CSKA bez Frilenda na F4

Moskovski CSKA biće oslabljen na Fajnal-foru Evrolige predstojećeg maja u Berlinu.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Фриленд, иако јесте високо крило у ЦСКА ове сезоне игра искључиво поз.5, и ово је за ЦСКА не мали хендикеп. Овај Лазарев је више него лимитирани играч, који и није млад, имао је и јако скромне прошле сезоне, и није јасно како је уопште доспео до ЦСКА.
  Остаје им на позицији центра само Хајнс, одличан и супер захвалан играч, звер у рекету, али и висином хендикепиран (тек 198 цм). ЦСКА је прошлих година имао високе играче (Д.Лавринович, Крстић, Каун) у рекету, на којима би базирали игру, често били и главна нападачка опција, сада ће на Ф4 Итудис морати ту импровизовати.
  Видећемо ко ће им запасти у полуфиналу. Локомотива такође нема центра већ у рекету ротирају 3 висока крила, Барса има високе и атлетски моћне играче који покривају поз.5, али видећемо, можда је Локомотива ближе Ф4.
  Тако, хендикеп јесте, али моћан је ЦСКА, важно им је да ту не буду издоминирани, споља су заиста прејаки, и по мени могуће је финале са Фенером, а ако дође, биће то посластица
  (Divos, 22. april 2016 17:16)

  # Link komentara

 2. Ajmo Teo do titule!!! Pravi Srbi su uz tebe,zaslužio si to! preko 200 odigranih utakmica i još malo pa najbolji trojkaš u istoriji evrolige a i najbolji asistent.Legenda Srpske košarke.
   (Nemke, 22. april 2016 15:10)

  # Link komentara

 3. Steta, prakticno ce igrati bez centra na F4. Onaj Lazarev mora jos mleka da pije da mogao nesto ozbiljnije da uradi.
  (dzoni, 22. april 2016 14:46)

  # Link komentara

 4. Ako Hrijapa zaigra, CSKA sigurno nece osvojiti trofej.
  (Jackson, 22. april 2016 14:39)

  # Link komentara

 5. Teodosic floper choker nema nista.
  (KEKE, 22. april 2016 14:30)

  # Link komentara