Subota, 10.12.2016.

13:31

Bobi: Želim u reprezentaciju, ali selektor se pita

Centar Detroita Boban Marjanović nije bio na spisku selektora Srbije za finalni turnir u Rio de Žaneiru, ali je izjavio da bi voleo da zaigra za reprezentaciju.

Izvor: SM

Bobi: Želim u reprezentaciju, ali selektor se pita IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

KKCZ

pre 7 godina

Selektor ocigledno ne moze da bude svako, posto ima i takvih kao ti koji smatraju da je Bobi igracina. Bio je dok je bio nas, a sad je maskota....

Max

pre 7 godina

Bobi,u odnosu na tebe prednost imaju momci koji igraju,i pruzaju solidne partije:Jokic,Raduljica,Stimac,Kuzmic,Musli.
Ti ne igras kosarku ove godine.
Srecno!

jд123

pre 7 godina

Selektor može biti svako, ali ovakav igračina da ne igra u reprezentaciji ne može, e to je prava istina i zato nam i ide kako nam ide
(trx, 10. decembar 2016 16:57)

Са овим селектором вицешампиони света и србрни на ОИ, а шта смо освојили пре тога? Паметноме доста. Права истина је да је селектор најважнији шраф, који и од просечне екипе може направити добар колектив а не "играчина" са 2 мин сваку трећу утакмицу.

Navijac

pre 7 godina

Kada si bio najpotrebniji i u najkriticnijem momentu si okrenuo ledja reprezentaciji i DJordjevicu. Da sam na njegovom mestu, NIKAD, ama bas NIKAD te ne bi ni pozivao, igraci koji su pozvani dokazali su da se moze i bez tebe.

jд123

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.
(gojimir debeljački, 10. decembar 2016 19:06)

Теби је поштено да се неко зове у репрезентацију ко у свом клубу игра по 2 мин сваку трећу утакмицу????

vlasta74

pre 7 godina

Bobi, svi rizikuju da se povrede kada igraju za rep. I njima je to osnovno zanimanje, bez obzira na novac koji zarađuju, ili igraš ili ne igraš. Iskrenije je reći da si ugovorom bio sprečen, a to je druga stvar. Lični interesi se ostavljaju po strani za rep., inače, u suprotnom, niko nikad ne bi ni igrao za reprezentaciju. Zvezdaš sam.

tostao

pre 7 godina

Ne razumem današnje internet-grobare, kao da navijati za JSD znači isključiti mozak. Starija ekipa se znala i zezati, misliti svojom glavom i junački se ponašati dok ovi sve suprotno.

jд123

pre 7 godina

Štimac je smešan! Ima mesta! Bobi treba da igra!
(sasa, 10. decembar 2016 20:17)

Боби је смешан, игра по 2 мин сваку трећу утакмицу.

gojimir debeljački

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.

vodi vodi Sale

pre 7 godina

Sta bre pisete Sale bi napravio zver i tako to jel ste vi bavili kosarkom kad to pisete.Covek 3 godine nije igrao profesionalno i sad treba neko da zrtvuje reprezentaciju i sistem zbog njega.Srbi uzivajte u Teodosicu i ne prizivajte djavola sam Teodosic kaze da pored Marjanovica ne moze da igra nije to Saletova vec Teodosiceva zelja.Coveka su vodili treneri u top 10 NBA lige Popovic i Van Gandi i videli su da mu nema spasa.Kakvo pravljenje tako bi i od mene napravio zver

Pink "Panter"

pre 7 godina

Obraz djon,pravi zvezdas.On namerno unosi nemir u reprezentaciji.Noga dobro ziro racun ok sad bi da igras malo posto vise i ne mases peskirom u NBA.Ne trebas nam dva puta smo bez tebe dosli u finale

Bob

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

On ce zato deci i unucima pricati kako je zaradio 21 milion za tri sezone, uz prosek od 2 min i 0,5 poena po utakmici, a stimac i simon ce pricati kako su uzeli svetsko i olimpijsko srebro, nije svakome sport samo posao

Arhimed

pre 7 godina

Bez prolaska kroz pripreme NEMA igre za reprezentaciju!To je posteno prema ljudima koji su pdneli onu zrtvu koju Bobi nije hteo da podnese. To sto je Bobi dominantni centar i to sto sa njim postoji veci dijapazon kombinacija u napadu i o9dbrani je super ali za to mesto Bobi mora da se izbori radom i pripremama bez toga nema precice i svaka cast Djordjevicu na doslednosti. Ida znate i da je Bobi partizanovac Sale bi isto postupio to jednostavno nema veze...

Necke 27

pre 7 godina

Sale razmišlja kao Muslin u fudbalskoj repki, ko nije standardan u svom klubu, ne može da igra za reprezentaciju! Tako da mora da se pokaže u klubu da bi mu Sale poslao poziv za EP.

Galeb south

pre 7 godina

Nadam se da bude bolji i da igra više nego sada, ali kako sad stoje stvari..ne igra se u reprezentaciju sa 2 min.u timu pa taman to bio Klivlend ili GSW. Pritom, Jokić i Raduljica jako-jako dobri. E sad što Bobija toliko hvale po kometarima-ko zna. Ok je on lik,jeste i ništa više. Lovu uzeo-briga ga. Eh,kad se setim Divca..koji igrač,koji respekt je imao u nba. A kod nas nikad dovoljno poštovan. To smo mi.

Parada licemerja

pre 7 godina

Prvo: odakle pojedincima pravo da ovde kategorički odriču pravo bilo kojem igraču pa i Marjanoviću, da konkuriše za nacionalni tim kao da će Djordjević njih da pita za mišljenje kad bude sastavljao spisak.

Drugo: otkud sad pominjanje trenutne Bobijeve minutaže u NBA kao kriterijuma za poziv u reprezentaciju i istovremeno žmurenje na činjenicu da je Raduljica čak dva puta pozivan u istu iako nije imao ni klub ni odigrane utakmice u sezonama kad je igrao za nacionalni tim.

Treće: mi Srbi smo inače poznati kao principijelan narod koji će uvek obraz i čast staviti ispred novca, posebno kad se radi o milionima dolara :)

carapan

pre 7 godina

Na stranu to sta je bilo pre Olimpijade, Boban bi nam bio zaista koristan ali on covek sada jednostavno nema minutazu. Da je sada standardni igrac u NBA bilo bi normalno i pozeljno da ga Sale zove ali ljudi on sada ne igra dovoljno. Svestan sam da nije ocekivao takav rasplet ali eto namestilo se tako i sada ne zasluzuje poziv ne zbog olimpijade vec zbog male i nedovoljne minutaze da ostane u takmicarskom ritmu.

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Marjanović kao i svi drugi košarkaši je prije svega čovjek kao i mi. Šta je cilj u životu nas običnih ljudi? Imati porodicu i raditi kako bi mogli da zaradimo novac da možemo koliko toliko normalno živjeti. Profesionalno igrati košarku je POSAO!!! Kao i svaki drugi. Jedino što većina igrača istinski voli svoj posao. Nemojte ga osuđivati, on je uradio ono što mu priroda nalaže a to nije da ispunjava zahtjeve i očekivanja nas navijača već da obezbedi sebe i svoju porodicu što je i uradio. I nemojte govoriti gluposti, svi bi mi pristali da sjedimo na klupi na milion dolara a kamoli za novac koji će da zaradi u Detroitu. Pozdrav!!!

Lazni Brkajlo

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje. (beži bre, 10. decembar 2016 14:32)
Mozda na Ibici, pate sto ih ti ne spominjes.

Srbin

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

Dolari se trose i nestaju, ali medalja sa OI zauvek ostaje do kraja zivota u srcu...

Cek cek

pre 7 godina

Cek, jesam li ja dobro razumeo? Odbijes nacionalni tim DVA puta za redom, prvo jer ne zelis da rizikujes povredu zbog odlaska u NBA a onda jer zelis milione da zaradis. Ne zameram i ne sudim samo sto hocu da kazem je da takvo ponasanje ima sada posledice u vidu ne igranja i ne pozivanja u reprezentaciju.

alex

pre 7 godina

dosadni ste sa tim 21 milion, Bobi neće videti te pare, posle poreza i osiguranja u USA, njemu ostaje 40-45%. a toliko bi imao u CSKA. Zvezda ga je pumpala sa 2 milke

Srx

pre 7 godina

Zvezdas sam i strasno sam gotivio Bobija,ipak on je odabrao svoj put. Mogao je momcima bar peskire da nosi, ali je on blejao na splavu sa Parkerom.Cuvao se od povreda valjda. Nikad nisam video takvog centra, koji je totalno dezorjentisan kad primi loptu pod kosem

323

pre 7 godina

(djuro, 10. decembar 2016 15:44)


I ja se secam da je Bobi bio MVP ali se samo secam a sećanja blede sa godinama. To je postigao jer je igrao a sada skoro dve godine ne igra. Decko ne igra . I kada igra nema nikakav ucinak a bice jos gore. To je normalno. Zasto mu ne daju 15min. po meču? Onda ce se videti neki ucinak i mozemo da raspravljamo. Ovako, raspravljamo o igracu koji sedi na klupi? Sta je vama ljudi?

SVG

pre 7 godina

Jedno je sigurno, Sale bi napravio zver od Marjanovica, a da l' ce da mu se smiluje, ostaje da se vidi, sto rece neko bice on na sirem spisku sigurno

zoks

pre 7 godina

ja lično ne bih ni pratio reprezentaciju da se bira po principima ko je bolji igrac taj ce igrati. svaki igrac mora i van terena da bude faca, da voli reprezantaciju i drugove, zeleo bih da vidim kako drskost u igri tako i van igre, da postavi ultimatum da niko ne sme da mu brani da igra za reprezentaciju makar su i ogromne pare u igri, da je spreman sve da otera u tri lepe ako je to potrebno, da pokaze da je covek i da zeli reprezentaciju

mrmlj

pre 7 godina

kaze da zeli u reprezentaciju?
pa dobro, ako ga djordjevic pozove, imace priliku da to dokaze.
proslog leta je jednu takvu priliku propustio, videcemo sta ce biti sledeceg.

nista o nicemu

pre 7 godina

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..
(Nenad, 10. decembar 2016 14:50)

Nije sve u parama? Onda nek Novak plati porez.

Slobodan

pre 7 godina

Gomila komentara od likova koje ne pita ama bas niko i nista ...
50% ih se utrkuje da napisu kako je nula igrac a oni ostali kako je nula covek ...
Bobi Marjanovic je bio MVP EL, decko danas igra u NBA i ima ugovor od 21 milion dolara ...
Nije se odazvao u reprezentaciju zbog licnih razloga koji su teski 21 milion, greska je bila sto na vreme nije obavestio Djordjevica ... i to je to ...
Djordjevic ce odluciti koga ce zvati u ekipu i dobro je sto mu se niko ne mesa u posao ... ali pored Bircevica koji je promasio profesiju Bobi ima sigurno mesta u reprezentaciji ... na kraju krajeva pustite Saleta da sklopi ekipu a o tome kakav je ko covek mogu pisati samo mali i bolesni likovi ...

Goran

pre 7 godina

Ako uslov Bobijevog povratka u reprezentaciju bude kvalitet njegovih igara onda nista od toga jer on uopste ne igra. Obezbjedio je buducnost za sebe i porodicu i mislim da mu je to bio ispravan postupak ali povratK u reprezentaciju je pod upitnikom.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $
(Hez, 10. decembar 2016 14:47)

Divac, Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic. Nikad pre? Ne bih rekao.

Xxx7

pre 7 godina

Pa na osnovu cega,aman?!
Ajde i sve da zaboravimo sto je bilo, kako bi ti u reprezentaciju sa 0 minuta. Ee svasta! Lepo neko napisa u komentarima, da li to on nas zeza?

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Obezbedio si se ti i pre ovog ugovora, šta nekoliko miliona ti nije dovoljno bilo... ali ako budeš dobro igrao ili ako budeš uopšte igrao, onda možeš u nacionalni tim, ovo sada nije ni za 20 najboljih igrača., zapni malo bar u ta tri, četiri minuta što dobiješ.

toza

pre 7 godina

Najbolji centar EL, igrač koji vredi 24 miliona, dečko koji uvek igra pošteno i srčano "stručnjacima" ne treba. Nije igrao samo kad nije ni bio potreban, a on rešavao život. Ali šta očekivati od Dulovih botova koji sve u životu gledaju kroz Zvezda-Partizan odnose. Nisu zamerili Veličkoviću kad je otkazao pred prvenstvu, ni Bogdanu kad je ucenjivao igre za Srbiju samo ako mu sudije u derbiju sviraju po 20+slobodnih.

ax

pre 7 godina

Niko se ne seća kako su razni Đorđe Gagići i ostali zaigrali za reprezentaciju, a Bobi po ko zna koji put bio višak(nije se uklapa u sistem). I sad kad je bio pred ugovorom života i obezbeđenje budućnosti svi ga pljuju. Da se povredio da li bi savez istuširao 21 milion za tri godine. Nebi jer nije hteo da plati ni osiguranje. Svi vi koji pljujete po Bobiju verovatno volite Srbiju, ali sam siguran da više volite svoju porodicu i sebe samog. Srbija trenutno boljeg centra nema, ali što je još gore nema ga ni u najavi.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Marjanovic ce biti pozvan, ali pored Jokica i Raduljice, cini mi se da ce biti kao i u Detroitu, sedenje na klupi...
Nije stvar inata, nego zrele logike...
Raduljica igra sjajno u reprezentaciji, u stvari, tek u reprezentaciji on se pretvori u onog Raduljicu koji nas je dovukao do finala SP, a Jokic je vec zver i buducnost Srpske kosarke... Tako da pored njih dva zvati i Marjanovica je ne logicno...

bbr

pre 7 godina

Bobi bi bio koristan u nekoj zoni,ali nije on za vise od 15-min u utakmici,a kako igraju ove sezone Raduljica,Stimac koji dere u Turskoj,Kuzmic koji je sto se tice defanzive i skokova u vrhu Evrolige,Jokic koji jednostavno zna kosarku,pitanje je da li je posteno zvati Bobija pre njih,kao sto bi bilo neposteno da je Bobi pozvan na OI a otakazao je reprezentaciji nedelju dana pred utakmicu za kvalifikacije za OI a Stimac koji je bio otpisan bez sujete i ega odmah pristao da popuni rupu,jednostavno treba imati moralne arsine,i sa i bez Bobija bi bili drugi na OI,ali bar su igrali tamo samo oni koji su zeleli da igraju i koji su to izborili kroz kvalifikacije.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.

Mare

pre 7 godina

Vidim ovde komentare sve velikih kosarkaskih znalaca...cak sta vise garantujem da pola ovde ne zna ni pravila, a kamoli da je igrala istu, a cak verujem da 99% vas da im se ponudi i milion a ne 21, da bi nestali sa parama i ko j... reprezentaciju.

Nego, za vasu informaciju i voleli vi to ili ne, Marjanovic je nakompletnija 5ica koju imamo i sto se videlo u finalu protiv Amera kada Stimcu i Radulji nisi mogao da izvuces list papira kad skoce.
Sa Teodosicem u kombinaciji ce biti nezaustavljiv u napadu i dace sirinu, dok u odbrani kad je pod kosem skupi prostor za protivnicke igrace.
To sto ima manju minutazu ne znaci da je van forme vec da je sistem igre
u NBA run and gun.

Tako da dusebriznici opistite se i uzivajte u lepom vikendu, a Bobi ima da igra i ima sve da pršti.

nista o nicemu

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....
(peškirdžija, 10. decembar 2016 14:35)

Ti si igrac pa znas da ga nece?

djuro

pre 7 godina

@.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.
(bbr, 10. decembar 2016 15:07)

.. sigurno nije kvalitetniji kao MVP!???
kako možeš porediti Raduljicu i Bobija!? Bobi je klasa za njega!
A bio bi savršen u ekipi sa Jokićem...

Mihailo24190388

pre 7 godina

A baš lepo. Jel si siguran momčino? Aj razmisli još tri puta pa zamoli selektora da i on razmisli jedno 1300 puta pre nego što te opet pozove rizikujući da ga 15. put ispališ i ne dođeš! Ja bih te posle svega zvao samo u slučaju da se treća zamena, zamene povredi.. možda... Pa taman da igraš kao klon ukrštenih gena Garneta, Divca i Gasola.

nista o nicemu

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?
(Arsa, 10. decembar 2016 14:51)

Jos u februaru se znalo da nece moci da igra. Ajde ovako, ti slomis nogu, ja te zovem dvaput, i ti ne mozes, ja te proglasim izdajnikom. Ok?

Pedja

pre 7 godina

Nije vas sramota da pljujete coveka koji je uradio najnormalniju stvar, a to je da obezbedi sebe i porodicu za ceo zivot. Vecina vas nije u stanju ni da zamisli kolika je to gomila od 21 miliona dolara. Ima dosta komentara kao ne trebas nam, pokvario bi odnose u timu, kako je uopste pozvan itd. Za one neupucene bio je MVP evrolige. Ako smatrate da je to beznacajan podatak onda ne znate ni sta je kosarka. Najbolji centar u Evropi sigurno. To sto ne igra vise u Americi ne znaci da ne igra dobro, vec da ga treneri polako pripremaju i uvode. Tamo se igra svaki drugi, treci dan i potrebno je da im igraci ostanu zdravi. Vecina ovde "strucnih kriticara" ne bi mogli uopste da udju u tim i nekog naseg beogradskog ligasa ili nisu nikad igrali kosarku, ali zato im ne smeta da za MVP evrolige kazu da ne zna da igra. Idite malo pa sastavljajte jelovnik Djokovicu i kako da trenira posto se i u to sigurno vise razumete od Djokovica.

roto kos je srce srbije

pre 7 godina

Dodjes na pripreme lepo, ako ne mozes da igras i treniras zbog straha od povrede, onda bar sedis sa suigracima, donosis vodu, peskire, glumis metlu da sutiraju preko tebe i onda, kad potpises ugovor, krenes sa pripremama...

A ne da dan pred okupljanje, telefonom javis da ne mozes da dodjes i ako si proteklih meseci pricao da si sigurno tu...

bvb

pre 7 godina

Menadzeri su ti koji su odlucili, da se ne lazemo. Sale je brzopleto reagovao i navukao mu gnev "rodoljuba i patriota". Nadam se da cemo gledati na EP postavu sa Teom Bjelicom Jokicem i Bobijem. Samo da selektor ne bude zlopamtilo, mada i sam zna kako sve to fukcionise. :-)

Nenad

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..

Mrsimud

pre 7 godina

Nama fali neka snažna, skočna petica od 210 koja može i da šutne za 3...zato mi je žao što Lovernj nije naturalizovan na vreme jer takav tip igrača nemamo.

Arsa

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Ma pali bre Bobi, sta se samopozivas sada kad si totalno van forme.
Kad si nam "kao trebao" za Olimpijadu, nije te bilo. Bori se u klubu za 2 minuta po tekmi i daleko ti lepa kuca ?

LjutaKrajina

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.

Da

pre 7 godina

Sa 0 odigranih minuta. Sad kad su videli da su se preracunali sa kintom koju su ti dali i kad verovatno nece biti ugovora sad mora novi da se obezbedi. Ne brinem, siguran sam da menadzer ima neki manevar u rukavu. Sto se mene tice ne bi te zvao ne zbog situacije sa pozivom prosle godine vec zato sto nemas 26 minuta u igri u prethodne 2 sezone.

pustaj komentar brate moj, molim te vise

pre 7 godina

Ovo govorim kao zvezdas.Ne postoji niti jedan igrac u istoriji srpske kosarkaske reprezentacije(slobodno mogu reci i sporta) koji je medijski ispracen i podrzavan kao sto je Boban Marjanovic.Kada je prvi put otkazao-Sale kriv, kad je drugi put otkazao-mediji se opet obrusili na Saleta("Jadan bobi propustic OI").A ja vas pitam na osnovu cega tolika podrska???Covek iza sebe ima jednu dobru sezonu, vise se o njemu prica nego jednom Jokicu koji je verovatno najtalentovaniji srpski igrac u zadnjih 10 godina a i bio je jedan od zasluznijih za srebro sa OI.Ljudi staju na stranu najvece i najskuplje maskote u NBA koji u reprezentaciji nema ni 5 minuta u odnosu na Saleta koji ima kao igrac osvojeno SP,EP srebro sa OI, a vec vidimo sta je uradio kao selektor.Mislim strasno...

Terenac

pre 7 godina

Culi smo to vec dosta puta. Licno bih pre zvao i Jelovca da mi igra centra. Fazon je sto centri poput Bobana vise nisu pozeljni kao nize i brze petice.

peškirdžija

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....

Marko

pre 7 godina

Ako ti misliš da si dobro postupio, svaka ti čast, nema tu više šta da se priča. Ja znam da noću ne bih mogao da zaspim na tvom mestu. Toliko.

Dr_Che

pre 7 godina

Kao zvezdaš pišem ovo. Sa jedne strane 21m je 21 i da se ne lažemo, retko ko je imun na toliku lovu. Sa druge strane ipak sam mu zamerio što nije hteo da se odazove na vreme. Voleo bih da ga vidim u reprezentaciji, ali pitanje je da li je zaslužio. Sa druge strane, "popunjeni" smo na petici sa Raduljom i Jokarom, što se videlo na OI. Treći centar more biti bilo ko, od Kuzme, preko Milutinova, Štimare pre svega, Muslija, Bobija itd... Podrška Saletu u svakom slučaju!

krajisnik

pre 7 godina

Bobi nam je potreban.Nismo velesila da pustamo najbolje igrace tako lako.Kazu Stimac igra odlicno,Raduljica takodje,Milutinov napreduje kao i Kuzmic,a opet ,svu trojicu zajedno Bobara pojede sa svojih 5 minuta u NBA.Razbijao je covjek u EL,a sad ne valja nam?Slavicemo mi uz Bobija samo da Djordjevic spusti loptu u interesu reprezentacije

filip998

pre 7 godina

Ja ne znam kako je on svojim igrama uopste zasluzio da dobije uopste poziv na siri spisak... Ima barem 5 boljih na njegovoj poziciji od njega ove sezone. Ako ne poboljsa igru, tj ako ne krene da igra malo vise, onda nema cemu da se nada...

Jah

pre 7 godina

Teska prica moj Bobi, i ovako ne igras, jos si se zamerio Djordjevicu, tako da ce tesko da ti to prodje.
Nisam ni na cijoj strani, ali selektor se pita.
Potreban si, ali bez tebe se moze

Hez

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $ ukoliko bi se povredio dok si sa reprenzentaciom!
Uradili su sve sto su mogli da ti igras i opet nisi hteo(navodno zbog ugovora koji si trebao da potpises), Bjelica se povredio pa je ipak svo vreme bio uz tim. Ti im nisi cestitao ni kvalifikovanje na OI koje se igralo u Bg, javio si se tek posle srebra kako ti je krivo sto nisi igrao(ne sto ti je drago sto smo osvojili drugo mesto-da bez tebe iako si mislio da si nezamenljiv).
Mediji su od tebe napravili "dobrog dzina", a postupci tvoji se kose sa time...
Grejes klupu u Detroitu, jer karma je cudo. Da uzeces lovu( ali svi na tom nivou imaju lovu), tu lova vise ne igra nikakvo zadovoljstvo nego pobede, ostaces upamcen kao kukavica...
Najvise je mene pogodilo to sto si reko: da igram za Srbiju i samo se nisi pojavio niti objasnio svoj ozostanak strucnom timu?!?
Nama takav igrac kao ti treba, ali ti nemas kontinuitet vise, nisi bitan faktor u svom timu, ima mladjih igraca koji gore da zaigraju umesto tebe. Sale je pokazao upravo na tvom slucaju da niko nije nezamenljiv(a veci je hendikep bio izostanak Bjelice nego tebe zbog sirine koju njegova igra donosi timu), tako da igrao ti ili ne za Srbiju meni je svejedno, bitan je kolektiv i bitan je dres, ne pojedinac koji ga nosi(pritom mosli da je nezamenljiv).
Usput, Amere ne bi dobili ni sa pet Marjanovica u timu....

manojlo nenapredni

pre 7 godina

Poziv se zasluzuje dobrim igrama i odnosom prema reprezentaciji,i ako te gotivim, mislim da nema mesta za tebe u ekipi svetskih vicesampiona.

igor

pre 7 godina

da se ne lazemo,ja bi pre izabrao 21 milku i porodicu pre srbije,ali posle nema ljutis ako ne dobijem poziv,kad momci kidaju i bez mene...

obraz kao djon

pre 7 godina

druze proces kao Milicic, ostaces upamcen po tome sto si gledao da se ne povredis ( zbog gomile dolara ) a ne reprezentaciju...eto, sad imas da se kupas u njima, sta ima veze sto mases peskirom i sto ces imati ukupno 40 min na kraju sezone, odlicno si se uklopio u kapitalisticko drustvo, gde je novac jedino merilo, a ne koliko te neko ceni i postuje.

Nba

pre 7 godina

Pa ne moze da igra u reprezentaciji igrac koji greje klupu samo tako u klubu gde je na platnom spisku. Bobi ti ne igras vise ni garbidz tajm a oces u reprezentaciju najbolje evropske zemlje. He.. Bobi da ti nisi malo precenio sebe.

Petar

pre 7 godina

Sad kad mases peskirima u NBA bi ti u reprezentaciju. Ali ne zbog nje nego zbog toga da izvuces karieru i. NE Marjanovicu!! A voleo sam te ko brata dok si igrao u mojoj Zvezdi

Ja

pre 7 godina

Nije nam potreban igrac koji sedi na klupi i ne igra. Nismo mi socijalan slucaj od reprezentacije vec Olimpijski i Svetski vicesampioni, i to bez Bobija.

Fica

pre 7 godina

Trebaju nam igraci koji igraju a ne igraci koji sede na klupi ma kolko skupi bili.
Stimac i Kuzmic sa ovakvim pired Raduljice i Jokica su dovoljni,ti gledaj da povratis minute pa ces moci da igras.

obraz kao djon

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

zato se Bobija niko nece secati sa nekog velikog takmicenja, kad tamo nije ni bio nikada, ali dobro ima dolare...sta ga briga za zemlju Srbiju.

Tyson

pre 7 godina

Bobi je pravilno postupio, i to je situacija "nema ljutiš". Prvo je obezbedio sebe, uzeo milione, a posle toga je reprezentacija došla na red. Po meni sve je regularno.

Neutralan

pre 7 godina

Pozvao bi te ja, kao prvo nisam navijac ni KKCZ ni KKP, ali bi mogao da budes treca opcija, uvek bi imali prednost Jokic naravno, cak i Raduljica jer relano covek se uvek odazvao. to je to poz svim ljubitlejima ove prelepe igre.

no name

pre 7 godina

Cist profesionalizam, nista vise. Da je ovako i u drugim sportovima, da se ne zovu oni koji "moraju" bili bi bolji. Ne moramo da budemo prvi u svemu, ali bar polazati zelju i maksimalnost u tom trenutku je sasvim dovoljno za nas

egil vangen

pre 7 godina

Raduljica igra standardno, Štimac igra kao zmaj u Turskoj, Jokić solidan, Milutinov polako ulazi u ritam, Kuzmić jako dobar ove godine, Musli igra sjajano. Marinković se pojavio ni od kuda u Zadru i jedan je od najboljih u ABA. Ja ne znam kako on može naći mesto u timu ako za sezonu skupi 50min ukupno u Detroitu. A uz to, za igrača kao što je on treba promeniti igru i u odbrani i u napadu. Ne verujem da se to isplati jer igramo sjajno zadnjih godina i koncept koji daje rezultate ne treba menjati. Ne znam koliko bi ostali igrači bili oduševljeni da polovinu priprema provedu prilagođavajući igru njemu.

Vragolan

pre 7 godina

Druže, realno ne trebaš nam - ima mlađih i boljih, plus bi posle svega sigurno poremetio odlične odnose u ekipi.
Fokusiraj se na trening i tih par minuta po utakmici u Detroitu, posle isteka tog ugovora imaćeš verovatno priliku za još 2 ili 3 sezone u Evropi, ako tad budeš hteo verovatno ćeš moći u Zvezdu pa da malo igraš i iz zadovoljstva....
Dotle surov profesionalizam, sam si hteo da prvo obezbediš porodicu, to si bar uradio.
Nije loše za čoveka koji je ozbiljnu košarku počeo da igra tek posle 25.-te godine života.

Kokuz

pre 7 godina

Bobi treba svakako da bude na širem spisku i mislim da će biti a da li će biti u 12 to već zavisi od selektora. Mislim da su kod Đorđevića Jokić i Raduljica imaju prednost u odnosu na njega tako da ako bude igrao biće treći centar.

Reprezentacija iznad svega.

pre 7 godina

Momak bi i jare i pare to znamo svi zato si i prosao tako. Imas pare a karijera prolazi, minuta nigde., ali nepita se vise ti! Ja te nebi zvao za nauk svima.

Grayhund

pre 7 godina

Kako za reprezentaciju moze da igra neko ko u svom klubu greje klupu? U kakvoj je formi taj covek uopste? Pa nije drzavni tim mesto gde ce igrati oni koji inace ne igraju svom klubu. Cisto sa profesionalne strane gledano, bas me briga sto je propustio OI, ostvarili smo maksimum bez njega.

dioklecijan

pre 7 godina

kakva mocna repka sa tri strasne petice u rotaciji (Bobi, Jokic i Radulja...)... ovakav tim daje neogranicen izbor Djordjevicu obzirom da sva trojica imaju drugaciju ulogu i nacin igre... Jos kada bi Vucic nagivorio malog Dončica da igra za nas bilo "spavas li mirno planeto zemljo" :)

beži bre

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ovo jos traje? Ajte molim te. Mislim da je i najzagrizenijem "Bobijevcu" sve jasno. U ostalom, trenutno i Hakeem the Shteem i Musli i Kuz imaju prednost. Ma i Mikan Grusanovic, ako Sale kaze - k'o Bozija je.
Nemoj samo da neko pomene uvek neugodnu Bobijevu egzistenciju, pocrkace i ono malo pandi. A volim pande, imajte milos' braco.

beži bre

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje.

peškirdžija

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Ma pali bre Bobi, sta se samopozivas sada kad si totalno van forme.
Kad si nam "kao trebao" za Olimpijadu, nije te bilo. Bori se u klubu za 2 minuta po tekmi i daleko ti lepa kuca ?

Vragolan

pre 7 godina

Druže, realno ne trebaš nam - ima mlađih i boljih, plus bi posle svega sigurno poremetio odlične odnose u ekipi.
Fokusiraj se na trening i tih par minuta po utakmici u Detroitu, posle isteka tog ugovora imaćeš verovatno priliku za još 2 ili 3 sezone u Evropi, ako tad budeš hteo verovatno ćeš moći u Zvezdu pa da malo igraš i iz zadovoljstva....
Dotle surov profesionalizam, sam si hteo da prvo obezbediš porodicu, to si bar uradio.
Nije loše za čoveka koji je ozbiljnu košarku počeo da igra tek posle 25.-te godine života.

Ja

pre 7 godina

Nije nam potreban igrac koji sedi na klupi i ne igra. Nismo mi socijalan slucaj od reprezentacije vec Olimpijski i Svetski vicesampioni, i to bez Bobija.

egil vangen

pre 7 godina

Raduljica igra standardno, Štimac igra kao zmaj u Turskoj, Jokić solidan, Milutinov polako ulazi u ritam, Kuzmić jako dobar ove godine, Musli igra sjajano. Marinković se pojavio ni od kuda u Zadru i jedan je od najboljih u ABA. Ja ne znam kako on može naći mesto u timu ako za sezonu skupi 50min ukupno u Detroitu. A uz to, za igrača kao što je on treba promeniti igru i u odbrani i u napadu. Ne verujem da se to isplati jer igramo sjajno zadnjih godina i koncept koji daje rezultate ne treba menjati. Ne znam koliko bi ostali igrači bili oduševljeni da polovinu priprema provedu prilagođavajući igru njemu.

roto kos je srce srbije

pre 7 godina

Dodjes na pripreme lepo, ako ne mozes da igras i treniras zbog straha od povrede, onda bar sedis sa suigracima, donosis vodu, peskire, glumis metlu da sutiraju preko tebe i onda, kad potpises ugovor, krenes sa pripremama...

A ne da dan pred okupljanje, telefonom javis da ne mozes da dodjes i ako si proteklih meseci pricao da si sigurno tu...

pustaj komentar brate moj, molim te vise

pre 7 godina

Ovo govorim kao zvezdas.Ne postoji niti jedan igrac u istoriji srpske kosarkaske reprezentacije(slobodno mogu reci i sporta) koji je medijski ispracen i podrzavan kao sto je Boban Marjanovic.Kada je prvi put otkazao-Sale kriv, kad je drugi put otkazao-mediji se opet obrusili na Saleta("Jadan bobi propustic OI").A ja vas pitam na osnovu cega tolika podrska???Covek iza sebe ima jednu dobru sezonu, vise se o njemu prica nego jednom Jokicu koji je verovatno najtalentovaniji srpski igrac u zadnjih 10 godina a i bio je jedan od zasluznijih za srebro sa OI.Ljudi staju na stranu najvece i najskuplje maskote u NBA koji u reprezentaciji nema ni 5 minuta u odnosu na Saleta koji ima kao igrac osvojeno SP,EP srebro sa OI, a vec vidimo sta je uradio kao selektor.Mislim strasno...

filip998

pre 7 godina

Ja ne znam kako je on svojim igrama uopste zasluzio da dobije uopste poziv na siri spisak... Ima barem 5 boljih na njegovoj poziciji od njega ove sezone. Ako ne poboljsa igru, tj ako ne krene da igra malo vise, onda nema cemu da se nada...

jд123

pre 7 godina

Selektor može biti svako, ali ovakav igračina da ne igra u reprezentaciji ne može, e to je prava istina i zato nam i ide kako nam ide
(trx, 10. decembar 2016 16:57)

Са овим селектором вицешампиони света и србрни на ОИ, а шта смо освојили пре тога? Паметноме доста. Права истина је да је селектор најважнији шраф, који и од просечне екипе може направити добар колектив а не "играчина" са 2 мин сваку трећу утакмицу.

Max

pre 7 godina

Bobi,u odnosu na tebe prednost imaju momci koji igraju,i pruzaju solidne partije:Jokic,Raduljica,Stimac,Kuzmic,Musli.
Ti ne igras kosarku ove godine.
Srecno!

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ovo jos traje? Ajte molim te. Mislim da je i najzagrizenijem "Bobijevcu" sve jasno. U ostalom, trenutno i Hakeem the Shteem i Musli i Kuz imaju prednost. Ma i Mikan Grusanovic, ako Sale kaze - k'o Bozija je.
Nemoj samo da neko pomene uvek neugodnu Bobijevu egzistenciju, pocrkace i ono malo pandi. A volim pande, imajte milos' braco.

Navijac

pre 7 godina

Kada si bio najpotrebniji i u najkriticnijem momentu si okrenuo ledja reprezentaciji i DJordjevicu. Da sam na njegovom mestu, NIKAD, ama bas NIKAD te ne bi ni pozivao, igraci koji su pozvani dokazali su da se moze i bez tebe.

vlasta74

pre 7 godina

Bobi, svi rizikuju da se povrede kada igraju za rep. I njima je to osnovno zanimanje, bez obzira na novac koji zarađuju, ili igraš ili ne igraš. Iskrenije je reći da si ugovorom bio sprečen, a to je druga stvar. Lični interesi se ostavljaju po strani za rep., inače, u suprotnom, niko nikad ne bi ni igrao za reprezentaciju. Zvezdaš sam.

Bob

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

On ce zato deci i unucima pricati kako je zaradio 21 milion za tri sezone, uz prosek od 2 min i 0,5 poena po utakmici, a stimac i simon ce pricati kako su uzeli svetsko i olimpijsko srebro, nije svakome sport samo posao

Dr_Che

pre 7 godina

Kao zvezdaš pišem ovo. Sa jedne strane 21m je 21 i da se ne lažemo, retko ko je imun na toliku lovu. Sa druge strane ipak sam mu zamerio što nije hteo da se odazove na vreme. Voleo bih da ga vidim u reprezentaciji, ali pitanje je da li je zaslužio. Sa druge strane, "popunjeni" smo na petici sa Raduljom i Jokarom, što se videlo na OI. Treći centar more biti bilo ko, od Kuzme, preko Milutinova, Štimare pre svega, Muslija, Bobija itd... Podrška Saletu u svakom slučaju!

jд123

pre 7 godina

Štimac je smešan! Ima mesta! Bobi treba da igra!
(sasa, 10. decembar 2016 20:17)

Боби је смешан, игра по 2 мин сваку трећу утакмицу.

Nba

pre 7 godina

Pa ne moze da igra u reprezentaciji igrac koji greje klupu samo tako u klubu gde je na platnom spisku. Bobi ti ne igras vise ni garbidz tajm a oces u reprezentaciju najbolje evropske zemlje. He.. Bobi da ti nisi malo precenio sebe.

Fica

pre 7 godina

Trebaju nam igraci koji igraju a ne igraci koji sede na klupi ma kolko skupi bili.
Stimac i Kuzmic sa ovakvim pired Raduljice i Jokica su dovoljni,ti gledaj da povratis minute pa ces moci da igras.

jд123

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.
(gojimir debeljački, 10. decembar 2016 19:06)

Теби је поштено да се неко зове у репрезентацију ко у свом клубу игра по 2 мин сваку трећу утакмицу????

carapan

pre 7 godina

Na stranu to sta je bilo pre Olimpijade, Boban bi nam bio zaista koristan ali on covek sada jednostavno nema minutazu. Da je sada standardni igrac u NBA bilo bi normalno i pozeljno da ga Sale zove ali ljudi on sada ne igra dovoljno. Svestan sam da nije ocekivao takav rasplet ali eto namestilo se tako i sada ne zasluzuje poziv ne zbog olimpijade vec zbog male i nedovoljne minutaze da ostane u takmicarskom ritmu.

Srbin

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

Dolari se trose i nestaju, ali medalja sa OI zauvek ostaje do kraja zivota u srcu...

Neutralan

pre 7 godina

Pozvao bi te ja, kao prvo nisam navijac ni KKCZ ni KKP, ali bi mogao da budes treca opcija, uvek bi imali prednost Jokic naravno, cak i Raduljica jer relano covek se uvek odazvao. to je to poz svim ljubitlejima ove prelepe igre.

Arhimed

pre 7 godina

Bez prolaska kroz pripreme NEMA igre za reprezentaciju!To je posteno prema ljudima koji su pdneli onu zrtvu koju Bobi nije hteo da podnese. To sto je Bobi dominantni centar i to sto sa njim postoji veci dijapazon kombinacija u napadu i o9dbrani je super ali za to mesto Bobi mora da se izbori radom i pripremama bez toga nema precice i svaka cast Djordjevicu na doslednosti. Ida znate i da je Bobi partizanovac Sale bi isto postupio to jednostavno nema veze...

Hez

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $ ukoliko bi se povredio dok si sa reprenzentaciom!
Uradili su sve sto su mogli da ti igras i opet nisi hteo(navodno zbog ugovora koji si trebao da potpises), Bjelica se povredio pa je ipak svo vreme bio uz tim. Ti im nisi cestitao ni kvalifikovanje na OI koje se igralo u Bg, javio si se tek posle srebra kako ti je krivo sto nisi igrao(ne sto ti je drago sto smo osvojili drugo mesto-da bez tebe iako si mislio da si nezamenljiv).
Mediji su od tebe napravili "dobrog dzina", a postupci tvoji se kose sa time...
Grejes klupu u Detroitu, jer karma je cudo. Da uzeces lovu( ali svi na tom nivou imaju lovu), tu lova vise ne igra nikakvo zadovoljstvo nego pobede, ostaces upamcen kao kukavica...
Najvise je mene pogodilo to sto si reko: da igram za Srbiju i samo se nisi pojavio niti objasnio svoj ozostanak strucnom timu?!?
Nama takav igrac kao ti treba, ali ti nemas kontinuitet vise, nisi bitan faktor u svom timu, ima mladjih igraca koji gore da zaigraju umesto tebe. Sale je pokazao upravo na tvom slucaju da niko nije nezamenljiv(a veci je hendikep bio izostanak Bjelice nego tebe zbog sirine koju njegova igra donosi timu), tako da igrao ti ili ne za Srbiju meni je svejedno, bitan je kolektiv i bitan je dres, ne pojedinac koji ga nosi(pritom mosli da je nezamenljiv).
Usput, Amere ne bi dobili ni sa pet Marjanovica u timu....

KKCZ

pre 7 godina

Selektor ocigledno ne moze da bude svako, posto ima i takvih kao ti koji smatraju da je Bobi igracina. Bio je dok je bio nas, a sad je maskota....

Da

pre 7 godina

Sa 0 odigranih minuta. Sad kad su videli da su se preracunali sa kintom koju su ti dali i kad verovatno nece biti ugovora sad mora novi da se obezbedi. Ne brinem, siguran sam da menadzer ima neki manevar u rukavu. Sto se mene tice ne bi te zvao ne zbog situacije sa pozivom prosle godine vec zato sto nemas 26 minuta u igri u prethodne 2 sezone.

Marko

pre 7 godina

Ako ti misliš da si dobro postupio, svaka ti čast, nema tu više šta da se priča. Ja znam da noću ne bih mogao da zaspim na tvom mestu. Toliko.

Petar

pre 7 godina

Sad kad mases peskirima u NBA bi ti u reprezentaciju. Ali ne zbog nje nego zbog toga da izvuces karieru i. NE Marjanovicu!! A voleo sam te ko brata dok si igrao u mojoj Zvezdi

LjutaKrajina

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.

Terenac

pre 7 godina

Culi smo to vec dosta puta. Licno bih pre zvao i Jelovca da mi igra centra. Fazon je sto centri poput Bobana vise nisu pozeljni kao nize i brze petice.

zoks

pre 7 godina

ja lično ne bih ni pratio reprezentaciju da se bira po principima ko je bolji igrac taj ce igrati. svaki igrac mora i van terena da bude faca, da voli reprezantaciju i drugove, zeleo bih da vidim kako drskost u igri tako i van igre, da postavi ultimatum da niko ne sme da mu brani da igra za reprezentaciju makar su i ogromne pare u igri, da je spreman sve da otera u tri lepe ako je to potrebno, da pokaze da je covek i da zeli reprezentaciju

manojlo nenapredni

pre 7 godina

Poziv se zasluzuje dobrim igrama i odnosom prema reprezentaciji,i ako te gotivim, mislim da nema mesta za tebe u ekipi svetskih vicesampiona.

Jah

pre 7 godina

Teska prica moj Bobi, i ovako ne igras, jos si se zamerio Djordjevicu, tako da ce tesko da ti to prodje.
Nisam ni na cijoj strani, ali selektor se pita.
Potreban si, ali bez tebe se moze

Pink "Panter"

pre 7 godina

Obraz djon,pravi zvezdas.On namerno unosi nemir u reprezentaciji.Noga dobro ziro racun ok sad bi da igras malo posto vise i ne mases peskirom u NBA.Ne trebas nam dva puta smo bez tebe dosli u finale

vodi vodi Sale

pre 7 godina

Sta bre pisete Sale bi napravio zver i tako to jel ste vi bavili kosarkom kad to pisete.Covek 3 godine nije igrao profesionalno i sad treba neko da zrtvuje reprezentaciju i sistem zbog njega.Srbi uzivajte u Teodosicu i ne prizivajte djavola sam Teodosic kaze da pored Marjanovica ne moze da igra nije to Saletova vec Teodosiceva zelja.Coveka su vodili treneri u top 10 NBA lige Popovic i Van Gandi i videli su da mu nema spasa.Kakvo pravljenje tako bi i od mene napravio zver

Reprezentacija iznad svega.

pre 7 godina

Momak bi i jare i pare to znamo svi zato si i prosao tako. Imas pare a karijera prolazi, minuta nigde., ali nepita se vise ti! Ja te nebi zvao za nauk svima.

Cek cek

pre 7 godina

Cek, jesam li ja dobro razumeo? Odbijes nacionalni tim DVA puta za redom, prvo jer ne zelis da rizikujes povredu zbog odlaska u NBA a onda jer zelis milione da zaradis. Ne zameram i ne sudim samo sto hocu da kazem je da takvo ponasanje ima sada posledice u vidu ne igranja i ne pozivanja u reprezentaciju.

323

pre 7 godina

(djuro, 10. decembar 2016 15:44)


I ja se secam da je Bobi bio MVP ali se samo secam a sećanja blede sa godinama. To je postigao jer je igrao a sada skoro dve godine ne igra. Decko ne igra . I kada igra nema nikakav ucinak a bice jos gore. To je normalno. Zasto mu ne daju 15min. po meču? Onda ce se videti neki ucinak i mozemo da raspravljamo. Ovako, raspravljamo o igracu koji sedi na klupi? Sta je vama ljudi?

igor

pre 7 godina

da se ne lazemo,ja bi pre izabrao 21 milku i porodicu pre srbije,ali posle nema ljutis ako ne dobijem poziv,kad momci kidaju i bez mene...

Kokuz

pre 7 godina

Bobi treba svakako da bude na širem spisku i mislim da će biti a da li će biti u 12 to već zavisi od selektora. Mislim da su kod Đorđevića Jokić i Raduljica imaju prednost u odnosu na njega tako da ako bude igrao biće treći centar.

bbr

pre 7 godina

Bobi bi bio koristan u nekoj zoni,ali nije on za vise od 15-min u utakmici,a kako igraju ove sezone Raduljica,Stimac koji dere u Turskoj,Kuzmic koji je sto se tice defanzive i skokova u vrhu Evrolige,Jokic koji jednostavno zna kosarku,pitanje je da li je posteno zvati Bobija pre njih,kao sto bi bilo neposteno da je Bobi pozvan na OI a otakazao je reprezentaciji nedelju dana pred utakmicu za kvalifikacije za OI a Stimac koji je bio otpisan bez sujete i ega odmah pristao da popuni rupu,jednostavno treba imati moralne arsine,i sa i bez Bobija bi bili drugi na OI,ali bar su igrali tamo samo oni koji su zeleli da igraju i koji su to izborili kroz kvalifikacije.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.

Goran

pre 7 godina

Ako uslov Bobijevog povratka u reprezentaciju bude kvalitet njegovih igara onda nista od toga jer on uopste ne igra. Obezbjedio je buducnost za sebe i porodicu i mislim da mu je to bio ispravan postupak ali povratK u reprezentaciju je pod upitnikom.

Grayhund

pre 7 godina

Kako za reprezentaciju moze da igra neko ko u svom klubu greje klupu? U kakvoj je formi taj covek uopste? Pa nije drzavni tim mesto gde ce igrati oni koji inace ne igraju svom klubu. Cisto sa profesionalne strane gledano, bas me briga sto je propustio OI, ostvarili smo maksimum bez njega.

Xxx7

pre 7 godina

Pa na osnovu cega,aman?!
Ajde i sve da zaboravimo sto je bilo, kako bi ti u reprezentaciju sa 0 minuta. Ee svasta! Lepo neko napisa u komentarima, da li to on nas zeza?

Lazni Brkajlo

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje. (beži bre, 10. decembar 2016 14:32)
Mozda na Ibici, pate sto ih ti ne spominjes.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Obezbedio si se ti i pre ovog ugovora, šta nekoliko miliona ti nije dovoljno bilo... ali ako budeš dobro igrao ili ako budeš uopšte igrao, onda možeš u nacionalni tim, ovo sada nije ni za 20 najboljih igrača., zapni malo bar u ta tri, četiri minuta što dobiješ.

obraz kao djon

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

zato se Bobija niko nece secati sa nekog velikog takmicenja, kad tamo nije ni bio nikada, ali dobro ima dolare...sta ga briga za zemlju Srbiju.

Mihailo24190388

pre 7 godina

A baš lepo. Jel si siguran momčino? Aj razmisli još tri puta pa zamoli selektora da i on razmisli jedno 1300 puta pre nego što te opet pozove rizikujući da ga 15. put ispališ i ne dođeš! Ja bih te posle svega zvao samo u slučaju da se treća zamena, zamene povredi.. možda... Pa taman da igraš kao klon ukrštenih gena Garneta, Divca i Gasola.

Parada licemerja

pre 7 godina

Prvo: odakle pojedincima pravo da ovde kategorički odriču pravo bilo kojem igraču pa i Marjanoviću, da konkuriše za nacionalni tim kao da će Djordjević njih da pita za mišljenje kad bude sastavljao spisak.

Drugo: otkud sad pominjanje trenutne Bobijeve minutaže u NBA kao kriterijuma za poziv u reprezentaciju i istovremeno žmurenje na činjenicu da je Raduljica čak dva puta pozivan u istu iako nije imao ni klub ni odigrane utakmice u sezonama kad je igrao za nacionalni tim.

Treće: mi Srbi smo inače poznati kao principijelan narod koji će uvek obraz i čast staviti ispred novca, posebno kad se radi o milionima dolara :)

Srx

pre 7 godina

Zvezdas sam i strasno sam gotivio Bobija,ipak on je odabrao svoj put. Mogao je momcima bar peskire da nosi, ali je on blejao na splavu sa Parkerom.Cuvao se od povreda valjda. Nikad nisam video takvog centra, koji je totalno dezorjentisan kad primi loptu pod kosem

alex

pre 7 godina

dosadni ste sa tim 21 milion, Bobi neće videti te pare, posle poreza i osiguranja u USA, njemu ostaje 40-45%. a toliko bi imao u CSKA. Zvezda ga je pumpala sa 2 milke

Necke 27

pre 7 godina

Sale razmišlja kao Muslin u fudbalskoj repki, ko nije standardan u svom klubu, ne može da igra za reprezentaciju! Tako da mora da se pokaže u klubu da bi mu Sale poslao poziv za EP.

bvb

pre 7 godina

Menadzeri su ti koji su odlucili, da se ne lazemo. Sale je brzopleto reagovao i navukao mu gnev "rodoljuba i patriota". Nadam se da cemo gledati na EP postavu sa Teom Bjelicom Jokicem i Bobijem. Samo da selektor ne bude zlopamtilo, mada i sam zna kako sve to fukcionise. :-)

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Marjanovic ce biti pozvan, ali pored Jokica i Raduljice, cini mi se da ce biti kao i u Detroitu, sedenje na klupi...
Nije stvar inata, nego zrele logike...
Raduljica igra sjajno u reprezentaciji, u stvari, tek u reprezentaciji on se pretvori u onog Raduljicu koji nas je dovukao do finala SP, a Jokic je vec zver i buducnost Srpske kosarke... Tako da pored njih dva zvati i Marjanovica je ne logicno...

Arsa

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?

obraz kao djon

pre 7 godina

druze proces kao Milicic, ostaces upamcen po tome sto si gledao da se ne povredis ( zbog gomile dolara ) a ne reprezentaciju...eto, sad imas da se kupas u njima, sta ima veze sto mases peskirom i sto ces imati ukupno 40 min na kraju sezone, odlicno si se uklopio u kapitalisticko drustvo, gde je novac jedino merilo, a ne koliko te neko ceni i postuje.

Pedja

pre 7 godina

Nije vas sramota da pljujete coveka koji je uradio najnormalniju stvar, a to je da obezbedi sebe i porodicu za ceo zivot. Vecina vas nije u stanju ni da zamisli kolika je to gomila od 21 miliona dolara. Ima dosta komentara kao ne trebas nam, pokvario bi odnose u timu, kako je uopste pozvan itd. Za one neupucene bio je MVP evrolige. Ako smatrate da je to beznacajan podatak onda ne znate ni sta je kosarka. Najbolji centar u Evropi sigurno. To sto ne igra vise u Americi ne znaci da ne igra dobro, vec da ga treneri polako pripremaju i uvode. Tamo se igra svaki drugi, treci dan i potrebno je da im igraci ostanu zdravi. Vecina ovde "strucnih kriticara" ne bi mogli uopste da udju u tim i nekog naseg beogradskog ligasa ili nisu nikad igrali kosarku, ali zato im ne smeta da za MVP evrolige kazu da ne zna da igra. Idite malo pa sastavljajte jelovnik Djokovicu i kako da trenira posto se i u to sigurno vise razumete od Djokovica.

Galeb south

pre 7 godina

Nadam se da bude bolji i da igra više nego sada, ali kako sad stoje stvari..ne igra se u reprezentaciju sa 2 min.u timu pa taman to bio Klivlend ili GSW. Pritom, Jokić i Raduljica jako-jako dobri. E sad što Bobija toliko hvale po kometarima-ko zna. Ok je on lik,jeste i ništa više. Lovu uzeo-briga ga. Eh,kad se setim Divca..koji igrač,koji respekt je imao u nba. A kod nas nikad dovoljno poštovan. To smo mi.

Nenad

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..

no name

pre 7 godina

Cist profesionalizam, nista vise. Da je ovako i u drugim sportovima, da se ne zovu oni koji "moraju" bili bi bolji. Ne moramo da budemo prvi u svemu, ali bar polazati zelju i maksimalnost u tom trenutku je sasvim dovoljno za nas

mrmlj

pre 7 godina

kaze da zeli u reprezentaciju?
pa dobro, ako ga djordjevic pozove, imace priliku da to dokaze.
proslog leta je jednu takvu priliku propustio, videcemo sta ce biti sledeceg.

Slobodan

pre 7 godina

Gomila komentara od likova koje ne pita ama bas niko i nista ...
50% ih se utrkuje da napisu kako je nula igrac a oni ostali kako je nula covek ...
Bobi Marjanovic je bio MVP EL, decko danas igra u NBA i ima ugovor od 21 milion dolara ...
Nije se odazvao u reprezentaciju zbog licnih razloga koji su teski 21 milion, greska je bila sto na vreme nije obavestio Djordjevica ... i to je to ...
Djordjevic ce odluciti koga ce zvati u ekipu i dobro je sto mu se niko ne mesa u posao ... ali pored Bircevica koji je promasio profesiju Bobi ima sigurno mesta u reprezentaciji ... na kraju krajeva pustite Saleta da sklopi ekipu a o tome kakav je ko covek mogu pisati samo mali i bolesni likovi ...

SVG

pre 7 godina

Jedno je sigurno, Sale bi napravio zver od Marjanovica, a da l' ce da mu se smiluje, ostaje da se vidi, sto rece neko bice on na sirem spisku sigurno

djuro

pre 7 godina

@.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.
(bbr, 10. decembar 2016 15:07)

.. sigurno nije kvalitetniji kao MVP!???
kako možeš porediti Raduljicu i Bobija!? Bobi je klasa za njega!
A bio bi savršen u ekipi sa Jokićem...

tostao

pre 7 godina

Ne razumem današnje internet-grobare, kao da navijati za JSD znači isključiti mozak. Starija ekipa se znala i zezati, misliti svojom glavom i junački se ponašati dok ovi sve suprotno.

toza

pre 7 godina

Najbolji centar EL, igrač koji vredi 24 miliona, dečko koji uvek igra pošteno i srčano "stručnjacima" ne treba. Nije igrao samo kad nije ni bio potreban, a on rešavao život. Ali šta očekivati od Dulovih botova koji sve u životu gledaju kroz Zvezda-Partizan odnose. Nisu zamerili Veličkoviću kad je otkazao pred prvenstvu, ni Bogdanu kad je ucenjivao igre za Srbiju samo ako mu sudije u derbiju sviraju po 20+slobodnih.

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Marjanović kao i svi drugi košarkaši je prije svega čovjek kao i mi. Šta je cilj u životu nas običnih ljudi? Imati porodicu i raditi kako bi mogli da zaradimo novac da možemo koliko toliko normalno živjeti. Profesionalno igrati košarku je POSAO!!! Kao i svaki drugi. Jedino što većina igrača istinski voli svoj posao. Nemojte ga osuđivati, on je uradio ono što mu priroda nalaže a to nije da ispunjava zahtjeve i očekivanja nas navijača već da obezbedi sebe i svoju porodicu što je i uradio. I nemojte govoriti gluposti, svi bi mi pristali da sjedimo na klupi na milion dolara a kamoli za novac koji će da zaradi u Detroitu. Pozdrav!!!

nista o nicemu

pre 7 godina

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..
(Nenad, 10. decembar 2016 14:50)

Nije sve u parama? Onda nek Novak plati porez.

Tyson

pre 7 godina

Bobi je pravilno postupio, i to je situacija "nema ljutiš". Prvo je obezbedio sebe, uzeo milione, a posle toga je reprezentacija došla na red. Po meni sve je regularno.

Mrsimud

pre 7 godina

Nama fali neka snažna, skočna petica od 210 koja može i da šutne za 3...zato mi je žao što Lovernj nije naturalizovan na vreme jer takav tip igrača nemamo.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $
(Hez, 10. decembar 2016 14:47)

Divac, Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic. Nikad pre? Ne bih rekao.

gojimir debeljački

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....
(peškirdžija, 10. decembar 2016 14:35)

Ti si igrac pa znas da ga nece?

Mare

pre 7 godina

Vidim ovde komentare sve velikih kosarkaskih znalaca...cak sta vise garantujem da pola ovde ne zna ni pravila, a kamoli da je igrala istu, a cak verujem da 99% vas da im se ponudi i milion a ne 21, da bi nestali sa parama i ko j... reprezentaciju.

Nego, za vasu informaciju i voleli vi to ili ne, Marjanovic je nakompletnija 5ica koju imamo i sto se videlo u finalu protiv Amera kada Stimcu i Radulji nisi mogao da izvuces list papira kad skoce.
Sa Teodosicem u kombinaciji ce biti nezaustavljiv u napadu i dace sirinu, dok u odbrani kad je pod kosem skupi prostor za protivnicke igrace.
To sto ima manju minutazu ne znaci da je van forme vec da je sistem igre
u NBA run and gun.

Tako da dusebriznici opistite se i uzivajte u lepom vikendu, a Bobi ima da igra i ima sve da pršti.

ax

pre 7 godina

Niko se ne seća kako su razni Đorđe Gagići i ostali zaigrali za reprezentaciju, a Bobi po ko zna koji put bio višak(nije se uklapa u sistem). I sad kad je bio pred ugovorom života i obezbeđenje budućnosti svi ga pljuju. Da se povredio da li bi savez istuširao 21 milion za tri godine. Nebi jer nije hteo da plati ni osiguranje. Svi vi koji pljujete po Bobiju verovatno volite Srbiju, ali sam siguran da više volite svoju porodicu i sebe samog. Srbija trenutno boljeg centra nema, ali što je još gore nema ga ni u najavi.

krajisnik

pre 7 godina

Bobi nam je potreban.Nismo velesila da pustamo najbolje igrace tako lako.Kazu Stimac igra odlicno,Raduljica takodje,Milutinov napreduje kao i Kuzmic,a opet ,svu trojicu zajedno Bobara pojede sa svojih 5 minuta u NBA.Razbijao je covjek u EL,a sad ne valja nam?Slavicemo mi uz Bobija samo da Djordjevic spusti loptu u interesu reprezentacije

nista o nicemu

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?
(Arsa, 10. decembar 2016 14:51)

Jos u februaru se znalo da nece moci da igra. Ajde ovako, ti slomis nogu, ja te zovem dvaput, i ti ne mozes, ja te proglasim izdajnikom. Ok?

dioklecijan

pre 7 godina

kakva mocna repka sa tri strasne petice u rotaciji (Bobi, Jokic i Radulja...)... ovakav tim daje neogranicen izbor Djordjevicu obzirom da sva trojica imaju drugaciju ulogu i nacin igre... Jos kada bi Vucic nagivorio malog Dončica da igra za nas bilo "spavas li mirno planeto zemljo" :)

beži bre

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje.

bvb

pre 7 godina

Menadzeri su ti koji su odlucili, da se ne lazemo. Sale je brzopleto reagovao i navukao mu gnev "rodoljuba i patriota". Nadam se da cemo gledati na EP postavu sa Teom Bjelicom Jokicem i Bobijem. Samo da selektor ne bude zlopamtilo, mada i sam zna kako sve to fukcionise. :-)

djuro

pre 7 godina

@.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.
(bbr, 10. decembar 2016 15:07)

.. sigurno nije kvalitetniji kao MVP!???
kako možeš porediti Raduljicu i Bobija!? Bobi je klasa za njega!
A bio bi savršen u ekipi sa Jokićem...

LjutaKrajina

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.

peškirdžija

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....

Partizanovac Johannesburg

pre 7 godina

Ma pali bre Bobi, sta se samopozivas sada kad si totalno van forme.
Kad si nam "kao trebao" za Olimpijadu, nije te bilo. Bori se u klubu za 2 minuta po tekmi i daleko ti lepa kuca ?

Vragolan

pre 7 godina

Druže, realno ne trebaš nam - ima mlađih i boljih, plus bi posle svega sigurno poremetio odlične odnose u ekipi.
Fokusiraj se na trening i tih par minuta po utakmici u Detroitu, posle isteka tog ugovora imaćeš verovatno priliku za još 2 ili 3 sezone u Evropi, ako tad budeš hteo verovatno ćeš moći u Zvezdu pa da malo igraš i iz zadovoljstva....
Dotle surov profesionalizam, sam si hteo da prvo obezbediš porodicu, to si bar uradio.
Nije loše za čoveka koji je ozbiljnu košarku počeo da igra tek posle 25.-te godine života.

nista o nicemu

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?
(Arsa, 10. decembar 2016 14:51)

Jos u februaru se znalo da nece moci da igra. Ajde ovako, ti slomis nogu, ja te zovem dvaput, i ti ne mozes, ja te proglasim izdajnikom. Ok?

Pedja

pre 7 godina

Nije vas sramota da pljujete coveka koji je uradio najnormalniju stvar, a to je da obezbedi sebe i porodicu za ceo zivot. Vecina vas nije u stanju ni da zamisli kolika je to gomila od 21 miliona dolara. Ima dosta komentara kao ne trebas nam, pokvario bi odnose u timu, kako je uopste pozvan itd. Za one neupucene bio je MVP evrolige. Ako smatrate da je to beznacajan podatak onda ne znate ni sta je kosarka. Najbolji centar u Evropi sigurno. To sto ne igra vise u Americi ne znaci da ne igra dobro, vec da ga treneri polako pripremaju i uvode. Tamo se igra svaki drugi, treci dan i potrebno je da im igraci ostanu zdravi. Vecina ovde "strucnih kriticara" ne bi mogli uopste da udju u tim i nekog naseg beogradskog ligasa ili nisu nikad igrali kosarku, ali zato im ne smeta da za MVP evrolige kazu da ne zna da igra. Idite malo pa sastavljajte jelovnik Djokovicu i kako da trenira posto se i u to sigurno vise razumete od Djokovica.

toza

pre 7 godina

Najbolji centar EL, igrač koji vredi 24 miliona, dečko koji uvek igra pošteno i srčano "stručnjacima" ne treba. Nije igrao samo kad nije ni bio potreban, a on rešavao život. Ali šta očekivati od Dulovih botova koji sve u životu gledaju kroz Zvezda-Partizan odnose. Nisu zamerili Veličkoviću kad je otkazao pred prvenstvu, ni Bogdanu kad je ucenjivao igre za Srbiju samo ako mu sudije u derbiju sviraju po 20+slobodnih.

tostao

pre 7 godina

Ne razumem današnje internet-grobare, kao da navijati za JSD znači isključiti mozak. Starija ekipa se znala i zezati, misliti svojom glavom i junački se ponašati dok ovi sve suprotno.

krajisnik

pre 7 godina

Bobi nam je potreban.Nismo velesila da pustamo najbolje igrace tako lako.Kazu Stimac igra odlicno,Raduljica takodje,Milutinov napreduje kao i Kuzmic,a opet ,svu trojicu zajedno Bobara pojede sa svojih 5 minuta u NBA.Razbijao je covjek u EL,a sad ne valja nam?Slavicemo mi uz Bobija samo da Djordjevic spusti loptu u interesu reprezentacije

Tyson

pre 7 godina

Bobi je pravilno postupio, i to je situacija "nema ljutiš". Prvo je obezbedio sebe, uzeo milione, a posle toga je reprezentacija došla na red. Po meni sve je regularno.

nista o nicemu

pre 7 godina

Neće te igrači. Pobednička atmosfera je stvorena, falio je samo beli koji je cele pripreme bio sa reprezentacijom ali povreda ga sprečila da zaigra. Dok si tvitovao sa splavova u isto to vreme i sliko se sa parkerom....
(peškirdžija, 10. decembar 2016 14:35)

Ti si igrac pa znas da ga nece?

ax

pre 7 godina

Niko se ne seća kako su razni Đorđe Gagići i ostali zaigrali za reprezentaciju, a Bobi po ko zna koji put bio višak(nije se uklapa u sistem). I sad kad je bio pred ugovorom života i obezbeđenje budućnosti svi ga pljuju. Da se povredio da li bi savez istuširao 21 milion za tri godine. Nebi jer nije hteo da plati ni osiguranje. Svi vi koji pljujete po Bobiju verovatno volite Srbiju, ali sam siguran da više volite svoju porodicu i sebe samog. Srbija trenutno boljeg centra nema, ali što je još gore nema ga ni u najavi.

Slobodan

pre 7 godina

Gomila komentara od likova koje ne pita ama bas niko i nista ...
50% ih se utrkuje da napisu kako je nula igrac a oni ostali kako je nula covek ...
Bobi Marjanovic je bio MVP EL, decko danas igra u NBA i ima ugovor od 21 milion dolara ...
Nije se odazvao u reprezentaciju zbog licnih razloga koji su teski 21 milion, greska je bila sto na vreme nije obavestio Djordjevica ... i to je to ...
Djordjevic ce odluciti koga ce zvati u ekipu i dobro je sto mu se niko ne mesa u posao ... ali pored Bircevica koji je promasio profesiju Bobi ima sigurno mesta u reprezentaciji ... na kraju krajeva pustite Saleta da sklopi ekipu a o tome kakav je ko covek mogu pisati samo mali i bolesni likovi ...

Mare

pre 7 godina

Vidim ovde komentare sve velikih kosarkaskih znalaca...cak sta vise garantujem da pola ovde ne zna ni pravila, a kamoli da je igrala istu, a cak verujem da 99% vas da im se ponudi i milion a ne 21, da bi nestali sa parama i ko j... reprezentaciju.

Nego, za vasu informaciju i voleli vi to ili ne, Marjanovic je nakompletnija 5ica koju imamo i sto se videlo u finalu protiv Amera kada Stimcu i Radulji nisi mogao da izvuces list papira kad skoce.
Sa Teodosicem u kombinaciji ce biti nezaustavljiv u napadu i dace sirinu, dok u odbrani kad je pod kosem skupi prostor za protivnicke igrace.
To sto ima manju minutazu ne znaci da je van forme vec da je sistem igre
u NBA run and gun.

Tako da dusebriznici opistite se i uzivajte u lepom vikendu, a Bobi ima da igra i ima sve da pršti.

Ja

pre 7 godina

Nije nam potreban igrac koji sedi na klupi i ne igra. Nismo mi socijalan slucaj od reprezentacije vec Olimpijski i Svetski vicesampioni, i to bez Bobija.

nista o nicemu

pre 7 godina

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..
(Nenad, 10. decembar 2016 14:50)

Nije sve u parama? Onda nek Novak plati porez.

filip998

pre 7 godina

Ja ne znam kako je on svojim igrama uopste zasluzio da dobije uopste poziv na siri spisak... Ima barem 5 boljih na njegovoj poziciji od njega ove sezone. Ako ne poboljsa igru, tj ako ne krene da igra malo vise, onda nema cemu da se nada...

Lazni Brkajlo

pre 7 godina

hahaha kako te nije sramota. pokušavete da destabilizujete reprezentaciju koja ima maksimalne rezultate. hteo si milione pa jedi ih onda na klupi sa peškirima. zaradili su miličić i radmanović više pa gde su danas i ko ih spominje. (beži bre, 10. decembar 2016 14:32)
Mozda na Ibici, pate sto ih ti ne spominjes.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $
(Hez, 10. decembar 2016 14:47)

Divac, Jaric, Rakocevic, Stojakovic, Radmanovic. Nikad pre? Ne bih rekao.

egil vangen

pre 7 godina

Raduljica igra standardno, Štimac igra kao zmaj u Turskoj, Jokić solidan, Milutinov polako ulazi u ritam, Kuzmić jako dobar ove godine, Musli igra sjajano. Marinković se pojavio ni od kuda u Zadru i jedan je od najboljih u ABA. Ja ne znam kako on može naći mesto u timu ako za sezonu skupi 50min ukupno u Detroitu. A uz to, za igrača kao što je on treba promeniti igru i u odbrani i u napadu. Ne verujem da se to isplati jer igramo sjajno zadnjih godina i koncept koji daje rezultate ne treba menjati. Ne znam koliko bi ostali igrači bili oduševljeni da polovinu priprema provedu prilagođavajući igru njemu.

dioklecijan

pre 7 godina

kakva mocna repka sa tri strasne petice u rotaciji (Bobi, Jokic i Radulja...)... ovakav tim daje neogranicen izbor Djordjevicu obzirom da sva trojica imaju drugaciju ulogu i nacin igre... Jos kada bi Vucic nagivorio malog Dončica da igra za nas bilo "spavas li mirno planeto zemljo" :)

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

Marjanović kao i svi drugi košarkaši je prije svega čovjek kao i mi. Šta je cilj u životu nas običnih ljudi? Imati porodicu i raditi kako bi mogli da zaradimo novac da možemo koliko toliko normalno živjeti. Profesionalno igrati košarku je POSAO!!! Kao i svaki drugi. Jedino što većina igrača istinski voli svoj posao. Nemojte ga osuđivati, on je uradio ono što mu priroda nalaže a to nije da ispunjava zahtjeve i očekivanja nas navijača već da obezbedi sebe i svoju porodicu što je i uradio. I nemojte govoriti gluposti, svi bi mi pristali da sjedimo na klupi na milion dolara a kamoli za novac koji će da zaradi u Detroitu. Pozdrav!!!

Parada licemerja

pre 7 godina

Prvo: odakle pojedincima pravo da ovde kategorički odriču pravo bilo kojem igraču pa i Marjanoviću, da konkuriše za nacionalni tim kao da će Djordjević njih da pita za mišljenje kad bude sastavljao spisak.

Drugo: otkud sad pominjanje trenutne Bobijeve minutaže u NBA kao kriterijuma za poziv u reprezentaciju i istovremeno žmurenje na činjenicu da je Raduljica čak dva puta pozivan u istu iako nije imao ni klub ni odigrane utakmice u sezonama kad je igrao za nacionalni tim.

Treće: mi Srbi smo inače poznati kao principijelan narod koji će uvek obraz i čast staviti ispred novca, posebno kad se radi o milionima dolara :)

alex

pre 7 godina

dosadni ste sa tim 21 milion, Bobi neće videti te pare, posle poreza i osiguranja u USA, njemu ostaje 40-45%. a toliko bi imao u CSKA. Zvezda ga je pumpala sa 2 milke

Pink "Panter"

pre 7 godina

Obraz djon,pravi zvezdas.On namerno unosi nemir u reprezentaciji.Noga dobro ziro racun ok sad bi da igras malo posto vise i ne mases peskirom u NBA.Ne trebas nam dva puta smo bez tebe dosli u finale

jд123

pre 7 godina

Štimac je smešan! Ima mesta! Bobi treba da igra!
(sasa, 10. decembar 2016 20:17)

Боби је смешан, игра по 2 мин сваку трећу утакмицу.

gojimir debeljački

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.

Max

pre 7 godina

Bobi,u odnosu na tebe prednost imaju momci koji igraju,i pruzaju solidne partije:Jokic,Raduljica,Stimac,Kuzmic,Musli.
Ti ne igras kosarku ove godine.
Srecno!

Navijac

pre 7 godina

Kada si bio najpotrebniji i u najkriticnijem momentu si okrenuo ledja reprezentaciji i DJordjevicu. Da sam na njegovom mestu, NIKAD, ama bas NIKAD te ne bi ni pozivao, igraci koji su pozvani dokazali su da se moze i bez tebe.

Bob

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

On ce zato deci i unucima pricati kako je zaradio 21 milion za tri sezone, uz prosek od 2 min i 0,5 poena po utakmici, a stimac i simon ce pricati kako su uzeli svetsko i olimpijsko srebro, nije svakome sport samo posao

Srbin

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

Dolari se trose i nestaju, ali medalja sa OI zauvek ostaje do kraja zivota u srcu...

KKCZ

pre 7 godina

Selektor ocigledno ne moze da bude svako, posto ima i takvih kao ti koji smatraju da je Bobi igracina. Bio je dok je bio nas, a sad je maskota....

roto kos je srce srbije

pre 7 godina

Dodjes na pripreme lepo, ako ne mozes da igras i treniras zbog straha od povrede, onda bar sedis sa suigracima, donosis vodu, peskire, glumis metlu da sutiraju preko tebe i onda, kad potpises ugovor, krenes sa pripremama...

A ne da dan pred okupljanje, telefonom javis da ne mozes da dodjes i ako si proteklih meseci pricao da si sigurno tu...

pustaj komentar brate moj, molim te vise

pre 7 godina

Ovo govorim kao zvezdas.Ne postoji niti jedan igrac u istoriji srpske kosarkaske reprezentacije(slobodno mogu reci i sporta) koji je medijski ispracen i podrzavan kao sto je Boban Marjanovic.Kada je prvi put otkazao-Sale kriv, kad je drugi put otkazao-mediji se opet obrusili na Saleta("Jadan bobi propustic OI").A ja vas pitam na osnovu cega tolika podrska???Covek iza sebe ima jednu dobru sezonu, vise se o njemu prica nego jednom Jokicu koji je verovatno najtalentovaniji srpski igrac u zadnjih 10 godina a i bio je jedan od zasluznijih za srebro sa OI.Ljudi staju na stranu najvece i najskuplje maskote u NBA koji u reprezentaciji nema ni 5 minuta u odnosu na Saleta koji ima kao igrac osvojeno SP,EP srebro sa OI, a vec vidimo sta je uradio kao selektor.Mislim strasno...

SVG

pre 7 godina

Jedno je sigurno, Sale bi napravio zver od Marjanovica, a da l' ce da mu se smiluje, ostaje da se vidi, sto rece neko bice on na sirem spisku sigurno

jд123

pre 7 godina

bilo bi pošteno da bude na širem spisku, pa ako ga selektor pozove da dodje, odradi prirpeme, maksimalno se zalaže i sačeka odluku selektora. igra/ne igra. kako drugima tako i njemu.
(gojimir debeljački, 10. decembar 2016 19:06)

Теби је поштено да се неко зове у репрезентацију ко у свом клубу игра по 2 мин сваку трећу утакмицу????

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Ovo jos traje? Ajte molim te. Mislim da je i najzagrizenijem "Bobijevcu" sve jasno. U ostalom, trenutno i Hakeem the Shteem i Musli i Kuz imaju prednost. Ma i Mikan Grusanovic, ako Sale kaze - k'o Bozija je.
Nemoj samo da neko pomene uvek neugodnu Bobijevu egzistenciju, pocrkace i ono malo pandi. A volim pande, imajte milos' braco.

zoks

pre 7 godina

ja lično ne bih ni pratio reprezentaciju da se bira po principima ko je bolji igrac taj ce igrati. svaki igrac mora i van terena da bude faca, da voli reprezantaciju i drugove, zeleo bih da vidim kako drskost u igri tako i van igre, da postavi ultimatum da niko ne sme da mu brani da igra za reprezentaciju makar su i ogromne pare u igri, da je spreman sve da otera u tri lepe ako je to potrebno, da pokaze da je covek i da zeli reprezentaciju

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Obezbedio si se ti i pre ovog ugovora, šta nekoliko miliona ti nije dovoljno bilo... ali ako budeš dobro igrao ili ako budeš uopšte igrao, onda možeš u nacionalni tim, ovo sada nije ni za 20 najboljih igrača., zapni malo bar u ta tri, četiri minuta što dobiješ.

vodi vodi Sale

pre 7 godina

Sta bre pisete Sale bi napravio zver i tako to jel ste vi bavili kosarkom kad to pisete.Covek 3 godine nije igrao profesionalno i sad treba neko da zrtvuje reprezentaciju i sistem zbog njega.Srbi uzivajte u Teodosicu i ne prizivajte djavola sam Teodosic kaze da pored Marjanovica ne moze da igra nije to Saletova vec Teodosiceva zelja.Coveka su vodili treneri u top 10 NBA lige Popovic i Van Gandi i videli su da mu nema spasa.Kakvo pravljenje tako bi i od mene napravio zver

Mrsimud

pre 7 godina

Nama fali neka snažna, skočna petica od 210 koja može i da šutne za 3...zato mi je žao što Lovernj nije naturalizovan na vreme jer takav tip igrača nemamo.

Nenad

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

A sve je u parama zar ne? Mislis da Novak Djokovic recimo samo zbog para igra tenis..osvaja GS titule samo zato da bi stavio jos koji milion u dzep..licno bih voleo da budem kao Darko Milicic..ili Ognjen Kuzmic..da nemam neku minutazu a jednog dana opet deci i unucima pricam da im je tata i deda bio NBA sampion sa tim i tim klubom..

carapan

pre 7 godina

Na stranu to sta je bilo pre Olimpijade, Boban bi nam bio zaista koristan ali on covek sada jednostavno nema minutazu. Da je sada standardni igrac u NBA bilo bi normalno i pozeljno da ga Sale zove ali ljudi on sada ne igra dovoljno. Svestan sam da nije ocekivao takav rasplet ali eto namestilo se tako i sada ne zasluzuje poziv ne zbog olimpijade vec zbog male i nedovoljne minutaze da ostane u takmicarskom ritmu.

Marko

pre 7 godina

Ako ti misliš da si dobro postupio, svaka ti čast, nema tu više šta da se priča. Ja znam da noću ne bih mogao da zaspim na tvom mestu. Toliko.

obraz kao djon

pre 7 godina

druze proces kao Milicic, ostaces upamcen po tome sto si gledao da se ne povredis ( zbog gomile dolara ) a ne reprezentaciju...eto, sad imas da se kupas u njima, sta ima veze sto mases peskirom i sto ces imati ukupno 40 min na kraju sezone, odlicno si se uklopio u kapitalisticko drustvo, gde je novac jedino merilo, a ne koliko te neko ceni i postuje.

Fica

pre 7 godina

Trebaju nam igraci koji igraju a ne igraci koji sede na klupi ma kolko skupi bili.
Stimac i Kuzmic sa ovakvim pired Raduljice i Jokica su dovoljni,ti gledaj da povratis minute pa ces moci da igras.

bbr

pre 7 godina

Bobi bi bio koristan u nekoj zoni,ali nije on za vise od 15-min u utakmici,a kako igraju ove sezone Raduljica,Stimac koji dere u Turskoj,Kuzmic koji je sto se tice defanzive i skokova u vrhu Evrolige,Jokic koji jednostavno zna kosarku,pitanje je da li je posteno zvati Bobija pre njih,kao sto bi bilo neposteno da je Bobi pozvan na OI a otakazao je reprezentaciji nedelju dana pred utakmicu za kvalifikacije za OI a Stimac koji je bio otpisan bez sujete i ega odmah pristao da popuni rupu,jednostavno treba imati moralne arsine,i sa i bez Bobija bi bili drugi na OI,ali bar su igrali tamo samo oni koji su zeleli da igraju i koji su to izborili kroz kvalifikacije.Bobi moze da bude koristan ali on jednostavno nije kvalitetniji od Raduljice(koji je u top tri centra Evrope u poslednjih 3-4 godine) i Jokica koji je vrhunski i treba ga forsirati.

Kokuz

pre 7 godina

Bobi treba svakako da bude na širem spisku i mislim da će biti a da li će biti u 12 to već zavisi od selektora. Mislim da su kod Đorđevića Jokić i Raduljica imaju prednost u odnosu na njega tako da ako bude igrao biće treći centar.

obraz kao djon

pre 7 godina

Zato Bobi, 7 miliona svake godine u dzep, a ovi neki sto su igrali Stimac, Bircevic, Simonovic, ni priblizno. U svakom slucaju Bobi je ispravno uradio, za sebe. Podrzavam.
(LjutaKrajina, 10. decembar 2016 14:34)

zato se Bobija niko nece secati sa nekog velikog takmicenja, kad tamo nije ni bio nikada, ali dobro ima dolare...sta ga briga za zemlju Srbiju.

Terenac

pre 7 godina

Culi smo to vec dosta puta. Licno bih pre zvao i Jelovca da mi igra centra. Fazon je sto centri poput Bobana vise nisu pozeljni kao nize i brze petice.

vlasta74

pre 7 godina

Bobi, svi rizikuju da se povrede kada igraju za rep. I njima je to osnovno zanimanje, bez obzira na novac koji zarađuju, ili igraš ili ne igraš. Iskrenije je reći da si ugovorom bio sprečen, a to je druga stvar. Lični interesi se ostavljaju po strani za rep., inače, u suprotnom, niko nikad ne bi ni igrao za reprezentaciju. Zvezdaš sam.

jд123

pre 7 godina

Selektor može biti svako, ali ovakav igračina da ne igra u reprezentaciji ne može, e to je prava istina i zato nam i ide kako nam ide
(trx, 10. decembar 2016 16:57)

Са овим селектором вицешампиони света и србрни на ОИ, а шта смо освојили пре тога? Паметноме доста. Права истина је да је селектор најважнији шраф, који и од просечне екипе може направити добар колектив а не "играчина" са 2 мин сваку трећу утакмицу.

Reprezentacija iznad svega.

pre 7 godina

Momak bi i jare i pare to znamo svi zato si i prosao tako. Imas pare a karijera prolazi, minuta nigde., ali nepita se vise ti! Ja te nebi zvao za nauk svima.

Hez

pre 7 godina

Kolko znamo u tvom slucaju samo se Misko pita...
Za tebe je KSS uradio jednu stvar pred leto koju nije uradio nikad pre, garantovali su za tebe 5 miliona $ ukoliko bi se povredio dok si sa reprenzentaciom!
Uradili su sve sto su mogli da ti igras i opet nisi hteo(navodno zbog ugovora koji si trebao da potpises), Bjelica se povredio pa je ipak svo vreme bio uz tim. Ti im nisi cestitao ni kvalifikovanje na OI koje se igralo u Bg, javio si se tek posle srebra kako ti je krivo sto nisi igrao(ne sto ti je drago sto smo osvojili drugo mesto-da bez tebe iako si mislio da si nezamenljiv).
Mediji su od tebe napravili "dobrog dzina", a postupci tvoji se kose sa time...
Grejes klupu u Detroitu, jer karma je cudo. Da uzeces lovu( ali svi na tom nivou imaju lovu), tu lova vise ne igra nikakvo zadovoljstvo nego pobede, ostaces upamcen kao kukavica...
Najvise je mene pogodilo to sto si reko: da igram za Srbiju i samo se nisi pojavio niti objasnio svoj ozostanak strucnom timu?!?
Nama takav igrac kao ti treba, ali ti nemas kontinuitet vise, nisi bitan faktor u svom timu, ima mladjih igraca koji gore da zaigraju umesto tebe. Sale je pokazao upravo na tvom slucaju da niko nije nezamenljiv(a veci je hendikep bio izostanak Bjelice nego tebe zbog sirine koju njegova igra donosi timu), tako da igrao ti ili ne za Srbiju meni je svejedno, bitan je kolektiv i bitan je dres, ne pojedinac koji ga nosi(pritom mosli da je nezamenljiv).
Usput, Amere ne bi dobili ni sa pet Marjanovica u timu....

Srx

pre 7 godina

Zvezdas sam i strasno sam gotivio Bobija,ipak on je odabrao svoj put. Mogao je momcima bar peskire da nosi, ali je on blejao na splavu sa Parkerom.Cuvao se od povreda valjda. Nikad nisam video takvog centra, koji je totalno dezorjentisan kad primi loptu pod kosem

Arhimed

pre 7 godina

Bez prolaska kroz pripreme NEMA igre za reprezentaciju!To je posteno prema ljudima koji su pdneli onu zrtvu koju Bobi nije hteo da podnese. To sto je Bobi dominantni centar i to sto sa njim postoji veci dijapazon kombinacija u napadu i o9dbrani je super ali za to mesto Bobi mora da se izbori radom i pripremama bez toga nema precice i svaka cast Djordjevicu na doslednosti. Ida znate i da je Bobi partizanovac Sale bi isto postupio to jednostavno nema veze...

Nba

pre 7 godina

Pa ne moze da igra u reprezentaciji igrac koji greje klupu samo tako u klubu gde je na platnom spisku. Bobi ti ne igras vise ni garbidz tajm a oces u reprezentaciju najbolje evropske zemlje. He.. Bobi da ti nisi malo precenio sebe.

manojlo nenapredni

pre 7 godina

Poziv se zasluzuje dobrim igrama i odnosom prema reprezentaciji,i ako te gotivim, mislim da nema mesta za tebe u ekipi svetskih vicesampiona.

Neutralan

pre 7 godina

Pozvao bi te ja, kao prvo nisam navijac ni KKCZ ni KKP, ali bi mogao da budes treca opcija, uvek bi imali prednost Jokic naravno, cak i Raduljica jer relano covek se uvek odazvao. to je to poz svim ljubitlejima ove prelepe igre.

Da

pre 7 godina

Sa 0 odigranih minuta. Sad kad su videli da su se preracunali sa kintom koju su ti dali i kad verovatno nece biti ugovora sad mora novi da se obezbedi. Ne brinem, siguran sam da menadzer ima neki manevar u rukavu. Sto se mene tice ne bi te zvao ne zbog situacije sa pozivom prosle godine vec zato sto nemas 26 minuta u igri u prethodne 2 sezone.

no name

pre 7 godina

Cist profesionalizam, nista vise. Da je ovako i u drugim sportovima, da se ne zovu oni koji "moraju" bili bi bolji. Ne moramo da budemo prvi u svemu, ali bar polazati zelju i maksimalnost u tom trenutku je sasvim dovoljno za nas

Necke 27

pre 7 godina

Sale razmišlja kao Muslin u fudbalskoj repki, ko nije standardan u svom klubu, ne može da igra za reprezentaciju! Tako da mora da se pokaže u klubu da bi mu Sale poslao poziv za EP.

Petar

pre 7 godina

Sad kad mases peskirima u NBA bi ti u reprezentaciju. Ali ne zbog nje nego zbog toga da izvuces karieru i. NE Marjanovicu!! A voleo sam te ko brata dok si igrao u mojoj Zvezdi

Dr_Che

pre 7 godina

Kao zvezdaš pišem ovo. Sa jedne strane 21m je 21 i da se ne lažemo, retko ko je imun na toliku lovu. Sa druge strane ipak sam mu zamerio što nije hteo da se odazove na vreme. Voleo bih da ga vidim u reprezentaciji, ali pitanje je da li je zaslužio. Sa druge strane, "popunjeni" smo na petici sa Raduljom i Jokarom, što se videlo na OI. Treći centar more biti bilo ko, od Kuzme, preko Milutinova, Štimare pre svega, Muslija, Bobija itd... Podrška Saletu u svakom slučaju!

igor

pre 7 godina

da se ne lazemo,ja bi pre izabrao 21 milku i porodicu pre srbije,ali posle nema ljutis ako ne dobijem poziv,kad momci kidaju i bez mene...

Arsa

pre 7 godina

A zašto bi igrao? Dva puta te je zvao, dva puta na ružan način posle "zavlaćenja," prolongiranja i lažnih obećanja pa posle opravdanja odbiješ da igraš bez pravog razloga, sada nisi u formi, ne igraš i nigde te nema, zašto bi igrao za reprezentaciju?

Xxx7

pre 7 godina

Pa na osnovu cega,aman?!
Ajde i sve da zaboravimo sto je bilo, kako bi ti u reprezentaciju sa 0 minuta. Ee svasta! Lepo neko napisa u komentarima, da li to on nas zeza?

Jah

pre 7 godina

Teska prica moj Bobi, i ovako ne igras, jos si se zamerio Djordjevicu, tako da ce tesko da ti to prodje.
Nisam ni na cijoj strani, ali selektor se pita.
Potreban si, ali bez tebe se moze

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Marjanovic ce biti pozvan, ali pored Jokica i Raduljice, cini mi se da ce biti kao i u Detroitu, sedenje na klupi...
Nije stvar inata, nego zrele logike...
Raduljica igra sjajno u reprezentaciji, u stvari, tek u reprezentaciji on se pretvori u onog Raduljicu koji nas je dovukao do finala SP, a Jokic je vec zver i buducnost Srpske kosarke... Tako da pored njih dva zvati i Marjanovica je ne logicno...

Mihailo24190388

pre 7 godina

A baš lepo. Jel si siguran momčino? Aj razmisli još tri puta pa zamoli selektora da i on razmisli jedno 1300 puta pre nego što te opet pozove rizikujući da ga 15. put ispališ i ne dođeš! Ja bih te posle svega zvao samo u slučaju da se treća zamena, zamene povredi.. možda... Pa taman da igraš kao klon ukrštenih gena Garneta, Divca i Gasola.

Cek cek

pre 7 godina

Cek, jesam li ja dobro razumeo? Odbijes nacionalni tim DVA puta za redom, prvo jer ne zelis da rizikujes povredu zbog odlaska u NBA a onda jer zelis milione da zaradis. Ne zameram i ne sudim samo sto hocu da kazem je da takvo ponasanje ima sada posledice u vidu ne igranja i ne pozivanja u reprezentaciju.

Galeb south

pre 7 godina

Nadam se da bude bolji i da igra više nego sada, ali kako sad stoje stvari..ne igra se u reprezentaciju sa 2 min.u timu pa taman to bio Klivlend ili GSW. Pritom, Jokić i Raduljica jako-jako dobri. E sad što Bobija toliko hvale po kometarima-ko zna. Ok je on lik,jeste i ništa više. Lovu uzeo-briga ga. Eh,kad se setim Divca..koji igrač,koji respekt je imao u nba. A kod nas nikad dovoljno poštovan. To smo mi.

Grayhund

pre 7 godina

Kako za reprezentaciju moze da igra neko ko u svom klubu greje klupu? U kakvoj je formi taj covek uopste? Pa nije drzavni tim mesto gde ce igrati oni koji inace ne igraju svom klubu. Cisto sa profesionalne strane gledano, bas me briga sto je propustio OI, ostvarili smo maksimum bez njega.

Goran

pre 7 godina

Ako uslov Bobijevog povratka u reprezentaciju bude kvalitet njegovih igara onda nista od toga jer on uopste ne igra. Obezbjedio je buducnost za sebe i porodicu i mislim da mu je to bio ispravan postupak ali povratK u reprezentaciju je pod upitnikom.

323

pre 7 godina

(djuro, 10. decembar 2016 15:44)


I ja se secam da je Bobi bio MVP ali se samo secam a sećanja blede sa godinama. To je postigao jer je igrao a sada skoro dve godine ne igra. Decko ne igra . I kada igra nema nikakav ucinak a bice jos gore. To je normalno. Zasto mu ne daju 15min. po meču? Onda ce se videti neki ucinak i mozemo da raspravljamo. Ovako, raspravljamo o igracu koji sedi na klupi? Sta je vama ljudi?

mrmlj

pre 7 godina

kaze da zeli u reprezentaciju?
pa dobro, ako ga djordjevic pozove, imace priliku da to dokaze.
proslog leta je jednu takvu priliku propustio, videcemo sta ce biti sledeceg.