Utorak, 03.05.2016.

13:31

"Kako Jugoslavija '92. nije mogla, a Kosovo može?"

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da će odluka o prijemu Kosova u članstvo UEFA izazvati velika previranja u regionu.

Izvor: B92

"Kako Jugoslavija '92. nije mogla, a Kosovo može?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jugoslavija nije mogla jer je prestala da postoji , raspadala se u krvi , a Kosovo postoji i zato moze.
(Nidje veze, 03. maj 2016 13:44)

Dejo legendo, ti li si?

Dott

pre 7 godina

Verovatno rekli bi da Jugoslavija 92ge nije mogla jer je bila u ratu sama sa sobom.
Mi sada treba da zauzmemo rigidan stav i da izadjemo iz te organizacije, medjutim ne verujem da bi time postigli neki efekat, osim ako bi bar jos 2-3 zemlje ucinile isto, medjutim kako na ovoj planeti mi nemamo ama bas ni jednu zemlju prijatelja, osudjeni smo na propast.

Treba da se zapitamo zasto nemamo prijatelja i tu je kljuc.

djoka

pre 7 godina

U danasnjem svetu jedna mala drzava moze odabrati dve strane,Rusku ili Americku i taj odabir odlucuje o svemu. Albanci su odabrali onu pravu stranu za razliku od nas.

Arsim gergjaliu

pre 7 godina

Ovako je kad ne znas pravila igre,odavno vi dajete autogolove.Cela priča predsednika FSS danas se usvrnila u tome da politika ne sme se mesati u sport i na kraj jedno politicko lice objavi da će ovaj slučaj da ide u CAS umesto da to čini vas FSS

Nikki

pre 7 godina

Pa sami smo krivi, umesto da nam politika bude uci duboko u americki c*** mi tu kao balansiramo. Ne kazem da mozemo da budemo kao Izreal, nikako, daleko smo mi od vrednog javrejskog naroda ali neka kopija toga.

akajea

pre 7 godina

Fudbal je fudbal. Kako nekom braniti da se bavi sportom? Nek idu klinci zajedno na pripreme...Mozda ce biti manje zle krvi u buducnosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ortodox, 3. maj 2016 15:36)

sport je kriminal, treba ga zabraniti ko oće nek se bavi rekreativno niko mu ne brani

Kladionica

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ja igram iz X u X.

kaca marinkovic

pre 7 godina

Koga je briga? Uostalom, zasto se ne bi bavili sportom. Cinjenica je da ini tu zive,radjaju se i umiru.Ne moze niko da ih izbrise gumicom

Ali

pre 7 godina

Svi imaju jace lobije od nas...odvajaju ljudi pare a mi se samo hvalimo....Karadzicu bitno je da su tvoji razlozi cisto sportske prirode...ostavi jos po neki komentar jer za 5-6 dana odlucuje se za prijem u FIFA....Bice neizvesno aaaa

BSK

pre 7 godina

Izadjite iz organizacije koja vas ne postuje i koja pritom gazi svoj Statut da bi vam pokazala koliko vas ne postuje. Napustite tu tvorevinu zastitite svoj integritet.

Србине брате

pre 7 godina

Ој Косово, Косово, земљо моја једина, земљо славних витезова Лазара и Милоша...

Vasa

pre 7 godina

Da lu te je sramota? Ajde tih 0,000001% obraza sto ti je ostalo iskoristi i daj ostavku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djordje, 3. maj 2016 13:42) # L

Nije on potpisao Briselski sporazum nego Stanlio i Olio, sve se grleći sa Eštonkom!!!
To više niko ne može da poništi!!!

neko

pre 7 godina

Samo covek plitke i kratke pameti moze da ponavlja floskulu o nemesanju politike i sporta! Bojkotuju se Olimpijade, izbacuju reprezentacije, klubovi igraju na terenima u inostranstvu. Sve je politika i biznis, narocito sport! Tole i njegova ekipa su stetocine i klovnovi koji unistavaju sve okolo, sem sopstveni dzep. Strategija nase drzave u ovoj nezavidnoj situaciji vec 27 godina ne postoji! Odnosno, postoji: Inati se i suprotstavljaj najvecim silama sveta, a kada si blizu unistenja - skidaj gace!

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 7 godina

kakva crna previranja..kako ovo kako ono....hoce li neko od vas novinara ikada da sedne da procita s osmehom potpisani Briselski sporazum pa da vise stavimo tacku na sve bivse I buduce price o Kosovu?
Aaa?

glas razuma

pre 7 godina

Ima li smisla biti clan FIFA,UFA,FIBA i kako se sve nezovu te masine za pranje novca. Niko, ama bas niko nemoze da me uveri da nisu kupljeni glasovi. Saznacemo to za 10,15-20 godina kao za Platinija ili Blatera. Jos nisam sreo coveka gadljivog na pare, samo je pitanje cene. Zakoni i pravila su pisani za obican narod, za one koji ih donose ti zakoni nevaze, vec ono sto oni kazu. Ima lu sport uopste vise smisla? Montevideo je davno umro kada su se sportisti takmicili iz ljubavi prema sportu sada to rade iz ljubavi prema novcu. Doping, kladionice, velike kompanije se danas pitaju u sportu, kakva FIFA, UEFA i slicne nazovi organizacije.

Faith no more

pre 7 godina

U momentu kada je SR Jugoslavija napadnuta od strane NATO pakta bez odobrenja UN medjunarodno pravo je prestalo da postoji. Prijem Kosova u UEFA je daleko manje bolna cinjenica od agresije 1999. Svetske institucije gaze ne samo medjunarodno pravo vec i sopstvene statute. Ne verujem da to cine zarad ljubavi prema Albancima niti iz ideala o slobodi i ljudskim pravima. Meni deluje kao uvod u desavanja koja se ocekuju u buducnosti na drugim mestima u svetu. Ko pristane na rusenje statuta i zaobilazenje prava zbog problema u tudjoj drzavi nece moci da se buni kada se slican slucaj dogodi u njegovoj zemlji.

slavoljub

pre 7 godina

To sto Kosovo nije primljeno u Unesko je samo zahvaljujuci Rusiji.Srbija se tu nije pitala uopste.
Zato u buducnosti jedino sa Rusijom je moguce promeniti postojeci polozaj u medjunarodnoj zajednici. EU je za Kosovo.

milos

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

To ce i da bude i to ne slucajno nego namerno.Kao sto je bio slucaj ( nameran ) da smo bili u grupi sa Albancima. Znaci moze biti jos i gore,a bice, da grupu cini izmedju ostalih Srbija,Albanija,Kosovo.
Ima ko to namesta " Djavo ne sedi dokon "

Aca

pre 7 godina

Mislim da ako budemo i sa njima igrali da su nam velike šanse da izgubimo.A onda će opravdanje da je to bila utakmica visokog rizika i da smo izgoreli u želji.Samo mi nije jasno kako nekome nije dosadno više da radi a ima 70 i kusur godina.Koliko li je novca dovoljno da čovek ima i da kaže dosta.Upropastio si nas TOLE!

GlasBrisela

pre 7 godina

Smirite se! Spustite loptu! Ne brinite za druge, vec za sebe! Vucic ce ovo da sredi...cim cuje za ovu sramotu i ponizenje koje je Srbija dozivela!

Bane

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko
reprezentacija Kosova bude igrala
kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u
grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi
u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim
zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

Sto se mene tice neka nam ukinu pravo na kvalifikacije u narednih nekoliki goduna, jer ako se ijedna, ali IJEDNA od drzava nastalih raspadpm vuvse SFRJ srozala u poslednjih koliko kvalifikacija sto za EP, sto za SP to je Srbija...

Zeljko

pre 7 godina

Šta nama smeta ako Kosovo igra kvalifikacije! Stalno se borimo da nekom smetamo.Mogli smo da se i sami ranije složimo sa tim i to bi otoplilo odnose . Ovako stalno bijemo davno izgubljene bitke!

Ziveo gazda

pre 7 godina

Ja samo da pozdravim cuvenog premijera Srbije,koji ispunjava svaki zadatak koji je dobio od nalogodavaca iz EU! A vi stoko glasajte za najveceg izdajnika u istoriji Srbije!

Dobronamernik

pre 7 godina

Isto kao što je Kolumbo 1492. otkrio Ameriku, Bendžamin Frenklin otkrio bifokalne naočare i reorganizirao američki poštanski sistem, a Rendžersi ispali u četvrtu škotsku ligu.

Princip je isti, sve su ostalo nijanse, a sve u skladu sa hitom Alke Vuice "opet volim, opet srce lupa, luduje"...

Atreides

pre 7 godina

Kakvi su debili ovi nasi. Cuj kako Kosovo moze Jugoslavija ne. Pa Kosovo dalo pare tamo gde treba a nasi nisu. To tako funkcionise i u politici u u UEFA

mića

pre 7 godina

Karadžić ne samo da nije pokušao da "zaštiti fudbal od politike", nego je radio suprotno: političkim govorom je pokušao da spreči da kosovski klubovi i reprezentacija igraju fudbal.
Sramota. Toliko je žučan, da bi se od njega moglo očekivati da posegne i za vojnim sredstvima.

faton

pre 7 godina

kakve tadašnja Jugoslavije!!! sta pricas gluposti kada osim Srbije i Crne Gore nije bila nijedna druga Republika.

pricate o politici a vodite je sami

BGD

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ništa igraj X, pa ako ne puknemo - prolaziš...

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

ccc?

pre 7 godina

Sve se ovo desava jer imamo jaku politicku partiju na vlasti sa izvanrednim odnosima u svetu, velikom podrskom koji nam svet daje u razvoju nase zemlje i pohvale koje imamo od najmocnijih drzava. Da je na vlasti neka druga partija- nista od ovoga ne bi bilo.Ja sam veom zadovoljan kako se moja Srbija razvija i posebno velikom podrskom u svetu.

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

Fadilj Mokri

pre 7 godina

Amerika rastura gde god stigne.
Ovo je njihova igra.
Takodje "bravo" za nasu spoljnu politiku, neko je vec pomenuo.
Bitno je da je kofer tamo gde treba.
Srecom sam se opametio jos osamdesetih tako da ne dajem ni kinte za domaci fudbal.

dule

pre 7 godina

(Gola istina, 03. maj 2016 13:41)

Prijatelju, Tole je to sto jeste ali covek je postavio neka prilicno ozbiljna tehnicka pitanja. Odgovor na ta pitanja nije vazan kad se skupe deca pa igraju fudbal na poljani, ali za profesionalni sport su itekako vazni. I kad krenes da odgovaras na ta organizaciona pitanja na kraju shvatis zasto su pravila za prijem takva kakva jesu. Al dobro, FSS samo treba da trazi da nasi klubovi i reprezentacija ne igraju sa vasima (zbog mogucih incidenata) a onda nek se drugi cesu kad problemi pocnu da iskrsavaju.

Pera

pre 7 godina

A sta ako se prvenstvo bude igralo u Spaniji ili Slovackoj? Sada je ocekivati da ce da nameste neke kvalifikacije u kojima ce da nas stave u grupu sa siptarima. FIFA I UEFA mafijaske organizacije, kome to do sada nije bilo jasno, od sada jeste sigurno.

realno

pre 7 godina

Ma kakva politika ima veze sa ovim. Ovo su samo šamari nama da shvatimo gde smo i šta smo, kao i da ako budemo u grupi sa Kosovom ima da utakmica prodje u najbljem redu ili će nas izbaciti iz UEFA takmičenja na više desetina godina.

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Gospodine Karadžiću,
razdvojte vi sport od politike u svojoj glavi!
Jugoslavija 1992 je bila zemlja u raspadu i gradjanskom ratu,UEFA je pravilno postupila jer bi utakmice te države bile velikog rizika za živote ljudi,a na primer da je osvojila to prvenstvo služila bi samo svojatanju uspeha bivše države od strane Srbije-navodno naslednice svih uspeha te zemlje. Ni nešto kasnije ta država nije imala budućnost pa se raspala i zajednica Srbije i Crne Gore.
Kosovo je država priznata od mnogih članica UEFE pa je i normalno što su i u sportu samo potvrdili svoje opredeljenje prema njoj,ali i opredeljenje prema onima kao ti koji to negiraju.
A i da nije tako-zašto zabraniti bavljenje sportom ljudima sa Kosova-zato što su to vaše želje ili nešto drugo.

Pravedan

pre 7 godina

E Nemanjici Obrenovici Karadjordjevici koji se sad prevrcete u grobu.Srbija je sve samo drzava nazalost nije..Nismo banana pre bi reko da smo Boranija Drzava.Dokle vise se saginjati i zmuriti.Moramo sve da izgubimo pa da onda postanemo clan EU..Skidam kapu Vucicu

Vožd

pre 7 godina

Sad će Veliki Vožd da porazgovara sa svojim "prijateljima" i oni će da povuku priznanje.
E moja Srbijo od čemera!
Juče gori tvoja svetinja, danas ovo, još da uđemo u NATO i onda je vožd ispunio svoj zadatak.
A Vi Srbi ćutite gledajte Farmu, VB, Parove... i nek Vam ispiraju mozak

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Pa sa nasom zemljom se sprdaju na sve strane.
Ali bukvalno. Pa dobro, hvala svim politicarima koji su bili na vlasti jos u poslednjih 27, godina.

Predo

pre 7 godina

Još jedan u nizu uspeha predsednika FSS, kojim je definitivno zaslužio doživotnu funkciju. Nije on ministar u Japanu, gde voz zakasni, a ministar saobraćaja daje ostavku. Pa nije on vozio lokomotivu.

Kako je dobro...

pre 7 godina

Sve je to Vučić potpisao i ponovo uzeo 50%. Ne znam u čemu je problem? Da se sad čudimo? Pa imali smo glasanje pre 10 dana.

Gola istina

pre 7 godina

On je dodao da će ta odluka otvoriti Pandorinu kutiju širom Evrope i da je to pitanje "političko pitanje".

Ali stvarno ste dosadni vise sa tom "pandorinom kutijom". Stvarno je red da citate nesto drugo i da izjavite nesto kreativnije.

Vec 8 godina slusamo o toj "pandorinoj kutiji" otkad je Kosovo proglasilo nezavisnost a ipak nijedna druga drzava u svetu nije koristila Kosovski primer da bi se osamostalila. Znaci, shvatite vec jednom da je taj argumenat mrtav.

Igrom slucaja, jedina drzava koja i dalje krsi medjunardono pravo i nastavlja da prisvoji teritorije silom je Rusia, srpski glavni saveznik u svetu.

Kosovo je pobedilo. Sto ranije to shvatili to bolje za Srbiju i njen narod.

SrbijaDomanovic

pre 7 godina

Dragi Tole, pusti visoku politiku. Nego, da nam jos dugo godina uspesno vodis domaci fudbal, da redovno ucestvujemo na svetskim takmicenjima, kao i do sada.

Petar

pre 7 godina

Moze, zato sto su albanci dokazali da imaju vise mozga tj poznaju osnovna pravila funkcionisanja prljavog kapitalistickog drustva. Lobiranje i placanje a ne moral i postenje. To ste trebali da znate i 1990 pa ne bi bilo krvi i rata,jeftinije je.

Millennium

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.

Ivan

pre 7 godina

Prijem Kosova u UEFA ne će izazvati baš nikakve reakcije nigdje u Europi. Članice UEFA su i 3ngleska, Škotska, Wels, Sj. Irska ... I? Kakve posljedice to ima za ikog? UK nema reprezentaciju a sastavni dijelovi imaju. Jedino Španjolska moze biti protiv jer osporava pravo Kataloniji i Baskiji da imaju svoju reprezentaciju, ali to je nepravedno i glupo što rade Španjolci, jer tako samo povećavaju nezadovoljstvo.

Vožd

pre 7 godina

Sad će Veliki Vožd da porazgovara sa svojim "prijateljima" i oni će da povuku priznanje.
E moja Srbijo od čemera!
Juče gori tvoja svetinja, danas ovo, još da uđemo u NATO i onda je vožd ispunio svoj zadatak.
A Vi Srbi ćutite gledajte Farmu, VB, Parove... i nek Vam ispiraju mozak

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Pa sa nasom zemljom se sprdaju na sve strane.
Ali bukvalno. Pa dobro, hvala svim politicarima koji su bili na vlasti jos u poslednjih 27, godina.

Millennium

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.

Gola istina

pre 7 godina

On je dodao da će ta odluka otvoriti Pandorinu kutiju širom Evrope i da je to pitanje "političko pitanje".

Ali stvarno ste dosadni vise sa tom "pandorinom kutijom". Stvarno je red da citate nesto drugo i da izjavite nesto kreativnije.

Vec 8 godina slusamo o toj "pandorinoj kutiji" otkad je Kosovo proglasilo nezavisnost a ipak nijedna druga drzava u svetu nije koristila Kosovski primer da bi se osamostalila. Znaci, shvatite vec jednom da je taj argumenat mrtav.

Igrom slucaja, jedina drzava koja i dalje krsi medjunardono pravo i nastavlja da prisvoji teritorije silom je Rusia, srpski glavni saveznik u svetu.

Kosovo je pobedilo. Sto ranije to shvatili to bolje za Srbiju i njen narod.

Zeljko

pre 7 godina

Šta nama smeta ako Kosovo igra kvalifikacije! Stalno se borimo da nekom smetamo.Mogli smo da se i sami ranije složimo sa tim i to bi otoplilo odnose . Ovako stalno bijemo davno izgubljene bitke!

SrbijaDomanovic

pre 7 godina

Dragi Tole, pusti visoku politiku. Nego, da nam jos dugo godina uspesno vodis domaci fudbal, da redovno ucestvujemo na svetskim takmicenjima, kao i do sada.

akajea

pre 7 godina

Fudbal je fudbal. Kako nekom braniti da se bavi sportom? Nek idu klinci zajedno na pripreme...Mozda ce biti manje zle krvi u buducnosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ortodox, 3. maj 2016 15:36)

sport je kriminal, treba ga zabraniti ko oće nek se bavi rekreativno niko mu ne brani

kaca marinkovic

pre 7 godina

Koga je briga? Uostalom, zasto se ne bi bavili sportom. Cinjenica je da ini tu zive,radjaju se i umiru.Ne moze niko da ih izbrise gumicom

Ivan

pre 7 godina

Prijem Kosova u UEFA ne će izazvati baš nikakve reakcije nigdje u Europi. Članice UEFA su i 3ngleska, Škotska, Wels, Sj. Irska ... I? Kakve posljedice to ima za ikog? UK nema reprezentaciju a sastavni dijelovi imaju. Jedino Španjolska moze biti protiv jer osporava pravo Kataloniji i Baskiji da imaju svoju reprezentaciju, ali to je nepravedno i glupo što rade Španjolci, jer tako samo povećavaju nezadovoljstvo.

ccc?

pre 7 godina

Sve se ovo desava jer imamo jaku politicku partiju na vlasti sa izvanrednim odnosima u svetu, velikom podrskom koji nam svet daje u razvoju nase zemlje i pohvale koje imamo od najmocnijih drzava. Da je na vlasti neka druga partija- nista od ovoga ne bi bilo.Ja sam veom zadovoljan kako se moja Srbija razvija i posebno velikom podrskom u svetu.

BSK

pre 7 godina

Izadjite iz organizacije koja vas ne postuje i koja pritom gazi svoj Statut da bi vam pokazala koliko vas ne postuje. Napustite tu tvorevinu zastitite svoj integritet.

Kako je dobro...

pre 7 godina

Sve je to Vučić potpisao i ponovo uzeo 50%. Ne znam u čemu je problem? Da se sad čudimo? Pa imali smo glasanje pre 10 dana.

Pravedan

pre 7 godina

E Nemanjici Obrenovici Karadjordjevici koji se sad prevrcete u grobu.Srbija je sve samo drzava nazalost nije..Nismo banana pre bi reko da smo Boranija Drzava.Dokle vise se saginjati i zmuriti.Moramo sve da izgubimo pa da onda postanemo clan EU..Skidam kapu Vucicu

Fadilj Mokri

pre 7 godina

Amerika rastura gde god stigne.
Ovo je njihova igra.
Takodje "bravo" za nasu spoljnu politiku, neko je vec pomenuo.
Bitno je da je kofer tamo gde treba.
Srecom sam se opametio jos osamdesetih tako da ne dajem ni kinte za domaci fudbal.

Ali

pre 7 godina

Svi imaju jace lobije od nas...odvajaju ljudi pare a mi se samo hvalimo....Karadzicu bitno je da su tvoji razlozi cisto sportske prirode...ostavi jos po neki komentar jer za 5-6 dana odlucuje se za prijem u FIFA....Bice neizvesno aaaa

Aca

pre 7 godina

Mislim da ako budemo i sa njima igrali da su nam velike šanse da izgubimo.A onda će opravdanje da je to bila utakmica visokog rizika i da smo izgoreli u želji.Samo mi nije jasno kako nekome nije dosadno više da radi a ima 70 i kusur godina.Koliko li je novca dovoljno da čovek ima i da kaže dosta.Upropastio si nas TOLE!

Vasa

pre 7 godina

Da lu te je sramota? Ajde tih 0,000001% obraza sto ti je ostalo iskoristi i daj ostavku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djordje, 3. maj 2016 13:42) # L

Nije on potpisao Briselski sporazum nego Stanlio i Olio, sve se grleći sa Eštonkom!!!
To više niko ne može da poništi!!!

realno

pre 7 godina

Ma kakva politika ima veze sa ovim. Ovo su samo šamari nama da shvatimo gde smo i šta smo, kao i da ako budemo u grupi sa Kosovom ima da utakmica prodje u najbljem redu ili će nas izbaciti iz UEFA takmičenja na više desetina godina.

Србине брате

pre 7 godina

Ој Косово, Косово, земљо моја једина, земљо славних витезова Лазара и Милоша...

neko

pre 7 godina

Samo covek plitke i kratke pameti moze da ponavlja floskulu o nemesanju politike i sporta! Bojkotuju se Olimpijade, izbacuju reprezentacije, klubovi igraju na terenima u inostranstvu. Sve je politika i biznis, narocito sport! Tole i njegova ekipa su stetocine i klovnovi koji unistavaju sve okolo, sem sopstveni dzep. Strategija nase drzave u ovoj nezavidnoj situaciji vec 27 godina ne postoji! Odnosno, postoji: Inati se i suprotstavljaj najvecim silama sveta, a kada si blizu unistenja - skidaj gace!

Ziveo gazda

pre 7 godina

Ja samo da pozdravim cuvenog premijera Srbije,koji ispunjava svaki zadatak koji je dobio od nalogodavaca iz EU! A vi stoko glasajte za najveceg izdajnika u istoriji Srbije!

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Gospodine Karadžiću,
razdvojte vi sport od politike u svojoj glavi!
Jugoslavija 1992 je bila zemlja u raspadu i gradjanskom ratu,UEFA je pravilno postupila jer bi utakmice te države bile velikog rizika za živote ljudi,a na primer da je osvojila to prvenstvo služila bi samo svojatanju uspeha bivše države od strane Srbije-navodno naslednice svih uspeha te zemlje. Ni nešto kasnije ta država nije imala budućnost pa se raspala i zajednica Srbije i Crne Gore.
Kosovo je država priznata od mnogih članica UEFE pa je i normalno što su i u sportu samo potvrdili svoje opredeljenje prema njoj,ali i opredeljenje prema onima kao ti koji to negiraju.
A i da nije tako-zašto zabraniti bavljenje sportom ljudima sa Kosova-zato što su to vaše želje ili nešto drugo.

slavoljub

pre 7 godina

To sto Kosovo nije primljeno u Unesko je samo zahvaljujuci Rusiji.Srbija se tu nije pitala uopste.
Zato u buducnosti jedino sa Rusijom je moguce promeniti postojeci polozaj u medjunarodnoj zajednici. EU je za Kosovo.

Petar

pre 7 godina

Moze, zato sto su albanci dokazali da imaju vise mozga tj poznaju osnovna pravila funkcionisanja prljavog kapitalistickog drustva. Lobiranje i placanje a ne moral i postenje. To ste trebali da znate i 1990 pa ne bi bilo krvi i rata,jeftinije je.

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

mića

pre 7 godina

Karadžić ne samo da nije pokušao da "zaštiti fudbal od politike", nego je radio suprotno: političkim govorom je pokušao da spreči da kosovski klubovi i reprezentacija igraju fudbal.
Sramota. Toliko je žučan, da bi se od njega moglo očekivati da posegne i za vojnim sredstvima.

Faith no more

pre 7 godina

U momentu kada je SR Jugoslavija napadnuta od strane NATO pakta bez odobrenja UN medjunarodno pravo je prestalo da postoji. Prijem Kosova u UEFA je daleko manje bolna cinjenica od agresije 1999. Svetske institucije gaze ne samo medjunarodno pravo vec i sopstvene statute. Ne verujem da to cine zarad ljubavi prema Albancima niti iz ideala o slobodi i ljudskim pravima. Meni deluje kao uvod u desavanja koja se ocekuju u buducnosti na drugim mestima u svetu. Ko pristane na rusenje statuta i zaobilazenje prava zbog problema u tudjoj drzavi nece moci da se buni kada se slican slucaj dogodi u njegovoj zemlji.

Kladionica

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ja igram iz X u X.

BGD

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ništa igraj X, pa ako ne puknemo - prolaziš...

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 7 godina

kakva crna previranja..kako ovo kako ono....hoce li neko od vas novinara ikada da sedne da procita s osmehom potpisani Briselski sporazum pa da vise stavimo tacku na sve bivse I buduce price o Kosovu?
Aaa?

Bane

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko
reprezentacija Kosova bude igrala
kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u
grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi
u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim
zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

Sto se mene tice neka nam ukinu pravo na kvalifikacije u narednih nekoliki goduna, jer ako se ijedna, ali IJEDNA od drzava nastalih raspadpm vuvse SFRJ srozala u poslednjih koliko kvalifikacija sto za EP, sto za SP to je Srbija...

GlasBrisela

pre 7 godina

Smirite se! Spustite loptu! Ne brinite za druge, vec za sebe! Vucic ce ovo da sredi...cim cuje za ovu sramotu i ponizenje koje je Srbija dozivela!

faton

pre 7 godina

kakve tadašnja Jugoslavije!!! sta pricas gluposti kada osim Srbije i Crne Gore nije bila nijedna druga Republika.

pricate o politici a vodite je sami

Atreides

pre 7 godina

Kakvi su debili ovi nasi. Cuj kako Kosovo moze Jugoslavija ne. Pa Kosovo dalo pare tamo gde treba a nasi nisu. To tako funkcionise i u politici u u UEFA

Pera

pre 7 godina

A sta ako se prvenstvo bude igralo u Spaniji ili Slovackoj? Sada je ocekivati da ce da nameste neke kvalifikacije u kojima ce da nas stave u grupu sa siptarima. FIFA I UEFA mafijaske organizacije, kome to do sada nije bilo jasno, od sada jeste sigurno.

milos

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

To ce i da bude i to ne slucajno nego namerno.Kao sto je bio slucaj ( nameran ) da smo bili u grupi sa Albancima. Znaci moze biti jos i gore,a bice, da grupu cini izmedju ostalih Srbija,Albanija,Kosovo.
Ima ko to namesta " Djavo ne sedi dokon "

glas razuma

pre 7 godina

Ima li smisla biti clan FIFA,UFA,FIBA i kako se sve nezovu te masine za pranje novca. Niko, ama bas niko nemoze da me uveri da nisu kupljeni glasovi. Saznacemo to za 10,15-20 godina kao za Platinija ili Blatera. Jos nisam sreo coveka gadljivog na pare, samo je pitanje cene. Zakoni i pravila su pisani za obican narod, za one koji ih donose ti zakoni nevaze, vec ono sto oni kazu. Ima lu sport uopste vise smisla? Montevideo je davno umro kada su se sportisti takmicili iz ljubavi prema sportu sada to rade iz ljubavi prema novcu. Doping, kladionice, velike kompanije se danas pitaju u sportu, kakva FIFA, UEFA i slicne nazovi organizacije.

Predo

pre 7 godina

Još jedan u nizu uspeha predsednika FSS, kojim je definitivno zaslužio doživotnu funkciju. Nije on ministar u Japanu, gde voz zakasni, a ministar saobraćaja daje ostavku. Pa nije on vozio lokomotivu.

Dobronamernik

pre 7 godina

Isto kao što je Kolumbo 1492. otkrio Ameriku, Bendžamin Frenklin otkrio bifokalne naočare i reorganizirao američki poštanski sistem, a Rendžersi ispali u četvrtu škotsku ligu.

Princip je isti, sve su ostalo nijanse, a sve u skladu sa hitom Alke Vuice "opet volim, opet srce lupa, luduje"...

Nikki

pre 7 godina

Pa sami smo krivi, umesto da nam politika bude uci duboko u americki c*** mi tu kao balansiramo. Ne kazem da mozemo da budemo kao Izreal, nikako, daleko smo mi od vrednog javrejskog naroda ali neka kopija toga.

djoka

pre 7 godina

U danasnjem svetu jedna mala drzava moze odabrati dve strane,Rusku ili Americku i taj odabir odlucuje o svemu. Albanci su odabrali onu pravu stranu za razliku od nas.

Dott

pre 7 godina

Verovatno rekli bi da Jugoslavija 92ge nije mogla jer je bila u ratu sama sa sobom.
Mi sada treba da zauzmemo rigidan stav i da izadjemo iz te organizacije, medjutim ne verujem da bi time postigli neki efekat, osim ako bi bar jos 2-3 zemlje ucinile isto, medjutim kako na ovoj planeti mi nemamo ama bas ni jednu zemlju prijatelja, osudjeni smo na propast.

Treba da se zapitamo zasto nemamo prijatelja i tu je kljuc.

dule

pre 7 godina

(Gola istina, 03. maj 2016 13:41)

Prijatelju, Tole je to sto jeste ali covek je postavio neka prilicno ozbiljna tehnicka pitanja. Odgovor na ta pitanja nije vazan kad se skupe deca pa igraju fudbal na poljani, ali za profesionalni sport su itekako vazni. I kad krenes da odgovaras na ta organizaciona pitanja na kraju shvatis zasto su pravila za prijem takva kakva jesu. Al dobro, FSS samo treba da trazi da nasi klubovi i reprezentacija ne igraju sa vasima (zbog mogucih incidenata) a onda nek se drugi cesu kad problemi pocnu da iskrsavaju.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jugoslavija nije mogla jer je prestala da postoji , raspadala se u krvi , a Kosovo postoji i zato moze.
(Nidje veze, 03. maj 2016 13:44)

Dejo legendo, ti li si?

Arsim gergjaliu

pre 7 godina

Ovako je kad ne znas pravila igre,odavno vi dajete autogolove.Cela priča predsednika FSS danas se usvrnila u tome da politika ne sme se mesati u sport i na kraj jedno politicko lice objavi da će ovaj slučaj da ide u CAS umesto da to čini vas FSS

Gola istina

pre 7 godina

On je dodao da će ta odluka otvoriti Pandorinu kutiju širom Evrope i da je to pitanje "političko pitanje".

Ali stvarno ste dosadni vise sa tom "pandorinom kutijom". Stvarno je red da citate nesto drugo i da izjavite nesto kreativnije.

Vec 8 godina slusamo o toj "pandorinoj kutiji" otkad je Kosovo proglasilo nezavisnost a ipak nijedna druga drzava u svetu nije koristila Kosovski primer da bi se osamostalila. Znaci, shvatite vec jednom da je taj argumenat mrtav.

Igrom slucaja, jedina drzava koja i dalje krsi medjunardono pravo i nastavlja da prisvoji teritorije silom je Rusia, srpski glavni saveznik u svetu.

Kosovo je pobedilo. Sto ranije to shvatili to bolje za Srbiju i njen narod.

Ivan

pre 7 godina

Prijem Kosova u UEFA ne će izazvati baš nikakve reakcije nigdje u Europi. Članice UEFA su i 3ngleska, Škotska, Wels, Sj. Irska ... I? Kakve posljedice to ima za ikog? UK nema reprezentaciju a sastavni dijelovi imaju. Jedino Španjolska moze biti protiv jer osporava pravo Kataloniji i Baskiji da imaju svoju reprezentaciju, ali to je nepravedno i glupo što rade Španjolci, jer tako samo povećavaju nezadovoljstvo.

Србине брате

pre 7 godina

Ој Косово, Косово, земљо моја једина, земљо славних витезова Лазара и Милоша...

Vožd

pre 7 godina

Sad će Veliki Vožd da porazgovara sa svojim "prijateljima" i oni će da povuku priznanje.
E moja Srbijo od čemera!
Juče gori tvoja svetinja, danas ovo, još da uđemo u NATO i onda je vožd ispunio svoj zadatak.
A Vi Srbi ćutite gledajte Farmu, VB, Parove... i nek Vam ispiraju mozak

Zeljko

pre 7 godina

Šta nama smeta ako Kosovo igra kvalifikacije! Stalno se borimo da nekom smetamo.Mogli smo da se i sami ranije složimo sa tim i to bi otoplilo odnose . Ovako stalno bijemo davno izgubljene bitke!

kaca marinkovic

pre 7 godina

Koga je briga? Uostalom, zasto se ne bi bavili sportom. Cinjenica je da ini tu zive,radjaju se i umiru.Ne moze niko da ih izbrise gumicom

Dragan Pavlović

pre 7 godina

Gospodine Karadžiću,
razdvojte vi sport od politike u svojoj glavi!
Jugoslavija 1992 je bila zemlja u raspadu i gradjanskom ratu,UEFA je pravilno postupila jer bi utakmice te države bile velikog rizika za živote ljudi,a na primer da je osvojila to prvenstvo služila bi samo svojatanju uspeha bivše države od strane Srbije-navodno naslednice svih uspeha te zemlje. Ni nešto kasnije ta država nije imala budućnost pa se raspala i zajednica Srbije i Crne Gore.
Kosovo je država priznata od mnogih članica UEFE pa je i normalno što su i u sportu samo potvrdili svoje opredeljenje prema njoj,ali i opredeljenje prema onima kao ti koji to negiraju.
A i da nije tako-zašto zabraniti bavljenje sportom ljudima sa Kosova-zato što su to vaše želje ili nešto drugo.

BSK

pre 7 godina

Izadjite iz organizacije koja vas ne postuje i koja pritom gazi svoj Statut da bi vam pokazala koliko vas ne postuje. Napustite tu tvorevinu zastitite svoj integritet.

Pravedan

pre 7 godina

E Nemanjici Obrenovici Karadjordjevici koji se sad prevrcete u grobu.Srbija je sve samo drzava nazalost nije..Nismo banana pre bi reko da smo Boranija Drzava.Dokle vise se saginjati i zmuriti.Moramo sve da izgubimo pa da onda postanemo clan EU..Skidam kapu Vucicu

slavoljub

pre 7 godina

To sto Kosovo nije primljeno u Unesko je samo zahvaljujuci Rusiji.Srbija se tu nije pitala uopste.
Zato u buducnosti jedino sa Rusijom je moguce promeniti postojeci polozaj u medjunarodnoj zajednici. EU je za Kosovo.

akajea

pre 7 godina

Fudbal je fudbal. Kako nekom braniti da se bavi sportom? Nek idu klinci zajedno na pripreme...Mozda ce biti manje zle krvi u buducnosti
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ortodox, 3. maj 2016 15:36)

sport je kriminal, treba ga zabraniti ko oće nek se bavi rekreativno niko mu ne brani

Faith no more

pre 7 godina

U momentu kada je SR Jugoslavija napadnuta od strane NATO pakta bez odobrenja UN medjunarodno pravo je prestalo da postoji. Prijem Kosova u UEFA je daleko manje bolna cinjenica od agresije 1999. Svetske institucije gaze ne samo medjunarodno pravo vec i sopstvene statute. Ne verujem da to cine zarad ljubavi prema Albancima niti iz ideala o slobodi i ljudskim pravima. Meni deluje kao uvod u desavanja koja se ocekuju u buducnosti na drugim mestima u svetu. Ko pristane na rusenje statuta i zaobilazenje prava zbog problema u tudjoj drzavi nece moci da se buni kada se slican slucaj dogodi u njegovoj zemlji.

mića

pre 7 godina

Karadžić ne samo da nije pokušao da "zaštiti fudbal od politike", nego je radio suprotno: političkim govorom je pokušao da spreči da kosovski klubovi i reprezentacija igraju fudbal.
Sramota. Toliko je žučan, da bi se od njega moglo očekivati da posegne i za vojnim sredstvima.

Pera

pre 7 godina

A sta ako se prvenstvo bude igralo u Spaniji ili Slovackoj? Sada je ocekivati da ce da nameste neke kvalifikacije u kojima ce da nas stave u grupu sa siptarima. FIFA I UEFA mafijaske organizacije, kome to do sada nije bilo jasno, od sada jeste sigurno.

Millennium

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.

GlasBrisela

pre 7 godina

Smirite se! Spustite loptu! Ne brinite za druge, vec za sebe! Vucic ce ovo da sredi...cim cuje za ovu sramotu i ponizenje koje je Srbija dozivela!

Hoces Iskreno?

pre 7 godina

Pa sa nasom zemljom se sprdaju na sve strane.
Ali bukvalno. Pa dobro, hvala svim politicarima koji su bili na vlasti jos u poslednjih 27, godina.

Nikki

pre 7 godina

Pa sami smo krivi, umesto da nam politika bude uci duboko u americki c*** mi tu kao balansiramo. Ne kazem da mozemo da budemo kao Izreal, nikako, daleko smo mi od vrednog javrejskog naroda ali neka kopija toga.

glas razuma

pre 7 godina

Ima li smisla biti clan FIFA,UFA,FIBA i kako se sve nezovu te masine za pranje novca. Niko, ama bas niko nemoze da me uveri da nisu kupljeni glasovi. Saznacemo to za 10,15-20 godina kao za Platinija ili Blatera. Jos nisam sreo coveka gadljivog na pare, samo je pitanje cene. Zakoni i pravila su pisani za obican narod, za one koji ih donose ti zakoni nevaze, vec ono sto oni kazu. Ima lu sport uopste vise smisla? Montevideo je davno umro kada su se sportisti takmicili iz ljubavi prema sportu sada to rade iz ljubavi prema novcu. Doping, kladionice, velike kompanije se danas pitaju u sportu, kakva FIFA, UEFA i slicne nazovi organizacije.

Fadilj Mokri

pre 7 godina

Amerika rastura gde god stigne.
Ovo je njihova igra.
Takodje "bravo" za nasu spoljnu politiku, neko je vec pomenuo.
Bitno je da je kofer tamo gde treba.
Srecom sam se opametio jos osamdesetih tako da ne dajem ni kinte za domaci fudbal.

faton

pre 7 godina

kakve tadašnja Jugoslavije!!! sta pricas gluposti kada osim Srbije i Crne Gore nije bila nijedna druga Republika.

pricate o politici a vodite je sami

Kladionica

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ja igram iz X u X.

Aca

pre 7 godina

Mislim da ako budemo i sa njima igrali da su nam velike šanse da izgubimo.A onda će opravdanje da je to bila utakmica visokog rizika i da smo izgoreli u želji.Samo mi nije jasno kako nekome nije dosadno više da radi a ima 70 i kusur godina.Koliko li je novca dovoljno da čovek ima i da kaže dosta.Upropastio si nas TOLE!

SrbijaDomanovic

pre 7 godina

Dragi Tole, pusti visoku politiku. Nego, da nam jos dugo godina uspesno vodis domaci fudbal, da redovno ucestvujemo na svetskim takmicenjima, kao i do sada.

Petar

pre 7 godina

Moze, zato sto su albanci dokazali da imaju vise mozga tj poznaju osnovna pravila funkcionisanja prljavog kapitalistickog drustva. Lobiranje i placanje a ne moral i postenje. To ste trebali da znate i 1990 pa ne bi bilo krvi i rata,jeftinije je.

dule

pre 7 godina

(Gola istina, 03. maj 2016 13:41)

Prijatelju, Tole je to sto jeste ali covek je postavio neka prilicno ozbiljna tehnicka pitanja. Odgovor na ta pitanja nije vazan kad se skupe deca pa igraju fudbal na poljani, ali za profesionalni sport su itekako vazni. I kad krenes da odgovaras na ta organizaciona pitanja na kraju shvatis zasto su pravila za prijem takva kakva jesu. Al dobro, FSS samo treba da trazi da nasi klubovi i reprezentacija ne igraju sa vasima (zbog mogucih incidenata) a onda nek se drugi cesu kad problemi pocnu da iskrsavaju.

milos

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko reprezentacija Kosova bude igrala kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

To ce i da bude i to ne slucajno nego namerno.Kao sto je bio slucaj ( nameran ) da smo bili u grupi sa Albancima. Znaci moze biti jos i gore,a bice, da grupu cini izmedju ostalih Srbija,Albanija,Kosovo.
Ima ko to namesta " Djavo ne sedi dokon "

Atreides

pre 7 godina

Kakvi su debili ovi nasi. Cuj kako Kosovo moze Jugoslavija ne. Pa Kosovo dalo pare tamo gde treba a nasi nisu. To tako funkcionise i u politici u u UEFA

Ziveo gazda

pre 7 godina

Ja samo da pozdravim cuvenog premijera Srbije,koji ispunjava svaki zadatak koji je dobio od nalogodavaca iz EU! A vi stoko glasajte za najveceg izdajnika u istoriji Srbije!

neko

pre 7 godina

Samo covek plitke i kratke pameti moze da ponavlja floskulu o nemesanju politike i sporta! Bojkotuju se Olimpijade, izbacuju reprezentacije, klubovi igraju na terenima u inostranstvu. Sve je politika i biznis, narocito sport! Tole i njegova ekipa su stetocine i klovnovi koji unistavaju sve okolo, sem sopstveni dzep. Strategija nase drzave u ovoj nezavidnoj situaciji vec 27 godina ne postoji! Odnosno, postoji: Inati se i suprotstavljaj najvecim silama sveta, a kada si blizu unistenja - skidaj gace!

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

realno

pre 7 godina

Ma kakva politika ima veze sa ovim. Ovo su samo šamari nama da shvatimo gde smo i šta smo, kao i da ako budemo u grupi sa Kosovom ima da utakmica prodje u najbljem redu ili će nas izbaciti iz UEFA takmičenja na više desetina godina.

SVAŠTA

pre 7 godina

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije u kojoj se na svim stadionima dešavaju tuče,bakljade,pa čak i ubistva ,zabrinut je za sigurnost na kosovskim stadionima!!!

Dobronamernik

pre 7 godina

Isto kao što je Kolumbo 1492. otkrio Ameriku, Bendžamin Frenklin otkrio bifokalne naočare i reorganizirao američki poštanski sistem, a Rendžersi ispali u četvrtu škotsku ligu.

Princip je isti, sve su ostalo nijanse, a sve u skladu sa hitom Alke Vuice "opet volim, opet srce lupa, luduje"...

Ali

pre 7 godina

Svi imaju jace lobije od nas...odvajaju ljudi pare a mi se samo hvalimo....Karadzicu bitno je da su tvoji razlozi cisto sportske prirode...ostavi jos po neki komentar jer za 5-6 dana odlucuje se za prijem u FIFA....Bice neizvesno aaaa

Kako je dobro...

pre 7 godina

Sve je to Vučić potpisao i ponovo uzeo 50%. Ne znam u čemu je problem? Da se sad čudimo? Pa imali smo glasanje pre 10 dana.

Vasa

pre 7 godina

Da lu te je sramota? Ajde tih 0,000001% obraza sto ti je ostalo iskoristi i daj ostavku
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djordje, 3. maj 2016 13:42) # L

Nije on potpisao Briselski sporazum nego Stanlio i Olio, sve se grleći sa Eštonkom!!!
To više niko ne može da poništi!!!

ccc?

pre 7 godina

Sve se ovo desava jer imamo jaku politicku partiju na vlasti sa izvanrednim odnosima u svetu, velikom podrskom koji nam svet daje u razvoju nase zemlje i pohvale koje imamo od najmocnijih drzava. Da je na vlasti neka druga partija- nista od ovoga ne bi bilo.Ja sam veom zadovoljan kako se moja Srbija razvija i posebno velikom podrskom u svetu.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jugoslavija nije mogla jer je prestala da postoji , raspadala se u krvi , a Kosovo postoji i zato moze.
(Nidje veze, 03. maj 2016 13:44)

Dejo legendo, ti li si?

djoka

pre 7 godina

U danasnjem svetu jedna mala drzava moze odabrati dve strane,Rusku ili Americku i taj odabir odlucuje o svemu. Albanci su odabrali onu pravu stranu za razliku od nas.

Dott

pre 7 godina

Verovatno rekli bi da Jugoslavija 92ge nije mogla jer je bila u ratu sama sa sobom.
Mi sada treba da zauzmemo rigidan stav i da izadjemo iz te organizacije, medjutim ne verujem da bi time postigli neki efekat, osim ako bi bar jos 2-3 zemlje ucinile isto, medjutim kako na ovoj planeti mi nemamo ama bas ni jednu zemlju prijatelja, osudjeni smo na propast.

Treba da se zapitamo zasto nemamo prijatelja i tu je kljuc.

BGD

pre 7 godina

Ne mogu ni da zamislim sta ce biti ukoliko budemo u grupi sa Kosovom u kvalifikacijama za neko takmicenje?!
(Jocko, 3. maj 2016 14:21)

Ništa igraj X, pa ako ne puknemo - prolaziš...

Arsim gergjaliu

pre 7 godina

Ovako je kad ne znas pravila igre,odavno vi dajete autogolove.Cela priča predsednika FSS danas se usvrnila u tome da politika ne sme se mesati u sport i na kraj jedno politicko lice objavi da će ovaj slučaj da ide u CAS umesto da to čini vas FSS

Predo

pre 7 godina

Još jedan u nizu uspeha predsednika FSS, kojim je definitivno zaslužio doživotnu funkciju. Nije on ministar u Japanu, gde voz zakasni, a ministar saobraćaja daje ostavku. Pa nije on vozio lokomotivu.

JAGODINKA SIMONOVIC

pre 7 godina

kakva crna previranja..kako ovo kako ono....hoce li neko od vas novinara ikada da sedne da procita s osmehom potpisani Briselski sporazum pa da vise stavimo tacku na sve bivse I buduce price o Kosovu?
Aaa?

Bane

pre 7 godina

Hipotetički, šta ćemo mi raditi ukoliko
reprezentacija Kosova bude igrala
kvalifikacije za neko takmičenje i dođu u
grupu sa nama? A nije nemoguće, jer smo mi
u zadnjih nekoliko godina igrali sa skoro svim
zemljama iz bivše SFRJ i okruženju.
(Millennium, 3. maj 2016 13:53)

Sto se mene tice neka nam ukinu pravo na kvalifikacije u narednih nekoliki goduna, jer ako se ijedna, ali IJEDNA od drzava nastalih raspadpm vuvse SFRJ srozala u poslednjih koliko kvalifikacija sto za EP, sto za SP to je Srbija...