Ponedeljak, 14.07.2003.

22:29

Pobeda Partizana na turniru u Krinsu

Izvor: B92

Pobeda Partizana na turniru u Krinsu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

somi

pre 20 godina

Purgeru ti sto se potpisujes BBBanja Luka.
Izadji misu iz misije rupe, prosetaj se sa nekim obiljezjem
dinama, kroz Banja Luku.
No surrender!!!
P.F.C.

Raja, Vlaja i Gaja

pre 20 godina

Ovi vise ne trebaju ni da igraju vec su pobjedili na ovom turniru u Krinsu, tako kaze naslov, dakle sta cekaju - nek' se vracaju kuci.

Don Quijote

pre 20 godina

Ovo ce biti istorijsko finale. Dva Njofrina najdraza kluba igraju finale!!!
Steta samo sto Njofra ne moze da uruci pobednicki pehar.

canak nenad

pre 20 godina

jasno mi je da nas vredjaju i omalovazavaju hrvati i ostala bivsa braca ,ali da nas toliko mrze zvezdini navijaci,pa to je za hitan psihijatrijski pregled,oni spominju neke igrace iz partizana koji nisu srpskog porekla a zaboravljaju njihove cvetkovice, prosinecke i ostale,mada ni to nema veze mnogo je bitnije kada bi shvatili da ako uspe partizan da se plasira u LS onda je to uspeh srpskog fudbala isto kao sto je to bilo kada je pobedila zvezda u bariu ,za mene iako navijam za partizan, to je predstavljalo veliko zadovoljstvo i srecu jer je uspeo nas tim, srpski tim, i zato mi je nejasno odakle tolika mrznja iz vaseg tabora romi i pokusajte da shvatite ako imate sa cime,da su vaznije nase lige u kosarci, fudbalu i drugim sportovima, a ne da trcimo u te gumarske lige za bedne pare i da ih ucimo kako treba da se igra,partizan jeste kriv zato sto smo bolji od vas u svim sportovima ali to ne znaci da nas treba mrzeti vec da trebate vise da se potrudite i mozda pocnete da pravite neke rezultate,a vise nego smesni su komentari o starosti igraca koje dovodi partizan jer u svetu svi klubovi koji nesto znace imaju po 4-5, a mozda i vise igraca iste starosti.To sto se palite da imate mlad i neiskusan tim samo je alibi za unapred lose rezultate.I za kraj romi prestanite da mrzite partizan i ostale srpske klubove dozovite se pameti ako mozete i ZVEZDA HRVATSKA NIKAD VISE SRBIJA. TUZNO.

Milos

pre 20 godina

Promenite naslov ovog teksta.
"Pobeda Partizana na turniru u Krinsu" moze se protumaciti da je Partizan osvojio turnir.
Hvala i pozdrav iz Toronta

filip

pre 20 godina

BILO KOJI KLUB DA POBEDI HRVATI CE SLAVITI.
DOSTA STE BRUKALI SRBIJU. POSLE UTAKMICE SE ZAGRLITE SA BRACOM I IDITE U LIJEPU VASU!

Weeks

pre 20 godina

Jedva ste pobedili i Lucern,izgubili od Grashopersa,pa to je stvarno ponizavajuce,nemojte nas vise brukati!!!
I naravno ono Borkovo:
partizan albanija nikad vise srbija

mladic r.

pre 20 godina

Sta pricas ti glupi purgeru.Kralj je Srbin, i ne vrijedjaj covjeka, a Vukic je iz Republike Srpske, to je ono odakle ste bijezali preko Save.
Ove prije sto si nabrojao jesu hrvati, i jesu nekad igrali, isto kao sto se vama znalo desiti da vam je 50% Srba u Dinamu.
Pozdravio te Bata Mirkovic, trazi te.
A ja te pozivam da dodjes u Republiku Srpsku.
PARTIZAN PONOS SRBIJE !!!

darko RSFC

pre 20 godina

Somi hvala na lektorskim ispravkama,ali vi ste talibani i znam da bi vrlo rado kao i svi ostali grobari zaboravili sve i pisali istoriju svog kluba samo kroz rezultate za poslednjih 10 godina,ali moras da shvatis da je to nemoguce.Kompleks Crvene Zvezde koji nosite svi vi koji navijate za svoj mudzahedinski tim najbolje to pokazuje.
Partizan,Partizan,
muslimanski tim
Osama Bin Laden ponosi se s njim

Pace DELIJA

pre 20 godina

Prica se da dolaze Pele, Moca Vukotic i Radanovic kao pojacanja za Ligu sampiona.Jos samo da dodje i Fadilj Vokri pa cete biti kompletan smeh.Sve najbolje u Intertoto kupu sledece godine.

GROBAR

pre 20 godina

Cigani pricaju o Srpstvu, a Zagreb, Ljubljana, Sarjevo, Split, Zadar... su im drazi od Nisa, Subotice, Novog Sada, Vrsca... /mislim na Jadransku ligu/

Александар Тхе Литтле

pre 20 godina

Јадни сте и бедни ви Ганци када прозивате поштене спортисте по њиховој националној припадности - можете ли још да се срозате морално или сте тек почели?
Не мери се "Србство" на такав примитиван начин како ви мислите о кретањима у баскету када сте ову тему потегли.
За вашу информацију гледа се колико неки клуб као организација доприноси развоју нашег спорта, а пошто ви без престанка вређате наше клубове као што су Здравље, Слога и испод части вам је да играте против њих јер имате ваш Слован и Широки Бријег да тамо развијате спорт на штету наше кошарке и публике и када баш Змаго користи ваш клуб да заради лову и успут уништи нашу Јуба лигу (а ви се тиме поносите), онда немојте да постављате питања зашто важи:

Звезда, Словенија, никад Србија.

somi

pre 20 godina

Prvo Darko ne pise se "srbstvu" nego "srpstvu" , ali ti si rom pa kako bi to znao. Vidim komentarisete boje Partizana, jel vas to Djaja ubijedio. Pa dobro ako moze da vas ubijedi da imate mlad i perspektivan tim, onda moze i to.Mozda su nam partizani doveli slovence, ali ih je doveo i Draza Markovic (vas bivsi predsednik) i onakvi kao on, a vi nastavljate tradiciju. Vi cigani jeste veliki Srbi, ali u kafani.
ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU!!!
GROBARI REPUBLIKA SRPSKA

Danilo

pre 20 godina

Ljudi, ja vas kao OFK-ovac gledam sa strane i uopste mi nije jasno zasto se tako odnosite jedni prema drugima. Svedite malo vase komentare na sport, bez gluposti o Srbima, Hrvatima i Muslimanima (a, da i Slovenci su u prici). Zar nista niste naucili iz devedesetih godina proslog veka?!? Nije vam dosta svadja na nacionalnoj osnovi? Zpapmtite, biti Srbin, Hrvat ili bilo koje druge nacionalnosti ne zahteva nikakav napor ili talenat. Ne treba biti pametan, ni vredan, ni lep, ni jak, ni brz... jednostavno se rodis tako i to je sve. Zato je taj podatak apsolutno nevazan kada se govori o fudbalu.
U SiCG navijajte za svoju ekipu, u svetu za sve ekipe iz SiCG. Malo postovanja nece skoditi.

Aleksandar

pre 20 godina

E, jadan li si ti, samozvani "DM9", kada iza svog komentara ne smes ni da se potpises. A takvi kao ti sto se izdaju da su patriote su oni najgore vrste. Ko tebi daje za pravo da nekoga nazoves izdajnikom i po cemu si ti to toliko veliki Srbin, bas bih voleo da znam. I od kada je to zabranjeno prognozirati ishod neke utakmice. Ako nisi siguran, procitaj ponovo moj komentar, pa mi onda obrazlozi zvog cega ga tumacis kao uvredljivog. To mi uopste nije bila ideja, a ti pre nego sto se izlajes sledeci put, prvo malo razmisli glavom, ona za to i sluzi.

redstar

pre 20 godina

nenade, samo fali jedna zagrada iza Savica, inace su 11 na spisku. vama samo da stave zagradu u odbranu da vas ne bi punili vise...sad ce dinamo da vam objasni neke stvari...

stole

pre 20 godina

romi, da li je moguce da ce te i pored sve mrznje prema srbima, opet da navijate za dinamo??!
sramota me je u vase ime, i u ime svih srba

Miroslav Zivkovic

pre 20 godina

Za redakciju - nedavno je usvojen "Zakon o navijanju" kojim je, ako se ne varam, predvidjeno krivicno gonjenje za "isticanje parola uvredljive sadrzine i uvredljiva skandiranja". Komentari koje vi dozvoljavate da se objave ovde "odisu" uvredama, psovkama, i slicnim.
Da li imate nameru da i dalje podrzavate, na izvestan nacin, krsenje zakona?

Sportski pozdrav!

DEJAN LOLIC

pre 20 godina

Pa, ljudi mi igramo na gol vise!!! HA, ha ,ha!
Ma valjda cemo imati i srece malo pa dan dobijemo neke ENGLEZE U III PRETKOs
Sto se tice Dinama znam rezultat. KLADIM SE DA SE BITI 4:0 .(NEKIMA JE SMJESNO,ALI...)
BRADA B.LUKA

Branko

pre 20 godina

Mene ni malo ne brine odbrana jer to su dobri igrači samo im treba dati priliku da se uigraju. Malbaša, Žonsa, Đorđević, West pa čak i Milović će tek dokazati da vrede, a tu je i preporođeni Ćirković, a možda i od Jeremića bude nešto, sao da ne igraju Bajić, Savić i Ognjanović, i da ne brani Kralj i problema nema!!!
Pozdravio bi lika koji se potpisao sa DM9, postavio je gamad tamo gde im je mesto!!!
Da li zna neko zašto su oni u tako dobrim odnosima baš sa slovencima, da nije možda zbog onoga po čemu su poznati i slovenci, a i Džajić, Jugović i ostali cigani?
NIKAD SE NE ZNA MOŽDA SE ONI TAMO SPREMAJU ZA NEKE PARADE!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

darko RSFC

pre 20 godina

Ako primite manje od 5 komada, mozda vas u cast zajednickom predsedniku ostvare zelju i prebace u hrvatsko muslimansku ligu.

Brane

pre 20 godina

Sta ovi grobari lupaju ovde o nekim Slovencima. Nisam znao da ste toliki primitivci. Kakvi Slovenci, pa vi ste ti koji raspiruju bratstvo i jedinstvo vec pedeset godina i radi takvih kao vi imamo ovakvu fingiranu drzavu i mnogo trulu. Pitajte vase deke Partizane da vam oni kazu zasto ste primili te Slovence i ostale sa nama. Nemate sta da izgubite u finalu protiv Dinama jer ko god da pobjedi pobjedice Hrvatski fudbal. Ostavite vi nas na miru i gledajte sebe i pazite da neuvredite bracu Hrvate jer koliko vidim vasa politika je samo vredjati cigana(Srbina). Da je Francek vas makar malo pozivio pa da se sladi gledajuci dva njegova kluba u prijateljskom susretu.Jednom i drugom je poklonio boje za uspomenu. Eto toliko o vama pa da se netrudite pisajuci svakakve gluposti o nama. Uostalom ko je taj Lucern??????Zvezda je Srbija!!!

Borko

pre 20 godina

PA OVO JE STVARNO SMESNO I SRAMOTNO.
PA DOKLE DA PRIMATE TOLIKO GOLOVA OD PACERA, DOKLE DA NAS BRUKATE?
A SUTRA SA DINAMOM, IJAOOOOOOOOOOO.........
NADAM SE DA CE VASA MODRA BRACA IMATI MILOSTI PREMA VAMA. BAS BI BILO LEPO DA VAS PUSTE, ALI I VI STVARNO MISLITE U LIGU ŠAMPIONA,? PA DA LI JE MOGUCE DA STVARNO MISLITE, JA NE MOGU DA VERUJEM, PA VI STE SMESNIJI OD IVICE DAČIĆA.
PARTIZAN,ALBANIJA-NIKAD SRBIJA!

plavi

pre 20 godina

ako naleti na nas, partizan nema nikakve sanse. i dokad ce partizan drzat hrvati, bobek, zebec, cajkovcki, curkovic, mance, kralj, zvonimir vukic, delibasic, ima ih jos. inace mi smo u nogometu doktori, pogledajte nam reprezentaciju, dva mundiala, jedno evropsko, sad i drugo, treci na svijetu, rasturacina protiv partizana, rasturacina mlade reprezentacija usred beograda, mislim 0 : 6. dinamo igrao u ligi sampiona. uzivajte u hrvatskom nogometu i gledajte nas u portugalu.
VOLIM TE MAMA ALI NE VISE OD DINAMA.

pfc

pre 20 godina

Ja jedino brinem sta je sa Vladom Ivicem, kakve je tezine povreda. Nije valjda da je obnovljena ranija povreda. To bi bilo tragicno. Ako neko ima informaciju neka postira.
A Dinama moraju lupati. Lottare znas li ti to!!??

Nenad

pre 20 godina

Alo B92 - u timu koji ste napisali da je odigrao utakmicu ima 12 fudbalera. Obratite paznju na takve stvari, jer pokusavam da skapiram formaciju i nacin igre ovog tima.
Nenad

Joey Starr

pre 20 godina

Drulovic je sada valjda svima dokazao da je njegovo dovodjenje bio pravi potez. On je po meni trenutno nas najbolji igrac uz Kezmana i Stankovica, iako ima 35 godina. U napadu izgleda nece biti problema, jos ako dovedemo Ofori-Quayea, bog da nas vidi. Problem je kao i uvek ta odbrana. Ako hocemo u LS ne smemo da dozvolimo sebi luksuz da primimo 3 gola. Ne bi bilo lose da dovedemo onog Turcina Vedata...
Pozdrav za sve Grobare, a Slovencima puno srece u derbiju sa zemljacima iz Murske Sobote ;)

Brigate

pre 20 godina

U finalu igraju dva prijateljska kluba koja, pored mnogo toga zajednickog, povezuje kompleks nize vrednosti u odnosu na Zvezdu kao i zajednicki predsednik Franjo Tudjman. Rezultat je u ovakvim mecevima naravno u drugom planu.

Pepsi

pre 20 godina

LOse,lose,lose,lose,lose....
Jadna je ova pobjeda.
Vec u trecoj minuti smo primili gol,tipicno.
Ne mogu da se sjetim kada smo zadnji put sastavili dva meca a da nismo primili gol.
Pa majku mu... jos od 80-tih imamo losu odbranu (Nant, Dinamo, Videoton, Kvinsparkrendzers, Rapid, Slavija itd, itd,itd).
Pa zasto uprava ne angazuje nekog pedagoga, jer i ova sadasnja odbrana je skroz nesigurna i staticna.
Ako je tacno da se trude i da treniraju ko fanatici a rezultati izostaju, to moze samo da znaci da im nedostaje "INTELIGENCIJA".
E tu onda nema pomoci ni od pedagoga.
Protiv Dinama bio bih zadovoljan i remijem s obzirom kakva nam je odbrana.
A sto se tice Djurgordena, protiv njih nemamo sta traziti sa ovakvom odbranom.
Mozda za neke Grobare ovo izgleda previse pesimisticki, za mene je to realnost.

P.S Cestitke Drulovicu na ozbiljnom pristupu mecu.

somi

pre 20 godina

Bravo DM9 za komentar. Sve si rekao.
Jos odbrana da se uigra i to je to.
cigani vase ime govori sve o vama
Pozdrav iz Bijeljine.
Republika Srpska voli Partizan !!!

Nikola

pre 20 godina

Odlicno, izgleda da ce Drula biti takvo pojacanje kakvo sam i ocekivao. Nikad necu zaboraviti kako je Savu gadjao na Euro 2000, kada je ovaj bio najbolji strelac prvenstva. Odlican potez uprave.

Tom Brady

pre 20 godina

Dobro: veliki moral i pobednicki duh
Lose: OOOOOdddddbbbbbrrrraaaaannnnnaaaaa!!!!
Ima li neko vesti o pojacanjima, ili je ovo sve?

Sima

pre 20 godina

napad ocigledno ne steka uopste.
ilijev se cini opet u formi dok drulovicevi centarsutevi su se vec sada pokazali ubojitima.
a odbrana, je sasvim druga prica, a ove nashe nesretne golmane sve isterati van.
pa dokle bre vise nesretnici????
valjda ce vise da proradi ta odbrana protiv dinama.

Slavco

pre 20 godina

Ovo su prvi rezultati rada Mateusa, Posle 2:0 i 3:1 Partizan je stigao do pobede. Lucern nije bas naivan a i ispred Partizana je sa pripremama bar dve sedmice.
Borbenost , koncentracija i upornost , ako im to ulije nece biti problema. Sto se tice odbrane danas je prvi put igrala u sastavu o kojem bi trebala startovati u kfalifikacijama.
Za "neverne tome"!!!!!!!
Drula je namestio dva gola .
Slavco

Slavco

pre 20 godina

Ovo su prvi rezultati rada Mateusa, Posle 2:0 i 3:1 Partizan je stigao do pobede. Lucern nije bas naivan a i ispred Partizana je sa pripremama bar dve sedmice.
Borbenost , koncentracija i upornost , ako im to ulije nece biti problema. Sto se tice odbrane danas je prvi put igrala u sastavu o kojem bi trebala startovati u kfalifikacijama.
Za "neverne tome"!!!!!!!
Drula je namestio dva gola .
Slavco

Sima

pre 20 godina

napad ocigledno ne steka uopste.
ilijev se cini opet u formi dok drulovicevi centarsutevi su se vec sada pokazali ubojitima.
a odbrana, je sasvim druga prica, a ove nashe nesretne golmane sve isterati van.
pa dokle bre vise nesretnici????
valjda ce vise da proradi ta odbrana protiv dinama.

Nikola

pre 20 godina

Odlicno, izgleda da ce Drula biti takvo pojacanje kakvo sam i ocekivao. Nikad necu zaboraviti kako je Savu gadjao na Euro 2000, kada je ovaj bio najbolji strelac prvenstva. Odlican potez uprave.

somi

pre 20 godina

Bravo DM9 za komentar. Sve si rekao.
Jos odbrana da se uigra i to je to.
cigani vase ime govori sve o vama
Pozdrav iz Bijeljine.
Republika Srpska voli Partizan !!!

Tom Brady

pre 20 godina

Dobro: veliki moral i pobednicki duh
Lose: OOOOOdddddbbbbbrrrraaaaannnnnaaaaa!!!!
Ima li neko vesti o pojacanjima, ili je ovo sve?

Pepsi

pre 20 godina

LOse,lose,lose,lose,lose....
Jadna je ova pobjeda.
Vec u trecoj minuti smo primili gol,tipicno.
Ne mogu da se sjetim kada smo zadnji put sastavili dva meca a da nismo primili gol.
Pa majku mu... jos od 80-tih imamo losu odbranu (Nant, Dinamo, Videoton, Kvinsparkrendzers, Rapid, Slavija itd, itd,itd).
Pa zasto uprava ne angazuje nekog pedagoga, jer i ova sadasnja odbrana je skroz nesigurna i staticna.
Ako je tacno da se trude i da treniraju ko fanatici a rezultati izostaju, to moze samo da znaci da im nedostaje "INTELIGENCIJA".
E tu onda nema pomoci ni od pedagoga.
Protiv Dinama bio bih zadovoljan i remijem s obzirom kakva nam je odbrana.
A sto se tice Djurgordena, protiv njih nemamo sta traziti sa ovakvom odbranom.
Mozda za neke Grobare ovo izgleda previse pesimisticki, za mene je to realnost.

P.S Cestitke Drulovicu na ozbiljnom pristupu mecu.

Brigate

pre 20 godina

U finalu igraju dva prijateljska kluba koja, pored mnogo toga zajednickog, povezuje kompleks nize vrednosti u odnosu na Zvezdu kao i zajednicki predsednik Franjo Tudjman. Rezultat je u ovakvim mecevima naravno u drugom planu.

Nenad

pre 20 godina

Alo B92 - u timu koji ste napisali da je odigrao utakmicu ima 12 fudbalera. Obratite paznju na takve stvari, jer pokusavam da skapiram formaciju i nacin igre ovog tima.
Nenad

Joey Starr

pre 20 godina

Drulovic je sada valjda svima dokazao da je njegovo dovodjenje bio pravi potez. On je po meni trenutno nas najbolji igrac uz Kezmana i Stankovica, iako ima 35 godina. U napadu izgleda nece biti problema, jos ako dovedemo Ofori-Quayea, bog da nas vidi. Problem je kao i uvek ta odbrana. Ako hocemo u LS ne smemo da dozvolimo sebi luksuz da primimo 3 gola. Ne bi bilo lose da dovedemo onog Turcina Vedata...
Pozdrav za sve Grobare, a Slovencima puno srece u derbiju sa zemljacima iz Murske Sobote ;)

pfc

pre 20 godina

Ja jedino brinem sta je sa Vladom Ivicem, kakve je tezine povreda. Nije valjda da je obnovljena ranija povreda. To bi bilo tragicno. Ako neko ima informaciju neka postira.
A Dinama moraju lupati. Lottare znas li ti to!!??

plavi

pre 20 godina

ako naleti na nas, partizan nema nikakve sanse. i dokad ce partizan drzat hrvati, bobek, zebec, cajkovcki, curkovic, mance, kralj, zvonimir vukic, delibasic, ima ih jos. inace mi smo u nogometu doktori, pogledajte nam reprezentaciju, dva mundiala, jedno evropsko, sad i drugo, treci na svijetu, rasturacina protiv partizana, rasturacina mlade reprezentacija usred beograda, mislim 0 : 6. dinamo igrao u ligi sampiona. uzivajte u hrvatskom nogometu i gledajte nas u portugalu.
VOLIM TE MAMA ALI NE VISE OD DINAMA.

Borko

pre 20 godina

PA OVO JE STVARNO SMESNO I SRAMOTNO.
PA DOKLE DA PRIMATE TOLIKO GOLOVA OD PACERA, DOKLE DA NAS BRUKATE?
A SUTRA SA DINAMOM, IJAOOOOOOOOOOO.........
NADAM SE DA CE VASA MODRA BRACA IMATI MILOSTI PREMA VAMA. BAS BI BILO LEPO DA VAS PUSTE, ALI I VI STVARNO MISLITE U LIGU ŠAMPIONA,? PA DA LI JE MOGUCE DA STVARNO MISLITE, JA NE MOGU DA VERUJEM, PA VI STE SMESNIJI OD IVICE DAČIĆA.
PARTIZAN,ALBANIJA-NIKAD SRBIJA!

Brane

pre 20 godina

Sta ovi grobari lupaju ovde o nekim Slovencima. Nisam znao da ste toliki primitivci. Kakvi Slovenci, pa vi ste ti koji raspiruju bratstvo i jedinstvo vec pedeset godina i radi takvih kao vi imamo ovakvu fingiranu drzavu i mnogo trulu. Pitajte vase deke Partizane da vam oni kazu zasto ste primili te Slovence i ostale sa nama. Nemate sta da izgubite u finalu protiv Dinama jer ko god da pobjedi pobjedice Hrvatski fudbal. Ostavite vi nas na miru i gledajte sebe i pazite da neuvredite bracu Hrvate jer koliko vidim vasa politika je samo vredjati cigana(Srbina). Da je Francek vas makar malo pozivio pa da se sladi gledajuci dva njegova kluba u prijateljskom susretu.Jednom i drugom je poklonio boje za uspomenu. Eto toliko o vama pa da se netrudite pisajuci svakakve gluposti o nama. Uostalom ko je taj Lucern??????Zvezda je Srbija!!!

Branko

pre 20 godina

Mene ni malo ne brine odbrana jer to su dobri igrači samo im treba dati priliku da se uigraju. Malbaša, Žonsa, Đorđević, West pa čak i Milović će tek dokazati da vrede, a tu je i preporođeni Ćirković, a možda i od Jeremića bude nešto, sao da ne igraju Bajić, Savić i Ognjanović, i da ne brani Kralj i problema nema!!!
Pozdravio bi lika koji se potpisao sa DM9, postavio je gamad tamo gde im je mesto!!!
Da li zna neko zašto su oni u tako dobrim odnosima baš sa slovencima, da nije možda zbog onoga po čemu su poznati i slovenci, a i Džajić, Jugović i ostali cigani?
NIKAD SE NE ZNA MOŽDA SE ONI TAMO SPREMAJU ZA NEKE PARADE!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

darko RSFC

pre 20 godina

Ako primite manje od 5 komada, mozda vas u cast zajednickom predsedniku ostvare zelju i prebace u hrvatsko muslimansku ligu.

Miroslav Zivkovic

pre 20 godina

Za redakciju - nedavno je usvojen "Zakon o navijanju" kojim je, ako se ne varam, predvidjeno krivicno gonjenje za "isticanje parola uvredljive sadrzine i uvredljiva skandiranja". Komentari koje vi dozvoljavate da se objave ovde "odisu" uvredama, psovkama, i slicnim.
Da li imate nameru da i dalje podrzavate, na izvestan nacin, krsenje zakona?

Sportski pozdrav!

DEJAN LOLIC

pre 20 godina

Pa, ljudi mi igramo na gol vise!!! HA, ha ,ha!
Ma valjda cemo imati i srece malo pa dan dobijemo neke ENGLEZE U III PRETKOs
Sto se tice Dinama znam rezultat. KLADIM SE DA SE BITI 4:0 .(NEKIMA JE SMJESNO,ALI...)
BRADA B.LUKA

Aleksandar

pre 20 godina

E, jadan li si ti, samozvani "DM9", kada iza svog komentara ne smes ni da se potpises. A takvi kao ti sto se izdaju da su patriote su oni najgore vrste. Ko tebi daje za pravo da nekoga nazoves izdajnikom i po cemu si ti to toliko veliki Srbin, bas bih voleo da znam. I od kada je to zabranjeno prognozirati ishod neke utakmice. Ako nisi siguran, procitaj ponovo moj komentar, pa mi onda obrazlozi zvog cega ga tumacis kao uvredljivog. To mi uopste nije bila ideja, a ti pre nego sto se izlajes sledeci put, prvo malo razmisli glavom, ona za to i sluzi.

redstar

pre 20 godina

nenade, samo fali jedna zagrada iza Savica, inace su 11 na spisku. vama samo da stave zagradu u odbranu da vas ne bi punili vise...sad ce dinamo da vam objasni neke stvari...

stole

pre 20 godina

romi, da li je moguce da ce te i pored sve mrznje prema srbima, opet da navijate za dinamo??!
sramota me je u vase ime, i u ime svih srba

Александар Тхе Литтле

pre 20 godina

Јадни сте и бедни ви Ганци када прозивате поштене спортисте по њиховој националној припадности - можете ли још да се срозате морално или сте тек почели?
Не мери се "Србство" на такав примитиван начин како ви мислите о кретањима у баскету када сте ову тему потегли.
За вашу информацију гледа се колико неки клуб као организација доприноси развоју нашег спорта, а пошто ви без престанка вређате наше клубове као што су Здравље, Слога и испод части вам је да играте против њих јер имате ваш Слован и Широки Бријег да тамо развијате спорт на штету наше кошарке и публике и када баш Змаго користи ваш клуб да заради лову и успут уништи нашу Јуба лигу (а ви се тиме поносите), онда немојте да постављате питања зашто важи:

Звезда, Словенија, никад Србија.

Danilo

pre 20 godina

Ljudi, ja vas kao OFK-ovac gledam sa strane i uopste mi nije jasno zasto se tako odnosite jedni prema drugima. Svedite malo vase komentare na sport, bez gluposti o Srbima, Hrvatima i Muslimanima (a, da i Slovenci su u prici). Zar nista niste naucili iz devedesetih godina proslog veka?!? Nije vam dosta svadja na nacionalnoj osnovi? Zpapmtite, biti Srbin, Hrvat ili bilo koje druge nacionalnosti ne zahteva nikakav napor ili talenat. Ne treba biti pametan, ni vredan, ni lep, ni jak, ni brz... jednostavno se rodis tako i to je sve. Zato je taj podatak apsolutno nevazan kada se govori o fudbalu.
U SiCG navijajte za svoju ekipu, u svetu za sve ekipe iz SiCG. Malo postovanja nece skoditi.

somi

pre 20 godina

Prvo Darko ne pise se "srbstvu" nego "srpstvu" , ali ti si rom pa kako bi to znao. Vidim komentarisete boje Partizana, jel vas to Djaja ubijedio. Pa dobro ako moze da vas ubijedi da imate mlad i perspektivan tim, onda moze i to.Mozda su nam partizani doveli slovence, ali ih je doveo i Draza Markovic (vas bivsi predsednik) i onakvi kao on, a vi nastavljate tradiciju. Vi cigani jeste veliki Srbi, ali u kafani.
ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU!!!
GROBARI REPUBLIKA SRPSKA

GROBAR

pre 20 godina

Cigani pricaju o Srpstvu, a Zagreb, Ljubljana, Sarjevo, Split, Zadar... su im drazi od Nisa, Subotice, Novog Sada, Vrsca... /mislim na Jadransku ligu/

Pace DELIJA

pre 20 godina

Prica se da dolaze Pele, Moca Vukotic i Radanovic kao pojacanja za Ligu sampiona.Jos samo da dodje i Fadilj Vokri pa cete biti kompletan smeh.Sve najbolje u Intertoto kupu sledece godine.

darko RSFC

pre 20 godina

Somi hvala na lektorskim ispravkama,ali vi ste talibani i znam da bi vrlo rado kao i svi ostali grobari zaboravili sve i pisali istoriju svog kluba samo kroz rezultate za poslednjih 10 godina,ali moras da shvatis da je to nemoguce.Kompleks Crvene Zvezde koji nosite svi vi koji navijate za svoj mudzahedinski tim najbolje to pokazuje.
Partizan,Partizan,
muslimanski tim
Osama Bin Laden ponosi se s njim

Weeks

pre 20 godina

Jedva ste pobedili i Lucern,izgubili od Grashopersa,pa to je stvarno ponizavajuce,nemojte nas vise brukati!!!
I naravno ono Borkovo:
partizan albanija nikad vise srbija

mladic r.

pre 20 godina

Sta pricas ti glupi purgeru.Kralj je Srbin, i ne vrijedjaj covjeka, a Vukic je iz Republike Srpske, to je ono odakle ste bijezali preko Save.
Ove prije sto si nabrojao jesu hrvati, i jesu nekad igrali, isto kao sto se vama znalo desiti da vam je 50% Srba u Dinamu.
Pozdravio te Bata Mirkovic, trazi te.
A ja te pozivam da dodjes u Republiku Srpsku.
PARTIZAN PONOS SRBIJE !!!

filip

pre 20 godina

BILO KOJI KLUB DA POBEDI HRVATI CE SLAVITI.
DOSTA STE BRUKALI SRBIJU. POSLE UTAKMICE SE ZAGRLITE SA BRACOM I IDITE U LIJEPU VASU!

Milos

pre 20 godina

Promenite naslov ovog teksta.
"Pobeda Partizana na turniru u Krinsu" moze se protumaciti da je Partizan osvojio turnir.
Hvala i pozdrav iz Toronta

canak nenad

pre 20 godina

jasno mi je da nas vredjaju i omalovazavaju hrvati i ostala bivsa braca ,ali da nas toliko mrze zvezdini navijaci,pa to je za hitan psihijatrijski pregled,oni spominju neke igrace iz partizana koji nisu srpskog porekla a zaboravljaju njihove cvetkovice, prosinecke i ostale,mada ni to nema veze mnogo je bitnije kada bi shvatili da ako uspe partizan da se plasira u LS onda je to uspeh srpskog fudbala isto kao sto je to bilo kada je pobedila zvezda u bariu ,za mene iako navijam za partizan, to je predstavljalo veliko zadovoljstvo i srecu jer je uspeo nas tim, srpski tim, i zato mi je nejasno odakle tolika mrznja iz vaseg tabora romi i pokusajte da shvatite ako imate sa cime,da su vaznije nase lige u kosarci, fudbalu i drugim sportovima, a ne da trcimo u te gumarske lige za bedne pare i da ih ucimo kako treba da se igra,partizan jeste kriv zato sto smo bolji od vas u svim sportovima ali to ne znaci da nas treba mrzeti vec da trebate vise da se potrudite i mozda pocnete da pravite neke rezultate,a vise nego smesni su komentari o starosti igraca koje dovodi partizan jer u svetu svi klubovi koji nesto znace imaju po 4-5, a mozda i vise igraca iste starosti.To sto se palite da imate mlad i neiskusan tim samo je alibi za unapred lose rezultate.I za kraj romi prestanite da mrzite partizan i ostale srpske klubove dozovite se pameti ako mozete i ZVEZDA HRVATSKA NIKAD VISE SRBIJA. TUZNO.

Don Quijote

pre 20 godina

Ovo ce biti istorijsko finale. Dva Njofrina najdraza kluba igraju finale!!!
Steta samo sto Njofra ne moze da uruci pobednicki pehar.

Raja, Vlaja i Gaja

pre 20 godina

Ovi vise ne trebaju ni da igraju vec su pobjedili na ovom turniru u Krinsu, tako kaze naslov, dakle sta cekaju - nek' se vracaju kuci.

somi

pre 20 godina

Purgeru ti sto se potpisujes BBBanja Luka.
Izadji misu iz misije rupe, prosetaj se sa nekim obiljezjem
dinama, kroz Banja Luku.
No surrender!!!
P.F.C.

Slavco

pre 20 godina

Ovo su prvi rezultati rada Mateusa, Posle 2:0 i 3:1 Partizan je stigao do pobede. Lucern nije bas naivan a i ispred Partizana je sa pripremama bar dve sedmice.
Borbenost , koncentracija i upornost , ako im to ulije nece biti problema. Sto se tice odbrane danas je prvi put igrala u sastavu o kojem bi trebala startovati u kfalifikacijama.
Za "neverne tome"!!!!!!!
Drula je namestio dva gola .
Slavco

Sima

pre 20 godina

napad ocigledno ne steka uopste.
ilijev se cini opet u formi dok drulovicevi centarsutevi su se vec sada pokazali ubojitima.
a odbrana, je sasvim druga prica, a ove nashe nesretne golmane sve isterati van.
pa dokle bre vise nesretnici????
valjda ce vise da proradi ta odbrana protiv dinama.

Nikola

pre 20 godina

Odlicno, izgleda da ce Drula biti takvo pojacanje kakvo sam i ocekivao. Nikad necu zaboraviti kako je Savu gadjao na Euro 2000, kada je ovaj bio najbolji strelac prvenstva. Odlican potez uprave.

somi

pre 20 godina

Bravo DM9 za komentar. Sve si rekao.
Jos odbrana da se uigra i to je to.
cigani vase ime govori sve o vama
Pozdrav iz Bijeljine.
Republika Srpska voli Partizan !!!

Tom Brady

pre 20 godina

Dobro: veliki moral i pobednicki duh
Lose: OOOOOdddddbbbbbrrrraaaaannnnnaaaaa!!!!
Ima li neko vesti o pojacanjima, ili je ovo sve?

Pepsi

pre 20 godina

LOse,lose,lose,lose,lose....
Jadna je ova pobjeda.
Vec u trecoj minuti smo primili gol,tipicno.
Ne mogu da se sjetim kada smo zadnji put sastavili dva meca a da nismo primili gol.
Pa majku mu... jos od 80-tih imamo losu odbranu (Nant, Dinamo, Videoton, Kvinsparkrendzers, Rapid, Slavija itd, itd,itd).
Pa zasto uprava ne angazuje nekog pedagoga, jer i ova sadasnja odbrana je skroz nesigurna i staticna.
Ako je tacno da se trude i da treniraju ko fanatici a rezultati izostaju, to moze samo da znaci da im nedostaje "INTELIGENCIJA".
E tu onda nema pomoci ni od pedagoga.
Protiv Dinama bio bih zadovoljan i remijem s obzirom kakva nam je odbrana.
A sto se tice Djurgordena, protiv njih nemamo sta traziti sa ovakvom odbranom.
Mozda za neke Grobare ovo izgleda previse pesimisticki, za mene je to realnost.

P.S Cestitke Drulovicu na ozbiljnom pristupu mecu.

Brigate

pre 20 godina

U finalu igraju dva prijateljska kluba koja, pored mnogo toga zajednickog, povezuje kompleks nize vrednosti u odnosu na Zvezdu kao i zajednicki predsednik Franjo Tudjman. Rezultat je u ovakvim mecevima naravno u drugom planu.

Nenad

pre 20 godina

Alo B92 - u timu koji ste napisali da je odigrao utakmicu ima 12 fudbalera. Obratite paznju na takve stvari, jer pokusavam da skapiram formaciju i nacin igre ovog tima.
Nenad

Joey Starr

pre 20 godina

Drulovic je sada valjda svima dokazao da je njegovo dovodjenje bio pravi potez. On je po meni trenutno nas najbolji igrac uz Kezmana i Stankovica, iako ima 35 godina. U napadu izgleda nece biti problema, jos ako dovedemo Ofori-Quayea, bog da nas vidi. Problem je kao i uvek ta odbrana. Ako hocemo u LS ne smemo da dozvolimo sebi luksuz da primimo 3 gola. Ne bi bilo lose da dovedemo onog Turcina Vedata...
Pozdrav za sve Grobare, a Slovencima puno srece u derbiju sa zemljacima iz Murske Sobote ;)

pfc

pre 20 godina

Ja jedino brinem sta je sa Vladom Ivicem, kakve je tezine povreda. Nije valjda da je obnovljena ranija povreda. To bi bilo tragicno. Ako neko ima informaciju neka postira.
A Dinama moraju lupati. Lottare znas li ti to!!??

plavi

pre 20 godina

ako naleti na nas, partizan nema nikakve sanse. i dokad ce partizan drzat hrvati, bobek, zebec, cajkovcki, curkovic, mance, kralj, zvonimir vukic, delibasic, ima ih jos. inace mi smo u nogometu doktori, pogledajte nam reprezentaciju, dva mundiala, jedno evropsko, sad i drugo, treci na svijetu, rasturacina protiv partizana, rasturacina mlade reprezentacija usred beograda, mislim 0 : 6. dinamo igrao u ligi sampiona. uzivajte u hrvatskom nogometu i gledajte nas u portugalu.
VOLIM TE MAMA ALI NE VISE OD DINAMA.

Borko

pre 20 godina

PA OVO JE STVARNO SMESNO I SRAMOTNO.
PA DOKLE DA PRIMATE TOLIKO GOLOVA OD PACERA, DOKLE DA NAS BRUKATE?
A SUTRA SA DINAMOM, IJAOOOOOOOOOOO.........
NADAM SE DA CE VASA MODRA BRACA IMATI MILOSTI PREMA VAMA. BAS BI BILO LEPO DA VAS PUSTE, ALI I VI STVARNO MISLITE U LIGU ŠAMPIONA,? PA DA LI JE MOGUCE DA STVARNO MISLITE, JA NE MOGU DA VERUJEM, PA VI STE SMESNIJI OD IVICE DAČIĆA.
PARTIZAN,ALBANIJA-NIKAD SRBIJA!

Brane

pre 20 godina

Sta ovi grobari lupaju ovde o nekim Slovencima. Nisam znao da ste toliki primitivci. Kakvi Slovenci, pa vi ste ti koji raspiruju bratstvo i jedinstvo vec pedeset godina i radi takvih kao vi imamo ovakvu fingiranu drzavu i mnogo trulu. Pitajte vase deke Partizane da vam oni kazu zasto ste primili te Slovence i ostale sa nama. Nemate sta da izgubite u finalu protiv Dinama jer ko god da pobjedi pobjedice Hrvatski fudbal. Ostavite vi nas na miru i gledajte sebe i pazite da neuvredite bracu Hrvate jer koliko vidim vasa politika je samo vredjati cigana(Srbina). Da je Francek vas makar malo pozivio pa da se sladi gledajuci dva njegova kluba u prijateljskom susretu.Jednom i drugom je poklonio boje za uspomenu. Eto toliko o vama pa da se netrudite pisajuci svakakve gluposti o nama. Uostalom ko je taj Lucern??????Zvezda je Srbija!!!

Branko

pre 20 godina

Mene ni malo ne brine odbrana jer to su dobri igrači samo im treba dati priliku da se uigraju. Malbaša, Žonsa, Đorđević, West pa čak i Milović će tek dokazati da vrede, a tu je i preporođeni Ćirković, a možda i od Jeremića bude nešto, sao da ne igraju Bajić, Savić i Ognjanović, i da ne brani Kralj i problema nema!!!
Pozdravio bi lika koji se potpisao sa DM9, postavio je gamad tamo gde im je mesto!!!
Da li zna neko zašto su oni u tako dobrim odnosima baš sa slovencima, da nije možda zbog onoga po čemu su poznati i slovenci, a i Džajić, Jugović i ostali cigani?
NIKAD SE NE ZNA MOŽDA SE ONI TAMO SPREMAJU ZA NEKE PARADE!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

darko RSFC

pre 20 godina

Ako primite manje od 5 komada, mozda vas u cast zajednickom predsedniku ostvare zelju i prebace u hrvatsko muslimansku ligu.

Miroslav Zivkovic

pre 20 godina

Za redakciju - nedavno je usvojen "Zakon o navijanju" kojim je, ako se ne varam, predvidjeno krivicno gonjenje za "isticanje parola uvredljive sadrzine i uvredljiva skandiranja". Komentari koje vi dozvoljavate da se objave ovde "odisu" uvredama, psovkama, i slicnim.
Da li imate nameru da i dalje podrzavate, na izvestan nacin, krsenje zakona?

Sportski pozdrav!

DEJAN LOLIC

pre 20 godina

Pa, ljudi mi igramo na gol vise!!! HA, ha ,ha!
Ma valjda cemo imati i srece malo pa dan dobijemo neke ENGLEZE U III PRETKOs
Sto se tice Dinama znam rezultat. KLADIM SE DA SE BITI 4:0 .(NEKIMA JE SMJESNO,ALI...)
BRADA B.LUKA

Aleksandar

pre 20 godina

E, jadan li si ti, samozvani "DM9", kada iza svog komentara ne smes ni da se potpises. A takvi kao ti sto se izdaju da su patriote su oni najgore vrste. Ko tebi daje za pravo da nekoga nazoves izdajnikom i po cemu si ti to toliko veliki Srbin, bas bih voleo da znam. I od kada je to zabranjeno prognozirati ishod neke utakmice. Ako nisi siguran, procitaj ponovo moj komentar, pa mi onda obrazlozi zvog cega ga tumacis kao uvredljivog. To mi uopste nije bila ideja, a ti pre nego sto se izlajes sledeci put, prvo malo razmisli glavom, ona za to i sluzi.

redstar

pre 20 godina

nenade, samo fali jedna zagrada iza Savica, inace su 11 na spisku. vama samo da stave zagradu u odbranu da vas ne bi punili vise...sad ce dinamo da vam objasni neke stvari...

stole

pre 20 godina

romi, da li je moguce da ce te i pored sve mrznje prema srbima, opet da navijate za dinamo??!
sramota me je u vase ime, i u ime svih srba

Александар Тхе Литтле

pre 20 godina

Јадни сте и бедни ви Ганци када прозивате поштене спортисте по њиховој националној припадности - можете ли још да се срозате морално или сте тек почели?
Не мери се "Србство" на такав примитиван начин како ви мислите о кретањима у баскету када сте ову тему потегли.
За вашу информацију гледа се колико неки клуб као организација доприноси развоју нашег спорта, а пошто ви без престанка вређате наше клубове као што су Здравље, Слога и испод части вам је да играте против њих јер имате ваш Слован и Широки Бријег да тамо развијате спорт на штету наше кошарке и публике и када баш Змаго користи ваш клуб да заради лову и успут уништи нашу Јуба лигу (а ви се тиме поносите), онда немојте да постављате питања зашто важи:

Звезда, Словенија, никад Србија.

Danilo

pre 20 godina

Ljudi, ja vas kao OFK-ovac gledam sa strane i uopste mi nije jasno zasto se tako odnosite jedni prema drugima. Svedite malo vase komentare na sport, bez gluposti o Srbima, Hrvatima i Muslimanima (a, da i Slovenci su u prici). Zar nista niste naucili iz devedesetih godina proslog veka?!? Nije vam dosta svadja na nacionalnoj osnovi? Zpapmtite, biti Srbin, Hrvat ili bilo koje druge nacionalnosti ne zahteva nikakav napor ili talenat. Ne treba biti pametan, ni vredan, ni lep, ni jak, ni brz... jednostavno se rodis tako i to je sve. Zato je taj podatak apsolutno nevazan kada se govori o fudbalu.
U SiCG navijajte za svoju ekipu, u svetu za sve ekipe iz SiCG. Malo postovanja nece skoditi.

somi

pre 20 godina

Prvo Darko ne pise se "srbstvu" nego "srpstvu" , ali ti si rom pa kako bi to znao. Vidim komentarisete boje Partizana, jel vas to Djaja ubijedio. Pa dobro ako moze da vas ubijedi da imate mlad i perspektivan tim, onda moze i to.Mozda su nam partizani doveli slovence, ali ih je doveo i Draza Markovic (vas bivsi predsednik) i onakvi kao on, a vi nastavljate tradiciju. Vi cigani jeste veliki Srbi, ali u kafani.
ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU!!!
GROBARI REPUBLIKA SRPSKA

GROBAR

pre 20 godina

Cigani pricaju o Srpstvu, a Zagreb, Ljubljana, Sarjevo, Split, Zadar... su im drazi od Nisa, Subotice, Novog Sada, Vrsca... /mislim na Jadransku ligu/

Pace DELIJA

pre 20 godina

Prica se da dolaze Pele, Moca Vukotic i Radanovic kao pojacanja za Ligu sampiona.Jos samo da dodje i Fadilj Vokri pa cete biti kompletan smeh.Sve najbolje u Intertoto kupu sledece godine.

darko RSFC

pre 20 godina

Somi hvala na lektorskim ispravkama,ali vi ste talibani i znam da bi vrlo rado kao i svi ostali grobari zaboravili sve i pisali istoriju svog kluba samo kroz rezultate za poslednjih 10 godina,ali moras da shvatis da je to nemoguce.Kompleks Crvene Zvezde koji nosite svi vi koji navijate za svoj mudzahedinski tim najbolje to pokazuje.
Partizan,Partizan,
muslimanski tim
Osama Bin Laden ponosi se s njim

Weeks

pre 20 godina

Jedva ste pobedili i Lucern,izgubili od Grashopersa,pa to je stvarno ponizavajuce,nemojte nas vise brukati!!!
I naravno ono Borkovo:
partizan albanija nikad vise srbija

mladic r.

pre 20 godina

Sta pricas ti glupi purgeru.Kralj je Srbin, i ne vrijedjaj covjeka, a Vukic je iz Republike Srpske, to je ono odakle ste bijezali preko Save.
Ove prije sto si nabrojao jesu hrvati, i jesu nekad igrali, isto kao sto se vama znalo desiti da vam je 50% Srba u Dinamu.
Pozdravio te Bata Mirkovic, trazi te.
A ja te pozivam da dodjes u Republiku Srpsku.
PARTIZAN PONOS SRBIJE !!!

filip

pre 20 godina

BILO KOJI KLUB DA POBEDI HRVATI CE SLAVITI.
DOSTA STE BRUKALI SRBIJU. POSLE UTAKMICE SE ZAGRLITE SA BRACOM I IDITE U LIJEPU VASU!

Milos

pre 20 godina

Promenite naslov ovog teksta.
"Pobeda Partizana na turniru u Krinsu" moze se protumaciti da je Partizan osvojio turnir.
Hvala i pozdrav iz Toronta

canak nenad

pre 20 godina

jasno mi je da nas vredjaju i omalovazavaju hrvati i ostala bivsa braca ,ali da nas toliko mrze zvezdini navijaci,pa to je za hitan psihijatrijski pregled,oni spominju neke igrace iz partizana koji nisu srpskog porekla a zaboravljaju njihove cvetkovice, prosinecke i ostale,mada ni to nema veze mnogo je bitnije kada bi shvatili da ako uspe partizan da se plasira u LS onda je to uspeh srpskog fudbala isto kao sto je to bilo kada je pobedila zvezda u bariu ,za mene iako navijam za partizan, to je predstavljalo veliko zadovoljstvo i srecu jer je uspeo nas tim, srpski tim, i zato mi je nejasno odakle tolika mrznja iz vaseg tabora romi i pokusajte da shvatite ako imate sa cime,da su vaznije nase lige u kosarci, fudbalu i drugim sportovima, a ne da trcimo u te gumarske lige za bedne pare i da ih ucimo kako treba da se igra,partizan jeste kriv zato sto smo bolji od vas u svim sportovima ali to ne znaci da nas treba mrzeti vec da trebate vise da se potrudite i mozda pocnete da pravite neke rezultate,a vise nego smesni su komentari o starosti igraca koje dovodi partizan jer u svetu svi klubovi koji nesto znace imaju po 4-5, a mozda i vise igraca iste starosti.To sto se palite da imate mlad i neiskusan tim samo je alibi za unapred lose rezultate.I za kraj romi prestanite da mrzite partizan i ostale srpske klubove dozovite se pameti ako mozete i ZVEZDA HRVATSKA NIKAD VISE SRBIJA. TUZNO.

Don Quijote

pre 20 godina

Ovo ce biti istorijsko finale. Dva Njofrina najdraza kluba igraju finale!!!
Steta samo sto Njofra ne moze da uruci pobednicki pehar.

Raja, Vlaja i Gaja

pre 20 godina

Ovi vise ne trebaju ni da igraju vec su pobjedili na ovom turniru u Krinsu, tako kaze naslov, dakle sta cekaju - nek' se vracaju kuci.

somi

pre 20 godina

Purgeru ti sto se potpisujes BBBanja Luka.
Izadji misu iz misije rupe, prosetaj se sa nekim obiljezjem
dinama, kroz Banja Luku.
No surrender!!!
P.F.C.