijum imali sve utakmice.Nista nam nisu sudili a ubijali smo sve i u BG i na strani.

Dragan

pre 7 godina

Šta su jeli, majke im? Svaki napad koš, svaki šut ulazi, ovako nešto nisam dugo video...Primićemo 40 poena za četvrtinu ako ovako nastave...

bar neka korist od vas da bude

pre 7 godina

ako nas real pobedi nemamo pojma, ako izgubimo nikad slabiji real tako da ja ne znam sta treba da radimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he, 10. mart 2017 20:59)

Ja mislim da je najbolje da svirate q.c.

Iron City

pre 7 godina

Ajmo sad, za Zvezdu, za majku Srbiju, za istoriju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (matine termin, 10. mart 2017 20:50)
Ajmo za SNS,Shoneta i Zeleznik.

Peca

pre 7 godina

Nije toliko strasno i ako izgubimo, to se negde i ocekivalo.Bitno je da je Efes puko i jos bitnije da Darusafaka trenutno gubi, a po trenutnoj igri Olimpiakosa mislim da ce tako ostati do kraja.

gggg

pre 7 godina

Nije ovo u sustini lose kolo,mi i Dacka bi tesko ista,Efes,Pao super,jedino kvari Jakina cestitka za rodjus...Realu veceras kapa dole.

ja

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks. 
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55)

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...

bg

pre 7 godina

Ne valja, ušli smo u realov ''trči i pucaj'' mod i nema nam spasa.
Zvezda zavisi od jake odbrane pošto nam je napad jedan od gorih u EL jer dajemo 75 poena u proseku.
Ako nam odbrana škipi mi nemao napad da kompenzujemo lošu odbranu.

nemanja_drach

pre 7 godina

A dje sa ovakvim kriterijumom i procentom suta ne bi ih dobili CSKA i Oly zajedno, nego nebitno... nama je najbitnije da su nam veceras oba rezultata dosla, pukao i Efes i Darusafaka... Sledece nedelje imamo sansu da preskocimo i Panatu i Baskoniju, mi igramo protiv Armanija, a Panata protiv Reala, a Baskonia protiv CSKA.. ako oni puknu sto bi trebalo, a mi dobijemo Armani ( sto je veoma bitno ) preskacemo ih na tabeli i zauzimamo dobru poziciju....Samo da nam Jovic bude ok do tad, Danguba se vratio vrhunski u igru... bice ovo dobro ...

Srdjan

pre 7 godina

38 poena za cetvrtinu?! A neki rekose kako zele Real u top 8.. Nije Real dzabe prvi na tabeli Eurolige. Ajmo momci, probudite se malo i zaigrajte onu prepoznatljivu odbranu.

deki

pre 7 godina

Ovo je bio onaj "upisani "poraz.Odsustvo Jovica se I te kako primetilo, nema pika sa Kuzmicem, Real izuzetno sutersko vece, Kuzmic I Lazic brzo po 3 faula, ocigledno sudije nisu tolerisale Lazicevu odbranu ali daleko od toga da su sudije krive.Srecom pa se Pao, Efes I Darusafaka izgubili, idemo dalje, sami da se Jovic oporavi, za top 8 mi se pitamo ali ABA liga je prioritet

zoran ivkovic

pre 7 godina

serhio ljuj nas je urnisao i zavrsila se utakmica i ja jos ne znam ko je cuvao tog coveka .ljuj je sve razigrao,protrcavao radio sta je hteo . medjutim igrac veceri za real veceras je bljeica...

GM

pre 7 godina

Zvezda u prvoj cetvrtini da na strani 24 poena bez Jovica, ali sudije pogled sviraju za faul i brzinski bonus... uz sr*nje za 3 poena i eto kako se primi 38 poena za 10 minuta.

Bolje da nam sudije sviraju 4 faula u pauzi izmedju cetvrtina, da se starteri onda odmaraju do kraja meca.

Milan

pre 7 godina

Zvezdina cuvena granitna "odrana". Cim nema izivljavanja orangutana sa tribina i cim sudije ne duvaju u tom ritmu i ne pustaju prebijanje, odmah sledi polivanje :).

Begbie

pre 7 godina

Nije naravno problem izgubiti, ali ne svidja mi se kad vidim da Lazic i Simonovic hoce da se "biju" a ostali igraci letargicni, malodusni, Bjelica uplasen... Igrajte muski svi, borite se pa izgubite i 50 razlike, samo nemojte da se predajete, nikada!

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: zvezda gubi od nikad slabijeg reala, a mi razbijamo nikad jaču slagalicu - koja smo mi institucija!

Beobrad

pre 7 godina

Jesu nas razbili, nema sta, igrali smo bez odbrane celu utakmicu!
Srecom, idu nam na ruku ostale utakmice, izgubili su oni koji su trebali i pobedili isto tako...!

Timer

pre 7 godina

Ovo vam je za ona odvratna vredjanja upucena legendi srpske kosarke, doktoru Zelimiru. Boga ima, gleda vase svinjarije i regulise po zasluzi.

fenomen

pre 7 godina

38 komada za 1/4. Mnogo. Mozda je i rekord evrolige. Treba znati primiti toliko. Jel to znaci da Lazic i Simonovic nisu dobili platu pa ne zapinju u odbrani. Poz.

TecHiFi

pre 7 godina

Nema Radonja ovde hard difense, sviraju faul na mrk pogled. Ali nereaan je i procenat šuta Reala, jbt. 87%! A Zvezda dala četvrt stotke u 1/4 i gubi debelo dvocifreno. U svakom normalnom meču bi vodili ili bar bili egal, ali ovo je...

Zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno bila katastrofa, ali Real igra do zadnje sekunde i grize da postigne koš i kad vodi 30 razlike.Tako se igra za veliki klub.Svaka čast.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Je l' mi se cini ili su pljuvaci izasli iz rupe? Pa dobro, vreme je, docekali su Real u Madridu, to je zicer za njih...

red machine

pre 7 godina

Nadao sam se bar malo postenom sudjenju danas ali realno,ovde ne bi ni Cleveland pobedio.Prva cetvrtina videli sudije da Real nikako da se odlepi,pa poceli kakiti jednosmerno.Posle kad napravise razliku,spustili i oni kakicu.Bjelici i Voltersu se zahvaliti,Mitrovica u Fmp na kaljenje.
Ipak IDEMO DALJE, F8 JE BLIZU ZVEZDAAAAAAAAAA

Leka

pre 7 godina

Da je Bjelica samo zicere pogodio bio bi pristojan poraz.Poraz je bio ocekivan i ne boli.Nema ko stati na loptu. Jovic je pola tima i to se veceras videlo

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Ocekivan poraz, retko ko je verovao o iznenadjenje. Tim oslabljen, znaju da im za top8 ne treba vise ovakvih iznenadjenja, nego pobede protiv rivala za top8 i onih losijih.Ovaj poraz ne boli uopste. Samo napred!

aleksandar

pre 7 godina

demonstracija sile veceras.... nemoguce je bilo sta uraditi u ovakvoj igri reala.... onaj ko se razume u kosarku zna sta sam napisao.... prica se da ce u aba neki klub iz pristine e pa onda cu videti za koga ce ova decica sto pisu komentare da navija kada zvezda ili partizan igraju sa njim....

EUFORIJA

pre 7 godina

Momci glavu gore,ovo brzi arhivirati i spremiti se za zabare! 2 ili 3 pobede i ulazimo u plej of.Armani ili Barsa,Oli i Uniks su te pobede sto nam trebaju.Dacka gubi od Cska i od Bamberga u Nemackoj,Pao je u problemu(Cska,Real kuci,Baskonja u Spaniji)Baskonji dolaze Cska i Pao,gostuju Bambergu,Efes kuci sa Olijem i Fenerom,gostuju Realu...

zmaku

pre 7 godina

Kazu Kuzmic treba da ide u reprezentaciju. Covjek kojem Hanter uzima 3 skoka u jednom napadu, covjek koji ako ne zakuca ne moze da da kos. Vise sretno nego spretno. Da mu nije Jovuca 2 poena po mecu bi davao.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja!!

x

pre 7 godina

Nije problem da se izgubi.
Ali ubrzavati ritam utakmice sutevima u 5. sekundi napada (Volters, Guduric, Simonovic) i povecavati Realu broj napada je krajnje nodgovorno i nedopustivo! Mirnom i sporom igrom moglo se na - 10 na poluvremenu (i sa ovakvim Realom!), jer Zvezda igra u napadu sasvim solidno, a Real sa manjim brojem napada ne bi imao vremena da stvori ovoliku razliku.

normalan

pre 7 godina

konacno euforija u redovima sporstkog raspalog drustva iz Zagreba ,neka ih malo zbog njih penzioneri ne mogu do bensedina .Sta bi vam sve porucio ali lepo vaspitanje i cenzura mi to ne dozvoljavaju

Dr. D.R.

pre 7 godina

Ubise nas u prvoj cetvrtini. Napad nam je odlican ali odbrana slabo. Oni prekrsaji na pocetku nas uveli u bonus i onda ne mozemo da igram odbranu agresivno i to je to. Ali ruku na srce ovi ubijaju kako igraju. Atomsku kosarku igraju i jedni i drugi.

GrobarNI

pre 7 godina

Jel ovo Zvezda na nekoj NBA turneji pa prima 66 poena za poluvreme? Možda je ubačena u ligu umesto Bruklina? Molim nekog da mi pojasni...Hvala

Nando

pre 7 godina

Najbolja odbrana na planeti! Dovoljno je bilo da se desi košarkaško suđenje i spreči ono gansko besomučno kidisanje, udaranje i guranje prsta u uči i da se za dvadeset minuta primi 63 komata.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Sramotno koji smo mi navijaci, odigraju jedno lose poluvreme i odma ih pljujete! Pokrite se usima, ovi momci su svojim zalaganjem i trudom stekli ogroman kredit, svako ima pravo na los dan. Plus, vise bi voleo da izgubimo danas, jer su velike sanse da idemo na Real u Top8, a da ih dobijemo 5 puta za jednu sezonu tesko, tako da bolje da sakrijemo neke karte i cuvamo pobede za PO

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Hahahahahah 38p za cetvrtinu!!Hahahahahaha!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:20)

Hahahahaha liga sampiona! hahahahahahahahahaha

KRUNSKA

pre 7 godina

Nema sekiracije! Bez Jovica, ukalkulisan poraz, narocito imajuci u vidu da se Real naostrio za revans (Beograd), i da je velika verovatnoca da ovo upravo bude par u osmini finala. Ovo, i ovakvo sudjenje je antipropaganda Evrolige, pa ko bi dosao u NBA da gleda uopste ovakav kriterijum sudjenja? Znajuci da je najveci adut Zvezdine igre agresivna odbrana, sa ovakvim tendecioznim sudjenjem sve je islo na vodenicu Realovoj brzoj igri... Veoma raduje povratak Dangube, sve ostalo je za sada nevazno, do Milana, a onda...

Zvezdaš

pre 7 godina

Vidite kako igra Real, hoće da samelju i ponize protivnika, a mi i kad za to imamo mogućnosti sažalimo se na njihovu sudbinu.Ovo je surova realnost, tako se igra do zadnjeg napada i zadnje sekunde.

Maxi

pre 7 godina

E, sad se lepo vidi koliki je značaj sudija na meču. Ne dozvoljavaju drvosečama iz predgrađa da cepaju protivnike i odmah "najbolja" odbrana popije 60-ak komada za poluvreme.

molina

pre 7 godina

Ali licna Lazicu na prvom prolasku pored bloka. Druga Lazicu sto je posle bloka pratio Rejesa....Real bi dobio i ovako i onako ali ne na ovaj nacin. Ovako se ne svira ni u Abi.

Ivan

pre 7 godina

Razumem poraz, nije problem, ali zasto ste izasli da bi izgubili utakmicu? Valjda igras kosarku kao sto uvek igras. Bolje da ste ustedeli pare da uopste ne idete tamo u ovakvom raspolozenju.

Oktavijan

pre 7 godina

Katastrofa su nam cetvorke Mitrovic i Bjelica su katastrofa cele sezone Treba ih menjati pod hitno..ocaj zivi..
Sava Lesic je sad slobodan igrac mislim da bi objasnio neke stvari..

Batko

pre 7 godina

Kakva bruka!!Ovako niko nije osramotio Srbiju!!Mada vi ste poznati po sramocenju i nemate granica!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:23)

Tvoja frustracija se graniči sa ozbiljnim mentalnim poremecajem...

Tihi komentator

pre 7 godina

Je l' moguće da neko navodi sudije kao argument za ovakav rezultat? Volim samo roditelje više od Zvezde, ali brate moj, zadnjih par meseci je Real najbolja ekipa u ligi a uz to ih je krenuo šut opasno. Zasluženo dominiraju. Mi imamo Bjelicu, oni imaju Ajona. Šta reći? Normalno da mi nije svejedno što smo primili 63 poena, ali Bože moj, Brose i Olimpijakos nam već olakšavaju ovaj poraz. Napred Zvezdo!

g

pre 7 godina

-30, ili -2 potpuno je isto sto se tice plej ofa. Najbrza i napadacki najpotentnija ekipa u Evropi koja ima svoje vece i jos ovakvo sudjenje gde se ni jedno kretanje u bloku Ajona, a posebno Hantera ne svira kao faul u napadu i time pravi autoput da se ovaj lamborgini od Ljulja izivljava. I to bi bilo to. To mazenje od sudija koje imaju Real u kosarci i Barselona u fudbalu je odavno vec bljutavo!

Симић

pre 7 godina

Овде судије краду више и од Кољеншића,Петека и Јовчића за Реал.За шут Реала свака част али за судије брука турске евролиге.

veliki strumf

pre 7 godina

Teraj bre vise ovog Bjelicu! Ne mogu ocima da ga vidim! Igra 5 minuta, a napravi 50 gresaka! Uzas od igraca, uzas. Na stranu to sto nam odbrana ne postoji i sto su oni u zoni. Razbice nas bez sumnje.

Pedja

pre 7 godina

Ne znam gde nadjose ove sudije....samo jos pogled ne sviraju kao faul...ne sme covek da ih pipne i sut ih ide nestvarno...ovo je bila gotova utakmica posle 5 min....steta.Sudije su usrale utakmicu.Umesto da vidimo nesto od kosarke gledamo revijalnu utakmicu.Ovakve isterati iz evrolige..pazi Zvezda za 20min 63 poena prima...Toliko ne prima ni za celu utakmicu...Sta vise da kazem.Sad glodari grobarski mogu da likuju...ali dalje od cipiripi lige sampiona nece otici

Mich

pre 7 godina

Malo radosti i za navijace turskih klubova ove sezone, jedan planiran poraz nista strasno, ide nam na ruku i poraz Efesa tako da sve je OK.
Gazi ZVEZDO

Dusan

pre 7 godina

Kako vam vise ne dosadi, odakle vam toliko negativne energije? Te umjeti ,vještački , te mezimica, do privatnog kluba koji ima državni bankomat pa neznam ni ja čega sve. Ako nemate sta da napišete o sportu nemojte ni pisati. Čitajući komentare čovjek bi pomislio da odje ništa nevalja , da ništa nije legalno i da je sve namješteno pa čak i euroliga.

Afram Island

pre 7 godina

Zašto Milko Bjelica igra košarku uopšte, a kamoli u Evroligi? Idi čoveče kući u Crnu Goru, igraj negde, nemoj ovoliko strašno da se blamiraš

Lucho

pre 7 godina

Strasno ove kad ide ugasio si, ne promasuju. Razlika i nije neki problem desava se i najacima to sam vec govorio jedan Klivlend izgubi 30 razlike ili GS sta onda Zvezdi zameriti vaznije je to sto je Efes izgubio i jos vaznije sto ce Darusafaka uskoro da izg. Idemo dalje.

Zvezdaš

pre 7 godina

Bjelica je stvarno haos od igrača pa ne može da pogodi ni kada rukama poklopi loptu u obruč.Ma nije on ni za FMP.Nula od igrača.Sramota što je u Zvezdi i što ima toliko godina.

ranko

pre 7 godina

Blizi se f4 pocinje da se igra kosarka,sezona rukometne obrane je zavrsena.Toliko o sistemu takmicenja koji ne odgovara slabijim timovima koji cele sezone vredno skupljaju bodove,a najveci mogu i da kalkulisu.Kada dodje vreme prave kosarke,demontaza.

Dejan CZ

pre 7 godina

Ovakva napadacka igra i procenat suta koju Real demonstrira moze se usporediti sa utakmicama kada su nas Ameri(mecevi reprezentacija) razbili u oba finalna meca...Nema tu leka,samo ne treba paniciti jer ova utakmica realno tesko da je se mogla dobiti.Raduje povratak napadacke Zvezdine igre i podizanje forne u tom segnentu bez obzira na rezultat za ono sto uskoro sledi...Igra Reala veceras je nerealna u odnosu na ono sto je dosad pruzao i ne moze sluziti kao pokazatelj...

molina

pre 7 godina

Ne znam da li sudije u poluvremenu mogu malo da pogledaju utakmicu Oli-Darusafaka? Da vide sta je kontakte u odbrani i sta se sudi? Dve utakmice kao dva razlicita sporta.

kuku majko

pre 7 godina

Znaci Guduric/ Bjelica kuku majko ko ih sastavi pa ja neverujem koji je njima u zadnje vreme... Generalnobidemo dalje ovo je bilo bolelo zaboraviti i napasti sledece tekme maximalno.. Napred Zvezda

Rep.Srpska

pre 7 godina

nemam obicaj da se pisem komentare u toku utakmice.al bas sam se iznervirao.niko ovdje nije ocekivao pobjedu,pa naravno,ni ja.ali utisak mi je sljedeci.vidim ja da njih ide suta,ajd rekoh,da udjem u euroligin sajt da vidim procente.naravno,u tom momentu na rezultat 45-30,oni imaju jedan promasen sut za 2 i Ljulj promasene dvije trojke.znaci,ne vjerujem u sta gledam.plus tome,sudije sviraju svaki dodir zvezdinih igraca u odbrani.Lazicu vec 3 licne sude,a nije ljudski ni doddirnuo protivnika.uzas uzas uzas od sudjenja.pa njima ne trebaju sudije...alooooo...nemam rijeci.

BBRS

pre 7 godina

Ma nema veze. Bamberg dobio Efes, a naš Olimpijakos trenutno vodi 15 razlike.
Konačno i nama da neki rezultati se nameste kako treba.
Čim nema nameštaljki onog velikog srbina sa malim s, sve kreće na bolje i pored toga što gubimo od reala.

Sale@

pre 7 godina

Svaki kontakt nad igračima Reala, sudije sviraju faul...!?!
Profesor Aca Nikolić se prevrće u grobu za ovakvo unakazivanje košarke!?
Više mu dodje ko' balet u stvari, ali ajde...

zmaku

pre 7 godina

Opet cu Kuzmica da komentarsem, Zvezdas sam. Nije on za reprezentacije. Svaki njegov kos koji nine zakucavanje je levatski, vise sretno nego spretno. 3 licne vec. Marjanovic je za njega Lebron.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi sto kao prate Zvezdu, a uvek pitaju gde je prenos. Posto se svako kolo prenosi na nekom drugom kanalu, pa treba da predvidis gde ce biti ovaj put

koma

pre 7 godina

Pa dobro, sve je ovo ocekivano. Posle turizma protiv Galate i poraza u Beogradu, za ocekivati je bilo da ce iskaliti sve na nama. Bez Jovica i neuigranim Dangubicem, sta da se radi.
Ne znam sto toliko pljujete Bjelicu, jeste u nesto losijoj formi, ali je on vrlo bitan igrac kao centar moze licem prema kosu i mnogo siri protivnicke odbrane, i jos mnogo nevidljivih doprinosa daje. Tako i jos gore ste Mitrovica, a on se polako vraca i daje sasvim dobar doprinos.
Meni je veci "problem" od njih dvojice Dangubic! Decko igra levo smetalo, i samo gusi u igri Gudurica. Koji je taman proigrao njegovim odsustvom, sad opet treba da mu bude rezerva i da dobija 8-15min, jos Danguba neuigran. Ajde, Dangubic radi pristojan posao u odbrani i skoku, ali to je sve. On mi je vise za neku igru zadatka da cuva nekog beka po potrebi, ako se bude opet forsirao 20+ min moze da poremeti i Lazica i Gudurica koji su odlicni u poslednje vreme.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ljudi večeras igraju bolje i zasluženo idu prema pobjedi . Budimo realni , tražili smo nemoguće . DOBRO JE ZVEZDO , nema veze .

Karma je cudo

pre 7 godina

Samo da budemo kompletni, prizeljkujem Fener u playoff-u i karma ce odraditi svoje ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. mart 2017 23:32) # Link komentara

Mislim da je za vas Cz/Fmp/Ilr ili kako vec najpametnije i najbolje da ne prizivate karmu,jer kad karma bude odradila svoje u vasm slucaju,opet cete ici u zamrzivac.....

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Видим призивају навијачи Звезде карму, као да је то неки човек, који кажу одрадиће своје... прижељкују Фенербахче... Не знам за карму али знам знам шта је правда... а правда није да једни плаћају своје дугове, а другима се брише осамнаест и по милиона преко ноћи, већ да сви своје плаћамо, а ако желе и даље да призивају некакву карму, питам се шта би се десило њиховом клубу у том случају... и да никада нећемо престати да причамо о промени имена и нестанку дуга, јер не бисмо желели да ми на тај начин дођемо до резултата... циљ не оправдава средство!

Patrick

pre 7 godina

Panteri jel i dalje hocete mec sa GS Voriorsima? Ahahahaha -30 brrr!! Ja mislio da je Real iz Moskve a ne iz Madrida.Mnogo hladno u toj Spaniji.

dusan

pre 7 godina

ja sam ovde upisao poraz i pre pocetka. vazno je da se neko ne povredi. a da smo dobili a sa nama i efes i darusa mother fucka, bilo bi nam isto. srecom oni upisuju poraze, steta sto je baskonia sinoc dobila ali imamo sve u nasim rukama i nasem skoku

he

pre 7 godina

ovaj sto se potpisuje kao grobar pa on je od sad mojnidol.vise ne navijam za zvezdu navijam samo za njega.Nivo kompleksa je ravan vecerasnjoj igri reala.Grobare obozavam te.Niko nije brukao Srbiju kao Zvezda ove sezone.Bog hahahahha

NoName

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.  
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!! 
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55) 

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...
(ja, 11. mart 2017 09:26)

Naravno da su najavljivali pobedu. Ja u svom zivotu nisam procitao izjavu u kojoj kosarkas kaze dosli smo da izgubimo.

Јабучило

pre 7 godina

Хајде поштено. Потпуно очекиван пораз. Као што ми нису јасни моји гробари који ликују (да пало 30+ разумео бих), нису ми јасни ни ваши навијачи који су већ унапред били победили у Мадриду. Иако повремено кљакав, ипак је то Реал. Први у лиги и игра код куће.
Све су прилике да улазите у четвртфинале, али да ту и завршавате. Наравно, изненађење је могуће, али није пуно вероватно. Затим следи распродаја екипе, јер сте се добро показали ове сезоне. То није нужно лоше по вас, зависи кога ћете довести за идућу сезону у којој, тако ми делује, хоћете на београдски Ф4. Мислим да је то превелики залогај, али хајде да видимо. Такође сам уверен да бисте, чак и да неким чудом не освојите Абу (а освојићете је), добили позивницу за Евролигу догодине.

Alex London

pre 7 godina

Nek mi samo neko pokaze jedan element igre u kome je Bjelica dobar? Sut nije, odbrana nije skok i igra pod kosem nije. Al zato je proslih sezona grizao protiv nas kad je igrao samo tako...

metall

pre 7 godina

Na tri minuta pre kraja poluvremena Real ima sut iz igre 19/24, neverovatno i nestvarno. Pri tome pogadjaju trojke iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Posle par poraza Realu se moralo negde otvoriti, a na nasu nesrecu izgleda da je to veceras. Uz sve to, sudije su svirale bukvalno svaki kontakt Zvezdi i poprilicno je napunili penalima. Ako nastave ovako sutersko vece, mec ide bez problema na 100+. Sta da se radi, nasa sansa svakako nije ovaj mec, vec ovi sto slede.

Јабучило

pre 7 godina

Zasto je na sajtu euroleague.com Baskonia ispred nas? Imamo isti skor a bolju medjusobnu razliku...
(Author, 11. mart 2017 00:02)

Можда сте у мини-кругу (ту је и Панатинаикос) најслабији. Мислим да је неко ваш (можда и Радоњић) пре неки дан причао о томе.

Patrick

pre 7 godina

-30 hahaha.Panteri zaledio vas kralj poput Sub Zera hahaha.Brrr ja sam takodje osetio neku hladnocu kako je Real povecavao prednost.

BBRS

pre 7 godina

Sad idete čika Mačvanu na noge, biće belaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 10. mart 2017 23:36)
Јел оном што је залутао у ЕЛ?

novica

pre 7 godina

(BBRS)
Nisi shvatio, ne mislim na Dangubu i Guduru, već na Mačvana.
Belaj vam počinje u Milanu, a svršava se u Bg, posle kiksa od Uniksa!

Krle

pre 7 godina

Realno,veca sramota izgubiti od 40 milki budzeta u Beogradu,nego 5 milki u Madridu,pa i sa 30.Toliko.
(red machine, 10. mart 2017 23:50)

Da, samo sto njih taj poraz ne boli ni malo a vas ce ovaj mozda mnogo boleti...

*

pre 7 godina

ako.izgubi slucajno u milanu- sve je prosula zvezdana
(apigaacigoti, 10. mart 2017 22:59)

ako si ti napisao SLUCAJNO znaci da smo na pravom putu i da nista ne mozemo prosuti.

veliki strumf

pre 7 godina

U ovakvim utakmicama se vidi koliko fali Jovic. Prvo, odbrana ne bi toliko pucala kao u pevom poluvremenu. Drugo, stao bi na loptu. Prvo poluvreme smo i mi igrali run 'n' gun, umesto da usporimo ritam. Tu je Jovke majstor - stao bi na loptu, igrao napad 24 sekundi i tako im malo razbio ritam. Iznudio bi neki faul sto bi dodatno usporilo ritam. Trece, Kuzmic kao Kuzmic je bez Jovica beskoristan u napadu. 80% poena koje Kuzmic ubaci su Jovicevi, posle igre iz pika i njegovih lucidnih asistencija. To je 14-16 poena, i to iz kontrolisanog napada. Dobro, treba reci da Real nije realizovao samo 1 posed u 1/4 (kod 2-2 i kradje lopte), a da mi nismo realizovali svega 7-8 napada, ubacili 24 poena a gubili cak sa 14. Mozda Jovic veceras ne bi doneo pobedu, ali bi razlika bila sigurno znacajno manja.

Džoni

pre 7 godina

Ovo je nešto ka ono protiv CSKA u Moskvi. Kreneš utakmicu, oni ubace sve što bace i jasno je odmah da ni ne vredi zapinjati. Bitnije od ove su nam bile ove druge dve večeras koje su došle kako treba. Idemo dalje!

xxx

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55). Covicev tim gubi najmanje tri meca. P. S. Nisi ti Crvena Zvezda 1913,vec FMP 2011.

Педро

pre 7 godina

Највећи проблем у данашњој утакмици је био однос према игри. Већина играча као на излет да је отишла. Тотално непрофесионалан однос Бјелице. Откад је дошао Томсон као да је љут и незадовољан. А свака част Џенкинсу, пример за све.

Censored

pre 7 godina

Ok je, tesko je bilo ocekivati posle onakvog starta Reala i onih trojki da mozemo nesto vise da napravimo.
Ali jednu stvar ne razumem.
Zasto je Bjelica, koji je u velikom bunaru u poslednje vreme, igra i pored toliko gresaka, a Tompsona vadi iz igre posle jedne ili dve losije odluke? Mozda je hteo da ga vrati na pravi kolosek, ne kritikujem, ali nije mi jasno.

Nadam se da ce momci brzo zaboraviti ovo i fokusirati se na bitnije meceve koji slede.
Samo hrabro!

P.S. Zelim samo da nas vidim konacno u punom sastavu i punoj snazi za zavrsnicu sezone. Bice nam od velikog znacaja svaki igrac i njegov maksimum.

Mikii

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi Zvezdasi kad napisu "Ovo je poraz koji ne boli", "Nije bitno", itd. Alo, sinovi, nabila vas stoka 30 razlike, kako ne boli, koga zavaravate?

xd

pre 7 godina

Spustanje na zemlju...
(Toliko, 10. mart 2017 22:59)

Nije realno to sto si napisao. Pobediti ovakav Real u Madridu je izazov za CSKA a tek za Zvezdu.

Milovanovic Deja Veliko Gradiste Dunav

pre 7 godina

Ja sam Grobar ali moram da priznam da Zvezda bolje predstavlja Srbiju u kosarci ovih godina nego moj Partizan onih nasih zadnjih 8,9 sezona.

Sve najbolje Zvezdi i da moj Partizan od sledece sezone igra EK.

Miskec

pre 7 godina

"Bice istorijsko ponizavanje Zvezde u Madridu!!Gore nego prosle godine!!
(Grobar, 10. mart 2017 20:53)"
Jedno je sigurno, vi jos dugo godina necete biti ponizeni ni u jednom ozbiljnom kupu!

Beograd

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.

slobinator

pre 7 godina

U Madridu se za FAUL svira FAUL i prosto i jasno...

Nema rukometa
(Sonny, 10. mart 2017 23:01)
reče navijač kluba koji 20 godina igra hrkljuš sa primesama džiju džice!

Jug jug javi se

pre 7 godina

Ipak je ovaj vas Radonja gospodin za našeg Duleta... Dobio ili gubio , uvek sa merom. Zbog Duleta i jesmo tu , tri koplja iza zvede. Ostaje nam samo da čekamo bolja vremena i da zavidimo.

Komsija MIle

pre 7 godina

Otvorite vest o porazu Efesa... ovo nikada nisam video. Zeljko Obradovic namerno gubi utakmice kako bi umanjio Zvezdi sanse za opstanak u TOP8. Ljudi, ovoliku dozu bolestina jos nisam procitao..

Fergi

pre 7 godina

Nikada do sada nisam video da se pre utakmice u EL javi Covic da prica o sudijama, zasto sudi ovaj ili onaj?? Zasto to radi u ABA a u Evropi manji od mahovog zrna?? Cudno...

momo dobri

pre 7 godina

Ne nasedajte na provokacije intelektualno plitkih navijaca kluba koji se ponosi mrznjom prema ovim momcinama.Ali polako nabijacemo ih tek..Sto se meca tice,nema veze sta sad..Taman da zbiju redove pred najbitnije utakmice.A to svi znaju pocev od Radonje,koji je ovih 3-4 god sakupio dovoljno iskustva,mnogo.Znaju on i igraci da treba udariti na Milano,Uniks,pa mozda i Oly i Barsu.Pri tom,NAJBITNIJE Dangubic se vratio taman pred najbitnije,sto znaci da siri roster,ima veliki uticaj.NAPRED POLOMI IH SVE! ;)

bobanbg

pre 7 godina

Za ovog naučnika što kaže da niko nikad nije više obrukao Srbiju:

 CSKA Moskva - Partizan 88:46 (2013)

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.

fifi

pre 7 godina

sta je odbranom, aloooo sinovci ??
(mag, 10. mart 2017 21:48)

Mislis na rvanje kao u ABA? Radonjić se buni, dobija tehničku a Kuzmić nagazio AUT liniju? To mu navika iz ABA gde sve pustaju?

Tako kazu

pre 7 godina

Gradom kruzi prica ,koju doduse niko ne moze da potvrdi,da je rkometas "bolji sam od Lebrona" Lazic jednom priznao faul i digao ruku bez prigovora sudiji...

novica

pre 7 godina

Koja je to evroligaška ekipa koja prima koševe brzinom 3,8 /min. u prvoj četvrtini?
Utakmica je bila gotova, a da,takoreći, nije ni počela.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Grobari, prognozirali ste nam 1-29, pa 2-28, pa 3-27, pa poraz od Makabija, pa od Reala, pa od CSKA, pa od Fenera, pa od Panate... Prognozirajte i veceras, PA DA SLAVIMO! NAPRED ZVEZDA!

realno

pre 7 godina

Najbolja odbrana u Evropi primi 63 poena za poluvreme?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. mart 2017 21:44)

Kralju, zatvorio si temu. Toliko... Laku noc.

Крејзи Норт

pre 7 godina

Нисмо имали никакве шансе.Они су све погађали плус су играли јако брзо,у свом ритму а ми смо требали то успорити,играти дуже напада али тешко без мотора Јовића.У скоку су нас разбили на обе стране и генерално енергијом и трчањем уз судијски критеријум јер су Лазићеве личне пресмешне ал добро.Није да нисам очекивао пораз пошто је скоро па немогуће добити Мадрид у гостима,тамо ЦСКА и Олимпијакос имају минималне шансе а камоли неко други.Идемо даље,главу горе.У Милану наредне недеље треба озбиљно гристи и напасти јер је тамо далеко реалније тријумфовати.

П.С.У недељу у 17 часова сви на Маракану,игра Звезда!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Uh sto mi je drago, Zvezdi sve najgore.
(Adriano_Galliani, 10. mart 2017 22:44)

Jel' se sad malo bolje i lakse osecas, jesi se ispraznio malo ? Evo mi vama zelimo sve najbolje, jer gori i nesrecniji ne mozete biti, pozdrav ...

verovatno

pre 7 godina

Tesko da Zvezda moze dobiti Real veceras ali nadamo se cudu, a vi grobari aj odleprsajte sa vasim negativnim komentarima... Sta uopste i pratite Zvezdu odnosno klub koji mrzite, niste realni

bar neka korist od vas da bude

pre 7 godina

ako nas real pobedi nemamo pojma, ako izgubimo nikad slabiji real tako da ja ne znam sta treba da radimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (he, 10. mart 2017 20:59)

Ja mislim da je najbolje da svirate q.c.

Timer

pre 7 godina

Ovo vam je za ona odvratna vredjanja upucena legendi srpske kosarke, doktoru Zelimiru. Boga ima, gleda vase svinjarije i regulise po zasluzi.

red machine

pre 7 godina

Nadao sam se bar malo postenom sudjenju danas ali realno,ovde ne bi ni Cleveland pobedio.Prva cetvrtina videli sudije da Real nikako da se odlepi,pa poceli kakiti jednosmerno.Posle kad napravise razliku,spustili i oni kakicu.Bjelici i Voltersu se zahvaliti,Mitrovica u Fmp na kaljenje.
Ipak IDEMO DALJE, F8 JE BLIZU ZVEZDAAAAAAAAAA

Milan

pre 7 godina

Sa ovakvim kriterijumima sudjenja Zvezda nema sta da trazi na zalost. Gde se i ole mali kontakt svira a zauzvrat baletanima iz Madrida se tolerise agresivna igra u odbrani. Katastrofalno sudjenje od pocetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 10. mart 2017 21:34) # Link komentara
Ne budi subjektivan .Ovakav smo mi kriterijum imali sve utakmice.Nista nam nisu sudili a ubijali smo sve i u BG i na strani.

ja

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks. 
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55)

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...

he

pre 7 godina

a bre braco grobari, u doba ovakve krize ja stvarno ne znam odakle vam pare da svake nedelje kupujete po dres nekog Evroligaskog kluba.Treba kupiti 15 dresova po sezoni.Svaka cast.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Bjelica nece igrati sledece sezone u Zvezdinom dresu, iako ima jos godinu dana ugovora ako bude bilo pameti u upravi Zvezde ...

belgrado

pre 7 godina

Inače, ovo večeras je toliko proračunato od strane stručnog štaba, da se videlo iz aviona i ja skroz pozdravljam odluku.
(bobanbg, 10. mart 

tako funkcionise njihov mozak....
nije smesno.

Milan

pre 7 godina

Zvezdina cuvena granitna "odrana". Cim nema izivljavanja orangutana sa tribina i cim sudije ne duvaju u tom ritmu i ne pustaju prebijanje, odmah sledi polivanje :).

Voip

pre 7 godina

I da smo bili kompletni protiv ovakog Reala nismo imali šanse. Sve im je išlo od ruke a i odigrali su čak i pri ogromnoj razlici sa više energije. Samo ne razumem suđenje, razbijaju nas a oni još i navlače. I već 3 ili 4 put se dešava da položimo prvo loptu na tablu a sudije sviraju blokadu, ne razumem nisam čuo da se promenilo pravilo, to je koš. No dobro, očekivan poraz. Nama je bitno pobediti Armani, Barsu i ove dve kući i idemo dalje. Idemo momci dalje.

Iron City

pre 7 godina

Ajmo sad, za Zvezdu, za majku Srbiju, za istoriju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (matine termin, 10. mart 2017 20:50)
Ajmo za SNS,Shoneta i Zeleznik.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Najbolja i najnapaljenija partija Reala ove sezone ubedljivo, pogotovu se to ocekivalo posle za njih 3 vezana poraza . Ovo je bio NBA Real ...

Dragan Banjaluka

pre 7 godina

Jbt ovi Alfu 9ku da sutnu prema kosu u prvoj bi uslo.
Sut je kvarljiva roba, mi samo treba da igramo svoju igru.
Iskreni, vise pratim utakmicu u Atini nego ovu, jer koliko god to zvucalo glupo, ta utakmica je bitnija Zvezdi rezultatski.
Jer pobjeda u Madridu bi bila senzacija

momo dobri

pre 7 godina

Pa sta?5 ili 30 u ovom trenutku nije bitno(jes da je premnogo 30) ali trebalo je ovo.Sad ce da zbiju redove pred odlucujuce utakmice u ABA i EL.Efes Izgubio,Daska izgubila tako da je bezbolno.Bice ovde u poslednjih pet kola haos.A grobari klinci neki polumozgasi,kao nabili vas 30 hahah..Zamisli da se potresemo zbog poraza u Madridu!!!Polako,doci cete na red kad je najbitnije bas zbog tog smejanja i klosarskog ponasanja,videcete jos trojki sa 10 metara ;)

Nesa

pre 7 godina

Nema Jovica nema učinka Kuzmica. Poraz od pola koša ili 30 razlike ništa ne znači. Izgubio Efes i juče Grci.Ide po po planu.U odnosu na Baskoniju smo u prednosti .Pobeda protiv Uniksa i Armanija zakucava top 8
Najvažnije da svi budu zdravi za ABA finale.

Nando

pre 7 godina

Najbolja odbrana na planeti! Dovoljno je bilo da se desi košarkaško suđenje i spreči ono gansko besomučno kidisanje, udaranje i guranje prsta u uči i da se za dvadeset minuta primi 63 komata.

koma

pre 7 godina

Pa dobro, sve je ovo ocekivano. Posle turizma protiv Galate i poraza u Beogradu, za ocekivati je bilo da ce iskaliti sve na nama. Bez Jovica i neuigranim Dangubicem, sta da se radi.
Ne znam sto toliko pljujete Bjelicu, jeste u nesto losijoj formi, ali je on vrlo bitan igrac kao centar moze licem prema kosu i mnogo siri protivnicke odbrane, i jos mnogo nevidljivih doprinosa daje. Tako i jos gore ste Mitrovica, a on se polako vraca i daje sasvim dobar doprinos.
Meni je veci "problem" od njih dvojice Dangubic! Decko igra levo smetalo, i samo gusi u igri Gudurica. Koji je taman proigrao njegovim odsustvom, sad opet treba da mu bude rezerva i da dobija 8-15min, jos Danguba neuigran. Ajde, Dangubic radi pristojan posao u odbrani i skoku, ali to je sve. On mi je vise za neku igru zadatka da cuva nekog beka po potrebi, ako se bude opet forsirao 20+ min moze da poremeti i Lazica i Gudurica koji su odlicni u poslednje vreme.

Maxi

pre 7 godina

E, sad se lepo vidi koliki je značaj sudija na meču. Ne dozvoljavaju drvosečama iz predgrađa da cepaju protivnike i odmah "najbolja" odbrana popije 60-ak komada za poluvreme.

sever do istoka

pre 7 godina

Jednostavno sve su pogadjali.Da budem iskren Real me je iznenadio kako dobro igra.Sigurno igraju najlepse u ligi.Rezultati ostalih utakmica nam idu na ruku imamo i dalje velikih sansi da prodjemo.

zmaku

pre 7 godina

Kazu Kuzmic treba da ide u reprezentaciju. Covjek kojem Hanter uzima 3 skoka u jednom napadu, covjek koji ako ne zakuca ne moze da da kos. Vise sretno nego spretno. Da mu nije Jovuca 2 poena po mecu bi davao.

Batko

pre 7 godina

Bitno da su Dacka i Efes pukli, tako da ovaj poraz nista ne znaci. Da pokusamo da dobijemo Armani sledece nedelje, ako se to desi onda smo na F8

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 7 godina

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja!!

ranko

pre 7 godina

Blizi se f4 pocinje da se igra kosarka,sezona rukometne obrane je zavrsena.Toliko o sistemu takmicenja koji ne odgovara slabijim timovima koji cele sezone vredno skupljaju bodove,a najveci mogu i da kalkulisu.Kada dodje vreme prave kosarke,demontaza.

GM

pre 7 godina

Zvezda u prvoj cetvrtini da na strani 24 poena bez Jovica, ali sudije pogled sviraju za faul i brzinski bonus... uz sr*nje za 3 poena i eto kako se primi 38 poena za 10 minuta.

Bolje da nam sudije sviraju 4 faula u pauzi izmedju cetvrtina, da se starteri onda odmaraju do kraja meca.

GrobarNI

pre 7 godina

Jel ovo Zvezda na nekoj NBA turneji pa prima 66 poena za poluvreme? Možda je ubačena u ligu umesto Bruklina? Molim nekog da mi pojasni...Hvala

zmaku

pre 7 godina

Opet cu Kuzmica da komentarsem, Zvezdas sam. Nije on za reprezentacije. Svaki njegov kos koji nine zakucavanje je levatski, vise sretno nego spretno. 3 licne vec. Marjanovic je za njega Lebron.

veliki strumf

pre 7 godina

Ista 1/4 kao protiv CSKA u Moskvi. Ne mogu da promase za 3, za 2, za 1. Ma nista. Na nekim utakmicama isti ovaj Real nije mogao da ubode nista, osim onih njihovih frljoki, a u 1/4 ne promasise ama bas nista. Vec 7 trojki odbrana nam ne postoji, mislim da 15 napada uzastopce nismo odbranili uopste (nakon one kradje i vodjstva za 4-2. Jedan jedini napad. Pa ovo je neverovatno. Uz to se napunismo faulovima, sutiraju penale i trojke do mile volje. Mi dali cak 24 poena, a najbolja odbrana EL primi 38 za 1/4. Ovo je totalno ludilo.

Peca

pre 7 godina

Nije toliko strasno i ako izgubimo, to se negde i ocekivalo.Bitno je da je Efes puko i jos bitnije da Darusafaka trenutno gubi, a po trenutnoj igri Olimpiakosa mislim da ce tako ostati do kraja.

Patrick

pre 7 godina

Panteri jel i dalje hocete mec sa GS Voriorsima? Ahahahaha -30 brrr!! Ja mislio da je Real iz Moskve a ne iz Madrida.Mnogo hladno u toj Spaniji.

Srdjan

pre 7 godina

38 poena za cetvrtinu?! A neki rekose kako zele Real u top 8.. Nije Real dzabe prvi na tabeli Eurolige. Ajmo momci, probudite se malo i zaigrajte onu prepoznatljivu odbranu.

fenomen

pre 7 godina

38 komada za 1/4. Mnogo. Mozda je i rekord evrolige. Treba znati primiti toliko. Jel to znaci da Lazic i Simonovic nisu dobili platu pa ne zapinju u odbrani. Poz.

TecHiFi

pre 7 godina

Nema Radonja ovde hard difense, sviraju faul na mrk pogled. Ali nereaan je i procenat šuta Reala, jbt. 87%! A Zvezda dala četvrt stotke u 1/4 i gubi debelo dvocifreno. U svakom normalnom meču bi vodili ili bar bili egal, ali ovo je...

Ivan

pre 7 godina

Razumem poraz, nije problem, ali zasto ste izasli da bi izgubili utakmicu? Valjda igras kosarku kao sto uvek igras. Bolje da ste ustedeli pare da uopste ne idete tamo u ovakvom raspolozenju.

Patrick

pre 7 godina

-30 hahaha.Panteri zaledio vas kralj poput Sub Zera hahaha.Brrr ja sam takodje osetio neku hladnocu kako je Real povecavao prednost.

BBRS

pre 7 godina

Sad idete čika Mačvanu na noge, biće belaja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 10. mart 2017 23:36)
Јел оном што је залутао у ЕЛ?

BBRS

pre 7 godina

Ma nema veze. Bamberg dobio Efes, a naš Olimpijakos trenutno vodi 15 razlike.
Konačno i nama da neki rezultati se nameste kako treba.
Čim nema nameštaljki onog velikog srbina sa malim s, sve kreće na bolje i pored toga što gubimo od reala.

Sale@

pre 7 godina

Svaki kontakt nad igračima Reala, sudije sviraju faul...!?!
Profesor Aca Nikolić se prevrće u grobu za ovakvo unakazivanje košarke!?
Više mu dodje ko' balet u stvari, ali ajde...

molina

pre 7 godina

Ali licna Lazicu na prvom prolasku pored bloka. Druga Lazicu sto je posle bloka pratio Rejesa....Real bi dobio i ovako i onako ali ne na ovaj nacin. Ovako se ne svira ni u Abi.

Alex London

pre 7 godina

Nek mi samo neko pokaze jedan element igre u kome je Bjelica dobar? Sut nije, odbrana nije skok i igra pod kosem nije. Al zato je proslih sezona grizao protiv nas kad je igrao samo tako...

KRUNSKA

pre 7 godina

Nema sekiracije! Bez Jovica, ukalkulisan poraz, narocito imajuci u vidu da se Real naostrio za revans (Beograd), i da je velika verovatnoca da ovo upravo bude par u osmini finala. Ovo, i ovakvo sudjenje je antipropaganda Evrolige, pa ko bi dosao u NBA da gleda uopste ovakav kriterijum sudjenja? Znajuci da je najveci adut Zvezdine igre agresivna odbrana, sa ovakvim tendecioznim sudjenjem sve je islo na vodenicu Realovoj brzoj igri... Veoma raduje povratak Dangube, sve ostalo je za sada nevazno, do Milana, a onda...

KORN

pre 7 godina

6,5 poena dali u kladionici za Mitrovica je lepo igram više,on covek da 6 poena Radonja ga izbaci iz igre i više ga ne ubacuje a cekam za lovu.Vaj,vaj Radonja dont giv tu Mitrovic tranzišn ofens,vaj ju dujing tu mi ,vaj?

Karma je cudo

pre 7 godina

Samo da budemo kompletni, prizeljkujem Fener u playoff-u i karma ce odraditi svoje ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 10. mart 2017 23:32) # Link komentara

Mislim da je za vas Cz/Fmp/Ilr ili kako vec najpametnije i najbolje da ne prizivate karmu,jer kad karma bude odradila svoje u vasm slucaju,opet cete ici u zamrzivac.....

Pedja

pre 7 godina

Ne znam gde nadjose ove sudije....samo jos pogled ne sviraju kao faul...ne sme covek da ih pipne i sut ih ide nestvarno...ovo je bila gotova utakmica posle 5 min....steta.Sudije su usrale utakmicu.Umesto da vidimo nesto od kosarke gledamo revijalnu utakmicu.Ovakve isterati iz evrolige..pazi Zvezda za 20min 63 poena prima...Toliko ne prima ni za celu utakmicu...Sta vise da kazem.Sad glodari grobarski mogu da likuju...ali dalje od cipiripi lige sampiona nece otici

Mich

pre 7 godina

Malo radosti i za navijace turskih klubova ove sezone, jedan planiran poraz nista strasno, ide nam na ruku i poraz Efesa tako da sve je OK.
Gazi ZVEZDO

normalan

pre 7 godina

konacno euforija u redovima sporstkog raspalog drustva iz Zagreba ,neka ih malo zbog njih penzioneri ne mogu do bensedina .Sta bi vam sve porucio ali lepo vaspitanje i cenzura mi to ne dozvoljavaju

Dragan

pre 7 godina

Šta su jeli, majke im? Svaki napad koš, svaki šut ulazi, ovako nešto nisam dugo video...Primićemo 40 poena za četvrtinu ako ovako nastave...

he

pre 7 godina

ovaj sto se potpisuje kao grobar pa on je od sad mojnidol.vise ne navijam za zvezdu navijam samo za njega.Nivo kompleksa je ravan vecerasnjoj igri reala.Grobare obozavam te.Niko nije brukao Srbiju kao Zvezda ove sezone.Bog hahahahha

Симић

pre 7 godina

Овде судије краду више и од Кољеншића,Петека и Јовчића за Реал.За шут Реала свака част али за судије брука турске евролиге.

Sad se zove lane...

pre 7 godina

Hahahahahah 38p za cetvrtinu!!Hahahahahaha!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:20)

Hahahahaha liga sampiona! hahahahahahahahahaha

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Ja sam Zvezdaš koji živi u Zagrebu i redovno idem na tekme kad god gostuje ovdje.Jel mi neko može reći jel Gudurić srpski biser? Po meni on nije ni b od bisera,kad god on uđe u igru,to su non stop greške,pogrešna dodavanja,šut očajan i mislim da se dečko previše digao jer je bio na spisku Đorđevića, nešto slično kao Hezonja. Nek više vježba jer mi ga je muka gledati.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Je l' mi se cini ili su pljuvaci izasli iz rupe? Pa dobro, vreme je, docekali su Real u Madridu, to je zicer za njih...

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Ocekivan poraz, retko ko je verovao o iznenadjenje. Tim oslabljen, znaju da im za top8 ne treba vise ovakvih iznenadjenja, nego pobede protiv rivala za top8 i onih losijih.Ovaj poraz ne boli uopste. Samo napred!

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Видим призивају навијачи Звезде карму, као да је то неки човек, који кажу одрадиће своје... прижељкују Фенербахче... Не знам за карму али знам знам шта је правда... а правда није да једни плаћају своје дугове, а другима се брише осамнаест и по милиона преко ноћи, већ да сви своје плаћамо, а ако желе и даље да призивају некакву карму, питам се шта би се десило њиховом клубу у том случају... и да никада нећемо престати да причамо о промени имена и нестанку дуга, јер не бисмо желели да ми на тај начин дођемо до резултата... циљ не оправдава средство!

Batko

pre 7 godina

Kakva bruka!!Ovako niko nije osramotio Srbiju!!Mada vi ste poznati po sramocenju i nemate granica!!
(Grobar, 10. mart 2017 21:23)

Tvoja frustracija se graniči sa ozbiljnim mentalnim poremecajem...

g

pre 7 godina

-30, ili -2 potpuno je isto sto se tice plej ofa. Najbrza i napadacki najpotentnija ekipa u Evropi koja ima svoje vece i jos ovakvo sudjenje gde se ni jedno kretanje u bloku Ajona, a posebno Hantera ne svira kao faul u napadu i time pravi autoput da se ovaj lamborgini od Ljulja izivljava. I to bi bilo to. To mazenje od sudija koje imaju Real u kosarci i Barselona u fudbalu je odavno vec bljutavo!

Mr.Dr.

pre 7 godina

Sramotno koji smo mi navijaci, odigraju jedno lose poluvreme i odma ih pljujete! Pokrite se usima, ovi momci su svojim zalaganjem i trudom stekli ogroman kredit, svako ima pravo na los dan. Plus, vise bi voleo da izgubimo danas, jer su velike sanse da idemo na Real u Top8, a da ih dobijemo 5 puta za jednu sezonu tesko, tako da bolje da sakrijemo neke karte i cuvamo pobede za PO

Zvezdaš

pre 7 godina

Bjelica je stvarno haos od igrača pa ne može da pogodi ni kada rukama poklopi loptu u obruč.Ma nije on ni za FMP.Nula od igrača.Sramota što je u Zvezdi i što ima toliko godina.

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: zvezda gubi od nikad slabijeg reala, a mi razbijamo nikad jaču slagalicu - koja smo mi institucija!

nemanja_drach

pre 7 godina

A dje sa ovakvim kriterijumom i procentom suta ne bi ih dobili CSKA i Oly zajedno, nego nebitno... nama je najbitnije da su nam veceras oba rezultata dosla, pukao i Efes i Darusafaka... Sledece nedelje imamo sansu da preskocimo i Panatu i Baskoniju, mi igramo protiv Armanija, a Panata protiv Reala, a Baskonia protiv CSKA.. ako oni puknu sto bi trebalo, a mi dobijemo Armani ( sto je veoma bitno ) preskacemo ih na tabeli i zauzimamo dobru poziciju....Samo da nam Jovic bude ok do tad, Danguba se vratio vrhunski u igru... bice ovo dobro ...

aleksandar

pre 7 godina

demonstracija sile veceras.... nemoguce je bilo sta uraditi u ovakvoj igri reala.... onaj ko se razume u kosarku zna sta sam napisao.... prica se da ce u aba neki klub iz pristine e pa onda cu videti za koga ce ova decica sto pisu komentare da navija kada zvezda ili partizan igraju sa njim....

Rep.Srpska

pre 7 godina

nemam obicaj da se pisem komentare u toku utakmice.al bas sam se iznervirao.niko ovdje nije ocekivao pobjedu,pa naravno,ni ja.ali utisak mi je sljedeci.vidim ja da njih ide suta,ajd rekoh,da udjem u euroligin sajt da vidim procente.naravno,u tom momentu na rezultat 45-30,oni imaju jedan promasen sut za 2 i Ljulj promasene dvije trojke.znaci,ne vjerujem u sta gledam.plus tome,sudije sviraju svaki dodir zvezdinih igraca u odbrani.Lazicu vec 3 licne sude,a nije ljudski ni doddirnuo protivnika.uzas uzas uzas od sudjenja.pa njima ne trebaju sudije...alooooo...nemam rijeci.

metall

pre 7 godina

Na tri minuta pre kraja poluvremena Real ima sut iz igre 19/24, neverovatno i nestvarno. Pri tome pogadjaju trojke iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Posle par poraza Realu se moralo negde otvoriti, a na nasu nesrecu izgleda da je to veceras. Uz sve to, sudije su svirale bukvalno svaki kontakt Zvezdi i poprilicno je napunili penalima. Ako nastave ovako sutersko vece, mec ide bez problema na 100+. Sta da se radi, nasa sansa svakako nije ovaj mec, vec ovi sto slede.

Leka

pre 7 godina

Da je Bjelica samo zicere pogodio bio bi pristojan poraz.Poraz je bio ocekivan i ne boli.Nema ko stati na loptu. Jovic je pola tima i to se veceras videlo

Krle

pre 7 godina

Realno,veca sramota izgubiti od 40 milki budzeta u Beogradu,nego 5 milki u Madridu,pa i sa 30.Toliko.
(red machine, 10. mart 2017 23:50)

Da, samo sto njih taj poraz ne boli ni malo a vas ce ovaj mozda mnogo boleti...

molina

pre 7 godina

Ne znam da li sudije u poluvremenu mogu malo da pogledaju utakmicu Oli-Darusafaka? Da vide sta je kontakte u odbrani i sta se sudi? Dve utakmice kao dva razlicita sporta.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Ljudi večeras igraju bolje i zasluženo idu prema pobjedi . Budimo realni , tražili smo nemoguće . DOBRO JE ZVEZDO , nema veze .

Beobrad

pre 7 godina

Jesu nas razbili, nema sta, igrali smo bez odbrane celu utakmicu!
Srecom, idu nam na ruku ostale utakmice, izgubili su oni koji su trebali i pobedili isto tako...!

deki

pre 7 godina

Ovo je bio onaj "upisani "poraz.Odsustvo Jovica se I te kako primetilo, nema pika sa Kuzmicem, Real izuzetno sutersko vece, Kuzmic I Lazic brzo po 3 faula, ocigledno sudije nisu tolerisale Lazicevu odbranu ali daleko od toga da su sudije krive.Srecom pa se Pao, Efes I Darusafaka izgubili, idemo dalje, sami da se Jovic oporavi, za top 8 mi se pitamo ali ABA liga je prioritet

EUFORIJA

pre 7 godina

Momci glavu gore,ovo brzi arhivirati i spremiti se za zabare! 2 ili 3 pobede i ulazimo u plej of.Armani ili Barsa,Oli i Uniks su te pobede sto nam trebaju.Dacka gubi od Cska i od Bamberga u Nemackoj,Pao je u problemu(Cska,Real kuci,Baskonja u Spaniji)Baskonji dolaze Cska i Pao,gostuju Bambergu,Efes kuci sa Olijem i Fenerom,gostuju Realu...

gggg

pre 7 godina

Nije ovo u sustini lose kolo,mi i Dacka bi tesko ista,Efes,Pao super,jedino kvari Jakina cestitka za rodjus...Realu veceras kapa dole.

novica

pre 7 godina

(BBRS)
Nisi shvatio, ne mislim na Dangubu i Guduru, već na Mačvana.
Belaj vam počinje u Milanu, a svršava se u Bg, posle kiksa od Uniksa!

Dusan

pre 7 godina

Kako vam vise ne dosadi, odakle vam toliko negativne energije? Te umjeti ,vještački , te mezimica, do privatnog kluba koji ima državni bankomat pa neznam ni ja čega sve. Ako nemate sta da napišete o sportu nemojte ni pisati. Čitajući komentare čovjek bi pomislio da odje ništa nevalja , da ništa nije legalno i da je sve namješteno pa čak i euroliga.

kuku majko

pre 7 godina

Znaci Guduric/ Bjelica kuku majko ko ih sastavi pa ja neverujem koji je njima u zadnje vreme... Generalnobidemo dalje ovo je bilo bolelo zaboraviti i napasti sledece tekme maximalno.. Napred Zvezda

Begbie

pre 7 godina

Nije naravno problem izgubiti, ali ne svidja mi se kad vidim da Lazic i Simonovic hoce da se "biju" a ostali igraci letargicni, malodusni, Bjelica uplasen... Igrajte muski svi, borite se pa izgubite i 50 razlike, samo nemojte da se predajete, nikada!

NoName

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.  
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!! 
(Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55) 

Koliko se sećam vaši igrači su najavljivali pobedu...
(ja, 11. mart 2017 09:26)

Naravno da su najavljivali pobedu. Ja u svom zivotu nisam procitao izjavu u kojoj kosarkas kaze dosli smo da izgubimo.

Јабучило

pre 7 godina

Хајде поштено. Потпуно очекиван пораз. Као што ми нису јасни моји гробари који ликују (да пало 30+ разумео бих), нису ми јасни ни ваши навијачи који су већ унапред били победили у Мадриду. Иако повремено кљакав, ипак је то Реал. Први у лиги и игра код куће.
Све су прилике да улазите у четвртфинале, али да ту и завршавате. Наравно, изненађење је могуће, али није пуно вероватно. Затим следи распродаја екипе, јер сте се добро показали ове сезоне. То није нужно лоше по вас, зависи кога ћете довести за идућу сезону у којој, тако ми делује, хоћете на београдски Ф4. Мислим да је то превелики залогај, али хајде да видимо. Такође сам уверен да бисте, чак и да неким чудом не освојите Абу (а освојићете је), добили позивницу за Евролигу догодине.

bg

pre 7 godina

Ne valja, ušli smo u realov ''trči i pucaj'' mod i nema nam spasa.
Zvezda zavisi od jake odbrane pošto nam je napad jedan od gorih u EL jer dajemo 75 poena u proseku.
Ako nam odbrana škipi mi nemao napad da kompenzujemo lošu odbranu.

Dr. D.R.

pre 7 godina

Ubise nas u prvoj cetvrtini. Napad nam je odlican ali odbrana slabo. Oni prekrsaji na pocetku nas uveli u bonus i onda ne mozemo da igram odbranu agresivno i to je to. Ali ruku na srce ovi ubijaju kako igraju. Atomsku kosarku igraju i jedni i drugi.

Oktavijan

pre 7 godina

Katastrofa su nam cetvorke Mitrovic i Bjelica su katastrofa cele sezone Treba ih menjati pod hitno..ocaj zivi..
Sava Lesic je sad slobodan igrac mislim da bi objasnio neke stvari..

dusan

pre 7 godina

ja sam ovde upisao poraz i pre pocetka. vazno je da se neko ne povredi. a da smo dobili a sa nama i efes i darusa mother fucka, bilo bi nam isto. srecom oni upisuju poraze, steta sto je baskonia sinoc dobila ali imamo sve u nasim rukama i nasem skoku

Afram Island

pre 7 godina

Zašto Milko Bjelica igra košarku uopšte, a kamoli u Evroligi? Idi čoveče kući u Crnu Goru, igraj negde, nemoj ovoliko strašno da se blamiraš

Zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno bila katastrofa, ali Real igra do zadnje sekunde i grize da postigne koš i kad vodi 30 razlike.Tako se igra za veliki klub.Svaka čast.

zoran ivkovic

pre 7 godina

serhio ljuj nas je urnisao i zavrsila se utakmica i ja jos ne znam ko je cuvao tog coveka .ljuj je sve razigrao,protrcavao radio sta je hteo . medjutim igrac veceri za real veceras je bljeica...

veliki strumf

pre 7 godina

Teraj bre vise ovog Bjelicu! Ne mogu ocima da ga vidim! Igra 5 minuta, a napravi 50 gresaka! Uzas od igraca, uzas. Na stranu to sto nam odbrana ne postoji i sto su oni u zoni. Razbice nas bez sumnje.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi sto kao prate Zvezdu, a uvek pitaju gde je prenos. Posto se svako kolo prenosi na nekom drugom kanalu, pa treba da predvidis gde ce biti ovaj put

x

pre 7 godina

Nije problem da se izgubi.
Ali ubrzavati ritam utakmice sutevima u 5. sekundi napada (Volters, Guduric, Simonovic) i povecavati Realu broj napada je krajnje nodgovorno i nedopustivo! Mirnom i sporom igrom moglo se na - 10 na poluvremenu (i sa ovakvim Realom!), jer Zvezda igra u napadu sasvim solidno, a Real sa manjim brojem napada ne bi imao vremena da stvori ovoliku razliku.

Tihi komentator

pre 7 godina

Je l' moguće da neko navodi sudije kao argument za ovakav rezultat? Volim samo roditelje više od Zvezde, ali brate moj, zadnjih par meseci je Real najbolja ekipa u ligi a uz to ih je krenuo šut opasno. Zasluženo dominiraju. Mi imamo Bjelicu, oni imaju Ajona. Šta reći? Normalno da mi nije svejedno što smo primili 63 poena, ali Bože moj, Brose i Olimpijakos nam već olakšavaju ovaj poraz. Napred Zvezdo!

Zvezdaš

pre 7 godina

Vidite kako igra Real, hoće da samelju i ponize protivnika, a mi i kad za to imamo mogućnosti sažalimo se na njihovu sudbinu.Ovo je surova realnost, tako se igra do zadnjeg napada i zadnje sekunde.

Džoni

pre 7 godina

Ovo je nešto ka ono protiv CSKA u Moskvi. Kreneš utakmicu, oni ubace sve što bace i jasno je odmah da ni ne vredi zapinjati. Bitnije od ove su nam bile ove druge dve večeras koje su došle kako treba. Idemo dalje!

Јабучило

pre 7 godina

Zasto je na sajtu euroleague.com Baskonia ispred nas? Imamo isti skor a bolju medjusobnu razliku...
(Author, 11. mart 2017 00:02)

Можда сте у мини-кругу (ту је и Панатинаикос) најслабији. Мислим да је неко ваш (можда и Радоњић) пре неки дан причао о томе.

Dejan CZ

pre 7 godina

Ovakva napadacka igra i procenat suta koju Real demonstrira moze se usporediti sa utakmicama kada su nas Ameri(mecevi reprezentacija) razbili u oba finalna meca...Nema tu leka,samo ne treba paniciti jer ova utakmica realno tesko da je se mogla dobiti.Raduje povratak napadacke Zvezdine igre i podizanje forne u tom segnentu bez obzira na rezultat za ono sto uskoro sledi...Igra Reala veceras je nerealna u odnosu na ono sto je dosad pruzao i ne moze sluziti kao pokazatelj...

Lucho

pre 7 godina

Strasno ove kad ide ugasio si, ne promasuju. Razlika i nije neki problem desava se i najacima to sam vec govorio jedan Klivlend izgubi 30 razlike ili GS sta onda Zvezdi zameriti vaznije je to sto je Efes izgubio i jos vaznije sto ce Darusafaka uskoro da izg. Idemo dalje.

veliki strumf

pre 7 godina

U ovakvim utakmicama se vidi koliko fali Jovic. Prvo, odbrana ne bi toliko pucala kao u pevom poluvremenu. Drugo, stao bi na loptu. Prvo poluvreme smo i mi igrali run 'n' gun, umesto da usporimo ritam. Tu je Jovke majstor - stao bi na loptu, igrao napad 24 sekundi i tako im malo razbio ritam. Iznudio bi neki faul sto bi dodatno usporilo ritam. Trece, Kuzmic kao Kuzmic je bez Jovica beskoristan u napadu. 80% poena koje Kuzmic ubaci su Jovicevi, posle igre iz pika i njegovih lucidnih asistencija. To je 14-16 poena, i to iz kontrolisanog napada. Dobro, treba reci da Real nije realizovao samo 1 posed u 1/4 (kod 2-2 i kradje lopte), a da mi nismo realizovali svega 7-8 napada, ubacili 24 poena a gubili cak sa 14. Mozda Jovic veceras ne bi doneo pobedu, ali bi razlika bila sigurno znacajno manja.

*

pre 7 godina

ako.izgubi slucajno u milanu- sve je prosula zvezdana
(apigaacigoti, 10. mart 2017 22:59)

ako si ti napisao SLUCAJNO znaci da smo na pravom putu i da nista ne mozemo prosuti.

xxx

pre 7 godina

Minimalna potrošnja,bodovi unapred prežaljeni,sad 4 vezane pobede, Armani,Olimpiakos,Barsa,Uniks.
Spremite se za gromoglasni lelek partizanki!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 10. mart 2017 22:55). Covicev tim gubi najmanje tri meca. P. S. Nisi ti Crvena Zvezda 1913,vec FMP 2011.

Педро

pre 7 godina

Највећи проблем у данашњој утакмици је био однос према игри. Већина играча као на излет да је отишла. Тотално непрофесионалан однос Бјелице. Откад је дошао Томсон као да је љут и незадовољан. А свака част Џенкинсу, пример за све.

Censored

pre 7 godina

Ok je, tesko je bilo ocekivati posle onakvog starta Reala i onih trojki da mozemo nesto vise da napravimo.
Ali jednu stvar ne razumem.
Zasto je Bjelica, koji je u velikom bunaru u poslednje vreme, igra i pored toliko gresaka, a Tompsona vadi iz igre posle jedne ili dve losije odluke? Mozda je hteo da ga vrati na pravi kolosek, ne kritikujem, ali nije mi jasno.

Nadam se da ce momci brzo zaboraviti ovo i fokusirati se na bitnije meceve koji slede.
Samo hrabro!

P.S. Zelim samo da nas vidim konacno u punom sastavu i punoj snazi za zavrsnicu sezone. Bice nam od velikog znacaja svaki igrac i njegov maksimum.

Mikii

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi Zvezdasi kad napisu "Ovo je poraz koji ne boli", "Nije bitno", itd. Alo, sinovi, nabila vas stoka 30 razlike, kako ne boli, koga zavaravate?

xd

pre 7 godina

Spustanje na zemlju...
(Toliko, 10. mart 2017 22:59)

Nije realno to sto si napisao. Pobediti ovakav Real u Madridu je izazov za CSKA a tek za Zvezdu.