Subota, 29.10.2016.

18:17

Het-trik Ronalda, Srbima šansa s klupe

Kristijano Ronaldo ostvario je het-trik u ubedljivoj pobedi Real Madrida nad Alavesom sa 4:1, u desetom kolu La lige.

Izvor: AK

Het-trik Ronalda, Srbima šansa s klupe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

ticroo

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan.
(Magiko, 29. oktobar 2016 22:29)

Jedino ako mu je glava u laktu.

Magiko

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan. Barsa je razapeta ovde prosle sedmice zbog penala koji je realno bio penal dok je prvi gol bio iz ofsajda. Kako objasnjavaju ovo danas oni koji su onako komentarisali sudjene na Barsinoj tekmi ??

RM

pre 7 godina

Danas je 29.10 2016 godine

februar
Atletico Madrid 0:1
April
Volfsburg 2:0

To su jedina 2 poraza ove godine RM!!! ne sezone, nego godine!!!

Zidan kao trener:

Liga
24 pobede 5 neresenih 1 poraz

Liga sampiona
7 pobeda 2 neresene 1 poraz

po 1 pobeda u Kupu Spanije i Superkupu Evrope

Ukupno 42 utakmice, 33 pobede,7 remija, 2 poraza.
Svaka cast. Grande Zizu.

Akisa

pre 7 godina

Logika Uefalonaca, daju nepostojeci penal u 93 minutu,cist gol, Real dobije dva penala prvi penal cist zbog promene kretanja lopte plus zato sto je ruka bila u neprirodnom polozaju, drugi povucen Ronaldo u kaznenom cist penal, dali tri regularna gola pored toga.Penaldrid, penaldo,frank,boli vas u tome je problem..

pop

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez. 
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30) 

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu 
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17

Verovatno si mali jos uvek ne znas istoriju ovog kluba, pa nisi cuo za diktatora franka :)

velicanstveni

pre 7 godina

prvi po meni nije penal a drugi cist ko suza a od 50 komentara 49 svadja za neke spanske klubove kao da vam placaju svadju skinite se sa kompa nadjite devojku izadjite u grad popite pice sa prijateljima

facts

pre 7 godina

-Real je 15. put gostovao na stadionu Deportivo Alavesa, na Mendisorosi, koji je otvoren 1924. i koji predstavlja 3. najstariji stadion u Spaniji nakon El Molinona (otvoren 1908., a zvanicno od 1917., Sporting Hihon) i Mestalje (1923., Valensija). Ucinak Reala je 11-2-2 (pobede Alavesa 1931. i 1998.).
-Dejverson je 4. igrac Alavesa koji je u istoj sezoni Primere dao gol i Realu i Barseloni, nakon Albenisa, Eceandije i Pabla Gomesa.
-Real je na 9. zvanicnom mecu u nizu primio bar 1 gol! Tako nesto im se nije desilo jos od 2010. kada je trener bio Pelegrini.
-Kristijano nije postigao 2 gola na 1 mecu za Real jos od 14.5.2016. i meca na Riasoru.
-Kristijano (9) se izjednacio sa Ugom Sancesom kao igrac Reala sa najvise PROMASENIH penala u istoriji Primere!
-Kristijano je 20. put promasio penal u karijeri, racunajuci i penal seriju! Ucinak mu je 92/112 (82% uspesnosti).
Mesi je takodje 20 puta promasio penal (zapravo je 19 puta, jer je sa penala asistirao Suaresu protiv Selte, kao znak podrske Krojfu u borbi protiv raka. Na slican nacin su Krojf i Olsen odigrali 1982. u dresu Ajaksa). Mesijev procenat uspesnosti sa penala je 78% (70/90), a zapravo je 79% (19 promasenih, 70/89)!

Pozdrav

Владимир

pre 7 godina

Шта је са овим светом. Толика мржња, злоба, љубомора. Чему то. Неки тамо клуб из Шпаније се прозива, мрзи. Дај клинци искулирајте. Изађите мало напоље. Не морате бити нон стоп уз тв или рачунар. Еј свађају се због клубова из Шпаније. Да човек не поверује.

Alek

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez.
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30)

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha

Uros

pre 7 godina

(koketinjo, 29. oktobar 2016 18:42)


hahaahaha kako si me lepo nasmejao . bas si ga ubo . posolio si rane fanovima reala i balerine penalda hahahahahha

Gladiator

pre 7 godina

Uefalonci u cemu je problem, dva penala svirana - posle 7 meseci ako niste znali, proverite. Jedan penal promasen, drugo pored ta dva penala dali su tri gola sta tu nije jasno? Jedno je kad ti svira penal na 3-1 u sedamdeset nekom minutu, drugo je kad te u derbiju sudija pogura i prizna gol iz ofsajda i svira penal u 93 minutu. Haha ma ne smetaju vama svirani penali :DDD nesto drugo je u pitanju.. dajem mu rok dva kola ga prestigne :)))

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Koliko se lik raduje golu protiv Alavesa, haos.
A penal koji su mu dosudili, ono je bolest majko mila!
Katai više nego solidan, slabo Ga saigrači kapiraju kad krene u akciju ali polako.
Real generalno jako slab i rezultat nije prava slika, realan je bio nekih 1-2, nego je Alaves krenuo na sve i nista i na kontru su ih ubili.

kkk

pre 7 godina

Da li sam ikada gledao sramotnije suđenje i korist Reala? Verovatno da, ali skoro svakako ne. 2 nepostojeća penala, gomila nepostojećih faulova, gomila nesviranih faulova za Alaves, izmišljeni žuti kartoni za igrače Alavesa, nepokazani igračima Reala itd. Alaves danas pored ovakvog suđenja jednostavno nije imao teoretske šanse da dođe do bodova... Real je najodvratniji klub na svetu. Sudije ih uvek guraju..

Ecikaa

pre 7 godina

Deco ili ljudi da vam kazem nesto imate vasu Barsu koja je visa Uefalona od Reala protiv Valencije se videlo kome vise sudija pomaze nemojte biit budale sami znate samo se pravit naivni dajte bre. Real dobija penal posle 7 meseci a Barsi svaka tekma videcete veceras protiv Granade kad budu penali.. Sami sebe brukate. Penal je bio cist ko suza neznam koju ste utakmicu gledali ja sam fudbaler 15 godina i znam.o cemu se radi tako da izvinite.

Djole

pre 7 godina

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17)

Hahah pa Barsa je premocna zato placete i nista ne osvajate inace da je Barsa slaba krali bi sve kao u doba Franka! Ali Barselona kaze stop lopovima!

barcaforca

pre 7 godina

ja da sam navijac Reala, ne bih smeo par dana uci na sajt, bilo bi me sramota..2 poklonjena penala,standardno kao i uvek..Razumem,desi se greska,dve, ali uvek u korist Reala i uvek kada je tesko..Kada je tesko,PENAL,ne, 2 PENALA!!! Prvi je greska sudije koji je dobio zadatak da Real mora pobediti.CAk i da nije dobro video logikom se zakljucuje da ako te lopta pogodi u ruku, ona se manje vise ustopa a ne odbije kao od kamen.Cista glava igraca u zivom zidu..Znaci,sudija nije imao nikakvu dilemu, radi po instrukcijama..Drugi penal je klasican primer simuliranja i pada u pogresno vreme i ako je bilo kontakta,nesinhronizovano..Za ovo se dobija zuti a mozda i crveni po novim pravilima , nisam siguran, ako je postojala namera da se iscenira faul.Pogotovo od strane vrhunskog igraca..Ej bre, coveka pogodi lopta u glavu i on jadan cuti,nesto pokazuje kao,ne sme da pisne..BrUKA, za zatvor!!

hart

pre 7 godina

Ovo je prvi penal za real posle 6 meseci, morala je da se skrene pažnja sa one bruke u valensiji prošle nedelje, naravno mesi da penal-bog fudbala, ronaldo da penal-katastrofa,nema on pojma...

Ja

pre 7 godina

ronaldo bog isus fudbala! da je hteo 8 komada bi zabio ali nije on mali mesi pa da puni ove amatere! zlatna lopta #4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragance, 29. oktobar 2016 18:24) Hahahahahahahahaha...kazes nije mali Messi,reci mi koliko je proslesezone dao golova Rayu kad je Rayo igrao sa DVA igraca manje???Podseticu te rezultat je bio 10-2,zato cuti.

Corpsegrinder

pre 7 godina

1. Ronaldo ne postigne nijedan gol:

"Hahah, ne moze vise ni slabim ekipama da da gol, los igrac, losa osoba, los karakter, znam ja..."

2. Ronaldo natrpa 3 do 5 komada:

"Hahah, kako ga nije sramota da se izivljava na slabijima. Ma to je to, los covek, kazem ja lepo..."

Rade

pre 7 godina

Neko kaze Ronaldo se raspucao ahahahahah penal i jedan promasen, onda odbitak posle njegovog suta za drugi gol, i treci gol njegov omiljeni na tacni od 6 metara.

Wlada

pre 7 godina

Malo je dva penala za penalmadrid hocemo jos sudija, da penaldo gruva statistiku jer zaostaje 5 golova za Mesijem i Suarezom, voleo bih veceras i Mesi i Suarez het trik da penaldo padne u depresiju.

brat pantela

pre 7 godina

terry
nidza
kiol
AcA

jedan te isit degen?!
Posle ce sam sebe da hvali i da odgovara!!!

Druze, idi gledaj u sunce ili tako nesto!!!

P.S. Sudija je mogao da svira 4 penala za RM, svirao samo 2, znaci RM ostecen za 2 penala.

kiol

pre 7 godina

Smeh je kako Real igra ove sezone.. Da im nije sudaca bili bi na sredini tabele. Ali suci + Real nerazdvojiva kombinacija vec dugi niz godina.

Voip

pre 7 godina

Znači ovakvo suđenje odavno ni kod nas nisam vidio. Podsetila me na onu Partizan: Novi Pazar. Auu bre, pa pravi pošten igrač bi ispalio onako dosuđen penal u gol aut, gledo sam to u premijer ligi ali se ne mogu setiti ko je to uradio. Alaves unakažen suđenjem večeras.

Sasa

pre 7 godina

(Corpsegrinder, 29. oktobar 2016 18:30)

Klasican klinac bot, penaldov fan, kazi kakva je 3 gola dao, penal + peterac + slucajno pogadja lopta igraca Alavesa, i jos jedan promasen penal, sve se radi kako bi penaldo poboljsao svoju statistiku makar i na odvratan i jadan nacin kao danas.

koketinjo

pre 7 godina

Dok Ronaldo trpa npr jedan mocni Malme ,cak poker golova im ubaci, nekome je vrhunac zabiti poker tamo nekome Arsenalu ili 5 komada slabasnom Leverkuzenu i to sve u nokaut fazi LS ! Dok mocna kikica npr pise istoriju sa simultankama protiv velikih Shalkea ,Apoela,Galate,Rome ili Wolsburga u nokaut fazi, nekome je vrhunac razbijati man City,Arsenal, PSG ,Milan,Bayern ili recimo Real ,tada veoma slabasan , pa je onaj slalom za finale totalno bez tezine...Dok Ronaldo pruza sjajne partije u finalima protiv atletica,pogadjavsi maestralno sa 11 m,nekome je vrhunac razbucati tamo neki Man utd par puta ,ili Juventus...Dok Ronaldo briljira protiv velikana spanskog fudbala poput Granade,Espanjola,Alavesa,Elchea..nekome je vrhunac zabijati Atleticu npr za tamo neku titulu...ili 2 x u karijeri het trik u el clasicu ...Ronaldo ,kakva si ti igracina,pogotovo sto tamo neki igraju u najskupljem timu sveta a ti ipak pruzas takve partije protiv velikana i donosis toliko naslova...Cak 5x u 7 god boravka u Realu,madridjani su sampioni Spanije..Hvala ti Kiki sto postojis...zaista :)

Sandzak

pre 7 godina

Skandal da je sudija svirao penal a očigledno se vidi da lopta udara igrača Alavesa u glavu. Ovo nije prvi put da se Realu poklanjaju penali i pomažu kada Real gubi.

Nemke

pre 7 godina

Lele hejteri Ronaldo dao het trik,bojim se da vam upropastio dan :-D meni drago i on kad daje golove a i Mesi.To su dva najbolja igraca u istoriji fudbala,bore se vec godinama ko ce dati vise golova,a daju ih izmedju 55-65 ,Mesi je imao i 72 jedne sezone ako ne gresim.Dakle u nasem vremenu su dva najbolja igraca u istoriji ove igre.Trofeje osvaja tim,nema veze sta su osvojili.

Ja

pre 7 godina

Jeste li videli prvi penal za Frankov klub??? hahahahahh
(Martin, 29. oktobar 2016 18:29) Jesmo,lopta pogodila igraca u glavu i to se iz aviona videlo...ali real je to...pa kazu samo Barsi sude dva penala po utakmici.Eto i ovim Perezovim sude dva penala.

AcA

pre 7 godina

Jeste da navijam za Barselonu i to vec 20-ak godina,i kad su bili dosta slabiji ..cesto i njih sudije zastite.Samo,oni su mala deca za Real..ono je vec smesno i porazavajuce za tako jaku ligu poput Primere. Real Madrid sa Ronaldom predstavlja nesto najogavnije u evropskom fudbalu, Barselona bar igra fudbala i ima jasnu filozofiju..ovi su smesni, samo ovako i mogu da se nadaju fa konacno uzmu prvenstvo.

Petko

pre 7 godina

Sad kad krene paljba po Realu za penal...
Prvi penal možda i nije trebalo da bude sviran, ali je baš bila teška pozicija za sudiju da to vidi. Inače Realu nije sviran penal već 8 meseci(27 utakmica) ukljućujući sva takmičenja, dok je Barseloni za to vreme svirano 9 komada a Atletiku 8, pa vi vidite.

Nislija

pre 7 godina

Od danas vise ne pratim Spansku ligu tzv Perez Liga, pogledajte prvi penal koji je dobio Real Madrid.... ono je toliko providno navlacenje da je postalo gadno i odvratno..

Zizu

pre 7 godina

Nikad nisam mrzeo nijedan klub ali Real organski nemogu da podnesem, jos kad mi neko kaze da su im sudije opet poklonile pobedu onda poludim.

GGMU!

pre 7 godina

Pa da nije udarila u ruku igraca isla bi prema golu, tako da sasvim sigurno je bio penal.
Ahahaha a pogle navijace uefalone pa.sudija im sviro penala nakon gurkanja u sesnaestercu (protiv AC Milana) znaci korner nije bio ni izveden ahahha uvek su tu uefalonci prvi da komentarisu

brufen_od_400

pre 7 godina

Logika pesijevaca.Kad Ronaldo da tri gola od kojih jedan iz penala, to nije hettrik.Pa pesijevciiiii,zlatna lopta broj 4 ide u januaru.

Corpsegrinder

pre 7 godina

1. Ronaldo ne postigne nijedan gol:

"Hahah, ne moze vise ni slabim ekipama da da gol, los igrac, losa osoba, los karakter, znam ja..."

2. Ronaldo natrpa 3 do 5 komada:

"Hahah, kako ga nije sramota da se izivljava na slabijima. Ma to je to, los covek, kazem ja lepo..."

AcA

pre 7 godina

Jeste da navijam za Barselonu i to vec 20-ak godina,i kad su bili dosta slabiji ..cesto i njih sudije zastite.Samo,oni su mala deca za Real..ono je vec smesno i porazavajuce za tako jaku ligu poput Primere. Real Madrid sa Ronaldom predstavlja nesto najogavnije u evropskom fudbalu, Barselona bar igra fudbala i ima jasnu filozofiju..ovi su smesni, samo ovako i mogu da se nadaju fa konacno uzmu prvenstvo.

kiol

pre 7 godina

Smeh je kako Real igra ove sezone.. Da im nije sudaca bili bi na sredini tabele. Ali suci + Real nerazdvojiva kombinacija vec dugi niz godina.

Zizu

pre 7 godina

Nikad nisam mrzeo nijedan klub ali Real organski nemogu da podnesem, jos kad mi neko kaze da su im sudije opet poklonile pobedu onda poludim.

Nislija

pre 7 godina

Od danas vise ne pratim Spansku ligu tzv Perez Liga, pogledajte prvi penal koji je dobio Real Madrid.... ono je toliko providno navlacenje da je postalo gadno i odvratno..

Sandzak

pre 7 godina

Skandal da je sudija svirao penal a očigledno se vidi da lopta udara igrača Alavesa u glavu. Ovo nije prvi put da se Realu poklanjaju penali i pomažu kada Real gubi.

Владимир

pre 7 godina

Шта је са овим светом. Толика мржња, злоба, љубомора. Чему то. Неки тамо клуб из Шпаније се прозива, мрзи. Дај клинци искулирајте. Изађите мало напоље. Не морате бити нон стоп уз тв или рачунар. Еј свађају се због клубова из Шпаније. Да човек не поверује.

velicanstveni

pre 7 godina

prvi po meni nije penal a drugi cist ko suza a od 50 komentara 49 svadja za neke spanske klubove kao da vam placaju svadju skinite se sa kompa nadjite devojku izadjite u grad popite pice sa prijateljima

Wlada

pre 7 godina

Malo je dva penala za penalmadrid hocemo jos sudija, da penaldo gruva statistiku jer zaostaje 5 golova za Mesijem i Suarezom, voleo bih veceras i Mesi i Suarez het trik da penaldo padne u depresiju.

koketinjo

pre 7 godina

Dok Ronaldo trpa npr jedan mocni Malme ,cak poker golova im ubaci, nekome je vrhunac zabiti poker tamo nekome Arsenalu ili 5 komada slabasnom Leverkuzenu i to sve u nokaut fazi LS ! Dok mocna kikica npr pise istoriju sa simultankama protiv velikih Shalkea ,Apoela,Galate,Rome ili Wolsburga u nokaut fazi, nekome je vrhunac razbijati man City,Arsenal, PSG ,Milan,Bayern ili recimo Real ,tada veoma slabasan , pa je onaj slalom za finale totalno bez tezine...Dok Ronaldo pruza sjajne partije u finalima protiv atletica,pogadjavsi maestralno sa 11 m,nekome je vrhunac razbucati tamo neki Man utd par puta ,ili Juventus...Dok Ronaldo briljira protiv velikana spanskog fudbala poput Granade,Espanjola,Alavesa,Elchea..nekome je vrhunac zabijati Atleticu npr za tamo neku titulu...ili 2 x u karijeri het trik u el clasicu ...Ronaldo ,kakva si ti igracina,pogotovo sto tamo neki igraju u najskupljem timu sveta a ti ipak pruzas takve partije protiv velikana i donosis toliko naslova...Cak 5x u 7 god boravka u Realu,madridjani su sampioni Spanije..Hvala ti Kiki sto postojis...zaista :)

Sasa

pre 7 godina

(Corpsegrinder, 29. oktobar 2016 18:30)

Klasican klinac bot, penaldov fan, kazi kakva je 3 gola dao, penal + peterac + slucajno pogadja lopta igraca Alavesa, i jos jedan promasen penal, sve se radi kako bi penaldo poboljsao svoju statistiku makar i na odvratan i jadan nacin kao danas.

barcaforca

pre 7 godina

ja da sam navijac Reala, ne bih smeo par dana uci na sajt, bilo bi me sramota..2 poklonjena penala,standardno kao i uvek..Razumem,desi se greska,dve, ali uvek u korist Reala i uvek kada je tesko..Kada je tesko,PENAL,ne, 2 PENALA!!! Prvi je greska sudije koji je dobio zadatak da Real mora pobediti.CAk i da nije dobro video logikom se zakljucuje da ako te lopta pogodi u ruku, ona se manje vise ustopa a ne odbije kao od kamen.Cista glava igraca u zivom zidu..Znaci,sudija nije imao nikakvu dilemu, radi po instrukcijama..Drugi penal je klasican primer simuliranja i pada u pogresno vreme i ako je bilo kontakta,nesinhronizovano..Za ovo se dobija zuti a mozda i crveni po novim pravilima , nisam siguran, ako je postojala namera da se iscenira faul.Pogotovo od strane vrhunskog igraca..Ej bre, coveka pogodi lopta u glavu i on jadan cuti,nesto pokazuje kao,ne sme da pisne..BrUKA, za zatvor!!

Ecikaa

pre 7 godina

Deco ili ljudi da vam kazem nesto imate vasu Barsu koja je visa Uefalona od Reala protiv Valencije se videlo kome vise sudija pomaze nemojte biit budale sami znate samo se pravit naivni dajte bre. Real dobija penal posle 7 meseci a Barsi svaka tekma videcete veceras protiv Granade kad budu penali.. Sami sebe brukate. Penal je bio cist ko suza neznam koju ste utakmicu gledali ja sam fudbaler 15 godina i znam.o cemu se radi tako da izvinite.

Petko

pre 7 godina

Sad kad krene paljba po Realu za penal...
Prvi penal možda i nije trebalo da bude sviran, ali je baš bila teška pozicija za sudiju da to vidi. Inače Realu nije sviran penal već 8 meseci(27 utakmica) ukljućujući sva takmičenja, dok je Barseloni za to vreme svirano 9 komada a Atletiku 8, pa vi vidite.

Gladiator

pre 7 godina

Uefalonci u cemu je problem, dva penala svirana - posle 7 meseci ako niste znali, proverite. Jedan penal promasen, drugo pored ta dva penala dali su tri gola sta tu nije jasno? Jedno je kad ti svira penal na 3-1 u sedamdeset nekom minutu, drugo je kad te u derbiju sudija pogura i prizna gol iz ofsajda i svira penal u 93 minutu. Haha ma ne smetaju vama svirani penali :DDD nesto drugo je u pitanju.. dajem mu rok dva kola ga prestigne :)))

RM

pre 7 godina

Danas je 29.10 2016 godine

februar
Atletico Madrid 0:1
April
Volfsburg 2:0

To su jedina 2 poraza ove godine RM!!! ne sezone, nego godine!!!

Zidan kao trener:

Liga
24 pobede 5 neresenih 1 poraz

Liga sampiona
7 pobeda 2 neresene 1 poraz

po 1 pobeda u Kupu Spanije i Superkupu Evrope

Ukupno 42 utakmice, 33 pobede,7 remija, 2 poraza.
Svaka cast. Grande Zizu.

Ja

pre 7 godina

Jeste li videli prvi penal za Frankov klub??? hahahahahh
(Martin, 29. oktobar 2016 18:29) Jesmo,lopta pogodila igraca u glavu i to se iz aviona videlo...ali real je to...pa kazu samo Barsi sude dva penala po utakmici.Eto i ovim Perezovim sude dva penala.

brufen_od_400

pre 7 godina

Logika pesijevaca.Kad Ronaldo da tri gola od kojih jedan iz penala, to nije hettrik.Pa pesijevciiiii,zlatna lopta broj 4 ide u januaru.

Voip

pre 7 godina

Znači ovakvo suđenje odavno ni kod nas nisam vidio. Podsetila me na onu Partizan: Novi Pazar. Auu bre, pa pravi pošten igrač bi ispalio onako dosuđen penal u gol aut, gledo sam to u premijer ligi ali se ne mogu setiti ko je to uradio. Alaves unakažen suđenjem večeras.

Rade

pre 7 godina

Neko kaze Ronaldo se raspucao ahahahahah penal i jedan promasen, onda odbitak posle njegovog suta za drugi gol, i treci gol njegov omiljeni na tacni od 6 metara.

GGMU!

pre 7 godina

Pa da nije udarila u ruku igraca isla bi prema golu, tako da sasvim sigurno je bio penal.
Ahahaha a pogle navijace uefalone pa.sudija im sviro penala nakon gurkanja u sesnaestercu (protiv AC Milana) znaci korner nije bio ni izveden ahahha uvek su tu uefalonci prvi da komentarisu

Djole

pre 7 godina

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17)

Hahah pa Barsa je premocna zato placete i nista ne osvajate inace da je Barsa slaba krali bi sve kao u doba Franka! Ali Barselona kaze stop lopovima!

hart

pre 7 godina

Ovo je prvi penal za real posle 6 meseci, morala je da se skrene pažnja sa one bruke u valensiji prošle nedelje, naravno mesi da penal-bog fudbala, ronaldo da penal-katastrofa,nema on pojma...

Nemke

pre 7 godina

Lele hejteri Ronaldo dao het trik,bojim se da vam upropastio dan :-D meni drago i on kad daje golove a i Mesi.To su dva najbolja igraca u istoriji fudbala,bore se vec godinama ko ce dati vise golova,a daju ih izmedju 55-65 ,Mesi je imao i 72 jedne sezone ako ne gresim.Dakle u nasem vremenu su dva najbolja igraca u istoriji ove igre.Trofeje osvaja tim,nema veze sta su osvojili.

kkk

pre 7 godina

Da li sam ikada gledao sramotnije suđenje i korist Reala? Verovatno da, ali skoro svakako ne. 2 nepostojeća penala, gomila nepostojećih faulova, gomila nesviranih faulova za Alaves, izmišljeni žuti kartoni za igrače Alavesa, nepokazani igračima Reala itd. Alaves danas pored ovakvog suđenja jednostavno nije imao teoretske šanse da dođe do bodova... Real je najodvratniji klub na svetu. Sudije ih uvek guraju..

brat pantela

pre 7 godina

terry
nidza
kiol
AcA

jedan te isit degen?!
Posle ce sam sebe da hvali i da odgovara!!!

Druze, idi gledaj u sunce ili tako nesto!!!

P.S. Sudija je mogao da svira 4 penala za RM, svirao samo 2, znaci RM ostecen za 2 penala.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Koliko se lik raduje golu protiv Alavesa, haos.
A penal koji su mu dosudili, ono je bolest majko mila!
Katai više nego solidan, slabo Ga saigrači kapiraju kad krene u akciju ali polako.
Real generalno jako slab i rezultat nije prava slika, realan je bio nekih 1-2, nego je Alaves krenuo na sve i nista i na kontru su ih ubili.

Alek

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez.
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30)

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha

Akisa

pre 7 godina

Logika Uefalonaca, daju nepostojeci penal u 93 minutu,cist gol, Real dobije dva penala prvi penal cist zbog promene kretanja lopte plus zato sto je ruka bila u neprirodnom polozaju, drugi povucen Ronaldo u kaznenom cist penal, dali tri regularna gola pored toga.Penaldrid, penaldo,frank,boli vas u tome je problem..

Ja

pre 7 godina

ronaldo bog isus fudbala! da je hteo 8 komada bi zabio ali nije on mali mesi pa da puni ove amatere! zlatna lopta #4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragance, 29. oktobar 2016 18:24) Hahahahahahahahaha...kazes nije mali Messi,reci mi koliko je proslesezone dao golova Rayu kad je Rayo igrao sa DVA igraca manje???Podseticu te rezultat je bio 10-2,zato cuti.

pop

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez. 
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30) 

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu 
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17

Verovatno si mali jos uvek ne znas istoriju ovog kluba, pa nisi cuo za diktatora franka :)

facts

pre 7 godina

-Real je 15. put gostovao na stadionu Deportivo Alavesa, na Mendisorosi, koji je otvoren 1924. i koji predstavlja 3. najstariji stadion u Spaniji nakon El Molinona (otvoren 1908., a zvanicno od 1917., Sporting Hihon) i Mestalje (1923., Valensija). Ucinak Reala je 11-2-2 (pobede Alavesa 1931. i 1998.).
-Dejverson je 4. igrac Alavesa koji je u istoj sezoni Primere dao gol i Realu i Barseloni, nakon Albenisa, Eceandije i Pabla Gomesa.
-Real je na 9. zvanicnom mecu u nizu primio bar 1 gol! Tako nesto im se nije desilo jos od 2010. kada je trener bio Pelegrini.
-Kristijano nije postigao 2 gola na 1 mecu za Real jos od 14.5.2016. i meca na Riasoru.
-Kristijano (9) se izjednacio sa Ugom Sancesom kao igrac Reala sa najvise PROMASENIH penala u istoriji Primere!
-Kristijano je 20. put promasio penal u karijeri, racunajuci i penal seriju! Ucinak mu je 92/112 (82% uspesnosti).
Mesi je takodje 20 puta promasio penal (zapravo je 19 puta, jer je sa penala asistirao Suaresu protiv Selte, kao znak podrske Krojfu u borbi protiv raka. Na slican nacin su Krojf i Olsen odigrali 1982. u dresu Ajaksa). Mesijev procenat uspesnosti sa penala je 78% (70/90), a zapravo je 79% (19 promasenih, 70/89)!

Pozdrav

Magiko

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan. Barsa je razapeta ovde prosle sedmice zbog penala koji je realno bio penal dok je prvi gol bio iz ofsajda. Kako objasnjavaju ovo danas oni koji su onako komentarisali sudjene na Barsinoj tekmi ??

Uros

pre 7 godina

(koketinjo, 29. oktobar 2016 18:42)


hahaahaha kako si me lepo nasmejao . bas si ga ubo . posolio si rane fanovima reala i balerine penalda hahahahahha

ticroo

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan.
(Magiko, 29. oktobar 2016 22:29)

Jedino ako mu je glava u laktu.

kiol

pre 7 godina

Smeh je kako Real igra ove sezone.. Da im nije sudaca bili bi na sredini tabele. Ali suci + Real nerazdvojiva kombinacija vec dugi niz godina.

Corpsegrinder

pre 7 godina

1. Ronaldo ne postigne nijedan gol:

"Hahah, ne moze vise ni slabim ekipama da da gol, los igrac, losa osoba, los karakter, znam ja..."

2. Ronaldo natrpa 3 do 5 komada:

"Hahah, kako ga nije sramota da se izivljava na slabijima. Ma to je to, los covek, kazem ja lepo..."

AcA

pre 7 godina

Jeste da navijam za Barselonu i to vec 20-ak godina,i kad su bili dosta slabiji ..cesto i njih sudije zastite.Samo,oni su mala deca za Real..ono je vec smesno i porazavajuce za tako jaku ligu poput Primere. Real Madrid sa Ronaldom predstavlja nesto najogavnije u evropskom fudbalu, Barselona bar igra fudbala i ima jasnu filozofiju..ovi su smesni, samo ovako i mogu da se nadaju fa konacno uzmu prvenstvo.

koketinjo

pre 7 godina

Dok Ronaldo trpa npr jedan mocni Malme ,cak poker golova im ubaci, nekome je vrhunac zabiti poker tamo nekome Arsenalu ili 5 komada slabasnom Leverkuzenu i to sve u nokaut fazi LS ! Dok mocna kikica npr pise istoriju sa simultankama protiv velikih Shalkea ,Apoela,Galate,Rome ili Wolsburga u nokaut fazi, nekome je vrhunac razbijati man City,Arsenal, PSG ,Milan,Bayern ili recimo Real ,tada veoma slabasan , pa je onaj slalom za finale totalno bez tezine...Dok Ronaldo pruza sjajne partije u finalima protiv atletica,pogadjavsi maestralno sa 11 m,nekome je vrhunac razbucati tamo neki Man utd par puta ,ili Juventus...Dok Ronaldo briljira protiv velikana spanskog fudbala poput Granade,Espanjola,Alavesa,Elchea..nekome je vrhunac zabijati Atleticu npr za tamo neku titulu...ili 2 x u karijeri het trik u el clasicu ...Ronaldo ,kakva si ti igracina,pogotovo sto tamo neki igraju u najskupljem timu sveta a ti ipak pruzas takve partije protiv velikana i donosis toliko naslova...Cak 5x u 7 god boravka u Realu,madridjani su sampioni Spanije..Hvala ti Kiki sto postojis...zaista :)

brufen_od_400

pre 7 godina

Logika pesijevaca.Kad Ronaldo da tri gola od kojih jedan iz penala, to nije hettrik.Pa pesijevciiiii,zlatna lopta broj 4 ide u januaru.

kkk

pre 7 godina

Da li sam ikada gledao sramotnije suđenje i korist Reala? Verovatno da, ali skoro svakako ne. 2 nepostojeća penala, gomila nepostojećih faulova, gomila nesviranih faulova za Alaves, izmišljeni žuti kartoni za igrače Alavesa, nepokazani igračima Reala itd. Alaves danas pored ovakvog suđenja jednostavno nije imao teoretske šanse da dođe do bodova... Real je najodvratniji klub na svetu. Sudije ih uvek guraju..

pop

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez. 
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30) 

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu 
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17

Verovatno si mali jos uvek ne znas istoriju ovog kluba, pa nisi cuo za diktatora franka :)

Zizu

pre 7 godina

Nikad nisam mrzeo nijedan klub ali Real organski nemogu da podnesem, jos kad mi neko kaze da su im sudije opet poklonile pobedu onda poludim.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Koliko se lik raduje golu protiv Alavesa, haos.
A penal koji su mu dosudili, ono je bolest majko mila!
Katai više nego solidan, slabo Ga saigrači kapiraju kad krene u akciju ali polako.
Real generalno jako slab i rezultat nije prava slika, realan je bio nekih 1-2, nego je Alaves krenuo na sve i nista i na kontru su ih ubili.

Nislija

pre 7 godina

Od danas vise ne pratim Spansku ligu tzv Perez Liga, pogledajte prvi penal koji je dobio Real Madrid.... ono je toliko providno navlacenje da je postalo gadno i odvratno..

barcaforca

pre 7 godina

ja da sam navijac Reala, ne bih smeo par dana uci na sajt, bilo bi me sramota..2 poklonjena penala,standardno kao i uvek..Razumem,desi se greska,dve, ali uvek u korist Reala i uvek kada je tesko..Kada je tesko,PENAL,ne, 2 PENALA!!! Prvi je greska sudije koji je dobio zadatak da Real mora pobediti.CAk i da nije dobro video logikom se zakljucuje da ako te lopta pogodi u ruku, ona se manje vise ustopa a ne odbije kao od kamen.Cista glava igraca u zivom zidu..Znaci,sudija nije imao nikakvu dilemu, radi po instrukcijama..Drugi penal je klasican primer simuliranja i pada u pogresno vreme i ako je bilo kontakta,nesinhronizovano..Za ovo se dobija zuti a mozda i crveni po novim pravilima , nisam siguran, ako je postojala namera da se iscenira faul.Pogotovo od strane vrhunskog igraca..Ej bre, coveka pogodi lopta u glavu i on jadan cuti,nesto pokazuje kao,ne sme da pisne..BrUKA, za zatvor!!

GGMU!

pre 7 godina

Pa da nije udarila u ruku igraca isla bi prema golu, tako da sasvim sigurno je bio penal.
Ahahaha a pogle navijace uefalone pa.sudija im sviro penala nakon gurkanja u sesnaestercu (protiv AC Milana) znaci korner nije bio ni izveden ahahha uvek su tu uefalonci prvi da komentarisu

Wlada

pre 7 godina

Malo je dva penala za penalmadrid hocemo jos sudija, da penaldo gruva statistiku jer zaostaje 5 golova za Mesijem i Suarezom, voleo bih veceras i Mesi i Suarez het trik da penaldo padne u depresiju.

hart

pre 7 godina

Ovo je prvi penal za real posle 6 meseci, morala je da se skrene pažnja sa one bruke u valensiji prošle nedelje, naravno mesi da penal-bog fudbala, ronaldo da penal-katastrofa,nema on pojma...

brat pantela

pre 7 godina

terry
nidza
kiol
AcA

jedan te isit degen?!
Posle ce sam sebe da hvali i da odgovara!!!

Druze, idi gledaj u sunce ili tako nesto!!!

P.S. Sudija je mogao da svira 4 penala za RM, svirao samo 2, znaci RM ostecen za 2 penala.

Sandzak

pre 7 godina

Skandal da je sudija svirao penal a očigledno se vidi da lopta udara igrača Alavesa u glavu. Ovo nije prvi put da se Realu poklanjaju penali i pomažu kada Real gubi.

Rade

pre 7 godina

Neko kaze Ronaldo se raspucao ahahahahah penal i jedan promasen, onda odbitak posle njegovog suta za drugi gol, i treci gol njegov omiljeni na tacni od 6 metara.

Djole

pre 7 godina

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha
(Alek, 29. oktobar 2016 19:17)

Hahah pa Barsa je premocna zato placete i nista ne osvajate inace da je Barsa slaba krali bi sve kao u doba Franka! Ali Barselona kaze stop lopovima!

Sasa

pre 7 godina

(Corpsegrinder, 29. oktobar 2016 18:30)

Klasican klinac bot, penaldov fan, kazi kakva je 3 gola dao, penal + peterac + slucajno pogadja lopta igraca Alavesa, i jos jedan promasen penal, sve se radi kako bi penaldo poboljsao svoju statistiku makar i na odvratan i jadan nacin kao danas.

Nemke

pre 7 godina

Lele hejteri Ronaldo dao het trik,bojim se da vam upropastio dan :-D meni drago i on kad daje golove a i Mesi.To su dva najbolja igraca u istoriji fudbala,bore se vec godinama ko ce dati vise golova,a daju ih izmedju 55-65 ,Mesi je imao i 72 jedne sezone ako ne gresim.Dakle u nasem vremenu su dva najbolja igraca u istoriji ove igre.Trofeje osvaja tim,nema veze sta su osvojili.

Gladiator

pre 7 godina

Uefalonci u cemu je problem, dva penala svirana - posle 7 meseci ako niste znali, proverite. Jedan penal promasen, drugo pored ta dva penala dali su tri gola sta tu nije jasno? Jedno je kad ti svira penal na 3-1 u sedamdeset nekom minutu, drugo je kad te u derbiju sudija pogura i prizna gol iz ofsajda i svira penal u 93 minutu. Haha ma ne smetaju vama svirani penali :DDD nesto drugo je u pitanju.. dajem mu rok dva kola ga prestigne :)))

Ja

pre 7 godina

Jeste li videli prvi penal za Frankov klub??? hahahahahh
(Martin, 29. oktobar 2016 18:29) Jesmo,lopta pogodila igraca u glavu i to se iz aviona videlo...ali real je to...pa kazu samo Barsi sude dva penala po utakmici.Eto i ovim Perezovim sude dva penala.

Petko

pre 7 godina

Sad kad krene paljba po Realu za penal...
Prvi penal možda i nije trebalo da bude sviran, ali je baš bila teška pozicija za sudiju da to vidi. Inače Realu nije sviran penal već 8 meseci(27 utakmica) ukljućujući sva takmičenja, dok je Barseloni za to vreme svirano 9 komada a Atletiku 8, pa vi vidite.

Ecikaa

pre 7 godina

Deco ili ljudi da vam kazem nesto imate vasu Barsu koja je visa Uefalona od Reala protiv Valencije se videlo kome vise sudija pomaze nemojte biit budale sami znate samo se pravit naivni dajte bre. Real dobija penal posle 7 meseci a Barsi svaka tekma videcete veceras protiv Granade kad budu penali.. Sami sebe brukate. Penal je bio cist ko suza neznam koju ste utakmicu gledali ja sam fudbaler 15 godina i znam.o cemu se radi tako da izvinite.

Akisa

pre 7 godina

Logika Uefalonaca, daju nepostojeci penal u 93 minutu,cist gol, Real dobije dva penala prvi penal cist zbog promene kretanja lopte plus zato sto je ruka bila u neprirodnom polozaju, drugi povucen Ronaldo u kaznenom cist penal, dali tri regularna gola pored toga.Penaldrid, penaldo,frank,boli vas u tome je problem..

Magiko

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan. Barsa je razapeta ovde prosle sedmice zbog penala koji je realno bio penal dok je prvi gol bio iz ofsajda. Kako objasnjavaju ovo danas oni koji su onako komentarisali sudjene na Barsinoj tekmi ??

Uros

pre 7 godina

(koketinjo, 29. oktobar 2016 18:42)


hahaahaha kako si me lepo nasmejao . bas si ga ubo . posolio si rane fanovima reala i balerine penalda hahahahahha

Ja

pre 7 godina

ronaldo bog isus fudbala! da je hteo 8 komada bi zabio ali nije on mali mesi pa da puni ove amatere! zlatna lopta #4!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragance, 29. oktobar 2016 18:24) Hahahahahahahahaha...kazes nije mali Messi,reci mi koliko je proslesezone dao golova Rayu kad je Rayo igrao sa DVA igraca manje???Podseticu te rezultat je bio 10-2,zato cuti.

Voip

pre 7 godina

Znači ovakvo suđenje odavno ni kod nas nisam vidio. Podsetila me na onu Partizan: Novi Pazar. Auu bre, pa pravi pošten igrač bi ispalio onako dosuđen penal u gol aut, gledo sam to u premijer ligi ali se ne mogu setiti ko je to uradio. Alaves unakažen suđenjem večeras.

Alek

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu zna zasto Spansku ligu zovu La Liga Perez.
(Nidza, 29. oktobar 2016 18:30)

Da da La Liga Perez, a Real najmanje puta osvojio od kad je Perez u Realu
ha ha

RM

pre 7 godina

Danas je 29.10 2016 godine

februar
Atletico Madrid 0:1
April
Volfsburg 2:0

To su jedina 2 poraza ove godine RM!!! ne sezone, nego godine!!!

Zidan kao trener:

Liga
24 pobede 5 neresenih 1 poraz

Liga sampiona
7 pobeda 2 neresene 1 poraz

po 1 pobeda u Kupu Spanije i Superkupu Evrope

Ukupno 42 utakmice, 33 pobede,7 remija, 2 poraza.
Svaka cast. Grande Zizu.

velicanstveni

pre 7 godina

prvi po meni nije penal a drugi cist ko suza a od 50 komentara 49 svadja za neke spanske klubove kao da vam placaju svadju skinite se sa kompa nadjite devojku izadjite u grad popite pice sa prijateljima

Владимир

pre 7 godina

Шта је са овим светом. Толика мржња, злоба, љубомора. Чему то. Неки тамо клуб из Шпаније се прозива, мрзи. Дај клинци искулирајте. Изађите мало напоље. Не морате бити нон стоп уз тв или рачунар. Еј свађају се због клубова из Шпаније. Да човек не поверује.

facts

pre 7 godina

-Real je 15. put gostovao na stadionu Deportivo Alavesa, na Mendisorosi, koji je otvoren 1924. i koji predstavlja 3. najstariji stadion u Spaniji nakon El Molinona (otvoren 1908., a zvanicno od 1917., Sporting Hihon) i Mestalje (1923., Valensija). Ucinak Reala je 11-2-2 (pobede Alavesa 1931. i 1998.).
-Dejverson je 4. igrac Alavesa koji je u istoj sezoni Primere dao gol i Realu i Barseloni, nakon Albenisa, Eceandije i Pabla Gomesa.
-Real je na 9. zvanicnom mecu u nizu primio bar 1 gol! Tako nesto im se nije desilo jos od 2010. kada je trener bio Pelegrini.
-Kristijano nije postigao 2 gola na 1 mecu za Real jos od 14.5.2016. i meca na Riasoru.
-Kristijano (9) se izjednacio sa Ugom Sancesom kao igrac Reala sa najvise PROMASENIH penala u istoriji Primere!
-Kristijano je 20. put promasio penal u karijeri, racunajuci i penal seriju! Ucinak mu je 92/112 (82% uspesnosti).
Mesi je takodje 20 puta promasio penal (zapravo je 19 puta, jer je sa penala asistirao Suaresu protiv Selte, kao znak podrske Krojfu u borbi protiv raka. Na slican nacin su Krojf i Olsen odigrali 1982. u dresu Ajaksa). Mesijev procenat uspesnosti sa penala je 78% (70/90), a zapravo je 79% (19 promasenih, 70/89)!

Pozdrav

ticroo

pre 7 godina

Prvi penal nije bio...pa pogodila decka lopta u glavu a drugi u najmanju ruku diskutabilan.
(Magiko, 29. oktobar 2016 22:29)

Jedino ako mu je glava u laktu.