Sreda, 11.01.2017.

20:00

Odluka o Partizanovoj kazni konačna, ko je kriv?

Sportska vest dana stiže iz Niona - UEFA je zabranila Partizanu da igra u Ligi šamiona i Ligi Evrope u prvoj sezoni od naredne tri u kojoj se kvalifikuje.

Izvor: B92

Odluka o Partizanovoj kazni konaèna, ko je kriv? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 7 godina

Svaki dan nam dosadjuju sa reklamama kako treba placati porez, ali Partizan moze da duguje milione bez problema. Inace nije mi ih zao uopste. Kad je Zvezda bila kaznjena od strane UEFA toliko je bilo likovanja, iz Partizana su prijavljivali Zvezdu i vec se nudili da je zamene u kvalifikacijama za ligu sampiona. Na internetu sta sve nije pisalo, te to je pravda, tako i treba, jedino je Partizan klub koji treba da nas predstavlja i tome slicno. Ali karma je cudo, zaigra mecka pred svacijim vratima.

Thrall

pre 7 godina

Navijam za Partizan, ali ovo je jadno.
Niti klub plaća dugovanja, niti može da pobedi bilo koju ozbiljniju ekipu, a tek sad nova komunjarsko-lopovska uprava. I kao šlag na tortu veliki vođa koji od otetih para od plata i penzija spasava klub. Drago mi je zbog ove odluke UEFA, jer ne zaslužujemo ništa bolje.

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

tolike pare od transfera tolike borbe na drvaru ko će da vodi klub a partizan nema bednih 300.000 sram vas upravo bilo vezara i kafanski izduvani političar.

bole ns

pre 7 godina

uzas!!!
pa dokle bre vise da nasim parama placamo zvezdu i partizan.pa cim se ovakve glave otimaju oko kluba znaci da para ima a mi i dalje placamo otimacinu.pa neka propadnu ako treba.da je neki radnicki ili spartak dobio pare pa da razumem ali zvezda i partizan e to vec ne mogu da verujem.....
uaaa bre!

Hej Jugosloveni, nek se cuje glas

pre 7 godina

Ne znam ko je taj Uefa, ali svakako ga treba privesti, i na brzom partizanskom sudjenju posteno suditi, i potom streljati kao protivnika Partije, vodje, jugoslovenstva i samoupravljanja.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Volim da citam komentare uplakanih malenih igosa, citam i smeje se, ahahaha, bas se vidi patnja, bol i depresija u njihovim komentarima, hahaha.

navijac n

pre 7 godina

Dobro se secam da je nas uvazeni Premijer sa gnevom pricao kako neki trgovac nije izdao racun i na taj nacin ostetio RS za citavih nekoliko dinara. Takodje su jednom cevabdziji zatvorili radnju mesec dana i kaznili ga 180000dinara zato sto nije izdao racun za 3(tri cevapa). E sada kad neko ne plati 2.5miliona eura poreza to se ne kaznjava, pa gde je tu pravda. Iako sam navijac Partizana ali sto je mnogo mnogo je braco moja...
Jos me ovaj Hvala Premijeru ubedjuje da ce uz pomoc Premijera isplatiti dug drzavi od koje ce opet oteti i da ce sve biti u redu.
Oj Srbijo mila mati...

Bozza

pre 7 godina

Da li neko moze da poveruje u ovu igranku...prvo dovede svoju SNS upravu u Partizan, koja namerno radi protiv kluba i ponizi Partizan izbacivanjem iz Evrope tako što ne plaćaju obaveze...i onda se uprava još zahvali Vučiću na pomoći...i još ispada da smo pomagani od strane Velikog Vodje...a sa druge strane u državnu mezimicu se sipa šakom i kapom...isti scenario i u košarci! U ovoj našoj banana državi ne može niko da mi dokaže da Nedić, Vazura i Vučelić nisu postavljeni od strane Vučića da rade na štetu Partizana!
I kao što se kod nas sve izvrće i spinuje kada je reč o njegovim potezima tako je u ovog puta u sportu!

Patrick

pre 7 godina

Krajnje je debilno zahvaljivati premijeru.On osim sto je vadio zaglavljene u Feketicu nista nije uradio.Za sportske klubove pogotovo.Ne racunam sto je Zvezdi doveo Gasprom.

Mas

pre 7 godina

Svi su krivi, samo uprave nisu. Krivi su igrači što ih prodaju u dijelovima raznim agencijama, preko kojih čelnici klubova prave dilove sa agentima i uzimaju procente od prodaja igrača (novci se uplaćuju agencijama u inostranstvu koje su uglavnom registrovane u poreskim rajevima i gdje se finansijske transakcije teže prate), krivi su stručni radnici što godinama uzgajaju fudbalske talente, a ona ih ovi čelnici sa 17-18 godina neformirane prodaju i tako ovi propadnu kao igrači, a Srbija gubi u reprezentativnom smislu. Kriva je zdrava logika, koja nalaže da se dugovi konstantno smanjuju, da se prvo oni izmiruju, a tek onda da se daju basnoslovni novci za neprovjerena strana pojačanja. Klubove u Srbiji treba privatizovati, to je svima jasno, osim lažnih navijača koji žive od kriminala kao i njihovi prijatelji iz upravnih odbora klubova.

xxx

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.
(mrnjau, 11. januar 2017 20:30) Dabogda vas sutra napunio Fener.

partizan državni projekat

pre 7 godina

Džabe vam i Vučić i pomoć države! Najjadnije od svega što je Evropa morala da kazni što partizan ne plaća ništa državi Srbiji jer je državno mezimče svake vlasti. Jadna li si Srbijo.

gospodar svemira

pre 7 godina

hvala premijeru,nisam nikad glasao a imam 43 godine I navijam za Zvezdu od kad znam za sebe.Sledece glasanje svi osim zvezdas AV.(mali partizan drzavni projekat.)

matine termin

pre 7 godina

Kriva je neobjasnjiva pakost najveceg dela navijaca partizana, koji nisu umeli sportski da podnesu uspehe svog tima nego im je uvek bila draza dubioza Crvene zvezde. Godinama su ziveli od cinjenice da je Zvezda u dugovima, radovali su se svakom nasem neuspehu. Ubili su fer-plej i na terenu i na tribinama, ubili su vitestvo. Njihov trener je ubio kosarkaski derbi kad je zabranio prisustvo protivnickih navijaca na tribinama. Ovo sto se sada desava partizanu nema nikakve veze ni sa upravom tog kluba, ni sa predsednikom vlade, ni sa politikom...jednostavno, tako su zasluzili i to je jedino pravedno. Tacka.

Lool

pre 7 godina

Ko je kriv???Svi po malo...bilo je bitno biti bolji od zvezde,dominacija...niko nije pitao sta se desava u partizanu.A on nije bio nadmocan jer je dobar nego jer su zvezdu unistavali...e sad...sad je kasno

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Vucic i Covic su krivi,a ne Vucela i njegovi pajtosi!!!! Samo verujte da su vam oni (Vucic i Covic) ovo smestili,kao sto smo mi verovali da su nam za dugove i izostanak Evro licence krivi Tole, Zeka, Bjeka, Djura, Dacic, Tadic,pa cete daleko da dogurate!!! Ne zalim vas ni najmanje(naprotiv),ali zelim FK Partizan brz oporavak i ponovno igranje u Evropi zbog istinskih legendi,fudbalera i ljudina iz vasih redova kao sto su:Vasovic,Soskic,Jusufi,Vladica Kovacevic,Mustafa Hasanagic,Mance,Milos Djelmas,Moca Vukotic,Vlado Capljic,Pedja Mijatovic,Savo Milosevic,Ivica Kralj,Mateja Kezman,Sasa Ilic i jos nogi drugi!! U zdravlje!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kao i uvek, uprava Partizana bilo u KK ili FK sekciji laže i obmanjuje.
Ne kažem da je naša bolja, prvenstveno ova u FK ali su oni barem bili izbačeni zbog malverzacija jednu sezonu I ZNALO SE TAČNO zbog čega.
A ovi bukvalno kriju

Alek

pre 7 godina

Pa valjda NATO, Rusi, EU i oni što žele da vrate Srbiju u prošlost??? Kriv je SNS zato što čitavo društvo drži na "aparatima" i reanimira samo za ličnu koristit i domaću upotrebu.

gagi

pre 7 godina

Zao mi je komsija. Mada nismo ni mi u boljoj situaciji sa ZT, ali sta moze Partizan da ocekuje sa takvim predsednikom na celu? Zar je neko iole pametan mogao da se nada necem drugom? Taj covek i ideje koje je sprovodio treba da su se nasle na smetlistu istorije. Medjutim, dobio je priliku da bude predsednik Partizana! Ej?! MV i njegovi su unistili sve cega su se dotakli. Sta je potrebno da se desi da takvi vise nikad ne budu u situaciji da obavljaju bilo kakvu javnu funkciju?

tutankamon

pre 7 godina

opa sta bi sad sa drzavnim projektom.ko je sad drzavni projekat.da li ste bar sad svesni koliko ste mesecima lupetali i pricali gluposti.iako sam zvezdas ja sam za to da se pomogne Partizanu da ispliva iz ove neugodne situacije.pozdrav od DELIJE

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Uprava napolje! Ona je kriva. I nemojte nas braniti vise sa Vucicem. Ne treba nam njegova milostinja. Bolje da ne igramo jednu sezonu i da ova katostrofalna sns uprava i poslusnici napuste zauvek Partizan. Mada bojim se da dok je ove vlasti, svejedno je ko ce biti glavni pajac, Vucela,Vazura ili neko treci.

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Plasite Vucica kao ni jedan grobar nece glasati za njega,pa vi bre spajz ne mozete da napunite,ne mozete da preuzmete ni skupstinu stanara.......

jorgebarabahosa

pre 7 godina

moje misljenje - bolje da nas izbaci UEFA nego zelena Gora.
ne mogu oprostiti sebi sto sam proslog leta potrosio 210 minuta svog zivota gledajuci onaj uzas koji strucnjaci nazivaju fudbal, protiv one grrrrozne ekipe iz Poljske, cijeg ni imena ne mogu da se setim.
za 3 godine ce valjda pohapsiti Vazure i ostale likove koji kroz FK Partizan ostvaruju licne interese, pritom, najgore od svega, navijaju za one druge!

mrnjau

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.

nesa80

pre 7 godina

to ide ovako-prvo pricaju nikad vece interesovanje za igrace,pravimo ekipu za evropu.namerno neplacaju sta se mora,svesno prepustaju da se izbace iz evrope.kad dodje leto prodaju sve igrace uz izgovor mora da se opstane,nema evrope i prihoda.uzima se oko 10 miliona za sve sto valja.daju se otkazi,beze sa lovom a zatim sledi haos,dolazi druga struktura u klub uz konstatacijom da je ostavljen dug od 30 miliona i tako u krug bez prestanka....e zato sluze srpski klubovi.nikad mi nisu jasni zasto su onako terani zecevic i bjekovic od strane navijaca a sad se cuti godinama

komsa

pre 7 godina

podsetio bih sve navijace da je premijer javno u emisiji na rtsu rekao da fk crvena zvezda dobija 5 do 10 puta vise novca,al opet zalosno je da trpimo ovakvu upravu u partizanu...

printerMB

pre 7 godina

kriv je marko postar,jer nije na vreme dojavio da sledi kazna.a sta ce sad Vucela?Ma nacice vec on krivca,naravno da nije do njega.hehehe

nesa80

pre 7 godina

to ide ovako-prvo pricaju nikad vece interesovanje za igrace,pravimo ekipu za evropu.namerno neplacaju sta se mora,svesno prepustaju da se izbace iz evrope.kad dodje leto prodaju sve igrace uz izgovor mora da se opstane,nema evrope i prihoda.uzima se oko 10 miliona za sve sto valja.daju se otkazi,beze sa lovom a zatim sledi haos,dolazi druga struktura u klub uz konstatacijom da je ostavljen dug od 30 miliona i tako u krug bez prestanka....e zato sluze srpski klubovi.nikad mi nisu jasni zasto su onako terani zecevic i bjekovic od strane navijaca a sad se cuti godinama

matine termin

pre 7 godina

Kriva je neobjasnjiva pakost najveceg dela navijaca partizana, koji nisu umeli sportski da podnesu uspehe svog tima nego im je uvek bila draza dubioza Crvene zvezde. Godinama su ziveli od cinjenice da je Zvezda u dugovima, radovali su se svakom nasem neuspehu. Ubili su fer-plej i na terenu i na tribinama, ubili su vitestvo. Njihov trener je ubio kosarkaski derbi kad je zabranio prisustvo protivnickih navijaca na tribinama. Ovo sto se sada desava partizanu nema nikakve veze ni sa upravom tog kluba, ni sa predsednikom vlade, ni sa politikom...jednostavno, tako su zasluzili i to je jedino pravedno. Tacka.

Bozza

pre 7 godina

Da li neko moze da poveruje u ovu igranku...prvo dovede svoju SNS upravu u Partizan, koja namerno radi protiv kluba i ponizi Partizan izbacivanjem iz Evrope tako što ne plaćaju obaveze...i onda se uprava još zahvali Vučiću na pomoći...i još ispada da smo pomagani od strane Velikog Vodje...a sa druge strane u državnu mezimicu se sipa šakom i kapom...isti scenario i u košarci! U ovoj našoj banana državi ne može niko da mi dokaže da Nedić, Vazura i Vučelić nisu postavljeni od strane Vučića da rade na štetu Partizana!
I kao što se kod nas sve izvrće i spinuje kada je reč o njegovim potezima tako je u ovog puta u sportu!

navijac n

pre 7 godina

Dobro se secam da je nas uvazeni Premijer sa gnevom pricao kako neki trgovac nije izdao racun i na taj nacin ostetio RS za citavih nekoliko dinara. Takodje su jednom cevabdziji zatvorili radnju mesec dana i kaznili ga 180000dinara zato sto nije izdao racun za 3(tri cevapa). E sada kad neko ne plati 2.5miliona eura poreza to se ne kaznjava, pa gde je tu pravda. Iako sam navijac Partizana ali sto je mnogo mnogo je braco moja...
Jos me ovaj Hvala Premijeru ubedjuje da ce uz pomoc Premijera isplatiti dug drzavi od koje ce opet oteti i da ce sve biti u redu.
Oj Srbijo mila mati...

printerMB

pre 7 godina

kriv je marko postar,jer nije na vreme dojavio da sledi kazna.a sta ce sad Vucela?Ma nacice vec on krivca,naravno da nije do njega.hehehe

partizan državni projekat

pre 7 godina

Džabe vam i Vučić i pomoć države! Najjadnije od svega što je Evropa morala da kazni što partizan ne plaća ništa državi Srbiji jer je državno mezimče svake vlasti. Jadna li si Srbijo.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

moje misljenje - bolje da nas izbaci UEFA nego zelena Gora.
ne mogu oprostiti sebi sto sam proslog leta potrosio 210 minuta svog zivota gledajuci onaj uzas koji strucnjaci nazivaju fudbal, protiv one grrrrozne ekipe iz Poljske, cijeg ni imena ne mogu da se setim.
za 3 godine ce valjda pohapsiti Vazure i ostale likove koji kroz FK Partizan ostvaruju licne interese, pritom, najgore od svega, navijaju za one druge!

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

tolike pare od transfera tolike borbe na drvaru ko će da vodi klub a partizan nema bednih 300.000 sram vas upravo bilo vezara i kafanski izduvani političar.

Hej Jugosloveni, nek se cuje glas

pre 7 godina

Ne znam ko je taj Uefa, ali svakako ga treba privesti, i na brzom partizanskom sudjenju posteno suditi, i potom streljati kao protivnika Partije, vodje, jugoslovenstva i samoupravljanja.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Uprava napolje! Ona je kriva. I nemojte nas braniti vise sa Vucicem. Ne treba nam njegova milostinja. Bolje da ne igramo jednu sezonu i da ova katostrofalna sns uprava i poslusnici napuste zauvek Partizan. Mada bojim se da dok je ove vlasti, svejedno je ko ce biti glavni pajac, Vucela,Vazura ili neko treci.

Thrall

pre 7 godina

Navijam za Partizan, ali ovo je jadno.
Niti klub plaća dugovanja, niti može da pobedi bilo koju ozbiljniju ekipu, a tek sad nova komunjarsko-lopovska uprava. I kao šlag na tortu veliki vođa koji od otetih para od plata i penzija spasava klub. Drago mi je zbog ove odluke UEFA, jer ne zaslužujemo ništa bolje.

Lool

pre 7 godina

Ko je kriv???Svi po malo...bilo je bitno biti bolji od zvezde,dominacija...niko nije pitao sta se desava u partizanu.A on nije bio nadmocan jer je dobar nego jer su zvezdu unistavali...e sad...sad je kasno

bole ns

pre 7 godina

uzas!!!
pa dokle bre vise da nasim parama placamo zvezdu i partizan.pa cim se ovakve glave otimaju oko kluba znaci da para ima a mi i dalje placamo otimacinu.pa neka propadnu ako treba.da je neki radnicki ili spartak dobio pare pa da razumem ali zvezda i partizan e to vec ne mogu da verujem.....
uaaa bre!

Patrick

pre 7 godina

Krajnje je debilno zahvaljivati premijeru.On osim sto je vadio zaglavljene u Feketicu nista nije uradio.Za sportske klubove pogotovo.Ne racunam sto je Zvezdi doveo Gasprom.

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Plasite Vucica kao ni jedan grobar nece glasati za njega,pa vi bre spajz ne mozete da napunite,ne mozete da preuzmete ni skupstinu stanara.......

Mas

pre 7 godina

Svi su krivi, samo uprave nisu. Krivi su igrači što ih prodaju u dijelovima raznim agencijama, preko kojih čelnici klubova prave dilove sa agentima i uzimaju procente od prodaja igrača (novci se uplaćuju agencijama u inostranstvu koje su uglavnom registrovane u poreskim rajevima i gdje se finansijske transakcije teže prate), krivi su stručni radnici što godinama uzgajaju fudbalske talente, a ona ih ovi čelnici sa 17-18 godina neformirane prodaju i tako ovi propadnu kao igrači, a Srbija gubi u reprezentativnom smislu. Kriva je zdrava logika, koja nalaže da se dugovi konstantno smanjuju, da se prvo oni izmiruju, a tek onda da se daju basnoslovni novci za neprovjerena strana pojačanja. Klubove u Srbiji treba privatizovati, to je svima jasno, osim lažnih navijača koji žive od kriminala kao i njihovi prijatelji iz upravnih odbora klubova.

xxx

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.
(mrnjau, 11. januar 2017 20:30) Dabogda vas sutra napunio Fener.

komsa

pre 7 godina

podsetio bih sve navijace da je premijer javno u emisiji na rtsu rekao da fk crvena zvezda dobija 5 do 10 puta vise novca,al opet zalosno je da trpimo ovakvu upravu u partizanu...

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Vucic i Covic su krivi,a ne Vucela i njegovi pajtosi!!!! Samo verujte da su vam oni (Vucic i Covic) ovo smestili,kao sto smo mi verovali da su nam za dugove i izostanak Evro licence krivi Tole, Zeka, Bjeka, Djura, Dacic, Tadic,pa cete daleko da dogurate!!! Ne zalim vas ni najmanje(naprotiv),ali zelim FK Partizan brz oporavak i ponovno igranje u Evropi zbog istinskih legendi,fudbalera i ljudina iz vasih redova kao sto su:Vasovic,Soskic,Jusufi,Vladica Kovacevic,Mustafa Hasanagic,Mance,Milos Djelmas,Moca Vukotic,Vlado Capljic,Pedja Mijatovic,Savo Milosevic,Ivica Kralj,Mateja Kezman,Sasa Ilic i jos nogi drugi!! U zdravlje!!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Volim da citam komentare uplakanih malenih igosa, citam i smeje se, ahahaha, bas se vidi patnja, bol i depresija u njihovim komentarima, hahaha.

mrnjau

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.

tutankamon

pre 7 godina

opa sta bi sad sa drzavnim projektom.ko je sad drzavni projekat.da li ste bar sad svesni koliko ste mesecima lupetali i pricali gluposti.iako sam zvezdas ja sam za to da se pomogne Partizanu da ispliva iz ove neugodne situacije.pozdrav od DELIJE

gagi

pre 7 godina

Zao mi je komsija. Mada nismo ni mi u boljoj situaciji sa ZT, ali sta moze Partizan da ocekuje sa takvim predsednikom na celu? Zar je neko iole pametan mogao da se nada necem drugom? Taj covek i ideje koje je sprovodio treba da su se nasle na smetlistu istorije. Medjutim, dobio je priliku da bude predsednik Partizana! Ej?! MV i njegovi su unistili sve cega su se dotakli. Sta je potrebno da se desi da takvi vise nikad ne budu u situaciji da obavljaju bilo kakvu javnu funkciju?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kao i uvek, uprava Partizana bilo u KK ili FK sekciji laže i obmanjuje.
Ne kažem da je naša bolja, prvenstveno ova u FK ali su oni barem bili izbačeni zbog malverzacija jednu sezonu I ZNALO SE TAČNO zbog čega.
A ovi bukvalno kriju

Alek

pre 7 godina

Pa valjda NATO, Rusi, EU i oni što žele da vrate Srbiju u prošlost??? Kriv je SNS zato što čitavo društvo drži na "aparatima" i reanimira samo za ličnu koristit i domaću upotrebu.

gospodar svemira

pre 7 godina

hvala premijeru,nisam nikad glasao a imam 43 godine I navijam za Zvezdu od kad znam za sebe.Sledece glasanje svi osim zvezdas AV.(mali partizan drzavni projekat.)

Pedja

pre 7 godina

Svaki dan nam dosadjuju sa reklamama kako treba placati porez, ali Partizan moze da duguje milione bez problema. Inace nije mi ih zao uopste. Kad je Zvezda bila kaznjena od strane UEFA toliko je bilo likovanja, iz Partizana su prijavljivali Zvezdu i vec se nudili da je zamene u kvalifikacijama za ligu sampiona. Na internetu sta sve nije pisalo, te to je pravda, tako i treba, jedino je Partizan klub koji treba da nas predstavlja i tome slicno. Ali karma je cudo, zaigra mecka pred svacijim vratima.

matine termin

pre 7 godina

Kriva je neobjasnjiva pakost najveceg dela navijaca partizana, koji nisu umeli sportski da podnesu uspehe svog tima nego im je uvek bila draza dubioza Crvene zvezde. Godinama su ziveli od cinjenice da je Zvezda u dugovima, radovali su se svakom nasem neuspehu. Ubili su fer-plej i na terenu i na tribinama, ubili su vitestvo. Njihov trener je ubio kosarkaski derbi kad je zabranio prisustvo protivnickih navijaca na tribinama. Ovo sto se sada desava partizanu nema nikakve veze ni sa upravom tog kluba, ni sa predsednikom vlade, ni sa politikom...jednostavno, tako su zasluzili i to je jedino pravedno. Tacka.

xxx

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.
(mrnjau, 11. januar 2017 20:30) Dabogda vas sutra napunio Fener.

Bozza

pre 7 godina

Da li neko moze da poveruje u ovu igranku...prvo dovede svoju SNS upravu u Partizan, koja namerno radi protiv kluba i ponizi Partizan izbacivanjem iz Evrope tako što ne plaćaju obaveze...i onda se uprava još zahvali Vučiću na pomoći...i još ispada da smo pomagani od strane Velikog Vodje...a sa druge strane u državnu mezimicu se sipa šakom i kapom...isti scenario i u košarci! U ovoj našoj banana državi ne može niko da mi dokaže da Nedić, Vazura i Vučelić nisu postavljeni od strane Vučića da rade na štetu Partizana!
I kao što se kod nas sve izvrće i spinuje kada je reč o njegovim potezima tako je u ovog puta u sportu!

tutankamon

pre 7 godina

opa sta bi sad sa drzavnim projektom.ko je sad drzavni projekat.da li ste bar sad svesni koliko ste mesecima lupetali i pricali gluposti.iako sam zvezdas ja sam za to da se pomogne Partizanu da ispliva iz ove neugodne situacije.pozdrav od DELIJE

partizan državni projekat

pre 7 godina

Džabe vam i Vučić i pomoć države! Najjadnije od svega što je Evropa morala da kazni što partizan ne plaća ništa državi Srbiji jer je državno mezimče svake vlasti. Jadna li si Srbijo.

komsa

pre 7 godina

podsetio bih sve navijace da je premijer javno u emisiji na rtsu rekao da fk crvena zvezda dobija 5 do 10 puta vise novca,al opet zalosno je da trpimo ovakvu upravu u partizanu...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 7 godina

Volim da citam komentare uplakanih malenih igosa, citam i smeje se, ahahaha, bas se vidi patnja, bol i depresija u njihovim komentarima, hahaha.

mrnjau

pre 7 godina

Što im to radiš Čoviću??? Budi malo human!!! Prvo evroliga u košarci sada i u fudbalu. Nemoj više molim te. Pusti ih bar u boćanju da se takmiče u Evropi.

Patrick

pre 7 godina

Krajnje je debilno zahvaljivati premijeru.On osim sto je vadio zaglavljene u Feketicu nista nije uradio.Za sportske klubove pogotovo.Ne racunam sto je Zvezdi doveo Gasprom.

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Plasite Vucica kao ni jedan grobar nece glasati za njega,pa vi bre spajz ne mozete da napunite,ne mozete da preuzmete ni skupstinu stanara.......

Lool

pre 7 godina

Ko je kriv???Svi po malo...bilo je bitno biti bolji od zvezde,dominacija...niko nije pitao sta se desava u partizanu.A on nije bio nadmocan jer je dobar nego jer su zvezdu unistavali...e sad...sad je kasno

Hej Jugosloveni, nek se cuje glas

pre 7 godina

Ne znam ko je taj Uefa, ali svakako ga treba privesti, i na brzom partizanskom sudjenju posteno suditi, i potom streljati kao protivnika Partije, vodje, jugoslovenstva i samoupravljanja.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 7 godina

Vucic i Covic su krivi,a ne Vucela i njegovi pajtosi!!!! Samo verujte da su vam oni (Vucic i Covic) ovo smestili,kao sto smo mi verovali da su nam za dugove i izostanak Evro licence krivi Tole, Zeka, Bjeka, Djura, Dacic, Tadic,pa cete daleko da dogurate!!! Ne zalim vas ni najmanje(naprotiv),ali zelim FK Partizan brz oporavak i ponovno igranje u Evropi zbog istinskih legendi,fudbalera i ljudina iz vasih redova kao sto su:Vasovic,Soskic,Jusufi,Vladica Kovacevic,Mustafa Hasanagic,Mance,Milos Djelmas,Moca Vukotic,Vlado Capljic,Pedja Mijatovic,Savo Milosevic,Ivica Kralj,Mateja Kezman,Sasa Ilic i jos nogi drugi!! U zdravlje!!

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Uprava napolje! Ona je kriva. I nemojte nas braniti vise sa Vucicem. Ne treba nam njegova milostinja. Bolje da ne igramo jednu sezonu i da ova katostrofalna sns uprava i poslusnici napuste zauvek Partizan. Mada bojim se da dok je ove vlasti, svejedno je ko ce biti glavni pajac, Vucela,Vazura ili neko treci.

gospodar svemira

pre 7 godina

hvala premijeru,nisam nikad glasao a imam 43 godine I navijam za Zvezdu od kad znam za sebe.Sledece glasanje svi osim zvezdas AV.(mali partizan drzavni projekat.)

jorgebarabahosa

pre 7 godina

moje misljenje - bolje da nas izbaci UEFA nego zelena Gora.
ne mogu oprostiti sebi sto sam proslog leta potrosio 210 minuta svog zivota gledajuci onaj uzas koji strucnjaci nazivaju fudbal, protiv one grrrrozne ekipe iz Poljske, cijeg ni imena ne mogu da se setim.
za 3 godine ce valjda pohapsiti Vazure i ostale likove koji kroz FK Partizan ostvaruju licne interese, pritom, najgore od svega, navijaju za one druge!

navijac n

pre 7 godina

Dobro se secam da je nas uvazeni Premijer sa gnevom pricao kako neki trgovac nije izdao racun i na taj nacin ostetio RS za citavih nekoliko dinara. Takodje su jednom cevabdziji zatvorili radnju mesec dana i kaznili ga 180000dinara zato sto nije izdao racun za 3(tri cevapa). E sada kad neko ne plati 2.5miliona eura poreza to se ne kaznjava, pa gde je tu pravda. Iako sam navijac Partizana ali sto je mnogo mnogo je braco moja...
Jos me ovaj Hvala Premijeru ubedjuje da ce uz pomoc Premijera isplatiti dug drzavi od koje ce opet oteti i da ce sve biti u redu.
Oj Srbijo mila mati...

Pedja

pre 7 godina

Svaki dan nam dosadjuju sa reklamama kako treba placati porez, ali Partizan moze da duguje milione bez problema. Inace nije mi ih zao uopste. Kad je Zvezda bila kaznjena od strane UEFA toliko je bilo likovanja, iz Partizana su prijavljivali Zvezdu i vec se nudili da je zamene u kvalifikacijama za ligu sampiona. Na internetu sta sve nije pisalo, te to je pravda, tako i treba, jedino je Partizan klub koji treba da nas predstavlja i tome slicno. Ali karma je cudo, zaigra mecka pred svacijim vratima.

nesa80

pre 7 godina

to ide ovako-prvo pricaju nikad vece interesovanje za igrace,pravimo ekipu za evropu.namerno neplacaju sta se mora,svesno prepustaju da se izbace iz evrope.kad dodje leto prodaju sve igrace uz izgovor mora da se opstane,nema evrope i prihoda.uzima se oko 10 miliona za sve sto valja.daju se otkazi,beze sa lovom a zatim sledi haos,dolazi druga struktura u klub uz konstatacijom da je ostavljen dug od 30 miliona i tako u krug bez prestanka....e zato sluze srpski klubovi.nikad mi nisu jasni zasto su onako terani zecevic i bjekovic od strane navijaca a sad se cuti godinama

bole ns

pre 7 godina

uzas!!!
pa dokle bre vise da nasim parama placamo zvezdu i partizan.pa cim se ovakve glave otimaju oko kluba znaci da para ima a mi i dalje placamo otimacinu.pa neka propadnu ako treba.da je neki radnicki ili spartak dobio pare pa da razumem ali zvezda i partizan e to vec ne mogu da verujem.....
uaaa bre!

printerMB

pre 7 godina

kriv je marko postar,jer nije na vreme dojavio da sledi kazna.a sta ce sad Vucela?Ma nacice vec on krivca,naravno da nije do njega.hehehe

Thrall

pre 7 godina

Navijam za Partizan, ali ovo je jadno.
Niti klub plaća dugovanja, niti može da pobedi bilo koju ozbiljniju ekipu, a tek sad nova komunjarsko-lopovska uprava. I kao šlag na tortu veliki vođa koji od otetih para od plata i penzija spasava klub. Drago mi je zbog ove odluke UEFA, jer ne zaslužujemo ništa bolje.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kao i uvek, uprava Partizana bilo u KK ili FK sekciji laže i obmanjuje.
Ne kažem da je naša bolja, prvenstveno ova u FK ali su oni barem bili izbačeni zbog malverzacija jednu sezonu I ZNALO SE TAČNO zbog čega.
A ovi bukvalno kriju

Alek

pre 7 godina

Pa valjda NATO, Rusi, EU i oni što žele da vrate Srbiju u prošlost??? Kriv je SNS zato što čitavo društvo drži na "aparatima" i reanimira samo za ličnu koristit i domaću upotrebu.

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

tolike pare od transfera tolike borbe na drvaru ko će da vodi klub a partizan nema bednih 300.000 sram vas upravo bilo vezara i kafanski izduvani političar.

gagi

pre 7 godina

Zao mi je komsija. Mada nismo ni mi u boljoj situaciji sa ZT, ali sta moze Partizan da ocekuje sa takvim predsednikom na celu? Zar je neko iole pametan mogao da se nada necem drugom? Taj covek i ideje koje je sprovodio treba da su se nasle na smetlistu istorije. Medjutim, dobio je priliku da bude predsednik Partizana! Ej?! MV i njegovi su unistili sve cega su se dotakli. Sta je potrebno da se desi da takvi vise nikad ne budu u situaciji da obavljaju bilo kakvu javnu funkciju?

Mas

pre 7 godina

Svi su krivi, samo uprave nisu. Krivi su igrači što ih prodaju u dijelovima raznim agencijama, preko kojih čelnici klubova prave dilove sa agentima i uzimaju procente od prodaja igrača (novci se uplaćuju agencijama u inostranstvu koje su uglavnom registrovane u poreskim rajevima i gdje se finansijske transakcije teže prate), krivi su stručni radnici što godinama uzgajaju fudbalske talente, a ona ih ovi čelnici sa 17-18 godina neformirane prodaju i tako ovi propadnu kao igrači, a Srbija gubi u reprezentativnom smislu. Kriva je zdrava logika, koja nalaže da se dugovi konstantno smanjuju, da se prvo oni izmiruju, a tek onda da se daju basnoslovni novci za neprovjerena strana pojačanja. Klubove u Srbiji treba privatizovati, to je svima jasno, osim lažnih navijača koji žive od kriminala kao i njihovi prijatelji iz upravnih odbora klubova.