Četvrtak, 15.12.2016.

19:45

EL: Zvezda demolirala Makabi u Pioniru!

Crvena zvezda ubedljivo je savladala Makabi iz Tel Aviva u hali 'Aleksandar Nikolić' u duelu 12. kola Evrolige – 83:58 (19:14, 23:10, 23:18, 18:15).

Izvor:

EL: Zvezda demolirala Makabi u Pioniru! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

444 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA!!!
Nakon 3647 meceva u istoriji Evrolige, mec Crvena Zvezda - Makabi je usao u istoriju Evrolige kao prvi mec na kome jedna ekipa (tj. Makabi) nije uputila bar jedno slobodno bacanje (tj. imali su ucinak od 0/0)!!!
-Koliki je neobican poduhvat koji je Crvena Zvezda uspela da uradi, govori podatak da u istoriji NBA lige u kojoj je odigrano cak vise od 60000 meceva ovako nesto se tamo jos nikada nije desilo!!!

Pozdrav

Jedna jedinaaaa

pre 7 godina

"Zvezdo ti to znaš,
da uvek kad igraš,
ja proćiiiii
ću čitavu planetu,
bila noć il' dan,
java ili san,
ja voliiiiiim
te najviše na svetu,
nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!" 

pancevo013

pre 7 godina

Odlicna igra,odlicna
odbrana...Mislim da treba biti realan i reci da Makabi nije mogao vola da pogodi prvo poluvreme,odatle i ovih 25 razlike...Napred Zvezda!!

Jole

pre 7 godina

Besiktas je na nivou Čikaga iz 96' ali bih jos dodao tom Čikagu šutere Kari,Tomson i Durant.E svi oni zajedno su srazmerno jaki kao Bešiktaš.Zato je to najveci uspeh partizana u istoriji sveta i univerzuma i planete Neptun zajedno

relano

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac i vecinu ovih jadnih prepucavanja kvazi instant navijača ni ne citam ali cestitam na najstabilnijoj igri zvezde od početka sezone. Da nisu imali bacanje ceo mec pa bas retko vidjena situacija.

UltraBG

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.
(drzavni posao:ep.20, 15. decembar 2016 21:12)

A da! A gde ste vi?!

galiot

pre 7 godina

....samo s tobom ja,bicu uvek zvezdo crvena,s tobom bicu ja,zvezdo crvena,....od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina,zvezdo crvena....

Mirko

pre 7 godina

Da li neko poznaje statističke podatke - ja ne znam ni jednu utakmicu na kojoj tim nije napravio dovoljno prekršaja da nije bilo ni jednog slobodnog bacanja. A da je pritom odbrana bila paklena! Zna li neko?

Ostin A

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)

Ovakav ponos Izraela je ove godine dobio Fenerbahče i Olimpijakos. Ovakav ponos Izreala ima 5x veći budžet od Zvezde.

zoran ivkovic

pre 7 godina

sve cestitke Zvezdi na pobedi ! zvezda je odigrala agresivno i cvrsto u odbrani i timski u napadu . Makabi je skup sjajnih kosarkasa ali timska igra to kod njih ne postoji ! obicno nekoga kod njih krene veceras je slabo kome sta islo i to je produkt Zvezdine agresivne odbrane i mnogo teskih suteva . protiv mnogih njihova igra ce proci a protiv cvrstih ekipa imace problem ....zasluzena pobeda veceras Zvezde

batko

pre 7 godina

Bravo momci! Sve bolje delujemo, a uz korektno sudjenje, kao veceras, mozemo jos dosta "skalpova" da skinemo u EL. ABA je nasa svakako, pa sledece godine sa jos jacim timom u EL !

IDEMO !

Dingospo

pre 7 godina

(NokiJa, 15. decembar 2016 23:18)

Cekaj, ko vas je gurao u EL prosle sezone? Cirbes, Kinzi, Miler i ostali.. o cemu onda pricamo.. i kazes Dangubic vase gore list? Vidi se da bas dugo pratis svoj klub...

NokiJa

pre 7 godina

Veseli, Gist, Gordon i Lazme prosto ne mogu da veruju kako kucaju Dangubic i Milko Bjelica...
(Dingospo, 15. decembar 2016 22:26)

E u tom zecu lezi grm!
Igraci koje si nabrojao su bili tudja "deca", neki od njih su bili janjicari (koje ste oteli kao neafirmisane klince i razvijali Cesku,Francusku kosarku) a neke ste platili parama poreskih obveznika ove zemlje, koji vecinskih navijaju za Zvezdu.
Danguba i BJelica su nasi momci, nase gore list...
Ako uopste ima smisla da drzava finansira KKP I KKCZ, finansiranje bi trebalo da funkcionise po broju navijaca (poreskih obveznika) a u tom slucaju, kinta bi isla u nekom 65-35% odnosu.

No to je neka druga prica, nocas je vreme za slavlje...

milan s fh

pre 7 godina

oljuštio vas žalgiris,osrednja ekipa i to u gostima. ovo danas je ekipa koja se raspada. ne zanosite se...@@@ a u tzv ligi sampiona se slabo nesto raspadaju

dulo

pre 7 godina

Lopovi , lopovi krali zivevlopte igracima Makabija ... Lopovi !!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. decembar 2016 22:50)

ahaha e jesi sasav dok ti pamtrvuke...

Dejan CZ

pre 7 godina

Sto je vrlo vazno tim nije na svom maksimumu...ima jos prostora za napredak.Guduric posle bolesti mora potraziti staru formu dok Mitrovicu treba jedna dobra utakmica za podizanje samopouzdanja.Nejt je usao u sistem i preuzeo ono sto se od njega trazi,ostalo deluje upravo kako i rezultat protiv Makabija pokazuje...Rapsodija na terenu.To je Zvezda rodjaci za neke koji se jos pitaju ko smo.

Dingospo

pre 7 godina

Evo za Tegija da malo gleda za smirenje!
[link]
(Dr Radonja, 15. decembar 2016 22:42)

Zvezda demolira Makabi a ti razmisljas o Tegiju i saljes mu poruku kao da on bleji ovde i cita komentare.. Sta je sa vama deco?

Mirko

pre 7 godina

Pitaju navijači Makabija pre dve-tri godine: Mi smo Makabi - ko ste vi? E sad će dobro da zapamte ko smo mi.
Od Ponosa Izraela napravili smo Sramotu Izraela. Drugi put neka se razmisle kad pitaju - ko smo?!
Dobro je što uzvratna neće biti skoro, inače bi ih razmontirali i tamo u njihovoj kući.

Šta reći za momke i Radonjića, osim da smo ostali svi bez reči. Neverovatna igra i odbrana, a samim tim i napad.
Dobro, Makabi je izgleda iznutra već prilično razbijen i nepovezan pa i nisu pružili neki veliki otpor, ali mislim da pored ovakve odbrane nema puno ekipa koje bi nešto mogle da urade, možda 2-3 u EL i niko više.

Hvala momci, napunili ste nam srce i učinili nas ponosnim na naš klub.
Bravo Joviću, Simonu, Nejtu, Laziću, Kuzmiću, Bjelici i ostalima, ovo je bilo za košarkaške udžbenike.

Žao mi samo ovih u ABA što mora da igraju protiv nas. Ovo je već perverzija, koliko smo jači od svih.

Uros

pre 7 godina

Navijam za Partizan, svaka cast Zvezdi, ovo zaista nije mala stvar, da ti igras egal sa najboljim evropskim timovima na strani, a kuci dobijes jedan Makabi 30 razlike. RESPECT.

cz

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

A imas li neki komentar na utakmicu?

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooo idemooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz
(Zdravce, 15. decembar 2016 23:24)

Eto, i mi imamo evropsku i svetsku titulu u fudbalu koju vi ne možete ni da sanjate, niti ćete ikad biti bar 10000000 milja blizu da je osvojite, pa ništa.
Razlika je što mi podižemo kvalitet i imamo šansu da jednog dana uzmemo tu titulu. Možda sledeće godine a možda i za 10...ali jednom sigurno. Vi Evroligu više videti nećete, to su vam i oni iz Evrolige rekli.

Mladen 85

pre 7 godina

Večerašnja utakmica košarkaša Zvezde treba da uđe u sve važnije košarkaške udžbenike! Lakoća i jednostavnost trijumfa sa prepoznatljivo-fanatičnom odbranom , treba da bude mjera , pokazatelj kvaliteta za sve naredne utakmice svih naših klubova! Pozdrav iz Crne Gore!

nista o nicemu

pre 7 godina

Možete sebe da lažete koliko hoćete, ali ovaj Makabi je noćas bio na nivou rekreativaca
(sasa pg, 15. decembar 2016 22:49)

Sasa znamo, Besiktas sinoc bio na nivou Bulsa iz 1996. I dobija ih covek sa unakazenim kolenima onako lako.

LENS

pre 7 godina

Zvezdasi, ko vam pise ove balade? Balasevic? Sergej Cetkovic? Georgijev? Bolje ste navijali pre 20 godina.. mnogo ste bre mekani, kao devojcice pevate.

Zdravce

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz

Milentije

pre 7 godina

Al se kod 32gardiske divizije veceras popilo ječma,pozobalo kikirikija i uzivalo uz ZVEZDU...Hvala vam što nas podržavate. ...Izgleda da vi više ni nepratite JSD M

Pilula za smirenje Zvezda

pre 7 godina

Citam komentare nije mi jasno. Sta je to juce Partizan uradio?. Ps. PA ONI PRATE I GLEDAJU ZVEZU.TO MOMCI ZA VAS BESPLATNE KARTE NA SLEDECEM ZVEZDINOM TRENIGU.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda grobar, ispoštujte svoj komentar pa to učinite i vašem klubu

basketaš

pre 7 godina

ovaj kolina na klupi izraelaca ima da ih sahrani...kakvu ekipu ima,a igraju lošije od mornara iz bara. prosto je nezamislivo da daju silne pare da naprave strašnu ekipu,a za trenera dovedu diletanta.
najgore što sad nećemo moći da živimo od ovih iz predgrađa,kao na su osvojili el...a da su bar malo realni,priznali bi i sami sebi na ova ekipa makabija igra više nego očajno.

Toto-ko-tunjo-listajuci-Mateusovu-uspavanku

pre 7 godina

Cirbes umalo autokos u defanzivnom skoku... Pu, pu, daleko bilo. Opet Kosanovic, mozda i Zivadinovic, te Toncev i razni bardovi...

logika

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda bi vi trebalo da ste ugašeni pre svoje prve titule prvaka SFRJ,
jer ste 30 godina konstantno gubili.

A.N.

pre 7 godina

Zvezdo, čestitke na pobedi !!! Ovo je Zvezda !!! Što se pesme, navijača tiče... nisam neki fanatik... ali kako mislite da postane "naša pesma" kao npr. "Dobro znaj... Milione bilione... "i mnogo drugih ako se ne peva i ne forsira gde je gro Zvezdaša ? Pa neće valjda na utakmici u Surdulici pred 1000 ljudi. Pesma je koliko sam čuo grupe "Zana" sve generacije znaju melodiju,ne veliča ni krimose, ni dilere, ni plaćenike ... peva o Zvezdi ... E sada možda sam ja u krivu ali nekad mislim da preterujemo u krajnost koju idemo... bilo "simpatizeri" bilo "navijači"... valjda smo svi tu zbog Zvezde ili grešim ? ... Još jednom Radonja i ekipa naklon do poda !!!

moreeee

pre 7 godina

@Pedja J7@ Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

Хоћеш да кажеш док је Партизан играо тамо. Сад кад је прпа, сад је лига од 4 до 6 места јака, а Евролига слаба.

Реално мишљење, али скроз

Batko

pre 7 godina

Posle utakmice u Podgorici, javise se neki "nasi strucnjaci" kako Radonja nije na +20 odmarao igrace, pljuvali ga, predvidjali nas raspad protiv Makabija .....
Samo pitanje za njih...Koliko bi onda bilo veceras da ih je odmarao ? +68 ?! +104 ?!

dzoni

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milovan, 15. decembar 2016 21:56)

# Link komentara

mislim da se ogresi o jovica, on ima mesto u svakoj ekipi sem u u cska i mozda u realu

One night in May

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Ne znam kako bih na fin nacin saopstio i jednom i drugom, a da vas ne rastuzim... Vecerasnja utakmica nije se igrala u Areni.

Al' super mi dok pratim ko, kako i zasto nije veceras u Areni...

Sasa

pre 7 godina

200e na Makabi!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WeB, 15. decembar 2016 20:13)

I koliko si dobio? Nemoj vise tako, proci ces kao uplakani Danilo, ceo dzeparac ces izgubiti zbog Zvezde.

Ivan

pre 7 godina

E ljudi moji izraelski velikan Makabi ex prvak Evrope i i danas jedan od najskupljih ekipa u Evropi, velikan evropske košarke, dekilasiran je od Zvezde u Beogradu sa 25 razlike a da nije izveo NI JEDNO JEDINO SLOBODNO BACANJE!!! Šta reći, doktorska disertacija odbrane u košarci, ovo je odbrana u najmanju ruku za fajnal for u slučaju da nastave u ovom stilu dalje Evroligu!!!

Batko

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Cvili, cvili...besana noc je pred tobom...

stivmekkvin

pre 7 godina

Zvezdo ti to znaš, da uvek kad igraš, ja proći ću čitavu planetu, bila noć il' dan, java ili san, ja volim te najviše na svetu, nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!

Samo za grobare sa sluhom.....

manunited

pre 7 godina

Znam da ce sad svi skociti ali zaista EL nije ni blizu onoga sta je nekad bila. Misljenja sam da ce ovaka EL unistiti Evropsku kosarku. Mnogi izvlace finansijsku korist iz ovog takmicenja a kosarkese niko ne pravi. Mozda Zvezda i Zalgiris, al to je malo da Evropa ima kosarku za 10 godina.
Inace, Cestitke Zvezdi.

draganxyz

pre 7 godina

...odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina...
(triplem, 15. decembar 2016 22:23)
--------
Posto znas sta je zadnjih 15 godina, ajde nam objasni sta su to 15 prednjih godina.

miki

pre 7 godina

treba biti realan...zvezda odigrala odlicnu odbranu sa puno energije,ali Macabi je zaista bio katastrofalan....Mislim da ne treba puno leteti posle dve ubedljive pobede protiv ekipa koje su u velikoj krizi,da nam se to ne bi obilo o glavu vec na sledecoj tekmi...utakmica protiv Makabija nije realna slika trenutne forme,jer je ponos Izraela u totalnom raspadu

Zile

pre 7 godina

Ni senka mocnog Makabija kog smo isprasili na putu za F4, olupani kao i cela evropska kosarka.
(Vlado, 15. decembar 2016 21:39)

Znamo da imas 11 god i ne mozes da se umoris, ali onih 7 kosarkasa makabija od 30 god koje ste vi izbacili su bili umorni, niste prosli zato sto ste bili bolji. Shvatices kad porastes.

triplem

pre 7 godina

ova utakmicu ce proucavati treneri na kosarkaskim akademijama, kampovima, seminarima. odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina. 11 ukradenih lopti, nismo usli u bonus ni u jednoj cetvrtini, 0 ali 0 sl.bacanja za Makabi! Pa ljudi ovo je doktorski rad!

NoName

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11 

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
(Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Hajde klinac razguli. Ko te tera da pevas ako neces? I pod dva, ova trojica nisu u Areni zato sto su u Pioniru. Utakmica je u Pioniru. Ne znas bre ni gde se igra, a Arenu i Pionir si video na dnevniku.

NoName

pre 7 godina

Bilo bi lepo videti trojkaški obračun VRABAC vs DANGUBIĆ.
(Blue Moon 210, 15. decembar 2016 21:29)

Kvota na tacan rezultat 0-0 bi bila 1,01.

Nemanja

pre 7 godina

Kaze Radonjic treneru Makabija "U koliko je pocela utakmica",ovaj njemu odgovara "U osam" a Radonja kaze "J... sam te,nisi znao ko sam"....

Ja pa ja

pre 7 godina

Sumadinac91
Da li si mislio mozda da ta IDEA zaposljava preko 10.000 radnika u Srbiji?
Koliko zakupa prodajnih mesta ima?
Koliko firmi saradjuje sa njima?
Gde tvoja keva kupuje namirnice?
Nisi...

Batko

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni. 
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.
(vokilis, 15. decembar 2016 21:38)

Siguran si da znas sta si napisao ?!

Matrix

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Koja ovo pesma ide, drugari?
(Stanarević, 15. decembar 2016 20:19)

Zana. Prilično bizarno i neprikladno.

I za vođenje navijanja potrebno je imati osećaja i sluha,što ovi očigledno nemaju.

Na silu forsiranje mlakih i priglupih pesama koje se "ne primaju",slabo se koristi prozivanje tribina,neizbežni kriminalac na barjaku..

Za mojih 20 godina staža na tribini,pamtim mnogo bolja vremena.

Mali grobar

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Je l' ti sad lakše?

Nenad

pre 7 godina

Kosarka je timska igra i to se oduvek znalo..Makabi to nema..ima sjajne igrace ali nema tim..svi soliraju..igraju za sebe..bitno im je da oni daju 2 poena ili 3 u napadu nebitno da li ce klub to kostati pobede ili ne..zato i gube utakmice..plus trener koji nema autoritet..da su na klupi Mesina..Obradovic..Skariolo..Gerson ili Ivkovic pitanje da li bi i koliko bila to druga prica..s'druge strane C.Zvezda je odigrala jednu vrhunsku utakmicu..sve joj je islo od ruke veceras..i u napadu i odbrani..tecno prodorno lepo za oko..svedene greske na minimum..i takve utakmice se jednostavno ne gube ma ko bio na drugoj strani..veceras da je i CSKA bio lose bi se proveo..mozda ne ovako lose ali bi..

Beli65

pre 7 godina

Zbog gustog ritma meceva Zvezda mislila da veceras igra u Aba ligi.
(draganxyz, 15. decembar 2016 21:42)
brate konkurises za komentar godine!!!

derion

pre 7 godina

Ali komentarisanje navijanja da `dileri i krimosi` sa severa zato sto su takvi kakvi su, forsiraju `Zanu`,i time maltretiraju ostatak hale,je najludje sto sam veceras procitao.

I love this game

pre 7 godina

Zvezda dobija samo ekipe od 9 do 16 mesta. One ekipe od 1 do 8 jos nisu dobili ! Evidentno je da je Makabi smesan. Prvo Bamberg vodio 30 razlike, sada Zvezda.

darko

pre 7 godina

Da li u ovoj ....... Srbiji (necu opsovati) mora da ima hejtera koji u ovoj maestralnoj utakmici imaju bilo koju zamerku? Kao prvo: Svidela Vam se pesma ili ne ona je vukla igrace prema danasnjem uspehu.Kao drug: U onom kopu veceras sam i sam bio a nisam kriminalac. Pevao sam iz petenih zila, ne zbog vodja vec zbog mog kluba. Sramite se hejteri!

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Lepa pobeda. Krajnje neobična stvar je što nije bilo nijednog slobodnog bacanja za Makabi. Hohoho, kakva partija, rapsodija. Inače nisam fanatik za košarku, ali...uh, uh, uh, sjajno izdanje večeras. Ne znam za vas, ali za mene ide sledeća čaša.

UrosMit

pre 7 godina

Svaka čast ubedljiva pobeda, ali malo manje euforije molim vas. U ovoj godini slede još Olimpijakos u gostima, Real i CSKA u BG... ako Zvezda izgubi sve 3 utakmice onda džaba celo ovo radovanje. Bilo bi idealno pobediti Olimpijakos u gostima i makar još jednog protivnika u BG (Real ili CSKA)... Mislim da je to itekako moguće ako Zvezda bude igrala u ovakvom izdanju kao večeras. Opet kažem, samo bez prevelike euforije. Pozdrav.

Beca

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

U senci? A gde ste vi u velikim takmicenjima? Gde u ABA? Velicina se gleda i po broju onih koji gledaju utakmice, pa kad saberemo i zvezdase i partizanovce koji nas gledaju (sto se vidi po komentarima), mnogo ste mali za nas.

ja

pre 7 godina

Ovde se vidi koliku ulogu ima želja. Makabi daleko kvalitetniji, ali igraci sebični i bez zelje. Zvezda odlična. Čestitke od Partizanovca.

Ma jok, samo se sali

pre 7 godina

Pedja J7@ ipak boli jedna od najvecih sprdnji :))) a ovaj trener Makabija je nadmasio i Peru Bozica.Makabi nikad bolje igrace i nikad slabiji tim sto su pokazali porazom na svom terenu od Bamberga. Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

djoker nole

pre 7 godina

@Sale Jagodina svaca cast za komentar,predivna kosarka Zvezde,voleo bi da i Partizan igra Evroligu da se pokaze kolika smo mi velesila u kosarci!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, bilo je milina gledati kako razbijamo ponos Izraela!! Sad će da zapamte ko smo mi!! Ako ovako odigraju pada i Real!! I drugi put da napunite groblje do daske!!! Da ne znaju šta ih je snašlo!!! GAZIMOOO

Zvezdaš

pre 7 godina

Svaka čast za izuzetnu pobedu.Nije mi samo jasno šta se događa sa Dangubićem, toliko je forsirao šut za tri poena a ništa nije pogodio?

djoker nole

pre 7 godina

Lazic doktorski odigro,a brat Gudura krenu na zakucavanje i pogodi tablu ali dobro da i on pokusa nekad da zakuca,mislim cim moze Dangubic da zakuca moze i Gudura xaxa

Grobar

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi.Srbija treba da bude ponosna sto ima ovako uspesan sportski kolektiv koji belezi odlicne rezultate u El sa realno skromnim timom i budzetom u odnosu na ostale

sumadinac

pre 7 godina

dali neko moze da mi kaze dali je Simonovic izlazio iz igre uopste 35 minuta .
Svaka cast momci svi su odigrali na visokom nivou..
BRAVO!!!!

Hidrocefalus

pre 7 godina

Au kakav je raspad ovaj Makabi. Bez treninga bi bolje igrali. Dali silne milione za igrace a trener na nivou Radonjica od pre 3 godine. Ma i gori.

Wolfy

pre 7 godina

Dejo ispostovao taktiku "hard difens and tranzisn ofens" po prvi put i to odmah daje rezultat :)

P.S. Najbolje utakmica u EL ove godine, svaka cast momci! Sa ovako krnjim i nekompletnim sastavom cuda pravimo, zaista. Naklon do poda!

Milovan

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.

Milioner

pre 7 godina

Idemooo bre ! Kad spojis Azerbejdzanca Amerikanca Turcina I Uzbekistanca razumem da ne mogu da se povezu. Ali bre puknes pare na ful tim proverenih Amera dodjes u Bg I izgubis 20+ onda, ili radonjicu spomenik ili otkaz ovom u Makabiju.

Partizan je Srbija

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.

John Stockton

pre 7 godina

Koliko smešna ekipa ovaj Makabi to je strašno. Ovo nema veze sa Zvezdinom pobedom, treba pobediti bilo koga sa 25 razlike, ali Makabi se od svoje poslednje osvojene titule šampiona evrope toliko srozao da je to strašno. Čak više nisu ni šampioni Izraela. Toliko para uloženih u tim a igra bez glave i repa, nagomilali nezainteresovane Amere u ekipu i udri. Ako im se igra mogu nešto da urade ako ne onda rasulo.

drvobradi

pre 7 godina

Sreća njihova pa nas trojka nije išla. Izuzetno bitna pobeda,a Makabi ode u kanal pa neka se vadi protiv CSKA. Inače, za sve koji misle da je Makabi loš, to je ekipa koja je tukla Fener i Olimpijakos. To samo pokazuje koliko je EL luda ove godine.

matori

pre 7 godina

Nisam odavno video losiju ekipu sastavljenu od vrhunskih igraca? Svaka cast Zvezdi ali ovi su sami sebe pobedili. Kosarka je ekipni sport

darko jokanovic

pre 7 godina

Svaka cast pobeda zasluzena,navijaci katastrofa forsiranje necega verovatno dileri kao i u partizanu pa tako mora .Ne vole oni zvezdu nego gledaju interes.pozdrav svima

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

ludinovinar

pre 7 godina

Какав црни Макаби људи, па то већ годинама не личи на екипу.. Звезда се спрдала са њима као велики фаворит и бољи тим, очекивано убедљиво.. ;-) Уздравље..

1312

pre 7 godina

Nekada je bolje biti bez para definitivno.Zali boze para koje su bacene na ovaj Makabi.Oni igraju bukvalno ko mi na basketu. Ko dovati loptu taj sutira bez ikakve koncepcije.Mislio sam da gora ekipa od Galate u EL nema, ali prevario sam se.

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

vokilis

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni.
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.

t

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.

Deja

pre 7 godina

Po imenima su jaki ali kao tim ne igraju nesto, al dzaba to kad mi nemamo trenera vec par godina, a od ove sezone imamo samo 5,6 igraca u timu da vrede i da znaju nesto...

Matori

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Koliko je vas zivot tuzan...

ja

pre 7 godina

Zašto komentatori pričaju da je dobra odbrana kada je očajan totalno dezorganizovan napad Makabija? Gde je bila odbrana protiv Žalgirisa i Efesa kada su primili 100 poena? Razlika je u tome što su ti timovi igrali košarku a ovo danas Makabija ne liči ninašta.

Ivan

pre 7 godina

Kazu ponos Izraela, i jos vredjaju Zvezdu prosli put, koja igra sa dva stranca i svim ostalim domacim igracima. Njima igra 14 amerikanaca i sebe nazivaju izraelskim timom. Dodjite sa 14 Izraelaca, izgubicete 60 razlike.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

A vi sto kukate sto ne cujete na tv-u da ste dosli na tekmu culi bi. A vi sto ste na tekmi i kukate sto pevaju pesmu koju ne znate, umesto sto kucate komentare na b92 idite na internet i nadjite tekst pesme, ili ako vam se bas svidja povedite navijanje pa pevajte.

Nikola

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.
(t, 15. decembar 2016 20:17)

Kad god cujes ovo navijam za zvezdu znajte da je grobar...

Batko

pre 7 godina

Dokle više maltretiranje fudbalskih navijača sa severa sa "hitom" na početku???
(Zvezda u srcu, 15. decembar 2016 20:23)

Ma jos i dobro ispalo !
Smorili pesmom ove iz Makabija, da ovi nemaju vise pojma ni gde je levo !!!

Doktor

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)
Možda i bi. Ali bi Partizan Igokeu oducio od košarke.

del boy

pre 7 godina

kakav macabi...uzas...
nikad gore selektirana ekipa...da nema onih ultra genijalnih i beskrajno zabavnih reklama za proizvode k-plus,bruskete i ribice,bilo bi dosadno za gledanje...

Grobaris Totalitare

pre 7 godina

Sjajna odbrana Zvezde. Krljanje u svakom napadu. Ako sudije zadrze ovaj kriterijum Zvezda dobija, ako malo krenu da sude kontakt igru ode Zvezda na - 10 !

Posmatrač

pre 7 godina

Svaka čast igračima czv za savršeno prvo poluvreme!" Ali da se ne lažemo sreća je utoliko što Makabi više liči na indijansku ekipu nego timsku.

sah 88

pre 7 godina

Neko uziva u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju a neko u vaterpolo kupu?! Uzivajte ZVEZDASI, ponos Srbije CZ protiv ponosa Izraela pa ko pobedi..........( valjalo bi da to budemo mi )!

Nik

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..
(Nikola, 15. decembar 2016 20:10)

Videli smo tu grmljavinu u polufinalu Aba lige pre dve godine cutali ste sve vreme...Smesni ste

dbcz

pre 7 godina

Smarate sa komentarima,kakvo je ovo navijanje, kakve su ovo pesme. Sta vi hocete da se celu tekmu vrti crvena zvezdale i sever celi sada se veseli. Vidi se da to nisu komentari pravih navijaca, sa svakom pesmom moze da se napravi zurka,samo ako su upitanju pravi navijaci.

BODIBOND

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Ljudi pesma postoji vec nekoliko nedelja, pevala se na svakoj utakmici od tada, i fudbalskoj i kosarkaskoj, e sada to sto vi znate samo crvena zvezda le da pevate i to samo na pocetku to je vas problem, i ako ne mozete da zapamtite 20 reci da pevate i to je vas problem. Pesma je odlicna, pogotovo za kosarku jer moze da bude veoma glasna kad bi pevali ostali. Ali posto ste svi ograniceni na crvena zvezda le sta da vam kazem. Evo vam tekst pa ako hocete probajte da je naucite...
ZVEZDO TI TO ZNAS
DA UVEK KAD IGRAS JA PROCI
CU CITAVU PLANETU
BILA NOC IL DAN
JAVA ILI SAN JA VOLIM
TE NAJVISE NA SVETU
NANANANANANANA NAJVISE NA SVETU
NANANANANANNA BAS NAJVISE NA SVETUUU

...

pre 7 godina

Prestanite da smarate Mitrovica, decko nije u formi trenutno a nije uopste loa kosarkas, samo vi vasim komentatima odugovlacite njegov pravi povratak, inace Lazic ima daleko losiji indeks u svim utakmicama el zajedno.

мкг

pre 7 godina

Макаби је прави показатељ како ће ЕЛ изгледати за 3-4 године. Гомила потрошених пара за трећелигашке НБА играче којима треба бар три лопте на терену, максимална јурњава за личном статистиком, ниједан играч не жели да се троши у одбрани... УЛЕБ ће уклонити литванску, српску, грчку и шпанску школу кошарке (руска одавно не постоји) из такмичења. Публика ће полако, али сигурно, прећи на хот-дог и Кокишку, повремено, између два залогаја, подсећаће играче на „д-фенс" са раширеним „тарабама" у рукама, чекавши да се угледају на великом екрану. Европска кошарко - ћао, здраво, не требаш америчким спонзорима.

Terenac

pre 7 godina

Davno nisam video izgubljenijeg igraca od ovog Rada. Cak i Robinson iz partizana ga moze uciti. Decko 10 sekundi razmislja da li da sutne pri tome nista ne zna ubaciti, sam ispod kosa bez razmisljanja vraca loptu napolje, gubi loptu kad je spusti... ovo realno nije ni M od Makabija.

Nikola

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..

VMP

pre 7 godina

ono sto je vec postalo evidentno je da zvezda igra sjajnu odbranu kada su u pitanju timovi koji igraju na individualni kvalitet, sto makabi u ovom trenutku jeste. ali to kakav individualni...vims, gaudlok, imena da se smrznes. za neke iznenadjenje, za mene ne. mislim da zvezda ima mnogo vise problema sa timovima koji igraju pre svega timsku kosarku. ovim ne zelim nikako da umanjim igru zvezde za koju se zna da vec godinama u EL ima kontinuitet i da se vec uveliko prica o toj cuvenoj odbrani, sto je perasovic u jednom momentu potvrdio. ovo sve pisem kao veliki grobar, a cinjenica je da zvezda ima sistem, o onoj drugoj strani kako je do toga dosla ipak necu ovaj put. svaka cast jos jednom, iskreno ne pamtim da je neko ovakav makabi sveo na 24 za poluvreme

Nikola

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.
(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)

Boze koliko vi volite da omalovazavate svaki rezultat zvezde, to samo govori koliko patite...

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Aaaaaa Zvezda u transu! Ovo je ludnica kako je Zvezda odigrala prvo poluvreme! Da ostali klubovi sa ovih prostora uče kako se igra košarka, imate sreću da vam profesor Radonjić besplatno drži časove u Pioniru! Navijanje LUDNICA! Bravo Zvezdo samo izdrži ovako do kraja!

Petar

pre 7 godina

"Ipak, taj meč nije završio kapiten Luka Mitrović, koga neće biti ni protiv Makabija....."

"......Zvezda je duel otvorila dobrom odbranom, Čarls Dženkins je upisao prve poene u sledećem napadu, ali je onda Luka Mitrović napravio faul u napadu."

lol... zona sumraka

pustite mi komentar

pre 7 godina

SVE STO SAD OCEMO JEEEE DA BUDES OPET ONA STARA ZVEZDA A NE EF EM PE
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas,15. decembar 2016 19:56)

Zasto administracija pusta capslock komentare ovo smaraca???

BVB

pre 7 godina

(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)
Druze, ja zaista postujem prave poznavaoce kosarke, ali ovo sto ti pricas je cista navijacka ostrascenost. Reci da je Besiktas bolji i organizovaniji klub od Makabija je suludo. Kao prvo takmicenja su dijametralno suprotna i EL je za LS svemirski basket. Ali derbi je tu da vas vrati u realnost.

hehe

pre 7 godina

kakve vi grobari imate veze sa Makabijem, pa vi ovu tekmu ne bi ni igrali, jer samo je bitna mala liga da budete bolji od Bamberga i Zalgirisa i da kao zadnji prodjete dalje, ako ne bice bolje sledece sezone i tako jedno 15tka godina.Trebalo je to istrpeti.A navijaci fidbalski, sramota.Ajde unistite i basket

Sumadinac91

pre 7 godina

Zašto srpski klub reklamira hrvatske proizvode?
Razumem da Ideu i Todorica reklamira npr. Dinamo,ali ovo je tragikomično.

Zvezda pozitivno iznenadila.
Doduše voleo bih da konačno jedan suter,osim Simona,veze par dobrih utakmica,ako je to ikako moguće.

Creative mind

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.

xxx

pre 7 godina

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 15. decembar 2016 20:16) To volim da čujem,vaša legenda-Nebojša Čović.

poskok

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

FMP ne može izgubiti jer se ne takmiči zamrznut je pod imenom ILR Železnik. Postoji novi EMP koji je nastavio tradiciju starog ali on igra ABA ligu. jedino većeras može izgubiti Zvezda ali kako je krenulo mislim da ćeš se razočarati

lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Ja kao navijac Radnickog iz Kragujevca (dakle, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan) moram da primetim da je mnogo lepse i bolje gledati KKCZ kada utakmicu ne komentarise Kovacic (koji vise navija nego sto komentarise) vec neko ko se razume u kosarku.

nekobeko

pre 7 godina

znam da je kosarka, i da se sve moze desiti, ali zvezda ovu utakmicu ne sme da ispusti sada. Ajmo do pobede, pa nek bude i jedan razlike:)

PUNKrti

pre 7 godina

Savrseno poluvreme. Ovakva igra Makabija je sramotna. Sa druge strane, nadam se da ce sledece ZveDine utakmice komentarisati ova dva coveka. Odlicna su kombinacija.

peraperic

pre 7 godina

Promeniti nesto je postalo totalni hit u euroleague, mogu samo, ne znam ni kako bih ih nazvao!!! Uvezbali ovu pesmu protiv Radnika u Surdulici!

Batko

pre 7 godina

Dejan "tranzisn ofens end hard difens" Radonjic. Kakav je to car, kao da se snimioni svaku utakmicu pred pocetak - isti govor. Car!
(Dr, 15. decembar 2016 19:57)

Najtezi deo utakmice za Radonju ?!
Ono, kad ga pre pocetka utakmice snimaju u svlacionici, a on mora vise od dve recenice na engleskom ! :-)

ps. Nova rec za veceras.."sometime" :-)

triplem

pre 7 godina

ova utakmicu ce proucavati treneri na kosarkaskim akademijama, kampovima, seminarima. odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina. 11 ukradenih lopti, nismo usli u bonus ni u jednoj cetvrtini, 0 ali 0 sl.bacanja za Makabi! Pa ljudi ovo je doktorski rad!

nista o nicemu

pre 7 godina

Možete sebe da lažete koliko hoćete, ali ovaj Makabi je noćas bio na nivou rekreativaca
(sasa pg, 15. decembar 2016 22:49)

Sasa znamo, Besiktas sinoc bio na nivou Bulsa iz 1996. I dobija ih covek sa unakazenim kolenima onako lako.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz
(Zdravce, 15. decembar 2016 23:24)

Eto, i mi imamo evropsku i svetsku titulu u fudbalu koju vi ne možete ni da sanjate, niti ćete ikad biti bar 10000000 milja blizu da je osvojite, pa ništa.
Razlika je što mi podižemo kvalitet i imamo šansu da jednog dana uzmemo tu titulu. Možda sledeće godine a možda i za 10...ali jednom sigurno. Vi Evroligu više videti nećete, to su vam i oni iz Evrolige rekli.

Uros

pre 7 godina

Navijam za Partizan, svaka cast Zvezdi, ovo zaista nije mala stvar, da ti igras egal sa najboljim evropskim timovima na strani, a kuci dobijes jedan Makabi 30 razlike. RESPECT.

Doktor

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)
Možda i bi. Ali bi Partizan Igokeu oducio od košarke.

Milovan

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci

cz

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

A imas li neki komentar na utakmicu?

Nikola

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.
(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)

Boze koliko vi volite da omalovazavate svaki rezultat zvezde, to samo govori koliko patite...

BODIBOND

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!

Beli65

pre 7 godina

Zbog gustog ritma meceva Zvezda mislila da veceras igra u Aba ligi.
(draganxyz, 15. decembar 2016 21:42)
brate konkurises za komentar godine!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda grobar, ispoštujte svoj komentar pa to učinite i vašem klubu

logika

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda bi vi trebalo da ste ugašeni pre svoje prve titule prvaka SFRJ,
jer ste 30 godina konstantno gubili.

Batko

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Cvili, cvili...besana noc je pred tobom...

Sasa

pre 7 godina

200e na Makabi!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WeB, 15. decembar 2016 20:13)

I koliko si dobio? Nemoj vise tako, proci ces kao uplakani Danilo, ceo dzeparac ces izgubiti zbog Zvezde.

NokiJa

pre 7 godina

Veseli, Gist, Gordon i Lazme prosto ne mogu da veruju kako kucaju Dangubic i Milko Bjelica...
(Dingospo, 15. decembar 2016 22:26)

E u tom zecu lezi grm!
Igraci koje si nabrojao su bili tudja "deca", neki od njih su bili janjicari (koje ste oteli kao neafirmisane klince i razvijali Cesku,Francusku kosarku) a neke ste platili parama poreskih obveznika ove zemlje, koji vecinskih navijaju za Zvezdu.
Danguba i BJelica su nasi momci, nase gore list...
Ako uopste ima smisla da drzava finansira KKP I KKCZ, finansiranje bi trebalo da funkcionise po broju navijaca (poreskih obveznika) a u tom slucaju, kinta bi isla u nekom 65-35% odnosu.

No to je neka druga prica, nocas je vreme za slavlje...

t

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.

Grobar

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi.Srbija treba da bude ponosna sto ima ovako uspesan sportski kolektiv koji belezi odlicne rezultate u El sa realno skromnim timom i budzetom u odnosu na ostale

Milioner

pre 7 godina

Idemooo bre ! Kad spojis Azerbejdzanca Amerikanca Turcina I Uzbekistanca razumem da ne mogu da se povezu. Ali bre puknes pare na ful tim proverenih Amera dodjes u Bg I izgubis 20+ onda, ili radonjicu spomenik ili otkaz ovom u Makabiju.

Mirko

pre 7 godina

Pitaju navijači Makabija pre dve-tri godine: Mi smo Makabi - ko ste vi? E sad će dobro da zapamte ko smo mi.
Od Ponosa Izraela napravili smo Sramotu Izraela. Drugi put neka se razmisle kad pitaju - ko smo?!
Dobro je što uzvratna neće biti skoro, inače bi ih razmontirali i tamo u njihovoj kući.

Šta reći za momke i Radonjića, osim da smo ostali svi bez reči. Neverovatna igra i odbrana, a samim tim i napad.
Dobro, Makabi je izgleda iznutra već prilično razbijen i nepovezan pa i nisu pružili neki veliki otpor, ali mislim da pored ovakve odbrane nema puno ekipa koje bi nešto mogle da urade, možda 2-3 u EL i niko više.

Hvala momci, napunili ste nam srce i učinili nas ponosnim na naš klub.
Bravo Joviću, Simonu, Nejtu, Laziću, Kuzmiću, Bjelici i ostalima, ovo je bilo za košarkaške udžbenike.

Žao mi samo ovih u ABA što mora da igraju protiv nas. Ovo je već perverzija, koliko smo jači od svih.

Ivan

pre 7 godina

Kazu ponos Izraela, i jos vredjaju Zvezdu prosli put, koja igra sa dva stranca i svim ostalim domacim igracima. Njima igra 14 amerikanaca i sebe nazivaju izraelskim timom. Dodjite sa 14 Izraelaca, izgubicete 60 razlike.

Milentije

pre 7 godina

Al se kod 32gardiske divizije veceras popilo ječma,pozobalo kikirikija i uzivalo uz ZVEZDU...Hvala vam što nas podržavate. ...Izgleda da vi više ni nepratite JSD M

Mladen 85

pre 7 godina

Večerašnja utakmica košarkaša Zvezde treba da uđe u sve važnije košarkaške udžbenike! Lakoća i jednostavnost trijumfa sa prepoznatljivo-fanatičnom odbranom , treba da bude mjera , pokazatelj kvaliteta za sve naredne utakmice svih naših klubova! Pozdrav iz Crne Gore!

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Lepa pobeda. Krajnje neobična stvar je što nije bilo nijednog slobodnog bacanja za Makabi. Hohoho, kakva partija, rapsodija. Inače nisam fanatik za košarku, ali...uh, uh, uh, sjajno izdanje večeras. Ne znam za vas, ali za mene ide sledeća čaša.

NoName

pre 7 godina

Bilo bi lepo videti trojkaški obračun VRABAC vs DANGUBIĆ.
(Blue Moon 210, 15. decembar 2016 21:29)

Kvota na tacan rezultat 0-0 bi bila 1,01.

dzoni

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milovan, 15. decembar 2016 21:56)

# Link komentara

mislim da se ogresi o jovica, on ima mesto u svakoj ekipi sem u u cska i mozda u realu

Nemanja

pre 7 godina

Kaze Radonjic treneru Makabija "U koliko je pocela utakmica",ovaj njemu odgovara "U osam" a Radonja kaze "J... sam te,nisi znao ko sam"....

Batko

pre 7 godina

Posle utakmice u Podgorici, javise se neki "nasi strucnjaci" kako Radonja nije na +20 odmarao igrace, pljuvali ga, predvidjali nas raspad protiv Makabija .....
Samo pitanje za njih...Koliko bi onda bilo veceras da ih je odmarao ? +68 ?! +104 ?!

Wolfy

pre 7 godina

Dejo ispostovao taktiku "hard difens and tranzisn ofens" po prvi put i to odmah daje rezultat :)

P.S. Najbolje utakmica u EL ove godine, svaka cast momci! Sa ovako krnjim i nekompletnim sastavom cuda pravimo, zaista. Naklon do poda!

BVB

pre 7 godina

(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)
Druze, ja zaista postujem prave poznavaoce kosarke, ali ovo sto ti pricas je cista navijacka ostrascenost. Reci da je Besiktas bolji i organizovaniji klub od Makabija je suludo. Kao prvo takmicenja su dijametralno suprotna i EL je za LS svemirski basket. Ali derbi je tu da vas vrati u realnost.

drvobradi

pre 7 godina

Sreća njihova pa nas trojka nije išla. Izuzetno bitna pobeda,a Makabi ode u kanal pa neka se vadi protiv CSKA. Inače, za sve koji misle da je Makabi loš, to je ekipa koja je tukla Fener i Olimpijakos. To samo pokazuje koliko je EL luda ove godine.

darko

pre 7 godina

Da li u ovoj ....... Srbiji (necu opsovati) mora da ima hejtera koji u ovoj maestralnoj utakmici imaju bilo koju zamerku? Kao prvo: Svidela Vam se pesma ili ne ona je vukla igrace prema danasnjem uspehu.Kao drug: U onom kopu veceras sam i sam bio a nisam kriminalac. Pevao sam iz petenih zila, ne zbog vodja vec zbog mog kluba. Sramite se hejteri!

Jole

pre 7 godina

Besiktas je na nivou Čikaga iz 96' ali bih jos dodao tom Čikagu šutere Kari,Tomson i Durant.E svi oni zajedno su srazmerno jaki kao Bešiktaš.Zato je to najveci uspeh partizana u istoriji sveta i univerzuma i planete Neptun zajedno

sumadinac

pre 7 godina

dali neko moze da mi kaze dali je Simonovic izlazio iz igre uopste 35 minuta .
Svaka cast momci svi su odigrali na visokom nivou..
BRAVO!!!!

Zile

pre 7 godina

Ni senka mocnog Makabija kog smo isprasili na putu za F4, olupani kao i cela evropska kosarka.
(Vlado, 15. decembar 2016 21:39)

Znamo da imas 11 god i ne mozes da se umoris, ali onih 7 kosarkasa makabija od 30 god koje ste vi izbacili su bili umorni, niste prosli zato sto ste bili bolji. Shvatices kad porastes.

Pilula za smirenje Zvezda

pre 7 godina

Citam komentare nije mi jasno. Sta je to juce Partizan uradio?. Ps. PA ONI PRATE I GLEDAJU ZVEZU.TO MOMCI ZA VAS BESPLATNE KARTE NA SLEDECEM ZVEZDINOM TRENIGU.

Ostin A

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)

Ovakav ponos Izraela je ove godine dobio Fenerbahče i Olimpijakos. Ovakav ponos Izreala ima 5x veći budžet od Zvezde.

One night in May

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Ne znam kako bih na fin nacin saopstio i jednom i drugom, a da vas ne rastuzim... Vecerasnja utakmica nije se igrala u Areni.

Al' super mi dok pratim ko, kako i zasto nije veceras u Areni...

Nikola

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.
(t, 15. decembar 2016 20:17)

Kad god cujes ovo navijam za zvezdu znajte da je grobar...

Ja pa ja

pre 7 godina

Sumadinac91
Da li si mislio mozda da ta IDEA zaposljava preko 10.000 radnika u Srbiji?
Koliko zakupa prodajnih mesta ima?
Koliko firmi saradjuje sa njima?
Gde tvoja keva kupuje namirnice?
Nisi...

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, bilo je milina gledati kako razbijamo ponos Izraela!! Sad će da zapamte ko smo mi!! Ako ovako odigraju pada i Real!! I drugi put da napunite groblje do daske!!! Da ne znaju šta ih je snašlo!!! GAZIMOOO

Dejan CZ

pre 7 godina

Sto je vrlo vazno tim nije na svom maksimumu...ima jos prostora za napredak.Guduric posle bolesti mora potraziti staru formu dok Mitrovicu treba jedna dobra utakmica za podizanje samopouzdanja.Nejt je usao u sistem i preuzeo ono sto se od njega trazi,ostalo deluje upravo kako i rezultat protiv Makabija pokazuje...Rapsodija na terenu.To je Zvezda rodjaci za neke koji se jos pitaju ko smo.

Ivan

pre 7 godina

E ljudi moji izraelski velikan Makabi ex prvak Evrope i i danas jedan od najskupljih ekipa u Evropi, velikan evropske košarke, dekilasiran je od Zvezde u Beogradu sa 25 razlike a da nije izveo NI JEDNO JEDINO SLOBODNO BACANJE!!! Šta reći, doktorska disertacija odbrane u košarci, ovo je odbrana u najmanju ruku za fajnal for u slučaju da nastave u ovom stilu dalje Evroligu!!!

relano

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac i vecinu ovih jadnih prepucavanja kvazi instant navijača ni ne citam ali cestitam na najstabilnijoj igri zvezde od početka sezone. Da nisu imali bacanje ceo mec pa bas retko vidjena situacija.

poskok

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

FMP ne može izgubiti jer se ne takmiči zamrznut je pod imenom ILR Železnik. Postoji novi EMP koji je nastavio tradiciju starog ali on igra ABA ligu. jedino većeras može izgubiti Zvezda ali kako je krenulo mislim da ćeš se razočarati

moreeee

pre 7 godina

@Pedja J7@ Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

Хоћеш да кажеш док је Партизан играо тамо. Сад кад је прпа, сад је лига од 4 до 6 места јака, а Евролига слаба.

Реално мишљење, али скроз

Mali grobar

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Je l' ti sad lakše?

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooo idemooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

VMP

pre 7 godina

ono sto je vec postalo evidentno je da zvezda igra sjajnu odbranu kada su u pitanju timovi koji igraju na individualni kvalitet, sto makabi u ovom trenutku jeste. ali to kakav individualni...vims, gaudlok, imena da se smrznes. za neke iznenadjenje, za mene ne. mislim da zvezda ima mnogo vise problema sa timovima koji igraju pre svega timsku kosarku. ovim ne zelim nikako da umanjim igru zvezde za koju se zna da vec godinama u EL ima kontinuitet i da se vec uveliko prica o toj cuvenoj odbrani, sto je perasovic u jednom momentu potvrdio. ovo sve pisem kao veliki grobar, a cinjenica je da zvezda ima sistem, o onoj drugoj strani kako je do toga dosla ipak necu ovaj put. svaka cast jos jednom, iskreno ne pamtim da je neko ovakav makabi sveo na 24 za poluvreme

Batko

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni. 
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.
(vokilis, 15. decembar 2016 21:38)

Siguran si da znas sta si napisao ?!

A.N.

pre 7 godina

Zvezdo, čestitke na pobedi !!! Ovo je Zvezda !!! Što se pesme, navijača tiče... nisam neki fanatik... ali kako mislite da postane "naša pesma" kao npr. "Dobro znaj... Milione bilione... "i mnogo drugih ako se ne peva i ne forsira gde je gro Zvezdaša ? Pa neće valjda na utakmici u Surdulici pred 1000 ljudi. Pesma je koliko sam čuo grupe "Zana" sve generacije znaju melodiju,ne veliča ni krimose, ni dilere, ni plaćenike ... peva o Zvezdi ... E sada možda sam ja u krivu ali nekad mislim da preterujemo u krajnost koju idemo... bilo "simpatizeri" bilo "navijači"... valjda smo svi tu zbog Zvezde ili grešim ? ... Još jednom Radonja i ekipa naklon do poda !!!

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Koja ovo pesma ide, drugari?
(Stanarević, 15. decembar 2016 20:19)

Zana. Prilično bizarno i neprikladno.

I za vođenje navijanja potrebno je imati osećaja i sluha,što ovi očigledno nemaju.

Na silu forsiranje mlakih i priglupih pesama koje se "ne primaju",slabo se koristi prozivanje tribina,neizbežni kriminalac na barjaku..

Za mojih 20 godina staža na tribini,pamtim mnogo bolja vremena.

Mirko

pre 7 godina

Da li neko poznaje statističke podatke - ja ne znam ni jednu utakmicu na kojoj tim nije napravio dovoljno prekršaja da nije bilo ni jednog slobodnog bacanja. A da je pritom odbrana bila paklena! Zna li neko?

Beca

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

U senci? A gde ste vi u velikim takmicenjima? Gde u ABA? Velicina se gleda i po broju onih koji gledaju utakmice, pa kad saberemo i zvezdase i partizanovce koji nas gledaju (sto se vidi po komentarima), mnogo ste mali za nas.

UltraBG

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.
(drzavni posao:ep.20, 15. decembar 2016 21:12)

A da! A gde ste vi?!

darko jokanovic

pre 7 godina

Svaka cast pobeda zasluzena,navijaci katastrofa forsiranje necega verovatno dileri kao i u partizanu pa tako mora .Ne vole oni zvezdu nego gledaju interes.pozdrav svima

nekobeko

pre 7 godina

znam da je kosarka, i da se sve moze desiti, ali zvezda ovu utakmicu ne sme da ispusti sada. Ajmo do pobede, pa nek bude i jedan razlike:)

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

dulo

pre 7 godina

Lopovi , lopovi krali zivevlopte igracima Makabija ... Lopovi !!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. decembar 2016 22:50)

ahaha e jesi sasav dok ti pamtrvuke...

ja

pre 7 godina

Ovde se vidi koliku ulogu ima želja. Makabi daleko kvalitetniji, ali igraci sebični i bez zelje. Zvezda odlična. Čestitke od Partizanovca.

Matori

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Koliko je vas zivot tuzan...

Batko

pre 7 godina

Dejan "tranzisn ofens end hard difens" Radonjic. Kakav je to car, kao da se snimioni svaku utakmicu pred pocetak - isti govor. Car!
(Dr, 15. decembar 2016 19:57)

Najtezi deo utakmice za Radonju ?!
Ono, kad ga pre pocetka utakmice snimaju u svlacionici, a on mora vise od dve recenice na engleskom ! :-)

ps. Nova rec za veceras.."sometime" :-)

LENS

pre 7 godina

Zvezdasi, ko vam pise ove balade? Balasevic? Sergej Cetkovic? Georgijev? Bolje ste navijali pre 20 godina.. mnogo ste bre mekani, kao devojcice pevate.

...

pre 7 godina

Prestanite da smarate Mitrovica, decko nije u formi trenutno a nije uopste loa kosarkas, samo vi vasim komentatima odugovlacite njegov pravi povratak, inace Lazic ima daleko losiji indeks u svim utakmicama el zajedno.

Matrix

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!

lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Ja kao navijac Radnickog iz Kragujevca (dakle, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan) moram da primetim da je mnogo lepse i bolje gledati KKCZ kada utakmicu ne komentarise Kovacic (koji vise navija nego sto komentarise) vec neko ko se razume u kosarku.

derion

pre 7 godina

Ali komentarisanje navijanja da `dileri i krimosi` sa severa zato sto su takvi kakvi su, forsiraju `Zanu`,i time maltretiraju ostatak hale,je najludje sto sam veceras procitao.

NoName

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11 

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
(Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Hajde klinac razguli. Ko te tera da pevas ako neces? I pod dva, ova trojica nisu u Areni zato sto su u Pioniru. Utakmica je u Pioniru. Ne znas bre ni gde se igra, a Arenu i Pionir si video na dnevniku.

stivmekkvin

pre 7 godina

Zvezdo ti to znaš, da uvek kad igraš, ja proći ću čitavu planetu, bila noć il' dan, java ili san, ja volim te najviše na svetu, nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!

Samo za grobare sa sluhom.....

pustite mi komentar

pre 7 godina

SVE STO SAD OCEMO JEEEE DA BUDES OPET ONA STARA ZVEZDA A NE EF EM PE
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas,15. decembar 2016 19:56)

Zasto administracija pusta capslock komentare ovo smaraca???

Nik

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..
(Nikola, 15. decembar 2016 20:10)

Videli smo tu grmljavinu u polufinalu Aba lige pre dve godine cutali ste sve vreme...Smesni ste

Nenad

pre 7 godina

Kosarka je timska igra i to se oduvek znalo..Makabi to nema..ima sjajne igrace ali nema tim..svi soliraju..igraju za sebe..bitno im je da oni daju 2 poena ili 3 u napadu nebitno da li ce klub to kostati pobede ili ne..zato i gube utakmice..plus trener koji nema autoritet..da su na klupi Mesina..Obradovic..Skariolo..Gerson ili Ivkovic pitanje da li bi i koliko bila to druga prica..s'druge strane C.Zvezda je odigrala jednu vrhunsku utakmicu..sve joj je islo od ruke veceras..i u napadu i odbrani..tecno prodorno lepo za oko..svedene greske na minimum..i takve utakmice se jednostavno ne gube ma ko bio na drugoj strani..veceras da je i CSKA bio lose bi se proveo..mozda ne ovako lose ali bi..

Dingospo

pre 7 godina

Evo za Tegija da malo gleda za smirenje!
[link]
(Dr Radonja, 15. decembar 2016 22:42)

Zvezda demolira Makabi a ti razmisljas o Tegiju i saljes mu poruku kao da on bleji ovde i cita komentare.. Sta je sa vama deco?

peraperic

pre 7 godina

Promeniti nesto je postalo totalni hit u euroleague, mogu samo, ne znam ni kako bih ih nazvao!!! Uvezbali ovu pesmu protiv Radnika u Surdulici!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Aaaaaa Zvezda u transu! Ovo je ludnica kako je Zvezda odigrala prvo poluvreme! Da ostali klubovi sa ovih prostora uče kako se igra košarka, imate sreću da vam profesor Radonjić besplatno drži časove u Pioniru! Navijanje LUDNICA! Bravo Zvezdo samo izdrži ovako do kraja!

Zvezdaš

pre 7 godina

Svaka čast za izuzetnu pobedu.Nije mi samo jasno šta se događa sa Dangubićem, toliko je forsirao šut za tri poena a ništa nije pogodio?

ludinovinar

pre 7 godina

Какав црни Макаби људи, па то већ годинама не личи на екипу.. Звезда се спрдала са њима као велики фаворит и бољи тим, очекивано убедљиво.. ;-) Уздравље..

Toto-ko-tunjo-listajuci-Mateusovu-uspavanku

pre 7 godina

Cirbes umalo autokos u defanzivnom skoku... Pu, pu, daleko bilo. Opet Kosanovic, mozda i Zivadinovic, te Toncev i razni bardovi...

мкг

pre 7 godina

Макаби је прави показатељ како ће ЕЛ изгледати за 3-4 године. Гомила потрошених пара за трећелигашке НБА играче којима треба бар три лопте на терену, максимална јурњава за личном статистиком, ниједан играч не жели да се троши у одбрани... УЛЕБ ће уклонити литванску, српску, грчку и шпанску школу кошарке (руска одавно не постоји) из такмичења. Публика ће полако, али сигурно, прећи на хот-дог и Кокишку, повремено, између два залогаја, подсећаће играче на „д-фенс" са раширеним „тарабама" у рукама, чекавши да се угледају на великом екрану. Европска кошарко - ћао, здраво, не требаш америчким спонзорима.

UrosMit

pre 7 godina

Svaka čast ubedljiva pobeda, ali malo manje euforije molim vas. U ovoj godini slede još Olimpijakos u gostima, Real i CSKA u BG... ako Zvezda izgubi sve 3 utakmice onda džaba celo ovo radovanje. Bilo bi idealno pobediti Olimpijakos u gostima i makar još jednog protivnika u BG (Real ili CSKA)... Mislim da je to itekako moguće ako Zvezda bude igrala u ovakvom izdanju kao večeras. Opet kažem, samo bez prevelike euforije. Pozdrav.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

A vi sto kukate sto ne cujete na tv-u da ste dosli na tekmu culi bi. A vi sto ste na tekmi i kukate sto pevaju pesmu koju ne znate, umesto sto kucate komentare na b92 idite na internet i nadjite tekst pesme, ili ako vam se bas svidja povedite navijanje pa pevajte.

hehe

pre 7 godina

kakve vi grobari imate veze sa Makabijem, pa vi ovu tekmu ne bi ni igrali, jer samo je bitna mala liga da budete bolji od Bamberga i Zalgirisa i da kao zadnji prodjete dalje, ako ne bice bolje sledece sezone i tako jedno 15tka godina.Trebalo je to istrpeti.A navijaci fidbalski, sramota.Ajde unistite i basket

djoker nole

pre 7 godina

Lazic doktorski odigro,a brat Gudura krenu na zakucavanje i pogodi tablu ali dobro da i on pokusa nekad da zakuca,mislim cim moze Dangubic da zakuca moze i Gudura xaxa

matori

pre 7 godina

Nisam odavno video losiju ekipu sastavljenu od vrhunskih igraca? Svaka cast Zvezdi ali ovi su sami sebe pobedili. Kosarka je ekipni sport

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

Batko

pre 7 godina

Dokle više maltretiranje fudbalskih navijača sa severa sa "hitom" na početku???
(Zvezda u srcu, 15. decembar 2016 20:23)

Ma jos i dobro ispalo !
Smorili pesmom ove iz Makabija, da ovi nemaju vise pojma ni gde je levo !!!

Petar

pre 7 godina

"Ipak, taj meč nije završio kapiten Luka Mitrović, koga neće biti ni protiv Makabija....."

"......Zvezda je duel otvorila dobrom odbranom, Čarls Dženkins je upisao prve poene u sledećem napadu, ali je onda Luka Mitrović napravio faul u napadu."

lol... zona sumraka

djoker nole

pre 7 godina

@Sale Jagodina svaca cast za komentar,predivna kosarka Zvezde,voleo bi da i Partizan igra Evroligu da se pokaze kolika smo mi velesila u kosarci!!!

batko

pre 7 godina

Bravo momci! Sve bolje delujemo, a uz korektno sudjenje, kao veceras, mozemo jos dosta "skalpova" da skinemo u EL. ABA je nasa svakako, pa sledece godine sa jos jacim timom u EL !

IDEMO !

galiot

pre 7 godina

....samo s tobom ja,bicu uvek zvezdo crvena,s tobom bicu ja,zvezdo crvena,....od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina,zvezdo crvena....

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA!!!
Nakon 3647 meceva u istoriji Evrolige, mec Crvena Zvezda - Makabi je usao u istoriju Evrolige kao prvi mec na kome jedna ekipa (tj. Makabi) nije uputila bar jedno slobodno bacanje (tj. imali su ucinak od 0/0)!!!
-Koliki je neobican poduhvat koji je Crvena Zvezda uspela da uradi, govori podatak da u istoriji NBA lige u kojoj je odigrano cak vise od 60000 meceva ovako nesto se tamo jos nikada nije desilo!!!

Pozdrav

sah 88

pre 7 godina

Neko uziva u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju a neko u vaterpolo kupu?! Uzivajte ZVEZDASI, ponos Srbije CZ protiv ponosa Izraela pa ko pobedi..........( valjalo bi da to budemo mi )!

zoran ivkovic

pre 7 godina

sve cestitke Zvezdi na pobedi ! zvezda je odigrala agresivno i cvrsto u odbrani i timski u napadu . Makabi je skup sjajnih kosarkasa ali timska igra to kod njih ne postoji ! obicno nekoga kod njih krene veceras je slabo kome sta islo i to je produkt Zvezdine agresivne odbrane i mnogo teskih suteva . protiv mnogih njihova igra ce proci a protiv cvrstih ekipa imace problem ....zasluzena pobeda veceras Zvezde

PUNKrti

pre 7 godina

Savrseno poluvreme. Ovakva igra Makabija je sramotna. Sa druge strane, nadam se da ce sledece ZveDine utakmice komentarisati ova dva coveka. Odlicna su kombinacija.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Ljudi pesma postoji vec nekoliko nedelja, pevala se na svakoj utakmici od tada, i fudbalskoj i kosarkaskoj, e sada to sto vi znate samo crvena zvezda le da pevate i to samo na pocetku to je vas problem, i ako ne mozete da zapamtite 20 reci da pevate i to je vas problem. Pesma je odlicna, pogotovo za kosarku jer moze da bude veoma glasna kad bi pevali ostali. Ali posto ste svi ograniceni na crvena zvezda le sta da vam kazem. Evo vam tekst pa ako hocete probajte da je naucite...
ZVEZDO TI TO ZNAS
DA UVEK KAD IGRAS JA PROCI
CU CITAVU PLANETU
BILA NOC IL DAN
JAVA ILI SAN JA VOLIM
TE NAJVISE NA SVETU
NANANANANANANA NAJVISE NA SVETU
NANANANANANNA BAS NAJVISE NA SVETUUU

1312

pre 7 godina

Nekada je bolje biti bez para definitivno.Zali boze para koje su bacene na ovaj Makabi.Oni igraju bukvalno ko mi na basketu. Ko dovati loptu taj sutira bez ikakve koncepcije.Mislio sam da gora ekipa od Galate u EL nema, ali prevario sam se.

miki

pre 7 godina

treba biti realan...zvezda odigrala odlicnu odbranu sa puno energije,ali Macabi je zaista bio katastrofalan....Mislim da ne treba puno leteti posle dve ubedljive pobede protiv ekipa koje su u velikoj krizi,da nam se to ne bi obilo o glavu vec na sledecoj tekmi...utakmica protiv Makabija nije realna slika trenutne forme,jer je ponos Izraela u totalnom raspadu

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.

milan s fh

pre 7 godina

oljuštio vas žalgiris,osrednja ekipa i to u gostima. ovo danas je ekipa koja se raspada. ne zanosite se...@@@ a u tzv ligi sampiona se slabo nesto raspadaju

Jedna jedinaaaa

pre 7 godina

"Zvezdo ti to znaš,
da uvek kad igraš,
ja proćiiiii
ću čitavu planetu,
bila noć il' dan,
java ili san,
ja voliiiiiim
te najviše na svetu,
nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!" 

I love this game

pre 7 godina

Zvezda dobija samo ekipe od 9 do 16 mesta. One ekipe od 1 do 8 jos nisu dobili ! Evidentno je da je Makabi smesan. Prvo Bamberg vodio 30 razlike, sada Zvezda.

draganxyz

pre 7 godina

...odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina...
(triplem, 15. decembar 2016 22:23)
--------
Posto znas sta je zadnjih 15 godina, ajde nam objasni sta su to 15 prednjih godina.

John Stockton

pre 7 godina

Koliko smešna ekipa ovaj Makabi to je strašno. Ovo nema veze sa Zvezdinom pobedom, treba pobediti bilo koga sa 25 razlike, ali Makabi se od svoje poslednje osvojene titule šampiona evrope toliko srozao da je to strašno. Čak više nisu ni šampioni Izraela. Toliko para uloženih u tim a igra bez glave i repa, nagomilali nezainteresovane Amere u ekipu i udri. Ako im se igra mogu nešto da urade ako ne onda rasulo.

Posmatrač

pre 7 godina

Svaka čast igračima czv za savršeno prvo poluvreme!" Ali da se ne lažemo sreća je utoliko što Makabi više liči na indijansku ekipu nego timsku.

manunited

pre 7 godina

Znam da ce sad svi skociti ali zaista EL nije ni blizu onoga sta je nekad bila. Misljenja sam da ce ovaka EL unistiti Evropsku kosarku. Mnogi izvlace finansijsku korist iz ovog takmicenja a kosarkese niko ne pravi. Mozda Zvezda i Zalgiris, al to je malo da Evropa ima kosarku za 10 godina.
Inace, Cestitke Zvezdi.

Nikola

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..

dbcz

pre 7 godina

Smarate sa komentarima,kakvo je ovo navijanje, kakve su ovo pesme. Sta vi hocete da se celu tekmu vrti crvena zvezdale i sever celi sada se veseli. Vidi se da to nisu komentari pravih navijaca, sa svakom pesmom moze da se napravi zurka,samo ako su upitanju pravi navijaci.

basketaš

pre 7 godina

ovaj kolina na klupi izraelaca ima da ih sahrani...kakvu ekipu ima,a igraju lošije od mornara iz bara. prosto je nezamislivo da daju silne pare da naprave strašnu ekipu,a za trenera dovedu diletanta.
najgore što sad nećemo moći da živimo od ovih iz predgrađa,kao na su osvojili el...a da su bar malo realni,priznali bi i sami sebi na ova ekipa makabija igra više nego očajno.

Zdravce

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz

Creative mind

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.

Terenac

pre 7 godina

Davno nisam video izgubljenijeg igraca od ovog Rada. Cak i Robinson iz partizana ga moze uciti. Decko 10 sekundi razmislja da li da sutne pri tome nista ne zna ubaciti, sam ispod kosa bez razmisljanja vraca loptu napolje, gubi loptu kad je spusti... ovo realno nije ni M od Makabija.

Sumadinac91

pre 7 godina

Zašto srpski klub reklamira hrvatske proizvode?
Razumem da Ideu i Todorica reklamira npr. Dinamo,ali ovo je tragikomično.

Zvezda pozitivno iznenadila.
Doduše voleo bih da konačno jedan suter,osim Simona,veze par dobrih utakmica,ako je to ikako moguće.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Au kakav je raspad ovaj Makabi. Bez treninga bi bolje igrali. Dali silne milione za igrace a trener na nivou Radonjica od pre 3 godine. Ma i gori.

Partizan je Srbija

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.

Grobaris Totalitare

pre 7 godina

Sjajna odbrana Zvezde. Krljanje u svakom napadu. Ako sudije zadrze ovaj kriterijum Zvezda dobija, ako malo krenu da sude kontakt igru ode Zvezda na - 10 !

vokilis

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni.
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.

xxx

pre 7 godina

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 15. decembar 2016 20:16) To volim da čujem,vaša legenda-Nebojša Čović.

del boy

pre 7 godina

kakav macabi...uzas...
nikad gore selektirana ekipa...da nema onih ultra genijalnih i beskrajno zabavnih reklama za proizvode k-plus,bruskete i ribice,bilo bi dosadno za gledanje...

ja

pre 7 godina

Zašto komentatori pričaju da je dobra odbrana kada je očajan totalno dezorganizovan napad Makabija? Gde je bila odbrana protiv Žalgirisa i Efesa kada su primili 100 poena? Razlika je u tome što su ti timovi igrali košarku a ovo danas Makabija ne liči ninašta.

pancevo013

pre 7 godina

Odlicna igra,odlicna
odbrana...Mislim da treba biti realan i reci da Makabi nije mogao vola da pogodi prvo poluvreme,odatle i ovih 25 razlike...Napred Zvezda!!

Deja

pre 7 godina

Po imenima su jaki ali kao tim ne igraju nesto, al dzaba to kad mi nemamo trenera vec par godina, a od ove sezone imamo samo 5,6 igraca u timu da vrede i da znaju nesto...

Ma jok, samo se sali

pre 7 godina

Pedja J7@ ipak boli jedna od najvecih sprdnji :))) a ovaj trener Makabija je nadmasio i Peru Bozica.Makabi nikad bolje igrace i nikad slabiji tim sto su pokazali porazom na svom terenu od Bamberga. Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

Dingospo

pre 7 godina

(NokiJa, 15. decembar 2016 23:18)

Cekaj, ko vas je gurao u EL prosle sezone? Cirbes, Kinzi, Miler i ostali.. o cemu onda pricamo.. i kazes Dangubic vase gore list? Vidi se da bas dugo pratis svoj klub...

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.

I love this game

pre 7 godina

Zvezda dobija samo ekipe od 9 do 16 mesta. One ekipe od 1 do 8 jos nisu dobili ! Evidentno je da je Makabi smesan. Prvo Bamberg vodio 30 razlike, sada Zvezda.

Partizan je Srbija

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.

Zdravce

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz

milan s fh

pre 7 godina

oljuštio vas žalgiris,osrednja ekipa i to u gostima. ovo danas je ekipa koja se raspada. ne zanosite se...@@@ a u tzv ligi sampiona se slabo nesto raspadaju

basketaš

pre 7 godina

ovaj kolina na klupi izraelaca ima da ih sahrani...kakvu ekipu ima,a igraju lošije od mornara iz bara. prosto je nezamislivo da daju silne pare da naprave strašnu ekipu,a za trenera dovedu diletanta.
najgore što sad nećemo moći da živimo od ovih iz predgrađa,kao na su osvojili el...a da su bar malo realni,priznali bi i sami sebi na ova ekipa makabija igra više nego očajno.

LENS

pre 7 godina

Zvezdasi, ko vam pise ove balade? Balasevic? Sergej Cetkovic? Georgijev? Bolje ste navijali pre 20 godina.. mnogo ste bre mekani, kao devojcice pevate.

draganxyz

pre 7 godina

...odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina...
(triplem, 15. decembar 2016 22:23)
--------
Posto znas sta je zadnjih 15 godina, ajde nam objasni sta su to 15 prednjih godina.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemooooooo idemooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

мкг

pre 7 godina

Макаби је прави показатељ како ће ЕЛ изгледати за 3-4 године. Гомила потрошених пара за трећелигашке НБА играче којима треба бар три лопте на терену, максимална јурњава за личном статистиком, ниједан играч не жели да се троши у одбрани... УЛЕБ ће уклонити литванску, српску, грчку и шпанску школу кошарке (руска одавно не постоји) из такмичења. Публика ће полако, али сигурно, прећи на хот-дог и Кокишку, повремено, између два залогаја, подсећаће играче на „д-фенс" са раширеним „тарабама" у рукама, чекавши да се угледају на великом екрану. Европска кошарко - ћао, здраво, не требаш америчким спонзорима.

manunited

pre 7 godina

Znam da ce sad svi skociti ali zaista EL nije ni blizu onoga sta je nekad bila. Misljenja sam da ce ovaka EL unistiti Evropsku kosarku. Mnogi izvlace finansijsku korist iz ovog takmicenja a kosarkese niko ne pravi. Mozda Zvezda i Zalgiris, al to je malo da Evropa ima kosarku za 10 godina.
Inace, Cestitke Zvezdi.

John Stockton

pre 7 godina

Koliko smešna ekipa ovaj Makabi to je strašno. Ovo nema veze sa Zvezdinom pobedom, treba pobediti bilo koga sa 25 razlike, ali Makabi se od svoje poslednje osvojene titule šampiona evrope toliko srozao da je to strašno. Čak više nisu ni šampioni Izraela. Toliko para uloženih u tim a igra bez glave i repa, nagomilali nezainteresovane Amere u ekipu i udri. Ako im se igra mogu nešto da urade ako ne onda rasulo.

Ma jok, samo se sali

pre 7 godina

Pedja J7@ ipak boli jedna od najvecih sprdnji :))) a ovaj trener Makabija je nadmasio i Peru Bozica.Makabi nikad bolje igrace i nikad slabiji tim sto su pokazali porazom na svom terenu od Bamberga. Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

Creative mind

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.

Grobaris Totalitare

pre 7 godina

Sjajna odbrana Zvezde. Krljanje u svakom napadu. Ako sudije zadrze ovaj kriterijum Zvezda dobija, ako malo krenu da sude kontakt igru ode Zvezda na - 10 !

Sumadinac91

pre 7 godina

Zašto srpski klub reklamira hrvatske proizvode?
Razumem da Ideu i Todorica reklamira npr. Dinamo,ali ovo je tragikomično.

Zvezda pozitivno iznenadila.
Doduše voleo bih da konačno jedan suter,osim Simona,veze par dobrih utakmica,ako je to ikako moguće.

vokilis

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni.
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.

Dingospo

pre 7 godina

(NokiJa, 15. decembar 2016 23:18)

Cekaj, ko vas je gurao u EL prosle sezone? Cirbes, Kinzi, Miler i ostali.. o cemu onda pricamo.. i kazes Dangubic vase gore list? Vidi se da bas dugo pratis svoj klub...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ovim stručnjacima sto pisu da je Partizan dobijao Makabi 2 razlike jedva i svakakve gluposti samo da kazem da mi imamo EL, a i fajnal for na koji Zvezda nikad nece otici, pozzz
(Zdravce, 15. decembar 2016 23:24)

Eto, i mi imamo evropsku i svetsku titulu u fudbalu koju vi ne možete ni da sanjate, niti ćete ikad biti bar 10000000 milja blizu da je osvojite, pa ništa.
Razlika je što mi podižemo kvalitet i imamo šansu da jednog dana uzmemo tu titulu. Možda sledeće godine a možda i za 10...ali jednom sigurno. Vi Evroligu više videti nećete, to su vam i oni iz Evrolige rekli.

ja

pre 7 godina

Zašto komentatori pričaju da je dobra odbrana kada je očajan totalno dezorganizovan napad Makabija? Gde je bila odbrana protiv Žalgirisa i Efesa kada su primili 100 poena? Razlika je u tome što su ti timovi igrali košarku a ovo danas Makabija ne liči ninašta.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

Ljudi pesma postoji vec nekoliko nedelja, pevala se na svakoj utakmici od tada, i fudbalskoj i kosarkaskoj, e sada to sto vi znate samo crvena zvezda le da pevate i to samo na pocetku to je vas problem, i ako ne mozete da zapamtite 20 reci da pevate i to je vas problem. Pesma je odlicna, pogotovo za kosarku jer moze da bude veoma glasna kad bi pevali ostali. Ali posto ste svi ograniceni na crvena zvezda le sta da vam kazem. Evo vam tekst pa ako hocete probajte da je naucite...
ZVEZDO TI TO ZNAS
DA UVEK KAD IGRAS JA PROCI
CU CITAVU PLANETU
BILA NOC IL DAN
JAVA ILI SAN JA VOLIM
TE NAJVISE NA SVETU
NANANANANANANA NAJVISE NA SVETU
NANANANANANNA BAS NAJVISE NA SVETUUU

Deja

pre 7 godina

Po imenima su jaki ali kao tim ne igraju nesto, al dzaba to kad mi nemamo trenera vec par godina, a od ove sezone imamo samo 5,6 igraca u timu da vrede i da znaju nesto...

Nikola

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..

Terenac

pre 7 godina

Davno nisam video izgubljenijeg igraca od ovog Rada. Cak i Robinson iz partizana ga moze uciti. Decko 10 sekundi razmislja da li da sutne pri tome nista ne zna ubaciti, sam ispod kosa bez razmisljanja vraca loptu napolje, gubi loptu kad je spusti... ovo realno nije ni M od Makabija.

Dingospo

pre 7 godina

Evo za Tegija da malo gleda za smirenje!
[link]
(Dr Radonja, 15. decembar 2016 22:42)

Zvezda demolira Makabi a ti razmisljas o Tegiju i saljes mu poruku kao da on bleji ovde i cita komentare.. Sta je sa vama deco?

del boy

pre 7 godina

kakav macabi...uzas...
nikad gore selektirana ekipa...da nema onih ultra genijalnih i beskrajno zabavnih reklama za proizvode k-plus,bruskete i ribice,bilo bi dosadno za gledanje...

Nikola

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.
(t, 15. decembar 2016 20:17)

Kad god cujes ovo navijam za zvezdu znajte da je grobar...

BODIBOND

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!

miki

pre 7 godina

treba biti realan...zvezda odigrala odlicnu odbranu sa puno energije,ali Macabi je zaista bio katastrofalan....Mislim da ne treba puno leteti posle dve ubedljive pobede protiv ekipa koje su u velikoj krizi,da nam se to ne bi obilo o glavu vec na sledecoj tekmi...utakmica protiv Makabija nije realna slika trenutne forme,jer je ponos Izraela u totalnom raspadu

xxx

pre 7 godina

Vama dan moze da pocne lepo, ali DR. NEBOJSA COVIC je zaduzen da vam ga pokvari !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 15. decembar 2016 20:16) To volim da čujem,vaša legenda-Nebojša Čović.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Au kakav je raspad ovaj Makabi. Bez treninga bi bolje igrali. Dali silne milione za igrace a trener na nivou Radonjica od pre 3 godine. Ma i gori.

t

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu ali kad cujem ove zalopojke o Kosovu, skandiranje Dunjicu, povraca mi se.Iskreno grobari u kosarci mnogo bolje navijaju dok smo mi bolji u fudbalu.

matori

pre 7 godina

Nisam odavno video losiju ekipu sastavljenu od vrhunskih igraca? Svaka cast Zvezdi ali ovi su sami sebe pobedili. Kosarka je ekipni sport

Posmatrač

pre 7 godina

Svaka čast igračima czv za savršeno prvo poluvreme!" Ali da se ne lažemo sreća je utoliko što Makabi više liči na indijansku ekipu nego timsku.

nista o nicemu

pre 7 godina

Možete sebe da lažete koliko hoćete, ali ovaj Makabi je noćas bio na nivou rekreativaca
(sasa pg, 15. decembar 2016 22:49)

Sasa znamo, Besiktas sinoc bio na nivou Bulsa iz 1996. I dobija ih covek sa unakazenim kolenima onako lako.

pancevo013

pre 7 godina

Odlicna igra,odlicna
odbrana...Mislim da treba biti realan i reci da Makabi nije mogao vola da pogodi prvo poluvreme,odatle i ovih 25 razlike...Napred Zvezda!!

Doktor

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)
Možda i bi. Ali bi Partizan Igokeu oducio od košarke.

Matrix

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!

darko jokanovic

pre 7 godina

Svaka cast pobeda zasluzena,navijaci katastrofa forsiranje necega verovatno dileri kao i u partizanu pa tako mora .Ne vole oni zvezdu nego gledaju interes.pozdrav svima

triplem

pre 7 godina

ova utakmicu ce proucavati treneri na kosarkaskim akademijama, kampovima, seminarima. odbrana kakva se nije videla u EL u zadnjih 15 godina. 11 ukradenih lopti, nismo usli u bonus ni u jednoj cetvrtini, 0 ali 0 sl.bacanja za Makabi! Pa ljudi ovo je doktorski rad!

Nikola

pre 7 godina

I sad je kao Makabi ekipa, a Besiktas smejurija. Koliko ja znam kosarka je timski sport gde igraju 5 igraca na terenu, a 12 u rotaciji. Ovaj Makabi je smesan i od timske igre nema ni t ! Sve sami soleri i losi igraci za koje je i Dzenkins Dzordan.
(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)

Boze koliko vi volite da omalovazavate svaki rezultat zvezde, to samo govori koliko patite...

cz

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

A imas li neki komentar na utakmicu?

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

A vi sto kukate sto ne cujete na tv-u da ste dosli na tekmu culi bi. A vi sto ste na tekmi i kukate sto pevaju pesmu koju ne znate, umesto sto kucate komentare na b92 idite na internet i nadjite tekst pesme, ili ako vam se bas svidja povedite navijanje pa pevajte.

UrosMit

pre 7 godina

Svaka čast ubedljiva pobeda, ali malo manje euforije molim vas. U ovoj godini slede još Olimpijakos u gostima, Real i CSKA u BG... ako Zvezda izgubi sve 3 utakmice onda džaba celo ovo radovanje. Bilo bi idealno pobediti Olimpijakos u gostima i makar još jednog protivnika u BG (Real ili CSKA)... Mislim da je to itekako moguće ako Zvezda bude igrala u ovakvom izdanju kao večeras. Opet kažem, samo bez prevelike euforije. Pozdrav.

1312

pre 7 godina

Nekada je bolje biti bez para definitivno.Zali boze para koje su bacene na ovaj Makabi.Oni igraju bukvalno ko mi na basketu. Ko dovati loptu taj sutira bez ikakve koncepcije.Mislio sam da gora ekipa od Galate u EL nema, ali prevario sam se.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda grobar, ispoštujte svoj komentar pa to učinite i vašem klubu

dulo

pre 7 godina

Lopovi , lopovi krali zivevlopte igracima Makabija ... Lopovi !!
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 15. decembar 2016 22:50)

ahaha e jesi sasav dok ti pamtrvuke...

dbcz

pre 7 godina

Smarate sa komentarima,kakvo je ovo navijanje, kakve su ovo pesme. Sta vi hocete da se celu tekmu vrti crvena zvezdale i sever celi sada se veseli. Vidi se da to nisu komentari pravih navijaca, sa svakom pesmom moze da se napravi zurka,samo ako su upitanju pravi navijaci.

ludinovinar

pre 7 godina

Какав црни Макаби људи, па то већ годинама не личи на екипу.. Звезда се спрдала са њима као велики фаворит и бољи тим, очекивано убедљиво.. ;-) Уздравље..

Batko

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Cvili, cvili...besana noc je pred tobom...

Zile

pre 7 godina

Ni senka mocnog Makabija kog smo isprasili na putu za F4, olupani kao i cela evropska kosarka.
(Vlado, 15. decembar 2016 21:39)

Znamo da imas 11 god i ne mozes da se umoris, ali onih 7 kosarkasa makabija od 30 god koje ste vi izbacili su bili umorni, niste prosli zato sto ste bili bolji. Shvatices kad porastes.

derion

pre 7 godina

Ali komentarisanje navijanja da `dileri i krimosi` sa severa zato sto su takvi kakvi su, forsiraju `Zanu`,i time maltretiraju ostatak hale,je najludje sto sam veceras procitao.

Uros

pre 7 godina

Navijam za Partizan, svaka cast Zvezdi, ovo zaista nije mala stvar, da ti igras egal sa najboljim evropskim timovima na strani, a kuci dobijes jedan Makabi 30 razlike. RESPECT.

Milovan

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci

logika

pre 7 godina

Makabi i Barsa momentalno treba da se ugase kad gube od predskolaraca,amatera
(Zvezda dno i sramota Srbije, 15. decembar 2016 21:42)

Onda bi vi trebalo da ste ugašeni pre svoje prve titule prvaka SFRJ,
jer ste 30 godina konstantno gubili.

Matori

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

Koliko je vas zivot tuzan...

...

pre 7 godina

Prestanite da smarate Mitrovica, decko nije u formi trenutno a nije uopste loa kosarkas, samo vi vasim komentatima odugovlacite njegov pravi povratak, inace Lazic ima daleko losiji indeks u svim utakmicama el zajedno.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, bilo je milina gledati kako razbijamo ponos Izraela!! Sad će da zapamte ko smo mi!! Ako ovako odigraju pada i Real!! I drugi put da napunite groblje do daske!!! Da ne znaju šta ih je snašlo!!! GAZIMOOO

Vulgar Display of Power

pre 7 godina

Koja ovo pesma ide, drugari?
(Stanarević, 15. decembar 2016 20:19)

Zana. Prilično bizarno i neprikladno.

I za vođenje navijanja potrebno je imati osećaja i sluha,što ovi očigledno nemaju.

Na silu forsiranje mlakih i priglupih pesama koje se "ne primaju",slabo se koristi prozivanje tribina,neizbežni kriminalac na barjaku..

Za mojih 20 godina staža na tribini,pamtim mnogo bolja vremena.

NokiJa

pre 7 godina

Veseli, Gist, Gordon i Lazme prosto ne mogu da veruju kako kucaju Dangubic i Milko Bjelica...
(Dingospo, 15. decembar 2016 22:26)

E u tom zecu lezi grm!
Igraci koje si nabrojao su bili tudja "deca", neki od njih su bili janjicari (koje ste oteli kao neafirmisane klince i razvijali Cesku,Francusku kosarku) a neke ste platili parama poreskih obveznika ove zemlje, koji vecinskih navijaju za Zvezdu.
Danguba i BJelica su nasi momci, nase gore list...
Ako uopste ima smisla da drzava finansira KKP I KKCZ, finansiranje bi trebalo da funkcionise po broju navijaca (poreskih obveznika) a u tom slucaju, kinta bi isla u nekom 65-35% odnosu.

No to je neka druga prica, nocas je vreme za slavlje...

Nemanja

pre 7 godina

Kaze Radonjic treneru Makabija "U koliko je pocela utakmica",ovaj njemu odgovara "U osam" a Radonja kaze "J... sam te,nisi znao ko sam"....

Ivan

pre 7 godina

E ljudi moji izraelski velikan Makabi ex prvak Evrope i i danas jedan od najskupljih ekipa u Evropi, velikan evropske košarke, dekilasiran je od Zvezde u Beogradu sa 25 razlike a da nije izveo NI JEDNO JEDINO SLOBODNO BACANJE!!! Šta reći, doktorska disertacija odbrane u košarci, ovo je odbrana u najmanju ruku za fajnal for u slučaju da nastave u ovom stilu dalje Evroligu!!!

Mirko

pre 7 godina

Pitaju navijači Makabija pre dve-tri godine: Mi smo Makabi - ko ste vi? E sad će dobro da zapamte ko smo mi.
Od Ponosa Izraela napravili smo Sramotu Izraela. Drugi put neka se razmisle kad pitaju - ko smo?!
Dobro je što uzvratna neće biti skoro, inače bi ih razmontirali i tamo u njihovoj kući.

Šta reći za momke i Radonjića, osim da smo ostali svi bez reči. Neverovatna igra i odbrana, a samim tim i napad.
Dobro, Makabi je izgleda iznutra već prilično razbijen i nepovezan pa i nisu pružili neki veliki otpor, ali mislim da pored ovakve odbrane nema puno ekipa koje bi nešto mogle da urade, možda 2-3 u EL i niko više.

Hvala momci, napunili ste nam srce i učinili nas ponosnim na naš klub.
Bravo Joviću, Simonu, Nejtu, Laziću, Kuzmiću, Bjelici i ostalima, ovo je bilo za košarkaške udžbenike.

Žao mi samo ovih u ABA što mora da igraju protiv nas. Ovo je već perverzija, koliko smo jači od svih.

Petar

pre 7 godina

"Ipak, taj meč nije završio kapiten Luka Mitrović, koga neće biti ni protiv Makabija....."

"......Zvezda je duel otvorila dobrom odbranom, Čarls Dženkins je upisao prve poene u sledećem napadu, ali je onda Luka Mitrović napravio faul u napadu."

lol... zona sumraka

darko

pre 7 godina

Da li u ovoj ....... Srbiji (necu opsovati) mora da ima hejtera koji u ovoj maestralnoj utakmici imaju bilo koju zamerku? Kao prvo: Svidela Vam se pesma ili ne ona je vukla igrace prema danasnjem uspehu.Kao drug: U onom kopu veceras sam i sam bio a nisam kriminalac. Pevao sam iz petenih zila, ne zbog vodja vec zbog mog kluba. Sramite se hejteri!

Grobar

pre 7 godina

Svaka cast Zvezdi.Srbija treba da bude ponosna sto ima ovako uspesan sportski kolektiv koji belezi odlicne rezultate u El sa realno skromnim timom i budzetom u odnosu na ostale

NoName

pre 7 godina

Bilo bi lepo videti trojkaški obračun VRABAC vs DANGUBIĆ.
(Blue Moon 210, 15. decembar 2016 21:29)

Kvota na tacan rezultat 0-0 bi bila 1,01.

Milentije

pre 7 godina

Al se kod 32gardiske divizije veceras popilo ječma,pozobalo kikirikija i uzivalo uz ZVEZDU...Hvala vam što nas podržavate. ...Izgleda da vi više ni nepratite JSD M

Ja pa ja

pre 7 godina

Sumadinac91
Da li si mislio mozda da ta IDEA zaposljava preko 10.000 radnika u Srbiji?
Koliko zakupa prodajnih mesta ima?
Koliko firmi saradjuje sa njima?
Gde tvoja keva kupuje namirnice?
Nisi...

stivmekkvin

pre 7 godina

Zvezdo ti to znaš, da uvek kad igraš, ja proći ću čitavu planetu, bila noć il' dan, java ili san, ja volim te najviše na svetu, nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!

Samo za grobare sa sluhom.....

Toto-ko-tunjo-listajuci-Mateusovu-uspavanku

pre 7 godina

Cirbes umalo autokos u defanzivnom skoku... Pu, pu, daleko bilo. Opet Kosanovic, mozda i Zivadinovic, te Toncev i razni bardovi...

NoName

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11 

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
(Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Hajde klinac razguli. Ko te tera da pevas ako neces? I pod dva, ova trojica nisu u Areni zato sto su u Pioniru. Utakmica je u Pioniru. Ne znas bre ni gde se igra, a Arenu i Pionir si video na dnevniku.

dzoni

pre 7 godina

Grobar sam ali jedan od normalnih, postoje i normalni Zvezdasi koji cene i uspehe Partizana, ali ono sto hocu da kazem je to sto radi Zvezda ili Partizan dok je igrao u evroligi sa ovolikim brojem domacih igraca je najblaze receno neverovatno, Makabi ciji jedan igrac vredi kao 5 Jovica npr Zvezda uspe ovako da ih razbije... sta reci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milovan, 15. decembar 2016 21:56)

# Link komentara

mislim da se ogresi o jovica, on ima mesto u svakoj ekipi sem u u cska i mozda u realu

Pilula za smirenje Zvezda

pre 7 godina

Citam komentare nije mi jasno. Sta je to juce Partizan uradio?. Ps. PA ONI PRATE I GLEDAJU ZVEZU.TO MOMCI ZA VAS BESPLATNE KARTE NA SLEDECEM ZVEZDINOM TRENIGU.

lud zbunjen normalan

pre 7 godina

Ja kao navijac Radnickog iz Kragujevca (dakle, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan) moram da primetim da je mnogo lepse i bolje gledati KKCZ kada utakmicu ne komentarise Kovacic (koji vise navija nego sto komentarise) vec neko ko se razume u kosarku.

hehe

pre 7 godina

kakve vi grobari imate veze sa Makabijem, pa vi ovu tekmu ne bi ni igrali, jer samo je bitna mala liga da budete bolji od Bamberga i Zalgirisa i da kao zadnji prodjete dalje, ako ne bice bolje sledece sezone i tako jedno 15tka godina.Trebalo je to istrpeti.A navijaci fidbalski, sramota.Ajde unistite i basket

Zvezdaš

pre 7 godina

Svaka čast za izuzetnu pobedu.Nije mi samo jasno šta se događa sa Dangubićem, toliko je forsirao šut za tri poena a ništa nije pogodio?

Milioner

pre 7 godina

Idemooo bre ! Kad spojis Azerbejdzanca Amerikanca Turcina I Uzbekistanca razumem da ne mogu da se povezu. Ali bre puknes pare na ful tim proverenih Amera dodjes u Bg I izgubis 20+ onda, ili radonjicu spomenik ili otkaz ovom u Makabiju.

A.N.

pre 7 godina

Zvezdo, čestitke na pobedi !!! Ovo je Zvezda !!! Što se pesme, navijača tiče... nisam neki fanatik... ali kako mislite da postane "naša pesma" kao npr. "Dobro znaj... Milione bilione... "i mnogo drugih ako se ne peva i ne forsira gde je gro Zvezdaša ? Pa neće valjda na utakmici u Surdulici pred 1000 ljudi. Pesma je koliko sam čuo grupe "Zana" sve generacije znaju melodiju,ne veliča ni krimose, ni dilere, ni plaćenike ... peva o Zvezdi ... E sada možda sam ja u krivu ali nekad mislim da preterujemo u krajnost koju idemo... bilo "simpatizeri" bilo "navijači"... valjda smo svi tu zbog Zvezde ili grešim ? ... Još jednom Radonja i ekipa naklon do poda !!!

peraperic

pre 7 godina

Promeniti nesto je postalo totalni hit u euroleague, mogu samo, ne znam ni kako bih ih nazvao!!! Uvezbali ovu pesmu protiv Radnika u Surdulici!

poskok

pre 7 godina

Dan je super.Pobedili u fudbalu i vatrpolu.Jos da FMP izgubi i bice perfektan.
(Mika Sumadinac, 15. decembar 2016 20:02)

FMP ne može izgubiti jer se ne takmiči zamrznut je pod imenom ILR Železnik. Postoji novi EMP koji je nastavio tradiciju starog ali on igra ABA ligu. jedino većeras može izgubiti Zvezda ali kako je krenulo mislim da ćeš se razočarati

djoker nole

pre 7 godina

Lazic doktorski odigro,a brat Gudura krenu na zakucavanje i pogodi tablu ali dobro da i on pokusa nekad da zakuca,mislim cim moze Dangubic da zakuca moze i Gudura xaxa

sumadinac

pre 7 godina

dali neko moze da mi kaze dali je Simonovic izlazio iz igre uopste 35 minuta .
Svaka cast momci svi su odigrali na visokom nivou..
BRAVO!!!!

Beli65

pre 7 godina

Zbog gustog ritma meceva Zvezda mislila da veceras igra u Aba ligi.
(draganxyz, 15. decembar 2016 21:42)
brate konkurises za komentar godine!!!

Nik

pre 7 godina

Ee, nema te grmljivine u Evroligi koju su priredjivali navijaci Partizana, da ne cujes od galame coveka do sebe. Svaka cast, respect za sve, ali navijanje sramota..
(Nikola, 15. decembar 2016 20:10)

Videli smo tu grmljavinu u polufinalu Aba lige pre dve godine cutali ste sve vreme...Smesni ste

Nenad

pre 7 godina

Kosarka je timska igra i to se oduvek znalo..Makabi to nema..ima sjajne igrace ali nema tim..svi soliraju..igraju za sebe..bitno im je da oni daju 2 poena ili 3 u napadu nebitno da li ce klub to kostati pobede ili ne..zato i gube utakmice..plus trener koji nema autoritet..da su na klupi Mesina..Obradovic..Skariolo..Gerson ili Ivkovic pitanje da li bi i koliko bila to druga prica..s'druge strane C.Zvezda je odigrala jednu vrhunsku utakmicu..sve joj je islo od ruke veceras..i u napadu i odbrani..tecno prodorno lepo za oko..svedene greske na minimum..i takve utakmice se jednostavno ne gube ma ko bio na drugoj strani..veceras da je i CSKA bio lose bi se proveo..mozda ne ovako lose ali bi..

Beca

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

U senci? A gde ste vi u velikim takmicenjima? Gde u ABA? Velicina se gleda i po broju onih koji gledaju utakmice, pa kad saberemo i zvezdase i partizanovce koji nas gledaju (sto se vidi po komentarima), mnogo ste mali za nas.

Mladen 85

pre 7 godina

Večerašnja utakmica košarkaša Zvezde treba da uđe u sve važnije košarkaške udžbenike! Lakoća i jednostavnost trijumfa sa prepoznatljivo-fanatičnom odbranom , treba da bude mjera , pokazatelj kvaliteta za sve naredne utakmice svih naših klubova! Pozdrav iz Crne Gore!

sah 88

pre 7 godina

Neko uziva u najjacem evropskom kosarkaskom takmicenju a neko u vaterpolo kupu?! Uzivajte ZVEZDASI, ponos Srbije CZ protiv ponosa Izraela pa ko pobedi..........( valjalo bi da to budemo mi )!

pustite mi komentar

pre 7 godina

SVE STO SAD OCEMO JEEEE DA BUDES OPET ONA STARA ZVEZDA A NE EF EM PE
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas,15. decembar 2016 19:56)

Zasto administracija pusta capslock komentare ovo smaraca???

Ivan

pre 7 godina

Kazu ponos Izraela, i jos vredjaju Zvezdu prosli put, koja igra sa dva stranca i svim ostalim domacim igracima. Njima igra 14 amerikanaca i sebe nazivaju izraelskim timom. Dodjite sa 14 Izraelaca, izgubicete 60 razlike.

djoker nole

pre 7 godina

@Sale Jagodina svaca cast za komentar,predivna kosarka Zvezde,voleo bi da i Partizan igra Evroligu da se pokaze kolika smo mi velesila u kosarci!!!

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

nemanja

pre 7 godina

Auu kakva partija! Jedna od najboljih zadnjih godina! Sve je sjajno, ambijent, utakmica , predivna slika. Osim sto je ona pesma sa pocetka, 'bas najvise na svetu' totalno dosadna i bez ikakvog ritma.. Ali dobro, nek momci igraju, pesme ce doci :)

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Lepa pobeda. Krajnje neobična stvar je što nije bilo nijednog slobodnog bacanja za Makabi. Hohoho, kakva partija, rapsodija. Inače nisam fanatik za košarku, ali...uh, uh, uh, sjajno izdanje večeras. Ne znam za vas, ali za mene ide sledeća čaša.

One night in May

pre 7 godina

Patrick, 15. decembar 2016 21:11

Ja cu da ti kazem zasto nisu u Areni, a I ja zajedno sa njima: Zato sto ne mogu sebi da dozvolim da me grupa kriminalaca tera da pevam I ako u tom trenutku nisam raspolozen za to!Vidimo se u ABA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Matrix, 15. decembar 2016 22:23)

Ne znam kako bih na fin nacin saopstio i jednom i drugom, a da vas ne rastuzim... Vecerasnja utakmica nije se igrala u Areni.

Al' super mi dok pratim ko, kako i zasto nije veceras u Areni...

UltraBG

pre 7 godina

Makabi gubi lopte,nekoliko puta gaze aut liniju,driblaju sami sebe,sutevi zavrsavaju na prvom obrucu,u ekipi cirbes,gadlok,sili,rud,mekel a suteve uzima smit?!
A da!Makabi nema ni trenera,a i razbio ih je brose u sred Izraela.
(drzavni posao:ep.20, 15. decembar 2016 21:12)

A da! A gde ste vi?!

Jole

pre 7 godina

Besiktas je na nivou Čikaga iz 96' ali bih jos dodao tom Čikagu šutere Kari,Tomson i Durant.E svi oni zajedno su srazmerno jaki kao Bešiktaš.Zato je to najveci uspeh partizana u istoriji sveta i univerzuma i planete Neptun zajedno

Batko

pre 7 godina

Dokle više maltretiranje fudbalskih navijača sa severa sa "hitom" na početku???
(Zvezda u srcu, 15. decembar 2016 20:23)

Ma jos i dobro ispalo !
Smorili pesmom ove iz Makabija, da ovi nemaju vise pojma ni gde je levo !!!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Aaaaaa Zvezda u transu! Ovo je ludnica kako je Zvezda odigrala prvo poluvreme! Da ostali klubovi sa ovih prostora uče kako se igra košarka, imate sreću da vam profesor Radonjić besplatno drži časove u Pioniru! Navijanje LUDNICA! Bravo Zvezdo samo izdrži ovako do kraja!

Mali grobar

pre 7 godina

Uvek ste bili i bicete tim koji se nikada nije domogao najvise stepenice.Stalno ste na sredini i tu ostajete do kraja sveta.I uvek cete biti u senci jedinog sampiona Partizana.
(Partizan je Srbija, 15. decembar 2016 21:49)

Je l' ti sad lakše?

Batko

pre 7 godina

Posle utakmice u Podgorici, javise se neki "nasi strucnjaci" kako Radonja nije na +20 odmarao igrace, pljuvali ga, predvidjali nas raspad protiv Makabija .....
Samo pitanje za njih...Koliko bi onda bilo veceras da ih je odmarao ? +68 ?! +104 ?!

Dejan CZ

pre 7 godina

Sto je vrlo vazno tim nije na svom maksimumu...ima jos prostora za napredak.Guduric posle bolesti mora potraziti staru formu dok Mitrovicu treba jedna dobra utakmica za podizanje samopouzdanja.Nejt je usao u sistem i preuzeo ono sto se od njega trazi,ostalo deluje upravo kako i rezultat protiv Makabija pokazuje...Rapsodija na terenu.To je Zvezda rodjaci za neke koji se jos pitaju ko smo.

Jedna jedinaaaa

pre 7 godina

"Zvezdo ti to znaš,
da uvek kad igraš,
ja proćiiiii
ću čitavu planetu,
bila noć il' dan,
java ili san,
ja voliiiiiim
te najviše na svetu,
nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!" 

Batko

pre 7 godina

Nece Pnini da igra protiv svojih. hahahaha kako ste smesni. 
Sutra cu da promenim ime u kk Golden State i pola sveta ce da navija za mene.
(vokilis, 15. decembar 2016 21:38)

Siguran si da znas sta si napisao ?!

BVB

pre 7 godina

(Creative mind, 15. decembar 2016 20:40)
Druze, ja zaista postujem prave poznavaoce kosarke, ali ovo sto ti pricas je cista navijacka ostrascenost. Reci da je Besiktas bolji i organizovaniji klub od Makabija je suludo. Kao prvo takmicenja su dijametralno suprotna i EL je za LS svemirski basket. Ali derbi je tu da vas vrati u realnost.

ja

pre 7 godina

Ovde se vidi koliku ulogu ima želja. Makabi daleko kvalitetniji, ali igraci sebični i bez zelje. Zvezda odlična. Čestitke od Partizanovca.

drvobradi

pre 7 godina

Sreća njihova pa nas trojka nije išla. Izuzetno bitna pobeda,a Makabi ode u kanal pa neka se vadi protiv CSKA. Inače, za sve koji misle da je Makabi loš, to je ekipa koja je tukla Fener i Olimpijakos. To samo pokazuje koliko je EL luda ove godine.

Wolfy

pre 7 godina

Dejo ispostovao taktiku "hard difens and tranzisn ofens" po prvi put i to odmah daje rezultat :)

P.S. Najbolje utakmica u EL ove godine, svaka cast momci! Sa ovako krnjim i nekompletnim sastavom cuda pravimo, zaista. Naklon do poda!

Sasa

pre 7 godina

200e na Makabi!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (WeB, 15. decembar 2016 20:13)

I koliko si dobio? Nemoj vise tako, proci ces kao uplakani Danilo, ceo dzeparac ces izgubiti zbog Zvezde.

Ostin A

pre 7 godina

Ovakav ponos Izraela bi izgubio i od Karpoš Sokolija.
(ja, 15. decembar 2016 20:32)

Ovakav ponos Izraela je ove godine dobio Fenerbahče i Olimpijakos. Ovakav ponos Izreala ima 5x veći budžet od Zvezde.

galiot

pre 7 godina

....samo s tobom ja,bicu uvek zvezdo crvena,s tobom bicu ja,zvezdo crvena,....od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina,zvezdo crvena....

moreeee

pre 7 godina

@Pedja J7@ Starom kvalitetnom Makabiju se to nikad ne bi desilo sto samo pokazuje koliko je euroliga slabija nego pre 6-7 godina...

Хоћеш да кажеш док је Партизан играо тамо. Сад кад је прпа, сад је лига од 4 до 6 места јака, а Евролига слаба.

Реално мишљење, али скроз

Batko

pre 7 godina

Dejan "tranzisn ofens end hard difens" Radonjic. Kakav je to car, kao da se snimioni svaku utakmicu pred pocetak - isti govor. Car!
(Dr, 15. decembar 2016 19:57)

Najtezi deo utakmice za Radonju ?!
Ono, kad ga pre pocetka utakmice snimaju u svlacionici, a on mora vise od dve recenice na engleskom ! :-)

ps. Nova rec za veceras.."sometime" :-)

VMP

pre 7 godina

ono sto je vec postalo evidentno je da zvezda igra sjajnu odbranu kada su u pitanju timovi koji igraju na individualni kvalitet, sto makabi u ovom trenutku jeste. ali to kakav individualni...vims, gaudlok, imena da se smrznes. za neke iznenadjenje, za mene ne. mislim da zvezda ima mnogo vise problema sa timovima koji igraju pre svega timsku kosarku. ovim ne zelim nikako da umanjim igru zvezde za koju se zna da vec godinama u EL ima kontinuitet i da se vec uveliko prica o toj cuvenoj odbrani, sto je perasovic u jednom momentu potvrdio. ovo sve pisem kao veliki grobar, a cinjenica je da zvezda ima sistem, o onoj drugoj strani kako je do toga dosla ipak necu ovaj put. svaka cast jos jednom, iskreno ne pamtim da je neko ovakav makabi sveo na 24 za poluvreme

nekobeko

pre 7 godina

znam da je kosarka, i da se sve moze desiti, ali zvezda ovu utakmicu ne sme da ispusti sada. Ajmo do pobede, pa nek bude i jedan razlike:)

zoran ivkovic

pre 7 godina

sve cestitke Zvezdi na pobedi ! zvezda je odigrala agresivno i cvrsto u odbrani i timski u napadu . Makabi je skup sjajnih kosarkasa ali timska igra to kod njih ne postoji ! obicno nekoga kod njih krene veceras je slabo kome sta islo i to je produkt Zvezdine agresivne odbrane i mnogo teskih suteva . protiv mnogih njihova igra ce proci a protiv cvrstih ekipa imace problem ....zasluzena pobeda veceras Zvezde

facts

pre 7 godina

-ISTORIJA!!!
Nakon 3647 meceva u istoriji Evrolige, mec Crvena Zvezda - Makabi je usao u istoriju Evrolige kao prvi mec na kome jedna ekipa (tj. Makabi) nije uputila bar jedno slobodno bacanje (tj. imali su ucinak od 0/0)!!!
-Koliki je neobican poduhvat koji je Crvena Zvezda uspela da uradi, govori podatak da u istoriji NBA lige u kojoj je odigrano cak vise od 60000 meceva ovako nesto se tamo jos nikada nije desilo!!!

Pozdrav

PUNKrti

pre 7 godina

Savrseno poluvreme. Ovakva igra Makabija je sramotna. Sa druge strane, nadam se da ce sledece ZveDine utakmice komentarisati ova dva coveka. Odlicna su kombinacija.

batko

pre 7 godina

Bravo momci! Sve bolje delujemo, a uz korektno sudjenje, kao veceras, mozemo jos dosta "skalpova" da skinemo u EL. ABA je nasa svakako, pa sledece godine sa jos jacim timom u EL !

IDEMO !

Mirko

pre 7 godina

Da li neko poznaje statističke podatke - ja ne znam ni jednu utakmicu na kojoj tim nije napravio dovoljno prekršaja da nije bilo ni jednog slobodnog bacanja. A da je pritom odbrana bila paklena! Zna li neko?

relano

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac i vecinu ovih jadnih prepucavanja kvazi instant navijača ni ne citam ali cestitam na najstabilnijoj igri zvezde od početka sezone. Da nisu imali bacanje ceo mec pa bas retko vidjena situacija.