Subota, 25.10.2003.

16:08

Kiks Partizana u Kuli, prednost Zvezde raste

Izvor: B92

Kiks Partizana u Kuli, prednost Zvezde raste IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

18 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 20 godina

Ja kao navijac Sartida sam svakako ponosan na trenutnu tabelu, ali sa druge strane i razocaran odnosom medija, ne samo prema Sartidu vec prema nasoj ligi uopste, kao da sem Zvezda i Partizana niko drugi ne postoji, totalno ignorisanje recimo OFK Beograda, Zeleznika, Napredka, Vojvodine, i naravno Sartida kao najveceg osvezenja u nasem fudbalu u poslednjih 13 godina.

Zato se i ne javljam, na nama je da pobedjujemo, a izjave da smo pobedili Partizan ili Zvezdu samo zato sto su "oni" imali los dan, neka vam sluze samo za tesenje!

Miloš - Novi Sad

pre 20 godina

Taj Iliev nema više šta da traži u Partizanu, on više ne zna da igra fudbal i to ne od skora, već otkako je Kežman otišao. On je prošlost.
Svaka čast Hajduku na odbrani i Partizanu za trud, ali je očigledno da bez Ćirkovića kao kičme ove Partizanove ekipe napad smrdi. Napad je bio toliko paralisan, da je Branko Savić, onakav kakav je, morao da upada. Mateus je počeo utakmicu previše defanzivno sa 3 prava defanzivca i dvojicom bekova, koji ne vrede puno bez Ćirkovića. Ognjanović nije nikakva zamena za Ćirkovića. Treba Partizan da nađe negde jednog napadača, tipa Lazovića, srčanog i rođenog golgetera, a Ilieva da proda u Ukrajinu ili negde.

Nesha

pre 20 godina

Da ja dodjem u situaciju da moram da kazem da Zvezda igra derbi bez motiva (zbog satro velike bodovne razlike) odmah bih prestao da navijam za istu. Kakav bre specijalan motiv ti treba da igras derbi? I da smo prvi a grobari poslednji, opet bi igrali sa 100%. Partizan je ili gori od Zvezde, ili njegovi igraci imaju debeo kompleks (kao Grci u basketu), ili (ako je tacno da igraju bez motiva) su zreli za ispisnice. Bar bih ja tako razmisljao da sam grobar. A ove izjave me ne cude, Partizani ce uvek naci neko opravdanje u motivaciji, sudijama, travi. Opsetite se da se u LS ulazi ili osvajanjem titule ili osvajanjem te iste LS. Posto necete biti sampioni Evrope, a necete uci ni u drugi krug, vrlo debilno mi zvuce opravdanja o zapostavljanju domaceg prvenstva. Uostalom, protiv Reala se niste ni nesto natrcali, pa da se kaze da ste iscrpljeni.

Pedja

pre 20 godina

Treba biti realan. Ovaj tim Partizana je prenaduvan. Njegove mogucnosti su ogranicene. Ne mogu matorci iz Partizana da dobijaju duele sa mladjim i poletnijim ekipama. Videce se to i na derbiju. Zvezdin tim je perspektivniji i tek ce da pokaze svoje vrednosti, tako da na Marakani pred mnogo vecim brojem Zvezdinih navijaca Partizan nece biti u stanju da napadne, a ni da se brani. Mislim da ako Zvezda dobije sledece dve utakmice Partizan moze pehar odmah da spakuje i posalje na Ljutice Bogdana 1a.

Vladimir

pre 20 godina

Pa ovo je odlicno. Taman da pobede napokon Zvezdu i pokazu da smo bolji od njih.Ne mogu da gledam zadnjih par derbija na -19 da igraju bez snage i zelje da pobede u derbiju.Pothitno "prekomandovati" Kostu Perovica u fudbalski tim umesto Ilijeva, da cuva Žigića ili u 16-erac da "bode" glavom centarsuteve, a Ivicu na "štelovanje" noge kod Mileta kovača. Smesno je da Partizan ima najjači tim ,evidentno, ali bez trunke pobednickog mentaliteta, tako potcenjivački se tesko dobijaju prvenstvene utakmice. Nadam se da ce Partizan u derbiju pobediti i tada "napraviti iznenadjenje", posto po doticnom Stephanu ovo u Kuli nije bilo? Veoma smesno i zvezdaski obojeno, ali tako oni stalno , nista novo.

Ivica KS

pre 20 godina

Partizan su, ocigledno, svi "provalili. Kakva motivacija? Ni Real nije imao nikakvu motivaciju protiv Partizana, pa je pobedio, tako igraju veliki timovi. Tesko da ce se naigrati bilo gde van Beograda.
Kiks, ne, zasto, sada je Partizan MNOGO VELIKI pa je 0:0 kiks. Zasto niste napisali, uspeh Hajduka, bod protiv Partizana? Kao sto je Partizan slavio bod protiv Porto-a. Poraz partizana od "samo" 1:0 je uspeh, nisu se obrukali, 0:0 Hajduka je kiks, nebitno? Pa treba li Partizan sam da igra, sram bilo Hajduk, igrali bunker??? Kao da postoje samo BG timovi, ostalo je neko inostranstvo, ne znam vec sta? Klasicno omalovazavanje svega sto nije iz BG nikako ne moze pomoci, ni ligi, ni samom Partizanu.

XXL

pre 20 godina

Ma pitTao bi ja Mateusa sta on radi. U ligi sampiona imamo cetiri-pet suteva na go protivnika, a u domacem prvenstvu ne mozemo da ga damo. Coveku hvala za to sto nas je uveo u Ligu samp. Ali daj bre, nemoj time da se zadovoljavamo, ako treba da se pruzi sansa nekom drugom centraforu daj mu je, ako treba da se kupi, Bjekovicu pljuni pare, ali ova igra u zadnjih par kola je prava katastrofa o golgeterskom ucinku i da ne govorim. Pa u zadnjih par utakmica golman nam je najbolji igrac, STRASNO!

da house

pre 20 godina

Liga vam je prevelika, pametniji bi bio sistem s 12 klubova dvokružno, tako da bi se češće igralo jače tekme. U RH to tako funkcionira i zadnjih par godina imamo zanimljiva prvenstva, mlađi igrači imaju više jačih utakmica i dobro se razvijaju (mlada reprezentacija nam je uvijek jaka) pa polako ulaze u A selekciju. I najvažnije, riješili smo se sindroma da svaki iole napuhaniji gradonačelnik hoće da baš tim iz njegovog grada igra prvu ligu makar mu stadion bio livada, a publike niotkud.

meroving

pre 20 godina

Prvo: za svu gospodu koja komentarisu kvalitet nase lige (a ne znaju nista o tome sto komentarisu). Nasa liga je sad na pravoj meri - 16 klubova. Ne treba je smanjivati iz vise razloga - napr. Skotska liga ima 12 klubova, ali Skotsaka ima 4 miliona stanovnika (mi 10) i ima duplo manje (i nekvalitetnije fudbalere) od nas. Sve sto treba nasem fudbalu u ovom trenutku su skolovaniji treneri (narocito oni koji rade sa mladjim selekcijama) i vise novca. Dobar primer angazovanja skolovanog trenera je SARTID koji je doveo trenera koji se kalio u Francuskoj i naravno u Zvezdi. Kada sam vec kod SARTID-a smatram da je od B-92 nekorektno sto komentarise to sto Zvezda odmice Partizanu, a ne komentarise to sto ne odmice SARTID-u. Podseticu sve koji ovo citaju da je taj isti Sartid pre samo par meseci pobedio Zvezdu u finalu kupa, potom Partizan na svom terenu, ali i OFK i Obilic u gostima (plus im zabio po 4 komada). Da li ce se gospoda novinari iznenaditi ako SARTID pobedi ove jeseni i Zvezdu i preuzme kormili naseg prvenstva? Ja necu.

Sole

pre 20 godina

Drago mi je sto je zvezda trenutno prva i sto je sve zasad OK i u kuci i u evropi,ali bi samo pitao ove koji pisu izvjestaje zasto se potcjenjuje sartid i OFK i drugi. Ne bjezi Zvezda samo partizanu tri boda, vec bjezi i Sartidu jedan bod...

Brane

pre 20 godina

Kakav kiks molim vas. Dosta je bilo crno belih boja na vasim stranicama. Sada se svi konacno vracamo u realnost. Valjda je vec i pticama na grani jasno da je Zvezda sampion.

Момо

pre 20 godina

Наша игра у Кули је била одвратна!!! Какве сврхе има теренска иницијатива, какве сврхе има бескрајно додавање испред шеснаестерца, када се не пуца на гол. Зар су чекали да играчи Хајдука заспу због њихове досадне игре и затим се ушетају у гол. Напад нам је катастрофа. Делибашић се није померио, а Илиев не може да погоди више ништа. Треба му дати медаљу ако било коме да убудуће гол. Ако овако наставе, до године нећемо ни у куп УЕФА

delija

pre 20 godina

Cisto samo da pojasnimo, utakmicu sa Rosenborgom je odlozio sam domacin a ne Zvezda, jer joj poseban odmor za vas pacove nece biti ni potreban. Doduse, ja i ne znam kako uopste mozete da igrate nase prvenstvo, kad pobogu, neko mora da bude spreman za utakmice (poraze) u Ligi Sampiona.

Stephane

pre 20 godina

Ne vidim zbog cega je Partizan kiksnuo u Kuli, ja bih prije rekao da su to njihove realne mogucnosti. Sta bi tek bilo da im nisu poklonjene pobijede protiv OFK-e, Vojvodine i Napretka.

Goran - Zemun

pre 20 godina

Moram malo da iskritikujem fudbalere Partizana. Veliki sam grobar od rodjenja, ali mi se ne svidja jedna stvar. "Nije lako se motivisati na Kulu posle Ronalda, Zidana, Bekama..." rece Malbasa i ostade ziv! Nije on jedini, samo je poslednji primer koga sam se setio. Dragi moji grobari, zvezda bezi na tabeli, a vi necete moci ni da dodjete u sansu da igrate Ligu sampiona sledece sezone, ako ne odbranite titulu. Dok vi nadjete motiv, mozda bude vec prekasno... I poruka za Matthausa: Nemoj vise da "snimas" protivnike, dok tvoj tim gubi u prvenstvu od Sartida i slicnih!

pfc

pre 20 godina

Ovo je poruka za Sasu Ilica i drustvo:
Crno-beli junaci, morate krenuti o odbranu titule, ona je i definitivno napadnuta!
Musulin misli ozbiljno, zato sutra po bodove iz Kule. A vidite kako su sve vec tempirali, odlaganjem meca unapred sa Norvezanima, da za Derbi budu odmorni.
Pamet u glavu, hocemo da ih smozdite u Derbiju i da se ne oporave sve do otpustanja pomenutog gospodina.
A racunica nasa je jasna: pobeda protiv Reala i Marseja, pa remi u Portou...lele... Evropo gde si!!!
A sledece sezone...cekaj komunjarko da trava ozeleni!

zeljko

pre 20 godina

Ligu treba vako drzati, a u omladincima bi se mnogo strucnije moralo raditi! Fudbalske skole itd.onda mozes nesto sa nasim fudbalom biti

stevan

pre 20 godina

Ovu ligu treba pod-hitno smanjiti...ako misle da se podigne i malo kvalitet takmicenja. Pa Zvezda i Partizan protiv ovakvih timova kao sto je Borac igraju samo da bi popravili gol razliku, tako da tu i nema nekog takmicarskog znacaja, kad se pobednik zna vec unapred. Jednostavno zna se koji bi timovi mogli ostati u ligi (mozda liga sa 12 timova) stim sto bi ispadalo njih 4 iz lige, tako da bi se sigurno takmicarski znacaj podigao na najvisi nivo...Stim sto ne bi bilo lose kada bi Zvezda i Partizan umesto do sada 2 puta u sezoni igrali "cak 4 puta" (znam reci ce neko da nisam normalan) ali jedino tako sebe mozemo dovesti u situaciju da se nikada vise ne ponovi onolika razlika Partizana u prvenstvu, znaci timovi ne bi mogli disati, plus 5 mesta u evropi. Ja mislim da bi tako nesto bilo sjajno, i sigurno bi kvalitet skocio. Mozda se i varam, ali otkud znam, mozda se to i ostvari nekad !!!

stevan

pre 20 godina

Ovu ligu treba pod-hitno smanjiti...ako misle da se podigne i malo kvalitet takmicenja. Pa Zvezda i Partizan protiv ovakvih timova kao sto je Borac igraju samo da bi popravili gol razliku, tako da tu i nema nekog takmicarskog znacaja, kad se pobednik zna vec unapred. Jednostavno zna se koji bi timovi mogli ostati u ligi (mozda liga sa 12 timova) stim sto bi ispadalo njih 4 iz lige, tako da bi se sigurno takmicarski znacaj podigao na najvisi nivo...Stim sto ne bi bilo lose kada bi Zvezda i Partizan umesto do sada 2 puta u sezoni igrali "cak 4 puta" (znam reci ce neko da nisam normalan) ali jedino tako sebe mozemo dovesti u situaciju da se nikada vise ne ponovi onolika razlika Partizana u prvenstvu, znaci timovi ne bi mogli disati, plus 5 mesta u evropi. Ja mislim da bi tako nesto bilo sjajno, i sigurno bi kvalitet skocio. Mozda se i varam, ali otkud znam, mozda se to i ostvari nekad !!!

zeljko

pre 20 godina

Ligu treba vako drzati, a u omladincima bi se mnogo strucnije moralo raditi! Fudbalske skole itd.onda mozes nesto sa nasim fudbalom biti

pfc

pre 20 godina

Ovo je poruka za Sasu Ilica i drustvo:
Crno-beli junaci, morate krenuti o odbranu titule, ona je i definitivno napadnuta!
Musulin misli ozbiljno, zato sutra po bodove iz Kule. A vidite kako su sve vec tempirali, odlaganjem meca unapred sa Norvezanima, da za Derbi budu odmorni.
Pamet u glavu, hocemo da ih smozdite u Derbiju i da se ne oporave sve do otpustanja pomenutog gospodina.
A racunica nasa je jasna: pobeda protiv Reala i Marseja, pa remi u Portou...lele... Evropo gde si!!!
A sledece sezone...cekaj komunjarko da trava ozeleni!

Goran - Zemun

pre 20 godina

Moram malo da iskritikujem fudbalere Partizana. Veliki sam grobar od rodjenja, ali mi se ne svidja jedna stvar. "Nije lako se motivisati na Kulu posle Ronalda, Zidana, Bekama..." rece Malbasa i ostade ziv! Nije on jedini, samo je poslednji primer koga sam se setio. Dragi moji grobari, zvezda bezi na tabeli, a vi necete moci ni da dodjete u sansu da igrate Ligu sampiona sledece sezone, ako ne odbranite titulu. Dok vi nadjete motiv, mozda bude vec prekasno... I poruka za Matthausa: Nemoj vise da "snimas" protivnike, dok tvoj tim gubi u prvenstvu od Sartida i slicnih!

Stephane

pre 20 godina

Ne vidim zbog cega je Partizan kiksnuo u Kuli, ja bih prije rekao da su to njihove realne mogucnosti. Sta bi tek bilo da im nisu poklonjene pobijede protiv OFK-e, Vojvodine i Napretka.

delija

pre 20 godina

Cisto samo da pojasnimo, utakmicu sa Rosenborgom je odlozio sam domacin a ne Zvezda, jer joj poseban odmor za vas pacove nece biti ni potreban. Doduse, ja i ne znam kako uopste mozete da igrate nase prvenstvo, kad pobogu, neko mora da bude spreman za utakmice (poraze) u Ligi Sampiona.

Момо

pre 20 godina

Наша игра у Кули је била одвратна!!! Какве сврхе има теренска иницијатива, какве сврхе има бескрајно додавање испред шеснаестерца, када се не пуца на гол. Зар су чекали да играчи Хајдука заспу због њихове досадне игре и затим се ушетају у гол. Напад нам је катастрофа. Делибашић се није померио, а Илиев не може да погоди више ништа. Треба му дати медаљу ако било коме да убудуће гол. Ако овако наставе, до године нећемо ни у куп УЕФА

Brane

pre 20 godina

Kakav kiks molim vas. Dosta je bilo crno belih boja na vasim stranicama. Sada se svi konacno vracamo u realnost. Valjda je vec i pticama na grani jasno da je Zvezda sampion.

da house

pre 20 godina

Liga vam je prevelika, pametniji bi bio sistem s 12 klubova dvokružno, tako da bi se češće igralo jače tekme. U RH to tako funkcionira i zadnjih par godina imamo zanimljiva prvenstva, mlađi igrači imaju više jačih utakmica i dobro se razvijaju (mlada reprezentacija nam je uvijek jaka) pa polako ulaze u A selekciju. I najvažnije, riješili smo se sindroma da svaki iole napuhaniji gradonačelnik hoće da baš tim iz njegovog grada igra prvu ligu makar mu stadion bio livada, a publike niotkud.

meroving

pre 20 godina

Prvo: za svu gospodu koja komentarisu kvalitet nase lige (a ne znaju nista o tome sto komentarisu). Nasa liga je sad na pravoj meri - 16 klubova. Ne treba je smanjivati iz vise razloga - napr. Skotska liga ima 12 klubova, ali Skotsaka ima 4 miliona stanovnika (mi 10) i ima duplo manje (i nekvalitetnije fudbalere) od nas. Sve sto treba nasem fudbalu u ovom trenutku su skolovaniji treneri (narocito oni koji rade sa mladjim selekcijama) i vise novca. Dobar primer angazovanja skolovanog trenera je SARTID koji je doveo trenera koji se kalio u Francuskoj i naravno u Zvezdi. Kada sam vec kod SARTID-a smatram da je od B-92 nekorektno sto komentarise to sto Zvezda odmice Partizanu, a ne komentarise to sto ne odmice SARTID-u. Podseticu sve koji ovo citaju da je taj isti Sartid pre samo par meseci pobedio Zvezdu u finalu kupa, potom Partizan na svom terenu, ali i OFK i Obilic u gostima (plus im zabio po 4 komada). Da li ce se gospoda novinari iznenaditi ako SARTID pobedi ove jeseni i Zvezdu i preuzme kormili naseg prvenstva? Ja necu.

Sole

pre 20 godina

Drago mi je sto je zvezda trenutno prva i sto je sve zasad OK i u kuci i u evropi,ali bi samo pitao ove koji pisu izvjestaje zasto se potcjenjuje sartid i OFK i drugi. Ne bjezi Zvezda samo partizanu tri boda, vec bjezi i Sartidu jedan bod...

Ivica KS

pre 20 godina

Partizan su, ocigledno, svi "provalili. Kakva motivacija? Ni Real nije imao nikakvu motivaciju protiv Partizana, pa je pobedio, tako igraju veliki timovi. Tesko da ce se naigrati bilo gde van Beograda.
Kiks, ne, zasto, sada je Partizan MNOGO VELIKI pa je 0:0 kiks. Zasto niste napisali, uspeh Hajduka, bod protiv Partizana? Kao sto je Partizan slavio bod protiv Porto-a. Poraz partizana od "samo" 1:0 je uspeh, nisu se obrukali, 0:0 Hajduka je kiks, nebitno? Pa treba li Partizan sam da igra, sram bilo Hajduk, igrali bunker??? Kao da postoje samo BG timovi, ostalo je neko inostranstvo, ne znam vec sta? Klasicno omalovazavanje svega sto nije iz BG nikako ne moze pomoci, ni ligi, ni samom Partizanu.

XXL

pre 20 godina

Ma pitTao bi ja Mateusa sta on radi. U ligi sampiona imamo cetiri-pet suteva na go protivnika, a u domacem prvenstvu ne mozemo da ga damo. Coveku hvala za to sto nas je uveo u Ligu samp. Ali daj bre, nemoj time da se zadovoljavamo, ako treba da se pruzi sansa nekom drugom centraforu daj mu je, ako treba da se kupi, Bjekovicu pljuni pare, ali ova igra u zadnjih par kola je prava katastrofa o golgeterskom ucinku i da ne govorim. Pa u zadnjih par utakmica golman nam je najbolji igrac, STRASNO!

Vladimir

pre 20 godina

Pa ovo je odlicno. Taman da pobede napokon Zvezdu i pokazu da smo bolji od njih.Ne mogu da gledam zadnjih par derbija na -19 da igraju bez snage i zelje da pobede u derbiju.Pothitno "prekomandovati" Kostu Perovica u fudbalski tim umesto Ilijeva, da cuva Žigića ili u 16-erac da "bode" glavom centarsuteve, a Ivicu na "štelovanje" noge kod Mileta kovača. Smesno je da Partizan ima najjači tim ,evidentno, ali bez trunke pobednickog mentaliteta, tako potcenjivački se tesko dobijaju prvenstvene utakmice. Nadam se da ce Partizan u derbiju pobediti i tada "napraviti iznenadjenje", posto po doticnom Stephanu ovo u Kuli nije bilo? Veoma smesno i zvezdaski obojeno, ali tako oni stalno , nista novo.

Pedja

pre 20 godina

Treba biti realan. Ovaj tim Partizana je prenaduvan. Njegove mogucnosti su ogranicene. Ne mogu matorci iz Partizana da dobijaju duele sa mladjim i poletnijim ekipama. Videce se to i na derbiju. Zvezdin tim je perspektivniji i tek ce da pokaze svoje vrednosti, tako da na Marakani pred mnogo vecim brojem Zvezdinih navijaca Partizan nece biti u stanju da napadne, a ni da se brani. Mislim da ako Zvezda dobije sledece dve utakmice Partizan moze pehar odmah da spakuje i posalje na Ljutice Bogdana 1a.

Nesha

pre 20 godina

Da ja dodjem u situaciju da moram da kazem da Zvezda igra derbi bez motiva (zbog satro velike bodovne razlike) odmah bih prestao da navijam za istu. Kakav bre specijalan motiv ti treba da igras derbi? I da smo prvi a grobari poslednji, opet bi igrali sa 100%. Partizan je ili gori od Zvezde, ili njegovi igraci imaju debeo kompleks (kao Grci u basketu), ili (ako je tacno da igraju bez motiva) su zreli za ispisnice. Bar bih ja tako razmisljao da sam grobar. A ove izjave me ne cude, Partizani ce uvek naci neko opravdanje u motivaciji, sudijama, travi. Opsetite se da se u LS ulazi ili osvajanjem titule ili osvajanjem te iste LS. Posto necete biti sampioni Evrope, a necete uci ni u drugi krug, vrlo debilno mi zvuce opravdanja o zapostavljanju domaceg prvenstva. Uostalom, protiv Reala se niste ni nesto natrcali, pa da se kaze da ste iscrpljeni.

Miloš - Novi Sad

pre 20 godina

Taj Iliev nema više šta da traži u Partizanu, on više ne zna da igra fudbal i to ne od skora, već otkako je Kežman otišao. On je prošlost.
Svaka čast Hajduku na odbrani i Partizanu za trud, ali je očigledno da bez Ćirkovića kao kičme ove Partizanove ekipe napad smrdi. Napad je bio toliko paralisan, da je Branko Savić, onakav kakav je, morao da upada. Mateus je počeo utakmicu previše defanzivno sa 3 prava defanzivca i dvojicom bekova, koji ne vrede puno bez Ćirkovića. Ognjanović nije nikakva zamena za Ćirkovića. Treba Partizan da nađe negde jednog napadača, tipa Lazovića, srčanog i rođenog golgetera, a Ilieva da proda u Ukrajinu ili negde.

Dejan

pre 20 godina

Ja kao navijac Sartida sam svakako ponosan na trenutnu tabelu, ali sa druge strane i razocaran odnosom medija, ne samo prema Sartidu vec prema nasoj ligi uopste, kao da sem Zvezda i Partizana niko drugi ne postoji, totalno ignorisanje recimo OFK Beograda, Zeleznika, Napredka, Vojvodine, i naravno Sartida kao najveceg osvezenja u nasem fudbalu u poslednjih 13 godina.

Zato se i ne javljam, na nama je da pobedjujemo, a izjave da smo pobedili Partizan ili Zvezdu samo zato sto su "oni" imali los dan, neka vam sluze samo za tesenje!

stevan

pre 20 godina

Ovu ligu treba pod-hitno smanjiti...ako misle da se podigne i malo kvalitet takmicenja. Pa Zvezda i Partizan protiv ovakvih timova kao sto je Borac igraju samo da bi popravili gol razliku, tako da tu i nema nekog takmicarskog znacaja, kad se pobednik zna vec unapred. Jednostavno zna se koji bi timovi mogli ostati u ligi (mozda liga sa 12 timova) stim sto bi ispadalo njih 4 iz lige, tako da bi se sigurno takmicarski znacaj podigao na najvisi nivo...Stim sto ne bi bilo lose kada bi Zvezda i Partizan umesto do sada 2 puta u sezoni igrali "cak 4 puta" (znam reci ce neko da nisam normalan) ali jedino tako sebe mozemo dovesti u situaciju da se nikada vise ne ponovi onolika razlika Partizana u prvenstvu, znaci timovi ne bi mogli disati, plus 5 mesta u evropi. Ja mislim da bi tako nesto bilo sjajno, i sigurno bi kvalitet skocio. Mozda se i varam, ali otkud znam, mozda se to i ostvari nekad !!!

zeljko

pre 20 godina

Ligu treba vako drzati, a u omladincima bi se mnogo strucnije moralo raditi! Fudbalske skole itd.onda mozes nesto sa nasim fudbalom biti

pfc

pre 20 godina

Ovo je poruka za Sasu Ilica i drustvo:
Crno-beli junaci, morate krenuti o odbranu titule, ona je i definitivno napadnuta!
Musulin misli ozbiljno, zato sutra po bodove iz Kule. A vidite kako su sve vec tempirali, odlaganjem meca unapred sa Norvezanima, da za Derbi budu odmorni.
Pamet u glavu, hocemo da ih smozdite u Derbiju i da se ne oporave sve do otpustanja pomenutog gospodina.
A racunica nasa je jasna: pobeda protiv Reala i Marseja, pa remi u Portou...lele... Evropo gde si!!!
A sledece sezone...cekaj komunjarko da trava ozeleni!

Goran - Zemun

pre 20 godina

Moram malo da iskritikujem fudbalere Partizana. Veliki sam grobar od rodjenja, ali mi se ne svidja jedna stvar. "Nije lako se motivisati na Kulu posle Ronalda, Zidana, Bekama..." rece Malbasa i ostade ziv! Nije on jedini, samo je poslednji primer koga sam se setio. Dragi moji grobari, zvezda bezi na tabeli, a vi necete moci ni da dodjete u sansu da igrate Ligu sampiona sledece sezone, ako ne odbranite titulu. Dok vi nadjete motiv, mozda bude vec prekasno... I poruka za Matthausa: Nemoj vise da "snimas" protivnike, dok tvoj tim gubi u prvenstvu od Sartida i slicnih!

Stephane

pre 20 godina

Ne vidim zbog cega je Partizan kiksnuo u Kuli, ja bih prije rekao da su to njihove realne mogucnosti. Sta bi tek bilo da im nisu poklonjene pobijede protiv OFK-e, Vojvodine i Napretka.

delija

pre 20 godina

Cisto samo da pojasnimo, utakmicu sa Rosenborgom je odlozio sam domacin a ne Zvezda, jer joj poseban odmor za vas pacove nece biti ni potreban. Doduse, ja i ne znam kako uopste mozete da igrate nase prvenstvo, kad pobogu, neko mora da bude spreman za utakmice (poraze) u Ligi Sampiona.

Момо

pre 20 godina

Наша игра у Кули је била одвратна!!! Какве сврхе има теренска иницијатива, какве сврхе има бескрајно додавање испред шеснаестерца, када се не пуца на гол. Зар су чекали да играчи Хајдука заспу због њихове досадне игре и затим се ушетају у гол. Напад нам је катастрофа. Делибашић се није померио, а Илиев не може да погоди више ништа. Треба му дати медаљу ако било коме да убудуће гол. Ако овако наставе, до године нећемо ни у куп УЕФА

Brane

pre 20 godina

Kakav kiks molim vas. Dosta je bilo crno belih boja na vasim stranicama. Sada se svi konacno vracamo u realnost. Valjda je vec i pticama na grani jasno da je Zvezda sampion.

da house

pre 20 godina

Liga vam je prevelika, pametniji bi bio sistem s 12 klubova dvokružno, tako da bi se češće igralo jače tekme. U RH to tako funkcionira i zadnjih par godina imamo zanimljiva prvenstva, mlađi igrači imaju više jačih utakmica i dobro se razvijaju (mlada reprezentacija nam je uvijek jaka) pa polako ulaze u A selekciju. I najvažnije, riješili smo se sindroma da svaki iole napuhaniji gradonačelnik hoće da baš tim iz njegovog grada igra prvu ligu makar mu stadion bio livada, a publike niotkud.

meroving

pre 20 godina

Prvo: za svu gospodu koja komentarisu kvalitet nase lige (a ne znaju nista o tome sto komentarisu). Nasa liga je sad na pravoj meri - 16 klubova. Ne treba je smanjivati iz vise razloga - napr. Skotska liga ima 12 klubova, ali Skotsaka ima 4 miliona stanovnika (mi 10) i ima duplo manje (i nekvalitetnije fudbalere) od nas. Sve sto treba nasem fudbalu u ovom trenutku su skolovaniji treneri (narocito oni koji rade sa mladjim selekcijama) i vise novca. Dobar primer angazovanja skolovanog trenera je SARTID koji je doveo trenera koji se kalio u Francuskoj i naravno u Zvezdi. Kada sam vec kod SARTID-a smatram da je od B-92 nekorektno sto komentarise to sto Zvezda odmice Partizanu, a ne komentarise to sto ne odmice SARTID-u. Podseticu sve koji ovo citaju da je taj isti Sartid pre samo par meseci pobedio Zvezdu u finalu kupa, potom Partizan na svom terenu, ali i OFK i Obilic u gostima (plus im zabio po 4 komada). Da li ce se gospoda novinari iznenaditi ako SARTID pobedi ove jeseni i Zvezdu i preuzme kormili naseg prvenstva? Ja necu.

Sole

pre 20 godina

Drago mi je sto je zvezda trenutno prva i sto je sve zasad OK i u kuci i u evropi,ali bi samo pitao ove koji pisu izvjestaje zasto se potcjenjuje sartid i OFK i drugi. Ne bjezi Zvezda samo partizanu tri boda, vec bjezi i Sartidu jedan bod...

Ivica KS

pre 20 godina

Partizan su, ocigledno, svi "provalili. Kakva motivacija? Ni Real nije imao nikakvu motivaciju protiv Partizana, pa je pobedio, tako igraju veliki timovi. Tesko da ce se naigrati bilo gde van Beograda.
Kiks, ne, zasto, sada je Partizan MNOGO VELIKI pa je 0:0 kiks. Zasto niste napisali, uspeh Hajduka, bod protiv Partizana? Kao sto je Partizan slavio bod protiv Porto-a. Poraz partizana od "samo" 1:0 je uspeh, nisu se obrukali, 0:0 Hajduka je kiks, nebitno? Pa treba li Partizan sam da igra, sram bilo Hajduk, igrali bunker??? Kao da postoje samo BG timovi, ostalo je neko inostranstvo, ne znam vec sta? Klasicno omalovazavanje svega sto nije iz BG nikako ne moze pomoci, ni ligi, ni samom Partizanu.

XXL

pre 20 godina

Ma pitTao bi ja Mateusa sta on radi. U ligi sampiona imamo cetiri-pet suteva na go protivnika, a u domacem prvenstvu ne mozemo da ga damo. Coveku hvala za to sto nas je uveo u Ligu samp. Ali daj bre, nemoj time da se zadovoljavamo, ako treba da se pruzi sansa nekom drugom centraforu daj mu je, ako treba da se kupi, Bjekovicu pljuni pare, ali ova igra u zadnjih par kola je prava katastrofa o golgeterskom ucinku i da ne govorim. Pa u zadnjih par utakmica golman nam je najbolji igrac, STRASNO!

Vladimir

pre 20 godina

Pa ovo je odlicno. Taman da pobede napokon Zvezdu i pokazu da smo bolji od njih.Ne mogu da gledam zadnjih par derbija na -19 da igraju bez snage i zelje da pobede u derbiju.Pothitno "prekomandovati" Kostu Perovica u fudbalski tim umesto Ilijeva, da cuva Žigića ili u 16-erac da "bode" glavom centarsuteve, a Ivicu na "štelovanje" noge kod Mileta kovača. Smesno je da Partizan ima najjači tim ,evidentno, ali bez trunke pobednickog mentaliteta, tako potcenjivački se tesko dobijaju prvenstvene utakmice. Nadam se da ce Partizan u derbiju pobediti i tada "napraviti iznenadjenje", posto po doticnom Stephanu ovo u Kuli nije bilo? Veoma smesno i zvezdaski obojeno, ali tako oni stalno , nista novo.

Pedja

pre 20 godina

Treba biti realan. Ovaj tim Partizana je prenaduvan. Njegove mogucnosti su ogranicene. Ne mogu matorci iz Partizana da dobijaju duele sa mladjim i poletnijim ekipama. Videce se to i na derbiju. Zvezdin tim je perspektivniji i tek ce da pokaze svoje vrednosti, tako da na Marakani pred mnogo vecim brojem Zvezdinih navijaca Partizan nece biti u stanju da napadne, a ni da se brani. Mislim da ako Zvezda dobije sledece dve utakmice Partizan moze pehar odmah da spakuje i posalje na Ljutice Bogdana 1a.

Nesha

pre 20 godina

Da ja dodjem u situaciju da moram da kazem da Zvezda igra derbi bez motiva (zbog satro velike bodovne razlike) odmah bih prestao da navijam za istu. Kakav bre specijalan motiv ti treba da igras derbi? I da smo prvi a grobari poslednji, opet bi igrali sa 100%. Partizan je ili gori od Zvezde, ili njegovi igraci imaju debeo kompleks (kao Grci u basketu), ili (ako je tacno da igraju bez motiva) su zreli za ispisnice. Bar bih ja tako razmisljao da sam grobar. A ove izjave me ne cude, Partizani ce uvek naci neko opravdanje u motivaciji, sudijama, travi. Opsetite se da se u LS ulazi ili osvajanjem titule ili osvajanjem te iste LS. Posto necete biti sampioni Evrope, a necete uci ni u drugi krug, vrlo debilno mi zvuce opravdanja o zapostavljanju domaceg prvenstva. Uostalom, protiv Reala se niste ni nesto natrcali, pa da se kaze da ste iscrpljeni.

Miloš - Novi Sad

pre 20 godina

Taj Iliev nema više šta da traži u Partizanu, on više ne zna da igra fudbal i to ne od skora, već otkako je Kežman otišao. On je prošlost.
Svaka čast Hajduku na odbrani i Partizanu za trud, ali je očigledno da bez Ćirkovića kao kičme ove Partizanove ekipe napad smrdi. Napad je bio toliko paralisan, da je Branko Savić, onakav kakav je, morao da upada. Mateus je počeo utakmicu previše defanzivno sa 3 prava defanzivca i dvojicom bekova, koji ne vrede puno bez Ćirkovića. Ognjanović nije nikakva zamena za Ćirkovića. Treba Partizan da nađe negde jednog napadača, tipa Lazovića, srčanog i rođenog golgetera, a Ilieva da proda u Ukrajinu ili negde.

Dejan

pre 20 godina

Ja kao navijac Sartida sam svakako ponosan na trenutnu tabelu, ali sa druge strane i razocaran odnosom medija, ne samo prema Sartidu vec prema nasoj ligi uopste, kao da sem Zvezda i Partizana niko drugi ne postoji, totalno ignorisanje recimo OFK Beograda, Zeleznika, Napredka, Vojvodine, i naravno Sartida kao najveceg osvezenja u nasem fudbalu u poslednjih 13 godina.

Zato se i ne javljam, na nama je da pobedjujemo, a izjave da smo pobedili Partizan ili Zvezdu samo zato sto su "oni" imali los dan, neka vam sluze samo za tesenje!