Petak, 27.01.2017.

06:23

Jokić blistao, pa se povredio!

Nikola Jokić nastavlja sa blistavim partijama ove sezone, ali je u finišu duela sa Finiksom doživeo povredu kuka.

Izvor: B92

Jokiæ blistao, pa se povredio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

korb

pre 7 godina

samo jedna informacija..
Dok je se "Joka" rengenom snimao,pored njegove braće,uz njega su bili i dva saigrača, Mike Miler i Jusuf Nurkić...

wow

pre 7 godina

Ko je gleda snimak primjetice da bi mu u europi upisali 5 asistencija za pokazanu partiju, a ne 8.
(samo pitam, 27. januar 2017 11:05)
To svima rade. Drugacije racunaju ass. ako ti se ne svidja gledaj Evropu

drago

pre 7 godina

Mrsimud

Cijenim tvoje znanje, na istom smo tragu. Ja sam u prvoj njegovoj partiji u Lakersima rekao da ce on postati igracina. Snazan je ko stijena a ima centarsku tehniku. Izgleda puno stariji po igri.
Ne bi rekao da je Hezonja, momak od uskoro 22 godine propao slucaj. Ali bi rekao da ako ne promjeni pristup da ce imati prosjecnu karijeru. On misli da je vec sad Jordan a o tako ne ide.
Sto se tice Sarica, ne znam sta ti znaci backu-up za nekoga ko sa 22 godine i kao rookie igra 25 minuta u prosjeku i ima odlicnu statistiku.
Bender jos nije dobio pravu sansu, ali kad igra uvijek je jako dobar i ono najbitnije svestran i koristan za tima (po tome slican Kukocu). I posebno bitno odlican u obrani (uvjerljivo najbolji +/-). Samo zbog toga ga se isplati drzati u timu, sto i rade.

antiDebil

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati
(fargo, 27. januar 2017 09:35)

O cemu ti sine govoris ?
Nego cekamo plejoff ? Mesta u plejofu su inace zagarantovana, pa cekamo da prodje ova zajebancija da bi gledali plejoff ?
To je isto kao kada bi rekao ,,cekamo plejoff EL, ovo ne treba ni gledati''. Mislis li da ce Fener, Cska ili Olympiacos igrati na isti nacin u plejofu kao sto igraju u delu gde ima 30 utakmica ?

Bitno

pre 7 godina

Je da se odmori dobro ovih par dana i da povreda bude sanirana kako treba .Ocigledno je slab fizicki i na tome ce morati da se radi da ne bi slucajno doslo do ozbiljnijih povreda .Bas zato mislim da nece igrati za nas na Evropskom ,jer ce celo leto provesti na gradjenju fizikalija a i pravo je vreme ze to posto sad ima 21 ipo godinu .I to ne bi trebalo da potresa nijednog navijaca ,jer ce on sigurno da nosi nasu reprezentaciju u nardnoj deceniji ,tako da je boljei za njega i za Srbiju i za Denver da ojaca .Najvise sam se odusevio na ovom klipu kad komentator kaze da Finiks ubacuje Cendlera da zautave Jokica ,to pokazuje samo o velicini njegove igre .Ulazi jedan Cendler koji je jedno vreme bio najbolji defanzivac u Nba ,koji u poslednjih mesec ipo igra kao opet na svom vrhuncu karijere .

roy

pre 7 godina

Ono sto me brine je da sam ga vec vidjao na nekim mecevima da se hvata za kuk za bolnom grimasom, kao da ga nesto stegne ili presece u tom momentu, znaci neki problem je vec postojao, bojim se da sad nije napravio neku vecu stetu. Po meni ovo je veliki propust lekara Denvera sto ga nisu na vreme detaljno ispitali..

triger

pre 7 godina

Fargo,aj slobodno vidi na sajt Evrolige kolika je posecenost,videces da u vecinom nikad nisu sale popunjene,Beograd i Kaunas ne racunaj,tu je kosarka jedan vid religija,sad Zvezda nekad bio Partizan,nazalos evropska kosarka jos daleko od NBA, a tacno je i to da mnogo dale i tamo poluprazne ali to je problem mislim prezasicenost.

deda

pre 7 godina

Svi govore o Jokićevoj lošoj odbrani, a zapravo je bekovska linija Denvera najveća odbrambena rupa u ligi. Jokić jako dobro brani 1 na 1. Najviše poena koji idu preko njega su poeni bekova na koje on izađe da pomogne, ali svaki bek lako prođe centra koji stoji na 3-4 metra od koša. Tu mora timski da se brani kad se igra 2 na 2.

Što se tiče sinoćne utakmice, Jokić je igrao svih 12 min. i u prvoj i u trećoj četvrtini. Ne sećam se da se to do sada dešavalo. Jedan razlog za to je jer Denver kao da je druga ekipa bez njega. Raspad sistema, kao da izgube poverenje jedni u druge pa soliraju (kao Minesota prošle sezone). U trećoj se baš potrošio dok su se vraćali u utakmicu jer je bez njega napravljen minus u drugoj. U četvrtoj je skoro sam prelomio utakmicu, posebno nekim bitnim ofanzivnim skokovima. Povreda deluje da je posledica umora, jer mu je telo bilo u čudnom položaju i nije imao dobar balans. Sav je iskrivljen bio. Ali ne treba kriviti nikoga, to je trenutak bio. Samo nemojte da se čudite što ne igra svaku utakmicu 35-40 min. Trenutno mu je 30 dobra mera...iako sam siguran da bi Meloun bio srećniji od svih vas da može da ga drži na parketu 48 min. Ne bi me iznenadilo da mu zabrane da igra za reprezentaciju ovo leto kako bi se fizički spremio za sl. sezonu. Pošto je u Americi najnormalnija stvar da igrači van sezone maksimalno treniraju i dolaze fizički prespremni na početqk nove sezone.

cudo

pre 7 godina

Kako ovi racunaju asistencije... ovu 8. su mu upisali nakon sto je ovaj njegov predriblao pola terena pa tek onda sutnuo 3.(boki, 27. januar 2017 08:30)
Pa da ne racunaju tako da li mislis da bi westerbruk imao neki tripl-dabl. Njemu upisuju i kad neko sutne pa promasi pa iz drugog puta ubaci. Tako da zbog statistike svasta oni racunaju. Ko prati redovno zna.

Tenacious D

pre 7 godina

Kako u subotu?! Pa, na magnetnu rezonancu se ceka mesecima. Prvo zakazivanje, pa onda ko zna... Jedino ako ima vezu ili ako je kod njih mozda drugacije...

Scout

pre 7 godina

Prestize on butlera opet. Uskoro mu PER na 27! https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics Da je počeo na centru a ne igrao van pozicije na dvocifrenom broju utakmica gde mu je PER bio na proseku lige, pa imao bi covjek PER preko 30 i bio prvi u ligi. Nadam se da povreda nije ozbiljna, posto ako je on van terena duže vremena, denver se sto posto odprašta od plejofa, toliko je važan za svoj tim. Svi dižu obrvu, townsa embida i te u nebesa a ti igrači ne mogu da dignu svoje timove na nivo plejofa, još na primer u slučaju townsa i embida gde minesotu i filadelfiji toliko hajpaju, da bi covjek rekao da su duplo jači od denvera na svim pozicijama, pa cudi me kako on (towns i embiid) svoje jače timove ne mogu da vode do plejofa dok Jokic svoj tim koji je na papiru slabiji od minesote i filadelfije vodi ka plejofu? Pa zato sto je Jokic bolji od ove dvojice nabijaca statistike u svakom segmentu igre, sem priorodnog atlecizma. Jokic u decembru i novembru je top 3 igrač NBA lige, ako nije i MVP. Samo pogledajte njegove brojke od decembra i u kom timu igra. Stvarno ne znam ko je bolji od njega u tom periodu.

srdan

pre 7 godina

uh, ovo donosi ruzna sećanja na nenada krstica I njegovu povredu ligamenata u new Jersey. a taman se bio razmahao kao nikola sada, stvarno bi bilo previše.

zagor

pre 7 godina

@komentator
malo su mu navlacili asistencije ovi zapisnicari iz denvera :D. bar 2 od ovih 8 nisu asistencije.
al ako, ko da vestbruku, krisu polu, kazinsu i ostalima ne navlace. to znaci da je jokara postao ozbiljna zvezda.
ali kako sam se smejao. neki amer napisao
i m a simple man. i see jokic, i click on the video
:D

Delija momak, Ćoki mi idol

pre 7 godina

Šteta bez Jokare nema ni playoff-a za Denver.Treba će vremena da se tim navikne na igru bez tebe, ali i tebi da ponovo uđeš ponovo u formu.
Nadam se da nije ozbiljno i da ćeš igrati bar na All Star vikendu.

bozza

pre 7 godina

Jokic mora da nabaci masu i snagu iz dva razloga: odbrana i povrede. Komentar koji je prognozirao mogucu povredu je u pravu, nije nista zlonamerno vec sasvim realno. Sezona je veoma duga i naporna, Jokic je jos uvek jako mlad i ako svaku utakmicu igra sa ovom minutazom, sanse za povredu od zamora se samo uvecavaju. Sa ovakvim igrama ce definitivno biti all-star i oslonac bilo kog kluba, samo da se popravi fizicki

srbija1389

pre 7 godina

Igrao,Denver pobedio. Na to smo navikli,on je postao lider. Uveo ih je medju 8,da izdrze bez njega.. E samo da nije povrede...usao je u strasnu seriju

Goran

pre 7 godina

Pametnjakovici su na ovim stranicama ostro kritikovali trenera sto Jokic ne igra 30-35 minuta po mecu. Sada se vidi zbog cega je to bilo neprmisljeno. trener e podlegao pritisku i u posljednje 2 utakmice mu dao 35 minuta. Ovo je rexultat. On je fizicki jos nedovoljno spreman da igra dan za danom u NBA i da uz to bude nosilac igre. U svakom slucaju je najvece osvjezenje mozda u istoriji NBA. Ima igru originalnu koju nitko do sada od visokih igraca nije imao.Sretno!

Aarhus 2017

pre 7 godina

"It's mixed emotions in the locker room," Nuggets coach Michael Malone said. "Nikola is truly beloved by all of his teammates. He has no ego, he's a young kid, he likes to have fun, he's a little bit goofy, and the guys love him for that. For all the success that he's having he's still the same kid, and that's why everybody cares about him and respects him."

Ponosimo se tobom. Istinski golden nugget!

Losmi

pre 7 godina

Relativno dobre vesti:
"I'm glad it wasn't anything serious," Darrell Arthur said. "He's probably going to sit a couple of games so we can get him back. We're definitely going to miss him out there."

sklek

pre 7 godina

Kako igra ovaj momak, umetnost!!! Teo i on su prirodni umetnici.... To se ne uci, to se rodi da vidi sve, da oseti, da doda, da sutne. Procesor koji mnogo brzo radi!!! Isto tako me iznenadjuje Jovic, toliki napredak u igri, svaka cast.

Direktor

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!
(!, 27. januar 2017 07:07)

Imao je covek sudar sa Bukerom i dobio udarac.

Cockneeey

pre 7 godina

Samo je pitanje vremena kad će pasti i taj 30+ tripl-dabl u stilu Rasa. Kako će tek Nidža da dominira u budućnosti, naslađivaćemo se svako jutro uz partije nalik ovoj :D

NebaCar

pre 7 godina

Prvi snimak pokazuje da je samo istegnuce, tako da ce samo par utakmica propustiti, obavice se jos MR, s obzirom kako je izgledalo dobro je.

srbija

pre 7 godina

Drzi se momcino. Au kakvu reprezentaciju mozemo sastaviti sastaviti, Jokic, Teo i Jovic, kad bi pustili Marjanovica da igra malo, Lazic defanziva, Simonovic defanziva/napad, Bogdanovic, Kuzmic... Steta sto u partuzanu nema mladog igraca koji odskace.

fargo

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati

Beljo

pre 7 godina

Joka opet maestralan. Jedva cekam da ode u neki jaci tim da vidimo od cega je napravljen.
I to sto prije. Uglavnom se iz ovakvih timova poputa Denvera i Feniksa igraci nedje drugo ne pokazu.

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Ukoliko nastavi ovim putem samo nebo je granica. Jos par sezona u Denveru da bude key player i onda veliki trejd u npr Lakerse i bam! Kad krene da redja titule!! Sve najbolje momcino i brz oporavak!

WH

pre 7 godina

Rendgen je negativan.Danas mu rade Magnetnu rezonacu.Samo da nije labrum ,to bi mu ubilo karijeru,jer se ta povreda cesto obnavlja.
Iskreno ovo je Malone kriv.Decko je odigrao jednu ozbiljnu sezonu i ovoliko forsiranje na jos ne razvijeno telo Jokica ( mnogo mu fali misica ) je lose.
Drzim mu fige,celo jutro radim refresh Denverovih vesti,Nikola je jednostavno car.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Zlobni Nurkić će da časti... Nadam se da nije ništa ozbiljno, i da će Jokić ubrzo da se vrati na parket i nastavi da dominira. Čitam komentare na jutjubu, svi pišu kako je Jokić najbolji igrač Denvera, i kako bez njega Denver može da se oprosti od play off-a. Tu su potpuno u pravu, al mene realno zabole za Denver, samo želim da se Jokić potpuno oporavi što pre.

Zdravce

pre 7 godina

Ovo nije dobro, najverovatnije je da se radi o istegnucu misica pregibača kuka, u tom slučaju u pitanju je m. Iliopsoas koji nam svima omogućava pregibanje noge pri hodu, podizanje kolena visoko na grudi itd.
Ova povreda može da bude hronična ukoliko se ne odradi dobar oporavak, a kada bol u mišiću prestane treba da radi na njihovoj snazi, balansu, i najvažnije, na njihovoj istegljivosti. Nije bio dovoljno spreman, to je činjenica, telo je još uvek slabo, donji trbušnjaci, takođe, su verovatno nedovoljno jaki
Šteta za ovo, nemojte ga očekivati ubrzo na terenu, jer se u SAD radi pažljivo sa ovim stvarima (ili će mu dati hormon rasta koji pomaže u zarastanju svega)

Mrsimud

pre 7 godina

Dobro je što izgleda nije ozbiljnija povreda, dok nije završio sa snimanjem kuka mnogi su mislili da je sezona gotova za Jokića, međutim kako stvari stoje verovatno će odsustvovati najviše nekoliko utakmica.

Što se tiče utakmice, Jokić potego kad je najbitnije, opet najbolji, stvarno igra kao zver. Malo da popravi odbranu i Denver može opušteno da gradi tim oko njega, a najave su upravo takve, Meloun je juče prvi put javno rekao to...valjda se vraća što pre da nastavi sa dominacijom. Usput je i podigo brojke na 15.5 - 8.5 - 4.0 uprkos startu sezone van pozicije pa onda i stavljanju na klupu (koliko ta odluka sada izgleda smešno).

I da, da ne zaboravim. Čekam od starta sezone da Zubac dobije šansu u raspalim Lejkersima i polako je dobija, poslednje dve utakmice 16-10 i 10-16. Usled prenaduvavanja mladih hrvatskih igrača u NBA o Ivici se uopšte ne priča, a momak će imati 100 puta bolju karijeru nego Hezonja, Šarić, Bender itd
Hezonja propao slučaj, Dario može da se razvije u neku dobru backup opciju, Bender enigma, ali Ivica će biti ubica.

CoCo

pre 7 godina

Jokic je lakse povredio kuk jos na utakmici protiv San Antonia pre nekoliko dana gde je imao u 4/4 nezgodan kontakt sa Bertansom, ali ocigledno je to bila stvar lakse prirode preko koje se preslo bez pauze, nadam se da sad nije nesto ozbiljno, nek iskulira 2-3 utakmica pa da nastavi sa dominacijom :)

lebo

pre 7 godina

nenormalno dobro je igrao,posebno u 4oj,prava clutch performansa.

Ako je i dvije sedmice to će biti ogroman udarac zaNuggetse,27 14 8... to je nenadoknadivo.

NastyB

pre 7 godina

Ovo vredi više od svakog komentara - sa stranice NBA sajta - http://global.nba.com/news/the-magic-of-nikola-jokic/?cid=trafficdriver:nbacom:homepage

brat iz huda

pre 7 godina

Ovaj decko ke neverovatan. Ovo vise nije iznenadjujce, vec postaje, normalno. Nadam se samo, da je povreda lalse rirode, i da nece izostajati sa parketa. Igra nekako previse zrelo, ko bi rekao da mu je tek 21?! Svaka cast, nadamo se da ce i za repreze. biti ovako dominantan, onda nam nema kraja. Pozdrav

sljam iz crvenog dela mancestera

pre 7 godina

Neverovatno, ima ulogu kao Westbruk, LBJ, Durent, Curry, Harden itd.
Da sa 21 godinom budes lider i jedan od najzasluznijih za to sto se tvoj tim bori za plej of, tako je je jezivo dobar osecaj kao da sam to ja, ali ti si nasa krv mi verujemo i znamo da kako predvodis Denver da ces tako i Srbiju.
Btw, brz oporavak da opet gazis nagruvane amere!!!
Jokicu doktore nas!!!!!

my way

pre 7 godina

Jokic preko bare sto Zvezda u Evropi... Prava zvezda u Americi decko, nema sta. Nadam se da povreda nije nista i da ce se odmah oporaviti.

Kanada

pre 7 godina

Nemoj sad bracala molim te! Sad kad je sto kazu ameri caught fire. Samo da nije nista ozbiljno. A juce srce mi bilo ko kuca. Odem na NBA.com a ono preko cele stranice ogroman naslov i sjajan tekst o Dzoniju. Pogledajte i procitajte ako niste.

stole

pre 7 godina

Nadajmo se da nije nista ozbiljno i da ce brzo na parket.. Prosto ga je milina gledati, neverovatna lakoca, tehnika.. Kad jos dobije kredit kod sudija, nebo je granica!

komentator

pre 7 godina

svaka cast decku imao bi mozda i tipl-dabl i vrv preko 30pts ali velika steta i zelim mu brz oboravak veliki je znalac kosarke i ima prostora js puno da napreduje i to u fazi odbrane najvise. a sad bih hteo da se obratim jednom smrdi jer ne znam da li sam njegov kom video ovde ili na blicu gde je rekao kako je sve to lepo ali da ce se nikola povrediti. E sad druze ja tebi zelim sve to samo deset puta gore, kako mozes biti takav, zasto nekom zelis zlo kakvo je to gledanje na zivot neka mi neko objasni. ne znam hocete li objaviti kom ili necete ali sve najgore ti zelim olosu i ako citas i ako ne. Nikola brz oporavak najbolji si!!

Beskitchmenjak

pre 7 godina

Nikola Jokic was diagnosed with a left hip strain on Thursday and will have an MRI on Friday.

He had an X-ray and the results were negative, so he didn't break any bones from his injury. The good news is Jokic was walking around after the game and appeared to be in good spirits -- he did not speak to the media. Most of the media reports didn't seem overly concerned, but obviously the MRI will be the most important part to this injury story. If he is going to miss time, Jusuf Nurkic figures to get some run and is worth a look in points leagues or for owners who don't care about percentages

јд123

pre 7 godina

Надам се да повреда није страшна и да ће се брзо опоравити. То је једино што га може спречити да постане суперстар. Има и срећу што је Денвер изгледа одлучио да им он буде прва звезда, тако да добија све више простора како у игри тако у медијима, слично као што је било са Новицким у Даласу, али срећа прати храбре! Да би у НБА постао звезда врло је важно да добије простора у медијима. Тако да следеће године, ако га повреде заобиђу и неће му бити потребни српски гласови за ол стар. Прегледао сам најбоље акције меча на НБА апликацији. Код последњег Јокићевог поена коментатор рече "Jokic is tearing up the Phoenix Suns" (Јокић растура Финикс Санс). Непроцењиво!

NBA

pre 7 godina

Jokic je najbitniji igrač Denvera. Oni ako žele playoff moraće da se mole svevisnjem da im Jokic ostane zdrav. Direktno je uticao na rezultat i doneo pobedu svom timu! Saigrače čini mnogo boljim i prakticno ih diže iz mrtvih.

goran

pre 7 godina

Jokara iskidao... U napadu 'standardno' odlican, i u odbrani je bio prilicno dobar. Jos samo i sudije da pocnu da mu sviraju nesto i ide on lagano 30+ svaku tekmu.. Brz oporavak legendo!!!

zagor

pre 7 godina

down to buck: "Despite this setback (govori o tome sto jokic nije ol star ove godine, pa da treba bar da se takmici u kucanju), I bet it's not too late to get him in the dunk contest. Zach LaVine just pulled out, which means there's definitely an opening that is Jokic's for the taking. I mean, the NBA once almost put Brandon Jennings in that thing, so I don't see why they wouldn't at least entertain the idea of Magic Jokson facing off against Aaron Gordon. Who needs the All-Star game anyway? No one watches it. People watch the dunk contest, and they'd watch it even harder if The Joker was in it, doing his tippy-toe dunks. He can probably still do those while his hip is shattered into a million pieces, right? God, don't you dare take him away from us you vengeful tyrant. UPDATE: his hip's not totally busted so he's good to go for the dunk contest."
:)

rollo tomasi

pre 7 godina

Gledao sam i ne izgleda dobro, na 1:47 do kraja utakmice se uhvatio za levi kuk, od bolova je legao na leđa i kao da je pokušavao pobeći od bola odgurivao se zdravom nogom i pesnicama udarao o parket, svi saigrači i oni sa klupe su dotrčali i okružili ga. Sam je ustao i vidno šepajući napustio dvoranu uz pomoć saigrača.

2403

pre 7 godina

Стварно не разумем оне који причају да добар је, али неће бити врхунски. Да игра прелоше одбрану то стоји, али то се радом може побољшати. Људи да ли схватате да је сваког центра издоминирао, осим Таунса!? Ја немам речи којим бих описао његову игру, има толико мекан шут, одличан преглед игре, а о осећају за асистенције да и не говорим. А чим изађе из игре, Денвер нема акцију, то се видело кад је изашао после повреде, мислим да би их Санси стигли да нису имали 3 везана скока у нападу уз много среће, јер су сва три напада била неизграђене акције и насилни шутеви за 3 углавном. Надам се да повреда није озбиљна и да се ол-стар не доводи у питање. Кога брига што су испити кад Јокић игра, то се не пропушта. Мислим да ће успети да узму 8. место и плеј-оф.

!

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!

The_Coach

pre 7 godina

Jokara, drzi se se i oporavljaj se brzo!! Povreda je vrlo cudno naslovljena, tako da ugledni novinari, kuk je kostano tkivo, ne misic da bi se moglo istegnuti... nije vam bas najjasnija ova vest...

srle

pre 7 godina

Nadam se da je samo obično istegnuće, jak je momak Jokara, biće to OK. Svaka čast za partiju, opet malo falilo za tripl dabl, majstor košarke.

Jaffa

pre 7 godina

Koliko ti je sport jedna nepredvidiva stvar. Koliko je nasih navijaca mislilo da ce nakon dve sezone najusspesniji od nasih kosarkasa u NBA ligi biti mladjani Jokic? Svaka cast ovom momku i da se brzo oporavi!

apsolvent

pre 7 godina

Jokic's brothers emerge from locker room smiling. Still don't know official status but brothers tell me, "He's gonna be okay". Twiter status americkog voditelja?

Pihhh

pre 7 godina

denver objavio da Jokic pauzira mesec dana a na kraju sezone ce morati na operaciju tako da nece moci pomoci reprezentaciji ove godine :(

GOAT lista

pre 7 godina

Nadam se da se Jokić nije povredio, saznaćemo u subotu. Ne bi bilo dobro da sad pauzira, taman mu je krenulo. Jokić polako postaje glavni igrač Denvera, a možda i franšizni igrač. Jokicev realan prosek ove sezone je oko 24 poena, ali mu je Meloun uništio početak sezone. Opet, nema veze, biće godina za dokazivanja, samo da bude zdravlja i bez povreda, drugo ga ništa ne može zaustaviti. Bledso je strašan igrač, evo igrača za Dzejmsa, dokazani plej. Počeo da plače po društvenim mrežama, traži pleja.

Offensive Rebound

pre 7 godina

Decko uzima oko 20 suteva, sto je bilo nezamislivo pre neka 2 meseca. Strasan potencijal, samo da radi jos na odbrani, ali ne brinem ja za njega.

goran

pre 7 godina

Jokara iskidao... U napadu 'standardno' odlican, i u odbrani je bio prilicno dobar. Jos samo i sudije da pocnu da mu sviraju nesto i ide on lagano 30+ svaku tekmu.. Brz oporavak legendo!!!

The_Coach

pre 7 godina

Jokara, drzi se se i oporavljaj se brzo!! Povreda je vrlo cudno naslovljena, tako da ugledni novinari, kuk je kostano tkivo, ne misic da bi se moglo istegnuti... nije vam bas najjasnija ova vest...

apsolvent

pre 7 godina

Jokic's brothers emerge from locker room smiling. Still don't know official status but brothers tell me, "He's gonna be okay". Twiter status americkog voditelja?

srle

pre 7 godina

Nadam se da je samo obično istegnuće, jak je momak Jokara, biće to OK. Svaka čast za partiju, opet malo falilo za tripl dabl, majstor košarke.

!

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!

lebo

pre 7 godina

nenormalno dobro je igrao,posebno u 4oj,prava clutch performansa.

Ako je i dvije sedmice to će biti ogroman udarac zaNuggetse,27 14 8... to je nenadoknadivo.

brat iz huda

pre 7 godina

Ovaj decko ke neverovatan. Ovo vise nije iznenadjujce, vec postaje, normalno. Nadam se samo, da je povreda lalse rirode, i da nece izostajati sa parketa. Igra nekako previse zrelo, ko bi rekao da mu je tek 21?! Svaka cast, nadamo se da ce i za repreze. biti ovako dominantan, onda nam nema kraja. Pozdrav

rollo tomasi

pre 7 godina

Gledao sam i ne izgleda dobro, na 1:47 do kraja utakmice se uhvatio za levi kuk, od bolova je legao na leđa i kao da je pokušavao pobeći od bola odgurivao se zdravom nogom i pesnicama udarao o parket, svi saigrači i oni sa klupe su dotrčali i okružili ga. Sam je ustao i vidno šepajući napustio dvoranu uz pomoć saigrača.

sljam iz crvenog dela mancestera

pre 7 godina

Neverovatno, ima ulogu kao Westbruk, LBJ, Durent, Curry, Harden itd.
Da sa 21 godinom budes lider i jedan od najzasluznijih za to sto se tvoj tim bori za plej of, tako je je jezivo dobar osecaj kao da sam to ja, ali ti si nasa krv mi verujemo i znamo da kako predvodis Denver da ces tako i Srbiju.
Btw, brz oporavak da opet gazis nagruvane amere!!!
Jokicu doktore nas!!!!!

јд123

pre 7 godina

Надам се да повреда није страшна и да ће се брзо опоравити. То је једино што га може спречити да постане суперстар. Има и срећу што је Денвер изгледа одлучио да им он буде прва звезда, тако да добија све више простора како у игри тако у медијима, слично као што је било са Новицким у Даласу, али срећа прати храбре! Да би у НБА постао звезда врло је важно да добије простора у медијима. Тако да следеће године, ако га повреде заобиђу и неће му бити потребни српски гласови за ол стар. Прегледао сам најбоље акције меча на НБА апликацији. Код последњег Јокићевог поена коментатор рече "Jokic is tearing up the Phoenix Suns" (Јокић растура Финикс Санс). Непроцењиво!

Mrsimud

pre 7 godina

Dobro je što izgleda nije ozbiljnija povreda, dok nije završio sa snimanjem kuka mnogi su mislili da je sezona gotova za Jokića, međutim kako stvari stoje verovatno će odsustvovati najviše nekoliko utakmica.

Što se tiče utakmice, Jokić potego kad je najbitnije, opet najbolji, stvarno igra kao zver. Malo da popravi odbranu i Denver može opušteno da gradi tim oko njega, a najave su upravo takve, Meloun je juče prvi put javno rekao to...valjda se vraća što pre da nastavi sa dominacijom. Usput je i podigo brojke na 15.5 - 8.5 - 4.0 uprkos startu sezone van pozicije pa onda i stavljanju na klupu (koliko ta odluka sada izgleda smešno).

I da, da ne zaboravim. Čekam od starta sezone da Zubac dobije šansu u raspalim Lejkersima i polako je dobija, poslednje dve utakmice 16-10 i 10-16. Usled prenaduvavanja mladih hrvatskih igrača u NBA o Ivici se uopšte ne priča, a momak će imati 100 puta bolju karijeru nego Hezonja, Šarić, Bender itd
Hezonja propao slučaj, Dario može da se razvije u neku dobru backup opciju, Bender enigma, ali Ivica će biti ubica.

stole

pre 7 godina

Nadajmo se da nije nista ozbiljno i da ce brzo na parket.. Prosto ga je milina gledati, neverovatna lakoca, tehnika.. Kad jos dobije kredit kod sudija, nebo je granica!

komentator

pre 7 godina

svaka cast decku imao bi mozda i tipl-dabl i vrv preko 30pts ali velika steta i zelim mu brz oboravak veliki je znalac kosarke i ima prostora js puno da napreduje i to u fazi odbrane najvise. a sad bih hteo da se obratim jednom smrdi jer ne znam da li sam njegov kom video ovde ili na blicu gde je rekao kako je sve to lepo ali da ce se nikola povrediti. E sad druze ja tebi zelim sve to samo deset puta gore, kako mozes biti takav, zasto nekom zelis zlo kakvo je to gledanje na zivot neka mi neko objasni. ne znam hocete li objaviti kom ili necete ali sve najgore ti zelim olosu i ako citas i ako ne. Nikola brz oporavak najbolji si!!

Beskitchmenjak

pre 7 godina

Nikola Jokic was diagnosed with a left hip strain on Thursday and will have an MRI on Friday.

He had an X-ray and the results were negative, so he didn't break any bones from his injury. The good news is Jokic was walking around after the game and appeared to be in good spirits -- he did not speak to the media. Most of the media reports didn't seem overly concerned, but obviously the MRI will be the most important part to this injury story. If he is going to miss time, Jusuf Nurkic figures to get some run and is worth a look in points leagues or for owners who don't care about percentages

NBA

pre 7 godina

Jokic je najbitniji igrač Denvera. Oni ako žele playoff moraće da se mole svevisnjem da im Jokic ostane zdrav. Direktno je uticao na rezultat i doneo pobedu svom timu! Saigrače čini mnogo boljim i prakticno ih diže iz mrtvih.

Tenacious D

pre 7 godina

Kako u subotu?! Pa, na magnetnu rezonancu se ceka mesecima. Prvo zakazivanje, pa onda ko zna... Jedino ako ima vezu ili ako je kod njih mozda drugacije...

Jaffa

pre 7 godina

Koliko ti je sport jedna nepredvidiva stvar. Koliko je nasih navijaca mislilo da ce nakon dve sezone najusspesniji od nasih kosarkasa u NBA ligi biti mladjani Jokic? Svaka cast ovom momku i da se brzo oporavi!

wow

pre 7 godina

Ko je gleda snimak primjetice da bi mu u europi upisali 5 asistencija za pokazanu partiju, a ne 8.
(samo pitam, 27. januar 2017 11:05)
To svima rade. Drugacije racunaju ass. ako ti se ne svidja gledaj Evropu

deda

pre 7 godina

Svi govore o Jokićevoj lošoj odbrani, a zapravo je bekovska linija Denvera najveća odbrambena rupa u ligi. Jokić jako dobro brani 1 na 1. Najviše poena koji idu preko njega su poeni bekova na koje on izađe da pomogne, ali svaki bek lako prođe centra koji stoji na 3-4 metra od koša. Tu mora timski da se brani kad se igra 2 na 2.

Što se tiče sinoćne utakmice, Jokić je igrao svih 12 min. i u prvoj i u trećoj četvrtini. Ne sećam se da se to do sada dešavalo. Jedan razlog za to je jer Denver kao da je druga ekipa bez njega. Raspad sistema, kao da izgube poverenje jedni u druge pa soliraju (kao Minesota prošle sezone). U trećoj se baš potrošio dok su se vraćali u utakmicu jer je bez njega napravljen minus u drugoj. U četvrtoj je skoro sam prelomio utakmicu, posebno nekim bitnim ofanzivnim skokovima. Povreda deluje da je posledica umora, jer mu je telo bilo u čudnom položaju i nije imao dobar balans. Sav je iskrivljen bio. Ali ne treba kriviti nikoga, to je trenutak bio. Samo nemojte da se čudite što ne igra svaku utakmicu 35-40 min. Trenutno mu je 30 dobra mera...iako sam siguran da bi Meloun bio srećniji od svih vas da može da ga drži na parketu 48 min. Ne bi me iznenadilo da mu zabrane da igra za reprezentaciju ovo leto kako bi se fizički spremio za sl. sezonu. Pošto je u Americi najnormalnija stvar da igrači van sezone maksimalno treniraju i dolaze fizički prespremni na početqk nove sezone.

sklek

pre 7 godina

Kako igra ovaj momak, umetnost!!! Teo i on su prirodni umetnici.... To se ne uci, to se rodi da vidi sve, da oseti, da doda, da sutne. Procesor koji mnogo brzo radi!!! Isto tako me iznenadjuje Jovic, toliki napredak u igri, svaka cast.

korb

pre 7 godina

samo jedna informacija..
Dok je se "Joka" rengenom snimao,pored njegove braće,uz njega su bili i dva saigrača, Mike Miler i Jusuf Nurkić...

Goran

pre 7 godina

Pametnjakovici su na ovim stranicama ostro kritikovali trenera sto Jokic ne igra 30-35 minuta po mecu. Sada se vidi zbog cega je to bilo neprmisljeno. trener e podlegao pritisku i u posljednje 2 utakmice mu dao 35 minuta. Ovo je rexultat. On je fizicki jos nedovoljno spreman da igra dan za danom u NBA i da uz to bude nosilac igre. U svakom slucaju je najvece osvjezenje mozda u istoriji NBA. Ima igru originalnu koju nitko do sada od visokih igraca nije imao.Sretno!

antiDebil

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati
(fargo, 27. januar 2017 09:35)

O cemu ti sine govoris ?
Nego cekamo plejoff ? Mesta u plejofu su inace zagarantovana, pa cekamo da prodje ova zajebancija da bi gledali plejoff ?
To je isto kao kada bi rekao ,,cekamo plejoff EL, ovo ne treba ni gledati''. Mislis li da ce Fener, Cska ili Olympiacos igrati na isti nacin u plejofu kao sto igraju u delu gde ima 30 utakmica ?

Offensive Rebound

pre 7 godina

Decko uzima oko 20 suteva, sto je bilo nezamislivo pre neka 2 meseca. Strasan potencijal, samo da radi jos na odbrani, ali ne brinem ja za njega.

GOAT lista

pre 7 godina

Nadam se da se Jokić nije povredio, saznaćemo u subotu. Ne bi bilo dobro da sad pauzira, taman mu je krenulo. Jokić polako postaje glavni igrač Denvera, a možda i franšizni igrač. Jokicev realan prosek ove sezone je oko 24 poena, ali mu je Meloun uništio početak sezone. Opet, nema veze, biće godina za dokazivanja, samo da bude zdravlja i bez povreda, drugo ga ništa ne može zaustaviti. Bledso je strašan igrač, evo igrača za Dzejmsa, dokazani plej. Počeo da plače po društvenim mrežama, traži pleja.

Bitno

pre 7 godina

Je da se odmori dobro ovih par dana i da povreda bude sanirana kako treba .Ocigledno je slab fizicki i na tome ce morati da se radi da ne bi slucajno doslo do ozbiljnijih povreda .Bas zato mislim da nece igrati za nas na Evropskom ,jer ce celo leto provesti na gradjenju fizikalija a i pravo je vreme ze to posto sad ima 21 ipo godinu .I to ne bi trebalo da potresa nijednog navijaca ,jer ce on sigurno da nosi nasu reprezentaciju u nardnoj deceniji ,tako da je boljei za njega i za Srbiju i za Denver da ojaca .Najvise sam se odusevio na ovom klipu kad komentator kaze da Finiks ubacuje Cendlera da zautave Jokica ,to pokazuje samo o velicini njegove igre .Ulazi jedan Cendler koji je jedno vreme bio najbolji defanzivac u Nba ,koji u poslednjih mesec ipo igra kao opet na svom vrhuncu karijere .

NastyB

pre 7 godina

Ovo vredi više od svakog komentara - sa stranice NBA sajta - http://global.nba.com/news/the-magic-of-nikola-jokic/?cid=trafficdriver:nbacom:homepage

Aarhus 2017

pre 7 godina

"It's mixed emotions in the locker room," Nuggets coach Michael Malone said. "Nikola is truly beloved by all of his teammates. He has no ego, he's a young kid, he likes to have fun, he's a little bit goofy, and the guys love him for that. For all the success that he's having he's still the same kid, and that's why everybody cares about him and respects him."

Ponosimo se tobom. Istinski golden nugget!

cudo

pre 7 godina

Kako ovi racunaju asistencije... ovu 8. su mu upisali nakon sto je ovaj njegov predriblao pola terena pa tek onda sutnuo 3.(boki, 27. januar 2017 08:30)
Pa da ne racunaju tako da li mislis da bi westerbruk imao neki tripl-dabl. Njemu upisuju i kad neko sutne pa promasi pa iz drugog puta ubaci. Tako da zbog statistike svasta oni racunaju. Ko prati redovno zna.

Scout

pre 7 godina

Prestize on butlera opet. Uskoro mu PER na 27! https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics Da je počeo na centru a ne igrao van pozicije na dvocifrenom broju utakmica gde mu je PER bio na proseku lige, pa imao bi covjek PER preko 30 i bio prvi u ligi. Nadam se da povreda nije ozbiljna, posto ako je on van terena duže vremena, denver se sto posto odprašta od plejofa, toliko je važan za svoj tim. Svi dižu obrvu, townsa embida i te u nebesa a ti igrači ne mogu da dignu svoje timove na nivo plejofa, još na primer u slučaju townsa i embida gde minesotu i filadelfiji toliko hajpaju, da bi covjek rekao da su duplo jači od denvera na svim pozicijama, pa cudi me kako on (towns i embiid) svoje jače timove ne mogu da vode do plejofa dok Jokic svoj tim koji je na papiru slabiji od minesote i filadelfije vodi ka plejofu? Pa zato sto je Jokic bolji od ove dvojice nabijaca statistike u svakom segmentu igre, sem priorodnog atlecizma. Jokic u decembru i novembru je top 3 igrač NBA lige, ako nije i MVP. Samo pogledajte njegove brojke od decembra i u kom timu igra. Stvarno ne znam ko je bolji od njega u tom periodu.

2403

pre 7 godina

Стварно не разумем оне који причају да добар је, али неће бити врхунски. Да игра прелоше одбрану то стоји, али то се радом може побољшати. Људи да ли схватате да је сваког центра издоминирао, осим Таунса!? Ја немам речи којим бих описао његову игру, има толико мекан шут, одличан преглед игре, а о осећају за асистенције да и не говорим. А чим изађе из игре, Денвер нема акцију, то се видело кад је изашао после повреде, мислим да би их Санси стигли да нису имали 3 везана скока у нападу уз много среће, јер су сва три напада била неизграђене акције и насилни шутеви за 3 углавном. Надам се да повреда није озбиљна и да се ол-стар не доводи у питање. Кога брига што су испити кад Јокић игра, то се не пропушта. Мислим да ће успети да узму 8. место и плеј-оф.

Cockneeey

pre 7 godina

Samo je pitanje vremena kad će pasti i taj 30+ tripl-dabl u stilu Rasa. Kako će tek Nidža da dominira u budućnosti, naslađivaćemo se svako jutro uz partije nalik ovoj :D

Delija momak, Ćoki mi idol

pre 7 godina

Šteta bez Jokare nema ni playoff-a za Denver.Treba će vremena da se tim navikne na igru bez tebe, ali i tebi da ponovo uđeš ponovo u formu.
Nadam se da nije ozbiljno i da ćeš igrati bar na All Star vikendu.

triger

pre 7 godina

Fargo,aj slobodno vidi na sajt Evrolige kolika je posecenost,videces da u vecinom nikad nisu sale popunjene,Beograd i Kaunas ne racunaj,tu je kosarka jedan vid religija,sad Zvezda nekad bio Partizan,nazalos evropska kosarka jos daleko od NBA, a tacno je i to da mnogo dale i tamo poluprazne ali to je problem mislim prezasicenost.

bozza

pre 7 godina

Jokic mora da nabaci masu i snagu iz dva razloga: odbrana i povrede. Komentar koji je prognozirao mogucu povredu je u pravu, nije nista zlonamerno vec sasvim realno. Sezona je veoma duga i naporna, Jokic je jos uvek jako mlad i ako svaku utakmicu igra sa ovom minutazom, sanse za povredu od zamora se samo uvecavaju. Sa ovakvim igrama ce definitivno biti all-star i oslonac bilo kog kluba, samo da se popravi fizicki

srbija1389

pre 7 godina

Igrao,Denver pobedio. Na to smo navikli,on je postao lider. Uveo ih je medju 8,da izdrze bez njega.. E samo da nije povrede...usao je u strasnu seriju

zagor

pre 7 godina

@komentator
malo su mu navlacili asistencije ovi zapisnicari iz denvera :D. bar 2 od ovih 8 nisu asistencije.
al ako, ko da vestbruku, krisu polu, kazinsu i ostalima ne navlace. to znaci da je jokara postao ozbiljna zvezda.
ali kako sam se smejao. neki amer napisao
i m a simple man. i see jokic, i click on the video
:D

Losmi

pre 7 godina

Relativno dobre vesti:
"I'm glad it wasn't anything serious," Darrell Arthur said. "He's probably going to sit a couple of games so we can get him back. We're definitely going to miss him out there."

srdan

pre 7 godina

uh, ovo donosi ruzna sećanja na nenada krstica I njegovu povredu ligamenata u new Jersey. a taman se bio razmahao kao nikola sada, stvarno bi bilo previše.

Zdravce

pre 7 godina

Ovo nije dobro, najverovatnije je da se radi o istegnucu misica pregibača kuka, u tom slučaju u pitanju je m. Iliopsoas koji nam svima omogućava pregibanje noge pri hodu, podizanje kolena visoko na grudi itd.
Ova povreda može da bude hronična ukoliko se ne odradi dobar oporavak, a kada bol u mišiću prestane treba da radi na njihovoj snazi, balansu, i najvažnije, na njihovoj istegljivosti. Nije bio dovoljno spreman, to je činjenica, telo je još uvek slabo, donji trbušnjaci, takođe, su verovatno nedovoljno jaki
Šteta za ovo, nemojte ga očekivati ubrzo na terenu, jer se u SAD radi pažljivo sa ovim stvarima (ili će mu dati hormon rasta koji pomaže u zarastanju svega)

Direktor

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!
(!, 27. januar 2017 07:07)

Imao je covek sudar sa Bukerom i dobio udarac.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Zlobni Nurkić će da časti... Nadam se da nije ništa ozbiljno, i da će Jokić ubrzo da se vrati na parket i nastavi da dominira. Čitam komentare na jutjubu, svi pišu kako je Jokić najbolji igrač Denvera, i kako bez njega Denver može da se oprosti od play off-a. Tu su potpuno u pravu, al mene realno zabole za Denver, samo želim da se Jokić potpuno oporavi što pre.

CoCo

pre 7 godina

Jokic je lakse povredio kuk jos na utakmici protiv San Antonia pre nekoliko dana gde je imao u 4/4 nezgodan kontakt sa Bertansom, ali ocigledno je to bila stvar lakse prirode preko koje se preslo bez pauze, nadam se da sad nije nesto ozbiljno, nek iskulira 2-3 utakmica pa da nastavi sa dominacijom :)

WH

pre 7 godina

Rendgen je negativan.Danas mu rade Magnetnu rezonacu.Samo da nije labrum ,to bi mu ubilo karijeru,jer se ta povreda cesto obnavlja.
Iskreno ovo je Malone kriv.Decko je odigrao jednu ozbiljnu sezonu i ovoliko forsiranje na jos ne razvijeno telo Jokica ( mnogo mu fali misica ) je lose.
Drzim mu fige,celo jutro radim refresh Denverovih vesti,Nikola je jednostavno car.

NebaCar

pre 7 godina

Prvi snimak pokazuje da je samo istegnuce, tako da ce samo par utakmica propustiti, obavice se jos MR, s obzirom kako je izgledalo dobro je.

fargo

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati

Kanada

pre 7 godina

Nemoj sad bracala molim te! Sad kad je sto kazu ameri caught fire. Samo da nije nista ozbiljno. A juce srce mi bilo ko kuca. Odem na NBA.com a ono preko cele stranice ogroman naslov i sjajan tekst o Dzoniju. Pogledajte i procitajte ako niste.

roy

pre 7 godina

Ono sto me brine je da sam ga vec vidjao na nekim mecevima da se hvata za kuk za bolnom grimasom, kao da ga nesto stegne ili presece u tom momentu, znaci neki problem je vec postojao, bojim se da sad nije napravio neku vecu stetu. Po meni ovo je veliki propust lekara Denvera sto ga nisu na vreme detaljno ispitali..

my way

pre 7 godina

Jokic preko bare sto Zvezda u Evropi... Prava zvezda u Americi decko, nema sta. Nadam se da povreda nije nista i da ce se odmah oporaviti.

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Ukoliko nastavi ovim putem samo nebo je granica. Jos par sezona u Denveru da bude key player i onda veliki trejd u npr Lakerse i bam! Kad krene da redja titule!! Sve najbolje momcino i brz oporavak!

zagor

pre 7 godina

down to buck: "Despite this setback (govori o tome sto jokic nije ol star ove godine, pa da treba bar da se takmici u kucanju), I bet it's not too late to get him in the dunk contest. Zach LaVine just pulled out, which means there's definitely an opening that is Jokic's for the taking. I mean, the NBA once almost put Brandon Jennings in that thing, so I don't see why they wouldn't at least entertain the idea of Magic Jokson facing off against Aaron Gordon. Who needs the All-Star game anyway? No one watches it. People watch the dunk contest, and they'd watch it even harder if The Joker was in it, doing his tippy-toe dunks. He can probably still do those while his hip is shattered into a million pieces, right? God, don't you dare take him away from us you vengeful tyrant. UPDATE: his hip's not totally busted so he's good to go for the dunk contest."
:)

srbija

pre 7 godina

Drzi se momcino. Au kakvu reprezentaciju mozemo sastaviti sastaviti, Jokic, Teo i Jovic, kad bi pustili Marjanovica da igra malo, Lazic defanziva, Simonovic defanziva/napad, Bogdanovic, Kuzmic... Steta sto u partuzanu nema mladog igraca koji odskace.

Pihhh

pre 7 godina

denver objavio da Jokic pauzira mesec dana a na kraju sezone ce morati na operaciju tako da nece moci pomoci reprezentaciji ove godine :(

Beljo

pre 7 godina

Joka opet maestralan. Jedva cekam da ode u neki jaci tim da vidimo od cega je napravljen.
I to sto prije. Uglavnom se iz ovakvih timova poputa Denvera i Feniksa igraci nedje drugo ne pokazu.

drago

pre 7 godina

Mrsimud

Cijenim tvoje znanje, na istom smo tragu. Ja sam u prvoj njegovoj partiji u Lakersima rekao da ce on postati igracina. Snazan je ko stijena a ima centarsku tehniku. Izgleda puno stariji po igri.
Ne bi rekao da je Hezonja, momak od uskoro 22 godine propao slucaj. Ali bi rekao da ako ne promjeni pristup da ce imati prosjecnu karijeru. On misli da je vec sad Jordan a o tako ne ide.
Sto se tice Sarica, ne znam sta ti znaci backu-up za nekoga ko sa 22 godine i kao rookie igra 25 minuta u prosjeku i ima odlicnu statistiku.
Bender jos nije dobio pravu sansu, ali kad igra uvijek je jako dobar i ono najbitnije svestran i koristan za tima (po tome slican Kukocu). I posebno bitno odlican u obrani (uvjerljivo najbolji +/-). Samo zbog toga ga se isplati drzati u timu, sto i rade.

!

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!

Pihhh

pre 7 godina

denver objavio da Jokic pauzira mesec dana a na kraju sezone ce morati na operaciju tako da nece moci pomoci reprezentaciji ove godine :(

rollo tomasi

pre 7 godina

Gledao sam i ne izgleda dobro, na 1:47 do kraja utakmice se uhvatio za levi kuk, od bolova je legao na leđa i kao da je pokušavao pobeći od bola odgurivao se zdravom nogom i pesnicama udarao o parket, svi saigrači i oni sa klupe su dotrčali i okružili ga. Sam je ustao i vidno šepajući napustio dvoranu uz pomoć saigrača.

fargo

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati

The_Coach

pre 7 godina

Jokara, drzi se se i oporavljaj se brzo!! Povreda je vrlo cudno naslovljena, tako da ugledni novinari, kuk je kostano tkivo, ne misic da bi se moglo istegnuti... nije vam bas najjasnija ova vest...

srbija

pre 7 godina

Drzi se momcino. Au kakvu reprezentaciju mozemo sastaviti sastaviti, Jokic, Teo i Jovic, kad bi pustili Marjanovica da igra malo, Lazic defanziva, Simonovic defanziva/napad, Bogdanovic, Kuzmic... Steta sto u partuzanu nema mladog igraca koji odskace.

Beljo

pre 7 godina

Joka opet maestralan. Jedva cekam da ode u neki jaci tim da vidimo od cega je napravljen.
I to sto prije. Uglavnom se iz ovakvih timova poputa Denvera i Feniksa igraci nedje drugo ne pokazu.

drago

pre 7 godina

Mrsimud

Cijenim tvoje znanje, na istom smo tragu. Ja sam u prvoj njegovoj partiji u Lakersima rekao da ce on postati igracina. Snazan je ko stijena a ima centarsku tehniku. Izgleda puno stariji po igri.
Ne bi rekao da je Hezonja, momak od uskoro 22 godine propao slucaj. Ali bi rekao da ako ne promjeni pristup da ce imati prosjecnu karijeru. On misli da je vec sad Jordan a o tako ne ide.
Sto se tice Sarica, ne znam sta ti znaci backu-up za nekoga ko sa 22 godine i kao rookie igra 25 minuta u prosjeku i ima odlicnu statistiku.
Bender jos nije dobio pravu sansu, ali kad igra uvijek je jako dobar i ono najbitnije svestran i koristan za tima (po tome slican Kukocu). I posebno bitno odlican u obrani (uvjerljivo najbolji +/-). Samo zbog toga ga se isplati drzati u timu, sto i rade.

zagor

pre 7 godina

down to buck: "Despite this setback (govori o tome sto jokic nije ol star ove godine, pa da treba bar da se takmici u kucanju), I bet it's not too late to get him in the dunk contest. Zach LaVine just pulled out, which means there's definitely an opening that is Jokic's for the taking. I mean, the NBA once almost put Brandon Jennings in that thing, so I don't see why they wouldn't at least entertain the idea of Magic Jokson facing off against Aaron Gordon. Who needs the All-Star game anyway? No one watches it. People watch the dunk contest, and they'd watch it even harder if The Joker was in it, doing his tippy-toe dunks. He can probably still do those while his hip is shattered into a million pieces, right? God, don't you dare take him away from us you vengeful tyrant. UPDATE: his hip's not totally busted so he's good to go for the dunk contest."
:)

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Ukoliko nastavi ovim putem samo nebo je granica. Jos par sezona u Denveru da bude key player i onda veliki trejd u npr Lakerse i bam! Kad krene da redja titule!! Sve najbolje momcino i brz oporavak!

goran

pre 7 godina

Jokara iskidao... U napadu 'standardno' odlican, i u odbrani je bio prilicno dobar. Jos samo i sudije da pocnu da mu sviraju nesto i ide on lagano 30+ svaku tekmu.. Brz oporavak legendo!!!

WH

pre 7 godina

Rendgen je negativan.Danas mu rade Magnetnu rezonacu.Samo da nije labrum ,to bi mu ubilo karijeru,jer se ta povreda cesto obnavlja.
Iskreno ovo je Malone kriv.Decko je odigrao jednu ozbiljnu sezonu i ovoliko forsiranje na jos ne razvijeno telo Jokica ( mnogo mu fali misica ) je lose.
Drzim mu fige,celo jutro radim refresh Denverovih vesti,Nikola je jednostavno car.

Goran

pre 7 godina

Pametnjakovici su na ovim stranicama ostro kritikovali trenera sto Jokic ne igra 30-35 minuta po mecu. Sada se vidi zbog cega je to bilo neprmisljeno. trener e podlegao pritisku i u posljednje 2 utakmice mu dao 35 minuta. Ovo je rexultat. On je fizicki jos nedovoljno spreman da igra dan za danom u NBA i da uz to bude nosilac igre. U svakom slucaju je najvece osvjezenje mozda u istoriji NBA. Ima igru originalnu koju nitko do sada od visokih igraca nije imao.Sretno!

Beskitchmenjak

pre 7 godina

Nikola Jokic was diagnosed with a left hip strain on Thursday and will have an MRI on Friday.

He had an X-ray and the results were negative, so he didn't break any bones from his injury. The good news is Jokic was walking around after the game and appeared to be in good spirits -- he did not speak to the media. Most of the media reports didn't seem overly concerned, but obviously the MRI will be the most important part to this injury story. If he is going to miss time, Jusuf Nurkic figures to get some run and is worth a look in points leagues or for owners who don't care about percentages

my way

pre 7 godina

Jokic preko bare sto Zvezda u Evropi... Prava zvezda u Americi decko, nema sta. Nadam se da povreda nije nista i da ce se odmah oporaviti.

srle

pre 7 godina

Nadam se da je samo obično istegnuće, jak je momak Jokara, biće to OK. Svaka čast za partiju, opet malo falilo za tripl dabl, majstor košarke.

apsolvent

pre 7 godina

Jokic's brothers emerge from locker room smiling. Still don't know official status but brothers tell me, "He's gonna be okay". Twiter status americkog voditelja?

Zdravce

pre 7 godina

Ovo nije dobro, najverovatnije je da se radi o istegnucu misica pregibača kuka, u tom slučaju u pitanju je m. Iliopsoas koji nam svima omogućava pregibanje noge pri hodu, podizanje kolena visoko na grudi itd.
Ova povreda može da bude hronična ukoliko se ne odradi dobar oporavak, a kada bol u mišiću prestane treba da radi na njihovoj snazi, balansu, i najvažnije, na njihovoj istegljivosti. Nije bio dovoljno spreman, to je činjenica, telo je još uvek slabo, donji trbušnjaci, takođe, su verovatno nedovoljno jaki
Šteta za ovo, nemojte ga očekivati ubrzo na terenu, jer se u SAD radi pažljivo sa ovim stvarima (ili će mu dati hormon rasta koji pomaže u zarastanju svega)

roy

pre 7 godina

Ono sto me brine je da sam ga vec vidjao na nekim mecevima da se hvata za kuk za bolnom grimasom, kao da ga nesto stegne ili presece u tom momentu, znaci neki problem je vec postojao, bojim se da sad nije napravio neku vecu stetu. Po meni ovo je veliki propust lekara Denvera sto ga nisu na vreme detaljno ispitali..

2403

pre 7 godina

Стварно не разумем оне који причају да добар је, али неће бити врхунски. Да игра прелоше одбрану то стоји, али то се радом може побољшати. Људи да ли схватате да је сваког центра издоминирао, осим Таунса!? Ја немам речи којим бих описао његову игру, има толико мекан шут, одличан преглед игре, а о осећају за асистенције да и не говорим. А чим изађе из игре, Денвер нема акцију, то се видело кад је изашао после повреде, мислим да би их Санси стигли да нису имали 3 везана скока у нападу уз много среће, јер су сва три напада била неизграђене акције и насилни шутеви за 3 углавном. Надам се да повреда није озбиљна и да се ол-стар не доводи у питање. Кога брига што су испити кад Јокић игра, то се не пропушта. Мислим да ће успети да узму 8. место и плеј-оф.

antiDebil

pre 7 godina

Evroliga je trenutno zanimljivije takmicenje od Nba.Licno,nisam verovao da cu to ikada reci,ali desilo se.Samo pogledajte,skoro da nema hale koja je makar solidno popunjena,dok u Evroligi skoro da nema hale u kojoj postoji slobodno mesto.Ova utakmica je pravi pokazatelj zasto je to tako-sto neko rece,negledljiva kosarka,kosevi se postizu kao na traci,igaci su mali bogovi koje ne smes da dodirnes dok su u napadu,a organizovana odbrana ne postoji.Cekamo plejof,jer ovakve utakmice ne vredi komentarisati
(fargo, 27. januar 2017 09:35)

O cemu ti sine govoris ?
Nego cekamo plejoff ? Mesta u plejofu su inace zagarantovana, pa cekamo da prodje ova zajebancija da bi gledali plejoff ?
To je isto kao kada bi rekao ,,cekamo plejoff EL, ovo ne treba ni gledati''. Mislis li da ce Fener, Cska ili Olympiacos igrati na isti nacin u plejofu kao sto igraju u delu gde ima 30 utakmica ?

komentator

pre 7 godina

svaka cast decku imao bi mozda i tipl-dabl i vrv preko 30pts ali velika steta i zelim mu brz oboravak veliki je znalac kosarke i ima prostora js puno da napreduje i to u fazi odbrane najvise. a sad bih hteo da se obratim jednom smrdi jer ne znam da li sam njegov kom video ovde ili na blicu gde je rekao kako je sve to lepo ali da ce se nikola povrediti. E sad druze ja tebi zelim sve to samo deset puta gore, kako mozes biti takav, zasto nekom zelis zlo kakvo je to gledanje na zivot neka mi neko objasni. ne znam hocete li objaviti kom ili necete ali sve najgore ti zelim olosu i ako citas i ako ne. Nikola brz oporavak najbolji si!!

lebo

pre 7 godina

nenormalno dobro je igrao,posebno u 4oj,prava clutch performansa.

Ako je i dvije sedmice to će biti ogroman udarac zaNuggetse,27 14 8... to je nenadoknadivo.

cudo

pre 7 godina

Kako ovi racunaju asistencije... ovu 8. su mu upisali nakon sto je ovaj njegov predriblao pola terena pa tek onda sutnuo 3.(boki, 27. januar 2017 08:30)
Pa da ne racunaju tako da li mislis da bi westerbruk imao neki tripl-dabl. Njemu upisuju i kad neko sutne pa promasi pa iz drugog puta ubaci. Tako da zbog statistike svasta oni racunaju. Ko prati redovno zna.

Tenacious D

pre 7 godina

Kako u subotu?! Pa, na magnetnu rezonancu se ceka mesecima. Prvo zakazivanje, pa onda ko zna... Jedino ako ima vezu ili ako je kod njih mozda drugacije...

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Zlobni Nurkić će da časti... Nadam se da nije ništa ozbiljno, i da će Jokić ubrzo da se vrati na parket i nastavi da dominira. Čitam komentare na jutjubu, svi pišu kako je Jokić najbolji igrač Denvera, i kako bez njega Denver može da se oprosti od play off-a. Tu su potpuno u pravu, al mene realno zabole za Denver, samo želim da se Jokić potpuno oporavi što pre.

Jaffa

pre 7 godina

Koliko ti je sport jedna nepredvidiva stvar. Koliko je nasih navijaca mislilo da ce nakon dve sezone najusspesniji od nasih kosarkasa u NBA ligi biti mladjani Jokic? Svaka cast ovom momku i da se brzo oporavi!

brat iz huda

pre 7 godina

Ovaj decko ke neverovatan. Ovo vise nije iznenadjujce, vec postaje, normalno. Nadam se samo, da je povreda lalse rirode, i da nece izostajati sa parketa. Igra nekako previse zrelo, ko bi rekao da mu je tek 21?! Svaka cast, nadamo se da ce i za repreze. biti ovako dominantan, onda nam nema kraja. Pozdrav

srdan

pre 7 godina

uh, ovo donosi ruzna sećanja na nenada krstica I njegovu povredu ligamenata u new Jersey. a taman se bio razmahao kao nikola sada, stvarno bi bilo previše.

GOAT lista

pre 7 godina

Nadam se da se Jokić nije povredio, saznaćemo u subotu. Ne bi bilo dobro da sad pauzira, taman mu je krenulo. Jokić polako postaje glavni igrač Denvera, a možda i franšizni igrač. Jokicev realan prosek ove sezone je oko 24 poena, ali mu je Meloun uništio početak sezone. Opet, nema veze, biće godina za dokazivanja, samo da bude zdravlja i bez povreda, drugo ga ništa ne može zaustaviti. Bledso je strašan igrač, evo igrača za Dzejmsa, dokazani plej. Počeo da plače po društvenim mrežama, traži pleja.

Mrsimud

pre 7 godina

Dobro je što izgleda nije ozbiljnija povreda, dok nije završio sa snimanjem kuka mnogi su mislili da je sezona gotova za Jokića, međutim kako stvari stoje verovatno će odsustvovati najviše nekoliko utakmica.

Što se tiče utakmice, Jokić potego kad je najbitnije, opet najbolji, stvarno igra kao zver. Malo da popravi odbranu i Denver može opušteno da gradi tim oko njega, a najave su upravo takve, Meloun je juče prvi put javno rekao to...valjda se vraća što pre da nastavi sa dominacijom. Usput je i podigo brojke na 15.5 - 8.5 - 4.0 uprkos startu sezone van pozicije pa onda i stavljanju na klupu (koliko ta odluka sada izgleda smešno).

I da, da ne zaboravim. Čekam od starta sezone da Zubac dobije šansu u raspalim Lejkersima i polako je dobija, poslednje dve utakmice 16-10 i 10-16. Usled prenaduvavanja mladih hrvatskih igrača u NBA o Ivici se uopšte ne priča, a momak će imati 100 puta bolju karijeru nego Hezonja, Šarić, Bender itd
Hezonja propao slučaj, Dario može da se razvije u neku dobru backup opciju, Bender enigma, ali Ivica će biti ubica.

sljam iz crvenog dela mancestera

pre 7 godina

Neverovatno, ima ulogu kao Westbruk, LBJ, Durent, Curry, Harden itd.
Da sa 21 godinom budes lider i jedan od najzasluznijih za to sto se tvoj tim bori za plej of, tako je je jezivo dobar osecaj kao da sam to ja, ali ti si nasa krv mi verujemo i znamo da kako predvodis Denver da ces tako i Srbiju.
Btw, brz oporavak da opet gazis nagruvane amere!!!
Jokicu doktore nas!!!!!

Scout

pre 7 godina

Prestize on butlera opet. Uskoro mu PER na 27! https://insider.espn.com/nba/hollinger/statistics Da je počeo na centru a ne igrao van pozicije na dvocifrenom broju utakmica gde mu je PER bio na proseku lige, pa imao bi covjek PER preko 30 i bio prvi u ligi. Nadam se da povreda nije ozbiljna, posto ako je on van terena duže vremena, denver se sto posto odprašta od plejofa, toliko je važan za svoj tim. Svi dižu obrvu, townsa embida i te u nebesa a ti igrači ne mogu da dignu svoje timove na nivo plejofa, još na primer u slučaju townsa i embida gde minesotu i filadelfiji toliko hajpaju, da bi covjek rekao da su duplo jači od denvera na svim pozicijama, pa cudi me kako on (towns i embiid) svoje jače timove ne mogu da vode do plejofa dok Jokic svoj tim koji je na papiru slabiji od minesote i filadelfije vodi ka plejofu? Pa zato sto je Jokic bolji od ove dvojice nabijaca statistike u svakom segmentu igre, sem priorodnog atlecizma. Jokic u decembru i novembru je top 3 igrač NBA lige, ako nije i MVP. Samo pogledajte njegove brojke od decembra i u kom timu igra. Stvarno ne znam ko je bolji od njega u tom periodu.

bozza

pre 7 godina

Jokic mora da nabaci masu i snagu iz dva razloga: odbrana i povrede. Komentar koji je prognozirao mogucu povredu je u pravu, nije nista zlonamerno vec sasvim realno. Sezona je veoma duga i naporna, Jokic je jos uvek jako mlad i ako svaku utakmicu igra sa ovom minutazom, sanse za povredu od zamora se samo uvecavaju. Sa ovakvim igrama ce definitivno biti all-star i oslonac bilo kog kluba, samo da se popravi fizicki

srbija1389

pre 7 godina

Igrao,Denver pobedio. Na to smo navikli,on je postao lider. Uveo ih je medju 8,da izdrze bez njega.. E samo da nije povrede...usao je u strasnu seriju

deda

pre 7 godina

Svi govore o Jokićevoj lošoj odbrani, a zapravo je bekovska linija Denvera najveća odbrambena rupa u ligi. Jokić jako dobro brani 1 na 1. Najviše poena koji idu preko njega su poeni bekova na koje on izađe da pomogne, ali svaki bek lako prođe centra koji stoji na 3-4 metra od koša. Tu mora timski da se brani kad se igra 2 na 2.

Što se tiče sinoćne utakmice, Jokić je igrao svih 12 min. i u prvoj i u trećoj četvrtini. Ne sećam se da se to do sada dešavalo. Jedan razlog za to je jer Denver kao da je druga ekipa bez njega. Raspad sistema, kao da izgube poverenje jedni u druge pa soliraju (kao Minesota prošle sezone). U trećoj se baš potrošio dok su se vraćali u utakmicu jer je bez njega napravljen minus u drugoj. U četvrtoj je skoro sam prelomio utakmicu, posebno nekim bitnim ofanzivnim skokovima. Povreda deluje da je posledica umora, jer mu je telo bilo u čudnom položaju i nije imao dobar balans. Sav je iskrivljen bio. Ali ne treba kriviti nikoga, to je trenutak bio. Samo nemojte da se čudite što ne igra svaku utakmicu 35-40 min. Trenutno mu je 30 dobra mera...iako sam siguran da bi Meloun bio srećniji od svih vas da može da ga drži na parketu 48 min. Ne bi me iznenadilo da mu zabrane da igra za reprezentaciju ovo leto kako bi se fizički spremio za sl. sezonu. Pošto je u Americi najnormalnija stvar da igrači van sezone maksimalno treniraju i dolaze fizički prespremni na početqk nove sezone.

Bitno

pre 7 godina

Je da se odmori dobro ovih par dana i da povreda bude sanirana kako treba .Ocigledno je slab fizicki i na tome ce morati da se radi da ne bi slucajno doslo do ozbiljnijih povreda .Bas zato mislim da nece igrati za nas na Evropskom ,jer ce celo leto provesti na gradjenju fizikalija a i pravo je vreme ze to posto sad ima 21 ipo godinu .I to ne bi trebalo da potresa nijednog navijaca ,jer ce on sigurno da nosi nasu reprezentaciju u nardnoj deceniji ,tako da je boljei za njega i za Srbiju i za Denver da ojaca .Najvise sam se odusevio na ovom klipu kad komentator kaze da Finiks ubacuje Cendlera da zautave Jokica ,to pokazuje samo o velicini njegove igre .Ulazi jedan Cendler koji je jedno vreme bio najbolji defanzivac u Nba ,koji u poslednjih mesec ipo igra kao opet na svom vrhuncu karijere .

NastyB

pre 7 godina

Ovo vredi više od svakog komentara - sa stranice NBA sajta - http://global.nba.com/news/the-magic-of-nikola-jokic/?cid=trafficdriver:nbacom:homepage

stole

pre 7 godina

Nadajmo se da nije nista ozbiljno i da ce brzo na parket.. Prosto ga je milina gledati, neverovatna lakoca, tehnika.. Kad jos dobije kredit kod sudija, nebo je granica!

CoCo

pre 7 godina

Jokic je lakse povredio kuk jos na utakmici protiv San Antonia pre nekoliko dana gde je imao u 4/4 nezgodan kontakt sa Bertansom, ali ocigledno je to bila stvar lakse prirode preko koje se preslo bez pauze, nadam se da sad nije nesto ozbiljno, nek iskulira 2-3 utakmica pa da nastavi sa dominacijom :)

Kanada

pre 7 godina

Nemoj sad bracala molim te! Sad kad je sto kazu ameri caught fire. Samo da nije nista ozbiljno. A juce srce mi bilo ko kuca. Odem na NBA.com a ono preko cele stranice ogroman naslov i sjajan tekst o Dzoniju. Pogledajte i procitajte ako niste.

Losmi

pre 7 godina

Relativno dobre vesti:
"I'm glad it wasn't anything serious," Darrell Arthur said. "He's probably going to sit a couple of games so we can get him back. We're definitely going to miss him out there."

sklek

pre 7 godina

Kako igra ovaj momak, umetnost!!! Teo i on su prirodni umetnici.... To se ne uci, to se rodi da vidi sve, da oseti, da doda, da sutne. Procesor koji mnogo brzo radi!!! Isto tako me iznenadjuje Jovic, toliki napredak u igri, svaka cast.

zagor

pre 7 godina

@komentator
malo su mu navlacili asistencije ovi zapisnicari iz denvera :D. bar 2 od ovih 8 nisu asistencije.
al ako, ko da vestbruku, krisu polu, kazinsu i ostalima ne navlace. to znaci da je jokara postao ozbiljna zvezda.
ali kako sam se smejao. neki amer napisao
i m a simple man. i see jokic, i click on the video
:D

korb

pre 7 godina

samo jedna informacija..
Dok je se "Joka" rengenom snimao,pored njegove braće,uz njega su bili i dva saigrača, Mike Miler i Jusuf Nurkić...

Offensive Rebound

pre 7 godina

Decko uzima oko 20 suteva, sto je bilo nezamislivo pre neka 2 meseca. Strasan potencijal, samo da radi jos na odbrani, ali ne brinem ja za njega.

NBA

pre 7 godina

Jokic je najbitniji igrač Denvera. Oni ako žele playoff moraće da se mole svevisnjem da im Jokic ostane zdrav. Direktno je uticao na rezultat i doneo pobedu svom timu! Saigrače čini mnogo boljim i prakticno ih diže iz mrtvih.

јд123

pre 7 godina

Надам се да повреда није страшна и да ће се брзо опоравити. То је једино што га може спречити да постане суперстар. Има и срећу што је Денвер изгледа одлучио да им он буде прва звезда, тако да добија све више простора како у игри тако у медијима, слично као што је било са Новицким у Даласу, али срећа прати храбре! Да би у НБА постао звезда врло је важно да добије простора у медијима. Тако да следеће године, ако га повреде заобиђу и неће му бити потребни српски гласови за ол стар. Прегледао сам најбоље акције меча на НБА апликацији. Код последњег Јокићевог поена коментатор рече "Jokic is tearing up the Phoenix Suns" (Јокић растура Финикс Санс). Непроцењиво!

Direktor

pre 7 godina

Сад се види зашто је Мелоун тренер, а разни новинари, коментатори нису. Тело му није спремно за више од 25-30 мин!
(!, 27. januar 2017 07:07)

Imao je covek sudar sa Bukerom i dobio udarac.

Delija momak, Ćoki mi idol

pre 7 godina

Šteta bez Jokare nema ni playoff-a za Denver.Treba će vremena da se tim navikne na igru bez tebe, ali i tebi da ponovo uđeš ponovo u formu.
Nadam se da nije ozbiljno i da ćeš igrati bar na All Star vikendu.

NebaCar

pre 7 godina

Prvi snimak pokazuje da je samo istegnuce, tako da ce samo par utakmica propustiti, obavice se jos MR, s obzirom kako je izgledalo dobro je.

Cockneeey

pre 7 godina

Samo je pitanje vremena kad će pasti i taj 30+ tripl-dabl u stilu Rasa. Kako će tek Nidža da dominira u budućnosti, naslađivaćemo se svako jutro uz partije nalik ovoj :D

Aarhus 2017

pre 7 godina

"It's mixed emotions in the locker room," Nuggets coach Michael Malone said. "Nikola is truly beloved by all of his teammates. He has no ego, he's a young kid, he likes to have fun, he's a little bit goofy, and the guys love him for that. For all the success that he's having he's still the same kid, and that's why everybody cares about him and respects him."

Ponosimo se tobom. Istinski golden nugget!

triger

pre 7 godina

Fargo,aj slobodno vidi na sajt Evrolige kolika je posecenost,videces da u vecinom nikad nisu sale popunjene,Beograd i Kaunas ne racunaj,tu je kosarka jedan vid religija,sad Zvezda nekad bio Partizan,nazalos evropska kosarka jos daleko od NBA, a tacno je i to da mnogo dale i tamo poluprazne ali to je problem mislim prezasicenost.

wow

pre 7 godina

Ko je gleda snimak primjetice da bi mu u europi upisali 5 asistencija za pokazanu partiju, a ne 8.
(samo pitam, 27. januar 2017 11:05)
To svima rade. Drugacije racunaju ass. ako ti se ne svidja gledaj Evropu