Subota, 12.11.2016.

12:10

Šveđani ljuti na Mažića: Grizman je bio u ofsajdu

Fudbaleri Švedske nezadovoljni su suđenjem srpskih arbitara na meču sa Miloradom Mažićem, u porazu od Francuske 2:1

Izvor: AK

Šveðani ljuti na Mažiæa: Grizman je bio u ofsajdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Otac Makarije

pre 7 godina

(Pera zdera, 12. novembar 2016 17:01)

E neka je onda u tvom selu ovo ofsajd.. al u mom nije. I da, napadac uvek ima prednost ako je situacija na ivici ofsajda. Pise u centru moga sela.

denisko

pre 7 godina

Care nije potreban nikakav celendz,uveli su video tehnologiju.
(Patrick, 12. novembar 2016 17:30)
video tehnologija je za gol,a za ostale stvari offsajde,penale ,simuliranja i udaranja protivnika treba celendz kao u americkom fudbalu

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

VUK

pre 7 godina

prvo simulirana linija na tv nije paralelna sa šesnaestercem..uzmite precizan šestar i na zaleđenoj slici izmerite udaljenost oba igrača od linije šesnaesterca..igrač Švedske je bliži..gledaju se stopala..ne šaka.Nije ofsajd a ni faul.Sačekajte ocenu komisije za suđenje FIFA..kladim se da Mažić dobija dobru ocenu.

zhaki

pre 7 godina

Po najnovijim direktivama Kolinovog tima,od proslog svetskog prvenstva,ako je ovako mali ofsajd,a pomocni sudija nije siguran,cak i da je u boljoj poziciji od ovde pomocnog,prednost se daje napadacu.Fifa ovo nece zameriti Mazicu. Svedjani bi mogli malo da se prisete Friska!

solskjaer

pre 7 godina

Линија... ни говора о офсајду...
Мажић и екипа ће и даље добијати најтеже задатке, а ви их пљујте колико хоћете... џаба вам је, Вама, неоствареним џабалебарошима !

goran

pre 7 godina

поштована господо стучнјаци,када замрзнете слику у тренутку упућивања лопте обратите пажњу на положај играча у горњем делу ивице шеснаест у линији са помоћним судијом са траком капитенском и у положај њега и гризмана у односу на линију шеснаест и видећете а то је помоћни и видео да нема офсајда,чак и да се гризман и вратио из офсајда предходно центаршутом је текла нова акција. толико

Filip998

pre 7 godina

Jedina greska ofsajd kod gola Francuza,i to minimalan.Sve ostalo je bilo sjajno.
(Zox, 12. novembar 2016 12:32)
Hahaha pa kako jedina greska samo ofsajd... A ostalo super... Ne moze da bude super kad je direktno uticao na ishod utakmice haha

Pera zdera

pre 7 godina

@ Otac Makarije Napadac je uvek u prednosti u odnosu na napadaca??? Mozda u tvom selu. Ofsajd je bio. Verujem da je greska sudije posto se radilo o malom ofsajdu.

Otac Makarije

pre 7 godina

Apsolutno sve cisto. Kao prvo, ofsajda nema jer je napadac uvek u blagoj prednosti u odnosu na odbrambenog igraca.. a ovde su gotovo bili u liniji (istina malo blizi golmanu bio Grizman), a kao drugo kakav crni faul kad je golmana vise ometao svedski igrac koji je na kraju i izbio loptu tacno na nogu francuskog igraca. Bitno samo da se poke*ate po Mazicu a takvog sudiju nikada nismo imali.

4k4.Dex

pre 7 godina

Kakva glupost ovaj centrirao sa pola teren covek balonjaru pa sta bude... zar je bitno da li je uopste bio ofsajd i da je bio metar iza isto bi se desilo

Dragi

pre 7 godina

Nisam neki Mažićev fan, ali smatram da je skoro odlično obavio posao. Osfajd je bio, ali to ide na dušu linijskog sudije. Faul pre prvog gola je bio, jer je remplovanje bilo rukom, a ne ramenom. U principu, Mažić bolje sudi na internacionalnoj sceni nego kod kuće, u Srbiji. Tamo može da sudi pošteno i po savesti, a ovde mora da ostavi savest kod kuće, a da sudi po željama.

Wllaxy

pre 7 godina

Mali ofsajd je postojao ali su Šveđani sami krivi za gol prvo zbog golmana koji ne zna da uhvati loptu a zatim i zbog reakcije igrača sa brojem 3 (Lindelof) koji je reagovao tragikomično i umesto da izbije loptu on kao da se uplašio od nje!

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

Svedjani tupe, NJIHOV igrac se isprecio svom golmanu i sprecio da intervenise, pa je jos dodao loptu francuzu.
Delic sekunde pre je golman zaskocio francuza, koji se krece OD GOLMANA, sto moze biti prekrsaj?
Inace, na animaciji, usporenom snimku, vidi se da je, mozda, samo noga ispod kolena u ofsajdu. Sudije, bilo ko da je, NEMAJU USPOREN SNIMAK, za stoti deo sekunde i deset cm.

Marko

pre 7 godina

Pa nije Mazic kriv nego pomocni sudija koji gleda sa strane... Ofsajd jeste bio. Mislim da bi Mazic trebalo da promeni saradnike iako su dugo zajedno,ali zaista im ovo nije prva greska.

srb

pre 7 godina

realno je ostecena svedska. Ofsajd je bio, nije veliki previd ali je greska, posle faul nad golmanom diskutabilan jer i skocio grizman i nije imao kontakt sa loptom mogao je da svira i to

Milan

pre 7 godina

Nema veze ako je linijski sudija pogresio, a ne Mazic. Krivica je uvek glavnog sudije jer on bira svije pomocnike. Mazic je previse puta bio u centru paznje nakon utaknice, a odlika dobrih sudija je da ostanu neprimeceni!

ii

pre 7 godina

ofsajd nije bio sekunde jedne.zaustavite video na momentu kad igrac nabacuje loptu ,i vidjecete da igrac svedske stoji ispred.ovo je golmanov gol,jer se ova lopta boksuje.

mile delija

pre 7 godina

svaka cast majstore,krenuti iz jednog sela i tako uspeti da sudis Barsrlona-M.Siti,a to sto ljudi tako zvani navijaci ne vide na derbiju koliko su losi ti njihovi ljubimci sto zvezde sto partizana,pa pljuju po coveku I traze mu greske...

realni

pre 7 godina

Sujetni hejteri, sto ne odete svi u inostranstvo pa mozda nesto i napravimo. Znaci nista vam ne valja... Sve se plašim da uefa i fifa drže Mazića zato sto je srbin. Drze ga zato što je dobar!

realno

pre 7 godina

pa mogu i oni jednom da naprave gresku. kad pogledas kakve sve sudije prave greske u tim jakim ligama, pa nase sudije su fantasticne.

borissrb

pre 7 godina

Ko kaze da se švedi ljuti? NISU. Jesu rekli da je ofsajd al i da je minimalan i da ga je bilo tesko vidjeti ga i da se desavaju takve greska sudija. A sto se tice sudjenja, Mazic je bio ispod svog nivo i imao nekoliko neuobicajenih gresak.

gtr

pre 7 godina

Jedno od ranijih fudbalskih secanja mi je na utakmicu kvalifikacija Yu-Spanija u onom ciklusu za SP '98 , a sudio je svedjanin Pedersen, malo je reci nepravedno. Podseti me sad ova vest..

vidim sve

pre 7 godina

Офсајд је постојао и види се тачно да помоћни судија није био у линији. Постојао је и фаул над голманом , без обзира што му је лопта испала, сваки контакт са голманом је фаул.Али такве грешке су редовне код свих судија. не браним Мажића, напротив, ту фелу не подносим, и мислим да већина судија нису јаке личности.

WHU

pre 7 godina

"Skandinavci su poveli na San Deniju golom iz slobodnog udarca u 50. minutu, ali je domaćin preokrenuo u roku od desetak, preko Pola Pogbe i Dimitrija Pajea"

Zar je tesko napisati ko je dao gol za Svedsku?

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Nije on sudija za medjunarodnu scenu na svakoj ima bar jednu gresku zadnja Barsa - Siti cist penal za Engleze nije svirao

KiMi

pre 7 godina

Ofsajd u santimetrima a kakav crni faul za golmana. On se zaleteo ko sivonja na Grizmana i ispada mu lopta . Nije njega Grizman udario nego kontra! Ovo bi se sudilo eventualno u Spanskoj ligi i to samo za RM ili FCB

uefa mafiozi!

pre 7 godina

ofsajd je stvarno minimalan, premda se na ovom nivou takmičenja ni to ne toleriše, ali su ne 1 nego 2 kontakta sa golmanom - očigledna.
skandalozno!

stoja

pre 7 godina

čitam švedske medije danas i stvarno su ljuti. Kažu da Mazic nema osećaja i neda igračima ništa ni da ga pitaju. daje žute svedima a za isto ne francuzima .

veliki strumf

pre 7 godina

Prvo, gadan smo narod - odmah neki jadni likovi docekali ovde da pljunu Mazica, koji je u top 3 sudija trenutno i dobija da sudi samo najbitnije meceve u Evropi. Drugo, slika nije od sinoc - bio je u crvenom dresu. Trece, faul kod prvog gola je bio cist, kakvo crno remplovanje - to se vidi iz vise uglova i jasno je kao dan. Cetvrto, ofsajd je bio minimalan (niko ga nije signalizirao od Svedjana, tako da se ovaj stoper samo pravda kao ostavio Grizmana u ofsajdu). Nije greska Mazica nego pomocnika Djurdjevica. Peto, pa nije Grizman dao gol - nije on kriv sto golman ne ume da uhvati loptu. Faul apsolutno nije postojao, odavno dodir sa golmanom ni u petercu nije faul, niti se golman bunio. Dakle, jedini propust je minimalan ofsajd Grizmana, jer jeste uticao na igru. Sesto, Svedjani se bune samo iz razloga sto je Mazic vise puta imao manji sukob sa Ibrom, pa ga po tome pamte. Uostalom, ko gubi...

Podbara pfc

pre 7 godina

Zna se dobro ciji je mazic sudija,malo da vratite nazad i proverite kome sudi najvise kada su reprecentacije u pitanju. Nasao je on sebi dobro mesto,uzeo ga je France Lobi. Lepo je biti u crem drustvu,lepo sudis po potrebi,posle ti vrate zahvalnicom kroz ligu sampiona i ligu evrope. Lep je to posao,pogotovo sto su te reprezentacije skoro uvek favoriti u mecevima. U srbiji nedodirljiv,takodje po zadatku. Ziv bio

Voip

pre 7 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ofsajd je bio od svega par santimetara koji se čak i na snimku jedva vidi, bolje da se žale na svog golmana. Sjajno vođen meč od strane Mažića. Čovek je među najboljim evropskim i svetskim sudijama.

Kokos

pre 7 godina

Ofsajd jeste postojao, ali tu Mazic nije nista kriv, kriv je pomocni sudija. S druge strane, odlicna odluka Mazica da ne svira faul u napadu Grizmana nad golmanom Olsenom.

Pedja

pre 7 godina

Moze se isto tako reci da je gol Svedjana iz ofsajda, jer u trenutku pre suta najmanje jedan Svedjanin je vec uleteo unutra u prostor, a mozda i dva. Medjutim sve je to normalno. Problem drugog gola je sto je golman bio nespretan.

sava

pre 7 godina

U pravu su, bio je i ofsajd i prekršaj nad golmanom, dve krupne greške u pet sekundi i direktno odlučio pobednika, naravno domaćina. Mažiću bolje da sudiš sve lige Srbije, tu te inače glorifikuju i obožavaju skoro kao Đokovića.

and justice for all

pre 7 godina

Pogledajte samo snimke derbija u kojima Partizanu nije, a Zvezdi jeste dosudio penale...toliko štete Partizanu nije naneo ni Babarogic.

Goran Severna Švedska 250 km od Severnog pola

pre 7 godina

Šteta Mažić je dobar sudija ali omakne mu se poneki put u mnogo važnim situacijama Šveđani su upravu i ovakve situacije mogu i uticaće na njegovu karijeru.

11111

pre 7 godina

nisam iznenadjen. srbin popljuje sve sto je kvalitet. ja sam srbin i toga sam se nagledao u zivotu, svakodnevno. takvi jedino ne pljuju po sebi. nemaju sta da popljuju.

zagor

pre 7 godina

ako je problem sa ofsajdom, kriv je linijski sudija. glavni nema sansi da vidi ovako maleni ofsajd (cak i ne znam da li je po pravilima ovo ofsajd ili "linija").

Minja

pre 7 godina

Gresaka je bilo nekoliko. Ko je gledao mec a objektivan je to je mogao da primeti. 1. Zute kartone nije davao pravilno. Glumi neku strogocu, a nema osecaj kad je neophodno da pokaze karton. 2. Grizman na sredini terena dobija uradac u glavu on ne svira faul. 3. Toivonen dobija lakat u skoku on ne daje zuti. 4. Golmanu izbijaju loptu iz ruke on ne svira nista. 5. Dva ofsajda su svirana a nisu postojala. 6. Kod gola Grizmna je bio u ofsajd poziciji i uticao na igru. Itd.

mazic

pre 7 godina

ofsajd, ruka na prsima golmana, ramenom na golmana u skoku dok pokusava da uhvati loptu, igranje rukom Grizmana posle golmanovog pokusaja izbacivanja lopte...

milos

pre 7 godina

ruka u ofsajdu zaista tesko uocljivo al neka gospoda iz fife uvedu celendz pa neka rese problem.Prebacuju krivicu stalno na sudije pored takve tehnologije.A golman im je sto posto kriv za gol tako da nemaju prava da se ljute toliko.

Branko

pre 7 godina

Da li ima neka utakmica a da ovaj Mažić nekoga ne ošteti za gol? Da li to znači da je on sudija po zadatku i da izvršava naređenja?

Pogba

pre 7 godina

Jedan od Mažićevih pomoćnika na svakoj utakmici ošteti nekoga i ako postoji razlog zašto nije nikad sudio najveće utakmice to je onda taj gospodin.

Nemanja

pre 7 godina

Da se razumemo jeste ofsajd, ali nije bas toooooliko ocigledan pa da se kaze ooooooogroman propust. Ljudski je gresiti, ne verujem da je bila namera, ali ovo je samo jedan od dokaza da treba uvesti tehnologiju u fudbal.

Opsajd

pre 7 godina

Opsajd na nemačkom je Abseits (Abzajc), odnosno naš oblik je opsajd.
Fudbal na nemačkom je Fußball (Fussball), odnosno naš oblik je fudbal, jer nemačko slovo ß liči na d, kako smo ga mi protumačili.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

aleksandar grozni

pre 7 godina

Iskreno receno,najgore sudjenje od Mazica koje sam do sada odgledao.Gresio je bio je totalno neodlucan u odlukama,diskutovao premnogo sa igracima,lose procene faulova i kartona,jednom recju,lose sudjenje,a moze i on da ima los dan,zar ne?.

Mik

pre 7 godina

Jeste bio ofsajd, ali te stvari se desavaju. Razni Jonasi Eriksoni mnogo vise "briljiraju" po evropi. Ne volim Mazicev nacin sudjenja, ali to je sudjenje koje donosi napredak na Fifa i Uefa listama.

MvpofNba

pre 7 godina

Moram da priznam da je ovo tacno, na klipu se jasno vidi da se Grizman aktivirao iz ofsajda, ali je on bio jako mali, tacnije samo ruka. Ako je do ro prevedeno, svedjani pricaju kao da je bio 3 metra u ofsajdu

kvisko

pre 7 godina

Mazic je sudio za cistu desetku, profesionalno i nepristrasno.
Svedjani treba da se ljute samo na svog golmana i svoje greske. Mazic tu nista ne moze da pomogne.

robby

pre 7 godina

ofsajd,greska pomocnika.sudijska ekipa je dobra koliko je dobra najslabija karika.
cini mi se da vec nekoliko puta imali ovakve previde.
greske su kao i sreca sastavni deo sporta
kada uvedu da se pregledaju sumnjive situacije bice drugacije.
stotine milijardi evra se vrti oko fudbala,trebalo bi se uvesti pregledanje snimka.

Aron

pre 7 godina

Ume Mažić itekako da pomaže jače ekipe iako je dobar sudija. na primer pre dve godine na SP-u između Portugalije i Nemačke je potpuno bezrazložno isključio Pepeana početku utakmic e što je kasnije znatno pomogloNemcima da ubedljivo pobede. Tu je slučaj iste godine ne u prvoj utakmici četvrtfinala LŠ-a između PSŽ-a i Čelzija je sudio nepostojeći penal za Čelzi.Jeste na kraju bilo 3:1 ali je u revanšu bilo 2:1 za čelzi.

cvele

pre 7 godina

Bio je ofsajd, a viđao sam i mnogo manje kontakte sa golmanom koji su svirani kao faul nad njim, mada ne mora daznači i da je bio.
U svakom slučaju svakom ko čuva rezultat i krije se u svom sesnaestercu do kraja utakmice želim da ih svaki sudija drastično pokrade kao kaznu za kukavičluk i da to čak ne bude ni smatrano kao mrlja tom sudiji.
Nema više fudbala: ova igra bi trebalo da promeni ime u "CATENACCIO".

To se pre svega odnosi na ove naše preplašene kokoške i stručnjake koji ih tome uče. Posle svake utakmice se pojedem što sam izgubio vreme gledajući njihovu odbrambenu igru (bar da znamo da je postavimo, pa da i razumem što se povlačimo). Čak sam i oguglao, pa se i ne štrecam kad krenu da se brane i ne iznenađujem kad primimo neku smejuriju od gola kao što je onaj od Slovenije s pola terena Jorgačevića ili bilo koji drugi koji je poklonio Ivanović ili Kolarov protivnicima kad sami nisu mogli ništa da urade, ili penali sa SP u Južnoj Africi, ili golovi primljeni u prvim minutima utakmica ..... Ma spisak je dugačak i jako raznovrstan kad su naše reprezentacije u pitanju.

KiMi

pre 7 godina

Ofsajd u santimetrima a kakav crni faul za golmana. On se zaleteo ko sivonja na Grizmana i ispada mu lopta . Nije njega Grizman udario nego kontra! Ovo bi se sudilo eventualno u Spanskoj ligi i to samo za RM ili FCB

realni

pre 7 godina

Sujetni hejteri, sto ne odete svi u inostranstvo pa mozda nesto i napravimo. Znaci nista vam ne valja... Sve se plašim da uefa i fifa drže Mazića zato sto je srbin. Drze ga zato što je dobar!

gtr

pre 7 godina

Jedno od ranijih fudbalskih secanja mi je na utakmicu kvalifikacija Yu-Spanija u onom ciklusu za SP '98 , a sudio je svedjanin Pedersen, malo je reci nepravedno. Podseti me sad ova vest..

vidim sve

pre 7 godina

Офсајд је постојао и види се тачно да помоћни судија није био у линији. Постојао је и фаул над голманом , без обзира што му је лопта испала, сваки контакт са голманом је фаул.Али такве грешке су редовне код свих судија. не браним Мажића, напротив, ту фелу не подносим, и мислим да већина судија нису јаке личности.

WHU

pre 7 godina

"Skandinavci su poveli na San Deniju golom iz slobodnog udarca u 50. minutu, ali je domaćin preokrenuo u roku od desetak, preko Pola Pogbe i Dimitrija Pajea"

Zar je tesko napisati ko je dao gol za Svedsku?

borissrb

pre 7 godina

Ko kaze da se švedi ljuti? NISU. Jesu rekli da je ofsajd al i da je minimalan i da ga je bilo tesko vidjeti ga i da se desavaju takve greska sudija. A sto se tice sudjenja, Mazic je bio ispod svog nivo i imao nekoliko neuobicajenih gresak.

mile delija

pre 7 godina

svaka cast majstore,krenuti iz jednog sela i tako uspeti da sudis Barsrlona-M.Siti,a to sto ljudi tako zvani navijaci ne vide na derbiju koliko su losi ti njihovi ljubimci sto zvezde sto partizana,pa pljuju po coveku I traze mu greske...

goran

pre 7 godina

поштована господо стучнјаци,када замрзнете слику у тренутку упућивања лопте обратите пажњу на положај играча у горњем делу ивице шеснаест у линији са помоћним судијом са траком капитенском и у положај њега и гризмана у односу на линију шеснаест и видећете а то је помоћни и видео да нема офсајда,чак и да се гризман и вратио из офсајда предходно центаршутом је текла нова акција. толико

Filip998

pre 7 godina

Jedina greska ofsajd kod gola Francuza,i to minimalan.Sve ostalo je bilo sjajno.
(Zox, 12. novembar 2016 12:32)
Hahaha pa kako jedina greska samo ofsajd... A ostalo super... Ne moze da bude super kad je direktno uticao na ishod utakmice haha

Dragi

pre 7 godina

Nisam neki Mažićev fan, ali smatram da je skoro odlično obavio posao. Osfajd je bio, ali to ide na dušu linijskog sudije. Faul pre prvog gola je bio, jer je remplovanje bilo rukom, a ne ramenom. U principu, Mažić bolje sudi na internacionalnoj sceni nego kod kuće, u Srbiji. Tamo može da sudi pošteno i po savesti, a ovde mora da ostavi savest kod kuće, a da sudi po željama.

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

Otac Makarije

pre 7 godina

Apsolutno sve cisto. Kao prvo, ofsajda nema jer je napadac uvek u blagoj prednosti u odnosu na odbrambenog igraca.. a ovde su gotovo bili u liniji (istina malo blizi golmanu bio Grizman), a kao drugo kakav crni faul kad je golmana vise ometao svedski igrac koji je na kraju i izbio loptu tacno na nogu francuskog igraca. Bitno samo da se poke*ate po Mazicu a takvog sudiju nikada nismo imali.

zhaki

pre 7 godina

Po najnovijim direktivama Kolinovog tima,od proslog svetskog prvenstva,ako je ovako mali ofsajd,a pomocni sudija nije siguran,cak i da je u boljoj poziciji od ovde pomocnog,prednost se daje napadacu.Fifa ovo nece zameriti Mazicu. Svedjani bi mogli malo da se prisete Friska!

11111

pre 7 godina

nisam iznenadjen. srbin popljuje sve sto je kvalitet. ja sam srbin i toga sam se nagledao u zivotu, svakodnevno. takvi jedino ne pljuju po sebi. nemaju sta da popljuju.

Milan

pre 7 godina

Nema veze ako je linijski sudija pogresio, a ne Mazic. Krivica je uvek glavnog sudije jer on bira svije pomocnike. Mazic je previse puta bio u centru paznje nakon utaknice, a odlika dobrih sudija je da ostanu neprimeceni!

zagor

pre 7 godina

ako je problem sa ofsajdom, kriv je linijski sudija. glavni nema sansi da vidi ovako maleni ofsajd (cak i ne znam da li je po pravilima ovo ofsajd ili "linija").

ii

pre 7 godina

ofsajd nije bio sekunde jedne.zaustavite video na momentu kad igrac nabacuje loptu ,i vidjecete da igrac svedske stoji ispred.ovo je golmanov gol,jer se ova lopta boksuje.

solskjaer

pre 7 godina

Линија... ни говора о офсајду...
Мажић и екипа ће и даље добијати најтеже задатке, а ви их пљујте колико хоћете... џаба вам је, Вама, неоствареним џабалебарошима !

VUK

pre 7 godina

prvo simulirana linija na tv nije paralelna sa šesnaestercem..uzmite precizan šestar i na zaleđenoj slici izmerite udaljenost oba igrača od linije šesnaesterca..igrač Švedske je bliži..gledaju se stopala..ne šaka.Nije ofsajd a ni faul.Sačekajte ocenu komisije za suđenje FIFA..kladim se da Mažić dobija dobru ocenu.

Voip

pre 7 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ofsajd je bio od svega par santimetara koji se čak i na snimku jedva vidi, bolje da se žale na svog golmana. Sjajno vođen meč od strane Mažića. Čovek je među najboljim evropskim i svetskim sudijama.

Pera zdera

pre 7 godina

@ Otac Makarije Napadac je uvek u prednosti u odnosu na napadaca??? Mozda u tvom selu. Ofsajd je bio. Verujem da je greska sudije posto se radilo o malom ofsajdu.

Nemanja

pre 7 godina

Da se razumemo jeste ofsajd, ali nije bas toooooliko ocigledan pa da se kaze ooooooogroman propust. Ljudski je gresiti, ne verujem da je bila namera, ali ovo je samo jedan od dokaza da treba uvesti tehnologiju u fudbal.

uefa mafiozi!

pre 7 godina

ofsajd je stvarno minimalan, premda se na ovom nivou takmičenja ni to ne toleriše, ali su ne 1 nego 2 kontakta sa golmanom - očigledna.
skandalozno!

realno

pre 7 godina

pa mogu i oni jednom da naprave gresku. kad pogledas kakve sve sudije prave greske u tim jakim ligama, pa nase sudije su fantasticne.

denisko

pre 7 godina

Care nije potreban nikakav celendz,uveli su video tehnologiju.
(Patrick, 12. novembar 2016 17:30)
video tehnologija je za gol,a za ostale stvari offsajde,penale ,simuliranja i udaranja protivnika treba celendz kao u americkom fudbalu

veliki strumf

pre 7 godina

Prvo, gadan smo narod - odmah neki jadni likovi docekali ovde da pljunu Mazica, koji je u top 3 sudija trenutno i dobija da sudi samo najbitnije meceve u Evropi. Drugo, slika nije od sinoc - bio je u crvenom dresu. Trece, faul kod prvog gola je bio cist, kakvo crno remplovanje - to se vidi iz vise uglova i jasno je kao dan. Cetvrto, ofsajd je bio minimalan (niko ga nije signalizirao od Svedjana, tako da se ovaj stoper samo pravda kao ostavio Grizmana u ofsajdu). Nije greska Mazica nego pomocnika Djurdjevica. Peto, pa nije Grizman dao gol - nije on kriv sto golman ne ume da uhvati loptu. Faul apsolutno nije postojao, odavno dodir sa golmanom ni u petercu nije faul, niti se golman bunio. Dakle, jedini propust je minimalan ofsajd Grizmana, jer jeste uticao na igru. Sesto, Svedjani se bune samo iz razloga sto je Mazic vise puta imao manji sukob sa Ibrom, pa ga po tome pamte. Uostalom, ko gubi...

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

Svedjani tupe, NJIHOV igrac se isprecio svom golmanu i sprecio da intervenise, pa je jos dodao loptu francuzu.
Delic sekunde pre je golman zaskocio francuza, koji se krece OD GOLMANA, sto moze biti prekrsaj?
Inace, na animaciji, usporenom snimku, vidi se da je, mozda, samo noga ispod kolena u ofsajdu. Sudije, bilo ko da je, NEMAJU USPOREN SNIMAK, za stoti deo sekunde i deset cm.

robby

pre 7 godina

ofsajd,greska pomocnika.sudijska ekipa je dobra koliko je dobra najslabija karika.
cini mi se da vec nekoliko puta imali ovakve previde.
greske su kao i sreca sastavni deo sporta
kada uvedu da se pregledaju sumnjive situacije bice drugacije.
stotine milijardi evra se vrti oko fudbala,trebalo bi se uvesti pregledanje snimka.

Marko

pre 7 godina

Pa nije Mazic kriv nego pomocni sudija koji gleda sa strane... Ofsajd jeste bio. Mislim da bi Mazic trebalo da promeni saradnike iako su dugo zajedno,ali zaista im ovo nije prva greska.

cvele

pre 7 godina

Bio je ofsajd, a viđao sam i mnogo manje kontakte sa golmanom koji su svirani kao faul nad njim, mada ne mora daznači i da je bio.
U svakom slučaju svakom ko čuva rezultat i krije se u svom sesnaestercu do kraja utakmice želim da ih svaki sudija drastično pokrade kao kaznu za kukavičluk i da to čak ne bude ni smatrano kao mrlja tom sudiji.
Nema više fudbala: ova igra bi trebalo da promeni ime u "CATENACCIO".

To se pre svega odnosi na ove naše preplašene kokoške i stručnjake koji ih tome uče. Posle svake utakmice se pojedem što sam izgubio vreme gledajući njihovu odbrambenu igru (bar da znamo da je postavimo, pa da i razumem što se povlačimo). Čak sam i oguglao, pa se i ne štrecam kad krenu da se brane i ne iznenađujem kad primimo neku smejuriju od gola kao što je onaj od Slovenije s pola terena Jorgačevića ili bilo koji drugi koji je poklonio Ivanović ili Kolarov protivnicima kad sami nisu mogli ništa da urade, ili penali sa SP u Južnoj Africi, ili golovi primljeni u prvim minutima utakmica ..... Ma spisak je dugačak i jako raznovrstan kad su naše reprezentacije u pitanju.

milos

pre 7 godina

ruka u ofsajdu zaista tesko uocljivo al neka gospoda iz fife uvedu celendz pa neka rese problem.Prebacuju krivicu stalno na sudije pored takve tehnologije.A golman im je sto posto kriv za gol tako da nemaju prava da se ljute toliko.

and justice for all

pre 7 godina

Pogledajte samo snimke derbija u kojima Partizanu nije, a Zvezdi jeste dosudio penale...toliko štete Partizanu nije naneo ni Babarogic.

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

Branko

pre 7 godina

Da li ima neka utakmica a da ovaj Mažić nekoga ne ošteti za gol? Da li to znači da je on sudija po zadatku i da izvršava naređenja?

Wllaxy

pre 7 godina

Mali ofsajd je postojao ali su Šveđani sami krivi za gol prvo zbog golmana koji ne zna da uhvati loptu a zatim i zbog reakcije igrača sa brojem 3 (Lindelof) koji je reagovao tragikomično i umesto da izbije loptu on kao da se uplašio od nje!

Mik

pre 7 godina

Jeste bio ofsajd, ali te stvari se desavaju. Razni Jonasi Eriksoni mnogo vise "briljiraju" po evropi. Ne volim Mazicev nacin sudjenja, ali to je sudjenje koje donosi napredak na Fifa i Uefa listama.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Nije on sudija za medjunarodnu scenu na svakoj ima bar jednu gresku zadnja Barsa - Siti cist penal za Engleze nije svirao

stoja

pre 7 godina

čitam švedske medije danas i stvarno su ljuti. Kažu da Mazic nema osećaja i neda igračima ništa ni da ga pitaju. daje žute svedima a za isto ne francuzima .

srb

pre 7 godina

realno je ostecena svedska. Ofsajd je bio, nije veliki previd ali je greska, posle faul nad golmanom diskutabilan jer i skocio grizman i nije imao kontakt sa loptom mogao je da svira i to

Pogba

pre 7 godina

Jedan od Mažićevih pomoćnika na svakoj utakmici ošteti nekoga i ako postoji razlog zašto nije nikad sudio najveće utakmice to je onda taj gospodin.

mazic

pre 7 godina

ofsajd, ruka na prsima golmana, ramenom na golmana u skoku dok pokusava da uhvati loptu, igranje rukom Grizmana posle golmanovog pokusaja izbacivanja lopte...

MvpofNba

pre 7 godina

Moram da priznam da je ovo tacno, na klipu se jasno vidi da se Grizman aktivirao iz ofsajda, ali je on bio jako mali, tacnije samo ruka. Ako je do ro prevedeno, svedjani pricaju kao da je bio 3 metra u ofsajdu

kvisko

pre 7 godina

Mazic je sudio za cistu desetku, profesionalno i nepristrasno.
Svedjani treba da se ljute samo na svog golmana i svoje greske. Mazic tu nista ne moze da pomogne.

Otac Makarije

pre 7 godina

(Pera zdera, 12. novembar 2016 17:01)

E neka je onda u tvom selu ovo ofsajd.. al u mom nije. I da, napadac uvek ima prednost ako je situacija na ivici ofsajda. Pise u centru moga sela.

sava

pre 7 godina

U pravu su, bio je i ofsajd i prekršaj nad golmanom, dve krupne greške u pet sekundi i direktno odlučio pobednika, naravno domaćina. Mažiću bolje da sudiš sve lige Srbije, tu te inače glorifikuju i obožavaju skoro kao Đokovića.

Minja

pre 7 godina

Gresaka je bilo nekoliko. Ko je gledao mec a objektivan je to je mogao da primeti. 1. Zute kartone nije davao pravilno. Glumi neku strogocu, a nema osecaj kad je neophodno da pokaze karton. 2. Grizman na sredini terena dobija uradac u glavu on ne svira faul. 3. Toivonen dobija lakat u skoku on ne daje zuti. 4. Golmanu izbijaju loptu iz ruke on ne svira nista. 5. Dva ofsajda su svirana a nisu postojala. 6. Kod gola Grizmna je bio u ofsajd poziciji i uticao na igru. Itd.

Podbara pfc

pre 7 godina

Zna se dobro ciji je mazic sudija,malo da vratite nazad i proverite kome sudi najvise kada su reprecentacije u pitanju. Nasao je on sebi dobro mesto,uzeo ga je France Lobi. Lepo je biti u crem drustvu,lepo sudis po potrebi,posle ti vrate zahvalnicom kroz ligu sampiona i ligu evrope. Lep je to posao,pogotovo sto su te reprezentacije skoro uvek favoriti u mecevima. U srbiji nedodirljiv,takodje po zadatku. Ziv bio

Aron

pre 7 godina

Ume Mažić itekako da pomaže jače ekipe iako je dobar sudija. na primer pre dve godine na SP-u između Portugalije i Nemačke je potpuno bezrazložno isključio Pepeana početku utakmic e što je kasnije znatno pomogloNemcima da ubedljivo pobede. Tu je slučaj iste godine ne u prvoj utakmici četvrtfinala LŠ-a između PSŽ-a i Čelzija je sudio nepostojeći penal za Čelzi.Jeste na kraju bilo 3:1 ali je u revanšu bilo 2:1 za čelzi.

aleksandar grozni

pre 7 godina

Iskreno receno,najgore sudjenje od Mazica koje sam do sada odgledao.Gresio je bio je totalno neodlucan u odlukama,diskutovao premnogo sa igracima,lose procene faulova i kartona,jednom recju,lose sudjenje,a moze i on da ima los dan,zar ne?.

Kokos

pre 7 godina

Ofsajd jeste postojao, ali tu Mazic nije nista kriv, kriv je pomocni sudija. S druge strane, odlicna odluka Mazica da ne svira faul u napadu Grizmana nad golmanom Olsenom.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

4k4.Dex

pre 7 godina

Kakva glupost ovaj centrirao sa pola teren covek balonjaru pa sta bude... zar je bitno da li je uopste bio ofsajd i da je bio metar iza isto bi se desilo

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Opsajd

pre 7 godina

Opsajd na nemačkom je Abseits (Abzajc), odnosno naš oblik je opsajd.
Fudbal na nemačkom je Fußball (Fussball), odnosno naš oblik je fudbal, jer nemačko slovo ß liči na d, kako smo ga mi protumačili.

Goran Severna Švedska 250 km od Severnog pola

pre 7 godina

Šteta Mažić je dobar sudija ali omakne mu se poneki put u mnogo važnim situacijama Šveđani su upravu i ovakve situacije mogu i uticaće na njegovu karijeru.

Pedja

pre 7 godina

Moze se isto tako reci da je gol Svedjana iz ofsajda, jer u trenutku pre suta najmanje jedan Svedjanin je vec uleteo unutra u prostor, a mozda i dva. Medjutim sve je to normalno. Problem drugog gola je sto je golman bio nespretan.

vidim sve

pre 7 godina

Офсајд је постојао и види се тачно да помоћни судија није био у линији. Постојао је и фаул над голманом , без обзира што му је лопта испала, сваки контакт са голманом је фаул.Али такве грешке су редовне код свих судија. не браним Мажића, напротив, ту фелу не подносим, и мислим да већина судија нису јаке личности.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Nije on sudija za medjunarodnu scenu na svakoj ima bar jednu gresku zadnja Barsa - Siti cist penal za Engleze nije svirao

Otac Makarije

pre 7 godina

Apsolutno sve cisto. Kao prvo, ofsajda nema jer je napadac uvek u blagoj prednosti u odnosu na odbrambenog igraca.. a ovde su gotovo bili u liniji (istina malo blizi golmanu bio Grizman), a kao drugo kakav crni faul kad je golmana vise ometao svedski igrac koji je na kraju i izbio loptu tacno na nogu francuskog igraca. Bitno samo da se poke*ate po Mazicu a takvog sudiju nikada nismo imali.

Filip998

pre 7 godina

Jedina greska ofsajd kod gola Francuza,i to minimalan.Sve ostalo je bilo sjajno.
(Zox, 12. novembar 2016 12:32)
Hahaha pa kako jedina greska samo ofsajd... A ostalo super... Ne moze da bude super kad je direktno uticao na ishod utakmice haha

Opsajd

pre 7 godina

Opsajd na nemačkom je Abseits (Abzajc), odnosno naš oblik je opsajd.
Fudbal na nemačkom je Fußball (Fussball), odnosno naš oblik je fudbal, jer nemačko slovo ß liči na d, kako smo ga mi protumačili.

Milan

pre 7 godina

Nema veze ako je linijski sudija pogresio, a ne Mazic. Krivica je uvek glavnog sudije jer on bira svije pomocnike. Mazic je previse puta bio u centru paznje nakon utaknice, a odlika dobrih sudija je da ostanu neprimeceni!

KiMi

pre 7 godina

Ofsajd u santimetrima a kakav crni faul za golmana. On se zaleteo ko sivonja na Grizmana i ispada mu lopta . Nije njega Grizman udario nego kontra! Ovo bi se sudilo eventualno u Spanskoj ligi i to samo za RM ili FCB

4k4.Dex

pre 7 godina

Kakva glupost ovaj centrirao sa pola teren covek balonjaru pa sta bude... zar je bitno da li je uopste bio ofsajd i da je bio metar iza isto bi se desilo

realni

pre 7 godina

Sujetni hejteri, sto ne odete svi u inostranstvo pa mozda nesto i napravimo. Znaci nista vam ne valja... Sve se plašim da uefa i fifa drže Mazića zato sto je srbin. Drze ga zato što je dobar!

uefa mafiozi!

pre 7 godina

ofsajd je stvarno minimalan, premda se na ovom nivou takmičenja ni to ne toleriše, ali su ne 1 nego 2 kontakta sa golmanom - očigledna.
skandalozno!

borissrb

pre 7 godina

Ko kaze da se švedi ljuti? NISU. Jesu rekli da je ofsajd al i da je minimalan i da ga je bilo tesko vidjeti ga i da se desavaju takve greska sudija. A sto se tice sudjenja, Mazic je bio ispod svog nivo i imao nekoliko neuobicajenih gresak.

mile delija

pre 7 godina

svaka cast majstore,krenuti iz jednog sela i tako uspeti da sudis Barsrlona-M.Siti,a to sto ljudi tako zvani navijaci ne vide na derbiju koliko su losi ti njihovi ljubimci sto zvezde sto partizana,pa pljuju po coveku I traze mu greske...

Kvazimodo Sorabius

pre 7 godina

Svedjani tupe, NJIHOV igrac se isprecio svom golmanu i sprecio da intervenise, pa je jos dodao loptu francuzu.
Delic sekunde pre je golman zaskocio francuza, koji se krece OD GOLMANA, sto moze biti prekrsaj?
Inace, na animaciji, usporenom snimku, vidi se da je, mozda, samo noga ispod kolena u ofsajdu. Sudije, bilo ko da je, NEMAJU USPOREN SNIMAK, za stoti deo sekunde i deset cm.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Pera zdera

pre 7 godina

@ Otac Makarije Napadac je uvek u prednosti u odnosu na napadaca??? Mozda u tvom selu. Ofsajd je bio. Verujem da je greska sudije posto se radilo o malom ofsajdu.

kvisko

pre 7 godina

Mazic je sudio za cistu desetku, profesionalno i nepristrasno.
Svedjani treba da se ljute samo na svog golmana i svoje greske. Mazic tu nista ne moze da pomogne.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

aleksandar grozni

pre 7 godina

Iskreno receno,najgore sudjenje od Mazica koje sam do sada odgledao.Gresio je bio je totalno neodlucan u odlukama,diskutovao premnogo sa igracima,lose procene faulova i kartona,jednom recju,lose sudjenje,a moze i on da ima los dan,zar ne?.

sava

pre 7 godina

U pravu su, bio je i ofsajd i prekršaj nad golmanom, dve krupne greške u pet sekundi i direktno odlučio pobednika, naravno domaćina. Mažiću bolje da sudiš sve lige Srbije, tu te inače glorifikuju i obožavaju skoro kao Đokovića.

Branko

pre 7 godina

Da li ima neka utakmica a da ovaj Mažić nekoga ne ošteti za gol? Da li to znači da je on sudija po zadatku i da izvršava naređenja?

mazic

pre 7 godina

ofsajd, ruka na prsima golmana, ramenom na golmana u skoku dok pokusava da uhvati loptu, igranje rukom Grizmana posle golmanovog pokusaja izbacivanja lopte...

ii

pre 7 godina

ofsajd nije bio sekunde jedne.zaustavite video na momentu kad igrac nabacuje loptu ,i vidjecete da igrac svedske stoji ispred.ovo je golmanov gol,jer se ova lopta boksuje.

and justice for all

pre 7 godina

Pogledajte samo snimke derbija u kojima Partizanu nije, a Zvezdi jeste dosudio penale...toliko štete Partizanu nije naneo ni Babarogic.

VUK

pre 7 godina

prvo simulirana linija na tv nije paralelna sa šesnaestercem..uzmite precizan šestar i na zaleđenoj slici izmerite udaljenost oba igrača od linije šesnaesterca..igrač Švedske je bliži..gledaju se stopala..ne šaka.Nije ofsajd a ni faul.Sačekajte ocenu komisije za suđenje FIFA..kladim se da Mažić dobija dobru ocenu.

Podbara pfc

pre 7 godina

Zna se dobro ciji je mazic sudija,malo da vratite nazad i proverite kome sudi najvise kada su reprecentacije u pitanju. Nasao je on sebi dobro mesto,uzeo ga je France Lobi. Lepo je biti u crem drustvu,lepo sudis po potrebi,posle ti vrate zahvalnicom kroz ligu sampiona i ligu evrope. Lep je to posao,pogotovo sto su te reprezentacije skoro uvek favoriti u mecevima. U srbiji nedodirljiv,takodje po zadatku. Ziv bio

Voip

pre 7 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ofsajd je bio od svega par santimetara koji se čak i na snimku jedva vidi, bolje da se žale na svog golmana. Sjajno vođen meč od strane Mažića. Čovek je među najboljim evropskim i svetskim sudijama.

Marko

pre 7 godina

Pa nije Mazic kriv nego pomocni sudija koji gleda sa strane... Ofsajd jeste bio. Mislim da bi Mazic trebalo da promeni saradnike iako su dugo zajedno,ali zaista im ovo nije prva greska.

stoja

pre 7 godina

čitam švedske medije danas i stvarno su ljuti. Kažu da Mazic nema osećaja i neda igračima ništa ni da ga pitaju. daje žute svedima a za isto ne francuzima .

realno

pre 7 godina

pa mogu i oni jednom da naprave gresku. kad pogledas kakve sve sudije prave greske u tim jakim ligama, pa nase sudije su fantasticne.

MvpofNba

pre 7 godina

Moram da priznam da je ovo tacno, na klipu se jasno vidi da se Grizman aktivirao iz ofsajda, ali je on bio jako mali, tacnije samo ruka. Ako je do ro prevedeno, svedjani pricaju kao da je bio 3 metra u ofsajdu

Dragi

pre 7 godina

Nisam neki Mažićev fan, ali smatram da je skoro odlično obavio posao. Osfajd je bio, ali to ide na dušu linijskog sudije. Faul pre prvog gola je bio, jer je remplovanje bilo rukom, a ne ramenom. U principu, Mažić bolje sudi na internacionalnoj sceni nego kod kuće, u Srbiji. Tamo može da sudi pošteno i po savesti, a ovde mora da ostavi savest kod kuće, a da sudi po željama.

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

Nemanja

pre 7 godina

Da se razumemo jeste ofsajd, ali nije bas toooooliko ocigledan pa da se kaze ooooooogroman propust. Ljudski je gresiti, ne verujem da je bila namera, ali ovo je samo jedan od dokaza da treba uvesti tehnologiju u fudbal.

Minja

pre 7 godina

Gresaka je bilo nekoliko. Ko je gledao mec a objektivan je to je mogao da primeti. 1. Zute kartone nije davao pravilno. Glumi neku strogocu, a nema osecaj kad je neophodno da pokaze karton. 2. Grizman na sredini terena dobija uradac u glavu on ne svira faul. 3. Toivonen dobija lakat u skoku on ne daje zuti. 4. Golmanu izbijaju loptu iz ruke on ne svira nista. 5. Dva ofsajda su svirana a nisu postojala. 6. Kod gola Grizmna je bio u ofsajd poziciji i uticao na igru. Itd.

Goran Severna Švedska 250 km od Severnog pola

pre 7 godina

Šteta Mažić je dobar sudija ali omakne mu se poneki put u mnogo važnim situacijama Šveđani su upravu i ovakve situacije mogu i uticaće na njegovu karijeru.

veliki strumf

pre 7 godina

Prvo, gadan smo narod - odmah neki jadni likovi docekali ovde da pljunu Mazica, koji je u top 3 sudija trenutno i dobija da sudi samo najbitnije meceve u Evropi. Drugo, slika nije od sinoc - bio je u crvenom dresu. Trece, faul kod prvog gola je bio cist, kakvo crno remplovanje - to se vidi iz vise uglova i jasno je kao dan. Cetvrto, ofsajd je bio minimalan (niko ga nije signalizirao od Svedjana, tako da se ovaj stoper samo pravda kao ostavio Grizmana u ofsajdu). Nije greska Mazica nego pomocnika Djurdjevica. Peto, pa nije Grizman dao gol - nije on kriv sto golman ne ume da uhvati loptu. Faul apsolutno nije postojao, odavno dodir sa golmanom ni u petercu nije faul, niti se golman bunio. Dakle, jedini propust je minimalan ofsajd Grizmana, jer jeste uticao na igru. Sesto, Svedjani se bune samo iz razloga sto je Mazic vise puta imao manji sukob sa Ibrom, pa ga po tome pamte. Uostalom, ko gubi...

Pedja

pre 7 godina

Moze se isto tako reci da je gol Svedjana iz ofsajda, jer u trenutku pre suta najmanje jedan Svedjanin je vec uleteo unutra u prostor, a mozda i dva. Medjutim sve je to normalno. Problem drugog gola je sto je golman bio nespretan.

solskjaer

pre 7 godina

Линија... ни говора о офсајду...
Мажић и екипа ће и даље добијати најтеже задатке, а ви их пљујте колико хоћете... џаба вам је, Вама, неоствареним џабалебарошима !

Aron

pre 7 godina

Ume Mažić itekako da pomaže jače ekipe iako je dobar sudija. na primer pre dve godine na SP-u između Portugalije i Nemačke je potpuno bezrazložno isključio Pepeana početku utakmic e što je kasnije znatno pomogloNemcima da ubedljivo pobede. Tu je slučaj iste godine ne u prvoj utakmici četvrtfinala LŠ-a između PSŽ-a i Čelzija je sudio nepostojeći penal za Čelzi.Jeste na kraju bilo 3:1 ali je u revanšu bilo 2:1 za čelzi.

srb

pre 7 godina

realno je ostecena svedska. Ofsajd je bio, nije veliki previd ali je greska, posle faul nad golmanom diskutabilan jer i skocio grizman i nije imao kontakt sa loptom mogao je da svira i to

goran

pre 7 godina

поштована господо стучнјаци,када замрзнете слику у тренутку упућивања лопте обратите пажњу на положај играча у горњем делу ивице шеснаест у линији са помоћним судијом са траком капитенском и у положај њега и гризмана у односу на линију шеснаест и видећете а то је помоћни и видео да нема офсајда,чак и да се гризман и вратио из офсајда предходно центаршутом је текла нова акција. толико

Kokos

pre 7 godina

Ofsajd jeste postojao, ali tu Mazic nije nista kriv, kriv je pomocni sudija. S druge strane, odlicna odluka Mazica da ne svira faul u napadu Grizmana nad golmanom Olsenom.

milos

pre 7 godina

ruka u ofsajdu zaista tesko uocljivo al neka gospoda iz fife uvedu celendz pa neka rese problem.Prebacuju krivicu stalno na sudije pored takve tehnologije.A golman im je sto posto kriv za gol tako da nemaju prava da se ljute toliko.

Wllaxy

pre 7 godina

Mali ofsajd je postojao ali su Šveđani sami krivi za gol prvo zbog golmana koji ne zna da uhvati loptu a zatim i zbog reakcije igrača sa brojem 3 (Lindelof) koji je reagovao tragikomično i umesto da izbije loptu on kao da se uplašio od nje!

Otac Makarije

pre 7 godina

(Pera zdera, 12. novembar 2016 17:01)

E neka je onda u tvom selu ovo ofsajd.. al u mom nije. I da, napadac uvek ima prednost ako je situacija na ivici ofsajda. Pise u centru moga sela.

11111

pre 7 godina

nisam iznenadjen. srbin popljuje sve sto je kvalitet. ja sam srbin i toga sam se nagledao u zivotu, svakodnevno. takvi jedino ne pljuju po sebi. nemaju sta da popljuju.

Bocko

pre 7 godina

Ofsajd je mozda i bio,ali Skandinavci da se bune?Pa njihove sudije su poznat kao najgore.Vlika vecina vaznih utakmica koje oni sude su presudjene katastrofalnim greskama i to,gle cuda uglavnom na stetu na papiru autsajdera.

zagor

pre 7 godina

ako je problem sa ofsajdom, kriv je linijski sudija. glavni nema sansi da vidi ovako maleni ofsajd (cak i ne znam da li je po pravilima ovo ofsajd ili "linija").

cvele

pre 7 godina

Bio je ofsajd, a viđao sam i mnogo manje kontakte sa golmanom koji su svirani kao faul nad njim, mada ne mora daznači i da je bio.
U svakom slučaju svakom ko čuva rezultat i krije se u svom sesnaestercu do kraja utakmice želim da ih svaki sudija drastično pokrade kao kaznu za kukavičluk i da to čak ne bude ni smatrano kao mrlja tom sudiji.
Nema više fudbala: ova igra bi trebalo da promeni ime u "CATENACCIO".

To se pre svega odnosi na ove naše preplašene kokoške i stručnjake koji ih tome uče. Posle svake utakmice se pojedem što sam izgubio vreme gledajući njihovu odbrambenu igru (bar da znamo da je postavimo, pa da i razumem što se povlačimo). Čak sam i oguglao, pa se i ne štrecam kad krenu da se brane i ne iznenađujem kad primimo neku smejuriju od gola kao što je onaj od Slovenije s pola terena Jorgačevića ili bilo koji drugi koji je poklonio Ivanović ili Kolarov protivnicima kad sami nisu mogli ništa da urade, ili penali sa SP u Južnoj Africi, ili golovi primljeni u prvim minutima utakmica ..... Ma spisak je dugačak i jako raznovrstan kad su naše reprezentacije u pitanju.

Mik

pre 7 godina

Jeste bio ofsajd, ali te stvari se desavaju. Razni Jonasi Eriksoni mnogo vise "briljiraju" po evropi. Ne volim Mazicev nacin sudjenja, ali to je sudjenje koje donosi napredak na Fifa i Uefa listama.

Pogba

pre 7 godina

Jedan od Mažićevih pomoćnika na svakoj utakmici ošteti nekoga i ako postoji razlog zašto nije nikad sudio najveće utakmice to je onda taj gospodin.

WHU

pre 7 godina

"Skandinavci su poveli na San Deniju golom iz slobodnog udarca u 50. minutu, ali je domaćin preokrenuo u roku od desetak, preko Pola Pogbe i Dimitrija Pajea"

Zar je tesko napisati ko je dao gol za Svedsku?

gtr

pre 7 godina

Jedno od ranijih fudbalskih secanja mi je na utakmicu kvalifikacija Yu-Spanija u onom ciklusu za SP '98 , a sudio je svedjanin Pedersen, malo je reci nepravedno. Podseti me sad ova vest..

zhaki

pre 7 godina

Po najnovijim direktivama Kolinovog tima,od proslog svetskog prvenstva,ako je ovako mali ofsajd,a pomocni sudija nije siguran,cak i da je u boljoj poziciji od ovde pomocnog,prednost se daje napadacu.Fifa ovo nece zameriti Mazicu. Svedjani bi mogli malo da se prisete Friska!

denisko

pre 7 godina

Care nije potreban nikakav celendz,uveli su video tehnologiju.
(Patrick, 12. novembar 2016 17:30)
video tehnologija je za gol,a za ostale stvari offsajde,penale ,simuliranja i udaranja protivnika treba celendz kao u americkom fudbalu

robby

pre 7 godina

ofsajd,greska pomocnika.sudijska ekipa je dobra koliko je dobra najslabija karika.
cini mi se da vec nekoliko puta imali ovakve previde.
greske su kao i sreca sastavni deo sporta
kada uvedu da se pregledaju sumnjive situacije bice drugacije.
stotine milijardi evra se vrti oko fudbala,trebalo bi se uvesti pregledanje snimka.