Nedelja, 07.08.2016.

18:59

I Nikolić nemoćan pred Lalatovićevom Vojvodinom!

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan u Humskoj sa 3:1, u derbiju i poslednjem meču 3. kola Superlige.

Izvor: B92

I Nikoliæ nemoæan pred Lalatoviæevom Vojvodinom! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

516 Komentari

Sortiraj po:

Biti navijac Vojvodine je privilegija!

pre 7 godina

@Direktno uključenje iz Beča

Nekada je i Vojvodina davala 5 komada na JNA (sezona 1957/58 1-5) a sezonu pre toga bilo je 5-2 u Novom Sadu.

A ono sto ti kazes jeste bila sezona 1982/83, a napisao si to kao da dajete svake godine 5 komada Vojvodini.

Dovoljno dugo pratim fudbal...

Beli65

pre 7 godina

1.C.Zvezda
2.Vojvodina
3.Radnicki-Nis
4.Cukaricki
5.Borac
Cini mi se da sam nesto propustio,
(*,07.08.2016,23:44)
Tabela:
1. Crvena zvezda 3 2 1 0 9:5 7
2. FK Voždovac 3 2 1 0 4:0 7
3. Vojvodina 2 2 0 0 4:1 6
4. Radnički Niš 3 2 0 1 6:4 6
5. Metalac 3 2 0 1 4:3 6
6. Mladost 3 2 0 1 5:5 6
7. Javor 3 1 2 0 4:3 5
8. Radnik 3 1 2 0 4:3 5
9. Spartak Sub. 3 1 1 1 4:3 4
10. Novi Pazar 2 1 1 0 2:1 4
11. Napredak 3 1 1 1 4:5 4
12.Cukaricki 3 0 1 2 1:3 1
13. Bačka 3 0 1 2 1:3 1....
.....ja bih rekao da sam ja nesto propustio

Mr_No_Name

pre 7 godina

Dominacija komentara Terzinog kluba. Zbog toga i ponasanja navijaca zvezde koji sacekuju po gradu i napadaju nasumicno narod, navijam uvek za protivnika. Bas razmisljam protiv Ludogoreca koliko je zla proisteklo iz tog kluba kad navijam za Bugare?!

rashomon

pre 7 godina

Hoću li ja doživeti makar jednu utakmicu protiv grobara da nas sudije ne pokradu.Kada smo poveli 3:0 sudija valjda refleksno nam poništio gol čist kao suza.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Da se preispitaju one 6 vezane titule, da se okupe razni Radovanovici, Mateusi, Pjer Boje i Asprogenisi , sada je vise nego jasno da je sve to bila jedna velika farsa . Hocemo CALCOPOLI u Srpskom fudbalu !!

free man

pre 7 godina

Partizan za vreme Toleta igrao 2 puta LŠ i 7 puta LE a sve zbog toga što su domaća prvenstva bila namestena.Sad kad se posteno igra u ligi Srbije vise nema kluba koji moze da igra evropsko klupsko takmićenje,pošto je najbolji klub planski uništen.Interesantna koincidencija.

Gari

pre 7 godina

@Boba - pa jeste, a i sta da kazem. Mi ovo vidjamo godinama, na JNA pobedjujemo relativno cesto. Ali nista to ne vredi, svi znamo zasto i zbog koga/cega.

Ne treba nama pomoc drzave, nama samo treba da "oni" ne primaju pomoc drzave. Pa ako multimilionski dugovi mogu da se pokriju kroz sponzore, nema problema... Ovako, Vojvodini se preti gasenjem zbog 3 miliona evra duga, a drugi imaju desetine miliona evra, pa nikom nista.

Gile

pre 7 godina

Vojvodina je klub koji trpi najvecu nepravdu godinama, redovno deru i Partizan i Zvezdu, ali ne mogu da "zatvore" male utakmice kao nasi velikani. U zadnjih deset godina zasluzili su makar dve titule.

Fugenfiler

pre 7 godina

Samo nesto za delije koje se tese Partizanovim porazima.. Koliko god da je vasih pobeda u ovoj ligi Evropa ce pokazati ko ste i sta ste.. Kada god ste osvojili titulu pucali ste od 'velesila' dok je Partizan svoje titule nagradjivao Evropom. Svaku Partizanovu titulu ste nazivali namestenom iz koje je Partizan isao u grupna takmicenja a vi opet ispadali od prejakih evropskih timova poput Cernomoreca i Kairata. Ne, nije mi ovo uteha za poraz od Vose, samo mi nije jasno kako se i dalje lozite na sve ovo kada ste se posle nezaboravne sezone obrukali u Evropi i sada strepite sa koliko ce golova da vas isprati Sasuolo.

Trifke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.
(Čovek iz senke, 07. avgust 2016 22:57)....@ Ako pogledas vase komentare izvuvices isti zakljucak, da nijedna Zvezdina titula nije regularna, ali to su navijaci i nikako nije razlog za mrznju, mrznja je uzasna stvar, pre svega za onoga ko mrzi, i nikako se ne moze nazvati privilegijom.

Ivan

pre 7 godina

Stevanovic Alen je ocajan! Vulicevic dobar momak, ali van forme totalno. Djurdjic me je bas razocarao, kao i Radovic. Bolje da igraju klinci iz omladinske skole nego gorepomenuti!

rmilance

pre 7 godina

Slanina, 7. avgust 2016 22:42
Tacno tako. A kad bi ulozila 10 posto od toga sto je ulozila u Vojvodinu u sve ostale spotrove zajedno imali bi vec 5 medalja na oi, i ne bi nam deca vezbala po supama, zaledjenim bazenima i livadama, a mi bili razocarani u njih.

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Od danas i zvanicno prestajem da navijam za Partizan,ovo je strasno na sta je spao do skoro sestostruki uzastopni sampion Srbije,da ga politicari za tako kratko vreme od sampiona drzave dovedu do prosecnog kluba.Ova blamaza je kap koja je prelila casu.Mogao sam da trpim Djurica i njegove malverzacije,mogao sam da trpim Samrok,Tun,Ael,Asteras,i slicne liliputance za vreme njegovog mandata,mogao sam da istrpim Zaglebje,ali remi sa Backom i porazi od Napretka i Vojvodine su utakmice koje su dovele to toga da prestanem da navijam za klub za koji sam navijao prethodnih 20 godina.Smeta mi i sto navijaci komsijskog kluba komentarisu nesto sto se njih ne tice,i jos pride dodeljuju pluseve na svoje komentare kao da je rec o njihovom klubu,ali to mi nije ni bitno,pogotovo ne sad kad sam prestao da navijam za klub koji sam podrzavao za koji sam ostajao bez glasa,i dolazio kuci utrnulih dlanova punih 20 godina.Draga braco grobari zbogom,do neke naredne prilike.Divim se vama sto i dalje mozete da podrzavate ovaj naprednjacki Partizan.Ovo nije Partizan za koji sam navijao jos kao tinejdzer,ovo nije Partizan koji ja poznajem.Dovidjenja jos jednom.I na kraju da cestitam rivalu na pobedi.Svako dobro.

Direktno uključenje iz Beča

pre 7 godina

@Biti navijac Vojvodine je privilegija...
Ne znam koliko dugo pratiš naš fudbal, ali u pitanju je neka '85 ili '86..., u Novom Sadu.
Dobih gomilu minusa, što me navodi na zaključak da trenutno nije "popularno" biti navijač Partizana...

Tuga kao takva - ništa konkretno !

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!
(Aлександар, 7. avgust 2016 20:15)

Polako Aco , polako - smiri se ... uzmi vazduh , izbroj do 10 i ponovo nam napiši gde ti to uočavaš neki problem !?
Biti će puno bolje kada se momčad uigra , nadgradi stručnim odgojem i pedagoškim radom G - dina Nikolića ( bez Hadži / samo Nikolitch ) ...dakle - strpljenja , strpljenja i puno rada !
Pa svi znamo za kvalitete trenera ( koga smo , uzgred , ne tako davno i najurili iz kluba !!!) i njegovu posvećenost radu sa " mladim biserima i talentima " !

Pravda

pre 7 godina

Da je sve fer i posteno i da se sme Vojvodina bi vec imala jedno 5,6 titula ovako sve lepo sve bajno a posle kupe ovi ili oni titulu a onda svi zajedno ispadaju u sezoni kupanja, igraci se prodaju pare se kradu klubovi u dugu drzava propere pare i opet ista prica evo vec jedno 15 godina...pa dokle majku mu? Unistili ste sve i jos unistavate i sto je najogre ide vam

Zoki

pre 7 godina

Eee Nikolicu, dobar ti BALAZIC, GOGUA, STEVANOVIC, BOZINOV,a ne valjaju ti BLEKI, OSTOJIC, JANKOVIC, VLAHOVIC, da li si gledao Partizan u prethodne 4 utakmice?

Pedja

pre 7 godina

Sudija 2 puta neosnovano prekinuo napad Vojvodine iako nije bio. Prvi put je na 2:0 zaustavljen igrac koji je izlazio sam ispred golmana. Takodje ponisten gol Vojvodini zbog faula u napadu iako se na snimku ne vidi da je iko imao kontakt od igraca Vojvodine sa igracima Partizana. Uz sve to i Trifunovic promasio prazan gol sa nekoliko metara. Moglo je realno da bude 5:1 ili 6:1.

Čovek iz senke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.

nele

pre 7 godina

Au Neso, totalno si me razocarao. Nadao sam se da ces napraviti nesto i protiv AZ, ali sa ovako supljom odbranom nemas sanse. Pa tebi i raspali Patlidzan dao gol iz igre..

...

pre 7 godina

Vojvodini je jedini izlaz iz ove JSL žabokrečine plasman u ligu Evropa. Ovde, iz poznatih razloga (nekad crni, nekad crveni političari...), prvaci nikad neće biti, ma koliko bili bolji od svih ostalih!

Neko

pre 7 godina

Za ovo nije samo uprava kriva,vec i dju..ad od igraca koji em pojma nemaju,em se ni ne trude nista.Ovaj Brasanac nas je koliko puta osakatio,ali i dalje igra,a ovog Mihajlovica i Saranova ko je doveo svaka mu cast,posebno ovog nadobudnog klinca.Ni za Hajduk sa Liona nije i to se izvinjavam Hajduku.Za ove je Babovic koji je proteran iz kluba Ronaldinjo licno.

dejan

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?
(Gradski, 7. avgust 2016 20:08)

Zbog čega? Evo recimo Vojvodina odlično gura ;)

zvezdas

pre 7 godina

Lalatovic institucija. Cestitke matori, pa da se vratis kad bude pravo vreme. Potrosen si u najtezoj sezoni u istoriji kluba a za Grofa si avion, da su tebi dovodili ove igrace prezimio bi u evropi.

ja

pre 7 godina

Grobari sada svi za Sasuolo. To Vam je jedina nada. Inace nema sta drim tim ste u fudbalu. Gogua - A klassa, Leonardo - fudbalski sarmer....Valeri-partizanovo dete sa druge planete. Ne bi imalo smisla hvaliti dalje.... bio bih kao c.... prepotenko....

Бранко

pre 7 godina

Као партизановац, иако ми тешко пада сваки лош резултат, сматрам да је добро за наш фудбал да се Војводина бори за титулу, до краја.
Вечерас је био добар фудбал и волео бих да свака утакмица буде динамична и неизвесна. Да се игра нападачки и ефикасано и без поштовања према Партизану или Звезди. Тако ће нам и лига бити боља. Наравно да нисам заборавио на недосатак новца, намештања и муљање политичара.
Да скратим, данас је Воша била боља и честитам јој на победи, а ми на поправни против Јавора.

Bota

pre 7 godina

Bruka. Vratili trenera koga su svojevremeno dterali zbog losih rezultata.Postavite za trenera Golca,bar cemo gledati gospodina kraj terena.

Wllaxy

pre 7 godina

Čestitke grobari, uspeli ste konačno da postignete gol iz igre, ali je premijer ipak postigao het-trik i sa tri gola vas praktično sam porazio! Iz vaših komentara stiče se utisak da je to jedini razlog što gubite a ne to što nemate pojma!
Pozdrav i onom vašem 10 u 1 komentatoru, sa željom da što pre ozdravi.

ivke pfc

pre 7 godina

interesantno koliko navijaca komsinice prate partizan.Mi smo zahvaljujuci trojanskom konju koji je ubacen u upravi od strane kancelara na putu da dotaknemo dno.Samo mi nije jasno cemu li se vi nadate. Doveli vam legiju stranaca a istresu vas bugari iz gaca.

Milan B.

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.
(navijac, 07. avgust 2016 19:40). Bas si navijac, ne poklapa se to sa dolaskom Vucica na vlast, nego sa odlaskom Karadzica sa vlasti. Od kako je Vucic na vlasti Partizan je uzeo titulu a od kako Karadzic nije nije uzeo nista i nece. To vazi i za kosarku, naravno sa tim Karadzic nema nista.

Mikeli

pre 7 godina

Preko 1600 komentara je bilo u utorak kada je zvezda izgubila. Opet pitao kao i tada, da li shvatate koliko ste mali? Rekoh već radujte se, jer zvezdano ispadanje je vaš najveći uspeh ove sezone.

Sale

pre 7 godina

Vojvodinu i ostale manje klubove u Srbiji potcjenjuju,a iz godine razlika izmedju malih i velikih se smanjuje. Jos mnogo ce biti pleski ove sezone za sve,a Partizan ako se ne probudi,borba za opstanak.

Tata Dzimija Barke

pre 7 godina

Drugari Dzimiju nešto nije dobro, na lekovima je.Ima i belu košulju dugih rukava pa nije u mogućnosti da se družite ovde.Cim se oporavi eto njega opet.

Novi Sad celi crveno-beli

pre 7 godina

Lose vece za Zvezdine navijace! A priznajte da ste se ponadali da bismo mogli da kiksnemo veceras protiv Partizana...
Sa tri bodica protiv Pazara svi ce da nam gledaju djonove.

caplin

pre 7 godina

Vazno da vi imate dva[?] reprezentativca [Brasanac i ovaj uobrazeni klinac] a najbolji igrac lige nije ni na sirem spisku[Katai].Zato nam je fudbal tu gde je.Na dnu.

Kosta

pre 7 godina

Mislim da ste se sada uverili da vam nije kriva Vlada Republike Srbije.Odavno nisam video da je neko ovako nadigrao Partizan,samleli su vas.Znači,jezik za zube.

Doktor

pre 7 godina

O koliko boli. Nadate se uz meca u meč i uvek novi samar. I nema kraja. Nema vam spasa. Svi se s vama sprdaju. Sve vam se vraca. Mali klub sa malim brojem navijaca. Kalimero je vas uzor

Pexy

pre 7 godina

Treba novom treneru partizana dati vremena, nije se upoznao sa timom, klubom, travom u NS, vremenskim prilikama. Ipak nije on kriv, nije on selektirao tim, ali ubrzo ce se videti veliki napredak u igri... Eto, nesto pre nove godine sve ce doci na svoje mesto...?!???!?!???!!

Velika si Zvezdo!

pre 7 godina

Ma opušteno,sta vas boli uvo...bitno je da je Zvezda ispala iz Ls,al ipak ce navijaci Sasuola iz Srbije da nas opet prate u Evropi.

Turki

pre 7 godina

Kada ti je Ilijev zaduzen da formira tim a upravu ti vode rezervni I potencijalni clanovi Zvezde ako ih on pozove.Jad i beda sporta.pPa jos i ostrasceni navijaci Zvezde koji ne vide da su najbolji samo zato sto Partizan unistavaju oni koji vode zemlju.Kao ovo sad je super .Videcete kada i vase porodice i vi dodjete na red.Tada cete progledari i vise vam fudbal nece pasti na pamet.Sa srecom vam bilo.

Petar

pre 7 godina

Zahvaliti se svakom igracu koji prima pare od Partizana.
Staviti juniore, omladince nek igraju.
Neka i svaku izgube ali necu se nervirati a vremenom ce i da se uigraju.

Sale

pre 7 godina

Preko 1600 grobarskih komentara posle ZVEZDA Ludogorec(poredjenja radi, posle zaglebija je bilo oko 350 komentara), pa sta se drugo i moglo ocekivati, neverovatna mrznja i zloba, tako je bilo i posle ZVEZDA Cibona pa se dogodio Smith Nolan. Mislite o tome i pamet u glavu ukoliko je imate.

Atikus

pre 7 godina

Trener Nikolić u velikom problemu, koja će od njegove dve omiljene ekipe (Rad, Partizan) biti ispred crte i sačuvati status prvoligaša...šanse 50 - 50...ajmo kladioničari da napravimo kvote! Evo ja ću prvi , Rad ostaje u ligi 3.40, Partizan ostaje u ligi 3.20...

eh

pre 7 godina

Ja sam odgledao utakmicu, odlicna igra Vojvodine, solidna Partizana.Gledao sam danas AZ, Vojvodina ima velike sanse. Ovi napaljeni navijaci komentatori treba da odgledaju utakmice u Evropi. Osim Nemacke, Spanske, Engleske lige gde vlada veliki kapital, u svim ostalim ligama se igra slican fudbal. Pogledajte Francusku, Holandiju,Belgiju, da ne pisem o Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj,Rumuniji. Nije nasa liga toliko losa kao sto mi mislimo.Vojvodina danas samo sa jednim strancem, i to Crna Gora, juce Zvezda bolje igrala sa nasim igracima nego kada igra legija stranaca...

peca

pre 7 godina

Kakav fudbal je igrao Partizan dok je trener bio Ivan Golac. Prvo ste trebali da pošaljete ove ubedjene trenere početnike da nešto nauče od njega. Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.

ispunjeno obećanje

pre 7 godina

Očigledno je doneta odluka o gašenju Partizana i kako danas stvari stoje ne vidim kako je to moguće sprečiti. Izgleda ne postoji niko u ovoj zemlji ko se može suprotstaviti rezolucijama otadžbinske uprave, u tom slučaju neka što pre stave katanac svakako to čeka sve u ovoj zemlji pre ili kasnije.

Real sa Nisave

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da ukrades, i da se prostituises, i da se drogiras...
ali kako majku mu neko moze da navija za najvecu bruku srpskog sporta, crvenu zvezdanu. Pa ljudi, skoncentrisi te se, sta vam je...

grobar Bor

pre 7 godina

A Trujić nije valjao Partizanu. Ilijevu gde su te "bombe" iz prelaznog roka. I pustite mi više komentar, nije valjda da je zabranjeno prozivati Ilijeva i bandu oko njega. UPRAVA NAPOLJE

dex

pre 7 godina

Dobro, ima i taj plej aut, dele se bodovi, pa vam pretposlednji neće mnogo bežati. S obzirom na iskustvo i vrednost ekipe, siguran sam da je Partizan prvi favorit za opstanak. Ja čak mislim da ima mesta i za optimizam, jer dobro igraju i imaju šanse da daju gol iz igre u narednih 6-7 kola.

Nenad Gradjin matori

pre 7 godina

Tek je stigao Nikolic! Strpljenja, pokazece se i on i Radovic kakav je majstor, a i Djurdja je tu, uigrava se Bozinov...podrska strucnom stabu i upravi, svidja mi se ekipa, ocekujem da melju kad se uigraju, naravno koliko vučic dozvoli!

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Vojvodini uzeta dva čista gola! Pa ovo je više neverovatno koliko se gura partizan! Jel to stigla naredba od državnog vrha da partizan mora neku da pobedi?

zvezdas

pre 7 godina

ne mogu oni sa crveno belima..cim vide te boje usr...i pod dva..nemaju blage veze davno je proslo vreme kad su se svi sklanjali da bi partizan dao go

Aлександар

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!

Dulo Vujosevic

pre 7 godina

A Limoz? Ne zanima vas jel Limoz doveo neko pojacanje za nikad jace francusko prvenstvo ? cccc zapostavili ste me...pa ja sam vas general...

pfk

pre 7 godina

Jedino igrač koji nam je zapravo pravo i jedino pojačanje nam ne igra, kakva je bre ovo zafrkancija? I još izvaditi Evertona a ostaviti Brašanca je takođe ludorija. Šta je bre ovo ljudi?

nemanja_drach

pre 7 godina

Dokaz koliko `grobari` vise prate Zvezdu i koliko je vise mrze nego sto vole Partizan... Evo mjesec dana niste gol postigli, svi vas deru, a vi nadjete za shodno da prozivate na vijesti o Zvezdi... Dje vam je obraz ? Kako vi mozete ista da pricate za naseg trenera, za nasu odbranu za bilo kojeg naseg igraca... pa 100:0 da izlubimo sledecu utakmicu opet bi trebali da imate tolko obraza da ne komentarisete ....

Alex

pre 7 godina

e ovaj Brasanac stvarno nema pojma momak ni promena ritma ni dribling a za pregled igre sta je to. Jos kapiten dali je moguce i do kada.

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Gde su onih 1700 komentatora iz grupe " tastatura jug " ??? Hahaha pa vas bas briga sto gubite,bitno da smo mi izgubili ? Jadnici klasicni

Gradski

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?

Čovek iz senke

pre 7 godina

E ovako...ja kao Grobar, mogu da kazem da je Partizan UMRO, da nas je bagra unistila, da su ljudi unutar kluba glavni krivci za ovaj raspad, da se jug prodao za pare, dok se ne skupe pravi navijaci i oteraju SNS upravu, nema nam spasa.

slavija

pre 7 godina

Vošin glavni problem je što država finansijski nikada nije stala iza nje kao iza C.Z. i Partizana. Zbog toga je prinuđena da u najvećem broju slučajeva proda igrače njima iako su joj direktna konkurencija. Nije to samo Vošin problem. Država davanjem novca stvara neravnopravnost i davi klubove, koji bi mogli više da pokažu.

palop

pre 7 godina

x2 cekam za 5 soma...kakav poklon 2.1 kvota
(Dule Pacov, 07. avgust 2016 19:56)

Ja sam razmisljao o cistoj dvojci, al ipak nisam smeo. Spojio sa dvojkom na Junajted.

nesa

pre 7 godina

Poseta standardna, igra takodje, rezultat ocekivan, jedino sto daje nadu partizanu jeste sto idu ka rekordu koji ce tesko biti oboren.... Kako dati gol potanje je sad....

Brat Bart NS

pre 7 godina

Hahaha opet se vadite na lošu igru partizana, da li je nekom možda palo na pamet da je voša bolja od partizana ili nećete da priznate činjenice:)

Srbistan2016e

pre 7 godina

Uprave vecitih su u talu sa politicarima...dele lovu od transfera, zive lagodno... A vi se ovde prozivate, decurlijo naivna dekintirana...

Brigadir

pre 7 godina

Narikace pa realno nije vam valjalo 0-0 ? Mislim da bi vama 0-0 bio idealan rezultat u 30 od 45 utakmica ukupno ove sezone.To bi bio veci uspeh za vas nego ispadanje Zvezde iz LS...koliko ste samo bili srecni sto smo ispali ...ccc pa ceka vas decenija bola i patnje.

KRIGER

pre 7 godina

Ouuu, sta urade Trifunovicu PUNISHO BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...,

nego recite vi meni jel Everton jos igra sambu BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Reporter

pre 7 godina

Ori se - uprava napolje, uprava napolje ... I tako godinama, a ništa se ne menja. Objektivno nema tu snage koja može oterati glavne krivce za sve neuspehe. Ovi što viču sa tribina su na platnom spisku, pa mu sve dodje kao smišljena komedija. Verni sipmatizeri kojima je klub u srcu, samo bojkotom utakmica iskazuje svoje opravdano nezadovoljstvo i nemoć.

Batko

pre 7 godina

Kako je lepo videte moje stranačke kolege iz SNS-a kako zatrpavaju grobljanske vesti!!! Tako je braćo sendviči nas čekaju po završetku meča!

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

После три кола, већ је +6... а шта ће тек бити кад мандатар састави владу!?

*

pre 7 godina

da je onakav ne postojeci ofsajd sviran u korist zvezde bilo bi odmah sramota ,vucic namestio itd. itd. ili ona greska vose kad je partizan pogodio precku sta bi se pricalo to u korist zvezde....shvatite grobari ocajni ste..

Statuskan

pre 7 godina

Grobar sam do koske ali bih voleo da Voša ove godine bude prvak a kriminalne organizacije Zvezda i Partizan bankrotiraju pa polako iz Beogradske zone da se pročisti ovaj društveni i moralni talog u tim klubovima.

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/riubYtsmkuw

real madrid

pre 7 godina

0:2 drago mi je sto Partizan gubi, ali ako realno pogledam nisam srecan jer Vojvodina bi ove sezone mogla da bude po do sada prikazanom mnogo ozbiljniji rival za titulu od Partizana. Nadam se da ipak da ce kao i u proslosti da gube bodove kad to niko ne ocekuje. A sto se tice publike dosli ljudi da gledaju Vosu hahaha.

Kića

pre 7 godina

Kvota na Partizan 1.40, a na Vojvodinu 8.00
Na osnovu čega je takva kvota (ne želim da provociram, samo pitam kako)? Partizan nikog nije pobedio u ovoj sezoni, a Vojvodina je mislim bez poraza od početka sezone...

Небојша

pre 7 godina

Јуче сам на ТВ гледао Лучани-Звезда, а данас Партизам-Војводина. И једна и друга утакмица одлична. Не разумем људе који пљују домачи фудбал. Како ствари стоје, почињем поново да идем да гледам фудбал. Јесте да је мој Партизан слабија екипа од многих, али то не мења драж саме игре. Прошчп је време када је било довољно да се само појавите у дресу Звезде или Партизана и пола посла је завршено. Данас сваки дрес мора да се добро искваси плус да се још и игра фудбал. Само да се настави овако и наш фудбал ће поново да буде на висини коју заслужује.

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/Q_bdbhXevhk

Corleone

pre 7 godina

Odlicna je Vosa, tacno se vidi kako pucaju od samopouzdanja. Ne respektuju previse Partizan i mislim da je kvota od 2,40 na duplu sansu na njih bila najveci poklon koji su kladionice mogle da daju. Opasna ekipa, klace se oni samo tako sa AZ Alkmarom.

Leonardo da Silva Souza

pre 7 godina

Zasto igra Balazic?!Zasto?Covek ne zna gde je levo.Krivac sto gubimo.Nikolicu teraj bre Balazica i Brasanca,to je dva igraca manje.

navijac

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.

Maik Cirbes

pre 7 godina

Gogua je opasan stoper hahaha ,sjajno je markirao golmana kod drugog gola ! A Everton je toliko dobar da loptu jos uvek nije pipnio.Ali dobro se krece XD

Epitaf

pre 7 godina

Upravu nemao odavno,a sad mislim da definitivno nemamo ni igrace!dajem ruku da bi teleoptik dobio backu i kidao se sa svima!prodati igrace bud-zasto,proglasiti bankrot i od zone pa polako,bolje to nego da gledam vazuru,vucelu,frizuru i sve ostale lopove kako unistise klub!ovo je bruka i sramota,ej!

Gogi

pre 7 godina

Hahahahahah 0-2 :-D a kad se setim 1700 komentara posle Zvezdq Ludogorec....Pa vi ste sjajni :-D uspeh partizana je to sto Zvezda nece igrati LŠ

Nemke

pre 7 godina

Hahahaha a grobari ladno pevaju "partizane dajte jedan gol,jedan gol" hahahaha o muke njihove...Ma njima bitno da smo mi ispali,nije bitno to sto nemaju pojma...

Tugomir

pre 7 godina

Nece uprava napolje..kao sto ni politicari i tajkuni nece da prestanu da pljackaju narod. Ovde samo novi 5.oktobar pomaze...ovog puta temeljno do kraja..

Vladimir

pre 7 godina

Kad gledaš kako igra Partizan logičnije objašnjenje je da nije Vučić donosio Zvezdi titulu već da je Tole donosio Partizanu.Lalat se po običaju šali sa grobarijom.

Kanga

pre 7 godina

Groblje svaka cast, 30. minut 0:2. BAS se vidi da imate novog trenera, drugacija postavka igre, fenomenalni igraci izvuceni iz svlacionice.
Mislim stvarno KIDATE :)))
Nego kad ce taj gol, u sledecoj sezoni?

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/SoDO7a_8lz0

Zvezda sramota Srbije

pre 7 godina

Panteri 2:0 opasan rezultat vi to najbolje znate.Setimo se utakmice Ofk Beograd-Zvezdaspor.Namestaljka stoleca.Koliko ih je samo hahaha pa podrzavaju svoju sestricu.

asdf

pre 7 godina

Realno gledano Vosa ce biti mnogo veci rival Zvezdi ove sezone nego partizan.Mnogo jaci tim imaju nego partizan.Trenutno je 2:0 i sviran ofsajd Trujicu koji nije bio a ostao je 1 na 1 sa golmanom

Superheroj_Gailius_sa_planete_Limozas

pre 7 godina

Sad ce Partizan da pokaze kako se igra fudbal nabedjenim Vojvodjanima!!!
(Grobar, 7. avgust 2016 19:09)
Hajde sad priznaj da se malo.bar malo glupo osecas :D

Fica

pre 7 godina

U Vosi su uradili odlican posao sa dovodjenjem igraca, Malbasic bezi desno siri igru centrira,Trujic koristi i centarsuteve i probija snagom, Melsg cas deli lopte cas se ukljucuje kao drugi napadac Babic je odlican svaka cast na odabiru igraca i na tome kako su ih uklopili,Meleg je klasa!

Gudura sa 9.metara(o tablu)

pre 7 godina

Sjajni Everton Luiz.On je tako nevidljiv na terenu da je to nesto neverovatno.Nevrovatno bas kao i moja trojka od table,kabum tras.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A slusaj ovog komentatora sa Arene "ne znam zasto je dignuta zastavica kada Bozinov nije dirao loptu" hahahaa a covek 3 metra u ofsajdu, pa da li je ovo realno, fali vam samo Tegeltija ... :-)

Wllaxy

pre 7 godina

Glavna dilema je hoće li partizan da postigne gol iz igre pre nego što Jimmy Barki počne školska godina!? Nije više šala, peti razred je to a avgust je počeo ...

Nemanja

pre 7 godina

Stavio sam crvenu na dvojku.Kvota 5,7.Nikad lakše zaradjene pare,biće piva včrs.A vi grobari kako te ? Će bude taj bojkot ? pa doooobro

Fica

pre 7 godina

Ako nas selektor gleda super ligu buduci da je vec zvao neke domace igrace iz raznih ekipa Meleg iz vojvodine kpra da dobije poziv.
Svaku utakmicu Vojvodine on odluci nekim svojim potezom,bilo asistencija ili gol nekad cak i odlican slobodnjak.
Da igra i kao napadac i krilo veliko je pojacanje,vidi se koliko je naucio i ajaksu po kvalitetu za mnogo veci klub od Vose uz svo postovanje prema klubu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Za sta je Trujic dobio zuti karton i kakav je ono smesan ofsajd sviran takodje Trujicu pa neverovatno kako se krade u korist partizana bilo bi 0-3 u 36 minutu ...

Kića

pre 7 godina

Kvota na Partizan 1.40, a na Vojvodinu 8.00
Na osnovu čega je takva kvota (ne želim da provociram, samo pitam kako)? Partizan nikog nije pobedio u ovoj sezoni, a Vojvodina je mislim bez poraza od početka sezone...

Fica

pre 7 godina

U Vosi su uradili odlican posao sa dovodjenjem igraca, Malbasic bezi desno siri igru centrira,Trujic koristi i centarsuteve i probija snagom, Melsg cas deli lopte cas se ukljucuje kao drugi napadac Babic je odlican svaka cast na odabiru igraca i na tome kako su ih uklopili,Meleg je klasa!

zvezdas

pre 7 godina

ne mogu oni sa crveno belima..cim vide te boje usr...i pod dva..nemaju blage veze davno je proslo vreme kad su se svi sklanjali da bi partizan dao go

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Za sta je Trujic dobio zuti karton i kakav je ono smesan ofsajd sviran takodje Trujicu pa neverovatno kako se krade u korist partizana bilo bi 0-3 u 36 minutu ...

Corleone

pre 7 godina

Odlicna je Vosa, tacno se vidi kako pucaju od samopouzdanja. Ne respektuju previse Partizan i mislim da je kvota od 2,40 na duplu sansu na njih bila najveci poklon koji su kladionice mogle da daju. Opasna ekipa, klace se oni samo tako sa AZ Alkmarom.

nesa

pre 7 godina

Poseta standardna, igra takodje, rezultat ocekivan, jedino sto daje nadu partizanu jeste sto idu ka rekordu koji ce tesko biti oboren.... Kako dati gol potanje je sad....

Sale

pre 7 godina

Preko 1600 grobarskih komentara posle ZVEZDA Ludogorec(poredjenja radi, posle zaglebija je bilo oko 350 komentara), pa sta se drugo i moglo ocekivati, neverovatna mrznja i zloba, tako je bilo i posle ZVEZDA Cibona pa se dogodio Smith Nolan. Mislite o tome i pamet u glavu ukoliko je imate.

Wllaxy

pre 7 godina

Čestitke grobari, uspeli ste konačno da postignete gol iz igre, ali je premijer ipak postigao het-trik i sa tri gola vas praktično sam porazio! Iz vaših komentara stiče se utisak da je to jedini razlog što gubite a ne to što nemate pojma!
Pozdrav i onom vašem 10 u 1 komentatoru, sa željom da što pre ozdravi.

asdf

pre 7 godina

Realno gledano Vosa ce biti mnogo veci rival Zvezdi ove sezone nego partizan.Mnogo jaci tim imaju nego partizan.Trenutno je 2:0 i sviran ofsajd Trujicu koji nije bio a ostao je 1 na 1 sa golmanom

zvezdas

pre 7 godina

Lalatovic institucija. Cestitke matori, pa da se vratis kad bude pravo vreme. Potrosen si u najtezoj sezoni u istoriji kluba a za Grofa si avion, da su tebi dovodili ove igrace prezimio bi u evropi.

Vladimir

pre 7 godina

Kad gledaš kako igra Partizan logičnije objašnjenje je da nije Vučić donosio Zvezdi titulu već da je Tole donosio Partizanu.Lalat se po običaju šali sa grobarijom.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Da se preispitaju one 6 vezane titule, da se okupe razni Radovanovici, Mateusi, Pjer Boje i Asprogenisi , sada je vise nego jasno da je sve to bila jedna velika farsa . Hocemo CALCOPOLI u Srpskom fudbalu !!

Velika si Zvezdo!

pre 7 godina

Ma opušteno,sta vas boli uvo...bitno je da je Zvezda ispala iz Ls,al ipak ce navijaci Sasuola iz Srbije da nas opet prate u Evropi.

Milan B.

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.
(navijac, 07. avgust 2016 19:40). Bas si navijac, ne poklapa se to sa dolaskom Vucica na vlast, nego sa odlaskom Karadzica sa vlasti. Od kako je Vucic na vlasti Partizan je uzeo titulu a od kako Karadzic nije nije uzeo nista i nece. To vazi i za kosarku, naravno sa tim Karadzic nema nista.

Superheroj_Gailius_sa_planete_Limozas

pre 7 godina

Sad ce Partizan da pokaze kako se igra fudbal nabedjenim Vojvodjanima!!!
(Grobar, 7. avgust 2016 19:09)
Hajde sad priznaj da se malo.bar malo glupo osecas :D

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A slusaj ovog komentatora sa Arene "ne znam zasto je dignuta zastavica kada Bozinov nije dirao loptu" hahahaa a covek 3 metra u ofsajdu, pa da li je ovo realno, fali vam samo Tegeltija ... :-)

dejan

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?
(Gradski, 7. avgust 2016 20:08)

Zbog čega? Evo recimo Vojvodina odlično gura ;)

Kanga

pre 7 godina

Groblje svaka cast, 30. minut 0:2. BAS se vidi da imate novog trenera, drugacija postavka igre, fenomenalni igraci izvuceni iz svlacionice.
Mislim stvarno KIDATE :)))
Nego kad ce taj gol, u sledecoj sezoni?

Nemanja

pre 7 godina

Stavio sam crvenu na dvojku.Kvota 5,7.Nikad lakše zaradjene pare,biće piva včrs.A vi grobari kako te ? Će bude taj bojkot ? pa doooobro

Gile

pre 7 godina

Vojvodina je klub koji trpi najvecu nepravdu godinama, redovno deru i Partizan i Zvezdu, ali ne mogu da "zatvore" male utakmice kao nasi velikani. U zadnjih deset godina zasluzili su makar dve titule.

Neko

pre 7 godina

Za ovo nije samo uprava kriva,vec i dju..ad od igraca koji em pojma nemaju,em se ni ne trude nista.Ovaj Brasanac nas je koliko puta osakatio,ali i dalje igra,a ovog Mihajlovica i Saranova ko je doveo svaka mu cast,posebno ovog nadobudnog klinca.Ni za Hajduk sa Liona nije i to se izvinjavam Hajduku.Za ove je Babovic koji je proteran iz kluba Ronaldinjo licno.

Pedja

pre 7 godina

Sudija 2 puta neosnovano prekinuo napad Vojvodine iako nije bio. Prvi put je na 2:0 zaustavljen igrac koji je izlazio sam ispred golmana. Takodje ponisten gol Vojvodini zbog faula u napadu iako se na snimku ne vidi da je iko imao kontakt od igraca Vojvodine sa igracima Partizana. Uz sve to i Trifunovic promasio prazan gol sa nekoliko metara. Moglo je realno da bude 5:1 ili 6:1.

eh

pre 7 godina

Ja sam odgledao utakmicu, odlicna igra Vojvodine, solidna Partizana.Gledao sam danas AZ, Vojvodina ima velike sanse. Ovi napaljeni navijaci komentatori treba da odgledaju utakmice u Evropi. Osim Nemacke, Spanske, Engleske lige gde vlada veliki kapital, u svim ostalim ligama se igra slican fudbal. Pogledajte Francusku, Holandiju,Belgiju, da ne pisem o Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj,Rumuniji. Nije nasa liga toliko losa kao sto mi mislimo.Vojvodina danas samo sa jednim strancem, i to Crna Gora, juce Zvezda bolje igrala sa nasim igracima nego kada igra legija stranaca...

rashomon

pre 7 godina

Hoću li ja doživeti makar jednu utakmicu protiv grobara da nas sudije ne pokradu.Kada smo poveli 3:0 sudija valjda refleksno nam poništio gol čist kao suza.

Бранко

pre 7 godina

Као партизановац, иако ми тешко пада сваки лош резултат, сматрам да је добро за наш фудбал да се Војводина бори за титулу, до краја.
Вечерас је био добар фудбал и волео бих да свака утакмица буде динамична и неизвесна. Да се игра нападачки и ефикасано и без поштовања према Партизану или Звезди. Тако ће нам и лига бити боља. Наравно да нисам заборавио на недосатак новца, намештања и муљање политичара.
Да скратим, данас је Воша била боља и честитам јој на победи, а ми на поправни против Јавора.

Trifke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.
(Čovek iz senke, 07. avgust 2016 22:57)....@ Ako pogledas vase komentare izvuvices isti zakljucak, da nijedna Zvezdina titula nije regularna, ali to su navijaci i nikako nije razlog za mrznju, mrznja je uzasna stvar, pre svega za onoga ko mrzi, i nikako se ne moze nazvati privilegijom.

Gogi

pre 7 godina

Hahahahahah 0-2 :-D a kad se setim 1700 komentara posle Zvezdq Ludogorec....Pa vi ste sjajni :-D uspeh partizana je to sto Zvezda nece igrati LŠ

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Od danas i zvanicno prestajem da navijam za Partizan,ovo je strasno na sta je spao do skoro sestostruki uzastopni sampion Srbije,da ga politicari za tako kratko vreme od sampiona drzave dovedu do prosecnog kluba.Ova blamaza je kap koja je prelila casu.Mogao sam da trpim Djurica i njegove malverzacije,mogao sam da trpim Samrok,Tun,Ael,Asteras,i slicne liliputance za vreme njegovog mandata,mogao sam da istrpim Zaglebje,ali remi sa Backom i porazi od Napretka i Vojvodine su utakmice koje su dovele to toga da prestanem da navijam za klub za koji sam navijao prethodnih 20 godina.Smeta mi i sto navijaci komsijskog kluba komentarisu nesto sto se njih ne tice,i jos pride dodeljuju pluseve na svoje komentare kao da je rec o njihovom klubu,ali to mi nije ni bitno,pogotovo ne sad kad sam prestao da navijam za klub koji sam podrzavao za koji sam ostajao bez glasa,i dolazio kuci utrnulih dlanova punih 20 godina.Draga braco grobari zbogom,do neke naredne prilike.Divim se vama sto i dalje mozete da podrzavate ovaj naprednjacki Partizan.Ovo nije Partizan za koji sam navijao jos kao tinejdzer,ovo nije Partizan koji ja poznajem.Dovidjenja jos jednom.I na kraju da cestitam rivalu na pobedi.Svako dobro.

ja

pre 7 godina

Grobari sada svi za Sasuolo. To Vam je jedina nada. Inace nema sta drim tim ste u fudbalu. Gogua - A klassa, Leonardo - fudbalski sarmer....Valeri-partizanovo dete sa druge planete. Ne bi imalo smisla hvaliti dalje.... bio bih kao c.... prepotenko....

Nemke

pre 7 godina

Hahahaha a grobari ladno pevaju "partizane dajte jedan gol,jedan gol" hahahaha o muke njihove...Ma njima bitno da smo mi ispali,nije bitno to sto nemaju pojma...

...

pre 7 godina

Vojvodini je jedini izlaz iz ove JSL žabokrečine plasman u ligu Evropa. Ovde, iz poznatih razloga (nekad crni, nekad crveni političari...), prvaci nikad neće biti, ma koliko bili bolji od svih ostalih!

Sale

pre 7 godina

Vojvodinu i ostale manje klubove u Srbiji potcjenjuju,a iz godine razlika izmedju malih i velikih se smanjuje. Jos mnogo ce biti pleski ove sezone za sve,a Partizan ako se ne probudi,borba za opstanak.

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

После три кола, већ је +6... а шта ће тек бити кад мандатар састави владу!?

Novi Sad celi crveno-beli

pre 7 godina

Lose vece za Zvezdine navijace! A priznajte da ste se ponadali da bismo mogli da kiksnemo veceras protiv Partizana...
Sa tri bodica protiv Pazara svi ce da nam gledaju djonove.

Kosta

pre 7 godina

Mislim da ste se sada uverili da vam nije kriva Vlada Republike Srbije.Odavno nisam video da je neko ovako nadigrao Partizan,samleli su vas.Znači,jezik za zube.

Mikeli

pre 7 godina

Preko 1600 komentara je bilo u utorak kada je zvezda izgubila. Opet pitao kao i tada, da li shvatate koliko ste mali? Rekoh već radujte se, jer zvezdano ispadanje je vaš najveći uspeh ove sezone.

nele

pre 7 godina

Au Neso, totalno si me razocarao. Nadao sam se da ces napraviti nesto i protiv AZ, ali sa ovako supljom odbranom nemas sanse. Pa tebi i raspali Patlidzan dao gol iz igre..

rmilance

pre 7 godina

Slanina, 7. avgust 2016 22:42
Tacno tako. A kad bi ulozila 10 posto od toga sto je ulozila u Vojvodinu u sve ostale spotrove zajedno imali bi vec 5 medalja na oi, i ne bi nam deca vezbala po supama, zaledjenim bazenima i livadama, a mi bili razocarani u njih.

Doktor

pre 7 godina

O koliko boli. Nadate se uz meca u meč i uvek novi samar. I nema kraja. Nema vam spasa. Svi se s vama sprdaju. Sve vam se vraca. Mali klub sa malim brojem navijaca. Kalimero je vas uzor

caplin

pre 7 godina

Vazno da vi imate dva[?] reprezentativca [Brasanac i ovaj uobrazeni klinac] a najbolji igrac lige nije ni na sirem spisku[Katai].Zato nam je fudbal tu gde je.Na dnu.

Gari

pre 7 godina

@Boba - pa jeste, a i sta da kazem. Mi ovo vidjamo godinama, na JNA pobedjujemo relativno cesto. Ali nista to ne vredi, svi znamo zasto i zbog koga/cega.

Ne treba nama pomoc drzave, nama samo treba da "oni" ne primaju pomoc drzave. Pa ako multimilionski dugovi mogu da se pokriju kroz sponzore, nema problema... Ovako, Vojvodini se preti gasenjem zbog 3 miliona evra duga, a drugi imaju desetine miliona evra, pa nikom nista.

Dulo Vujosevic

pre 7 godina

A Limoz? Ne zanima vas jel Limoz doveo neko pojacanje za nikad jace francusko prvenstvo ? cccc zapostavili ste me...pa ja sam vas general...

Tuga kao takva - ništa konkretno !

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!
(Aлександар, 7. avgust 2016 20:15)

Polako Aco , polako - smiri se ... uzmi vazduh , izbroj do 10 i ponovo nam napiši gde ti to uočavaš neki problem !?
Biti će puno bolje kada se momčad uigra , nadgradi stručnim odgojem i pedagoškim radom G - dina Nikolića ( bez Hadži / samo Nikolitch ) ...dakle - strpljenja , strpljenja i puno rada !
Pa svi znamo za kvalitete trenera ( koga smo , uzgred , ne tako davno i najurili iz kluba !!!) i njegovu posvećenost radu sa " mladim biserima i talentima " !

Tata Dzimija Barke

pre 7 godina

Drugari Dzimiju nešto nije dobro, na lekovima je.Ima i belu košulju dugih rukava pa nije u mogućnosti da se družite ovde.Cim se oporavi eto njega opet.

Fica

pre 7 godina

Ako nas selektor gleda super ligu buduci da je vec zvao neke domace igrace iz raznih ekipa Meleg iz vojvodine kpra da dobije poziv.
Svaku utakmicu Vojvodine on odluci nekim svojim potezom,bilo asistencija ili gol nekad cak i odlican slobodnjak.
Da igra i kao napadac i krilo veliko je pojacanje,vidi se koliko je naucio i ajaksu po kvalitetu za mnogo veci klub od Vose uz svo postovanje prema klubu.

real madrid

pre 7 godina

0:2 drago mi je sto Partizan gubi, ali ako realno pogledam nisam srecan jer Vojvodina bi ove sezone mogla da bude po do sada prikazanom mnogo ozbiljniji rival za titulu od Partizana. Nadam se da ipak da ce kao i u proslosti da gube bodove kad to niko ne ocekuje. A sto se tice publike dosli ljudi da gledaju Vosu hahaha.

Atikus

pre 7 godina

Trener Nikolić u velikom problemu, koja će od njegove dve omiljene ekipe (Rad, Partizan) biti ispred crte i sačuvati status prvoligaša...šanse 50 - 50...ajmo kladioničari da napravimo kvote! Evo ja ću prvi , Rad ostaje u ligi 3.40, Partizan ostaje u ligi 3.20...

Maik Cirbes

pre 7 godina

Gogua je opasan stoper hahaha ,sjajno je markirao golmana kod drugog gola ! A Everton je toliko dobar da loptu jos uvek nije pipnio.Ali dobro se krece XD

Turki

pre 7 godina

Kada ti je Ilijev zaduzen da formira tim a upravu ti vode rezervni I potencijalni clanovi Zvezde ako ih on pozove.Jad i beda sporta.pPa jos i ostrasceni navijaci Zvezde koji ne vide da su najbolji samo zato sto Partizan unistavaju oni koji vode zemlju.Kao ovo sad je super .Videcete kada i vase porodice i vi dodjete na red.Tada cete progledari i vise vam fudbal nece pasti na pamet.Sa srecom vam bilo.

Pravda

pre 7 godina

Da je sve fer i posteno i da se sme Vojvodina bi vec imala jedno 5,6 titula ovako sve lepo sve bajno a posle kupe ovi ili oni titulu a onda svi zajedno ispadaju u sezoni kupanja, igraci se prodaju pare se kradu klubovi u dugu drzava propere pare i opet ista prica evo vec jedno 15 godina...pa dokle majku mu? Unistili ste sve i jos unistavate i sto je najogre ide vam

Direktno uključenje iz Beča

pre 7 godina

@Biti navijac Vojvodine je privilegija...
Ne znam koliko dugo pratiš naš fudbal, ali u pitanju je neka '85 ili '86..., u Novom Sadu.
Dobih gomilu minusa, što me navodi na zaključak da trenutno nije "popularno" biti navijač Partizana...

Brigadir

pre 7 godina

Narikace pa realno nije vam valjalo 0-0 ? Mislim da bi vama 0-0 bio idealan rezultat u 30 od 45 utakmica ukupno ove sezone.To bi bio veci uspeh za vas nego ispadanje Zvezde iz LS...koliko ste samo bili srecni sto smo ispali ...ccc pa ceka vas decenija bola i patnje.

KRIGER

pre 7 godina

Ouuu, sta urade Trifunovicu PUNISHO BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...,

nego recite vi meni jel Everton jos igra sambu BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

palop

pre 7 godina

x2 cekam za 5 soma...kakav poklon 2.1 kvota
(Dule Pacov, 07. avgust 2016 19:56)

Ja sam razmisljao o cistoj dvojci, al ipak nisam smeo. Spojio sa dvojkom na Junajted.

navijac

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.

Zoki

pre 7 godina

Eee Nikolicu, dobar ti BALAZIC, GOGUA, STEVANOVIC, BOZINOV,a ne valjaju ti BLEKI, OSTOJIC, JANKOVIC, VLAHOVIC, da li si gledao Partizan u prethodne 4 utakmice?

Fugenfiler

pre 7 godina

Samo nesto za delije koje se tese Partizanovim porazima.. Koliko god da je vasih pobeda u ovoj ligi Evropa ce pokazati ko ste i sta ste.. Kada god ste osvojili titulu pucali ste od 'velesila' dok je Partizan svoje titule nagradjivao Evropom. Svaku Partizanovu titulu ste nazivali namestenom iz koje je Partizan isao u grupna takmicenja a vi opet ispadali od prejakih evropskih timova poput Cernomoreca i Kairata. Ne, nije mi ovo uteha za poraz od Vose, samo mi nije jasno kako se i dalje lozite na sve ovo kada ste se posle nezaboravne sezone obrukali u Evropi i sada strepite sa koliko ce golova da vas isprati Sasuolo.

Čovek iz senke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.

free man

pre 7 godina

Partizan za vreme Toleta igrao 2 puta LŠ i 7 puta LE a sve zbog toga što su domaća prvenstva bila namestena.Sad kad se posteno igra u ligi Srbije vise nema kluba koji moze da igra evropsko klupsko takmićenje,pošto je najbolji klub planski uništen.Interesantna koincidencija.

Pexy

pre 7 godina

Treba novom treneru partizana dati vremena, nije se upoznao sa timom, klubom, travom u NS, vremenskim prilikama. Ipak nije on kriv, nije on selektirao tim, ali ubrzo ce se videti veliki napredak u igri... Eto, nesto pre nove godine sve ce doci na svoje mesto...?!???!?!???!!

Srbistan2016e

pre 7 godina

Uprave vecitih su u talu sa politicarima...dele lovu od transfera, zive lagodno... A vi se ovde prozivate, decurlijo naivna dekintirana...

slavija

pre 7 godina

Vošin glavni problem je što država finansijski nikada nije stala iza nje kao iza C.Z. i Partizana. Zbog toga je prinuđena da u najvećem broju slučajeva proda igrače njima iako su joj direktna konkurencija. Nije to samo Vošin problem. Država davanjem novca stvara neravnopravnost i davi klubove, koji bi mogli više da pokažu.

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Gde su onih 1700 komentatora iz grupe " tastatura jug " ??? Hahaha pa vas bas briga sto gubite,bitno da smo mi izgubili ? Jadnici klasicni

Petar

pre 7 godina

Zahvaliti se svakom igracu koji prima pare od Partizana.
Staviti juniore, omladince nek igraju.
Neka i svaku izgube ali necu se nervirati a vremenom ce i da se uigraju.

*

pre 7 godina

da je onakav ne postojeci ofsajd sviran u korist zvezde bilo bi odmah sramota ,vucic namestio itd. itd. ili ona greska vose kad je partizan pogodio precku sta bi se pricalo to u korist zvezde....shvatite grobari ocajni ste..

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Vojvodini uzeta dva čista gola! Pa ovo je više neverovatno koliko se gura partizan! Jel to stigla naredba od državnog vrha da partizan mora neku da pobedi?

Bota

pre 7 godina

Bruka. Vratili trenera koga su svojevremeno dterali zbog losih rezultata.Postavite za trenera Golca,bar cemo gledati gospodina kraj terena.

Ivan

pre 7 godina

Stevanovic Alen je ocajan! Vulicevic dobar momak, ali van forme totalno. Djurdjic me je bas razocarao, kao i Radovic. Bolje da igraju klinci iz omladinske skole nego gorepomenuti!

Небојша

pre 7 godina

Јуче сам на ТВ гледао Лучани-Звезда, а данас Партизам-Војводина. И једна и друга утакмица одлична. Не разумем људе који пљују домачи фудбал. Како ствари стоје, почињем поново да идем да гледам фудбал. Јесте да је мој Партизан слабија екипа од многих, али то не мења драж саме игре. Прошчп је време када је било довољно да се само појавите у дресу Звезде или Партизана и пола посла је завршено. Данас сваки дрес мора да се добро искваси плус да се још и игра фудбал. Само да се настави овако и наш фудбал ће поново да буде на висини коју заслужује.

Wllaxy

pre 7 godina

Glavna dilema je hoće li partizan da postigne gol iz igre pre nego što Jimmy Barki počne školska godina!? Nije više šala, peti razred je to a avgust je počeo ...

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/Q_bdbhXevhk

dex

pre 7 godina

Dobro, ima i taj plej aut, dele se bodovi, pa vam pretposlednji neće mnogo bežati. S obzirom na iskustvo i vrednost ekipe, siguran sam da je Partizan prvi favorit za opstanak. Ja čak mislim da ima mesta i za optimizam, jer dobro igraju i imaju šanse da daju gol iz igre u narednih 6-7 kola.

peca

pre 7 godina

Kakav fudbal je igrao Partizan dok je trener bio Ivan Golac. Prvo ste trebali da pošaljete ove ubedjene trenere početnike da nešto nauče od njega. Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.

grobar Bor

pre 7 godina

A Trujić nije valjao Partizanu. Ilijevu gde su te "bombe" iz prelaznog roka. I pustite mi više komentar, nije valjda da je zabranjeno prozivati Ilijeva i bandu oko njega. UPRAVA NAPOLJE

nemanja_drach

pre 7 godina

Dokaz koliko `grobari` vise prate Zvezdu i koliko je vise mrze nego sto vole Partizan... Evo mjesec dana niste gol postigli, svi vas deru, a vi nadjete za shodno da prozivate na vijesti o Zvezdi... Dje vam je obraz ? Kako vi mozete ista da pricate za naseg trenera, za nasu odbranu za bilo kojeg naseg igraca... pa 100:0 da izlubimo sledecu utakmicu opet bi trebali da imate tolko obraza da ne komentarisete ....

Gudura sa 9.metara(o tablu)

pre 7 godina

Sjajni Everton Luiz.On je tako nevidljiv na terenu da je to nesto neverovatno.Nevrovatno bas kao i moja trojka od table,kabum tras.

Leonardo da Silva Souza

pre 7 godina

Zasto igra Balazic?!Zasto?Covek ne zna gde je levo.Krivac sto gubimo.Nikolicu teraj bre Balazica i Brasanca,to je dva igraca manje.

Čovek iz senke

pre 7 godina

E ovako...ja kao Grobar, mogu da kazem da je Partizan UMRO, da nas je bagra unistila, da su ljudi unutar kluba glavni krivci za ovaj raspad, da se jug prodao za pare, dok se ne skupe pravi navijaci i oteraju SNS upravu, nema nam spasa.

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/SoDO7a_8lz0

Brat Bart NS

pre 7 godina

Hahaha opet se vadite na lošu igru partizana, da li je nekom možda palo na pamet da je voša bolja od partizana ili nećete da priznate činjenice:)

pfk

pre 7 godina

Jedino igrač koji nam je zapravo pravo i jedino pojačanje nam ne igra, kakva je bre ovo zafrkancija? I još izvaditi Evertona a ostaviti Brašanca je takođe ludorija. Šta je bre ovo ljudi?

ivke pfc

pre 7 godina

interesantno koliko navijaca komsinice prate partizan.Mi smo zahvaljujuci trojanskom konju koji je ubacen u upravi od strane kancelara na putu da dotaknemo dno.Samo mi nije jasno cemu li se vi nadate. Doveli vam legiju stranaca a istresu vas bugari iz gaca.

Gradski

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?

Statuskan

pre 7 godina

Grobar sam do koske ali bih voleo da Voša ove godine bude prvak a kriminalne organizacije Zvezda i Partizan bankrotiraju pa polako iz Beogradske zone da se pročisti ovaj društveni i moralni talog u tim klubovima.

Reporter

pre 7 godina

Ori se - uprava napolje, uprava napolje ... I tako godinama, a ništa se ne menja. Objektivno nema tu snage koja može oterati glavne krivce za sve neuspehe. Ovi što viču sa tribina su na platnom spisku, pa mu sve dodje kao smišljena komedija. Verni sipmatizeri kojima je klub u srcu, samo bojkotom utakmica iskazuje svoje opravdano nezadovoljstvo i nemoć.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Dominacija komentara Terzinog kluba. Zbog toga i ponasanja navijaca zvezde koji sacekuju po gradu i napadaju nasumicno narod, navijam uvek za protivnika. Bas razmisljam protiv Ludogoreca koliko je zla proisteklo iz tog kluba kad navijam za Bugare?!

Alex

pre 7 godina

e ovaj Brasanac stvarno nema pojma momak ni promena ritma ni dribling a za pregled igre sta je to. Jos kapiten dali je moguce i do kada.

Tugomir

pre 7 godina

Nece uprava napolje..kao sto ni politicari i tajkuni nece da prestanu da pljackaju narod. Ovde samo novi 5.oktobar pomaze...ovog puta temeljno do kraja..

Epitaf

pre 7 godina

Upravu nemao odavno,a sad mislim da definitivno nemamo ni igrace!dajem ruku da bi teleoptik dobio backu i kidao se sa svima!prodati igrace bud-zasto,proglasiti bankrot i od zone pa polako,bolje to nego da gledam vazuru,vucelu,frizuru i sve ostale lopove kako unistise klub!ovo je bruka i sramota,ej!

Zvezda sramota Srbije

pre 7 godina

Panteri 2:0 opasan rezultat vi to najbolje znate.Setimo se utakmice Ofk Beograd-Zvezdaspor.Namestaljka stoleca.Koliko ih je samo hahaha pa podrzavaju svoju sestricu.

Aлександар

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!

Nenad Gradjin matori

pre 7 godina

Tek je stigao Nikolic! Strpljenja, pokazece se i on i Radovic kakav je majstor, a i Djurdja je tu, uigrava se Bozinov...podrska strucnom stabu i upravi, svidja mi se ekipa, ocekujem da melju kad se uigraju, naravno koliko vučic dozvoli!

Batko

pre 7 godina

Kako je lepo videte moje stranačke kolege iz SNS-a kako zatrpavaju grobljanske vesti!!! Tako je braćo sendviči nas čekaju po završetku meča!

Beli65

pre 7 godina

1.C.Zvezda
2.Vojvodina
3.Radnicki-Nis
4.Cukaricki
5.Borac
Cini mi se da sam nesto propustio,
(*,07.08.2016,23:44)
Tabela:
1. Crvena zvezda 3 2 1 0 9:5 7
2. FK Voždovac 3 2 1 0 4:0 7
3. Vojvodina 2 2 0 0 4:1 6
4. Radnički Niš 3 2 0 1 6:4 6
5. Metalac 3 2 0 1 4:3 6
6. Mladost 3 2 0 1 5:5 6
7. Javor 3 1 2 0 4:3 5
8. Radnik 3 1 2 0 4:3 5
9. Spartak Sub. 3 1 1 1 4:3 4
10. Novi Pazar 2 1 1 0 2:1 4
11. Napredak 3 1 1 1 4:5 4
12.Cukaricki 3 0 1 2 1:3 1
13. Bačka 3 0 1 2 1:3 1....
.....ja bih rekao da sam ja nesto propustio

ispunjeno obećanje

pre 7 godina

Očigledno je doneta odluka o gašenju Partizana i kako danas stvari stoje ne vidim kako je to moguće sprečiti. Izgleda ne postoji niko u ovoj zemlji ko se može suprotstaviti rezolucijama otadžbinske uprave, u tom slučaju neka što pre stave katanac svakako to čeka sve u ovoj zemlji pre ili kasnije.

Real sa Nisave

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da ukrades, i da se prostituises, i da se drogiras...
ali kako majku mu neko moze da navija za najvecu bruku srpskog sporta, crvenu zvezdanu. Pa ljudi, skoncentrisi te se, sta vam je...

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/riubYtsmkuw

Biti navijac Vojvodine je privilegija!

pre 7 godina

@Direktno uključenje iz Beča

Nekada je i Vojvodina davala 5 komada na JNA (sezona 1957/58 1-5) a sezonu pre toga bilo je 5-2 u Novom Sadu.

A ono sto ti kazes jeste bila sezona 1982/83, a napisao si to kao da dajete svake godine 5 komada Vojvodini.

Dovoljno dugo pratim fudbal...

Fugenfiler

pre 7 godina

Samo nesto za delije koje se tese Partizanovim porazima.. Koliko god da je vasih pobeda u ovoj ligi Evropa ce pokazati ko ste i sta ste.. Kada god ste osvojili titulu pucali ste od 'velesila' dok je Partizan svoje titule nagradjivao Evropom. Svaku Partizanovu titulu ste nazivali namestenom iz koje je Partizan isao u grupna takmicenja a vi opet ispadali od prejakih evropskih timova poput Cernomoreca i Kairata. Ne, nije mi ovo uteha za poraz od Vose, samo mi nije jasno kako se i dalje lozite na sve ovo kada ste se posle nezaboravne sezone obrukali u Evropi i sada strepite sa koliko ce golova da vas isprati Sasuolo.

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Od danas i zvanicno prestajem da navijam za Partizan,ovo je strasno na sta je spao do skoro sestostruki uzastopni sampion Srbije,da ga politicari za tako kratko vreme od sampiona drzave dovedu do prosecnog kluba.Ova blamaza je kap koja je prelila casu.Mogao sam da trpim Djurica i njegove malverzacije,mogao sam da trpim Samrok,Tun,Ael,Asteras,i slicne liliputance za vreme njegovog mandata,mogao sam da istrpim Zaglebje,ali remi sa Backom i porazi od Napretka i Vojvodine su utakmice koje su dovele to toga da prestanem da navijam za klub za koji sam navijao prethodnih 20 godina.Smeta mi i sto navijaci komsijskog kluba komentarisu nesto sto se njih ne tice,i jos pride dodeljuju pluseve na svoje komentare kao da je rec o njihovom klubu,ali to mi nije ni bitno,pogotovo ne sad kad sam prestao da navijam za klub koji sam podrzavao za koji sam ostajao bez glasa,i dolazio kuci utrnulih dlanova punih 20 godina.Draga braco grobari zbogom,do neke naredne prilike.Divim se vama sto i dalje mozete da podrzavate ovaj naprednjacki Partizan.Ovo nije Partizan za koji sam navijao jos kao tinejdzer,ovo nije Partizan koji ja poznajem.Dovidjenja jos jednom.I na kraju da cestitam rivalu na pobedi.Svako dobro.

Turki

pre 7 godina

Kada ti je Ilijev zaduzen da formira tim a upravu ti vode rezervni I potencijalni clanovi Zvezde ako ih on pozove.Jad i beda sporta.pPa jos i ostrasceni navijaci Zvezde koji ne vide da su najbolji samo zato sto Partizan unistavaju oni koji vode zemlju.Kao ovo sad je super .Videcete kada i vase porodice i vi dodjete na red.Tada cete progledari i vise vam fudbal nece pasti na pamet.Sa srecom vam bilo.

navijac

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.

Čovek iz senke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.

Zvezda sramota Srbije

pre 7 godina

Panteri 2:0 opasan rezultat vi to najbolje znate.Setimo se utakmice Ofk Beograd-Zvezdaspor.Namestaljka stoleca.Koliko ih je samo hahaha pa podrzavaju svoju sestricu.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Dominacija komentara Terzinog kluba. Zbog toga i ponasanja navijaca zvezde koji sacekuju po gradu i napadaju nasumicno narod, navijam uvek za protivnika. Bas razmisljam protiv Ludogoreca koliko je zla proisteklo iz tog kluba kad navijam za Bugare?!

free man

pre 7 godina

Partizan za vreme Toleta igrao 2 puta LŠ i 7 puta LE a sve zbog toga što su domaća prvenstva bila namestena.Sad kad se posteno igra u ligi Srbije vise nema kluba koji moze da igra evropsko klupsko takmićenje,pošto je najbolji klub planski uništen.Interesantna koincidencija.

zvezdas

pre 7 godina

ne mogu oni sa crveno belima..cim vide te boje usr...i pod dva..nemaju blage veze davno je proslo vreme kad su se svi sklanjali da bi partizan dao go

ivke pfc

pre 7 godina

interesantno koliko navijaca komsinice prate partizan.Mi smo zahvaljujuci trojanskom konju koji je ubacen u upravi od strane kancelara na putu da dotaknemo dno.Samo mi nije jasno cemu li se vi nadate. Doveli vam legiju stranaca a istresu vas bugari iz gaca.

Real sa Nisave

pre 7 godina

Sve mogu da razumem, i da ukrades, i da se prostituises, i da se drogiras...
ali kako majku mu neko moze da navija za najvecu bruku srpskog sporta, crvenu zvezdanu. Pa ljudi, skoncentrisi te se, sta vam je...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Za sta je Trujic dobio zuti karton i kakav je ono smesan ofsajd sviran takodje Trujicu pa neverovatno kako se krade u korist partizana bilo bi 0-3 u 36 minutu ...

Nenad Gradjin matori

pre 7 godina

Tek je stigao Nikolic! Strpljenja, pokazece se i on i Radovic kakav je majstor, a i Djurdja je tu, uigrava se Bozinov...podrska strucnom stabu i upravi, svidja mi se ekipa, ocekujem da melju kad se uigraju, naravno koliko vučic dozvoli!

Gari

pre 7 godina

@Boba - pa jeste, a i sta da kazem. Mi ovo vidjamo godinama, na JNA pobedjujemo relativno cesto. Ali nista to ne vredi, svi znamo zasto i zbog koga/cega.

Ne treba nama pomoc drzave, nama samo treba da "oni" ne primaju pomoc drzave. Pa ako multimilionski dugovi mogu da se pokriju kroz sponzore, nema problema... Ovako, Vojvodini se preti gasenjem zbog 3 miliona evra duga, a drugi imaju desetine miliona evra, pa nikom nista.

Čovek iz senke

pre 7 godina

E ovako...ja kao Grobar, mogu da kazem da je Partizan UMRO, da nas je bagra unistila, da su ljudi unutar kluba glavni krivci za ovaj raspad, da se jug prodao za pare, dok se ne skupe pravi navijaci i oteraju SNS upravu, nema nam spasa.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Da se preispitaju one 6 vezane titule, da se okupe razni Radovanovici, Mateusi, Pjer Boje i Asprogenisi , sada je vise nego jasno da je sve to bila jedna velika farsa . Hocemo CALCOPOLI u Srpskom fudbalu !!

ispunjeno obećanje

pre 7 godina

Očigledno je doneta odluka o gašenju Partizana i kako danas stvari stoje ne vidim kako je to moguće sprečiti. Izgleda ne postoji niko u ovoj zemlji ko se može suprotstaviti rezolucijama otadžbinske uprave, u tom slučaju neka što pre stave katanac svakako to čeka sve u ovoj zemlji pre ili kasnije.

Gile

pre 7 godina

Vojvodina je klub koji trpi najvecu nepravdu godinama, redovno deru i Partizan i Zvezdu, ali ne mogu da "zatvore" male utakmice kao nasi velikani. U zadnjih deset godina zasluzili su makar dve titule.

Sale

pre 7 godina

Preko 1600 grobarskih komentara posle ZVEZDA Ludogorec(poredjenja radi, posle zaglebija je bilo oko 350 komentara), pa sta se drugo i moglo ocekivati, neverovatna mrznja i zloba, tako je bilo i posle ZVEZDA Cibona pa se dogodio Smith Nolan. Mislite o tome i pamet u glavu ukoliko je imate.

Direktno uključenje iz Beča

pre 7 godina

@Biti navijac Vojvodine je privilegija...
Ne znam koliko dugo pratiš naš fudbal, ali u pitanju je neka '85 ili '86..., u Novom Sadu.
Dobih gomilu minusa, što me navodi na zaključak da trenutno nije "popularno" biti navijač Partizana...

Milan B.

pre 7 godina

U sta se pretvorio Partizan od dolaska Vucica na vlast, strasno. Potpuno isto kao da je dosao Batko na vlast, ili onaj Nolan. Ja mogu da razumem da on gura zvezdu, i gura je itekako. Ali da pritom unistavas Partizan, preko svojih poslusnika u upravi, to nije ni Causesku tako radio sa Steauom.
(navijac, 07. avgust 2016 19:40). Bas si navijac, ne poklapa se to sa dolaskom Vucica na vlast, nego sa odlaskom Karadzica sa vlasti. Od kako je Vucic na vlasti Partizan je uzeo titulu a od kako Karadzic nije nije uzeo nista i nece. To vazi i za kosarku, naravno sa tim Karadzic nema nista.

zvezdas

pre 7 godina

Lalatovic institucija. Cestitke matori, pa da se vratis kad bude pravo vreme. Potrosen si u najtezoj sezoni u istoriji kluba a za Grofa si avion, da su tebi dovodili ove igrace prezimio bi u evropi.

Gradski

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?

Novi Sad celi crveno-beli

pre 7 godina

Lose vece za Zvezdine navijace! A priznajte da ste se ponadali da bismo mogli da kiksnemo veceras protiv Partizana...
Sa tri bodica protiv Pazara svi ce da nam gledaju djonove.

Vladimir

pre 7 godina

Kad gledaš kako igra Partizan logičnije objašnjenje je da nije Vučić donosio Zvezdi titulu već da je Tole donosio Partizanu.Lalat se po običaju šali sa grobarijom.

...

pre 7 godina

Vojvodini je jedini izlaz iz ove JSL žabokrečine plasman u ligu Evropa. Ovde, iz poznatih razloga (nekad crni, nekad crveni političari...), prvaci nikad neće biti, ma koliko bili bolji od svih ostalih!

Statuskan

pre 7 godina

Grobar sam do koske ali bih voleo da Voša ove godine bude prvak a kriminalne organizacije Zvezda i Partizan bankrotiraju pa polako iz Beogradske zone da se pročisti ovaj društveni i moralni talog u tim klubovima.

Nemanja

pre 7 godina

Stavio sam crvenu na dvojku.Kvota 5,7.Nikad lakše zaradjene pare,biće piva včrs.A vi grobari kako te ? Će bude taj bojkot ? pa doooobro

Wllaxy

pre 7 godina

Čestitke grobari, uspeli ste konačno da postignete gol iz igre, ali je premijer ipak postigao het-trik i sa tri gola vas praktično sam porazio! Iz vaših komentara stiče se utisak da je to jedini razlog što gubite a ne to što nemate pojma!
Pozdrav i onom vašem 10 u 1 komentatoru, sa željom da što pre ozdravi.

Batko

pre 7 godina

Kako je lepo videte moje stranačke kolege iz SNS-a kako zatrpavaju grobljanske vesti!!! Tako je braćo sendviči nas čekaju po završetku meča!

Kanga

pre 7 godina

Groblje svaka cast, 30. minut 0:2. BAS se vidi da imate novog trenera, drugacija postavka igre, fenomenalni igraci izvuceni iz svlacionice.
Mislim stvarno KIDATE :)))
Nego kad ce taj gol, u sledecoj sezoni?

nesa

pre 7 godina

Poseta standardna, igra takodje, rezultat ocekivan, jedino sto daje nadu partizanu jeste sto idu ka rekordu koji ce tesko biti oboren.... Kako dati gol potanje je sad....

Aлександар

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!

Velika si Zvezdo!

pre 7 godina

Ma opušteno,sta vas boli uvo...bitno je da je Zvezda ispala iz Ls,al ipak ce navijaci Sasuola iz Srbije da nas opet prate u Evropi.

Pravda

pre 7 godina

Da je sve fer i posteno i da se sme Vojvodina bi vec imala jedno 5,6 titula ovako sve lepo sve bajno a posle kupe ovi ili oni titulu a onda svi zajedno ispadaju u sezoni kupanja, igraci se prodaju pare se kradu klubovi u dugu drzava propere pare i opet ista prica evo vec jedno 15 godina...pa dokle majku mu? Unistili ste sve i jos unistavate i sto je najogre ide vam

Trifke

pre 7 godina

Dakle po ciganskim komentarima, nama nijedna titula nije regularna, ni u jednom sportu, dok su njihove sve ciste kao suza? Pa vas je privilegija mrzeti.
(Čovek iz senke, 07. avgust 2016 22:57)....@ Ako pogledas vase komentare izvuvices isti zakljucak, da nijedna Zvezdina titula nije regularna, ali to su navijaci i nikako nije razlog za mrznju, mrznja je uzasna stvar, pre svega za onoga ko mrzi, i nikako se ne moze nazvati privilegijom.

asdf

pre 7 godina

Realno gledano Vosa ce biti mnogo veci rival Zvezdi ove sezone nego partizan.Mnogo jaci tim imaju nego partizan.Trenutno je 2:0 i sviran ofsajd Trujicu koji nije bio a ostao je 1 na 1 sa golmanom

Srbistan2016e

pre 7 godina

Uprave vecitih su u talu sa politicarima...dele lovu od transfera, zive lagodno... A vi se ovde prozivate, decurlijo naivna dekintirana...

Nemke

pre 7 godina

Hahahaha a grobari ladno pevaju "partizane dajte jedan gol,jedan gol" hahahaha o muke njihove...Ma njima bitno da smo mi ispali,nije bitno to sto nemaju pojma...

real madrid

pre 7 godina

0:2 drago mi je sto Partizan gubi, ali ako realno pogledam nisam srecan jer Vojvodina bi ove sezone mogla da bude po do sada prikazanom mnogo ozbiljniji rival za titulu od Partizana. Nadam se da ipak da ce kao i u proslosti da gube bodove kad to niko ne ocekuje. A sto se tice publike dosli ljudi da gledaju Vosu hahaha.

Kića

pre 7 godina

Kvota na Partizan 1.40, a na Vojvodinu 8.00
Na osnovu čega je takva kvota (ne želim da provociram, samo pitam kako)? Partizan nikog nije pobedio u ovoj sezoni, a Vojvodina je mislim bez poraza od početka sezone...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

A slusaj ovog komentatora sa Arene "ne znam zasto je dignuta zastavica kada Bozinov nije dirao loptu" hahahaa a covek 3 metra u ofsajdu, pa da li je ovo realno, fali vam samo Tegeltija ... :-)

Mikeli

pre 7 godina

Preko 1600 komentara je bilo u utorak kada je zvezda izgubila. Opet pitao kao i tada, da li shvatate koliko ste mali? Rekoh već radujte se, jer zvezdano ispadanje je vaš najveći uspeh ove sezone.

Небојша

pre 7 godina

Јуче сам на ТВ гледао Лучани-Звезда, а данас Партизам-Војводина. И једна и друга утакмица одлична. Не разумем људе који пљују домачи фудбал. Како ствари стоје, почињем поново да идем да гледам фудбал. Јесте да је мој Партизан слабија екипа од многих, али то не мења драж саме игре. Прошчп је време када је било довољно да се само појавите у дресу Звезде или Партизана и пола посла је завршено. Данас сваки дрес мора да се добро искваси плус да се још и игра фудбал. Само да се настави овако и наш фудбал ће поново да буде на висини коју заслужује.

nele

pre 7 godina

Au Neso, totalno si me razocarao. Nadao sam se da ces napraviti nesto i protiv AZ, ali sa ovako supljom odbranom nemas sanse. Pa tebi i raspali Patlidzan dao gol iz igre..

rashomon

pre 7 godina

Hoću li ja doživeti makar jednu utakmicu protiv grobara da nas sudije ne pokradu.Kada smo poveli 3:0 sudija valjda refleksno nam poništio gol čist kao suza.

rmilance

pre 7 godina

Slanina, 7. avgust 2016 22:42
Tacno tako. A kad bi ulozila 10 posto od toga sto je ulozila u Vojvodinu u sve ostale spotrove zajedno imali bi vec 5 medalja na oi, i ne bi nam deca vezbala po supama, zaledjenim bazenima i livadama, a mi bili razocarani u njih.

Gogi

pre 7 godina

Hahahahahah 0-2 :-D a kad se setim 1700 komentara posle Zvezdq Ludogorec....Pa vi ste sjajni :-D uspeh partizana je to sto Zvezda nece igrati LŠ

ja

pre 7 godina

Grobari sada svi za Sasuolo. To Vam je jedina nada. Inace nema sta drim tim ste u fudbalu. Gogua - A klassa, Leonardo - fudbalski sarmer....Valeri-partizanovo dete sa druge planete. Ne bi imalo smisla hvaliti dalje.... bio bih kao c.... prepotenko....

Doktor

pre 7 godina

O koliko boli. Nadate se uz meca u meč i uvek novi samar. I nema kraja. Nema vam spasa. Svi se s vama sprdaju. Sve vam se vraca. Mali klub sa malim brojem navijaca. Kalimero je vas uzor

eh

pre 7 godina

Ja sam odgledao utakmicu, odlicna igra Vojvodine, solidna Partizana.Gledao sam danas AZ, Vojvodina ima velike sanse. Ovi napaljeni navijaci komentatori treba da odgledaju utakmice u Evropi. Osim Nemacke, Spanske, Engleske lige gde vlada veliki kapital, u svim ostalim ligama se igra slican fudbal. Pogledajte Francusku, Holandiju,Belgiju, da ne pisem o Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj,Rumuniji. Nije nasa liga toliko losa kao sto mi mislimo.Vojvodina danas samo sa jednim strancem, i to Crna Gora, juce Zvezda bolje igrala sa nasim igracima nego kada igra legija stranaca...

Sale

pre 7 godina

Vojvodinu i ostale manje klubove u Srbiji potcjenjuju,a iz godine razlika izmedju malih i velikih se smanjuje. Jos mnogo ce biti pleski ove sezone za sve,a Partizan ako se ne probudi,borba za opstanak.

Tuga kao takva - ništa konkretno !

pre 7 godina

Најгори олошу, преваро над преварама, највећа багро која je икада крочила у Партизан, задригла, неспособна масо, марш из мог Партизана заувек!
(Aлександар, 7. avgust 2016 20:15)

Polako Aco , polako - smiri se ... uzmi vazduh , izbroj do 10 i ponovo nam napiši gde ti to uočavaš neki problem !?
Biti će puno bolje kada se momčad uigra , nadgradi stručnim odgojem i pedagoškim radom G - dina Nikolića ( bez Hadži / samo Nikolitch ) ...dakle - strpljenja , strpljenja i puno rada !
Pa svi znamo za kvalitete trenera ( koga smo , uzgred , ne tako davno i najurili iz kluba !!!) i njegovu posvećenost radu sa " mladim biserima i talentima " !

Fica

pre 7 godina

U Vosi su uradili odlican posao sa dovodjenjem igraca, Malbasic bezi desno siri igru centrira,Trujic koristi i centarsuteve i probija snagom, Melsg cas deli lopte cas se ukljucuje kao drugi napadac Babic je odlican svaka cast na odabiru igraca i na tome kako su ih uklopili,Meleg je klasa!

Kosta

pre 7 godina

Mislim da ste se sada uverili da vam nije kriva Vlada Republike Srbije.Odavno nisam video da je neko ovako nadigrao Partizan,samleli su vas.Znači,jezik za zube.

Pedja

pre 7 godina

Sudija 2 puta neosnovano prekinuo napad Vojvodine iako nije bio. Prvi put je na 2:0 zaustavljen igrac koji je izlazio sam ispred golmana. Takodje ponisten gol Vojvodini zbog faula u napadu iako se na snimku ne vidi da je iko imao kontakt od igraca Vojvodine sa igracima Partizana. Uz sve to i Trifunovic promasio prazan gol sa nekoliko metara. Moglo je realno da bude 5:1 ili 6:1.

Zoki

pre 7 godina

Eee Nikolicu, dobar ti BALAZIC, GOGUA, STEVANOVIC, BOZINOV,a ne valjaju ti BLEKI, OSTOJIC, JANKOVIC, VLAHOVIC, da li si gledao Partizan u prethodne 4 utakmice?

Tugomir

pre 7 godina

Nece uprava napolje..kao sto ni politicari i tajkuni nece da prestanu da pljackaju narod. Ovde samo novi 5.oktobar pomaze...ovog puta temeljno do kraja..

*

pre 7 godina

da je onakav ne postojeci ofsajd sviran u korist zvezde bilo bi odmah sramota ,vucic namestio itd. itd. ili ona greska vose kad je partizan pogodio precku sta bi se pricalo to u korist zvezde....shvatite grobari ocajni ste..

Corleone

pre 7 godina

Odlicna je Vosa, tacno se vidi kako pucaju od samopouzdanja. Ne respektuju previse Partizan i mislim da je kvota od 2,40 na duplu sansu na njih bila najveci poklon koji su kladionice mogle da daju. Opasna ekipa, klace se oni samo tako sa AZ Alkmarom.

nemanja_drach

pre 7 godina

Dokaz koliko `grobari` vise prate Zvezdu i koliko je vise mrze nego sto vole Partizan... Evo mjesec dana niste gol postigli, svi vas deru, a vi nadjete za shodno da prozivate na vijesti o Zvezdi... Dje vam je obraz ? Kako vi mozete ista da pricate za naseg trenera, za nasu odbranu za bilo kojeg naseg igraca... pa 100:0 da izlubimo sledecu utakmicu opet bi trebali da imate tolko obraza da ne komentarisete ....

grobar Bor

pre 7 godina

A Trujić nije valjao Partizanu. Ilijevu gde su te "bombe" iz prelaznog roka. I pustite mi više komentar, nije valjda da je zabranjeno prozivati Ilijeva i bandu oko njega. UPRAVA NAPOLJE

Neko

pre 7 godina

Za ovo nije samo uprava kriva,vec i dju..ad od igraca koji em pojma nemaju,em se ni ne trude nista.Ovaj Brasanac nas je koliko puta osakatio,ali i dalje igra,a ovog Mihajlovica i Saranova ko je doveo svaka mu cast,posebno ovog nadobudnog klinca.Ni za Hajduk sa Liona nije i to se izvinjavam Hajduku.Za ove je Babovic koji je proteran iz kluba Ronaldinjo licno.

caplin

pre 7 godina

Vazno da vi imate dva[?] reprezentativca [Brasanac i ovaj uobrazeni klinac] a najbolji igrac lige nije ni na sirem spisku[Katai].Zato nam je fudbal tu gde je.Na dnu.

peca

pre 7 godina

Kakav fudbal je igrao Partizan dok je trener bio Ivan Golac. Prvo ste trebali da pošaljete ove ubedjene trenere početnike da nešto nauče od njega. Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.

Leonardo da Silva Souza

pre 7 godina

Zasto igra Balazic?!Zasto?Covek ne zna gde je levo.Krivac sto gubimo.Nikolicu teraj bre Balazica i Brasanca,to je dva igraca manje.

dejan

pre 7 godina

Ne mogu da se radujem što su komšije loše, jer sam gledao Zvezdu. Kako je sve ovo trulo. A da stavimo moratorijum na fudbal u trajanju od par godina?
(Gradski, 7. avgust 2016 20:08)

Zbog čega? Evo recimo Vojvodina odlično gura ;)

Бранко

pre 7 godina

Као партизановац, иако ми тешко пада сваки лош резултат, сматрам да је добро за наш фудбал да се Војводина бори за титулу, до краја.
Вечерас је био добар фудбал и волео бих да свака утакмица буде динамична и неизвесна. Да се игра нападачки и ефикасано и без поштовања према Партизану или Звезди. Тако ће нам и лига бити боља. Наравно да нисам заборавио на недосатак новца, намештања и муљање политичара.
Да скратим, данас је Воша била боља и честитам јој на победи, а ми на поправни против Јавора.

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Bozinov [1-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/riubYtsmkuw

slavija

pre 7 godina

Vošin glavni problem je što država finansijski nikada nije stala iza nje kao iza C.Z. i Partizana. Zbog toga je prinuđena da u najvećem broju slučajeva proda igrače njima iako su joj direktna konkurencija. Nije to samo Vošin problem. Država davanjem novca stvara neravnopravnost i davi klubove, koji bi mogli više da pokažu.

Мома - СРБ - ЦЗ

pre 7 godina

После три кола, већ је +6... а шта ће тек бити кад мандатар састави владу!?

Pexy

pre 7 godina

Treba novom treneru partizana dati vremena, nije se upoznao sa timom, klubom, travom u NS, vremenskim prilikama. Ipak nije on kriv, nije on selektirao tim, ali ubrzo ce se videti veliki napredak u igri... Eto, nesto pre nove godine sve ce doci na svoje mesto...?!???!?!???!!

Bota

pre 7 godina

Bruka. Vratili trenera koga su svojevremeno dterali zbog losih rezultata.Postavite za trenera Golca,bar cemo gledati gospodina kraj terena.

Superheroj_Gailius_sa_planete_Limozas

pre 7 godina

Sad ce Partizan da pokaze kako se igra fudbal nabedjenim Vojvodjanima!!!
(Grobar, 7. avgust 2016 19:09)
Hajde sad priznaj da se malo.bar malo glupo osecas :D

Dulo Vujosevic

pre 7 godina

A Limoz? Ne zanima vas jel Limoz doveo neko pojacanje za nikad jace francusko prvenstvo ? cccc zapostavili ste me...pa ja sam vas general...

Petar

pre 7 godina

Zahvaliti se svakom igracu koji prima pare od Partizana.
Staviti juniore, omladince nek igraju.
Neka i svaku izgube ali necu se nervirati a vremenom ce i da se uigraju.

Atikus

pre 7 godina

Trener Nikolić u velikom problemu, koja će od njegove dve omiljene ekipe (Rad, Partizan) biti ispred crte i sačuvati status prvoligaša...šanse 50 - 50...ajmo kladioničari da napravimo kvote! Evo ja ću prvi , Rad ostaje u ligi 3.40, Partizan ostaje u ligi 3.20...

Ivan

pre 7 godina

Stevanovic Alen je ocajan! Vulicevic dobar momak, ali van forme totalno. Djurdjic me je bas razocarao, kao i Radovic. Bolje da igraju klinci iz omladinske skole nego gorepomenuti!

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Palocevic [0-2] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/SoDO7a_8lz0

Gudura sa 9.metara(o tablu)

pre 7 godina

Sjajni Everton Luiz.On je tako nevidljiv na terenu da je to nesto neverovatno.Nevrovatno bas kao i moja trojka od table,kabum tras.

Epitaf

pre 7 godina

Upravu nemao odavno,a sad mislim da definitivno nemamo ni igrace!dajem ruku da bi teleoptik dobio backu i kidao se sa svima!prodati igrace bud-zasto,proglasiti bankrot i od zone pa polako,bolje to nego da gledam vazuru,vucelu,frizuru i sve ostale lopove kako unistise klub!ovo je bruka i sramota,ej!

Wllaxy

pre 7 godina

Glavna dilema je hoće li partizan da postigne gol iz igre pre nego što Jimmy Barki počne školska godina!? Nije više šala, peti razred je to a avgust je počeo ...

Brigadir

pre 7 godina

Narikace pa realno nije vam valjalo 0-0 ? Mislim da bi vama 0-0 bio idealan rezultat u 30 od 45 utakmica ukupno ove sezone.To bi bio veci uspeh za vas nego ispadanje Zvezde iz LS...koliko ste samo bili srecni sto smo ispali ...ccc pa ceka vas decenija bola i patnje.

pfk

pre 7 godina

Jedino igrač koji nam je zapravo pravo i jedino pojačanje nam ne igra, kakva je bre ovo zafrkancija? I još izvaditi Evertona a ostaviti Brašanca je takođe ludorija. Šta je bre ovo ljudi?

Tata Dzimija Barke

pre 7 godina

Drugari Dzimiju nešto nije dobro, na lekovima je.Ima i belu košulju dugih rukava pa nije u mogućnosti da se družite ovde.Cim se oporavi eto njega opet.

Alex

pre 7 godina

e ovaj Brasanac stvarno nema pojma momak ni promena ritma ni dribling a za pregled igre sta je to. Jos kapiten dali je moguce i do kada.

Reporter

pre 7 godina

Ori se - uprava napolje, uprava napolje ... I tako godinama, a ništa se ne menja. Objektivno nema tu snage koja može oterati glavne krivce za sve neuspehe. Ovi što viču sa tribina su na platnom spisku, pa mu sve dodje kao smišljena komedija. Verni sipmatizeri kojima je klub u srcu, samo bojkotom utakmica iskazuje svoje opravdano nezadovoljstvo i nemoć.

KRIGER

pre 7 godina

Ouuu, sta urade Trifunovicu PUNISHO BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...,

nego recite vi meni jel Everton jos igra sambu BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

palop

pre 7 godina

x2 cekam za 5 soma...kakav poklon 2.1 kvota
(Dule Pacov, 07. avgust 2016 19:56)

Ja sam razmisljao o cistoj dvojci, al ipak nisam smeo. Spojio sa dvojkom na Junajted.

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Meleg [0-1] ( FK Partizan - FK Vojvodina ) 2016/2017
https://youtu.be/Q_bdbhXevhk

Maik Cirbes

pre 7 godina

Gogua je opasan stoper hahaha ,sjajno je markirao golmana kod drugog gola ! A Everton je toliko dobar da loptu jos uvek nije pipnio.Ali dobro se krece XD

Zvezdan Terzic

pre 7 godina

Gde su onih 1700 komentatora iz grupe " tastatura jug " ??? Hahaha pa vas bas briga sto gubite,bitno da smo mi izgubili ? Jadnici klasicni

dex

pre 7 godina

Dobro, ima i taj plej aut, dele se bodovi, pa vam pretposlednji neće mnogo bežati. S obzirom na iskustvo i vrednost ekipe, siguran sam da je Partizan prvi favorit za opstanak. Ja čak mislim da ima mesta i za optimizam, jer dobro igraju i imaju šanse da daju gol iz igre u narednih 6-7 kola.

Beli65

pre 7 godina

1.C.Zvezda
2.Vojvodina
3.Radnicki-Nis
4.Cukaricki
5.Borac
Cini mi se da sam nesto propustio,
(*,07.08.2016,23:44)
Tabela:
1. Crvena zvezda 3 2 1 0 9:5 7
2. FK Voždovac 3 2 1 0 4:0 7
3. Vojvodina 2 2 0 0 4:1 6
4. Radnički Niš 3 2 0 1 6:4 6
5. Metalac 3 2 0 1 4:3 6
6. Mladost 3 2 0 1 5:5 6
7. Javor 3 1 2 0 4:3 5
8. Radnik 3 1 2 0 4:3 5
9. Spartak Sub. 3 1 1 1 4:3 4
10. Novi Pazar 2 1 1 0 2:1 4
11. Napredak 3 1 1 1 4:5 4
12.Cukaricki 3 0 1 2 1:3 1
13. Bačka 3 0 1 2 1:3 1....
.....ja bih rekao da sam ja nesto propustio

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Vojvodini uzeta dva čista gola! Pa ovo je više neverovatno koliko se gura partizan! Jel to stigla naredba od državnog vrha da partizan mora neku da pobedi?

Fica

pre 7 godina

Ako nas selektor gleda super ligu buduci da je vec zvao neke domace igrace iz raznih ekipa Meleg iz vojvodine kpra da dobije poziv.
Svaku utakmicu Vojvodine on odluci nekim svojim potezom,bilo asistencija ili gol nekad cak i odlican slobodnjak.
Da igra i kao napadac i krilo veliko je pojacanje,vidi se koliko je naucio i ajaksu po kvalitetu za mnogo veci klub od Vose uz svo postovanje prema klubu.

Brat Bart NS

pre 7 godina

Hahaha opet se vadite na lošu igru partizana, da li je nekom možda palo na pamet da je voša bolja od partizana ili nećete da priznate činjenice:)

Biti navijac Vojvodine je privilegija!

pre 7 godina

@Direktno uključenje iz Beča

Nekada je i Vojvodina davala 5 komada na JNA (sezona 1957/58 1-5) a sezonu pre toga bilo je 5-2 u Novom Sadu.

A ono sto ti kazes jeste bila sezona 1982/83, a napisao si to kao da dajete svake godine 5 komada Vojvodini.

Dovoljno dugo pratim fudbal...