Ponedeljak, 28.07.2003.

12:24

Frimen i Kembel i zvanično u C.Zvezdi

Izvor: B92

Frimen i Kembel i zvanièno u C.Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

lazar

pre 20 godina

mislim da su celnici zvezde uradili pravu stvar dovodjenjem Frimena i Kempbela medjutim bilo bi bolje umesto kempbela dovesti neku inostranu klasicnu 5-icu koja bi pomogla u skokovima u napadu i odbrani idovesti nekog pleja kao na primer mladog koljevica iz buducnosti. ZA EVROPSKU ZVEZDU

Lazar

pre 20 godina

Jedino mi krivo sto su partizani onim vestim manevrom ocu-necu izbegli sve moguce derbije ove sezone, dakle osigurali su ucesce u play-off.
Genijalno svaka cast.

Milus i Markedjani NS

pre 20 godina

Ma vi cigani ste toliko jadni da vam ne bi pomogao ni Dzordan.Partizan je vrh.Ceo Novi Sad navija za Partizan.Ja ne znam da li ste vi svesni da vi nama prodajete najbolje igrace zato sto niko ne zeli da igra u toj smrdljivoj zvezdi.Prvo Vujanic pa sada i Cakic.Ma vi ste sramota za celu Srbiju cim ste prihvatili da sa ovim ustasama igrate to sranje od jadranske lige.Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG SADA.

bojan

pre 20 godina

Ja sam iz slovenije i bas mi je zanimljivo citati vase komentare. Navijam za olimpiju ali mi se svidja da je i zvezda jaka. Ovdje mnogi govore i o goodyear ligi. Govori se, da kako je yuba liga jaca i slicno. To je mozda tacno ali samo za nekoliko najboljih ekipa, a i za ove ekipe cemo vidjeti ove godine sta ce biti. Po drugoj strani je olimpija u zadnjoj utakmici prije final 4 izgubila za samo nekoliko poena od barcelone kod njih, koja je bila posle prvak. Ako je neko koliko toliko objektivan, onda ce priznati da je udruzena (bivsa yu prostorija) goodyear liga jaca od yuba lige, jer ipak ce najbolje ekipe hrvatske i slovenije pobjediti najslabje u yuba ligi. Meni je zao sto je partizan odustao, jer onda bi zaista bili svi najbolji. Istina je ovo sa strancima, da mladim igracima uzimaju vreme za igranje ali bar kod nas je problem (kod vas je jos gore), da najbolji mladi igraci odlaze u italiju, neki i u nba, tako da druge sanse i nije, nego da se uzimaju stranci, ako zelis da nesto postignes. A isto tako bi zelio, da kazem, da radije gledam olimpiju, da igra sa zvezdom, splitom, cibonom u goodyear ligi, ili barcelono, skiperom, panatinakosom u euroligi, nego sa nasim slabijim ekipama, koje pobjeduje za 20 poena bez problema. Najbolji mladi igraci, ako ne idu vani, odlaze u najbolje domace klubove i bolje je za njih, da igraju sa dobrim ekipama, nego sa slabijim. Tako isto mislim, da bi se vasi mladi igraci vise naucili (ako ne idu u nba), da igraju sa euroligaskim ekipama, nego sa onima sa dnu lestvice yuba lige. Bilo je dobro nekada, kada si mogao ici vani sa 26 godina, ako se dobro sjecam :) Zamislite sve ove momke ovdje, kakva bi to bila liga.

Bez zamerki i lep pozdrav!

alo gumari ovde vulkanizer

pre 20 godina

1.stojanovic fudbaler zlezde izjavio kako mu je boksic idol trazio njegov dres uvlacio se splicanima tokom priprema u sloveniji.....
2.sledi nastavak navijaci hajduka trazili od kluba da zabrani prelazak srpskog fudbalera u hajduk ,dan i noc protestvovali ispred klupskih prostorija ....
zakljucak:nas veliki klub BRATSTVO-JEDINSTVO trci svojoj braci uvlaci im se a oni iz njihove lijepe ih na svakom koraku napusavaju ,kada ce se mali cigancici opametiti ja ne znam samo znam da im vreme polaki curi i prolazi.moderator ne spavaj i ne cenzurisi svaki komentar koji ti ne odgovara

alo ovde pozega

pre 20 godina

e moj mali iz pozege, pa kako ti lupetas to je strasno,ako ti verujes da ce zika i ekipa iz uprave stvarno i istinito da prikazu finansije ,pa to je samo prica za budale i fora za naivne,na taj nacin stimaju javno papire i kriju se od finansijske policije ali nema veze,ono sto sam ti hteo reci je da ste vi cigancici bili prvi i jedini koji ste prozivali a i dalje prozivate partizanova pojacanja u fudbalu i kosarci jasno aludirajuci odakle su i koje boje koze su sto jasno pokazuje vase opredeljenje,mada se po boji koze ne razlikujete puno ,ali kada neko pocne vas da proziva onda se jako vredjate,moram priznati da je kod vas problem u nedostatku tolerancije i mozga,i da vam ponovim meni je drago da se zvezda pojacava i u fudbalu i u kosarci jer ste do sada bila samo na marginama ovih sportova pa ce i nama grobarima biti vece uzivanje da vas deremo a posebno u fudbalu da pokusamo da idemo na -20 jer je nama sada interesantno da povecavamo razliku u bodovima i obaranje tog rekorda.a ti cenzor ne cenzurisi nego pustaj komentare.

Vaske

pre 20 godina

Kako narod kaze "koliko para toliko i muzike".Pa od cele lige ne bi mogli da odaberu tri igraca koji bi mogli da se plate koliko traze i zato bolje dovesti ove ljude koji hoce da igraju a takodje i znaju kosarku za razliku od ovih naduvanih klinara.

Superhick

pre 20 godina

Darko,Stojakovic i Tarlac su igrali u "KK sledeca sezona" koliko i ja.Sto se uprave tice,u to vreme vas predsednik je bio Vojislav Stojakovic,visoki funkcioner SPS-a,u sadasnje vreme su to visoki funkcioneri demokratske stranke,vratimo li se u jos dalju proslost nalazimo na UDBASE u crnim koznim mantilima.Toliko o vama kao "narodnom klubu".Sto se pojacanja tice,vreme ce pokazati,ali promeniti gotovo ceo tim i nadati se osvajanju bilo kog trofeja je u najmanju ruku nerealno.I na kraju,parafraziracu mog prijatelja Grunfa koji kaze:BOLJE CIJELI ZIVOT GROBAR NEGO TJEDAN DANA CIGAN!!!

Marko 358

pre 20 godina

Zao mi je sto ove sezone Partizan nece igrati protiv ovog putujuceg cirkusa koga su sastavili "strucnjaci" Andjelkovic, Trifunovic(Trifo jesi li spremio kredu,tablu i sundjer za novu sezonu), Vesic i Zmago SEGEDIN (tako kazu na PINK-jadranskoj televiziji,pogledajte spotisimo). Verovatno ce tim koji ima 2 dobra stranca i 10 anonimusa ispasti u prvom kolu plej-ofa. Stefanovic,Dragojlovic,Pavloski,Vitkovac,Mirkovic,Nesovic...da ne znam da su u Zvezdi mislio bih da je to neki tim iz beton lige.
I na kraju, nije mi zao ove tragikomicne ekipe, ali mi je zao sto nam SEGEDIN unisti ligu i uskrati da ovaj cirkus gledaju i Cacani,Kraljevcani,Nislije,Novosadjani...

Miroslav Tamburic, Pozega

pre 20 godina

2.Kao neko ko voli Zvezdu od kada zna za sebe smatram da s punim pravom mogu da kazem da su ovo najbolji dani za KK CZ u zadnjih 20 godina. Doveden je trener - strucnjak, gospodin, vizionar. U upravi sede hrabri i za rad spremni ljudi - pre svih gospodin Andjelkovic. Covek vec najavljuje javni rad sa novcem, racunima, transferima. Verovatno ce se Danilovic vec potruditi da smisli kvaku da ne uradi isto. Zasto? On zna. Na primer - gde je kinta od Vujanica??? Dali Djuri, mozda? HM, videcemo.

3.O timu ce biti govora tokom sezone. Molim samo ljude kojima je Zvezda u srcu da nase igrace ne broje i razvrstavaju po boji koze ili nacionalnoj pripadnosti. Pitajte Pedju Stojakovica da li mu smetaju crnci ili Turkoglu? Ne mogu da shvatim da nekome smetaju Slovenci, Makedonci...

4. Grobarski komentari u ovoj rubrici govore da, i pored nemerljivo boljih rezultata njihovog KK, nad njima vlada bojazan od jake Zvezde. To se blizi, iako se s tim tesko mire.

5. Drage Delije... Pre nekoliko godina nas se KK raspadao. igrali smo sa 4 igraca u polju, prale su se pare kroz klub, SPS se fino pozicirao i kupio kajmak. Sada je sve to drugacije. Dajte malo strpljenja, nade i dobre volje. Bice ovo dobro.

6. ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

BiP

pre 20 godina

Koliko je malo potrtebno nekim bicima da budu srecni... Ma ciganska posla ,kakve veze imamo mi sa njima... jer kada je kosarka u pitanju mi smo paralelni svet u odnosu na njih...

alexa

pre 20 godina

neko je vec rekao, zvezda nema centra i zato ce puci ako ne dovede nekoga. zvezda je i na pocetku prosle sezone imala bolji tim od partizana pa je pukla, sve ce se ponoviti. zmago ce vam kupiti guma ligu.
danas se vidi ko je politicki klub, kad vidim onog andjelkovica povraca mi se. zar nije vreme da se grobari i delije udruze i oteraju smradove bar iz sporta, pun mi ih k... vise,i onih starih i ovih novih, samo jasu !

delije molerova bgd

pre 20 godina

Frimen i Kembel i zvanično u C.Zvezdi je naslov ove vesti koliko ja vidim i ta vest nema nikakve veze sa ,,stokom,, kako gospoda sama sebe naziva što usput i nije daleko od istine.Elem ostavite nas bre na miru,naš klub je ipak naša briga i velika ljubav.Prosto je neverovatno da se od postojećih 94 komentara tu nalaze 43 komentara koji su uslovno vaši ! Raznislite o tome, pa onda možemo da pričamo o kompleksu niže vrednosti... Usput jedno pitanje za dole potpisanog Radovana : da li si bre ti normalan? to o čemi ti pišeš možda interesuje moju babu ili neke zaludne grobarske istoričare umetnosti, npr. Slobu Novakovića i njemu slične!

Igor

pre 20 godina

Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, nas ZVEZDA prvak ponovo.
Sledece sezone opet svi u Pionir da pokazemo svima kako se voli najveci SRPSKI klub, a narocito groblju jer je njihov prosek 500 gledalaca+ Vladan Tegeltija.
Ove sezone cemo uzeti sve trofeje, nijedan ozbiljan konkurent se ne nazire. Puno srece groblju u ovoj nasoj jadnoj ligi i neka se dostojno suprostavi Hemofarmu, bice to nezaboravni dueli pred sigurno oko 250 gledalaca+Vladan Tegeltija.
AVANTI STELLA ROSSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miljojko

pre 20 godina

Sta je partizani? Frka partizani! Bravo za gopodina Ziku i za gospodina Zezelja ali i za gospodjicu Sanelu i za za koji vredno rade za Zvezdu! Inace, bas bih voleo da vidim budzet Partizana. Interesuje ne samo jedna stvar - da li su legende zaradila ili potrosile!

Nikola

pre 20 godina

Mislim da Zmagu treba dati vremena da se pokaze.Naime,proshle godine je doshao tek nakon shto je tim potpisao sve domace igrache,te je njegov jedini posao u sastavljanju tima bio dovodjenje stranih igracha,a svi znamo da su Pen i Ekezie ubedljivo odskakali kvalitetom u proshlogodishnjem Zvezdinom timu.Sada je prvi put u poziciji da oformi kompletan tim,i chini mi se da je na dobrom putu da u tome uspe.Frimen je izvanredan igrach i pravo pojachanje,dok o Kembelu imam neshto loshije mishljenje.Zao mi je shto Luka Bogdanovic (po svoj prilici) ponovo nece dobiti znachajniju minutazu.S druge strane,mislim da ce Zvezda ponovo imati tim koji moze da se plasira na final for Jadranske lige, i tim koji ce po svoj prilici biti bolji od FMP-a,ali ne i od Partizana.

Sandokan

pre 20 godina

Sta je cigani-gumari? Prosto je neverovatna kolicina gluposti koju ispaljujete svakodnevno. Kao "nas je strah", "videchete vi", "ko ste vi grobari da nama govorite"...EJ, BRE!!! Samo pricate o sledecchoj sezoni, sledecha sezona, sledecha sezona, sledecha sezona... Pa, ko je sampion ? Pa svi znamo !!! Boko delijo, ponavljaj za mnom - PARTIZAN JE SAMPION !!!

Marko

pre 20 godina

Ko su demagozi srpske kosarke? Pretpostavljam da je mislio na Divca, Danilovica, Vujosevica, Paspalja...ljude koji su nasoj kosarci doneli pregrst medalja i bezbroj puta obradovali ovaj napaceni narod. Oni koji veruju da ce Andjelkovic i Vesic objaviti stvarni budzet tima i sve rashode su isti oni koji veruju da je Kolesar dobio pare od mame i tate da kupi stan.

Igor

pre 20 godina

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA............
Sta je groblje, kakve su vam sanse ove sezone, mnogo ste smesni.
Pogledajte ekipu nase CRVENA ZVEZDE.
Jedan je FREEMAN.

darko

pre 20 godina

Ej ljudi koliko frke oko dva igraca.
Grobari majku mu moraju li vam se stvarno neke stvari crtati. Dres Crvene zvezde su u proteklih petnaest godina nosili Stojakovic, Rakocevic, tarlac, Stanojevic, Vujanic (i kod nas je bio veliki igrac , utrpao Vam je 41 poena u derbiju kad je beric igrao sa calmom), Radmanovic... Ne nismo talentovani nemamo igrace. Vraga, u to vrijeme nismo imali upravu citaj kod Vas Ivica Dacic ili u malo ranijoj proslosti Covic kod FMP. Price o tome da Frimen nije neki igrac zaista ne razumijem, jer je momak dobar igrac ali ono sto ce ZVEZDU da krasi naredne sezone je kolektiv.
I prestanite pricati o Sagadinu. Covjek radi od jutra do mraka sa klincima, ko ne vjeruje nek pita Bogdanovica, Micova, Bjelicu. Radi sa svim tim klincima i vjerujem da ce napraviti rezultat.
A najvise me bole podjele. HALO SRBI U PAMET dosta diobe na cetnike i partizane. Mi preko Drine smo najbojle osjetili nasu neslogu, kad ste nas (citaj MIlosevic) izdali. Ali dosta politike pisite o kvalitetima , manama prednostima igraca a ne pljute jedni na druge.

zmago djajic

pre 20 godina

ja sam grobar ali mislim da nije lose da se zvezda pojacala samo je steta da i ostali nasi timovi i gradovi ne mogu da vide novi zvezdin tim,nego ce u tome uzivati slovenci bosanci i hrvati.meni nije dovoljno da cigancice pobedimo samo u plej ofu vec bi uzivao da ih deremo i u prvenstvu,medjutim opet razumem ih jer dobiti toliko puta po dupetu od nas mnogo je i treba im malo da lece komplekse sa slabijim ekipama.sve u svemu nije lose a ne zaboravite da smo mi prosle godine igrali samo sa jednim ali pravim strancem tako da je mnogo bitnije kakvi su nasi igraci u timu nego stranci ,ni jedan od ovih stranaca nije vanzemaljac da se ne moze zaustaviti uostalom da je tako ceo tim bi bio sastavljen od dva igraca i to stranca.jedino mi nije jasno kako ovi slovenci i makedonci imaju nase pasose,pa sto su se onda delili ipravili svoje dezele da bi kasnije ponovo uzimali nase pasose,i ako ne znate zvezda je promenila ime za novu sezonu sada se zove BRATSTVO-JEDINSTVO SVIH NASIH BIVSIH BRATSKIH NARODA I NARODNOSTI OD VARDARA PA DO TRIGLAVA ALI BEZ srbije.i jos jednom bi naglasio da ovaj sto sebe naziva moderatorom a u stvari je najobicnije komunisticki zvezdaski cenzor da skupi hrabrost i da pusta sve poruke pa cak i one koje ne odgovaraju njemu i njegovoj zlezdi ,istina po nekad moze da bude surova ali ne mozete je promeniti,zato cenzor glavu gore i ne boj se

Bojan

pre 20 godina

A zar u toku proslogodisnje sezone Frimen nije produzio ugovor sa FMPom? Pa bilo je objavljeno u svim medijima! Sta se desilo? Kako je mogao da ode? Pa pitajte Rasu Radovanovica. On je bio protiv ostanka Frimena u FMPu zato sto su otkrili posle prve utakmice sa Partizanom da ima kupljenu kartu za Ameriku za dan posle trece utakmice. Zato ga nije ta treca utakmica ni interesovala. Toliko o njegovim ljudsko-sportskim kvalitetima. A i nek neko od vas poseti Sovu i Sargon petkom i subotom pan ce videti kako se Redzi priprema za bitne utakmice.

Sloba

pre 20 godina

Grobari, pokusajte malo da kultivisete taj strah, a ne samo da pljujete i psujete... Nije moguce da ste svi dizali Frimena u zvezde, a sad je naprasno zaboravio da igra. A sto se tice Zmaga, ipak je bolje Slovenac nego "sajze" Svaba...

Zoran

pre 20 godina

Koliko komentara grobara na vest koja nema veze sa partizanom.

Dakle zaista je neverovatno koliko su grobari ISKOMPLEKSIRANI i OPTERECENI najvecim srpskim klubom...

Bogdan

pre 20 godina

Nije mi jasna citava frka oko dva prosecna igraca. Da su prosek i da su neka klasa bili bi u nekom vecem klubu ili bi ostali u FPM.
Koliko vrede videlo se u finalu sa Partizanom .
A sto se tice Gumarske lige , daj boze da se zavrsi .
I molim navijace Partizana da ne komentarisu toliko o " Sledecoj sezoni " ona ipak nije nivo Partizana. Zmago je rekao da ce ONI biti pravi za nekoliko godina.
Bogdan

bojan

pre 20 godina

Vidim nekima smetaju crnci i ostali stranci, a neki se i dalje dele na partizane i cetnike. Neznam kad ce vec jednom da shvate da smo svi Srbi i da je ta tragicna podela sada ipak samo proslost. Nije problem sto Cigani, ili neki drugi, dovode strance, vec je problem u selekciji. Kako sada misle da pronadju minutazu za Frimana, Kempbela, Koprivicu, Dozeta, Jeretina, Bogdanovica kada ima mesta samo za dvojicu u prvoj postavi. To znaci da mladi nece dobiti dovoljnu minutazu. A kako treba da se radi neka Cigani vide od nas, jer smo u Evropi sigurno najbolji tim po broju igraca koje smo poslali u NBA. Zar vam primer Krstica nista ne znaci. Ali vazno je da oni imaju Zmaga, a on je "stvorio" toliko igraca u Sloveniji mada niko nezna koje to igrace je Zmago "napravio". Vidim da se Cigani hvale time sto nece igrati domacu ligu. Mogu samo da im pozelim "srecu" u Hrvatskim, Slovenackim i Bosanskim provincijama jer za Evropu i nisu, jer kad su igrali u Evroligi oba puta su bili ubedljivo najgora ekipa.

CIGAN

pre 20 godina

Marko majmune jedan od osnivaca crvene zvezde je bio Krcun,a posto su on i Drza bili veliki prijatelji mozda je Draza ucestvovao u osnivanju zvezde.ha ha.Bas decko zna istoriju!!

Neven

pre 20 godina

Mozda ovom komentaru nije mesto ovde al ipak je zanimljivo da se procita, cisto radi orjentacije i nekih nesuglasica.
Citat:
AC Milan i dalje najbolji klub planete

Medjunarodna federacija za istoriju i statistiku fudbala izdala je najnoviju godisnju listu najboljih klubova sveta prema kojoj se i ovog meseca na celu nalazi AC Milan, osvajac Lige sampiona.

Isti plasman devet najboljih timova, pomak Santosa ka vrhu, kao i Crvene Zvezde, te "pad" Partizana i Sartida - obelezili su poslednju rang-listu.
Pa vi sad vidite ko je ko i ko je gde.

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Pardon mislio sam na pravilo 1 Srbin 100 Nemaca, toga nije bilo ni u jednoj drgoj republici. Naravno da su ljudi ubijano po logorima sirom sveta. Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija. Inace jedan od osnivaca Crvene Zvezde je bio Draza Mihajlovic, mada verujem da ste to vec svi znali.

Boka Delija

pre 20 godina

Ja bih podestio sve ove koji se pitaju odkada je doneta odluka da 5 stranih igraca igraju. Ja mislim da ste zaboravili da mi vise neigramo istu ligu gorabri. To pravilo ne vazi u Goodyear ligi. A kada dodje play-off nas onda cemo igrati samo sa dva stranca.

Mislite malo grobari pre nego sto se isprsite. ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!

By the way ZMAGO TESKO TEBI AKO ZVEZDA NESTO NE OSVOJI SLEDECE SEZONE!

Radovan

pre 20 godina

Postovana gospodo Cigani, ako iko treba da bude zahvalan sada vec zaboravljanoj komunistickoj vlasti i bratstvu jedinstvu, to ste svakako vi. Mozda je u prvom predsednistvu Partizana, jedan od clanova bio i pokojni Franjo Tudjman, ali je on to bio kao jedan od vaznijih generala JNA. Da se ona nasa lepa i prostrana domovina nije raspala ovako krvavo kao sto jeste, ljubili bismo mi Tudjmanovu sliku i bili zahvalni zbog toga.
Nikada se Partizan nije stideo toga sto je osnovan kao jedna institucija u okviru tada mocne i postovane JNA, dok su se Cigani oduvek stideli da priznaju da je njihov klub samo frakcija tadasnjeg ministarstva unutrasnjih poslova, koja se evo vec decenijama krije iza naziva studentski klub. Koliko je Zvezda u stvari jadan klub pokazuje i cinjenica da je prvih deset godina bila domacin na terenu svog omrazenog suseda crno-bele boje. I dok je Zvezda cutke igrala na tudjem terenu, gospodin Slobodan Penezic se svojski trudio da povuce neke veze i vezice kako bi njegov, policijski, klub, mogao da se preseli na sopstveni stadion, sagradjen od para ovog jadnog i napacenog naroda. I kada je narod konacno istresao dovoljne kolicine tesko stecenog novca da bi Zvezda sagradila stadion, pocela je epopeja naduvanih izjava i preuvelicavanja. Dok je sportski centar nosio naziv svog tvorca Krcuna, Zvezda se krila iza mnogo pompeznijeg naziva "Marakana", kao sto to i danas radi.
u ovom trenutku verovatno cete se pozvati na vasu cuvenu titulu evropskih prvaka, pracenu sjajnom titulom "SVETSKIH" prvaka. Titulu evropskog sampiona osvajale su mnoge druge ekipe i jednom i vise puta, ali verujem da nijedna nije toliko izvikana kao ta vasa. Titule evropskih prvaka osvajali su i Steaua, Notingem forest i Olimpik MArsej, pa sada grcaju u dugovima kao i vi, uostalom. Pojacanja koja ste doveli u ovom prelaznom roku su samo jos jedan sloj boje kojim zamazujete oci javnosti. Hm, pitam se kako klub koji pre dve godine nije imao pare za carape, sada dovodi silne igrace iz inostranstva, da se nije Krcun reinkarnirao?

darko RSFC

pre 20 godina

Grobari mnogo je vasih komentara na nasoj strani.Sada vam smeta slovenac Zmago,a dok je u vasoj upravi sedeo Ivica Dacic to je u redu,ali vi ste veliki srpski klub kome je tudjman dao boje,a najvece uspehe doziveli u vreme slobe.A onda o igracima kao ameri vam smetaju,a sto ih imate u svom timu?Pa onda kao prozivke uperene Fk-u,a kod vas trener svaba,poljaci i opet neki crnci,a onda vidi smetaju zvezdine pripremne utakmice u sloveniji,a vi igrate prijateljsku sa dinamom!?Cudno,ali nazalost ovde se moze procitati sve samo ne pravo misljenje o zvezdinim pojacanjima u kosarci na koje se ova vest i odnosila.Jos samo dobar plej i teska petica i bice to sloidan tim,a za koje domete kad pocne sezona...

Stefan

pre 20 godina

Mislim da je Zvezdi bilo pametnije da je umesto Kembela dovela plejmejkera kao sto je Koljevic iz Buducnosti,pa onda nekog dobrog stranog cenra-5 koji bi pomagao pod kosem i imao dosta skokova u odbarani kao i u napadu.Frimen nije los , ali gde je bio kad je Partizan demolirao FMP - 3:0?Ali naravno on moze biti koristan.Ovako Zvezda ima sanse ali ne prevelike.Ja se samo nadam najboljem.

igor

pre 20 godina

i samo jedan komentar za one koji se pitaju ko to pominje nacionalnost,srbovanje i sl.
gospodo ja trenutno vec pola godine sticajem okolnosti zivim u FEDERALNOM /muslimanskom/ Sarajevu i znam o cemu pricam a vama bih preporucio da i vi provedete bar pola godine u kontinuitetu dole pa ce vam sve biti mnogo jasnije.Vesti iz Srbije ili pak iz Rep. Srpske se na televizijskim stanicama dole ne mogu uopste videti a ako se koja slucajno i zalomi onda je to neka pljuvacina i neka losa vest.Nikad nista lepo.Mrznja je nenormalna a ako covek cuti i ne predstavlja se onda se svacega moze naslusati.Sad sam u Bg trenutno na ODMORU i citam iz stampe kao su nekog nesretnika 19 godisnjeg strapali u zatvor zato sto je neko u knjigu utisaka u Kninu napisao "zvezda je najjaca" "delije..." "Knin Srbija" "@ebem vam ustasku majku" i njega potpisao.
Sad se pitam gde vam je navijacka i nacionalna solidarnost jer mali je uz sve drzavljanin SCG.
Pa pisite sta ima veze nacija i slicne gluposti.

darko

pre 20 godina

Naknadnom provjerom utvrdio sam da ima jos jedan bosanac sa americkim pasosem to je Haris Mujezinovic centar Cibone koji je igrao ya Olimpiju. Ne znam u kakvom je odnosu sa klubom, ali su zagrebcani angazovali POljaka pa je on valjda slobodan. Istina trazi ga i Alba pa ne znam da je li je bas on taj centar

Neven

pre 20 godina

Prvo jedan veliki pozdrav pametnom istoricaru marku - Draganu Bogavcu koji toliko poznaje istoriju da kaze da su ljudi streljani samo u Srbiji. Prijatelju uzmi geografsku kartu i pogledaj malo gde je Jasenovac i Kozara i raspitaj se ko je tu streljan i zasto. Mozda su i tu partizani krivi(samo za informaciju te ljude-Srbe pobile su ustase). A sto se tice kosarke i pojacanja u KK Crvena Zvezda mislim da su ok uz jos bar jednu dobru "peticu", a to sto neki nece da navijaju za Zvezdu zbog Amera i Slovenaca to i nisu "Delije" kako se predstavljaju. Dok je grobar Divac igrao za Zvezdu dve utakmice i pokupio stotine hiljada dolara svi su mu klicali, a sad im smetaju Ameri, Slovenci, Makedonci. Nista vi ne brinite, Zvezda ima navijaca i bez vas istripovanih, a Partizanu i Grobarima porucujem da prouce knjigu "Kako osvojiti titulu u narednih 10 godina". pozdrav svima koji su poslali normalan komentar (malo ih je nazalost).

Nikola

pre 20 godina

Bravo za upravu KK Crvena zvezda napokon ce mo moci da idemo na titulu sa Frimenom na celu.Frimen je izvanredan igrac i puno ce pobosljati igru ZVEZDE.

ZZ4

pre 20 godina

Dzabe je da dovedu neznam koga, a ne neke polovnjake. Nikad Zvezda nije bila veliki klub u kosarci, niti ce biti. KK Partizan je jedini veliki evropski klub, sa nasih prostora.

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Ovaj Istoricar prica price koje prolaze u 1. razredu osnovne. A koga je posthumno Truman odlikovao najvisim mogucim ordenom koji jedan neamerikanac moze da dobije? Drazu Mihajlovica! I cetnici nemacki saveznici? Budalo. Steta sto nisi naucio komunjaro! Citao si Titovu lektiru pa mislis da sve znas naivcino. Pa jel su Partizani na celu sa Hrvatom Titom branili srpske interese? A zbog cega su nam streljali 7000 djaka??? Jer je partizane i Tita boleo da ne kazem sta za Srbe. Nemci su lepo rekli 1 Nemac=100 Srba, a Partizani uzmi pa udri iz neke zasede na sacicu Nemaca a to sto ce posle Srbi da stradaju nema veze. Zato nam se to i dogodilo. Gde su jos streljani ljudi osim u Srbiji nigde, bas zato sto je Tita bolelo... Cim se za vreme Tita i Slobe uci sve pozitivno o Partizanima sve je normalnom coveku jasno. Uzmi malo pa procitaj nesto sto nije pisala Titova i Slobina administracija.

Andrija

pre 20 godina

"Grobari ja vam predlazem da vam kosarkaski trener bude Mateus jer on je covek,koji moze da vas spasi"a kad on bude kosarkaski trener tad ce te da osvojiti titulu a do tada bolje vam je da zboravite kako se igraju i kosarka i fudbal jer ce i njukasl da vas odere ko mlade pavijane bas kao izvezda i u fudbalu i u kosarci

Milan

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno da u 21 veku ljudi misle va Partizane i Cetnike tj pominje se neki srbizam da li je Zvezda Srpski tim u kosarci ili nije. Ja postavljam pitanje svim ovim navijacima koji kritikuju upravu i velikog gosp. Zmaga Sagadina? Gospodo da li su svi Spanci u KK Barselona koja je prvak Evrope. Da li su bili svi Grci kada je Panatenaikos vladao Evropom. Opste mi nije bitno ko ce igrati za Zvezdu samo neka dodje do titule a kasnije i do evropskog trona a vi gospodo i dalje vodite racuna koje srbin a ko nije. Svakako pozdravljam ovaj potez uprave i gosp.Sagadina vrsnog strucnjaka, i porucujem svima da se raspitaju sada kako se profesionalno radi u KK-Czvezdi od petlica do seniora i da vise nije ko u doba komunizma, a ljudima kojima je srbizam iznad svega porucujem da mi kazu jednu uspesnu ekipu u celome svetu gde su igraci iste nacionalnosti.

darko

pre 20 godina

Ovdje se najmanje pise o kosarci. Ljudi , oladite malo. Frimen i Kempbel su dobra pojacanja, mislim da bi sa njima ZVEZDA mogla da se bori za vrh. Problem je ostao na pozicijama jedan i pet gdje ce doci Ovcina ako potpise.
Prema rijecima Zorana Kukica koji igra u Kelnu Ovcina je jedan od najbojlih centara njemacke lige uz naseg Stanojevica, tako da bi trebao biti veliko pojacanje. mnogo vece nego sto mi to mislimo jer je odlican u skoku (koliko su tica i cakic imali zajedno skokova u prosloj sezoni on je imao sam) dobar je i suter, ,moze i za tri poena sutirati a ono zbog cega ga Zmago dovodi je igra u odbrani.
A nevjernicima, ZVEZDA prvi put u poslednjih deset godina lici na klub. Radi se dobro sa svim selekcijama, napokon imamo mladje kategorije koje prije dvije godine nismo uopste imali i to ce dati rezultate. Klub radi na evrospkim principima zna se ko sta radi i to je dobro.

Istoricar

pre 20 godina

Nije mi jasno kako neki srbi mogu da se identifikuju sa cetnicima.
Pa ljudi ti cetnici su saradjivali sa ustasama,svabama,balistima i ostalima idiotima u drugom svjetskom ratu protiv srba(partizana).Pa svabe(i cetnici saveznici) su nam u Kragujevcu samo u jednom danu streljali 7000 djaka,profesora,..
Pavle Djurisic je cak odlikovan zeljeznim krstom od strane svaba.Jedini na balkanu.
Sta mislite zbog cega?
Zato sto je vrsio svirepa ubistva nad srbima koji nisu bili za kralja(izdajica pobjegao).

gogi

pre 20 godina

Vidim da je zavladalo veliko odusevljenje kod izvesnih navijaca, dosao je Freeman i odmah tripla kruna. Da se razumemo, Freeman je jako dobar igrac, ali zar vi ocekujete da sa ovakvim ostatkom zvezdinog tima on moze nesto da uradi. Pa prosle godine je sa mnogo jacim Zeleznikom popio ciscenje od 3:0 od Partizana u finalu. A FMP je imao i opasan centarski par o kome vi mozete samo da sanjate. Ovo mi samo lici na zamazivanje ociju posle nikakvog prelaznog roka, ali je izgleda vecina vas toliko naivna da to ne vidi, pa ste se ozbiljno primili.
Sa druge strane, nama nije doslo ni jedno zvucno ime, ali osim Vujanica nismo znacajno oslabljeni za razliku od vas koji svake godine raspustate celu ekipu. Jos uvek ocekujemo dva stranca, od kojih ce jedan biti plej i samo ako bude timski, a ne solo igrac bicemo jos jaci nego prosle godine.
I samo bih napomenuo moderatorima da procitaju poslednju recenicu koju je napisao izvesni "zero" (koji uzgred nije nista pametno ni rekao u toj poruci) na ovom forumu i neka se zamisle zasto to nisu cenzurisali. Ako je neko prost i nevaspitan, vi ste valjda tu da ga sprecite da to javno demonstrira. Na stranu to sto ste ranije meni kasapili poruke u kojima nije bilo ni jedne uvredljive reci. Mogu da razumem da ste subjektivni, ali ovo je vec stvar kulture.

Aco, New York

pre 20 godina

Vlado, kada vec istices gde si- VRATI SE U TU SUMU TAMO ODAKLE SI I DOSAO, PA VIDI DA NADJES NEKE NASE CETNIKE TAMO...PA DRVITE O SRPSTVU BRATE LETNJI DAN DO PODNE.SAMO NEMOJ DA KOMENTARISES SPORT VISE, MOLIM TE.

Marko-Dragan Bogavac

pre 20 godina

Dinamo(Kroacija)x2, Slavija Prag, Rapid Bec, BSK Plava tacka, Videoton sjajan madjarski predstavnik, Nacional Bukurest, Fljamuntari prva pobeda albanskog predstavnika u nekom evropskom kupu, ovo su samo neki od sjajnih fudbalskih timova koji su izbacili srpski klub Partizan. Jedino kako Parizan ima veze sa srpstvom je to sto Srbiju uvek obruka u tome su sampioni. Hocete li ikada pobediti neki hrvatski klub u bilo kom sportu, mamlazi grobarski? Kako da Srbin pogleda Hrvata u oci posle onih 5:0 sa Kroacijom ili to sto vas Cibona dobijala 5 puta a vi njih ni jednom. Da li ste Srbi sto imate Nuhija, Duljaji-ja, zatim Siptar Becanovic sto sto lazno predstavlja kao Niksicanin, onda siposa Ljuljaja Tumbu kao trenera, to sto ste Titov i Tudjmanov klub, to sto su vas osnovale komunjare??? Cutite bre mamlazi jedni brukate Srbiju gde god da odete!!!!!!!!! Dobite ibonu za pocetak u BGd a lako cemo za Zagreb. Tisina...

bojan

pre 20 godina

Neki Cigani kazu nikog nismo doveli pa smo ljubomorni. Ljubomorni na koga? Na vas? Pa kog ste to igraca vi "napravili" u poslednjih 20 godina. Jos pominjete tamo nekog Slavnica koji je imao srecu da igra sa Kicom i Prajom. A cinimi se da je i on dolazio kod nas da uci, kao sto su ucili i naucili Tomasevic i Vujanic pa ce mozda i Cakic. Ja nesumnjam da ce Partizan da dovede jos dva dobra igraca i da ce opet biti najbolji. A sto se Mateusa tice Cigani mogu samo da umru od ljubomore jer oni mogu da dovedu samo igrace koje niko nece pa ih dobijaju za dzabe kao Djordjica. A koliko vrede u fudbalu nek pitaju Pjanovica koga sada ni OFK Beograd nece.

miloš

pre 20 godina

Toliki stranci u Zvezdi,a dozvoljena samo 2 u domaćem prvenstvu?Gospodo,da Vas podsetim da Zvezda sledeće godine praktično i ne igra domaće prvenstvo već ULEB kup i GY ligu gde nije ograničen broj stranaca.A do play-off dela domaće lige...ko živ , ko mrtav....

nesha

pre 20 godina

Bolje izgubiti kup u finalu od drugoligasa, nego u sesnaestini od zonasa. Bolje izgubiti od Kelna 3:0, nego od........................................................................................(popuniti) 5:0 ili 5:1.

zero

pre 20 godina

ma grobari sad ste gotovi dosta smo vas
pustali sad je doslo nase vreme uzimamo titulu i fudbal i u kosarku i ko ono
bese doso u zvezdu?
i nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja

Branko

pre 20 godina

Mrzim Zvezdu iz sve snage, ali mi nisu jasni ovi što komentarišu da cigani sa ovakvim igračkim kadrom ubijaju našu košarku!
Može li neko da mi kaže kakav su doprinos u poslednjih 20 godina cigani dali uspesima reprezentacije, a o njihovim uspesima na klupskom nivou ne treba trošiti reči!!!
taman da dovedi i Brajanta, njima spasa nema zna se ko je šampion, a kad dođe do smene vlasti u državi, a taj dan se primakao, njihov kolaps je neminovan!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

Sale, Beograd

pre 20 godina

Pozdrav Vladi iz Vankuvera i samo da mu odgovorim vezano za trecinu Srba u Partizanu. Dakle Vlado, razlika izmedju FK Partizan i KK C.Zvezda je u tome sto FK PArtizan sa strancima uzima titule, a KK C.Zvezda sa strancima ne moze da uzme ni gumarsku ligu, a kamoli nase prventsvto, gde ga cekaju velicine kao FMP, Buducnost, a o Partizanu da ne pricam. Sto se tice poraza Partizana, oni stoje i tu nema sta novo da se doda, gubili smo od raznih idiota i to boli. Ali, Vlado, gubila je i Zvezda i to kako. Hoces da te podsetim samo o vremenu Piksija o kome pricas. Briz 4:0, Keln 3:0, bilo je tu Vlado svega, samo si ti to namerno zaboravio. Hoces jos malo. Senad Lupic, poznato ti je ime, ili nije? To je onaj iz Borca, drugloigasa, koji vam ote kup 89, kada je isti Piksi dodap loptu golmanu sa penala (koji btw. nije postojao). Imamo i svezije primere, recimo Marko Pantelic, Sartid, ili si i to zaboravio. Dakle samo kazem da je i Zvezda gubila i to kako, a samo se vi gumari vracate na Partizanove poraze, a vasih ima isto toliko.

bbr

pre 20 godina

kad nisi sa FMP-om mogao do titule, sta tek ovde ocekujes...house je izmislio kosarku za sve vas. ovaj slovenac samo i dalje dokazuje da su srpski treneri vanzemaljci za sve ostale. bolje da ste doveli kadiju, sta je covek uradio sa onim klincima, svaka mu cast. kod njega bi bogdanovic bio glavni igrac, a ovaj dovodi istrosene crnce na lukinoj poziciji.

MUDRIJAS

pre 20 godina

SVE MUDRIJAS DO MUDRIJASA!!! Kada se svi vi takvi znalci, sto ne ubijate negde kintu po svetu igrajuci basket? Ovo ovde sto moze da se prosita je najzverskije lupetanje.

NEBOJSA-DELIJA-KOSOVO

pre 20 godina

osvojili ste titulu prosle,ali ove godine necete sigurno.
otiso vam najbolji igraca nama dosla dva sjajna igraca,kaz-
ite sta hocete ali cete nam gledati u ledja sledece godine
sigurno tudjmanovci.

Vlada, Vankuver

pre 20 godina

Volim ovu iskrenost grobarsku... Kao, nas basket tim nema ni 1/3 Srba. Izvinite, a sta se to desava na vasem milom stadionu JNA? Pa mozda je Kembelu mama iz Vranja, kao sto je onom bantu Westu tata iz Sumadije. I ne samo njemu... Vidim, i vi tu imate neke Poljake, pa Makedonce, pa opet malo crnce, i na kraju Nemce... A i kad imate Srbina za trenera, ispadne najveci seljak u ionako seljackom fudbalskom okruzenju. A to je, priznacete, ipak veliko dostignuce, jer konkurencija je zestoka! Odrastao sam sa ispravnim ubedjenjem da je navijac Partizana jedinica za neobjektivnost u medjunarodnom sistemu jedinica SI. Kako su oni samo znali da nadju opradanja 80'ih kada smo ih tukli svuda i na svakom mestu u fudbalu. Te price o visokoj travi i suncu u oci u stvari datiraju iz tog vremena... Secam se recimo onoga kad su se kleli da je Bina pljunuo Djukanovica na golu trenutak pre nego sto mu je Piksi zabio gol direktno iz kornera na JNA. I sve tako neki sticaji nesrecnih okolnosti... Kompleksi iz tog doba se tesko lece, bas kao kad si mlad i hteo bi, a nemas bas mnogo uspeha kod zena. Pozdrav svim Delijama sveta.

shadow

pre 20 godina

neka prica ko sta hoce ali Partizan je INSTITUCIJA, nase kosarke i svi vi vatreni zvezdasi koji ce procitati ovaj moj komentar i mozda reci nesto protiv njega u srcu znaju da je to tako, i treba da znaju, ali je pravo pitanje sto nesto ne nauce od nas! ocete strance po svaku cijenu, e pa eto vam ih tako ce te potrositi sve pare, unistiti mladje kategorije koje su vam i onako vec na izdisaju,, nikada, ali zapamtite NIKADA necete dati igraca za nasu reprezentaciju, i jos pustate nekog slovenca da vam sve to radi pred ocima a sebe eto smatrate ozbiljnom navijackom grupom! i mogu reci da iako ih nimalo ne volim, zaista postujem one navijace cz koji dizu svoj glas protiv ovoga sto zvezda cini nasoj kosarci!
P.S. i molio bih nekoga da mi objasni zasto je KK Crvena zvezda institucija nase kosarke? ovo se ne foliram vec stvarno hocu da mi neko napise zasto je recimo u zadnjih 30-40 godina uspjesnija ajde da ne pretjeram od jedne sasvim prosjecne Buducnosti(koju mrzim skoro ko cz), da li po titulama ili po datim igracima ili po skoli i trenerima ili sta.....???????
Pozdrav grobarima!

igor

pre 20 godina

pa ovo je smesno,


izgleda da cemo gledati i navijati/samo neke zagrizene budale ali ne i pravi i pametni zvezdasi/ harlem,bronks ili luizijanu a ne beogradsku i srpsku zvezdu.Tri crnca u ekipi .I to jos glavi igraci.

Svasta !!!

Bas smesno, nek se nose svi iz uprave,sram ih bilo, mada oni obraza i nemaju.Ja takvu zvezdu niti cu gledati niti su pratiti !

Ali nicija nije do zore...

bojan

pre 20 godina

Nije stvar u tome koje igrace i odakle dovode Cigani, vec u tome sto sada opet imaju mnogo bekova i krila, a centara ni za lek. Prosle godine su makar imali pleja, sada ni to nemaju. Ali nema veze vazno da njih Zmago vuce za nos, i da ce igrati sa Bosnom, Sirokim, Pivovarnom, Krkom, Zagrebom i sl. a ne u Nisu, Leskovcu, Cacku, Novom Sadu, Vrscu... Mislim da je to stvar inteligencije uprave, a to koliko su pametni pokazuje i selekcija tima za novu sezonu. Zato Ilicu i ostalima svaka cast, opet ce biti tako blizu a tako daleko od trofeja.

Johnny

pre 20 godina

Bravo za upravu sledece sezone sve ima da deremo.A vi se grobari smejte dobili ste Cakica koji ni u proslogodisnjoj Zvezdi nije mogao da igra.REGINALD FREEMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andreas

pre 20 godina

sta da vam kazem sem toga da nam fali petica brza pokrtna jednom recju kvalitetna a kad to nabavimo imacemo najbolji tim u scg a medju najacima u evropi

Redmen

pre 20 godina

E, sada vec razgovaramo malo ozbiljnije, pojavom Frimena. Mnogi vec olako daju komentare,ali sacekajmo drugu trecinu sezone. Ko je znao za hausa dok nije dosao. A decko je odigrao finish sezone fantasticno, do tada kolektivno napushavanje sa juga. Mislim da su pokupljeni timski igraci, sto je bolje od Skunija koji je dominirao ali nije ubacivao kaad ej trebalo.

Vidim da mnogi prozivaju i Zmaga, te veliki budzet u Ljubljani, te ovo, te ono. Ni meni se lik ne dopada, medjutim neki sa mnogo vecim budyetima ne prave nishta, ovaj je sastavio kup kupova i igrao na dva fajnal fora. Proziva ga Rasha Nesterovic koji je otisao u Kinder iz Olimpije,a zaboravlja kako je popio pedalu u Beogradu kao netalentovan. O kamenjarima poput Marka milica, Primoza Brezeca i Jirzija Velsha da ne govorimo. Gde su ti likovi danas ? u NBA rodjaci. Videcemo, ovde se zaboravlja da je Zvezda igrala i sa 4 igraca pre nekoliko godina. Gomila pitanja - ko su Vujadin Subotic, Pavlovski... Jel neko cuo za Bena Udriha do prosle godine ? Decko napravio najjaci transfer prosle godine uz velikog Dejana B. Ponavljam, Zmago mi se ne dopada,ali ocigledno nesto zna...

Marko

pre 20 godina

Za Delije koje lupetaju bezveze:
Stvarno ste smesni! Kako mozete tako govoriti??!! Ako neznate, nemojte! Sta vama smeta na Frimenu i Kembelu? Pa pojma s pojmom nemate!
Dosta vise sa Penom. Covek nece i gotovo je!! I neka ide, pa i ako je to Cibona! Covek nije srbin, njega to nimalo neiteresuje. Tako i treba!

Ili dosta vise sa Ekeziem! Covek je rekao da hoce u NBA, pa neka ide. A i sta ce centar koji igra samo medjunardne tekme. (Dali on ima KVALITET od Divca pa da kaze tako nesta???
Za Grobare:

Sta vi govorite Delijama, dali ce skandirati Zvezda - Srbija!?! I vi kazete, da KK Zvezda nije vise srpski klub! Sram vas bilo!! Onda vas FK nije vise srpski Klub. Dovodite poljake, afrikance (a trebali su neki spanci i talijani doci - HAHAHAHAHAHAHA)! Pa vas KK nije nikoga doveo, pa ste sada ljubomorni!!

!!!Inace sam vatreni navijac Crvene Zvezde!!!

Pozdrav onome ko razume sport!

degenije

pre 20 godina

O tome kakva je selekcija pokazace vreme. Ali mi najvise smeta prica odakle su ti igraci. I to pricaju Zvezdini navijaci. Pa odakle je bio tim1991. godine. Da li je tu bilo dva srbina, ali je ZVEZDA, zapamtitenavijaci Zvezde - ZVEZDA bila prvak Evrope. Dakle nije bitno da li je to neki Ovcina, Pavlovski ili Kempbel, nego rezultat kluba za koji navijamo. A daj Boze da je Zvezda bila u stanju da dovede jednog Bosnjaka, Turcina po pasosu kao sto je Mirsad Jahovic.

darko

pre 20 godina

Centar kojeg ZVEZDA zeli dovesti je Elvir Ovcina najbolji centar njemackog Oldenburga. Rijec je o klasicnoj petici koja ima prisjek od 18 poena i 9 skokova po utakmici. Dobar igrac steta sto je musliman mislim da bi se svidio jer je borben do bola i ima dobru igru u odbrani.
A stvarno mi nisu jasni navijaci ZVEZDE koji i prije sezone pljuju novi tim a da nije odigrao ni jedan mec. Shvatite ljudi nema para, i meni je zao Bolica ali kad je bio veliki zvezdas sto nije spustio cijenu od 400 000 maraka po sezoni. A sada imate pet igraca koji toliko vrijede. Nadam se da cemo dobiti jos dva dobra pojacanja i ponovo biti u vrhu.

ucz

pre 20 godina

Ljudi,celo Skoplje nam se smeje zbog dovodjenja Pavlovskog!Decko je 82. godiste,falsifikovali su mu pasos na 85. da bi ga prodali.To zna celo Skoplje,odrali su me od zezanja dok sam bio dole.Zmago se nije ni potrudio da to otkrije.Ne razumem upravu koja uopste ne reaguje.Je li oni misle da jure titulu,ili da se bore za opstanak?

Zelja

pre 20 godina

Ja jesam vatreni zvezdas ali ovo stvarno ne razumem. Zasto se bira neki drugi centar pored Ekezija (koji stoji kao rezervna varijanta). Covek je pokazao da je odlican ispod kosa i u reketu i sa svojom snagom uliva veliku sigurnost ostalim igracima tako da mene sto se tice dileme u stvari i nema. A cuo sam i vesti da ce Skuni Pen sledece godine igrati za Cibonu. Ima li istine u tome?

Belgique

pre 20 godina

Dovodjenje Kempbela je odlican potez. Slazem se su pozicije beka i krila prenatrpane, ali sezona je duga, a Zvezda igra na 4 fronta. Koliko ja znam Zvezda jos uvek zvanicno nema nijednog stranca, s tim da Mitrovic i Pavlovski imaju nase drzavljanstvo, tako da se ne vode kao stranci.

Dejan

pre 20 godina

Hoce li se naci neko da zaustavi onog slovenca i ostale iz promasenog rukovodstva KK Zvezda u daljem unistavanju institucije naseg sporta? Dokle vise, zar ne vidite ljudi da mu je cilj da nas dovede na nivo Slo i BiH u basketu? Boze, vidis li ovu sramotu?

Sale, Beograd

pre 20 godina

I vi cete dalje da vicete Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija?!? Pa vama vec 2/3 tima nije iz Srbije, a ni sa upravljackim delom nije bolje. Ali ako, vi ste autenticni predstavnici, ne srpske kosarke, vec prodaje srpske kosarke. Da navijam za Zvezdu, sada bi me bilo sramota. Na srecu, davno sam se opredelio na pavu stranu.

trifke

pre 20 godina

projekat "Evropska Zvezda" pretvara se u projekat "Unistenje srspke kosarke"...od jedne velike institucije naseg nacionalnog sporta kakav je KK Crvena Zvezda ako i dalje ostane Zmago na celu nece ostati ni dugmici...

sreca da je Kempel dobio nohu u Hemofarmu, jer ne bi ni njega mogli angazovati...nekada je nasa liga bila autenticna jer u njoj nije bilo stranaca, a ipak je kvalitet bio solidan..Zvezda postaje zadnja stanica onim strancima kojima su svi ostali putevi zatvoreni...tolike preprodaje pune dzepove nazovi sportskog direktora, a Zvezda sve dublje tone...

ja zaista verujem da Zika Pauk voli Zvezdu, ali dokle misli da tolerise slovenackog prodavca magle...zar stvarno Uprava misli da su navijaci slepci pa da ne vide sta se zapravo tu desava...

Kristijan

pre 20 godina

sta ste se uplasili grobari, vi ste dobili Cakica, sta bi vise.
Nebrinite se vi za zvezdu, gledajte da pobedite ove godine bar jednu utakmicu vise u evroligi.
Sto se tice Kempbela,s asvim solidan igrac, i samo da sacekamo koga ce sutra jos prestaviti.

Sale, Beograd

pre 20 godina

Auuuu..kuku...sad ce parking u Beogradu da poraste sa 20-ak dinara na sat, na 150 dinara. Ali dzaba vam Gumari, opet titulu uzima Partizan - NBA tim za par godina.

Ja

pre 20 godina

Ljudi ovo ne valja...Opet ćemo na spoljnim pozicijama imati višak igrača (Dozet, Jeretin,Koprivica,Campbell,Bogdanović,Miljević...), a na centrima smo tanki...

Sale, Beograd

pre 20 godina

Auuuu..kuku...sad ce parking u Beogradu da poraste sa 20-ak dinara na sat, na 150 dinara. Ali dzaba vam Gumari, opet titulu uzima Partizan - NBA tim za par godina.

trifke

pre 20 godina

projekat "Evropska Zvezda" pretvara se u projekat "Unistenje srspke kosarke"...od jedne velike institucije naseg nacionalnog sporta kakav je KK Crvena Zvezda ako i dalje ostane Zmago na celu nece ostati ni dugmici...

sreca da je Kempel dobio nohu u Hemofarmu, jer ne bi ni njega mogli angazovati...nekada je nasa liga bila autenticna jer u njoj nije bilo stranaca, a ipak je kvalitet bio solidan..Zvezda postaje zadnja stanica onim strancima kojima su svi ostali putevi zatvoreni...tolike preprodaje pune dzepove nazovi sportskog direktora, a Zvezda sve dublje tone...

ja zaista verujem da Zika Pauk voli Zvezdu, ali dokle misli da tolerise slovenackog prodavca magle...zar stvarno Uprava misli da su navijaci slepci pa da ne vide sta se zapravo tu desava...

Sale, Beograd

pre 20 godina

I vi cete dalje da vicete Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija?!? Pa vama vec 2/3 tima nije iz Srbije, a ni sa upravljackim delom nije bolje. Ali ako, vi ste autenticni predstavnici, ne srpske kosarke, vec prodaje srpske kosarke. Da navijam za Zvezdu, sada bi me bilo sramota. Na srecu, davno sam se opredelio na pavu stranu.

ucz

pre 20 godina

Ljudi,celo Skoplje nam se smeje zbog dovodjenja Pavlovskog!Decko je 82. godiste,falsifikovali su mu pasos na 85. da bi ga prodali.To zna celo Skoplje,odrali su me od zezanja dok sam bio dole.Zmago se nije ni potrudio da to otkrije.Ne razumem upravu koja uopste ne reaguje.Je li oni misle da jure titulu,ili da se bore za opstanak?

darko

pre 20 godina

Centar kojeg ZVEZDA zeli dovesti je Elvir Ovcina najbolji centar njemackog Oldenburga. Rijec je o klasicnoj petici koja ima prisjek od 18 poena i 9 skokova po utakmici. Dobar igrac steta sto je musliman mislim da bi se svidio jer je borben do bola i ima dobru igru u odbrani.
A stvarno mi nisu jasni navijaci ZVEZDE koji i prije sezone pljuju novi tim a da nije odigrao ni jedan mec. Shvatite ljudi nema para, i meni je zao Bolica ali kad je bio veliki zvezdas sto nije spustio cijenu od 400 000 maraka po sezoni. A sada imate pet igraca koji toliko vrijede. Nadam se da cemo dobiti jos dva dobra pojacanja i ponovo biti u vrhu.

alexa

pre 20 godina

neko je vec rekao, zvezda nema centra i zato ce puci ako ne dovede nekoga. zvezda je i na pocetku prosle sezone imala bolji tim od partizana pa je pukla, sve ce se ponoviti. zmago ce vam kupiti guma ligu.
danas se vidi ko je politicki klub, kad vidim onog andjelkovica povraca mi se. zar nije vreme da se grobari i delije udruze i oteraju smradove bar iz sporta, pun mi ih k... vise,i onih starih i ovih novih, samo jasu !

Marko 358

pre 20 godina

Zao mi je sto ove sezone Partizan nece igrati protiv ovog putujuceg cirkusa koga su sastavili "strucnjaci" Andjelkovic, Trifunovic(Trifo jesi li spremio kredu,tablu i sundjer za novu sezonu), Vesic i Zmago SEGEDIN (tako kazu na PINK-jadranskoj televiziji,pogledajte spotisimo). Verovatno ce tim koji ima 2 dobra stranca i 10 anonimusa ispasti u prvom kolu plej-ofa. Stefanovic,Dragojlovic,Pavloski,Vitkovac,Mirkovic,Nesovic...da ne znam da su u Zvezdi mislio bih da je to neki tim iz beton lige.
I na kraju, nije mi zao ove tragikomicne ekipe, ali mi je zao sto nam SEGEDIN unisti ligu i uskrati da ovaj cirkus gledaju i Cacani,Kraljevcani,Nislije,Novosadjani...

Vaske

pre 20 godina

Kako narod kaze "koliko para toliko i muzike".Pa od cele lige ne bi mogli da odaberu tri igraca koji bi mogli da se plate koliko traze i zato bolje dovesti ove ljude koji hoce da igraju a takodje i znaju kosarku za razliku od ovih naduvanih klinara.

Milus i Markedjani NS

pre 20 godina

Ma vi cigani ste toliko jadni da vam ne bi pomogao ni Dzordan.Partizan je vrh.Ceo Novi Sad navija za Partizan.Ja ne znam da li ste vi svesni da vi nama prodajete najbolje igrace zato sto niko ne zeli da igra u toj smrdljivoj zvezdi.Prvo Vujanic pa sada i Cakic.Ma vi ste sramota za celu Srbiju cim ste prihvatili da sa ovim ustasama igrate to sranje od jadranske lige.Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG SADA.

Ja

pre 20 godina

Ljudi ovo ne valja...Opet ćemo na spoljnim pozicijama imati višak igrača (Dozet, Jeretin,Koprivica,Campbell,Bogdanović,Miljević...), a na centrima smo tanki...

Kristijan

pre 20 godina

sta ste se uplasili grobari, vi ste dobili Cakica, sta bi vise.
Nebrinite se vi za zvezdu, gledajte da pobedite ove godine bar jednu utakmicu vise u evroligi.
Sto se tice Kempbela,s asvim solidan igrac, i samo da sacekamo koga ce sutra jos prestaviti.

Dejan

pre 20 godina

Hoce li se naci neko da zaustavi onog slovenca i ostale iz promasenog rukovodstva KK Zvezda u daljem unistavanju institucije naseg sporta? Dokle vise, zar ne vidite ljudi da mu je cilj da nas dovede na nivo Slo i BiH u basketu? Boze, vidis li ovu sramotu?

Belgique

pre 20 godina

Dovodjenje Kempbela je odlican potez. Slazem se su pozicije beka i krila prenatrpane, ali sezona je duga, a Zvezda igra na 4 fronta. Koliko ja znam Zvezda jos uvek zvanicno nema nijednog stranca, s tim da Mitrovic i Pavlovski imaju nase drzavljanstvo, tako da se ne vode kao stranci.

Zelja

pre 20 godina

Ja jesam vatreni zvezdas ali ovo stvarno ne razumem. Zasto se bira neki drugi centar pored Ekezija (koji stoji kao rezervna varijanta). Covek je pokazao da je odlican ispod kosa i u reketu i sa svojom snagom uliva veliku sigurnost ostalim igracima tako da mene sto se tice dileme u stvari i nema. A cuo sam i vesti da ce Skuni Pen sledece godine igrati za Cibonu. Ima li istine u tome?

degenije

pre 20 godina

O tome kakva je selekcija pokazace vreme. Ali mi najvise smeta prica odakle su ti igraci. I to pricaju Zvezdini navijaci. Pa odakle je bio tim1991. godine. Da li je tu bilo dva srbina, ali je ZVEZDA, zapamtitenavijaci Zvezde - ZVEZDA bila prvak Evrope. Dakle nije bitno da li je to neki Ovcina, Pavlovski ili Kempbel, nego rezultat kluba za koji navijamo. A daj Boze da je Zvezda bila u stanju da dovede jednog Bosnjaka, Turcina po pasosu kao sto je Mirsad Jahovic.

Redmen

pre 20 godina

E, sada vec razgovaramo malo ozbiljnije, pojavom Frimena. Mnogi vec olako daju komentare,ali sacekajmo drugu trecinu sezone. Ko je znao za hausa dok nije dosao. A decko je odigrao finish sezone fantasticno, do tada kolektivno napushavanje sa juga. Mislim da su pokupljeni timski igraci, sto je bolje od Skunija koji je dominirao ali nije ubacivao kaad ej trebalo.

Vidim da mnogi prozivaju i Zmaga, te veliki budzet u Ljubljani, te ovo, te ono. Ni meni se lik ne dopada, medjutim neki sa mnogo vecim budyetima ne prave nishta, ovaj je sastavio kup kupova i igrao na dva fajnal fora. Proziva ga Rasha Nesterovic koji je otisao u Kinder iz Olimpije,a zaboravlja kako je popio pedalu u Beogradu kao netalentovan. O kamenjarima poput Marka milica, Primoza Brezeca i Jirzija Velsha da ne govorimo. Gde su ti likovi danas ? u NBA rodjaci. Videcemo, ovde se zaboravlja da je Zvezda igrala i sa 4 igraca pre nekoliko godina. Gomila pitanja - ko su Vujadin Subotic, Pavlovski... Jel neko cuo za Bena Udriha do prosle godine ? Decko napravio najjaci transfer prosle godine uz velikog Dejana B. Ponavljam, Zmago mi se ne dopada,ali ocigledno nesto zna...

Marko

pre 20 godina

Za Delije koje lupetaju bezveze:
Stvarno ste smesni! Kako mozete tako govoriti??!! Ako neznate, nemojte! Sta vama smeta na Frimenu i Kembelu? Pa pojma s pojmom nemate!
Dosta vise sa Penom. Covek nece i gotovo je!! I neka ide, pa i ako je to Cibona! Covek nije srbin, njega to nimalo neiteresuje. Tako i treba!

Ili dosta vise sa Ekeziem! Covek je rekao da hoce u NBA, pa neka ide. A i sta ce centar koji igra samo medjunardne tekme. (Dali on ima KVALITET od Divca pa da kaze tako nesta???
Za Grobare:

Sta vi govorite Delijama, dali ce skandirati Zvezda - Srbija!?! I vi kazete, da KK Zvezda nije vise srpski klub! Sram vas bilo!! Onda vas FK nije vise srpski Klub. Dovodite poljake, afrikance (a trebali su neki spanci i talijani doci - HAHAHAHAHAHAHA)! Pa vas KK nije nikoga doveo, pa ste sada ljubomorni!!

!!!Inace sam vatreni navijac Crvene Zvezde!!!

Pozdrav onome ko razume sport!

andreas

pre 20 godina

sta da vam kazem sem toga da nam fali petica brza pokrtna jednom recju kvalitetna a kad to nabavimo imacemo najbolji tim u scg a medju najacima u evropi

Johnny

pre 20 godina

Bravo za upravu sledece sezone sve ima da deremo.A vi se grobari smejte dobili ste Cakica koji ni u proslogodisnjoj Zvezdi nije mogao da igra.REGINALD FREEMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bojan

pre 20 godina

Nije stvar u tome koje igrace i odakle dovode Cigani, vec u tome sto sada opet imaju mnogo bekova i krila, a centara ni za lek. Prosle godine su makar imali pleja, sada ni to nemaju. Ali nema veze vazno da njih Zmago vuce za nos, i da ce igrati sa Bosnom, Sirokim, Pivovarnom, Krkom, Zagrebom i sl. a ne u Nisu, Leskovcu, Cacku, Novom Sadu, Vrscu... Mislim da je to stvar inteligencije uprave, a to koliko su pametni pokazuje i selekcija tima za novu sezonu. Zato Ilicu i ostalima svaka cast, opet ce biti tako blizu a tako daleko od trofeja.

igor

pre 20 godina

pa ovo je smesno,


izgleda da cemo gledati i navijati/samo neke zagrizene budale ali ne i pravi i pametni zvezdasi/ harlem,bronks ili luizijanu a ne beogradsku i srpsku zvezdu.Tri crnca u ekipi .I to jos glavi igraci.

Svasta !!!

Bas smesno, nek se nose svi iz uprave,sram ih bilo, mada oni obraza i nemaju.Ja takvu zvezdu niti cu gledati niti su pratiti !

Ali nicija nije do zore...

shadow

pre 20 godina

neka prica ko sta hoce ali Partizan je INSTITUCIJA, nase kosarke i svi vi vatreni zvezdasi koji ce procitati ovaj moj komentar i mozda reci nesto protiv njega u srcu znaju da je to tako, i treba da znaju, ali je pravo pitanje sto nesto ne nauce od nas! ocete strance po svaku cijenu, e pa eto vam ih tako ce te potrositi sve pare, unistiti mladje kategorije koje su vam i onako vec na izdisaju,, nikada, ali zapamtite NIKADA necete dati igraca za nasu reprezentaciju, i jos pustate nekog slovenca da vam sve to radi pred ocima a sebe eto smatrate ozbiljnom navijackom grupom! i mogu reci da iako ih nimalo ne volim, zaista postujem one navijace cz koji dizu svoj glas protiv ovoga sto zvezda cini nasoj kosarci!
P.S. i molio bih nekoga da mi objasni zasto je KK Crvena zvezda institucija nase kosarke? ovo se ne foliram vec stvarno hocu da mi neko napise zasto je recimo u zadnjih 30-40 godina uspjesnija ajde da ne pretjeram od jedne sasvim prosjecne Buducnosti(koju mrzim skoro ko cz), da li po titulama ili po datim igracima ili po skoli i trenerima ili sta.....???????
Pozdrav grobarima!

Vlada, Vankuver

pre 20 godina

Volim ovu iskrenost grobarsku... Kao, nas basket tim nema ni 1/3 Srba. Izvinite, a sta se to desava na vasem milom stadionu JNA? Pa mozda je Kembelu mama iz Vranja, kao sto je onom bantu Westu tata iz Sumadije. I ne samo njemu... Vidim, i vi tu imate neke Poljake, pa Makedonce, pa opet malo crnce, i na kraju Nemce... A i kad imate Srbina za trenera, ispadne najveci seljak u ionako seljackom fudbalskom okruzenju. A to je, priznacete, ipak veliko dostignuce, jer konkurencija je zestoka! Odrastao sam sa ispravnim ubedjenjem da je navijac Partizana jedinica za neobjektivnost u medjunarodnom sistemu jedinica SI. Kako su oni samo znali da nadju opradanja 80'ih kada smo ih tukli svuda i na svakom mestu u fudbalu. Te price o visokoj travi i suncu u oci u stvari datiraju iz tog vremena... Secam se recimo onoga kad su se kleli da je Bina pljunuo Djukanovica na golu trenutak pre nego sto mu je Piksi zabio gol direktno iz kornera na JNA. I sve tako neki sticaji nesrecnih okolnosti... Kompleksi iz tog doba se tesko lece, bas kao kad si mlad i hteo bi, a nemas bas mnogo uspeha kod zena. Pozdrav svim Delijama sveta.

NEBOJSA-DELIJA-KOSOVO

pre 20 godina

osvojili ste titulu prosle,ali ove godine necete sigurno.
otiso vam najbolji igraca nama dosla dva sjajna igraca,kaz-
ite sta hocete ali cete nam gledati u ledja sledece godine
sigurno tudjmanovci.

MUDRIJAS

pre 20 godina

SVE MUDRIJAS DO MUDRIJASA!!! Kada se svi vi takvi znalci, sto ne ubijate negde kintu po svetu igrajuci basket? Ovo ovde sto moze da se prosita je najzverskije lupetanje.

bbr

pre 20 godina

kad nisi sa FMP-om mogao do titule, sta tek ovde ocekujes...house je izmislio kosarku za sve vas. ovaj slovenac samo i dalje dokazuje da su srpski treneri vanzemaljci za sve ostale. bolje da ste doveli kadiju, sta je covek uradio sa onim klincima, svaka mu cast. kod njega bi bogdanovic bio glavni igrac, a ovaj dovodi istrosene crnce na lukinoj poziciji.

Sale, Beograd

pre 20 godina

Pozdrav Vladi iz Vankuvera i samo da mu odgovorim vezano za trecinu Srba u Partizanu. Dakle Vlado, razlika izmedju FK Partizan i KK C.Zvezda je u tome sto FK PArtizan sa strancima uzima titule, a KK C.Zvezda sa strancima ne moze da uzme ni gumarsku ligu, a kamoli nase prventsvto, gde ga cekaju velicine kao FMP, Buducnost, a o Partizanu da ne pricam. Sto se tice poraza Partizana, oni stoje i tu nema sta novo da se doda, gubili smo od raznih idiota i to boli. Ali, Vlado, gubila je i Zvezda i to kako. Hoces da te podsetim samo o vremenu Piksija o kome pricas. Briz 4:0, Keln 3:0, bilo je tu Vlado svega, samo si ti to namerno zaboravio. Hoces jos malo. Senad Lupic, poznato ti je ime, ili nije? To je onaj iz Borca, drugloigasa, koji vam ote kup 89, kada je isti Piksi dodap loptu golmanu sa penala (koji btw. nije postojao). Imamo i svezije primere, recimo Marko Pantelic, Sartid, ili si i to zaboravio. Dakle samo kazem da je i Zvezda gubila i to kako, a samo se vi gumari vracate na Partizanove poraze, a vasih ima isto toliko.

Branko

pre 20 godina

Mrzim Zvezdu iz sve snage, ali mi nisu jasni ovi što komentarišu da cigani sa ovakvim igračkim kadrom ubijaju našu košarku!
Može li neko da mi kaže kakav su doprinos u poslednjih 20 godina cigani dali uspesima reprezentacije, a o njihovim uspesima na klupskom nivou ne treba trošiti reči!!!
taman da dovedi i Brajanta, njima spasa nema zna se ko je šampion, a kad dođe do smene vlasti u državi, a taj dan se primakao, njihov kolaps je neminovan!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

miloš

pre 20 godina

Toliki stranci u Zvezdi,a dozvoljena samo 2 u domaćem prvenstvu?Gospodo,da Vas podsetim da Zvezda sledeće godine praktično i ne igra domaće prvenstvo već ULEB kup i GY ligu gde nije ograničen broj stranaca.A do play-off dela domaće lige...ko živ , ko mrtav....

nesha

pre 20 godina

Bolje izgubiti kup u finalu od drugoligasa, nego u sesnaestini od zonasa. Bolje izgubiti od Kelna 3:0, nego od........................................................................................(popuniti) 5:0 ili 5:1.

zero

pre 20 godina

ma grobari sad ste gotovi dosta smo vas
pustali sad je doslo nase vreme uzimamo titulu i fudbal i u kosarku i ko ono
bese doso u zvezdu?
i nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja

bojan

pre 20 godina

Neki Cigani kazu nikog nismo doveli pa smo ljubomorni. Ljubomorni na koga? Na vas? Pa kog ste to igraca vi "napravili" u poslednjih 20 godina. Jos pominjete tamo nekog Slavnica koji je imao srecu da igra sa Kicom i Prajom. A cinimi se da je i on dolazio kod nas da uci, kao sto su ucili i naucili Tomasevic i Vujanic pa ce mozda i Cakic. Ja nesumnjam da ce Partizan da dovede jos dva dobra igraca i da ce opet biti najbolji. A sto se Mateusa tice Cigani mogu samo da umru od ljubomore jer oni mogu da dovedu samo igrace koje niko nece pa ih dobijaju za dzabe kao Djordjica. A koliko vrede u fudbalu nek pitaju Pjanovica koga sada ni OFK Beograd nece.

Aco, New York

pre 20 godina

Vlado, kada vec istices gde si- VRATI SE U TU SUMU TAMO ODAKLE SI I DOSAO, PA VIDI DA NADJES NEKE NASE CETNIKE TAMO...PA DRVITE O SRPSTVU BRATE LETNJI DAN DO PODNE.SAMO NEMOJ DA KOMENTARISES SPORT VISE, MOLIM TE.

Marko-Dragan Bogavac

pre 20 godina

Dinamo(Kroacija)x2, Slavija Prag, Rapid Bec, BSK Plava tacka, Videoton sjajan madjarski predstavnik, Nacional Bukurest, Fljamuntari prva pobeda albanskog predstavnika u nekom evropskom kupu, ovo su samo neki od sjajnih fudbalskih timova koji su izbacili srpski klub Partizan. Jedino kako Parizan ima veze sa srpstvom je to sto Srbiju uvek obruka u tome su sampioni. Hocete li ikada pobediti neki hrvatski klub u bilo kom sportu, mamlazi grobarski? Kako da Srbin pogleda Hrvata u oci posle onih 5:0 sa Kroacijom ili to sto vas Cibona dobijala 5 puta a vi njih ni jednom. Da li ste Srbi sto imate Nuhija, Duljaji-ja, zatim Siptar Becanovic sto sto lazno predstavlja kao Niksicanin, onda siposa Ljuljaja Tumbu kao trenera, to sto ste Titov i Tudjmanov klub, to sto su vas osnovale komunjare??? Cutite bre mamlazi jedni brukate Srbiju gde god da odete!!!!!!!!! Dobite ibonu za pocetak u BGd a lako cemo za Zagreb. Tisina...

Milan

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno da u 21 veku ljudi misle va Partizane i Cetnike tj pominje se neki srbizam da li je Zvezda Srpski tim u kosarci ili nije. Ja postavljam pitanje svim ovim navijacima koji kritikuju upravu i velikog gosp. Zmaga Sagadina? Gospodo da li su svi Spanci u KK Barselona koja je prvak Evrope. Da li su bili svi Grci kada je Panatenaikos vladao Evropom. Opste mi nije bitno ko ce igrati za Zvezdu samo neka dodje do titule a kasnije i do evropskog trona a vi gospodo i dalje vodite racuna koje srbin a ko nije. Svakako pozdravljam ovaj potez uprave i gosp.Sagadina vrsnog strucnjaka, i porucujem svima da se raspitaju sada kako se profesionalno radi u KK-Czvezdi od petlica do seniora i da vise nije ko u doba komunizma, a ljudima kojima je srbizam iznad svega porucujem da mi kazu jednu uspesnu ekipu u celome svetu gde su igraci iste nacionalnosti.

Istoricar

pre 20 godina

Nije mi jasno kako neki srbi mogu da se identifikuju sa cetnicima.
Pa ljudi ti cetnici su saradjivali sa ustasama,svabama,balistima i ostalima idiotima u drugom svjetskom ratu protiv srba(partizana).Pa svabe(i cetnici saveznici) su nam u Kragujevcu samo u jednom danu streljali 7000 djaka,profesora,..
Pavle Djurisic je cak odlikovan zeljeznim krstom od strane svaba.Jedini na balkanu.
Sta mislite zbog cega?
Zato sto je vrsio svirepa ubistva nad srbima koji nisu bili za kralja(izdajica pobjegao).

Andrija

pre 20 godina

"Grobari ja vam predlazem da vam kosarkaski trener bude Mateus jer on je covek,koji moze da vas spasi"a kad on bude kosarkaski trener tad ce te da osvojiti titulu a do tada bolje vam je da zboravite kako se igraju i kosarka i fudbal jer ce i njukasl da vas odere ko mlade pavijane bas kao izvezda i u fudbalu i u kosarci

gogi

pre 20 godina

Vidim da je zavladalo veliko odusevljenje kod izvesnih navijaca, dosao je Freeman i odmah tripla kruna. Da se razumemo, Freeman je jako dobar igrac, ali zar vi ocekujete da sa ovakvim ostatkom zvezdinog tima on moze nesto da uradi. Pa prosle godine je sa mnogo jacim Zeleznikom popio ciscenje od 3:0 od Partizana u finalu. A FMP je imao i opasan centarski par o kome vi mozete samo da sanjate. Ovo mi samo lici na zamazivanje ociju posle nikakvog prelaznog roka, ali je izgleda vecina vas toliko naivna da to ne vidi, pa ste se ozbiljno primili.
Sa druge strane, nama nije doslo ni jedno zvucno ime, ali osim Vujanica nismo znacajno oslabljeni za razliku od vas koji svake godine raspustate celu ekipu. Jos uvek ocekujemo dva stranca, od kojih ce jedan biti plej i samo ako bude timski, a ne solo igrac bicemo jos jaci nego prosle godine.
I samo bih napomenuo moderatorima da procitaju poslednju recenicu koju je napisao izvesni "zero" (koji uzgred nije nista pametno ni rekao u toj poruci) na ovom forumu i neka se zamisle zasto to nisu cenzurisali. Ako je neko prost i nevaspitan, vi ste valjda tu da ga sprecite da to javno demonstrira. Na stranu to sto ste ranije meni kasapili poruke u kojima nije bilo ni jedne uvredljive reci. Mogu da razumem da ste subjektivni, ali ovo je vec stvar kulture.

ZZ4

pre 20 godina

Dzabe je da dovedu neznam koga, a ne neke polovnjake. Nikad Zvezda nije bila veliki klub u kosarci, niti ce biti. KK Partizan je jedini veliki evropski klub, sa nasih prostora.

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Ovaj Istoricar prica price koje prolaze u 1. razredu osnovne. A koga je posthumno Truman odlikovao najvisim mogucim ordenom koji jedan neamerikanac moze da dobije? Drazu Mihajlovica! I cetnici nemacki saveznici? Budalo. Steta sto nisi naucio komunjaro! Citao si Titovu lektiru pa mislis da sve znas naivcino. Pa jel su Partizani na celu sa Hrvatom Titom branili srpske interese? A zbog cega su nam streljali 7000 djaka??? Jer je partizane i Tita boleo da ne kazem sta za Srbe. Nemci su lepo rekli 1 Nemac=100 Srba, a Partizani uzmi pa udri iz neke zasede na sacicu Nemaca a to sto ce posle Srbi da stradaju nema veze. Zato nam se to i dogodilo. Gde su jos streljani ljudi osim u Srbiji nigde, bas zato sto je Tita bolelo... Cim se za vreme Tita i Slobe uci sve pozitivno o Partizanima sve je normalnom coveku jasno. Uzmi malo pa procitaj nesto sto nije pisala Titova i Slobina administracija.

darko

pre 20 godina

Ovdje se najmanje pise o kosarci. Ljudi , oladite malo. Frimen i Kempbel su dobra pojacanja, mislim da bi sa njima ZVEZDA mogla da se bori za vrh. Problem je ostao na pozicijama jedan i pet gdje ce doci Ovcina ako potpise.
Prema rijecima Zorana Kukica koji igra u Kelnu Ovcina je jedan od najbojlih centara njemacke lige uz naseg Stanojevica, tako da bi trebao biti veliko pojacanje. mnogo vece nego sto mi to mislimo jer je odlican u skoku (koliko su tica i cakic imali zajedno skokova u prosloj sezoni on je imao sam) dobar je i suter, ,moze i za tri poena sutirati a ono zbog cega ga Zmago dovodi je igra u odbrani.
A nevjernicima, ZVEZDA prvi put u poslednjih deset godina lici na klub. Radi se dobro sa svim selekcijama, napokon imamo mladje kategorije koje prije dvije godine nismo uopste imali i to ce dati rezultate. Klub radi na evrospkim principima zna se ko sta radi i to je dobro.

Nikola

pre 20 godina

Bravo za upravu KK Crvena zvezda napokon ce mo moci da idemo na titulu sa Frimenom na celu.Frimen je izvanredan igrac i puno ce pobosljati igru ZVEZDE.

Neven

pre 20 godina

Prvo jedan veliki pozdrav pametnom istoricaru marku - Draganu Bogavcu koji toliko poznaje istoriju da kaze da su ljudi streljani samo u Srbiji. Prijatelju uzmi geografsku kartu i pogledaj malo gde je Jasenovac i Kozara i raspitaj se ko je tu streljan i zasto. Mozda su i tu partizani krivi(samo za informaciju te ljude-Srbe pobile su ustase). A sto se tice kosarke i pojacanja u KK Crvena Zvezda mislim da su ok uz jos bar jednu dobru "peticu", a to sto neki nece da navijaju za Zvezdu zbog Amera i Slovenaca to i nisu "Delije" kako se predstavljaju. Dok je grobar Divac igrao za Zvezdu dve utakmice i pokupio stotine hiljada dolara svi su mu klicali, a sad im smetaju Ameri, Slovenci, Makedonci. Nista vi ne brinite, Zvezda ima navijaca i bez vas istripovanih, a Partizanu i Grobarima porucujem da prouce knjigu "Kako osvojiti titulu u narednih 10 godina". pozdrav svima koji su poslali normalan komentar (malo ih je nazalost).

darko

pre 20 godina

Naknadnom provjerom utvrdio sam da ima jos jedan bosanac sa americkim pasosem to je Haris Mujezinovic centar Cibone koji je igrao ya Olimpiju. Ne znam u kakvom je odnosu sa klubom, ali su zagrebcani angazovali POljaka pa je on valjda slobodan. Istina trazi ga i Alba pa ne znam da je li je bas on taj centar

Stefan

pre 20 godina

Mislim da je Zvezdi bilo pametnije da je umesto Kembela dovela plejmejkera kao sto je Koljevic iz Buducnosti,pa onda nekog dobrog stranog cenra-5 koji bi pomagao pod kosem i imao dosta skokova u odbarani kao i u napadu.Frimen nije los , ali gde je bio kad je Partizan demolirao FMP - 3:0?Ali naravno on moze biti koristan.Ovako Zvezda ima sanse ali ne prevelike.Ja se samo nadam najboljem.

igor

pre 20 godina

i samo jedan komentar za one koji se pitaju ko to pominje nacionalnost,srbovanje i sl.
gospodo ja trenutno vec pola godine sticajem okolnosti zivim u FEDERALNOM /muslimanskom/ Sarajevu i znam o cemu pricam a vama bih preporucio da i vi provedete bar pola godine u kontinuitetu dole pa ce vam sve biti mnogo jasnije.Vesti iz Srbije ili pak iz Rep. Srpske se na televizijskim stanicama dole ne mogu uopste videti a ako se koja slucajno i zalomi onda je to neka pljuvacina i neka losa vest.Nikad nista lepo.Mrznja je nenormalna a ako covek cuti i ne predstavlja se onda se svacega moze naslusati.Sad sam u Bg trenutno na ODMORU i citam iz stampe kao su nekog nesretnika 19 godisnjeg strapali u zatvor zato sto je neko u knjigu utisaka u Kninu napisao "zvezda je najjaca" "delije..." "Knin Srbija" "@ebem vam ustasku majku" i njega potpisao.
Sad se pitam gde vam je navijacka i nacionalna solidarnost jer mali je uz sve drzavljanin SCG.
Pa pisite sta ima veze nacija i slicne gluposti.

Neven

pre 20 godina

Mozda ovom komentaru nije mesto ovde al ipak je zanimljivo da se procita, cisto radi orjentacije i nekih nesuglasica.
Citat:
AC Milan i dalje najbolji klub planete

Medjunarodna federacija za istoriju i statistiku fudbala izdala je najnoviju godisnju listu najboljih klubova sveta prema kojoj se i ovog meseca na celu nalazi AC Milan, osvajac Lige sampiona.

Isti plasman devet najboljih timova, pomak Santosa ka vrhu, kao i Crvene Zvezde, te "pad" Partizana i Sartida - obelezili su poslednju rang-listu.
Pa vi sad vidite ko je ko i ko je gde.

Radovan

pre 20 godina

Postovana gospodo Cigani, ako iko treba da bude zahvalan sada vec zaboravljanoj komunistickoj vlasti i bratstvu jedinstvu, to ste svakako vi. Mozda je u prvom predsednistvu Partizana, jedan od clanova bio i pokojni Franjo Tudjman, ali je on to bio kao jedan od vaznijih generala JNA. Da se ona nasa lepa i prostrana domovina nije raspala ovako krvavo kao sto jeste, ljubili bismo mi Tudjmanovu sliku i bili zahvalni zbog toga.
Nikada se Partizan nije stideo toga sto je osnovan kao jedna institucija u okviru tada mocne i postovane JNA, dok su se Cigani oduvek stideli da priznaju da je njihov klub samo frakcija tadasnjeg ministarstva unutrasnjih poslova, koja se evo vec decenijama krije iza naziva studentski klub. Koliko je Zvezda u stvari jadan klub pokazuje i cinjenica da je prvih deset godina bila domacin na terenu svog omrazenog suseda crno-bele boje. I dok je Zvezda cutke igrala na tudjem terenu, gospodin Slobodan Penezic se svojski trudio da povuce neke veze i vezice kako bi njegov, policijski, klub, mogao da se preseli na sopstveni stadion, sagradjen od para ovog jadnog i napacenog naroda. I kada je narod konacno istresao dovoljne kolicine tesko stecenog novca da bi Zvezda sagradila stadion, pocela je epopeja naduvanih izjava i preuvelicavanja. Dok je sportski centar nosio naziv svog tvorca Krcuna, Zvezda se krila iza mnogo pompeznijeg naziva "Marakana", kao sto to i danas radi.
u ovom trenutku verovatno cete se pozvati na vasu cuvenu titulu evropskih prvaka, pracenu sjajnom titulom "SVETSKIH" prvaka. Titulu evropskog sampiona osvajale su mnoge druge ekipe i jednom i vise puta, ali verujem da nijedna nije toliko izvikana kao ta vasa. Titule evropskih prvaka osvajali su i Steaua, Notingem forest i Olimpik MArsej, pa sada grcaju u dugovima kao i vi, uostalom. Pojacanja koja ste doveli u ovom prelaznom roku su samo jos jedan sloj boje kojim zamazujete oci javnosti. Hm, pitam se kako klub koji pre dve godine nije imao pare za carape, sada dovodi silne igrace iz inostranstva, da se nije Krcun reinkarnirao?

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Pardon mislio sam na pravilo 1 Srbin 100 Nemaca, toga nije bilo ni u jednoj drgoj republici. Naravno da su ljudi ubijano po logorima sirom sveta. Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija. Inace jedan od osnivaca Crvene Zvezde je bio Draza Mihajlovic, mada verujem da ste to vec svi znali.

Boka Delija

pre 20 godina

Ja bih podestio sve ove koji se pitaju odkada je doneta odluka da 5 stranih igraca igraju. Ja mislim da ste zaboravili da mi vise neigramo istu ligu gorabri. To pravilo ne vazi u Goodyear ligi. A kada dodje play-off nas onda cemo igrati samo sa dva stranca.

Mislite malo grobari pre nego sto se isprsite. ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!

By the way ZMAGO TESKO TEBI AKO ZVEZDA NESTO NE OSVOJI SLEDECE SEZONE!

darko RSFC

pre 20 godina

Grobari mnogo je vasih komentara na nasoj strani.Sada vam smeta slovenac Zmago,a dok je u vasoj upravi sedeo Ivica Dacic to je u redu,ali vi ste veliki srpski klub kome je tudjman dao boje,a najvece uspehe doziveli u vreme slobe.A onda o igracima kao ameri vam smetaju,a sto ih imate u svom timu?Pa onda kao prozivke uperene Fk-u,a kod vas trener svaba,poljaci i opet neki crnci,a onda vidi smetaju zvezdine pripremne utakmice u sloveniji,a vi igrate prijateljsku sa dinamom!?Cudno,ali nazalost ovde se moze procitati sve samo ne pravo misljenje o zvezdinim pojacanjima u kosarci na koje se ova vest i odnosila.Jos samo dobar plej i teska petica i bice to sloidan tim,a za koje domete kad pocne sezona...

CIGAN

pre 20 godina

Marko majmune jedan od osnivaca crvene zvezde je bio Krcun,a posto su on i Drza bili veliki prijatelji mozda je Draza ucestvovao u osnivanju zvezde.ha ha.Bas decko zna istoriju!!

Bogdan

pre 20 godina

Nije mi jasna citava frka oko dva prosecna igraca. Da su prosek i da su neka klasa bili bi u nekom vecem klubu ili bi ostali u FPM.
Koliko vrede videlo se u finalu sa Partizanom .
A sto se tice Gumarske lige , daj boze da se zavrsi .
I molim navijace Partizana da ne komentarisu toliko o " Sledecoj sezoni " ona ipak nije nivo Partizana. Zmago je rekao da ce ONI biti pravi za nekoliko godina.
Bogdan

bojan

pre 20 godina

Vidim nekima smetaju crnci i ostali stranci, a neki se i dalje dele na partizane i cetnike. Neznam kad ce vec jednom da shvate da smo svi Srbi i da je ta tragicna podela sada ipak samo proslost. Nije problem sto Cigani, ili neki drugi, dovode strance, vec je problem u selekciji. Kako sada misle da pronadju minutazu za Frimana, Kempbela, Koprivicu, Dozeta, Jeretina, Bogdanovica kada ima mesta samo za dvojicu u prvoj postavi. To znaci da mladi nece dobiti dovoljnu minutazu. A kako treba da se radi neka Cigani vide od nas, jer smo u Evropi sigurno najbolji tim po broju igraca koje smo poslali u NBA. Zar vam primer Krstica nista ne znaci. Ali vazno je da oni imaju Zmaga, a on je "stvorio" toliko igraca u Sloveniji mada niko nezna koje to igrace je Zmago "napravio". Vidim da se Cigani hvale time sto nece igrati domacu ligu. Mogu samo da im pozelim "srecu" u Hrvatskim, Slovenackim i Bosanskim provincijama jer za Evropu i nisu, jer kad su igrali u Evroligi oba puta su bili ubedljivo najgora ekipa.

Zoran

pre 20 godina

Koliko komentara grobara na vest koja nema veze sa partizanom.

Dakle zaista je neverovatno koliko su grobari ISKOMPLEKSIRANI i OPTERECENI najvecim srpskim klubom...

Sloba

pre 20 godina

Grobari, pokusajte malo da kultivisete taj strah, a ne samo da pljujete i psujete... Nije moguce da ste svi dizali Frimena u zvezde, a sad je naprasno zaboravio da igra. A sto se tice Zmaga, ipak je bolje Slovenac nego "sajze" Svaba...

Bojan

pre 20 godina

A zar u toku proslogodisnje sezone Frimen nije produzio ugovor sa FMPom? Pa bilo je objavljeno u svim medijima! Sta se desilo? Kako je mogao da ode? Pa pitajte Rasu Radovanovica. On je bio protiv ostanka Frimena u FMPu zato sto su otkrili posle prve utakmice sa Partizanom da ima kupljenu kartu za Ameriku za dan posle trece utakmice. Zato ga nije ta treca utakmica ni interesovala. Toliko o njegovim ljudsko-sportskim kvalitetima. A i nek neko od vas poseti Sovu i Sargon petkom i subotom pan ce videti kako se Redzi priprema za bitne utakmice.

darko

pre 20 godina

Ej ljudi koliko frke oko dva igraca.
Grobari majku mu moraju li vam se stvarno neke stvari crtati. Dres Crvene zvezde su u proteklih petnaest godina nosili Stojakovic, Rakocevic, tarlac, Stanojevic, Vujanic (i kod nas je bio veliki igrac , utrpao Vam je 41 poena u derbiju kad je beric igrao sa calmom), Radmanovic... Ne nismo talentovani nemamo igrace. Vraga, u to vrijeme nismo imali upravu citaj kod Vas Ivica Dacic ili u malo ranijoj proslosti Covic kod FMP. Price o tome da Frimen nije neki igrac zaista ne razumijem, jer je momak dobar igrac ali ono sto ce ZVEZDU da krasi naredne sezone je kolektiv.
I prestanite pricati o Sagadinu. Covjek radi od jutra do mraka sa klincima, ko ne vjeruje nek pita Bogdanovica, Micova, Bjelicu. Radi sa svim tim klincima i vjerujem da ce napraviti rezultat.
A najvise me bole podjele. HALO SRBI U PAMET dosta diobe na cetnike i partizane. Mi preko Drine smo najbojle osjetili nasu neslogu, kad ste nas (citaj MIlosevic) izdali. Ali dosta politike pisite o kvalitetima , manama prednostima igraca a ne pljute jedni na druge.

zmago djajic

pre 20 godina

ja sam grobar ali mislim da nije lose da se zvezda pojacala samo je steta da i ostali nasi timovi i gradovi ne mogu da vide novi zvezdin tim,nego ce u tome uzivati slovenci bosanci i hrvati.meni nije dovoljno da cigancice pobedimo samo u plej ofu vec bi uzivao da ih deremo i u prvenstvu,medjutim opet razumem ih jer dobiti toliko puta po dupetu od nas mnogo je i treba im malo da lece komplekse sa slabijim ekipama.sve u svemu nije lose a ne zaboravite da smo mi prosle godine igrali samo sa jednim ali pravim strancem tako da je mnogo bitnije kakvi su nasi igraci u timu nego stranci ,ni jedan od ovih stranaca nije vanzemaljac da se ne moze zaustaviti uostalom da je tako ceo tim bi bio sastavljen od dva igraca i to stranca.jedino mi nije jasno kako ovi slovenci i makedonci imaju nase pasose,pa sto su se onda delili ipravili svoje dezele da bi kasnije ponovo uzimali nase pasose,i ako ne znate zvezda je promenila ime za novu sezonu sada se zove BRATSTVO-JEDINSTVO SVIH NASIH BIVSIH BRATSKIH NARODA I NARODNOSTI OD VARDARA PA DO TRIGLAVA ALI BEZ srbije.i jos jednom bi naglasio da ovaj sto sebe naziva moderatorom a u stvari je najobicnije komunisticki zvezdaski cenzor da skupi hrabrost i da pusta sve poruke pa cak i one koje ne odgovaraju njemu i njegovoj zlezdi ,istina po nekad moze da bude surova ali ne mozete je promeniti,zato cenzor glavu gore i ne boj se

Sandokan

pre 20 godina

Sta je cigani-gumari? Prosto je neverovatna kolicina gluposti koju ispaljujete svakodnevno. Kao "nas je strah", "videchete vi", "ko ste vi grobari da nama govorite"...EJ, BRE!!! Samo pricate o sledecchoj sezoni, sledecha sezona, sledecha sezona, sledecha sezona... Pa, ko je sampion ? Pa svi znamo !!! Boko delijo, ponavljaj za mnom - PARTIZAN JE SAMPION !!!

Nikola

pre 20 godina

Mislim da Zmagu treba dati vremena da se pokaze.Naime,proshle godine je doshao tek nakon shto je tim potpisao sve domace igrache,te je njegov jedini posao u sastavljanju tima bio dovodjenje stranih igracha,a svi znamo da su Pen i Ekezie ubedljivo odskakali kvalitetom u proshlogodishnjem Zvezdinom timu.Sada je prvi put u poziciji da oformi kompletan tim,i chini mi se da je na dobrom putu da u tome uspe.Frimen je izvanredan igrach i pravo pojachanje,dok o Kembelu imam neshto loshije mishljenje.Zao mi je shto Luka Bogdanovic (po svoj prilici) ponovo nece dobiti znachajniju minutazu.S druge strane,mislim da ce Zvezda ponovo imati tim koji moze da se plasira na final for Jadranske lige, i tim koji ce po svoj prilici biti bolji od FMP-a,ali ne i od Partizana.

Igor

pre 20 godina

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA............
Sta je groblje, kakve su vam sanse ove sezone, mnogo ste smesni.
Pogledajte ekipu nase CRVENA ZVEZDE.
Jedan je FREEMAN.

Marko

pre 20 godina

Ko su demagozi srpske kosarke? Pretpostavljam da je mislio na Divca, Danilovica, Vujosevica, Paspalja...ljude koji su nasoj kosarci doneli pregrst medalja i bezbroj puta obradovali ovaj napaceni narod. Oni koji veruju da ce Andjelkovic i Vesic objaviti stvarni budzet tima i sve rashode su isti oni koji veruju da je Kolesar dobio pare od mame i tate da kupi stan.

Miljojko

pre 20 godina

Sta je partizani? Frka partizani! Bravo za gopodina Ziku i za gospodina Zezelja ali i za gospodjicu Sanelu i za za koji vredno rade za Zvezdu! Inace, bas bih voleo da vidim budzet Partizana. Interesuje ne samo jedna stvar - da li su legende zaradila ili potrosile!

Igor

pre 20 godina

Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, nas ZVEZDA prvak ponovo.
Sledece sezone opet svi u Pionir da pokazemo svima kako se voli najveci SRPSKI klub, a narocito groblju jer je njihov prosek 500 gledalaca+ Vladan Tegeltija.
Ove sezone cemo uzeti sve trofeje, nijedan ozbiljan konkurent se ne nazire. Puno srece groblju u ovoj nasoj jadnoj ligi i neka se dostojno suprostavi Hemofarmu, bice to nezaboravni dueli pred sigurno oko 250 gledalaca+Vladan Tegeltija.
AVANTI STELLA ROSSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

delije molerova bgd

pre 20 godina

Frimen i Kembel i zvanično u C.Zvezdi je naslov ove vesti koliko ja vidim i ta vest nema nikakve veze sa ,,stokom,, kako gospoda sama sebe naziva što usput i nije daleko od istine.Elem ostavite nas bre na miru,naš klub je ipak naša briga i velika ljubav.Prosto je neverovatno da se od postojećih 94 komentara tu nalaze 43 komentara koji su uslovno vaši ! Raznislite o tome, pa onda možemo da pričamo o kompleksu niže vrednosti... Usput jedno pitanje za dole potpisanog Radovana : da li si bre ti normalan? to o čemi ti pišeš možda interesuje moju babu ili neke zaludne grobarske istoričare umetnosti, npr. Slobu Novakovića i njemu slične!

BiP

pre 20 godina

Koliko je malo potrtebno nekim bicima da budu srecni... Ma ciganska posla ,kakve veze imamo mi sa njima... jer kada je kosarka u pitanju mi smo paralelni svet u odnosu na njih...

Miroslav Tamburic, Pozega

pre 20 godina

2.Kao neko ko voli Zvezdu od kada zna za sebe smatram da s punim pravom mogu da kazem da su ovo najbolji dani za KK CZ u zadnjih 20 godina. Doveden je trener - strucnjak, gospodin, vizionar. U upravi sede hrabri i za rad spremni ljudi - pre svih gospodin Andjelkovic. Covek vec najavljuje javni rad sa novcem, racunima, transferima. Verovatno ce se Danilovic vec potruditi da smisli kvaku da ne uradi isto. Zasto? On zna. Na primer - gde je kinta od Vujanica??? Dali Djuri, mozda? HM, videcemo.

3.O timu ce biti govora tokom sezone. Molim samo ljude kojima je Zvezda u srcu da nase igrace ne broje i razvrstavaju po boji koze ili nacionalnoj pripadnosti. Pitajte Pedju Stojakovica da li mu smetaju crnci ili Turkoglu? Ne mogu da shvatim da nekome smetaju Slovenci, Makedonci...

4. Grobarski komentari u ovoj rubrici govore da, i pored nemerljivo boljih rezultata njihovog KK, nad njima vlada bojazan od jake Zvezde. To se blizi, iako se s tim tesko mire.

5. Drage Delije... Pre nekoliko godina nas se KK raspadao. igrali smo sa 4 igraca u polju, prale su se pare kroz klub, SPS se fino pozicirao i kupio kajmak. Sada je sve to drugacije. Dajte malo strpljenja, nade i dobre volje. Bice ovo dobro.

6. ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

Superhick

pre 20 godina

Darko,Stojakovic i Tarlac su igrali u "KK sledeca sezona" koliko i ja.Sto se uprave tice,u to vreme vas predsednik je bio Vojislav Stojakovic,visoki funkcioner SPS-a,u sadasnje vreme su to visoki funkcioneri demokratske stranke,vratimo li se u jos dalju proslost nalazimo na UDBASE u crnim koznim mantilima.Toliko o vama kao "narodnom klubu".Sto se pojacanja tice,vreme ce pokazati,ali promeniti gotovo ceo tim i nadati se osvajanju bilo kog trofeja je u najmanju ruku nerealno.I na kraju,parafraziracu mog prijatelja Grunfa koji kaze:BOLJE CIJELI ZIVOT GROBAR NEGO TJEDAN DANA CIGAN!!!

alo ovde pozega

pre 20 godina

e moj mali iz pozege, pa kako ti lupetas to je strasno,ako ti verujes da ce zika i ekipa iz uprave stvarno i istinito da prikazu finansije ,pa to je samo prica za budale i fora za naivne,na taj nacin stimaju javno papire i kriju se od finansijske policije ali nema veze,ono sto sam ti hteo reci je da ste vi cigancici bili prvi i jedini koji ste prozivali a i dalje prozivate partizanova pojacanja u fudbalu i kosarci jasno aludirajuci odakle su i koje boje koze su sto jasno pokazuje vase opredeljenje,mada se po boji koze ne razlikujete puno ,ali kada neko pocne vas da proziva onda se jako vredjate,moram priznati da je kod vas problem u nedostatku tolerancije i mozga,i da vam ponovim meni je drago da se zvezda pojacava i u fudbalu i u kosarci jer ste do sada bila samo na marginama ovih sportova pa ce i nama grobarima biti vece uzivanje da vas deremo a posebno u fudbalu da pokusamo da idemo na -20 jer je nama sada interesantno da povecavamo razliku u bodovima i obaranje tog rekorda.a ti cenzor ne cenzurisi nego pustaj komentare.

alo gumari ovde vulkanizer

pre 20 godina

1.stojanovic fudbaler zlezde izjavio kako mu je boksic idol trazio njegov dres uvlacio se splicanima tokom priprema u sloveniji.....
2.sledi nastavak navijaci hajduka trazili od kluba da zabrani prelazak srpskog fudbalera u hajduk ,dan i noc protestvovali ispred klupskih prostorija ....
zakljucak:nas veliki klub BRATSTVO-JEDINSTVO trci svojoj braci uvlaci im se a oni iz njihove lijepe ih na svakom koraku napusavaju ,kada ce se mali cigancici opametiti ja ne znam samo znam da im vreme polaki curi i prolazi.moderator ne spavaj i ne cenzurisi svaki komentar koji ti ne odgovara

bojan

pre 20 godina

Ja sam iz slovenije i bas mi je zanimljivo citati vase komentare. Navijam za olimpiju ali mi se svidja da je i zvezda jaka. Ovdje mnogi govore i o goodyear ligi. Govori se, da kako je yuba liga jaca i slicno. To je mozda tacno ali samo za nekoliko najboljih ekipa, a i za ove ekipe cemo vidjeti ove godine sta ce biti. Po drugoj strani je olimpija u zadnjoj utakmici prije final 4 izgubila za samo nekoliko poena od barcelone kod njih, koja je bila posle prvak. Ako je neko koliko toliko objektivan, onda ce priznati da je udruzena (bivsa yu prostorija) goodyear liga jaca od yuba lige, jer ipak ce najbolje ekipe hrvatske i slovenije pobjediti najslabje u yuba ligi. Meni je zao sto je partizan odustao, jer onda bi zaista bili svi najbolji. Istina je ovo sa strancima, da mladim igracima uzimaju vreme za igranje ali bar kod nas je problem (kod vas je jos gore), da najbolji mladi igraci odlaze u italiju, neki i u nba, tako da druge sanse i nije, nego da se uzimaju stranci, ako zelis da nesto postignes. A isto tako bi zelio, da kazem, da radije gledam olimpiju, da igra sa zvezdom, splitom, cibonom u goodyear ligi, ili barcelono, skiperom, panatinakosom u euroligi, nego sa nasim slabijim ekipama, koje pobjeduje za 20 poena bez problema. Najbolji mladi igraci, ako ne idu vani, odlaze u najbolje domace klubove i bolje je za njih, da igraju sa dobrim ekipama, nego sa slabijim. Tako isto mislim, da bi se vasi mladi igraci vise naucili (ako ne idu u nba), da igraju sa euroligaskim ekipama, nego sa onima sa dnu lestvice yuba lige. Bilo je dobro nekada, kada si mogao ici vani sa 26 godina, ako se dobro sjecam :) Zamislite sve ove momke ovdje, kakva bi to bila liga.

Bez zamerki i lep pozdrav!

Lazar

pre 20 godina

Jedino mi krivo sto su partizani onim vestim manevrom ocu-necu izbegli sve moguce derbije ove sezone, dakle osigurali su ucesce u play-off.
Genijalno svaka cast.

lazar

pre 20 godina

mislim da su celnici zvezde uradili pravu stvar dovodjenjem Frimena i Kempbela medjutim bilo bi bolje umesto kempbela dovesti neku inostranu klasicnu 5-icu koja bi pomogla u skokovima u napadu i odbrani idovesti nekog pleja kao na primer mladog koljevica iz buducnosti. ZA EVROPSKU ZVEZDU

Kristijan

pre 20 godina

sta ste se uplasili grobari, vi ste dobili Cakica, sta bi vise.
Nebrinite se vi za zvezdu, gledajte da pobedite ove godine bar jednu utakmicu vise u evroligi.
Sto se tice Kempbela,s asvim solidan igrac, i samo da sacekamo koga ce sutra jos prestaviti.

Belgique

pre 20 godina

Dovodjenje Kempbela je odlican potez. Slazem se su pozicije beka i krila prenatrpane, ali sezona je duga, a Zvezda igra na 4 fronta. Koliko ja znam Zvezda jos uvek zvanicno nema nijednog stranca, s tim da Mitrovic i Pavlovski imaju nase drzavljanstvo, tako da se ne vode kao stranci.

degenije

pre 20 godina

O tome kakva je selekcija pokazace vreme. Ali mi najvise smeta prica odakle su ti igraci. I to pricaju Zvezdini navijaci. Pa odakle je bio tim1991. godine. Da li je tu bilo dva srbina, ali je ZVEZDA, zapamtitenavijaci Zvezde - ZVEZDA bila prvak Evrope. Dakle nije bitno da li je to neki Ovcina, Pavlovski ili Kempbel, nego rezultat kluba za koji navijamo. A daj Boze da je Zvezda bila u stanju da dovede jednog Bosnjaka, Turcina po pasosu kao sto je Mirsad Jahovic.

Marko-Dragan Bogavac

pre 20 godina

Dinamo(Kroacija)x2, Slavija Prag, Rapid Bec, BSK Plava tacka, Videoton sjajan madjarski predstavnik, Nacional Bukurest, Fljamuntari prva pobeda albanskog predstavnika u nekom evropskom kupu, ovo su samo neki od sjajnih fudbalskih timova koji su izbacili srpski klub Partizan. Jedino kako Parizan ima veze sa srpstvom je to sto Srbiju uvek obruka u tome su sampioni. Hocete li ikada pobediti neki hrvatski klub u bilo kom sportu, mamlazi grobarski? Kako da Srbin pogleda Hrvata u oci posle onih 5:0 sa Kroacijom ili to sto vas Cibona dobijala 5 puta a vi njih ni jednom. Da li ste Srbi sto imate Nuhija, Duljaji-ja, zatim Siptar Becanovic sto sto lazno predstavlja kao Niksicanin, onda siposa Ljuljaja Tumbu kao trenera, to sto ste Titov i Tudjmanov klub, to sto su vas osnovale komunjare??? Cutite bre mamlazi jedni brukate Srbiju gde god da odete!!!!!!!!! Dobite ibonu za pocetak u BGd a lako cemo za Zagreb. Tisina...

Istoricar

pre 20 godina

Nije mi jasno kako neki srbi mogu da se identifikuju sa cetnicima.
Pa ljudi ti cetnici su saradjivali sa ustasama,svabama,balistima i ostalima idiotima u drugom svjetskom ratu protiv srba(partizana).Pa svabe(i cetnici saveznici) su nam u Kragujevcu samo u jednom danu streljali 7000 djaka,profesora,..
Pavle Djurisic je cak odlikovan zeljeznim krstom od strane svaba.Jedini na balkanu.
Sta mislite zbog cega?
Zato sto je vrsio svirepa ubistva nad srbima koji nisu bili za kralja(izdajica pobjegao).

ZZ4

pre 20 godina

Dzabe je da dovedu neznam koga, a ne neke polovnjake. Nikad Zvezda nije bila veliki klub u kosarci, niti ce biti. KK Partizan je jedini veliki evropski klub, sa nasih prostora.

Zoran

pre 20 godina

Koliko komentara grobara na vest koja nema veze sa partizanom.

Dakle zaista je neverovatno koliko su grobari ISKOMPLEKSIRANI i OPTERECENI najvecim srpskim klubom...

Sloba

pre 20 godina

Grobari, pokusajte malo da kultivisete taj strah, a ne samo da pljujete i psujete... Nije moguce da ste svi dizali Frimena u zvezde, a sad je naprasno zaboravio da igra. A sto se tice Zmaga, ipak je bolje Slovenac nego "sajze" Svaba...

Igor

pre 20 godina

Svuda grmi okolo, nasa pesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, nas ZVEZDA prvak ponovo.
Sledece sezone opet svi u Pionir da pokazemo svima kako se voli najveci SRPSKI klub, a narocito groblju jer je njihov prosek 500 gledalaca+ Vladan Tegeltija.
Ove sezone cemo uzeti sve trofeje, nijedan ozbiljan konkurent se ne nazire. Puno srece groblju u ovoj nasoj jadnoj ligi i neka se dostojno suprostavi Hemofarmu, bice to nezaboravni dueli pred sigurno oko 250 gledalaca+Vladan Tegeltija.
AVANTI STELLA ROSSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja

pre 20 godina

Ljudi ovo ne valja...Opet ćemo na spoljnim pozicijama imati višak igrača (Dozet, Jeretin,Koprivica,Campbell,Bogdanović,Miljević...), a na centrima smo tanki...

Sale, Beograd

pre 20 godina

Auuuu..kuku...sad ce parking u Beogradu da poraste sa 20-ak dinara na sat, na 150 dinara. Ali dzaba vam Gumari, opet titulu uzima Partizan - NBA tim za par godina.

trifke

pre 20 godina

projekat "Evropska Zvezda" pretvara se u projekat "Unistenje srspke kosarke"...od jedne velike institucije naseg nacionalnog sporta kakav je KK Crvena Zvezda ako i dalje ostane Zmago na celu nece ostati ni dugmici...

sreca da je Kempel dobio nohu u Hemofarmu, jer ne bi ni njega mogli angazovati...nekada je nasa liga bila autenticna jer u njoj nije bilo stranaca, a ipak je kvalitet bio solidan..Zvezda postaje zadnja stanica onim strancima kojima su svi ostali putevi zatvoreni...tolike preprodaje pune dzepove nazovi sportskog direktora, a Zvezda sve dublje tone...

ja zaista verujem da Zika Pauk voli Zvezdu, ali dokle misli da tolerise slovenackog prodavca magle...zar stvarno Uprava misli da su navijaci slepci pa da ne vide sta se zapravo tu desava...

Sale, Beograd

pre 20 godina

I vi cete dalje da vicete Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija?!? Pa vama vec 2/3 tima nije iz Srbije, a ni sa upravljackim delom nije bolje. Ali ako, vi ste autenticni predstavnici, ne srpske kosarke, vec prodaje srpske kosarke. Da navijam za Zvezdu, sada bi me bilo sramota. Na srecu, davno sam se opredelio na pavu stranu.

Dejan

pre 20 godina

Hoce li se naci neko da zaustavi onog slovenca i ostale iz promasenog rukovodstva KK Zvezda u daljem unistavanju institucije naseg sporta? Dokle vise, zar ne vidite ljudi da mu je cilj da nas dovede na nivo Slo i BiH u basketu? Boze, vidis li ovu sramotu?

Zelja

pre 20 godina

Ja jesam vatreni zvezdas ali ovo stvarno ne razumem. Zasto se bira neki drugi centar pored Ekezija (koji stoji kao rezervna varijanta). Covek je pokazao da je odlican ispod kosa i u reketu i sa svojom snagom uliva veliku sigurnost ostalim igracima tako da mene sto se tice dileme u stvari i nema. A cuo sam i vesti da ce Skuni Pen sledece godine igrati za Cibonu. Ima li istine u tome?

ucz

pre 20 godina

Ljudi,celo Skoplje nam se smeje zbog dovodjenja Pavlovskog!Decko je 82. godiste,falsifikovali su mu pasos na 85. da bi ga prodali.To zna celo Skoplje,odrali su me od zezanja dok sam bio dole.Zmago se nije ni potrudio da to otkrije.Ne razumem upravu koja uopste ne reaguje.Je li oni misle da jure titulu,ili da se bore za opstanak?

darko

pre 20 godina

Centar kojeg ZVEZDA zeli dovesti je Elvir Ovcina najbolji centar njemackog Oldenburga. Rijec je o klasicnoj petici koja ima prisjek od 18 poena i 9 skokova po utakmici. Dobar igrac steta sto je musliman mislim da bi se svidio jer je borben do bola i ima dobru igru u odbrani.
A stvarno mi nisu jasni navijaci ZVEZDE koji i prije sezone pljuju novi tim a da nije odigrao ni jedan mec. Shvatite ljudi nema para, i meni je zao Bolica ali kad je bio veliki zvezdas sto nije spustio cijenu od 400 000 maraka po sezoni. A sada imate pet igraca koji toliko vrijede. Nadam se da cemo dobiti jos dva dobra pojacanja i ponovo biti u vrhu.

Redmen

pre 20 godina

E, sada vec razgovaramo malo ozbiljnije, pojavom Frimena. Mnogi vec olako daju komentare,ali sacekajmo drugu trecinu sezone. Ko je znao za hausa dok nije dosao. A decko je odigrao finish sezone fantasticno, do tada kolektivno napushavanje sa juga. Mislim da su pokupljeni timski igraci, sto je bolje od Skunija koji je dominirao ali nije ubacivao kaad ej trebalo.

Vidim da mnogi prozivaju i Zmaga, te veliki budzet u Ljubljani, te ovo, te ono. Ni meni se lik ne dopada, medjutim neki sa mnogo vecim budyetima ne prave nishta, ovaj je sastavio kup kupova i igrao na dva fajnal fora. Proziva ga Rasha Nesterovic koji je otisao u Kinder iz Olimpije,a zaboravlja kako je popio pedalu u Beogradu kao netalentovan. O kamenjarima poput Marka milica, Primoza Brezeca i Jirzija Velsha da ne govorimo. Gde su ti likovi danas ? u NBA rodjaci. Videcemo, ovde se zaboravlja da je Zvezda igrala i sa 4 igraca pre nekoliko godina. Gomila pitanja - ko su Vujadin Subotic, Pavlovski... Jel neko cuo za Bena Udriha do prosle godine ? Decko napravio najjaci transfer prosle godine uz velikog Dejana B. Ponavljam, Zmago mi se ne dopada,ali ocigledno nesto zna...

Marko

pre 20 godina

Za Delije koje lupetaju bezveze:
Stvarno ste smesni! Kako mozete tako govoriti??!! Ako neznate, nemojte! Sta vama smeta na Frimenu i Kembelu? Pa pojma s pojmom nemate!
Dosta vise sa Penom. Covek nece i gotovo je!! I neka ide, pa i ako je to Cibona! Covek nije srbin, njega to nimalo neiteresuje. Tako i treba!

Ili dosta vise sa Ekeziem! Covek je rekao da hoce u NBA, pa neka ide. A i sta ce centar koji igra samo medjunardne tekme. (Dali on ima KVALITET od Divca pa da kaze tako nesta???
Za Grobare:

Sta vi govorite Delijama, dali ce skandirati Zvezda - Srbija!?! I vi kazete, da KK Zvezda nije vise srpski klub! Sram vas bilo!! Onda vas FK nije vise srpski Klub. Dovodite poljake, afrikance (a trebali su neki spanci i talijani doci - HAHAHAHAHAHAHA)! Pa vas KK nije nikoga doveo, pa ste sada ljubomorni!!

!!!Inace sam vatreni navijac Crvene Zvezde!!!

Pozdrav onome ko razume sport!

andreas

pre 20 godina

sta da vam kazem sem toga da nam fali petica brza pokrtna jednom recju kvalitetna a kad to nabavimo imacemo najbolji tim u scg a medju najacima u evropi

Johnny

pre 20 godina

Bravo za upravu sledece sezone sve ima da deremo.A vi se grobari smejte dobili ste Cakica koji ni u proslogodisnjoj Zvezdi nije mogao da igra.REGINALD FREEMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bojan

pre 20 godina

Nije stvar u tome koje igrace i odakle dovode Cigani, vec u tome sto sada opet imaju mnogo bekova i krila, a centara ni za lek. Prosle godine su makar imali pleja, sada ni to nemaju. Ali nema veze vazno da njih Zmago vuce za nos, i da ce igrati sa Bosnom, Sirokim, Pivovarnom, Krkom, Zagrebom i sl. a ne u Nisu, Leskovcu, Cacku, Novom Sadu, Vrscu... Mislim da je to stvar inteligencije uprave, a to koliko su pametni pokazuje i selekcija tima za novu sezonu. Zato Ilicu i ostalima svaka cast, opet ce biti tako blizu a tako daleko od trofeja.

igor

pre 20 godina

pa ovo je smesno,


izgleda da cemo gledati i navijati/samo neke zagrizene budale ali ne i pravi i pametni zvezdasi/ harlem,bronks ili luizijanu a ne beogradsku i srpsku zvezdu.Tri crnca u ekipi .I to jos glavi igraci.

Svasta !!!

Bas smesno, nek se nose svi iz uprave,sram ih bilo, mada oni obraza i nemaju.Ja takvu zvezdu niti cu gledati niti su pratiti !

Ali nicija nije do zore...

shadow

pre 20 godina

neka prica ko sta hoce ali Partizan je INSTITUCIJA, nase kosarke i svi vi vatreni zvezdasi koji ce procitati ovaj moj komentar i mozda reci nesto protiv njega u srcu znaju da je to tako, i treba da znaju, ali je pravo pitanje sto nesto ne nauce od nas! ocete strance po svaku cijenu, e pa eto vam ih tako ce te potrositi sve pare, unistiti mladje kategorije koje su vam i onako vec na izdisaju,, nikada, ali zapamtite NIKADA necete dati igraca za nasu reprezentaciju, i jos pustate nekog slovenca da vam sve to radi pred ocima a sebe eto smatrate ozbiljnom navijackom grupom! i mogu reci da iako ih nimalo ne volim, zaista postujem one navijace cz koji dizu svoj glas protiv ovoga sto zvezda cini nasoj kosarci!
P.S. i molio bih nekoga da mi objasni zasto je KK Crvena zvezda institucija nase kosarke? ovo se ne foliram vec stvarno hocu da mi neko napise zasto je recimo u zadnjih 30-40 godina uspjesnija ajde da ne pretjeram od jedne sasvim prosjecne Buducnosti(koju mrzim skoro ko cz), da li po titulama ili po datim igracima ili po skoli i trenerima ili sta.....???????
Pozdrav grobarima!

Vlada, Vankuver

pre 20 godina

Volim ovu iskrenost grobarsku... Kao, nas basket tim nema ni 1/3 Srba. Izvinite, a sta se to desava na vasem milom stadionu JNA? Pa mozda je Kembelu mama iz Vranja, kao sto je onom bantu Westu tata iz Sumadije. I ne samo njemu... Vidim, i vi tu imate neke Poljake, pa Makedonce, pa opet malo crnce, i na kraju Nemce... A i kad imate Srbina za trenera, ispadne najveci seljak u ionako seljackom fudbalskom okruzenju. A to je, priznacete, ipak veliko dostignuce, jer konkurencija je zestoka! Odrastao sam sa ispravnim ubedjenjem da je navijac Partizana jedinica za neobjektivnost u medjunarodnom sistemu jedinica SI. Kako su oni samo znali da nadju opradanja 80'ih kada smo ih tukli svuda i na svakom mestu u fudbalu. Te price o visokoj travi i suncu u oci u stvari datiraju iz tog vremena... Secam se recimo onoga kad su se kleli da je Bina pljunuo Djukanovica na golu trenutak pre nego sto mu je Piksi zabio gol direktno iz kornera na JNA. I sve tako neki sticaji nesrecnih okolnosti... Kompleksi iz tog doba se tesko lece, bas kao kad si mlad i hteo bi, a nemas bas mnogo uspeha kod zena. Pozdrav svim Delijama sveta.

NEBOJSA-DELIJA-KOSOVO

pre 20 godina

osvojili ste titulu prosle,ali ove godine necete sigurno.
otiso vam najbolji igraca nama dosla dva sjajna igraca,kaz-
ite sta hocete ali cete nam gledati u ledja sledece godine
sigurno tudjmanovci.

MUDRIJAS

pre 20 godina

SVE MUDRIJAS DO MUDRIJASA!!! Kada se svi vi takvi znalci, sto ne ubijate negde kintu po svetu igrajuci basket? Ovo ovde sto moze da se prosita je najzverskije lupetanje.

bbr

pre 20 godina

kad nisi sa FMP-om mogao do titule, sta tek ovde ocekujes...house je izmislio kosarku za sve vas. ovaj slovenac samo i dalje dokazuje da su srpski treneri vanzemaljci za sve ostale. bolje da ste doveli kadiju, sta je covek uradio sa onim klincima, svaka mu cast. kod njega bi bogdanovic bio glavni igrac, a ovaj dovodi istrosene crnce na lukinoj poziciji.

Sale, Beograd

pre 20 godina

Pozdrav Vladi iz Vankuvera i samo da mu odgovorim vezano za trecinu Srba u Partizanu. Dakle Vlado, razlika izmedju FK Partizan i KK C.Zvezda je u tome sto FK PArtizan sa strancima uzima titule, a KK C.Zvezda sa strancima ne moze da uzme ni gumarsku ligu, a kamoli nase prventsvto, gde ga cekaju velicine kao FMP, Buducnost, a o Partizanu da ne pricam. Sto se tice poraza Partizana, oni stoje i tu nema sta novo da se doda, gubili smo od raznih idiota i to boli. Ali, Vlado, gubila je i Zvezda i to kako. Hoces da te podsetim samo o vremenu Piksija o kome pricas. Briz 4:0, Keln 3:0, bilo je tu Vlado svega, samo si ti to namerno zaboravio. Hoces jos malo. Senad Lupic, poznato ti je ime, ili nije? To je onaj iz Borca, drugloigasa, koji vam ote kup 89, kada je isti Piksi dodap loptu golmanu sa penala (koji btw. nije postojao). Imamo i svezije primere, recimo Marko Pantelic, Sartid, ili si i to zaboravio. Dakle samo kazem da je i Zvezda gubila i to kako, a samo se vi gumari vracate na Partizanove poraze, a vasih ima isto toliko.

Branko

pre 20 godina

Mrzim Zvezdu iz sve snage, ali mi nisu jasni ovi što komentarišu da cigani sa ovakvim igračkim kadrom ubijaju našu košarku!
Može li neko da mi kaže kakav su doprinos u poslednjih 20 godina cigani dali uspesima reprezentacije, a o njihovim uspesima na klupskom nivou ne treba trošiti reči!!!
taman da dovedi i Brajanta, njima spasa nema zna se ko je šampion, a kad dođe do smene vlasti u državi, a taj dan se primakao, njihov kolaps je neminovan!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

miloš

pre 20 godina

Toliki stranci u Zvezdi,a dozvoljena samo 2 u domaćem prvenstvu?Gospodo,da Vas podsetim da Zvezda sledeće godine praktično i ne igra domaće prvenstvo već ULEB kup i GY ligu gde nije ograničen broj stranaca.A do play-off dela domaće lige...ko živ , ko mrtav....

nesha

pre 20 godina

Bolje izgubiti kup u finalu od drugoligasa, nego u sesnaestini od zonasa. Bolje izgubiti od Kelna 3:0, nego od........................................................................................(popuniti) 5:0 ili 5:1.

zero

pre 20 godina

ma grobari sad ste gotovi dosta smo vas
pustali sad je doslo nase vreme uzimamo titulu i fudbal i u kosarku i ko ono
bese doso u zvezdu?
i nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja

bojan

pre 20 godina

Neki Cigani kazu nikog nismo doveli pa smo ljubomorni. Ljubomorni na koga? Na vas? Pa kog ste to igraca vi "napravili" u poslednjih 20 godina. Jos pominjete tamo nekog Slavnica koji je imao srecu da igra sa Kicom i Prajom. A cinimi se da je i on dolazio kod nas da uci, kao sto su ucili i naucili Tomasevic i Vujanic pa ce mozda i Cakic. Ja nesumnjam da ce Partizan da dovede jos dva dobra igraca i da ce opet biti najbolji. A sto se Mateusa tice Cigani mogu samo da umru od ljubomore jer oni mogu da dovedu samo igrace koje niko nece pa ih dobijaju za dzabe kao Djordjica. A koliko vrede u fudbalu nek pitaju Pjanovica koga sada ni OFK Beograd nece.

Aco, New York

pre 20 godina

Vlado, kada vec istices gde si- VRATI SE U TU SUMU TAMO ODAKLE SI I DOSAO, PA VIDI DA NADJES NEKE NASE CETNIKE TAMO...PA DRVITE O SRPSTVU BRATE LETNJI DAN DO PODNE.SAMO NEMOJ DA KOMENTARISES SPORT VISE, MOLIM TE.

Milan

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno da u 21 veku ljudi misle va Partizane i Cetnike tj pominje se neki srbizam da li je Zvezda Srpski tim u kosarci ili nije. Ja postavljam pitanje svim ovim navijacima koji kritikuju upravu i velikog gosp. Zmaga Sagadina? Gospodo da li su svi Spanci u KK Barselona koja je prvak Evrope. Da li su bili svi Grci kada je Panatenaikos vladao Evropom. Opste mi nije bitno ko ce igrati za Zvezdu samo neka dodje do titule a kasnije i do evropskog trona a vi gospodo i dalje vodite racuna koje srbin a ko nije. Svakako pozdravljam ovaj potez uprave i gosp.Sagadina vrsnog strucnjaka, i porucujem svima da se raspitaju sada kako se profesionalno radi u KK-Czvezdi od petlica do seniora i da vise nije ko u doba komunizma, a ljudima kojima je srbizam iznad svega porucujem da mi kazu jednu uspesnu ekipu u celome svetu gde su igraci iste nacionalnosti.

Andrija

pre 20 godina

"Grobari ja vam predlazem da vam kosarkaski trener bude Mateus jer on je covek,koji moze da vas spasi"a kad on bude kosarkaski trener tad ce te da osvojiti titulu a do tada bolje vam je da zboravite kako se igraju i kosarka i fudbal jer ce i njukasl da vas odere ko mlade pavijane bas kao izvezda i u fudbalu i u kosarci

gogi

pre 20 godina

Vidim da je zavladalo veliko odusevljenje kod izvesnih navijaca, dosao je Freeman i odmah tripla kruna. Da se razumemo, Freeman je jako dobar igrac, ali zar vi ocekujete da sa ovakvim ostatkom zvezdinog tima on moze nesto da uradi. Pa prosle godine je sa mnogo jacim Zeleznikom popio ciscenje od 3:0 od Partizana u finalu. A FMP je imao i opasan centarski par o kome vi mozete samo da sanjate. Ovo mi samo lici na zamazivanje ociju posle nikakvog prelaznog roka, ali je izgleda vecina vas toliko naivna da to ne vidi, pa ste se ozbiljno primili.
Sa druge strane, nama nije doslo ni jedno zvucno ime, ali osim Vujanica nismo znacajno oslabljeni za razliku od vas koji svake godine raspustate celu ekipu. Jos uvek ocekujemo dva stranca, od kojih ce jedan biti plej i samo ako bude timski, a ne solo igrac bicemo jos jaci nego prosle godine.
I samo bih napomenuo moderatorima da procitaju poslednju recenicu koju je napisao izvesni "zero" (koji uzgred nije nista pametno ni rekao u toj poruci) na ovom forumu i neka se zamisle zasto to nisu cenzurisali. Ako je neko prost i nevaspitan, vi ste valjda tu da ga sprecite da to javno demonstrira. Na stranu to sto ste ranije meni kasapili poruke u kojima nije bilo ni jedne uvredljive reci. Mogu da razumem da ste subjektivni, ali ovo je vec stvar kulture.

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Ovaj Istoricar prica price koje prolaze u 1. razredu osnovne. A koga je posthumno Truman odlikovao najvisim mogucim ordenom koji jedan neamerikanac moze da dobije? Drazu Mihajlovica! I cetnici nemacki saveznici? Budalo. Steta sto nisi naucio komunjaro! Citao si Titovu lektiru pa mislis da sve znas naivcino. Pa jel su Partizani na celu sa Hrvatom Titom branili srpske interese? A zbog cega su nam streljali 7000 djaka??? Jer je partizane i Tita boleo da ne kazem sta za Srbe. Nemci su lepo rekli 1 Nemac=100 Srba, a Partizani uzmi pa udri iz neke zasede na sacicu Nemaca a to sto ce posle Srbi da stradaju nema veze. Zato nam se to i dogodilo. Gde su jos streljani ljudi osim u Srbiji nigde, bas zato sto je Tita bolelo... Cim se za vreme Tita i Slobe uci sve pozitivno o Partizanima sve je normalnom coveku jasno. Uzmi malo pa procitaj nesto sto nije pisala Titova i Slobina administracija.

darko

pre 20 godina

Ovdje se najmanje pise o kosarci. Ljudi , oladite malo. Frimen i Kempbel su dobra pojacanja, mislim da bi sa njima ZVEZDA mogla da se bori za vrh. Problem je ostao na pozicijama jedan i pet gdje ce doci Ovcina ako potpise.
Prema rijecima Zorana Kukica koji igra u Kelnu Ovcina je jedan od najbojlih centara njemacke lige uz naseg Stanojevica, tako da bi trebao biti veliko pojacanje. mnogo vece nego sto mi to mislimo jer je odlican u skoku (koliko su tica i cakic imali zajedno skokova u prosloj sezoni on je imao sam) dobar je i suter, ,moze i za tri poena sutirati a ono zbog cega ga Zmago dovodi je igra u odbrani.
A nevjernicima, ZVEZDA prvi put u poslednjih deset godina lici na klub. Radi se dobro sa svim selekcijama, napokon imamo mladje kategorije koje prije dvije godine nismo uopste imali i to ce dati rezultate. Klub radi na evrospkim principima zna se ko sta radi i to je dobro.

Nikola

pre 20 godina

Bravo za upravu KK Crvena zvezda napokon ce mo moci da idemo na titulu sa Frimenom na celu.Frimen je izvanredan igrac i puno ce pobosljati igru ZVEZDE.

Neven

pre 20 godina

Prvo jedan veliki pozdrav pametnom istoricaru marku - Draganu Bogavcu koji toliko poznaje istoriju da kaze da su ljudi streljani samo u Srbiji. Prijatelju uzmi geografsku kartu i pogledaj malo gde je Jasenovac i Kozara i raspitaj se ko je tu streljan i zasto. Mozda su i tu partizani krivi(samo za informaciju te ljude-Srbe pobile su ustase). A sto se tice kosarke i pojacanja u KK Crvena Zvezda mislim da su ok uz jos bar jednu dobru "peticu", a to sto neki nece da navijaju za Zvezdu zbog Amera i Slovenaca to i nisu "Delije" kako se predstavljaju. Dok je grobar Divac igrao za Zvezdu dve utakmice i pokupio stotine hiljada dolara svi su mu klicali, a sad im smetaju Ameri, Slovenci, Makedonci. Nista vi ne brinite, Zvezda ima navijaca i bez vas istripovanih, a Partizanu i Grobarima porucujem da prouce knjigu "Kako osvojiti titulu u narednih 10 godina". pozdrav svima koji su poslali normalan komentar (malo ih je nazalost).

darko

pre 20 godina

Naknadnom provjerom utvrdio sam da ima jos jedan bosanac sa americkim pasosem to je Haris Mujezinovic centar Cibone koji je igrao ya Olimpiju. Ne znam u kakvom je odnosu sa klubom, ali su zagrebcani angazovali POljaka pa je on valjda slobodan. Istina trazi ga i Alba pa ne znam da je li je bas on taj centar

Stefan

pre 20 godina

Mislim da je Zvezdi bilo pametnije da je umesto Kembela dovela plejmejkera kao sto je Koljevic iz Buducnosti,pa onda nekog dobrog stranog cenra-5 koji bi pomagao pod kosem i imao dosta skokova u odbarani kao i u napadu.Frimen nije los , ali gde je bio kad je Partizan demolirao FMP - 3:0?Ali naravno on moze biti koristan.Ovako Zvezda ima sanse ali ne prevelike.Ja se samo nadam najboljem.

igor

pre 20 godina

i samo jedan komentar za one koji se pitaju ko to pominje nacionalnost,srbovanje i sl.
gospodo ja trenutno vec pola godine sticajem okolnosti zivim u FEDERALNOM /muslimanskom/ Sarajevu i znam o cemu pricam a vama bih preporucio da i vi provedete bar pola godine u kontinuitetu dole pa ce vam sve biti mnogo jasnije.Vesti iz Srbije ili pak iz Rep. Srpske se na televizijskim stanicama dole ne mogu uopste videti a ako se koja slucajno i zalomi onda je to neka pljuvacina i neka losa vest.Nikad nista lepo.Mrznja je nenormalna a ako covek cuti i ne predstavlja se onda se svacega moze naslusati.Sad sam u Bg trenutno na ODMORU i citam iz stampe kao su nekog nesretnika 19 godisnjeg strapali u zatvor zato sto je neko u knjigu utisaka u Kninu napisao "zvezda je najjaca" "delije..." "Knin Srbija" "@ebem vam ustasku majku" i njega potpisao.
Sad se pitam gde vam je navijacka i nacionalna solidarnost jer mali je uz sve drzavljanin SCG.
Pa pisite sta ima veze nacija i slicne gluposti.

Neven

pre 20 godina

Mozda ovom komentaru nije mesto ovde al ipak je zanimljivo da se procita, cisto radi orjentacije i nekih nesuglasica.
Citat:
AC Milan i dalje najbolji klub planete

Medjunarodna federacija za istoriju i statistiku fudbala izdala je najnoviju godisnju listu najboljih klubova sveta prema kojoj se i ovog meseca na celu nalazi AC Milan, osvajac Lige sampiona.

Isti plasman devet najboljih timova, pomak Santosa ka vrhu, kao i Crvene Zvezde, te "pad" Partizana i Sartida - obelezili su poslednju rang-listu.
Pa vi sad vidite ko je ko i ko je gde.

Radovan

pre 20 godina

Postovana gospodo Cigani, ako iko treba da bude zahvalan sada vec zaboravljanoj komunistickoj vlasti i bratstvu jedinstvu, to ste svakako vi. Mozda je u prvom predsednistvu Partizana, jedan od clanova bio i pokojni Franjo Tudjman, ali je on to bio kao jedan od vaznijih generala JNA. Da se ona nasa lepa i prostrana domovina nije raspala ovako krvavo kao sto jeste, ljubili bismo mi Tudjmanovu sliku i bili zahvalni zbog toga.
Nikada se Partizan nije stideo toga sto je osnovan kao jedna institucija u okviru tada mocne i postovane JNA, dok su se Cigani oduvek stideli da priznaju da je njihov klub samo frakcija tadasnjeg ministarstva unutrasnjih poslova, koja se evo vec decenijama krije iza naziva studentski klub. Koliko je Zvezda u stvari jadan klub pokazuje i cinjenica da je prvih deset godina bila domacin na terenu svog omrazenog suseda crno-bele boje. I dok je Zvezda cutke igrala na tudjem terenu, gospodin Slobodan Penezic se svojski trudio da povuce neke veze i vezice kako bi njegov, policijski, klub, mogao da se preseli na sopstveni stadion, sagradjen od para ovog jadnog i napacenog naroda. I kada je narod konacno istresao dovoljne kolicine tesko stecenog novca da bi Zvezda sagradila stadion, pocela je epopeja naduvanih izjava i preuvelicavanja. Dok je sportski centar nosio naziv svog tvorca Krcuna, Zvezda se krila iza mnogo pompeznijeg naziva "Marakana", kao sto to i danas radi.
u ovom trenutku verovatno cete se pozvati na vasu cuvenu titulu evropskih prvaka, pracenu sjajnom titulom "SVETSKIH" prvaka. Titulu evropskog sampiona osvajale su mnoge druge ekipe i jednom i vise puta, ali verujem da nijedna nije toliko izvikana kao ta vasa. Titule evropskih prvaka osvajali su i Steaua, Notingem forest i Olimpik MArsej, pa sada grcaju u dugovima kao i vi, uostalom. Pojacanja koja ste doveli u ovom prelaznom roku su samo jos jedan sloj boje kojim zamazujete oci javnosti. Hm, pitam se kako klub koji pre dve godine nije imao pare za carape, sada dovodi silne igrace iz inostranstva, da se nije Krcun reinkarnirao?

Marko - Dragan Bogavac

pre 20 godina

Pardon mislio sam na pravilo 1 Srbin 100 Nemaca, toga nije bilo ni u jednoj drgoj republici. Naravno da su ljudi ubijano po logorima sirom sveta. Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija. Inace jedan od osnivaca Crvene Zvezde je bio Draza Mihajlovic, mada verujem da ste to vec svi znali.

Boka Delija

pre 20 godina

Ja bih podestio sve ove koji se pitaju odkada je doneta odluka da 5 stranih igraca igraju. Ja mislim da ste zaboravili da mi vise neigramo istu ligu gorabri. To pravilo ne vazi u Goodyear ligi. A kada dodje play-off nas onda cemo igrati samo sa dva stranca.

Mislite malo grobari pre nego sto se isprsite. ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!

By the way ZMAGO TESKO TEBI AKO ZVEZDA NESTO NE OSVOJI SLEDECE SEZONE!

darko RSFC

pre 20 godina

Grobari mnogo je vasih komentara na nasoj strani.Sada vam smeta slovenac Zmago,a dok je u vasoj upravi sedeo Ivica Dacic to je u redu,ali vi ste veliki srpski klub kome je tudjman dao boje,a najvece uspehe doziveli u vreme slobe.A onda o igracima kao ameri vam smetaju,a sto ih imate u svom timu?Pa onda kao prozivke uperene Fk-u,a kod vas trener svaba,poljaci i opet neki crnci,a onda vidi smetaju zvezdine pripremne utakmice u sloveniji,a vi igrate prijateljsku sa dinamom!?Cudno,ali nazalost ovde se moze procitati sve samo ne pravo misljenje o zvezdinim pojacanjima u kosarci na koje se ova vest i odnosila.Jos samo dobar plej i teska petica i bice to sloidan tim,a za koje domete kad pocne sezona...

CIGAN

pre 20 godina

Marko majmune jedan od osnivaca crvene zvezde je bio Krcun,a posto su on i Drza bili veliki prijatelji mozda je Draza ucestvovao u osnivanju zvezde.ha ha.Bas decko zna istoriju!!

Bogdan

pre 20 godina

Nije mi jasna citava frka oko dva prosecna igraca. Da su prosek i da su neka klasa bili bi u nekom vecem klubu ili bi ostali u FPM.
Koliko vrede videlo se u finalu sa Partizanom .
A sto se tice Gumarske lige , daj boze da se zavrsi .
I molim navijace Partizana da ne komentarisu toliko o " Sledecoj sezoni " ona ipak nije nivo Partizana. Zmago je rekao da ce ONI biti pravi za nekoliko godina.
Bogdan

bojan

pre 20 godina

Vidim nekima smetaju crnci i ostali stranci, a neki se i dalje dele na partizane i cetnike. Neznam kad ce vec jednom da shvate da smo svi Srbi i da je ta tragicna podela sada ipak samo proslost. Nije problem sto Cigani, ili neki drugi, dovode strance, vec je problem u selekciji. Kako sada misle da pronadju minutazu za Frimana, Kempbela, Koprivicu, Dozeta, Jeretina, Bogdanovica kada ima mesta samo za dvojicu u prvoj postavi. To znaci da mladi nece dobiti dovoljnu minutazu. A kako treba da se radi neka Cigani vide od nas, jer smo u Evropi sigurno najbolji tim po broju igraca koje smo poslali u NBA. Zar vam primer Krstica nista ne znaci. Ali vazno je da oni imaju Zmaga, a on je "stvorio" toliko igraca u Sloveniji mada niko nezna koje to igrace je Zmago "napravio". Vidim da se Cigani hvale time sto nece igrati domacu ligu. Mogu samo da im pozelim "srecu" u Hrvatskim, Slovenackim i Bosanskim provincijama jer za Evropu i nisu, jer kad su igrali u Evroligi oba puta su bili ubedljivo najgora ekipa.

Bojan

pre 20 godina

A zar u toku proslogodisnje sezone Frimen nije produzio ugovor sa FMPom? Pa bilo je objavljeno u svim medijima! Sta se desilo? Kako je mogao da ode? Pa pitajte Rasu Radovanovica. On je bio protiv ostanka Frimena u FMPu zato sto su otkrili posle prve utakmice sa Partizanom da ima kupljenu kartu za Ameriku za dan posle trece utakmice. Zato ga nije ta treca utakmica ni interesovala. Toliko o njegovim ljudsko-sportskim kvalitetima. A i nek neko od vas poseti Sovu i Sargon petkom i subotom pan ce videti kako se Redzi priprema za bitne utakmice.

darko

pre 20 godina

Ej ljudi koliko frke oko dva igraca.
Grobari majku mu moraju li vam se stvarno neke stvari crtati. Dres Crvene zvezde su u proteklih petnaest godina nosili Stojakovic, Rakocevic, tarlac, Stanojevic, Vujanic (i kod nas je bio veliki igrac , utrpao Vam je 41 poena u derbiju kad je beric igrao sa calmom), Radmanovic... Ne nismo talentovani nemamo igrace. Vraga, u to vrijeme nismo imali upravu citaj kod Vas Ivica Dacic ili u malo ranijoj proslosti Covic kod FMP. Price o tome da Frimen nije neki igrac zaista ne razumijem, jer je momak dobar igrac ali ono sto ce ZVEZDU da krasi naredne sezone je kolektiv.
I prestanite pricati o Sagadinu. Covjek radi od jutra do mraka sa klincima, ko ne vjeruje nek pita Bogdanovica, Micova, Bjelicu. Radi sa svim tim klincima i vjerujem da ce napraviti rezultat.
A najvise me bole podjele. HALO SRBI U PAMET dosta diobe na cetnike i partizane. Mi preko Drine smo najbojle osjetili nasu neslogu, kad ste nas (citaj MIlosevic) izdali. Ali dosta politike pisite o kvalitetima , manama prednostima igraca a ne pljute jedni na druge.

zmago djajic

pre 20 godina

ja sam grobar ali mislim da nije lose da se zvezda pojacala samo je steta da i ostali nasi timovi i gradovi ne mogu da vide novi zvezdin tim,nego ce u tome uzivati slovenci bosanci i hrvati.meni nije dovoljno da cigancice pobedimo samo u plej ofu vec bi uzivao da ih deremo i u prvenstvu,medjutim opet razumem ih jer dobiti toliko puta po dupetu od nas mnogo je i treba im malo da lece komplekse sa slabijim ekipama.sve u svemu nije lose a ne zaboravite da smo mi prosle godine igrali samo sa jednim ali pravim strancem tako da je mnogo bitnije kakvi su nasi igraci u timu nego stranci ,ni jedan od ovih stranaca nije vanzemaljac da se ne moze zaustaviti uostalom da je tako ceo tim bi bio sastavljen od dva igraca i to stranca.jedino mi nije jasno kako ovi slovenci i makedonci imaju nase pasose,pa sto su se onda delili ipravili svoje dezele da bi kasnije ponovo uzimali nase pasose,i ako ne znate zvezda je promenila ime za novu sezonu sada se zove BRATSTVO-JEDINSTVO SVIH NASIH BIVSIH BRATSKIH NARODA I NARODNOSTI OD VARDARA PA DO TRIGLAVA ALI BEZ srbije.i jos jednom bi naglasio da ovaj sto sebe naziva moderatorom a u stvari je najobicnije komunisticki zvezdaski cenzor da skupi hrabrost i da pusta sve poruke pa cak i one koje ne odgovaraju njemu i njegovoj zlezdi ,istina po nekad moze da bude surova ali ne mozete je promeniti,zato cenzor glavu gore i ne boj se

Sandokan

pre 20 godina

Sta je cigani-gumari? Prosto je neverovatna kolicina gluposti koju ispaljujete svakodnevno. Kao "nas je strah", "videchete vi", "ko ste vi grobari da nama govorite"...EJ, BRE!!! Samo pricate o sledecchoj sezoni, sledecha sezona, sledecha sezona, sledecha sezona... Pa, ko je sampion ? Pa svi znamo !!! Boko delijo, ponavljaj za mnom - PARTIZAN JE SAMPION !!!

Nikola

pre 20 godina

Mislim da Zmagu treba dati vremena da se pokaze.Naime,proshle godine je doshao tek nakon shto je tim potpisao sve domace igrache,te je njegov jedini posao u sastavljanju tima bio dovodjenje stranih igracha,a svi znamo da su Pen i Ekezie ubedljivo odskakali kvalitetom u proshlogodishnjem Zvezdinom timu.Sada je prvi put u poziciji da oformi kompletan tim,i chini mi se da je na dobrom putu da u tome uspe.Frimen je izvanredan igrach i pravo pojachanje,dok o Kembelu imam neshto loshije mishljenje.Zao mi je shto Luka Bogdanovic (po svoj prilici) ponovo nece dobiti znachajniju minutazu.S druge strane,mislim da ce Zvezda ponovo imati tim koji moze da se plasira na final for Jadranske lige, i tim koji ce po svoj prilici biti bolji od FMP-a,ali ne i od Partizana.

Igor

pre 20 godina

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA............
Sta je groblje, kakve su vam sanse ove sezone, mnogo ste smesni.
Pogledajte ekipu nase CRVENA ZVEZDE.
Jedan je FREEMAN.

Marko

pre 20 godina

Ko su demagozi srpske kosarke? Pretpostavljam da je mislio na Divca, Danilovica, Vujosevica, Paspalja...ljude koji su nasoj kosarci doneli pregrst medalja i bezbroj puta obradovali ovaj napaceni narod. Oni koji veruju da ce Andjelkovic i Vesic objaviti stvarni budzet tima i sve rashode su isti oni koji veruju da je Kolesar dobio pare od mame i tate da kupi stan.

Miljojko

pre 20 godina

Sta je partizani? Frka partizani! Bravo za gopodina Ziku i za gospodina Zezelja ali i za gospodjicu Sanelu i za za koji vredno rade za Zvezdu! Inace, bas bih voleo da vidim budzet Partizana. Interesuje ne samo jedna stvar - da li su legende zaradila ili potrosile!

delije molerova bgd

pre 20 godina

Frimen i Kembel i zvanično u C.Zvezdi je naslov ove vesti koliko ja vidim i ta vest nema nikakve veze sa ,,stokom,, kako gospoda sama sebe naziva što usput i nije daleko od istine.Elem ostavite nas bre na miru,naš klub je ipak naša briga i velika ljubav.Prosto je neverovatno da se od postojećih 94 komentara tu nalaze 43 komentara koji su uslovno vaši ! Raznislite o tome, pa onda možemo da pričamo o kompleksu niže vrednosti... Usput jedno pitanje za dole potpisanog Radovana : da li si bre ti normalan? to o čemi ti pišeš možda interesuje moju babu ili neke zaludne grobarske istoričare umetnosti, npr. Slobu Novakovića i njemu slične!

alexa

pre 20 godina

neko je vec rekao, zvezda nema centra i zato ce puci ako ne dovede nekoga. zvezda je i na pocetku prosle sezone imala bolji tim od partizana pa je pukla, sve ce se ponoviti. zmago ce vam kupiti guma ligu.
danas se vidi ko je politicki klub, kad vidim onog andjelkovica povraca mi se. zar nije vreme da se grobari i delije udruze i oteraju smradove bar iz sporta, pun mi ih k... vise,i onih starih i ovih novih, samo jasu !

BiP

pre 20 godina

Koliko je malo potrtebno nekim bicima da budu srecni... Ma ciganska posla ,kakve veze imamo mi sa njima... jer kada je kosarka u pitanju mi smo paralelni svet u odnosu na njih...

Marko 358

pre 20 godina

Zao mi je sto ove sezone Partizan nece igrati protiv ovog putujuceg cirkusa koga su sastavili "strucnjaci" Andjelkovic, Trifunovic(Trifo jesi li spremio kredu,tablu i sundjer za novu sezonu), Vesic i Zmago SEGEDIN (tako kazu na PINK-jadranskoj televiziji,pogledajte spotisimo). Verovatno ce tim koji ima 2 dobra stranca i 10 anonimusa ispasti u prvom kolu plej-ofa. Stefanovic,Dragojlovic,Pavloski,Vitkovac,Mirkovic,Nesovic...da ne znam da su u Zvezdi mislio bih da je to neki tim iz beton lige.
I na kraju, nije mi zao ove tragikomicne ekipe, ali mi je zao sto nam SEGEDIN unisti ligu i uskrati da ovaj cirkus gledaju i Cacani,Kraljevcani,Nislije,Novosadjani...

Miroslav Tamburic, Pozega

pre 20 godina

2.Kao neko ko voli Zvezdu od kada zna za sebe smatram da s punim pravom mogu da kazem da su ovo najbolji dani za KK CZ u zadnjih 20 godina. Doveden je trener - strucnjak, gospodin, vizionar. U upravi sede hrabri i za rad spremni ljudi - pre svih gospodin Andjelkovic. Covek vec najavljuje javni rad sa novcem, racunima, transferima. Verovatno ce se Danilovic vec potruditi da smisli kvaku da ne uradi isto. Zasto? On zna. Na primer - gde je kinta od Vujanica??? Dali Djuri, mozda? HM, videcemo.

3.O timu ce biti govora tokom sezone. Molim samo ljude kojima je Zvezda u srcu da nase igrace ne broje i razvrstavaju po boji koze ili nacionalnoj pripadnosti. Pitajte Pedju Stojakovica da li mu smetaju crnci ili Turkoglu? Ne mogu da shvatim da nekome smetaju Slovenci, Makedonci...

4. Grobarski komentari u ovoj rubrici govore da, i pored nemerljivo boljih rezultata njihovog KK, nad njima vlada bojazan od jake Zvezde. To se blizi, iako se s tim tesko mire.

5. Drage Delije... Pre nekoliko godina nas se KK raspadao. igrali smo sa 4 igraca u polju, prale su se pare kroz klub, SPS se fino pozicirao i kupio kajmak. Sada je sve to drugacije. Dajte malo strpljenja, nade i dobre volje. Bice ovo dobro.

6. ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE!!!

Superhick

pre 20 godina

Darko,Stojakovic i Tarlac su igrali u "KK sledeca sezona" koliko i ja.Sto se uprave tice,u to vreme vas predsednik je bio Vojislav Stojakovic,visoki funkcioner SPS-a,u sadasnje vreme su to visoki funkcioneri demokratske stranke,vratimo li se u jos dalju proslost nalazimo na UDBASE u crnim koznim mantilima.Toliko o vama kao "narodnom klubu".Sto se pojacanja tice,vreme ce pokazati,ali promeniti gotovo ceo tim i nadati se osvajanju bilo kog trofeja je u najmanju ruku nerealno.I na kraju,parafraziracu mog prijatelja Grunfa koji kaze:BOLJE CIJELI ZIVOT GROBAR NEGO TJEDAN DANA CIGAN!!!

Vaske

pre 20 godina

Kako narod kaze "koliko para toliko i muzike".Pa od cele lige ne bi mogli da odaberu tri igraca koji bi mogli da se plate koliko traze i zato bolje dovesti ove ljude koji hoce da igraju a takodje i znaju kosarku za razliku od ovih naduvanih klinara.

alo ovde pozega

pre 20 godina

e moj mali iz pozege, pa kako ti lupetas to je strasno,ako ti verujes da ce zika i ekipa iz uprave stvarno i istinito da prikazu finansije ,pa to je samo prica za budale i fora za naivne,na taj nacin stimaju javno papire i kriju se od finansijske policije ali nema veze,ono sto sam ti hteo reci je da ste vi cigancici bili prvi i jedini koji ste prozivali a i dalje prozivate partizanova pojacanja u fudbalu i kosarci jasno aludirajuci odakle su i koje boje koze su sto jasno pokazuje vase opredeljenje,mada se po boji koze ne razlikujete puno ,ali kada neko pocne vas da proziva onda se jako vredjate,moram priznati da je kod vas problem u nedostatku tolerancije i mozga,i da vam ponovim meni je drago da se zvezda pojacava i u fudbalu i u kosarci jer ste do sada bila samo na marginama ovih sportova pa ce i nama grobarima biti vece uzivanje da vas deremo a posebno u fudbalu da pokusamo da idemo na -20 jer je nama sada interesantno da povecavamo razliku u bodovima i obaranje tog rekorda.a ti cenzor ne cenzurisi nego pustaj komentare.

alo gumari ovde vulkanizer

pre 20 godina

1.stojanovic fudbaler zlezde izjavio kako mu je boksic idol trazio njegov dres uvlacio se splicanima tokom priprema u sloveniji.....
2.sledi nastavak navijaci hajduka trazili od kluba da zabrani prelazak srpskog fudbalera u hajduk ,dan i noc protestvovali ispred klupskih prostorija ....
zakljucak:nas veliki klub BRATSTVO-JEDINSTVO trci svojoj braci uvlaci im se a oni iz njihove lijepe ih na svakom koraku napusavaju ,kada ce se mali cigancici opametiti ja ne znam samo znam da im vreme polaki curi i prolazi.moderator ne spavaj i ne cenzurisi svaki komentar koji ti ne odgovara

bojan

pre 20 godina

Ja sam iz slovenije i bas mi je zanimljivo citati vase komentare. Navijam za olimpiju ali mi se svidja da je i zvezda jaka. Ovdje mnogi govore i o goodyear ligi. Govori se, da kako je yuba liga jaca i slicno. To je mozda tacno ali samo za nekoliko najboljih ekipa, a i za ove ekipe cemo vidjeti ove godine sta ce biti. Po drugoj strani je olimpija u zadnjoj utakmici prije final 4 izgubila za samo nekoliko poena od barcelone kod njih, koja je bila posle prvak. Ako je neko koliko toliko objektivan, onda ce priznati da je udruzena (bivsa yu prostorija) goodyear liga jaca od yuba lige, jer ipak ce najbolje ekipe hrvatske i slovenije pobjediti najslabje u yuba ligi. Meni je zao sto je partizan odustao, jer onda bi zaista bili svi najbolji. Istina je ovo sa strancima, da mladim igracima uzimaju vreme za igranje ali bar kod nas je problem (kod vas je jos gore), da najbolji mladi igraci odlaze u italiju, neki i u nba, tako da druge sanse i nije, nego da se uzimaju stranci, ako zelis da nesto postignes. A isto tako bi zelio, da kazem, da radije gledam olimpiju, da igra sa zvezdom, splitom, cibonom u goodyear ligi, ili barcelono, skiperom, panatinakosom u euroligi, nego sa nasim slabijim ekipama, koje pobjeduje za 20 poena bez problema. Najbolji mladi igraci, ako ne idu vani, odlaze u najbolje domace klubove i bolje je za njih, da igraju sa dobrim ekipama, nego sa slabijim. Tako isto mislim, da bi se vasi mladi igraci vise naucili (ako ne idu u nba), da igraju sa euroligaskim ekipama, nego sa onima sa dnu lestvice yuba lige. Bilo je dobro nekada, kada si mogao ici vani sa 26 godina, ako se dobro sjecam :) Zamislite sve ove momke ovdje, kakva bi to bila liga.

Bez zamerki i lep pozdrav!

Milus i Markedjani NS

pre 20 godina

Ma vi cigani ste toliko jadni da vam ne bi pomogao ni Dzordan.Partizan je vrh.Ceo Novi Sad navija za Partizan.Ja ne znam da li ste vi svesni da vi nama prodajete najbolje igrace zato sto niko ne zeli da igra u toj smrdljivoj zvezdi.Prvo Vujanic pa sada i Cakic.Ma vi ste sramota za celu Srbiju cim ste prihvatili da sa ovim ustasama igrate to sranje od jadranske lige.Pozdrav za sve GROBARE iz NOVOG SADA.

Lazar

pre 20 godina

Jedino mi krivo sto su partizani onim vestim manevrom ocu-necu izbegli sve moguce derbije ove sezone, dakle osigurali su ucesce u play-off.
Genijalno svaka cast.

lazar

pre 20 godina

mislim da su celnici zvezde uradili pravu stvar dovodjenjem Frimena i Kempbela medjutim bilo bi bolje umesto kempbela dovesti neku inostranu klasicnu 5-icu koja bi pomogla u skokovima u napadu i odbrani idovesti nekog pleja kao na primer mladog koljevica iz buducnosti. ZA EVROPSKU ZVEZDU