Subota, 07.05.2016.

19:55

Novak se vratio u Madrid i ušao u finale!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Madridu pobedom nad Keijem Nišikorijem u dva seta.

Izvor: ÐN

Novak se vratio u Madrid i ušao u finale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

Komentari za kompenzaciju

pre 7 godina

@Zabava za sirotinju

A sta ti to konkretno radis? Citas komentare i repliciras? Delis savete a da te niko nista pitao nije?

Eeh..jos pitas

pre 7 godina

@almeida, 7. maj 2016 20:01

Nema Nadala i zato ce publika navijati za Mareja. Nista ne brini, ima za koga navijati. Seti se pre dve godine. A Nole danas podize pehar.

simpatican mladic

pre 7 godina

Meni nekako Nole izgledao u fazonu:"Simpatican mladic, bice mu lakse ako izgubi drugi set u taj brejku". Nisam neki Srbenda i sta li, Nole izgleda kao neko ko ce da hara bar jos 3 godine- da ga ne ureknem :)

Zare MKD

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 07. maj 2016 22:55)

U subotu i nedelju ne radim.

nas covek

pre 7 godina

ahahhhaahah pa Novak je kralj on ako resi da dobije mec to je to , niko se ne pita osim njega ,mozemo da pisemo ovde svasta ali Novak je klasa

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

Mr Bojangles

pre 7 godina

@Jasna, 07. maj 2016 23:14
Jasna, možda ne bi bilo loše da se podsetite pravopisa i toga kako se neke stvari pišu pravilno.

Ja

pre 7 godina

Nisam fan, ali poštujem. Ljudi, zašto ga toliko mrzite?! Znam da se uspeh jako teško prašta, ali, zaista mi niste jasni! Dečko vam nušta nije uzeo. Sve je zaradio na svoj znoj, gnoj, suze, spermu... Ako ne možete to da poštujete, batalite ga!

lepi

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 7. maj 2016 22:55)
A na šta se ti ložiš - na Karleušu?

aleksa97

pre 7 godina

Mogu da ga vole ili mrze navijaju ili ne za njega,on ima znanje kojim dokazuje kvalitet i to niko ne moze da mu oduzme, dokazuje da je jedan od najboljih u istoriji ako ne i najbolji a jos par dobrih godina je pred njim.

Tie_brake

pre 7 godina

Nole - rutina.
Neprevazidjeni kralj prenosa tenisa - Visko - u najavi je sve objasnio i rekao sta ce biti. Nisam trebao ni da gledam. Od sada samo Viskov uvod i prebacujem.

Sve je lako

pre 7 godina

Ocekivao sam laku pobedu Djokovica. Ovo je mucenje, nije on u bas dobroj formi
(sladjan, 7. maj 2016 22:22)

Jašta, uvek se u polufinalima elitnih prvenstava očekuje laka pobeda:)

XXL

pre 7 godina

Ne mogu nikako da shvatim onaj poraz od Veselog. Da li neko zna da li su RF i RN , kada su bili na vrhu gubili od tako nisko rangiranih protivnika. Znam recimo ds je RF par puta bio na ivici takvih poraza, jednom od R.R. Hidalga, ali je ipak uspeo da se izvuče. Ne umanjujem
Noleta, naravno, samo mi je enigma taj poraz. Ne ide mi u glavu.

Svete

pre 7 godina

Ovo mu je 22.zaredom dobijeno polufinale, ako sutra osvoji titulu naravno postavice nekoliko zanimljivih rekorda !
I dobro je i nije dobro sto je oduzio, ipak u celom mecu nije odigrao sjajno a opet je skoro rutinski dobio tako da bio sutra to trebalo da bude kako treba i moze se ocekivati nova titula....
Bravo Djole...a za mog druga isprdka-ne sekiraj se, sutra dobijas link koji sam ti obecao !

Danilo

pre 7 godina

Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Au Nesrećkoviću , ala si zabasao u nepoznatu pa udaraš glavom u mraku?
Evo malo svetla:
Iz godine u godine, posebno poslednjih 5 godina, padaju stalno rekordi po broju gledalaca, po zaradi od tv-prava i od reklama!
Kao rezultat toga, nagrade igrača stravično rastu- jer nagrade su u direktnoj vezi sa profitom pa ako pada interes , padaju i nagrade?- te je Nole iako 6 godina mlađi od Fedexa i sa 6 GS-ova manje-za sada- već ga prestigao po ukupnoj zaradi od nagrada!?
Sponzorski ugovori su tek stravični i rastu iz godine u godinu, valjda zato što je tenis sve slabiji, ali samo za slepce i tupane?

goran

pre 7 godina

Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?
(mance, 7. maj 2016 22:40)

Bas me briga, ja ne navijam za njega.

bruka

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 7. maj 2016 20:25)
I ja sam mislio da uradim istu stvar, ali nisam imao 1000 evrica, kao sto i ti nisi imao...
U svakom slucaju, dobro smo prosli. Mada...
...Novak kao Novak...
Zao mu da ponizi protivnike i dovede sebe do problema.

Glas Srbije

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!(Majstor Mile, 07. maj 2016 22:28) Mile, prijatelju sto se nerviras, navijaj za Federera ko ti brani. Ja cu za Novak i kad dobija i kad gubi. Uporedi Novakove rezultate sa 29 godina i Federerove, sve ce ti biti jasno.

Jasna

pre 7 godina

Kakava teniski ne obrazovana i ne kulturna publika. Mozda bi trebalo predloziti organizatorima da se u toku godine igra jos jedan Master 1000 u Madridu na kome bi se pod obavezno dodeljivao pehar Nadalu. Aplauz za dvostruku servis gresku, provokacije i zvizduci pre servisa, aplauzi za smec u mrezu, izbacivanje lopte u aut...to pravi ljubitelji tenisa nikada nebi radili ko god da je na terenu. Vimbldon je za to zakon a Spanija je vec vise puta pokazala koliko je daleko od tenisa.

Riki

pre 7 godina

@@@ Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!
(Beobrad, 7. maj 2016 22:46)

Ti očigledno ne razumiješ različite taktike koje Novak primjenjuje nad igračima. Vjerovatno jer nisi do detalja upoznat sa tenisom sto nije nenormalno ali obrati paznju na Novakovo pozicioniranje na terenu kad igra protiv Mareja,Nisikorija,Vavrinke i kad igra protiv Federera ili Nadala. Sa prvom trojicom igra uvjek na defanzivu sto i jeste najbolja taktika protiv njih a sa drugom dvojicom pogotovo sa Nadalom igra ofanzivno i stoji blize osnovnoj liniji. Sutra ces,budi siguran gledati ovog istog defanzivnog Novaka kao sto je skoro uvjek protiv Mareja i to i jeste bolje jer vece su sanse da uzme poen na Marejevu gresku nego na diretnu napadacku razmjenu protiv njega. Medjutim,taj tenis nije lijep za oko zato su njihovi mecevic jaaaaakoooo dosadni.

Mediteraneo

pre 7 godina

@Danijela_Oslo Dostojanstven kao Federer? Misliš da plače kao Federer nakon poraza od Nadala u finalu Australije 2009. godine ili da se žali novinarima kao Federer kako je Đoković udarao po loptici iz sve snage posle poraza u polufinalu US Opena 2011. godine. Danijela, ako stvarno živite u Oslu, trebalo bi da znate da ljudi koji dolaze iz različitih podneblja imaju različit karakter i emocije ispoljavaju na različite načine. Đoković nije nepristojan ili nekulturan, ne vređa nikoga prema tome malo mu se šta može zameriti.

Predo 2

pre 7 godina

Основни утисак је ипак први сет. У најбољем случају "просечни" Новак је добио одличног Кеија са 6:3. Да се играло без сервиса, само игра у пољу, било би отприлике 6:2 за Кеија, али је Новака сервис служио врло добро, па је успео да добије чак и прилично рутински први сет. Први сет је донекле подсетио на нека Новакова мучења против сервера типа Изнер, Карловић ... када је Новак играо много боље у пољу, и имао голмилу брејк прилика, а онда дрвосече распале 2-3 аса и реше проблем, па онда Јово-наново. У вом првом сету Новак је био дрвосеча, а Нишикори Јова-наново. Други сет је већ био доста бољи и реално је требао да га добије рутински, али десило се "оно" и морао је да се помучи још 20-ак минута. Лоша ствар је што је потрошио мало снаге, а добра ствар је што је подигао самопоуздање за неке следеће тај-брејкове и што је успео да заустави кола која су великом брзином кренула низбрдо. Рекао бих да је Новак већ после тог сервиса мислима отишао на туширање, али да је ретерн Нишикорија неким чудом завршио у пољу и онда је Новак морао да одигра победнички поен који је већ одиграо у глави, а после тога се увокла нервоза, две двоструке сервис грешке и све се искомпликовало. У сваком случају добио је наук бесплатно и надајмо се да ће следећи пут проћи без овакве драме у таквим ситуацијама. Иначе, утисак меча су ми ипак Вајда и Миљан ... са оним качкетима и прслуцима изгледају као водоинсталатери. Напред шампионе и сутра ти желимо хладну главу, оштро око и сигурну руку.

Ivke

pre 7 godina

Primetio sam da ovaj Nisikori svaki put umre protiv Djokovica, odigra sa milijardu posto svojih mogucnosti i opet izgubi, kakav luzer... Cak i po njegovim izjavama se moze naslutiti koliko organski ne podnosi Novaka upravo zbog toga sto daje sve od sebe, a ne moze mu nista. Izjave su mu tipa "Novak trenutno igra dobro" itd... Najbolji teniser sveta igra dobro? Ma nije valjda. Tesko je ziveti sa tim kada znas da je neko bolji, i da si tu potpuno nemocan... Jedina dva igraca koja nemaju dovoljno postovanja prema Djokovicu su Federer i Nisikori. Dva izuzetno iskompleksirana coveculjka.

Говорит Москва!!!

pre 7 godina

Zakomplikovao je malo pred kraj, ali pobedio. Srecno sutra protiv Marija, jer je pravo mucenje gledati njega u svakom smislu, pa bi bilo lepo da to Novak sto pre omlati, da onda lepo mogu odmorna na vojnu paradu u ponedeljak. :D

jej

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 07. maj 2016 21:00)

Koji svet si ti video, preko Skajpa?

Ibanez

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

A ti ćeš se pamtiti po najglupljim kometarima, mada i to je nešto nedostižno.

Nebojša

pre 7 godina

Moglo je to i lakše tri vezane meč lopte ne smeju da se propuste ali pobeda je tu a ako osvoji titulu niko neće pamtiti šta se desilo u polufinalu a motiv više mu je i 9000 poena prednosti u odnosu na Mareja ako ga sutra pobedi da još po nečemu udje u istoriju udri Britanca.

Tribislav

pre 7 godina

Organizacija turnira 0. Ne mogu da verujem da neko ko je prvi igrač sveta ima gori tretman od Nadala samo zato što je ovaj Španac. Nemam ništa protiv da Nadal igra u utorak, ali onda stavite i Đokovića da igra u utorak ipak je broj 1. A da scenario bude još gori oni stave Mareja i Rafu da igraju danas u 13:00, a Đokovića u 20:00h, a finale se igra sutra u 18:30h, mislim van pameti.

Ljubisa

pre 7 godina

Ljudi, Nisikori drugi set odigrao kao u transu. Veoma cvrst i precizan sa osnovne linije,.........................................................
i,... pored svega toga....izgubio. Idemooooo Noooooleeeeeeee :)

Zabava za sirotinju

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.

alejandro

pre 7 godina

Bespotrebno je odigrao 3 gema više plus taj brek! Trebao je to da reši kod stanja u rezultatu 5:4 u gemovima i 40:0 na svoj servis u 10. gemu drugog seta! Ne bi to smelo da se ponavlja posebno ne na predstojećem RG! A sutra? Kad se samo setim prošle godine i polufinala Roland Harros-a! Ajoj!!! Sve je otvoreno!

DuXoMaN

pre 7 godina

Ljudi ajde molim vas ne lupajte o tamo nekom pasivnom tenisu.Ovo je atomski tenis!!!
Ove razmene udaraca, i to na šljaci, nisu viđene u tenisu.
Ako je vama ovaj Novakov meč bio dosadan, molim lepo na lečenje.

Markic

pre 7 godina

Je l i dalje ima nekog ko veruje da Novak nije namerno izgubio u Monaku ? :) izuzetno pametan potez, kao i igranje ovog Madrida. Do godine brani 0 bodova u Monaku, Madrid moze da ne igra opet.. istu stvar moze da uradi i sa Rimom sad, pojavi se formalno u prvom kolu, malo uspali ove novinare sa zapada da je pao u formi, uz sve to pobedi ga nebitan lik, niko od konkurenata. Svidja mi se sto razmislja tako unapred i po godinu dana, znaci da planira da se zadrzi u nekom duzem periodu tu gde jeste. :)

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

znanje-imanje

pre 7 godina

Pa, prvi set bi se fer opisao ovako: mnogo bolji igrač je dominirao potpuno, ali nažalost neki bezvezni što ima samo servis je dobio ipak. I nikad se iz ovog opisa ne bi dalo naslutiti da je "onaj bezvezni" Novak Đoković. To jer postoji onaj drugi opis - ima neki Novak što kad igra dobro igra strašno, ali još bitnje je što kad ne igra dobro ipak ni tada skoro da ne može da izgubi.
A drugi set je bio mnogo normalniji - sve do zicer meč lopte. A od te lopte se igralo još i nepotrebnih i vrlo napornih 23 minuta više. Nadam se da neće(mo) ta 23 minuta koja su obradovala Marija večeras da žali(mo) sutra.
Ovo je drugi meč da gledam kako se Novak kliza bez oslonca i muči van položaja - kao da nema krampone koji mu trebaju. Sa tim problemom (još) izgubiće sutra. Mari taj problem nije imao nijednom. Ako sunce i vetar isuše teren biće valjda sve OK.

Osoba

pre 7 godina

Djokovic je jedan od najuspesnijih ali i najdosadnijih tenisera za gledanje u istoriji tenisa.. Isto mislim i za Nadala i sve one koji potenciraju ovu vrstu igre, pasivnu, dosadnu..Najbolja i dva najzanimljivija tenisera ikad po mom misljenju su Federer i Sampras.

Beobrad

pre 7 godina

Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!

Danijela_Oslo

pre 7 godina

Sto se Nole ovako ponasa nakon pobede, lupa se u grudi, preti prstom, salje neki "glumacki" pogled prema svima...? Jel moze bar jednom da bude dostojanstven i smeker kao Federer nakon pobede?

a s roma nikšić

pre 7 godina

Br.2 je bacio rukavicu u lice br.1.Veoma važan meč dugoročno posmatrano,važan kao finale RG-a.Mareja treba vratiti nazad prije nego mu "narastu krila".
Marej igra pa razbija ali razbija i Novak.Kakav meč nas očekuje!!!Mareju je išlo sve od ruke,jako,snažno,precizno.Mora se "skinuti" sa osnovne linije jer se "upalio".To je jedino moguće drop-shot skraćenim lopticama - ono što Rafi nikako nije polazilo za rukom a uporno je pokušavao.To će biti ključ meča.Iako to u početku možda ne daje evidentne rezultate u drugom dijelu meča Marej zbog problema sa mišićima i palčevima nogu prilikom sprinta ka mreži i naglog kočenja osjeća bolove i to ga izbaca iz ritma i "skida" sa osnovne linije.Novak će vjerovatno nadvisiti Mareja u drugim elementima igre ali i ove sitnice mogu biti bitne.Forza Nole!Forza Roma!

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

Zoran

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Majstore, u konstataciji da će godina da se pamti "po padu zainteresovanosti za tenis u svetu" nije u vaservagu. Nikako. Mislim čak da je blentava! Naime, pad zainteresovanosti nekako ne bi mogla da dovede do porasta suma za nagrade na turnirima koje su, iz godine u godinu, sve veće! Kapish?

VUK

pre 7 godina

@Novak Srećković.. pamtiće se ove godine po najvećim nagradama u istoriji tenisa. Br.1.je zaradio samo od turnira preko 100.000.000,00 dolara.. jedina tamna mrlja ovih poslednjih godina je uporno bežanje sa turnira 35 godišnjaka koji nekada bio veliki šampion. Tužno.

Majstor Mile

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!

srle

pre 7 godina

@styx river

Kralju, Nole drži čas tenisa u Magičnoj kocki, a ti se brineš za skupljačice loptica. To sve pokazuje koliko ljudima postaje dosadno kad svi znaju unapred ishod meča. I neka sa te rezultatske strane bude dosadno i potraje još mnogo godina, idemo Nole!

kompleksi a narocito ovih iz komsiluka su cudo

pre 7 godina

@ŽIVADIN(O)

Hahahaha, ne mogu ni ja prestati smejati se, neko kao ti koji nije ni medju prvih 7 milijardi u bilo cemu nalazi za shodno da ocenjuje nekoga ko je prvi u tenisu. Nisi u stanju da razlikujes ping pong od tenisa i ti ces tu da solis pamet ko ima ili nema najbolji retern? Idi igraj se sa drugom decom i preskoci ovo komentarisanje.

munze

pre 7 godina

od sada ću Novaka da zovem službenik. igra ove mečeve kesi da radi 9-5. dođe na posao, popije umesto kafe onaj ružičast sokić, odradi posao obavi lagano i piće kući. neverovatno kako to lako deluje! svaka čast majstore, da nam dugo budeš zdrav i da se radujemo tvojim uspesima.

Walter White

pre 7 godina

Neverovatno je koliko se svi teniseri uplase kada igraju protiv novaka,realno on igra veoma lose a dobija meceve gotovo rutinski samo zbog autoriteta i straha kojeg izaziva kod drugih igraca.

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ne mogu ni da navijam ni da se nerviram kad znam ishod meca....kao da gledam snimak meca.
Sutra ce biti malo teze, ali opet nista zabrinjavajuce....

igor

pre 7 godina

НОЛЕТУ СВАКА ЧАСТ!ЈЕДНО ПИТАЊЕ РЕДАКЦИЈИ .ЗАШТО НЕ ИНФОРМИШЕТЕ О РЕЗУЛТАТИМА КАРАТИСТА СА ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У ФРАНЦУСКОЈ.НИ ЈЕДНА АЛО НИ ЈЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД СТРАНЕ МЕДИЈА О ТОМЕ.ВАЉДА СУ И ОНИ НАША ДЕЦА!

SSUUUU

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
(Jumko, 07. maj 2016 20:25)

Prihvatam, pazi, čovek se drži za reč a vo za rogove, pa da konačno shvatimo uz tvoj potpis šta si!

BrS04

pre 7 godina

Strasno postujem Novaka i njegove rezultate ali da li je moguce da ne moze da se suzdrzi od "divljeg"radovanja, ne prilici tenisu a on nema sta da se prepucava i dokazuje razmazenoj publici, najbolji je na svetu.

SSUUUU

pre 7 godina

Gledam Amanovica i Vajdu u onim zimskim jaknama i zao mi ovih skupljacica u haljinicama, prehladice se, otici ce im sve na jajnike.
(Styx river, 07. maj 2016 21:08)

Ne sekiraj se, Špankinje su to, Romski narod, vrući jajnici! ;-)

Novak Sreckovic

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.

A ja u letnjim japankama

pre 7 godina

Svi se brinemo kako će Španci da navijaju kad je strikov dečkić izgubio od Marije, Maraje, Marija (kako god) - ma Skota jednog velikog.
Nadam se da se isti ti Crnogorci, Španci, Albanci, Hrvati, Bugarke i Rumunke, te Mađarice i Austrijanke neće brinuti kao Japanke.

Golubica

pre 7 godina

Nadam se da će Nole laganica izgubiti od Japanca. Nije valjda blesav da iduće godine opet igra u svom omiljenom katoličkom, španskom gradu, gde vole pravoslavce ka i jumkova sestra.
Mislim da je dovoljno što se pojavio tamo, došao do polufinala i BASTA.
Nije on engleski, japanski, švajcarski, španski, hrvatski ili ini trećerazredni igrač. Publika treba da mu se zahvali što je uopšte i došao.

Blue Moon 15

pre 7 godina

Srbija dobila novog igraca u top 200 Marko Tepavac osvojio prvi dzelendzer u karijeri u Karšiju pobedio Selu 6-2, 3-6, 6-7. Krajinovic izgubio finale u Rimu od Edmunda 7-6, 6-0.

Njegos

pre 7 godina

Aaajmo Nole genije! Prava Crna Gora te voli i bodri i dishe sa tobom svaki sekund!!!
Federer ovo gleda u Rimu i preznojava se...Da mu sipaju serum istine u pice uzeo bi telefon,pozvao Novaka i poceo da mu pjeva:

Opet me isti snovi muce
opet sanjam te
na isto danas, isto juce
znam i sutra ce

I tako dodjes mi u san
da ti jos jednom ispricam
kako me bolis svaki dan
da jos se vinom trujem
kad god ti ime cujem

šetač

pre 7 godina

Nezgodan je Nišikori, ima sve udarce, odličan bekhend i sposoban je da širi teren oštrim uglovima sa obe strane. Da ima bolji servis i fizičku spremu bio bi zaista vrhunski igrač.

Ibanez

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

A ti ćeš se pamtiti po najglupljim kometarima, mada i to je nešto nedostižno.

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ne mogu ni da navijam ni da se nerviram kad znam ishod meca....kao da gledam snimak meca.
Sutra ce biti malo teze, ali opet nista zabrinjavajuce....

Danilo

pre 7 godina

Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Au Nesrećkoviću , ala si zabasao u nepoznatu pa udaraš glavom u mraku?
Evo malo svetla:
Iz godine u godine, posebno poslednjih 5 godina, padaju stalno rekordi po broju gledalaca, po zaradi od tv-prava i od reklama!
Kao rezultat toga, nagrade igrača stravično rastu- jer nagrade su u direktnoj vezi sa profitom pa ako pada interes , padaju i nagrade?- te je Nole iako 6 godina mlađi od Fedexa i sa 6 GS-ova manje-za sada- već ga prestigao po ukupnoj zaradi od nagrada!?
Sponzorski ugovori su tek stravični i rastu iz godine u godinu, valjda zato što je tenis sve slabiji, ali samo za slepce i tupane?

Sve je lako

pre 7 godina

Ocekivao sam laku pobedu Djokovica. Ovo je mucenje, nije on u bas dobroj formi
(sladjan, 7. maj 2016 22:22)

Jašta, uvek se u polufinalima elitnih prvenstava očekuje laka pobeda:)

Glas Srbije

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!(Majstor Mile, 07. maj 2016 22:28) Mile, prijatelju sto se nerviras, navijaj za Federera ko ti brani. Ja cu za Novak i kad dobija i kad gubi. Uporedi Novakove rezultate sa 29 godina i Federerove, sve ce ti biti jasno.

bruka

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 7. maj 2016 20:25)
I ja sam mislio da uradim istu stvar, ali nisam imao 1000 evrica, kao sto i ti nisi imao...
U svakom slucaju, dobro smo prosli. Mada...
...Novak kao Novak...
Zao mu da ponizi protivnike i dovede sebe do problema.

Mediteraneo

pre 7 godina

@Danijela_Oslo Dostojanstven kao Federer? Misliš da plače kao Federer nakon poraza od Nadala u finalu Australije 2009. godine ili da se žali novinarima kao Federer kako je Đoković udarao po loptici iz sve snage posle poraza u polufinalu US Opena 2011. godine. Danijela, ako stvarno živite u Oslu, trebalo bi da znate da ljudi koji dolaze iz različitih podneblja imaju različit karakter i emocije ispoljavaju na različite načine. Đoković nije nepristojan ili nekulturan, ne vređa nikoga prema tome malo mu se šta može zameriti.

Nebojša

pre 7 godina

Moglo je to i lakše tri vezane meč lopte ne smeju da se propuste ali pobeda je tu a ako osvoji titulu niko neće pamtiti šta se desilo u polufinalu a motiv više mu je i 9000 poena prednosti u odnosu na Mareja ako ga sutra pobedi da još po nečemu udje u istoriju udri Britanca.

Predo 2

pre 7 godina

Основни утисак је ипак први сет. У најбољем случају "просечни" Новак је добио одличног Кеија са 6:3. Да се играло без сервиса, само игра у пољу, било би отприлике 6:2 за Кеија, али је Новака сервис служио врло добро, па је успео да добије чак и прилично рутински први сет. Први сет је донекле подсетио на нека Новакова мучења против сервера типа Изнер, Карловић ... када је Новак играо много боље у пољу, и имао голмилу брејк прилика, а онда дрвосече распале 2-3 аса и реше проблем, па онда Јово-наново. У вом првом сету Новак је био дрвосеча, а Нишикори Јова-наново. Други сет је већ био доста бољи и реално је требао да га добије рутински, али десило се "оно" и морао је да се помучи још 20-ак минута. Лоша ствар је што је потрошио мало снаге, а добра ствар је што је подигао самопоуздање за неке следеће тај-брејкове и што је успео да заустави кола која су великом брзином кренула низбрдо. Рекао бих да је Новак већ после тог сервиса мислима отишао на туширање, али да је ретерн Нишикорија неким чудом завршио у пољу и онда је Новак морао да одигра победнички поен који је већ одиграо у глави, а после тога се увокла нервоза, две двоструке сервис грешке и све се искомпликовало. У сваком случају добио је наук бесплатно и надајмо се да ће следећи пут проћи без овакве драме у таквим ситуацијама. Иначе, утисак меча су ми ипак Вајда и Миљан ... са оним качкетима и прслуцима изгледају као водоинсталатери. Напред шампионе и сутра ти желимо хладну главу, оштро око и сигурну руку.

Beobrad

pre 7 godina

Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!

DuXoMaN

pre 7 godina

Ljudi ajde molim vas ne lupajte o tamo nekom pasivnom tenisu.Ovo je atomski tenis!!!
Ove razmene udaraca, i to na šljaci, nisu viđene u tenisu.
Ako je vama ovaj Novakov meč bio dosadan, molim lepo na lečenje.

Jasna

pre 7 godina

Kakava teniski ne obrazovana i ne kulturna publika. Mozda bi trebalo predloziti organizatorima da se u toku godine igra jos jedan Master 1000 u Madridu na kome bi se pod obavezno dodeljivao pehar Nadalu. Aplauz za dvostruku servis gresku, provokacije i zvizduci pre servisa, aplauzi za smec u mrezu, izbacivanje lopte u aut...to pravi ljubitelji tenisa nikada nebi radili ko god da je na terenu. Vimbldon je za to zakon a Spanija je vec vise puta pokazala koliko je daleko od tenisa.

Tribislav

pre 7 godina

Organizacija turnira 0. Ne mogu da verujem da neko ko je prvi igrač sveta ima gori tretman od Nadala samo zato što je ovaj Španac. Nemam ništa protiv da Nadal igra u utorak, ali onda stavite i Đokovića da igra u utorak ipak je broj 1. A da scenario bude još gori oni stave Mareja i Rafu da igraju danas u 13:00, a Đokovića u 20:00h, a finale se igra sutra u 18:30h, mislim van pameti.

Ivke

pre 7 godina

Primetio sam da ovaj Nisikori svaki put umre protiv Djokovica, odigra sa milijardu posto svojih mogucnosti i opet izgubi, kakav luzer... Cak i po njegovim izjavama se moze naslutiti koliko organski ne podnosi Novaka upravo zbog toga sto daje sve od sebe, a ne moze mu nista. Izjave su mu tipa "Novak trenutno igra dobro" itd... Najbolji teniser sveta igra dobro? Ma nije valjda. Tesko je ziveti sa tim kada znas da je neko bolji, i da si tu potpuno nemocan... Jedina dva igraca koja nemaju dovoljno postovanja prema Djokovicu su Federer i Nisikori. Dva izuzetno iskompleksirana coveculjka.

Ljubisa

pre 7 godina

Ljudi, Nisikori drugi set odigrao kao u transu. Veoma cvrst i precizan sa osnovne linije,.........................................................
i,... pored svega toga....izgubio. Idemooooo Noooooleeeeeeee :)

Svete

pre 7 godina

Ovo mu je 22.zaredom dobijeno polufinale, ako sutra osvoji titulu naravno postavice nekoliko zanimljivih rekorda !
I dobro je i nije dobro sto je oduzio, ipak u celom mecu nije odigrao sjajno a opet je skoro rutinski dobio tako da bio sutra to trebalo da bude kako treba i moze se ocekivati nova titula....
Bravo Djole...a za mog druga isprdka-ne sekiraj se, sutra dobijas link koji sam ti obecao !

Zoran

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Majstore, u konstataciji da će godina da se pamti "po padu zainteresovanosti za tenis u svetu" nije u vaservagu. Nikako. Mislim čak da je blentava! Naime, pad zainteresovanosti nekako ne bi mogla da dovede do porasta suma za nagrade na turnirima koje su, iz godine u godinu, sve veće! Kapish?

Riki

pre 7 godina

@@@ Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!
(Beobrad, 7. maj 2016 22:46)

Ti očigledno ne razumiješ različite taktike koje Novak primjenjuje nad igračima. Vjerovatno jer nisi do detalja upoznat sa tenisom sto nije nenormalno ali obrati paznju na Novakovo pozicioniranje na terenu kad igra protiv Mareja,Nisikorija,Vavrinke i kad igra protiv Federera ili Nadala. Sa prvom trojicom igra uvjek na defanzivu sto i jeste najbolja taktika protiv njih a sa drugom dvojicom pogotovo sa Nadalom igra ofanzivno i stoji blize osnovnoj liniji. Sutra ces,budi siguran gledati ovog istog defanzivnog Novaka kao sto je skoro uvjek protiv Mareja i to i jeste bolje jer vece su sanse da uzme poen na Marejevu gresku nego na diretnu napadacku razmjenu protiv njega. Medjutim,taj tenis nije lijep za oko zato su njihovi mecevic jaaaaakoooo dosadni.

šetač

pre 7 godina

Nezgodan je Nišikori, ima sve udarce, odličan bekhend i sposoban je da širi teren oštrim uglovima sa obe strane. Da ima bolji servis i fizičku spremu bio bi zaista vrhunski igrač.

Blue Moon 15

pre 7 godina

Srbija dobila novog igraca u top 200 Marko Tepavac osvojio prvi dzelendzer u karijeri u Karšiju pobedio Selu 6-2, 3-6, 6-7. Krajinovic izgubio finale u Rimu od Edmunda 7-6, 6-0.

VUK

pre 7 godina

@Novak Srećković.. pamtiće se ove godine po najvećim nagradama u istoriji tenisa. Br.1.je zaradio samo od turnira preko 100.000.000,00 dolara.. jedina tamna mrlja ovih poslednjih godina je uporno bežanje sa turnira 35 godišnjaka koji nekada bio veliki šampion. Tužno.

jej

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 07. maj 2016 21:00)

Koji svet si ti video, preko Skajpa?

a s roma nikšić

pre 7 godina

Br.2 je bacio rukavicu u lice br.1.Veoma važan meč dugoročno posmatrano,važan kao finale RG-a.Mareja treba vratiti nazad prije nego mu "narastu krila".
Marej igra pa razbija ali razbija i Novak.Kakav meč nas očekuje!!!Mareju je išlo sve od ruke,jako,snažno,precizno.Mora se "skinuti" sa osnovne linije jer se "upalio".To je jedino moguće drop-shot skraćenim lopticama - ono što Rafi nikako nije polazilo za rukom a uporno je pokušavao.To će biti ključ meča.Iako to u početku možda ne daje evidentne rezultate u drugom dijelu meča Marej zbog problema sa mišićima i palčevima nogu prilikom sprinta ka mreži i naglog kočenja osjeća bolove i to ga izbaca iz ritma i "skida" sa osnovne linije.Novak će vjerovatno nadvisiti Mareja u drugim elementima igre ali i ove sitnice mogu biti bitne.Forza Nole!Forza Roma!

Markic

pre 7 godina

Je l i dalje ima nekog ko veruje da Novak nije namerno izgubio u Monaku ? :) izuzetno pametan potez, kao i igranje ovog Madrida. Do godine brani 0 bodova u Monaku, Madrid moze da ne igra opet.. istu stvar moze da uradi i sa Rimom sad, pojavi se formalno u prvom kolu, malo uspali ove novinare sa zapada da je pao u formi, uz sve to pobedi ga nebitan lik, niko od konkurenata. Svidja mi se sto razmislja tako unapred i po godinu dana, znaci da planira da se zadrzi u nekom duzem periodu tu gde jeste. :)

Tie_brake

pre 7 godina

Nole - rutina.
Neprevazidjeni kralj prenosa tenisa - Visko - u najavi je sve objasnio i rekao sta ce biti. Nisam trebao ni da gledam. Od sada samo Viskov uvod i prebacujem.

Говорит Москва!!!

pre 7 godina

Zakomplikovao je malo pred kraj, ali pobedio. Srecno sutra protiv Marija, jer je pravo mucenje gledati njega u svakom smislu, pa bi bilo lepo da to Novak sto pre omlati, da onda lepo mogu odmorna na vojnu paradu u ponedeljak. :D

igor

pre 7 godina

НОЛЕТУ СВАКА ЧАСТ!ЈЕДНО ПИТАЊЕ РЕДАКЦИЈИ .ЗАШТО НЕ ИНФОРМИШЕТЕ О РЕЗУЛТАТИМА КАРАТИСТА СА ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У ФРАНЦУСКОЈ.НИ ЈЕДНА АЛО НИ ЈЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД СТРАНЕ МЕДИЈА О ТОМЕ.ВАЉДА СУ И ОНИ НАША ДЕЦА!

kompleksi a narocito ovih iz komsiluka su cudo

pre 7 godina

@ŽIVADIN(O)

Hahahaha, ne mogu ni ja prestati smejati se, neko kao ti koji nije ni medju prvih 7 milijardi u bilo cemu nalazi za shodno da ocenjuje nekoga ko je prvi u tenisu. Nisi u stanju da razlikujes ping pong od tenisa i ti ces tu da solis pamet ko ima ili nema najbolji retern? Idi igraj se sa drugom decom i preskoci ovo komentarisanje.

SSUUUU

pre 7 godina

Gledam Amanovica i Vajdu u onim zimskim jaknama i zao mi ovih skupljacica u haljinicama, prehladice se, otici ce im sve na jajnike.
(Styx river, 07. maj 2016 21:08)

Ne sekiraj se, Špankinje su to, Romski narod, vrući jajnici! ;-)

srle

pre 7 godina

@styx river

Kralju, Nole drži čas tenisa u Magičnoj kocki, a ti se brineš za skupljačice loptica. To sve pokazuje koliko ljudima postaje dosadno kad svi znaju unapred ishod meča. I neka sa te rezultatske strane bude dosadno i potraje još mnogo godina, idemo Nole!

SSUUUU

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
(Jumko, 07. maj 2016 20:25)

Prihvatam, pazi, čovek se drži za reč a vo za rogove, pa da konačno shvatimo uz tvoj potpis šta si!

Njegos

pre 7 godina

Aaajmo Nole genije! Prava Crna Gora te voli i bodri i dishe sa tobom svaki sekund!!!
Federer ovo gleda u Rimu i preznojava se...Da mu sipaju serum istine u pice uzeo bi telefon,pozvao Novaka i poceo da mu pjeva:

Opet me isti snovi muce
opet sanjam te
na isto danas, isto juce
znam i sutra ce

I tako dodjes mi u san
da ti jos jednom ispricam
kako me bolis svaki dan
da jos se vinom trujem
kad god ti ime cujem

munze

pre 7 godina

od sada ću Novaka da zovem službenik. igra ove mečeve kesi da radi 9-5. dođe na posao, popije umesto kafe onaj ružičast sokić, odradi posao obavi lagano i piće kući. neverovatno kako to lako deluje! svaka čast majstore, da nam dugo budeš zdrav i da se radujemo tvojim uspesima.

Zare MKD

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 07. maj 2016 22:55)

U subotu i nedelju ne radim.

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

Walter White

pre 7 godina

Neverovatno je koliko se svi teniseri uplase kada igraju protiv novaka,realno on igra veoma lose a dobija meceve gotovo rutinski samo zbog autoriteta i straha kojeg izaziva kod drugih igraca.

znanje-imanje

pre 7 godina

Pa, prvi set bi se fer opisao ovako: mnogo bolji igrač je dominirao potpuno, ali nažalost neki bezvezni što ima samo servis je dobio ipak. I nikad se iz ovog opisa ne bi dalo naslutiti da je "onaj bezvezni" Novak Đoković. To jer postoji onaj drugi opis - ima neki Novak što kad igra dobro igra strašno, ali još bitnje je što kad ne igra dobro ipak ni tada skoro da ne može da izgubi.
A drugi set je bio mnogo normalniji - sve do zicer meč lopte. A od te lopte se igralo još i nepotrebnih i vrlo napornih 23 minuta više. Nadam se da neće(mo) ta 23 minuta koja su obradovala Marija večeras da žali(mo) sutra.
Ovo je drugi meč da gledam kako se Novak kliza bez oslonca i muči van položaja - kao da nema krampone koji mu trebaju. Sa tim problemom (još) izgubiće sutra. Mari taj problem nije imao nijednom. Ako sunce i vetar isuše teren biće valjda sve OK.

lepi

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 7. maj 2016 22:55)
A na šta se ti ložiš - na Karleušu?

A ja u letnjim japankama

pre 7 godina

Svi se brinemo kako će Španci da navijaju kad je strikov dečkić izgubio od Marije, Maraje, Marija (kako god) - ma Skota jednog velikog.
Nadam se da se isti ti Crnogorci, Španci, Albanci, Hrvati, Bugarke i Rumunke, te Mađarice i Austrijanke neće brinuti kao Japanke.

alejandro

pre 7 godina

Bespotrebno je odigrao 3 gema više plus taj brek! Trebao je to da reši kod stanja u rezultatu 5:4 u gemovima i 40:0 na svoj servis u 10. gemu drugog seta! Ne bi to smelo da se ponavlja posebno ne na predstojećem RG! A sutra? Kad se samo setim prošle godine i polufinala Roland Harros-a! Ajoj!!! Sve je otvoreno!

simpatican mladic

pre 7 godina

Meni nekako Nole izgledao u fazonu:"Simpatican mladic, bice mu lakse ako izgubi drugi set u taj brejku". Nisam neki Srbenda i sta li, Nole izgleda kao neko ko ce da hara bar jos 3 godine- da ga ne ureknem :)

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

nas covek

pre 7 godina

ahahhhaahah pa Novak je kralj on ako resi da dobije mec to je to , niko se ne pita osim njega ,mozemo da pisemo ovde svasta ali Novak je klasa

Ja

pre 7 godina

Nisam fan, ali poštujem. Ljudi, zašto ga toliko mrzite?! Znam da se uspeh jako teško prašta, ali, zaista mi niste jasni! Dečko vam nušta nije uzeo. Sve je zaradio na svoj znoj, gnoj, suze, spermu... Ako ne možete to da poštujete, batalite ga!

Danijela_Oslo

pre 7 godina

Sto se Nole ovako ponasa nakon pobede, lupa se u grudi, preti prstom, salje neki "glumacki" pogled prema svima...? Jel moze bar jednom da bude dostojanstven i smeker kao Federer nakon pobede?

Komentari za kompenzaciju

pre 7 godina

@Zabava za sirotinju

A sta ti to konkretno radis? Citas komentare i repliciras? Delis savete a da te niko nista pitao nije?

Eeh..jos pitas

pre 7 godina

@almeida, 7. maj 2016 20:01

Nema Nadala i zato ce publika navijati za Mareja. Nista ne brini, ima za koga navijati. Seti se pre dve godine. A Nole danas podize pehar.

Novak Sreckovic

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.

BrS04

pre 7 godina

Strasno postujem Novaka i njegove rezultate ali da li je moguce da ne moze da se suzdrzi od "divljeg"radovanja, ne prilici tenisu a on nema sta da se prepucava i dokazuje razmazenoj publici, najbolji je na svetu.

Osoba

pre 7 godina

Djokovic je jedan od najuspesnijih ali i najdosadnijih tenisera za gledanje u istoriji tenisa.. Isto mislim i za Nadala i sve one koji potenciraju ovu vrstu igre, pasivnu, dosadnu..Najbolja i dva najzanimljivija tenisera ikad po mom misljenju su Federer i Sampras.

aleksa97

pre 7 godina

Mogu da ga vole ili mrze navijaju ili ne za njega,on ima znanje kojim dokazuje kvalitet i to niko ne moze da mu oduzme, dokazuje da je jedan od najboljih u istoriji ako ne i najbolji a jos par dobrih godina je pred njim.

Golubica

pre 7 godina

Nadam se da će Nole laganica izgubiti od Japanca. Nije valjda blesav da iduće godine opet igra u svom omiljenom katoličkom, španskom gradu, gde vole pravoslavce ka i jumkova sestra.
Mislim da je dovoljno što se pojavio tamo, došao do polufinala i BASTA.
Nije on engleski, japanski, švajcarski, španski, hrvatski ili ini trećerazredni igrač. Publika treba da mu se zahvali što je uopšte i došao.

goran

pre 7 godina

Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?
(mance, 7. maj 2016 22:40)

Bas me briga, ja ne navijam za njega.

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

Zabava za sirotinju

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.

Majstor Mile

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

XXL

pre 7 godina

Ne mogu nikako da shvatim onaj poraz od Veselog. Da li neko zna da li su RF i RN , kada su bili na vrhu gubili od tako nisko rangiranih protivnika. Znam recimo ds je RF par puta bio na ivici takvih poraza, jednom od R.R. Hidalga, ali je ipak uspeo da se izvuče. Ne umanjujem
Noleta, naravno, samo mi je enigma taj poraz. Ne ide mi u glavu.

Mr Bojangles

pre 7 godina

@Jasna, 07. maj 2016 23:14
Jasna, možda ne bi bilo loše da se podsetite pravopisa i toga kako se neke stvari pišu pravilno.

Novak Sreckovic

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.

XXL

pre 7 godina

Ne mogu nikako da shvatim onaj poraz od Veselog. Da li neko zna da li su RF i RN , kada su bili na vrhu gubili od tako nisko rangiranih protivnika. Znam recimo ds je RF par puta bio na ivici takvih poraza, jednom od R.R. Hidalga, ali je ipak uspeo da se izvuče. Ne umanjujem
Noleta, naravno, samo mi je enigma taj poraz. Ne ide mi u glavu.

Danijela_Oslo

pre 7 godina

Sto se Nole ovako ponasa nakon pobede, lupa se u grudi, preti prstom, salje neki "glumacki" pogled prema svima...? Jel moze bar jednom da bude dostojanstven i smeker kao Federer nakon pobede?

Walter White

pre 7 godina

Neverovatno je koliko se svi teniseri uplase kada igraju protiv novaka,realno on igra veoma lose a dobija meceve gotovo rutinski samo zbog autoriteta i straha kojeg izaziva kod drugih igraca.

Osoba

pre 7 godina

Djokovic je jedan od najuspesnijih ali i najdosadnijih tenisera za gledanje u istoriji tenisa.. Isto mislim i za Nadala i sve one koji potenciraju ovu vrstu igre, pasivnu, dosadnu..Najbolja i dva najzanimljivija tenisera ikad po mom misljenju su Federer i Sampras.

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

mance

pre 7 godina

O cemu li cete vi da pisete za 2-3 godine kada Novak bude pred penzijom? Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?

Zabava za sirotinju

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.

goran

pre 7 godina

Nema nikog u Sbiji da zameni Djokovica. Cemu li cete vi da se radujete kada kroz 2-3 godine Srbija nestane sa teniske mape sveta?
(mance, 7. maj 2016 22:40)

Bas me briga, ja ne navijam za njega.

Majstor Mile

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!

Golubica

pre 7 godina

Nadam se da će Nole laganica izgubiti od Japanca. Nije valjda blesav da iduće godine opet igra u svom omiljenom katoličkom, španskom gradu, gde vole pravoslavce ka i jumkova sestra.
Mislim da je dovoljno što se pojavio tamo, došao do polufinala i BASTA.
Nije on engleski, japanski, švajcarski, španski, hrvatski ili ini trećerazredni igrač. Publika treba da mu se zahvali što je uopšte i došao.

BrS04

pre 7 godina

Strasno postujem Novaka i njegove rezultate ali da li je moguce da ne moze da se suzdrzi od "divljeg"radovanja, ne prilici tenisu a on nema sta da se prepucava i dokazuje razmazenoj publici, najbolji je na svetu.

Glas Srbije

pre 7 godina

Svetski No1, a baba bi onaj smeč realizovala... Živce mi pokida, kao i svima. A mogu da kažem , Federer je filigranski igrač, umetnik! Onaj smeč bi ladno spustio i otišao kući. A Nole izgubljenom čoveku lopticu na reket. Ili ne vidi dobro. Pa Nišikori je bio kod autobuske stanice ljudi... Drvena ruka!(Majstor Mile, 07. maj 2016 22:28) Mile, prijatelju sto se nerviras, navijaj za Federera ko ti brani. Ja cu za Novak i kad dobija i kad gubi. Uporedi Novakove rezultate sa 29 godina i Federerove, sve ce ti biti jasno.

znanje-imanje

pre 7 godina

Pa, prvi set bi se fer opisao ovako: mnogo bolji igrač je dominirao potpuno, ali nažalost neki bezvezni što ima samo servis je dobio ipak. I nikad se iz ovog opisa ne bi dalo naslutiti da je "onaj bezvezni" Novak Đoković. To jer postoji onaj drugi opis - ima neki Novak što kad igra dobro igra strašno, ali još bitnje je što kad ne igra dobro ipak ni tada skoro da ne može da izgubi.
A drugi set je bio mnogo normalniji - sve do zicer meč lopte. A od te lopte se igralo još i nepotrebnih i vrlo napornih 23 minuta više. Nadam se da neće(mo) ta 23 minuta koja su obradovala Marija večeras da žali(mo) sutra.
Ovo je drugi meč da gledam kako se Novak kliza bez oslonca i muči van položaja - kao da nema krampone koji mu trebaju. Sa tim problemom (još) izgubiće sutra. Mari taj problem nije imao nijednom. Ako sunce i vetar isuše teren biće valjda sve OK.

Njegos

pre 7 godina

Aaajmo Nole genije! Prava Crna Gora te voli i bodri i dishe sa tobom svaki sekund!!!
Federer ovo gleda u Rimu i preznojava se...Da mu sipaju serum istine u pice uzeo bi telefon,pozvao Novaka i poceo da mu pjeva:

Opet me isti snovi muce
opet sanjam te
na isto danas, isto juce
znam i sutra ce

I tako dodjes mi u san
da ti jos jednom ispricam
kako me bolis svaki dan
da jos se vinom trujem
kad god ti ime cujem

Tribislav

pre 7 godina

Organizacija turnira 0. Ne mogu da verujem da neko ko je prvi igrač sveta ima gori tretman od Nadala samo zato što je ovaj Španac. Nemam ništa protiv da Nadal igra u utorak, ali onda stavite i Đokovića da igra u utorak ipak je broj 1. A da scenario bude još gori oni stave Mareja i Rafu da igraju danas u 13:00, a Đokovića u 20:00h, a finale se igra sutra u 18:30h, mislim van pameti.

Ibanez

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

A ti ćeš se pamtiti po najglupljim kometarima, mada i to je nešto nedostižno.

Beobrad

pre 7 godina

Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!

Markic

pre 7 godina

Je l i dalje ima nekog ko veruje da Novak nije namerno izgubio u Monaku ? :) izuzetno pametan potez, kao i igranje ovog Madrida. Do godine brani 0 bodova u Monaku, Madrid moze da ne igra opet.. istu stvar moze da uradi i sa Rimom sad, pojavi se formalno u prvom kolu, malo uspali ove novinare sa zapada da je pao u formi, uz sve to pobedi ga nebitan lik, niko od konkurenata. Svidja mi se sto razmislja tako unapred i po godinu dana, znaci da planira da se zadrzi u nekom duzem periodu tu gde jeste. :)

Lovac_u_mutnom

pre 7 godina

Ne mogu ni da navijam ni da se nerviram kad znam ishod meca....kao da gledam snimak meca.
Sutra ce biti malo teze, ali opet nista zabrinjavajuce....

alejandro

pre 7 godina

Bespotrebno je odigrao 3 gema više plus taj brek! Trebao je to da reši kod stanja u rezultatu 5:4 u gemovima i 40:0 na svoj servis u 10. gemu drugog seta! Ne bi to smelo da se ponavlja posebno ne na predstojećem RG! A sutra? Kad se samo setim prošle godine i polufinala Roland Harros-a! Ajoj!!! Sve je otvoreno!

Jasna

pre 7 godina

Kakava teniski ne obrazovana i ne kulturna publika. Mozda bi trebalo predloziti organizatorima da se u toku godine igra jos jedan Master 1000 u Madridu na kome bi se pod obavezno dodeljivao pehar Nadalu. Aplauz za dvostruku servis gresku, provokacije i zvizduci pre servisa, aplauzi za smec u mrezu, izbacivanje lopte u aut...to pravi ljubitelji tenisa nikada nebi radili ko god da je na terenu. Vimbldon je za to zakon a Spanija je vec vise puta pokazala koliko je daleko od tenisa.

Ivke

pre 7 godina

Primetio sam da ovaj Nisikori svaki put umre protiv Djokovica, odigra sa milijardu posto svojih mogucnosti i opet izgubi, kakav luzer... Cak i po njegovim izjavama se moze naslutiti koliko organski ne podnosi Novaka upravo zbog toga sto daje sve od sebe, a ne moze mu nista. Izjave su mu tipa "Novak trenutno igra dobro" itd... Najbolji teniser sveta igra dobro? Ma nije valjda. Tesko je ziveti sa tim kada znas da je neko bolji, i da si tu potpuno nemocan... Jedina dva igraca koja nemaju dovoljno postovanja prema Djokovicu su Federer i Nisikori. Dva izuzetno iskompleksirana coveculjka.

Sve je lako

pre 7 godina

Ocekivao sam laku pobedu Djokovica. Ovo je mucenje, nije on u bas dobroj formi
(sladjan, 7. maj 2016 22:22)

Jašta, uvek se u polufinalima elitnih prvenstava očekuje laka pobeda:)

Danilo

pre 7 godina

Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Au Nesrećkoviću , ala si zabasao u nepoznatu pa udaraš glavom u mraku?
Evo malo svetla:
Iz godine u godine, posebno poslednjih 5 godina, padaju stalno rekordi po broju gledalaca, po zaradi od tv-prava i od reklama!
Kao rezultat toga, nagrade igrača stravično rastu- jer nagrade su u direktnoj vezi sa profitom pa ako pada interes , padaju i nagrade?- te je Nole iako 6 godina mlađi od Fedexa i sa 6 GS-ova manje-za sada- već ga prestigao po ukupnoj zaradi od nagrada!?
Sponzorski ugovori su tek stravični i rastu iz godine u godinu, valjda zato što je tenis sve slabiji, ali samo za slepce i tupane?

bruka

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 7. maj 2016 20:25)
I ja sam mislio da uradim istu stvar, ali nisam imao 1000 evrica, kao sto i ti nisi imao...
U svakom slucaju, dobro smo prosli. Mada...
...Novak kao Novak...
Zao mu da ponizi protivnike i dovede sebe do problema.

Blue Moon 15

pre 7 godina

Srbija dobila novog igraca u top 200 Marko Tepavac osvojio prvi dzelendzer u karijeri u Karšiju pobedio Selu 6-2, 3-6, 6-7. Krajinovic izgubio finale u Rimu od Edmunda 7-6, 6-0.

SSUUUU

pre 7 godina

Gledam Amanovica i Vajdu u onim zimskim jaknama i zao mi ovih skupljacica u haljinicama, prehladice se, otici ce im sve na jajnike.
(Styx river, 07. maj 2016 21:08)

Ne sekiraj se, Špankinje su to, Romski narod, vrući jajnici! ;-)

Predo 2

pre 7 godina

Основни утисак је ипак први сет. У најбољем случају "просечни" Новак је добио одличног Кеија са 6:3. Да се играло без сервиса, само игра у пољу, било би отприлике 6:2 за Кеија, али је Новака сервис служио врло добро, па је успео да добије чак и прилично рутински први сет. Први сет је донекле подсетио на нека Новакова мучења против сервера типа Изнер, Карловић ... када је Новак играо много боље у пољу, и имао голмилу брејк прилика, а онда дрвосече распале 2-3 аса и реше проблем, па онда Јово-наново. У вом првом сету Новак је био дрвосеча, а Нишикори Јова-наново. Други сет је већ био доста бољи и реално је требао да га добије рутински, али десило се "оно" и морао је да се помучи још 20-ак минута. Лоша ствар је што је потрошио мало снаге, а добра ствар је што је подигао самопоуздање за неке следеће тај-брејкове и што је успео да заустави кола која су великом брзином кренула низбрдо. Рекао бих да је Новак већ после тог сервиса мислима отишао на туширање, али да је ретерн Нишикорија неким чудом завршио у пољу и онда је Новак морао да одигра победнички поен који је већ одиграо у глави, а после тога се увокла нервоза, две двоструке сервис грешке и све се искомпликовало. У сваком случају добио је наук бесплатно и надајмо се да ће следећи пут проћи без овакве драме у таквим ситуацијама. Иначе, утисак меча су ми ипак Вајда и Миљан ... са оним качкетима и прслуцима изгледају као водоинсталатери. Напред шампионе и сутра ти желимо хладну главу, оштро око и сигурну руку.

A ja u letnjim japankama

pre 7 godina

Svi se brinemo kako će Španci da navijaju kad je strikov dečkić izgubio od Marije, Maraje, Marija (kako god) - ma Skota jednog velikog.
Nadam se da se isti ti Crnogorci, Španci, Albanci, Hrvati, Bugarke i Rumunke, te Mađarice i Austrijanke neće brinuti kao Japanke.

Riki

pre 7 godina

@@@ Pravi, onaj najbolji Novak koga svi znamo, je Novak koji u mecu trazi viner udarce!
Postalo je rutina da takvog tenisa nema u prvim kolima, a da se on u tom smislu podize u polufinalima i finalima turnira!
Sutra u finalu, gledacemo PRAVOG Novaka koji mi pomalo i nedostaje!
(Beobrad, 7. maj 2016 22:46)

Ti očigledno ne razumiješ različite taktike koje Novak primjenjuje nad igračima. Vjerovatno jer nisi do detalja upoznat sa tenisom sto nije nenormalno ali obrati paznju na Novakovo pozicioniranje na terenu kad igra protiv Mareja,Nisikorija,Vavrinke i kad igra protiv Federera ili Nadala. Sa prvom trojicom igra uvjek na defanzivu sto i jeste najbolja taktika protiv njih a sa drugom dvojicom pogotovo sa Nadalom igra ofanzivno i stoji blize osnovnoj liniji. Sutra ces,budi siguran gledati ovog istog defanzivnog Novaka kao sto je skoro uvjek protiv Mareja i to i jeste bolje jer vece su sanse da uzme poen na Marejevu gresku nego na diretnu napadacku razmjenu protiv njega. Medjutim,taj tenis nije lijep za oko zato su njihovi mecevic jaaaaakoooo dosadni.

Говорит Москва!!!

pre 7 godina

Zakomplikovao je malo pred kraj, ali pobedio. Srecno sutra protiv Marija, jer je pravo mucenje gledati njega u svakom smislu, pa bi bilo lepo da to Novak sto pre omlati, da onda lepo mogu odmorna na vojnu paradu u ponedeljak. :D

igor

pre 7 godina

НОЛЕТУ СВАКА ЧАСТ!ЈЕДНО ПИТАЊЕ РЕДАКЦИЈИ .ЗАШТО НЕ ИНФОРМИШЕТЕ О РЕЗУЛТАТИМА КАРАТИСТА СА ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У ФРАНЦУСКОЈ.НИ ЈЕДНА АЛО НИ ЈЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД СТРАНЕ МЕДИЈА О ТОМЕ.ВАЉДА СУ И ОНИ НАША ДЕЦА!

Mediteraneo

pre 7 godina

@Danijela_Oslo Dostojanstven kao Federer? Misliš da plače kao Federer nakon poraza od Nadala u finalu Australije 2009. godine ili da se žali novinarima kao Federer kako je Đoković udarao po loptici iz sve snage posle poraza u polufinalu US Opena 2011. godine. Danijela, ako stvarno živite u Oslu, trebalo bi da znate da ljudi koji dolaze iz različitih podneblja imaju različit karakter i emocije ispoljavaju na različite načine. Đoković nije nepristojan ili nekulturan, ne vređa nikoga prema tome malo mu se šta može zameriti.

Svete

pre 7 godina

Ovo mu je 22.zaredom dobijeno polufinale, ako sutra osvoji titulu naravno postavice nekoliko zanimljivih rekorda !
I dobro je i nije dobro sto je oduzio, ipak u celom mecu nije odigrao sjajno a opet je skoro rutinski dobio tako da bio sutra to trebalo da bude kako treba i moze se ocekivati nova titula....
Bravo Djole...a za mog druga isprdka-ne sekiraj se, sutra dobijas link koji sam ti obecao !

VUK

pre 7 godina

@Novak Srećković.. pamtiće se ove godine po najvećim nagradama u istoriji tenisa. Br.1.je zaradio samo od turnira preko 100.000.000,00 dolara.. jedina tamna mrlja ovih poslednjih godina je uporno bežanje sa turnira 35 godišnjaka koji nekada bio veliki šampion. Tužno.

šetač

pre 7 godina

Nezgodan je Nišikori, ima sve udarce, odličan bekhend i sposoban je da širi teren oštrim uglovima sa obe strane. Da ima bolji servis i fizičku spremu bio bi zaista vrhunski igrač.

jej

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 07. maj 2016 21:00)

Koji svet si ti video, preko Skajpa?

Nebojša

pre 7 godina

Moglo je to i lakše tri vezane meč lopte ne smeju da se propuste ali pobeda je tu a ako osvoji titulu niko neće pamtiti šta se desilo u polufinalu a motiv više mu je i 9000 poena prednosti u odnosu na Mareja ako ga sutra pobedi da još po nečemu udje u istoriju udri Britanca.

Zare MKD

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 07. maj 2016 22:55)

U subotu i nedelju ne radim.

srle

pre 7 godina

@styx river

Kralju, Nole drži čas tenisa u Magičnoj kocki, a ti se brineš za skupljačice loptica. To sve pokazuje koliko ljudima postaje dosadno kad svi znaju unapred ishod meča. I neka sa te rezultatske strane bude dosadno i potraje još mnogo godina, idemo Nole!

Ljubisa

pre 7 godina

Ljudi, Nisikori drugi set odigrao kao u transu. Veoma cvrst i precizan sa osnovne linije,.........................................................
i,... pored svega toga....izgubio. Idemooooo Noooooleeeeeeee :)

Zoran

pre 7 godina

Pamtice se ove godine kao godine najslabije konkurencije u istoriji tenisa (kada cak i jedan 35-godisnjak igra polufinala i finala). Pamtice se i po padu zainteresovanosti za tenis u svetu.
(Novak Sreckovic, 7. maj 2016 21:00)

Majstore, u konstataciji da će godina da se pamti "po padu zainteresovanosti za tenis u svetu" nije u vaservagu. Nikako. Mislim čak da je blentava! Naime, pad zainteresovanosti nekako ne bi mogla da dovede do porasta suma za nagrade na turnirima koje su, iz godine u godinu, sve veće! Kapish?

a s roma nikšić

pre 7 godina

Br.2 je bacio rukavicu u lice br.1.Veoma važan meč dugoročno posmatrano,važan kao finale RG-a.Mareja treba vratiti nazad prije nego mu "narastu krila".
Marej igra pa razbija ali razbija i Novak.Kakav meč nas očekuje!!!Mareju je išlo sve od ruke,jako,snažno,precizno.Mora se "skinuti" sa osnovne linije jer se "upalio".To je jedino moguće drop-shot skraćenim lopticama - ono što Rafi nikako nije polazilo za rukom a uporno je pokušavao.To će biti ključ meča.Iako to u početku možda ne daje evidentne rezultate u drugom dijelu meča Marej zbog problema sa mišićima i palčevima nogu prilikom sprinta ka mreži i naglog kočenja osjeća bolove i to ga izbaca iz ritma i "skida" sa osnovne linije.Novak će vjerovatno nadvisiti Mareja u drugim elementima igre ali i ove sitnice mogu biti bitne.Forza Nole!Forza Roma!

DuXoMaN

pre 7 godina

Ljudi ajde molim vas ne lupajte o tamo nekom pasivnom tenisu.Ovo je atomski tenis!!!
Ove razmene udaraca, i to na šljaci, nisu viđene u tenisu.
Ako je vama ovaj Novakov meč bio dosadan, molim lepo na lečenje.

munze

pre 7 godina

od sada ću Novaka da zovem službenik. igra ove mečeve kesi da radi 9-5. dođe na posao, popije umesto kafe onaj ružičast sokić, odradi posao obavi lagano i piće kući. neverovatno kako to lako deluje! svaka čast majstore, da nam dugo budeš zdrav i da se radujemo tvojim uspesima.

kompleksi a narocito ovih iz komsiluka su cudo

pre 7 godina

@ŽIVADIN(O)

Hahahaha, ne mogu ni ja prestati smejati se, neko kao ti koji nije ni medju prvih 7 milijardi u bilo cemu nalazi za shodno da ocenjuje nekoga ko je prvi u tenisu. Nisi u stanju da razlikujes ping pong od tenisa i ti ces tu da solis pamet ko ima ili nema najbolji retern? Idi igraj se sa drugom decom i preskoci ovo komentarisanje.

Tie_brake

pre 7 godina

Nole - rutina.
Neprevazidjeni kralj prenosa tenisa - Visko - u najavi je sve objasnio i rekao sta ce biti. Nisam trebao ni da gledam. Od sada samo Viskov uvod i prebacujem.

lepi

pre 7 godina

Šta se ,bre,ložite i na Novaka i na tenis?Neće vam on 'leba dati,radite nešto konkretno u životu i manje se primajte na sport,jer od toga nemate ništa.
(Zabava za sirotinju, 7. maj 2016 22:55)
A na šta se ti ložiš - na Karleušu?

Ja

pre 7 godina

Nisam fan, ali poštujem. Ljudi, zašto ga toliko mrzite?! Znam da se uspeh jako teško prašta, ali, zaista mi niste jasni! Dečko vam nušta nije uzeo. Sve je zaradio na svoj znoj, gnoj, suze, spermu... Ako ne možete to da poštujete, batalite ga!

Eeh..jos pitas

pre 7 godina

@almeida, 7. maj 2016 20:01

Nema Nadala i zato ce publika navijati za Mareja. Nista ne brini, ima za koga navijati. Seti se pre dve godine. A Nole danas podize pehar.

aleksa97

pre 7 godina

Mogu da ga vole ili mrze navijaju ili ne za njega,on ima znanje kojim dokazuje kvalitet i to niko ne moze da mu oduzme, dokazuje da je jedan od najboljih u istoriji ako ne i najbolji a jos par dobrih godina je pred njim.

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

Hercegovina

pre 7 godina

Danijela_Oslo, 7. maj 2016 22:26)
Daco, ako Nole nije gospodin i jedna od najtolerantnijih licnosti u sportu, onda nije niko. Zar publika u Londonu, SAD/u, Z.Evropi ne moze biti bar malo kulturnija, a ne ovakva kakva je sada...Sampione NAPRED...

simpatican mladic

pre 7 godina

Meni nekako Nole izgledao u fazonu:"Simpatican mladic, bice mu lakse ako izgubi drugi set u taj brejku". Nisam neki Srbenda i sta li, Nole izgleda kao neko ko ce da hara bar jos 3 godine- da ga ne ureknem :)

SSUUUU

pre 7 godina

Mogu da se kladim u 1000 eur da ce Djokovic veceras da izgubi.
(Jumko, 07. maj 2016 20:25)

Prihvatam, pazi, čovek se drži za reč a vo za rogove, pa da konačno shvatimo uz tvoj potpis šta si!

nas covek

pre 7 godina

ahahhhaahah pa Novak je kralj on ako resi da dobije mec to je to , niko se ne pita osim njega ,mozemo da pisemo ovde svasta ali Novak je klasa

Komentari za kompenzaciju

pre 7 godina

@Zabava za sirotinju

A sta ti to konkretno radis? Citas komentare i repliciras? Delis savete a da te niko nista pitao nije?

Mr Bojangles

pre 7 godina

@Jasna, 07. maj 2016 23:14
Jasna, možda ne bi bilo loše da se podsetite pravopisa i toga kako se neke stvari pišu pravilno.