Subota, 04.02.2017.

15:24

Čelsi pobedom u derbiju ka šampionskoj tituli!

Fudbaleri Čelsija nastavili su pohod na titulu pošto su u londonskom derbiju savladali ekipu Arsenala – 3:1 (1:0).

Izvor: SM

Èelsi pobedom u derbiju ka šampionskoj tituli! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

4k4.Dex

pre 7 godina

Nema sta Celzi bolja ekipa duplo Arsenal su obicni sarlatani bez reda kao da ih je pustio sami da igraju. E sad onaj prvi gol je morao biti ponisten onaj lakatu glavu je direktan crveni karton i jos kazna PL na par meceva neigranja. Razumem da se ne vidu ofsajd ali ono je moglu da bude jako opasno po igraca arsenala. Mogu da tvrdim da ko god pomisli ne kaze da ono mozda buje faul ili je toliko ostrascen ili nema aposlutno nikakve veze sa fydbalom

Rade Futog

pre 7 godina

Celzi apsolutno zasluzeno i ubedljivo osvaja titulu. Konte je promenio formaciju i skoro do savrsenstva doveo tim. Sa tri slabe karike(Alonso, Pedro i Kejhil) koje ce sledece godine izmeniti, jos ce ubedljivije osvojiti titulu. Matic i Kante su cudo, Azaru je vratio samopouzdanje, a Aspilikueta i Mozes igraju fudbal kakav niko nije ocekivao.... Svaka cast Konteu.
Mom Arsenalu srece i uspeha nece biti nikad vise, dok god je Venger na celu kluba. Star je, impotentan, nemocan,a sujetan. Onoliko podrsku dati jalovom i beskrvnom Ozilu, je nedopustivo. Igrac koji ne ume da napravi visak, bilo pasom ili driblingom, izrazito nonsalantan kao rekreativac, izbegava duele u fudbalu na ovakvom nivou je igrac manje na terenu. Nije pravedno da takva ekipa uopste udje u 4, a kamo li osvoji titulu. Nije sportski. Na njegovoj poziciji polu spica u rivalskim klubovima igraju Azar, Kutinjo, De brujne, Ali, Mkitarijan. Svaki od njih je za dve klase kvalitetniji od Ozila. Ozil je pristupom uspeo da indisponira i najbolje igrace tima Aleksisa i Koscelnog, cak je Ceh gresio. Sve ide nizbrdo. Ove sezone Venger je pogodio sa Mustafijem, a potpuno omanuo sa Dzakom. Nije nasao zamenu sa Santija Kazorlu, sto je i odlucilo titulu, morao je Seska vratiti. Ako voli klub i zeli uspeh, MORA da se povuce i odvede ozila sa sobom.

We'll Keep The Blue Flag Flying High

pre 7 godina

Najači mi je ovaj lik što prekrsti Vegnerov Arsenal u furunddžije sa Emiratsa.Za Čelzi nemam šta da dodam, od kada su promenili formaciju i izbacili Baneta i Terija iz rotacije igraju moderan-atomski fudbal.

Ivan Colovic

pre 7 godina

razumem da se radujes pobedi tima za koji navijas ali da negiras ocigledan faul prilikom prvog gola to apsolutno ne razumem, nebitno da li je taj gol uticao na krajnji ishod ili ne. svaka cast na pobedi, fenomenalan gol azara ali i cist faul prilikom prvog gola. voleti fudbal vise nego sto volite svoj tim pruzice vam mnogo vise uzivanja tokom gledanja

AtamanCG

pre 7 godina

N'golo Kante cijelu sezonu igra na vrhunskom nivou, ali ovo danas je bila eksplozija. Nemanja odlican, Eden - konacno, cisto da pokaze kolika je klasa... Nakon, za mene tuznih vijesti o Banetu i Frenku, danas je bas bio fenomenalan dan.
Pozdrav sa Njegusa za "srpsku ekipu" : Blue Fortress, Blue, Gaetano ...

andreas kisser

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.
(Patrick, 4. februar 2017 17:40)

kakve veze ima podela na vrste pamcenja, sa samim procesom pamcenja o kome ja govorim? u komentaru lepo kazem: kako je ljudsko pamcenje varijabilno; u prevodu - promenljiva kategorija koja vremenom slabi i menja secanje na prozivljeno iskustvo, tako sto selektivno bira samo onaj zapis koji odgovara nasem tumacenju prozivljenog. na engleskom se to zove 'recoll'. posto si vidim veoma 'edukovan' (da mi ne prebacis sto sam upotrebio stranu rec 'varijabilan' za promenljiv), pretpostavljam da znas o cemu govorim? ovo sto si ti napisao je kao kada bi rekao 'automobil ne moze da bude brz, on moze samo da ima prednju vucu i zadnju vucu'. jel ti sad jasnije? sto se tice decka kome sam replicirao, kakve veze ima da li arsenal ima ili nema gubrinicki mentalitet, ko prica o tome? ja ga podsecam na proces prodaje suareza od strane liverpula, buduci da je svoje shvatanje sadasnjih problema arsenala zasnovao na pogresnom uverenju da je suarez nekada bio blizu prelaska. logika ti ocigledno nije jaca strana. tako da sledeci put kada pozelis da 'spustas' nekoga, budi siguran da znas o cemu govoris i da si pravilno razumeo napisano.

Red Army

pre 7 godina

Čestitke Čelziju na pobedi i tituli! Zaslužena pobeda, bili su mnogo bolji. Od Arsenala je jedini gori bio komentator, koji tvrdi da Azar dribla Arsenal kao što Mesi dribla Granadu, Osasunu...smešno je porediti Azara i Mesija. Arsenal će ostati gospodski klub i čekati kraj ovog režima i sasvim izgledno bojih dana u vrlo skorom periodu. A tada će se vratiti stari poredak i sve će biti na svom mestu. COYG!!!

Power is Power

pre 7 godina

Kao verni topdzija cu reci da nas ovaj poraz nece obeshrabiti nije ni prvi a ni poslednji, u mec smo usli bez Xhake, Ramseya, Cazorle, Merteazera koji se ubrzo vracaju.Prvi gol je diskutabilan, drugi gol je losa reakcija odbrane zadnje vezne linije, a treci gol je kardinalna greska golmana.. Ziru vadi prosek

Adriano_Galliani

pre 7 godina

suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?
(andreas kisser, 4. februar 2017 16:27)

Ливерпул га никада не би продао, зато је ујео и Кјелинија на СП 2014, да би добио драстичну казну и натерао Ливерпул да га прода. То је можда и најтужнији моменат у новијој историји Ливерпула када је један Луис Суарез, који је управо угризао трећег човека за четири године, већи од славног клуба. Суарез је правио проблеме и проблеме - пропустио је трећину утакмица у Ливерпулу због разних казни а они га подржавали по сваку цену само да не оде.

rejnald

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 
Ako sam i pogrijesio u ciframa to nije poenta...Uostalom moguce je i da je tada 40 mil funti bilo oko 42 mil eura a da sam ja zapamtio ovaj drugi iznos.Brojevi su nebitni...Nisam ni rekao da je Liverpool prodao Suareza iste te godine,vec samo da ga je prodao Barsi...Ono u sta sam siguran je da je Liverpool zaista htio da proda Suareza,covek nije htio ni da trenira sa prvim timom i da je L'pool cak i spustio cijenu a da Wenger opet nije htio dati vise te funte iznad klauzule i da je time razljutio upravu Liverpoola .Suarez ipak ostane i odigra sezonu zivota...Poenta nisu brojevi vec da je Wenger nevidjena stipsa...

Mikii

pre 7 godina

Definitivno najbolja liga na svetu. Evo i Liverpul gubi od fudbalske supersile Hala, hahahahaha. Kakva komedija od timova, a jos veca komedija su ovi bolesnici s forama: "Engleska, bato", hahahahahahahahahaha

Blue

pre 7 godina

Kada se pominje atraktivnost jedino moze da se zameri na tome sto ne primaju dovoljno golova al ni to mi nije jasno. Jer sta? Retko jure rezultat?
Zamera se na atraktivnosti kada su jedino Liverpul i Arsenal dali svega po jedan gol vise od Celzija na 24 utakmice.

Prosto ne mogu da verujem da se navijaci drugih klubova zale sto imaju konkurenciju. Pare od nafte, zar je toliko bitno?
Ni Liverpul ni Junajted nisi postali to sto jesu jer su im igraci igrali za kikiriki i semenke vec su u to vreme imali najvise novca. Nego se sad neko zali jer nine navikao da ima konkurenciju.
Notingem Forest je dosao iz druge lige i postao to sto jeste kada su dva ili tri puta obarali transfer rekord i bili prvi koji su dali milion funti za igraca. A sad je neko ljubomoran sto im Celzi i Siti uzimaju titule, pa cak i Lester.

Ajde da zameraju nekome na prljavoj igri ali ni to ne mogu. Jer Celzi pravi najmanje faulova po mecu u celoj PL, a najfauliraniji su tim i Azar igrac nad kojim se pravi najvise faulova.

Patrick

pre 7 godina

Skroz zasluzena i lepa pobeda.Samo napred plavci do titule!! Bolje i oni da osvoje nego Livpropul ili jos gore komsija Shiti.Celsi nam nije toliko omrazen kao ova dva tima,Celsi nam uostalom iHuana Ma prodao tu.

Patrick

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.

Sheen Charlie

pre 7 godina

@CJ tesko ne zna se ko je losiji Liverpul, Arsenal ili junjted u zadnje vreme.Celzi prvi, a u LS jos idu Arsenal, Totenham i Junajted

N

pre 7 godina

I da, mi smo oducili od fudbala ovaj isti celzi u prvom delu sezone (ko pita "koji ste to vi" je retard) I dali im gol za anale... kada je posteno videlo se ko je ko.
svakako svaka cast konteu I ekipi (sem kosti, koji je nesto najgore sto se desilo fudbalu poslednje vreme)

gunner91

pre 7 godina

Čelsi je pobedio zasluženo nema šta, to pre svega da kažem. Ali, onako sramno suđenje, onakve sramne greške koje se dešavaju u PL-u su neverovatne. Arsenal jeste na loše odluke uzeo sva ti protiv Barnlija u gostima, jeste kod kuće posle ofsajda takođe protiv njih ( mada je na toj utakmici bio čist penal nad Mustafijem i sudija nije svirao ) ali je zato gubio bodove posle loših odluka protiv Sitija, Evertona, Bornmuta evo sad Čelsija i tako dalje.

Da je sudija dobar i normalan a očigledno da nije, poništio bi prvi gol Čelsija i dao Alonsu žuti karton. Ne kažem da bi Arsenal pobedio ali je druga priča kad Čelsi povede 1-0 na svom terenu, izbaci Beljerina ( a ulazi u ofanzivi izuzetno ograničeni Gabrijel) posle tog brutalnog nokauta i onda se brani sa 9 igrača. Mnogo je teško bilo šta uraditi. Jeste bilo 3-1 na kraju ali ne moram da pričam od kolike je važnosti bio taj gol za Čelsi i kako je teško igrati protiv njih kad povedu 1-0 još na Stamfordu.

Druga stvar, niko iz Arsenala da se požali, da se unese u lice sudiji posle tog faula, a Beljerin jadan leži bez svesti. To su neke druge stvari, to je tim bez karaktera, bez zajedništva, tim beskičmenjaka i to je sramno.

Čelsi zasluženo uzima titulu nema šta.
Arsene, šta da ti kažem, kao veliki gunner znam šta si sve uradio za klub, Arsenal ne bi bio na ovakvom nivou da ti nisi imao viziju i strpljenja ali vreme je da ozbiljno razmisliš šta i kako dalje, da li je vreme možda za neke promene.

Petrinjo

pre 7 godina

Klasičan Azar, kao da ima super lepak na kopačkama, kad se zaleti pa usitni korake ne može NIKO da mu uzme loptu bez faula.
Čelzi 90% šampion PL.

Punisher

pre 7 godina

Titula se osvaja u junu a ne u februaru,ali je Čelsi napravio ogroman iskorak ka njoj...šta reći bravo Čelsi!!!
Kosta me malo razočarao,zbog njegove sebičnosti nismo dali još dva gola,mada to se i očekivalo od njega,isto kao pre dve sezone pod murinjom kad smo uzeli titulu,prolećni deo sezone je odigrao katastrofalno a Čelsi je zahvaljujući sigurnim igrom u odbrani osvojio premijer ligu!

Tarasbuljba

pre 7 godina

Molim navijače Arsenala da se od danas zovu furundžije ,jel topdžije uopšte nije prikladno!
P.S.Pozdravite mi Vengera,dok vodi Arsenal ,tim nije kandidat za šampiona već za baraž lige šampiona!

Goran ganer

pre 7 godina

Ponosan sam jer je Arsenal uspeo da da jedan gol mnogo boljoj ekipi...Chelsea šampion,Arsenal kanta bez duše i krvi,a Venger profesor za neuspehe...

Branko S.

pre 7 godina

Ima jos da se igra,ali po svemu sudeci Celzi je najblizi cilju!Cak iako Totenhem pobedi danas razlika od 9 bodova je ipak dovoljna pogotovo sto "plavci" igraju veoma dobro!Bice ovo cudo da talijanski treneri dva puta uzastopce uzimaju titulu u Premijer ligi!Prosle godine Ranijeri,sada Konte,pa se definitivno "struka" mora uvoziti iz Italije!

andreas kisser

pre 7 godina

I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!
(rejnald, 4. februar 2017 15:58)

kako je ljudsko pamcenje varijabilno, narocito kada ljudi sebe ubede u neke stvari jer time sami sebi racionalizuju sadasnjost. ali najjace je ovo kako je lik sebe ubedio cak i u neki scenario po kome su se natezali, pa liverpul spustio na 45, a ovi davali satro samo 42 :-) arsenal je zeleo suareza u leto 2013, nakon sto je ujeo ivanovica; a i suarez jeste hteo da predje tada. medjutim liverpul ga nije pustio, tako da si ti sebi uvrteo nesto u glavu kako je liverpul trazio neke pare arsenalu. otkupna klauzula je bila £40 miliona i arsenal ju je aktivirao, ali ih je liverpul iskulirao. suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Ako je ove nedelje postojao 1 siguran singl, onda je to bio ovaj!
Nazalost prednost koju ima Chelski sada izgleda nedostizno!

liga bez briga

pre 7 godina

Najjaca Liga na svetu.
Najbolje sudije na svetu.

Umesto direktnog crvenog sudija prizna gol?!

Pokazace premijerligasi opet u LS koliko im je jaka Liga i koliko su i oni sami jaki?!

Paja

pre 7 godina

Svaka čast Plavcima na pobedi i (verovatno?!) tituli, zaslužili su je momci i Antonio Conte. A vi nemojte da se brukate sa kačenjem ovog klipa sa Titanik muzikom.

Blue Fortress

pre 7 godina

Mocno, samouvereno i sigurno izdanje Celsija! Mnogi su danas bili na visokom nivou, Azar je oziveo posle kratke serije losih utakmica, Matic i Kante pokazali kakav su tandem...Dobra naplata za onaj jesenji poraz od Arsenala koji je i pokrenuo citavu promenu u formaciji i igru plavaca. Kada je najbitnije, Celsi ne prasta i retko posustaje.

Ceh je u glavi i dalje u svom starom klubu, Fabregas je smekerski "odradio" celu situaciju. Utisak je i jako lep pozdrav za Lamparda od strane navijaca. Nakon ovog teskog dela sezone za Celsi, stize 6 "laksih" meceva protiv timova koji su plasirani ispod 9-og mesta i ta prilika se MORA iskoristiti za eliminaciju pratilaca.

Ostala je citava trecina sezone do kraja, nema opustanja i verujem da ce do samog kraja kidati. Bila bi to potvrda onog sto mnogi znaju (iako ne bi priznali), Celsi je zasigurno najjaca ekipa poslednje 3 god u Premijer ligi.

doktor

pre 7 godina

nije mi jasna postavka Arsenala da u utakmici koju moraju da dobiju igraju bez klasicnog spica. Ocigledno je bilo da je falio Ziru ili barem Velbek.. I kada su imali loptu blizu celzijevog 16, nisu imali kome da je posalju.. Realno Celzi osvaja titulu.. Jeste engleska liga najatraktivnija i meni omiljena, ali sampion ove lige, Celzi, nema sta da trazi ni protiv Juventusa,Bajerna,Reala,Barse,Dortmunda..

ИксОкс

pre 7 godina

Фаул код првог гола је толико очигледан да је судија морао да зажмури на оба ока да оно не види. У прошлом колу са Ливерпулом исто дали гол преко судије, чак им је и непостојећи пенал судио. Ево против Арсенала поново доказ да се Челсу гура ка титули ове године.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ливерпул осваја титулу, сад се вратио и Мане, који ће освојити Златну Лопту а Клоп је најбољи тренер свих времена! Хаха! 12 бодова, најдосаднија лига убедљиво.

darko

pre 7 godina

Detalj koji je odlucio tekmu, prvi go Celzija i izlazak iz igre Beljerina. Svaki put kada se igra na bridzu tekma desi se nesto nepredvidjeno i trasira celziju put ka pobjedi. U svakom slucaju bili su bolji, cestitam na tituli.

Pedja

pre 7 godina

Odlicna utakmica,nije bila monotona.Celsi mnogo bolji i zasluzeno su pobedili mada je i Arsenal imao nekoliko dobrih sansi.Kurtoa odlican,odbranio 2 veoma opasna suta.Odbrana je bila veoma dobra obu utakmicu,raduje me povratak Zoume mada mislim da je on bio kriv kod Arsenalovog gola,stajao je a niti je cuvao nekog niti je izasao u blok.Sredina odlicna,Kante bez greske celu utakmicu,fenomenalan,Maric takodje odlican.Mozes drzi formu cele sezone,odlican i u napadu i u odbrani.Azar,sta reci za njega,dovoljan je komentar komentatora na sk "ovo radi isto i Messi ali protiv Granade dok Azaro to radi protiv Arsenala",genije.Pedro neverovatan borac i zasluzuje mesto u prvoj postavi umesto Viliana iako je i Vilian borac.Kosta je ovu utakmicu po meni mozda bio i najslabija karika u ekipi,nekoliko kontri je usporio i bio veoma sebican,vidi se da zeli da da gol i bude prvi strelac prvenstva ali ne moze na silu to.Na kraju mislim da je Celsi ovom pobedom vec 80% sampion ali ima jos da se igra.Arsenal su povrede unistile,onaj Iwobi i Ox ne mogu da se povataju po terenu,Sancez bio neprimetan,Gabriel 3 koplja ispod Beljarina ali bitno je da se nije ozbiljnije povredio Hector.Chelsea till i die!

rejnald

pre 7 godina

Koliko god mnogima prvi gol bio regularan,mislim da je morao biti ponisten!Ono je bio tipican primjer opasne igre...Mogao je 'ladno da ubije coveka!
Sto se same utakmice tice,potpuno zasluzena pobjeda Celzija...Znali su sta hoce,imaju bolje igrace,tecnu igru,ne dave previse loptu,imaju boljeg trenera...Neverovatan gol Hazarda(koga je Wenger zbog tvrdicluka propustio da dovede u Arsenal),stavio je odbranu drugoplasiranog tima na stub srama.
Sto se Arsenala tice nema njima vise titule dok im je Wenger trener!Covek je realno postao namcor i teska stipsa!Rezultat-tim je prepun igraca 2 kategorije (osim Sancheza),luzerskog mentaliteta (osim Sancheza) i previse skloni povredama...Sigurno ne pomaze ni njegovo forsiranje francuza i uporno insistiranje na trazenju novog Henry-ja (Iwobi,Walcot,Welbeck,Chamberlen mu nisu ni do koljena...) I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

Tennisman

pre 7 godina

Postujem i svidja mi se kako komentarise Viskovic, ali danas se malo vise poneo navijacki, poredio je Azara u najboljim godinama i Mesija u tridesetim kako Mesi da je Granadi i Osasuni, pa Visko, gde si bio kad je Mesi bio u najboljim godina pre 5-6 kad je lomio Real i Atletiko takvim golovima.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

uros

pre 7 godina

navijam za arsenal. Nisam ni verovao u pobedu. pod hitno treba nesto da se menja. ziru,ozil,volkot ,ivobi oni nisu za arsenal i naravno trener. njegovo vreme je davno proslo
po meni treba Anri da dodje i da bude trener

Mark

pre 7 godina

Koliko je smesan klub ovaj Arsenal, italijanski strucnjaci doktori ove igre, dve godine uzastopno demonstriraju silu u premijersipu...

Alek

pre 7 godina

Čelsi igra onoliko koliko mu treba i kad treba. Posed lopte im je potpuno nebitan ali kad oduzmu loptu i odbrana protivnika nije postavljena, mnogo su opasni. Svaka čast, igraju kao sat.

Sprewell

pre 7 godina

Kada sam jos u Decembru napisao da je sampion vec poznat i da je i Grcka liga neizvesnija, dobio sam gomilu minusa. 13 vezanih pobeda Celzija sve govori, to ni u JSL nema. Konte je u Italiji optuzen za namestanje, i to u nekoliko razlicitih klubova(slucajno primecujem). Ujednacena liga? Da, ali za drugo mesto. Ovako je i Traktor(Ferguson) nekad "osvajao" titule.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju , Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcneke Balerineen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

Milan

pre 7 godina

Koliko ce jos biti ovakvih utakmica dok neko u "Arsenalu" ne shvati da sa ovakvim igracima ne mogu nista da osvoje i da Venger nije Aleks Ferguson? Deset godina tvrdoglavosti, sujete i promasenih transfera - mnogo je... Wenger out!

Gajetano

pre 7 godina

Mislim da je danas na Stamford Bridzu i konacno pala presuda sto se sampiona PL tice. Totalna dominacija Celzija od kraja septembra, dominacija nevidjena u PL jos tamo od Fergusonovog Junajteda krajem 90-ih i Arsenovog Arsenala pocetkom 2000-ih.

Celzi danas surov i neumoran, do nogu je potukao jednog od najvecih kandidata za titulu, Odigrao je za 2-3 klase iznad svog protivnika. Rezultat je cak i skroman, da je Celzi imao iole srece u realizaciji kontri (barem 5 kontri 3:1) rezultat je za Arsenal mogao biti katastrofalan. Ali i ovo je vise nego dovoljno... Od kad ga je ovaj isti jalovi Arsenal krajem septembra prosle godine rastavio na sastavne delove (0:3), i otkad je iz tima izbacio Baneta i zaigrao u formaciji 3-4-2-1, Celzi dominira ligom!

Mislim da je Konte u trenutku preuzimanja kluba doveo svog licnog kondicionog trenera. Desilo se cudo: celu sezonu Celzi igra prakticno u istom sastavu, probleme prave samo suspenzije i bubice igraca (Kosta nedavno), sve ostalo je u fizickom, mentalnom i menadzersko-takticko-strateskom smislu savrseno odradjeno. Jos i sa Kurtoom na golu, jednostavno PROJEKAT KOJI JE MORAO DA USPE!

Pozdrav,

Goran ganer

pre 7 godina

Ponosan sam jer je Arsenal uspeo da da jedan gol mnogo boljoj ekipi...Chelsea šampion,Arsenal kanta bez duše i krvi,a Venger profesor za neuspehe...

rejnald

pre 7 godina

Koliko god mnogima prvi gol bio regularan,mislim da je morao biti ponisten!Ono je bio tipican primjer opasne igre...Mogao je 'ladno da ubije coveka!
Sto se same utakmice tice,potpuno zasluzena pobjeda Celzija...Znali su sta hoce,imaju bolje igrace,tecnu igru,ne dave previse loptu,imaju boljeg trenera...Neverovatan gol Hazarda(koga je Wenger zbog tvrdicluka propustio da dovede u Arsenal),stavio je odbranu drugoplasiranog tima na stub srama.
Sto se Arsenala tice nema njima vise titule dok im je Wenger trener!Covek je realno postao namcor i teska stipsa!Rezultat-tim je prepun igraca 2 kategorije (osim Sancheza),luzerskog mentaliteta (osim Sancheza) i previse skloni povredama...Sigurno ne pomaze ni njegovo forsiranje francuza i uporno insistiranje na trazenju novog Henry-ja (Iwobi,Walcot,Welbeck,Chamberlen mu nisu ni do koljena...) I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!

Tarasbuljba

pre 7 godina

Molim navijače Arsenala da se od danas zovu furundžije ,jel topdžije uopšte nije prikladno!
P.S.Pozdravite mi Vengera,dok vodi Arsenal ,tim nije kandidat za šampiona već za baraž lige šampiona!

Blue Fortress

pre 7 godina

Mocno, samouvereno i sigurno izdanje Celsija! Mnogi su danas bili na visokom nivou, Azar je oziveo posle kratke serije losih utakmica, Matic i Kante pokazali kakav su tandem...Dobra naplata za onaj jesenji poraz od Arsenala koji je i pokrenuo citavu promenu u formaciji i igru plavaca. Kada je najbitnije, Celsi ne prasta i retko posustaje.

Ceh je u glavi i dalje u svom starom klubu, Fabregas je smekerski "odradio" celu situaciju. Utisak je i jako lep pozdrav za Lamparda od strane navijaca. Nakon ovog teskog dela sezone za Celsi, stize 6 "laksih" meceva protiv timova koji su plasirani ispod 9-og mesta i ta prilika se MORA iskoristiti za eliminaciju pratilaca.

Ostala je citava trecina sezone do kraja, nema opustanja i verujem da ce do samog kraja kidati. Bila bi to potvrda onog sto mnogi znaju (iako ne bi priznali), Celsi je zasigurno najjaca ekipa poslednje 3 god u Premijer ligi.

Gajetano

pre 7 godina

Mislim da je danas na Stamford Bridzu i konacno pala presuda sto se sampiona PL tice. Totalna dominacija Celzija od kraja septembra, dominacija nevidjena u PL jos tamo od Fergusonovog Junajteda krajem 90-ih i Arsenovog Arsenala pocetkom 2000-ih.

Celzi danas surov i neumoran, do nogu je potukao jednog od najvecih kandidata za titulu, Odigrao je za 2-3 klase iznad svog protivnika. Rezultat je cak i skroman, da je Celzi imao iole srece u realizaciji kontri (barem 5 kontri 3:1) rezultat je za Arsenal mogao biti katastrofalan. Ali i ovo je vise nego dovoljno... Od kad ga je ovaj isti jalovi Arsenal krajem septembra prosle godine rastavio na sastavne delove (0:3), i otkad je iz tima izbacio Baneta i zaigrao u formaciji 3-4-2-1, Celzi dominira ligom!

Mislim da je Konte u trenutku preuzimanja kluba doveo svog licnog kondicionog trenera. Desilo se cudo: celu sezonu Celzi igra prakticno u istom sastavu, probleme prave samo suspenzije i bubice igraca (Kosta nedavno), sve ostalo je u fizickom, mentalnom i menadzersko-takticko-strateskom smislu savrseno odradjeno. Jos i sa Kurtoom na golu, jednostavno PROJEKAT KOJI JE MORAO DA USPE!

Pozdrav,

Branko S.

pre 7 godina

Ima jos da se igra,ali po svemu sudeci Celzi je najblizi cilju!Cak iako Totenhem pobedi danas razlika od 9 bodova je ipak dovoljna pogotovo sto "plavci" igraju veoma dobro!Bice ovo cudo da talijanski treneri dva puta uzastopce uzimaju titulu u Premijer ligi!Prosle godine Ranijeri,sada Konte,pa se definitivno "struka" mora uvoziti iz Italije!

Petrinjo

pre 7 godina

Klasičan Azar, kao da ima super lepak na kopačkama, kad se zaleti pa usitni korake ne može NIKO da mu uzme loptu bez faula.
Čelzi 90% šampion PL.

Blue

pre 7 godina

Kada se pominje atraktivnost jedino moze da se zameri na tome sto ne primaju dovoljno golova al ni to mi nije jasno. Jer sta? Retko jure rezultat?
Zamera se na atraktivnosti kada su jedino Liverpul i Arsenal dali svega po jedan gol vise od Celzija na 24 utakmice.

Prosto ne mogu da verujem da se navijaci drugih klubova zale sto imaju konkurenciju. Pare od nafte, zar je toliko bitno?
Ni Liverpul ni Junajted nisi postali to sto jesu jer su im igraci igrali za kikiriki i semenke vec su u to vreme imali najvise novca. Nego se sad neko zali jer nine navikao da ima konkurenciju.
Notingem Forest je dosao iz druge lige i postao to sto jeste kada su dva ili tri puta obarali transfer rekord i bili prvi koji su dali milion funti za igraca. A sad je neko ljubomoran sto im Celzi i Siti uzimaju titule, pa cak i Lester.

Ajde da zameraju nekome na prljavoj igri ali ni to ne mogu. Jer Celzi pravi najmanje faulova po mecu u celoj PL, a najfauliraniji su tim i Azar igrac nad kojim se pravi najvise faulova.

andreas kisser

pre 7 godina

I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!
(rejnald, 4. februar 2017 15:58)

kako je ljudsko pamcenje varijabilno, narocito kada ljudi sebe ubede u neke stvari jer time sami sebi racionalizuju sadasnjost. ali najjace je ovo kako je lik sebe ubedio cak i u neki scenario po kome su se natezali, pa liverpul spustio na 45, a ovi davali satro samo 42 :-) arsenal je zeleo suareza u leto 2013, nakon sto je ujeo ivanovica; a i suarez jeste hteo da predje tada. medjutim liverpul ga nije pustio, tako da si ti sebi uvrteo nesto u glavu kako je liverpul trazio neke pare arsenalu. otkupna klauzula je bila £40 miliona i arsenal ju je aktivirao, ali ih je liverpul iskulirao. suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?

Milan

pre 7 godina

Koliko ce jos biti ovakvih utakmica dok neko u "Arsenalu" ne shvati da sa ovakvim igracima ne mogu nista da osvoje i da Venger nije Aleks Ferguson? Deset godina tvrdoglavosti, sujete i promasenih transfera - mnogo je... Wenger out!

Mikii

pre 7 godina

Definitivno najbolja liga na svetu. Evo i Liverpul gubi od fudbalske supersile Hala, hahahahaha. Kakva komedija od timova, a jos veca komedija su ovi bolesnici s forama: "Engleska, bato", hahahahahahahahahaha

Alek

pre 7 godina

Čelsi igra onoliko koliko mu treba i kad treba. Posed lopte im je potpuno nebitan ali kad oduzmu loptu i odbrana protivnika nije postavljena, mnogo su opasni. Svaka čast, igraju kao sat.

Paja

pre 7 godina

Svaka čast Plavcima na pobedi i (verovatno?!) tituli, zaslužili su je momci i Antonio Conte. A vi nemojte da se brukate sa kačenjem ovog klipa sa Titanik muzikom.

AtamanCG

pre 7 godina

N'golo Kante cijelu sezonu igra na vrhunskom nivou, ali ovo danas je bila eksplozija. Nemanja odlican, Eden - konacno, cisto da pokaze kolika je klasa... Nakon, za mene tuznih vijesti o Banetu i Frenku, danas je bas bio fenomenalan dan.
Pozdrav sa Njegusa za "srpsku ekipu" : Blue Fortress, Blue, Gaetano ...

Mark

pre 7 godina

Koliko je smesan klub ovaj Arsenal, italijanski strucnjaci doktori ove igre, dve godine uzastopno demonstriraju silu u premijersipu...

uros

pre 7 godina

navijam za arsenal. Nisam ni verovao u pobedu. pod hitno treba nesto da se menja. ziru,ozil,volkot ,ivobi oni nisu za arsenal i naravno trener. njegovo vreme je davno proslo
po meni treba Anri da dodje i da bude trener

Patrick

pre 7 godina

Skroz zasluzena i lepa pobeda.Samo napred plavci do titule!! Bolje i oni da osvoje nego Livpropul ili jos gore komsija Shiti.Celsi nam nije toliko omrazen kao ova dva tima,Celsi nam uostalom iHuana Ma prodao tu.

gunner91

pre 7 godina

Čelsi je pobedio zasluženo nema šta, to pre svega da kažem. Ali, onako sramno suđenje, onakve sramne greške koje se dešavaju u PL-u su neverovatne. Arsenal jeste na loše odluke uzeo sva ti protiv Barnlija u gostima, jeste kod kuće posle ofsajda takođe protiv njih ( mada je na toj utakmici bio čist penal nad Mustafijem i sudija nije svirao ) ali je zato gubio bodove posle loših odluka protiv Sitija, Evertona, Bornmuta evo sad Čelsija i tako dalje.

Da je sudija dobar i normalan a očigledno da nije, poništio bi prvi gol Čelsija i dao Alonsu žuti karton. Ne kažem da bi Arsenal pobedio ali je druga priča kad Čelsi povede 1-0 na svom terenu, izbaci Beljerina ( a ulazi u ofanzivi izuzetno ograničeni Gabrijel) posle tog brutalnog nokauta i onda se brani sa 9 igrača. Mnogo je teško bilo šta uraditi. Jeste bilo 3-1 na kraju ali ne moram da pričam od kolike je važnosti bio taj gol za Čelsi i kako je teško igrati protiv njih kad povedu 1-0 još na Stamfordu.

Druga stvar, niko iz Arsenala da se požali, da se unese u lice sudiji posle tog faula, a Beljerin jadan leži bez svesti. To su neke druge stvari, to je tim bez karaktera, bez zajedništva, tim beskičmenjaka i to je sramno.

Čelsi zasluženo uzima titulu nema šta.
Arsene, šta da ti kažem, kao veliki gunner znam šta si sve uradio za klub, Arsenal ne bi bio na ovakvom nivou da ti nisi imao viziju i strpljenja ali vreme je da ozbiljno razmisliš šta i kako dalje, da li je vreme možda za neke promene.

We'll Keep The Blue Flag Flying High

pre 7 godina

Najači mi je ovaj lik što prekrsti Vegnerov Arsenal u furunddžije sa Emiratsa.Za Čelzi nemam šta da dodam, od kada su promenili formaciju i izbacili Baneta i Terija iz rotacije igraju moderan-atomski fudbal.

liga bez briga

pre 7 godina

Najjaca Liga na svetu.
Najbolje sudije na svetu.

Umesto direktnog crvenog sudija prizna gol?!

Pokazace premijerligasi opet u LS koliko im je jaka Liga i koliko su i oni sami jaki?!

Pedja

pre 7 godina

Odlicna utakmica,nije bila monotona.Celsi mnogo bolji i zasluzeno su pobedili mada je i Arsenal imao nekoliko dobrih sansi.Kurtoa odlican,odbranio 2 veoma opasna suta.Odbrana je bila veoma dobra obu utakmicu,raduje me povratak Zoume mada mislim da je on bio kriv kod Arsenalovog gola,stajao je a niti je cuvao nekog niti je izasao u blok.Sredina odlicna,Kante bez greske celu utakmicu,fenomenalan,Maric takodje odlican.Mozes drzi formu cele sezone,odlican i u napadu i u odbrani.Azar,sta reci za njega,dovoljan je komentar komentatora na sk "ovo radi isto i Messi ali protiv Granade dok Azaro to radi protiv Arsenala",genije.Pedro neverovatan borac i zasluzuje mesto u prvoj postavi umesto Viliana iako je i Vilian borac.Kosta je ovu utakmicu po meni mozda bio i najslabija karika u ekipi,nekoliko kontri je usporio i bio veoma sebican,vidi se da zeli da da gol i bude prvi strelac prvenstva ali ne moze na silu to.Na kraju mislim da je Celsi ovom pobedom vec 80% sampion ali ima jos da se igra.Arsenal su povrede unistile,onaj Iwobi i Ox ne mogu da se povataju po terenu,Sancez bio neprimetan,Gabriel 3 koplja ispod Beljarina ali bitno je da se nije ozbiljnije povredio Hector.Chelsea till i die!

ИксОкс

pre 7 godina

Фаул код првог гола је толико очигледан да је судија морао да зажмури на оба ока да оно не види. У прошлом колу са Ливерпулом исто дали гол преко судије, чак им је и непостојећи пенал судио. Ево против Арсенала поново доказ да се Челсу гура ка титули ове године.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Ako je ove nedelje postojao 1 siguran singl, onda je to bio ovaj!
Nazalost prednost koju ima Chelski sada izgleda nedostizno!

rejnald

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 
Ako sam i pogrijesio u ciframa to nije poenta...Uostalom moguce je i da je tada 40 mil funti bilo oko 42 mil eura a da sam ja zapamtio ovaj drugi iznos.Brojevi su nebitni...Nisam ni rekao da je Liverpool prodao Suareza iste te godine,vec samo da ga je prodao Barsi...Ono u sta sam siguran je da je Liverpool zaista htio da proda Suareza,covek nije htio ni da trenira sa prvim timom i da je L'pool cak i spustio cijenu a da Wenger opet nije htio dati vise te funte iznad klauzule i da je time razljutio upravu Liverpoola .Suarez ipak ostane i odigra sezonu zivota...Poenta nisu brojevi vec da je Wenger nevidjena stipsa...

Tennisman

pre 7 godina

Postujem i svidja mi se kako komentarise Viskovic, ali danas se malo vise poneo navijacki, poredio je Azara u najboljim godinama i Mesija u tridesetim kako Mesi da je Granadi i Osasuni, pa Visko, gde si bio kad je Mesi bio u najboljim godina pre 5-6 kad je lomio Real i Atletiko takvim golovima.

Rade Futog

pre 7 godina

Celzi apsolutno zasluzeno i ubedljivo osvaja titulu. Konte je promenio formaciju i skoro do savrsenstva doveo tim. Sa tri slabe karike(Alonso, Pedro i Kejhil) koje ce sledece godine izmeniti, jos ce ubedljivije osvojiti titulu. Matic i Kante su cudo, Azaru je vratio samopouzdanje, a Aspilikueta i Mozes igraju fudbal kakav niko nije ocekivao.... Svaka cast Konteu.
Mom Arsenalu srece i uspeha nece biti nikad vise, dok god je Venger na celu kluba. Star je, impotentan, nemocan,a sujetan. Onoliko podrsku dati jalovom i beskrvnom Ozilu, je nedopustivo. Igrac koji ne ume da napravi visak, bilo pasom ili driblingom, izrazito nonsalantan kao rekreativac, izbegava duele u fudbalu na ovakvom nivou je igrac manje na terenu. Nije pravedno da takva ekipa uopste udje u 4, a kamo li osvoji titulu. Nije sportski. Na njegovoj poziciji polu spica u rivalskim klubovima igraju Azar, Kutinjo, De brujne, Ali, Mkitarijan. Svaki od njih je za dve klase kvalitetniji od Ozila. Ozil je pristupom uspeo da indisponira i najbolje igrace tima Aleksisa i Koscelnog, cak je Ceh gresio. Sve ide nizbrdo. Ove sezone Venger je pogodio sa Mustafijem, a potpuno omanuo sa Dzakom. Nije nasao zamenu sa Santija Kazorlu, sto je i odlucilo titulu, morao je Seska vratiti. Ako voli klub i zeli uspeh, MORA da se povuce i odvede ozila sa sobom.

darko

pre 7 godina

Detalj koji je odlucio tekmu, prvi go Celzija i izlazak iz igre Beljerina. Svaki put kada se igra na bridzu tekma desi se nesto nepredvidjeno i trasira celziju put ka pobjedi. U svakom slucaju bili su bolji, cestitam na tituli.

doktor

pre 7 godina

nije mi jasna postavka Arsenala da u utakmici koju moraju da dobiju igraju bez klasicnog spica. Ocigledno je bilo da je falio Ziru ili barem Velbek.. I kada su imali loptu blizu celzijevog 16, nisu imali kome da je posalju.. Realno Celzi osvaja titulu.. Jeste engleska liga najatraktivnija i meni omiljena, ali sampion ove lige, Celzi, nema sta da trazi ni protiv Juventusa,Bajerna,Reala,Barse,Dortmunda..

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

Punisher

pre 7 godina

Titula se osvaja u junu a ne u februaru,ali je Čelsi napravio ogroman iskorak ka njoj...šta reći bravo Čelsi!!!
Kosta me malo razočarao,zbog njegove sebičnosti nismo dali još dva gola,mada to se i očekivalo od njega,isto kao pre dve sezone pod murinjom kad smo uzeli titulu,prolećni deo sezone je odigrao katastrofalno a Čelsi je zahvaljujući sigurnim igrom u odbrani osvojio premijer ligu!

Patrick

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

Adriano_Galliani

pre 7 godina

suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?
(andreas kisser, 4. februar 2017 16:27)

Ливерпул га никада не би продао, зато је ујео и Кјелинија на СП 2014, да би добио драстичну казну и натерао Ливерпул да га прода. То је можда и најтужнији моменат у новијој историји Ливерпула када је један Луис Суарез, који је управо угризао трећег човека за четири године, већи од славног клуба. Суарез је правио проблеме и проблеме - пропустио је трећину утакмица у Ливерпулу због разних казни а они га подржавали по сваку цену само да не оде.

Ivan Colovic

pre 7 godina

razumem da se radujes pobedi tima za koji navijas ali da negiras ocigledan faul prilikom prvog gola to apsolutno ne razumem, nebitno da li je taj gol uticao na krajnji ishod ili ne. svaka cast na pobedi, fenomenalan gol azara ali i cist faul prilikom prvog gola. voleti fudbal vise nego sto volite svoj tim pruzice vam mnogo vise uzivanja tokom gledanja

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ливерпул осваја титулу, сад се вратио и Мане, који ће освојити Златну Лопту а Клоп је најбољи тренер свих времена! Хаха! 12 бодова, најдосаднија лига убедљиво.

N

pre 7 godina

I da, mi smo oducili od fudbala ovaj isti celzi u prvom delu sezone (ko pita "koji ste to vi" je retard) I dali im gol za anale... kada je posteno videlo se ko je ko.
svakako svaka cast konteu I ekipi (sem kosti, koji je nesto najgore sto se desilo fudbalu poslednje vreme)

Sprewell

pre 7 godina

Kada sam jos u Decembru napisao da je sampion vec poznat i da je i Grcka liga neizvesnija, dobio sam gomilu minusa. 13 vezanih pobeda Celzija sve govori, to ni u JSL nema. Konte je u Italiji optuzen za namestanje, i to u nekoliko razlicitih klubova(slucajno primecujem). Ujednacena liga? Da, ali za drugo mesto. Ovako je i Traktor(Ferguson) nekad "osvajao" titule.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju , Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcneke Balerineen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

Sheen Charlie

pre 7 godina

@CJ tesko ne zna se ko je losiji Liverpul, Arsenal ili junjted u zadnje vreme.Celzi prvi, a u LS jos idu Arsenal, Totenham i Junajted

andreas kisser

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.
(Patrick, 4. februar 2017 17:40)

kakve veze ima podela na vrste pamcenja, sa samim procesom pamcenja o kome ja govorim? u komentaru lepo kazem: kako je ljudsko pamcenje varijabilno; u prevodu - promenljiva kategorija koja vremenom slabi i menja secanje na prozivljeno iskustvo, tako sto selektivno bira samo onaj zapis koji odgovara nasem tumacenju prozivljenog. na engleskom se to zove 'recoll'. posto si vidim veoma 'edukovan' (da mi ne prebacis sto sam upotrebio stranu rec 'varijabilan' za promenljiv), pretpostavljam da znas o cemu govorim? ovo sto si ti napisao je kao kada bi rekao 'automobil ne moze da bude brz, on moze samo da ima prednju vucu i zadnju vucu'. jel ti sad jasnije? sto se tice decka kome sam replicirao, kakve veze ima da li arsenal ima ili nema gubrinicki mentalitet, ko prica o tome? ja ga podsecam na proces prodaje suareza od strane liverpula, buduci da je svoje shvatanje sadasnjih problema arsenala zasnovao na pogresnom uverenju da je suarez nekada bio blizu prelaska. logika ti ocigledno nije jaca strana. tako da sledeci put kada pozelis da 'spustas' nekoga, budi siguran da znas o cemu govoris i da si pravilno razumeo napisano.

Red Army

pre 7 godina

Čestitke Čelziju na pobedi i tituli! Zaslužena pobeda, bili su mnogo bolji. Od Arsenala je jedini gori bio komentator, koji tvrdi da Azar dribla Arsenal kao što Mesi dribla Granadu, Osasunu...smešno je porediti Azara i Mesija. Arsenal će ostati gospodski klub i čekati kraj ovog režima i sasvim izgledno bojih dana u vrlo skorom periodu. A tada će se vratiti stari poredak i sve će biti na svom mestu. COYG!!!

Power is Power

pre 7 godina

Kao verni topdzija cu reci da nas ovaj poraz nece obeshrabiti nije ni prvi a ni poslednji, u mec smo usli bez Xhake, Ramseya, Cazorle, Merteazera koji se ubrzo vracaju.Prvi gol je diskutabilan, drugi gol je losa reakcija odbrane zadnje vezne linije, a treci gol je kardinalna greska golmana.. Ziru vadi prosek

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

4k4.Dex

pre 7 godina

Nema sta Celzi bolja ekipa duplo Arsenal su obicni sarlatani bez reda kao da ih je pustio sami da igraju. E sad onaj prvi gol je morao biti ponisten onaj lakatu glavu je direktan crveni karton i jos kazna PL na par meceva neigranja. Razumem da se ne vidu ofsajd ali ono je moglu da bude jako opasno po igraca arsenala. Mogu da tvrdim da ko god pomisli ne kaze da ono mozda buje faul ili je toliko ostrascen ili nema aposlutno nikakve veze sa fydbalom

Mikii

pre 7 godina

Definitivno najbolja liga na svetu. Evo i Liverpul gubi od fudbalske supersile Hala, hahahahaha. Kakva komedija od timova, a jos veca komedija su ovi bolesnici s forama: "Engleska, bato", hahahahahahahahahaha

ИксОкс

pre 7 godina

Фаул код првог гола је толико очигледан да је судија морао да зажмури на оба ока да оно не види. У прошлом колу са Ливерпулом исто дали гол преко судије, чак им је и непостојећи пенал судио. Ево против Арсенала поново доказ да се Челсу гура ка титули ове године.

liga bez briga

pre 7 godina

Najjaca Liga na svetu.
Najbolje sudije na svetu.

Umesto direktnog crvenog sudija prizna gol?!

Pokazace premijerligasi opet u LS koliko im je jaka Liga i koliko su i oni sami jaki?!

N

pre 7 godina

I da, mi smo oducili od fudbala ovaj isti celzi u prvom delu sezone (ko pita "koji ste to vi" je retard) I dali im gol za anale... kada je posteno videlo se ko je ko.
svakako svaka cast konteu I ekipi (sem kosti, koji je nesto najgore sto se desilo fudbalu poslednje vreme)

doktor

pre 7 godina

nije mi jasna postavka Arsenala da u utakmici koju moraju da dobiju igraju bez klasicnog spica. Ocigledno je bilo da je falio Ziru ili barem Velbek.. I kada su imali loptu blizu celzijevog 16, nisu imali kome da je posalju.. Realno Celzi osvaja titulu.. Jeste engleska liga najatraktivnija i meni omiljena, ali sampion ove lige, Celzi, nema sta da trazi ni protiv Juventusa,Bajerna,Reala,Barse,Dortmunda..

Sprewell

pre 7 godina

Kada sam jos u Decembru napisao da je sampion vec poznat i da je i Grcka liga neizvesnija, dobio sam gomilu minusa. 13 vezanih pobeda Celzija sve govori, to ni u JSL nema. Konte je u Italiji optuzen za namestanje, i to u nekoliko razlicitih klubova(slucajno primecujem). Ujednacena liga? Da, ali za drugo mesto. Ovako je i Traktor(Ferguson) nekad "osvajao" titule.

Red Army

pre 7 godina

Čestitke Čelziju na pobedi i tituli! Zaslužena pobeda, bili su mnogo bolji. Od Arsenala je jedini gori bio komentator, koji tvrdi da Azar dribla Arsenal kao što Mesi dribla Granadu, Osasunu...smešno je porediti Azara i Mesija. Arsenal će ostati gospodski klub i čekati kraj ovog režima i sasvim izgledno bojih dana u vrlo skorom periodu. A tada će se vratiti stari poredak i sve će biti na svom mestu. COYG!!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ливерпул осваја титулу, сад се вратио и Мане, који ће освојити Златну Лопту а Клоп је најбољи тренер свих времена! Хаха! 12 бодова, најдосаднија лига убедљиво.

Tennisman

pre 7 godina

Postujem i svidja mi se kako komentarise Viskovic, ali danas se malo vise poneo navijacki, poredio je Azara u najboljim godinama i Mesija u tridesetim kako Mesi da je Granadi i Osasuni, pa Visko, gde si bio kad je Mesi bio u najboljim godina pre 5-6 kad je lomio Real i Atletiko takvim golovima.

Power is Power

pre 7 godina

Kao verni topdzija cu reci da nas ovaj poraz nece obeshrabiti nije ni prvi a ni poslednji, u mec smo usli bez Xhake, Ramseya, Cazorle, Merteazera koji se ubrzo vracaju.Prvi gol je diskutabilan, drugi gol je losa reakcija odbrane zadnje vezne linije, a treci gol je kardinalna greska golmana.. Ziru vadi prosek

gunner91

pre 7 godina

Čelsi je pobedio zasluženo nema šta, to pre svega da kažem. Ali, onako sramno suđenje, onakve sramne greške koje se dešavaju u PL-u su neverovatne. Arsenal jeste na loše odluke uzeo sva ti protiv Barnlija u gostima, jeste kod kuće posle ofsajda takođe protiv njih ( mada je na toj utakmici bio čist penal nad Mustafijem i sudija nije svirao ) ali je zato gubio bodove posle loših odluka protiv Sitija, Evertona, Bornmuta evo sad Čelsija i tako dalje.

Da je sudija dobar i normalan a očigledno da nije, poništio bi prvi gol Čelsija i dao Alonsu žuti karton. Ne kažem da bi Arsenal pobedio ali je druga priča kad Čelsi povede 1-0 na svom terenu, izbaci Beljerina ( a ulazi u ofanzivi izuzetno ograničeni Gabrijel) posle tog brutalnog nokauta i onda se brani sa 9 igrača. Mnogo je teško bilo šta uraditi. Jeste bilo 3-1 na kraju ali ne moram da pričam od kolike je važnosti bio taj gol za Čelsi i kako je teško igrati protiv njih kad povedu 1-0 još na Stamfordu.

Druga stvar, niko iz Arsenala da se požali, da se unese u lice sudiji posle tog faula, a Beljerin jadan leži bez svesti. To su neke druge stvari, to je tim bez karaktera, bez zajedništva, tim beskičmenjaka i to je sramno.

Čelsi zasluženo uzima titulu nema šta.
Arsene, šta da ti kažem, kao veliki gunner znam šta si sve uradio za klub, Arsenal ne bi bio na ovakvom nivou da ti nisi imao viziju i strpljenja ali vreme je da ozbiljno razmisliš šta i kako dalje, da li je vreme možda za neke promene.

Ivan Colovic

pre 7 godina

razumem da se radujes pobedi tima za koji navijas ali da negiras ocigledan faul prilikom prvog gola to apsolutno ne razumem, nebitno da li je taj gol uticao na krajnji ishod ili ne. svaka cast na pobedi, fenomenalan gol azara ali i cist faul prilikom prvog gola. voleti fudbal vise nego sto volite svoj tim pruzice vam mnogo vise uzivanja tokom gledanja

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

Goran ganer

pre 7 godina

Ponosan sam jer je Arsenal uspeo da da jedan gol mnogo boljoj ekipi...Chelsea šampion,Arsenal kanta bez duše i krvi,a Venger profesor za neuspehe...

rejnald

pre 7 godina

Koliko god mnogima prvi gol bio regularan,mislim da je morao biti ponisten!Ono je bio tipican primjer opasne igre...Mogao je 'ladno da ubije coveka!
Sto se same utakmice tice,potpuno zasluzena pobjeda Celzija...Znali su sta hoce,imaju bolje igrace,tecnu igru,ne dave previse loptu,imaju boljeg trenera...Neverovatan gol Hazarda(koga je Wenger zbog tvrdicluka propustio da dovede u Arsenal),stavio je odbranu drugoplasiranog tima na stub srama.
Sto se Arsenala tice nema njima vise titule dok im je Wenger trener!Covek je realno postao namcor i teska stipsa!Rezultat-tim je prepun igraca 2 kategorije (osim Sancheza),luzerskog mentaliteta (osim Sancheza) i previse skloni povredama...Sigurno ne pomaze ni njegovo forsiranje francuza i uporno insistiranje na trazenju novog Henry-ja (Iwobi,Walcot,Welbeck,Chamberlen mu nisu ni do koljena...) I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!

Tarasbuljba

pre 7 godina

Molim navijače Arsenala da se od danas zovu furundžije ,jel topdžije uopšte nije prikladno!
P.S.Pozdravite mi Vengera,dok vodi Arsenal ,tim nije kandidat za šampiona već za baraž lige šampiona!

Patrick

pre 7 godina

Skroz zasluzena i lepa pobeda.Samo napred plavci do titule!! Bolje i oni da osvoje nego Livpropul ili jos gore komsija Shiti.Celsi nam nije toliko omrazen kao ova dva tima,Celsi nam uostalom iHuana Ma prodao tu.

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

darko

pre 7 godina

Detalj koji je odlucio tekmu, prvi go Celzija i izlazak iz igre Beljerina. Svaki put kada se igra na bridzu tekma desi se nesto nepredvidjeno i trasira celziju put ka pobjedi. U svakom slucaju bili su bolji, cestitam na tituli.

andreas kisser

pre 7 godina

I za kraj momentum koji je Arsenal propustio da napokon osvoji titulu-Suarez nezadovoljan u Liverpool-u,zeli u Arsenal,Liverpool trazi 50 mil ?,Wenger daje 42 mil prema otkupnoj klauzuli,Liverpool spusta na 45 mil,Wenger podrugljivo nudi 42 000 001,Liverpool uvredjen prekida svaki dalji razgovor na tu temu i prodaju ga Barsi za,ako se ne varam 60 mil €...Ostalo je istorija!
(rejnald, 4. februar 2017 15:58)

kako je ljudsko pamcenje varijabilno, narocito kada ljudi sebe ubede u neke stvari jer time sami sebi racionalizuju sadasnjost. ali najjace je ovo kako je lik sebe ubedio cak i u neki scenario po kome su se natezali, pa liverpul spustio na 45, a ovi davali satro samo 42 :-) arsenal je zeleo suareza u leto 2013, nakon sto je ujeo ivanovica; a i suarez jeste hteo da predje tada. medjutim liverpul ga nije pustio, tako da si ti sebi uvrteo nesto u glavu kako je liverpul trazio neke pare arsenalu. otkupna klauzula je bila £40 miliona i arsenal ju je aktivirao, ali ih je liverpul iskulirao. suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju , Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcneke Balerineen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.
Kada se vrati usporeni snimak prvog gola onaj klipan Balerina izgleda kao kadet u odnosu na onog Celzijevog igraca i on ce da igra u ekipi koja moze da uzme titulu, malo sutra !

Gajetano

pre 7 godina

Mislim da je danas na Stamford Bridzu i konacno pala presuda sto se sampiona PL tice. Totalna dominacija Celzija od kraja septembra, dominacija nevidjena u PL jos tamo od Fergusonovog Junajteda krajem 90-ih i Arsenovog Arsenala pocetkom 2000-ih.

Celzi danas surov i neumoran, do nogu je potukao jednog od najvecih kandidata za titulu, Odigrao je za 2-3 klase iznad svog protivnika. Rezultat je cak i skroman, da je Celzi imao iole srece u realizaciji kontri (barem 5 kontri 3:1) rezultat je za Arsenal mogao biti katastrofalan. Ali i ovo je vise nego dovoljno... Od kad ga je ovaj isti jalovi Arsenal krajem septembra prosle godine rastavio na sastavne delove (0:3), i otkad je iz tima izbacio Baneta i zaigrao u formaciji 3-4-2-1, Celzi dominira ligom!

Mislim da je Konte u trenutku preuzimanja kluba doveo svog licnog kondicionog trenera. Desilo se cudo: celu sezonu Celzi igra prakticno u istom sastavu, probleme prave samo suspenzije i bubice igraca (Kosta nedavno), sve ostalo je u fizickom, mentalnom i menadzersko-takticko-strateskom smislu savrseno odradjeno. Jos i sa Kurtoom na golu, jednostavno PROJEKAT KOJI JE MORAO DA USPE!

Pozdrav,

antiDebil

pre 7 godina

Ne znam sta je sa tim Vengerom, kao da su mu vrane mozak popile ili je izlapeo pod starost, stvarno mi nije jasno ?
Umesto da pokusa da dovede Ivanovica, njemu igraju neke Balerine, Gabrijele, Mustafe. Ko je bre ikada osvojio titulu u PL sa Gabrijelama, Mustafama i Balerinama ? Da su oni igrali pre 15 godina sigurno taj Arsenal ne bi ostao upamcen po sezoni bez poraza, savrsenoj igri itd. Ovi ni u spanskoj ligi ne bi prosli a njemu sluze kao stub odbrane, potpuno neverovatno. 10 godina vec ista prica, ajde da je tako od juce pa da ne bude cudno, ali oni su 10 godina zaglavljeni u nekom ,,danu Mrmota'' !
Da je Ferguson u svom timu imao Balerinu, Mustafe i Gabrijele nikada ne bi uzeo nijednu jedinu titulu, dzaba napred sve kada ti ovakvi cuvaju ledja.

uros

pre 7 godina

navijam za arsenal. Nisam ni verovao u pobedu. pod hitno treba nesto da se menja. ziru,ozil,volkot ,ivobi oni nisu za arsenal i naravno trener. njegovo vreme je davno proslo
po meni treba Anri da dodje i da bude trener

Blue Fortress

pre 7 godina

Mocno, samouvereno i sigurno izdanje Celsija! Mnogi su danas bili na visokom nivou, Azar je oziveo posle kratke serije losih utakmica, Matic i Kante pokazali kakav su tandem...Dobra naplata za onaj jesenji poraz od Arsenala koji je i pokrenuo citavu promenu u formaciji i igru plavaca. Kada je najbitnije, Celsi ne prasta i retko posustaje.

Ceh je u glavi i dalje u svom starom klubu, Fabregas je smekerski "odradio" celu situaciju. Utisak je i jako lep pozdrav za Lamparda od strane navijaca. Nakon ovog teskog dela sezone za Celsi, stize 6 "laksih" meceva protiv timova koji su plasirani ispod 9-og mesta i ta prilika se MORA iskoristiti za eliminaciju pratilaca.

Ostala je citava trecina sezone do kraja, nema opustanja i verujem da ce do samog kraja kidati. Bila bi to potvrda onog sto mnogi znaju (iako ne bi priznali), Celsi je zasigurno najjaca ekipa poslednje 3 god u Premijer ligi.

Patrick

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.

Mark

pre 7 godina

Koliko je smesan klub ovaj Arsenal, italijanski strucnjaci doktori ove igre, dve godine uzastopno demonstriraju silu u premijersipu...

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Ako je ove nedelje postojao 1 siguran singl, onda je to bio ovaj!
Nazalost prednost koju ima Chelski sada izgleda nedostizno!

andreas kisser

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 16:27)

Pamcenje ne moze biti varijabilno,nego kratkorocno i dugorocno a troskovi mogu biti varijabilni ali mogu da budu i fiksni.Malo edukacije i informisanja nije na odmet.
Btw slazem se skroz sa deckom kojem si ti replicirao.Arsenalu kao da je sudjeno da vecito bude treci.
(Patrick, 4. februar 2017 17:40)

kakve veze ima podela na vrste pamcenja, sa samim procesom pamcenja o kome ja govorim? u komentaru lepo kazem: kako je ljudsko pamcenje varijabilno; u prevodu - promenljiva kategorija koja vremenom slabi i menja secanje na prozivljeno iskustvo, tako sto selektivno bira samo onaj zapis koji odgovara nasem tumacenju prozivljenog. na engleskom se to zove 'recoll'. posto si vidim veoma 'edukovan' (da mi ne prebacis sto sam upotrebio stranu rec 'varijabilan' za promenljiv), pretpostavljam da znas o cemu govorim? ovo sto si ti napisao je kao kada bi rekao 'automobil ne moze da bude brz, on moze samo da ima prednju vucu i zadnju vucu'. jel ti sad jasnije? sto se tice decka kome sam replicirao, kakve veze ima da li arsenal ima ili nema gubrinicki mentalitet, ko prica o tome? ja ga podsecam na proces prodaje suareza od strane liverpula, buduci da je svoje shvatanje sadasnjih problema arsenala zasnovao na pogresnom uverenju da je suarez nekada bio blizu prelaska. logika ti ocigledno nije jaca strana. tako da sledeci put kada pozelis da 'spustas' nekoga, budi siguran da znas o cemu govoris i da si pravilno razumeo napisano.

Blue

pre 7 godina

Kada se pominje atraktivnost jedino moze da se zameri na tome sto ne primaju dovoljno golova al ni to mi nije jasno. Jer sta? Retko jure rezultat?
Zamera se na atraktivnosti kada su jedino Liverpul i Arsenal dali svega po jedan gol vise od Celzija na 24 utakmice.

Prosto ne mogu da verujem da se navijaci drugih klubova zale sto imaju konkurenciju. Pare od nafte, zar je toliko bitno?
Ni Liverpul ni Junajted nisi postali to sto jesu jer su im igraci igrali za kikiriki i semenke vec su u to vreme imali najvise novca. Nego se sad neko zali jer nine navikao da ima konkurenciju.
Notingem Forest je dosao iz druge lige i postao to sto jeste kada su dva ili tri puta obarali transfer rekord i bili prvi koji su dali milion funti za igraca. A sad je neko ljubomoran sto im Celzi i Siti uzimaju titule, pa cak i Lester.

Ajde da zameraju nekome na prljavoj igri ali ni to ne mogu. Jer Celzi pravi najmanje faulova po mecu u celoj PL, a najfauliraniji su tim i Azar igrac nad kojim se pravi najvise faulova.

Pedja

pre 7 godina

Odlicna utakmica,nije bila monotona.Celsi mnogo bolji i zasluzeno su pobedili mada je i Arsenal imao nekoliko dobrih sansi.Kurtoa odlican,odbranio 2 veoma opasna suta.Odbrana je bila veoma dobra obu utakmicu,raduje me povratak Zoume mada mislim da je on bio kriv kod Arsenalovog gola,stajao je a niti je cuvao nekog niti je izasao u blok.Sredina odlicna,Kante bez greske celu utakmicu,fenomenalan,Maric takodje odlican.Mozes drzi formu cele sezone,odlican i u napadu i u odbrani.Azar,sta reci za njega,dovoljan je komentar komentatora na sk "ovo radi isto i Messi ali protiv Granade dok Azaro to radi protiv Arsenala",genije.Pedro neverovatan borac i zasluzuje mesto u prvoj postavi umesto Viliana iako je i Vilian borac.Kosta je ovu utakmicu po meni mozda bio i najslabija karika u ekipi,nekoliko kontri je usporio i bio veoma sebican,vidi se da zeli da da gol i bude prvi strelac prvenstva ali ne moze na silu to.Na kraju mislim da je Celsi ovom pobedom vec 80% sampion ali ima jos da se igra.Arsenal su povrede unistile,onaj Iwobi i Ox ne mogu da se povataju po terenu,Sancez bio neprimetan,Gabriel 3 koplja ispod Beljarina ali bitno je da se nije ozbiljnije povredio Hector.Chelsea till i die!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

suarez je zatim potpisao novi ugovor decembra te godine, u kome je otkupna klauzula povecana, i na leto 2014, kada aresnal nije bio ni blizu, je prodat barsi za £65 miliona - u to vreme 82 miliona evra, cifra koju arsenal nikada nece moci da priusti za nijednog fudbalera. zar zaista verujes da bi liverpul prodao suareza bilo kom konkurentu u engleskoj!? koliko godina imas, 16?
(andreas kisser, 4. februar 2017 16:27)

Ливерпул га никада не би продао, зато је ујео и Кјелинија на СП 2014, да би добио драстичну казну и натерао Ливерпул да га прода. То је можда и најтужнији моменат у новијој историји Ливерпула када је један Луис Суарез, који је управо угризао трећег човека за четири године, већи од славног клуба. Суарез је правио проблеме и проблеме - пропустио је трећину утакмица у Ливерпулу због разних казни а они га подржавали по сваку цену само да не оде.

Rade Futog

pre 7 godina

Celzi apsolutno zasluzeno i ubedljivo osvaja titulu. Konte je promenio formaciju i skoro do savrsenstva doveo tim. Sa tri slabe karike(Alonso, Pedro i Kejhil) koje ce sledece godine izmeniti, jos ce ubedljivije osvojiti titulu. Matic i Kante su cudo, Azaru je vratio samopouzdanje, a Aspilikueta i Mozes igraju fudbal kakav niko nije ocekivao.... Svaka cast Konteu.
Mom Arsenalu srece i uspeha nece biti nikad vise, dok god je Venger na celu kluba. Star je, impotentan, nemocan,a sujetan. Onoliko podrsku dati jalovom i beskrvnom Ozilu, je nedopustivo. Igrac koji ne ume da napravi visak, bilo pasom ili driblingom, izrazito nonsalantan kao rekreativac, izbegava duele u fudbalu na ovakvom nivou je igrac manje na terenu. Nije pravedno da takva ekipa uopste udje u 4, a kamo li osvoji titulu. Nije sportski. Na njegovoj poziciji polu spica u rivalskim klubovima igraju Azar, Kutinjo, De brujne, Ali, Mkitarijan. Svaki od njih je za dve klase kvalitetniji od Ozila. Ozil je pristupom uspeo da indisponira i najbolje igrace tima Aleksisa i Koscelnog, cak je Ceh gresio. Sve ide nizbrdo. Ove sezone Venger je pogodio sa Mustafijem, a potpuno omanuo sa Dzakom. Nije nasao zamenu sa Santija Kazorlu, sto je i odlucilo titulu, morao je Seska vratiti. Ako voli klub i zeli uspeh, MORA da se povuce i odvede ozila sa sobom.

Milan

pre 7 godina

Koliko ce jos biti ovakvih utakmica dok neko u "Arsenalu" ne shvati da sa ovakvim igracima ne mogu nista da osvoje i da Venger nije Aleks Ferguson? Deset godina tvrdoglavosti, sujete i promasenih transfera - mnogo je... Wenger out!

Sheen Charlie

pre 7 godina

@CJ tesko ne zna se ko je losiji Liverpul, Arsenal ili junjted u zadnje vreme.Celzi prvi, a u LS jos idu Arsenal, Totenham i Junajted

We'll Keep The Blue Flag Flying High

pre 7 godina

Najači mi je ovaj lik što prekrsti Vegnerov Arsenal u furunddžije sa Emiratsa.Za Čelzi nemam šta da dodam, od kada su promenili formaciju i izbacili Baneta i Terija iz rotacije igraju moderan-atomski fudbal.

4k4.Dex

pre 7 godina

Nema sta Celzi bolja ekipa duplo Arsenal su obicni sarlatani bez reda kao da ih je pustio sami da igraju. E sad onaj prvi gol je morao biti ponisten onaj lakatu glavu je direktan crveni karton i jos kazna PL na par meceva neigranja. Razumem da se ne vidu ofsajd ali ono je moglu da bude jako opasno po igraca arsenala. Mogu da tvrdim da ko god pomisli ne kaze da ono mozda buje faul ili je toliko ostrascen ili nema aposlutno nikakve veze sa fydbalom

Branko S.

pre 7 godina

Ima jos da se igra,ali po svemu sudeci Celzi je najblizi cilju!Cak iako Totenhem pobedi danas razlika od 9 bodova je ipak dovoljna pogotovo sto "plavci" igraju veoma dobro!Bice ovo cudo da talijanski treneri dva puta uzastopce uzimaju titulu u Premijer ligi!Prosle godine Ranijeri,sada Konte,pa se definitivno "struka" mora uvoziti iz Italije!

AtamanCG

pre 7 godina

N'golo Kante cijelu sezonu igra na vrhunskom nivou, ali ovo danas je bila eksplozija. Nemanja odlican, Eden - konacno, cisto da pokaze kolika je klasa... Nakon, za mene tuznih vijesti o Banetu i Frenku, danas je bas bio fenomenalan dan.
Pozdrav sa Njegusa za "srpsku ekipu" : Blue Fortress, Blue, Gaetano ...

Alek

pre 7 godina

Čelsi igra onoliko koliko mu treba i kad treba. Posed lopte im je potpuno nebitan ali kad oduzmu loptu i odbrana protivnika nije postavljena, mnogo su opasni. Svaka čast, igraju kao sat.

Punisher

pre 7 godina

Titula se osvaja u junu a ne u februaru,ali je Čelsi napravio ogroman iskorak ka njoj...šta reći bravo Čelsi!!!
Kosta me malo razočarao,zbog njegove sebičnosti nismo dali još dva gola,mada to se i očekivalo od njega,isto kao pre dve sezone pod murinjom kad smo uzeli titulu,prolećni deo sezone je odigrao katastrofalno a Čelsi je zahvaljujući sigurnim igrom u odbrani osvojio premijer ligu!

Petrinjo

pre 7 godina

Klasičan Azar, kao da ima super lepak na kopačkama, kad se zaleti pa usitni korake ne može NIKO da mu uzme loptu bez faula.
Čelzi 90% šampion PL.

rejnald

pre 7 godina

(andreas kisser, 04. februar 2017 
Ako sam i pogrijesio u ciframa to nije poenta...Uostalom moguce je i da je tada 40 mil funti bilo oko 42 mil eura a da sam ja zapamtio ovaj drugi iznos.Brojevi su nebitni...Nisam ni rekao da je Liverpool prodao Suareza iste te godine,vec samo da ga je prodao Barsi...Ono u sta sam siguran je da je Liverpool zaista htio da proda Suareza,covek nije htio ni da trenira sa prvim timom i da je L'pool cak i spustio cijenu a da Wenger opet nije htio dati vise te funte iznad klauzule i da je time razljutio upravu Liverpoola .Suarez ipak ostane i odigra sezonu zivota...Poenta nisu brojevi vec da je Wenger nevidjena stipsa...

Paja

pre 7 godina

Svaka čast Plavcima na pobedi i (verovatno?!) tituli, zaslužili su je momci i Antonio Conte. A vi nemojte da se brukate sa kačenjem ovog klipa sa Titanik muzikom.