Ponedeljak, 27.02.2017.

08:05

Dabl-dabl Jokića uz problem sa šutom

Nikola Jokić ostvario je novi dabl-dabl u NBA ligi (24), ali su njegovi Denver Nagetsi poraženi od Memfis Grizlisa 105:98 kod kuće.

Izvor: AK

Dabl-dabl Jokiæa uz problem sa šutom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

frc

pre 7 godina

Predlazem da umesto nadimaka timova pisete gradove jer je mnogo jednostavnije. Znam naravno koji tim je odakle ali to vam je kao digitalni i analogni sat,na digitalni kad pogledas,u istom momentu znas koliko je sati a na analognom,moras da potrosis jos neki delic sekunde da bi preveo. :)

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...

WillyWonka

pre 7 godina

"Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.
(xboxer, 27. februar 2017 09:09)"

Ne treba se bojati za Jokića, tek će on doći na svoje. Nije lako protiv Gasola odigrati, ali sve je to škola.
Ipak me čudi da se Denver, nakon zaista briljentnih partija, ne oslanja više na Jokića, nego se toliko slobode daje Galinariju.

Radovan III

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. februar 2017 08:58)

Досадан си ко'пролив. Згадио си правим коментаторима овај форум, као и ови што дижу наше у небеса, јел'Звезда ФМП,Партизан-Игокеа, мутавци, комшинице, Дуло и сличне будалаштине. Сећам се златног времена и коментара правих љубитеља и познавалаца тениса и спорта уопште од пре 10-15 година кад интернет није био доступан свакоме. На овом форуму се још и може прочитати писмен коментар, али неће моће још дуго. Поздрав свим правим љубитељима спорта.

reporter

pre 7 godina

Ne znam zasto nema uopste akcija za jokica, to ste je poentirao, poentirao je iz kontri i posle ofanzivnih skokova. Mislim da chandler gallo i ti veterani 'bojkotuju' ili ustvari igraju za sebe i za svoje naredne ugovore, posto su sigurno mislili da ce biti trejdovani i sad kad nisu, imaju jos pola sezone za nabijanje statistike pre novog ugovora ili novog tima. Boli njih uvo za denver i za pleyoff i za jokica i ostale mlade igrace i kako ce se oni razvijati. A tu ne znam sta radi malone, ili on njima dopusta da igraju tu iso igru, ili nema kontrolu nad svojim igracima. Kako to da trener za svog buduceg franchise igraca nema barem dve tri akcije u toku meca? Pogledajte cousinsa, tek stigao u pelicanse i odma sutira po preko dvbadeset puta iako imaju davisa koji takodje uzme preko dvadeset suteva. Ili jokic treba sam malo da bude vise drzak i da ide na suteve ili ce propasti ovako. Ali jos uvijek je u top deset u ligi u fg% u rpm i u per'u. sto bi ga svrstalo medju top deset ovaerall igraca.

tutaaa

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...
(online, 27. februar 2017 09:06)

Ne odlucuje sportkub bas sta ce da prenosi, inace sigurno ne bi prenoslili raspale Lejkerse...

luther

pre 7 godina

Pricajte sta hocete ali Jokic kad izadje iz igre Denver se potpuno pogubi u napadu..Jokic ocigledno promenio stil a to je da ga vise ne zanima sut sto malo nrz jer stvarno ima mekanu ruku...od all stara je nesto istripovao..ali i dalje obozavam da ga gledam..mislio sam da Plamli moze da ga zameni ali nista od toga IQ ja na nasoj strani

Aleksandar

pre 7 godina

Sportklub ne bira prenose. Nba liga bira i to za Evropu su prenosi SUBOTOM U 23h i NEDELJOM u 21:30h. Tako da pogledajte raspored narednih kola i znacete unapred koji prenosi idu na Sportklubu. Zato sinoc nisu prenosili Denver, jer je poceo u 23h a ne u 21: 30.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega

Sumnjam da ce postati prva ili druga opcija i kada se konacno bude "odmorio"??
Ispada da je umoran kad treba da mu daju loptu da napada kos ,a nije da trckara 30 min i pravi blokove i asistencije

Pistol Pete

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.
(bbr, 27. februar 2017 10:26)ne laži,7/17 a Šarića svi vole i poštuju osim neznalica i zlobnika

real madrid

pre 7 godina

@online

Ne bira SK koga ce da prenosi, nego jure paket od x utakmica za odredjenu svotu novca i odredjen broj prenosa u sezoni(oko 1-2 nedeljno), pa sta im te godine zapadne. Tako rade i ostale televizije. U plejofu onda ima vise prenosa.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Ako je neko gledao utakmicu, na pauzi su stavili Jokicevog burazera na Kiss Cam...Covek gleda u telefon ne kapira sta se dogadja i na kraju poljubi neku devojku mozda se zabavlja sa njom ne znam ali ona je morala da mu pokaze o cemu se radi hahaha legende 2 brata na svaki mec idu.

MitchSrbija

pre 7 godina

Galinari i Barnjani su 2 najprecenjenija igraca 21. veka. Galinari je silovatelj lopte, i zbog njega će denver izgubiti plejof. Treba njega i Jokica drzati u odvojenim postavama, Jokica u prvu, ovaj neka bude 6. igrac, ali da ne budu on i Jokic zajedno na terenu

Patrick

pre 7 godina

Ima problem sa sutom?Neka ide na casove kod Gudurica/ Gurovica,da nauci da sutira uz korake.To bi u NBA svaki put sudije dodelile korake za tu tehniku suta.Nisu ista pravila za evropsku i americku kosarku.Ipak je USA kolevka tog sporta.

Oxi

pre 7 godina

U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...

Blue Moon 251

pre 7 godina

Online, da li ti stvarno misliš da SK ne bi uzeo da prenosi Denver, lepo su ljudi rekli da oni ne mogu da prenose šta hoće, već šta dobiju, eventualno im nekad daju izbor, ali retko.

bbr

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.

Mrsimud

pre 7 godina

I pošto vidim da svi komentarišete kalimera Jokića, žrtvu nepravde, recite mi kako se osećaju njegovi saigrači kad ovaj odigra 0 uspešnih odbrana za 30+ minuta na terenu? Sramota je šta radi u odbrani, on u pola situacija ni ne pokuša da nešto uradi, a u drugoj polovini ga unesu u koš/navuku na fintu/iznude faul...

xboxer

pre 7 godina

Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.

Stefan

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Nisam do sada odgledao nijednu utakmicu Memfisa. Jako ozbiljan tim, nema srljanja, nema solo improvizacija, zna se sta ko radi, igraju čvrsto, odusevili me. Nidza je odigrao dobro, gledao je da vise asistira.Mora da radi na fizikalijama kako bi pokazao pun potencijal. Galinari,Barton i Cendler dosta cesto srljaju nabijaju se u 3 igraca,kad krenu u prodor.

tantric

pre 7 godina

Kaze Jokić nismo igrali nas stil igre, jer ne sme da kaze da je Galinari silovao loptu, a ni ostali nisu bili mnogo bolji. Čim dobiju loptu zatrčavaju se na obruč i odbijaju od protivničkih igrača, ko da im je neko mozak izvadio.

Poganikus

pre 7 godina

Hehehehehe Galinari kosarkas :), od kad se on vratio Denver ne moze da dobije utakmicu. Kako ga je samo Kalinic na evropskom prvenstvu svezao :) Maneken nesposobni

Mrsimud

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min... (online, 27. februar 2017 09:06)

Dokle da vam se ponavlja da SportKlub nema pravo odabira utakmica nego se raspored prenosa formira prema onome sto posalju iz SAD?

palop

pre 7 godina

Nikola mnogo bolje igra sa ostailm mladim igracima tipa Heris, Marej, Mudiej, Ernangomez, a pored njih mozda jos Farid i Artur. Ovi ostali svi igraju izolacije non stop i mnogo koce protok lopte, mislim da je Barton najgori po tom pitanju, a Galinari, Cendler i Nelson ne zaostaju mnogo.

Samo treba da sacuvaju tu osnovu sa mladima, a veterane zamene timskim igracima koji mogu i odbranu da igraju. Ekipa ima veliki potencijal, ali treba vuci dobre strateske poteze iz kancelarije, a nisam siguran da li su sposobni za to.

Goran

pre 7 godina

"veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pravapriča, 27. februar 2017 08:16)"

E, kad bi ti znao sta nasi rade sa dopingom ... jedina razlika je sto nemaju dovoljno novca, pa koriste jeftini, bugarski :)

OK, malo preterujem ali 90-tih (za kosarkase ne znam ali za neke druge sportiste ZNAM) su, zbog malo boljih rezultata na Balkanijadi (na drugim takmicenjima i nismo mogli da ucestvujemo), koristili anabolike iz Bugarske i to u suludim kolicinama. Dobro je da nisu pocrkali svi od raka prostate (muskarci) ili dobili bradu i brkove (devojke).
Nisam toliko blizak novijim generacijama, pa mogu samo da pretpostavim ... mozda gresim, mozda su nove generacije cistije od moje, matore pokvarene.

online

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Vratili se "privatnici" Galinari i Čendler i odmah su Jokiću pale brojke... Uopšte više nije opcija u napadu, ne znam da li je 2x odigrana akcija za njega.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Јокић нема добру партију још од трипл-дабла против Голден Стејта... дакле још пре ол-стар меча. Ко је гледао Денвер у последња 4 меча, схвата о чему причам. Још држи солидну статистику у скоковима и асистенцијама. Скокови су му углавном у одбрани, лопте које лагано падају под кош. Делује уморно, а то што није прва опција у нападу је и сам крив, јер га играчи не избегавају већ он нема жељу да се гура под кош и физички напреже. И све то није тако опасно ни за њега ни за екипу Денвера јер директни конкуренти за плеј оф исто играју топло-хладно. Против екипа које играју иоле озбиљну одбрану Денвер лоше пролази. Јокић протеклих месеци доказао да има одличан шут, смисао за игру, вођење лопте, дефинитивно је вансеријски таленат. И даље стоји да треба да побољша кондицију, одбрану и оно што ће му посебно требати како постаје старији - став вође екипе. Сви верују у њега и мораће да све више преузима одговорност. А то што ми Срби хоћемо да сваку утакмицу буде вансеријски и најбољи, то је више наш проблем него његов.

vlada23

pre 7 godina

Ali tacno kad su dosla poslednja dva minuta Galinari nije ni razmisljao da dodaje loputu bilo kome. U par situacija se videlo Jokicevo odmahivanje glavom, cini mi se da je zbog toga ta njegova isfrustriranost. Od kad se Galinari vratio nema vise smeha na Jokicevom licu. A ovaj cirokanac, da l ima 30% sut iz igre...

Pravapriča

pre 7 godina

veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!

nwa

pre 7 godina

Ljudi,shvatite da je prva opcija u napadu i dalje Galinari,i uzima najvise suteva od svih igraca,zato su i razmatrali njegov trejd.Jokica nije islo,ali solidna je ovo partija,ne moze svaki put preko 20pts i 15sk.

Batko

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega"

Pistol Pete

pre 7 godina

Nije mjerilo Jokića bilo ni onih par 30+ utakmica ali nisu ni posljednje dvije,on je vrlo mlad talentiran momak koji je realno na svakoj utakmicu na jakom double doubleu,malo li je ?E sad nije realno bilo niti odmah novi Hakeem,Magic....bolji od Stojakovića...on je jednostavno Nikola Jokić i pred njim je budućnost,kakva ? Vidjeti ćemo,zaželimo mu svjetlu

MajstorVlado

pre 7 godina

Sigurno je da moze bolje ali i ovo je bila odlicna partija.
Minutaza je tu samo mi se cini da mu treba malo vise srece i drskosti u igri. Pozdrav za sve ljubitelje ovog divnog sporta

Yugo_betrugo

pre 7 godina

Ne razumem jokica! Samo trci tamo vamo pravi blokove ili kad dobije loptu ispod kosa on odmah vraca loptu napolje za nekog sutera umesto da daje sam poene. Kao da su mu ušli novinari u glavu i samo hoće da pravi asistencije. 2 suta u prvom polovremenu i to ona bezveze trojka.

JPR24

pre 7 godina

Memfis nije dzabe jedna od najboljih odbrana u NBA ligi. Uvek je tesko igrati protiv njih. Jokic, bolje nego u zadnje dve, ali par brzopletih suteva, kao i Galinari koji je 3,4 puta sutirao ni sam ne zna zasto, Chandler isto, plus Barton koji je davio loptu ( njega bi stavio da pauzira malo i da smiri strasti). Nisu bili daleko, ali je Memfis igrao dobru odbranu, a i fizicki u reketu su dominantniji, Jokic i Plamli su tesko sta mogli protiv Gasola i Randolpha, da je Faried bio tu mozda bi u tom aspektu malo bolje parirali i nekako izvukli pobedu. I na kraju, previse oscilacija u igri Denvera, dopustilu su barem dve serije od po 10 i vise poena... No dobro, i dalje su u trci za plejof. Ostali su izgubili isto. Pelikansi, jad i cemer, u reketu su premocni, ostalo mozda dovoljno za Mornar...

Navijac

pre 7 godina

Galinari i Cendler se vratili, a sa njima se vratila i sebicnost. Trener denvera stoji kao kip sa strane i gleda kako ova dvojica divljaju, a Jokicu kao da je zabranio da sutira.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.

voodoo

pre 7 godina

Pa dobro, zaostrava se borba za plej-of, prosle godine kada je Jokic nakon all-star meca dobio mesto u prvoj petorci niko ga nije gledao kao glavnu pretnju u Denveru, sada kada rade skauting i pripremu za mec, Jokic je prvi na listi od igraca koje treba zaustaviti, plus promene u timu, ali ne sumnjam da ce se Jokic prilagoditi. Takodje 10 poena, 11 skokova i 6 asistencija mozda sada nekom izgleda skromno, nakon pojedinih njegovih partija, medjutim to je statistika koju bi 80% Nba igraca prihvatilo odmah.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.

online

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Vratili se "privatnici" Galinari i Čendler i odmah su Jokiću pale brojke... Uopšte više nije opcija u napadu, ne znam da li je 2x odigrana akcija za njega.

Pistol Pete

pre 7 godina

Nije mjerilo Jokića bilo ni onih par 30+ utakmica ali nisu ni posljednje dvije,on je vrlo mlad talentiran momak koji je realno na svakoj utakmicu na jakom double doubleu,malo li je ?E sad nije realno bilo niti odmah novi Hakeem,Magic....bolji od Stojakovića...on je jednostavno Nikola Jokić i pred njim je budućnost,kakva ? Vidjeti ćemo,zaželimo mu svjetlu

Navijac

pre 7 godina

Galinari i Cendler se vratili, a sa njima se vratila i sebicnost. Trener denvera stoji kao kip sa strane i gleda kako ova dvojica divljaju, a Jokicu kao da je zabranio da sutira.

voodoo

pre 7 godina

Pa dobro, zaostrava se borba za plej-of, prosle godine kada je Jokic nakon all-star meca dobio mesto u prvoj petorci niko ga nije gledao kao glavnu pretnju u Denveru, sada kada rade skauting i pripremu za mec, Jokic je prvi na listi od igraca koje treba zaustaviti, plus promene u timu, ali ne sumnjam da ce se Jokic prilagoditi. Takodje 10 poena, 11 skokova i 6 asistencija mozda sada nekom izgleda skromno, nakon pojedinih njegovih partija, medjutim to je statistika koju bi 80% Nba igraca prihvatilo odmah.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Јокић нема добру партију још од трипл-дабла против Голден Стејта... дакле још пре ол-стар меча. Ко је гледао Денвер у последња 4 меча, схвата о чему причам. Још држи солидну статистику у скоковима и асистенцијама. Скокови су му углавном у одбрани, лопте које лагано падају под кош. Делује уморно, а то што није прва опција у нападу је и сам крив, јер га играчи не избегавају већ он нема жељу да се гура под кош и физички напреже. И све то није тако опасно ни за њега ни за екипу Денвера јер директни конкуренти за плеј оф исто играју топло-хладно. Против екипа које играју иоле озбиљну одбрану Денвер лоше пролази. Јокић протеклих месеци доказао да има одличан шут, смисао за игру, вођење лопте, дефинитивно је вансеријски таленат. И даље стоји да треба да побољша кондицију, одбрану и оно што ће му посебно требати како постаје старији - став вође екипе. Сви верују у њега и мораће да све више преузима одговорност. А то што ми Срби хоћемо да сваку утакмицу буде вансеријски и најбољи, то је више наш проблем него његов.

tantric

pre 7 godina

Kaze Jokić nismo igrali nas stil igre, jer ne sme da kaze da je Galinari silovao loptu, a ni ostali nisu bili mnogo bolji. Čim dobiju loptu zatrčavaju se na obruč i odbijaju od protivničkih igrača, ko da im je neko mozak izvadio.

Batko

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega"

nwa

pre 7 godina

Ljudi,shvatite da je prva opcija u napadu i dalje Galinari,i uzima najvise suteva od svih igraca,zato su i razmatrali njegov trejd.Jokica nije islo,ali solidna je ovo partija,ne moze svaki put preko 20pts i 15sk.

JPR24

pre 7 godina

Memfis nije dzabe jedna od najboljih odbrana u NBA ligi. Uvek je tesko igrati protiv njih. Jokic, bolje nego u zadnje dve, ali par brzopletih suteva, kao i Galinari koji je 3,4 puta sutirao ni sam ne zna zasto, Chandler isto, plus Barton koji je davio loptu ( njega bi stavio da pauzira malo i da smiri strasti). Nisu bili daleko, ali je Memfis igrao dobru odbranu, a i fizicki u reketu su dominantniji, Jokic i Plamli su tesko sta mogli protiv Gasola i Randolpha, da je Faried bio tu mozda bi u tom aspektu malo bolje parirali i nekako izvukli pobedu. I na kraju, previse oscilacija u igri Denvera, dopustilu su barem dve serije od po 10 i vise poena... No dobro, i dalje su u trci za plejof. Ostali su izgubili isto. Pelikansi, jad i cemer, u reketu su premocni, ostalo mozda dovoljno za Mornar...

Goran

pre 7 godina

"veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pravapriča, 27. februar 2017 08:16)"

E, kad bi ti znao sta nasi rade sa dopingom ... jedina razlika je sto nemaju dovoljno novca, pa koriste jeftini, bugarski :)

OK, malo preterujem ali 90-tih (za kosarkase ne znam ali za neke druge sportiste ZNAM) su, zbog malo boljih rezultata na Balkanijadi (na drugim takmicenjima i nismo mogli da ucestvujemo), koristili anabolike iz Bugarske i to u suludim kolicinama. Dobro je da nisu pocrkali svi od raka prostate (muskarci) ili dobili bradu i brkove (devojke).
Nisam toliko blizak novijim generacijama, pa mogu samo da pretpostavim ... mozda gresim, mozda su nove generacije cistije od moje, matore pokvarene.

Poganikus

pre 7 godina

Hehehehehe Galinari kosarkas :), od kad se on vratio Denver ne moze da dobije utakmicu. Kako ga je samo Kalinic na evropskom prvenstvu svezao :) Maneken nesposobni

MitchSrbija

pre 7 godina

Galinari i Barnjani su 2 najprecenjenija igraca 21. veka. Galinari je silovatelj lopte, i zbog njega će denver izgubiti plejof. Treba njega i Jokica drzati u odvojenim postavama, Jokica u prvu, ovaj neka bude 6. igrac, ali da ne budu on i Jokic zajedno na terenu

Mrsimud

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min... (online, 27. februar 2017 09:06)

Dokle da vam se ponavlja da SportKlub nema pravo odabira utakmica nego se raspored prenosa formira prema onome sto posalju iz SAD?

MajstorVlado

pre 7 godina

Sigurno je da moze bolje ali i ovo je bila odlicna partija.
Minutaza je tu samo mi se cini da mu treba malo vise srece i drskosti u igri. Pozdrav za sve ljubitelje ovog divnog sporta

palop

pre 7 godina

Nikola mnogo bolje igra sa ostailm mladim igracima tipa Heris, Marej, Mudiej, Ernangomez, a pored njih mozda jos Farid i Artur. Ovi ostali svi igraju izolacije non stop i mnogo koce protok lopte, mislim da je Barton najgori po tom pitanju, a Galinari, Cendler i Nelson ne zaostaju mnogo.

Samo treba da sacuvaju tu osnovu sa mladima, a veterane zamene timskim igracima koji mogu i odbranu da igraju. Ekipa ima veliki potencijal, ali treba vuci dobre strateske poteze iz kancelarije, a nisam siguran da li su sposobni za to.

Blue Moon 251

pre 7 godina

Online, da li ti stvarno misliš da SK ne bi uzeo da prenosi Denver, lepo su ljudi rekli da oni ne mogu da prenose šta hoće, već šta dobiju, eventualno im nekad daju izbor, ali retko.

real madrid

pre 7 godina

@online

Ne bira SK koga ce da prenosi, nego jure paket od x utakmica za odredjenu svotu novca i odredjen broj prenosa u sezoni(oko 1-2 nedeljno), pa sta im te godine zapadne. Tako rade i ostale televizije. U plejofu onda ima vise prenosa.

bbr

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.

vlada23

pre 7 godina

Ali tacno kad su dosla poslednja dva minuta Galinari nije ni razmisljao da dodaje loputu bilo kome. U par situacija se videlo Jokicevo odmahivanje glavom, cini mi se da je zbog toga ta njegova isfrustriranost. Od kad se Galinari vratio nema vise smeha na Jokicevom licu. A ovaj cirokanac, da l ima 30% sut iz igre...

Yugo_betrugo

pre 7 godina

Ne razumem jokica! Samo trci tamo vamo pravi blokove ili kad dobije loptu ispod kosa on odmah vraca loptu napolje za nekog sutera umesto da daje sam poene. Kao da su mu ušli novinari u glavu i samo hoće da pravi asistencije. 2 suta u prvom polovremenu i to ona bezveze trojka.

Stefan

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Nisam do sada odgledao nijednu utakmicu Memfisa. Jako ozbiljan tim, nema srljanja, nema solo improvizacija, zna se sta ko radi, igraju čvrsto, odusevili me. Nidza je odigrao dobro, gledao je da vise asistira.Mora da radi na fizikalijama kako bi pokazao pun potencijal. Galinari,Barton i Cendler dosta cesto srljaju nabijaju se u 3 igraca,kad krenu u prodor.

Oxi

pre 7 godina

U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Ako je neko gledao utakmicu, na pauzi su stavili Jokicevog burazera na Kiss Cam...Covek gleda u telefon ne kapira sta se dogadja i na kraju poljubi neku devojku mozda se zabavlja sa njom ne znam ali ona je morala da mu pokaze o cemu se radi hahaha legende 2 brata na svaki mec idu.

Radovan III

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. februar 2017 08:58)

Досадан си ко'пролив. Згадио си правим коментаторима овај форум, као и ови што дижу наше у небеса, јел'Звезда ФМП,Партизан-Игокеа, мутавци, комшинице, Дуло и сличне будалаштине. Сећам се златног времена и коментара правих љубитеља и познавалаца тениса и спорта уопште од пре 10-15 година кад интернет није био доступан свакоме. На овом форуму се још и може прочитати писмен коментар, али неће моће још дуго. Поздрав свим правим љубитељима спорта.

Aleksandar

pre 7 godina

Sportklub ne bira prenose. Nba liga bira i to za Evropu su prenosi SUBOTOM U 23h i NEDELJOM u 21:30h. Tako da pogledajte raspored narednih kola i znacete unapred koji prenosi idu na Sportklubu. Zato sinoc nisu prenosili Denver, jer je poceo u 23h a ne u 21: 30.

Mrsimud

pre 7 godina

I pošto vidim da svi komentarišete kalimera Jokića, žrtvu nepravde, recite mi kako se osećaju njegovi saigrači kad ovaj odigra 0 uspešnih odbrana za 30+ minuta na terenu? Sramota je šta radi u odbrani, on u pola situacija ni ne pokuša da nešto uradi, a u drugoj polovini ga unesu u koš/navuku na fintu/iznude faul...

luther

pre 7 godina

Pricajte sta hocete ali Jokic kad izadje iz igre Denver se potpuno pogubi u napadu..Jokic ocigledno promenio stil a to je da ga vise ne zanima sut sto malo nrz jer stvarno ima mekanu ruku...od all stara je nesto istripovao..ali i dalje obozavam da ga gledam..mislio sam da Plamli moze da ga zameni ali nista od toga IQ ja na nasoj strani

Pravapriča

pre 7 godina

veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!

reporter

pre 7 godina

Ne znam zasto nema uopste akcija za jokica, to ste je poentirao, poentirao je iz kontri i posle ofanzivnih skokova. Mislim da chandler gallo i ti veterani 'bojkotuju' ili ustvari igraju za sebe i za svoje naredne ugovore, posto su sigurno mislili da ce biti trejdovani i sad kad nisu, imaju jos pola sezone za nabijanje statistike pre novog ugovora ili novog tima. Boli njih uvo za denver i za pleyoff i za jokica i ostale mlade igrace i kako ce se oni razvijati. A tu ne znam sta radi malone, ili on njima dopusta da igraju tu iso igru, ili nema kontrolu nad svojim igracima. Kako to da trener za svog buduceg franchise igraca nema barem dve tri akcije u toku meca? Pogledajte cousinsa, tek stigao u pelicanse i odma sutira po preko dvbadeset puta iako imaju davisa koji takodje uzme preko dvadeset suteva. Ili jokic treba sam malo da bude vise drzak i da ide na suteve ili ce propasti ovako. Ali jos uvijek je u top deset u ligi u fg% u rpm i u per'u. sto bi ga svrstalo medju top deset ovaerall igraca.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega

Sumnjam da ce postati prva ili druga opcija i kada se konacno bude "odmorio"??
Ispada da je umoran kad treba da mu daju loptu da napada kos ,a nije da trckara 30 min i pravi blokove i asistencije

WillyWonka

pre 7 godina

"Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.
(xboxer, 27. februar 2017 09:09)"

Ne treba se bojati za Jokića, tek će on doći na svoje. Nije lako protiv Gasola odigrati, ali sve je to škola.
Ipak me čudi da se Denver, nakon zaista briljentnih partija, ne oslanja više na Jokića, nego se toliko slobode daje Galinariju.

xboxer

pre 7 godina

Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.

tutaaa

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...
(online, 27. februar 2017 09:06)

Ne odlucuje sportkub bas sta ce da prenosi, inace sigurno ne bi prenoslili raspale Lejkerse...

Pistol Pete

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.
(bbr, 27. februar 2017 10:26)ne laži,7/17 a Šarića svi vole i poštuju osim neznalica i zlobnika

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...

Patrick

pre 7 godina

Ima problem sa sutom?Neka ide na casove kod Gudurica/ Gurovica,da nauci da sutira uz korake.To bi u NBA svaki put sudije dodelile korake za tu tehniku suta.Nisu ista pravila za evropsku i americku kosarku.Ipak je USA kolevka tog sporta.

frc

pre 7 godina

Predlazem da umesto nadimaka timova pisete gradove jer je mnogo jednostavnije. Znam naravno koji tim je odakle ali to vam je kao digitalni i analogni sat,na digitalni kad pogledas,u istom momentu znas koliko je sati a na analognom,moras da potrosis jos neki delic sekunde da bi preveo. :)

Pravapriča

pre 7 godina

veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!

xboxer

pre 7 godina

Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.

online

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...

Mrsimud

pre 7 godina

I pošto vidim da svi komentarišete kalimera Jokića, žrtvu nepravde, recite mi kako se osećaju njegovi saigrači kad ovaj odigra 0 uspešnih odbrana za 30+ minuta na terenu? Sramota je šta radi u odbrani, on u pola situacija ni ne pokuša da nešto uradi, a u drugoj polovini ga unesu u koš/navuku na fintu/iznude faul...

Pistol Pete

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.
(bbr, 27. februar 2017 10:26)ne laži,7/17 a Šarića svi vole i poštuju osim neznalica i zlobnika

Yugo_betrugo

pre 7 godina

Ne razumem jokica! Samo trci tamo vamo pravi blokove ili kad dobije loptu ispod kosa on odmah vraca loptu napolje za nekog sutera umesto da daje sam poene. Kao da su mu ušli novinari u glavu i samo hoće da pravi asistencije. 2 suta u prvom polovremenu i to ona bezveze trojka.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Vratili se "privatnici" Galinari i Čendler i odmah su Jokiću pale brojke... Uopšte više nije opcija u napadu, ne znam da li je 2x odigrana akcija za njega.

Patrick

pre 7 godina

Ima problem sa sutom?Neka ide na casove kod Gudurica/ Gurovica,da nauci da sutira uz korake.To bi u NBA svaki put sudije dodelile korake za tu tehniku suta.Nisu ista pravila za evropsku i americku kosarku.Ipak je USA kolevka tog sporta.

Pistol Pete

pre 7 godina

Nije mjerilo Jokića bilo ni onih par 30+ utakmica ali nisu ni posljednje dvije,on je vrlo mlad talentiran momak koji je realno na svakoj utakmicu na jakom double doubleu,malo li je ?E sad nije realno bilo niti odmah novi Hakeem,Magic....bolji od Stojakovića...on je jednostavno Nikola Jokić i pred njim je budućnost,kakva ? Vidjeti ćemo,zaželimo mu svjetlu

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Ako je neko gledao utakmicu, na pauzi su stavili Jokicevog burazera na Kiss Cam...Covek gleda u telefon ne kapira sta se dogadja i na kraju poljubi neku devojku mozda se zabavlja sa njom ne znam ali ona je morala da mu pokaze o cemu se radi hahaha legende 2 brata na svaki mec idu.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Јокић нема добру партију још од трипл-дабла против Голден Стејта... дакле још пре ол-стар меча. Ко је гледао Денвер у последња 4 меча, схвата о чему причам. Још држи солидну статистику у скоковима и асистенцијама. Скокови су му углавном у одбрани, лопте које лагано падају под кош. Делује уморно, а то што није прва опција у нападу је и сам крив, јер га играчи не избегавају већ он нема жељу да се гура под кош и физички напреже. И све то није тако опасно ни за њега ни за екипу Денвера јер директни конкуренти за плеј оф исто играју топло-хладно. Против екипа које играју иоле озбиљну одбрану Денвер лоше пролази. Јокић протеклих месеци доказао да има одличан шут, смисао за игру, вођење лопте, дефинитивно је вансеријски таленат. И даље стоји да треба да побољша кондицију, одбрану и оно што ће му посебно требати како постаје старији - став вође екипе. Сви верују у њега и мораће да све више преузима одговорност. А то што ми Срби хоћемо да сваку утакмицу буде вансеријски и најбољи, то је више наш проблем него његов.

Navijac

pre 7 godina

Galinari i Cendler se vratili, a sa njima se vratila i sebicnost. Trener denvera stoji kao kip sa strane i gleda kako ova dvojica divljaju, a Jokicu kao da je zabranio da sutira.

Goran

pre 7 godina

"veliki igraci i veliki timovi pronadju doping a ovaj nas na hamburgerima i koli... bolje trazi jacu klupu jer ovo dete ne smete da "bodete"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pravapriča, 27. februar 2017 08:16)"

E, kad bi ti znao sta nasi rade sa dopingom ... jedina razlika je sto nemaju dovoljno novca, pa koriste jeftini, bugarski :)

OK, malo preterujem ali 90-tih (za kosarkase ne znam ali za neke druge sportiste ZNAM) su, zbog malo boljih rezultata na Balkanijadi (na drugim takmicenjima i nismo mogli da ucestvujemo), koristili anabolike iz Bugarske i to u suludim kolicinama. Dobro je da nisu pocrkali svi od raka prostate (muskarci) ili dobili bradu i brkove (devojke).
Nisam toliko blizak novijim generacijama, pa mogu samo da pretpostavim ... mozda gresim, mozda su nove generacije cistije od moje, matore pokvarene.

voodoo

pre 7 godina

Pa dobro, zaostrava se borba za plej-of, prosle godine kada je Jokic nakon all-star meca dobio mesto u prvoj petorci niko ga nije gledao kao glavnu pretnju u Denveru, sada kada rade skauting i pripremu za mec, Jokic je prvi na listi od igraca koje treba zaustaviti, plus promene u timu, ali ne sumnjam da ce se Jokic prilagoditi. Takodje 10 poena, 11 skokova i 6 asistencija mozda sada nekom izgleda skromno, nakon pojedinih njegovih partija, medjutim to je statistika koju bi 80% Nba igraca prihvatilo odmah.

Mrsimud

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min... (online, 27. februar 2017 09:06)

Dokle da vam se ponavlja da SportKlub nema pravo odabira utakmica nego se raspored prenosa formira prema onome sto posalju iz SAD?

Poganikus

pre 7 godina

Hehehehehe Galinari kosarkas :), od kad se on vratio Denver ne moze da dobije utakmicu. Kako ga je samo Kalinic na evropskom prvenstvu svezao :) Maneken nesposobni

tutaaa

pre 7 godina

hvala sport klubu,koji je konacno imao priliku da u normalno vreme (23h) prenosi Denver,ali je odlucio da prenosi derbi utakmicu izmedju Lejkersa i San Angonija koja je bila "gotova"posle 15 min...
(online, 27. februar 2017 09:06)

Ne odlucuje sportkub bas sta ce da prenosi, inace sigurno ne bi prenoslili raspale Lejkerse...

MajstorVlado

pre 7 godina

Sigurno je da moze bolje ali i ovo je bila odlicna partija.
Minutaza je tu samo mi se cini da mu treba malo vise srece i drskosti u igri. Pozdrav za sve ljubitelje ovog divnog sporta

tantric

pre 7 godina

Kaze Jokić nismo igrali nas stil igre, jer ne sme da kaze da je Galinari silovao loptu, a ni ostali nisu bili mnogo bolji. Čim dobiju loptu zatrčavaju se na obruč i odbijaju od protivničkih igrača, ko da im je neko mozak izvadio.

Blue Moon 251

pre 7 godina

Online, da li ti stvarno misliš da SK ne bi uzeo da prenosi Denver, lepo su ljudi rekli da oni ne mogu da prenose šta hoće, već šta dobiju, eventualno im nekad daju izbor, ali retko.

MitchSrbija

pre 7 godina

Galinari i Barnjani su 2 najprecenjenija igraca 21. veka. Galinari je silovatelj lopte, i zbog njega će denver izgubiti plejof. Treba njega i Jokica drzati u odvojenim postavama, Jokica u prvu, ovaj neka bude 6. igrac, ali da ne budu on i Jokic zajedno na terenu

bbr

pre 7 godina

?Jokic problem sa sutom 5-11?pa to je malo ispod 50% suta iz igre,Saric odigrao kako napisaste pre koji dan neverovatan mec sa sve sutom iz igre 7-22 i to je fenomenalno a Jokic 5-11 sut,uz 10+ skokova i 6 asistencija nam je sad losa partija.Saric ni Bjelica za celu sezonu nisu imali sut iz igre 5-11.

luther

pre 7 godina

Pricajte sta hocete ali Jokic kad izadje iz igre Denver se potpuno pogubi u napadu..Jokic ocigledno promenio stil a to je da ga vise ne zanima sut sto malo nrz jer stvarno ima mekanu ruku...od all stara je nesto istripovao..ali i dalje obozavam da ga gledam..mislio sam da Plamli moze da ga zameni ali nista od toga IQ ja na nasoj strani

frc

pre 7 godina

Predlazem da umesto nadimaka timova pisete gradove jer je mnogo jednostavnije. Znam naravno koji tim je odakle ali to vam je kao digitalni i analogni sat,na digitalni kad pogledas,u istom momentu znas koliko je sati a na analognom,moras da potrosis jos neki delic sekunde da bi preveo. :)

JPR24

pre 7 godina

Memfis nije dzabe jedna od najboljih odbrana u NBA ligi. Uvek je tesko igrati protiv njih. Jokic, bolje nego u zadnje dve, ali par brzopletih suteva, kao i Galinari koji je 3,4 puta sutirao ni sam ne zna zasto, Chandler isto, plus Barton koji je davio loptu ( njega bi stavio da pauzira malo i da smiri strasti). Nisu bili daleko, ali je Memfis igrao dobru odbranu, a i fizicki u reketu su dominantniji, Jokic i Plamli su tesko sta mogli protiv Gasola i Randolpha, da je Faried bio tu mozda bi u tom aspektu malo bolje parirali i nekako izvukli pobedu. I na kraju, previse oscilacija u igri Denvera, dopustilu su barem dve serije od po 10 i vise poena... No dobro, i dalje su u trci za plejof. Ostali su izgubili isto. Pelikansi, jad i cemer, u reketu su premocni, ostalo mozda dovoljno za Mornar...

nwa

pre 7 godina

Ljudi,shvatite da je prva opcija u napadu i dalje Galinari,i uzima najvise suteva od svih igraca,zato su i razmatrali njegov trejd.Jokica nije islo,ali solidna je ovo partija,ne moze svaki put preko 20pts i 15sk.

vlada23

pre 7 godina

Ali tacno kad su dosla poslednja dva minuta Galinari nije ni razmisljao da dodaje loputu bilo kome. U par situacija se videlo Jokicevo odmahivanje glavom, cini mi se da je zbog toga ta njegova isfrustriranost. Od kad se Galinari vratio nema vise smeha na Jokicevom licu. A ovaj cirokanac, da l ima 30% sut iz igre...

palop

pre 7 godina

Nikola mnogo bolje igra sa ostailm mladim igracima tipa Heris, Marej, Mudiej, Ernangomez, a pored njih mozda jos Farid i Artur. Ovi ostali svi igraju izolacije non stop i mnogo koce protok lopte, mislim da je Barton najgori po tom pitanju, a Galinari, Cendler i Nelson ne zaostaju mnogo.

Samo treba da sacuvaju tu osnovu sa mladima, a veterane zamene timskim igracima koji mogu i odbranu da igraju. Ekipa ima veliki potencijal, ali treba vuci dobre strateske poteze iz kancelarije, a nisam siguran da li su sposobni za to.

real madrid

pre 7 godina

@online

Ne bira SK koga ce da prenosi, nego jure paket od x utakmica za odredjenu svotu novca i odredjen broj prenosa u sezoni(oko 1-2 nedeljno), pa sta im te godine zapadne. Tako rade i ostale televizije. U plejofu onda ima vise prenosa.

xyz

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega

Sumnjam da ce postati prva ili druga opcija i kada se konacno bude "odmorio"??
Ispada da je umoran kad treba da mu daju loptu da napada kos ,a nije da trckara 30 min i pravi blokove i asistencije

Aleksandar

pre 7 godina

Sportklub ne bira prenose. Nba liga bira i to za Evropu su prenosi SUBOTOM U 23h i NEDELJOM u 21:30h. Tako da pogledajte raspored narednih kola i znacete unapred koji prenosi idu na Sportklubu. Zato sinoc nisu prenosili Denver, jer je poceo u 23h a ne u 21: 30.

Radovan III

pre 7 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 27. februar 2017 08:58)

Досадан си ко'пролив. Згадио си правим коментаторима овај форум, као и ови што дижу наше у небеса, јел'Звезда ФМП,Партизан-Игокеа, мутавци, комшинице, Дуло и сличне будалаштине. Сећам се златног времена и коментара правих љубитеља и познавалаца тениса и спорта уопште од пре 10-15 година кад интернет није био доступан свакоме. На овом форуму се још и може прочитати писмен коментар, али неће моће још дуго. Поздрав свим правим љубитељима спорта.

Batko

pre 7 godina

Jokic jednostavno vise NIJE OPCIJA u napadu ni prva,ni druga,za ceo mec dobio je samo jednu ili dve lopte u niski post,samo pravi blokove i dodaje lopte.Ne koriste ga u napadu i sve podseca na pocetak sezone.
(xyz, 27. februar 2017 08:21)

Meloun je rekao da je umoran i da ga treba "sacuvati" sto automatski znaci da nece igrati naoad preko njega kao prve opcije, za razliku od pre par utakmica gde su bukvalno igrali svaki pozicioni napad "za njega"

Stefan

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu. Nisam do sada odgledao nijednu utakmicu Memfisa. Jako ozbiljan tim, nema srljanja, nema solo improvizacija, zna se sta ko radi, igraju čvrsto, odusevili me. Nidza je odigrao dobro, gledao je da vise asistira.Mora da radi na fizikalijama kako bi pokazao pun potencijal. Galinari,Barton i Cendler dosta cesto srljaju nabijaju se u 3 igraca,kad krenu u prodor.

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...

Oxi

pre 7 godina

U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...

reporter

pre 7 godina

Ne znam zasto nema uopste akcija za jokica, to ste je poentirao, poentirao je iz kontri i posle ofanzivnih skokova. Mislim da chandler gallo i ti veterani 'bojkotuju' ili ustvari igraju za sebe i za svoje naredne ugovore, posto su sigurno mislili da ce biti trejdovani i sad kad nisu, imaju jos pola sezone za nabijanje statistike pre novog ugovora ili novog tima. Boli njih uvo za denver i za pleyoff i za jokica i ostale mlade igrace i kako ce se oni razvijati. A tu ne znam sta radi malone, ili on njima dopusta da igraju tu iso igru, ili nema kontrolu nad svojim igracima. Kako to da trener za svog buduceg franchise igraca nema barem dve tri akcije u toku meca? Pogledajte cousinsa, tek stigao u pelicanse i odma sutira po preko dvbadeset puta iako imaju davisa koji takodje uzme preko dvadeset suteva. Ili jokic treba sam malo da bude vise drzak i da ide na suteve ili ce propasti ovako. Ali jos uvijek je u top deset u ligi u fg% u rpm i u per'u. sto bi ga svrstalo medju top deset ovaerall igraca.

WillyWonka

pre 7 godina

"Bojim se da su ovaj januar i februar bili 5 minuta slave Jokare, nešto tipa Džeremi Lin pre 3-4 sezone kada je poludio, i da će od sada biti samo prosečan igrač.
(xboxer, 27. februar 2017 09:09)"

Ne treba se bojati za Jokića, tek će on doći na svoje. Nije lako protiv Gasola odigrati, ali sve je to škola.
Ipak me čudi da se Denver, nakon zaista briljentnih partija, ne oslanja više na Jokića, nego se toliko slobode daje Galinariju.