Utorak, 19.07.2016.

22:51

Božović: Ne brine me ništa, niti sam obećao LŠ

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je rezultatom, nije u potpunosti igrom, ali nije zabrinut posle dvomeča sa Valetom.

Izvor: AK

Božoviæ: Ne brine me ništa, niti sam obeæao LŠ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Povidon

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte
Ludogorets-CZ 2:0
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)
realnost...ne gluposti vec realnost...gledali ste
CZ-Partizan 3:1
Partizan-CZ 1:2

marko_bgdd

pre 7 godina

ludogorec je ekipa koja je na okupu vec nekoliko godina,sa iskustvom igranja u evropi...dobro su uigrani...dok je zvezda tim sa novim igracima koji nije uigran...bice jako tesko,ali u fudbalu se nikad ne zna

Kajv

pre 7 godina

Ako je Zvezda pikirala na ligu prvaka onda je smiješno dovesti 9 stranaca tj.novih igrača i od njih očekivat maksimum na početku sezone.....dovođenjem novih nepoznanica je fizička sprema pojedinaca A tako i odrađivanje taktike uz to obrana vam je doista katastrofalna ....teško će do prolaza al u prilog ide dvije loše utakmice na otvaranju sezone pa se možda uspije izreagirat na vrijeme da se ekipa napuni samopouzdanjem za prolaz.....

Aлександар

pre 7 godina

Ни мене ништа не брине, шта више поправља ми расположење распала Звезда.

Dragan

pre 7 godina

Morate da shvatite da Plavsic nije fudbaler za ozbiljne utakmice i protivnike.Od njegovih 50 padanja po utakmici u premijer ligi, u Evropi mu ne bi sudili nijednom.Fizicki je slab i svaki kontakt pada,to mu sude samo u nasoj ligi.Isto sam rekao i za Vijeru,samo u Srbiji moze da daje golove,pa se i dalje cudite sto ga u Portugalskoj reprezentaciji nisu shvatali ozbiljno.

Skaj

pre 7 godina

Red Star 2016/17
Siroki dijamant
Gk Kahriman
Dl Ibanjez
Dc Fibel
Dc Le Talek
Dr Ristic
Dmc Donald
Ml Srnic
Mr Plavsic
Amc Kanga
Ss Katai
Cf Vieira
Poslusaj me Grofe, da prodjemo Bugare, znam da citas.

as

pre 7 godina

Ja sam sinoc gledao Ludogorec, i najmanje dva puta su jaci od one ekipe koja je igrala protiv Partizana. Igraju brzo, sa mnogo pasova, srednji red i napad im je vrh, odbrana takodje dobra, mada se ne moze u potpunosti oceniti zbog kvaliteta protivnika.
Tranzicija lopte iz zadnje linije prema napadu odlicna
Dosta brzih i kvalitetnih pojedinaca,pogotovo Brazilci
Sve u svemu, Bog u pomoc!

JPR23

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.
(Mladen, 20. jul 2016 13:20)
Da, samo pogledaj kakvu je Zvezda imala ekipu, pogotovo sto se odbrane tice, naspram ove danas koja je busno sito... Nije da je bila bog zna sta, ali svakako mnogo bolja od ove danasnje.
Ekipa nije uigrana , ok, dobro.. Ali odbrana je katastrofa, em sto nije uigrana, em sto individualno ne ulivaju nikakvo poverenje, onaj Maltezanin sinoc sto se nasao dva puta skoro sam pred golmanom, da je bio neko bolji za 10%, dali bi vam lagano 3 komada!! To protiv Ludogoreca, koji ima sigurno iskusnije napadace nece proci sa istom tarifom..

No dobro, kako god, zelim vam sve najbolje, iako nemamo neke ekipe, niti fudbal, nema vajde da se pljujemo kad je evropa u pitanju, gde smo globalno ko makovo zrno.

Mladen

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Ni Terza nije obecao LS. Uvek je govorio da ce se potruditi da udju ali nije obecao.I rekao je da bi LE bila realnost u ovom trenutku. U bugari su u pripremnom periodu. Njihovo prvenstvo nedelju dana posle naseg.To sto imaju 15 stranaca nista ne znaci.Prosle godine su u drugom kolu ispali od Moldavaca sa gotovo istim timom.Lakse ce biti u Bugarskoj nego u Beogradu. Skocka ce se vec sve vec od petka protiv Napretka.

pantelejmon

pre 7 godina

Kakva je ovo sprdnja sa navijacima zvezde. Totalno neuigrana ekipa. Umesto da gledamo plavsica i ristica i od poceta srnica, ovde se forsiraju stranci koji ne znaju ni gde su dosli ni sto su dosli. Jedino je bitno sto veci broj transvera igraca jer tada moze da se pune privatni dzepovi. Zvezda je izgleda odavno klub u kome jedinu vrednost imaju pare, koje zavrsavaju u dzepovima ljudi koji ne znaju ni gde je marakana. Ja cu i dalje navijati za zvezdu jer, kao sto svi zvezdasi znaju, tu nema izbora, to je deo mene i ne postoji klub kome bi mogao da dam ni 1% emocija koje dajem zvezdi, ali je doslo vreme da se svi zvezdasi zapitaju da li je ovo stvarno zvezda.

Kosian

pre 7 godina

Ali samonpreko LS mozete da povratite novce koje ste dobili od gradjana Srbije (boki, 19. jul 2016 23:52)

Kakvi ste vi bolesni spineri to je neverovatno...Bolesno bre.

rex

pre 7 godina

Kao navijaču zvezde radije bih da vidim da su razjurili bandu i prešli na amaterski nivo, onda bih imao razumevanja za igru, nego da gledam onu antipropagandu profesionalnog fudbala!

Nedostatak kvaliteta mogu da razumem, ali više i ne pamtim kad sam poskednji put odgledao utakmicu sa nekim konceptom organizacije igre. To što povremeno napune još veće jadnike, nije vala nikakva satisfakcija. Iskreno pre bih gledao engkesku konferenciju ili našu beton ligu, bar je konkurentna i ima golova a i sam kvalitet ne zaostaje mnogo, čak šta više, povremeno iskoči neki klinac sa boljom tehnikom nego 99% jelen lige...

sasa pg

pre 7 godina

@Rastko

Mozda bi i proradio srpski inat, da u timu ima domaćih igrača. Ovako, kod ove legije propalih stranaca može da proradi samo kamen u bubregu ili čir na dvanaestopalačnom crijevu.

CZ99

pre 7 godina

Svaka čast Grofu, ima onu stvar da vam kaže unapred da nema ništa od LŠ..
(JPR23, 20. jul 2016 08:34)

Upravo tako,to je to sto se tice evrope....Mi Ludogorec,sa ovakvom igrom,ne mozemo da prodjemo ni da im iskljuce 3 igraca.

Mrki

pre 7 godina

Dobro kaže čovek sa ovakvom ekipom i igrom nema šta obećati, gire je teško odigrati, samo Ludogorec će dati pet komada Zvezdi obećavam.

oz

pre 7 godina

pa nije lud da izjavi 'ulazimo u LS'....dobro je ovo,malo da se spusti pritisak...verujte mi bolje ovako nego da smo namlatili Maltezane sa 5 0 pa se napalili....bice sve drugacije protiv Ludogoreca....

Pepe le Tvor

pre 7 godina

a mi kao ne znamo da nismo uigrani za LS... mada opet sansa uvek postoji... mozda Sumari dobiju crveni pa i mi prodjemo slucajno dalje

budjavi

pre 7 godina

Kanga je pojacanje ovi drugi nista, ostavi nasu decu da igraju , i zasto oteraste Sava koji vise voli Zvezdu nego majku a dovodite igrace sumljivog kvaliteta.

lignjoslav

pre 7 godina

Mi zbog siromaštva (ili bolje reći nesposobnosti da se finansije obezbede na drugi način), svaki put rasprodamo tim i iznova ga gradimo. Najgore od svega je što mi smo 5 liga evropskog fudbala koja počinje evropski put još u julu, pa dok se uigramo (čak i slabi timovi izgledaju bolje kad se uigraju) mi smo već davno ispali iz evrope. Tako da i prosečne timove 3 evrili kao što je Ludogorec, potpuno nemoguće proći. Tako da liga evrope bi bila puna kapa

djblack

pre 7 godina

Šta ti trabunjaš vezaro. U Evropi se vidi da je domaće prvenstvo namješteno pa se i ne brineš jer znaš da ste vezare ali ćete opet ukrasti prvenstvo. Mi smo kao prvaci države uvijek lako dolazili do 4kola kvalifikacija za LŠ što je bio odraz našeg kvaliteta a vi nemate kvalitet ni za 2 kolo za LŠ a vežete NN pobjeda u nizu u prvenstvu.Smijurija.

Veljko Marinkovic

pre 7 godina

Dobra analiza.Ovaj tim definitivno ima potencijal,ali vidi se neuigranost.
Da li ce to biti dovoljno za Bugare-videcemo.
Optimista sam

Dragan

pre 7 godina

'Ajmo malo realnosti. Jel smo igrali dve utakmice protiv autsajdera? Jesmo. Jesmo li ih obe dobili? Jesmo. I? Šta je problem? To što smo ih dobili srećno? Ja bih rek'o, pobedi se u zube ne gleda. Ili što ih nismo kantali sa po pet komada? Pa, tako nešto ni Real Madrid ne bi mogao u sred jula meseca.

pametko glavic

pre 7 godina

Prijatelju, niko od tebe ni ne ocekuje LS, ali se svi nadamo! Ovakva igra mora da te brine obzirom da si na klupi Zvezde !!!!

Beljo

pre 7 godina

Savo Pavicevic je i u ovim godinama Dani Alves za likove poput Cvetkovica. Vjecito podcjenjivani Savo, a uvijek isao glavom na kopacku, snaga, drskost... Gledao sam mnoge igrace uzivo, pa i strance, ali Savo na desnog beka je uvijek ostavljao utisak. I dojdje covjek u voljeni klub, konkurencija mu neki levati, i ne moga lik s mirom tu zavrsit karijeru.

Bob

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte 
Ludogorets-CZ 2:0 
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)

Jel si se ti vratio iz buducnosti pa znas to?

Gargamel

pre 7 godina

Ovo je vec opasna demagogija. Niko ti nije ni vrsio pritisak za LS, ali ako tebe posle ovakve utakmice nista ne brine, onda si promasio profesiju. Ocajna taktika, kondicija nula, odnos igraca prema igri katastrofalan, sumnjivi stranci dovedeni preko trebe imaju prednost nad vec etabliranim domacim igracima. Ne osecas ni trunku odgovornosti prema vernim navijacima koji su se i pored ocajnih sezona pojavili i napravili atmosferu koju bi pozeleo svaki klub na ovom svetu. E Grofe, ako je tako, sram te bilo.

doktor

pre 7 godina

Frajer je bukvalno,ali bukvalno rekao da ne veruje u ekipu i da ga za eventualno ispadanje bas briga! Sve bi to imalo smisla da je on nasledio ekipu,ali on je sastavio istu!

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre grofe majka mu stara ne mozes da obecas LS ?
Pa Terza covek obeca 4 titule unapred a ti ne mozes da garantujes prolazak protiv nekih tamo Bugara, za koje isti taj Terza rece da ih zvezda prolazi sigurno i jos nekih levaka u sledecem kolu.
E zato je on dr i legenda a ti si lazni grof od Mojkovca !

маннијак

pre 7 godina

Боже, какав смо гадан народ. Коментари о Грофу прошлог лета слични као сада, мало гори, па онда све бољи, негде на зиму лик имао статус Бога, пљуште хвалоспеви и онда тотална амнезија и поново пљување, као да је јуче промовисан.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Onda u avgustu jos desetak stranaca i JSL titula zagarantovana. Pobednicki recept ne treba menjati. Navijaci su svejedno protiv UEFA, pa sto bi onda klub igrao u njihovim takmicenjima. Stubovi srbstva samo JSL priznaju!

zoki

pre 7 godina

bozovicu volim te i ne slazem se ne mora LŠ ali kad dovedes deset stranaca nije mi jasno sta obecas,drugo mesto u Jelen super ligi??Popravi igru znas i sam da ovo ne valja nista.

Miloš

pre 7 godina

Ljudi zar niste shvatili taktiku??? Loše odigrati protiv Valete i Kruševca a onda u Razgradu eksplodorati i poseći šumu
3-1 za Zvezdu :D

zvazdaššš

pre 7 godina

Gospodine Božoviću, vrlo dobro znate da ste zabrinuti zbog 4 stopostotne šanse za Valetu koje su mogle skupo da koštaju. Samo naivam čovek može da bude spokojan posle ove 2 utakmice.
Šta znam, valjda glumi smirenost da ne bi negativno uticao na psihologiju igrača

Pedja

pre 7 godina

Generalni je problem od dolaska Le Taleka, Zvezda igra sporije. On je dobar igrac, ali sa Donaldom jedan drugom smetaju, dok je bio samo Donald igra je bila brza. Ovo bi trebalo da bude sigurnija varijanta, ali kad se ekipa previse otvori onda se vide sve slabosti.

Rastko

pre 7 godina

Nadam se da ce kod Zvezde proraditi inat serbski, jer je to nas najbolji proizvod, priznat čak i od nekih međunarodnih institucija. Inatom serbskim to Lige šampiona!!!

zlizlo

pre 7 godina

Zvezda od prolećnog dela prošle sezone igra očajno. Ovo je tuga i očaj živi. Meni je neshvatljivo da se u početak kvalifikacija udje skroz nespremno i totalno van ritma. Naravno da se ne očekuje puna forma već u julu, ali pogledajte kako su recimo Ludogorec ili Partizan odigrali prve utakmice i onda to uporedite sa amaterizmom i nepovezanošću Zvezdinih igrača. Nema od Zvezde ništa, strani stručnjak koji nas vodi očigledno ne zna šta radi i neće da pusti sprske igrače da igraju. Sramota, jad i beda.

Macan

pre 7 godina

Dulo u izvedbi Crvene Zvezde...
Zanimljivo da uvek ovako vickasti idu u drzavne projekte...
Pravda za Cukaricki, jedini klub koji nesto vredi u Srbistanu!

navijac

pre 7 godina

Pa sto ne rece lazni Grofe to vodji odmah, da ne dovodi covek 15 stranaca bezveze!? Ovu Valetu ste mogli da izbacite i sa omladincima, nije morao covek da daje po 500-600 hiljada evra drzavnih para na godisnje plate ovih stranaca!?

КоБирајант

pre 7 godina

Да ли ако испаднемо од Лудогореца, идемо у последнњу рунду кв. за ЛЕ?
Не -
Да +

darko

pre 7 godina

Tako je Grofe. Jeste ovo bilo lose, ali ne mora nista da znaci. Sa druge strane, ne moze se preko noci u LS, prolazak Ludogoreca i grupe LE bi bio ogroman uspeh, posle godina neigranja Evrope. To sto smo mi cesto nerealni, to je druga prica.

PeteSampras

pre 7 godina

Mislim da nije u redu da nakon svega Plavšić nema mesta ni na klupi dok Moučeu posle 35 minuta duša u nosu.. Ipak ima nešto i u tome šta taj dres znači igraču, a stranci ne mogu Zvezdu da dožive kao svoj klub, oni su profesionalci.. Tako da sam malo razočaran. Nadam se da znate šta radite. Samo napred, Zvezdo!

Nenad

pre 7 godina

Da li si ti bre nornalan covek,kako te nije sramota da izjavis da nisi obecao ligu sampiona!! pa niko ti nije stavio omcu oko vrata,ali ova igra je katastrofa,ma gore od katastrofe,uzas zivi i ti na sve to kazes nisam obecao ligu sampiona....auuu koliko si ti cinican i bezobrazan....u prevodu tvoje ekipe se uigravaju u evropskim kvalifikacijama da bi na kraju osvojile prvenstvo hahahahahah....ja ne verujem !

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

zvezdaš prijatelj

pre 7 godina

Grofe, nije u pitanju LŠ, zabrinjava sporost, mlitavost i bezidejnost! Pretrčali su nas iako su za dve klase ispod i tako stvarali šanse! Vučemo se po terenu kao puževi, nijedan naš igrač nije večeras pretrčao njihovog, kako onda da probijamo po bokovima? Neću da ti pametujem oko sastava ekipe jer posle utakmice su svi selektori! To je tvoj posao ali moraš da nateraš igrače da se bore i trče, da se otvaraju u prostoru i da nauče da ne beže od lopte! Srećno u sledećem kolu ali ovakvim pristupom i zalaganjem mislim da dolazi čist "kec" na Ludogorec!

zvezdas

pre 7 godina

Realno,imali smo i srece.Ovo je jos uvek faza uigravanja ekipe i dobro je da nismo kaznjeni.
A jos vaznije je to sto nam je Valeta pokazala pukotine i opasnost kontri.
Ove dve utakmice su bile jako bitne.Ne zbog nasih pobeda,nego zbog spoznaje sopstvenih slabosti.
Zakrpiti pukotine i Zvezda sigurno prolazi Bugare.Jesu iskusniji,ali kvalitetniji sigurno nisu.
Jaci smo u napadu,uigracemo se jos.Kanga je majstor,samo da ga saigraci ukapiraju.Haos ce da im pravi.Proradice i Ugo,borac je to veliki i odlican igrac.
Samo strpljenja,Zvezda ce pokazati svu snagu i potencijal bas kada je najvaznije.

Danilo

pre 7 godina

Nije važno šta Božović priča i šta je obećao jer može da bude duhovit i mudar, ili dosadan i glup, skoro da je svejedno pošto su u fudbalu bitni samo rezultati!
Zvezda kao minimum sa ovim timom i ulaganjem- a sa dugovima koje ima- mora u Ligu Evrope.
Maksimum je svakako grupna faza Lige šampiona.
Sve ispod je katastrofa i za Zvezdu i za naš fudbal, mada bi mi partizanovci imali prolaznu radost.
Ono što najviše pokazuje mesto našeg fudbala je radost Zvezdinih navijača i igrača kada su dali drugi gol!
Sa takvom psihologijom, koncentracijom a pogotovo sa ovakvom igrom kao danas- Valeta je na 1:1 imala 100%-tnu šansu- Zvezda nema ni teorijske šanse protiv 8 Brazilaca i 2 Argentinca koji igraju zajedno , ne dve utakmice, veće 2 godine.
Onda će Grof moći da bude duhovit koliko mu srce želi ali će to biti u publici...

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mene brine jedno. Izgleda da preko tvog menadzera dovodis igrace iz Rusije i da uzimas dobar tal a ti igraci nam ne donose nista na terenu. Odmah u tim vratiti Srnica,Ristica,Plavsica..

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

КоБирајант

pre 7 godina

Да ли ако испаднемо од Лудогореца, идемо у последнњу рунду кв. за ЛЕ?
Не -
Да +

Danilo

pre 7 godina

Nije važno šta Božović priča i šta je obećao jer može da bude duhovit i mudar, ili dosadan i glup, skoro da je svejedno pošto su u fudbalu bitni samo rezultati!
Zvezda kao minimum sa ovim timom i ulaganjem- a sa dugovima koje ima- mora u Ligu Evrope.
Maksimum je svakako grupna faza Lige šampiona.
Sve ispod je katastrofa i za Zvezdu i za naš fudbal, mada bi mi partizanovci imali prolaznu radost.
Ono što najviše pokazuje mesto našeg fudbala je radost Zvezdinih navijača i igrača kada su dali drugi gol!
Sa takvom psihologijom, koncentracijom a pogotovo sa ovakvom igrom kao danas- Valeta je na 1:1 imala 100%-tnu šansu- Zvezda nema ni teorijske šanse protiv 8 Brazilaca i 2 Argentinca koji igraju zajedno , ne dve utakmice, veće 2 godine.
Onda će Grof moći da bude duhovit koliko mu srce želi ali će to biti u publici...

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mene brine jedno. Izgleda da preko tvog menadzera dovodis igrace iz Rusije i da uzimas dobar tal a ti igraci nam ne donose nista na terenu. Odmah u tim vratiti Srnica,Ristica,Plavsica..

PeteSampras

pre 7 godina

Mislim da nije u redu da nakon svega Plavšić nema mesta ni na klupi dok Moučeu posle 35 minuta duša u nosu.. Ipak ima nešto i u tome šta taj dres znači igraču, a stranci ne mogu Zvezdu da dožive kao svoj klub, oni su profesionalci.. Tako da sam malo razočaran. Nadam se da znate šta radite. Samo napred, Zvezdo!

Nenad

pre 7 godina

Da li si ti bre nornalan covek,kako te nije sramota da izjavis da nisi obecao ligu sampiona!! pa niko ti nije stavio omcu oko vrata,ali ova igra je katastrofa,ma gore od katastrofe,uzas zivi i ti na sve to kazes nisam obecao ligu sampiona....auuu koliko si ti cinican i bezobrazan....u prevodu tvoje ekipe se uigravaju u evropskim kvalifikacijama da bi na kraju osvojile prvenstvo hahahahahah....ja ne verujem !

zvezdaš prijatelj

pre 7 godina

Grofe, nije u pitanju LŠ, zabrinjava sporost, mlitavost i bezidejnost! Pretrčali su nas iako su za dve klase ispod i tako stvarali šanse! Vučemo se po terenu kao puževi, nijedan naš igrač nije večeras pretrčao njihovog, kako onda da probijamo po bokovima? Neću da ti pametujem oko sastava ekipe jer posle utakmice su svi selektori! To je tvoj posao ali moraš da nateraš igrače da se bore i trče, da se otvaraju u prostoru i da nauče da ne beže od lopte! Srećno u sledećem kolu ali ovakvim pristupom i zalaganjem mislim da dolazi čist "kec" na Ludogorec!

navijac

pre 7 godina

Pa sto ne rece lazni Grofe to vodji odmah, da ne dovodi covek 15 stranaca bezveze!? Ovu Valetu ste mogli da izbacite i sa omladincima, nije morao covek da daje po 500-600 hiljada evra drzavnih para na godisnje plate ovih stranaca!?

darko

pre 7 godina

Tako je Grofe. Jeste ovo bilo lose, ali ne mora nista da znaci. Sa druge strane, ne moze se preko noci u LS, prolazak Ludogoreca i grupe LE bi bio ogroman uspeh, posle godina neigranja Evrope. To sto smo mi cesto nerealni, to je druga prica.

djblack

pre 7 godina

Šta ti trabunjaš vezaro. U Evropi se vidi da je domaće prvenstvo namješteno pa se i ne brineš jer znaš da ste vezare ali ćete opet ukrasti prvenstvo. Mi smo kao prvaci države uvijek lako dolazili do 4kola kvalifikacija za LŠ što je bio odraz našeg kvaliteta a vi nemate kvalitet ni za 2 kolo za LŠ a vežete NN pobjeda u nizu u prvenstvu.Smijurija.

oz

pre 7 godina

pa nije lud da izjavi 'ulazimo u LS'....dobro je ovo,malo da se spusti pritisak...verujte mi bolje ovako nego da smo namlatili Maltezane sa 5 0 pa se napalili....bice sve drugacije protiv Ludogoreca....

zvezdas

pre 7 godina

Realno,imali smo i srece.Ovo je jos uvek faza uigravanja ekipe i dobro je da nismo kaznjeni.
A jos vaznije je to sto nam je Valeta pokazala pukotine i opasnost kontri.
Ove dve utakmice su bile jako bitne.Ne zbog nasih pobeda,nego zbog spoznaje sopstvenih slabosti.
Zakrpiti pukotine i Zvezda sigurno prolazi Bugare.Jesu iskusniji,ali kvalitetniji sigurno nisu.
Jaci smo u napadu,uigracemo se jos.Kanga je majstor,samo da ga saigraci ukapiraju.Haos ce da im pravi.Proradice i Ugo,borac je to veliki i odlican igrac.
Samo strpljenja,Zvezda ce pokazati svu snagu i potencijal bas kada je najvaznije.

doktor

pre 7 godina

Frajer je bukvalno,ali bukvalno rekao da ne veruje u ekipu i da ga za eventualno ispadanje bas briga! Sve bi to imalo smisla da je on nasledio ekipu,ali on je sastavio istu!

Beljo

pre 7 godina

Savo Pavicevic je i u ovim godinama Dani Alves za likove poput Cvetkovica. Vjecito podcjenjivani Savo, a uvijek isao glavom na kopacku, snaga, drskost... Gledao sam mnoge igrace uzivo, pa i strance, ali Savo na desnog beka je uvijek ostavljao utisak. I dojdje covjek u voljeni klub, konkurencija mu neki levati, i ne moga lik s mirom tu zavrsit karijeru.

Gargamel

pre 7 godina

Ovo je vec opasna demagogija. Niko ti nije ni vrsio pritisak za LS, ali ako tebe posle ovakve utakmice nista ne brine, onda si promasio profesiju. Ocajna taktika, kondicija nula, odnos igraca prema igri katastrofalan, sumnjivi stranci dovedeni preko trebe imaju prednost nad vec etabliranim domacim igracima. Ne osecas ni trunku odgovornosti prema vernim navijacima koji su se i pored ocajnih sezona pojavili i napravili atmosferu koju bi pozeleo svaki klub na ovom svetu. E Grofe, ako je tako, sram te bilo.

маннијак

pre 7 godina

Боже, какав смо гадан народ. Коментари о Грофу прошлог лета слични као сада, мало гори, па онда све бољи, негде на зиму лик имао статус Бога, пљуште хвалоспеви и онда тотална амнезија и поново пљување, као да је јуче промовисан.

Bob

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte 
Ludogorets-CZ 2:0 
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)

Jel si se ti vratio iz buducnosti pa znas to?

Macan

pre 7 godina

Dulo u izvedbi Crvene Zvezde...
Zanimljivo da uvek ovako vickasti idu u drzavne projekte...
Pravda za Cukaricki, jedini klub koji nesto vredi u Srbistanu!

Dragan

pre 7 godina

'Ajmo malo realnosti. Jel smo igrali dve utakmice protiv autsajdera? Jesmo. Jesmo li ih obe dobili? Jesmo. I? Šta je problem? To što smo ih dobili srećno? Ja bih rek'o, pobedi se u zube ne gleda. Ili što ih nismo kantali sa po pet komada? Pa, tako nešto ni Real Madrid ne bi mogao u sred jula meseca.

pametko glavic

pre 7 godina

Prijatelju, niko od tebe ni ne ocekuje LS, ali se svi nadamo! Ovakva igra mora da te brine obzirom da si na klupi Zvezde !!!!

Veljko Marinkovic

pre 7 godina

Dobra analiza.Ovaj tim definitivno ima potencijal,ali vidi se neuigranost.
Da li ce to biti dovoljno za Bugare-videcemo.
Optimista sam

lignjoslav

pre 7 godina

Mi zbog siromaštva (ili bolje reći nesposobnosti da se finansije obezbede na drugi način), svaki put rasprodamo tim i iznova ga gradimo. Najgore od svega je što mi smo 5 liga evropskog fudbala koja počinje evropski put još u julu, pa dok se uigramo (čak i slabi timovi izgledaju bolje kad se uigraju) mi smo već davno ispali iz evrope. Tako da i prosečne timove 3 evrili kao što je Ludogorec, potpuno nemoguće proći. Tako da liga evrope bi bila puna kapa

CZ99

pre 7 godina

Svaka čast Grofu, ima onu stvar da vam kaže unapred da nema ništa od LŠ..
(JPR23, 20. jul 2016 08:34)

Upravo tako,to je to sto se tice evrope....Mi Ludogorec,sa ovakvom igrom,ne mozemo da prodjemo ni da im iskljuce 3 igraca.

Miloš

pre 7 godina

Ljudi zar niste shvatili taktiku??? Loše odigrati protiv Valete i Kruševca a onda u Razgradu eksplodorati i poseći šumu
3-1 za Zvezdu :D

Hidrocefalus

pre 7 godina

Onda u avgustu jos desetak stranaca i JSL titula zagarantovana. Pobednicki recept ne treba menjati. Navijaci su svejedno protiv UEFA, pa sto bi onda klub igrao u njihovim takmicenjima. Stubovi srbstva samo JSL priznaju!

zoki

pre 7 godina

bozovicu volim te i ne slazem se ne mora LŠ ali kad dovedes deset stranaca nije mi jasno sta obecas,drugo mesto u Jelen super ligi??Popravi igru znas i sam da ovo ne valja nista.

zvazdaššš

pre 7 godina

Gospodine Božoviću, vrlo dobro znate da ste zabrinuti zbog 4 stopostotne šanse za Valetu koje su mogle skupo da koštaju. Samo naivam čovek može da bude spokojan posle ove 2 utakmice.
Šta znam, valjda glumi smirenost da ne bi negativno uticao na psihologiju igrača

budjavi

pre 7 godina

Kanga je pojacanje ovi drugi nista, ostavi nasu decu da igraju , i zasto oteraste Sava koji vise voli Zvezdu nego majku a dovodite igrace sumljivog kvaliteta.

zlizlo

pre 7 godina

Zvezda od prolećnog dela prošle sezone igra očajno. Ovo je tuga i očaj živi. Meni je neshvatljivo da se u početak kvalifikacija udje skroz nespremno i totalno van ritma. Naravno da se ne očekuje puna forma već u julu, ali pogledajte kako su recimo Ludogorec ili Partizan odigrali prve utakmice i onda to uporedite sa amaterizmom i nepovezanošću Zvezdinih igrača. Nema od Zvezde ništa, strani stručnjak koji nas vodi očigledno ne zna šta radi i neće da pusti sprske igrače da igraju. Sramota, jad i beda.

as

pre 7 godina

Ja sam sinoc gledao Ludogorec, i najmanje dva puta su jaci od one ekipe koja je igrala protiv Partizana. Igraju brzo, sa mnogo pasova, srednji red i napad im je vrh, odbrana takodje dobra, mada se ne moze u potpunosti oceniti zbog kvaliteta protivnika.
Tranzicija lopte iz zadnje linije prema napadu odlicna
Dosta brzih i kvalitetnih pojedinaca,pogotovo Brazilci
Sve u svemu, Bog u pomoc!

Mrki

pre 7 godina

Dobro kaže čovek sa ovakvom ekipom i igrom nema šta obećati, gire je teško odigrati, samo Ludogorec će dati pet komada Zvezdi obećavam.

Mladen

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.

JPR23

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.
(Mladen, 20. jul 2016 13:20)
Da, samo pogledaj kakvu je Zvezda imala ekipu, pogotovo sto se odbrane tice, naspram ove danas koja je busno sito... Nije da je bila bog zna sta, ali svakako mnogo bolja od ove danasnje.
Ekipa nije uigrana , ok, dobro.. Ali odbrana je katastrofa, em sto nije uigrana, em sto individualno ne ulivaju nikakvo poverenje, onaj Maltezanin sinoc sto se nasao dva puta skoro sam pred golmanom, da je bio neko bolji za 10%, dali bi vam lagano 3 komada!! To protiv Ludogoreca, koji ima sigurno iskusnije napadace nece proci sa istom tarifom..

No dobro, kako god, zelim vam sve najbolje, iako nemamo neke ekipe, niti fudbal, nema vajde da se pljujemo kad je evropa u pitanju, gde smo globalno ko makovo zrno.

Pedja

pre 7 godina

Generalni je problem od dolaska Le Taleka, Zvezda igra sporije. On je dobar igrac, ali sa Donaldom jedan drugom smetaju, dok je bio samo Donald igra je bila brza. Ovo bi trebalo da bude sigurnija varijanta, ali kad se ekipa previse otvori onda se vide sve slabosti.

sasa pg

pre 7 godina

@Rastko

Mozda bi i proradio srpski inat, da u timu ima domaćih igrača. Ovako, kod ove legije propalih stranaca može da proradi samo kamen u bubregu ili čir na dvanaestopalačnom crijevu.

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre grofe majka mu stara ne mozes da obecas LS ?
Pa Terza covek obeca 4 titule unapred a ti ne mozes da garantujes prolazak protiv nekih tamo Bugara, za koje isti taj Terza rece da ih zvezda prolazi sigurno i jos nekih levaka u sledecem kolu.
E zato je on dr i legenda a ti si lazni grof od Mojkovca !

Pepe le Tvor

pre 7 godina

a mi kao ne znamo da nismo uigrani za LS... mada opet sansa uvek postoji... mozda Sumari dobiju crveni pa i mi prodjemo slucajno dalje

Skaj

pre 7 godina

Red Star 2016/17
Siroki dijamant
Gk Kahriman
Dl Ibanjez
Dc Fibel
Dc Le Talek
Dr Ristic
Dmc Donald
Ml Srnic
Mr Plavsic
Amc Kanga
Ss Katai
Cf Vieira
Poslusaj me Grofe, da prodjemo Bugare, znam da citas.

pantelejmon

pre 7 godina

Kakva je ovo sprdnja sa navijacima zvezde. Totalno neuigrana ekipa. Umesto da gledamo plavsica i ristica i od poceta srnica, ovde se forsiraju stranci koji ne znaju ni gde su dosli ni sto su dosli. Jedino je bitno sto veci broj transvera igraca jer tada moze da se pune privatni dzepovi. Zvezda je izgleda odavno klub u kome jedinu vrednost imaju pare, koje zavrsavaju u dzepovima ljudi koji ne znaju ni gde je marakana. Ja cu i dalje navijati za zvezdu jer, kao sto svi zvezdasi znaju, tu nema izbora, to je deo mene i ne postoji klub kome bi mogao da dam ni 1% emocija koje dajem zvezdi, ali je doslo vreme da se svi zvezdasi zapitaju da li je ovo stvarno zvezda.

Dragan

pre 7 godina

Morate da shvatite da Plavsic nije fudbaler za ozbiljne utakmice i protivnike.Od njegovih 50 padanja po utakmici u premijer ligi, u Evropi mu ne bi sudili nijednom.Fizicki je slab i svaki kontakt pada,to mu sude samo u nasoj ligi.Isto sam rekao i za Vijeru,samo u Srbiji moze da daje golove,pa se i dalje cudite sto ga u Portugalskoj reprezentaciji nisu shvatali ozbiljno.

Rastko

pre 7 godina

Nadam se da ce kod Zvezde proraditi inat serbski, jer je to nas najbolji proizvod, priznat čak i od nekih međunarodnih institucija. Inatom serbskim to Lige šampiona!!!

Delija von Brdo

pre 7 godina

Ni Terza nije obecao LS. Uvek je govorio da ce se potruditi da udju ali nije obecao.I rekao je da bi LE bila realnost u ovom trenutku. U bugari su u pripremnom periodu. Njihovo prvenstvo nedelju dana posle naseg.To sto imaju 15 stranaca nista ne znaci.Prosle godine su u drugom kolu ispali od Moldavaca sa gotovo istim timom.Lakse ce biti u Bugarskoj nego u Beogradu. Skocka ce se vec sve vec od petka protiv Napretka.

Kosian

pre 7 godina

Ali samonpreko LS mozete da povratite novce koje ste dobili od gradjana Srbije (boki, 19. jul 2016 23:52)

Kakvi ste vi bolesni spineri to je neverovatno...Bolesno bre.

rex

pre 7 godina

Kao navijaču zvezde radije bih da vidim da su razjurili bandu i prešli na amaterski nivo, onda bih imao razumevanja za igru, nego da gledam onu antipropagandu profesionalnog fudbala!

Nedostatak kvaliteta mogu da razumem, ali više i ne pamtim kad sam poskednji put odgledao utakmicu sa nekim konceptom organizacije igre. To što povremeno napune još veće jadnike, nije vala nikakva satisfakcija. Iskreno pre bih gledao engkesku konferenciju ili našu beton ligu, bar je konkurentna i ima golova a i sam kvalitet ne zaostaje mnogo, čak šta više, povremeno iskoči neki klinac sa boljom tehnikom nego 99% jelen lige...

Kajv

pre 7 godina

Ako je Zvezda pikirala na ligu prvaka onda je smiješno dovesti 9 stranaca tj.novih igrača i od njih očekivat maksimum na početku sezone.....dovođenjem novih nepoznanica je fizička sprema pojedinaca A tako i odrađivanje taktike uz to obrana vam je doista katastrofalna ....teško će do prolaza al u prilog ide dvije loše utakmice na otvaranju sezone pa se možda uspije izreagirat na vrijeme da se ekipa napuni samopouzdanjem za prolaz.....

Povidon

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte
Ludogorets-CZ 2:0
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)
realnost...ne gluposti vec realnost...gledali ste
CZ-Partizan 3:1
Partizan-CZ 1:2

Aлександар

pre 7 godina

Ни мене ништа не брине, шта више поправља ми расположење распала Звезда.

marko_bgdd

pre 7 godina

ludogorec je ekipa koja je na okupu vec nekoliko godina,sa iskustvom igranja u evropi...dobro su uigrani...dok je zvezda tim sa novim igracima koji nije uigran...bice jako tesko,ali u fudbalu se nikad ne zna

djblack

pre 7 godina

Šta ti trabunjaš vezaro. U Evropi se vidi da je domaće prvenstvo namješteno pa se i ne brineš jer znaš da ste vezare ali ćete opet ukrasti prvenstvo. Mi smo kao prvaci države uvijek lako dolazili do 4kola kvalifikacija za LŠ što je bio odraz našeg kvaliteta a vi nemate kvalitet ni za 2 kolo za LŠ a vežete NN pobjeda u nizu u prvenstvu.Smijurija.

КоБирајант

pre 7 godina

Да ли ако испаднемо од Лудогореца, идемо у последнњу рунду кв. за ЛЕ?
Не -
Да +

zvezdas

pre 7 godina

Realno,imali smo i srece.Ovo je jos uvek faza uigravanja ekipe i dobro je da nismo kaznjeni.
A jos vaznije je to sto nam je Valeta pokazala pukotine i opasnost kontri.
Ove dve utakmice su bile jako bitne.Ne zbog nasih pobeda,nego zbog spoznaje sopstvenih slabosti.
Zakrpiti pukotine i Zvezda sigurno prolazi Bugare.Jesu iskusniji,ali kvalitetniji sigurno nisu.
Jaci smo u napadu,uigracemo se jos.Kanga je majstor,samo da ga saigraci ukapiraju.Haos ce da im pravi.Proradice i Ugo,borac je to veliki i odlican igrac.
Samo strpljenja,Zvezda ce pokazati svu snagu i potencijal bas kada je najvaznije.

Macan

pre 7 godina

Dulo u izvedbi Crvene Zvezde...
Zanimljivo da uvek ovako vickasti idu u drzavne projekte...
Pravda za Cukaricki, jedini klub koji nesto vredi u Srbistanu!

Mrki

pre 7 godina

Dobro kaže čovek sa ovakvom ekipom i igrom nema šta obećati, gire je teško odigrati, samo Ludogorec će dati pet komada Zvezdi obećavam.

navijac

pre 7 godina

Pa sto ne rece lazni Grofe to vodji odmah, da ne dovodi covek 15 stranaca bezveze!? Ovu Valetu ste mogli da izbacite i sa omladincima, nije morao covek da daje po 500-600 hiljada evra drzavnih para na godisnje plate ovih stranaca!?

Dragan

pre 7 godina

'Ajmo malo realnosti. Jel smo igrali dve utakmice protiv autsajdera? Jesmo. Jesmo li ih obe dobili? Jesmo. I? Šta je problem? To što smo ih dobili srećno? Ja bih rek'o, pobedi se u zube ne gleda. Ili što ih nismo kantali sa po pet komada? Pa, tako nešto ni Real Madrid ne bi mogao u sred jula meseca.

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mene brine jedno. Izgleda da preko tvog menadzera dovodis igrace iz Rusije i da uzimas dobar tal a ti igraci nam ne donose nista na terenu. Odmah u tim vratiti Srnica,Ristica,Plavsica..

darko

pre 7 godina

Tako je Grofe. Jeste ovo bilo lose, ali ne mora nista da znaci. Sa druge strane, ne moze se preko noci u LS, prolazak Ludogoreca i grupe LE bi bio ogroman uspeh, posle godina neigranja Evrope. To sto smo mi cesto nerealni, to je druga prica.

Nenad

pre 7 godina

Da li si ti bre nornalan covek,kako te nije sramota da izjavis da nisi obecao ligu sampiona!! pa niko ti nije stavio omcu oko vrata,ali ova igra je katastrofa,ma gore od katastrofe,uzas zivi i ti na sve to kazes nisam obecao ligu sampiona....auuu koliko si ti cinican i bezobrazan....u prevodu tvoje ekipe se uigravaju u evropskim kvalifikacijama da bi na kraju osvojile prvenstvo hahahahahah....ja ne verujem !

Danilo

pre 7 godina

Nije važno šta Božović priča i šta je obećao jer može da bude duhovit i mudar, ili dosadan i glup, skoro da je svejedno pošto su u fudbalu bitni samo rezultati!
Zvezda kao minimum sa ovim timom i ulaganjem- a sa dugovima koje ima- mora u Ligu Evrope.
Maksimum je svakako grupna faza Lige šampiona.
Sve ispod je katastrofa i za Zvezdu i za naš fudbal, mada bi mi partizanovci imali prolaznu radost.
Ono što najviše pokazuje mesto našeg fudbala je radost Zvezdinih navijača i igrača kada su dali drugi gol!
Sa takvom psihologijom, koncentracijom a pogotovo sa ovakvom igrom kao danas- Valeta je na 1:1 imala 100%-tnu šansu- Zvezda nema ni teorijske šanse protiv 8 Brazilaca i 2 Argentinca koji igraju zajedno , ne dve utakmice, veće 2 godine.
Onda će Grof moći da bude duhovit koliko mu srce želi ali će to biti u publici...

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

oz

pre 7 godina

pa nije lud da izjavi 'ulazimo u LS'....dobro je ovo,malo da se spusti pritisak...verujte mi bolje ovako nego da smo namlatili Maltezane sa 5 0 pa se napalili....bice sve drugacije protiv Ludogoreca....

antiDebil

pre 7 godina

Kako bre grofe majka mu stara ne mozes da obecas LS ?
Pa Terza covek obeca 4 titule unapred a ti ne mozes da garantujes prolazak protiv nekih tamo Bugara, za koje isti taj Terza rece da ih zvezda prolazi sigurno i jos nekih levaka u sledecem kolu.
E zato je on dr i legenda a ti si lazni grof od Mojkovca !

Kosian

pre 7 godina

Ali samonpreko LS mozete da povratite novce koje ste dobili od gradjana Srbije (boki, 19. jul 2016 23:52)

Kakvi ste vi bolesni spineri to je neverovatno...Bolesno bre.

Bob

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte 
Ludogorets-CZ 2:0 
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)

Jel si se ti vratio iz buducnosti pa znas to?

doktor

pre 7 godina

Frajer je bukvalno,ali bukvalno rekao da ne veruje u ekipu i da ga za eventualno ispadanje bas briga! Sve bi to imalo smisla da je on nasledio ekipu,ali on je sastavio istu!

Miloš

pre 7 godina

Ljudi zar niste shvatili taktiku??? Loše odigrati protiv Valete i Kruševca a onda u Razgradu eksplodorati i poseći šumu
3-1 za Zvezdu :D

Rastko

pre 7 godina

Nadam se da ce kod Zvezde proraditi inat serbski, jer je to nas najbolji proizvod, priznat čak i od nekih međunarodnih institucija. Inatom serbskim to Lige šampiona!!!

Hidrocefalus

pre 7 godina

Onda u avgustu jos desetak stranaca i JSL titula zagarantovana. Pobednicki recept ne treba menjati. Navijaci su svejedno protiv UEFA, pa sto bi onda klub igrao u njihovim takmicenjima. Stubovi srbstva samo JSL priznaju!

Veljko Marinkovic

pre 7 godina

Dobra analiza.Ovaj tim definitivno ima potencijal,ali vidi se neuigranost.
Da li ce to biti dovoljno za Bugare-videcemo.
Optimista sam

zvezdaš prijatelj

pre 7 godina

Grofe, nije u pitanju LŠ, zabrinjava sporost, mlitavost i bezidejnost! Pretrčali su nas iako su za dve klase ispod i tako stvarali šanse! Vučemo se po terenu kao puževi, nijedan naš igrač nije večeras pretrčao njihovog, kako onda da probijamo po bokovima? Neću da ti pametujem oko sastava ekipe jer posle utakmice su svi selektori! To je tvoj posao ali moraš da nateraš igrače da se bore i trče, da se otvaraju u prostoru i da nauče da ne beže od lopte! Srećno u sledećem kolu ali ovakvim pristupom i zalaganjem mislim da dolazi čist "kec" na Ludogorec!

budjavi

pre 7 godina

Kanga je pojacanje ovi drugi nista, ostavi nasu decu da igraju , i zasto oteraste Sava koji vise voli Zvezdu nego majku a dovodite igrace sumljivog kvaliteta.

CZ99

pre 7 godina

Svaka čast Grofu, ima onu stvar da vam kaže unapred da nema ništa od LŠ..
(JPR23, 20. jul 2016 08:34)

Upravo tako,to je to sto se tice evrope....Mi Ludogorec,sa ovakvom igrom,ne mozemo da prodjemo ni da im iskljuce 3 igraca.

PeteSampras

pre 7 godina

Mislim da nije u redu da nakon svega Plavšić nema mesta ni na klupi dok Moučeu posle 35 minuta duša u nosu.. Ipak ima nešto i u tome šta taj dres znači igraču, a stranci ne mogu Zvezdu da dožive kao svoj klub, oni su profesionalci.. Tako da sam malo razočaran. Nadam se da znate šta radite. Samo napred, Zvezdo!

zlizlo

pre 7 godina

Zvezda od prolećnog dela prošle sezone igra očajno. Ovo je tuga i očaj živi. Meni je neshvatljivo da se u početak kvalifikacija udje skroz nespremno i totalno van ritma. Naravno da se ne očekuje puna forma već u julu, ali pogledajte kako su recimo Ludogorec ili Partizan odigrali prve utakmice i onda to uporedite sa amaterizmom i nepovezanošću Zvezdinih igrača. Nema od Zvezde ništa, strani stručnjak koji nas vodi očigledno ne zna šta radi i neće da pusti sprske igrače da igraju. Sramota, jad i beda.

Gargamel

pre 7 godina

Ovo je vec opasna demagogija. Niko ti nije ni vrsio pritisak za LS, ali ako tebe posle ovakve utakmice nista ne brine, onda si promasio profesiju. Ocajna taktika, kondicija nula, odnos igraca prema igri katastrofalan, sumnjivi stranci dovedeni preko trebe imaju prednost nad vec etabliranim domacim igracima. Ne osecas ni trunku odgovornosti prema vernim navijacima koji su se i pored ocajnih sezona pojavili i napravili atmosferu koju bi pozeleo svaki klub na ovom svetu. E Grofe, ako je tako, sram te bilo.

Aлександар

pre 7 godina

Ни мене ништа не брине, шта више поправља ми расположење распала Звезда.

pantelejmon

pre 7 godina

Kakva je ovo sprdnja sa navijacima zvezde. Totalno neuigrana ekipa. Umesto da gledamo plavsica i ristica i od poceta srnica, ovde se forsiraju stranci koji ne znaju ni gde su dosli ni sto su dosli. Jedino je bitno sto veci broj transvera igraca jer tada moze da se pune privatni dzepovi. Zvezda je izgleda odavno klub u kome jedinu vrednost imaju pare, koje zavrsavaju u dzepovima ljudi koji ne znaju ni gde je marakana. Ja cu i dalje navijati za zvezdu jer, kao sto svi zvezdasi znaju, tu nema izbora, to je deo mene i ne postoji klub kome bi mogao da dam ni 1% emocija koje dajem zvezdi, ali je doslo vreme da se svi zvezdasi zapitaju da li je ovo stvarno zvezda.

lignjoslav

pre 7 godina

Mi zbog siromaštva (ili bolje reći nesposobnosti da se finansije obezbede na drugi način), svaki put rasprodamo tim i iznova ga gradimo. Najgore od svega je što mi smo 5 liga evropskog fudbala koja počinje evropski put još u julu, pa dok se uigramo (čak i slabi timovi izgledaju bolje kad se uigraju) mi smo već davno ispali iz evrope. Tako da i prosečne timove 3 evrili kao što je Ludogorec, potpuno nemoguće proći. Tako da liga evrope bi bila puna kapa

Skaj

pre 7 godina

Red Star 2016/17
Siroki dijamant
Gk Kahriman
Dl Ibanjez
Dc Fibel
Dc Le Talek
Dr Ristic
Dmc Donald
Ml Srnic
Mr Plavsic
Amc Kanga
Ss Katai
Cf Vieira
Poslusaj me Grofe, da prodjemo Bugare, znam da citas.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Ni Terza nije obecao LS. Uvek je govorio da ce se potruditi da udju ali nije obecao.I rekao je da bi LE bila realnost u ovom trenutku. U bugari su u pripremnom periodu. Njihovo prvenstvo nedelju dana posle naseg.To sto imaju 15 stranaca nista ne znaci.Prosle godine su u drugom kolu ispali od Moldavaca sa gotovo istim timom.Lakse ce biti u Bugarskoj nego u Beogradu. Skocka ce se vec sve vec od petka protiv Napretka.

Dragan

pre 7 godina

Morate da shvatite da Plavsic nije fudbaler za ozbiljne utakmice i protivnike.Od njegovih 50 padanja po utakmici u premijer ligi, u Evropi mu ne bi sudili nijednom.Fizicki je slab i svaki kontakt pada,to mu sude samo u nasoj ligi.Isto sam rekao i za Vijeru,samo u Srbiji moze da daje golove,pa se i dalje cudite sto ga u Portugalskoj reprezentaciji nisu shvatali ozbiljno.

rex

pre 7 godina

Kao navijaču zvezde radije bih da vidim da su razjurili bandu i prešli na amaterski nivo, onda bih imao razumevanja za igru, nego da gledam onu antipropagandu profesionalnog fudbala!

Nedostatak kvaliteta mogu da razumem, ali više i ne pamtim kad sam poskednji put odgledao utakmicu sa nekim konceptom organizacije igre. To što povremeno napune još veće jadnike, nije vala nikakva satisfakcija. Iskreno pre bih gledao engkesku konferenciju ili našu beton ligu, bar je konkurentna i ima golova a i sam kvalitet ne zaostaje mnogo, čak šta više, povremeno iskoči neki klinac sa boljom tehnikom nego 99% jelen lige...

маннијак

pre 7 godina

Боже, какав смо гадан народ. Коментари о Грофу прошлог лета слични као сада, мало гори, па онда све бољи, негде на зиму лик имао статус Бога, пљуште хвалоспеви и онда тотална амнезија и поново пљување, као да је јуче промовисан.

as

pre 7 godina

Ja sam sinoc gledao Ludogorec, i najmanje dva puta su jaci od one ekipe koja je igrala protiv Partizana. Igraju brzo, sa mnogo pasova, srednji red i napad im je vrh, odbrana takodje dobra, mada se ne moze u potpunosti oceniti zbog kvaliteta protivnika.
Tranzicija lopte iz zadnje linije prema napadu odlicna
Dosta brzih i kvalitetnih pojedinaca,pogotovo Brazilci
Sve u svemu, Bog u pomoc!

sasa pg

pre 7 godina

@Rastko

Mozda bi i proradio srpski inat, da u timu ima domaćih igrača. Ovako, kod ove legije propalih stranaca može da proradi samo kamen u bubregu ili čir na dvanaestopalačnom crijevu.

Povidon

pre 7 godina

realnost..ne hejt vec realnost..gledajte
Ludogorets-CZ 2:0
CZ-Ludogorets 1:2
(Rosenborg, 19. jul 2016 23:13)
realnost...ne gluposti vec realnost...gledali ste
CZ-Partizan 3:1
Partizan-CZ 1:2

pametko glavic

pre 7 godina

Prijatelju, niko od tebe ni ne ocekuje LS, ali se svi nadamo! Ovakva igra mora da te brine obzirom da si na klupi Zvezde !!!!

Beljo

pre 7 godina

Savo Pavicevic je i u ovim godinama Dani Alves za likove poput Cvetkovica. Vjecito podcjenjivani Savo, a uvijek isao glavom na kopacku, snaga, drskost... Gledao sam mnoge igrace uzivo, pa i strance, ali Savo na desnog beka je uvijek ostavljao utisak. I dojdje covjek u voljeni klub, konkurencija mu neki levati, i ne moga lik s mirom tu zavrsit karijeru.

Pepe le Tvor

pre 7 godina

a mi kao ne znamo da nismo uigrani za LS... mada opet sansa uvek postoji... mozda Sumari dobiju crveni pa i mi prodjemo slucajno dalje

JPR23

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.
(Mladen, 20. jul 2016 13:20)
Da, samo pogledaj kakvu je Zvezda imala ekipu, pogotovo sto se odbrane tice, naspram ove danas koja je busno sito... Nije da je bila bog zna sta, ali svakako mnogo bolja od ove danasnje.
Ekipa nije uigrana , ok, dobro.. Ali odbrana je katastrofa, em sto nije uigrana, em sto individualno ne ulivaju nikakvo poverenje, onaj Maltezanin sinoc sto se nasao dva puta skoro sam pred golmanom, da je bio neko bolji za 10%, dali bi vam lagano 3 komada!! To protiv Ludogoreca, koji ima sigurno iskusnije napadace nece proci sa istom tarifom..

No dobro, kako god, zelim vam sve najbolje, iako nemamo neke ekipe, niti fudbal, nema vajde da se pljujemo kad je evropa u pitanju, gde smo globalno ko makovo zrno.

Mladen

pre 7 godina

Gledao sam i Zvezdu i Partizan protiv "laksih" protivnika kako se muce, pa onda dodje neko ozbiljan i odigraju nikad bolje. Setite se Zvezde protiv Bordo-a, a pre toga jedva dosla do te utakmice. Videcemo u utorak posle utakmice, jel vrede ili ne...to vazi i za ekipu partizan.

zvazdaššš

pre 7 godina

Gospodine Božoviću, vrlo dobro znate da ste zabrinuti zbog 4 stopostotne šanse za Valetu koje su mogle skupo da koštaju. Samo naivam čovek može da bude spokojan posle ove 2 utakmice.
Šta znam, valjda glumi smirenost da ne bi negativno uticao na psihologiju igrača

Pedja

pre 7 godina

Generalni je problem od dolaska Le Taleka, Zvezda igra sporije. On je dobar igrac, ali sa Donaldom jedan drugom smetaju, dok je bio samo Donald igra je bila brza. Ovo bi trebalo da bude sigurnija varijanta, ali kad se ekipa previse otvori onda se vide sve slabosti.

zoki

pre 7 godina

bozovicu volim te i ne slazem se ne mora LŠ ali kad dovedes deset stranaca nije mi jasno sta obecas,drugo mesto u Jelen super ligi??Popravi igru znas i sam da ovo ne valja nista.

Kajv

pre 7 godina

Ako je Zvezda pikirala na ligu prvaka onda je smiješno dovesti 9 stranaca tj.novih igrača i od njih očekivat maksimum na početku sezone.....dovođenjem novih nepoznanica je fizička sprema pojedinaca A tako i odrađivanje taktike uz to obrana vam je doista katastrofalna ....teško će do prolaza al u prilog ide dvije loše utakmice na otvaranju sezone pa se možda uspije izreagirat na vrijeme da se ekipa napuni samopouzdanjem za prolaz.....

marko_bgdd

pre 7 godina

ludogorec je ekipa koja je na okupu vec nekoliko godina,sa iskustvom igranja u evropi...dobro su uigrani...dok je zvezda tim sa novim igracima koji nije uigran...bice jako tesko,ali u fudbalu se nikad ne zna