Četvrtak, 12.01.2017.

21:19

Džamont Gordon u Partizanu

Nekadašnji igrač Cibone i CSKA Džamont Gordon potpisao je ugovor sa Partizanom, objavile su Večernje novosti.

Izvor: B92

Džamont Gordon u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Shone

pre 7 godina

On je utrpao Partizanu 51 poen u finalu Jadranske ( u regularnom delu , ne racunajci poduzedtke ) i to kada je Partizan bio jak da je na F4 EL u polufinalu sa OLY igrao na jednu loptu i izgubio 3 razlike . I onda je Kecman uzeo loptu i naterao 20 tisuca navijaca da se raduju pobedi Parizana. Moze on biti pravo pojacanje

Pekovic

pre 7 godina

Hvala vladi Srbije i premijeru Vucicu za sva pojacanja koja su nam platili i doveli. Realno, sada imamo najskuplji tim u Aba ligi i skuplji od pola ekipa u El. Ako bi nam dali bar jos milijardu evra, garantujem da bi osvojili bar jedan trofej. Verovatno ligu sampiona jer je to jedino takmicenje gde ne igra Radonjina kaznena ekspedicija. Hvala i zbog 370 somica za FkP.

Patrick

pre 7 godina

Au koliko komentara na vest da je taj dosao na PROBU.Sta bi bilo da smo doveli nekog prvotimca Minesote na primer?Navijaci Fmp Idea bi srusili sajt komentarima.Ljudi on dolazi na probu,nije izvesno da ce dobiti ugovor,ima 29 godina i 2 godine nije igrao utakmice.

Patrick

pre 7 godina

Kaze voli Partitan u pm, ne treba lova kaze igra za stipendiju HAHAHA
(Mich, 12. januar 2017 22:57)

Samo kad Volters,Dzenkins i Tomson igraju za toliko da mogu da placaju sobu ahahahahaha.Smesan si panteru.

killy81

pre 7 godina

Gordon došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja. (zavidna karijera)
Ostin došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja (još nijedna profesionalna sezona).
Grobarska logika: Gordon igra za kikiriki, Ostin za najmanje 500.000,00 USD. :)

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Da li se ovaj što imao milion u galatasaraju uklapa u onaj spominjani budžet od 700 000 dinara?
(David, 12. januar 2017 21:44)

Posle kidanja ligamenata i godinu ipo ne igranja košarke,da, panteruuklapa se.

Ljubisa livac

pre 7 godina

I odakle vam ideja da nije igrao 2 godine? Pise da je od letos bez kluba! To je 6 meseci, a ne 2 godine. Ali kad daje drzava za FK mora malo i KK da se casti.

Grobelar

pre 7 godina

Ovakvog kljekavog smo platili barem700.000evra.Koliko li onda vrede zdravi igraci?
Znaci zdrav igrac vredi bar milion
Cigani, vasi igraci su zdravi(i neka ostanu),pa izracunajte.15 igraca barem po milion,zs ulazak u top .

Novosadjanin.

pre 7 godina

Jole,


najbolja skauting sluzba dovela svima poznatog igraca koji je igrao za Cibonu, Cska, Galatasaraj....uz to covek nije igrao 2 godine. hahhahahahhaha pa ti si legenda!!!

Dalibor

pre 7 godina

A vidi kako svi grobarcici znaju da Zvezda trenutno igra Evroligu. lepo je to sto pratite, ali opet ste izgubili. Nema veze, sledece nedelje navijate za Maccabi.

nemam pojma

pre 7 godina

Postadosmo rehabilitacioni centar za Amere. A ja mislio da to oni najbolje rade, da imaju najbolje tručnjake. Džamont Gordona naviše pamtim po igri na onoj čuvenoj utakmici sa Cibonom. A sad će mu Kecman biti trener. Dao nam je brdo koševa u tom meču. Posle bio u Vujoševićevom CSKA, pa počele povrede. Sad se vraća posle nejteže, kidanja ukrštenih ligamenata kolena, nije igrao 18 meseci. Nekad je bio izrazito fizički dominantan na svojoj poziciji, sad posle ovakve povrede ne znam kakav je. Tim nam je pokretna bolnica, sad dovodimo još jednog na rehabilitaciju.

Jimmy Floyd

pre 7 godina

A evo i jedne fotke iz arhive kao svedocanstvo da je nekada postojao jedan klub. Eto i predloga za naziv filma: Once upon a time, there was a club.

nesanica

pre 7 godina

Sećam ga se u jednoj utakmici davno kako je spakovao ladno 20 poena zvezdi u dresu galate. "Čini mi se evrokup je bio a igralo se u pioniru!" Vlada Vukojićić ili Kari Pešić ih je vodio tad???

Šećerleme za organizam zdrave nijesu

pre 7 godina

Nakon dovodjenja ovog ubice, ja sam 100% siguran da osvajamo... nešto.
Ili, barem, nešto.
Jer, ipak smo mi konstitucija, kako ono beše?

Da Limože? Ne može.

(A Dulo se u grobu prevrće.)

micho,mkd

pre 7 godina

Situacija je daj sta das.Ne znam koliko cemo se ofajditi od ovog Gordona,ali ce sigurno biti bolji od ovog potpuno beskorisnog Robinsona.Pod hitno dovesti i jednu peticu,pa makar i nekog anonimusa i tako se osloboditi jos jednog beskorisnog igraca - Koprivice.Naravno daleko smo od osvajanja ABA lige ali nada poslednja umire.Usput,iako nerado,ipak cestitke FMP - u na dobrim igrama i rezultatima.

nista o nicemu

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.
(partizan, 12. januar 2017 21:54)

Racun je u blokadi, kakve pare covece bre ?

nista o nicemu

pre 7 godina

Bankomat samo radi, u fudbalu ste izbaceni, a u kosarci igrate kup slavice cukteras, ali i dalje se sipa u drzavni projekat. odakle bre pare???

partizan državni projekat

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih i najboljih Amerikanaca poslednjih 7-8 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama! Pa nije li vas sramota?? Zvezda sa svim ovim rezultatima nema ni za plate od pre godinu dana a partizan dovodi igrača koga su do sad mogli da plate samo CSKA i Turci! partizan sada nema nimalo jeftiniji klub od Zvezde i Cedevite iako nema nikakve lične prihode. Ali tu je država za svoje mezimče.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena?
(TheCoaZz, 12. januar 2017 22:12)

Kako dovodite igraca sa racunom.u blokadi odgovori, a ne spinuj da je jeftin. Recite cenu koja je, da vidimo da li je jeftin, zasto bismo verovali mafiji?

Neko...

pre 7 godina

Preusmerili pare iz fudbalskog kluba posto su izbaceni u svakom slucaju a drzava dala pa daj da ih iskoristimo kako treba dok nas i ovamo ne izbace!

Muftija delija

pre 7 godina

Na sta smo spali,ni zdravog igraca ne mozemo da dovedemo?al nema veze,sve dok smo KKP makar i u beton ligu.valjda ce i ovo zlo nad srbijom proci....smrt fasizmu ziveo KKP!

CJ

pre 7 godina

Jole
Skauting služba?
Pa ovo je glupost paralelna izjavi da Zvezda dovede Lengforda i da se Radonja hvali Skauting službom da otkriju igrača koji je profesionalac 10 godina.

Zmago Sagadin 600.000 eura

pre 7 godina

Covek poslednju utakmicu odigrao 2015-te ... slicno kao Robinson, hoce da se vrati kosarci u Partizanu. Tako da mu je sigurno cena astronomska... a Dion Tompson nije bez 30.000 mesecno minimum!

VALJEVAC

pre 7 godina

Sta je bilo limenke da se niste malo uplasili,daje Vucic vamo mnogo vise jer treba finasirati FMP 1 I FMP 2,jer i u FMP 2 imate Amerikance i Covica juniora koji ima najmanje 500000evra godisnje.Cak ste i Metalcu oteli igrace.NAPRED PARTIZAN I METALAC VALJEVO

i

pre 7 godina

ovi zvezdasi sa komentarima,kao hrvati kad komentarisu avione,dan RS i ostalo..Covek koj nije igrao i bez kluba je sigurno nije kao što je bio pre 5 sezona..i nije mogao da košta toliko i traži neku platu..ne može sigurno da se poredi sa ljudima koji dolaze iz evroligaskih klubova u zvezdu..tipa pao,galata,armani..

Bajo 021

pre 7 godina

Fenomenalan igrac al trebace mu vremena.Sa jednom nogom vise ce uraditi nego ovi sa dve osim Hecera i Velickovica.Bravo Pekovicu,iskupljujes se.

dr feelgood

pre 7 godina

Odakle pare za igraca CSKA ???

Odakle bre, dokle vise da se otima od penzionera i trudnica, a da se trpa u partizan ???? (hours of love, 12. januar 2017 21:38)

pa dosta se u vas trpalo:) to naviklo pa im nikad dosta...

gojimir debeljački

pre 7 godina

igrač CSKA koji nije igrao godinu dana, povredjen, van forme, na pola sezone... bankomat radi? ovog su platili sa jednim dizanjem sa kartice

Skuplji tim nego što je Zvezda ikad imala

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih stranaca poslednjih 6-7 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama!

TheCoaZz

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena? I prestanite da sirite mrznju i da vise mrzite Partizan, nego sto volite vas klub...koji god da je. Kad to budete naucili, tad cete biti pravi navijac svog kluba!

Pinokiio

pre 7 godina

Ja ne znam da li smo citali isti clanak? Lepo pise teska povreda, nije dugo igrao - u prevodu niko ga nije hteo. Rizik je veliki. Zato je i dosao da igra za casove ljubavi.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ima para kkp igokea za pojacanja od par miliona evra, naravno igra za kesicu kikirikija i ljubav.
Nastavlja se pljacka naroda da kkp igokea ima para.

ultrasrbin

pre 7 godina

Vidim da su navijaci kluba "FMP moze da se zove kako hoce" poceli da se ponasaju kao Hrvati za avione.
Imate veci budzet, kvalitetnije igrace i dovodite koga hocete i za koliko novca vi hocete.
Ovaj ccovek moze da bude i najbolji ikad, ali on nije igrao vise od godinu dana, a povreda je takva da nista ne garantuje.
Vece pojacanje bi bilo da se Kecman reaktivirao.

neko iz mase

pre 7 godina

Pitanje koliko može da pomogne u ovom trenutku jer problem sličan Robinsona!?! Inače odličan igrač koji je imao fantastičnu sezonu te godine kad je Partizan otišao na fajnal for evrolige 2010 kao dok je igrao za Galatasaraj gde je imao isto dobre partije..

118:77

pre 7 godina

Auuuuu bio je sjajan igrac ! Gledao sam kratku reportazu o njemu na youtube.Covek se mnogo trudio i trenirao da se vrati iz povrede.Kada je zdrav ima 15 poena u rukama svaku tekmu.

Bankar

pre 7 godina

ja predlazemnavijacima Covicevog kluna da organizuju peticiju da dva neogradska kluba razmene bankomate, po komentarima ovde jedni bi sigurno bili srecni,a i ja kao navijac Partizana nemam nista protiv.
Uzeli smo macku u dzaku, ali ga necemo proslediti u Zeleznik, taj luksuz nemamo,

ehhh

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Ne date se " Hvala premijeru"

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Moracemo da ga razigramo posle pauze i povrede ali je sigurno bolji od Robinsona koji je zreo za otkaz i rekreativni basket iza kuce

DedaMiloje

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Što Vučiću, pa on vam kupio ovog igrača, ajde lepo se zahvalite kao i FK.

Jole

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima

црна овца друштва

pre 7 godina

Доводимо играча који две године није крочио на паркет...хвала влади и премијеру

gagi

pre 7 godina

Ваљда ће са овим и још неколико странаца Џикић за 6 месеци уиграти екипу да не буде мука за гледање као до сада.Претпоставлљам да ће сада бити изјава да и даље буџет КК Партизана није прешао 650 хиљада евра.

црна овца друштва

pre 7 godina

У тренутку кад њихова звездица игра они остављају коментаре на нашој вести....нећете се ви комплекса никада излечити

bbr

pre 7 godina

hours of love poceo da gleda kosarku kad se zvezda ugasila pre pet godina,a on poceo za fmp da navija,taman u tom periodu je i Gordon poslednji put igrao kosarku.

Mo

pre 7 godina

Pre par godina, ubedljivo najjači igrač jadranske lige. Posle otišao kod Duleta u CSKA, pa povreda, i sada je godinu dana bez košarke. Verujem da smo ga uzeli za male pare, s obzirom da ozbiljni klubovi neće da ulaze u rizik da u polusezoni uzimaju igrača iz najteže povrede. Kao i u slučaju Robinsona, moramo da rizikujemo, ali u svakom slučaju dobrodošao majstore u INSTITUCIJU!

PredragDrobnjak

pre 7 godina

Dugo nije igrao, ali verujem da je to najveci razlog zasto uopste mozemo da ga priustimo, u svakom slucaju dobro ce nam doci, a i treba verovati Dziletu.U Zelezniku strah!

partizan

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.

baldhawk

pre 7 godina

ovakvi komentari su svakodnevica na vestima jednih drugih novina, sinonima za svetlo fotoaparata. Steta je sto takva struktura citalaca i "ostavljaca komentara" sada posecuje i pise i na vasem sajtu, jer vasa profesionalnost i strucnost ne zasluzuje takve citaoce.

Packer

pre 7 godina

Molim samo navijace Crvene Zvezde da, pre nego sto komentarisu ovu vest u smislu bankomata I slicnih insinuacija, obrate paznju na cinjenicu da se covek oporavlja od operacije ukrstenih ligamenata. Za neupucene, to znaci da je covek pauzirao minimum 8 meseci. Sta mislite koliko takav igrac moze da dobije od Partizana. Njemu ce Partizan koristiti za vracanje u formu I eventualno dobijanje nekog boljeg ugovora na leto. Prema tome, price o bankomatu su besmislene.

bbr

pre 7 godina

haha,opet se javljaju navijaci fmp-a,ciji privatni klub dobija drzavne pare i pricaju kako je ovaj invalid iz Tofasa,koji je poslednji put igrao kosarku pre 3-4 godine,mnogo placen.Napred covic,napred fmp i napred radnicki basket...a gde je zvezda?

црна овца друштва

pre 7 godina

hours of love

надам се да све ово пишеш за сендвиче, ако није тако онда сам озбиљно забринут за твоје умно стање

partizan državni projekat

pre 7 godina

Jedan od najboljih stranaca Evrope dolazi u najboljim godinama u klub koji ne igra nijedno značajno takmičenje u Evropi! Možete li da zamislite koliko će penzioneri ovo platiti?? Naravno grobari će sada bez ikakvog srama slaviti ovo Vučićevo pojačanje.

c7-5

pre 7 godina

Uh taj Vucic, bas je grobarima lose pod Vucicem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 12. januar 2017 21:38)


Ma da, od kad je on dosao CZ je "vratila" 15 mil. eu duga a Partizan otplacuje porez i to sa kamatama. Normalno CZ placa porez, struju, igra EL i nikome ne duguje?

Jole

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima

црна овца друштва

pre 7 godina

Доводимо играча који две године није крочио на паркет...хвала влади и премијеру

TheCoaZz

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena? I prestanite da sirite mrznju i da vise mrzite Partizan, nego sto volite vas klub...koji god da je. Kad to budete naucili, tad cete biti pravi navijac svog kluba!

i

pre 7 godina

ovi zvezdasi sa komentarima,kao hrvati kad komentarisu avione,dan RS i ostalo..Covek koj nije igrao i bez kluba je sigurno nije kao što je bio pre 5 sezona..i nije mogao da košta toliko i traži neku platu..ne može sigurno da se poredi sa ljudima koji dolaze iz evroligaskih klubova u zvezdu..tipa pao,galata,armani..

Zmago Sagadin 600.000 eura

pre 7 godina

Covek poslednju utakmicu odigrao 2015-te ... slicno kao Robinson, hoce da se vrati kosarci u Partizanu. Tako da mu je sigurno cena astronomska... a Dion Tompson nije bez 30.000 mesecno minimum!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ima para kkp igokea za pojacanja od par miliona evra, naravno igra za kesicu kikirikija i ljubav.
Nastavlja se pljacka naroda da kkp igokea ima para.

Bajo 021

pre 7 godina

Fenomenalan igrac al trebace mu vremena.Sa jednom nogom vise ce uraditi nego ovi sa dve osim Hecera i Velickovica.Bravo Pekovicu,iskupljujes se.

VALJEVAC

pre 7 godina

Sta je bilo limenke da se niste malo uplasili,daje Vucic vamo mnogo vise jer treba finasirati FMP 1 I FMP 2,jer i u FMP 2 imate Amerikance i Covica juniora koji ima najmanje 500000evra godisnje.Cak ste i Metalcu oteli igrace.NAPRED PARTIZAN I METALAC VALJEVO

Skuplji tim nego što je Zvezda ikad imala

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih stranaca poslednjih 6-7 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama!

Muftija delija

pre 7 godina

Na sta smo spali,ni zdravog igraca ne mozemo da dovedemo?al nema veze,sve dok smo KKP makar i u beton ligu.valjda ce i ovo zlo nad srbijom proci....smrt fasizmu ziveo KKP!

gojimir debeljački

pre 7 godina

igrač CSKA koji nije igrao godinu dana, povredjen, van forme, na pola sezone... bankomat radi? ovog su platili sa jednim dizanjem sa kartice

Pinokiio

pre 7 godina

Ja ne znam da li smo citali isti clanak? Lepo pise teska povreda, nije dugo igrao - u prevodu niko ga nije hteo. Rizik je veliki. Zato je i dosao da igra za casove ljubavi.

Packer

pre 7 godina

Molim samo navijace Crvene Zvezde da, pre nego sto komentarisu ovu vest u smislu bankomata I slicnih insinuacija, obrate paznju na cinjenicu da se covek oporavlja od operacije ukrstenih ligamenata. Za neupucene, to znaci da je covek pauzirao minimum 8 meseci. Sta mislite koliko takav igrac moze da dobije od Partizana. Njemu ce Partizan koristiti za vracanje u formu I eventualno dobijanje nekog boljeg ugovora na leto. Prema tome, price o bankomatu su besmislene.

CJ

pre 7 godina

Jole
Skauting služba?
Pa ovo je glupost paralelna izjavi da Zvezda dovede Lengforda i da se Radonja hvali Skauting službom da otkriju igrača koji je profesionalac 10 godina.

c7-5

pre 7 godina

Uh taj Vucic, bas je grobarima lose pod Vucicem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 12. januar 2017 21:38)


Ma da, od kad je on dosao CZ je "vratila" 15 mil. eu duga a Partizan otplacuje porez i to sa kamatama. Normalno CZ placa porez, struju, igra EL i nikome ne duguje?

црна овца друштва

pre 7 godina

У тренутку кад њихова звездица игра они остављају коментаре на нашој вести....нећете се ви комплекса никада излечити

Mo

pre 7 godina

Pre par godina, ubedljivo najjači igrač jadranske lige. Posle otišao kod Duleta u CSKA, pa povreda, i sada je godinu dana bez košarke. Verujem da smo ga uzeli za male pare, s obzirom da ozbiljni klubovi neće da ulaze u rizik da u polusezoni uzimaju igrača iz najteže povrede. Kao i u slučaju Robinsona, moramo da rizikujemo, ali u svakom slučaju dobrodošao majstore u INSTITUCIJU!

PredragDrobnjak

pre 7 godina

Dugo nije igrao, ali verujem da je to najveci razlog zasto uopste mozemo da ga priustimo, u svakom slucaju dobro ce nam doci, a i treba verovati Dziletu.U Zelezniku strah!

Bankar

pre 7 godina

ja predlazemnavijacima Covicevog kluna da organizuju peticiju da dva neogradska kluba razmene bankomate, po komentarima ovde jedni bi sigurno bili srecni,a i ja kao navijac Partizana nemam nista protiv.
Uzeli smo macku u dzaku, ali ga necemo proslediti u Zeleznik, taj luksuz nemamo,

bbr

pre 7 godina

haha,opet se javljaju navijaci fmp-a,ciji privatni klub dobija drzavne pare i pricaju kako je ovaj invalid iz Tofasa,koji je poslednji put igrao kosarku pre 3-4 godine,mnogo placen.Napred covic,napred fmp i napred radnicki basket...a gde je zvezda?

partizan

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.

bbr

pre 7 godina

hours of love poceo da gleda kosarku kad se zvezda ugasila pre pet godina,a on poceo za fmp da navija,taman u tom periodu je i Gordon poslednji put igrao kosarku.

ultrasrbin

pre 7 godina

Vidim da su navijaci kluba "FMP moze da se zove kako hoce" poceli da se ponasaju kao Hrvati za avione.
Imate veci budzet, kvalitetnije igrace i dovodite koga hocete i za koliko novca vi hocete.
Ovaj ccovek moze da bude i najbolji ikad, ali on nije igrao vise od godinu dana, a povreda je takva da nista ne garantuje.
Vece pojacanje bi bilo da se Kecman reaktivirao.

dr feelgood

pre 7 godina

Odakle pare za igraca CSKA ???

Odakle bre, dokle vise da se otima od penzionera i trudnica, a da se trpa u partizan ???? (hours of love, 12. januar 2017 21:38)

pa dosta se u vas trpalo:) to naviklo pa im nikad dosta...

118:77

pre 7 godina

Auuuuu bio je sjajan igrac ! Gledao sam kratku reportazu o njemu na youtube.Covek se mnogo trudio i trenirao da se vrati iz povrede.Kada je zdrav ima 15 poena u rukama svaku tekmu.

црна овца друштва

pre 7 godina

hours of love

надам се да све ово пишеш за сендвиче, ако није тако онда сам озбиљно забринут за твоје умно стање

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Moracemo da ga razigramo posle pauze i povrede ali je sigurno bolji od Robinsona koji je zreo za otkaz i rekreativni basket iza kuce

Patrick

pre 7 godina

Kaze voli Partitan u pm, ne treba lova kaze igra za stipendiju HAHAHA
(Mich, 12. januar 2017 22:57)

Samo kad Volters,Dzenkins i Tomson igraju za toliko da mogu da placaju sobu ahahahahaha.Smesan si panteru.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Jedan od najboljih stranaca Evrope dolazi u najboljim godinama u klub koji ne igra nijedno značajno takmičenje u Evropi! Možete li da zamislite koliko će penzioneri ovo platiti?? Naravno grobari će sada bez ikakvog srama slaviti ovo Vučićevo pojačanje.

DedaMiloje

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Što Vučiću, pa on vam kupio ovog igrača, ajde lepo se zahvalite kao i FK.

neko iz mase

pre 7 godina

Pitanje koliko može da pomogne u ovom trenutku jer problem sličan Robinsona!?! Inače odličan igrač koji je imao fantastičnu sezonu te godine kad je Partizan otišao na fajnal for evrolige 2010 kao dok je igrao za Galatasaraj gde je imao isto dobre partije..

ehhh

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Ne date se " Hvala premijeru"

Patrick

pre 7 godina

Au koliko komentara na vest da je taj dosao na PROBU.Sta bi bilo da smo doveli nekog prvotimca Minesote na primer?Navijaci Fmp Idea bi srusili sajt komentarima.Ljudi on dolazi na probu,nije izvesno da ce dobiti ugovor,ima 29 godina i 2 godine nije igrao utakmice.

baldhawk

pre 7 godina

ovakvi komentari su svakodnevica na vestima jednih drugih novina, sinonima za svetlo fotoaparata. Steta je sto takva struktura citalaca i "ostavljaca komentara" sada posecuje i pise i na vasem sajtu, jer vasa profesionalnost i strucnost ne zasluzuje takve citaoce.

gagi

pre 7 godina

Ваљда ће са овим и још неколико странаца Џикић за 6 месеци уиграти екипу да не буде мука за гледање као до сада.Претпоставлљам да ће сада бити изјава да и даље буџет КК Партизана није прешао 650 хиљада евра.

Shone

pre 7 godina

On je utrpao Partizanu 51 poen u finalu Jadranske ( u regularnom delu , ne racunajci poduzedtke ) i to kada je Partizan bio jak da je na F4 EL u polufinalu sa OLY igrao na jednu loptu i izgubio 3 razlike . I onda je Kecman uzeo loptu i naterao 20 tisuca navijaca da se raduju pobedi Parizana. Moze on biti pravo pojacanje

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Da li se ovaj što imao milion u galatasaraju uklapa u onaj spominjani budžet od 700 000 dinara?
(David, 12. januar 2017 21:44)

Posle kidanja ligamenata i godinu ipo ne igranja košarke,da, panteruuklapa se.

Grobelar

pre 7 godina

Ovakvog kljekavog smo platili barem700.000evra.Koliko li onda vrede zdravi igraci?
Znaci zdrav igrac vredi bar milion
Cigani, vasi igraci su zdravi(i neka ostanu),pa izracunajte.15 igraca barem po milion,zs ulazak u top .

nemam pojma

pre 7 godina

Postadosmo rehabilitacioni centar za Amere. A ja mislio da to oni najbolje rade, da imaju najbolje tručnjake. Džamont Gordona naviše pamtim po igri na onoj čuvenoj utakmici sa Cibonom. A sad će mu Kecman biti trener. Dao nam je brdo koševa u tom meču. Posle bio u Vujoševićevom CSKA, pa počele povrede. Sad se vraća posle nejteže, kidanja ukrštenih ligamenata kolena, nije igrao 18 meseci. Nekad je bio izrazito fizički dominantan na svojoj poziciji, sad posle ovakve povrede ne znam kakav je. Tim nam je pokretna bolnica, sad dovodimo još jednog na rehabilitaciju.

Neko...

pre 7 godina

Preusmerili pare iz fudbalskog kluba posto su izbaceni u svakom slucaju a drzava dala pa daj da ih iskoristimo kako treba dok nas i ovamo ne izbace!

partizan državni projekat

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih i najboljih Amerikanaca poslednjih 7-8 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama! Pa nije li vas sramota?? Zvezda sa svim ovim rezultatima nema ni za plate od pre godinu dana a partizan dovodi igrača koga su do sad mogli da plate samo CSKA i Turci! partizan sada nema nimalo jeftiniji klub od Zvezde i Cedevite iako nema nikakve lične prihode. Ali tu je država za svoje mezimče.

Pekovic

pre 7 godina

Hvala vladi Srbije i premijeru Vucicu za sva pojacanja koja su nam platili i doveli. Realno, sada imamo najskuplji tim u Aba ligi i skuplji od pola ekipa u El. Ako bi nam dali bar jos milijardu evra, garantujem da bi osvojili bar jedan trofej. Verovatno ligu sampiona jer je to jedino takmicenje gde ne igra Radonjina kaznena ekspedicija. Hvala i zbog 370 somica za FkP.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena?
(TheCoaZz, 12. januar 2017 22:12)

Kako dovodite igraca sa racunom.u blokadi odgovori, a ne spinuj da je jeftin. Recite cenu koja je, da vidimo da li je jeftin, zasto bismo verovali mafiji?

micho,mkd

pre 7 godina

Situacija je daj sta das.Ne znam koliko cemo se ofajditi od ovog Gordona,ali ce sigurno biti bolji od ovog potpuno beskorisnog Robinsona.Pod hitno dovesti i jednu peticu,pa makar i nekog anonimusa i tako se osloboditi jos jednog beskorisnog igraca - Koprivice.Naravno daleko smo od osvajanja ABA lige ali nada poslednja umire.Usput,iako nerado,ipak cestitke FMP - u na dobrim igrama i rezultatima.

nista o nicemu

pre 7 godina

Bankomat samo radi, u fudbalu ste izbaceni, a u kosarci igrate kup slavice cukteras, ali i dalje se sipa u drzavni projekat. odakle bre pare???

nista o nicemu

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.
(partizan, 12. januar 2017 21:54)

Racun je u blokadi, kakve pare covece bre ?

Jimmy Floyd

pre 7 godina

A evo i jedne fotke iz arhive kao svedocanstvo da je nekada postojao jedan klub. Eto i predloga za naziv filma: Once upon a time, there was a club.

Ljubisa livac

pre 7 godina

I odakle vam ideja da nije igrao 2 godine? Pise da je od letos bez kluba! To je 6 meseci, a ne 2 godine. Ali kad daje drzava za FK mora malo i KK da se casti.

Šećerleme za organizam zdrave nijesu

pre 7 godina

Nakon dovodjenja ovog ubice, ja sam 100% siguran da osvajamo... nešto.
Ili, barem, nešto.
Jer, ipak smo mi konstitucija, kako ono beše?

Da Limože? Ne može.

(A Dulo se u grobu prevrće.)

nesanica

pre 7 godina

Sećam ga se u jednoj utakmici davno kako je spakovao ladno 20 poena zvezdi u dresu galate. "Čini mi se evrokup je bio a igralo se u pioniru!" Vlada Vukojićić ili Kari Pešić ih je vodio tad???

killy81

pre 7 godina

Gordon došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja. (zavidna karijera)
Ostin došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja (još nijedna profesionalna sezona).
Grobarska logika: Gordon igra za kikiriki, Ostin za najmanje 500.000,00 USD. :)

Dalibor

pre 7 godina

A vidi kako svi grobarcici znaju da Zvezda trenutno igra Evroligu. lepo je to sto pratite, ali opet ste izgubili. Nema veze, sledece nedelje navijate za Maccabi.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Jole,


najbolja skauting sluzba dovela svima poznatog igraca koji je igrao za Cibonu, Cska, Galatasaraj....uz to covek nije igrao 2 godine. hahhahahahhaha pa ti si legenda!!!

Jole

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Ima para kkp igokea za pojacanja od par miliona evra, naravno igra za kesicu kikirikija i ljubav.
Nastavlja se pljacka naroda da kkp igokea ima para.

Skuplji tim nego što je Zvezda ikad imala

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih stranaca poslednjih 6-7 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama!

TheCoaZz

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena? I prestanite da sirite mrznju i da vise mrzite Partizan, nego sto volite vas klub...koji god da je. Kad to budete naucili, tad cete biti pravi navijac svog kluba!

Zmago Sagadin 600.000 eura

pre 7 godina

Covek poslednju utakmicu odigrao 2015-te ... slicno kao Robinson, hoce da se vrati kosarci u Partizanu. Tako da mu je sigurno cena astronomska... a Dion Tompson nije bez 30.000 mesecno minimum!

црна овца друштва

pre 7 godina

Доводимо играча који две године није крочио на паркет...хвала влади и премијеру

i

pre 7 godina

ovi zvezdasi sa komentarima,kao hrvati kad komentarisu avione,dan RS i ostalo..Covek koj nije igrao i bez kluba je sigurno nije kao što je bio pre 5 sezona..i nije mogao da košta toliko i traži neku platu..ne može sigurno da se poredi sa ljudima koji dolaze iz evroligaskih klubova u zvezdu..tipa pao,galata,armani..

Bajo 021

pre 7 godina

Fenomenalan igrac al trebace mu vremena.Sa jednom nogom vise ce uraditi nego ovi sa dve osim Hecera i Velickovica.Bravo Pekovicu,iskupljujes se.

VALJEVAC

pre 7 godina

Sta je bilo limenke da se niste malo uplasili,daje Vucic vamo mnogo vise jer treba finasirati FMP 1 I FMP 2,jer i u FMP 2 imate Amerikance i Covica juniora koji ima najmanje 500000evra godisnje.Cak ste i Metalcu oteli igrace.NAPRED PARTIZAN I METALAC VALJEVO

gojimir debeljački

pre 7 godina

igrač CSKA koji nije igrao godinu dana, povredjen, van forme, na pola sezone... bankomat radi? ovog su platili sa jednim dizanjem sa kartice

partizan državni projekat

pre 7 godina

Jedan od najboljih stranaca Evrope dolazi u najboljim godinama u klub koji ne igra nijedno značajno takmičenje u Evropi! Možete li da zamislite koliko će penzioneri ovo platiti?? Naravno grobari će sada bez ikakvog srama slaviti ovo Vučićevo pojačanje.

DedaMiloje

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Što Vučiću, pa on vam kupio ovog igrača, ajde lepo se zahvalite kao i FK.

Packer

pre 7 godina

Molim samo navijace Crvene Zvezde da, pre nego sto komentarisu ovu vest u smislu bankomata I slicnih insinuacija, obrate paznju na cinjenicu da se covek oporavlja od operacije ukrstenih ligamenata. Za neupucene, to znaci da je covek pauzirao minimum 8 meseci. Sta mislite koliko takav igrac moze da dobije od Partizana. Njemu ce Partizan koristiti za vracanje u formu I eventualno dobijanje nekog boljeg ugovora na leto. Prema tome, price o bankomatu su besmislene.

Pekovic

pre 7 godina

Hvala vladi Srbije i premijeru Vucicu za sva pojacanja koja su nam platili i doveli. Realno, sada imamo najskuplji tim u Aba ligi i skuplji od pola ekipa u El. Ako bi nam dali bar jos milijardu evra, garantujem da bi osvojili bar jedan trofej. Verovatno ligu sampiona jer je to jedino takmicenje gde ne igra Radonjina kaznena ekspedicija. Hvala i zbog 370 somica za FkP.

Muftija delija

pre 7 godina

Na sta smo spali,ni zdravog igraca ne mozemo da dovedemo?al nema veze,sve dok smo KKP makar i u beton ligu.valjda ce i ovo zlo nad srbijom proci....smrt fasizmu ziveo KKP!

partizan državni projekat

pre 7 godina

Čovek koji je na početku sezone odbio 900.000 od Himkija! Jedan od najskupljih i najboljih Amerikanaca poslednjih 7-8 godina u Evropi dolazi u klub koji igra Ligu šampiona?? Pa ovo više ne može ni Tegeltija da opere! Klub koji usput vratio i veliki deo duga bez ikakvih prihoda sad dovodi 11. pojačanje i to jednog od najboljih Amerikanaca Evrope u najboljim godinama! Pa nije li vas sramota?? Zvezda sa svim ovim rezultatima nema ni za plate od pre godinu dana a partizan dovodi igrača koga su do sad mogli da plate samo CSKA i Turci! partizan sada nema nimalo jeftiniji klub od Zvezde i Cedevite iako nema nikakve lične prihode. Ali tu je država za svoje mezimče.

gagi

pre 7 godina

Ваљда ће са овим и још неколико странаца Џикић за 6 месеци уиграти екипу да не буде мука за гледање као до сада.Претпоставлљам да ће сада бити изјава да и даље буџет КК Партизана није прешао 650 хиљада евра.

bbr

pre 7 godina

haha,opet se javljaju navijaci fmp-a,ciji privatni klub dobija drzavne pare i pricaju kako je ovaj invalid iz Tofasa,koji je poslednji put igrao kosarku pre 3-4 godine,mnogo placen.Napred covic,napred fmp i napred radnicki basket...a gde je zvezda?

c7-5

pre 7 godina

Uh taj Vucic, bas je grobarima lose pod Vucicem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 12. januar 2017 21:38)


Ma da, od kad je on dosao CZ je "vratila" 15 mil. eu duga a Partizan otplacuje porez i to sa kamatama. Normalno CZ placa porez, struju, igra EL i nikome ne duguje?

PredragDrobnjak

pre 7 godina

Dugo nije igrao, ali verujem da je to najveci razlog zasto uopste mozemo da ga priustimo, u svakom slucaju dobro ce nam doci, a i treba verovati Dziletu.U Zelezniku strah!

Pinokiio

pre 7 godina

Ja ne znam da li smo citali isti clanak? Lepo pise teska povreda, nije dugo igrao - u prevodu niko ga nije hteo. Rizik je veliki. Zato je i dosao da igra za casove ljubavi.

црна овца друштва

pre 7 godina

У тренутку кад њихова звездица игра они остављају коментаре на нашој вести....нећете се ви комплекса никада излечити

CJ

pre 7 godina

Jole
Skauting služba?
Pa ovo je glupost paralelna izjavi da Zvezda dovede Lengforda i da se Radonja hvali Skauting službom da otkriju igrača koji je profesionalac 10 godina.

ehhh

pre 7 godina

Partizan ima najbolju skauting sluzbu na svetu.
To je uz trenere mozda i najbolja odlika partizana svih ovih godina! I ne damo se ciganima vucicu i ostalima
(Jole, 12. januar 2017 21:35)

Ne date se " Hvala premijeru"

Ljubisa livac

pre 7 godina

I odakle vam ideja da nije igrao 2 godine? Pise da je od letos bez kluba! To je 6 meseci, a ne 2 godine. Ali kad daje drzava za FK mora malo i KK da se casti.

dr feelgood

pre 7 godina

Odakle pare za igraca CSKA ???

Odakle bre, dokle vise da se otima od penzionera i trudnica, a da se trpa u partizan ???? (hours of love, 12. januar 2017 21:38)

pa dosta se u vas trpalo:) to naviklo pa im nikad dosta...

partizan

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.

Bankar

pre 7 godina

ja predlazemnavijacima Covicevog kluna da organizuju peticiju da dva neogradska kluba razmene bankomate, po komentarima ovde jedni bi sigurno bili srecni,a i ja kao navijac Partizana nemam nista protiv.
Uzeli smo macku u dzaku, ali ga necemo proslediti u Zeleznik, taj luksuz nemamo,

bbr

pre 7 godina

hours of love poceo da gleda kosarku kad se zvezda ugasila pre pet godina,a on poceo za fmp da navija,taman u tom periodu je i Gordon poslednji put igrao kosarku.

ultrasrbin

pre 7 godina

Vidim da su navijaci kluba "FMP moze da se zove kako hoce" poceli da se ponasaju kao Hrvati za avione.
Imate veci budzet, kvalitetnije igrace i dovodite koga hocete i za koliko novca vi hocete.
Ovaj ccovek moze da bude i najbolji ikad, ali on nije igrao vise od godinu dana, a povreda je takva da nista ne garantuje.
Vece pojacanje bi bilo da se Kecman reaktivirao.

nista o nicemu

pre 7 godina

Za sve zaslepljene navijace Zvezde! Ljudi, klub vam upravo igra mec, sta vi uopste trazite ovde...ili na bilo kojoj drugoj aplikaciji,sajtu...??? Drugo, da ste se malo potrudili mogli ste da procitate da covek nije igrao takmicarski mec skoro godinu dana. Sta mislite kolika mu je cena?
(TheCoaZz, 12. januar 2017 22:12)

Kako dovodite igraca sa racunom.u blokadi odgovori, a ne spinuj da je jeftin. Recite cenu koja je, da vidimo da li je jeftin, zasto bismo verovali mafiji?

Šećerleme za organizam zdrave nijesu

pre 7 godina

Nakon dovodjenja ovog ubice, ja sam 100% siguran da osvajamo... nešto.
Ili, barem, nešto.
Jer, ipak smo mi konstitucija, kako ono beše?

Da Limože? Ne može.

(A Dulo se u grobu prevrće.)

црна овца друштва

pre 7 godina

hours of love

надам се да све ово пишеш за сендвиче, ако није тако онда сам озбиљно забринут за твоје умно стање

Neko...

pre 7 godina

Preusmerili pare iz fudbalskog kluba posto su izbaceni u svakom slucaju a drzava dala pa daj da ih iskoristimo kako treba dok nas i ovamo ne izbace!

nista o nicemu

pre 7 godina

Bankomat samo radi, u fudbalu ste izbaceni, a u kosarci igrate kup slavice cukteras, ali i dalje se sipa u drzavni projekat. odakle bre pare???

Dalibor

pre 7 godina

A vidi kako svi grobarcici znaju da Zvezda trenutno igra Evroligu. lepo je to sto pratite, ali opet ste izgubili. Nema veze, sledece nedelje navijate za Maccabi.

killy81

pre 7 godina

Gordon došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja. (zavidna karijera)
Ostin došao u srpsku košarku posle 2 godine neigranja (još nijedna profesionalna sezona).
Grobarska logika: Gordon igra za kikiriki, Ostin za najmanje 500.000,00 USD. :)

Mo

pre 7 godina

Pre par godina, ubedljivo najjači igrač jadranske lige. Posle otišao kod Duleta u CSKA, pa povreda, i sada je godinu dana bez košarke. Verujem da smo ga uzeli za male pare, s obzirom da ozbiljni klubovi neće da ulaze u rizik da u polusezoni uzimaju igrača iz najteže povrede. Kao i u slučaju Robinsona, moramo da rizikujemo, ali u svakom slučaju dobrodošao majstore u INSTITUCIJU!

Patrick

pre 7 godina

Kaze voli Partitan u pm, ne treba lova kaze igra za stipendiju HAHAHA
(Mich, 12. januar 2017 22:57)

Samo kad Volters,Dzenkins i Tomson igraju za toliko da mogu da placaju sobu ahahahahaha.Smesan si panteru.

118:77

pre 7 godina

Auuuuu bio je sjajan igrac ! Gledao sam kratku reportazu o njemu na youtube.Covek se mnogo trudio i trenirao da se vrati iz povrede.Kada je zdrav ima 15 poena u rukama svaku tekmu.

neko iz mase

pre 7 godina

Pitanje koliko može da pomogne u ovom trenutku jer problem sličan Robinsona!?! Inače odličan igrač koji je imao fantastičnu sezonu te godine kad je Partizan otišao na fajnal for evrolige 2010 kao dok je igrao za Galatasaraj gde je imao isto dobre partije..

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Moracemo da ga razigramo posle pauze i povrede ali je sigurno bolji od Robinsona koji je zreo za otkaz i rekreativni basket iza kuce

Grobelar

pre 7 godina

Ovakvog kljekavog smo platili barem700.000evra.Koliko li onda vrede zdravi igraci?
Znaci zdrav igrac vredi bar milion
Cigani, vasi igraci su zdravi(i neka ostanu),pa izracunajte.15 igraca barem po milion,zs ulazak u top .

nista o nicemu

pre 7 godina

čovek nije igrao 2 godine. skauting za najmanje moguće pare uz veliki rizik a rizika zapravo nema jer nemamo velika očekivanja. baš zbog toga, i fantastčnog trenera, čuda su moguća.
(partizan, 12. januar 2017 21:54)

Racun je u blokadi, kakve pare covece bre ?

micho,mkd

pre 7 godina

Situacija je daj sta das.Ne znam koliko cemo se ofajditi od ovog Gordona,ali ce sigurno biti bolji od ovog potpuno beskorisnog Robinsona.Pod hitno dovesti i jednu peticu,pa makar i nekog anonimusa i tako se osloboditi jos jednog beskorisnog igraca - Koprivice.Naravno daleko smo od osvajanja ABA lige ali nada poslednja umire.Usput,iako nerado,ipak cestitke FMP - u na dobrim igrama i rezultatima.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Jole,


najbolja skauting sluzba dovela svima poznatog igraca koji je igrao za Cibonu, Cska, Galatasaraj....uz to covek nije igrao 2 godine. hahhahahahhaha pa ti si legenda!!!

baldhawk

pre 7 godina

ovakvi komentari su svakodnevica na vestima jednih drugih novina, sinonima za svetlo fotoaparata. Steta je sto takva struktura citalaca i "ostavljaca komentara" sada posecuje i pise i na vasem sajtu, jer vasa profesionalnost i strucnost ne zasluzuje takve citaoce.

Patrick

pre 7 godina

Au koliko komentara na vest da je taj dosao na PROBU.Sta bi bilo da smo doveli nekog prvotimca Minesote na primer?Navijaci Fmp Idea bi srusili sajt komentarima.Ljudi on dolazi na probu,nije izvesno da ce dobiti ugovor,ima 29 godina i 2 godine nije igrao utakmice.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Da li se ovaj što imao milion u galatasaraju uklapa u onaj spominjani budžet od 700 000 dinara?
(David, 12. januar 2017 21:44)

Posle kidanja ligamenata i godinu ipo ne igranja košarke,da, panteruuklapa se.

Shone

pre 7 godina

On je utrpao Partizanu 51 poen u finalu Jadranske ( u regularnom delu , ne racunajci poduzedtke ) i to kada je Partizan bio jak da je na F4 EL u polufinalu sa OLY igrao na jednu loptu i izgubio 3 razlike . I onda je Kecman uzeo loptu i naterao 20 tisuca navijaca da se raduju pobedi Parizana. Moze on biti pravo pojacanje

nesanica

pre 7 godina

Sećam ga se u jednoj utakmici davno kako je spakovao ladno 20 poena zvezdi u dresu galate. "Čini mi se evrokup je bio a igralo se u pioniru!" Vlada Vukojićić ili Kari Pešić ih je vodio tad???

Jimmy Floyd

pre 7 godina

A evo i jedne fotke iz arhive kao svedocanstvo da je nekada postojao jedan klub. Eto i predloga za naziv filma: Once upon a time, there was a club.

nemam pojma

pre 7 godina

Postadosmo rehabilitacioni centar za Amere. A ja mislio da to oni najbolje rade, da imaju najbolje tručnjake. Džamont Gordona naviše pamtim po igri na onoj čuvenoj utakmici sa Cibonom. A sad će mu Kecman biti trener. Dao nam je brdo koševa u tom meču. Posle bio u Vujoševićevom CSKA, pa počele povrede. Sad se vraća posle nejteže, kidanja ukrštenih ligamenata kolena, nije igrao 18 meseci. Nekad je bio izrazito fizički dominantan na svojoj poziciji, sad posle ovakve povrede ne znam kakav je. Tim nam je pokretna bolnica, sad dovodimo još jednog na rehabilitaciju.