Ponedeljak, 09.05.2016.

22:27

Ibra: Milan najveći klub u kom sam igrao

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da je Milan najveći klub u kom je igrao.

Izvor: MN

Ibra: Milan najveæi klub u kom sam igrao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Blue Fortress

pre 7 godina

Al su se poprzili eksperti ovde, bolje vi znate od coveka koji je igrao u svim tim klubovima!? Ako je rekao ko je najveci, sta tu ima da polemisete, a vidim mnoge je zapeklo ovo sto sam napisao...Istina boli, kako vec...

srba

pre 7 godina

Milan je bio prvak Evrope 1963 i 1969 , jednom i izgubili finale, 50 i neke, sa Realom , takodje bili i prvaci Sveta , tako da oni nisu pre Berle bili 'marginalan' klub kao sto neko ovde prica. Takodje imaju 20 medjunarodnih trofeja, sto je uz real i onaj Egipatski klub, najvise .

zagor

pre 7 godina

juventus? omg. najgori mafijaski klub na svetu. mogu komotno da promene ima u mafioso ili tako nesto. svi bi znali o cemu se radi. ko je gledao kalco zadnjih 20 godina to zna. njima se u toj prestiznoj ligi, bez blama, sudilo ko arkanovom obilicu. penali nizasta, iskljucenja, ofsajdi... i tako utakmica, po utakmica, skudeto po skudeto. grobari italijanskog fudbala.

Stipe Babur

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!

(Partizan ponos Srbije, 9. maj 2016 23:10)

Dok vi stignete do treće 'zvezdice' na Juve će ih prišivati u tri reda

Stara kuka

pre 7 godina

@Partizan ponos Srbije

Haha, dobar ponos haha, vidim sjajno i vrlo uspesno nas predstavlja u Evropi svih ovih godina. Ne zna se u kom sportu su bolji dal fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, hokej...ISTI ste ko ovi drugi, niste dzabe Titovi blizanci.
Ponos Srbije moze biti Djokovic ili Milorad Cavic. Ili Nikola Tesla. Ili pristinski korpus.Ima toga jos.
Ne volim Milan, ali REALNO je posle Reala najveci klub u Evropi.

konto

pre 7 godina

1/2

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...
(vladan, 10. maj 2016 00:00)

Ja jesam navijač Milana i slažem se s tobom, to je bio strašan vezni red! Kreativnost Pirla, borbenost Gatuza, svestranost Sedorfa i prodornost Kake činili su taj (formacijski gledano) dijamant jednom od najkompletnijih i najukomponovanijih sredina terena koju sam ikada gledao! S tim da treba tu pomenuti i Rui Koštu koji je do dolaska Kake takođe bio sjajna desetka! A šta reći za odbranu?! Tu pre svega mislim na penzionere - Kostakurtu koji u tom trenutku ima 37 i Maldini sa 35 odigraju preiskusno tu sezonu i uzmu Ligu Šampiona - doktori fudbala! Naravno, uz sjajnog Nestu i čoveka koji je odlično pokrivao levu stranu, potcenjenog Rumuna Kozmina Kontru. O napadu ne bih puno trošio reči, Ševčenko i Inzagi, obojica, pa sigurno u Top30 najboljih napadača svih vremena! Kakav je to klub bio... Žalosno je gledati kako ga iz godine u godinu sve više uništavaju. Jednostavno, evropski fudbal nije isti bez njega.

konto

pre 7 godina

2/2

To vam je moji dragi tinejdžeri, dvadesetogodišnjaci i sl...tj. svi vi koji ste odrastali uz Barselonu, Ronaldinja i Mesija kao kad bi ste za 10ak godina gledali kako ta ista Barsa tavori u sredini tabele, dovodinekog novog Balotelija a za trenera Ivicu Iijeva... P.S, Ne mogu a da se ne setim kad su tamo igrali Laudrup, Stoičkov, ludi Hadži, Romario, Figo, Kuman, zuba Ronaldo, Rivaldo... Hoću reći, igrali su i pre najveći svetski majstori u Brsi, to je već duže vreme politika kluba - dovoditi u tom trenutku najbolje igrače sveta međutim tek oslanjanjem na sopstveni pogon krenula je dominacija. Mislim, ne štedi Barsa ni danas ali zna se šta je baza - Mesi, Inijesta, Ćavi (do skoro)!

konto

pre 7 godina

Ljudi, zna Ibra o čemu priča! Svi mi koji imamo više od 30 godina i koji pratimo fudbal malo duže moramo imati ako ništa drugo onda barem respekt prema ovom velikom klubu. Lično sam na Milan obratio više pažnje onda kada je Savićević prešao u Milan '92. Naravno, ne bi bilo pravedno ne pomenuti Sakijeve Holanđane (Gulit, Rajkard i Van Basten) koji su od Milana napravili najatraktivniji klub na svetu! Međutim, meni omiljena je Dejina generacija tj. Kapelova era! Ispred neprikosnovenog Rosija na golu stajala je jedna od najboljih (ako ne i najbolja) odbrana u istoriji ovog sporta - štoperski tandem činili su Barezi i Kostakurta, levo legendarni Maldini a desno sjajniPanući! Jednom rečju - LUDILO! Kad bi umesto 98% želeli da dignu na 100% sigurnost da neće primiti gol dodali bi tu i Tasotija a Barezija ili Kostakurtu prebacili na libera. Međutim, za tim nije bilo potrebe, ispred njih je kao čistač i zadnji vezni bio neprelazni Desai! Pored njega, igru protivnika kvario je Albertini s tim da je on imao i odličan prekid! Nije im manjkalo igrača koji će organizovati igru, pre svega tu mislim na fantastičnog Zvonimira Bobana. Dodajte tu i jednog Roberta Bađa i Deju "il genio" Savićevića i dobićete savršenstvo, naročito ako znamo da je ispred njih bio još jedan veliki majstor ove igre - Žan Pjer Papen. Od '95 i ludi Žorž Vea, pa džoker u vidu Masara, pa jedan Donadoni... Za mene je to bila ljubav na prvi pogled!

menadjer

pre 7 godina

Real, Milan, Liverpul, Bajern, Barsa, su timovi koji imaju u trajnom vlasnistvu usatog, ostali kada osvoje peti mogu da udju u ovu grupu... europeanroyalty#

Sole

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

(Adriano_Galliani, 9. maj 2016 23:44)

Igraće Milan Ligu Evrope sledeće sezone , to su obezbedili ulaskom u finale kupa i osvajanjem titule šampiona od strane Juventusa , obzirom da je Italija jedna od zemalja u kojoj osvajač kupa ide direktno u LE , a kako Juventus ne može da igra istovremeno dva takmičenja poi pravilima UEFA...

llopez

pre 7 godina

ima real vise titula ali to su one posle 2 svetskog rata, mislim ds ih ima 5 ... Milan je nsjuspjesniji klub u poslednjih 25 god na evropsko sceni ... iako ne postoji od 2008 po rezultatima, samo je pitanje vremena kas ce povratiti stari sjaj

Del Piero#10

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!
(Partizan ponos Srbije, 09. maj 2016 23:10) Trebaće vama mnogo više od Ibre da nas skinete sa trona kao i jedno 15 titula pride da budete najveći u Italiji. Svaka čast na uspesima u evropi ali ne može se reći da je tim koji ima 15 skudeta manje od Juventusa najveći u Italiji, to je ipak drastična razlika. Ipak nadam se da će milanski klubovi malo živnuti pa da se vrati ona stara draž u Seriu A. Ovo je postalo dosadno, više ni prednost od 10-ak bodova na startu ne pomaže rivalima da bar malo ozbiljnije uđu u šampionsku trku.

milja

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...(Blue Fortress, 09. maj 2016 23:35)

Ti da pratis toliko dugo fudbal ti bi napomenuo i par titula realovih LS u doba frankove vladavine, kako i na koji nacin su osvojene. A to sto je barselona dobila prvi trofej iz evrope tek 92. zna se ko je krivac. Guglaj malo, edukuj se sinak.

@

pre 7 godina

@Blue Fortress
Milan je osvajao titule u LS u eri Berluskonija, nekih 20-ak godina. Pre i posle toga marginalan klub. Odavno je prosla era velikog Milana, a od proslosti se ne zivi. Barsina generacija nikako nije na izmaku, a i kad bude imace naslednike. I nije jedna Barsina generacija osvojila titule vec vise njih. Ili su tebi Deko, Ronaldinjo, Anri, Krkic itd i dalje u timu?
Za razliku od Milana, Barselona dominira u eri najjaceg fudbala, i za razliku od Milana nije tek 3 tim po broju osvojenih nacionalnih sampionata u svojoj zemlji.

vladan

pre 7 godina

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...

b92 najbolji

pre 7 godina

(Blue Fortress, 9. maj 2016 23:35)

Istorija se pise svakog trenutka. Sasvim je nebitno ko "traje" duze. Svake sezone se ispisuju nove stranice. Nije ni Real oduvek bio najtrofejniji u Evropi, a Milan je do 1989. imao 2 titule prvaka Evrope.Takodje, Real je vecinu titula prvaka Evrope osvojio u pedesetim i sezdesetim. I ne znam cemu taj podsmesljiv ton ovdasnjih komentatora kada se porede Barselona i Milan. Milan je bolji za 2 titule prvaka Evrope(7-5), a Barsa je bolja i po domacim prvenstvima(a oba prvenstva su skoro oduvek bila u top 5 u Evropi),po kupovima,po kupovima Uefa, oba tima imaju 3 titule prvaka sveta. A tek ova IZVALA da je Junajted veci klub od Barselone, covece... Juventus je veci klub od Junajteda, Ajaks takodje. A Bajern i Liverpul nisu uopste veci klubovi od Barselone. Bajern i Barsa su egal i za nijansu su iznad Liverpula.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Matematika je jasna, najvise titula prvaka Evrope ima Real a posle njih Milan. To jeste najveci klub u kojem je igrao do sada.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joe, 9. maj 2016 23:54)

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?
(covek je rekao cinjenicu, 9. maj 2016 23:59)

Није број титула најбитнији. Џаба УЕФАлони 70 трофеја када су од ових 5 4 УКРАДЕНА.

Милан је први италијански тим који је освојио ЛШ. Имамо две ере моћног Милана. Такође имамо и ере Реала, Бајерна, Ајакса, Ливерпула. То су највећи тимови у Европи, ако гледамо КЕШ/ЛШ. УЕФАлона први трофеј `92, за мене су они пластика исто као и Сити, ПСЖ, Челзи, Марсеј некада, Лацио итд. Све су то скоројевићи, зна се ко је аристократија европског фудбала. Ту је, нажалост, и несрећни Лузерпул али добро, никада ја нисам мрзео клуб, већ његове залуђене навијаче и смотаног Џерарда. Један од најлепших тренутака у животу када се саплео хаха. Још само Меси да оде у затвор због евазије пореских обавеза и нико срећнији!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Samar za Barsine navijace.
(dj.j., 9. maj 2016 22:48)

Сумњам, никада их нисам чуо ни да су помисили да су већи од Милана и са те стране су ОК и коректни.

covek je rekao cinjenicu

pre 7 godina

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

А Ибри хвала за овакву изјаву у сваком случају, чак и да нам се путеви не поклопе. Мој омиљени играч, Златан Ибрахимовић!

Blue Fortress

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...

gevara

pre 7 godina

Naravno da je tako posto nije igrao za Real Madrid jer tad ne bi bio u pravu, a uzevsi u obzir da je Milan 7 puta osvojio Ligu Sampiona onda je on u pravu

Forza Rosso Neri!!!

pre 7 godina

Наравно да је највећи у ком је играо.. после Реала клуб са највише освојених ЛШ-КЕШ.. и одмах иза Јувеа по броју титула... ако се не варам..

gevara

pre 7 godina

Naravno da je tako posto nije igrao za Real Madrid jer tad ne bi bio u pravu, a uzevsi u obzir da je Milan 7 puta osvojio Ligu Sampiona onda je on u pravu

Blue Fortress

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...

Forza Rosso Neri!!!

pre 7 godina

Наравно да је највећи у ком је играо.. после Реала клуб са највише освојених ЛШ-КЕШ.. и одмах иза Јувеа по броју титула... ако се не варам..

vladan

pre 7 godina

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...

covek je rekao cinjenicu

pre 7 godina

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Samar za Barsine navijace.
(dj.j., 9. maj 2016 22:48)

Сумњам, никада их нисам чуо ни да су помисили да су већи од Милана и са те стране су ОК и коректни.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

А Ибри хвала за овакву изјаву у сваком случају, чак и да нам се путеви не поклопе. Мој омиљени играч, Златан Ибрахимовић!

srba

pre 7 godina

Milan je bio prvak Evrope 1963 i 1969 , jednom i izgubili finale, 50 i neke, sa Realom , takodje bili i prvaci Sveta , tako da oni nisu pre Berle bili 'marginalan' klub kao sto neko ovde prica. Takodje imaju 20 medjunarodnih trofeja, sto je uz real i onaj Egipatski klub, najvise .

konto

pre 7 godina

Ljudi, zna Ibra o čemu priča! Svi mi koji imamo više od 30 godina i koji pratimo fudbal malo duže moramo imati ako ništa drugo onda barem respekt prema ovom velikom klubu. Lično sam na Milan obratio više pažnje onda kada je Savićević prešao u Milan '92. Naravno, ne bi bilo pravedno ne pomenuti Sakijeve Holanđane (Gulit, Rajkard i Van Basten) koji su od Milana napravili najatraktivniji klub na svetu! Međutim, meni omiljena je Dejina generacija tj. Kapelova era! Ispred neprikosnovenog Rosija na golu stajala je jedna od najboljih (ako ne i najbolja) odbrana u istoriji ovog sporta - štoperski tandem činili su Barezi i Kostakurta, levo legendarni Maldini a desno sjajniPanući! Jednom rečju - LUDILO! Kad bi umesto 98% želeli da dignu na 100% sigurnost da neće primiti gol dodali bi tu i Tasotija a Barezija ili Kostakurtu prebacili na libera. Međutim, za tim nije bilo potrebe, ispred njih je kao čistač i zadnji vezni bio neprelazni Desai! Pored njega, igru protivnika kvario je Albertini s tim da je on imao i odličan prekid! Nije im manjkalo igrača koji će organizovati igru, pre svega tu mislim na fantastičnog Zvonimira Bobana. Dodajte tu i jednog Roberta Bađa i Deju "il genio" Savićevića i dobićete savršenstvo, naročito ako znamo da je ispred njih bio još jedan veliki majstor ove igre - Žan Pjer Papen. Od '95 i ludi Žorž Vea, pa džoker u vidu Masara, pa jedan Donadoni... Za mene je to bila ljubav na prvi pogled!

zagor

pre 7 godina

juventus? omg. najgori mafijaski klub na svetu. mogu komotno da promene ima u mafioso ili tako nesto. svi bi znali o cemu se radi. ko je gledao kalco zadnjih 20 godina to zna. njima se u toj prestiznoj ligi, bez blama, sudilo ko arkanovom obilicu. penali nizasta, iskljucenja, ofsajdi... i tako utakmica, po utakmica, skudeto po skudeto. grobari italijanskog fudbala.

konto

pre 7 godina

1/2

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...
(vladan, 10. maj 2016 00:00)

Ja jesam navijač Milana i slažem se s tobom, to je bio strašan vezni red! Kreativnost Pirla, borbenost Gatuza, svestranost Sedorfa i prodornost Kake činili su taj (formacijski gledano) dijamant jednom od najkompletnijih i najukomponovanijih sredina terena koju sam ikada gledao! S tim da treba tu pomenuti i Rui Koštu koji je do dolaska Kake takođe bio sjajna desetka! A šta reći za odbranu?! Tu pre svega mislim na penzionere - Kostakurtu koji u tom trenutku ima 37 i Maldini sa 35 odigraju preiskusno tu sezonu i uzmu Ligu Šampiona - doktori fudbala! Naravno, uz sjajnog Nestu i čoveka koji je odlično pokrivao levu stranu, potcenjenog Rumuna Kozmina Kontru. O napadu ne bih puno trošio reči, Ševčenko i Inzagi, obojica, pa sigurno u Top30 najboljih napadača svih vremena! Kakav je to klub bio... Žalosno je gledati kako ga iz godine u godinu sve više uništavaju. Jednostavno, evropski fudbal nije isti bez njega.

konto

pre 7 godina

2/2

To vam je moji dragi tinejdžeri, dvadesetogodišnjaci i sl...tj. svi vi koji ste odrastali uz Barselonu, Ronaldinja i Mesija kao kad bi ste za 10ak godina gledali kako ta ista Barsa tavori u sredini tabele, dovodinekog novog Balotelija a za trenera Ivicu Iijeva... P.S, Ne mogu a da se ne setim kad su tamo igrali Laudrup, Stoičkov, ludi Hadži, Romario, Figo, Kuman, zuba Ronaldo, Rivaldo... Hoću reći, igrali su i pre najveći svetski majstori u Brsi, to je već duže vreme politika kluba - dovoditi u tom trenutku najbolje igrače sveta međutim tek oslanjanjem na sopstveni pogon krenula je dominacija. Mislim, ne štedi Barsa ni danas ali zna se šta je baza - Mesi, Inijesta, Ćavi (do skoro)!

Stipe Babur

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!

(Partizan ponos Srbije, 9. maj 2016 23:10)

Dok vi stignete do treće 'zvezdice' na Juve će ih prišivati u tri reda

llopez

pre 7 godina

ima real vise titula ali to su one posle 2 svetskog rata, mislim ds ih ima 5 ... Milan je nsjuspjesniji klub u poslednjih 25 god na evropsko sceni ... iako ne postoji od 2008 po rezultatima, samo je pitanje vremena kas ce povratiti stari sjaj

Sole

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

(Adriano_Galliani, 9. maj 2016 23:44)

Igraće Milan Ligu Evrope sledeće sezone , to su obezbedili ulaskom u finale kupa i osvajanjem titule šampiona od strane Juventusa , obzirom da je Italija jedna od zemalja u kojoj osvajač kupa ide direktno u LE , a kako Juventus ne može da igra istovremeno dva takmičenja poi pravilima UEFA...

Stara kuka

pre 7 godina

@Partizan ponos Srbije

Haha, dobar ponos haha, vidim sjajno i vrlo uspesno nas predstavlja u Evropi svih ovih godina. Ne zna se u kom sportu su bolji dal fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, hokej...ISTI ste ko ovi drugi, niste dzabe Titovi blizanci.
Ponos Srbije moze biti Djokovic ili Milorad Cavic. Ili Nikola Tesla. Ili pristinski korpus.Ima toga jos.
Ne volim Milan, ali REALNO je posle Reala najveci klub u Evropi.

Blue Fortress

pre 7 godina

Al su se poprzili eksperti ovde, bolje vi znate od coveka koji je igrao u svim tim klubovima!? Ako je rekao ko je najveci, sta tu ima da polemisete, a vidim mnoge je zapeklo ovo sto sam napisao...Istina boli, kako vec...

menadjer

pre 7 godina

Real, Milan, Liverpul, Bajern, Barsa, su timovi koji imaju u trajnom vlasnistvu usatog, ostali kada osvoje peti mogu da udju u ovu grupu... europeanroyalty#

Del Piero#10

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!
(Partizan ponos Srbije, 09. maj 2016 23:10) Trebaće vama mnogo više od Ibre da nas skinete sa trona kao i jedno 15 titula pride da budete najveći u Italiji. Svaka čast na uspesima u evropi ali ne može se reći da je tim koji ima 15 skudeta manje od Juventusa najveći u Italiji, to je ipak drastična razlika. Ipak nadam se da će milanski klubovi malo živnuti pa da se vrati ona stara draž u Seriu A. Ovo je postalo dosadno, više ni prednost od 10-ak bodova na startu ne pomaže rivalima da bar malo ozbiljnije uđu u šampionsku trku.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Matematika je jasna, najvise titula prvaka Evrope ima Real a posle njih Milan. To jeste najveci klub u kojem je igrao do sada.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joe, 9. maj 2016 23:54)

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?
(covek je rekao cinjenicu, 9. maj 2016 23:59)

Није број титула најбитнији. Џаба УЕФАлони 70 трофеја када су од ових 5 4 УКРАДЕНА.

Милан је први италијански тим који је освојио ЛШ. Имамо две ере моћног Милана. Такође имамо и ере Реала, Бајерна, Ајакса, Ливерпула. То су највећи тимови у Европи, ако гледамо КЕШ/ЛШ. УЕФАлона први трофеј `92, за мене су они пластика исто као и Сити, ПСЖ, Челзи, Марсеј некада, Лацио итд. Све су то скоројевићи, зна се ко је аристократија европског фудбала. Ту је, нажалост, и несрећни Лузерпул али добро, никада ја нисам мрзео клуб, већ његове залуђене навијаче и смотаног Џерарда. Један од најлепших тренутака у животу када се саплео хаха. Још само Меси да оде у затвор због евазије пореских обавеза и нико срећнији!

b92 najbolji

pre 7 godina

(Blue Fortress, 9. maj 2016 23:35)

Istorija se pise svakog trenutka. Sasvim je nebitno ko "traje" duze. Svake sezone se ispisuju nove stranice. Nije ni Real oduvek bio najtrofejniji u Evropi, a Milan je do 1989. imao 2 titule prvaka Evrope.Takodje, Real je vecinu titula prvaka Evrope osvojio u pedesetim i sezdesetim. I ne znam cemu taj podsmesljiv ton ovdasnjih komentatora kada se porede Barselona i Milan. Milan je bolji za 2 titule prvaka Evrope(7-5), a Barsa je bolja i po domacim prvenstvima(a oba prvenstva su skoro oduvek bila u top 5 u Evropi),po kupovima,po kupovima Uefa, oba tima imaju 3 titule prvaka sveta. A tek ova IZVALA da je Junajted veci klub od Barselone, covece... Juventus je veci klub od Junajteda, Ajaks takodje. A Bajern i Liverpul nisu uopste veci klubovi od Barselone. Bajern i Barsa su egal i za nijansu su iznad Liverpula.

milja

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...(Blue Fortress, 09. maj 2016 23:35)

Ti da pratis toliko dugo fudbal ti bi napomenuo i par titula realovih LS u doba frankove vladavine, kako i na koji nacin su osvojene. A to sto je barselona dobila prvi trofej iz evrope tek 92. zna se ko je krivac. Guglaj malo, edukuj se sinak.

@

pre 7 godina

@Blue Fortress
Milan je osvajao titule u LS u eri Berluskonija, nekih 20-ak godina. Pre i posle toga marginalan klub. Odavno je prosla era velikog Milana, a od proslosti se ne zivi. Barsina generacija nikako nije na izmaku, a i kad bude imace naslednike. I nije jedna Barsina generacija osvojila titule vec vise njih. Ili su tebi Deko, Ronaldinjo, Anri, Krkic itd i dalje u timu?
Za razliku od Milana, Barselona dominira u eri najjaceg fudbala, i za razliku od Milana nije tek 3 tim po broju osvojenih nacionalnih sampionata u svojoj zemlji.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

А Ибри хвала за овакву изјаву у сваком случају, чак и да нам се путеви не поклопе. Мој омиљени играч, Златан Ибрахимовић!

Blue Fortress

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...

gevara

pre 7 godina

Naravno da je tako posto nije igrao za Real Madrid jer tad ne bi bio u pravu, a uzevsi u obzir da je Milan 7 puta osvojio Ligu Sampiona onda je on u pravu

zagor

pre 7 godina

juventus? omg. najgori mafijaski klub na svetu. mogu komotno da promene ima u mafioso ili tako nesto. svi bi znali o cemu se radi. ko je gledao kalco zadnjih 20 godina to zna. njima se u toj prestiznoj ligi, bez blama, sudilo ko arkanovom obilicu. penali nizasta, iskljucenja, ofsajdi... i tako utakmica, po utakmica, skudeto po skudeto. grobari italijanskog fudbala.

milja

pre 7 godina

Da li ljudi ovde porede Barselonu sa jednim Milanom misleci da pljuju po italijanskom GIGANTU !? Pa ti Katalonci su bili marginalna ekipa do 1992 bez ikakvog uspeha u Evropi, a sada "sisaju" uspeh iz ove generacije koja je na izmaku, i odlicno su to iskoristili - na tome svaka cast. Medjutim Milan je klub koji "traje" duze, iako sada u teskoj situaciji, vratice se na stare staze, tim koji je strah i trepet u kupovima. Tuzno je kako primetno ovde komentarisu adolescenti i tinejdzeri koji fudbal prate od 2009...Sto se Ibre tice, covek zna o cemu prica, igrao je svuda ali niko nije kao crno-crveni, za mene najveci klubovi sveta su Milan, Utd, Liverpul, Bajern, Real pa ONDA ide Barsa...(Blue Fortress, 09. maj 2016 23:35)

Ti da pratis toliko dugo fudbal ti bi napomenuo i par titula realovih LS u doba frankove vladavine, kako i na koji nacin su osvojene. A to sto je barselona dobila prvi trofej iz evrope tek 92. zna se ko je krivac. Guglaj malo, edukuj se sinak.

@

pre 7 godina

@Blue Fortress
Milan je osvajao titule u LS u eri Berluskonija, nekih 20-ak godina. Pre i posle toga marginalan klub. Odavno je prosla era velikog Milana, a od proslosti se ne zivi. Barsina generacija nikako nije na izmaku, a i kad bude imace naslednike. I nije jedna Barsina generacija osvojila titule vec vise njih. Ili su tebi Deko, Ronaldinjo, Anri, Krkic itd i dalje u timu?
Za razliku od Milana, Barselona dominira u eri najjaceg fudbala, i za razliku od Milana nije tek 3 tim po broju osvojenih nacionalnih sampionata u svojoj zemlji.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Matematika je jasna, najvise titula prvaka Evrope ima Real a posle njih Milan. To jeste najveci klub u kojem je igrao do sada.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Joe, 9. maj 2016 23:54)

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?
(covek je rekao cinjenicu, 9. maj 2016 23:59)

Није број титула најбитнији. Џаба УЕФАлони 70 трофеја када су од ових 5 4 УКРАДЕНА.

Милан је први италијански тим који је освојио ЛШ. Имамо две ере моћног Милана. Такође имамо и ере Реала, Бајерна, Ајакса, Ливерпула. То су највећи тимови у Европи, ако гледамо КЕШ/ЛШ. УЕФАлона први трофеј `92, за мене су они пластика исто као и Сити, ПСЖ, Челзи, Марсеј некада, Лацио итд. Све су то скоројевићи, зна се ко је аристократија европског фудбала. Ту је, нажалост, и несрећни Лузерпул али добро, никада ја нисам мрзео клуб, већ његове залуђене навијаче и смотаног Џерарда. Један од најлепших тренутака у животу када се саплео хаха. Још само Меси да оде у затвор због евазије пореских обавеза и нико срећнији!

Forza Rosso Neri!!!

pre 7 godina

Наравно да је највећи у ком је играо.. после Реала клуб са највише освојених ЛШ-КЕШ.. и одмах иза Јувеа по броју титула... ако се не варам..

Stara kuka

pre 7 godina

@Partizan ponos Srbije

Haha, dobar ponos haha, vidim sjajno i vrlo uspesno nas predstavlja u Evropi svih ovih godina. Ne zna se u kom sportu su bolji dal fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, hokej...ISTI ste ko ovi drugi, niste dzabe Titovi blizanci.
Ponos Srbije moze biti Djokovic ili Milorad Cavic. Ili Nikola Tesla. Ili pristinski korpus.Ima toga jos.
Ne volim Milan, ali REALNO je posle Reala najveci klub u Evropi.

Stipe Babur

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!

(Partizan ponos Srbije, 9. maj 2016 23:10)

Dok vi stignete do treće 'zvezdice' na Juve će ih prišivati u tri reda

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Samar za Barsine navijace.
(dj.j., 9. maj 2016 22:48)

Сумњам, никада их нисам чуо ни да су помисили да су већи од Милана и са те стране су ОК и коректни.

b92 najbolji

pre 7 godina

(Blue Fortress, 9. maj 2016 23:35)

Istorija se pise svakog trenutka. Sasvim je nebitno ko "traje" duze. Svake sezone se ispisuju nove stranice. Nije ni Real oduvek bio najtrofejniji u Evropi, a Milan je do 1989. imao 2 titule prvaka Evrope.Takodje, Real je vecinu titula prvaka Evrope osvojio u pedesetim i sezdesetim. I ne znam cemu taj podsmesljiv ton ovdasnjih komentatora kada se porede Barselona i Milan. Milan je bolji za 2 titule prvaka Evrope(7-5), a Barsa je bolja i po domacim prvenstvima(a oba prvenstva su skoro oduvek bila u top 5 u Evropi),po kupovima,po kupovima Uefa, oba tima imaju 3 titule prvaka sveta. A tek ova IZVALA da je Junajted veci klub od Barselone, covece... Juventus je veci klub od Junajteda, Ajaks takodje. A Bajern i Liverpul nisu uopste veci klubovi od Barselone. Bajern i Barsa su egal i za nijansu su iznad Liverpula.

covek je rekao cinjenicu

pre 7 godina

Realno i jeste! Sedam titula prvaka Evrope, to nema niko, osim Reala, u kom Ibra nije igrao.

P.S. Za one koji kazu da je ovo samar navijacima Barse, ne vidim zasto bi bio. Da je neko napisao 7>5, da li bi to bio samar ljudima kojima je 5 omiljeni broj?

Del Piero#10

pre 7 godina

Ibra vracaj se da skinemo Juve sa trona!!!

A.C. Milan! Najveci klub u Italiji!!!
(Partizan ponos Srbije, 09. maj 2016 23:10) Trebaće vama mnogo više od Ibre da nas skinete sa trona kao i jedno 15 titula pride da budete najveći u Italiji. Svaka čast na uspesima u evropi ali ne može se reći da je tim koji ima 15 skudeta manje od Juventusa najveći u Italiji, to je ipak drastična razlika. Ipak nadam se da će milanski klubovi malo živnuti pa da se vrati ona stara draž u Seriu A. Ovo je postalo dosadno, više ni prednost od 10-ak bodova na startu ne pomaže rivalima da bar malo ozbiljnije uđu u šampionsku trku.

konto

pre 7 godina

2/2

To vam je moji dragi tinejdžeri, dvadesetogodišnjaci i sl...tj. svi vi koji ste odrastali uz Barselonu, Ronaldinja i Mesija kao kad bi ste za 10ak godina gledali kako ta ista Barsa tavori u sredini tabele, dovodinekog novog Balotelija a za trenera Ivicu Iijeva... P.S, Ne mogu a da se ne setim kad su tamo igrali Laudrup, Stoičkov, ludi Hadži, Romario, Figo, Kuman, zuba Ronaldo, Rivaldo... Hoću reći, igrali su i pre najveći svetski majstori u Brsi, to je već duže vreme politika kluba - dovoditi u tom trenutku najbolje igrače sveta međutim tek oslanjanjem na sopstveni pogon krenula je dominacija. Mislim, ne štedi Barsa ni danas ali zna se šta je baza - Mesi, Inijesta, Ćavi (do skoro)!

vladan

pre 7 godina

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...

srba

pre 7 godina

Milan je bio prvak Evrope 1963 i 1969 , jednom i izgubili finale, 50 i neke, sa Realom , takodje bili i prvaci Sveta , tako da oni nisu pre Berle bili 'marginalan' klub kao sto neko ovde prica. Takodje imaju 20 medjunarodnih trofeja, sto je uz real i onaj Egipatski klub, najvise .

Blue Fortress

pre 7 godina

Al su se poprzili eksperti ovde, bolje vi znate od coveka koji je igrao u svim tim klubovima!? Ako je rekao ko je najveci, sta tu ima da polemisete, a vidim mnoge je zapeklo ovo sto sam napisao...Istina boli, kako vec...

llopez

pre 7 godina

ima real vise titula ali to su one posle 2 svetskog rata, mislim ds ih ima 5 ... Milan je nsjuspjesniji klub u poslednjih 25 god na evropsko sceni ... iako ne postoji od 2008 po rezultatima, samo je pitanje vremena kas ce povratiti stari sjaj

Sole

pre 7 godina

Ово је врло битна вест из неколико разлога. Играч као Ибрахимовић иде тамо где је добро плаћено. Оваква изјава док му истиче уговор и док се клубови грабе око њега (може да бира клуб у којем ће да игра практично) а он прича о Милану који неће ни играти Европу... Изгледа да ће нас Кинези коначно купити! Али искрено ћу тешко проћи кроз то, Силвио Берлускони је један једини.

(Adriano_Galliani, 9. maj 2016 23:44)

Igraće Milan Ligu Evrope sledeće sezone , to su obezbedili ulaskom u finale kupa i osvajanjem titule šampiona od strane Juventusa , obzirom da je Italija jedna od zemalja u kojoj osvajač kupa ide direktno u LE , a kako Juventus ne može da igra istovremeno dva takmičenja poi pravilima UEFA...

konto

pre 7 godina

Ljudi, zna Ibra o čemu priča! Svi mi koji imamo više od 30 godina i koji pratimo fudbal malo duže moramo imati ako ništa drugo onda barem respekt prema ovom velikom klubu. Lično sam na Milan obratio više pažnje onda kada je Savićević prešao u Milan '92. Naravno, ne bi bilo pravedno ne pomenuti Sakijeve Holanđane (Gulit, Rajkard i Van Basten) koji su od Milana napravili najatraktivniji klub na svetu! Međutim, meni omiljena je Dejina generacija tj. Kapelova era! Ispred neprikosnovenog Rosija na golu stajala je jedna od najboljih (ako ne i najbolja) odbrana u istoriji ovog sporta - štoperski tandem činili su Barezi i Kostakurta, levo legendarni Maldini a desno sjajniPanući! Jednom rečju - LUDILO! Kad bi umesto 98% želeli da dignu na 100% sigurnost da neće primiti gol dodali bi tu i Tasotija a Barezija ili Kostakurtu prebacili na libera. Međutim, za tim nije bilo potrebe, ispred njih je kao čistač i zadnji vezni bio neprelazni Desai! Pored njega, igru protivnika kvario je Albertini s tim da je on imao i odličan prekid! Nije im manjkalo igrača koji će organizovati igru, pre svega tu mislim na fantastičnog Zvonimira Bobana. Dodajte tu i jednog Roberta Bađa i Deju "il genio" Savićevića i dobićete savršenstvo, naročito ako znamo da je ispred njih bio još jedan veliki majstor ove igre - Žan Pjer Papen. Od '95 i ludi Žorž Vea, pa džoker u vidu Masara, pa jedan Donadoni... Za mene je to bila ljubav na prvi pogled!

konto

pre 7 godina

1/2

Ja nisam neki navijac Milana, ali ekipa koja je osvojila LS sa Ancelotijem, mislim da je to poslednja titula, dakle, sredina terena te ekipe: Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo...sta reci...
(vladan, 10. maj 2016 00:00)

Ja jesam navijač Milana i slažem se s tobom, to je bio strašan vezni red! Kreativnost Pirla, borbenost Gatuza, svestranost Sedorfa i prodornost Kake činili su taj (formacijski gledano) dijamant jednom od najkompletnijih i najukomponovanijih sredina terena koju sam ikada gledao! S tim da treba tu pomenuti i Rui Koštu koji je do dolaska Kake takođe bio sjajna desetka! A šta reći za odbranu?! Tu pre svega mislim na penzionere - Kostakurtu koji u tom trenutku ima 37 i Maldini sa 35 odigraju preiskusno tu sezonu i uzmu Ligu Šampiona - doktori fudbala! Naravno, uz sjajnog Nestu i čoveka koji je odlično pokrivao levu stranu, potcenjenog Rumuna Kozmina Kontru. O napadu ne bih puno trošio reči, Ševčenko i Inzagi, obojica, pa sigurno u Top30 najboljih napadača svih vremena! Kakav je to klub bio... Žalosno je gledati kako ga iz godine u godinu sve više uništavaju. Jednostavno, evropski fudbal nije isti bez njega.

menadjer

pre 7 godina

Real, Milan, Liverpul, Bajern, Barsa, su timovi koji imaju u trajnom vlasnistvu usatog, ostali kada osvoje peti mogu da udju u ovu grupu... europeanroyalty#