Sreda, 01.03.2017.

21:00

Terzić: Zašto Vujović, a ne Mažić?

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić nezadovoljan je odlukom FSS da Majo Vujović bude glavni arbitar 153. 'večitog derbija'.

Izvor: B92

Terziæ: Zašto Vujoviæ, a ne Mažiæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

antiDebil

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. mart 2017 23:54)

Naravno nakazo da se ocekuje kradja NEVIDJENIH razmera !!!
Kada Dusan, zvezdas u srcu, Mrakic delegira Maju, zivotna zelja mi je da sviram penal za zvezdu u 90 minutu, Vujevica i to u Kokeza Kancelar super ligi a komentar na sve to daje Zvezdan, po zvezdi sam dobio ime, Terzic u tim uslovima spektakl ne moze da izostane !
Videcemo da li ce se nakon utakmice na areni pojaviti neki strucnjak iz FSS koji je analizirati facijalne ekspresije igraca Partizana, po principu ,,na licu igraca Partizana se vidi da je pokusao da iscenira penal'', ili ce se taj vec poprilicno imbecilni nivo analize podici na neki novi, za sada nepoznati i nevidjeni nivo !

more su koke

pre 7 godina

Sta je grobari malo vam je bilo 6 toletovih titula pa sad kukate i lelecete po komentarima? Ja sam vam lepo govorio da ce doci kraj vasoj bahatosti i da ce vam se ista obiti o glavu. Sad gledajte i placite jer ste sve ovo i jos gore od ovoga zasluzili. Uzdravlje :)

bgd 1976

pre 7 godina

jasno je da je ovo saopstenje mazanje ociju nije to velika filozofija ali da napomenem ili opomenem sve u ovoj drzavi ,ne igrajte se bes nas navijaca PARTIZANA je velika ne nije to nikakva frustracija nego B E S u subotu moze da se desi svasta ako ne odustanete od sada je vec jasno vaseg podmuklog plana ovo kazem jel posle moze da bude kasno ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic Partizanov sudija? Hahaha, pa samo ukucajte na youtube ime Majo Vujovic i sve ce vam biti jasno... voleo bih kada bi derbi sudio strani sudija i to da se ne zna ime sudije sve do utakmice... pa da vidimo ko je bolji, samo posteno za spas Srpskog fudbal, ako mu uopste ima spasa u ovoj drzavi...

Sergio

pre 7 godina

Majo inače sudi za Zvezdu. Ovo treba da nam "zamaže" oči, kao Zvezda je protiv Maja, da ne bude posle sumnjivo. Inače, naš fudbal jeste propao, ali kakva bi mi zemlja bili ako postoji samo jedan sudija koji može da sudi? Ne postoje dvojica? Pa onda treba da ukinemo fudbal za sva vremena...

Bili Majer

pre 7 godina

Alo , Srbi !!! Znate li koliko je fudbal bitan u ovom trenutku.Svadjate se i mrzite oko gluposti a zemlja nam se raspada,u kanalu smo,spremaju nam se opasne stvari,nemate pojma sta se desava u regionu a vi se svadjate oko fudbala ?????? Dodjite sebi,neće nas biti,razmislite...

Fog

pre 7 godina

Ovo da se zamazu tragovi. Jasno je da je Majo Vujović Zvezdin sudija. Samo treba pogledati koje im je utakmice sudio, koliko je bilo penala i iskljucenja u korist Zvezde.
Pametnome (a neostrascenom) dosta.

Antidervis - vase je proslo!

pre 7 godina

Ma sve jasno!!!

Mazic je odbio da svira penal za Partizan, ako isti ne bude napravljen. On nece da blati svoju internacionalnu karijeru.

Vujovic nema internacionalnu karijeru i nema nikakav problem da svira kako mu je receno...


Dobro je sto je stigla rekacija, da ne ispadne da nemamo pijma o cemu se radi. Sve je savrseno jasno - Mazica ne mogu da kupe, covek ima grandiozno ime na evropskom nivou. Vujovica je lako zrtvovati.

Solunac

pre 7 godina

Predstava "putno pozoristance puž" i dete od 5 godina zna da je ovo samo farsa nalogodavca koji vice drste lopova, ovde u Novom Sadu i okolini svi ga znaju kao najzagrizenijeg cigana a onaj antologijski start golmana Bajkovica kada je Maj-gerijem nabo onog jadnog coveka i to kao zadnji igrac Majo je sudio aut pa onda Kasalica kada je udarao pesnicama po glavi odbrambenog igraca Niša a ovaj se pravio slep i takvih primera kolko hoces al eto ljudi bez morala i srama moraju da zamazu oči "zvezdaskoj javnosti" ko sto kaze čika sa poternice, mene jedino sto boli je da se moj klub nije pobunio protiv doticnog gospodina sto samo dokazuje da smo i mi postali "napredan klub" u svakom smislu te reci

lka

pre 7 godina

Sram bas bilo gospodine Terziću!!!Niste zadovoljni obezbedjenom titulom od strane drzave,već bi i da Partizanu ne dosude penal! (Hvozden, 01. mart 2017 21:09)

a sad ne razumem jel to pod obavezno da bude penal,jel to vec dogovoren penal za Partizan,pa sad neko nece da svira.Kakav komentar bize sacuvaj.

Nebojsa

pre 7 godina

Ne slazem se sa Terzicem sto je prokomentarisao odluku FSS da ne sudi Mazic veciti derbi .
Treba pruziti i drugim sudijama da bar jedan derbi u toku sezone osude , otici ce Mazic a sta cemo posle .
Drugo ovaj derbi ne odlucuje titulu i da pobedi C.Zvezda a ima jos derbi do kraja sezone pa taj neka sudi Mazic.
Zato ne treba dizati tenziju oko sudije ocekujem da se on ne vidi na terenu i gledamo dobar fudbal .

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Dzoni

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=11&nav_id=1175532

Malo o sudjenju Vujovica, okoreli navijac zvezde, onaj koji se pred "svedocima" prica kako mu je najveca zelja da svira penal, iskljucuje igraca Borca vec u 20 minutu bez razloga...

Markoni33

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ostavio bih po strani navijanje. Pitam se kako neki sudija da dostigne nivo Mazica ako ne moze ni nas derbi da sudi ?!

Filip Must Play

pre 7 godina

Tzv. spin, statistički preko 100 suđenih mečeva Zvezdi, samo 1 poraz, 4 suspenzije dobio zbog pristrasnog suđenja zvezdi i grešaka u njenu korist.

Nole

pre 7 godina

?"Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", rekao je Terzić.

To je kao kada bi iz nekadasnje "Zastave" rekli --- kada neki inzenjer dostigne nivo npr.Schillera iz BMW-a onda nema problema da radi u Zastavi. Sasvim skromno. Bas Andjelkovicu i Tavambi treba covek koji je delio pravdu Messiju i Ronaldu. Kakav ultimativni nastup. Ili sudija iz LS ili niko.

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, ajde za promenu skinite se vise sa vesti i idite malo na stadion, gledajte nekad uzivo taj vas Partizan umesto sto vam stadion zvrji prazan, a vi ovde neprestano visite. Citav dan ste pljuvali Mazica - pa ako on moze da sudi Bajern-Arsenal i Super kup Evrope, moze vala i ovaj usporeni snimak od naseg fudbala i derbija. Nije vam valjao citav dan, sada vam ne valja Majo, a koga biste vi? Da vratimo iz penzije Veselinovica, koji vam je poklonio kup protiv Vojvodine mozda? Naviklo to da kuka i spinuje godinama unazad, a obavezno se komentarise i spinuje svaka izjava uz Zvezde. Oladite malo, a mi cemo vas svakako oladiti u subotu, ne berite brige.

pedja 71

pre 7 godina

Zasto? Da bi grobari kmecali.

P.S. Ovi sto pisu da smo zlo od kluba, neka se osvrnu ka svojoj upravi, biografiji, itd.
Da to kaze navijac Radnickog npr., pa ajde nekako, ali navijac Partizana?

antiDebil

pre 7 godina

Hahahaaahahah hahaahahah hahahha pa ovo je predobro !
Mrakicu, Kokeza, Surbatovicu, Bunjevcevicu, Vucicu, Vesicu i ostala bagro sram vas bilo sto ste izabrali grobara Maju da nam sudi u derbiju, hahahhahh hahahahhah.......

Vladimir

pre 7 godina

FK Partizan alibi ...Covek bi pomislio da je taj klub preposren,da oni samo postoje da izvedu ljude na pravi put ,da igraci igraju iz ljubavi ,navijaci borci za mir u svetu ...Ne mogu da prezale najvecu legendu kluba takodje prepostenog Toleta ,coveka koji im je doneo najvise titula u istoriji...O njihovom postenju jos je i Mateus pisao u biografiji

Vetar u ledja..

pre 7 godina

Cekajte malo.. Kada su rekli da ce Mazic da sudi vi ste poceli pa da, evo penala za Zvezdu, on ce da svira sve za Zvezdu itd.. Sada promenili sudiju vi opet isto.... Vi stvarno nemate meru...

Djordje

pre 7 godina

Pitanje za redakciju: Postoji li mogucnost da mi ne stizu vesti iz domaceg fudbala jer me ni malo ne zanima, a jos manje me zanima ko ce da sudi derbi ili da li kasljuca Boaci?!!!!

zoran

pre 7 godina

Procitah jutros da ce Mazic da sudi, te se onako za sebe pitam, a zasto ne Majo vujovic..? Tako mi dodje, jer kontam da MAzic ne bi smeo vise da toliko krade zbog reputacije u Evropi dok Majo je sigurica; sviznaju da je olicheni navijac Zvezde i vec se dokazao kradjom puno puta.
Kad, ne lezi vraze , evo ga Majo...ne mogu da zaustavim smeh. Crno-beli, crno vam se pise. ovo je toliko ocigledna namestaljka da prosto bode oci. Normalno Kokeza nema pojma, a Terzi jadnik uvredjen, inace dokazana "postenjacina".
Srbijo, pa ni Somalija ti vise ravna nije.

P.S Da li je mozda Glodjovic linijas..???

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Cudno zaista sto su promenili Mazica.Nadam se da ovo nije priprema terena da partizanu sviraju penal u subotu vec da ce biti fer sudjenje

ej bre

pre 7 godina

Verovatno se i Mazicu smucilo. Sudi covek u ls, nece da srozava svoj ugled stiteci mezimicu.
Mada, mislim da je pogresio. Izgubice status najboljeg i pucice. Tako to obicno buva sa neposlusnima.
Cudi me da terza nije zahtevao Glodjevica..

Čovek iz senke

pre 7 godina

Pa Majo Vujovic je osvedoceni zvezdas, covek je bio vise puta suspendovan zbog sudjenja nego bilo koji drugi igrac, nego se pravi lazna farsa kako im ne odgovara.

MidRange

pre 7 godina

Sam si sebi odgovorio na pitanje,da Mažić je dostigao nivo (polufinala) Lige Šampiona i ne treba vise da se blati sa ovim našim fudbalom.Ne treba ni da mu pridje jer je sav budjav i šugav zbog tebe i tebi sličnih..Na sve to ovaj sudija koliko se secam je cak i suspendovan jer je neke diskutabilne odluke sudio u korist Zvezde tako da Terzic zaobidji nas sa tim licemernin saopstenjima,pitanjima itd..

Aleksandar

pre 7 godina

Pa valjda sve sudije koje sude Super ligu mogu da sude i derbi.
Pored toga Zvezda i Partizan već godinama nisu na nivou klubova Lige šampiona
da mora da im sude sudije tog nivoa.

Štrudla s' makom!!

pre 7 godina

Ovaj lik iz Alana Forda je ili mortus pjan ili se tankuje na venu. On je sramota srpskog fudbala i sramota vlade Srbije koja ga aboliral od marifetluka i lopovluka. 3-4 godine se krio dok ga nisu abolirali. To samo u Srbistanu ima. I kada sam čuo ko sudi idem da stavi sve pare na Zvezdu i na penal za Partizan posle 3:0 za Zvezdu pred sam kraj utakmice. Bravo FSS, bravo Kokoreza majstore. Dno dna!!!

duh sa sekirom

pre 7 godina

ovaj se kao šatro buni, majko mila što ne mogu da spakujem decu i ženu u neki veći kofer i da odem iz Srbije da sačuvam bar gram poštovanja prema Srbiji.

Ufff

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

Verujem da si ti bio medju tim svedocima... Ovakve komentare mogu samo grobari da smisle..

konan

pre 7 godina

Farsa kao sve u vezi Terzica I Covica. Mora valjda tako da bi ljudi u Srbiji bili sretniji a mi drugi mars iz drzave , ko nam je kriv sto smo normalni u nenormalnoj drzavi.

pustite komentar

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

Vlada

pre 7 godina

Zato sto i jedni i drugi igrate na nivou seoske lige pa za najboljeg sudiju i niste.

Ponovo od mene, Zvedasa od rodjenja koji je mladost proveo na stadionu: dok si ti prevarantu i siledzijo u Zvezdi, ja niti pratim, niti gledam niti posecujem taj klub i to mesto. Malo je reci da mi se gadis.

aca

pre 7 godina

Kakvi klinacki fazoni, hahaha. Sad su svi ubedjeni da nisi imao pojma i da ti ne odgovara ko sudi :-) još da te Kokeza malo ukori i skroz smo pali na priču :-) gluma vam je na nivou rijaliti svadja :-)

beži bre

pre 7 godina

Zato što ste spremili pljačku veka,a Mažić ipak mora da razmišlja o svojoj reputaciji.Siguran sam da je njegov izostanak iniciran ličnim zahtevom,jer nije lud da prospe sve što je do sad uradio zarad bolesnih zahteva još bolesnijih ljudi. A Majo? Pa tu bar nema brige.Čovek koji je do sad nebrojeno puta pomogao zvezdi,ali ne onako prikriveno,nego otvoreno,bahato i bez trunke skrupula. E takav im treba,a ti doktore sa poternice,kojoj ciljnoj grupi se obraćaš sa ovakvim glupostima.Ako je navijačima tvog kluba,onda ih baš smatraš za mnoooogo glupe.

coa

pre 7 godina

Ajde u koje hoces pare da je teski Zvezdas...to ceo NS zna...a inace sudjenje mu je razonoda...covek svercuje na veliko na novosadskom kvantasu...nekoliko tezgi...siva ekonomija cveta...

Sta pricas ti bre?

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

A inace vi u Novom sadu se svi medjusobno poznajete pa znate ko je "okoreli" ???

Александар

pre 7 godina

Чуј ово, Терза шатро незадовољан а суди Звездин судија! Човек који је више пута био суспендован због помагања Звезди!

777

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje...

Nikola

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

Ahahha evo ga jos jedan...Da bre sve ti verujem. pazi da ti poverujem...

stane

pre 7 godina

Pa ovaj Terzić je prevazišao sve moguće mutljavine.Kao nezadovoljan je sudijom Majom Vujovićem. Pa ljudi najbolji sudija na svetu za Zvezdu je taj Majo. Koliko je već do sada doneo Zvezdi penala i drugih nepostojećih situacija na štetu drugih DONEO. samo uzmite analize poslednje 3-4 godina. Odmah da vam kažem da će Partizan sigurno izgubiti greškom sudije Maja. ŽIVI BILI PA SE ČULI I VIDELI 05.03.2017G.

Kosjan

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

"okoreli" Ti se sprdas bre? Pa pogurao je Partizan jesenas...

zi

pre 7 godina

Pa to je ta veza, nazalost retko se vidi i pamti uticaj sudija na odredjene utakmica, doticni Majo je u vise navrata sudio na stetu drigih, a u korist zvezde i to toliko ocigledno...ko je primetio naravno.

Ccc

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)


A ti si bio medju tim svedocima? ahahhaha pa vi grobari ste komedija nad komedijama...

Joker

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

Cale

pre 7 godina

Uz duzno postovanje prema Mazicu, koje je on i zasluzio, nece valjda Terzic da bira ko ce da sudi. Cak i sama izjava je vrsta pritiska na sudiju koji je odabran i on bi trebao da bude kaznjen. A ne razumem ni argumete. Da li to znaci da samo sudije koje sude u Ligi Sampiona mogu da sude Zvezdi i Partizanu, koji su peta liga u evropskim okvirima.

punimlimenke

pre 7 godina

Tim povodom, portal redstarbelgrade.info podsetio je u subotu da je Majo Vujović ''taličan'' Crvenoj zvezdi, jer je u dosadašnjih 15 mečeva koliko je delio pravdu crveno-belima, Zvezda samo jednom izgubila, i to baš na početku, protiv Javora.

Tekst iz 2014.
Tipicno spinovanje Terzica.

8i8

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

pred svedocima? Kako te nije blam da ovako lupas?

miško

pre 7 godina

Zameram zvzdašima na komentare.Kao šampioni planete,moramo da budemo dostojanstveni a da se spuštaju na njihov nivo i da nas uvlačenje u tu njihovu kaljugu.Sve što imaju i što su osvojili je na nekakvim mutnim radnjama.U Evropi ne pomaže ni armija ni partija a najmanje sudije kao u Srbiji.Da su sudije sudile objektivno Partizan bi bio u donjem delu tabele a oni drugi i u fudbalu i u košarci.

Tolle

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?

nista o nicemu

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

IP ti kaze da si iz Krusevca. Znaci upravo si slagao.

ee

pre 7 godina

Isto ko u košarci prvo saopštenje kako se sprema nešto protiv njih u Nisu pa videsmo kako se završi. Partizan na VMA a oni zaigrase kolce. Tako će i ovo sprema se isto nešto protiv njih penali i čuda a ono suprotno ko i uvek...

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Majo Vujović, iz dzepa mu viri zvezdina članska karta, drš te lopova viče Terza, sudiće jedan penal, ne dva kao njegov priznatiji kolega. Boaći i Tavamambatalatamba, Terza i Vučela, grof od Šipova i Vazura bez frizure, sve su šanse da se u subotu gleda derbi za pamćenje, pamtićemo ga po nekoj gluposti sigurno!

Šruder protiv Šredera

pre 7 godina

Kokeza sredio da sudi "Zvezdin specijalac", a ovaj je kao šatro nezadovoljan. Babarogić komesar za suđenje, Perica beše koordinator mlađih selekcija, Lalat selektor, a Majo na centru u derbiju. Komedija!

pustite komentar

pre 7 godina

ahahahahaha koji spin majko mila! a Majo 
najgeci pomagac zvezdi u istoriji!
(online, 01. mart 2017 21:10)

Jutros je bio Mazic...

coa

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!

gandra šajkaš

pre 7 godina

ja kao grobar ne kontam zasto nisu zadovoljni arbitrom,pa sve i da crni ganci sudi fudbal igraju fudbaleri a ne neki likovi sa pistaljkama. Budite vi bolji na terenu i mani te se ko sudi....

Komedija

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje

Samo je sljaka iznad nas....

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha rece Dr.Terzic i ostade na slobodi....hahahaha...'zasto Zvezdane Crvene sudija a ne moj sudija'....hahahahahahaha zali se Kokezi 'Grofu od SNS-a'....A sudija Majo poznat u narodu kao 'Zvezdina zvezda bb.'...

coa

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!

Tolle

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?

Александар

pre 7 godina

Чуј ово, Терза шатро незадовољан а суди Звездин судија! Човек који је више пута био суспендован због помагања Звезди!

MidRange

pre 7 godina

Sam si sebi odgovorio na pitanje,da Mažić je dostigao nivo (polufinala) Lige Šampiona i ne treba vise da se blati sa ovim našim fudbalom.Ne treba ni da mu pridje jer je sav budjav i šugav zbog tebe i tebi sličnih..Na sve to ovaj sudija koliko se secam je cak i suspendovan jer je neke diskutabilne odluke sudio u korist Zvezde tako da Terzic zaobidji nas sa tim licemernin saopstenjima,pitanjima itd..

konan

pre 7 godina

Farsa kao sve u vezi Terzica I Covica. Mora valjda tako da bi ljudi u Srbiji bili sretniji a mi drugi mars iz drzave , ko nam je kriv sto smo normalni u nenormalnoj drzavi.

Cale

pre 7 godina

Uz duzno postovanje prema Mazicu, koje je on i zasluzio, nece valjda Terzic da bira ko ce da sudi. Cak i sama izjava je vrsta pritiska na sudiju koji je odabran i on bi trebao da bude kaznjen. A ne razumem ni argumete. Da li to znaci da samo sudije koje sude u Ligi Sampiona mogu da sude Zvezdi i Partizanu, koji su peta liga u evropskim okvirima.

zi

pre 7 godina

Pa to je ta veza, nazalost retko se vidi i pamti uticaj sudija na odredjene utakmica, doticni Majo je u vise navrata sudio na stetu drigih, a u korist zvezde i to toliko ocigledno...ko je primetio naravno.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Majo Vujović, iz dzepa mu viri zvezdina članska karta, drš te lopova viče Terza, sudiće jedan penal, ne dva kao njegov priznatiji kolega. Boaći i Tavamambatalatamba, Terza i Vučela, grof od Šipova i Vazura bez frizure, sve su šanse da se u subotu gleda derbi za pamćenje, pamtićemo ga po nekoj gluposti sigurno!

Sergio

pre 7 godina

Majo inače sudi za Zvezdu. Ovo treba da nam "zamaže" oči, kao Zvezda je protiv Maja, da ne bude posle sumnjivo. Inače, naš fudbal jeste propao, ali kakva bi mi zemlja bili ako postoji samo jedan sudija koji može da sudi? Ne postoje dvojica? Pa onda treba da ukinemo fudbal za sva vremena...

Fog

pre 7 godina

Ovo da se zamazu tragovi. Jasno je da je Majo Vujović Zvezdin sudija. Samo treba pogledati koje im je utakmice sudio, koliko je bilo penala i iskljucenja u korist Zvezde.
Pametnome (a neostrascenom) dosta.

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic Partizanov sudija? Hahaha, pa samo ukucajte na youtube ime Majo Vujovic i sve ce vam biti jasno... voleo bih kada bi derbi sudio strani sudija i to da se ne zna ime sudije sve do utakmice... pa da vidimo ko je bolji, samo posteno za spas Srpskog fudbal, ako mu uopste ima spasa u ovoj drzavi...

gandra šajkaš

pre 7 godina

ja kao grobar ne kontam zasto nisu zadovoljni arbitrom,pa sve i da crni ganci sudi fudbal igraju fudbaleri a ne neki likovi sa pistaljkama. Budite vi bolji na terenu i mani te se ko sudi....

Bili Majer

pre 7 godina

Alo , Srbi !!! Znate li koliko je fudbal bitan u ovom trenutku.Svadjate se i mrzite oko gluposti a zemlja nam se raspada,u kanalu smo,spremaju nam se opasne stvari,nemate pojma sta se desava u regionu a vi se svadjate oko fudbala ?????? Dodjite sebi,neće nas biti,razmislite...

more su koke

pre 7 godina

Sta je grobari malo vam je bilo 6 toletovih titula pa sad kukate i lelecete po komentarima? Ja sam vam lepo govorio da ce doci kraj vasoj bahatosti i da ce vam se ista obiti o glavu. Sad gledajte i placite jer ste sve ovo i jos gore od ovoga zasluzili. Uzdravlje :)

Solunac

pre 7 godina

Predstava "putno pozoristance puž" i dete od 5 godina zna da je ovo samo farsa nalogodavca koji vice drste lopova, ovde u Novom Sadu i okolini svi ga znaju kao najzagrizenijeg cigana a onaj antologijski start golmana Bajkovica kada je Maj-gerijem nabo onog jadnog coveka i to kao zadnji igrac Majo je sudio aut pa onda Kasalica kada je udarao pesnicama po glavi odbrambenog igraca Niša a ovaj se pravio slep i takvih primera kolko hoces al eto ljudi bez morala i srama moraju da zamazu oči "zvezdaskoj javnosti" ko sto kaze čika sa poternice, mene jedino sto boli je da se moj klub nije pobunio protiv doticnog gospodina sto samo dokazuje da smo i mi postali "napredan klub" u svakom smislu te reci

bgd 1976

pre 7 godina

jasno je da je ovo saopstenje mazanje ociju nije to velika filozofija ali da napomenem ili opomenem sve u ovoj drzavi ,ne igrajte se bes nas navijaca PARTIZANA je velika ne nije to nikakva frustracija nego B E S u subotu moze da se desi svasta ako ne odustanete od sada je vec jasno vaseg podmuklog plana ovo kazem jel posle moze da bude kasno ...

Kosjan

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

"okoreli" Ti se sprdas bre? Pa pogurao je Partizan jesenas...

Ufff

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

Verujem da si ti bio medju tim svedocima... Ovakve komentare mogu samo grobari da smisle..

Čovek iz senke

pre 7 godina

Pa Majo Vujovic je osvedoceni zvezdas, covek je bio vise puta suspendovan zbog sudjenja nego bilo koji drugi igrac, nego se pravi lazna farsa kako im ne odgovara.

Antidervis - vase je proslo!

pre 7 godina

Ma sve jasno!!!

Mazic je odbio da svira penal za Partizan, ako isti ne bude napravljen. On nece da blati svoju internacionalnu karijeru.

Vujovic nema internacionalnu karijeru i nema nikakav problem da svira kako mu je receno...


Dobro je sto je stigla rekacija, da ne ispadne da nemamo pijma o cemu se radi. Sve je savrseno jasno - Mazica ne mogu da kupe, covek ima grandiozno ime na evropskom nivou. Vujovica je lako zrtvovati.

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Nole

pre 7 godina

?"Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", rekao je Terzić.

To je kao kada bi iz nekadasnje "Zastave" rekli --- kada neki inzenjer dostigne nivo npr.Schillera iz BMW-a onda nema problema da radi u Zastavi. Sasvim skromno. Bas Andjelkovicu i Tavambi treba covek koji je delio pravdu Messiju i Ronaldu. Kakav ultimativni nastup. Ili sudija iz LS ili niko.

antiDebil

pre 7 godina

Hahahaaahahah hahaahahah hahahha pa ovo je predobro !
Mrakicu, Kokeza, Surbatovicu, Bunjevcevicu, Vucicu, Vesicu i ostala bagro sram vas bilo sto ste izabrali grobara Maju da nam sudi u derbiju, hahahhahh hahahahhah.......

Djordje

pre 7 godina

Pitanje za redakciju: Postoji li mogucnost da mi ne stizu vesti iz domaceg fudbala jer me ni malo ne zanima, a jos manje me zanima ko ce da sudi derbi ili da li kasljuca Boaci?!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Tzv. spin, statistički preko 100 suđenih mečeva Zvezdi, samo 1 poraz, 4 suspenzije dobio zbog pristrasnog suđenja zvezdi i grešaka u njenu korist.

ej bre

pre 7 godina

Verovatno se i Mazicu smucilo. Sudi covek u ls, nece da srozava svoj ugled stiteci mezimicu.
Mada, mislim da je pogresio. Izgubice status najboljeg i pucice. Tako to obicno buva sa neposlusnima.
Cudi me da terza nije zahtevao Glodjevica..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...

punimlimenke

pre 7 godina

Tim povodom, portal redstarbelgrade.info podsetio je u subotu da je Majo Vujović ''taličan'' Crvenoj zvezdi, jer je u dosadašnjih 15 mečeva koliko je delio pravdu crveno-belima, Zvezda samo jednom izgubila, i to baš na početku, protiv Javora.

Tekst iz 2014.
Tipicno spinovanje Terzica.

ee

pre 7 godina

Isto ko u košarci prvo saopštenje kako se sprema nešto protiv njih u Nisu pa videsmo kako se završi. Partizan na VMA a oni zaigrase kolce. Tako će i ovo sprema se isto nešto protiv njih penali i čuda a ono suprotno ko i uvek...

zoran

pre 7 godina

Procitah jutros da ce Mazic da sudi, te se onako za sebe pitam, a zasto ne Majo vujovic..? Tako mi dodje, jer kontam da MAzic ne bi smeo vise da toliko krade zbog reputacije u Evropi dok Majo je sigurica; sviznaju da je olicheni navijac Zvezde i vec se dokazao kradjom puno puta.
Kad, ne lezi vraze , evo ga Majo...ne mogu da zaustavim smeh. Crno-beli, crno vam se pise. ovo je toliko ocigledna namestaljka da prosto bode oci. Normalno Kokeza nema pojma, a Terzi jadnik uvredjen, inace dokazana "postenjacina".
Srbijo, pa ni Somalija ti vise ravna nije.

P.S Da li je mozda Glodjovic linijas..???

beži bre

pre 7 godina

Zato što ste spremili pljačku veka,a Mažić ipak mora da razmišlja o svojoj reputaciji.Siguran sam da je njegov izostanak iniciran ličnim zahtevom,jer nije lud da prospe sve što je do sad uradio zarad bolesnih zahteva još bolesnijih ljudi. A Majo? Pa tu bar nema brige.Čovek koji je do sad nebrojeno puta pomogao zvezdi,ali ne onako prikriveno,nego otvoreno,bahato i bez trunke skrupula. E takav im treba,a ti doktore sa poternice,kojoj ciljnoj grupi se obraćaš sa ovakvim glupostima.Ako je navijačima tvog kluba,onda ih baš smatraš za mnoooogo glupe.

lka

pre 7 godina

Sram bas bilo gospodine Terziću!!!Niste zadovoljni obezbedjenom titulom od strane drzave,već bi i da Partizanu ne dosude penal! (Hvozden, 01. mart 2017 21:09)

a sad ne razumem jel to pod obavezno da bude penal,jel to vec dogovoren penal za Partizan,pa sad neko nece da svira.Kakav komentar bize sacuvaj.

Nebojsa

pre 7 godina

Ne slazem se sa Terzicem sto je prokomentarisao odluku FSS da ne sudi Mazic veciti derbi .
Treba pruziti i drugim sudijama da bar jedan derbi u toku sezone osude , otici ce Mazic a sta cemo posle .
Drugo ovaj derbi ne odlucuje titulu i da pobedi C.Zvezda a ima jos derbi do kraja sezone pa taj neka sudi Mazic.
Zato ne treba dizati tenziju oko sudije ocekujem da se on ne vidi na terenu i gledamo dobar fudbal .

duh sa sekirom

pre 7 godina

ovaj se kao šatro buni, majko mila što ne mogu da spakujem decu i ženu u neki veći kofer i da odem iz Srbije da sačuvam bar gram poštovanja prema Srbiji.

Štrudla s' makom!!

pre 7 godina

Ovaj lik iz Alana Forda je ili mortus pjan ili se tankuje na venu. On je sramota srpskog fudbala i sramota vlade Srbije koja ga aboliral od marifetluka i lopovluka. 3-4 godine se krio dok ga nisu abolirali. To samo u Srbistanu ima. I kada sam čuo ko sudi idem da stavi sve pare na Zvezdu i na penal za Partizan posle 3:0 za Zvezdu pred sam kraj utakmice. Bravo FSS, bravo Kokoreza majstore. Dno dna!!!

Šruder protiv Šredera

pre 7 godina

Kokeza sredio da sudi "Zvezdin specijalac", a ovaj je kao šatro nezadovoljan. Babarogić komesar za suđenje, Perica beše koordinator mlađih selekcija, Lalat selektor, a Majo na centru u derbiju. Komedija!

coa

pre 7 godina

Ajde u koje hoces pare da je teski Zvezdas...to ceo NS zna...a inace sudjenje mu je razonoda...covek svercuje na veliko na novosadskom kvantasu...nekoliko tezgi...siva ekonomija cveta...

Dzoni

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=11&nav_id=1175532

Malo o sudjenju Vujovica, okoreli navijac zvezde, onaj koji se pred "svedocima" prica kako mu je najveca zelja da svira penal, iskljucuje igraca Borca vec u 20 minutu bez razloga...

Markoni33

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ostavio bih po strani navijanje. Pitam se kako neki sudija da dostigne nivo Mazica ako ne moze ni nas derbi da sudi ?!

stane

pre 7 godina

Pa ovaj Terzić je prevazišao sve moguće mutljavine.Kao nezadovoljan je sudijom Majom Vujovićem. Pa ljudi najbolji sudija na svetu za Zvezdu je taj Majo. Koliko je već do sada doneo Zvezdi penala i drugih nepostojećih situacija na štetu drugih DONEO. samo uzmite analize poslednje 3-4 godina. Odmah da vam kažem da će Partizan sigurno izgubiti greškom sudije Maja. ŽIVI BILI PA SE ČULI I VIDELI 05.03.2017G.

aca

pre 7 godina

Kakvi klinacki fazoni, hahaha. Sad su svi ubedjeni da nisi imao pojma i da ti ne odgovara ko sudi :-) još da te Kokeza malo ukori i skroz smo pali na priču :-) gluma vam je na nivou rijaliti svadja :-)

Samo je sljaka iznad nas....

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha rece Dr.Terzic i ostade na slobodi....hahahaha...'zasto Zvezdane Crvene sudija a ne moj sudija'....hahahahahahaha zali se Kokezi 'Grofu od SNS-a'....A sudija Majo poznat u narodu kao 'Zvezdina zvezda bb.'...

Vladimir

pre 7 godina

FK Partizan alibi ...Covek bi pomislio da je taj klub preposren,da oni samo postoje da izvedu ljude na pravi put ,da igraci igraju iz ljubavi ,navijaci borci za mir u svetu ...Ne mogu da prezale najvecu legendu kluba takodje prepostenog Toleta ,coveka koji im je doneo najvise titula u istoriji...O njihovom postenju jos je i Mateus pisao u biografiji

nista o nicemu

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

IP ti kaze da si iz Krusevca. Znaci upravo si slagao.

Vlada

pre 7 godina

Zato sto i jedni i drugi igrate na nivou seoske lige pa za najboljeg sudiju i niste.

Ponovo od mene, Zvedasa od rodjenja koji je mladost proveo na stadionu: dok si ti prevarantu i siledzijo u Zvezdi, ja niti pratim, niti gledam niti posecujem taj klub i to mesto. Malo je reci da mi se gadis.

Sta pricas ti bre?

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

A inace vi u Novom sadu se svi medjusobno poznajete pa znate ko je "okoreli" ???

Vetar u ledja..

pre 7 godina

Cekajte malo.. Kada su rekli da ce Mazic da sudi vi ste poceli pa da, evo penala za Zvezdu, on ce da svira sve za Zvezdu itd.. Sada promenili sudiju vi opet isto.... Vi stvarno nemate meru...

Joker

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

pedja 71

pre 7 godina

Zasto? Da bi grobari kmecali.

P.S. Ovi sto pisu da smo zlo od kluba, neka se osvrnu ka svojoj upravi, biografiji, itd.
Da to kaze navijac Radnickog npr., pa ajde nekako, ali navijac Partizana?

Aleksandar

pre 7 godina

Pa valjda sve sudije koje sude Super ligu mogu da sude i derbi.
Pored toga Zvezda i Partizan već godinama nisu na nivou klubova Lige šampiona
da mora da im sude sudije tog nivoa.

pustite komentar

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Nikola

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

Ahahha evo ga jos jedan...Da bre sve ti verujem. pazi da ti poverujem...

Ccc

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)


A ti si bio medju tim svedocima? ahahhaha pa vi grobari ste komedija nad komedijama...

miško

pre 7 godina

Zameram zvzdašima na komentare.Kao šampioni planete,moramo da budemo dostojanstveni a da se spuštaju na njihov nivo i da nas uvlačenje u tu njihovu kaljugu.Sve što imaju i što su osvojili je na nekakvim mutnim radnjama.U Evropi ne pomaže ni armija ni partija a najmanje sudije kao u Srbiji.Da su sudije sudile objektivno Partizan bi bio u donjem delu tabele a oni drugi i u fudbalu i u košarci.

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, ajde za promenu skinite se vise sa vesti i idite malo na stadion, gledajte nekad uzivo taj vas Partizan umesto sto vam stadion zvrji prazan, a vi ovde neprestano visite. Citav dan ste pljuvali Mazica - pa ako on moze da sudi Bajern-Arsenal i Super kup Evrope, moze vala i ovaj usporeni snimak od naseg fudbala i derbija. Nije vam valjao citav dan, sada vam ne valja Majo, a koga biste vi? Da vratimo iz penzije Veselinovica, koji vam je poklonio kup protiv Vojvodine mozda? Naviklo to da kuka i spinuje godinama unazad, a obavezno se komentarise i spinuje svaka izjava uz Zvezde. Oladite malo, a mi cemo vas svakako oladiti u subotu, ne berite brige.

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Cudno zaista sto su promenili Mazica.Nadam se da ovo nije priprema terena da partizanu sviraju penal u subotu vec da ce biti fer sudjenje

8i8

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

pred svedocima? Kako te nije blam da ovako lupas?

pustite komentar

pre 7 godina

ahahahahaha koji spin majko mila! a Majo 
najgeci pomagac zvezdi u istoriji!
(online, 01. mart 2017 21:10)

Jutros je bio Mazic...

antiDebil

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. mart 2017 23:54)

Naravno nakazo da se ocekuje kradja NEVIDJENIH razmera !!!
Kada Dusan, zvezdas u srcu, Mrakic delegira Maju, zivotna zelja mi je da sviram penal za zvezdu u 90 minutu, Vujevica i to u Kokeza Kancelar super ligi a komentar na sve to daje Zvezdan, po zvezdi sam dobio ime, Terzic u tim uslovima spektakl ne moze da izostane !
Videcemo da li ce se nakon utakmice na areni pojaviti neki strucnjak iz FSS koji je analizirati facijalne ekspresije igraca Partizana, po principu ,,na licu igraca Partizana se vidi da je pokusao da iscenira penal'', ili ce se taj vec poprilicno imbecilni nivo analize podici na neki novi, za sada nepoznati i nevidjeni nivo !

777

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje...

Komedija

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje

Kosjan

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

"okoreli" Ti se sprdas bre? Pa pogurao je Partizan jesenas...

more su koke

pre 7 godina

Sta je grobari malo vam je bilo 6 toletovih titula pa sad kukate i lelecete po komentarima? Ja sam vam lepo govorio da ce doci kraj vasoj bahatosti i da ce vam se ista obiti o glavu. Sad gledajte i placite jer ste sve ovo i jos gore od ovoga zasluzili. Uzdravlje :)

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Ufff

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

Verujem da si ti bio medju tim svedocima... Ovakve komentare mogu samo grobari da smisle..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...

coa

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!

Tolle

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?

Antidervis - vase je proslo!

pre 7 godina

Ma sve jasno!!!

Mazic je odbio da svira penal za Partizan, ako isti ne bude napravljen. On nece da blati svoju internacionalnu karijeru.

Vujovic nema internacionalnu karijeru i nema nikakav problem da svira kako mu je receno...


Dobro je sto je stigla rekacija, da ne ispadne da nemamo pijma o cemu se radi. Sve je savrseno jasno - Mazica ne mogu da kupe, covek ima grandiozno ime na evropskom nivou. Vujovica je lako zrtvovati.

gandra šajkaš

pre 7 godina

ja kao grobar ne kontam zasto nisu zadovoljni arbitrom,pa sve i da crni ganci sudi fudbal igraju fudbaleri a ne neki likovi sa pistaljkama. Budite vi bolji na terenu i mani te se ko sudi....

konan

pre 7 godina

Farsa kao sve u vezi Terzica I Covica. Mora valjda tako da bi ljudi u Srbiji bili sretniji a mi drugi mars iz drzave , ko nam je kriv sto smo normalni u nenormalnoj drzavi.

bgd 1976

pre 7 godina

jasno je da je ovo saopstenje mazanje ociju nije to velika filozofija ali da napomenem ili opomenem sve u ovoj drzavi ,ne igrajte se bes nas navijaca PARTIZANA je velika ne nije to nikakva frustracija nego B E S u subotu moze da se desi svasta ako ne odustanete od sada je vec jasno vaseg podmuklog plana ovo kazem jel posle moze da bude kasno ...

Александар

pre 7 godina

Чуј ово, Терза шатро незадовољан а суди Звездин судија! Човек који је више пута био суспендован због помагања Звезди!

Gogsi

pre 7 godina

Partizanov sudija Majo.Koliko im je samo bodova doneo do sada.Svesni su da samo tako mogu da pobede na Marakani gde ih Zvezda pobedjuje vec sest godina.

Vladimir

pre 7 godina

FK Partizan alibi ...Covek bi pomislio da je taj klub preposren,da oni samo postoje da izvedu ljude na pravi put ,da igraci igraju iz ljubavi ,navijaci borci za mir u svetu ...Ne mogu da prezale najvecu legendu kluba takodje prepostenog Toleta ,coveka koji im je doneo najvise titula u istoriji...O njihovom postenju jos je i Mateus pisao u biografiji

zi

pre 7 godina

Pa to je ta veza, nazalost retko se vidi i pamti uticaj sudija na odredjene utakmica, doticni Majo je u vise navrata sudio na stetu drigih, a u korist zvezde i to toliko ocigledno...ko je primetio naravno.

Vetar u ledja..

pre 7 godina

Cekajte malo.. Kada su rekli da ce Mazic da sudi vi ste poceli pa da, evo penala za Zvezdu, on ce da svira sve za Zvezdu itd.. Sada promenili sudiju vi opet isto.... Vi stvarno nemate meru...

MidRange

pre 7 godina

Sam si sebi odgovorio na pitanje,da Mažić je dostigao nivo (polufinala) Lige Šampiona i ne treba vise da se blati sa ovim našim fudbalom.Ne treba ni da mu pridje jer je sav budjav i šugav zbog tebe i tebi sličnih..Na sve to ovaj sudija koliko se secam je cak i suspendovan jer je neke diskutabilne odluke sudio u korist Zvezde tako da Terzic zaobidji nas sa tim licemernin saopstenjima,pitanjima itd..

Fog

pre 7 godina

Ovo da se zamazu tragovi. Jasno je da je Majo Vujović Zvezdin sudija. Samo treba pogledati koje im je utakmice sudio, koliko je bilo penala i iskljucenja u korist Zvezde.
Pametnome (a neostrascenom) dosta.

Cale

pre 7 godina

Uz duzno postovanje prema Mazicu, koje je on i zasluzio, nece valjda Terzic da bira ko ce da sudi. Cak i sama izjava je vrsta pritiska na sudiju koji je odabran i on bi trebao da bude kaznjen. A ne razumem ni argumete. Da li to znaci da samo sudije koje sude u Ligi Sampiona mogu da sude Zvezdi i Partizanu, koji su peta liga u evropskim okvirima.

lka

pre 7 godina

Sram bas bilo gospodine Terziću!!!Niste zadovoljni obezbedjenom titulom od strane drzave,već bi i da Partizanu ne dosude penal! (Hvozden, 01. mart 2017 21:09)

a sad ne razumem jel to pod obavezno da bude penal,jel to vec dogovoren penal za Partizan,pa sad neko nece da svira.Kakav komentar bize sacuvaj.

Sta pricas ti bre?

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

A inace vi u Novom sadu se svi medjusobno poznajete pa znate ko je "okoreli" ???

Sergio

pre 7 godina

Majo inače sudi za Zvezdu. Ovo treba da nam "zamaže" oči, kao Zvezda je protiv Maja, da ne bude posle sumnjivo. Inače, naš fudbal jeste propao, ali kakva bi mi zemlja bili ako postoji samo jedan sudija koji može da sudi? Ne postoje dvojica? Pa onda treba da ukinemo fudbal za sva vremena...

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, ajde za promenu skinite se vise sa vesti i idite malo na stadion, gledajte nekad uzivo taj vas Partizan umesto sto vam stadion zvrji prazan, a vi ovde neprestano visite. Citav dan ste pljuvali Mazica - pa ako on moze da sudi Bajern-Arsenal i Super kup Evrope, moze vala i ovaj usporeni snimak od naseg fudbala i derbija. Nije vam valjao citav dan, sada vam ne valja Majo, a koga biste vi? Da vratimo iz penzije Veselinovica, koji vam je poklonio kup protiv Vojvodine mozda? Naviklo to da kuka i spinuje godinama unazad, a obavezno se komentarise i spinuje svaka izjava uz Zvezde. Oladite malo, a mi cemo vas svakako oladiti u subotu, ne berite brige.

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Cudno zaista sto su promenili Mazica.Nadam se da ovo nije priprema terena da partizanu sviraju penal u subotu vec da ce biti fer sudjenje

777

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje...

Nikola

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

Ahahha evo ga jos jedan...Da bre sve ti verujem. pazi da ti poverujem...

pedja 71

pre 7 godina

Zasto? Da bi grobari kmecali.

P.S. Ovi sto pisu da smo zlo od kluba, neka se osvrnu ka svojoj upravi, biografiji, itd.
Da to kaze navijac Radnickog npr., pa ajde nekako, ali navijac Partizana?

pustite komentar

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

miško

pre 7 godina

Zameram zvzdašima na komentare.Kao šampioni planete,moramo da budemo dostojanstveni a da se spuštaju na njihov nivo i da nas uvlačenje u tu njihovu kaljugu.Sve što imaju i što su osvojili je na nekakvim mutnim radnjama.U Evropi ne pomaže ni armija ni partija a najmanje sudije kao u Srbiji.Da su sudije sudile objektivno Partizan bi bio u donjem delu tabele a oni drugi i u fudbalu i u košarci.

Joker

pre 7 godina

Jesenas je taj Majo iskljucio igraca Borca u 20 minutu protiv Partizana... Dal treba jos nesto reci? Jel to taj Zvezdin okoreli navijac? Taj zvezdin sudija?

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Majo Vujović, iz dzepa mu viri zvezdina članska karta, drš te lopova viče Terza, sudiće jedan penal, ne dva kao njegov priznatiji kolega. Boaći i Tavamambatalatamba, Terza i Vučela, grof od Šipova i Vazura bez frizure, sve su šanse da se u subotu gleda derbi za pamćenje, pamtićemo ga po nekoj gluposti sigurno!

Ccc

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)


A ti si bio medju tim svedocima? ahahhaha pa vi grobari ste komedija nad komedijama...

pustite komentar

pre 7 godina

ahahahahaha koji spin majko mila! a Majo 
najgeci pomagac zvezdi u istoriji!
(online, 01. mart 2017 21:10)

Jutros je bio Mazic...

Solunac

pre 7 godina

Predstava "putno pozoristance puž" i dete od 5 godina zna da je ovo samo farsa nalogodavca koji vice drste lopova, ovde u Novom Sadu i okolini svi ga znaju kao najzagrizenijeg cigana a onaj antologijski start golmana Bajkovica kada je Maj-gerijem nabo onog jadnog coveka i to kao zadnji igrac Majo je sudio aut pa onda Kasalica kada je udarao pesnicama po glavi odbrambenog igraca Niša a ovaj se pravio slep i takvih primera kolko hoces al eto ljudi bez morala i srama moraju da zamazu oči "zvezdaskoj javnosti" ko sto kaze čika sa poternice, mene jedino sto boli je da se moj klub nije pobunio protiv doticnog gospodina sto samo dokazuje da smo i mi postali "napredan klub" u svakom smislu te reci

Komedija

pre 7 godina

Kakav pritisak tastatura grobara... a Majo Vujovic protiv Borca Partizanu pomogao tako sto je iskljucio igraca vec u 20 minutu...I on je zvezdin sudija? Neverovatno kakvo spinovanje

nista o nicemu

pre 7 godina

Iz Novog Sada sam i sticajem okolnosti licno poznajem gospodina Maju Vujovica...Covek je OKORELI navijac Zvezde...a to vrlo dobro zna i Terzic samo sto glumi nevinasce...i kao on se buni!!!
(coa, 01. mart 2017 21:12)

IP ti kaze da si iz Krusevca. Znaci upravo si slagao.

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic Partizanov sudija? Hahaha, pa samo ukucajte na youtube ime Majo Vujovic i sve ce vam biti jasno... voleo bih kada bi derbi sudio strani sudija i to da se ne zna ime sudije sve do utakmice... pa da vidimo ko je bolji, samo posteno za spas Srpskog fudbal, ako mu uopste ima spasa u ovoj drzavi...

8i8

pre 7 godina

Ima li kraja vasem licemerju!?Sudi vam covek koji je pred svedocima izjavio da mu je zelja da dosudi penal za Zvezdu u derbiju koji odlucuje o tituli!Sta je sledece, protest sto je Kokeza predsednik saveza?
(Tolle, 01. mart 2017 21:07)

pred svedocima? Kako te nije blam da ovako lupas?

Šruder protiv Šredera

pre 7 godina

Kokeza sredio da sudi "Zvezdin specijalac", a ovaj je kao šatro nezadovoljan. Babarogić komesar za suđenje, Perica beše koordinator mlađih selekcija, Lalat selektor, a Majo na centru u derbiju. Komedija!

Bili Majer

pre 7 godina

Alo , Srbi !!! Znate li koliko je fudbal bitan u ovom trenutku.Svadjate se i mrzite oko gluposti a zemlja nam se raspada,u kanalu smo,spremaju nam se opasne stvari,nemate pojma sta se desava u regionu a vi se svadjate oko fudbala ?????? Dodjite sebi,neće nas biti,razmislite...

Nebojsa

pre 7 godina

Ne slazem se sa Terzicem sto je prokomentarisao odluku FSS da ne sudi Mazic veciti derbi .
Treba pruziti i drugim sudijama da bar jedan derbi u toku sezone osude , otici ce Mazic a sta cemo posle .
Drugo ovaj derbi ne odlucuje titulu i da pobedi C.Zvezda a ima jos derbi do kraja sezone pa taj neka sudi Mazic.
Zato ne treba dizati tenziju oko sudije ocekujem da se on ne vidi na terenu i gledamo dobar fudbal .

antiDebil

pre 7 godina

Hahahaaahahah hahaahahah hahahha pa ovo je predobro !
Mrakicu, Kokeza, Surbatovicu, Bunjevcevicu, Vucicu, Vesicu i ostala bagro sram vas bilo sto ste izabrali grobara Maju da nam sudi u derbiju, hahahhahh hahahahhah.......

Čovek iz senke

pre 7 godina

Pa Majo Vujovic je osvedoceni zvezdas, covek je bio vise puta suspendovan zbog sudjenja nego bilo koji drugi igrac, nego se pravi lazna farsa kako im ne odgovara.

Djordje

pre 7 godina

Pitanje za redakciju: Postoji li mogucnost da mi ne stizu vesti iz domaceg fudbala jer me ni malo ne zanima, a jos manje me zanima ko ce da sudi derbi ili da li kasljuca Boaci?!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Tzv. spin, statistički preko 100 suđenih mečeva Zvezdi, samo 1 poraz, 4 suspenzije dobio zbog pristrasnog suđenja zvezdi i grešaka u njenu korist.

Markoni33

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, ali ostavio bih po strani navijanje. Pitam se kako neki sudija da dostigne nivo Mazica ako ne moze ni nas derbi da sudi ?!

Nole

pre 7 godina

?"Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", rekao je Terzić.

To je kao kada bi iz nekadasnje "Zastave" rekli --- kada neki inzenjer dostigne nivo npr.Schillera iz BMW-a onda nema problema da radi u Zastavi. Sasvim skromno. Bas Andjelkovicu i Tavambi treba covek koji je delio pravdu Messiju i Ronaldu. Kakav ultimativni nastup. Ili sudija iz LS ili niko.

stane

pre 7 godina

Pa ovaj Terzić je prevazišao sve moguće mutljavine.Kao nezadovoljan je sudijom Majom Vujovićem. Pa ljudi najbolji sudija na svetu za Zvezdu je taj Majo. Koliko je već do sada doneo Zvezdi penala i drugih nepostojećih situacija na štetu drugih DONEO. samo uzmite analize poslednje 3-4 godina. Odmah da vam kažem da će Partizan sigurno izgubiti greškom sudije Maja. ŽIVI BILI PA SE ČULI I VIDELI 05.03.2017G.

zoran

pre 7 godina

Procitah jutros da ce Mazic da sudi, te se onako za sebe pitam, a zasto ne Majo vujovic..? Tako mi dodje, jer kontam da MAzic ne bi smeo vise da toliko krade zbog reputacije u Evropi dok Majo je sigurica; sviznaju da je olicheni navijac Zvezde i vec se dokazao kradjom puno puta.
Kad, ne lezi vraze , evo ga Majo...ne mogu da zaustavim smeh. Crno-beli, crno vam se pise. ovo je toliko ocigledna namestaljka da prosto bode oci. Normalno Kokeza nema pojma, a Terzi jadnik uvredjen, inace dokazana "postenjacina".
Srbijo, pa ni Somalija ti vise ravna nije.

P.S Da li je mozda Glodjovic linijas..???

ej bre

pre 7 godina

Verovatno se i Mazicu smucilo. Sudi covek u ls, nece da srozava svoj ugled stiteci mezimicu.
Mada, mislim da je pogresio. Izgubice status najboljeg i pucice. Tako to obicno buva sa neposlusnima.
Cudi me da terza nije zahtevao Glodjevica..

Samo je sljaka iznad nas....

pre 7 godina

Hahahahahahahahahaha rece Dr.Terzic i ostade na slobodi....hahahaha...'zasto Zvezdane Crvene sudija a ne moj sudija'....hahahahahahaha zali se Kokezi 'Grofu od SNS-a'....A sudija Majo poznat u narodu kao 'Zvezdina zvezda bb.'...

ee

pre 7 godina

Isto ko u košarci prvo saopštenje kako se sprema nešto protiv njih u Nisu pa videsmo kako se završi. Partizan na VMA a oni zaigrase kolce. Tako će i ovo sprema se isto nešto protiv njih penali i čuda a ono suprotno ko i uvek...

Dzoni

pre 7 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=11&nav_id=1175532

Malo o sudjenju Vujovica, okoreli navijac zvezde, onaj koji se pred "svedocima" prica kako mu je najveca zelja da svira penal, iskljucuje igraca Borca vec u 20 minutu bez razloga...

beži bre

pre 7 godina

Zato što ste spremili pljačku veka,a Mažić ipak mora da razmišlja o svojoj reputaciji.Siguran sam da je njegov izostanak iniciran ličnim zahtevom,jer nije lud da prospe sve što je do sad uradio zarad bolesnih zahteva još bolesnijih ljudi. A Majo? Pa tu bar nema brige.Čovek koji je do sad nebrojeno puta pomogao zvezdi,ali ne onako prikriveno,nego otvoreno,bahato i bez trunke skrupula. E takav im treba,a ti doktore sa poternice,kojoj ciljnoj grupi se obraćaš sa ovakvim glupostima.Ako je navijačima tvog kluba,onda ih baš smatraš za mnoooogo glupe.

duh sa sekirom

pre 7 godina

ovaj se kao šatro buni, majko mila što ne mogu da spakujem decu i ženu u neki veći kofer i da odem iz Srbije da sačuvam bar gram poštovanja prema Srbiji.

Vlada

pre 7 godina

Zato sto i jedni i drugi igrate na nivou seoske lige pa za najboljeg sudiju i niste.

Ponovo od mene, Zvedasa od rodjenja koji je mladost proveo na stadionu: dok si ti prevarantu i siledzijo u Zvezdi, ja niti pratim, niti gledam niti posecujem taj klub i to mesto. Malo je reci da mi se gadis.

coa

pre 7 godina

Ajde u koje hoces pare da je teski Zvezdas...to ceo NS zna...a inace sudjenje mu je razonoda...covek svercuje na veliko na novosadskom kvantasu...nekoliko tezgi...siva ekonomija cveta...

Štrudla s' makom!!

pre 7 godina

Ovaj lik iz Alana Forda je ili mortus pjan ili se tankuje na venu. On je sramota srpskog fudbala i sramota vlade Srbije koja ga aboliral od marifetluka i lopovluka. 3-4 godine se krio dok ga nisu abolirali. To samo u Srbistanu ima. I kada sam čuo ko sudi idem da stavi sve pare na Zvezdu i na penal za Partizan posle 3:0 za Zvezdu pred sam kraj utakmice. Bravo FSS, bravo Kokoreza majstore. Dno dna!!!

punimlimenke

pre 7 godina

Tim povodom, portal redstarbelgrade.info podsetio je u subotu da je Majo Vujović ''taličan'' Crvenoj zvezdi, jer je u dosadašnjih 15 mečeva koliko je delio pravdu crveno-belima, Zvezda samo jednom izgubila, i to baš na početku, protiv Javora.

Tekst iz 2014.
Tipicno spinovanje Terzica.

Aleksandar

pre 7 godina

Pa valjda sve sudije koje sude Super ligu mogu da sude i derbi.
Pored toga Zvezda i Partizan već godinama nisu na nivou klubova Lige šampiona
da mora da im sude sudije tog nivoa.

aca

pre 7 godina

Kakvi klinacki fazoni, hahaha. Sad su svi ubedjeni da nisi imao pojma i da ti ne odgovara ko sudi :-) još da te Kokeza malo ukori i skroz smo pali na priču :-) gluma vam je na nivou rijaliti svadja :-)

antiDebil

pre 7 godina

Plačitizan je uspeo u svojoj nameri, a to je pritisak na sudije, u subotu se svasta moze ocekivati na terenu Rajka Mitica ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. mart 2017 23:54)

Naravno nakazo da se ocekuje kradja NEVIDJENIH razmera !!!
Kada Dusan, zvezdas u srcu, Mrakic delegira Maju, zivotna zelja mi je da sviram penal za zvezdu u 90 minutu, Vujevica i to u Kokeza Kancelar super ligi a komentar na sve to daje Zvezdan, po zvezdi sam dobio ime, Terzic u tim uslovima spektakl ne moze da izostane !
Videcemo da li ce se nakon utakmice na areni pojaviti neki strucnjak iz FSS koji je analizirati facijalne ekspresije igraca Partizana, po principu ,,na licu igraca Partizana se vidi da je pokusao da iscenira penal'', ili ce se taj vec poprilicno imbecilni nivo analize podici na neki novi, za sada nepoznati i nevidjeni nivo !