1. Helenski Partenon već godinama slavi Bilija kao jednog od košarkaških Bogova.Loše je što Heleni nemaju spremnu zamenu za jedinog romantičara današnje košarke.Posle povlačenja njega i jos nekoliko pravih košarkaša Evroliga će neminovno biti ispostava NBA i biće mučno za gledanje
  (el fuser, 21. oktobar 2016 12:08)

  # Link komentara

 2. Kreće tekma, 5 Afroamerikanaca u startnih 5 kod Efesa a ne zna se koji više ne zna sa loptom.
  Na kraju da im nije bilo Osmana, ne bi prebacili 40 poena.
   (CJ, 20. oktobar 2016 23:43)

  # Link komentara

 3. Лоша је Евролига. Незанимљива. Предвидљива. Превелик је јаз између најбогатијих клубова и осталих. Зна се унапред победник. Једино Звезда игра с претежно домаћим играчима. Нема ту базе одакле ће се регрутовати таленти. Ови мањи клубови сада имају своја такмичења где ће млади добијати шансу, а Евролига ће се претворити у надметање легија странаца, која никога неће интересовати. Контам да власници клубова прате Евролигу, а тренери и људи из струке Фибину Лигу шампиона, јер једино тамо могу да виде неко ново занимљиво лице. А не стално: Спанулис, Принтезис, Рејес до бесвести.
  (Иван, 20. oktobar 2016 23:23)

  # Link komentara

 4. U pravu si hgb..Ali samo si zaboravio kako sve to smestiti u kalendar.Znaci,kod nas je ABA,kup i nase prvenstvo a tako je i u svim ostalim ligama uglavnom..Taj sistem bi bio dobar ali mora da se napravi sistem koji bi svima odgovarao i da se znaju pogodnosti prema plasmanu!I jos nesto,tu smo mi,Grci,Turci i Rusi a ostali?Dobar je predlog ali je tesko napraviti da bude odlican sistem.
   (mistermister, 20. oktobar 2016 23:17)

  # Link komentara

 5. to je ta krajnje ujednacena i do poslednjih sekundi zanimljiva nova evroliga!Mislim da ce ovaj sistem biti los za popularnost evrolige,jer ne verujem da ce se u zemljama koje nemaju predstavnike nesto pratiti sve do top8 i finalfoura..bolje da su napravili istok zapad sistem bilo bi zanimljivije.mi rusi grci i turci,a tamo spanci,nemci italijani ..pa samo da puca.all star,vise utakmica..ovako 16ekipa vec sad znas 3na finalfouru
   (hgb, 20. oktobar 2016 22:08)

  # Link komentara

 6. Milutinov nabacio malo mišića.
   (kerrberos, 20. oktobar 2016 21:26)

  # Link komentara

 7. Efes je jedan od najantipaticnijih ekipa u Evroligi..Svake godine kupuju potpuno nov tim gde naravno ima mesta za 1-2 turcina i to uloga rotacije,uz to nemaju ni navijace..
   (vu, 20. oktobar 2016 21:06)

  # Link komentara

 8. Bogami, i mi cemo sutra, nazalost, na 0:2... Nadam se sto manjoj minutazi mekanog roling kapitena
  (NbgDeki, 20. oktobar 2016 20:59)

  # Link komentara