Nedelja, 15.05.2016.

19:40

Teodosić skinuo kletvu, CSKA na krovu Evrope!

Košarkaši CSKA novi su prvaci Evrope pošto su u izuzetno dramatičnom finalu pobedili Fenerbahče posle produžetka sa 101:96.

Izvor: B92

Teodosiæ skinuo kletvu, CSKA na krovu Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

584 Komentari

Sortiraj po:

Alexis Sanco Panco

pre 7 godina

Ne pripada cela Turska Evropi teritorijalno ali kako je Istanbul bio sedište Istočnog rimskog carstva, jedno od sedišta pravoslavne crkve i teritorijalno je deo Evrope, možemo reći da je Turska deo evropske istorije i naše evropske kulture.

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Cisto da pitam. Koliko je trenera koji su radili u Zvezdi osvojili EL? Koliko je igraca koji su igrali u Zvezdi osvojilo EL? Sam Partizan ima vise ucesca na F4 nego sto CZ ima ucesca u istoj ! Zeljko ce da dokazuje zamrznutima koliko je dobar trener. Pa on covek ima vise EL nego vi domacih titula, ABA liga i kupova zajedno !

Paola

pre 7 godina

Zeljko intelektualac, preteraste!. Vrhunski trener, da , ali čovek je završio osnovnu skolu. Čestitka za CSKA, bili su mnogo bolji?

Geord

pre 7 godina

Ovaj Datome prosečan evropski košarkaš, ali za Bogdana je izmislio košarku.Od kalinica se nije više ni trazilo, mislim da je dobro cuvao nanda ako izuzmemo produzetak.

Mile

pre 7 godina

Mislim da Želimir više nikada neće osvojiti EL. Ovo više nije pitanje budžeta jer je Fenerov budžet svakako najveći. Ima nešto i u znanju, a tu je baš tanak tanak. Sve mi je bilo jasno posle evropskog u Beogradu.

Buba

pre 7 godina

Mislim da su sudije u produzetku otisle na stranu rusa.faul nad nandom na udvajanje i ne svirani faul nad slukasom u kontri.mislim da su ta dva detalja odlucila.mogao je i fener.bilo bi zasluzeno.

aleksandar

pre 7 godina

Ako Zvezda ne moze da osvoji onda ili Olimpijakos ili neko od brace Rusa i niko vise bre ,niko!
(Dulo, 16. maj 2016 00:13)to je nas bratski klub,kalafonijo

dtb_pro

pre 7 godina

@Mirko

Sinko, ja sam grobar, a ne gan. I kao grobar govorim o Bogdanu. Mi smo ovdje gdje smo zahvaljujući baš takvima poput tebe.

djuro

pre 7 godina

Ovaj i slicni sajtovi gde ljudi mogu da daju svoje komentare i ovakve vesti su tuzan podsecaj totalne propasti Srbije i njenog naroda, pre svega na duhovnm planu. Pre samo 200 i 100 godina neki drugi Srbi su mogli da oslobode i izgrade svoju zemlju iz maltene kamenog doba i pobede tri imperije da naprave sansu za prosperitet. Danas se idioti prepucavaju, cini mi se zakrvili bi da se gledaju oci u oci kad igraju kosarku ruski i turski tim - i to na konto toga gde igraju valjda zvezdasi i valjda partizanovni. Valjda nestalo vise kandidata za svadju, tucu i deljenje, a nestalo i relevantnih domacih organizacija, projekata, institucija bar na evropskom nivou, pa maloumni spremni da puste krv za "domace" Ruse i Turke samo ako postoji najblaza veza s njihovim torom. Ima li kud jadnije od toga?
Inace svaka cast CSKA, zasluzili su ovo vec godinama, mada ne bi bilo neposteno ni da je Fener dobio.

Bojke

pre 7 godina

@forza roma 

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom. 
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci?? 
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.
(sarajevo.ba, 15. maj 2016 21:17)
Jesi ti znao da u "bosanskom jeziku" ima 500000 srpskih rijeci?
Nazad u skolu i uci...ali istoriju.

Baxuz

pre 7 godina

Imate pravo jednom da pogadjate koji je jedini igrač sa minusom indexa korisnosti
(Beka, 15. maj 2016 23:32)

Jel Bogdanovic? Ne cudi me! Covek nam je sahranio reprezentaciju zajedno sa djordjevicem koji mu je dozvolio da sutne 17 nerezonskih trojki.

Nenad

pre 7 godina

Bogdan,Veseli i Obradovic veciti gubitnici.
(Gagi, 16. maj 2016 00:29)

Ala me nasmeja ha ha ha ha..Obradovic covek sa 8 titula prvaka evrope..Ko zna koliko titula prvaka drzava u kojima je trenirao klubove..verovatno je i sam posle 20 prestao da broji..Covek sa srebrom iz Atlante..Zlatom iz Barselone 97 i Atine 98 SP..Bronzom iz Francuske 99 sa reprezentacijom...kupove je verovatno isto odavno prestao da broji..a ne izvini sad se setih mozda si mislio na Sasu Obradovica ali ne znam sto ga pominjes kad njegov klub nije igrao F4..i jos jedna stvar verovao ili ne i Veseli i Bogdan imaju vise titula osvojenih sa svojim klubovima nego vasa legenda Igor Rakocevic..ili Milenko Topic..ili onaj Kuznanovic koji je veceras bio u studiju posle prenosa..

Baxuz

pre 7 godina

Obradovic, Ivkovic, Pesic - prevazidjeni treneri. Njihovo svatanje kosarke je moglo da prodje pre 10 godina, danas su isto sto i Van Gal u fudbalu.

Nemanja

pre 7 godina

Najzesci mi ovi konenatri,Bogdan los,kakav njegov nba i slicno.Pa Bogdan je cele sezone igrao odlicno pogadjao pobednicke trojke,doneo kup,i sad jednu utakmicu odigra lose i odma nije on za nba,isto tako i Obradovica koji je najtrofejniji evropski trener!!!!Umesto da falimo nase igrace,pogotovu sad pred turnir i nadam se olimpijadu mi suprotno.Kakav smo mi to narod?Teodosicu cestitke,i ja mislim da je sad posle napokon osvojene titule vreme da ode u nba.

Mad4Red

pre 7 godina

Iskreno mislim da je Fener mogao da dobije utakmicu dva puta Kalinic gubi napad pred sami kraj ispod koša ludacki su igrali odbranu zadnji 15 minuta svaka im cast top basket, i zbog ovoga nikad necu toliko voleti NBA kao Evro basket toliko emocija toliko ljubavi navijanja ludila ima samo u Evropi ... Svaka im cast stici u finalu jedan minus 20 ni malo lako, Teo je napokon docekao svoj trofej posle 7 finala, drago mi je i zbog Itudisa veliki gospodin, kupio me posle utakmice sa Zvezdom kako je na tecnom srpskom odgovarao na sva pitanja, sto je veliki postovalac Srbije i nase kosarke!!!

subjektivni stručnjak

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)
Legendo,nisam mislio na kojekakve tamo DERVIŠE nego u odnosu na ozbiljne evropske klubove u ovom slučaju šampione Evrope.

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

Kayser Soze

pre 7 godina

Navijao sam za Fener cele sezone, zbog Zeljka, Bogdana, Veselog, Antica, Kaline, i bili su blizu preokreta, ali neke sitnice su odlucile. Koncentracija u produzecima, sreca kod pogotka Hrijape, ali ne smeju Bogdan i Veseli onako lose da igraju u finalu.. steta
Drago mi je zbog Teodosica i Itudisa.

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

Walter White

pre 7 godina

Drago mi je zbog tea a zao zbog zoca,bogdana i kaline.Sto se nasih tice Bogdan je bio stegnut i uplasen i lose je odigrao,od kaline se nista vise nije ni ocekivalo mozda jedino nije morao bas on da resava tako vazne poene.Sto se tea tice odigrao je maestralno ali realno je De Kolo povukao kada je bilo najvaznije jeste istina da ih je on skoro kostao titule zbog svojih gluposti ali je i preuzeo odgovornost kada se lomilo i on je definitivno lider ove ekipe.I da,sudije su prvo latentno pomagale fenereu da se vrate a onda su ih pokrali u mozda kljucnom trenutku kada nisu svirali faul nad slukasom!

bobo mk

pre 7 godina

Miloš večeras maestralan, Antić vrhunski, za 17 min. zabio 16 poena, Kalinić u odbrani odličan, Bogdan neprepoznatljiv, Veseli smešan, dok Željko sa jednom zamerkom, mislim da je u produžetku morao da pusti Antića.
Sve u svemu uzbudljivo finale.

Coa

pre 7 godina

Bogan sasvim prosecan igrac.Mit je to da je on igrac za velike utakmice.Sad je dokazao da je ispod proseka mozda.0/6 trojke...LOL.Teo pravu kapiten reprezentacije...

razlika izmedju malih i velikih

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.
(sever, 15. maj 2016 23:07)

E, uspeo si u zivotu ako ti je glavno zanimanje "pravoslavac":)
Verujem da ti ne delis ljude na dobre i lose, vec na
pravoslavce i ostale
velike Srbe i Srbe izdajnike
sever i jug
A sto se tice "dusmana" previse ih ima, da nije greska kod vas kojima je glavno zanimanje "pravoslavac"?:)

Nixonnnnn

pre 7 godina

Sad si uz'o pehar Miloše.... :D
Sve čestitke, odlična košarka!
Sada samo želim petorku u areni, Teo, Bogdan, Kalina, Bjelica, Jokic :D

duledudule

pre 7 godina

Skoro se nisam iznervirao gledajuci tekmu a da nije zvezda.reko nece valjda da upropaste sve.bravo Teo,najzad.bice jos prilika za kalinu i bogdana.jel ste izvalili kako je Itudis odlepio na kraju,kao da su mu dali mdma

Dokaz

pre 7 godina

Dokaz da Bogdan ne treba da ide u NBA.On treba da ode u CSKA i ja cu,kao Zvezdas,navijati za njega.Bezite iz ovih prokletih turskih ekipa...

Dag Kristi

pre 7 godina

Svaka cast Teu i De Kolou,ali Hrijapu trebaju obojica u d..e da ljube.Obradovic je dokazao da je sjajan strucnjak,bez Bogdanovica i Veselog je sustigao vodjstvo,da je ostao tome dosledan i u produzetku,ko zna...Jako mi je drago da je konacno Teo uzeo titulu!

Lisa

pre 7 godina

Cestitke Teu!!!Poslednji carobnjak koga jos nisu maznuli u NBA ali oni su na gubitku.Bogdan razocaravajuci u presudnoj utakmici.Ne moze se vise vaditi na mladost.Boki vezbaj sut covece,svaka trojka ti gadja prvi obruc.
Zeljko ce uzeti ponovo titulu,ne sekirajte se.

Rakun

pre 7 godina

Veseli nakbolji igrac u evropi ? trebao da bude mvp ? igrac koji sutira slobodna bacanja 1/10 ako bude mvp,ja presrajem da pratim kosarku i sport uopste...

dls

pre 7 godina

Fenomenalna utakmice. Cestitke CSKA, ali ostaje veliki znak pitanja kako bi se zavrsilo da sudije nisu napravile ocigledne dve greske u produzetku na stetu fenera. Mislim na faul nad Slukasom i korake Teodosica.

GM

pre 7 godina

Sudije pustile tucu kao i protiv Laborala, samo ovog puta bez rezultata.

Sramno sudjenje... Pre svega Italijana penzionera cija zemlja ima 1 klub vec godinama, Slovenca placenika proverenog cija zemlja ni nema klub,
Nemac koliko toliko fer.

DedaMiloje

pre 7 godina

Strašna utakmica, uživao sam. Veseli je najzaslužniji što Fener nije uzeo titulu. Čovek se načisto pogubio, loži nešto navijače, a slobodno bacanje ne može da ubode u ovako važnoj utakmici. Najviše su me razočarali Bogdanović i Kalinić, mada je Kalinić bolje odigrao, nisu mu sudjena 2 faula pod košem i podelio je bananu gde mu je sudjena lična greška. Lamoniku skloniti što dalje od košarke kao i Javora. Javor nije sudio čist faul nad Slukasom što je u mnogome odlučilo utakmicu. CSKA je bio bolji večeras i zasluženo je postao prvak Evrope. Itudis je počistio Željka u 2/4 sa parketa izuzetnim vodjenjem utakmice. Pera Antić odličan, Dikson isto klasa. Najbolji su bili Hrjapa i Teodosić koji je sa 2 pasa rešio utakmicu. Vrhunska košarka i vrhunski igrači na čelu sa vrhunskim trenerima.

MVP

pre 7 godina

@Darko pfc
Teo je na celom F4 sutnuo 12 puta
De Kolo je na celom F4 sutnuo 31 put
A Itudis prica kako su podjednako bitni za tim sto je tacno ali,
Teo bio korisniji u najvaznijoj utakmici sezone,
statisticki De Kolo jeste korisniji ali hocu da kazem da sa ovolikim forsiranjem u odnosu na Tea to nije ni cudo...
Sve u svemu,najbitnije je da je Teo uzeo Evroligu

srbin

pre 7 godina

Gotivim Tea,da se razumemo,i smatram da je medju top3 u Evropi,ali neko je dole napisao da je se sklanjao kad se lomilo,igrao alibi tekmu,i mislim da je bio nazalost upravu.Dok su imali 20razlike,radio je sta je hteo.Na plus 1,2 i na egalu je poceo da se sklanja i bezi od lopte,i najbitnije od odgovornosti,sto me razocaralo.Prepustio je De Colo-u lidersku ulogu u ekipi,iako je bolji igrac.U svakom slucaju,drago mi je da je konacno uzeo tu EL,kako bi mogao da ga vidim i u Nba,sto je sad izvesno.

Milan

pre 7 godina

Pojedini komentari potvrdjuju Ajnstajna da su kosmos i ljudska glupost bezgranicni. A i onu moju :zloba,zavist i pakost.Svetsko a nase srpsko....Dokle bre braco,dokle?

Sole

pre 7 godina

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
(mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)

Pa ako smo verovali Vujoševiću da u Partizanu igraju iz ljubavi ...

limož do titule

pre 7 godina

Realno Kalina izgubio utakmicu. Na -3, dobio rampu, pa posle toga napravio faul.
(Deni Krejn, 16. maj 2016 00:14)
Jeste ali ne računaš koliko je dobrih odbrana imao... Da nije imao bila bi i veća razlika... Kalinićeva minutaža je potvrda šta najbolji evropski trener misli o njemu... U finalu euroleague! Tako da grobari, batalite te nebuloze o košarkaški obrazovanoj publici, pljuvanjem kalinića samo sebe ukopavate... Cska realno jača, utakmica dostojna finala... Moskovljani zasluženo slave... Naši reprezentativci vrlo dobri

Sasha Bg

pre 7 godina

Bravo za CSKA, sramota za činjenicu da je De Kolo MVP jer je bukvalno Teodosić doneo titulu. Mislim da će to pokazati i indeks korisnosti.
(Voip, 15. maj 2016 22:59)

Sinko De Kolo je u polufinalu dao 30 poena, veceras 22. On je MVP celog završnog turnira

zvezdan

pre 7 godina

Gledam komentare i ne verujem sta sve pise.Alo narode igrala su dva strana tima koja nemaju veze ni sa Partizanom ni sa Zvezdom.Zvezdasi velicaju Tea,pljuju po Bogdanovicu i Obradovicu,omalovazavaju Kalinica i sl.Strasno majke mi.I samo zbog takvih prepucavanja Zvezdasi-Partizanovci propasce i nasa kosarka vrlo brzo.Uzgred cestitam CSKA na osvojenoj tituli

Larry

pre 7 godina

Pre utakmice nisam znao za koga da navijam, bio sam bliži možda Feneru zbog Željka i naših Kaline,Bogdana,Pere ali kad je krenula tekma nekako srcem sam bio uz Tea i mnogo mi je drago zbog njega i generalno CSKA što su konačno probili barijeru. Sjajno finale, za poželeti , na +20 sam prizeljkivao neizvesniju završnicu i hvala Feneru na tome i želim im više sreće neki drugi put.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Dolazim u Zvezdu kada osvojim Euroligu!"
-Izjava Tea od prosle sezone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (heheh, 15. maj 2016 22:58)

Тога се и бојим. Не Теодосића, него што ће неко (ми) да му дамо за плату. РТС такса има да буде 1000 динара. Другачије он наравно не долази.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba. 
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja
(djole, 15. maj 2016 23:11)




Dal si realan ali stvarno, dokle vise ovo smaranje? Taj isti De Kolo je uneo neizvesnost i produžetke covece boziji a taj isti Teo što kažeš da se nije video, je Bukvalno vadio da ne kažem iz čega CSKA i kompenzovao njegove greške, dve asistencije, ali BRUTALNE asistencije kada se lomilo su spasle CSKA poraza ali avaj, ti si od onih što gledaš kroz statistiku sve, pojma ti druže nemaš

Bojan

pre 7 godina

Ne razumem, trudim se, ali ne mogu. Niti ove što pljuju Tea, niti ove što prozivaju Kalinu, grobarski Fener, Bogdana, Veselog. Majko moja, koji sklop mozaga što kaže Dubioza. Oni koji su gledali košarku jer je vole su uživali. A većina onih koji pišu na ovom forumu malo zna o košarci, potpisujem. Jedino im je bitno da napišu neku navijačku glupost za koju misle da je duhovita. Užas.

Petar

pre 7 godina

Bogdana nema nigde kad je najbitnije, ni u Feneru ni u reprezentaciji. Kalinic, sta reci? Covek limitiran u napadu a uzima najbitnije napade pred sam kraj, pa ovo je bez komentara. Ne moze Zeljko sa ovim poluigracima protiv NBA CSKAja

dosta vec jednom

pre 7 godina

Za Saleta Djordjevica
Jel mora bas Bogdan u reprezentaciju?
(Vremenska prognoza, 15. maj 2016 22:54)

Ljudi moji, kada ce prestati ovo jeftino navijacko prepucavanje. Ja sam navijac Partizana, volim Bogdanovica, o Obradovicu da I ne govorim... ali, veceras sam navijao za CSKA, i to zbog Teodosica! Verovatno vecina to nece verovati, ali razlog je vrlo jednostavan - Teo je nasa najveca kosarkarka zvezda poslednjih 10-tak godina i zeleo sam da osvoji ovaj trofej.
A sto se tice Bogdanovica, decko je vec odlucio nekoliko utakmica u cetvrtfinalu i polufinalu. Ja sam utakmicu gledao na Evroliga sajtu gde su komentarisali Ameri koji o njemu govore sa postovanjem. Da budemo jasni, Bogdanovic nije Teova klasa, ali je jako dobar igrac - onaj ko to ne vidi ne razmislja racionalno.

Mikeli

pre 7 godina

Reci cu nešto o čemu Tegeltija ne govori. Partizan je godinama imao pomoć ne samo državnih struktura, nego i saveza i sudijske organizacije. Otuda su igrači partizana delovali nezsustvljivo u finalima i bukvalno im se sve sudilo. Kada bi igrač trebao da se proda sudije bi nad njim svirale sve i svašta. Vujanic je bio prvi beli medved, Milojević drugi, a najsvežiji primer je Bogdanović koji je izveo slobodnih bacanja koliko i ceo tim crvene zvezde. Šta su ti igrači uradili kasnije u evropskim okvirima znamo. Prosek, a vrlo često i ispod proseka. Samo su gospodarili u srpskoj ligi. Ovo govorim jer je taj Bogdanović pokazao da je ispod prosečan igrač i da nikada neće imati ni blizu karijeru kakvu su mislili nakon tog finala. Uostalom tolike godine dominacije a iz tih šampionskih ekipa nismo dobili bukvalno 3 kvalitetna igrača za reprezentaciju. To je jasan podatak šta se tu radilo.

ilija

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s tim prepucavanjem,Partizan,Zvezda. Pa vi pljujete srpske igrace ljudi. Jedni Bogdanovica,drugi Kalinica. Ovi sad velicaju Teodosica,a samo pre dvadesetak dana u Areni ste ga gadjali flasom,pljuvali ga,zvizdali mu....a sad ga dizete u nebesa. To samo mozemo mi Srbi. Ali veceras niti je igrala Zvezda,niti je igrao Partizan. Igrali su CSKA i Fenerbahce. Sve cestitke za titulu CSKA—u. Drago mi je zbog Teodosica. Decko je stvarno to zasluzio. A za Bogdana i Kalinica ima vremena,osvojice i oni Euroligu. Bravo CSKA!

Goran NS

pre 7 godina

Stašan meč ali dati Kaliniću tri puta da završava ledjima na pola koša? Ma daj Želimire! Drago mi zbog Tea a opet bih voleo da su ih skroz okrenuli posli-21.

Valjevac

pre 7 godina

Stvarno bi bilo glupo da je Pero Antić sirovina opet uzeo titulu a da naš Teo ponovo izgubi finale.... Valjevo noćas slavi Teovu prvu a nadamo se ne i poslednju titulu! Bravo Teo majstore!

Ruse bas briga za Srbe

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)
(milan, 15. maj 2016 20:44)

Dobro kada je Rusija(koja se granichi sa Kinom) u Evropi, i kada deli prave vrednosti imajuci jednog coveka na vlasti 20 godina, progoneci homoseksualce i neistomisljenike. Ubijem se od smeha pojedinim komentarima ovda:)

1703

pre 7 godina

Честитке братском клубу..Сјајна хемија чак је и Калугин имао улогу неку у тиму..Велики напредак Курбанова код Итудиса,Фридзон стагнира,Ворнонцевич солидан,Коробков колико зна и на краааајуууу све најбоље јунаку утакмице..Кад су сви сакрили он је решио две тројке у задњој четвртини плус кош у задњој секунди.ВИКТОР ХРИЈАПА.Ти си легенда овог клуба играј још сезону ,две за твоју душу и то је то.Поред Ватутина мислим да још већу улогу и ауторитет има човек са фенси качкетом и наочарима за сунце ;).Добра маска генерале ..ВПЕРЕД ЦСКА

Miroslav V

pre 7 godina

Bogdan Bogdanović nikada neće biti ni dobar igrač a kamoli vrhunski, realno samo...
(Delije Čikago, 15. maj 2016 23:06)

Realnost vam je jaca strana a siguran sam i da
bolje poznajete kosarku od Zeljka.

bobi

pre 7 godina

Bravo za bratski vojni klub CSKA, čestitke i Feneru na velikoj borbi, crveno-beli kompleksaši prisvojite i ovi titulu kao što ste Olijevu pre par sezona.

razmisliti pa onda reci

pre 7 godina

Svi koji kritikujete Bogdanovica pogledajte njegov indeks iz polufinala, pa onda iz cetvrtfinala.
Inace, cestitke Teu, zasluzio je ovo odavno!
Jos nesto za one koji su pokusavali da omalovaze Obradovica kao trenera. Trener CSKA, pun emocija, na intervjuu koji je dao na TV Evrolige kaze da je veceras pobedio njegov tim, ali da toga svega ne bi bilo da ga Obradovic nije naucio sve sto ga je naucio... Ameri koji su prenosili tekmu kazu da takvu izjavu jednog trenera o drugom na tom nivou kosarke nikada nisu culi.

Pera

pre 7 godina

Utakmicu izgubio Veseli. Bogdan je bio slab, ali Veseli je bio katastrofalan.

Teo konačno odigrao kako ume. Mislim da Itudis greši što mu je De Kolo prvi igrač, jer je Teo bolji od njega.

CSKA zasluženo.

Kosta

pre 7 godina

Ako je neko zaslužio bar jednu titulu to je Teo. Ali sve je to džabe ako mu ne čestita supermen iz feketica. Da nije zaspao? Ili oh šta to pomislih. Da mu neko nije kriptonit stavio pod jastuk? A možda koordinira fantomkama dok mi gledamo Noleta i basket a čestitke mu alibi.

Darko pfc

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!
(MVP, 15. maj 2016 23:12)

Mozda je za tebe Teo MVP, ali za sve ostale je to Nando de kolo. Ja gledao do kraja kada su Nandu dali priznanje:)

dejan

pre 7 godina

Vecina komentara se svodi na to ko je losiji od nasih igraca, a sve su to nasi reprezentativci za koje cemo uskoro navijati ili bi barem trebali da navijamo... Realno je Milos bio MVP, a Bogdanovic i Kalinic neprimetni, ali glupo je likovati zbog njihovih losijih partija veceras. Stvarno ne razumem kompleksase koji se ovde oglasavaju, za koga bilo da navijaju.

namcori i pljuvaci

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
(ja sam, 15. maj 2016 20:07)

Vi ste zaglavili u 16. veku sa vasim nacinom razmisljanja:)
U svemu vidite politiku, pa cak i u sportu. A istovremeno toliko Srba sportista zivi od turskih para(Zeljko, Bogdan, Kalina, Antic, Lazar Markovic...) sto pokazuje gde je Turska na svetskoj mapi, a gde je Srbija. Nisam cuo da jedan Turcin radi u Srbiji:)

napa

pre 7 godina

Zeljko Obradovic je intelektualac jednostavno zna da osvaja trofeje I veceras mu je tesko pao poraz kao I prosle sezone od reala za sada ima 8 a sigurno da se nece zaustavitu na tome da bi ispisao istoriju.

dominus

pre 7 godina

Teo konačno, a CSKA se vratilo za nesrećan poraz iz Istanbula 2012. Berlin im je ovaj put bio srećan. Sledeće sezone F4 u Moskvi, verujem da će odbraniti trofej.

Milan

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!
(duco, 15. maj 2016 22:58)

Minus za nepismenost.

Odbrana napad

pre 7 godina

Utakmica je bila kako dolikuje jednoj finalnoj. Puna emocija, dobrih poteza, junaka, tragicara i svega toga. Bilo ko da je pobjedio bilo bi mi drago, zbog nasih ljudi, ipak zbog nacionalne selekcije malo sam potajno navijao za Tea, jer Teo pun samopouzdanja nam treba. Jos jednom se pokazuje koliko je sa takmicarske strane, nezreo ovaj sistem F4, kao i sa navijacke, sto nas uskracuju za vise utakmica(serija) ovakvih ekipa. PS. Teo je hladnokrno utrpao Partizan 2010. godine ali nikad mi nije palo na pamet da ga omalovazavam i pljujem, ni poslje onih tragicnih finala i polufinala EL. Tako bi isto molio da ljudi podrze i Bogdana i Kalinu i Zeljka, jer svima se desi los dan, a bas zato je sistem F4 nepravedan u svakom smislu. Svi su to nasi ljudi, i treba da budemo ponosni sto smo imali priliku da biramo za koga da navijamo.

imam 14. god i zovem se Miloš... Teodosić

pre 7 godina

Rusi, Srbin i Grk se postarali da Turci nikada ne uzmu evro titulu!
4/4 5 min. do kraja Fener 0 faulova, Turkish league.
A to sam hTEO da se Derviši ponadaju!

Teo kapiten!

misko

pre 7 godina

Kada igra Teo onda je košarka najlepši sport.Apro fudbalskih majstora Šeki,Maradona,Mesi,Zidan koji su oplemenili fudbalski sport.Teo je istovremeno i Betoven,Mocart i Paganini kada je lopta u njegovim rukama.Kako je lepo gledati ga dok prenosi loptu,asistira blokira i pogadja dvojke,trojke svejedno.Ko to ne vidi neka ne gleda košarku.

2CRAZY

pre 7 godina

CSKA je pokazao da su tim sa mozgom, za razliku od Fenerbahca koji igraju samo strastveno i to na momente, ali nemaju nikakvu ideju u napadu, niti bas neku timsku igru...
Bogdanovic ima jos dooosta da uci do toga da postane dobar kosarkas i svakako ne zasluzuje ovaj status koji trenutno zauzima. Pitam se dokle ce i Zeljko da ga trpi...
Teo je konacno uzeo i drago mi je zbog njega, a Fener je pokazao da ne ume da pobedi cak i kad mu se pobeda nudi.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

analiza, 15. maj 2016 22:42) 
U CSKA su kostur Rusi?!?! Pa jes', Jackson, Hines, Higgins, De Colo, sve Rus do Rusa! Sine, idi gledaj Parove!
(jay, 15. maj 2016 23:02)

Hrijapa i Voroncevič su Rusi a taj isti Hrijapa je dao iz odbojke koš za produžetak i spasao CSKA

djole

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba.
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja

navijac

pre 7 godina

Tezak je zivot isftrustriranog pantera, zbog prevelikih kompleksa I mrznje prema Zeljku Obradovicu, moraju da navijaju za bratski klub Partizana (kao kad bi mi navijali za Olimpijakos).

pingvin sa Madagaskara

pre 7 godina

...21 poen se nadoknađuje tako što se prosečni igrači ostave na klupu...koliko para treba nekim trenerima da osvoje EL...

Ssss

pre 7 godina

Jos je cska imala kulagina i koropkova uz hrijapu voroncevica kurbanov i fridzon jos lazareva nema u protokolu pola rusa pola amera uz tea i nanda cestitke teu napokon

Ne znam sta ste zapeli

pre 7 godina

Opet nemaci pojma pisu. Kalina je odigrao tacno sta se od njega trazilo. Imao je jednu, eventualno dve greske. Da je Udoh pogodio onu polu-distancu na njegovu asistenciju, ko zna sta bi bilo.

Koji je put decko presao za 4,5 godina je za film, a vi gubitnici pisete kojesta...sramota!

Ssss

pre 7 godina

Uz duzno postovanje AL tandem dijamnt i sarunas ili dijamant i spanulis su par dvaput bolji od tea i nanda i jos zaboravi lakovica i Navarra kakvi su to legendarni tandemi bili i Navarro saras Kako okrenes saras je tu moderatore pusti moj Kom molim te

Mirko

pre 7 godina

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!
(dtb_pro, 15. maj 2016 22:57)
--------------
Boli jako 2014 a ?
Jel to tvoja zivotna zelja ili misljenje ?
Cini mi se ne samo tvoja vec vecine vas kojim je detinstvo i mladost unistio klub iz kog je Bogdan ?

Polako gani decku je ovo prvo finale i izgoreo je, idi sad pogledaj kako je velemajstor Teo odigrao polufinale( svog drugog f4 u karijeri) protiv KK Partizan 2010 u Parizu, decko nije mogao ni tablu da pogodi a kamoli kos, da nije bilo onog Cildresa koji je Teov air ball na sekundu do kraja pretvorio u kos danas bi KK Partizan imao dve titule prvaka evrope.

sever

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.

provincija

pre 7 godina

I stvarno bese tako, nedosudjeni faul nad Slukasom resio utakmicu, barem tako izgleda. U svakom slucaju odlicna utakmica, Teo svaka cast!!!! Lepo je videti nase kosarkase kao nosioce pobednickih ekipa...de kolo moze samo da ti se zahvali i poljubi u d**e! A onaj mvp pehar da vrati.

MVP

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!

mika sumadinac

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!

Vidim, Kalina u Zvezdi. Dobrodosao.

pre 7 godina

Bogdanovic i Veseli odigrali tekmu zivota. Bogdane odmori ti ovog leta i nikako ne gledaj Nolana Smita. Teo, folirant Nando i jos tamo neki cije rodjene majke nisu cule da im se deca bave kosarkom, razmontirali ugovoreni projekat EL.

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog Dragana, na svakoj vesti moram da ga ispravljam...Voroncevic, Fridzon, Kurbanov, Hrijapa, još dva momka kojima sam zaboravio ime...De Kolo, Teo, Hajns, Higgins, Dzekson...Više čak Rusa nego stranaca.
Za Turke nemam sta da dodam ali za CSKA nemoj da lupaš jer ovih 5-6 momaka su itekako bitni,jedan ih je i spasio večeras.

coz y not

pre 7 godina

Svaka čast Teo zaslužio si! Bogdan i Kalina će imati vremena da osvoje evroligu i osvojiće u to ne sumnjam. Za Bogdana se nadam da će uzeti i koji NBA prsten.

Grobarka

pre 7 godina

Ja sam grobarka koja navija za CSKA. Dobro pamtim one moje suze kada su nas Turci pokrali na SP 2010 i nikada necu navijati za njih.Ali sad kad sam ovde procitala komentare nekih iskompleksiranih kvazi-navijaca, uplitanje Partizana i Zvezde, navodjenje nekih nebuloznih stvari ....pa i drago mi je sto se Fenerbahce vratio i ako pobedi nece mi biti toliko zao!Bice mi jedino zao Tea.Kao grobarka kazem da je zasluzio da osvoji Evroligu!

Bravo Teo!

pre 7 godina

Bravo Teo doktore! Ako je neko zasluzio titulu prvaka Evrolige, onda je to Teo. Najbolji je igrac godinama, ali je i baksuz bio neverovatan. Veceras kada se Fenerbahce vratio i poveo, gledao sam u neverici, da li je moguce da se istorija ponavlja, ali Teo je odigrao doktorski sa onim asistencijama, i De Kolo se iskupio za ocajnu igru u poslednjoj cetvrtini. Zasluzili su obojica, jer su cele godine igrali vrhunski.

Ivan

pre 7 godina

Kakav krs od igraca je ovaj De kolo. Lepo sam rekao juce da je onim pacerima nagurao polovinu poena sa slobodnih bacanja, a vi ga dizete u nebesa.

krajisnik

pre 7 godina

Teo majstore. Sad za Srbiju jos jace, a Bogdan i Kalinic su bili ispod svakog prosjeka. Pogotovo Bogdan koji stagnira, a Kalinic ide u minus

seljana

pre 7 godina

Ko je smislio ovu glupost sa ravnim kačketima? Retko odvratna pojava. Uz klovnove (da, tako se pojedinci ponašaju) iz NBA i ide, ali u EL im nije mesto

Gargamel

pre 7 godina

Puno mi je srce zbog Milosa, trebalo je da bude MVP. Izuzetno odigrana utakmica pod tolikim pritiskom. Ovaj decko je kosarka, sve ostalo je sirovina i snaga.

navijac

pre 7 godina

Pokradose Fener na kraju samo tako. Onaj nedosudjeni faul nad Slukasom kada je krenuo u kontranapad moze da udje u anale sudijskih kradja... Inace, CSKA je zasluzeno osvojio.

duco

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!

Miki

pre 7 godina

Znaci koraci Teodosica su faul igraca Fenera.Sudija je odlucio pobednika,iako je CSKA zasluzeno pobedio.U produzecima najmanje 2 nepostojeca faula svirana Feneru.I jel to Turkish Airlines?Kako da nije.Pre je Moscow Airlines.

Dare

pre 7 godina

Izuzetno mi je drago zbog Teodosica, zasluzio je. Ne vidim koja je uloga Bogdanovica? Strelac?? 6 poena!! Kalinic nema odredjenu ulogu. Knacno Teo!

Boki

pre 7 godina

De Kolo?Kakav kriminal od igre u zadnjih 7 minuta...vratite utakmicu ko moze i gledajte zadnjih 7 min...pa to je da ga covek prebije...a tek onog ko mu daje da non stop bude kod njega lopta!

Nenad

pre 7 godina

Cestitke Teodosicu izuzetno mi je drago zbog njega..da budes takva igracina godinama a da nemas titulu prvaka evrope zaista je glupo..vec sam razmisljao da ce biti kao Dzon Stokton da godinama igra na vrhunskom nivou a da nema da kazem "evropski sampionski prsten"..cestitke i celoj ekipi CSKA..Zeljko ce osvajati jos trofeja nije to sporno..Bogdan i Kalina su u prvom finalu..ima vremena i za njih jos..

Sentor

pre 7 godina

Kakvo finale! Videli smo sve najlepše što košarka može da ponudi. CSKA potpuno zasluženo, kontrolisali su meč 30 minuta, bili bolji i u produžetku. Neobjašnjiv pad u četvrtoj i još jedan dokaz koliko prethodna iskustva utiču na ljude. CSKA je radio šta je hteo na terenu, onog trenutka kad je Fener spustio na manje od deset, videlo se da je podsvest počela da utiče na njih, potpuno su se pogubili. Sigurno im je u glavama, ne opet, već smo gubili ovako, dokle vise...A sve su to ljudi koji su mnogo postigli u životu, osvojili mnogo trofeja, spadaju u najbolje igrače na svetu i opet samopouzdanje može lako da se sruši. Očekujem dominaciju CSKA posle ovoga. I na kraju, puno mi je srce zbog Tea!

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

cofiman

pre 7 godina

Ne znam jel neko primetio kad su se pozdravljali Zeljko i Itudis, Obradovic mu nesto prica, u smislu zali se na nesto ("cudno za njega"), dok mu Itudis govori, "cemu to prijatelju", trudi se da mu objasni da nije u pravu. A tek Itudisova izjava na kraju...sta reci... Pravo iz srca!

Zofri

pre 7 godina

Navijao sam za Zeljka,Bogdana i Kalinu.Obecao sam.Cestitam Teodosicu na prvoj tituli,cestitam i Partizanovom bratskom CSKA na fantasticnoj sezoni.Veceras smo videli po ko zna koji put da je KOSARKA najlepsi sport na svetu.

fidelio

pre 7 godina

Ex sta je ..toliko mocna ekipa vodis 20 razlike na pol i na kraju (sekunda) da ona lopta nije dosla do Kirjape gubis.Po meni zasluzeno je Cska uzeo euroligu najvise su pokazali tokom ove sezone.Nije mogao sudija toliko da utice da se ekipa vrati -20.De colo je gubio dosta lopti a Fener je pogadjao neke tesle suteve.U produzetku su sudije bile pristrasne Cska.

balkanski cipovi

pre 7 godina

I pored zaostrenih odnosa izmedju Rusije I Turske mogli smo da vidimo navijace fenera I csk-a kako sede zajedno na tribinama I navijaju mirno za svoje klubove, tako da mozemo nesto izvuci iz toga!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Turci stižu 16 razlike zadnju četvrtinu a prave 3.faul minut i po pre kraja. U tom trenutku, odnos faulova je 31 19 a turci imaju 37 bacanja na 20 ruskih. A zar je neko očekivao nešto drugo u prvom finalu turske ekipe u Turkish airlines ligi... Džabe, momci

momcilo vukotic

pre 7 godina

ja stvarno ne mogu da shvatim dokle vise navijate za partizanove i zvezdine bivse igrace kad turski i ruski tim igraju finale.get a life "visoki ljudi"...

Marko

pre 7 godina

Uhhhh ala boli ovakav poraz!!!Uhhhh sto je slatko!!!Pa gospodine Obradovicu vratilo Vam se za sva ona Vasa namestanja! Inace gde je Bogdanovic veceras? Sto ne igra??? Teo MVP!!!

drax

pre 7 godina

Aj sad Milose u NBA da vidimo moze li to na najvisem nivou.Ja mislim da bi on u pravoj sredini bio cudo od pleja ekipa kao Milvoki bi se preporodila sa pravim plejom a sigurno bi mogli da nadoknade njegove nedostatke u odbrani.L

Goran

pre 7 godina

Ovo je najveca i najbestidnija kradja u istoriji kosarke. Ovo je najveca sramota za evrposku kosarku i sport uopste. Svi treba da napuste tursku ligu.

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Zanima me jel su igrali CZ i CZT na F4 pa ove mukice komentarisu ovde i u svakom komentaru pominju Partizan? Jel vidite ovo u Berlinu, e to smo mi doziveli cetri puta, ponavljam cetri puta. Vi cete vecito ostati puki ucesnici EL kao Darusafaka recimo.

lol

pre 7 godina

Valjevacka podvala naisla na druga u reprezentaciji, suboticku prevaru, i konacno ubola zrno i pored toga sto mu je ovo ko zna koja sezona sa najvecim budzetom...

Mirela

pre 7 godina

Zeljko zvani odbrana. Njegove ekipe su igrale uspesnu odbranu samo ako im sudije ne sviraju licne. Veceras su napravili 50-60 licnih koje im nisu sudjene. Realno je trebalo da bude bar 40-50 razlike za CSKA.

323

pre 7 godina

Datome promasuje kos iz reketa, CSKA je u tom trenutku vodio 3 kosa, sledi 5 razlike i CSKA dobija mec. Drago mi je zbog Milosa jer je napokon osvojio EL a zao zbog BB Kaline i naseg Zeljka. Ipak, igrati tri dela utakmice ocajno i u cetvrtom stici veliku prednost to moze da pokrene i motivise samo veliki trener kao sto je Zoc. Odlicna utakmica u kojoj su neki veliki igraci iz Fenera strasno podbacili. Ne treba pljuvati BB jer u Feneru ima boljih igraca od njega koji su morali ceo mec da mnogo bolje igraju a nije ih nigde bilo. To se videlo i u polufinalu.

...

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva

insajder provajder

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva
(..., 15. maj 2016 22:30)


I onda back-door pas za de koloa na 40 sec do kraja regularnih 40 min.
Dao i dva bacanja na tri razlike pola minuta do kraja produzetke.
Najveci index na utakmici.
`Ajde sad na spavanje.
Bravo TEO!!!

Dejan

pre 7 godina

Onaj sa brojem 13 u zuto crnom dresu dobar igrac, samo ne znam onaj indeks koliki mu je.
(vidim sve, 15. maj 2016 22:41)

taj ti je zivot zacrnio za sva vremena. ..buuu

Milan

pre 7 godina

kakva fantasticna utakmica! Ne navijam ni za koga posebno ali se osećam kao da igra Srbija. Voleo bih da je DeColo srbin. Bog pogledao CSKA.

ludinovinar

pre 7 godina

Каква утакмица људи моји! Заслужено оде у продужетак, па шта буде.. Навијачи Звезде показали колико су попуцали јадни, напред Жељко, Калина, Богдане, Перо, Весели.. :-)

cigan

pre 7 godina

@disorder
Prilično je tupavo misliti da sa crvenom zvezdom veze mogu da imaju samo ljudi iz beograda. Zvezda je obeležje svih srba, gde god oni bili.

analiza

pre 7 godina

De Kolo resio utakmicu,ne plasi se kontakta,strasno precizan sa linije sl.bacanja i ima petlju.Lepo je sto su Rusi osvojili trofej i sto je Teo konacno osvojio Evroligu.Zakljucak-osvajas Evroligu ako imas nekoliko dobrih stranaca,a ne celu ekipu(i u Realu su kostur Spanci bili,ovde Rusi,a u Feneru jedan Turcin!)jer stranci nikad toliko ne "grizu",ma koliko da ti je dobar trener.

drvobradi

pre 7 godina

Drago mi je da je Teodosic konačno uzeo trofej. Ono što me raduje je i broj Srba koji su učestvovali i njihove uloge u finalu,a prebrojte samo koliko bitnih igrača koji su igrali na F4 je poniklo iz ABA lige.

KORN

pre 7 godina

CSKA i Partizan braća!
(dragan, 15. maj 2016 22:37)
Sada ste braca a pojeli ste se što Fener nije pobedio,jadan CSKA ako ima takvu bracu.

rejnald

pre 7 godina

Ali Vatutin...Kad se sad nije slogirao nikad nece :)Drago mi i zbog Teodosica,zasluzio je stvarno!De Kolo ih umalo upropasti a onda ih spasi u produzecima.Kalinic majstor odbrane ali napad...Bogdanovic tradicionalno los u odlucujucim utakmicama.I za kraj junak Hrijapa!Da sam direktor CSKA odmah bi mu ispisao cek na milion dolara nakon ceremonije!

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

niidza delija

pre 7 godina

Igrac kao sto je Teo je svakako zasluzio da osvoji Evroligu i od srca mu cestitam, bravo majstore. Zao mi je i zbog nasih igraca u Feneru ali ipak nisam mogao da navijam za njih. Zamislite to da je Kalina mogao da uzme Evroligu a samo pre par sezona je igrao u Kragujevcu, neverovatno je napredovao u karijeri. Cestitke i bogdanu i kalini. Jedva cekam evroligu sledece sezone, samo mi je zao sto cemo gledati nekoliko turskih klubova, ne zbog nacionalnih pristrasnosti vec iz razloga sto mislim da neki klubovi iz evrope zasluzuju vise da igraju evroligu od darusafake i tako to . Pozdrav svima.

Gogi

pre 7 godina

Sto ni drago sto fener nece da osvoji....nikad jaci nisu bili a opet nisu bolji od CSKA.A odlaze im Veseli,Judo,Bogdan i Datome...i fener se vraca tamo gde je bio 115 godina,medju malim ekipama.Oni imaju 6 titula samo u turskoj i nista vise!!!

Blue Moon 19

pre 7 godina

Koliko kod voleo Veselog, velika je sramota šutirati slobodna bacanja juce i danas 0-13, to je za profesionalnog kosarkasa velika bruka.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

U ovoj utakmici se jasno vidi razlika šta je klasa, čitaj De Kolo i Teo i šta je Bogdan, daleko je on od Tea, ali, ima godine da se uči, pišem ovo pri kraju treće četvrtine, možda eksplodira ali, Nema tu Konstantnost, mora dosta još da radi Bogdan

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

goblin

pre 7 godina

Smirite se ljudi,cemu prozivke,uzivajte u monstruoznim kucanjima,x- faktorima i posebno obratite paznju na STRANU POMOCI,i da,ispao Rajo Valjekano iz lige,jeste da imaju najruznije dresove na svetu ali nedostajace mi te bitange.

satelit

pre 7 godina

Obradovic je PROSLOST! Unistio je ovu utakmici tumbanjem svoje ekipe vec u startu... Itudis je BUDUCNOST,pustio je svoju ekipu da se razigra i sad je CSKA kao masina sa TEOM!

stručnjak

pre 7 godina

Alo, gani, pa navijate za Partizanov bratski klub. Kao kad bi mi navijali za Olimpijakos.
(Krme, 15. maj 2016 21:00)
Vama je bratstvo sa CSKA nametnuto u "ono" vreme a mi smo se pobratimili sa navijačima Olija zbog nekih ideja i zbog iste boje .

petarczv

pre 7 godina

Najaci su grobari kad im je puko bratski fener sa zeljkom bogdanom ubicom i air ball veselim vec na poluvremenu finala onda potezu da im je cska bratski klub a svi navijaju za fener xaxaxa da vas nema trebalo vi vas izmisliti!!!! Ja navijam za cska i ruse i tea!

sarajevo.ba

pre 7 godina

@forza roma

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom.
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci??
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.

Reporter

pre 7 godina

Slušam trenera CSKA, Itudisa, i zamišljam maga Dulu na klupi kako objašnajava rukama, glavom, mlatara jezikom. Moraš biti veliki za veliku scenu. Ovako, ostaje ti samo rvanje u Srbiji.

Valjevka

pre 7 godina

Teo, zemljace moj iz grada na Kolubari, reci treneru da ima jedna zaljubljena u njega. :-) A za ostalo ne brini, sve cemo se sporazumeti, ;) covek perfektno govori srpski. ;-)

Voip

pre 7 godina

E pa ovi grobari su smehotres, neviđeni kompleksaši. Svuda oni moraju da se porede iako tema apsolutno nema nikakve veze sa njima. Ljudi ovde jednostavno biraju između Rusa i Turaka i većinom se što je normalno odlučuju za Ruse. Verujem da bi većina zvezdaša i partizanovaca navijali za naše klubove ali uvek ima kompleksaša sa obe strane.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu,Itudisu kralju legendo....Svaka cast,velika ste ekipa zasluzujete titulu!Zelimire ako ne veceras,vise srece sledece godine.

Smithe napusi se ki..!

pre 7 godina

a delije na celu sa sika momsilom u dilemi da li navijati za bartski Partizanov klub CSKA ili za Turke gde su opet partizanovi igraci :-) kosarka = Partizan :-)

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

Krme

pre 7 godina

@Nolan Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

zinjo

pre 7 godina

Ajde bre panteri sta lozite vise na Bogdana ? Decko vec igra finale EL...a vas izgleda jos uvek boli onih 100 poena,pa vas pucaju kompleksi s tim "prozivkama". Smesni ste. Idemo CSKA deri janjicare ! Casovi kosarke u Berlinu. Tandem Teo,De Colo ubedljivo najbolji u Evropi pislednji 15-tak godina. A sto se tice Tea,decko je zasluzio da osvoji EL.. Ajmo nama bratski CSKA u istom ritmu,gazziiii !!!

Milos

pre 7 godina

A gde je buduca NBA zvezda i veliki majstor Bogdan? Po grobarima najbolji igrac evrope? Kad se samo setim Litvanije, smejem se na njihove glupe komentare. Teo kida, CSKA igra ko sat, svaka im cast. I da, Itudis je oducio Zeljka od zivota..ajmo braco Rusi, da placu fenjerovci, limizovci, cedevitovci i ostali koji ne znaju za koga navijaju.

@Milos Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

Milutin iz donju konjusu

pre 7 godina

Ovo vi je za onaj avijon što ste Rusima srušili. A onaj željko još od evropskog prvenstva u Srbiji ja sumljam da je strani plaćenik ene ga među turke. No sreća pa imamo onakog premijera pravi patrijota koji voli zemlju. Da Bog da ga uapsi i onog partizanovog. More su i slični nji dvoje. Sve to da se poapsi zbog nemoralnog bogaćenja.

Jole

pre 7 godina

"Bogan igrac za velike utakmice".Kakva zavera...veze nema lik.Aj sto nam zeznuo pobedu protiv Litvanije,nego i ovde dokazuje da nema pojma..

Dusan

pre 7 godina

Kako je lepo kad grobari prate EL preko neta i kuckaju po tastaturi neka neka to ce da rade jos nekih 50 godina jel muke nece moci svoj jadni klubic iz zagreba da bodre uzivo u evroligi.

One night in May

pre 7 godina

Gazi Teo glupe neznalice!!!
Veselji 1/10 bacanja trenutno, vidi se da je ucio kod maga...a lepo mu je rekao pokojni Zeravica, a budala ga izvredjala.
Bogdan standardno baca cigle celo vece, a Teo unistava prema ocekivanjima!

Kako uzivam dom se raspada ovaj instant klub napravljen na neohladjenom lesu tek preminulog Ulkera...gazi, gazi CSKA, neka ne ostane ni kamen na kamenu!

nz

pre 7 godina

CSKA je najbolji ove sezone, zaslužena titula za Partizanov bratski klub. Šteta za Bogdana, Željka i Veselog ali dobro, bar su dizali pritisak ovima iz predgrađa cele sezone, pogotovo nakon 4 utakmice u kojima su ih odučili od košarke.

Fox

pre 7 godina

Bravo CSKA! Perfektna kosarka, sjajna odbrana a u napadu toliko sjajnih poteza, blokova i utrcavanja, lucidnih poteza Teodosica i sasvim zasluzeno razbijanje Fenerbahcea. Samo nastavi Teo, zasluzio si da uzmes trofej! Apsolutno najbolji tim u Evropi i zasluzeno treba da osvoje!

d r a g a n

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili da je prvi Turcin usao u igru na 20 sekundi pre kraja prvog produzetka. Ni Fener ni CSKA nisu turski, odnosno ruski timovi. To su sinteticki timovi prepuni stranih igraca i trenera. Tako da navijanje po sistemu ne volim Turke, volim Ruse, je promasena tema. Zapavo se svodi na to koja sintetika vam je bliza u smislu koji su igraci i ko igra dopadljiviju kosarku. Srecom nasih ima dosta.

zzbz

pre 7 godina

Ipak su Turci Turci, napred CSKA! Btw, uzivancija je slusati prenose kvalitetnih komentatora. Mozda bi Sareni, a posebno Denda (tesko) mogli nesto nauciti iz njih.

gagi

pre 7 godina

Ciganska logika - navijamo za CSKA, bratski tim grobarima protiv Fenera jer su tamo Željko, Bogdan i Vesely. 15 godina konfuzije i zlostavljanja...

Delija

pre 7 godina

Više sam za Tea, samo zato što za Kalinu i Bogdana ima još vremena, mislim da je poslednja prilika za Miloša! Bravo za sve naše!

Milan

pre 7 godina

Tim koji promašuje slobodna NE MOŽE biti prvak evrope. CSKA igra timski, brzo, tečno i precizno.
Teo junak finala, Veseli tragičar a Bogdan pokazuje da nema ono nešto da povuče ručnu kad kola idu nizbrdo.

Srbin jbg

pre 7 godina

Ja navijam za kosarku, a to je ono sto fener radi najbolje u Evropi. Zeljko, Bogdane, Nikola, Jane i Pero zelim vam titulu veceras!

Ko mi kaze da se setim petsto godina, nek se slobodno vrati u 16.vek!

Voip

pre 7 godina

Ajmo CSKA vreme je da Teo uzme Evroligu! A za Turke ne mogu da navijam pa taman da za njih igra cela naša reprezentacija. Malo mi samo žao do sada Kalinića jer je potrošio dve lične zbog Bogdanove i Antićeve greške.

Lazar

pre 7 godina

Ovo prvo poluvreme samo pokazuje da je Bogdan glavni,najbitni igrač fenera..Da ga čuvaju kao i ostale igrače svaki meč bi imao 25 +,ali njega svi pa i amerikanci udvajaju,izlaze na udvajanje..Fener večeras posle pasa udvojenog bogdana ne umije da iskoristi to,napravi visak i to je to.

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

@Zasto ste toliko iskompleksirani od Turaka ???
(SANDZAK, 15. maj 2016 20:33)

pravo pitanje je zašto vi turci, koji govorite srpskim jezikom i živite u Srbiji, ne volite srbe?

Kavkaski Ovcar

pre 7 godina

Gazi Cska turke...Bogdan ocajan,Veseli covek ne moze bazen da pogodi.Sta reci o coveku koji sa slobodnog ne pogodi ni mrezicu?Tuga od igraca...Fener je ocigledno ovde zalutao,trebali su ispasti jos od Laborala,oni bi pruzili bar jaci otpor Rusima.

SPete

pre 7 godina

Teo pozdravlja one koji su rekli da je CSKA De Kolo, a zaboraviše da je Teodosić sam pobedio Zvezdu u prve dve utakmice u Moskvi, u prvoj dao 25+ faktički bez promašaja, u drugoj dao onu trojku kojom je CSKA preokrenuo na +1 u finišu. Jednostavno čovek vidi kada su mu saigrači u zoni i maksimalno ih eksploatiše. To je pravi plejmejker. Igračina. Drago mi je da uzima titulu konačno. Veliki si, Teo! Sledeći uspeh je olimpijska medalja!

ghj

pre 7 godina

Zaslužio je Teo da osvoji Evroligu, godinama igra na vrhunskom nivou. Ali ne bi imao ništa protiv i da Željko još jednom potvrdi status legende. Navijam za dobru utakmicu

ja sam

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
Mada za sada djeluje mnogo bolje Fener

deki

pre 7 godina

Kakav pik en rol igra CSKA, ovo nije humano, Teo nestvarne asistencije, ovakva ekipa kao CSKA jednostavno ne moze da ispusti 20 razlike, iako je prekoputa jedan Fener

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

milan

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)

kifla

pre 7 godina

sanjao sam pre neku noc da sam dobar s kalinom i teom. bili su da me obiđu na bašti .pa su se u jednom momentu potukli tako jako da su se valjali po njivi komsije pored i kod ovog prekoputa, svu mu detelinu izgazili...samo da ne bude tako

Bree

pre 7 godina

Jos pocetkom Top 16 faze sam napisao da Fener nema sanse da uzme titulu ove sezone. Napisao sam da ce doci do F4, ali da titulu uzima CSKa ili Laboral, svi su mi nalupali minuse :D

dr Zoki

pre 7 godina

Neverovatno sa kim je igrala Zvezda i koliko se hrabro nosila sa ovakvim prejakim klubovima. Daj Bože još takvih utakmica da se kali klub za mnogo veće domete. Večeras ne znam za koga da navijam, neka bude na eci peci pec.

aleksandar

pre 7 godina

to je nas bratski klub,jel igra vas bratski spartak iz moskve,s opet u feneru imamo najboljeg trenera i igraca evrope.to smo mi GROBARI.

Djovani Elber

pre 7 godina

Uvek cu pre navijati za klub koji nije iz Turske.. ali kako da navijam protiv Zeljka, Bogdana, Kalinica i Veselog? Njima dajem prednost u odnosu na Tea iako bih voleo da svi budu srecni..

трубадур

pre 7 godina

волео би да цска освоји само због труда,годинама стижу до краја и оклизну се,ето само због тога...

Gogi bre

pre 7 godina

Ajmo Teo !
Sada ili nikad!
Najveci moguci respekt prema Obradovicu ali nebi voleo da turska ekipa pobedi "Turkish Airlines Euroleague "
Ali mislim dace LaMotta sve da ucini da dobije Fenerbahce!

vu

pre 7 godina

"Zeljkova deveta"..Covece da se najezis kad procitas ovaj broj i onda dodju panteri koji ocekuju da se svi moguci rezulati poklope u njihovu korist jer u suprotnom je sve namesteno i pljuju po najvecem treneru moderne Evropske kosarke.

Bumbar

pre 7 godina

U Feneru ima vise Srba nego Turaka tako da vasa prica da ne mozete navijati za turski tim pada u vodu. Ajmo Zeljko, ajmo Bogdane, ajmo Kalina!!!!!

milan

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)

Blue Moon 19

pre 7 godina

Koliko kod voleo Veselog, velika je sramota šutirati slobodna bacanja juce i danas 0-13, to je za profesionalnog kosarkasa velika bruka.

ja sam

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
Mada za sada djeluje mnogo bolje Fener

Grobarka

pre 7 godina

Ja sam grobarka koja navija za CSKA. Dobro pamtim one moje suze kada su nas Turci pokrali na SP 2010 i nikada necu navijati za njih.Ali sad kad sam ovde procitala komentare nekih iskompleksiranih kvazi-navijaca, uplitanje Partizana i Zvezde, navodjenje nekih nebuloznih stvari ....pa i drago mi je sto se Fenerbahce vratio i ako pobedi nece mi biti toliko zao!Bice mi jedino zao Tea.Kao grobarka kazem da je zasluzio da osvoji Evroligu!

Sentor

pre 7 godina

Kakvo finale! Videli smo sve najlepše što košarka može da ponudi. CSKA potpuno zasluženo, kontrolisali su meč 30 minuta, bili bolji i u produžetku. Neobjašnjiv pad u četvrtoj i još jedan dokaz koliko prethodna iskustva utiču na ljude. CSKA je radio šta je hteo na terenu, onog trenutka kad je Fener spustio na manje od deset, videlo se da je podsvest počela da utiče na njih, potpuno su se pogubili. Sigurno im je u glavama, ne opet, već smo gubili ovako, dokle vise...A sve su to ljudi koji su mnogo postigli u životu, osvojili mnogo trofeja, spadaju u najbolje igrače na svetu i opet samopouzdanje može lako da se sruši. Očekujem dominaciju CSKA posle ovoga. I na kraju, puno mi je srce zbog Tea!

d r a g a n

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili da je prvi Turcin usao u igru na 20 sekundi pre kraja prvog produzetka. Ni Fener ni CSKA nisu turski, odnosno ruski timovi. To su sinteticki timovi prepuni stranih igraca i trenera. Tako da navijanje po sistemu ne volim Turke, volim Ruse, je promasena tema. Zapavo se svodi na to koja sintetika vam je bliza u smislu koji su igraci i ko igra dopadljiviju kosarku. Srecom nasih ima dosta.

sever

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba. 
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja
(djole, 15. maj 2016 23:11)




Dal si realan ali stvarno, dokle vise ovo smaranje? Taj isti De Kolo je uneo neizvesnost i produžetke covece boziji a taj isti Teo što kažeš da se nije video, je Bukvalno vadio da ne kažem iz čega CSKA i kompenzovao njegove greške, dve asistencije, ali BRUTALNE asistencije kada se lomilo su spasle CSKA poraza ali avaj, ti si od onih što gledaš kroz statistiku sve, pojma ti druže nemaš

ilija

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s tim prepucavanjem,Partizan,Zvezda. Pa vi pljujete srpske igrace ljudi. Jedni Bogdanovica,drugi Kalinica. Ovi sad velicaju Teodosica,a samo pre dvadesetak dana u Areni ste ga gadjali flasom,pljuvali ga,zvizdali mu....a sad ga dizete u nebesa. To samo mozemo mi Srbi. Ali veceras niti je igrala Zvezda,niti je igrao Partizan. Igrali su CSKA i Fenerbahce. Sve cestitke za titulu CSKA—u. Drago mi je zbog Teodosica. Decko je stvarno to zasluzio. A za Bogdana i Kalinica ima vremena,osvojice i oni Euroligu. Bravo CSKA!

misko

pre 7 godina

Kada igra Teo onda je košarka najlepši sport.Apro fudbalskih majstora Šeki,Maradona,Mesi,Zidan koji su oplemenili fudbalski sport.Teo je istovremeno i Betoven,Mocart i Paganini kada je lopta u njegovim rukama.Kako je lepo gledati ga dok prenosi loptu,asistira blokira i pogadja dvojke,trojke svejedno.Ko to ne vidi neka ne gleda košarku.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Turci stižu 16 razlike zadnju četvrtinu a prave 3.faul minut i po pre kraja. U tom trenutku, odnos faulova je 31 19 a turci imaju 37 bacanja na 20 ruskih. A zar je neko očekivao nešto drugo u prvom finalu turske ekipe u Turkish airlines ligi... Džabe, momci

Ne znam sta ste zapeli

pre 7 godina

Opet nemaci pojma pisu. Kalina je odigrao tacno sta se od njega trazilo. Imao je jednu, eventualno dve greske. Da je Udoh pogodio onu polu-distancu na njegovu asistenciju, ko zna sta bi bilo.

Koji je put decko presao za 4,5 godina je za film, a vi gubitnici pisete kojesta...sramota!

balkanski cipovi

pre 7 godina

I pored zaostrenih odnosa izmedju Rusije I Turske mogli smo da vidimo navijace fenera I csk-a kako sede zajedno na tribinama I navijaju mirno za svoje klubove, tako da mozemo nesto izvuci iz toga!

dominus

pre 7 godina

Teo konačno, a CSKA se vratilo za nesrećan poraz iz Istanbula 2012. Berlin im je ovaj put bio srećan. Sledeće sezone F4 u Moskvi, verujem da će odbraniti trofej.

insajder provajder

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva
(..., 15. maj 2016 22:30)


I onda back-door pas za de koloa na 40 sec do kraja regularnih 40 min.
Dao i dva bacanja na tri razlike pola minuta do kraja produzetke.
Najveci index na utakmici.
`Ajde sad na spavanje.
Bravo TEO!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

analiza, 15. maj 2016 22:42) 
U CSKA su kostur Rusi?!?! Pa jes', Jackson, Hines, Higgins, De Colo, sve Rus do Rusa! Sine, idi gledaj Parove!
(jay, 15. maj 2016 23:02)

Hrijapa i Voroncevič su Rusi a taj isti Hrijapa je dao iz odbojke koš za produžetak i spasao CSKA

Marko

pre 7 godina

Uhhhh ala boli ovakav poraz!!!Uhhhh sto je slatko!!!Pa gospodine Obradovicu vratilo Vam se za sva ona Vasa namestanja! Inace gde je Bogdanovic veceras? Sto ne igra??? Teo MVP!!!

imam 14. god i zovem se Miloš... Teodosić

pre 7 godina

Rusi, Srbin i Grk se postarali da Turci nikada ne uzmu evro titulu!
4/4 5 min. do kraja Fener 0 faulova, Turkish league.
A to sam hTEO da se Derviši ponadaju!

Teo kapiten!

Nenad

pre 7 godina

Cestitke Teodosicu izuzetno mi je drago zbog njega..da budes takva igracina godinama a da nemas titulu prvaka evrope zaista je glupo..vec sam razmisljao da ce biti kao Dzon Stokton da godinama igra na vrhunskom nivou a da nema da kazem "evropski sampionski prsten"..cestitke i celoj ekipi CSKA..Zeljko ce osvajati jos trofeja nije to sporno..Bogdan i Kalina su u prvom finalu..ima vremena i za njih jos..

Mirela

pre 7 godina

Zeljko zvani odbrana. Njegove ekipe su igrale uspesnu odbranu samo ako im sudije ne sviraju licne. Veceras su napravili 50-60 licnih koje im nisu sudjene. Realno je trebalo da bude bar 40-50 razlike za CSKA.

kifla

pre 7 godina

sanjao sam pre neku noc da sam dobar s kalinom i teom. bili su da me obiđu na bašti .pa su se u jednom momentu potukli tako jako da su se valjali po njivi komsije pored i kod ovog prekoputa, svu mu detelinu izgazili...samo da ne bude tako

Mirko

pre 7 godina

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!
(dtb_pro, 15. maj 2016 22:57)
--------------
Boli jako 2014 a ?
Jel to tvoja zivotna zelja ili misljenje ?
Cini mi se ne samo tvoja vec vecine vas kojim je detinstvo i mladost unistio klub iz kog je Bogdan ?

Polako gani decku je ovo prvo finale i izgoreo je, idi sad pogledaj kako je velemajstor Teo odigrao polufinale( svog drugog f4 u karijeri) protiv KK Partizan 2010 u Parizu, decko nije mogao ni tablu da pogodi a kamoli kos, da nije bilo onog Cildresa koji je Teov air ball na sekundu do kraja pretvorio u kos danas bi KK Partizan imao dve titule prvaka evrope.

razmisliti pa onda reci

pre 7 godina

Svi koji kritikujete Bogdanovica pogledajte njegov indeks iz polufinala, pa onda iz cetvrtfinala.
Inace, cestitke Teu, zasluzio je ovo odavno!
Jos nesto za one koji su pokusavali da omalovaze Obradovica kao trenera. Trener CSKA, pun emocija, na intervjuu koji je dao na TV Evrolige kaze da je veceras pobedio njegov tim, ali da toga svega ne bi bilo da ga Obradovic nije naucio sve sto ga je naucio... Ameri koji su prenosili tekmu kazu da takvu izjavu jednog trenera o drugom na tom nivou kosarke nikada nisu culi.

cofiman

pre 7 godina

Ne znam jel neko primetio kad su se pozdravljali Zeljko i Itudis, Obradovic mu nesto prica, u smislu zali se na nesto ("cudno za njega"), dok mu Itudis govori, "cemu to prijatelju", trudi se da mu objasni da nije u pravu. A tek Itudisova izjava na kraju...sta reci... Pravo iz srca!

niidza delija

pre 7 godina

Igrac kao sto je Teo je svakako zasluzio da osvoji Evroligu i od srca mu cestitam, bravo majstore. Zao mi je i zbog nasih igraca u Feneru ali ipak nisam mogao da navijam za njih. Zamislite to da je Kalina mogao da uzme Evroligu a samo pre par sezona je igrao u Kragujevcu, neverovatno je napredovao u karijeri. Cestitke i bogdanu i kalini. Jedva cekam evroligu sledece sezone, samo mi je zao sto cemo gledati nekoliko turskih klubova, ne zbog nacionalnih pristrasnosti vec iz razloga sto mislim da neki klubovi iz evrope zasluzuju vise da igraju evroligu od darusafake i tako to . Pozdrav svima.

Gargamel

pre 7 godina

Puno mi je srce zbog Milosa, trebalo je da bude MVP. Izuzetno odigrana utakmica pod tolikim pritiskom. Ovaj decko je kosarka, sve ostalo je sirovina i snaga.

analiza

pre 7 godina

De Kolo resio utakmicu,ne plasi se kontakta,strasno precizan sa linije sl.bacanja i ima petlju.Lepo je sto su Rusi osvojili trofej i sto je Teo konacno osvojio Evroligu.Zakljucak-osvajas Evroligu ako imas nekoliko dobrih stranaca,a ne celu ekipu(i u Realu su kostur Spanci bili,ovde Rusi,a u Feneru jedan Turcin!)jer stranci nikad toliko ne "grizu",ma koliko da ti je dobar trener.

drvobradi

pre 7 godina

Drago mi je da je Teodosic konačno uzeo trofej. Ono što me raduje je i broj Srba koji su učestvovali i njihove uloge u finalu,a prebrojte samo koliko bitnih igrača koji su igrali na F4 je poniklo iz ABA lige.

Milan

pre 7 godina

kakva fantasticna utakmica! Ne navijam ni za koga posebno ali se osećam kao da igra Srbija. Voleo bih da je DeColo srbin. Bog pogledao CSKA.

zvezdan

pre 7 godina

Gledam komentare i ne verujem sta sve pise.Alo narode igrala su dva strana tima koja nemaju veze ni sa Partizanom ni sa Zvezdom.Zvezdasi velicaju Tea,pljuju po Bogdanovicu i Obradovicu,omalovazavaju Kalinica i sl.Strasno majke mi.I samo zbog takvih prepucavanja Zvezdasi-Partizanovci propasce i nasa kosarka vrlo brzo.Uzgred cestitam CSKA na osvojenoj tituli

Petar

pre 7 godina

Bogdana nema nigde kad je najbitnije, ni u Feneru ni u reprezentaciji. Kalinic, sta reci? Covek limitiran u napadu a uzima najbitnije napade pred sam kraj, pa ovo je bez komentara. Ne moze Zeljko sa ovim poluigracima protiv NBA CSKAja

Zofri

pre 7 godina

Navijao sam za Zeljka,Bogdana i Kalinu.Obecao sam.Cestitam Teodosicu na prvoj tituli,cestitam i Partizanovom bratskom CSKA na fantasticnoj sezoni.Veceras smo videli po ko zna koji put da je KOSARKA najlepsi sport na svetu.

bobi

pre 7 godina

Bravo za bratski vojni klub CSKA, čestitke i Feneru na velikoj borbi, crveno-beli kompleksaši prisvojite i ovi titulu kao što ste Olijevu pre par sezona.

krajisnik

pre 7 godina

Teo majstore. Sad za Srbiju jos jace, a Bogdan i Kalinic su bili ispod svakog prosjeka. Pogotovo Bogdan koji stagnira, a Kalinic ide u minus

Larry

pre 7 godina

Pre utakmice nisam znao za koga da navijam, bio sam bliži možda Feneru zbog Željka i naših Kaline,Bogdana,Pere ali kad je krenula tekma nekako srcem sam bio uz Tea i mnogo mi je drago zbog njega i generalno CSKA što su konačno probili barijeru. Sjajno finale, za poželeti , na +20 sam prizeljkivao neizvesniju završnicu i hvala Feneru na tome i želim im više sreće neki drugi put.

Darko pfc

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!
(MVP, 15. maj 2016 23:12)

Mozda je za tebe Teo MVP, ali za sve ostale je to Nando de kolo. Ja gledao do kraja kada su Nandu dali priznanje:)

MVP

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!

Voip

pre 7 godina

Ajmo CSKA vreme je da Teo uzme Evroligu! A za Turke ne mogu da navijam pa taman da za njih igra cela naša reprezentacija. Malo mi samo žao do sada Kalinića jer je potrošio dve lične zbog Bogdanove i Antićeve greške.

Boki

pre 7 godina

De Kolo?Kakav kriminal od igre u zadnjih 7 minuta...vratite utakmicu ko moze i gledajte zadnjih 7 min...pa to je da ga covek prebije...a tek onog ko mu daje da non stop bude kod njega lopta!

zinjo

pre 7 godina

Ajde bre panteri sta lozite vise na Bogdana ? Decko vec igra finale EL...a vas izgleda jos uvek boli onih 100 poena,pa vas pucaju kompleksi s tim "prozivkama". Smesni ste. Idemo CSKA deri janjicare ! Casovi kosarke u Berlinu. Tandem Teo,De Colo ubedljivo najbolji u Evropi pislednji 15-tak godina. A sto se tice Tea,decko je zasluzio da osvoji EL.. Ajmo nama bratski CSKA u istom ritmu,gazziiii !!!

goblin

pre 7 godina

Smirite se ljudi,cemu prozivke,uzivajte u monstruoznim kucanjima,x- faktorima i posebno obratite paznju na STRANU POMOCI,i da,ispao Rajo Valjekano iz lige,jeste da imaju najruznije dresove na svetu ali nedostajace mi te bitange.

Odbrana napad

pre 7 godina

Utakmica je bila kako dolikuje jednoj finalnoj. Puna emocija, dobrih poteza, junaka, tragicara i svega toga. Bilo ko da je pobjedio bilo bi mi drago, zbog nasih ljudi, ipak zbog nacionalne selekcije malo sam potajno navijao za Tea, jer Teo pun samopouzdanja nam treba. Jos jednom se pokazuje koliko je sa takmicarske strane, nezreo ovaj sistem F4, kao i sa navijacke, sto nas uskracuju za vise utakmica(serija) ovakvih ekipa. PS. Teo je hladnokrno utrpao Partizan 2010. godine ali nikad mi nije palo na pamet da ga omalovazavam i pljujem, ni poslje onih tragicnih finala i polufinala EL. Tako bi isto molio da ljudi podrze i Bogdana i Kalinu i Zeljka, jer svima se desi los dan, a bas zato je sistem F4 nepravedan u svakom smislu. Svi su to nasi ljudi, i treba da budemo ponosni sto smo imali priliku da biramo za koga da navijamo.

Mikeli

pre 7 godina

Reci cu nešto o čemu Tegeltija ne govori. Partizan je godinama imao pomoć ne samo državnih struktura, nego i saveza i sudijske organizacije. Otuda su igrači partizana delovali nezsustvljivo u finalima i bukvalno im se sve sudilo. Kada bi igrač trebao da se proda sudije bi nad njim svirale sve i svašta. Vujanic je bio prvi beli medved, Milojević drugi, a najsvežiji primer je Bogdanović koji je izveo slobodnih bacanja koliko i ceo tim crvene zvezde. Šta su ti igrači uradili kasnije u evropskim okvirima znamo. Prosek, a vrlo često i ispod proseka. Samo su gospodarili u srpskoj ligi. Ovo govorim jer je taj Bogdanović pokazao da je ispod prosečan igrač i da nikada neće imati ni blizu karijeru kakvu su mislili nakon tog finala. Uostalom tolike godine dominacije a iz tih šampionskih ekipa nismo dobili bukvalno 3 kvalitetna igrača za reprezentaciju. To je jasan podatak šta se tu radilo.

zzbz

pre 7 godina

Ipak su Turci Turci, napred CSKA! Btw, uzivancija je slusati prenose kvalitetnih komentatora. Mozda bi Sareni, a posebno Denda (tesko) mogli nesto nauciti iz njih.

Dejan

pre 7 godina

Onaj sa brojem 13 u zuto crnom dresu dobar igrac, samo ne znam onaj indeks koliki mu je.
(vidim sve, 15. maj 2016 22:41)

taj ti je zivot zacrnio za sva vremena. ..buuu

1703

pre 7 godina

Честитке братском клубу..Сјајна хемија чак је и Калугин имао улогу неку у тиму..Велики напредак Курбанова код Итудиса,Фридзон стагнира,Ворнонцевич солидан,Коробков колико зна и на краааајуууу све најбоље јунаку утакмице..Кад су сви сакрили он је решио две тројке у задњој четвртини плус кош у задњој секунди.ВИКТОР ХРИЈАПА.Ти си легенда овог клуба играј још сезону ,две за твоју душу и то је то.Поред Ватутина мислим да још већу улогу и ауторитет има човек са фенси качкетом и наочарима за сунце ;).Добра маска генерале ..ВПЕРЕД ЦСКА

rejnald

pre 7 godina

Ali Vatutin...Kad se sad nije slogirao nikad nece :)Drago mi i zbog Teodosica,zasluzio je stvarno!De Kolo ih umalo upropasti a onda ih spasi u produzecima.Kalinic majstor odbrane ali napad...Bogdanovic tradicionalno los u odlucujucim utakmicama.I za kraj junak Hrijapa!Da sam direktor CSKA odmah bi mu ispisao cek na milion dolara nakon ceremonije!

Bravo Teo!

pre 7 godina

Bravo Teo doktore! Ako je neko zasluzio titulu prvaka Evrolige, onda je to Teo. Najbolji je igrac godinama, ali je i baksuz bio neverovatan. Veceras kada se Fenerbahce vratio i poveo, gledao sam u neverici, da li je moguce da se istorija ponavlja, ali Teo je odigrao doktorski sa onim asistencijama, i De Kolo se iskupio za ocajnu igru u poslednjoj cetvrtini. Zasluzili su obojica, jer su cele godine igrali vrhunski.

cigan

pre 7 godina

@disorder
Prilično je tupavo misliti da sa crvenom zvezdom veze mogu da imaju samo ljudi iz beograda. Zvezda je obeležje svih srba, gde god oni bili.

duco

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!

Miroslav V

pre 7 godina

Bogdan Bogdanović nikada neće biti ni dobar igrač a kamoli vrhunski, realno samo...
(Delije Čikago, 15. maj 2016 23:06)

Realnost vam je jaca strana a siguran sam i da
bolje poznajete kosarku od Zeljka.

dosta vec jednom

pre 7 godina

Za Saleta Djordjevica
Jel mora bas Bogdan u reprezentaciju?
(Vremenska prognoza, 15. maj 2016 22:54)

Ljudi moji, kada ce prestati ovo jeftino navijacko prepucavanje. Ja sam navijac Partizana, volim Bogdanovica, o Obradovicu da I ne govorim... ali, veceras sam navijao za CSKA, i to zbog Teodosica! Verovatno vecina to nece verovati, ali razlog je vrlo jednostavan - Teo je nasa najveca kosarkarka zvezda poslednjih 10-tak godina i zeleo sam da osvoji ovaj trofej.
A sto se tice Bogdanovica, decko je vec odlucio nekoliko utakmica u cetvrtfinalu i polufinalu. Ja sam utakmicu gledao na Evroliga sajtu gde su komentarisali Ameri koji o njemu govore sa postovanjem. Da budemo jasni, Bogdanovic nije Teova klasa, ali je jako dobar igrac - onaj ko to ne vidi ne razmislja racionalno.

coz y not

pre 7 godina

Svaka čast Teo zaslužio si! Bogdan i Kalina će imati vremena da osvoje evroligu i osvojiće u to ne sumnjam. Za Bogdana se nadam da će uzeti i koji NBA prsten.

Kosta

pre 7 godina

Ako je neko zaslužio bar jednu titulu to je Teo. Ali sve je to džabe ako mu ne čestita supermen iz feketica. Da nije zaspao? Ili oh šta to pomislih. Da mu neko nije kriptonit stavio pod jastuk? A možda koordinira fantomkama dok mi gledamo Noleta i basket a čestitke mu alibi.

KORN

pre 7 godina

CSKA i Partizan braća!
(dragan, 15. maj 2016 22:37)
Sada ste braca a pojeli ste se što Fener nije pobedio,jadan CSKA ako ima takvu bracu.

Valjevac

pre 7 godina

Stvarno bi bilo glupo da je Pero Antić sirovina opet uzeo titulu a da naš Teo ponovo izgubi finale.... Valjevo noćas slavi Teovu prvu a nadamo se ne i poslednju titulu! Bravo Teo majstore!

seljana

pre 7 godina

Ko je smislio ovu glupost sa ravnim kačketima? Retko odvratna pojava. Uz klovnove (da, tako se pojedinci ponašaju) iz NBA i ide, ali u EL im nije mesto

Sasha Bg

pre 7 godina

Bravo za CSKA, sramota za činjenicu da je De Kolo MVP jer je bukvalno Teodosić doneo titulu. Mislim da će to pokazati i indeks korisnosti.
(Voip, 15. maj 2016 22:59)

Sinko De Kolo je u polufinalu dao 30 poena, veceras 22. On je MVP celog završnog turnira

mika sumadinac

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!

Dare

pre 7 godina

Izuzetno mi je drago zbog Teodosica, zasluzio je. Ne vidim koja je uloga Bogdanovica? Strelac?? 6 poena!! Kalinic nema odredjenu ulogu. Knacno Teo!

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

Bojan

pre 7 godina

Ne razumem, trudim se, ali ne mogu. Niti ove što pljuju Tea, niti ove što prozivaju Kalinu, grobarski Fener, Bogdana, Veselog. Majko moja, koji sklop mozaga što kaže Dubioza. Oni koji su gledali košarku jer je vole su uživali. A većina onih koji pišu na ovom forumu malo zna o košarci, potpisujem. Jedino im je bitno da napišu neku navijačku glupost za koju misle da je duhovita. Užas.

dejan

pre 7 godina

Vecina komentara se svodi na to ko je losiji od nasih igraca, a sve su to nasi reprezentativci za koje cemo uskoro navijati ili bi barem trebali da navijamo... Realno je Milos bio MVP, a Bogdanovic i Kalinic neprimetni, ali glupo je likovati zbog njihovih losijih partija veceras. Stvarno ne razumem kompleksase koji se ovde oglasavaju, za koga bilo da navijaju.

трубадур

pre 7 godina

волео би да цска освоји само због труда,годинама стижу до краја и оклизну се,ето само због тога...

djuro

pre 7 godina

Ovaj i slicni sajtovi gde ljudi mogu da daju svoje komentare i ovakve vesti su tuzan podsecaj totalne propasti Srbije i njenog naroda, pre svega na duhovnm planu. Pre samo 200 i 100 godina neki drugi Srbi su mogli da oslobode i izgrade svoju zemlju iz maltene kamenog doba i pobede tri imperije da naprave sansu za prosperitet. Danas se idioti prepucavaju, cini mi se zakrvili bi da se gledaju oci u oci kad igraju kosarku ruski i turski tim - i to na konto toga gde igraju valjda zvezdasi i valjda partizanovni. Valjda nestalo vise kandidata za svadju, tucu i deljenje, a nestalo i relevantnih domacih organizacija, projekata, institucija bar na evropskom nivou, pa maloumni spremni da puste krv za "domace" Ruse i Turke samo ako postoji najblaza veza s njihovim torom. Ima li kud jadnije od toga?
Inace svaka cast CSKA, zasluzili su ovo vec godinama, mada ne bi bilo neposteno ni da je Fener dobio.

momcilo vukotic

pre 7 godina

ja stvarno ne mogu da shvatim dokle vise navijate za partizanove i zvezdine bivse igrace kad turski i ruski tim igraju finale.get a life "visoki ljudi"...

Miki

pre 7 godina

Znaci koraci Teodosica su faul igraca Fenera.Sudija je odlucio pobednika,iako je CSKA zasluzeno pobedio.U produzecima najmanje 2 nepostojeca faula svirana Feneru.I jel to Turkish Airlines?Kako da nije.Pre je Moscow Airlines.

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog Dragana, na svakoj vesti moram da ga ispravljam...Voroncevic, Fridzon, Kurbanov, Hrijapa, još dva momka kojima sam zaboravio ime...De Kolo, Teo, Hajns, Higgins, Dzekson...Više čak Rusa nego stranaca.
Za Turke nemam sta da dodam ali za CSKA nemoj da lupaš jer ovih 5-6 momaka su itekako bitni,jedan ih je i spasio večeras.

Bojke

pre 7 godina

@forza roma 

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom. 
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci?? 
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.
(sarajevo.ba, 15. maj 2016 21:17)
Jesi ti znao da u "bosanskom jeziku" ima 500000 srpskih rijeci?
Nazad u skolu i uci...ali istoriju.

Smithe napusi se ki..!

pre 7 godina

a delije na celu sa sika momsilom u dilemi da li navijati za bartski Partizanov klub CSKA ili za Turke gde su opet partizanovi igraci :-) kosarka = Partizan :-)

Pera

pre 7 godina

Utakmicu izgubio Veseli. Bogdan je bio slab, ali Veseli je bio katastrofalan.

Teo konačno odigrao kako ume. Mislim da Itudis greši što mu je De Kolo prvi igrač, jer je Teo bolji od njega.

CSKA zasluženo.

Delija

pre 7 godina

Više sam za Tea, samo zato što za Kalinu i Bogdana ima još vremena, mislim da je poslednja prilika za Miloša! Bravo za sve naše!

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

@Zasto ste toliko iskompleksirani od Turaka ???
(SANDZAK, 15. maj 2016 20:33)

pravo pitanje je zašto vi turci, koji govorite srpskim jezikom i živite u Srbiji, ne volite srbe?

Goran

pre 7 godina

Ovo je najveca i najbestidnija kradja u istoriji kosarke. Ovo je najveca sramota za evrposku kosarku i sport uopste. Svi treba da napuste tursku ligu.

Gogi bre

pre 7 godina

Ajmo Teo !
Sada ili nikad!
Najveci moguci respekt prema Obradovicu ali nebi voleo da turska ekipa pobedi "Turkish Airlines Euroleague "
Ali mislim dace LaMotta sve da ucini da dobije Fenerbahce!

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

323

pre 7 godina

Datome promasuje kos iz reketa, CSKA je u tom trenutku vodio 3 kosa, sledi 5 razlike i CSKA dobija mec. Drago mi je zbog Milosa jer je napokon osvojio EL a zao zbog BB Kaline i naseg Zeljka. Ipak, igrati tri dela utakmice ocajno i u cetvrtom stici veliku prednost to moze da pokrene i motivise samo veliki trener kao sto je Zoc. Odlicna utakmica u kojoj su neki veliki igraci iz Fenera strasno podbacili. Ne treba pljuvati BB jer u Feneru ima boljih igraca od njega koji su morali ceo mec da mnogo bolje igraju a nije ih nigde bilo. To se videlo i u polufinalu.

One night in May

pre 7 godina

Gazi Teo glupe neznalice!!!
Veselji 1/10 bacanja trenutno, vidi se da je ucio kod maga...a lepo mu je rekao pokojni Zeravica, a budala ga izvredjala.
Bogdan standardno baca cigle celo vece, a Teo unistava prema ocekivanjima!

Kako uzivam dom se raspada ovaj instant klub napravljen na neohladjenom lesu tek preminulog Ulkera...gazi, gazi CSKA, neka ne ostane ni kamen na kamenu!

fidelio

pre 7 godina

Ex sta je ..toliko mocna ekipa vodis 20 razlike na pol i na kraju (sekunda) da ona lopta nije dosla do Kirjape gubis.Po meni zasluzeno je Cska uzeo euroligu najvise su pokazali tokom ove sezone.Nije mogao sudija toliko da utice da se ekipa vrati -20.De colo je gubio dosta lopti a Fener je pogadjao neke tesle suteve.U produzetku su sudije bile pristrasne Cska.

Vidim, Kalina u Zvezdi. Dobrodosao.

pre 7 godina

Bogdanovic i Veseli odigrali tekmu zivota. Bogdane odmori ti ovog leta i nikako ne gledaj Nolana Smita. Teo, folirant Nando i jos tamo neki cije rodjene majke nisu cule da im se deca bave kosarkom, razmontirali ugovoreni projekat EL.

Dusan

pre 7 godina

Kako je lepo kad grobari prate EL preko neta i kuckaju po tastaturi neka neka to ce da rade jos nekih 50 godina jel muke nece moci svoj jadni klubic iz zagreba da bodre uzivo u evroligi.

Paola

pre 7 godina

Zeljko intelektualac, preteraste!. Vrhunski trener, da , ali čovek je završio osnovnu skolu. Čestitka za CSKA, bili su mnogo bolji?

Milan

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!
(duco, 15. maj 2016 22:58)

Minus za nepismenost.

provincija

pre 7 godina

I stvarno bese tako, nedosudjeni faul nad Slukasom resio utakmicu, barem tako izgleda. U svakom slucaju odlicna utakmica, Teo svaka cast!!!! Lepo je videti nase kosarkase kao nosioce pobednickih ekipa...de kolo moze samo da ti se zahvali i poljubi u d**e! A onaj mvp pehar da vrati.

Jole

pre 7 godina

"Bogan igrac za velike utakmice".Kakva zavera...veze nema lik.Aj sto nam zeznuo pobedu protiv Litvanije,nego i ovde dokazuje da nema pojma..

stručnjak

pre 7 godina

Alo, gani, pa navijate za Partizanov bratski klub. Kao kad bi mi navijali za Olimpijakos.
(Krme, 15. maj 2016 21:00)
Vama je bratstvo sa CSKA nametnuto u "ono" vreme a mi smo se pobratimili sa navijačima Olija zbog nekih ideja i zbog iste boje .

2CRAZY

pre 7 godina

CSKA je pokazao da su tim sa mozgom, za razliku od Fenerbahca koji igraju samo strastveno i to na momente, ali nemaju nikakvu ideju u napadu, niti bas neku timsku igru...
Bogdanovic ima jos dooosta da uci do toga da postane dobar kosarkas i svakako ne zasluzuje ovaj status koji trenutno zauzima. Pitam se dokle ce i Zeljko da ga trpi...
Teo je konacno uzeo i drago mi je zbog njega, a Fener je pokazao da ne ume da pobedi cak i kad mu se pobeda nudi.

napa

pre 7 godina

Zeljko Obradovic je intelektualac jednostavno zna da osvaja trofeje I veceras mu je tesko pao poraz kao I prosle sezone od reala za sada ima 8 a sigurno da se nece zaustavitu na tome da bi ispisao istoriju.

dr Zoki

pre 7 godina

Neverovatno sa kim je igrala Zvezda i koliko se hrabro nosila sa ovakvim prejakim klubovima. Daj Bože još takvih utakmica da se kali klub za mnogo veće domete. Večeras ne znam za koga da navijam, neka bude na eci peci pec.

Ruse bas briga za Srbe

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)
(milan, 15. maj 2016 20:44)

Dobro kada je Rusija(koja se granichi sa Kinom) u Evropi, i kada deli prave vrednosti imajuci jednog coveka na vlasti 20 godina, progoneci homoseksualce i neistomisljenike. Ubijem se od smeha pojedinim komentarima ovda:)

drax

pre 7 godina

Aj sad Milose u NBA da vidimo moze li to na najvisem nivou.Ja mislim da bi on u pravoj sredini bio cudo od pleja ekipa kao Milvoki bi se preporodila sa pravim plejom a sigurno bi mogli da nadoknade njegove nedostatke u odbrani.L

Ssss

pre 7 godina

Jos je cska imala kulagina i koropkova uz hrijapu voroncevica kurbanov i fridzon jos lazareva nema u protokolu pola rusa pola amera uz tea i nanda cestitke teu napokon

Goran NS

pre 7 godina

Stašan meč ali dati Kaliniću tri puta da završava ledjima na pola koša? Ma daj Želimire! Drago mi zbog Tea a opet bih voleo da su ih skroz okrenuli posli-21.

Voip

pre 7 godina

E pa ovi grobari su smehotres, neviđeni kompleksaši. Svuda oni moraju da se porede iako tema apsolutno nema nikakve veze sa njima. Ljudi ovde jednostavno biraju između Rusa i Turaka i većinom se što je normalno odlučuju za Ruse. Verujem da bi većina zvezdaša i partizanovaca navijali za naše klubove ali uvek ima kompleksaša sa obe strane.

nz

pre 7 godina

CSKA je najbolji ove sezone, zaslužena titula za Partizanov bratski klub. Šteta za Bogdana, Željka i Veselog ali dobro, bar su dizali pritisak ovima iz predgrađa cele sezone, pogotovo nakon 4 utakmice u kojima su ih odučili od košarke.

navijac

pre 7 godina

Pokradose Fener na kraju samo tako. Onaj nedosudjeni faul nad Slukasom kada je krenuo u kontranapad moze da udje u anale sudijskih kradja... Inace, CSKA je zasluzeno osvojio.

Milan

pre 7 godina

Tim koji promašuje slobodna NE MOŽE biti prvak evrope. CSKA igra timski, brzo, tečno i precizno.
Teo junak finala, Veseli tragičar a Bogdan pokazuje da nema ono nešto da povuče ručnu kad kola idu nizbrdo.

satelit

pre 7 godina

Obradovic je PROSLOST! Unistio je ovu utakmici tumbanjem svoje ekipe vec u startu... Itudis je BUDUCNOST,pustio je svoju ekipu da se razigra i sad je CSKA kao masina sa TEOM!

petarczv

pre 7 godina

Najaci su grobari kad im je puko bratski fener sa zeljkom bogdanom ubicom i air ball veselim vec na poluvremenu finala onda potezu da im je cska bratski klub a svi navijaju za fener xaxaxa da vas nema trebalo vi vas izmisliti!!!! Ja navijam za cska i ruse i tea!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

U ovoj utakmici se jasno vidi razlika šta je klasa, čitaj De Kolo i Teo i šta je Bogdan, daleko je on od Tea, ali, ima godine da se uči, pišem ovo pri kraju treće četvrtine, možda eksplodira ali, Nema tu Konstantnost, mora dosta još da radi Bogdan

Gogi

pre 7 godina

Sto ni drago sto fener nece da osvoji....nikad jaci nisu bili a opet nisu bolji od CSKA.A odlaze im Veseli,Judo,Bogdan i Datome...i fener se vraca tamo gde je bio 115 godina,medju malim ekipama.Oni imaju 6 titula samo u turskoj i nista vise!!!

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Zanima me jel su igrali CZ i CZT na F4 pa ove mukice komentarisu ovde i u svakom komentaru pominju Partizan? Jel vidite ovo u Berlinu, e to smo mi doziveli cetri puta, ponavljam cetri puta. Vi cete vecito ostati puki ucesnici EL kao Darusafaka recimo.

Geord

pre 7 godina

Ovaj Datome prosečan evropski košarkaš, ali za Bogdana je izmislio košarku.Od kalinica se nije više ni trazilo, mislim da je dobro cuvao nanda ako izuzmemo produzetak.

Fox

pre 7 godina

Bravo CSKA! Perfektna kosarka, sjajna odbrana a u napadu toliko sjajnih poteza, blokova i utrcavanja, lucidnih poteza Teodosica i sasvim zasluzeno razbijanje Fenerbahcea. Samo nastavi Teo, zasluzio si da uzmes trofej! Apsolutno najbolji tim u Evropi i zasluzeno treba da osvoje!

Mad4Red

pre 7 godina

Iskreno mislim da je Fener mogao da dobije utakmicu dva puta Kalinic gubi napad pred sami kraj ispod koša ludacki su igrali odbranu zadnji 15 minuta svaka im cast top basket, i zbog ovoga nikad necu toliko voleti NBA kao Evro basket toliko emocija toliko ljubavi navijanja ludila ima samo u Evropi ... Svaka im cast stici u finalu jedan minus 20 ni malo lako, Teo je napokon docekao svoj trofej posle 7 finala, drago mi je i zbog Itudisa veliki gospodin, kupio me posle utakmice sa Zvezdom kako je na tecnom srpskom odgovarao na sva pitanja, sto je veliki postovalac Srbije i nase kosarke!!!

Kayser Soze

pre 7 godina

Navijao sam za Fener cele sezone, zbog Zeljka, Bogdana, Veselog, Antica, Kaline, i bili su blizu preokreta, ali neke sitnice su odlucile. Koncentracija u produzecima, sreca kod pogotka Hrijape, ali ne smeju Bogdan i Veseli onako lose da igraju u finalu.. steta
Drago mi je zbog Teodosica i Itudisa.

Nemanja

pre 7 godina

Najzesci mi ovi konenatri,Bogdan los,kakav njegov nba i slicno.Pa Bogdan je cele sezone igrao odlicno pogadjao pobednicke trojke,doneo kup,i sad jednu utakmicu odigra lose i odma nije on za nba,isto tako i Obradovica koji je najtrofejniji evropski trener!!!!Umesto da falimo nase igrace,pogotovu sad pred turnir i nadam se olimpijadu mi suprotno.Kakav smo mi to narod?Teodosicu cestitke,i ja mislim da je sad posle napokon osvojene titule vreme da ode u nba.

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

Milutin iz donju konjusu

pre 7 godina

Ovo vi je za onaj avijon što ste Rusima srušili. A onaj željko još od evropskog prvenstva u Srbiji ja sumljam da je strani plaćenik ene ga među turke. No sreća pa imamo onakog premijera pravi patrijota koji voli zemlju. Da Bog da ga uapsi i onog partizanovog. More su i slični nji dvoje. Sve to da se poapsi zbog nemoralnog bogaćenja.

Ssss

pre 7 godina

Uz duzno postovanje AL tandem dijamnt i sarunas ili dijamant i spanulis su par dvaput bolji od tea i nanda i jos zaboravi lakovica i Navarra kakvi su to legendarni tandemi bili i Navarro saras Kako okrenes saras je tu moderatore pusti moj Kom molim te

SPete

pre 7 godina

Teo pozdravlja one koji su rekli da je CSKA De Kolo, a zaboraviše da je Teodosić sam pobedio Zvezdu u prve dve utakmice u Moskvi, u prvoj dao 25+ faktički bez promašaja, u drugoj dao onu trojku kojom je CSKA preokrenuo na +1 u finišu. Jednostavno čovek vidi kada su mu saigrači u zoni i maksimalno ih eksploatiše. To je pravi plejmejker. Igračina. Drago mi je da uzima titulu konačno. Veliki si, Teo! Sledeći uspeh je olimpijska medalja!

Baxuz

pre 7 godina

Imate pravo jednom da pogadjate koji je jedini igrač sa minusom indexa korisnosti
(Beka, 15. maj 2016 23:32)

Jel Bogdanovic? Ne cudi me! Covek nam je sahranio reprezentaciju zajedno sa djordjevicem koji mu je dozvolio da sutne 17 nerezonskih trojki.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu,Itudisu kralju legendo....Svaka cast,velika ste ekipa zasluzujete titulu!Zelimire ako ne veceras,vise srece sledece godine.

Valjevka

pre 7 godina

Teo, zemljace moj iz grada na Kolubari, reci treneru da ima jedna zaljubljena u njega. :-) A za ostalo ne brini, sve cemo se sporazumeti, ;) covek perfektno govori srpski. ;-)

pingvin sa Madagaskara

pre 7 godina

...21 poen se nadoknađuje tako što se prosečni igrači ostave na klupu...koliko para treba nekim trenerima da osvoje EL...

Nenad

pre 7 godina

Bogdan,Veseli i Obradovic veciti gubitnici.
(Gagi, 16. maj 2016 00:29)

Ala me nasmeja ha ha ha ha..Obradovic covek sa 8 titula prvaka evrope..Ko zna koliko titula prvaka drzava u kojima je trenirao klubove..verovatno je i sam posle 20 prestao da broji..Covek sa srebrom iz Atlante..Zlatom iz Barselone 97 i Atine 98 SP..Bronzom iz Francuske 99 sa reprezentacijom...kupove je verovatno isto odavno prestao da broji..a ne izvini sad se setih mozda si mislio na Sasu Obradovica ali ne znam sto ga pominjes kad njegov klub nije igrao F4..i jos jedna stvar verovao ili ne i Veseli i Bogdan imaju vise titula osvojenih sa svojim klubovima nego vasa legenda Igor Rakocevic..ili Milenko Topic..ili onaj Kuznanovic koji je veceras bio u studiju posle prenosa..

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

ghj

pre 7 godina

Zaslužio je Teo da osvoji Evroligu, godinama igra na vrhunskom nivou. Ali ne bi imao ništa protiv i da Željko još jednom potvrdi status legende. Navijam za dobru utakmicu

Bree

pre 7 godina

Jos pocetkom Top 16 faze sam napisao da Fener nema sanse da uzme titulu ove sezone. Napisao sam da ce doci do F4, ali da titulu uzima CSKa ili Laboral, svi su mi nalupali minuse :D

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Dolazim u Zvezdu kada osvojim Euroligu!"
-Izjava Tea od prosle sezone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (heheh, 15. maj 2016 22:58)

Тога се и бојим. Не Теодосића, него што ће неко (ми) да му дамо за плату. РТС такса има да буде 1000 динара. Другачије он наравно не долази.

Bumbar

pre 7 godina

U Feneru ima vise Srba nego Turaka tako da vasa prica da ne mozete navijati za turski tim pada u vodu. Ajmo Zeljko, ajmo Bogdane, ajmo Kalina!!!!!

Kavkaski Ovcar

pre 7 godina

Gazi Cska turke...Bogdan ocajan,Veseli covek ne moze bazen da pogodi.Sta reci o coveku koji sa slobodnog ne pogodi ni mrezicu?Tuga od igraca...Fener je ocigledno ovde zalutao,trebali su ispasti jos od Laborala,oni bi pruzili bar jaci otpor Rusima.

...

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva

limož do titule

pre 7 godina

Realno Kalina izgubio utakmicu. Na -3, dobio rampu, pa posle toga napravio faul.
(Deni Krejn, 16. maj 2016 00:14)
Jeste ali ne računaš koliko je dobrih odbrana imao... Da nije imao bila bi i veća razlika... Kalinićeva minutaža je potvrda šta najbolji evropski trener misli o njemu... U finalu euroleague! Tako da grobari, batalite te nebuloze o košarkaški obrazovanoj publici, pljuvanjem kalinića samo sebe ukopavate... Cska realno jača, utakmica dostojna finala... Moskovljani zasluženo slave... Naši reprezentativci vrlo dobri

Sole

pre 7 godina

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
(mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)

Pa ako smo verovali Vujoševiću da u Partizanu igraju iz ljubavi ...

aleksandar

pre 7 godina

Ako Zvezda ne moze da osvoji onda ili Olimpijakos ili neko od brace Rusa i niko vise bre ,niko!
(Dulo, 16. maj 2016 00:13)to je nas bratski klub,kalafonijo

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

Mile

pre 7 godina

Mislim da Želimir više nikada neće osvojiti EL. Ovo više nije pitanje budžeta jer je Fenerov budžet svakako najveći. Ima nešto i u znanju, a tu je baš tanak tanak. Sve mi je bilo jasno posle evropskog u Beogradu.

Djovani Elber

pre 7 godina

Uvek cu pre navijati za klub koji nije iz Turske.. ali kako da navijam protiv Zeljka, Bogdana, Kalinica i Veselog? Njima dajem prednost u odnosu na Tea iako bih voleo da svi budu srecni..

Srbin jbg

pre 7 godina

Ja navijam za kosarku, a to je ono sto fener radi najbolje u Evropi. Zeljko, Bogdane, Nikola, Jane i Pero zelim vam titulu veceras!

Ko mi kaze da se setim petsto godina, nek se slobodno vrati u 16.vek!

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

navijac

pre 7 godina

Tezak je zivot isftrustriranog pantera, zbog prevelikih kompleksa I mrznje prema Zeljku Obradovicu, moraju da navijaju za bratski klub Partizana (kao kad bi mi navijali za Olimpijakos).

bobo mk

pre 7 godina

Miloš večeras maestralan, Antić vrhunski, za 17 min. zabio 16 poena, Kalinić u odbrani odličan, Bogdan neprepoznatljiv, Veseli smešan, dok Željko sa jednom zamerkom, mislim da je u produžetku morao da pusti Antića.
Sve u svemu uzbudljivo finale.

Ivan

pre 7 godina

Kakav krs od igraca je ovaj De kolo. Lepo sam rekao juce da je onim pacerima nagurao polovinu poena sa slobodnih bacanja, a vi ga dizete u nebesa.

namcori i pljuvaci

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
(ja sam, 15. maj 2016 20:07)

Vi ste zaglavili u 16. veku sa vasim nacinom razmisljanja:)
U svemu vidite politiku, pa cak i u sportu. A istovremeno toliko Srba sportista zivi od turskih para(Zeljko, Bogdan, Kalina, Antic, Lazar Markovic...) sto pokazuje gde je Turska na svetskoj mapi, a gde je Srbija. Nisam cuo da jedan Turcin radi u Srbiji:)

DedaMiloje

pre 7 godina

Strašna utakmica, uživao sam. Veseli je najzaslužniji što Fener nije uzeo titulu. Čovek se načisto pogubio, loži nešto navijače, a slobodno bacanje ne može da ubode u ovako važnoj utakmici. Najviše su me razočarali Bogdanović i Kalinić, mada je Kalinić bolje odigrao, nisu mu sudjena 2 faula pod košem i podelio je bananu gde mu je sudjena lična greška. Lamoniku skloniti što dalje od košarke kao i Javora. Javor nije sudio čist faul nad Slukasom što je u mnogome odlučilo utakmicu. CSKA je bio bolji večeras i zasluženo je postao prvak Evrope. Itudis je počistio Željka u 2/4 sa parketa izuzetnim vodjenjem utakmice. Pera Antić odličan, Dikson isto klasa. Najbolji su bili Hrjapa i Teodosić koji je sa 2 pasa rešio utakmicu. Vrhunska košarka i vrhunski igrači na čelu sa vrhunskim trenerima.

MVP

pre 7 godina

@Darko pfc
Teo je na celom F4 sutnuo 12 puta
De Kolo je na celom F4 sutnuo 31 put
A Itudis prica kako su podjednako bitni za tim sto je tacno ali,
Teo bio korisniji u najvaznijoj utakmici sezone,
statisticki De Kolo jeste korisniji ali hocu da kazem da sa ovolikim forsiranjem u odnosu na Tea to nije ni cudo...
Sve u svemu,najbitnije je da je Teo uzeo Evroligu

deki

pre 7 godina

Kakav pik en rol igra CSKA, ovo nije humano, Teo nestvarne asistencije, ovakva ekipa kao CSKA jednostavno ne moze da ispusti 20 razlike, iako je prekoputa jedan Fener

gagi

pre 7 godina

Ciganska logika - navijamo za CSKA, bratski tim grobarima protiv Fenera jer su tamo Željko, Bogdan i Vesely. 15 godina konfuzije i zlostavljanja...

sarajevo.ba

pre 7 godina

@forza roma

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom.
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci??
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.

ludinovinar

pre 7 godina

Каква утакмица људи моји! Заслужено оде у продужетак, па шта буде.. Навијачи Звезде показали колико су попуцали јадни, напред Жељко, Калина, Богдане, Перо, Весели.. :-)

djole

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba.
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja

subjektivni stručnjak

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)
Legendo,nisam mislio na kojekakve tamo DERVIŠE nego u odnosu na ozbiljne evropske klubove u ovom slučaju šampione Evrope.

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

vu

pre 7 godina

"Zeljkova deveta"..Covece da se najezis kad procitas ovaj broj i onda dodju panteri koji ocekuju da se svi moguci rezulati poklope u njihovu korist jer u suprotnom je sve namesteno i pljuju po najvecem treneru moderne Evropske kosarke.

Milos

pre 7 godina

A gde je buduca NBA zvezda i veliki majstor Bogdan? Po grobarima najbolji igrac evrope? Kad se samo setim Litvanije, smejem se na njihove glupe komentare. Teo kida, CSKA igra ko sat, svaka im cast. I da, Itudis je oducio Zeljka od zivota..ajmo braco Rusi, da placu fenjerovci, limizovci, cedevitovci i ostali koji ne znaju za koga navijaju.

@Milos Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

lol

pre 7 godina

Valjevacka podvala naisla na druga u reprezentaciji, suboticku prevaru, i konacno ubola zrno i pored toga sto mu je ovo ko zna koja sezona sa najvecim budzetom...

Dag Kristi

pre 7 godina

Svaka cast Teu i De Kolou,ali Hrijapu trebaju obojica u d..e da ljube.Obradovic je dokazao da je sjajan strucnjak,bez Bogdanovica i Veselog je sustigao vodjstvo,da je ostao tome dosledan i u produzetku,ko zna...Jako mi je drago da je konacno Teo uzeo titulu!

duledudule

pre 7 godina

Skoro se nisam iznervirao gledajuci tekmu a da nije zvezda.reko nece valjda da upropaste sve.bravo Teo,najzad.bice jos prilika za kalinu i bogdana.jel ste izvalili kako je Itudis odlepio na kraju,kao da su mu dali mdma

Buba

pre 7 godina

Mislim da su sudije u produzetku otisle na stranu rusa.faul nad nandom na udvajanje i ne svirani faul nad slukasom u kontri.mislim da su ta dva detalja odlucila.mogao je i fener.bilo bi zasluzeno.

Reporter

pre 7 godina

Slušam trenera CSKA, Itudisa, i zamišljam maga Dulu na klupi kako objašnajava rukama, glavom, mlatara jezikom. Moraš biti veliki za veliku scenu. Ovako, ostaje ti samo rvanje u Srbiji.

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Cisto da pitam. Koliko je trenera koji su radili u Zvezdi osvojili EL? Koliko je igraca koji su igrali u Zvezdi osvojilo EL? Sam Partizan ima vise ucesca na F4 nego sto CZ ima ucesca u istoj ! Zeljko ce da dokazuje zamrznutima koliko je dobar trener. Pa on covek ima vise EL nego vi domacih titula, ABA liga i kupova zajedno !

Krme

pre 7 godina

@Nolan Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

Alexis Sanco Panco

pre 7 godina

Ne pripada cela Turska Evropi teritorijalno ali kako je Istanbul bio sedište Istočnog rimskog carstva, jedno od sedišta pravoslavne crkve i teritorijalno je deo Evrope, možemo reći da je Turska deo evropske istorije i naše evropske kulture.

aleksandar

pre 7 godina

to je nas bratski klub,jel igra vas bratski spartak iz moskve,s opet u feneru imamo najboljeg trenera i igraca evrope.to smo mi GROBARI.

Rakun

pre 7 godina

Veseli nakbolji igrac u evropi ? trebao da bude mvp ? igrac koji sutira slobodna bacanja 1/10 ako bude mvp,ja presrajem da pratim kosarku i sport uopste...

Baxuz

pre 7 godina

Obradovic, Ivkovic, Pesic - prevazidjeni treneri. Njihovo svatanje kosarke je moglo da prodje pre 10 godina, danas su isto sto i Van Gal u fudbalu.

srbin

pre 7 godina

Gotivim Tea,da se razumemo,i smatram da je medju top3 u Evropi,ali neko je dole napisao da je se sklanjao kad se lomilo,igrao alibi tekmu,i mislim da je bio nazalost upravu.Dok su imali 20razlike,radio je sta je hteo.Na plus 1,2 i na egalu je poceo da se sklanja i bezi od lopte,i najbitnije od odgovornosti,sto me razocaralo.Prepustio je De Colo-u lidersku ulogu u ekipi,iako je bolji igrac.U svakom slucaju,drago mi je da je konacno uzeo tu EL,kako bi mogao da ga vidim i u Nba,sto je sad izvesno.

Dokaz

pre 7 godina

Dokaz da Bogdan ne treba da ide u NBA.On treba da ode u CSKA i ja cu,kao Zvezdas,navijati za njega.Bezite iz ovih prokletih turskih ekipa...

Nixonnnnn

pre 7 godina

Sad si uz'o pehar Miloše.... :D
Sve čestitke, odlična košarka!
Sada samo želim petorku u areni, Teo, Bogdan, Kalina, Bjelica, Jokic :D

Walter White

pre 7 godina

Drago mi je zbog tea a zao zbog zoca,bogdana i kaline.Sto se nasih tice Bogdan je bio stegnut i uplasen i lose je odigrao,od kaline se nista vise nije ni ocekivalo mozda jedino nije morao bas on da resava tako vazne poene.Sto se tea tice odigrao je maestralno ali realno je De Kolo povukao kada je bilo najvaznije jeste istina da ih je on skoro kostao titule zbog svojih gluposti ali je i preuzeo odgovornost kada se lomilo i on je definitivno lider ove ekipe.I da,sudije su prvo latentno pomagale fenereu da se vrate a onda su ih pokrali u mozda kljucnom trenutku kada nisu svirali faul nad slukasom!

dtb_pro

pre 7 godina

@Mirko

Sinko, ja sam grobar, a ne gan. I kao grobar govorim o Bogdanu. Mi smo ovdje gdje smo zahvaljujući baš takvima poput tebe.

Coa

pre 7 godina

Bogan sasvim prosecan igrac.Mit je to da je on igrac za velike utakmice.Sad je dokazao da je ispod proseka mozda.0/6 trojke...LOL.Teo pravu kapiten reprezentacije...

GM

pre 7 godina

Sudije pustile tucu kao i protiv Laborala, samo ovog puta bez rezultata.

Sramno sudjenje... Pre svega Italijana penzionera cija zemlja ima 1 klub vec godinama, Slovenca placenika proverenog cija zemlja ni nema klub,
Nemac koliko toliko fer.

Milan

pre 7 godina

Pojedini komentari potvrdjuju Ajnstajna da su kosmos i ljudska glupost bezgranicni. A i onu moju :zloba,zavist i pakost.Svetsko a nase srpsko....Dokle bre braco,dokle?

Lisa

pre 7 godina

Cestitke Teu!!!Poslednji carobnjak koga jos nisu maznuli u NBA ali oni su na gubitku.Bogdan razocaravajuci u presudnoj utakmici.Ne moze se vise vaditi na mladost.Boki vezbaj sut covece,svaka trojka ti gadja prvi obruc.
Zeljko ce uzeti ponovo titulu,ne sekirajte se.

razlika izmedju malih i velikih

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.
(sever, 15. maj 2016 23:07)

E, uspeo si u zivotu ako ti je glavno zanimanje "pravoslavac":)
Verujem da ti ne delis ljude na dobre i lose, vec na
pravoslavce i ostale
velike Srbe i Srbe izdajnike
sever i jug
A sto se tice "dusmana" previse ih ima, da nije greska kod vas kojima je glavno zanimanje "pravoslavac"?:)

Lazar

pre 7 godina

Ovo prvo poluvreme samo pokazuje da je Bogdan glavni,najbitni igrač fenera..Da ga čuvaju kao i ostale igrače svaki meč bi imao 25 +,ali njega svi pa i amerikanci udvajaju,izlaze na udvajanje..Fener večeras posle pasa udvojenog bogdana ne umije da iskoristi to,napravi visak i to je to.

dls

pre 7 godina

Fenomenalna utakmice. Cestitke CSKA, ali ostaje veliki znak pitanja kako bi se zavrsilo da sudije nisu napravile ocigledne dve greske u produzetku na stetu fenera. Mislim na faul nad Slukasom i korake Teodosica.

Miki

pre 7 godina

Znaci koraci Teodosica su faul igraca Fenera.Sudija je odlucio pobednika,iako je CSKA zasluzeno pobedio.U produzecima najmanje 2 nepostojeca faula svirana Feneru.I jel to Turkish Airlines?Kako da nije.Pre je Moscow Airlines.

Marko

pre 7 godina

Uhhhh ala boli ovakav poraz!!!Uhhhh sto je slatko!!!Pa gospodine Obradovicu vratilo Vam se za sva ona Vasa namestanja! Inace gde je Bogdanovic veceras? Sto ne igra??? Teo MVP!!!

Mirko

pre 7 godina

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!
(dtb_pro, 15. maj 2016 22:57)
--------------
Boli jako 2014 a ?
Jel to tvoja zivotna zelja ili misljenje ?
Cini mi se ne samo tvoja vec vecine vas kojim je detinstvo i mladost unistio klub iz kog je Bogdan ?

Polako gani decku je ovo prvo finale i izgoreo je, idi sad pogledaj kako je velemajstor Teo odigrao polufinale( svog drugog f4 u karijeri) protiv KK Partizan 2010 u Parizu, decko nije mogao ni tablu da pogodi a kamoli kos, da nije bilo onog Cildresa koji je Teov air ball na sekundu do kraja pretvorio u kos danas bi KK Partizan imao dve titule prvaka evrope.

bobi

pre 7 godina

Bravo za bratski vojni klub CSKA, čestitke i Feneru na velikoj borbi, crveno-beli kompleksaši prisvojite i ovi titulu kao što ste Olijevu pre par sezona.

Darko pfc

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!
(MVP, 15. maj 2016 23:12)

Mozda je za tebe Teo MVP, ali za sve ostale je to Nando de kolo. Ja gledao do kraja kada su Nandu dali priznanje:)

mika sumadinac

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!

Ssss

pre 7 godina

Uz duzno postovanje AL tandem dijamnt i sarunas ili dijamant i spanulis su par dvaput bolji od tea i nanda i jos zaboravi lakovica i Navarra kakvi su to legendarni tandemi bili i Navarro saras Kako okrenes saras je tu moderatore pusti moj Kom molim te

lol

pre 7 godina

Valjevacka podvala naisla na druga u reprezentaciji, suboticku prevaru, i konacno ubola zrno i pored toga sto mu je ovo ko zna koja sezona sa najvecim budzetom...

milan

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)

navijac

pre 7 godina

Pokradose Fener na kraju samo tako. Onaj nedosudjeni faul nad Slukasom kada je krenuo u kontranapad moze da udje u anale sudijskih kradja... Inace, CSKA je zasluzeno osvojio.

Smithe napusi se ki..!

pre 7 godina

a delije na celu sa sika momsilom u dilemi da li navijati za bartski Partizanov klub CSKA ili za Turke gde su opet partizanovi igraci :-) kosarka = Partizan :-)

Ruse bas briga za Srbe

pre 7 godina

Turska nije Evropa. Ne djeli iste civilizacijske i kulturne osnove kao mi hriscani. Bilo bi mi drago zbog Kaline i Bogdana, ali navijam za CSKA i bice mi jos draze zbog Tea, jer je zasluzio :)
(milan, 15. maj 2016 20:44)

Dobro kada je Rusija(koja se granichi sa Kinom) u Evropi, i kada deli prave vrednosti imajuci jednog coveka na vlasti 20 godina, progoneci homoseksualce i neistomisljenike. Ubijem se od smeha pojedinim komentarima ovda:)

sever

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.

...

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva

djole

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba.
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja

Mirela

pre 7 godina

Zeljko zvani odbrana. Njegove ekipe su igrale uspesnu odbranu samo ako im sudije ne sviraju licne. Veceras su napravili 50-60 licnih koje im nisu sudjene. Realno je trebalo da bude bar 40-50 razlike za CSKA.

d r a g a n

pre 7 godina

Ne znam da li ste primetili da je prvi Turcin usao u igru na 20 sekundi pre kraja prvog produzetka. Ni Fener ni CSKA nisu turski, odnosno ruski timovi. To su sinteticki timovi prepuni stranih igraca i trenera. Tako da navijanje po sistemu ne volim Turke, volim Ruse, je promasena tema. Zapavo se svodi na to koja sintetika vam je bliza u smislu koji su igraci i ko igra dopadljiviju kosarku. Srecom nasih ima dosta.

Miroslav V

pre 7 godina

Bogdan Bogdanović nikada neće biti ni dobar igrač a kamoli vrhunski, realno samo...
(Delije Čikago, 15. maj 2016 23:06)

Realnost vam je jaca strana a siguran sam i da
bolje poznajete kosarku od Zeljka.

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Zanima me jel su igrali CZ i CZT na F4 pa ove mukice komentarisu ovde i u svakom komentaru pominju Partizan? Jel vidite ovo u Berlinu, e to smo mi doziveli cetri puta, ponavljam cetri puta. Vi cete vecito ostati puki ucesnici EL kao Darusafaka recimo.

zinjo

pre 7 godina

Ajde bre panteri sta lozite vise na Bogdana ? Decko vec igra finale EL...a vas izgleda jos uvek boli onih 100 poena,pa vas pucaju kompleksi s tim "prozivkama". Smesni ste. Idemo CSKA deri janjicare ! Casovi kosarke u Berlinu. Tandem Teo,De Colo ubedljivo najbolji u Evropi pislednji 15-tak godina. A sto se tice Tea,decko je zasluzio da osvoji EL.. Ajmo nama bratski CSKA u istom ritmu,gazziiii !!!

Grobarka

pre 7 godina

Ja sam grobarka koja navija za CSKA. Dobro pamtim one moje suze kada su nas Turci pokrali na SP 2010 i nikada necu navijati za njih.Ali sad kad sam ovde procitala komentare nekih iskompleksiranih kvazi-navijaca, uplitanje Partizana i Zvezde, navodjenje nekih nebuloznih stvari ....pa i drago mi je sto se Fenerbahce vratio i ako pobedi nece mi biti toliko zao!Bice mi jedino zao Tea.Kao grobarka kazem da je zasluzio da osvoji Evroligu!

Bumbar

pre 7 godina

U Feneru ima vise Srba nego Turaka tako da vasa prica da ne mozete navijati za turski tim pada u vodu. Ajmo Zeljko, ajmo Bogdane, ajmo Kalina!!!!!

Vidim, Kalina u Zvezdi. Dobrodosao.

pre 7 godina

Bogdanovic i Veseli odigrali tekmu zivota. Bogdane odmori ti ovog leta i nikako ne gledaj Nolana Smita. Teo, folirant Nando i jos tamo neki cije rodjene majke nisu cule da im se deca bave kosarkom, razmontirali ugovoreni projekat EL.

Dejan

pre 7 godina

Onaj sa brojem 13 u zuto crnom dresu dobar igrac, samo ne znam onaj indeks koliki mu je.
(vidim sve, 15. maj 2016 22:41)

taj ti je zivot zacrnio za sva vremena. ..buuu

Goran NS

pre 7 godina

Stašan meč ali dati Kaliniću tri puta da završava ledjima na pola koša? Ma daj Želimire! Drago mi zbog Tea a opet bih voleo da su ih skroz okrenuli posli-21.

namcori i pljuvaci

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
(ja sam, 15. maj 2016 20:07)

Vi ste zaglavili u 16. veku sa vasim nacinom razmisljanja:)
U svemu vidite politiku, pa cak i u sportu. A istovremeno toliko Srba sportista zivi od turskih para(Zeljko, Bogdan, Kalina, Antic, Lazar Markovic...) sto pokazuje gde je Turska na svetskoj mapi, a gde je Srbija. Nisam cuo da jedan Turcin radi u Srbiji:)

Srbin jbg

pre 7 godina

Ja navijam za kosarku, a to je ono sto fener radi najbolje u Evropi. Zeljko, Bogdane, Nikola, Jane i Pero zelim vam titulu veceras!

Ko mi kaze da se setim petsto godina, nek se slobodno vrati u 16.vek!

duco

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!

Ivan

pre 7 godina

Kakav krs od igraca je ovaj De kolo. Lepo sam rekao juce da je onim pacerima nagurao polovinu poena sa slobodnih bacanja, a vi ga dizete u nebesa.

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

ludinovinar

pre 7 godina

Каква утакмица људи моји! Заслужено оде у продужетак, па шта буде.. Навијачи Звезде показали колико су попуцали јадни, напред Жељко, Калина, Богдане, Перо, Весели.. :-)

Dusan

pre 7 godina

Kako je lepo kad grobari prate EL preko neta i kuckaju po tastaturi neka neka to ce da rade jos nekih 50 godina jel muke nece moci svoj jadni klubic iz zagreba da bodre uzivo u evroligi.

nz

pre 7 godina

CSKA je najbolji ove sezone, zaslužena titula za Partizanov bratski klub. Šteta za Bogdana, Željka i Veselog ali dobro, bar su dizali pritisak ovima iz predgrađa cele sezone, pogotovo nakon 4 utakmice u kojima su ih odučili od košarke.

navijac

pre 7 godina

Tezak je zivot isftrustriranog pantera, zbog prevelikih kompleksa I mrznje prema Zeljku Obradovicu, moraju da navijaju za bratski klub Partizana (kao kad bi mi navijali za Olimpijakos).

Milos

pre 7 godina

A gde je buduca NBA zvezda i veliki majstor Bogdan? Po grobarima najbolji igrac evrope? Kad se samo setim Litvanije, smejem se na njihove glupe komentare. Teo kida, CSKA igra ko sat, svaka im cast. I da, Itudis je oducio Zeljka od zivota..ajmo braco Rusi, da placu fenjerovci, limizovci, cedevitovci i ostali koji ne znaju za koga navijaju.

@Milos Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

Mikeli

pre 7 godina

Reci cu nešto o čemu Tegeltija ne govori. Partizan je godinama imao pomoć ne samo državnih struktura, nego i saveza i sudijske organizacije. Otuda su igrači partizana delovali nezsustvljivo u finalima i bukvalno im se sve sudilo. Kada bi igrač trebao da se proda sudije bi nad njim svirale sve i svašta. Vujanic je bio prvi beli medved, Milojević drugi, a najsvežiji primer je Bogdanović koji je izveo slobodnih bacanja koliko i ceo tim crvene zvezde. Šta su ti igrači uradili kasnije u evropskim okvirima znamo. Prosek, a vrlo često i ispod proseka. Samo su gospodarili u srpskoj ligi. Ovo govorim jer je taj Bogdanović pokazao da je ispod prosečan igrač i da nikada neće imati ni blizu karijeru kakvu su mislili nakon tog finala. Uostalom tolike godine dominacije a iz tih šampionskih ekipa nismo dobili bukvalno 3 kvalitetna igrača za reprezentaciju. To je jasan podatak šta se tu radilo.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

"Dolazim u Zvezdu kada osvojim Euroligu!"
-Izjava Tea od prosle sezone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (heheh, 15. maj 2016 22:58)

Тога се и бојим. Не Теодосића, него што ће неко (ми) да му дамо за плату. РТС такса има да буде 1000 динара. Другачије он наравно не долази.

vu

pre 7 godina

"Zeljkova deveta"..Covece da se najezis kad procitas ovaj broj i onda dodju panteri koji ocekuju da se svi moguci rezulati poklope u njihovu korist jer u suprotnom je sve namesteno i pljuju po najvecem treneru moderne Evropske kosarke.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Turci stižu 16 razlike zadnju četvrtinu a prave 3.faul minut i po pre kraja. U tom trenutku, odnos faulova je 31 19 a turci imaju 37 bacanja na 20 ruskih. A zar je neko očekivao nešto drugo u prvom finalu turske ekipe u Turkish airlines ligi... Džabe, momci

Krme

pre 7 godina

@Nolan Videcemo za 10 godina, koliko je Teu bilo potrebno da osvoji EL, ako uopste uspe i veceras. A inace, navijas za Partizanov bratski klub, pozz kompleksu.

dtb_pro

pre 7 godina

Od jedne fenomalne košarkaške predstave, sudije su napravile katastrofu. Sramota je šta su svirali i jednima i drugima. Problem je što je Fener oštećen u kritičnim trenucima. Drago mi je jedino zbog Tea, jer čovjek je zaslužio da skine kletvu luzera Eurolige sa sebe.

Navijao sam za CSKA.
Ipak, Lamonika je id-i-ot neviđene kategorije, ali generalno sudije u evropskoj košarci su kriminalne. NBA sudije i pored toga što ne sviraju mnogo toga i što štite zvijezde i gledaju im kroz prste prečesto, opet 6 puta bolje drže utakmicu od evropskih sudija. Sramota!

Osim toga, Itudis je 3/4 utakmice obrisao patos sa svojim mentorom i kumom Željkom, a onda ovaj pronalazi divlju petorku koja vraća nevjerovatnu prednost. De Kolo je odigrao kriminalno. Itudis ga je držao zbog slobodnih bacanja (De Kolo bukvalno ne promašuje slobodna), ali čovjek je izgubio 5 lopti u zadnjih 7 minuta. Upravo zbog njega je Fener stigao razliku i Teo je ni kriv ni dužan mogao ostati "uklet" zbog ove "igračine". Uzgred, ako ćemo pošteno, utakmica je prelomljena kad je Teo čuvao Kalinu pod košem u produžetku i nije mu sviran čist faul (koji bi bio 5.), a nakon toga neko poklapa Kalinu i tada je sve bilo gotovo. Ali to je jedna u moru sudijskih grešaka večeras.

S druge strane, Bogdan je odigrao utakmicu koja će mu karijeri značiti prekretnicu - na gore! Od večeras će otići u zaborav i jako mi je žao tog momka. Ali ovo mu je kraj. Šteta! Još jednom: Bravo TEO! - UAaa sudije!

Petar

pre 7 godina

Bogdana nema nigde kad je najbitnije, ni u Feneru ni u reprezentaciji. Kalinic, sta reci? Covek limitiran u napadu a uzima najbitnije napade pred sam kraj, pa ovo je bez komentara. Ne moze Zeljko sa ovim poluigracima protiv NBA CSKAja

ja sam

pre 7 godina

Jednostavno srce ne može za turke! Trudim se navijati najviše zbog Bogdana, ali ne ide.
Ipak za Ruse i Miloša
Mada za sada djeluje mnogo bolje Fener

gagi

pre 7 godina

Ciganska logika - navijamo za CSKA, bratski tim grobarima protiv Fenera jer su tamo Željko, Bogdan i Vesely. 15 godina konfuzije i zlostavljanja...

Goran

pre 7 godina

Ovo je najveca i najbestidnija kradja u istoriji kosarke. Ovo je najveca sramota za evrposku kosarku i sport uopste. Svi treba da napuste tursku ligu.

aleksandar

pre 7 godina

to je nas bratski klub,jel igra vas bratski spartak iz moskve,s opet u feneru imamo najboljeg trenera i igraca evrope.to smo mi GROBARI.

Mile

pre 7 godina

Mislim da Želimir više nikada neće osvojiti EL. Ovo više nije pitanje budžeta jer je Fenerov budžet svakako najveći. Ima nešto i u znanju, a tu je baš tanak tanak. Sve mi je bilo jasno posle evropskog u Beogradu.

cigan

pre 7 godina

@disorder
Prilično je tupavo misliti da sa crvenom zvezdom veze mogu da imaju samo ljudi iz beograda. Zvezda je obeležje svih srba, gde god oni bili.

Buba

pre 7 godina

Mislim da su sudije u produzetku otisle na stranu rusa.faul nad nandom na udvajanje i ne svirani faul nad slukasom u kontri.mislim da su ta dva detalja odlucila.mogao je i fener.bilo bi zasluzeno.

Đilas do Čovića, trojka !

pre 7 godina

Cisto da pitam. Koliko je trenera koji su radili u Zvezdi osvojili EL? Koliko je igraca koji su igrali u Zvezdi osvojilo EL? Sam Partizan ima vise ucesca na F4 nego sto CZ ima ucesca u istoj ! Zeljko ce da dokazuje zamrznutima koliko je dobar trener. Pa on covek ima vise EL nego vi domacih titula, ABA liga i kupova zajedno !

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

analiza, 15. maj 2016 22:42) 
U CSKA su kostur Rusi?!?! Pa jes', Jackson, Hines, Higgins, De Colo, sve Rus do Rusa! Sine, idi gledaj Parove!
(jay, 15. maj 2016 23:02)

Hrijapa i Voroncevič su Rusi a taj isti Hrijapa je dao iz odbojke koš za produžetak i spasao CSKA

Boki

pre 7 godina

De Kolo?Kakav kriminal od igre u zadnjih 7 minuta...vratite utakmicu ko moze i gledajte zadnjih 7 min...pa to je da ga covek prebije...a tek onog ko mu daje da non stop bude kod njega lopta!

KORN

pre 7 godina

CSKA i Partizan braća!
(dragan, 15. maj 2016 22:37)
Sada ste braca a pojeli ste se što Fener nije pobedio,jadan CSKA ako ima takvu bracu.

imam 14. god i zovem se Miloš... Teodosić

pre 7 godina

Rusi, Srbin i Grk se postarali da Turci nikada ne uzmu evro titulu!
4/4 5 min. do kraja Fener 0 faulova, Turkish league.
A to sam hTEO da se Derviši ponadaju!

Teo kapiten!

analiza

pre 7 godina

De Kolo resio utakmicu,ne plasi se kontakta,strasno precizan sa linije sl.bacanja i ima petlju.Lepo je sto su Rusi osvojili trofej i sto je Teo konacno osvojio Evroligu.Zakljucak-osvajas Evroligu ako imas nekoliko dobrih stranaca,a ne celu ekipu(i u Realu su kostur Spanci bili,ovde Rusi,a u Feneru jedan Turcin!)jer stranci nikad toliko ne "grizu",ma koliko da ti je dobar trener.

Djovani Elber

pre 7 godina

Uvek cu pre navijati za klub koji nije iz Turske.. ali kako da navijam protiv Zeljka, Bogdana, Kalinica i Veselog? Njima dajem prednost u odnosu na Tea iako bih voleo da svi budu srecni..

Milan

pre 7 godina

Tako je Teo majstoreeeeee!!!!!!!! A vi grobari sto pljujetee kalinuu, on je nocas makar igrao odnranuu, gdje vam je Bogdan vass ???? Maliimje to igracd a neka duloo naucii veselog za ppcetak obruc da pogadja sa bacanja.... placitee turski grobari placitee.... a vas nbaa igrac hije teu ni do kolenaa alii ni do kolenaa, kakvii do clanaka mu nijee!!! TEOOOOO!!!!!
(duco, 15. maj 2016 22:58)

Minus za nepismenost.

Baxuz

pre 7 godina

Obradovic, Ivkovic, Pesic - prevazidjeni treneri. Njihovo svatanje kosarke je moglo da prodje pre 10 godina, danas su isto sto i Van Gal u fudbalu.

sarajevo.ba

pre 7 godina

@forza roma

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom.
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci??
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.

Voip

pre 7 godina

E pa ovi grobari su smehotres, neviđeni kompleksaši. Svuda oni moraju da se porede iako tema apsolutno nema nikakve veze sa njima. Ljudi ovde jednostavno biraju između Rusa i Turaka i većinom se što je normalno odlučuju za Ruse. Verujem da bi većina zvezdaša i partizanovaca navijali za naše klubove ali uvek ima kompleksaša sa obe strane.

Milutin iz donju konjusu

pre 7 godina

Ovo vi je za onaj avijon što ste Rusima srušili. A onaj željko još od evropskog prvenstva u Srbiji ja sumljam da je strani plaćenik ene ga među turke. No sreća pa imamo onakog premijera pravi patrijota koji voli zemlju. Da Bog da ga uapsi i onog partizanovog. More su i slični nji dvoje. Sve to da se poapsi zbog nemoralnog bogaćenja.

Zofri

pre 7 godina

Navijao sam za Zeljka,Bogdana i Kalinu.Obecao sam.Cestitam Teodosicu na prvoj tituli,cestitam i Partizanovom bratskom CSKA na fantasticnoj sezoni.Veceras smo videli po ko zna koji put da je KOSARKA najlepsi sport na svetu.

misko

pre 7 godina

Kada igra Teo onda je košarka najlepši sport.Apro fudbalskih majstora Šeki,Maradona,Mesi,Zidan koji su oplemenili fudbalski sport.Teo je istovremeno i Betoven,Mocart i Paganini kada je lopta u njegovim rukama.Kako je lepo gledati ga dok prenosi loptu,asistira blokira i pogadja dvojke,trojke svejedno.Ko to ne vidi neka ne gleda košarku.

One night in May

pre 7 godina

Gazi Teo glupe neznalice!!!
Veselji 1/10 bacanja trenutno, vidi se da je ucio kod maga...a lepo mu je rekao pokojni Zeravica, a budala ga izvredjala.
Bogdan standardno baca cigle celo vece, a Teo unistava prema ocekivanjima!

Kako uzivam dom se raspada ovaj instant klub napravljen na neohladjenom lesu tek preminulog Ulkera...gazi, gazi CSKA, neka ne ostane ni kamen na kamenu!

Baxuz

pre 7 godina

Imate pravo jednom da pogadjate koji je jedini igrač sa minusom indexa korisnosti
(Beka, 15. maj 2016 23:32)

Jel Bogdanovic? Ne cudi me! Covek nam je sahranio reprezentaciju zajedno sa djordjevicem koji mu je dozvolio da sutne 17 nerezonskih trojki.

stručnjak

pre 7 godina

Alo, gani, pa navijate za Partizanov bratski klub. Kao kad bi mi navijali za Olimpijakos.
(Krme, 15. maj 2016 21:00)
Vama je bratstvo sa CSKA nametnuto u "ono" vreme a mi smo se pobratimili sa navijačima Olija zbog nekih ideja i zbog iste boje .

1703

pre 7 godina

Честитке братском клубу..Сјајна хемија чак је и Калугин имао улогу неку у тиму..Велики напредак Курбанова код Итудиса,Фридзон стагнира,Ворнонцевич солидан,Коробков колико зна и на краааајуууу све најбоље јунаку утакмице..Кад су сви сакрили он је решио две тројке у задњој четвртини плус кош у задњој секунди.ВИКТОР ХРИЈАПА.Ти си легенда овог клуба играј још сезону ,две за твоју душу и то је то.Поред Ватутина мислим да још већу улогу и ауторитет има човек са фенси качкетом и наочарима за сунце ;).Добра маска генерале ..ВПЕРЕД ЦСКА

Voip

pre 7 godina

Ajmo CSKA vreme je da Teo uzme Evroligu! A za Turke ne mogu da navijam pa taman da za njih igra cela naša reprezentacija. Malo mi samo žao do sada Kalinića jer je potrošio dve lične zbog Bogdanove i Antićeve greške.

ilija

pre 7 godina

Stvarno ste dosadni s tim prepucavanjem,Partizan,Zvezda. Pa vi pljujete srpske igrace ljudi. Jedni Bogdanovica,drugi Kalinica. Ovi sad velicaju Teodosica,a samo pre dvadesetak dana u Areni ste ga gadjali flasom,pljuvali ga,zvizdali mu....a sad ga dizete u nebesa. To samo mozemo mi Srbi. Ali veceras niti je igrala Zvezda,niti je igrao Partizan. Igrali su CSKA i Fenerbahce. Sve cestitke za titulu CSKA—u. Drago mi je zbog Teodosica. Decko je stvarno to zasluzio. A za Bogdana i Kalinica ima vremena,osvojice i oni Euroligu. Bravo CSKA!

Valjevac

pre 7 godina

Stvarno bi bilo glupo da je Pero Antić sirovina opet uzeo titulu a da naš Teo ponovo izgubi finale.... Valjevo noćas slavi Teovu prvu a nadamo se ne i poslednju titulu! Bravo Teo majstore!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nando De Colo i Itudis junaci veceri. Srbi neprimetni kada najvise treba. 
Teo treba da podigne spomenik Nandu koji je MVP regularne sezone, kao i MVP F4. Da nije Nanda, Teo ne bi jos video titule ni iz 7 pokusaja
(djole, 15. maj 2016 23:11)




Dal si realan ali stvarno, dokle vise ovo smaranje? Taj isti De Kolo je uneo neizvesnost i produžetke covece boziji a taj isti Teo što kažeš da se nije video, je Bukvalno vadio da ne kažem iz čega CSKA i kompenzovao njegove greške, dve asistencije, ali BRUTALNE asistencije kada se lomilo su spasle CSKA poraza ali avaj, ti si od onih što gledaš kroz statistiku sve, pojma ti druže nemaš

dtb_pro

pre 7 godina

@Mirko

Sinko, ja sam grobar, a ne gan. I kao grobar govorim o Bogdanu. Mi smo ovdje gdje smo zahvaljujući baš takvima poput tebe.

aleksandar

pre 7 godina

Ako Zvezda ne moze da osvoji onda ili Olimpijakos ili neko od brace Rusa i niko vise bre ,niko!
(Dulo, 16. maj 2016 00:13)to je nas bratski klub,kalafonijo

Lazar

pre 7 godina

Ovo prvo poluvreme samo pokazuje da je Bogdan glavni,najbitni igrač fenera..Da ga čuvaju kao i ostale igrače svaki meč bi imao 25 +,ali njega svi pa i amerikanci udvajaju,izlaze na udvajanje..Fener večeras posle pasa udvojenog bogdana ne umije da iskoristi to,napravi visak i to je to.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

U ovoj utakmici se jasno vidi razlika šta je klasa, čitaj De Kolo i Teo i šta je Bogdan, daleko je on od Tea, ali, ima godine da se uči, pišem ovo pri kraju treće četvrtine, možda eksplodira ali, Nema tu Konstantnost, mora dosta još da radi Bogdan

coz y not

pre 7 godina

Svaka čast Teo zaslužio si! Bogdan i Kalina će imati vremena da osvoje evroligu i osvojiće u to ne sumnjam. Za Bogdana se nadam da će uzeti i koji NBA prsten.

provincija

pre 7 godina

I stvarno bese tako, nedosudjeni faul nad Slukasom resio utakmicu, barem tako izgleda. U svakom slucaju odlicna utakmica, Teo svaka cast!!!! Lepo je videti nase kosarkase kao nosioce pobednickih ekipa...de kolo moze samo da ti se zahvali i poljubi u d**e! A onaj mvp pehar da vrati.

balkanski cipovi

pre 7 godina

I pored zaostrenih odnosa izmedju Rusije I Turske mogli smo da vidimo navijace fenera I csk-a kako sede zajedno na tribinama I navijaju mirno za svoje klubove, tako da mozemo nesto izvuci iz toga!

Sentor

pre 7 godina

Kakvo finale! Videli smo sve najlepše što košarka može da ponudi. CSKA potpuno zasluženo, kontrolisali su meč 30 minuta, bili bolji i u produžetku. Neobjašnjiv pad u četvrtoj i još jedan dokaz koliko prethodna iskustva utiču na ljude. CSKA je radio šta je hteo na terenu, onog trenutka kad je Fener spustio na manje od deset, videlo se da je podsvest počela da utiče na njih, potpuno su se pogubili. Sigurno im je u glavama, ne opet, već smo gubili ovako, dokle vise...A sve su to ljudi koji su mnogo postigli u životu, osvojili mnogo trofeja, spadaju u najbolje igrače na svetu i opet samopouzdanje može lako da se sruši. Očekujem dominaciju CSKA posle ovoga. I na kraju, puno mi je srce zbog Tea!

Sasha Bg

pre 7 godina

Bravo za CSKA, sramota za činjenicu da je De Kolo MVP jer je bukvalno Teodosić doneo titulu. Mislim da će to pokazati i indeks korisnosti.
(Voip, 15. maj 2016 22:59)

Sinko De Kolo je u polufinalu dao 30 poena, veceras 22. On je MVP celog završnog turnira

Ne znam sta ste zapeli

pre 7 godina

Opet nemaci pojma pisu. Kalina je odigrao tacno sta se od njega trazilo. Imao je jednu, eventualno dve greske. Da je Udoh pogodio onu polu-distancu na njegovu asistenciju, ko zna sta bi bilo.

Koji je put decko presao za 4,5 godina je za film, a vi gubitnici pisete kojesta...sramota!

Geord

pre 7 godina

Ovaj Datome prosečan evropski košarkaš, ali za Bogdana je izmislio košarku.Od kalinica se nije više ni trazilo, mislim da je dobro cuvao nanda ako izuzmemo produzetak.

zzbz

pre 7 godina

Ipak su Turci Turci, napred CSKA! Btw, uzivancija je slusati prenose kvalitetnih komentatora. Mozda bi Sareni, a posebno Denda (tesko) mogli nesto nauciti iz njih.

satelit

pre 7 godina

Obradovic je PROSLOST! Unistio je ovu utakmici tumbanjem svoje ekipe vec u startu... Itudis je BUDUCNOST,pustio je svoju ekipu da se razigra i sad je CSKA kao masina sa TEOM!

dominus

pre 7 godina

Teo konačno, a CSKA se vratilo za nesrećan poraz iz Istanbula 2012. Berlin im je ovaj put bio srećan. Sledeće sezone F4 u Moskvi, verujem da će odbraniti trofej.

zvezdan

pre 7 godina

Gledam komentare i ne verujem sta sve pise.Alo narode igrala su dva strana tima koja nemaju veze ni sa Partizanom ni sa Zvezdom.Zvezdasi velicaju Tea,pljuju po Bogdanovicu i Obradovicu,omalovazavaju Kalinica i sl.Strasno majke mi.I samo zbog takvih prepucavanja Zvezdasi-Partizanovci propasce i nasa kosarka vrlo brzo.Uzgred cestitam CSKA na osvojenoj tituli

kifla

pre 7 godina

sanjao sam pre neku noc da sam dobar s kalinom i teom. bili su da me obiđu na bašti .pa su se u jednom momentu potukli tako jako da su se valjali po njivi komsije pored i kod ovog prekoputa, svu mu detelinu izgazili...samo da ne bude tako

petarczv

pre 7 godina

Najaci su grobari kad im je puko bratski fener sa zeljkom bogdanom ubicom i air ball veselim vec na poluvremenu finala onda potezu da im je cska bratski klub a svi navijaju za fener xaxaxa da vas nema trebalo vi vas izmisliti!!!! Ja navijam za cska i ruse i tea!

Jole

pre 7 godina

"Bogan igrac za velike utakmice".Kakva zavera...veze nema lik.Aj sto nam zeznuo pobedu protiv Litvanije,nego i ovde dokazuje da nema pojma..

fidelio

pre 7 godina

Ex sta je ..toliko mocna ekipa vodis 20 razlike na pol i na kraju (sekunda) da ona lopta nije dosla do Kirjape gubis.Po meni zasluzeno je Cska uzeo euroligu najvise su pokazali tokom ove sezone.Nije mogao sudija toliko da utice da se ekipa vrati -20.De colo je gubio dosta lopti a Fener je pogadjao neke tesle suteve.U produzetku su sudije bile pristrasne Cska.

Bree

pre 7 godina

Jos pocetkom Top 16 faze sam napisao da Fener nema sanse da uzme titulu ove sezone. Napisao sam da ce doci do F4, ali da titulu uzima CSKa ili Laboral, svi su mi nalupali minuse :D

dls

pre 7 godina

Fenomenalna utakmice. Cestitke CSKA, ali ostaje veliki znak pitanja kako bi se zavrsilo da sudije nisu napravile ocigledne dve greske u produzetku na stetu fenera. Mislim na faul nad Slukasom i korake Teodosica.

subjektivni stručnjak

pre 7 godina

Mislim da je jasno koliko je Zvezda jak tim,igrati sa ovima tri egal utakmice i uporediti budžete pa to je fantazija.
(subjektivni stručnjak, 15. maj 2016 23:41)

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)
Legendo,nisam mislio na kojekakve tamo DERVIŠE nego u odnosu na ozbiljne evropske klubove u ovom slučaju šampione Evrope.

momcilo vukotic

pre 7 godina

ja stvarno ne mogu da shvatim dokle vise navijate za partizanove i zvezdine bivse igrace kad turski i ruski tim igraju finale.get a life "visoki ljudi"...

drax

pre 7 godina

Aj sad Milose u NBA da vidimo moze li to na najvisem nivou.Ja mislim da bi on u pravoj sredini bio cudo od pleja ekipa kao Milvoki bi se preporodila sa pravim plejom a sigurno bi mogli da nadoknade njegove nedostatke u odbrani.L

krajisnik

pre 7 godina

Teo majstore. Sad za Srbiju jos jace, a Bogdan i Kalinic su bili ispod svakog prosjeka. Pogotovo Bogdan koji stagnira, a Kalinic ide u minus

2CRAZY

pre 7 godina

CSKA je pokazao da su tim sa mozgom, za razliku od Fenerbahca koji igraju samo strastveno i to na momente, ali nemaju nikakvu ideju u napadu, niti bas neku timsku igru...
Bogdanovic ima jos dooosta da uci do toga da postane dobar kosarkas i svakako ne zasluzuje ovaj status koji trenutno zauzima. Pitam se dokle ce i Zeljko da ga trpi...
Teo je konacno uzeo i drago mi je zbog njega, a Fener je pokazao da ne ume da pobedi cak i kad mu se pobeda nudi.

MVP

pre 7 godina

Teo-19 poena,5 skokova,7 asistencija i samo 7 suteva!Indeks 29
De Kolo-22 poena,2 skoka,7 asistencija i 15 suteva!Indeks 26
I onda se govori da nije najbolji...
Bravo za titulu majstore,sad si jedan od najboljih svih vremena bez dileme
Sad si uz'o trofej Milose,Milose,Miloseee...
Cestitke!

dosta vec jednom

pre 7 godina

Za Saleta Djordjevica
Jel mora bas Bogdan u reprezentaciju?
(Vremenska prognoza, 15. maj 2016 22:54)

Ljudi moji, kada ce prestati ovo jeftino navijacko prepucavanje. Ja sam navijac Partizana, volim Bogdanovica, o Obradovicu da I ne govorim... ali, veceras sam navijao za CSKA, i to zbog Teodosica! Verovatno vecina to nece verovati, ali razlog je vrlo jednostavan - Teo je nasa najveca kosarkarka zvezda poslednjih 10-tak godina i zeleo sam da osvoji ovaj trofej.
A sto se tice Bogdanovica, decko je vec odlucio nekoliko utakmica u cetvrtfinalu i polufinalu. Ja sam utakmicu gledao na Evroliga sajtu gde su komentarisali Ameri koji o njemu govore sa postovanjem. Da budemo jasni, Bogdanovic nije Teova klasa, ali je jako dobar igrac - onaj ko to ne vidi ne razmislja racionalno.

Sole

pre 7 godina

Ma vama je budzet 200 000....Mislim ako tako gazda kaze...jos ako pokaze tabelu, pa zasto mu ne bi verovali ?!
(mika sumadinac, 15. maj 2016 23:51)

Pa ako smo verovali Vujoševiću da u Partizanu igraju iz ljubavi ...

Paola

pre 7 godina

Zeljko intelektualac, preteraste!. Vrhunski trener, da , ali čovek je završio osnovnu skolu. Čestitka za CSKA, bili su mnogo bolji?

Gogi bre

pre 7 godina

Ajmo Teo !
Sada ili nikad!
Najveci moguci respekt prema Obradovicu ali nebi voleo da turska ekipa pobedi "Turkish Airlines Euroleague "
Ali mislim dace LaMotta sve da ucini da dobije Fenerbahce!

Blue Moon 19

pre 7 godina

Koliko kod voleo Veselog, velika je sramota šutirati slobodna bacanja juce i danas 0-13, to je za profesionalnog kosarkasa velika bruka.

seljana

pre 7 godina

Ko je smislio ovu glupost sa ravnim kačketima? Retko odvratna pojava. Uz klovnove (da, tako se pojedinci ponašaju) iz NBA i ide, ali u EL im nije mesto

323

pre 7 godina

Datome promasuje kos iz reketa, CSKA je u tom trenutku vodio 3 kosa, sledi 5 razlike i CSKA dobija mec. Drago mi je zbog Milosa jer je napokon osvojio EL a zao zbog BB Kaline i naseg Zeljka. Ipak, igrati tri dela utakmice ocajno i u cetvrtom stici veliku prednost to moze da pokrene i motivise samo veliki trener kao sto je Zoc. Odlicna utakmica u kojoj su neki veliki igraci iz Fenera strasno podbacili. Ne treba pljuvati BB jer u Feneru ima boljih igraca od njega koji su morali ceo mec da mnogo bolje igraju a nije ih nigde bilo. To se videlo i u polufinalu.

Dare

pre 7 godina

Izuzetno mi je drago zbog Teodosica, zasluzio je. Ne vidim koja je uloga Bogdanovica? Strelac?? 6 poena!! Kalinic nema odredjenu ulogu. Knacno Teo!

pingvin sa Madagaskara

pre 7 godina

...21 poen se nadoknađuje tako što se prosečni igrači ostave na klupu...koliko para treba nekim trenerima da osvoje EL...

razmisliti pa onda reci

pre 7 godina

Svi koji kritikujete Bogdanovica pogledajte njegov indeks iz polufinala, pa onda iz cetvrtfinala.
Inace, cestitke Teu, zasluzio je ovo odavno!
Jos nesto za one koji su pokusavali da omalovaze Obradovica kao trenera. Trener CSKA, pun emocija, na intervjuu koji je dao na TV Evrolige kaze da je veceras pobedio njegov tim, ali da toga svega ne bi bilo da ga Obradovic nije naucio sve sto ga je naucio... Ameri koji su prenosili tekmu kazu da takvu izjavu jednog trenera o drugom na tom nivou kosarke nikada nisu culi.

Nenad

pre 7 godina

Bogdan,Veseli i Obradovic veciti gubitnici.
(Gagi, 16. maj 2016 00:29)

Ala me nasmeja ha ha ha ha..Obradovic covek sa 8 titula prvaka evrope..Ko zna koliko titula prvaka drzava u kojima je trenirao klubove..verovatno je i sam posle 20 prestao da broji..Covek sa srebrom iz Atlante..Zlatom iz Barselone 97 i Atine 98 SP..Bronzom iz Francuske 99 sa reprezentacijom...kupove je verovatno isto odavno prestao da broji..a ne izvini sad se setih mozda si mislio na Sasu Obradovica ali ne znam sto ga pominjes kad njegov klub nije igrao F4..i jos jedna stvar verovao ili ne i Veseli i Bogdan imaju vise titula osvojenih sa svojim klubovima nego vasa legenda Igor Rakocevic..ili Milenko Topic..ili onaj Kuznanovic koji je veceras bio u studiju posle prenosa..

Milan

pre 7 godina

kakva fantasticna utakmica! Ne navijam ni za koga posebno ali se osećam kao da igra Srbija. Voleo bih da je DeColo srbin. Bog pogledao CSKA.

Nenad

pre 7 godina

Cestitke Teodosicu izuzetno mi je drago zbog njega..da budes takva igracina godinama a da nemas titulu prvaka evrope zaista je glupo..vec sam razmisljao da ce biti kao Dzon Stokton da godinama igra na vrhunskom nivou a da nema da kazem "evropski sampionski prsten"..cestitke i celoj ekipi CSKA..Zeljko ce osvajati jos trofeja nije to sporno..Bogdan i Kalina su u prvom finalu..ima vremena i za njih jos..

Kosta

pre 7 godina

Ako je neko zaslužio bar jednu titulu to je Teo. Ali sve je to džabe ako mu ne čestita supermen iz feketica. Da nije zaspao? Ili oh šta to pomislih. Da mu neko nije kriptonit stavio pod jastuk? A možda koordinira fantomkama dok mi gledamo Noleta i basket a čestitke mu alibi.

napa

pre 7 godina

Zeljko Obradovic je intelektualac jednostavno zna da osvaja trofeje I veceras mu je tesko pao poraz kao I prosle sezone od reala za sada ima 8 a sigurno da se nece zaustavitu na tome da bi ispisao istoriju.

razlika izmedju malih i velikih

pre 7 godina

Svaki srbin koji je veceras navijao za turke neka samo pomisli kako bi veceras milioni turaka veceras slavili, kao i albanci, bosnjaci, hrvati i svi nasi dusmani, dok bi s druge strane nasa pravoslavna braca tugovala.
(sever, 15. maj 2016 23:07)

E, uspeo si u zivotu ako ti je glavno zanimanje "pravoslavac":)
Verujem da ti ne delis ljude na dobre i lose, vec na
pravoslavce i ostale
velike Srbe i Srbe izdajnike
sever i jug
A sto se tice "dusmana" previse ih ima, da nije greska kod vas kojima je glavno zanimanje "pravoslavac"?:)

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

Nemanja

pre 7 godina

Najzesci mi ovi konenatri,Bogdan los,kakav njegov nba i slicno.Pa Bogdan je cele sezone igrao odlicno pogadjao pobednicke trojke,doneo kup,i sad jednu utakmicu odigra lose i odma nije on za nba,isto tako i Obradovica koji je najtrofejniji evropski trener!!!!Umesto da falimo nase igrace,pogotovu sad pred turnir i nadam se olimpijadu mi suprotno.Kakav smo mi to narod?Teodosicu cestitke,i ja mislim da je sad posle napokon osvojene titule vreme da ode u nba.

Delija

pre 7 godina

Više sam za Tea, samo zato što za Kalinu i Bogdana ima još vremena, mislim da je poslednja prilika za Miloša! Bravo za sve naše!

cofiman

pre 7 godina

Ne znam jel neko primetio kad su se pozdravljali Zeljko i Itudis, Obradovic mu nesto prica, u smislu zali se na nesto ("cudno za njega"), dok mu Itudis govori, "cemu to prijatelju", trudi se da mu objasni da nije u pravu. A tek Itudisova izjava na kraju...sta reci... Pravo iz srca!

niidza delija

pre 7 godina

Igrac kao sto je Teo je svakako zasluzio da osvoji Evroligu i od srca mu cestitam, bravo majstore. Zao mi je i zbog nasih igraca u Feneru ali ipak nisam mogao da navijam za njih. Zamislite to da je Kalina mogao da uzme Evroligu a samo pre par sezona je igrao u Kragujevcu, neverovatno je napredovao u karijeri. Cestitke i bogdanu i kalini. Jedva cekam evroligu sledece sezone, samo mi je zao sto cemo gledati nekoliko turskih klubova, ne zbog nacionalnih pristrasnosti vec iz razloga sto mislim da neki klubovi iz evrope zasluzuju vise da igraju evroligu od darusafake i tako to . Pozdrav svima.

dejan

pre 7 godina

Vecina komentara se svodi na to ko je losiji od nasih igraca, a sve su to nasi reprezentativci za koje cemo uskoro navijati ili bi barem trebali da navijamo... Realno je Milos bio MVP, a Bogdanovic i Kalinic neprimetni, ali glupo je likovati zbog njihovih losijih partija veceras. Stvarno ne razumem kompleksase koji se ovde oglasavaju, za koga bilo da navijaju.

Milan

pre 7 godina

Pojedini komentari potvrdjuju Ajnstajna da su kosmos i ljudska glupost bezgranicni. A i onu moju :zloba,zavist i pakost.Svetsko a nase srpsko....Dokle bre braco,dokle?

limož do titule

pre 7 godina

Realno Kalina izgubio utakmicu. Na -3, dobio rampu, pa posle toga napravio faul.
(Deni Krejn, 16. maj 2016 00:14)
Jeste ali ne računaš koliko je dobrih odbrana imao... Da nije imao bila bi i veća razlika... Kalinićeva minutaža je potvrda šta najbolji evropski trener misli o njemu... U finalu euroleague! Tako da grobari, batalite te nebuloze o košarkaški obrazovanoj publici, pljuvanjem kalinića samo sebe ukopavate... Cska realno jača, utakmica dostojna finala... Moskovljani zasluženo slave... Naši reprezentativci vrlo dobri

Жеца

pre 7 godina

Да ли је могуђе да толико мрзите Жељка Обрадовића да навијате чак за наш братски клуб какво вам зло човек учинио?За цска сам свим срцем навијао јер већ година најбољи али никако да то на фајнар фору да докажу, драго ми је и због Теодосића јер је заслужио и доказао да није губитник.

Bojke

pre 7 godina

@forza roma 

Vesely dize publiku na tecnom tuskom sa HAJDE,a ne srpskom. 
Znalac,jesi li znao da ti u jeziku postoji oko 6000 turskih rijeci?? 
Hajde se sad vrati u skolu i uci jezik.
(sarajevo.ba, 15. maj 2016 21:17)
Jesi ti znao da u "bosanskom jeziku" ima 500000 srpskih rijeci?
Nazad u skolu i uci...ali istoriju.

трубадур

pre 7 godina

волео би да цска освоји само због труда,годинама стижу до краја и оклизну се,ето само због тога...

ghj

pre 7 godina

Zaslužio je Teo da osvoji Evroligu, godinama igra na vrhunskom nivou. Ali ne bi imao ništa protiv i da Željko još jednom potvrdi status legende. Navijam za dobru utakmicu

goblin

pre 7 godina

Smirite se ljudi,cemu prozivke,uzivajte u monstruoznim kucanjima,x- faktorima i posebno obratite paznju na STRANU POMOCI,i da,ispao Rajo Valjekano iz lige,jeste da imaju najruznije dresove na svetu ali nedostajace mi te bitange.

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog Dragana, na svakoj vesti moram da ga ispravljam...Voroncevic, Fridzon, Kurbanov, Hrijapa, još dva momka kojima sam zaboravio ime...De Kolo, Teo, Hajns, Higgins, Dzekson...Više čak Rusa nego stranaca.
Za Turke nemam sta da dodam ali za CSKA nemoj da lupaš jer ovih 5-6 momaka su itekako bitni,jedan ih je i spasio večeras.

Gargamel

pre 7 godina

Puno mi je srce zbog Milosa, trebalo je da bude MVP. Izuzetno odigrana utakmica pod tolikim pritiskom. Ovaj decko je kosarka, sve ostalo je sirovina i snaga.

insajder provajder

pre 7 godina

Treba reci Teu da sme da uzme loptu i pokusa da resi nesto i u 4.cetvrtini...covek igra alibi mec u drugom poluvremenu,a u poslednjih 5 minuta se sakriva
(..., 15. maj 2016 22:30)


I onda back-door pas za de koloa na 40 sec do kraja regularnih 40 min.
Dao i dva bacanja na tri razlike pola minuta do kraja produzetke.
Najveci index na utakmici.
`Ajde sad na spavanje.
Bravo TEO!!!

Pera

pre 7 godina

Utakmicu izgubio Veseli. Bogdan je bio slab, ali Veseli je bio katastrofalan.

Teo konačno odigrao kako ume. Mislim da Itudis greši što mu je De Kolo prvi igrač, jer je Teo bolji od njega.

CSKA zasluženo.

Ssss

pre 7 godina

Jos je cska imala kulagina i koropkova uz hrijapu voroncevica kurbanov i fridzon jos lazareva nema u protokolu pola rusa pola amera uz tea i nanda cestitke teu napokon

MVP

pre 7 godina

@Darko pfc
Teo je na celom F4 sutnuo 12 puta
De Kolo je na celom F4 sutnuo 31 put
A Itudis prica kako su podjednako bitni za tim sto je tacno ali,
Teo bio korisniji u najvaznijoj utakmici sezone,
statisticki De Kolo jeste korisniji ali hocu da kazem da sa ovolikim forsiranjem u odnosu na Tea to nije ni cudo...
Sve u svemu,najbitnije je da je Teo uzeo Evroligu

dr Zoki

pre 7 godina

Neverovatno sa kim je igrala Zvezda i koliko se hrabro nosila sa ovakvim prejakim klubovima. Daj Bože još takvih utakmica da se kali klub za mnogo veće domete. Večeras ne znam za koga da navijam, neka bude na eci peci pec.

Milan

pre 7 godina

Tim koji promašuje slobodna NE MOŽE biti prvak evrope. CSKA igra timski, brzo, tečno i precizno.
Teo junak finala, Veseli tragičar a Bogdan pokazuje da nema ono nešto da povuče ručnu kad kola idu nizbrdo.

rejnald

pre 7 godina

Ali Vatutin...Kad se sad nije slogirao nikad nece :)Drago mi i zbog Teodosica,zasluzio je stvarno!De Kolo ih umalo upropasti a onda ih spasi u produzecima.Kalinic majstor odbrane ali napad...Bogdanovic tradicionalno los u odlucujucim utakmicama.I za kraj junak Hrijapa!Da sam direktor CSKA odmah bi mu ispisao cek na milion dolara nakon ceremonije!

Bravo Teo!

pre 7 godina

Bravo Teo doktore! Ako je neko zasluzio titulu prvaka Evrolige, onda je to Teo. Najbolji je igrac godinama, ali je i baksuz bio neverovatan. Veceras kada se Fenerbahce vratio i poveo, gledao sam u neverici, da li je moguce da se istorija ponavlja, ali Teo je odigrao doktorski sa onim asistencijama, i De Kolo se iskupio za ocajnu igru u poslednjoj cetvrtini. Zasluzili su obojica, jer su cele godine igrali vrhunski.

Larry

pre 7 godina

Pre utakmice nisam znao za koga da navijam, bio sam bliži možda Feneru zbog Željka i naših Kaline,Bogdana,Pere ali kad je krenula tekma nekako srcem sam bio uz Tea i mnogo mi je drago zbog njega i generalno CSKA što su konačno probili barijeru. Sjajno finale, za poželeti , na +20 sam prizeljkivao neizvesniju završnicu i hvala Feneru na tome i želim im više sreće neki drugi put.

Mad4Red

pre 7 godina

Iskreno mislim da je Fener mogao da dobije utakmicu dva puta Kalinic gubi napad pred sami kraj ispod koša ludacki su igrali odbranu zadnji 15 minuta svaka im cast top basket, i zbog ovoga nikad necu toliko voleti NBA kao Evro basket toliko emocija toliko ljubavi navijanja ludila ima samo u Evropi ... Svaka im cast stici u finalu jedan minus 20 ni malo lako, Teo je napokon docekao svoj trofej posle 7 finala, drago mi je i zbog Itudisa veliki gospodin, kupio me posle utakmice sa Zvezdom kako je na tecnom srpskom odgovarao na sva pitanja, sto je veliki postovalac Srbije i nase kosarke!!!

djuro

pre 7 godina

Ovaj i slicni sajtovi gde ljudi mogu da daju svoje komentare i ovakve vesti su tuzan podsecaj totalne propasti Srbije i njenog naroda, pre svega na duhovnm planu. Pre samo 200 i 100 godina neki drugi Srbi su mogli da oslobode i izgrade svoju zemlju iz maltene kamenog doba i pobede tri imperije da naprave sansu za prosperitet. Danas se idioti prepucavaju, cini mi se zakrvili bi da se gledaju oci u oci kad igraju kosarku ruski i turski tim - i to na konto toga gde igraju valjda zvezdasi i valjda partizanovni. Valjda nestalo vise kandidata za svadju, tucu i deljenje, a nestalo i relevantnih domacih organizacija, projekata, institucija bar na evropskom nivou, pa maloumni spremni da puste krv za "domace" Ruse i Turke samo ako postoji najblaza veza s njihovim torom. Ima li kud jadnije od toga?
Inace svaka cast CSKA, zasluzili su ovo vec godinama, mada ne bi bilo neposteno ni da je Fener dobio.

Alexis Sanco Panco

pre 7 godina

Ne pripada cela Turska Evropi teritorijalno ali kako je Istanbul bio sedište Istočnog rimskog carstva, jedno od sedišta pravoslavne crkve i teritorijalno je deo Evrope, možemo reći da je Turska deo evropske istorije i naše evropske kulture.

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

@Zasto ste toliko iskompleksirani od Turaka ???
(SANDZAK, 15. maj 2016 20:33)

pravo pitanje je zašto vi turci, koji govorite srpskim jezikom i živite u Srbiji, ne volite srbe?

deki

pre 7 godina

Kakav pik en rol igra CSKA, ovo nije humano, Teo nestvarne asistencije, ovakva ekipa kao CSKA jednostavno ne moze da ispusti 20 razlike, iako je prekoputa jedan Fener

Kavkaski Ovcar

pre 7 godina

Gazi Cska turke...Bogdan ocajan,Veseli covek ne moze bazen da pogodi.Sta reci o coveku koji sa slobodnog ne pogodi ni mrezicu?Tuga od igraca...Fener je ocigledno ovde zalutao,trebali su ispasti jos od Laborala,oni bi pruzili bar jaci otpor Rusima.

Reporter

pre 7 godina

Slušam trenera CSKA, Itudisa, i zamišljam maga Dulu na klupi kako objašnajava rukama, glavom, mlatara jezikom. Moraš biti veliki za veliku scenu. Ovako, ostaje ti samo rvanje u Srbiji.

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

Bojan

pre 7 godina

Ne razumem, trudim se, ali ne mogu. Niti ove što pljuju Tea, niti ove što prozivaju Kalinu, grobarski Fener, Bogdana, Veselog. Majko moja, koji sklop mozaga što kaže Dubioza. Oni koji su gledali košarku jer je vole su uživali. A većina onih koji pišu na ovom forumu malo zna o košarci, potpisujem. Jedino im je bitno da napišu neku navijačku glupost za koju misle da je duhovita. Užas.

srbin

pre 7 godina

Gotivim Tea,da se razumemo,i smatram da je medju top3 u Evropi,ali neko je dole napisao da je se sklanjao kad se lomilo,igrao alibi tekmu,i mislim da je bio nazalost upravu.Dok su imali 20razlike,radio je sta je hteo.Na plus 1,2 i na egalu je poceo da se sklanja i bezi od lopte,i najbitnije od odgovornosti,sto me razocaralo.Prepustio je De Colo-u lidersku ulogu u ekipi,iako je bolji igrac.U svakom slucaju,drago mi je da je konacno uzeo tu EL,kako bi mogao da ga vidim i u Nba,sto je sad izvesno.

Walter White

pre 7 godina

Drago mi je zbog tea a zao zbog zoca,bogdana i kaline.Sto se nasih tice Bogdan je bio stegnut i uplasen i lose je odigrao,od kaline se nista vise nije ni ocekivalo mozda jedino nije morao bas on da resava tako vazne poene.Sto se tea tice odigrao je maestralno ali realno je De Kolo povukao kada je bilo najvaznije jeste istina da ih je on skoro kostao titule zbog svojih gluposti ali je i preuzeo odgovornost kada se lomilo i on je definitivno lider ove ekipe.I da,sudije su prvo latentno pomagale fenereu da se vrate a onda su ih pokrali u mozda kljucnom trenutku kada nisu svirali faul nad slukasom!

Valjevka

pre 7 godina

Teo, zemljace moj iz grada na Kolubari, reci treneru da ima jedna zaljubljena u njega. :-) A za ostalo ne brini, sve cemo se sporazumeti, ;) covek perfektno govori srpski. ;-)

Gogi

pre 7 godina

Sto ni drago sto fener nece da osvoji....nikad jaci nisu bili a opet nisu bolji od CSKA.A odlaze im Veseli,Judo,Bogdan i Datome...i fener se vraca tamo gde je bio 115 godina,medju malim ekipama.Oni imaju 6 titula samo u turskoj i nista vise!!!

drvobradi

pre 7 godina

Drago mi je da je Teodosic konačno uzeo trofej. Ono što me raduje je i broj Srba koji su učestvovali i njihove uloge u finalu,a prebrojte samo koliko bitnih igrača koji su igrali na F4 je poniklo iz ABA lige.

Odbrana napad

pre 7 godina

Utakmica je bila kako dolikuje jednoj finalnoj. Puna emocija, dobrih poteza, junaka, tragicara i svega toga. Bilo ko da je pobjedio bilo bi mi drago, zbog nasih ljudi, ipak zbog nacionalne selekcije malo sam potajno navijao za Tea, jer Teo pun samopouzdanja nam treba. Jos jednom se pokazuje koliko je sa takmicarske strane, nezreo ovaj sistem F4, kao i sa navijacke, sto nas uskracuju za vise utakmica(serija) ovakvih ekipa. PS. Teo je hladnokrno utrpao Partizan 2010. godine ali nikad mi nije palo na pamet da ga omalovazavam i pljujem, ni poslje onih tragicnih finala i polufinala EL. Tako bi isto molio da ljudi podrze i Bogdana i Kalinu i Zeljka, jer svima se desi los dan, a bas zato je sistem F4 nepravedan u svakom smislu. Svi su to nasi ljudi, i treba da budemo ponosni sto smo imali priliku da biramo za koga da navijamo.

Rakun

pre 7 godina

Veseli nakbolji igrac u evropi ? trebao da bude mvp ? igrac koji sutira slobodna bacanja 1/10 ako bude mvp,ja presrajem da pratim kosarku i sport uopste...

Coa

pre 7 godina

Bogan sasvim prosecan igrac.Mit je to da je on igrac za velike utakmice.Sad je dokazao da je ispod proseka mozda.0/6 trojke...LOL.Teo pravu kapiten reprezentacije...

Nixonnnnn

pre 7 godina

Sad si uz'o pehar Miloše.... :D
Sve čestitke, odlična košarka!
Sada samo želim petorku u areni, Teo, Bogdan, Kalina, Bjelica, Jokic :D

duledudule

pre 7 godina

Skoro se nisam iznervirao gledajuci tekmu a da nije zvezda.reko nece valjda da upropaste sve.bravo Teo,najzad.bice jos prilika za kalinu i bogdana.jel ste izvalili kako je Itudis odlepio na kraju,kao da su mu dali mdma

bobo mk

pre 7 godina

Miloš večeras maestralan, Antić vrhunski, za 17 min. zabio 16 poena, Kalinić u odbrani odličan, Bogdan neprepoznatljiv, Veseli smešan, dok Željko sa jednom zamerkom, mislim da je u produžetku morao da pusti Antića.
Sve u svemu uzbudljivo finale.

Kayser Soze

pre 7 godina

Navijao sam za Fener cele sezone, zbog Zeljka, Bogdana, Veselog, Antica, Kaline, i bili su blizu preokreta, ali neke sitnice su odlucile. Koncentracija u produzecima, sreca kod pogotka Hrijape, ali ne smeju Bogdan i Veseli onako lose da igraju u finalu.. steta
Drago mi je zbog Teodosica i Itudisa.

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

Trollston

pre 7 godina

CSKA je toliko kompletna ekipa, neverovatno igraju u odbrani, rotiraju i preuzimaju bez sekunde zakasnjenja, a u napadu svi mogu da pogode, neverovatan protok lopte, skoro savrseno.

SPete

pre 7 godina

Teo pozdravlja one koji su rekli da je CSKA De Kolo, a zaboraviše da je Teodosić sam pobedio Zvezdu u prve dve utakmice u Moskvi, u prvoj dao 25+ faktički bez promašaja, u drugoj dao onu trojku kojom je CSKA preokrenuo na +1 u finišu. Jednostavno čovek vidi kada su mu saigrači u zoni i maksimalno ih eksploatiše. To je pravi plejmejker. Igračina. Drago mi je da uzima titulu konačno. Veliki si, Teo! Sledeći uspeh je olimpijska medalja!

Fox

pre 7 godina

Bravo CSKA! Perfektna kosarka, sjajna odbrana a u napadu toliko sjajnih poteza, blokova i utrcavanja, lucidnih poteza Teodosica i sasvim zasluzeno razbijanje Fenerbahcea. Samo nastavi Teo, zasluzio si da uzmes trofej! Apsolutno najbolji tim u Evropi i zasluzeno treba da osvoje!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

Pisem na poluvremenu,Itudisu kralju legendo....Svaka cast,velika ste ekipa zasluzujete titulu!Zelimire ako ne veceras,vise srece sledece godine.

dzoSrbija

pre 7 godina

Гледам и уживам. Истина, за Фенер играју Калина и Богдан плус, Жоц на клупи а са друге стране само Тео у ЦСКА, али некако више желим да Тео коначно узме Евролигу. Обрадовић их већ има 8, узеће још неку сигурно. Богдан и Калина су млади, свакако ће се наосвајати трофеја. Тео толико оспораван у тим највећим утакмицама, вечерас показује да зна и може. Толико готивим тог момка. Репрезентацији је већ донео толико радости, да узме и ово, па да буде међу највећима. Нека победи бољи, али Теу из свег срца желим да узме ову титулу, скине то бреме са плећа, а потом буде још бољи.

Lisa

pre 7 godina

Cestitke Teu!!!Poslednji carobnjak koga jos nisu maznuli u NBA ali oni su na gubitku.Bogdan razocaravajuci u presudnoj utakmici.Ne moze se vise vaditi na mladost.Boki vezbaj sut covece,svaka trojka ti gadja prvi obruc.
Zeljko ce uzeti ponovo titulu,ne sekirajte se.

GM

pre 7 godina

Sudije pustile tucu kao i protiv Laborala, samo ovog puta bez rezultata.

Sramno sudjenje... Pre svega Italijana penzionera cija zemlja ima 1 klub vec godinama, Slovenca placenika proverenog cija zemlja ni nema klub,
Nemac koliko toliko fer.

Dokaz

pre 7 godina

Dokaz da Bogdan ne treba da ide u NBA.On treba da ode u CSKA i ja cu,kao Zvezdas,navijati za njega.Bezite iz ovih prokletih turskih ekipa...

DedaMiloje

pre 7 godina

Strašna utakmica, uživao sam. Veseli je najzaslužniji što Fener nije uzeo titulu. Čovek se načisto pogubio, loži nešto navijače, a slobodno bacanje ne može da ubode u ovako važnoj utakmici. Najviše su me razočarali Bogdanović i Kalinić, mada je Kalinić bolje odigrao, nisu mu sudjena 2 faula pod košem i podelio je bananu gde mu je sudjena lična greška. Lamoniku skloniti što dalje od košarke kao i Javora. Javor nije sudio čist faul nad Slukasom što je u mnogome odlučilo utakmicu. CSKA je bio bolji večeras i zasluženo je postao prvak Evrope. Itudis je počistio Željka u 2/4 sa parketa izuzetnim vodjenjem utakmice. Pera Antić odličan, Dikson isto klasa. Najbolji su bili Hrjapa i Teodosić koji je sa 2 pasa rešio utakmicu. Vrhunska košarka i vrhunski igrači na čelu sa vrhunskim trenerima.

Dag Kristi

pre 7 godina

Svaka cast Teu i De Kolou,ali Hrijapu trebaju obojica u d..e da ljube.Obradovic je dokazao da je sjajan strucnjak,bez Bogdanovica i Veselog je sustigao vodjstvo,da je ostao tome dosledan i u produzetku,ko zna...Jako mi je drago da je konacno Teo uzeo titulu!