Sreda, 11.01.2017.

21:30

Babunski: Grof mi je rekao nemoj kao Ćavi, Mesi...

David Babunski napustiće Crvenu zvezdu posle godinu dana provedenih u Beogradu, a navijačima Zvezde obradio se pismom na Fejsbuku.

Izvor:

Babunski: Grof mi je rekao nemoj kao Æavi, Mesi... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

asdas

pre 7 godina

Covjek kaze momku KOJI JE UCIO SA XAVIJEM I INIESTOM,da ne igra kao oni,druze to je upravo ono sto ti fali,da bi mogao da igras ligu sampiona,plejmejker,dosao ti momak iz najjace skole fudbala na svijetu i ti mu umjesto da ga guras,za 10 mjeseci das isto toliko utakmica,kakva seljana...

Milan

pre 7 godina

I kakvu mi igru da ocekujemo kada trener daje jasne instrukcije da se gura lopta na stranu?! I niko ne moze da mi kaze da nemamo ekipu za nadigravanje. Donald, Ristic, Babunski, Plavsic. Sve su to tehnicki i (manje) takticki potkovani igraci koji znaju fudbala. Dakle, do trenera je.

mladen

pre 7 godina

I on i Avramovski...
Olako smo ih se odrekli a mislim da su bolji od Moucea i tako nekih mnogo skupljih igraca
Grofe odlazi dok nas nisi potpuno unistio!!!
Vratite Slavisu Stojanovica
Pozdrav

Marko

pre 7 godina

Sve najbolje momku u nastavku karijere. Tragicno je sto on ni posle svega kao da nije shvatio da danasnja Zvezda po mnogo cemu bas i nema previse dodirnih tacaka sa nekadasnjim gigantom. Ostalo je ime i jos ponesto. Na tribinama je i sve manje navijaca. Pojacanja se dovode na "lopatu", a zatim cesto ne dobiju pravu priliku. S kojom idejom i na ciju inicijativu je taj verovatno perspektivni fudbaler doveden, da bi prosao tako kako je prosao? Sa mnom su zavrsili s odlaskom Moline. Nije bas da je posle igrao za Real ili Barselonu, ali je veliki znalac fudbala i imao je potez, sto se ne vidja tako cesto. Kasnije je napravio solidnu karijeru u ligama koje ne mogu da budu losije od srpske. Neka tako bude i sa Babunskim.

Robin Hood

pre 7 godina

Jedan veliki gospodin!
Imao sam prilike da ga gledam na delu pre par godina protiv nase mlade reprezentacije... Tada se videlo da je decko nenormalno fudbalski skolovan, cela reprezentacija Makedonije je bila barem 5x losija od nase, dobili smo ih cak 5-1 ako me pamcenje dobro sluzi, a ovaj momak je svakog svog saigraca barem 2x nacinio boljim!
Sama ova njegova izjava gde mu je Bozovic rekao nemoj kao Cavi i Mesi sve govori! Rekao sam posle Ludogoreca jos da me stadion videti nece dok se u klubu ne promeni brdo stvari, Bozovic moze da uzme jos 10 titula u nizu ali moju podrsku je davnih dana izgubio. Uostalom sve mi vise lice da totule dolaze rezimski kao i poslednjih 6 nasih komsija. U ovoj zemlji je odavno sve izgubilo smisao. Davidu sve najbolje u nastavku karijere pa da ga gledamo sto pre negde u nekom poznatijem klubu.

макс

pre 7 godina

Ријетко добар, образован и културан момак. На жалост, у данашње вријеме овакви не пролазе, и није то само у данашњој Звезди случај. Истина је да му Гроф стварно није дао шансу и жао ми је због тога. Све најбоље Давиде у наставку каријере, изабери неку нормалну лигу ђе имају за почетак пристојне терене за овај спорт и мислим да ће ти то бити довољно да покажеш какав си играч. Нијеси ти камен за ове наше оранице, ти си већ обрађен бисер. Срећно!

bla

pre 7 godina

Majstore svaka cast na korektnosti i vaspitanju. Nazalost posto su viseli da u tvom slucaju ne mogu da se ugrade u platu, ti si zavrsio svoje jos na pocetku.

Botina-volina

pre 7 godina

Ovo je momak koji je u vise navrata pokazao da je inteligentan, obrazovan i da misli svojom glavom. To su verovatno i razlozi zbog kojih se ne uklapa u "viziju" trenera ciji su najveci domet turbo-folk kultura i humor tipa Zikina dinastija. Jednostavno - ne ide.

terza

pre 7 godina

Beži momče i ne okreći se! Ovde mesari kreiraju igru, nejaki i zakržljali izvode slobodnjake, oni sa dve leve daju duge pasove i izvode kornere, brzanjci igraju libera, niski i bez skoka su na štoperima... ti iz Barselone se ne uklapaš u "koncepciju" koja se zove - kupi bezvredno i jeftino, upakuj ga kroz nameštene utakmice i prodaj (čitaj - uvali, prevari) nekome skupo...

Djordje

pre 7 godina

Davide ti si jedan od najinteligentnijih i najkulturnijih sportista koji su ikada radili na ovim prostorima, zaista mi je zao sto nisu imali sluha za tebe a mnogi polu igraci su se naigrali ovih godina u nasoj Zvezdi. Mislim da je Grof otpevao svoje i vec pakuje kofere za leto, nema nikakvog napretka u igri potpun promasaj u 2 prelazna roka. Nadam se ces u buducnosti naci klub u kom ces se pokazati u najboljem svetlu, veliki pozdrav od Delija iz Uzica

Nikola

pre 7 godina

Kako cemo mi zazaliti sto je ovaj momak otisao bez prave sanse. A videlo se da zna igrati cak i u ono malo minuta sto je dobijao..Stvarno mi je zao zbog njega, a ova izjava govori o njemu da je dobra osoba, ni jednu ruznu rec o bilo kome. Srecno momak!

P-76ers

pre 7 godina

Mali nisam uspeo da vidim kakav si igrač, ali filozofija igre je baš takva. Celoj ligi fali igrač koji je jak na sredini terena. Daleko bilo da igrač uzme loptu i dribla pet igrača (jedan je Mesi i ako preferiram Madrid), ali da primi loptu, okrene se prema golu, predribla jednog ponavljam jednog igrača i samim tim napravi višak, što daje više mogućnosti i širinu u igri. Tako je moja Zvezda igrala. Tako je igrao Piksi, Dejo, Jugović, Vlada Stošić, Prosinečki...

Takva igra fali u celoj ligi, a ne guraj loptu na stranu, gde neznanje ne može da ispliva, gde nekvalitet ostane sakriven i greške budu neznatne.
Voleo bih da vidim takvu igru, makar i kod komšija, ako ne igraju moji.

Sasa

pre 7 godina

Svaka ti cast na izjavi, retko inteligenta percepcija tvog nazalost kratkog boravka u Zvezdi! Hvala tebi sto si uopste odlucio da dodjes u CZ.

neko iz mase

pre 7 godina

Bravo mali!

Sve najbolje ti želim, i da se vratiš ako te pozovu kada se uvere da su pogrešili, i da im obavezno dokažeš kakav si igrač!

Ti si možda i jedini obrazovan i inteligentan fudbaler koji je igrao na ovim prostorima (pri tome ne mislim na fudbalsko obrazovanje).

Još jednom, sve najbolje!

Delija

pre 7 godina

Grof cirkuzant ali zato smo videli koliki je strucnak u Evropi nula .. prosle godine ocajni partizan zato je osvojio titulu ove kriza od pocetka partizana i iskoristio prednost 6boda. Le tallek najveci krivac ispadanje iz evrope zajedno sa kahrimanom i petkovicem i dalje uvek u startnih 11.prevara od trnera ovaj grof gomila 40 igraca.skauting Zvezde ne postoji dovodise igraci preko youtubea i menadjera.

Mare

pre 7 godina

E moj grofe...vazno da tvoji stranci igraju... Babune ljudino hvala na svemu a sada na sud i uzmi sve sto ti pripada do zadnjeg centa!

F.

pre 7 godina

Svaka cast za decka, pokazao je kakav je covek, iako nije dobio ama bas nikakvu sansu. Steta, mislim da je mogao mnogo toga dobrog da nam donese. Vreme ce pokazati.

vladimir.bk1

pre 7 godina

Svaka ti čast, dragi majstore. Želim ti sve bolje ugovore i uspešnu karijeru, da se realizuješ i kao sportista, pošto si kao čovek očigledno već, tako mlad, realizova. A svojoj Zvezdi želim ogledalo da vidi koliko je poružnela od doba kad sam se u nju zaljubio, dok je ispadala od Kelna, ali se od treninga sutra ujutru spremala za nove Grashoperse i Rendžerse, sve do Olimpika u Bariju i Kolo Kola u Tokiju. Da vidi koliko se isprostituisala. A ovim lopovima koji bolje od nas znaju koliko su grešni prema Zvezdi i prema zaljubjenicima u nju želim dug život i bistar odnos prema savesti. Živ bio, momčino.

Banja Luka

pre 7 godina

Dečko,Grof i Terza ti nisu dao šansu jer se na tale sa tvojim menadžerom...U mojoj Zvezdi na žalost igraju samo mensdžerski igrači.Uprava napolje !!!

pedja 71

pre 7 godina

Ajde, mali, sa srecom. Verovatno ste u pravu i ti i Grof donekle, obicno je istina negde na sredini. Mozda se i vratis jednom, ko zna...

saf

pre 7 godina

lep i pošten oproštajni govor. iz ovog pisma sem što se vidi da mu srpski nije maternji takođe se vidi i da je kulturan momak, i jedan od ta dva hendikepa kad imaš možeš igrati u našoj ligi ali kad oba imaš onda te oteraju pa makar bio mesi i ronaldo i to dva u jedan

Voip

pre 7 godina

Davide ti si intelektualno i igrački iznad svega ovoga, šteta što si protraćio godinu dana ovde. Svako dobro i srećno u daljoj karijeri i životu. A treneru i upravi želim samo reći SRAM VAS BILO! Sve što valja ode (Rajko, Katai, Gruja, Babun, Vijeira, Lučo, Ristić...), ode i nada u bolje sutra za naš fk.

NikolaNS

pre 7 godina

Svaka cast MOMCINO!
I treba da bezis iz tog mulja jer u mulju se najbolje snalaze prljavi i nemoralni, a ti si sve suprotno!
Sve najbolje u nastavku karijere i ni slucajno ne pomisljaj o povratku na ove prostore, ne zasluzuju te takvog!

živčan_neki_lik

pre 7 godina

I Mesi bi isto ovako prošao kad bi ga doveli. Mi smo sve gluplji i gluplji što se tiče fudbala. Oni su doveli Babunskog zbog marketinga izgleda, jer je prošao barsinu školu. Slepci jedni neuki.

skywalker

pre 7 godina

tuzno, zalosno, jadno... i zaista ovaj momak nije dobio sansu a dobili su je mnogi koji nisu trebali mozda... ovako je i jedan pedja stojakovic sutnut iz zvezde...

Filip21

pre 7 godina

Kao sto smo svi znali Babunski nije los za zvezdu nego za Grofov stil igre.
Dva igraca koja ce da salju duge lopte "buzdovani" u napadu da se biju i skacu iskoriste svaku desetu loptu i prespori stoperi. Bar je ove sezone tako prosle su tu bili i Katai,Hugo,Ibanjez nije sve bilo na toj igri al od ove apsolutno sve.
Isto sto se njemu desilo moze da se desi i Plavsicu i novom Senicu jer su oni momci koji se oslanjaju na tehniku vole kratke paseve da imaju loptu u nogama a ne da samo centriraju ko muve bez glave i to im je sav posao.
Tek sad se vidi zasto ovakva pojacanja gde se osim Senica svi uklapajubu taj stil igre.
A umesto ove trojice mogli smo jednog Melega da dovedemo i da budemo mirni.

kolani

pre 7 godina

Mislim da se sa odklaskom Babunskog ukupan koeficijent inteligencije zvezdinih igrača prepolovio :)
I definitivno nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna.

Marko

pre 7 godina

Brate Babune nadam se da ces za koju godinu opet doci u Zvezdu i pokazati da si igrac za velika dela, iskreno ti to zelim i tebi i Zvezdi.

Markiz

pre 7 godina

Sjajan dečko, šteta što se nije snašao ali dešava se. Želim mu da postane igrač svetske klase... Kao kod mene na Menadžeru. :)

Fica

pre 7 godina

Moglo je:
Manojlovic-Petkovic,Jovanovic,Maras,Milosevic-
Ristic,Grujic-
Plavsic,Meleg,Babunski-
Jovic
Da svoju decu nismo rasipali a prodavali strance jer dug na taj nacin ionako smanjilali pa bi bili na istom samo bi ovako imali perspektivan tim koji bi se borio.
Ovako:
Rendulic,Andjelkovic,Lukovic,Poletanovic,Ruiz,Muce,Vujaklija...

marko

pre 7 godina

pa ne znam sta si ocekivao kod nas se samo trazi centarsut i kopta u dubinu pa krljanje sa stoperima .Nasa trenerska skola uopte nije u koraku sa evropsom i ja kao trener mogu to slobodno da kazem.

Realista

pre 7 godina

lazni Grof i lazni trener sa jos laznijim autoritetom i navodnim njegovim izborom tima... ljudi da li shvatate gde zivimo i kakvim ljudima smo okruzeni?!

Ivan

pre 7 godina

Veoma korektno, momak je pravi gospodin. Razlog tvog odlaska je menadzerisanje raznih bahatnika koji su vec dugo u srpskom fudbalu i koji se nikada nece iskoreniti. Kao pravi Zvezdas zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri, da zaigras u pravom klubu i u pravoj formi pa da pokazes neznalicima kakav su propust napravili!

GM

pre 7 godina

Hvala tebi na pristojnosti i kulturi koju si pokazao na i van terena dok si bio clan Zvezde.

Da se sto pre pokazes u nekom drugom klubu i dokazes ko je bio u pravu...

vladan

pre 7 godina

E zato sto se lopta baca na stranu nikada necemo vise bito ona Zvezda.Sistem igre je half halfu half beku pa bek krilu i od 10 pokusaja prodje jednom.I to je fudbal?Sramota

Milan Stanimirovic

pre 7 godina

Kakav castan covek, skrusen, predivan Makedonac duboko srpskih korena. Najdublji naklon. Pravednici u Srbiji cesto bivaju sklanjani ili ignorisani.

Makedonac

pre 7 godina

Mislim, odnosno siguran sam da je moja Zvezda debelo pogreshila sa ovim momkom. Isto kao sto je pogreshila sa Trichkovskim pre nekoliko godina. U Zvezdi nisu ga pustili ni minut na terenu a posle dechko ode u kiparski Apoel i stigoshe do chetvrtfinala Lige shamiona sa Realom, a Trichko im bio najbolji strelac. A Zvezda ne moze ni da sanja o grupnoj fazi Lige shampiona. Zatim Robert Popov, bio u Zvezdi na probu i najurishe ga kao netalentovanog, a on posle igrao i u Premijer ligi u WBA i bio suigrach Shevchenka u velikom Dinamu iz Kijeva. Izgleda da je nesto trulo u drzavi Srbiji, a narochito u Zvezdi. Slabo rade i zvezdini skauti u Makedoniji, jer nema vishe makedonskih igracha u crveno belom dresu kao sto su bili Dojcinovski, braca Gjurovski, Kanatlarovski, Najdovski, Panchev, Stojkovski...Steta, da su skauti radili kao u bivshoj Jugi i Pandev i Nestorovski bi prvo zaigrali za Zvezdu pa posle u unostranstvu. Pozdrav iz crveno-bele polovine Skoplja.

BD66

pre 7 godina

Hvala i tebi, svako dobro u karijeri i zivotu, nazalost ovo nije vrijeme za kulturne i skolovane! Ovo nije vrijeme moje velike ljubavi jer je vrijeme seljacina i probisvijeta! Ali VOLIMZVEZDU sto cu!

Dule

pre 7 godina

Momak pre svega izgleda kao mnogo dobro i kulturne osoba. Na žalost kako i sam kaže nije dobio pravu sansu kod nas, a siguran sam da je imao dosta da pokaže. Srećno u daljem životu!

Peki

pre 7 godina

Ugasiti fudbal u Srbiji, umesto bruke, sramote i sramne lige (ponizavanja u Evropi da ne spominjemo) i okretanja ogromne love koja na kraju uvek zavrsi u dzepovima lopova (citaj: Terzic,Vazura,Vucelic) bolje preusmeriti novac na obrazovanje, bolnice i decu kojima je to neophodno. Ali ipak cemo gledati bruku i sramotu i leciti decu SMS porukama... Jos jedan dokaz, koliko smo nisko pali.

Dejan Jovanovic

pre 7 godina

Verovatno najpismeniji igrač u domaćem fudbalu u poslednjih 20 godina. Svaka čast momku na disciplini, vaspitanju, želji i svemu što je pružio ne bi li dobio mogućnost da pokaže koliko vredi. Na žalost, FK Crvena Zvezda je spala na nivo fantomske firme čija je glavna delatnost privredni kriminal i pranje novca, gde ovakvi divni i normalni momci, ne bi ni trebalo da budu! Babune, svu moguću sreću ti želim u budućoj karijeri, a Zvezdinoj upravi i "stručnom" štabu, na čelu sa ovim diletantom sa titulom, želim da samo po zasluzi - upravom da se pozabavi sud i tužilaštvo, a treneru da ode i ne preuzima klub veće tradicije od Javora. Za bolje i nije. Ovo pišem kao višedecenijski navijač Crvene Zvezde. Fuj.

Mik

pre 7 godina

Pismo je korektno i nema razloga da decko sedi i gubi vreme ako ne igra ili se ne uklapa. Da je bar placen... Bice mozda neko saopstenje ili geg Bozovica povodom toga. A mozda i nece. Ne kazem da ako prodjes Barseloninu skolu automatski vredis, ali... nije dobio sansu - to stoji!

Neno

pre 7 godina

Nazalost, dosao si u Zvezdu u kojoj se pitaju jako losi ljudi i "sportski strucnjaci". Oprosti i vidimo se u nekim boljim (nadam se skorim) vremenima.

Rijetko pismen, nacitan i kulturan fudbaler. Zelim ti sve najbolje.

duledudule

pre 7 godina

Bravo mali,malte ne sam zaplakao dok sam citao ovo.zelim ti svu srecu u zivotu i puno uspeha u daljoj karijeri u koju ja kao i vecina zvezdasa uopste ne sumnja

Dejan Jovanovic

pre 7 godina

Verovatno najpismeniji igrač u domaćem fudbalu u poslednjih 20 godina. Svaka čast momku na disciplini, vaspitanju, želji i svemu što je pružio ne bi li dobio mogućnost da pokaže koliko vredi. Na žalost, FK Crvena Zvezda je spala na nivo fantomske firme čija je glavna delatnost privredni kriminal i pranje novca, gde ovakvi divni i normalni momci, ne bi ni trebalo da budu! Babune, svu moguću sreću ti želim u budućoj karijeri, a Zvezdinoj upravi i "stručnom" štabu, na čelu sa ovim diletantom sa titulom, želim da samo po zasluzi - upravom da se pozabavi sud i tužilaštvo, a treneru da ode i ne preuzima klub veće tradicije od Javora. Za bolje i nije. Ovo pišem kao višedecenijski navijač Crvene Zvezde. Fuj.

mladen

pre 7 godina

I on i Avramovski...
Olako smo ih se odrekli a mislim da su bolji od Moucea i tako nekih mnogo skupljih igraca
Grofe odlazi dok nas nisi potpuno unistio!!!
Vratite Slavisu Stojanovica
Pozdrav

Botina-volina

pre 7 godina

Ovo je momak koji je u vise navrata pokazao da je inteligentan, obrazovan i da misli svojom glavom. To su verovatno i razlozi zbog kojih se ne uklapa u "viziju" trenera ciji su najveci domet turbo-folk kultura i humor tipa Zikina dinastija. Jednostavno - ne ide.

Djordje

pre 7 godina

Davide ti si jedan od najinteligentnijih i najkulturnijih sportista koji su ikada radili na ovim prostorima, zaista mi je zao sto nisu imali sluha za tebe a mnogi polu igraci su se naigrali ovih godina u nasoj Zvezdi. Mislim da je Grof otpevao svoje i vec pakuje kofere za leto, nema nikakvog napretka u igri potpun promasaj u 2 prelazna roka. Nadam se ces u buducnosti naci klub u kom ces se pokazati u najboljem svetlu, veliki pozdrav od Delija iz Uzica

Delija

pre 7 godina

Grof cirkuzant ali zato smo videli koliki je strucnak u Evropi nula .. prosle godine ocajni partizan zato je osvojio titulu ove kriza od pocetka partizana i iskoristio prednost 6boda. Le tallek najveci krivac ispadanje iz evrope zajedno sa kahrimanom i petkovicem i dalje uvek u startnih 11.prevara od trnera ovaj grof gomila 40 igraca.skauting Zvezde ne postoji dovodise igraci preko youtubea i menadjera.

neko iz mase

pre 7 godina

Bravo mali!

Sve najbolje ti želim, i da se vratiš ako te pozovu kada se uvere da su pogrešili, i da im obavezno dokažeš kakav si igrač!

Ti si možda i jedini obrazovan i inteligentan fudbaler koji je igrao na ovim prostorima (pri tome ne mislim na fudbalsko obrazovanje).

Još jednom, sve najbolje!

Robin Hood

pre 7 godina

Jedan veliki gospodin!
Imao sam prilike da ga gledam na delu pre par godina protiv nase mlade reprezentacije... Tada se videlo da je decko nenormalno fudbalski skolovan, cela reprezentacija Makedonije je bila barem 5x losija od nase, dobili smo ih cak 5-1 ako me pamcenje dobro sluzi, a ovaj momak je svakog svog saigraca barem 2x nacinio boljim!
Sama ova njegova izjava gde mu je Bozovic rekao nemoj kao Cavi i Mesi sve govori! Rekao sam posle Ludogoreca jos da me stadion videti nece dok se u klubu ne promeni brdo stvari, Bozovic moze da uzme jos 10 titula u nizu ali moju podrsku je davnih dana izgubio. Uostalom sve mi vise lice da totule dolaze rezimski kao i poslednjih 6 nasih komsija. U ovoj zemlji je odavno sve izgubilo smisao. Davidu sve najbolje u nastavku karijere pa da ga gledamo sto pre negde u nekom poznatijem klubu.

P-76ers

pre 7 godina

Mali nisam uspeo da vidim kakav si igrač, ali filozofija igre je baš takva. Celoj ligi fali igrač koji je jak na sredini terena. Daleko bilo da igrač uzme loptu i dribla pet igrača (jedan je Mesi i ako preferiram Madrid), ali da primi loptu, okrene se prema golu, predribla jednog ponavljam jednog igrača i samim tim napravi višak, što daje više mogućnosti i širinu u igri. Tako je moja Zvezda igrala. Tako je igrao Piksi, Dejo, Jugović, Vlada Stošić, Prosinečki...

Takva igra fali u celoj ligi, a ne guraj loptu na stranu, gde neznanje ne može da ispliva, gde nekvalitet ostane sakriven i greške budu neznatne.
Voleo bih da vidim takvu igru, makar i kod komšija, ako ne igraju moji.

Marko

pre 7 godina

Sve najbolje momku u nastavku karijere. Tragicno je sto on ni posle svega kao da nije shvatio da danasnja Zvezda po mnogo cemu bas i nema previse dodirnih tacaka sa nekadasnjim gigantom. Ostalo je ime i jos ponesto. Na tribinama je i sve manje navijaca. Pojacanja se dovode na "lopatu", a zatim cesto ne dobiju pravu priliku. S kojom idejom i na ciju inicijativu je taj verovatno perspektivni fudbaler doveden, da bi prosao tako kako je prosao? Sa mnom su zavrsili s odlaskom Moline. Nije bas da je posle igrao za Real ili Barselonu, ali je veliki znalac fudbala i imao je potez, sto se ne vidja tako cesto. Kasnije je napravio solidnu karijeru u ligama koje ne mogu da budu losije od srpske. Neka tako bude i sa Babunskim.

Makedonac

pre 7 godina

Mislim, odnosno siguran sam da je moja Zvezda debelo pogreshila sa ovim momkom. Isto kao sto je pogreshila sa Trichkovskim pre nekoliko godina. U Zvezdi nisu ga pustili ni minut na terenu a posle dechko ode u kiparski Apoel i stigoshe do chetvrtfinala Lige shamiona sa Realom, a Trichko im bio najbolji strelac. A Zvezda ne moze ni da sanja o grupnoj fazi Lige shampiona. Zatim Robert Popov, bio u Zvezdi na probu i najurishe ga kao netalentovanog, a on posle igrao i u Premijer ligi u WBA i bio suigrach Shevchenka u velikom Dinamu iz Kijeva. Izgleda da je nesto trulo u drzavi Srbiji, a narochito u Zvezdi. Slabo rade i zvezdini skauti u Makedoniji, jer nema vishe makedonskih igracha u crveno belom dresu kao sto su bili Dojcinovski, braca Gjurovski, Kanatlarovski, Najdovski, Panchev, Stojkovski...Steta, da su skauti radili kao u bivshoj Jugi i Pandev i Nestorovski bi prvo zaigrali za Zvezdu pa posle u unostranstvu. Pozdrav iz crveno-bele polovine Skoplja.

kolani

pre 7 godina

Mislim da se sa odklaskom Babunskog ukupan koeficijent inteligencije zvezdinih igrača prepolovio :)
I definitivno nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna.

Fica

pre 7 godina

Moglo je:
Manojlovic-Petkovic,Jovanovic,Maras,Milosevic-
Ristic,Grujic-
Plavsic,Meleg,Babunski-
Jovic
Da svoju decu nismo rasipali a prodavali strance jer dug na taj nacin ionako smanjilali pa bi bili na istom samo bi ovako imali perspektivan tim koji bi se borio.
Ovako:
Rendulic,Andjelkovic,Lukovic,Poletanovic,Ruiz,Muce,Vujaklija...

Banja Luka

pre 7 godina

Dečko,Grof i Terza ti nisu dao šansu jer se na tale sa tvojim menadžerom...U mojoj Zvezdi na žalost igraju samo mensdžerski igrači.Uprava napolje !!!

Voip

pre 7 godina

Davide ti si intelektualno i igrački iznad svega ovoga, šteta što si protraćio godinu dana ovde. Svako dobro i srećno u daljoj karijeri i životu. A treneru i upravi želim samo reći SRAM VAS BILO! Sve što valja ode (Rajko, Katai, Gruja, Babun, Vijeira, Lučo, Ristić...), ode i nada u bolje sutra za naš fk.

Mik

pre 7 godina

Pismo je korektno i nema razloga da decko sedi i gubi vreme ako ne igra ili se ne uklapa. Da je bar placen... Bice mozda neko saopstenje ili geg Bozovica povodom toga. A mozda i nece. Ne kazem da ako prodjes Barseloninu skolu automatski vredis, ali... nije dobio sansu - to stoji!

živčan_neki_lik

pre 7 godina

I Mesi bi isto ovako prošao kad bi ga doveli. Mi smo sve gluplji i gluplji što se tiče fudbala. Oni su doveli Babunskog zbog marketinga izgleda, jer je prošao barsinu školu. Slepci jedni neuki.

saf

pre 7 godina

lep i pošten oproštajni govor. iz ovog pisma sem što se vidi da mu srpski nije maternji takođe se vidi i da je kulturan momak, i jedan od ta dva hendikepa kad imaš možeš igrati u našoj ligi ali kad oba imaš onda te oteraju pa makar bio mesi i ronaldo i to dva u jedan

duledudule

pre 7 godina

Bravo mali,malte ne sam zaplakao dok sam citao ovo.zelim ti svu srecu u zivotu i puno uspeha u daljoj karijeri u koju ja kao i vecina zvezdasa uopste ne sumnja

Mare

pre 7 godina

E moj grofe...vazno da tvoji stranci igraju... Babune ljudino hvala na svemu a sada na sud i uzmi sve sto ti pripada do zadnjeg centa!

Nikola

pre 7 godina

Kako cemo mi zazaliti sto je ovaj momak otisao bez prave sanse. A videlo se da zna igrati cak i u ono malo minuta sto je dobijao..Stvarno mi je zao zbog njega, a ova izjava govori o njemu da je dobra osoba, ni jednu ruznu rec o bilo kome. Srecno momak!

Peki

pre 7 godina

Ugasiti fudbal u Srbiji, umesto bruke, sramote i sramne lige (ponizavanja u Evropi da ne spominjemo) i okretanja ogromne love koja na kraju uvek zavrsi u dzepovima lopova (citaj: Terzic,Vazura,Vucelic) bolje preusmeriti novac na obrazovanje, bolnice i decu kojima je to neophodno. Ali ipak cemo gledati bruku i sramotu i leciti decu SMS porukama... Jos jedan dokaz, koliko smo nisko pali.

макс

pre 7 godina

Ријетко добар, образован и културан момак. На жалост, у данашње вријеме овакви не пролазе, и није то само у данашњој Звезди случај. Истина је да му Гроф стварно није дао шансу и жао ми је због тога. Све најбоље Давиде у наставку каријере, изабери неку нормалну лигу ђе имају за почетак пристојне терене за овај спорт и мислим да ће ти то бити довољно да покажеш какав си играч. Нијеси ти камен за ове наше оранице, ти си већ обрађен бисер. Срећно!

terza

pre 7 godina

Beži momče i ne okreći se! Ovde mesari kreiraju igru, nejaki i zakržljali izvode slobodnjake, oni sa dve leve daju duge pasove i izvode kornere, brzanjci igraju libera, niski i bez skoka su na štoperima... ti iz Barselone se ne uklapaš u "koncepciju" koja se zove - kupi bezvredno i jeftino, upakuj ga kroz nameštene utakmice i prodaj (čitaj - uvali, prevari) nekome skupo...

NikolaNS

pre 7 godina

Svaka cast MOMCINO!
I treba da bezis iz tog mulja jer u mulju se najbolje snalaze prljavi i nemoralni, a ti si sve suprotno!
Sve najbolje u nastavku karijere i ni slucajno ne pomisljaj o povratku na ove prostore, ne zasluzuju te takvog!

Ivan

pre 7 godina

Veoma korektno, momak je pravi gospodin. Razlog tvog odlaska je menadzerisanje raznih bahatnika koji su vec dugo u srpskom fudbalu i koji se nikada nece iskoreniti. Kao pravi Zvezdas zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri, da zaigras u pravom klubu i u pravoj formi pa da pokazes neznalicima kakav su propust napravili!

Realista

pre 7 godina

lazni Grof i lazni trener sa jos laznijim autoritetom i navodnim njegovim izborom tima... ljudi da li shvatate gde zivimo i kakvim ljudima smo okruzeni?!

vladimir.bk1

pre 7 godina

Svaka ti čast, dragi majstore. Želim ti sve bolje ugovore i uspešnu karijeru, da se realizuješ i kao sportista, pošto si kao čovek očigledno već, tako mlad, realizova. A svojoj Zvezdi želim ogledalo da vidi koliko je poružnela od doba kad sam se u nju zaljubio, dok je ispadala od Kelna, ali se od treninga sutra ujutru spremala za nove Grashoperse i Rendžerse, sve do Olimpika u Bariju i Kolo Kola u Tokiju. Da vidi koliko se isprostituisala. A ovim lopovima koji bolje od nas znaju koliko su grešni prema Zvezdi i prema zaljubjenicima u nju želim dug život i bistar odnos prema savesti. Živ bio, momčino.

F.

pre 7 godina

Svaka cast za decka, pokazao je kakav je covek, iako nije dobio ama bas nikakvu sansu. Steta, mislim da je mogao mnogo toga dobrog da nam donese. Vreme ce pokazati.

Neno

pre 7 godina

Nazalost, dosao si u Zvezdu u kojoj se pitaju jako losi ljudi i "sportski strucnjaci". Oprosti i vidimo se u nekim boljim (nadam se skorim) vremenima.

Rijetko pismen, nacitan i kulturan fudbaler. Zelim ti sve najbolje.

bla

pre 7 godina

Majstore svaka cast na korektnosti i vaspitanju. Nazalost posto su viseli da u tvom slucaju ne mogu da se ugrade u platu, ti si zavrsio svoje jos na pocetku.

Sasa

pre 7 godina

Svaka ti cast na izjavi, retko inteligenta percepcija tvog nazalost kratkog boravka u Zvezdi! Hvala tebi sto si uopste odlucio da dodjes u CZ.

asdas

pre 7 godina

Covjek kaze momku KOJI JE UCIO SA XAVIJEM I INIESTOM,da ne igra kao oni,druze to je upravo ono sto ti fali,da bi mogao da igras ligu sampiona,plejmejker,dosao ti momak iz najjace skole fudbala na svijetu i ti mu umjesto da ga guras,za 10 mjeseci das isto toliko utakmica,kakva seljana...

Milan

pre 7 godina

I kakvu mi igru da ocekujemo kada trener daje jasne instrukcije da se gura lopta na stranu?! I niko ne moze da mi kaze da nemamo ekipu za nadigravanje. Donald, Ristic, Babunski, Plavsic. Sve su to tehnicki i (manje) takticki potkovani igraci koji znaju fudbala. Dakle, do trenera je.

vladan

pre 7 godina

E zato sto se lopta baca na stranu nikada necemo vise bito ona Zvezda.Sistem igre je half halfu half beku pa bek krilu i od 10 pokusaja prodje jednom.I to je fudbal?Sramota

marko

pre 7 godina

pa ne znam sta si ocekivao kod nas se samo trazi centarsut i kopta u dubinu pa krljanje sa stoperima .Nasa trenerska skola uopte nije u koraku sa evropsom i ja kao trener mogu to slobodno da kazem.

GM

pre 7 godina

Hvala tebi na pristojnosti i kulturi koju si pokazao na i van terena dok si bio clan Zvezde.

Da se sto pre pokazes u nekom drugom klubu i dokazes ko je bio u pravu...

Marko

pre 7 godina

Brate Babune nadam se da ces za koju godinu opet doci u Zvezdu i pokazati da si igrac za velika dela, iskreno ti to zelim i tebi i Zvezdi.

Filip21

pre 7 godina

Kao sto smo svi znali Babunski nije los za zvezdu nego za Grofov stil igre.
Dva igraca koja ce da salju duge lopte "buzdovani" u napadu da se biju i skacu iskoriste svaku desetu loptu i prespori stoperi. Bar je ove sezone tako prosle su tu bili i Katai,Hugo,Ibanjez nije sve bilo na toj igri al od ove apsolutno sve.
Isto sto se njemu desilo moze da se desi i Plavsicu i novom Senicu jer su oni momci koji se oslanjaju na tehniku vole kratke paseve da imaju loptu u nogama a ne da samo centriraju ko muve bez glave i to im je sav posao.
Tek sad se vidi zasto ovakva pojacanja gde se osim Senica svi uklapajubu taj stil igre.
A umesto ove trojice mogli smo jednog Melega da dovedemo i da budemo mirni.

Markiz

pre 7 godina

Sjajan dečko, šteta što se nije snašao ali dešava se. Želim mu da postane igrač svetske klase... Kao kod mene na Menadžeru. :)

Milan Stanimirovic

pre 7 godina

Kakav castan covek, skrusen, predivan Makedonac duboko srpskih korena. Najdublji naklon. Pravednici u Srbiji cesto bivaju sklanjani ili ignorisani.

skywalker

pre 7 godina

tuzno, zalosno, jadno... i zaista ovaj momak nije dobio sansu a dobili su je mnogi koji nisu trebali mozda... ovako je i jedan pedja stojakovic sutnut iz zvezde...

BD66

pre 7 godina

Hvala i tebi, svako dobro u karijeri i zivotu, nazalost ovo nije vrijeme za kulturne i skolovane! Ovo nije vrijeme moje velike ljubavi jer je vrijeme seljacina i probisvijeta! Ali VOLIMZVEZDU sto cu!

Dule

pre 7 godina

Momak pre svega izgleda kao mnogo dobro i kulturne osoba. Na žalost kako i sam kaže nije dobio pravu sansu kod nas, a siguran sam da je imao dosta da pokaže. Srećno u daljem životu!

pedja 71

pre 7 godina

Ajde, mali, sa srecom. Verovatno ste u pravu i ti i Grof donekle, obicno je istina negde na sredini. Mozda se i vratis jednom, ko zna...

pedja 71

pre 7 godina

Ajde, mali, sa srecom. Verovatno ste u pravu i ti i Grof donekle, obicno je istina negde na sredini. Mozda se i vratis jednom, ko zna...

Delija

pre 7 godina

Grof cirkuzant ali zato smo videli koliki je strucnak u Evropi nula .. prosle godine ocajni partizan zato je osvojio titulu ove kriza od pocetka partizana i iskoristio prednost 6boda. Le tallek najveci krivac ispadanje iz evrope zajedno sa kahrimanom i petkovicem i dalje uvek u startnih 11.prevara od trnera ovaj grof gomila 40 igraca.skauting Zvezde ne postoji dovodise igraci preko youtubea i menadjera.

mladen

pre 7 godina

I on i Avramovski...
Olako smo ih se odrekli a mislim da su bolji od Moucea i tako nekih mnogo skupljih igraca
Grofe odlazi dok nas nisi potpuno unistio!!!
Vratite Slavisu Stojanovica
Pozdrav

Makedonac

pre 7 godina

Mislim, odnosno siguran sam da je moja Zvezda debelo pogreshila sa ovim momkom. Isto kao sto je pogreshila sa Trichkovskim pre nekoliko godina. U Zvezdi nisu ga pustili ni minut na terenu a posle dechko ode u kiparski Apoel i stigoshe do chetvrtfinala Lige shamiona sa Realom, a Trichko im bio najbolji strelac. A Zvezda ne moze ni da sanja o grupnoj fazi Lige shampiona. Zatim Robert Popov, bio u Zvezdi na probu i najurishe ga kao netalentovanog, a on posle igrao i u Premijer ligi u WBA i bio suigrach Shevchenka u velikom Dinamu iz Kijeva. Izgleda da je nesto trulo u drzavi Srbiji, a narochito u Zvezdi. Slabo rade i zvezdini skauti u Makedoniji, jer nema vishe makedonskih igracha u crveno belom dresu kao sto su bili Dojcinovski, braca Gjurovski, Kanatlarovski, Najdovski, Panchev, Stojkovski...Steta, da su skauti radili kao u bivshoj Jugi i Pandev i Nestorovski bi prvo zaigrali za Zvezdu pa posle u unostranstvu. Pozdrav iz crveno-bele polovine Skoplja.

P-76ers

pre 7 godina

Mali nisam uspeo da vidim kakav si igrač, ali filozofija igre je baš takva. Celoj ligi fali igrač koji je jak na sredini terena. Daleko bilo da igrač uzme loptu i dribla pet igrača (jedan je Mesi i ako preferiram Madrid), ali da primi loptu, okrene se prema golu, predribla jednog ponavljam jednog igrača i samim tim napravi višak, što daje više mogućnosti i širinu u igri. Tako je moja Zvezda igrala. Tako je igrao Piksi, Dejo, Jugović, Vlada Stošić, Prosinečki...

Takva igra fali u celoj ligi, a ne guraj loptu na stranu, gde neznanje ne može da ispliva, gde nekvalitet ostane sakriven i greške budu neznatne.
Voleo bih da vidim takvu igru, makar i kod komšija, ako ne igraju moji.

Robin Hood

pre 7 godina

Jedan veliki gospodin!
Imao sam prilike da ga gledam na delu pre par godina protiv nase mlade reprezentacije... Tada se videlo da je decko nenormalno fudbalski skolovan, cela reprezentacija Makedonije je bila barem 5x losija od nase, dobili smo ih cak 5-1 ako me pamcenje dobro sluzi, a ovaj momak je svakog svog saigraca barem 2x nacinio boljim!
Sama ova njegova izjava gde mu je Bozovic rekao nemoj kao Cavi i Mesi sve govori! Rekao sam posle Ludogoreca jos da me stadion videti nece dok se u klubu ne promeni brdo stvari, Bozovic moze da uzme jos 10 titula u nizu ali moju podrsku je davnih dana izgubio. Uostalom sve mi vise lice da totule dolaze rezimski kao i poslednjih 6 nasih komsija. U ovoj zemlji je odavno sve izgubilo smisao. Davidu sve najbolje u nastavku karijere pa da ga gledamo sto pre negde u nekom poznatijem klubu.

Banja Luka

pre 7 godina

Dečko,Grof i Terza ti nisu dao šansu jer se na tale sa tvojim menadžerom...U mojoj Zvezdi na žalost igraju samo mensdžerski igrači.Uprava napolje !!!

Fica

pre 7 godina

Moglo je:
Manojlovic-Petkovic,Jovanovic,Maras,Milosevic-
Ristic,Grujic-
Plavsic,Meleg,Babunski-
Jovic
Da svoju decu nismo rasipali a prodavali strance jer dug na taj nacin ionako smanjilali pa bi bili na istom samo bi ovako imali perspektivan tim koji bi se borio.
Ovako:
Rendulic,Andjelkovic,Lukovic,Poletanovic,Ruiz,Muce,Vujaklija...

Milan Stanimirovic

pre 7 godina

Kakav castan covek, skrusen, predivan Makedonac duboko srpskih korena. Najdublji naklon. Pravednici u Srbiji cesto bivaju sklanjani ili ignorisani.

Peki

pre 7 godina

Ugasiti fudbal u Srbiji, umesto bruke, sramote i sramne lige (ponizavanja u Evropi da ne spominjemo) i okretanja ogromne love koja na kraju uvek zavrsi u dzepovima lopova (citaj: Terzic,Vazura,Vucelic) bolje preusmeriti novac na obrazovanje, bolnice i decu kojima je to neophodno. Ali ipak cemo gledati bruku i sramotu i leciti decu SMS porukama... Jos jedan dokaz, koliko smo nisko pali.

Dejan Jovanovic

pre 7 godina

Verovatno najpismeniji igrač u domaćem fudbalu u poslednjih 20 godina. Svaka čast momku na disciplini, vaspitanju, želji i svemu što je pružio ne bi li dobio mogućnost da pokaže koliko vredi. Na žalost, FK Crvena Zvezda je spala na nivo fantomske firme čija je glavna delatnost privredni kriminal i pranje novca, gde ovakvi divni i normalni momci, ne bi ni trebalo da budu! Babune, svu moguću sreću ti želim u budućoj karijeri, a Zvezdinoj upravi i "stručnom" štabu, na čelu sa ovim diletantom sa titulom, želim da samo po zasluzi - upravom da se pozabavi sud i tužilaštvo, a treneru da ode i ne preuzima klub veće tradicije od Javora. Za bolje i nije. Ovo pišem kao višedecenijski navijač Crvene Zvezde. Fuj.

Mare

pre 7 godina

E moj grofe...vazno da tvoji stranci igraju... Babune ljudino hvala na svemu a sada na sud i uzmi sve sto ti pripada do zadnjeg centa!

živčan_neki_lik

pre 7 godina

I Mesi bi isto ovako prošao kad bi ga doveli. Mi smo sve gluplji i gluplji što se tiče fudbala. Oni su doveli Babunskog zbog marketinga izgleda, jer je prošao barsinu školu. Slepci jedni neuki.

Djordje

pre 7 godina

Davide ti si jedan od najinteligentnijih i najkulturnijih sportista koji su ikada radili na ovim prostorima, zaista mi je zao sto nisu imali sluha za tebe a mnogi polu igraci su se naigrali ovih godina u nasoj Zvezdi. Mislim da je Grof otpevao svoje i vec pakuje kofere za leto, nema nikakvog napretka u igri potpun promasaj u 2 prelazna roka. Nadam se ces u buducnosti naci klub u kom ces se pokazati u najboljem svetlu, veliki pozdrav od Delija iz Uzica

Botina-volina

pre 7 godina

Ovo je momak koji je u vise navrata pokazao da je inteligentan, obrazovan i da misli svojom glavom. To su verovatno i razlozi zbog kojih se ne uklapa u "viziju" trenera ciji su najveci domet turbo-folk kultura i humor tipa Zikina dinastija. Jednostavno - ne ide.

Marko

pre 7 godina

Sve najbolje momku u nastavku karijere. Tragicno je sto on ni posle svega kao da nije shvatio da danasnja Zvezda po mnogo cemu bas i nema previse dodirnih tacaka sa nekadasnjim gigantom. Ostalo je ime i jos ponesto. Na tribinama je i sve manje navijaca. Pojacanja se dovode na "lopatu", a zatim cesto ne dobiju pravu priliku. S kojom idejom i na ciju inicijativu je taj verovatno perspektivni fudbaler doveden, da bi prosao tako kako je prosao? Sa mnom su zavrsili s odlaskom Moline. Nije bas da je posle igrao za Real ili Barselonu, ali je veliki znalac fudbala i imao je potez, sto se ne vidja tako cesto. Kasnije je napravio solidnu karijeru u ligama koje ne mogu da budu losije od srpske. Neka tako bude i sa Babunskim.

Realista

pre 7 godina

lazni Grof i lazni trener sa jos laznijim autoritetom i navodnim njegovim izborom tima... ljudi da li shvatate gde zivimo i kakvim ljudima smo okruzeni?!

saf

pre 7 godina

lep i pošten oproštajni govor. iz ovog pisma sem što se vidi da mu srpski nije maternji takođe se vidi i da je kulturan momak, i jedan od ta dva hendikepa kad imaš možeš igrati u našoj ligi ali kad oba imaš onda te oteraju pa makar bio mesi i ronaldo i to dva u jedan

F.

pre 7 godina

Svaka cast za decka, pokazao je kakav je covek, iako nije dobio ama bas nikakvu sansu. Steta, mislim da je mogao mnogo toga dobrog da nam donese. Vreme ce pokazati.

макс

pre 7 godina

Ријетко добар, образован и културан момак. На жалост, у данашње вријеме овакви не пролазе, и није то само у данашњој Звезди случај. Истина је да му Гроф стварно није дао шансу и жао ми је због тога. Све најбоље Давиде у наставку каријере, изабери неку нормалну лигу ђе имају за почетак пристојне терене за овај спорт и мислим да ће ти то бити довољно да покажеш какав си играч. Нијеси ти камен за ове наше оранице, ти си већ обрађен бисер. Срећно!

Voip

pre 7 godina

Davide ti si intelektualno i igrački iznad svega ovoga, šteta što si protraćio godinu dana ovde. Svako dobro i srećno u daljoj karijeri i životu. A treneru i upravi želim samo reći SRAM VAS BILO! Sve što valja ode (Rajko, Katai, Gruja, Babun, Vijeira, Lučo, Ristić...), ode i nada u bolje sutra za naš fk.

neko iz mase

pre 7 godina

Bravo mali!

Sve najbolje ti želim, i da se vratiš ako te pozovu kada se uvere da su pogrešili, i da im obavezno dokažeš kakav si igrač!

Ti si možda i jedini obrazovan i inteligentan fudbaler koji je igrao na ovim prostorima (pri tome ne mislim na fudbalsko obrazovanje).

Još jednom, sve najbolje!

duledudule

pre 7 godina

Bravo mali,malte ne sam zaplakao dok sam citao ovo.zelim ti svu srecu u zivotu i puno uspeha u daljoj karijeri u koju ja kao i vecina zvezdasa uopste ne sumnja

vladan

pre 7 godina

E zato sto se lopta baca na stranu nikada necemo vise bito ona Zvezda.Sistem igre je half halfu half beku pa bek krilu i od 10 pokusaja prodje jednom.I to je fudbal?Sramota

terza

pre 7 godina

Beži momče i ne okreći se! Ovde mesari kreiraju igru, nejaki i zakržljali izvode slobodnjake, oni sa dve leve daju duge pasove i izvode kornere, brzanjci igraju libera, niski i bez skoka su na štoperima... ti iz Barselone se ne uklapaš u "koncepciju" koja se zove - kupi bezvredno i jeftino, upakuj ga kroz nameštene utakmice i prodaj (čitaj - uvali, prevari) nekome skupo...

bla

pre 7 godina

Majstore svaka cast na korektnosti i vaspitanju. Nazalost posto su viseli da u tvom slucaju ne mogu da se ugrade u platu, ti si zavrsio svoje jos na pocetku.

Neno

pre 7 godina

Nazalost, dosao si u Zvezdu u kojoj se pitaju jako losi ljudi i "sportski strucnjaci". Oprosti i vidimo se u nekim boljim (nadam se skorim) vremenima.

Rijetko pismen, nacitan i kulturan fudbaler. Zelim ti sve najbolje.

kolani

pre 7 godina

Mislim da se sa odklaskom Babunskog ukupan koeficijent inteligencije zvezdinih igrača prepolovio :)
I definitivno nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna.

marko

pre 7 godina

pa ne znam sta si ocekivao kod nas se samo trazi centarsut i kopta u dubinu pa krljanje sa stoperima .Nasa trenerska skola uopte nije u koraku sa evropsom i ja kao trener mogu to slobodno da kazem.

Dule

pre 7 godina

Momak pre svega izgleda kao mnogo dobro i kulturne osoba. Na žalost kako i sam kaže nije dobio pravu sansu kod nas, a siguran sam da je imao dosta da pokaže. Srećno u daljem životu!

GM

pre 7 godina

Hvala tebi na pristojnosti i kulturi koju si pokazao na i van terena dok si bio clan Zvezde.

Da se sto pre pokazes u nekom drugom klubu i dokazes ko je bio u pravu...

Sasa

pre 7 godina

Svaka ti cast na izjavi, retko inteligenta percepcija tvog nazalost kratkog boravka u Zvezdi! Hvala tebi sto si uopste odlucio da dodjes u CZ.

Nikola

pre 7 godina

Kako cemo mi zazaliti sto je ovaj momak otisao bez prave sanse. A videlo se da zna igrati cak i u ono malo minuta sto je dobijao..Stvarno mi je zao zbog njega, a ova izjava govori o njemu da je dobra osoba, ni jednu ruznu rec o bilo kome. Srecno momak!

Milan

pre 7 godina

I kakvu mi igru da ocekujemo kada trener daje jasne instrukcije da se gura lopta na stranu?! I niko ne moze da mi kaze da nemamo ekipu za nadigravanje. Donald, Ristic, Babunski, Plavsic. Sve su to tehnicki i (manje) takticki potkovani igraci koji znaju fudbala. Dakle, do trenera je.

asdas

pre 7 godina

Covjek kaze momku KOJI JE UCIO SA XAVIJEM I INIESTOM,da ne igra kao oni,druze to je upravo ono sto ti fali,da bi mogao da igras ligu sampiona,plejmejker,dosao ti momak iz najjace skole fudbala na svijetu i ti mu umjesto da ga guras,za 10 mjeseci das isto toliko utakmica,kakva seljana...

Mik

pre 7 godina

Pismo je korektno i nema razloga da decko sedi i gubi vreme ako ne igra ili se ne uklapa. Da je bar placen... Bice mozda neko saopstenje ili geg Bozovica povodom toga. A mozda i nece. Ne kazem da ako prodjes Barseloninu skolu automatski vredis, ali... nije dobio sansu - to stoji!

Marko

pre 7 godina

Brate Babune nadam se da ces za koju godinu opet doci u Zvezdu i pokazati da si igrac za velika dela, iskreno ti to zelim i tebi i Zvezdi.

Ivan

pre 7 godina

Veoma korektno, momak je pravi gospodin. Razlog tvog odlaska je menadzerisanje raznih bahatnika koji su vec dugo u srpskom fudbalu i koji se nikada nece iskoreniti. Kao pravi Zvezdas zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri, da zaigras u pravom klubu i u pravoj formi pa da pokazes neznalicima kakav su propust napravili!

Filip21

pre 7 godina

Kao sto smo svi znali Babunski nije los za zvezdu nego za Grofov stil igre.
Dva igraca koja ce da salju duge lopte "buzdovani" u napadu da se biju i skacu iskoriste svaku desetu loptu i prespori stoperi. Bar je ove sezone tako prosle su tu bili i Katai,Hugo,Ibanjez nije sve bilo na toj igri al od ove apsolutno sve.
Isto sto se njemu desilo moze da se desi i Plavsicu i novom Senicu jer su oni momci koji se oslanjaju na tehniku vole kratke paseve da imaju loptu u nogama a ne da samo centriraju ko muve bez glave i to im je sav posao.
Tek sad se vidi zasto ovakva pojacanja gde se osim Senica svi uklapajubu taj stil igre.
A umesto ove trojice mogli smo jednog Melega da dovedemo i da budemo mirni.

skywalker

pre 7 godina

tuzno, zalosno, jadno... i zaista ovaj momak nije dobio sansu a dobili su je mnogi koji nisu trebali mozda... ovako je i jedan pedja stojakovic sutnut iz zvezde...

Markiz

pre 7 godina

Sjajan dečko, šteta što se nije snašao ali dešava se. Želim mu da postane igrač svetske klase... Kao kod mene na Menadžeru. :)

BD66

pre 7 godina

Hvala i tebi, svako dobro u karijeri i zivotu, nazalost ovo nije vrijeme za kulturne i skolovane! Ovo nije vrijeme moje velike ljubavi jer je vrijeme seljacina i probisvijeta! Ali VOLIMZVEZDU sto cu!

vladimir.bk1

pre 7 godina

Svaka ti čast, dragi majstore. Želim ti sve bolje ugovore i uspešnu karijeru, da se realizuješ i kao sportista, pošto si kao čovek očigledno već, tako mlad, realizova. A svojoj Zvezdi želim ogledalo da vidi koliko je poružnela od doba kad sam se u nju zaljubio, dok je ispadala od Kelna, ali se od treninga sutra ujutru spremala za nove Grashoperse i Rendžerse, sve do Olimpika u Bariju i Kolo Kola u Tokiju. Da vidi koliko se isprostituisala. A ovim lopovima koji bolje od nas znaju koliko su grešni prema Zvezdi i prema zaljubjenicima u nju želim dug život i bistar odnos prema savesti. Živ bio, momčino.

NikolaNS

pre 7 godina

Svaka cast MOMCINO!
I treba da bezis iz tog mulja jer u mulju se najbolje snalaze prljavi i nemoralni, a ti si sve suprotno!
Sve najbolje u nastavku karijere i ni slucajno ne pomisljaj o povratku na ove prostore, ne zasluzuju te takvog!