Utorak, 31.01.2017.

20:55

Čelsi bodom s Enfilda uvećao prednost!

Fudbaleri Čelsija remizirali su sa Liverpulom 1:1 na Enfildu, ali su ipak uvećali prednost u odnosu na konkurenciju u borbi za titulu.

Izvor: AK

Èelsi bodom s Enfilda uveæao prednost! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

dzon

pre 7 godina

klop procitana knjiga. napada i igra presing preko celog 50 min, ako da 2-3 gola posle je fora da ne primi 4 kad se igraci umore. a primali su ove sezone. celzi je imao dosta sansi. stativa mozesa, 2 dobre sanse pedra, penal za kostu. nije konte naivan, odbrani se dok ovi imaju snage i posle ih napada.na je i on napadao na pocetku ovi bi ih ubili na kontre.

adamGT

pre 7 godina

Posle promašenog penala Koste i šanse da se overi titula za očekivati je mali pad u igri Čelsija i poraz već u sledećem kolu, ustvari ništa od toga sad vidim da igraju sa Arsenalom

KORN

pre 7 godina

Evropski fudbal je prso ko zvecka. Za deset godina ovaj sport ce imati publiku kao recimo kriket ili ragbi.
(Grafild, 31. januar 2017 23:38)
A ti si inace video koliko publike ima kriket i ragbi u zemljama gde je popularan.I sigurni ce PL i Bundes liga da imaju manje publike,sta bre vi mislite oni su Srbija ono kao navijam za Zvezdu ili Partizan u zivotu nisam bio na neku njihovu utakmicu i pola tima nemam pojma kako se zovu ali tata mi navija za njih pa tako i ja.To je kod njih religija pa makar sve utakmice igrali 0:0 bice pun stadion zato sto oni ne idu da gledaju golove nego da bodre svoj klub.

Neznalica

pre 7 godina

Dakle, Liverpul bi bio prvak samo ukoliko bi se igrala liga između 6 najjačih timova. Gube isključivo od indijanaca, Svonsi je najbolji primer. Najzabavnije mi je što klubovi sa objektivno jačim budžetima (Junajted i Čelzi posebno) dolaze da se šćućure u mišju rupu dokazujući da fudbalski nisu dorasli Liverpulu. Kontra, simuliranje prekršaja (Azar9, odugovlačenje igre i to je sav fudbal koji igraju. Zbog toga cenim Arsenal, Siti i Totanhem. Igraju brate svoju igru pa ko bude bolji neka pobedi. Kako će nakon ovog rezultata Plavci sada sigurno biti prvaci, jedva čekam sledeće godine da naiđu u Evropi na neki Bajern, Real, Barcu. Baš da vidim koliko će se Konteu isplatiti bunkerica protiv takvih protivnika.

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Na 15 kola prije kraja proglašavam Čelsija šampionom ! Slobodno me "pljujte" ako ne bude tako . Arsenal drugi , Mančester Siti treći , Totenhem četvrti a Mančester Junajted i Liverpul će se boriti za peto mjesto gdje malo veće šanse dajem Mančesteru . . .

Mladen

pre 7 godina

(Kol, 31. januar 2017 22:10)

Tebi i takvika koji se nikad nisu bavili sportom bih samo porucio jedno, prestanite da pljujete. Zbog jednog ti bi otpustio igraca. Firmino je sutnuo onako, jer je lopta odskocila i nije ne zahvatio kako treba. Koliko puta se to desi najboljim napadacima pa nikome nista. Ono sto Firmino radi na terenu je upravo napadac kakvog Klop zeli. Trci celu utakmicu i pametno vrsi presing, otvara mogucnosti drugim igracima i jako je dobro tehnicki potkovan. Liverpul se polako vraca na onu formu od pocetka.

Juve amore

pre 7 godina

Conte je ratnik koji zna da igra na bodove.Kapiten Juventusa u kome se ogleda cela filozofija italijanskog fudbala, sa igrom koju fanovi engleskih klubova nikad neće ceniti.Mogu da ga pljuju,ali čovek izvlači iz svake ekipe maximum.Bravo Conte!

Cantona

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.
(zagor, 31. januar 2017 23:29)

a tko je na ljeto doveo Kariusa, Matipa, Klavna, Wijnalduma (sve redom promasaje)? da nije možda Klopova svekrva?tko mu je kriv

i u Borusiji je zadnje dvije sezone isto radio neshvatljive kupovine...zamjena za Lewnadowskog Ciro Imobile; Jojic itd.. pa je vecinu sezone bio na 15 mjestu

dekisa

pre 7 godina

Zalosni komentari, zalosni. Sta vi gledate? Je l vama neki igrac valja? komentariste kao deca od 12 godina... Danas su svi postali penadlosi, padalic neznalice. Slobodnjak Minjole ne bi odbrani i da je bio spreman za sut, lopta se odbila od stative. Celsi ovako igra od pocetka sezone i koliko vidim prvi su, dok Liverpool protiv Southemptona ima posed preko 65% i izgubi. Kako ne shvatate da je sve u taktici, neki kazu Liverpool bio bolji, po cemu? tome sto su drzali loptu u nogama? Celsijevi igraci su odradili posao mogli i do pobede, prosto je fudbal danas postao takticko nadmudrivanje, i sve je u rukama trenera. Nema vise igraca kao sto su Ronaldinjo. nema vise driblera, sve je u trcanju i taktici. Liverpool sa prosecnom ekipom u borbi za titulu, Celsi igra kao pre dve godine sa Murinjom, Totnhem gubi bodove na ovakvim utakmica kao danas, Unt se prikljucuje, Siti se krpi, ali defintivno nisu kalibar za titulu, Arsenal kao i svake godine nema potencijala za titulu cak najmanje zasluzuju da se nadju medju prva 4...

Pedja

pre 7 godina

Po meni utakmica nije bila preterano zanimljiva,obe ekipe su pravile dosta gresaka pre svega u dodavanjima,bilo je dosta ispucavanja odbrambenih igraca i to panicnih cega se mozemo nagledati i u nasoj ligi.Liverpul igra slabo,Kutonjo ne moze da vuce ceo tim sam,Mane je takodje dobar,ostali cist prosek,najvise mi je krivo zbog Klopa ali nadam se da ce iz uprave imati strpljenja jer je odlican strucnjak ali od ove sezone nista se specijalno ne moze ocekivati od Liv.Sa druge strane ni Celsi nije igrao nista posebno,Luiz doktorski dao gol,Kante covek trci celu utakmicu,ja mislim da je on non stop u sprintu,odlican igrac,Kosta smekerski pao kod penala,cekao je i najmanji kontakt ali da on izvodi penal je smesno,nepisano pravilo je da nad kim se napravi penal taj ga ne izvodi...Sve u svemu mislim da ce Celsi biti sampion a takodje Man Utd po meni ima velike sanse za 2 ili 3 mesto.

bruni

pre 7 godina

koliko ovde ima smesnih ljudi i komentara...,da je Venger jeo jaja umesto tosta,da je Klop zaspo ranije,da su ovi iz Totenhama vise bacali pasulj na telecu plecku...i onda...losa liga,tuzno,sudija,kisa,kasno su legli sinoc...hahha

Blue Fortress

pre 7 godina

Solidan rezultat, pogotovo ako imamo u vidu kiks Totenhema i Arsenala. Ostaje zal za Kostinim promasajem ali nebitno ukoliko gledamo siru sliku...Videlo se u igri Liverpula da im izuzetno trebaju bodovi posle lose serije...

Okrenuti se Arsenalu, u tom mecu vec mora biti druga prica jer 3 boda su imperativ na domacem terenu u svakoj utakmici. Izuzetno zanimljiva trka od 2-6 mesta na tabeli, na Celsiju je da se postara da pratioci ne gaje nade sto se titule tice.

Punisher

pre 7 godina

Nije ni čudo što Lester ove sezone nemože da se sastavi,koliko vredi ovaj mali Kante jednostavno pola tima,definitivno izrasta u novog Makelelea,takav tip igrača je falio Čelsiju prošle sezone.Šta reći za Liverpul,predstoji im grčevita borba za top 4,mada realno su po kvalitetu oko šestog mesta,nebi me čudilo da ih za tri kola preskoče mančesterski timovi!

zagor

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.

Yeah

pre 7 godina

Zar je vama ovo zaista zanimljivo? Arsenal gubi od mrtvog Votforda kod kuce, Totenhem remizira sa jos mrtvijim Sanderlendom, Liverpul ne moze nikoga da pobedi, Celsi osrednjom igrom dominira. I oni kazu ovo bolje od spanskog prvenstva. Voimja oca i sina

Luca Brasi

pre 7 godina

Enfild je najteze mesto u PL,realno Luzeri se pale najvise u tim derbijima,Celziju je bilo bitno samo da ne izgube,sa ovim kiksevima Arsenala i Totenhema,Celzi protiv Arsenala za vikend overava 90% titule!

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Šteta. Liverpul nije imao snage poslednjih 20 min.
Što je normalno za tim koji napada.

Ćelsi liči na Rehagelovu Grčku. Mozda i uzmi titulu, al sledece sezone nece ni u LE.
Petorica u kaznenom. Cele sezone im Mozes igra desnog beka.

Mozda je samo Klajn podbacio. Trebalo je da pregazi onu špansku kladu po levoj strani.

Ovako, ostaje borba za LŠ sa Totenhemom i Sitijem do poslednjeg kola.

Pavle

pre 7 godina

Ovaj Kosta je katastrofa za fudbal,covek svojim ponasanjem i foliranjem unistava fudbal.Sto bi voleo da zavuceno jos jedan ovim folirantima

Patrik

pre 7 godina

Liverpool ocajan. Mnogo gresaka u dodavanju. Hendreson je mnogo los.
(Barsa NP, 31. januar 2017 22:59)

Pa logicno da je los kad je igrao i igra za lose klubove,Sanderlend,Luzerpul.

ratnemok

pre 7 godina

Bice bolje, iskreno se nadam da ce Klip odresiti kesu na leto i dovesti dobrog stopera, golmana, defanzivnog veznog i po mogucstvu dobrog napadaca. Ekipa je solidna, moze bolje od ovoga naravno ali nema potencijala za sam vrh fudbala.

HeadHunter

pre 7 godina

Ovo nije prvi put da Liverpul gubi bodove od malih ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marin, 31. januar 2017 23:34) # Link komentara

Samo vi gubite bodove od malih ekipa dok te male ekipe osvajaju titule,vi cete vasu titulu da vidite sledece godine,kao i uvek i tako vec 25 godina...

Silan Beton

pre 7 godina

Veci anti fudbal od strane jedne ekipe u zivotu nisam video. Sandrlend jesnostavno nije hteo da predje centar u drugom poluvremenu 20-80% posed, 0-13 sutevi. 9 igraca iza lopte ispred sesnesterca i jedan Defo na centar koji ceka dugu loptu za kontru. Onakva defanziva i u ovoj nasoj Superligi nema.

Miro

pre 7 godina

Sramota da Venger nastavi u Arsenalu,Remzi kao da startujete sa 10 igraca,Gabrijel samo ocekujete kada ce neki kiks da napravi,Velbek rezerva IvobijuPerez koji ima pregled igre ne dobija pravu sansu Ekipa koja je super odigrala u kupu ,niko da dobije sansu Venger je prevazisao sam sebe po losim odlukama,zadnja sansa Celzi ali sa ovim bezvoljnim fudbalerima (prvo poluvreme) nema sta da trazi Raspasce se sami od sebe ...

Rick Hunter

pre 7 godina

Nikada mi nece biti jasna ovakva igra bezi ti Chelsea 10 bodova, izjednacis na 1:1 i umesto da napadnes da probas nesto ti igras mlitavo i cekas kraj. Firmino totalno razocarenje , pa ja bih primiro loptu pa sutirao i da na onoliki gol a kamoli profesionalac i onda onaj promasaj glavom.. nista mi nije jasno

lorenzo

pre 7 godina

bože kada odigraš dobro i budeš bolji i ne uzmeš tri boda nego moraš biti zadovoljan sa jednim...ovdje se nažalost završavaju neke šampionske nade za Totenhem...kažem nažalost zbog činjenice da su najbolji tim uz Čelzi ali eto, maler, neiskustvo...garantujem ako ostane ova ekipa u narednih nekoliko godina, sa dobrim pojačanjima, ima da uzmu titulu...do tada biće ovako nerviranja ali biće i lijepih trenutaka...coys

Kol

pre 7 godina

Za onakav promasaj Firminja ja da sam trener odmah bih izvrsio izmenu, zatim zvao presednika kluba i trazio da doticni odmah dobije raskid ugovora odnosno otkaz, dakle ne stavljanje na transfer listu nego odmah otkaz! Profesionalni fudbaler da onako sutira je nedopustivo, da je makar sutnuo u gol a on nebu pod oblake!

stef

pre 7 godina

Šta će Firmino u špicu.. Fali Liverpulu sjajan egzekutor u završnici, kao i bolji zadnji vezni. Pogledajte samo šta Kante radi, kao iz priručnika sve, uvek na pravom mestu u pravo vreme i uporedite takvo umeće sa onim što rade Henderson ili onaj beskorisni Čan.

darko

pre 7 godina

ovaj Firmino mi ne bi ni travu šišao na Enfildu, napadač koji gol daje svake prestupne godine, Staridz za njega izmislio fudbal, Klop mi stvarno nije jasan, sa ovakom postavom se ne osvajaju tri boda

Nele

pre 7 godina

Mislim i nadam se da je ovo poslednja sezona Vengera na klupi Arsenala,potrebno im je osveženje kako na klupi tako i na terenu,dovesti 4-5 vrhunskih pojačanja . Titula je čelzijeva nažalost

Bree

pre 7 godina

Ova utakmica protiv Votforda je dokaz da je Venger stasao za odlazak i penziju. Ne znam da li je Alegri idealno resenje, kao sto se pise, ali nesto mora da se menja podhitno. Ovo je bruka i katastrofa!

Dusan

pre 7 godina

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSE CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA


. . champions champions . .

zorzo

pre 7 godina

Ako je bio penal nad Kostom, onda je bio i nad Milnerom pre toga, kada ga je Mozes srusio, Liverpul kao da je gostovao sto se tice sudijskog kriterijuma.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakva steta sto Celzi nije pobedio iz izmisljenog penala, razbijali bi se televizori kod srpskih Skauzera. Jos malo pa su van TOP4.

CJ

pre 7 godina

Večiti luzeri, vreme je da se ustoličite na mestu 5 i 6, nije za vas LŠ.
A na koju foru Emre Džan igra i uzima silne milione, to će nekad biti tema na sportskim univerzitetima.

Blue

pre 7 godina

Liverpool ima posed od 66% al samo jedan sut na gol. Arsenal isto samo bez suta na gol u prvom poluvremenu.
Al da zamerite protivnicima sto igraju i odbranu i ne igraju presing po celom terenu.

stef

pre 7 godina

Kako šmekerski Luiz izvodi ove slobodnjake. :) Al se nadam da će Liverpul ovo da okrene, za dobrobit ostatka sezone, pogotovo zato što i Totenhem a pogotovo Arsenal igraju slabo svoj meč za sada.

vlada82

pre 7 godina

Hahaha, kakve su naivcine ovi iz Liverpula na celu sa Minjoleom! Prodali im foru samo tako! Pa ovako primiti gol u ozbiljnom takmicenju je smesno!

CJ

pre 7 godina

Večiti luzeri, vreme je da se ustoličite na mestu 5 i 6, nije za vas LŠ.
A na koju foru Emre Džan igra i uzima silne milione, to će nekad biti tema na sportskim univerzitetima.

vlada82

pre 7 godina

Hahaha, kakve su naivcine ovi iz Liverpula na celu sa Minjoleom! Prodali im foru samo tako! Pa ovako primiti gol u ozbiljnom takmicenju je smesno!

Punisher

pre 7 godina

Nije ni čudo što Lester ove sezone nemože da se sastavi,koliko vredi ovaj mali Kante jednostavno pola tima,definitivno izrasta u novog Makelelea,takav tip igrača je falio Čelsiju prošle sezone.Šta reći za Liverpul,predstoji im grčevita borba za top 4,mada realno su po kvalitetu oko šestog mesta,nebi me čudilo da ih za tri kola preskoče mančesterski timovi!

zagor

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.

stef

pre 7 godina

Šta će Firmino u špicu.. Fali Liverpulu sjajan egzekutor u završnici, kao i bolji zadnji vezni. Pogledajte samo šta Kante radi, kao iz priručnika sve, uvek na pravom mestu u pravo vreme i uporedite takvo umeće sa onim što rade Henderson ili onaj beskorisni Čan.

Luca Brasi

pre 7 godina

Enfild je najteze mesto u PL,realno Luzeri se pale najvise u tim derbijima,Celziju je bilo bitno samo da ne izgube,sa ovim kiksevima Arsenala i Totenhema,Celzi protiv Arsenala za vikend overava 90% titule!

Silan Beton

pre 7 godina

Veci anti fudbal od strane jedne ekipe u zivotu nisam video. Sandrlend jesnostavno nije hteo da predje centar u drugom poluvremenu 20-80% posed, 0-13 sutevi. 9 igraca iza lopte ispred sesnesterca i jedan Defo na centar koji ceka dugu loptu za kontru. Onakva defanziva i u ovoj nasoj Superligi nema.

Bree

pre 7 godina

Ova utakmica protiv Votforda je dokaz da je Venger stasao za odlazak i penziju. Ne znam da li je Alegri idealno resenje, kao sto se pise, ali nesto mora da se menja podhitno. Ovo je bruka i katastrofa!

adamGT

pre 7 godina

Posle promašenog penala Koste i šanse da se overi titula za očekivati je mali pad u igri Čelsija i poraz već u sledećem kolu, ustvari ništa od toga sad vidim da igraju sa Arsenalom

stef

pre 7 godina

Kako šmekerski Luiz izvodi ove slobodnjake. :) Al se nadam da će Liverpul ovo da okrene, za dobrobit ostatka sezone, pogotovo zato što i Totenhem a pogotovo Arsenal igraju slabo svoj meč za sada.

Miro

pre 7 godina

Sramota da Venger nastavi u Arsenalu,Remzi kao da startujete sa 10 igraca,Gabrijel samo ocekujete kada ce neki kiks da napravi,Velbek rezerva IvobijuPerez koji ima pregled igre ne dobija pravu sansu Ekipa koja je super odigrala u kupu ,niko da dobije sansu Venger je prevazisao sam sebe po losim odlukama,zadnja sansa Celzi ali sa ovim bezvoljnim fudbalerima (prvo poluvreme) nema sta da trazi Raspasce se sami od sebe ...

Yeah

pre 7 godina

Zar je vama ovo zaista zanimljivo? Arsenal gubi od mrtvog Votforda kod kuce, Totenhem remizira sa jos mrtvijim Sanderlendom, Liverpul ne moze nikoga da pobedi, Celsi osrednjom igrom dominira. I oni kazu ovo bolje od spanskog prvenstva. Voimja oca i sina

Rick Hunter

pre 7 godina

Nikada mi nece biti jasna ovakva igra bezi ti Chelsea 10 bodova, izjednacis na 1:1 i umesto da napadnes da probas nesto ti igras mlitavo i cekas kraj. Firmino totalno razocarenje , pa ja bih primiro loptu pa sutirao i da na onoliki gol a kamoli profesionalac i onda onaj promasaj glavom.. nista mi nije jasno

KORN

pre 7 godina

Evropski fudbal je prso ko zvecka. Za deset godina ovaj sport ce imati publiku kao recimo kriket ili ragbi.
(Grafild, 31. januar 2017 23:38)
A ti si inace video koliko publike ima kriket i ragbi u zemljama gde je popularan.I sigurni ce PL i Bundes liga da imaju manje publike,sta bre vi mislite oni su Srbija ono kao navijam za Zvezdu ili Partizan u zivotu nisam bio na neku njihovu utakmicu i pola tima nemam pojma kako se zovu ali tata mi navija za njih pa tako i ja.To je kod njih religija pa makar sve utakmice igrali 0:0 bice pun stadion zato sto oni ne idu da gledaju golove nego da bodre svoj klub.

Patrik

pre 7 godina

Liverpool ocajan. Mnogo gresaka u dodavanju. Hendreson je mnogo los.
(Barsa NP, 31. januar 2017 22:59)

Pa logicno da je los kad je igrao i igra za lose klubove,Sanderlend,Luzerpul.

ratnemok

pre 7 godina

Bice bolje, iskreno se nadam da ce Klip odresiti kesu na leto i dovesti dobrog stopera, golmana, defanzivnog veznog i po mogucstvu dobrog napadaca. Ekipa je solidna, moze bolje od ovoga naravno ali nema potencijala za sam vrh fudbala.

darko

pre 7 godina

ovaj Firmino mi ne bi ni travu šišao na Enfildu, napadač koji gol daje svake prestupne godine, Staridz za njega izmislio fudbal, Klop mi stvarno nije jasan, sa ovakom postavom se ne osvajaju tri boda

Juve amore

pre 7 godina

Conte je ratnik koji zna da igra na bodove.Kapiten Juventusa u kome se ogleda cela filozofija italijanskog fudbala, sa igrom koju fanovi engleskih klubova nikad neće ceniti.Mogu da ga pljuju,ali čovek izvlači iz svake ekipe maximum.Bravo Conte!

dekisa

pre 7 godina

Zalosni komentari, zalosni. Sta vi gledate? Je l vama neki igrac valja? komentariste kao deca od 12 godina... Danas su svi postali penadlosi, padalic neznalice. Slobodnjak Minjole ne bi odbrani i da je bio spreman za sut, lopta se odbila od stative. Celsi ovako igra od pocetka sezone i koliko vidim prvi su, dok Liverpool protiv Southemptona ima posed preko 65% i izgubi. Kako ne shvatate da je sve u taktici, neki kazu Liverpool bio bolji, po cemu? tome sto su drzali loptu u nogama? Celsijevi igraci su odradili posao mogli i do pobede, prosto je fudbal danas postao takticko nadmudrivanje, i sve je u rukama trenera. Nema vise igraca kao sto su Ronaldinjo. nema vise driblera, sve je u trcanju i taktici. Liverpool sa prosecnom ekipom u borbi za titulu, Celsi igra kao pre dve godine sa Murinjom, Totnhem gubi bodove na ovakvim utakmica kao danas, Unt se prikljucuje, Siti se krpi, ali defintivno nisu kalibar za titulu, Arsenal kao i svake godine nema potencijala za titulu cak najmanje zasluzuju da se nadju medju prva 4...

Cantona

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.
(zagor, 31. januar 2017 23:29)

a tko je na ljeto doveo Kariusa, Matipa, Klavna, Wijnalduma (sve redom promasaje)? da nije možda Klopova svekrva?tko mu je kriv

i u Borusiji je zadnje dvije sezone isto radio neshvatljive kupovine...zamjena za Lewnadowskog Ciro Imobile; Jojic itd.. pa je vecinu sezone bio na 15 mjestu

Dusan

pre 7 godina

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSE CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA


. . champions champions . .

Kol

pre 7 godina

Za onakav promasaj Firminja ja da sam trener odmah bih izvrsio izmenu, zatim zvao presednika kluba i trazio da doticni odmah dobije raskid ugovora odnosno otkaz, dakle ne stavljanje na transfer listu nego odmah otkaz! Profesionalni fudbaler da onako sutira je nedopustivo, da je makar sutnuo u gol a on nebu pod oblake!

Blue

pre 7 godina

Liverpool ima posed od 66% al samo jedan sut na gol. Arsenal isto samo bez suta na gol u prvom poluvremenu.
Al da zamerite protivnicima sto igraju i odbranu i ne igraju presing po celom terenu.

zorzo

pre 7 godina

Ako je bio penal nad Kostom, onda je bio i nad Milnerom pre toga, kada ga je Mozes srusio, Liverpul kao da je gostovao sto se tice sudijskog kriterijuma.

Pavle

pre 7 godina

Ovaj Kosta je katastrofa za fudbal,covek svojim ponasanjem i foliranjem unistava fudbal.Sto bi voleo da zavuceno jos jedan ovim folirantima

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakva steta sto Celzi nije pobedio iz izmisljenog penala, razbijali bi se televizori kod srpskih Skauzera. Jos malo pa su van TOP4.

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Šteta. Liverpul nije imao snage poslednjih 20 min.
Što je normalno za tim koji napada.

Ćelsi liči na Rehagelovu Grčku. Mozda i uzmi titulu, al sledece sezone nece ni u LE.
Petorica u kaznenom. Cele sezone im Mozes igra desnog beka.

Mozda je samo Klajn podbacio. Trebalo je da pregazi onu špansku kladu po levoj strani.

Ovako, ostaje borba za LŠ sa Totenhemom i Sitijem do poslednjeg kola.

Nele

pre 7 godina

Mislim i nadam se da je ovo poslednja sezona Vengera na klupi Arsenala,potrebno im je osveženje kako na klupi tako i na terenu,dovesti 4-5 vrhunskih pojačanja . Titula je čelzijeva nažalost

Blue Fortress

pre 7 godina

Solidan rezultat, pogotovo ako imamo u vidu kiks Totenhema i Arsenala. Ostaje zal za Kostinim promasajem ali nebitno ukoliko gledamo siru sliku...Videlo se u igri Liverpula da im izuzetno trebaju bodovi posle lose serije...

Okrenuti se Arsenalu, u tom mecu vec mora biti druga prica jer 3 boda su imperativ na domacem terenu u svakoj utakmici. Izuzetno zanimljiva trka od 2-6 mesta na tabeli, na Celsiju je da se postara da pratioci ne gaje nade sto se titule tice.

bruni

pre 7 godina

koliko ovde ima smesnih ljudi i komentara...,da je Venger jeo jaja umesto tosta,da je Klop zaspo ranije,da su ovi iz Totenhama vise bacali pasulj na telecu plecku...i onda...losa liga,tuzno,sudija,kisa,kasno su legli sinoc...hahha

dzon

pre 7 godina

klop procitana knjiga. napada i igra presing preko celog 50 min, ako da 2-3 gola posle je fora da ne primi 4 kad se igraci umore. a primali su ove sezone. celzi je imao dosta sansi. stativa mozesa, 2 dobre sanse pedra, penal za kostu. nije konte naivan, odbrani se dok ovi imaju snage i posle ih napada.na je i on napadao na pocetku ovi bi ih ubili na kontre.

lorenzo

pre 7 godina

bože kada odigraš dobro i budeš bolji i ne uzmeš tri boda nego moraš biti zadovoljan sa jednim...ovdje se nažalost završavaju neke šampionske nade za Totenhem...kažem nažalost zbog činjenice da su najbolji tim uz Čelzi ali eto, maler, neiskustvo...garantujem ako ostane ova ekipa u narednih nekoliko godina, sa dobrim pojačanjima, ima da uzmu titulu...do tada biće ovako nerviranja ali biće i lijepih trenutaka...coys

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Na 15 kola prije kraja proglašavam Čelsija šampionom ! Slobodno me "pljujte" ako ne bude tako . Arsenal drugi , Mančester Siti treći , Totenhem četvrti a Mančester Junajted i Liverpul će se boriti za peto mjesto gdje malo veće šanse dajem Mančesteru . . .

Neznalica

pre 7 godina

Dakle, Liverpul bi bio prvak samo ukoliko bi se igrala liga između 6 najjačih timova. Gube isključivo od indijanaca, Svonsi je najbolji primer. Najzabavnije mi je što klubovi sa objektivno jačim budžetima (Junajted i Čelzi posebno) dolaze da se šćućure u mišju rupu dokazujući da fudbalski nisu dorasli Liverpulu. Kontra, simuliranje prekršaja (Azar9, odugovlačenje igre i to je sav fudbal koji igraju. Zbog toga cenim Arsenal, Siti i Totanhem. Igraju brate svoju igru pa ko bude bolji neka pobedi. Kako će nakon ovog rezultata Plavci sada sigurno biti prvaci, jedva čekam sledeće godine da naiđu u Evropi na neki Bajern, Real, Barcu. Baš da vidim koliko će se Konteu isplatiti bunkerica protiv takvih protivnika.

Pedja

pre 7 godina

Po meni utakmica nije bila preterano zanimljiva,obe ekipe su pravile dosta gresaka pre svega u dodavanjima,bilo je dosta ispucavanja odbrambenih igraca i to panicnih cega se mozemo nagledati i u nasoj ligi.Liverpul igra slabo,Kutonjo ne moze da vuce ceo tim sam,Mane je takodje dobar,ostali cist prosek,najvise mi je krivo zbog Klopa ali nadam se da ce iz uprave imati strpljenja jer je odlican strucnjak ali od ove sezone nista se specijalno ne moze ocekivati od Liv.Sa druge strane ni Celsi nije igrao nista posebno,Luiz doktorski dao gol,Kante covek trci celu utakmicu,ja mislim da je on non stop u sprintu,odlican igrac,Kosta smekerski pao kod penala,cekao je i najmanji kontakt ali da on izvodi penal je smesno,nepisano pravilo je da nad kim se napravi penal taj ga ne izvodi...Sve u svemu mislim da ce Celsi biti sampion a takodje Man Utd po meni ima velike sanse za 2 ili 3 mesto.

HeadHunter

pre 7 godina

Ovo nije prvi put da Liverpul gubi bodove od malih ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marin, 31. januar 2017 23:34) # Link komentara

Samo vi gubite bodove od malih ekipa dok te male ekipe osvajaju titule,vi cete vasu titulu da vidite sledece godine,kao i uvek i tako vec 25 godina...

Mladen

pre 7 godina

(Kol, 31. januar 2017 22:10)

Tebi i takvika koji se nikad nisu bavili sportom bih samo porucio jedno, prestanite da pljujete. Zbog jednog ti bi otpustio igraca. Firmino je sutnuo onako, jer je lopta odskocila i nije ne zahvatio kako treba. Koliko puta se to desi najboljim napadacima pa nikome nista. Ono sto Firmino radi na terenu je upravo napadac kakvog Klop zeli. Trci celu utakmicu i pametno vrsi presing, otvara mogucnosti drugim igracima i jako je dobro tehnicki potkovan. Liverpul se polako vraca na onu formu od pocetka.

Yeah

pre 7 godina

Zar je vama ovo zaista zanimljivo? Arsenal gubi od mrtvog Votforda kod kuce, Totenhem remizira sa jos mrtvijim Sanderlendom, Liverpul ne moze nikoga da pobedi, Celsi osrednjom igrom dominira. I oni kazu ovo bolje od spanskog prvenstva. Voimja oca i sina

Lalatovic LFC

pre 7 godina

Šteta. Liverpul nije imao snage poslednjih 20 min.
Što je normalno za tim koji napada.

Ćelsi liči na Rehagelovu Grčku. Mozda i uzmi titulu, al sledece sezone nece ni u LE.
Petorica u kaznenom. Cele sezone im Mozes igra desnog beka.

Mozda je samo Klajn podbacio. Trebalo je da pregazi onu špansku kladu po levoj strani.

Ovako, ostaje borba za LŠ sa Totenhemom i Sitijem do poslednjeg kola.

Neznalica

pre 7 godina

Dakle, Liverpul bi bio prvak samo ukoliko bi se igrala liga između 6 najjačih timova. Gube isključivo od indijanaca, Svonsi je najbolji primer. Najzabavnije mi je što klubovi sa objektivno jačim budžetima (Junajted i Čelzi posebno) dolaze da se šćućure u mišju rupu dokazujući da fudbalski nisu dorasli Liverpulu. Kontra, simuliranje prekršaja (Azar9, odugovlačenje igre i to je sav fudbal koji igraju. Zbog toga cenim Arsenal, Siti i Totanhem. Igraju brate svoju igru pa ko bude bolji neka pobedi. Kako će nakon ovog rezultata Plavci sada sigurno biti prvaci, jedva čekam sledeće godine da naiđu u Evropi na neki Bajern, Real, Barcu. Baš da vidim koliko će se Konteu isplatiti bunkerica protiv takvih protivnika.

Pavle

pre 7 godina

Ovaj Kosta je katastrofa za fudbal,covek svojim ponasanjem i foliranjem unistava fudbal.Sto bi voleo da zavuceno jos jedan ovim folirantima

CJ

pre 7 godina

Večiti luzeri, vreme je da se ustoličite na mestu 5 i 6, nije za vas LŠ.
A na koju foru Emre Džan igra i uzima silne milione, to će nekad biti tema na sportskim univerzitetima.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Kakva steta sto Celzi nije pobedio iz izmisljenog penala, razbijali bi se televizori kod srpskih Skauzera. Jos malo pa su van TOP4.

zorzo

pre 7 godina

Ako je bio penal nad Kostom, onda je bio i nad Milnerom pre toga, kada ga je Mozes srusio, Liverpul kao da je gostovao sto se tice sudijskog kriterijuma.

Dusan

pre 7 godina

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSE CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA


. . champions champions . .

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Na 15 kola prije kraja proglašavam Čelsija šampionom ! Slobodno me "pljujte" ako ne bude tako . Arsenal drugi , Mančester Siti treći , Totenhem četvrti a Mančester Junajted i Liverpul će se boriti za peto mjesto gdje malo veće šanse dajem Mančesteru . . .

Patrik

pre 7 godina

Liverpool ocajan. Mnogo gresaka u dodavanju. Hendreson je mnogo los.
(Barsa NP, 31. januar 2017 22:59)

Pa logicno da je los kad je igrao i igra za lose klubove,Sanderlend,Luzerpul.

Luca Brasi

pre 7 godina

Enfild je najteze mesto u PL,realno Luzeri se pale najvise u tim derbijima,Celziju je bilo bitno samo da ne izgube,sa ovim kiksevima Arsenala i Totenhema,Celzi protiv Arsenala za vikend overava 90% titule!

zagor

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.

stef

pre 7 godina

Kako šmekerski Luiz izvodi ove slobodnjake. :) Al se nadam da će Liverpul ovo da okrene, za dobrobit ostatka sezone, pogotovo zato što i Totenhem a pogotovo Arsenal igraju slabo svoj meč za sada.

lorenzo

pre 7 godina

bože kada odigraš dobro i budeš bolji i ne uzmeš tri boda nego moraš biti zadovoljan sa jednim...ovdje se nažalost završavaju neke šampionske nade za Totenhem...kažem nažalost zbog činjenice da su najbolji tim uz Čelzi ali eto, maler, neiskustvo...garantujem ako ostane ova ekipa u narednih nekoliko godina, sa dobrim pojačanjima, ima da uzmu titulu...do tada biće ovako nerviranja ali biće i lijepih trenutaka...coys

darko

pre 7 godina

ovaj Firmino mi ne bi ni travu šišao na Enfildu, napadač koji gol daje svake prestupne godine, Staridz za njega izmislio fudbal, Klop mi stvarno nije jasan, sa ovakom postavom se ne osvajaju tri boda

Mladen

pre 7 godina

(Kol, 31. januar 2017 22:10)

Tebi i takvika koji se nikad nisu bavili sportom bih samo porucio jedno, prestanite da pljujete. Zbog jednog ti bi otpustio igraca. Firmino je sutnuo onako, jer je lopta odskocila i nije ne zahvatio kako treba. Koliko puta se to desi najboljim napadacima pa nikome nista. Ono sto Firmino radi na terenu je upravo napadac kakvog Klop zeli. Trci celu utakmicu i pametno vrsi presing, otvara mogucnosti drugim igracima i jako je dobro tehnicki potkovan. Liverpul se polako vraca na onu formu od pocetka.

Kol

pre 7 godina

Za onakav promasaj Firminja ja da sam trener odmah bih izvrsio izmenu, zatim zvao presednika kluba i trazio da doticni odmah dobije raskid ugovora odnosno otkaz, dakle ne stavljanje na transfer listu nego odmah otkaz! Profesionalni fudbaler da onako sutira je nedopustivo, da je makar sutnuo u gol a on nebu pod oblake!

Punisher

pre 7 godina

Nije ni čudo što Lester ove sezone nemože da se sastavi,koliko vredi ovaj mali Kante jednostavno pola tima,definitivno izrasta u novog Makelelea,takav tip igrača je falio Čelsiju prošle sezone.Šta reći za Liverpul,predstoji im grčevita borba za top 4,mada realno su po kvalitetu oko šestog mesta,nebi me čudilo da ih za tri kola preskoče mančesterski timovi!

vlada82

pre 7 godina

Hahaha, kakve su naivcine ovi iz Liverpula na celu sa Minjoleom! Prodali im foru samo tako! Pa ovako primiti gol u ozbiljnom takmicenju je smesno!

ratnemok

pre 7 godina

Bice bolje, iskreno se nadam da ce Klip odresiti kesu na leto i dovesti dobrog stopera, golmana, defanzivnog veznog i po mogucstvu dobrog napadaca. Ekipa je solidna, moze bolje od ovoga naravno ali nema potencijala za sam vrh fudbala.

Rick Hunter

pre 7 godina

Nikada mi nece biti jasna ovakva igra bezi ti Chelsea 10 bodova, izjednacis na 1:1 i umesto da napadnes da probas nesto ti igras mlitavo i cekas kraj. Firmino totalno razocarenje , pa ja bih primiro loptu pa sutirao i da na onoliki gol a kamoli profesionalac i onda onaj promasaj glavom.. nista mi nije jasno

Silan Beton

pre 7 godina

Veci anti fudbal od strane jedne ekipe u zivotu nisam video. Sandrlend jesnostavno nije hteo da predje centar u drugom poluvremenu 20-80% posed, 0-13 sutevi. 9 igraca iza lopte ispred sesnesterca i jedan Defo na centar koji ceka dugu loptu za kontru. Onakva defanziva i u ovoj nasoj Superligi nema.

KORN

pre 7 godina

Evropski fudbal je prso ko zvecka. Za deset godina ovaj sport ce imati publiku kao recimo kriket ili ragbi.
(Grafild, 31. januar 2017 23:38)
A ti si inace video koliko publike ima kriket i ragbi u zemljama gde je popularan.I sigurni ce PL i Bundes liga da imaju manje publike,sta bre vi mislite oni su Srbija ono kao navijam za Zvezdu ili Partizan u zivotu nisam bio na neku njihovu utakmicu i pola tima nemam pojma kako se zovu ali tata mi navija za njih pa tako i ja.To je kod njih religija pa makar sve utakmice igrali 0:0 bice pun stadion zato sto oni ne idu da gledaju golove nego da bodre svoj klub.

Nele

pre 7 godina

Mislim i nadam se da je ovo poslednja sezona Vengera na klupi Arsenala,potrebno im je osveženje kako na klupi tako i na terenu,dovesti 4-5 vrhunskih pojačanja . Titula je čelzijeva nažalost

Blue Fortress

pre 7 godina

Solidan rezultat, pogotovo ako imamo u vidu kiks Totenhema i Arsenala. Ostaje zal za Kostinim promasajem ali nebitno ukoliko gledamo siru sliku...Videlo se u igri Liverpula da im izuzetno trebaju bodovi posle lose serije...

Okrenuti se Arsenalu, u tom mecu vec mora biti druga prica jer 3 boda su imperativ na domacem terenu u svakoj utakmici. Izuzetno zanimljiva trka od 2-6 mesta na tabeli, na Celsiju je da se postara da pratioci ne gaje nade sto se titule tice.

Miro

pre 7 godina

Sramota da Venger nastavi u Arsenalu,Remzi kao da startujete sa 10 igraca,Gabrijel samo ocekujete kada ce neki kiks da napravi,Velbek rezerva IvobijuPerez koji ima pregled igre ne dobija pravu sansu Ekipa koja je super odigrala u kupu ,niko da dobije sansu Venger je prevazisao sam sebe po losim odlukama,zadnja sansa Celzi ali sa ovim bezvoljnim fudbalerima (prvo poluvreme) nema sta da trazi Raspasce se sami od sebe ...

Juve amore

pre 7 godina

Conte je ratnik koji zna da igra na bodove.Kapiten Juventusa u kome se ogleda cela filozofija italijanskog fudbala, sa igrom koju fanovi engleskih klubova nikad neće ceniti.Mogu da ga pljuju,ali čovek izvlači iz svake ekipe maximum.Bravo Conte!

dzon

pre 7 godina

klop procitana knjiga. napada i igra presing preko celog 50 min, ako da 2-3 gola posle je fora da ne primi 4 kad se igraci umore. a primali su ove sezone. celzi je imao dosta sansi. stativa mozesa, 2 dobre sanse pedra, penal za kostu. nije konte naivan, odbrani se dok ovi imaju snage i posle ih napada.na je i on napadao na pocetku ovi bi ih ubili na kontre.

Blue

pre 7 godina

Liverpool ima posed od 66% al samo jedan sut na gol. Arsenal isto samo bez suta na gol u prvom poluvremenu.
Al da zamerite protivnicima sto igraju i odbranu i ne igraju presing po celom terenu.

Bree

pre 7 godina

Ova utakmica protiv Votforda je dokaz da je Venger stasao za odlazak i penziju. Ne znam da li je Alegri idealno resenje, kao sto se pise, ali nesto mora da se menja podhitno. Ovo je bruka i katastrofa!

adamGT

pre 7 godina

Posle promašenog penala Koste i šanse da se overi titula za očekivati je mali pad u igri Čelsija i poraz već u sledećem kolu, ustvari ništa od toga sad vidim da igraju sa Arsenalom

stef

pre 7 godina

Šta će Firmino u špicu.. Fali Liverpulu sjajan egzekutor u završnici, kao i bolji zadnji vezni. Pogledajte samo šta Kante radi, kao iz priručnika sve, uvek na pravom mestu u pravo vreme i uporedite takvo umeće sa onim što rade Henderson ili onaj beskorisni Čan.

Cantona

pre 7 godina

jadan klop, infarkt ce da dobije od pacera. onomad dva imbecilna penala protiv sanderlenda, pa kakvi golovi protiv svonsija, pa protiv junajteda, sada ovo... covek cuda pravi sa ekipom koja po kvalitetu treba da bude 13. na tabeli (bukvalno imaju svega 3 vrhunska igraca: mane, kutonjo, firmino, ovo ostalo da se bori za opstanak), ali ne vredi ipak ne mogu henderson i staridz po titulu protiv azara, koste i ostalih gladijatora.
(zagor, 31. januar 2017 23:29)

a tko je na ljeto doveo Kariusa, Matipa, Klavna, Wijnalduma (sve redom promasaje)? da nije možda Klopova svekrva?tko mu je kriv

i u Borusiji je zadnje dvije sezone isto radio neshvatljive kupovine...zamjena za Lewnadowskog Ciro Imobile; Jojic itd.. pa je vecinu sezone bio na 15 mjestu

Pedja

pre 7 godina

Po meni utakmica nije bila preterano zanimljiva,obe ekipe su pravile dosta gresaka pre svega u dodavanjima,bilo je dosta ispucavanja odbrambenih igraca i to panicnih cega se mozemo nagledati i u nasoj ligi.Liverpul igra slabo,Kutonjo ne moze da vuce ceo tim sam,Mane je takodje dobar,ostali cist prosek,najvise mi je krivo zbog Klopa ali nadam se da ce iz uprave imati strpljenja jer je odlican strucnjak ali od ove sezone nista se specijalno ne moze ocekivati od Liv.Sa druge strane ni Celsi nije igrao nista posebno,Luiz doktorski dao gol,Kante covek trci celu utakmicu,ja mislim da je on non stop u sprintu,odlican igrac,Kosta smekerski pao kod penala,cekao je i najmanji kontakt ali da on izvodi penal je smesno,nepisano pravilo je da nad kim se napravi penal taj ga ne izvodi...Sve u svemu mislim da ce Celsi biti sampion a takodje Man Utd po meni ima velike sanse za 2 ili 3 mesto.

HeadHunter

pre 7 godina

Ovo nije prvi put da Liverpul gubi bodove od malih ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marin, 31. januar 2017 23:34) # Link komentara

Samo vi gubite bodove od malih ekipa dok te male ekipe osvajaju titule,vi cete vasu titulu da vidite sledece godine,kao i uvek i tako vec 25 godina...

bruni

pre 7 godina

koliko ovde ima smesnih ljudi i komentara...,da je Venger jeo jaja umesto tosta,da je Klop zaspo ranije,da su ovi iz Totenhama vise bacali pasulj na telecu plecku...i onda...losa liga,tuzno,sudija,kisa,kasno su legli sinoc...hahha

dekisa

pre 7 godina

Zalosni komentari, zalosni. Sta vi gledate? Je l vama neki igrac valja? komentariste kao deca od 12 godina... Danas su svi postali penadlosi, padalic neznalice. Slobodnjak Minjole ne bi odbrani i da je bio spreman za sut, lopta se odbila od stative. Celsi ovako igra od pocetka sezone i koliko vidim prvi su, dok Liverpool protiv Southemptona ima posed preko 65% i izgubi. Kako ne shvatate da je sve u taktici, neki kazu Liverpool bio bolji, po cemu? tome sto su drzali loptu u nogama? Celsijevi igraci su odradili posao mogli i do pobede, prosto je fudbal danas postao takticko nadmudrivanje, i sve je u rukama trenera. Nema vise igraca kao sto su Ronaldinjo. nema vise driblera, sve je u trcanju i taktici. Liverpool sa prosecnom ekipom u borbi za titulu, Celsi igra kao pre dve godine sa Murinjom, Totnhem gubi bodove na ovakvim utakmica kao danas, Unt se prikljucuje, Siti se krpi, ali defintivno nisu kalibar za titulu, Arsenal kao i svake godine nema potencijala za titulu cak najmanje zasluzuju da se nadju medju prva 4...