Četvrtak, 21.04.2016.

19:50

Partizan će igrati u Evrokupu

KK Partizan igraće u Evrokupu naredne sezone, ako dobije pozivnicu, čak iako postoji mogućnost da bude suspendovan od strane KSS.

Izvor: MN

Partizan æe igrati u Evrokupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

Davitelj Veličanstveni

pre 8 godina

napali kerovi ranjenog lava,ali lav je preziveo i ostao lav,a kerovi su ostali kerovi!ziveo partizan i majka srbija!(epitaf, 21. april 2016 23:06)

Misliš majka Hrvatska? Ne mešaj babe i žabe!

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?
(xxx, 21. april 2016 21:25)
A sto pa nije... Natrpo' ih Djenka samo tako. Nego pusti ti Budjevelnik, vi do njega treba da rastete, tek ce vase cedo Edo da shvati koliko ne zna... Vas nivo su trenutno one malo slabije ekipe, tipa Limoz, Nanter...

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Salim se, neka igra Partizan Evrokup, zelim da gledam kako ih gaze razni Oktabri i Ljubicaste Gore, to ce biti uzivancija gledati i smejati se, mozda se sretnete sa Limozom pa padne neki dil...
Ajajajajaja xD

JPR23

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Glup si...

baki

pre 8 godina

informacija za funkcionalno nepismene - ne postoji uslov u ugovoru izmedju aba i uleb ili 1+3 ili nista. da postoji, partizan bi verovatno pokusao da sabotira zvezdino ucesce sledece godine. uleb je ovo godine drasticno podigao premije a sledece ce jos drasticnije jer pocinje medijski ugovor sa amerikancima, zbog cega se i menja format.

Kavkaski Ovcar

pre 8 godina

Sta ti je karma...Karma je cudo.Do pre dve godine su se smejali Zvezdi na sav glas sto igramo u EK,a evo oni sad grebu i rukama i nogama da se nekako dokopaju tzv kupa zeta Radenka.Sve se vraca.

konačno je pravda pobedila

pre 8 godina

Čekajte... grobari slave u euforiji što će igrati Evrokup?? HAHAHAHAHAHAHA Čoviću majstore šta si im uradio! Hahahahaha!

istina

pre 8 godina

Pa njih je reprezentacija jedino zanimala kada je trebalo da prodaju svoje "vedete": Vesu Petrovica, Djuru Ostojica, Avdalovica, Tepica, Tripkovica, Perovica, Rasica, Kecmana.......i sve one koji nikada ne bi videli reprezentaciju da nije bilo naredjenja da moraju da igraju po svaku cenu!!!

Secam se kada za Rakocevica nije bilo mesta jer je mator, a onda zaigrao mladjani Kecman godinu dana stariji, pa onda pravo u Panatinaikos da mase peskirima!!

Petar

pre 8 godina

Svi se samo prepucavaju u komentarima. Ja sam Zvezdas, drago mi je. Partizan je uradio pravu stvar i podrzavam ovakvu odluku (nije da me neko pita, ali eto). Zvezdi treba jak Partizan isto koliko i njemu jaka Zvezda. Naravno da se kroz evropska takmicenja napreduje i da se igrace uce velikim utakmicama, zato je dobro da sto vise nasih igra u Evropi. KSS ce suspendovati Partizan, ali nasa liga koliko ja vidim samo je stvar prestiza. ABA liga vodi u evropske kupove koji ce ista vredeti od sledece godine (oce reci one pod okriljem ECA ili kako god da se vec zove kompanija), a nase takmicenje postaje stvar prestiza. Siguran sam da ce ukoliko Partizan bude suspendovan ABA uputiti vajld kartu Partizanu na kraju sezone i nikom nista, a nasa kosarka dobija dva jaka tima, plus Megu koja me odusevila ove sezone.
Ne znam koliko sam u pravu, ali svakako nema razloga da se prepucavamo medjusobno, kad svi zelimo da reprezentacija iz svega ovoga izvuce maksimum. Jaka Zvezda i jaki Partizan donose nove igracine, a oni jaku reprezentaciju.
:D

mmm

pre 8 godina

Kao navijac CZ, apsolutno podrzavam odluku da KKP igra EK! Jer su nasim timovima neophoden utakmice protiv jakih i "atraktivnih"(ima ih i u EK) timova! KKCZ u EL, KKP u EK! Jedini ispravan put!

Vojo

pre 8 godina

Informacija za neupućene - Da bi neki naš klub(klub iz Aba lige) igrao EL, tri kluba iz tog takmičenja odakle potiče evroligaš mora da ide u EK. Dakle, neigranje Partizana u EK automatski pravi problem Zvezdi u EL. Zato su ta dva kluba u ovome zajedno i zato i treba da podržavaju jedni druge.

Miroslav

pre 8 godina

Jedina PRAVA Odluka !!! ... Svaka Čast mora neko da se suprotstavi ovoj bagri od FIBE sa ex-košarkašima koji NIŠTA ne rade ...

Podrška od normalnog Zvezdaša.

Čovek iz senke

pre 8 godina

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?

my way

pre 8 godina

Није ми јасан сад толики императив да се игра Еврокуп од којег нису наши клубови једном одустајали. Да му не бране питање и да ли би га Партизан играо. Шта год било, ми морамо да обновимо домаћу лигу. Није битно каква је, битно је да наша деца имају где да играју и стасавају у играче. Осим тога, веома глупо је бити талац нечега над чим немаш контролу као што је АБА лига за коју сваког тренутка могу да те обавесте да не постоји, а да ти ту не можеш ништа осим да као Калимеро плачеш као што је и са самом државом Југославијом био случај. Даље, нама је најбитније да наша репрезентација игра. Не ради се само о мушкарцима, већ и нашим сјајним шампионкама Европе које би било грехота онемогућити да наставе оно што су започеле.

Sale

pre 8 godina

Ovi sendvic/sokic grobari veliki opozicionari koji su do juce (kada je veliki vodja bio istaknuti radikal) mahali srs zastavama u Pioniru i Areni, koji su davali dacicu ordenje posle 5. oktobra, koji su vise nego iko drugi imali vise sastanaka sa velikim vodjom u poslenje dve godine. Ipak to mnogo govori o njima i to je jednostavno tako.

Batko

pre 8 godina

0

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?
(Čovek iz senke, 21. april 2016 21:36)

2x si napisao Eventim koji je pvt.firma iz Beča za distribucuju karata, a i 3/4 ostalih su privatne firme....tako da "Sedi dole, 1 za jun"...baš ispade smešan

Nenad

pre 8 godina

Koga briga za nacionalnu reprezentaciju a grobari!? Suspenzija bre nego šta!
(Endi Marej, 21. april 2016 20:05)

I da bude suspenzije dzabe..KLS nije pod pokroviteljstvom saveza..ABA liga takodje..tako da ce KK Partizan ako bude igrao u EK moci slobodno da igra obe lige na tvoju veliku zalost..suspenzija ne znaci nista :)

Djeneral bez licence

pre 8 godina

@Kosarka je Partizan!

Jos jednom smo pokazali kolika smo prostitucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan ponos Srbije, 21. april 2016 20:13)

HAHAHA, oplakah komentar

otac

pre 8 godina

Eurocup vise nije smesno takmicenje od kojeg je parzizan odustao i koje je fmp igrao godinama.Cista je manipulacija da partizan sad moli da igra takmicenje od kojeg je odustao,jer to nije ni izbliza isto takmicenje

Borky

pre 8 godina

Sve ok al nemojte poslje da mi ovdje placete kad vam drzava oduzme sponzore,dvoranu,blokiraju racune itd. Ipak rep. je prioritet svake drzave a vi sa ovakvom odlukom durektno pravite stetu jedino rep. a ne Zvezdi. Vase odluke nista ne znace to ste mogli nedavno da vidite kad vam je legenda otjerana kao... Pa ovaj Todor je do prije 10 dana bio izdajnik a sad je legenda?! Rep. ce igrati ol a vi bolje molite boga da je to zato sto je fiba popustila jer ako oni ne popuste od vas ce ostati samo....dugmici!!!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)


Probao bih da ti objasnim, ali neću jer znam da tvoj skromni IQ ne može to da shvati.
Pozdravi tvoje iz Železnika.

saeKn

pre 8 godina

Ispravna odluka,samo moramo biti oprezni jer idu kvalifikacije i Oi,dok dodje vreme za nasu ligu nas savez lepo povuce zabranu.Nazalost na nasem forumu moram da istaknem i da navijam za Zvezdu sto nema vaze sa ovom vesti.

šta reći

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima!
(Nikki, 21. april 2016 19:57)



Ahahaha Vi protiv režima? Državni projekat od 1945. u fudbalu i vaterpolu vam sportove uspostavili Hrvati iz Hrvatske.

bora

pre 8 godina

Srbija od ovog ne može da ima posledice.Suspenduje Partizan i vuk sit i ovce na broju.
Ovo mnogo znači i za CZT,sad ABA liga ima 2 kluba u Evrokupu Cedevita i Partizan.Potreban je još jedan,da bi CZT mogla da igra Evroligu!

soni

pre 8 godina

Au grobari, vi kao Kalimero, svi su protiv vas, nepravda...
Ne stiti savez Zvezdu pa se ova prica odnosi samo na Partizan, nego je FIBA rekla da se zabrani klubovima Euro kup, a da nemaju nista protiv klubova Eurolige...
Inace podrzavam ovaj stav, ne treba dozvoljavati nikom da vas ucenjuje, i voleo bih da svi klubovi koji su potpisali ugovor za Eurokup ostanu pri njemu, cisto da propadne ova ocajnicka politika ucena, i da njihova famozna liga Sampiona bude na nivou Eurocelendz takmicenja iz ove godine....

Spale

pre 8 godina

Podrska za ovaj potez.....upper i KSS nek i dalje vode pricu ali bez nas,u toj smesnoj ligi koju su obesmilili u zadnjih dve godine!!!!!!

aleksandar

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup. 
(Rofl..., 21. april 2016 20:03) 

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh
(Roark, 21. april 2016 20:16)strasno.vi verujete u sistem.nismo isti.

Perica

pre 8 godina

Samo da edukujem ove sto kazu da ce reprezentacija da ispasta. Nece . Jer ce KSS da izbaci Partizan iz domaceg takmicenja jer to FIBA ocekuje i naredjuje.KSS je vec doneo odluku da ucestvovanje u Evrokupu sankcionise. Znaci odluka je na Partizanu.Ili Evro liga ili domace takmicenje a potom i ABA

kile

pre 8 godina

Delija sam ali aposlutno podrzavam igranje Partizana u Eurokupu koji ce po kvalitetu biti sigurno dosta bolji od sadasnjeg eurokupa ! bice tu mnogo dobrih ekipa verujte

xxx

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.
(Petar, 21. april 2016 20:10). Kad neko moze da promeni sedam,zasto bivsi prvak evrope ne bi mogao i svih jedanaest... P. S. Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?

spectro

pre 8 godina

Ne brinite nista grobari, Covic vam cuva ledja, pomoci ce vam da ostvarite san i zaigrate u cipiripi kupu, mozda vam zavrsi i licencu na 10 godina.

self-ownage

pre 8 godina

"Pa zar iz istog niste pobegli... Taman da vam se vrati pecaros, a sto se tice pleja poslacemo vam Micica da se kali u cipiripiju.
(Karma, 21. april 2016 20:04)"

Ne mozete vi da nam posaljete igraca kojeg je Bajern poslao da se kali kod vas...

Mutimir

pre 8 godina

Igrajte šta god mislite da je bolje za vas. Ovi iz FIBE kada budu imali neki principijelan stav, pa da ih ispoštujete, ovako EL može, EK ne može, ovo ćemo ovako, ono ćemo onako, užas.

zvezdale

pre 8 godina

Pa da... Nisam ni mislio da će jednom uraditi nešto u interesu srpske košarke, već samo gledaju sebe. Zato su i tu gde jesu, a biće im sve gore.

Danilo

pre 8 godina

Stvari se sve više komplikuju a pravih informacija je sve manje, ili su kontradiktorne.
Jer ako je suspenzija Partizana zbog učešća u EK od strane KSS dovoljna da naš savez izbegne sankcije FIBA-e, onda je sve u redu pošto će Partizan za svoje poteze sam snositi posledice.
I tu priča završava.
Potpuno je imbecilno da FIBA dozvoljava EL a ne dozvoljava EK ,ali bar mi na Balkanu smo na imbecilnosti navikli.
I na kraju, valjda nam je svima jasno da je reč o kontroli nad velikom količinom novca i ništa više od toga.
Valja biti pametan, pošto smo mi odviše mali, pa se ukloniti sa vetrometine i večitog nošenja kojekakvih barjaka.
Slediti Špance,Grke,Italijane, Francuze i Turke dok su ostali sitna
riba...

nikola

pre 8 godina

Ovo je cisto teranje inata. Prosle godine nisu hteli da igraju iako su se izborili za to a sad je odjednom to toliko bitno, bas sad kad FIBA ucenjuje. Neka rade sta hoce samo da reprezentacija ne ispasta.

Jokkker

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta... (jopa, 21. april 2016 20:17)

Kaze nam navijac kk partizan sns mts nis

Delija Fontana

pre 8 godina

Pozdravljam odluku Partizana. To je hrabra odluka ...ali obrazlozenje mi je malo nerealno. Ako zaista igraju EK da bi jednog dana mogli da igraju EL... trebalo bi da shvate da ce to da bude za najmanje 20-30 godina pa , ako mogu toliko da cekaju - svaka cast i pohvale za upornost.

muamua

pre 8 godina

jedno oitanja srbija se kvalifikovala za olimpiadu??? ili vi zvezdasi sve tako sa sigurnoscu pricate...sta npr partizan odbije evrokuo,a srbija ne ode u RIO

Petar

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.

vu

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Hahahahahahahaa jel ti to doktor u oblasti Exel kolona objasnio?

Zvezdara teatar

pre 8 godina

Daj ugasite vise KK partizan NIS MTS igokeu, samo prave stetu i jos da im dajemo dva miliona evra nasih para, da ih pune u cipiripiju,uzas.

ovaj ima max 15 god

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rofl..., 21. april 2016 20:03)

Rece PANTER koji je odrastao na Cipiripiju!

Detelinara PFC

pre 8 godina

Svakako smo postali crna ovca društva dolaskom najboljeg i najvoljenijeg, sada kada nas kss suspenduje, postaćemo to i zvanično. U inat svima, napred Partizan!

ahaha

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima! (Nikki, 21. april 2016 19:57)

Kakav rezim , sta buncas pogledaj dres Partizana koji su sponzori na njemu..Todoric i Pekovic ti ucestvuju u akcijama SNS-a

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Ne kapiram Partizan sa ovim stavom da im se sad igra a prethodne dve sezone im " nebitno " totalno bilo, ali podržavam tu nema sta jer, Evrokup i Evroliga su odlične i velik novac je u pitanju, FIBA je smešna!
Moguće da je možda država uslovila Partizan da neće dati sponzore pare ili sta vec ako ne igraju Evropu, da li neko o tome razmislio možda? Logično je sa neke strane

Alert

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta...
(jopa, 21. april 2016 20:17)
Da da...a ono trece je Reba Beba, tj. Stef Kari Starog kontinenta

baba Vanga

pre 8 godina

Svi ovi sportovi su potpuno besmisleni pre svega jer su neprofitabilni. Po meni samo fudbal treba da se igra za pare i za javnost, a ostali neka idu na Adu ili gde god da se zabavljaju.Zasto bi poreski obveznici finansirali raznorazne budalastine posto je mnogo pametnije ulagati u obrazovanje, umetnost i nauku nego u propale i nezanimljive sportovce tipa obbojke, basketa , atletike i slicno.

Roark

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
(Rofl..., 21. april 2016 20:03)

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)


Probao bih da ti objasnim, ali neću jer znam da tvoj skromni IQ ne može to da shvati.
Pozdravi tvoje iz Železnika.

JPR23

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Glup si...

konačno je pravda pobedila

pre 8 godina

Čekajte... grobari slave u euforiji što će igrati Evrokup?? HAHAHAHAHAHAHA Čoviću majstore šta si im uradio! Hahahahaha!

Roark

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
(Rofl..., 21. april 2016 20:03)

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh

Petar

pre 8 godina

Svi se samo prepucavaju u komentarima. Ja sam Zvezdas, drago mi je. Partizan je uradio pravu stvar i podrzavam ovakvu odluku (nije da me neko pita, ali eto). Zvezdi treba jak Partizan isto koliko i njemu jaka Zvezda. Naravno da se kroz evropska takmicenja napreduje i da se igrace uce velikim utakmicama, zato je dobro da sto vise nasih igra u Evropi. KSS ce suspendovati Partizan, ali nasa liga koliko ja vidim samo je stvar prestiza. ABA liga vodi u evropske kupove koji ce ista vredeti od sledece godine (oce reci one pod okriljem ECA ili kako god da se vec zove kompanija), a nase takmicenje postaje stvar prestiza. Siguran sam da ce ukoliko Partizan bude suspendovan ABA uputiti vajld kartu Partizanu na kraju sezone i nikom nista, a nasa kosarka dobija dva jaka tima, plus Megu koja me odusevila ove sezone.
Ne znam koliko sam u pravu, ali svakako nema razloga da se prepucavamo medjusobno, kad svi zelimo da reprezentacija iz svega ovoga izvuce maksimum. Jaka Zvezda i jaki Partizan donose nove igracine, a oni jaku reprezentaciju.
:D

Čovek iz senke

pre 8 godina

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?

istina

pre 8 godina

Pa njih je reprezentacija jedino zanimala kada je trebalo da prodaju svoje "vedete": Vesu Petrovica, Djuru Ostojica, Avdalovica, Tepica, Tripkovica, Perovica, Rasica, Kecmana.......i sve one koji nikada ne bi videli reprezentaciju da nije bilo naredjenja da moraju da igraju po svaku cenu!!!

Secam se kada za Rakocevica nije bilo mesta jer je mator, a onda zaigrao mladjani Kecman godinu dana stariji, pa onda pravo u Panatinaikos da mase peskirima!!

Miroslav

pre 8 godina

Jedina PRAVA Odluka !!! ... Svaka Čast mora neko da se suprotstavi ovoj bagri od FIBE sa ex-košarkašima koji NIŠTA ne rade ...

Podrška od normalnog Zvezdaša.

Petar

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.

Kavkaski Ovcar

pre 8 godina

Sta ti je karma...Karma je cudo.Do pre dve godine su se smejali Zvezdi na sav glas sto igramo u EK,a evo oni sad grebu i rukama i nogama da se nekako dokopaju tzv kupa zeta Radenka.Sve se vraca.

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?
(xxx, 21. april 2016 21:25)
A sto pa nije... Natrpo' ih Djenka samo tako. Nego pusti ti Budjevelnik, vi do njega treba da rastete, tek ce vase cedo Edo da shvati koliko ne zna... Vas nivo su trenutno one malo slabije ekipe, tipa Limoz, Nanter...

Vojo

pre 8 godina

Informacija za neupućene - Da bi neki naš klub(klub iz Aba lige) igrao EL, tri kluba iz tog takmičenja odakle potiče evroligaš mora da ide u EK. Dakle, neigranje Partizana u EK automatski pravi problem Zvezdi u EL. Zato su ta dva kluba u ovome zajedno i zato i treba da podržavaju jedni druge.

xxx

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.
(Petar, 21. april 2016 20:10). Kad neko moze da promeni sedam,zasto bivsi prvak evrope ne bi mogao i svih jedanaest... P. S. Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Salim se, neka igra Partizan Evrokup, zelim da gledam kako ih gaze razni Oktabri i Ljubicaste Gore, to ce biti uzivancija gledati i smejati se, mozda se sretnete sa Limozom pa padne neki dil...
Ajajajajaja xD

mmm

pre 8 godina

Kao navijac CZ, apsolutno podrzavam odluku da KKP igra EK! Jer su nasim timovima neophoden utakmice protiv jakih i "atraktivnih"(ima ih i u EK) timova! KKCZ u EL, KKP u EK! Jedini ispravan put!

ovaj ima max 15 god

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rofl..., 21. april 2016 20:03)

Rece PANTER koji je odrastao na Cipiripiju!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...

Batko

pre 8 godina

0

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?
(Čovek iz senke, 21. april 2016 21:36)

2x si napisao Eventim koji je pvt.firma iz Beča za distribucuju karata, a i 3/4 ostalih su privatne firme....tako da "Sedi dole, 1 za jun"...baš ispade smešan

šta reći

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima!
(Nikki, 21. april 2016 19:57)



Ahahaha Vi protiv režima? Državni projekat od 1945. u fudbalu i vaterpolu vam sportove uspostavili Hrvati iz Hrvatske.

baki

pre 8 godina

informacija za funkcionalno nepismene - ne postoji uslov u ugovoru izmedju aba i uleb ili 1+3 ili nista. da postoji, partizan bi verovatno pokusao da sabotira zvezdino ucesce sledece godine. uleb je ovo godine drasticno podigao premije a sledece ce jos drasticnije jer pocinje medijski ugovor sa amerikancima, zbog cega se i menja format.

Perica

pre 8 godina

Samo da edukujem ove sto kazu da ce reprezentacija da ispasta. Nece . Jer ce KSS da izbaci Partizan iz domaceg takmicenja jer to FIBA ocekuje i naredjuje.KSS je vec doneo odluku da ucestvovanje u Evrokupu sankcionise. Znaci odluka je na Partizanu.Ili Evro liga ili domace takmicenje a potom i ABA

bora

pre 8 godina

Srbija od ovog ne može da ima posledice.Suspenduje Partizan i vuk sit i ovce na broju.
Ovo mnogo znači i za CZT,sad ABA liga ima 2 kluba u Evrokupu Cedevita i Partizan.Potreban je još jedan,da bi CZT mogla da igra Evroligu!

Nenad

pre 8 godina

Koga briga za nacionalnu reprezentaciju a grobari!? Suspenzija bre nego šta!
(Endi Marej, 21. april 2016 20:05)

I da bude suspenzije dzabe..KLS nije pod pokroviteljstvom saveza..ABA liga takodje..tako da ce KK Partizan ako bude igrao u EK moci slobodno da igra obe lige na tvoju veliku zalost..suspenzija ne znaci nista :)

Borky

pre 8 godina

Sve ok al nemojte poslje da mi ovdje placete kad vam drzava oduzme sponzore,dvoranu,blokiraju racune itd. Ipak rep. je prioritet svake drzave a vi sa ovakvom odlukom durektno pravite stetu jedino rep. a ne Zvezdi. Vase odluke nista ne znace to ste mogli nedavno da vidite kad vam je legenda otjerana kao... Pa ovaj Todor je do prije 10 dana bio izdajnik a sad je legenda?! Rep. ce igrati ol a vi bolje molite boga da je to zato sto je fiba popustila jer ako oni ne popuste od vas ce ostati samo....dugmici!!!

Djeneral bez licence

pre 8 godina

@Kosarka je Partizan!

Jos jednom smo pokazali kolika smo prostitucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan ponos Srbije, 21. april 2016 20:13)

HAHAHA, oplakah komentar

otac

pre 8 godina

Eurocup vise nije smesno takmicenje od kojeg je parzizan odustao i koje je fmp igrao godinama.Cista je manipulacija da partizan sad moli da igra takmicenje od kojeg je odustao,jer to nije ni izbliza isto takmicenje

Sale

pre 8 godina

Ovi sendvic/sokic grobari veliki opozicionari koji su do juce (kada je veliki vodja bio istaknuti radikal) mahali srs zastavama u Pioniru i Areni, koji su davali dacicu ordenje posle 5. oktobra, koji su vise nego iko drugi imali vise sastanaka sa velikim vodjom u poslenje dve godine. Ipak to mnogo govori o njima i to je jednostavno tako.

vu

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Hahahahahahahaa jel ti to doktor u oblasti Exel kolona objasnio?

kile

pre 8 godina

Delija sam ali aposlutno podrzavam igranje Partizana u Eurokupu koji ce po kvalitetu biti sigurno dosta bolji od sadasnjeg eurokupa ! bice tu mnogo dobrih ekipa verujte

Detelinara PFC

pre 8 godina

Svakako smo postali crna ovca društva dolaskom najboljeg i najvoljenijeg, sada kada nas kss suspenduje, postaćemo to i zvanično. U inat svima, napred Partizan!

aleksandar

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup. 
(Rofl..., 21. april 2016 20:03) 

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh
(Roark, 21. april 2016 20:16)strasno.vi verujete u sistem.nismo isti.

Danilo

pre 8 godina

Stvari se sve više komplikuju a pravih informacija je sve manje, ili su kontradiktorne.
Jer ako je suspenzija Partizana zbog učešća u EK od strane KSS dovoljna da naš savez izbegne sankcije FIBA-e, onda je sve u redu pošto će Partizan za svoje poteze sam snositi posledice.
I tu priča završava.
Potpuno je imbecilno da FIBA dozvoljava EL a ne dozvoljava EK ,ali bar mi na Balkanu smo na imbecilnosti navikli.
I na kraju, valjda nam je svima jasno da je reč o kontroli nad velikom količinom novca i ništa više od toga.
Valja biti pametan, pošto smo mi odviše mali, pa se ukloniti sa vetrometine i večitog nošenja kojekakvih barjaka.
Slediti Špance,Grke,Italijane, Francuze i Turke dok su ostali sitna
riba...

Davitelj Veličanstveni

pre 8 godina

napali kerovi ranjenog lava,ali lav je preziveo i ostao lav,a kerovi su ostali kerovi!ziveo partizan i majka srbija!(epitaf, 21. april 2016 23:06)

Misliš majka Hrvatska? Ne mešaj babe i žabe!

self-ownage

pre 8 godina

"Pa zar iz istog niste pobegli... Taman da vam se vrati pecaros, a sto se tice pleja poslacemo vam Micica da se kali u cipiripiju.
(Karma, 21. april 2016 20:04)"

Ne mozete vi da nam posaljete igraca kojeg je Bajern poslao da se kali kod vas...

spectro

pre 8 godina

Ne brinite nista grobari, Covic vam cuva ledja, pomoci ce vam da ostvarite san i zaigrate u cipiripi kupu, mozda vam zavrsi i licencu na 10 godina.

Mutimir

pre 8 godina

Igrajte šta god mislite da je bolje za vas. Ovi iz FIBE kada budu imali neki principijelan stav, pa da ih ispoštujete, ovako EL može, EK ne može, ovo ćemo ovako, ono ćemo onako, užas.

Spale

pre 8 godina

Podrska za ovaj potez.....upper i KSS nek i dalje vode pricu ali bez nas,u toj smesnoj ligi koju su obesmilili u zadnjih dve godine!!!!!!

ahaha

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima! (Nikki, 21. april 2016 19:57)

Kakav rezim , sta buncas pogledaj dres Partizana koji su sponzori na njemu..Todoric i Pekovic ti ucestvuju u akcijama SNS-a

soni

pre 8 godina

Au grobari, vi kao Kalimero, svi su protiv vas, nepravda...
Ne stiti savez Zvezdu pa se ova prica odnosi samo na Partizan, nego je FIBA rekla da se zabrani klubovima Euro kup, a da nemaju nista protiv klubova Eurolige...
Inace podrzavam ovaj stav, ne treba dozvoljavati nikom da vas ucenjuje, i voleo bih da svi klubovi koji su potpisali ugovor za Eurokup ostanu pri njemu, cisto da propadne ova ocajnicka politika ucena, i da njihova famozna liga Sampiona bude na nivou Eurocelendz takmicenja iz ove godine....

my way

pre 8 godina

Није ми јасан сад толики императив да се игра Еврокуп од којег нису наши клубови једном одустајали. Да му не бране питање и да ли би га Партизан играо. Шта год било, ми морамо да обновимо домаћу лигу. Није битно каква је, битно је да наша деца имају где да играју и стасавају у играче. Осим тога, веома глупо је бити талац нечега над чим немаш контролу као што је АБА лига за коју сваког тренутка могу да те обавесте да не постоји, а да ти ту не можеш ништа осим да као Калимеро плачеш као што је и са самом државом Југославијом био случај. Даље, нама је најбитније да наша репрезентација игра. Не ради се само о мушкарцима, већ и нашим сјајним шампионкама Европе које би било грехота онемогућити да наставе оно што су започеле.

Zvezdara teatar

pre 8 godina

Daj ugasite vise KK partizan NIS MTS igokeu, samo prave stetu i jos da im dajemo dva miliona evra nasih para, da ih pune u cipiripiju,uzas.

saeKn

pre 8 godina

Ispravna odluka,samo moramo biti oprezni jer idu kvalifikacije i Oi,dok dodje vreme za nasu ligu nas savez lepo povuce zabranu.Nazalost na nasem forumu moram da istaknem i da navijam za Zvezdu sto nema vaze sa ovom vesti.

Delija Fontana

pre 8 godina

Pozdravljam odluku Partizana. To je hrabra odluka ...ali obrazlozenje mi je malo nerealno. Ako zaista igraju EK da bi jednog dana mogli da igraju EL... trebalo bi da shvate da ce to da bude za najmanje 20-30 godina pa , ako mogu toliko da cekaju - svaka cast i pohvale za upornost.

Alert

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta...
(jopa, 21. april 2016 20:17)
Da da...a ono trece je Reba Beba, tj. Stef Kari Starog kontinenta

nikola

pre 8 godina

Ovo je cisto teranje inata. Prosle godine nisu hteli da igraju iako su se izborili za to a sad je odjednom to toliko bitno, bas sad kad FIBA ucenjuje. Neka rade sta hoce samo da reprezentacija ne ispasta.

zvezdale

pre 8 godina

Pa da... Nisam ni mislio da će jednom uraditi nešto u interesu srpske košarke, već samo gledaju sebe. Zato su i tu gde jesu, a biće im sve gore.

muamua

pre 8 godina

jedno oitanja srbija se kvalifikovala za olimpiadu??? ili vi zvezdasi sve tako sa sigurnoscu pricate...sta npr partizan odbije evrokuo,a srbija ne ode u RIO

Jokkker

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta... (jopa, 21. april 2016 20:17)

Kaze nam navijac kk partizan sns mts nis

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Ne kapiram Partizan sa ovim stavom da im se sad igra a prethodne dve sezone im " nebitno " totalno bilo, ali podržavam tu nema sta jer, Evrokup i Evroliga su odlične i velik novac je u pitanju, FIBA je smešna!
Moguće da je možda država uslovila Partizan da neće dati sponzore pare ili sta vec ako ne igraju Evropu, da li neko o tome razmislio možda? Logično je sa neke strane

baba Vanga

pre 8 godina

Svi ovi sportovi su potpuno besmisleni pre svega jer su neprofitabilni. Po meni samo fudbal treba da se igra za pare i za javnost, a ostali neka idu na Adu ili gde god da se zabavljaju.Zasto bi poreski obveznici finansirali raznorazne budalastine posto je mnogo pametnije ulagati u obrazovanje, umetnost i nauku nego u propale i nezanimljive sportovce tipa obbojke, basketa , atletike i slicno.

Roark

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
(Rofl..., 21. april 2016 20:03)

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh

konačno je pravda pobedila

pre 8 godina

Čekajte... grobari slave u euforiji što će igrati Evrokup?? HAHAHAHAHAHAHA Čoviću majstore šta si im uradio! Hahahahaha!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...

istina

pre 8 godina

Pa njih je reprezentacija jedino zanimala kada je trebalo da prodaju svoje "vedete": Vesu Petrovica, Djuru Ostojica, Avdalovica, Tepica, Tripkovica, Perovica, Rasica, Kecmana.......i sve one koji nikada ne bi videli reprezentaciju da nije bilo naredjenja da moraju da igraju po svaku cenu!!!

Secam se kada za Rakocevica nije bilo mesta jer je mator, a onda zaigrao mladjani Kecman godinu dana stariji, pa onda pravo u Panatinaikos da mase peskirima!!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)


Probao bih da ti objasnim, ali neću jer znam da tvoj skromni IQ ne može to da shvati.
Pozdravi tvoje iz Železnika.

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?
(xxx, 21. april 2016 21:25)
A sto pa nije... Natrpo' ih Djenka samo tako. Nego pusti ti Budjevelnik, vi do njega treba da rastete, tek ce vase cedo Edo da shvati koliko ne zna... Vas nivo su trenutno one malo slabije ekipe, tipa Limoz, Nanter...

Borky

pre 8 godina

Sve ok al nemojte poslje da mi ovdje placete kad vam drzava oduzme sponzore,dvoranu,blokiraju racune itd. Ipak rep. je prioritet svake drzave a vi sa ovakvom odlukom durektno pravite stetu jedino rep. a ne Zvezdi. Vase odluke nista ne znace to ste mogli nedavno da vidite kad vam je legenda otjerana kao... Pa ovaj Todor je do prije 10 dana bio izdajnik a sad je legenda?! Rep. ce igrati ol a vi bolje molite boga da je to zato sto je fiba popustila jer ako oni ne popuste od vas ce ostati samo....dugmici!!!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Salim se, neka igra Partizan Evrokup, zelim da gledam kako ih gaze razni Oktabri i Ljubicaste Gore, to ce biti uzivancija gledati i smejati se, mozda se sretnete sa Limozom pa padne neki dil...
Ajajajajaja xD

Petar

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.

Batko

pre 8 godina

0

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?
(Čovek iz senke, 21. april 2016 21:36)

2x si napisao Eventim koji je pvt.firma iz Beča za distribucuju karata, a i 3/4 ostalih su privatne firme....tako da "Sedi dole, 1 za jun"...baš ispade smešan

Kavkaski Ovcar

pre 8 godina

Sta ti je karma...Karma je cudo.Do pre dve godine su se smejali Zvezdi na sav glas sto igramo u EK,a evo oni sad grebu i rukama i nogama da se nekako dokopaju tzv kupa zeta Radenka.Sve se vraca.

šta reći

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima!
(Nikki, 21. april 2016 19:57)



Ahahaha Vi protiv režima? Državni projekat od 1945. u fudbalu i vaterpolu vam sportove uspostavili Hrvati iz Hrvatske.

Čovek iz senke

pre 8 godina

E ovi iz KK "CZV" pricaju da smo mi SNS a kod njih od sponzora...Telekom, Idea, Nike, Champion, Pionir, Honda, Dunav osiguranje, Eventim, Lasta, Crowne Plaza, Medigroup, Eventim, DDOR, Ranggo, DPC, Cards Print, Keramika Kanjiza, Aerodrom Nikola Tesla, Esensa...i vi kazete da smo mi drzavno mezimce, SNS projekat?

Sale

pre 8 godina

Ovi sendvic/sokic grobari veliki opozicionari koji su do juce (kada je veliki vodja bio istaknuti radikal) mahali srs zastavama u Pioniru i Areni, koji su davali dacicu ordenje posle 5. oktobra, koji su vise nego iko drugi imali vise sastanaka sa velikim vodjom u poslenje dve godine. Ipak to mnogo govori o njima i to je jednostavno tako.

JPR23

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Glup si...

Davitelj Veličanstveni

pre 8 godina

napali kerovi ranjenog lava,ali lav je preziveo i ostao lav,a kerovi su ostali kerovi!ziveo partizan i majka srbija!(epitaf, 21. april 2016 23:06)

Misliš majka Hrvatska? Ne mešaj babe i žabe!

otac

pre 8 godina

Eurocup vise nije smesno takmicenje od kojeg je parzizan odustao i koje je fmp igrao godinama.Cista je manipulacija da partizan sad moli da igra takmicenje od kojeg je odustao,jer to nije ni izbliza isto takmicenje

aleksandar

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup. 
(Rofl..., 21. april 2016 20:03) 

HahhahhhhahhbHhhhhahahahhhahahhahahahahhahahahahhahhahhahhhahahahhhahhahahhahh
(Roark, 21. april 2016 20:16)strasno.vi verujete u sistem.nismo isti.

baki

pre 8 godina

informacija za funkcionalno nepismene - ne postoji uslov u ugovoru izmedju aba i uleb ili 1+3 ili nista. da postoji, partizan bi verovatno pokusao da sabotira zvezdino ucesce sledece godine. uleb je ovo godine drasticno podigao premije a sledece ce jos drasticnije jer pocinje medijski ugovor sa amerikancima, zbog cega se i menja format.

my way

pre 8 godina

Није ми јасан сад толики императив да се игра Еврокуп од којег нису наши клубови једном одустајали. Да му не бране питање и да ли би га Партизан играо. Шта год било, ми морамо да обновимо домаћу лигу. Није битно каква је, битно је да наша деца имају где да играју и стасавају у играче. Осим тога, веома глупо је бити талац нечега над чим немаш контролу као што је АБА лига за коју сваког тренутка могу да те обавесте да не постоји, а да ти ту не можеш ништа осим да као Калимеро плачеш као што је и са самом државом Југославијом био случај. Даље, нама је најбитније да наша репрезентација игра. Не ради се само о мушкарцима, већ и нашим сјајним шампионкама Европе које би било грехота онемогућити да наставе оно што су започеле.

Zvezdara teatar

pre 8 godina

Daj ugasite vise KK partizan NIS MTS igokeu, samo prave stetu i jos da im dajemo dva miliona evra nasih para, da ih pune u cipiripiju,uzas.

Vojo

pre 8 godina

Informacija za neupućene - Da bi neki naš klub(klub iz Aba lige) igrao EL, tri kluba iz tog takmičenja odakle potiče evroligaš mora da ide u EK. Dakle, neigranje Partizana u EK automatski pravi problem Zvezdi u EL. Zato su ta dva kluba u ovome zajedno i zato i treba da podržavaju jedni druge.

ovaj ima max 15 god

pre 8 godina

Princ je umro kad je cuo da ce KK partizan NIS MTS SNS da igra Cipiripi Kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rofl..., 21. april 2016 20:03)

Rece PANTER koji je odrastao na Cipiripiju!

baba Vanga

pre 8 godina

Svi ovi sportovi su potpuno besmisleni pre svega jer su neprofitabilni. Po meni samo fudbal treba da se igra za pare i za javnost, a ostali neka idu na Adu ili gde god da se zabavljaju.Zasto bi poreski obveznici finansirali raznorazne budalastine posto je mnogo pametnije ulagati u obrazovanje, umetnost i nauku nego u propale i nezanimljive sportovce tipa obbojke, basketa , atletike i slicno.

xxx

pre 8 godina

I bio bi red da posle godinu dana pauze kosarkaski svet opet uziva u sudarima Partizana i Asesofta. Ali je potreban i veci budzet, bez 11 stranaca ne vredi ici u Evrokup.
(Petar, 21. april 2016 20:10). Kad neko moze da promeni sedam,zasto bivsi prvak evrope ne bi mogao i svih jedanaest... P. S. Kad ste igrali protiv Budiveljnika tad je sve bilo OK,a?

bora

pre 8 godina

Srbija od ovog ne može da ima posledice.Suspenduje Partizan i vuk sit i ovce na broju.
Ovo mnogo znači i za CZT,sad ABA liga ima 2 kluba u Evrokupu Cedevita i Partizan.Potreban je još jedan,da bi CZT mogla da igra Evroligu!

zvezdale

pre 8 godina

Pa da... Nisam ni mislio da će jednom uraditi nešto u interesu srpske košarke, već samo gledaju sebe. Zato su i tu gde jesu, a biće im sve gore.

spectro

pre 8 godina

Ne brinite nista grobari, Covic vam cuva ledja, pomoci ce vam da ostvarite san i zaigrate u cipiripi kupu, mozda vam zavrsi i licencu na 10 godina.

Djeneral bez licence

pre 8 godina

@Kosarka je Partizan!

Jos jednom smo pokazali kolika smo prostitucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan ponos Srbije, 21. april 2016 20:13)

HAHAHA, oplakah komentar

Delija Fontana

pre 8 godina

Pozdravljam odluku Partizana. To je hrabra odluka ...ali obrazlozenje mi je malo nerealno. Ako zaista igraju EK da bi jednog dana mogli da igraju EL... trebalo bi da shvate da ce to da bude za najmanje 20-30 godina pa , ako mogu toliko da cekaju - svaka cast i pohvale za upornost.

soni

pre 8 godina

Au grobari, vi kao Kalimero, svi su protiv vas, nepravda...
Ne stiti savez Zvezdu pa se ova prica odnosi samo na Partizan, nego je FIBA rekla da se zabrani klubovima Euro kup, a da nemaju nista protiv klubova Eurolige...
Inace podrzavam ovaj stav, ne treba dozvoljavati nikom da vas ucenjuje, i voleo bih da svi klubovi koji su potpisali ugovor za Eurokup ostanu pri njemu, cisto da propadne ova ocajnicka politika ucena, i da njihova famozna liga Sampiona bude na nivou Eurocelendz takmicenja iz ove godine....

nikola

pre 8 godina

Ovo je cisto teranje inata. Prosle godine nisu hteli da igraju iako su se izborili za to a sad je odjednom to toliko bitno, bas sad kad FIBA ucenjuje. Neka rade sta hoce samo da reprezentacija ne ispasta.

Jokkker

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta... (jopa, 21. april 2016 20:17)

Kaze nam navijac kk partizan sns mts nis

ahaha

pre 8 godina

Bravo! Samo hrabro protiv rezima! (Nikki, 21. april 2016 19:57)

Kakav rezim , sta buncas pogledaj dres Partizana koji su sponzori na njemu..Todoric i Pekovic ti ucestvuju u akcijama SNS-a

self-ownage

pre 8 godina

"Pa zar iz istog niste pobegli... Taman da vam se vrati pecaros, a sto se tice pleja poslacemo vam Micica da se kali u cipiripiju.
(Karma, 21. april 2016 20:04)"

Ne mozete vi da nam posaljete igraca kojeg je Bajern poslao da se kali kod vas...

Detelinara PFC

pre 8 godina

Svakako smo postali crna ovca društva dolaskom najboljeg i najvoljenijeg, sada kada nas kss suspenduje, postaćemo to i zvanično. U inat svima, napred Partizan!

Nenad

pre 8 godina

Koga briga za nacionalnu reprezentaciju a grobari!? Suspenzija bre nego šta!
(Endi Marej, 21. april 2016 20:05)

I da bude suspenzije dzabe..KLS nije pod pokroviteljstvom saveza..ABA liga takodje..tako da ce KK Partizan ako bude igrao u EK moci slobodno da igra obe lige na tvoju veliku zalost..suspenzija ne znaci nista :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Ne kapiram Partizan sa ovim stavom da im se sad igra a prethodne dve sezone im " nebitno " totalno bilo, ali podržavam tu nema sta jer, Evrokup i Evroliga su odlične i velik novac je u pitanju, FIBA je smešna!
Moguće da je možda država uslovila Partizan da neće dati sponzore pare ili sta vec ako ne igraju Evropu, da li neko o tome razmislio možda? Logično je sa neke strane

vu

pre 8 godina

Bravo svaka cast ,sad zbog Partizana reprezentacija Srbije bice izbacena sa OI i EP, a posle pricaju kako Partizan radi u korist KS Srbije....aha malo sutra...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 21. april 2016 20:04)

Hahahahahahahaa jel ti to doktor u oblasti Exel kolona objasnio?

muamua

pre 8 godina

jedno oitanja srbija se kvalifikovala za olimpiadu??? ili vi zvezdasi sve tako sa sigurnoscu pricate...sta npr partizan odbije evrokuo,a srbija ne ode u RIO

Spale

pre 8 godina

Podrska za ovaj potez.....upper i KSS nek i dalje vode pricu ali bez nas,u toj smesnoj ligi koju su obesmilili u zadnjih dve godine!!!!!!

Perica

pre 8 godina

Samo da edukujem ove sto kazu da ce reprezentacija da ispasta. Nece . Jer ce KSS da izbaci Partizan iz domaceg takmicenja jer to FIBA ocekuje i naredjuje.KSS je vec doneo odluku da ucestvovanje u Evrokupu sankcionise. Znaci odluka je na Partizanu.Ili Evro liga ili domace takmicenje a potom i ABA

Petar

pre 8 godina

Svi se samo prepucavaju u komentarima. Ja sam Zvezdas, drago mi je. Partizan je uradio pravu stvar i podrzavam ovakvu odluku (nije da me neko pita, ali eto). Zvezdi treba jak Partizan isto koliko i njemu jaka Zvezda. Naravno da se kroz evropska takmicenja napreduje i da se igrace uce velikim utakmicama, zato je dobro da sto vise nasih igra u Evropi. KSS ce suspendovati Partizan, ali nasa liga koliko ja vidim samo je stvar prestiza. ABA liga vodi u evropske kupove koji ce ista vredeti od sledece godine (oce reci one pod okriljem ECA ili kako god da se vec zove kompanija), a nase takmicenje postaje stvar prestiza. Siguran sam da ce ukoliko Partizan bude suspendovan ABA uputiti vajld kartu Partizanu na kraju sezone i nikom nista, a nasa kosarka dobija dva jaka tima, plus Megu koja me odusevila ove sezone.
Ne znam koliko sam u pravu, ali svakako nema razloga da se prepucavamo medjusobno, kad svi zelimo da reprezentacija iz svega ovoga izvuce maksimum. Jaka Zvezda i jaki Partizan donose nove igracine, a oni jaku reprezentaciju.
:D

mmm

pre 8 godina

Kao navijac CZ, apsolutno podrzavam odluku da KKP igra EK! Jer su nasim timovima neophoden utakmice protiv jakih i "atraktivnih"(ima ih i u EK) timova! KKCZ u EL, KKP u EK! Jedini ispravan put!

kile

pre 8 godina

Delija sam ali aposlutno podrzavam igranje Partizana u Eurokupu koji ce po kvalitetu biti sigurno dosta bolji od sadasnjeg eurokupa ! bice tu mnogo dobrih ekipa verujte

Miroslav

pre 8 godina

Jedina PRAVA Odluka !!! ... Svaka Čast mora neko da se suprotstavi ovoj bagri od FIBE sa ex-košarkašima koji NIŠTA ne rade ...

Podrška od normalnog Zvezdaša.

Alert

pre 8 godina

@Jakobzen. Pogledaj u pozadini simonovića i jovića... Mora da slavimo pobedu protiv tamiša hmm ili ipak protiv državnog mezimčeta...
(jopa, 21. april 2016 20:17)
Da da...a ono trece je Reba Beba, tj. Stef Kari Starog kontinenta

Mutimir

pre 8 godina

Igrajte šta god mislite da je bolje za vas. Ovi iz FIBE kada budu imali neki principijelan stav, pa da ih ispoštujete, ovako EL može, EK ne može, ovo ćemo ovako, ono ćemo onako, užas.

saeKn

pre 8 godina

Ispravna odluka,samo moramo biti oprezni jer idu kvalifikacije i Oi,dok dodje vreme za nasu ligu nas savez lepo povuce zabranu.Nazalost na nasem forumu moram da istaknem i da navijam za Zvezdu sto nema vaze sa ovom vesti.

Danilo

pre 8 godina

Stvari se sve više komplikuju a pravih informacija je sve manje, ili su kontradiktorne.
Jer ako je suspenzija Partizana zbog učešća u EK od strane KSS dovoljna da naš savez izbegne sankcije FIBA-e, onda je sve u redu pošto će Partizan za svoje poteze sam snositi posledice.
I tu priča završava.
Potpuno je imbecilno da FIBA dozvoljava EL a ne dozvoljava EK ,ali bar mi na Balkanu smo na imbecilnosti navikli.
I na kraju, valjda nam je svima jasno da je reč o kontroli nad velikom količinom novca i ništa više od toga.
Valja biti pametan, pošto smo mi odviše mali, pa se ukloniti sa vetrometine i večitog nošenja kojekakvih barjaka.
Slediti Špance,Grke,Italijane, Francuze i Turke dok su ostali sitna
riba...