Nedelja, 29.01.2017.

22:30

Remi Srbije sa SAD, superligaši položili test

Fudbaleri Srbije remizirali su sa selekcijom SAD 0:0, u prijateljskom meču pred više od 20.000 gledalaca u San Dijegu.

Izvor: AK

Remi Srbije sa SAD, superligaši položili test IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

pedja

pre 7 godina

Da nije žalosno,bilo bi smešno,koga VI iz FSS zavlacite,lažete same sebe,bolje da ste pare potrošene(čitaj:ukradene) za put u Ameriku radi šverca,dali u hmanitarne svhe,a probni meč mogli ste da odigrate i sa BSK,na Dorćolu!?I ovde bi igrali isto kao tamo 0:0,mada,možda bi ste i izgubili,ORLOVI!!!!????

Jashta

pre 7 godina

Ahahaha, igramo nula nula sa smotanim amerima, koje fudbalska mapa sveta nije videla i polozili smo ispit? wtf?
(2CRAZY, 30. januar 2017 00:44)

Pa i nije tako smesno ako pogledas FIFA rang listu i vidis da nas i njih deli jedno 20 pozicija, ali u njihovu korist. Inace potpuno se slazem sa nekim ko je ovda prokomentarisao da su napravili katastrofalnu gresku sto su pustili Klinsmana da ode.

4k4.Dex

pre 7 godina

Alo ljufi amerikanci su poceli zadnjih 5-6godina opasno da uzlazu u fudbal a posto su izrazito sportska nacija ne bi me cudilo da za jo 5-6-10 godina budu fydbalska velesila... mada su kod njih svi najvwci sportisti uglavnom u bejzbolu i americkom fydbalu ali opet toliko ih je sportska su nacija i ne bi me cudilo da budu medju najjacim reprezwntacijama sveta uskoro.

Filip21

pre 7 godina

(МиЛаН, 30. januar 2017 10:50)a

Kao prvo slazem se da ovi momci zasluzuju sansu koje si naveo. Drugo Plavsic koji je bio odlican osim tih ofsajda koje svi pominju je takodje trebao da bude na tom sp ali nije zbog povrede imas i izvestaje o tome.
Trece napisao si "nekog od zlatnih orlica"? Razumem da mislis na one najbolje Sergeja si naveo,Mijat, Rajkovic,Maksa,Zivkovic tek krece da igra,Grujic se muci sa povredama i ko jos od tih zlatnih orlica ima znacajnu ulugu? Ima velikih potencijala ali ne igraju trenutno.
Palocevic dva pasa pogresio i odma je los? Drzao sredinu terena imao neke sjajne poteze dodao bih ga na tvoju listu za A tim.

ej bre

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.
(flopp, 30. januar 2017 10:11)

Poenta je da se uzmu pare od menadzera. Eto i ovi fudbalercici su igrali za reprezentaciju. Upisali su nastup. Ne trazi logiku u nasem fudbalu.

МиЛаН

pre 7 godina

Muslin mozda primetio nekog igraca ua A tim? Iz ove reprezentacije B,ne da nema igraca za A tim nego,pa ja ne znam. Ako je jedan igrac iz B sastava bolji id Ljajica,Sergeja Milinkovic Savica,Radoje ili ipak od nekog od zlatnih orlica,ja cu da popijem misomor.

flopp

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.

LENS

pre 7 godina

Kako neko da igra za reprezentaciju kada momci koji nikada nisu igrali zajedno, pored toga sto su odigrali sasvim ok, dobiju ovoliko negativnih komentara i uvreda?? Kako da uopste pozele da igraju za reprezentaciju pored ovakvih navijaca???

20kinte

pre 7 godina

@crazy Kao i mnogi iz mog vremena živiš u prošlosti. Ameri nisu videli fudbal? Svaka druga OSNOVNA škola u USA ima fudbalski tim i to muško/ženski. A o srednjim školama da ne pričam, gde lokalni fudbalski tim ima bolje uslove i budzet nego cela naša liga. Amerilanci već dvadeset godina daju odlične fudbalere, oni koji ne igraju u MLS su u Premijer ligi. Pa ti vidi. Seti se samo Bizlija. Trener im je bio Klinsman. Onu našu raštimovanu reprezentaciju pod Ćurćićem bi razmontirali sa tri komada.

Kontras

pre 7 godina

Dobro, ne kritikujmo previse, bilo je prosecno ali nismo izgubili, a to je sa igracima iz nase tzv. Super lige uspeh. Veliko iskustvo za nase fudbalera, a valjda je i Muslin primetio nekoga koga moze pozvati u "A" tim.

Sad treba se fokusirati na pobedu protiv Gruzije u gostima. Ako tamo pobedimo a verujem da hocemo, imamo odlicne sanse za plasman na SP u Rusiji. A to je najvaznije za nas fudbal trenutno.

Tokyo

pre 7 godina

Antipropaganda fudbala u svakom smislu.
Dva sata uzaludno potrošenog vremena.
Sa svakom našom novom utakmicom sam ubeđen da nismo stvoreni za ovaj kolektivni sport.

ten yard penalty

pre 7 godina

Shteta za bivshi stadion "Chardzersa"!(preselili par desetina km severnije,u LA, od sledecce,sezone)...vidjala je ta arena mnogo dobre mecheve puno zanimljivijeg fudbala(americhkog).od oveog vucaranja dva'es' "baba" po 'zelenom tepihu'!...

Istina

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna, a ovi sto pisu negativno ne samo da nisu gledali nego ne znaju ni pravila. To su neradnicu koji su sebi zivot upropastili konstatnim trazenjem krivice u svemu na svetu (porodici, drustvu, drzavi...), samo nisu sebe pogledali u ogledalu.

MM

pre 7 godina

Hahahaha susjedi jeli vam ovo nogomet ili neka zaj...ija? Skrivena kamera? Nikad niste imali ekipu za "futbal" pa tako se blamirate protiv Amerike kojima futbal nije ni među privih 5sportova

Brane

pre 7 godina

Au komentara... Pa nije uopšte bilo loše! Sasvim solidna predstava naših igrača! Meni je i dalje fascinantno da se mi i dalje busamo u grudi da smo veliki znalci u svemu! Ovo je bilo iznenađenje od igre i rezultata! A čitam da je Plavšić bio najbolji,hahaha...Dečko nezna osnovne stvari, 3 puta ulazi bespotrebno u ofsajda u izglednim pozicijama...

Shamu

pre 7 godina

@hm
E druze, ova utakmica oslabljenih reprezentacija privikla je 20000 ljudi, a bilo bi i vise da su otvorili mesta (stadion je 70000). US tim redovno igra SP i rddovno prolazi u 2. kolo, sa manje-vise ovom ekipom. A u mladjim uzrastima reci cu ti da Srbija moze samo da sanja masovnost fudbala koja postoji u San Diegu. Hiljade decaka i devojcica samo u SD trenira fudbal. Pozdrav iz Juzne Kalifornije.

Ovde su svi selektori

pre 7 godina

Ko prati fudbal znace da je americki tim jaci i od naseg A tima, pa makar po rezultatima. Uzmite u obzir da su ovi momci sa srpskih livada trenirali zajedno jedva desetak dana, ukljucujuci i mec sa Katarom. A na kraju je samo rezultat vazan, zar ne? Samo da pljujete znate.

bora

pre 7 godina

Ljudi,ovo je bio mec A tima SAD,na svom terenu,bez tek nekolicine igraca,one iste SAD koja redovno igra odmine finala Mundijala,i po kvalitetu negde sesti tim Srbije,one iste koji preskace vecinu velikih takmicenja,nas prvi tim ne bi bio favorit protiv njih,a mi smo sa sestim timom izvukli bod,i vama to malo,ocigledno je da se fudbal zgadio ljudima ali zar su zato krivi momci koji su pokazali da bez obzira na sve umeju da se nadmecu sa daleko jacim i iskusnijim protivnikom.Inace od ovoga sto smo imali prilike da vidimo svakako Plavsic odskace kvalitetom,Maras je vrhunski komandovao odbranom,samo da ne ode u propale blizance,Panic iz Metalca je veoma zanimljiv igrac,borben,ostali tu i tamo.

Миодраг

pre 7 godina

Кад би се проверили менаџери позваних играча и њихових веза са угоститељом малог од Шешеља (читај Кокеза), много тога би било јасно широј публици.

Mad4Red

pre 7 godina

Sve znalci fudbala... A zadnji put potrčali u drugom osnovne na fizičkom i to da vrate loptu... jer nije imalo mesta za njih u timu...

mance

pre 7 godina

Komentatori sa ESPN su na kraju rekli da je americki tim odigrao jako lose s obzirom da su se tri nedelje pripremali samo za ovu otakmicu.
Za srpski tim su imali dosta razumevanja: 9 sati vremenske i preko 30C temperaturne razlike, jako mlad Superliga tim, prvi put u ovom sastavu, itd.
Na zalost da nisu igrali ovi ovde kriticari, sigurno bi bilo vise golova.

trust

pre 7 godina

prosetali se momci do Kalifornije to je vazno, ajde ovi van Super lige vidli svet, neka ovi prosetaju malo do Kalifornije, koji selfi urade, kao sto se vidi napravili sto slika na instagramu fudbalercici nasi

Ivan

pre 7 godina

Ovo cak i nije A reprezentacija superlige kako se predstavlja, fali tu gomila igraca iz raznoraznih razloga, tako da je ovo izgledalo ok, pogotovo prvo poluvreme.

slaninar zapad

pre 7 godina

Da mi je neko rekao da će i osrednji igrač naše lige imati svoje botove, ne bih verovao. Čime je Plavšić zaslužio pohvale? Lengerisanjem u ofsajdu? Pa nije to premijerova liga Srbije pa da se ofsajdi klubu za koji igra nikada ne mašu. Paločević sa par poteza objasnio ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Čizburgeri za Botove

pre 7 godina

realno mi nismo nikakva sila u fudbalu. jedino smo malo bljesnuli i pokazali da to moze da lici na nesto pod Anticem al on je kao i sve drugo sto valja u tom sportu gurnut u stranu zbog alavih i nesposobnih. sistem pobedjuje a mi(cela javnost i svi sportski radnici) previse kratkovido gledamo na taj sport

Aleksa

pre 7 godina

Neverovatni su ovi likovi koji pljuju i govore kako smo ocajni, pa i prvi tim ko zna sta bi uradio ovde, mozda bi pobio sa jedan nula ili dva nula, ovi momci su svi mladi, dosli u Ameriku, vecina igra prvi put zajedno, i opet su pruzili solidnu partiju, cak su i premasili ocekivana realnog navijaca, ovi koji zive jos u 90' i 80' neka odu na internet i gledaju preglede kola iz 90' godine

slanina

pre 7 godina

Pa korektno... Lošiji smo bili, ali imali neke šanse . Opet, svima je prvi put i repki, velika razlika vremena i klime... Plavšić stvarno dobar, Jovanović takodje! Paločević je imao par dobrih poteza, ali mu je i dosta bezala lopta. Miletić iz Partizana dobar, takodje i Maraš. Nije loša stvar da ovako igra B reprezentacija, ali se treba bolje organizovati i uklapati u kalendar.

Dibidus

pre 7 godina

Kakav mi antifudbal igramo pa to je strasno...totalno negledljiv,ruzan,defanzivno orijentisan,u prvom planu da se proba da se ne izgubi...takav nam je ova amaterska selekcija,takav nam je A tim,takva nam je liga,takav nam je selektor,takav nam je savez....i od nebitne ,polu amaterske utakmice mi smo u stanju da napravimo dosadnu utakmicu koju u kombinaciji sa ovim neveroooovatnim Aco Informacijom ubija zelju za fudbalom....

bulls

pre 7 godina

nemojte samo hejtovati...decaci igraju skroz korektno, imajuci u vidu po kakvim livadama igraju i kakav nam je kvalitet ove tramvaj lige

Kadju RS

pre 7 godina

Ne mogu da vjerujem koliko glupi komentari. Ovo su momci iz nase lige kojima je pruzena sansa da se suprostave jednoj reprezentaciji koja je redovan ucesnik svetskih prvenstava i koja je nastupila u skoro pa najjacem sastavu. Altidor, Dzons, Bredli, Kljestan ko prati fudbal zna ko su oni i da oni van MLS-a nemaju nekih igraca. Lijepo jedno iskustvo za ove momke da vide gdje su i dobiju na samopoudzanju. I sasvim dobar otpor jednoj solidnoj reprezentaciji.

Mihajlovic

pre 7 godina

Šteta što nije okupljen najbolji mogući sastav od igrača iz domaće lige, da smo imali Djurdjevica u špicu, Melega na sredini terena, uz Petkovica, Milenkovica, Malbasica, pa i Ozegovica, Mihajlovica to bi bio znatno jači sastav. U svakom slučaju dobar rezultat uz korektnu partiju nasih. I da dodam, po meni čist penal za nas u prvom poluvremenu.

Voip

pre 7 godina

Slika i prilika naše lige. I ne krivite za to Zvezdu i Partizan već ove manje klubove koji ne dolaze da se nadigravaju nego se nabijaju pozadi i igraju na nerešeno pa ako pukne neka kontra super. E tako su naučili igrati ovi momci. Nema kreacije, nema protoka lopte, uvek imamo dodir više sa loptom, sve sporo i bezidejno. I to kreće još od najmlađih uzrasta. Moje dete je 2008 i kad odu igrati ligu dešava se da vidim da mnogi klubovi švercuju godišta, a oni koji imaju veliku bazu biraju klipane za glavu veće od ostalih pa guraju na fizikaliju. Zato su naši mlađi uzrasti užasno tromi i bezidejni, ali na konto fizikalija imaju solidne rezultate ali kada dođe tranzicija iz juniora u seniore oni nestaju sa scene jer ovi što su bili slabiji fizički ali zato tehnički bolji uz dobar rad ih stižu na planu spreme i prestižu jer su tehnički bolji.

xxx

pre 7 godina

ne razumem ovako velik broj negativnih komentara pre utakmice i sad.Kukamo da nam je losa liga,trazimo promene,pa evo jedna pozitivna stvar,dali su sansu svakom timu u ligi da ima po jednog reprezentativca,da se ovi mladi ljudi bore u ligi i pokazu kako bi izborili mesto na spisku ove nazovimo B reprezentacije.Ne kazem da menadzeri i FSS ne guraju neke igrace da ih prodaju,ali msm da je ovo veliko iskustvo za sve njih koji su danas igrali i izborili za nas fudbal pozitivan rezultat.Ni ova nazovi A reprezentacije ne bi mnogo bolje prosla

đablo

pre 7 godina

hehehehehehe. eto vam sada. 0-0 protiv amera. samo mls igraci. to sve govori o tome dali muslin zna sta i kako. a vi svojoj reprezentaciji i dalje zelite naj losije. super hobi. sigurno to iz navike nenamjerno radite. kad vama neide u zivotu, sto bi komsiji prijatelju rodaku bratu sunarodniku reprezentaciji drzavi bilo bolje...uzmite covjeka za primjer. ima plan. mozda i neuspije na kraju. ali je pokusao, uradio je nesto. gajdr i vi tako. malo manje kladionice. nije prekasno jbg.

marerakarera

pre 7 godina

Nisam nista ocekivao, sasvim pristojno su odigrali. Jako pozrtvovano, protiv jedne solidne reprezentacije, nista vise, nista manje. Steta sto su najbolje odigrali igraci na vec razvijenim pozicijama, ali okej je. Drago mi je sto su ovo iskusili, sad znaju sta i kako treba za repku i sta je jedan korektan nivo protivnika

PimPong

pre 7 godina

Ne slazem se sa kritikama. USA stalno igra na Mundijalu, a u Africi i Brazilu su isli u drugi krug!! Dosta ovih igraca igraju u njihovom prvom timu standardno, sto se ne moze reci za nase. Ovo je bila klasicna "zimska" utakmica sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane. Pa ako mi ovako kritikujemo nase, sta tek onda Ameri treba da kazu o ovom remiju na svom terenu. Osim toga, nasi su imali nekoliko solidnih akcija.

PS Ne znam kako je teren mogao da bude tako los.

Dux

pre 7 godina

Svaka čast momci!! Iako je bilo nereseno, momci su se borili stvarno lavovski. Imali smo i nekoliko odličnih prilika, dobro izvodjenih napada i nekoliko odlicnih šuteva. Odbrana je bila veoma dobra. A iz kontri smo bili opasni. U svakom slučaju ovo momci iz domaćih timova daju nadu da ćemo imati odličan tim u predstojecim godinama. Momci odlično!!!!

brat luća

pre 7 godina

Najaci smo :) Kako su ovi nasi navikli da se bacakaju i valjaju po terenu :) o parkiranom autobusu ne treba trositi reči.. Došli da odigraju X..

mr.M

pre 7 godina

Ova igra je samo dokaz koliko nam je liga jadna i bedna. Ovi momci ovde iz Niske zone bolje igraju...Osim Plavsica i Jovanovica niko nema blage veze sa zivotom.

mile

pre 7 godina

ameri su napravili gresku otpustanjem klinsmana. covek je postavio temelje modernoj nemackoj reprezentaciji. ameri nisu ni imali za bolje. tek ce da igraju lose bez njega.

Filip21

pre 7 godina

Sad nebitna tema ali kako nema Plavsica u prvoj postavi zvezde? Mesto mu zauzimaju Kanga i Ruiz...
On sa ovakvim igrama moze i poziv u A tim da dobije i treba da ode preko da dobije sansu da se pokaze i napravi karijeru,iako je mozda nizak svim ostalim svojim kvalitetima tehnika,brzina,borba to nadonadjuje.
Momcima svaka cast ovo je prvi tim amerike a igraci iz nase tolko osporavane lige se sasvim solidno bore buduci da su imali dva treninga.

hm

pre 7 godina

i ono malo amerikanaca sto doslo da gleda soccer, posle ovoga nece vise... ovi nasi kondiciju imaju kao da se pre dve godine zavrsilo prvenstvo.. jedino Plavsic sto trci malo, mada i on gresi puno.

Filip21

pre 7 godina

Ako se gleda po prikazanom na utakmici momci su zalaganjem i trudom opravdali poverenje u prvom poluvremenu. Ne znam koji je pravi razlog ovog okupljanja ali da ce znaciti ovim momcima hoce.
Plavsic,Palocevic,Miletic,Jovanovic momci igraju sasvim solidno cak ako Muslin stvarno odrzi ono sto je rekao neko od njih mozda i dobije poziv za A tim.

Brido

pre 7 godina

Mislim da bi najzanimljiviji momenat utakmice bio kada bi Aca Stojanovic merio rastojanje do gola uz pomoc jardi koje se i dalje vide na (preradjenom, ragbi) terenu

pfcpanta

pre 7 godina

Izdvojih malo vremena dok traje ova fantasticna utakmica . Ovako se vraca vera u reprezentaciju i kult iste. Evo ja obecavam da cu gledati sledecu.Ma hocu.... stvarno.

Necke 27

pre 7 godina

Mali plavsic trci i trudi se ali stalno 5m u ofsajdu...sine pa nije ti ovo tole superliga
(Navi, 29. januar 2017 23:34)

Misliš Kokeza? :P

hm

pre 7 godina

i ono malo amerikanaca sto doslo da gleda soccer, posle ovoga nece vise... ovi nasi kondiciju imaju kao da se pre dve godine zavrsilo prvenstvo.. jedino Plavsic sto trci malo, mada i on gresi puno.

Kadju RS

pre 7 godina

Ne mogu da vjerujem koliko glupi komentari. Ovo su momci iz nase lige kojima je pruzena sansa da se suprostave jednoj reprezentaciji koja je redovan ucesnik svetskih prvenstava i koja je nastupila u skoro pa najjacem sastavu. Altidor, Dzons, Bredli, Kljestan ko prati fudbal zna ko su oni i da oni van MLS-a nemaju nekih igraca. Lijepo jedno iskustvo za ove momke da vide gdje su i dobiju na samopoudzanju. I sasvim dobar otpor jednoj solidnoj reprezentaciji.

mile

pre 7 godina

ameri su napravili gresku otpustanjem klinsmana. covek je postavio temelje modernoj nemackoj reprezentaciji. ameri nisu ni imali za bolje. tek ce da igraju lose bez njega.

PimPong

pre 7 godina

Ne slazem se sa kritikama. USA stalno igra na Mundijalu, a u Africi i Brazilu su isli u drugi krug!! Dosta ovih igraca igraju u njihovom prvom timu standardno, sto se ne moze reci za nase. Ovo je bila klasicna "zimska" utakmica sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane. Pa ako mi ovako kritikujemo nase, sta tek onda Ameri treba da kazu o ovom remiju na svom terenu. Osim toga, nasi su imali nekoliko solidnih akcija.

PS Ne znam kako je teren mogao da bude tako los.

brat luća

pre 7 godina

Najaci smo :) Kako su ovi nasi navikli da se bacakaju i valjaju po terenu :) o parkiranom autobusu ne treba trositi reči.. Došli da odigraju X..

pfcpanta

pre 7 godina

Izdvojih malo vremena dok traje ova fantasticna utakmica . Ovako se vraca vera u reprezentaciju i kult iste. Evo ja obecavam da cu gledati sledecu.Ma hocu.... stvarno.

Aleksa

pre 7 godina

Neverovatni su ovi likovi koji pljuju i govore kako smo ocajni, pa i prvi tim ko zna sta bi uradio ovde, mozda bi pobio sa jedan nula ili dva nula, ovi momci su svi mladi, dosli u Ameriku, vecina igra prvi put zajedno, i opet su pruzili solidnu partiju, cak su i premasili ocekivana realnog navijaca, ovi koji zive jos u 90' i 80' neka odu na internet i gledaju preglede kola iz 90' godine

xxx

pre 7 godina

ne razumem ovako velik broj negativnih komentara pre utakmice i sad.Kukamo da nam je losa liga,trazimo promene,pa evo jedna pozitivna stvar,dali su sansu svakom timu u ligi da ima po jednog reprezentativca,da se ovi mladi ljudi bore u ligi i pokazu kako bi izborili mesto na spisku ove nazovimo B reprezentacije.Ne kazem da menadzeri i FSS ne guraju neke igrace da ih prodaju,ali msm da je ovo veliko iskustvo za sve njih koji su danas igrali i izborili za nas fudbal pozitivan rezultat.Ni ova nazovi A reprezentacije ne bi mnogo bolje prosla

Mihajlovic

pre 7 godina

Šteta što nije okupljen najbolji mogući sastav od igrača iz domaće lige, da smo imali Djurdjevica u špicu, Melega na sredini terena, uz Petkovica, Milenkovica, Malbasica, pa i Ozegovica, Mihajlovica to bi bio znatno jači sastav. U svakom slučaju dobar rezultat uz korektnu partiju nasih. I da dodam, po meni čist penal za nas u prvom poluvremenu.

mr.M

pre 7 godina

Ova igra je samo dokaz koliko nam je liga jadna i bedna. Ovi momci ovde iz Niske zone bolje igraju...Osim Plavsica i Jovanovica niko nema blage veze sa zivotom.

đablo

pre 7 godina

hehehehehehe. eto vam sada. 0-0 protiv amera. samo mls igraci. to sve govori o tome dali muslin zna sta i kako. a vi svojoj reprezentaciji i dalje zelite naj losije. super hobi. sigurno to iz navike nenamjerno radite. kad vama neide u zivotu, sto bi komsiji prijatelju rodaku bratu sunarodniku reprezentaciji drzavi bilo bolje...uzmite covjeka za primjer. ima plan. mozda i neuspije na kraju. ali je pokusao, uradio je nesto. gajdr i vi tako. malo manje kladionice. nije prekasno jbg.

bulls

pre 7 godina

nemojte samo hejtovati...decaci igraju skroz korektno, imajuci u vidu po kakvim livadama igraju i kakav nam je kvalitet ove tramvaj lige

Filip21

pre 7 godina

Ako se gleda po prikazanom na utakmici momci su zalaganjem i trudom opravdali poverenje u prvom poluvremenu. Ne znam koji je pravi razlog ovog okupljanja ali da ce znaciti ovim momcima hoce.
Plavsic,Palocevic,Miletic,Jovanovic momci igraju sasvim solidno cak ako Muslin stvarno odrzi ono sto je rekao neko od njih mozda i dobije poziv za A tim.

Voip

pre 7 godina

Slika i prilika naše lige. I ne krivite za to Zvezdu i Partizan već ove manje klubove koji ne dolaze da se nadigravaju nego se nabijaju pozadi i igraju na nerešeno pa ako pukne neka kontra super. E tako su naučili igrati ovi momci. Nema kreacije, nema protoka lopte, uvek imamo dodir više sa loptom, sve sporo i bezidejno. I to kreće još od najmlađih uzrasta. Moje dete je 2008 i kad odu igrati ligu dešava se da vidim da mnogi klubovi švercuju godišta, a oni koji imaju veliku bazu biraju klipane za glavu veće od ostalih pa guraju na fizikaliju. Zato su naši mlađi uzrasti užasno tromi i bezidejni, ali na konto fizikalija imaju solidne rezultate ali kada dođe tranzicija iz juniora u seniore oni nestaju sa scene jer ovi što su bili slabiji fizički ali zato tehnički bolji uz dobar rad ih stižu na planu spreme i prestižu jer su tehnički bolji.

slanina

pre 7 godina

Pa korektno... Lošiji smo bili, ali imali neke šanse . Opet, svima je prvi put i repki, velika razlika vremena i klime... Plavšić stvarno dobar, Jovanović takodje! Paločević je imao par dobrih poteza, ali mu je i dosta bezala lopta. Miletić iz Partizana dobar, takodje i Maraš. Nije loša stvar da ovako igra B reprezentacija, ali se treba bolje organizovati i uklapati u kalendar.

Necke 27

pre 7 godina

Mali plavsic trci i trudi se ali stalno 5m u ofsajdu...sine pa nije ti ovo tole superliga
(Navi, 29. januar 2017 23:34)

Misliš Kokeza? :P

Brido

pre 7 godina

Mislim da bi najzanimljiviji momenat utakmice bio kada bi Aca Stojanovic merio rastojanje do gola uz pomoc jardi koje se i dalje vide na (preradjenom, ragbi) terenu

LENS

pre 7 godina

Kako neko da igra za reprezentaciju kada momci koji nikada nisu igrali zajedno, pored toga sto su odigrali sasvim ok, dobiju ovoliko negativnih komentara i uvreda?? Kako da uopste pozele da igraju za reprezentaciju pored ovakvih navijaca???

Dux

pre 7 godina

Svaka čast momci!! Iako je bilo nereseno, momci su se borili stvarno lavovski. Imali smo i nekoliko odličnih prilika, dobro izvodjenih napada i nekoliko odlicnih šuteva. Odbrana je bila veoma dobra. A iz kontri smo bili opasni. U svakom slučaju ovo momci iz domaćih timova daju nadu da ćemo imati odličan tim u predstojecim godinama. Momci odlično!!!!

marerakarera

pre 7 godina

Nisam nista ocekivao, sasvim pristojno su odigrali. Jako pozrtvovano, protiv jedne solidne reprezentacije, nista vise, nista manje. Steta sto su najbolje odigrali igraci na vec razvijenim pozicijama, ali okej je. Drago mi je sto su ovo iskusili, sad znaju sta i kako treba za repku i sta je jedan korektan nivo protivnika

ej bre

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.
(flopp, 30. januar 2017 10:11)

Poenta je da se uzmu pare od menadzera. Eto i ovi fudbalercici su igrali za reprezentaciju. Upisali su nastup. Ne trazi logiku u nasem fudbalu.

Istina

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna, a ovi sto pisu negativno ne samo da nisu gledali nego ne znaju ni pravila. To su neradnicu koji su sebi zivot upropastili konstatnim trazenjem krivice u svemu na svetu (porodici, drustvu, drzavi...), samo nisu sebe pogledali u ogledalu.

Jashta

pre 7 godina

Ahahaha, igramo nula nula sa smotanim amerima, koje fudbalska mapa sveta nije videla i polozili smo ispit? wtf?
(2CRAZY, 30. januar 2017 00:44)

Pa i nije tako smesno ako pogledas FIFA rang listu i vidis da nas i njih deli jedno 20 pozicija, ali u njihovu korist. Inace potpuno se slazem sa nekim ko je ovda prokomentarisao da su napravili katastrofalnu gresku sto su pustili Klinsmana da ode.

Shamu

pre 7 godina

@hm
E druze, ova utakmica oslabljenih reprezentacija privikla je 20000 ljudi, a bilo bi i vise da su otvorili mesta (stadion je 70000). US tim redovno igra SP i rddovno prolazi u 2. kolo, sa manje-vise ovom ekipom. A u mladjim uzrastima reci cu ti da Srbija moze samo da sanja masovnost fudbala koja postoji u San Diegu. Hiljade decaka i devojcica samo u SD trenira fudbal. Pozdrav iz Juzne Kalifornije.

Filip21

pre 7 godina

Sad nebitna tema ali kako nema Plavsica u prvoj postavi zvezde? Mesto mu zauzimaju Kanga i Ruiz...
On sa ovakvim igrama moze i poziv u A tim da dobije i treba da ode preko da dobije sansu da se pokaze i napravi karijeru,iako je mozda nizak svim ostalim svojim kvalitetima tehnika,brzina,borba to nadonadjuje.
Momcima svaka cast ovo je prvi tim amerike a igraci iz nase tolko osporavane lige se sasvim solidno bore buduci da su imali dva treninga.

20kinte

pre 7 godina

@crazy Kao i mnogi iz mog vremena živiš u prošlosti. Ameri nisu videli fudbal? Svaka druga OSNOVNA škola u USA ima fudbalski tim i to muško/ženski. A o srednjim školama da ne pričam, gde lokalni fudbalski tim ima bolje uslove i budzet nego cela naša liga. Amerilanci već dvadeset godina daju odlične fudbalere, oni koji ne igraju u MLS su u Premijer ligi. Pa ti vidi. Seti se samo Bizlija. Trener im je bio Klinsman. Onu našu raštimovanu reprezentaciju pod Ćurćićem bi razmontirali sa tri komada.

Dibidus

pre 7 godina

Kakav mi antifudbal igramo pa to je strasno...totalno negledljiv,ruzan,defanzivno orijentisan,u prvom planu da se proba da se ne izgubi...takav nam je ova amaterska selekcija,takav nam je A tim,takva nam je liga,takav nam je selektor,takav nam je savez....i od nebitne ,polu amaterske utakmice mi smo u stanju da napravimo dosadnu utakmicu koju u kombinaciji sa ovim neveroooovatnim Aco Informacijom ubija zelju za fudbalom....

bora

pre 7 godina

Ljudi,ovo je bio mec A tima SAD,na svom terenu,bez tek nekolicine igraca,one iste SAD koja redovno igra odmine finala Mundijala,i po kvalitetu negde sesti tim Srbije,one iste koji preskace vecinu velikih takmicenja,nas prvi tim ne bi bio favorit protiv njih,a mi smo sa sestim timom izvukli bod,i vama to malo,ocigledno je da se fudbal zgadio ljudima ali zar su zato krivi momci koji su pokazali da bez obzira na sve umeju da se nadmecu sa daleko jacim i iskusnijim protivnikom.Inace od ovoga sto smo imali prilike da vidimo svakako Plavsic odskace kvalitetom,Maras je vrhunski komandovao odbranom,samo da ne ode u propale blizance,Panic iz Metalca je veoma zanimljiv igrac,borben,ostali tu i tamo.

Kontras

pre 7 godina

Dobro, ne kritikujmo previse, bilo je prosecno ali nismo izgubili, a to je sa igracima iz nase tzv. Super lige uspeh. Veliko iskustvo za nase fudbalera, a valjda je i Muslin primetio nekoga koga moze pozvati u "A" tim.

Sad treba se fokusirati na pobedu protiv Gruzije u gostima. Ako tamo pobedimo a verujem da hocemo, imamo odlicne sanse za plasman na SP u Rusiji. A to je najvaznije za nas fudbal trenutno.

Tokyo

pre 7 godina

Antipropaganda fudbala u svakom smislu.
Dva sata uzaludno potrošenog vremena.
Sa svakom našom novom utakmicom sam ubeđen da nismo stvoreni za ovaj kolektivni sport.

МиЛаН

pre 7 godina

Muslin mozda primetio nekog igraca ua A tim? Iz ove reprezentacije B,ne da nema igraca za A tim nego,pa ja ne znam. Ako je jedan igrac iz B sastava bolji id Ljajica,Sergeja Milinkovic Savica,Radoje ili ipak od nekog od zlatnih orlica,ja cu da popijem misomor.

pedja

pre 7 godina

Da nije žalosno,bilo bi smešno,koga VI iz FSS zavlacite,lažete same sebe,bolje da ste pare potrošene(čitaj:ukradene) za put u Ameriku radi šverca,dali u hmanitarne svhe,a probni meč mogli ste da odigrate i sa BSK,na Dorćolu!?I ovde bi igrali isto kao tamo 0:0,mada,možda bi ste i izgubili,ORLOVI!!!!????

flopp

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.

Ovde su svi selektori

pre 7 godina

Ko prati fudbal znace da je americki tim jaci i od naseg A tima, pa makar po rezultatima. Uzmite u obzir da su ovi momci sa srpskih livada trenirali zajedno jedva desetak dana, ukljucujuci i mec sa Katarom. A na kraju je samo rezultat vazan, zar ne? Samo da pljujete znate.

mance

pre 7 godina

Komentatori sa ESPN su na kraju rekli da je americki tim odigrao jako lose s obzirom da su se tri nedelje pripremali samo za ovu otakmicu.
Za srpski tim su imali dosta razumevanja: 9 sati vremenske i preko 30C temperaturne razlike, jako mlad Superliga tim, prvi put u ovom sastavu, itd.
Na zalost da nisu igrali ovi ovde kriticari, sigurno bi bilo vise golova.

Brane

pre 7 godina

Au komentara... Pa nije uopšte bilo loše! Sasvim solidna predstava naših igrača! Meni je i dalje fascinantno da se mi i dalje busamo u grudi da smo veliki znalci u svemu! Ovo je bilo iznenađenje od igre i rezultata! A čitam da je Plavšić bio najbolji,hahaha...Dečko nezna osnovne stvari, 3 puta ulazi bespotrebno u ofsajda u izglednim pozicijama...

ten yard penalty

pre 7 godina

Shteta za bivshi stadion "Chardzersa"!(preselili par desetina km severnije,u LA, od sledecce,sezone)...vidjala je ta arena mnogo dobre mecheve puno zanimljivijeg fudbala(americhkog).od oveog vucaranja dva'es' "baba" po 'zelenom tepihu'!...

4k4.Dex

pre 7 godina

Alo ljufi amerikanci su poceli zadnjih 5-6godina opasno da uzlazu u fudbal a posto su izrazito sportska nacija ne bi me cudilo da za jo 5-6-10 godina budu fydbalska velesila... mada su kod njih svi najvwci sportisti uglavnom u bejzbolu i americkom fydbalu ali opet toliko ih je sportska su nacija i ne bi me cudilo da budu medju najjacim reprezwntacijama sveta uskoro.

Mad4Red

pre 7 godina

Sve znalci fudbala... A zadnji put potrčali u drugom osnovne na fizičkom i to da vrate loptu... jer nije imalo mesta za njih u timu...

Filip21

pre 7 godina

(МиЛаН, 30. januar 2017 10:50)a

Kao prvo slazem se da ovi momci zasluzuju sansu koje si naveo. Drugo Plavsic koji je bio odlican osim tih ofsajda koje svi pominju je takodje trebao da bude na tom sp ali nije zbog povrede imas i izvestaje o tome.
Trece napisao si "nekog od zlatnih orlica"? Razumem da mislis na one najbolje Sergeja si naveo,Mijat, Rajkovic,Maksa,Zivkovic tek krece da igra,Grujic se muci sa povredama i ko jos od tih zlatnih orlica ima znacajnu ulugu? Ima velikih potencijala ali ne igraju trenutno.
Palocevic dva pasa pogresio i odma je los? Drzao sredinu terena imao neke sjajne poteze dodao bih ga na tvoju listu za A tim.

Ivan

pre 7 godina

Ovo cak i nije A reprezentacija superlige kako se predstavlja, fali tu gomila igraca iz raznoraznih razloga, tako da je ovo izgledalo ok, pogotovo prvo poluvreme.

slaninar zapad

pre 7 godina

Da mi je neko rekao da će i osrednji igrač naše lige imati svoje botove, ne bih verovao. Čime je Plavšić zaslužio pohvale? Lengerisanjem u ofsajdu? Pa nije to premijerova liga Srbije pa da se ofsajdi klubu za koji igra nikada ne mašu. Paločević sa par poteza objasnio ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

MM

pre 7 godina

Hahahaha susjedi jeli vam ovo nogomet ili neka zaj...ija? Skrivena kamera? Nikad niste imali ekipu za "futbal" pa tako se blamirate protiv Amerike kojima futbal nije ni među privih 5sportova

Čizburgeri za Botove

pre 7 godina

realno mi nismo nikakva sila u fudbalu. jedino smo malo bljesnuli i pokazali da to moze da lici na nesto pod Anticem al on je kao i sve drugo sto valja u tom sportu gurnut u stranu zbog alavih i nesposobnih. sistem pobedjuje a mi(cela javnost i svi sportski radnici) previse kratkovido gledamo na taj sport

Миодраг

pre 7 godina

Кад би се проверили менаџери позваних играча и њихових веза са угоститељом малог од Шешеља (читај Кокеза), много тога би било јасно широј публици.

trust

pre 7 godina

prosetali se momci do Kalifornije to je vazno, ajde ovi van Super lige vidli svet, neka ovi prosetaju malo do Kalifornije, koji selfi urade, kao sto se vidi napravili sto slika na instagramu fudbalercici nasi

đablo

pre 7 godina

hehehehehehe. eto vam sada. 0-0 protiv amera. samo mls igraci. to sve govori o tome dali muslin zna sta i kako. a vi svojoj reprezentaciji i dalje zelite naj losije. super hobi. sigurno to iz navike nenamjerno radite. kad vama neide u zivotu, sto bi komsiji prijatelju rodaku bratu sunarodniku reprezentaciji drzavi bilo bolje...uzmite covjeka za primjer. ima plan. mozda i neuspije na kraju. ali je pokusao, uradio je nesto. gajdr i vi tako. malo manje kladionice. nije prekasno jbg.

mr.M

pre 7 godina

Ova igra je samo dokaz koliko nam je liga jadna i bedna. Ovi momci ovde iz Niske zone bolje igraju...Osim Plavsica i Jovanovica niko nema blage veze sa zivotom.

Kadju RS

pre 7 godina

Ne mogu da vjerujem koliko glupi komentari. Ovo su momci iz nase lige kojima je pruzena sansa da se suprostave jednoj reprezentaciji koja je redovan ucesnik svetskih prvenstava i koja je nastupila u skoro pa najjacem sastavu. Altidor, Dzons, Bredli, Kljestan ko prati fudbal zna ko su oni i da oni van MLS-a nemaju nekih igraca. Lijepo jedno iskustvo za ove momke da vide gdje su i dobiju na samopoudzanju. I sasvim dobar otpor jednoj solidnoj reprezentaciji.

MM

pre 7 godina

Hahahaha susjedi jeli vam ovo nogomet ili neka zaj...ija? Skrivena kamera? Nikad niste imali ekipu za "futbal" pa tako se blamirate protiv Amerike kojima futbal nije ni među privih 5sportova

Dibidus

pre 7 godina

Kakav mi antifudbal igramo pa to je strasno...totalno negledljiv,ruzan,defanzivno orijentisan,u prvom planu da se proba da se ne izgubi...takav nam je ova amaterska selekcija,takav nam je A tim,takva nam je liga,takav nam je selektor,takav nam je savez....i od nebitne ,polu amaterske utakmice mi smo u stanju da napravimo dosadnu utakmicu koju u kombinaciji sa ovim neveroooovatnim Aco Informacijom ubija zelju za fudbalom....

pfcpanta

pre 7 godina

Izdvojih malo vremena dok traje ova fantasticna utakmica . Ovako se vraca vera u reprezentaciju i kult iste. Evo ja obecavam da cu gledati sledecu.Ma hocu.... stvarno.

hm

pre 7 godina

i ono malo amerikanaca sto doslo da gleda soccer, posle ovoga nece vise... ovi nasi kondiciju imaju kao da se pre dve godine zavrsilo prvenstvo.. jedino Plavsic sto trci malo, mada i on gresi puno.

brat luća

pre 7 godina

Najaci smo :) Kako su ovi nasi navikli da se bacakaju i valjaju po terenu :) o parkiranom autobusu ne treba trositi reči.. Došli da odigraju X..

Istina

pre 7 godina

Utakmica je bila odlicna, a ovi sto pisu negativno ne samo da nisu gledali nego ne znaju ni pravila. To su neradnicu koji su sebi zivot upropastili konstatnim trazenjem krivice u svemu na svetu (porodici, drustvu, drzavi...), samo nisu sebe pogledali u ogledalu.

Voip

pre 7 godina

Slika i prilika naše lige. I ne krivite za to Zvezdu i Partizan već ove manje klubove koji ne dolaze da se nadigravaju nego se nabijaju pozadi i igraju na nerešeno pa ako pukne neka kontra super. E tako su naučili igrati ovi momci. Nema kreacije, nema protoka lopte, uvek imamo dodir više sa loptom, sve sporo i bezidejno. I to kreće još od najmlađih uzrasta. Moje dete je 2008 i kad odu igrati ligu dešava se da vidim da mnogi klubovi švercuju godišta, a oni koji imaju veliku bazu biraju klipane za glavu veće od ostalih pa guraju na fizikaliju. Zato su naši mlađi uzrasti užasno tromi i bezidejni, ali na konto fizikalija imaju solidne rezultate ali kada dođe tranzicija iz juniora u seniore oni nestaju sa scene jer ovi što su bili slabiji fizički ali zato tehnički bolji uz dobar rad ih stižu na planu spreme i prestižu jer su tehnički bolji.

Filip21

pre 7 godina

Ako se gleda po prikazanom na utakmici momci su zalaganjem i trudom opravdali poverenje u prvom poluvremenu. Ne znam koji je pravi razlog ovog okupljanja ali da ce znaciti ovim momcima hoce.
Plavsic,Palocevic,Miletic,Jovanovic momci igraju sasvim solidno cak ako Muslin stvarno odrzi ono sto je rekao neko od njih mozda i dobije poziv za A tim.

xxx

pre 7 godina

ne razumem ovako velik broj negativnih komentara pre utakmice i sad.Kukamo da nam je losa liga,trazimo promene,pa evo jedna pozitivna stvar,dali su sansu svakom timu u ligi da ima po jednog reprezentativca,da se ovi mladi ljudi bore u ligi i pokazu kako bi izborili mesto na spisku ove nazovimo B reprezentacije.Ne kazem da menadzeri i FSS ne guraju neke igrace da ih prodaju,ali msm da je ovo veliko iskustvo za sve njih koji su danas igrali i izborili za nas fudbal pozitivan rezultat.Ni ova nazovi A reprezentacije ne bi mnogo bolje prosla

ten yard penalty

pre 7 godina

Shteta za bivshi stadion "Chardzersa"!(preselili par desetina km severnije,u LA, od sledecce,sezone)...vidjala je ta arena mnogo dobre mecheve puno zanimljivijeg fudbala(americhkog).od oveog vucaranja dva'es' "baba" po 'zelenom tepihu'!...

mile

pre 7 godina

ameri su napravili gresku otpustanjem klinsmana. covek je postavio temelje modernoj nemackoj reprezentaciji. ameri nisu ni imali za bolje. tek ce da igraju lose bez njega.

Tokyo

pre 7 godina

Antipropaganda fudbala u svakom smislu.
Dva sata uzaludno potrošenog vremena.
Sa svakom našom novom utakmicom sam ubeđen da nismo stvoreni za ovaj kolektivni sport.

Aleksa

pre 7 godina

Neverovatni su ovi likovi koji pljuju i govore kako smo ocajni, pa i prvi tim ko zna sta bi uradio ovde, mozda bi pobio sa jedan nula ili dva nula, ovi momci su svi mladi, dosli u Ameriku, vecina igra prvi put zajedno, i opet su pruzili solidnu partiju, cak su i premasili ocekivana realnog navijaca, ovi koji zive jos u 90' i 80' neka odu na internet i gledaju preglede kola iz 90' godine

PimPong

pre 7 godina

Ne slazem se sa kritikama. USA stalno igra na Mundijalu, a u Africi i Brazilu su isli u drugi krug!! Dosta ovih igraca igraju u njihovom prvom timu standardno, sto se ne moze reci za nase. Ovo je bila klasicna "zimska" utakmica sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane. Pa ako mi ovako kritikujemo nase, sta tek onda Ameri treba da kazu o ovom remiju na svom terenu. Osim toga, nasi su imali nekoliko solidnih akcija.

PS Ne znam kako je teren mogao da bude tako los.

Necke 27

pre 7 godina

Mali plavsic trci i trudi se ali stalno 5m u ofsajdu...sine pa nije ti ovo tole superliga
(Navi, 29. januar 2017 23:34)

Misliš Kokeza? :P

Mihajlovic

pre 7 godina

Šteta što nije okupljen najbolji mogući sastav od igrača iz domaće lige, da smo imali Djurdjevica u špicu, Melega na sredini terena, uz Petkovica, Milenkovica, Malbasica, pa i Ozegovica, Mihajlovica to bi bio znatno jači sastav. U svakom slučaju dobar rezultat uz korektnu partiju nasih. I da dodam, po meni čist penal za nas u prvom poluvremenu.

slaninar zapad

pre 7 godina

Da mi je neko rekao da će i osrednji igrač naše lige imati svoje botove, ne bih verovao. Čime je Plavšić zaslužio pohvale? Lengerisanjem u ofsajdu? Pa nije to premijerova liga Srbije pa da se ofsajdi klubu za koji igra nikada ne mašu. Paločević sa par poteza objasnio ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Dux

pre 7 godina

Svaka čast momci!! Iako je bilo nereseno, momci su se borili stvarno lavovski. Imali smo i nekoliko odličnih prilika, dobro izvodjenih napada i nekoliko odlicnih šuteva. Odbrana je bila veoma dobra. A iz kontri smo bili opasni. U svakom slučaju ovo momci iz domaćih timova daju nadu da ćemo imati odličan tim u predstojecim godinama. Momci odlično!!!!

slanina

pre 7 godina

Pa korektno... Lošiji smo bili, ali imali neke šanse . Opet, svima je prvi put i repki, velika razlika vremena i klime... Plavšić stvarno dobar, Jovanović takodje! Paločević je imao par dobrih poteza, ali mu je i dosta bezala lopta. Miletić iz Partizana dobar, takodje i Maraš. Nije loša stvar da ovako igra B reprezentacija, ali se treba bolje organizovati i uklapati u kalendar.

pedja

pre 7 godina

Da nije žalosno,bilo bi smešno,koga VI iz FSS zavlacite,lažete same sebe,bolje da ste pare potrošene(čitaj:ukradene) za put u Ameriku radi šverca,dali u hmanitarne svhe,a probni meč mogli ste da odigrate i sa BSK,na Dorćolu!?I ovde bi igrali isto kao tamo 0:0,mada,možda bi ste i izgubili,ORLOVI!!!!????

bulls

pre 7 godina

nemojte samo hejtovati...decaci igraju skroz korektno, imajuci u vidu po kakvim livadama igraju i kakav nam je kvalitet ove tramvaj lige

Brane

pre 7 godina

Au komentara... Pa nije uopšte bilo loše! Sasvim solidna predstava naših igrača! Meni je i dalje fascinantno da se mi i dalje busamo u grudi da smo veliki znalci u svemu! Ovo je bilo iznenađenje od igre i rezultata! A čitam da je Plavšić bio najbolji,hahaha...Dečko nezna osnovne stvari, 3 puta ulazi bespotrebno u ofsajda u izglednim pozicijama...

flopp

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.

marerakarera

pre 7 godina

Nisam nista ocekivao, sasvim pristojno su odigrali. Jako pozrtvovano, protiv jedne solidne reprezentacije, nista vise, nista manje. Steta sto su najbolje odigrali igraci na vec razvijenim pozicijama, ali okej je. Drago mi je sto su ovo iskusili, sad znaju sta i kako treba za repku i sta je jedan korektan nivo protivnika

Filip21

pre 7 godina

Sad nebitna tema ali kako nema Plavsica u prvoj postavi zvezde? Mesto mu zauzimaju Kanga i Ruiz...
On sa ovakvim igrama moze i poziv u A tim da dobije i treba da ode preko da dobije sansu da se pokaze i napravi karijeru,iako je mozda nizak svim ostalim svojim kvalitetima tehnika,brzina,borba to nadonadjuje.
Momcima svaka cast ovo je prvi tim amerike a igraci iz nase tolko osporavane lige se sasvim solidno bore buduci da su imali dva treninga.

МиЛаН

pre 7 godina

Muslin mozda primetio nekog igraca ua A tim? Iz ove reprezentacije B,ne da nema igraca za A tim nego,pa ja ne znam. Ako je jedan igrac iz B sastava bolji id Ljajica,Sergeja Milinkovic Savica,Radoje ili ipak od nekog od zlatnih orlica,ja cu da popijem misomor.

LENS

pre 7 godina

Kako neko da igra za reprezentaciju kada momci koji nikada nisu igrali zajedno, pored toga sto su odigrali sasvim ok, dobiju ovoliko negativnih komentara i uvreda?? Kako da uopste pozele da igraju za reprezentaciju pored ovakvih navijaca???

ej bre

pre 7 godina

sta je poenta ove utakmice? Da svi igraci dobiju priliku? zasto se prva selekcija ne priprema za predstohece zadatke,zasto se gubi vreme na igrace koji jos nisu zasluzili da igraju za reprezentaciju. Ovo nije klupski fudbal,vreme je ograniceno,nema vremena za pravlhenje novih fudbalera,radi se sa cime se raspolaze.
(flopp, 30. januar 2017 10:11)

Poenta je da se uzmu pare od menadzera. Eto i ovi fudbalercici su igrali za reprezentaciju. Upisali su nastup. Ne trazi logiku u nasem fudbalu.

bora

pre 7 godina

Ljudi,ovo je bio mec A tima SAD,na svom terenu,bez tek nekolicine igraca,one iste SAD koja redovno igra odmine finala Mundijala,i po kvalitetu negde sesti tim Srbije,one iste koji preskace vecinu velikih takmicenja,nas prvi tim ne bi bio favorit protiv njih,a mi smo sa sestim timom izvukli bod,i vama to malo,ocigledno je da se fudbal zgadio ljudima ali zar su zato krivi momci koji su pokazali da bez obzira na sve umeju da se nadmecu sa daleko jacim i iskusnijim protivnikom.Inace od ovoga sto smo imali prilike da vidimo svakako Plavsic odskace kvalitetom,Maras je vrhunski komandovao odbranom,samo da ne ode u propale blizance,Panic iz Metalca je veoma zanimljiv igrac,borben,ostali tu i tamo.

Brido

pre 7 godina

Mislim da bi najzanimljiviji momenat utakmice bio kada bi Aca Stojanovic merio rastojanje do gola uz pomoc jardi koje se i dalje vide na (preradjenom, ragbi) terenu

trust

pre 7 godina

prosetali se momci do Kalifornije to je vazno, ajde ovi van Super lige vidli svet, neka ovi prosetaju malo do Kalifornije, koji selfi urade, kao sto se vidi napravili sto slika na instagramu fudbalercici nasi

Kontras

pre 7 godina

Dobro, ne kritikujmo previse, bilo je prosecno ali nismo izgubili, a to je sa igracima iz nase tzv. Super lige uspeh. Veliko iskustvo za nase fudbalera, a valjda je i Muslin primetio nekoga koga moze pozvati u "A" tim.

Sad treba se fokusirati na pobedu protiv Gruzije u gostima. Ako tamo pobedimo a verujem da hocemo, imamo odlicne sanse za plasman na SP u Rusiji. A to je najvaznije za nas fudbal trenutno.

20kinte

pre 7 godina

@crazy Kao i mnogi iz mog vremena živiš u prošlosti. Ameri nisu videli fudbal? Svaka druga OSNOVNA škola u USA ima fudbalski tim i to muško/ženski. A o srednjim školama da ne pričam, gde lokalni fudbalski tim ima bolje uslove i budzet nego cela naša liga. Amerilanci već dvadeset godina daju odlične fudbalere, oni koji ne igraju u MLS su u Premijer ligi. Pa ti vidi. Seti se samo Bizlija. Trener im je bio Klinsman. Onu našu raštimovanu reprezentaciju pod Ćurćićem bi razmontirali sa tri komada.

Миодраг

pre 7 godina

Кад би се проверили менаџери позваних играча и њихових веза са угоститељом малог од Шешеља (читај Кокеза), много тога би било јасно широј публици.

Ivan

pre 7 godina

Ovo cak i nije A reprezentacija superlige kako se predstavlja, fali tu gomila igraca iz raznoraznih razloga, tako da je ovo izgledalo ok, pogotovo prvo poluvreme.

Čizburgeri za Botove

pre 7 godina

realno mi nismo nikakva sila u fudbalu. jedino smo malo bljesnuli i pokazali da to moze da lici na nesto pod Anticem al on je kao i sve drugo sto valja u tom sportu gurnut u stranu zbog alavih i nesposobnih. sistem pobedjuje a mi(cela javnost i svi sportski radnici) previse kratkovido gledamo na taj sport

Ovde su svi selektori

pre 7 godina

Ko prati fudbal znace da je americki tim jaci i od naseg A tima, pa makar po rezultatima. Uzmite u obzir da su ovi momci sa srpskih livada trenirali zajedno jedva desetak dana, ukljucujuci i mec sa Katarom. A na kraju je samo rezultat vazan, zar ne? Samo da pljujete znate.

4k4.Dex

pre 7 godina

Alo ljufi amerikanci su poceli zadnjih 5-6godina opasno da uzlazu u fudbal a posto su izrazito sportska nacija ne bi me cudilo da za jo 5-6-10 godina budu fydbalska velesila... mada su kod njih svi najvwci sportisti uglavnom u bejzbolu i americkom fydbalu ali opet toliko ih je sportska su nacija i ne bi me cudilo da budu medju najjacim reprezwntacijama sveta uskoro.

Filip21

pre 7 godina

(МиЛаН, 30. januar 2017 10:50)a

Kao prvo slazem se da ovi momci zasluzuju sansu koje si naveo. Drugo Plavsic koji je bio odlican osim tih ofsajda koje svi pominju je takodje trebao da bude na tom sp ali nije zbog povrede imas i izvestaje o tome.
Trece napisao si "nekog od zlatnih orlica"? Razumem da mislis na one najbolje Sergeja si naveo,Mijat, Rajkovic,Maksa,Zivkovic tek krece da igra,Grujic se muci sa povredama i ko jos od tih zlatnih orlica ima znacajnu ulugu? Ima velikih potencijala ali ne igraju trenutno.
Palocevic dva pasa pogresio i odma je los? Drzao sredinu terena imao neke sjajne poteze dodao bih ga na tvoju listu za A tim.

mance

pre 7 godina

Komentatori sa ESPN su na kraju rekli da je americki tim odigrao jako lose s obzirom da su se tri nedelje pripremali samo za ovu otakmicu.
Za srpski tim su imali dosta razumevanja: 9 sati vremenske i preko 30C temperaturne razlike, jako mlad Superliga tim, prvi put u ovom sastavu, itd.
Na zalost da nisu igrali ovi ovde kriticari, sigurno bi bilo vise golova.

Mad4Red

pre 7 godina

Sve znalci fudbala... A zadnji put potrčali u drugom osnovne na fizičkom i to da vrate loptu... jer nije imalo mesta za njih u timu...

Shamu

pre 7 godina

@hm
E druze, ova utakmica oslabljenih reprezentacija privikla je 20000 ljudi, a bilo bi i vise da su otvorili mesta (stadion je 70000). US tim redovno igra SP i rddovno prolazi u 2. kolo, sa manje-vise ovom ekipom. A u mladjim uzrastima reci cu ti da Srbija moze samo da sanja masovnost fudbala koja postoji u San Diegu. Hiljade decaka i devojcica samo u SD trenira fudbal. Pozdrav iz Juzne Kalifornije.

Jashta

pre 7 godina

Ahahaha, igramo nula nula sa smotanim amerima, koje fudbalska mapa sveta nije videla i polozili smo ispit? wtf?
(2CRAZY, 30. januar 2017 00:44)

Pa i nije tako smesno ako pogledas FIFA rang listu i vidis da nas i njih deli jedno 20 pozicija, ali u njihovu korist. Inace potpuno se slazem sa nekim ko je ovda prokomentarisao da su napravili katastrofalnu gresku sto su pustili Klinsmana da ode.