Nedelja, 09.10.2016.

20:00

Maestro Tadić srušio Austriju, Srbija lider!

Fudbaleri Srbije savladali su Austriju 3:2 (2:1) i preuzeli prvo mesto u Grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo posle tri kola.

Izvor: AK

Maestro Tadiæ srušio Austriju, Srbija lider! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

785 Komentari

Sortiraj po:

TROBOJKA

pre 7 godina

Hajde da zatrpavamo mail FSS(fudbalskog saveza Srbije) sa zahtevima da vrate plav šorc i bele čarape u reprezentativni komplet.
office@fss.rs

sergius

pre 7 godina

Nista tu meni nije jasno osim da je Tadic jedini koji IGRA fudbal. Ovo ostalo...pffff....I ne znam, niko ne pominje da su nam oba gola dali iz ofsajda iako su te dve lopte mogle u kukuruz pa da se "zaledje"ne pominje ni od mene. Ovako, dobili i super. Nasa posla...

Ja

pre 7 godina

@marin

Marine, stoji konstatacija po pitanju nesigurnosti naše odbrane u sadašnjem trenutku vremena. Međutim to prepucavanje koje pominješ, datira iz vremena kada su nama odbranu činili Ivanović - Vidić - Subotić - Kolarov. Prvi je samo bleda senka onog igrača iz 2009 i 2010, Vidić više ne igra, Subotić više (iz nejasnih razloga) nije reprezentativac a Kolarov je postao neodgovorni mangup i nabeđena zvezda pa mu se i igra značajno pogoršala. Tadašnja odbrana pod Antićem je zaista delovala neprobojno (Nemci nam na SP u Južnoj Africi ne bi dali gol da se igralo 3 dana) i tadašnji hvalospevi na račun iste nisu bili nerealni niti je ta odbrana bila precenjena kako ti kažeš. Druga stvar je to što je vaša reprezentacija imala više koristi od Lovrena, Ćorluke i drugih u rezultatskom smislu od naše sa gore pomenutim igračima.

Siđi alpinista malo sa tog vrha... žuljaš me sad već...

pre 7 godina

(alpinista, 10. oktobar 2016 08:45)

Zato verovatno nas zovu Srpska Atina i kandidat smo za evropsku prestonicu kulture, a vas zovu najveće selo na Balkanu...

Don Quijote

pre 7 godina

Odlicna utakmica nasih, zalaganje i borba ekstra.
Pobeda zasluzena.
Onaj mali Mitrovic nazad odigrao je lose i kriv je za oba gola. Ipak ne treba ga razapinjati, treba ga istrpeti, i bice i on na nivou.
Onaj mali Mitrovic napred je super igrac, samo je nedopustivo nevaspitan. Neki mora da mu zalepi dve sljage i objasni da je on na terenu da igra fudbal a ne da vodi debatni klub sa sudijom. Samo pukom srecom sinoc nije bio izbacen, i ostavio ekipu sa igracem manje.
A Tadic...sta reci.....Duuuuuule Tadic!
Kada igra Srbija Marakana bi morala biti puna.
Volim te Srbijo!

4k4.Dex

pre 7 godina

Ja ne znam zasto niko ne hvali Milivojevica i Fejsu po meni posle Tadica njih dvojica su najbolje odigrali, Milivojevic iznosio lopte siguran u pasu organizovao drugi gol. Fejsa u odbrani jednako dobar.

Toto-ko-tunjo-hronicar-zagrebacke-misli

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...
 (Patrik, 9. oktobar 2016 22:55)

Od kakvog si ti materijala, botino... Pogledaj svoje komentare nakon Irske i Moldavije. Je l' te bar malo sramota?

brat

pre 7 godina

u napadu TOP!!! Ali odbrana krš... Dragi Ivanoviću protiv Irske gol primljen zbog tebe, u poslednjoj utakmici Chelsea primljen gol zbog tebe i sad primljen gol zbog tebe... priberi se malo čoveče

ime

pre 7 godina

Odlično. Sad kad opet odemo na to prvenstvo, ima da nas Holandije i Argentine napucavaju sa 5-6 razlike i tako u krug preko novih kvalifikacija i loženja masa..

bucika

pre 7 godina

Ludju utakmicu reprezentacije nisam skoro gledala. Uvek su bile nekako spore i dosadne i uglavnom smo gubili. Da je teren bio bolji protiv R Irske, moguce da bismo imali maksimalni ucinak. Slazem se sa vecinom komentara na racun odbrane.Sinoc sam uzivala i utakmica je tako brzo bila gotova...jedino sam se nervirala poslednjih 10 min. Cekajuci da sudija svira kraj.

VUK

pre 7 godina

ostaje da se vidi da li će povratak Matića smanjiti pritisak na zadnju liniju. Muslin se odlučio za zadnju liniju sa tri igrača. To rade samo najuigranije odbrane sveta. Naši momci to ne igraju ni u svojim klubovima. Ulaskom Gudelja i postavkom četiri igrača u zadnju liniju, malo je odbrana delovala agresivnije i sigurnije...definitivno mora se naći rešenje za zadnju liniju, inače će kvalifikacije biti mrtva trka odbrane i napada u broju datih i primljenih golova.Teško može svaka utakmica da se dobije ako odbrana igra kao sinoć.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

U sta su gledali ovi slepci iz FSS kad nisu ovog Arnautovica na vreme uveli u reprezentaciju, covek se zeza sa nasom odbranom

трст је наш!

pre 7 godina

Браво орлови! Само напред! Мада одбрана нам је крш живи, србо-аустријанци су могли да нам муну још 2-3 комада да су хтели али нису... срећом!

josip broz

pre 7 godina

@Mitrovici 4 gola. Talentova porodicna loza zimzelenog drveca.
(DrParke, 09. oktobar 2016 23:00)

Grešiš, bukva nije zimzelena.

palop

pre 7 godina

Svidja mi se kako ljude ne zanima reprezentacija, a ono 1000 komentara. Taj fudbal, ne znam sta ima u njemu, ali bi ljudi dali sve medalje u ostalim sportovima za jedno polufinale SP u fudbalu...

slosrb

pre 7 godina

Da ja nesto izjavim za dnevnik... dugo dugo nije bilo takve zajednicke i požrtvovalne utakmice sa naše strane. Momci su se pravo borili. kod takve igre i poraz se lako prasta. pozdrav iz Slovenije.

Bestv

pre 7 godina

Kad ti loša reprezentacija da dva gola odmah ti je sve jasno. Loša reprezentacija koja će u najlakšoj grupi teško i do drugog mjesta.

Miško

pre 7 godina

Pozovite Nevena Subotića, on može još da igra vrhunski fudbal, Nemačka liga kao i Nastasić jedini ozbiljan defanzivni fudbaler u reprezentaciji.

nego

pre 7 godina

Presrecni smo sto smo dobili Austriju kao domacini sa 3:2, narocito smo ponosni na trenera koji prepoznaje potencijal kod Rukavine, Fejse i S.Mitrovica, na trenera koji kod 2:1 igra u formaciji 5 3 2 na domacem terenu pa Austrijanci uguraju u gol celu nasu odbranu zajedno sa loptom. Ubaci Kataija na 20 min pred kraj utakmice a izvede Kostica i tako...ali pored ovakvih nasih medija koji velicaju ovakav fudbal nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste...

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Ja samo Zelim da kazem da reorezentacija treba da igra van Beograda. Beogradjani ovo treba da zasluže. I protiv Irske se videlo veliko htenje i momci su zasluzili podrsku. Ono je sablasna atmosfera

zagor

pre 7 godina

kakve veze imaju fejsa i mitrovic sa bilo cime kod prvog gola?! nastasic i kolarov se pogubili u zemeni mesta: nastasic otisao da pokrije krilnu poziciju (da li je to trebalo ili ne, ne znam), a kolarov ostao da visi i da ne cuva nista i nikoga. zbog toga je nastasicev covek ostao sam 10 sekundi i iz dva pokusaja mu je doturena lopta i opet sam kao duh pocepao stojketa.
problem nase odbrane komunikacija i koordinacija, a ne kvalitet pojedinaca.

biće bolje

pre 7 godina

Ne znam što Šarenac ne pokuša sa komentarisanjem fudbala, možda bi nam fudbal postao kao košarka. Ima u timu potencijala, treba ih podržati svakako nam je mesto na mondijalu.

ruarse2803@ gmail. com

pre 7 godina

Тадићу сви су болји у Србији на сваком полјуДа ли политичком да ли фудбалском Што више Тадићевих!!!!

Јабучило

pre 7 godina

E,neka smo ih pobedili i prosle kvalifikacije i ove i u Prvom Svetskom ratu
(mile dodik, 09. oktobar 2016 22:53)

И у Другом, братац, и у Другом!

Јабучило

pre 7 godina

gde ste hejteri? ne znam zašto se igraju utakmice u beogradu. bolje u novom sadu. beograd-> sramota srbije
(srki iz kanade, 09. oktobar 2016 23:00)

Срки из Канаде, ма најбоље да се игра у Торонту или Онтарију.

nemanja121

pre 7 godina

Ug grupi smo sa fudbalskim velesilama Irskom,Velsom,Austrijom,Gruzijom,Moldavijom...Sta se lozite,malo jace ekipe bi nas opeglale lagano

Djorgo

pre 7 godina

Da se razumemo, nit je Fejsa neki fudbaler, nit mi se ikada svidjala njegova igra, al' da li je ikada odigrao bolju utakmicu u reprezentaciji??? Ko se seca neka stavi "-" !

Јабучило

pre 7 godina

Само без еуфорије, имају наши још времена да нас обрукају. Искусни су, прво нас наваде да хоће и могу, а онда ћорак!

as

pre 7 godina

Ne idem na utakmice ne zbog lose igre nasih kao ostali,nego zbog publike.Videli smo veceras zvizdanje publici i Alabi.Ne znam koga normalnog nije sramota da bude deo tog drustva.

popov

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
(Tostao, 09. oktobar 2016 22:58)

Ćuti, još bolje! To se zove sreća u nesreći.. ;)

pikac

pre 7 godina

mislim da ubuduce umesto dva "tvrda" defanzivna vezna treba jedan kreativni tipa grujic ili matic i jedan "tvrdi"..
fejsa i milivojevic bez pasa...ko le talek i donald u zvezdi=gusenje...
inace milivojevic ozbiljno precenjen sportista

Voodoo

pre 7 godina

Ne znam zasto pljujete navijace, meni je realno razumljiv ovakav mali odziv, posle svih incidenata i tuca stalno, kao i nacin na koji se ponasaju na stadionu delovi navijackih grupa, ko zdrav i razuman ima zelju da ode medju njih. Evo i veceras su izboli policajca. Inace bez Tadica veceras bi bilo 0-3, a ne 3-2.

Milena

pre 7 godina

lepo je to ali zasto vam je fudbal prva vesta, umesto da to bude nesto sto ova nasa "Vlada" pokusava da smisli da resi situaciju sa Trepcom i Telekomom na Kosmetu? Sto je, recimo, strateski vazno?

Džoni

pre 7 godina

Da su momci ovako pristupili utakmici sa Ircima razbili bi ih! Pristup i želja odlični, napadačka želja za gol više, ali previše kiksamo i duva nam nazad kao na ledini i to mora da se popravi! Ovakvim angažovanjem i željom Vels stavljamo tamo gde im je i mesto kao i poslednji put kada smo ih gazili! Pošto imamo dobar napad napokon, treba igrati presing na njihovu zadnju liniju i sredinu i ne dozvoljavati da nam se šetaju olako kao ovi večeras jer nam je zadnja linija veoma nesigurna! Samim tim ćemo dolaziti lakše do lopti na sredini i brže organizovati kontre i polu kontre koje videli smo večeras momci znaju da odigraju! Možda ipak ima neke nade za nas?

vlada

pre 7 godina

Samo Matic umesto Milivojevica. Covek zadnji vezni ni jednom da se vrati I pokupi loptu od stopera I krene da organizuje napad .. zato I jesu stoperi nesigurni zato sto nismo imali ozbiljnog veznog ispred njix..

D_

pre 7 godina

Samo jedno obavestenje za hejtere: Od kako je Slavisa Kokeza renesansno uleteo na prvu liniju fronta srpskog fudbala, za neuspehe ne znamo!!! Samo polako, ovo je tek pocetak, mada videlo se, a mislim da bi se i gospodin Aca Stojanovic slozio sa mnom, da su gosti igrali pod ociglednim pritiskom prijateljske utakmice iz 1914. godine kada je strelac bio Princip.

marin

pre 7 godina

Sijećam se kada smo vam još davno govorili, bez namjere da vas podcijenimo da vam obrana nije ništa posebno i da je precijenjujete sasuli bi po nama drvljem i kamenjem. Po vama bila najbolja u Europi, a izrugivali se sa Ćorlukom, Vidom, Lovrenom. Ja i dalje mislim da je srpska reprezentacija dobra i da vridi više nego to rezultati pokazuju. Čestitam na pobjedi i sritno u nastavku kvalifikacija!
Pozdrav iz Splita!

Kzs

pre 7 godina

Aca: Ivanovic je jedan od brzih fudbalera nase reprezentacije ...oplakah...Tadic i Kostic zverine a odbrana suplja i ako igramo sa 5 igraca pozadi

Мома - СРБ

pre 7 godina

Odbrana nam je takva kakva je, oduvek je bila rupa, ali da sredinu sastavi od Kostica, Matica, Grujica i A. Zivkovica i u napadu Tadic. Ubice na terenu!

Milence

pre 7 godina

Bane na svoju poziciju, praviti tandem Maksimović - Nastasić, levo imamo Kolarova ili Mladenovića, vraća se Matić i u ovom trenutku mislim da bi trebalo naći mesta za Ljajića i Milinković Savića, kao i polako razmisljati o priključivanju pojedinih mladih reprezentativaca Grujića, Djurdjevića i eventualno Živkovića. Misterija Dušan Basta....zna li neko zašto njega ne pozivaju?

Dacha

pre 7 godina

Ja ne kapiram da igrac koga je jedan Napoli kupio za skoro 30 miliona nama greje klupu a igra nam neki Stefan Mitrovic koji iskreno ne znam ni gde igra i direktan je krivac za oba primljena gola!!!? Ko njega gura i zasto mora da igra i cime je zasluzio ja ne znam!! U napadu smo bili odlicni za promenu,samo odbrana da se utegne i mozemo da se nadamo plasmanu na svetsko prvenstvo.

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tostao, 9. oktobar 2016 22:58)

Taman da prekomanduje malog Antonova iz mlade reprezentacije. On mu je ionako naslednik. Samo će biti još bolji.

Staško

pre 7 godina

Pročitao sam polovinu komentara, svi se slažemo oko očitih stvari. Repka borbena, Tadić, fenomenalan, odbrana, na čelu sa Mitrovićem - skoro pa kriminalna.... No pomenu li neko slučajno momka koji je da dva gola, beše valjda A. Mitrović ... Ah, da... on je samo jednom podmetnuo glavu, drugi put... nogu :)... Ma ništa bitno, dva gola...

fef

pre 7 godina

a ja sam mislio da ovaj katai zna fudbala
(TikaSpic, 9. oktobar 2016 22:26)

Prvo je Gudelja (koji se spetljao) spojio sa golom,a pred kraj je izbacio 1 na 1 igrača ali je sviran ofsajd. Nisi pazio na času.

duledudule

pre 7 godina

bane,mitrović najslabiji,nastasic 'nako,nisam primetio da gresi,rukavina brza li brza,ko da se uzbudi kad ima loptu u nogama,ali ume da centrira,fejsa me je prijatno iznenadio,milivojevic cas ga vidim cas ne,kolarov me prijatno iznenadio takodje,mitar rovovski,dao dva svaka cast,tukao se gradio se,davao lopte na vreme,dobar,kostic solidan,tadić doktor drmr neki,curcicu u misju rupu sramoto.idemo dalje

Vojvodina

pre 7 godina

Niko bre da pohvali ovog Milivojevica, Tadic se naravno podrazumeva onda Katai preti da eksplodira posto se vidi da razislja dok igra samo mu fali klik!

Markos

pre 7 godina

Odbrana katastrofa, da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe primili bi mi 5 komada. Maksimovic ne igra a Mitrovic rupa igra. I sto selektor ne zove Bisevca bolji i izkusniji je od Mitrovica iako ima 32 god. uvek je ginuo u nacionalnom dresu. Sve ostalo veceras mnogo dobro.

veliki strumf

pre 7 godina

3 stopera a promaja na sve strane. Nigde nikog, a Banetova igra je jedna teska sramota. Zahvaliti mu se, jer nas je kostao i protiv Irske, a i veceras. Gol je iz ofsajda, bez ikakve sumnje, ali nasa odbrana deluje smesno.

Savo Milo šević Toletov

pre 7 godina

Muslin naš najbolji trener još od Antića.(Nemke, 9. oktobar 2016 21:39)

"Nikako ne treba popustiti pred Tadićevim ultimatumom. Niko nije iznad reprezentacije. Puna podrška Ćurčiću!"
Od Tadića su sto puta bolji Brašanac, Kojić, Jojić, Raća, Šćepa, Markec i ostale Partizanove vedete.

Gerrard

pre 7 godina

Kakve igre Tadica u ova tri kola,onom Curcicu treba ustavom zabraniti da pridje fudbalskom terenu,a i onom ko mu dade licencu za trenera.

Morpheus

pre 7 godina

OK, naši fudbaleri nikako da se reše navike koja nas je tokom godina koštala nekoliko desetina golova i isto toliko bodova. Svi dižu ruke u znak ofsajda/faula/igranja rukom protivnika umesto da nastave da igraju fudbal. Prosto neverovatno.

Nikola

pre 7 godina

Tadic konacno pokazuje kakav je igrac..dugo mu je trebalo da proradi u reprezentaciji ali ocigledno je sazreo.
Konacno i Mitrovic ima nekoga ko ce mu dati pravi pas da bi postigao gol..posto do sad Mitar nije na utakmicama ni dobijao prave lopte od saigraca, budimo realni..ajde momci da dobijemo ovu tekmu!!

Patrik

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...

predrag

pre 7 godina

svi koji prate premijer ligu znaju ko je dusan southampton,svakako jedan od najboljih napadaca danas,tu treba svakako istaci acu kolarova,uvek na najvisem nivou,vrhunski levi bek ali i levo krilo.

hehe

pre 7 godina

Osjeti se da je Muslin uspjeo usaditi svoj stili igre igracima, kakav takav. Ali ovo je sve dobro imajuci u vidu da nam brane B. Ivanovic i S. Mitrovic.

Bodibond??????

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?
(323, 09. oktobar 2016 21:49)

Svi mi to vidimo, zato i ne idemo na stadione.

GoraNS

pre 7 godina

Tadic 8/8 da nije njega izgubili bi kao nista,vi gospodo velicajte vase klubske igrace i selektora,zna se ko je el maestro na terenu nadam se da ce Ljajic i Sulejmani,odbrana katastrofa sada slusam Muslina tim napreduje samo ne znam u cemu ocajni smo i molimo boga da se Tadic ne povredi inace nema ko da namesti gol,slobodno lupajte minuse vi sto se"razumete"u fudbal!Dusan Tadic ooo ooo ooo

dragan

pre 7 godina

ovog muslina bi isterao napolje sa kokezom kako moze jedan maksimovic da sedi nad klupi a stefan mitrovic mu igra katastrofa od trenera i menadzera

petarns

pre 7 godina

maksimovic od 30 miliona sedi na klupi a igra stefan mitrovic i kiksira dva puta.
opet ista prica,opet menadzeri sastavljaju. muslin da je covek odmah da ode. sramota... Tadic mu cuva klupu.

Srkifromlucerne

pre 7 godina

Sramota! Pa zar u Beogradu ne postoji neko ko bi mogao da pročita onih par rečenica na nemačkom a ne poput robota! Isto tako je bilo i '76 na ep u Beogradu

JeRemija

pre 7 godina

@DJ
Zviždi se tuđoj himni iz istog razloga zašto se uvek zviždi sudijama kada istrče recimo na zagrevanje. Mislim da niko normalan nema odgovor na to pitanje.

fanatik de football

pre 7 godina

Ivanovic na svakoj lopti kasni 3-4m hahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 9. oktobar 2016 22:26)

Misliš li na metre ili minute?

Ilic Lugano

pre 7 godina

Igra kakva takva!!!Podrska momcima idemo napred.ali ovaj Aca je sramota srpsog sportskog komentarisanja zalosno!!!! pa dal je moguce da nema nekog boljeg??e sramno za RTS da ne moze da odskoluj,nauci nekog da to radi kako dolikuje Sramota

marej

pre 7 godina

Boze kako nervira ovaj Stefam Mitrovic. Pa on dasa ne zna da sutne loptu...Boze
(marej, 9. oktobar 2016 21:25)
Da li je moguce da su mi neki dali minus. Moj mladji sin od 4 godine zna da ispuca loptu bolje i dalje od S Mitrovica...dajte molim vas.

Zokara

pre 7 godina

Do poda skidam kapu Duletu Tadiću! Već dugo u repr. nismo imali konstantnog igraća njemu slićnog! Ali bez odbrane protiv kvalitetnijih ekipa nemamo realnih šansi. Nastasić-Ivanović-S.Mitrović zalutali

Londonac

pre 7 godina

Dakle nama treba psiholog a ne trener. Mi kad zelimo da igramo onda znamo jako lepo da igramo cak i sa ovin fudbalerima. Medjutim, nasih fudbaleri su kao u grcu kad god igraju za reprezentaciju. Za ovih 5 min koje sam odgledao drugo poluvreme mogu reci sledece.
Odbrana nam je jako losa, golman nesiguran a sredinom terena ne koristimo. Igra nam se svodi na preskakanje srednjeg reda dugim loptama na mitrovica i natrcavanju polu spiceva dakle Kostica i Tadica. Onaj broj 5 ne znam ko je ali onaj je katastrofa i onaj u srednjem redu za zutim patikama isto ne znam ko je ali katastrofa da dva fudbalera igraju u repki kojim je najprostija tehnika primanje lopte, pregled i pas u noge misaona imenica.

zinjo

pre 7 godina

Cija je ovo kuca, ciji je ovo dom?... rece Acaa Bice odlicno ako dobijemo, jer smo u pojedinim delovima utakmice bili totalno pogubljeni. Moze ovo mnogo bolje. Sve pohvale za Tadica i pozz za Radovana Curcica!!

Ziks

pre 7 godina

Ajde da stavimo talenat nasih fudbalera po strani. Nesto sto je veoma bitno a vidno je da su prilcno agresivni i histericni. Mozda kada bi se poradilo sa buducim generacijama na tome (na suzbijanju besa, posto je za ove kasno) i bude nesto sa nasim fudbalom.

Mr.Tooth

pre 7 godina

Kako ja vidim utakmicu veceras.
Pobedismo na misice ali smo i drhtali ceo mec.
Odbrana teska rupa.
Sredina ispod proseka.
Napad odlican.
Tadic postaje lider tima.
Mitrovic odlican.
Za Kataija bi moralo da bude mesta u startnoj postavi.

Predrag

pre 7 godina

Nasi igraci moraju da budu mnogo smireniji, da ne ulaze u diskusije sa sudijom i ne dobijaju bespotrebno kartone. P.S. Kolarov, ludi Sremac ali ga volim.

veliki strumf

pre 7 godina

Tadic igra sam. U Moldaviji 2 asistencije i gol. Veceras 2 asistencije i gol. Protiv Irske gol iz penala i asistencija. Srbija je postigla 8 golova i u svih 8 Tadic je DIREKTNO UCESTVOVAO - 5 asistencija i 3 gola!

Individualni kvalitet

pre 7 godina

Tadić, Mitar i car Stojke

Arnautović nije hteo da da gol, car

Nemamo igru, ni odbranu zadržati Nastasića ostali out
Ivanović...

Dejan CZ

pre 7 godina

Stefan Mitrovic i Fejsa odma da pojacaju Moldaviju...Tadic odigrao Mesijevski.
Utakmica je neodoljivo podsetila na mec Zvezda Bajern kad je Bajern dao drugi gol...va bank.

avav

pre 7 godina

bruka i sramota koliko se slabo krecu bez lopte..bezenergicno i bezvoljno....ako pobedi Austrija...bice apsolutno zasluzeno....sramota...Ivanovica pozdraviti i zahvaliti mu se..

popov

pre 7 godina

Kolarov! Koji je to lik!! Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.. hoće on austrijskom desnom beku kroz noge da je proturi.. :))) Evo ga tadic, 3-2! Bravo mali!

mmb

pre 7 godina

Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno.

silan

pre 7 godina

Bravo Srbija, Bravo Tadicu majstore!
Trebalo bi naci zamenu za Rukavinu, trom je, Ivanovic nije bio toliko los koliko pricate ali bilo bi dobro imati spremnijeg igraca umesto njega.

Mare

pre 7 godina

Ovaj nas najskuplji fudbaler u istoriji im poklonio oba gola,na tacni im asistirao oba puta.
(Coutinho, 9. oktobar 2016 22:08)

Pomesao si igrace, nas najskuplji igrac je Nikola Maksimovic 29 miliona koji je presao u Napoli, a ovaj Stefan Mitrovic igra u Gentu inace najgori stoper u istoriji reprezentacije.

Jednoruki Krstivoje

pre 7 godina

Mislim da nikad goru odbranu nismo imali, ovi napred ne mogu se nadavati golova koliko su ovi nazad šuplji, duva na sve strane... Tadić vrhunski!

Kol

pre 7 godina

Tadic nam je ne pola tima nego 80% istog svaka mu cast cutao decko i izborio se za svoju poziciju uprkos, menadzerima i trenerima kojima se nije uklapao u koncepciju! Nego na stranu i igra i rezultat da li je realno da teren na kome igra nacionalni tim izgleda kao oranica gde lopta poskakuje kao na poljancetu, bukvalno jedan pravolinijski pas ne mogu igraci da urade jer je teren katastrofalan cudi me da je tako nesto moguce s obzirom na V.V i njegov odnos prema klubu koji igra utakmice na istom!

Brondby

pre 7 godina

Svaka cast Tadicu....

Osvajamo Dansku ligu idemoooo idemoooo idemoooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Ludi naučnici

pre 7 godina

Najzad jedna utakmica za uživanje. Sećam se i onih moćnih repki, a čekalo se da miha ili piksi daju gol iz slobodnjaka. Sve je do trenera. Jesmo bili rupe u odbrani ali ništa manje od njih. Vraća se Matić a falice Kolarov. Ma samo još da krene izvoz Vučićevih Mercedesa i da nakrivimo kapu.

predrag

pre 7 godina

ok,ne treba kritikovati,setimo se utakmica sa albanijom i italijom,bili su oni dobri i pre,ali te utakmice su nas isekle,mada moraju igrati odbranu sa 5 fudbalera,malo ce front vise trcati ali sto ne,to nam je boljka a i nije tesko ispraviti

Pavlovic

pre 7 godina

Uz puuuuuuuuno sreće.Neka druga ozbljanija ekipa bi nas napunila.
Svaka čast za Tadica,Mitrovica,Fejsu i Stojakovića!
Ostali žali bože.

cveklar

pre 7 godina

Najiskrenije se zahvaljujem Marku Arnautovicu za pobedu Srbije! Svojim bekovskim ispucavanjima preko gola nas je direktno spasao katastrofe.

nevski

pre 7 godina

Dusan Tadic,covek igra sam bukvalno. Pozadi,ne da duva nego je cunami,ali,kako smo se nadali,super smo se udali. Dusane,samo jos cetiri gola i desetak asistencija,samo tako prolazimo!

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Da budemo realni ovo smo dobili na individulani kvalitet(citaj Tadic) i dosta srece. Odbrana je katastrofa! Ali valja i nas sreca malo da pogleda. Srecno nam u nastavku.

odbrana

pre 7 godina

Protiv iole jaceg protivnika bi ovakva odbrana pukla,a zna se kada pocnemo da gubimo pada nam morali ode utakmica.Bojim se da ne prime drugi gol,mnogo
smo supljikavi pozadi.

nex

pre 7 godina

Ljudi,ne zavaravajte se vise. Mi ne znamo nista. Ovo sto mi igramo je anti-fudbal. O odbrani tek neman komentar.
Spustite se na zemlju i prihvatite realnost,srpski fudbal je mrtav

Milan

pre 7 godina

Cist ofsajd kod drugog gola Austrije, Arnautovic. Ali to ne menja cinjenicu da nam je odbrana katastrofalna, citav tim je nesiguran zbog njih.

zmaku

pre 7 godina

Pisem u 81-oj minuti, kako god zavrsi momci su mi vratili zelju da ponovo gledam reprezentaciju. Toliko dobrih akcija, Tadic je, sta reci, sve pohvale. Odbrana skripi, ali valjda ce se popraviti u narednim utakmicama. Svaka cast momci.... Srbijaaaa

(pisano u 74' utakmice)

pre 7 godina

Gledao sam prvih 15 minuta u drugom poluvremenu i nisam izdrzao vise. Za tih 15 minuta mi nismo napravili vise od 3-4 vezana pasa, ali bukvalno. Tako da je meni misterija kako smo dali 3 gola

Krle

pre 7 godina

Jel realno da jedna televizija koja se hvali da je toboz javni servis tri kola i pola godine na spicama pokazuje europske kvalifikacije,a igraju se za svetsko prvenstvo,pa kakvi to ljudi rade tamo i primaju neverovatne plate za teski nerad.

SM

pre 7 godina

Pa ZASTO zvizdite POBOGU njihovoj himni?? Zastoooo???
(DJ, 09. oktobar 2016 20:43)

Svi ti što zvižde će upravo u Austriju da žive i rade, ako već nisu tamo. Licemeri na kvadrat.

Pantelija

pre 7 godina

Sjajna igra momci. Po neki kiks ali nije strasno. Svaka cast. PS. Klonirajte ovog Tadica, jedno par komada pa da idemo na SP opusteno...

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Kakav je Dusan Tadic igrac,pa to je strasno.Odavno nismo imali ovako dobrog plejmejkera.Jos od Piksija i Savicevica.Odbrana katastrofa-Stefan Mitrovic zalutao u fudbal a za Ivanovica ne mogu da verujem da je covek samo do pre godinu-dve bio kapiten Celzija i njihov glavni igrac odbrane...covek kao da je zaboravio da igra fudbal...Kolarov isto tako tuga...pojele ih godine.Vreme je za igrace odbrane iz U-21 da dobiju sansu i u A selekciji.Napad paklen..trio Tadic-Kostic-Katai bi trebali da igraju zajedno....Mitrovic se pokazao kao odlicno resenje u napadu kada ga hrani loptama ovaj trio.Kada se vrati Matic na sredinu umesto Fejse i Maksimovic u odbranu umesto Mitrovica bice to mnogo bolje...mislim cak i da je bolje resenje Ninkov umesto Ivanovica na mestu desnog beka...a i Mladenovic umesto Kolarova.Vreme je za smenu generacija a ove kvalifikacije su najbolje za to.

Nikola

pre 7 godina

Mitrovic i Ivanovic gubite se iz reprezentacije, pa Mitrovic dva gola ne bi dao 10 godina kad bi sam trebao da zavrsi nesto, a na tacni cu dati i ja kad mi onako Tadic namesta!

palop

pre 7 godina

@(Vojkan, 09. oktobar 2016 21:51)

Nema nade sa ovakvom odbranom i pas igrom. U odbrani duva promaja, a kada nas stisnu ne mozemo 2 dodavanja da povezemo. Golove smo dali iskljucivo na znanje Tadica koji odskace od ostalih. Imamo srece da nam je grupa ista ko i mi otprilike pa imamo sanse...

Milutin

pre 7 godina

Dobro je, pobedismo. Zasluženo! Idemo dalje. Ja moram još da kažem da smo mnogo glupi kada dozvoljavamo da nam likovi tipa Šešelj vode navijanje za reprezentaciju. Tu nisu čista posla, mene stadion videti NEĆE.

ccc?

pre 7 godina

Odbrana tragedija.Ne razumem. Pimpla loptu u svom 16 i doda je Svabi umesto da to otkine u korner? Stojke ne moze sam, odbranio jedan udarac ali drugi nema sanse. Nasih igraca nigde. Ovo je neozbiljno jer koliko golova da das odbrana sve upropasti. Treba ne izgubiti ovu utakmicu a Muslin da razmisli ko ce da mu igra odbranu. Strasno..

Maestro

pre 7 godina

Samo jedna rec - TADIC!!!
Posle dugo dugo vremena euforija zbog fudbala, sto kazu "jer smo se dugo pretvarali da nas zanima tenis" BRAVO!!!

sakupljac minusa

pre 7 godina

RTS! Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Pa kakva ekipa tamo radi. Od Ace paljevine, preko Strajnica, do strucnog konsultanta, dobro poznatog makroa, Dragise Binica.

Coutinho

pre 7 godina

Prvo sjajno pojacanje za utakmicu protiv Velsa u sledecem kolu je povratak Matica,a drugo jos sjajnije pojacanje nam je izostanak Kolarova zbog kartona.

Zmaj

pre 7 godina

"Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno."

A ti onda ubedi Muslina da ubaci tvoju babu i da trci brze od Mitrovica. Mozda onda budemo pobedjivali sve rivale sa po 5-6 golova razlike jer ce tvoja baba svojom brzinom da napravi prevagu.

Millennium

pre 7 godina

Ćurčiću vrati se hahahaha. Raduje što smo za tri utakmice dali osam golova. Neka me neko ispravi, ali ne sećam se da je reprezentacija bila ovako efikasna godinama u nazad. Opet, primili smo i četiri gola, i odbrana je definitivno najslabija karika. Tadić fantastičan. Okosnica tima u budućnosti. Dozvoljavam sebi skormnu nadu. Dobro smo krenuli.

jaki

pre 7 godina

ja igram stopera u beton ligi i sad me sramota sto sam stoper kad vidim kakav je igrac Stefan Mitrovic nas reprezentativac ...Musline potrazi me Partizan Vrba .....

hotahota

pre 7 godina

nesto nam leze bolje kv. za svetsko ,nego bilo koje za evropsko. Cini mi se da smo u grupi sa San Marinom ,Moldavijom i Farskom O. opet ne bi uspeli. Srecno sad

Miroslave

pre 7 godina

Dobismo ovo teškom mukom. Raduje što imamo konačno napada: Kostić-Mitrović-Tadić, delovalo to lepo. Pogotovo Tadiću svaka čast! Odbrana nikakva. I videlo se da Muslin forsira staru fudbalsku školu. Umesto da posle postignut gola gledamo da damo još jedan mi se branimo - kako drugačije objasniti ulazak Gudelja umesto Mitrovića? Pored već defanzivnog Fejse i Milivojevića? Ne znam zbog čega ne zovu Ljajiča, mogao bi da bude kakva takva odgovarajuć zamena Mitroviću. Inače, da pozivu Ljajića i Sergej-Milinković-Savića, Stefan Mitrović neka gleda sledeću tekmu kraj televizora i ja zadovoljan. Najbitnije što se videla želja, i normalno što smo pobedili, zato još jednom, svaka čast svima!

mmb

pre 7 godina

Mitroviću sramoto jedna i drugi koji su učestvovali u sramnoj akciji kada je Alaba puštao loptu da ode u aut zbog povrede igrača. Ne sramotite nam zemlju !

bbr

pre 7 godina

svaka cast Stojkovicu,za klasu je bolji od bilo kog naseg golmana,ali Ivanovic i Mitrovic u odbrani prete da po ocajnosti preteknu i legendarni par Vidic-Dudic.Zivi ocaj od odbrane vec poslednjih 18 godina.

Zile

pre 7 godina

Ahhaahaaaha...kakva konfuzija i prikaz jednog skupa fudbalera ispod proseka.
Mentalitet na dnu kao i uvek. Kao i uvek pravi skup koprofaga.

Nikola

pre 7 godina

''Selektor Srbije Slavoljub Muslin napravio je nekoliko izmena u timu u odnosu na gostovanje Moldaviji pre tri dana. Igraće u formaciji 3-5-2, a u napad se vratio Aleksandar Mitrović.''

3-5-2? hahahahahahaha

Daba

pre 7 godina

Ljudi,voleo sam Baneta i gledao Celzi samo zbog njega,i hvala mu na svemu! Ali mislim da je krajnje vreme da decko prestane da igra za reprezentaciju! Koja rupa,kao da prvi put igra fudbal!

Neba

pre 7 godina

Sad svi Tadicu da ociste kopacke, a Curcic da se u novinama odrekne trenerske diplome...
Ali realno malo ozbiljnija reprezentacija bi nas dobila 4-1, 4-2, s obzirom da me odbrana podseca na zvezdinu iz kvalifikacija za LS, Stojkovic nam jos najbolji

Ivan

pre 7 godina

Koliko smo mi postali marginalna reprezentacija, da moramo ovoliko da iskrvarimo za pobedu kod kuce protiv jedne prosecne evropske reprezentacije Austrije. Imao sam osecaj kao da je neko finale u pitanju koliki je bio pritisak.

Boris

pre 7 godina

Tadic ce me naterati da opet pratim repku. Osam golova Srbije a njegovih dva postignuta i sest asistencija. Ko Mijat nekada davno. Kapa dole, tako se igra za svoju zemlju. Odbrana ocajna ali mi ionako ne umemo da se branimo i da igramo na rezultat, tako da "Ajmo, Ajde svi u napad" pa ko da gol vise!

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Ivanovic opet kriv za gom...ovo je katastrofa ovo je havarija.Majstore ako imas imalo obraza,zahvali se,ostavi traku i napusti reprezentaciju zauvek.Tvoja igra je sramotna,budi covek i cao zdravo!

Daca

pre 7 godina

Sta reci, Srbija ne samo da je lider u regionu po ekonomiji nego postaje lider i u fudbalu. Bravo za premijera koji je stvari postavio na pravo mesto.

vaske

pre 7 godina

Aca frizurica broji zadnje sekunde meča??!?? i na kraju se dere ko da smo pobedli Brazil u finalu svetskog prvenstva?!!??!? Zašto bre? Što smo pobedili neku tamo Austriju....e jak mi tim...

Boban

pre 7 godina

Pa tesko da napad može više dati nego što ovi pozadi mogu da prime,glavni krivac ako izgubimo Ivanović i selektor pa sve se menja sem odbrane koja nije primila gol na prošloj utakmici pa to je osnovno pravilo.

Predrag

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla

nebojsa

pre 7 godina

pa deca iz osnovne škole bolje bi postavila odbranu,užas od ekipe,užas od trenera ,a najgori.je komentator Rts,koji nema pojma o fudbalu,austrijanci za klasu bolji od ovih manekena

goblin

pre 7 godina

Prateci Zvezdu mislio sam da su Lukovic i Fibel najgori stoperi u evropi,ali me je ovaj S.Mitrovic ubedio da su cuda moguca,on je jos gori.Imamo 7 bodova zbog genijalnosti jednog igraca,strasno kako Tadic igra.

goran

pre 7 godina

Da li je neko primetio drugi pogodak iz ofsajda,dodavanje austriskog igraca igracu ciji sut brani stojkovic , a onda njegov pogodak,dokle da sude ovakve sudije.....

kole

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla
(Predrag, 09. oktobar 2016 22:22)

Slazem se,svaka cast na komentaru!

Kavkaz

pre 7 godina

Gazi gazi gazi...I povezite bre vise tu odbranu da se ne stresiramo ovoliko jer ovo nista ne valja!U svakom slucaju cestitke i nastavite sa pobedama...

zztop

pre 7 godina

moze li mi neko reci zasto ne igra Maksimovic ?
Najgori stoper i krivac za oba primljena gola je Mitrovic...gde je igrao taj lik u Srbiji? Ko mu je menadzer pa se gura da igra ?

random lik

pre 7 godina

iskreno mi se ne svidja ovaj sistem sa 3 centralna beka, kod oba gola stoje sva 3 zbunjeni odbija se lopta i primamo gol.Mozemo da igramo i sa 10 pozadi dok se ne uvede red nece pomoci.

fergi

pre 7 godina

Da li mi stvrno nemamo DVA igraca koja ce da zatvore odbranu?? Do sada problem napad, sada odbrana promaja? Pa svaki napad Austrije opasnost i gol visi u vazduhu? Ja sam zivce pokidao..

Nemanja

pre 7 godina

Odbrana,mora na remont.Stefan Mitrovic je lose,lose odigrao.Stojkovic kao i uvek standardno dobar!Vezni red dobar,napad takodje.Uigravati odbranu.Menjati dok se ne pronadje pravo resenje!

Hidrocefalus

pre 7 godina

Pet bekova i dva defanzivna vezna. A onda i zadnjih 15 minuta bez jedinog spica. To moze da prodje protiv druge klase evropskih reprezentacija i to jedva. Samo jos libera da vratimo.
Pri tome dva primljena gola (oba iz ofsajda) i jos tri-cetiru zicera Austrijanaca. Da nije Tadica ne bi do gola dosli. Decko igra u zivotnoj formi i u Sautemptonu i u reprezentaciji.

Gospodin Branković

pre 7 godina

Mitrović umesto Vukovića menja se odbrana koja je dobro igrala predhodnu tekmu i mi primamo glup go,naravno asistent Mitrović.

Ogi

pre 7 godina

Nemamo vezni red, nema ko loptu da iznese i da je makar malo zadrži. Igramo sa 5 odbrambenih i 2 zadnja vezna. Fale nam Matić, Grujić i Milinković-Savić u veznom redu. Za ovog prvog znamo zašto nije u ekipi, ali ova druga dvojica...

sasa

pre 7 godina

Stefan Mitrovic,ko mu je menadzer,ja vece rupe nisam video...(onaj osecaj kad molis boga da je samo dobro ispuca),Kolarova treba da bude sramota,svi ginu a njega boli ona stvar,dekoncentrisan totalno,umesto uz liniju na Kostica gde bi bila mat pozicija on salje loptu u sredinu...

The Godfather

pre 7 godina

Cinjenica: licimo na tim ! Dolaskom Muslina, ocigledno bolja atmosfera u ekipi, sto se reflektuje kao brobenija i organizovanija igra. Za promenu, trce a ne pricaju po terenu :-)

zvezda komunisticko cedo

pre 7 godina

Auu,kakav je igrac Kostic dobro je pa selektor nije Curcic ne bi igrali ni on ni Tadic .Tandem kakav nismo omali od Mose i Tirketa.

Blagoje Samardžić

pre 7 godina

navijam da se plasirate, da vas ponizimo u vasoj majcici rusiji
(ante p, 09. oktobar 2016 20:55)

Problem je što se takodje vi nećete plasirati!!!!!!!!!!!!

Macan

pre 7 godina

Obrana vam je kriminalni ali sreca vasa pa ni austrijska nije bolja tadic ekstra svi drugi lose. Ali s ozbiljnim ekipama nemate sta traziti a i ovdje ce austrija dat jos dva gola samo neznam koliko ce primit

Mare

pre 7 godina

Ovako lepo nismo igrali od svetskog prvenstva kad smo dobili Nemacku,samo Maksimovic umesto Mitrovica u odbrani i kad se vrati Matic da bude tandem uz Milivojevica,imamo dobre izmene za Tadica i Kostica ako se ne daj Boze povrede ili dobiju kartone u vidu Tosica,Maksimovica i Kataija.Uz ovakvu igru mozemo do 1. Mesta :) !

ceo dan u javnom preduzecu

pre 7 godina

što ne igraju u majdanpeku ili u s mitrovici do ce ljudi zbog srbije.ovo ke smešno same bg.bg je velik grad zaslužuje bolji fudbal.ovo je fudbal za kikindu

popov

pre 7 godina

Čini mi se da mi zadnji komentar, u kojem sam malo prozvao Tadića, nije objavljen. Ali evo da ispravim nepravdu. Tadić sve bolji i bolji. Vrlo raspoložen, nosi ekipu! Milivojević odličan kod drugog gola. Pas, kretanje.. školski!

derion

pre 7 godina

Ja kad vidim Binica,setim se priloga posle Barija kada ga pita novinar `Dragisa,hocete li slaviti kada dodjete u vase Golubovce`a on odgovara `cuj cu li da slavim,cu da pucam cu isparam nebo!`

goran

pre 7 godina

od ove trojice pozadi, ne zna se ko je veca rupcaga, ivanovic pocetnicki kiks, arnautovic promasuje zicet, mitrovic asistira njihovom spicu za 1:1, a nastasic boze me sacuvaj sporijeg igraca nisam gledao ni u seoskoh ligi

Milutin

pre 7 godina

Koje budale zvižde himmi Austrije?' Dobro je što nisam došao, pogotovo sa sinom, da gleda i sluša idiote na tribinama. Vratili bismo se kući momentalno, takvu sramotu ne podnosimo. Fuj.

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ivanovicu, hvala ti za sve sto si do sada uradio ali vreme je da odes. Postao si rupa od igraca. Zad razumem navijace Celzija. I Rukavinu povedi sa sobom

Ronie O' ili John, svejedno koji Sullivan, genije je genije

pre 7 godina

Razumem da je Rukavina morao da igra u reprezentaciji dok je bio u partizanu, svi savezi su bili grobarski, a morao je i dobro da se proda. Musline, šta će ti on?

Мома - СРБ

pre 7 godina

7 golova Srbije, Tadic dva gola i pet asistencija...sta reci. Rukavina gde je bio od 20:45 do 21:30 - nigde, sta je radio - nista. I opet nas mentalitet, cim das gol, u bilo kom minutu, odmah se povlacis u bunker da se branis da ne primis gol, a odbrana ti je RUPA! Ne znam samo dokle to vise!?

zvezdan

pre 7 godina

ante/some kad ste vi nas ponizili u fudbalu? vi veze nemate gledao sam vas zadnjih 10god se provlacite igru nemate a zamisljate da ste neka ekipa vole jedan.

exer

pre 7 godina

Je l' ovi sa RTS-a znaju da su ovo kvalifikacije za svetsko i da je evropsko prvenstvo letos proslo? Uporno pustaju one animacije koje su se koristile za utakmice evropskog prvenstva.

111

pre 7 godina

Najvece rezultate Barselona je ostvarila bez centarfora?? Mitrovic?? Jes da je bolid ali dade 2 komada! Na kraju kada smo mi igrali fudbal bez centarfora? Kada je to bilo?

Realno

pre 7 godina

Nasi dali gol iz lepe kontre i nisu spojili dva smislena dodavanja. O odbrambenim "bravurama" ne bih trosio vreme... Evo, upravo smo dali gol. Sjajna asistencija Tadica... Nemamo povezanu igru, mnogo slabije trcimo od Austrijanaca... Dok pisem, Austrija zamalo da izjednaci iz situacije 1 na 1... Cirkus!

Goran

pre 7 godina

Nas ovde moze da povadi samo ova ludacka zelja i neki brz napad. Muslin vec par utakmica ima na klupi a mi jos ne umemo da iznesemo loptu, bez da je ispucavamo u prazno.

ssss

pre 7 godina

Mitrović het-trik verovatno, posle 20 godina i Mijatovića protiv Madjara da to neko uradi, sreća pa nema vise amatera u napadu kao Zigic i Pantelić, ponovo imamo centarfora... Srbija-Austrija 3:4...kokza odlazi.

Jojic, Fejsa

pre 7 godina

Reprezentacija će biti još bolja kada bivši Zvezdas (Muslin) prestane da ignorise bivše igrače Partizana (Markovića, Ljajića, Mitrovica ...)
P.S. Mitrovica je vratio u tim i odmah mu se posrećilo.

Coutinho

pre 7 godina

Ako nista drugo bar vise nismo 0-0 tim,pa moze i neki gol da se vidi na nasim utakmicama,dok je miha bio selektor 1.02 je kvota bila na neresen rezultat bez golova.

srb

pre 7 godina

muslio sam da ce muslin sam sastavljati tim kad ono opet fejsa a bogami i rukavina.... katastrofe od igraca..menadzeri opet guraju svoje igrace

Don Serdjo

pre 7 godina

Cim Arnautovic primi loptu vidi se da je paklen igrac...ima pokrete onih najvecih igraca....Ivanovic daleko najlosiji na terenu, samo to...

brian de palma

pre 7 godina

Molim vas! Molim vas apelujte da se bane povuče pre nego što nas ugrobari u ovim kvalifikacijama. Ne ide druže više, nisi ni za mk dons, daj odje.i više od repke

mika sumadinac

pre 7 godina

Ovi sto saltaju kanale pa slucajno nalete na utakmicu, pa kukaju, neka nas zaobidju i sa komentarima...Ima dosta nas mazohista ovde koji jos uvek pratimo ove momke...I klinci dosta prepucavanja Partizan-Zvezda, zato sto je svaki od ovih momaka napredovao tek kada je otisao iz istih...

Ivan

pre 7 godina

Ovo dobija tim cija odbrana manje puta kiksne. Ne zna se koji su gori u odbrani. Mitrovic i Ivanovic ne znaju gde biju, ovamo cim predjemo centar imamo 100 postotonu sansu. Show utakmica.

Mlax

pre 7 godina

Ljudi pa mi igramo bez odbrane.Bane za penziju,ispada ko iz voza.Cela odbrana moze da igra ali samo na svadbama.Nemozemo sa tri tako spora igraca u odbrani 3-5-2.

kole

pre 7 godina

Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

Kiks,eto zato!

Dr

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17

Valjda znas da 80% Beograda danas cine Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo...

darko

pre 7 godina

Možete li jednom da ćutite i da se ne igrate selektora pre utakmice?! Pustite momke i Muslina da rade, vidi se želja i talenat da se postigne nesto ali fali samopouzdanja jer znaju da svaki kiks vodi pred giljotinu.

Zagor-te-nay

pre 7 godina

Dakle Dusan Tadic faul u 34 min. Ne znam, jesam li ja lud ili mi noge smrde, volio bi da saznam sta je on hteo da postigne sa onakvim bespotrebnim startom, razneo coveka bez veze. Pa onda jos i nesto objasnjava sudiji, pokazuje mu rukama pa bla bla bla... Ja nikada ne bi mogao da budem fudbalski sudija, zavrsilia bi se utakmica bez igraca.

x

pre 7 godina

Kad se vrati Matić (umesto Fejse) biće mnogo bolje. On će povezati odbranu i napad i uliće sigurnost, nadam se... Da više ne ispucavamo skoro svaku loptu na njihov i najmanji pritisak.
Pored toga, umesto Rukavine mora bolji igrac (koga mi nazalost trenutno nemamo). Rukavina ima brzinu i solidan centaršut, ali igra mehanički, ne razmišlja. U onoj kontri centrira bez gledanja na drugu stativu u prazno. Pa i da je šutnuo direktno na gol niko mu ne bi zamerio, jer bi bilo rezonski.

Slavisa V.

pre 7 godina

Aca Stojanovic: "Austrija bolje deluje u ovom delu meca..." Austrija bolje deluje u svih dvadeset minuta, vec dugo vremena visi autogol jer se nase glavne kombinacije svode na vracanje lopte Stojkovicu. Mi osim gola u 6.minutu nismo presli centar. Evo, dok ovo pisem dajemo drugi gol iz dugog prelaska centra. SAmo ne znam koliko dugo ce nas jos sreca sluziti, evo, opet 100% sansa za Austriju.Koliko bismo bodova imali da nije Tadica?

Dragan

pre 7 godina

Strasno je koliko nam je losa odbrana. Stefan Mitrovic i Ivanovic su za plakanje! Narocito Ivanovic koji je toboz poznat igrac i igra za veliki Celzi. Njega ne moze da prodje samo onaj igrac koji to ne zeli.... Zalosno da nemamo boljih defanzivnih igraca! Ovo govorim sa velikom dozom frustracije bas zbog toga sto su odigrali onako dva lepa napada i postigli lepe golove.

bob

pre 7 godina

mi na nasem terenu igramo bunker i na kontru?!i sad primismo gol,pa to je katastrofa,ima da nas pregaze ovakvom igrom,skroz smo im dali teren

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko smo suplji pozadi, koliko kikseva za 15 minuta... Lepo Stefan Mitrovic asistira za gol Austrije, kakva neverovatna greska. 3 stopera, 2 beka i dva zadnja vezna a pozadi suplji koliko volis. Austrijanci bolji, brzi, opasniji. Mi posle gola - nista!

predrag

pre 7 godina

napad i sredina ok,a najslavniji deo tima jako brzo nadoknadi sve sto ovi napred urade,to je boljka jos od juz,afrike,jednostavno se uspavaju posle vodstva,setimo se belgije u beogradu,teze je sacuvati nego osvojiti,to pravilo je zaboravljeno

Аки

pre 7 godina

Фудбалски стручњаци не схватају да играмо са 3 штопера и 3 нападача, 2 дефанзивна везна, наравно да не можемо да повежемо пас, зато се и игра на дуге лопте (Митро) и контре. Није ово тика така... А што се одбране тиче, 3 штопера су увек киндер јаје. Добро је да бар имамо неку идеју шта хоћемо да играмо...

samo ja

pre 7 godina

u svakom slučaju mnogo bolje nego ono što smo gledali ranije, ja mislim da je problem to što se mnogo troši energija ni na sta, pa zato ponekad deluje mlitavo, u napadu trči samo onaj što ima loptu, kada to nije slučaj deluje mnogo bolje, dok u odbrani očigledno postoji ogroman problem i stvarno ne znam zašto je to tako.

umbro

pre 7 godina

Al najjaci je Curcic-lik nije zvao Tadica u reprezentaciju,hahaha -treba mu zabraniti da se bavi trenerskim poslom zauvijek ,oduzeti sve moguce licence .Ae Srbija,uz tebe je cijela Rs

Coutinho

pre 7 godina

Tadic i Kostic paklen tandem,do sad smo dali 7 golova i svaki su njih dvojica ili dali ili namestili,ali sta to vredi kad je odbrana katastrofa.

323

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?

Kum

pre 7 godina

Resio sam da odgledam jednu utakmicu reprezentacije. Ovo sto mi "igramo" je tuzno. Ne mozemo tri jednostavna dodavanja da nanizemo. Tadic jedini lici na profesionalnog fudbalera.

Vojkan

pre 7 godina

Obicno,kada igraju nasi,ne mogu ni da jedem,ni da pijem,niti imam bilo kakve planove vezane za buducnost,ali sad sam za poluvreme,pojeo dve pljeskavice cak...ne znam,plasim se da me ne naviknu na ovakvu igru,pa pocnem da verujem u bolje sutra....hahaha

my way

pre 7 godina

Све некако добро изгледа, одбрана цела жустрије на лопту да иде и то је то! Нема ни ту неких других великих киксева, Митровић је направио добру офсајд замку, због тога био у раскораку, али је сасвим фудбалски покушао да ипак спречи додавање према играчу иза својих леђа. Чиста судијска грешка, јер је лопта додавана фудбалеру који је био у офсајду. Не да је утицао на игру, већ био у центру ситуације и то не може да се третира као пасивни никако. Да не буде да кукам на суђење, могли смо и ми против Ирске овде да останемо кратки за онај пенал и "А" не би могли да кажемо. Миливојевић и Фејса данас делују много боље него наш везни ред у претходним утакмицама, Митар у шпицу прорадио, Тадић и Костић бриљирају на свом нивоу на који су нас навикли у овим квалификацијама... Свака част, идемо до победе!

aleksandar

pre 7 godina

Odbrana busna ko svajcarski sir!!Evo sad nas je Stojkovic spasao.Dva pasa ne mozemo da povezemo,3 puta smo presli pola i 2 gola dali..
Tadic doktor,Mitrovic za sad odlican...

Voip

pre 7 godina

Rukavina zreo za zamenu, ali koga imamo u rezervi? Basta nije tu, Tošić ugnjavi igru. Jedino štopera da ubaci pa da se Bane pomeri desno. A i ovaj Fejsa... Nego ajde da im zunemo još par komada. Nadam se boljoj kontroli lopte u drugom poluvremenu.

Au...

pre 7 godina

Otići u Nemačku i moliti Subotića na kolenima da se vrati, nakon oporavka. Milivojević = Kuzmanović, ziceraški i lopta samo unazad,ni malo kreativnosti.

goran bgd

pre 7 godina

Znam da bi bili Spanija, da to znamo...ali recite mi, da li je bas toliko komplikovano i nemoguce nauciti kretanje bez lopte (otvaranje, utrcavanje, izvlacenje...), da je za nas to godinama misaona imenica?! Jednacina sa 12 nepoznatih...

popov

pre 7 godina

Milivojević odličan za sada. Da ga ne ureknem. Ne znam što su ljudi i njega prozivali.. Staložen, miran, ne glumi zvezdu. Potpuno svestan svoje uloge u timu. Pa ne bi u Olimpijakosu igrao pre Kambijasa, celu prošlu sezonu, da ne igra pametno. Gudelj, Fejsa.. jeste, jaki su fizički, ali ne ostavljaju utisak da su najbistriji. Matić - Milivojević, to bi trebao biti dobar tandem na sredini.

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?
(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17)
-----
На стадиону сам, 80% нас је аплаудирало Аустријској химни.

Nikola

pre 7 godina

Kolko je fudbal nezahvalna igra, sad kad neko vidi Mitrovic dao dva gola vau heroj a malo ko ce pomenuti Tadica koji je namestio golove, cist primer je ona devojcica iz Reala kome ceo zivot namestaju lopte na tacni on puni iz peterca i postaje heroj...uzas

popov

pre 7 godina

Mitroviću Stefane, ostavi loptu... seljoberu jedan! Tadić umislio da je Piksi.. ali ajde, mi boljeg nemamo. Taktika, srpska kao i uvek. Maksimalno napaljeno.. Hrabro! Sa glavom u torbi. I evo ga gol, 1-1.

Mitrovici napolje!!!!

pre 7 godina

Floro flores. Imas nesto da kazes za 'rupetine' aaa!!!
(Kliso, 09. oktobar 2016 20:56)

Mitrovici dva najgora igraca u rep.Ivanovic i Fejsa napolje!

JPR23

pre 7 godina

Napad, sve bolje i bolje.. , mada to treba videti protiv solidnijih ekipa, ali i pored toga vidi se napredak, konstrukcija...odbrana katastrofa, tu protiv bilo koje jave ekipe primamo par komada lagano..

Millennium

pre 7 godina

Čekam kraj da dam komentar, ali sada sa sigurnošću mogu da kažem da je odbrana mnogo loša. Ako se to ne sredi, imamo ozbiljan problem.

koshke

pre 7 godina

nek nauci neko ovog Rukavinu da centrira covek upropastio dve sanse za gol pogotovo onu kad je bio sam.Moramo biti pokretljiviji na sredini terena kada se branimo.

Defo

pre 7 godina

Konacno i Mitrovic da uradi nesto u reprezentaciji,jos samo da pobedimo. Idemo,orlovi,za Srbija!
(milan, 09. oktobar 2016 20:59)

Sta je uradio, dao gol sa 6 metara, neka uradi nesto sam. Tadic tata.

Milan

pre 7 godina

Nasi su uigrani kao da se vide prvi put u zivotu. Uvek isto, 40 godina pratim srpski fudbal, nekad smo se cupali na individualni kvalitet, danas ni to nemamo, ali igru nikada nismo imali osim sa Osimom, valjda se zato covek zove Osim ;))

aco

pre 7 godina

Stoperi Mitrovic i Vukovic ne treba da budu na spisku, a ne u startnoj postavi. Rukavina takodje je zalutao u reprezentaciji. Imamo potencijala da budemo ozbiljan tim, ali svakakvi igraci se muvaju u "najboljem" timu.

Slavisa V.

pre 7 godina

Od one sanse Austrije igramo onako kako je Austrija igrala do tada-snazan presin na polovini rivala, od tada oni nisu prisli nasem golu. Ali, glupostima Mitrovica nema kraja, evo sada Milivojevic dobija karton zbog njegove gluposti. Bice ovde jos svasta.

Klaxon

pre 7 godina

Vodimo 2:1, ali Stefana Mitrovica, Ivanovica i Rukavinu treba proterati iz reprezentacije.Ono je strasno sta oni rade.. Vezni red nam je takodje jako spor i nekreativan.

deki

pre 7 godina

Malo skripi pozadi, cudi me da Maksimovic nema mesta, generalno nije ovo lose. Istina je da Austrijanci nisu u grupi najboljih evropskih repki ali jedna Engleska se protiv Malte juce nije proslavila. Dajte da ne hejtujemo

kris

pre 7 godina

Ako ćemo pravo,Tadić daleko odskače po fudbalskom znanju.Čim primi loptu,gol visi u vazduhu.Čak je učinio da Mitrović počne davati golove,što je bila misaona imenica za sve do sada.Problem je što nema s kim igrati,jer ovo ostalo je potanko,dok je kapiten Ivanović,rekao bih,čak poguban za reprezentaciju.Nisam uopšte siguran da je on svestan gde se nalazi u kom momentu,toliko mi deluje pogubljen.Nijedno dodavanje,nijedno izbacivanje lopte,nijedan zaustavljeni protivnički igrač,sve što je uradio bilo je pogrešno.Moram priznati da mi nije jasno zbog čega je on uopšte u timu,i ako ga se ne rešimo u skorijoj budućnosti,koštaće nas odlaska u Rusiju.

deda mile

pre 7 godina

Stefan Mitrovic, ne znam zasto uporno zovu ovog momka, ali decko je stvarno neznalica. Ziheraska taktika Muslina, nemamo sredinu.

Milos Pocerac 1389

pre 7 godina

Napad je odlican.7 golova u 3 utakmice.Nije odbrana kriva.Nasi igraci ne trce dovoljno.Zato se vide propusti u odbrani.U svakom slucaju igra je mnogo bolja nego pre.Moramo mnogo vise trcati.Sve ekipe su fizicki superiornije od nase.Na tome treba raditi.

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

A Tadicu tek svaka cast! Decko je ubedljivo najbolji igrač reprezentacije. Kad se samo setim da kod velikog stručnjaka Ćurčića nije imao mesta...

K-9 se javlja na raport

pre 7 godina

@Titanium White

Nije to 3 defanzivca vec 5 (u srednjem redu su kao Kolarov i Rukavina, a u stvarnosti su bekovi). Tj. igramo neki 5-4-1. :)

Небојша

pre 7 godina

Ово је НАША екипа. Можда и нису златни али су НАШИ. И она је таква, каква је. Када ми будемо бољи, и она ће да буде боља.

veliki strumf

pre 7 godina

Bane vec dva kiksa za 9 minuta. Ovaj drugi je narocito mogao skupo da kosta. Nema zezanja po ovako klizavom terenu. Sta reci za Tadica - covek je velemajstor.

branislav

pre 7 godina

Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?

matori

pre 7 godina

kakva najava meča Ace Informacije....u principu lepo i tačno, ali preterano za prosečnog gledaoca fudbala. čista psihoanaliza...

Zmaj

pre 7 godina

"Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 9. oktobar 2016 20:39)"

Od mene dobijas prvi minus, a nadam se da ces ih jos jer ocigledno nisi inteligentan kad ovako lupetas. Sta imas sad da kazes na to kad je "spori" Mitrovic postigao gol u 6. minutu? Ajde izvini se svima koji citaju komentare i napisi "ja, branislav sam glup"!

Valjevska podvala

pre 7 godina

Kakva je ovo fora sa 3 defanzivca?
(Titanium White, 09. oktobar 2016 20:19)

Koja crna 3 defanzivca, igramo sa 7 defanzivnih. Neverovatno.

naivni

pre 7 godina

Čudan smo mi narod. Zviždimo svakoj himni koja nije naša, a često i našoj. RTS je postao prvak sveta u korišćenju filtera za utisabanje publike...

kaligulla

pre 7 godina

Ja sam veciti optimista! Mnogo smaraju ovi sto ostavljaju komentare tipa necu gledati,losa formacija,sto igra ovaj a ne onaj,sto muslin nema kosu a tribine prazne i sl...

ssss

pre 7 godina

Sta je gani, ne valja vam Mitrovic? Da vam nema grobara u ovoj vašoj reprezentaciji, ne bi boda uzeli...Austrija do pobede, musline i kokeza ostavke.

ssss

pre 7 godina

nisam do sada nikad video da se na rajka mitica ulazi sa ulice i da je onoliko ruzan onaj tunel, ne znam zasto je reditelj pustio onaj kadar...i mi očekujemo da nas neko postuje kad vidi ono ruglo... srusite ono i napravite stadion gde ce igrati reprezentacija...

Batko

pre 7 godina

.. Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

rema89

pre 7 godina

Митровић, пфффф ајде Фејса и некако макар игра у Бенфики,али Митровић,докле више? трпимо га као да је Роналда(Зуба) лично а од њега никакве вајде и користи ако данас за неких 60-ак минута колико ценим да ће играти не буде ништа,следећу текму пишем транспарент на истоку

Delboy

pre 7 godina

Kad vidim Binica uvek se setim one jedne price iz Praga od pre skoro dve ipo decenije dok je igrao u praskoj Slaviji.
U diskoteci prilazi mu riba i pita:
-Dragisa oces da igramo?
-Ne mogu, imam dva zuta!

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Samo sto se ukljucim u prenos, a Kostic petom izbaci celu odbranu za 1:0. Au, kakav potez... Nego, jel' zna neko da li je Matic povredjen ili jos uvek odradjuje suspenziju?

Jednoruki Krstivoje

pre 7 godina

Mislim da nikad goru odbranu nismo imali, ovi napred ne mogu se nadavati golova koliko su ovi nazad šuplji, duva na sve strane... Tadić vrhunski!

Delboy

pre 7 godina

Kad vidim Binica uvek se setim one jedne price iz Praga od pre skoro dve ipo decenije dok je igrao u praskoj Slaviji.
U diskoteci prilazi mu riba i pita:
-Dragisa oces da igramo?
-Ne mogu, imam dva zuta!

Predrag

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla

Coutinho

pre 7 godina

Tadic i Kostic paklen tandem,do sad smo dali 7 golova i svaki su njih dvojica ili dali ili namestili,ali sta to vredi kad je odbrana katastrofa.

Millennium

pre 7 godina

Ćurčiću vrati se hahahaha. Raduje što smo za tri utakmice dali osam golova. Neka me neko ispravi, ali ne sećam se da je reprezentacija bila ovako efikasna godinama u nazad. Opet, primili smo i četiri gola, i odbrana je definitivno najslabija karika. Tadić fantastičan. Okosnica tima u budućnosti. Dozvoljavam sebi skormnu nadu. Dobro smo krenuli.

zinjo

pre 7 godina

Cija je ovo kuca, ciji je ovo dom?... rece Acaa Bice odlicno ako dobijemo, jer smo u pojedinim delovima utakmice bili totalno pogubljeni. Moze ovo mnogo bolje. Sve pohvale za Tadica i pozz za Radovana Curcica!!

Boris

pre 7 godina

Tadic ce me naterati da opet pratim repku. Osam golova Srbije a njegovih dva postignuta i sest asistencija. Ko Mijat nekada davno. Kapa dole, tako se igra za svoju zemlju. Odbrana ocajna ali mi ionako ne umemo da se branimo i da igramo na rezultat, tako da "Ajmo, Ajde svi u napad" pa ko da gol vise!

Mare

pre 7 godina

Ovaj nas najskuplji fudbaler u istoriji im poklonio oba gola,na tacni im asistirao oba puta.
(Coutinho, 9. oktobar 2016 22:08)

Pomesao si igrace, nas najskuplji igrac je Nikola Maksimovic 29 miliona koji je presao u Napoli, a ovaj Stefan Mitrovic igra u Gentu inace najgori stoper u istoriji reprezentacije.

Zmaj

pre 7 godina

"Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno."

A ti onda ubedi Muslina da ubaci tvoju babu i da trci brze od Mitrovica. Mozda onda budemo pobedjivali sve rivale sa po 5-6 golova razlike jer ce tvoja baba svojom brzinom da napravi prevagu.

petarns

pre 7 godina

maksimovic od 30 miliona sedi na klupi a igra stefan mitrovic i kiksira dva puta.
opet ista prica,opet menadzeri sastavljaju. muslin da je covek odmah da ode. sramota... Tadic mu cuva klupu.

marej

pre 7 godina

Boze kako nervira ovaj Stefam Mitrovic. Pa on dasa ne zna da sutne loptu...Boze
(marej, 9. oktobar 2016 21:25)
Da li je moguce da su mi neki dali minus. Moj mladji sin od 4 godine zna da ispuca loptu bolje i dalje od S Mitrovica...dajte molim vas.

Milutin

pre 7 godina

Dobro je, pobedismo. Zasluženo! Idemo dalje. Ja moram još da kažem da smo mnogo glupi kada dozvoljavamo da nam likovi tipa Šešelj vode navijanje za reprezentaciju. Tu nisu čista posla, mene stadion videti NEĆE.

goran

pre 7 godina

Da li je neko primetio drugi pogodak iz ofsajda,dodavanje austriskog igraca igracu ciji sut brani stojkovic , a onda njegov pogodak,dokle da sude ovakve sudije.....

Patrik

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...

sakupljac minusa

pre 7 godina

RTS! Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Pa kakva ekipa tamo radi. Od Ace paljevine, preko Strajnica, do strucnog konsultanta, dobro poznatog makroa, Dragise Binica.

Predrag

pre 7 godina

Nasi igraci moraju da budu mnogo smireniji, da ne ulaze u diskusije sa sudijom i ne dobijaju bespotrebno kartone. P.S. Kolarov, ludi Sremac ali ga volim.

predrag

pre 7 godina

svi koji prate premijer ligu znaju ko je dusan southampton,svakako jedan od najboljih napadaca danas,tu treba svakako istaci acu kolarova,uvek na najvisem nivou,vrhunski levi bek ali i levo krilo.

Dejan CZ

pre 7 godina

Stefan Mitrovic i Fejsa odma da pojacaju Moldaviju...Tadic odigrao Mesijevski.
Utakmica je neodoljivo podsetila na mec Zvezda Bajern kad je Bajern dao drugi gol...va bank.

JeRemija

pre 7 godina

@DJ
Zviždi se tuđoj himni iz istog razloga zašto se uvek zviždi sudijama kada istrče recimo na zagrevanje. Mislim da niko normalan nema odgovor na to pitanje.

kole

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla
(Predrag, 09. oktobar 2016 22:22)

Slazem se,svaka cast na komentaru!

popov

pre 7 godina

Kolarov! Koji je to lik!! Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.. hoće on austrijskom desnom beku kroz noge da je proturi.. :))) Evo ga tadic, 3-2! Bravo mali!

Daca

pre 7 godina

Sta reci, Srbija ne samo da je lider u regionu po ekonomiji nego postaje lider i u fudbalu. Bravo za premijera koji je stvari postavio na pravo mesto.

derion

pre 7 godina

Ja kad vidim Binica,setim se priloga posle Barija kada ga pita novinar `Dragisa,hocete li slaviti kada dodjete u vase Golubovce`a on odgovara `cuj cu li da slavim,cu da pucam cu isparam nebo!`

Gerrard

pre 7 godina

Kakve igre Tadica u ova tri kola,onom Curcicu treba ustavom zabraniti da pridje fudbalskom terenu,a i onom ko mu dade licencu za trenera.

goblin

pre 7 godina

Prateci Zvezdu mislio sam da su Lukovic i Fibel najgori stoperi u evropi,ali me je ovaj S.Mitrovic ubedio da su cuda moguca,on je jos gori.Imamo 7 bodova zbog genijalnosti jednog igraca,strasno kako Tadic igra.

vaske

pre 7 godina

Aca frizurica broji zadnje sekunde meča??!?? i na kraju se dere ko da smo pobedli Brazil u finalu svetskog prvenstva?!!??!? Zašto bre? Što smo pobedili neku tamo Austriju....e jak mi tim...

Milan

pre 7 godina

Cist ofsajd kod drugog gola Austrije, Arnautovic. Ali to ne menja cinjenicu da nam je odbrana katastrofalna, citav tim je nesiguran zbog njih.

cveklar

pre 7 godina

Najiskrenije se zahvaljujem Marku Arnautovicu za pobedu Srbije! Svojim bekovskim ispucavanjima preko gola nas je direktno spasao katastrofe.

Miroslave

pre 7 godina

Dobismo ovo teškom mukom. Raduje što imamo konačno napada: Kostić-Mitrović-Tadić, delovalo to lepo. Pogotovo Tadiću svaka čast! Odbrana nikakva. I videlo se da Muslin forsira staru fudbalsku školu. Umesto da posle postignut gola gledamo da damo još jedan mi se branimo - kako drugačije objasniti ulazak Gudelja umesto Mitrovića? Pored već defanzivnog Fejse i Milivojevića? Ne znam zbog čega ne zovu Ljajiča, mogao bi da bude kakva takva odgovarajuć zamena Mitroviću. Inače, da pozivu Ljajića i Sergej-Milinković-Savića, Stefan Mitrović neka gleda sledeću tekmu kraj televizora i ja zadovoljan. Najbitnije što se videla želja, i normalno što smo pobedili, zato još jednom, svaka čast svima!

Ilic Lugano

pre 7 godina

Igra kakva takva!!!Podrska momcima idemo napred.ali ovaj Aca je sramota srpsog sportskog komentarisanja zalosno!!!! pa dal je moguce da nema nekog boljeg??e sramno za RTS da ne moze da odskoluj,nauci nekog da to radi kako dolikuje Sramota

Krle

pre 7 godina

Jel realno da jedna televizija koja se hvali da je toboz javni servis tri kola i pola godine na spicama pokazuje europske kvalifikacije,a igraju se za svetsko prvenstvo,pa kakvi to ljudi rade tamo i primaju neverovatne plate za teski nerad.

mmb

pre 7 godina

Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno.

fanatik de football

pre 7 godina

Ivanovic na svakoj lopti kasni 3-4m hahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 9. oktobar 2016 22:26)

Misliš li na metre ili minute?

Pavlovic

pre 7 godina

Uz puuuuuuuuno sreće.Neka druga ozbljanija ekipa bi nas napunila.
Svaka čast za Tadica,Mitrovica,Fejsu i Stojakovića!
Ostali žali bože.

fergi

pre 7 godina

Da li mi stvrno nemamo DVA igraca koja ce da zatvore odbranu?? Do sada problem napad, sada odbrana promaja? Pa svaki napad Austrije opasnost i gol visi u vazduhu? Ja sam zivce pokidao..

Hidrocefalus

pre 7 godina

Pet bekova i dva defanzivna vezna. A onda i zadnjih 15 minuta bez jedinog spica. To moze da prodje protiv druge klase evropskih reprezentacija i to jedva. Samo jos libera da vratimo.
Pri tome dva primljena gola (oba iz ofsajda) i jos tri-cetiru zicera Austrijanaca. Da nije Tadica ne bi do gola dosli. Decko igra u zivotnoj formi i u Sautemptonu i u reprezentaciji.

kaligulla

pre 7 godina

Ja sam veciti optimista! Mnogo smaraju ovi sto ostavljaju komentare tipa necu gledati,losa formacija,sto igra ovaj a ne onaj,sto muslin nema kosu a tribine prazne i sl...

veliki strumf

pre 7 godina

Tadic igra sam. U Moldaviji 2 asistencije i gol. Veceras 2 asistencije i gol. Protiv Irske gol iz penala i asistencija. Srbija je postigla 8 golova i u svih 8 Tadic je DIREKTNO UCESTVOVAO - 5 asistencija i 3 gola!

silan

pre 7 godina

Bravo Srbija, Bravo Tadicu majstore!
Trebalo bi naci zamenu za Rukavinu, trom je, Ivanovic nije bio toliko los koliko pricate ali bilo bi dobro imati spremnijeg igraca umesto njega.

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

A Tadicu tek svaka cast! Decko je ubedljivo najbolji igrač reprezentacije. Kad se samo setim da kod velikog stručnjaka Ćurčića nije imao mesta...

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?
(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17)
-----
На стадиону сам, 80% нас је аплаудирало Аустријској химни.

Individualni kvalitet

pre 7 godina

Tadić, Mitar i car Stojke

Arnautović nije hteo da da gol, car

Nemamo igru, ni odbranu zadržati Nastasića ostali out
Ivanović...

Maestro

pre 7 godina

Samo jedna rec - TADIC!!!
Posle dugo dugo vremena euforija zbog fudbala, sto kazu "jer smo se dugo pretvarali da nas zanima tenis" BRAVO!!!

Nemanja

pre 7 godina

Odbrana,mora na remont.Stefan Mitrovic je lose,lose odigrao.Stojkovic kao i uvek standardno dobar!Vezni red dobar,napad takodje.Uigravati odbranu.Menjati dok se ne pronadje pravo resenje!

goran bgd

pre 7 godina

Znam da bi bili Spanija, da to znamo...ali recite mi, da li je bas toliko komplikovano i nemoguce nauciti kretanje bez lopte (otvaranje, utrcavanje, izvlacenje...), da je za nas to godinama misaona imenica?! Jednacina sa 12 nepoznatih...

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Da budemo realni ovo smo dobili na individulani kvalitet(citaj Tadic) i dosta srece. Odbrana je katastrofa! Ali valja i nas sreca malo da pogleda. Srecno nam u nastavku.

Mr.Tooth

pre 7 godina

Kako ja vidim utakmicu veceras.
Pobedismo na misice ali smo i drhtali ceo mec.
Odbrana teska rupa.
Sredina ispod proseka.
Napad odlican.
Tadic postaje lider tima.
Mitrovic odlican.
Za Kataija bi moralo da bude mesta u startnoj postavi.

hotahota

pre 7 godina

nesto nam leze bolje kv. za svetsko ,nego bilo koje za evropsko. Cini mi se da smo u grupi sa San Marinom ,Moldavijom i Farskom O. opet ne bi uspeli. Srecno sad

Morpheus

pre 7 godina

OK, naši fudbaleri nikako da se reše navike koja nas je tokom godina koštala nekoliko desetina golova i isto toliko bodova. Svi dižu ruke u znak ofsajda/faula/igranja rukom protivnika umesto da nastave da igraju fudbal. Prosto neverovatno.

Zokara

pre 7 godina

Do poda skidam kapu Duletu Tadiću! Već dugo u repr. nismo imali konstantnog igraća njemu slićnog! Ali bez odbrane protiv kvalitetnijih ekipa nemamo realnih šansi. Nastasić-Ivanović-S.Mitrović zalutali

nevski

pre 7 godina

Dusan Tadic,covek igra sam bukvalno. Pozadi,ne da duva nego je cunami,ali,kako smo se nadali,super smo se udali. Dusane,samo jos cetiri gola i desetak asistencija,samo tako prolazimo!

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

U sta su gledali ovi slepci iz FSS kad nisu ovog Arnautovica na vreme uveli u reprezentaciju, covek se zeza sa nasom odbranom

Pantelija

pre 7 godina

Sjajna igra momci. Po neki kiks ali nije strasno. Svaka cast. PS. Klonirajte ovog Tadica, jedno par komada pa da idemo na SP opusteno...

Neba

pre 7 godina

Sad svi Tadicu da ociste kopacke, a Curcic da se u novinama odrekne trenerske diplome...
Ali realno malo ozbiljnija reprezentacija bi nas dobila 4-1, 4-2, s obzirom da me odbrana podseca na zvezdinu iz kvalifikacija za LS, Stojkovic nam jos najbolji

hehe

pre 7 godina

Osjeti se da je Muslin uspjeo usaditi svoj stili igre igracima, kakav takav. Ali ovo je sve dobro imajuci u vidu da nam brane B. Ivanovic i S. Mitrovic.

Ludi naučnici

pre 7 godina

Najzad jedna utakmica za uživanje. Sećam se i onih moćnih repki, a čekalo se da miha ili piksi daju gol iz slobodnjaka. Sve je do trenera. Jesmo bili rupe u odbrani ali ništa manje od njih. Vraća se Matić a falice Kolarov. Ma samo još da krene izvoz Vučićevih Mercedesa i da nakrivimo kapu.

predrag

pre 7 godina

ok,ne treba kritikovati,setimo se utakmica sa albanijom i italijom,bili su oni dobri i pre,ali te utakmice su nas isekle,mada moraju igrati odbranu sa 5 fudbalera,malo ce front vise trcati ali sto ne,to nam je boljka a i nije tesko ispraviti

Dr

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17

Valjda znas da 80% Beograda danas cine Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo...

Goran

pre 7 godina

Nas ovde moze da povadi samo ova ludacka zelja i neki brz napad. Muslin vec par utakmica ima na klupi a mi jos ne umemo da iznesemo loptu, bez da je ispucavamo u prazno.

VUK

pre 7 godina

ostaje da se vidi da li će povratak Matića smanjiti pritisak na zadnju liniju. Muslin se odlučio za zadnju liniju sa tri igrača. To rade samo najuigranije odbrane sveta. Naši momci to ne igraju ni u svojim klubovima. Ulaskom Gudelja i postavkom četiri igrača u zadnju liniju, malo je odbrana delovala agresivnije i sigurnije...definitivno mora se naći rešenje za zadnju liniju, inače će kvalifikacije biti mrtva trka odbrane i napada u broju datih i primljenih golova.Teško može svaka utakmica da se dobije ako odbrana igra kao sinoć.

Ivan

pre 7 godina

Koliko smo mi postali marginalna reprezentacija, da moramo ovoliko da iskrvarimo za pobedu kod kuce protiv jedne prosecne evropske reprezentacije Austrije. Imao sam osecaj kao da je neko finale u pitanju koliki je bio pritisak.

jaki

pre 7 godina

ja igram stopera u beton ligi i sad me sramota sto sam stoper kad vidim kakav je igrac Stefan Mitrovic nas reprezentativac ...Musline potrazi me Partizan Vrba .....

brat

pre 7 godina

u napadu TOP!!! Ali odbrana krš... Dragi Ivanoviću protiv Irske gol primljen zbog tebe, u poslednjoj utakmici Chelsea primljen gol zbog tebe i sad primljen gol zbog tebe... priberi se malo čoveče

zztop

pre 7 godina

moze li mi neko reci zasto ne igra Maksimovic ?
Najgori stoper i krivac za oba primljena gola je Mitrovic...gde je igrao taj lik u Srbiji? Ko mu je menadzer pa se gura da igra ?

zmaku

pre 7 godina

Pisem u 81-oj minuti, kako god zavrsi momci su mi vratili zelju da ponovo gledam reprezentaciju. Toliko dobrih akcija, Tadic je, sta reci, sve pohvale. Odbrana skripi, ali valjda ce se popraviti u narednim utakmicama. Svaka cast momci.... Srbijaaaa

Daba

pre 7 godina

Ljudi,voleo sam Baneta i gledao Celzi samo zbog njega,i hvala mu na svemu! Ali mislim da je krajnje vreme da decko prestane da igra za reprezentaciju! Koja rupa,kao da prvi put igra fudbal!

bucika

pre 7 godina

Ludju utakmicu reprezentacije nisam skoro gledala. Uvek su bile nekako spore i dosadne i uglavnom smo gubili. Da je teren bio bolji protiv R Irske, moguce da bismo imali maksimalni ucinak. Slazem se sa vecinom komentara na racun odbrane.Sinoc sam uzivala i utakmica je tako brzo bila gotova...jedino sam se nervirala poslednjih 10 min. Cekajuci da sudija svira kraj.

dragan

pre 7 godina

ovog muslina bi isterao napolje sa kokezom kako moze jedan maksimovic da sedi nad klupi a stefan mitrovic mu igra katastrofa od trenera i menadzera

Kavkaz

pre 7 godina

Gazi gazi gazi...I povezite bre vise tu odbranu da se ne stresiramo ovoliko jer ovo nista ne valja!U svakom slucaju cestitke i nastavite sa pobedama...

323

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?

Milan

pre 7 godina

Nasi su uigrani kao da se vide prvi put u zivotu. Uvek isto, 40 godina pratim srpski fudbal, nekad smo se cupali na individualni kvalitet, danas ni to nemamo, ali igru nikada nismo imali osim sa Osimom, valjda se zato covek zove Osim ;))

Kum

pre 7 godina

Resio sam da odgledam jednu utakmicu reprezentacije. Ovo sto mi "igramo" je tuzno. Ne mozemo tri jednostavna dodavanja da nanizemo. Tadic jedini lici na profesionalnog fudbalera.

slosrb

pre 7 godina

Da ja nesto izjavim za dnevnik... dugo dugo nije bilo takve zajednicke i požrtvovalne utakmice sa naše strane. Momci su se pravo borili. kod takve igre i poraz se lako prasta. pozdrav iz Slovenije.

GoraNS

pre 7 godina

Tadic 8/8 da nije njega izgubili bi kao nista,vi gospodo velicajte vase klubske igrace i selektora,zna se ko je el maestro na terenu nadam se da ce Ljajic i Sulejmani,odbrana katastrofa sada slusam Muslina tim napreduje samo ne znam u cemu ocajni smo i molimo boga da se Tadic ne povredi inace nema ko da namesti gol,slobodno lupajte minuse vi sto se"razumete"u fudbal!Dusan Tadic ooo ooo ooo

Savo Milo šević Toletov

pre 7 godina

Muslin naš najbolji trener još od Antića.(Nemke, 9. oktobar 2016 21:39)

"Nikako ne treba popustiti pred Tadićevim ultimatumom. Niko nije iznad reprezentacije. Puna podrška Ćurčiću!"
Od Tadića su sto puta bolji Brašanac, Kojić, Jojić, Raća, Šćepa, Markec i ostale Partizanove vedete.

Nikola

pre 7 godina

Mitrovic i Ivanovic gubite se iz reprezentacije, pa Mitrovic dva gola ne bi dao 10 godina kad bi sam trebao da zavrsi nesto, a na tacni cu dati i ja kad mi onako Tadic namesta!

kris

pre 7 godina

Ako ćemo pravo,Tadić daleko odskače po fudbalskom znanju.Čim primi loptu,gol visi u vazduhu.Čak je učinio da Mitrović počne davati golove,što je bila misaona imenica za sve do sada.Problem je što nema s kim igrati,jer ovo ostalo je potanko,dok je kapiten Ivanović,rekao bih,čak poguban za reprezentaciju.Nisam uopšte siguran da je on svestan gde se nalazi u kom momentu,toliko mi deluje pogubljen.Nijedno dodavanje,nijedno izbacivanje lopte,nijedan zaustavljeni protivnički igrač,sve što je uradio bilo je pogrešno.Moram priznati da mi nije jasno zbog čega je on uopšte u timu,i ako ga se ne rešimo u skorijoj budućnosti,koštaće nas odlaska u Rusiju.

Srkifromlucerne

pre 7 godina

Sramota! Pa zar u Beogradu ne postoji neko ko bi mogao da pročita onih par rečenica na nemačkom a ne poput robota! Isto tako je bilo i '76 na ep u Beogradu

Boban

pre 7 godina

Pa tesko da napad može više dati nego što ovi pozadi mogu da prime,glavni krivac ako izgubimo Ivanović i selektor pa sve se menja sem odbrane koja nije primila gol na prošloj utakmici pa to je osnovno pravilo.

Toto-ko-tunjo-hronicar-zagrebacke-misli

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...
 (Patrik, 9. oktobar 2016 22:55)

Od kakvog si ti materijala, botino... Pogledaj svoje komentare nakon Irske i Moldavije. Je l' te bar malo sramota?

Batko

pre 7 godina

.. Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

avav

pre 7 godina

bruka i sramota koliko se slabo krecu bez lopte..bezenergicno i bezvoljno....ako pobedi Austrija...bice apsolutno zasluzeno....sramota...Ivanovica pozdraviti i zahvaliti mu se..

Kol

pre 7 godina

Tadic nam je ne pola tima nego 80% istog svaka mu cast cutao decko i izborio se za svoju poziciju uprkos, menadzerima i trenerima kojima se nije uklapao u koncepciju! Nego na stranu i igra i rezultat da li je realno da teren na kome igra nacionalni tim izgleda kao oranica gde lopta poskakuje kao na poljancetu, bukvalno jedan pravolinijski pas ne mogu igraci da urade jer je teren katastrofalan cudi me da je tako nesto moguce s obzirom na V.V i njegov odnos prema klubu koji igra utakmice na istom!

Bodibond??????

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?
(323, 09. oktobar 2016 21:49)

Svi mi to vidimo, zato i ne idemo na stadione.

Coutinho

pre 7 godina

Prvo sjajno pojacanje za utakmicu protiv Velsa u sledecem kolu je povratak Matica,a drugo jos sjajnije pojacanje nam je izostanak Kolarova zbog kartona.

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Kakav je Dusan Tadic igrac,pa to je strasno.Odavno nismo imali ovako dobrog plejmejkera.Jos od Piksija i Savicevica.Odbrana katastrofa-Stefan Mitrovic zalutao u fudbal a za Ivanovica ne mogu da verujem da je covek samo do pre godinu-dve bio kapiten Celzija i njihov glavni igrac odbrane...covek kao da je zaboravio da igra fudbal...Kolarov isto tako tuga...pojele ih godine.Vreme je za igrace odbrane iz U-21 da dobiju sansu i u A selekciji.Napad paklen..trio Tadic-Kostic-Katai bi trebali da igraju zajedno....Mitrovic se pokazao kao odlicno resenje u napadu kada ga hrani loptama ovaj trio.Kada se vrati Matic na sredinu umesto Fejse i Maksimovic u odbranu umesto Mitrovica bice to mnogo bolje...mislim cak i da je bolje resenje Ninkov umesto Ivanovica na mestu desnog beka...a i Mladenovic umesto Kolarova.Vreme je za smenu generacija a ove kvalifikacije su najbolje za to.

Brondby

pre 7 godina

Svaka cast Tadicu....

Osvajamo Dansku ligu idemoooo idemoooo idemoooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

JPR23

pre 7 godina

Napad, sve bolje i bolje.. , mada to treba videti protiv solidnijih ekipa, ali i pored toga vidi se napredak, konstrukcija...odbrana katastrofa, tu protiv bilo koje jave ekipe primamo par komada lagano..

Nikola

pre 7 godina

Tadic konacno pokazuje kakav je igrac..dugo mu je trebalo da proradi u reprezentaciji ali ocigledno je sazreo.
Konacno i Mitrovic ima nekoga ko ce mu dati pravi pas da bi postigao gol..posto do sad Mitar nije na utakmicama ni dobijao prave lopte od saigraca, budimo realni..ajde momci da dobijemo ovu tekmu!!

Ziks

pre 7 godina

Ajde da stavimo talenat nasih fudbalera po strani. Nesto sto je veoma bitno a vidno je da su prilcno agresivni i histericni. Mozda kada bi se poradilo sa buducim generacijama na tome (na suzbijanju besa, posto je za ove kasno) i bude nesto sa nasim fudbalom.

palop

pre 7 godina

Svidja mi se kako ljude ne zanima reprezentacija, a ono 1000 komentara. Taj fudbal, ne znam sta ima u njemu, ali bi ljudi dali sve medalje u ostalim sportovima za jedno polufinale SP u fudbalu...

random lik

pre 7 godina

iskreno mi se ne svidja ovaj sistem sa 3 centralna beka, kod oba gola stoje sva 3 zbunjeni odbija se lopta i primamo gol.Mozemo da igramo i sa 10 pozadi dok se ne uvede red nece pomoci.

josip broz

pre 7 godina

@Mitrovici 4 gola. Talentova porodicna loza zimzelenog drveca.
(DrParke, 09. oktobar 2016 23:00)

Grešiš, bukva nije zimzelena.

Blagoje Samardžić

pre 7 godina

navijam da se plasirate, da vas ponizimo u vasoj majcici rusiji
(ante p, 09. oktobar 2016 20:55)

Problem je što se takodje vi nećete plasirati!!!!!!!!!!!!

marin

pre 7 godina

Sijećam se kada smo vam još davno govorili, bez namjere da vas podcijenimo da vam obrana nije ništa posebno i da je precijenjujete sasuli bi po nama drvljem i kamenjem. Po vama bila najbolja u Europi, a izrugivali se sa Ćorlukom, Vidom, Lovrenom. Ja i dalje mislim da je srpska reprezentacija dobra i da vridi više nego to rezultati pokazuju. Čestitam na pobjedi i sritno u nastavku kvalifikacija!
Pozdrav iz Splita!

naivni

pre 7 godina

Čudan smo mi narod. Zviždimo svakoj himni koja nije naša, a često i našoj. RTS je postao prvak sveta u korišćenju filtera za utisabanje publike...

zvezda komunisticko cedo

pre 7 godina

Auu,kakav je igrac Kostic dobro je pa selektor nije Curcic ne bi igrali ni on ni Tadic .Tandem kakav nismo omali od Mose i Tirketa.

Nikola

pre 7 godina

''Selektor Srbije Slavoljub Muslin napravio je nekoliko izmena u timu u odnosu na gostovanje Moldaviji pre tri dana. Igraće u formaciji 3-5-2, a u napad se vratio Aleksandar Mitrović.''

3-5-2? hahahahahahaha

exer

pre 7 godina

Je l' ovi sa RTS-a znaju da su ovo kvalifikacije za svetsko i da je evropsko prvenstvo letos proslo? Uporno pustaju one animacije koje su se koristile za utakmice evropskog prvenstva.

Don Serdjo

pre 7 godina

Cim Arnautovic primi loptu vidi se da je paklen igrac...ima pokrete onih najvecih igraca....Ivanovic daleko najlosiji na terenu, samo to...

трст је наш!

pre 7 godina

Браво орлови! Само напред! Мада одбрана нам је крш живи, србо-аустријанци су могли да нам муну још 2-3 комада да су хтели али нису... срећом!

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Samo sto se ukljucim u prenos, a Kostic petom izbaci celu odbranu za 1:0. Au, kakav potez... Nego, jel' zna neko da li je Matic povredjen ili jos uvek odradjuje suspenziju?

Miško

pre 7 godina

Pozovite Nevena Subotića, on može još da igra vrhunski fudbal, Nemačka liga kao i Nastasić jedini ozbiljan defanzivni fudbaler u reprezentaciji.

veliki strumf

pre 7 godina

3 stopera a promaja na sve strane. Nigde nikog, a Banetova igra je jedna teska sramota. Zahvaliti mu se, jer nas je kostao i protiv Irske, a i veceras. Gol je iz ofsajda, bez ikakve sumnje, ali nasa odbrana deluje smesno.

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Ja samo Zelim da kazem da reorezentacija treba da igra van Beograda. Beogradjani ovo treba da zasluže. I protiv Irske se videlo veliko htenje i momci su zasluzili podrsku. Ono je sablasna atmosfera

Мома - СРБ

pre 7 godina

7 golova Srbije, Tadic dva gola i pet asistencija...sta reci. Rukavina gde je bio od 20:45 do 21:30 - nigde, sta je radio - nista. I opet nas mentalitet, cim das gol, u bilo kom minutu, odmah se povlacis u bunker da se branis da ne primis gol, a odbrana ti je RUPA! Ne znam samo dokle to vise!?

Јабучило

pre 7 godina

E,neka smo ih pobedili i prosle kvalifikacije i ove i u Prvom Svetskom ratu
(mile dodik, 09. oktobar 2016 22:53)

И у Другом, братац, и у Другом!

bbr

pre 7 godina

svaka cast Stojkovicu,za klasu je bolji od bilo kog naseg golmana,ali Ivanovic i Mitrovic u odbrani prete da po ocajnosti preteknu i legendarni par Vidic-Dudic.Zivi ocaj od odbrane vec poslednjih 18 godina.

Dacha

pre 7 godina

Ja ne kapiram da igrac koga je jedan Napoli kupio za skoro 30 miliona nama greje klupu a igra nam neki Stefan Mitrovic koji iskreno ne znam ni gde igra i direktan je krivac za oba primljena gola!!!? Ko njega gura i zasto mora da igra i cime je zasluzio ja ne znam!! U napadu smo bili odlicni za promenu,samo odbrana da se utegne i mozemo da se nadamo plasmanu na svetsko prvenstvo.

Staško

pre 7 godina

Pročitao sam polovinu komentara, svi se slažemo oko očitih stvari. Repka borbena, Tadić, fenomenalan, odbrana, na čelu sa Mitrovićem - skoro pa kriminalna.... No pomenu li neko slučajno momka koji je da dva gola, beše valjda A. Mitrović ... Ah, da... on je samo jednom podmetnuo glavu, drugi put... nogu :)... Ma ništa bitno, dva gola...

Mare

pre 7 godina

Ovako lepo nismo igrali od svetskog prvenstva kad smo dobili Nemacku,samo Maksimovic umesto Mitrovica u odbrani i kad se vrati Matic da bude tandem uz Milivojevica,imamo dobre izmene za Tadica i Kostica ako se ne daj Boze povrede ili dobiju kartone u vidu Tosica,Maksimovica i Kataija.Uz ovakvu igru mozemo do 1. Mesta :) !

biće bolje

pre 7 godina

Ne znam što Šarenac ne pokuša sa komentarisanjem fudbala, možda bi nam fudbal postao kao košarka. Ima u timu potencijala, treba ih podržati svakako nam je mesto na mondijalu.

Vojkan

pre 7 godina

Obicno,kada igraju nasi,ne mogu ni da jedem,ni da pijem,niti imam bilo kakve planove vezane za buducnost,ali sad sam za poluvreme,pojeo dve pljeskavice cak...ne znam,plasim se da me ne naviknu na ovakvu igru,pa pocnem da verujem u bolje sutra....hahaha

nex

pre 7 godina

Ljudi,ne zavaravajte se vise. Mi ne znamo nista. Ovo sto mi igramo je anti-fudbal. O odbrani tek neman komentar.
Spustite se na zemlju i prihvatite realnost,srpski fudbal je mrtav

zagor

pre 7 godina

kakve veze imaju fejsa i mitrovic sa bilo cime kod prvog gola?! nastasic i kolarov se pogubili u zemeni mesta: nastasic otisao da pokrije krilnu poziciju (da li je to trebalo ili ne, ne znam), a kolarov ostao da visi i da ne cuva nista i nikoga. zbog toga je nastasicev covek ostao sam 10 sekundi i iz dva pokusaja mu je doturena lopta i opet sam kao duh pocepao stojketa.
problem nase odbrane komunikacija i koordinacija, a ne kvalitet pojedinaca.

nego

pre 7 godina

Presrecni smo sto smo dobili Austriju kao domacini sa 3:2, narocito smo ponosni na trenera koji prepoznaje potencijal kod Rukavine, Fejse i S.Mitrovica, na trenera koji kod 2:1 igra u formaciji 5 3 2 na domacem terenu pa Austrijanci uguraju u gol celu nasu odbranu zajedno sa loptom. Ubaci Kataija na 20 min pred kraj utakmice a izvede Kostica i tako...ali pored ovakvih nasih medija koji velicaju ovakav fudbal nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste...

Небојша

pre 7 godina

Ово је НАША екипа. Можда и нису златни али су НАШИ. И она је таква, каква је. Када ми будемо бољи, и она ће да буде боља.

mika sumadinac

pre 7 godina

Ovi sto saltaju kanale pa slucajno nalete na utakmicu, pa kukaju, neka nas zaobidju i sa komentarima...Ima dosta nas mazohista ovde koji jos uvek pratimo ove momke...I klinci dosta prepucavanja Partizan-Zvezda, zato sto je svaki od ovih momaka napredovao tek kada je otisao iz istih...

fef

pre 7 godina

a ja sam mislio da ovaj katai zna fudbala
(TikaSpic, 9. oktobar 2016 22:26)

Prvo je Gudelja (koji se spetljao) spojio sa golom,a pred kraj je izbacio 1 na 1 igrača ali je sviran ofsajd. Nisi pazio na času.

Gospodin Branković

pre 7 godina

Mitrović umesto Vukovića menja se odbrana koja je dobro igrala predhodnu tekmu i mi primamo glup go,naravno asistent Mitrović.

x

pre 7 godina

Kad se vrati Matić (umesto Fejse) biće mnogo bolje. On će povezati odbranu i napad i uliće sigurnost, nadam se... Da više ne ispucavamo skoro svaku loptu na njihov i najmanji pritisak.
Pored toga, umesto Rukavine mora bolji igrac (koga mi nazalost trenutno nemamo). Rukavina ima brzinu i solidan centaršut, ali igra mehanički, ne razmišlja. U onoj kontri centrira bez gledanja na drugu stativu u prazno. Pa i da je šutnuo direktno na gol niko mu ne bi zamerio, jer bi bilo rezonski.

SM

pre 7 godina

Pa ZASTO zvizdite POBOGU njihovoj himni?? Zastoooo???
(DJ, 09. oktobar 2016 20:43)

Svi ti što zvižde će upravo u Austriju da žive i rade, ako već nisu tamo. Licemeri na kvadrat.

deki

pre 7 godina

Malo skripi pozadi, cudi me da Maksimovic nema mesta, generalno nije ovo lose. Istina je da Austrijanci nisu u grupi najboljih evropskih repki ali jedna Engleska se protiv Malte juce nije proslavila. Dajte da ne hejtujemo

Djorgo

pre 7 godina

Da se razumemo, nit je Fejsa neki fudbaler, nit mi se ikada svidjala njegova igra, al' da li je ikada odigrao bolju utakmicu u reprezentaciji??? Ko se seca neka stavi "-" !

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Ivanovic opet kriv za gom...ovo je katastrofa ovo je havarija.Majstore ako imas imalo obraza,zahvali se,ostavi traku i napusti reprezentaciju zauvek.Tvoja igra je sramotna,budi covek i cao zdravo!

popov

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
(Tostao, 09. oktobar 2016 22:58)

Ćuti, još bolje! To se zove sreća u nesreći.. ;)

Voodoo

pre 7 godina

Ne znam zasto pljujete navijace, meni je realno razumljiv ovakav mali odziv, posle svih incidenata i tuca stalno, kao i nacin na koji se ponasaju na stadionu delovi navijackih grupa, ko zdrav i razuman ima zelju da ode medju njih. Evo i veceras su izboli policajca. Inace bez Tadica veceras bi bilo 0-3, a ne 3-2.

ime

pre 7 godina

Odlično. Sad kad opet odemo na to prvenstvo, ima da nas Holandije i Argentine napucavaju sa 5-6 razlike i tako u krug preko novih kvalifikacija i loženja masa..

K-9 se javlja na raport

pre 7 godina

@Titanium White

Nije to 3 defanzivca vec 5 (u srednjem redu su kao Kolarov i Rukavina, a u stvarnosti su bekovi). Tj. igramo neki 5-4-1. :)

ssss

pre 7 godina

nisam do sada nikad video da se na rajka mitica ulazi sa ulice i da je onoliko ruzan onaj tunel, ne znam zasto je reditelj pustio onaj kadar...i mi očekujemo da nas neko postuje kad vidi ono ruglo... srusite ono i napravite stadion gde ce igrati reprezentacija...

Ivan

pre 7 godina

Ovo dobija tim cija odbrana manje puta kiksne. Ne zna se koji su gori u odbrani. Mitrovic i Ivanovic ne znaju gde biju, ovamo cim predjemo centar imamo 100 postotonu sansu. Show utakmica.

Vojvodina

pre 7 godina

Niko bre da pohvali ovog Milivojevica, Tadic se naravno podrazumeva onda Katai preti da eksplodira posto se vidi da razislja dok igra samo mu fali klik!

matori

pre 7 godina

kakva najava meča Ace Informacije....u principu lepo i tačno, ali preterano za prosečnog gledaoca fudbala. čista psihoanaliza...

duledudule

pre 7 godina

bane,mitrović najslabiji,nastasic 'nako,nisam primetio da gresi,rukavina brza li brza,ko da se uzbudi kad ima loptu u nogama,ali ume da centrira,fejsa me je prijatno iznenadio,milivojevic cas ga vidim cas ne,kolarov me prijatno iznenadio takodje,mitar rovovski,dao dva svaka cast,tukao se gradio se,davao lopte na vreme,dobar,kostic solidan,tadić doktor drmr neki,curcicu u misju rupu sramoto.idemo dalje

umbro

pre 7 godina

Al najjaci je Curcic-lik nije zvao Tadica u reprezentaciju,hahaha -treba mu zabraniti da se bavi trenerskim poslom zauvijek ,oduzeti sve moguce licence .Ae Srbija,uz tebe je cijela Rs

ccc?

pre 7 godina

Odbrana tragedija.Ne razumem. Pimpla loptu u svom 16 i doda je Svabi umesto da to otkine u korner? Stojke ne moze sam, odbranio jedan udarac ali drugi nema sanse. Nasih igraca nigde. Ovo je neozbiljno jer koliko golova da das odbrana sve upropasti. Treba ne izgubiti ovu utakmicu a Muslin da razmisli ko ce da mu igra odbranu. Strasno..

zvezdan

pre 7 godina

ante/some kad ste vi nas ponizili u fudbalu? vi veze nemate gledao sam vas zadnjih 10god se provlacite igru nemate a zamisljate da ste neka ekipa vole jedan.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ja ne znam zasto niko ne hvali Milivojevica i Fejsu po meni posle Tadica njih dvojica su najbolje odigrali, Milivojevic iznosio lopte siguran u pasu organizovao drugi gol. Fejsa u odbrani jednako dobar.

Milos Pocerac 1389

pre 7 godina

Napad je odlican.7 golova u 3 utakmice.Nije odbrana kriva.Nasi igraci ne trce dovoljno.Zato se vide propusti u odbrani.U svakom slucaju igra je mnogo bolja nego pre.Moramo mnogo vise trcati.Sve ekipe su fizicki superiornije od nase.Na tome treba raditi.

Јабучило

pre 7 godina

gde ste hejteri? ne znam zašto se igraju utakmice u beogradu. bolje u novom sadu. beograd-> sramota srbije
(srki iz kanade, 09. oktobar 2016 23:00)

Срки из Канаде, ма најбоље да се игра у Торонту или Онтарију.

Milutin

pre 7 godina

Koje budale zvižde himmi Austrije?' Dobro je što nisam došao, pogotovo sa sinom, da gleda i sluša idiote na tribinama. Vratili bismo se kući momentalno, takvu sramotu ne podnosimo. Fuj.

koshke

pre 7 godina

nek nauci neko ovog Rukavinu da centrira covek upropastio dve sanse za gol pogotovo onu kad je bio sam.Moramo biti pokretljiviji na sredini terena kada se branimo.

Јабучило

pre 7 godina

Само без еуфорије, имају наши још времена да нас обрукају. Искусни су, прво нас наваде да хоће и могу, а онда ћорак!

branislav

pre 7 godina

Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?

Dragan

pre 7 godina

Strasno je koliko nam je losa odbrana. Stefan Mitrovic i Ivanovic su za plakanje! Narocito Ivanovic koji je toboz poznat igrac i igra za veliki Celzi. Njega ne moze da prodje samo onaj igrac koji to ne zeli.... Zalosno da nemamo boljih defanzivnih igraca! Ovo govorim sa velikom dozom frustracije bas zbog toga sto su odigrali onako dva lepa napada i postigli lepe golove.

Zile

pre 7 godina

Ahhaahaaaha...kakva konfuzija i prikaz jednog skupa fudbalera ispod proseka.
Mentalitet na dnu kao i uvek. Kao i uvek pravi skup koprofaga.

brian de palma

pre 7 godina

Molim vas! Molim vas apelujte da se bane povuče pre nego što nas ugrobari u ovim kvalifikacijama. Ne ide druže više, nisi ni za mk dons, daj odje.i više od repke

palop

pre 7 godina

@(Vojkan, 09. oktobar 2016 21:51)

Nema nade sa ovakvom odbranom i pas igrom. U odbrani duva promaja, a kada nas stisnu ne mozemo 2 dodavanja da povezemo. Golove smo dali iskljucivo na znanje Tadica koji odskace od ostalih. Imamo srece da nam je grupa ista ko i mi otprilike pa imamo sanse...

Don Quijote

pre 7 godina

Odlicna utakmica nasih, zalaganje i borba ekstra.
Pobeda zasluzena.
Onaj mali Mitrovic nazad odigrao je lose i kriv je za oba gola. Ipak ne treba ga razapinjati, treba ga istrpeti, i bice i on na nivou.
Onaj mali Mitrovic napred je super igrac, samo je nedopustivo nevaspitan. Neki mora da mu zalepi dve sljage i objasni da je on na terenu da igra fudbal a ne da vodi debatni klub sa sudijom. Samo pukom srecom sinoc nije bio izbacen, i ostavio ekipu sa igracem manje.
A Tadic...sta reci.....Duuuuuule Tadic!
Kada igra Srbija Marakana bi morala biti puna.
Volim te Srbijo!

Klaxon

pre 7 godina

Vodimo 2:1, ali Stefana Mitrovica, Ivanovica i Rukavinu treba proterati iz reprezentacije.Ono je strasno sta oni rade.. Vezni red nam je takodje jako spor i nekreativan.

samo ja

pre 7 godina

u svakom slučaju mnogo bolje nego ono što smo gledali ranije, ja mislim da je problem to što se mnogo troši energija ni na sta, pa zato ponekad deluje mlitavo, u napadu trči samo onaj što ima loptu, kada to nije slučaj deluje mnogo bolje, dok u odbrani očigledno postoji ogroman problem i stvarno ne znam zašto je to tako.

kole

pre 7 godina

Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

Kiks,eto zato!

The Godfather

pre 7 godina

Cinjenica: licimo na tim ! Dolaskom Muslina, ocigledno bolja atmosfera u ekipi, sto se reflektuje kao brobenija i organizovanija igra. Za promenu, trce a ne pricaju po terenu :-)

sasa

pre 7 godina

Stefan Mitrovic,ko mu je menadzer,ja vece rupe nisam video...(onaj osecaj kad molis boga da je samo dobro ispuca),Kolarova treba da bude sramota,svi ginu a njega boli ona stvar,dekoncentrisan totalno,umesto uz liniju na Kostica gde bi bila mat pozicija on salje loptu u sredinu...

Au...

pre 7 godina

Otići u Nemačku i moliti Subotića na kolenima da se vrati, nakon oporavka. Milivojević = Kuzmanović, ziceraški i lopta samo unazad,ni malo kreativnosti.

nemanja121

pre 7 godina

Ug grupi smo sa fudbalskim velesilama Irskom,Velsom,Austrijom,Gruzijom,Moldavijom...Sta se lozite,malo jace ekipe bi nas opeglale lagano

Zmaj

pre 7 godina

"Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 9. oktobar 2016 20:39)"

Od mene dobijas prvi minus, a nadam se da ces ih jos jer ocigledno nisi inteligentan kad ovako lupetas. Sta imas sad da kazes na to kad je "spori" Mitrovic postigao gol u 6. minutu? Ajde izvini se svima koji citaju komentare i napisi "ja, branislav sam glup"!

Milence

pre 7 godina

Bane na svoju poziciju, praviti tandem Maksimović - Nastasić, levo imamo Kolarova ili Mladenovića, vraća se Matić i u ovom trenutku mislim da bi trebalo naći mesta za Ljajića i Milinković Savića, kao i polako razmisljati o priključivanju pojedinih mladih reprezentativaca Grujića, Djurdjevića i eventualno Živkovića. Misterija Dušan Basta....zna li neko zašto njega ne pozivaju?

popov

pre 7 godina

Milivojević odličan za sada. Da ga ne ureknem. Ne znam što su ljudi i njega prozivali.. Staložen, miran, ne glumi zvezdu. Potpuno svestan svoje uloge u timu. Pa ne bi u Olimpijakosu igrao pre Kambijasa, celu prošlu sezonu, da ne igra pametno. Gudelj, Fejsa.. jeste, jaki su fizički, ali ne ostavljaju utisak da su najbistriji. Matić - Milivojević, to bi trebao biti dobar tandem na sredini.

D_

pre 7 godina

Samo jedno obavestenje za hejtere: Od kako je Slavisa Kokeza renesansno uleteo na prvu liniju fronta srpskog fudbala, za neuspehe ne znamo!!! Samo polako, ovo je tek pocetak, mada videlo se, a mislim da bi se i gospodin Aca Stojanovic slozio sa mnom, da su gosti igrali pod ociglednim pritiskom prijateljske utakmice iz 1914. godine kada je strelac bio Princip.

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ivanovicu, hvala ti za sve sto si do sada uradio ali vreme je da odes. Postao si rupa od igraca. Zad razumem navijace Celzija. I Rukavinu povedi sa sobom

Аки

pre 7 godina

Фудбалски стручњаци не схватају да играмо са 3 штопера и 3 нападача, 2 дефанзивна везна, наравно да не можемо да повежемо пас, зато се и игра на дуге лопте (Митро) и контре. Није ово тика така... А што се одбране тиче, 3 штопера су увек киндер јаје. Добро је да бар имамо неку идеју шта хоћемо да играмо...

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tostao, 9. oktobar 2016 22:58)

Taman da prekomanduje malog Antonova iz mlade reprezentacije. On mu je ionako naslednik. Samo će biti još bolji.

aleksandar

pre 7 godina

Odbrana busna ko svajcarski sir!!Evo sad nas je Stojkovic spasao.Dva pasa ne mozemo da povezemo,3 puta smo presli pola i 2 gola dali..
Tadic doktor,Mitrovic za sad odlican...

ssss

pre 7 godina

Mitrović het-trik verovatno, posle 20 godina i Mijatovića protiv Madjara da to neko uradi, sreća pa nema vise amatera u napadu kao Zigic i Pantelić, ponovo imamo centarfora... Srbija-Austrija 3:4...kokza odlazi.

Markos

pre 7 godina

Odbrana katastrofa, da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe primili bi mi 5 komada. Maksimovic ne igra a Mitrovic rupa igra. I sto selektor ne zove Bisevca bolji i izkusniji je od Mitrovica iako ima 32 god. uvek je ginuo u nacionalnom dresu. Sve ostalo veceras mnogo dobro.

Ja

pre 7 godina

@marin

Marine, stoji konstatacija po pitanju nesigurnosti naše odbrane u sadašnjem trenutku vremena. Međutim to prepucavanje koje pominješ, datira iz vremena kada su nama odbranu činili Ivanović - Vidić - Subotić - Kolarov. Prvi je samo bleda senka onog igrača iz 2009 i 2010, Vidić više ne igra, Subotić više (iz nejasnih razloga) nije reprezentativac a Kolarov je postao neodgovorni mangup i nabeđena zvezda pa mu se i igra značajno pogoršala. Tadašnja odbrana pod Antićem je zaista delovala neprobojno (Nemci nam na SP u Južnoj Africi ne bi dali gol da se igralo 3 dana) i tadašnji hvalospevi na račun iste nisu bili nerealni niti je ta odbrana bila precenjena kako ti kažeš. Druga stvar je to što je vaša reprezentacija imala više koristi od Lovrena, Ćorluke i drugih u rezultatskom smislu od naše sa gore pomenutim igračima.

ssss

pre 7 godina

Sta je gani, ne valja vam Mitrovic? Da vam nema grobara u ovoj vašoj reprezentaciji, ne bi boda uzeli...Austrija do pobede, musline i kokeza ostavke.

Zagor-te-nay

pre 7 godina

Dakle Dusan Tadic faul u 34 min. Ne znam, jesam li ja lud ili mi noge smrde, volio bi da saznam sta je on hteo da postigne sa onakvim bespotrebnim startom, razneo coveka bez veze. Pa onda jos i nesto objasnjava sudiji, pokazuje mu rukama pa bla bla bla... Ja nikada ne bi mogao da budem fudbalski sudija, zavrsilia bi se utakmica bez igraca.

(pisano u 74' utakmice)

pre 7 godina

Gledao sam prvih 15 minuta u drugom poluvremenu i nisam izdrzao vise. Za tih 15 minuta mi nismo napravili vise od 3-4 vezana pasa, ali bukvalno. Tako da je meni misterija kako smo dali 3 gola

Valjevska podvala

pre 7 godina

Kakva je ovo fora sa 3 defanzivca?
(Titanium White, 09. oktobar 2016 20:19)

Koja crna 3 defanzivca, igramo sa 7 defanzivnih. Neverovatno.

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko smo suplji pozadi, koliko kikseva za 15 minuta... Lepo Stefan Mitrovic asistira za gol Austrije, kakva neverovatna greska. 3 stopera, 2 beka i dva zadnja vezna a pozadi suplji koliko volis. Austrijanci bolji, brzi, opasniji. Mi posle gola - nista!

as

pre 7 godina

Ne idem na utakmice ne zbog lose igre nasih kao ostali,nego zbog publike.Videli smo veceras zvizdanje publici i Alabi.Ne znam koga normalnog nije sramota da bude deo tog drustva.

Defo

pre 7 godina

Konacno i Mitrovic da uradi nesto u reprezentaciji,jos samo da pobedimo. Idemo,orlovi,za Srbija!
(milan, 09. oktobar 2016 20:59)

Sta je uradio, dao gol sa 6 metara, neka uradi nesto sam. Tadic tata.

predrag

pre 7 godina

napad i sredina ok,a najslavniji deo tima jako brzo nadoknadi sve sto ovi napred urade,to je boljka jos od juz,afrike,jednostavno se uspavaju posle vodstva,setimo se belgije u beogradu,teze je sacuvati nego osvojiti,to pravilo je zaboravljeno

Džoni

pre 7 godina

Da su momci ovako pristupili utakmici sa Ircima razbili bi ih! Pristup i želja odlični, napadačka želja za gol više, ali previše kiksamo i duva nam nazad kao na ledini i to mora da se popravi! Ovakvim angažovanjem i željom Vels stavljamo tamo gde im je i mesto kao i poslednji put kada smo ih gazili! Pošto imamo dobar napad napokon, treba igrati presing na njihovu zadnju liniju i sredinu i ne dozvoljavati da nam se šetaju olako kao ovi večeras jer nam je zadnja linija veoma nesigurna! Samim tim ćemo dolaziti lakše do lopti na sredini i brže organizovati kontre i polu kontre koje videli smo večeras momci znaju da odigraju! Možda ipak ima neke nade za nas?

vlada

pre 7 godina

Samo Matic umesto Milivojevica. Covek zadnji vezni ni jednom da se vrati I pokupi loptu od stopera I krene da organizuje napad .. zato I jesu stoperi nesigurni zato sto nismo imali ozbiljnog veznog ispred njix..

Siđi alpinista malo sa tog vrha... žuljaš me sad već...

pre 7 godina

(alpinista, 10. oktobar 2016 08:45)

Zato verovatno nas zovu Srpska Atina i kandidat smo za evropsku prestonicu kulture, a vas zovu najveće selo na Balkanu...

Mlax

pre 7 godina

Ljudi pa mi igramo bez odbrane.Bane za penziju,ispada ko iz voza.Cela odbrana moze da igra ali samo na svadbama.Nemozemo sa tri tako spora igraca u odbrani 3-5-2.

odbrana

pre 7 godina

Protiv iole jaceg protivnika bi ovakva odbrana pukla,a zna se kada pocnemo da gubimo pada nam morali ode utakmica.Bojim se da ne prime drugi gol,mnogo
smo supljikavi pozadi.

pikac

pre 7 godina

mislim da ubuduce umesto dva "tvrda" defanzivna vezna treba jedan kreativni tipa grujic ili matic i jedan "tvrdi"..
fejsa i milivojevic bez pasa...ko le talek i donald u zvezdi=gusenje...
inace milivojevic ozbiljno precenjen sportista

darko

pre 7 godina

Možete li jednom da ćutite i da se ne igrate selektora pre utakmice?! Pustite momke i Muslina da rade, vidi se želja i talenat da se postigne nesto ali fali samopouzdanja jer znaju da svaki kiks vodi pred giljotinu.

Millennium

pre 7 godina

Čekam kraj da dam komentar, ali sada sa sigurnošću mogu da kažem da je odbrana mnogo loša. Ako se to ne sredi, imamo ozbiljan problem.

Kzs

pre 7 godina

Aca: Ivanovic je jedan od brzih fudbalera nase reprezentacije ...oplakah...Tadic i Kostic zverine a odbrana suplja i ako igramo sa 5 igraca pozadi

Мома - СРБ

pre 7 godina

Odbrana nam je takva kakva je, oduvek je bila rupa, ali da sredinu sastavi od Kostica, Matica, Grujica i A. Zivkovica i u napadu Tadic. Ubice na terenu!

rema89

pre 7 godina

Митровић, пфффф ајде Фејса и некако макар игра у Бенфики,али Митровић,докле више? трпимо га као да је Роналда(Зуба) лично а од њега никакве вајде и користи ако данас за неких 60-ак минута колико ценим да ће играти не буде ништа,следећу текму пишем транспарент на истоку

goran

pre 7 godina

od ove trojice pozadi, ne zna se ko je veca rupcaga, ivanovic pocetnicki kiks, arnautovic promasuje zicet, mitrovic asistira njihovom spicu za 1:1, a nastasic boze me sacuvaj sporijeg igraca nisam gledao ni u seoskoh ligi

Slavisa V.

pre 7 godina

Od one sanse Austrije igramo onako kako je Austrija igrala do tada-snazan presin na polovini rivala, od tada oni nisu prisli nasem golu. Ali, glupostima Mitrovica nema kraja, evo sada Milivojevic dobija karton zbog njegove gluposti. Bice ovde jos svasta.

Voip

pre 7 godina

Rukavina zreo za zamenu, ali koga imamo u rezervi? Basta nije tu, Tošić ugnjavi igru. Jedino štopera da ubaci pa da se Bane pomeri desno. A i ovaj Fejsa... Nego ajde da im zunemo još par komada. Nadam se boljoj kontroli lopte u drugom poluvremenu.

Londonac

pre 7 godina

Dakle nama treba psiholog a ne trener. Mi kad zelimo da igramo onda znamo jako lepo da igramo cak i sa ovin fudbalerima. Medjutim, nasih fudbaleri su kao u grcu kad god igraju za reprezentaciju. Za ovih 5 min koje sam odgledao drugo poluvreme mogu reci sledece.
Odbrana nam je jako losa, golman nesiguran a sredinom terena ne koristimo. Igra nam se svodi na preskakanje srednjeg reda dugim loptama na mitrovica i natrcavanju polu spiceva dakle Kostica i Tadica. Onaj broj 5 ne znam ko je ali onaj je katastrofa i onaj u srednjem redu za zutim patikama isto ne znam ko je ali katastrofa da dva fudbalera igraju u repki kojim je najprostija tehnika primanje lopte, pregled i pas u noge misaona imenica.

nebojsa

pre 7 godina

pa deca iz osnovne škole bolje bi postavila odbranu,užas od ekipe,užas od trenera ,a najgori.je komentator Rts,koji nema pojma o fudbalu,austrijanci za klasu bolji od ovih manekena

veliki strumf

pre 7 godina

Bane vec dva kiksa za 9 minuta. Ovaj drugi je narocito mogao skupo da kosta. Nema zezanja po ovako klizavom terenu. Sta reci za Tadica - covek je velemajstor.

Ogi

pre 7 godina

Nemamo vezni red, nema ko loptu da iznese i da je makar malo zadrži. Igramo sa 5 odbrambenih i 2 zadnja vezna. Fale nam Matić, Grujić i Milinković-Savić u veznom redu. Za ovog prvog znamo zašto nije u ekipi, ali ova druga dvojica...

deda mile

pre 7 godina

Stefan Mitrovic, ne znam zasto uporno zovu ovog momka, ali decko je stvarno neznalica. Ziheraska taktika Muslina, nemamo sredinu.

Nikola

pre 7 godina

Kolko je fudbal nezahvalna igra, sad kad neko vidi Mitrovic dao dva gola vau heroj a malo ko ce pomenuti Tadica koji je namestio golove, cist primer je ona devojcica iz Reala kome ceo zivot namestaju lopte na tacni on puni iz peterca i postaje heroj...uzas

Jojic, Fejsa

pre 7 godina

Reprezentacija će biti još bolja kada bivši Zvezdas (Muslin) prestane da ignorise bivše igrače Partizana (Markovića, Ljajića, Mitrovica ...)
P.S. Mitrovica je vratio u tim i odmah mu se posrećilo.

ceo dan u javnom preduzecu

pre 7 godina

što ne igraju u majdanpeku ili u s mitrovici do ce ljudi zbog srbije.ovo ke smešno same bg.bg je velik grad zaslužuje bolji fudbal.ovo je fudbal za kikindu

Slavisa V.

pre 7 godina

Aca Stojanovic: "Austrija bolje deluje u ovom delu meca..." Austrija bolje deluje u svih dvadeset minuta, vec dugo vremena visi autogol jer se nase glavne kombinacije svode na vracanje lopte Stojkovicu. Mi osim gola u 6.minutu nismo presli centar. Evo, dok ovo pisem dajemo drugi gol iz dugog prelaska centra. SAmo ne znam koliko dugo ce nas jos sreca sluziti, evo, opet 100% sansa za Austriju.Koliko bismo bodova imali da nije Tadica?

111

pre 7 godina

Najvece rezultate Barselona je ostvarila bez centarfora?? Mitrovic?? Jes da je bolid ali dade 2 komada! Na kraju kada smo mi igrali fudbal bez centarfora? Kada je to bilo?

Coutinho

pre 7 godina

Ako nista drugo bar vise nismo 0-0 tim,pa moze i neki gol da se vidi na nasim utakmicama,dok je miha bio selektor 1.02 je kvota bila na neresen rezultat bez golova.

sergius

pre 7 godina

Nista tu meni nije jasno osim da je Tadic jedini koji IGRA fudbal. Ovo ostalo...pffff....I ne znam, niko ne pominje da su nam oba gola dali iz ofsajda iako su te dve lopte mogle u kukuruz pa da se "zaledje"ne pominje ni od mene. Ovako, dobili i super. Nasa posla...

Ronie O' ili John, svejedno koji Sullivan, genije je genije

pre 7 godina

Razumem da je Rukavina morao da igra u reprezentaciji dok je bio u partizanu, svi savezi su bili grobarski, a morao je i dobro da se proda. Musline, šta će ti on?

my way

pre 7 godina

Све некако добро изгледа, одбрана цела жустрије на лопту да иде и то је то! Нема ни ту неких других великих киксева, Митровић је направио добру офсајд замку, због тога био у раскораку, али је сасвим фудбалски покушао да ипак спречи додавање према играчу иза својих леђа. Чиста судијска грешка, јер је лопта додавана фудбалеру који је био у офсајду. Не да је утицао на игру, већ био у центру ситуације и то не може да се третира као пасивни никако. Да не буде да кукам на суђење, могли смо и ми против Ирске овде да останемо кратки за онај пенал и "А" не би могли да кажемо. Миливојевић и Фејса данас делују много боље него наш везни ред у претходним утакмицама, Митар у шпицу прорадио, Тадић и Костић бриљирају на свом нивоу на који су нас навикли у овим квалификацијама... Свака част, идемо до победе!

ruarse2803@ gmail. com

pre 7 godina

Тадићу сви су болји у Србији на сваком полјуДа ли политичком да ли фудбалском Што више Тадићевих!!!!

Bestv

pre 7 godina

Kad ti loša reprezentacija da dva gola odmah ti je sve jasno. Loša reprezentacija koja će u najlakšoj grupi teško i do drugog mjesta.

TROBOJKA

pre 7 godina

Hajde da zatrpavamo mail FSS(fudbalskog saveza Srbije) sa zahtevima da vrate plav šorc i bele čarape u reprezentativni komplet.
office@fss.rs

aco

pre 7 godina

Stoperi Mitrovic i Vukovic ne treba da budu na spisku, a ne u startnoj postavi. Rukavina takodje je zalutao u reprezentaciji. Imamo potencijala da budemo ozbiljan tim, ali svakakvi igraci se muvaju u "najboljem" timu.

mmb

pre 7 godina

Mitroviću sramoto jedna i drugi koji su učestvovali u sramnoj akciji kada je Alaba puštao loptu da ode u aut zbog povrede igrača. Ne sramotite nam zemlju !

popov

pre 7 godina

Mitroviću Stefane, ostavi loptu... seljoberu jedan! Tadić umislio da je Piksi.. ali ajde, mi boljeg nemamo. Taktika, srpska kao i uvek. Maksimalno napaljeno.. Hrabro! Sa glavom u torbi. I evo ga gol, 1-1.

Macan

pre 7 godina

Obrana vam je kriminalni ali sreca vasa pa ni austrijska nije bolja tadic ekstra svi drugi lose. Ali s ozbiljnim ekipama nemate sta traziti a i ovdje ce austrija dat jos dva gola samo neznam koliko ce primit

Milena

pre 7 godina

lepo je to ali zasto vam je fudbal prva vesta, umesto da to bude nesto sto ova nasa "Vlada" pokusava da smisli da resi situaciju sa Trepcom i Telekomom na Kosmetu? Sto je, recimo, strateski vazno?

srb

pre 7 godina

muslio sam da ce muslin sam sastavljati tim kad ono opet fejsa a bogami i rukavina.... katastrofe od igraca..menadzeri opet guraju svoje igrace

popov

pre 7 godina

Čini mi se da mi zadnji komentar, u kojem sam malo prozvao Tadića, nije objavljen. Ali evo da ispravim nepravdu. Tadić sve bolji i bolji. Vrlo raspoložen, nosi ekipu! Milivojević odličan kod drugog gola. Pas, kretanje.. školski!

bob

pre 7 godina

mi na nasem terenu igramo bunker i na kontru?!i sad primismo gol,pa to je katastrofa,ima da nas pregaze ovakvom igrom,skroz smo im dali teren

Realno

pre 7 godina

Nasi dali gol iz lepe kontre i nisu spojili dva smislena dodavanja. O odbrambenim "bravurama" ne bih trosio vreme... Evo, upravo smo dali gol. Sjajna asistencija Tadica... Nemamo povezanu igru, mnogo slabije trcimo od Austrijanaca... Dok pisem, Austrija zamalo da izjednaci iz situacije 1 na 1... Cirkus!

Mitrovici napolje!!!!

pre 7 godina

Floro flores. Imas nesto da kazes za 'rupetine' aaa!!!
(Kliso, 09. oktobar 2016 20:56)

Mitrovici dva najgora igraca u rep.Ivanovic i Fejsa napolje!

mmb

pre 7 godina

Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno.

vaske

pre 7 godina

Aca frizurica broji zadnje sekunde meča??!?? i na kraju se dere ko da smo pobedli Brazil u finalu svetskog prvenstva?!!??!? Zašto bre? Što smo pobedili neku tamo Austriju....e jak mi tim...

Ilic Lugano

pre 7 godina

Igra kakva takva!!!Podrska momcima idemo napred.ali ovaj Aca je sramota srpsog sportskog komentarisanja zalosno!!!! pa dal je moguce da nema nekog boljeg??e sramno za RTS da ne moze da odskoluj,nauci nekog da to radi kako dolikuje Sramota

dragan

pre 7 godina

ovog muslina bi isterao napolje sa kokezom kako moze jedan maksimovic da sedi nad klupi a stefan mitrovic mu igra katastrofa od trenera i menadzera

Kum

pre 7 godina

Resio sam da odgledam jednu utakmicu reprezentacije. Ovo sto mi "igramo" je tuzno. Ne mozemo tri jednostavna dodavanja da nanizemo. Tadic jedini lici na profesionalnog fudbalera.

petarns

pre 7 godina

maksimovic od 30 miliona sedi na klupi a igra stefan mitrovic i kiksira dva puta.
opet ista prica,opet menadzeri sastavljaju. muslin da je covek odmah da ode. sramota... Tadic mu cuva klupu.

Milutin

pre 7 godina

Dobro je, pobedismo. Zasluženo! Idemo dalje. Ja moram još da kažem da smo mnogo glupi kada dozvoljavamo da nam likovi tipa Šešelj vode navijanje za reprezentaciju. Tu nisu čista posla, mene stadion videti NEĆE.

ime

pre 7 godina

Odlično. Sad kad opet odemo na to prvenstvo, ima da nas Holandije i Argentine napucavaju sa 5-6 razlike i tako u krug preko novih kvalifikacija i loženja masa..

Nikola

pre 7 godina

Mitrovic i Ivanovic gubite se iz reprezentacije, pa Mitrovic dva gola ne bi dao 10 godina kad bi sam trebao da zavrsi nesto, a na tacni cu dati i ja kad mi onako Tadic namesta!

Savo Milo šević Toletov

pre 7 godina

Muslin naš najbolji trener još od Antića.(Nemke, 9. oktobar 2016 21:39)

"Nikako ne treba popustiti pred Tadićevim ultimatumom. Niko nije iznad reprezentacije. Puna podrška Ćurčiću!"
Od Tadića su sto puta bolji Brašanac, Kojić, Jojić, Raća, Šćepa, Markec i ostale Partizanove vedete.

Dejan CZ

pre 7 godina

Stefan Mitrovic i Fejsa odma da pojacaju Moldaviju...Tadic odigrao Mesijevski.
Utakmica je neodoljivo podsetila na mec Zvezda Bajern kad je Bajern dao drugi gol...va bank.

Predrag

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla

Pavlovic

pre 7 godina

Uz puuuuuuuuno sreće.Neka druga ozbljanija ekipa bi nas napunila.
Svaka čast za Tadica,Mitrovica,Fejsu i Stojakovića!
Ostali žali bože.

Daca

pre 7 godina

Sta reci, Srbija ne samo da je lider u regionu po ekonomiji nego postaje lider i u fudbalu. Bravo za premijera koji je stvari postavio na pravo mesto.

ssss

pre 7 godina

Mitrović het-trik verovatno, posle 20 godina i Mijatovića protiv Madjara da to neko uradi, sreća pa nema vise amatera u napadu kao Zigic i Pantelić, ponovo imamo centarfora... Srbija-Austrija 3:4...kokza odlazi.

predrag

pre 7 godina

svi koji prate premijer ligu znaju ko je dusan southampton,svakako jedan od najboljih napadaca danas,tu treba svakako istaci acu kolarova,uvek na najvisem nivou,vrhunski levi bek ali i levo krilo.

marej

pre 7 godina

Boze kako nervira ovaj Stefam Mitrovic. Pa on dasa ne zna da sutne loptu...Boze
(marej, 9. oktobar 2016 21:25)
Da li je moguce da su mi neki dali minus. Moj mladji sin od 4 godine zna da ispuca loptu bolje i dalje od S Mitrovica...dajte molim vas.

ssss

pre 7 godina

Sta je gani, ne valja vam Mitrovic? Da vam nema grobara u ovoj vašoj reprezentaciji, ne bi boda uzeli...Austrija do pobede, musline i kokeza ostavke.

(pisano u 74' utakmice)

pre 7 godina

Gledao sam prvih 15 minuta u drugom poluvremenu i nisam izdrzao vise. Za tih 15 minuta mi nismo napravili vise od 3-4 vezana pasa, ali bukvalno. Tako da je meni misterija kako smo dali 3 gola

Patrik

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...

Zile

pre 7 godina

Ahhaahaaaha...kakva konfuzija i prikaz jednog skupa fudbalera ispod proseka.
Mentalitet na dnu kao i uvek. Kao i uvek pravi skup koprofaga.

Nikola

pre 7 godina

''Selektor Srbije Slavoljub Muslin napravio je nekoliko izmena u timu u odnosu na gostovanje Moldaviji pre tri dana. Igraće u formaciji 3-5-2, a u napad se vratio Aleksandar Mitrović.''

3-5-2? hahahahahahaha

nego

pre 7 godina

Presrecni smo sto smo dobili Austriju kao domacini sa 3:2, narocito smo ponosni na trenera koji prepoznaje potencijal kod Rukavine, Fejse i S.Mitrovica, na trenera koji kod 2:1 igra u formaciji 5 3 2 na domacem terenu pa Austrijanci uguraju u gol celu nasu odbranu zajedno sa loptom. Ubaci Kataija na 20 min pred kraj utakmice a izvede Kostica i tako...ali pored ovakvih nasih medija koji velicaju ovakav fudbal nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste...

Bestv

pre 7 godina

Kad ti loša reprezentacija da dva gola odmah ti je sve jasno. Loša reprezentacija koja će u najlakšoj grupi teško i do drugog mjesta.

Defo

pre 7 godina

Konacno i Mitrovic da uradi nesto u reprezentaciji,jos samo da pobedimo. Idemo,orlovi,za Srbija!
(milan, 09. oktobar 2016 20:59)

Sta je uradio, dao gol sa 6 metara, neka uradi nesto sam. Tadic tata.

branislav

pre 7 godina

Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?

nex

pre 7 godina

Ljudi,ne zavaravajte se vise. Mi ne znamo nista. Ovo sto mi igramo je anti-fudbal. O odbrani tek neman komentar.
Spustite se na zemlju i prihvatite realnost,srpski fudbal je mrtav

nemanja121

pre 7 godina

Ug grupi smo sa fudbalskim velesilama Irskom,Velsom,Austrijom,Gruzijom,Moldavijom...Sta se lozite,malo jace ekipe bi nas opeglale lagano

Krle

pre 7 godina

Jel realno da jedna televizija koja se hvali da je toboz javni servis tri kola i pola godine na spicama pokazuje europske kvalifikacije,a igraju se za svetsko prvenstvo,pa kakvi to ljudi rade tamo i primaju neverovatne plate za teski nerad.

rema89

pre 7 godina

Митровић, пфффф ајде Фејса и некако макар игра у Бенфики,али Митровић,докле више? трпимо га као да је Роналда(Зуба) лично а од њега никакве вајде и користи ако данас за неких 60-ак минута колико ценим да ће играти не буде ништа,следећу текму пишем транспарент на истоку

Batko

pre 7 godina

.. Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

silan

pre 7 godina

Bravo Srbija, Bravo Tadicu majstore!
Trebalo bi naci zamenu za Rukavinu, trom je, Ivanovic nije bio toliko los koliko pricate ali bilo bi dobro imati spremnijeg igraca umesto njega.

Zmaj

pre 7 godina

"Okoreli sam grobar ali ovaj Mitrovic veze nema. Dao je dva gola koja bi i moja baba dala. Ali decko ne zna da primi loptu. Pas nula. Spor je nevidjeno."

A ti onda ubedi Muslina da ubaci tvoju babu i da trci brze od Mitrovica. Mozda onda budemo pobedjivali sve rivale sa po 5-6 golova razlike jer ce tvoja baba svojom brzinom da napravi prevagu.

sakupljac minusa

pre 7 godina

RTS! Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Pa kakva ekipa tamo radi. Od Ace paljevine, preko Strajnica, do strucnog konsultanta, dobro poznatog makroa, Dragise Binica.

as

pre 7 godina

Ne idem na utakmice ne zbog lose igre nasih kao ostali,nego zbog publike.Videli smo veceras zvizdanje publici i Alabi.Ne znam koga normalnog nije sramota da bude deo tog drustva.

Brondby

pre 7 godina

Svaka cast Tadicu....

Osvajamo Dansku ligu idemoooo idemoooo idemoooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Miroslave

pre 7 godina

Dobismo ovo teškom mukom. Raduje što imamo konačno napada: Kostić-Mitrović-Tadić, delovalo to lepo. Pogotovo Tadiću svaka čast! Odbrana nikakva. I videlo se da Muslin forsira staru fudbalsku školu. Umesto da posle postignut gola gledamo da damo još jedan mi se branimo - kako drugačije objasniti ulazak Gudelja umesto Mitrovića? Pored već defanzivnog Fejse i Milivojevića? Ne znam zbog čega ne zovu Ljajiča, mogao bi da bude kakva takva odgovarajuć zamena Mitroviću. Inače, da pozivu Ljajića i Sergej-Milinković-Savića, Stefan Mitrović neka gleda sledeću tekmu kraj televizora i ja zadovoljan. Najbitnije što se videla želja, i normalno što smo pobedili, zato još jednom, svaka čast svima!

Delboy

pre 7 godina

Kad vidim Binica uvek se setim one jedne price iz Praga od pre skoro dve ipo decenije dok je igrao u praskoj Slaviji.
U diskoteci prilazi mu riba i pita:
-Dragisa oces da igramo?
-Ne mogu, imam dva zuta!

goran

pre 7 godina

Da li je neko primetio drugi pogodak iz ofsajda,dodavanje austriskog igraca igracu ciji sut brani stojkovic , a onda njegov pogodak,dokle da sude ovakve sudije.....

nebojsa

pre 7 godina

pa deca iz osnovne škole bolje bi postavila odbranu,užas od ekipe,užas od trenera ,a najgori.je komentator Rts,koji nema pojma o fudbalu,austrijanci za klasu bolji od ovih manekena

Mr.Tooth

pre 7 godina

Kako ja vidim utakmicu veceras.
Pobedismo na misice ali smo i drhtali ceo mec.
Odbrana teska rupa.
Sredina ispod proseka.
Napad odlican.
Tadic postaje lider tima.
Mitrovic odlican.
Za Kataija bi moralo da bude mesta u startnoj postavi.

mmb

pre 7 godina

Mitroviću sramoto jedna i drugi koji su učestvovali u sramnoj akciji kada je Alaba puštao loptu da ode u aut zbog povrede igrača. Ne sramotite nam zemlju !

Dr

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17

Valjda znas da 80% Beograda danas cine Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo...

Hidrocefalus

pre 7 godina

Pet bekova i dva defanzivna vezna. A onda i zadnjih 15 minuta bez jedinog spica. To moze da prodje protiv druge klase evropskih reprezentacija i to jedva. Samo jos libera da vratimo.
Pri tome dva primljena gola (oba iz ofsajda) i jos tri-cetiru zicera Austrijanaca. Da nije Tadica ne bi do gola dosli. Decko igra u zivotnoj formi i u Sautemptonu i u reprezentaciji.

avav

pre 7 godina

bruka i sramota koliko se slabo krecu bez lopte..bezenergicno i bezvoljno....ako pobedi Austrija...bice apsolutno zasluzeno....sramota...Ivanovica pozdraviti i zahvaliti mu se..

JeRemija

pre 7 godina

@DJ
Zviždi se tuđoj himni iz istog razloga zašto se uvek zviždi sudijama kada istrče recimo na zagrevanje. Mislim da niko normalan nema odgovor na to pitanje.

Boris

pre 7 godina

Tadic ce me naterati da opet pratim repku. Osam golova Srbije a njegovih dva postignuta i sest asistencija. Ko Mijat nekada davno. Kapa dole, tako se igra za svoju zemlju. Odbrana ocajna ali mi ionako ne umemo da se branimo i da igramo na rezultat, tako da "Ajmo, Ajde svi u napad" pa ko da gol vise!

Coutinho

pre 7 godina

Tadic i Kostic paklen tandem,do sad smo dali 7 golova i svaki su njih dvojica ili dali ili namestili,ali sta to vredi kad je odbrana katastrofa.

kole

pre 7 godina

Muslin: Beograđanin, igrač Zvezde is starih vremena, gospodin, Zvezdaš ali pravi, patriota, finih manira. Čovek koga pravi Zvezdaši vole a Partizanovci poštuju. Čovek koji je imao petlju da javno kaže da Vladan Lukić i ekipa oko njega sahranjuju Zvezdu. Jedan je Sla
(Predrag, 09. oktobar 2016 22:22)

Slazem se,svaka cast na komentaru!

ruarse2803@ gmail. com

pre 7 godina

Тадићу сви су болји у Србији на сваком полјуДа ли политичком да ли фудбалском Што више Тадићевих!!!!

Macan

pre 7 godina

Obrana vam je kriminalni ali sreca vasa pa ni austrijska nije bolja tadic ekstra svi drugi lose. Ali s ozbiljnim ekipama nemate sta traziti a i ovdje ce austrija dat jos dva gola samo neznam koliko ce primit

Mare

pre 7 godina

Ovaj nas najskuplji fudbaler u istoriji im poklonio oba gola,na tacni im asistirao oba puta.
(Coutinho, 9. oktobar 2016 22:08)

Pomesao si igrace, nas najskuplji igrac je Nikola Maksimovic 29 miliona koji je presao u Napoli, a ovaj Stefan Mitrovic igra u Gentu inace najgori stoper u istoriji reprezentacije.

cveklar

pre 7 godina

Najiskrenije se zahvaljujem Marku Arnautovicu za pobedu Srbije! Svojim bekovskim ispucavanjima preko gola nas je direktno spasao katastrofe.

Coutinho

pre 7 godina

Prvo sjajno pojacanje za utakmicu protiv Velsa u sledecem kolu je povratak Matica,a drugo jos sjajnije pojacanje nam je izostanak Kolarova zbog kartona.

Срески Шпијун®

pre 7 godina

Zanimljivo da samo Beograđani zvižde himne. A da se vi malo kultivišete seljaci?
(Bravo Musline i momci, 09. oktobar 2016 21:17)
-----
На стадиону сам, 80% нас је аплаудирало Аустријској химни.

Jednoruki Krstivoje

pre 7 godina

Mislim da nikad goru odbranu nismo imali, ovi napred ne mogu se nadavati golova koliko su ovi nazad šuplji, duva na sve strane... Tadić vrhunski!

Predrag

pre 7 godina

Nasi igraci moraju da budu mnogo smireniji, da ne ulaze u diskusije sa sudijom i ne dobijaju bespotrebno kartone. P.S. Kolarov, ludi Sremac ali ga volim.

Individualni kvalitet

pre 7 godina

Tadić, Mitar i car Stojke

Arnautović nije hteo da da gol, car

Nemamo igru, ni odbranu zadržati Nastasića ostali out
Ivanović...

ceo dan u javnom preduzecu

pre 7 godina

što ne igraju u majdanpeku ili u s mitrovici do ce ljudi zbog srbije.ovo ke smešno same bg.bg je velik grad zaslužuje bolji fudbal.ovo je fudbal za kikindu

zinjo

pre 7 godina

Cija je ovo kuca, ciji je ovo dom?... rece Acaa Bice odlicno ako dobijemo, jer smo u pojedinim delovima utakmice bili totalno pogubljeni. Moze ovo mnogo bolje. Sve pohvale za Tadica i pozz za Radovana Curcica!!

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Da budemo realni ovo smo dobili na individulani kvalitet(citaj Tadic) i dosta srece. Odbrana je katastrofa! Ali valja i nas sreca malo da pogleda. Srecno nam u nastavku.

Maestro

pre 7 godina

Samo jedna rec - TADIC!!!
Posle dugo dugo vremena euforija zbog fudbala, sto kazu "jer smo se dugo pretvarali da nas zanima tenis" BRAVO!!!

Ivan

pre 7 godina

Koliko smo mi postali marginalna reprezentacija, da moramo ovoliko da iskrvarimo za pobedu kod kuce protiv jedne prosecne evropske reprezentacije Austrije. Imao sam osecaj kao da je neko finale u pitanju koliki je bio pritisak.

Millennium

pre 7 godina

Ćurčiću vrati se hahahaha. Raduje što smo za tri utakmice dali osam golova. Neka me neko ispravi, ali ne sećam se da je reprezentacija bila ovako efikasna godinama u nazad. Opet, primili smo i četiri gola, i odbrana je definitivno najslabija karika. Tadić fantastičan. Okosnica tima u budućnosti. Dozvoljavam sebi skormnu nadu. Dobro smo krenuli.

kaligulla

pre 7 godina

Ja sam veciti optimista! Mnogo smaraju ovi sto ostavljaju komentare tipa necu gledati,losa formacija,sto igra ovaj a ne onaj,sto muslin nema kosu a tribine prazne i sl...

Milena

pre 7 godina

lepo je to ali zasto vam je fudbal prva vesta, umesto da to bude nesto sto ova nasa "Vlada" pokusava da smisli da resi situaciju sa Trepcom i Telekomom na Kosmetu? Sto je, recimo, strateski vazno?

Jojic, Fejsa

pre 7 godina

Reprezentacija će biti još bolja kada bivši Zvezdas (Muslin) prestane da ignorise bivše igrače Partizana (Markovića, Ljajića, Mitrovica ...)
P.S. Mitrovica je vratio u tim i odmah mu se posrećilo.

GoraNS

pre 7 godina

Tadic 8/8 da nije njega izgubili bi kao nista,vi gospodo velicajte vase klubske igrace i selektora,zna se ko je el maestro na terenu nadam se da ce Ljajic i Sulejmani,odbrana katastrofa sada slusam Muslina tim napreduje samo ne znam u cemu ocajni smo i molimo boga da se Tadic ne povredi inace nema ko da namesti gol,slobodno lupajte minuse vi sto se"razumete"u fudbal!Dusan Tadic ooo ooo ooo

pikac

pre 7 godina

mislim da ubuduce umesto dva "tvrda" defanzivna vezna treba jedan kreativni tipa grujic ili matic i jedan "tvrdi"..
fejsa i milivojevic bez pasa...ko le talek i donald u zvezdi=gusenje...
inace milivojevic ozbiljno precenjen sportista

Goran

pre 7 godina

Nas ovde moze da povadi samo ova ludacka zelja i neki brz napad. Muslin vec par utakmica ima na klupi a mi jos ne umemo da iznesemo loptu, bez da je ispucavamo u prazno.

fanatik de football

pre 7 godina

Ivanovic na svakoj lopti kasni 3-4m hahahahah
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 9. oktobar 2016 22:26)

Misliš li na metre ili minute?

derion

pre 7 godina

Ja kad vidim Binica,setim se priloga posle Barija kada ga pita novinar `Dragisa,hocete li slaviti kada dodjete u vase Golubovce`a on odgovara `cuj cu li da slavim,cu da pucam cu isparam nebo!`

Ronie O' ili John, svejedno koji Sullivan, genije je genije

pre 7 godina

Razumem da je Rukavina morao da igra u reprezentaciji dok je bio u partizanu, svi savezi su bili grobarski, a morao je i dobro da se proda. Musline, šta će ti on?

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Kakav je Dusan Tadic igrac,pa to je strasno.Odavno nismo imali ovako dobrog plejmejkera.Jos od Piksija i Savicevica.Odbrana katastrofa-Stefan Mitrovic zalutao u fudbal a za Ivanovica ne mogu da verujem da je covek samo do pre godinu-dve bio kapiten Celzija i njihov glavni igrac odbrane...covek kao da je zaboravio da igra fudbal...Kolarov isto tako tuga...pojele ih godine.Vreme je za igrace odbrane iz U-21 da dobiju sansu i u A selekciji.Napad paklen..trio Tadic-Kostic-Katai bi trebali da igraju zajedno....Mitrovic se pokazao kao odlicno resenje u napadu kada ga hrani loptama ovaj trio.Kada se vrati Matic na sredinu umesto Fejse i Maksimovic u odbranu umesto Mitrovica bice to mnogo bolje...mislim cak i da je bolje resenje Ninkov umesto Ivanovica na mestu desnog beka...a i Mladenovic umesto Kolarova.Vreme je za smenu generacija a ove kvalifikacije su najbolje za to.

Mitrovici napolje!!!!

pre 7 godina

Floro flores. Imas nesto da kazes za 'rupetine' aaa!!!
(Kliso, 09. oktobar 2016 20:56)

Mitrovici dva najgora igraca u rep.Ivanovic i Fejsa napolje!

Srkifromlucerne

pre 7 godina

Sramota! Pa zar u Beogradu ne postoji neko ko bi mogao da pročita onih par rečenica na nemačkom a ne poput robota! Isto tako je bilo i '76 na ep u Beogradu

popov

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
(Tostao, 09. oktobar 2016 22:58)

Ćuti, još bolje! To se zove sreća u nesreći.. ;)

palop

pre 7 godina

Svidja mi se kako ljude ne zanima reprezentacija, a ono 1000 komentara. Taj fudbal, ne znam sta ima u njemu, ali bi ljudi dali sve medalje u ostalim sportovima za jedno polufinale SP u fudbalu...

brat

pre 7 godina

u napadu TOP!!! Ali odbrana krš... Dragi Ivanoviću protiv Irske gol primljen zbog tebe, u poslednjoj utakmici Chelsea primljen gol zbog tebe i sad primljen gol zbog tebe... priberi se malo čoveče

popov

pre 7 godina

Mitroviću Stefane, ostavi loptu... seljoberu jedan! Tadić umislio da je Piksi.. ali ajde, mi boljeg nemamo. Taktika, srpska kao i uvek. Maksimalno napaljeno.. Hrabro! Sa glavom u torbi. I evo ga gol, 1-1.

Milan

pre 7 godina

Nasi su uigrani kao da se vide prvi put u zivotu. Uvek isto, 40 godina pratim srpski fudbal, nekad smo se cupali na individualni kvalitet, danas ni to nemamo, ali igru nikada nismo imali osim sa Osimom, valjda se zato covek zove Osim ;))

Milutin

pre 7 godina

Koje budale zvižde himmi Austrije?' Dobro je što nisam došao, pogotovo sa sinom, da gleda i sluša idiote na tribinama. Vratili bismo se kući momentalno, takvu sramotu ne podnosimo. Fuj.

Vojkan

pre 7 godina

Obicno,kada igraju nasi,ne mogu ni da jedem,ni da pijem,niti imam bilo kakve planove vezane za buducnost,ali sad sam za poluvreme,pojeo dve pljeskavice cak...ne znam,plasim se da me ne naviknu na ovakvu igru,pa pocnem da verujem u bolje sutra....hahaha

popov

pre 7 godina

Kolarov! Koji je to lik!! Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.. hoće on austrijskom desnom beku kroz noge da je proturi.. :))) Evo ga tadic, 3-2! Bravo mali!

D_

pre 7 godina

Samo jedno obavestenje za hejtere: Od kako je Slavisa Kokeza renesansno uleteo na prvu liniju fronta srpskog fudbala, za neuspehe ne znamo!!! Samo polako, ovo je tek pocetak, mada videlo se, a mislim da bi se i gospodin Aca Stojanovic slozio sa mnom, da su gosti igrali pod ociglednim pritiskom prijateljske utakmice iz 1914. godine kada je strelac bio Princip.

Toto-ko-tunjo-hronicar-zagrebacke-misli

pre 7 godina

Jel sam rekao da cemo pobediti ako bude branio Stojkovic? Ali nije samo on zasluzan za ovu pobedu nego i Kostic, Tadic i Mitar.Jos kad se vrati Matic ufff...
 (Patrik, 9. oktobar 2016 22:55)

Od kakvog si ti materijala, botino... Pogledaj svoje komentare nakon Irske i Moldavije. Je l' te bar malo sramota?

goran bgd

pre 7 godina

Znam da bi bili Spanija, da to znamo...ali recite mi, da li je bas toliko komplikovano i nemoguce nauciti kretanje bez lopte (otvaranje, utrcavanje, izvlacenje...), da je za nas to godinama misaona imenica?! Jednacina sa 12 nepoznatih...

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Ivanovic opet kriv za gom...ovo je katastrofa ovo je havarija.Majstore ako imas imalo obraza,zahvali se,ostavi traku i napusti reprezentaciju zauvek.Tvoja igra je sramotna,budi covek i cao zdravo!

hotahota

pre 7 godina

nesto nam leze bolje kv. za svetsko ,nego bilo koje za evropsko. Cini mi se da smo u grupi sa San Marinom ,Moldavijom i Farskom O. opet ne bi uspeli. Srecno sad

srb

pre 7 godina

muslio sam da ce muslin sam sastavljati tim kad ono opet fejsa a bogami i rukavina.... katastrofe od igraca..menadzeri opet guraju svoje igrace

zvezdan

pre 7 godina

ante/some kad ste vi nas ponizili u fudbalu? vi veze nemate gledao sam vas zadnjih 10god se provlacite igru nemate a zamisljate da ste neka ekipa vole jedan.

goblin

pre 7 godina

Prateci Zvezdu mislio sam da su Lukovic i Fibel najgori stoperi u evropi,ali me je ovaj S.Mitrovic ubedio da su cuda moguca,on je jos gori.Imamo 7 bodova zbog genijalnosti jednog igraca,strasno kako Tadic igra.

vlada

pre 7 godina

Samo Matic umesto Milivojevica. Covek zadnji vezni ni jednom da se vrati I pokupi loptu od stopera I krene da organizuje napad .. zato I jesu stoperi nesigurni zato sto nismo imali ozbiljnog veznog ispred njix..

трст је наш!

pre 7 godina

Браво орлови! Само напред! Мада одбрана нам је крш живи, србо-аустријанци су могли да нам муну још 2-3 комада да су хтели али нису... срећом!

Nikola

pre 7 godina

Kolko je fudbal nezahvalna igra, sad kad neko vidi Mitrovic dao dva gola vau heroj a malo ko ce pomenuti Tadica koji je namestio golove, cist primer je ona devojcica iz Reala kome ceo zivot namestaju lopte na tacni on puni iz peterca i postaje heroj...uzas

exer

pre 7 godina

Je l' ovi sa RTS-a znaju da su ovo kvalifikacije za svetsko i da je evropsko prvenstvo letos proslo? Uporno pustaju one animacije koje su se koristile za utakmice evropskog prvenstva.

323

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?

veliki strumf

pre 7 godina

3 stopera a promaja na sve strane. Nigde nikog, a Banetova igra je jedna teska sramota. Zahvaliti mu se, jer nas je kostao i protiv Irske, a i veceras. Gol je iz ofsajda, bez ikakve sumnje, ali nasa odbrana deluje smesno.

Zokara

pre 7 godina

Do poda skidam kapu Duletu Tadiću! Već dugo u repr. nismo imali konstantnog igraća njemu slićnog! Ali bez odbrane protiv kvalitetnijih ekipa nemamo realnih šansi. Nastasić-Ivanović-S.Mitrović zalutali

Staško

pre 7 godina

Pročitao sam polovinu komentara, svi se slažemo oko očitih stvari. Repka borbena, Tadić, fenomenalan, odbrana, na čelu sa Mitrovićem - skoro pa kriminalna.... No pomenu li neko slučajno momka koji je da dva gola, beše valjda A. Mitrović ... Ah, da... on je samo jednom podmetnuo glavu, drugi put... nogu :)... Ma ništa bitno, dva gola...

Siđi alpinista malo sa tog vrha... žuljaš me sad već...

pre 7 godina

(alpinista, 10. oktobar 2016 08:45)

Zato verovatno nas zovu Srpska Atina i kandidat smo za evropsku prestonicu kulture, a vas zovu najveće selo na Balkanu...

ssss

pre 7 godina

nisam do sada nikad video da se na rajka mitica ulazi sa ulice i da je onoliko ruzan onaj tunel, ne znam zasto je reditelj pustio onaj kadar...i mi očekujemo da nas neko postuje kad vidi ono ruglo... srusite ono i napravite stadion gde ce igrati reprezentacija...

Blagoje Samardžić

pre 7 godina

navijam da se plasirate, da vas ponizimo u vasoj majcici rusiji
(ante p, 09. oktobar 2016 20:55)

Problem je što se takodje vi nećete plasirati!!!!!!!!!!!!

Slavisa V.

pre 7 godina

Aca Stojanovic: "Austrija bolje deluje u ovom delu meca..." Austrija bolje deluje u svih dvadeset minuta, vec dugo vremena visi autogol jer se nase glavne kombinacije svode na vracanje lopte Stojkovicu. Mi osim gola u 6.minutu nismo presli centar. Evo, dok ovo pisem dajemo drugi gol iz dugog prelaska centra. SAmo ne znam koliko dugo ce nas jos sreca sluziti, evo, opet 100% sansa za Austriju.Koliko bismo bodova imali da nije Tadica?

Zagor-te-nay

pre 7 godina

Dakle Dusan Tadic faul u 34 min. Ne znam, jesam li ja lud ili mi noge smrde, volio bi da saznam sta je on hteo da postigne sa onakvim bespotrebnim startom, razneo coveka bez veze. Pa onda jos i nesto objasnjava sudiji, pokazuje mu rukama pa bla bla bla... Ja nikada ne bi mogao da budem fudbalski sudija, zavrsilia bi se utakmica bez igraca.

zvezda komunisticko cedo

pre 7 godina

Auu,kakav je igrac Kostic dobro je pa selektor nije Curcic ne bi igrali ni on ni Tadic .Tandem kakav nismo omali od Mose i Tirketa.

SM

pre 7 godina

Pa ZASTO zvizdite POBOGU njihovoj himni?? Zastoooo???
(DJ, 09. oktobar 2016 20:43)

Svi ti što zvižde će upravo u Austriju da žive i rade, ako već nisu tamo. Licemeri na kvadrat.

bbr

pre 7 godina

svaka cast Stojkovicu,za klasu je bolji od bilo kog naseg golmana,ali Ivanovic i Mitrovic u odbrani prete da po ocajnosti preteknu i legendarni par Vidic-Dudic.Zivi ocaj od odbrane vec poslednjih 18 godina.

Daba

pre 7 godina

Ljudi,voleo sam Baneta i gledao Celzi samo zbog njega,i hvala mu na svemu! Ali mislim da je krajnje vreme da decko prestane da igra za reprezentaciju! Koja rupa,kao da prvi put igra fudbal!

random lik

pre 7 godina

iskreno mi se ne svidja ovaj sistem sa 3 centralna beka, kod oba gola stoje sva 3 zbunjeni odbija se lopta i primamo gol.Mozemo da igramo i sa 10 pozadi dok se ne uvede red nece pomoci.

Morpheus

pre 7 godina

OK, naši fudbaleri nikako da se reše navike koja nas je tokom godina koštala nekoliko desetina golova i isto toliko bodova. Svi dižu ruke u znak ofsajda/faula/igranja rukom protivnika umesto da nastave da igraju fudbal. Prosto neverovatno.

Boban

pre 7 godina

Pa tesko da napad može više dati nego što ovi pozadi mogu da prime,glavni krivac ako izgubimo Ivanović i selektor pa sve se menja sem odbrane koja nije primila gol na prošloj utakmici pa to je osnovno pravilo.

Ludi naučnici

pre 7 godina

Najzad jedna utakmica za uživanje. Sećam se i onih moćnih repki, a čekalo se da miha ili piksi daju gol iz slobodnjaka. Sve je do trenera. Jesmo bili rupe u odbrani ali ništa manje od njih. Vraća se Matić a falice Kolarov. Ma samo još da krene izvoz Vučićevih Mercedesa i da nakrivimo kapu.

predrag

pre 7 godina

ok,ne treba kritikovati,setimo se utakmica sa albanijom i italijom,bili su oni dobri i pre,ali te utakmice su nas isekle,mada moraju igrati odbranu sa 5 fudbalera,malo ce front vise trcati ali sto ne,to nam je boljka a i nije tesko ispraviti

Vojvodina

pre 7 godina

Niko bre da pohvali ovog Milivojevica, Tadic se naravno podrazumeva onda Katai preti da eksplodira posto se vidi da razislja dok igra samo mu fali klik!

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Ja samo Zelim da kazem da reorezentacija treba da igra van Beograda. Beogradjani ovo treba da zasluže. I protiv Irske se videlo veliko htenje i momci su zasluzili podrsku. Ono je sablasna atmosfera

josip broz

pre 7 godina

@Mitrovici 4 gola. Talentova porodicna loza zimzelenog drveca.
(DrParke, 09. oktobar 2016 23:00)

Grešiš, bukva nije zimzelena.

kole

pre 7 godina

Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 09. oktobar 2016 20:39)

Jel ti sad malo jasnije zasto ili ti treba pojasnjenje ?!

Kiks,eto zato!

Аки

pre 7 godina

Фудбалски стручњаци не схватају да играмо са 3 штопера и 3 нападача, 2 дефанзивна везна, наравно да не можемо да повежемо пас, зато се и игра на дуге лопте (Митро) и контре. Није ово тика така... А што се одбране тиче, 3 штопера су увек киндер јаје. Добро је да бар имамо неку идеју шта хоћемо да играмо...

Voip

pre 7 godina

Rukavina zreo za zamenu, ali koga imamo u rezervi? Basta nije tu, Tošić ugnjavi igru. Jedino štopera da ubaci pa da se Bane pomeri desno. A i ovaj Fejsa... Nego ajde da im zunemo još par komada. Nadam se boljoj kontroli lopte u drugom poluvremenu.

Londonac

pre 7 godina

Dakle nama treba psiholog a ne trener. Mi kad zelimo da igramo onda znamo jako lepo da igramo cak i sa ovin fudbalerima. Medjutim, nasih fudbaleri su kao u grcu kad god igraju za reprezentaciju. Za ovih 5 min koje sam odgledao drugo poluvreme mogu reci sledece.
Odbrana nam je jako losa, golman nesiguran a sredinom terena ne koristimo. Igra nam se svodi na preskakanje srednjeg reda dugim loptama na mitrovica i natrcavanju polu spiceva dakle Kostica i Tadica. Onaj broj 5 ne znam ko je ali onaj je katastrofa i onaj u srednjem redu za zutim patikama isto ne znam ko je ali katastrofa da dva fudbalera igraju u repki kojim je najprostija tehnika primanje lopte, pregled i pas u noge misaona imenica.

hehe

pre 7 godina

Osjeti se da je Muslin uspjeo usaditi svoj stili igre igracima, kakav takav. Ali ovo je sve dobro imajuci u vidu da nam brane B. Ivanovic i S. Mitrovic.

veliki strumf

pre 7 godina

Tadic igra sam. U Moldaviji 2 asistencije i gol. Veceras 2 asistencije i gol. Protiv Irske gol iz penala i asistencija. Srbija je postigla 8 golova i u svih 8 Tadic je DIREKTNO UCESTVOVAO - 5 asistencija i 3 gola!

Јабучило

pre 7 godina

gde ste hejteri? ne znam zašto se igraju utakmice u beogradu. bolje u novom sadu. beograd-> sramota srbije
(srki iz kanade, 09. oktobar 2016 23:00)

Срки из Канаде, ма најбоље да се игра у Торонту или Онтарију.

K-9 se javlja na raport

pre 7 godina

@Titanium White

Nije to 3 defanzivca vec 5 (u srednjem redu su kao Kolarov i Rukavina, a u stvarnosti su bekovi). Tj. igramo neki 5-4-1. :)

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Samo sto se ukljucim u prenos, a Kostic petom izbaci celu odbranu za 1:0. Au, kakav potez... Nego, jel' zna neko da li je Matic povredjen ili jos uvek odradjuje suspenziju?

Мома - СРБ

pre 7 godina

7 golova Srbije, Tadic dva gola i pet asistencija...sta reci. Rukavina gde je bio od 20:45 do 21:30 - nigde, sta je radio - nista. I opet nas mentalitet, cim das gol, u bilo kom minutu, odmah se povlacis u bunker da se branis da ne primis gol, a odbrana ti je RUPA! Ne znam samo dokle to vise!?

kris

pre 7 godina

Ako ćemo pravo,Tadić daleko odskače po fudbalskom znanju.Čim primi loptu,gol visi u vazduhu.Čak je učinio da Mitrović počne davati golove,što je bila misaona imenica za sve do sada.Problem je što nema s kim igrati,jer ovo ostalo je potanko,dok je kapiten Ivanović,rekao bih,čak poguban za reprezentaciju.Nisam uopšte siguran da je on svestan gde se nalazi u kom momentu,toliko mi deluje pogubljen.Nijedno dodavanje,nijedno izbacivanje lopte,nijedan zaustavljeni protivnički igrač,sve što je uradio bilo je pogrešno.Moram priznati da mi nije jasno zbog čega je on uopšte u timu,i ako ga se ne rešimo u skorijoj budućnosti,koštaće nas odlaska u Rusiju.

Bodibond??????

pre 7 godina

Da li samo ja vidim kako vecina nasih igraca prima i stopuje loptu? Obavezno je podigne kod prijema i vec je tu protivnicki igrac? Jer kada podigne loptu ona ode vise , pa dok se spusti igrac je vec tu? Nije mi jasno?
(323, 09. oktobar 2016 21:49)

Svi mi to vidimo, zato i ne idemo na stadione.

zztop

pre 7 godina

moze li mi neko reci zasto ne igra Maksimovic ?
Najgori stoper i krivac za oba primljena gola je Mitrovic...gde je igrao taj lik u Srbiji? Ko mu je menadzer pa se gura da igra ?

Kol

pre 7 godina

Tadic nam je ne pola tima nego 80% istog svaka mu cast cutao decko i izborio se za svoju poziciju uprkos, menadzerima i trenerima kojima se nije uklapao u koncepciju! Nego na stranu i igra i rezultat da li je realno da teren na kome igra nacionalni tim izgleda kao oranica gde lopta poskakuje kao na poljancetu, bukvalno jedan pravolinijski pas ne mogu igraci da urade jer je teren katastrofalan cudi me da je tako nesto moguce s obzirom na V.V i njegov odnos prema klubu koji igra utakmice na istom!

Neba

pre 7 godina

Sad svi Tadicu da ociste kopacke, a Curcic da se u novinama odrekne trenerske diplome...
Ali realno malo ozbiljnija reprezentacija bi nas dobila 4-1, 4-2, s obzirom da me odbrana podseca na zvezdinu iz kvalifikacija za LS, Stojkovic nam jos najbolji

bucika

pre 7 godina

Ludju utakmicu reprezentacije nisam skoro gledala. Uvek su bile nekako spore i dosadne i uglavnom smo gubili. Da je teren bio bolji protiv R Irske, moguce da bismo imali maksimalni ucinak. Slazem se sa vecinom komentara na racun odbrane.Sinoc sam uzivala i utakmica je tako brzo bila gotova...jedino sam se nervirala poslednjih 10 min. Cekajuci da sudija svira kraj.

goran

pre 7 godina

od ove trojice pozadi, ne zna se ko je veca rupcaga, ivanovic pocetnicki kiks, arnautovic promasuje zicet, mitrovic asistira njihovom spicu za 1:1, a nastasic boze me sacuvaj sporijeg igraca nisam gledao ni u seoskoh ligi

sasa

pre 7 godina

Stefan Mitrovic,ko mu je menadzer,ja vece rupe nisam video...(onaj osecaj kad molis boga da je samo dobro ispuca),Kolarova treba da bude sramota,svi ginu a njega boli ona stvar,dekoncentrisan totalno,umesto uz liniju na Kostica gde bi bila mat pozicija on salje loptu u sredinu...

popov

pre 7 godina

Milivojević odličan za sada. Da ga ne ureknem. Ne znam što su ljudi i njega prozivali.. Staložen, miran, ne glumi zvezdu. Potpuno svestan svoje uloge u timu. Pa ne bi u Olimpijakosu igrao pre Kambijasa, celu prošlu sezonu, da ne igra pametno. Gudelj, Fejsa.. jeste, jaki su fizički, ali ne ostavljaju utisak da su najbistriji. Matić - Milivojević, to bi trebao biti dobar tandem na sredini.

Au...

pre 7 godina

Otići u Nemačku i moliti Subotića na kolenima da se vrati, nakon oporavka. Milivojević = Kuzmanović, ziceraški i lopta samo unazad,ni malo kreativnosti.

Mare

pre 7 godina

Ovako lepo nismo igrali od svetskog prvenstva kad smo dobili Nemacku,samo Maksimovic umesto Mitrovica u odbrani i kad se vrati Matic da bude tandem uz Milivojevica,imamo dobre izmene za Tadica i Kostica ako se ne daj Boze povrede ili dobiju kartone u vidu Tosica,Maksimovica i Kataija.Uz ovakvu igru mozemo do 1. Mesta :) !

jaki

pre 7 godina

ja igram stopera u beton ligi i sad me sramota sto sam stoper kad vidim kakav je igrac Stefan Mitrovic nas reprezentativac ...Musline potrazi me Partizan Vrba .....

Pantelija

pre 7 godina

Sjajna igra momci. Po neki kiks ali nije strasno. Svaka cast. PS. Klonirajte ovog Tadica, jedno par komada pa da idemo na SP opusteno...

nevski

pre 7 godina

Dusan Tadic,covek igra sam bukvalno. Pozadi,ne da duva nego je cunami,ali,kako smo se nadali,super smo se udali. Dusane,samo jos cetiri gola i desetak asistencija,samo tako prolazimo!

Nemanja

pre 7 godina

Odbrana,mora na remont.Stefan Mitrovic je lose,lose odigrao.Stojkovic kao i uvek standardno dobar!Vezni red dobar,napad takodje.Uigravati odbranu.Menjati dok se ne pronadje pravo resenje!

marin

pre 7 godina

Sijećam se kada smo vam još davno govorili, bez namjere da vas podcijenimo da vam obrana nije ništa posebno i da je precijenjujete sasuli bi po nama drvljem i kamenjem. Po vama bila najbolja u Europi, a izrugivali se sa Ćorlukom, Vidom, Lovrenom. Ja i dalje mislim da je srpska reprezentacija dobra i da vridi više nego to rezultati pokazuju. Čestitam na pobjedi i sritno u nastavku kvalifikacija!
Pozdrav iz Splita!

Milence

pre 7 godina

Bane na svoju poziciju, praviti tandem Maksimović - Nastasić, levo imamo Kolarova ili Mladenovića, vraća se Matić i u ovom trenutku mislim da bi trebalo naći mesta za Ljajića i Milinković Savića, kao i polako razmisljati o priključivanju pojedinih mladih reprezentativaca Grujića, Djurdjevića i eventualno Živkovića. Misterija Dušan Basta....zna li neko zašto njega ne pozivaju?

Markos

pre 7 godina

Odbrana katastrofa, da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe primili bi mi 5 komada. Maksimovic ne igra a Mitrovic rupa igra. I sto selektor ne zove Bisevca bolji i izkusniji je od Mitrovica iako ima 32 god. uvek je ginuo u nacionalnom dresu. Sve ostalo veceras mnogo dobro.

Јабучило

pre 7 godina

Само без еуфорије, имају наши још времена да нас обрукају. Искусни су, прво нас наваде да хоће и могу, а онда ћорак!

Јабучило

pre 7 godina

E,neka smo ih pobedili i prosle kvalifikacije i ove i u Prvom Svetskom ratu
(mile dodik, 09. oktobar 2016 22:53)

И у Другом, братац, и у Другом!

Djorgo

pre 7 godina

Da se razumemo, nit je Fejsa neki fudbaler, nit mi se ikada svidjala njegova igra, al' da li je ikada odigrao bolju utakmicu u reprezentaciji??? Ko se seca neka stavi "-" !

biće bolje

pre 7 godina

Ne znam što Šarenac ne pokuša sa komentarisanjem fudbala, možda bi nam fudbal postao kao košarka. Ima u timu potencijala, treba ih podržati svakako nam je mesto na mondijalu.

Miško

pre 7 godina

Pozovite Nevena Subotića, on može još da igra vrhunski fudbal, Nemačka liga kao i Nastasić jedini ozbiljan defanzivni fudbaler u reprezentaciji.

TROBOJKA

pre 7 godina

Hajde da zatrpavamo mail FSS(fudbalskog saveza Srbije) sa zahtevima da vrate plav šorc i bele čarape u reprezentativni komplet.
office@fss.rs

Valjevska podvala

pre 7 godina

Kakva je ovo fora sa 3 defanzivca?
(Titanium White, 09. oktobar 2016 20:19)

Koja crna 3 defanzivca, igramo sa 7 defanzivnih. Neverovatno.

Небојша

pre 7 godina

Ово је НАША екипа. Можда и нису златни али су НАШИ. И она је таква, каква је. Када ми будемо бољи, и она ће да буде боља.

aco

pre 7 godina

Stoperi Mitrovic i Vukovic ne treba da budu na spisku, a ne u startnoj postavi. Rukavina takodje je zalutao u reprezentaciji. Imamo potencijala da budemo ozbiljan tim, ali svakakvi igraci se muvaju u "najboljem" timu.

Realno

pre 7 godina

Nasi dali gol iz lepe kontre i nisu spojili dva smislena dodavanja. O odbrambenim "bravurama" ne bih trosio vreme... Evo, upravo smo dali gol. Sjajna asistencija Tadica... Nemamo povezanu igru, mnogo slabije trcimo od Austrijanaca... Dok pisem, Austrija zamalo da izjednaci iz situacije 1 na 1... Cirkus!

Klaxon

pre 7 godina

Vodimo 2:1, ali Stefana Mitrovica, Ivanovica i Rukavinu treba proterati iz reprezentacije.Ono je strasno sta oni rade.. Vezni red nam je takodje jako spor i nekreativan.

JPR23

pre 7 godina

Napad, sve bolje i bolje.. , mada to treba videti protiv solidnijih ekipa, ali i pored toga vidi se napredak, konstrukcija...odbrana katastrofa, tu protiv bilo koje jave ekipe primamo par komada lagano..

odbrana

pre 7 godina

Protiv iole jaceg protivnika bi ovakva odbrana pukla,a zna se kada pocnemo da gubimo pada nam morali ode utakmica.Bojim se da ne prime drugi gol,mnogo
smo supljikavi pozadi.

zmaku

pre 7 godina

Pisem u 81-oj minuti, kako god zavrsi momci su mi vratili zelju da ponovo gledam reprezentaciju. Toliko dobrih akcija, Tadic je, sta reci, sve pohvale. Odbrana skripi, ali valjda ce se popraviti u narednim utakmicama. Svaka cast momci.... Srbijaaaa

Ziks

pre 7 godina

Ajde da stavimo talenat nasih fudbalera po strani. Nesto sto je veoma bitno a vidno je da su prilcno agresivni i histericni. Mozda kada bi se poradilo sa buducim generacijama na tome (na suzbijanju besa, posto je za ove kasno) i bude nesto sa nasim fudbalom.

fef

pre 7 godina

a ja sam mislio da ovaj katai zna fudbala
(TikaSpic, 9. oktobar 2016 22:26)

Prvo je Gudelja (koji se spetljao) spojio sa golom,a pred kraj je izbacio 1 na 1 igrača ali je sviran ofsajd. Nisi pazio na času.

Voodoo

pre 7 godina

Ne znam zasto pljujete navijace, meni je realno razumljiv ovakav mali odziv, posle svih incidenata i tuca stalno, kao i nacin na koji se ponasaju na stadionu delovi navijackih grupa, ko zdrav i razuman ima zelju da ode medju njih. Evo i veceras su izboli policajca. Inace bez Tadica veceras bi bilo 0-3, a ne 3-2.

Don Quijote

pre 7 godina

Odlicna utakmica nasih, zalaganje i borba ekstra.
Pobeda zasluzena.
Onaj mali Mitrovic nazad odigrao je lose i kriv je za oba gola. Ipak ne treba ga razapinjati, treba ga istrpeti, i bice i on na nivou.
Onaj mali Mitrovic napred je super igrac, samo je nedopustivo nevaspitan. Neki mora da mu zalepi dve sljage i objasni da je on na terenu da igra fudbal a ne da vodi debatni klub sa sudijom. Samo pukom srecom sinoc nije bio izbacen, i ostavio ekipu sa igracem manje.
A Tadic...sta reci.....Duuuuuule Tadic!
Kada igra Srbija Marakana bi morala biti puna.
Volim te Srbijo!

predrag

pre 7 godina

napad i sredina ok,a najslavniji deo tima jako brzo nadoknadi sve sto ovi napred urade,to je boljka jos od juz,afrike,jednostavno se uspavaju posle vodstva,setimo se belgije u beogradu,teze je sacuvati nego osvojiti,to pravilo je zaboravljeno

Mlax

pre 7 godina

Ljudi pa mi igramo bez odbrane.Bane za penziju,ispada ko iz voza.Cela odbrana moze da igra ali samo na svadbama.Nemozemo sa tri tako spora igraca u odbrani 3-5-2.

111

pre 7 godina

Najvece rezultate Barselona je ostvarila bez centarfora?? Mitrovic?? Jes da je bolid ali dade 2 komada! Na kraju kada smo mi igrali fudbal bez centarfora? Kada je to bilo?

popov

pre 7 godina

Čini mi se da mi zadnji komentar, u kojem sam malo prozvao Tadića, nije objavljen. Ali evo da ispravim nepravdu. Tadić sve bolji i bolji. Vrlo raspoložen, nosi ekipu! Milivojević odličan kod drugog gola. Pas, kretanje.. školski!

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ivanovicu, hvala ti za sve sto si do sada uradio ali vreme je da odes. Postao si rupa od igraca. Zad razumem navijace Celzija. I Rukavinu povedi sa sobom

Dragan

pre 7 godina

Strasno je koliko nam je losa odbrana. Stefan Mitrovic i Ivanovic su za plakanje! Narocito Ivanovic koji je toboz poznat igrac i igra za veliki Celzi. Njega ne moze da prodje samo onaj igrac koji to ne zeli.... Zalosno da nemamo boljih defanzivnih igraca! Ovo govorim sa velikom dozom frustracije bas zbog toga sto su odigrali onako dva lepa napada i postigli lepe golove.

mika sumadinac

pre 7 godina

Ovi sto saltaju kanale pa slucajno nalete na utakmicu, pa kukaju, neka nas zaobidju i sa komentarima...Ima dosta nas mazohista ovde koji jos uvek pratimo ove momke...I klinci dosta prepucavanja Partizan-Zvezda, zato sto je svaki od ovih momaka napredovao tek kada je otisao iz istih...

x

pre 7 godina

Kad se vrati Matić (umesto Fejse) biće mnogo bolje. On će povezati odbranu i napad i uliće sigurnost, nadam se... Da više ne ispucavamo skoro svaku loptu na njihov i najmanji pritisak.
Pored toga, umesto Rukavine mora bolji igrac (koga mi nazalost trenutno nemamo). Rukavina ima brzinu i solidan centaršut, ali igra mehanički, ne razmišlja. U onoj kontri centrira bez gledanja na drugu stativu u prazno. Pa i da je šutnuo direktno na gol niko mu ne bi zamerio, jer bi bilo rezonski.

Milan

pre 7 godina

Cist ofsajd kod drugog gola Austrije, Arnautovic. Ali to ne menja cinjenicu da nam je odbrana katastrofalna, citav tim je nesiguran zbog njih.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

U sta su gledali ovi slepci iz FSS kad nisu ovog Arnautovica na vreme uveli u reprezentaciju, covek se zeza sa nasom odbranom

4k4.Dex

pre 7 godina

Ja ne znam zasto niko ne hvali Milivojevica i Fejsu po meni posle Tadica njih dvojica su najbolje odigrali, Milivojevic iznosio lopte siguran u pasu organizovao drugi gol. Fejsa u odbrani jednako dobar.

matori

pre 7 godina

kakva najava meča Ace Informacije....u principu lepo i tačno, ali preterano za prosečnog gledaoca fudbala. čista psihoanaliza...

naivni

pre 7 godina

Čudan smo mi narod. Zviždimo svakoj himni koja nije naša, a često i našoj. RTS je postao prvak sveta u korišćenju filtera za utisabanje publike...

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

A Tadicu tek svaka cast! Decko je ubedljivo najbolji igrač reprezentacije. Kad se samo setim da kod velikog stručnjaka Ćurčića nije imao mesta...

Gospodin Branković

pre 7 godina

Mitrović umesto Vukovića menja se odbrana koja je dobro igrala predhodnu tekmu i mi primamo glup go,naravno asistent Mitrović.

brian de palma

pre 7 godina

Molim vas! Molim vas apelujte da se bane povuče pre nego što nas ugrobari u ovim kvalifikacijama. Ne ide druže više, nisi ni za mk dons, daj odje.i više od repke

Don Serdjo

pre 7 godina

Cim Arnautovic primi loptu vidi se da je paklen igrac...ima pokrete onih najvecih igraca....Ivanovic daleko najlosiji na terenu, samo to...

Nikola

pre 7 godina

Tadic konacno pokazuje kakav je igrac..dugo mu je trebalo da proradi u reprezentaciji ali ocigledno je sazreo.
Konacno i Mitrovic ima nekoga ko ce mu dati pravi pas da bi postigao gol..posto do sad Mitar nije na utakmicama ni dobijao prave lopte od saigraca, budimo realni..ajde momci da dobijemo ovu tekmu!!

Zmaj

pre 7 godina

"Ovako je i Mihajlovic,posle podrske nacije,u svom trcem nastupu poceo da filozofira i izvodio skandalozne sastave... Muslin igra sa Mitrovicima koji su ocajni... Zasto kiksara Stefan i Aleksandar spori Mitrovici,zassto Musline?
(branislav, 9. oktobar 2016 20:39)"

Od mene dobijas prvi minus, a nadam se da ces ih jos jer ocigledno nisi inteligentan kad ovako lupetas. Sta imas sad da kazes na to kad je "spori" Mitrovic postigao gol u 6. minutu? Ajde izvini se svima koji citaju komentare i napisi "ja, branislav sam glup"!

bob

pre 7 godina

mi na nasem terenu igramo bunker i na kontru?!i sad primismo gol,pa to je katastrofa,ima da nas pregaze ovakvom igrom,skroz smo im dali teren

deda mile

pre 7 godina

Stefan Mitrovic, ne znam zasto uporno zovu ovog momka, ali decko je stvarno neznalica. Ziheraska taktika Muslina, nemamo sredinu.

Millennium

pre 7 godina

Čekam kraj da dam komentar, ali sada sa sigurnošću mogu da kažem da je odbrana mnogo loša. Ako se to ne sredi, imamo ozbiljan problem.

The Godfather

pre 7 godina

Cinjenica: licimo na tim ! Dolaskom Muslina, ocigledno bolja atmosfera u ekipi, sto se reflektuje kao brobenija i organizovanija igra. Za promenu, trce a ne pricaju po terenu :-)

umbro

pre 7 godina

Al najjaci je Curcic-lik nije zvao Tadica u reprezentaciju,hahaha -treba mu zabraniti da se bavi trenerskim poslom zauvijek ,oduzeti sve moguce licence .Ae Srbija,uz tebe je cijela Rs

Ivan

pre 7 godina

Ovo dobija tim cija odbrana manje puta kiksne. Ne zna se koji su gori u odbrani. Mitrovic i Ivanovic ne znaju gde biju, ovamo cim predjemo centar imamo 100 postotonu sansu. Show utakmica.

koshke

pre 7 godina

nek nauci neko ovog Rukavinu da centrira covek upropastio dve sanse za gol pogotovo onu kad je bio sam.Moramo biti pokretljiviji na sredini terena kada se branimo.

Milos Pocerac 1389

pre 7 godina

Napad je odlican.7 golova u 3 utakmice.Nije odbrana kriva.Nasi igraci ne trce dovoljno.Zato se vide propusti u odbrani.U svakom slucaju igra je mnogo bolja nego pre.Moramo mnogo vise trcati.Sve ekipe su fizicki superiornije od nase.Na tome treba raditi.

ccc?

pre 7 godina

Odbrana tragedija.Ne razumem. Pimpla loptu u svom 16 i doda je Svabi umesto da to otkine u korner? Stojke ne moze sam, odbranio jedan udarac ali drugi nema sanse. Nasih igraca nigde. Ovo je neozbiljno jer koliko golova da das odbrana sve upropasti. Treba ne izgubiti ovu utakmicu a Muslin da razmisli ko ce da mu igra odbranu. Strasno..

Gerrard

pre 7 godina

Kakve igre Tadica u ova tri kola,onom Curcicu treba ustavom zabraniti da pridje fudbalskom terenu,a i onom ko mu dade licencu za trenera.

Kzs

pre 7 godina

Aca: Ivanovic je jedan od brzih fudbalera nase reprezentacije ...oplakah...Tadic i Kostic zverine a odbrana suplja i ako igramo sa 5 igraca pozadi

Dacha

pre 7 godina

Ja ne kapiram da igrac koga je jedan Napoli kupio za skoro 30 miliona nama greje klupu a igra nam neki Stefan Mitrovic koji iskreno ne znam ni gde igra i direktan je krivac za oba primljena gola!!!? Ko njega gura i zasto mora da igra i cime je zasluzio ja ne znam!! U napadu smo bili odlicni za promenu,samo odbrana da se utegne i mozemo da se nadamo plasmanu na svetsko prvenstvo.

Novi Sad, Srbija

pre 7 godina

ali Kolarov..žuti karton bez razloga i suspenzija za meč sa Velsom..koji klipan :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tostao, 9. oktobar 2016 22:58)

Taman da prekomanduje malog Antonova iz mlade reprezentacije. On mu je ionako naslednik. Samo će biti još bolji.

zagor

pre 7 godina

kakve veze imaju fejsa i mitrovic sa bilo cime kod prvog gola?! nastasic i kolarov se pogubili u zemeni mesta: nastasic otisao da pokrije krilnu poziciju (da li je to trebalo ili ne, ne znam), a kolarov ostao da visi i da ne cuva nista i nikoga. zbog toga je nastasicev covek ostao sam 10 sekundi i iz dva pokusaja mu je doturena lopta i opet sam kao duh pocepao stojketa.
problem nase odbrane komunikacija i koordinacija, a ne kvalitet pojedinaca.

slosrb

pre 7 godina

Da ja nesto izjavim za dnevnik... dugo dugo nije bilo takve zajednicke i požrtvovalne utakmice sa naše strane. Momci su se pravo borili. kod takve igre i poraz se lako prasta. pozdrav iz Slovenije.

VUK

pre 7 godina

ostaje da se vidi da li će povratak Matića smanjiti pritisak na zadnju liniju. Muslin se odlučio za zadnju liniju sa tri igrača. To rade samo najuigranije odbrane sveta. Naši momci to ne igraju ni u svojim klubovima. Ulaskom Gudelja i postavkom četiri igrača u zadnju liniju, malo je odbrana delovala agresivnije i sigurnije...definitivno mora se naći rešenje za zadnju liniju, inače će kvalifikacije biti mrtva trka odbrane i napada u broju datih i primljenih golova.Teško može svaka utakmica da se dobije ako odbrana igra kao sinoć.

Ja

pre 7 godina

@marin

Marine, stoji konstatacija po pitanju nesigurnosti naše odbrane u sadašnjem trenutku vremena. Međutim to prepucavanje koje pominješ, datira iz vremena kada su nama odbranu činili Ivanović - Vidić - Subotić - Kolarov. Prvi je samo bleda senka onog igrača iz 2009 i 2010, Vidić više ne igra, Subotić više (iz nejasnih razloga) nije reprezentativac a Kolarov je postao neodgovorni mangup i nabeđena zvezda pa mu se i igra značajno pogoršala. Tadašnja odbrana pod Antićem je zaista delovala neprobojno (Nemci nam na SP u Južnoj Africi ne bi dali gol da se igralo 3 dana) i tadašnji hvalospevi na račun iste nisu bili nerealni niti je ta odbrana bila precenjena kako ti kažeš. Druga stvar je to što je vaša reprezentacija imala više koristi od Lovrena, Ćorluke i drugih u rezultatskom smislu od naše sa gore pomenutim igračima.

darko

pre 7 godina

Možete li jednom da ćutite i da se ne igrate selektora pre utakmice?! Pustite momke i Muslina da rade, vidi se želja i talenat da se postigne nesto ali fali samopouzdanja jer znaju da svaki kiks vodi pred giljotinu.

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko smo suplji pozadi, koliko kikseva za 15 minuta... Lepo Stefan Mitrovic asistira za gol Austrije, kakva neverovatna greska. 3 stopera, 2 beka i dva zadnja vezna a pozadi suplji koliko volis. Austrijanci bolji, brzi, opasniji. Mi posle gola - nista!

Ogi

pre 7 godina

Nemamo vezni red, nema ko loptu da iznese i da je makar malo zadrži. Igramo sa 5 odbrambenih i 2 zadnja vezna. Fale nam Matić, Grujić i Milinković-Savić u veznom redu. Za ovog prvog znamo zašto nije u ekipi, ali ova druga dvojica...

aleksandar

pre 7 godina

Odbrana busna ko svajcarski sir!!Evo sad nas je Stojkovic spasao.Dva pasa ne mozemo da povezemo,3 puta smo presli pola i 2 gola dali..
Tadic doktor,Mitrovic za sad odlican...

Coutinho

pre 7 godina

Ako nista drugo bar vise nismo 0-0 tim,pa moze i neki gol da se vidi na nasim utakmicama,dok je miha bio selektor 1.02 je kvota bila na neresen rezultat bez golova.

deki

pre 7 godina

Malo skripi pozadi, cudi me da Maksimovic nema mesta, generalno nije ovo lose. Istina je da Austrijanci nisu u grupi najboljih evropskih repki ali jedna Engleska se protiv Malte juce nije proslavila. Dajte da ne hejtujemo

samo ja

pre 7 godina

u svakom slučaju mnogo bolje nego ono što smo gledali ranije, ja mislim da je problem to što se mnogo troši energija ni na sta, pa zato ponekad deluje mlitavo, u napadu trči samo onaj što ima loptu, kada to nije slučaj deluje mnogo bolje, dok u odbrani očigledno postoji ogroman problem i stvarno ne znam zašto je to tako.

my way

pre 7 godina

Све некако добро изгледа, одбрана цела жустрије на лопту да иде и то је то! Нема ни ту неких других великих киксева, Митровић је направио добру офсајд замку, због тога био у раскораку, али је сасвим фудбалски покушао да ипак спречи додавање према играчу иза својих леђа. Чиста судијска грешка, јер је лопта додавана фудбалеру који је био у офсајду. Не да је утицао на игру, већ био у центру ситуације и то не може да се третира као пасивни никако. Да не буде да кукам на суђење, могли смо и ми против Ирске овде да останемо кратки за онај пенал и "А" не би могли да кажемо. Миливојевић и Фејса данас делују много боље него наш везни ред у претходним утакмицама, Митар у шпицу прорадио, Тадић и Костић бриљирају на свом нивоу на који су нас навикли у овим квалификацијама... Свака част, идемо до победе!

palop

pre 7 godina

@(Vojkan, 09. oktobar 2016 21:51)

Nema nade sa ovakvom odbranom i pas igrom. U odbrani duva promaja, a kada nas stisnu ne mozemo 2 dodavanja da povezemo. Golove smo dali iskljucivo na znanje Tadica koji odskace od ostalih. Imamo srece da nam je grupa ista ko i mi otprilike pa imamo sanse...

Kavkaz

pre 7 godina

Gazi gazi gazi...I povezite bre vise tu odbranu da se ne stresiramo ovoliko jer ovo nista ne valja!U svakom slucaju cestitke i nastavite sa pobedama...

fergi

pre 7 godina

Da li mi stvrno nemamo DVA igraca koja ce da zatvore odbranu?? Do sada problem napad, sada odbrana promaja? Pa svaki napad Austrije opasnost i gol visi u vazduhu? Ja sam zivce pokidao..

Džoni

pre 7 godina

Da su momci ovako pristupili utakmici sa Ircima razbili bi ih! Pristup i želja odlični, napadačka želja za gol više, ali previše kiksamo i duva nam nazad kao na ledini i to mora da se popravi! Ovakvim angažovanjem i željom Vels stavljamo tamo gde im je i mesto kao i poslednji put kada smo ih gazili! Pošto imamo dobar napad napokon, treba igrati presing na njihovu zadnju liniju i sredinu i ne dozvoljavati da nam se šetaju olako kao ovi večeras jer nam je zadnja linija veoma nesigurna! Samim tim ćemo dolaziti lakše do lopti na sredini i brže organizovati kontre i polu kontre koje videli smo večeras momci znaju da odigraju! Možda ipak ima neke nade za nas?

duledudule

pre 7 godina

bane,mitrović najslabiji,nastasic 'nako,nisam primetio da gresi,rukavina brza li brza,ko da se uzbudi kad ima loptu u nogama,ali ume da centrira,fejsa me je prijatno iznenadio,milivojevic cas ga vidim cas ne,kolarov me prijatno iznenadio takodje,mitar rovovski,dao dva svaka cast,tukao se gradio se,davao lopte na vreme,dobar,kostic solidan,tadić doktor drmr neki,curcicu u misju rupu sramoto.idemo dalje

Мома - СРБ

pre 7 godina

Odbrana nam je takva kakva je, oduvek je bila rupa, ali da sredinu sastavi od Kostica, Matica, Grujica i A. Zivkovica i u napadu Tadic. Ubice na terenu!

veliki strumf

pre 7 godina

Bane vec dva kiksa za 9 minuta. Ovaj drugi je narocito mogao skupo da kosta. Nema zezanja po ovako klizavom terenu. Sta reci za Tadica - covek je velemajstor.

Slavisa V.

pre 7 godina

Od one sanse Austrije igramo onako kako je Austrija igrala do tada-snazan presin na polovini rivala, od tada oni nisu prisli nasem golu. Ali, glupostima Mitrovica nema kraja, evo sada Milivojevic dobija karton zbog njegove gluposti. Bice ovde jos svasta.

sergius

pre 7 godina

Nista tu meni nije jasno osim da je Tadic jedini koji IGRA fudbal. Ovo ostalo...pffff....I ne znam, niko ne pominje da su nam oba gola dali iz ofsajda iako su te dve lopte mogle u kukuruz pa da se "zaledje"ne pominje ni od mene. Ovako, dobili i super. Nasa posla...