Sreda, 08.03.2017.

09:00

Raselovih uzaludnih 58, sjajni Bogdanović

Prethodna noć u NBA ligi u potpunosti je pripala Dirku Novickom, koji je postao tek šesti igrač u istoriji najjače lige sveta sa <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2017&mm=03&dd=08&nav_id=1237758" class="text-link" target= "_blank">30.000 ubaćenih poena</a>.

Izvor:

Raselovih uzaludnih 58, sjajni Bogdanoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Bya-Bya

pre 7 godina

@(Oxi, 8. mart 2017 12:42)

Njemu je valjda porodica poreklom iz Leskovca, ovaj 'naš' Jugosloven je poreklom iz tog krša(vidi se odmah da je gubitnik)

The Rock

pre 7 godina

Glupo je da se kao deca raspravljamo oko toga jel bolji naš Jokić ili njihov Bogdanović, Šarić i ne znam ko. Ali kad Hrvati nagrnu na srpski sajt da kukaju kako se u izveštaju šturo pominje Bogdanović, valjda žele ne znam kakve hvalospeve i kada krenu da uzdižu Bogdanovića, onda me to prilično izirititra, toliko da moram nešto i da napišem. Ovakva utakmica Bogdanovića je za Jokića postala sasvim uobičajena i čak se više i ne ložimo kad tako odigra. Bogdanović je nesumnjivo dobar košarkaš, ali prilično jednodimenzionalan iako mu je ta dimenzija zaista odlična, pritom je rezervista i prilično nekonstantan, jedan dan 29 poena, drugi 6 i tako često. S druge strane, Jokić je dosta mlađi, a već sada glavna zvezda tima, mnogo kompletniji igrač, mislim da je na 5 mestu lige po broju 3D, ima ih 4, o DD da i ne govorimo. Čovek ima skok, asistenciju, šut za 3, igru na postu, jednom rečju sve, jedino mu još odbrana škripi, ali to dolazi do izražaja zbog toga što u Denveru bukvalno niko ne igra odbranu. I na kraju, Bogdanović šutne 16-16 slobodna bacanja, a Jokić neko veče 13-15 iz igre ili u Medisonu 17-23. Pa sad ajde da merimo ko je bolji.

moje skromno misljenje

pre 7 godina

Ovo vase pljuvanje Westbrooka posle poraza a onda njegovo uzdizanje kada OKC pobedi je stvarno tesko gledati,dojadili su mi svi ovi kosarkaski steucnjaci koji pricaju da je Russ poguban za ekipu,pa ko ima malo mozga,ili barem ako nema mozga onda ima oci da pogleda +/-,mada nema veze samo se nasmejem kad vidim sve.

dalibor79

pre 7 godina

drago sve je to lepo. ali bi mene kao i mnoge ovde zanimali podatci koliko poraza ima bogdanovic protiv srbije a koliko pobeda?:) cisto onako pitam.s

stevan

pre 7 godina

Kad vidis koliko hrvata dolazi na Srbski portal da se hvali svojim kosarkasima , tek onda shvatis koliki smo mi njima ustvari kosarkaski idoli.
Sve najbolje zelim komsijama , i vidimo se na Evropskom (ako uspete da prodjete grupe), izgleda da ste i ove godine po ko zna koji put najtalentovaniji i favoriti za medalju i ponovo bolji nego ikad. (mada kad imate par naturalizovanih Srbina u reprezentaciji, automatski ste pretendent za medalju)

Opet

pre 7 godina

Kazem svaka cast Vestbruku ,al on igra bez imalo razmisljanja .Moze on do sutra da leti kad u par minuta upropasti sve sto je uradio .Ispuca bez mozga par lopti i proda jos par i to je to .Nie problem sut ,vec to sto se zalece ko budala u vecini slucajeva ,totalna igra na surovu snagu brzinu i energiju ,od prvog do poslednjeg trenutka ,a protiv jacih ekipa to ne prolazi .NIje tacno da bas nema saigrace ,imu tu par dobrih igraca ,evo sad imaju konacno i dobrog sutera kao sto je Mekdermot ,al ovaj nikom loptu nece da odlozi .Sad su izgubili cetiri za redom ,sedmi su mada mogu da budu i peti na kraju ,al tesko jer su u ocajnoj formi .Ostanu li na ovoj poziciji nalecu na Sparse i Voriorse a jednima i drugima tesko da mogu da uzmu i jednu pobedu .

Penny

pre 7 godina

@filip998
Pa upravo se i radi o tome sto je RW tim podredio sebi i kad on izadje iz igre ne mogu da se sastave. Poenta je da i ostali u timu udju u formu, da se akcije igraju za njih itd. RW je klasican basketas...

Filip998

pre 7 godina

Kako uopste neko ko prati kosarku moze da kaze da Westbrook unistava Oklahomu, to mi nije jasno... Covek ima ubedljivo najveci substitution +/-, I to nerealno veliki... Sto znaci da kad izadje iz igre, njegov tim krene da se raspada... Danas je taj +/-bio +19, i onda dodje neko i kaze za coveka koji je dao 58 poena, uz sut iz igre preko 50%, i uz sve to i 9 asistencija, da je obican nabijac statistike i da unistava svoj tim... Neverovatno..

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Svaka cast na 58 poena ,ali samo je jedan covek uspeo sam da dovede svoj tim do NBA finala ,a to je Alen Iverson iii to u kakvoj konkurenciji !
A ocaj BRUK ako nastavi da igra samo za svoju statistiku i svoj ego, niko ga nece ni spominjati kada zavrsi karijeru.

Dj

pre 7 godina

Oklahoma je bolesna ekipa, ne moze to tako da se radi, ostali ispadaju invalidi pored Rassela
Totalno nemotivisani, pa kako bi kad igraju za klub Rassel Westbrook

Oxi

pre 7 godina

Bojan Bogdanovic ne samo da potice od Srba iz Paganije, vec je Zapadnoj Hercegovini i Hrvatima u BiH danas maticna drzava vise Republika Srpska od cije sudbine zavisi i njihova, nego Republika Hrvatska koja ih je izdala i prodala u zamenu za Krajinu. Gledano cisto kosarkaski, Bogdanovic mnogo podseca na Stojakovica, to su ta snazna niska krila koja izvanredno sutiraju za tri i odlicno koriste mis mec situacije blizu kosa. Odlican igrac, nikada nece biti kao najboljih hrvatski kosarkas ikada Toni Kukoc, ali vec je sada u NBA po mnogo cemu bolji od onog bivseg Srbina iz Trebinja Drazena Petrovica.

mare

pre 7 godina

Mislim da je katastrofa da si NBA igrač i da si u timu sa Rasom, lik uzeo 40 šuteva? Koji privatnik majko moja, Oladipo ne može ni da dodje do lopte od njega a ostali.
Kako ti igrači da imaju statistiku?

WillyWonka

pre 7 godina

Ne sjećam se da je neka razmjena igrača tako dobro došla svima, kao odlazak Nurkića u Portland. Em se Nurkić tamo dobro pokazao, em se Jokić njegovim odlaskom potpuno oslobodio u Denveru. Kad dodam tome ove sjajne partije Bogdanovića, pa standardno više nego dobrog Dragiča, fali mi još Bobi da sve bude super. Nadam se da će i on dobiti svoju priliku. Pratim sve igrače "sa ovih prostora" i uvijek im želim da budu najbolji.

загор

pre 7 godina

и после што је дурент отишао? јок, него ће да остане. и нека је отишао у голден стејт, за инат вестбруку. "лепо каже чарлс баркли" - вестбрук је штетан по екипу.

Хумска БГ

pre 7 godina

Пријатељу мој паметни, што шаљеш једног Вестбрука на стрит баскет, ајде само замисли да човек оде из Оклахоме као Дурент, колико би онда поена по мечу давали и где би били на табели и колико би побеђивали?
Замисли да им Кантер, Адамс, Оладипо буду лидери и да се што ти кажеш "комбинују"... Но добро, барем би имали предност при узимању клинаца са драфта па би за једно 5 година можда и било нешто од њих... нека борба за плеј-оф...

NN lice

pre 7 godina

Aj da se i ja uključim oko najinteresantnije utakmice sinoć. Vestbruk često jeste silovatelj ali sinoć to nije bio u tolikoj meri. Išlo ga je i on je koristio napade. Na samom kraju utakmice je imao u nekoliko navrata, verujem, bolja rešenja nego što je sam završavao, ali treba uzeti u obzir da je i jedna od bitnih stvari u NBA da se zna ko završava napade u kojim trenucima. Sinoć je klupa izgubila utakmicu za OKC.
Meni je mnogo drago da je Nurkić došao u sredinu u koju se uklapa. On je vrlo talentovan centar i mislim da je Portland napravio dobar dil, ali ne mislim ni da je Denver loše prošao (iako bih očekivao da su mogli da ga utope a da ne daju pik prve runde, makar i ovaj koji je tako nisko). Ono što je trebalo Nurkiću to je jaka bekovska linija koju Denver nema, dok je Portlandova jedna od najjačih u ligi. Ipak nije sinoć bila njegova utakmica iako mu je statistika dobra i Portland je značajno boje izgledao da nižom postavim kada Nurkić nije bio u igri. Ali samo neka nastavi jer trener ima poverenja u njega i očekujem da postane jedan od boljih visokih u ligi.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Jbt al prangija ovaj Bogdanovic od kako je stigao u Wizardse, alal vera...
(ackodelija, 08. mart 2017 09:37)čovjek je klasični killer,samo mora imati normalan tim

Don Vito

pre 7 godina

onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Hezonja, jes' to ti? Pozdravi tetku iz Dubrovnika!

drago

pre 7 godina

Hahaha ovakav bezobrazluk je nevidjen. Bojan uvjerljivo najbolji na terenu a ni slovom nije spomenut. Zabio 29 koseva iz 9 suteva! Stavio 16/16 penale kao niko nikad! Imao 9 skokova. 14 koseva dao od sredine trece do kraja a dobili 4 razlike, Beal 5. Beal sa druge strane 3 minute vise, 11 suteva vise, 6 skokova manje, popio 4 banane i +/- razlika njemu minus 32! A covjek odigrao odlicnu utakmicu, zabio 25 koseva, 50% suta.
Ni proslu nije spomenut kad je postao prvi u 56 godina Washingtona koji je zabio 8 trica sa klupe a tek 5. ukupno.
Govorili ste kako jw u Netsima dobar jer su oni losi a da ovdje nece igrati a on jos bolji. Sutira trice 60%, za dva 50%, slobodna 29/29!!! A i dalje ce jer je cesto sam na trici koja mu nije jedino rjesenhe jer se lijepo sinoc vidjelo da ima i ulaz (sva ta silna slobodna).
Momak igra nasmijan i motiviran, bori se u obrani odlicno. Vidjelo se protiv vas jos ljetos da je uvjerljivo najbolji na Balkanu (sad je iskocio Jokic).

Objavite komentar, nikog ne vrijedjam

ANAN

pre 7 godina

(Mr_Melbourne, 8. mart 2017 09:41

Čemu minusi na ovaj komentar? ako ste gledali utakmicu vidjeli ste sta je Nurkic uradio,a rekli ste da ce u Solnok....

Vz

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Realno, Jokicu je ovo obicno vece j poslednjih 3 meseca. Placi Mario :)

Plantaža

pre 7 godina

Portland protiv Oklahome - negledljivo. Ono veze sa košarkom nije imalo. Mekolum prelazi centar, zeleće se na dvojicu protivnika i 'ispaljujue' šut u petoj sekundi napada. Na drugoj strani Vestbruk dodaje loptu gotovo isključivo kada mora. Naskače na onaj koš kao kuja u teranju. Užasan meč stvarno, užasna košarka.

Zoran

pre 7 godina

Ne mogu se oteti dojmu da je Bojan Bogdanovic iritantan lik! Pamtim one zapaljive izjave pre i posle meca sa Srbijom... Tu je pokazao svoje (ne)ljudsko lice... Od tada mu zelim samo sportski neuspeh... Jos kad se tu nadje kompleksas i pseudo Hrvat Petrovic, coveku dodje muka. I da... Da je posten, igrao bi za maticnu BiH...

NNN

pre 7 godina

Čim izgubi Oklahoma odma' Vestbuk nema pojma, siluje i slične gluposti...
čovek sinoć šutirao preko 50% i to sve iz šuteva koje je sam izgradio i imao 9 asistencija
Dok je bio u igri Oklahoma imala +7, znači kada je bio na klupi bili su na -12

nenad

pre 7 godina

@Mario

Ne nego Ameri kazu i statistika govori . U tekucoj sezoni Jokic ima 26DD i 4 TD , nosilac je igre Denvera , tima kojeg su pre pocetka sezone svi videli kao poslednjeg zajedno sa LAL i pri tom u vecini segmenata igre je u TOP-5 igraca lige i gura ekipu ka PF-u. Za sve ostalo tu je pobeda na OI koja je samo jedna u nizu pobeda zbog kojih ste vi nabili komplekse . Usatalom poredjenje Jokica sa rezervnim igracem je tesko nepoznavanje kosarke i necete vi videti medalju dugo sa takvim razmisljanjima

Zigzag

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)dobri su obojica,svak na svojoj poziciji....budimo sretni sto nakon godina, u kojima su nasi najbolji igraci igrali u barci i cska ,napokon gledamo reprezentativce u kljucnim rolama u nba klubovima
....

Davidoff

pre 7 godina

Prije svega prvo i osnovno , gledao sam utakmicu....Da mi je neko rekao prije mjesec dana da će u ekipi koja se bori za play-off , Jusuf Nurkić biti clutch igrač , e svašta bi mu nagovorio...Koliko mu trener vjeruje pokazuje podatak da pored živog Lilarda i CJ , odlučujući napadi u zadnjoj minuti idu na Juku , igrača koji prije mjesec dana bio otpisan , ovdje se pisalo nek se vrati u ABA ligu....Još je sinoć bio loš u prvom poluvremenu , imao 4 faula, e to je samopouzdanje ljudi moji , to je kad ti trener vjeeruje....Svaka čast Portlandu , imaju fantastičan timski duh , sinoć se to baš vidjelo !!! A Westbrook , pa šta reći 58 poena ,a ekipa izguvil... Na 4 razlike za Portland ide time-out za OKC , iz odlične akcije Oladipo pogađa trojku i spušta na jedan razlike....Naravno sljedećih 5 napada Westbrook uzima od koša do koša , čak i poslije ofanzivnog skoka lopta dolazi do njega i odmah pali iz teške situacije....Samo nek još neko napiše da nema sa kime igrati , Oladipo i Kanter sami ko duhovi , ali džaba....

palop

pre 7 godina

@(True Batman Fan, 08. mart 2017 09:40)

Gledao sam prvo poluvreme sinoc i Oklahoma bukvalno nije sposobna da postigne kos kada je Westbrook na klupi. Vode preko 10 razlike kad izadje i gube par razlike u momentu kada se on vraca u igru. Uglavnom ne volim te igrace koji soliraju, ali Okc bez njega u rangu Lejkersa i Finiks, znaci zacelje konferencije...

palop

pre 7 godina

@(Mr_Melbourne, 08. mart 2017 09:41)

Pik prve runde, ne prvi pik, a i to je Memfisov pik tako da ce biti pri kraju. Inace slazem se da Nurkic dobro igra, ali se i vidi koliko se nije trudio u Denveru kad je izgubio mestu u startnoj postavi, kao razmazeno deriste, a ne covek koji je placen milione za svoj posao.

Milan

pre 7 godina

Ima Rasel skime da igra ali on ih ne koristi.Sta mislite kako je ostaloj cetvorici kad gledaju kako se on ispucava?Kad nemaju loptu u rukama i kad ne mogu uci u ritam jer ne uzimaju dovoljno suteva.Jednostavno Rasel ih koristi jedino kada treba doci do 10 asistencija.Msm svaka cast njemu na TD ali ocigledno je da on igra za statse.

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Nurkic odlucio pobjednika, od zadnjih 10 koseva dao 6 kad ss lomila utakmica. Portland ne da je pogodio sa ovim trejdom i ljudi jos imaju pravo na prvi pick ove godine. Portland igra timsku igru i glavni je favorit za 8 poziciju za ulazak u playof. Bosnian Beast is back he he he.

Denmla

pre 7 godina

Nekoliko sjajnih stvari se desilo pretodne noci ! Vasington igra vrhunski,sve pohvale Bojanu za partije koje pruza,vidi se da je decku prijala promena da dodje u jednu ozbiljnu play off ekipu! Rasov rekord karijere,koji je ispracen porazom OKC...Za kraj,velicanstveni Dirk!!!
Ko nije imao prilike da gleda tekmu,obavezno neka nadje higlight situacije,kada se iscekuje kos kojim prelazi 30000 poena !!! Jednom recju,LEGENDA !!!

bob

pre 7 godina

Uzalud on ubacuje 58, kad igra za sebe i statistiku. Do sutra pricajte da ima prosek tripl dabl i da asistira igracima, ali kao plej ekipu ne cini boljom. I do sutra pricajte kako nema dobre saigrace i setite se da li uvek dobija ekipa sa boljim imenima? I zbog toga i svega ostalog ne zasluzuje MVP. Sportski pozdrav.

cfc

pre 7 godina

Lideri svih vremena po usage% su kobe kada je imao 36 poena prosecno,jordan kada je imao 37 i iverson kada je imao 32.Njihov usage% nije ni blizu westbrooku koji je pomerio sve granice ove sezone kada je taj parametar u pitanju.Sa westbrookovim usage%,bilo bi normalno da daje preko 40 poena po utakmici.Ovo sto on radi uopste nije toliko impresivno koliko se predstavlja

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Žao mi ovog Vestbruka... Daje 30+ u svakoj, cesto i 40+ poena, i mnogo asistencija, a ostatak tima ne moze ni u pola dobro da ga isprati...

True Batman Fan

pre 7 godina

Rasel je ceo uzaludan! Poguban je za svoj tim i sve igrace oko sebe. Neko treba da mu objasni da je kosarka timski sport i preusmeri ga na street basket. Sada ce se naravno naci oni "iskusni kosarkaski znalci" sa komentarima tipa "a sa kim da igra?" i "nema nikakve saigrace!". Slican primer imate npr u Minesoti. Realno ne bas kvalitetan tim sa dve velike zvezde u usponu (Towns i Wiggins). Kada njih dvojica ubace kombinovano 70 poena, Minesota gubi a kada se poeni raspodele medju ostalim igracima - pobedjuju. Ali usijanim glavama je cak i ocigledne stvari tesko objasniti...

bob

pre 7 godina

Uzalud on ubacuje 58, kad igra za sebe i statistiku. Do sutra pricajte da ima prosek tripl dabl i da asistira igracima, ali kao plej ekipu ne cini boljom. I do sutra pricajte kako nema dobre saigrace i setite se da li uvek dobija ekipa sa boljim imenima? I zbog toga i svega ostalog ne zasluzuje MVP. Sportski pozdrav.

Plantaža

pre 7 godina

Portland protiv Oklahome - negledljivo. Ono veze sa košarkom nije imalo. Mekolum prelazi centar, zeleće se na dvojicu protivnika i 'ispaljujue' šut u petoj sekundi napada. Na drugoj strani Vestbruk dodaje loptu gotovo isključivo kada mora. Naskače na onaj koš kao kuja u teranju. Užasan meč stvarno, užasna košarka.

True Batman Fan

pre 7 godina

Rasel je ceo uzaludan! Poguban je za svoj tim i sve igrace oko sebe. Neko treba da mu objasni da je kosarka timski sport i preusmeri ga na street basket. Sada ce se naravno naci oni "iskusni kosarkaski znalci" sa komentarima tipa "a sa kim da igra?" i "nema nikakve saigrace!". Slican primer imate npr u Minesoti. Realno ne bas kvalitetan tim sa dve velike zvezde u usponu (Towns i Wiggins). Kada njih dvojica ubace kombinovano 70 poena, Minesota gubi a kada se poeni raspodele medju ostalim igracima - pobedjuju. Ali usijanim glavama je cak i ocigledne stvari tesko objasniti...

Vz

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Realno, Jokicu je ovo obicno vece j poslednjih 3 meseca. Placi Mario :)

Denmla

pre 7 godina

Nekoliko sjajnih stvari se desilo pretodne noci ! Vasington igra vrhunski,sve pohvale Bojanu za partije koje pruza,vidi se da je decku prijala promena da dodje u jednu ozbiljnu play off ekipu! Rasov rekord karijere,koji je ispracen porazom OKC...Za kraj,velicanstveni Dirk!!!
Ko nije imao prilike da gleda tekmu,obavezno neka nadje higlight situacije,kada se iscekuje kos kojim prelazi 30000 poena !!! Jednom recju,LEGENDA !!!

Zigzag

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)dobri su obojica,svak na svojoj poziciji....budimo sretni sto nakon godina, u kojima su nasi najbolji igraci igrali u barci i cska ,napokon gledamo reprezentativce u kljucnim rolama u nba klubovima
....

nenad

pre 7 godina

@Mario

Ne nego Ameri kazu i statistika govori . U tekucoj sezoni Jokic ima 26DD i 4 TD , nosilac je igre Denvera , tima kojeg su pre pocetka sezone svi videli kao poslednjeg zajedno sa LAL i pri tom u vecini segmenata igre je u TOP-5 igraca lige i gura ekipu ka PF-u. Za sve ostalo tu je pobeda na OI koja je samo jedna u nizu pobeda zbog kojih ste vi nabili komplekse . Usatalom poredjenje Jokica sa rezervnim igracem je tesko nepoznavanje kosarke i necete vi videti medalju dugo sa takvim razmisljanjima

Davidoff

pre 7 godina

Prije svega prvo i osnovno , gledao sam utakmicu....Da mi je neko rekao prije mjesec dana da će u ekipi koja se bori za play-off , Jusuf Nurkić biti clutch igrač , e svašta bi mu nagovorio...Koliko mu trener vjeruje pokazuje podatak da pored živog Lilarda i CJ , odlučujući napadi u zadnjoj minuti idu na Juku , igrača koji prije mjesec dana bio otpisan , ovdje se pisalo nek se vrati u ABA ligu....Još je sinoć bio loš u prvom poluvremenu , imao 4 faula, e to je samopouzdanje ljudi moji , to je kad ti trener vjeeruje....Svaka čast Portlandu , imaju fantastičan timski duh , sinoć se to baš vidjelo !!! A Westbrook , pa šta reći 58 poena ,a ekipa izguvil... Na 4 razlike za Portland ide time-out za OKC , iz odlične akcije Oladipo pogađa trojku i spušta na jedan razlike....Naravno sljedećih 5 napada Westbrook uzima od koša do koša , čak i poslije ofanzivnog skoka lopta dolazi do njega i odmah pali iz teške situacije....Samo nek još neko napiše da nema sa kime igrati , Oladipo i Kanter sami ko duhovi , ali džaba....

palop

pre 7 godina

@(Mr_Melbourne, 08. mart 2017 09:41)

Pik prve runde, ne prvi pik, a i to je Memfisov pik tako da ce biti pri kraju. Inace slazem se da Nurkic dobro igra, ali se i vidi koliko se nije trudio u Denveru kad je izgubio mestu u startnoj postavi, kao razmazeno deriste, a ne covek koji je placen milione za svoj posao.

cfc

pre 7 godina

Lideri svih vremena po usage% su kobe kada je imao 36 poena prosecno,jordan kada je imao 37 i iverson kada je imao 32.Njihov usage% nije ni blizu westbrooku koji je pomerio sve granice ove sezone kada je taj parametar u pitanju.Sa westbrookovim usage%,bilo bi normalno da daje preko 40 poena po utakmici.Ovo sto on radi uopste nije toliko impresivno koliko se predstavlja

Milan

pre 7 godina

Ima Rasel skime da igra ali on ih ne koristi.Sta mislite kako je ostaloj cetvorici kad gledaju kako se on ispucava?Kad nemaju loptu u rukama i kad ne mogu uci u ritam jer ne uzimaju dovoljno suteva.Jednostavno Rasel ih koristi jedino kada treba doci do 10 asistencija.Msm svaka cast njemu na TD ali ocigledno je da on igra za statse.

WillyWonka

pre 7 godina

Ne sjećam se da je neka razmjena igrača tako dobro došla svima, kao odlazak Nurkića u Portland. Em se Nurkić tamo dobro pokazao, em se Jokić njegovim odlaskom potpuno oslobodio u Denveru. Kad dodam tome ove sjajne partije Bogdanovića, pa standardno više nego dobrog Dragiča, fali mi još Bobi da sve bude super. Nadam se da će i on dobiti svoju priliku. Pratim sve igrače "sa ovih prostora" i uvijek im želim da budu najbolji.

stevan

pre 7 godina

Kad vidis koliko hrvata dolazi na Srbski portal da se hvali svojim kosarkasima , tek onda shvatis koliki smo mi njima ustvari kosarkaski idoli.
Sve najbolje zelim komsijama , i vidimo se na Evropskom (ako uspete da prodjete grupe), izgleda da ste i ove godine po ko zna koji put najtalentovaniji i favoriti za medalju i ponovo bolji nego ikad. (mada kad imate par naturalizovanih Srbina u reprezentaciji, automatski ste pretendent za medalju)

Zoran

pre 7 godina

Ne mogu se oteti dojmu da je Bojan Bogdanovic iritantan lik! Pamtim one zapaljive izjave pre i posle meca sa Srbijom... Tu je pokazao svoje (ne)ljudsko lice... Od tada mu zelim samo sportski neuspeh... Jos kad se tu nadje kompleksas i pseudo Hrvat Petrovic, coveku dodje muka. I da... Da je posten, igrao bi za maticnu BiH...

NNN

pre 7 godina

Čim izgubi Oklahoma odma' Vestbuk nema pojma, siluje i slične gluposti...
čovek sinoć šutirao preko 50% i to sve iz šuteva koje je sam izgradio i imao 9 asistencija
Dok je bio u igri Oklahoma imala +7, znači kada je bio na klupi bili su na -12

Don Vito

pre 7 godina

onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Hezonja, jes' to ti? Pozdravi tetku iz Dubrovnika!

palop

pre 7 godina

@(True Batman Fan, 08. mart 2017 09:40)

Gledao sam prvo poluvreme sinoc i Oklahoma bukvalno nije sposobna da postigne kos kada je Westbrook na klupi. Vode preko 10 razlike kad izadje i gube par razlike u momentu kada se on vraca u igru. Uglavnom ne volim te igrace koji soliraju, ali Okc bez njega u rangu Lejkersa i Finiks, znaci zacelje konferencije...

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Nurkic odlucio pobjednika, od zadnjih 10 koseva dao 6 kad ss lomila utakmica. Portland ne da je pogodio sa ovim trejdom i ljudi jos imaju pravo na prvi pick ove godine. Portland igra timsku igru i glavni je favorit za 8 poziciju za ulazak u playof. Bosnian Beast is back he he he.

drago

pre 7 godina

Hahaha ovakav bezobrazluk je nevidjen. Bojan uvjerljivo najbolji na terenu a ni slovom nije spomenut. Zabio 29 koseva iz 9 suteva! Stavio 16/16 penale kao niko nikad! Imao 9 skokova. 14 koseva dao od sredine trece do kraja a dobili 4 razlike, Beal 5. Beal sa druge strane 3 minute vise, 11 suteva vise, 6 skokova manje, popio 4 banane i +/- razlika njemu minus 32! A covjek odigrao odlicnu utakmicu, zabio 25 koseva, 50% suta.
Ni proslu nije spomenut kad je postao prvi u 56 godina Washingtona koji je zabio 8 trica sa klupe a tek 5. ukupno.
Govorili ste kako jw u Netsima dobar jer su oni losi a da ovdje nece igrati a on jos bolji. Sutira trice 60%, za dva 50%, slobodna 29/29!!! A i dalje ce jer je cesto sam na trici koja mu nije jedino rjesenhe jer se lijepo sinoc vidjelo da ima i ulaz (sva ta silna slobodna).
Momak igra nasmijan i motiviran, bori se u obrani odlicno. Vidjelo se protiv vas jos ljetos da je uvjerljivo najbolji na Balkanu (sad je iskocio Jokic).

Objavite komentar, nikog ne vrijedjam

Rocky Balboa

pre 7 godina

Jbt al prangija ovaj Bogdanovic od kako je stigao u Wizardse, alal vera...
(ackodelija, 08. mart 2017 09:37)čovjek je klasični killer,samo mora imati normalan tim

ANAN

pre 7 godina

(Mr_Melbourne, 8. mart 2017 09:41

Čemu minusi na ovaj komentar? ako ste gledali utakmicu vidjeli ste sta je Nurkic uradio,a rekli ste da ce u Solnok....

NN lice

pre 7 godina

Aj da se i ja uključim oko najinteresantnije utakmice sinoć. Vestbruk često jeste silovatelj ali sinoć to nije bio u tolikoj meri. Išlo ga je i on je koristio napade. Na samom kraju utakmice je imao u nekoliko navrata, verujem, bolja rešenja nego što je sam završavao, ali treba uzeti u obzir da je i jedna od bitnih stvari u NBA da se zna ko završava napade u kojim trenucima. Sinoć je klupa izgubila utakmicu za OKC.
Meni je mnogo drago da je Nurkić došao u sredinu u koju se uklapa. On je vrlo talentovan centar i mislim da je Portland napravio dobar dil, ali ne mislim ni da je Denver loše prošao (iako bih očekivao da su mogli da ga utope a da ne daju pik prve runde, makar i ovaj koji je tako nisko). Ono što je trebalo Nurkiću to je jaka bekovska linija koju Denver nema, dok je Portlandova jedna od najjačih u ligi. Ipak nije sinoć bila njegova utakmica iako mu je statistika dobra i Portland je značajno boje izgledao da nižom postavim kada Nurkić nije bio u igri. Ali samo neka nastavi jer trener ima poverenja u njega i očekujem da postane jedan od boljih visokih u ligi.

Filip998

pre 7 godina

Kako uopste neko ko prati kosarku moze da kaze da Westbrook unistava Oklahomu, to mi nije jasno... Covek ima ubedljivo najveci substitution +/-, I to nerealno veliki... Sto znaci da kad izadje iz igre, njegov tim krene da se raspada... Danas je taj +/-bio +19, i onda dodje neko i kaze za coveka koji je dao 58 poena, uz sut iz igre preko 50%, i uz sve to i 9 asistencija, da je obican nabijac statistike i da unistava svoj tim... Neverovatno..

mare

pre 7 godina

Mislim da je katastrofa da si NBA igrač i da si u timu sa Rasom, lik uzeo 40 šuteva? Koji privatnik majko moja, Oladipo ne može ni da dodje do lopte od njega a ostali.
Kako ti igrači da imaju statistiku?

загор

pre 7 godina

и после што је дурент отишао? јок, него ће да остане. и нека је отишао у голден стејт, за инат вестбруку. "лепо каже чарлс баркли" - вестбрук је штетан по екипу.

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Svaka cast na 58 poena ,ali samo je jedan covek uspeo sam da dovede svoj tim do NBA finala ,a to je Alen Iverson iii to u kakvoj konkurenciji !
A ocaj BRUK ako nastavi da igra samo za svoju statistiku i svoj ego, niko ga nece ni spominjati kada zavrsi karijeru.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Žao mi ovog Vestbruka... Daje 30+ u svakoj, cesto i 40+ poena, i mnogo asistencija, a ostatak tima ne moze ni u pola dobro da ga isprati...

The Rock

pre 7 godina

Glupo je da se kao deca raspravljamo oko toga jel bolji naš Jokić ili njihov Bogdanović, Šarić i ne znam ko. Ali kad Hrvati nagrnu na srpski sajt da kukaju kako se u izveštaju šturo pominje Bogdanović, valjda žele ne znam kakve hvalospeve i kada krenu da uzdižu Bogdanovića, onda me to prilično izirititra, toliko da moram nešto i da napišem. Ovakva utakmica Bogdanovića je za Jokića postala sasvim uobičajena i čak se više i ne ložimo kad tako odigra. Bogdanović je nesumnjivo dobar košarkaš, ali prilično jednodimenzionalan iako mu je ta dimenzija zaista odlična, pritom je rezervista i prilično nekonstantan, jedan dan 29 poena, drugi 6 i tako često. S druge strane, Jokić je dosta mlađi, a već sada glavna zvezda tima, mnogo kompletniji igrač, mislim da je na 5 mestu lige po broju 3D, ima ih 4, o DD da i ne govorimo. Čovek ima skok, asistenciju, šut za 3, igru na postu, jednom rečju sve, jedino mu još odbrana škripi, ali to dolazi do izražaja zbog toga što u Denveru bukvalno niko ne igra odbranu. I na kraju, Bogdanović šutne 16-16 slobodna bacanja, a Jokić neko veče 13-15 iz igre ili u Medisonu 17-23. Pa sad ajde da merimo ko je bolji.

Dj

pre 7 godina

Oklahoma je bolesna ekipa, ne moze to tako da se radi, ostali ispadaju invalidi pored Rassela
Totalno nemotivisani, pa kako bi kad igraju za klub Rassel Westbrook

dalibor79

pre 7 godina

drago sve je to lepo. ali bi mene kao i mnoge ovde zanimali podatci koliko poraza ima bogdanovic protiv srbije a koliko pobeda?:) cisto onako pitam.s

Penny

pre 7 godina

@filip998
Pa upravo se i radi o tome sto je RW tim podredio sebi i kad on izadje iz igre ne mogu da se sastave. Poenta je da i ostali u timu udju u formu, da se akcije igraju za njih itd. RW je klasican basketas...

moje skromno misljenje

pre 7 godina

Ovo vase pljuvanje Westbrooka posle poraza a onda njegovo uzdizanje kada OKC pobedi je stvarno tesko gledati,dojadili su mi svi ovi kosarkaski steucnjaci koji pricaju da je Russ poguban za ekipu,pa ko ima malo mozga,ili barem ako nema mozga onda ima oci da pogleda +/-,mada nema veze samo se nasmejem kad vidim sve.

Хумска БГ

pre 7 godina

Пријатељу мој паметни, што шаљеш једног Вестбрука на стрит баскет, ајде само замисли да човек оде из Оклахоме као Дурент, колико би онда поена по мечу давали и где би били на табели и колико би побеђивали?
Замисли да им Кантер, Адамс, Оладипо буду лидери и да се што ти кажеш "комбинују"... Но добро, барем би имали предност при узимању клинаца са драфта па би за једно 5 година можда и било нешто од њих... нека борба за плеј-оф...

Opet

pre 7 godina

Kazem svaka cast Vestbruku ,al on igra bez imalo razmisljanja .Moze on do sutra da leti kad u par minuta upropasti sve sto je uradio .Ispuca bez mozga par lopti i proda jos par i to je to .Nie problem sut ,vec to sto se zalece ko budala u vecini slucajeva ,totalna igra na surovu snagu brzinu i energiju ,od prvog do poslednjeg trenutka ,a protiv jacih ekipa to ne prolazi .NIje tacno da bas nema saigrace ,imu tu par dobrih igraca ,evo sad imaju konacno i dobrog sutera kao sto je Mekdermot ,al ovaj nikom loptu nece da odlozi .Sad su izgubili cetiri za redom ,sedmi su mada mogu da budu i peti na kraju ,al tesko jer su u ocajnoj formi .Ostanu li na ovoj poziciji nalecu na Sparse i Voriorse a jednima i drugima tesko da mogu da uzmu i jednu pobedu .

Oxi

pre 7 godina

Bojan Bogdanovic ne samo da potice od Srba iz Paganije, vec je Zapadnoj Hercegovini i Hrvatima u BiH danas maticna drzava vise Republika Srpska od cije sudbine zavisi i njihova, nego Republika Hrvatska koja ih je izdala i prodala u zamenu za Krajinu. Gledano cisto kosarkaski, Bogdanovic mnogo podseca na Stojakovica, to su ta snazna niska krila koja izvanredno sutiraju za tri i odlicno koriste mis mec situacije blizu kosa. Odlican igrac, nikada nece biti kao najboljih hrvatski kosarkas ikada Toni Kukoc, ali vec je sada u NBA po mnogo cemu bolji od onog bivseg Srbina iz Trebinja Drazena Petrovica.

Bya-Bya

pre 7 godina

@(Oxi, 8. mart 2017 12:42)

Njemu je valjda porodica poreklom iz Leskovca, ovaj 'naš' Jugosloven je poreklom iz tog krša(vidi se odmah da je gubitnik)

Mr_Melbourne

pre 7 godina

Nurkic odlucio pobjednika, od zadnjih 10 koseva dao 6 kad ss lomila utakmica. Portland ne da je pogodio sa ovim trejdom i ljudi jos imaju pravo na prvi pick ove godine. Portland igra timsku igru i glavni je favorit za 8 poziciju za ulazak u playof. Bosnian Beast is back he he he.

THE FINAL CUT

pre 7 godina

Žao mi ovog Vestbruka... Daje 30+ u svakoj, cesto i 40+ poena, i mnogo asistencija, a ostatak tima ne moze ni u pola dobro da ga isprati...

Zoran

pre 7 godina

Ne mogu se oteti dojmu da je Bojan Bogdanovic iritantan lik! Pamtim one zapaljive izjave pre i posle meca sa Srbijom... Tu je pokazao svoje (ne)ljudsko lice... Od tada mu zelim samo sportski neuspeh... Jos kad se tu nadje kompleksas i pseudo Hrvat Petrovic, coveku dodje muka. I da... Da je posten, igrao bi za maticnu BiH...

Oxi

pre 7 godina

Bojan Bogdanovic ne samo da potice od Srba iz Paganije, vec je Zapadnoj Hercegovini i Hrvatima u BiH danas maticna drzava vise Republika Srpska od cije sudbine zavisi i njihova, nego Republika Hrvatska koja ih je izdala i prodala u zamenu za Krajinu. Gledano cisto kosarkaski, Bogdanovic mnogo podseca na Stojakovica, to su ta snazna niska krila koja izvanredno sutiraju za tri i odlicno koriste mis mec situacije blizu kosa. Odlican igrac, nikada nece biti kao najboljih hrvatski kosarkas ikada Toni Kukoc, ali vec je sada u NBA po mnogo cemu bolji od onog bivseg Srbina iz Trebinja Drazena Petrovica.

bob

pre 7 godina

Uzalud on ubacuje 58, kad igra za sebe i statistiku. Do sutra pricajte da ima prosek tripl dabl i da asistira igracima, ali kao plej ekipu ne cini boljom. I do sutra pricajte kako nema dobre saigrace i setite se da li uvek dobija ekipa sa boljim imenima? I zbog toga i svega ostalog ne zasluzuje MVP. Sportski pozdrav.

True Batman Fan

pre 7 godina

Rasel je ceo uzaludan! Poguban je za svoj tim i sve igrace oko sebe. Neko treba da mu objasni da je kosarka timski sport i preusmeri ga na street basket. Sada ce se naravno naci oni "iskusni kosarkaski znalci" sa komentarima tipa "a sa kim da igra?" i "nema nikakve saigrace!". Slican primer imate npr u Minesoti. Realno ne bas kvalitetan tim sa dve velike zvezde u usponu (Towns i Wiggins). Kada njih dvojica ubace kombinovano 70 poena, Minesota gubi a kada se poeni raspodele medju ostalim igracima - pobedjuju. Ali usijanim glavama je cak i ocigledne stvari tesko objasniti...

NNN

pre 7 godina

Čim izgubi Oklahoma odma' Vestbuk nema pojma, siluje i slične gluposti...
čovek sinoć šutirao preko 50% i to sve iz šuteva koje je sam izgradio i imao 9 asistencija
Dok je bio u igri Oklahoma imala +7, znači kada je bio na klupi bili su na -12

Plantaža

pre 7 godina

Portland protiv Oklahome - negledljivo. Ono veze sa košarkom nije imalo. Mekolum prelazi centar, zeleće se na dvojicu protivnika i 'ispaljujue' šut u petoj sekundi napada. Na drugoj strani Vestbruk dodaje loptu gotovo isključivo kada mora. Naskače na onaj koš kao kuja u teranju. Užasan meč stvarno, užasna košarka.

drago

pre 7 godina

Hahaha ovakav bezobrazluk je nevidjen. Bojan uvjerljivo najbolji na terenu a ni slovom nije spomenut. Zabio 29 koseva iz 9 suteva! Stavio 16/16 penale kao niko nikad! Imao 9 skokova. 14 koseva dao od sredine trece do kraja a dobili 4 razlike, Beal 5. Beal sa druge strane 3 minute vise, 11 suteva vise, 6 skokova manje, popio 4 banane i +/- razlika njemu minus 32! A covjek odigrao odlicnu utakmicu, zabio 25 koseva, 50% suta.
Ni proslu nije spomenut kad je postao prvi u 56 godina Washingtona koji je zabio 8 trica sa klupe a tek 5. ukupno.
Govorili ste kako jw u Netsima dobar jer su oni losi a da ovdje nece igrati a on jos bolji. Sutira trice 60%, za dva 50%, slobodna 29/29!!! A i dalje ce jer je cesto sam na trici koja mu nije jedino rjesenhe jer se lijepo sinoc vidjelo da ima i ulaz (sva ta silna slobodna).
Momak igra nasmijan i motiviran, bori se u obrani odlicno. Vidjelo se protiv vas jos ljetos da je uvjerljivo najbolji na Balkanu (sad je iskocio Jokic).

Objavite komentar, nikog ne vrijedjam

Filip998

pre 7 godina

Kako uopste neko ko prati kosarku moze da kaze da Westbrook unistava Oklahomu, to mi nije jasno... Covek ima ubedljivo najveci substitution +/-, I to nerealno veliki... Sto znaci da kad izadje iz igre, njegov tim krene da se raspada... Danas je taj +/-bio +19, i onda dodje neko i kaze za coveka koji je dao 58 poena, uz sut iz igre preko 50%, i uz sve to i 9 asistencija, da je obican nabijac statistike i da unistava svoj tim... Neverovatno..

cfc

pre 7 godina

Lideri svih vremena po usage% su kobe kada je imao 36 poena prosecno,jordan kada je imao 37 i iverson kada je imao 32.Njihov usage% nije ni blizu westbrooku koji je pomerio sve granice ove sezone kada je taj parametar u pitanju.Sa westbrookovim usage%,bilo bi normalno da daje preko 40 poena po utakmici.Ovo sto on radi uopste nije toliko impresivno koliko se predstavlja

stevan

pre 7 godina

Kad vidis koliko hrvata dolazi na Srbski portal da se hvali svojim kosarkasima , tek onda shvatis koliki smo mi njima ustvari kosarkaski idoli.
Sve najbolje zelim komsijama , i vidimo se na Evropskom (ako uspete da prodjete grupe), izgleda da ste i ove godine po ko zna koji put najtalentovaniji i favoriti za medalju i ponovo bolji nego ikad. (mada kad imate par naturalizovanih Srbina u reprezentaciji, automatski ste pretendent za medalju)

moje skromno misljenje

pre 7 godina

Ovo vase pljuvanje Westbrooka posle poraza a onda njegovo uzdizanje kada OKC pobedi je stvarno tesko gledati,dojadili su mi svi ovi kosarkaski steucnjaci koji pricaju da je Russ poguban za ekipu,pa ko ima malo mozga,ili barem ako nema mozga onda ima oci da pogleda +/-,mada nema veze samo se nasmejem kad vidim sve.

nenad

pre 7 godina

@Mario

Ne nego Ameri kazu i statistika govori . U tekucoj sezoni Jokic ima 26DD i 4 TD , nosilac je igre Denvera , tima kojeg su pre pocetka sezone svi videli kao poslednjeg zajedno sa LAL i pri tom u vecini segmenata igre je u TOP-5 igraca lige i gura ekipu ka PF-u. Za sve ostalo tu je pobeda na OI koja je samo jedna u nizu pobeda zbog kojih ste vi nabili komplekse . Usatalom poredjenje Jokica sa rezervnim igracem je tesko nepoznavanje kosarke i necete vi videti medalju dugo sa takvim razmisljanjima

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Svaka cast na 58 poena ,ali samo je jedan covek uspeo sam da dovede svoj tim do NBA finala ,a to je Alen Iverson iii to u kakvoj konkurenciji !
A ocaj BRUK ako nastavi da igra samo za svoju statistiku i svoj ego, niko ga nece ni spominjati kada zavrsi karijeru.

Milan

pre 7 godina

Ima Rasel skime da igra ali on ih ne koristi.Sta mislite kako je ostaloj cetvorici kad gledaju kako se on ispucava?Kad nemaju loptu u rukama i kad ne mogu uci u ritam jer ne uzimaju dovoljno suteva.Jednostavno Rasel ih koristi jedino kada treba doci do 10 asistencija.Msm svaka cast njemu na TD ali ocigledno je da on igra za statse.

Хумска БГ

pre 7 godina

Пријатељу мој паметни, што шаљеш једног Вестбрука на стрит баскет, ајде само замисли да човек оде из Оклахоме као Дурент, колико би онда поена по мечу давали и где би били на табели и колико би побеђивали?
Замисли да им Кантер, Адамс, Оладипо буду лидери и да се што ти кажеш "комбинују"... Но добро, барем би имали предност при узимању клинаца са драфта па би за једно 5 година можда и било нешто од њих... нека борба за плеј-оф...

Vz

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Realno, Jokicu je ovo obicno vece j poslednjih 3 meseca. Placi Mario :)

dalibor79

pre 7 godina

drago sve je to lepo. ali bi mene kao i mnoge ovde zanimali podatci koliko poraza ima bogdanovic protiv srbije a koliko pobeda?:) cisto onako pitam.s

Don Vito

pre 7 godina

onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)
Hezonja, jes' to ti? Pozdravi tetku iz Dubrovnika!

Davidoff

pre 7 godina

Prije svega prvo i osnovno , gledao sam utakmicu....Da mi je neko rekao prije mjesec dana da će u ekipi koja se bori za play-off , Jusuf Nurkić biti clutch igrač , e svašta bi mu nagovorio...Koliko mu trener vjeruje pokazuje podatak da pored živog Lilarda i CJ , odlučujući napadi u zadnjoj minuti idu na Juku , igrača koji prije mjesec dana bio otpisan , ovdje se pisalo nek se vrati u ABA ligu....Još je sinoć bio loš u prvom poluvremenu , imao 4 faula, e to je samopouzdanje ljudi moji , to je kad ti trener vjeeruje....Svaka čast Portlandu , imaju fantastičan timski duh , sinoć se to baš vidjelo !!! A Westbrook , pa šta reći 58 poena ,a ekipa izguvil... Na 4 razlike za Portland ide time-out za OKC , iz odlične akcije Oladipo pogađa trojku i spušta na jedan razlike....Naravno sljedećih 5 napada Westbrook uzima od koša do koša , čak i poslije ofanzivnog skoka lopta dolazi do njega i odmah pali iz teške situacije....Samo nek još neko napiše da nema sa kime igrati , Oladipo i Kanter sami ko duhovi , ali džaba....

Denmla

pre 7 godina

Nekoliko sjajnih stvari se desilo pretodne noci ! Vasington igra vrhunski,sve pohvale Bojanu za partije koje pruza,vidi se da je decku prijala promena da dodje u jednu ozbiljnu play off ekipu! Rasov rekord karijere,koji je ispracen porazom OKC...Za kraj,velicanstveni Dirk!!!
Ko nije imao prilike da gleda tekmu,obavezno neka nadje higlight situacije,kada se iscekuje kos kojim prelazi 30000 poena !!! Jednom recju,LEGENDA !!!

palop

pre 7 godina

@(True Batman Fan, 08. mart 2017 09:40)

Gledao sam prvo poluvreme sinoc i Oklahoma bukvalno nije sposobna da postigne kos kada je Westbrook na klupi. Vode preko 10 razlike kad izadje i gube par razlike u momentu kada se on vraca u igru. Uglavnom ne volim te igrace koji soliraju, ali Okc bez njega u rangu Lejkersa i Finiks, znaci zacelje konferencije...

The Rock

pre 7 godina

Glupo je da se kao deca raspravljamo oko toga jel bolji naš Jokić ili njihov Bogdanović, Šarić i ne znam ko. Ali kad Hrvati nagrnu na srpski sajt da kukaju kako se u izveštaju šturo pominje Bogdanović, valjda žele ne znam kakve hvalospeve i kada krenu da uzdižu Bogdanovića, onda me to prilično izirititra, toliko da moram nešto i da napišem. Ovakva utakmica Bogdanovića je za Jokića postala sasvim uobičajena i čak se više i ne ložimo kad tako odigra. Bogdanović je nesumnjivo dobar košarkaš, ali prilično jednodimenzionalan iako mu je ta dimenzija zaista odlična, pritom je rezervista i prilično nekonstantan, jedan dan 29 poena, drugi 6 i tako često. S druge strane, Jokić je dosta mlađi, a već sada glavna zvezda tima, mnogo kompletniji igrač, mislim da je na 5 mestu lige po broju 3D, ima ih 4, o DD da i ne govorimo. Čovek ima skok, asistenciju, šut za 3, igru na postu, jednom rečju sve, jedino mu još odbrana škripi, ali to dolazi do izražaja zbog toga što u Denveru bukvalno niko ne igra odbranu. I na kraju, Bogdanović šutne 16-16 slobodna bacanja, a Jokić neko veče 13-15 iz igre ili u Medisonu 17-23. Pa sad ajde da merimo ko je bolji.

ANAN

pre 7 godina

(Mr_Melbourne, 8. mart 2017 09:41

Čemu minusi na ovaj komentar? ako ste gledali utakmicu vidjeli ste sta je Nurkic uradio,a rekli ste da ce u Solnok....

загор

pre 7 godina

и после што је дурент отишао? јок, него ће да остане. и нека је отишао у голден стејт, за инат вестбруку. "лепо каже чарлс баркли" - вестбрук је штетан по екипу.

mare

pre 7 godina

Mislim da je katastrofa da si NBA igrač i da si u timu sa Rasom, lik uzeo 40 šuteva? Koji privatnik majko moja, Oladipo ne može ni da dodje do lopte od njega a ostali.
Kako ti igrači da imaju statistiku?

Zigzag

pre 7 godina

I onda neko kaze da je Jokic bolji od godinama dokazanog Bojana. Ustvari Srbi kazu.
(Mario, 08. mart 2017 09:46)dobri su obojica,svak na svojoj poziciji....budimo sretni sto nakon godina, u kojima su nasi najbolji igraci igrali u barci i cska ,napokon gledamo reprezentativce u kljucnim rolama u nba klubovima
....

Rocky Balboa

pre 7 godina

Jbt al prangija ovaj Bogdanovic od kako je stigao u Wizardse, alal vera...
(ackodelija, 08. mart 2017 09:37)čovjek je klasični killer,samo mora imati normalan tim

WillyWonka

pre 7 godina

Ne sjećam se da je neka razmjena igrača tako dobro došla svima, kao odlazak Nurkića u Portland. Em se Nurkić tamo dobro pokazao, em se Jokić njegovim odlaskom potpuno oslobodio u Denveru. Kad dodam tome ove sjajne partije Bogdanovića, pa standardno više nego dobrog Dragiča, fali mi još Bobi da sve bude super. Nadam se da će i on dobiti svoju priliku. Pratim sve igrače "sa ovih prostora" i uvijek im želim da budu najbolji.

NN lice

pre 7 godina

Aj da se i ja uključim oko najinteresantnije utakmice sinoć. Vestbruk često jeste silovatelj ali sinoć to nije bio u tolikoj meri. Išlo ga je i on je koristio napade. Na samom kraju utakmice je imao u nekoliko navrata, verujem, bolja rešenja nego što je sam završavao, ali treba uzeti u obzir da je i jedna od bitnih stvari u NBA da se zna ko završava napade u kojim trenucima. Sinoć je klupa izgubila utakmicu za OKC.
Meni je mnogo drago da je Nurkić došao u sredinu u koju se uklapa. On je vrlo talentovan centar i mislim da je Portland napravio dobar dil, ali ne mislim ni da je Denver loše prošao (iako bih očekivao da su mogli da ga utope a da ne daju pik prve runde, makar i ovaj koji je tako nisko). Ono što je trebalo Nurkiću to je jaka bekovska linija koju Denver nema, dok je Portlandova jedna od najjačih u ligi. Ipak nije sinoć bila njegova utakmica iako mu je statistika dobra i Portland je značajno boje izgledao da nižom postavim kada Nurkić nije bio u igri. Ali samo neka nastavi jer trener ima poverenja u njega i očekujem da postane jedan od boljih visokih u ligi.

Opet

pre 7 godina

Kazem svaka cast Vestbruku ,al on igra bez imalo razmisljanja .Moze on do sutra da leti kad u par minuta upropasti sve sto je uradio .Ispuca bez mozga par lopti i proda jos par i to je to .Nie problem sut ,vec to sto se zalece ko budala u vecini slucajeva ,totalna igra na surovu snagu brzinu i energiju ,od prvog do poslednjeg trenutka ,a protiv jacih ekipa to ne prolazi .NIje tacno da bas nema saigrace ,imu tu par dobrih igraca ,evo sad imaju konacno i dobrog sutera kao sto je Mekdermot ,al ovaj nikom loptu nece da odlozi .Sad su izgubili cetiri za redom ,sedmi su mada mogu da budu i peti na kraju ,al tesko jer su u ocajnoj formi .Ostanu li na ovoj poziciji nalecu na Sparse i Voriorse a jednima i drugima tesko da mogu da uzmu i jednu pobedu .

Dj

pre 7 godina

Oklahoma je bolesna ekipa, ne moze to tako da se radi, ostali ispadaju invalidi pored Rassela
Totalno nemotivisani, pa kako bi kad igraju za klub Rassel Westbrook

Bya-Bya

pre 7 godina

@(Oxi, 8. mart 2017 12:42)

Njemu je valjda porodica poreklom iz Leskovca, ovaj 'naš' Jugosloven je poreklom iz tog krša(vidi se odmah da je gubitnik)

Penny

pre 7 godina

@filip998
Pa upravo se i radi o tome sto je RW tim podredio sebi i kad on izadje iz igre ne mogu da se sastave. Poenta je da i ostali u timu udju u formu, da se akcije igraju za njih itd. RW je klasican basketas...

palop

pre 7 godina

@(Mr_Melbourne, 08. mart 2017 09:41)

Pik prve runde, ne prvi pik, a i to je Memfisov pik tako da ce biti pri kraju. Inace slazem se da Nurkic dobro igra, ali se i vidi koliko se nije trudio u Denveru kad je izgubio mestu u startnoj postavi, kao razmazeno deriste, a ne covek koji je placen milione za svoj posao.