Sreda, 15.02.2017.

14:31

Može li Barselona kao Partizan i Real?

Barselona je u utorak doživela jedan od najtežih poraza u evropskim takmičenjima u svojoj istoriji.

Izvor:

Može li Barselona kao Partizan i Real? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

fer86

pre 7 godina

Pa ne igraju oni doma kontra granade ili alavesa a i ovi potonji su u stanju stvoriti gol sansu,druga je stvar sto kod njih nema tko to i pospremiti ali kod PSG ih bogami ima...PSG-u je dosta da se zatvori i ceka kontru i to bi bilo to,nesto tipa one tekme kad je barcelona stisnutla chelsea na 20 metara a onda je sjevnula kontra torresa koji je bio sam ko duh i to je bilo to.Isto vrijedi i za real u napulju,cekat na kontre i adio napoli i maradona!

BBRS

pre 7 godina

Људи, да се не лажемо,ПСЖ пролази даље, све остало је небитно!
Мада верујем да ће бити добра текма!

Nidza

pre 7 godina

Ja sam ih sa Milanom na Fm15 pobedio 10:0 tako da im je to najtezi poraz;-) Forsiranjem Roberta na desnog beka nece nista postici,godinama rasipaju pare na igrace tipa Alcaser,Vermalen,Song,Hleb itd.Verujem da mogu da daju 4 ali da ne prime 1 gol to je vec za razmisljanje...

ll

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

A koje je trofeje Ronaldo uzeo kada je dobio zlatnu loptu 2013 godine? Nijedan! To je najsramotnija dodela zlatne lopte ikada.

Nesa

pre 7 godina

O cemu vi pricate? Kao da Barsa sigurno dobija utakmicu kod kuce, samo je pitanje da li moze da stigne prednost PSG-a. Da su toliko mocni kao sto pricate ne bi ih ovi nakantantali sinoc tako. Zaboravljate da se u revansu pitaju nesto i Emeri i PSG. Nije to saka ljudi koja su skupila na ulici, pa hajde sad malo da se igramo fudbala, svi oni vrlo dobro znaju kako treba da odigraju revans!

gevara

pre 7 godina

Ne moze nikako i moje je misljenje da ce biti ili 1-1 ili pobeda PSG.Nije da barsa nema igrace da postigne golove ali kad bi poceli od 0-0 a ovako 0-4 je ogromna razlika.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ako im daju dva brza moze svasta da bude. Ali Emeri je bog eliminacionih takmicenja tako da tesko. Barsa ne moze da sacuva mrezu u svakom slycaju tako da ce morati da daju 6 komada ako hoce dalje.

Rendzers je morao u beton ligu jer nema drzavu da mu pokloni Zemunelo i Teleoptik

pre 7 godina

Nemoze, jedan je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 15. februar 2017 16:37)
Jeste, samo on dobija na poklon titule od suda i ako ih ne izbori na terenu.

Milance

pre 7 godina

Ne moze. Em su slabiji tim, em Parizani samo o odbrani imaju da razmisljaju. Da PSG-u treba pobeda, pa da se otvore, mozda promil sanse. Ovako, ni promil.

sakupljac minusa

pre 7 godina

Hajde ne pricajte svasta. Ako hoce da prodju morace da napadnu sa 8 igraca u napadu. A PSG to jedva ceka. Istrcavace im kontre svaki put kad budu imali priliku. A imaju mnogo brze igrace za to. Ne bi me zacudilo da i tamo pobede. Ne bi me zacudilo da udakmica bude kao ona protiv Bajerna. Copy-Paste.

Zlatko

pre 7 godina

Mislim da ne moze nadoknaditi, ali da moze ubedljivo pobediti. 4:1 ili 5:1 za Barsu. To naravno nije dovoljno za prolaz ali je sasvim korektan oprostaj. Kao simpatizer kluba koji je Barsa pregazila u dva finala voleo bih da se desi cudo i da Barsa prodje, ali to je dosta tesko.

veliki strumf

pre 7 godina

90 minuta je dug vremenski period, narocito kad igras protiv Barse na Kamp Nou. Davali su Katalonci i 5,6,8 golova ne toliko slabijim ekipama od PSG-a. Pitanje je samo kako ce otvoriti utakmicu - brz gol bi doneo mnogo toga.

hm

pre 7 godina

@dejan
Ne tako davno Barselona je davala 4, 5 ili 6 golova i Realu, sa slicnim timom. Glavna razlika je u veznom redu i bekovima. Ono sto su Xavi i Alves radili sada nema nikog ni blizu tome!

pp

pre 7 godina

Barsa je Barsa, veliki klub. Za tim kakav imaju nista nije neostvarivo, ali ako PSG odigra i upola kao i sinoc, nema teorije da Barsa ode u narednu fazu. Svakako cemo gledati odlican fudbal jos jednom i koja god ekipa prosla, zasluzeno je.

Barsa Barsa

pre 7 godina

Ne verujem, tesko i gotovo nemoguce da se vrati rezultat. Da je bila neka druga ekipa a ne PSZ, bilo bi sanse. Inace za mene u ovom trenutku, naravno uz Barsu, PSZ je daleko najbolja ekipa na svetu.

Muftija delija

pre 7 godina

@mango
Partizan to je ono jedino iz Srb sto je igralo LŠ!ne znam da li barsa moze da stigne,al treba igrati golove,mislim da ce ih biti dosta.puno ce zavisiti i od psihe igraca psg-a.

Bilal

pre 7 godina

Možda Barceloni i nije problem da smesti 4 ili više golova u mrežu PSŽ-a al' je problem u tome što joj je odbrana daleko slabija deo tima koji teško da može sačuvati mrežu. No, kad je jednom Liverpulu uspelo da, u drugom poluvremenu finalne utakmice LŠ u Istambulu 2005 godine, nadoknadi Milanovih 3:0 iz prvog poluvremena što i Barcelona ne bi mogla nadoknaditi 4:0 za ciglo 90 minuta. Svako ima pravo na nadu pa i Barcelona.

Dejan

pre 7 godina

Uvek postoji sansa ali prolaz Barce bila bi senzacija.Ako se pogledaju neki porazi Barce poslednjih godina vidi se da su u problemu kada ih protivnik pritisne visoko,i kada imaju vezni red tehnicki i trkacki vrhunski potkovan.To je imao pre tri godine Bajern,sada ima PSG,tada se Barca potpuno izgubi.A pogotovo stoperi Barce tada ispadaju smesni,ako ste pazljivo gledali sinoc mogli ste videti kako stoperi u zoni suta ne idu na igraca nego se krecu unazad.Posebno Pike je toliko razvikan ali decko je daleko od vrhunskog stopera.Da mu nema Maskerana bio bi on odavno oteran.I kada ekipa igra visoko i puno trce kao PSG sinoc,Barcin vezni red se izgubi,a trio MSN ni ne dodje do lopte.Lako je dati 6 komada Alavesu,Gijonu... Barcin nacin igre je mozda nekima lep,ali meni je totalno demode.Smena generacija a i nacina igre bice im neminovna posle ove sezone.

Oto

pre 7 godina

Vidim da u komentarima,pa ni u samom tekstu,niko nije pogodio sustinu! A ona se zove - Unai Emeri!
Isto je Barsu maltretirao sa daleko slabijom Seviljom,zna im sve slabe tacke,a Enrike nije nikada bio kapacitet da ga provali!
Tako da, nema od toga nista!!!

BeCk

pre 7 godina

Ako odigraju pametno i padnu 2 komada u ranoj fazi svasta je moguce nada poslednja umire..Navijac sam Barselone ali odigrali su katastrofalni mec bez trunke ideje i volje..Psz je odigrao perfektno na svim poljima za to im svaka cast..

Armin

pre 7 godina

Barsa da nadoknadi ovo 0-4? Moze, naravno, o Kukovudne.
Pa, nije ovo Anderleht, Dinamo Kijev, Roma ili neka ekipa tog ranga. Tim svijeta to ne bi nadoknadio, a svi koji prate fudbal pazljivije znaju da prolaz PSG ne iznenadjuje previse, cak i da osvoje LS. Sredina terena sa vrhunskim svjetskim klasana u DiMariji, Draxleru, Veratiju, te Matuidiju i Pastoreu i Rabiotu je sredina kojoj pristaje i naslov osvajaca. Ako se dublje malo gleda igra i motivacija fudbalera Barselone, poraz je sasvim logican.Sinoc je igra Barselone potpuno demistifikovans, kai i pojedinacne i timske slabosti. Manjkava odbrana i bokovi, neborbena i dovoljno trkacki potkovana sredina, trener nesposoban da ista promijeni. Cesto prijateljima koji su Barsini fanovi, da u ovoj fazi, protiv jakih protivnika, ne mozete dozvoliti sebi luksuz da igrate sa 3 spica od kojih se nijedan ne vraca i pomaze odbrani. Jedan od MSN mora u gostima na klupu, jednostavno odigrati na bod. Ta arogancija u sastavu opet im je dosla glave.
Niko kao ovaj, nesumnjivo veliki tim Barselone, ne izgleda tako nemocno kad gubi, snaga volje i zrtvovanje tu ne postoje. Veliki timovi ovako ne gube.

Neplivač

pre 7 godina

Totenhem je vodio protiv MUtd-a 3:0 na poluvremenu pa je bilo 3:5, Milan - Liverpul 3:0(3:3), Verder - Anderleht 0:3(5:3) lš 1993....Ima bezbroj primera preokreta u vrhunskom fudbalu, a Barsa je jedna pd ekipa koja može to da uradi. Novi meč, druga atmosfera, sve je moguće.

Plavusan

pre 7 godina

Pique nazad, svi u napad i sve je moguce. 20% za prolaz Barcelone. Sada cemo videti sta MSN zaista moze - koliko su daleko od propagandne masinerije. Ali ako je Messi vec prodat, onda nista nece biti, nesto kao 1:1.

Msn

pre 7 godina

Ako je Psg mogo Barcu tuci 4:0 onda ne vidim razlog da Barca njih ne moze. Bit ce tesko ali mogu ih pojesti ako budu na nivou na kome znaju biti

Srbenda

pre 7 godina

Ako povede do 10- tog min, sve je moguce. Sve zavisi kakav dan budu imali, ako ih krene ono njihovo ludilo, moze svasta da bude. Pre par godina su izgubili od milana prvu 2:0 pa su u revansu na kamp nou dali 4 komada. Tako da nista nije nemoguce pogotovo kad su oni u pitanju. Mislim da tu jos nista nije gotovo, i da se tu sprema pravi spektakl u revansu

Vlad

pre 7 godina

Ako neko moze, mogu oni, ipak nemaju oni sad tim za tako nesto u ovom trenutku, a cini se i da stanje u svlacionici nije bas najbolje.
A ne treba zaboraviti ni Pariz s druge strane ipak se i njih nesto pita.
Volim Barsu ali...

Tennisman

pre 7 godina

Bice vazno prvo poluvreme, ako Barca povede do 60 minuta sa 2-0 ili 3-0 l, bice zanimljivo, igra se u sredu, RTS ce prenosi, ja verujem da moze, iako je tesko, jer kad je PSG uspeo da ih pobedi, sto ne bi i Barsa, a i pobedili su Siti ove sezone 4-0 na domacem, a oni su ove sezone bolji daleko od PSG -a

sinki

pre 7 godina

Sve je moguce u fudbalu...Ja se vodim tom logikom,ako je Psz mogao da dobije Barsu 4-0,onda moze i Barsa dobiti Psz 4-0 ili vise.Ako postigne Barsa brzo prvi gol,odma ulazi voda u usi igracima Psz.To je psihologija.

Arhivator

pre 7 godina

Ako uopšte postoji ekipa koja može da nadoknadi ovaj zaostatak onda je to Barselona. Revanš utakmica se rešava u prvom poluvremenu, ako Barselona povede sa 2:0 ili 3:0 onda je sve otvoreno.

4ever

pre 7 godina

Sve je moguce,al u ovoj situaciji tesko,jako tesko.Tim pre sto mi se cini da su igraci Barcelone sinoc izledali fizicki veoma lose , tj igrali su bez volje,trcanja ,kao da ih boli ona stvar za utakmicom. Totalno nezainteresovani su bili .Verovatno to ima veze sa zasicenosti, ali ipak su morali pokazati malo vise zelje i zara. Ako im uvale gol u prvih 10 ak min,sanse se povecavaju,ali ja cisto sumnjam da PSG tamo nece zabiti bar 1,sto znaci da bi barca morala onda njima uvaliti 6 ,sto je ipak nemoguce ! Era Mesijeve barcelone je zavrsena .sigurno na zadovoljstvo mnogih.Dosadili su i Bogu i narodu.Cak mislim da ce se oni razici na kraju sezone.

Kristijan

pre 7 godina

Da su postigli jedan gol imalo bi nade ali ovako nista, i da im daju dva u prvih pola sata, tesko je verovati da Psg ne postigne nijedan

Sharlie Cheen

pre 7 godina

Mislim da nije isto izgubiti 5:1 i 6:2 i izgubiti 4:0 ,ove ekipe su dale gol(ove)u gostima i imale kakvo takvo samopouzdanje,dok je Barca mislim ipak silovana sinoc i psihicki i fizicki!

Lex

pre 7 godina

Liga Sampiona je gotova za Barsu... Gomesa otarati, a i Roberto se nije bas pokazao. Niko se nije pokazao ali ovi imaju kredita da se ne pokazu a ovi moraju da trce za trojicu a trcali su prejadno

Amar

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

Koji si ti meni kralj, pa Mesi je osvojio ligu sampiona nakon odlaska Cavija, kako ljudi brzo zaborave posle jedne lose utakmice ko je i sta je Mesi i sta je radio prethodnih godina. Tuzno

Mihailo M

pre 7 godina

Dugo navijam za Barsu. Izvrstan napad. Juče im nije bio dan. Od kada je otišao Pujol muče se u odbrani. I Bajern i PSG su ih razbili kada nije bilo Maskerana. MSN mogu da daju i 4 i 5 golova ali teško da ne prime nijedan sve sa Maskeranom. U odbrani 10 godina nije kupljen prvoklasan igrač i to je došlo na naplatu.

lorenzo

pre 7 godina

nosonja otišao iz kluba i PSG odma bolje igra bitnije utakmice...Kavani konačno sam u sredini i pokazuje da je odličan, prava stara devetka koja nažalost izumire zbog forsiranja niskih igrača koji igraju lažnu devetku...Verati odlično takođe odigrao ma cijeli tim...baš su demonstrirali silu i teško da će Barsa ovo okrenuti

vrag

pre 7 godina

U teoriji da,u praksi tesko tj ne. Barselona je tim koji vise procitan,sa igranjem tika taka fudbala koji se dobija jakim presigom i ostrim napadanjem igraca bez faula. Gledajuci ovako,Barsa je tim koji moze da postigne 4 gola,al se bojim da moze toliko da i primi. Sredina terena je najveci problem Barse,nema igraca koji ce da krene sa loptom naprijed kao Iniesta ranije koji trenutno totalno van forme. Psg ce se odlicno postaviti,i sa brzim krilima lako ce postici gol u revansu sto apsulutno znaci prolazak dalje.

gile

pre 7 godina

online...slazem se da se mora osjetit odlazak ćavia i slaba igra injeste...ali najveci problem je ostatak ekipe.ne'izbalansirana potpuno ekipa...los vezni red,zadnji vezni padavicar i spori buskets a o odbrani da ne pricamo koliko je losa.barsa ima vrhunski napad ostalo sve jadno ...

dario

pre 7 godina

Nemaju ni gram sanse.To sam i sinoc rekao. Cak i da je manje ubedljiv rezultat ne bi ima davao nikakve sanse.Prosto je sa marsa vidljivo koliko je Pariz motivisaniji ,spremniji fizicki ,ali i bolji u svim redovima ,osim napada gde barselona realno jeste bolja,tj verovatno najbolja na svetu. Cak mislim da ce ih i tamo otrest francuzi. U Barci nema sredine terena.Nema ko da iznese loptu i poveze redove. Iniesta to vise ne moze. Odbrana im je kriminalna ,duvalo je sa svim strana.Onaj gomes u sredini je presmesan.Neverovatno da on igra u jednoj Barceloni.Napad im ne vrsi presing ,probijaju ih kako pozele. PSG moze osvojiti LS.Imaju kvalitet i dosta bolje izgledaju bez Ibrahimovica.I voleo bi da neko novi uzme .

Gadafi

pre 7 godina

Nema teorije, završena je Barsina era...
(Delije Čikago, 15. februar 2017 15:10)

Bila je zavrsena era kad ih plasticni Celsi izbacio 2012. pa je Barselona opet osvojila ligu sampiona

Slavisa

pre 7 godina

Necu ni da citam tekst, znam da se misli na QPR i 6:2 i Borusiju Menhengladbah i 5:1. Ali, to je bilo drugo vreme, tada je domacin imao mnogo vecu prednost nego danas. Neretko se desavalo da se nadoknadjavaju porazi od 3:0 ili jos cesce porazi od tri razlike sa postignutim golom u gostima (Zvezda protiv Dinama, bordo protiv Hajduka i mnogo drugih).

Barselona nema nikakvu igru i ono sinoc je bio samo logican sled. Ne postoji ekipa koja danas moze da nadoknadi ovaj rezultat. Najbolji primer za to je bas Real prosle godine kad su samo zbog uzasne taktike trenera Volfsburga jedva nadoknadili upola manji zaostatak. A Barselona...oni ce izgubiti i u revansu.

messi

pre 7 godina

da je dala barem jedan go sinoc imala bi sansee malee ali i dalje bi postojala mala sansa
nema sanse da prodje sad
odbrana je losa totalno....

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali stavljati u textu barselonu,real i partizan nema veze sa nicim,jedni igraju ligu sampione svake godine i cesto osvajaju a partizan vidi ligu sampiona svaku deceniju od prilike

hehel

pre 7 godina

Moze Barsa da ih pobedi i sa vecom razlikom. Medjutim PSZ je fenomenalan tim, a Mesi pada u depresiju kada gubi, motvacija mu nikad nije bila jaca strana i to mu je jedina mana. Ali, nikad se ne zna, ako daju brzo gol, sve je moguce, cak i dvocifren zbirni rezultat, jer, kao sto rekoh, PSZ je strasan, Barsa mora na sve ili nista, otvorena igra, pa ko lepsi.

online

pre 7 godina

dal moze? naravno da ne moze! sa onakvom igrom,ako daju 5 golova a ne prime ni jedan ja vise fudbal necu pogoedati! ne pricam da je to nemoguce,vec jednostavno barca je odlaskom Cavija i slabijom igrom Inijeste izgubila dusu i motor ekpe! ne znam dal ste gledali utakmicu protiv Bilbao gde je bilbao imao 3 zicera pre nego sto je Barca dala gol!? Ono sto Mesijevci nece da priznaju jeste to da Mesi mora sve ove zlatne lopte da podeli sa ovom trojicom! ( a o onoj sramnoj dodeli zlatne lopte kad je Spanija bila prvak sveta i evrope,a Barsa osvojila ligu sampiona i on pored Cavija i Inijeste uzeo zlatnu loptu da ni ne pricam) sigirno jedan od najboljih fudbalera ikad ali najbolji?! ne! nit je igrao u drugom klubu,odrastao je sa Cavijem i Inijestom,odrastao u barci,igrao isti fudbal u istom klubu ceo zivot.. nije menjao stil fudbala,nacin,kulturu.. zato nije najbolji svih vremena

Madjo

pre 7 godina

Da, ali PSŽ je dobio 4:0 Barsu. Ako bi izgubio u gostima 6:2 kao Partizan od QPR-a nekad, onda će on proći dalje, što bih lično voleo. Nadam se da će i Napoli izbaciti Reala, da odmorimo svi malo od ta dva tima. Barem godinu dana.

džigi bau

pre 7 godina

Može , kao protiv Bajerna. Prvu su u Minhenu izgubili sa 3:0 , a u revanšu u Barseloni pukli su sa 4:0! Sa ovakvom odbranom svaka kontra je pola gola. A Emeri će zatvoriti šesnaesterac , onda će ovi da se dodaju sa jedne na drugu stranu dok neko ne pogreši...A bogami u odbrani Barse ih ima podosta. A onda sledi brza kontra ....Barsa je sa ovakvom igrom i odbranom zrela za „peticu“!

МиЛаН

pre 7 godina

Jesam fan Barse,ali treba biti realan. Nije PSZ trecerazredna ekipa. Mozda trenutno cak imaju i bolji vezni red od Barse,za odbranu necu ni da pisem. Emeri ce na Nou Kampu igrati ziheraski,a ume dobro da postavi defanzivnu taktiku. Barsa moze do pobede,ali do prolaza nikako.

online

pre 7 godina

dal moze? naravno da ne moze! sa onakvom igrom,ako daju 5 golova a ne prime ni jedan ja vise fudbal necu pogoedati! ne pricam da je to nemoguce,vec jednostavno barca je odlaskom Cavija i slabijom igrom Inijeste izgubila dusu i motor ekpe! ne znam dal ste gledali utakmicu protiv Bilbao gde je bilbao imao 3 zicera pre nego sto je Barca dala gol!? Ono sto Mesijevci nece da priznaju jeste to da Mesi mora sve ove zlatne lopte da podeli sa ovom trojicom! ( a o onoj sramnoj dodeli zlatne lopte kad je Spanija bila prvak sveta i evrope,a Barsa osvojila ligu sampiona i on pored Cavija i Inijeste uzeo zlatnu loptu da ni ne pricam) sigirno jedan od najboljih fudbalera ikad ali najbolji?! ne! nit je igrao u drugom klubu,odrastao je sa Cavijem i Inijestom,odrastao u barci,igrao isti fudbal u istom klubu ceo zivot.. nije menjao stil fudbala,nacin,kulturu.. zato nije najbolji svih vremena

Amar

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

Koji si ti meni kralj, pa Mesi je osvojio ligu sampiona nakon odlaska Cavija, kako ljudi brzo zaborave posle jedne lose utakmice ko je i sta je Mesi i sta je radio prethodnih godina. Tuzno

Oto

pre 7 godina

Vidim da u komentarima,pa ni u samom tekstu,niko nije pogodio sustinu! A ona se zove - Unai Emeri!
Isto je Barsu maltretirao sa daleko slabijom Seviljom,zna im sve slabe tacke,a Enrike nije nikada bio kapacitet da ga provali!
Tako da, nema od toga nista!!!

Sharlie Cheen

pre 7 godina

Mislim da nije isto izgubiti 5:1 i 6:2 i izgubiti 4:0 ,ove ekipe su dale gol(ove)u gostima i imale kakvo takvo samopouzdanje,dok je Barca mislim ipak silovana sinoc i psihicki i fizicki!

džigi bau

pre 7 godina

Može , kao protiv Bajerna. Prvu su u Minhenu izgubili sa 3:0 , a u revanšu u Barseloni pukli su sa 4:0! Sa ovakvom odbranom svaka kontra je pola gola. A Emeri će zatvoriti šesnaesterac , onda će ovi da se dodaju sa jedne na drugu stranu dok neko ne pogreši...A bogami u odbrani Barse ih ima podosta. A onda sledi brza kontra ....Barsa je sa ovakvom igrom i odbranom zrela za „peticu“!

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali stavljati u textu barselonu,real i partizan nema veze sa nicim,jedni igraju ligu sampione svake godine i cesto osvajaju a partizan vidi ligu sampiona svaku deceniju od prilike

vrag

pre 7 godina

U teoriji da,u praksi tesko tj ne. Barselona je tim koji vise procitan,sa igranjem tika taka fudbala koji se dobija jakim presigom i ostrim napadanjem igraca bez faula. Gledajuci ovako,Barsa je tim koji moze da postigne 4 gola,al se bojim da moze toliko da i primi. Sredina terena je najveci problem Barse,nema igraca koji ce da krene sa loptom naprijed kao Iniesta ranije koji trenutno totalno van forme. Psg ce se odlicno postaviti,i sa brzim krilima lako ce postici gol u revansu sto apsulutno znaci prolazak dalje.

Kristijan

pre 7 godina

Da su postigli jedan gol imalo bi nade ali ovako nista, i da im daju dva u prvih pola sata, tesko je verovati da Psg ne postigne nijedan

Slavisa

pre 7 godina

Necu ni da citam tekst, znam da se misli na QPR i 6:2 i Borusiju Menhengladbah i 5:1. Ali, to je bilo drugo vreme, tada je domacin imao mnogo vecu prednost nego danas. Neretko se desavalo da se nadoknadjavaju porazi od 3:0 ili jos cesce porazi od tri razlike sa postignutim golom u gostima (Zvezda protiv Dinama, bordo protiv Hajduka i mnogo drugih).

Barselona nema nikakvu igru i ono sinoc je bio samo logican sled. Ne postoji ekipa koja danas moze da nadoknadi ovaj rezultat. Najbolji primer za to je bas Real prosle godine kad su samo zbog uzasne taktike trenera Volfsburga jedva nadoknadili upola manji zaostatak. A Barselona...oni ce izgubiti i u revansu.

Mihailo M

pre 7 godina

Dugo navijam za Barsu. Izvrstan napad. Juče im nije bio dan. Od kada je otišao Pujol muče se u odbrani. I Bajern i PSG su ih razbili kada nije bilo Maskerana. MSN mogu da daju i 4 i 5 golova ali teško da ne prime nijedan sve sa Maskeranom. U odbrani 10 godina nije kupljen prvoklasan igrač i to je došlo na naplatu.

Arhivator

pre 7 godina

Ako uopšte postoji ekipa koja može da nadoknadi ovaj zaostatak onda je to Barselona. Revanš utakmica se rešava u prvom poluvremenu, ako Barselona povede sa 2:0 ili 3:0 onda je sve otvoreno.

Lex

pre 7 godina

Liga Sampiona je gotova za Barsu... Gomesa otarati, a i Roberto se nije bas pokazao. Niko se nije pokazao ali ovi imaju kredita da se ne pokazu a ovi moraju da trce za trojicu a trcali su prejadno

pp

pre 7 godina

Barsa je Barsa, veliki klub. Za tim kakav imaju nista nije neostvarivo, ali ako PSG odigra i upola kao i sinoc, nema teorije da Barsa ode u narednu fazu. Svakako cemo gledati odlican fudbal jos jednom i koja god ekipa prosla, zasluzeno je.

Bilal

pre 7 godina

Možda Barceloni i nije problem da smesti 4 ili više golova u mrežu PSŽ-a al' je problem u tome što joj je odbrana daleko slabija deo tima koji teško da može sačuvati mrežu. No, kad je jednom Liverpulu uspelo da, u drugom poluvremenu finalne utakmice LŠ u Istambulu 2005 godine, nadoknadi Milanovih 3:0 iz prvog poluvremena što i Barcelona ne bi mogla nadoknaditi 4:0 za ciglo 90 minuta. Svako ima pravo na nadu pa i Barcelona.

Gadafi

pre 7 godina

Nema teorije, završena je Barsina era...
(Delije Čikago, 15. februar 2017 15:10)

Bila je zavrsena era kad ih plasticni Celsi izbacio 2012. pa je Barselona opet osvojila ligu sampiona

dario

pre 7 godina

Nemaju ni gram sanse.To sam i sinoc rekao. Cak i da je manje ubedljiv rezultat ne bi ima davao nikakve sanse.Prosto je sa marsa vidljivo koliko je Pariz motivisaniji ,spremniji fizicki ,ali i bolji u svim redovima ,osim napada gde barselona realno jeste bolja,tj verovatno najbolja na svetu. Cak mislim da ce ih i tamo otrest francuzi. U Barci nema sredine terena.Nema ko da iznese loptu i poveze redove. Iniesta to vise ne moze. Odbrana im je kriminalna ,duvalo je sa svim strana.Onaj gomes u sredini je presmesan.Neverovatno da on igra u jednoj Barceloni.Napad im ne vrsi presing ,probijaju ih kako pozele. PSG moze osvojiti LS.Imaju kvalitet i dosta bolje izgledaju bez Ibrahimovica.I voleo bi da neko novi uzme .

МиЛаН

pre 7 godina

Jesam fan Barse,ali treba biti realan. Nije PSZ trecerazredna ekipa. Mozda trenutno cak imaju i bolji vezni red od Barse,za odbranu necu ni da pisem. Emeri ce na Nou Kampu igrati ziheraski,a ume dobro da postavi defanzivnu taktiku. Barsa moze do pobede,ali do prolaza nikako.

Armin

pre 7 godina

Barsa da nadoknadi ovo 0-4? Moze, naravno, o Kukovudne.
Pa, nije ovo Anderleht, Dinamo Kijev, Roma ili neka ekipa tog ranga. Tim svijeta to ne bi nadoknadio, a svi koji prate fudbal pazljivije znaju da prolaz PSG ne iznenadjuje previse, cak i da osvoje LS. Sredina terena sa vrhunskim svjetskim klasana u DiMariji, Draxleru, Veratiju, te Matuidiju i Pastoreu i Rabiotu je sredina kojoj pristaje i naslov osvajaca. Ako se dublje malo gleda igra i motivacija fudbalera Barselone, poraz je sasvim logican.Sinoc je igra Barselone potpuno demistifikovans, kai i pojedinacne i timske slabosti. Manjkava odbrana i bokovi, neborbena i dovoljno trkacki potkovana sredina, trener nesposoban da ista promijeni. Cesto prijateljima koji su Barsini fanovi, da u ovoj fazi, protiv jakih protivnika, ne mozete dozvoliti sebi luksuz da igrate sa 3 spica od kojih se nijedan ne vraca i pomaze odbrani. Jedan od MSN mora u gostima na klupu, jednostavno odigrati na bod. Ta arogancija u sastavu opet im je dosla glave.
Niko kao ovaj, nesumnjivo veliki tim Barselone, ne izgleda tako nemocno kad gubi, snaga volje i zrtvovanje tu ne postoje. Veliki timovi ovako ne gube.

Msn

pre 7 godina

Ako je Psg mogo Barcu tuci 4:0 onda ne vidim razlog da Barca njih ne moze. Bit ce tesko ali mogu ih pojesti ako budu na nivou na kome znaju biti

lorenzo

pre 7 godina

nosonja otišao iz kluba i PSG odma bolje igra bitnije utakmice...Kavani konačno sam u sredini i pokazuje da je odličan, prava stara devetka koja nažalost izumire zbog forsiranja niskih igrača koji igraju lažnu devetku...Verati odlično takođe odigrao ma cijeli tim...baš su demonstrirali silu i teško da će Barsa ovo okrenuti

Madjo

pre 7 godina

Da, ali PSŽ je dobio 4:0 Barsu. Ako bi izgubio u gostima 6:2 kao Partizan od QPR-a nekad, onda će on proći dalje, što bih lično voleo. Nadam se da će i Napoli izbaciti Reala, da odmorimo svi malo od ta dva tima. Barem godinu dana.

hehel

pre 7 godina

Moze Barsa da ih pobedi i sa vecom razlikom. Medjutim PSZ je fenomenalan tim, a Mesi pada u depresiju kada gubi, motvacija mu nikad nije bila jaca strana i to mu je jedina mana. Ali, nikad se ne zna, ako daju brzo gol, sve je moguce, cak i dvocifren zbirni rezultat, jer, kao sto rekoh, PSZ je strasan, Barsa mora na sve ili nista, otvorena igra, pa ko lepsi.

sinki

pre 7 godina

Sve je moguce u fudbalu...Ja se vodim tom logikom,ako je Psz mogao da dobije Barsu 4-0,onda moze i Barsa dobiti Psz 4-0 ili vise.Ako postigne Barsa brzo prvi gol,odma ulazi voda u usi igracima Psz.To je psihologija.

4ever

pre 7 godina

Sve je moguce,al u ovoj situaciji tesko,jako tesko.Tim pre sto mi se cini da su igraci Barcelone sinoc izledali fizicki veoma lose , tj igrali su bez volje,trcanja ,kao da ih boli ona stvar za utakmicom. Totalno nezainteresovani su bili .Verovatno to ima veze sa zasicenosti, ali ipak su morali pokazati malo vise zelje i zara. Ako im uvale gol u prvih 10 ak min,sanse se povecavaju,ali ja cisto sumnjam da PSG tamo nece zabiti bar 1,sto znaci da bi barca morala onda njima uvaliti 6 ,sto je ipak nemoguce ! Era Mesijeve barcelone je zavrsena .sigurno na zadovoljstvo mnogih.Dosadili su i Bogu i narodu.Cak mislim da ce se oni razici na kraju sezone.

Srbenda

pre 7 godina

Ako povede do 10- tog min, sve je moguce. Sve zavisi kakav dan budu imali, ako ih krene ono njihovo ludilo, moze svasta da bude. Pre par godina su izgubili od milana prvu 2:0 pa su u revansu na kamp nou dali 4 komada. Tako da nista nije nemoguce pogotovo kad su oni u pitanju. Mislim da tu jos nista nije gotovo, i da se tu sprema pravi spektakl u revansu

BeCk

pre 7 godina

Ako odigraju pametno i padnu 2 komada u ranoj fazi svasta je moguce nada poslednja umire..Navijac sam Barselone ali odigrali su katastrofalni mec bez trunke ideje i volje..Psz je odigrao perfektno na svim poljima za to im svaka cast..

messi

pre 7 godina

da je dala barem jedan go sinoc imala bi sansee malee ali i dalje bi postojala mala sansa
nema sanse da prodje sad
odbrana je losa totalno....

Nesa

pre 7 godina

O cemu vi pricate? Kao da Barsa sigurno dobija utakmicu kod kuce, samo je pitanje da li moze da stigne prednost PSG-a. Da su toliko mocni kao sto pricate ne bi ih ovi nakantantali sinoc tako. Zaboravljate da se u revansu pitaju nesto i Emeri i PSG. Nije to saka ljudi koja su skupila na ulici, pa hajde sad malo da se igramo fudbala, svi oni vrlo dobro znaju kako treba da odigraju revans!

Tennisman

pre 7 godina

Bice vazno prvo poluvreme, ako Barca povede do 60 minuta sa 2-0 ili 3-0 l, bice zanimljivo, igra se u sredu, RTS ce prenosi, ja verujem da moze, iako je tesko, jer kad je PSG uspeo da ih pobedi, sto ne bi i Barsa, a i pobedili su Siti ove sezone 4-0 na domacem, a oni su ove sezone bolji daleko od PSG -a

Vlad

pre 7 godina

Ako neko moze, mogu oni, ipak nemaju oni sad tim za tako nesto u ovom trenutku, a cini se i da stanje u svlacionici nije bas najbolje.
A ne treba zaboraviti ni Pariz s druge strane ipak se i njih nesto pita.
Volim Barsu ali...

Plavusan

pre 7 godina

Pique nazad, svi u napad i sve je moguce. 20% za prolaz Barcelone. Sada cemo videti sta MSN zaista moze - koliko su daleko od propagandne masinerije. Ali ako je Messi vec prodat, onda nista nece biti, nesto kao 1:1.

Muftija delija

pre 7 godina

@mango
Partizan to je ono jedino iz Srb sto je igralo LŠ!ne znam da li barsa moze da stigne,al treba igrati golove,mislim da ce ih biti dosta.puno ce zavisiti i od psihe igraca psg-a.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ako im daju dva brza moze svasta da bude. Ali Emeri je bog eliminacionih takmicenja tako da tesko. Barsa ne moze da sacuva mrezu u svakom slycaju tako da ce morati da daju 6 komada ako hoce dalje.

sakupljac minusa

pre 7 godina

Hajde ne pricajte svasta. Ako hoce da prodju morace da napadnu sa 8 igraca u napadu. A PSG to jedva ceka. Istrcavace im kontre svaki put kad budu imali priliku. A imaju mnogo brze igrace za to. Ne bi me zacudilo da i tamo pobede. Ne bi me zacudilo da udakmica bude kao ona protiv Bajerna. Copy-Paste.

Milance

pre 7 godina

Ne moze. Em su slabiji tim, em Parizani samo o odbrani imaju da razmisljaju. Da PSG-u treba pobeda, pa da se otvore, mozda promil sanse. Ovako, ni promil.

hm

pre 7 godina

@dejan
Ne tako davno Barselona je davala 4, 5 ili 6 golova i Realu, sa slicnim timom. Glavna razlika je u veznom redu i bekovima. Ono sto su Xavi i Alves radili sada nema nikog ni blizu tome!

Dejan

pre 7 godina

Uvek postoji sansa ali prolaz Barce bila bi senzacija.Ako se pogledaju neki porazi Barce poslednjih godina vidi se da su u problemu kada ih protivnik pritisne visoko,i kada imaju vezni red tehnicki i trkacki vrhunski potkovan.To je imao pre tri godine Bajern,sada ima PSG,tada se Barca potpuno izgubi.A pogotovo stoperi Barce tada ispadaju smesni,ako ste pazljivo gledali sinoc mogli ste videti kako stoperi u zoni suta ne idu na igraca nego se krecu unazad.Posebno Pike je toliko razvikan ali decko je daleko od vrhunskog stopera.Da mu nema Maskerana bio bi on odavno oteran.I kada ekipa igra visoko i puno trce kao PSG sinoc,Barcin vezni red se izgubi,a trio MSN ni ne dodje do lopte.Lako je dati 6 komada Alavesu,Gijonu... Barcin nacin igre je mozda nekima lep,ali meni je totalno demode.Smena generacija a i nacina igre bice im neminovna posle ove sezone.

Nidza

pre 7 godina

Ja sam ih sa Milanom na Fm15 pobedio 10:0 tako da im je to najtezi poraz;-) Forsiranjem Roberta na desnog beka nece nista postici,godinama rasipaju pare na igrace tipa Alcaser,Vermalen,Song,Hleb itd.Verujem da mogu da daju 4 ali da ne prime 1 gol to je vec za razmisljanje...

gile

pre 7 godina

online...slazem se da se mora osjetit odlazak ćavia i slaba igra injeste...ali najveci problem je ostatak ekipe.ne'izbalansirana potpuno ekipa...los vezni red,zadnji vezni padavicar i spori buskets a o odbrani da ne pricamo koliko je losa.barsa ima vrhunski napad ostalo sve jadno ...

Neplivač

pre 7 godina

Totenhem je vodio protiv MUtd-a 3:0 na poluvremenu pa je bilo 3:5, Milan - Liverpul 3:0(3:3), Verder - Anderleht 0:3(5:3) lš 1993....Ima bezbroj primera preokreta u vrhunskom fudbalu, a Barsa je jedna pd ekipa koja može to da uradi. Novi meč, druga atmosfera, sve je moguće.

ll

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

A koje je trofeje Ronaldo uzeo kada je dobio zlatnu loptu 2013 godine? Nijedan! To je najsramotnija dodela zlatne lopte ikada.

Barsa Barsa

pre 7 godina

Ne verujem, tesko i gotovo nemoguce da se vrati rezultat. Da je bila neka druga ekipa a ne PSZ, bilo bi sanse. Inace za mene u ovom trenutku, naravno uz Barsu, PSZ je daleko najbolja ekipa na svetu.

Zlatko

pre 7 godina

Mislim da ne moze nadoknaditi, ali da moze ubedljivo pobediti. 4:1 ili 5:1 za Barsu. To naravno nije dovoljno za prolaz ali je sasvim korektan oprostaj. Kao simpatizer kluba koji je Barsa pregazila u dva finala voleo bih da se desi cudo i da Barsa prodje, ali to je dosta tesko.

Rendzers je morao u beton ligu jer nema drzavu da mu pokloni Zemunelo i Teleoptik

pre 7 godina

Nemoze, jedan je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 15. februar 2017 16:37)
Jeste, samo on dobija na poklon titule od suda i ako ih ne izbori na terenu.

gevara

pre 7 godina

Ne moze nikako i moje je misljenje da ce biti ili 1-1 ili pobeda PSG.Nije da barsa nema igrace da postigne golove ali kad bi poceli od 0-0 a ovako 0-4 je ogromna razlika.

veliki strumf

pre 7 godina

90 minuta je dug vremenski period, narocito kad igras protiv Barse na Kamp Nou. Davali su Katalonci i 5,6,8 golova ne toliko slabijim ekipama od PSG-a. Pitanje je samo kako ce otvoriti utakmicu - brz gol bi doneo mnogo toga.

BBRS

pre 7 godina

Људи, да се не лажемо,ПСЖ пролази даље, све остало је небитно!
Мада верујем да ће бити добра текма!

fer86

pre 7 godina

Pa ne igraju oni doma kontra granade ili alavesa a i ovi potonji su u stanju stvoriti gol sansu,druga je stvar sto kod njih nema tko to i pospremiti ali kod PSG ih bogami ima...PSG-u je dosta da se zatvori i ceka kontru i to bi bilo to,nesto tipa one tekme kad je barcelona stisnutla chelsea na 20 metara a onda je sjevnula kontra torresa koji je bio sam ko duh i to je bilo to.Isto vrijedi i za real u napulju,cekat na kontre i adio napoli i maradona!

online

pre 7 godina

dal moze? naravno da ne moze! sa onakvom igrom,ako daju 5 golova a ne prime ni jedan ja vise fudbal necu pogoedati! ne pricam da je to nemoguce,vec jednostavno barca je odlaskom Cavija i slabijom igrom Inijeste izgubila dusu i motor ekpe! ne znam dal ste gledali utakmicu protiv Bilbao gde je bilbao imao 3 zicera pre nego sto je Barca dala gol!? Ono sto Mesijevci nece da priznaju jeste to da Mesi mora sve ove zlatne lopte da podeli sa ovom trojicom! ( a o onoj sramnoj dodeli zlatne lopte kad je Spanija bila prvak sveta i evrope,a Barsa osvojila ligu sampiona i on pored Cavija i Inijeste uzeo zlatnu loptu da ni ne pricam) sigirno jedan od najboljih fudbalera ikad ali najbolji?! ne! nit je igrao u drugom klubu,odrastao je sa Cavijem i Inijestom,odrastao u barci,igrao isti fudbal u istom klubu ceo zivot.. nije menjao stil fudbala,nacin,kulturu.. zato nije najbolji svih vremena

nesa80

pre 7 godina

navijam za partizan ali stavljati u textu barselonu,real i partizan nema veze sa nicim,jedni igraju ligu sampione svake godine i cesto osvajaju a partizan vidi ligu sampiona svaku deceniju od prilike

Amar

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

Koji si ti meni kralj, pa Mesi je osvojio ligu sampiona nakon odlaska Cavija, kako ljudi brzo zaborave posle jedne lose utakmice ko je i sta je Mesi i sta je radio prethodnih godina. Tuzno

Gadafi

pre 7 godina

Nema teorije, završena je Barsina era...
(Delije Čikago, 15. februar 2017 15:10)

Bila je zavrsena era kad ih plasticni Celsi izbacio 2012. pa je Barselona opet osvojila ligu sampiona

Msn

pre 7 godina

Ako je Psg mogo Barcu tuci 4:0 onda ne vidim razlog da Barca njih ne moze. Bit ce tesko ali mogu ih pojesti ako budu na nivou na kome znaju biti

Rendzers je morao u beton ligu jer nema drzavu da mu pokloni Zemunelo i Teleoptik

pre 7 godina

Nemoze, jedan je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 15. februar 2017 16:37)
Jeste, samo on dobija na poklon titule od suda i ako ih ne izbori na terenu.

Tennisman

pre 7 godina

Bice vazno prvo poluvreme, ako Barca povede do 60 minuta sa 2-0 ili 3-0 l, bice zanimljivo, igra se u sredu, RTS ce prenosi, ja verujem da moze, iako je tesko, jer kad je PSG uspeo da ih pobedi, sto ne bi i Barsa, a i pobedili su Siti ove sezone 4-0 na domacem, a oni su ove sezone bolji daleko od PSG -a

Muftija delija

pre 7 godina

@mango
Partizan to je ono jedino iz Srb sto je igralo LŠ!ne znam da li barsa moze da stigne,al treba igrati golove,mislim da ce ih biti dosta.puno ce zavisiti i od psihe igraca psg-a.

sinki

pre 7 godina

Sve je moguce u fudbalu...Ja se vodim tom logikom,ako je Psz mogao da dobije Barsu 4-0,onda moze i Barsa dobiti Psz 4-0 ili vise.Ako postigne Barsa brzo prvi gol,odma ulazi voda u usi igracima Psz.To je psihologija.

Arhivator

pre 7 godina

Ako uopšte postoji ekipa koja može da nadoknadi ovaj zaostatak onda je to Barselona. Revanš utakmica se rešava u prvom poluvremenu, ako Barselona povede sa 2:0 ili 3:0 onda je sve otvoreno.

Barsa Barsa

pre 7 godina

Ne verujem, tesko i gotovo nemoguce da se vrati rezultat. Da je bila neka druga ekipa a ne PSZ, bilo bi sanse. Inace za mene u ovom trenutku, naravno uz Barsu, PSZ je daleko najbolja ekipa na svetu.

džigi bau

pre 7 godina

Može , kao protiv Bajerna. Prvu su u Minhenu izgubili sa 3:0 , a u revanšu u Barseloni pukli su sa 4:0! Sa ovakvom odbranom svaka kontra je pola gola. A Emeri će zatvoriti šesnaesterac , onda će ovi da se dodaju sa jedne na drugu stranu dok neko ne pogreši...A bogami u odbrani Barse ih ima podosta. A onda sledi brza kontra ....Barsa je sa ovakvom igrom i odbranom zrela za „peticu“!

veliki strumf

pre 7 godina

90 minuta je dug vremenski period, narocito kad igras protiv Barse na Kamp Nou. Davali su Katalonci i 5,6,8 golova ne toliko slabijim ekipama od PSG-a. Pitanje je samo kako ce otvoriti utakmicu - brz gol bi doneo mnogo toga.

4ever

pre 7 godina

Sve je moguce,al u ovoj situaciji tesko,jako tesko.Tim pre sto mi se cini da su igraci Barcelone sinoc izledali fizicki veoma lose , tj igrali su bez volje,trcanja ,kao da ih boli ona stvar za utakmicom. Totalno nezainteresovani su bili .Verovatno to ima veze sa zasicenosti, ali ipak su morali pokazati malo vise zelje i zara. Ako im uvale gol u prvih 10 ak min,sanse se povecavaju,ali ja cisto sumnjam da PSG tamo nece zabiti bar 1,sto znaci da bi barca morala onda njima uvaliti 6 ,sto je ipak nemoguce ! Era Mesijeve barcelone je zavrsena .sigurno na zadovoljstvo mnogih.Dosadili su i Bogu i narodu.Cak mislim da ce se oni razici na kraju sezone.

Plavusan

pre 7 godina

Pique nazad, svi u napad i sve je moguce. 20% za prolaz Barcelone. Sada cemo videti sta MSN zaista moze - koliko su daleko od propagandne masinerije. Ali ako je Messi vec prodat, onda nista nece biti, nesto kao 1:1.

Srbenda

pre 7 godina

Ako povede do 10- tog min, sve je moguce. Sve zavisi kakav dan budu imali, ako ih krene ono njihovo ludilo, moze svasta da bude. Pre par godina su izgubili od milana prvu 2:0 pa su u revansu na kamp nou dali 4 komada. Tako da nista nije nemoguce pogotovo kad su oni u pitanju. Mislim da tu jos nista nije gotovo, i da se tu sprema pravi spektakl u revansu

Neplivač

pre 7 godina

Totenhem je vodio protiv MUtd-a 3:0 na poluvremenu pa je bilo 3:5, Milan - Liverpul 3:0(3:3), Verder - Anderleht 0:3(5:3) lš 1993....Ima bezbroj primera preokreta u vrhunskom fudbalu, a Barsa je jedna pd ekipa koja može to da uradi. Novi meč, druga atmosfera, sve je moguće.

Dejan

pre 7 godina

Uvek postoji sansa ali prolaz Barce bila bi senzacija.Ako se pogledaju neki porazi Barce poslednjih godina vidi se da su u problemu kada ih protivnik pritisne visoko,i kada imaju vezni red tehnicki i trkacki vrhunski potkovan.To je imao pre tri godine Bajern,sada ima PSG,tada se Barca potpuno izgubi.A pogotovo stoperi Barce tada ispadaju smesni,ako ste pazljivo gledali sinoc mogli ste videti kako stoperi u zoni suta ne idu na igraca nego se krecu unazad.Posebno Pike je toliko razvikan ali decko je daleko od vrhunskog stopera.Da mu nema Maskerana bio bi on odavno oteran.I kada ekipa igra visoko i puno trce kao PSG sinoc,Barcin vezni red se izgubi,a trio MSN ni ne dodje do lopte.Lako je dati 6 komada Alavesu,Gijonu... Barcin nacin igre je mozda nekima lep,ali meni je totalno demode.Smena generacija a i nacina igre bice im neminovna posle ove sezone.

Bilal

pre 7 godina

Možda Barceloni i nije problem da smesti 4 ili više golova u mrežu PSŽ-a al' je problem u tome što joj je odbrana daleko slabija deo tima koji teško da može sačuvati mrežu. No, kad je jednom Liverpulu uspelo da, u drugom poluvremenu finalne utakmice LŠ u Istambulu 2005 godine, nadoknadi Milanovih 3:0 iz prvog poluvremena što i Barcelona ne bi mogla nadoknaditi 4:0 za ciglo 90 minuta. Svako ima pravo na nadu pa i Barcelona.

dario

pre 7 godina

Nemaju ni gram sanse.To sam i sinoc rekao. Cak i da je manje ubedljiv rezultat ne bi ima davao nikakve sanse.Prosto je sa marsa vidljivo koliko je Pariz motivisaniji ,spremniji fizicki ,ali i bolji u svim redovima ,osim napada gde barselona realno jeste bolja,tj verovatno najbolja na svetu. Cak mislim da ce ih i tamo otrest francuzi. U Barci nema sredine terena.Nema ko da iznese loptu i poveze redove. Iniesta to vise ne moze. Odbrana im je kriminalna ,duvalo je sa svim strana.Onaj gomes u sredini je presmesan.Neverovatno da on igra u jednoj Barceloni.Napad im ne vrsi presing ,probijaju ih kako pozele. PSG moze osvojiti LS.Imaju kvalitet i dosta bolje izgledaju bez Ibrahimovica.I voleo bi da neko novi uzme .

ll

pre 7 godina

(online, 15. februar 2017 14:41)

A koje je trofeje Ronaldo uzeo kada je dobio zlatnu loptu 2013 godine? Nijedan! To je najsramotnija dodela zlatne lopte ikada.

Madjo

pre 7 godina

Da, ali PSŽ je dobio 4:0 Barsu. Ako bi izgubio u gostima 6:2 kao Partizan od QPR-a nekad, onda će on proći dalje, što bih lično voleo. Nadam se da će i Napoli izbaciti Reala, da odmorimo svi malo od ta dva tima. Barem godinu dana.

lorenzo

pre 7 godina

nosonja otišao iz kluba i PSG odma bolje igra bitnije utakmice...Kavani konačno sam u sredini i pokazuje da je odličan, prava stara devetka koja nažalost izumire zbog forsiranja niskih igrača koji igraju lažnu devetku...Verati odlično takođe odigrao ma cijeli tim...baš su demonstrirali silu i teško da će Barsa ovo okrenuti

Armin

pre 7 godina

Barsa da nadoknadi ovo 0-4? Moze, naravno, o Kukovudne.
Pa, nije ovo Anderleht, Dinamo Kijev, Roma ili neka ekipa tog ranga. Tim svijeta to ne bi nadoknadio, a svi koji prate fudbal pazljivije znaju da prolaz PSG ne iznenadjuje previse, cak i da osvoje LS. Sredina terena sa vrhunskim svjetskim klasana u DiMariji, Draxleru, Veratiju, te Matuidiju i Pastoreu i Rabiotu je sredina kojoj pristaje i naslov osvajaca. Ako se dublje malo gleda igra i motivacija fudbalera Barselone, poraz je sasvim logican.Sinoc je igra Barselone potpuno demistifikovans, kai i pojedinacne i timske slabosti. Manjkava odbrana i bokovi, neborbena i dovoljno trkacki potkovana sredina, trener nesposoban da ista promijeni. Cesto prijateljima koji su Barsini fanovi, da u ovoj fazi, protiv jakih protivnika, ne mozete dozvoliti sebi luksuz da igrate sa 3 spica od kojih se nijedan ne vraca i pomaze odbrani. Jedan od MSN mora u gostima na klupu, jednostavno odigrati na bod. Ta arogancija u sastavu opet im je dosla glave.
Niko kao ovaj, nesumnjivo veliki tim Barselone, ne izgleda tako nemocno kad gubi, snaga volje i zrtvovanje tu ne postoje. Veliki timovi ovako ne gube.

Milance

pre 7 godina

Ne moze. Em su slabiji tim, em Parizani samo o odbrani imaju da razmisljaju. Da PSG-u treba pobeda, pa da se otvore, mozda promil sanse. Ovako, ni promil.

Nesa

pre 7 godina

O cemu vi pricate? Kao da Barsa sigurno dobija utakmicu kod kuce, samo je pitanje da li moze da stigne prednost PSG-a. Da su toliko mocni kao sto pricate ne bi ih ovi nakantantali sinoc tako. Zaboravljate da se u revansu pitaju nesto i Emeri i PSG. Nije to saka ljudi koja su skupila na ulici, pa hajde sad malo da se igramo fudbala, svi oni vrlo dobro znaju kako treba da odigraju revans!

Mihailo M

pre 7 godina

Dugo navijam za Barsu. Izvrstan napad. Juče im nije bio dan. Od kada je otišao Pujol muče se u odbrani. I Bajern i PSG su ih razbili kada nije bilo Maskerana. MSN mogu da daju i 4 i 5 golova ali teško da ne prime nijedan sve sa Maskeranom. U odbrani 10 godina nije kupljen prvoklasan igrač i to je došlo na naplatu.

hm

pre 7 godina

@dejan
Ne tako davno Barselona je davala 4, 5 ili 6 golova i Realu, sa slicnim timom. Glavna razlika je u veznom redu i bekovima. Ono sto su Xavi i Alves radili sada nema nikog ni blizu tome!

Vlad

pre 7 godina

Ako neko moze, mogu oni, ipak nemaju oni sad tim za tako nesto u ovom trenutku, a cini se i da stanje u svlacionici nije bas najbolje.
A ne treba zaboraviti ni Pariz s druge strane ipak se i njih nesto pita.
Volim Barsu ali...

Sharlie Cheen

pre 7 godina

Mislim da nije isto izgubiti 5:1 i 6:2 i izgubiti 4:0 ,ove ekipe su dale gol(ove)u gostima i imale kakvo takvo samopouzdanje,dok je Barca mislim ipak silovana sinoc i psihicki i fizicki!

Kristijan

pre 7 godina

Da su postigli jedan gol imalo bi nade ali ovako nista, i da im daju dva u prvih pola sata, tesko je verovati da Psg ne postigne nijedan

gile

pre 7 godina

online...slazem se da se mora osjetit odlazak ćavia i slaba igra injeste...ali najveci problem je ostatak ekipe.ne'izbalansirana potpuno ekipa...los vezni red,zadnji vezni padavicar i spori buskets a o odbrani da ne pricamo koliko je losa.barsa ima vrhunski napad ostalo sve jadno ...

Oto

pre 7 godina

Vidim da u komentarima,pa ni u samom tekstu,niko nije pogodio sustinu! A ona se zove - Unai Emeri!
Isto je Barsu maltretirao sa daleko slabijom Seviljom,zna im sve slabe tacke,a Enrike nije nikada bio kapacitet da ga provali!
Tako da, nema od toga nista!!!

pp

pre 7 godina

Barsa je Barsa, veliki klub. Za tim kakav imaju nista nije neostvarivo, ali ako PSG odigra i upola kao i sinoc, nema teorije da Barsa ode u narednu fazu. Svakako cemo gledati odlican fudbal jos jednom i koja god ekipa prosla, zasluzeno je.

Zlatko

pre 7 godina

Mislim da ne moze nadoknaditi, ali da moze ubedljivo pobediti. 4:1 ili 5:1 za Barsu. To naravno nije dovoljno za prolaz ali je sasvim korektan oprostaj. Kao simpatizer kluba koji je Barsa pregazila u dva finala voleo bih da se desi cudo i da Barsa prodje, ali to je dosta tesko.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ako im daju dva brza moze svasta da bude. Ali Emeri je bog eliminacionih takmicenja tako da tesko. Barsa ne moze da sacuva mrezu u svakom slycaju tako da ce morati da daju 6 komada ako hoce dalje.

fer86

pre 7 godina

Pa ne igraju oni doma kontra granade ili alavesa a i ovi potonji su u stanju stvoriti gol sansu,druga je stvar sto kod njih nema tko to i pospremiti ali kod PSG ih bogami ima...PSG-u je dosta da se zatvori i ceka kontru i to bi bilo to,nesto tipa one tekme kad je barcelona stisnutla chelsea na 20 metara a onda je sjevnula kontra torresa koji je bio sam ko duh i to je bilo to.Isto vrijedi i za real u napulju,cekat na kontre i adio napoli i maradona!

Slavisa

pre 7 godina

Necu ni da citam tekst, znam da se misli na QPR i 6:2 i Borusiju Menhengladbah i 5:1. Ali, to je bilo drugo vreme, tada je domacin imao mnogo vecu prednost nego danas. Neretko se desavalo da se nadoknadjavaju porazi od 3:0 ili jos cesce porazi od tri razlike sa postignutim golom u gostima (Zvezda protiv Dinama, bordo protiv Hajduka i mnogo drugih).

Barselona nema nikakvu igru i ono sinoc je bio samo logican sled. Ne postoji ekipa koja danas moze da nadoknadi ovaj rezultat. Najbolji primer za to je bas Real prosle godine kad su samo zbog uzasne taktike trenera Volfsburga jedva nadoknadili upola manji zaostatak. A Barselona...oni ce izgubiti i u revansu.

messi

pre 7 godina

da je dala barem jedan go sinoc imala bi sansee malee ali i dalje bi postojala mala sansa
nema sanse da prodje sad
odbrana je losa totalno....

Lex

pre 7 godina

Liga Sampiona je gotova za Barsu... Gomesa otarati, a i Roberto se nije bas pokazao. Niko se nije pokazao ali ovi imaju kredita da se ne pokazu a ovi moraju da trce za trojicu a trcali su prejadno

BeCk

pre 7 godina

Ako odigraju pametno i padnu 2 komada u ranoj fazi svasta je moguce nada poslednja umire..Navijac sam Barselone ali odigrali su katastrofalni mec bez trunke ideje i volje..Psz je odigrao perfektno na svim poljima za to im svaka cast..

sakupljac minusa

pre 7 godina

Hajde ne pricajte svasta. Ako hoce da prodju morace da napadnu sa 8 igraca u napadu. A PSG to jedva ceka. Istrcavace im kontre svaki put kad budu imali priliku. A imaju mnogo brze igrace za to. Ne bi me zacudilo da i tamo pobede. Ne bi me zacudilo da udakmica bude kao ona protiv Bajerna. Copy-Paste.

gevara

pre 7 godina

Ne moze nikako i moje je misljenje da ce biti ili 1-1 ili pobeda PSG.Nije da barsa nema igrace da postigne golove ali kad bi poceli od 0-0 a ovako 0-4 je ogromna razlika.

Nidza

pre 7 godina

Ja sam ih sa Milanom na Fm15 pobedio 10:0 tako da im je to najtezi poraz;-) Forsiranjem Roberta na desnog beka nece nista postici,godinama rasipaju pare na igrace tipa Alcaser,Vermalen,Song,Hleb itd.Verujem da mogu da daju 4 ali da ne prime 1 gol to je vec za razmisljanje...

BBRS

pre 7 godina

Људи, да се не лажемо,ПСЖ пролази даље, све остало је небитно!
Мада верујем да ће бити добра текма!

hehel

pre 7 godina

Moze Barsa da ih pobedi i sa vecom razlikom. Medjutim PSZ je fenomenalan tim, a Mesi pada u depresiju kada gubi, motvacija mu nikad nije bila jaca strana i to mu je jedina mana. Ali, nikad se ne zna, ako daju brzo gol, sve je moguce, cak i dvocifren zbirni rezultat, jer, kao sto rekoh, PSZ je strasan, Barsa mora na sve ili nista, otvorena igra, pa ko lepsi.

МиЛаН

pre 7 godina

Jesam fan Barse,ali treba biti realan. Nije PSZ trecerazredna ekipa. Mozda trenutno cak imaju i bolji vezni red od Barse,za odbranu necu ni da pisem. Emeri ce na Nou Kampu igrati ziheraski,a ume dobro da postavi defanzivnu taktiku. Barsa moze do pobede,ali do prolaza nikako.

vrag

pre 7 godina

U teoriji da,u praksi tesko tj ne. Barselona je tim koji vise procitan,sa igranjem tika taka fudbala koji se dobija jakim presigom i ostrim napadanjem igraca bez faula. Gledajuci ovako,Barsa je tim koji moze da postigne 4 gola,al se bojim da moze toliko da i primi. Sredina terena je najveci problem Barse,nema igraca koji ce da krene sa loptom naprijed kao Iniesta ranije koji trenutno totalno van forme. Psg ce se odlicno postaviti,i sa brzim krilima lako ce postici gol u revansu sto apsulutno znaci prolazak dalje.