Nedelja, 19.02.2017.

23:15

Mesi s penala u 89' spasao Barselonu

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu Leganjsa u 23. kolu Primere – 2:1(1:0).

Izvor: SM

Mesi s penala u 89' spasao Barselonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 7 godina

-Mesi nije slavio pobednicki gol. Da li je time iskazao nezadovoljstvo losom timskom igrom? Definitivno im je u mislima i PSZ i revans na Kamp Nou. Dovoljno bi im bilo da u regularnih 90' pobede 4-0, pa da posao zavrse u produzecima. Ko zna sta ce biti, ali ovakvom igrom nece sigurno pobediti, a kamoli izbaciti PSZ!
-Barsa je ostecena za 7 bodova u ligi (Selta -1, Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -6, dok Real je ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
57 Barsa
49 Sevilja
45 Real (2 meca manje) i Atletiko.
-Barsa je bez poraza u poslednjih 16 ligaskih meceva (11-5-0)!
-Najbolji brojevi (pobeda-remi-poraz) u prvih 400 meceva u Primeri:
281-74-45 INIESTA (917 bodova)
269-70-61 Hento (877)
260-69-71 Dani Alves (849)
252-73-75 Kasiljas (829).
Mesi trenutno ima skor od 276-57-35 (885 bodova na 368 meceva)!
-Mesi je dao 3. gol u 4' i 33. gol u 90' (ili u nadoknadi vremena) meca! Nije dao golove u 1' i 2' meca.
-Mesi je postigao 17 golova i 3 asist. u poslednjih 17 ligaskih meceva (12-5-0)!
-Mesi ove sezone (Barsa+ARG): 36 golova i 12 asist. na 37 meceva (26-6-5)!
-Mesi u 2017: 11 golova i 3 asist. na 14 meceva (9-3-2)!

Pozdrav!

Agent

pre 7 godina

enrike ne zna sta radi, ocigledno je da se pogubio..
mislim da je ovo period kada mora da ustali jednu postavu, ako nastavi ovako iz utakmice u utakmicu da rotira izvisice od svega.

kidJ

pre 7 godina

valjda je sad svima jasno da ne moze jedan igrac pa makar bio to i mesi da igra sam. Fudbal je timski sport i potrebno je svi da stimaju. Moze takav igrac da im izvuce nekoliko utakmica ali ne i celu sezonu.

Wlado

pre 7 godina

To je ona kvazi statistika da protiv barselone u primeri nije sviran penal godinu dana...isto ovako je bilo pre mesec dana kada su iz penala dali pobedonosni gol u 88. Min

OgiZe

pre 7 godina

Iskreno mislim da nema veze s penalom. Lik je pao kao da je pored njega pukla bomba iz najave Otpisanih. Što se tiče Barselone kao ekipe, sad je.čeka sudbina Mančestera sa kupovinom panjeva, samo da se popuni pozicija

Djole

pre 7 godina

Da li je realno da navijaci Reala pricaju o sudjenju a golom iz ofsajda osvojili ligu sampiona, a sto se tice ove utakmice Leganes je izjednacio faulom nad Robertom, a Mesi je doktorski izveo penal i samo se zagrlio sa saigracima dok bi ona prevara verovatno proslavila gol najodvratnijom proslavom gola ikada.

antiDebil

pre 7 godina

Meni je tu sudija najfascinantniji, pogledajte samo njegov polozaj u trenutku sviranja nepostojeceg penala !
Ekipa koja ima 500 milionaaa evra budzet igra na domacem terenu protiv gostiju koji imaju 30 puta manje od toga i opet je ovim banditima potreban penal u 90.za pobedu ??

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

Skroz losa igra Barse i dalje... Golman ih spasao vise puta. Penal je mozda sporan jedino zbog toga sto se Nejmar bacio mnogo vise nego sto je bilo razloga, ali bilo je i osnova za penal svakako kad se izuzme to, tako da je ok. A i s druge strane, Barsa nije trebala da primi gol, jer je pre toga bio faul nad Robertom koji sudija nije svirao, a tako je usledio gol.
Da, za sve koji ne znaju, (a mislim da ce to biti sjajan mec, bez obzira na losu formu Valensije) Real igra u sredu zaostali mec protiv Valensije, u 18:45.

džigi bau

pre 7 godina

Navijač sam Barse, ali ovo je sramota! I igra, a i penal! Toliko su pali da je to neverovatno. Odbrana ne ume ni liniju pozadi da drži. Uvek neko ostane da nema ofsajda. Dinj, Matje, Gomez, Rafinja, pa i Rakitić, nisu za Barsu. A postavka igre!!! Majko mila, pa više drže loptu ovi pozadi nego Mesi, Suarez i Nejmar zajedno. Suarez primio jednu jedinu loptu u napadu, Mesi se šetka i igra samo sa loptom i sve je predvidivo. Postali su smešana ekipa , napred tri vrhunska igrača, a pozadi treš! Ne pamtim ni jedan sličan slučaj u istoriji fudbala! Da ne beše srećnog golmana , primili bi oni tri komada već u prvom poluvremenu...

GM

pre 7 godina

U kojoj kategoriji za oskara je nominovan Nejmar ili ipak onaj skok preko igraca koji lezi na zemlji je samo deo pripreme za sledece Olimpijske igre...

Nikola

pre 7 godina

Mesi penal i tap in(gol na tacnu) protiv Leganesa koji se bori za opstanak je madjionicar, nije sa ove planete. Ronaldo protiv Atletiko Madrida het trik, penal, tap in i gol je padavičar, penaldo, samo laki golovi. Toliko.

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Nisam stigao da pogledam utakmicu.Da li je bio penal?Ali molim vas neutralni navijaci,jer ovde svega ima sem postenog navijaca.Cim sam procitao da je gurnut Nejmar znam da je bilo tu glume,pa le zanima da li je opravdano bio penal.

What a pleasure

pre 7 godina

Mesi trenutno najbolji strelac primere, lige sampiona i drugi strelac u kupu.Fascinantan podatak!A koliko puta je samo spasao barsu i argentinu o tome ne treba pricati

Presheva

pre 7 godina

Lepse bi bio naslov Sudija spasio barcu u 89 min ne znam ja kako kazu barca ostecena je jedini su koji dobili dva penala u 90 min za pobedu

Ovo je sramota

pre 7 godina

Kakav akrobatski, isceniran pad ovog Nejmara i po ko zna koji put penal u 90'...
P.S Ispravite naslov u SUDIJA SPASAO BARSELONU(PONOVO)

33

pre 7 godina

Kakva sramota.
Koji put po redu kradja u korist Barselone i to u vidu penala.
Nejmar je za simulaciju zasluzio barem zuti karton.

Navijaci Barselone da li je moguce da se nadate da cete izbaciti PSG???
Ekipa kojoj sudija pomaze da pobedi Leganes kod kuce treba da izbaci PSG posle 0:4.
Ne samo sto takca ekipa ne moze da osvoji LS, izbaci PSG, oni nece moci da osvoje ni domaci sampionat.
Eventualno kup ako pomognu sudije.

Paris ce postici barem dva pogotka a ako se "naljute", s obzirom da su im ovi duznici i vise.

Mesi carobnjak?!? Da. Pokazao je jos jednom veceras.

Milos

pre 7 godina

Ova barcelona ne moze nista vise od kupa ove sezone uzet. Katastrofalna transfer politika je dovela do ove situacije. Zlatno pravilo svakog velilog kluba je da bez obzira na pobednicku ekipu,moras svaku sezonu osvezit ekipu sa 1 ili 2 nova igraca u prvom timu..a barsa od 2014 i Suareza nije dovela ni jednog igraca koji je vredan prve postave. Dinje,gomes,arda,ovaj povredjeni desni bek pa umtiti koji donekle i vredi mozda,pa ovaj napadac kome ni ime ne znam. Kakvi su to igraci? Iniesta vise ne moze,buskec zasicen i sredine nema. Rakitic jeste solidan,al ni on nije klasa jednog Veratija npr. Odbrana takodje promaja. Jasno se videlo veceras koliko je Mesi besan. I s pravom . Bojim se da ce otici na leto. Real koliko god ne igrao ubedljivo,opet igra bolje od barce .imaju tog mora se priznati cudesnog Modrica koji igra maestralno i po meni bez premca u ovom trenutku najbolji vezni na svetu. Tu je i Kros i vidi se ogromna razlika u tecnosti i povezanosti igre izmedju barce i reala. Da ne znam kakav napad ima neko,mora se imati kompletan tim da bi bio na vrhu,a barca to iskreno nema i to sanjarenje oko povratka protiv psg je totalno neutemeljeno. Nemaju nikakve sanse. Nadat se velikim promenama na kraju sezone.svezoj krvi,2 ili 3 provereno dobra ,motivisana igraca,ostanku Mesija i naravno odlasku enrikea.

facts

pre 7 godina

-Nakon vise od 117 godina (od 1899) i 4250 odigranih zvanicnih meceva, danas je 1. put u istoriji Barse bio SAMO 1 Spanac (S. Roberto) u startnih 11!
-Mesi se izjednacio sa Dani Alvesom kao stranac sa najvise pobeda (276) u istoriji Primere!
-REKORD: Mesi je postigao gol kod kuce protiv 33 razlicitih timova u Primeri, presavsi Hosea Maria Bakera (32)! Nije uspeo da da gol Heresu i Erkulesu.
-Iniesta je postao 2. igrac Barse koji je odigrao 400. ligaski mec, nakon Cavija (505)!
-Leganes je 54. tim koji je igrao protiv Barse na Kamp Nou u ligi.
-Mesi protiv Leganesa: 4 gola i 1 asist. na 2 meca (2-0-0)!
-Igraci koji su svojim golovima u Primeri ove sezone doneli ekipi najvise bodova (Mesi je danas doneo 3 boda):
11 Aduris
10 MESI
9 Pedro Leon.
-Ovo je Barsi bio najkasniji gol (89' 10") iz penala da pobedi kod kuce u istoriji Primere!
-Barsa je pobedila u svim ligaskim mecevima kada je na terenu bio Umtiti (13-0-0)!
-Zlatna kopacka:
38 Dzeko, Iguain i MESI (19 golova)
37.5 Kavani (25).
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
26 SUARES (18+8)
23 MESI (19+4)
17 Kristiano (14+3).
-Debitant u Primeri nije pobedio Barsu kod kuce jos od 7.11.1999 (1-2 Malaga CF). Malaga je debitovala u Primeri u 1949/50 pod imenom CD Malaga.

Pozdrav!

Valteru

pre 7 godina

Sudija odlucio mec tuzno je ovo zaista razumem da se desavaju greske ali ovo je preterano i onda dodju fanovi barselone  i pricaju neke njihove price. Pozdrav za brata galijanija koji je rekao da je barselona najveca prevara ikad nejmar i kompanija brukaju se u svetu ali naravno  ove sezone se nadam da ce uzeti samo kup a titula se vraca najtrofejnijem klubu.

Dzoney

pre 7 godina

SRAMOTA!!! Ovaj neimar mi se toliko gadi da je to strasno!!! I pored toga sto navijam za Real i sto ne volim Mesija, coveku treba podici spomenik na sred Barselone, ogroman respect! Jos jednom neimar, uhhhh! Strasno kako je iritantan. Poyyy!

adriano_galliani

pre 7 godina

Штета што не шутира тако измишљење пенале и за Аргентину. Обично је пребаци преко Анда.

dragance

pre 7 godina

ovo je neverovatno! 1. gol barse 1 metar ofsajd suareza - i nista. kod 1-1 u 90.min nejmar pada u 16, kontakta nema -naravno...sviran je penal. svako kolo za barsu penal, crveni, ofsajd golovi...sve da bi osvojili ligu. vidi se u ls sta je barsa bez sudija! prosek ekipa.

Zemljak

pre 7 godina

Ovaj Nejmar...smešno nikada nece biti veliki igrac ni sada ni za deset god.Kakvi su ono padovi strasno,neka ode u premijer ligu nebi izdrzao ni dva kola.

lll

pre 7 godina

Barsi ponisten gol protiv Malage za pobjedu (1-1), protiv Viljareala im nije sudjen penal (1-1), ponisten gol protiv Betisa (1-1), s druge strane Realu priznat gol iz ofsajda protiv Selte na pocetku sezone (2-1), pa im poklonjen penal protiv Alavesa kod rezultata 1-0 za Alaves, pa Ramos nije dobio drugi protiv Espanjola u 15-oj minuti kada je rukom sprijecio sut, pa 3 igraca Reala u ofsajdu protiv Malage prije 9-10 dana (2-1)... Real kao i uvijek treba da se zahvali sudijama na prvom mjestu ... To je sramota isto kao i ona odluka sudije da ne pozaze crveni (drugi zuti) igracu Leganesa zbog onog faula na Mesiju

Marko

pre 7 godina

Ma da li je moguće da su sudije opet dosudile penal za Barsu u zadnjim minutima meča ? Zar im sudije ne odmažu celo prvenstvo ? Kad gube kriv im je sudija, Pike se svadja sa upravom, sudijama. Kad pobedjuju uz pomoć sudije, uopšte to je spominju, jer je po njima pobeda bila "pravedna" i "čista". Protiv Valensije im je takodje sviran penal u 94. minutu za pobedu. Sve regularno. Mesi opet katastrofa, a golovi smešni.

Marko

pre 7 godina

Ova njihova igra je više sramna.Mislim da definitivno moraju na kraju sezone da daju otkaz Enrikeu.A bogami moraće da nadju dobre igrače za sredinu i odbranu gde su dosta šuplji.Na kraju su se ipak provukli.Gledajuci šanse...pa Leganes je imao ozbiljnije šanse.

facts

pre 7 godina

-Nakon vise od 117 godina (od 1899) i 4250 odigranih zvanicnih meceva, danas je 1. put u istoriji Barse bio SAMO 1 Spanac (S. Roberto) u startnih 11!
-Mesi se izjednacio sa Dani Alvesom kao stranac sa najvise pobeda (276) u istoriji Primere!
-REKORD: Mesi je postigao gol kod kuce protiv 33 razlicitih timova u Primeri, presavsi Hosea Maria Bakera (32)! Nije uspeo da da gol Heresu i Erkulesu.
-Iniesta je postao 2. igrac Barse koji je odigrao 400. ligaski mec, nakon Cavija (505)!
-Leganes je 54. tim koji je igrao protiv Barse na Kamp Nou u ligi.
-Mesi protiv Leganesa: 4 gola i 1 asist. na 2 meca (2-0-0)!
-Igraci koji su svojim golovima u Primeri ove sezone doneli ekipi najvise bodova (Mesi je danas doneo 3 boda):
11 Aduris
10 MESI
9 Pedro Leon.
-Ovo je Barsi bio najkasniji gol (89' 10") iz penala da pobedi kod kuce u istoriji Primere!
-Barsa je pobedila u svim ligaskim mecevima kada je na terenu bio Umtiti (13-0-0)!
-Zlatna kopacka:
38 Dzeko, Iguain i MESI (19 golova)
37.5 Kavani (25).
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
26 SUARES (18+8)
23 MESI (19+4)
17 Kristiano (14+3).
-Debitant u Primeri nije pobedio Barsu kod kuce jos od 7.11.1999 (1-2 Malaga CF). Malaga je debitovala u Primeri u 1949/50 pod imenom CD Malaga.

Pozdrav!

Dzoney

pre 7 godina

SRAMOTA!!! Ovaj neimar mi se toliko gadi da je to strasno!!! I pored toga sto navijam za Real i sto ne volim Mesija, coveku treba podici spomenik na sred Barselone, ogroman respect! Jos jednom neimar, uhhhh! Strasno kako je iritantan. Poyyy!

džigi bau

pre 7 godina

Navijač sam Barse, ali ovo je sramota! I igra, a i penal! Toliko su pali da je to neverovatno. Odbrana ne ume ni liniju pozadi da drži. Uvek neko ostane da nema ofsajda. Dinj, Matje, Gomez, Rafinja, pa i Rakitić, nisu za Barsu. A postavka igre!!! Majko mila, pa više drže loptu ovi pozadi nego Mesi, Suarez i Nejmar zajedno. Suarez primio jednu jedinu loptu u napadu, Mesi se šetka i igra samo sa loptom i sve je predvidivo. Postali su smešana ekipa , napred tri vrhunska igrača, a pozadi treš! Ne pamtim ni jedan sličan slučaj u istoriji fudbala! Da ne beše srećnog golmana , primili bi oni tri komada već u prvom poluvremenu...

adriano_galliani

pre 7 godina

Штета што не шутира тако измишљење пенале и за Аргентину. Обично је пребаци преко Анда.

Zemljak

pre 7 godina

Ovaj Nejmar...smešno nikada nece biti veliki igrac ni sada ni za deset god.Kakvi su ono padovi strasno,neka ode u premijer ligu nebi izdrzao ni dva kola.

GM

pre 7 godina

U kojoj kategoriji za oskara je nominovan Nejmar ili ipak onaj skok preko igraca koji lezi na zemlji je samo deo pripreme za sledece Olimpijske igre...

Ovo je sramota

pre 7 godina

Kakav akrobatski, isceniran pad ovog Nejmara i po ko zna koji put penal u 90'...
P.S Ispravite naslov u SUDIJA SPASAO BARSELONU(PONOVO)

lll

pre 7 godina

Barsi ponisten gol protiv Malage za pobjedu (1-1), protiv Viljareala im nije sudjen penal (1-1), ponisten gol protiv Betisa (1-1), s druge strane Realu priznat gol iz ofsajda protiv Selte na pocetku sezone (2-1), pa im poklonjen penal protiv Alavesa kod rezultata 1-0 za Alaves, pa Ramos nije dobio drugi protiv Espanjola u 15-oj minuti kada je rukom sprijecio sut, pa 3 igraca Reala u ofsajdu protiv Malage prije 9-10 dana (2-1)... Real kao i uvijek treba da se zahvali sudijama na prvom mjestu ... To je sramota isto kao i ona odluka sudije da ne pozaze crveni (drugi zuti) igracu Leganesa zbog onog faula na Mesiju

Milos

pre 7 godina

Ova barcelona ne moze nista vise od kupa ove sezone uzet. Katastrofalna transfer politika je dovela do ove situacije. Zlatno pravilo svakog velilog kluba je da bez obzira na pobednicku ekipu,moras svaku sezonu osvezit ekipu sa 1 ili 2 nova igraca u prvom timu..a barsa od 2014 i Suareza nije dovela ni jednog igraca koji je vredan prve postave. Dinje,gomes,arda,ovaj povredjeni desni bek pa umtiti koji donekle i vredi mozda,pa ovaj napadac kome ni ime ne znam. Kakvi su to igraci? Iniesta vise ne moze,buskec zasicen i sredine nema. Rakitic jeste solidan,al ni on nije klasa jednog Veratija npr. Odbrana takodje promaja. Jasno se videlo veceras koliko je Mesi besan. I s pravom . Bojim se da ce otici na leto. Real koliko god ne igrao ubedljivo,opet igra bolje od barce .imaju tog mora se priznati cudesnog Modrica koji igra maestralno i po meni bez premca u ovom trenutku najbolji vezni na svetu. Tu je i Kros i vidi se ogromna razlika u tecnosti i povezanosti igre izmedju barce i reala. Da ne znam kakav napad ima neko,mora se imati kompletan tim da bi bio na vrhu,a barca to iskreno nema i to sanjarenje oko povratka protiv psg je totalno neutemeljeno. Nemaju nikakve sanse. Nadat se velikim promenama na kraju sezone.svezoj krvi,2 ili 3 provereno dobra ,motivisana igraca,ostanku Mesija i naravno odlasku enrikea.

Nikola

pre 7 godina

Mesi penal i tap in(gol na tacnu) protiv Leganesa koji se bori za opstanak je madjionicar, nije sa ove planete. Ronaldo protiv Atletiko Madrida het trik, penal, tap in i gol je padavičar, penaldo, samo laki golovi. Toliko.

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

Skroz losa igra Barse i dalje... Golman ih spasao vise puta. Penal je mozda sporan jedino zbog toga sto se Nejmar bacio mnogo vise nego sto je bilo razloga, ali bilo je i osnova za penal svakako kad se izuzme to, tako da je ok. A i s druge strane, Barsa nije trebala da primi gol, jer je pre toga bio faul nad Robertom koji sudija nije svirao, a tako je usledio gol.
Da, za sve koji ne znaju, (a mislim da ce to biti sjajan mec, bez obzira na losu formu Valensije) Real igra u sredu zaostali mec protiv Valensije, u 18:45.

What a pleasure

pre 7 godina

Mesi trenutno najbolji strelac primere, lige sampiona i drugi strelac u kupu.Fascinantan podatak!A koliko puta je samo spasao barsu i argentinu o tome ne treba pricati

Marko

pre 7 godina

Ova njihova igra je više sramna.Mislim da definitivno moraju na kraju sezone da daju otkaz Enrikeu.A bogami moraće da nadju dobre igrače za sredinu i odbranu gde su dosta šuplji.Na kraju su se ipak provukli.Gledajuci šanse...pa Leganes je imao ozbiljnije šanse.

Marko

pre 7 godina

Ma da li je moguće da su sudije opet dosudile penal za Barsu u zadnjim minutima meča ? Zar im sudije ne odmažu celo prvenstvo ? Kad gube kriv im je sudija, Pike se svadja sa upravom, sudijama. Kad pobedjuju uz pomoć sudije, uopšte to je spominju, jer je po njima pobeda bila "pravedna" i "čista". Protiv Valensije im je takodje sviran penal u 94. minutu za pobedu. Sve regularno. Mesi opet katastrofa, a golovi smešni.

33

pre 7 godina

Kakva sramota.
Koji put po redu kradja u korist Barselone i to u vidu penala.
Nejmar je za simulaciju zasluzio barem zuti karton.

Navijaci Barselone da li je moguce da se nadate da cete izbaciti PSG???
Ekipa kojoj sudija pomaze da pobedi Leganes kod kuce treba da izbaci PSG posle 0:4.
Ne samo sto takca ekipa ne moze da osvoji LS, izbaci PSG, oni nece moci da osvoje ni domaci sampionat.
Eventualno kup ako pomognu sudije.

Paris ce postici barem dva pogotka a ako se "naljute", s obzirom da su im ovi duznici i vise.

Mesi carobnjak?!? Da. Pokazao je jos jednom veceras.

kidJ

pre 7 godina

valjda je sad svima jasno da ne moze jedan igrac pa makar bio to i mesi da igra sam. Fudbal je timski sport i potrebno je svi da stimaju. Moze takav igrac da im izvuce nekoliko utakmica ali ne i celu sezonu.

dragance

pre 7 godina

ovo je neverovatno! 1. gol barse 1 metar ofsajd suareza - i nista. kod 1-1 u 90.min nejmar pada u 16, kontakta nema -naravno...sviran je penal. svako kolo za barsu penal, crveni, ofsajd golovi...sve da bi osvojili ligu. vidi se u ls sta je barsa bez sudija! prosek ekipa.

Djole

pre 7 godina

Da li je realno da navijaci Reala pricaju o sudjenju a golom iz ofsajda osvojili ligu sampiona, a sto se tice ove utakmice Leganes je izjednacio faulom nad Robertom, a Mesi je doktorski izveo penal i samo se zagrlio sa saigracima dok bi ona prevara verovatno proslavila gol najodvratnijom proslavom gola ikada.

Presheva

pre 7 godina

Lepse bi bio naslov Sudija spasio barcu u 89 min ne znam ja kako kazu barca ostecena je jedini su koji dobili dva penala u 90 min za pobedu

Valteru

pre 7 godina

Sudija odlucio mec tuzno je ovo zaista razumem da se desavaju greske ali ovo je preterano i onda dodju fanovi barselone  i pricaju neke njihove price. Pozdrav za brata galijanija koji je rekao da je barselona najveca prevara ikad nejmar i kompanija brukaju se u svetu ali naravno  ove sezone se nadam da ce uzeti samo kup a titula se vraca najtrofejnijem klubu.

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Nisam stigao da pogledam utakmicu.Da li je bio penal?Ali molim vas neutralni navijaci,jer ovde svega ima sem postenog navijaca.Cim sam procitao da je gurnut Nejmar znam da je bilo tu glume,pa le zanima da li je opravdano bio penal.

Agent

pre 7 godina

enrike ne zna sta radi, ocigledno je da se pogubio..
mislim da je ovo period kada mora da ustali jednu postavu, ako nastavi ovako iz utakmice u utakmicu da rotira izvisice od svega.

Wlado

pre 7 godina

To je ona kvazi statistika da protiv barselone u primeri nije sviran penal godinu dana...isto ovako je bilo pre mesec dana kada su iz penala dali pobedonosni gol u 88. Min

antiDebil

pre 7 godina

Meni je tu sudija najfascinantniji, pogledajte samo njegov polozaj u trenutku sviranja nepostojeceg penala !
Ekipa koja ima 500 milionaaa evra budzet igra na domacem terenu protiv gostiju koji imaju 30 puta manje od toga i opet je ovim banditima potreban penal u 90.za pobedu ??

OgiZe

pre 7 godina

Iskreno mislim da nema veze s penalom. Lik je pao kao da je pored njega pukla bomba iz najave Otpisanih. Što se tiče Barselone kao ekipe, sad je.čeka sudbina Mančestera sa kupovinom panjeva, samo da se popuni pozicija

facts

pre 7 godina

-Mesi nije slavio pobednicki gol. Da li je time iskazao nezadovoljstvo losom timskom igrom? Definitivno im je u mislima i PSZ i revans na Kamp Nou. Dovoljno bi im bilo da u regularnih 90' pobede 4-0, pa da posao zavrse u produzecima. Ko zna sta ce biti, ali ovakvom igrom nece sigurno pobediti, a kamoli izbaciti PSZ!
-Barsa je ostecena za 7 bodova u ligi (Selta -1, Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -6, dok Real je ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
57 Barsa
49 Sevilja
45 Real (2 meca manje) i Atletiko.
-Barsa je bez poraza u poslednjih 16 ligaskih meceva (11-5-0)!
-Najbolji brojevi (pobeda-remi-poraz) u prvih 400 meceva u Primeri:
281-74-45 INIESTA (917 bodova)
269-70-61 Hento (877)
260-69-71 Dani Alves (849)
252-73-75 Kasiljas (829).
Mesi trenutno ima skor od 276-57-35 (885 bodova na 368 meceva)!
-Mesi je dao 3. gol u 4' i 33. gol u 90' (ili u nadoknadi vremena) meca! Nije dao golove u 1' i 2' meca.
-Mesi je postigao 17 golova i 3 asist. u poslednjih 17 ligaskih meceva (12-5-0)!
-Mesi ove sezone (Barsa+ARG): 36 golova i 12 asist. na 37 meceva (26-6-5)!
-Mesi u 2017: 11 golova i 3 asist. na 14 meceva (9-3-2)!

Pozdrav!

lll

pre 7 godina

Barsi ponisten gol protiv Malage za pobjedu (1-1), protiv Viljareala im nije sudjen penal (1-1), ponisten gol protiv Betisa (1-1), s druge strane Realu priznat gol iz ofsajda protiv Selte na pocetku sezone (2-1), pa im poklonjen penal protiv Alavesa kod rezultata 1-0 za Alaves, pa Ramos nije dobio drugi protiv Espanjola u 15-oj minuti kada je rukom sprijecio sut, pa 3 igraca Reala u ofsajdu protiv Malage prije 9-10 dana (2-1)... Real kao i uvijek treba da se zahvali sudijama na prvom mjestu ... To je sramota isto kao i ona odluka sudije da ne pozaze crveni (drugi zuti) igracu Leganesa zbog onog faula na Mesiju

Nikola

pre 7 godina

Mesi penal i tap in(gol na tacnu) protiv Leganesa koji se bori za opstanak je madjionicar, nije sa ove planete. Ronaldo protiv Atletiko Madrida het trik, penal, tap in i gol je padavičar, penaldo, samo laki golovi. Toliko.

adriano_galliani

pre 7 godina

Штета што не шутира тако измишљење пенале и за Аргентину. Обично је пребаци преко Анда.

facts

pre 7 godina

-Nakon vise od 117 godina (od 1899) i 4250 odigranih zvanicnih meceva, danas je 1. put u istoriji Barse bio SAMO 1 Spanac (S. Roberto) u startnih 11!
-Mesi se izjednacio sa Dani Alvesom kao stranac sa najvise pobeda (276) u istoriji Primere!
-REKORD: Mesi je postigao gol kod kuce protiv 33 razlicitih timova u Primeri, presavsi Hosea Maria Bakera (32)! Nije uspeo da da gol Heresu i Erkulesu.
-Iniesta je postao 2. igrac Barse koji je odigrao 400. ligaski mec, nakon Cavija (505)!
-Leganes je 54. tim koji je igrao protiv Barse na Kamp Nou u ligi.
-Mesi protiv Leganesa: 4 gola i 1 asist. na 2 meca (2-0-0)!
-Igraci koji su svojim golovima u Primeri ove sezone doneli ekipi najvise bodova (Mesi je danas doneo 3 boda):
11 Aduris
10 MESI
9 Pedro Leon.
-Ovo je Barsi bio najkasniji gol (89' 10") iz penala da pobedi kod kuce u istoriji Primere!
-Barsa je pobedila u svim ligaskim mecevima kada je na terenu bio Umtiti (13-0-0)!
-Zlatna kopacka:
38 Dzeko, Iguain i MESI (19 golova)
37.5 Kavani (25).
-Najvise golova + asistencija u Primeri ove sezone:
26 SUARES (18+8)
23 MESI (19+4)
17 Kristiano (14+3).
-Debitant u Primeri nije pobedio Barsu kod kuce jos od 7.11.1999 (1-2 Malaga CF). Malaga je debitovala u Primeri u 1949/50 pod imenom CD Malaga.

Pozdrav!

Ovo je sramota

pre 7 godina

Kakav akrobatski, isceniran pad ovog Nejmara i po ko zna koji put penal u 90'...
P.S Ispravite naslov u SUDIJA SPASAO BARSELONU(PONOVO)

dragance

pre 7 godina

ovo je neverovatno! 1. gol barse 1 metar ofsajd suareza - i nista. kod 1-1 u 90.min nejmar pada u 16, kontakta nema -naravno...sviran je penal. svako kolo za barsu penal, crveni, ofsajd golovi...sve da bi osvojili ligu. vidi se u ls sta je barsa bez sudija! prosek ekipa.

Marko

pre 7 godina

Ma da li je moguće da su sudije opet dosudile penal za Barsu u zadnjim minutima meča ? Zar im sudije ne odmažu celo prvenstvo ? Kad gube kriv im je sudija, Pike se svadja sa upravom, sudijama. Kad pobedjuju uz pomoć sudije, uopšte to je spominju, jer je po njima pobeda bila "pravedna" i "čista". Protiv Valensije im je takodje sviran penal u 94. minutu za pobedu. Sve regularno. Mesi opet katastrofa, a golovi smešni.

Dzoney

pre 7 godina

SRAMOTA!!! Ovaj neimar mi se toliko gadi da je to strasno!!! I pored toga sto navijam za Real i sto ne volim Mesija, coveku treba podici spomenik na sred Barselone, ogroman respect! Jos jednom neimar, uhhhh! Strasno kako je iritantan. Poyyy!

Valteru

pre 7 godina

Sudija odlucio mec tuzno je ovo zaista razumem da se desavaju greske ali ovo je preterano i onda dodju fanovi barselone  i pricaju neke njihove price. Pozdrav za brata galijanija koji je rekao da je barselona najveca prevara ikad nejmar i kompanija brukaju se u svetu ali naravno  ove sezone se nadam da ce uzeti samo kup a titula se vraca najtrofejnijem klubu.

33

pre 7 godina

Kakva sramota.
Koji put po redu kradja u korist Barselone i to u vidu penala.
Nejmar je za simulaciju zasluzio barem zuti karton.

Navijaci Barselone da li je moguce da se nadate da cete izbaciti PSG???
Ekipa kojoj sudija pomaze da pobedi Leganes kod kuce treba da izbaci PSG posle 0:4.
Ne samo sto takca ekipa ne moze da osvoji LS, izbaci PSG, oni nece moci da osvoje ni domaci sampionat.
Eventualno kup ako pomognu sudije.

Paris ce postici barem dva pogotka a ako se "naljute", s obzirom da su im ovi duznici i vise.

Mesi carobnjak?!? Da. Pokazao je jos jednom veceras.

Presheva

pre 7 godina

Lepse bi bio naslov Sudija spasio barcu u 89 min ne znam ja kako kazu barca ostecena je jedini su koji dobili dva penala u 90 min za pobedu

What a pleasure

pre 7 godina

Mesi trenutno najbolji strelac primere, lige sampiona i drugi strelac u kupu.Fascinantan podatak!A koliko puta je samo spasao barsu i argentinu o tome ne treba pricati

Djole

pre 7 godina

Da li je realno da navijaci Reala pricaju o sudjenju a golom iz ofsajda osvojili ligu sampiona, a sto se tice ove utakmice Leganes je izjednacio faulom nad Robertom, a Mesi je doktorski izveo penal i samo se zagrlio sa saigracima dok bi ona prevara verovatno proslavila gol najodvratnijom proslavom gola ikada.

Zemljak

pre 7 godina

Ovaj Nejmar...smešno nikada nece biti veliki igrac ni sada ni za deset god.Kakvi su ono padovi strasno,neka ode u premijer ligu nebi izdrzao ni dva kola.

džigi bau

pre 7 godina

Navijač sam Barse, ali ovo je sramota! I igra, a i penal! Toliko su pali da je to neverovatno. Odbrana ne ume ni liniju pozadi da drži. Uvek neko ostane da nema ofsajda. Dinj, Matje, Gomez, Rafinja, pa i Rakitić, nisu za Barsu. A postavka igre!!! Majko mila, pa više drže loptu ovi pozadi nego Mesi, Suarez i Nejmar zajedno. Suarez primio jednu jedinu loptu u napadu, Mesi se šetka i igra samo sa loptom i sve je predvidivo. Postali su smešana ekipa , napred tri vrhunska igrača, a pozadi treš! Ne pamtim ni jedan sličan slučaj u istoriji fudbala! Da ne beše srećnog golmana , primili bi oni tri komada već u prvom poluvremenu...

antiDebil

pre 7 godina

Meni je tu sudija najfascinantniji, pogledajte samo njegov polozaj u trenutku sviranja nepostojeceg penala !
Ekipa koja ima 500 milionaaa evra budzet igra na domacem terenu protiv gostiju koji imaju 30 puta manje od toga i opet je ovim banditima potreban penal u 90.za pobedu ??

GM

pre 7 godina

U kojoj kategoriji za oskara je nominovan Nejmar ili ipak onaj skok preko igraca koji lezi na zemlji je samo deo pripreme za sledece Olimpijske igre...

OgiZe

pre 7 godina

Iskreno mislim da nema veze s penalom. Lik je pao kao da je pored njega pukla bomba iz najave Otpisanih. Što se tiče Barselone kao ekipe, sad je.čeka sudbina Mančestera sa kupovinom panjeva, samo da se popuni pozicija

Wlado

pre 7 godina

To je ona kvazi statistika da protiv barselone u primeri nije sviran penal godinu dana...isto ovako je bilo pre mesec dana kada su iz penala dali pobedonosni gol u 88. Min

nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 7 godina

Nisam stigao da pogledam utakmicu.Da li je bio penal?Ali molim vas neutralni navijaci,jer ovde svega ima sem postenog navijaca.Cim sam procitao da je gurnut Nejmar znam da je bilo tu glume,pa le zanima da li je opravdano bio penal.

Mislim, dakle postojim

pre 7 godina

Skroz losa igra Barse i dalje... Golman ih spasao vise puta. Penal je mozda sporan jedino zbog toga sto se Nejmar bacio mnogo vise nego sto je bilo razloga, ali bilo je i osnova za penal svakako kad se izuzme to, tako da je ok. A i s druge strane, Barsa nije trebala da primi gol, jer je pre toga bio faul nad Robertom koji sudija nije svirao, a tako je usledio gol.
Da, za sve koji ne znaju, (a mislim da ce to biti sjajan mec, bez obzira na losu formu Valensije) Real igra u sredu zaostali mec protiv Valensije, u 18:45.

Milos

pre 7 godina

Ova barcelona ne moze nista vise od kupa ove sezone uzet. Katastrofalna transfer politika je dovela do ove situacije. Zlatno pravilo svakog velilog kluba je da bez obzira na pobednicku ekipu,moras svaku sezonu osvezit ekipu sa 1 ili 2 nova igraca u prvom timu..a barsa od 2014 i Suareza nije dovela ni jednog igraca koji je vredan prve postave. Dinje,gomes,arda,ovaj povredjeni desni bek pa umtiti koji donekle i vredi mozda,pa ovaj napadac kome ni ime ne znam. Kakvi su to igraci? Iniesta vise ne moze,buskec zasicen i sredine nema. Rakitic jeste solidan,al ni on nije klasa jednog Veratija npr. Odbrana takodje promaja. Jasno se videlo veceras koliko je Mesi besan. I s pravom . Bojim se da ce otici na leto. Real koliko god ne igrao ubedljivo,opet igra bolje od barce .imaju tog mora se priznati cudesnog Modrica koji igra maestralno i po meni bez premca u ovom trenutku najbolji vezni na svetu. Tu je i Kros i vidi se ogromna razlika u tecnosti i povezanosti igre izmedju barce i reala. Da ne znam kakav napad ima neko,mora se imati kompletan tim da bi bio na vrhu,a barca to iskreno nema i to sanjarenje oko povratka protiv psg je totalno neutemeljeno. Nemaju nikakve sanse. Nadat se velikim promenama na kraju sezone.svezoj krvi,2 ili 3 provereno dobra ,motivisana igraca,ostanku Mesija i naravno odlasku enrikea.

facts

pre 7 godina

-Mesi nije slavio pobednicki gol. Da li je time iskazao nezadovoljstvo losom timskom igrom? Definitivno im je u mislima i PSZ i revans na Kamp Nou. Dovoljno bi im bilo da u regularnih 90' pobede 4-0, pa da posao zavrse u produzecima. Ko zna sta ce biti, ali ovakvom igrom nece sigurno pobediti, a kamoli izbaciti PSZ!
-Barsa je ostecena za 7 bodova u ligi (Selta -1, Malaga -2, Viljareal -2 i Betis -2), a nije zasluzila 1 bod (protiv Sosijedada +1), dakle -6, dok Real je ostecen za 0 bodova, a dobio je 7 bodova (Selta +2, Viljareal +1, Deportivo +2 i Malaga +2), dakle +7. Umesto sadasnje tabele, trebalo bi biti:
57 Barsa
49 Sevilja
45 Real (2 meca manje) i Atletiko.
-Barsa je bez poraza u poslednjih 16 ligaskih meceva (11-5-0)!
-Najbolji brojevi (pobeda-remi-poraz) u prvih 400 meceva u Primeri:
281-74-45 INIESTA (917 bodova)
269-70-61 Hento (877)
260-69-71 Dani Alves (849)
252-73-75 Kasiljas (829).
Mesi trenutno ima skor od 276-57-35 (885 bodova na 368 meceva)!
-Mesi je dao 3. gol u 4' i 33. gol u 90' (ili u nadoknadi vremena) meca! Nije dao golove u 1' i 2' meca.
-Mesi je postigao 17 golova i 3 asist. u poslednjih 17 ligaskih meceva (12-5-0)!
-Mesi ove sezone (Barsa+ARG): 36 golova i 12 asist. na 37 meceva (26-6-5)!
-Mesi u 2017: 11 golova i 3 asist. na 14 meceva (9-3-2)!

Pozdrav!

Marko

pre 7 godina

Ova njihova igra je više sramna.Mislim da definitivno moraju na kraju sezone da daju otkaz Enrikeu.A bogami moraće da nadju dobre igrače za sredinu i odbranu gde su dosta šuplji.Na kraju su se ipak provukli.Gledajuci šanse...pa Leganes je imao ozbiljnije šanse.

kidJ

pre 7 godina

valjda je sad svima jasno da ne moze jedan igrac pa makar bio to i mesi da igra sam. Fudbal je timski sport i potrebno je svi da stimaju. Moze takav igrac da im izvuce nekoliko utakmica ali ne i celu sezonu.

Agent

pre 7 godina

enrike ne zna sta radi, ocigledno je da se pogubio..
mislim da je ovo period kada mora da ustali jednu postavu, ako nastavi ovako iz utakmice u utakmicu da rotira izvisice od svega.