Utorak, 13.09.2016.

19:40

WADA priznala upad hakera

Svetska antidoping agencija (WADA) potvrdila je upas ruske hakerske grupe u njen sistem i curenje informacija.

Izvor: AK

WADA priznala upad hakera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 7 godina

Zar zaista mislite da je tema ove vesti WADA? Tema su ruski hakeri i Rusija. Obama opleo po Putinu i rusima da su hakovali demokrate, a da Tramp to pdržava. I sad ovde mali ustupak rusima, da bi se napunile glave svima nama o tome da su ruski hakeri zaista vešti. U istom danu Obamin oštar napad na Trampa i Putina, i ova vest. Lako će posle da zataškaju WADA, ali misao o ruskim hakerima ostaje. Odbrana Hilari Klinton po svaku cenu je u toku. A narod ko narod...ne vidi dalje od nosa.

Avanti prevaranti!

pre 7 godina

Da li vi stvarno verujete da Amerikanci drže dokumenta dostupno hakerima ?
(k, 13. septembar 2016 20:46)

Zar posle 'Wikileaksa' bilo ko može postaviti ovako tupavo pitanje?

Max

pre 7 godina

ADHD, its diagnosis, and its treatment have been controversial since the 1970s.
As of 2009, 8% of all United States Major League Baseball players had been diagnosed with ADHD, making the disorder common among this population. The increase coincided with the League's 2006 ban on stimulants, which has raised concern that some players are mimicking or falsifying the symptoms or history of ADHD to get around the ban on the use of stimulants in sport.
A sta ima mlada gimnasticarka? ADHD.
Ne moras (i po meni ni ne treba) biti rusofil, ali nemoj biti corav pored ociju.

Sportista

pre 7 godina

Znaci u terapeutske svrhe moze da se koristi doping!??!?
Pa sto ne kazete...
Da krenem sa sintetickim testosteronom, pocele grudi da mi rastu...

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Pricali smo mi odavno da su i oni dopingovani... Sad se sve polako otkriva... Jos ovi osudjuju upad... More prevaranti jedni... Izbacili ste pola Rusa politicki... Bog ce da vam sudi...

markoni

pre 7 godina

pre nego sto pocnete da pljujete, raspitajte se o razlici izmedju kortikosteroida (koji su prepisani sestrama Vilijams) i anabolickih steroida koji se najcesce koriste za poboljsanje performansi u sportu

lala

pre 7 godina

Jos odavno mislim da sam cula da Venus boluje od neke autoimume bolesti a i za Serenu se nesto govorilo. Pitala sam se kako je to moguce, nastaviti da se takmicis na vrhunskom nivou. Nisam znala detalje o lekovima i njihovim svojstvima. Tek nedavno sam saznala nesto vise o kortikosteroidima. Sve bi bilo legalno da one zaista imaju te dijagnoze. Ovo je lepo smisljena prevara. Pisu se nepostojece dijagnoze da bi se zloupotrebljavali lekovi. Ako gresim, nek mi Bog oprosti. Ali rekla bih da ovde ipak nesto smrdi. Zarekla se zemlja raji da ne taji.

autocorrect off

pre 7 godina

oduvjek su mi bile antipatične vilijamsove, a sad je skoro pa priznato da varaju. a ameri su se zgražali kad su saznali da rusi varaju i zalagali za njihovo izbacivanje. pretpostavljam da se sad neće toliko zgražavati

Нишлија

pre 7 godina

И кад смо криви, нисмо криви . Криви су криминалци који откривају да смо и ми криминалци. Оде свет у три лепе...

Cockneeey

pre 7 godina

Bilo je i vreme da se postave stvari na svoje mesto... Nema veze sa ovim, ali Strajnic dominira na RTS-u, covek "mrtav ladan" rece "Kenterovič" za onog americkog trkaca na 1500m, kao i "Simon Bils" za gimnasticarku. Ne mogu da prestanem da se smejem :)))))

dakbih

pre 7 godina

"Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića."

@nadam se da će komentar biti objavljen

Druže, pa oni su dozvolili da se koriste zabranjene supstance pod izgovorom liječenja??? Prevedeno tebi da bolje shvatiš: Evo ti Serena , Michael dopinguj se a mi ćemo ti dati potvrdu da si bolestan i da ti treba za liječenje!!! CCCC

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Znaci, ako pitas WADA za doping, onda je sve ok. A ako ne pitas, onda si u problemu. E Rusi, Rusi, da ste samo pitali, lepo bi vam rekli da moze. Ovako ste se na svoju ruku dopingovali i izvisili na Olimpijadi. Ne kaze se dzabe, ko pita, ne skita. Za sledecu olimpijadu, uredno, na vreme da se prijavite. Mislim, da platite.

Dajte pravi prevod

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!
(opala, 13. septembar 2016 20:13)
Vidi se, samo ti nisi dovoljno pismen i ne znaš engleski. Kaže se i koliko miligrama, odnosno pilula smeju da uzmu. Ne znam zašto naši mediji nisu bili u stanju da nam daju pošteni prevod a ne da se sve svodi na naslov, jer klinci samo to i čitaju.

Psihijatar

pre 7 godina

Sport obrce stotine milion.NIKE placa basnoslovne sume.I naravno da se sve krije.Treba pokazati svetu da su ameri najbolji a da su rusi prljavi.Bravo za hakere.Neka iscuri sve kao sto je Snouden otkrio tajne americkih svinjarija

NNN

pre 7 godina

Ovo me podseća na slučaj gde je neko neke izneo dokaze o korupciji na Kosovu,
a onda neka evropska komisija osudila način na koji se iznose ti dokazi,
a samu korupciju uopšte nisu pominjali (ni osuđivali).

Madridista

pre 7 godina

Svako iole normalan zna da je Serena dopingovana, to je jednostavno primjetno golim okom,90% njihovih sportista koristi zabranjene suostance,sad sto su Americki sportisti zasticeni ko bijeli medjedi to je druga stvar. Zastin Enan je bila penicilin za sestre Vilijams

Zuja

pre 7 godina

I dobro šta će WADA da preduzme povodom očigledne upotrebe nedozvoljenih sredstava US sportista u više navrata? Za mene Serena Viliams više nikada ne može biti velika šampionka. Ona je jedan običan prevarant i dopingovana spodoba. Trebali bi sve moguće dokumente da objave pod oznakom hitno. Dokle će se ovakve stvari dešavati? Jedna velika sramota za sport u globalu.

Gerasim

pre 7 godina

Pa upravo na fotokopiji "hakerskog otkrića" piše da je reč o cerifikatu kojim se dozvoljavaju neka sredstva u terapiji, data je, kao u receptu, i količina koja se dozvoljava. Što vam neko nije preveo sve pošteno, ovako ovo nema veze ni smisla. Znači da su Venus i Serena tražile dozvolu da koriste neke "supstance" i da im je WADA to dozvolila, i kako će mladi lavovi iz Srbije sada da oduzmu njima novac i titule? Maša nije tako postupila, ali verujem da će u oktobru i njoj biti skinuta suspenzija. Ako javni servis kaže večeras da je agencija ta i ta otkrila da su se sestre dopingovale, a izbaci da je reč o hakerima, onda je sve jasno. Ako kažeš hakeri, ništa nisi uradio. A to da će ruski hakeri da otkriju sve nepravde, neki im ovde već dižu spomenike, zaista je koješta. Šta ako neki hakeri rade za državu, ili novac, i jednog dana na tapetu se nađe i NĐ, šta onda? Ništa, onda će naši mladi lavovi reći da su to hakeri.

Bejn

pre 7 godina

Tvrdim da su Djokovic i Federer upleteni u tenisku doping aferu. Nemojmo se zavaravati, ali onako godinama trcati na salaticama, medu i mlakoj vodi je zavaravanje.

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

NE MOŽE se zabranjeni lijek (DOPING) koristit za terapeutsku upotrebu!!! Pitajte Mariju Šarapovu! Šta se njoj desilo?! Pa šta vam je ljudi, kako možete slijepo braniti svoje stavove???! Pa zar ste zaboravili navode WADE za Šarapvou??? I nije bitno to što su ruski hakeri, istina je istina bez obzira ko je objavi!!! Ovo je afera vijeka puno veća od ruske afere za doping jer je ovo svjetska afera za doping!!!

lav vuk

pre 7 godina

i zamslite mi se još kladimo i raspravljamo ko je bolji ,odnosno najbolji u nekom of sportova?
najbolji je onaj kome svetski moćnici dozvole da bude najbolji

opala

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!

gang bang

pre 7 godina

To ti je isto kao kada bi neki klinac obelodanio da si zapalio cigaru a ti npr. imas 30 godina. Sta bi uradio? Iskulirao naravno, tako ce i Ameri da iskuliraju i nista se nije desilo. Poyy

Dilan Dog

pre 7 godina

Не могу да верујем шта су ови изјавили у саопштењу.Да је криминални акт што је објављено ко је све допингован од америчких спортиста.А ово је тек почетак списка.

principal

pre 7 godina

veliko bravo za fensi medvede.Udarajte na ustanove zla i nemorala.Oce li se dopingovanoj oduzeti slemovi kao i biciklisti armstrongu titule i trijumfi na trkama?

zzz

pre 7 godina

Ma to ludi Srbi kuju teorije zavere da se Ameri ne testiraju ili eto da ih puste kad ih uhvate. Povremeno prikazu nekog Getlina da sve izgleda cisto.

Nadam se da će ovo biti objavljeno

pre 7 godina

"Grupa je upala u podatke sportista, uključujući i poverljive medicinske dosijee, kao što su izuzeci zbog terapeutske upotrebe lekova, a koji su se odnosili na sportiste sa Olimpijskih igara u Riju. Neki podaci su javno objavljeni uz pretnju da će biti i drugi", saopštila je WADA.

Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića.

Dilan Dog

pre 7 godina

Не могу да верујем шта су ови изјавили у саопштењу.Да је криминални акт што је објављено ко је све допингован од америчких спортиста.А ово је тек почетак списка.

principal

pre 7 godina

veliko bravo za fensi medvede.Udarajte na ustanove zla i nemorala.Oce li se dopingovanoj oduzeti slemovi kao i biciklisti armstrongu titule i trijumfi na trkama?

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

NE MOŽE se zabranjeni lijek (DOPING) koristit za terapeutsku upotrebu!!! Pitajte Mariju Šarapovu! Šta se njoj desilo?! Pa šta vam je ljudi, kako možete slijepo braniti svoje stavove???! Pa zar ste zaboravili navode WADE za Šarapvou??? I nije bitno to što su ruski hakeri, istina je istina bez obzira ko je objavi!!! Ovo je afera vijeka puno veća od ruske afere za doping jer je ovo svjetska afera za doping!!!

dakbih

pre 7 godina

"Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića."

@nadam se da će komentar biti objavljen

Druže, pa oni su dozvolili da se koriste zabranjene supstance pod izgovorom liječenja??? Prevedeno tebi da bolje shvatiš: Evo ti Serena , Michael dopinguj se a mi ćemo ti dati potvrdu da si bolestan i da ti treba za liječenje!!! CCCC

Psihijatar

pre 7 godina

Sport obrce stotine milion.NIKE placa basnoslovne sume.I naravno da se sve krije.Treba pokazati svetu da su ameri najbolji a da su rusi prljavi.Bravo za hakere.Neka iscuri sve kao sto je Snouden otkrio tajne americkih svinjarija

Madridista

pre 7 godina

Svako iole normalan zna da je Serena dopingovana, to je jednostavno primjetno golim okom,90% njihovih sportista koristi zabranjene suostance,sad sto su Americki sportisti zasticeni ko bijeli medjedi to je druga stvar. Zastin Enan je bila penicilin za sestre Vilijams

NNN

pre 7 godina

Ovo me podseća na slučaj gde je neko neke izneo dokaze o korupciji na Kosovu,
a onda neka evropska komisija osudila način na koji se iznose ti dokazi,
a samu korupciju uopšte nisu pominjali (ni osuđivali).

Avanti prevaranti!

pre 7 godina

Da li vi stvarno verujete da Amerikanci drže dokumenta dostupno hakerima ?
(k, 13. septembar 2016 20:46)

Zar posle 'Wikileaksa' bilo ko može postaviti ovako tupavo pitanje?

lala

pre 7 godina

Jos odavno mislim da sam cula da Venus boluje od neke autoimume bolesti a i za Serenu se nesto govorilo. Pitala sam se kako je to moguce, nastaviti da se takmicis na vrhunskom nivou. Nisam znala detalje o lekovima i njihovim svojstvima. Tek nedavno sam saznala nesto vise o kortikosteroidima. Sve bi bilo legalno da one zaista imaju te dijagnoze. Ovo je lepo smisljena prevara. Pisu se nepostojece dijagnoze da bi se zloupotrebljavali lekovi. Ako gresim, nek mi Bog oprosti. Ali rekla bih da ovde ipak nesto smrdi. Zarekla se zemlja raji da ne taji.

Zuja

pre 7 godina

I dobro šta će WADA da preduzme povodom očigledne upotrebe nedozvoljenih sredstava US sportista u više navrata? Za mene Serena Viliams više nikada ne može biti velika šampionka. Ona je jedan običan prevarant i dopingovana spodoba. Trebali bi sve moguće dokumente da objave pod oznakom hitno. Dokle će se ovakve stvari dešavati? Jedna velika sramota za sport u globalu.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Znaci, ako pitas WADA za doping, onda je sve ok. A ako ne pitas, onda si u problemu. E Rusi, Rusi, da ste samo pitali, lepo bi vam rekli da moze. Ovako ste se na svoju ruku dopingovali i izvisili na Olimpijadi. Ne kaze se dzabe, ko pita, ne skita. Za sledecu olimpijadu, uredno, na vreme da se prijavite. Mislim, da platite.

lav vuk

pre 7 godina

i zamslite mi se još kladimo i raspravljamo ko je bolji ,odnosno najbolji u nekom of sportova?
najbolji je onaj kome svetski moćnici dozvole da bude najbolji

autocorrect off

pre 7 godina

oduvjek su mi bile antipatične vilijamsove, a sad je skoro pa priznato da varaju. a ameri su se zgražali kad su saznali da rusi varaju i zalagali za njihovo izbacivanje. pretpostavljam da se sad neće toliko zgražavati

Max

pre 7 godina

ADHD, its diagnosis, and its treatment have been controversial since the 1970s.
As of 2009, 8% of all United States Major League Baseball players had been diagnosed with ADHD, making the disorder common among this population. The increase coincided with the League's 2006 ban on stimulants, which has raised concern that some players are mimicking or falsifying the symptoms or history of ADHD to get around the ban on the use of stimulants in sport.
A sta ima mlada gimnasticarka? ADHD.
Ne moras (i po meni ni ne treba) biti rusofil, ali nemoj biti corav pored ociju.

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Pricali smo mi odavno da su i oni dopingovani... Sad se sve polako otkriva... Jos ovi osudjuju upad... More prevaranti jedni... Izbacili ste pola Rusa politicki... Bog ce da vam sudi...

Нишлија

pre 7 godina

И кад смо криви, нисмо криви . Криви су криминалци који откривају да смо и ми криминалци. Оде свет у три лепе...

Sportista

pre 7 godina

Znaci u terapeutske svrhe moze da se koristi doping!??!?
Pa sto ne kazete...
Da krenem sa sintetickim testosteronom, pocele grudi da mi rastu...

zzz

pre 7 godina

Ma to ludi Srbi kuju teorije zavere da se Ameri ne testiraju ili eto da ih puste kad ih uhvate. Povremeno prikazu nekog Getlina da sve izgleda cisto.

Cockneeey

pre 7 godina

Bilo je i vreme da se postave stvari na svoje mesto... Nema veze sa ovim, ali Strajnic dominira na RTS-u, covek "mrtav ladan" rece "Kenterovič" za onog americkog trkaca na 1500m, kao i "Simon Bils" za gimnasticarku. Ne mogu da prestanem da se smejem :)))))

opala

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!

gang bang

pre 7 godina

To ti je isto kao kada bi neki klinac obelodanio da si zapalio cigaru a ti npr. imas 30 godina. Sta bi uradio? Iskulirao naravno, tako ce i Ameri da iskuliraju i nista se nije desilo. Poyy

Dajte pravi prevod

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!
(opala, 13. septembar 2016 20:13)
Vidi se, samo ti nisi dovoljno pismen i ne znaš engleski. Kaže se i koliko miligrama, odnosno pilula smeju da uzmu. Ne znam zašto naši mediji nisu bili u stanju da nam daju pošteni prevod a ne da se sve svodi na naslov, jer klinci samo to i čitaju.

Nadam se da će ovo biti objavljeno

pre 7 godina

"Grupa je upala u podatke sportista, uključujući i poverljive medicinske dosijee, kao što su izuzeci zbog terapeutske upotrebe lekova, a koji su se odnosili na sportiste sa Olimpijskih igara u Riju. Neki podaci su javno objavljeni uz pretnju da će biti i drugi", saopštila je WADA.

Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića.

Bejn

pre 7 godina

Tvrdim da su Djokovic i Federer upleteni u tenisku doping aferu. Nemojmo se zavaravati, ali onako godinama trcati na salaticama, medu i mlakoj vodi je zavaravanje.

Gerasim

pre 7 godina

Pa upravo na fotokopiji "hakerskog otkrića" piše da je reč o cerifikatu kojim se dozvoljavaju neka sredstva u terapiji, data je, kao u receptu, i količina koja se dozvoljava. Što vam neko nije preveo sve pošteno, ovako ovo nema veze ni smisla. Znači da su Venus i Serena tražile dozvolu da koriste neke "supstance" i da im je WADA to dozvolila, i kako će mladi lavovi iz Srbije sada da oduzmu njima novac i titule? Maša nije tako postupila, ali verujem da će u oktobru i njoj biti skinuta suspenzija. Ako javni servis kaže večeras da je agencija ta i ta otkrila da su se sestre dopingovale, a izbaci da je reč o hakerima, onda je sve jasno. Ako kažeš hakeri, ništa nisi uradio. A to da će ruski hakeri da otkriju sve nepravde, neki im ovde već dižu spomenike, zaista je koješta. Šta ako neki hakeri rade za državu, ili novac, i jednog dana na tapetu se nađe i NĐ, šta onda? Ništa, onda će naši mladi lavovi reći da su to hakeri.

markoni

pre 7 godina

pre nego sto pocnete da pljujete, raspitajte se o razlici izmedju kortikosteroida (koji su prepisani sestrama Vilijams) i anabolickih steroida koji se najcesce koriste za poboljsanje performansi u sportu

Nenad

pre 7 godina

Zar zaista mislite da je tema ove vesti WADA? Tema su ruski hakeri i Rusija. Obama opleo po Putinu i rusima da su hakovali demokrate, a da Tramp to pdržava. I sad ovde mali ustupak rusima, da bi se napunile glave svima nama o tome da su ruski hakeri zaista vešti. U istom danu Obamin oštar napad na Trampa i Putina, i ova vest. Lako će posle da zataškaju WADA, ali misao o ruskim hakerima ostaje. Odbrana Hilari Klinton po svaku cenu je u toku. A narod ko narod...ne vidi dalje od nosa.

Nadam se da će ovo biti objavljeno

pre 7 godina

"Grupa je upala u podatke sportista, uključujući i poverljive medicinske dosijee, kao što su izuzeci zbog terapeutske upotrebe lekova, a koji su se odnosili na sportiste sa Olimpijskih igara u Riju. Neki podaci su javno objavljeni uz pretnju da će biti i drugi", saopštila je WADA.

Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića.

Gerasim

pre 7 godina

Pa upravo na fotokopiji "hakerskog otkrića" piše da je reč o cerifikatu kojim se dozvoljavaju neka sredstva u terapiji, data je, kao u receptu, i količina koja se dozvoljava. Što vam neko nije preveo sve pošteno, ovako ovo nema veze ni smisla. Znači da su Venus i Serena tražile dozvolu da koriste neke "supstance" i da im je WADA to dozvolila, i kako će mladi lavovi iz Srbije sada da oduzmu njima novac i titule? Maša nije tako postupila, ali verujem da će u oktobru i njoj biti skinuta suspenzija. Ako javni servis kaže večeras da je agencija ta i ta otkrila da su se sestre dopingovale, a izbaci da je reč o hakerima, onda je sve jasno. Ako kažeš hakeri, ništa nisi uradio. A to da će ruski hakeri da otkriju sve nepravde, neki im ovde već dižu spomenike, zaista je koješta. Šta ako neki hakeri rade za državu, ili novac, i jednog dana na tapetu se nađe i NĐ, šta onda? Ništa, onda će naši mladi lavovi reći da su to hakeri.

Bejn

pre 7 godina

Tvrdim da su Djokovic i Federer upleteni u tenisku doping aferu. Nemojmo se zavaravati, ali onako godinama trcati na salaticama, medu i mlakoj vodi je zavaravanje.

markoni

pre 7 godina

pre nego sto pocnete da pljujete, raspitajte se o razlici izmedju kortikosteroida (koji su prepisani sestrama Vilijams) i anabolickih steroida koji se najcesce koriste za poboljsanje performansi u sportu

Dajte pravi prevod

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!
(opala, 13. septembar 2016 20:13)
Vidi se, samo ti nisi dovoljno pismen i ne znaš engleski. Kaže se i koliko miligrama, odnosno pilula smeju da uzmu. Ne znam zašto naši mediji nisu bili u stanju da nam daju pošteni prevod a ne da se sve svodi na naslov, jer klinci samo to i čitaju.

gang bang

pre 7 godina

To ti je isto kao kada bi neki klinac obelodanio da si zapalio cigaru a ti npr. imas 30 godina. Sta bi uradio? Iskulirao naravno, tako ce i Ameri da iskuliraju i nista se nije desilo. Poyy

opala

pre 7 godina

Ne bi srljao u odbrani istih, ako je terapeutska preporuka koriscenja, to podrazumeva tacno utvrdjenu kolicinu leka. Sto se ovde ne vidi!!! Nadam se da imaju sacuvanu krv iz istog perioda, i ponovnim testiranjem moze da se potvdi ili otkloni sumnja na upotrebu dopinga!!!

Cockneeey

pre 7 godina

Bilo je i vreme da se postave stvari na svoje mesto... Nema veze sa ovim, ali Strajnic dominira na RTS-u, covek "mrtav ladan" rece "Kenterovič" za onog americkog trkaca na 1500m, kao i "Simon Bils" za gimnasticarku. Ne mogu da prestanem da se smejem :)))))

Dalibor Banja Luka

pre 7 godina

NE MOŽE se zabranjeni lijek (DOPING) koristit za terapeutsku upotrebu!!! Pitajte Mariju Šarapovu! Šta se njoj desilo?! Pa šta vam je ljudi, kako možete slijepo braniti svoje stavove???! Pa zar ste zaboravili navode WADE za Šarapvou??? I nije bitno to što su ruski hakeri, istina je istina bez obzira ko je objavi!!! Ovo je afera vijeka puno veća od ruske afere za doping jer je ovo svjetska afera za doping!!!

Zuja

pre 7 godina

I dobro šta će WADA da preduzme povodom očigledne upotrebe nedozvoljenih sredstava US sportista u više navrata? Za mene Serena Viliams više nikada ne može biti velika šampionka. Ona je jedan običan prevarant i dopingovana spodoba. Trebali bi sve moguće dokumente da objave pod oznakom hitno. Dokle će se ovakve stvari dešavati? Jedna velika sramota za sport u globalu.

Dilan Dog

pre 7 godina

Не могу да верујем шта су ови изјавили у саопштењу.Да је криминални акт што је објављено ко је све допингован од америчких спортиста.А ово је тек почетак списка.

Nenad

pre 7 godina

Zar zaista mislite da je tema ove vesti WADA? Tema su ruski hakeri i Rusija. Obama opleo po Putinu i rusima da su hakovali demokrate, a da Tramp to pdržava. I sad ovde mali ustupak rusima, da bi se napunile glave svima nama o tome da su ruski hakeri zaista vešti. U istom danu Obamin oštar napad na Trampa i Putina, i ova vest. Lako će posle da zataškaju WADA, ali misao o ruskim hakerima ostaje. Odbrana Hilari Klinton po svaku cenu je u toku. A narod ko narod...ne vidi dalje od nosa.

zzz

pre 7 godina

Ma to ludi Srbi kuju teorije zavere da se Ameri ne testiraju ili eto da ih puste kad ih uhvate. Povremeno prikazu nekog Getlina da sve izgleda cisto.

Madridista

pre 7 godina

Svako iole normalan zna da je Serena dopingovana, to je jednostavno primjetno golim okom,90% njihovih sportista koristi zabranjene suostance,sad sto su Americki sportisti zasticeni ko bijeli medjedi to je druga stvar. Zastin Enan je bila penicilin za sestre Vilijams

dakbih

pre 7 godina

"Lepo se vidi, iz fokopije hakerskog "nalaza", da im je upotreba tih medikamenata izuzetno dozvoljena zbog terapija, ni Venus ni Serena nisu radile ništa bez dozvole. Ali šta reći za ove male komentatore koji pročitaju naslov, i to klasičan naslov da uzburka mlade lavove, pa i je i to teško, a onda pišu koješta. Nema tu nikakvog otkrića."

@nadam se da će komentar biti objavljen

Druže, pa oni su dozvolili da se koriste zabranjene supstance pod izgovorom liječenja??? Prevedeno tebi da bolje shvatiš: Evo ti Serena , Michael dopinguj se a mi ćemo ti dati potvrdu da si bolestan i da ti treba za liječenje!!! CCCC

autocorrect off

pre 7 godina

oduvjek su mi bile antipatične vilijamsove, a sad je skoro pa priznato da varaju. a ameri su se zgražali kad su saznali da rusi varaju i zalagali za njihovo izbacivanje. pretpostavljam da se sad neće toliko zgražavati

Sportista

pre 7 godina

Znaci u terapeutske svrhe moze da se koristi doping!??!?
Pa sto ne kazete...
Da krenem sa sintetickim testosteronom, pocele grudi da mi rastu...

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Pricali smo mi odavno da su i oni dopingovani... Sad se sve polako otkriva... Jos ovi osudjuju upad... More prevaranti jedni... Izbacili ste pola Rusa politicki... Bog ce da vam sudi...

Avanti prevaranti!

pre 7 godina

Da li vi stvarno verujete da Amerikanci drže dokumenta dostupno hakerima ?
(k, 13. septembar 2016 20:46)

Zar posle 'Wikileaksa' bilo ko može postaviti ovako tupavo pitanje?

principal

pre 7 godina

veliko bravo za fensi medvede.Udarajte na ustanove zla i nemorala.Oce li se dopingovanoj oduzeti slemovi kao i biciklisti armstrongu titule i trijumfi na trkama?

Psihijatar

pre 7 godina

Sport obrce stotine milion.NIKE placa basnoslovne sume.I naravno da se sve krije.Treba pokazati svetu da su ameri najbolji a da su rusi prljavi.Bravo za hakere.Neka iscuri sve kao sto je Snouden otkrio tajne americkih svinjarija

lala

pre 7 godina

Jos odavno mislim da sam cula da Venus boluje od neke autoimume bolesti a i za Serenu se nesto govorilo. Pitala sam se kako je to moguce, nastaviti da se takmicis na vrhunskom nivou. Nisam znala detalje o lekovima i njihovim svojstvima. Tek nedavno sam saznala nesto vise o kortikosteroidima. Sve bi bilo legalno da one zaista imaju te dijagnoze. Ovo je lepo smisljena prevara. Pisu se nepostojece dijagnoze da bi se zloupotrebljavali lekovi. Ako gresim, nek mi Bog oprosti. Ali rekla bih da ovde ipak nesto smrdi. Zarekla se zemlja raji da ne taji.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Znaci, ako pitas WADA za doping, onda je sve ok. A ako ne pitas, onda si u problemu. E Rusi, Rusi, da ste samo pitali, lepo bi vam rekli da moze. Ovako ste se na svoju ruku dopingovali i izvisili na Olimpijadi. Ne kaze se dzabe, ko pita, ne skita. Za sledecu olimpijadu, uredno, na vreme da se prijavite. Mislim, da platite.

Max

pre 7 godina

ADHD, its diagnosis, and its treatment have been controversial since the 1970s.
As of 2009, 8% of all United States Major League Baseball players had been diagnosed with ADHD, making the disorder common among this population. The increase coincided with the League's 2006 ban on stimulants, which has raised concern that some players are mimicking or falsifying the symptoms or history of ADHD to get around the ban on the use of stimulants in sport.
A sta ima mlada gimnasticarka? ADHD.
Ne moras (i po meni ni ne treba) biti rusofil, ali nemoj biti corav pored ociju.

Нишлија

pre 7 godina

И кад смо криви, нисмо криви . Криви су криминалци који откривају да смо и ми криминалци. Оде свет у три лепе...

lav vuk

pre 7 godina

i zamslite mi se još kladimo i raspravljamo ko je bolji ,odnosno najbolji u nekom of sportova?
najbolji je onaj kome svetski moćnici dozvole da bude najbolji

NNN

pre 7 godina

Ovo me podseća na slučaj gde je neko neke izneo dokaze o korupciji na Kosovu,
a onda neka evropska komisija osudila način na koji se iznose ti dokazi,
a samu korupciju uopšte nisu pominjali (ni osuđivali).