Ponedeljak, 05.09.2016.

15:31

Ko će biti u prvih 11 kod Muslina?

Novi selektor, nove kvalifikacije, novi početak, da li je i novi tim?

Izvor: AK

Ko æe biti u prvih 11 kod Muslina? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

jovo

pre 7 godina

ovo je najobičnija grupa građana koja se skupila sa raznih strana sveta malo radi provoda po splavovima i da pokažu ljute mašine koje su pokupovali, a fudbal i reprezentacija su im u drugom ili trećem planu...

brana

pre 7 godina

Zar je bitno?Moze da izadje i sa 22 nusta nece uraditi!Nemamo materijala ni u jednom segmentu reprezentacije.Trener,igraci,savez=0
Da se ne lazemo,dok ne dodju neki novi klinci i ne promenimo sve do jednoga koji sada imaju veze sa reprezentacijom mozemo samo da se brukamo i tonemo najdublje na svim rang listama.Ponizavajuce al tako nam je u svim sferama zivota pa smo navikli...

Milosh

pre 7 godina

Maksimovic Srbijo...MAKSIMOVIC!!! I ZIVKOVIC koji je bolji od svih na terenu i kad ne igra godinu dana.
Nama ova dvojica greju klupu ili nisu ni u uzem spisku. To je sramota!

Ch1vu

pre 7 godina

Igramo sa 6 defanzivaca kod kuce. Bekovi mogu da se prikljuce napadu ali na klupi su solidni ofanzivci. Lici da selektor ide na remi.

Dr

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj. Igramo sa 3 pozadi.Aj cao :)
(Bane, 05. septembar 2016 16:26)

Samo golmana omasih :-)

duh sa sekirom

pre 7 godina

...prva Muslinova izjava po preuzimanju reprezentacije bila je 'sve ću utakmice igrati na marakani'!?...pomislih, neka ga nek' se šliht@ malo neka im, ali sklanjanje Stojkovića i još neke 'čudne' kombinacije u timu sad su mi sporne, želim im sve najbolje ali klubaštvo će i njega da izjede...daj bože da grešim.

Jedna zanimljiva

pre 7 godina

Kad je Santrac usao u svlacionicu tadasnje repke rekao je:"Sta da vam kazem momci...", a Piksi odgovara "Mogao bi bar da nam kazes ko igra"

Mara-krcun-luda šuma-sasulo

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.
@Данијел

...traume iz detinjstva

nikola

pre 7 godina

a gde je Nikola Maksimovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 5. septembar 2016 17:18)
U Bordou ili Uzicu.Pa ti biraj sta ti vise odgovara

neutralni felsh

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio.

Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.
(Džoni, 05. septembar 2016 17:19)


prvi deo komentara odlican i tacan.
drugi deo, na zalost, vrlo upitan. muslin je vec pokazao sta mu je pre svega na pameti: da provoza igrace koji su poslusni i prosecni.

Miha se obrukao kao selektor

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, ...
(Džoni, 5. septembar 2016 17:19)

Mihu je trebalo oterati odmah onog trenutka kada je pristao da u interesu stvaranja alibija unapred za FSS, "podmladi" reprezentaciju u kvalifikacijama za SP u Brazilu, tako što je od starijih i iskusnijih igrača zadržao bekove Ivanovića i Kolarova, kao da fudbalsku igru kreiraju bekovi.


To ni jedan selektor ni jedne reprezentacije na svetu nije do sada uradio,

niti je sazvez bilo koje države na svetu tako nešto dozvolio ni kao ideju,

a kamoli kao strategiju.

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

Slobo

pre 7 godina

Ne budalite sa Golmanima,dal je neko uopste pratio Rajkoviceve odbrane(kikseve) u utakmicama u Izraelu,inace ceniosam ga vise kao golmana dok je branio u Zvezdi,sada je katastrofa.
Ko god da zaigra veceras,zelim im srecu i 3 boda???

ste van

pre 7 godina

Ja očekujem da ćemo igrati u formaciji 4-4-2...moraćemo da igramo oprezno i očekujem sledeći sastav:

Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković

Brica

pre 7 godina

3-2-2-2-1
Stojkovic
Ivanovic,Rajkovic(Nastasic),D.Tosic
Rukavina,Mladenovic
Gudelj,Fejsa(Milivojevic)
Kostic,Tadic
Mitrovic
Tvrdo pozadi,presing na pola i iz prekida sta se uradi

Jedan realan covek koji mora da radi ali komentarise na B92

pre 7 godina

Nema od ovoga nista. Fudbal i Srbija jednostavno ne idu. A nikad mi nece biti jasna jedna stvar pogledajte olimpijske medalje i iz kojih su sportova:
Rvanje
Tekvondo
Veslanje
Atletika
Vaterpolo
Kosarka (m)
Odbojka
Kosarka (ž)
Stvarno treba da je sramota i RTS i Novosti i sve druge jer od sporta pominju samo povremeno atletiku, vaterpolo i kosarku za vreme nekog takmicenja, tenis i naravno fudbal u kome smo od svih sportova najgori. Propala Zvezda i jos gori Partizan stalno zauzimaju 4 strane a ostalo mozda nekoliko recenica.
Štefaneka, tekvondoa, odbojke i veslanja sete se samo za olimpijadu i to je stvarno sramota.
Za B92 svaka cast oni su najbolji za sport.

m.l.

pre 7 godina

Jedno pitanje za autora teksta, pa ako Muslin u nijednoj proveri nije koristio ni kao rezervu onu proverenu "cepanicu" Fejsu, sto ga ti druze stavi u sve moguce kombinacije za veceras ? Osim toga, velika podrska Muslinu, ocekujem konacno atmosferu iz vremena Antica, dakle vise stvarne zelje i borbe, a ne setnju posle neprospavanih "splavarskih noci", AJDE BRE ORLOVI PRESTANITE VEC JEDNOM DA BUDETE VRAPCI, PA STA BUDE !

Golman

pre 7 godina

Nova reprezentacija MORA da ima novog golmana. Od raspada Jugoslavije imamo lose golmane sto je cesto skupo kostalo. Ako je jos i mlad utoliko bolje i perspektivnije. A ima nekoliko jasnih kandidata. Tim se pocinje da pravi od golmana koji igra a ne samo brani. To u nasem fudbalu jos izgleda nisu shvatili, iz ko zna kojih razloga. Bolje i da ih ne znamo. Golman moze da razigra tim bolje od svakog "playmaker-a" medju ostalim igracima, kako psihicki tako i tehnicki, ako je pravi igrac i covek. Golman je jako, jako vazan deo ekipe, vazniji od mnogih drugih delova! Muslin je bio izrazito pametan igrac, tesko da nije isto tako pametan i trener. Verujmo i neucenjen ko zna kojim mehanizmima koji dopiru i do odabira golmana koji ce stajati na golu. Bice dosta toga jasno veceras kada budemo videli sastav nase reprezentacije.

Običan

pre 7 godina

Ovo je strasna ekipa i vanserijski trener.Videće svi veceras kako se igra.Zao mi je sto necu moci da prisustvujem spektaklu nasih tetreba,pardon orlova

Iceboy

pre 7 godina

Milovan Jakšić, Branislav Sekulić, Aleksandar Tirnanić, Milutin Ivković, Ivica Bek, Momčilo Đokić, Blagoje Marjanović, Milorad Arsenijević, Đorđe Vujadinović, Dragoslav Mihajlović i Ljubiša Stefanović

Roki

pre 7 godina

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.
(Vuk, 05. septembar 2016 16:59)

Digli smo Muslina u nebesa,a realno,covek u trenerskoj karijeri nista nije postigao.

irska ponizi ih

pre 7 godina

Samo Partizan, koga bre interesuje ova terzina, kokezuna, NJEGOVA, muslinaova (voli procenta, svugde najuren, biografija 0) reprezetacija? mladenovic fudbaler? rajković golman? katai fudbaler? milivojević fudbaler? jedan ADEM LJAJIĆ kao nije dobar, ma važi, evo gledacu večeras ;)

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Logičan sastav bi bio 433-Rajković,Rukavina,S.Rajković,Ivanović,Mladenović-Gudelj,Tadić,Katai-Bambi Tošić,Kostić,Pavlović.Ali ajmo da sačekamo šta će Musli da uradi.

Džoni

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio. Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.

Oliver Kosta

pre 7 godina

Svejedno kisa ce vise odgovarati onim panjevima iz Irske....mi smo smotani....posebno po kisi.... a i nece biti publike sto je plus za Irsku

Milan

pre 7 godina

Ne znam koje iskustvo je stekao rajkovic na golu Makabija. Videli smo u kvalifikacijama za ligu sampiona. Ima on iskustva jer je branio u zvezdiiiii, a Stojkovicu se nikad nije oprostilo toboze sto je izdao ti istu.....Jedino zbog toga rajko brani. Pa makar primio 5 komada.

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Jbg,ja kontam ispratiti ovu prvu zato sto volim fudbal i Srbiju..ako ne bude zalaganja,dovidjenja do opet prve u sledecim kvalilifikacijama..

Falcon

pre 7 godina

Rekli ste da bi Hrvati menjali sve medalje za zlato u vaterpolu

Ajde sad vi menjajte sve medalje za plasman u Rusiju

Jer je nogomet popularniji od onih sportova

A vaterpolo igraju pet države

Tanja

pre 7 godina

Bice nekoliko baba, par manekena i ostala debla sa dve leve noge. A na golu stablo sa dubokim korenjem, da ne moz' da mrdne ni levo, ni desno

djole

pre 7 godina

Bice 0:0 ili 0:1. Nas glavni (mozda i jedini) napadac Mitrovic igra u drugoj ligi, a cak ni tu nije standardan. Nasi ljudi nikako da prihvate realnost. Uvek nadanja, iscekivanja, iuvek na kraju razocarenja jer nikako da mi u stvari nemamo vise igrace u velikim klubovima osim Baneta koji je pred penzijom i Matica

fenomen

pre 7 godina

Recept za pobedu postoji bez obzira kojih 11 istrče na teren. Neka im fss u slucaju pobede posle utakmice plati sve troskove na splavu veceras pa da vidis kako kidaju. Potpuno je svejedno kojih 11. Ja tu vidim samo Tadica kao fudbalera a ovi ostali su manje vise vodonose. Steta za Ljajica koji takodje ima neki smek a ovi odtali su obicni trkaci koji mogu sa manje ili vise uspeha da izvrse neki zadatak. Odbrana ce po obicaju jednom ili dvaput da zas**e a pitanje je sta mogu ovi napred. Ja i dalje navijam za njih jer druge zemlje nemam. Poz.

bla bla truc

pre 7 godina

Gledam ove potencijalne sastave. Ko to od nasih igraca igra u najvecim evropskim klubovima kako neki ovde pisu??? Prema vasim komentarima, nasi igraci igraju za Real Madrid, Barselonu, Bajern Minhen, PSG, ManUTD, Atletiko Madrid, Juventus, Sevilju itd, a ja ne vidim nijednog naseg igraca u tim klubovima

Alex

pre 7 godina

Moj predlog: 4-3-3

Veliki štrumf
Miki Maus, Optimus prajm, Splinter, Duško Dugouško
Vitez Koja, Šilja, Desetar Cokulić,
Elmer Davež, Silvester, Sunđer Bob

ODRAĆEMO IH!

Bijeli

pre 7 godina

Iskreno komsije, navijam za vas ! Kvale za SP uvijek su teze nego za EP (posebno kada na EP ide ovoliko repki) i zato je vazno kako cete startati. SP je u Rusiji, to ce vam biti poludomaci teren. Sastav ove skupine vam daje realne sanse. Tesko je reci da ste bolji od konkurencije, ali sigurno nije ni obratno. Imate skupinu bez mega repki(sto je vrlo vazno jer samo prvi ide izravno) i to morate iskoristiti jer u eventualnom barazu lako bi mogli dobiti nekog puno jaceg nego sto su ovi iz vase skupine. A navijam i zbog toga sto nam je bez vas ipak malo nezanimljivije...pa covjece , dosli smo do odnosa kao u odbojci ! Samo obrnutih! A ipak je nogomet-fudbal kralj svih sportova ako je vec atletika kraljica...Drzim palceve, mozete vi to, samo malo vise optimizma...vjere...(ne bas Gasiceve,hehe)

Walter White

pre 7 godina

1.Kokeza 2.Andjus 3.Psihovan Jovanović 3.Bata Živa 4.Terza 5.Grok Božović 6.Falji Ramadani 7.Zahavi 8.Ćalasan 9.Mimi Oro 10.Vazura 11.Veljko Ražnatović
Trener:Aca Vučić

Данијел

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.

Sta im uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 7 godina

Po meni postava reprezentacije treba ovako da izgleda:Lukac,Rukavina,Nastasic,Srdjan Babic (ili Sloba Rajkovic),Obradovic Ivan,Matic,Radoja,Tadic,Ljajic,Markec,Stoiljkovic,Mrdja.
Sta se desava sa Obradovicem?Zasto nije dobio poziv selektora?

nele

pre 7 godina

Od ovih nabrojanih jedino Katai-ja vidim kao nekog ko moze nesto kreativno da uradi. Bez njega nema gola iz igre. Mozda na srecu iz prekida ali...
Rajko na gol pod obavezno. Inace, solidnog spica nismo imali od pamtiveka. Hugo Vijera koji realno nije neka klasa je bar 3x bolji od svih nasih u poslednjih 10tak godina.

Jovas

pre 7 godina

Samo da ne bude formacija sa dva "zadnja vezna" i sa samo jednim covekom u napadu. Stop toj odvratnoj defanzivnoj igri, bunarenju i slicno. 4-4-2 u nekom obliku (eventualno 4-3-3 sa dva bas ofanzivna krila) i da igramo kao ljudi.

bucika

pre 7 godina

Treba da ubaci mladje fudbalere koji su bili prvaci sveta. Malo po malo kao ostali ekipni sportovi, da igraju mladi a i trener nekl mladji da igra sa njima i pokaze neke cake...ovo je novi ciklus i treba sve novo. A sada navalite sa minusima.

Johnieee

pre 7 godina

Da vidimo hocu li pogoditi...

Rajkovic - Vukovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Fejsa - Kostic, Tadic, Mitrovic

Mirise mi na ovo i na 2:0 za nas !
SRBIJA!!!

ugi019

pre 7 godina

Ako vam je nebino i zabole vas za sastav zasto objavljujete komentare? Jeste da su nas razocarali puno puta, ali puna podrska momcima, nek se ugledaju na nase kosarkase, vaterpoliste, pa da se plasiramo u Rusiju :) Srecno veceras !

Ivan

pre 7 godina

Koliko je meni poznat rad našega selektora još iz doba vođenja klubova, on preferira formaciju 3-5-2, koja može da se transformiše u 5-3-2. Znači tri štopera, dva beka, zadnji vezni, dva krila i dva ofanzivna.
U ovaj sistem ugurajte koje god hoćete igrače i dobićete rezultate tipa 0-2. Meni se to lično ne sviđa, ali ako završava posao i prođemo na SP super.

...

pre 7 godina

mali od bostana kada odigra bar jednu ozbiljnu utakmicu van nase kukuruz lige neka konkurise i za A tim, dotle hajde da se ne zamajavamo sa tim pokusajima od igraca...

nosferatu

pre 7 godina

Pazi kad mislim da ovi sa B92 ni jedan sastav od ovih koje su naveli, nije tacan, tako da nemam sta da biram. Tacno je da ce biti 3 igraca pozadi (ivanovic, nastasic i verovatno rajkovic), al sigurno nece da budu 4 vezna. Bice po mom misljenju fejsa i gudelj, ali ce biti i dva beka mladenovic i rukavina...znaci iz formacije 3-4-2-1 sa bekovima u vezi, se prelazi u 5-4-1 u defanzivi...mada je to sad postalo toliko slobodno, podlozno izmenama u samoj utakmici. Aj, mozda i gresim, videcemo. Ali ne nadam se nekom pozitivnom rezultatu (tu iskljucivo mislim samo na pobedu). Mada, mislim da nam ide na ruku, sto ovog puta nece biti i uticaja spoljnjeg faktora (bogdanov), pa mozda i iznenadimo...sa nama se nikad ne zna!

Strasno

pre 7 godina

Cetri puta pustate komentar grobarskom kompleksasu komentar barem da je nesto pametno napisao a ne pokazivanje standardnog kompleksa...

Bane

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj.

Igramo sa 3 pozadi.

Aj cao :)

djuka_pg

pre 7 godina

Meni su najjaci komentari ne zanima me, ko god hoce, kod mene su ispucali sve sanse, necu da gledam i.t.d. Kad vas ne zanima nemojte da mracite nego odmorite i nemojte ni da citate nista sto je vezano za fudbalere. I najgori uvjek ce bit nasi i imace moju podrsku. Uvjek cu se nervirati, vikati, psovati ali se i radovati se nasim pobjedama. Kakav nam je savez reprezentativci su vise nego korektni. Napred momci, napred SRBIJO do pobjedeee...

hijena

pre 7 godina

Bata Djorina bunkerica, sa tri zadnja vezna po Kosanovom patentu i sa dva krilna igraca i spicem sidrasem, proverena taktika koja ne daje rezultat.

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Alex

pre 7 godina

Evo da probam da pogodim:

Ivković, Vulić, Spasić, Šabanadžović, Hadžibegić, Jozić, Brnović, Prosinečki, Sušić, Stojković, Vujović

miško

pre 7 godina

Kataji treba da igra. Po kvalitetu jedini koji svojim lucidnim akcijama i golovima, može da reši utakmicu. Muki je ziheraš i ne verujem da će Kataji početi utakmicu. Prošao je školu Vojvodine, odlično odigrao u Zvezdi, sada će igrati protiv Reala i Barse i biti neophodan i za naredne kvalifikaione utakmice.

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Ne da je došlo vreme, nego je to odavno trebalo da se desi! Stojković nam je upropastio bar zasnja dva kvalifikaciona ciklusa svojim direktnim krivicama kod golova u bitnim utakmicama kada se lomio rezultat. Džaba njemu, a pogotovo nama, što odbrani penal ili 1 na 1 kada gubimo 2:0, tada smo već izgubili. Zaista se nadam da će ga konačno skloniti sa gola reprezentacije!

Darkoni84

pre 7 godina

Ljudi moji pa mi smo doziveli da nemamo dva, cestita, napadaca!Cemu da se nadamo!? Kad je trener u pitanju, jako sam skeptican ali...videcemo.

Džoni

pre 7 godina

Volim sport generalno, fudbal od popularnijih sportova i ponajmanje ali ću ipak gledati utakmicu i naravno dati podršku ekipi jer kakvi su takvi su, naši su a bolje nemamo!

BorisNs

pre 7 godina

Mislim sa je stvarno vreme da brani Rajkovic, nije Stojkovic los ali treba na vreme krenuti sa Rajkovicem, bice nam prvi golman barem 10-15 godina jos, takodje mislim da je vreme Zorana Tosica proslo, od ostalih treba da igraju i budu pozivani SAMO oni koji su u formi u tom trenutku, a ne na osnovu imena ili stare slave

Mare

pre 7 godina

Ovo treba startnih 11 da bude za sve tekme kvalifikacija :


Rajković-Tošić(Mladenović)-Maksimović-Nastasić-Rukavina-Matić(Grujić)-Katai-Maksimović-Živković-Kostić(Tadić)-Mitrović(Pavlović/Stojiljković)

Ja bre

pre 7 godina

Sredina mora uvek da ima tri neizostavna momak Kostića Tadića i Maksimovića iz Astane. Ta trojica bi našla mesto i u mnogo jačim reprezentacijama.

kajv

pre 7 godina

hrvat sam i uvijek bacim oko na vas susjede ,ovo sada sto vidim nikada lošiju repku niste imali....realno...nemogu da shvatim da neko nemoze povuc crtu i rec dosta idemo gradit novu momcad na zivkovicu i grujicu i ostalima iz novog zelanda ....moglo bi vam bit opet čupavo za doć na europsko ...svi ce bit stariji za dvije godine a mladih ni na mapi....zatajili ste jako

Vuk

pre 7 godina

Sve je to OK, ali od trojca Gudelj , Milivojevic , Fejsa niko ne ume da doda loptu napadacima . I u takvoj situaciji Muslin ne zove Ljajica je mu se "ne uklapa" , a Milinkovic-Savica ostavlja u mladoj reprezentaciji.. Ne razumem. Sva kreacija ce da padne na Tadica , a on nece moci da dise od presinga.. Pa ce da duvaju lopte napamet i tako Ircima maksimalno olaksaju posao.

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.

Srrrrrdjan

pre 7 godina

Da li neko zna neki sajt preko koga moze za dz da se prati utakmica?
Unapred hvala
P.s.: nadamo se pobedi i da nas napokon krene!

miki

pre 7 godina

Nikoga vise ne zanimaju. Kod mene su ispucali sve sanse. Uvek se nadam nekom dobrom rezultatu, i uvek su me razocarali. Ustajao sam u 2 ujutro da gledam njihove utakmice (Australija), i onda umoran isao na posao. Dosta je bilo. Ne pratim ih od 2010, a ni ne planiram da to pocnem opet u neko skorije vreme.

Muko malena

pre 7 godina

@AntiDebil

Evo ti bambi za trud toliko se boticu trudis da svi vide tvoj iskompleksirani komentar na temi reprezentacije ali bzuspesno...sigurno grizes tastauru od muke.

Srki

pre 7 godina

Rajkovic, Rukavina, Ivanovic, Nastasic i Mladenovic odbrana.
Milivojevic, Maksimovic, Tadic, Kostic i Katai sredina.
Pavlovic spic.
Ne znam zasto stalno forsiramo sredinu sa 2 ili 3 defanzivna vezna. To mi nikada nece biti jasno. Tu treba da igraju Milivojevic i Matic kada se vrati, a ostala 2 ili 3 vezna da nam budu ultra ofanzivna. Godinama igramo spor i "daj loptu u nazad" fudbal. Treba nam brza igra, kreacija i igra sa tehnicki potkovanim fudbalerima. Maksimovic bez problema moze da igra pomocnog zadnjeg veznog, a i da unapredi i ubrza igru do napadaca.

Boža zvani pub

pre 7 godina

Šta nam daje za pravo da verujemo u ovaj tim? Baš ništa! Možda su bez Matića i Kolarova još i bolji? Pa i bez Ivanovića, što da ne. Svi oni i
ovi od ranije "dave loptu" i rade "alibi pasove" unazad. Brža igra, brŸe oslobadjanje od lopte i lopta napred ne nazad, bez pokusaja duplih pasova kroz sredinu, striktno
markirAnje glavnih organizatora igre i napadača, puno trčanja, besprekorna fizička spremnost i ono najvažnije, što ne vidoh kod njih već godinama - patriotizam u srcu. E ako i tada izgube, niko se potresti neće jer ne može bolje, ili protivnik je bolji. A ovo mlitavo, cimavo - ja tebi ti meni i pazi da se ne povredimo ... to ne prolazi voše ni protiv Luksrmburga ni Gibraltara.

Brondby

pre 7 godina

Andrija Pavlović je u formi nama je dao gol u derbiju mislim da bi on trebao u prvih 11.

Idemo do titule idemooo prvi smo idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Patrik

pre 7 godina

Kako je jedina konkurencija Mitru Andrija Pavlovic?What about Nikola Stoiljkovic?Koliko se secam i njega je pozvao Muslin.
Dati Hugu Vijeiri pasos i pozvati ga u repku. :)

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

golubar

pre 7 godina

ko sve radi u vasoj redakciji, kad vi posle toliko meseci ne kapirate da cemo igrati sa 3/4/3 a ne 4/2/3/1.. cuj dusko tosic, da li vi to prizivate crnu sudbinu , sta je s vama ?? igrace jagos vukovic, koji je sa konjaspor bio 3. prosle sezone i izabran u tim godine, uz nastasica i baneta. ispred ce biti gudelj i milivojevic(nazalost, dok nema matica), po strani rukavina i mladenovic (dok nema kolarova) i napred kostic, tadic i mitrovic ili pavlovic

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

Patrik

pre 7 godina

Tosic,Fejsa,Bambi...Zna se da ce Bambi biti sto posto u timu.Po meni treba nekad da zove Kacara,Ignjovskog,Medojevica,Radoju iz Selte...

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

Patrik

pre 7 godina

Na levog beka bih ja pozvao Milana Rodica iz Zenita.Kolarov,i Rodic bi bilo sasvim pristojno.I ako se pokaze u punom sjaju onda Nemanju Miletica iz Partizana.

buda

pre 7 godina

Ko god da igra izgubice... Tako da iskreno nema ni neke veze ko ce na teren. Fudbal je jedini sport na svetu gde mozete da statirate i vasa ekipa opet pobedi.. To jest tesko je od 11 igraca uociti koji ne stima. Tako se godinama provlace u klubovima, dodju u repku i puf imamo ne 1 drvo, ne 2 drveta, vec 22 drveta :D

ctrl

pre 7 godina

Gde to ima da se igrac A tima prosledjuje mladoj reprezentaciji zbog bitnosti utakmice???
Sta, kao, ove kvalifikacije A tima i nisu nesto bitne?
Svaka odluka oko fudbalske reprezentacije Srbije je nelogicna i mucna. Svaka.

Dacha

pre 7 godina

Srbija igra sa 3 beka u liniji nazad i sa 2 ofazivna beka sa strane tako da ovde nesto ne stima bas ni u jednoj od kombinacija. Logican tim za danas P.Rajkovic - S.Rajkovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina - Milivojevic, Maksimovic - Kostic, Tadic, Mitrovic.

Dakle 3-4-3 ili 5-2-3 kako vec vidite formaciju koju igra Muslin.
Videcemo kako cemo proci, nisam optimista ali valjda nas malo sreca pogleda za 1-0, i to nam je previse. Zaista cudno da nisu pozvani Ljajic i Laza Markovic, nisam ubedjen da se "ne uklapaju u sistem", pre ce biti u pitanju neki drugi razlozi (kupoprodajne prirode po obicaju)

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

hijena

pre 7 godina

Bata Djorina bunkerica, sa tri zadnja vezna po Kosanovom patentu i sa dva krilna igraca i spicem sidrasem, proverena taktika koja ne daje rezultat.

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

miki

pre 7 godina

Nikoga vise ne zanimaju. Kod mene su ispucali sve sanse. Uvek se nadam nekom dobrom rezultatu, i uvek su me razocarali. Ustajao sam u 2 ujutro da gledam njihove utakmice (Australija), i onda umoran isao na posao. Dosta je bilo. Ne pratim ih od 2010, a ni ne planiram da to pocnem opet u neko skorije vreme.

ctrl

pre 7 godina

Gde to ima da se igrac A tima prosledjuje mladoj reprezentaciji zbog bitnosti utakmice???
Sta, kao, ove kvalifikacije A tima i nisu nesto bitne?
Svaka odluka oko fudbalske reprezentacije Srbije je nelogicna i mucna. Svaka.

kajv

pre 7 godina

hrvat sam i uvijek bacim oko na vas susjede ,ovo sada sto vidim nikada lošiju repku niste imali....realno...nemogu da shvatim da neko nemoze povuc crtu i rec dosta idemo gradit novu momcad na zivkovicu i grujicu i ostalima iz novog zelanda ....moglo bi vam bit opet čupavo za doć na europsko ...svi ce bit stariji za dvije godine a mladih ni na mapi....zatajili ste jako

Alex

pre 7 godina

Evo da probam da pogodim:

Ivković, Vulić, Spasić, Šabanadžović, Hadžibegić, Jozić, Brnović, Prosinečki, Sušić, Stojković, Vujović

BorisNs

pre 7 godina

Mislim sa je stvarno vreme da brani Rajkovic, nije Stojkovic los ali treba na vreme krenuti sa Rajkovicem, bice nam prvi golman barem 10-15 godina jos, takodje mislim da je vreme Zorana Tosica proslo, od ostalih treba da igraju i budu pozivani SAMO oni koji su u formi u tom trenutku, a ne na osnovu imena ili stare slave

Brondby

pre 7 godina

Andrija Pavlović je u formi nama je dao gol u derbiju mislim da bi on trebao u prvih 11.

Idemo do titule idemooo prvi smo idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

fenomen

pre 7 godina

Recept za pobedu postoji bez obzira kojih 11 istrče na teren. Neka im fss u slucaju pobede posle utakmice plati sve troskove na splavu veceras pa da vidis kako kidaju. Potpuno je svejedno kojih 11. Ja tu vidim samo Tadica kao fudbalera a ovi ostali su manje vise vodonose. Steta za Ljajica koji takodje ima neki smek a ovi odtali su obicni trkaci koji mogu sa manje ili vise uspeha da izvrse neki zadatak. Odbrana ce po obicaju jednom ili dvaput da zas**e a pitanje je sta mogu ovi napred. Ja i dalje navijam za njih jer druge zemlje nemam. Poz.

Ja bre

pre 7 godina

Sredina mora uvek da ima tri neizostavna momak Kostića Tadića i Maksimovića iz Astane. Ta trojica bi našla mesto i u mnogo jačim reprezentacijama.

Dacha

pre 7 godina

Srbija igra sa 3 beka u liniji nazad i sa 2 ofazivna beka sa strane tako da ovde nesto ne stima bas ni u jednoj od kombinacija. Logican tim za danas P.Rajkovic - S.Rajkovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina - Milivojevic, Maksimovic - Kostic, Tadic, Mitrovic.

Dakle 3-4-3 ili 5-2-3 kako vec vidite formaciju koju igra Muslin.
Videcemo kako cemo proci, nisam optimista ali valjda nas malo sreca pogleda za 1-0, i to nam je previse. Zaista cudno da nisu pozvani Ljajic i Laza Markovic, nisam ubedjen da se "ne uklapaju u sistem", pre ce biti u pitanju neki drugi razlozi (kupoprodajne prirode po obicaju)

Običan

pre 7 godina

Ovo je strasna ekipa i vanserijski trener.Videće svi veceras kako se igra.Zao mi je sto necu moci da prisustvujem spektaklu nasih tetreba,pardon orlova

Džoni

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio. Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

buda

pre 7 godina

Ko god da igra izgubice... Tako da iskreno nema ni neke veze ko ce na teren. Fudbal je jedini sport na svetu gde mozete da statirate i vasa ekipa opet pobedi.. To jest tesko je od 11 igraca uociti koji ne stima. Tako se godinama provlace u klubovima, dodju u repku i puf imamo ne 1 drvo, ne 2 drveta, vec 22 drveta :D

Oliver Kosta

pre 7 godina

Svejedno kisa ce vise odgovarati onim panjevima iz Irske....mi smo smotani....posebno po kisi.... a i nece biti publike sto je plus za Irsku

golubar

pre 7 godina

ko sve radi u vasoj redakciji, kad vi posle toliko meseci ne kapirate da cemo igrati sa 3/4/3 a ne 4/2/3/1.. cuj dusko tosic, da li vi to prizivate crnu sudbinu , sta je s vama ?? igrace jagos vukovic, koji je sa konjaspor bio 3. prosle sezone i izabran u tim godine, uz nastasica i baneta. ispred ce biti gudelj i milivojevic(nazalost, dok nema matica), po strani rukavina i mladenovic (dok nema kolarova) i napred kostic, tadic i mitrovic ili pavlovic

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Jbg,ja kontam ispratiti ovu prvu zato sto volim fudbal i Srbiju..ako ne bude zalaganja,dovidjenja do opet prve u sledecim kvalilifikacijama..

Tanja

pre 7 godina

Bice nekoliko baba, par manekena i ostala debla sa dve leve noge. A na golu stablo sa dubokim korenjem, da ne moz' da mrdne ni levo, ni desno

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

Jedna zanimljiva

pre 7 godina

Kad je Santrac usao u svlacionicu tadasnje repke rekao je:"Sta da vam kazem momci...", a Piksi odgovara "Mogao bi bar da nam kazes ko igra"

djuka_pg

pre 7 godina

Meni su najjaci komentari ne zanima me, ko god hoce, kod mene su ispucali sve sanse, necu da gledam i.t.d. Kad vas ne zanima nemojte da mracite nego odmorite i nemojte ni da citate nista sto je vezano za fudbalere. I najgori uvjek ce bit nasi i imace moju podrsku. Uvjek cu se nervirati, vikati, psovati ali se i radovati se nasim pobjedama. Kakav nam je savez reprezentativci su vise nego korektni. Napred momci, napred SRBIJO do pobjedeee...

Walter White

pre 7 godina

1.Kokeza 2.Andjus 3.Psihovan Jovanović 3.Bata Živa 4.Terza 5.Grok Božović 6.Falji Ramadani 7.Zahavi 8.Ćalasan 9.Mimi Oro 10.Vazura 11.Veljko Ražnatović
Trener:Aca Vučić

bucika

pre 7 godina

Treba da ubaci mladje fudbalere koji su bili prvaci sveta. Malo po malo kao ostali ekipni sportovi, da igraju mladi a i trener nekl mladji da igra sa njima i pokaze neke cake...ovo je novi ciklus i treba sve novo. A sada navalite sa minusima.

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Vuk

pre 7 godina

Sve je to OK, ali od trojca Gudelj , Milivojevic , Fejsa niko ne ume da doda loptu napadacima . I u takvoj situaciji Muslin ne zove Ljajica je mu se "ne uklapa" , a Milinkovic-Savica ostavlja u mladoj reprezentaciji.. Ne razumem. Sva kreacija ce da padne na Tadica , a on nece moci da dise od presinga.. Pa ce da duvaju lopte napamet i tako Ircima maksimalno olaksaju posao.

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.

Bijeli

pre 7 godina

Iskreno komsije, navijam za vas ! Kvale za SP uvijek su teze nego za EP (posebno kada na EP ide ovoliko repki) i zato je vazno kako cete startati. SP je u Rusiji, to ce vam biti poludomaci teren. Sastav ove skupine vam daje realne sanse. Tesko je reci da ste bolji od konkurencije, ali sigurno nije ni obratno. Imate skupinu bez mega repki(sto je vrlo vazno jer samo prvi ide izravno) i to morate iskoristiti jer u eventualnom barazu lako bi mogli dobiti nekog puno jaceg nego sto su ovi iz vase skupine. A navijam i zbog toga sto nam je bez vas ipak malo nezanimljivije...pa covjece , dosli smo do odnosa kao u odbojci ! Samo obrnutih! A ipak je nogomet-fudbal kralj svih sportova ako je vec atletika kraljica...Drzim palceve, mozete vi to, samo malo vise optimizma...vjere...(ne bas Gasiceve,hehe)

Roki

pre 7 godina

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.
(Vuk, 05. septembar 2016 16:59)

Digli smo Muslina u nebesa,a realno,covek u trenerskoj karijeri nista nije postigao.

Milosh

pre 7 godina

Maksimovic Srbijo...MAKSIMOVIC!!! I ZIVKOVIC koji je bolji od svih na terenu i kad ne igra godinu dana.
Nama ova dvojica greju klupu ili nisu ni u uzem spisku. To je sramota!

Ivan

pre 7 godina

Koliko je meni poznat rad našega selektora još iz doba vođenja klubova, on preferira formaciju 3-5-2, koja može da se transformiše u 5-3-2. Znači tri štopera, dva beka, zadnji vezni, dva krila i dva ofanzivna.
U ovaj sistem ugurajte koje god hoćete igrače i dobićete rezultate tipa 0-2. Meni se to lično ne sviđa, ali ako završava posao i prođemo na SP super.

Ch1vu

pre 7 godina

Igramo sa 6 defanzivaca kod kuce. Bekovi mogu da se prikljuce napadu ali na klupi su solidni ofanzivci. Lici da selektor ide na remi.

ugi019

pre 7 godina

Ako vam je nebino i zabole vas za sastav zasto objavljujete komentare? Jeste da su nas razocarali puno puta, ali puna podrska momcima, nek se ugledaju na nase kosarkase, vaterpoliste, pa da se plasiramo u Rusiju :) Srecno veceras !

Falcon

pre 7 godina

Rekli ste da bi Hrvati menjali sve medalje za zlato u vaterpolu

Ajde sad vi menjajte sve medalje za plasman u Rusiju

Jer je nogomet popularniji od onih sportova

A vaterpolo igraju pet države

ste van

pre 7 godina

Ja očekujem da ćemo igrati u formaciji 4-4-2...moraćemo da igramo oprezno i očekujem sledeći sastav:

Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković

Dr

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj. Igramo sa 3 pozadi.Aj cao :)
(Bane, 05. septembar 2016 16:26)

Samo golmana omasih :-)

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

Boža zvani pub

pre 7 godina

Šta nam daje za pravo da verujemo u ovaj tim? Baš ništa! Možda su bez Matića i Kolarova još i bolji? Pa i bez Ivanovića, što da ne. Svi oni i
ovi od ranije "dave loptu" i rade "alibi pasove" unazad. Brža igra, brŸe oslobadjanje od lopte i lopta napred ne nazad, bez pokusaja duplih pasova kroz sredinu, striktno
markirAnje glavnih organizatora igre i napadača, puno trčanja, besprekorna fizička spremnost i ono najvažnije, što ne vidoh kod njih već godinama - patriotizam u srcu. E ako i tada izgube, niko se potresti neće jer ne može bolje, ili protivnik je bolji. A ovo mlitavo, cimavo - ja tebi ti meni i pazi da se ne povredimo ... to ne prolazi voše ni protiv Luksrmburga ni Gibraltara.

Iceboy

pre 7 godina

Milovan Jakšić, Branislav Sekulić, Aleksandar Tirnanić, Milutin Ivković, Ivica Bek, Momčilo Đokić, Blagoje Marjanović, Milorad Arsenijević, Đorđe Vujadinović, Dragoslav Mihajlović i Ljubiša Stefanović

jovo

pre 7 godina

ovo je najobičnija grupa građana koja se skupila sa raznih strana sveta malo radi provoda po splavovima i da pokažu ljute mašine koje su pokupovali, a fudbal i reprezentacija su im u drugom ili trećem planu...

irska ponizi ih

pre 7 godina

Samo Partizan, koga bre interesuje ova terzina, kokezuna, NJEGOVA, muslinaova (voli procenta, svugde najuren, biografija 0) reprezetacija? mladenovic fudbaler? rajković golman? katai fudbaler? milivojević fudbaler? jedan ADEM LJAJIĆ kao nije dobar, ma važi, evo gledacu večeras ;)

bla bla truc

pre 7 godina

Gledam ove potencijalne sastave. Ko to od nasih igraca igra u najvecim evropskim klubovima kako neki ovde pisu??? Prema vasim komentarima, nasi igraci igraju za Real Madrid, Barselonu, Bajern Minhen, PSG, ManUTD, Atletiko Madrid, Juventus, Sevilju itd, a ja ne vidim nijednog naseg igraca u tim klubovima

neutralni felsh

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio.

Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.
(Džoni, 05. septembar 2016 17:19)


prvi deo komentara odlican i tacan.
drugi deo, na zalost, vrlo upitan. muslin je vec pokazao sta mu je pre svega na pameti: da provoza igrace koji su poslusni i prosecni.

Mara-krcun-luda šuma-sasulo

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.
@Данијел

...traume iz detinjstva

Miha se obrukao kao selektor

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, ...
(Džoni, 5. septembar 2016 17:19)

Mihu je trebalo oterati odmah onog trenutka kada je pristao da u interesu stvaranja alibija unapred za FSS, "podmladi" reprezentaciju u kvalifikacijama za SP u Brazilu, tako što je od starijih i iskusnijih igrača zadržao bekove Ivanovića i Kolarova, kao da fudbalsku igru kreiraju bekovi.


To ni jedan selektor ni jedne reprezentacije na svetu nije do sada uradio,

niti je sazvez bilo koje države na svetu tako nešto dozvolio ni kao ideju,

a kamoli kao strategiju.

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

Patrik

pre 7 godina

Tosic,Fejsa,Bambi...Zna se da ce Bambi biti sto posto u timu.Po meni treba nekad da zove Kacara,Ignjovskog,Medojevica,Radoju iz Selte...

Patrik

pre 7 godina

Kako je jedina konkurencija Mitru Andrija Pavlovic?What about Nikola Stoiljkovic?Koliko se secam i njega je pozvao Muslin.
Dati Hugu Vijeiri pasos i pozvati ga u repku. :)

duh sa sekirom

pre 7 godina

...prva Muslinova izjava po preuzimanju reprezentacije bila je 'sve ću utakmice igrati na marakani'!?...pomislih, neka ga nek' se šliht@ malo neka im, ali sklanjanje Stojkovića i još neke 'čudne' kombinacije u timu sad su mi sporne, želim im sve najbolje ali klubaštvo će i njega da izjede...daj bože da grešim.

Alex

pre 7 godina

Moj predlog: 4-3-3

Veliki štrumf
Miki Maus, Optimus prajm, Splinter, Duško Dugouško
Vitez Koja, Šilja, Desetar Cokulić,
Elmer Davež, Silvester, Sunđer Bob

ODRAĆEMO IH!

brana

pre 7 godina

Zar je bitno?Moze da izadje i sa 22 nusta nece uraditi!Nemamo materijala ni u jednom segmentu reprezentacije.Trener,igraci,savez=0
Da se ne lazemo,dok ne dodju neki novi klinci i ne promenimo sve do jednoga koji sada imaju veze sa reprezentacijom mozemo samo da se brukamo i tonemo najdublje na svim rang listama.Ponizavajuce al tako nam je u svim sferama zivota pa smo navikli...

Strasno

pre 7 godina

Cetri puta pustate komentar grobarskom kompleksasu komentar barem da je nesto pametno napisao a ne pokazivanje standardnog kompleksa...

m.l.

pre 7 godina

Jedno pitanje za autora teksta, pa ako Muslin u nijednoj proveri nije koristio ni kao rezervu onu proverenu "cepanicu" Fejsu, sto ga ti druze stavi u sve moguce kombinacije za veceras ? Osim toga, velika podrska Muslinu, ocekujem konacno atmosferu iz vremena Antica, dakle vise stvarne zelje i borbe, a ne setnju posle neprospavanih "splavarskih noci", AJDE BRE ORLOVI PRESTANITE VEC JEDNOM DA BUDETE VRAPCI, PA STA BUDE !

Brica

pre 7 godina

3-2-2-2-1
Stojkovic
Ivanovic,Rajkovic(Nastasic),D.Tosic
Rukavina,Mladenovic
Gudelj,Fejsa(Milivojevic)
Kostic,Tadic
Mitrovic
Tvrdo pozadi,presing na pola i iz prekida sta se uradi

...

pre 7 godina

mali od bostana kada odigra bar jednu ozbiljnu utakmicu van nase kukuruz lige neka konkurise i za A tim, dotle hajde da se ne zamajavamo sa tim pokusajima od igraca...

Данијел

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.

Patrik

pre 7 godina

Na levog beka bih ja pozvao Milana Rodica iz Zenita.Kolarov,i Rodic bi bilo sasvim pristojno.I ako se pokaze u punom sjaju onda Nemanju Miletica iz Partizana.

miško

pre 7 godina

Kataji treba da igra. Po kvalitetu jedini koji svojim lucidnim akcijama i golovima, može da reši utakmicu. Muki je ziheraš i ne verujem da će Kataji početi utakmicu. Prošao je školu Vojvodine, odlično odigrao u Zvezdi, sada će igrati protiv Reala i Barse i biti neophodan i za naredne kvalifikaione utakmice.

Jedan realan covek koji mora da radi ali komentarise na B92

pre 7 godina

Nema od ovoga nista. Fudbal i Srbija jednostavno ne idu. A nikad mi nece biti jasna jedna stvar pogledajte olimpijske medalje i iz kojih su sportova:
Rvanje
Tekvondo
Veslanje
Atletika
Vaterpolo
Kosarka (m)
Odbojka
Kosarka (ž)
Stvarno treba da je sramota i RTS i Novosti i sve druge jer od sporta pominju samo povremeno atletiku, vaterpolo i kosarku za vreme nekog takmicenja, tenis i naravno fudbal u kome smo od svih sportova najgori. Propala Zvezda i jos gori Partizan stalno zauzimaju 4 strane a ostalo mozda nekoliko recenica.
Štefaneka, tekvondoa, odbojke i veslanja sete se samo za olimpijadu i to je stvarno sramota.
Za B92 svaka cast oni su najbolji za sport.

Slobo

pre 7 godina

Ne budalite sa Golmanima,dal je neko uopste pratio Rajkoviceve odbrane(kikseve) u utakmicama u Izraelu,inace ceniosam ga vise kao golmana dok je branio u Zvezdi,sada je katastrofa.
Ko god da zaigra veceras,zelim im srecu i 3 boda???

Darkoni84

pre 7 godina

Ljudi moji pa mi smo doziveli da nemamo dva, cestita, napadaca!Cemu da se nadamo!? Kad je trener u pitanju, jako sam skeptican ali...videcemo.

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Ne da je došlo vreme, nego je to odavno trebalo da se desi! Stojković nam je upropastio bar zasnja dva kvalifikaciona ciklusa svojim direktnim krivicama kod golova u bitnim utakmicama kada se lomio rezultat. Džaba njemu, a pogotovo nama, što odbrani penal ili 1 na 1 kada gubimo 2:0, tada smo već izgubili. Zaista se nadam da će ga konačno skloniti sa gola reprezentacije!

Džoni

pre 7 godina

Volim sport generalno, fudbal od popularnijih sportova i ponajmanje ali ću ipak gledati utakmicu i naravno dati podršku ekipi jer kakvi su takvi su, naši su a bolje nemamo!

nele

pre 7 godina

Od ovih nabrojanih jedino Katai-ja vidim kao nekog ko moze nesto kreativno da uradi. Bez njega nema gola iz igre. Mozda na srecu iz prekida ali...
Rajko na gol pod obavezno. Inace, solidnog spica nismo imali od pamtiveka. Hugo Vijera koji realno nije neka klasa je bar 3x bolji od svih nasih u poslednjih 10tak godina.

Jovas

pre 7 godina

Samo da ne bude formacija sa dva "zadnja vezna" i sa samo jednim covekom u napadu. Stop toj odvratnoj defanzivnoj igri, bunarenju i slicno. 4-4-2 u nekom obliku (eventualno 4-3-3 sa dva bas ofanzivna krila) i da igramo kao ljudi.

Srki

pre 7 godina

Rajkovic, Rukavina, Ivanovic, Nastasic i Mladenovic odbrana.
Milivojevic, Maksimovic, Tadic, Kostic i Katai sredina.
Pavlovic spic.
Ne znam zasto stalno forsiramo sredinu sa 2 ili 3 defanzivna vezna. To mi nikada nece biti jasno. Tu treba da igraju Milivojevic i Matic kada se vrati, a ostala 2 ili 3 vezna da nam budu ultra ofanzivna. Godinama igramo spor i "daj loptu u nazad" fudbal. Treba nam brza igra, kreacija i igra sa tehnicki potkovanim fudbalerima. Maksimovic bez problema moze da igra pomocnog zadnjeg veznog, a i da unapredi i ubrza igru do napadaca.

Muko malena

pre 7 godina

@AntiDebil

Evo ti bambi za trud toliko se boticu trudis da svi vide tvoj iskompleksirani komentar na temi reprezentacije ali bzuspesno...sigurno grizes tastauru od muke.

Milan

pre 7 godina

Ne znam koje iskustvo je stekao rajkovic na golu Makabija. Videli smo u kvalifikacijama za ligu sampiona. Ima on iskustva jer je branio u zvezdiiiii, a Stojkovicu se nikad nije oprostilo toboze sto je izdao ti istu.....Jedino zbog toga rajko brani. Pa makar primio 5 komada.

djole

pre 7 godina

Bice 0:0 ili 0:1. Nas glavni (mozda i jedini) napadac Mitrovic igra u drugoj ligi, a cak ni tu nije standardan. Nasi ljudi nikako da prihvate realnost. Uvek nadanja, iscekivanja, iuvek na kraju razocarenja jer nikako da mi u stvari nemamo vise igrace u velikim klubovima osim Baneta koji je pred penzijom i Matica

Srrrrrdjan

pre 7 godina

Da li neko zna neki sajt preko koga moze za dz da se prati utakmica?
Unapred hvala
P.s.: nadamo se pobedi i da nas napokon krene!

nikola

pre 7 godina

a gde je Nikola Maksimovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 5. septembar 2016 17:18)
U Bordou ili Uzicu.Pa ti biraj sta ti vise odgovara

Golman

pre 7 godina

Nova reprezentacija MORA da ima novog golmana. Od raspada Jugoslavije imamo lose golmane sto je cesto skupo kostalo. Ako je jos i mlad utoliko bolje i perspektivnije. A ima nekoliko jasnih kandidata. Tim se pocinje da pravi od golmana koji igra a ne samo brani. To u nasem fudbalu jos izgleda nisu shvatili, iz ko zna kojih razloga. Bolje i da ih ne znamo. Golman moze da razigra tim bolje od svakog "playmaker-a" medju ostalim igracima, kako psihicki tako i tehnicki, ako je pravi igrac i covek. Golman je jako, jako vazan deo ekipe, vazniji od mnogih drugih delova! Muslin je bio izrazito pametan igrac, tesko da nije isto tako pametan i trener. Verujmo i neucenjen ko zna kojim mehanizmima koji dopiru i do odabira golmana koji ce stajati na golu. Bice dosta toga jasno veceras kada budemo videli sastav nase reprezentacije.

Johnieee

pre 7 godina

Da vidimo hocu li pogoditi...

Rajkovic - Vukovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Fejsa - Kostic, Tadic, Mitrovic

Mirise mi na ovo i na 2:0 za nas !
SRBIJA!!!

Bane

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj.

Igramo sa 3 pozadi.

Aj cao :)

nosferatu

pre 7 godina

Pazi kad mislim da ovi sa B92 ni jedan sastav od ovih koje su naveli, nije tacan, tako da nemam sta da biram. Tacno je da ce biti 3 igraca pozadi (ivanovic, nastasic i verovatno rajkovic), al sigurno nece da budu 4 vezna. Bice po mom misljenju fejsa i gudelj, ali ce biti i dva beka mladenovic i rukavina...znaci iz formacije 3-4-2-1 sa bekovima u vezi, se prelazi u 5-4-1 u defanzivi...mada je to sad postalo toliko slobodno, podlozno izmenama u samoj utakmici. Aj, mozda i gresim, videcemo. Ali ne nadam se nekom pozitivnom rezultatu (tu iskljucivo mislim samo na pobedu). Mada, mislim da nam ide na ruku, sto ovog puta nece biti i uticaja spoljnjeg faktora (bogdanov), pa mozda i iznenadimo...sa nama se nikad ne zna!

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Logičan sastav bi bio 433-Rajković,Rukavina,S.Rajković,Ivanović,Mladenović-Gudelj,Tadić,Katai-Bambi Tošić,Kostić,Pavlović.Ali ajmo da sačekamo šta će Musli da uradi.

Mare

pre 7 godina

Ovo treba startnih 11 da bude za sve tekme kvalifikacija :


Rajković-Tošić(Mladenović)-Maksimović-Nastasić-Rukavina-Matić(Grujić)-Katai-Maksimović-Živković-Kostić(Tadić)-Mitrović(Pavlović/Stojiljković)

Sta im uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 7 godina

Po meni postava reprezentacije treba ovako da izgleda:Lukac,Rukavina,Nastasic,Srdjan Babic (ili Sloba Rajkovic),Obradovic Ivan,Matic,Radoja,Tadic,Ljajic,Markec,Stoiljkovic,Mrdja.
Sta se desava sa Obradovicem?Zasto nije dobio poziv selektora?

Patrik

pre 7 godina

Kako je jedina konkurencija Mitru Andrija Pavlovic?What about Nikola Stoiljkovic?Koliko se secam i njega je pozvao Muslin.
Dati Hugu Vijeiri pasos i pozvati ga u repku. :)

Falcon

pre 7 godina

Rekli ste da bi Hrvati menjali sve medalje za zlato u vaterpolu

Ajde sad vi menjajte sve medalje za plasman u Rusiju

Jer je nogomet popularniji od onih sportova

A vaterpolo igraju pet države

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Džoni

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio. Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.

Brondby

pre 7 godina

Andrija Pavlović je u formi nama je dao gol u derbiju mislim da bi on trebao u prvih 11.

Idemo do titule idemooo prvi smo idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Patrik

pre 7 godina

Na levog beka bih ja pozvao Milana Rodica iz Zenita.Kolarov,i Rodic bi bilo sasvim pristojno.I ako se pokaze u punom sjaju onda Nemanju Miletica iz Partizana.

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

miki

pre 7 godina

Nikoga vise ne zanimaju. Kod mene su ispucali sve sanse. Uvek se nadam nekom dobrom rezultatu, i uvek su me razocarali. Ustajao sam u 2 ujutro da gledam njihove utakmice (Australija), i onda umoran isao na posao. Dosta je bilo. Ne pratim ih od 2010, a ni ne planiram da to pocnem opet u neko skorije vreme.

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

Hala Madrid i Napred Partizan

pre 7 godina

Logičan sastav bi bio 433-Rajković,Rukavina,S.Rajković,Ivanović,Mladenović-Gudelj,Tadić,Katai-Bambi Tošić,Kostić,Pavlović.Ali ajmo da sačekamo šta će Musli da uradi.

Alex

pre 7 godina

Evo da probam da pogodim:

Ivković, Vulić, Spasić, Šabanadžović, Hadžibegić, Jozić, Brnović, Prosinečki, Sušić, Stojković, Vujović

antiDebil

pre 7 godina

A novi predsednik FSS i novo rukovodstvo, to nista a ?
Bicu razocaran ako u lozi stadiona ne budem video cuvenog sportskog radnika Bogdanova !!
Ipak se covek toliko trudio da se smeni rukovodstvo FSS, zasluzuje mesto odmah do Kokeze, to sto zbog njega i njegovih nalogodavaca nismo otisli na 2 EP ma ko ga je... ,bitna su finansijska sredstva FSS i mora prava sapa da ima to pod kontrolom...
Da ne govorim o tome da mi i dalje nije jasno kako reprezentacija moze da igra na tom stadionu ? Cini mi se da je neka polunavijacka grupa nekog polukluba zapranila nacionalnoj ekipi da igra na tom stadionu i ako je njihov poluklub ulozio celih 0 dinara u izgradnju tog objekta ,dobili su ga na poklon od drzave i osnivaca im Krcuna, ne znam kada je zabrana uklonjena, zvezdaska javnost nas nije o tome izvestila ??

BorisNs

pre 7 godina

Mislim sa je stvarno vreme da brani Rajkovic, nije Stojkovic los ali treba na vreme krenuti sa Rajkovicem, bice nam prvi golman barem 10-15 godina jos, takodje mislim da je vreme Zorana Tosica proslo, od ostalih treba da igraju i budu pozivani SAMO oni koji su u formi u tom trenutku, a ne na osnovu imena ili stare slave

Sreten Žujkić

pre 7 godina

Ne da je došlo vreme, nego je to odavno trebalo da se desi! Stojković nam je upropastio bar zasnja dva kvalifikaciona ciklusa svojim direktnim krivicama kod golova u bitnim utakmicama kada se lomio rezultat. Džaba njemu, a pogotovo nama, što odbrani penal ili 1 na 1 kada gubimo 2:0, tada smo već izgubili. Zaista se nadam da će ga konačno skloniti sa gola reprezentacije!

Mare

pre 7 godina

Ovo treba startnih 11 da bude za sve tekme kvalifikacija :


Rajković-Tošić(Mladenović)-Maksimović-Nastasić-Rukavina-Matić(Grujić)-Katai-Maksimović-Živković-Kostić(Tadić)-Mitrović(Pavlović/Stojiljković)

ctrl

pre 7 godina

Gde to ima da se igrac A tima prosledjuje mladoj reprezentaciji zbog bitnosti utakmice???
Sta, kao, ove kvalifikacije A tima i nisu nesto bitne?
Svaka odluka oko fudbalske reprezentacije Srbije je nelogicna i mucna. Svaka.

Данијел

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.

djuka_pg

pre 7 godina

Meni su najjaci komentari ne zanima me, ko god hoce, kod mene su ispucali sve sanse, necu da gledam i.t.d. Kad vas ne zanima nemojte da mracite nego odmorite i nemojte ni da citate nista sto je vezano za fudbalere. I najgori uvjek ce bit nasi i imace moju podrsku. Uvjek cu se nervirati, vikati, psovati ali se i radovati se nasim pobjedama. Kakav nam je savez reprezentativci su vise nego korektni. Napred momci, napred SRBIJO do pobjedeee...

irska ponizi ih

pre 7 godina

Samo Partizan, koga bre interesuje ova terzina, kokezuna, NJEGOVA, muslinaova (voli procenta, svugde najuren, biografija 0) reprezetacija? mladenovic fudbaler? rajković golman? katai fudbaler? milivojević fudbaler? jedan ADEM LJAJIĆ kao nije dobar, ma važi, evo gledacu večeras ;)

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Ja bre

pre 7 godina

Sredina mora uvek da ima tri neizostavna momak Kostića Tadića i Maksimovića iz Astane. Ta trojica bi našla mesto i u mnogo jačim reprezentacijama.

Mara-krcun-luda šuma-sasulo

pre 7 godina

Ако не брани Стојковић биће мира у репрезентацији, и верујем да ћемо бити у Русији.
@Данијел

...traume iz detinjstva

golubar

pre 7 godina

ko sve radi u vasoj redakciji, kad vi posle toliko meseci ne kapirate da cemo igrati sa 3/4/3 a ne 4/2/3/1.. cuj dusko tosic, da li vi to prizivate crnu sudbinu , sta je s vama ?? igrace jagos vukovic, koji je sa konjaspor bio 3. prosle sezone i izabran u tim godine, uz nastasica i baneta. ispred ce biti gudelj i milivojevic(nazalost, dok nema matica), po strani rukavina i mladenovic (dok nema kolarova) i napred kostic, tadic i mitrovic ili pavlovic

Patrik

pre 7 godina

Tosic,Fejsa,Bambi...Zna se da ce Bambi biti sto posto u timu.Po meni treba nekad da zove Kacara,Ignjovskog,Medojevica,Radoju iz Selte...

Dacha

pre 7 godina

Srbija igra sa 3 beka u liniji nazad i sa 2 ofazivna beka sa strane tako da ovde nesto ne stima bas ni u jednoj od kombinacija. Logican tim za danas P.Rajkovic - S.Rajkovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina - Milivojevic, Maksimovic - Kostic, Tadic, Mitrovic.

Dakle 3-4-3 ili 5-2-3 kako vec vidite formaciju koju igra Muslin.
Videcemo kako cemo proci, nisam optimista ali valjda nas malo sreca pogleda za 1-0, i to nam je previse. Zaista cudno da nisu pozvani Ljajic i Laza Markovic, nisam ubedjen da se "ne uklapaju u sistem", pre ce biti u pitanju neki drugi razlozi (kupoprodajne prirode po obicaju)

hijena

pre 7 godina

Bata Djorina bunkerica, sa tri zadnja vezna po Kosanovom patentu i sa dva krilna igraca i spicem sidrasem, proverena taktika koja ne daje rezultat.

kajv

pre 7 godina

hrvat sam i uvijek bacim oko na vas susjede ,ovo sada sto vidim nikada lošiju repku niste imali....realno...nemogu da shvatim da neko nemoze povuc crtu i rec dosta idemo gradit novu momcad na zivkovicu i grujicu i ostalima iz novog zelanda ....moglo bi vam bit opet čupavo za doć na europsko ...svi ce bit stariji za dvije godine a mladih ni na mapi....zatajili ste jako

sah 88

pre 7 godina

Ko god da bide ja ih neci gledati iz postovanja prema vanseriskim rezultatima i iz pijeteta prema kosarkasima, kosarkasicama, odbojkasima, odbojkasicama i vaterpolistima koji su takodje velike zvezde a mnogi su i milioneri ali kada igraju za SRBIJU ginu, bore se, daju svoj maksimum i pobedjuju. Mogu i oni da se manekenisu, glume zvezde/face, jure kur** po splavovima kao nasi fudbaleri ali oni rade nesto drugo i zato ih svi volimo. Preporucujem svima bojkot ovih dok ne zabeleze nekoliko pobeda i pokazu da su tu zbog nas, SRBIJE a ne zbog splavova. Kada budu ginuli za sveti dres tada ih treba gledati, dotad NISTA, CAOOOO!!!!

Roki

pre 7 godina

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.
(Vuk, 05. septembar 2016 16:59)

Digli smo Muslina u nebesa,a realno,covek u trenerskoj karijeri nista nije postigao.

Tanja

pre 7 godina

Bice nekoliko baba, par manekena i ostala debla sa dve leve noge. A na golu stablo sa dubokim korenjem, da ne moz' da mrdne ni levo, ni desno

Oliver Kosta

pre 7 godina

Svejedno kisa ce vise odgovarati onim panjevima iz Irske....mi smo smotani....posebno po kisi.... a i nece biti publike sto je plus za Irsku

Običan

pre 7 godina

Ovo je strasna ekipa i vanserijski trener.Videće svi veceras kako se igra.Zao mi je sto necu moci da prisustvujem spektaklu nasih tetreba,pardon orlova

Johnieee

pre 7 godina

Da vidimo hocu li pogoditi...

Rajkovic - Vukovic, Nastasic, Ivanovic - Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Fejsa - Kostic, Tadic, Mitrovic

Mirise mi na ovo i na 2:0 za nas !
SRBIJA!!!

Strasno

pre 7 godina

Cetri puta pustate komentar grobarskom kompleksasu komentar barem da je nesto pametno napisao a ne pokazivanje standardnog kompleksa...

nele

pre 7 godina

Od ovih nabrojanih jedino Katai-ja vidim kao nekog ko moze nesto kreativno da uradi. Bez njega nema gola iz igre. Mozda na srecu iz prekida ali...
Rajko na gol pod obavezno. Inace, solidnog spica nismo imali od pamtiveka. Hugo Vijera koji realno nije neka klasa je bar 3x bolji od svih nasih u poslednjih 10tak godina.

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

duh sa sekirom

pre 7 godina

...prva Muslinova izjava po preuzimanju reprezentacije bila je 'sve ću utakmice igrati na marakani'!?...pomislih, neka ga nek' se šliht@ malo neka im, ali sklanjanje Stojkovića i još neke 'čudne' kombinacije u timu sad su mi sporne, želim im sve najbolje ali klubaštvo će i njega da izjede...daj bože da grešim.

miško

pre 7 godina

Kataji treba da igra. Po kvalitetu jedini koji svojim lucidnim akcijama i golovima, može da reši utakmicu. Muki je ziheraš i ne verujem da će Kataji početi utakmicu. Prošao je školu Vojvodine, odlično odigrao u Zvezdi, sada će igrati protiv Reala i Barse i biti neophodan i za naredne kvalifikaione utakmice.

Srki

pre 7 godina

Rajkovic, Rukavina, Ivanovic, Nastasic i Mladenovic odbrana.
Milivojevic, Maksimovic, Tadic, Kostic i Katai sredina.
Pavlovic spic.
Ne znam zasto stalno forsiramo sredinu sa 2 ili 3 defanzivna vezna. To mi nikada nece biti jasno. Tu treba da igraju Milivojevic i Matic kada se vrati, a ostala 2 ili 3 vezna da nam budu ultra ofanzivna. Godinama igramo spor i "daj loptu u nazad" fudbal. Treba nam brza igra, kreacija i igra sa tehnicki potkovanim fudbalerima. Maksimovic bez problema moze da igra pomocnog zadnjeg veznog, a i da unapredi i ubrza igru do napadaca.

Muko malena

pre 7 godina

@AntiDebil

Evo ti bambi za trud toliko se boticu trudis da svi vide tvoj iskompleksirani komentar na temi reprezentacije ali bzuspesno...sigurno grizes tastauru od muke.

fenomen

pre 7 godina

Recept za pobedu postoji bez obzira kojih 11 istrče na teren. Neka im fss u slucaju pobede posle utakmice plati sve troskove na splavu veceras pa da vidis kako kidaju. Potpuno je svejedno kojih 11. Ja tu vidim samo Tadica kao fudbalera a ovi ostali su manje vise vodonose. Steta za Ljajica koji takodje ima neki smek a ovi odtali su obicni trkaci koji mogu sa manje ili vise uspeha da izvrse neki zadatak. Odbrana ce po obicaju jednom ili dvaput da zas**e a pitanje je sta mogu ovi napred. Ja i dalje navijam za njih jer druge zemlje nemam. Poz.

Milan

pre 7 godina

Ne znam koje iskustvo je stekao rajkovic na golu Makabija. Videli smo u kvalifikacijama za ligu sampiona. Ima on iskustva jer je branio u zvezdiiiii, a Stojkovicu se nikad nije oprostilo toboze sto je izdao ti istu.....Jedino zbog toga rajko brani. Pa makar primio 5 komada.

neutralni felsh

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, mladu a iskusnu a ovako opet sve iz početka po ko zna koji put. Nije onda ni bilo realno da se plasiramo na SP pored Belgije i Hrvatske ali je naš narod toliko nerealan da je to označeno kao debakl. Debakl je ovaj poslednji ciklus za odlazak na nikad brojnije EP koji nam se sa Mihom verujem ne bi dogodio.

Puna podrška Muslinu da uspe da napravi to nešto što će biti prevaga da od gubitnika postanemo fajteri i pobednici.
(Džoni, 05. septembar 2016 17:19)


prvi deo komentara odlican i tacan.
drugi deo, na zalost, vrlo upitan. muslin je vec pokazao sta mu je pre svega na pameti: da provoza igrace koji su poslusni i prosecni.

Brica

pre 7 godina

3-2-2-2-1
Stojkovic
Ivanovic,Rajkovic(Nastasic),D.Tosic
Rukavina,Mladenovic
Gudelj,Fejsa(Milivojevic)
Kostic,Tadic
Mitrovic
Tvrdo pozadi,presing na pola i iz prekida sta se uradi

mada

pre 7 godina

Bice ovako: Rajkovic, D. Tosic, Nastasic, Mladenovic, Ivanovic, Rukavina, Fejsa, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic.
Muslin igra sa 3 centralna odbranbena, 2 isturena beka, 2 vezna i 3 napadaca(2 krilna i 1 centralni).
Mogu da se kladim u ovo, ko god je pratio prijateljske zna. Pozdrav svima pa i nas da krene!

buda

pre 7 godina

Ko god da igra izgubice... Tako da iskreno nema ni neke veze ko ce na teren. Fudbal je jedini sport na svetu gde mozete da statirate i vasa ekipa opet pobedi.. To jest tesko je od 11 igraca uociti koji ne stima. Tako se godinama provlace u klubovima, dodju u repku i puf imamo ne 1 drvo, ne 2 drveta, vec 22 drveta :D

...

pre 7 godina

mali od bostana kada odigra bar jednu ozbiljnu utakmicu van nase kukuruz lige neka konkurise i za A tim, dotle hajde da se ne zamajavamo sa tim pokusajima od igraca...

Srrrrrdjan

pre 7 godina

Da li neko zna neki sajt preko koga moze za dz da se prati utakmica?
Unapred hvala
P.s.: nadamo se pobedi i da nas napokon krene!

bucika

pre 7 godina

Treba da ubaci mladje fudbalere koji su bili prvaci sveta. Malo po malo kao ostali ekipni sportovi, da igraju mladi a i trener nekl mladji da igra sa njima i pokaze neke cake...ovo je novi ciklus i treba sve novo. A sada navalite sa minusima.

Vuk

pre 7 godina

Sve je to OK, ali od trojca Gudelj , Milivojevic , Fejsa niko ne ume da doda loptu napadacima . I u takvoj situaciji Muslin ne zove Ljajica je mu se "ne uklapa" , a Milinkovic-Savica ostavlja u mladoj reprezentaciji.. Ne razumem. Sva kreacija ce da padne na Tadica , a on nece moci da dise od presinga.. Pa ce da duvaju lopte napamet i tako Ircima maksimalno olaksaju posao.

Uvek se nadam dobrim rezultatima, pobedama, ali neke stvari koje sam do sada video od Muslina ne ulivaju puno poverenja.

nesalomivilosmi

pre 7 godina

Jbg,ja kontam ispratiti ovu prvu zato sto volim fudbal i Srbiju..ako ne bude zalaganja,dovidjenja do opet prve u sledecim kvalilifikacijama..

Iceboy

pre 7 godina

Milovan Jakšić, Branislav Sekulić, Aleksandar Tirnanić, Milutin Ivković, Ivica Bek, Momčilo Đokić, Blagoje Marjanović, Milorad Arsenijević, Đorđe Vujadinović, Dragoslav Mihajlović i Ljubiša Stefanović

ugi019

pre 7 godina

Ako vam je nebino i zabole vas za sastav zasto objavljujete komentare? Jeste da su nas razocarali puno puta, ali puna podrska momcima, nek se ugledaju na nase kosarkase, vaterpoliste, pa da se plasiramo u Rusiju :) Srecno veceras !

Bane

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj.

Igramo sa 3 pozadi.

Aj cao :)

nosferatu

pre 7 godina

Pazi kad mislim da ovi sa B92 ni jedan sastav od ovih koje su naveli, nije tacan, tako da nemam sta da biram. Tacno je da ce biti 3 igraca pozadi (ivanovic, nastasic i verovatno rajkovic), al sigurno nece da budu 4 vezna. Bice po mom misljenju fejsa i gudelj, ali ce biti i dva beka mladenovic i rukavina...znaci iz formacije 3-4-2-1 sa bekovima u vezi, se prelazi u 5-4-1 u defanzivi...mada je to sad postalo toliko slobodno, podlozno izmenama u samoj utakmici. Aj, mozda i gresim, videcemo. Ali ne nadam se nekom pozitivnom rezultatu (tu iskljucivo mislim samo na pobedu). Mada, mislim da nam ide na ruku, sto ovog puta nece biti i uticaja spoljnjeg faktora (bogdanov), pa mozda i iznenadimo...sa nama se nikad ne zna!

Džoni

pre 7 godina

Volim sport generalno, fudbal od popularnijih sportova i ponajmanje ali ću ipak gledati utakmicu i naravno dati podršku ekipi jer kakvi su takvi su, naši su a bolje nemamo!

ste van

pre 7 godina

Ja očekujem da ćemo igrati u formaciji 4-4-2...moraćemo da igramo oprezno i očekujem sledeći sastav:

Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković, Rajković, Rajković - Rajković, Rajković

Slobo

pre 7 godina

Ne budalite sa Golmanima,dal je neko uopste pratio Rajkoviceve odbrane(kikseve) u utakmicama u Izraelu,inace ceniosam ga vise kao golmana dok je branio u Zvezdi,sada je katastrofa.
Ko god da zaigra veceras,zelim im srecu i 3 boda???

Miha se obrukao kao selektor

pre 7 godina

Da nismo brže bolje oterali Mihu sada bi imali uigranu reprezentaciju sa učešćem na jednom EP iza sebe, ...
(Džoni, 5. septembar 2016 17:19)

Mihu je trebalo oterati odmah onog trenutka kada je pristao da u interesu stvaranja alibija unapred za FSS, "podmladi" reprezentaciju u kvalifikacijama za SP u Brazilu, tako što je od starijih i iskusnijih igrača zadržao bekove Ivanovića i Kolarova, kao da fudbalsku igru kreiraju bekovi.


To ni jedan selektor ni jedne reprezentacije na svetu nije do sada uradio,

niti je sazvez bilo koje države na svetu tako nešto dozvolio ni kao ideju,

a kamoli kao strategiju.

m.l.

pre 7 godina

Jedno pitanje za autora teksta, pa ako Muslin u nijednoj proveri nije koristio ni kao rezervu onu proverenu "cepanicu" Fejsu, sto ga ti druze stavi u sve moguce kombinacije za veceras ? Osim toga, velika podrska Muslinu, ocekujem konacno atmosferu iz vremena Antica, dakle vise stvarne zelje i borbe, a ne setnju posle neprospavanih "splavarskih noci", AJDE BRE ORLOVI PRESTANITE VEC JEDNOM DA BUDETE VRAPCI, PA STA BUDE !

Boža zvani pub

pre 7 godina

Šta nam daje za pravo da verujemo u ovaj tim? Baš ništa! Možda su bez Matića i Kolarova još i bolji? Pa i bez Ivanovića, što da ne. Svi oni i
ovi od ranije "dave loptu" i rade "alibi pasove" unazad. Brža igra, brŸe oslobadjanje od lopte i lopta napred ne nazad, bez pokusaja duplih pasova kroz sredinu, striktno
markirAnje glavnih organizatora igre i napadača, puno trčanja, besprekorna fizička spremnost i ono najvažnije, što ne vidoh kod njih već godinama - patriotizam u srcu. E ako i tada izgube, niko se potresti neće jer ne može bolje, ili protivnik je bolji. A ovo mlitavo, cimavo - ja tebi ti meni i pazi da se ne povredimo ... to ne prolazi voše ni protiv Luksrmburga ni Gibraltara.

Ivan

pre 7 godina

Koliko je meni poznat rad našega selektora još iz doba vođenja klubova, on preferira formaciju 3-5-2, koja može da se transformiše u 5-3-2. Znači tri štopera, dva beka, zadnji vezni, dva krila i dva ofanzivna.
U ovaj sistem ugurajte koje god hoćete igrače i dobićete rezultate tipa 0-2. Meni se to lično ne sviđa, ali ako završava posao i prođemo na SP super.

Walter White

pre 7 godina

1.Kokeza 2.Andjus 3.Psihovan Jovanović 3.Bata Živa 4.Terza 5.Grok Božović 6.Falji Ramadani 7.Zahavi 8.Ćalasan 9.Mimi Oro 10.Vazura 11.Veljko Ražnatović
Trener:Aca Vučić

Sta im uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 7 godina

Po meni postava reprezentacije treba ovako da izgleda:Lukac,Rukavina,Nastasic,Srdjan Babic (ili Sloba Rajkovic),Obradovic Ivan,Matic,Radoja,Tadic,Ljajic,Markec,Stoiljkovic,Mrdja.
Sta se desava sa Obradovicem?Zasto nije dobio poziv selektora?

Jedan realan covek koji mora da radi ali komentarise na B92

pre 7 godina

Nema od ovoga nista. Fudbal i Srbija jednostavno ne idu. A nikad mi nece biti jasna jedna stvar pogledajte olimpijske medalje i iz kojih su sportova:
Rvanje
Tekvondo
Veslanje
Atletika
Vaterpolo
Kosarka (m)
Odbojka
Kosarka (ž)
Stvarno treba da je sramota i RTS i Novosti i sve druge jer od sporta pominju samo povremeno atletiku, vaterpolo i kosarku za vreme nekog takmicenja, tenis i naravno fudbal u kome smo od svih sportova najgori. Propala Zvezda i jos gori Partizan stalno zauzimaju 4 strane a ostalo mozda nekoliko recenica.
Štefaneka, tekvondoa, odbojke i veslanja sete se samo za olimpijadu i to je stvarno sramota.
Za B92 svaka cast oni su najbolji za sport.

nikola

pre 7 godina

a gde je Nikola Maksimovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mita, 5. septembar 2016 17:18)
U Bordou ili Uzicu.Pa ti biraj sta ti vise odgovara

Golman

pre 7 godina

Nova reprezentacija MORA da ima novog golmana. Od raspada Jugoslavije imamo lose golmane sto je cesto skupo kostalo. Ako je jos i mlad utoliko bolje i perspektivnije. A ima nekoliko jasnih kandidata. Tim se pocinje da pravi od golmana koji igra a ne samo brani. To u nasem fudbalu jos izgleda nisu shvatili, iz ko zna kojih razloga. Bolje i da ih ne znamo. Golman moze da razigra tim bolje od svakog "playmaker-a" medju ostalim igracima, kako psihicki tako i tehnicki, ako je pravi igrac i covek. Golman je jako, jako vazan deo ekipe, vazniji od mnogih drugih delova! Muslin je bio izrazito pametan igrac, tesko da nije isto tako pametan i trener. Verujmo i neucenjen ko zna kojim mehanizmima koji dopiru i do odabira golmana koji ce stajati na golu. Bice dosta toga jasno veceras kada budemo videli sastav nase reprezentacije.

brana

pre 7 godina

Zar je bitno?Moze da izadje i sa 22 nusta nece uraditi!Nemamo materijala ni u jednom segmentu reprezentacije.Trener,igraci,savez=0
Da se ne lazemo,dok ne dodju neki novi klinci i ne promenimo sve do jednoga koji sada imaju veze sa reprezentacijom mozemo samo da se brukamo i tonemo najdublje na svim rang listama.Ponizavajuce al tako nam je u svim sferama zivota pa smo navikli...

Bijeli

pre 7 godina

Iskreno komsije, navijam za vas ! Kvale za SP uvijek su teze nego za EP (posebno kada na EP ide ovoliko repki) i zato je vazno kako cete startati. SP je u Rusiji, to ce vam biti poludomaci teren. Sastav ove skupine vam daje realne sanse. Tesko je reci da ste bolji od konkurencije, ali sigurno nije ni obratno. Imate skupinu bez mega repki(sto je vrlo vazno jer samo prvi ide izravno) i to morate iskoristiti jer u eventualnom barazu lako bi mogli dobiti nekog puno jaceg nego sto su ovi iz vase skupine. A navijam i zbog toga sto nam je bez vas ipak malo nezanimljivije...pa covjece , dosli smo do odnosa kao u odbojci ! Samo obrnutih! A ipak je nogomet-fudbal kralj svih sportova ako je vec atletika kraljica...Drzim palceve, mozete vi to, samo malo vise optimizma...vjere...(ne bas Gasiceve,hehe)

djole

pre 7 godina

Bice 0:0 ili 0:1. Nas glavni (mozda i jedini) napadac Mitrovic igra u drugoj ligi, a cak ni tu nije standardan. Nasi ljudi nikako da prihvate realnost. Uvek nadanja, iscekivanja, iuvek na kraju razocarenja jer nikako da mi u stvari nemamo vise igrace u velikim klubovima osim Baneta koji je pred penzijom i Matica

bla bla truc

pre 7 godina

Gledam ove potencijalne sastave. Ko to od nasih igraca igra u najvecim evropskim klubovima kako neki ovde pisu??? Prema vasim komentarima, nasi igraci igraju za Real Madrid, Barselonu, Bajern Minhen, PSG, ManUTD, Atletiko Madrid, Juventus, Sevilju itd, a ja ne vidim nijednog naseg igraca u tim klubovima

Dr

pre 7 godina

Stojkovic, Vukovic, Nastasic, Bane, Mladenovic, Rukavina, Milivojevic, Tadic, Kostic, Mitrovic, Gudelj. Igramo sa 3 pozadi.Aj cao :)
(Bane, 05. septembar 2016 16:26)

Samo golmana omasih :-)

Ch1vu

pre 7 godina

Igramo sa 6 defanzivaca kod kuce. Bekovi mogu da se prikljuce napadu ali na klupi su solidni ofanzivci. Lici da selektor ide na remi.

jovo

pre 7 godina

ovo je najobičnija grupa građana koja se skupila sa raznih strana sveta malo radi provoda po splavovima i da pokažu ljute mašine koje su pokupovali, a fudbal i reprezentacija su im u drugom ili trećem planu...

Milosh

pre 7 godina

Maksimovic Srbijo...MAKSIMOVIC!!! I ZIVKOVIC koji je bolji od svih na terenu i kad ne igra godinu dana.
Nama ova dvojica greju klupu ili nisu ni u uzem spisku. To je sramota!

Darkoni84

pre 7 godina

Ljudi moji pa mi smo doziveli da nemamo dva, cestita, napadaca!Cemu da se nadamo!? Kad je trener u pitanju, jako sam skeptican ali...videcemo.

Jovas

pre 7 godina

Samo da ne bude formacija sa dva "zadnja vezna" i sa samo jednim covekom u napadu. Stop toj odvratnoj defanzivnoj igri, bunarenju i slicno. 4-4-2 u nekom obliku (eventualno 4-3-3 sa dva bas ofanzivna krila) i da igramo kao ljudi.

Jedna zanimljiva

pre 7 godina

Kad je Santrac usao u svlacionicu tadasnje repke rekao je:"Sta da vam kazem momci...", a Piksi odgovara "Mogao bi bar da nam kazes ko igra"

Alex

pre 7 godina

Moj predlog: 4-3-3

Veliki štrumf
Miki Maus, Optimus prajm, Splinter, Duško Dugouško
Vitez Koja, Šilja, Desetar Cokulić,
Elmer Davež, Silvester, Sunđer Bob

ODRAĆEMO IH!