Utorak, 19.07.2016.

20:00

Zvezda prošla Valetu i zabrinula navijače

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Valetu na stadionu ’Rajko Mitić’ sa 2:1 i plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Zvezda prošla Valetu i zabrinula navijaèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

500 Komentari

Sortiraj po:

Becka skola

pre 7 godina

Vidim komentare kao da smo izgubili ili jos gore ispali. Prvo pobedili smo obe utakmice i prosli dalje, istina da igra nije bila neka briljantna ali i ne treba sad da razbijamo. Drugo ko kaze da je ova ekipa sa Malte neka boranija taj nema pojma o fudbalu ili je isfrustrirani grobar. Bice to dosta bolje protiv bugara

hahaa

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca poraz, onda Zvezda igra protiv nekog nosioca za ulazak u grupu EL i naravno opet će biti poraz. Nakon toga raspad sistema, tužbe igrača zbog neisplaćenih premija itd. Klasika. FK Crvena Zvezda, prevodu FK Sledeća Sezona.

stefan

pre 7 godina

Sastav za Ludogorec: kahriman-cvetkovic(petkovic povredjen) la telek, fibel, ibanjez-poletanovic, donald-plavsic, katai, srnic-sikimic.

4k4.Dex

pre 7 godina

Stranci jesu recept tu nema sta da se prica pogledajte bas npr taj ludogorec u zadnje vreme to je pravi dokaz ili na visem nivo sahtjor... samo je problem sto ne mozes dovesti 7 igraca pred pocetak sezone kvalifikacija i ocekivati da prodjes ekipe koje imaju i bolje strance i koji su uigrani za razlikubod tvojih. Matematika je vrlo jednostavna. Ludogorec ce nas proci prilicno lako.

Bilal

pre 7 godina

Da se raзумемо навијач сам Партизана ал'не знам што је срамота победити два пута са 2:1 па макар тим био и са Малте? Ако је тим са Малте не значи да су и играчи Валете са Малте. Имамо аналоган пример репрезентације Исланда која је стигла до 1/4 финала ЕУРО 2016 у Француској. Сви данас играју фудбал. Проблем Звездиних играча није био у ногама него у глави. Подценили су "нејаког" противника. Више су били заокупирани претходним двомечом са Лудогорцем него реванш утакмицом са Малтежанима а то што би ваши навијачи желели голеаду, то је друга ствар. Наравно, са Лудогорецом ће то бити много озбиљније.

pa sigurno, da kazem

pre 7 godina

Pod hitno kupiti jos nekoliko stotina kila zive vage (u prevodu na novosrpski - fudbalska pojacanja).
Protiv ludogoreca ce biti ludo ;)

Alex

pre 7 godina

Gledam tekmu, krećemo u napad, po sredini terena u krugu prečnika 10 metara stoji 5 igrača Zvezde, kombinuju. Vrh. Nema krila, tj. možda i ima - ko zna, ali gde?
Nadam se barem da uđemo u ligu uefa, ako Bog da, ali sa ovom igrom, preteško.

shakabaka

pre 7 godina

Bruka ! Novi desni bek ! jos jedan stoper i spic...
Cvetkovic i Petkovic ma ko ih drzi jos u klubu to je sramota nisu ni za trece lige...

Deki

pre 7 godina

U startnoj postavi 8 stranaca, nezabeleženo u srpskom fudbalu. Nama je država dala jedan Teleoptik, a Zvezdi država preko Gazproma svake godine po jedan.

Vlada

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca verovatno u konkurenciji za start biće Srnić,Plavšić,Poletanović,Avramovski,Babunski,Petković ...... C.Zvezda ima bukvalno 2 tima,ali sve to treba uigrati utegnuti ...

Delija

pre 7 godina

Protiv ludogoreca treba da igraju..Kahriman petkovic fibel lukovic ibanjez donald ristic katai plavsic srnic viera..kanga bezveze juri po loptu, le talek nigde nije bio uopste bez zelje i truda cele utakmice na njegovom mestu ristic.krila srnic i plavsic imace zelju brzu su i trazece dookazivanje..katai polu spic.

Rahel

pre 7 godina

Pod 1:Ekipa za LS ne sklapa 2 nedelje pred pocetak kvalifikacija.Vec se uigrava cele sezone,i samo se dopuni 1 ili 2 igraca.(odlicno uigrana ekipa je bila prosle sezone).Od pojacanja je mogao i morao samo Kanga i Fibel,i jos jedan stoper.
Pod 2:Pojacanja su odlicna,samo ne treba da igraju od starta ,vec je potrebno da se uigravaju u hodu.
Pod 3:Srnic treba da ima prednost pre nego li Muce,pre svega jer je vec uigran ,cim je usao u igru,zivnula je igra po desnoj strani,rasteretio umornog Ibanjesa.
Pod 4: Stoper i desni bek pod hitno.Rendulic i Lukovic nisu vise za evro meceve,kao ni Cvetko i Petko.
Pod 5:Kazna za ekipu bez mesecne plate zbog ove blamaze protiv Valete.
Koliko god da smo nespremni neuigrani i teskih nogu ,ovakvu boraniju moras da isprasis sa 10 komada u dvomecu.
Pod 6:Vecito potcenjivanje manjih klubova od strane nasih "fudbalskih znalaca".

cz

pre 7 godina

Odavno tuzniji fudbal nismo igrali, valeta je bila mozda i bolja od nas. Da je igrao onaj spic, i da su mu priznali cist gol mi bi ispali lagano.

Dejan CZ

pre 7 godina

Cvetkovic i Rendulic nemaju mesta u prvoj postavi...neuigranost i olako gubljenje lopte u predaji uzrok je sansi koje protivnik pravi i tu se mora skrenuti paznja jer iskusnije ekipe nece prastati.Kanga igrac koji prevazilazi okvire JSL.

Analiticar u papucama

pre 7 godina

Za ovu bruku od tzv.igre preko 400 komentara a za perfektne odbojkase ni desetina samo oslikava stanje u Srbiji koja je na nivou pecinskih ljudi...

zoran

pre 7 godina

Ne kapiram, zašto Plavšić ne igra, i zašto ovoliko stranaca.
Mali Plavšić je posle Kataia, bio najbolji igrač zvezde, zašto se koplja lome na njemu. Od stranaca, samo im je Kanga trebao, i možda Fibel.
Da li se neko bolje razume u fudbal od mene, i objasni mi zašto Plavšića nema ni u protokolu.

ned

pre 7 godina

Igrači su igrali loše,ali navijači su bilo najgori. Mantrali su neke tužne pesme celu utakmicu sebi u bradu i uopšte nisu pratili igru... Strašno.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Muka , nerviranje i na kraju ocekivana pobjeda cime je cilj ostvaren! I ja naravno mislim da ova igra treba biti bolja za sledeceg protivnika . Zadovoljan sam sa brojem navijaca . BRAVO ZVEZDO !

Mirko

pre 7 godina

Ovde treba da se igrači naviknu na sistem koji je Grof smislio, na tim, a njima je još rano za to. Ili da se sistem prilagodi igračima. U svakom slučaju, nije bilo dovoljno utakmica da se ovo uradi, a s obzirom da dolazi uigrani bugarin koji je sve samo ne bugarin - nisam živ šta će biti...
Ali to smo mi, palimo na gurku. Nekad bude ok, nekad propadnemo - klasika.

Marko

pre 7 godina

Zvezda je večeras igrala lep fudbal osim pojedinaca. Samo su kardinalnu ne sigurni i ne uigrani. Pasevi su bili lepi ali onda budu scene koje se dešavaju uglavnom u amaterskom fudbalu. Treba vreme ekipi, za Evroou je potrebno ovoliko stranaca, ako se traži plasman vredan poštovanja. Umesto najlošijeg stranca u ekipi doveo bi mladenovića nprimer srbin i 2,5 milki to nije preterano. A što se tiče odbrane nek dođu još ovi iz Afrike ne bitno je samo da igraju dobro. Jer ova naša trenutna odbrana je najrealnije na nivou Teleoptika, Radnika iz Niša. Ne pokušavam da vređam te klubove već samo kažem ako hoćemo u LE nešto ozb u grupnoj fazi da postignemo tj ako uopšte dođemo do nje mora revolucija ili ti anarhija u našoj odbrani da se desi. Nek je bog snama, pozdrav

kurs iz engleskog

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula? 
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Care, pobedili smo :-)

David

pre 7 godina

Ne razumem samo zasto su doveli Babunskog iz Barcelone kada nije odigrao niti jednu utakmicu od kada je dosao? Ako Bozovic ne uspe od Babunskog da napravi igrac i da ga proda za 10 miliona onda nije ni trener za Zvezdu. Nam ne treba trener da pobede Surdulicu i Smederevo nego da napravi igrace i da ih proda na kraju godine za minimum 30 miliona evra i da klub i igra u grupi minimum u evropi...A ne samo glumenje ludilo...

dovla

pre 7 godina

Bitno je da se pobedjuje. Sta se plasite Bugara kao da je Barsa. Pa i da je Barsa i oni su ljudi od krvi i mesa. Ajde dosta plakanja i predvidjanja. Cuti i gledaj.

маннијак

pre 7 godina

Ови људи су све само не аматери, то се пре свега види по њиховим уговорима, а затим и по приступу игри и тактичкој и техничкој припреми, што не мења чињеницу да Звезда тренутно изгледа очајно...боље да игра екипа која је самлела све пред собом прошле сезоне, него ова ,,набацана", где се три-чет'ри нова играча бацају у ватру одједном, а то не бива, што се видело.

Pedja

pre 7 godina

Ekipa je planirana da kasnije udje u formu kao prosle godine, da ne bi usred prvenstva pali potpuno. Jeste igra bila losa, ali igralo se maksimalno ofanzivno. Sa Bugarima ce to biti daleko zatvorenije, kada nece biti toliko sansi. Ja bih ubacio Srnica na desnog beka umesto Cvetkovica, a umesto Vieire ovog Ilica sto je dosao. I onda kontre Katai i Mouce i da uposljavaju Ilica. Vieira se tu ne moze istaci jer ce biti dosta odsecen. Ako bude nereseno, oni ce biti nervozniji, a pogotovo ako bude na primer 1:1.

*

pre 7 godina

@Dag Kristi

Mi smo krs.Ko je Mouce,Kanga,Fibel,LeTalek.Dajte Srnica,Plavsica!!!!!

Pa pazi,upravu si za sve,ali da je Fibel lose odigrao nisam bas siguran.Decko je dobio svaki duel, osim kad oni patuljci njihovi u napadu ne padnu posle obicnog duela ;)

Aleksandar.veliki

pre 7 godina

Ocaj zivi , kao i na pocetku prosle sezone. Prosle sezone , hmmm

Bese dve prve utakmice iz 2-1 pa posle krenula kanonada a groBARI u plac.

Lucidni decko

pre 7 godina

Pitam se cemu ovo vodi... Prosle sezone Kairat nas raznese posle se kso.nesto uigramo I sad ponovo nagomilamo boga oca novih igraca,pred kvalifikacije za ls I jos se nadamo ulasku.... Samo ovog pura nema popravnog ako ne udjemo ni u LE u sta isto sumnjam ode sve u propast... Ovo pisem kao realan zvezdas ,a ne ovi sa severa koji zive od nje,a loze masu ajde zvezdo bre...

Mare

pre 7 godina

Lidogorec u dve utakmice ima da nas ubije, 6 Brazilaca od kojih bar 4 mogu da igraju gde hoce, plus jedan Afrikanac koji je bolji od njih.

nikolabgd

pre 7 godina

Isuviše je rano pričati o tome kakav je kvalitet i koliki je domet ekipe...ako gledamo ovaj dvomeč može se svašta reci.Prvo i osnovno da ce odbrana biti ogroman problem,fali uz Fibela jos jedan ozbiljan stoper i to bi po meni bio Le Talek,da ne smeta Donaldu koji je bolji a opet najbolje rešenje za stopera ako ne dovedemo pojačanje.Takodje rešenje za desnog beka hitnooo.Pod dva sredina i napad obećavaju koliko toliko bice to skockano dobro.Treba vratiti Plavšića u ekipu i u startnih 11 dečko je potreban,upravo ga staviti na Le Talekovo mesto.Kanga,Mouce obećavaju ali videćemo,igra se mora popraviti ozbljno,i odbrana da se konsoliduje...vremena nema mnogo zato fokus od sutra na Ludogorec,bice jako teško,pogotovo pvi mec koji ce mnogo toga pokazati,ali nadam se nikad punijoj Marakani u zadnjih 10 godina u revanšu i da se proba proći u plej off a posle sta Bog da.Napred Zvezda!

car na dar

pre 7 godina

Joj bre ljudo sto ste dosadni. Zasto privlacite negativnu energiju. U petak ce da se povezu, pa ce protiv bugara da odigraju dobro. A i daispadnu, iskusni su za dve utakmice protiv jakog protivnika, i koristice za ligu evrope. Utakmica je bila brza, zvezda dosta bolja u drugom poluvremenu, i eksplodirace..

dejanddddd

pre 7 godina

Ni jedan, ali NI JEDAN STRANAC koji je veceras igrao nema veze sa fudbalom!!!!!!!
TERZIĆU ODLAZIIIIII!!!!!!!!!!
UNISTIO JE OFK DO KRAJA SADA JE ZVEZDA NA REDU.

Томас Фибел

pre 7 godina

Јел зна неко шта представља оно између "уе" и "фа" код кореографије?

Mare

pre 7 godina

Igrac utakmice Kanga,Donald odlican,Phibel perfektan,jedino Rendulic i Cvetkovic nemaju blage veze,jedina postavka koja se nece obrukati protiv Ludogoretsa : Kahriman-Ibanez-Phibell-Donald-Ristic-Le Tallek-Poletanovic(Ruiz)-Katai-Kanga-Plavsic(Srnic)-Vieira(Muce)

Dante

pre 7 godina

Al ce luda suma da ih razbuca. Uopste necu da se radujem, samo konstatujem. Hvala bogu da im neko pokaze da su nikakva ekipa, da ne kazem klub.

nemanja_drach

pre 7 godina

90% komentara je tipa `treba Bozovic ovo, treba ovako, treba onako` ... toliko strucnjaka na portalu, a sve nezaposljeni izgleda... opustite se ljudi... Bravo Zvezdo ! bravo Grofe za prolaz u sledeci krug !!!

Sta reci?

pre 7 godina

Nekoliko razmisljanja:
- Protiv Ludogoreca ce igrati najmanje 2-3 igraca koji su Valetu gledali sa klupe ili tribina!
- Kanga ce biti extra pojacanje, samo mu treba jos par utakmica "da klikne"
- Kad pocnu da pricaju istim jezikom, bice to mnogo bolje...gledam sa istoka, Ibanjez i Fibel se nista ne kapiraju, Kanga pokusava da objasni nesto Donaldu bez uspeha... kasnila su prava pojacanja (nadam se da cemo bar u LE)!
- Vodje navijaca hitno da pregledaju sve utakmice iz 90-ih i da nauce kako se bodri ekipa, a ne da prave od Severa narikace! Kakvo je bre to pevanje iste pesme u pola glasa 60min? Gleda li iko utakmicu ili nemate pojma sta se desava, pa naricete?

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Donald i Kanga najbolji na terenu!
Ukupan utisak slabiji od ocekivanog!
Dva su razloga:
1. Prodaja najboljih igraca (i to ne smemo zaboraviti - prodani su na silu, svi su hteli ostati na Marakani)! Na silu su prodana tri svetska prvaka, Rajkovic, Jovanovic, Grujic, a poguban i nenadoknadiv uticaj ovog poteza uprave je bio kristalno jasan veceras!
2. Neuigran i rastiman tim koji je posledica nerezonske prodaje, a zatim i nerezonskog dovodjenja velikog broja igraca!

Sajmon

pre 7 godina

Pa sta misle ti Zvezdini strucnjaci kad nisu doveli dva dobra stopera a hocu u Evropu..na najbitnijim pozicijama stopera nemamo dobre igrace i ti su se trebali naci i Kanga umesto Grujica..onaj Muce nista nije trebao..Kanga je veoma dobar igrac i veliko pojacanje ali sve je dzaba kad nemamo stopere..prvo je dobre stopere trebalo naci i dovesti pa sve ostale..ovako su male sanse jer dje cemo bez stopera u Evropu...alo..

slix

pre 7 godina

Velika rupa je u odbrani, plus novi i neuigrani igraci. Treba dovesti jos jednog stopera. Nadam se da ce protiv ludogoreca igrati bolje. Treba srnic i plavsic da igraju vise.

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me brine je sto imamo previse kvalitetnih igraca u sredini, a premalo u spicu i narocito odbrani! Mesta trenutno nema za Srnica, Plavsica, Babunskog, Poletanovica, Ristica (koji je silom prilika vracen na levog beka), a tu je i ovaj Ruiz koji deluje brz i jak na lopti. Bice mnogo nezadovoljnih igraca jer ce malo igrati. Zao mi sto mnogo mladih srpskih igraca moze da propadne. Takodje, Avramovski nikad nije ni dobio sansu... Tu su i ova dva momka sto su dosla iz Spartaka. Velika guzva, a desna strana odbrane Rendula-Cvele tragedija. Tu su potrebna pojacanja a ne na sredini.

fancy

pre 7 godina

pa sta hocete vi bre.novinari??? igrali bunker sa autobusom ispred gola i kao treba 5 golova da se da??? druga utakmica ce biti sa bugarima prsa u prsa!

Jovan

pre 7 godina

Bozovic tupi nepotrebno, Zvezda igra previse nepovezano i tromo. Ne treba da se postavlja pitanje, da li Babunski, Plavsic, Srnic i Ristic treba da igraju..To su igraci koji treba da se prave za prodaju na kraju sezone i da zvezdi se obezbedi budjet od 20 miliona u godini. Uspeh od prosle godine je veoma los za zvezdu, samo je Grujic i Jovanovic su otisli za iole ozbiljnog novca, pa Partizan je napravio vece transfere od Zvezde a sa guranjem ovih ispod prosecnih crnaca, osim Donalda koji je klasa igrac, ne pise nam se dobro...Ponavljam, Babunski, Plavsic, Srnic, Ristic mora da igraju 90 min.

Tvigi

pre 7 godina

Ludogorec ide dalje. Tu nema razgovora. CZ prima dva gola od ovih? Pa sta ce da trazi protiv bugarskih Brazilaca? Mislite da ce da povedu i posle primaju golove? Da su oni naivni ko ovi sa Malte? To je vec ozbiljan tim i kada da gol daje jos a ne prima i gubi utakmice. Pa ne ulazu oni tolike pare u lose igrace i da gube kao ovi sa Malte. Jedino da se izbegne katastrofa. Aj pa da vidite..

Nebojsa

pre 7 godina

Pocetak je sezone po nekad moraju i ovakvi mecevi da se dobiju odbrana mora mnogo bolje protivnik je stvorio dosta izglednih gol sansi srednji red neuigran treba ce vremena da se uigraju brine me Hugo Vijera ne lici mi na igraca iz prethodne sezone mozda mu je potrebna jedna dobra utakmica gde ce vratiti u formu sto se tice Ludogoreca to ce biti sasvim drugacija utakmica nije kao ova utakmica gde su svi igraci stajali iza lopte i igrali na kontre i polukontre to je ekipa koja se ne brani vole da imaju loptu u nogama takve ekipe C.Zvezdi odgovaraju jer sa njima se moze igrati oni se nece braniti ne kazem da cemo izaci lako na kraj sa njima ali nisu nepobedljivi i mogu se izbaciti

Slobodan

pre 7 godina

Vidim da se rijetko pominje Kanga u komentarima, ali po meni on je igracina.Uz Kataija daleko najbolji.Micu je ocajan u igri bez lopte i kretanju.Stalno ulazi drugim igracima u prostor, mada tehnicki nije los.Pozdrav

stefan

pre 7 godina

Donald - La Telek kao i stoperski par glavne bolne tacke zvezde. La telek izgleda vise voli dda se slika u bazenu sa koktelima. On ne zna gde se nalazi. Donald osim gola, nista. Ali nista. Prodao 20 lopti. Kao i ma Malti. Mnogo gnjave loptu. Sporo. Tromo. Gube duele. Odatle i dolazi do problema. Ali bolje grof zna. Sigurno vidi. Samo tesko nama protiv bugara sa ovakvom igrom...

kosarkas

pre 7 godina

Bozovicu ostani i ako ne uspes boljeg trenera necemo naci sigurno.Neki se ovde ponasaju kao da imas budzet sto miliona evra i najbolje igrace na svetu pa sad ne znas da vodis ekipu.Samo napred Grofe i Liga Evrope je super samo ti nama da ostanes.

SS

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica?Pa bolji je veznjak od svih ovih stranaca..Dati sansu njemu,Risticu pa i Andriji Lukovicu.Odbrana nam je katastrofa,tesko ce protiv ovih Brazilaca igrati mozda dati sansu S.Milosevicu na stoperu gore od Rendulica ne moze

Aлександар

pre 7 godina

Шта вам је људи па нисте ваљда очекивали неку игру? Терза сасвим успешно увежбава из кеца у два за домаћу лигу.

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

cicko

pre 7 godina

Sad sam sa utakmice. MOgli smo lako i da puknemo. Odbrana nam ispada uzasno lako,spori smo i pecamo se na lake fore. u napadu ne znamo sta i kako cemo. Sa Bugarima samo bunker, Alkosanova skola, ako hocemo da imamo sanse, iako mi ni kontru ne znamo dobro da istrcimo.. Ovako otvorenom igrom ce nas napuniti.Nek nam je Bog u pomoc.Nego, ako ispadnemo, imamo li jos jedno kolo sanse za LE, ili ne? O LS je stvarno iluzija razmisljati.

punimlimenke

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.
(Federer, 19. jul 2016 22:52)
ili dovesti jos jedan kombi igraca?

Aлександар

pre 7 godina

Мислим да треба довести још једно 15 појачања и да се опрости свиx 50 милиона евра дуга Звезди и да се дода још једно 25 милиона и још једно 15 милиона за кошарку за сваки случај.

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mislim da je ovde jasno da trener Bozovic dovodi igrace iz Rusije preko svog menadzera i da se tali. Nemam drugo objasnjenje za dolazak ovoliko stranaca prosecnog kvaliteta. Ovo nas nigde ne vodi,mora biti mesta za Ristica,Srnica,Plavsica.. Nek nam je Bog u pomoci.

Susjed

pre 7 godina

Kanga i Katai , amen ! Svi ostali teski prosjek. Ocekivao dupli hendikep,kad ono... Nije mi jasno da vi drzite Ibanjeza za nekog igraca?! Svasta. Mislim da s ovakvom igrom nemate veliki sanse protiv Ludogoreca.

Džoni

pre 7 godina

Najgore je to što Božovićeve ekipe tek kasnije ulaze u formu(setimo se početka prošle sezone na čega je to ličilo) a vremena na žalost nema! Ofanzivno će ovo biti paklena ekipa kada se uigraju, ali brine odbrana jer duva na sve strane, ali verujem da će i to malo da se dotegne! Danas svi igraju tako da i ova Valeta nije baš naivna a ni mi nismo Barselona pa da takve utakmice rutinski otaljavamo! Protiv Ludogoreca na gol više jer ako se budemo branili neće biti dobro! Uz dozu sreće može i to da se preskoči!

123

pre 7 godina

Alo protivnici stranaca. Za reprezentaciju igra sve sami Srbin, najbolji sto imamo, pa nas nema ni na najbesmislenijem evropskom prvenstvu Evrope otkad je Evrope, kad se nije kvalifikovao samo ko nije hteo.

Miki

pre 7 godina

Posle prve utakmice sam se nadao da cemo proigrati u revansu... sad se opet nadam da cemo proigrati u Razgradu... Sve u svemu, jako, jako lose. Obozavam Huga, ali on je na ove 2 utakmice kriminalan, ne znam sta se desava. Ako zeli da ide, prodati ga odmah sutra, pa bolje Joveljic da igra nego ovako nezainteresovani Hugo.

Profesor BG

pre 7 godina

Fudbal je u Srbiji odavno umro. U poslednjih 15 godina, svako prvenstvo je namesteno, u vecini klubova su kriminalci, mafijasi, igraci su u vlasnistvu nepismenih skorojevica, a FSS leglo korupcije i protivzakonja... Zato nema razloga za razocarenje, teba biti realan.

Tegi

pre 7 godina

Zvezda,nažalost nema šta da traži protiv Ludogoreca koji je večeras u Podgorici dobio Mladost 3:0 a mi se mučimo na domaćem terenu sa Valetom.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Katai i Donald klasa. Fibel, pa cak i Kanga obecavajuci. Ovaj Mouce ne deluje kao ozbiljno pojacanje. Srnic mnogo vise daje od njega. I Viera los...a Rendula...mrtva trka sa Lukovicem. Svaki dubinski pas i sansa za njih. Half i jos jedan spic.

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ludogorec ima da vas omlati sa ovakom vasom igrom! Ovu ekipu Valete bi realno trebalo da ispratite sa minimum 4 kom. Odbrana katastrofa!

novica

pre 7 godina

Pa vi veze nemate!
Možda ćete vi i ući u LE,ali,morate priznati,da su vas Maltežani nadigrali!
Bojim se da će i ova sezona da vam se završi u avgustu?

as

pre 7 godina

Gledao sam Ludogorec veceras, brzi, pas igra, cvrstina, duplo ako ne i troduplo su jaci nego kad du igrali sa Partizanom
Prste od snage i puno trce
Zvezda, tesko dalje!

aleksandar

pre 7 godina

moralo je da se desi neko iznenadjenje,ovoga puta iznenadjenje je napravila cz,sasvim zasluzeno.svaka cast.jos je srbija dobila 2-3 mlada igraca na koje ozbiljno moze da racuna u proslosti

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Iskreno, ja nisam previse zabrinut. Igra ne obecava nikako, ali mislim da je svakako ono sto fali ovoj ekipi uigranost. Sporiji su nam nesto stoperi nego inace a Donald koji je definitivno defanzivni vezni, dobio je donekle ofanzivniju ulogu koja mu ne lezi. Zabrinjava me špic. Nama je jedan gol samo dao napadac i to Sikimic, Viera kao da nije vise clan FKCZ. Ibanjes takodje indisponiran pomalo. Spic jedan pod hitno nam treba a nakon utakmice sa Napretkom mislim da ce biti malo bolje, kao i nakon ozbiljnijeg pristupa Ludogorecu.

burence

pre 7 godina

Ja kao Delija, koji navija i navijaće uvek za Zvezdu u bilo kakvoj situaciji, kažem da će ovakvu Zvezdu Ludogorec da pojede, daće nam jedno 3 komada u Bugarskoj i 2 kući

koshke

pre 7 godina

grupna faza lige sampiona sa ovakvom igrom ravna je prolasku Srpske reprezentacije na SP.za ligu evrope treba nam mnogo srece prilikom zrebanja ukoliko ovi nasi ne pocnu da igraju fudbal.Srnic ispred Mucea,Plavsic bi trebao par na poluvremenu da udje.Mada donekle kapiram filozofiju Bozovica posto ce se uz veliku dozu srece igrati na tri fronta.Vieri dati papire, Kataiu povecati platu i moliti ga da ostane.I dalje mislim da Orlandica ne treba prodati,mozda je malo psihicki labav ali uz veliki rad sa njim dobili bi ekstra napadaca.

bas svasta

pre 7 godina

Ne znam cemu ovoliko mrznje i omalovazavanja od strane partizanovaca prema zvezdi. Da li vi stvarno mislite da ste nesto bolji od zvezde ili ove valete? Da li ste vi svesni da nase reprezentacije odavno nema na evro ili svetskoj sceni, da smo jadni cak i u kvalifikacijama, a o celoj nasoj ligi da i ne govorimo. Niste realni ni malo

Nikola 84

pre 7 godina

Pa zar je ovo moja evropska Zvezda? Odbrana ne postoji. Ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv Ludogoreca. Dobro je to sto smo imali jeftinu lekciju - prosli smo dalje, a videli da nesto u odbrani treba da se menja.

coska1

pre 7 godina

Od pocetka godine, od kada je dosao Le Tallec nemamo igru. On I Donald stalno jedan pored drugog na nekoliko metra, I dvojica rade ono sto bi trebalo jedan. Samim tim imamo igraca manje. Od njih dvojice moze igrati samo jedan (korisniji je Donald), a umesto drugog neko mnogo kreativniji (Plavsic, Avramovski, Babunski, Poletanovic,...). Odbrana bez komentara. Igra, kao iz 60-ih godina proslog veka.

nista o nicemu

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula?
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Nije poklonjena, pozdrav.

RS

pre 7 godina

Da su igrala naša deca (koja nemogu dobiti šansu zbog stranaca) sigurno bi im dali bar 4 komada... Ovako se nemamo čemu nadati... Klub je pun stranaca koji se vuku po terenu ko prebijene mačke... Jedan Srnić čeka na klupi a za klasu je bolji od svih...

goran

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica? Nama trebaju borci a ne setaci. Jedino ako grof pokusava da zbuni bugare pa ga ubaci protiv njih. Bolji je za klasu od ovog Moucea mucenika. Srnic je osrednji igrac ali je bar borac. Tako Nemci rade. Igraju samo borci

Rend

pre 7 godina

Par mojih utisaka.Fibel indijanac, totalni promasaj.Uga prodati sto pre.Kataji doktor, ne znam sto takav majstor nije i dalje u repki.A za sledecu utakmicu i novog kamermana nabaviti posto mi se vrti u glavi.Sve u svemu lose.Videcemo protiv Ludogoreca mozda je ovo bio samo pritisak, ali bojim se da gresim.

LM

pre 7 godina

Uzas!
Da Maltezani budu brzi, borbeniji, okretniji, vise cistih sansi za gol...
Neverovatno! Tromo, tromo i tromo.
Sraman prolaz ce ovo biti.

Alex

pre 7 godina

Ne znam sto se ljudi tripuju da je Ludogorec neka ekipa. Nista posebno, ali je Mladost katastrofa. Doduse odbrana Zvezde jeste suplja kao svajcarski sir. Mislim i dalje da Zvezda ima dobre sanse za prolaz u cetvrto kolo.

laik

pre 7 godina

Ova Valeta bi u našoj ligi bila od drugog do petog mesta . Zvezdi protiv bugara sem bolje igre treba i Božije pomoći . Mi Srbi se kao i obično puno palimo da smo superiorni , zato se i razočaramo...

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

Vlada

pre 7 godina

Majko moja. Toliko para utucano za ove poluigrače. Osim Kange ... svi ostali JLS prosek. Ovde jedino Gojko Andrijašević vidi fantastičnu igru Zvezde i fantastičnog protivnika sa Malte.

Ivan

pre 7 godina

Terzicu teraj ovog Vieru iz Zvezde! Aj sto nema pojma u napadu, nego im napravi covek dve stopostotne sanse direktno svojim greskama na sredini terena. Ocajan je decko veze nema, ne secam se kada je poslednji put odigrao iole solidnu utakmicu. Pitanje da li ga sada uopste hoce neki klub ovakvog sakatog.

qqlele

pre 7 godina

Eto vam ga Rendulic, strucnjaci. Dakle, trebaju nam stoper. spic i desni bek, a bogami ja bih menjao i Le Taleka, nista ne igra. Na stranu to sto smo skroz neuigrani, tako je bilo i prosle godine, Grofove ekipe jednostvano dostizu optimalnu formu tek za mesec, dva, sto je nama kasno

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

igor

pre 7 godina

Кааква бриљантна игра ,какви пасови каква је то била утакмица и побеђен је веелики тим Валетее еее еее еее.Велики дан за наш фудбаллл нема шта.?!?!

Forma

pre 7 godina

Mouce je ok za sada, ali igra po desnom krilu a desnom nogom ne ume da centrira sto se jasno videlo u nekoliko navrata. Ugo katastrofa, Le Talek takodje. Rendulic trenutno nista bolji od Lukovica.

metall

pre 7 godina

"Zvezda prosla Valetu i zabrinula navijace"
Nije me zabrinula uopste, vec je realno pokazala ono sta moze (ili bolje receno, ne moze) u Evropi. Isto tako, ovakva minimalna pobeda je u stvari odlicna za otreznjenje mnogima koji su vec pravili kombinacije sa grupama LS, iako za takve domete nije postojala bas nikakva osnova niti pokrice. Ne pravi se ekipa preko noci i vecerasnja utakmica je to pokazala. Ekipa se stvara, to je proces. Bezidejno, neuigrano, jalovo, sporo...samo na momente dopadljivo. Ludogorec je trenutno daleko ozbiljnija ekipa i njihove sanse za prolaz su ogromne. Ovakva Zvezda, nazalost, ne moze proci taj stepenik.

BobiPro

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.

bagzi

pre 7 godina

Napad nam pa i lici na nesto ali odbrana!? Plasim se da ce Ludogorec opusteno da nam uvalja 5-6 komada u dve utakmice.
Pa nama Maltezani mogli da daju bar tri gola veceras.

Federer

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.

miroslav

pre 7 godina

Plavsic, Ristic, Srnic! Fibel sam da igra pozadi. Dva zadnja vezna da igraju tu poziciju, a ne ofanzivne, Fibel ne moze sam. Aj cao...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jedini koji trenutno nesto igra u Zvezdi je Katai, ostali kriminalni, Cvetkovic fikus, kamerman sa SK-a OCAJAN ja ne znam sta je ono kakvi zumovi i drmanje kamere, haos . Sve u svemu ocekujem dosta bolju igru protiv Bugara, ali ako se hoce u play off LS-a mora mnogo bolje ...

Posmatrač

pre 7 godina

Teško će Zvezda sa ovim timom od 15-tak stranih igrača i budžetom vladinim osvojiti Ligu šampiona, kako su se cigani nadali posle nameštenog prvenstva. Osim ako ne reaguje Jedan čovek!

rade

pre 7 godina

ne mogu da verujem kakve komentare citam... pa ako su ovi bolji sto nisu pobedili onda ? I kakve veze ima to sto dosta stranaca igra u zvezdi - kao da u drugim timovima ne igraju?

nisimiburazer

pre 7 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme i ovo sto sam video nije bilo toliko lose, ali ispod svakih ocekivanja. Mada delovalo je da igraci nisu imali uopste motivacije, nadam se da ce se protic Bugara to ptomeniti, ali i mi smo ovu Valetu potcenili nisu oni bas leva ekipa sto kaze Grof. Sredina terena je na nivou takmicenja, pogotovo Katai, a i Ruiz iako je malo igrao deluje ka da ce biti veliko pojacanje. Napad j uzasan tu se mora podhitno dovesti pojacanje, jer je Hugo totalno van forme,a Sikima je jedva za nasu ligu. Odbrana isto veoma losa dosta su iapadali i osim Ibanjeza svi su nesigurni, pogotovo Fibel. Nadam se da ce se ekipa uigrati do dvomeca sa Ludogorecom , a i da ce igraci biti motivisaniji, pa konacno opet da gledqmo nasu Zezdu u Evropi!

veliki strumf

pre 7 godina

E milo mi sto smradovi ovako primise gol, kad nisu hteli loptu da izbace u aut. Sve u svemu, lose je ovo, imacemo velikih problema u Razgradu ako se malo ne saberemo. Imamo odlicne igrace, uz Kataija, Donalda, Ibanjeza i nespremnog Vieire, Fibel i Kanga su se pokazali kao velika pojacanja, a i Mouce ce biti dobar. Zao mi je sto nema Plavsica, decko uvek unosi zivost u igru.

stručnjak

pre 7 godina

Na klupi nema Plavšića potpuno nezasluženo , taj dečko je izmislio fudbal za pola Zvezdine ekipe . Takođe Andrija Luković i Marko Poletanović treba da dobiju šansu što pre .

Milan

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ovoliko kritike...Jeste lose smo odigrali a pritom sudijski kriterijum nije pomogao...Njima je dozvoljeno da tuku i posle 10 faula dobiju karton a nama svaki kontakt se svirao...A grobari umesto nama da se smejete gledajte da prodjete poljake....

SS

pre 7 godina

Zna li neko da mi kaze zasto Plavsic nije uopste u protokolu?Umesto da se daje sansa nasim igracima koji su nam doneli titulu i sigurno su bolji od ovih "pojacanja"Bozovic trpa strance...Pa Plavsic je igracina za ove likove,a umesto Ruiza bolje dati sansu Risticu.I Srnic je pokazao da je bolji igrac ,odmah smo zivnuli kad je usao.Tesko cemo ovako protiv Brazilaca a odbrana nam je bas slaba

Nbg

pre 7 godina

Evo skoro je 70' a vi ne možete da date još jedan jedini gol ovim amaterima sa Malte. Ahahaha sad ste trebali da fasujete čist gol. Ali ne, ovde se komentarše broj navijača, koliko stranaca je kk Partizan imao i sl. baljezgarije. Ako kojim slučajem prođete ove indijance Ludogorec će vas izbrukati.

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/eXHL5SKMC2w

Mrki

pre 7 godina

Ludogorec će Zvezdi nažalist dati bar petardu u dve utakmice, a Zvezda neće dići do šesnaesterca sa ovakvom igrom. Šteta šta se događa Zvezdi.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Prodje Internacionale Beograd dalje,ali dobro srecno vam komsije protiv Ludogoreca,nas su dva puta izbacili nemojte da se igrate i potcenite ih.Ove promasaje Valete ce sumari da pretvore u golove,imaju vise stranaca od vas,zvuci apsurdno ali tako je.E sad mi ostaje da cekam cetvrtak i revans sa Zaglebjem.

gde je Prosinecki

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.
(BobiPro, 19. jul 2016 22:11)
Gde si bre Kostunice:)

Beli65

pre 7 godina

sasvim drugacije utakmice ce da budu protiv Bugara tako da ovo nema nikakve veze,mislim da ce prva utakmica u Bugarskoj da mnogo utice na konacni prolaz jer ako u Beogradu moramo da jurimo rezultat bice veliki problem zbog njihove kontre sve drugo imamo sansu, Idemo Zvezdo!!

KRIGER

pre 7 godina

Respect za sve domace fudbalere i Zvezdine igrace, ali Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a njegovo nepozivanje u reprezentaciju je cist IDIOTIZAM!

Laufer

pre 7 godina

Ubeđen sam da Grof prikriva karte, pa nije toliko naivan da pokaže sve protiv Vallete.Sa ovim tesnim pobedama on skida pritisak sa ekipe, da je večeras dobio 6:0 a ubeđen sam da je mogao, svi bi se napalili protiv Bugara i imali velika očekivanja, ovako nas Bugari potcene i mi to iskoristimo.

onamonamo

pre 7 godina

Kako javljaju agencije nakon utakmice Zvezda-Valeta u nemanjinoj 11.održana hitna sednica vlade sa samo jednom tačkom dnevnog reda hitno smanjenje plata i penzija za 5%,škripi u odbrani,hehehe.

adolf milošević

pre 7 godina

Živela Austrija,živelo carstvo,živeo car franjo josip i živela naša presvetla habzburška kuća i beč stub srpstva,mi bečki srbi jedini pravi srbi

darko

pre 7 godina

fibel mnogo los igrac cela ekipa nema sta da trazi protiv ludogortsa ovi igraci nisu nikakva pojacanja sa domacu ligu a kamoli sa evropu smesno terzic i njegovi scouti

Vracarac

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49) Mozda u lavoru bez juga moze da ima 20. Mara prima 55000, a ovde ima i vise od 35. Aj pali bre!

Delije Čikago

pre 7 godina

Loše zaista, ali iako prođemo to je sve, znam da se više nikad neće vratiti slavni dani, al su barem bili, kod nekog nisu ni postojali, bar imamo čega da se sećamo, uvek uz tebe i kad je najteže...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Ako mezimica pregrmi Maltezere premijer sutra pravac u Državni trezor sa kolicima da izvuče što više para za nove strance. Video kako to funkcioniše kod legende Nebojše a gospodin Kokeza dekret da stranci su domaći. Bolji život ne sme da trpi!

zoran

pre 7 godina

Ja tebi, ti meni...pa tako u krug...bez ideje, bez karaktera, bez icega...koga ovi lazu.? Sami sebe..? Ej, bre...ova Valeta je ubedljivo najslabija ekipa koja je ikada gostovala u Srbiji...ljudi jedva znaju da trce I mogli su 2 komada da uteraju bez problema...tuga, tuga...Ludogorec ce se poigrati sa nama I to uz osmeh...bice jeza u Bugarskoj.

Mule

pre 7 godina

(Zex, 19. jul 2016 21:35)
Sta lupas druze, pa ulozilo se u ovaj tim 5 miliona evra, doveli ste 11 igraca, kakav sad jos stoper? Valeta je poluamaterski klub, iz lige gde ljudi rade od 7-16h, pa u 19h igraju utakmicu. Ako ne verujes, pogledaj malo na netu. Neuigranost kazes... Zamisli samo koliko ste namestali, kada ovakav klub ne mozete da dobijete, a sva ova pojacanja ce se pokazati promasajima, zivi bili pa videli!

zvezdaš

pre 7 godina

Totalno bezidejna I neorganizovana igra.Svaki napad bez cilja I ideje, lopta obavezno ide nazad.Svaki igrač Zvezde kad primi loptu gleda iz straha kako da se odmah otarasi nje uopšte ne pokušavajući da nešto osmisli I kreira u napadu.Katastrofa, katastrofa I raspad.

Ibro dirka

pre 7 godina

Da ljubite vi ovog Zonatana u d..e,covek je dve idealne sanse zavrsio kao da nikad loptu nije sutnuo...inace bi veceras zasedala vlada na celu sa svemocnim!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Gledam od 60 minuta , niste ni loši ni dobri, nekako ste osredwi, i prolazite ove, sa Bugarima ovako neće ići, vrlo nam je loša liga, kad se moj Partizan muči sa poljacima, a Zvezda sa maltežanima, bez želje da umanjim spretnost i željupoljaka i maltežana, ali je vidljiv pad kvaliteta naše lige pogotovo u poslednjih četiri, pet godina... naravno i pre toga ali ne ovoliko

slober

pre 7 godina

Svaka čast za sve strance odlična selekcija i odavno po tom pitanju nije odrađen bolji prelazni rok. Problemi sa desnim bekom sa još jednim štoperom pored dobrog Fibela i još jedan klasan špic pored Huga koji je preko potreban. Realno neznam zašto igramo sa jednim špicem protiv Lavalete koja nije uopšte loša ekipa ali nije i strašna. To je ono osnovno i bez toga nemože a ostalo je uigravanje i trenerova taktika.

Nenad

pre 7 godina

Ovaj Bozovic je tvrdoglava mazga jedna....gura ovu taktiku,a katastrofa igramo od kada je promenio sistem!! Na sta bre ovo lici,doveli smo igrace za lepe pare,a ne mogu pas da sastave !!! Uzas i sramota kako igraju !!! MAZGAAAAAAA

kris

pre 7 godina

Ja navijam za Zvezdu 37 punih godina,ali mi strašno smeta ova "strana" ekipa.Mi nikad u istoriji nismo imali ovoliko stranaca,kao zagrebački Dinamo pre neku godinu.Nikako ih ne doživljavam kao svoje.Ja sam mislio da će se malo pojačati lanjska ekipa na nekim mestima,a oni doveli sve nove igrače i ponovo treba 3 meseca da se uigra ekipa.I kad se uigra sredina i napad neće moći dati golova koliko će ih odbrana primati od iole ozbiljnijih ekipa u domaćoj ligi,jer mi Evropu nećemo dugo gledati.

Poliglota

pre 7 godina

Dzaba im pevate :,,Igrajte za Drelije" i ,,Svi u napad ajmo ajde ",kad je u ekipi 9 stranaca iz Gabona, Eritreje i Tanzanije ne razumeju ljudi,a nisam siguran ni da su fudbaleri da nisu ovi slucajno sa granicnog prelaza Presevo?Daj ozbiljno skoknite po neko pojacanje dole do glavne autobske ima ih u parkicu, koliko ti volja ,jeftiniji mnogo a igrace ko ovi

Zex

pre 7 godina

Bice lakse sa Bugarima jer oni podcenjuju Zvezdu koja nema nimalo slab tim,jedini problem je neuigranost I nista vise,fali jedan stoper I to je to.Valeta nimalo naivan tim,fizicki veoma jaki,pokretljivi,nimalo lak protivnik,voleo bih da vidim Partizan protiv njih.

Ivan

pre 7 godina

Mouche je predaleko od gola, previse je uz liniju, morao bi vise da ulazi unutra, ovako je bezopasan. Sto se Viere tice, kako vreme odmice, sve mi se vise cini da je smesan igrac. Valja ga prodati ako vec postoji interesovanje.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Legija stranaca iz Ludogoreca ima da demolira ovakvu Zvezdu u obe utakmice ! Ovaj Cvetkovic decko ne zna ko su njegovi saigraci pa dodaje samo ovim amaterima sa Malte i on ne bi imao mesta ni u Bratstvu iz Krnjace ! Sledeca sa Bugarima ce pokazati koliko ovaj tim Zvezde pojma nema !

Podgoricanin

pre 7 godina

Ovaj golman Valete vjerovatno prvi put brani na nekoj zvanicnoj utakmici. I sad da su i malo pametni sa 20-30 metara sut u sred gola i po 2-3 trce u odbijalu. Garant tako mogu dati bar 3 gola.

navijac

pre 7 godina

Bravo Zvezdo nasa, evo izjednacismo protiv velike Valete sa Malte!! Hvala vodjo nas na 17 stranaca koje si nam doveo!! Uz boziju pomoc uspecemo da sacuvamo ovih 1:1 i napravimo najvaci uspeh u novijoj istoriji!!!

betmen

pre 7 godina

licno misljenje
bojim se da nakon 5 utakmica ne okrenemo teratu mucea
razlog..cvetkovic ga unisti..upropastice coveka..samo mu odmaze

Lega gazi limenke

pre 7 godina

odbrana vam je katastrofa zato što imate i par Srba pozadi...pa dobro bre panteri, dovedite još nekog vašeg turčina da vam zakrpi sve rupe pozadi...nemojte da vas Valleta odučava od fudbala...

MomaSRB

pre 7 godina

Popravite odbranu...
(Fudbal, 19. jul 2016 21:14)

Јел имаш неког доброг мајстора да им препоручиш?

nn

pre 7 godina

samo jedna od mene - nece NEUKIMA da objasnjavam brdo toga zasto je ovo ovako ... JEL OVAKO BILO I NA POCETKU PROSLE SEZONE ???? pa je bilo kuku lele pljuj vredjaj a, polse - 30 i nesto BOGOVI KRALJEVI bla bla ?!?!!!! tako da ..... Nemam ja snage da se na tastaturi raspravljam i objasnjavam uglavnom decurjili raznorazne gluposti !!!! IDEMO CRVENO BELI !!!!!!

Jugio

pre 7 godina

Ne zna se šta je gore veceras, da li igra, da li komentator ili kamera koja se stalno trese. Ko je organizovao prenos je verovatno preko partije dobio posao za prenos.

đura

pre 7 godina

pre par godina inter u startnih 11 nije imao ni jednog italijana pa se ne sećam da su ih prozivali navijači milana, ali to je ipak civilizacija

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49)
Hahahaaaa, pa nije to vojni lavor, Zagrepcanine. Tamo bi bilo toliko sa ovom slikom. A i izgubi se osecaj, brojis do 2-3000 cele sezone.

zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno kriminalna i nepovezana igra.Ne zna se šta je gore odbrana ili napas.Pa sa ovom igrom I Radnik iz Surdulice bi nam bio ozbiljan protivnik a kamo li ovaj veliki klub sa Malte.Umesto što su doveli 10 I više igrača ispod proseka trebali su da dovedu dva osrednja igrača jednog u odbrani I jednog na sredini.Uigraće se I ovi ali u novembru ali tad će za sve biti kasno.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Sramota da u ekipi igraju samo četiri domaća igrača? Jadna si Zvezdo sa ovim euro igračima. Ne pratim fudbal upravo zbog kvaliteta koji ste prikazali večeras, jača je albanska liga od srpske. Od ere Perice Ognjenovića u Zvezdi,posle toga niđe veze od igre ni igrača. Zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

afrogipsy

pre 7 godina

Koliko se ja razumem u fudbal, mi ako pod hitno ne kupimo dobrog stopera, ne samo u evropi , nego i u domacem prvenstvu ima da sluzimo za gol razliku . Ostale linije stimaju , koliko toliko , bice bolje kad se uigraju jos, ali zadnja linija ....katastrofa.

o shonesi

pre 7 godina

Voleo bih da primimo gol i ispadnemo samo zato što su nakrcali ekipu strancima poluigračima kao što su uradili nakon što su rasprodali Žigića Jankovića Pantelića Lukovića Stojkovića itd i doveli Georgijeva Salasa Molinu Barkosa stavili ih sve zajedno na teren i misle sad će oni da igraju kao da su zajedno u ekipi 10 godina, pa gde se to tako radi lopuže, hohštapleri, secikese kriminalci.. Alo bre, La Valeta ekipa sa Malte, pa bolje sad da ispadnemo nego da nas ponižava Ludogorec

Riječanin

pre 7 godina

Svaka čast strancima ali za Zvezdu moraju igrati Jovanovići,Miloševići itd.Od stranaca jedino neki talentirani Jugosloven treba da igra i tada če Zvezda u Europi nešto značiti.Toliko talentirane domače djece a nitko im šansu ne pruža.

Mare

pre 7 godina

Vracajte Lukovica,ovaj Rendulic ni za Valetu ne bi mogao da igra!
(Joxa, 19. jul 2016 20:56)

Rendulic je los ali Lukovic je katastrofalan.

KingJulien

pre 7 godina

aman ljudi polako, uigravamo se. Bice to ok...forma ce kontinuentno da raste!
Ali ipak ako dodje neka dobra ponuda za bilo kod igraca osim Katai-ja, odmah ga treba prodati.

Realnost nije osobina navijaca CZ

pre 7 godina

Zvezda bolja?!!?!? Vi ste najnerealnija redakcija na svetu!!! Oducili ovi maltezani Zvezdu od fudbala, opet su mogli tri gola da daju do poluvremena! Objavite ako smete ali znam da necete.

Nenad

pre 7 godina

Ako odigrate nereseno ili (sto ne verujem da ce da se desi) ispadnete znajte da vas je izmalerisao Gojko Andrijasevic sa svojim upornim komentarima kako ste dosta jaci..

rango_unchained

pre 7 godina

Ne znam kojom magijom planirate da prodjete ludogorec. A posle jos jedno kolo. Od čega cete da placste ove francuze i holandjane kad ispadnete?

Maxo iz Kanade

pre 7 godina

E sta je stranaca u Zvezdi a sa prvakom Malte nereseno. Ko da nema po Srbiji igraca koji bi mogli da odigraju nereseno sa ovima. Stvarno smo dotakli dno.

veliki strumf

pre 7 godina

Fibel drzi celu odbranu, decko je klasa, dugo ovakav stoper nije igrao u Srbiji, to je jasno posle pola sata. Zato Rendula pojma nema gde tera...

Beograđanin

pre 7 godina

Šta promaši čovek za 0-2,muči vas ova La špaletna to je strašno!
Like ako misliš da zvezda treba da se takmiči u Afričkoj ligi šampiona!

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Prijatelju pa ko ce da se bori??? Svi samo novcanike gledaju. Kako kod nas tako i kod vas sa druge strane brda. Dzabe navijaci navijaju kad ih vise od pola tima nerazume.Samo sto kod vas koliko toliko forsiraju mlade igrace. Da je bilo srece da Lalat ostane jos koju sezonu sigurno bi on forsirao mladje. Ovako sve iole igrace koje je on izbacio Terza je rasprodao, a ovi stranci mi ne ulivaju poverenje da su kvalitetniji od prosecnih igraca iz nase lige. Sportski pozdrav

BVB

pre 7 godina

Ovde je jedino odbrana losa, ali i tu ima Grofove krivice jer igra dosta napred i zato sevaju kontre. Ali sredina i napad, za ovaj deo sezone sasvim ok. Stvaramo sanse, Kanga doktor, Donald da ne pricam. Mislim da ce sad ubaciti Ruiza i da ce to biti to. 4-1 za Zvezdu!!!

_papazjanija_

pre 7 godina

Da li neko zaista sada veruje od zvezdasa da cete proci Ludogorec? nije sporno da ce zvezda ovu utakmicu da pobedi, ali ozb ekipa koja pretenduje da udje u LS ili Ligu Evrope ne moze ovako da igra.

Totti

pre 7 godina

Ovo je dragi moji raspad sistema.Mada je poluvreme 1:1 igra bez igre j organizacije.Ako jedan Gabonac treba da bude glavni organizator igre onda smo mi i definitivno dno evropskog fudbala.Jadni Mouche,kako sam i prošli put konstatovao,limitiran igrač bez desne noge,predvidiv.Vijeira muka,Cvetković tragičan,Kahriman golman za drugu ligu,...Fibel jak ali ne mnogo pametan,Rendulić spor,uopšte odbrana zrela za petardu od svake iole ozbiljnije ekipe.Jedina tri igrača kod kojih se vidi da znaju su Katai,Ibanjez i Fibel.Ovo ostalo,nažalost ,Upravo nije za Evropu i to se vidi iz aviona.Ne sumnjam da ćemo ove jadnike proći ali onaj Ludogorec?Nemojte da se zavaravamo,daće nam 5-6 komada,živi bili pa videli.Strašno sam razočaran.

Nišlija

pre 7 godina

Kada vidim ove strance u Zvezdi i one u Partizanu,odmah se setim Moreire.To je bio igrac,umetnik sa loptom za sve ove tarabe.Ako ova Zvezda udje u LS,ma sta u LS u LE,sa zadovoljstvom cu pojesti televizor.Skupili ove strance sa brda i dola i hoce tim.Sreca sto su ovi Maltezani preplaseni,inace da nisu bilo bi u prvih 20 minuta 0:3 ! Partizan je mnogo vise pokazao prosli cetvrtak nego Zvezda u ova tri poluvremena.

JPR23

pre 7 godina

Odbrana vam je busno sito.. Sad jos Valetta da vam mune jos jedan, pa produzeci, i penali :p
Salu na stranu, jeste neuigrana ekipa, ali ej Valetta!!!

Anonimus_79

pre 7 godina

Molim sve Grobare da sacekaju Partizanovu utakmicu u cetvrtak i pre svega danasnju Zvezdinu utakmicu da se zavrse pa da onda prave neke fore a ne posle da ispadaju glupi

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Kod Bozovica mi se od pocetka ne svidja sto voli da forsira igru u kojoj stoperi jako visoko stoje jer za to treba imati malo veci kvalitet i naravno brzinu koju nemaju. Ali ako vec to igras onda moras da naredis veznim igracima da pritiskaju protivnika kad ima loptu a ne da se njihov setka i trazi poziciju iz koje ce da uputi dubinsku iza nasih stopera. Mora pritisak na loptu na tog igraca pa da mu onemoguce to. Ovako svaki put opasnost. Toga je bilo i u prvenstvu.
Mouce se muci desno, to nije za njega. Ili ga gurni levo ili izmena.
Hugo je od pocetka bio skrt ali su mu golovi to prikrivali. Moras bre covece vise timski da igras. Letalek je prilicno slab, netacan u dodavanju, daleko od protivnika...
I jedini stranac kojem ni adaptacija ni nista nije bilo potrebno je Donald. Uvek isto igra od prvog meca.
Slabo je ovo, jako slabo! U drugom poluvremenu bi samo 3 gola ih izvadila, inace ce se mrsavo uci u naredno kolo.

blondi

pre 7 godina

ako ovi budu igrali ls ili evropa ligu pa to ce biti svemirsko cudo! blage veze sa zivotom. za 2,3 leta Valeta ce zeleti nas Srbe da izvuce. .. zapamtite ove reci

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/QYyD7a2nt5g

Bez imena

pre 7 godina

Joj ljudi ovi nas unistavaju od fudbala. Nama bi bilo koja prosecna evropska ekipa tipa Salcburg, Sosijedad, Sent Etjen, Majnc dala 5 komada u prvom poluvremenu.

nemanja

pre 7 godina

Dobra poseta ali ipak ne igramo mi navijaci. Moram da pohvalim Kangu, decko trci, vuce loptu napred, krece se bez lopte, zaista sjajan, a ostali gledaju njega kako trci. Donald standardno dobar, sjajan gol. Vieira indisponiran, sebican, bez samopouzdanja.Odbrana je ranjiva toliko da je svaka duga lopta ka napred potencijalna opasnost po gol. Mora bolje, nema opravdanja!!!

Marko

pre 7 godina

Uzas. Razumem sve, tek pocela sezona, teske noge, neuigranost ali ovo je horor gledati. Ludogorec ce nas demolirati ako i dodjemo do njih.

...

pre 7 godina

Za Srnica i Plavsica smatram da imaju kvalitet makar za grupnu fazu lige sampiona, s' obzirom da su prednost dobili ovi stranci na njihovim pozicijama ne mislim da ako Bozovic smatra da su bolji od istih ni veceras a ni u narednom dvomecu nemamo zbog cega da brinemo...

jashtaman

pre 7 godina

a kako mislite da sa nasim igracima udjemo u LS???
nismo mogli na EP iz one tuzne grupe sa igracima iz evropskih klubova a kamoli sa ovima sto su ostali kod nas da odemo negde,mozda intertoto

manunited

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Aj u 100 marki da hocete?

E moja Zvezdo na sta si spala, strahujes protiv Maltezana.
A navijaci te bodre kao da je finale LS.

oui

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Burazeru, njima ni odsustvo Lukovica ne pomaze

veliki strumf

pre 7 godina

Pa ovo je smehotresno sta mi radimo. Prvo, kako glup i nepptreban korner, kao klinci da igraju. Onda greska dvojice koji treba da brane prvu stativu, plus Ibanjez umesto da stoji na stativi i brani je, on se kao neki petlic pomerio ka sredini gola. Ali, dobro, nek se groblje malo raduje i nada. Smejacemo se mi njima u cetvrtak...

vlada

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao

veliki strumf

pre 7 godina

Pod hitno STOPER I DESNI BEK!!! Kakav crni Rendulic, kakav Cvetkovic ili raspali Petkovic! Ovo ama bas ni na sta ne lici, tragikomicno kakva promaja duva pozadi, a po desnoj strani Cvetkovic nema blagu ideju sta ce i gde ce.

Grobar

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu veceras, ali ovo je raspad, ovi kelneri se vise bore i bolje igraju...iskreno Vojvodina ili Partizan osvajaju Superligu ove sezone, a Zvezda i Partizan ce igrati evropu...pozz

York

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao (vlada, 19. jul 2016 20:08)

Nije vama problem stranaca vec sto se plasite tih igraca, to je tako ocigledno.Grobaru prikriveni...

dr

pre 7 godina

Zasto Plavsica nema ni na klupi? Decko je jedan od najboljih igraca prosle sezone, agresivan, brz, dobar prodor...
Inace, Ibanjez i Vieira idu sto posto posle kvalifikacija, levog beka ce da igra Ristic to je vec gotovo, a napadaca cemo dovesti nekog.

Fica

pre 7 godina

Katai kapiten apsolutno zasluzeno,dati mu kapitensku i povisicu samo da ostane nema takvog majstora kakav je on ni u jednoj ekipi bez uvrede prema svim odlicnim igracima partizana,vojvodine,cukarickog ovaj covek je rodjen da ima fudbal u malom prstu.

fanatik de football

pre 7 godina

Ne klonjavajte duhom sve ce to Teraza u svacionici da sredi na poluvremrnu. Terza REAGUJ da ne bude blam ko grobari sa Samrokom.

Dejan

pre 7 godina

Eee, moja nekada velika Zvezdo... Proci cemo veceras, ali, ovo je cetvrta liga evropskog fudbala. Sacuvana i dodatno pojacana ekipa sampiona drzave... Jednostavno, tim i klub ne zasluzuju ovakve navijace.

Wild West

pre 7 godina

Odeš na Flashscore, pa na sastave, lakše ćeš pronaći ćup sa blagom nego srpsku zastavu pored imena igrača.

Zvezda Srbija!

Hvala premijeru jer je svojim predanim radom uspeo za samo godinu dana da napravi legiju stranaca od koje Maltežanima klecaju kolena.

Johannson

pre 7 godina

Vucela naredio svojoj senvic armiji da samo spamuju komentare gde broje nase strance, dok u Kosarci 5 stranaca, nemaju obraza uopste.

Ivan Smederevac

pre 7 godina

Ni Lukovic nije u prvom timu ? "Stub Srbstva" za koji u prvoj postavi igra 7 stranaca : Fibel, Ibanez, Donald, Le Talek, Kanga, Mouche i Viera. KomeNdija.

Likelihood

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto grobari broje krvna zrnca i broj stranaca, posto su u kosarci imali celu petorku stranaca. A tamo je mnogo manji igracki kadar.

Ivan

pre 7 godina

Rendulic je razvalio onih poslednjih nekoliko utakmica prosle sezone. Ne znam sto nije poceo sezonu kao startni stoper sa Fibelom... Treba dati sansu i Stojanovicu, mali je nevidjen potencijal.

Jonas

pre 7 godina

Vazura lepo rece da su na ovaj prelazni rok samo za obestecenja potrosili milion , ali se za svakog igraca zvezde koji se dovede bez obestecenja pravi se kampanja ,kao da je doveden za 3 miliona a ustvari bez obestecenja. Svaki prelazni rok je isti, strah od zvezdinih pojacanja je neverovatan.

Likelihood

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto grobari broje krvna zrnca i broj stranaca, posto su u kosarci imali celu petorku stranaca. A tamo je mnogo manji igracki kadar.

KRIGER

pre 7 godina

Respect za sve domace fudbalere i Zvezdine igrace, ali Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a njegovo nepozivanje u reprezentaciju je cist IDIOTIZAM!

gde je Prosinecki

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.
(BobiPro, 19. jul 2016 22:11)
Gde si bre Kostunice:)

coska1

pre 7 godina

Od pocetka godine, od kada je dosao Le Tallec nemamo igru. On I Donald stalno jedan pored drugog na nekoliko metra, I dvojica rade ono sto bi trebalo jedan. Samim tim imamo igraca manje. Od njih dvojice moze igrati samo jedan (korisniji je Donald), a umesto drugog neko mnogo kreativniji (Plavsic, Avramovski, Babunski, Poletanovic,...). Odbrana bez komentara. Igra, kao iz 60-ih godina proslog veka.

as

pre 7 godina

Gledao sam Ludogorec veceras, brzi, pas igra, cvrstina, duplo ako ne i troduplo su jaci nego kad du igrali sa Partizanom
Prste od snage i puno trce
Zvezda, tesko dalje!

navijac

pre 7 godina

Bravo Zvezdo nasa, evo izjednacismo protiv velike Valete sa Malte!! Hvala vodjo nas na 17 stranaca koje si nam doveo!! Uz boziju pomoc uspecemo da sacuvamo ovih 1:1 i napravimo najvaci uspeh u novijoj istoriji!!!

cicko

pre 7 godina

Sad sam sa utakmice. MOgli smo lako i da puknemo. Odbrana nam ispada uzasno lako,spori smo i pecamo se na lake fore. u napadu ne znamo sta i kako cemo. Sa Bugarima samo bunker, Alkosanova skola, ako hocemo da imamo sanse, iako mi ni kontru ne znamo dobro da istrcimo.. Ovako otvorenom igrom ce nas napuniti.Nek nam je Bog u pomoc.Nego, ako ispadnemo, imamo li jos jedno kolo sanse za LE, ili ne? O LS je stvarno iluzija razmisljati.

metall

pre 7 godina

"Zvezda prosla Valetu i zabrinula navijace"
Nije me zabrinula uopste, vec je realno pokazala ono sta moze (ili bolje receno, ne moze) u Evropi. Isto tako, ovakva minimalna pobeda je u stvari odlicna za otreznjenje mnogima koji su vec pravili kombinacije sa grupama LS, iako za takve domete nije postojala bas nikakva osnova niti pokrice. Ne pravi se ekipa preko noci i vecerasnja utakmica je to pokazala. Ekipa se stvara, to je proces. Bezidejno, neuigrano, jalovo, sporo...samo na momente dopadljivo. Ludogorec je trenutno daleko ozbiljnija ekipa i njihove sanse za prolaz su ogromne. Ovakva Zvezda, nazalost, ne moze proci taj stepenik.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Prodje Internacionale Beograd dalje,ali dobro srecno vam komsije protiv Ludogoreca,nas su dva puta izbacili nemojte da se igrate i potcenite ih.Ove promasaje Valete ce sumari da pretvore u golove,imaju vise stranaca od vas,zvuci apsurdno ali tako je.E sad mi ostaje da cekam cetvrtak i revans sa Zaglebjem.

manunited

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Aj u 100 marki da hocete?

E moja Zvezdo na sta si spala, strahujes protiv Maltezana.
A navijaci te bodre kao da je finale LS.

laik

pre 7 godina

Ova Valeta bi u našoj ligi bila od drugog do petog mesta . Zvezdi protiv bugara sem bolje igre treba i Božije pomoći . Mi Srbi se kao i obično puno palimo da smo superiorni , zato se i razočaramo...

Beograđanin

pre 7 godina

Šta promaši čovek za 0-2,muči vas ova La špaletna to je strašno!
Like ako misliš da zvezda treba da se takmiči u Afričkoj ligi šampiona!

Wild West

pre 7 godina

Odeš na Flashscore, pa na sastave, lakše ćeš pronaći ćup sa blagom nego srpsku zastavu pored imena igrača.

Zvezda Srbija!

Hvala premijeru jer je svojim predanim radom uspeo za samo godinu dana da napravi legiju stranaca od koje Maltežanima klecaju kolena.

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

aleksandar

pre 7 godina

moralo je da se desi neko iznenadjenje,ovoga puta iznenadjenje je napravila cz,sasvim zasluzeno.svaka cast.jos je srbija dobila 2-3 mlada igraca na koje ozbiljno moze da racuna u proslosti

Federer

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

Slobodan

pre 7 godina

Vidim da se rijetko pominje Kanga u komentarima, ali po meni on je igracina.Uz Kataija daleko najbolji.Micu je ocajan u igri bez lopte i kretanju.Stalno ulazi drugim igracima u prostor, mada tehnicki nije los.Pozdrav

Poliglota

pre 7 godina

Dzaba im pevate :,,Igrajte za Drelije" i ,,Svi u napad ajmo ajde ",kad je u ekipi 9 stranaca iz Gabona, Eritreje i Tanzanije ne razumeju ljudi,a nisam siguran ni da su fudbaleri da nisu ovi slucajno sa granicnog prelaza Presevo?Daj ozbiljno skoknite po neko pojacanje dole do glavne autobske ima ih u parkicu, koliko ti volja ,jeftiniji mnogo a igrace ko ovi

stručnjak

pre 7 godina

Na klupi nema Plavšića potpuno nezasluženo , taj dečko je izmislio fudbal za pola Zvezdine ekipe . Takođe Andrija Luković i Marko Poletanović treba da dobiju šansu što pre .

nista o nicemu

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula?
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Nije poklonjena, pozdrav.

MomaSRB

pre 7 godina

Popravite odbranu...
(Fudbal, 19. jul 2016 21:14)

Јел имаш неког доброг мајстора да им препоручиш?

Miki

pre 7 godina

Posle prve utakmice sam se nadao da cemo proigrati u revansu... sad se opet nadam da cemo proigrati u Razgradu... Sve u svemu, jako, jako lose. Obozavam Huga, ali on je na ove 2 utakmice kriminalan, ne znam sta se desava. Ako zeli da ide, prodati ga odmah sutra, pa bolje Joveljic da igra nego ovako nezainteresovani Hugo.

RS

pre 7 godina

Da su igrala naša deca (koja nemogu dobiti šansu zbog stranaca) sigurno bi im dali bar 4 komada... Ovako se nemamo čemu nadati... Klub je pun stranaca koji se vuku po terenu ko prebijene mačke... Jedan Srnić čeka na klupi a za klasu je bolji od svih...

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mislim da je ovde jasno da trener Bozovic dovodi igrace iz Rusije preko svog menadzera i da se tali. Nemam drugo objasnjenje za dolazak ovoliko stranaca prosecnog kvaliteta. Ovo nas nigde ne vodi,mora biti mesta za Ristica,Srnica,Plavsica.. Nek nam je Bog u pomoci.

Tegi

pre 7 godina

Zvezda,nažalost nema šta da traži protiv Ludogoreca koji je večeras u Podgorici dobio Mladost 3:0 a mi se mučimo na domaćem terenu sa Valetom.

kosarkas

pre 7 godina

Bozovicu ostani i ako ne uspes boljeg trenera necemo naci sigurno.Neki se ovde ponasaju kao da imas budzet sto miliona evra i najbolje igrace na svetu pa sad ne znas da vodis ekipu.Samo napred Grofe i Liga Evrope je super samo ti nama da ostanes.

Profesor BG

pre 7 godina

Fudbal je u Srbiji odavno umro. U poslednjih 15 godina, svako prvenstvo je namesteno, u vecini klubova su kriminalci, mafijasi, igraci su u vlasnistvu nepismenih skorojevica, a FSS leglo korupcije i protivzakonja... Zato nema razloga za razocarenje, teba biti realan.

Totti

pre 7 godina

Ovo je dragi moji raspad sistema.Mada je poluvreme 1:1 igra bez igre j organizacije.Ako jedan Gabonac treba da bude glavni organizator igre onda smo mi i definitivno dno evropskog fudbala.Jadni Mouche,kako sam i prošli put konstatovao,limitiran igrač bez desne noge,predvidiv.Vijeira muka,Cvetković tragičan,Kahriman golman za drugu ligu,...Fibel jak ali ne mnogo pametan,Rendulić spor,uopšte odbrana zrela za petardu od svake iole ozbiljnije ekipe.Jedina tri igrača kod kojih se vidi da znaju su Katai,Ibanjez i Fibel.Ovo ostalo,nažalost ,Upravo nije za Evropu i to se vidi iz aviona.Ne sumnjam da ćemo ove jadnike proći ali onaj Ludogorec?Nemojte da se zavaravamo,daće nam 5-6 komada,živi bili pa videli.Strašno sam razočaran.

Vlada

pre 7 godina

Majko moja. Toliko para utucano za ove poluigrače. Osim Kange ... svi ostali JLS prosek. Ovde jedino Gojko Andrijašević vidi fantastičnu igru Zvezde i fantastičnog protivnika sa Malte.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Sramota da u ekipi igraju samo četiri domaća igrača? Jadna si Zvezdo sa ovim euro igračima. Ne pratim fudbal upravo zbog kvaliteta koji ste prikazali večeras, jača je albanska liga od srpske. Od ere Perice Ognjenovića u Zvezdi,posle toga niđe veze od igre ni igrača. Zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

kris

pre 7 godina

Ja navijam za Zvezdu 37 punih godina,ali mi strašno smeta ova "strana" ekipa.Mi nikad u istoriji nismo imali ovoliko stranaca,kao zagrebački Dinamo pre neku godinu.Nikako ih ne doživljavam kao svoje.Ja sam mislio da će se malo pojačati lanjska ekipa na nekim mestima,a oni doveli sve nove igrače i ponovo treba 3 meseca da se uigra ekipa.I kad se uigra sredina i napad neće moći dati golova koliko će ih odbrana primati od iole ozbiljnijih ekipa u domaćoj ligi,jer mi Evropu nećemo dugo gledati.

Laufer

pre 7 godina

Ubeđen sam da Grof prikriva karte, pa nije toliko naivan da pokaže sve protiv Vallete.Sa ovim tesnim pobedama on skida pritisak sa ekipe, da je večeras dobio 6:0 a ubeđen sam da je mogao, svi bi se napalili protiv Bugara i imali velika očekivanja, ovako nas Bugari potcene i mi to iskoristimo.

igor

pre 7 godina

Кааква бриљантна игра ,какви пасови каква је то била утакмица и побеђен је веелики тим Валетее еее еее еее.Велики дан за наш фудбаллл нема шта.?!?!

Rahel

pre 7 godina

Pod 1:Ekipa za LS ne sklapa 2 nedelje pred pocetak kvalifikacija.Vec se uigrava cele sezone,i samo se dopuni 1 ili 2 igraca.(odlicno uigrana ekipa je bila prosle sezone).Od pojacanja je mogao i morao samo Kanga i Fibel,i jos jedan stoper.
Pod 2:Pojacanja su odlicna,samo ne treba da igraju od starta ,vec je potrebno da se uigravaju u hodu.
Pod 3:Srnic treba da ima prednost pre nego li Muce,pre svega jer je vec uigran ,cim je usao u igru,zivnula je igra po desnoj strani,rasteretio umornog Ibanjesa.
Pod 4: Stoper i desni bek pod hitno.Rendulic i Lukovic nisu vise za evro meceve,kao ni Cvetko i Petko.
Pod 5:Kazna za ekipu bez mesecne plate zbog ove blamaze protiv Valete.
Koliko god da smo nespremni neuigrani i teskih nogu ,ovakvu boraniju moras da isprasis sa 10 komada u dvomecu.
Pod 6:Vecito potcenjivanje manjih klubova od strane nasih "fudbalskih znalaca".

123

pre 7 godina

Alo protivnici stranaca. Za reprezentaciju igra sve sami Srbin, najbolji sto imamo, pa nas nema ni na najbesmislenijem evropskom prvenstvu Evrope otkad je Evrope, kad se nije kvalifikovao samo ko nije hteo.

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me brine je sto imamo previse kvalitetnih igraca u sredini, a premalo u spicu i narocito odbrani! Mesta trenutno nema za Srnica, Plavsica, Babunskog, Poletanovica, Ristica (koji je silom prilika vracen na levog beka), a tu je i ovaj Ruiz koji deluje brz i jak na lopti. Bice mnogo nezadovoljnih igraca jer ce malo igrati. Zao mi sto mnogo mladih srpskih igraca moze da propadne. Takodje, Avramovski nikad nije ni dobio sansu... Tu su i ova dva momka sto su dosla iz Spartaka. Velika guzva, a desna strana odbrane Rendula-Cvele tragedija. Tu su potrebna pojacanja a ne na sredini.

bagzi

pre 7 godina

Napad nam pa i lici na nesto ali odbrana!? Plasim se da ce Ludogorec opusteno da nam uvalja 5-6 komada u dve utakmice.
Pa nama Maltezani mogli da daju bar tri gola veceras.

Džoni

pre 7 godina

Najgore je to što Božovićeve ekipe tek kasnije ulaze u formu(setimo se početka prošle sezone na čega je to ličilo) a vremena na žalost nema! Ofanzivno će ovo biti paklena ekipa kada se uigraju, ali brine odbrana jer duva na sve strane, ali verujem da će i to malo da se dotegne! Danas svi igraju tako da i ova Valeta nije baš naivna a ni mi nismo Barselona pa da takve utakmice rutinski otaljavamo! Protiv Ludogoreca na gol više jer ako se budemo branili neće biti dobro! Uz dozu sreće može i to da se preskoči!

nn

pre 7 godina

samo jedna od mene - nece NEUKIMA da objasnjavam brdo toga zasto je ovo ovako ... JEL OVAKO BILO I NA POCETKU PROSLE SEZONE ???? pa je bilo kuku lele pljuj vredjaj a, polse - 30 i nesto BOGOVI KRALJEVI bla bla ?!?!!!! tako da ..... Nemam ja snage da se na tastaturi raspravljam i objasnjavam uglavnom decurjili raznorazne gluposti !!!! IDEMO CRVENO BELI !!!!!!

Aлександар

pre 7 godina

Мислим да треба довести још једно 15 појачања и да се опрости свиx 50 милиона евра дуга Звезди и да се дода још једно 25 милиона и још једно 15 милиона за кошарку за сваки случај.

Ibro dirka

pre 7 godina

Da ljubite vi ovog Zonatana u d..e,covek je dve idealne sanse zavrsio kao da nikad loptu nije sutnuo...inace bi veceras zasedala vlada na celu sa svemocnim!

koshke

pre 7 godina

grupna faza lige sampiona sa ovakvom igrom ravna je prolasku Srpske reprezentacije na SP.za ligu evrope treba nam mnogo srece prilikom zrebanja ukoliko ovi nasi ne pocnu da igraju fudbal.Srnic ispred Mucea,Plavsic bi trebao par na poluvremenu da udje.Mada donekle kapiram filozofiju Bozovica posto ce se uz veliku dozu srece igrati na tri fronta.Vieri dati papire, Kataiu povecati platu i moliti ga da ostane.I dalje mislim da Orlandica ne treba prodati,mozda je malo psihicki labav ali uz veliki rad sa njim dobili bi ekstra napadaca.

Aлександар

pre 7 godina

Шта вам је људи па нисте ваљда очекивали неку игру? Терза сасвим успешно увежбава из кеца у два за домаћу лигу.

Ivan

pre 7 godina

Terzicu teraj ovog Vieru iz Zvezde! Aj sto nema pojma u napadu, nego im napravi covek dve stopostotne sanse direktno svojim greskama na sredini terena. Ocajan je decko veze nema, ne secam se kada je poslednji put odigrao iole solidnu utakmicu. Pitanje da li ga sada uopste hoce neki klub ovakvog sakatog.

Analiticar u papucama

pre 7 godina

Za ovu bruku od tzv.igre preko 400 komentara a za perfektne odbojkase ni desetina samo oslikava stanje u Srbiji koja je na nivou pecinskih ljudi...

Alex

pre 7 godina

Ne znam sto se ljudi tripuju da je Ludogorec neka ekipa. Nista posebno, ali je Mladost katastrofa. Doduse odbrana Zvezde jeste suplja kao svajcarski sir. Mislim i dalje da Zvezda ima dobre sanse za prolaz u cetvrto kolo.

Zex

pre 7 godina

Bice lakse sa Bugarima jer oni podcenjuju Zvezdu koja nema nimalo slab tim,jedini problem je neuigranost I nista vise,fali jedan stoper I to je to.Valeta nimalo naivan tim,fizicki veoma jaki,pokretljivi,nimalo lak protivnik,voleo bih da vidim Partizan protiv njih.

zoran

pre 7 godina

Ja tebi, ti meni...pa tako u krug...bez ideje, bez karaktera, bez icega...koga ovi lazu.? Sami sebe..? Ej, bre...ova Valeta je ubedljivo najslabija ekipa koja je ikada gostovala u Srbiji...ljudi jedva znaju da trce I mogli su 2 komada da uteraju bez problema...tuga, tuga...Ludogorec ce se poigrati sa nama I to uz osmeh...bice jeza u Bugarskoj.

bas svasta

pre 7 godina

Ne znam cemu ovoliko mrznje i omalovazavanja od strane partizanovaca prema zvezdi. Da li vi stvarno mislite da ste nesto bolji od zvezde ili ove valete? Da li ste vi svesni da nase reprezentacije odavno nema na evro ili svetskoj sceni, da smo jadni cak i u kvalifikacijama, a o celoj nasoj ligi da i ne govorimo. Niste realni ni malo

stefan

pre 7 godina

Donald - La Telek kao i stoperski par glavne bolne tacke zvezde. La telek izgleda vise voli dda se slika u bazenu sa koktelima. On ne zna gde se nalazi. Donald osim gola, nista. Ali nista. Prodao 20 lopti. Kao i ma Malti. Mnogo gnjave loptu. Sporo. Tromo. Gube duele. Odatle i dolazi do problema. Ali bolje grof zna. Sigurno vidi. Samo tesko nama protiv bugara sa ovakvom igrom...

Deki

pre 7 godina

U startnoj postavi 8 stranaca, nezabeleženo u srpskom fudbalu. Nama je država dala jedan Teleoptik, a Zvezdi država preko Gazproma svake godine po jedan.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Legija stranaca iz Ludogoreca ima da demolira ovakvu Zvezdu u obe utakmice ! Ovaj Cvetkovic decko ne zna ko su njegovi saigraci pa dodaje samo ovim amaterima sa Malte i on ne bi imao mesta ni u Bratstvu iz Krnjace ! Sledeca sa Bugarima ce pokazati koliko ovaj tim Zvezde pojma nema !

Jovan

pre 7 godina

Bozovic tupi nepotrebno, Zvezda igra previse nepovezano i tromo. Ne treba da se postavlja pitanje, da li Babunski, Plavsic, Srnic i Ristic treba da igraju..To su igraci koji treba da se prave za prodaju na kraju sezone i da zvezdi se obezbedi budjet od 20 miliona u godini. Uspeh od prosle godine je veoma los za zvezdu, samo je Grujic i Jovanovic su otisli za iole ozbiljnog novca, pa Partizan je napravio vece transfere od Zvezde a sa guranjem ovih ispod prosecnih crnaca, osim Donalda koji je klasa igrac, ne pise nam se dobro...Ponavljam, Babunski, Plavsic, Srnic, Ristic mora da igraju 90 min.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jedini koji trenutno nesto igra u Zvezdi je Katai, ostali kriminalni, Cvetkovic fikus, kamerman sa SK-a OCAJAN ja ne znam sta je ono kakvi zumovi i drmanje kamere, haos . Sve u svemu ocekujem dosta bolju igru protiv Bugara, ali ako se hoce u play off LS-a mora mnogo bolje ...

onamonamo

pre 7 godina

Kako javljaju agencije nakon utakmice Zvezda-Valeta u nemanjinoj 11.održana hitna sednica vlade sa samo jednom tačkom dnevnog reda hitno smanjenje plata i penzija za 5%,škripi u odbrani,hehehe.

slix

pre 7 godina

Velika rupa je u odbrani, plus novi i neuigrani igraci. Treba dovesti jos jednog stopera. Nadam se da ce protiv ludogoreca igrati bolje. Treba srnic i plavsic da igraju vise.

cz

pre 7 godina

Odavno tuzniji fudbal nismo igrali, valeta je bila mozda i bolja od nas. Da je igrao onaj spic, i da su mu priznali cist gol mi bi ispali lagano.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula? 
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Care, pobedili smo :-)

zoran

pre 7 godina

Ne kapiram, zašto Plavšić ne igra, i zašto ovoliko stranaca.
Mali Plavšić je posle Kataia, bio najbolji igrač zvezde, zašto se koplja lome na njemu. Od stranaca, samo im je Kanga trebao, i možda Fibel.
Da li se neko bolje razume u fudbal od mene, i objasni mi zašto Plavšića nema ni u protokolu.

miroslav

pre 7 godina

Plavsic, Ristic, Srnic! Fibel sam da igra pozadi. Dva zadnja vezna da igraju tu poziciju, a ne ofanzivne, Fibel ne moze sam. Aj cao...

Sajmon

pre 7 godina

Pa sta misle ti Zvezdini strucnjaci kad nisu doveli dva dobra stopera a hocu u Evropu..na najbitnijim pozicijama stopera nemamo dobre igrace i ti su se trebali naci i Kanga umesto Grujica..onaj Muce nista nije trebao..Kanga je veoma dobar igrac i veliko pojacanje ali sve je dzaba kad nemamo stopere..prvo je dobre stopere trebalo naci i dovesti pa sve ostale..ovako su male sanse jer dje cemo bez stopera u Evropu...alo..

Tvigi

pre 7 godina

Ludogorec ide dalje. Tu nema razgovora. CZ prima dva gola od ovih? Pa sta ce da trazi protiv bugarskih Brazilaca? Mislite da ce da povedu i posle primaju golove? Da su oni naivni ko ovi sa Malte? To je vec ozbiljan tim i kada da gol daje jos a ne prima i gubi utakmice. Pa ne ulazu oni tolike pare u lose igrace i da gube kao ovi sa Malte. Jedino da se izbegne katastrofa. Aj pa da vidite..

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Kod Bozovica mi se od pocetka ne svidja sto voli da forsira igru u kojoj stoperi jako visoko stoje jer za to treba imati malo veci kvalitet i naravno brzinu koju nemaju. Ali ako vec to igras onda moras da naredis veznim igracima da pritiskaju protivnika kad ima loptu a ne da se njihov setka i trazi poziciju iz koje ce da uputi dubinsku iza nasih stopera. Mora pritisak na loptu na tog igraca pa da mu onemoguce to. Ovako svaki put opasnost. Toga je bilo i u prvenstvu.
Mouce se muci desno, to nije za njega. Ili ga gurni levo ili izmena.
Hugo je od pocetka bio skrt ali su mu golovi to prikrivali. Moras bre covece vise timski da igras. Letalek je prilicno slab, netacan u dodavanju, daleko od protivnika...
I jedini stranac kojem ni adaptacija ni nista nije bilo potrebno je Donald. Uvek isto igra od prvog meca.
Slabo je ovo, jako slabo! U drugom poluvremenu bi samo 3 gola ih izvadila, inace ce se mrsavo uci u naredno kolo.

Milan

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ovoliko kritike...Jeste lose smo odigrali a pritom sudijski kriterijum nije pomogao...Njima je dozvoljeno da tuku i posle 10 faula dobiju karton a nama svaki kontakt se svirao...A grobari umesto nama da se smejete gledajte da prodjete poljake....

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Gledam od 60 minuta , niste ni loši ni dobri, nekako ste osredwi, i prolazite ove, sa Bugarima ovako neće ići, vrlo nam je loša liga, kad se moj Partizan muči sa poljacima, a Zvezda sa maltežanima, bez želje da umanjim spretnost i željupoljaka i maltežana, ali je vidljiv pad kvaliteta naše lige pogotovo u poslednjih četiri, pet godina... naravno i pre toga ali ne ovoliko

Nišlija

pre 7 godina

Kada vidim ove strance u Zvezdi i one u Partizanu,odmah se setim Moreire.To je bio igrac,umetnik sa loptom za sve ove tarabe.Ako ova Zvezda udje u LS,ma sta u LS u LE,sa zadovoljstvom cu pojesti televizor.Skupili ove strance sa brda i dola i hoce tim.Sreca sto su ovi Maltezani preplaseni,inace da nisu bilo bi u prvih 20 minuta 0:3 ! Partizan je mnogo vise pokazao prosli cetvrtak nego Zvezda u ova tri poluvremena.

Mrki

pre 7 godina

Ludogorec će Zvezdi nažalist dati bar petardu u dve utakmice, a Zvezda neće dići do šesnaesterca sa ovakvom igrom. Šteta šta se događa Zvezdi.

novica

pre 7 godina

Pa vi veze nemate!
Možda ćete vi i ući u LE,ali,morate priznati,da su vas Maltežani nadigrali!
Bojim se da će i ova sezona da vam se završi u avgustu?

goran

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica? Nama trebaju borci a ne setaci. Jedino ako grof pokusava da zbuni bugare pa ga ubaci protiv njih. Bolji je za klasu od ovog Moucea mucenika. Srnic je osrednji igrac ali je bar borac. Tako Nemci rade. Igraju samo borci

o shonesi

pre 7 godina

Voleo bih da primimo gol i ispadnemo samo zato što su nakrcali ekipu strancima poluigračima kao što su uradili nakon što su rasprodali Žigića Jankovića Pantelića Lukovića Stojkovića itd i doveli Georgijeva Salasa Molinu Barkosa stavili ih sve zajedno na teren i misle sad će oni da igraju kao da su zajedno u ekipi 10 godina, pa gde se to tako radi lopuže, hohštapleri, secikese kriminalci.. Alo bre, La Valeta ekipa sa Malte, pa bolje sad da ispadnemo nego da nas ponižava Ludogorec

Nikola 84

pre 7 godina

Pa zar je ovo moja evropska Zvezda? Odbrana ne postoji. Ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv Ludogoreca. Dobro je to sto smo imali jeftinu lekciju - prosli smo dalje, a videli da nesto u odbrani treba da se menja.

darko

pre 7 godina

fibel mnogo los igrac cela ekipa nema sta da trazi protiv ludogortsa ovi igraci nisu nikakva pojacanja sa domacu ligu a kamoli sa evropu smesno terzic i njegovi scouti

Jonas

pre 7 godina

Vazura lepo rece da su na ovaj prelazni rok samo za obestecenja potrosili milion , ali se za svakog igraca zvezde koji se dovede bez obestecenja pravi se kampanja ,kao da je doveden za 3 miliona a ustvari bez obestecenja. Svaki prelazni rok je isti, strah od zvezdinih pojacanja je neverovatan.

rade

pre 7 godina

ne mogu da verujem kakve komentare citam... pa ako su ovi bolji sto nisu pobedili onda ? I kakve veze ima to sto dosta stranaca igra u zvezdi - kao da u drugim timovima ne igraju?

qqlele

pre 7 godina

Eto vam ga Rendulic, strucnjaci. Dakle, trebaju nam stoper. spic i desni bek, a bogami ja bih menjao i Le Taleka, nista ne igra. Na stranu to sto smo skroz neuigrani, tako je bilo i prosle godine, Grofove ekipe jednostvano dostizu optimalnu formu tek za mesec, dva, sto je nama kasno

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Katai i Donald klasa. Fibel, pa cak i Kanga obecavajuci. Ovaj Mouce ne deluje kao ozbiljno pojacanje. Srnic mnogo vise daje od njega. I Viera los...a Rendula...mrtva trka sa Lukovicem. Svaki dubinski pas i sansa za njih. Half i jos jedan spic.

Sta reci?

pre 7 godina

Nekoliko razmisljanja:
- Protiv Ludogoreca ce igrati najmanje 2-3 igraca koji su Valetu gledali sa klupe ili tribina!
- Kanga ce biti extra pojacanje, samo mu treba jos par utakmica "da klikne"
- Kad pocnu da pricaju istim jezikom, bice to mnogo bolje...gledam sa istoka, Ibanjez i Fibel se nista ne kapiraju, Kanga pokusava da objasni nesto Donaldu bez uspeha... kasnila su prava pojacanja (nadam se da cemo bar u LE)!
- Vodje navijaca hitno da pregledaju sve utakmice iz 90-ih i da nauce kako se bodri ekipa, a ne da prave od Severa narikace! Kakvo je bre to pevanje iste pesme u pola glasa 60min? Gleda li iko utakmicu ili nemate pojma sta se desava, pa naricete?

Posmatrač

pre 7 godina

Teško će Zvezda sa ovim timom od 15-tak stranih igrača i budžetom vladinim osvojiti Ligu šampiona, kako su se cigani nadali posle nameštenog prvenstva. Osim ako ne reaguje Jedan čovek!

veliki strumf

pre 7 godina

E milo mi sto smradovi ovako primise gol, kad nisu hteli loptu da izbace u aut. Sve u svemu, lose je ovo, imacemo velikih problema u Razgradu ako se malo ne saberemo. Imamo odlicne igrace, uz Kataija, Donalda, Ibanjeza i nespremnog Vieire, Fibel i Kanga su se pokazali kao velika pojacanja, a i Mouce ce biti dobar. Zao mi je sto nema Plavsica, decko uvek unosi zivost u igru.

SS

pre 7 godina

Zna li neko da mi kaze zasto Plavsic nije uopste u protokolu?Umesto da se daje sansa nasim igracima koji su nam doneli titulu i sigurno su bolji od ovih "pojacanja"Bozovic trpa strance...Pa Plavsic je igracina za ove likove,a umesto Ruiza bolje dati sansu Risticu.I Srnic je pokazao da je bolji igrac ,odmah smo zivnuli kad je usao.Tesko cemo ovako protiv Brazilaca a odbrana nam je bas slaba

Nenad

pre 7 godina

Ovaj Bozovic je tvrdoglava mazga jedna....gura ovu taktiku,a katastrofa igramo od kada je promenio sistem!! Na sta bre ovo lici,doveli smo igrace za lepe pare,a ne mogu pas da sastave !!! Uzas i sramota kako igraju !!! MAZGAAAAAAA

Susjed

pre 7 godina

Kanga i Katai , amen ! Svi ostali teski prosjek. Ocekivao dupli hendikep,kad ono... Nije mi jasno da vi drzite Ibanjeza za nekog igraca?! Svasta. Mislim da s ovakvom igrom nemate veliki sanse protiv Ludogoreca.

LM

pre 7 godina

Uzas!
Da Maltezani budu brzi, borbeniji, okretniji, vise cistih sansi za gol...
Neverovatno! Tromo, tromo i tromo.
Sraman prolaz ce ovo biti.

SS

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica?Pa bolji je veznjak od svih ovih stranaca..Dati sansu njemu,Risticu pa i Andriji Lukovicu.Odbrana nam je katastrofa,tesko ce protiv ovih Brazilaca igrati mozda dati sansu S.Milosevicu na stoperu gore od Rendulica ne moze

Grobar

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu veceras, ali ovo je raspad, ovi kelneri se vise bore i bolje igraju...iskreno Vojvodina ili Partizan osvajaju Superligu ove sezone, a Zvezda i Partizan ce igrati evropu...pozz

Nebojsa

pre 7 godina

Pocetak je sezone po nekad moraju i ovakvi mecevi da se dobiju odbrana mora mnogo bolje protivnik je stvorio dosta izglednih gol sansi srednji red neuigran treba ce vremena da se uigraju brine me Hugo Vijera ne lici mi na igraca iz prethodne sezone mozda mu je potrebna jedna dobra utakmica gde ce vratiti u formu sto se tice Ludogoreca to ce biti sasvim drugacija utakmica nije kao ova utakmica gde su svi igraci stajali iza lopte i igrali na kontre i polukontre to je ekipa koja se ne brani vole da imaju loptu u nogama takve ekipe C.Zvezdi odgovaraju jer sa njima se moze igrati oni se nece braniti ne kazem da cemo izaci lako na kraj sa njima ali nisu nepobedljivi i mogu se izbaciti

Johannson

pre 7 godina

Vucela naredio svojoj senvic armiji da samo spamuju komentare gde broje nase strance, dok u Kosarci 5 stranaca, nemaju obraza uopste.

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

fancy

pre 7 godina

pa sta hocete vi bre.novinari??? igrali bunker sa autobusom ispred gola i kao treba 5 golova da se da??? druga utakmica ce biti sa bugarima prsa u prsa!

Lucidni decko

pre 7 godina

Pitam se cemu ovo vodi... Prosle sezone Kairat nas raznese posle se kso.nesto uigramo I sad ponovo nagomilamo boga oca novih igraca,pred kvalifikacije za ls I jos se nadamo ulasku.... Samo ovog pura nema popravnog ako ne udjemo ni u LE u sta isto sumnjam ode sve u propast... Ovo pisem kao realan zvezdas ,a ne ovi sa severa koji zive od nje,a loze masu ajde zvezdo bre...

Realnost nije osobina navijaca CZ

pre 7 godina

Zvezda bolja?!!?!? Vi ste najnerealnija redakcija na svetu!!! Oducili ovi maltezani Zvezdu od fudbala, opet su mogli tri gola da daju do poluvremena! Objavite ako smete ali znam da necete.

nisimiburazer

pre 7 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme i ovo sto sam video nije bilo toliko lose, ali ispod svakih ocekivanja. Mada delovalo je da igraci nisu imali uopste motivacije, nadam se da ce se protic Bugara to ptomeniti, ali i mi smo ovu Valetu potcenili nisu oni bas leva ekipa sto kaze Grof. Sredina terena je na nivou takmicenja, pogotovo Katai, a i Ruiz iako je malo igrao deluje ka da ce biti veliko pojacanje. Napad j uzasan tu se mora podhitno dovesti pojacanje, jer je Hugo totalno van forme,a Sikima je jedva za nasu ligu. Odbrana isto veoma losa dosta su iapadali i osim Ibanjeza svi su nesigurni, pogotovo Fibel. Nadam se da ce se ekipa uigrati do dvomeca sa Ludogorecom , a i da ce igraci biti motivisaniji, pa konacno opet da gledqmo nasu Zezdu u Evropi!

ned

pre 7 godina

Igrači su igrali loše,ali navijači su bilo najgori. Mantrali su neke tužne pesme celu utakmicu sebi u bradu i uopšte nisu pratili igru... Strašno.

Jugio

pre 7 godina

Ne zna se šta je gore veceras, da li igra, da li komentator ili kamera koja se stalno trese. Ko je organizovao prenos je verovatno preko partije dobio posao za prenos.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

odbrana vam je katastrofa zato što imate i par Srba pozadi...pa dobro bre panteri, dovedite još nekog vašeg turčina da vam zakrpi sve rupe pozadi...nemojte da vas Valleta odučava od fudbala...

Riječanin

pre 7 godina

Svaka čast strancima ali za Zvezdu moraju igrati Jovanovići,Miloševići itd.Od stranaca jedino neki talentirani Jugosloven treba da igra i tada če Zvezda u Europi nešto značiti.Toliko talentirane domače djece a nitko im šansu ne pruža.

punimlimenke

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.
(Federer, 19. jul 2016 22:52)
ili dovesti jos jedan kombi igraca?

Bez imena

pre 7 godina

Joj ljudi ovi nas unistavaju od fudbala. Nama bi bilo koja prosecna evropska ekipa tipa Salcburg, Sosijedad, Sent Etjen, Majnc dala 5 komada u prvom poluvremenu.

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49)
Hahahaaaa, pa nije to vojni lavor, Zagrepcanine. Tamo bi bilo toliko sa ovom slikom. A i izgubi se osecaj, brojis do 2-3000 cele sezone.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Iskreno, ja nisam previse zabrinut. Igra ne obecava nikako, ali mislim da je svakako ono sto fali ovoj ekipi uigranost. Sporiji su nam nesto stoperi nego inace a Donald koji je definitivno defanzivni vezni, dobio je donekle ofanzivniju ulogu koja mu ne lezi. Zabrinjava me špic. Nama je jedan gol samo dao napadac i to Sikimic, Viera kao da nije vise clan FKCZ. Ibanjes takodje indisponiran pomalo. Spic jedan pod hitno nam treba a nakon utakmice sa Napretkom mislim da ce biti malo bolje, kao i nakon ozbiljnijeg pristupa Ludogorecu.

dovla

pre 7 godina

Bitno je da se pobedjuje. Sta se plasite Bugara kao da je Barsa. Pa i da je Barsa i oni su ljudi od krvi i mesa. Ajde dosta plakanja i predvidjanja. Cuti i gledaj.

David

pre 7 godina

Ne razumem samo zasto su doveli Babunskog iz Barcelone kada nije odigrao niti jednu utakmicu od kada je dosao? Ako Bozovic ne uspe od Babunskog da napravi igrac i da ga proda za 10 miliona onda nije ni trener za Zvezdu. Nam ne treba trener da pobede Surdulicu i Smederevo nego da napravi igrace i da ih proda na kraju godine za minimum 30 miliona evra i da klub i igra u grupi minimum u evropi...A ne samo glumenje ludilo...

Nbg

pre 7 godina

Evo skoro je 70' a vi ne možete da date još jedan jedini gol ovim amaterima sa Malte. Ahahaha sad ste trebali da fasujete čist gol. Ali ne, ovde se komentarše broj navijača, koliko stranaca je kk Partizan imao i sl. baljezgarije. Ako kojim slučajem prođete ove indijance Ludogorec će vas izbrukati.

Rend

pre 7 godina

Par mojih utisaka.Fibel indijanac, totalni promasaj.Uga prodati sto pre.Kataji doktor, ne znam sto takav majstor nije i dalje u repki.A za sledecu utakmicu i novog kamermana nabaviti posto mi se vrti u glavi.Sve u svemu lose.Videcemo protiv Ludogoreca mozda je ovo bio samo pritisak, ali bojim se da gresim.

Ivan Smederevac

pre 7 godina

Ni Lukovic nije u prvom timu ? "Stub Srbstva" za koji u prvoj postavi igra 7 stranaca : Fibel, Ibanez, Donald, Le Talek, Kanga, Mouche i Viera. KomeNdija.

Vlada

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca verovatno u konkurenciji za start biće Srnić,Plavšić,Poletanović,Avramovski,Babunski,Petković ...... C.Zvezda ima bukvalno 2 tima,ali sve to treba uigrati utegnuti ...

Ivan

pre 7 godina

Rendulic je razvalio onih poslednjih nekoliko utakmica prosle sezone. Ne znam sto nije poceo sezonu kao startni stoper sa Fibelom... Treba dati sansu i Stojanovicu, mali je nevidjen potencijal.

Dejan CZ

pre 7 godina

Cvetkovic i Rendulic nemaju mesta u prvoj postavi...neuigranost i olako gubljenje lopte u predaji uzrok je sansi koje protivnik pravi i tu se mora skrenuti paznja jer iskusnije ekipe nece prastati.Kanga igrac koji prevazilazi okvire JSL.

York

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao (vlada, 19. jul 2016 20:08)

Nije vama problem stranaca vec sto se plasite tih igraca, to je tako ocigledno.Grobaru prikriveni...

Vracarac

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49) Mozda u lavoru bez juga moze da ima 20. Mara prima 55000, a ovde ima i vise od 35. Aj pali bre!

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ludogorec ima da vas omlati sa ovakom vasom igrom! Ovu ekipu Valete bi realno trebalo da ispratite sa minimum 4 kom. Odbrana katastrofa!

Forma

pre 7 godina

Mouce je ok za sada, ali igra po desnom krilu a desnom nogom ne ume da centrira sto se jasno videlo u nekoliko navrata. Ugo katastrofa, Le Talek takodje. Rendulic trenutno nista bolji od Lukovica.

blondi

pre 7 godina

ako ovi budu igrali ls ili evropa ligu pa to ce biti svemirsko cudo! blage veze sa zivotom. za 2,3 leta Valeta ce zeleti nas Srbe da izvuce. .. zapamtite ove reci

burence

pre 7 godina

Ja kao Delija, koji navija i navijaće uvek za Zvezdu u bilo kakvoj situaciji, kažem da će ovakvu Zvezdu Ludogorec da pojede, daće nam jedno 3 komada u Bugarskoj i 2 kući

Bilal

pre 7 godina

Da se raзумемо навијач сам Партизана ал'не знам што је срамота победити два пута са 2:1 па макар тим био и са Малте? Ако је тим са Малте не значи да су и играчи Валете са Малте. Имамо аналоган пример репрезентације Исланда која је стигла до 1/4 финала ЕУРО 2016 у Француској. Сви данас играју фудбал. Проблем Звездиних играча није био у ногама него у глави. Подценили су "нејаког" противника. Више су били заокупирани претходним двомечом са Лудогорцем него реванш утакмицом са Малтежанима а то што би ваши навијачи желели голеаду, то је друга ствар. Наравно, са Лудогорецом ће то бити много озбиљније.

Mare

pre 7 godina

Vracajte Lukovica,ovaj Rendulic ni za Valetu ne bi mogao da igra!
(Joxa, 19. jul 2016 20:56)

Rendulic je los ali Lukovic je katastrofalan.

Beli65

pre 7 godina

sasvim drugacije utakmice ce da budu protiv Bugara tako da ovo nema nikakve veze,mislim da ce prva utakmica u Bugarskoj da mnogo utice na konacni prolaz jer ako u Beogradu moramo da jurimo rezultat bice veliki problem zbog njihove kontre sve drugo imamo sansu, Idemo Zvezdo!!

oui

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Burazeru, njima ni odsustvo Lukovica ne pomaze

Fica

pre 7 godina

Katai kapiten apsolutno zasluzeno,dati mu kapitensku i povisicu samo da ostane nema takvog majstora kakav je on ni u jednoj ekipi bez uvrede prema svim odlicnim igracima partizana,vojvodine,cukarickog ovaj covek je rodjen da ima fudbal u malom prstu.

Dejan

pre 7 godina

Eee, moja nekada velika Zvezdo... Proci cemo veceras, ali, ovo je cetvrta liga evropskog fudbala. Sacuvana i dodatno pojacana ekipa sampiona drzave... Jednostavno, tim i klub ne zasluzuju ovakve navijace.

Anonimus_79

pre 7 godina

Molim sve Grobare da sacekaju Partizanovu utakmicu u cetvrtak i pre svega danasnju Zvezdinu utakmicu da se zavrse pa da onda prave neke fore a ne posle da ispadaju glupi

adolf milošević

pre 7 godina

Živela Austrija,živelo carstvo,živeo car franjo josip i živela naša presvetla habzburška kuća i beč stub srpstva,mi bečki srbi jedini pravi srbi

_papazjanija_

pre 7 godina

Da li neko zaista sada veruje od zvezdasa da cete proci Ludogorec? nije sporno da ce zvezda ovu utakmicu da pobedi, ali ozb ekipa koja pretenduje da udje u LS ili Ligu Evrope ne moze ovako da igra.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Ako mezimica pregrmi Maltezere premijer sutra pravac u Državni trezor sa kolicima da izvuče što više para za nove strance. Video kako to funkcioniše kod legende Nebojše a gospodin Kokeza dekret da stranci su domaći. Bolji život ne sme da trpi!

rango_unchained

pre 7 godina

Ne znam kojom magijom planirate da prodjete ludogorec. A posle jos jedno kolo. Od čega cete da placste ove francuze i holandjane kad ispadnete?

Mule

pre 7 godina

(Zex, 19. jul 2016 21:35)
Sta lupas druze, pa ulozilo se u ovaj tim 5 miliona evra, doveli ste 11 igraca, kakav sad jos stoper? Valeta je poluamaterski klub, iz lige gde ljudi rade od 7-16h, pa u 19h igraju utakmicu. Ako ne verujes, pogledaj malo na netu. Neuigranost kazes... Zamisli samo koliko ste namestali, kada ovakav klub ne mozete da dobijete, a sva ova pojacanja ce se pokazati promasajima, zivi bili pa videli!

nemanja

pre 7 godina

Dobra poseta ali ipak ne igramo mi navijaci. Moram da pohvalim Kangu, decko trci, vuce loptu napred, krece se bez lopte, zaista sjajan, a ostali gledaju njega kako trci. Donald standardno dobar, sjajan gol. Vieira indisponiran, sebican, bez samopouzdanja.Odbrana je ranjiva toliko da je svaka duga lopta ka napred potencijalna opasnost po gol. Mora bolje, nema opravdanja!!!

Alex

pre 7 godina

Gledam tekmu, krećemo u napad, po sredini terena u krugu prečnika 10 metara stoji 5 igrača Zvezde, kombinuju. Vrh. Nema krila, tj. možda i ima - ko zna, ali gde?
Nadam se barem da uđemo u ligu uefa, ako Bog da, ali sa ovom igrom, preteško.

afrogipsy

pre 7 godina

Koliko se ja razumem u fudbal, mi ako pod hitno ne kupimo dobrog stopera, ne samo u evropi , nego i u domacem prvenstvu ima da sluzimo za gol razliku . Ostale linije stimaju , koliko toliko , bice bolje kad se uigraju jos, ali zadnja linija ....katastrofa.

dr

pre 7 godina

Zasto Plavsica nema ni na klupi? Decko je jedan od najboljih igraca prosle sezone, agresivan, brz, dobar prodor...
Inace, Ibanjez i Vieira idu sto posto posle kvalifikacija, levog beka ce da igra Ristic to je vec gotovo, a napadaca cemo dovesti nekog.

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Prijatelju pa ko ce da se bori??? Svi samo novcanike gledaju. Kako kod nas tako i kod vas sa druge strane brda. Dzabe navijaci navijaju kad ih vise od pola tima nerazume.Samo sto kod vas koliko toliko forsiraju mlade igrace. Da je bilo srece da Lalat ostane jos koju sezonu sigurno bi on forsirao mladje. Ovako sve iole igrace koje je on izbacio Terza je rasprodao, a ovi stranci mi ne ulivaju poverenje da su kvalitetniji od prosecnih igraca iz nase lige. Sportski pozdrav

jashtaman

pre 7 godina

a kako mislite da sa nasim igracima udjemo u LS???
nismo mogli na EP iz one tuzne grupe sa igracima iz evropskih klubova a kamoli sa ovima sto su ostali kod nas da odemo negde,mozda intertoto

veliki strumf

pre 7 godina

Pa ovo je smehotresno sta mi radimo. Prvo, kako glup i nepptreban korner, kao klinci da igraju. Onda greska dvojice koji treba da brane prvu stativu, plus Ibanjez umesto da stoji na stativi i brani je, on se kao neki petlic pomerio ka sredini gola. Ali, dobro, nek se groblje malo raduje i nada. Smejacemo se mi njima u cetvrtak...

veliki strumf

pre 7 godina

Fibel drzi celu odbranu, decko je klasa, dugo ovakav stoper nije igrao u Srbiji, to je jasno posle pola sata. Zato Rendula pojma nema gde tera...

JPR23

pre 7 godina

Odbrana vam je busno sito.. Sad jos Valetta da vam mune jos jedan, pa produzeci, i penali :p
Salu na stranu, jeste neuigrana ekipa, ali ej Valetta!!!

Mare

pre 7 godina

Lidogorec u dve utakmice ima da nas ubije, 6 Brazilaca od kojih bar 4 mogu da igraju gde hoce, plus jedan Afrikanac koji je bolji od njih.

Mirko

pre 7 godina

Ovde treba da se igrači naviknu na sistem koji je Grof smislio, na tim, a njima je još rano za to. Ili da se sistem prilagodi igračima. U svakom slučaju, nije bilo dovoljno utakmica da se ovo uradi, a s obzirom da dolazi uigrani bugarin koji je sve samo ne bugarin - nisam živ šta će biti...
Ali to smo mi, palimo na gurku. Nekad bude ok, nekad propadnemo - klasika.

shakabaka

pre 7 godina

Bruka ! Novi desni bek ! jos jedan stoper i spic...
Cvetkovic i Petkovic ma ko ih drzi jos u klubu to je sramota nisu ni za trece lige...

*

pre 7 godina

@Dag Kristi

Mi smo krs.Ko je Mouce,Kanga,Fibel,LeTalek.Dajte Srnica,Plavsica!!!!!

Pa pazi,upravu si za sve,ali da je Fibel lose odigrao nisam bas siguran.Decko je dobio svaki duel, osim kad oni patuljci njihovi u napadu ne padnu posle obicnog duela ;)

Ivan

pre 7 godina

Mouche je predaleko od gola, previse je uz liniju, morao bi vise da ulazi unutra, ovako je bezopasan. Sto se Viere tice, kako vreme odmice, sve mi se vise cini da je smesan igrac. Valja ga prodati ako vec postoji interesovanje.

betmen

pre 7 godina

licno misljenje
bojim se da nakon 5 utakmica ne okrenemo teratu mucea
razlog..cvetkovic ga unisti..upropastice coveka..samo mu odmaze

zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno kriminalna i nepovezana igra.Ne zna se šta je gore odbrana ili napas.Pa sa ovom igrom I Radnik iz Surdulice bi nam bio ozbiljan protivnik a kamo li ovaj veliki klub sa Malte.Umesto što su doveli 10 I više igrača ispod proseka trebali su da dovedu dva osrednja igrača jednog u odbrani I jednog na sredini.Uigraće se I ovi ali u novembru ali tad će za sve biti kasno.

BVB

pre 7 godina

Ovde je jedino odbrana losa, ali i tu ima Grofove krivice jer igra dosta napred i zato sevaju kontre. Ali sredina i napad, za ovaj deo sezone sasvim ok. Stvaramo sanse, Kanga doktor, Donald da ne pricam. Mislim da ce sad ubaciti Ruiza i da ce to biti to. 4-1 za Zvezdu!!!

zvezdaš

pre 7 godina

Totalno bezidejna I neorganizovana igra.Svaki napad bez cilja I ideje, lopta obavezno ide nazad.Svaki igrač Zvezde kad primi loptu gleda iz straha kako da se odmah otarasi nje uopšte ne pokušavajući da nešto osmisli I kreira u napadu.Katastrofa, katastrofa I raspad.

nemanja_drach

pre 7 godina

90% komentara je tipa `treba Bozovic ovo, treba ovako, treba onako` ... toliko strucnjaka na portalu, a sve nezaposljeni izgleda... opustite se ljudi... Bravo Zvezdo ! bravo Grofe za prolaz u sledeci krug !!!

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Muka , nerviranje i na kraju ocekivana pobjeda cime je cilj ostvaren! I ja naravno mislim da ova igra treba biti bolja za sledeceg protivnika . Zadovoljan sam sa brojem navijaca . BRAVO ZVEZDO !

Delija

pre 7 godina

Protiv ludogoreca treba da igraju..Kahriman petkovic fibel lukovic ibanjez donald ristic katai plavsic srnic viera..kanga bezveze juri po loptu, le talek nigde nije bio uopste bez zelje i truda cele utakmice na njegovom mestu ristic.krila srnic i plavsic imace zelju brzu su i trazece dookazivanje..katai polu spic.

Nenad

pre 7 godina

Ako odigrate nereseno ili (sto ne verujem da ce da se desi) ispadnete znajte da vas je izmalerisao Gojko Andrijasevic sa svojim upornim komentarima kako ste dosta jaci..

Maxo iz Kanade

pre 7 godina

E sta je stranaca u Zvezdi a sa prvakom Malte nereseno. Ko da nema po Srbiji igraca koji bi mogli da odigraju nereseno sa ovima. Stvarno smo dotakli dno.

vlada

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao

Aleksandar.veliki

pre 7 godina

Ocaj zivi , kao i na pocetku prosle sezone. Prosle sezone , hmmm

Bese dve prve utakmice iz 2-1 pa posle krenula kanonada a groBARI u plac.

dejanddddd

pre 7 godina

Ni jedan, ali NI JEDAN STRANAC koji je veceras igrao nema veze sa fudbalom!!!!!!!
TERZIĆU ODLAZIIIIII!!!!!!!!!!
UNISTIO JE OFK DO KRAJA SADA JE ZVEZDA NA REDU.

KingJulien

pre 7 godina

aman ljudi polako, uigravamo se. Bice to ok...forma ce kontinuentno da raste!
Ali ipak ako dodje neka dobra ponuda za bilo kod igraca osim Katai-ja, odmah ga treba prodati.

car na dar

pre 7 godina

Joj bre ljudo sto ste dosadni. Zasto privlacite negativnu energiju. U petak ce da se povezu, pa ce protiv bugara da odigraju dobro. A i daispadnu, iskusni su za dve utakmice protiv jakog protivnika, i koristice za ligu evrope. Utakmica je bila brza, zvezda dosta bolja u drugom poluvremenu, i eksplodirace..

Mare

pre 7 godina

Igrac utakmice Kanga,Donald odlican,Phibel perfektan,jedino Rendulic i Cvetkovic nemaju blage veze,jedina postavka koja se nece obrukati protiv Ludogoretsa : Kahriman-Ibanez-Phibell-Donald-Ristic-Le Tallek-Poletanovic(Ruiz)-Katai-Kanga-Plavsic(Srnic)-Vieira(Muce)

Delije Čikago

pre 7 godina

Loše zaista, ali iako prođemo to je sve, znam da se više nikad neće vratiti slavni dani, al su barem bili, kod nekog nisu ni postojali, bar imamo čega da se sećamo, uvek uz tebe i kad je najteže...

маннијак

pre 7 godina

Ови људи су све само не аматери, то се пре свега види по њиховим уговорима, а затим и по приступу игри и тактичкој и техничкој припреми, што не мења чињеницу да Звезда тренутно изгледа очајно...боље да игра екипа која је самлела све пред собом прошле сезоне, него ова ,,набацана", где се три-чет'ри нова играча бацају у ватру одједном, а то не бива, што се видело.

slober

pre 7 godina

Svaka čast za sve strance odlična selekcija i odavno po tom pitanju nije odrađen bolji prelazni rok. Problemi sa desnim bekom sa još jednim štoperom pored dobrog Fibela i još jedan klasan špic pored Huga koji je preko potreban. Realno neznam zašto igramo sa jednim špicem protiv Lavalete koja nije uopšte loša ekipa ali nije i strašna. To je ono osnovno i bez toga nemože a ostalo je uigravanje i trenerova taktika.

Podgoricanin

pre 7 godina

Ovaj golman Valete vjerovatno prvi put brani na nekoj zvanicnoj utakmici. I sad da su i malo pametni sa 20-30 metara sut u sred gola i po 2-3 trce u odbijalu. Garant tako mogu dati bar 3 gola.

4k4.Dex

pre 7 godina

Stranci jesu recept tu nema sta da se prica pogledajte bas npr taj ludogorec u zadnje vreme to je pravi dokaz ili na visem nivo sahtjor... samo je problem sto ne mozes dovesti 7 igraca pred pocetak sezone kvalifikacija i ocekivati da prodjes ekipe koje imaju i bolje strance i koji su uigrani za razlikubod tvojih. Matematika je vrlo jednostavna. Ludogorec ce nas proci prilicno lako.

Marko

pre 7 godina

Uzas. Razumem sve, tek pocela sezona, teske noge, neuigranost ali ovo je horor gledati. Ludogorec ce nas demolirati ako i dodjemo do njih.

đura

pre 7 godina

pre par godina inter u startnih 11 nije imao ni jednog italijana pa se ne sećam da su ih prozivali navijači milana, ali to je ipak civilizacija

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Donald i Kanga najbolji na terenu!
Ukupan utisak slabiji od ocekivanog!
Dva su razloga:
1. Prodaja najboljih igraca (i to ne smemo zaboraviti - prodani su na silu, svi su hteli ostati na Marakani)! Na silu su prodana tri svetska prvaka, Rajkovic, Jovanovic, Grujic, a poguban i nenadoknadiv uticaj ovog poteza uprave je bio kristalno jasan veceras!
2. Neuigran i rastiman tim koji je posledica nerezonske prodaje, a zatim i nerezonskog dovodjenja velikog broja igraca!

veliki strumf

pre 7 godina

Pod hitno STOPER I DESNI BEK!!! Kakav crni Rendulic, kakav Cvetkovic ili raspali Petkovic! Ovo ama bas ni na sta ne lici, tragikomicno kakva promaja duva pozadi, a po desnoj strani Cvetkovic nema blagu ideju sta ce i gde ce.

nikolabgd

pre 7 godina

Isuviše je rano pričati o tome kakav je kvalitet i koliki je domet ekipe...ako gledamo ovaj dvomeč može se svašta reci.Prvo i osnovno da ce odbrana biti ogroman problem,fali uz Fibela jos jedan ozbiljan stoper i to bi po meni bio Le Talek,da ne smeta Donaldu koji je bolji a opet najbolje rešenje za stopera ako ne dovedemo pojačanje.Takodje rešenje za desnog beka hitnooo.Pod dva sredina i napad obećavaju koliko toliko bice to skockano dobro.Treba vratiti Plavšića u ekipu i u startnih 11 dečko je potreban,upravo ga staviti na Le Talekovo mesto.Kanga,Mouce obećavaju ali videćemo,igra se mora popraviti ozbljno,i odbrana da se konsoliduje...vremena nema mnogo zato fokus od sutra na Ludogorec,bice jako teško,pogotovo pvi mec koji ce mnogo toga pokazati,ali nadam se nikad punijoj Marakani u zadnjih 10 godina u revanšu i da se proba proći u plej off a posle sta Bog da.Napred Zvezda!

Pedja

pre 7 godina

Ekipa je planirana da kasnije udje u formu kao prosle godine, da ne bi usred prvenstva pali potpuno. Jeste igra bila losa, ali igralo se maksimalno ofanzivno. Sa Bugarima ce to biti daleko zatvorenije, kada nece biti toliko sansi. Ja bih ubacio Srnica na desnog beka umesto Cvetkovica, a umesto Vieire ovog Ilica sto je dosao. I onda kontre Katai i Mouce i da uposljavaju Ilica. Vieira se tu ne moze istaci jer ce biti dosta odsecen. Ako bude nereseno, oni ce biti nervozniji, a pogotovo ako bude na primer 1:1.

Marko

pre 7 godina

Zvezda je večeras igrala lep fudbal osim pojedinaca. Samo su kardinalnu ne sigurni i ne uigrani. Pasevi su bili lepi ali onda budu scene koje se dešavaju uglavnom u amaterskom fudbalu. Treba vreme ekipi, za Evroou je potrebno ovoliko stranaca, ako se traži plasman vredan poštovanja. Umesto najlošijeg stranca u ekipi doveo bi mladenovića nprimer srbin i 2,5 milki to nije preterano. A što se tiče odbrane nek dođu još ovi iz Afrike ne bitno je samo da igraju dobro. Jer ova naša trenutna odbrana je najrealnije na nivou Teleoptika, Radnika iz Niša. Ne pokušavam da vređam te klubove već samo kažem ako hoćemo u LE nešto ozb u grupnoj fazi da postignemo tj ako uopšte dođemo do nje mora revolucija ili ti anarhija u našoj odbrani da se desi. Nek je bog snama, pozdrav

fanatik de football

pre 7 godina

Ne klonjavajte duhom sve ce to Teraza u svacionici da sredi na poluvremrnu. Terza REAGUJ da ne bude blam ko grobari sa Samrokom.

pa sigurno, da kazem

pre 7 godina

Pod hitno kupiti jos nekoliko stotina kila zive vage (u prevodu na novosrpski - fudbalska pojacanja).
Protiv ludogoreca ce biti ludo ;)

stefan

pre 7 godina

Sastav za Ludogorec: kahriman-cvetkovic(petkovic povredjen) la telek, fibel, ibanjez-poletanovic, donald-plavsic, katai, srnic-sikimic.

BobiPro

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.

Томас Фибел

pre 7 godina

Јел зна неко шта представља оно између "уе" и "фа" код кореографије?

Dante

pre 7 godina

Al ce luda suma da ih razbuca. Uopste necu da se radujem, samo konstatujem. Hvala bogu da im neko pokaze da su nikakva ekipa, da ne kazem klub.

...

pre 7 godina

Za Srnica i Plavsica smatram da imaju kvalitet makar za grupnu fazu lige sampiona, s' obzirom da su prednost dobili ovi stranci na njihovim pozicijama ne mislim da ako Bozovic smatra da su bolji od istih ni veceras a ni u narednom dvomecu nemamo zbog cega da brinemo...

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/eXHL5SKMC2w

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/QYyD7a2nt5g

hahaa

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca poraz, onda Zvezda igra protiv nekog nosioca za ulazak u grupu EL i naravno opet će biti poraz. Nakon toga raspad sistema, tužbe igrača zbog neisplaćenih premija itd. Klasika. FK Crvena Zvezda, prevodu FK Sledeća Sezona.

Becka skola

pre 7 godina

Vidim komentare kao da smo izgubili ili jos gore ispali. Prvo pobedili smo obe utakmice i prosli dalje, istina da igra nije bila neka briljantna ali i ne treba sad da razbijamo. Drugo ko kaze da je ova ekipa sa Malte neka boranija taj nema pojma o fudbalu ili je isfrustrirani grobar. Bice to dosta bolje protiv bugara

Likelihood

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto grobari broje krvna zrnca i broj stranaca, posto su u kosarci imali celu petorku stranaca. A tamo je mnogo manji igracki kadar.

Zex

pre 7 godina

Bice lakse sa Bugarima jer oni podcenjuju Zvezdu koja nema nimalo slab tim,jedini problem je neuigranost I nista vise,fali jedan stoper I to je to.Valeta nimalo naivan tim,fizicki veoma jaki,pokretljivi,nimalo lak protivnik,voleo bih da vidim Partizan protiv njih.

nn

pre 7 godina

samo jedna od mene - nece NEUKIMA da objasnjavam brdo toga zasto je ovo ovako ... JEL OVAKO BILO I NA POCETKU PROSLE SEZONE ???? pa je bilo kuku lele pljuj vredjaj a, polse - 30 i nesto BOGOVI KRALJEVI bla bla ?!?!!!! tako da ..... Nemam ja snage da se na tastaturi raspravljam i objasnjavam uglavnom decurjili raznorazne gluposti !!!! IDEMO CRVENO BELI !!!!!!

aleksandar

pre 7 godina

moralo je da se desi neko iznenadjenje,ovoga puta iznenadjenje je napravila cz,sasvim zasluzeno.svaka cast.jos je srbija dobila 2-3 mlada igraca na koje ozbiljno moze da racuna u proslosti

nista o nicemu

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula?
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Nije poklonjena, pozdrav.

Laufer

pre 7 godina

Ubeđen sam da Grof prikriva karte, pa nije toliko naivan da pokaže sve protiv Vallete.Sa ovim tesnim pobedama on skida pritisak sa ekipe, da je večeras dobio 6:0 a ubeđen sam da je mogao, svi bi se napalili protiv Bugara i imali velika očekivanja, ovako nas Bugari potcene i mi to iskoristimo.

Wild West

pre 7 godina

Odeš na Flashscore, pa na sastave, lakše ćeš pronaći ćup sa blagom nego srpsku zastavu pored imena igrača.

Zvezda Srbija!

Hvala premijeru jer je svojim predanim radom uspeo za samo godinu dana da napravi legiju stranaca od koje Maltežanima klecaju kolena.

Deki

pre 7 godina

U startnoj postavi 8 stranaca, nezabeleženo u srpskom fudbalu. Nama je država dala jedan Teleoptik, a Zvezdi država preko Gazproma svake godine po jedan.

KRIGER

pre 7 godina

Respect za sve domace fudbalere i Zvezdine igrace, ali Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a njegovo nepozivanje u reprezentaciju je cist IDIOTIZAM!

Alex

pre 7 godina

Ne znam sto se ljudi tripuju da je Ludogorec neka ekipa. Nista posebno, ali je Mladost katastrofa. Doduse odbrana Zvezde jeste suplja kao svajcarski sir. Mislim i dalje da Zvezda ima dobre sanse za prolaz u cetvrto kolo.

novica

pre 7 godina

Pa vi veze nemate!
Možda ćete vi i ući u LE,ali,morate priznati,da su vas Maltežani nadigrali!
Bojim se da će i ova sezona da vam se završi u avgustu?

Milan

pre 7 godina

Ja ne znam zasto ovoliko kritike...Jeste lose smo odigrali a pritom sudijski kriterijum nije pomogao...Njima je dozvoljeno da tuku i posle 10 faula dobiju karton a nama svaki kontakt se svirao...A grobari umesto nama da se smejete gledajte da prodjete poljake....

igor

pre 7 godina

Кааква бриљантна игра ,какви пасови каква је то била утакмица и побеђен је веелики тим Валетее еее еее еее.Велики дан за наш фудбаллл нема шта.?!?!

fancy

pre 7 godina

pa sta hocete vi bre.novinari??? igrali bunker sa autobusom ispred gola i kao treba 5 golova da se da??? druga utakmica ce biti sa bugarima prsa u prsa!

navijac

pre 7 godina

Bravo Zvezdo nasa, evo izjednacismo protiv velike Valete sa Malte!! Hvala vodjo nas na 17 stranaca koje si nam doveo!! Uz boziju pomoc uspecemo da sacuvamo ovih 1:1 i napravimo najvaci uspeh u novijoj istoriji!!!

darko

pre 7 godina

fibel mnogo los igrac cela ekipa nema sta da trazi protiv ludogortsa ovi igraci nisu nikakva pojacanja sa domacu ligu a kamoli sa evropu smesno terzic i njegovi scouti

Grobar

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu veceras, ali ovo je raspad, ovi kelneri se vise bore i bolje igraju...iskreno Vojvodina ili Partizan osvajaju Superligu ove sezone, a Zvezda i Partizan ce igrati evropu...pozz

adolf milošević

pre 7 godina

Živela Austrija,živelo carstvo,živeo car franjo josip i živela naša presvetla habzburška kuća i beč stub srpstva,mi bečki srbi jedini pravi srbi

Ivan Smederevac

pre 7 godina

Ni Lukovic nije u prvom timu ? "Stub Srbstva" za koji u prvoj postavi igra 7 stranaca : Fibel, Ibanez, Donald, Le Talek, Kanga, Mouche i Viera. KomeNdija.

BobiPro

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.

Beograđanin

pre 7 godina

Šta promaši čovek za 0-2,muči vas ova La špaletna to je strašno!
Like ako misliš da zvezda treba da se takmiči u Afričkoj ligi šampiona!

Aлександар

pre 7 godina

Мислим да треба довести још једно 15 појачања и да се опрости свиx 50 милиона евра дуга Звезди и да се дода још једно 25 милиона и још једно 15 милиона за кошарку за сваки случај.

Ivan

pre 7 godina

Terzicu teraj ovog Vieru iz Zvezde! Aj sto nema pojma u napadu, nego im napravi covek dve stopostotne sanse direktno svojim greskama na sredini terena. Ocajan je decko veze nema, ne secam se kada je poslednji put odigrao iole solidnu utakmicu. Pitanje da li ga sada uopste hoce neki klub ovakvog sakatog.

onamonamo

pre 7 godina

Kako javljaju agencije nakon utakmice Zvezda-Valeta u nemanjinoj 11.održana hitna sednica vlade sa samo jednom tačkom dnevnog reda hitno smanjenje plata i penzija za 5%,škripi u odbrani,hehehe.

BVB

pre 7 godina

Ovde je jedino odbrana losa, ali i tu ima Grofove krivice jer igra dosta napred i zato sevaju kontre. Ali sredina i napad, za ovaj deo sezone sasvim ok. Stvaramo sanse, Kanga doktor, Donald da ne pricam. Mislim da ce sad ubaciti Ruiza i da ce to biti to. 4-1 za Zvezdu!!!

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49)
Hahahaaaa, pa nije to vojni lavor, Zagrepcanine. Tamo bi bilo toliko sa ovom slikom. A i izgubi se osecaj, brojis do 2-3000 cele sezone.

as

pre 7 godina

Gledao sam Ludogorec veceras, brzi, pas igra, cvrstina, duplo ako ne i troduplo su jaci nego kad du igrali sa Partizanom
Prste od snage i puno trce
Zvezda, tesko dalje!

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Sramota da u ekipi igraju samo četiri domaća igrača? Jadna si Zvezdo sa ovim euro igračima. Ne pratim fudbal upravo zbog kvaliteta koji ste prikazali večeras, jača je albanska liga od srpske. Od ere Perice Ognjenovića u Zvezdi,posle toga niđe veze od igre ni igrača. Zakonom zabraniti fudbal u Srbiji.

bas svasta

pre 7 godina

Ne znam cemu ovoliko mrznje i omalovazavanja od strane partizanovaca prema zvezdi. Da li vi stvarno mislite da ste nesto bolji od zvezde ili ove valete? Da li ste vi svesni da nase reprezentacije odavno nema na evro ili svetskoj sceni, da smo jadni cak i u kvalifikacijama, a o celoj nasoj ligi da i ne govorimo. Niste realni ni malo

ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

Mislim da je ovde jasno da trener Bozovic dovodi igrace iz Rusije preko svog menadzera i da se tali. Nemam drugo objasnjenje za dolazak ovoliko stranaca prosecnog kvaliteta. Ovo nas nigde ne vodi,mora biti mesta za Ristica,Srnica,Plavsica.. Nek nam je Bog u pomoci.

Posmatrač

pre 7 godina

Teško će Zvezda sa ovim timom od 15-tak stranih igrača i budžetom vladinim osvojiti Ligu šampiona, kako su se cigani nadali posle nameštenog prvenstva. Osim ako ne reaguje Jedan čovek!

York

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao (vlada, 19. jul 2016 20:08)

Nije vama problem stranaca vec sto se plasite tih igraca, to je tako ocigledno.Grobaru prikriveni...

Rend

pre 7 godina

Par mojih utisaka.Fibel indijanac, totalni promasaj.Uga prodati sto pre.Kataji doktor, ne znam sto takav majstor nije i dalje u repki.A za sledecu utakmicu i novog kamermana nabaviti posto mi se vrti u glavi.Sve u svemu lose.Videcemo protiv Ludogoreca mozda je ovo bio samo pritisak, ali bojim se da gresim.

Džoni

pre 7 godina

Najgore je to što Božovićeve ekipe tek kasnije ulaze u formu(setimo se početka prošle sezone na čega je to ličilo) a vremena na žalost nema! Ofanzivno će ovo biti paklena ekipa kada se uigraju, ali brine odbrana jer duva na sve strane, ali verujem da će i to malo da se dotegne! Danas svi igraju tako da i ova Valeta nije baš naivna a ni mi nismo Barselona pa da takve utakmice rutinski otaljavamo! Protiv Ludogoreca na gol više jer ako se budemo branili neće biti dobro! Uz dozu sreće može i to da se preskoči!

Vracarac

pre 7 godina

30.000? hahaha ovde ima najvise 20 hiljada
(France, 19. jul 2016 20:49) Mozda u lavoru bez juga moze da ima 20. Mara prima 55000, a ovde ima i vise od 35. Aj pali bre!

vlada

pre 7 godina

A ko da dobijem, kao da smo Ajaks, a ne Zvezda...pored toliko stranaca....ovo je sramota...Busaju se u grudi omladinska skola, pa ugasite je....A zasto nam je potrebn a, jos da dodje i Zoao

rade

pre 7 godina

ne mogu da verujem kakve komentare citam... pa ako su ovi bolji sto nisu pobedili onda ? I kakve veze ima to sto dosta stranaca igra u zvezdi - kao da u drugim timovima ne igraju?

Jonas

pre 7 godina

Vazura lepo rece da su na ovaj prelazni rok samo za obestecenja potrosili milion , ali se za svakog igraca zvezde koji se dovede bez obestecenja pravi se kampanja ,kao da je doveden za 3 miliona a ustvari bez obestecenja. Svaki prelazni rok je isti, strah od zvezdinih pojacanja je neverovatan.

Vlada

pre 7 godina

Majko moja. Toliko para utucano za ove poluigrače. Osim Kange ... svi ostali JLS prosek. Ovde jedino Gojko Andrijašević vidi fantastičnu igru Zvezde i fantastičnog protivnika sa Malte.

Delija

pre 7 godina

Protiv ludogoreca treba da igraju..Kahriman petkovic fibel lukovic ibanjez donald ristic katai plavsic srnic viera..kanga bezveze juri po loptu, le talek nigde nije bio uopste bez zelje i truda cele utakmice na njegovom mestu ristic.krila srnic i plavsic imace zelju brzu su i trazece dookazivanje..katai polu spic.

RS

pre 7 godina

Da su igrala naša deca (koja nemogu dobiti šansu zbog stranaca) sigurno bi im dali bar 4 komada... Ovako se nemamo čemu nadati... Klub je pun stranaca koji se vuku po terenu ko prebijene mačke... Jedan Srnić čeka na klupi a za klasu je bolji od svih...

Johannson

pre 7 godina

Vucela naredio svojoj senvic armiji da samo spamuju komentare gde broje nase strance, dok u Kosarci 5 stranaca, nemaju obraza uopste.

Mrki

pre 7 godina

Ludogorec će Zvezdi nažalist dati bar petardu u dve utakmice, a Zvezda neće dići do šesnaesterca sa ovakvom igrom. Šteta šta se događa Zvezdi.

123

pre 7 godina

Alo protivnici stranaca. Za reprezentaciju igra sve sami Srbin, najbolji sto imamo, pa nas nema ni na najbesmislenijem evropskom prvenstvu Evrope otkad je Evrope, kad se nije kvalifikovao samo ko nije hteo.

Jovan

pre 7 godina

Bozovic tupi nepotrebno, Zvezda igra previse nepovezano i tromo. Ne treba da se postavlja pitanje, da li Babunski, Plavsic, Srnic i Ristic treba da igraju..To su igraci koji treba da se prave za prodaju na kraju sezone i da zvezdi se obezbedi budjet od 20 miliona u godini. Uspeh od prosle godine je veoma los za zvezdu, samo je Grujic i Jovanovic su otisli za iole ozbiljnog novca, pa Partizan je napravio vece transfere od Zvezde a sa guranjem ovih ispod prosecnih crnaca, osim Donalda koji je klasa igrac, ne pise nam se dobro...Ponavljam, Babunski, Plavsic, Srnic, Ristic mora da igraju 90 min.

Federer

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.

Realnost nije osobina navijaca CZ

pre 7 godina

Zvezda bolja?!!?!? Vi ste najnerealnija redakcija na svetu!!! Oducili ovi maltezani Zvezdu od fudbala, opet su mogli tri gola da daju do poluvremena! Objavite ako smete ali znam da necete.

Lega gazi limenke

pre 7 godina

odbrana vam je katastrofa zato što imate i par Srba pozadi...pa dobro bre panteri, dovedite još nekog vašeg turčina da vam zakrpi sve rupe pozadi...nemojte da vas Valleta odučava od fudbala...

Susjed

pre 7 godina

Kanga i Katai , amen ! Svi ostali teski prosjek. Ocekivao dupli hendikep,kad ono... Nije mi jasno da vi drzite Ibanjeza za nekog igraca?! Svasta. Mislim da s ovakvom igrom nemate veliki sanse protiv Ludogoreca.

nisimiburazer

pre 7 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme i ovo sto sam video nije bilo toliko lose, ali ispod svakih ocekivanja. Mada delovalo je da igraci nisu imali uopste motivacije, nadam se da ce se protic Bugara to ptomeniti, ali i mi smo ovu Valetu potcenili nisu oni bas leva ekipa sto kaze Grof. Sredina terena je na nivou takmicenja, pogotovo Katai, a i Ruiz iako je malo igrao deluje ka da ce biti veliko pojacanje. Napad j uzasan tu se mora podhitno dovesti pojacanje, jer je Hugo totalno van forme,a Sikima je jedva za nasu ligu. Odbrana isto veoma losa dosta su iapadali i osim Ibanjeza svi su nesigurni, pogotovo Fibel. Nadam se da ce se ekipa uigrati do dvomeca sa Ludogorecom , a i da ce igraci biti motivisaniji, pa konacno opet da gledqmo nasu Zezdu u Evropi!

dejanddddd

pre 7 godina

Ni jedan, ali NI JEDAN STRANAC koji je veceras igrao nema veze sa fudbalom!!!!!!!
TERZIĆU ODLAZIIIIII!!!!!!!!!!
UNISTIO JE OFK DO KRAJA SADA JE ZVEZDA NA REDU.

koshke

pre 7 godina

grupna faza lige sampiona sa ovakvom igrom ravna je prolasku Srpske reprezentacije na SP.za ligu evrope treba nam mnogo srece prilikom zrebanja ukoliko ovi nasi ne pocnu da igraju fudbal.Srnic ispred Mucea,Plavsic bi trebao par na poluvremenu da udje.Mada donekle kapiram filozofiju Bozovica posto ce se uz veliku dozu srece igrati na tri fronta.Vieri dati papire, Kataiu povecati platu i moliti ga da ostane.I dalje mislim da Orlandica ne treba prodati,mozda je malo psihicki labav ali uz veliki rad sa njim dobili bi ekstra napadaca.

Vlada

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca verovatno u konkurenciji za start biće Srnić,Plavšić,Poletanović,Avramovski,Babunski,Petković ...... C.Zvezda ima bukvalno 2 tima,ali sve to treba uigrati utegnuti ...

punimlimenke

pre 7 godina

Najbolje resenje za problem u zadnjoj liniji je postavljanje Le Taleka na poziciju stopera, time bi otvorio mesto za Plavsica na krilu ili ristica dok bi se katai vratio u sredinu. Lukovic i Rendula mogu samo domacu ligu da igraju.Veza i napad kvalitetni ali igraci su neuigrani. Dvomec sa Ludogorecom je prvi pravi ispit za Grofa kao strucnjaka. I da, Cvetkovic out Petkovic in kad se oporavi.
(Federer, 19. jul 2016 22:52)
ili dovesti jos jedan kombi igraca?

veliki strumf

pre 7 godina

Pa ovo je smehotresno sta mi radimo. Prvo, kako glup i nepptreban korner, kao klinci da igraju. Onda greska dvojice koji treba da brane prvu stativu, plus Ibanjez umesto da stoji na stativi i brani je, on se kao neki petlic pomerio ka sredini gola. Ali, dobro, nek se groblje malo raduje i nada. Smejacemo se mi njima u cetvrtak...

Delije Čikago

pre 7 godina

Loše zaista, ali iako prođemo to je sve, znam da se više nikad neće vratiti slavni dani, al su barem bili, kod nekog nisu ni postojali, bar imamo čega da se sećamo, uvek uz tebe i kad je najteže...

kris

pre 7 godina

Ja navijam za Zvezdu 37 punih godina,ali mi strašno smeta ova "strana" ekipa.Mi nikad u istoriji nismo imali ovoliko stranaca,kao zagrebački Dinamo pre neku godinu.Nikako ih ne doživljavam kao svoje.Ja sam mislio da će se malo pojačati lanjska ekipa na nekim mestima,a oni doveli sve nove igrače i ponovo treba 3 meseca da se uigra ekipa.I kad se uigra sredina i napad neće moći dati golova koliko će ih odbrana primati od iole ozbiljnijih ekipa u domaćoj ligi,jer mi Evropu nećemo dugo gledati.

gde je Prosinecki

pre 7 godina

Nisam Zvezdu gledao još od prošlog derbija i odma mi upada jedna stvar u oči, a to je zašno ne igraju Grujić i Luković. Sa Grujićem bi imali širinu u napadu, a usporeni Kataji na klupu.
(BobiPro, 19. jul 2016 22:11)
Gde si bre Kostunice:)

Tvigi

pre 7 godina

Ludogorec ide dalje. Tu nema razgovora. CZ prima dva gola od ovih? Pa sta ce da trazi protiv bugarskih Brazilaca? Mislite da ce da povedu i posle primaju golove? Da su oni naivni ko ovi sa Malte? To je vec ozbiljan tim i kada da gol daje jos a ne prima i gubi utakmice. Pa ne ulazu oni tolike pare u lose igrace i da gube kao ovi sa Malte. Jedino da se izbegne katastrofa. Aj pa da vidite..

kosarkas

pre 7 godina

Bozovicu ostani i ako ne uspes boljeg trenera necemo naci sigurno.Neki se ovde ponasaju kao da imas budzet sto miliona evra i najbolje igrace na svetu pa sad ne znas da vodis ekipu.Samo napred Grofe i Liga Evrope je super samo ti nama da ostanes.

Slobodan

pre 7 godina

Vidim da se rijetko pominje Kanga u komentarima, ali po meni on je igracina.Uz Kataija daleko najbolji.Micu je ocajan u igri bez lopte i kretanju.Stalno ulazi drugim igracima u prostor, mada tehnicki nije los.Pozdrav

Anonimus_79

pre 7 godina

Molim sve Grobare da sacekaju Partizanovu utakmicu u cetvrtak i pre svega danasnju Zvezdinu utakmicu da se zavrse pa da onda prave neke fore a ne posle da ispadaju glupi

Totti

pre 7 godina

Ovo je dragi moji raspad sistema.Mada je poluvreme 1:1 igra bez igre j organizacije.Ako jedan Gabonac treba da bude glavni organizator igre onda smo mi i definitivno dno evropskog fudbala.Jadni Mouche,kako sam i prošli put konstatovao,limitiran igrač bez desne noge,predvidiv.Vijeira muka,Cvetković tragičan,Kahriman golman za drugu ligu,...Fibel jak ali ne mnogo pametan,Rendulić spor,uopšte odbrana zrela za petardu od svake iole ozbiljnije ekipe.Jedina tri igrača kod kojih se vidi da znaju su Katai,Ibanjez i Fibel.Ovo ostalo,nažalost ,Upravo nije za Evropu i to se vidi iz aviona.Ne sumnjam da ćemo ove jadnike proći ali onaj Ludogorec?Nemojte da se zavaravamo,daće nam 5-6 komada,živi bili pa videli.Strašno sam razočaran.

Nbg

pre 7 godina

Evo skoro je 70' a vi ne možete da date još jedan jedini gol ovim amaterima sa Malte. Ahahaha sad ste trebali da fasujete čist gol. Ali ne, ovde se komentarše broj navijača, koliko stranaca je kk Partizan imao i sl. baljezgarije. Ako kojim slučajem prođete ove indijance Ludogorec će vas izbrukati.

Aлександар

pre 7 godina

Шта вам је људи па нисте ваљда очекивали неку игру? Терза сасвим успешно увежбава из кеца у два за домаћу лигу.

Poliglota

pre 7 godina

Dzaba im pevate :,,Igrajte za Drelije" i ,,Svi u napad ajmo ajde ",kad je u ekipi 9 stranaca iz Gabona, Eritreje i Tanzanije ne razumeju ljudi,a nisam siguran ni da su fudbaleri da nisu ovi slucajno sa granicnog prelaza Presevo?Daj ozbiljno skoknite po neko pojacanje dole do glavne autobske ima ih u parkicu, koliko ti volja ,jeftiniji mnogo a igrace ko ovi

Mule

pre 7 godina

(Zex, 19. jul 2016 21:35)
Sta lupas druze, pa ulozilo se u ovaj tim 5 miliona evra, doveli ste 11 igraca, kakav sad jos stoper? Valeta je poluamaterski klub, iz lige gde ljudi rade od 7-16h, pa u 19h igraju utakmicu. Ako ne verujes, pogledaj malo na netu. Neuigranost kazes... Zamisli samo koliko ste namestali, kada ovakav klub ne mozete da dobijete, a sva ova pojacanja ce se pokazati promasajima, zivi bili pa videli!

Dante

pre 7 godina

Al ce luda suma da ih razbuca. Uopste necu da se radujem, samo konstatujem. Hvala bogu da im neko pokaze da su nikakva ekipa, da ne kazem klub.

cz

pre 7 godina

Odavno tuzniji fudbal nismo igrali, valeta je bila mozda i bolja od nas. Da je igrao onaj spic, i da su mu priznali cist gol mi bi ispali lagano.

KingJulien

pre 7 godina

aman ljudi polako, uigravamo se. Bice to ok...forma ce kontinuentno da raste!
Ali ipak ako dodje neka dobra ponuda za bilo kod igraca osim Katai-ja, odmah ga treba prodati.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Prodje Internacionale Beograd dalje,ali dobro srecno vam komsije protiv Ludogoreca,nas su dva puta izbacili nemojte da se igrate i potcenite ih.Ove promasaje Valete ce sumari da pretvore u golove,imaju vise stranaca od vas,zvuci apsurdno ali tako je.E sad mi ostaje da cekam cetvrtak i revans sa Zaglebjem.

Tegi

pre 7 godina

Zvezda,nažalost nema šta da traži protiv Ludogoreca koji je večeras u Podgorici dobio Mladost 3:0 a mi se mučimo na domaćem terenu sa Valetom.

Nišlija

pre 7 godina

Kada vidim ove strance u Zvezdi i one u Partizanu,odmah se setim Moreire.To je bio igrac,umetnik sa loptom za sve ove tarabe.Ako ova Zvezda udje u LS,ma sta u LS u LE,sa zadovoljstvom cu pojesti televizor.Skupili ove strance sa brda i dola i hoce tim.Sreca sto su ovi Maltezani preplaseni,inace da nisu bilo bi u prvih 20 minuta 0:3 ! Partizan je mnogo vise pokazao prosli cetvrtak nego Zvezda u ova tri poluvremena.

metall

pre 7 godina

"Zvezda prosla Valetu i zabrinula navijace"
Nije me zabrinula uopste, vec je realno pokazala ono sta moze (ili bolje receno, ne moze) u Evropi. Isto tako, ovakva minimalna pobeda je u stvari odlicna za otreznjenje mnogima koji su vec pravili kombinacije sa grupama LS, iako za takve domete nije postojala bas nikakva osnova niti pokrice. Ne pravi se ekipa preko noci i vecerasnja utakmica je to pokazala. Ekipa se stvara, to je proces. Bezidejno, neuigrano, jalovo, sporo...samo na momente dopadljivo. Ludogorec je trenutno daleko ozbiljnija ekipa i njihove sanse za prolaz su ogromne. Ovakva Zvezda, nazalost, ne moze proci taj stepenik.

coska1

pre 7 godina

Od pocetka godine, od kada je dosao Le Tallec nemamo igru. On I Donald stalno jedan pored drugog na nekoliko metra, I dvojica rade ono sto bi trebalo jedan. Samim tim imamo igraca manje. Od njih dvojice moze igrati samo jedan (korisniji je Donald), a umesto drugog neko mnogo kreativniji (Plavsic, Avramovski, Babunski, Poletanovic,...). Odbrana bez komentara. Igra, kao iz 60-ih godina proslog veka.

manunited

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Aj u 100 marki da hocete?

E moja Zvezdo na sta si spala, strahujes protiv Maltezana.
A navijaci te bodre kao da je finale LS.

đura

pre 7 godina

pre par godina inter u startnih 11 nije imao ni jednog italijana pa se ne sećam da su ih prozivali navijači milana, ali to je ipak civilizacija

Marko

pre 7 godina

Zvezda je večeras igrala lep fudbal osim pojedinaca. Samo su kardinalnu ne sigurni i ne uigrani. Pasevi su bili lepi ali onda budu scene koje se dešavaju uglavnom u amaterskom fudbalu. Treba vreme ekipi, za Evroou je potrebno ovoliko stranaca, ako se traži plasman vredan poštovanja. Umesto najlošijeg stranca u ekipi doveo bi mladenovića nprimer srbin i 2,5 milki to nije preterano. A što se tiče odbrane nek dođu još ovi iz Afrike ne bitno je samo da igraju dobro. Jer ova naša trenutna odbrana je najrealnije na nivou Teleoptika, Radnika iz Niša. Ne pokušavam da vređam te klubove već samo kažem ako hoćemo u LE nešto ozb u grupnoj fazi da postignemo tj ako uopšte dođemo do nje mora revolucija ili ti anarhija u našoj odbrani da se desi. Nek je bog snama, pozdrav

Nešo Pudla

pre 7 godina

Ako mezimica pregrmi Maltezere premijer sutra pravac u Državni trezor sa kolicima da izvuče što više para za nove strance. Video kako to funkcioniše kod legende Nebojše a gospodin Kokeza dekret da stranci su domaći. Bolji život ne sme da trpi!

stefan

pre 7 godina

Donald - La Telek kao i stoperski par glavne bolne tacke zvezde. La telek izgleda vise voli dda se slika u bazenu sa koktelima. On ne zna gde se nalazi. Donald osim gola, nista. Ali nista. Prodao 20 lopti. Kao i ma Malti. Mnogo gnjave loptu. Sporo. Tromo. Gube duele. Odatle i dolazi do problema. Ali bolje grof zna. Sigurno vidi. Samo tesko nama protiv bugara sa ovakvom igrom...

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

Rahel

pre 7 godina

Pod 1:Ekipa za LS ne sklapa 2 nedelje pred pocetak kvalifikacija.Vec se uigrava cele sezone,i samo se dopuni 1 ili 2 igraca.(odlicno uigrana ekipa je bila prosle sezone).Od pojacanja je mogao i morao samo Kanga i Fibel,i jos jedan stoper.
Pod 2:Pojacanja su odlicna,samo ne treba da igraju od starta ,vec je potrebno da se uigravaju u hodu.
Pod 3:Srnic treba da ima prednost pre nego li Muce,pre svega jer je vec uigran ,cim je usao u igru,zivnula je igra po desnoj strani,rasteretio umornog Ibanjesa.
Pod 4: Stoper i desni bek pod hitno.Rendulic i Lukovic nisu vise za evro meceve,kao ni Cvetko i Petko.
Pod 5:Kazna za ekipu bez mesecne plate zbog ove blamaze protiv Valete.
Koliko god da smo nespremni neuigrani i teskih nogu ,ovakvu boraniju moras da isprasis sa 10 komada u dvomecu.
Pod 6:Vecito potcenjivanje manjih klubova od strane nasih "fudbalskih znalaca".

zoran

pre 7 godina

Ja tebi, ti meni...pa tako u krug...bez ideje, bez karaktera, bez icega...koga ovi lazu.? Sami sebe..? Ej, bre...ova Valeta je ubedljivo najslabija ekipa koja je ikada gostovala u Srbiji...ljudi jedva znaju da trce I mogli su 2 komada da uteraju bez problema...tuga, tuga...Ludogorec ce se poigrati sa nama I to uz osmeh...bice jeza u Bugarskoj.

Ibro dirka

pre 7 godina

Da ljubite vi ovog Zonatana u d..e,covek je dve idealne sanse zavrsio kao da nikad loptu nije sutnuo...inace bi veceras zasedala vlada na celu sa svemocnim!

Fica

pre 7 godina

Katai kapiten apsolutno zasluzeno,dati mu kapitensku i povisicu samo da ostane nema takvog majstora kakav je on ni u jednoj ekipi bez uvrede prema svim odlicnim igracima partizana,vojvodine,cukarickog ovaj covek je rodjen da ima fudbal u malom prstu.

Manojlo tabanas

pre 7 godina

Legija stranaca iz Ludogoreca ima da demolira ovakvu Zvezdu u obe utakmice ! Ovaj Cvetkovic decko ne zna ko su njegovi saigraci pa dodaje samo ovim amaterima sa Malte i on ne bi imao mesta ni u Bratstvu iz Krnjace ! Sledeca sa Bugarima ce pokazati koliko ovaj tim Zvezde pojma nema !

LM

pre 7 godina

Uzas!
Da Maltezani budu brzi, borbeniji, okretniji, vise cistih sansi za gol...
Neverovatno! Tromo, tromo i tromo.
Sraman prolaz ce ovo biti.

menjam Prizren za Dzenkinsa

pre 7 godina

Ludogorec ima da vas omlati sa ovakom vasom igrom! Ovu ekipu Valete bi realno trebalo da ispratite sa minimum 4 kom. Odbrana katastrofa!

o shonesi

pre 7 godina

Voleo bih da primimo gol i ispadnemo samo zato što su nakrcali ekipu strancima poluigračima kao što su uradili nakon što su rasprodali Žigića Jankovića Pantelića Lukovića Stojkovića itd i doveli Georgijeva Salasa Molinu Barkosa stavili ih sve zajedno na teren i misle sad će oni da igraju kao da su zajedno u ekipi 10 godina, pa gde se to tako radi lopuže, hohštapleri, secikese kriminalci.. Alo bre, La Valeta ekipa sa Malte, pa bolje sad da ispadnemo nego da nas ponižava Ludogorec

laik

pre 7 godina

Ova Valeta bi u našoj ligi bila od drugog do petog mesta . Zvezdi protiv bugara sem bolje igre treba i Božije pomoći . Mi Srbi se kao i obično puno palimo da smo superiorni , zato se i razočaramo...

Aleksandar.veliki

pre 7 godina

Ocaj zivi , kao i na pocetku prosle sezone. Prosle sezone , hmmm

Bese dve prve utakmice iz 2-1 pa posle krenula kanonada a groBARI u plac.

Mare

pre 7 godina

Lidogorec u dve utakmice ima da nas ubije, 6 Brazilaca od kojih bar 4 mogu da igraju gde hoce, plus jedan Afrikanac koji je bolji od njih.

slober

pre 7 godina

Svaka čast za sve strance odlična selekcija i odavno po tom pitanju nije odrađen bolji prelazni rok. Problemi sa desnim bekom sa još jednim štoperom pored dobrog Fibela i još jedan klasan špic pored Huga koji je preko potreban. Realno neznam zašto igramo sa jednim špicem protiv Lavalete koja nije uopšte loša ekipa ali nije i strašna. To je ono osnovno i bez toga nemože a ostalo je uigravanje i trenerova taktika.

Riječanin

pre 7 godina

Svaka čast strancima ali za Zvezdu moraju igrati Jovanovići,Miloševići itd.Od stranaca jedino neki talentirani Jugosloven treba da igra i tada če Zvezda u Europi nešto značiti.Toliko talentirane domače djece a nitko im šansu ne pruža.

veliki strumf

pre 7 godina

E milo mi sto smradovi ovako primise gol, kad nisu hteli loptu da izbace u aut. Sve u svemu, lose je ovo, imacemo velikih problema u Razgradu ako se malo ne saberemo. Imamo odlicne igrace, uz Kataija, Donalda, Ibanjeza i nespremnog Vieire, Fibel i Kanga su se pokazali kao velika pojacanja, a i Mouce ce biti dobar. Zao mi je sto nema Plavsica, decko uvek unosi zivost u igru.

stručnjak

pre 7 godina

Na klupi nema Plavšića potpuno nezasluženo , taj dečko je izmislio fudbal za pola Zvezdine ekipe . Takođe Andrija Luković i Marko Poletanović treba da dobiju šansu što pre .

Nebojsa

pre 7 godina

Pocetak je sezone po nekad moraju i ovakvi mecevi da se dobiju odbrana mora mnogo bolje protivnik je stvorio dosta izglednih gol sansi srednji red neuigran treba ce vremena da se uigraju brine me Hugo Vijera ne lici mi na igraca iz prethodne sezone mozda mu je potrebna jedna dobra utakmica gde ce vratiti u formu sto se tice Ludogoreca to ce biti sasvim drugacija utakmica nije kao ova utakmica gde su svi igraci stajali iza lopte i igrali na kontre i polukontre to je ekipa koja se ne brani vole da imaju loptu u nogama takve ekipe C.Zvezdi odgovaraju jer sa njima se moze igrati oni se nece braniti ne kazem da cemo izaci lako na kraj sa njima ali nisu nepobedljivi i mogu se izbaciti

kurs iz engleskog

pre 7 godina

jel vam sad jasno da vam je poklonjena titula? 
džaba vama i +50 u ovoj kilavoj ligi,kad u evropi ne možete maltežane da pobedite...
(basketaš, 19. jul 2016 21:35)

Care, pobedili smo :-)

Analiticar u papucama

pre 7 godina

Za ovu bruku od tzv.igre preko 400 komentara a za perfektne odbojkase ni desetina samo oslikava stanje u Srbiji koja je na nivou pecinskih ljudi...

MomaSRB

pre 7 godina

Popravite odbranu...
(Fudbal, 19. jul 2016 21:14)

Јел имаш неког доброг мајстора да им препоручиш?

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Katai i Donald klasa. Fibel, pa cak i Kanga obecavajuci. Ovaj Mouce ne deluje kao ozbiljno pojacanje. Srnic mnogo vise daje od njega. I Viera los...a Rendula...mrtva trka sa Lukovicem. Svaki dubinski pas i sansa za njih. Half i jos jedan spic.

Beli65

pre 7 godina

sasvim drugacije utakmice ce da budu protiv Bugara tako da ovo nema nikakve veze,mislim da ce prva utakmica u Bugarskoj da mnogo utice na konacni prolaz jer ako u Beogradu moramo da jurimo rezultat bice veliki problem zbog njihove kontre sve drugo imamo sansu, Idemo Zvezdo!!

nemanja_drach

pre 7 godina

90% komentara je tipa `treba Bozovic ovo, treba ovako, treba onako` ... toliko strucnjaka na portalu, a sve nezaposljeni izgleda... opustite se ljudi... Bravo Zvezdo ! bravo Grofe za prolaz u sledeci krug !!!

veliki strumf

pre 7 godina

Fibel drzi celu odbranu, decko je klasa, dugo ovakav stoper nije igrao u Srbiji, to je jasno posle pola sata. Zato Rendula pojma nema gde tera...

BOBA DELIJA

pre 7 godina

Kod Bozovica mi se od pocetka ne svidja sto voli da forsira igru u kojoj stoperi jako visoko stoje jer za to treba imati malo veci kvalitet i naravno brzinu koju nemaju. Ali ako vec to igras onda moras da naredis veznim igracima da pritiskaju protivnika kad ima loptu a ne da se njihov setka i trazi poziciju iz koje ce da uputi dubinsku iza nasih stopera. Mora pritisak na loptu na tog igraca pa da mu onemoguce to. Ovako svaki put opasnost. Toga je bilo i u prvenstvu.
Mouce se muci desno, to nije za njega. Ili ga gurni levo ili izmena.
Hugo je od pocetka bio skrt ali su mu golovi to prikrivali. Moras bre covece vise timski da igras. Letalek je prilicno slab, netacan u dodavanju, daleko od protivnika...
I jedini stranac kojem ni adaptacija ni nista nije bilo potrebno je Donald. Uvek isto igra od prvog meca.
Slabo je ovo, jako slabo! U drugom poluvremenu bi samo 3 gola ih izvadila, inace ce se mrsavo uci u naredno kolo.

bagzi

pre 7 godina

Napad nam pa i lici na nesto ali odbrana!? Plasim se da ce Ludogorec opusteno da nam uvalja 5-6 komada u dve utakmice.
Pa nama Maltezani mogli da daju bar tri gola veceras.

qqlele

pre 7 godina

Eto vam ga Rendulic, strucnjaci. Dakle, trebaju nam stoper. spic i desni bek, a bogami ja bih menjao i Le Taleka, nista ne igra. Na stranu to sto smo skroz neuigrani, tako je bilo i prosle godine, Grofove ekipe jednostvano dostizu optimalnu formu tek za mesec, dva, sto je nama kasno

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Iskreno, ja nisam previse zabrinut. Igra ne obecava nikako, ali mislim da je svakako ono sto fali ovoj ekipi uigranost. Sporiji su nam nesto stoperi nego inace a Donald koji je definitivno defanzivni vezni, dobio je donekle ofanzivniju ulogu koja mu ne lezi. Zabrinjava me špic. Nama je jedan gol samo dao napadac i to Sikimic, Viera kao da nije vise clan FKCZ. Ibanjes takodje indisponiran pomalo. Spic jedan pod hitno nam treba a nakon utakmice sa Napretkom mislim da ce biti malo bolje, kao i nakon ozbiljnijeg pristupa Ludogorecu.

cicko

pre 7 godina

Sad sam sa utakmice. MOgli smo lako i da puknemo. Odbrana nam ispada uzasno lako,spori smo i pecamo se na lake fore. u napadu ne znamo sta i kako cemo. Sa Bugarima samo bunker, Alkosanova skola, ako hocemo da imamo sanse, iako mi ni kontru ne znamo dobro da istrcimo.. Ovako otvorenom igrom ce nas napuniti.Nek nam je Bog u pomoc.Nego, ako ispadnemo, imamo li jos jedno kolo sanse za LE, ili ne? O LS je stvarno iluzija razmisljati.

Vidoje

pre 7 godina

Sad sam došao sa utakmice. Moj najjači utisak je navijanje. KRIMINALNO!!! Ti ljudi ne dolaze na utakmicu zbog Zvezde nego zbog sebe. Ne bodre tim. Ne vrše pritisak na protivnika. Pevaju neke dugovanje celu utakmicu. Strašno.

fanatik de football

pre 7 godina

Ne klonjavajte duhom sve ce to Teraza u svacionici da sredi na poluvremrnu. Terza REAGUJ da ne bude blam ko grobari sa Samrokom.

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Donald [1-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/QYyD7a2nt5g

SS

pre 7 godina

Zna li neko da mi kaze zasto Plavsic nije uopste u protokolu?Umesto da se daje sansa nasim igracima koji su nam doneli titulu i sigurno su bolji od ovih "pojacanja"Bozovic trpa strance...Pa Plavsic je igracina za ove likove,a umesto Ruiza bolje dati sansu Risticu.I Srnic je pokazao da je bolji igrac ,odmah smo zivnuli kad je usao.Tesko cemo ovako protiv Brazilaca a odbrana nam je bas slaba

pa sigurno, da kazem

pre 7 godina

Pod hitno kupiti jos nekoliko stotina kila zive vage (u prevodu na novosrpski - fudbalska pojacanja).
Protiv ludogoreca ce biti ludo ;)

jashtaman

pre 7 godina

a kako mislite da sa nasim igracima udjemo u LS???
nismo mogli na EP iz one tuzne grupe sa igracima iz evropskih klubova a kamoli sa ovima sto su ostali kod nas da odemo negde,mozda intertoto

Banic

pre 7 godina

Od svega izdvojicu samo tri stvari, Le Talek je visak na terenu, totalno nepotreban igrac, samo smeta. Druga stvar, nije odbrana toliko kriva koliko grofova taktika da izadju toliko napred i poslednja stvar, ne mogu da verujem da su zvizdali Hugu, treba da vas bude sramota navijaci, doneo nam je tolioo radosti i vi posle dve utakmice da mu zvizdite jer nije dao gol.

hahaa

pre 7 godina

Protiv Ludogoreca poraz, onda Zvezda igra protiv nekog nosioca za ulazak u grupu EL i naravno opet će biti poraz. Nakon toga raspad sistema, tužbe igrača zbog neisplaćenih premija itd. Klasika. FK Crvena Zvezda, prevodu FK Sledeća Sezona.

rango_unchained

pre 7 godina

Ne znam kojom magijom planirate da prodjete ludogorec. A posle jos jedno kolo. Od čega cete da placste ove francuze i holandjane kad ispadnete?

Nikola 84

pre 7 godina

Pa zar je ovo moja evropska Zvezda? Odbrana ne postoji. Ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv Ludogoreca. Dobro je to sto smo imali jeftinu lekciju - prosli smo dalje, a videli da nesto u odbrani treba da se menja.

slix

pre 7 godina

Velika rupa je u odbrani, plus novi i neuigrani igraci. Treba dovesti jos jednog stopera. Nadam se da ce protiv ludogoreca igrati bolje. Treba srnic i plavsic da igraju vise.

...

pre 7 godina

Za Srnica i Plavsica smatram da imaju kvalitet makar za grupnu fazu lige sampiona, s' obzirom da su prednost dobili ovi stranci na njihovim pozicijama ne mislim da ako Bozovic smatra da su bolji od istih ni veceras a ni u narednom dvomecu nemamo zbog cega da brinemo...

burence

pre 7 godina

Ja kao Delija, koji navija i navijaće uvek za Zvezdu u bilo kakvoj situaciji, kažem da će ovakvu Zvezdu Ludogorec da pojede, daće nam jedno 3 komada u Bugarskoj i 2 kući

Profesor BG

pre 7 godina

Fudbal je u Srbiji odavno umro. U poslednjih 15 godina, svako prvenstvo je namesteno, u vecini klubova su kriminalci, mafijasi, igraci su u vlasnistvu nepismenih skorojevica, a FSS leglo korupcije i protivzakonja... Zato nema razloga za razocarenje, teba biti realan.

SS

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica?Pa bolji je veznjak od svih ovih stranaca..Dati sansu njemu,Risticu pa i Andriji Lukovicu.Odbrana nam je katastrofa,tesko ce protiv ovih Brazilaca igrati mozda dati sansu S.Milosevicu na stoperu gore od Rendulica ne moze

Sajmon

pre 7 godina

Pa sta misle ti Zvezdini strucnjaci kad nisu doveli dva dobra stopera a hocu u Evropu..na najbitnijim pozicijama stopera nemamo dobre igrace i ti su se trebali naci i Kanga umesto Grujica..onaj Muce nista nije trebao..Kanga je veoma dobar igrac i veliko pojacanje ali sve je dzaba kad nemamo stopere..prvo je dobre stopere trebalo naci i dovesti pa sve ostale..ovako su male sanse jer dje cemo bez stopera u Evropu...alo..

car na dar

pre 7 godina

Joj bre ljudo sto ste dosadni. Zasto privlacite negativnu energiju. U petak ce da se povezu, pa ce protiv bugara da odigraju dobro. A i daispadnu, iskusni su za dve utakmice protiv jakog protivnika, i koristice za ligu evrope. Utakmica je bila brza, zvezda dosta bolja u drugom poluvremenu, i eksplodirace..

dovla

pre 7 godina

Bitno je da se pobedjuje. Sta se plasite Bugara kao da je Barsa. Pa i da je Barsa i oni su ljudi od krvi i mesa. Ajde dosta plakanja i predvidjanja. Cuti i gledaj.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

Muka , nerviranje i na kraju ocekivana pobjeda cime je cilj ostvaren! I ja naravno mislim da ova igra treba biti bolja za sledeceg protivnika . Zadovoljan sam sa brojem navijaca . BRAVO ZVEZDO !

Ivan

pre 7 godina

Rendulic je razvalio onih poslednjih nekoliko utakmica prosle sezone. Ne znam sto nije poceo sezonu kao startni stoper sa Fibelom... Treba dati sansu i Stojanovicu, mali je nevidjen potencijal.

Nenad

pre 7 godina

Ovaj Bozovic je tvrdoglava mazga jedna....gura ovu taktiku,a katastrofa igramo od kada je promenio sistem!! Na sta bre ovo lici,doveli smo igrace za lepe pare,a ne mogu pas da sastave !!! Uzas i sramota kako igraju !!! MAZGAAAAAAA

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me brine je sto imamo previse kvalitetnih igraca u sredini, a premalo u spicu i narocito odbrani! Mesta trenutno nema za Srnica, Plavsica, Babunskog, Poletanovica, Ristica (koji je silom prilika vracen na levog beka), a tu je i ovaj Ruiz koji deluje brz i jak na lopti. Bice mnogo nezadovoljnih igraca jer ce malo igrati. Zao mi sto mnogo mladih srpskih igraca moze da propadne. Takodje, Avramovski nikad nije ni dobio sansu... Tu su i ova dva momka sto su dosla iz Spartaka. Velika guzva, a desna strana odbrane Rendula-Cvele tragedija. Tu su potrebna pojacanja a ne na sredini.

Mare

pre 7 godina

Vracajte Lukovica,ovaj Rendulic ni za Valetu ne bi mogao da igra!
(Joxa, 19. jul 2016 20:56)

Rendulic je los ali Lukovic je katastrofalan.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jedini koji trenutno nesto igra u Zvezdi je Katai, ostali kriminalni, Cvetkovic fikus, kamerman sa SK-a OCAJAN ja ne znam sta je ono kakvi zumovi i drmanje kamere, haos . Sve u svemu ocekujem dosta bolju igru protiv Bugara, ali ako se hoce u play off LS-a mora mnogo bolje ...

Pedja

pre 7 godina

Ekipa je planirana da kasnije udje u formu kao prosle godine, da ne bi usred prvenstva pali potpuno. Jeste igra bila losa, ali igralo se maksimalno ofanzivno. Sa Bugarima ce to biti daleko zatvorenije, kada nece biti toliko sansi. Ja bih ubacio Srnica na desnog beka umesto Cvetkovica, a umesto Vieire ovog Ilica sto je dosao. I onda kontre Katai i Mouce i da uposljavaju Ilica. Vieira se tu ne moze istaci jer ce biti dosta odsecen. Ako bude nereseno, oni ce biti nervozniji, a pogotovo ako bude na primer 1:1.

David

pre 7 godina

Ne razumem samo zasto su doveli Babunskog iz Barcelone kada nije odigrao niti jednu utakmicu od kada je dosao? Ako Bozovic ne uspe od Babunskog da napravi igrac i da ga proda za 10 miliona onda nije ni trener za Zvezdu. Nam ne treba trener da pobede Surdulicu i Smederevo nego da napravi igrace i da ih proda na kraju godine za minimum 30 miliona evra i da klub i igra u grupi minimum u evropi...A ne samo glumenje ludilo...

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Prijatelju pa ko ce da se bori??? Svi samo novcanike gledaju. Kako kod nas tako i kod vas sa druge strane brda. Dzabe navijaci navijaju kad ih vise od pola tima nerazume.Samo sto kod vas koliko toliko forsiraju mlade igrace. Da je bilo srece da Lalat ostane jos koju sezonu sigurno bi on forsirao mladje. Ovako sve iole igrace koje je on izbacio Terza je rasprodao, a ovi stranci mi ne ulivaju poverenje da su kvalitetniji od prosecnih igraca iz nase lige. Sportski pozdrav

betmen

pre 7 godina

licno misljenje
bojim se da nakon 5 utakmica ne okrenemo teratu mucea
razlog..cvetkovic ga unisti..upropastice coveka..samo mu odmaze

zvezdaš

pre 7 godina

Ovo je stvarno kriminalna i nepovezana igra.Ne zna se šta je gore odbrana ili napas.Pa sa ovom igrom I Radnik iz Surdulice bi nam bio ozbiljan protivnik a kamo li ovaj veliki klub sa Malte.Umesto što su doveli 10 I više igrača ispod proseka trebali su da dovedu dva osrednja igrača jednog u odbrani I jednog na sredini.Uigraće se I ovi ali u novembru ali tad će za sve biti kasno.

afrogipsy

pre 7 godina

Koliko se ja razumem u fudbal, mi ako pod hitno ne kupimo dobrog stopera, ne samo u evropi , nego i u domacem prvenstvu ima da sluzimo za gol razliku . Ostale linije stimaju , koliko toliko , bice bolje kad se uigraju jos, ali zadnja linija ....katastrofa.

goran

pre 7 godina

Zasto nema Plavsica? Nama trebaju borci a ne setaci. Jedino ako grof pokusava da zbuni bugare pa ga ubaci protiv njih. Bolji je za klasu od ovog Moucea mucenika. Srnic je osrednji igrac ali je bar borac. Tako Nemci rade. Igraju samo borci

Miki

pre 7 godina

Posle prve utakmice sam se nadao da cemo proigrati u revansu... sad se opet nadam da cemo proigrati u Razgradu... Sve u svemu, jako, jako lose. Obozavam Huga, ali on je na ove 2 utakmice kriminalan, ne znam sta se desava. Ako zeli da ide, prodati ga odmah sutra, pa bolje Joveljic da igra nego ovako nezainteresovani Hugo.

ned

pre 7 godina

Igrači su igrali loše,ali navijači su bilo najgori. Mantrali su neke tužne pesme celu utakmicu sebi u bradu i uopšte nisu pratili igru... Strašno.

4k4.Dex

pre 7 godina

Stranci jesu recept tu nema sta da se prica pogledajte bas npr taj ludogorec u zadnje vreme to je pravi dokaz ili na visem nivo sahtjor... samo je problem sto ne mozes dovesti 7 igraca pred pocetak sezone kvalifikacija i ocekivati da prodjes ekipe koje imaju i bolje strance i koji su uigrani za razlikubod tvojih. Matematika je vrlo jednostavna. Ludogorec ce nas proci prilicno lako.

dr

pre 7 godina

Zasto Plavsica nema ni na klupi? Decko je jedan od najboljih igraca prosle sezone, agresivan, brz, dobar prodor...
Inace, Ibanjez i Vieira idu sto posto posle kvalifikacija, levog beka ce da igra Ristic to je vec gotovo, a napadaca cemo dovesti nekog.

Jugio

pre 7 godina

Ne zna se šta je gore veceras, da li igra, da li komentator ili kamera koja se stalno trese. Ko je organizovao prenos je verovatno preko partije dobio posao za prenos.

Podgoricanin

pre 7 godina

Ovaj golman Valete vjerovatno prvi put brani na nekoj zvanicnoj utakmici. I sad da su i malo pametni sa 20-30 metara sut u sred gola i po 2-3 trce u odbijalu. Garant tako mogu dati bar 3 gola.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Gledam od 60 minuta , niste ni loši ni dobri, nekako ste osredwi, i prolazite ove, sa Bugarima ovako neće ići, vrlo nam je loša liga, kad se moj Partizan muči sa poljacima, a Zvezda sa maltežanima, bez želje da umanjim spretnost i željupoljaka i maltežana, ali je vidljiv pad kvaliteta naše lige pogotovo u poslednjih četiri, pet godina... naravno i pre toga ali ne ovoliko

Forma

pre 7 godina

Mouce je ok za sada, ali igra po desnom krilu a desnom nogom ne ume da centrira sto se jasno videlo u nekoliko navrata. Ugo katastrofa, Le Talek takodje. Rendulic trenutno nista bolji od Lukovica.

stefan

pre 7 godina

Sastav za Ludogorec: kahriman-cvetkovic(petkovic povredjen) la telek, fibel, ibanjez-poletanovic, donald-plavsic, katai, srnic-sikimic.

_papazjanija_

pre 7 godina

Da li neko zaista sada veruje od zvezdasa da cete proci Ludogorec? nije sporno da ce zvezda ovu utakmicu da pobedi, ali ozb ekipa koja pretenduje da udje u LS ili Ligu Evrope ne moze ovako da igra.

Maxo iz Kanade

pre 7 godina

E sta je stranaca u Zvezdi a sa prvakom Malte nereseno. Ko da nema po Srbiji igraca koji bi mogli da odigraju nereseno sa ovima. Stvarno smo dotakli dno.

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [2-1] ( FK Crvena Zvezda - FC Valletta ) 2016/2017
https://youtu.be/eXHL5SKMC2w

miroslav

pre 7 godina

Plavsic, Ristic, Srnic! Fibel sam da igra pozadi. Dva zadnja vezna da igraju tu poziciju, a ne ofanzivne, Fibel ne moze sam. Aj cao...

Marko

pre 7 godina

Uzas. Razumem sve, tek pocela sezona, teske noge, neuigranost ali ovo je horor gledati. Ludogorec ce nas demolirati ako i dodjemo do njih.

Bez imena

pre 7 godina

Joj ljudi ovi nas unistavaju od fudbala. Nama bi bilo koja prosecna evropska ekipa tipa Salcburg, Sosijedad, Sent Etjen, Majnc dala 5 komada u prvom poluvremenu.

JPR23

pre 7 godina

Odbrana vam je busno sito.. Sad jos Valetta da vam mune jos jedan, pa produzeci, i penali :p
Salu na stranu, jeste neuigrana ekipa, ali ej Valetta!!!

nemanja

pre 7 godina

Dobra poseta ali ipak ne igramo mi navijaci. Moram da pohvalim Kangu, decko trci, vuce loptu napred, krece se bez lopte, zaista sjajan, a ostali gledaju njega kako trci. Donald standardno dobar, sjajan gol. Vieira indisponiran, sebican, bez samopouzdanja.Odbrana je ranjiva toliko da je svaka duga lopta ka napred potencijalna opasnost po gol. Mora bolje, nema opravdanja!!!

маннијак

pre 7 godina

Ови људи су све само не аматери, то се пре свега види по њиховим уговорима, а затим и по приступу игри и тактичкој и техничкој припреми, што не мења чињеницу да Звезда тренутно изгледа очајно...боље да игра екипа која је самлела све пред собом прошле сезоне, него ова ,,набацана", где се три-чет'ри нова играча бацају у ватру одједном, а то не бива, што се видело.

*

pre 7 godina

@Dag Kristi

Mi smo krs.Ko je Mouce,Kanga,Fibel,LeTalek.Dajte Srnica,Plavsica!!!!!

Pa pazi,upravu si za sve,ali da je Fibel lose odigrao nisam bas siguran.Decko je dobio svaki duel, osim kad oni patuljci njihovi u napadu ne padnu posle obicnog duela ;)

Nenad

pre 7 godina

Ako odigrate nereseno ili (sto ne verujem da ce da se desi) ispadnete znajte da vas je izmalerisao Gojko Andrijasevic sa svojim upornim komentarima kako ste dosta jaci..

zvezdaš

pre 7 godina

Totalno bezidejna I neorganizovana igra.Svaki napad bez cilja I ideje, lopta obavezno ide nazad.Svaki igrač Zvezde kad primi loptu gleda iz straha kako da se odmah otarasi nje uopšte ne pokušavajući da nešto osmisli I kreira u napadu.Katastrofa, katastrofa I raspad.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Donald i Kanga najbolji na terenu!
Ukupan utisak slabiji od ocekivanog!
Dva su razloga:
1. Prodaja najboljih igraca (i to ne smemo zaboraviti - prodani su na silu, svi su hteli ostati na Marakani)! Na silu su prodana tri svetska prvaka, Rajkovic, Jovanovic, Grujic, a poguban i nenadoknadiv uticaj ovog poteza uprave je bio kristalno jasan veceras!
2. Neuigran i rastiman tim koji je posledica nerezonske prodaje, a zatim i nerezonskog dovodjenja velikog broja igraca!

Lucidni decko

pre 7 godina

Pitam se cemu ovo vodi... Prosle sezone Kairat nas raznese posle se kso.nesto uigramo I sad ponovo nagomilamo boga oca novih igraca,pred kvalifikacije za ls I jos se nadamo ulasku.... Samo ovog pura nema popravnog ako ne udjemo ni u LE u sta isto sumnjam ode sve u propast... Ovo pisem kao realan zvezdas ,a ne ovi sa severa koji zive od nje,a loze masu ajde zvezdo bre...

zoran

pre 7 godina

Ne kapiram, zašto Plavšić ne igra, i zašto ovoliko stranaca.
Mali Plavšić je posle Kataia, bio najbolji igrač zvezde, zašto se koplja lome na njemu. Od stranaca, samo im je Kanga trebao, i možda Fibel.
Da li se neko bolje razume u fudbal od mene, i objasni mi zašto Plavšića nema ni u protokolu.

Bilal

pre 7 godina

Da se raзумемо навијач сам Партизана ал'не знам што је срамота победити два пута са 2:1 па макар тим био и са Малте? Ако је тим са Малте не значи да су и играчи Валете са Малте. Имамо аналоган пример репрезентације Исланда која је стигла до 1/4 финала ЕУРО 2016 у Француској. Сви данас играју фудбал. Проблем Звездиних играча није био у ногама него у глави. Подценили су "нејаког" противника. Више су били заокупирани претходним двомечом са Лудогорцем него реванш утакмицом са Малтежанима а то што би ваши навијачи желели голеаду, то је друга ствар. Наравно, са Лудогорецом ће то бити много озбиљније.

veliki strumf

pre 7 godina

Pod hitno STOPER I DESNI BEK!!! Kakav crni Rendulic, kakav Cvetkovic ili raspali Petkovic! Ovo ama bas ni na sta ne lici, tragikomicno kakva promaja duva pozadi, a po desnoj strani Cvetkovic nema blagu ideju sta ce i gde ce.

oui

pre 7 godina

Nema Lukovica u startnoj postavi, znaci ne primamo gol veceras.
(MilosSrbija, 19. jul 2016 20:29)

Burazeru, njima ni odsustvo Lukovica ne pomaze

Ivan

pre 7 godina

Mouche je predaleko od gola, previse je uz liniju, morao bi vise da ulazi unutra, ovako je bezopasan. Sto se Viere tice, kako vreme odmice, sve mi se vise cini da je smesan igrac. Valja ga prodati ako vec postoji interesovanje.

blondi

pre 7 godina

ako ovi budu igrali ls ili evropa ligu pa to ce biti svemirsko cudo! blage veze sa zivotom. za 2,3 leta Valeta ce zeleti nas Srbe da izvuce. .. zapamtite ove reci

nikolabgd

pre 7 godina

Isuviše je rano pričati o tome kakav je kvalitet i koliki je domet ekipe...ako gledamo ovaj dvomeč može se svašta reci.Prvo i osnovno da ce odbrana biti ogroman problem,fali uz Fibela jos jedan ozbiljan stoper i to bi po meni bio Le Talek,da ne smeta Donaldu koji je bolji a opet najbolje rešenje za stopera ako ne dovedemo pojačanje.Takodje rešenje za desnog beka hitnooo.Pod dva sredina i napad obećavaju koliko toliko bice to skockano dobro.Treba vratiti Plavšića u ekipu i u startnih 11 dečko je potreban,upravo ga staviti na Le Talekovo mesto.Kanga,Mouce obećavaju ali videćemo,igra se mora popraviti ozbljno,i odbrana da se konsoliduje...vremena nema mnogo zato fokus od sutra na Ludogorec,bice jako teško,pogotovo pvi mec koji ce mnogo toga pokazati,ali nadam se nikad punijoj Marakani u zadnjih 10 godina u revanšu i da se proba proći u plej off a posle sta Bog da.Napred Zvezda!

Mare

pre 7 godina

Igrac utakmice Kanga,Donald odlican,Phibel perfektan,jedino Rendulic i Cvetkovic nemaju blage veze,jedina postavka koja se nece obrukati protiv Ludogoretsa : Kahriman-Ibanez-Phibell-Donald-Ristic-Le Tallek-Poletanovic(Ruiz)-Katai-Kanga-Plavsic(Srnic)-Vieira(Muce)

Sta reci?

pre 7 godina

Nekoliko razmisljanja:
- Protiv Ludogoreca ce igrati najmanje 2-3 igraca koji su Valetu gledali sa klupe ili tribina!
- Kanga ce biti extra pojacanje, samo mu treba jos par utakmica "da klikne"
- Kad pocnu da pricaju istim jezikom, bice to mnogo bolje...gledam sa istoka, Ibanjez i Fibel se nista ne kapiraju, Kanga pokusava da objasni nesto Donaldu bez uspeha... kasnila su prava pojacanja (nadam se da cemo bar u LE)!
- Vodje navijaca hitno da pregledaju sve utakmice iz 90-ih i da nauce kako se bodri ekipa, a ne da prave od Severa narikace! Kakvo je bre to pevanje iste pesme u pola glasa 60min? Gleda li iko utakmicu ili nemate pojma sta se desava, pa naricete?

shakabaka

pre 7 godina

Bruka ! Novi desni bek ! jos jedan stoper i spic...
Cvetkovic i Petkovic ma ko ih drzi jos u klubu to je sramota nisu ni za trece lige...

Alex

pre 7 godina

Gledam tekmu, krećemo u napad, po sredini terena u krugu prečnika 10 metara stoji 5 igrača Zvezde, kombinuju. Vrh. Nema krila, tj. možda i ima - ko zna, ali gde?
Nadam se barem da uđemo u ligu uefa, ako Bog da, ali sa ovom igrom, preteško.

Dejan

pre 7 godina

Eee, moja nekada velika Zvezdo... Proci cemo veceras, ali, ovo je cetvrta liga evropskog fudbala. Sacuvana i dodatno pojacana ekipa sampiona drzave... Jednostavno, tim i klub ne zasluzuju ovakve navijace.

Mirko

pre 7 godina

Ovde treba da se igrači naviknu na sistem koji je Grof smislio, na tim, a njima je još rano za to. Ili da se sistem prilagodi igračima. U svakom slučaju, nije bilo dovoljno utakmica da se ovo uradi, a s obzirom da dolazi uigrani bugarin koji je sve samo ne bugarin - nisam živ šta će biti...
Ali to smo mi, palimo na gurku. Nekad bude ok, nekad propadnemo - klasika.

Томас Фибел

pre 7 godina

Јел зна неко шта представља оно између "уе" и "фа" код кореографије?

Dejan CZ

pre 7 godina

Cvetkovic i Rendulic nemaju mesta u prvoj postavi...neuigranost i olako gubljenje lopte u predaji uzrok je sansi koje protivnik pravi i tu se mora skrenuti paznja jer iskusnije ekipe nece prastati.Kanga igrac koji prevazilazi okvire JSL.

Becka skola

pre 7 godina

Vidim komentare kao da smo izgubili ili jos gore ispali. Prvo pobedili smo obe utakmice i prosli dalje, istina da igra nije bila neka briljantna ali i ne treba sad da razbijamo. Drugo ko kaze da je ova ekipa sa Malte neka boranija taj nema pojma o fudbalu ili je isfrustrirani grobar. Bice to dosta bolje protiv bugara