Subota, 03.09.2016.

12:49

Partizan nije mogao, ali će FMP u Evrokup

Srbija će imati predstavnika u Evrokupu, nekoliko nedelja nakon što se Partizan povukao zbog pritiska FIBA i KSS, nezvanično je potvrđeno da će FMP učestvovati.

Izvor: AK

Partizan nije mogao, ali æe FMP u Evrokup IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

279 Komentari

Sortiraj po:

misko

pre 7 godina

FIBA neće FMP a KK Srbije zabranjuje da igra Evro kup.Čista diskriminacija.Ako je tačna informacija FMP treba da igra Evro kup.Svaki sud će presuditi u njihovu korist.

qqzqq

pre 7 godina

ja ne verujem koliko ovde ima sujetnih ljudi,pa to je strasno! pa ta deca sto igraju u fmp u ce sutra igrati za reprezentaciju,ta deca ce nositi srpski dres! zar je vazno sto igraju evro kup? zasto bi to partizanu smetalo? fmp nije nalozio partizanu da ne igra ek,niti su da deca kriva! nego vama samo smeta to sto oni igraju uopste! hocete sve da pogasimo,pa neka igra partizan i ek i ls i el! sve sami igrajte,sami ste sebi dovoljni! taj fmp je odbijen od strane fiba za ls,zasto onda da ne igraju momci u evropi i da sakupljaju iskustvo! pa koristice im sutra,aman! vasa logika je ako partizan ne igra ek,onda niko ne treba nista da igra,jel da? to je ono vase zlo koje smo proterali,ali nece,toliko ste pakosni i jadni da vam smetaju deca koja zele da igraju evropu! imacemo tri tima u evropi,i vama to smeta,sta kao lepse je ako ima samo dva? stidite se svi ovde! umesto podrske srpskom sportu i srpskoj deci,vi se trvite oko gluposti! sram vas bre bilo!

Giga

pre 7 godina

FMP nece ni igrati KLS. Procena Covica je da ce igraci vise napredovati u ABA i Eurocupu i briga ga sto ce ga KSS suspendovati. Zasto ovoliko glupavih komentara.

misko

pre 7 godina

SOS kanal i grobarski novinari pa komentatori su afirmisali "ugašenu"Pantere, FMP 1 i FMP 2,svojim zlurada komentarima, Tegi,Edin,Radulović su najbolji Zvezdini promoteri.

Noćni šetač

pre 7 godina

Svaku utakmicu prekidati do istine!!!(Grobari obraz Srbije, 03. septembar 2016 19:15)

Do konačnog uništenja! Ma, mnogo ste jaki! Hahahahah.... Da, ali u kukanju! Plačizan!!

Noćni šetač

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!(Cemu sve ovo?, 03. septembar 2016 19:18)

Wow! Hahahahaha.... Ovo samo na netu možeš da kažeš. Mada, mogao bi karijeru "stand up" komičara da napraviš, veruj mi! Nevidjeni potencijal! Doduše, imaš konkurenciju u ovim tvojim istomišljenicima ovde, tako da ti predlažem da prvi počneš sa ovakvom vrstom humora. Kako beše: "Polako, braćo Grobari......Oni pokušavaju da unište jedan klub... Mi smo Grobari, najjači smo, najjači" Hahahaha.... Vrh! Pozdrav duhoviti čoveče!

KSS

pre 7 godina

„Na osnovu odredaba Statuta KSS, član 56. tačka 18., Upravni odbor KSS, na sednici održanoj 19. aprila 2016.godine, donosi sledeću odluku:

Na osnovu odluke Borda FIBA Evropa od 20.03.2016. godine i dopisa FIBA Evropa od 24. marta i 15. aprila 2016. godine, poštujući obaveze koje KSS kao član FIBA ima, Upravni odbor KSS donosi odluku da se klubovima – članovima KSS dozvoljava učešće u Evroligi, a zabranjuje učešće u Evrokupu.

U skladu sa odredbama iz stava 1 ove Odluke, ukoliko neki klub – član KSS potpiše ugovor/sporazum sa EKA ili bilo kojim drugim pravnim subjektom koji je u relaciji sa EKA ili uzme učešće u Evrokupu, automatski se suspenduje iz članstva u KSS. U tom slučaju, eventualna suspenzija će se odnositi na učešće u takmičenjima svih selekcija kluba koji je suspendovan.“

Nema nigde ako te FIBA odbije možeš kod ECA u Evrokup...

l

pre 7 godina

Kako se grobari aktiviraju na vestima o FMP-u i Zvezdi, dok na vestima o Partizanu nema ni 20 komentara...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo tako u mo gucnosti, 3. septembar 2016 18:07)

Grobari, medju njima i Labud su ipak jedna sorta koja bira svoje drustvo. A kako se tamo nalazi jedno steciste ne zvezdasa, nego pantera, onda je razumljivo sto nece da se igraju sa tom decom. Slicno je i van virtuelnog sveta. Zbog niskog kvaliteta sagovornika, Labud pije sam u bifeu. Uglavnom u cosku, licem okrenut ka zidu, zbog logistike blizu WC-a. Ni prostata nije ono sto je nekad bila. Bas kao ni Zvezda ni Partizan. FMP je FMP kakvo god ime uzeo.

Noćni šetač

pre 7 godina

Omaz Grobarima. Mislim da nije u interesu srpske kosarke da se Partizan spasava... Samo se koristim necijim recima.(Poklonemon, 03. septembar 2016 18:32)

To, taj rad! Vraća im se milo za drago! Svaka ti je k'a u Njegoša!

stefan prvovencani

pre 7 godina

Grobari stalno nesto kmečite i u kosarci i u fudbalu. Stalno vam nesto smeta i za sve su vam drugi krivi.
Ako vam se u upravi fudbalskog kluba svadjaju,Zvezda stoji iza toga,ako niste doveli 10 pojacanja i potrosili par miliona drzavnih para,opet vam je kriva Zvezda.
A da pogledate malo u svoje dvoriste,pa se reorganizujte i potrudite da sve to pokazete na terenima i tako vratite staru slavu i da prestanete sa plakanjem

Kosta

pre 7 godina

Ne mogu da kazem da se sladim,ali mi nije krivo.Da je meni svih ovih godina neko krvnicki psovao neduzno dete u porodicu kao sto su grobari i Covica,i u FMP-u i pogotovo u Zvezdi,i da sam poziciji da mogu i ja bih pokopao svakog... inat je deo genetike coveka...

StormBGD

pre 7 godina

Kakva genijalna situacija. Prvi tim igra EL, drugi tim ABA i EK. To nema niko u Evropi. Zvezda će dobijati gotove igrače iz fmp-a. 2 jake utakmice nedeljno za klince i prilika za ugovor sa Zvezdom. Tako se to radi Čoviću. Ponavljam, genijalno.

fancy

pre 7 godina

Alo grobari, procitate li vest ikad do kraja? EK je zvao FMP. Ne Covic ne Vucic. FMP je hteo u FIBA ovi ih oduvali kao ko ste vi, pa napadi iz Zeleznika ka celnicima FIBA. Stvar je jasna, FIBA je htela veliko ime, sto Partizan svakako jeste u svetu kosarke iz usta jednog Zvezdasa, da malo podignu rejting takmicenja svog budjavog. Elem, ako i bude dvostrukih arsina, a bice ih, frustracije preusmerite ka FIBA...nije da nam smeta sto mislite da smo mi krivi al dzaba rasipate energiju. Sportski pozdrav
Bodi hvala ti :)

David

pre 7 godina

(timmy, 3. septembar 2016 15:36)


E pravi si Timmy... Kad nauči sve te reči :D

Elem kaže se "Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige." "Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ "

Dakle drugi najjači... Prvi igraju već Evroligu...

Stojan

pre 7 godina

Jel uzo partizan onih 50 000 evra sto im obedjao Djilas ? Grobari prodali ste dusu djavolu za 50 000 evra a sad vam kriv Covic i Vucic ??? Jel znate kad bi se Covic odustao od EK zbog tamo nekih neosnovanih pretnji ? Pa nikad.Napravio bi haos u kosarci,ali ne bi nas niko suspendovao.A vi ste bezkicmenjaci i niste imali hrabrost da se suprodstavite.E sad...naravno krivite drugog,niste vi krivi sto vam drzava daje 2 000 000 evra a Zvezdi nece ni onih 900 000 sto stoji u ugovoru...Zbog tog "spora" sa Telekomom MI i dalje nemamo POJACANJA.Ali NEKA,dici cemo se iz prasine kao feniks,a onda gazimo sve :)

Borat iz predgradja

pre 7 godina

ja sam zvezdas i drago mi je zbog fmp! veoma!
(veljko, 03. septembar 2016 18:57)...Zbog kog fmp-a ti je drago,budi malo precizniji

mmm

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!
(Cemu sve ovo?, 3. septembar 2016 19:18)

- 2011. godina! Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije.

- 2016. godina! Kem, kme, vratice se sve, kme, karma... Kme, kme, kme... Karma... Nicija nije gorela do zore... Kme...

stopspinn

pre 7 godina

Jel' moguce da vam toliko smeta sto ce ti klinci odigrati desetak utakmica u Evropi, mozda nece nijednu pobediti, ali eto steci ce neko iskustvo i to je to. Neki od njih su buducnost srpske kosarke. Ovo nikakve dodirne tacke sa Partizanom nema. Ili vam je losa sportska redakcija, ili namerno necete da objasnite situaciju, nego su vam bitna prepucavanja neupucenih kompleksasa.

Dule Pacov

pre 7 godina

Situacija je skoro pa genijalna u svojoj jednostavnosti - FIBA je odbila FMP, koji je regularno aplicirao za Ligu šampiona.

I sad kad je tako kako jeste, bilo bi urnebesno smešno da ta ista FIBA zahteva da KSS suspenduje klub koji je ona sama odbila i "gurnula" ga u okrilje Đordija i EC.

Iz tog razloga treba mirno čekati epilog.

мкг

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)
Ви Ушатог никада нисте освојили. за Ушатог се никада нисте ни борили (били сте на летовању), сем ако вас Човић не убеди и у то.

kuntakante

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)

Znači onim timovima koji se raduju ulasku u Lš preko zvezdane!Kapiram te!

db

pre 7 godina

Naslov vesti nije bas najprecizniji, i pomalo je zlonameran. Nije da Partizan nije mogao, nego je od dve mogucnosti uz odredjene okolnosti sam izabrao Ligu sampiona.
Ako je ova vest za FMP uopste tacna, ostaje samo da se FMP suspenduje za KLS.
Da li je Partizanu mnogo bolje ako FMP ne ide ni u jedno evropsko takmicenje?

Cemu sve ovo?

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!

Ne volis pravdu nego patoloski mrzis Partizan

pre 7 godina

@A grobarski B92 neće da objavi komentar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (volim pravdu, 3. septembar 2016 16:02)


Pa kad stalno menjas nick,ti si onaj "partizan zlo srbije" znamo svi,odaje te pero,i zamisli,"grobarski b92" ti uvek objavi komentar,kako tebi tako i ovim tvojim Covicevcima...samo jako i bez brige.

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.
(Borko, 3. septembar 2016 14:27)

Ne shavatam zasto ovoliki broj negativnih komentara. Ocikledno niko i dalje ovde osim mene ne zna da pored takmicenja Fiba Champions League (Partizan i Mega) postoji i Fiba Europe Cup koje takodje ima vec 40 ucesnika, sto znaci da smo tu mogli imati bar tri tima i bilo koji od njih bi imao realne sanse da stigne daleko. Ne znam za timove poput Metalca da li su uopste zeleli da ucestvuju, ali FMP je to odbio, tako da Fiba moze da ga kazni, mada ne verujem da hoce. Ko zeli moze da proveri postojanje ovog drugog po jacini Fibinog takmicenja. Mene cak vise od toga sto nismo iskoristili priliku da neki od nasih timova i osvoji ovo takmicenje brine to sto niko u Srbiji pojma nema da ono i postoji.

bbROD

pre 7 godina

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)

Evo ja da ti objasnim zasto je Partizan zasluzio da ucestvuje u nekom Evropskom takmicenju posto vi panteri kosarku pratite 3 godine i ne razbirate se bas najbolje. Fiba gleda pre svega nacionalno prvenstvo. Posto vi idete u EL Partizan kao drugoplasirani ide u Fiba LS. Jel to tesko shvatiti ili moramo da vas uciomo jos 10 godina. A sto se tice ovoga sto se desava. Sramota! Obice se o glavu KSS ovo unistavanje Partizana a i osetice to reprezentativna kosarka. Videcete pre ili posle

Labud

pre 7 godina

Ko je gledao intervju sa Djilasom na N1, mogao je da vidi sliku i priliku tog coveka. Jedna fundamentalna neiskrenost.

Pricao je kako nema klubastva u savezu, kako je ovo, kako je ono...Labud se ipak seca njegovog izraza lica u Nisu. Kada mu je izgubila mezimica.

Shone

pre 7 godina

Da li se ovaj FMP uklapa u budzet predjasnjeg FMP-a o kome je pricao legenda ili se na budzet predjasnjeg FMP-a od 5-6 miliona dodaje i ovaj FMP!

Mare

pre 7 godina

Uzivanje je slusati kako grobari kukaju i grizu tastaturu kad znamo sta su pisali zadnjuh 15 godina i kako su se radovali tudjoj nesreci...

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Mislim da FMP ovim trazi izlaz u Evropu, i u pravu je. ONi su se ponudili da igraju LS, Fiba ih je odbila, tako da KSS ovde ne moze nista uciniti-NIje FMP prekrsio ni jedno pravilo, nego je odbijen, u tom slucaju, EC izgleda kao resenje. A tesko da KSS moze kazniti nekog ko se pundui da ispuni uslove, pa bio odbijen za to...

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Tuzan mali klub partizan ..niko ih ne voli...ceo svet protiv njih....a ja...a ja umirem od smeha!!!! HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHAHA

hajde pokusaj ponovo

pre 7 godina

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.

Pa ne ide to tako. Niko iz KLS-a ne ostvaruje prolaz u Evropi u bilo kom takmicenju, bila to Evroliga, Evrokup, Evrocelendz ili FIBA LS. Znaci FMP, bez plasmana u ABA ligi prosle sezone ostvaruje prolaz u Evropi...

KAKO?

Na to nisi odgovorio.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Teorije zavere mogu da pocnu.Ali ja mislim da sve ovo rade vanzemaljci damo da bi napakostili partizanu.Sta vi mislite grobari ?

Avangarda&Trashromantizam

pre 7 godina

Nema veze,mi cemo da punimo pinir zato sto je ulaz besplatan i gledacemo nizerazrednu kosarku ali oni to ne razumeju.Mi smo bre za njih gospoda.Pozdrav Miso Tunbase,mi te volimo i mislimo na tebe :)

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

idi begaj

pre 7 godina

Ništa mi nije jasno….
Da li će Kss sada da suspenduje Fmp po nalogu fiba ili iz nekig razloga fiba neće ni tražitu suspenziju fmp….???
Ništa mi nije jasno.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Šta je ovo još nema kvislinga igrača Minesote koji je dobio funkciju predsednika po partijskoj liniji da se oglasi povodom ovoga ili makar zahvali onom "što se u sve meša"

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sta ucini crni Nebojsa...ju ju ju pa ovo je surovo covece,nema te u novinama,cutis i radis,gazis po malom partizanu

srbija

pre 7 godina

Prvo se raspitajte pa kukajte.
Savez je pretio Partizanu jer je bio ucenjen da reprezentacija nece igrati. U medjuvremenu je sud doneo odluku da fiba ne sme da ucenjuje saveze, dakle stvari su promenjene. Draga cinjenica je da je FMP hteo da igra Fiba LS, ali su odbijeni, Pa ih stoga Fiba ne moze kazniti. Trece I po mom misljenju najbitnije je da bi zamena mesto Partizana i FMPa odgovarala vise svima ukljucujuci FMP kome je EK prejako takmicenje a nema navijace koji bi doneli zaradu na jakim protivnicima, dok fiba placa sva putovanja.
Sve bi to mozda i moglo da se resi kako treba da Partizan nije potpisao ugovor sa fiba po kome ako hoce da istupi iz LS mora da plati veliki novac.
Nista jos ovo nije sigurno, a price za Dzikica su smesne.

oko

pre 7 godina

poenta je sto je kss zabranio partizanu da registruje igrace u svim kategorijama i mogao je da im zabrani igranje samo u kupu koraca, jer je samo to takmicenje pod upravim kss-a (superliga i aba liga nisu, njima upravljaju klubovi).
fmp-u kss moze da zabrani registraciju igraca samo prvog tima jer oni nemaju mladje kategorije (sve su pripojene zvezdi i igraju pod njenim imenom) i moze da im zabrani da igraju kup koraca (koji realno fmp-u i nije bitan toliko, koliko je zvezdi i partizanu). ako je fmp vec registrovao sve igrace, onda ne znam da li moze da im kss ukine te registracije.
samim tim fmp moze da igra evrokup jer gotovo nista ne gube (samo kup), dok partizan gubi mnogo vise (kup, registracija igraca u svim kategorijama)

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Jel postoji bolji nacin da pocne subota ? Ne bih reko ! Pijem pivo i uzivam u zivotu,veceras se slavi raspad partizana jer tako smo u mogucnosti.

duh sa sekirom

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
@Xkt

...vama su koševe skidali bivši nesplaćeni igrači, a nas uništava trenutni vrh države. Razlika je u samo tome.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Grobari bice bolje sledece sezone :-D Ako platite 2 000 000€...ako ne platite,FIBA vam poklanja zlatni katanac

Sta rece??

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost. 
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
(Karaburac, 03. septembar 2016 15:24)

Sta si ti crno dete sanjao..Kojih par hiljada?

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Sto je najgore od svega vi stvarno mislite da je sve ovo Covic smislio...Pa da li ste realni da Covic ima "jake" veze u ulebu i fibi ? On da ima jake veze on bi Zvezdi nasao jakoh sponzora u evropi.Samo vi zivite u vasoj zabludi.Sami ste sebe izbacili iz EK kad ste se predali,bezkicmenjaci jedni!

Sudija Dredd

pre 7 godina

@Kako drugacije. Zasto se onda pobogu,odmah ,kao preposteni klub, ne prijaviste za po "sportskim pravilima" stvorenu LS i tako nas postedite sukoba sa Fibom!? Zasto najpre izabraste kriminalni ULEB i njihov Evrokup!? Zasto se onomad ne uzjoguniste i ne protestvovaste protiv FSS kad ova dozvoli da predsednici, tada prvoligasa,Hajduka iz Kule i Banatskog Dvora sede istovremeno i u upravnom odboru FK Partizan!? Sto onda ne prizivaste regularnost i Uefu!? E zbog takvih, bas bih voleo da se u tom prepostenom, po sportskim pravilima napravljenom takmicenju sretnete sa predstavnikom Kosova.Da vas onda cujem!

џа

pre 7 godina

ко вам је крив што сте бескичмењаци и немате ни мало образа! управа ваша је тако одлучила! није вам за ово вучић крив!

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Sta rece??

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan. 
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. 
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
(Xkt, 03. septembar 2016 15:01)

Ahahha sve se javljaju fejk zvezdasi...

Edvard

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan nida FMP igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.
(Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)
Ne vredi da ti objašnjavamo; mislim da ni crtež ne bi pomogao.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sreca sreca radost :-D Sad ce Zvezdini klinci brze da napreduju,igrace oko 60 utakmica u sezoni a mozda i malo vise ;)

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Kayser Soze

pre 7 godina

Pekovica ucenjuje Djilas da Partizan MORA da napusti i odustane od Evrokupa i da ode da igra FIBA LŠ, a vamo FMP igra Evrokup?? Kako to odjednom? Po kom uspehu?? SRAM VAS BILO!

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

styx

pre 7 godina

Fmp jedini daje zadovoljavajuce uslove igracima, stabilan je i treba da igra !

KSS mora da nadje sponzore za sve lige, animira sve lokalne samouprave i drzavu (ako smo zemlja kosarke) inace ce se ugasiti svi klubovi !

Dzoni

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

ahahha Tegeltija spin majstor

GrobarUzice

pre 7 godina

Evo vam link pogledajte ovu izjavu Dzileta ,on je sve lepo objasnio da li ide ili ostaje i ko ce jos doci u partizan!!!!1 https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Joker

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

Aha ali u Tegijevom svetu spina... a vi mubsve verujete.

Sole

pre 7 godina

Evo do kog zaključka sam , kao Delija , koji navija za FMP i koji je mukica kojoj nije lako zbog 13 godina frustracije prouzrokovane dominacijom KK Partizan i FK Partizan , došao.

Gadim se na svoju državu i zalažem se za smrt fašizmu i fašistima u sportu , sve dok moj voljeni Partizan ponovo ne bude miljenik države u svim sportovima. Do tada se sigurno neću sećati izjave izvesnog AV kako je pomogao da se dovede Džile i spasi moj voljeni klub od ispadanja iz ABA lige.

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

A grobarski B92 neće da objavi komentar...

Goran

pre 7 godina

Fmp ce igrati ulebovo takmicenje i videcete da ovi iz fibe nece ni rec reci. Njih je zanimao Partizan, odnosno cilj je bilo takmicenje koje ce biti druga evropska liga,a tu im trebaju zvucna imena sto Partizan svakako jeste. A za nasu kosarku realno nije lose da ti klinci igraju sto vise jakih utakmica.

bpcg

pre 7 godina

Drago mi je što Partizan igra FIBA lš. Partizan je brend i Fiba je puno dobila našim igranjem u lš. Zato je bila borba da zaigramo u ovom takmičenju. NAPRED PARTIZAN.

Zagor

pre 7 godina

Karma. Godineeee mnoge steee... Joj, a mozda sad Bogdan nece vise da igra za reprezentaciju, el mislio neko o tome! Sta cemo onda ljudi moji, ko ce da sutira 1 od 300? ;)

Borky

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Pa taj klub je jedini nesto pravio u zadnjih 15 god.Da nije tog kluba vjetovatno ne bih bilo ni nase kosarke.Zvezda je u 15 god. izbacila 2-3 igraca za rep. a Partizan 1-2.
Zvezda u raspadu 10god. a Partizan inergalakticki super giga mega prvak vode zraka zemlje vatre itd. Partizanu do 2000 hvala za sve al od 2000 bruka i sramota.

Nenad

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 3. septembar 2016 15:24)
Aparhejd je bio vladavina manjine nad vecinom, a vi grobari, nikada ni blizu vecine u Srbiji niste bili.Od kada znam za sebe, a evo imam 32 godine, procitao sam na stotine istrazivanja i u svakome od njih je se moglo videti da nas Zvezdasa ima za oko 20 posto vise, nego vas, to je bio neki odnos od 50:30 u procentima.Samo jedno istrazivanje je pokazalo vas nesto bolji rezultat, 48:31 u korist nas zvezdasa, sto je opet velika razlika.Tako da nisi u pravu.

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Ajde da probam da objasnim grobarima ovu situaciju posto vidim da im slabo radi mozak,ili ga nemaju uopste.FMP je vec poslao zahvet FIBI za Ligu Sampiona,FIBA je taj zahtev ODBILA.Dakle FMP je hteo da igra LS ali je odbijen.Sad je igrom slucaja stigao poziv za evrokup koji je prihvacen,FIBA nema nista protiv jer su ONI ti koji su odbili FMP.Jel ste uspeli da ukapirate nesto ?

Karaburac

pre 7 godina

Kako uzivam u kuknjavi grobara.
Tek ce da vam se vrati za prizivanje katanca. Covicu care.
@ hahahha

Decko pa taj tvoj Covic hahaha je stavio katanac hahaha 2011, secas se hahaha ? A ti ga nazivas Carem. hahaha
Sto se tice katanca na Partizan,hahaha
neces to gledati. hahaha

nista o nicemu

pre 7 godina

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!
(Kako drugacije, 03. septembar 2016 14:44)

Pa sto kukas onda? Vi idite za sportom, mi cemo za parama i svi srecni

Padre

pre 7 godina

Kakve zluradosti!nije čudo danas prca ko stigne, kad smo tako glupi!Baš me interesuje, u kojem je smislu dobro, da FMP nastupa u tom takmičenju, niti če nešto da postigne, niti če neko da ga gleda!Ako vam je važno samo to, da "grobari" kukaju, jadni ste mi i vi i vaš idejni vođa!Ni vi, ni vaša filijala nečete baš da se naigrate, samo nam se smilu, koliko smo glupi, pa nas uvek prevezu žedne preko vode!

Darkstar

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Raspad srpske košarke? Drugi na svetu, olimpisjki vicešampioni? Meni se čini da se samo vi raspadate, a da je srpskoj košarci sasvim dobro.

cofilence

pre 7 godina

Cekajte sta sramota jel cita ikod vas ceo tekst ili samo naslove. FMP je poslao prvo prijavu za ligu sampiona ona je odbijena nije je Covic odbio vec FIBA, e ako nece da te prime u jedno takmicenje ti se lepo prijavis za drugo sad to sto ste vi grobari bili glupi i podlegli pritisku e to je vec vas problem.

delija-pn

pre 7 godina

evo da se objasni glodarima. Mada bi bolje bilo da vam se crta. FMP je hteo da igra LŠ FIBA,ali oni nisu hteli FMP. Tako da nema potrebe da se kaznjavaju.

Karaburac

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.

David

pre 7 godina

Poenta je u tome da je FIBA želela da Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige. Da bi to bili morali su svi klubovi iz Evrokupa da pređu u Ligu šampiona. Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ nema prepreke da trećerazredni klubovi po snazi igraju Evrokup kao treće takmičenje po jačini. Videćete da FIBA neće pretiti FMP-u jer ovo njima ne smeta...

Exe

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da je ovo smesno...
(jok, 03. septembar 2016 14:)

Ti si bas veliki navijac zvezde...Tumbasovanje..

Larry

pre 7 godina

Zvezdaš sam i ovo bi stvarno bilo dno dna. Nadam se da će neko u savezu imati barem trunke morala i časti da ne dozvoli dalje urušavanje kredibiliteta institucije kakva je KSS. Isti princip mora da važi za sve u suprotnom jasno je kao dan da nam je bilo koje takmičenje neregularno.

Sramota

pre 7 godina

Sramota za drzavu!

Znate li sta je ime Pertizan u Evropi, a sta FMP.

Sumnjivo da je Djilas malo pre ovog saopstenja podneo ostavku, ko zna sta se krije iza zatvorenih vrata... Ljudi neka shvate da se ovakva odluka ne moze doneti preko noci. Pitanje je kome je u interesu da jedan klub igra, a drugi ne.

Xkt

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi..
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!

Čovek iz senke

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn

Marejosip

pre 7 godina

Sledeći zamrzivač će biti surov.

Nikome bahaćenje nije dobro prošlo, smrt fašizmu, živeo Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bot detektor, 3. septembar 2016 12:58)

U prevodu, kad "Partizanovi" budu dosli na vlast videce Zvezda sta je ceka...Ne zanosi se, Partizan i Zvezda su apsolutno isti, samo se nekad vise forsira jedan nekad drugi klub. A u te price o fasizmu i aparthejdu veruju samo debelo ostrasceni poput tebe. Dokle god klubovi budu bili uporiste politicara nece se sustinski nista promeniti ni u jednom klubu, ne nadaj se. To da li ce neko biti malo jaci ili slabiji je uglavnom samo splet (politicke) okolnosti.

Ćajce

pre 7 godina

Vratiće im karma tako što ćemo igrati EL sledeće godine.
(Čovek iz senke, 3. septembar 2016 14:05)

Hoćete,ali na soniju. Polako sa tom karmom,ima još dosta posla sa vama. Stigla je do "e pa može nam se". Posle ide ono naslađivanje za 3 obroka dnevno,zveckanje katancem,gašenje svetla i tako dalje. Dok stigne do "cipiripi" kupa,vi ćete uveliko igrati beton ligu,ponosno recitujući citate Korpulentnog Dukljanina.

paraNoja

pre 7 godina

Ne moze sada FIBA da zapreti FMP-u da mora da igra njihovu ligu sampiona kad je FMP hteo da je igra i ovi ga odbili !! U cemu je problem? I kakve ovo ima veze s Partizanom?

coldplayer

pre 7 godina

Za pismene pise lepo.Fmp je odlucio da igra u evrokupu sto je prihvaceno od uleba.Dalje pise da se TEK OCEKUJE REAKCIJA KSS-a!!!A to znaci da ce ih verovatno ocekivati isto sto i KKP.Mlatite ovde komplekasi sve vreme gluposti.A po najvise o Djilasu koji je konacno povratio KSS iz bezdanja.Ali dobro takav smo narod.. los do zla Boga!!!

Hugo Dugo

pre 7 godina

Dule Vujosevic objasnio covek sve ovo jos pre par godina. Grobari iskulirali, rent a navijaci iz predgradja jedva docekali i to je to. Dok je Covic na slobodi svasta se moze ocekivati. Bilo bi interesantno pitati selektora Djordjevica sta misli o ovome svemu. Nezvanicno se prica da o Covicu i njegovim igrarijama u srb kosarci misli josh zesce od Bodiroge. naravno okonchace se pre ili kasnije ovo zlo i mafijashenje ali steta ce biti nenadoknadiva. Prvi put u par decenija redovnog zackanja i rivaliteta od raznih prjatelja zvezdasha sam chuo da im se gadi sopstveni klub. Eto dokle je sve to doshlo.

Nemke

pre 7 godina

Najači su mi ovi "Zvezdasi" u komentarima kojima je mnogo zao i mnogo krivo sto je partizan najuren iz uleba....e pa meni je bas drago,godinama su igrali EL i to ulazeci preko super lige u kojoj nisu imali konkurenciju! Mi sad moramo da se nadigravamo sa Biducnost ili Cedevitim,a vidite koliko se pojacali...

Uši --> pokrivanje

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 3. septembar 2016 13:25)

Zato što, kako u članku i piše, što bi, da si iole pismeniji i sam zaključio, FMP jeste želeo da igra u FIBA-LŠ, ali ga je FIBA odbila. Zar doista misliš da će FIBA tražiti suspenziju kluba koji hoće da igra neko takmičenje, a da mu pri tom ne dozvoljava da igra njenu? FMP je odbijen pre vašeg konvertitsta iz EC u FIBA-LŠ, tako da nije u piranju bila 'nacionalna kvota'.
Zadovoljan? Ili je iapk previše složenih rečenica?

...da ne kažem besramnosti.

pre 7 godina

Kad se samo setim kako su navijači Patizana veličali FIBA LŠ pre samo par meseci,

u fazonu to je pravi sport,

a ne tamo neko ULEB-ovo zatvoreno takmičenje u vidu Evrolige,...

..., da bismo danas došli do toga da kukaju za ULEB-ovim slabijim takmičenjem.



Neverovatno koliki je to stepen nekonzistentnosti, ...

miško

pre 7 godina

Hej Smoru, baš smaraš. Na ovim prostorima ima mnogo velikana kojih sada nema nigde kao ni tvog Partizana. Bosna, Jugoplastika, Cibona.. Za Srpsku košararku nema problema dok je Crvene Zvezde.

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan ni FMP da igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.

Смор

pre 7 godina

Срамота да се са једним великаном овако поступа да игра лигу шампиона уместо евролиге, ако Партизан није заслужио да игра евролигу по свим успесима које је правио оноликом армијом навијача онда стварно треба да се запитамо на каквој планети ми живимо.

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.

logicno

pre 7 godina

Evo ovako, sad ce KSS da suspenduje fmp, ali oni mogu da dozvole to sebi zato sto ne zavise od drzave, jer im pare daje covic i njemu je bitno da igraci fmpa( zvezde )dobijaju iskustvo sa jakim timovima, a da je Partizan ostao za Ek drzava na celu sa znate vec kim bi povukla Nis i Mts pod izgovorom da nece da sponzorise tim koji nije clan saveza. Pekovic ne moze da daje svoj novac za nesto sto nije njegovo vec drzavno i zato zavisimo od AV. A fmp je privatan i u tome
je kvaka. A i onako igraju Aba ligu tako da ih za Kls boli uvo. Zakljucak: Velika nepravda ali moramo istrajati dokle god vedri ON. Na nama je da volimo klub i da cekamo da ON sleti.To vam je tako. Potpisujem.

samo pozitivno

pre 7 godina

Kakva diletanska zemlja sa jos smešnijim sistemom
(herbiko sa kajmakom, 3. septembar 2016 14:12)

Kako lepa zemlja,
sa tako diletantskim klubom u Humskoj 1.

kataklinger

pre 7 godina

Jao kako su vas lepo izigrali.Secam se kako ste nekad mahali novcanicama od 10 din. I pevali onu cuvenu pesmu, karma je cudo!
Bolje da nasa deca igraju EK nego grobarska legija stranaca.

ninepi

pre 7 godina

Pa ovi grobari kao da su zaboravili kako su oni godinama pobedjivali Hemofarm uz sudijsku pomoc. Pa ako ste tad bili toliko jaki objektivno(?), zasto ste sada toliko slabi realno?

Borky

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??
(DVWQY, 03. septembar 2016 13:52)

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.Znam da navijaci Partizana sad kao i uvijek vide neku urotu al bolje da bilo ko od nasih klubova igra nego niko. Fiba je ocigledno zelila Partizan po svaku cjenu jer je poznato ime dok je Fmp odbijen a zasto je to tako mogao bih nam nasa legenda Bodiroga objasniti a ne da mi prica puste fraze koje su muzika za usi navijaca Partizana.

Grobaru moj...

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Ma tebi sve verujem da si veliki Zvezdas.... Provaljen si.

Obelix

pre 7 godina

Ja sam navijac Partizana, ali mi je drago. Zasto?! Zato sto su popustili pred ucenama i nisu imali "ono" da posalju KSS gde treba. Ma nije mi kriv ni Covic ni KSS. Oni rade ono sto im je dozvoljeno, a Partizna ne radi ono sto mora. To je borba protiv pre svega nasilnog gasenja i pokusaja ponizavanja (mogu da nas...). Ako treba da igramo betno ligu ima da igramo, ali necemo da dozvolim da nas neko ko ponizava i da nas ucenjuje. Mi smo Partizan! Necu da se fuzionisem (fuzija nije sa Igokeom jer ne mogu da se fuzionisu dva kluba iz razlicitih drzava i ako su za mene Srbija i RS jedna drzava), necu da ne znam za koga navijam i slicno.

Schtakor cleaner

pre 7 godina

Dobro smo vam zapamtili Tadic-Dacic-Tole eru, pevanje Stanojevo u svlacionici, Duletovo nije u interseu srpske kosarke da se Zvezda spasi itd itd, tek je pocelo moji dragi grobari srpskog sporta, tek je pocelo, nista vam nismo zaboravili, ne brinite vracamo sa kamatom.

Borky

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 03. septembar 2016 13:25)

Stotine ljudi vam je pokusalo objasniti al.ne vredi jer ili ste glupi ili zaludjeni treceg nema.Evo jos jedan pokusaj al mislim da vi vec to sve znate al vam vise odgovara ta prica o uroti protiv Partizana.
Fiba je izticito trazila da Kss kazni Partizan i KSS je to uradio e sad ako Fiba ne trazi da se kazni Fmp onda nema razloga da KSS to uradi.U sustini Fiba je ovdje problem i ona ima dvostruke arsine a ne KSS.Sa ovim vasim komentarima i paranojom samo ispadate smjesni pa i onda kad stvarno i ako bude neka zavjera protiv vas ljudi ce se i dalje smijati.

Komican si

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Sve ti verujem da si veliki zvezdas...

Навијач Црвене звезде

pre 7 godina

Не желим клуб који ће радити њима једнако љигаве ствари које су они нама. Од данас док овај не оде, Пионир ме неће видети јер ово није моја Звезда уз коју сам одрастао.

Kako drugacije

pre 7 godina

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.
(Dacha, 03. septembar 2016 13:18)

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!

fabrika

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...
(crni_redstar, 03. septembar 2016 13:25)

a veruj mi meni je krivo sto je Dusko Vujosevic ostavio toliko traga na tebe i tvoje istomisljenjike i sto je taj covek umnogome oblikovao vasa sportska ali i zivotna shvatanja i razmisljanja... Stvarno tuzno da ga se ja, kome je doneo toliko radosti, retko kad setim, a da vama Dule ne izlazi iz glave evo vec godinama..

Pozdrav za tebe

pre 7 godina

..."ovde na delu imamo pripremanje terena u državi tako da bude jedan narod, jedan vodja, jedan klub!"
leta gospodnjeg 2014 god.
(Dule Vujošević, 3. septembar 2016 13:40)

A pre toga leta gospodnjeg je Dule rekao

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=14&nav_id=753619

ysys

pre 7 godina

Da ste funkcionalno pismeni i malo manje zaslepljeni mržnjom mogli bi da pročitate kako je fiba želela MK partizan (MK skraćeno od mali klub), ali ne želi FMP. Što bi sad tražili kaznu za FMP, baš fibu briga gde će ovi da igraju

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Pametnom dosta! Grobari mora da nam je jasno da vise nema rukavica, otvoreno se krenulo u unistavanje i ostaje nam borba protiv ljigavaca i kompleksasa, a ova dva Vuciceva poltrona Todorica i Pekovica bojkotovati i oterati makar igrali beton ligu, mi smo bili i ostali Partizan a za njih se za par godina ne ce ni znati jer ko zna kako ce se zvati

ford

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde i prirodno je da se radujem da i nas razvojni klub(ko ce ga kako zvati njegovo pravo) igra neko takmicenje,ali ako su 'igre' odigrane tako da Partizan ne moze a FMP dobije pravo nastupa,pa malo je reci da to nije fer,jbg..!!!

veljko

pre 7 godina

alo ljudi sta ste zapenili?

1. fmp hteo da igra fiba lš.

2. fiba to ne dozvoljava.

3. partizan hteo evrokup.

4. fiba ne dozvoljava i preti kss suspenzijom.

5. kss pod pretnjom, preti partizanu.

6. partizan nema kud, ne moze da licencira igrace, pristaje na fiba lš.

7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara.

8. ne znamo sta ce fiba reci!
ako fiba preti kss, oni ce suspendovati fmp. u suprotnom nema razloga da to rade!

9. problem nije u kss, vec u fiba!!

10. da li covic ima snagu u fiba i rusi partizan ili postoji veca svinjarija od naseg brloga u kosarkaskoj evropi? odgovor je jasan i svako zna da su popustile i jace zemlje. fiba je pokazala dvostruke arsine, za najjacih 11-16 klubova i ostale. tu je problem!

11. jedino sto moze da opravda vase teorije zavere i paranoju, jeste razlicit tretman partizana i fmp, od strane kss, U SLUCAJU DA FIBA PRITISNE KSS, kao i prosli put. ukoliko do toga ne dodje, nema razloga da neko kaznjava fmp, sem da na delu pokaze sta je u stvari prava zelja za rusenjem nekog kluba. a izgleda da dosta vas bas to prizeljkuje, iako se na to zali!!

DVWQY

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??

MvpofNba

pre 7 godina

Sta vam nije jasno? FMP se prijavio za Fiba LS i bio je odbijen, jer je fiba htela partizan. Sad FMP ide u evrokup i fiba nema sta tu da preti savezu i klubu

Ja

pre 7 godina

Navijači Partizana zaboravljaju njihovo iživljavanje od 20 i više godina...Jer je to njima bilo normalno! E sad se to vraća.Nadam se samo da će potrajati dovoljno dugo.

fancy

pre 7 godina

Ako mi je nesto i bilo jasno sad tek nije? Na koju foru je ovo moguce? Ne mislim na poziv EK vec zbog eventualnih sankcija saveza prema ucesniku u EK koji je zabranjen??? Moze se i posmatrati da je FIBA po svaku cenu zelela veliko ime zbog atraktivnosti takmicenja, sto Partizan svavako jeste. Sve i da je tako nejasno je...ceka se reakcija saveza

Dacha

pre 7 godina

KSS je (tj. bi) sankcionisao Partizan po izričitom zahtevu (naredbi) FIBA, da bi ih naterali da igraju tu njihovu LŠ. Zašto bi FIBA tražila sankcionisanje FMP-a koji je hteo da igra tu njihovu LŠ a oni im nisu dozvolili? To bi bilo smešno, ne damo vam da igrate kod nas, a ni bilo gde drugde!

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.

molina

pre 7 godina

Sto bi nekome smetalo da FMP igra Euro kup? Odmah krecu teorije zavere. Hteli su Fibu, ovi su ih odbili i u cemu je problem?
FMP je pun mladih igraca koji treba da se nametnu Zvezdi i zasto bi nekome smetalo da imaju sansu u jakom takmicenju. Da li su sada protiv oni koji se toliko zalazu za interes nase kosarke. Verovatno ce snositi neke posledice, mozda nece igrati KLS ligu, ali ce umesto nase igrati Aba ligu i Euro kup. Utakmica koliko hoces da se vidi ko je kakav igrac.
Ali zato Partizanovci krecu ponovo sa ludilom a pri tome su bili u tom takmicenju, izasli i jos tvrde kako im se Fiba vise isplati.
Igrajte, navijajte i pustite druge. Svi cemo se sresti u Aba ligi i to je to.

jzma

pre 7 godina

gledam sta pisu neobjektivni gledaoci kk partizana... lepo vam pise da fiba liga sampiona nije prihvatila zahtev fmpa da igra tamo za razliku od partizana koji je zamolbenim putem pozvan da igra a on to odbio tu ima velike razlike ... jer kad odbijes i odes u drugo takmicenje onda ti ide diskvalifikacija, a kada te ta organizacija oddbije onda mozes upasti tamo gde ima mesta sto bi se neko bunio i dao zabranu fmpu ? oni samo zele da igraju nije bitno takmicenje !

cvrc milojka

pre 7 godina

Ај сад да вас видим, од управе Партизана, звезде/фмпа, КСС, фиба, аба, Ђилас, Тодорић, Вучић...!!!!

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Avgust mesec:
-Dragan Djilas na celu KSS.
-Preti Partizanu zabranom registracije igraca i izbacivanjem iz ksl ukoliko ne istupi iz Evrokupa.
-Pekovic popusta, Partizan napusta EK.
Mesec dana kasnije:
-Djilas napusta mesto predsednika KSS.
-FMP2 stupa u Evrokup.
-,,Djilas nije vise predsednik KSS-a, nama nema ko da zabrani da igramo Evrokup''.
Oktobar mesec:
-Nebosja Covic predsednik KSS-a .

Mare

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.

hijena

pre 7 godina

Pa jeli ovo realno? Covic sa dva kluba u Ulebu, a navijaci Partizana cute i pune halu u prijateljskim utakmicama, umesto da oteraju bagru iz kluba koja radi samo za interese Covica i velikog vodje.

Sale

pre 7 godina

Sramota! Pa oni imaju dva tima u ABA i po jedan u EL i EC! Odakle tolike pare za to? Jel to njima FMP B tim ili nije, nista mi nije jasno!? I kako ce KSS ovo da objasni? Nas je ucenjivao a njih ce da pusti!?

Ivan

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da se fmp-u dozvoli ucesce jer ipak su covic i djilas veliki prijatelji. Mene samo cudi kako ovi drugi klubovi iz regiona igraju a djilas je pricao kako su svi savezi zabranili svojim ekipama ucesce u evrokupu.

LegionarCG

pre 7 godina

Covke manipulise Srpskom kosarkom. Pih, ovo vrijedja intelegenciju. Od raspale Zvezde se pravi brend a od Zvezdinih filijala Euro klubovi. Za vrijeme Milosevica nam je bilo regularnije prvenstvo.

Walter White

pre 7 godina

Pekoviću i Todoriću izdali ste klub radi sitnih ličnih interesa i poltronstva a to vam nikada neće biti zaboravljeno i oprošteno,sram vas bilo izdajnici jedni obični.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

ФМП 1 и ФМП 2, први играју слабије такмичење у организацији Бартомеуа, други оно јаче. Нека им је на част, наравно биће кажњени и неће играти нашу лигу, или можда неће... ко то више зна. Један коментатор је ово предвидео пре два, три месеца... Не треба се обазирати на њих, Партизан треба да ради и из рада да крену резултати.

crni_redstar

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...ej kako vas stize za one mahinacije,trojke iz auta,samaranje sudija,davljenja,tuce protiv hemofarma... ovo je krah partizai mts nis

Zvezdinho

pre 7 godina

Stvarno ne mogu da verujem da niste procitali tekst do kraja a mozete da pocnete sa pljuvanje. Vidi se da pise u donjem delu teksta da je FMP odbijen za Ligu sampiona. Pa jel oni ne treba da igraju nigde? Ako in nece Fiba sta fali ako pokusaju u Ulebu..

Duhom institucije...

pre 7 godina

Očigledno je ko se pita za sve u srpskoj košarci. Ipak, zna se ko ima osvojenu Evroligu i 4 učešća na F4, a do toga se mešetarenjem ne može doći.

Alo

pre 7 godina

"Međutim, činjenica je i da je FMP prvo želeo da nastupi upravo u LŠ, ali je FIBA odbila njegov zahtev."

Citajte malo tekst isfustrirani grobari....

md

pre 7 godina

evroliga pravi svoj registracioni pravilnik...tako da kss moze da suspenduje fmp da ne igra samo kup radivoja koraca i nista vise....a sto u partizanu se oko toga nisu raspitali to je vec njihov problem...a uostalom i todoric je rekao da im je tamo buducnost tako da ne vidim zasto se dize fama oko toga da je neko nekog namerno presao...a pre svega toga fmp je i podneo zahtev da igra ligu sampiona ali fiba je to odbila...tako da ne vidim apsolutno nikakvu vezu da je neko nekom nesto namerno smestio i ne dizi te bez potrebe tenzije...

Grobarčina

pre 7 godina

Baš da vidimo hoće li i sad biti pritiska vrha države kao što je to rađeno Partizanu ne bi li nacionalni savez ispaštao.Baš se pitam.

crni_redstar

pre 7 godina

ouuu yeaah...odlicna vest za mlade klince koji ce tako spremni dogodine biti uvrsteni u prvi tim.ja prezadovoljan...ajmo pojacanja sada.

saeKn

pre 7 godina

Slazem se da nije fer, Partizan jeste ucenjen ali od FIBE ne mesajte Zvezdu i premijera (covek koji je spasio Partizan gasenja posle brljotina predhodnih uprava).

Marko

pre 7 godina

Sve polako dolazi na videlo ko šta radi i u šta se sve meša! Politika na vrhuncu moći čini lične interese! #napreDNO

Bude li KSS ovo omogućio, KK Partizan bi trebalo da tuži državu kod Sportske arbitraže u Lozani.

Chodex

pre 7 godina

sta reci, nego Covicu doktore. Nas gazda je tokom leta bio zauzet oko lobiranja igranja FMP-a u ABA i evo sada u Eurocupu, i sada se okrece nama ;) Ovo je odlicna vest iz 1001 razloga. Mladi igraci ce igrati vrlo ozbiljn0o takmicenje i brze/vise napredovati, i Zvezda ce imati enormnu korist od toga. Jedini minus ce biti troskovi. Ta putovanja, smestaj FMP-a, videcemo kako ce to u upravi iznevelisati.

DBC Bibi

pre 7 godina

" I ovo ce proci..."
Ali znajte,vraticemo se mnogo mnogo mnogo jaci,a kad se vratimo od vas nece ostati ni kamen na kamenu,ni sator na livadi....cergo kad tad bicete deo istorije ali one zaboravljene....

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Avgust mesec:
-Dragan Djilas na celu KSS.
-Preti Partizanu zabranom registracije igraca i izbacivanjem iz ksl ukoliko ne istupi iz Evrokupa.
-Pekovic popusta, Partizan napusta EK.
Mesec dana kasnije:
-Djilas napusta mesto predsednika KSS.
-FMP2 stupa u Evrokup.
-,,Djilas nije vise predsednik KSS-a, nama nema ko da zabrani da igramo Evrokup''.
Oktobar mesec:
-Nebosja Covic predsednik KSS-a .

Marko

pre 7 godina

Sve polako dolazi na videlo ko šta radi i u šta se sve meša! Politika na vrhuncu moći čini lične interese! #napreDNO

Bude li KSS ovo omogućio, KK Partizan bi trebalo da tuži državu kod Sportske arbitraže u Lozani.

DBC Bibi

pre 7 godina

" I ovo ce proci..."
Ali znajte,vraticemo se mnogo mnogo mnogo jaci,a kad se vratimo od vas nece ostati ni kamen na kamenu,ni sator na livadi....cergo kad tad bicete deo istorije ali one zaboravljene....

Ivan

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da se fmp-u dozvoli ucesce jer ipak su covic i djilas veliki prijatelji. Mene samo cudi kako ovi drugi klubovi iz regiona igraju a djilas je pricao kako su svi savezi zabranili svojim ekipama ucesce u evrokupu.

Sale

pre 7 godina

Sramota! Pa oni imaju dva tima u ABA i po jedan u EL i EC! Odakle tolike pare za to? Jel to njima FMP B tim ili nije, nista mi nije jasno!? I kako ce KSS ovo da objasni? Nas je ucenjivao a njih ce da pusti!?

Walter White

pre 7 godina

Pekoviću i Todoriću izdali ste klub radi sitnih ličnih interesa i poltronstva a to vam nikada neće biti zaboravljeno i oprošteno,sram vas bilo izdajnici jedni obični.

ford

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde i prirodno je da se radujem da i nas razvojni klub(ko ce ga kako zvati njegovo pravo) igra neko takmicenje,ali ako su 'igre' odigrane tako da Partizan ne moze a FMP dobije pravo nastupa,pa malo je reci da to nije fer,jbg..!!!

Karaburac

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.

Grobarčina

pre 7 godina

Baš da vidimo hoće li i sad biti pritiska vrha države kao što je to rađeno Partizanu ne bi li nacionalni savez ispaštao.Baš se pitam.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Pametnom dosta! Grobari mora da nam je jasno da vise nema rukavica, otvoreno se krenulo u unistavanje i ostaje nam borba protiv ljigavaca i kompleksasa, a ova dva Vuciceva poltrona Todorica i Pekovica bojkotovati i oterati makar igrali beton ligu, mi smo bili i ostali Partizan a za njih se za par godina ne ce ni znati jer ko zna kako ce se zvati

Sramota

pre 7 godina

Sramota za drzavu!

Znate li sta je ime Pertizan u Evropi, a sta FMP.

Sumnjivo da je Djilas malo pre ovog saopstenja podneo ostavku, ko zna sta se krije iza zatvorenih vrata... Ljudi neka shvate da se ovakva odluka ne moze doneti preko noci. Pitanje je kome je u interesu da jedan klub igra, a drugi ne.

Karaburac

pre 7 godina

Kako uzivam u kuknjavi grobara.
Tek ce da vam se vrati za prizivanje katanca. Covicu care.
@ hahahha

Decko pa taj tvoj Covic hahaha je stavio katanac hahaha 2011, secas se hahaha ? A ti ga nazivas Carem. hahaha
Sto se tice katanca na Partizan,hahaha
neces to gledati. hahaha

Chodex

pre 7 godina

sta reci, nego Covicu doktore. Nas gazda je tokom leta bio zauzet oko lobiranja igranja FMP-a u ABA i evo sada u Eurocupu, i sada se okrece nama ;) Ovo je odlicna vest iz 1001 razloga. Mladi igraci ce igrati vrlo ozbiljn0o takmicenje i brze/vise napredovati, i Zvezda ce imati enormnu korist od toga. Jedini minus ce biti troskovi. Ta putovanja, smestaj FMP-a, videcemo kako ce to u upravi iznevelisati.

Mare

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.

LegionarCG

pre 7 godina

Covke manipulise Srpskom kosarkom. Pih, ovo vrijedja intelegenciju. Od raspale Zvezde se pravi brend a od Zvezdinih filijala Euro klubovi. Za vrijeme Milosevica nam je bilo regularnije prvenstvo.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

ФМП 1 и ФМП 2, први играју слабије такмичење у организацији Бартомеуа, други оно јаче. Нека им је на част, наравно биће кажњени и неће играти нашу лигу, или можда неће... ко то више зна. Један коментатор је ово предвидео пре два, три месеца... Не треба се обазирати на њих, Партизан треба да ради и из рада да крену резултати.

Duhom institucije...

pre 7 godina

Očigledno je ko se pita za sve u srpskoj košarci. Ipak, zna se ko ima osvojenu Evroligu i 4 učešća na F4, a do toga se mešetarenjem ne može doći.

Ćajce

pre 7 godina

Vratiće im karma tako što ćemo igrati EL sledeće godine.
(Čovek iz senke, 3. septembar 2016 14:05)

Hoćete,ali na soniju. Polako sa tom karmom,ima još dosta posla sa vama. Stigla je do "e pa može nam se". Posle ide ono naslađivanje za 3 obroka dnevno,zveckanje katancem,gašenje svetla i tako dalje. Dok stigne do "cipiripi" kupa,vi ćete uveliko igrati beton ligu,ponosno recitujući citate Korpulentnog Dukljanina.

DVWQY

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??

hijena

pre 7 godina

Pa jeli ovo realno? Covic sa dva kluba u Ulebu, a navijaci Partizana cute i pune halu u prijateljskim utakmicama, umesto da oteraju bagru iz kluba koja radi samo za interese Covica i velikog vodje.

veljko

pre 7 godina

alo ljudi sta ste zapenili?

1. fmp hteo da igra fiba lš.

2. fiba to ne dozvoljava.

3. partizan hteo evrokup.

4. fiba ne dozvoljava i preti kss suspenzijom.

5. kss pod pretnjom, preti partizanu.

6. partizan nema kud, ne moze da licencira igrace, pristaje na fiba lš.

7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara.

8. ne znamo sta ce fiba reci!
ako fiba preti kss, oni ce suspendovati fmp. u suprotnom nema razloga da to rade!

9. problem nije u kss, vec u fiba!!

10. da li covic ima snagu u fiba i rusi partizan ili postoji veca svinjarija od naseg brloga u kosarkaskoj evropi? odgovor je jasan i svako zna da su popustile i jace zemlje. fiba je pokazala dvostruke arsine, za najjacih 11-16 klubova i ostale. tu je problem!

11. jedino sto moze da opravda vase teorije zavere i paranoju, jeste razlicit tretman partizana i fmp, od strane kss, U SLUCAJU DA FIBA PRITISNE KSS, kao i prosli put. ukoliko do toga ne dodje, nema razloga da neko kaznjava fmp, sem da na delu pokaze sta je u stvari prava zelja za rusenjem nekog kluba. a izgleda da dosta vas bas to prizeljkuje, iako se na to zali!!

Hugo Dugo

pre 7 godina

Dule Vujosevic objasnio covek sve ovo jos pre par godina. Grobari iskulirali, rent a navijaci iz predgradja jedva docekali i to je to. Dok je Covic na slobodi svasta se moze ocekivati. Bilo bi interesantno pitati selektora Djordjevica sta misli o ovome svemu. Nezvanicno se prica da o Covicu i njegovim igrarijama u srb kosarci misli josh zesce od Bodiroge. naravno okonchace se pre ili kasnije ovo zlo i mafijashenje ali steta ce biti nenadoknadiva. Prvi put u par decenija redovnog zackanja i rivaliteta od raznih prjatelja zvezdasha sam chuo da im se gadi sopstveni klub. Eto dokle je sve to doshlo.

Darkstar

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Raspad srpske košarke? Drugi na svetu, olimpisjki vicešampioni? Meni se čini da se samo vi raspadate, a da je srpskoj košarci sasvim dobro.

KSS

pre 7 godina

„Na osnovu odredaba Statuta KSS, član 56. tačka 18., Upravni odbor KSS, na sednici održanoj 19. aprila 2016.godine, donosi sledeću odluku:

Na osnovu odluke Borda FIBA Evropa od 20.03.2016. godine i dopisa FIBA Evropa od 24. marta i 15. aprila 2016. godine, poštujući obaveze koje KSS kao član FIBA ima, Upravni odbor KSS donosi odluku da se klubovima – članovima KSS dozvoljava učešće u Evroligi, a zabranjuje učešće u Evrokupu.

U skladu sa odredbama iz stava 1 ove Odluke, ukoliko neki klub – član KSS potpiše ugovor/sporazum sa EKA ili bilo kojim drugim pravnim subjektom koji je u relaciji sa EKA ili uzme učešće u Evrokupu, automatski se suspenduje iz članstva u KSS. U tom slučaju, eventualna suspenzija će se odnositi na učešće u takmičenjima svih selekcija kluba koji je suspendovan.“

Nema nigde ako te FIBA odbije možeš kod ECA u Evrokup...

Смор

pre 7 godina

Срамота да се са једним великаном овако поступа да игра лигу шампиона уместо евролиге, ако Партизан није заслужио да игра евролигу по свим успесима које је правио оноликом армијом навијача онда стварно треба да се запитамо на каквој планети ми живимо.

MvpofNba

pre 7 godina

Sta vam nije jasno? FMP se prijavio za Fiba LS i bio je odbijen, jer je fiba htela partizan. Sad FMP ide u evrokup i fiba nema sta tu da preti savezu i klubu

StormBGD

pre 7 godina

Kakva genijalna situacija. Prvi tim igra EL, drugi tim ABA i EK. To nema niko u Evropi. Zvezda će dobijati gotove igrače iz fmp-a. 2 jake utakmice nedeljno za klince i prilika za ugovor sa Zvezdom. Tako se to radi Čoviću. Ponavljam, genijalno.

crni_redstar

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...ej kako vas stize za one mahinacije,trojke iz auta,samaranje sudija,davljenja,tuce protiv hemofarma... ovo je krah partizai mts nis

jzma

pre 7 godina

gledam sta pisu neobjektivni gledaoci kk partizana... lepo vam pise da fiba liga sampiona nije prihvatila zahtev fmpa da igra tamo za razliku od partizana koji je zamolbenim putem pozvan da igra a on to odbio tu ima velike razlike ... jer kad odbijes i odes u drugo takmicenje onda ti ide diskvalifikacija, a kada te ta organizacija oddbije onda mozes upasti tamo gde ima mesta sto bi se neko bunio i dao zabranu fmpu ? oni samo zele da igraju nije bitno takmicenje !

Noćni šetač

pre 7 godina

Omaz Grobarima. Mislim da nije u interesu srpske kosarke da se Partizan spasava... Samo se koristim necijim recima.(Poklonemon, 03. septembar 2016 18:32)

To, taj rad! Vraća im se milo za drago! Svaka ti je k'a u Njegoša!

Cemu sve ovo?

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!

Labud

pre 7 godina

Ko je gledao intervju sa Djilasom na N1, mogao je da vidi sliku i priliku tog coveka. Jedna fundamentalna neiskrenost.

Pricao je kako nema klubastva u savezu, kako je ovo, kako je ono...Labud se ipak seca njegovog izraza lica u Nisu. Kada mu je izgubila mezimica.

Alo

pre 7 godina

"Međutim, činjenica je i da je FMP prvo želeo da nastupi upravo u LŠ, ali je FIBA odbila njegov zahtev."

Citajte malo tekst isfustrirani grobari....

fancy

pre 7 godina

Ako mi je nesto i bilo jasno sad tek nije? Na koju foru je ovo moguce? Ne mislim na poziv EK vec zbog eventualnih sankcija saveza prema ucesniku u EK koji je zabranjen??? Moze se i posmatrati da je FIBA po svaku cenu zelela veliko ime zbog atraktivnosti takmicenja, sto Partizan svavako jeste. Sve i da je tako nejasno je...ceka se reakcija saveza

Čovek iz senke

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn

Padre

pre 7 godina

Kakve zluradosti!nije čudo danas prca ko stigne, kad smo tako glupi!Baš me interesuje, u kojem je smislu dobro, da FMP nastupa u tom takmičenju, niti če nešto da postigne, niti če neko da ga gleda!Ako vam je važno samo to, da "grobari" kukaju, jadni ste mi i vi i vaš idejni vođa!Ni vi, ni vaša filijala nečete baš da se naigrate, samo nam se smilu, koliko smo glupi, pa nas uvek prevezu žedne preko vode!

Noćni šetač

pre 7 godina

Svaku utakmicu prekidati do istine!!!(Grobari obraz Srbije, 03. septembar 2016 19:15)

Do konačnog uništenja! Ma, mnogo ste jaki! Hahahahah.... Da, ali u kukanju! Plačizan!!

Noćni šetač

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!(Cemu sve ovo?, 03. septembar 2016 19:18)

Wow! Hahahahaha.... Ovo samo na netu možeš da kažeš. Mada, mogao bi karijeru "stand up" komičara da napraviš, veruj mi! Nevidjeni potencijal! Doduše, imaš konkurenciju u ovim tvojim istomišljenicima ovde, tako da ti predlažem da prvi počneš sa ovakvom vrstom humora. Kako beše: "Polako, braćo Grobari......Oni pokušavaju da unište jedan klub... Mi smo Grobari, najjači smo, najjači" Hahahaha.... Vrh! Pozdrav duhoviti čoveče!

Xkt

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi..
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!

Larry

pre 7 godina

Zvezdaš sam i ovo bi stvarno bilo dno dna. Nadam se da će neko u savezu imati barem trunke morala i časti da ne dozvoli dalje urušavanje kredibiliteta institucije kakva je KSS. Isti princip mora da važi za sve u suprotnom jasno je kao dan da nam je bilo koje takmičenje neregularno.

Exe

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da je ovo smesno...
(jok, 03. septembar 2016 14:)

Ti si bas veliki navijac zvezde...Tumbasovanje..

David

pre 7 godina

Poenta je u tome da je FIBA želela da Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige. Da bi to bili morali su svi klubovi iz Evrokupa da pređu u Ligu šampiona. Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ nema prepreke da trećerazredni klubovi po snazi igraju Evrokup kao treće takmičenje po jačini. Videćete da FIBA neće pretiti FMP-u jer ovo njima ne smeta...

Borat iz predgradja

pre 7 godina

ja sam zvezdas i drago mi je zbog fmp! veoma!
(veljko, 03. septembar 2016 18:57)...Zbog kog fmp-a ti je drago,budi malo precizniji

Dacha

pre 7 godina

KSS je (tj. bi) sankcionisao Partizan po izričitom zahtevu (naredbi) FIBA, da bi ih naterali da igraju tu njihovu LŠ. Zašto bi FIBA tražila sankcionisanje FMP-a koji je hteo da igra tu njihovu LŠ a oni im nisu dozvolili? To bi bilo smešno, ne damo vam da igrate kod nas, a ni bilo gde drugde!

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.

Ne volis pravdu nego patoloski mrzis Partizan

pre 7 godina

@A grobarski B92 neće da objavi komentar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (volim pravdu, 3. septembar 2016 16:02)


Pa kad stalno menjas nick,ti si onaj "partizan zlo srbije" znamo svi,odaje te pero,i zamisli,"grobarski b92" ti uvek objavi komentar,kako tebi tako i ovim tvojim Covicevcima...samo jako i bez brige.

Dule Pacov

pre 7 godina

Situacija je skoro pa genijalna u svojoj jednostavnosti - FIBA je odbila FMP, koji je regularno aplicirao za Ligu šampiona.

I sad kad je tako kako jeste, bilo bi urnebesno smešno da ta ista FIBA zahteva da KSS suspenduje klub koji je ona sama odbila i "gurnula" ga u okrilje Đordija i EC.

Iz tog razloga treba mirno čekati epilog.

Kako drugacije

pre 7 godina

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.
(Dacha, 03. septembar 2016 13:18)

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!

cvrc milojka

pre 7 godina

Ај сад да вас видим, од управе Партизана, звезде/фмпа, КСС, фиба, аба, Ђилас, Тодорић, Вучић...!!!!

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

Kosta

pre 7 godina

Ne mogu da kazem da se sladim,ali mi nije krivo.Da je meni svih ovih godina neko krvnicki psovao neduzno dete u porodicu kao sto su grobari i Covica,i u FMP-u i pogotovo u Zvezdi,i da sam poziciji da mogu i ja bih pokopao svakog... inat je deo genetike coveka...

Giga

pre 7 godina

FMP nece ni igrati KLS. Procena Covica je da ce igraci vise napredovati u ABA i Eurocupu i briga ga sto ce ga KSS suspendovati. Zasto ovoliko glupavih komentara.

Zvezdinho

pre 7 godina

Stvarno ne mogu da verujem da niste procitali tekst do kraja a mozete da pocnete sa pljuvanje. Vidi se da pise u donjem delu teksta da je FMP odbijen za Ligu sampiona. Pa jel oni ne treba da igraju nigde? Ako in nece Fiba sta fali ako pokusaju u Ulebu..

logicno

pre 7 godina

Evo ovako, sad ce KSS da suspenduje fmp, ali oni mogu da dozvole to sebi zato sto ne zavise od drzave, jer im pare daje covic i njemu je bitno da igraci fmpa( zvezde )dobijaju iskustvo sa jakim timovima, a da je Partizan ostao za Ek drzava na celu sa znate vec kim bi povukla Nis i Mts pod izgovorom da nece da sponzorise tim koji nije clan saveza. Pekovic ne moze da daje svoj novac za nesto sto nije njegovo vec drzavno i zato zavisimo od AV. A fmp je privatan i u tome
je kvaka. A i onako igraju Aba ligu tako da ih za Kls boli uvo. Zakljucak: Velika nepravda ali moramo istrajati dokle god vedri ON. Na nama je da volimo klub i da cekamo da ON sleti.To vam je tako. Potpisujem.

bbROD

pre 7 godina

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)

Evo ja da ti objasnim zasto je Partizan zasluzio da ucestvuje u nekom Evropskom takmicenju posto vi panteri kosarku pratite 3 godine i ne razbirate se bas najbolje. Fiba gleda pre svega nacionalno prvenstvo. Posto vi idete u EL Partizan kao drugoplasirani ide u Fiba LS. Jel to tesko shvatiti ili moramo da vas uciomo jos 10 godina. A sto se tice ovoga sto se desava. Sramota! Obice se o glavu KSS ovo unistavanje Partizana a i osetice to reprezentativna kosarka. Videcete pre ili posle

Ja

pre 7 godina

Navijači Partizana zaboravljaju njihovo iživljavanje od 20 i više godina...Jer je to njima bilo normalno! E sad se to vraća.Nadam se samo da će potrajati dovoljno dugo.

saeKn

pre 7 godina

Slazem se da nije fer, Partizan jeste ucenjen ali od FIBE ne mesajte Zvezdu i premijera (covek koji je spasio Partizan gasenja posle brljotina predhodnih uprava).

Obelix

pre 7 godina

Ja sam navijac Partizana, ali mi je drago. Zasto?! Zato sto su popustili pred ucenama i nisu imali "ono" da posalju KSS gde treba. Ma nije mi kriv ni Covic ni KSS. Oni rade ono sto im je dozvoljeno, a Partizna ne radi ono sto mora. To je borba protiv pre svega nasilnog gasenja i pokusaja ponizavanja (mogu da nas...). Ako treba da igramo betno ligu ima da igramo, ali necemo da dozvolim da nas neko ko ponizava i da nas ucenjuje. Mi smo Partizan! Necu da se fuzionisem (fuzija nije sa Igokeom jer ne mogu da se fuzionisu dva kluba iz razlicitih drzava i ako su za mene Srbija i RS jedna drzava), necu da ne znam za koga navijam i slicno.

Stojan

pre 7 godina

Jel uzo partizan onih 50 000 evra sto im obedjao Djilas ? Grobari prodali ste dusu djavolu za 50 000 evra a sad vam kriv Covic i Vucic ??? Jel znate kad bi se Covic odustao od EK zbog tamo nekih neosnovanih pretnji ? Pa nikad.Napravio bi haos u kosarci,ali ne bi nas niko suspendovao.A vi ste bezkicmenjaci i niste imali hrabrost da se suprodstavite.E sad...naravno krivite drugog,niste vi krivi sto vam drzava daje 2 000 000 evra a Zvezdi nece ni onih 900 000 sto stoji u ugovoru...Zbog tog "spora" sa Telekomom MI i dalje nemamo POJACANJA.Ali NEKA,dici cemo se iz prasine kao feniks,a onda gazimo sve :)

samo pozitivno

pre 7 godina

Kakva diletanska zemlja sa jos smešnijim sistemom
(herbiko sa kajmakom, 3. septembar 2016 14:12)

Kako lepa zemlja,
sa tako diletantskim klubom u Humskoj 1.

molina

pre 7 godina

Sto bi nekome smetalo da FMP igra Euro kup? Odmah krecu teorije zavere. Hteli su Fibu, ovi su ih odbili i u cemu je problem?
FMP je pun mladih igraca koji treba da se nametnu Zvezdi i zasto bi nekome smetalo da imaju sansu u jakom takmicenju. Da li su sada protiv oni koji se toliko zalazu za interes nase kosarke. Verovatno ce snositi neke posledice, mozda nece igrati KLS ligu, ali ce umesto nase igrati Aba ligu i Euro kup. Utakmica koliko hoces da se vidi ko je kakav igrac.
Ali zato Partizanovci krecu ponovo sa ludilom a pri tome su bili u tom takmicenju, izasli i jos tvrde kako im se Fiba vise isplati.
Igrajte, navijajte i pustite druge. Svi cemo se sresti u Aba ligi i to je to.

Schtakor cleaner

pre 7 godina

Dobro smo vam zapamtili Tadic-Dacic-Tole eru, pevanje Stanojevo u svlacionici, Duletovo nije u interseu srpske kosarke da se Zvezda spasi itd itd, tek je pocelo moji dragi grobari srpskog sporta, tek je pocelo, nista vam nismo zaboravili, ne brinite vracamo sa kamatom.

coldplayer

pre 7 godina

Za pismene pise lepo.Fmp je odlucio da igra u evrokupu sto je prihvaceno od uleba.Dalje pise da se TEK OCEKUJE REAKCIJA KSS-a!!!A to znaci da ce ih verovatno ocekivati isto sto i KKP.Mlatite ovde komplekasi sve vreme gluposti.A po najvise o Djilasu koji je konacno povratio KSS iz bezdanja.Ali dobro takav smo narod.. los do zla Boga!!!

fancy

pre 7 godina

Alo grobari, procitate li vest ikad do kraja? EK je zvao FMP. Ne Covic ne Vucic. FMP je hteo u FIBA ovi ih oduvali kao ko ste vi, pa napadi iz Zeleznika ka celnicima FIBA. Stvar je jasna, FIBA je htela veliko ime, sto Partizan svakako jeste u svetu kosarke iz usta jednog Zvezdasa, da malo podignu rejting takmicenja svog budjavog. Elem, ako i bude dvostrukih arsina, a bice ih, frustracije preusmerite ka FIBA...nije da nam smeta sto mislite da smo mi krivi al dzaba rasipate energiju. Sportski pozdrav
Bodi hvala ti :)

fabrika

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...
(crni_redstar, 03. septembar 2016 13:25)

a veruj mi meni je krivo sto je Dusko Vujosevic ostavio toliko traga na tebe i tvoje istomisljenjike i sto je taj covek umnogome oblikovao vasa sportska ali i zivotna shvatanja i razmisljanja... Stvarno tuzno da ga se ja, kome je doneo toliko radosti, retko kad setim, a da vama Dule ne izlazi iz glave evo vec godinama..

mmm

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!
(Cemu sve ovo?, 3. septembar 2016 19:18)

- 2011. godina! Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije.

- 2016. godina! Kem, kme, vratice se sve, kme, karma... Kme, kme, kme... Karma... Nicija nije gorela do zore... Kme...

Komican si

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Sve ti verujem da si veliki zvezdas...

Grobaru moj...

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Ma tebi sve verujem da si veliki Zvezdas.... Provaljen si.

Uši --> pokrivanje

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 3. septembar 2016 13:25)

Zato što, kako u članku i piše, što bi, da si iole pismeniji i sam zaključio, FMP jeste želeo da igra u FIBA-LŠ, ali ga je FIBA odbila. Zar doista misliš da će FIBA tražiti suspenziju kluba koji hoće da igra neko takmičenje, a da mu pri tom ne dozvoljava da igra njenu? FMP je odbijen pre vašeg konvertitsta iz EC u FIBA-LŠ, tako da nije u piranju bila 'nacionalna kvota'.
Zadovoljan? Ili je iapk previše složenih rečenica?

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan ni FMP da igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.

kataklinger

pre 7 godina

Jao kako su vas lepo izigrali.Secam se kako ste nekad mahali novcanicama od 10 din. I pevali onu cuvenu pesmu, karma je cudo!
Bolje da nasa deca igraju EK nego grobarska legija stranaca.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Tuzan mali klub partizan ..niko ih ne voli...ceo svet protiv njih....a ja...a ja umirem od smeha!!!! HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHAHA

Mare

pre 7 godina

Uzivanje je slusati kako grobari kukaju i grizu tastaturu kad znamo sta su pisali zadnjuh 15 godina i kako su se radovali tudjoj nesreci...

...da ne kažem besramnosti.

pre 7 godina

Kad se samo setim kako su navijači Patizana veličali FIBA LŠ pre samo par meseci,

u fazonu to je pravi sport,

a ne tamo neko ULEB-ovo zatvoreno takmičenje u vidu Evrolige,...

..., da bismo danas došli do toga da kukaju za ULEB-ovim slabijim takmičenjem.



Neverovatno koliki je to stepen nekonzistentnosti, ...

crni_redstar

pre 7 godina

ouuu yeaah...odlicna vest za mlade klince koji ce tako spremni dogodine biti uvrsteni u prvi tim.ja prezadovoljan...ajmo pojacanja sada.

miško

pre 7 godina

Hej Smoru, baš smaraš. Na ovim prostorima ima mnogo velikana kojih sada nema nigde kao ni tvog Partizana. Bosna, Jugoplastika, Cibona.. Za Srpsku košararku nema problema dok je Crvene Zvezde.

Borky

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 03. septembar 2016 13:25)

Stotine ljudi vam je pokusalo objasniti al.ne vredi jer ili ste glupi ili zaludjeni treceg nema.Evo jos jedan pokusaj al mislim da vi vec to sve znate al vam vise odgovara ta prica o uroti protiv Partizana.
Fiba je izticito trazila da Kss kazni Partizan i KSS je to uradio e sad ako Fiba ne trazi da se kazni Fmp onda nema razloga da KSS to uradi.U sustini Fiba je ovdje problem i ona ima dvostruke arsine a ne KSS.Sa ovim vasim komentarima i paranojom samo ispadate smjesni pa i onda kad stvarno i ako bude neka zavjera protiv vas ljudi ce se i dalje smijati.

stopspinn

pre 7 godina

Jel' moguce da vam toliko smeta sto ce ti klinci odigrati desetak utakmica u Evropi, mozda nece nijednu pobediti, ali eto steci ce neko iskustvo i to je to. Neki od njih su buducnost srpske kosarke. Ovo nikakve dodirne tacke sa Partizanom nema. Ili vam je losa sportska redakcija, ili namerno necete da objasnite situaciju, nego su vam bitna prepucavanja neupucenih kompleksasa.

md

pre 7 godina

evroliga pravi svoj registracioni pravilnik...tako da kss moze da suspenduje fmp da ne igra samo kup radivoja koraca i nista vise....a sto u partizanu se oko toga nisu raspitali to je vec njihov problem...a uostalom i todoric je rekao da im je tamo buducnost tako da ne vidim zasto se dize fama oko toga da je neko nekog namerno presao...a pre svega toga fmp je i podneo zahtev da igra ligu sampiona ali fiba je to odbila...tako da ne vidim apsolutno nikakvu vezu da je neko nekom nesto namerno smestio i ne dizi te bez potrebe tenzije...

l

pre 7 godina

Kako se grobari aktiviraju na vestima o FMP-u i Zvezdi, dok na vestima o Partizanu nema ni 20 komentara...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo tako u mo gucnosti, 3. septembar 2016 18:07)

Grobari, medju njima i Labud su ipak jedna sorta koja bira svoje drustvo. A kako se tamo nalazi jedno steciste ne zvezdasa, nego pantera, onda je razumljivo sto nece da se igraju sa tom decom. Slicno je i van virtuelnog sveta. Zbog niskog kvaliteta sagovornika, Labud pije sam u bifeu. Uglavnom u cosku, licem okrenut ka zidu, zbog logistike blizu WC-a. Ni prostata nije ono sto je nekad bila. Bas kao ni Zvezda ni Partizan. FMP je FMP kakvo god ime uzeo.

Pozdrav za tebe

pre 7 godina

..."ovde na delu imamo pripremanje terena u državi tako da bude jedan narod, jedan vodja, jedan klub!"
leta gospodnjeg 2014 god.
(Dule Vujošević, 3. septembar 2016 13:40)

A pre toga leta gospodnjeg je Dule rekao

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=14&nav_id=753619

Nešo Pudla

pre 7 godina

Šta je ovo još nema kvislinga igrača Minesote koji je dobio funkciju predsednika po partijskoj liniji da se oglasi povodom ovoga ili makar zahvali onom "što se u sve meša"

Навијач Црвене звезде

pre 7 godina

Не желим клуб који ће радити њима једнако љигаве ствари које су они нама. Од данас док овај не оде, Пионир ме неће видети јер ово није моја Звезда уз коју сам одрастао.

idi begaj

pre 7 godina

Ništa mi nije jasno….
Da li će Kss sada da suspenduje Fmp po nalogu fiba ili iz nekig razloga fiba neće ni tražitu suspenziju fmp….???
Ništa mi nije jasno.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sta ucini crni Nebojsa...ju ju ju pa ovo je surovo covece,nema te u novinama,cutis i radis,gazis po malom partizanu

мкг

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)
Ви Ушатог никада нисте освојили. за Ушатог се никада нисте ни борили (били сте на летовању), сем ако вас Човић не убеди и у то.

ysys

pre 7 godina

Da ste funkcionalno pismeni i malo manje zaslepljeni mržnjom mogli bi da pročitate kako je fiba želela MK partizan (MK skraćeno od mali klub), ali ne želi FMP. Što bi sad tražili kaznu za FMP, baš fibu briga gde će ovi da igraju

Shone

pre 7 godina

Da li se ovaj FMP uklapa u budzet predjasnjeg FMP-a o kome je pricao legenda ili se na budzet predjasnjeg FMP-a od 5-6 miliona dodaje i ovaj FMP!

srbija

pre 7 godina

Prvo se raspitajte pa kukajte.
Savez je pretio Partizanu jer je bio ucenjen da reprezentacija nece igrati. U medjuvremenu je sud doneo odluku da fiba ne sme da ucenjuje saveze, dakle stvari su promenjene. Draga cinjenica je da je FMP hteo da igra Fiba LS, ali su odbijeni, Pa ih stoga Fiba ne moze kazniti. Trece I po mom misljenju najbitnije je da bi zamena mesto Partizana i FMPa odgovarala vise svima ukljucujuci FMP kome je EK prejako takmicenje a nema navijace koji bi doneli zaradu na jakim protivnicima, dok fiba placa sva putovanja.
Sve bi to mozda i moglo da se resi kako treba da Partizan nije potpisao ugovor sa fiba po kome ako hoce da istupi iz LS mora da plati veliki novac.
Nista jos ovo nije sigurno, a price za Dzikica su smesne.

misko

pre 7 godina

SOS kanal i grobarski novinari pa komentatori su afirmisali "ugašenu"Pantere, FMP 1 i FMP 2,svojim zlurada komentarima, Tegi,Edin,Radulović su najbolji Zvezdini promoteri.

duh sa sekirom

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
@Xkt

...vama su koševe skidali bivši nesplaćeni igrači, a nas uništava trenutni vrh države. Razlika je u samo tome.

Borky

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??
(DVWQY, 03. septembar 2016 13:52)

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.Znam da navijaci Partizana sad kao i uvijek vide neku urotu al bolje da bilo ko od nasih klubova igra nego niko. Fiba je ocigledno zelila Partizan po svaku cjenu jer je poznato ime dok je Fmp odbijen a zasto je to tako mogao bih nam nasa legenda Bodiroga objasniti a ne da mi prica puste fraze koje su muzika za usi navijaca Partizana.

Avangarda&Trashromantizam

pre 7 godina

Nema veze,mi cemo da punimo pinir zato sto je ulaz besplatan i gledacemo nizerazrednu kosarku ali oni to ne razumeju.Mi smo bre za njih gospoda.Pozdrav Miso Tunbase,mi te volimo i mislimo na tebe :)

ninepi

pre 7 godina

Pa ovi grobari kao da su zaboravili kako su oni godinama pobedjivali Hemofarm uz sudijsku pomoc. Pa ako ste tad bili toliko jaki objektivno(?), zasto ste sada toliko slabi realno?

Kayser Soze

pre 7 godina

Pekovica ucenjuje Djilas da Partizan MORA da napusti i odustane od Evrokupa i da ode da igra FIBA LŠ, a vamo FMP igra Evrokup?? Kako to odjednom? Po kom uspehu?? SRAM VAS BILO!

hajde pokusaj ponovo

pre 7 godina

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.

Pa ne ide to tako. Niko iz KLS-a ne ostvaruje prolaz u Evropi u bilo kom takmicenju, bila to Evroliga, Evrokup, Evrocelendz ili FIBA LS. Znaci FMP, bez plasmana u ABA ligi prosle sezone ostvaruje prolaz u Evropi...

KAKO?

Na to nisi odgovorio.

kuntakante

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)

Znači onim timovima koji se raduju ulasku u Lš preko zvezdane!Kapiram te!

stefan prvovencani

pre 7 godina

Grobari stalno nesto kmečite i u kosarci i u fudbalu. Stalno vam nesto smeta i za sve su vam drugi krivi.
Ako vam se u upravi fudbalskog kluba svadjaju,Zvezda stoji iza toga,ako niste doveli 10 pojacanja i potrosili par miliona drzavnih para,opet vam je kriva Zvezda.
A da pogledate malo u svoje dvoriste,pa se reorganizujte i potrudite da sve to pokazete na terenima i tako vratite staru slavu i da prestanete sa plakanjem

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Teorije zavere mogu da pocnu.Ali ja mislim da sve ovo rade vanzemaljci damo da bi napakostili partizanu.Sta vi mislite grobari ?

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Jel postoji bolji nacin da pocne subota ? Ne bih reko ! Pijem pivo i uzivam u zivotu,veceras se slavi raspad partizana jer tako smo u mogucnosti.

Zagor

pre 7 godina

Karma. Godineeee mnoge steee... Joj, a mozda sad Bogdan nece vise da igra za reprezentaciju, el mislio neko o tome! Sta cemo onda ljudi moji, ko ce da sutira 1 od 300? ;)

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Sto je najgore od svega vi stvarno mislite da je sve ovo Covic smislio...Pa da li ste realni da Covic ima "jake" veze u ulebu i fibi ? On da ima jake veze on bi Zvezdi nasao jakoh sponzora u evropi.Samo vi zivite u vasoj zabludi.Sami ste sebe izbacili iz EK kad ste se predali,bezkicmenjaci jedni!

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.
(Borko, 3. septembar 2016 14:27)

Ne shavatam zasto ovoliki broj negativnih komentara. Ocikledno niko i dalje ovde osim mene ne zna da pored takmicenja Fiba Champions League (Partizan i Mega) postoji i Fiba Europe Cup koje takodje ima vec 40 ucesnika, sto znaci da smo tu mogli imati bar tri tima i bilo koji od njih bi imao realne sanse da stigne daleko. Ne znam za timove poput Metalca da li su uopste zeleli da ucestvuju, ali FMP je to odbio, tako da Fiba moze da ga kazni, mada ne verujem da hoce. Ko zeli moze da proveri postojanje ovog drugog po jacini Fibinog takmicenja. Mene cak vise od toga sto nismo iskoristili priliku da neki od nasih timova i osvoji ovo takmicenje brine to sto niko u Srbiji pojma nema da ono i postoji.

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Ajde da probam da objasnim grobarima ovu situaciju posto vidim da im slabo radi mozak,ili ga nemaju uopste.FMP je vec poslao zahvet FIBI za Ligu Sampiona,FIBA je taj zahtev ODBILA.Dakle FMP je hteo da igra LS ali je odbijen.Sad je igrom slucaja stigao poziv za evrokup koji je prihvacen,FIBA nema nista protiv jer su ONI ti koji su odbili FMP.Jel ste uspeli da ukapirate nesto ?

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.

Marejosip

pre 7 godina

Sledeći zamrzivač će biti surov.

Nikome bahaćenje nije dobro prošlo, smrt fašizmu, živeo Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bot detektor, 3. septembar 2016 12:58)

U prevodu, kad "Partizanovi" budu dosli na vlast videce Zvezda sta je ceka...Ne zanosi se, Partizan i Zvezda su apsolutno isti, samo se nekad vise forsira jedan nekad drugi klub. A u te price o fasizmu i aparthejdu veruju samo debelo ostrasceni poput tebe. Dokle god klubovi budu bili uporiste politicara nece se sustinski nista promeniti ni u jednom klubu, ne nadaj se. To da li ce neko biti malo jaci ili slabiji je uglavnom samo splet (politicke) okolnosti.

Borky

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Pa taj klub je jedini nesto pravio u zadnjih 15 god.Da nije tog kluba vjetovatno ne bih bilo ni nase kosarke.Zvezda je u 15 god. izbacila 2-3 igraca za rep. a Partizan 1-2.
Zvezda u raspadu 10god. a Partizan inergalakticki super giga mega prvak vode zraka zemlje vatre itd. Partizanu do 2000 hvala za sve al od 2000 bruka i sramota.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Grobari bice bolje sledece sezone :-D Ako platite 2 000 000€...ako ne platite,FIBA vam poklanja zlatni katanac

qqzqq

pre 7 godina

ja ne verujem koliko ovde ima sujetnih ljudi,pa to je strasno! pa ta deca sto igraju u fmp u ce sutra igrati za reprezentaciju,ta deca ce nositi srpski dres! zar je vazno sto igraju evro kup? zasto bi to partizanu smetalo? fmp nije nalozio partizanu da ne igra ek,niti su da deca kriva! nego vama samo smeta to sto oni igraju uopste! hocete sve da pogasimo,pa neka igra partizan i ek i ls i el! sve sami igrajte,sami ste sebi dovoljni! taj fmp je odbijen od strane fiba za ls,zasto onda da ne igraju momci u evropi i da sakupljaju iskustvo! pa koristice im sutra,aman! vasa logika je ako partizan ne igra ek,onda niko ne treba nista da igra,jel da? to je ono vase zlo koje smo proterali,ali nece,toliko ste pakosni i jadni da vam smetaju deca koja zele da igraju evropu! imacemo tri tima u evropi,i vama to smeta,sta kao lepse je ako ima samo dva? stidite se svi ovde! umesto podrske srpskom sportu i srpskoj deci,vi se trvite oko gluposti! sram vas bre bilo!

Sta rece??

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost. 
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
(Karaburac, 03. septembar 2016 15:24)

Sta si ti crno dete sanjao..Kojih par hiljada?

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Mislim da FMP ovim trazi izlaz u Evropu, i u pravu je. ONi su se ponudili da igraju LS, Fiba ih je odbila, tako da KSS ovde ne moze nista uciniti-NIje FMP prekrsio ni jedno pravilo, nego je odbijen, u tom slucaju, EC izgleda kao resenje. A tesko da KSS moze kazniti nekog ko se pundui da ispuni uslove, pa bio odbijen za to...

Nenad

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 3. septembar 2016 15:24)
Aparhejd je bio vladavina manjine nad vecinom, a vi grobari, nikada ni blizu vecine u Srbiji niste bili.Od kada znam za sebe, a evo imam 32 godine, procitao sam na stotine istrazivanja i u svakome od njih je se moglo videti da nas Zvezdasa ima za oko 20 posto vise, nego vas, to je bio neki odnos od 50:30 u procentima.Samo jedno istrazivanje je pokazalo vas nesto bolji rezultat, 48:31 u korist nas zvezdasa, sto je opet velika razlika.Tako da nisi u pravu.

Goran

pre 7 godina

Fmp ce igrati ulebovo takmicenje i videcete da ovi iz fibe nece ni rec reci. Njih je zanimao Partizan, odnosno cilj je bilo takmicenje koje ce biti druga evropska liga,a tu im trebaju zvucna imena sto Partizan svakako jeste. A za nasu kosarku realno nije lose da ti klinci igraju sto vise jakih utakmica.

џа

pre 7 godina

ко вам је крив што сте бескичмењаци и немате ни мало образа! управа ваша је тако одлучила! није вам за ово вучић крив!

db

pre 7 godina

Naslov vesti nije bas najprecizniji, i pomalo je zlonameran. Nije da Partizan nije mogao, nego je od dve mogucnosti uz odredjene okolnosti sam izabrao Ligu sampiona.
Ako je ova vest za FMP uopste tacna, ostaje samo da se FMP suspenduje za KLS.
Da li je Partizanu mnogo bolje ako FMP ne ide ni u jedno evropsko takmicenje?

Nemke

pre 7 godina

Najači su mi ovi "Zvezdasi" u komentarima kojima je mnogo zao i mnogo krivo sto je partizan najuren iz uleba....e pa meni je bas drago,godinama su igrali EL i to ulazeci preko super lige u kojoj nisu imali konkurenciju! Mi sad moramo da se nadigravamo sa Biducnost ili Cedevitim,a vidite koliko se pojacali...

Joker

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

Aha ali u Tegijevom svetu spina... a vi mubsve verujete.

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

Edvard

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan nida FMP igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.
(Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)
Ne vredi da ti objašnjavamo; mislim da ni crtež ne bi pomogao.

oko

pre 7 godina

poenta je sto je kss zabranio partizanu da registruje igrace u svim kategorijama i mogao je da im zabrani igranje samo u kupu koraca, jer je samo to takmicenje pod upravim kss-a (superliga i aba liga nisu, njima upravljaju klubovi).
fmp-u kss moze da zabrani registraciju igraca samo prvog tima jer oni nemaju mladje kategorije (sve su pripojene zvezdi i igraju pod njenim imenom) i moze da im zabrani da igraju kup koraca (koji realno fmp-u i nije bitan toliko, koliko je zvezdi i partizanu). ako je fmp vec registrovao sve igrace, onda ne znam da li moze da im kss ukine te registracije.
samim tim fmp moze da igra evrokup jer gotovo nista ne gube (samo kup), dok partizan gubi mnogo vise (kup, registracija igraca u svim kategorijama)

Sta rece??

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan. 
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. 
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
(Xkt, 03. septembar 2016 15:01)

Ahahha sve se javljaju fejk zvezdasi...

Sole

pre 7 godina

Evo do kog zaključka sam , kao Delija , koji navija za FMP i koji je mukica kojoj nije lako zbog 13 godina frustracije prouzrokovane dominacijom KK Partizan i FK Partizan , došao.

Gadim se na svoju državu i zalažem se za smrt fašizmu i fašistima u sportu , sve dok moj voljeni Partizan ponovo ne bude miljenik države u svim sportovima. Do tada se sigurno neću sećati izjave izvesnog AV kako je pomogao da se dovede Džile i spasi moj voljeni klub od ispadanja iz ABA lige.

Dzoni

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

ahahha Tegeltija spin majstor

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sreca sreca radost :-D Sad ce Zvezdini klinci brze da napreduju,igrace oko 60 utakmica u sezoni a mozda i malo vise ;)

Sudija Dredd

pre 7 godina

@Kako drugacije. Zasto se onda pobogu,odmah ,kao preposteni klub, ne prijaviste za po "sportskim pravilima" stvorenu LS i tako nas postedite sukoba sa Fibom!? Zasto najpre izabraste kriminalni ULEB i njihov Evrokup!? Zasto se onomad ne uzjoguniste i ne protestvovaste protiv FSS kad ova dozvoli da predsednici, tada prvoligasa,Hajduka iz Kule i Banatskog Dvora sede istovremeno i u upravnom odboru FK Partizan!? Sto onda ne prizivaste regularnost i Uefu!? E zbog takvih, bas bih voleo da se u tom prepostenom, po sportskim pravilima napravljenom takmicenju sretnete sa predstavnikom Kosova.Da vas onda cujem!

David

pre 7 godina

(timmy, 3. septembar 2016 15:36)


E pravi si Timmy... Kad nauči sve te reči :D

Elem kaže se "Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige." "Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ "

Dakle drugi najjači... Prvi igraju već Evroligu...

cofilence

pre 7 godina

Cekajte sta sramota jel cita ikod vas ceo tekst ili samo naslove. FMP je poslao prvo prijavu za ligu sampiona ona je odbijena nije je Covic odbio vec FIBA, e ako nece da te prime u jedno takmicenje ti se lepo prijavis za drugo sad to sto ste vi grobari bili glupi i podlegli pritisku e to je vec vas problem.

nista o nicemu

pre 7 godina

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!
(Kako drugacije, 03. septembar 2016 14:44)

Pa sto kukas onda? Vi idite za sportom, mi cemo za parama i svi srecni

delija-pn

pre 7 godina

evo da se objasni glodarima. Mada bi bolje bilo da vam se crta. FMP je hteo da igra LŠ FIBA,ali oni nisu hteli FMP. Tako da nema potrebe da se kaznjavaju.

bpcg

pre 7 godina

Drago mi je što Partizan igra FIBA lš. Partizan je brend i Fiba je puno dobila našim igranjem u lš. Zato je bila borba da zaigramo u ovom takmičenju. NAPRED PARTIZAN.

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

A grobarski B92 neće da objavi komentar...

paraNoja

pre 7 godina

Ne moze sada FIBA da zapreti FMP-u da mora da igra njihovu ligu sampiona kad je FMP hteo da je igra i ovi ga odbili !! U cemu je problem? I kakve ovo ima veze s Partizanom?

styx

pre 7 godina

Fmp jedini daje zadovoljavajuce uslove igracima, stabilan je i treba da igra !

KSS mora da nadje sponzore za sve lige, animira sve lokalne samouprave i drzavu (ako smo zemlja kosarke) inace ce se ugasiti svi klubovi !

misko

pre 7 godina

FIBA neće FMP a KK Srbije zabranjuje da igra Evro kup.Čista diskriminacija.Ako je tačna informacija FMP treba da igra Evro kup.Svaki sud će presuditi u njihovu korist.

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

GrobarUzice

pre 7 godina

Evo vam link pogledajte ovu izjavu Dzileta ,on je sve lepo objasnio da li ide ili ostaje i ko ce jos doci u partizan!!!!1 https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Chodex

pre 7 godina

sta reci, nego Covicu doktore. Nas gazda je tokom leta bio zauzet oko lobiranja igranja FMP-a u ABA i evo sada u Eurocupu, i sada se okrece nama ;) Ovo je odlicna vest iz 1001 razloga. Mladi igraci ce igrati vrlo ozbiljn0o takmicenje i brze/vise napredovati, i Zvezda ce imati enormnu korist od toga. Jedini minus ce biti troskovi. Ta putovanja, smestaj FMP-a, videcemo kako ce to u upravi iznevelisati.

veljko

pre 7 godina

alo ljudi sta ste zapenili?

1. fmp hteo da igra fiba lš.

2. fiba to ne dozvoljava.

3. partizan hteo evrokup.

4. fiba ne dozvoljava i preti kss suspenzijom.

5. kss pod pretnjom, preti partizanu.

6. partizan nema kud, ne moze da licencira igrace, pristaje na fiba lš.

7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara.

8. ne znamo sta ce fiba reci!
ako fiba preti kss, oni ce suspendovati fmp. u suprotnom nema razloga da to rade!

9. problem nije u kss, vec u fiba!!

10. da li covic ima snagu u fiba i rusi partizan ili postoji veca svinjarija od naseg brloga u kosarkaskoj evropi? odgovor je jasan i svako zna da su popustile i jace zemlje. fiba je pokazala dvostruke arsine, za najjacih 11-16 klubova i ostale. tu je problem!

11. jedino sto moze da opravda vase teorije zavere i paranoju, jeste razlicit tretman partizana i fmp, od strane kss, U SLUCAJU DA FIBA PRITISNE KSS, kao i prosli put. ukoliko do toga ne dodje, nema razloga da neko kaznjava fmp, sem da na delu pokaze sta je u stvari prava zelja za rusenjem nekog kluba. a izgleda da dosta vas bas to prizeljkuje, iako se na to zali!!

DBC Bibi

pre 7 godina

" I ovo ce proci..."
Ali znajte,vraticemo se mnogo mnogo mnogo jaci,a kad se vratimo od vas nece ostati ni kamen na kamenu,ni sator na livadi....cergo kad tad bicete deo istorije ali one zaboravljene....

crni_redstar

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...ej kako vas stize za one mahinacije,trojke iz auta,samaranje sudija,davljenja,tuce protiv hemofarma... ovo je krah partizai mts nis

Ćajce

pre 7 godina

Vratiće im karma tako što ćemo igrati EL sledeće godine.
(Čovek iz senke, 3. septembar 2016 14:05)

Hoćete,ali na soniju. Polako sa tom karmom,ima još dosta posla sa vama. Stigla je do "e pa može nam se". Posle ide ono naslađivanje za 3 obroka dnevno,zveckanje katancem,gašenje svetla i tako dalje. Dok stigne do "cipiripi" kupa,vi ćete uveliko igrati beton ligu,ponosno recitujući citate Korpulentnog Dukljanina.

MvpofNba

pre 7 godina

Sta vam nije jasno? FMP se prijavio za Fiba LS i bio je odbijen, jer je fiba htela partizan. Sad FMP ide u evrokup i fiba nema sta tu da preti savezu i klubu

saeKn

pre 7 godina

Slazem se da nije fer, Partizan jeste ucenjen ali od FIBE ne mesajte Zvezdu i premijera (covek koji je spasio Partizan gasenja posle brljotina predhodnih uprava).

Marko

pre 7 godina

Sve polako dolazi na videlo ko šta radi i u šta se sve meša! Politika na vrhuncu moći čini lične interese! #napreDNO

Bude li KSS ovo omogućio, KK Partizan bi trebalo da tuži državu kod Sportske arbitraže u Lozani.

Noćni šetač

pre 7 godina

Svaku utakmicu prekidati do istine!!!(Grobari obraz Srbije, 03. septembar 2016 19:15)

Do konačnog uništenja! Ma, mnogo ste jaki! Hahahahah.... Da, ali u kukanju! Plačizan!!

San Antonio Spurs

pre 7 godina

Avgust mesec:
-Dragan Djilas na celu KSS.
-Preti Partizanu zabranom registracije igraca i izbacivanjem iz ksl ukoliko ne istupi iz Evrokupa.
-Pekovic popusta, Partizan napusta EK.
Mesec dana kasnije:
-Djilas napusta mesto predsednika KSS.
-FMP2 stupa u Evrokup.
-,,Djilas nije vise predsednik KSS-a, nama nema ko da zabrani da igramo Evrokup''.
Oktobar mesec:
-Nebosja Covic predsednik KSS-a .

jzma

pre 7 godina

gledam sta pisu neobjektivni gledaoci kk partizana... lepo vam pise da fiba liga sampiona nije prihvatila zahtev fmpa da igra tamo za razliku od partizana koji je zamolbenim putem pozvan da igra a on to odbio tu ima velike razlike ... jer kad odbijes i odes u drugo takmicenje onda ti ide diskvalifikacija, a kada te ta organizacija oddbije onda mozes upasti tamo gde ima mesta sto bi se neko bunio i dao zabranu fmpu ? oni samo zele da igraju nije bitno takmicenje !

Noćni šetač

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!(Cemu sve ovo?, 03. septembar 2016 19:18)

Wow! Hahahahaha.... Ovo samo na netu možeš da kažeš. Mada, mogao bi karijeru "stand up" komičara da napraviš, veruj mi! Nevidjeni potencijal! Doduše, imaš konkurenciju u ovim tvojim istomišljenicima ovde, tako da ti predlažem da prvi počneš sa ovakvom vrstom humora. Kako beše: "Polako, braćo Grobari......Oni pokušavaju da unište jedan klub... Mi smo Grobari, najjači smo, najjači" Hahahaha.... Vrh! Pozdrav duhoviti čoveče!

Noćni šetač

pre 7 godina

Omaz Grobarima. Mislim da nije u interesu srpske kosarke da se Partizan spasava... Samo se koristim necijim recima.(Poklonemon, 03. septembar 2016 18:32)

To, taj rad! Vraća im se milo za drago! Svaka ti je k'a u Njegoša!

Alo

pre 7 godina

"Međutim, činjenica je i da je FMP prvo želeo da nastupi upravo u LŠ, ali je FIBA odbila njegov zahtev."

Citajte malo tekst isfustrirani grobari....

Darkstar

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Raspad srpske košarke? Drugi na svetu, olimpisjki vicešampioni? Meni se čini da se samo vi raspadate, a da je srpskoj košarci sasvim dobro.

Ja

pre 7 godina

Navijači Partizana zaboravljaju njihovo iživljavanje od 20 i više godina...Jer je to njima bilo normalno! E sad se to vraća.Nadam se samo da će potrajati dovoljno dugo.

Dacha

pre 7 godina

KSS je (tj. bi) sankcionisao Partizan po izričitom zahtevu (naredbi) FIBA, da bi ih naterali da igraju tu njihovu LŠ. Zašto bi FIBA tražila sankcionisanje FMP-a koji je hteo da igra tu njihovu LŠ a oni im nisu dozvolili? To bi bilo smešno, ne damo vam da igrate kod nas, a ni bilo gde drugde!

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.

StormBGD

pre 7 godina

Kakva genijalna situacija. Prvi tim igra EL, drugi tim ABA i EK. To nema niko u Evropi. Zvezda će dobijati gotove igrače iz fmp-a. 2 jake utakmice nedeljno za klince i prilika za ugovor sa Zvezdom. Tako se to radi Čoviću. Ponavljam, genijalno.

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

misko

pre 7 godina

SOS kanal i grobarski novinari pa komentatori su afirmisali "ugašenu"Pantere, FMP 1 i FMP 2,svojim zlurada komentarima, Tegi,Edin,Radulović su najbolji Zvezdini promoteri.

samo pozitivno

pre 7 godina

Kakva diletanska zemlja sa jos smešnijim sistemom
(herbiko sa kajmakom, 3. septembar 2016 14:12)

Kako lepa zemlja,
sa tako diletantskim klubom u Humskoj 1.

Stojan

pre 7 godina

Jel uzo partizan onih 50 000 evra sto im obedjao Djilas ? Grobari prodali ste dusu djavolu za 50 000 evra a sad vam kriv Covic i Vucic ??? Jel znate kad bi se Covic odustao od EK zbog tamo nekih neosnovanih pretnji ? Pa nikad.Napravio bi haos u kosarci,ali ne bi nas niko suspendovao.A vi ste bezkicmenjaci i niste imali hrabrost da se suprodstavite.E sad...naravno krivite drugog,niste vi krivi sto vam drzava daje 2 000 000 evra a Zvezdi nece ni onih 900 000 sto stoji u ugovoru...Zbog tog "spora" sa Telekomom MI i dalje nemamo POJACANJA.Ali NEKA,dici cemo se iz prasine kao feniks,a onda gazimo sve :)

Zvezdinho

pre 7 godina

Stvarno ne mogu da verujem da niste procitali tekst do kraja a mozete da pocnete sa pljuvanje. Vidi se da pise u donjem delu teksta da je FMP odbijen za Ligu sampiona. Pa jel oni ne treba da igraju nigde? Ako in nece Fiba sta fali ako pokusaju u Ulebu..

molina

pre 7 godina

Sto bi nekome smetalo da FMP igra Euro kup? Odmah krecu teorije zavere. Hteli su Fibu, ovi su ih odbili i u cemu je problem?
FMP je pun mladih igraca koji treba da se nametnu Zvezdi i zasto bi nekome smetalo da imaju sansu u jakom takmicenju. Da li su sada protiv oni koji se toliko zalazu za interes nase kosarke. Verovatno ce snositi neke posledice, mozda nece igrati KLS ligu, ali ce umesto nase igrati Aba ligu i Euro kup. Utakmica koliko hoces da se vidi ko je kakav igrac.
Ali zato Partizanovci krecu ponovo sa ludilom a pri tome su bili u tom takmicenju, izasli i jos tvrde kako im se Fiba vise isplati.
Igrajte, navijajte i pustite druge. Svi cemo se sresti u Aba ligi i to je to.

Karaburac

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.

Karaburac

pre 7 godina

Kako uzivam u kuknjavi grobara.
Tek ce da vam se vrati za prizivanje katanca. Covicu care.
@ hahahha

Decko pa taj tvoj Covic hahaha je stavio katanac hahaha 2011, secas se hahaha ? A ti ga nazivas Carem. hahaha
Sto se tice katanca na Partizan,hahaha
neces to gledati. hahaha

miško

pre 7 godina

Hej Smoru, baš smaraš. Na ovim prostorima ima mnogo velikana kojih sada nema nigde kao ni tvog Partizana. Bosna, Jugoplastika, Cibona.. Za Srpsku košararku nema problema dok je Crvene Zvezde.

md

pre 7 godina

evroliga pravi svoj registracioni pravilnik...tako da kss moze da suspenduje fmp da ne igra samo kup radivoja koraca i nista vise....a sto u partizanu se oko toga nisu raspitali to je vec njihov problem...a uostalom i todoric je rekao da im je tamo buducnost tako da ne vidim zasto se dize fama oko toga da je neko nekog namerno presao...a pre svega toga fmp je i podneo zahtev da igra ligu sampiona ali fiba je to odbila...tako da ne vidim apsolutno nikakvu vezu da je neko nekom nesto namerno smestio i ne dizi te bez potrebe tenzije...

Смор

pre 7 godina

Срамота да се са једним великаном овако поступа да игра лигу шампиона уместо евролиге, ако Партизан није заслужио да игра евролигу по свим успесима које је правио оноликом армијом навијача онда стварно треба да се запитамо на каквој планети ми живимо.

Kosta

pre 7 godina

Ne mogu da kazem da se sladim,ali mi nije krivo.Da je meni svih ovih godina neko krvnicki psovao neduzno dete u porodicu kao sto su grobari i Covica,i u FMP-u i pogotovo u Zvezdi,i da sam poziciji da mogu i ja bih pokopao svakog... inat je deo genetike coveka...

Exe

pre 7 godina

Ja kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da je ovo smesno...
(jok, 03. septembar 2016 14:)

Ti si bas veliki navijac zvezde...Tumbasovanje..

Sale

pre 7 godina

Sramota! Pa oni imaju dva tima u ABA i po jedan u EL i EC! Odakle tolike pare za to? Jel to njima FMP B tim ili nije, nista mi nije jasno!? I kako ce KSS ovo da objasni? Nas je ucenjivao a njih ce da pusti!?

coldplayer

pre 7 godina

Za pismene pise lepo.Fmp je odlucio da igra u evrokupu sto je prihvaceno od uleba.Dalje pise da se TEK OCEKUJE REAKCIJA KSS-a!!!A to znaci da ce ih verovatno ocekivati isto sto i KKP.Mlatite ovde komplekasi sve vreme gluposti.A po najvise o Djilasu koji je konacno povratio KSS iz bezdanja.Ali dobro takav smo narod.. los do zla Boga!!!

Hugo Dugo

pre 7 godina

Dule Vujosevic objasnio covek sve ovo jos pre par godina. Grobari iskulirali, rent a navijaci iz predgradja jedva docekali i to je to. Dok je Covic na slobodi svasta se moze ocekivati. Bilo bi interesantno pitati selektora Djordjevica sta misli o ovome svemu. Nezvanicno se prica da o Covicu i njegovim igrarijama u srb kosarci misli josh zesce od Bodiroge. naravno okonchace se pre ili kasnije ovo zlo i mafijashenje ali steta ce biti nenadoknadiva. Prvi put u par decenija redovnog zackanja i rivaliteta od raznih prjatelja zvezdasha sam chuo da im se gadi sopstveni klub. Eto dokle je sve to doshlo.

Cemu sve ovo?

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Pametnom dosta! Grobari mora da nam je jasno da vise nema rukavica, otvoreno se krenulo u unistavanje i ostaje nam borba protiv ljigavaca i kompleksasa, a ova dva Vuciceva poltrona Todorica i Pekovica bojkotovati i oterati makar igrali beton ligu, mi smo bili i ostali Partizan a za njih se za par godina ne ce ni znati jer ko zna kako ce se zvati

David

pre 7 godina

Poenta je u tome da je FIBA želela da Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige. Da bi to bili morali su svi klubovi iz Evrokupa da pređu u Ligu šampiona. Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ nema prepreke da trećerazredni klubovi po snazi igraju Evrokup kao treće takmičenje po jačini. Videćete da FIBA neće pretiti FMP-u jer ovo njima ne smeta...

ninepi

pre 7 godina

Pa ovi grobari kao da su zaboravili kako su oni godinama pobedjivali Hemofarm uz sudijsku pomoc. Pa ako ste tad bili toliko jaki objektivno(?), zasto ste sada toliko slabi realno?

kataklinger

pre 7 godina

Jao kako su vas lepo izigrali.Secam se kako ste nekad mahali novcanicama od 10 din. I pevali onu cuvenu pesmu, karma je cudo!
Bolje da nasa deca igraju EK nego grobarska legija stranaca.

Schtakor cleaner

pre 7 godina

Dobro smo vam zapamtili Tadic-Dacic-Tole eru, pevanje Stanojevo u svlacionici, Duletovo nije u interseu srpske kosarke da se Zvezda spasi itd itd, tek je pocelo moji dragi grobari srpskog sporta, tek je pocelo, nista vam nismo zaboravili, ne brinite vracamo sa kamatom.

Uši --> pokrivanje

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 3. septembar 2016 13:25)

Zato što, kako u članku i piše, što bi, da si iole pismeniji i sam zaključio, FMP jeste želeo da igra u FIBA-LŠ, ali ga je FIBA odbila. Zar doista misliš da će FIBA tražiti suspenziju kluba koji hoće da igra neko takmičenje, a da mu pri tom ne dozvoljava da igra njenu? FMP je odbijen pre vašeg konvertitsta iz EC u FIBA-LŠ, tako da nije u piranju bila 'nacionalna kvota'.
Zadovoljan? Ili je iapk previše složenih rečenica?

Sramota

pre 7 godina

Sramota za drzavu!

Znate li sta je ime Pertizan u Evropi, a sta FMP.

Sumnjivo da je Djilas malo pre ovog saopstenja podneo ostavku, ko zna sta se krije iza zatvorenih vrata... Ljudi neka shvate da se ovakva odluka ne moze doneti preko noci. Pitanje je kome je u interesu da jedan klub igra, a drugi ne.

Duhom institucije...

pre 7 godina

Očigledno je ko se pita za sve u srpskoj košarci. Ipak, zna se ko ima osvojenu Evroligu i 4 učešća na F4, a do toga se mešetarenjem ne može doći.

crni_redstar

pre 7 godina

ouuu yeaah...odlicna vest za mlade klince koji ce tako spremni dogodine biti uvrsteni u prvi tim.ja prezadovoljan...ajmo pojacanja sada.

ysys

pre 7 godina

Da ste funkcionalno pismeni i malo manje zaslepljeni mržnjom mogli bi da pročitate kako je fiba želela MK partizan (MK skraćeno od mali klub), ali ne želi FMP. Što bi sad tražili kaznu za FMP, baš fibu briga gde će ovi da igraju

bbROD

pre 7 godina

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)

Evo ja da ti objasnim zasto je Partizan zasluzio da ucestvuje u nekom Evropskom takmicenju posto vi panteri kosarku pratite 3 godine i ne razbirate se bas najbolje. Fiba gleda pre svega nacionalno prvenstvo. Posto vi idete u EL Partizan kao drugoplasirani ide u Fiba LS. Jel to tesko shvatiti ili moramo da vas uciomo jos 10 godina. A sto se tice ovoga sto se desava. Sramota! Obice se o glavu KSS ovo unistavanje Partizana a i osetice to reprezentativna kosarka. Videcete pre ili posle

Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan ni FMP da igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.

Mare

pre 7 godina

Uzivanje je slusati kako grobari kukaju i grizu tastaturu kad znamo sta su pisali zadnjuh 15 godina i kako su se radovali tudjoj nesreci...

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Tuzan mali klub partizan ..niko ih ne voli...ceo svet protiv njih....a ja...a ja umirem od smeha!!!! HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAAHHAHAHA

Walter White

pre 7 godina

Pekoviću i Todoriću izdali ste klub radi sitnih ličnih interesa i poltronstva a to vam nikada neće biti zaboravljeno i oprošteno,sram vas bilo izdajnici jedni obični.

Komican si

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Sve ti verujem da si veliki zvezdas...

Borky

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.
(Mare, 03. septembar 2016 13:25)

Stotine ljudi vam je pokusalo objasniti al.ne vredi jer ili ste glupi ili zaludjeni treceg nema.Evo jos jedan pokusaj al mislim da vi vec to sve znate al vam vise odgovara ta prica o uroti protiv Partizana.
Fiba je izticito trazila da Kss kazni Partizan i KSS je to uradio e sad ako Fiba ne trazi da se kazni Fmp onda nema razloga da KSS to uradi.U sustini Fiba je ovdje problem i ona ima dvostruke arsine a ne KSS.Sa ovim vasim komentarima i paranojom samo ispadate smjesni pa i onda kad stvarno i ako bude neka zavjera protiv vas ljudi ce se i dalje smijati.

fancy

pre 7 godina

Alo grobari, procitate li vest ikad do kraja? EK je zvao FMP. Ne Covic ne Vucic. FMP je hteo u FIBA ovi ih oduvali kao ko ste vi, pa napadi iz Zeleznika ka celnicima FIBA. Stvar je jasna, FIBA je htela veliko ime, sto Partizan svakako jeste u svetu kosarke iz usta jednog Zvezdasa, da malo podignu rejting takmicenja svog budjavog. Elem, ako i bude dvostrukih arsina, a bice ih, frustracije preusmerite ka FIBA...nije da nam smeta sto mislite da smo mi krivi al dzaba rasipate energiju. Sportski pozdrav
Bodi hvala ti :)

Mare

pre 7 godina

Neka mi neko, molim vas, objasni, po kojoj to logici FMP moze da ucestvuje i da nema zabranu kosarkaskog saveza, dok je Partizan trpeo pritiske i kome je bilo preceno da nece moci da registruje igrace,a sve to naravno "za dobrobit domace kosarke". Mislim, nemi je jasno zasto, i ko stoji iza svega ali me interesuju vidjenja CovkeMegaCar fanova.

Grobaru moj...

pre 7 godina

Ja kao veliki zvezdas ne mogu ovo da podnesem. Gadi mi se.
(Ma iiiiidi, 03. septembar 2016 14:06)

Ma tebi sve verujem da si veliki Zvezdas.... Provaljen si.

Padre

pre 7 godina

Kakve zluradosti!nije čudo danas prca ko stigne, kad smo tako glupi!Baš me interesuje, u kojem je smislu dobro, da FMP nastupa u tom takmičenju, niti če nešto da postigne, niti če neko da ga gleda!Ako vam je važno samo to, da "grobari" kukaju, jadni ste mi i vi i vaš idejni vođa!Ni vi, ni vaša filijala nečete baš da se naigrate, samo nam se smilu, koliko smo glupi, pa nas uvek prevezu žedne preko vode!

Ne volis pravdu nego patoloski mrzis Partizan

pre 7 godina

@A grobarski B92 neće da objavi komentar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (volim pravdu, 3. septembar 2016 16:02)


Pa kad stalno menjas nick,ti si onaj "partizan zlo srbije" znamo svi,odaje te pero,i zamisli,"grobarski b92" ti uvek objavi komentar,kako tebi tako i ovim tvojim Covicevcima...samo jako i bez brige.

LegionarCG

pre 7 godina

Covke manipulise Srpskom kosarkom. Pih, ovo vrijedja intelegenciju. Od raspale Zvezde se pravi brend a od Zvezdinih filijala Euro klubovi. Za vrijeme Milosevica nam je bilo regularnije prvenstvo.

...da ne kažem besramnosti.

pre 7 godina

Kad se samo setim kako su navijači Patizana veličali FIBA LŠ pre samo par meseci,

u fazonu to je pravi sport,

a ne tamo neko ULEB-ovo zatvoreno takmičenje u vidu Evrolige,...

..., da bismo danas došli do toga da kukaju za ULEB-ovim slabijim takmičenjem.



Neverovatno koliki je to stepen nekonzistentnosti, ...

мкг

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)
Ви Ушатог никада нисте освојили. за Ушатог се никада нисте ни борили (били сте на летовању), сем ако вас Човић не убеди и у то.

Навијач Црвене звезде

pre 7 godina

Не желим клуб који ће радити њима једнако љигаве ствари које су они нама. Од данас док овај не оде, Пионир ме неће видети јер ово није моја Звезда уз коју сам одрастао.

stopspinn

pre 7 godina

Jel' moguce da vam toliko smeta sto ce ti klinci odigrati desetak utakmica u Evropi, mozda nece nijednu pobediti, ali eto steci ce neko iskustvo i to je to. Neki od njih su buducnost srpske kosarke. Ovo nikakve dodirne tacke sa Partizanom nema. Ili vam je losa sportska redakcija, ili namerno necete da objasnite situaciju, nego su vam bitna prepucavanja neupucenih kompleksasa.

ford

pre 7 godina

Navijac sam Zvezde i prirodno je da se radujem da i nas razvojni klub(ko ce ga kako zvati njegovo pravo) igra neko takmicenje,ali ako su 'igre' odigrane tako da Partizan ne moze a FMP dobije pravo nastupa,pa malo je reci da to nije fer,jbg..!!!

Obelix

pre 7 godina

Ja sam navijac Partizana, ali mi je drago. Zasto?! Zato sto su popustili pred ucenama i nisu imali "ono" da posalju KSS gde treba. Ma nije mi kriv ni Covic ni KSS. Oni rade ono sto im je dozvoljeno, a Partizna ne radi ono sto mora. To je borba protiv pre svega nasilnog gasenja i pokusaja ponizavanja (mogu da nas...). Ako treba da igramo betno ligu ima da igramo, ali necemo da dozvolim da nas neko ko ponizava i da nas ucenjuje. Mi smo Partizan! Necu da se fuzionisem (fuzija nije sa Igokeom jer ne mogu da se fuzionisu dva kluba iz razlicitih drzava i ako su za mene Srbija i RS jedna drzava), necu da ne znam za koga navijam i slicno.

Giga

pre 7 godina

FMP nece ni igrati KLS. Procena Covica je da ce igraci vise napredovati u ABA i Eurocupu i briga ga sto ce ga KSS suspendovati. Zasto ovoliko glupavih komentara.

Xkt

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi..
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!

Labud

pre 7 godina

Ko je gledao intervju sa Djilasom na N1, mogao je da vidi sliku i priliku tog coveka. Jedna fundamentalna neiskrenost.

Pricao je kako nema klubastva u savezu, kako je ovo, kako je ono...Labud se ipak seca njegovog izraza lica u Nisu. Kada mu je izgubila mezimica.

DVWQY

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??

Larry

pre 7 godina

Zvezdaš sam i ovo bi stvarno bilo dno dna. Nadam se da će neko u savezu imati barem trunke morala i časti da ne dozvoli dalje urušavanje kredibiliteta institucije kakva je KSS. Isti princip mora da važi za sve u suprotnom jasno je kao dan da nam je bilo koje takmičenje neregularno.

fabrika

pre 7 godina

meni je samo krivo sto je ovaj bez rominga u nikad jacoj francuskoj ligi,a ne u liZi sampiona xixixi...
(crni_redstar, 03. septembar 2016 13:25)

a veruj mi meni je krivo sto je Dusko Vujosevic ostavio toliko traga na tebe i tvoje istomisljenjike i sto je taj covek umnogome oblikovao vasa sportska ali i zivotna shvatanja i razmisljanja... Stvarno tuzno da ga se ja, kome je doneo toliko radosti, retko kad setim, a da vama Dule ne izlazi iz glave evo vec godinama..

mmm

pre 7 godina

Polako braćo Grobari vraticemo sve ovo...Nije u redu ali mogu da razumem da država forsira jedan (ili u ovom slučaju 2 kluba) ali da namerno uništava jedan klub to ne mogu da shvatim i vratice im se sve ovo...Sto je najgore od svega oni pokušavaju da unište jedno celo sportsko društvo....MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!
(Cemu sve ovo?, 3. septembar 2016 19:18)

- 2011. godina! Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije.

- 2016. godina! Kem, kme, vratice se sve, kme, karma... Kme, kme, kme... Karma... Nicija nije gorela do zore... Kme...

stefan prvovencani

pre 7 godina

Grobari stalno nesto kmečite i u kosarci i u fudbalu. Stalno vam nesto smeta i za sve su vam drugi krivi.
Ako vam se u upravi fudbalskog kluba svadjaju,Zvezda stoji iza toga,ako niste doveli 10 pojacanja i potrosili par miliona drzavnih para,opet vam je kriva Zvezda.
A da pogledate malo u svoje dvoriste,pa se reorganizujte i potrudite da sve to pokazete na terenima i tako vratite staru slavu i da prestanete sa plakanjem

Borat iz predgradja

pre 7 godina

ja sam zvezdas i drago mi je zbog fmp! veoma!
(veljko, 03. septembar 2016 18:57)...Zbog kog fmp-a ti je drago,budi malo precizniji

Borky

pre 7 godina

"7. fmp je sledeci u nizu za evrokup, kojem to jos vise odgovara. …"

Po cemu je to FMP sledeci u nizu za Evrokup, samo mi to reci? Tako sto je bio CETVRTI u Srbiji??
(DVWQY, 03. septembar 2016 13:52)

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.Znam da navijaci Partizana sad kao i uvijek vide neku urotu al bolje da bilo ko od nasih klubova igra nego niko. Fiba je ocigledno zelila Partizan po svaku cjenu jer je poznato ime dok je Fmp odbijen a zasto je to tako mogao bih nam nasa legenda Bodiroga objasniti a ne da mi prica puste fraze koje su muzika za usi navijaca Partizana.

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.

logicno

pre 7 godina

Evo ovako, sad ce KSS da suspenduje fmp, ali oni mogu da dozvole to sebi zato sto ne zavise od drzave, jer im pare daje covic i njemu je bitno da igraci fmpa( zvezde )dobijaju iskustvo sa jakim timovima, a da je Partizan ostao za Ek drzava na celu sa znate vec kim bi povukla Nis i Mts pod izgovorom da nece da sponzorise tim koji nije clan saveza. Pekovic ne moze da daje svoj novac za nesto sto nije njegovo vec drzavno i zato zavisimo od AV. A fmp je privatan i u tome
je kvaka. A i onako igraju Aba ligu tako da ih za Kls boli uvo. Zakljucak: Velika nepravda ali moramo istrajati dokle god vedri ON. Na nama je da volimo klub i da cekamo da ON sleti.To vam je tako. Potpisujem.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sta ucini crni Nebojsa...ju ju ju pa ovo je surovo covece,nema te u novinama,cutis i radis,gazis po malom partizanu

qqzqq

pre 7 godina

ja ne verujem koliko ovde ima sujetnih ljudi,pa to je strasno! pa ta deca sto igraju u fmp u ce sutra igrati za reprezentaciju,ta deca ce nositi srpski dres! zar je vazno sto igraju evro kup? zasto bi to partizanu smetalo? fmp nije nalozio partizanu da ne igra ek,niti su da deca kriva! nego vama samo smeta to sto oni igraju uopste! hocete sve da pogasimo,pa neka igra partizan i ek i ls i el! sve sami igrajte,sami ste sebi dovoljni! taj fmp je odbijen od strane fiba za ls,zasto onda da ne igraju momci u evropi i da sakupljaju iskustvo! pa koristice im sutra,aman! vasa logika je ako partizan ne igra ek,onda niko ne treba nista da igra,jel da? to je ono vase zlo koje smo proterali,ali nece,toliko ste pakosni i jadni da vam smetaju deca koja zele da igraju evropu! imacemo tri tima u evropi,i vama to smeta,sta kao lepse je ako ima samo dva? stidite se svi ovde! umesto podrske srpskom sportu i srpskoj deci,vi se trvite oko gluposti! sram vas bre bilo!

Ivan

pre 7 godina

Ne bi me cudilo da se fmp-u dozvoli ucesce jer ipak su covic i djilas veliki prijatelji. Mene samo cudi kako ovi drugi klubovi iz regiona igraju a djilas je pricao kako su svi savezi zabranili svojim ekipama ucesce u evrokupu.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

ФМП 1 и ФМП 2, први играју слабије такмичење у организацији Бартомеуа, други оно јаче. Нека им је на част, наравно биће кажњени и неће играти нашу лигу, или можда неће... ко то више зна. Један коментатор је ово предвидео пре два, три месеца... Не треба се обазирати на њих, Партизан треба да ради и из рада да крену резултати.

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Jel postoji bolji nacin da pocne subota ? Ne bih reko ! Pijem pivo i uzivam u zivotu,veceras se slavi raspad partizana jer tako smo u mogucnosti.

Borky

pre 7 godina

Raspad Srpske kosarke je nastao zbog ove slike. Ima li kraja? Dok je ove slike, NE.
(Dusan, 3. septembar 2016 14:26)

Pa taj klub je jedini nesto pravio u zadnjih 15 god.Da nije tog kluba vjetovatno ne bih bilo ni nase kosarke.Zvezda je u 15 god. izbacila 2-3 igraca za rep. a Partizan 1-2.
Zvezda u raspadu 10god. a Partizan inergalakticki super giga mega prvak vode zraka zemlje vatre itd. Partizanu do 2000 hvala za sve al od 2000 bruka i sramota.

KSS

pre 7 godina

„Na osnovu odredaba Statuta KSS, član 56. tačka 18., Upravni odbor KSS, na sednici održanoj 19. aprila 2016.godine, donosi sledeću odluku:

Na osnovu odluke Borda FIBA Evropa od 20.03.2016. godine i dopisa FIBA Evropa od 24. marta i 15. aprila 2016. godine, poštujući obaveze koje KSS kao član FIBA ima, Upravni odbor KSS donosi odluku da se klubovima – članovima KSS dozvoljava učešće u Evroligi, a zabranjuje učešće u Evrokupu.

U skladu sa odredbama iz stava 1 ove Odluke, ukoliko neki klub – član KSS potpiše ugovor/sporazum sa EKA ili bilo kojim drugim pravnim subjektom koji je u relaciji sa EKA ili uzme učešće u Evrokupu, automatski se suspenduje iz članstva u KSS. U tom slučaju, eventualna suspenzija će se odnositi na učešće u takmičenjima svih selekcija kluba koji je suspendovan.“

Nema nigde ako te FIBA odbije možeš kod ECA u Evrokup...

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Teorije zavere mogu da pocnu.Ali ja mislim da sve ovo rade vanzemaljci damo da bi napakostili partizanu.Sta vi mislite grobari ?

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

Nenad

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost.
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 3. septembar 2016 15:24)
Aparhejd je bio vladavina manjine nad vecinom, a vi grobari, nikada ni blizu vecine u Srbiji niste bili.Od kada znam za sebe, a evo imam 32 godine, procitao sam na stotine istrazivanja i u svakome od njih je se moglo videti da nas Zvezdasa ima za oko 20 posto vise, nego vas, to je bio neki odnos od 50:30 u procentima.Samo jedno istrazivanje je pokazalo vas nesto bolji rezultat, 48:31 u korist nas zvezdasa, sto je opet velika razlika.Tako da nisi u pravu.

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Ajde da probam da objasnim grobarima ovu situaciju posto vidim da im slabo radi mozak,ili ga nemaju uopste.FMP je vec poslao zahvet FIBI za Ligu Sampiona,FIBA je taj zahtev ODBILA.Dakle FMP je hteo da igra LS ali je odbijen.Sad je igrom slucaja stigao poziv za evrokup koji je prihvacen,FIBA nema nista protiv jer su ONI ti koji su odbili FMP.Jel ste uspeli da ukapirate nesto ?

duh sa sekirom

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan.Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
@Xkt

...vama su koševe skidali bivši nesplaćeni igrači, a nas uništava trenutni vrh države. Razlika je u samo tome.

Borko

pre 7 godina

Ovde izgleda niko ne zna da je Fmp mogao da igra Fiba kup kad je već odbijen za Ligu šampiona. To takmičenje su mogla da igraju bar tri naša tima pored FMP, verovatno Metalac, Borac i Konstantin nisu hteli. Tako da nije tačno da Fmp ne može biti kažnjen od strane Fibe.
(Borko, 3. septembar 2016 14:27)

Ne shavatam zasto ovoliki broj negativnih komentara. Ocikledno niko i dalje ovde osim mene ne zna da pored takmicenja Fiba Champions League (Partizan i Mega) postoji i Fiba Europe Cup koje takodje ima vec 40 ucesnika, sto znaci da smo tu mogli imati bar tri tima i bilo koji od njih bi imao realne sanse da stigne daleko. Ne znam za timove poput Metalca da li su uopste zeleli da ucestvuju, ali FMP je to odbio, tako da Fiba moze da ga kazni, mada ne verujem da hoce. Ko zeli moze da proveri postojanje ovog drugog po jacini Fibinog takmicenja. Mene cak vise od toga sto nismo iskoristili priliku da neki od nasih timova i osvoji ovo takmicenje brine to sto niko u Srbiji pojma nema da ono i postoji.

hijena

pre 7 godina

Pa jeli ovo realno? Covic sa dva kluba u Ulebu, a navijaci Partizana cute i pune halu u prijateljskim utakmicama, umesto da oteraju bagru iz kluba koja radi samo za interese Covica i velikog vodje.

Dule Pacov

pre 7 godina

Situacija je skoro pa genijalna u svojoj jednostavnosti - FIBA je odbila FMP, koji je regularno aplicirao za Ligu šampiona.

I sad kad je tako kako jeste, bilo bi urnebesno smešno da ta ista FIBA zahteva da KSS suspenduje klub koji je ona sama odbila i "gurnula" ga u okrilje Đordija i EC.

Iz tog razloga treba mirno čekati epilog.

Grobarčina

pre 7 godina

Baš da vidimo hoće li i sad biti pritiska vrha države kao što je to rađeno Partizanu ne bi li nacionalni savez ispaštao.Baš se pitam.

Kako drugacije

pre 7 godina

Nema nikakvog osnova da se traže sankcije za FMP, niti može da se poredi sa situacijom oko Partizana.
(Dacha, 03. septembar 2016 13:18)

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!

db

pre 7 godina

Naslov vesti nije bas najprecizniji, i pomalo je zlonameran. Nije da Partizan nije mogao, nego je od dve mogucnosti uz odredjene okolnosti sam izabrao Ligu sampiona.
Ako je ova vest za FMP uopste tacna, ostaje samo da se FMP suspenduje za KLS.
Da li je Partizanu mnogo bolje ako FMP ne ide ni u jedno evropsko takmicenje?

l

pre 7 godina

Kako se grobari aktiviraju na vestima o FMP-u i Zvezdi, dok na vestima o Partizanu nema ni 20 komentara...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeri smo tako u mo gucnosti, 3. septembar 2016 18:07)

Grobari, medju njima i Labud su ipak jedna sorta koja bira svoje drustvo. A kako se tamo nalazi jedno steciste ne zvezdasa, nego pantera, onda je razumljivo sto nece da se igraju sa tom decom. Slicno je i van virtuelnog sveta. Zbog niskog kvaliteta sagovornika, Labud pije sam u bifeu. Uglavnom u cosku, licem okrenut ka zidu, zbog logistike blizu WC-a. Ni prostata nije ono sto je nekad bila. Bas kao ni Zvezda ni Partizan. FMP je FMP kakvo god ime uzeo.

Sole

pre 7 godina

Evo do kog zaključka sam , kao Delija , koji navija za FMP i koji je mukica kojoj nije lako zbog 13 godina frustracije prouzrokovane dominacijom KK Partizan i FK Partizan , došao.

Gadim se na svoju državu i zalažem se za smrt fašizmu i fašistima u sportu , sve dok moj voljeni Partizan ponovo ne bude miljenik države u svim sportovima. Do tada se sigurno neću sećati izjave izvesnog AV kako je pomogao da se dovede Džile i spasi moj voljeni klub od ispadanja iz ABA lige.

џа

pre 7 godina

ко вам је крив што сте бескичмењаци и немате ни мало образа! управа ваша је тако одлучила! није вам за ово вучић крив!

Guduric sa 9 metara

pre 7 godina

Sto je najgore od svega vi stvarno mislite da je sve ovo Covic smislio...Pa da li ste realni da Covic ima "jake" veze u ulebu i fibi ? On da ima jake veze on bi Zvezdi nasao jakoh sponzora u evropi.Samo vi zivite u vasoj zabludi.Sami ste sebe izbacili iz EK kad ste se predali,bezkicmenjaci jedni!

David

pre 7 godina

(timmy, 3. septembar 2016 15:36)


E pravi si Timmy... Kad nauči sve te reči :D

Elem kaže se "Liga šampiona bude drugo po jačini evropsko takmičenje posle Evrolige." "Sada kada su drugi najjači klubovi iz svih zemalja prešli u LŠ "

Dakle drugi najjači... Prvi igraju već Evroligu...

Čovek iz senke

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

Mislim da FMP ovim trazi izlaz u Evropu, i u pravu je. ONi su se ponudili da igraju LS, Fiba ih je odbila, tako da KSS ovde ne moze nista uciniti-NIje FMP prekrsio ni jedno pravilo, nego je odbijen, u tom slucaju, EC izgleda kao resenje. A tesko da KSS moze kazniti nekog ko se pundui da ispuni uslove, pa bio odbijen za to...

Avangarda&Trashromantizam

pre 7 godina

Nema veze,mi cemo da punimo pinir zato sto je ulaz besplatan i gledacemo nizerazrednu kosarku ali oni to ne razumeju.Mi smo bre za njih gospoda.Pozdrav Miso Tunbase,mi te volimo i mislimo na tebe :)

Zagor

pre 7 godina

Karma. Godineeee mnoge steee... Joj, a mozda sad Bogdan nece vise da igra za reprezentaciju, el mislio neko o tome! Sta cemo onda ljudi moji, ko ce da sutira 1 od 300? ;)

Sudija Dredd

pre 7 godina

@Kako drugacije. Zasto se onda pobogu,odmah ,kao preposteni klub, ne prijaviste za po "sportskim pravilima" stvorenu LS i tako nas postedite sukoba sa Fibom!? Zasto najpre izabraste kriminalni ULEB i njihov Evrokup!? Zasto se onomad ne uzjoguniste i ne protestvovaste protiv FSS kad ova dozvoli da predsednici, tada prvoligasa,Hajduka iz Kule i Banatskog Dvora sede istovremeno i u upravnom odboru FK Partizan!? Sto onda ne prizivaste regularnost i Uefu!? E zbog takvih, bas bih voleo da se u tom prepostenom, po sportskim pravilima napravljenom takmicenju sretnete sa predstavnikom Kosova.Da vas onda cujem!

Edvard

pre 7 godina

Valjda bi logično bilo da se svi radujemo činjenici da još jedan naš klub, rasadnik talenata i reprezentativaca, učestvuje u evropskom klupskom takmičenju?

Čemu tolika žuč?

Šta Partizan gubi time? Ništa!

To što je Partizan interesantan FIBI za LŠ, zbog svog imena i istorije, trebalo bi da imponuje njegovim navijačima, a ne da ih frustrira.

Potpuno nebulozne reakcije jednog dela navijača, prepune mržnje i ostrašćenosti.

Na kraju, ako je suditi po prošlogodišnjem plasmanu, ne bi trebalo
ni Partizan nida FMP igraju bilo kakvo evropsko takmičenje.

Nemojte to da zaboravljate, svako učešće i za jedne i za druge je čist poklon i za te klubove, ali i za našu košarku.

Bolje je da navijamo da i jedni i drugi naprave neki rezultat u tim kupovima i da kroz te utakmice stasaju neki igrači.
(Stanje zdravlja komšijske krave, omiljeno zanimanje u Srba, 3. septembar 2016 14:38)
Ne vredi da ti objašnjavamo; mislim da ni crtež ne bi pomogao.

srbija

pre 7 godina

Prvo se raspitajte pa kukajte.
Savez je pretio Partizanu jer je bio ucenjen da reprezentacija nece igrati. U medjuvremenu je sud doneo odluku da fiba ne sme da ucenjuje saveze, dakle stvari su promenjene. Draga cinjenica je da je FMP hteo da igra Fiba LS, ali su odbijeni, Pa ih stoga Fiba ne moze kazniti. Trece I po mom misljenju najbitnije je da bi zamena mesto Partizana i FMPa odgovarala vise svima ukljucujuci FMP kome je EK prejako takmicenje a nema navijace koji bi doneli zaradu na jakim protivnicima, dok fiba placa sva putovanja.
Sve bi to mozda i moglo da se resi kako treba da Partizan nije potpisao ugovor sa fiba po kome ako hoce da istupi iz LS mora da plati veliki novac.
Nista jos ovo nije sigurno, a price za Dzikica su smesne.

Pozdrav za tebe

pre 7 godina

..."ovde na delu imamo pripremanje terena u državi tako da bude jedan narod, jedan vodja, jedan klub!"
leta gospodnjeg 2014 god.
(Dule Vujošević, 3. septembar 2016 13:40)

A pre toga leta gospodnjeg je Dule rekao

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=14&nav_id=753619

styx

pre 7 godina

Fmp jedini daje zadovoljavajuce uslove igracima, stabilan je i treba da igra !

KSS mora da nadje sponzore za sve lige, animira sve lokalne samouprave i drzavu (ako smo zemlja kosarke) inace ce se ugasiti svi klubovi !

kuntakante

pre 7 godina

Znate li Vi grobari šta znači FK C. Zvezda u Evropi i Svetu,ušati izgravran njenim imenom za vek vekova pa ništa,prestanite već jednom.
(misko, 03. septembar 2016 18:18)

Znači onim timovima koji se raduju ulasku u Lš preko zvezdane!Kapiram te!

delija-pn

pre 7 godina

evo da se objasni glodarima. Mada bi bolje bilo da vam se crta. FMP je hteo da igra LŠ FIBA,ali oni nisu hteli FMP. Tako da nema potrebe da se kaznjavaju.

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

Shone

pre 7 godina

Da li se ovaj FMP uklapa u budzet predjasnjeg FMP-a o kome je pricao legenda ili se na budzet predjasnjeg FMP-a od 5-6 miliona dodaje i ovaj FMP!

cofilence

pre 7 godina

Cekajte sta sramota jel cita ikod vas ceo tekst ili samo naslove. FMP je poslao prvo prijavu za ligu sampiona ona je odbijena nije je Covic odbio vec FIBA, e ako nece da te prime u jedno takmicenje ti se lepo prijavis za drugo sad to sto ste vi grobari bili glupi i podlegli pritisku e to je vec vas problem.

volim pravdu

pre 7 godina

Nažalost ovo je samo spin koji će ubrzo biti demantovan. Ali bilo bi dobro da je istina jer je FMP mnogo značajniji klub za srpsku košarku od partizana jer je stvorio neuporedivo veći broj igrača (i to najboljih) ovoj reprezentaciji. Grobari su toliko navikli na protekciju da i dalje misle da neko njima treba sve da poklanja. Bez ikakvog srama se žale što ne igraju Evrokup a uopšte ga nisu ni izborili na terenu! Dovode već 10. pojačanje a Zvezda ne može ni drugo. I njima to normalno?? 15 godina su želeli Zvezdi katanac a sad glume poštenje i moral?! Pa jel mislite da smo mi svi senilni i da se ne sećamo šta ste radili i Zvezdi i svim ostalim klubovima? Od otimanja igrača preko uzimanja svih državnih sponzora do otimanja titula. I sad se vi kao žalite??

Voleo bih da je ovo istina samo zbog grobara ali nažalost ovo je još jedan u nizu spinova sa ciljem da se izvrši pritisak na Čovića koji se usudio da zaustavi partizanov teror nad srpskim sportom. Grobari se žale na stanje u košarci a mi olimpijski vicešampioni, i zvanično treći na planeti po uspesima poslednjih godina, dok u Evroligi konačno imamo tim koji ima više pobeda nego poraza i uspehe zasniva na svojoj školi a ne državnim milionima. Ovo je najbolje i najpravednije vreme za srpsku košarku u poslednjih 15 godina ali nekome izgleda smeta što nema više prebijanja sudija, zatvaranja u svlačionicu, pretnji i titula iz auta.

A grobarski B92 neće da objavi komentar...

Sta rece??

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu i ovo je jadno sta se radi, ocigledno je da se unistava Partizan. 
Ali kad se se setim sta se radilo pre 5-10 godina Zvezdi, kad su skidani kosevi sa terena na malom kalemegdanu a druge malverzacije da i ne nabrajam, onda se i ne treba cuditi.. 
Bedno je sto u nasoj drzavi uvek mora jedna strana (struja) da pobedi, a druga da se unisti, pa jer ne mogu oba kluba da budu jaka, pa nek pobedi bolji?!
(Xkt, 03. septembar 2016 15:01)

Ahahha sve se javljaju fejk zvezdasi...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Šta je ovo još nema kvislinga igrača Minesote koji je dobio funkciju predsednika po partijskoj liniji da se oglasi povodom ovoga ili makar zahvali onom "što se u sve meša"

Sta rece??

pre 7 godina

Ako na prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa, protiv Besiktasa ,dodje par hiljada ljudi i slusa utakmicu ispred dvorane, ja ne brinem za buducnost. 
Aparhejd , mada je surov ,mora da prodje.
(Karaburac, 03. septembar 2016 15:24)

Sta si ti crno dete sanjao..Kojih par hiljada?

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Grobari bice bolje sledece sezone :-D Ako platite 2 000 000€...ako ne platite,FIBA vam poklanja zlatni katanac

Nemke

pre 7 godina

Najači su mi ovi "Zvezdasi" u komentarima kojima je mnogo zao i mnogo krivo sto je partizan najuren iz uleba....e pa meni je bas drago,godinama su igrali EL i to ulazeci preko super lige u kojoj nisu imali konkurenciju! Mi sad moramo da se nadigravamo sa Biducnost ili Cedevitim,a vidite koliko se pojacali...

Šta učini Čoviću Nebojša ?

pre 7 godina

Sreca sreca radost :-D Sad ce Zvezdini klinci brze da napreduju,igrace oko 60 utakmica u sezoni a mozda i malo vise ;)

Joker

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

Aha ali u Tegijevom svetu spina... a vi mubsve verujete.

cvrc milojka

pre 7 godina

Ај сад да вас видим, од управе Партизана, звезде/фмпа, КСС, фиба, аба, Ђилас, Тодорић, Вучић...!!!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Naravno da ih je FIBA odbila, jer postupa po sportskim pravilima i ne dozvoljava da razvojni tim jednog kluba igra Evropu(bez obzira cije je takmicenje), dok je igra i Prvi tim - s' druge strane privatna organizacija ULEB gleda finansijski interes i njima je svejedno...Zamislite da UEFA dozvoli Teleoptiku da igra kvalifikacije za Evropu, a ni FSS im ne dozvoljava da igraju Super ligu!?
Sve u svemu ni S od sporta u ovoj prici!
(Kako drugacije, 03. septembar 2016 14:44)

Pa sto kukas onda? Vi idite za sportom, mi cemo za parama i svi srecni

Nemke

pre 7 godina

Ljudi bez svadje i rasprave,sve ce biti kako bi trebalo da bude,evo pogledajte ako ne verujete... https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

oko

pre 7 godina

poenta je sto je kss zabranio partizanu da registruje igrace u svim kategorijama i mogao je da im zabrani igranje samo u kupu koraca, jer je samo to takmicenje pod upravim kss-a (superliga i aba liga nisu, njima upravljaju klubovi).
fmp-u kss moze da zabrani registraciju igraca samo prvog tima jer oni nemaju mladje kategorije (sve su pripojene zvezdi i igraju pod njenim imenom) i moze da im zabrani da igraju kup koraca (koji realno fmp-u i nije bitan toliko, koliko je zvezdi i partizanu). ako je fmp vec registrovao sve igrace, onda ne znam da li moze da im kss ukine te registracije.
samim tim fmp moze da igra evrokup jer gotovo nista ne gube (samo kup), dok partizan gubi mnogo vise (kup, registracija igraca u svim kategorijama)

fancy

pre 7 godina

Ako mi je nesto i bilo jasno sad tek nije? Na koju foru je ovo moguce? Ne mislim na poziv EK vec zbog eventualnih sankcija saveza prema ucesniku u EK koji je zabranjen??? Moze se i posmatrati da je FIBA po svaku cenu zelela veliko ime zbog atraktivnosti takmicenja, sto Partizan svavako jeste. Sve i da je tako nejasno je...ceka se reakcija saveza

bpcg

pre 7 godina

Drago mi je što Partizan igra FIBA lš. Partizan je brend i Fiba je puno dobila našim igranjem u lš. Zato je bila borba da zaigramo u ovom takmičenju. NAPRED PARTIZAN.

Marejosip

pre 7 godina

Sledeći zamrzivač će biti surov.

Nikome bahaćenje nije dobro prošlo, smrt fašizmu, živeo Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bot detektor, 3. septembar 2016 12:58)

U prevodu, kad "Partizanovi" budu dosli na vlast videce Zvezda sta je ceka...Ne zanosi se, Partizan i Zvezda su apsolutno isti, samo se nekad vise forsira jedan nekad drugi klub. A u te price o fasizmu i aparthejdu veruju samo debelo ostrasceni poput tebe. Dokle god klubovi budu bili uporiste politicara nece se sustinski nista promeniti ni u jednom klubu, ne nadaj se. To da li ce neko biti malo jaci ili slabiji je uglavnom samo splet (politicke) okolnosti.

Kayser Soze

pre 7 godina

Pekovica ucenjuje Djilas da Partizan MORA da napusti i odustane od Evrokupa i da ode da igra FIBA LŠ, a vamo FMP igra Evrokup?? Kako to odjednom? Po kom uspehu?? SRAM VAS BILO!

paraNoja

pre 7 godina

Ne moze sada FIBA da zapreti FMP-u da mora da igra njihovu ligu sampiona kad je FMP hteo da je igra i ovi ga odbili !! U cemu je problem? I kakve ovo ima veze s Partizanom?

GrobarUzice

pre 7 godina

Evo vam link pogledajte ovu izjavu Dzileta ,on je sve lepo objasnio da li ide ili ostaje i ko ce jos doci u partizan!!!!1 https://www.youtube.com/watch?v=Q0PPSX59Tgg

hajde pokusaj ponovo

pre 7 godina

Pa da.Fmp je nas sledeci klub u aba posto Megu Djordi ne zeli a Partizan je odustao.

Pa ne ide to tako. Niko iz KLS-a ne ostvaruje prolaz u Evropi u bilo kom takmicenju, bila to Evroliga, Evrokup, Evrocelendz ili FIBA LS. Znaci FMP, bez plasmana u ABA ligi prosle sezone ostvaruje prolaz u Evropi...

KAKO?

Na to nisi odgovorio.

Dzoni

pre 7 godina

Nije ni cudo sto Dzile razmislja da ode iz kluba. 

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-saznaje-dzikic-pred-odlaskom-iz-partizana/bf2ezsn
(Čovek iz senke, 03. septembar 2016 15:21)

ahahha Tegeltija spin majstor

Goran

pre 7 godina

Fmp ce igrati ulebovo takmicenje i videcete da ovi iz fibe nece ni rec reci. Njih je zanimao Partizan, odnosno cilj je bilo takmicenje koje ce biti druga evropska liga,a tu im trebaju zvucna imena sto Partizan svakako jeste. A za nasu kosarku realno nije lose da ti klinci igraju sto vise jakih utakmica.

idi begaj

pre 7 godina

Ništa mi nije jasno….
Da li će Kss sada da suspenduje Fmp po nalogu fiba ili iz nekig razloga fiba neće ni tražitu suspenziju fmp….???
Ništa mi nije jasno.

misko

pre 7 godina

FIBA neće FMP a KK Srbije zabranjuje da igra Evro kup.Čista diskriminacija.Ako je tačna informacija FMP treba da igra Evro kup.Svaki sud će presuditi u njihovu korist.