Utorak, 13.12.2016.

22:32

Arsenal pao na Gudisonu, Čelsi može na +6

Fudbaleri Arsenala i Lestera doživeli su poraze na gostovanjima u prvim mečevima 16. kola engleske Premijer lige.

Izvor: AK

Arsenal pao na Gudisonu, Èelsi može na +6 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Legure

pre 7 godina

Prvi poraz posle 14 utakmica i poraza od Liverpula na pocetku sezone... Do ovog meca Arsenal je bio tim sa najmanje poraza. Nista ovo ne znaci jos uvek... COYG

Liga sampiona nije za Arsenal

pre 7 godina

Moje misljenje je da ce Arsenal biti ozbiljan kandidat za titulu tek kad jednom ispadnu iz grupne faze Lige Sampiona.Svake godine igraju dobro u PL sve do zreba za 1/8 finala LS.Onda kao po pravilu dobiju Bajern za protivnika i mentalno padnu.Nije da ne mogu da izbace Bajern ove godine ali ce zato imati jos kikseva u PL,pogotovo kad dodje 1/8 finale LS.

pornstar

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze
(brat Silvio, 13. decembar 2016 23:56)

kako je to bilo 1991., jes bio rodjen?

Mr. Montenegro

pre 7 godina

citam komentare " strucnjaka" tipa gibitnicki mentalitet ovo ono. Arsenal je izgubio u gostima tacno prije 9 mjeseci i to od Barse. Strucnjaci, svako ima da kiksa ove sezone!

Liverpool Man

pre 7 godina

Koliko dece ima ovde kad misle da je Celzi osvojio titulu. Jel vi stvarno mislite da Celzi nece imati kikseva hahaha? Pa oni su jedno 7,8 bodova jedva izvukli. Okrenuce se to kad tad, u igri su i dalje svi za titulu i Arsenal i Liverpul i Siti. Cekamo maj a ne decembar...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.
(GOAT lista, 13. decembar 2016 23:05)

:) Драго ми је што ти је Милан из 2007. мерило, мада мени је омиљенији онај из 2006. са Шевченком и Каком. Онај који је покрала УЕФАлона, када је падавичар и дрвосеча Пујол симулирао.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (23kSamurai, 13. decembar 2016 22:41)

ПЛ је прошле године освојио Лестер, који ће ове године да испадне са 7-0 укупно од Севиље. Само доказ колико је то слаба, и најјачи је тек мало јачи од најслабијег. Лига слабих тимова = Премијер Лига.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Премијер лига, 13. decembar 2016 23:35)

Одличан коментар, али да ти одговорим - Без обзира на то што смо сви видели отимање трофеја, они имају то "тежину" и зато је Гвардиола важио за генија. Ми који се разумемо мало боље у материју већ годину дана му предвиђамо бродолом у Ситију. Дакле, били су гласни ови наивнији што су убеђени да је Гвардиола најбољи тренер икада, као и навијачи Арсенала и Ливерпула, који су стандардно гласни. Потоњи су некада хвалили и Брендана Роџерса, одавно су они изгубили сваки кредибилитет али добро, нека их. Углавном, није се десило ништа неубичајено, само ће се схватити ускоро неке ствари - и да је Гвардиола превара и да је Мурињо геније и уз Анћелотија најбољи тренер на свету. Просто и једноставно.

Mogli

pre 7 godina

@ 23kSamurai

To koliko je premijer liga jaka pokazuje liga sampiona prethodnih godina, ne prodju ni grupu engleski klubovi, kao sto ce i ove svi napuniti arsenal i siti, ismevaju se sa njima. Jeste mozda najgledljivija i najinteresantnija, ali da je najjaca, to nije.

ко воли партизан...

pre 7 godina

само не смрдљиви челзи са смрадом костом, педром, теријем, фабрегасом... играју најбоље, имају и најбоље играче, играју само једно такмичење, али како би било добро да неко други узме. једини клуб који није режимски (попут реала, јувентуса, партизана, бајерна...), а који ми је одвратан. добро, и лацио.

Dođite na stadion!

pre 7 godina

A, smejali su se Murinju kada je pre dve nedelje primio gol u poslednjem minutu iz penala od istog tog Evertona.
Pozdrav za B92.

Milan

pre 7 godina

Ajd sto sam navijac arsenalov, ali sto sam pao na arsenal za 1090 km na jednu uplacenu marku. ah.
Pao si ti burazeru 1 marku a ne 1090 marona....

brat Silvio

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze

stefan

pre 7 godina

Navijač sam Arsenala od kada znam za sebe, jedini igrači koji vrede u ovom timu su Čeh,Koščelni,Beljerin,Mustafi,Remzi,Ozil i Sunčez. Volkot daje gol samo kada mu nameste da smesti u mrežu,Iwobi isto,ušao sada protiv Evertona, 3 pasa nije povezao. Smesno i žalosno. Fali Arsenalu barem jedan kvalitetan igrač u sredini i klasična 9 kao što je Levandovski.

Ivan

pre 7 godina

Raspali Everton, kada bi se fudbal igrao samo protiv velikih timova, mozda bi nekada uradili nesto vise od gornjeg dela tabele, na njihovu nesrecu, moraju da igraju i protiv Bornmuta, Hala, Stouka...

Milan

pre 7 godina

Bilo je jasno već posle pobede Čelsi na etihadu ko uzima titulu. Mnogi se zanose duga je liga i...
objektivno Arsenal i Liverpul mogu smatrati kandidatima za titulu samo najzagriženiji navijači, hteli priznati ili ne jednostavno nemaju dovoljno dobre igrače. Čelsi je jači na svim pozicijama, jedino Ozil i Sančes bi tamo imali mesta u timu a iz Liverpula baš niko. Možda Klop i jeste najbolji trener ali mora neko i sprovesti njegove zamisli.

Babakaw

pre 7 godina

Navijam za Arsenal preko 10 godina i samo bih poručio igračima: Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja...
Kakva titula, jadna nam majka... Daj Bože da Bajernu malo padne forma tamo do februara i da prođemo nekako.. inače ništa ni ove sezone

Bree

pre 7 godina

Ukoliko zelite i da pomislite na titulu, onda ovakvi mecevi moraju da se dobiju. Everton je potpuno zasluzeno pobedio. Nakon primljenog gola igrali su jako hrabro i cvrsto, a Arsenal uplaseno. I opet Arsenal ima taj neverovatni gubitnicki mentalitet.

toke

pre 7 godina

Everton jaka ekipa,sa granitnom odbranom,najjacim ofanzivnim bekovima koji se jako dobro poznaju, solidna sredina, odlicno pojacanje Gaja i velika steta zbog povrede Bolasija,standardno dobri Barkli koje je dete Evertona i koji je tu usled velikih i bogatih ponuda jer voli svoj klub.. Sta reci za Lukakua,sve su to sjajni i iskusni igraci i nijr iznenadjenje pobeda karamela... Vatreni sam navijac Evertona i zaljubljenik u njihov stil igre

manga

pre 7 godina

Kako svi strucnjaci govore da ce chelsea pobjediti, a ne znaju da sunderlund uvijek otkine chelsea kao i i aston vila koja sad igra championship. Sta god liga je zakon.

Mihajlović u sredinu

pre 7 godina

Mauricijo Poketino će iza sebe ostaviti večitog luzera Arsena Vengera!
Šta bi tek Dele i Tobi uradili ovim vengerovim luzerima?
Vulvič skam = tradicionalni luzeri…

Rade Futog

pre 7 godina

Ne pamtim da je Everton bio ovako los, a opet je pobedio do veceras jedinog rivala Celzija za titulu. Potpuno zasluzeno, jer je Arsenal konacno morao da kiksne. Dugo su se Tobdzije provlacile, Aleksisovim bravurama i golovima i defanzivama Koscelnog.
Izrazito precenjeni Ozil po ko zna koji put je katastrofalan, a ima bezgranicnu podrsku Vengera. Na stranu sto je Ozil promasio onaj zicer na asistenciju Sanceza, ali nedopustiva je nonsalantnost u odbrani, okretanje ledja protivniku u svom sesnaestercu kod drugog gola i nemogucnost da u napadu napravi visak, a igra na poziciji desetke i cilja titulu u Premijer ligi. Venger uopste ne zeli da ga izvede. Ovaj poraz je kazna za to.
Od povrede Santija Kazorle, Arsenal ne igra lep i siguran fudbal, nema pleja koji ume da zadrzi loptu, organizuje napad, napravi visak. Sve rade na frku i bezglavo, pa im protivnici cesto stvaraju sanse, otud i redovno primljeni golovi u poslednjih 11 meceva.
Opet ce Arsenal zavrsiti u 3 najbolja, ali i ostati bez dugo zeljene titule. Vreme je da se Venger konacno povuce i dopusti nekom mladjem i potentnijem treneru, ako zaista voli Arsenal.

Премијер лига

pre 7 godina

Боже сачувај ме стручњака одавде...Па је л' могуће,како који тим киксне,они говоре по науленој мантри на памет:Губитнички менталитет,или није овај тренер за Пл...
Прво вам је Гвардиола освојио титулу после 6 кола,а онда не зна он у ПЛ.
Онда су Венгер и Клоп играли најбољи фудбал и били већ прваци,а онда имају губитнички менталитет...Само је питање кад се стручњаци да говоре како Конте није за Пл и то
Људи,тек је децембар,игра се још 6 месеци,има 65+ бодова у игри,а ви на -3/4 правите од тренера губитнике и слично.
За титулу имају тренутно подједнаке шансе и Ливерпул,Челси,Арсенал,Сити,чак и Јунајтед,пре Спарса на пример,бар по мом мишљењу.
Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети

Mikii

pre 7 godina

Ljudi dobiju Siti tako sto im natrpaju 4 komada, a onda izgube od Bornmuta?!?!? I to je ovim premier botovima povod da i dalje pricaju kako je engleska liga jaka?!? Pa ako ovo nije dokaz da je PL skup prosecnih i ispod prosecnih ekipa, pa ne znam sta je. Zamislite da Barsa oplete po Sitiju, pa izgubi od BORNMUTA?!? Hahahahahaha, smehotres

GOAT lista

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.

kole

pre 7 godina

U ovoj Premier ligi,svako svskog moze da dobije. Lester pre par dana pregazi Man City 4:2 a onda ne moze ni gol da zabije dojucerascem drugoligasu i jos izgubi.

netko

pre 7 godina

e moj vengeru..nekad je arsenal imao barem jaku sredinu terena, a sad igraju dzaka i kokelan...jedan ima jak sut (dao par golova iz daljine kad je doso) i nista vise (a i to mu izgleda matori brani, otad ni ne pokusava) a drugi je pit bul koji pojma nema sa loptom.
a o cambersu i ostalima ne treba trositi reci.

arsenal guraju samo ozil i sancez, kad njima nije dan..+ nedostatak mustafija to sve zajedno lici na neku ekipu iz 2 lige.

jednostavno wenger nije psihicki jak trener. on je deda koji radi sve mlitavo i po ps-u. agresivnosti i neke cvrstine nema nigde, i to mu se posle reflektuje na ceo tim. pogledajte kad igra protiv murinja, vaznije mu je da ne izgubi (da ga ne proziva specijalni :D) nego da mu tim pobedi na utakmici.

pa isti ovi igraci pod klopom simeoneom ili konteom koji znaju da se razderu i opsjuju kad ne ide bi bez problema ligu osvojili (kokelan,perez,mustafi,koselni,sancez i giru su prljavi igraci, radili bi ti stosta, ali im se ne sme).

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby osvajamo titulu idemoooo idemooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby '


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

dingospo

pre 7 godina

Kakva kiksara ovaj Arsenal,znao sam da nece da pobede danas,kad god treba oni omanu. Dal' su ovi vlasnici toliko ludi pa i dalje drze Vengera,covek bre nista ne uradi sa njima.

MojTvoj

pre 7 godina

X-1&3+ opaaaa jesam ubo tiket! :D
Tacno sam znao da Arsenal nece moci do pobede veceras...Celsi sutra lagano dobija i odlazi na +6...Plavci ove sezone laganooo do naslova!

vu

pre 7 godina

Engleska rodjaci!

Lester isprasi Siti sa 4 gola a danas ne moze gol da postigne "tresnjama"..Ekipa koja juri titulu izgubi protiv Evertona koji se na ovom sajtu posle poraza od Bornmuta (3:2) ponistavao na sva vrata i pricali su strucnjaci kako "karamele" nemaju buducnost sa Kumanom..

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Evo predvidjam komentare! To je to sto se tice Arsenala. Wenger gubitnik! Tesko njima protiv Bajerna! A da smo pobedili ili kako je do juce bilo islo je ovako: Arsenal je najjaci u ligi, mogu da izbace Bajern! Titula ide Arsenalu! I razni drugi komentari eksperata koji menjaju misljenje kako vetar puhne! Tezak poraz na Gudisonu i zasluzen necu da govorim da nije bilo srece kao sto to Junajtedovi navijaci govere jednostavno vise su oni zasluzili nego mi, nadam se da ce se momci povratito iz ovoga! Ajmo Arsenal

23kSamurai

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).

Kazekage

pre 7 godina

Toliko o kandidaturi Arsenala za titulu, ako Chelsea pobedi sutra odose na +6. Kao sto sam i pretpostavio, Chelsea ce na putu do titule najvise izazivati Liverpool (iako ce ruku na srce ukoliko sutra pobede imati bodova kao Arsenal) i mozda, ali mozda Man City (mada je to manje verovatno). Inace Chelsea je Evertonu spakovao petardu.

phil

pre 7 godina

Everton dobra ekipa sa odlicnim pojedincima koja moze da se nosi sa svima, samo im fali malo samopouzdanja i agresivnosti i bice oni super... veceras su pokazali karakter i izgledalo je da vise zele pobedu

kole

pre 7 godina

U ovoj Premier ligi,svako svskog moze da dobije. Lester pre par dana pregazi Man City 4:2 a onda ne moze ni gol da zabije dojucerascem drugoligasu i jos izgubi.

23kSamurai

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).

Премијер лига

pre 7 godina

Боже сачувај ме стручњака одавде...Па је л' могуће,како који тим киксне,они говоре по науленој мантри на памет:Губитнички менталитет,или није овај тренер за Пл...
Прво вам је Гвардиола освојио титулу после 6 кола,а онда не зна он у ПЛ.
Онда су Венгер и Клоп играли најбољи фудбал и били већ прваци,а онда имају губитнички менталитет...Само је питање кад се стручњаци да говоре како Конте није за Пл и то
Људи,тек је децембар,игра се још 6 месеци,има 65+ бодова у игри,а ви на -3/4 правите од тренера губитнике и слично.
За титулу имају тренутно подједнаке шансе и Ливерпул,Челси,Арсенал,Сити,чак и Јунајтед,пре Спарса на пример,бар по мом мишљењу.
Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети

phil

pre 7 godina

Everton dobra ekipa sa odlicnim pojedincima koja moze da se nosi sa svima, samo im fali malo samopouzdanja i agresivnosti i bice oni super... veceras su pokazali karakter i izgledalo je da vise zele pobedu

vu

pre 7 godina

Engleska rodjaci!

Lester isprasi Siti sa 4 gola a danas ne moze gol da postigne "tresnjama"..Ekipa koja juri titulu izgubi protiv Evertona koji se na ovom sajtu posle poraza od Bornmuta (3:2) ponistavao na sva vrata i pricali su strucnjaci kako "karamele" nemaju buducnost sa Kumanom..

Kazekage

pre 7 godina

Toliko o kandidaturi Arsenala za titulu, ako Chelsea pobedi sutra odose na +6. Kao sto sam i pretpostavio, Chelsea ce na putu do titule najvise izazivati Liverpool (iako ce ruku na srce ukoliko sutra pobede imati bodova kao Arsenal) i mozda, ali mozda Man City (mada je to manje verovatno). Inace Chelsea je Evertonu spakovao petardu.

brat Silvio

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby osvajamo titulu idemoooo idemooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby '


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Evo predvidjam komentare! To je to sto se tice Arsenala. Wenger gubitnik! Tesko njima protiv Bajerna! A da smo pobedili ili kako je do juce bilo islo je ovako: Arsenal je najjaci u ligi, mogu da izbace Bajern! Titula ide Arsenalu! I razni drugi komentari eksperata koji menjaju misljenje kako vetar puhne! Tezak poraz na Gudisonu i zasluzen necu da govorim da nije bilo srece kao sto to Junajtedovi navijaci govere jednostavno vise su oni zasluzili nego mi, nadam se da ce se momci povratito iz ovoga! Ajmo Arsenal

toke

pre 7 godina

Everton jaka ekipa,sa granitnom odbranom,najjacim ofanzivnim bekovima koji se jako dobro poznaju, solidna sredina, odlicno pojacanje Gaja i velika steta zbog povrede Bolasija,standardno dobri Barkli koje je dete Evertona i koji je tu usled velikih i bogatih ponuda jer voli svoj klub.. Sta reci za Lukakua,sve su to sjajni i iskusni igraci i nijr iznenadjenje pobeda karamela... Vatreni sam navijac Evertona i zaljubljenik u njihov stil igre

stefan

pre 7 godina

Navijač sam Arsenala od kada znam za sebe, jedini igrači koji vrede u ovom timu su Čeh,Koščelni,Beljerin,Mustafi,Remzi,Ozil i Sunčez. Volkot daje gol samo kada mu nameste da smesti u mrežu,Iwobi isto,ušao sada protiv Evertona, 3 pasa nije povezao. Smesno i žalosno. Fali Arsenalu barem jedan kvalitetan igrač u sredini i klasična 9 kao što je Levandovski.

Milan

pre 7 godina

Bilo je jasno već posle pobede Čelsi na etihadu ko uzima titulu. Mnogi se zanose duga je liga i...
objektivno Arsenal i Liverpul mogu smatrati kandidatima za titulu samo najzagriženiji navijači, hteli priznati ili ne jednostavno nemaju dovoljno dobre igrače. Čelsi je jači na svim pozicijama, jedino Ozil i Sančes bi tamo imali mesta u timu a iz Liverpula baš niko. Možda Klop i jeste najbolji trener ali mora neko i sprovesti njegove zamisli.

Milan

pre 7 godina

Ajd sto sam navijac arsenalov, ali sto sam pao na arsenal za 1090 km na jednu uplacenu marku. ah.
Pao si ti burazeru 1 marku a ne 1090 marona....

Ivan

pre 7 godina

Raspali Everton, kada bi se fudbal igrao samo protiv velikih timova, mozda bi nekada uradili nesto vise od gornjeg dela tabele, na njihovu nesrecu, moraju da igraju i protiv Bornmuta, Hala, Stouka...

GOAT lista

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.

Dođite na stadion!

pre 7 godina

A, smejali su se Murinju kada je pre dve nedelje primio gol u poslednjem minutu iz penala od istog tog Evertona.
Pozdrav za B92.

manga

pre 7 godina

Kako svi strucnjaci govore da ce chelsea pobjediti, a ne znaju da sunderlund uvijek otkine chelsea kao i i aston vila koja sad igra championship. Sta god liga je zakon.

Rade Futog

pre 7 godina

Ne pamtim da je Everton bio ovako los, a opet je pobedio do veceras jedinog rivala Celzija za titulu. Potpuno zasluzeno, jer je Arsenal konacno morao da kiksne. Dugo su se Tobdzije provlacile, Aleksisovim bravurama i golovima i defanzivama Koscelnog.
Izrazito precenjeni Ozil po ko zna koji put je katastrofalan, a ima bezgranicnu podrsku Vengera. Na stranu sto je Ozil promasio onaj zicer na asistenciju Sanceza, ali nedopustiva je nonsalantnost u odbrani, okretanje ledja protivniku u svom sesnaestercu kod drugog gola i nemogucnost da u napadu napravi visak, a igra na poziciji desetke i cilja titulu u Premijer ligi. Venger uopste ne zeli da ga izvede. Ovaj poraz je kazna za to.
Od povrede Santija Kazorle, Arsenal ne igra lep i siguran fudbal, nema pleja koji ume da zadrzi loptu, organizuje napad, napravi visak. Sve rade na frku i bezglavo, pa im protivnici cesto stvaraju sanse, otud i redovno primljeni golovi u poslednjih 11 meceva.
Opet ce Arsenal zavrsiti u 3 najbolja, ali i ostati bez dugo zeljene titule. Vreme je da se Venger konacno povuce i dopusti nekom mladjem i potentnijem treneru, ako zaista voli Arsenal.

Babakaw

pre 7 godina

Navijam za Arsenal preko 10 godina i samo bih poručio igračima: Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja...
Kakva titula, jadna nam majka... Daj Bože da Bajernu malo padne forma tamo do februara i da prođemo nekako.. inače ništa ni ove sezone

Liga sampiona nije za Arsenal

pre 7 godina

Moje misljenje je da ce Arsenal biti ozbiljan kandidat za titulu tek kad jednom ispadnu iz grupne faze Lige Sampiona.Svake godine igraju dobro u PL sve do zreba za 1/8 finala LS.Onda kao po pravilu dobiju Bajern za protivnika i mentalno padnu.Nije da ne mogu da izbace Bajern ove godine ali ce zato imati jos kikseva u PL,pogotovo kad dodje 1/8 finale LS.

netko

pre 7 godina

e moj vengeru..nekad je arsenal imao barem jaku sredinu terena, a sad igraju dzaka i kokelan...jedan ima jak sut (dao par golova iz daljine kad je doso) i nista vise (a i to mu izgleda matori brani, otad ni ne pokusava) a drugi je pit bul koji pojma nema sa loptom.
a o cambersu i ostalima ne treba trositi reci.

arsenal guraju samo ozil i sancez, kad njima nije dan..+ nedostatak mustafija to sve zajedno lici na neku ekipu iz 2 lige.

jednostavno wenger nije psihicki jak trener. on je deda koji radi sve mlitavo i po ps-u. agresivnosti i neke cvrstine nema nigde, i to mu se posle reflektuje na ceo tim. pogledajte kad igra protiv murinja, vaznije mu je da ne izgubi (da ga ne proziva specijalni :D) nego da mu tim pobedi na utakmici.

pa isti ovi igraci pod klopom simeoneom ili konteom koji znaju da se razderu i opsjuju kad ne ide bi bez problema ligu osvojili (kokelan,perez,mustafi,koselni,sancez i giru su prljavi igraci, radili bi ti stosta, ali im se ne sme).

dingospo

pre 7 godina

Kakva kiksara ovaj Arsenal,znao sam da nece da pobede danas,kad god treba oni omanu. Dal' su ovi vlasnici toliko ludi pa i dalje drze Vengera,covek bre nista ne uradi sa njima.

Mr. Montenegro

pre 7 godina

citam komentare " strucnjaka" tipa gibitnicki mentalitet ovo ono. Arsenal je izgubio u gostima tacno prije 9 mjeseci i to od Barse. Strucnjaci, svako ima da kiksa ove sezone!

Bree

pre 7 godina

Ukoliko zelite i da pomislite na titulu, onda ovakvi mecevi moraju da se dobiju. Everton je potpuno zasluzeno pobedio. Nakon primljenog gola igrali su jako hrabro i cvrsto, a Arsenal uplaseno. I opet Arsenal ima taj neverovatni gubitnicki mentalitet.

Mikii

pre 7 godina

Ljudi dobiju Siti tako sto im natrpaju 4 komada, a onda izgube od Bornmuta?!?!? I to je ovim premier botovima povod da i dalje pricaju kako je engleska liga jaka?!? Pa ako ovo nije dokaz da je PL skup prosecnih i ispod prosecnih ekipa, pa ne znam sta je. Zamislite da Barsa oplete po Sitiju, pa izgubi od BORNMUTA?!? Hahahahahaha, smehotres

MojTvoj

pre 7 godina

X-1&3+ opaaaa jesam ubo tiket! :D
Tacno sam znao da Arsenal nece moci do pobede veceras...Celsi sutra lagano dobija i odlazi na +6...Plavci ove sezone laganooo do naslova!

Liverpool Man

pre 7 godina

Koliko dece ima ovde kad misle da je Celzi osvojio titulu. Jel vi stvarno mislite da Celzi nece imati kikseva hahaha? Pa oni su jedno 7,8 bodova jedva izvukli. Okrenuce se to kad tad, u igri su i dalje svi za titulu i Arsenal i Liverpul i Siti. Cekamo maj a ne decembar...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.
(GOAT lista, 13. decembar 2016 23:05)

:) Драго ми је што ти је Милан из 2007. мерило, мада мени је омиљенији онај из 2006. са Шевченком и Каком. Онај који је покрала УЕФАлона, када је падавичар и дрвосеча Пујол симулирао.

Mihajlović u sredinu

pre 7 godina

Mauricijo Poketino će iza sebe ostaviti večitog luzera Arsena Vengera!
Šta bi tek Dele i Tobi uradili ovim vengerovim luzerima?
Vulvič skam = tradicionalni luzeri…

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Премијер лига, 13. decembar 2016 23:35)

Одличан коментар, али да ти одговорим - Без обзира на то што смо сви видели отимање трофеја, они имају то "тежину" и зато је Гвардиола важио за генија. Ми који се разумемо мало боље у материју већ годину дана му предвиђамо бродолом у Ситију. Дакле, били су гласни ови наивнији што су убеђени да је Гвардиола најбољи тренер икада, као и навијачи Арсенала и Ливерпула, који су стандардно гласни. Потоњи су некада хвалили и Брендана Роџерса, одавно су они изгубили сваки кредибилитет али добро, нека их. Углавном, није се десило ништа неубичајено, само ће се схватити ускоро неке ствари - и да је Гвардиола превара и да је Мурињо геније и уз Анћелотија најбољи тренер на свету. Просто и једноставно.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (23kSamurai, 13. decembar 2016 22:41)

ПЛ је прошле године освојио Лестер, који ће ове године да испадне са 7-0 укупно од Севиље. Само доказ колико је то слаба, и најјачи је тек мало јачи од најслабијег. Лига слабих тимова = Премијер Лига.

ко воли партизан...

pre 7 godina

само не смрдљиви челзи са смрадом костом, педром, теријем, фабрегасом... играју најбоље, имају и најбоље играче, играју само једно такмичење, али како би било добро да неко други узме. једини клуб који није режимски (попут реала, јувентуса, партизана, бајерна...), а који ми је одвратан. добро, и лацио.

pornstar

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze
(brat Silvio, 13. decembar 2016 23:56)

kako je to bilo 1991., jes bio rodjen?

Mogli

pre 7 godina

@ 23kSamurai

To koliko je premijer liga jaka pokazuje liga sampiona prethodnih godina, ne prodju ni grupu engleski klubovi, kao sto ce i ove svi napuniti arsenal i siti, ismevaju se sa njima. Jeste mozda najgledljivija i najinteresantnija, ali da je najjaca, to nije.

Legure

pre 7 godina

Prvi poraz posle 14 utakmica i poraza od Liverpula na pocetku sezone... Do ovog meca Arsenal je bio tim sa najmanje poraza. Nista ovo ne znaci jos uvek... COYG

Mikii

pre 7 godina

Ljudi dobiju Siti tako sto im natrpaju 4 komada, a onda izgube od Bornmuta?!?!? I to je ovim premier botovima povod da i dalje pricaju kako je engleska liga jaka?!? Pa ako ovo nije dokaz da je PL skup prosecnih i ispod prosecnih ekipa, pa ne znam sta je. Zamislite da Barsa oplete po Sitiju, pa izgubi od BORNMUTA?!? Hahahahahaha, smehotres

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby osvajamo titulu idemoooo idemooooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby '


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Kazekage

pre 7 godina

Toliko o kandidaturi Arsenala za titulu, ako Chelsea pobedi sutra odose na +6. Kao sto sam i pretpostavio, Chelsea ce na putu do titule najvise izazivati Liverpool (iako ce ruku na srce ukoliko sutra pobede imati bodova kao Arsenal) i mozda, ali mozda Man City (mada je to manje verovatno). Inace Chelsea je Evertonu spakovao petardu.

brat Silvio

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze

MojTvoj

pre 7 godina

X-1&3+ opaaaa jesam ubo tiket! :D
Tacno sam znao da Arsenal nece moci do pobede veceras...Celsi sutra lagano dobija i odlazi na +6...Plavci ove sezone laganooo do naslova!

Mihajlović u sredinu

pre 7 godina

Mauricijo Poketino će iza sebe ostaviti večitog luzera Arsena Vengera!
Šta bi tek Dele i Tobi uradili ovim vengerovim luzerima?
Vulvič skam = tradicionalni luzeri…

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (23kSamurai, 13. decembar 2016 22:41)

ПЛ је прошле године освојио Лестер, који ће ове године да испадне са 7-0 укупно од Севиље. Само доказ колико је то слаба, и најјачи је тек мало јачи од најслабијег. Лига слабих тимова = Премијер Лига.

MUSLIMANI nisu teroristi

pre 7 godina

Evo predvidjam komentare! To je to sto se tice Arsenala. Wenger gubitnik! Tesko njima protiv Bajerna! A da smo pobedili ili kako je do juce bilo islo je ovako: Arsenal je najjaci u ligi, mogu da izbace Bajern! Titula ide Arsenalu! I razni drugi komentari eksperata koji menjaju misljenje kako vetar puhne! Tezak poraz na Gudisonu i zasluzen necu da govorim da nije bilo srece kao sto to Junajtedovi navijaci govere jednostavno vise su oni zasluzili nego mi, nadam se da ce se momci povratito iz ovoga! Ajmo Arsenal

23kSamurai

pre 7 godina

Ajmo sad prozivke malo na racun Arsenala. Kad je Liverpool kiksnuo odma svi pljuvanje. Evo sad tobdzije pale. Premijer liga je strahovito jaka. Svi imaju sanse za osvajanje(prosla sezona dokaz).

netko

pre 7 godina

e moj vengeru..nekad je arsenal imao barem jaku sredinu terena, a sad igraju dzaka i kokelan...jedan ima jak sut (dao par golova iz daljine kad je doso) i nista vise (a i to mu izgleda matori brani, otad ni ne pokusava) a drugi je pit bul koji pojma nema sa loptom.
a o cambersu i ostalima ne treba trositi reci.

arsenal guraju samo ozil i sancez, kad njima nije dan..+ nedostatak mustafija to sve zajedno lici na neku ekipu iz 2 lige.

jednostavno wenger nije psihicki jak trener. on je deda koji radi sve mlitavo i po ps-u. agresivnosti i neke cvrstine nema nigde, i to mu se posle reflektuje na ceo tim. pogledajte kad igra protiv murinja, vaznije mu je da ne izgubi (da ga ne proziva specijalni :D) nego da mu tim pobedi na utakmici.

pa isti ovi igraci pod klopom simeoneom ili konteom koji znaju da se razderu i opsjuju kad ne ide bi bez problema ligu osvojili (kokelan,perez,mustafi,koselni,sancez i giru su prljavi igraci, radili bi ti stosta, ali im se ne sme).

Milan

pre 7 godina

Bilo je jasno već posle pobede Čelsi na etihadu ko uzima titulu. Mnogi se zanose duga je liga i...
objektivno Arsenal i Liverpul mogu smatrati kandidatima za titulu samo najzagriženiji navijači, hteli priznati ili ne jednostavno nemaju dovoljno dobre igrače. Čelsi je jači na svim pozicijama, jedino Ozil i Sančes bi tamo imali mesta u timu a iz Liverpula baš niko. Možda Klop i jeste najbolji trener ali mora neko i sprovesti njegove zamisli.

pornstar

pre 7 godina

Da,da baš će Liverpul nekog da izazove u borbi za titulu,izazivaju već 26 godina .Ako sačuvaju mjesto koje vodi u LP puna kapa,mada ni to neće.Stiže strašni Žoze
(brat Silvio, 13. decembar 2016 23:56)

kako je to bilo 1991., jes bio rodjen?

ко воли партизан...

pre 7 godina

само не смрдљиви челзи са смрадом костом, педром, теријем, фабрегасом... играју најбоље, имају и најбоље играче, играју само једно такмичење, али како би било добро да неко други узме. једини клуб који није режимски (попут реала, јувентуса, партизана, бајерна...), а који ми је одвратан. добро, и лацио.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Премијер лига, 13. decembar 2016 23:35)

Одличан коментар, али да ти одговорим - Без обзира на то што смо сви видели отимање трофеја, они имају то "тежину" и зато је Гвардиола важио за генија. Ми који се разумемо мало боље у материју већ годину дана му предвиђамо бродолом у Ситију. Дакле, били су гласни ови наивнији што су убеђени да је Гвардиола најбољи тренер икада, као и навијачи Арсенала и Ливерпула, који су стандардно гласни. Потоњи су некада хвалили и Брендана Роџерса, одавно су они изгубили сваки кредибилитет али добро, нека их. Углавном, није се десило ништа неубичајено, само ће се схватити ускоро неке ствари - и да је Гвардиола превара и да је Мурињо геније и уз Анћелотија најбољи тренер на свету. Просто и једноставно.

dingospo

pre 7 godina

Kakva kiksara ovaj Arsenal,znao sam da nece da pobede danas,kad god treba oni omanu. Dal' su ovi vlasnici toliko ludi pa i dalje drze Vengera,covek bre nista ne uradi sa njima.

Liverpool Man

pre 7 godina

Koliko dece ima ovde kad misle da je Celzi osvojio titulu. Jel vi stvarno mislite da Celzi nece imati kikseva hahaha? Pa oni su jedno 7,8 bodova jedva izvukli. Okrenuce se to kad tad, u igri su i dalje svi za titulu i Arsenal i Liverpul i Siti. Cekamo maj a ne decembar...

stefan

pre 7 godina

Navijač sam Arsenala od kada znam za sebe, jedini igrači koji vrede u ovom timu su Čeh,Koščelni,Beljerin,Mustafi,Remzi,Ozil i Sunčez. Volkot daje gol samo kada mu nameste da smesti u mrežu,Iwobi isto,ušao sada protiv Evertona, 3 pasa nije povezao. Smesno i žalosno. Fali Arsenalu barem jedan kvalitetan igrač u sredini i klasična 9 kao što je Levandovski.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.
(GOAT lista, 13. decembar 2016 23:05)

:) Драго ми је што ти је Милан из 2007. мерило, мада мени је омиљенији онај из 2006. са Шевченком и Каком. Онај који је покрала УЕФАлона, када је падавичар и дрвосеча Пујол симулирао.

vu

pre 7 godina

Engleska rodjaci!

Lester isprasi Siti sa 4 gola a danas ne moze gol da postigne "tresnjama"..Ekipa koja juri titulu izgubi protiv Evertona koji se na ovom sajtu posle poraza od Bornmuta (3:2) ponistavao na sva vrata i pricali su strucnjaci kako "karamele" nemaju buducnost sa Kumanom..

Премијер лига

pre 7 godina

Боже сачувај ме стручњака одавде...Па је л' могуће,како који тим киксне,они говоре по науленој мантри на памет:Губитнички менталитет,или није овај тренер за Пл...
Прво вам је Гвардиола освојио титулу после 6 кола,а онда не зна он у ПЛ.
Онда су Венгер и Клоп играли најбољи фудбал и били већ прваци,а онда имају губитнички менталитет...Само је питање кад се стручњаци да говоре како Конте није за Пл и то
Људи,тек је децембар,игра се још 6 месеци,има 65+ бодова у игри,а ви на -3/4 правите од тренера губитнике и слично.
За титулу имају тренутно подједнаке шансе и Ливерпул,Челси,Арсенал,Сити,чак и Јунајтед,пре Спарса на пример,бар по мом мишљењу.
Киксева мора бити,посебно у ПЛ,шта чекујете,да без пораза неко заврши,па опет би га овде пљували јер имају "губитнички менталитет"...
Опустите се,гледајте фудбал,немојте само мрзети

Legure

pre 7 godina

Prvi poraz posle 14 utakmica i poraza od Liverpula na pocetku sezone... Do ovog meca Arsenal je bio tim sa najmanje poraza. Nista ovo ne znaci jos uvek... COYG

Mogli

pre 7 godina

@ 23kSamurai

To koliko je premijer liga jaka pokazuje liga sampiona prethodnih godina, ne prodju ni grupu engleski klubovi, kao sto ce i ove svi napuniti arsenal i siti, ismevaju se sa njima. Jeste mozda najgledljivija i najinteresantnija, ali da je najjaca, to nije.

Babakaw

pre 7 godina

Navijam za Arsenal preko 10 godina i samo bih poručio igračima: Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja...
Kakva titula, jadna nam majka... Daj Bože da Bajernu malo padne forma tamo do februara i da prođemo nekako.. inače ništa ni ove sezone

manga

pre 7 godina

Kako svi strucnjaci govore da ce chelsea pobjediti, a ne znaju da sunderlund uvijek otkine chelsea kao i i aston vila koja sad igra championship. Sta god liga je zakon.

kole

pre 7 godina

U ovoj Premier ligi,svako svskog moze da dobije. Lester pre par dana pregazi Man City 4:2 a onda ne moze ni gol da zabije dojucerascem drugoligasu i jos izgubi.

toke

pre 7 godina

Everton jaka ekipa,sa granitnom odbranom,najjacim ofanzivnim bekovima koji se jako dobro poznaju, solidna sredina, odlicno pojacanje Gaja i velika steta zbog povrede Bolasija,standardno dobri Barkli koje je dete Evertona i koji je tu usled velikih i bogatih ponuda jer voli svoj klub.. Sta reci za Lukakua,sve su to sjajni i iskusni igraci i nijr iznenadjenje pobeda karamela... Vatreni sam navijac Evertona i zaljubljenik u njihov stil igre

Mr. Montenegro

pre 7 godina

citam komentare " strucnjaka" tipa gibitnicki mentalitet ovo ono. Arsenal je izgubio u gostima tacno prije 9 mjeseci i to od Barse. Strucnjaci, svako ima da kiksa ove sezone!

Rade Futog

pre 7 godina

Ne pamtim da je Everton bio ovako los, a opet je pobedio do veceras jedinog rivala Celzija za titulu. Potpuno zasluzeno, jer je Arsenal konacno morao da kiksne. Dugo su se Tobdzije provlacile, Aleksisovim bravurama i golovima i defanzivama Koscelnog.
Izrazito precenjeni Ozil po ko zna koji put je katastrofalan, a ima bezgranicnu podrsku Vengera. Na stranu sto je Ozil promasio onaj zicer na asistenciju Sanceza, ali nedopustiva je nonsalantnost u odbrani, okretanje ledja protivniku u svom sesnaestercu kod drugog gola i nemogucnost da u napadu napravi visak, a igra na poziciji desetke i cilja titulu u Premijer ligi. Venger uopste ne zeli da ga izvede. Ovaj poraz je kazna za to.
Od povrede Santija Kazorle, Arsenal ne igra lep i siguran fudbal, nema pleja koji ume da zadrzi loptu, organizuje napad, napravi visak. Sve rade na frku i bezglavo, pa im protivnici cesto stvaraju sanse, otud i redovno primljeni golovi u poslednjih 11 meceva.
Opet ce Arsenal zavrsiti u 3 najbolja, ali i ostati bez dugo zeljene titule. Vreme je da se Venger konacno povuce i dopusti nekom mladjem i potentnijem treneru, ako zaista voli Arsenal.

phil

pre 7 godina

Everton dobra ekipa sa odlicnim pojedincima koja moze da se nosi sa svima, samo im fali malo samopouzdanja i agresivnosti i bice oni super... veceras su pokazali karakter i izgledalo je da vise zele pobedu

Ivan

pre 7 godina

Raspali Everton, kada bi se fudbal igrao samo protiv velikih timova, mozda bi nekada uradili nesto vise od gornjeg dela tabele, na njihovu nesrecu, moraju da igraju i protiv Bornmuta, Hala, Stouka...

Bree

pre 7 godina

Ukoliko zelite i da pomislite na titulu, onda ovakvi mecevi moraju da se dobiju. Everton je potpuno zasluzeno pobedio. Nakon primljenog gola igrali su jako hrabro i cvrsto, a Arsenal uplaseno. I opet Arsenal ima taj neverovatni gubitnicki mentalitet.

Dođite na stadion!

pre 7 godina

A, smejali su se Murinju kada je pre dve nedelje primio gol u poslednjem minutu iz penala od istog tog Evertona.
Pozdrav za B92.

Milan

pre 7 godina

Ajd sto sam navijac arsenalov, ali sto sam pao na arsenal za 1090 km na jednu uplacenu marku. ah.
Pao si ti burazeru 1 marku a ne 1090 marona....

GOAT lista

pre 7 godina

Smesni su mi navijaci Arsenala, samo udjem na njihovu fan stranicu na fejsu i smejem se. Kada pobede Vest Hem sa 5:1, Milan iz 2007 im nije ravan, a kada izgube, pljuju svoje igrace, kao da nisu ni za FK Babusnicu. Pozdrav od plavca.

Liga sampiona nije za Arsenal

pre 7 godina

Moje misljenje je da ce Arsenal biti ozbiljan kandidat za titulu tek kad jednom ispadnu iz grupne faze Lige Sampiona.Svake godine igraju dobro u PL sve do zreba za 1/8 finala LS.Onda kao po pravilu dobiju Bajern za protivnika i mentalno padnu.Nije da ne mogu da izbace Bajern ove godine ali ce zato imati jos kikseva u PL,pogotovo kad dodje 1/8 finale LS.