Četvrtak, 28.08.2003.

01:28

Saša Ilić za B92: "Dosanjali smo san generacija"

Izvor: B92

Saša Iliæ za B92: "Dosanjali smo san generacija" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

mare

pre 20 godina

Zrelost navijaca Zvezde zaista imponuje. Hvala za sve cestitke i zato sto ste sa nama navijali. Samo slozno mozemo doci do uspeha pa, ko zna, mozda jednog dana odigramo veciti derbi u LS

Sale

pre 20 godina

Svi koji se sada prepucavaju na klupskoj osnovi su bruka za klubove za koje navijaju. Sada je vreme da se slavi! Pozdravljam sve Zvezdase koji su nam iskreno cestitali. Mnogo smo jaki!!!

Ivan

pre 20 godina

Zelim prvo da cestitam Partizanu na velikom uspehu. Iako sam okoreli zvezdas to me ne sputava da navijam za nase klubove u Evropi. Nemoj ovi grobari da prozivaju prave ljubitelje sporta koji prate sve zivo, a ne kao oni znaju samo za Partizan i nista drugo.Jedan od komentara je bio da mi "cigani" ne treba da cestitamo partizanovcima na uspehu.Zasto se taj koji je to napisao i ne potpise lepo, uostalom zasto uopste i dolazi na ovaj sajt kad nije pravi zaljubljenik u fudbal i sport. Jos jedan put cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce danas biti srece na zrebu. Takodje bih pozeleo puno srece i nasi predstavnicima u kupu UEFA danas. Cao.

J**EM DOBRO AL` NE TAKO CESTO

pre 20 godina

Navijac sam OFK BEOGRADA, sto vec milioniti put pisem. Nekoliko dana pred tekmu slao sam komentare da partizanu zelim da napravi najvece iznenadjenje u kvalifikacijama i obistinilo se. Navijao sam kao najzesci grobar sinoc, gledao sam tekmu preko sugave slike rts2 na netu naravno i od naprezanja pukle mi oci ali nije mi zao. Pisao sam da me plasi sto brani Kralj ali ispostavilo se da sam pogresio, covek je jednostavno branio fenomenalno, onaj slobodnjak Sirera sam vec video u golu.
Tu sam jedino pogresio. Pisao sam da treba da spuste loptu na zemlju jer to njima ne odgovara i u drugom poluvremenu su to i uradili. Pojeli su ih. Slali su samo duge na Sirera ali nije im islo HVALA BOGU.
Cestitam svim igracima, upravi i navijacima Partizana plasman u ligu sampiona i od srca zelim da doguraju sto dalje je moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne zaboravite da je Divac bio tu a izgleda da bi trebalo da se naprave talismani za oko vrata sa njegovim likom. Odusevljen sam i ponosan sto imamo klub u LS.Hvala Partizanu za partiju od sinoc i nadam se da ce potrajati forma i nivo igre jos dugo.
P.S. Sve se moze kad se hoce.
P.P.S. Pogledajte sajt Newcastle-a preko bbc.
Pozdrav svima.

bata

pre 20 godina

cestitam partizanu i svim grobarima na uspehu. bilo je lepo biti srbin u engleskoj prosle noci pa makar navijali i za zvezdu. svi smo bili ujedinjeni u podrsci partizanu i veoma smo radosni zbog uspeha. hvala igracima na ovim trenucima srece koje smo sanjali i zeleli jos od 1991. godine.

DEJAN

pre 20 godina

Tek posle ovog ulaska u ligu šampiona se vidi koliko je malo potrebno iskompleksiranim i frustiranim partizanima da se raduju.Pa šta bi bilo da ste u svojoj istoriji nešto i osvojili u Evrope.ZVEZDA JE BRE PRVAK EVROPE I SVETA ,morončine jadne.ZVEZDA ZAUVEK.

Ogi

pre 20 godina

NANANANANINANANA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA !!!!!!! Svaka cast momci, najjaci ste...PFC FOREVER........moram da kazem da su Englezi ipak ispali dzentlmeni posebno Sirer i Robson koji cu cestitali Partizanu i istakli da su crnobeli iz Beograda igraliu odlicno,,,, takodje su, meni barem, na ovom fenomenalnom uspehu cestitali i mnogi navijaci zvezde, naravno ima i onih drugih ali oni neka sede i placu PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 20 godina

Svaka cast Sale ! Tako se igra.
Ajde sada sve one pljuvadzije koje su se javljale proteklih meseci kada se pricalo o odlasku Sase Ilica, pri cemu su na njegov racun pljustale samo uvrede, da se javno izvine - prvo njemu a onda i svima ostalima.
Mislim da bi to bilo veoma posteno.
Ako uopste imaju imalo obraza.

solomon

pre 20 godina

Iliev put Partizan ahead on the night in the 50th minute, rounding off a lightning quick break out of defence following a Newcastle corner when he slotted home a pass from impressive captain Sasa Ilic.

Igor grobar

pre 20 godina

Powder dry, my arse:
Too late for tears

Newcastle 0 Partizan Belgrade 1
(Partizan through 4-3 on penalties)

Sir Bobby Robson appeared in front of the television cameras following our calamitous tumble out of the Champions League, almost close to tears and struggling for words.

His 200th game in charge of the black and whites had turned into a living nightmare as four of his dependable players (that we bought for £32m) missed penalties. Misses that will cost the club millions of pounds and could set us back years.

The harsh reality is that there is no use in crying over spilt milk but could all of this have been avoided?

While Newcastle United plc was out conquering the world, setting up deals in Australia and Los Angeles and parading in the humidity of Kuala Lumpur in the hope of becoming a footballing superpower, other clubs were working hard at preparing for a season of football.

Unfortunately, we finished third last season - 14 points behind the Premiership Champions - we fell out of both cups at the first time of asking and we lost half of our twelve Champions League games. Warning enough not to be prancing around the globe acting like Manchester United or Real Madrid. They have earned the right to do that by actually winning things.

We are now in very real danger of slipping back into the pack of also-rans, while clubs that we should be light years ahead of, threaten to overtake us.

And to think that just over a month ago we thought we had a realistic chance of signing Ronaldinho.... Perhaps we'll get to see him at St. James' after all - in the UEFA Cup and that Third Round draw for the Carling Cup suddenly takes on an added significance.

Angry? We haven't even bloody started yet.

Full match report will follow one day.

Pontins League:

Ljuba

pre 20 godina

'Ajmo, ima li ko od junaka video-snimak i opremu za prebacivanje na CD, pa da se to ovekoveči? Repriza utakmice je danas (četvrtak) u 14:00.

maksimovic mirko

pre 20 godina

bravo i hvala majstori od vecitog grobara.ja cu jednu staru za nas matorce:"PARTIZANE JEDINI MI ZA TEBE ZIVIMO SAMO TEBE VOLIMO I TEBI SE DIVIMO A KAD DODU NEVOLJE I KAD DODE TUGA UVEK CE TE BODRITI(VOLETI)GROBARI SA JUGA".

Borko

pre 20 godina

ZA SVE ONE PARTIZANE KOJI SU ZADRTI ("mILIVOJE cIRKOVIC").
KOMENTAR OD NOCAS:STA RECI,SVAKA CAST MAJSTORI!!!!!
SVE POHVALE zA FK PARTIZAN!
PS Slavlje je kao da je Partizan uzeo ligu sampiona :)
(Borko, 28. avgust 2003 00:57)
Ali slaba je i to uteha.Popeli ste se na prvi stepenik.Imate jos samo 9 pa da dostignete isto sto i mi.
Za razliku od vas,mi Cigani umemo sportski da cestitamo,a vi ne.To je stvar kompleksa.........
Jos jednom sve cestitka za FK Deset godina pod Slobom!!!

BOJAN!

pre 20 godina

Stvarno bi bila opasna fora, da Njukastl izvuce Zvezdu u prvom kolu kupa UEFA , pa da moraju ponovo u Beograd! A utakmica je bila paklena, kad me sinoc nije strefila srchka, nikad nece! Drago mi je zbog igraca Partizana, pogotovo zbog Kralja, Westa i Cirkovica, o kojima je ovde pisano sve i svashta! Dokazali su da mogu da igraju u Evropi! Znam da Partizan nece uraditi nista znacajno u ligi shampiona (budimo realni), ali i ovo je veliki uspeh, pogotovo kad vidimo u kakvom je stanju nas fudbal! Pozdrav svima! Vidimo se na stadionu Partizana!

NIKO NEMA STO PARTIZAN IMADE

pre 20 godina

ZASTO SE OVI CIGANCICI JAVLJAJU SVE NA NASE VESTI I KOMENTARISU KADA IMAJU SVOJE "LJUBIMCE"?
MI SVOJE LJUBIMCE BODRIMO I U PORAZU, A NE BIJEMO IH MOTKAMA I SAMARIMA ZATO STO NE MOGU DA UZMU TTITULU OD NAS.

ZLI "ŽLEZDASI" KOJI 'KAO' SAD PODRZAVAJU PARTIZAN, A U STVARI NAVIJAJU ZA SVE NASE PROTIVNIKE NEKA NAS NE PODRZAVAJU,
MOZEMO MI I SAMI.

NE TRERBAJU NAMA DECA KOJA NI NE ZNAJU DA RAZMISLJAJU SVOJOM GLAVOM PA IM DAS MAJICU I KAZES: IDI SADA I VICI JA SAM ZLEZDAS, JA SAM ZLEZDAS ITD. . . . . .

AJMO AJDE SVI NA REAL!!!!!!

DANAS SVI DA GLEDATE KAKO SE NAS PRVI SRPSKI KLUB IZVLACI IZ SESIRA ZA LIGU SMPIONA BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STA BI ZVEZDO IZGUBI TI NEWCASTLE SINOC?

laki

pre 20 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast! I svi zaboravljaju Cirkovica, pa on je decko stvarno bio najbolji, i vala je zasluzio da odenese pobedu. Ocene:

Ilic 9, Taribo 10, Kralj 10, Cirkovic 15!, Iliev 2 (pod hitno vam treba dobar centarfor), Stojanovski 0 (ovaj je veci dunster od Mihajlovica)

Ubaceni element

pre 20 godina

http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2/h2.cgi?state=threads&board=sixosix.newcastle&sort=T&offset=0
Ovo je strana na sajtu BBC-a! Slicno kao ovde! Mozete malo da citate komentare navijaca Njukastla!

Nikola

pre 20 godina

Boli ih pog;ledajte sajt http://www.eurosport.co.uk/home/pages/V3/L2/S22/E5817/eventCup2Legs_Lng2_Spo22_Evt5817_Rnd287.shtml po njima oni su prosli

Bojan Ljepoja

pre 20 godina

Svaka CAST, konacno da nas sreca posluzi!
Ako nemoze ZVEZDA moze najveci rival!
Srecno u Ligi sampiona!
Delija-Helsingborg

Nenad Andjelkov

pre 20 godina

Postovana braco Srbi i ostali uvazeni gradjani, cestitam Partizanu na ogromnom uspehu, i da napomenem naravno da to dolazi od jednog Zvezdasa. Partizan je uvek i bio Streptomicin za one bajate Engleze. Pretpostavljam da juce nisu bacali papirnate avioncice na teren. A sada, udri Bruce Lee, ripaj Bruce Lee, ubi gi svi..........pa sta bude, i ovo je sjajno.

P.S. Zivim trenutno u Norveskoj, i mnogo se pale na taj ostrvski futbal, i oni i Svedjani. Lepo sam im rekao da batale tu naivcinsku filosofiju, ali....ostaje im da cupkaju na skijama po tundrama.

nojko

pre 20 godina

Braco grobari da dolazite na sve partizanove tekme u ligi sampiona!da blejite celu noc ako treba za karte!!!!!nemoj da da sada razocamo nas voljeni klub!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 20 godina

Partizanu kao FK svaka cast ali grobari ce da nam se popenju na glavu sa ovim prolaskom u Ligu sampiona jer su toliko isfrustirani i iskompleksirani Crvenom Zvezdom i njenim uspesima u Evropi da je to strasno.
U svakom slucaju drago mi je sto cu ako nista celu jesen imati siguran fiks u Ligi sampiona.
Sto se tica nindja kornjaca i kanalizacije brate toliko ste bili sretni sinoc da ste verovatno jeli sadrzaj iz kanalizacije pre utakmice.
Bravo Sale veliki si deda i hvala sto si osvetlao obraz Konjarniku.
Pozdrav, Red Star forever.

tasha

pre 20 godina

a sta reci?
svaka cast momci, tako se igra!vasa sinosnja igra je dovela do gotovo nemoguceg, a to je da su svi moji prijatelji koji navijaju za zvezdu rekli SVAKA CAST!
Dobro je dakle i njih ima normalnih, ima jos sanse i za njih!
svaka cast komplet timu i upravi, a za divca ...covek je ziva legenda!

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Следеће коло КУП УЕФА:
Црвена Звезда - Њу Касл.
Па да и им и ми узмемо меру.
Срећно Гробари, поздрав од ДЕЛИЈЕ.

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Браво, Гробари. Уз српску имагинацију и технику, са немачким радним навикама далеко се може стићи. Рецепт за све у овој земљи, на свим пољима живота.
Заклети сам ДЕЛИЈА од рођења. Све честитке и срећно у Лиги Шампиона. Имате снаге и могућности и за дрруги круг, а дај боже и даље.
Од следеће године да имамо два представника у тој фамозној Лиги Шампиона.Вратиће се Српски фудбал на боља места.
Велики поздрав од ДЕЛИЈЕ, напред ГРОБАРИ.

Miki

pre 20 godina

HVALA BOGU, pa ovde ima sve manje SHABANA koji besomucno pljuju jedni po drugima i koji ne razlikuju EVROPSKE uspehe od komsijskih prepucavanja ! (o provincijalcima da i ne govorim-citaj CARAPANI). Velika stvar za SRPSKI fudbal je prolazak grobara u LS i sada se ne treba zadovoljiti time.
Cestitam Partizanu,
NAPRED ZVEZDA!!!!!
Miki

bOKi BG

pre 20 godina

Pa ja vec 2/3 godine pricam kako je Sasa Ilic najbolji igrac SCG a niko mi nije vereovao. Ako ga Petkovic nestavi u prvi tim protiv zabara ima da navijam za debakl nase reprezentacije....kakav Stankovic, kakav Vukic....SASA ILIC Z A K O N !!!!

I KRALJA u reprezentaciju....odma....sutra da su mu poslali poziv...

dragan dzajic

pre 20 godina

alo alo zvezda gde ste bre????

pokusavam da vas zovem ali valjda nemogu dobiti veze za moldaviju. paceri al ste ljubomorni,dobicete i vi svoje u derbiju
videcete cigosi. puno pozdrava iz lige sampiona crno-beli

BALŠA

pre 20 godina

BOG VAS BLAGOSLOVIO GROBARI.Odavno se nisam ovako dobro osećao.Još jednom smo dokazali da nam u svakom pogledu Englezi odgovaraju.
Komentari o ciganima su suvišni.Uživajmo i čekajmo žreb za prvi krug lige šampiona.

GILE NS

pre 20 godina

Tražiće se karta više, opcija dolaska Reala, Mančestera, Juventusa, Lacija, Milana u Beograd, sada je čista realnost:

Verni navijaci mi smo
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Vecnom slavom obasjana.
Mi bez njega ne mozemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu
I bojama crno-belim.

Partizane nas si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijacku armiju Ti
Imas u tebe zakletu.

Mi bez tebe ne mozemo,
Bodrimo te srcem celim,
Divimo se samo tebi,
I bojama crno-belim.

Vlada

pre 20 godina

Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi, pevaju ti grobari, tvoji verni sinovi...
Evo moje zelje za zreb:
REAL MADRID, INTER, AJAKS, PARTIZAN!!!!
Neka brace i sestre, neka bude bas ova NAJJACA kombinacija protivnika, sad nas bole uvo za sve...!!!BRAVO MAJSTORI!!!

Saša - Novi Sad

pre 20 godina

M N O G O S M O J A K I ! ! !
Bravo momci... bravo Sale!
U ovakvim utakmicama se vidi da si kapiten dostojan evropskog PARTIZANA!
I snovi se ostvaruju samo treba biti hrabar i pametan, a Vi ste dokazali da napokon jedna generacija pored talenta ima i SRCE.
Svaka čast, VI PIŠETE ISTORIJU ZLATNIM SLOVIMA!
M N O G O S M O J A K I ! ! !

Dex

pre 20 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, sad se zove Mateje Kezmana, i sve pijano i sve drogirano, za PARTIZAN NAVIJAMO!!!

'de ste sada cigani!

MNOGO SMO JAKI!

Darko

pre 20 godina

Svaka cast Partizanu, upravi i treneru. Ovo je nesto sto su Srbija i srpski fudbal prizeljkivali godinama, i koji god klub da volis, ovo mora da se ceni i postuje, i da se zbog ovoga raduje, jer srpski fudbal pocinje da napreduje. Navijac sam zvezde ali ona igra koju su juce pokazali igraci partizana, je na svetskom nivou, iako su prvo poluvreme poceli plasljivo i nervirali me. Svaka cast kapitenu Ilicu, ali ne zaboravimo Kralja, koji je konacno poceo da lici na onog od pre nekoliko godina, kao i Cirkovica, covek trci
za dvojicu. Trcanje do kraja, borba do kraja. Zelim sve najbolje partizanu u ligi sampiona, zasluzili su.

bojan

pre 20 godina

cestitam partizan na ulazku u ligu prvaka. Svim srcem sam navijao za partizan, iako sam nekada navijao za zvezdu. U takvim utakmicama navijam za bilo koju ekipu sa bivse jugoslavije. Zelim jos mnogo dobrih utakmica i pobeda u daljem takmicenju. Svaka cast jos jednom! Pozdrav iz slovenije.

Lazar

pre 20 godina

Dragi moji partizani bravo, ajde sad se malo iznosite pa se smirite ide serisko punjenje.
E a to jedva cekam da citam izvestaje iz punionice na stadionu zvanom dupe.
Ko sto neko rece ima mnoge kladionice da puknu, bice para ko sase.
Vidimo se u UEFA kupu.

NEBOJSA-DELIJA

pre 20 godina

gledao sam utakmicu na kosovu gde i zivim i mogu reci da
partizan odavno nije odigrao ovako kvalitetnu utakmicu,stv-
rno veliki uspeh igraca partizana od kojih bi izdvojio CIR-
KOVICA koji me po stilu i brzini podseca na omalenog MARKO
VICA iz zvezde,ali slaba vajda stvoris igraca pa ga prodas
kao zvezda boskovica,nadam se da partizan nece prodati taj
talenat i zelim im puno srece u grupi i plasdman u drugi
krug.
POZDRAV OD DELIJE

Milan T

pre 20 godina

Svaka cast Partizan!! Ovo je veliki uspeh za Srpski fudbal!! Uz manje korekcije u timu ZELIM vam dobar rezultat u LS!! Ponovo smo bili kobni za ostrvljane, dobice kompleks od nas!! Mozda opet pokusaju sa rasizmom!!

biksentije

pre 20 godina

Od 24.9. u grupi sa našim Partizanom:
Deportivo La Korunja, Galatasaraj i AEK :)
Što se Divca tiče ne treba da ga vode na utakmice, nego da ga licenciraju i lepo čovek da sedi na klupi. Pozdrav za sve Srbe!

Raka

pre 20 godina

Ovi j****i Englezi nisu ni prenosili utakmicu.Cestitam svim grobarimana ogromnom uspehu,a sada da se jos bolje predstavite u evropi pa sledece godine imamo 2 predstavnika u LS,sto bi uz pomoc moje Zvezde i Sartida bilo logicno,naravno ako oni urade nesto u kupu UEFA.NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivica_swe

pre 20 godina

Veliki sam navijac Partizana ali nevezano sa tim cenim sto su se herojski borili i na kraju zasluzeno pobedili. Svaka cast svim igracima na terenu, treneru i svima koji su navijali i nisu gubili nadu da ce Partizan proci dalje....i kako vec neko rece....ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!¨
ZIVELI!!!!

grobari iz Budve

pre 20 godina

U Budvi se slavi !!! Odma sam reko posle utakmice u Bgd da cemo ih tamo dobriti, i tako je i bilo. Svaka cast igracima, strucnom stabu i naravno glavnim ljudima u klubu, a sale i ostali momci su dokazali kako se igra srcem za klub. Pozdrav od grobara iz Budve !!!

jelka

pre 20 godina

Svaka cast partizanu, otvorili su novu stranicu srpskog fudbala !!! jesam Zvezdas, ali ovakvom politikom (prodaja Boskovica) dugo ce kaskati za crno-belima!!! P.S. Igrao sam na kladionici singl na crno bele- kvota 7.50!!!!!!!!!!

carinac

pre 20 godina

nisam ni znao da ovoliko ljudi u prokuplju voli partizan. pola grada slavi na ulici.partizane,HVALA TI STO POSTOJIS. caki carinac PFC

Beckem-Bauer

pre 20 godina

Veoma pohvalno od B92 da u ove sitne sate objavljuju komentare, sto je u redu, jer uspeh je veliki i radost svih nas neizmerna. Puno srece Partizanskim majstorima zeli delija-Beclija.

Bla

pre 20 godina

Momci svaka cast i kapa dole pred vama!!! Vec sam jednom napisao posle utakmice sa Svedjanima al opet, Divaca treba da se vodi na sve utakmice kad se igraju u gostima...taj covek nam nosi srecu i samopouzdanje majke mi!!!
Taribo je car a Kralj je danas stvarno postao kralj a ti Sasa si vanzemaljac!!! Al ovaj Lotar...ovaj nam je uneo nesto novo, napravio je PARNI VALJAK koja se ne pregrijava i moze da radi i 150 min ako treba. Bio sam nervozan kad sam pratio utakmicu al kad sam pogledao bolje igrace i Lotara primetio sam da znaju sta oce i kako to da se napravi...vrlo HLADNOKRVNO!!!

mislioc

pre 20 godina

svetski si odigrao kao i uvek ove godine

sad se prodaj i bezi u evropu sta ces drugo iako te obozavam trebas nam za repku.

pfc

Boris

pre 20 godina

Ne mogu da verujem sta se dogadja.Ovo je fenomenalno!!!!
Dovodjenje Lotara Mateusa i Taribo Westa je bio čist pogodak!!!Veliki uspeh za naš fudbal nakon toliko loših godina
Za Partizan se ne navija,Partizan se VOLI!!!

Mishkin

pre 20 godina

Ma nije to nista da vidite kako Zvezda sutra prolazi dalje :)
ps svaka cast partizanu bili su bolji i zasluzeno igraju ligu sampiona

cirkovic milivoje

pre 20 godina

Pa gde si BORKO sunce ti tvoje sugavo, i SONE DELIJA i co. Misevi opet ste pobegli U KANALIZACIONE CEVI SA NINJA KORNJACAMA.

Ajd" sada malo opet o "91 niste odavno papagaji . pa ovo je LS a ne sampdorija "92 jel znate bre SKUPLJACI PERJA........

marko grobar

pre 20 godina

Bravo majstore, neka se sada pokriju usima oni koji su te osporavala!!!Sasa Ilic bi trebao da bude i kapiten reprezentacije.

bojan

pre 20 godina

Svaka cast svim igracima partizana jer ne bih nikoga da izdvajam,svi su se borili i zasluzeno su u ligi sampiona.Ja sam veliki navijac Zvezde ali cenim prave vrednosti.Zelim im srecu u grupi i sto da nemozda se plasiraju i dalje.

Marko Zajecar

pre 20 godina

Sale najveci si.Svaka ti cast ostavio si srce na terenu tako se igra za partizan,kapitenski.Mislim da ovaj prolaz u ligu sampiona najvise znaci tebi jer si najduze u klubu i zasluzio si to.Svaka ti cast kao igracu ,kao coveku,kao pravom partizanovcu.Samo napred Sale majstore!

Marko Zajecar

pre 20 godina

Sale najveci si.Svaka ti cast ostavio si srce na terenu tako se igra za partizan,kapitenski.Mislim da ovaj prolaz u ligu sampiona najvise znaci tebi jer si najduze u klubu i zasluzio si to.Svaka ti cast kao igracu ,kao coveku,kao pravom partizanovcu.Samo napred Sale majstore!

bojan

pre 20 godina

Svaka cast svim igracima partizana jer ne bih nikoga da izdvajam,svi su se borili i zasluzeno su u ligi sampiona.Ja sam veliki navijac Zvezde ali cenim prave vrednosti.Zelim im srecu u grupi i sto da nemozda se plasiraju i dalje.

marko grobar

pre 20 godina

Bravo majstore, neka se sada pokriju usima oni koji su te osporavala!!!Sasa Ilic bi trebao da bude i kapiten reprezentacije.

Boris

pre 20 godina

Ne mogu da verujem sta se dogadja.Ovo je fenomenalno!!!!
Dovodjenje Lotara Mateusa i Taribo Westa je bio čist pogodak!!!Veliki uspeh za naš fudbal nakon toliko loših godina
Za Partizan se ne navija,Partizan se VOLI!!!

Raka

pre 20 godina

Ovi j****i Englezi nisu ni prenosili utakmicu.Cestitam svim grobarimana ogromnom uspehu,a sada da se jos bolje predstavite u evropi pa sledece godine imamo 2 predstavnika u LS,sto bi uz pomoc moje Zvezde i Sartida bilo logicno,naravno ako oni urade nesto u kupu UEFA.NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bla

pre 20 godina

Momci svaka cast i kapa dole pred vama!!! Vec sam jednom napisao posle utakmice sa Svedjanima al opet, Divaca treba da se vodi na sve utakmice kad se igraju u gostima...taj covek nam nosi srecu i samopouzdanje majke mi!!!
Taribo je car a Kralj je danas stvarno postao kralj a ti Sasa si vanzemaljac!!! Al ovaj Lotar...ovaj nam je uneo nesto novo, napravio je PARNI VALJAK koja se ne pregrijava i moze da radi i 150 min ako treba. Bio sam nervozan kad sam pratio utakmicu al kad sam pogledao bolje igrace i Lotara primetio sam da znaju sta oce i kako to da se napravi...vrlo HLADNOKRVNO!!!

Mishkin

pre 20 godina

Ma nije to nista da vidite kako Zvezda sutra prolazi dalje :)
ps svaka cast partizanu bili su bolji i zasluzeno igraju ligu sampiona

Beckem-Bauer

pre 20 godina

Veoma pohvalno od B92 da u ove sitne sate objavljuju komentare, sto je u redu, jer uspeh je veliki i radost svih nas neizmerna. Puno srece Partizanskim majstorima zeli delija-Beclija.

Ivica_swe

pre 20 godina

Veliki sam navijac Partizana ali nevezano sa tim cenim sto su se herojski borili i na kraju zasluzeno pobedili. Svaka cast svim igracima na terenu, treneru i svima koji su navijali i nisu gubili nadu da ce Partizan proci dalje....i kako vec neko rece....ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!¨
ZIVELI!!!!

carinac

pre 20 godina

nisam ni znao da ovoliko ljudi u prokuplju voli partizan. pola grada slavi na ulici.partizane,HVALA TI STO POSTOJIS. caki carinac PFC

grobari iz Budve

pre 20 godina

U Budvi se slavi !!! Odma sam reko posle utakmice u Bgd da cemo ih tamo dobriti, i tako je i bilo. Svaka cast igracima, strucnom stabu i naravno glavnim ljudima u klubu, a sale i ostali momci su dokazali kako se igra srcem za klub. Pozdrav od grobara iz Budve !!!

jelka

pre 20 godina

Svaka cast partizanu, otvorili su novu stranicu srpskog fudbala !!! jesam Zvezdas, ali ovakvom politikom (prodaja Boskovica) dugo ce kaskati za crno-belima!!! P.S. Igrao sam na kladionici singl na crno bele- kvota 7.50!!!!!!!!!!

cirkovic milivoje

pre 20 godina

Pa gde si BORKO sunce ti tvoje sugavo, i SONE DELIJA i co. Misevi opet ste pobegli U KANALIZACIONE CEVI SA NINJA KORNJACAMA.

Ajd" sada malo opet o "91 niste odavno papagaji . pa ovo je LS a ne sampdorija "92 jel znate bre SKUPLJACI PERJA........

mislioc

pre 20 godina

svetski si odigrao kao i uvek ove godine

sad se prodaj i bezi u evropu sta ces drugo iako te obozavam trebas nam za repku.

pfc

Milan T

pre 20 godina

Svaka cast Partizan!! Ovo je veliki uspeh za Srpski fudbal!! Uz manje korekcije u timu ZELIM vam dobar rezultat u LS!! Ponovo smo bili kobni za ostrvljane, dobice kompleks od nas!! Mozda opet pokusaju sa rasizmom!!

biksentije

pre 20 godina

Od 24.9. u grupi sa našim Partizanom:
Deportivo La Korunja, Galatasaraj i AEK :)
Što se Divca tiče ne treba da ga vode na utakmice, nego da ga licenciraju i lepo čovek da sedi na klupi. Pozdrav za sve Srbe!

NEBOJSA-DELIJA

pre 20 godina

gledao sam utakmicu na kosovu gde i zivim i mogu reci da
partizan odavno nije odigrao ovako kvalitetnu utakmicu,stv-
rno veliki uspeh igraca partizana od kojih bi izdvojio CIR-
KOVICA koji me po stilu i brzini podseca na omalenog MARKO
VICA iz zvezde,ali slaba vajda stvoris igraca pa ga prodas
kao zvezda boskovica,nadam se da partizan nece prodati taj
talenat i zelim im puno srece u grupi i plasdman u drugi
krug.
POZDRAV OD DELIJE

Lazar

pre 20 godina

Dragi moji partizani bravo, ajde sad se malo iznosite pa se smirite ide serisko punjenje.
E a to jedva cekam da citam izvestaje iz punionice na stadionu zvanom dupe.
Ko sto neko rece ima mnoge kladionice da puknu, bice para ko sase.
Vidimo se u UEFA kupu.

bojan

pre 20 godina

cestitam partizan na ulazku u ligu prvaka. Svim srcem sam navijao za partizan, iako sam nekada navijao za zvezdu. U takvim utakmicama navijam za bilo koju ekipu sa bivse jugoslavije. Zelim jos mnogo dobrih utakmica i pobeda u daljem takmicenju. Svaka cast jos jednom! Pozdrav iz slovenije.

Vlada

pre 20 godina

Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi, pevaju ti grobari, tvoji verni sinovi...
Evo moje zelje za zreb:
REAL MADRID, INTER, AJAKS, PARTIZAN!!!!
Neka brace i sestre, neka bude bas ova NAJJACA kombinacija protivnika, sad nas bole uvo za sve...!!!BRAVO MAJSTORI!!!

GILE NS

pre 20 godina

Tražiće se karta više, opcija dolaska Reala, Mančestera, Juventusa, Lacija, Milana u Beograd, sada je čista realnost:

Verni navijaci mi smo
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Vecnom slavom obasjana.
Mi bez njega ne mozemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu
I bojama crno-belim.

Partizane nas si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijacku armiju Ti
Imas u tebe zakletu.

Mi bez tebe ne mozemo,
Bodrimo te srcem celim,
Divimo se samo tebi,
I bojama crno-belim.

BALŠA

pre 20 godina

BOG VAS BLAGOSLOVIO GROBARI.Odavno se nisam ovako dobro osećao.Još jednom smo dokazali da nam u svakom pogledu Englezi odgovaraju.
Komentari o ciganima su suvišni.Uživajmo i čekajmo žreb za prvi krug lige šampiona.

Dex

pre 20 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, sad se zove Mateje Kezmana, i sve pijano i sve drogirano, za PARTIZAN NAVIJAMO!!!

'de ste sada cigani!

MNOGO SMO JAKI!

Saša - Novi Sad

pre 20 godina

M N O G O S M O J A K I ! ! !
Bravo momci... bravo Sale!
U ovakvim utakmicama se vidi da si kapiten dostojan evropskog PARTIZANA!
I snovi se ostvaruju samo treba biti hrabar i pametan, a Vi ste dokazali da napokon jedna generacija pored talenta ima i SRCE.
Svaka čast, VI PIŠETE ISTORIJU ZLATNIM SLOVIMA!
M N O G O S M O J A K I ! ! !

Darko

pre 20 godina

Svaka cast Partizanu, upravi i treneru. Ovo je nesto sto su Srbija i srpski fudbal prizeljkivali godinama, i koji god klub da volis, ovo mora da se ceni i postuje, i da se zbog ovoga raduje, jer srpski fudbal pocinje da napreduje. Navijac sam zvezde ali ona igra koju su juce pokazali igraci partizana, je na svetskom nivou, iako su prvo poluvreme poceli plasljivo i nervirali me. Svaka cast kapitenu Ilicu, ali ne zaboravimo Kralja, koji je konacno poceo da lici na onog od pre nekoliko godina, kao i Cirkovica, covek trci
za dvojicu. Trcanje do kraja, borba do kraja. Zelim sve najbolje partizanu u ligi sampiona, zasluzili su.

dragan dzajic

pre 20 godina

alo alo zvezda gde ste bre????

pokusavam da vas zovem ali valjda nemogu dobiti veze za moldaviju. paceri al ste ljubomorni,dobicete i vi svoje u derbiju
videcete cigosi. puno pozdrava iz lige sampiona crno-beli

Miki

pre 20 godina

HVALA BOGU, pa ovde ima sve manje SHABANA koji besomucno pljuju jedni po drugima i koji ne razlikuju EVROPSKE uspehe od komsijskih prepucavanja ! (o provincijalcima da i ne govorim-citaj CARAPANI). Velika stvar za SRPSKI fudbal je prolazak grobara u LS i sada se ne treba zadovoljiti time.
Cestitam Partizanu,
NAPRED ZVEZDA!!!!!
Miki

bOKi BG

pre 20 godina

Pa ja vec 2/3 godine pricam kako je Sasa Ilic najbolji igrac SCG a niko mi nije vereovao. Ako ga Petkovic nestavi u prvi tim protiv zabara ima da navijam za debakl nase reprezentacije....kakav Stankovic, kakav Vukic....SASA ILIC Z A K O N !!!!

I KRALJA u reprezentaciju....odma....sutra da su mu poslali poziv...

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Браво, Гробари. Уз српску имагинацију и технику, са немачким радним навикама далеко се може стићи. Рецепт за све у овој земљи, на свим пољима живота.
Заклети сам ДЕЛИЈА од рођења. Све честитке и срећно у Лиги Шампиона. Имате снаге и могућности и за дрруги круг, а дај боже и даље.
Од следеће године да имамо два представника у тој фамозној Лиги Шампиона.Вратиће се Српски фудбал на боља места.
Велики поздрав од ДЕЛИЈЕ, напред ГРОБАРИ.

laki

pre 20 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast! I svi zaboravljaju Cirkovica, pa on je decko stvarno bio najbolji, i vala je zasluzio da odenese pobedu. Ocene:

Ilic 9, Taribo 10, Kralj 10, Cirkovic 15!, Iliev 2 (pod hitno vam treba dobar centarfor), Stojanovski 0 (ovaj je veci dunster od Mihajlovica)

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Следеће коло КУП УЕФА:
Црвена Звезда - Њу Касл.
Па да и им и ми узмемо меру.
Срећно Гробари, поздрав од ДЕЛИЈЕ.

Nikola

pre 20 godina

Boli ih pog;ledajte sajt http://www.eurosport.co.uk/home/pages/V3/L2/S22/E5817/eventCup2Legs_Lng2_Spo22_Evt5817_Rnd287.shtml po njima oni su prosli

Bojan Ljepoja

pre 20 godina

Svaka CAST, konacno da nas sreca posluzi!
Ako nemoze ZVEZDA moze najveci rival!
Srecno u Ligi sampiona!
Delija-Helsingborg

tasha

pre 20 godina

a sta reci?
svaka cast momci, tako se igra!vasa sinosnja igra je dovela do gotovo nemoguceg, a to je da su svi moji prijatelji koji navijaju za zvezdu rekli SVAKA CAST!
Dobro je dakle i njih ima normalnih, ima jos sanse i za njih!
svaka cast komplet timu i upravi, a za divca ...covek je ziva legenda!

Nenad Andjelkov

pre 20 godina

Postovana braco Srbi i ostali uvazeni gradjani, cestitam Partizanu na ogromnom uspehu, i da napomenem naravno da to dolazi od jednog Zvezdasa. Partizan je uvek i bio Streptomicin za one bajate Engleze. Pretpostavljam da juce nisu bacali papirnate avioncice na teren. A sada, udri Bruce Lee, ripaj Bruce Lee, ubi gi svi..........pa sta bude, i ovo je sjajno.

P.S. Zivim trenutno u Norveskoj, i mnogo se pale na taj ostrvski futbal, i oni i Svedjani. Lepo sam im rekao da batale tu naivcinsku filosofiju, ali....ostaje im da cupkaju na skijama po tundrama.

Ubaceni element

pre 20 godina

http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2/h2.cgi?state=threads&board=sixosix.newcastle&sort=T&offset=0
Ovo je strana na sajtu BBC-a! Slicno kao ovde! Mozete malo da citate komentare navijaca Njukastla!

NIKO NEMA STO PARTIZAN IMADE

pre 20 godina

ZASTO SE OVI CIGANCICI JAVLJAJU SVE NA NASE VESTI I KOMENTARISU KADA IMAJU SVOJE "LJUBIMCE"?
MI SVOJE LJUBIMCE BODRIMO I U PORAZU, A NE BIJEMO IH MOTKAMA I SAMARIMA ZATO STO NE MOGU DA UZMU TTITULU OD NAS.

ZLI "ŽLEZDASI" KOJI 'KAO' SAD PODRZAVAJU PARTIZAN, A U STVARI NAVIJAJU ZA SVE NASE PROTIVNIKE NEKA NAS NE PODRZAVAJU,
MOZEMO MI I SAMI.

NE TRERBAJU NAMA DECA KOJA NI NE ZNAJU DA RAZMISLJAJU SVOJOM GLAVOM PA IM DAS MAJICU I KAZES: IDI SADA I VICI JA SAM ZLEZDAS, JA SAM ZLEZDAS ITD. . . . . .

AJMO AJDE SVI NA REAL!!!!!!

DANAS SVI DA GLEDATE KAKO SE NAS PRVI SRPSKI KLUB IZVLACI IZ SESIRA ZA LIGU SMPIONA BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STA BI ZVEZDO IZGUBI TI NEWCASTLE SINOC?

nojko

pre 20 godina

Braco grobari da dolazite na sve partizanove tekme u ligi sampiona!da blejite celu noc ako treba za karte!!!!!nemoj da da sada razocamo nas voljeni klub!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 20 godina

Partizanu kao FK svaka cast ali grobari ce da nam se popenju na glavu sa ovim prolaskom u Ligu sampiona jer su toliko isfrustirani i iskompleksirani Crvenom Zvezdom i njenim uspesima u Evropi da je to strasno.
U svakom slucaju drago mi je sto cu ako nista celu jesen imati siguran fiks u Ligi sampiona.
Sto se tica nindja kornjaca i kanalizacije brate toliko ste bili sretni sinoc da ste verovatno jeli sadrzaj iz kanalizacije pre utakmice.
Bravo Sale veliki si deda i hvala sto si osvetlao obraz Konjarniku.
Pozdrav, Red Star forever.

Borko

pre 20 godina

ZA SVE ONE PARTIZANE KOJI SU ZADRTI ("mILIVOJE cIRKOVIC").
KOMENTAR OD NOCAS:STA RECI,SVAKA CAST MAJSTORI!!!!!
SVE POHVALE zA FK PARTIZAN!
PS Slavlje je kao da je Partizan uzeo ligu sampiona :)
(Borko, 28. avgust 2003 00:57)
Ali slaba je i to uteha.Popeli ste se na prvi stepenik.Imate jos samo 9 pa da dostignete isto sto i mi.
Za razliku od vas,mi Cigani umemo sportski da cestitamo,a vi ne.To je stvar kompleksa.........
Jos jednom sve cestitka za FK Deset godina pod Slobom!!!

maksimovic mirko

pre 20 godina

bravo i hvala majstori od vecitog grobara.ja cu jednu staru za nas matorce:"PARTIZANE JEDINI MI ZA TEBE ZIVIMO SAMO TEBE VOLIMO I TEBI SE DIVIMO A KAD DODU NEVOLJE I KAD DODE TUGA UVEK CE TE BODRITI(VOLETI)GROBARI SA JUGA".

BOJAN!

pre 20 godina

Stvarno bi bila opasna fora, da Njukastl izvuce Zvezdu u prvom kolu kupa UEFA , pa da moraju ponovo u Beograd! A utakmica je bila paklena, kad me sinoc nije strefila srchka, nikad nece! Drago mi je zbog igraca Partizana, pogotovo zbog Kralja, Westa i Cirkovica, o kojima je ovde pisano sve i svashta! Dokazali su da mogu da igraju u Evropi! Znam da Partizan nece uraditi nista znacajno u ligi shampiona (budimo realni), ali i ovo je veliki uspeh, pogotovo kad vidimo u kakvom je stanju nas fudbal! Pozdrav svima! Vidimo se na stadionu Partizana!

solomon

pre 20 godina

Iliev put Partizan ahead on the night in the 50th minute, rounding off a lightning quick break out of defence following a Newcastle corner when he slotted home a pass from impressive captain Sasa Ilic.

Aleksandar

pre 20 godina

Svaka cast Sale ! Tako se igra.
Ajde sada sve one pljuvadzije koje su se javljale proteklih meseci kada se pricalo o odlasku Sase Ilica, pri cemu su na njegov racun pljustale samo uvrede, da se javno izvine - prvo njemu a onda i svima ostalima.
Mislim da bi to bilo veoma posteno.
Ako uopste imaju imalo obraza.

Igor grobar

pre 20 godina

Powder dry, my arse:
Too late for tears

Newcastle 0 Partizan Belgrade 1
(Partizan through 4-3 on penalties)

Sir Bobby Robson appeared in front of the television cameras following our calamitous tumble out of the Champions League, almost close to tears and struggling for words.

His 200th game in charge of the black and whites had turned into a living nightmare as four of his dependable players (that we bought for £32m) missed penalties. Misses that will cost the club millions of pounds and could set us back years.

The harsh reality is that there is no use in crying over spilt milk but could all of this have been avoided?

While Newcastle United plc was out conquering the world, setting up deals in Australia and Los Angeles and parading in the humidity of Kuala Lumpur in the hope of becoming a footballing superpower, other clubs were working hard at preparing for a season of football.

Unfortunately, we finished third last season - 14 points behind the Premiership Champions - we fell out of both cups at the first time of asking and we lost half of our twelve Champions League games. Warning enough not to be prancing around the globe acting like Manchester United or Real Madrid. They have earned the right to do that by actually winning things.

We are now in very real danger of slipping back into the pack of also-rans, while clubs that we should be light years ahead of, threaten to overtake us.

And to think that just over a month ago we thought we had a realistic chance of signing Ronaldinho.... Perhaps we'll get to see him at St. James' after all - in the UEFA Cup and that Third Round draw for the Carling Cup suddenly takes on an added significance.

Angry? We haven't even bloody started yet.

Full match report will follow one day.

Pontins League:

Ljuba

pre 20 godina

'Ajmo, ima li ko od junaka video-snimak i opremu za prebacivanje na CD, pa da se to ovekoveči? Repriza utakmice je danas (četvrtak) u 14:00.

bata

pre 20 godina

cestitam partizanu i svim grobarima na uspehu. bilo je lepo biti srbin u engleskoj prosle noci pa makar navijali i za zvezdu. svi smo bili ujedinjeni u podrsci partizanu i veoma smo radosni zbog uspeha. hvala igracima na ovim trenucima srece koje smo sanjali i zeleli jos od 1991. godine.

Ogi

pre 20 godina

NANANANANINANANA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA !!!!!!! Svaka cast momci, najjaci ste...PFC FOREVER........moram da kazem da su Englezi ipak ispali dzentlmeni posebno Sirer i Robson koji cu cestitali Partizanu i istakli da su crnobeli iz Beograda igraliu odlicno,,,, takodje su, meni barem, na ovom fenomenalnom uspehu cestitali i mnogi navijaci zvezde, naravno ima i onih drugih ali oni neka sede i placu PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!

J**EM DOBRO AL` NE TAKO CESTO

pre 20 godina

Navijac sam OFK BEOGRADA, sto vec milioniti put pisem. Nekoliko dana pred tekmu slao sam komentare da partizanu zelim da napravi najvece iznenadjenje u kvalifikacijama i obistinilo se. Navijao sam kao najzesci grobar sinoc, gledao sam tekmu preko sugave slike rts2 na netu naravno i od naprezanja pukle mi oci ali nije mi zao. Pisao sam da me plasi sto brani Kralj ali ispostavilo se da sam pogresio, covek je jednostavno branio fenomenalno, onaj slobodnjak Sirera sam vec video u golu.
Tu sam jedino pogresio. Pisao sam da treba da spuste loptu na zemlju jer to njima ne odgovara i u drugom poluvremenu su to i uradili. Pojeli su ih. Slali su samo duge na Sirera ali nije im islo HVALA BOGU.
Cestitam svim igracima, upravi i navijacima Partizana plasman u ligu sampiona i od srca zelim da doguraju sto dalje je moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne zaboravite da je Divac bio tu a izgleda da bi trebalo da se naprave talismani za oko vrata sa njegovim likom. Odusevljen sam i ponosan sto imamo klub u LS.Hvala Partizanu za partiju od sinoc i nadam se da ce potrajati forma i nivo igre jos dugo.
P.S. Sve se moze kad se hoce.
P.P.S. Pogledajte sajt Newcastle-a preko bbc.
Pozdrav svima.

DEJAN

pre 20 godina

Tek posle ovog ulaska u ligu šampiona se vidi koliko je malo potrebno iskompleksiranim i frustiranim partizanima da se raduju.Pa šta bi bilo da ste u svojoj istoriji nešto i osvojili u Evrope.ZVEZDA JE BRE PRVAK EVROPE I SVETA ,morončine jadne.ZVEZDA ZAUVEK.

Ivan

pre 20 godina

Zelim prvo da cestitam Partizanu na velikom uspehu. Iako sam okoreli zvezdas to me ne sputava da navijam za nase klubove u Evropi. Nemoj ovi grobari da prozivaju prave ljubitelje sporta koji prate sve zivo, a ne kao oni znaju samo za Partizan i nista drugo.Jedan od komentara je bio da mi "cigani" ne treba da cestitamo partizanovcima na uspehu.Zasto se taj koji je to napisao i ne potpise lepo, uostalom zasto uopste i dolazi na ovaj sajt kad nije pravi zaljubljenik u fudbal i sport. Jos jedan put cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce danas biti srece na zrebu. Takodje bih pozeleo puno srece i nasi predstavnicima u kupu UEFA danas. Cao.

mare

pre 20 godina

Zrelost navijaca Zvezde zaista imponuje. Hvala za sve cestitke i zato sto ste sa nama navijali. Samo slozno mozemo doci do uspeha pa, ko zna, mozda jednog dana odigramo veciti derbi u LS

Sale

pre 20 godina

Svi koji se sada prepucavaju na klupskoj osnovi su bruka za klubove za koje navijaju. Sada je vreme da se slavi! Pozdravljam sve Zvezdase koji su nam iskreno cestitali. Mnogo smo jaki!!!

Marko Zajecar

pre 20 godina

Sale najveci si.Svaka ti cast ostavio si srce na terenu tako se igra za partizan,kapitenski.Mislim da ovaj prolaz u ligu sampiona najvise znaci tebi jer si najduze u klubu i zasluzio si to.Svaka ti cast kao igracu ,kao coveku,kao pravom partizanovcu.Samo napred Sale majstore!

bojan

pre 20 godina

Svaka cast svim igracima partizana jer ne bih nikoga da izdvajam,svi su se borili i zasluzeno su u ligi sampiona.Ja sam veliki navijac Zvezde ali cenim prave vrednosti.Zelim im srecu u grupi i sto da nemozda se plasiraju i dalje.

marko grobar

pre 20 godina

Bravo majstore, neka se sada pokriju usima oni koji su te osporavala!!!Sasa Ilic bi trebao da bude i kapiten reprezentacije.

Boris

pre 20 godina

Ne mogu da verujem sta se dogadja.Ovo je fenomenalno!!!!
Dovodjenje Lotara Mateusa i Taribo Westa je bio čist pogodak!!!Veliki uspeh za naš fudbal nakon toliko loših godina
Za Partizan se ne navija,Partizan se VOLI!!!

Raka

pre 20 godina

Ovi j****i Englezi nisu ni prenosili utakmicu.Cestitam svim grobarimana ogromnom uspehu,a sada da se jos bolje predstavite u evropi pa sledece godine imamo 2 predstavnika u LS,sto bi uz pomoc moje Zvezde i Sartida bilo logicno,naravno ako oni urade nesto u kupu UEFA.NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bla

pre 20 godina

Momci svaka cast i kapa dole pred vama!!! Vec sam jednom napisao posle utakmice sa Svedjanima al opet, Divaca treba da se vodi na sve utakmice kad se igraju u gostima...taj covek nam nosi srecu i samopouzdanje majke mi!!!
Taribo je car a Kralj je danas stvarno postao kralj a ti Sasa si vanzemaljac!!! Al ovaj Lotar...ovaj nam je uneo nesto novo, napravio je PARNI VALJAK koja se ne pregrijava i moze da radi i 150 min ako treba. Bio sam nervozan kad sam pratio utakmicu al kad sam pogledao bolje igrace i Lotara primetio sam da znaju sta oce i kako to da se napravi...vrlo HLADNOKRVNO!!!

Mishkin

pre 20 godina

Ma nije to nista da vidite kako Zvezda sutra prolazi dalje :)
ps svaka cast partizanu bili su bolji i zasluzeno igraju ligu sampiona

Beckem-Bauer

pre 20 godina

Veoma pohvalno od B92 da u ove sitne sate objavljuju komentare, sto je u redu, jer uspeh je veliki i radost svih nas neizmerna. Puno srece Partizanskim majstorima zeli delija-Beclija.

Ivica_swe

pre 20 godina

Veliki sam navijac Partizana ali nevezano sa tim cenim sto su se herojski borili i na kraju zasluzeno pobedili. Svaka cast svim igracima na terenu, treneru i svima koji su navijali i nisu gubili nadu da ce Partizan proci dalje....i kako vec neko rece....ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!¨
ZIVELI!!!!

carinac

pre 20 godina

nisam ni znao da ovoliko ljudi u prokuplju voli partizan. pola grada slavi na ulici.partizane,HVALA TI STO POSTOJIS. caki carinac PFC

grobari iz Budve

pre 20 godina

U Budvi se slavi !!! Odma sam reko posle utakmice u Bgd da cemo ih tamo dobriti, i tako je i bilo. Svaka cast igracima, strucnom stabu i naravno glavnim ljudima u klubu, a sale i ostali momci su dokazali kako se igra srcem za klub. Pozdrav od grobara iz Budve !!!

jelka

pre 20 godina

Svaka cast partizanu, otvorili su novu stranicu srpskog fudbala !!! jesam Zvezdas, ali ovakvom politikom (prodaja Boskovica) dugo ce kaskati za crno-belima!!! P.S. Igrao sam na kladionici singl na crno bele- kvota 7.50!!!!!!!!!!

cirkovic milivoje

pre 20 godina

Pa gde si BORKO sunce ti tvoje sugavo, i SONE DELIJA i co. Misevi opet ste pobegli U KANALIZACIONE CEVI SA NINJA KORNJACAMA.

Ajd" sada malo opet o "91 niste odavno papagaji . pa ovo je LS a ne sampdorija "92 jel znate bre SKUPLJACI PERJA........

mislioc

pre 20 godina

svetski si odigrao kao i uvek ove godine

sad se prodaj i bezi u evropu sta ces drugo iako te obozavam trebas nam za repku.

pfc

Milan T

pre 20 godina

Svaka cast Partizan!! Ovo je veliki uspeh za Srpski fudbal!! Uz manje korekcije u timu ZELIM vam dobar rezultat u LS!! Ponovo smo bili kobni za ostrvljane, dobice kompleks od nas!! Mozda opet pokusaju sa rasizmom!!

biksentije

pre 20 godina

Od 24.9. u grupi sa našim Partizanom:
Deportivo La Korunja, Galatasaraj i AEK :)
Što se Divca tiče ne treba da ga vode na utakmice, nego da ga licenciraju i lepo čovek da sedi na klupi. Pozdrav za sve Srbe!

NEBOJSA-DELIJA

pre 20 godina

gledao sam utakmicu na kosovu gde i zivim i mogu reci da
partizan odavno nije odigrao ovako kvalitetnu utakmicu,stv-
rno veliki uspeh igraca partizana od kojih bi izdvojio CIR-
KOVICA koji me po stilu i brzini podseca na omalenog MARKO
VICA iz zvezde,ali slaba vajda stvoris igraca pa ga prodas
kao zvezda boskovica,nadam se da partizan nece prodati taj
talenat i zelim im puno srece u grupi i plasdman u drugi
krug.
POZDRAV OD DELIJE

Lazar

pre 20 godina

Dragi moji partizani bravo, ajde sad se malo iznosite pa se smirite ide serisko punjenje.
E a to jedva cekam da citam izvestaje iz punionice na stadionu zvanom dupe.
Ko sto neko rece ima mnoge kladionice da puknu, bice para ko sase.
Vidimo se u UEFA kupu.

bojan

pre 20 godina

cestitam partizan na ulazku u ligu prvaka. Svim srcem sam navijao za partizan, iako sam nekada navijao za zvezdu. U takvim utakmicama navijam za bilo koju ekipu sa bivse jugoslavije. Zelim jos mnogo dobrih utakmica i pobeda u daljem takmicenju. Svaka cast jos jednom! Pozdrav iz slovenije.

Vlada

pre 20 godina

Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi, pevaju ti grobari, tvoji verni sinovi...
Evo moje zelje za zreb:
REAL MADRID, INTER, AJAKS, PARTIZAN!!!!
Neka brace i sestre, neka bude bas ova NAJJACA kombinacija protivnika, sad nas bole uvo za sve...!!!BRAVO MAJSTORI!!!

GILE NS

pre 20 godina

Tražiće se karta više, opcija dolaska Reala, Mančestera, Juventusa, Lacija, Milana u Beograd, sada je čista realnost:

Verni navijaci mi smo
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Vecnom slavom obasjana.
Mi bez njega ne mozemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu
I bojama crno-belim.

Partizane nas si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijacku armiju Ti
Imas u tebe zakletu.

Mi bez tebe ne mozemo,
Bodrimo te srcem celim,
Divimo se samo tebi,
I bojama crno-belim.

BALŠA

pre 20 godina

BOG VAS BLAGOSLOVIO GROBARI.Odavno se nisam ovako dobro osećao.Još jednom smo dokazali da nam u svakom pogledu Englezi odgovaraju.
Komentari o ciganima su suvišni.Uživajmo i čekajmo žreb za prvi krug lige šampiona.

Dex

pre 20 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, sad se zove Mateje Kezmana, i sve pijano i sve drogirano, za PARTIZAN NAVIJAMO!!!

'de ste sada cigani!

MNOGO SMO JAKI!

Saša - Novi Sad

pre 20 godina

M N O G O S M O J A K I ! ! !
Bravo momci... bravo Sale!
U ovakvim utakmicama se vidi da si kapiten dostojan evropskog PARTIZANA!
I snovi se ostvaruju samo treba biti hrabar i pametan, a Vi ste dokazali da napokon jedna generacija pored talenta ima i SRCE.
Svaka čast, VI PIŠETE ISTORIJU ZLATNIM SLOVIMA!
M N O G O S M O J A K I ! ! !

Darko

pre 20 godina

Svaka cast Partizanu, upravi i treneru. Ovo je nesto sto su Srbija i srpski fudbal prizeljkivali godinama, i koji god klub da volis, ovo mora da se ceni i postuje, i da se zbog ovoga raduje, jer srpski fudbal pocinje da napreduje. Navijac sam zvezde ali ona igra koju su juce pokazali igraci partizana, je na svetskom nivou, iako su prvo poluvreme poceli plasljivo i nervirali me. Svaka cast kapitenu Ilicu, ali ne zaboravimo Kralja, koji je konacno poceo da lici na onog od pre nekoliko godina, kao i Cirkovica, covek trci
za dvojicu. Trcanje do kraja, borba do kraja. Zelim sve najbolje partizanu u ligi sampiona, zasluzili su.

dragan dzajic

pre 20 godina

alo alo zvezda gde ste bre????

pokusavam da vas zovem ali valjda nemogu dobiti veze za moldaviju. paceri al ste ljubomorni,dobicete i vi svoje u derbiju
videcete cigosi. puno pozdrava iz lige sampiona crno-beli

Miki

pre 20 godina

HVALA BOGU, pa ovde ima sve manje SHABANA koji besomucno pljuju jedni po drugima i koji ne razlikuju EVROPSKE uspehe od komsijskih prepucavanja ! (o provincijalcima da i ne govorim-citaj CARAPANI). Velika stvar za SRPSKI fudbal je prolazak grobara u LS i sada se ne treba zadovoljiti time.
Cestitam Partizanu,
NAPRED ZVEZDA!!!!!
Miki

bOKi BG

pre 20 godina

Pa ja vec 2/3 godine pricam kako je Sasa Ilic najbolji igrac SCG a niko mi nije vereovao. Ako ga Petkovic nestavi u prvi tim protiv zabara ima da navijam za debakl nase reprezentacije....kakav Stankovic, kakav Vukic....SASA ILIC Z A K O N !!!!

I KRALJA u reprezentaciju....odma....sutra da su mu poslali poziv...

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Браво, Гробари. Уз српску имагинацију и технику, са немачким радним навикама далеко се може стићи. Рецепт за све у овој земљи, на свим пољима живота.
Заклети сам ДЕЛИЈА од рођења. Све честитке и срећно у Лиги Шампиона. Имате снаге и могућности и за дрруги круг, а дај боже и даље.
Од следеће године да имамо два представника у тој фамозној Лиги Шампиона.Вратиће се Српски фудбал на боља места.
Велики поздрав од ДЕЛИЈЕ, напред ГРОБАРИ.

laki

pre 20 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast! I svi zaboravljaju Cirkovica, pa on je decko stvarno bio najbolji, i vala je zasluzio da odenese pobedu. Ocene:

Ilic 9, Taribo 10, Kralj 10, Cirkovic 15!, Iliev 2 (pod hitno vam treba dobar centarfor), Stojanovski 0 (ovaj je veci dunster od Mihajlovica)

Буги, Јагодина

pre 20 godina

Следеће коло КУП УЕФА:
Црвена Звезда - Њу Касл.
Па да и им и ми узмемо меру.
Срећно Гробари, поздрав од ДЕЛИЈЕ.

Nikola

pre 20 godina

Boli ih pog;ledajte sajt http://www.eurosport.co.uk/home/pages/V3/L2/S22/E5817/eventCup2Legs_Lng2_Spo22_Evt5817_Rnd287.shtml po njima oni su prosli

Bojan Ljepoja

pre 20 godina

Svaka CAST, konacno da nas sreca posluzi!
Ako nemoze ZVEZDA moze najveci rival!
Srecno u Ligi sampiona!
Delija-Helsingborg

tasha

pre 20 godina

a sta reci?
svaka cast momci, tako se igra!vasa sinosnja igra je dovela do gotovo nemoguceg, a to je da su svi moji prijatelji koji navijaju za zvezdu rekli SVAKA CAST!
Dobro je dakle i njih ima normalnih, ima jos sanse i za njih!
svaka cast komplet timu i upravi, a za divca ...covek je ziva legenda!

Nenad Andjelkov

pre 20 godina

Postovana braco Srbi i ostali uvazeni gradjani, cestitam Partizanu na ogromnom uspehu, i da napomenem naravno da to dolazi od jednog Zvezdasa. Partizan je uvek i bio Streptomicin za one bajate Engleze. Pretpostavljam da juce nisu bacali papirnate avioncice na teren. A sada, udri Bruce Lee, ripaj Bruce Lee, ubi gi svi..........pa sta bude, i ovo je sjajno.

P.S. Zivim trenutno u Norveskoj, i mnogo se pale na taj ostrvski futbal, i oni i Svedjani. Lepo sam im rekao da batale tu naivcinsku filosofiju, ali....ostaje im da cupkaju na skijama po tundrama.

Ubaceni element

pre 20 godina

http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2/h2.cgi?state=threads&board=sixosix.newcastle&sort=T&offset=0
Ovo je strana na sajtu BBC-a! Slicno kao ovde! Mozete malo da citate komentare navijaca Njukastla!

NIKO NEMA STO PARTIZAN IMADE

pre 20 godina

ZASTO SE OVI CIGANCICI JAVLJAJU SVE NA NASE VESTI I KOMENTARISU KADA IMAJU SVOJE "LJUBIMCE"?
MI SVOJE LJUBIMCE BODRIMO I U PORAZU, A NE BIJEMO IH MOTKAMA I SAMARIMA ZATO STO NE MOGU DA UZMU TTITULU OD NAS.

ZLI "ŽLEZDASI" KOJI 'KAO' SAD PODRZAVAJU PARTIZAN, A U STVARI NAVIJAJU ZA SVE NASE PROTIVNIKE NEKA NAS NE PODRZAVAJU,
MOZEMO MI I SAMI.

NE TRERBAJU NAMA DECA KOJA NI NE ZNAJU DA RAZMISLJAJU SVOJOM GLAVOM PA IM DAS MAJICU I KAZES: IDI SADA I VICI JA SAM ZLEZDAS, JA SAM ZLEZDAS ITD. . . . . .

AJMO AJDE SVI NA REAL!!!!!!

DANAS SVI DA GLEDATE KAKO SE NAS PRVI SRPSKI KLUB IZVLACI IZ SESIRA ZA LIGU SMPIONA BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STA BI ZVEZDO IZGUBI TI NEWCASTLE SINOC?

nojko

pre 20 godina

Braco grobari da dolazite na sve partizanove tekme u ligi sampiona!da blejite celu noc ako treba za karte!!!!!nemoj da da sada razocamo nas voljeni klub!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 20 godina

Partizanu kao FK svaka cast ali grobari ce da nam se popenju na glavu sa ovim prolaskom u Ligu sampiona jer su toliko isfrustirani i iskompleksirani Crvenom Zvezdom i njenim uspesima u Evropi da je to strasno.
U svakom slucaju drago mi je sto cu ako nista celu jesen imati siguran fiks u Ligi sampiona.
Sto se tica nindja kornjaca i kanalizacije brate toliko ste bili sretni sinoc da ste verovatno jeli sadrzaj iz kanalizacije pre utakmice.
Bravo Sale veliki si deda i hvala sto si osvetlao obraz Konjarniku.
Pozdrav, Red Star forever.

Borko

pre 20 godina

ZA SVE ONE PARTIZANE KOJI SU ZADRTI ("mILIVOJE cIRKOVIC").
KOMENTAR OD NOCAS:STA RECI,SVAKA CAST MAJSTORI!!!!!
SVE POHVALE zA FK PARTIZAN!
PS Slavlje je kao da je Partizan uzeo ligu sampiona :)
(Borko, 28. avgust 2003 00:57)
Ali slaba je i to uteha.Popeli ste se na prvi stepenik.Imate jos samo 9 pa da dostignete isto sto i mi.
Za razliku od vas,mi Cigani umemo sportski da cestitamo,a vi ne.To je stvar kompleksa.........
Jos jednom sve cestitka za FK Deset godina pod Slobom!!!

maksimovic mirko

pre 20 godina

bravo i hvala majstori od vecitog grobara.ja cu jednu staru za nas matorce:"PARTIZANE JEDINI MI ZA TEBE ZIVIMO SAMO TEBE VOLIMO I TEBI SE DIVIMO A KAD DODU NEVOLJE I KAD DODE TUGA UVEK CE TE BODRITI(VOLETI)GROBARI SA JUGA".

BOJAN!

pre 20 godina

Stvarno bi bila opasna fora, da Njukastl izvuce Zvezdu u prvom kolu kupa UEFA , pa da moraju ponovo u Beograd! A utakmica je bila paklena, kad me sinoc nije strefila srchka, nikad nece! Drago mi je zbog igraca Partizana, pogotovo zbog Kralja, Westa i Cirkovica, o kojima je ovde pisano sve i svashta! Dokazali su da mogu da igraju u Evropi! Znam da Partizan nece uraditi nista znacajno u ligi shampiona (budimo realni), ali i ovo je veliki uspeh, pogotovo kad vidimo u kakvom je stanju nas fudbal! Pozdrav svima! Vidimo se na stadionu Partizana!

solomon

pre 20 godina

Iliev put Partizan ahead on the night in the 50th minute, rounding off a lightning quick break out of defence following a Newcastle corner when he slotted home a pass from impressive captain Sasa Ilic.

Aleksandar

pre 20 godina

Svaka cast Sale ! Tako se igra.
Ajde sada sve one pljuvadzije koje su se javljale proteklih meseci kada se pricalo o odlasku Sase Ilica, pri cemu su na njegov racun pljustale samo uvrede, da se javno izvine - prvo njemu a onda i svima ostalima.
Mislim da bi to bilo veoma posteno.
Ako uopste imaju imalo obraza.

Igor grobar

pre 20 godina

Powder dry, my arse:
Too late for tears

Newcastle 0 Partizan Belgrade 1
(Partizan through 4-3 on penalties)

Sir Bobby Robson appeared in front of the television cameras following our calamitous tumble out of the Champions League, almost close to tears and struggling for words.

His 200th game in charge of the black and whites had turned into a living nightmare as four of his dependable players (that we bought for £32m) missed penalties. Misses that will cost the club millions of pounds and could set us back years.

The harsh reality is that there is no use in crying over spilt milk but could all of this have been avoided?

While Newcastle United plc was out conquering the world, setting up deals in Australia and Los Angeles and parading in the humidity of Kuala Lumpur in the hope of becoming a footballing superpower, other clubs were working hard at preparing for a season of football.

Unfortunately, we finished third last season - 14 points behind the Premiership Champions - we fell out of both cups at the first time of asking and we lost half of our twelve Champions League games. Warning enough not to be prancing around the globe acting like Manchester United or Real Madrid. They have earned the right to do that by actually winning things.

We are now in very real danger of slipping back into the pack of also-rans, while clubs that we should be light years ahead of, threaten to overtake us.

And to think that just over a month ago we thought we had a realistic chance of signing Ronaldinho.... Perhaps we'll get to see him at St. James' after all - in the UEFA Cup and that Third Round draw for the Carling Cup suddenly takes on an added significance.

Angry? We haven't even bloody started yet.

Full match report will follow one day.

Pontins League:

Ljuba

pre 20 godina

'Ajmo, ima li ko od junaka video-snimak i opremu za prebacivanje na CD, pa da se to ovekoveči? Repriza utakmice je danas (četvrtak) u 14:00.

bata

pre 20 godina

cestitam partizanu i svim grobarima na uspehu. bilo je lepo biti srbin u engleskoj prosle noci pa makar navijali i za zvezdu. svi smo bili ujedinjeni u podrsci partizanu i veoma smo radosni zbog uspeha. hvala igracima na ovim trenucima srece koje smo sanjali i zeleli jos od 1991. godine.

Ogi

pre 20 godina

NANANANANINANANA LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA !!!!!!! Svaka cast momci, najjaci ste...PFC FOREVER........moram da kazem da su Englezi ipak ispali dzentlmeni posebno Sirer i Robson koji cu cestitali Partizanu i istakli da su crnobeli iz Beograda igraliu odlicno,,,, takodje su, meni barem, na ovom fenomenalnom uspehu cestitali i mnogi navijaci zvezde, naravno ima i onih drugih ali oni neka sede i placu PARTIZAN JE SAMPION!!!!!!!!!!!!

J**EM DOBRO AL` NE TAKO CESTO

pre 20 godina

Navijac sam OFK BEOGRADA, sto vec milioniti put pisem. Nekoliko dana pred tekmu slao sam komentare da partizanu zelim da napravi najvece iznenadjenje u kvalifikacijama i obistinilo se. Navijao sam kao najzesci grobar sinoc, gledao sam tekmu preko sugave slike rts2 na netu naravno i od naprezanja pukle mi oci ali nije mi zao. Pisao sam da me plasi sto brani Kralj ali ispostavilo se da sam pogresio, covek je jednostavno branio fenomenalno, onaj slobodnjak Sirera sam vec video u golu.
Tu sam jedino pogresio. Pisao sam da treba da spuste loptu na zemlju jer to njima ne odgovara i u drugom poluvremenu su to i uradili. Pojeli su ih. Slali su samo duge na Sirera ali nije im islo HVALA BOGU.
Cestitam svim igracima, upravi i navijacima Partizana plasman u ligu sampiona i od srca zelim da doguraju sto dalje je moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne zaboravite da je Divac bio tu a izgleda da bi trebalo da se naprave talismani za oko vrata sa njegovim likom. Odusevljen sam i ponosan sto imamo klub u LS.Hvala Partizanu za partiju od sinoc i nadam se da ce potrajati forma i nivo igre jos dugo.
P.S. Sve se moze kad se hoce.
P.P.S. Pogledajte sajt Newcastle-a preko bbc.
Pozdrav svima.

DEJAN

pre 20 godina

Tek posle ovog ulaska u ligu šampiona se vidi koliko je malo potrebno iskompleksiranim i frustiranim partizanima da se raduju.Pa šta bi bilo da ste u svojoj istoriji nešto i osvojili u Evrope.ZVEZDA JE BRE PRVAK EVROPE I SVETA ,morončine jadne.ZVEZDA ZAUVEK.

Ivan

pre 20 godina

Zelim prvo da cestitam Partizanu na velikom uspehu. Iako sam okoreli zvezdas to me ne sputava da navijam za nase klubove u Evropi. Nemoj ovi grobari da prozivaju prave ljubitelje sporta koji prate sve zivo, a ne kao oni znaju samo za Partizan i nista drugo.Jedan od komentara je bio da mi "cigani" ne treba da cestitamo partizanovcima na uspehu.Zasto se taj koji je to napisao i ne potpise lepo, uostalom zasto uopste i dolazi na ovaj sajt kad nije pravi zaljubljenik u fudbal i sport. Jos jedan put cestitam na velikom uspehu i nadam se da ce danas biti srece na zrebu. Takodje bih pozeleo puno srece i nasi predstavnicima u kupu UEFA danas. Cao.

mare

pre 20 godina

Zrelost navijaca Zvezde zaista imponuje. Hvala za sve cestitke i zato sto ste sa nama navijali. Samo slozno mozemo doci do uspeha pa, ko zna, mozda jednog dana odigramo veciti derbi u LS

Sale

pre 20 godina

Svi koji se sada prepucavaju na klupskoj osnovi su bruka za klubove za koje navijaju. Sada je vreme da se slavi! Pozdravljam sve Zvezdase koji su nam iskreno cestitali. Mnogo smo jaki!!!